MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria Arta de a Sta pe Bancă

SHOUD 4 – Prezentat de ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat la Crimson Circle
8 ianuarie 2022
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt cel ce Sunt, Adamus al lui St. Germain.

Bun venit, dragi Shaumbra, în 2022. Hm. 

Să respirăm foarte profund, în timp ce începem acest Shoud (Adamus respiră foarte, foarte profund).

KERRI: Hei, hei!

ADAMUS: Mm. Hm. Încerc să-mi găsesc echilibrul aici. Oh! Oh! Cafeaua mea. Dragă Kerri, mulțumesc. Oh, și bunătăți pe lângă ea.

KERRI: Acelea sunt făcute în casă de Vanessa.

ADAMUS: Făcute în casă de Vanessa, cafea și bunătăți. Și atât de potrivite. A fost aproape ca prin magie, pentru că tocmai vin din Casa Keahak, vedeți voi. A trebuit să mă grăbesc chiar aici pentru Shoud, unul după altul, și mi-era puțin cam foame. Chiar și unui Maestru Ascensionat i se face puțin foame din când în când. Așa că, mulțumesc, dragă Kerri, deoarece ei îmi lăsaseră doar această apă – apă! – pentru un Maestru Ascensionat.

KERRI: Bravo ție. Hidratează-te.

ADAMUS: Bravo mie. Bun. Mulțumesc. O să iau o gură de cafea, în timp ce începem.

Bine ați venit – mm, bun. Bine ați venit în 2022, și voi începe prin a spune că, odată ce intrăm în acest an, intrăm și într-o fază cu totul nouă pentru Shaumbra. Ați putea spune, la fel și pentru lume, dar asta se întâmplă, însă chiar și pentru Shaumbra, o cotim pe următoarea stradă. Traversăm următorul deal.


Protecție Naturală

Înainte de a merge mai departe, vreau să subliniez importanța și valoarea protecției naturale. Am vorbit despre ea în ultimul nostru Shoud. Am vorbit despre ea în Keahak. Voi continua să vă reamintesc și să menționez această protecție naturală.

Lumea trece prin atât de multe schimbări acum, și nu va deveni mai ușor, nu va fi mai bine și nu va încetini. Acestea erau schimbări care erau solicitate, cerute, aproape revendicate de cei de pe planetă care au conștiință, care înțeleg că este timpul pentru o schimbare în biologia umană, în fiecare sistem de pe planetă. Noi am vorbit despre asta în ProGnost. Oamenii au meditat pentru asta, s-au rugat pentru asta, au cerut asta, ca schimbarea să vină, iar ea este aici și nu va dispărea imediat. Va fi înfricoșător uneori, copleșitor uneori, paralizant pentru minte uneori, cu niveluri ridicate de anxietate și tot ce vine odată cu schimbarea.

Vor exista cei care vor continua să dorească schimbarea, vor ca lucrurile să se schimbe, și cei care, în mod corespunzător, vor să țină lucrurile pe loc. Spun "în mod corespunzător" deoarece există cei – ei bine, ca atâția dintre voi – care doresc schimbarea, voi cereți ca ea să vină fără a lua prea mult în considerare consecințele unei schimbări rapide.

Există pe planetă, în acest moment, aceia care de fapt ezită și, într-o anumită măsură, asta are o valoare. Împiedică lucrurile să se miște atât de repede încât să distrugă planeta, deoarece unele din schimbările pe care le doriți, le doriți imediat. Le vreți azi. Vă doriți ca ele să se fi întâmplat deja, și sunt mulți pe planetă ca voi. Dar dacă schimbarea vine prea repede, are obiceiul de a scoate foarte mult lucrurile din echilibru, și de a provoca atât de mult haos, încât lucrurile pur și simplu, ei bine, nu ajung acolo unde vreți voi să ajungă.

Știu că unii dintre voi devin nerăbdători, și privesc cu dispreț la oamenii care vor să se întoarcă la vremurile de odinioară, fie că e vorba de religii sau doar de valori sociale, dar, într-un fel, ei servesc drept echilibru pentru aceia dintre voi care vreți multă schimbare imediat.

Deoarece trăiți în această lume 3D, există o anumită fizică ce are loc, care echilibrează schimbările. Pentru că trăiți în lumea 3D acum, așa cum este ea, schimbările nu pot veni instantaneu. Ele se dezvăluie pe parcursul unei perioade de timp, chiar dacă timpul nu există. Dar ele se desfășoară, iar asta-i atât de potrivit acum. Asta nu înseamnă să renunțați la visul vostru, la statul pe bancă, la dorința voastră de a exista o cale mai bună pentru omenire, ci înseamnă, de asemenea, să-i onorați pe cei care într-un fel sunt mai în spate, înfrânând doar, într-o măsură, echipa cailor sălbatici. Ei nu vor sufoca dorințele și visele voastre pentru schimbări pe această planetă, nu vor împiedica Visul Atlant să devină realitate. Ei n-ar putea să-l rețină, în niciun caz. Există prea mult impuls, prea mulți cai sălbatici, dar onorați-i că au făcut ca lucrurile să se desfășoare într-un ritm care este gestionabil pentru cei mai mulți oameni.

Așadar, dragi Shaumbra, în mijlocul tuturor acestor schimbări care au loc, există o protecție naturală pentru voi. Am văzut-o – experiență directă, dovezi directe pentru Shaumbra – în ultimele două Shoud-uri, intenționat, cu bună știință. Acum, nu înseamnă că noi am doborât copacul din Kona, de la vilă, dar s-a întâmplat în așa fel încât a existat acea protecție naturală, nu doar de la Cauldre și Linda, ci de la toți Shaumbra și toți de pe partea noastră, pentru a da acest exemplu ca să spunem că se vor întâmpla lucruri. Copacii vor cădea. Incendiile vor arde. Dar pentru voi, în munca pe care o faceți, atât timp cât rămâneți pe acea bancă din parc, însemnând că atât timp cât nu aveți o agendă politică sau o agendă morală, sau nu încercați să schimbați omenirea, atât timp cât sunteți aici pur și simplu pentru a vă radia lumina pe planetă, astfel încât ei să-și poată vedea potențialele, să poată vedea în ceea ce acum se numește energie întunecată – și nu înseamnă întunecată, adică negativă, ci pur și simplu înseamnă energiile necunoscute, care sunt potențiale – atât timp cât sunteți aici, în măiestria voastră pe planetă, atunci aveți această protecție naturală. Veți vedea tot felul de lucruri întâmplându-se în jurul vostru, dar va exista această protecție.

Să respirăm foarte profund cu asta, în timp ce eu iau o gură de cafea. Așa cum au menționat Cauldre și Linda mai devreme, e puțin fum aici din cauza incendiilor recente, miroase a fum.

Așadar, protecție naturală. Ați auzit despre incendiu, și o să testez aici nivelul de confort al lui Cauldre (Linda oftează profund), ceea ce, de fapt, îmi place foarte mult să fac. El se sperie atât de ușor. Știți, energia lui trece de la un fin, l-aș numi, albastru electric, cumva strălucitor, la un gen de verde murdar, când eu fac asta.

LINDA: Tsssh!

ADAMUS: Dar voi insista, pentru că este și un exemplu de a nu vă mai reține. Încetați să vă îndoiți atât de mult.

Așadar, pe 30 decembrie, a izbucnit acest incendiu despre care s-a vorbit, provocat de vânturi puternice. Era sfârșitul lui 2021 și s-a întâmplat chiar aici, în această zonă unde este situat Centrul de Conectare Crimson Circle. Asta nu-i doar o coincidență. Veți începe să realizați că într-adevăr nu există coincidențe. Veți învăța cum să conectați punctele de energie și veți fi uimiți cât de simplu e, de fapt.

Dar s-a întâmplat chiar aici. De ce? Ei bine, pentru că aici este centrul atenției pentru Shaumbra din întreaga lume. Luați zeci de mii de Shaumbra care se află peste tot pe planetă, dar există un fel de punct central de colectare chiar aici, la studioul Crimson Circle. Sfârșitul anului, vânturile extreme care au venit. Vânturile, simbolizează mișcarea energiei, împingerea lucrurilor. Uneori, energiile tind să se împotmolească sau să se blocheze, și apoi apar vânturile. Deci, într-un fel, ați putea spune, Shaumbra a fost vântul – "E timpul să trecem mai departe. E timpul să avansăm spre următorul nivel al speciei umane, spre un nou nivel de conștiință, spre o înțelegere a ce este energia."

Astfel, Shaumbra devine vântul, iar vânturile au fost aprige. După cum a menționat Cauldre, 100 de mile pe oră sau 160 de kilometri pe oră. Vânturile au fost puternice, aducând schimbări la sfârșitul anului pentru ceea ce urmează în 2022.

Mai departe, vânturile, care n-au niciun alt scop decât acela de a mișca energiile care au fost blocate pentru mult timp, vânturile fac ca ceva să se răstoarne, ceva, să aprindă un foc. Acum, Shaumbra nu este focul. Shaumbra a fost pur și simplu vântul. Focul începe, vânturile continuă să se dezlănțuie și, destul de curând, aveți acest foc uriaș în această zonă, exact în jurul Centrului de Conectare Crimson Circle.

Centrul Crimson Circle, centrul Shaumbra, se afla într-o protecție naturală. Și, da, a fost dificil pentru Cauldre, Linda, personalul, pentru voi toți Shaumbra de peste tot să vă întrebați ce se va întâmpla, știind că, desigur, dacă se întâmpla ceva, ar putea fi reconstruit, dar cu siguranță fără să vreți să treceți prin acest proces. Și, dintr-odată, focul mistuie multe, multe case din zonă, mistuind o arie geografică mare, cu multe pierderi, dar foarte, foarte puține – foarte puține – pierderi umane. Au fost mai multe pierderi de animale de companie, decât pierderi umane.

Și apoi incendiile s-au liniștit, vânturile s-au retras și, ca urmare, există multă reflectare, în special pentru oamenii din această zonă, dar pentru oamenii de pretutindeni. Cum ar fi să vă pierdeți casa, obiectele de valoare, posesiunile? Și am simțit în asta zilele trecute, în timp ce se întâmplau toate astea, și am simțit în omenire, în conștiința de masă, în oricine care s-a conectat într-un fel la tot ce se întâmpla, și atât de mulți oameni au realizat în această simțire, că bunurile pot fi înlocuite. Există o tristețe legată de asta, dar bunurile pot fi înlocuite. A determinat atât de mulți oameni să realizeze cum se lasă prinși în asta uneori, a determinat mulți oameni să realizeze: "Ce vreau să fac mai departe? Acum, că sunt sănătos, sunt în siguranță, ce vreau să fac mai departe cu viața mea? Ce e important pentru mine?" Această întrebare încă stăruie la majoritatea acestor oameni, fără să știe cu adevărat, dar cel puțin punându-și întrebarea în interiorul lor.

