Materialele Cercului Crimson

Seria Întoarcerii
Shoud 1: “Se petrece Acum”
Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson la 2 august 2008
www.crimsoncircle.com

Şi aşa este - şi aşa au fost nouă ani incredibili în care ne-am contopit energiile, în care am creat împreună acest frumos lucru numit Shoud, în care conştiinţa voastră s-a contopit cu conştiinţa acelor dintre noi ce nu ne aflăm pe Pământ în corp fizic: eu, Tobias, Adamus Saint-Germain, Kuthumi Lal Singh, frumoasa energie a lui Kwan Yin, Ohama, iar lista continuă. Lucrăm cu fiecare dintre voi, învăţătorii şi cei care inspiră Noua Energie, ca să deveniţi standarde, exemplele şi cei care duc făclia mai departe, nu doar pentru voi, nu doar pentru famiile voastre, nici măcar pentru omenire, ci pentru familiile voastre spirituale şi toate tărâmurile angelice.

Acesta este primul Shoud al noii şi ultimei mele serii alături de voi. Aici trebuie să respir adânc. Ceea ce am acoperit în ultimii nouă ani, volumul de informaţie din biblioteca Shoudurilor de pe site-ul vostru de pe Internet, dar nu numai acolo, reprezintă acum cea mai populară lectură de pe Noul Pământ, din biblioteca evoluţiei Vechiului Pământ către noua sa fiinţă. Da, în tărâmurile angelice mulţi dintre cei care nu au fost niciodată pe Pământ studiază materialele pe care noi le-am adunat acum două luni, acum doi ani, când am privit la călătoria oamenilor. Incredibile, incredibile creaţii.

Aşa că respiraţi adânc pe măsură ce lansăm energia seriei a zecea. A zecea serie. Poate că seriile vor continua şi după asta. Poate că se vor schimba, poate vor lua o altă formă. La cum se schimbă tehnologia şi conştiinţa voastră, cine ar putea spune ce se va întâmpla peste un an? La modul în care voi vă transformaţi pe voi înşivă şi vă întoarceţi la cine sunteţi cu adevărat, cine ar putea spune cum va fi peste un an? Dar ştiu că în următorul an sunteţi pe mâna mea! (râsete în public, râde şi Tobias) Vom avea multe de acoperit, dar veţi vedea că această serie va fi diferită. Mm, trebuie să respir adânc aici.

Au trecut câteva luni de când ne-am întâlnit într-un astfel de Shoud. Aud că se spune că aţi avut o lună liberă, dar nu este deloc aşa. Faceţi o lucrare diferită şi noi am lucrat cu voi mult mai intens. Sunt atât de încântat că Shaumbra trec dincolo de îndoiala lor, de senzaţia de timiditate şi de îngrijorare pentru sine şi că vorbiţi mult mai mult cu noi. Încă mai este greu uneori, când lăsaţi capul să vă stea în cale. Uneori vă este greu să discerneţi între propria voastră voce şi glasul nostru, iar sfatul pe care vi-l dau este să vă amintiţi că sunt unul şi acelaşi. Încetaţi să le mai separaţi atât de tranşant. Când permiteţi vocii spiritului vostru şi celei umane să vină şi ne permiteţi să călătorim alături de ele, aceea este vocea pe care o veţi auzi. S-ar putea să nu fie într-o limbă pe care să o înţelegeţi cu mintea. Ar putea fi simţăminte, viziuni, cunoaştere, dar voi vă permiteţi vouă înşivă să vă deschideţi către aceasta.

Am fost ocupaţi cu toţii

În ultimele două luni am trecut împreună printr-o lucrare intensă. Aţi ştiut asta atunci când v-aţi trezit din somn dimineaţa. Ştiaţi că aţi făcut ceva. Nu aţi stat degeaba. Este interesant de spus că la nivelul ştiinţific sau la cel numit de voi practic încă nu se înţelege că atunci când adormiţi seara nu cădeţi într-un fel de comă. Nu intraţi în moarte cerebrală. Permiteţi creierului să se relaxeze o perioadă, dar voi treceţi prin experienţe incredibile, fie că vi le amintiţi, fie că nu. Acum, reamintirea este parte a procesului prin care treceţi acum - atunci când reveniţi din călătoriile voastre nocturne, când vă întoarceţi de la cursurile pe care le susţineţi sau de la crearea energiei pentru un nou Pământ vă reamintiţi ce faceţi. Aceasta va deschide căile şi coridoarele reamintirii a cine sunteţi cu adevărat. Reamintirea înseamnă să vă daţi vouă înşivă permisiunea înainte de a vă duce la culcare seara şi atunci când vă treziţi dimineaţa. Este ca şi cum aţi fi fost într-o navă spaţială care trece prin multe dimensiuni, iar când reveniţi dimineaţa în realitatea voastră fizică, înainte să intre în funcţiune creierul, înainte de a începe să vă gândiţi la lunga listă de lucruri pe care nu le-aţi făcut ieri şi pe care credeţi că o să le faceţi azi, opriţi-vă. Simţiţi în tot corpul vostru, în fiecare parte din voi şi permiteţi-vă să vă reamintiţi ce aţi făcut în timpul stării nocturne.

Mulţi dintre voi aţi mers pe Noul Pământ. Unii au lucrat intens cu aspectele lor, au încercat să creeze spaţiul sigur în realitatea umană, să-şi întâmpine aspectele care se întorc acasă. Unii dintre voi faceţi în vis lucrări extraordinare pentru eliberarea Gaiei. Aşa cum am mai spus, entitatea Pământului pleacă. Oh, nu pentru că s-ar fi săturat, nu pentru că s-ar fi supărat, ci pentru că este timpul. Este momentul ca oamenii să-şi asume responsabilitatea pentru Pământ, pentru ei înşişi, pentru spiritul lor, iar mulţi dintre voi au lucrat intens pentru tranziţia Gaiei.

Unii dintre voi, aşa cum ştiţi, noaptea aţi ajutat la inspirarea conştiinţei la nivelurile non-fizice ale potenţialului sau mulţimilor de potenţiale. Ştiţi, sunt savanţi, cercetători în domeniul medical, muzicieni şi reprezentanţi din aproape fiecare categorie umană care lucrează acum la noua cale, Noua Energie, noua faţă a omenirii. Ei încearcă să dezvolte tehnologiile care vor fi curente peste 5 şi chiar 25 de ani de acum înainte. Vor fi noi descoperiri în domenii precum cancerul, iar ele sunt la îndemână. Nu va fi o pastilă care să oprească temporar boala, ci ceva care are potenţialul de a o vindeca.

Energia şi combustibilii - se petrec multe, este multă activitate în lume. Da, parte din ea este inspirată de cei care - cum să spun - îşi urmăresc doar interesul material. Ei văd că preţurile carburanţilor şi ţiţeiului cresc, aşa că îşi imaginează că pot intra în joc prin dezvoltarea surselor de energie alternativă. Dar sunt şi cei care au un angajament conştient faţă de energia curată, relativ gratuită, o energie care va catapulta Pământul ca întreg către o nouă eră. Voi sunteţi acolo ca inspiratori ai conştiinţei. Nu înseamnă că trebuie să găsiţi voi formula - este ceva practic şi metodic. Voi trebuie să oferiţi inspiraţia. Voi trebuie să aveţi viziunea.

Aşa că mulţi dintre voi plecaţi noaptea în diferite părţi ale lumii, aducând energia noii conştiinţe şi noii inspiraţii celor care lucrează la microscop, în laboratoare, cei care testează şi cercetează lucruri în afara ariei lor normale de studiu. Unii din aceşti cercetători şi savanţi sunt frustraţi, au încercat să lucreze în interiorul cutiei pentru a inventa şi crea. Lucrarea pe care o faceţi noaptea îi inspiră efectiv să iasă în afara regulilor pentru a găsi noi răspunsuri.

