Paluu-sarja, shoud 1

SE TAPAHTUU NYT

 

Tobiasta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe eli Cauldre (www.crimsoncircle.com)

2.8.2008

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 

Ja niin se on - ja on ollut - yhdeksän uskomatonta vuotta, jolloin olemme sulattaneet energiamme yhteen, kasanneet tämän kauniin asia, jota kutsumme shoudiksi - teidän tietoisuutenne on sulautunut yhteen meidän tietoisuutemme kanssa, jotka emme ole tällä hetkellä fyysisessä kehossa. Minun, Tobiaksen, Adamus Saint Germainin, Kuthumi Lal Singhin, kauniin Kwan Yin -energian, Ohamah'n ja luettelo jatkuu ja jatkuu. Teemme töitä teidän jokaisen kanssa, jotka olette opettajia ja uuden energian innostajia, jotta teistä tule standardeja, esimerkkejä ja niitä, jotka kantavat soihtua - ei vain itsenne puolesta, ei vain perheenne puolesta, ei edes vain ihmiskunnan puolesta, vaan henkisten perheidenne ja kaikkien enkeliulottuvuudessa olevien puolesta.

 

Tämä on ensimmäinen shoud uudessa sarjassa, joka on minun viimeinen sarjani teidän kanssanne. Minun on vedettävä syvään henkeä tälle. Sille perustalle jonka olemme kattaneet näiden yhdeksän vuoden aikana, sille tietomäärälle joka on shoud-kirjastossa internet-sivuillanne, muttei vain siellä. Tämä on suosituimman lukemisen joukossa tällä hetkellä uudella maapallolla, kirjastossa joka koskee vanhan maapallon kehittymistä uuteen olemukseensa. Kyllä, enkeliulottuvuuksissa on monia, monia, jotka eivät ole koskaan olleet maan päällä ja jotka tutkivat aineistoa, mitä olemme kasanneet kaksi kuukautta sitten tai kaksi vuotta sitten ja tarkastelevat ihmisten matkaa. Uskomattomia, uskomattomia luomuksia.

 

Vetäkää siis syvään henkeä, kun aloitamme sarjan 10 energian. Sarjan 10. Kenties sarjat jatkuvat tämän jälkeen. Kenties ne muuttuvat, ottavat vähän eri muodon. Siinä tavassa millä teknologianne ja tietoisuutenne yhdessä muuttuvat, kuka on sanomaan, mitä tapahtuu vuoden päästä? Siinä tavassa jolla te muunnutte ja palaatte siksi, joka todella olette, kuka on sanomaan, miltä tämä näyttää vuoden kuluttua? Mutta tiedän seuraavan vuoden osalta, että te olette minun! (Yleisö nauraa, Tobias naureskelee.)

 

Meillä on vielä paljon asioita katettavana, mutta tulette näkemään, että tässä seuraavassa sarjassa tapahtuu vähän erilainen käänne. Mmm, minun on vedettävä syvään henkeä tälle.

 

On kulunut muutama kuukausi siitä, kun olemme olleet yhdessä tällä tavalla shoudissa. Kuulen sanottavan, että te otitte kaikki kuukauden vapaata, mutta tuskin, tuskin. Teette erilaista työtä, ja olemme työskennelleet kanssanne intensiivisemmin. Olen hyvin iloinen siitä, että on niitä shaumbroja, jotka nyt pääsevät yli epäilyksestään, pelokkuudestaan ja "itsehuolestaan" - ja itse asiassa te puhutte meille nyt enemmän.

 

Se on edelleen vähän vaikeaa toisinaan, annatte pään tulla tiellenne. Joskus teille tuottaa vaikeuksia erottaa oma äänenne meidän äänestämme ja neuvon teitä muistamaan, että ne ovat sama. Lakatkaa yrittämästä erottaa niitä niin selvästi. Silloin kun sallitte henkiäänenne ja ihmisäänenne tulla sisään ja sallitte meidän tulla sisään sen myötä, se on kuulemanne ääni eikä tämä tapahdu ehkä millään mielenne ymmärtämällä kielellä. Se saattaa olla tunteita, visioita, tietämistä, mutta te annatte nyt itsenne avautua sille.

 

Olemme olleet kiireisiä

 

Viimeisten kahden kuukauden aikana olemme tehneet intensiivisesti töitä. Tiedätte sen, kun heräätte aamulla. Tiedätte, että olette tehneet jotain muuta. Ette ole istuneet joutilaana. On kiinnostavaa huomata, että tieteellisellä tai käytännön tasolla ei vieläkään näytätä ymmärrettävän, että kun menette nukkumaan illalla, niin te ette vaivu jonkinlaiseen koomaan. Teistä ei tule aivokuolleita. Annatte aivojen rentoutua jonkin aikaa, mutta lähdette uskomattomiin kokemuksiin ja riippumatta siitä muistatteko sitä vai ette, näin tapahtuu.

 

Osa-avain tähän prosessiin johon olette menossa, on muistaminen - kun palaatte yöllisiltä matkoiltanne, kun palaatte opettamasta tai auttamasta luomaan energiaa uudelle maapallolle, muistatte, mitä teitte. Tämä avaa ovia ja käytäviä muistamaan hyvin paljon siitä, kuka todellisuudessa olette.

 

Muistamisessa on kyse luvan antamisesta itsellenne, ennen kuin nukahdatte illalla, ensimmäiseksi kun alatte herätä aamulla. Olette ikään kuin olleet avaruussukkulassa ja menneet moniin eri ulottuvuuksiin, ja kun palaatte aamulla fyysiseen todellisuuteen, ennen kuin aivot lähtevät liikkeelle, ennen kuin alatte ajatella pitkiä listoja asioista, joita ette saaneet tehtyä eilen ja jotka luulette saavanne tehtyä tänään, pysähtykää. Tuntekaa koko kehonne jokaiseen osaan saakka ja sallikaa itsenne muistaa, mitä olette tehneet yöllisissä tiloissa.

 

Olette menneet uudelle maapallolle, monet teistä. Jotkut teistä ovat työskennelleet intensiivisesti omien osiensa kanssa yrittäen luoda turvallisen tilan todellisuuteenne ihmisenä ja toivottaen ne tervetulleiksi. Jotkut teistä tekevät valtavasti työtä tällä hetkellä unitilassa Gaian vapauttamisessa. Kuten olemme puhuneet, tämä maapallo-olento on hitaasti lähdössä. Voi, ei siksi että sen täytyy, ei siksi että se on järkyttynyt, vaan on sen aika. Tällä hetkellä ihmisten on aika ottaa vastuu maapallosta, itsestään, hengestään ja monet teistä ovat tehneet intensiivisesti työtä tämä Gaia-siirtymän kanssa.

 

Jotkut teistä, kuten tiedätte, ovat auttaneet yöllä tietoisuuden innostamisessa ei-fyysisillä mahdollisuustasoilla. Tällä hetkellä on nimittäin tiedemiehiä, lääketieteen tutkijoita, muusikoita ja lähes kaikkien alojen ihmisiä, jotka työskentelevät uudella tavalla, uudella energialla, ihmiskunnan uusilla kasvoilla. He yrittävät kehittää teknologioita, jotka ovat käytössä viiden ja 25 vuoden kuluttua. Uusia läpimurtoja sellaisissa asioissa kuin syöpätutkimus, mikä on tosiaankin aivan kulman takana. Ei pilleriä joka tilapäisesti pysäyttää sen, vaan jotain jolla on mahdollisuus parantaa se.

 

Polttoaine-energia - paljon toimintaa tapahtuu maailmassa. Kyllä, osaa siitä innoittavat ne, jotka ovat ns. rahan perässä. He näkevät, että polttoaineen hinta, öljyn hinta on koholla, joten he järkeilevät, että he voivat päästä peliin mukaan kehittämällä vaihtoehtoisia energialähteitä. Mutta on niitä, jotka ovat syvän tietoisesti sitoutuneita puhtaaseen energiaan, suhteellisen vapaaseen energiaa ja energiaan, joka sinkoaa maapallon kokonaisuutena seuraavalle aikakaudelle.

 

Olette tuolla jossain tietoisuuden innostajina. Tämä ei merkitse sitä, että teidän on kehitettävä jokin kaava. Se on lähes käytännöllinen, menetelmällinen asia. Teillä on oltava innoitusta. Teillä on oltava visio.

 

Monet teistä siis menevät ulos yöllä, maailman eri osiin ja tuovat sisään uuden tietoisuuden ja uuden innostuksen energiaa niille, jotka työskentelevät mikroskoopin alla, laboratorioissa, jotka testaavat ja tutkivat asioita normaalin tutkimusulottuvuutensa ulkopuolella. Jotkut näistä tutkijoista ja tiedemiehistä ovat turhautuneet kovasti. He ovat yrittäneet työskennellä laatikon sisällä keksimässä ja luomassa. Työ mitä teette yöllä, on heidän kirjaimellista innostamistaan menemään normin ulkopuolelle etsimään uusia vastauksia.

 

Ja taas kerran, muistakaa, ettei teillä tarvitse olla tuota vastausta. Vastaus polttoaine- ja energiatilanteeseen maan päällä on massatietoisuudessa. Se on ihmisen massatietoisuuden mahdollisuuksissa, ja kun on innostusta, kun on sydämen halua ja tietoisuustaso on sopiva, se löytää tiensä jonkin keksijän tai tiedemiehen kautta. He ovat niitä, jotka tuovat sen käytännöllisiksi, menetelmällisiksi menetelmiksi, joissa sitä voidaan käyttää maan päällä. Mutta vaaditaan niitä, jotka innostavat tietoisuutta saamaan tuon kipinän, joka sytyttää ihmisten tietoisuuden. Ja tätä monet teistä tekevät tällä hetkellä.