Așadar, incendiile au trecut, au creat o atenție internațională și, din nou – pentru a-l face pe Cauldre să fie puțin stânjenit – pur și simplu nu e o coincidență că s-a întâmplat chiar aici, că Shaumbra a fost vântul schimbării. Iar modul în care se petrec schimbările, fie că a fost printr-un incendiu sau prin orice altceva, modul în care se petrec chiar nu contează, dar adevărul e că determină producerea unei schimbări.

Veți descoperi același lucru în viețile voastre. Veți descoperi propriul vostru vânt care vine, mișcă lucrurile, schimbă lucrurile, în special în momentele în care vă chestionați pe voi înșivă, în momentele în care vă este teamă să faceți următorul pas. Vânturile vor veni prin preajmă, dar asta înseamnă să știți că aveți acea protecție naturală. Ăsta e atributul unui Maestru, protecția naturală. Cu alte cuvinte, ar putea mișca lucruri, dar nu vă va ucide. Ar putea schimba lucruri, dar nu va crea o astfel de situație căreia să nu fiți capabili să-i faceți față deloc.

Așa că vă cer fiecăruia dintre voi, acum, respirați profund în protecția voastră naturală și permiteți-o. E aici. Face parte din a fi un Maestru. Face parte din, aproape ați putea spune, din acordurile sau solicitările voastre pentru a rămâne aici, pe planetă.

E ușor să vă îngrijorați de ceea ce se va întâmpla. E ușor să intrați în frică și apoi să nu faceți nimic, în loc să faceți ceva; să vă rețineți, să nu vă urmați visele sau inima. E ușor să vă îngrijorați pentru ceea ce urmează – viitorul – dar vreau să simțiți cu adevărat în această protecție naturală care e acolo. Nu de la vreun consiliu angelic, nu de la mine, ci e a voastră proprie. Este protecția voastră de Maestru, în acțiune.

Și nu e o coincidență faptul că, exact în timp ce noi facem acest Shoud, Președintele Statelor Unite, Joe Biden, va fi aici în zonă. Și, apropo, Kerri, dacă Joe Biden vine aici la studio în timp ce înregistrăm, vrei, te rog, să-i faci o cafea?

KERRI: Da.

ADAMUS: Pune-l să aștepte puțin în Clubul Maeștrilor, și mă voi întâlni cu el mai târziu.

KERRI: Bine!


Străluciți-vă Lumina

ADAMUS: Așadar, am vorbit cu Joe Biden. Eu îi spun "JR", bineînțeles. Am vorbit cu JR în ultima vreme, nu în starea lui de veghe. El fiind în starea de vis și, că veni vorba, sunt total apolitic. Nu mă deranjează dacă cineva este conservator sau comunist. Nu contează. Am avut de-a face cu politica, cu familiile regale și toate celelalte, pentru un timp foarte îndelungat. Dar am vorbit cu el în ultima vreme și i-am spus: "JR, știi, ești Președintele Statelor Unite ale Americii. Tu chiar nu ești un politician. Nu e vorba de a mișca legislativul, de a face să fie adoptate legi. Asta-i treaba altor oameni. Treaba ta e să fii aici ca să inspiri – să inspiri. De asta au nevoie americanii. De asta au nevoie oamenii din orice țară din partea conducătorilor lor, de inspirație, de inspirație autentică, de inspirație reală. Ei n-au nevoie ca tu să adopți o mulțime de legi. Ha, de fapt, ar trebui să te descotorosești de toate legile. Ei n-au nevoie ca tu să mărești taxele. Ar trebui să scapi de taxe. Ci ei au nevoie să fie inspirați."

Și i-am spus: "JR, știi, ai fost ales, dar un pic mai multă lumină ar fi benefică acum. Un pic mai multă lumină care să strălucească de la tine. Ți-ai cam ascuns lumina. Joci jocul politic. Încerci să faci ceea ce trebuie. Nimănui nu-i pasă cu adevărat. Senatul, Congresul, se vor lupta între ei. Ce au ei nevoie acum este lumină și inspirație."

I-am spus: "Joe, ține minte asta: Inspiră conștiința." Avea acea privire de "căprioară în lumina farurilor", deși era într-o stare de vis, dar nu prea înțelegea, iar eu am spus: "JR, ei vor să știe că există speranță. Ei vor să știe că există posibilități. Ei vor să știe că nu ești doar un alt politician care joacă jocul politic, încercând să fie reales, încercând să ducă la bun sfârșit anumite planuri. Strălucește-ți lumina. Strălucește-ți lumina."

Și am spus: "Știi, iată ce-aș sugera eu. Ai acest Birou Oval. Mie îmi place să-l numesc Biroul Rotund. Ai acest Birou Oval. Ai un scaun foarte frumos acolo. Dar acum ia-ți o bancă pe care să stai, o bancă cu-adevărat frumoasă. Pune-o acolo, într-o parte. Există un mic spațiu acolo, sub portretul lui Abraham Lincoln. Pune-o acolo și, știi, o dată, poate de două ori pe zi, du-te acolo și stai pe acea bancă și doar radiază-ți lumina. Ai o lumină bună. Doar că n-o folosești. Strălucește-ți conștiința. Încetează să te mai îngrijorezi referitor la democrați și republicani. Încetează să te mai îngrijorezi despre proiectele de lege și încetează să te mai îngrijorezi legat de marele tău plan cu toți acești ba- ... câți bani implică acel proiect de lege pe care încerci să-l faci să treacă? Încetează asta. Ce au nevoie oamenii chiar acum este inspirație, este lumina ta."

Nu sunt sigur dacă a înțeles sau nu, dar cel puțin, ce-am spus, a fost suficient pentru a-l aduce în această zonă. Și, din nou, dacă trece pe aici, e în regulă dacă îi obțineți autograful. Am să vi-l dau și pe al meu, să-l însoțească. Dar atât de mult – și asta nu este o coincidență. Nu e vorba de a conecta puncte rătăcite. Vreau să spun, s-a întâmplat chiar aici. Nu întâmplător ne aflăm și noi aici.

Așadar, asta faceți voi. Nu sunteți aici ca să lucrați la planuri sau să salvați lumea. Ați făcut asta, și acum sunt alții care ies în față pentru a prelua ce făceați voi. Nu sunteți aici pentru a promova vreun fel de dogmă. Nu sunteți aici pentru a dezbate probleme sociale. Nu de asta sunteți aici. Și știu că ați mai auzit aceste cuvinte de la mine, dar totuși mulți dintre voi continuați să vă întoarceți și să încercați să faceți asta. Pur și simplu simțiți că e atât de important.

Cel mai important lucru pe care-l puteți face acum este să fiți aici, pe planetă, și să vă străluciți lumina. Asta-i tot. Acum, când faceți asta, tot restul lucrurilor se rezolvă pentru voi personal. Aveți acea protecție naturală. Abundența curge spre voi. Aveți acel întreg flux ce lucrează pentru voi acum. Nu trebuie să munciți la corpul vostru de lumină. El pur și simplu devine. Nu trebuie să lucrați la situații. Ele pur și simplu se rezolvă de la sine. Viața devine destul de ușoară. Și apoi există o tendință de a gândi: "Ei bine, acum trebuie să mă duc și să încep să predic și trebuie să încep să-i schimb pe alții." Nu. La fel ca JR, stați pe banca aceea din parc. În acest moment, lumea are nevoie de cei care inspiră conștiința prin simpla strălucire a luminii lor.

E o chestie destul de simplă, pentru că, în acest moment, planeta se află în pragul multor, multor schimbări majore. Și nu mă refer mai departe, în viitor. Vorbesc despre faptul că suntem în mijlocul lor chiar acum. Lumea trece prin atât de multe schimbări care au fost cerute. Ele nu sunt impuse planetei. Ele au fost cerute de alții. Și unul dintre lucrurile importante în toate astea e capacitatea oamenilor, a omenirii, să vadă potențiale pe care nu le-au văzut înainte, să vadă dincolo de dualitate, să vadă dincolo de bătăliile și luptele vechi, să vadă dincolo de strămoșii lor, să vadă dincolo de vechile tradiții, să vadă dincolo de conștiința "doar suficient" pe această planetă, chiar acum.

Ei au nevoie să vadă în această, ce numesc eu, energie întunecată, în potențialele pe care nu le-au putut vedea înainte. Apoi, depinde de ei să aleagă, depinde de ei să decidă ce vor să facă. Dar când sunt în întuneric, cu alte cuvinte, sunt atât de limitați încât singurele potențiale pe care le văd sunt cele transmise lor de strămoși și cele în care s-au cantonat în această viață, atunci lucrurile vor continua să fie la fel, la nesfârșit, până când ceva le aruncă în aer.

Dar dacă lumina e strălucită în această energie întunecată, în potențiale, atunci ei pot vedea și pot spune: "Poate că există o cale mai bună." Și s-ar putea să le fie teamă s-o încerce, s-o aducă în experiență, dar cel puțin știu că e acolo. Ei pot spune: "Există o cale de a ocoli lucruri precum foametea globală." Există o modalitate de a lucra cu plecarea Gaiei acum și preluarea responsabilității pentru planetă. E mult zgomot și se vorbește mult acum despre mediu și despre încălzirea globală, răcirea globală, schimbările climatice globale, dar ei nu văd cu adevărat potențialele. Apoi se pierd în amănunte. Se pierd în amănunte reale, și încep să-și dedice toată energia unor lucruri precum energia eoliană sau solară, care sunt în regulă, dar sunt foarte limitate.

Globul pământesc și omenirea au nevoie chiar acum să înțeleagă energia: “Ce naiba-i asta?” în loc de: “Să construim mai multe mori de vânt”, care se vor demoda în curând pentru că va exista o înțelegere mult mai cuprinzătoare a ce este energia, și cum o facem să lucreze pentru noi, în ceea ce facem.

Pentru asta sunteți voi aici, la fel ca JR, doar că el e politician. Voi sunteți metafizicieni. Sunteți aici să străluciți acea lumină și, e la fel de simplu ca a sta pe o bancă din parc, pe un scaun, în cadă, oriunde se întâmplă să fie – pe scaunul mașinii voastre. Nu contează. Înseamnă să vă lăsați lumina să strălucească chiar acum.