Din nou, reamintiţi-vă că nu trebuie să aveţi voi răspunsul. Răspunsul pentru carburanţi şi situaţia energetică de pe Pământ se află în conştiinţa de masă. Este în potenţialul conştiinţei de masă umane, iar când inspiraţia este acolo, când dorinţa inimii este acolo, iar nivelul conştiinţei este adecvat, atunci răspunsul îşi găseşte calea prin unul din aceşti inventatori sau savanţi. Ei sunt cei care îl aduc ca metodă practică prin care poate fi folosit pe Pământ. Dar este nevoie de cei care inspiră conştiinţa pentru ca acea scânteie să aprindă conştiinţa oamenilor. Şi exact asta faceţi chiar acum mulţi dintre voi. Aşa că să respirăm adânc aici.

În ultimele două luni noi am lucrat intens cu voi, mult mai personal decât am făcut-o vreodată înainte şi de data asta fără legătură cu voi. Ştiţi că am petrecut nouă ani pentru a trece prin procesele voastre, prin problemele voastre, am trecut prin înţelegerea de sine, v-am ajutat să vă reamintiţi că nu sunteţi doar o altă fiinţă umană într-o altă viaţă dintr-un lung, lung ciclu al reîncarcărilor. Nu sunteţi aici întâmplător. Nu vă aflaţi aici - cum să spun - pentru a încerca să reparaţi ceva stricat. Sunteţi aici pentru că aşa aţi ales.

Am petrecut mult timp ajutându-vă să înţelegeţi problemele pe care le aveaţi în interior, caracteristice pentru toţi oamenii. V-am ajutat să înţelegeţi iubirea de sine, acceptarea de sine, v-am ajutat să înţelegeţi cum să simţiţi energia şi cum să ieşiţi din ciclul dramei virusului energiei sexuale, cum să treceţi dincolo de timpul minţii în cel al inteligenţei divine. Trecerea voastră prin aceste procese şi înţelegerea energiei, înţelegerea fizicii sale şi a impactului pe care îl are în atâtea moduri diferite asupra voastră vă vor oferi instrumentele, cunoaşterea şi înţelepciunea de a face lucrarea pe care aţi venit să o faceţi aici.

Nu este vorba despre a aştepta până în 2012 sau 2033. Sunteţi aici acum pentru că se petrece acum. Se petrece acum. Aţi ştiut înainte de a veni pe Pământ - cel puţin aţi cunoscut potenţialele a ceea ce urma să se petreacă în această viaţă. Aţi ştiut că ne vom apropia de un punct în perioada mileniului în care se va face o măsurătoare a Pământului şi a conştiinţei umane, când Pământul va merge înainte sau nu. De asta este atât de mult interes şi atâta dramă în jurul scenariilor de „sfârşit al planetei”, căci potenţialul exista. Dar voi l-aţi depăşit.

Mulţi dintre voi aţi trecut prin probleme după anul 2000. V-aţi pregătit pentru scenarii de final, în care să acţionaţi ca lucrător pentru tranziţia de la corpul fizic la tărîmurile non-fizice, pentru a-i ajuta pe alţii atunci când vor face trecerea în timpul marilor schimbări de pe Pământ, o reamintire a vremurilor Atantidei şi a zilelor sale de final. Dar asta nu s-a produs şi în inima voastră nici nu aţi vrut să se producă. Nici ceilalţi oameni de pe Pământ nu au dorit aşa ceva. Conştiinţa a dorit să meargă înainte, să intre într-o nouă eră, ceea ce am şi făcut împreună.

Mulţi dintre voi au avut un sentiment de gol în anii de după 2000. Acum ce ar trebui să facem? Pământul merge înainte, oamenii fac în continuare ceea ce vor ei să facă. O parte din voi a spus: „Ei bine, poate că nu mai este nevoie să fiu aici. Probabil am trecut de jalon, am trecut de momentul critic. N-a fost nevoie de echipele de salvare”. Mulţi dintre voi aţi început să vă întrebaţi permanent: „Ce ar trebui să fac? Mai este cazul să fiu aici? Poate ar trebui să mă întorc”. De câte ori nu am vorbit şi mi-aţi spus: „Dar, Tobias, nu aş fi de mai mare ajutor dacă aş fi cu tine, cu Adamus şi cu Kuthumi pe cealaltă parte? Văd că unii Shaumbra pleacă, se întorc. Le este uşor în casa ta de ţară”. Am mai discutat, aşa cum ştiţi, că sunteţi oricând bineveniţi aici, atâta timp cât nu încercaţi să vă mutaţi cu mine! (câteva râsete) Oricând sunteţi bineveniţi să vă întoarceţi, dar am avut multe discuţii împreună şi v-am cerut să vă opriţi o clipă.

Acum trei ani, în special, am ajuns la un anumit punct cu mulţi Shaumbra. Am spus: „Vom ajunge la un punct în care conştiinţa omenirii va accelera atât de mult, încât nu mai urmează vechea cale liniară şi va face un salt cuantic”. Mulţi dintre voi aţi spus: „Da, da, am mai auzit asta”. Mulţi dintre voi nici nu înţelegeau ce reprezintă un salt cuantic. V-am spus: „Priviţi în viziunea voastră”. Fiecare dintre voi este vizionar. Aţi putea spune că aveţi un glob de cristal în interior - puteţi privi în el şi să vedeţi potenţialele. De asta unii dintre voi sunt în confuzie, vă aşteptaţi să vedeţi un singur lucru, dar nu este aşa. Voi vedeţi multe potenţiale.

V-am cerut să priviţi în acest glob de cristal interior pentru a vedea potenţialele viitorului şi am întrebat: „Ce vedeţi”? Mi-aţi răspuns: „Vedem mari schimbări, revoluţionare. Vedem eliberări. Vedem oameni care încep să se accepte pe sine cu adevărat. Văd ţări care încep să accepte alte ţări. Vedem oameni care încep să accepte planeta pe care trăiesc. Vedem mari, mari schimbări”. Asta este ceea ce mi-aţi spus.

Dar aţi spus şi că puteţi vedea printre aceste schimbări că există şi un anume haos, reorganizare şi restructurare. Aţi putut vedea atunci când aţi privit în globul vostru de cristal că unii oameni erau într-o mare frică, cereau ajutor, erau pierduţi din punct de vedere spiritual. Erau oameni care aveau nevoie de compasiunea altor oameni - nu a unui înger, nu a vreunei fiinţe neîntrupate, ci a altui om. Aţi mai văzut în marea viziune că unii vor fi pierduţi, în confuzie, şi ei vor vrea să ştie ce se va întâmpla mai departe. Aţi văzut că erau grupuri care mergeau la extrem în aceste vremuri de schimbări şi care intenţionau să profite de ele. Aceste grupuri vroiau să se manifeste, cu lăcomie şi sete de putere, pentru a încerca să obţină avantaje în timpul schimbărilor ce vor veni.

După ce am discutat în starea de vis, v-am spus - şi vorbesc cu toţi cei de aici - aţi trecut prin acestea, poate variante uşor diferite, dar cam aceleaşi. Atunci v-am spus: „Acum când aţi privit în globul de cristal, aţi văzut potenţialele viitorului Pământului. Aţi văzut cele mai mari schimbări de pe Pământ. Ce vreţi să faceţi acum?” Aţi răspuns: „Vreau să rămân aici. Vreau să fiu martorul schimbărilor. Vreau să fiu parte a schimbărilor şi să fiu acolo pentru a inspira, a fi învăţător şi a experimenta”.

Se petrece acum

Aşa că se petrece acum, nu peste trei sau cinci ani. Se petrece acum, chiar în faţa ochilor voştri. Lumea se schimbă. Noua Energie soseşte. Vechea Energie se transformă sau pleacă. Oamenii trec prin crizele lor, dar şi prin eliberări. Tot ce a fost în ultimii 10, 20 sau 30 de ani a reprezentat pregătirea voastră. Cele prin care aţi trecut şi crizele din viaţa voastră, noile realizări din viaţa voastră sunt lucruri prin care trece acum şi întreaga lume. Vremurile în care v-aţi simţit mânioşi, deprimaţi sau liberi şi deschişi, vremurile în care vă întrebaţi dacă mai puteţi rezista în perioadele celor mai mari schimbări în viaţa voastră sunt trăite acum de întreaga lume. Şi nimeni de pe faţa Pământului nu stă mai bine ca voi la acest capitol.