 

Vedetäänpä siis syvään henkeä tälle.

 

Viimeisten kahden kuukauden aikana olemme tehneet hyvin intensiivistä työtä teidän kanssanne, henkilökohtaisempaa työtä kuin koskaan aiemmin eikä enää teitä koskevaa työtä. Olemme kuluttaneet yhdeksän vuotta käyden läpi teidän prosessointianne, teidän ongelmianne, itsenne oivaltamista ja auttaneet teitä muistamaan, että te ette ole vain yksi ihminen yhdessä elämässä tässä pitkässä, pitkässä reinkarnaatiokierrossa. Ette ole täällä vain sattumalta. Ette ole täällä yrittämässä korjata jotain, joka on rikki. Olette täällä, koska valitsitte sen.

 

Olemme kuluttaneet hyvin paljon aikaamme auttaen teitä ymmärtämään niitä ongelmia, joita teillä on ollut sisällänne, jotka ovat ydinasia kaikille ihmisille. Auttaen teitä ymmärtämään asioita itsensä rakastamisesta, asioita itsensä hyväksymisestä. Auttaen teitä ymmärtämään, miten tunnetaan energiaa, auttaen teitä ymmärtämään, miten siirrytään mielen ajan tuolla puolen, jumalaisen älykkyyden aikaan. Käymällä näitä prosesseja läpi itse ja ymmärtämällä energioita, ymmärtämällä vähän fysiikkaa ja ymmärtämällä, miten se vaikuttaa teihin eri tavoin, saatte työkaluja, tietoa ja viisautta tehdä sitä työtä, mitä olette täällä tekemässä.

 

Kyse ei ole odottamisesta vuoteen 2012 tai 2033 saakka. Olette täällä juuri nyt, koska se tapahtuu juuri nyt. Se tapahtuu juuri nyt. Tiesitte sen, ennen kuin tulitte maan päälle - ainakin tiesitte mahdollisuuden siitä, mitä tapahtuisi tässä elämässä. Tiesitte, että lähestyisitte vuosituhannen vaihteen tienoilla kohtaa, missä tapahtuisi maan ja sen ihmistietoisuuden mittaus siitä, jatkaisiko maapallo eteenpäin vai ei. Siksi "lopun ajan" näkymien ympärillä on ollut niin paljon kiinnostusta ja draamaa, koska oli tuo mahdollisuus. Mutta siirryitte sen läpi.

 

Monet teistä ovat käyneet läpi ongelmia vuoden 2000 jälkeen. Olitte valmistautuneet jonkinlaiseen lopunajan tilanteeseen, missä olisitte ollut siirtymätyöntekijä - fyysisen kehon siirtyessä ei-fyysisiin ulottuvuuksiin - ja auttaneet toisia, kun he kuolisivat suurena muutosaikana maan päällä. Se olisi ollut käynti Atlantiksen ajoissa ja sen loppupäivissä. Mutta sitä ei tapahtunut ettekä sydämessänne koskaan todella halunneetkaan sen tapahtuvan. Eivätkä halunneet muutkaan ihmiset maan päällä. Tietoisuus oli siirtymässä eteenpäin, uuteen aikakauteen, kuten nyt olemme tehneet.

 

Monilla teistä on ollut tiettyä tyhjyyden tunnetta vuoden 2000 jälkeisinä vuosina. Mitä teidän nyt pitäisi tehdä? Maapallo jatkoi matkaansa, ihmiset jatkoivat tekemisiensä tekemistä. Jokin osanne sanoi: "No, kenties minun ei tarvitse olla täällä. Kenties olemme ohittaneet tuon merkkipaalun, olemme ohittaneet tarpeen. Pelastus- ja hätätilatiimiä ei tarvittu, sitä ei kutsuttu palvelukseen." Monet teistä vähän romahtivat miettien: "Mitä minun pitäisi tehdä? Pitäisikö minun edes olla täällä? Kenties minun pitäisi mennä takaisin."

 

Miten monia juttutuokioita meillä olkaan kanssanne, kun sanoitte: "Mutta Tobias, enkö voi olla enemmän avuksi sinun, Adamuksen ja Kuthumin kanssa toisella puolella? He ottavat rennosti kanssasi sinun mökilläsi." Juttelimme asiasta ja kuten olen kertonut teille aiemmin, olette aina tervetulleita takaisin tänne, kunhan ette yritä muuttaa luokseni asumaan. (Vähän naurua) Olette aina tervetulleita takaisin, mutta puhuimme asiasta ja pyysin teitä pysähtymään hetkeksi.

 

Kolme vuotta sitten, erityisesti, saavuimme monien shaumbrojen kanssa tiettyyn kohtaan. Sanoin: "Saavumme kohtaan, missä ihmiskunnan tietoisuus on nopeutunut niin paljon, ettei se enää seuraa lineaarista polkuaan ja se ottaa kvanttihypyn." Hyvin monet teistä sanoivat: "Joo, joo, joo, olen kuulut tuon ennenkin." (Tobias naureskelee) Hyvin monet teistä eivät ymmärtäneet, mitä kvanttihyppy merkitsi. Kerroin teille: "Katsokaa visioonne." Jokainen teistä on visionääri. Voitaisiin sanoa, että teillä on tavallaan kristallipallo sisällänne. Voitte katsoa tuohon kristallipalloon ja nähdä mahdollisuuksia. Tämän vuoksi jotkut teistä hämmentyvät, odotatte näkevänne vain yhden asian, mutta ette näe. Näette mahdollisuuksia.

 

Ja pyysin teitä katsomaan tähän sisäiseen kristallipalloon, joka katsoo tulevaisuuden mahdollisuuksiin, ja kysyin: "Mitä näet?" Sanoitte minulle: "Näen muutoksia, suuria muutoksia maan päällä, jännittäviä muutoksia. Näen vapautumista. Näen ihmisten todella alkavan hyväksyä itsensä. Näen maiden alkavan hyväksyä toiset maat. Näen ihmisten alkavan hyväksyä tämän planeetan, jolla he elävät. Näen suuria, suuria muutoksia." Tämän useimmat teistä kertoivat minulle. Mutta sanoitte myös, että te ette pystyneet näkemään näiden muutosten läpi ja että oli tietty määrä kaaosta, uudelleenjärjestelyjä tai -rakentumista.

 

Saatoitte nähdä katsoessanne omaan kristallipalloonne, että oli ihmisiä, jotka pelkäsivät, pelkäsivät kovasti. Oli ihmisiä, jotka itkivät, jotka olivat henkisesti eksyksissä. Oli ihmisiä, jotka tarvitsivat toisen ihmisen myötätuntoa - ei enkelin, ei jonkin inkarnoitumattoman olennon, vaan toisen ihmisen. Näitte myös tämän suuren vision läpi, että olisi niitä, jotka olivat eksyksissä, hämmentyneitä ja halusivat tietää, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Näitte, että oli joitain ryhmiä, jotka menisivät äärimmäisyyksiin tänä muutosaikana, ja joitain jotka käyttäisivät hyväkseen - tai yrittäisivät käyttää hyväkseen - muutoksia. He menisivät mukaan ja henkilökohtaisen ahneutensa ja vallanhalunsa myötä yrittäisivät hyötyä tulevien muutosten aikana.

 

Kun olimme jutelleet unitilassanne, sanoin teille - ja puhun muuten teille kaikille. Olette kaikki käyneet tämän läpi, kenties vähän eri versioina, mutta saman asian. Ja sanoin teille: "Olet nyt katsonut kristallipalloosi, olet nähnyt tulevaisuuden mahdollisuudet maan päällä. Olet nähnyt kaikkien aikojen suurimpia muutoksia maan päällä. Mitä nyt? Mitä haluat tehdä?" Silloin sanoitte: "Haluan jäädä tänne. Haluan nähdä muutokset. Haluan olla osana muutoksissa ja haluan olla paikalla innostamassa, opettamassa ja kokemassa."

 

Se tapahtuu nyt

 

Niin, se tapahtuu juuri nyt. Ei kolmen tai viiden vuoden päästä. Se tapahtuu juuri nyt silmienne edessä. Maailma muuttuu.

 

Uutta energiaa tulee sisään. Vanha energia muuntuu tai lähtee. Ihmiset käyvät läpi kriisejään, mutta he käyvät läpi myös vapautumistaan. Kaikessa mitä olette käyneet läpi kuluneiden 10 tai 20 tai 30 vuoden aikana, on ollut kyse valmistautumisesta. Se mitä olette käyneet läpi, kriisit omassa elämässänne ja uudet oivallukset elämässänne, ovat niitä asioita, joita muu maailma käy nyt läpi. Vihan, masennuksen, vapauden tai avoimuuden tuntemisen ajat, ajat jolloin mietitte, kuinka mitenkään voitte kestää nämä suuret muutosajat elämässänne, ovat nyt sitä, mitä muu maailma käy läpi. Eikä kukaan tämän maapallon pinnalla ole paremmissa asemissa kuin te.

 

Tiedätte, millaista on pelätä. Tiedätte, millaista on menettää monia asioita elämässään. Tiedätte, millaista on, kun keho tulee hyvin, hyvin sairaaksi ja lääkärit eivät ymmärrä, mikä on vialla, ja kun alkaa havaita, että se on ollut osa omaa puhdistumisprosessianne. Tiedätte, millaista on alkaa mennä mielenne tuolle puolen ja yrittää… kun mielessänne käydään kaikenlaista kamppailua, mutta sitten eräänä päivänä murtaudutte vapaaksi tästä kamppailusta. Ei ole ketään paremmin valmistautunutta kuin te.