Vom vorbi despre asta într-o clipă, dar majoritatea grijilor pe care le-ați avut legat de propria voastră viață, cea mai mare parte a procesării, a problemelor, a oamenilor și tot restul acestora, vor dispărea. Poate nu îndeajuns de repede, dar dispar. Nu va mai trebui să lucrați la viața voastră, la supraviețuirea voastră, la doar a vă descurca cu greu. Nu va mai trebui să faceți asta, decât dacă vreți. Dar simt că majoritatea dintre voi sunteți sătui de asta. Vreți să treceți dincolo de asta și, de fapt, e destul de simplu. Totul se rezumă la a permite. Asta e. A permite. E o evoluție naturală. Este vorba de a permite.

Dar când sunteți prinși în îndoială și îngrijorare, când sunteți prinși în vechile bătălii și când sunteți prinși în a pune atât de mult sub semnul întrebării cine sunteți, atunci nu permiteți asta. E la fel de simplu cu a face acel pas în permitere și apoi a vedea ce se întâmplă cu acea protecție naturală.

Bună, dragă și dulce Linda din Eesa. Ce mai faci azi?

LINDA: (face o mică pauză) Bine.

ADAMUS: O să iau – vrei să guști?

LINDA: Nu, mulțumesc. Sunt bine. Sunt foarte bine.

ADAMUS: Mm. Știi, fiind în Casa Keahak și trebuind apoi să alerg aici – mm! – îți face poftă de mâncare.

LINDA: Uimitor.

ADAMUS: Asta-i atât de delicioasă. Mm. Putem doar să ne oprim și să facem o pauză în acest Shoud pentru o vreme, cât mănânc?

LINDA: Tortul de ciocolată fără făină e chiar extraordinar.

ADAMUS: Nu contează dacă are ‘flori’* sau nu, e chiar grozav. Mm. Și Cauldre îmi spune că nu e politicos să ții prelegeri și să mănânci [în același timp], dar pot să fac ce vreau. Ai vrea să guști un pic? E delicioasă. Mm.
*n.tr.: joc de cuvinte, în original cuvintele: flower = flori, flour = făină, sunt fonetic asemănătoare

LINDA: Mănânc-o tu pe toată. 

ADAMUS: Și cafea, să-ți alunece mai ușor pe gât?

LINDA: Mănânc-o tu pe toată. E vorba doar de bietul Geoff care trebuie să privească asta mai târziu. 

ADAMUS: Eh! El e în altă parte.

Așadar (Adamus chicotește), 2022 – ah! – pentru Shaumbra (Adamus oftează), știi tu, am vorbit mult despre a permite. Ai băgat de seamă asta? Adică, ai…

LINDA: Da. Da.

ADAMUS: Da?

LINDA: Da.

ADAMUS: Ai căutat cuvântul, ca să vezi de câte ori am folosit “permitere” în ultimii trei ani? 

LINDA: N-am făcut, dar eu împreună cu Jean, sunt sigură că ne-am putea da seama de asta.

ADAMUS: Probabil că ai putea s-o faci.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Ar fi de multe ori. Ar fi un număr semnificativ.

LINDA: Sigur.

ADAMUS: Însă mă voi opri din a vorbi atât de mult despre a permite.

LINDA: De ce?! (ei chicotesc și Adamus începe să tușească). Îmi pare atât de rău să te fac…

ADAMUS: Îl sufoci pe bietul Cauldre (Linda râde). De ce? Vrei să auzi și mai mult despre permitere?

LINDA: Daa! E minunat. Funcționează.

ADAMUS: Nu te plictisești niciodată de asta?

LINDA: Nu.

ADAMUS: Oh, eu da.

LINDA: Nu.

ADAMUS: Știi, e un lucru atât de simplu și, totuși, pentru Shaumbra e dificil. O să mai mănânc puțin.

LINDA: De-asta e frumos când vorbești despre ea.

ADAMUS: Vorbește tu încă puțin, ca eu să pot mânca. 

LINDA: Ei bine, de-asta e frumos când tu vorbești despre ea, pentru că atunci când am nevoie de ușurință, găsesc acel loc al permiterii.

ADAMUS: Da.

LINDA: Și mai ales, cu toate lucrurile nebunești care au loc.

ADAMUS: Aș putea să am încă puțin din acea frișcă, aici deasupra? E foarte, foarte bună. Doar încă puțin, Kerri. Doar, știi tu, pentru mine. Mulțumesc.

KERRI: Bineînțeles.

ADAMUS: Mulțumesc. Joe n-a trecut încă pe-aici? Nu, nu încă. 

KERRI: Care Joe?

ADAMUS: Biden.

KERRI: Oh, nu! Nu!

ADAMUS: JR.

KERRI: Credeam că vorbeai despre tatăl copilului. Nu.

ADAMUS: Așa că – ehh – deci, oricum, nu, o să încetez acum să vă mai cicălesc cu permiterea.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Voi trece la ceva nou pe care îl voi diseca până la epuizare (ei râd).


Și….

Acum în 2022, începând de azi, demarând azi, va fi vorba despre Și…. – Și…. – și e cu patru puncte după el. Sunt punctele de suspensie. Și….

Acum, am spus cu ceva vreme în urmă că vreau să rămân în memoria Shaumbrei și a tuturor, pe această planetă – vreau să fiu amintit pentru două lucruri: Permiterea și Și-ul. Am vorbit mult despre permitere, dar acum e timpul pentru Și…. 

Are o mare însemnătate. Este Și-ul, punct-punct-punct-punct. Amintiți-vă, în ultima noastră sesiune, pe care probabil nu v-o amintiți, am vorbit despre diferența dintre gând și conștiință. Gândul e precum Și urmat de un punct. Conștiința e precum Și punct-punct-punct-punct. Tot continuă. Continuă să existe. Asta-i conștiința. Așa că, vom intra în Și punct-punct-punct-punct.

Și-ul…. și asta-i cumva palpitant. Mulțumesc, Kerri. Îți mulțumesc tare mult.

KERRI: Sigur.

ADAMUS: Da. Bun. Aș putea să capăt, te rog, și o furculiță curată? Nu vreau să ajung… 

KERRI: Furculița aceea e singura pe care-o am. Așa că o voi spăla și o voi aduce înapoi.

ADAMUS: Nu, o vom lua [așa].

KERRI: Nu pot să-ți dau din plastic.

ADAMUS: Glumesc. O să mănânc cu mâinile dacă trebuie. Sunt microbii lui Cauldre.

Așadar, vom intra în Și…. acum. Vom vorbi mult despre asta în ProGnost-ul care urmează. Și Viața Maestrului 15 va fi mult despre Și…. 

Iată și atenționarea în legătură cu asta: voi, ca Shaumbra, ca Maestru, veți trece dincolo de natura unică a realității, de natura singulară, veți trece în Și….  Asta înseamnă că veți păși în ambele lumi. Vă veți găsi pe ambele maluri ale râului. Puteți fi pe ambele părți în același timp. Puteți fi pe o parte la un moment dat, pe partea cealaltă în celălalt moment, dar vom intra în Și….

În ProGnost 2022 voi vorbi mult despre metafizică, despre noua fizică pentru voi. Ce înseamnă asta, e că voi veți fi în continuare în realitatea umană, cu gravitație și aer și cu bătăile inimii voastre și tot restul. Acum intrăm în Și…., în metafizică, în dincolo de fizică, în timp ce rămânem aici, chiar aici, pe această planetă. Asta n-a fost realizată niciodată de un grup, până acum. E foarte provocator uneori pentru minte. Însă pentru adevărata voastră natură, pentru sufletul vostru, nu e provocator deloc. E natural.

Vom intra în Și…., în același timp stând aici pe planetă și fiind capabili să fiți în această realitate cu alții, sau iluzia altora, și de asemenea să fiți un Maestru. Vom intra în Și…., unde realizați că energia chiar vă servește cu adevărat. Și vom merge dincolo de teorie. Teoria e minunată pentru a face lucrurile într-un fel să meargă – teoria și discuțiile – dar noi o vom experimenta la propriu.

Am fi putut vorbi mult, de exemplu, despre teoria protecției naturale. Am făcut-o puțin, dar la urma urmei, nu există nimic asemănător cu a o experimenta. Așa cum știi, dragă Linda, din experiența cu copacul care a căzut pe casă, a focurilor recente, voi sunteți în experiență acum și e cu totul alt lucru. Are cu mult mai multă profunzime și înțeles. Și poate fi înspăimântător, și uneori există dorința de a rămâne în teorie, însă există apoi un moment în care te lansezi în experiență. 

Am putea vorbi toată ziua despre această prăjitură delicioasă și despre frișca de deasupra ei, însă până când nu aveți efectiv experiența ei, este, într-un fel, lipsită de înțeles (mai ia o îmbucătură). Mm. Așa că e un mare punct de cotitură pentru Shaumbra în Și….

Acum, dacă încă mai vreți să credeți că nu sunteți realizați, ei bine, în primul rând, să vă fie rușine. În al doilea rând, ce proști. În al treilea rând, treceți peste asta (Linda chicotește). Ce-i? Doar sunt clar. Adică…

LINDA: Da, ești! (Linda continuă să chicotească)

ADAMUS: Ei bine, iată cum stă treaba. Voi erați deja realizați. Doar nu v-ați dat seama de asta sau ați vrut să pretindeți că nu erați. Erați realizați și asta nu înseamnă deloc că vă prefaceți; înseamnă că reveniți la o stare naturală. E ce-ați ales să faceți aici.
 
Să deveniți realizați, înseamnă cu adevărat doar să vă acceptați pe voi înșivă și Tot Ceea Ce Este. Cam asta-i tot, și să încetați să vă ascundeți în iluzia că sunteți doar un om, doar un om obișnuit. Adică, voi sunteți un om și sunteți, de asemenea, realizați.

Întregul joc al Realizării, al iluminării, și tot restul, e în regulă pentru o vreme, însă vine pur și simplu un moment în care doar îi dați drumul și realizați că sunteți realizați. Nu e o mare scofală. N-aveți nevoie de nimeni altcineva să o valideze. Nu trebuie să treceți printr-o mare agitație și ceremonie ca să ajungeți acolo. E doar: “Sunt realizat.” Vreau să spun, atât e de simplu. Și apoi, realizați că ați fost mereu realizați, și pe urmă e un mare, minunat spectacol de comedie, căci priviți înapoi în viața voastră și la jocurile pe care le-ați jucat, pretinzând că nu erați realizați, pentru că vă distrați jucând acele jocuri. Dar acum sunteți realizați.