Voi ştiţi ce înseamnă a fi în frică. Ştiţi ce înseamnă să pierdeţi multe lucruri din viaţa voastră. Ştiţi cum este să aveţi un corp bolnav, iar doctorii să nu înţeleagă ce nu este în regulă, dar să ajungeţi să descoperiţi că aceasta este parte a procesului de curăţare. Voi ştiţi ce înseamnă să treceţi dincolo de minte, încercând să... aveţi această luptă în minte, dar într-o zi vă eliberaţi din acea luptă. Nimeni nu este mai pregătit decât voi. Haideţi să respirăm adânc. Se petrece acum.

Acum, noi am discutat. Cu siguranţă avem întâlnirile noastre pe Pământ, dar avem şi multe întâlniri pe partea noastră - în Centrul Service Shaumbra, la casa mea de ţară, uneori intempestiv într-o mică dimensiune temporară pe care o creăm pe loc. Unii dintre voi simt că frici foarte vechi se întorc la voi, fricile atlante: sfârşitul lumii, teama că va veni un nor negru, că vor veni energii negative, sinistre, că nu puteţi avea încredere în nimeni în ziua de astăzi. Voi vă uitaţi la politică, la noile potenţiale pentru războaie, pentru economie, pentru mediul înconjurător – şi lista poate continua – şi unii dintre voi vă întrebaţi cum o să mai rezistaţi încă o zi. Nici măcar nu vă mai puteţi uita la ştiri, pentru că toate sunt rele. Dar opriţi-vă un moment. Se petrece chiar acum.

Vechile sisteme sunt provocate. Vechile căi pleacă. Priviţi la ceea ce puteţi vedea în lume, fie că este o companie, un guvern, persoana unui lider sau oricare din acele lucruri care se încăpăţânează să se ţină de Vechea Energie şi de putere - putere, este ceva important. Oricare dintre cei care încearcă să meargă înapoi în timp nu vor rezista. Aa, vor striga. Vor încerca să lovească. Vor ameninţa. Vor ameninţa foarte, foarte tare. Dar nu vor rezista pe vechile lor căi, pe măsură ce restul Pământului se mută în Noua Energie – şi asta se întâmplă. Cei care încearcă să profite acum de situaţie - hai să folosim exemplu speculanţilor cu petrol, al celor care fac speculă cu case şi ipoteci, cei care fac speculă cu credite - sunt un fel de gândaci care ar vrea să se hrănească din schimbări. Nu le va merge prea bine, pentru că Noua Energie şi noua conştiinţă nu permit.

Noua Energie nu foloseşte puterea, aşa că forţa nu poate intra în acea formă de conştiinţă. Dacă un lider spiritual încearcă să acapareze puterea, ea se va întoarce împotriva lui. Şi tot aşa va merge. Noua Energie în această eră nu înseamnă putere. Este vorba despre conştiinţă, acceptare şi libertate. Acolo unde este putere nu este libertate, apropo. Nu le puteţi avea pe amândouă. Liderii voştri au descoperit asta. Ţări întregi au aflat asta. Restul lumii nu conştientizează asta, dar nu puteţi avea acea putere.

Aşa că hai să continuăm cu discuţia noastră de astăzi, am tendinţa să vorbesc destul de mult. Probabil că va fi mai rău pe parcursul anului, pentru că ... (râsete) ... mai este puţin timp, mai sunt puţine Shouduri de făcut. De fapt, Cauldre m-a tras înapoi şi mi-a spus: „Tobias, avem lucruri importante de vorbit azi”. Hai să vorbim mai întâi despre... Încerc să decid dacă să împărtăşesc numele noii serii sau să aduc oaspetele de astăzi (râsete). Hmmmm. Hmmmmm.......

Mă voi întoarce doar pentru o clipă, Cauldre. Vreau să subliniez ceva. Când aveţi putere sau încercaţi să aveţi putere... puterea înseamnă forţă. Puterea înseamnă intensificarea energiei dualităţii şi de obicei în detrimentul altcuiva. Dar dacă încercaţi să aveţi putere nu veţi avea adevărata libertate. Puteţi avea o iluzie temporară a libertăţii, pentru că gândiţi: „Am toată puterea din lume, deci pot face tot ce vreau. Am toată puterea banilor, toată puterea controlului, ca urmare sigur am libertate”. Dar de fapt este o închisoare. Este antiteza libertăţii, iar Noua Energie este libertatea - libertatea conştiinţei. Conştiinţa a fost în general închisă, dar acum îşi caută libertatea. Îşi caută soluţia. Puterea nu este spaţiul său. Nu o va accepta. Veţi vedea asta iar şi iar în lume, în special în următorii doi ani, pe măsură ce unii încearcă să adune putere sau să revină la trecut. Nu există libertate în trecut. Absolut deloc. Nu înţeleg nici măcar din punctul de vedere al creierului vostru uman de ce credeţi că exista libertate în trecut. Trecutul este încheiat şi sfârşit. Încercarea de întoarcere nu funcţionează. Aşa că...

Oaspeţii de astăzi

Haideţi să aducem musafirii de azi. Haideţi să începem ziua de astăzi. Cel loc grozav pentru un început. Respiraţi adânc şi ar trebui să fie evident pentru mulţi dintre voi. O să vă dau un indiciu - dragul nostru McMaster va aprecia asta - 8-8-08. Oaspeţii de astăzi - energia olimpicilor. Energia olimpicilor. Acum, asta este semnificativ, nu doar pentru că un eveniment va avea loc luna aceasta, nu doar pentru că este a opta luna, a opta zi a celui de al optulea an, nu doar din aceste cauze, ci pentru că niciodată nu au fost atâtea tehnologii, niciodată nu au fost atâţia oameni care să se conecteze prin televiziunea şi ziarele voastre, prin Internet şi prin discuţii. Toate energiile se vor concentra asupra Beijingului şi Jocurilor Olimpice.

Acolo vor veni competitori din întreaga lume, iar voi veţi vedea un nou tip de echilibru în cei care vor primi medaliile de aur şi argint. Veţi vedea un exemplu foarte interesant în modul în care energia Pământului se schimbă. Se redistribuie. Nu mai este blocată în centre de putere, se redistribuie şi este un exemplu foarte simplu, dar foarte frumos, a ceea ce se întâmplă pe acum – o redistribuire, o nouă libertate şi o eliberare a puterii. Acum se concentrează toate energiile, din întreaga lume, de la unele din cele mai mici ţări sărace până la cele mai mari, mai bogate şi mai puternice. Am studiat asta cu atenţie. Aa, nimic din acestea nu este întâmplător, am privit cu atenţie şi îndeaproape, am privit cum toată energia începe să se concentreze asupra acelui pământ, cum cea mai populată ţară a lumii, cea care a fost cea mai închisă, poate cea care a acceptat cel mai puţin căile altora, începe să se deschidă. Dragonul se trezeşte. Dar, pe măsură ce Dragonul se trezeşte, suflarea sa nu va vărsa foc. Este o întreagă nouă conştiinţă, o nouă înţelegere. Va dura câţiva ani, fireşte. Ştiu că unii dintre voi îmi strigă în faţă „Libertate pentru Tibet!”, dar aş vrea să staţi în spatele zidului scund şi în legătură cu asta. Ce se întâmplă cu adevărat acolo? Ce se întâmplă cu adevărat? Cine încearcă să se ţină neapărat de ceva anume? Este foarte important să priviţi din această perspectivă.

Aşa că toate energiile – 8-8-08 – încep să se concentreze asupra Chinei, asupra olimpicilor. Oh, ei nu sunt războinici. Sunt atleţi. Nu mai este nevoie să se arunce bombe. Pământul începe să înţeleagă că este un loc foarte mic. Toţi împărtăşiţi aceeaşi planetă. Împărtăşiţi aceleaşi îngrijorări. Această concentrare extraordinară asupra Ţării Dragonului va zgudui lucruri, le va schimba, şi mă refer la toate sensurile cuvântului. Va schimba, aşa cum spuneţi voi, şi va zgudui, aşa cum spun eu. Va crea o schimbare semnificativă în conştiinţă la scară globală în această lună. Va începe în China, dar se va răspândi în întreaga lume.

Vedeţi voi, cu mai puţin de un an în urmă am trecut împreună prin evenimentul numit Saltul Cuantic. În întreaga lume a fost linişte, pretutindeni. Unii dintre voi se tot uitau în spate, aşteptând să aterizeze extratereştrii sau ca Pământul să se sfărâme. A fost o zi foarte liniştită, iar noi v-am spus atunci: „Va fi doar o altă zi, dar va fi un început”. Acum vedeţi cum se manifestă.

Schimbări actuale

În luna august va o uriaşă schimbare în conştiinţă şi nu vreau să o circumscriu unei singure zile. Ar putea fi în timpul sau, cel mai probabil, la scurt timp după Olimpiadă. Va fi o infuzie de energie globală şi o concentrare asupra unei ţări şi culturi care a păstrat unele din cele mai vechi energii, cea mai ezitantă în a trece mai departe, iar acum aceasta se va schimba. Voi spune că pe Pământ veţi experimenta cutremure de nivel semnificativ. Nu vorbesc doar despre mici zgâlţâieli, ci despre schimbări în conştiinţă de asemenea magnitudine încât afectează o varietate de lucruri, inclusiv electro-megnetica. Aceia dintre voi care au timp şi urmăresc mişcările magnetice ale Polului Nord (Tobias râde) ar putea dori să vadă unele dintre schimbări, schimbările haotice ale acestei luni. Se schimbă gravitaţia – nu forţa, ci un anume factor gravitaţional. O schimbare în conştiinţă de o asemenea magnitudine va transforma şi asta. Va modifica alinierea sau – cum spuneţi voi - da, o aliniere de potenţiale aflate în apropierea realităţii Pământului, dar care încă nu au intrat. Este ca un balon care ţine aceste potenţiale în afara omenirii, iar în această lună alinierea va exploda, astfel încât acel potenţial poate curge înspre Pământ.

Acum, vă rog pe absolut toţi, vă rog, vă rog nu încercaţi să deschideţi portaluri - în special în luna aceasta. Dacă este chiar presant, faceţi asta în altă lună. Luna aceasta nu vă jucaţi cu portalurile. Ele se deschid natural ca răspuns la conştiinţa umană şi ... Cauldre ne opreşte aici, dar vom continua oricum (râsete). Este egoist să gândiţi că puteţi ieşi să deschideţi un portal. De ce aţi vrea să aplicaţi „putere” asupra a ceva sau să „imploraţi” ceva ce se va deschide oricum firesc ca răspuns la conştiinţa umană? De ce aţi vrea să deschideţi o poartă înainte ca ea să fie pregătită să fie deschisă? Ele se deschid natural ca răspuns la conştiinţă.

Luna aceasta vor fi multe schimbări în coridoarele interdimensionale care conectează Pământul cu alte tărâmuri şi viceversa. Vor fi activităţi interesante pe cer, noaptea, în diverse părţi ale lumii, din cauza acestor portaluri sau vortexuri ale Pământului care se închid şi se deschid iar şi iar, după ceva ce pare a fi un tipar haotic. Dar este o lună incredibilă pentru a trăi ca om pe Pământ, în special pentru voi, cei care aveţi conştiinţa a ceea ce se petrece cu adevărat.

Vor veni schimbări, mari schimbări, pentru China. Ea va suferi de mahmureala de după petrecere, vedeţi voi, pentru că s-a deschis atât de rapid şi pentru că este o astfel de infuzie de energie globală, oameni din întreaga lume vin în China ca niciodată înainte. Şi nu doar asta, dar de fiecare dată când cineva se uită la televizor, pe Internet şi vede oameni din diverse ţări în competiţie, vede imagini din China, ea nu mai este dincolo de uşa zăvorâtă, nu mai este închisă, nu mai este izolată. Asta va produce o mare schimbare în conştiinţă.

Apoi, aşa cum am spus, China va fi beată. Oamenii vor pleca, atenţia se va disipa. Ei vor respira adânc şi vor spune: „Şi acum? Acum ce se întâmplă? Ne putem întoarce la vechile căi? Mai putem menţine restricţiile pe care le impunem oamenilor în folosirea Internetului? Mai putem avea vechiul tip de filosofie atlantă a vieţii în comun care nu funcţionează, dar noi nu vrem să acceptăm? Ne putem deschide către libertate?” Nu spun – vă rog să nu mă înţelegeţi greşit – nu spun „democraţie”. Am spus „adevărata libertate” - libertate în acţiune, libertate în spirit.

Unul dintre lucrurile care vor răsări din China după aceasta... deja răsare, dar la niveluri diferite şi din cauza asta am spus să nu vă jucaţi cu portalurile, căci spiritualitatea se trezeşte în China, în special în ultimii nouă ani. Încă nu s-a încheiat. Încă fluctuează, încă pluteşte, aşteptând să vină. China, prin natura sa, are o cultură înalt spirituală, dar nu religioasă. Are rădăcini ce merg mult, mult în urmă. Are rădăcinile în familiile spirituale, în Atlantida şi Lemuria. Dar totul a fost curăţat. Voi ar trebui să înţelegeţi. Şi voi aţi trecut prin asta. Aţi trecut prin „Eu nu cred în nimic”. Aţi trecut prin respingerea voastră înşivă. Aţi trecut prin concentrarea asupra realităţii simple. „Ce nu văd, nu există”. Aceasta permite o transformare în alte tărâmuri şi asta se întâmplă acum cu China.

Pe măsură ce aceste coridoare se redeschid şi noi potenţiale vin ca un potop – accentuăm cuvântul, va fi foarte interesant luna asta – vor aduce un nou interes pentru spiritualitate, iar asta va produce un conflict între vechi şi nou. Vechiul va fugi în frica de spiritualitate. Este o poveste chinezească, lungă şi veche, despre spiritualitate. Este ceea ce l-a creat pe Dragon de la bun început. Se presupunea că Dragonul va fi paznicul energiei divine. Dar când energia a fost abuzată şi folosită distorsionat de mulţi din acea cultură, Dragonul s-a transformat în ceea ce este cunoscut acum ca demonul care scuipă flăcări. Asta a produs închiderea, a pus o oprelişte asupra adevăratei naturi spirituale a acestui pământ. Dar Dragonul se schimbă. Din gura sa nu va ieşi văpaie, ci din inima sa va ţâşni acceptarea. Este o schimbare minunată, o schimbare incredibilă, şi nu va fi neapărat uşoară.

Mai sunt şi cei care vor opune rezistenţă şi i se vor împotrivi. Aşa cum a mai spus Saint-Germain, există potenţialul pentru un război civil intern. Bănuiesc că toate războaiele civile sunt interne! (râsete) Dar acest potenţial există şi, aşa cum a spus Saint-Germain, în următorii trei până la cinci ani alte ţări nu trebuie să se implice. Lăsaţi-i să se descurce singuri. Nu interferaţi. Oportunişti care încercaţi să profitaţi de slăbiciune, de tensiune şi conflict, iată un avertisment - nu vă implicaţi. Să nu credeţi că va fi o cale să strângeţi rapid şi uşor o grămadă de bani, căci veţi rămâne blocaţi într-o energie foarte frumoasă, dar foarte dificilă.

Aşa că, Shaumbra, se petrece în faţa ochilor voştri, pe întreg globul, şi se petrece în această lună, cu toată concentrarea care are loc asupra Chinei.

Imaginea de ansamblu

Pe măsură ce vedeţi că se derulează evenimentele, vreau ca voi toţi să aveţi obiceiul de a vă trage puţin înapoi: „Care este imaginea de ansamblu?” Care este imaginea de ansamblu asupra economiei? Este uşor de intrat în dramă. Uneori sunt uimit, după câte am discutat împreună, încă mai sunteţi prinşi în drame. O parte din voi încă le iubeşte. O parte a voastră reintră în circuitul dramei şi un moment vă simţiţi atât de drepţi şi de vii când sunteţi în plină dramă. Dar apoi vă prăbuşiţi. Intraţi în adâncuri. Strigaţi către noi - „Hei, Tobias. Saint-Germain!” Cei mai mulţi dintre voi nu îl strigă pe Saint-Germain când sunteţi în adâncuri, dar (râde) ne chemaţi pe noi ceilalţi. Faceţi asta. Îl strigaţi pe Saint-Germain când vă este bine, când totul merge bine în viaţa voastră, „Saint-Germain, tu eşti prietenul meu, vino încoace, noi suntem tari, nu?” Dar când sunteţi la ananghie, pe cine chemaţi? (cineva spune – „vânătorii de fantome”, Tobias râde) Pe Tobias. Pe Kwan Yin.

Unii din voi încă îl mai strigă pe Iisus. Nu că ar fi ceva greşit, dar bietul Iisus! Nu credeţi că a purtat destule pe umeri? Vreau să spun, sărmanul de el. A fost aici pentru 33 de ani şi încă îl mai strigaţi. Oh, treceţi peste asta. Doamne! O să vă spun nişte poveşti despre Iisus când o să mergem în Kauaii – experienţe personale cu Iisus. Va trebui să încuiaţi uşile ca să fiţi siguri că nu intră niciun străin în sală.

Aşa că luna aceasta veţi vedea schimbări extraordinare. Concentrarea – nu este nicio coincidenţă că au loc Jocurile Olimpice, că în lume sunt mai mulţi oameni ca oricând – va fi conştientă în acest interval scurt, iar asta va genera schimbări.

Schimbări de lideri

Schimbările vor continua pe pieţele voastre financiare. Nu intraţi în panică. Nu vine sfârşitul lumii. Nu puneţi banii la saltea - cu excepţia cazului în care dormiţi pe ea, dar nu este o energie prea bună pe care să vă odihniţi. Lumea trece acum prin transformări incredibile, iar voi sunteţi în mijlocul lor. Oh, este ceva global, dar cei din Statele Unite vor vedea unul din cele mai interesante procese electorale din istorie. Voi împărtăşi puţin din ... trebuie să verific de două ori, dacă....

Ei bine, aveţi nişte candidaţi foarte interesanţi (râsete, râde şi Tobias). Aveţi multe frici, de fapt, unele profunde: fricile despre Anticrist, despre conspiraţii globale şi toate celelalte. Ştiţi cine... Cauldre verifică informaţia, dar ştiţi cine a fost Barack Obama într-o precedentă întrupare? Vă întreb şi vă ofer câteva indicii. Al şaisprezecelea preşedinte al SUA venea din Illinois, era membru al Congresului american, a luptat pentru una din cele mai măreţe cauze nu doar din America, ci de pe faţa Pământului. Alăturaţi fotografiile lui Abraham Lincoln şi Barack Obama. Priviţi, totul este acolo! Doar puneţi-i barbă lui Barack, schimbaţi puţin culoarea pielii lui Lincoln - iată. Asta este. Abraham Lincoln se întoarce ca Barack Obama pentru a duce nu doar această ţară, ci şi întreaga lume, la un nou nivel.

Vă puteţi imagina dificultăţile şi provocările pe care le-a întâmpinat Abe Lincoln în timpul vieţii sale, câţi l-au combătut, câţi l-au ameninţat? Da, potenţialele sunt oarecum similare – potenţialul de asasinare -, dar nu este necesar să fie astfel, nu-i aşa? Nu este necesar. Nu este nevoie să sfârşească în drame şi în criză. Nu mai este necesar să fie aşa. Această entitate revine - nu este vorba doar despre Barack sau Abraham, este vorba despre conştiinţă - această entitate se întoarce înconjurată de vizionari, înconjurată de lucrători în conştiinţă ce readuc energia către Pământ acum, dar de data asta nu pentru un război civil în SUA. Aceste vremuri sunt pentru reajustarea globală, pentru o nouă viziune, iar unii vor fi mânioşi.

Îl vor acuza pe Barack. Îl vor acuza de conspiraţie cu alte ţări, că vinde America şi nu este patriot, că este Anticristul şi că ar fi musulman şi de tot felul de alte lucruri. Dar el vine ca să readucă unitatea şi echilibrul. Oh, este foarte spiritual. Abraham-Barack ar putea intra acum în sală, în această sală, să stea şi să se simtă foarte confortabil cu toate cele despre care am discutat, pentru că şi în el este acea calitate a Shaumbra.

Eu nu susţin niciun candidat. Eu... (râsete, Tobias râde, Linda spune: „Da, sigur!”) Eu nu.... Mai este şi alt candidat? Cine? (şi mai multe râsete) Nu este nicio coincidenţă: unul dintre candidaţi are sprijinul conştiinţei şi reţeaua – aa, unii vorbesc despre lipsa lui de experienţă, dar aduce cu el o reţea de lucrători în conştiinţă. Dar celălalt candidat este atât de evident uneori: Vechea Energie, la propriu şi la figurat. Este un tip de treabă, dar dinamica este acolo.

Să nu credeţi că s-a aranjat din timp ca unul din candidaţi să fie înconjurat de energie şi iubire - Noua Energie şi noua iubire -, iar celălalt candidat joacă rolul unui tip nu prea dinamic sau interesant, ceea ce permite concentrarea asupra celuilalt. Nu credeţi că este ceva a cărui creare aţi ajutat-o şi voi prin viziunea voastră? (cineva din public spune „wow”)

Wow, aşa este. Wow, este incredibil. Nu se petrece în 2012. Nu aşteptaţi, căci veţi rata petrecerea! Se petrece chiar acum. Nu intraţi în frică. Nu intraţi în acest dezechilibru. Este uimitor şi da, vor fi schimbări, transformări şi tot aşa. Nu vă lăsaţi prinşi în dramă. Amintiţi-vă de ce sunteţi aici.

Întoarcerea

Noua noastră serie.... Noua noastră serie. Sunt puţin emoţionat. I-am spus lui Cauldre mai devreme că anul acesta nu prea voi avea reţineri (Tobias râde). Sunt lucruri pe care aş vrea să le împărtăşesc şi pe care vreau să le spun. Am ajuns atât de departe şi eu mă voi alătura vouă în curând. Totul este pregătit. Am trecut împreună prin toate. Aceia dintre voi care au ajuns până aici, voi sunteţi cei care - cum să spun - puteţi îndura orice (râsete), aşa că exact asta vom face.

Aş vrea să intitulăm această serie - eu am creat acest titlu! - „Seria Întoarcerii”. Întoarcerea. Eu mă întorc. În aceste ultime luni din timpul ce mi-a rămas am stat mult în energia lui Sam, am simţit din nou cum este să fii om, să fii viu în corp fizic. Mă întorc pe Pământ. Este o alegere. Este o dorinţă. Nu fac asta ca să salvez lumea, ci pentru că pot, nu pentru că am vreun rol măreţ de jucat. Mă întorc pentru că îmi place. Iubesc asta. Vreau să calc din nou pe Pământ. Vreau să fiu cu voi. Vreau să ştiu cum este să revin în formă fizică.

Dar nu doar eu mă întorc. Voi vă întoarceţi. Voi vă întoarceţi la cine sunteţi voi cu adevărat. Divinitatea voastră se trezeşte din somn. Iese din locul său ferit din alt tărâm. Se întoarce la voi în această viaţă. Nu este ceea ce vă gândiţi voi că ar fi. Nu este vreun înger măreţ. Nu este un fulger orbitor. Este simplă, pură şi subtilă. Nu apare şi brusc vă face viaţa mai uşoară. Nu o să vă aducă un milion de dolari. Nu o să vă facă mai arătoşi. Nu o să vă scoată ridurile de pe faţă. Regret (cineva spune: „Oh, asta-i bună!”) Ştiu. (râsete) S-ar putea să vă ajute cu durerea din genunchi, dar probabil că un doctor s-ar descurca mai bine. Divinitatea se întoarce la voi ca să fie cu voi, ca să se întoarcă la voi, doar ca să vă iubească. Ce altceva aţi mai putea cere? Vine doar ca să vă iubească.

Divinitatea voastră se întoarce în aceste vremuri preţioase şi de schimbare pentru a împărtăşi experienţa de a fi pe Pământ. Pentru că ştiţi voi, dragilor, aceasta ar putea fi ultima voastră viaţă pe Pământ. Ar mai putea fi una sau două cu care m-aţi mai putea păcăli, dar ar putea fi ultima, iar divinitatea voastră doreşte experienţa - nu la mâna a doua, nu prin întrupări ale voastre, nu prin aspecte. Vrea să se întoarcă să fie cu voi, să împărtăşească această viaţă. Nu mai este nevoie ca ea să fie izolată. Nu mai este nevoie să fie protejată. Se întoarce. Se întoarce în deplinătate.

O numesc Seria Întoarcerii pentru că părţi şi fragmente, creaţii ale sufletului vostru, se întorc, la rândul lor. Le numesc aspectele voastre - o viaţă trecută ici şi colo, un aspect trist, rănit şi spart, ceea ce numim „aspect gri”, iar ele se întorc. De asta mulţi dintre voi aveţi experienţe atât de vii, aţi simţit că sigur nu sunteţi singuri, căci aspectele se întorc. Aspectele voastre întunecate, cele care mai mult decât orice vor să se întoarcă, dar nu se simt iubite sau în siguranţă, se întorc. Totul se întoarce, vedeţi voi. Totul se întoarce şi nu merge pe vechile căi. Pe măsură ce aceste energii se întorc la voi totul evoluează. Totul spiralează în Noua Energie, fără a mai fi reprimat sau spart în bucăţi şi fragmente, nemaifiind doar suma părţilor, ci mai mare decât ea. Nu mai este definit în termeni ai dualităţii precum aspectul masculin-feminin sau aspectul lumină-întuneric, ci trece dincolo de nevoia de a avea un fragment sau o parte separată. Voi sunteţi ceea ce sunteţi.

Totul se întoarce, revine la voi. Aveţi o atât de frumoasă şi incredibilă - ei bine, bănuiesc că pot folosi cuvântul responsabilitate. Dar nu este. Este o experienţă. Este oportunitatea de a fi cel la care totul se întoarce - aspectele voastre, divinitatea voastră, deplinătatea voastră. Veţi descoperi că în acest an şi reamintirea revine. Nu neapărat cifre, nume de persoane şi altele similare - de fapt acestea vor pleca. Dar veţi începe să vă reamintiţi de ce aţi venit aici, cine sunteţi cu adevărat.

Există o anumită - cum să spun - o anumită şcoală de gândire pe această parte şi pe partea voastră să nu vă amintiţi până la un punct. Nu ca să vă amintiţi cine sunteţi, nu ca să vă amintiţi trecutul. Vedeţi, dacă v-aţi reaminti deodată toate vieţile voastre trecute aţi ajunge să vă aruncaţi de pe o clădire înaltă. Ar fi foarte greu, pentru că aţi fi copleşiţi de atâtea experienţe dificil de stăpânit. Dar acum, în Noua Energie, ele se pot întoarce şi nu mai au de ce să poarte cu ele energiile rănite, sparte sau întunecate. se poat întoarce într-un nou mod.

Numesc această serie „a Întoarcerii” pentru că energiile Pământului se întorc, de asemenea. Energia divinului Pământului însuşi se întoarce pe măsură ce Gaia pleacă. Divinitatea Pământului şi fiecare dintre voi în rolul vostru pe Pământ se întoarce. Conştiinţa - conştiinţa divină a omenirii în general - se întoarce. Reamintirea, în centrul conştiinţei Pământului, a motivului pentru care a fost creată planeta de la bun început se reîntoarce. Familiile angelice se trezesc, se întorc la o mişcare a energiei care nu a existat de eoni şi eoni de timp. Totul se întoarce acum. Va fi diferit faţă de ce a fost înainte, pentru că atunci când lucrurile se întorc Acasă sau în Acum, când revin în siguranţă, aduc cu ele nu rănile şi cicatricile, ci înţelepciunea şi acceptarea.

Aşa că, prin urmare, botez această serie „Întoarcerea”.

Lista de verificat

Câteva precizări rapide... Aici trebuie să râd puţin pentru că îmi amintesc cum era atunci când am început adunările noastre şi cât de dificil era să mişcăm energia. Era multă rezistenţă şi era foarte dificil, dar acum putem să facem ca energia să curgă rapid. Cu adevărat deveniţi maeştri ai energiei. Vreau să trec rapid printr-o listă de lucruri de verificat cu fiecare dintre voi – lista voastră de verificare. Se petrece chiar acum – cele mai mari schimbări care au avut loc vreodată pe Pământ. Nu este sfârşitul vremurilor, ci abia începutul lor. Schimbările sunt dificile, aşa că vreau să trec printr-o listă de verificare cu fiecare dintre voi. V-am întrebat: aţi avut asta în vedere de curând? Aşa că hai să trecem la listă.

Mai întâi de toate, fizicul: vă îngrijiţi regulat corpul? Trupul vostru primeşte, aş putea spune, cea mai joasă lungime de undă, cel mai scăzut nivel al energiei conştiinţei şi simte. Şi voi simţiţi asta în oase, în piele. Simţiţi în tubul digestiv. Mulţi dintre voi au avut probleme fizice în ultimele luni şi vă întrebaţi despre ce este vorba. Pentru că fizicul absoarbe energiile schimbării din lumea din jurul vostru, nu este vorba despre voi. Nu sunt ale voastre, dar corpul le preia. Le depozitează până când voi, maeştrii propriului templu, spuneţi: „Nu mai am nevoie de ele”.

Le puteţi elibera prin respiraţie. Puteţi elibera prin exerciţiu fizic uşor, ne-abuziv. Subliniez asta pentru că în trecut unii dintre voi v-aţi abuzat singuri prin exerciţii fizice, iar corpul nu cere asta. Exerciţii uşoare. Mişcare sănătoasă, bună a energiilor şi o curgere care vă face să respiraţi. Beţi lichide, căci este în mod deosebit important pentru corpul vostru. Ajută la eliminarea multora din aceste energii. Cumva sunteţi ca un magnet. Voi atrageţi energiile, iar ele rămân în corpul vostru. Dar nu este necesar să fie aşa.

Deci respiraţia şi îngrijirea corpului. Ce înseamnă îngrijire? Un masaj, asta ar fi bine. Nu este vorba doar despre masaj, este vorba despre a face ceva pentru voi înşivă. Mâncaţi ceea ce vă face cu adevărat plăcere. Una din cauzele principale pentru care corpul vă doare este că voi ţineţi diete ciudate şi nici măcar nu vă plac. Nici corpului vostru nu-i plac. De ce faceţi asta? Oferiţi corpului ceva care îi place. Nu vă mai îngrijoraţi că aţi putea exagera sau că aţi putea păţi unul din acele lucruri ciudate pe care le-aţi mai păţit înainte. Corpul vostru ştie cum să se cureţe singur dacă îi permiteţi. Aşa că îngrijiţi-vă corpul. Hrăniţi-l cu ceva care vă place şi care îi place şi lui.

Staţi în apă cu corpul vostru, în baie, în ocean sau într-un lac – apă să fie - în special dacă puteţi adăuga săruri sau sărurile naturale se află deja acolo. Sărurile naturale ajută detoxifierea. Nu sunt toxinele voastre, aşa că nu le preluaţi. Nu le păstraţi. Nu le hrăniţi. Voi doar le culegeţi din jur, iar asta se va intensifica datorită schimbărilor de pe Pământ. Aşa că asiguraţi-vă că aţi verificat: vă îngrijiţi corpul? Încetaţi să nu-l placeţi. Încetaţi să vă mai doriţi să arate altfel. Îngrijiţi-l. Acceptaţi-l pentru ceea ce este, aşa cum este .

Ştiu că unii dintre voi se vor duce să mănânce acea mâncare pe care o doresc de multă vreme. Azi o să vă dezlănţuiţi. „Tobias mi-a dat voie”. Absolut! Corpul vostru ştie ce să facă cu chipsurile cu brânză iute. (râsete, râde şi Tobias) Aaa, l-am prins pe unul dintre voi! Corpul ştie cum să se descurce cu o îngheţată cu sos fierbinte de ciocolată. Cu adevărat ştie şi vă va spune când este suficient.

Voi credeţi toate poveştile medicale şi, ştiţi deja, trebuie să vorbesc inocent aici. Aş spune - caut acum o cifră de la Saint-Germain, lui îi plac numerele foarte mult - aş spune că 83% din tot ceea ce vi se spune despre corp, despre colesterol, tartru, inimă, grăsime şi toate celelalte, are rolul de a vinde un produs. Există vreun caz în care acestea să nu aibă şi un produs ataşat, chiar dacă înseamnă doar intrarea într-o organizaţie ori adoptarea unui stil de viaţă? Este corpul vostru. Ştie cum să se descurce cu prăjitura de ciocolată cu sirop de ciocolată la care vă gândiţi. (râsete) ştie să se descurce cu orice. Hrăniţi-vă corpul. Veţi avea nevoie de el, veţi avea nevoie de el absolut.

Voi sări la următorul subiect de pe listă pentru că este strâns legat – abundenţa. Veţi avea nevoie de abundenţă în următorii ani. Veţi avea nevoie de ea. O veţi dori. Uneori va fi destul de dur în afară, într-o lume a schimbărilor. Abundenţa va fi pentru voi ca o pernă de puf. De ce să dormiţi cu capul pe o piatră când puteţi avea o pernă de puf? Dacă încă mai aveţi probleme cu jurăminte din vieţi trecute, dacă încă mai detestaţi pe cineva pentru că are bani şi voi nu, treceţi peste asta acum. Ajunge cât am vorbit. Ne ajunge... evident, a venit Saint-Germain! (râsete din public, râde şi Tobias) Spune că eu sunt prea blând cu voi! Shaumbra, acceptaţi abundenţa în viaţa voastră pe toate planurile - bani, prieteni, resurse, instrumente, capacităţi psihice, sănătate, iubire, tot. Veţi avea nevoie de ea. Va fi dificil uneori. Vor fi oameni care vor înnebuni, care vor face lucruri sălbatice sau înspăimântătoare. Energia fricii vă va da târcoale ca un şarpe ce se târăşte pe pământ, încercând să vă atragă şi să vă înşele. Nu picaţi în cursă. Nu vă aparţine.

Abundenţa va ajuta la echilibrarea lucrurilor, nimic altceva. Nu este vorba despre a vă îmbogăţi. Dacă aş spune un singur lucru despre lista de verificare acesta ar fi echilibrul. Sunteţi în afara echilibrului, mulţi dintre voi, în ceea ce priveşte abundenţa. Voi spuneţi: „Dar eu nu ştiu cum să creez abundenţa!” Ei bine, atunci nu ştiţi! Cum ar fi să spuneţi: „Accept abundenţa”. Punct. Nu vă mai gândiţi la asta din nou. Dar fiţi serioşi atunci când alegeţi. Nu vă mai gândiţi la lucruri concrete. Abundenţa va veni la voi pe cele mai stranii, ciudate şi perfecte căi. Dacă încercaţi să planificaţi ceva şi să treceţi prin toate ocolişurile o să o rataţi. Abundenţa poate fi parte a vieţii voastre. Doar acceptaţi-o. Punct. Nu mai folosiţi „dacă”, „dar”, „nu ştiu cum să fac” ori orice altceva similar. Aveţi nevoie de abundenţă.

Haideţi să trecem la următorul punct de pe listă: echilibrul minţii. Important, echilibrul mental. Dacă unele din energiile schimbării de vibraţie joasă vă vor afecta corpul, energii foarte înalte şi acordate ale schimbării şi conştiinţei vă vor afecta mintea. Mintea voastră are un mod foarte interesant al Vechii Energii de a accepta asta şi de a vă provoca. Acum voi preluaţi energii din China, din India, energii din zone ale lumii pline de foame şi sărăcie. Le culegeţi aşa cum un radio preia undele din jur. Dar voi faceţi ceva amuzant. Le preluaţi ca fiind ale voastre. Vă puneţi propria voastră marcă sau amprentă asupra lor şi vă jucaţi cu ele în minte. Este ceva ce a fost proiectat în minte acum mult timp, ea a fost programată să facă asta, dar acum eliberaţi. Eliberaţi.

Veţi primi un bombardament constant al energiilor din afară şi mintea va culege unele din ele - corpul le va prelua pe altele: eliberaţi-le. Lăsaţi-le să treacă prin voi. Aproape că este un joc egoist şi centrat pe sine pe care îl joacă oamenii, pe care îl joacă şi Shaumbra - pretindeţi că energia este a voastră, pretindeţi că aveţi vreo legătură cu ea. O preluaţi în interior şi vă înnebuniţi singuri în minte. Daţi-i drumul. Oh, uneori vă simţiţi vinovaţi că eliberaţi. Credeţi că ar trebui să fiţi mai responsabili şi să vă luptaţi cu energiile. Nu faceţi asta, căci doar simţiţi ceea ce se întâmplă în lume, în jurul vostru.

Sunteţi aici pentru a face o lucrare anume - prin alegerea voastră - şi se produce chiar acum. Sunteţi prinşi în dilemă mentală şi dezechilibru, iar asta va fi tot mai dificil. Ce să faceţi? Respiraţi adânc. Singurele lucruri care vă aparţin sunt cele pe care le alegeţi. Dacă simţiţi acest dialog constant, trăncăneala neîncetată, dezechilibrul permanent, întrebaţi-vă pe voi înşivă: „De ce mă ţin de asta?”

Unii dintre voi au probleme cu depresia. Nu sunt ale voastre. O parte din voi adoră să se joace cu ea. Vă oferă o jucărie. Ieşiţi afară şi cumpăraţi-vă ceva - unul din acele lucuri pe care le strângeţi în palmă, o „mingiuţă pentru nervi”. Cumpăraţi jocul lui David McMaster, cel pe care îl dezvoltă acum, ca să vă menţineţi pe voi înşivă ocupaţi. Uneori vă aduceţi toate astea în minte doar pentru vă oferi o ocupaţie. Jucaţi un fel de rebus emoţional şi mental, dar este foarte complex şi nu vă aparţine. Minţii îi place să facă lucruri mentale. Lucrurile mentale ar putea fi construirea a ceva, lucrul pe calculator, cititul unei cărţi – acest fel de lucruri. Permiteţi-i să facă asta din când în când, dar nu vă folosiţi mintea ca pe un loc de abandonare a energiilor sentimentelor, emoţiilor şi schimbărilor. Curăţaţi-vă mintea de asta.

Haideţi să trecem mai departe cu lista noastră. Va mai exista un factor, un factor de denaturare a timpului, pe care îl veţi întâlni. Nu îl lăsaţi să vă scoată din echilibru. Nu vreau să intru în explicaţii despre fizica sa şi nici voi nu aţi vrea să intru în detalii, dar voi aţi perceput timpul ca liniar. Nu este. Exista doar iluzia că ar fi liniar, dar această iluzie se schimbă destul de mult acum şi uneori veţi simţi, fără glumă, că lucrurile devin nebuneşti din perspectiva timpului. Voi folosiţi timpul pentru a vă împământa în această realitate, dar pentru că el se schimbă vă veţi simţi neîmpământaţi. Aţi folosit timpul ca ancoră, aşa că vă voi ruga conform listei de verificare să eliberaţi ancora. Nu este necesar ca timpul să fie ancora voastră şi dacă vă agăţaţi de ea vă va fi foarte, foarte greu. Uneori veţi simţi disconfort - fără glumă! (râsete) Ancora - poate nu este un cuvânt bun - sau fundaţia este momentul Acum. Acum nu depinde de niciun timp, orologiu, ceas sau orice altceva. Puteţi înlocui timpul cu Acum. Asta va face lucrurile extraordinar de echilibrate pentru voi.

Următorul lucru pe listă: creativitatea. Creativitatea este foarte importantă, iar unii dintre voi vă crispaţi când spun asta, pentru că nu credeţi că sunteţi creativi. Eliberaţi şi asta. Este important ca un creator să fie creativ. Este o stare naturală. Este foarte important acum să faceţi ceva creativ, orice ar fi. Nu înseamnă că trebuie să scrieţi o carte de mare succes, să produceţi un filmuleţ pentru YouTube sau altceva. Ce este creativ pentru voi? Când vă permiteţi vouă înşivă o aventură de creaţie, un tip cu totul diferit de energie se mişcă în voi. El păstrează mintea în echilibru, vedeţi voi, pentru că atunci când nu sunteţi creativi în mod activ mintea tinde să intre în dezechilibru. Faceţi lucruri creative - construiţi ceva, scrieţi ceva, pictaţi ceva, cântaţi, faceţi orice -, dar este important pentru lista voastră de verificare să creaţi în mod frecvent, pentru voi înşivă, nu pentru alţii. Pentru voi înşivă. Creaţi ceva care se mişcă şi se extinde, o energie foarte importantă acum.

Voi lansa o provocare creativă pentru Shaumbra cu înclinaţii muzicale. Mi-ar plăcea să văd... Mi-ar plăcea - vorbesc acum cu Cauldre şi, fireşte, lui nu-i place când vorbesc cu el astfel -, dar aş vrea să văd că Shaumbra, unul sau mai mulţi, scrie Cântecul Întoarcerii. Cântecul Întoarcerii, un minunat cântec despre întoarcerea la voi înşivă, despre întoarcerea Acasă. Ar fi un cântec Shaumbra. Mi-ar plăcea foarte mult ca Shaumbra din întreaga lume să trimită cântecele Întoarcerii şi să fie cântate în ultima mea zi - 19 iulie 2009. Da, Shaumbra să-l aleagă pe cel mai bun. Mi-ar plăcea mult să fie cântat. Aşa că fiţi creativi. Faceţi ceva.

Următorul lucru de pe listă este un paradox. Sunt unii dintre voi care se menţin ocupaţi şi se distrag singuri prin exces de muncă. Munciţi, munciţi, munciţi şi iar munciţi, iar asta este doar o scuză pentru a fugi de cine sunteţi. Este un timp pentru muncă şi un timp pentru viaţă. Este un timp pentru a face lucrurile voastre cotidiene şi este un timp pentru a trăi pur şi simplu. Adevăratul maestru le combină. Nu mai este doar muncă. Nu mai este doar distragere, ci o constantă descoperire triumfătoare indiferent ce faceţi. V-am văzut pe mulţi dintre voi îngropându-vă în muncă. Doar vă distrageţi. Fugiţi. Voi - cum să spun - vă bateţi cu pumnul în piept şi spuneţi tuturor cât de mult munciţi. Hei, pe mine nu mă păcăliţi şi nici pe Saint-Germain! Noi ştim ce faceţi. Vă credeţi grozavi din cauza asta. Rezervaţi-vă timp pentru voi, pentru a vă juca. Faceţi ceva ce nu aţi făcut, dar v-aţi fi dorit să faceţi. Încetaţi să mai folosiţi munca drept scuză pentru a evita să trăiţi.

Cealaltă parte a voastră este exact opusul – sunteţi leneşi! (râsete) De asta am spus că este un paradox. Voi staţi în Lazy-Boys. Pentru cei din afara Americii, acesta este un fotoliu urât, dar confortabil, care se lasă pe spate. Staţi pe acest fotoliu şi sunteţi frustraţi faţă de voi înşivă. Sunteţi foarte leneşi. Vă gândiţi să faceţi lucruri, dar nu sunteţi în stare să vă daţi jos din fotoliu. Când faceţi asta intraţi în minte, deveniţi filosofici şi tindeţi să fiţi critici la adresa altora, pentru că acuzaţiile la adresa lor, la adresa a ceea ce au realizat justifică faptul că voi staţi într-un fotoliu umflat şi nu faceţi nimic. Aşa că vă lansaţi către ei gloanţele emoţionale, dar adevărul este că sunteţi speriaţi să faceţi asta voi înşivă. Ieşiţi şi faceţi ceva. Daţi-vă jos din fotoliu sau o să vă ajutăm noi să-l stricaţi. O să slăbim şuruburile şi o să mai facem şi altele. Acum este timpul, nu peste cinci ani. Acum este momentul. Se petrece acum, iar voi nu îl veţi putea aprecia din acel fotoliu mare şi urât. Faceţi ceva. Nu vă mai plângeţi. Nu îi mai criticaţi pe alţii. Ieşiţi şi faceţi ceva. Asta pune energia în mişcare. Asta vă scoate din minte. Asta vă face să trăiţi din nou.

Următorul lucru pe listă - imaginea de ansamblu. Mereu, mereu, mereu faceţi un pas în spate. Priviţi imaginea de ansamblu. Luaţi imaginea de ansamblu în spatele zidului scund. Ce se întâmplă? Respiraţi adânc şi priviţi tabloul general. Ce se petrece? Deseori este uşor să rămâneţi prinşi în detalii şi frici. Ce se întâmplă pe Pământ acum? Ce se întâmplă cu energia? Este foarte uşor. Intraţi în cap şi faceţi totul complex, dar ce se petrece de fapt? Efectiv vă mutaţi din Vechea Energie, de la combustibilii fosili, către nou. Ce se întâmplă cu politica? Imaginea de ansamblu - lumea se schimbă. Nu mai există izolare. Nu mai este vorba despre câteva ţări care să domine prin putere. Este vorba despre eliberarea puterii. Este vorba despre crearea raiului pe Pământ, dar a sta aici pare uneori a fi iadul (Tobias râde).

Întotdeauna priviţi imaginea de ansamblu, în special când simţiţi că drama loveşte, când apare şi vă înşfacă, atunci când vă întrebaţi ce se întâmplă cu lumea - „Se prăbuşeşte?”. Atunci este momentul imaginii de ansamblu. Voi încuraja Shaumbra, prin tehnologia voastră, să împărtăşească imaginea de ansamblu cu alţii. Intraţi pe Internet, pe forumuri şi alte instrumente aflate la dispoziţia voastră. Împărtăşiţi viziunea voastră asupra imaginii de ansamblu, de ce se întâmplă ceva. Păstraţi mereu lucrurile simple. Mereu păstraţi-le în afara oricărei agende. Păstraţi-le mereu în afara acuzaţiilor. Este un moment incredibil pentru a trăi pe Pământ. Este un moment incredibil de a fi aici prin alegere. Mulţi oameni nu sunt aici prin alegere conştientă, doar s-au trezit din nou aici. S-au trezit că sunt brusc înapoi în corp fizic. Nu este şi cazul vostru. Voi aţi ales să fiţi aici. Voi aţi ridicat mâna, aţi făcut un pas în faţă şi aţi spus: „Vreau să fiu pe Pământ în acest moment de schimbare. Vreau să fiu o inspiraţie pentru conştiinţă”.

Următorul lucru pe listă şi ultimul deocamdată: sunteţi învăţător? Nu înseamnă să staţi în faţa unei clase. Nu înseamnă că trebuie să scrieţi o carte. Cu siguranţă nu înseamnă să faceţi prozelitism. Dar sunteţi un standard şi un exemplu pentru alţii? Este lucrul pe care aţi spus că îl doriţi mai presus de orice: să reveniţi pe Pământ în acest moment al schimbărilor pentru a fi un exemplu, un standard. Puteţi face asta în fiecare moment al fiecărei zile, fiind în corpul vostru, trăind conform adevărului vostru, iubindu-vă pe voi înşivă. Asta este un învăţător. Fie că sunteţi chemaţi să vorbiţi pe o scenă, fie că veţi crea un blog pe Internet, fie că doar purtaţi energia standardului atunci când mergeţi la magazin, în relaţia cu familia voastră, pentru asta aţi venit aici. Nu pentru a sta blocaţi în dramă, nu ca să risipiţi o viaţă, nu ca să vă fixaţi în cap.

Aţi venit aici ca învăţători, cei care inspiră, iar acum este timpul, nu peste cinci ani, nu peste patru ani sau peste trei. Se petrece acum. Cu adevărat veţi vedea exemplele în această lună.

Şi aşa este.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!