 

Vedetäänpä syvään henkeä. Se tapahtuu juuri nyt.

 

No niin, meillä on ollut keskustelumme. Meillä on tietenkin nämä kuukausittaiset kokoontumiset maan päällä, mutta meillä on myös monia kokoontumisia meidän puolellamme - Shaumbra-huoltokeskuksessa, mökissä, joskus improvisoituna pienessä tilapäisessä ulottuvuudessa, jonka luomme.

 

Joillakin teistä jotkut vanhat pelot palaavat. Atlantislaiset pelot, maailmanloppu, pelko että tuo synkkä pilvi tulee sisään, pelko että pimeät, pahat, negatiiviset tai uhkaavat energiat tulevat sisään, pelko että te ette voi luottaa kehenkään näinä päivinä. Katsotte politiikkaa, uusia sodan mahdollisuuksia, taloutta, ympäristöä - luettelo jatkuu ja jatkuu - ja jotkut teistä miettivät, miten selviätte seuraavaan päivään. Ette pysty ehkä enää edes katsomaan uutisia, koska kaikki ovat vain huonoja uutisia. Mutta pysähtykää hetkeksi. Se tapahtuu juuri nyt.

 

Vanhat järjestelmät haastetaan. Vanhat tavat siirtyvät pois. Katsokaa, mitä näette maailmassa, on kyse sitten jostain yrityksestä, hallituksesta, yksittäisestä johtajasta tai mistä tahansa muusta asiasta, joka jääräpäisesti pitää kiinni vanhasta energiasta ja vallasta - ja vallasta, tämä on tärkeä kohta - kukaan joka yrittää siirtyä taaksepäin ajassa, ei kestä. Voi, he huutavat. He potkivat. He uhkailevat. He uhkailevat hyvin, hyvin paljon. Mutta he eivät kestä vanhoissa tavoissaan, kun muu maapallo siirtyy uuteen energiaan - ja se on siellä.

 

Ne jotka yrittävät hyötyä tilanteesta tällä hetkellä, ne jotka ovat - no, käytetään esimerkkinä öljyllä spekuloijia, kiinteistö- ja asuntolainaspekuloijia, velkaspekuloijia - kaikki tämäntyyppiset torakat, jotka ruokkivat itseään muutoksilla, he eivät pärjää hyvin, koska uusi energia ja uusi tietoisuus eivät salli sitä.

 

Uusi energia ei käytä valtaa, joten valta ei voi tulla tällaiseen tietoisuuteen. Jos jokin henkinen johtaja yrittää tarttua valtaan, se kostautuu. Jos uskonnolliset johtajat yrittävät käyttää valtaa, se kostautuu. Se kostautuu, se kostautuu. Tämän aikakauden uudessa energiassa ei ole kyse vallasta. Kyse on tietoisuudesta, hyväksymisestä ja vapaudesta. Siellä muuten ei ole vapautta, missä on valtaa. Ei voi olla molempia. Johtajat ovat havainneet tämän. Maat ovat havainneet tämän. Muu maailma on edelleen vähän tietämätön tästä, mutta ette voi saada sitä valtaa.

 

Mennäänpä tämän päivän keskusteluumme, minulla on taipumusta vähän pitkäveteisyyteen. Se luultavasti pahenee loppuvuoden aikana, koska… (naurua) on niin vähän aikaa, niin harvoja shoudeja pidettävänä. Itse asiassa Cauldre veti minut takaisin ja sanoi: "No niin, Tobias, meillä on tiettyjä asioita puhuttavana tänään."

 

Puhutaanpa ensin… Yritän päättää, kerronko ensin uuden sarjan nimen vai tuonko sisään tämän päivän vieraamme. (Naurua) Hmmmmm. Hmmmmm.

 

Aion palata äskeiseen vielä hetkeksi, Cauldre. Haluan korostaa tätä kohtaa. Kun teillä on valtaa tai yritätte saada valtaa… valta merkitsee voimaa/pakkoa. Valta merkitsee kaksinaisuuden energian voimistamista ja tavallisesti se tapahtuu jonkun kustannuksella. Mutta jos yritätte valtaan, ette voi saada todellista vapautta. Voitte saada tilapäisen vapauden harhan, koska ajattelette: "Minulla on kaikki valta maailmassa, siksi voin tehdä mitä haluan. Minulla on kaikki raha, kaikki hallintavalta, siksi minulla on pakko olla vapautta." Mutta se on itse asiassa vankila. Se on vapauden vastakohta ja uudessa energiassa on kyse todellisesta vapaudesta - tietoisuuden vapaudesta. Tietoisuus on ollut melkoisen suljettua, lukittuna sisään, mutta nyt se etsii vapauttaan. Se etsii ratkaisuaan.

 

Valta ei ole sen paikka. Se ei hyväksy sitä. Tulette näkemään tämän uudestaan ja uudestaan maailmassa, erityisesti muutaman vuoden kuluessa, kun jotkut yrittävät kerätä valtaa tai palata menneisyyteen. Menneisyydessä ei ole vapautta. Ehdottomasti ei. En voi ymmärtää edes ihmisaivojenne näkökulmasta, miksi luulette menneisyydessä olevan vapautta. Menneisyys on valmis ja se on ohi. Takaisinpaluun yrittäminen ei toimi. Siis…

 

Tämän päivän vieras

 

Tuodaanpa sisään vieraamme. Aloitetaan sillä tänään. Miten upea aloituspaikka. Vetäkää syvään henkeä ja tämän pitäisi olla selvä monille teistä. Annan teille vihjeen - rakas McMasterimme arvostaa tätä - 8.8.08. Tämän päivä vieras on olympialaisten energia. Olympialaisten energia. No niin, tämä on merkittävää, ei vain siksi että se tapahtuu tässä kuussa, ei vain siksi että se alkaa kahdeksannen vuoden kahdeksannen kuukauden kahdeksantena päivänä, ei vain siksi. Vaan siksi ettei milloinkaan aiemmin ole ollut niin monia teknologioita, koskaan eivät niin monet ihmiset ole virittyneet mukaan sekä television, sanomalehtien, internetin ja keskustelujenne kautta. Kaikki tämä energia keskittyy Pekingiin ja olympialaisiin.

 

Sinne tulee kilpailijoita ympäri maailmaa ja näette tällä kertaa erilaisen tasapainon niissä, ketkä saavat kultaa ja hopeaa ja mitaleja. Näette hyvin mielenkiintoisen esimerkin siitä, miten energia maan päällä muuttuu tällä hetkellä. Se jakautuu uudelleen. Sitä ei enää pidetä valtakeskuksissa, se jakautuu uudelleen ja tämä on hyvin yksinkertainen mutta hyvin kaunis esimerkki siitä, mitä maan päällä tapahtuu tällä hetkellä - uudelleen jakamista, uutta vapautta ja vallasta vapautumista.

 

Energioita kaikkialta maailmasta - joistain pienimmistä ja köyhimmistä maista ja niiden kansoista ja joistain suurimmista, vauraimmista ja voimakkaimmista. Olemme punninneet tätä tarkasti. Voi, mikään tästä ei ole sattumaa. Olemme punninneet tätä tarkasti ja katsoneet, miten kaikki tämä energia alkaa keskittyä maahan, maapallon väkirikkaimpaan maahan, joka on ollut suljetuin, kenties vähiten ulkopuolisia tapoja hyväksyvä ja miten se nyt avautuu. Lohikäärme herää.

 

Mutta kun lohikäärme herää, sen hengitys ei syökse tulta. Kyse on kokonaan uudesta tietoisuudesta, kokonaan uudesta ymmärryksestä. Voi, siihen menee tietenkin vuosia. Tiedän joidenkin teistä huutavan minulle tällä hetkellä "Vapauttakaa Tiibet!", mutta haluan teidän seisovan matalan aidan takana siinäkin suhteessa. Mitä siellä todella tapahtuu? Mitä todella tapahtuu? Kuka todellisuudessa yrittää pitää kiinni mistä? On hyvin, hyvin tärkeää tarkastella sitä.

 

Kaikki energiat alkavat siis keskittyä Kiinaan, olympialaisiin 8.8.08. Voi, nämä eivät ole sotureita. Nämä ovat urheilijoita. Teidän ei tarvitse enää heitellä pommeja. Maapallo alkaa ymmärtää, että tämä on hyvin pieni paikka. Te kaikki jaatte saman planeetan keskenänne. Jaatte samat huolenaiheet. Tämä valtava keskittyminen lohikäärmeen maahan keikuttaa (rock) asioita, muuttaa asioita, ja tarkoitan "rock" kahdella tavalla. Se keikuttaa, kuten jotkut teistä sanovat, ja se "rokkaa", kuten minä sanon. Se saa aikaan tässä kuussa hyvin merkittävän muutoksen tietoisuudessa maailmanlaajuisesti. Se alkaa Kiinasta, mutta se leviää kaikkialla maailmaan.

 

Katsokaahan, vajaa vuosi sitten kävimme yhdessä läpi tapahtuman, jota kutsutaan kvanttihypyksi. Se oli muutama hyvin hiljainen päivä - maailmanlaajuisesti. Jotkut teistä katselivat olkansa yli odottaen muukalaisten laskeutuvan (vähän naurua) tai maapallon hajoavan osiin. Se oli hyvin hiljainen päivä ja sanoimme teille silloin: "Se on vain yksi päivä, mutta se on alkua." Nyt näette sen ilmentyvän.