Acum, deseori voi spuneți: “Ei bine, dacă sunt realizat, atunci de ce nu se petrece totul doar în perfecțiune? Și de ce nu sunt în totalitate sănătos și în totalitate prosper?” Ei bine, deoarece, în primul rând, voi jucați jocul cum că nu erați, așa că e nevoie de un pic de timp ca într-un fel lucrurile să vină din urmă. În al doilea rând, nu despre asta e vorba. Nu înseamnă să fiți dintr-odată capabili să fluturați din mână și praful de zâne să cadă peste tot în jurul vostru. N-are nicio legătură cu asta. Ăsta-i makyo. Asta-i distragere.

A fi realizat înseamnă pur și simplu: “Eu Sunt cel ce Sunt. Accept tot ceea ce sunt, și accept că sunt cu mult mai mult decât gândeam eu că sunt atunci când credeam că sunt nerealizat. Accept că există cu mult mai mult în trecutul meu decât îmi amintesc. Există cu mult mai multe potențiale decât am ales vreodată să cred că erau. Există mult mai multe despre mine, pe care le ascundeam.” Poate din cauza rușinii, poate deoarece a fost un joc strașnic, și deodată realizați: “Eu sunt realizat”, și e cam așa. Nu e cu mult diferit de a spune: “Mă voi spăla pe dinți.” Doar: ”Sunt realizat.” Asta-i tot. Să terminăm cu asta. Avem mult de stat pe bancă. Planeta asta trece prin schimbări incredibile. Trebuie să recunosc, mai repede chiar decât am crezut eu sau oricare din ceilalți Maeștri Ascensionați. 

LINDA: Hm.

ADAMUS: Există așa o dorință pentru metamorfoza planetei, așa o dorință de schimbare, și nu o schimbare mică. Nu gen doar câteva milioane de oameni în plus să fie hrăniți seara, ci vorbesc de o mare schimbare pe planetă, un sistem de natură total diferit care vine pe planetă. Specia total nouă de oameni care apare, un mod total nou a ceea ce numiți acum finanțe, bani, economie, care apare. Nu e vorba doar de a salva câțiva copaci în plus sau câțiva delfini în plus, ceea ce e în regulă, însă schimbările sunt cu mult mai mari, epice. Schimbările implică fizică, și despre asta vom vorbi noi foarte curând, despre fizică, și despre tehnologia care o susține, tehnologia care e vântul schimbării ce aduce cu sine un nou nivel al fizicii pe planetă.  

Există unii care o vor înțelege cu mult mai repede decât alții. Nu spun că toată planeta va înțelege dintr-odată metafizica realității. Dar există destui ca voi care o vor face, iar ceilalți vor urma (Linda fură o îmbucătură). Am văzut asta (Linda chicotește). Ceilalți vor urma. Dar există destui ca voi care vor înțelege impactul… asta-i delicioasă. E foarte dificil să încerci să vorbești și să mănânci în același timp. Mm, Mm. Mm. 

LINDA: Tu faci destul pentru amândoi.

ADAMUS: Așa-i (Linda chicotește ușor). Mm – hm – mustața mea aici (el folosește un șervețel). Distragere intenționată, dragă Shaumbra…

LINDA: Tsshhhh!

ADAMUS: … pentru că asta devine așa de dificil sau așa de “meta” – de dincolo. Și înțeleg, cuvântul “meta” e suprafolosit acum, dar asta se întâmplă. Știți, voi dați direcția și toți o urmează. Totuși, o nouă fizică vine pe planetă. Vânturile acestei schimbări sosesc de la tehnologie, dar adevărata schimbare e în fizica realității. 

Am vorbit despre o parte din ea, din timp în timp – v-ați prins, “timp în timp” – pentru că unul dintre aspecte e iluzia timpului. Timpul nu există, decât dacă vreți voi, și atunci el există. Spațiul nu există. Nu există trecut sau viitor, decât dacă vreți să existe, să treceți printr-un anumit tip de experiență. Atunci e în regulă. Însă, pe urmă, obosiți de acea experiență și realizați că e timpul pentru schimbare.   

Fizica și a înțelege că există atât de multe niveluri ale realității voastre, dar voi operați pe un singur nivel, și pe măsură ce vă deschideți către alte niveluri realizați un sentiment enorm de libertate față de singurul nivel în care ați funcționat, și apoi realizați, de asemenea, potențialele fenomenale care există în celelalte niveluri.

Așadar, noi intrăm în Și…. – Și-ul…. – a păși în două lumi. Ați auzit despre asta. Ați citit despre asta. Ați citit teoriile despre asta, dar foarte puțini au făcut-o vreodată. Sună minunat. Nu ești entuziasmată, Linda?

LINDA: Nu ăsta-i cuvântul pe care l-aș folosi.

ADAMUS: (chicotește) Și vă rog să înțelegeți, noi nu vorbim despre lucruri fără sens precum călătoria în timp. Nu există așa ceva precum călătoria în timp. Nu puteți călători în timp.

LINDA: Tu ții un workshop despre asta.

ADAMUS: Știu (Linda râde zgomotos). Exact asta vreau să spun. Călătoria în timp cu Adamus. Nu există așa ceva precum călătoria în timp (Linda continuă să râdă). Și, știți, va fi o adevărată surpriză și uimire: ce vom face în restul zilei (Linda tot chicotește), pentru că ajungeți să realizați că timpul nu e real. Voi nu călătoriți în timp. Pur și simplu vă permiteți să experimentați. 

LINDA: Ce se află în cafeaua asta?

KERRI: Nu sunt eu de vină! (Linda și Kerri chicotesc)

ADAMUS: Voi nu călătoriți în timp, pentru că nu există. Dar adevărul e că voi puteți experimenta lucruri despre care cineva ar spune că erau în trecut – care cu adevărat nu sunt în trecut, ele sunt chiar acum – chiar acum. Sau viitorul, care nu există cu adevărat, și le experimentați chiar acum. Cu alte cuvinte, voi dizolvați timpul sau iluzia timpului, și dintr-odată puteți călători cu mare ușurință oriunde vreți.

LINDA: Ohh.

ADAMUS: Nu săriți în vreo mică tehno-mașină și călătoriți înapoi în anul 523, de exemplu, sau în viitor. Asta-i un fel de conștiință umană limitată.

LINDA: Hm.

ADAMUS: E oarecum amuzant, până la un punct. Dar, vedeți voi, nimeni n-a făcut-o, deoarece nu puteți călători în timp. Puteți experimenta o multitudine de realități în Și…., și asta e – acum, trebuie să măresc prețul.

LINDA: Acum sunt entuziasmată.

ADAMUS: Trebuie să măresc prețul, pentru că am divulgat atât de mult din ce vom face.

LINDA: (chicotind) Acum sunt entuziasmată!

ADAMUS: Așa că, dragă Shaumbra, vom intra în Și…., în noua fizică a planetei, și în experiența ei – nu doar teoria ei, pentru a experimenta cum este – și nu va fi mereu ușor. Va fi frumos. Va fi… (Adamus suspină). Va fi atât de “dincolo”, cred că e cuvântul pe care l-ați folosi aici, și deci… pfft! Ei bine, voi ați prins sentimentul. E gen: “Cum am putut să fiu blocat în acea veche realitate liniară pentru atât de mult timp?” Acum sunteți în Și….

Dar, într-o anumită măsură, într-o mare măsură, omul încă are dificultăți cu asta, deoarece există o imensă dezorientare care are loc. Când punctele voastre de ancorare energetică se găsesc într-un singur nivel de realitate și vă obișnuiți cu asta după o vreme, și dintr-odată eliberați acele ancore ale realității și sondați acum în alte realități, fie că vă ancorați sau nu, vă va arunca corpul și mintea într-o stare de confuzie. Și știu că nu vă place confuzia. O aud pe Linda spunând aproape în fiecare zi, știți voi: “Totul e atât de nebunesc. Totul o ia razna.” Da, ei bine, ăsta e doar începutul.
 
Vom vorbi despre cum să vă descurcați cu asta. Nu-mi place acel cuvânt “descurca”. Scoate asta din înregistrare. Vom învăța cum să ne adaptăm și să ne ajustăm la asta. Vom învăța cum să – va exista dezorientare, va exista un anumit nivel de disconfort fizic – vom învăța să trecem dincolo de ele. Veți învăța, așa cum facem de multă vreme, să trecem pur și simplu dincolo de minte în cunoaștere pură, doar știind.

Deci, avem toate astea pe care le așteptăm cu nerăbdare în Și…. Începând chiar acum, în 2022, începând chiar – scuzați-mă în timp ce eu… mm (luând o nouă îmbucătură).

LINDA: Și cum e desertul tău?

ADAMUS: Asta e cina mea. Ăsta nu e desertul meu (Linda chicotește). Abia aștept să văd ce e la desert (Linda continuă să chicotească). În regulă.

Haideți să respirăm profund. Și….

Ai vrea să scrii asta pe micul tău ecran magic – Și punct-punct-punct-punct – intrând în noua fizică. Voi vorbi despre asta în profunzime și în ProGnost, dar despre asta va fi viața pentru voi. Încetați să vă mai îngrijorați în legătură cu vechiul rahat. Eu, pur și simplu – voi vorbi despre asta într-o clipă – dar încetați să mai fiți obsedați de aceste lucruri și haideți să continuăm cu ce-am venit să facem aici – să stăm pe o bancă în parc și să experimentăm viața într-un mod cu totul nou, deschizând acum de asemenea celelalte tărâmuri pentru ceilalți oameni care o iau pe calea asta, care aleg și ei ceva mai mult. Pentru asta ați venit aici. N-ați venit să munciți la problemele voastre, sau să schimbați planeta. Ați venit aici pentru asta.

Asta am încercat să-i transmit lui JR – Joe Biden – “Nu mai încerca să fii un politician. Nu mai încerca să salvezi planeta. Pur și simplu inspiră-le conștiința, a americanilor, a oamenilor de pretutindeni. E cel mai măreț lucru pe care-l poți face.”

Va asculta el? Să vedem. Să vedem ce se întâmplă. Aud că se fac niște pariuri aici. Nu se știe niciodată. Nu se știe niciodată. Poate vizita de aici, poate faptul că a ajuns atât de aproape de Centrul de Conectare Crimson Circle ar putea provoca o schimbare drastică în conștiință. Cine știe? Vom descoperi destul de curând. Bine. Și…. Ah, o caligrafie foarte frumoasă. Bun.

Despre asta e vorba în întregime. Mergând mai departe, încă voi mai vorbi din când în când despre permitere, acum însă este Și-ul….


Raport de la FM

Și, de asemenea în programul de azi, am câțiva oaspeți aici, ei bine, destul de mulți oaspeți cu noi, azi. Înainte de toate, îl am pe FM, cel cunoscut anterior ca John Kuderka, însă nu mai vrea să fie numit așa. Așadar, doar FM. El a lucrat la acel Link FM, l-a testat în ultimile câteva luni, și acum e timpul pentru un raport din partea lui.

