CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Jeg Er Merlin serien

SHOUD 8 – Med ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert for Crimson Circle

1. May 2021
www.crimsoncircle.com


ALOHA! Kjære Shaumbra, Jeg Er den Jeg Er, Adamus av Suverent Domene.

Ah! Jeg føler alle som er samlet rund omkring på kloden. Enten du gjør det akkurat nå, eller om du gjør det en gang i det du vil kalle fremtiden, vi er alle i øyeblikket. Det kan være om en uke, eller om et år, eller et tiår fra nå, vi er fortsatt alle i dette øyeblikket. Og det er en av skjønnhetene ved æterna, det å være tidløs OG være i tiden, du kan gjøre alt dette samtidig.

Jeg puster dypt, og føler inn i hver og en av dere, hva dere går gjennom, hva dere møter i livet deres. Og jeg vet det er vanskelig til tider, men jeg smiler. Heh! Jeg smiler. Ikke det at jeg ikke bryr meg, ikke det at jeg er likegyldig. Jeg vet det er vanskelig, det er utfordrende, men jeg vet også at dette kommer til å bli den mest minneverdige tiden noensinne for deg, den mest minneverdige. Og jeg vet at du klarer det, det å vite at du klarer det, vel vitende om at du kommer for å tillate din realisering, vel vitende om at du blir værende på planeten i mange, mange år fremover og nyter livet, jeg kan smile. Jeg kan være fornøyd med det.

Jeg ber dere alle om å prøve å nyte øyeblikkene dere er i akkurat nå. Selv på de mørke dagene, de tøffe tingene, når du kjeder deg gal, når du er utålmodig, ber jeg deg om å nyte det. Jeg vil ikke at du skal komme til meg senere og si: "Å, Adamus, jeg skulle ønske du hadde sagt at jeg skulle nyte det jeg går gjennom," fordi det er bittersøtt, du vet, og bittersøt kan noen ganger smake ganske bra.

Noen ganger er det en tendens til å bare sette søkelys på de tøffe tingene, og å gå inn i bekymringene og tvilen og alt annet, men - vel, jeg skal snakke om det senere - du har ikke luksusen til å gjøre det lenger. Så du kan like godt nyte hvert øyeblikk du går gjennom. Ja, de som er vanskelige, å måtte forholde seg til – jeg lyttet til da Cauldre og Linda snakket om å – måtte forholde seg til kundeservicefolk, måtte forholde seg til myndigheter og skatter. Jeg vet at det noen ganger er veldig vanskelig og utfordrende, men faktisk nyte det denne gangen. Virkelig tillate deg selv, forpliktelsen deg selv til å nyte det.

Jeg vil anbefale hver og en av dere til å føre en dagbok eller logg. Bare korte notater til deg selv. Det trenger ikke å være noe kjedelig, men bare små notater til deg selv, noen ganger i uken, og du vil se tilbake på det senere, og du vil smile. Du vet når du ser tilbake på fotografier, og i det øyeblikket fotografiet ble tatt, var du kanskje ikke i godt humør. Du har kanskje sett litt elendig ut, eller du tenkte at du var det. Du kan ha blitt irritert over noe. Du kan ha falt fra hverandre. Men når du ser tilbake på det bildet noen år senere, fremkaller det et stort smil i ansiktet ditt. Og først og fremst ser du hvor langt du er kommet. Du ser på skjønnheten i det øyeblikket, selv med sine utfordringer; Du ser på skjønnheten i det øyeblikket, og det varmer hjertet ditt. Det er sånn det oppleves å gjøre en reise, skrive noen notater til deg selv eller tegne noen små tegninger. Det er også greit. Men du kommer til å se tilbake og innse at dette var den mest dyrebare - og kanskje mestutfordrende, men den mest dyrebare - tiden i alle dine liv.

Tidligere Liv og Visdom

Du bærer ikke bare vekten av deg selv i dette livet. Det jeg mener med det er når du kommer til din realisering i dette livet, bringer det alle aspektene hjem. Og noen ganger er aspektene irriterende, noen ganger er de direkte sinte, noen ganger føles det som om de jobber mot deg, men du tar dem med hjem akkurat nå. Så du har den vekten også.

Du har vekten av tidligere liv, som på en måte er aspekter. Du vet, det er ikke som om deres historie er skrevet, og alt er fullført. Nei. Deres historie forandrer seg akkurat nå. De går gjennom en metamorfose i dette livet som et resultat av at du velger din realisering i dette livet. Så disse livene forandrer seg faktisk. Og det som så ut til å være et skip som gikk i en retning, som var på vei i den retningen i det livet, endrer nå kursen i det livet.

En bedre måte å si det på er, la oss si at livet var som et skip på vei gjennom alle sine erfaringer og endte opp på et bestemt sted ved sin død. Men nå er det et annet skip, og det går på et annen kurs, og den kursen er realiseringen av det livet, som kan føles av det vesenet i det livet. Det føler plutselig at noe skifter og forandrer seg, og det vet ikke hva det er. Det forstår det egentlig ikke, men det føles som om det er på en helt ny vei.

På en måte opplever den faktisk ting på en rekke forskjellige måter. Det livet fra fortiden har sin vei som den tok, men nå tar det flere veier. Det opplever ting på flere forskjellige måter på en gang - ikke lenger bare lineært, faktisk flere, en rekke forskjellige måter - og at det livet kan føle at det er noe som skjer. Det livet vet at det kanskje, det tror kanskje at det er innflytelse fra englevesener, eller Gud eller noe der ute, men det føles plutselig som om det våkner, som om det endrer sin egen kurs.

Den livet er til tider redd, og det har veldig rare drømmer om hva som skjer med det. Det livet er forvirret, og det har ingen å snakke med i det livet. Men det vet at noe monumentalt skjer på sjelenivå akkurat nå, og det endrer sin egen kurs. Det er det som skjer. Og du bærer den vekten, men det er også noe vakkert.

Stopp opp og betrakt det et øyeblikk, hvor vakkert det er at du kan gå gjennom oppvåkningen din til din legemliggjorte mestring, inn i din realisering, mens alle de tidligere livene dine endrer kursen i deres liv. Å ja, noen ganger føles alt det du går gjennom som veldig tregt, som om du går i gjørme eller noe, men du har alle disse tidligere livene dine. Du føler inn i dem et øyeblikk, og du føler de store endringene i det de går gjennom, og så innser du at du er den utpekte oppstegne for alle dine liv, du innser skjønnheten i dette øyeblikket. Det handler ikke bare om deg i dette livet som klorer og sliter og prøver å komme til Realisering. Det handler ikke om det i det hele tatt. Det handler om utviklingen av alle livene. Det handler om forvandlingen på et sjelenivå, forvandlingen av din visdom, å bringe visdom nå.

Visdom strømmer inn i sjelen, og denne visdommen er tilgjengelig for deg akkurat nå.

Det åpner opp potensialene som aldri er blitt sett før, og det åpner opp potensialer som du hadde skylapper i forhold til, og de tidligere livene hadde skylapper i forhold til, og nå er det som om en ny strålende sol som lyser opp den skogen av potensialer, alt du kan velge mellom. Det er det som skjer akkurat nå. Og det er som energien din, i stedet for å være noe fremmed, noe fjernt, noe ukjent, at energien nå justerer seg for å tjene deg.

Det er det som skjer, og det er derfor jeg sier, vær så snill, for min skyld og for dine historiers skyld når du kommer til Klubben for Oppstegne Mestere, nyt hvert øyeblikk av dette.

Nyt det du vil kalle de gode eller vanskelig tidene, for til syvende og sist vil du innse at det ikke var vanskelige tider. Det var ikke vanskelige tider i det hele tatt. Du gikk bare gjennom noen humpete forandringer i livet ditt. Og som du vet, kommer alt dette av denne fantastiske tingen jeg kaller, å tillate. Jeg vet du er lei av å høre ordet "tillate", men jeg vil fortsette å snakke om det til du virkelig tillater det.

Tillate

Alt som skjer med deg akkurat nå er naturlig. Det er ikke mennesket som kan realisere. Mennesket kan velge å oppleve hvordan det er å gå inn i det og gjennom det, men mennesket gjør det ikke. Alt, inkludert det å bringe visdom inn i livet ditt nå, alt handler om å tillate. Tillate. Du jobber ikke med å tillate det. Bare tillat det. Det er naturlig. Alt du går gjennom er naturlig. Du kommer dit uansett, før eller senere.