 

Ajankohtaisia muutoksia

 

Elokuussa tapahtuu valtava tietoisuusmuutos enkä halua kiinnittää sitä yhteen päivään. Se voisi olla olympialaisten aikana, mutta luultavammin pian niiden jälkeen. Maailmanlaajuisesti keskitetään energiaa maahan ja kulttuuriin, jossa on ollut vanhimpia energioita ja joka on ollut haluttomin siirtymään eteenpäin, ja nyt se muuttuu. Sanon, että koette maan päällä erityisesti melko merkittävän tason maanjäristyksiä. En puhu vain pikkujylinästä, vaan tämänsuuruinen tietoisuusmuutos vaikuttaa moniin asioihin, mukaan luettuna sähkömagnetismi. Ne teistä joilla on liikaa aikaa ja jotka jäljittävät pohjoisnavan magneettisia muutoksia (naureskelua), haluatte ehkä nähdä muutoksia, arvaamattomia muutoksia tässä kuussa. Se muuttaa gravitaatio - ei voimaa, vaan gravitaatiotekijää - tämänsuuruinen tietoisuusmuutos muuttaa myös sitä.

 

Se muuttaa eräänlaista vuorausta/vuorta tai - miten se sanotaan - kyllä mahdollisuusvuorausta, joka on lähellä maan todellisuutta, muttei aivan maan päällä. Kyse on ikään kuin pallosta, joka sisältää nämä mahdollisuudet juuri ja juuri ihmisotteen ulottumattomissa, ja tässä kuussa se purskauttaa tuota vuorausta niin, että mahdollisuudet voivat virrata alas maahan.

 

Olkaa kilttejä ja älkää kukaan, älkää kukaan yrittäkö avata portaaleja - erityisesti tässä kuussa. Jos teillä on todella tarvetta siihen, niin tehkää se jossain toisessa kuussa. Älkää tässä kuussa sotkeutuko asiaan. Portaalit avautuvat luonnostaan reaktiona ihmistietoisuuteen ja on… Cauldre pysäyttää meidät tässä, mutta aiomme jatkaa siitä huolimatta! (Naurua) On egoistista ajatella menevänsä avaamaan jonkin portaalin. Miksi haluaisitte "pakottaa" tai "anoa" jotain, mikä avautuu luonnostaan reaktiona ihmistietoisuuteen? Miksi haluaisitte avata oven, ennen kuin se on valmis avautumaan? Miksi haluaisitte yrittää pakottaa mitään? Ne avautuvat luonnostaan reaktiona tietoisuuteen.

 

Tässä kuussa tapahtuu paljon muutoksia niissä ulottuvuuksien välisissä käytävissä, jotka yhdistävät maan tosiin ulottuvuuksiin. Taivaalla tapahtuu yöllä mielenkiintoista toimintaa maailman eri osissa näiden portaalien tai maan pyörteiden vuoksi, jotka sulkeutuvat ja avautuvat ja sulkeutuvat ja avautuvat arvaamattomalta näyttävällä tavalla. Mutta tämä on uskomaton kuukausi elää ihmisenä maan päällä - erityisesti teidänlaisina, joilla on tietoisuus siitä, mitä todella tapahtuu.

 

Se tuo muutoksia - suuria muutoksia - Kiinaan. Kiinalla on nimittäin krapula juhlien jälkeen, koska se on avautunut niin nopeasti ja maailmanlaajuista energiaa, ihmisiä kaikkialta maailmasta on laskeutunut Kiinaan ennenkuulumattomalla tavalla. Eikä vain tämä, vaan joka kerta, kun joku virittyy televisioon tai internetiin katsomaan sitä, kun ihmisiä kaikkialta maailmasta kilpailee, ja näkee kuvia Kiinasta, se ei ole enää oven takana, se ei ole enää lukittuna, eristettynä. Tämä saa aikaan valtavan tietoisuusmuutoksen.

 

Kuten sanoin, jälkeenpäin Kiina on humalassa. Ihmiset lähtevät, huomio lähtee pois. He vetävät syvään henkeä ja sanovat: "Mitä nyt? Mitä nyt? Voimmeko palata vanhoihin tapoihin? Voimmeko rajoittaa ihmisiä internetissä? Voiko meillä olla tällaista vanhaa atlantislaista kommuunielämisen filosofiaa, joka ei oikeastaan toimi, muttemme halua hyväksyä sitä? Voimmeko avautua vapaudelle?" En sanonut - älkää ymmärtäkö minua väärin - en sanonut demokratia. Sanoin "todellinen vapaus" - yrittämisen vapaus, hengen vapaus.

 

Yksi asia mikä tulee esiin Kiinasta tämän jälkeen… Se on jo tulossa esiin, mutta tämä tapahtuu nyt hyvin eri tasolla. Siksi sanon, että älkää sotkeko portaaleja, koska henkisyys on ollut tulossa esiin Kiinassa, erityisesti viimeisten yhdeksän vuoden aikana. Se ei ole tullut vielä. Se liitelee, se on siivillään, se odottaa tulemista sisään. Luonteeltaan Kiina on hyvin henkinen, muttei uskonnollinen kulttuuri. Sillä on juuret pitkän, pitkän, pitkän ajan takana - juuret henkisissä perheissä, juuret Atlantiksella ja Lemuriassa. Mutta se on puhdistettu pois. No, teidän pitäisi ymmärtää. Olette käyneet myös tämän läpi. Kävitte läpi vaiheen "En usko mihinkään." Kävitte läpi torjumisen. Kävitte läpi keskittymisen puhtaasti todellisuuteen. "Jos sitä ei voi nähdä, sitä ei ole olemassa." Tämä sallii muuntumisen toisissa ulottuvuuksissa ja sitä on tapahtumassa Kiinan osalta.

 

Kun nämä käytävät avautuvat ja kun uusia mahdollisuuksia TULVII - korostetaan myös tätä sanaa, tämä on mielenkiintoinen kohta tässä kuussa - sisään, syntyy voimakas, uusi kiinnostus henkisyyteen ja tämä aiheuttaa ristiriitaa vanhan ja uuden välillä. Vanha juoksee henkisyyden pelossa. On eräs hyvin vanha ja pitkä tarina, kiinalainen tarina henkisyydestä. Se loi alun alkaen lohikäärmeen. Lohikäärmeen piti periaatteessa olla suojelija tai jumalaisen energian vartija. Mutta kun monet, monet tuosta kulttuurista ovat väärinkäyttäneet ja hyväksikäyttäneet tätä energiaa, lohikäärmeestä tuli se, minä se nyt tunnetaan - tulta hengittävä demoni. Tämä aiheutti sulkeutumisen, esteen tämän maan todelliselle henkiselle luonteelle. Mutta lohikäärme muuttuu. Sen suusta ei tule tulta, vaan sen sydämestä tulee hyväksyntää.

 

Tämä on upea ja uskomaton muutos eikä se tule välttämättä helposti.

 

On niitä, jotka vastustavat sitä ja taistelevat sitä vastaan. Ja kuten Saint Germain on puhunut, on sisäisen kansalaissodan mahdollisuus. Luulisin kansalaissotien olevan sisäisiä! (Naureskelua) On olemassa tämä mahdollisuus, ja kuten Saint Germain myös sanoi, seuraavien kolmen, viiden vuoden aikana "Muut maat, älkää sekaantuko asiaan. Antakaa heidän käsitellä se. Älkää puuttuko asiaan." Ne jotka ovat opportunisteja ja käyttävät hyödykseen heikkoutta, taistelua ja ristiriitaa, varoituksen sana teille - älkää sekaantuko asiaan. Älkää ajatelko, että tämä on tapa ansaita helppoja dollareita, sillä sotkeudutte kovasti hyvin kauniiseen mutta hyvin vaikeaan energiaan.

 

Niin, shaumbra, se tapahtuu juuri nyt silmienne edessä kaikkialla maailmassa, ja se tapahtuu tässä kuussa kaikkien keskittyessä siihen, mitä Kiinassa tapahtuu.

 

Suuri kuva

 

Kun näette näiden asioiden tapahtuvan, haluan teidän kaikkien nyt ottavan tavaksenne perääntyä, "Mikä on suuri kuva?" Mikä on suuri kuva talouden osalta? On helppoa joutua mukaan draamaan. Joskus hämmästyn sitä, että kaiken sen jälkeen mistä olemme puhuneet, joudutte edelleen kiinni draamaan. Jokin osa teissä edelleen rakastaa sitä. Jokin osa teissä palaa draamakiertoon ja hetken aikaa tunnette suurta oikeutusta ja olevanne elossa, kun olette täynnä draamaa. Mutta sitten rämähtää. Menette kuoppaan. Kutsutte meitä: "Hei Tobias! Hei Saint Germain!" Voi, useimmat teistä eivät kutsu Saint Germainia, kun olette kuopassa, vaan (naurua) kutsutte meitä muita.