Acum, FM nu vrea să fie transmis prin channel de nimeni. Nu-i pasă în mod deosebit de asta. Așa că, voi livra eu raportul.

FM a cerut, în mod deosebit, ca partenera lui adorabilă, iubitoare și apreciată, Leslie, să fie azi, aici cu noi. Dacă am putea să luăm un cadru cu Leslie, astfel încât să știe toți că ea stă pe scaun chiar aici cu noi, la Centrul de Conectare Crimson Circle. El a vrut acea energie, așa că iat-o aici. Și asta a fost la cererea foarte specială a lui John Kuderka, pe care mi-a transmis-o mie și lui Cauldre, în timp ce Cauldre era la duș azi. Ăsta-i locul unde se întâmplă lucrurile. Știți, este Și-ul…. Și e o plăcere să te avem aici, Leslie, și John plânge de-a dreptul acum. Chiar plânge. Acum, o să-l faceți pe Cauldre să plângă. Eu nu plâng niciodată. Mereu e Cauldre. El e mereu.

Așadar, avem asta și avem o mulțime de Shaumbra care au trecut dincolo, de cealaltă parte, în ultimii, oh, aproximativ zece ani, care fac parte din echipa lui FM, care au lucrat cu el la acest link. Așadar, despre asta urmează să vorbim acum. Voi raporta descoperirile lui FM.

Așadar, încă o dată, configurația de aici – FM, cândva John Kuderka, cândva inginerul de-aici, coordonatorul studioului și inginerul tehnic din studio, care a făcut atât de multe pentru Shaumbra când a fost aici pe Pământ, și a trecut dincolo pentru a putea face munca sa reală, de pe cealaltă parte.

Așadar, când FM a plecat, a vrut să găsească un mod de a face un dar Shaumbrei, de a lăsa ceva pentru Shaumbra, și a realizat că una dintre provocările pe care le-a avut, una dintre provocările cele mai mari a fost pur și simplu să simtă, să audă, să experimenteze nu doar sinele său uman, ci și Maestrul său, sinele său sufletesc. A lucrat din greu la asta, dar fiind inginer, s-a gândit mult prea mult la ea. Și chiar înainte de moartea sa, s-a gândit în sinea lui că e ceva ce pur și simplu a ratat în viața sa, ceva ce nu s-a întâmplat. Dar mai târziu a realizat că se întâmpla, el pur și simplu nu fusese conștient de asta.

A pornit să găsească un mod de a reaminti Shaumbrei că acest link între om și divin e mereu acolo. Într-adevăr, a fost acoperit pentru multă vreme, dar e mereu acolo. Nu e în altă parte. Nu e afară, în stele. Nu e ceva ce-o să învățați din studierea materialelor esoterice. Nu e ceva pe care vi-l poate da nimeni altcineva, și nu e ceva ce puteți obține călătorind în jurul lumii, deschizând portaluri. E mereu, mereu acolo. Dar datorită subtilității sale și a naturii sale foarte intime, personale, deseori iese din conștiență, nefolosit, fără să fie conectat.

Așadar, FM a spus: “Vreau să creez ceva care să ajute Shaumbra să-și reamintească că pot auzi și comunica și se pot conecta cu sufletul lor, cu Maestrul lor.” Nu există bariere. Nu există tavan care ar împiedica să se întâmple asta. E pur și simplu permitere. Dar cum determini pe cineva să permită când sunt atât de închiși și – FM o știa din proprie experiență – foarte, foarte mentali.

Așadar, s-a pus să meșterească și să se joace și să lucreze cu alți Shaumbra care au trecut dincolo, și vom arăta lista aici. Vom arăta pe toți care – nu toți – cei care sunt pe pagina “In Memoriam” de pe site-ul Crimson Circle. Dar sunt mult mai mulți pe lângă aceștia.

FM i-a adunat și a spus: “Munca de aici, pe care o putem face noi, serviciul pe care îl putem oferi Shaumbrei, este aducerea aminte că acea comunicare interioară, comunicarea dintre om și divin, este chiar acolo. Nu e ceva ce câștigați. Nu e ceva ce puteți cumpăra. Nici măcar nu e ceva pentru care puteți suferi. E pur și simplu acolo. E pur și simplu o chestiune de recunoaștere a ei.”

Așadar i-a adunat, cei pe care îi vedeți aici și pe alții, și a spus: “Să începem să lucrăm la asta.” Au colectat, au vorbit despre propriile lor experiențe. Unii au realizat că această conexiune era acolo câteodată, dar nu părea niciodată să rămână. Părea că dispare. Mulți au spus că n-au experimentat-o niciodată, până n-au venit de cealaltă parte, eliberați de corp și minte, în cea mai mare parte, și au avut acea realizare gen “palmă-peste-frunte” – “A fost întotdeauna chiar acolo.” Era atât de aproape, încât au trecut-o cu vederea. Era chiar la picioarele lor.

Așadar, întrebarea era: “Cum să-i facem pe Shaumbra să realizeze că e chiar acolo?” FM și ceilalți au meșterit și s-au jucat și au conceput acest lucru numit Radioul Shaumbra FM, care înseamnă o lumină, o conștiență pe care ei urmau s-o strălucească dinăuntrul propriei lor cunoașteri; s-au strâns într-un grup și au colectat propria lor cunoaștere că această lumină a fost mereu acolo, ei doar au trecut-o cu vederea, și au început să, ați putea spune, să o emită, s-o radieze.

(Mai multe informații despre asta au fost împărtășite în Timpul Merlinului)

A început la mijlocul lui septembrie anul trecut, și a durat până pe 21 decembrie 2021. Au radiat lumina lor. Și au făcut statul-pe-bancă de cealaltă parte, în celelalte tărâmuri, radiind-o, și tot timpul lucrând împreună și lucrând cu mulți Maeștri Ascensionați pentru a colecta informațiile: “Ce se petrece? Cum e ea primită? Cum o rafinăm? Cum trecem la pasul următor?”

Așadar, aici avem o situație în care există mulți Shaumbra, zeci de mii de Shaumbra pe Pământ, mulți care, ei bine, în primul rând, nu-și vor permite să admită că sunt realizați. Avem mii care deja o fac, dar mulți care încă nu o fac. Ei vor un fulger sau ceva de genul ăsta. Nu, e doar, știți: “Oh, da, sunt realizat”, și apoi mergeți și vă încălțați. Vreau să spun, atât e de simplu.

Analiza situației, după FM, e că – îi place să fie foarte logic despre asta – analiza situației: zeci de mii de Shaumbra căutând răspunsurile, dar în general căutând în afara lor. Le puteți spune în față că sunt realizați, și ei vor pleca și vor merge să încerce s-o găsească în altă parte. Le puteți spune în față că această interconectare dintre om și divin a fost mereu acolo. Într-adevăr, ea a fost ascunsă intenționat pentru multă vreme, întocmai ca și înțelepciunea. A fost mereu acolo, dar n-a fost într-adevăr accesibilă pentru multă vreme, dar acum este.

Analiza situației – cum să reamintești Shaumbrei că această conexiune e acolo? Și nu înseamnă să le dai conexiunea. Nu e ca o parolă sau ca o cheie secretă care deschide conexiunea. E pur și simplu o aducere aminte. Cum faci să ajungă la ei că e așa de naturală și așa de simplă, când ei tind să fie mai degrabă încăpățânați, tind să se uite mereu în afara lor pentru răspuns, și tind să dorească să aibă acel efect de fulger, mai degrabă decât să respire pur și simplu profund, și să permită.

Așadar, pe asta s-a concentrat munca lor. Au început să emită în septembrie. Prin emisie, vreau să spun strălucire, dar lui FM îi place cuvântul “emisie”, așa că îl vom folosi pe acesta. Ei au început să emită, și a continuat pentru luni, până pe 21 decembrie. Apoi a venit timpul pentru analiza datelor.
 
LINDA: Hm.

ADAMUS: Nu sunt cuvintele mele (Adamus chicotește), asta vine direct de la FM. Analiza datelor, și multă analizare a datelor și faptelor și informațiilor și a energiei, și FM îmi spune chiar acum că exagerez, ceea ce fac, dar eu pot să fac asta. El n-a vrut să fie transmis de Cauldre prin channel, așa că pot să spun ce vreau eu să spun.

Așadar, iată unde suntem acum. Noi urmează să – noi, FM și echipa sa – urmează să repornim transmisia sau radianța pe 22 ianuarie 2022, în ziua cu ProGnost-ul. E datorită numerologiei? Nu contează cu adevărat. E o dată pe care o țineți minte. E distractiv. Ce-ar fi dacă spuneam pur și simplu 28 ianuarie? Vreau să spun, nu e mare lucru, dar voi spuneți: “22 ianuarie 2022”, e ca și cum: “Ooh! Ah!” și se leagă de momentul la care facem ProGnost. Așa că presupun că e un “ooh! ah!”, până la urmă.


Bariere în calea Link-ului cu Dumnezeu

Așadar, emiterea va începe din nou în acel moment. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-am aflat pe parcurs, și apoi vom vorbi despre unele din ajustările care urmează să aibă loc, și care vor rămâne în vigoare pentru multă vreme.

Câteva observații și, Linda, ai vrea să scrii o listă cu astea, te rog.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Observații de la FM.


~ 1. Zgomotul

Numărul unu, zgomotul. FM a fost copleșit de cantitatea de zgomot care e pe planetă acum. Și nu vorbesc doar despre zgomotul pe care îl auziți cu urechile voastre, ci vorbesc despre zgomotul semnalului radio. FM avea pregătire în electronică și lungimi de undă și sunet și lucruri de genul ăsta, așa că a fost foarte fascinat. Dar era copleșit de cantitatea de zgomot care e acum pe planetă. Zgomotul fizic, nonfizic – cu alte cuvinte, ceea ce nu auziți – pur și simplu zgomotul energetic de pe planetă.

În studiul său, s-a întors cu aproape 30 de ani în urmă.

LINDA: Oau.

ADAMUS: A fost distractiv să privesc. Eu stau la Clubul Maeștrilor Ascensionați în fiecare seară, bând brandy sau vin și el studiază undeva. Așa că a fost interesant.

LINDA: Poate lui îi place asta.

ADAMUS: Îi place asta (Linda chicotește). Îi fac viața grea pentru că, din nou, n-a vrut să fie transmis prin channel de către Cauldre. Ar fi putut spune chestii despre mine, dacă i-ar fi permis lui Cauldre să-l transmită prin channel. Dar, hei, ăsta e show-ul meu.