Med å tillate får du virkelig kontakt med sjelen din, og du tillater transformasjonene som allerede skjer, og ikke fordi du tenker mye på det og ikke fordi du mediterte mye. Det er ganske enkelt fordi du tillater det. Og bare for å demonstrere, noe jeg gjorde i en nylig Shaumbra-samling – Så godt å være tilbake med Shaumbra – Noe jeg gjorde i en nylig samling for å hjelpe deg med å forstå å tillate litt mer. Jeg ba om en rekvisitt her (Adamus trekker ut en paraply).

Det er så enkelt (Adamus åpner paraplyen): tillater ikke. Tillater ikke. (Da lukker Adamus paraplyen.) Tillate. Tillate.

Du trenger ikke paraplyen over hodet ditt lenger. Du trenger ikke å beskytte deg mot deg selv. Du holdt den paraplyen (åpner paraplyen) ute i lang, lang tid og skjermet deg selv fra Gud vet hva, beskyttet deg mot energi som du trodde var et annet sted, tilhørte noe annet, beskyttet deg selv, til og med mot sjelen din, beskyttet deg mot menneskelig bevissthet, beskytter deg selv slik at du ikke ville bli sett.

Å tillate er slik (lukker paraplyen). Du trenger ikke den paraplyen lenger (kaster paraplyen), du tillater bare. Ja, du kommer til å føle deg sårbar. Sårbar for hva? Bare i forhold til deg selv, bare i forhold til din sjel, bare i forhold til din egen energi. Du kaster paraplyen og tenker: "Vel, nå kommer det til å regne på meg. Adamus lurte meg. Det kommer til å regne og tordne og lyne." Det regnet er virkelig ikke regn. Det er bare perspektivet ditt. Det regnet er faktisk visdommen som kommer fra sjelens sky til deg. Regnet er faktisk din energi, og nå kommer den ned til deg. Men når det treffer deg, er det ikke kaldt og vått. Det er varmt og det er som et vakkert teppe som klemmer deg og beroliger deg.

Det regnet som kom ned, det du trodde var regn, du vil forstå at: "Hver dråpe er bare et potensial for hva jeg kan velge å oppleve i mitt liv." Da innser du at det ikke er regn i det hele tatt. Det er sjelen din, din guddommelighet som kommer hit til deg i denne menneskelige 3D-virkeligheten. Det er din visdom, din energi og dine potensialer. Det er Mesteren som kommer hit, og plutselig innser du: "Det er ikke regn, det er faktisk lysstråler fra meg selv til meg. Det er faktisk min fortid og min fremtid som nå kommer til meg, og alt samles her akkurat nå. Og du begynner å innse at du trodde det var regn, og du forsøkte å beskytte deg, for å beskytte deg selv. Du setter opp et slør for å beskytte deg selv, og nå tar du et dypt åndedrag og kaster paraplyen, og du tillater det. Og når du tillater, endres perspektivet.

Oppfatningen din om at dette var en stygg stormsky, innser du nå er varme og komfort og medfølelse til din egen sjel. Det du trodde var regndråper, kulde og vind mot kroppen din, er bare stråler av ditt eget lys som alle kommer hit akkurat nå for å være sammen med deg. Det er å tillatte. Legger bort paraplyen. Det er å tillate, ta et dypt åndedrag og åpne deg for deg. Det er å tillate.

Du trenger ikke å kartlegge kursen. Du trenger ikke å finne ut av logikken. Du trenger ikke å finne årsaken til hvordan alt dette skjer. Det vil skje. Det er bare for deg å oppleve skjønnheten i det. Ja, og noen ganger vanskelighetene, men det er også vakkert. Det er bare å tillate og oppleve. Ah! Det fyller sjelen med glede for å kunne gjøre det, det å være bevisst og klar over hva du opplever akkurat nå. Det er dyptgripende. Det er en Mester. Hm.

La oss føle inn i det et øyeblikk.

Ja, jeg er veldig, veldig lidenskapelig om dette. Jeg er lidenskapelig fordi jeg holder øye med deg. Jeg ser hvordan dine tidligere liv forandrer seg. De blir aldri de samme igjen. Jeg ser på hvordan selv det du kan kalle et fremtidig liv, som egentlig ikke er i fremtiden, hvordan det forandrer seg. Alt er sammenfallende rundt deg i dette livet akkurat nå, og noen ganger er du uvitende om det. Du er uvitende. Du tviler på deg selv. Du lurer på hva du burde gjøre. Du er hard mot deg selv. Du lurer på hvor lidenskapen din er, hvorfor ting ikke fungerer, fordi du ikke er i dette vakre øyeblikket med guddommelig erfaring mens alt dette skjer rundt deg.

Ikke lag historien din, den du skal fortelle i Ascended Masters Club, som denne: "Jeg hadde ingen anelse om hva som skjedde. Jeg var så fortapt at jeg ikke engang visste hva som skjedde, og så skjedde det, og så innså jeg det. "

Lag din historie slik: "Jeg var klar over hvert øyeblikk av min Realisering, av min mestring, om å bli på planeten som en legemliggjort mester. Jeg var helt klar over min energi, mine potensialer og min visdom."

La oss ta et godt dypt åndedrag på det.

Jeg blir veldig lidenskapelig. Jeg gleder meg til å komme tilbake med publikum, så jeg kan se deg inn i øynene. Jeg mener, akkurat nå kan jeg liksom se deg inn i øynene (kommer nær kameraet), men jeg vil være nær det fysiske ansiktet. Ah! bra.

Hei, kjære Linda av Eesa.

LINDA: Hallo, sir?

ADAMUS: Hvordan har du hatt det?

LINDA: Ganske bra.

ADAMUS: Åh!! (Linda fniser) Gah, jøss! Hva sa du?

LINDA: Utmerket. Kunne ikke vært bedre.

ADAMUS: Bra. Vel, du trenger ikke å b.s. om det. Men "ganske bra" Jeg liker ikke det "ganske bra", jeg liker "praktfullt". hvorfor ikke? Kan du si det?

LINDA: Praktfullt!

Takk skal du ha. Ja. Jøss, du så på meg som: "Hva? Noe mindre forventes ikke av meg." Takk for at du er praktfull.

Ensynk – Flyt fysikk

Så før vi går videre med diskusjonen vår i dag, la oss snakke litt om hva vi gjorde i vår siste Shoud. Vi snakket om å være ensynk – e-n-s-y-n-k – ensynk med deg selv. Det betyr synkronisert med energien din. Det kommer et punkt der energien ikke lenger er der ute. Alt er her (peker på brystet). Det føles litt rart i begynnelsen. Og så innser du: "Nei, for helvete, dette er mitt, og jeg kommer til å tillate det. Jeg skal legge fra meg paraplyen, og" - vet du hva vi trenger, kjære Linda?

LINDA: Hva, sir?

ADAMUS: Vi trenger Shaumbra paraplyer, slik som dette, men med crimson farge.

LINDA: Ja visst. og?

ADAMUS: Strålende crimson farge, og "Shaumbra," kanskje ordet er skrevet på den, slik at Shaumbra kan øve hjemme ...

LINDA: Greit.

ADAMUS: ... med paraplyene sine.

LINDA: Ja visst.

ADAMUS: Ja, det er det. OK.

LINDA: Ja, det er det.

ADAMUS: Jeg vet at du gleder deg til dette.

LINDA: Ja, jeg skriver det ned.

ADAMUS: Bra. Du skrev ikke – du lot som du skrev. Du skrev egentlig ikke. Shaumbra paraplyer, for en god idé. Skulle ønske jeg hadde tenkt på det før. Så ...

LINDA: Hvordan skal vi distribuere disse?

ADAMUS: Det gjør jeg ikke – det er ikke mitt problem. Det er, du vet, finne en måte. Tillat (Adamus humrer). Jeg vet ikke. Ooh! Jeg skulle ikke ha sagt det.

Så la oss gå videre før jeg blir tatt på fersken. Shaumbra paraply. Hvor er "Jeg vet ikke hatten"? Tilbake i Colorado, antar jeg. La oss gå videre.