 

Näin teette. Kutsutte Saint Germainia, kun teillä menee hyvin, kun kaikki elämässänne on hyvin. "Saint Germain, olet ystäväni, tule sisään, joo, voimme olla kovia." Kun olette kuopassa, ketä kutsutte? (Joku sanoo "Haamun tuhoajia", Tobias naureskelee.) Tobiasta. Kwan Yinia. Jotkut teistä kutsuvat Jeesusta. Ei siinä mitään väärää ole, mutta voi Jeesus-parkaa. Eikö hänellä teidän mielestänne ole jo riittävästi harteillaan? Tarkoitan, että miesraukka. Tarkoitan, että hän oli täällä vain 33 vuotta ja te edelleen kutsutte häntä. Voi, pääskää siitä jo yli. Jessus! Aion kertoa teille tarinoita Jeesuksesta Kauailla, kun menemme sinne - henkilökohtaisista kokemuksista Jeesuksen kanssa. Silloin on lukittava ovet, varmistettava, ettei ulkopuolisia tule sisään.

 

Näemme siis valtavia muutoksia tässä kuussa. Polttopiste - mikään tästä ei ole sattumaa, että olympialaiset pidetään ja että maailmassa on enemmän ihmisiä kuin koskaan aiemmin - on tietoinen tämän lyhyen ajan ja tämä saa aikaan muutoksia.

 

Muutoksia johdossa

 

Muutokset jatkuvat rahoitusmarkkinoillanne. Älkää joutuko paniikkiin. Maailma ei romahda loppuunsa. Älkää laittako rahaa patjan alle, ellette halua nukkua sen päällä, mutta se ei ole hyvää energiaa nukkumiseen. Maailma käy läpi tällä hetkellä kaikkai uskomattomia muodonmuutoksia ja olette aivan kaiken keskellä. Voi, ne teistä - no, tämä on oikeastaan maailmanlaajuista - mutta ne teistä jotka ovat USA:ssa, katselette yhtä kiehtovinta vaaliprosessia. Kerron teille vähän… minun on tarkistettava tämä, voimmeko…

 

No niin, teillä on mielenkiintoisia ehdokkaita. (Naurua, Tobias naureskelee) Teillä on mielenkiintoisia kysymyksiä menossa. Teillä on paljon pelkoa, itse asiassa osa siitä on hyvin, hyvin pinnan alla. Voi, näitä syviä pelkoja antikristuksesta, maailmanlaajuisista salaliitoista ja kaikesta vastaavasta.

 

Tiedättekö, kuka… Cauldre tarkistaa tämän tiedon, mutta tiedättekö, kuka Barack Obama oli edellisessä inkarnaatiossa? Kysyn teiltä, anna teille muutamia vihjeitä. USA:n 16. presidentti, kotoisin Illinoisista, kongressiedustaja, taisteli yhden mahtavimman asian puolesta - ei vain Amerikassa, vaan maapallolla. Laittakaa Abraham Lincolnin kuva Barack Obaman kuvan viereen. Katsokaa, siinä se on! Maalatkaa vähän partaa Barackille, muuttakaa Lincolnin ihonväri - ymmärsitte. Siinä se. Abraham Lincoln tulee takaisin Barack Obamana auttamaan tämän maan, mutta myös maailman viemisessä seuraavalle tasolle.

 

Voitteko kuvitella niitä vaikeuksia ja haasteita, mitä Abraham Lincolnilla oli aikanaan? Niitä jotka taistelivat häntä vastaan, niitä jotka uhkailivat häntä? Voi kyllä, näkymät ovat edelleen vähän samanlaiset - salamurhan mahdollisuus - mutta niin ei tarvitse olla, eihän? Ei tarvitse. Tämän ei tarvitse päättyä draamaan tai kriisiin. Tässä kohtaa nimittäin draama ja pelko tulevat mukaan. Niin ei tarvitse olla. Tämä olento palaa - voi, kyse ei ole vain Barackista tai Abrahamista, kyse on tietoisuudesta - tämä olento palaa, mutta sitä ympäröivät visionäärit, ne jotka ovat tietoisuustyöntekijöitä ja tuovat takaisin tuon energian maan päälle nyt, mutta tällä kertaa ei USA:n kansalaissotaa varten. Tällä kertaa maailmanlaajuista muutosta, uutta visiota varten ja on niitä, jotka suuttuvat.

 

He syyttävät Barackia. He syyttävät häntä salaliitosta toisten maiden kanssa, Amerikan myymisestä, ei-isänmaallisuudesta, olemisesta antikristus, olemisesta muslimi ja kaikkea muuta. Mutta tämä olento tulee takaisin tuomaan yhtenäisyyttä, tuomaan tasapainoa. Muuten, tämä olento on hyvin, hyvin, hyvin henkinen. Abraham/Barack voisi kävellä huoneeseen juuri nyt - tähän huoneeseen - istua täällä ja ymmärtää kaiken ja tuntea olonsa mukavaksi kaiken sen osalta, mistä puhumme, koska hänessäkin on shaumbra-laatua.

 

En tässä nyt kannata ketään ehdokasta. Minä… (naurua, Tobias naureskelee. Linda sanoo "Just joo!") En… Onko joku toinen ehdokas? Kuka? (Lisää naurua) Mutta tämäkään ei ole sattumaa. Yksi ehdokas jolla on tietoisuustuki ja verkosto - voi, jotkut puhuvat hänen kokemuksenpuutteestaan, mutta hän tuo verkoston - tietoisuustyöntekijöiden verkosto. Mutta toinen ehdokas, no, kaikki on joskus niin selvää. Vanhaa energiaa, kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti, mukava kaveri, mutta dynamiikka on siinä.

 

Ettekö usko, että oli järjestetty etukäteen, että on yksi ehdokas, jota ympäröi energia ja rakkaus - uusi energia ja uusi rakkaus - ja toinen ehdokas, joka esittää sellaista roolia, ettei ole kovin dynaaminen tai jännittävä ja sallii polttopisteen olla siellä? Ettekö usko, että tämän visionne auttoi luomaan? (Joku yleisössä sanoo "vau".) Vau, on oikein. Vau, on uskomatonta. Se ei tapahdu vuonna 2012. Älkää odottako tai teiltä menee juhlat ohi! Se tapahtuu juuri nyt. Älkää vajotko pelkoon. Älkää joutuko epätasapainoon. Tämä on uskomaton asia ja kyllä, tulee muutoksia ja kaikkea vastaavaa. Älkää jääkö kiinni draamaan. Muistakaa, miksi olette täällä.

 

Paluu

 

Uusi sarjamme… uusi sarjamme. Minusta tulee vähän tunteikas tässä. Olen kertonut Cauldrelle aiemmin tänään, etten tänä vuonna aio pidätellä paljonkaan. (Tobias naureskelee) On asioita, joita haluaisin jakaa kanssanne ja joita haluaisin sanoa, ja olemme kaikki päässeet näin pitkälle, tulen pian takaisin pariinne. Me vain kakaisemme sen ulos. Me vain käymme sen läpi. Ne teistä jotka ovat päässeet näin pitkälle, olette niitä jotka - miten sen sanoisi - pystytte kestämään melkein mitä tahansa (naurua), joten käymme sen kimppuun.

 

Haluaisin otsikoida tämän - kehitin itsen otsikon - "paluu-sarjaksi". Paluu. Minä palaan. Viime kuukausien vapaa-aikanani olen käyttänyt hyvin paljon aikaa Samin energiassa, tuntien taas, millaista on olla ihminen ja tulla elämään fyysiseen kehoon. Palaan maan päälle. Se on valinta. Se on halu. En tee sitä pelastaakseni maailman. Teen sen, koska voin tehdä sen. En tee sitä, koska minulla on jokin suuri ja mahtava rooli esitettävänä. Teen sen, koska rakastan sitä. Haluan kulkea taas kerran maan päällä. Haluan olla teidän kanssanne. Haluan tietää, millaista on palata fyysiseen muotoon.

 

Mutta tässä ei ole kaikki, mikä palaa. TE palaatte. Te palaatte siihen, kuka todella olette. Jumaluutenne tulee ulos unestaan. Se tulee ulos turvapaikastaan toisessa ulottuvuudessa. Se palaa teihin tässä elämässä.

 

Se ei ole sitä, mitä luulette. Se ei ole jokin suuri ja kaikkivoiva enkeli. Se ei ole salaman leimahdus. Se on hyvin yksinkertainen, hyvin puhdas ja hyvin hienovarainen. Se ei tule yhtäkkiä tekemään elämästänne helppoa. Se ei anna teille miljoonaa dollaria. Se ei tee teistä paremman näköistä. Se ei ota pois ryppyjänne. Sori. (Joku sanoo "Tosi hienoa".) Tiedän. (Naurua) Se voisi auttaa polveanne, mutta lääkäri tekee luultavasti sen paremmin. Jumaluus palaa liittymään seuraanne, palaa teihin, vain rakastamaan teitä. Voisitteko muuta pyytää? Vain rakastamaan teitä.

 

Jumaluutenne palaa näinä arvokkaina ja hyvin muuttuvina aikoina jakamaan kokemuksen olemisesta maan päällä, koska tiedätte, rakkaat ystävät, että tämä saattaa olla viimeinen elämänne maan päällä. Saattaa olla myös yksi tai kaksi lisää, kun livahdatte sisään minulta, mutta tämä saattaa olla viimeinen elämänne ja jumaluutenne haluaa tämän kokemuksen. Ei toisen käden tietoa - ei inkarnaatioidenne kautta, ei osienne kautta. Se haluaa palata olemaan kanssanne, jakamaan tämän elämän. Sen ei tarvitse eristäytyä enää. Sitä ei tarvitse suojella. Se palaa - palaa kokonaisuuteen.