Așadar, zgomot. S-a dus înapoi acum 30 de ani și a realizat că nivelul zgomotului energetic de pe planetă a crescut cu un factor de 87; de 87 de ori…

LINDA: Oof!

ADAMUS: … în 30 de ani. Mult din asta are de-a face cu toate aparatele pe care voi toți le aveți acum, și cât de multe aparate de persoană. Cel puțin două pe planetă acum, în medie, și o să continue să crească. Rezultă mult zgomot energetic din asta. Aparatele au nevoie de stații care să facă emiterea și recepția. Asta se adaugă la zgomot. Sunt mai mulți oameni pe planetă. Asta se adaugă la zgomot. Fiecare cip de calculator care e produs și inserat în ceva, creează un zgomot.

Și apoi, există zgomotul de la nivelurile crescute de emoții pe planetă. Nivelurile crescute de consternare, confuzie, tot restul au cauzat o creștere de 87 de ori a nivelului de zgomot de pe planetă.

LINDA: Oau.

ADAMUS: Știți, e înmulțit cu 87.

Cum vă auziți pe voi înșivă în tot acest zgomot? Și el a realizat că asta era probabil bariera numărul unu care se petrece în acest moment. Chiar și când închideți ochii, tot e zgomotos. Cum să străbați până la Shaumbra cu toate celelalte zgomote ce se petrec în jur? Pentru că, să spunem, ei merg în interior să asculte divinul dinăuntru, dar mintea încă percepe, fie conștient sau subconștient, toate celelalte zgomote care se petrec. Așa că ăsta a fost probabil factorul numărul unu în toată această treabă, zgomotul.


~ 2. Procesarea

Următorul lucru pe care l-a realizat el, îl vom formula ca procesare. Și, din nou, acestea vin de la FM, nu de la mine, dar sunt de acord cu el.

El a realizat că Shaumbra încă face o cantitate enormă de procesare – procesare a problemelor emoționale din trecutul lor, din ziua de azi. Ei procesează lucruri care nu s-au întâmplat încă. Ei procesează probleme care nici măcar nu au apărut. Ei procesează viitorul. Toată această procesare e o distragere extremă de la a auzi vocea divină reală dinăuntru.

Acum, cei 44 de bani pe care-i dau eu pe asta, eu cred că procesarea e în general o pierdere de vreme. Oamenii s-au apucat să proceseze – procesarea problemelor emoționale, mersul la consilieri – și nu e rău să mergi la consilieri, dar procesarea poate crea dependență și devine obsedantă. Există un procent enorm de procesare constantă, o învârtiți în capul vostru, și ajungeți la un punct în care spuneți pur și simplu: “Gata cu procesarea. Ajunge. N-am de gând să continui să încerc să-i dau de capăt.” Deseori, când mergeți la consiliere, consilierul e acolo, de fapt, procesând propriile lui chestii pe seama voastră. Cu alte cuvinte, îl plătiți ca să-și proceseze propriile lui probleme. Dar acum amândoi – atât voi cât și consilierul – ajungeți să procesați, și amândoi sunteți prinși în acea capcană a procesării.

Există un punct în care sunteți conștienți de lucrurile care s-au petrecut în viața voastră, de experiențe, și nu doar fugiți de ele sau le îngropați. Există un punct de conștiență, și spuneți: “Acest lucru s-a întâmplat.” Dar în loc să procesați, mergeți în Și…. “Acest lucru s-a întâmplat în viața mea. A fost foarte traumatic, și există atât de multe alte lucruri înconjurându-l, de care nu sunt imediat conștient, dar pot fi.” Cu alte cuvinte, incidentul care s-a petrecut și a fost amintit de creier și circuitele lui electronice, nu e cu adevărat ceea ce s-a întâmplat. Procesarea învigorează, de fapt, toată activitatea aceea electronică și chimică din minte, și justifică incidentul și, de asemenea, limitează incidentul.

FM a fost surprins, uimit chiar, de cantitatea de procesare pe care Shaumbra încă o face. A venit alergând într-o zi la scaunul meu mare de la Clubul Maeștrilor Ascensionați și și-a trântit efectiv hârtiile, cărțile, informațiile cercetării lui, și practic m-a confruntat despre faptul că eu nu v-am confruntat pe voi. În principiu, a spus: “Adamus, lucrezi cu Shaumbra. Ei au încredere în tine, de ce nu i-ai confruntat legat de procesarea lor excesivă?”

Și eu am spus: “Ei bine, ar trebui să te duci să vorbești cu Tobias. Ăsta era de fapt jobul lui, nu al meu.” (Adamus chicotește) Și destul de curând, Tobias știind că vorbeam despre el, a venit și am vorbit despre asta, și e un lucru foarte delicat. Cum să-i spui cuiva să treacă pur și simplu peste asta, fără să sune ca și cum ești lipsit de compasiune? Cum îi spui cuiva că procesarea continuă a problemelor creează în principiu o stafie sau un fel de demon înăuntrul vostru? Îl aduce la viață și apoi va rămâne acolo și va continua în viața voastră, determinându-vă să procesați.

Procesarea dă dependență. E obsedantă și poate fi dificil de depășit. Dar, în cele din urmă, e alegerea voastră. Chiar nu puteți lucra la ea, pentru că atunci, așa cum știți, e ca și cum ați încerca să procesați sau să lucrați cu aspectele. Pur și simplu nu funcționează. Le dă, de fapt, credit. Le dă putere. Așa că, de fapt, nu puteți lucra la asta, dar puteți alege.

Puteți alege să nu mai procesați. Când vă surprindeți făcând asta – procesarea emoțională, “bietul de mine”, întoarcerea în mintea voastră și retrăirea experiențelor – doar respirați profund și treceți-le în Și.… . Realizați: “Bine bine, asta se petrece, dar eu merg în Și.… acum. Mă voi muta în înțelepciunea mea. Mă voi muta în viitor,” care nu e de fapt în viitor – e chiar în acest moment, deoarece nu există călătorie în timp, e chiar aici – și spuneți: “Toate astea sunt aduse la înțelepciune, și n-am nevoie să continui să procesez.”

Permiterea trecerii lor în înțelepciune, alchimia aducerii oricărei experiențe în înțelepciune, este eliberarea procesării. Apoi realizați că procesarea era trudită, veche, o pierdere de energie. Vă reținea de la adevărata voastră libertate.

Așadar, aceștia sunt cei mai mari doi factori – zgomotul și procesarea – cu care a venit FM, care vă determinau pe cei mai mulți dintre voi să nu fiți cu adevărat conștienți de această strălucire ce emana de la echipa lui FM, amintindu-vă că e deja acolo. Aveți deja link-ul cu Dumnezeu înăuntrul vostru. Nu un Dumnezeu al unor tărâmuri exterioare necunoscute, ci Dumnezeu dinăuntrul vostru, divinitatea din voi.


~ 3. Fulgerul

Apoi am avut alte câteva probleme. Nu vreau să mă ostenesc prea mult cu ele. FM a creat un raport care, în termeni pământești, ar fi lung de aproape 300 de pagini (Linda chicotește încet), dar una dintre celelalte probleme era efectul de fulger. Atât de mulți dintre voi așteptați – și poți scrie asta, doar “fulger”. Atât de mulți dintre voi așteptați un fulger. Urma să vă conectați și bum! Nu funcționează așa, pentru că nu e nevoie. E foarte subtil. Da, există mult zgomot, dar e foarte subtil și mereu e chiar acolo.

Diferența cu acest link încorporat pe care îl aveți, între om și divin, diferența e că e mereu acolo. Celelalte zgomote care tind să fie acolo, vin și pleacă. Nu sunt mereu. Sunt temporare. Unele stau mai mult, altele mai puțin, dar acest link cu Dumnezeu e mereu acolo, mereu acolo. Uitați-vă la asta. Simțiți în asta. Și nu ascultați ceva, ci simțiți în el. Simțiți în lucrurile care sunt mereu, mereu, mereu acolo și nu sunt multe. Unul dintre ele este link-ul cu Dumnezeu. Celelalte chestii vin și pleacă și există un sentiment anume sau o rezonanță, legat de asta. Puteți spune ce e temporar, ce vine și pleacă, ce nu e necesar, ce e pregătit pentru o nouă experiență, dar link-ul cu Dumnezeu e mereu acolo. Simțiți asta.

Există câțiva care vor ca acest fulger să coboare și să-i lovească, și pur și simplu nu se va întâmpla, și FM a vrut ca eu într-adevăr să subliniez asta. Încetați să vă așteptați la marele fulger, explozia, drama cea mare, deoarece comunicarea voastră cu Dumnezeu nu funcționează așa. E subtilă. Cred că se vorbește despre “vocea mică, tăcută, dinăuntru”. E tăcută; nu e mică. E tăcută și e înăuntru, și e mereu acolo.


~ 4. Simțitul

Mai departe e ceva ce FM a concluzionat, dar eu am vorbit deja despre asta mai ales în Keahak, chestia cu “Nu simt nimic.” (Adamus chicotește) Acum, a fost amuzant să vorbesc cu FM despre asta: “Nu simt nimic”, pentru că el a fost “Dl. Eu Nu Simt Nimic”. Putea să poarte șmirghel pe post de chiloți și probabil nu urma să-l simtă. El pur și simplu nu era – el era o persoană mentală. S-a închis în fața sentimentelor și, când a ajuns de cealaltă parte, a realizat că într-adevăr s-a limitat pe sine în experiență. O minte excelentă, dar nu și-a permis sieși să simtă. A gândit că simțitul urma să-i învingă logica și mintea, ca atare l-a blocat intenționat, fie că era dinspre oameni sau era dinspre propria sa experiență personală.

A ajuns de cealaltă parte și a realizat imediat că simte totul, și e așa de frumos să fii capabil să simți cu adevărat. Nu vorbesc doar despre sentimente emoționale. Vorbesc despre conștiență senzorială. A realizat că era o ființă simțitoare care încerca să nu fie simțitoare, care încerca să nu simtă, și a realizat ce pierdere imensă de timp. Și apoi a încercat să nu simtă asta. Știți, a început să simtă că: “Frate, chiar am ratat multă bogăție și experiență”, și a încercat să nu simtă asta, ceea ce era foarte obișnuit să facă, și n-a funcționat. Aproape c-a avut efect invers asupra lui, pentru că apoi a simțit totul, când a trecut dincolo.

A simțit toată iubirea care fusese mereu acolo, dar pe care nu și-a dat voie niciodată s-o simtă deschis. A simțit frumusețea naturii de care fusese conștient, dar de la distanță. Nu și-a dat voie niciodată să simtă cu adevărat. Nu și-a dat voie să meargă în experiența profundă.