LINDA: Jeg sa ikke "jeg vet ikke."

ADAMUS: Nei, jeg sa "jeg vet ikke."

LINDA: Å, jøss.

ADAMUS: Og du tok meg ikke på det. Men crewet gjorde det. De gispet. To av dem besvimte og gispet.

LINDA: Jeg prøver å være tolerant overfor deg.

ADAMUS: Du prøver å være tolerant. Er det vanskelig?

LINDA: Det er øyeblikk.

ADAMUS: Virkelig?

LINDA: En gang iblant. Du har blitt mye bedre.

ADAMUS: Snakker du om Cauldre eller Adamus?

LINDA: Må jeg differensiere?

ADAMUS: Kanskje begge deler (Linda fniser). Kanskje OG (de humrer).

Greit, la oss fortsette å være ensynk med din egen energi. Det handler om å være i harmoni med det. Det handler om å være i nåde med energien din.

Frem til nå har det ofte føltes som om det var veldig humpete, litt dissosiert, kanskje ikke en del av deg. Når du kommer tilbake i flyt fysikken til din egen energi, glatter alt seg ut. Flyt fysikk.

Det er en naturlig rytme eller flyt i energien din, og alt er ditt. Jeg mener, den har ikke en bestemt rytme eller lyd, men det er en følelse. Du vet de dagene hvor du bare er i flyten. Alt fungerer, og du trenger ikke engang å jobbe med det. Jeg mener, det bare skjer. Det er som om noen ruller ut en rød løper rett foran deg, og alt ordner seg. Du har dem innimellom. Men så er det noen dager, de dårlige dagene, hvor ingenting fungerer. Alt er usynkronisert. Jo hardere du prøver, jo verre blir det. Det er bare problemer, den ene katastrofen etter den andre. Den dagen som ikke slutter fort nok.

En del av det du opplever akkurat nå er en slags overgang, en slags turnover fra det gamle forholdet til energi der den var et annet sted, til din egen, og det er tider da det på en måte føles som om det er ute av resonans. Det er humpete og hakkete. Det forsvinner ganske snart, og det begynner å forandre seg til denne nye strømnings fysikken i energien din der det bare flyter. Du kan stå opp om morgenen og føle at du kanskje hadde noen sprø drømmer, som er å forvente akkurat nå, og du føler deg bare ute av slag. Så puster du dypt og føler deg tilbake i flyt fysikken. Det er en flyt i energien din. Det er en nåde i energien din. Du puster dypt, og du tillater. Du tar ned paraplyen og bare tillater det. Du tenker ikke på det. Du stresser ikke med det. Du bare tillater det.

Du vet, tenkning er det motsatte av å tillate, på en måte. Tenke og tillate det, de er nesten som eddik og olje. De fungerer ikke så bra sammen. Så du bare går tilbake i flyt fysikken din, nåden, den røde løperen som bare rulles ut av deg rett foran deg. Og så kommer du tilbake til flyt fysikken, din egen fysikk, og du trenger egentlig ikke å bekymre deg for det. Den er bare alltid der. En gang iblant hvis du går ut på sidesporet, tar du et dypt åndedrag tilbake i din egen flyt fysikk, og så blir ting bare mye, mye lettere.

Supersensorisk

Som jeg sa i vår siste samling, så er det også en slags motpart – supersensorisk. Når du tar ned paraplyen og kommer tilbake i flyten, vil du bli mer følsom, mer oppmerksom på alle de forskjellige nivåer. Og vi snakker om flyt og skjønnheten i det, men en del av utfordringen er i følsomheten du utvikler, du blir mer følsom for alt. Og i utgangspunktet kan du for eksempel utvikle allergier som du aldri har hatt før fordi du er veldig følsom nå for partikler i luften, kanskje til og med planter og blomster. Men mange ganger er det bare forurensningen i luften, og mange ganger er det det jeg kaller den menneskelige allergien. Du er allergisk mot andre mennesker og deres energi (Linda fniser). Nei, seriøst. Det bærer mer allergiske reaksjon der du er nå enn blomster og ugress og sånt.

LINDA: Jøss.

Men fordi du føler energien, og du blir mer oppmerksom på dem, og det er en del av deg som vil avvise dem og si: "Kast dem ut. De passer ikke helt inn." Men jo mer du kommer inn i flyt fysikken din, jo mindre behov er det for å avvise noe. Til syvende og sist er det faktisk din energi. Du trenger ikke å nyse eller få rennende øyne. Det er et fantastisk nivå av aksept.

Du blir mer og mer følsom for tanker. Tankene flyter rundt i luften, akkurat som radiobølger. Du blir mer følsom for dem. Og når den følsomheten kommer inn, vil det være mer mot dramaet i begynnelsen, fordi drama har mer dynamikk enn bare noen som går på dagligvare handel. Så du kommer til å plukke opp frykt, du kommer til å plukke opp på andres dramaer, deres sinne, deres hat og sånt. Du blir mer følsom, du kommer til å føle mer av vekten av verden, for nå er du mer følsom for massebevissthet.

Men så innser du: "Dette er ikke mitt. Jeg er klar over det som ikke er meg. Jeg er klar over energiene som er der ute som ikke er mine, men de trenger ikke å påvirke meg. De trenger ikke å endre den naturlige flyt fysikken i energien min. Jeg kan være klar over det, men det trenger ikke å forstyrre meg."

Og så, på et visst tidspunkt, er det ganske herlig med å være så klar over alt. Selvfølgelig, din egen energi, men også andre, deres energi, deres sjelsvesener, og du trenger ikke lenger bekymre deg for om det kommer til å forstyrre deg på en eller annen måte. Og så er det litt moro. Du kan føle deg inn i folks energier veldig åpent uten å fordømme. Ved å observere, kan du føle deg inn i de andre energiene, og du blir plutselig klar over hvem de egentlig er, ikke bare ordene de sier eller ansiktet de har, men du blir faktisk klar over hvem de virkelig er. Det er her det blir morsomt, å være så klar over og innse at det egentlig ikke er din energi, men du er følsom, overfølsom for det.

Du blir overfølsom for det du kaller de andre rikene. De andre rikene er overalt. De er ikke et annet sted, men du blir klar over gjengangerne og spøkelsene. Men du er aldri bekymret for dem. De kan ikke gjøre deg noe, med de kan lure deg til å tvile på deg selv. De kan ikke sluke deg. De kan ikke bite beina av deg. De kan ikke ta deg inn i et demonisk helvete. Du er klar over: "Jøss, det er mange uinkanerte vesener som streifer rundt på planeten Jorden akkurat nå." Det er mange energier fra selv - du går inn i et gammelt hus, det er mye energi som fortsatt er der fra de som kan ha bodd der for 50 år siden, for 200 år siden.

Det er litt spennende, litt morsomt å begynne å være overfølsom. Du må bare huske på at du kan kontrollere det, eller – jeg liker ikke det ordet, Cauldre – du kan slå det av. Du kan sette det til side når du vil, og komme tilbake til bare deg, til hvem du er.

Ensynk og supersensitiv – Tillater Alt

La oss puste dypt før vi går inn i dagens diskusjon.

La oss sette på litt musikk og føle oss inn i det å være ensynk med din egen energi og det å være supersensitiv.

(musikken begynner)

Jeg nevner disse tingene fordi jeg vet at det er der du er akkurat nå, eller i det minste der du er på vei veldig snart. Jeg vet det har vært litt humpete med energien din.

Det blir stor forandring etter evigheter med tid der du ikke har visst hva energi var. Det var dette englene prøvde å finne ut før Jorden: "Hva er energi?" Evighet av tid til å søke, "Hva er denne tingen som kalles energi?"

Og du endrer den dynamikken akkurat nå i dette livet. Dette er det store livet.

Så ja, det kommer til å bli litt humpete til tider, fordi du virkelig snur, reverserer hele denne greia med energien din.

Din orientering til det, din forståelse av det, flyt fysikken din med din egen energi, du endrer alt det akkurat nå.

Det er monumentalt. Hm. Det er derfor jeg sier vær så snill, nyt opplevelsen hver dag. Ikke hold fast i det.