 

Kutsun tätä "paluu-sarjakasi", koska sielunne osat, luomukset palaavat myös. Kutsun niitä osiksenne - entinen elämä siellä ja entinen elämä täällä, haavoittunut, surullinen, rikkinäinen osa, mitä kutsumme "harmaiksi osiksi" - ne palaavat. Siksi monilla teistä on ollut hyvin eläviä kokemuksia, olette tunteneet, että ette ole missään nimessä yksin, koska nämä osanne tulevat takaisin. Teidän pimeät puolenne, ne jotka haluavat enemmän kuin mitään tulla takaisin, mutteivät ole tunteneet turvaa tai rakkautta - ne tulevat takaisin. Kaikki nimittäin palaa.

 

Kaikki palaa, ja kun näin tapahtuu, ne eivät palaa vanhoihin tapoihin. Kun nämä energiat palaavat ja tulevat takaisin luoksenne, kaikki kehittyy. Kaikki kulkee spiraalina todella uuteen energiaan, ei enää osista muodostuneena, ei enää osien summana, vaan suurempana kuin kaikki. Ei enää määriteltynä kaksinaisuuden termein kuten maskuliininen/feminiininen puoli tai valon ja pimeyden puoli, vaan mennään yli tarpeen segmentoida tai erottaa. Olette sitä, mitä olette.

 

Kaikki palaa, tulee takaisin luoksenne. Teillä on hyvin uskomaton ja kaunis - no, luulen, että käyttäisitte sanaa vastuu. Muttei se ole sitä. Kyse on kokemuksesta. Kyse on tilaisuudesta olla se, johon kaikki palaa - osanne, jumaluutenne, kokonaisuutenne. Huomaatte, että tänä vuonna myös muistinne palaa. Ei välttämättä tosiasiat, luvut, ihmisten nimet ja tällaiset asiat - tämä itse asiassa häipyy. Mutta alatte muistaa, miksi tulitte tänne ja kuka todella olette.

 

On tietty - miten sen sanoisi - ajattelukoulukunta tällä puolella ja teidän puolellanne siitä, ettei muisteta, tiettyyn pisteeseen saakka. Ettei muisteta, kuka olette, ei muisteta menneisyyttänne. Katsokaahan, jos muistaisitte kaikki menneet elämänne kerralla, hyppäisitte alas korkeasta rakennuksesta. Se olisi hyvin, hyvin vaikeaa, koska pakahtuisitte niin moniin kokemuksiin, niitä olisi vaikeaa käsitellä. Mutta nyt tässä uudessa energiassa ne voivat palata eikä niiden tarvitse kantaa mukanaan haavoittuneita, rikkinäisiä tai pimeitä energioitaan. Ne voivat palata uudella tavalla.

 

Kutsun tätä "paluu-sarjaksi", koska myös energiat maan päällä palaavat. Jumaluuden energia palaa itse maahan, kun Gaia lähtee. Maapallon jumaluus ja jokaisen teidän jumaluus roolissanne maapallon kanssa palaavat.

 

Tietoisuus - ihmiskunnan jumalainen tietoisuus yleisesti ottaen - palaa. Muisti maapallon ydintietoisuudesta, siitä miksi maapallo alun alkaen luotiin, palaa. Enkeliperheet heräävät ja palaavat myös takaisin energialiikkeeseen, mitä ei ole ollut aionien ja aionien aikana. Kaikki on palaamassa tällä hetkellä.

 

Se on erilaista kuin ennen, koska silloin kun asiat palaavat takaisin Kotiin tai nyt-hetkeen, kun ne palaavat tervetulleina ja turvassa, ne eivät tuo mukanaan haavoja ja arpia, vaan ne tuovat viisautta ja hyväksyntää. Niinpä ristin tämän sarjan "Paluuksi".

 

Tarkistuslista

 

Muutama asia pikaisesti… Minun on naureskeltava tässä, koska muistan, miten vaikeaa oli liikuttaa energiaa, kun aloitimme kokoontumisen tällä tavalla. Oli hyvin paljon vastustusta ja se oli hyvin, hyvin vaikeaa, ja nyt voimme virrattaa tätä energiaa todella hyvin, hyvin nopeasti. Teistä on tosiaankin tulossa energiamestareita.

 

Haluan käydä läpi nopean tarkistuslistan jokaisen teidän kanssa - teidän tarkistuslistanne. Se tapahtuu juuri nyt - suurempia muutoksia kuin koskaan maan päällä. Ei tapahdu aikojen loppua, vaan aikojen alku. Muutokset ovat vaikeita, joten haluan käydä läpi tarkistuslistan teidän jokaisen kanssa. Kysyn teiltä, oletko miettinyt tätä viime aikoina? Käydäänpä se läpi.

 

Ensinnäkin, fyysisyys - hoivaatteko kehoanne säännöllisesti? Sanoisin, että kehonne vastaanottaa alinta aaltopituutta, alimman tason tietoisuusenergioita ja se tuntee sen. Tunnette sen luissanne, ihollanne. Tunnette sen ruuansulatusjärjestelmässänne. Monilla teistä on ilmaantunut fyysisiä asioita viimeisten kuukausien aikana ja mietitte, mistä siinä kaikessa on kyse. Koska fyysisyys imee maailman muutosenergioita ympärillänne, kyse ei ole teistä. Se ei ole teidän. Mutta keho ottaa sen sisään. Se varastoi sitä siihen saakka, kunnes oman temppelinne mestari sanoo: "En tarvitse tätä enää."

 

Voitte vapauttaa sen hengittämisen avulla. Voitte vapauttaa sen valon avulla, "ei-väkivaltaisten" harjoitusten avulla. Ja korostan tätä, koska ennen joidenkin teistä täytyi rääkätä itseänne fyysisen harjoituksen aikana ja sitä kehonne ei pyydä. Valoharjoitusta. Hyvää, tervettä energialiikettä ja -virtausta, joka saa teidät hengittämään. Nesteiden juominen on erityisen tärkeää kehollenne tällä hetkellä. Se auttaa huuhtomaan ulos hyvin monia noita energioita. Tavallaan olette kuin magneetti. Vedätte, tuotte sisään näitä energioita ja sitten ne jäävät asumaan kehoonne. Mutta niin ei tarvitse olla.

 

Siis hengittämistä ja kehonne hoivaamista. Mitä on hoivaaminen? Hierontaa. Se on hyvää. Kyse ei ole vain hieronnasta, kyse on jonkin tekemisestä omaksi hyväksenne.

 

Sen syömistä, mistä todella pidätte. Yksi suurimmista syistä kehonne kipuun ja särkyyn on se, että omaksutte näitä kummallisia ruokavaliojuttuja ettekä todella pidä niistä. Kehonne ei pidä niistä. Miksi teette sitä? Antakaa kehollenne jotain, mistä se pitää. Lakatkaa kantamasta huolta mässäilemisestä tai mistään muista oudoista asioista, joita teillä on ollut ennen. Kehonne tietää, miten puhdistua, jos sallitte sen. Hoivatkaa siis kehoanne. Ruokkikaa sitä jollakin, josta pidätte ja josta kehonne pitää.

 

Kehonne "uittamista" vedessä, kylvyssä, meressä tai järvessä, jossain vedessä, erityisesti jos voitte lisätä siihen suolaa tai siinä on jo suolaa. Luonnollinen suola auttaa poistamaan myrkkyjä. Nämä eivät ole teidän myrkkyjänne, joten älkää omistako niitä. Älkää pitäkö niitä. Älkää ruokkiko niitä. Nappaatte niitä vain ympärillänne olevasta maailmasta ja tämä voimistuu kaikkien maapallon muutosten vuoksi. Varmistakaa siis tarkistuslistallanne: hoivaatte fyysistä kehoanne? Lakatkaa inhoamasta sitä. Lakatkaa toivomasta, että se olisi jotain muuta tai näyttäisi joltain muulta. Hoivatkaa sitä. Hyväksykää se juuri sellaisena, mitä se on.

 

Tiedän, että jotkut teistä menevät syömään sitä ruokaa, mitä olette halunneet pitkän aikaa. Juoksette ulos tänä iltana. "Tobias antoi minulle luvan." Ehdottomasti! Kehonne tietää, miten käsitellään juustodippiä ja maissilastuja. (Naurua, Tobias naureskelee) Aa, sain kiinni yhden teistä! Se tietää, miten käsitellään kinuskijäätelöannosta. Se todellakin tietää, ja se kertoo teille, kun se on saanut riittävästi.

 

Te uskotte kaikkiin näihin lääketieteen juttuihin ja minun on sanottava - olen tässä vähän suorasanainen. Sanoisin - etsin lukua Saint Germainilta, hän rakastaa lukuja - sanoisin, että 83% kaikesta mitä teille on kerrottu kehosta - kolesterolista, plakista, sydämestä, rasvasta ja kaikesta vastaavasta - on suunniteltu myymään teille jotain tuotetta. Onko koskaan niin, ettei asiaan liity jotain tuotetta? Vaikka tuo tuote olisikin liittymistä johonkin järjestöön tai jonkin elämäntyylin omaksumista. Se on teidän kehonne. Se tietää, miten käsitellään mutakakkuja, joita ajattelitte. (Naurua) Se tietää, miten käsitellään mitä tahansa.

 

Hoivatkaa kehoanne. Tulette tarvitsemaan sitä, tulette ehdottomasti tarvitsemaan sitä. Ja aion hypätä seuraavaan asiaan tarkistuslistallanne, koska se liittyy läheisesti yhteen tämän kanssa - yltäkylläisyys. Tarvitsette yltäkylläisyyttä seuraavien vuosien aikana. Tarvitsette sitä. Haluatte sitä. Toisiaan "tuolla" tulee olemaan rankkaa. Maailma muuttuu. Yltäkylläisyys on teille kuin höyhentyyny. Miksi nukkua pää kivellä, kun voitte painaa sen höyhentyynylle?