Prin urmare, așa cum am concluzionat deja, așa cum a concluzionat el în studiile lui, nu vreau să mai aud niciodată de la niciunul dintre voi: “Nu simt nimic. Nu simt nimic.” Simțiți, dar jucați un joc cu voi înșivă, și pur și simplu nu vreau să aud despre el. Așa de des în workshop-urile noastre – dragă Linda, așa cum știi – în întruniri, oamenii spun: “Ei bine, eu pur și simplu nu simt nimic.” Și, știți, vreau să-i fac să simtă (își încleștează pumnul, Linda râde). Vreau să-i fac să simtă efectiv ceva (Adamus chicotește).

LINDA: Îți vom lua un băț. Nu un pumn, un băț.

ADAMUS: Ah, bun, un băț de sensei*. Bun.
*n.tr.: instructor, învățător
 
LINDA: Da.

ADAMUS: Bun, în regulă.

LINDA: Da, da.

ADAMUS: Vom face asta.

LINDA: Da.

ADAMUS: N-aveam de gând să – doar că… îmi scuturam pumnul…

LINDA: Oh, în regulă.

ADAMUS: … într-un mod rebel. Scuturam pumnul.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Era să spun că n-am lovit niciodată pe nimeni, dar cred că am făcut-o în unele dintre adunări.

LINDA: Ai făcut-o.

ADAMUS: Am făcut-o, da.

LINDA: Ai făcut-o.

ADAMUS: Ei bine, asta-i... i-am făcut să simtă din nou (Linda expiră audibil). Așa că nu vreau să mai aud asta vreodată, de la niciunul dintre voi: “Nu simt nimic.” Simțiți totul. Doar că blocați. Și dacă voi continuați cu acel “Nu simt nimic”, nu veți simți Și-ul.... Nu veți simți noua fizică. Nu veți simți frumusețea de a fi Maestru. Nu veți simți propria voastră Realizare. Așa că hai să terminăm cu prostia asta.

Trebuie să ne gândim la ceva; e cam ca acel “Nu știu”, știți voi, ei trebuie să stea pe toaletă timp de zece minute.

LINDA: Corect, corect.

ADAMUS: Ce se întâmplă când ei spun “Nu simt nimic”? O găleată cu apă…

LINDA: Da, da!

ADAMUS: … se toarnă apă pe cap.

LINDA: Da, da. Da.

ADAMUS: Ceva de genul ăsta, și…

LINDA: Ei bine, vom lucra la asta.

ADAMUS: … sunt întrebați: “O simți?”

LINDA: Vom lucra la asta.

ADAMUS: Da. Și dacă nu simt, atunci apă fierbinte (Linda icnește) și... în regulă. Așa că FM a observat asta în studiile sale.


~ 5. Narsofobia

Celălalt lucru era, o voi numi narsofobie.

LINDA: Ooh.

ADAMUS: Scrie asta.

LINDA: Nu știu ce-i asta.

ADAMUS: Ăsta-i un cuvânt inventat.

LINDA: Vrei să-l spui pe litere, pentru mine?

ADAMUS: Neliniștea de a fi narcisist. Îngrijorarea – frica de a te face special, pe tine însuți. Ce cuvânt ai vrea să folosești?

LINDA: Vrei acest “narsofobie”? Este în regulă?

ADAMUS: Da, sigur (Adamus chicotește), sau pur și simplu scrie “narcisist”.

LINDA: Îmi place narsofobie.

ADAMUS: Am fost puțin surprins atât eu, cât și FM.

Narsofobie. Îmi place asta. Noi tocmai am inventat un cuvânt nou.

LINDA: Da. Oh, am ajuns să fac asta cu tine, da!!

ADAMUS: Sigur. Sigur (Linda chicotește). Da. Și nu ești narcisistă...

LINDA: Nu!

ADAMUS: … dându-ți voie să realizezi că tocmai am creat un cuvânt nou. Bun (Linda continuă să chicotească). Bun.

Există o fobie imensă în Shaumbra, peste care a dat FM. Ei nu vor să pară narcisiști. Ei nu vor să pară a fi îngăduitori cu sine, grandioși sau manipulatori. Așa că au tendința de a “intra în cochilie”. Știți, ei intră în propria lor carapace. Cauldre mi-a făcut-o azi când vorbeam despre... (Linda râde). Nu, a făcut-o. Încercam să vorbesc deschis despre ce se întâmplă – vântul. Nimic din toate astea nu este o coincidență. Dar Cauldre spune: “Oh! Oh! Oh! Toată lumea va crede că încercăm să fim atât de speciali.” La naiba, da! Vreau să spun …

KERRI: Cuvânt!

ADAMUS: (chicotește) Ei bine, sunteți. Dar apoi aveți aceste săgetări de narsofobie, că: “Poate sunt narcisist când mă gândesc că sunt atât de special, că sunt aici pe planetă ca Maestru în acest timp al schimbării.”

Treceți peste asta! Pentru asta ați venit aici. Ce sunteți, nebuni care vă distrugeți singuri?! Adică, pentru asta ați venit aici. FM era... (Adamus chicotește) FM era... ei toți râd. Toți râd: “Înhață-i, Adamus! Haide! Lovește-i din nou! Haide! Ești prea drăguț cu Shaumbra de pe Pământ.” Recunosc că sunt, dar... (Adamus chicotește) Deci există acea frică de-a vă face pe voi înșivă prea speciali.

Nu sunteți aici pentru a vă preamări pe voi. Nu sunteți aici pentru a deveni faimoși. Cauldre, Linda, nu vor fi niciodată cunoscuți în afara cercurilor Shaumbra. Nu se va scrie niciodată despre ei în cărțile de istorie, ceea ce-i un lucru bun (Linda chicotește). Nu, într-adevăr. Ei nu vor fi niciodată – eu am făcut tot ce am putut în ultima mea viață ca St. Germain să nu fiu pus pe un piedestal. Și tot au făcut-o, înțeleg de ce (Linda chicotește). Dar ei... eu am scăpat de multe din chestiile mele înainte de a părăsi planeta. N-am vrut să fiu o mare figură istorică, pentru că mai devreme sau mai târziu cineva va demola asta. Mai devreme sau mai târziu cineva vă va doborî recordul, dar înapoi la subiect.

Shaumbra nu prea vor să fie... le e frică să nu fie prea – “puternici” nu este cuvântul potrivit, pentru că nu există putere, dar de asta le e frică, vine din experiențele din viețile trecute – prea puternici, prea speciali. La naiba! Dacă voi nu vă considerați speciali, atunci cine? Nu vă uitați în afară, chiar sunteți! Și sunteți aici cu un motiv și încetați să-l diluați și să-l poluați. Sunteți aici cu un motiv.

Nu vor scrie despre voi în cărțile de istorie. Vă vor oferi o mare sărbătoare la Clubul Maeștrilor Ascensionați. Asta, o vor face, și de asta, vă veți bucura. Dar nu încercați să vă ridicați singuri în detrimentul celorlalți. Nu încercați să faceți vreun mare ego să joace, să manipuleze alți oameni, să creeze povestiri false.

Încearcă vreunul dintre voi să creeze o istorisire falsă despre ceea ce se întâmplă? Cred că adevărul e că voi căutați o povestire mai veridică, decât să încercați să creați o povestire falsă. Dar apoi vă rețineți pentru că vă gândiți: “Ei bine, noi suntem doar acest mic grup. Nu putem fi atât de speciali.” Iisuse!… i-ar plăcea ce faceți (ei chicotesc) și, știți, da, l-ați adus pe președintele Americii chiar aici, prin munca pe care o faceți, și o faceți în liniște și cu iubire. La fel cum tu și Cauldre ați spus despre Îngeri azi. Ei o fac atât de discret. Nu caută să-și pună numele în lumina reflectoarelor sau orice altceva. O fac, și funcționează.

LINDA: Adevărat.

ADAMUS: Acum intrăm în Și.... Acum mergem pe ambele maluri ale râului, mergând în ambele lumi, nu mai e teorie, ci chiar o facem. Va fi destul de tulburător, destul de derutant și destul de provocator pentru minte uneori, fără tot acest joc al – cum o numim?

LINDA: Narsofobie.

ADAMUS: Narsofobie. Îngrijorarea că încercați să vă faceți prea speciali. Sunteți speciali și exact asta vă va spune link-ul cu Dumnezeu când vă veți conecta pentru prima dată cu el. Veți auzi, veți percepe, veți simți: “Ești iubit și ești special. Ești iubit de mine, sufletul tău și m-ai învățat iubirea, apropo, și ești special”, din cauza a ceea ce-ați ales să faceți aici, rămânând pe planetă într-un timp în care este absolut necesar. Fără ceea ce faceți voi – și alții de pe planetă, dar eu vorbesc despre voi – fără asta, noua fizică ar distruge acest loc. Ar fi prea mult pentru el ca să se descurce. Tehnologia ar scăpa de sub control, ar fi folosită în moduri foarte abuzive.

V-am spus cu câteva Shoud-uri în urmă să urmăriți ce se întâmplă în timp ce stăm pe bancă. Urmăriți ce se întâmplă pe planetă. Simțiți, și apoi simțiți-vă rolul în a influența schimbările care au loc chiar acum.

Aș mai putea continua cu lista lui FM – lungă de 300 de pagini – cu observațiile lui despre Shaumbra. Astea sunt principalele care se manifestă, iar acum el modifică și ajustează acest Link FM și îl repornește pe 22 ianuarie.

E pur și simplu o reamintire la cele mai profunde niveluri, trecând dincolo de zgomot, trecând dincolo de reținere, trecând dincolo de oricare din lucrurile despre care am vorbit azi, rafinată acum pentru a vă reaminti că acest Fruct al Trandafirului, calea de ieșire, și conexiunea și comunicarea dintre suflet și om e acolo. Va fi constanta reamintire că e acolo. Acum fiți Și…. în asta. Încă puteți – asta a fost o mare realizare pentru FM – încă puteți să jucați jocul “N-o aud; nu simt nimic; nu e acolo” și acum simțiți-o. În loc să încercați doar să vă forțați să spuneți: “Ei bine, e acolo”, dar apoi să vă luptați cu mintea și să spuneți: “Dar, de fapt, nu e. N-aud nimic”, noul semnal al lui FM, frecvența, va fi în Și.... Voi jucați acel joc, și e acolo.

Să respirăm foarte profund cu asta, în timp ce aducem această zi într-un merabh.


Merabh-ul lui Și....

Ne adunăm împreună cu FM și Kuthumi, care-i aici, desigur, și Tobias și toți Shaumbra care au plecat de cealaltă parte, pentru a-l ajuta pe FM.