Nyt det du går gjennom, fordi det er veldig stort - å utvikle et nytt forhold til energi - og snart vil du forstå hvordan du får det til å fungere for deg.

Det er ikke med tanke. Det er ikke ved å ha en fin positiv affirmasjon - spytt! – på den. Du vil forstå hvordan energi kan tjene dine ønsker og din lidenskap.

Ikke de små greiene. Ikke kast bort tiden din på de små tingene, men på dine virkelige ønsker og dine virkelige lidenskaper. Alt annet vil falle på plass.

Skam over de som ville kaste bort energien og tiden på å prøve å få energi til å gi dem noen flere dollar. Det ville være bortkastet fordi det hele er naturlig.

Som jeg sa i en av de mange tingene vi har gjort nylig, mennesket ønsker en mynt, Mesteren tillater en skatt. Mennesket kaster bort energien sin på å bekymre seg for en ekstra dollar eller euro, peso eller yen. For en sløsing med energi og tid. Så begrensende.

Mesteren tillater hele skatten, tillater hele greia. Bekymrer seg ikke for de små tingene, for det er en del av flyt fysikken. Den er bare der. Det må den være.

Mesteren tillater hele skatten - det er selvfølgelig materielle ting. Det er materiell overflod. Det er helse. Det er også bare visdommen og gleden. Mesteren tillater hele greia, hele skatten. Ikke bare begrenset.

Så her er du nå på denne tiden med stor forandring, snu, bevegelse, gjøre omigjen, rundkjøring, hva du enn vil kalle det. Det er en stor forvandling akkurat nå. Du er midt i det.

Og på toppen av det blir du overfølsom. De forekommer sammen, men noen ganger ser det ut til at de jobber mot hverandre, og det gjør de ikke. Du blir bare mer følsom, mer bevisst, ettersom du virkelig blir ensynk med din egen energi.

La oss ta et dypt åndedrag og føl der du er akkurat nå i livet ditt, det episke innholdet til det du går gjennom.

Ok, la oss ta et godt dypt åndedrag. Vi har ting å snakke om her.

(musikken slutter)

Bra.

Historie Tid

Jeg savner mine Shaumbra. Jeg savner dere. Jeg savner publikum på Shoudene. Jeg har til og med foreslått at de setter inn disse papputklippene av dere på Shoudene bare slik at det føles som om rommet er mer fullt. Jeg savner interaksjonen jeg har med dere. Jeg savner de lokkende overtalelsene. Jeg savner provoseringen. Jeg savner humoren. Å, jeg savner veldig humoren. Det er vanskelig å være humoristisk når du ikke er der, for humor er vanligvis på din bekostning. Så hvordan er jeg humoristisk? På min bekostning? Jeg tror ikke det. Ikke noe særlig.

Jeg liker energien, og du vet når det er 50, 60 av dere som sitter i studioet for en Shoud, det er nesten som en magnet som tiltrekker seg alle de andre av dere som er hjemme og sitter ved datamaskinene. Det er som om dere blir ankeret for dem, og så samles de når vi gjør en Shoud, og hvor lenge har det vært nå? Et år eller litt mer nå som det ikke har vært publikum. Seminarene nå i det siste, ja, og jeg hadde så mye oppbygd lidenskap og lengsel etter Shaumbra, jeg tror jeg overdrev det med noen av de siste gruppene. Jeg tror jeg kanskje kan ha vært litt intens med dem?

LINDA: Kanskje.

ADAMUS: Kanskje. Ja. Men det er bare denne dype lengselen etter å være tilbake med Shaumbra. Så her er vi nok en gang uten publikum. Hva gjør vi? Hva gjør vi? Så ...

LINDA: Gå i gang, plukk på meg (Adamus humrer).

ADAMUS: Jeg vil ikke overdrive det, Linda. Jeg ønsker ikke å påføre deg noen varig skade. Så nei, jeg vil ikke overdrive det. Så det jeg vil gjøre er at jeg har laget en teatralsk innretning.

LINDA: Mm hmm.

ADAMUS: Forresten, hver og en av dere har mange teatralske innretninger som dere kan bruke når som helst. Dere må bare trekke dem opp av baklomma og bruke dem en gang iblant. Teatralske innretninger er flotte, og de hjelper faktisk med energistrøm dynamikken, fordi du kommer ut av hodet ditt. Nå spiller du bare. Så ja, så jeg har en liten teatralsk innretning. Jeg skal fortelle en historie.

LINDA: Ok.

ADAMUS: Og det blir en Mester historie.

LINDA: Jaha.

ADAMUS: Som du er kjent med - "Mesteren og ..." - i dette tilfellet, vel, "Mesteren og Spørrende Studenter." Og vil du spille rollen til alle studentene som er samlet rundt og lytter til Mesteren?

LINDA: (entusiastisk) Åh! Jeg ville elske det. Jeg har god bakgrunn som en veldig god student.

ADAMUS: Bra, bra. Så du kommer til å representere dem alle.

LINDA: Jaha.

ADAMUS: Jeg skal spille rollen som Mesteren.

LINDA: Sjokkerende.

ADAMUS: Som er veldig enkelt for meg å gjøre, jeg trenger virkelig ikke jobbe med det.

LINDA: Ok.

ADAMUS: Jeg skal spille rollen som Mesteren, og vi vil fortelle denne historien med spørsmålene du har ...

LINDA: Ok.

ADAMUS: ... fra studentene som en måte å bringe et publikum tilbake.

LINDA: Åh, ok.

ADAMUS: Ok. Så, la oss puste godt sammen før vi begynner.

LINDA: (puster hørbart ut) Ja. Greit.

ADAMUS: En Mesterhistorie. Og igjen, jeg spiller rollen som Mesteren. Linda spiller rollen som flere studenter.

LINDA: Ok.

“Mesteren og de Spørrende Studentene”

ADAMUS: Mesteren trakk frem en stol under det store eiketreet denne vakre sommer ettermiddagen. Cirka 20 studenter var samlet der. Det var ikke en formell klasse. Det var bare en uformell samling som de gjorde en gang iblant, Mesteren og noen av studentene. Studentene så virkelig frem til det, for dette var utenfor klasserommet. Det var litt lettere, litt mindre intenst kanskje.

Noen av studentene kalte det spøkefullt Zen/U-Zen-samlingen, fordi de ofte kom inn i de store, store Zen-lignende spørsmålene og innså så at det var på tide å u-Zen.

Så, Mesteren satte seg ned i stolen, tok en slurk av kaffen sin, i hvilket tilfelle dette faktisk ikke er kaffe. Bare så du vet, jeg er litt skuffet.

LINDA: Ikke min feil!

ADAMUS: Jeg er fortsatt skuffet. Mesteren tok en slurk av kaffen sin.

LINDA: Bør vi skaffe deg kaffe? Vi kan gjøre det, vet du.

ADAMUS: Nei. Jeg har det bra. Ikke bekymre deg ...

LINDA: Du høres ikke bra ut.

ADAMUS: Ikke bekymre deg for meg. Nei, ellers takk.

Mesteren satte seg, tok en slurk av kaffen sin, som en av studentene så vennlig hadde ordnet for ham og brakt dit, selv om han ikke spurte, fordi studentene alltid forutså Mesterens ønsker. Det kan være et lite hint, men kanskje ikke.

LINDA: Jeg jobber med det.

ADAMUS: Mesteren pustet dypt sammen med studentene og sa:» I dag skal vi snakke om en av de eldste filosofiske debattene noensinne som nesten er blitt slått helseløs, men i dag skal vi snakke om det i forhold til det du går gjennom på reisen din. I dag skal vi snakke om lykke.“

LINDA: Åh.

ADAMUS: Lykke. “Jeg ber deg nå,” sa Mesteren, “jeg ber deg om å føle inn i lykke, ditt eget lykke nivå. Hva er lykke? Er det noe som kan oppnås? Er det noe å ønske seg? Er det rett og slett en filosofisk meningsløs debatt? Føl inn i lykke et øyeblikk, hver og en av dere her i dag. Er du lykkelig? Er det i det hele tatt viktig å være lykkelig?”

(pause)

Så etter noen minutter skjønte en av studentene at Mesterens kaffekopp var tom, og brakte så en ny kopp kaffe (Adamus humrer), som bestilt selvfølgelig. Frembrakte den nye koppen med kaffe - ahem - ah, der har vi det (noen bringer en kopp kaffe).

LINDA: Åh, magi! Hvem visste det?

ADAMUS: Takk.

LINDA: Hvem visste det?

ADAMUS: Takk for at du forutså mine behov. Forårsaket en ny kopp kaffe - bra, og jeg vil be deg, Linda, om å være så snill (hun tilfører sukkeret), ja - og Mesteren sa da: "På dette tidspunktet vil jeg gjerne ta spørsmål du har om lykke.” Ahem. Ahem.  

LINDA: Ja, ja! "Mester, bør vi strebe etter lykke?" Oi, en fløte til, kjære.

ADAMUS: “Bør vi strebe etter lykke?” sa Mesteren, tok en slurk av kaffen sin og gjenfortalte det Nietzsche en gang sa, at,” Mennesker bør ikke strebe etter lykke. Ingen mennesker streber virkelig etter lykke, bortsett fra engelskmennene som gjør det hele tiden.”

Jeg er ikke helt sikker på hva Nietzsche mente med det, men i utgangspunktet nei, mennesker streber faktisk ikke etter lykke. De tenker på lykke. De vil gjerne ha lykke, men de blir så opptatte i hverdagen at de rett og slett ikke prioriterer det. De blir så opptatt av ting som å tjene penger, ta vare på barna sine, prøve å løse problemer på jobben, slike ting. “Nei, egentlig streber mennesker faktisk ikke etter lykke,” sa Mesteren, nå klar for neste spørsmål.

LINDA: "Mester, vil berømmelse og rikdom bringe lykke?"

ADAMUS: Hm. “Berømmelse og rikdom. Berømmelse og rikdom oppstår i jakten på lykke. Man prøver for eksempel å skaffe seg mer penger, og tenker at det vil gi lykke. Man føler at berømmelse, til og med anerkjennelse, er veien til lykke. Men til syvende og sist er lykken seg selv nok. Den krever ikke berømmelse eller rikdom. Du vet, dette er bare jakten på lykke, men det resulterer ikke nødvendigvis i selve lykken.

Nei. Nei, det handler ikke om å måtte blande inn disse andre tingene. Lykke står alene.

Lykke er virkelig, som de sier så ofte, ikke et mål og ikke en destinasjon, og når den blir satt inn i det begrepet, så er den nesten flyktig. Men lykke er i hvert øyeblikk, og det er derfor jeg forteller alle dere, elevene mine, at det handler om hver dag dere er her på skolen. Det er tøffe dager og det er lette dager, men hver dag kan ha lykke vevd inn i seg, selv i de vanskeligste stunder. Og det er en av grunnene til at du er her for å forstå det, for å forstå at det ikke handler om å bedømme hvor du er eller hvordan du er, men det handler om å gå gjennom opplevelsen og deretter føle den iboende lykken i det.”

Mesteren stanset et øyeblikk slik at alle kunne reflektere over hans store, store visdomsord. Fra øyekroken la han imidlertid merke til at flere av studentene var sovnet. Hm. Slik er det å være en Mester.

Han tok deretter neste spørsmål.

LINDA: "Mester, kan jeg oppnå lykke gjennom resonnement?"

ADAMUS: Hvis Mesterens øyne hadde vært åpne, ville du ha sett øynene hans rulle, over dette spørsmålet (Linda humrer). "Kan jeg oppnå lykke gjennom resonnement?"

Mesteren pustet dypt for å unngå den irriterte lyden som ellers kunne ha vært i stemmen hans og sa: “Midlertidig, ja. Midlertidig kan du bruke tanker og til og med resonnement for å skape en illusjon av lykke. Du kunne fortelle deg selv at du har penger i banken. Du kunne fortelle deg selv at barna dine elsker deg. Du kunne fortelle deg selv at du er mer vellykket enn mange andre mennesker. Du kunne fortelle deg selv at du ligger foran dine livsambisjoner som du hadde lagt opp til for deg selv, og som gir en viss mengde av det jeg vil kalle falsk lykke, sukkerlykke. Men nei, til syvende og sist, til syvende og sist, den virkelige lykken, den virkelige lykken som kommer i livet ditt, er ikke fra disse andre tingene, men den kommer fra sjelen, fra sjelen. Og den virkelige lykken er å vite at du er i din lidenskap, du følger lidenskapen din, og å vite at du endelig kommer til å tillate og akseptere deg selv. Det er de viktige tingene.”

Mesteren lukket øynene igjen og ventet på neste spørsmål fra publikum.

LINDA: “Mester, jeg kom fra en ulykkelig familie. Er det min skjebne?”

ADAMUS: Ah, dette var stort for så mange av studentene, som kom fra en ulykkelig familie. “Det er et gammelt ordtak,” sa Mesteren, “som sier: 'Lykkelige foreldre, lykkelige barn. Ulykkelige foreldre, veldig ulykkelig familie.’

“Omtrent 50% av lykke ligger bokstavelig talt i genene dine i det øyeblikket du blir født. Det er en videreføring av forfedrenes genetikk, og det utgjør i så stor grad din lykke-evne eller i det minste din lykke-bevissthet i den levetiden. Hvis foreldrene dine er ulykkelige er sjansen stor for at du også blir det. Du tar opp energiene deres. Du er nå i den ulykkelige syklusen i dette livet. Så generelt, ja, omtrent 50% av genene dine bærer lykken med seg.

Omtrent ti prosent kommer rett og slett fra, man kan si, hell, ting som order seg eller hva jeg vil si er din energi som tjener deg, hvis du tillater det, og om lag ytterligere 40 prosent kommer rett og slett fra massebevissthet, fra ditt miljø, fra din virkelighet og din oppfatning av virkeligheten.

Så, som svar på spørsmålet ditt: 'Er dette din skjebne hvis du hadde ulykkelige foreldre?' og sjansen for det for de fleste er ja. Men når du stopper et øyeblikk, og du innser at du ikke lenger er avhengig av dem, du kan elske dem dypt, eller du kan avsky dem, det er ikke avgjørende, men du er ikke lenger avhengig av dem, og lykke finnes ikke i genene dine eller i DNA-et ditt; at ulykkelighet ikke trenger å komme som et resultat av karma.

Du er fri, på alle måter i livet ditt er du fri til å være lykkelig. Det er en iboende rettighet. Det er sjelens vei, det du ville kalle lykke, eller, når det gjelder sjelen, å være tilfreds. Mennesket er lykkelig, sjelen er tilfreds, og det er din rett, og når du tar tilbake den retten, ikke lenger lar samfunnet eller til og med flaks eller familien diktere din grad av lykke, så vil du innse at den alltid var der, men den ble kvalt og farget mørk av din egen familie.

Det er derfor det er så viktig å innse at du er et suverent vesen, ikke forpliktet overfor en familie, forfedre eller slekt. Selv om du kanskje elsker dem høyt som sjelsvesener, er det ikke lenger hensiktsmessig å føre videre karma og ulykkelighet og ting som sykdom og alkoholisme og depresjon og alle disse tingene gjennom familiens grener. Så nå," sa Mesteren til studentene, "er det helt opp til deg. Aksepterer du din egen lykke? Eller fortsetter du å stole på familiekvoten?"

Han pustet dypt og husket da sin egen familie, vanskelighetene og utfordringene, oppstyret og kaoset da han vokste opp, og innså at så lenge - lenge, lenge før han ble en Mester - fulgte han i fotsporene til en ulykkelig familie. Det var først, først da han var i sitt mørkeste øyeblikk av fortvilelse og sa: "Ikke mer" at han forlot dette, og han dro ut for å følge sitt eget Selv og til slutt sin egen lykke. 

Han trakk pusten dypt og ventet på neste spørsmål.

LINDA: "Mester, sier du at lykke er et valg?"

ADAMUS: “Lykke er et perspektiv. Lykke er absolutt et valg, men den kan ikke påtvinges gjennom en masse resonnement. Den kan ikke tvinges gjennom å prøve å tenke deg inn i den. Det du gjør er å innse at lykke er sjelens gave til mennesket, og den er din rett. Den har vært din rett hele tiden, og nå er spørsmålet, vil du tillate den? Og et bedre spørsmål er hvorfor vil du ikke tillate den?”

LINDA: Hm.

ADAMUS: “Og som regel er grunnen til det at du fortsatt er avhengig av eksterne ting - mennesker og hendelser - og du stoler fortsatt på dine gamle menneskelige mål og ambisjoner, de gamle tingene, for å bestemme ditt nivå av lykke og derfor blir det flyktig. Det vil være nesten umulig.

Når du først innser at lykke er sjelens gave til mennesket - sjelen visste at mennesket skulle gjennomgå utfordrende opplevelser, og sjelen sa: 'Og her er gaven av denne tingen vi kaller lykke.' Ikke velbehag. Det er en annen ting. Velbehag er en menneskeskapt følelse og emosjon. Lykke er sjelens gave, og den er der for hver og en av dere når du er klar og verdig til å motta den.” 

Og Mesteren tok en dyp pause og litt kaffe og ventet på neste spørsmål.

LINDA:” Mester, jeg har glade minner, men generelt sett er jeg ikke lykkelig. Er det alt lykke er, minner?”

ADAMUS: “For mange mennesker, ja. For mange mennesker er det slik at de kan finne lykke når de går tilbake til minner. Når de tenker på da de var barn, og ser på et bilde av noe, og selv om de da bildet ble tatt kanskje ikke var lykkelige, men nå ser de tilbake på glade minner om det. Faktisk var det også dårlige minner, grusomme, forferdelige minner, men, ja, glade minner.

Det er drømmer om lykke. Når du tenker inn i fremtiden, drømmer du deg inn i fremtiden om hvordan det kommer til å være om fem år eller ti år fra nå, det kan bringe et smil til ansiktet ditt å innse at du er igjennom all denne vanskelige transformasjonen. Du er ferdig med å stole på andre mennesker. Du smiler når du innser at energi bare er der, den bare tjener deg, og den er så uanstrengt og så kunstferdig og kreativ på samme tid. Du smiler, men det gjør deg ikke nødvendigvis lykkelig i øyeblikket.

Faktisk, for de fleste er lykke i fortiden eller fremtiden. Den er ikke akkurat nå. De tillater den ikke inn i øyeblikket for bare å være lykkelige. Mange føler skyld ved å være lykkelige, fordi de sammenligner seg med andre og sier: 'Inntil vi alle er lykkelige, kan jeg ikke være lykkelig.' Andre er så opptatt av mental prosessering, bekymrer seg for ting og tviler på seg selv i øyeblikket, i nåtid, at de rett og slett ikke er klar over denne naturlige gaven av lykke som er der. Lykke kan sameksistere med ting som bekymring. Lykke kan sameksistere med å ha en dårlig dag. Det er alt sammen der. Det er rett og slett et spørsmål om perspektiv, hvordan du velger å se på det.”

Mesteren pustet dypt og ventet på neste spørsmål, men det ble en god pause mens studentene hans reflekterte over alt han hadde å si. Han smilte fornøyd med seg selv og tenkte:” I dag høres jeg litt ut som Kahlil Gibran. Alle disse fantastiske spørsmålene.”

Han ventet et øyeblikk og neste spørsmål kom opp.

LINDA: “Mester, hva er forskjellen mellom fred og lykke? “

ADAMUS: “Ja.”

(pause)

Da smilte Mesteren til seg selv: “Ja. På en måte er de begge det samme fordi de begge er uten konflikt. Fred er når du kommer til enighet med deg selv. Fred er når du innser at det ikke lenger er noen kamper innvendig eller utvendig. Fred er når du erkjenner at alle ting er som de skulle være, selv når de ikke ser ut til å være det. Men alle ting er som de skulle være. Det skaper en følelse av fred, og i freden da kan man huske denne naturlige gaven av lykke som er i deres liv.

Det er vanskelig å gjenkjenne den gaven. Det er vanskelig å ha den lykken når du ikke har fred i deg selv. Men når alle ting er akseptert, når det ikke lenger er slagsmål og kamper, når dragen ikke lenger er den motstridende energien den var før, når dragen nå er kjæledyret ditt, så er det mye lettere å føle den lykken, gaven som allerede er der.”

Og neste spørsmål kom plutselig opp.

LINDA: “Mester! Hva er forholdet mellom egenverd og lykke?"

ADAMUS: “Ja,” sa Mesteren nok en gang. "Ja. De er veldig nært knyttet, egenverd og lykke.

Egenverd er din oppfatning av deg selv. Er du verdig? Egenverd er måten du ser på hvem du er. Ser du deg selv gjennom et klart rent speil? Eller ser du deg selv gjennom sprukne speil? Ser du på deg selv som du ser andre ser på deg? Eller ser du på deg selv fra sjelens perspektiv?

Det skaper et nivå av egenverd der lykke er litt annerledes. Det handler ikke om et perspektiv, det handler ganske enkelt om en tilstand av velvære, en tilstand av aksept og nåde, en tilstand der du innser at du har rett til å være lykkelig.

Så lenge menneskene har bodd på planeten, har menneskene vært ulykkelige i varierende grad. Så lenge menneskene har vært her og slåss med andre og i realiteten kjempet mot seg selv, og stilt store krav til seg selv på så mange forskjellige måter, har ikke denne lykke, denne tilstanden av velvære vært der.

Menneskene er fulle av stress akkurat nå. De er travle, travle, travle i livene sine. De prøver alltid å oppnå noe. De måler suksessen sin basert på ting som penger og venner og til og med helse, og til syvende og sist bringer det virkelig ikke lykke. Åpenbart bringer det ikke lykke. Det er vanskelig å være i den tilstanden.

Men når du innser at du er verdig, når du innser at det ikke lenger er behov for å føle skyld og skam over noe – du er verdig - da er det så mye lettere å være i denne tilstanden av lykke."  

Mesteren tok et dypt åndedrag og været inn luften. En liten bris hadde kommet opp, og han kunne lukte energien endre seg i gruppen. Du vet, energi er så lett å lukte når det gjelder å fornemme den, og han kunne lukte at noe endret seg, og noen ganger når det skjer store endringer, er det ikke alltid en behagelig lukt. Men når den lukten passerer, den ubehagelige lukten av dyp forandring som finner sted, åpner det veien for en søt duft, en duft av nektar, en duft av honning, en duft av nybakte kaker.

Neste spørsmål kom fra studentene.

LINDA: "Mester, kan jeg få utfordringer og opplevelser og være lykkelig?"

ADAMUS: “Absolutt. Utfordringer og opplevelser i livet ditt - noen som du spesifikt og bevisst velger, andre som bare skjer - kan skygge til hele denne tingen som kalles lykke. De kan få den til å virke fjern eller ikke engang der i det hele tatt. Men til slutt, ja, i hver opplevelse og enhver utfordring, selv om du går gjennom vanskeligheter, er det lykke når du innser en veldig enkel ting: at du er den som skaper alle utfordringene og alle opplevelsene i livet ditt. Du er den som vil dykke dypt inn i opplevelse, enten opplevelsen er å være narkoman eller opplevelsen er å klatre i Himalaya-fjellene. Du er den som setter det i stand. 

Når du innser det, kan du finne lykke selv når du er veldig utfordret, selv når du er i noe som til og med kan være et skremmende vågestykke. Det kan rett og slett være å bestemme at du endelig vil forlate jobben du er i. Du vil starte din egen virksomhet. Det er skremmende. Det er et stort vågestykke. Men når du innser at du skaper alt dette, og du innser at det er en flott mulighet til virkelig å ta dine egne skritt, til å si det som er sant for deg, er det en flott mulighet til å la energien tjene deg, ja, det kan være lykke selv i tider med stress og vågespill og utfordring.”

Mesteren ventet på neste spørsmål.

LINDA: "Mester, er lykke en tanke eller en følelse?"

ADAMUS: “Ja! Lykke kan være en tanke. Du kan tenke glade tanker for deg selv, og mange av dere prøver å gjøre det. Mange av dere prøver å berolige dere selv med glade tanker. Men til slutt innser du at de er gjennomsiktige. De er nesten falske. De varer ikke særlig lenge, og dessverre, etter å ha gjort glade tanker en stund, så kjenner du deg krasjet i bakken, enda mer skuffet over deg selv enn noen gang. Det er ikke for å si at lykke ikke er i tanker, men generelt prøver folk å tenke seg inn i lykke.

Lykke er etter hvert en følelse. Det er en følelse som ikke er her (peker mot hodet), det er en følelse som starter her (peker på hjertet). Som jeg sa, føles sjelen fornøyd, du kan si tilfreds, mennesket føler ofte behov for å gjøre mer, ha mer, etterstrebe mer, endre mer. Mennesket er alltid i en tilstand av å ønske perfeksjon, ønske noe annerledes og føler seg ofte maktesløs til å gjøre noe med det. Så det er veldig, veldig sjeldent at mennesker virkelig har en følelse i øyeblikket av lykke, men det er absolutt mulig.

Det er gaven fra Ånden, og det er på tide å åpne den gaven nå. Ikke bare å tenke på glade minner fra fortiden, ikke bare å drømme om glade minner i fremtiden, men å åpne gaven akkurat nå.”

Mesteren ble nå utålmodig fordi han ønsket å ta en kjøretur. Så han sa til klassen: "Jeg tar noen få spørsmål til. Hva blir det neste?"

LINDA: Åh, vel, "Hvis jeg har problemer med helse og økonomi, er det fortsatt mulig å være lykkelig?"

ADAMUS: “Det gjør det spesielt vanskelig, særlig helseproblemer, å være lykkelig, og selvfølgelig forstår alle dere som har hatt økonomiske problemer at det er veldig distraherende fra lykke. All oppmerksomheten din blir fokusert på ting som helsen din eller velstanden din, og så glemmer du nok en gang den iboende lykke-naturen som er hos deg.

Det er gaven som Ånden, din sjel ga deg, vel vitende om at du ville få mange interessante opplevelser og sa: 'Og her er denne tingen av lykke som du kan vende tilbake til når som helst. Den er alltid der. Selv i de verste stormene er denne lykken alltid der. Selv om det er sykdom i kroppen din, og selv om dine økonomiske ressurser ikke er overstrømmende slik du ønsker, ønsker jeg at du skal finne lykken. Den er alltid der. Jeg vil at du skal vende tilbake til den, selv om alt forteller deg at det ikke er noen grunn til å være lykkelig akkurat nå. Og søk ikke etter den gjennom tanken. Kom tilbake til den gjennom hjertet.' Du kommer tilbake til dette stedet med lykkens gave som ligger i deg, og det endrer energienes retning. Det endrer stormen til en skjønn havbris.”

Neste.

LINDA: “Mester, jeg har to hunder. Woof! Woof! Er kjæledyr lykkelige?”  

ADAMUS: Hm. "Hvis mennesket er lykkelig."

LINDA: Åh.

ADAMUS: “Hvis mennesket er lykkelig, for du skjønner, kjæledyr er en speiling. Kjæledyr er et speil. Kjæledyr er en måte å speile tilbake, enten det er en hund, katt eller noen av dine andre kjæledyr. Lykkelig menneske, lykkelig kjæledyr. Et kjæledyr vil plukke opp alle følelsene du har, og deretter i hovedsak gå igjennom dem selv. Noen ganger vil et kjæledyr plukke opp ubalansen din, ulykken din og absorbere dem for seg selv. Noen ganger vil et kjæledyr til og med gå så langt som å ta opp i seg en sykdom som du ellers ville ha fått. Men til syvende og sist er et kjæledyr lykkelig? Til syvende og sist, filosofisk, absolutt, fordi kjæledyret er der i tjeneste for deg, uansett hva du utsetter det for. Takk."

LINDA: Hm. “Mester, hva er sammenhengen mellom lykke og å tillate?

ADAMUS: Hm. “Jeg vil si det er en direkte sammenheng mellom lykke og å tillate. For å ha ekte lykke er det viktig å tillate den. Og når du tillater den, vil du ha ekte lykke. Så jeg vil si at de går hånd i hånd. De er som ... Hva er to ting på menneskeplanet som går hånd i hånd? Sjokolade og småkaker. Men ja, de er virkelig en del av det samme - tillate, absolutt og lykke."

Mesteren pustet dypt. Han begynte å bli litt utålmodig nå. Han hadde ting å gjøre, steder å dra, folk å møte, og det kommer et punkt der spørsmålene noen ganger bare blir, vel, slitte eller de sirkler kun tilbake om hverandre. Så nå dro Mesteren pusten dypt og ba om det siste spørsmålet.

LINDA: "Mester, er du lykkelig?"

ADAMUS: Mesteren så opp og henvendte seg til studenten som nettopp hadde stilt spørsmålet som for å be han stille det spørsmålet en gang til. Han gjorde dette som skuespill, slik at alle i rommet ville høre, og han løftet øyenbrynene som om han ville si: "Gjenta spørsmålet."

LINDA: "Mester, er du lykkelig?"

ADAMUS: På det tidspunktet reiste Mesteren seg, trakk pusten dypt og sa: “Uten tvil. Uten tvil."

Og med det gikk han av gårde, tok sin 911 Porsche og kjørte lykkelig ut i solnedgangen, og gledet seg over muligheten til å kjøre av sted i en av sine mange biler. Han elsket bilen fordi den var et symbol på eventyret, på veien, på reisen, men nå i stedet for å kjempe mot veien, i stedet for å slite langs veien, hadde han mange biler, mange gamle biler som han elsket å jobbe med, bare for å nyte turen. Slippe å skulle noe som helst sted, annet enn å bare tillate lykken.

Og det ender historien om Mesteren og studentene. Gode ​​spørsmål, kjære Linda. Og moralen i alt dette er ganske enkelt.

Ingen tvil mer

Mesteren avsluttet det siste spørsmålet da noen sa: ”Mester, er du lykkelig? Er du lykkelig?" og han sa: “Uten tvil. Uten tvil er jeg det.” Og det er moralen i hele historien.

Tvil er den ene tingen som vil ta deg bort fra lykke. Tvil. Tvile på hvem du er, tvile på hvorfor du er her, tvile på hvor planeten er på vei akkurat nå, tvile på dine egne evner, tvile på sjelen din, tvile på tankene dine og definitivt tvile på kroppen din. Disse vil alle ta vekk fra den lykken som er der (peker på hjertet). Den er bygd inn i deg. Den er innebygd i, du kan si, et sjels plan rett inn i mennesket. Men tvilen vil gjøre det slik at du aldri ser det. Du føler det aldri. Du opplever det sjelden, sjelden.

Mesteren sa, “Uten tvil er jeg det,” fordi du skjønner han hadde lært å gi slipp på tvilen. Og da han gjorde det, kom følelsen av velvære, av lykke tilbake til ham, og han innså at dette var hans naturlige tilstand.

Underveis hadde Mesteren mange vanskeligheter i sitt eget liv. Han var en utagerende tenåring, kom opp i mye trøbbel, tok noen virkelig dårlige veivalg flere ganger. Det var ikke det at han var et vidunderbarn eller noe sånt. Nei. Han var som så mange av dere. Han hadde sine konflikter og sine utfordringer, og han hadde arrene - emosjonelle og fysiske - for å bevitne det. Men da han kom inn på rett vei og da han kom til et punkt der du er akkurat nå, sa læreren hans til ham: “Det handler om å ikke tvile – ikke ha noen tvil lenger.

Og Mesteren tenkte ved seg selv den gangen: “Vel, det høres bra ut, ingen tvil, men det er vanskelig for et menneske å bare trekke pusten dypt og la all tvil gå. Mennesket er infisert med tvil på alle plan.”

Og da mennesket spurte Mesteren og sa: “Vel, hvordan kommer jeg over tvilen? Hvordan håndterer jeg denne tvilen og den tvilen og den tvilen?"  Mesteren hans så veldig strengt på ham og sa: “Du har ikke lenger den luksus å tvile. Du har ikke lenger den luksusen.”

Det traff Mesteren hardt – å ikke ha den luksusen lenger - og i begynnelsen ønsket han å skrike ut mot sin Mester og si: "Hva mener du med luksus? Jeg liker det ikke i det hele tatt.” Men han visste plutselig, han visste hva det betydde. Han drev å ga seg selv denne luksusen av tvil.  

Det er et spill som han spilte med seg selv. Det var et gammelt, gammelt spill av tvil. Og tvil er ikke en av de tingene du slåss og kjemper mot, og går inn og prøver å finne hvert lite område av tvil i deg selv. Du skjønner bare at du ikke har den luksusen lenger. Det tjente deg, til en viss grad. Tvilen fikk deg til å stille spørsmål ved ting, spesielt deg selv. Tvil bidro til å skjerpe sverdet ditt, opp til et punkt, til du kuttet deg skikkelig på det. Tvil ga deg et speil, men det var et veldig sprukket speil å speile seg i.

Du har ikke lenger den luksusen å tvile på deg selv. Det er på tide å komme videre.

På tide å slutte å tvile på om du virkelig er her for Realisering. Enten, gjør det eller ikke gjør det.

Det er på tide å slutte å tvile på om du er smart eller dum.

På tide å slutte å tvile på om du er like god og verdig som noen andre.

Det er på tide å slutte å tvile på om det er din tid for Realisering.

Du har ikke den luksusen lenger. Det er nå et spørsmål om enten å la det gå og slutte å spille tvilsspillet, la det gå eller gå av banen, gå tilbake, til et annet sted.

La oss trekke pusten godt, her på denne dagen med, vel, lykke. Du skjønner, tvil vil ødelegge lykke. Absolutt ødelegge den. Og du har rett til å være lykkelig i livet ditt. Det er ikke en filosofisk diskusjon i det hele tatt. Du har rett til lykke og du trenger den lykken for å bli her på planeten som en legemliggjort Mester.

Merabh av Lykke

La oss puste dypt når vi går inn i vår merabh av lykke på denne dagen.

God dyp pust.

(musikk begynner)

Mennesker er fylt med all slags tvil fra det øyeblikket de våkner om morgenen, gjennom dagen og deretter godt inn i drømmetilstanden. Det er tvil etter tvil etter tvil.

Til en viss grad tjener det et slags formål, å hjelpe deg med å forstå mer om deg selv, hjelpe deg å forstå mer om hvem du virkelig er. Men på et tidspunkt ser det virkelig ikke bra ut for deg lenger, og du må bare la det gå.

Ikke mere tvil. Kanskje lettere sagt enn gjort, men du har ikke engang den luksusen å fundere over det. Ikke akkurat nå, ikke der du er.

Tvilen river deg fra hverandre. Tvil hindrer deg i å forstå hvem du egentlig er, eller å huske hvorfor du er her.

Tvil vil kvele lidenskapen din (noen nyser). God helse og velsignelse til deg.

Tvil vil slite deg opp og skade kroppen din. Den vil redusere tankene dine, og den vil absolutt redusere bevisstheten din.

Du kan ikke bekjempe tvil. Det vil bare føre til mer tvil, og så tviler du på om kampen din mot tvil i det hele tatt vil gi noen resultater. Du kan ikke bekjempe tvil.

Du kan ikke egentlig sjarmere tvil heller. Med andre ord, sjarmere den og si: “Kjære tvil, la oss bare være hyggelige mot hverandre. Jeg er virkelig en hyggelig person. Jeg tviler bare mye på meg selv, men jeg er virkelig en god person.” Du kan ikke sjarmere den.

Jeg føler ikke at tvil er noe du på noen måte kan rådføre deg selv ut av heller, du vet, gå for å få rådgivning. Bare det at du sitter på rådgiverens stol eller sofa vil få deg til å tvile på deg selv. Jeg mener, du ville ikke vært der uten tvilen, og da forsterker det all usikkerheten du har. Jeg tror ikke du kan veilede vekk tvil ved å gå tilbake og gjenoppleve traumatiske øyeblikk i livet ditt. Egentlig tror jeg det faktisk vil få deg til å tvile på deg selv enda mer.

Tvil er et spill. Det er djevelens spill til syvende og sist.

Tvilen går veldig, veldig dypt. Den kommer inn i tankene dine og går inn i hjertet ditt. Den siver inn i forholdene dine, inn i alt. Den siver inn i ditt økonomiske liv, ditt profesjonelle liv.

Og tvil - å ankomme dette stedet på reisen din, bli her som en legemliggjort Mester, jeg vil bare fortelle deg det rett ut - du har ikke luksusen til å tvile på deg selv lenger. Der har du det.  Det er så enkelt. Du har ikke luksusen til å tvile på deg selv.  

Du kommer til å prøve. Jeg vet at du kommer til å prøve, og åh, denne neste måneden kommer til å bli en interessant måned. Du kommer til å være mye sint på meg, og du vil prøve å filosofere om tvil og lykke til det blir kvalmende og det får meg til å ønske å spytte.

Du kommer til å spille et mer intenst spill om tvil denne neste måneden, fordi du ikke er sikker på om - vel, du tviler på hva jeg sier her, og på et tidspunkt vil du innse, “Pokker, Adamus hadde rett. Jeg har ikke den luksusen å tvile lenger.”

Tvil er et emosjonelt og mentalt spill som du spiller med deg selv. Det holder deg menneskelig. Det holder deg liten. Det holder deg fortapt. Og du spør: “Kan jeg bare gi slipp på spillet? Kan jeg virkelig gjøre det?”

Ikke still det spørsmålet på en slik tvilende måte. Ja, du kan gå fullstendig bortenfor det. Ingen tvil mer.

Så, her er hva du vil møte. Du brukte alltid tvil som et verktøy for selvvurdering, for å unngå risiko og for å sørge for at ting ikke bare eksploderte for deg. Du tvilte på deg selv til og med når du følte store perioder med lidenskap. Du tvilte, redd for å skille deg ut fra andre, redd for å være annerledes, redd for at det kanskje var galt.

Du tvilte på deg selv, og så forble du liten, veldig liten. Ikke mer av det. Ikke mer.

Og akkurat slik vi for en stund siden snakket om makyo, åndelig tull, åndelig distraksjon, vil vi snakke mer om tvil i vår neste samling, men - og det er et ord for det som jeg vil bruke senere - uten tvil. Uten tvil. Den har ikke noe å gjøre her lenger. Ikke for deg, ikke for andre Shaumbra.   

Du trenger ikke det sikkerhetsnettet lenger. Du trenger ikke den dobbeltsjekken på deg selv. Du trenger ikke innesperringen som tvilen setter deg i. Du trenger ikke å dobbeltsjekke sinnet ditt, tankene eller handlingene dine lenger, og jeg vet at du kommer til å møte det når du tenker på å ikke tvile: "Hva skal holde meg på plass? Hva skal holde meg innenfor? Hva skal hindre meg i å bli gal? Hvis jeg ikke tviler på ting jeg gjør, hva om jeg bare går av sted og gjør sprøe ting?"

Nei, nei. Du gjør sprø ting akkurat nå ved å tvile på deg selv, ved å leve liten, ved ikke å være lykkelig i hvert øyeblikk. Det er sprøtt.

La oss trekke pusten godt denne dagen.

Da studenten spurte Mesteren: "Mester, er du lykkelig?" Mesteren svarte ganske enkelt: "Uten tvil i det hele tatt."

Hans måte å si: “Ja, jeg er lykkelig fordi jeg ikke tviler på meg selv. Jeg Er Alt det Jeg Er. Jeg er lykkelig fordi jeg ga opp det spillet for en stund siden, og nå kan jeg være lykkelig. Tvil er en morder. Tvil er voldtektsmann. Tvil er en tyv. Jeg sa rett og slett at den skulle være ute av livet mitt.”

Mesteren var nå på den åpne veien i sin antikke røde Porsche 911, og kjørte nedover landeveien. Han smilte for seg selv om det skjønne i den sammenkomsten, om hvordan han hadde etterlatt alle studentene tankefulle til neste samling.

Han kjørte av sted på denne vidåpne veien, ingen annen trafikk, solen begynte å gå ned, og han trakk pusten dypt og sa: “Alt er bra i hele skapelsen. Jeg er så forbannet lykkelig.”

Med det, kjære Shaumbra, jeg trenger ikke publikum, men (Adamus humrer) jeg savner dere alle sammen.

Jeg er Adamus fra Suverent Domene.


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Oversettelse: Hedevig Blakstad / Inge Klokkeide.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.