 

Jos teillä on edelleen ongelmia menneiden elämien lupausten kanssa, jos edelleen paheksutte sellaisia, joilla on rahaa, ja teillä ei ole, PÄÄSKÄÄ SIITÄ YLI tästä eteenpäin. Olemme päässeet siitä puhumisen loppuun. Olemme… Saint Germain tulee selvästikin sisään. (Tobias ja yleisö nauravat.) Hän sanoo, että ole ihan nynny teidän kanssanne asian suhteen!

 

Shaumbra, hyväksy yltäkylläisyys elämääsi kaikin tavoin - rahaa, ystäviä, resursseja, työkaluja, selväaistisia kykyjä, terveyttä, rakkautta, kaikkea. Tulette tarvitsemaan sitä. "Tuolla jossain" tulee olemaan vaikeaa toisiaan. On ihmisiä, jotka tulevat hulluiksi, jotka tekevät hurjia ja sekopäisiä asioita. Pelkoenergia luikertele kuin käärme maassa ja se yrittää houkutella ja viekoitella teitä. Älkää omaksuko sitä. Se ei ole teidän.

 

Yltäkylläisyys auttaa tasapainottamaan asioita - ei mitään muuta. Kyse ei ole rikastumisesta. Jos voisin sanoa jotain tarkistuslistaanne varten, niin kyse on vain tasapainosta. Monet teistä ovat epätasapainossa yltäkylläisyyden osalta. Ja te sanotte: "Mutten tiedä, miten yltäkylläisyyttä luodaan." No, sitten et tiedä! Miten olisi sanoa: "Otan vastaan yltäkylläisyyttä." Piste. Päästäkää siitä irti. Älkää ajatelko sitä enää. Mutta tarkoittakaa sitä sanoessanne. Lakatkaa huolehtimasta konkreettisista asioista. Yltäkylläisyyttä tulee teille mitä kummallisimmilla, oudoimmilla ja parhaimmilla tavoilla. Jos yritätte juonitella ja suunnitella sitä ja käydä läpi kaikkia näitä kiemuroita, jäätte vaille sitä. Yltäkylläisyys voi olla osana elämäänne. Vain ottakaa se vastaan. Piste. Älkää lisätkö mitään josseja ja mutteja tai "en tiedä, mitä tehdä" tai mitään vastaavaa. Tulette tarvitsemaan sitä.

 

Mennäänpä seuraavaan tarkistuslistan kohtaan - mielen tasapaino. Merkittävä juttu, mielen tasapaino. Siinä missä matalammalla värähtelevät muutosenergiat vaikuttavat kehoonne, hyvin korkeasti virittyneet muutos- ja tietoisuusenergiat vaikuttavat mieleenne. Mielellänne on mielenkiintoinen vanhan energian tapa hyväksyä tämä ja haastaa teidät. Nappaatte tällä hetkellä itsellenne energioita Kiinasta, energioita Intiasta, energioita eri paikoista ympäri maailmaa, jotka ovat täynnä nälkää ja köyhyyttä. Nappaatte niitä kuin radio radioaaltoja.

 

Mutta te teette hauskan asian. Te otatte ne omaksenne. Laitatte oman "brändinne" tai oman leimanne niihin ja leikitte niillä mielessänne. Mielessä suunniteltiin kauan sitten jotain, joka on ohjelmoitu tekemään näin, mutta päästäkää siitä irti nyt. Päästäkää siitä irti.

 

Teihin kohdistuu jatkuvaa ulkopuolisten energioiden pommitusta ja mieli nappaa niitä, kehonne napaa toisia - päästäkää niistä irti. Antakaa niiden kulkea suoraan läpi. Se on melkein itsekästä ja itsekeskeistä peliä, mitä ihmiset ja shaumbrat pelaavat, kun he teeskentelevät, että tuo energia on teidän, että teidän on tehtävä jotain sillä. Otatte sen sisään ja teette itsenne hulluksi mielessänne. Päästäkää siitä irti. Voi, tunnette joskus syyllisyyttä irtipäästämisestä. Ajattelette, että teidän pitäisi olla vastuullisempia ja taistella näitä energioita vastaan. Älkää. Te vain tunnette, mitä tapahtuu maailmassa ympärillänne.

 

Olette täällä hyvin erityisestä syystä ja omasta valinnastanne ja se tapahtuu juuri nyt. Jäätte kiinni mielen ongelmiin ja epätasapainoon ja se tekee kaikesta hyvin, hyvin vaikeaa. Mitä siis teette? Vedätte syvään henkeä. Ainoat asiat joka kuuluvat teille, ovat ne, mitkä valitsette. Jos tunnette tämän jatkuvan keskustelun, jatkuvan papatuksen, jatkuvan epätasapainon, kysykää itseltänne: "Miksi roikun kiinni tässä?"

 

Joillakin teistä on ollut ongelmia masennuksen kanssa. Se ei ole teidän. Osa teissä rakastaa masennuksen kanssa leikkimistä. Se antaa teille lelun. Menkää sen sijaan ostamaan jotain - sellainen juttu jota puristellaan käsissä, stressipallot. Ostakaa David McMastersin uusi peli, jota hän kehittää - pitäkää itsenne touhuamassa. Joskus tuotte tätä kamaa mielenne vain pitääksenne itsenne ahkerana. Ratkotte ikään kuin tunteiden ja mielen ristisanatehtäviä, mutta nämä ovat hyvin monimutkaisia. Ne eivät ole teidän.

 

Mielenne pitää mentaalisten asioiden tekemisestä. Se voisi olla jonkin rakentamista, tietokoneella työskentelemistä, kirjan lukemista - tällaisia asioita. Sallikaa sen tehdä tätä aina silloin tällöin, mutta älkää käyttäkö enää mieltänne tunne- ja muutosenergioiden kaatopaikkana. Selvittäkää mielenne niistä.

 

Jatketaanpa tarkistuslistaa vielä. On eräs tekijä, "aikavääristymätekijä", jonka tulette käymään läpi. Älkää antako sen heittää itseänne pois tasapainosta. En halua mennä sen pitkään fysiikkaan ettekä tekään halua minun tekevän sitä, mutta olette tarkastelleet aikaa lineaarisena. Se ei ole sitä. Sillä on lineaarisuuden harha. Mutta tämä harhakuva on muuttumassa melkoisesti tällä hetkellä ja tunnette toisinaan, että asiat tulevat hulluiksi ajan näkökulmasta katsottuna. Käytätte aikaa maadoittuaksenne tähän todellisuuteen, mutta koska se muuttuu, teistä tuntuu hyvin maadoittumattomalle. Käytätte aikaa ankkurinanne, joten pyydän teitä tällä tarkistuslistallanne päästämään irti tuosta ankkurista. Ankkurinne ei tarvitse olla aika, ja jos yritätte roikkua siinä kiinni, se on hyvin, hyvin vaikeaa. Tunnette olonne epämukavaksi koko ajan - ei tarkoituksellista sanaleikkiä (naurua).

 

Ankkuri - eikä tämä kenties ole edes hyvä sana - vaan perustana on nyt-hetki. Nyt-hetki on riippumaton kaikesta ajasta, kaikista kelloista, kaikesta muusta. Voitte korvata ajan nyt-hetkellä. Tämä tekee asioista teillä valtavasti, valtavasti tasapainoisempia.

 

Seuraavana tarkistuslistalla - luovuus. Luovuus on hyvin tärkeää, ja jotkut teistä kiristelevät hampaitaan, kun sanon tämän, koska te ette usko olevanne luovia. Päästäkää siitä irti. Luojan on tärkeää olla luova. Se on luontainen tila. Tällä hetkellä teidän on tärkeää tehdä jotain luovaa - mitä se sitten onkin. Tämä ei merkitse sitä, että teidän on kirjoitettava menestysteos tai tuotettava YouTube-video tai vastaavaa. Mitä luovuus sinulle on?

 

Silloin kun sallitte itsenne olla luova, se saa erityyppisen energian liikkeelle sisällänne. Se nimittäin pitää mielen tasapainossa, koska silloin kun ette ole aktiivisesti luova, mielellä on taipumusta joutua epätasapainoon. Tehkää luovia asioita - rakentakaa jotain, kirjoittakaa jotain, maalatkaa jotain, laulakaa jotain, tehkää mitä tahansa, mutta on hyvin, hyvin tärkeää tällä hetkellä, että tarkistuslistallanne on säännölliset luovuusharjoitukset. Tehkää niitä itseänne varten - ei toisille ihmisille, vaan itsellenne. Luokaa jotain, joka liikkuu ja laajenee - hyvin tärkeää energiaa tällä hetkellä.

 

Asetan yhden luovan haasteen shaumboille, joilla on musikaalisia taipumuksia. Rakastaisin nähdä… rakastaisin - puhun tässä Cauldren kanssa ja hän ei tietenkään pidä siitä, kun puhun hänelle tällä tavalla - mutta haluaisin nähdä shaumbran, jonkun tai joidenkin kirjoittavan Paluu-laulun. Paluu-laulun. Kauniin laulun paluusta itseenne, paluusta kotiin. Se olisi shaumbra-laulu. Rakastaisin sitä, että shaumbrat ympäri maailmaa antaisivat Paluu-laulunsa ja soittaisivat sen viimeisenä päivänäni 19.7. Kyllä, shaumbra kollektiivisesti valitkoon yhden. Rakastaisin, että se soitettaisiin. Siis, olkaa luovia. Tehkää jotain.

 

Seuraavana tarkistuslistalla on - tämä on vähän paradoksi. Teissä on joitain, jotka tekevät itsensä kiireisiksi ja käännätte huomion pois itsestänne tekemällä liikaa töitä. Teette työtä ja työtä ja työtä ja työtä ja se on vain tekosyy juoksemiseen pois siitä, kuka olette. On aika tehdä työtä ja on aika elää. On aika tehdä maallisia ihmisasioita, joita teillä on, ja on aika vain elää. No niin, todellinen mestari tekee kumpaakin. Kyse ei ole enää työstä. Kyse ei ole enää huomion poiskääntämisestä, vaan kyse on jatkuvasta voitonriemuisesta löytämisestä/havaitsemisesta riippumatta siitä, mitä teette.

 

Olen nähnyt monien teistä hautaavan itsensä työhön. Käännätte vain huomion pois. Juoksette vain karkuun. Te - miten sen sanoisi - lyötte itseänne rintaan. Kerrotte kaikille siitä, miten kovasti teette työtä. Pyh, ette huijaa minua TAI Saint Germainia! Tiedämme, mitä te teette. Teistä tulee oikeamielisiä siinä. Ottakaa aikaa itsellenne. Ottakaa aikaa, varatkaa aikaa leikkimiseen. Tehkää jotain, mitä ette ole tehneet, mitä olette halunneet tehdä. Vain tehkää se ja lakatkaa käyttämästä työtä tekosyynä välttää elämistä.

 

Toinen puoli teistä aivan päinvastoin on laiskoja! (Naurua) Siksi sanoin tämän olevan paradoksi. Istutte laiskanlinnassanne (La-Z-Boy). Niille teistä jotka ovat Pohjois-Amerikan ulkopuolelta, se on ruma, mukava nojatuoli. Istutte laiskanlinnassanne ja turhaudutte itseenne. Teistä tulee hyvin laiskoja. AJATTELETTE tekevänne asioita, mutta ette vain pääse ylös tuosta nojatuolista. Silloin kun teette sitä, menette mieleenne, teistä tulee hyvin filosofisia ja teillä on taipumusta kritisoida muita ihmisiä, koska kritisoimalla heitä, heidän saavutuksiaan, oikeutatte istumisenne tuossa suuressa tuolissa tekemättä mitään. Ammutte siis tunneluotejanne heihin, mutta todellisuudessa pelkäätte saman tekemistä itse. Nouskaa ylös sieltä ja tehkää jotain. Nouskaa ylös tuolista tai meidän täytyy auttaa rikkomaan tuo tuoli. Löysäämme ruuvit ja teemme muutaman muun jutun.

 

Tämä on se aika. Ei viiden vuoden kuluttua tästä. Nyt on se aika. Se tapahtuu juuri nyt, ettekä kykene arvostamaan sitä tuosta suuresta rumasta tuolista käsin. Tehkää jotain. Lakatkaa valittamasta asioista. Lakatkaa kritisoimasta muita. Nouskaa ylös ja tehkää jotain. Se saa energiat liikkumaan. Se saa teidät pois mielestänne. Se saa teidät taas kerran elämään.

 

Seuraavana tarkistuslistalla - suuri kuva. Tällä hetkellä aina, aina perääntykää. Katsokaa suurta kuvaa. Viekää suuri kuva matalan aidan taakse. Mitä tapahtuu? Vetäkää syvään henkeä ja katsokaa suurta kuvaa. Mitä tapahtuu? On usein helppoa jäädä kiinni pieniin asioihin, yksityiskohtiin ja pelkoihin. Mitä maailmassa tällä hetkellä tapahtuu? Mitä energialle tapahtuu?

 

Se on hyvin helppoa. Menette päähänne ja teette siitä monimutkaista, mutta mitä tapahtuu? Se on kirjaimellista. Olette siirtymässä pois vanhasta energiasta, fossiilisista polttoaineista ja siirrytte uuteen. Mitä tapahtuu politiikassa? Suuri kuva - maailma on muuttumassa. Kyse ei ole enää eristäytymisestä. Kyse ei ole enää muutaman maan hallintavallasta. Kyse on vallasta irtipäästämisestä. Kyse on taivaan luomisesta maan päälle, mutta sinne pääseminen tuntuu joskus helvetiltä. (Tobias naureskelee)

 

Katsokaa aina suurta kuvaa, erityiseesti silloin kun tunnette draaman iskevän, kun se tulee sisään ja tarttuu teihin, kun mietitte, mitä maailmalle tapahtuu, onko se romahtamassa - suuren kuvan aika. Kannustan shaumbraa teknologianne avulla jakamaan suuren kuvan toistenne kanssa. Menkää internetiin foorumeillenne ja käyttäkää kaikkia näitä käytettävissänne olevia työkaluja. Jakakaa visionne suuresta kuvasta, siitä miksi jokin tapahtuu. Pitäkää se aina yksinkertaisena. Pitkää se aina ilman tavoitteita. Pitäkää se aina ilman syyttelyä.

 

On uskomatonta aikaa elää maan päällä. On uskomatonta aikaa olla täällä valinnasta. Monet ihmiset eivät välttämättä ole täällä tietoisesta valinnasta, he vain löysivät itsensä täältä. He löysivät itsensä yhtäkkiä taas fyysisestä kehosta. Näin ei ole teidän laitanne. Valitsitte olevanne täällä. Nostitte kätenne, astuitte eteenpäin ja sanoitte: "Haluan olla maan päällä tänä muutosaikana. Haluan innostaa tietoisuutta."

 

Seuraavana tarkistuslistalla ja tällä erää viimeisenä - oletko opettaja? Tämä ei merkitse seisomista luokan edessä. Se ei merkitse sitä, että täytyy kirjoittaa kirja. Se ei tietenkään merkitse julistamista. Mutta oletko standardi ja esimerkki toisille ihmisille?

 

Se on yksi asia ylitse muiden, mitä halusitte tehdä: tulla takaisin maan päälle tänä muutosaikana olemaan esimerkkinä, standardina. Pystytte tekemään sen jokaisen päivän joka hetki olemalla kehossanne, elämällä totuutenne ja rakastamalla itseänne. Tätä on opettaja.

 

Kutsutaan teidät sitten lavalle puhumaan, luotte sitten blogin internetiin tai vain kannatte shaumbra-energiaa mukananne, kun menette kauppaan ja kun olette tekemisissä perheenne kanssa, niin tämä on sitä, miksi tulitte tänne. Ette jäämään kiinni draamaan, ette hukkaamaan yhtä elämää, ette jäämään jumiin päähänne.

 

Tulitte tänne opettajiksi, innostajiksi ja NYT ON SE AIKA. Se ei ole viiden tai neljän tai kolmen vuoden kuluttua tästä. Se tapahtuu juuri nyt. Näette todella esimerkkejä tästä ensi kuussa.

 

Ja niin se on.

 

- - - - - - - - -

 

Geoffrey Hoppe eli Cauldre esittää Crimson Councilin Tobiasta Golden Coloradossa. Tobiaksen tarina, Raamatussa olevasta Tobin kirjasta, löytyy Crimson Circlen nettisivuilta osoitteesta www.crimsoncircle.com. Tobias-aineistoa on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka, jolloin Tobias sanoi ihmiskunnan siirtyneen tuhon mahdollisuuden ohi Uuteen Energiaan.

 

Crimsom Council on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, jotka ovat ensimmäisien joukossa siirtymässä Uuteen Energiaan. Kun he kokevat ylösnousemustilan iloja ja haasteita, he auttavat muita ihmisiä näiden matkalla jakaen, välittäen ja opastaen. Yli 50.000 vierailijaa tulee Crimson Circlen nettisivuille joka kuukausi lukemaan viimeisintä aineistoa ja keskustelemaan omista kokemuksistaan.

 

Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Tobias esittää viimeisintä tietoa Geoffrey Hoppen kautta. Tobias sanoo, että hän ja muut taivaallisesta Crimson Circlestä itse asiassa kanavoivat ihmisiä. Tobiaksen mukaan he lukevat meidän energioitamme ja kääntävät meidän oman informaatiomme takaisin meille niin, että voimme nähdä sen ulkoapäin samaan aikaan, kun koemme sen sisällä. ”Shoud” on kanavoinnin se osuus, missä Tobias astuu sivuun ja Geoffrey Hoppe kanavoi suoraan ihmisten energiaa.

 

Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia ja yleisiä. Crimson Circle saa runsautensa (varallisuutensa) ympäri maailmaa olevien Shaumbrojen avoimen rakkauden ja lahjojen kautta.

 

Crimson Circlen perimmäinen tarkoitus on palvella ihmisoppaina ja opettajina niille, jotka kulkevat sisäistä henkisen heräämisen polkua. Tämä ei ole julistustehtävä. Pikemminkin sisäinen valo tulee johtamaan ihmisiä sinun ovellesi myötätuntoa ja välittämistä varten. Tulet tietämään, mitä tehdä ja mitä opettaa sillä hetkellä, kun joku ainutlaatuinen ja kallisarvoinen ihminen, joka on juuri aloittamassa ”Miekkojen Sillan” matkaansa, tulee sinun luoksesi.

 

Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin Shaumbra. Olet opettaja ja ihmisopettaja. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sinussa tänä hetkenä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.

 

Ole hyvä ja jaa vapaasti tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan tieto kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta http://www.crimsoncircle.com.