(începe muzica)

Acum să aducem acest Și.... din teorie, din lucrări și cărți, să-l aducem în realitate în acest an important, 2022.

Și…. înseamnă că nu mai sunteți niciodată blocați cu un singur răspuns sau o singură soluție.

Și…. înseamnă că există întotdeauna alternative. Mereu, mereu. Nu există niciodată doar o singură soluție, există întotdeauna alternative, poate unele pe care nu le-ați mai văzut înainte.

Și…. înseamnă că sunteți om. Aveți dureri și probleme și deveniți iritabili, dar există și acel Și.... Sunteți Maestru.

Și…. e locul în care omul și Maestrul pot acum, metaforic vorbind, să se privească în ochi – om și Maestru.

Voi, omul, privind Maestrul direct în ochi.

Voi, Maestrul, privind acum omul direct în ochi.

Și-ul…. ambii, totul. Vă puteți procesa problemele până când vacile vin acasă și acum le puteți permite să intre în înțelepciune. Doar deschideți poarta, acel gard – eh! – și lăsați vacile să se transforme în lapte.

Și…. înseamnă că nu mai sunteți blocați în procesarea voastră perpetuă sau în procesarea jalnică (Adamus chicotește) – procesare jalnică – pe care o treceți prin Și…. transformând-o în înțelepciune. Procesarea ar putea fi încă acolo, dar destul de curând, pur și simplu ea dispare din conștiință. Nu este importantă și, în cele din urmă, dispare, pentru că ați trecut-o prin Și.

Și…. înseamnă că puteți pretinde că duceți lipsă de abundență, dar apoi pur și simplu treceți asta prin “Și....”, la realizarea că abundența a fost întotdeauna acolo. Nici măcar nu trebuia să vă gândiți la asta. Nu trebuia s-o planificați. Pur și simplu ați deschis acea ușă și ați permis Și-ul.... abundenței. Acea parte din voi care încă vrea să aibă lipsă de abundență – uh! – asta-i în regulă. Dar destul de curând asta iese din conștiință. Acel joc vechi se încheie. Pur și simplu dispare. Și el este adus în înțelepciune.

Și…. este o nouă fizică a realității. Există o parte din voi care vrea să creadă în magie, vrea să creadă în ceea ce s-a numit fantezie, că este reală, și v-ați gândit la asta, ați visat la asta, dar n-ați îndrăznit să faceți acel pas în asta, întrebându-vă ce s-ar putea întâmpla, întrebându-vă dacă e posibil ca totul să fie inventat. Așa că v-ați dat voie doar să visați la asta, în loc s-o trăiți.

Dar acum noi trecem asta prin Și....  Ieșim pe altă ușă de data asta, ca să spunem așa. Nu suntem doar blocați în aceleași opțiuni limitate. Noi aducem și celelalte opțiuni și realizați că în Și.... fantezia, ei bine, nu e fantezie, e realitate. Ceea ce ați numit fantezie este o realitate și e accesibilă, și de asemenea, e locul unde puteți trăi și experimenta, atunci când vine prin Și....

Realizați că – am vorbit despre lucruri gen magia – magia e pur și simplu a permite energiei să lucreze pentru voi. Dar a existat o rezistență la asta. Ați abordat-o de pe o bază emoțională sau mentală, și ați păstrat-o acolo în țara fanteziei. Dar acum deschidem o altă uşă.

Aveți multe uși de deschis în Și.... Deschidem o ușă diferită și realizăm că magia este, ei bine, nu există magie. De fapt, doar permiteți ca energia să lucreze pentru voi. Pare magic pentru încuiați*, dar pentru voi, cei de acum, nu este deloc. Este modul în care ar trebui să fie lucrurile.
*n.tr.: în original, muggle, din seria Harry Potter, tradus și intrat în uz ca ‘încuiați’ = persoană fără abilități magice
 
Vă întrebați de ce au subscris la ne-magia vieții, de ce s-au limitat cu atât de puține opțiuni. Și, da, există o parte din voi care încă vrea să fie magică și n-a obținut asta.

Dar acum, că v-ați permis să lăsați energia să vă servească, și asta e magie, acea parte veche care a vrut să fie magicianul – era magicianul frustrat – pur și simplu începe să dispară treptat. Și pe măsură ce dispare, își pierde puterea și, pe măsură ce își pierde puterea, e adusă în înțelepciune.

A opus rezistență mult timp înțelepciunii, pentru că, atunci, jocul ar trebui să se termine. Dar acum e adus în înțelepciune.

Ah! Nu că înțelepciunea încearcă s-o seducă, deloc. Înțelepciunea o așteaptă pur și simplu.

Înțelepciunea nu încearcă s-o atragă în burta ei. Înțelepciunea e pur și simplu acolo, așteptând. Și în Și...., iluzia “nu există magie”, își pierde puterea. Ea, vechea frustrare, vechiul “nu există magie”, își pierde puterea. Și acum e adusă în înțelepciune. Ăsta-i Și-ul....

Conexiunea divină dintre uman și divin, nu e una care folosește cuvinte. Nici măcar nu e una care folosește imagini. E ceea ce mintea ar numi “fără definiție”, fără definiție, dar a fost întotdeauna acolo.

E o constantă, spre deosebire de celelalte zgomote și de celelalte conexiuni. E mai constantă decât chiar și legătura pe care o aveți cu o viață trecută, cu vocea unei vieți trecute.

E o constantă care e mereu acolo, pentru că e energia voastră și a fost mereu acolo.

Pe măsură ce intrăm în Și...., intrăm în Și.... și dintr-odată, pur și simplu știți că e acolo. Brusc, o simțiți și știți că e acolo. Și la început încercați s-o transpuneți în cuvinte sau imagini, dar apoi realizați că nu trebuie să fie. Nu vrea să fie.

E mult mai liberă decât atât. Și vă întrebați cum voi, omul, veți înțelege vreodată ce anume comunică, dar apoi inspirați profund în Și.... și realizați că înțelegeți. E starea voastră naturală de comunicare și conștientizare.

Cuvinte, imagini, simboluri, ele nu erau naturale. Erau interpretări. Dar acum intrați în Și.... și realizați că acel cântec al sufletului, legătura dintre om și Maestru, e mereu acolo. Și Maestrul nu încearcă să-i spună omului ce să facă. Maestrul nu încearcă să facă alegeri în viața voastră. E doar comunicarea – “Eu Sunt ceea ce Sunt. Nu ești singur."

Și omul realizează că e timpul să-l accepte cu adevărat și să permită Maestrului să intre în casa sa, Maestrul aici, în această realitate. E noua fizică a omului și a Maestrului împreună, nu mai sunt separate. Nu mai există o distanță. Nu se mai pierd.

E noua fizică – omul și Maestrul. Maestrul bucurându-se de ea la fel de mult, poate chiar mai mult decât omul, fiind în acest tărâm și fiind în tărâmurile Maestrului.

(pauză)

Link-ul FM actualizat va transmite în mod clar acel mesaj și vă va aminti că simțiți totul, uneori poate prea copleșitor.

Unul dintre lucrurile pe care FM le-a realizat în cercetarea sa este sensibilitatea/senzitivitatea extremă a Shaumbrei de care nu avusese habar. Extrem de sensibili, ca un dispozitiv radio foarte sensibil – felul lui de a vorbi – foarte, foarte senzitivi. Și acea senzitivitate i-a făcut pe mulți să se închidă, să se izoleze, pentru că erau atât de senzitivi.

A realizat că ei s-au ascuns din cauza sensibilității lor și apoi au spus: “Nu simt nimic”, pentru că au simțit prea mult.

Și Link-ul FM poartă acum Și-ul.... de a spune: “Sunt senzitiv, și nu sunt copleșit de asta. Pot discerne în mine însumi care sunt lucrurile de care e important să fiu conștient și lucrurile de care nu e important să fiu conștient. Pot discerne ce-i al meu și ce nu-i al meu. Pot fi foarte senzitiv și să nu fiu copleșit de asta, pentru că nu trebuie să mă bazez pe creierul meu, pe mintea mea, pentru interpretare.” Asta a cauzat copleșirea.

“Pur și simplu mă bazez pe sensibilitatea mea, pe cele 200.000 de simțuri angelice ale mele, pe natura mea foarte senzuală acum, și nu pot fi copleșit.”

Link-ul FM revine acum, atent acordat la Shaumbra, la voi.

Aveți nevoie de el? Deloc. Dar e plăcut să știi că e acolo ca o reamintire constantă dacă ajungeți să vă pierdeți.

E plăcut să știi că există cei cărora le pasă, care ar pune asta la dispoziție în caz că vă veți pierde vreodată atât de mult. Și e ușor de făcut, pentru că și în cercetările lui, FM și-a dat seama că, cu nivelul crescut de zgomote de pe planetă și cu toată agitația și intensitatea agitației care va avea loc, există o tendință, din când în când, de a vă pierde calea.

Dacă trebuie, pur și simplu conectați-vă la Link-ul Shaumbra FM și acesta vă va aminti că totul e chiar acolo. Acea legătură dintre om și spirit a fost mereu acolo, mereu a voastră.

Să respirăm foarte profund acum.

(pauză)

Și cu asta, dragii mei prieteni, FM se înclină și dă din cap către fiecare dintre voi. Își va continua munca. Va veni în vizită din când în când.

În numele tuturor Shaumbra care au plecat – îl avem pe Sart acolo, o avem pe Edith acolo – în numele tuturor celor care au plecat, continuați. Continuați să faceți ceea ce faceți. Continuați să fiți aici, ca Maeștri pe planetă. Nu vă îndoiți de voi. Nu vă minimalizați pe voi înșivă. Înțelegeți de ce sunteți aici.

Străluciți-vă lumina și, pe măsură ce vă străluciți lumina, acum ea va lumina și vă va deschide propriul vostru Și..., și apoi va străluci în lume. Va fi vântul, cel care se schimbă în funcție de dorințele omenirii de pe această planetă.

Să respirăm foarte profund cu asta.

A fost o zi lungă pentru mine. Mai întâi, Casa Keahak, acum aici. Mă voi întoarce la Clubul Maeștrilor Ascensionați, mă voi relaxa odihnindu-mi picioarele lângă șemineu, voi continua să mănânc mâncarea de aici – hm – și să fiu în totală admirație pentru Shaumbra, fie de partea mea a vălului, fie de pe Pământ.

Și, cu asta, Eu Sunt Adamus al lui St. Germain. Vă mulțumesc.


Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Cristina Dobrescu, Ana-Maria Labo, Florența Cuculeac
Revizuire: Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea