Mestarit-sarja, shoud 10
HERÄÄMISALUE, OSA 2
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) ( www.crimsoncircle.com)
5.6.2010, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Huom.: Adamuksen piirrokset voi nähdä PDF-versiossa sekä videolla (englanninkielisillä sivuilla).
 
Minä olen mitä minä olen, Adamus suuresti palveluksessanne. Tervetuloa, shaumbra, tänä kauniina päivänä tähän energioiden kokoontumiseen koko maailmasta ja koko planeetalta.
 
On hyvä olla kanssanne täällä. Toivon, että tunnette samoin minusta! (Naurua) Toivon, että tunnette samoin minusta, kun kello lyö viisi ja aikani on loppu, kun muutun kurpitsaksi ja lähden tästä paikasta.
 
Niin shaumbra, meillä on paljon puhuttavaa tänään. Miten kamalan masentava laulu oli valittu avaukseen! (Goo Goo Dollsien "Iris"). Se kuulostaa siltä, kuin joku kävisi läpi heräämistä (naurua) - pahinta, synkintä ja kyyneleisintä osaa heräämisestä. Kuka valitsi tuon laulun, Cauldre? Haluaisin todella saada hyvää klassista musiikkia tai ainakin jotain onnellista musiikkia.
 
KAHTLEEN: Beatlesia!
 
ADAMUS: Beatlesia, mitä tahansa muttei tuota! (Naurua) Hyvänen aika, jos joku joka käy läpi heräämistä, kuunteli tuota, hän haluaisi hypätä alas parvekkeelta. (Lisää naurua) Ja näin te esittelette itsenne?
 
No … shaumbra, meillä on paljon puhuttavaa tänään, aloitamme kysymyksellä - ei teidän kysymyksellänne, vaan minun. Jos olette huomanneet, en oikeastaan halua ottaa kysymyksiä näissä kokoontumisissa, näissä "sisäpiirin" kokoontumisissa.
 
Kun Cauldre on pyytänyt aina silloin tällöin minua ottamaan kysymyksiä noiden toisten tapahtumien aikana, noissa internet-ohjelmissa*, olen suostunut, kunhan hän suostuu, että voin sanoa, mitä haluan. Ja todella ymmärrän sen turhautumisen, mitä jotkut näistä rakkaista sieluista käyvät läpi, mutta minun on myös korostettava, että runsaasti yli puolella heistä ei ole kerrassaan mitään halua herätä. He rakastavat pelien pelaamista. He rakastavat - kuten ilmaisin sen yhdelle hyvin lennokkaasti yhtenä iltana - oman häntänsä jahtaamista. Mutta heillä ei ole kerrassaan mitään halua saada sitä kiinni ja he haluavat pelin jatkuvan.
 
[*Nauhoitukset näistä haastatteluista löytyvät CrimsonCircle.com > Community > Our Videos & Other Channels]
 
Osan esitettävistä kysymyksistä te olette kysyneet ja ohittaneet kauan sitten. Yhtenä iltana oli yksi hyvä kysymys, yksi monista, mutta rakas shaumbra, meillä on aivan liian paljon tehtävää alkaaksemme käsittelemään idioottimaisia kys … Cauldre ei … (naurua) … kysymyksiä, joihin tiedätte jo vastaukset, joten…
 
(Adamus ottaa Sartin kaulakorun ja laittaa sen kaulaansa.) Tiesit, että minun täytyisi tehdä tämä. (Naurua) Ehdottomasti tiesit sen.
 
LINDA: Älä ota häneltä korvaa irti!
 
ADAMUS: Jos saisin sormuksen, et saisi sitä koskaan takaisin. Hmm, tämä ei ole vielä täydellinen. Haluan … Haluan hatun! (Lisää naurua ja taputuksia, kun Adamus ottaa pinkin, hapsureunaisen cowboy-hatun eräältä naiselta yleisössä, laittaa sen päähänsä ja poseeraa) Kyllä, minä olen mitä minä ole! En välitä, mitä minusta sanotaan. (Naurua)
 
LINDA: Ja Cauldre on varmasti kauhuissaan. Odota, kunnes hän näkee kuvat.
 
ADAMUS: Ei, hän ei ole aivan paikalla juuri nyt. (Naurua) Joten …
 
LINDA: Hän näkee kuvat.
 
ADAMUS: Hän näkee kuvat myöhemmin, sitten hän on kauhuissaan. Mutta … Voi, miten ihana huivi sinulla onkaan (hän ottaa sen). Mutta minä olen minä, en Colleen, (Adamus poistaa naisen nimilapun huivista) joten pidän tämän.
 
Niin rakas shaumbra… mitä sanotte? (Naurua ja taputuksia, kun hän poseeraa) Tämä on korkean tietoisuuden henkinen kokoontuminen ja kyllä, haluaisin olla opettajanne. (Lisää naurua)
 
Niin, rakas shaumbra, olen iloinen, että pystytte edelleen nauramaan. Saat tämän takaisin - kaunis hattu, upea hattu. On liian lämmintä huivia varten, mutta sinä voit saada sen, rakkaani. (Naurua, kun hän antaa huivin jollekin eri naiselle). Tämän pidän. (Hän pitää kaulakorun)
 
Niin, shaumbra, ensimmäinen kysymys tänään - en ole muuten yksin. En ole vain Adamus tänään. Minulla on salaliittolainen kanssani. Kuka se olisi? Sinulla on ehkä mikrofoni valmiina, rakkaani.
 
LINDA: Onko tämä arvausleikki?
 
ADAMUS: Arvausleikki? Tuskin. Kuka on kanssani? Sulkekaa hetkeksi silmänne.
 
LINDA: Kuka on kanssasi?
 
ADAMUS: Vetäkää syvään henkeä. Kuka on kanssani? (Joku sanoo Kuthumi) Kuthumi! (Taputuksia) Kuthumi. Hän valmistautuu tulemaan kokoontumiseemme muutaman viikon päästä Saksaan. Niinpä hän tuli lähemmäs, joten saatte vähän kumpaakin meistä tänään.
 
LINDA: Hmm, vau.
 
ADAMUS: Kyllä, vähän currya ja vähän pippuria, kuten sanotaan. (Naurua)
 
Niin, rakas shaumbra, meillä on tänään kaksi pääasiaa käsiteltävänä - keskustelu heräämisestä jatkuu.
 
Herääminen
 
Aion yksinkertaistaa tämän koko heräämisjutun. Laitamme sen yksinkertaisiksi, helpoiksi sanoiksi niitä varten, jotka tulevat teidän jälkeenne. He haluavat sen sillä tavalla. He haluavat ei-älyllisen, ei pataluhaksi haukutun version siitä, mitä herääminen on, mitä käydään läpi matkalla siihen ja miten kaikki ilmenee.
 
Kirjoitamme kirjaa yhdessä. Jokaisella teistä on ollut hyvin syviä ja henkilökohtaisia kokemuksia - hyvin kauniita, traumaattisia, elämää muuttavia, maata ravistuttavia, ällöttäviä ja uskomattomia kokemuksia.
 
Silloin kun kokoonnumme tällä tavalla - Kuthumi, minä ja te kaikki - liitymme yhteen, laitamme kasaan tämän viisauden emmekä tee siitä tylsää. Ei. Kuvia hatun, huivin ja kaiken kanssa pitäisi olla etukannessa: "Olet siis heräämässä - vai tulossa hulluksi?" (Naurua)
 
Mutta oikeasti, shaumbra, eikö toisten ihmisten oikeastaan tarvitse kuulla se näin vai haluavatko he käydä läpi vuosia ja vuosia tutkimista, menetelmiä ja tylsyyttä? Kenties vähän naurua. Kenties - vain kenties - se mitä olette oppineet, mitä olette kokeneet matkan varrella, voisi olla valtava apu toisille. Eikö se tekisi kaikesta siitä, mitä kävitte läpi, melkein sen arvoista? Lähes sitä? Edes vähän? Kyllä. Vastaus on kyllä. Siksi olette täällä.
 
Kuthumi siis liittyy seuraani tänään. Puhumme kahdesta asiasta: jatkamme heräämiskeskusteluamme ja sitten menemme mahdollisuuksiin - olen innostunut tästä osasta. Se on hyvin todellista ja voitte nähdä vaikutukset maailmassa ympärillänne seuraavien viikkojen tai kuukausien tai jonkin ajan kuluessa.
 
Mutta aluksi pyytäisin: voisitteko kääntyä kaikki ympäri hetkeksi? (Adamus seisoo nyt huoneen takaosassa) Kiitos, kiitos.
 
No niin, syy siihen, miksi pyysin teitä tekemään tämän, oli erittäin yksinkertainen. Olette jo heränneet, ylösnousseet - miksi tahansa haluattekin sitä kutsua. Olette jo valaistuneet. Olette jo X-kohdan toisella puolella. Olette tehneet sen. Olette suorittaneet sen. Ja nyt katsotte taaksepäin, miten koitte sen.
 
Katsokaahan, kun olen tuolla edessä, te katsotte eteenpäin. Ajattelette ikään kuin "On jotain tuolla puolen. On jotain, mitä minun vielä täytyy tehdä. Meillä on tavoitteita. Meidän on opittava jotain. Meidän on lopetettava itsemme ruoskiminen." Itse asiassa, todellisuudessa katsotte taaksepäin itseänne. Miten koitte sen? Miten haluaisitte kokea sen? Minusta se on hyvin kaunis asia, mistä Kuhtumi puhui useita vuosia sitten juuri täällä. Se on jo tehty. Se on luonnollinen … (Adamus kävelee takaisin eteen) Pyytäisin teitä katsomaan edelleen taaksepäin. Minä vain kävelen tänne. Vitsi. (Naurua)
 
Se on luonnollinen prosessi, joka kehittyy teistä huolimatta. Joskus se kehittyy myös teidän kanssanne. Epäilyksestä, vastustuksesta, kaikista kummallisista menetelmistä, terapioista ja kaikesta muusta ja ennen kaikkea, rakas shaumbra - menemme tähän myöhemmin - kaikesta konsultoinnista, prosessoinnista, kaikesta tästä huolimatta olette heränneet. Olette jo perillä. Olette jo perillä.
 
Vetäkää siis syvään henkeä. Ei ole mitään huolehdittavaa. Tehdään vain valinta ja mennään niihin mahdollisuuksiin, miten pääsitte sinne. Tiedättekö, se on todellisuudessa hyvin yksinkertaista. Voitte valita. Valita, miten pääsitte sinne. Teistä ei ehkä tunnu siltä tällä hetkellä. Saatatte tuntea massatietoisuuden, pimeiden voimien, maailman yleisesti ottaen olevan salaliitossa teitä vastaan. Mutta ei, ei, ei, ei, ei, ei. Te olette salaliitossa itseänne vastaan. Siinä kaikki ja se on ok. Siinä on itse asiassa paljon hauskaa. Minä olin salaliitossa itseäni vastaan 100000 vuotta. Haluaisitteko kuulla tuon tarinan? (Naurua) Eikö kukaan? (Linda sanoo "ei") Ensimmäinen kerta? Toinen kerta? Okei.
 
Olette siis oikeasti vain salaliitossa itseänne vastaan. Niinpä haluan teidän rentotuvan. Olemme kirjoittamassa, luomassa elävää dokumenttia - dynaamista, mahdollisuuksien ja energian täyteistä dokumenttia heräämisestä.
 
Ensimmäinen kysymys siis on ja rakas Linda, jos olisit nopea arvonnassa tässä - meillä on rajallisesti aikaa nimittäin.
 
LINDA: Voi kyllä.
 
Mitä on herääminen?
 
ADAMUS: Mitä on herääminen? Mitä on herääminen? Kuka tahansa - ja Linda tekee teistä vapaaehtoisen.
 
JOSHUA: Se on …
 
ADAMUS: (keskeyttäen) Olen pahoillani, Joshua. Ennen kuin aloitat, laita mikrofonia vähän alemmas. Ei, paljon alemmas. Laita hänen mikkinsä pois päältä. Tehdäänpä tämä yhdessä. Minä olen mitä minä olen. Olemme tehneet tämän aiemmin. Minä olen mitä … (Yleisö liittyy mukaan, mutta Adamus keskeyttää ja pyörittää silmiään. Naurua)
 
ADAMUS: Joshua ja minä, kahteen laskemalla. Yksi, kaksi …
 
JOSHUA JA ADAMUS: Minä olen mitä minä olen.
 
ADAMUS: Okei. Nyt sinä yksin.
 
JOSHUA: Minä olen mitä minä olen.
 
ADAMUS: Hmm. Hmm. Yleisö? (Yleisökään ei ole tyytyväinen) Yritetäänpä uudestaan. Vedä syvään henkeä. Tiedän, että haluaisit kuristaa minut tällä hetkellä. Vedä syvään henkeä ja päästä se ulos niin, että tarkoitat sitä.
 
JOSHUA: Minä olen mitä minä olen.
 
ADAMUS: Paranee vähän. Paranee vähän. Sori, että kiusaan sinua tässä, mutta tämä on teille kaikille. Teille kaikille … tuo ääni, tuo … Selitän sitä myöhemmin. Ymmärrätte ja sitten sanotte: "Aha! Olisinpa vain huutanut sen ulos." Anna siis palaa ja huuda se ulos.
 
JOSHUA: (paljon kovempaa) Minä olen mitä minä olen!
 
ADAMUS: Niin sitä pitää! (Yleisö hurraa ja taputtaa) Kiitos. Sen voi tehdä. Sen voi. Siis niin, mitä on herääminen?
 
JOSHUA: Herääminen on …
 
LINDA: Mikin kanssa, ole hyvä.
 
JOSHUA: Herääminen on olemista tuossa paikassa, minkä juuri mainitsit, olemista tietoinen siitä, että katsoo taaksepäin ja pitää tuon näkökulman.
 
ADAMUS: Hyvä. "Taaksepäin katsomista", erinomaista (Adamus kirjoittaa sen) "itseen", erinomaista. Tämä ansaitsee palkinnon. Itse asiassa kaksi, yksi …
 
LINDA: Kaksi?!
 
ADAMUS: Toinen soinnutuksesta tai "minä olen" -lausumisesta ja toinen …
 
LINDA: Pikku hetki. Tyhjentäisitkö taskusi ensin? (Naurua) Kiitos. Toinen tasku.
 
ADAMUS: Siellä ei ole mitään. Siis, erinomaista. Se ansaitsee kaksi.
 
LINDA: Hän sai kaksi. Kiitos.
 
ADAMUS: Seuraava, mitä on herääminen? Puhumme tästä asiasta, mutta mitä se on? Lottovoitto?
 
PATTI: Herääminen …
 
ADAMUS: Sinun on noustava ylös ja …
 
LINDA: Puhu suoraan mikkiin, ole hyvä.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
PATTI: Se on kaikkien aspektieni, koko jumaluuteni tulemista takaisin kotiin ja sitten kaiken menemistä ulos samanaikaisesti.
 
ADAMUS: Menevätkö ne ulos?
 
PATTI: Laajentuvat.
 
ADAMUS: Aha, hyvä, hyvä. Luulin, että ne tulivat kotiin ja sanoivat: "Helvettiin tämä kaikki!" (Naurua)
 
PATTI: Ei, ei, sori. Laajentuvat.
 
ADAMUS: "Me lähdemme! Siivoa talo! Tulemme takaisin myöhemmin." Erinomaista. Kyse on siis yhdistymisestä.
 
PATTI: Kyllä.
 
ADAMUS: Kyllä, palkinto, ole hyvä. Toivon, että toit satoja, tuhansia palkintoja tänään.
 
LINDA: Just, joo.
 
ADAMUS: Hyvä. Muutama lisää. Mitä on herääminen? Herääminen on sitä, että olette puoliunessa ja joku laittaa mikrofonin nenänne eteen! (Naurua) Aa!
 
LINDA: Kukaan ei nuku tänään.
 
SHAUMBRA MIES: Tietoisuutta.
 
ADAMUS: Tietoisuutta. Okei. Kyllä, mutta …
 
SHAUMBRA MIES: Olemista tietoinen.
 
ADAMUS: … anna minulle sana tietoisuuden kanssa. "Hmm hmm" tietoisuus. "Hmm" tietoisuus.
 
SHAUMBRA MIES: Avointa tietoisuutta.
 
ADAMUS: Avointa tietoisuutta.
 
SHAUMBRA MIES: Alku.
 
ADAMUS: Laajentunutta …
 
SHAUMBRA MIES: Laajentunutta, kyllä.
 
ADAMUS: Laajentunutta, ja voisinko laittaa sanat suuhusi?
 
SHAUMBRA MIES: Kyllä.
 
ADAMUS: Tiedostamista.
 
SHAUMBRA MIES: Tiedostamista.
 
ADAMUS: Tiedostamista. Erinomaista. Tiedostamista. Katsotte eteenpäin polkuanne ja yksi suurimmista haasteista, yksi suurimmista ongelmista on rajallinen tiedostaminen. On tietoisuutta vain siitä, mitä on tuossa päivässä tai viikossa tai välittömässä elinpiirissänne, muttei melkeinpä mitään tietoisuutta siitä, mitä kutsuisitte korkeammaksi itseksi, hengeksi, ei mitään tietoisuutta kaikista ympärillänne tällä hetkellä leijuvista olennoista ja oikeastaan ei mitään tietoisuutta jumaluudestanne - on joitain todella huonoja, älyllisiä käsitteitä, mitkä ovat sekoittaneet teidät siinä, mitä jumaluus on, muttei ole todellisuudessa mitään tietoisuutta.
 
Luulen, että Tobias sanoi, että jumaluus on teidän yksinkertaisuuttanne. Mutta ihmiset tekevät siitä monimutkaisuuttaan. Jumaluus on hyvin yksinkertaista, kaunista ja puhdasta, mutta on ollut tätä yritystä, kenties myös kaupallista yritystä tai uskonnollista yritystä tehdä jumaluudesta todella monimutkaista, todella jotain tuolla jossain ja jotain, minkä saamiseen tarvitsette välittäjää tai edesauttajaa tai asian harrastajaa. Joten kyllä, tiedostamista. Ja vielä yksi, mitä on herääminen? Mitä tapahtuu, kun olette hereillä?
 
DEB: Tuntemista.
 
ADAMUS: Tuntemista. Tunteminen on hyvä. Taas kerran, kutsuisin sitä tiedostamiseksi, koska silloin kun olette enemmän hereillä, olette herkkä, tunteva, aistillisesti tietoinen kaikesta, kaikesta. Se on siis hyvä vastaus. Ja jos emme olisi antaneet palkintoja kaikille tänään - ei ole vääriä vastauksia. Kenties muutamia.
 
LINDA: Et sinä sano niin minulle.
 
ADAMUS: Kenties muutamia. Vielä yksi oikein hyvä vastaus. Mitä on herääminen?
 
SHAUMBRA NAINEN: Luottamista, että kaikki on täydellistä.
 
ADAMUS: "Kaikki on okei. Kaikki on upeaa. Kaikki on täydellistä." Ehdottomasti. Miten ilmaisisimme sen kirjaamme, lukijoitamme varten?
 
LINDA: Luottamista itseensä.
 
ADAMUS: Luottamista … Aion sanoa siitä vain "täydellinen järjestys". Kaikki on täydellisesti. Se on kuin tilaisuutemme lopettamista sanoen: "Kaikki on hyvin koko luomakunnassa, mukaan luettuna sinä." Tämä koko käsitys, että asiat ovat todella pers … surkeasti (naurua), on varsinainen vale. Varsinainen vale ja kaikki uskovat sen. Jos siis saan, niin aion sanoa sitä vain, että kaikki on täydellistä. Kaikki on täydellistä. Kaikki on nimittäin täydellistä, vaikka ette valitsisi sen olevan täydellistä. Siis, kiitos. Siis "täydellisyys". (Adamus kirjoittaa) Täydellisyys. Tämä on terävä ryhmä.
 
No niin, on monia kokemattomampia herääjiä - ihmisiä jotka ovat vasta pääsemässä tähän - jotka olettavat, että herääminen tekee heistä yhtäkkiä superihmisiä, että kaikki ongelmanne menevät pois, teistä tulee selvänäköisiä ja voitte tulkita ihmisten tulevaisuutta ja tällaisia asioita. Mutta kuten tiedätte, homma ei toimi niin - eikä se todellisuudessa toimi kovin hyvin.
 
Siis, kyllä, herääminen. Seuraava kysymys. (Lindalle) Voisit aivan hyvin seisoa yleisön joukossa.
 
LINDA: En minä ole mihinkään menossa.
 
Mikä yllytti teitä heräämään?
 
ADAMUS: Seuraava kysymys. (Adamus piirtää) Olemme puhuneet tästä X-alueesta parissa viime keskustelussamme. Nyt tarkennan siihen kauniiseen prosessiin, mitä on tapahtunut ajan ja kokemuksen alusta lähtien. (Adamus piirtää aaltomuotoja) Meillä on ollut näitä aaltomuototansseja.
 
Siirtäisittekö kaiutinta? Se häiritsee vähän. Se vaatii kaksi tai kolme.
 
Teillä on siis ollut tämä aaltomuototanssi - ihminen ja jumaluus. Jossain kohtaa ne yhdistyvät, mitä tapahtuu juuri nyt. Tarkennamme siis tähän prosessiin. Menneisyydessä ne ovat aina aaltoilleet näin, mutteivät ne ole koskaan yhdistyneet. Nyt ne ovat yhdistymässä ja olette aivan tässä paikassa (X-kohta, missä aaltomuodot risteävät).
 
Aion yksinkertaistaa tätä ja kenties se on kiistanlaista ja kyseenalaista joillekin, mutta aion yksinkertaistaa prosessia. Ensimmäistä askelta kutsun "ruusun hedelmäksi". Askel yksi, ruusun hedelmä. Ja kutsutaan sitä myös aloituspisteeksi. Aloituspiste.
 
Omasta näkökulmastanne, mikä käynnisti prosessinne? Mikä yllytti teitä heräämään? (Adamus selvittää kurkkua)
 
LINDA: Ai, valmiina, valmiina, valmiina.
 
ADAMUS: Ole hyvä!
 
LINDA: Olin vain niin syventyneenä. Okei. Mikä yllytti …
 
ADAMUS: Mikä yllytti teitä heräämään?
 
KAHTLEEN: Uteliaisuus.
 
ADAMUS: Uteliaisuus.
 
LINDA: Sinun pitäisi avata mikki.
 
ADAMUS: Uteliaisuus. Kenen uteliaisuus?
 
KAHTLEEN: Minun.
 
ADAMUS: Milloin se tapahtui?
 
KAHTLEEN: Kun oli "ruusun hedelmässä".
 
ADAMUS: Heräsitkö eräänä aamuna ja sanoit yhtäkkiä: "Hmm, olen todella utelias …" Eikä tämä ole itse asiassa mitään hassua, niin tapahtuu. Milloin tämä uteliaisuus yhtäkkiä iski sinuun?
 
KATHLEEN: Kun olin polvenkorkuinen ("heinäsirkan polvenkorkuinen").
 
ADAMUS: "Heinäsirkan polvenkorkuinen". Todella kummallinen ihmisen sanonta.
 
KATHLEEN: Tulin se mukanani.
 
ADAMUS: Siis, uteliaisuus. Se on hyvä. (Hän kirjoittaa) Uteliaisuus. Ja mitä uteliaisuudellesi nyt kuuluu? Onko se tyydyttynyt vai onko se kasvanut?
 
KATHLEEN: Luultavasti kasvanut suuremmaksi.
 
ADAMUS: Totta. Siis uteliaisuuttasi ei ole tyydytetty …
 
KAHTLEEN. Luultavasti osia siitä on.
 
ADAMUS: Osia siitä. Onko uteliaisuus suurempaa kuin ennen? Pienempää kuin ennen? Oletko herännyt eräänä aamuna ja sanonut: "Minulla ei ole enää uteliaisuutta. Olen ehdottomasti herännyt."
 
KATHLEEN: En.
 
ADAMUS: Et, okei. Siis - ja taas kerran, tarkoitus ei ole kiusata ketään, mutta sinä olet täällä, niin mikä ettei - se on edelleen jossain määrin koira, joka jahtaa häntäänsä.
 
KAHTLEEN: Totta.
 
ADAMUS: Uteliaisuus on hyvin kummallinen asia. Se pitää teidät liikkeellä. Se pitää teidät pelissä. Se huvittaa ja viihdyttää teitä ja ihmettelynne jatkuu. Mutta kyllä, uteliaisuus. Heräämisesi. Kiitos. Kyllä.
 
KAHTLEEN: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Ole kiltti, voit antaa hänelle myös vähän Cauldren rahaa. (Naurua)
 
LINDA: En! Ole hyvä.
 
ADAMUS: Mitä tapahtui aloittamaan heräämisenne? On miljardeja olentoja, jotka tulevat lukemaan tämän. Joten, kyllä, tämä on tärkeää.
 
JOYCE: Ai. Luulen, että se …
 
ADAMUS: Muuten, jos voisin keskeyttää hetkeksi, minkä jo tein. Ymmärrättekö todella, mitä olemme tekemässä tässä? Jos olisitte tietoisia, tietäisitte.
 
SHAUMBRA: Kirjoitamme kirjaa.
 
ADAMUS: Kirjoitamme kirjaa, mutta mitä muuta teemme juuri nyt samanaikaisesti?
 
SHAUMBRA: Muunnamme energiaa.
 
ADAMUS: No, muunnamme energiaa, kyllä. Pidämme tuntia uudella maapallolla! Ja on kaikenlaisia olentoja, jotka ovat täällä ja hämmästelevät koko prosessia. Niinpä tämä on pidettävä yksinkertaisena. He eivät ole kamalan sivistyneitä, kun on kyse elämisestä maan päällä. He eivät ole koskaan tehneet sitä. Kaikki on pelkkää teoriaa. Kaikki on harjoittelua, mutta he kuuntelevat tällä upealla tunnilla. Ja he ihmettelevät ennen kaikkea, onko heidän käytävä läpi herääminen - minkä he tulevat käymään. He ihmettelevät, miten toiset ovat tehneet sen. Ja he ihmettelevät, mitä tapahtui. Tuliko joku luoksenne jonain päivänä ja sanoi: "Haluaisitko ostaa vähän tiedostamista?" Vai kävelittekö katua pitkin eräänä päivänä ja yhtäkkiä piano putosi korkeasta rakennuksesta ja osui teitä päähän ja sanoitte: "Aha! Luulen olevan aika herätä." Mitä tapahtui? Seuraava. Kyllä.
 
JOYCE: Luulen, että se …
 
ADAMUS: Nousisitko seisomaan? Kaikki nämä nuoret sielut, enkelit jotka eivät ole koskaan tulleet maan päälle, haluavat todella nähdä teidät. He tuijottavat: "Miltä ihmiset näyttävät? Hmm, ai, hmm, ai." Okei. Kyllä. Siis …
 
JOYCE: Luulen, että kaikki elämän draamat ja traumat saivat minut niin …
 
ADAMUS: Draama ja trauma.
 
JOYCE: … hämmentyneeksi ja haluamaan kaiken selvittämistä.
 
ADAMUS: Draama. Ja periaatteessa teistä tulee vain yrjöttävän väsyneitä kaikkeen draamaan (naurua) … Se oli Kuthumi. Siis kirjoitan muistiin Kuthumin sanat. Vain väsytte kaikkeen draamaan ja traumaan. Hyvä. Seuraava.
 
ESTELLA: Oppiminen … ei, en halunnut sanoa sitä.
 
ADAMUS: Syvä hengenveto. Se on helppoa.
 
ESTELLA: Halusin löytää itseni.
 
ADAMUS: Halusit löytää itsesi. Se on hyvä. Se on hyvä. Kyllä. Joskus tuota sanontaa käytetään vähän liikaa, mutta hyvin monissa elämissä te kaikki tunsitte eksyneenne - eksyneenne saarelle yksin. "Missä loppuosani on?" Kyllä, ehdottomasti. Hyvä. Muutama vielä. Mikä yllytti teitä heräämään?
 
CAROLINE: En tiennyt, että minut herätettäisiin.
 
ADAMUS: Niin.
 
CAROLINE: En edes tiennyt, että minun tarvitsi herätä.
 
ADAMUS: Aivan.
 
CAROLINE: Ja Vince antoi minulle erään kirjan luettavaksi.
 
ADAMUS: Aha!
 
CAROLINE: Ja se oli Shirley MacLainen "Out on a Limb."
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CAROLINE: Ja koko ydinuskomukseni muuttui ja käsitin olevani vapaa …
 
ADAMUS: Niin.
 
CAROLINE: … uskomaan kaikkeen, mitä halusin uskoa, ja käsitin, että kaikki mihin olin uskonut ennen, ei ehkä ollutkaan niin.
 
ADAMUS: Nyt siis olet kiitollisuudenvelassa Vincelle. (Naurua) Kyllä.
 
CAROLINE: Ja se oli vapauttavin asia, mitä minulla oli koskaan ollut elämässäni.
 
ADAMUS: Erinomaista.
 
CAROLINE: Ja se oli melkein 30 vuotta sitten ja elämä on ollut mahtavaa.
 
ADAMUS: Hyvä, hyvä. Ja aion laittaa tänne "kirja", koska samalla kun meillä on tässä upeita käsitteitä … Kyllä, voi tulla hakemaan palkinnon.
 
LINDA: Saako Vincekin palkinnon? (Adamus pudistaa päätään "ei") Voi, olen pahoillani. Olen pahoillani.
 
CAROLINE: Jaan tämä hänen kanssaan.
 
ADAMUS: Ei. Niin, sinun on jaettava tuo rintamerkki. Kyllä. Ja luultavasti voitte ostaa niitä Lindalta muutamalla dollarilla, mutta …
 
LINDA: Älä edes ajattele moista.
 
ADAMUS: Niin.
 
CAROL: Kun olin 22-vuotias, olin kirkossa meditoimassa ja puhuin kielillä.
 
ADAMUS: Puhuit kielillä.
 
CAROL: Kielillä.
 
ADAMUS: Ja mitä sanoit? (Nainen kohauttaa olkapäitään "En tiedä".) Juuri niin. Vanha "En tiedä, mitä helvettiä oikein sanoin."
 
CAROL: Tiedän sanoneeni Buddha, Jeesus ja Muhammed …
 
ADAMUS: Niin.
 
CAROL: … mutten tiedä, mistä koko hommassa oli kyse.
 
ADAMUS: Ja oletko puhunut kielillä sen jälkeen?
 
CAROL: En.
 
ADAMUS: Haluaisitko puhua nyt?
 
CAROL: Joo.
 
ADAMUS: Okei. Sano: "Minä olen mitä minä olen" kieli suusta ulkona. (Paljon naurua)
 
LINDA: Luulen hänen olevan vakavissaan. Luulen hänen olevan vakavissaan!
 
CAROL: (kieli suusta ulkona) Minä olen mitä minä olen. (Paljon naurua)
 
ADAMUS: Kuthumi työntää rajojani. Tehdään se kaikki yhdessä. Laittakaa kielenne ulos ja sanokaa: "Minä olen mitä minä olen". (Adamus ja yleisö tekevät niin) Kummallista mutta totta.
 
LINDA: Te tyypit teette mitä tahansa!
 
ADAMUS: Kutsutaanko tätä transsikokemukseksi? Okei. Okei. Linda, tämä riittää tällä erää.
 
LINDA: Ai, oletteko te valmiita? Okei.
 
ADAMUS: Mikä yllyttää heräämään? Ne jotka tulevat lukemaan yhteistä teostamme, etsivät todella sellaisia asioita kuin kirjan putoamista hyllyltä. No niin, oli monia muita asioita, jotka saivat Vincen antamaan sinulle tuon kirjan. Olit valmis sille, mutta he tulevat samaistumaan hyllyltä putoavaan kirjaan, elokuvaan joka yhtäkkiä yllyttää heitä miettimään elämää täysin eri tavalla, todella pahaan uneen, todella pakahduttavaan ja kammottavaan uneen joka vie heidät tasolle, missä he eivät ole koskaan ennen olleet, puolison, rakastetun kuolemaan - ensimmäinen kerta kun he todella ovat pohtineet kuolemaa. He tiesivät kuoleman olevan olemassa, mutta he eivät olleet oikeastaan koskaan pohtineet sitä. Se on jotain sellaista kuin auto-onnettomuus. Auto-onnettomuus joka saattaa heidät jonkinlaiseen järkytykseen tai koomaan - säpsäyttää heidät pois mukavuusalueeltaan.
 
Se voisi olla vain heräämistä eräänä päivänä käsittäen, että on yksin. Tai se voisi olla yhtäkkistä pakahduttavan uteliaisuutensa tiedostamista. Nämä asiat ovat hautuneet elämien ajan - elämien - ja lopulta olette yhdistyneet niihin.
 
Se mikä sai mallin muuttumaan - olette tehneet tätä (aaltomuodot) alusta saakka - se mikä sai sen muuttumaan nyt ja kaikki aaltomuodot yhdistymään - jumaluuden, ihmisyyden ja kaiken muun - on monia asioita. Se on, jos ottaen tässä teidän esimerkkejänne: tuttu juttu. Miten monta elämää tarvitsette? Useimmilla teistä on ollut noin 1400. Parilla täällä on ollut yli 2000. Miten monta elämää tarvitsette? Tämä ei ole lainkaan tuomitsemista, koska joskus on vain mielenkiintoista kokeilla erilaisia ulkoasuja, erilaisia identiteettejä, leikkiä maan päällä.
 
Yksi yhteinen asia ylösnousseilla mestareilla, kuten niitä kutsutte, niillä jotka ovat todella päässeet omilleen, on, että heidän prosessissaan tulee kohta, jossa he tietävät olevansa valmiita. Ei enää maapalloa, ei enää elämiä, ei enää yhteyksiä ihmisiin sellaisina, kuin he tunsivat ne. Ei enää istumista päivällispöydässä. Ei enää kävelyretkiä metsässä. Ei enää "hmm, hmm, hmm" toisen ihmisen kanssa, tiedättehän. (Naurua sille, miten Adamus vihjailee seksiin)
 
LINDA: Anteeksi kuinka?
 
ADAMUS: Oi, se oli Kuthumi! (Lisää naurua) En enää tällaisia kokoontumisia. Tulee kohta, minkä jokainen ylösnoussut mestari käy läpi, missä ei ole enää todellista halua palata, jäädä vielä muutamaksi elämäksi. Ettekö ole tunteneet sen, kun olette pohtineet ylösnousemusta? Kyllä, kuulostaa niin hyvältä päästä pois tästä avaruusalus Maasta, mutta sitten kun todellisuus iskee - ja joillekin teistä tämä on viimeinen elämänne - maapallossa, elämisessä on jotain hyvin kaunista.
 
Voisitteko kuvitella elävänne tietäen, että kaikki selviää - että kaikki on selvinnyt? Tietäen, että voitte todella luoda kaiken, mitä haluatte itsellenne. Voisitteko kuvitella olemista huolehtimatta terveydestänne? Olemista huolehtimatta kuolemasta, mistään vastaavasta? Tämä planeetta on uskomaton. On monia muita elämänmuotoja, paljon muita, muttei mitään ihmiselämänmuotoa vastaavaa. Ei mitään, mikä on portti ylösnousemukseen. Ei mitään. Ei mitään elämänmuotoa, joka on älykkäämpi, tai sanotaan viisaampi. Voi, on muutamia älykkäitä elämänmuotoja tuolla jossain, mutta ne eivät ole oikeastaan kovin viisaita. Niiden on vielä opittava se.
 
Kuthumi puhui minulle ennen kokoontumistamme. Hän sanoi: "Eikö olisi upea tehdä elokuva älyllisesti hyvin kehittyneestä yhteiskunnasta, missä ei olisi oikeastaan mitään viisautta, mikä ei olisi koskaan oikeastaan oppinut sielua varten. Eikö se olisi upeaa?"
 
Niin, rakas shaumbra, missä olimmekaan? Niin, tässä heräämisessä hyvin monia asioita tapahtuu ennen tätä pistettä - jonka kirjoitin tänne taululle - ennen ruusun hedelmää. Muuten, ruusun hedelmä on Tobiaksen keksimä termi ja se oli muistutus, mikä on todellisuusmaisemassanne, muistutus jossain tietoisuudessanne, että voitte mennä Kotiin, silloin kun haluatte. Teeskentelette, ettei sitä ole, temmellätte elämä toisensa jälkeen sivuuttaen sen silloinkin, kun kompastutte siihen. Mutta eräänä päivänä käsitätte, että avain pääsemiseksi takaisin Kotiin on aina ollut olemassa. Aina ollut olemassa. Siitä ihmiset aloittavat.
 
No niin, muistelkaa: silloin kun osuitte tuohon kohtaan - saitte tuon kirjan, heräsitte uteliaisuuteen, joku toi teidät kurssille, mikä vain avasi teidät - ennen sitä oli asioita, kuten ehkä turhautuminen ihmiselämään, ehkä kaipaus takaisin itsenne luokse, jokaisen osanne luokse. Tuo syvä kaipaus on usein ymmärretty väärin, tämä "kadotettu rakkaus" tai "sielunkumppani" - ikään kuin toisissa ulottuvuuksissa teitä odottaisi toinen olento, suurin koskaan kerrottu rakkaustarina. Se on itse asiassa hyvin totta, mutta kyse ei ole toisesta olennosta. Kyse on vain itsestänne. Kyse on vain teistä.
 
Ennemmin tai myöhemmin … Tarkkailen aikaani täällä. Ennemmin tai myöhemmin jokainen kulkee tämän tien. Se voi olla paljon myöhemmin joillakin. Te satuitte vain olemaan asioiden eturintamassa. Kyllä, on joitain ylösnousseita mestareita, jotka tulivat ennen teitä, muttei monia. Pitäisin teitä itse asiassa ensimmäisenä ryhmänä, joka käy tämän läpi. Monia yksilöitä on ollut ennen tätä, mutta te olette ensimmäinen ryhmä.
 
Jos siis muistelette kokemuksianne tässä kohdassa - useimmilla teistä innostavia, pakahduttavia, ne saivat miettimään kaikkea uudelleen, täyttivät teidät odotuksella, ilolla. Teistä tuntui - monilla teistä - että halusitte tanssia kadulla. Teistä tuntui, että halusitte hypätä pyörän selkään ja ajaa katua pitkin koputtaen kaikkien ovelle. Tämä oli hauska juttu.
 
LINDA: Hah, hah, hah, hah.
 
ADAMUS: Käännyttämään heitä. Teistä tuntui, että halusitte puhua kaikille tästä uudesta, uskomattomasta viisaudesta, tästä ilosta minkä olitte löytäneet. "Olen menossa Kotiin!" Muistatteko?
 
Tämä on siis heräämispiste. Se on upeaa, ehdottoman upeaa. Se johtaa oitis valtavaan määrään tutkimista - kaiken mitä voitte saada käsiinne, kaiken henkisen - ja luette filosofiaa, luette uskonnoista, luette kaikki new age -kirjat, kaikkia kanavoituja olentoja. Netissä on tällä hetkellä ihmisiä, jotka ovat tässä kohdassa, ja he lukevat kaikkea. Heillä on pakkomielle. He eivät voi saada tarpeekseen. He eivät voi saada sitä tarpeekseen. Olen varma, että jotkut teistä ovat olleet siinä.
 
Ja sitten teistä tulee henkisiä. Laitatte rintaanne tuon henkisen ansiomerkin. Sanotte olevanne nyt henkinen olento - todellisuudessa tietämättä, mitä helvettiä se merkitsee, mutta varmasti se tuntuu hyvältä. Se antaa teille eräänlaisen kunniamitalin ja jotain mihin samaistua. Ja se muistuttaa teitä, kyllä, että olette matkalla. Tämä vaihe kestää muutamia kuukausia kenties, mahdollisesti muutamia vuosia.
 
Herääminen, vaihe II
 
Ja sitten tapahtuu todella mielenkiintoinen asia. Menette vaiheeseen kaksi. (Adamus kirjoittaa) "Auts". Näin aion kutsua sitä, "auts". "Auts". (Adamus kirjoittaa) Toinen nimi on "mitä varten tämä on?" (Naurua) Tai kuten mielelläni kutsun sitä, "purk …" (Adamus kirjoittaa) Cauldre ei osaa oikeinkirjoitusta tänään. "Purkamista". Purkamista. Auts, auts, auts. Olette kaikki olleet siinä, tehneet sen ja tunnette vieläkin sen sivuvaikutuksia. Olette valmiita menemään Kotiin, mitä se ikinä merkitseekin. Teistä on nyt tulossa viisas henkinen ihminen. Alatte jopa puhua eri tavalla toisille ihmisille, tavallaan ylimielisellä, epämiellyttävällä, om-tyyppisellä äänellä, ja jotain tapahtuu. Elämänne hajoaa. Te puratte.
 
En halua sanoa, että se on valitettavaa. Kenties se on jokseenkin välttämätöntä, mutta sen ei tarvitse olla niin tuskallista. Sen ei tarvitse olla niin rasittavaa. Sen ei tarvitse olla niin kuolemankaltaista. Sen tapahtuu, koska tällä auts-alueella kaikki, mitä luulitte olevanne, jokainen uskomusjärjestelmä mitä teille on koskaan ollut, alkaa romahtaa. Se on todellisuudessa muuntumista. Kaikki vain näyttää kaatuvan. Murenevan kuin vanha rakennus maanjäristyksessä. Ja ihmisosa tulee huutaen ulos: "Mitä … heräämisessäni tapahtuu!?"
 
Nyt teillä on valtava ristiriita. Olette henkinen ihminen, jonka elämä menee alamäkeä. Olette kertoneet muille ihmisille, miten upeita teistä on tulossa ja nyt teistä on tulossa "ei yhtään mitään". (Naurua) He nauravat "hah, hah" selkänne takana, silloin tällöin myös päin naamaanne. Menetätte työpaikkanne, puolisonne, terveytenne, järkenne - kaikki hajoaa. Te puratte.
 
Juhlikaa! (Joku yleisössä sanoo "jippii!") (Adamus naureskelee) Tapahtuu useita asioita. Olette nyt heräämisen kokemusperäisessä osassa. Kaikki vanhat uskonnolliset arvot alkavat muuttua, kaikki uskomukset.
 
Hyvin monilla teistä on eräs aspekti, joka syntyi ja johon teidät kasvatettiin, ja tuo aspekti aikoi menestyä tässä elämässä, saada hyvän työpaikan ja hyvän perheen, tehdä ihmiset ympärillänne ylpeäksi teistä ja saada lapsia, joista olisitte ylpeitä - eikä niin välttämättä tapahtunut. Muuten, tuo aspekti viipyilee edelleen maisemissa. Se on edelleen sanomassa: "Hmm, eikö sinun olisi pitänyt tehdä noita muita asioita ja sitten lähdit tälle hullulle henkiselle polulle ja katso nyt minun elämääni." Nimittäin tuo aspekti ei välitä teidän elämästänne, tuo aspekti haluaa oman täyttymyksensä. Se haluaa - mitä kutsuisitte - "Leave it to Beaver" -elämän (1950-luvun televisio-ohjelma ihanneperheestä), satukirjaelämän. Fantasiaelämän. Ja jotkut itse asiassa saavat sen, mutta kyse on vain aspektista, joka esittää.
 
Yhtäkkiä kaikki siis romahtaa ja alatte todella tulla hulluksi. Teistä tulee mieleltänne, fyysisesti, taloudellisesti ja erityisesti henkisesti tasapainoton. Missään ei ole enää mitään tolkkua.
 
Aspektit - voi, tämä on aspektien juhla-aikaa. (Naurua) Ne tulevat takaisin. Jotkut niistä eivät ole olleet yhteydessä kanssanne pitkää aikaan - moniin elämiin. Ne eivät ole lähettäneet sähköpostia. Ne eivät ole tulleet päivälliselle. Ne ovat olleet tuolla jossain, koska ne olivat sairaan väsyneitä teihin. Niinpä ne ovat menneet jonnekin muualle ja yhtäkkiä niillä on tämä tarve tulla kotiin. Ne kuulevat saman kutsun, jonka tekin olette kuulleet. Ne tuntevat, että jotain on kehittymässä, joten ne tulevat takaisin kotiin. Ne eivät välttämättä palaa pysyvästi. Ne tulevat takaisin nähdäkseen, onko tämä aikaa ottaa tilanne hallintaansa, jolloin ne pyörittävät show'ta, tai niissä on utelias osa: "Kenties tosiaan olemme menossa kotiin." Ja sitten ne nauravat: "Ei ikinä. Ei ikinä."
 
Mutta aspektit palaavat. Ne palaavat, kuten Aandrah ja On kertovat teille, aalto toisensa jälkeen. Tiedän, että saattaa olla kaunisteltua ymmärrystä aspektien palaamisesta - että vedätte vain syvään henkeä ja ne tulevat kaikki takaisin. Jotkut niistä tulevat. Jotkut niistä tulevat. Ne ovat tyytyväisiä ollessaan taas takaisin. Mutta jotkut niistä ovat ärsyyntyneet teihin. Joillakin niistä on myös paljon epäkunnioitusta teitä kohtaan. Jotkut niistä ajattelevat, että te olette typerä. Ja jotkut niistä vain haluavat valtaa ja hallintaa. Ne eivät tiedä miksi, ne vain haluavat valtaa ja hallintaa.
 
Tämä on siis todella vaikeaa aikaa. Olen yllättynyt, että selvisitte siitä. Niin tosiaan, te myös! (Nauraen) Olen hyvin yllättynyt, että selvisitte siitä. Tämä on haavoittuvaa, mutta kuitenkin äärimmäisen tärkeää aikaa, minkä käytte läpi.
 
Auts-alue
 
Voisitteko kuvitella hetken ja katsoa sitä nyt tästä näkökulmasta, katsoa taaksepäin ja sanoa: "Se oli vain purkamista. Se oli vain muuntumista. Se oli vain irtipäästämistä vanhasta, jumiutuneesta energiasta, jotta voisimme kaikki kehittyä, voisimme kaikki ylösnousta tai herätä", tai miksi tahansa haluattekin sitä kutsua. Miten tekisitte sen eri tavalla? Tietäen, että kaikki on jo selvinnyt, mitä tekisitte eri tavalla? "Mikrofoni yleisöllä" -aika. Mitä tekisitte eri tavalla? Mitä neuvoja teillä olisi niille, jotka tulevat seuraavassa aallossa aivan takananne? Ja he muuten odottavat. Gail?
 
GAIL: En tekisi mitään eri tavalla.
 
ADAMUS: Et tekisi mitään eri tavalla.
 
GAIL: En. Olen iloinen, että koin jokaisen asian, ahdistuksesta hurmioon.
 
ADAMUS: Kuka on piirtänyt taululleni?! (Naurua, kun Adamus löytää käytettyjä sivuja fläppitaulultaan)
 
GAIL: Aspektini. Taitelija!
 
ADAMUS: Et siis tekisi mitään eri tavalla?
 
GAIL. En. Haluatko minun olevan rehellinen sinulle?
 
ADAMUS: Tekisitkö myös … Etkö ole ollut rehellinen minulle?
 
GAIL: Pari kertaa.
 
ADAMUS: Ai jaa!
 
GAIL: Silloin tällöin.
 
ADAMUS: Tiedän sen. Kyllä. Sinä siis …
 
GAIL: Olen aina halunnut halata.
 
ADAMUS: (Adamus naureskelee ja sitten halaa häntä. Yleisö sanoo "aaa")
 
GAIL: Kiitos.
 
ADAMUS: Kiitos.
 
GAIL: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Hieno tatska.
 
GAIL: Kiitti! (Hän näyttää tatuointia käsivarressaan)
 
ADAMUS: Kameralle. (Hän kääntyy kameraan päin) Kyllä.
 
Mitä siis kertoisit heille? Et mitään? "Kyse on salaisesta heinäsirkasta. Teidän on löydettävä se itse." (Naurua Adamuksen typerälle aksentille) Sen minä kertoisin heille.
 
GAIL: Teidän on seurattava sydäntänne.
 
ADAMUS: Paskanmarjat.
 
GAIL: Ei, teidän on seurattava …
 
ADAMUS: Täyttä paskaa.
 
GAIL: Ei, riippumatta siitä, miten paskamaiselta tuntuu kullakin hetkellä …
 
ADAMUS: Aiot kehottaa heitä seuraamaan sydäntään! Heillä ei ole aavistustakaan, että heillä on sydän.
 
GAIL: … on seurattava sydäntään.
 
ADAMUS: He eivät tiedä, mikä sydän on. Heidän sydämensä on niin sekaisin … Kuthumi nauraa. Olen pahoillani, mutta … niin …
 
GAIL: Ai, se on ok.
 
ADAMUS: Me halaamme ja me tappelemme. Okei.
 
GAIL: Teidän on luotettava itseenne. Teidän on seurattava sydäntänne riippumatta siitä, miltä edessänne näyttää tällä hetkellä.
 
ADAMUS: Ja seuraavana aamuna he ampuvat itsensä, koska heillä ei ole mitään käsitystä, mistä sinä puhut. Se on … Minulla on pikkusana sitä varten. Voi, kutsun sitä sanalla "makyo". Etsikää se internetistä. Makyo. (Adamus kirjoitaa) Okei, seuraava. Makyo. Okei, en selitä sitä nyt. Pidän teidät uteliaana. Rakastatte uteliaisuutta.
 
Ole kiltti. Istut siis jonkun kanssa, joka on tällä kriisialueella - hänen elämänsä hajoaa, hän hautoo itsemurhaa, hän on vihainen, hän on hämmentynyt, kuten minä. (Adamus selailee sivuja ja etsii oikeaa) Hänellä ei ole aavistustakaan, mitä on tekeillä, ja hän katsoo sinua ja näkee jonkun, jonka hän tuntee - hän ei ymmärrä, mutta hän tuntee jotain sinussa. Hän tuntee viisauden. Hän tuntee tasapainon. Hän tuntee halun imeä energiaasi ja ottaa sen, mitä sinulla on, mutta et salli sitä. Tiedän puhuvani liian nopeasti, mutta kyllä. Mitä siis kertoisit hänelle? Hän on juuri menettänyt työpaikkansa ja hänen vaimonsa on jättänyt ja hänellä ei ole yhtään rahaa pankissa ja lääkäri on juuri kertonut hänellä olevan diabetes. Aiotko kehottaa häntä seuraamaan sydäntään? (Adamus vaikenee)
 
GAIL: Ei, kehottaisin häntä vain vetämään syvään henkeä. Hengittämään.
 
ADAMUS: Okei, ja hän vetää syvään hetken ja sitten (hän vaikenee). (Naurua)
 
GAIL: Joo, mene sitten hyppäämään kalliolta. Kävele junan eteen. Anna palaa.
 
ADAMUS: (hyräillen) Hmm, hmm, hmm, hmm. Mitä aiot kertoa hänelle?
 
GAIL: Että kaikki selviää.
 
ADAMUS: Aa, kiitos. Se oli minun vastaukseni.
 
GAIL: Kaikki selviää. Joo.
 
ADAMUS: Kaikki selviää. Itse asiassa se kuulostaa paskalta, mutta käsitättekö …
 
GAIL: Kerron tuota paskaa itselleni joka päivä.
 
ADAMUS: Aivan! Ja se on rehellinen vastaus, koska tiedät, että kaikki selviää. Voi, hänen on ehkä tultava takaisin vielä kymmeneen elämään …
 
GAIL: Ei aina.
 
ADAMUS: Ei. Olette jo perillä. Olette jo tehneet sen. Olette jo perillä. Missä tahansa pelissä haluattekin olla mukana mennessänne sinne, mitä tahansa kokemuksia haluattekin saada, mutta miten tiedät, että minä ja sinä emme istu kolmansissa ympyröissämme, katsellen kolmannen ympyrän ikkunoistamme sanoen: "Hei Gail, miten sinulla menee tänään" - sinun ylösnousseella olemuksellasi?
 
GAIL: No, "minä olen mitä minä olen" tietää, että olen siellä. Tämä osani juuri tässä tietää, että olen täällä. Mutta pääsen takaisin omaan paikkaani ja pääsen takaisin ns. maailmaan ja kaikki tavallaan häviää.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
GAIL: Todellisuus alkaa.
 
ADAMUS: Mutta pidän tuosta yksinkertaisesta "kaikki selviää" -lauseesta. Kysy Lindalta. Mikrofoni Lindalle.
 
LINDA: Joo, kaikki selviää. Selviää.
 
ADAMUS: Kaikki selviää ja se on todella rehellinen vastaus. Kaikki selviää. No niin, teidän ei välttämättä kannata lukea hänelle pienellä präntättyä siitä, mitä tulee tapahtumaan. (Naurua) Se tulee myöhemmin. Mutta joo, kaikki selviää. Ja hän katsoo teitä - muuten, todella haluten uskoa teitä - hän katsoo teitä: "Niinkö? Ja te sanotte: "Niin. Vedä nyt syvään henkeä." Aah. Aaaahhhhhh.
 
Nimittäin, shaumbra, kaikki selviää! Luullakseni ainoa katumuksen aiheenne on se, että te ette käsittäneet, että kaikki selviää; että taistelitte sitä vastaan, että kaikki selviää; että te ette edes uskoneet, kun olisitte voineet valita uskovanne, että kaikki selviää. Ainoa katumuksen aiheenne tässä koko upea prosessissa on: "Hitto, toivon, että olisin nauttinut kaikesta enemmän." (Yleisö sanoo "joo") Joo! Kaikki selviää. (Yleisö taputtaa)
 
Tiedättekö mitä? Juuri … (Linda antaa hänelle Adamus-palkinnon ja Adamus ja yleisö nauravat kovasti) Vain jos laitat sen rintaani. (Linda laittaa sen hänen paitaansa)
 
Juuri silloin energia muuttui ehdottomasti tässä huoneessa ja linjoilla. Kuvitelkaa, mitä se tekisi toisille. Energia muuttuu. Voi! Kaikki tuo jännite, kaikki tuo levottomuus. Kaikki tuo huolehtiminen ehdottomasti vain, jotta saadaan vähän levottomuutta ja huolta, mutta luulen teidän olevan väsyneitä siihen. (Adamus kävelee huoneen takaosaan) Kaikki tuo eteenpäin katsominen ja tuntemattoman pelkääminen, kun voisitte vain kääntyä ympäri … (Adamus selvittää kurkkuaan, yleisö kääntyy ympäri häneen päin) vain kääntyä ympäri, katsoa taaksepäin kokemustanne ja valita mahdollisuuksia, miten pääsitte sinne, minne olette saapuneet.
 
Älkää ajatelko sitä, vaan tuntekaa se, koska ajatteleminen saa teidät sanomaan: "Niin, mutta, Adamus, elämän todellisuus on, että on tehtävä tätä ja tuota. Enkä voi tehdä tätä lapsieni ja työpaikkani vuoksi" ja plaa, plaa, plaa. Nyt menette suoraan takaisin vanhaan peliin.
 
Oikeasti, tarkoitan, että voitte vain katsoa taaksepäin kolmannesta ympyrästänne ja sanoa: "Miten haluan kokea sinne pääsemisen?" Se on todellisempaa kuin kulkeminen lineaarisesti eteenpäin ajassa. Ja jos on jotain, minkä minä ja Kuthumi voisimme todella saada teidät tänään ymmärtämään, se on, että te katsotte taaksepäin itseenne, jos valitsette niin. Jos ette valitse, jos kyse on aina menemisestä eteenpäin syvään tuntemattomaan ja kaikesta muusta ja haluatte prosessoida tienne ylösnousemukseen … se oli hauskaa … (naurua) jos haluatte prosessoida tienne ylösnousemukseen, niin voitte tehdä sen. Mutta jos haluatte katsoa taaksepäin ja sanoa: "Näin valitsen tekeväni sen", voitte tehdä sen. Se vaatii vähän harjoittelua, koska olette tehneet aionien ajan toisella tapaa, muttei se vaadi kovinkaan paljon harjoittelua.
 
Niin, mitä muuta kertoisitte jollekin tällä alueella?
 
LINDA: Voi, minulla on tässä yksi. Tässä. (Henkilö on haluton) Eikö?!
 
MAURY: Mitä osaan sanoa?
 
LINDA: Eikö?!
 
ADAMUS: Mitä sanoisit?
 
MAURY: No …
 
ADAMUS: Aion olla Maury.
 
MAURY: Voi ei.
 
ADAMUS: Ja käyn läpi heräämistragedioita. Olen auts-alueella ja olen Maury, joka puhuu hyvin tietoiselle ja heränneelle Maurylle. Enemmänkin hänen majesteetilleen! (Adamus naureskelee ja sitten pyörittelee silmiään) Oo, Kuthumi. Se oli Kuthumi, se en ollut minä.
 
LINDA: Somaa.
 
ADAMUS: Se oli somaa, joo. Kevyesti. Se oli kolme kymmenen asteikolla.
 
Olet siis Mauryn korkeampi tietoisuus, joka puhuu ihmis-Maurylle. Mitä sanoisit, Maury?
 
MAURY: No, minua opastetaan todella olemaan tuossa yhteydessä, joka jatkuu hetkessä. Vain tunnen sen, se on tuo tunne … (Hän pysähtyy, kun Adamus pudistaa päätään, sitten pyörittelee silmiään, "ampuu" itseään päähän, "kaatuu" tuolia vasten ja kurkottaa kohti Normaa - paljon naurua)
 
ADAMUS: Norma! Auta minua hengittämään! Auta minua hengittämään, Norma!
 
MAURY: Joo, hengitä. Vedä syvään henkeä.
 
ADAMUS: Vedä syvään henkeä, joo.
 
MAURY: Se on totta. Sen tavallisesti sanon ensin.
 
ADAMUS: No niin, ja pidän hauskaa teidän kaikkien kustannuksella, mutta … (Adamus sylkäisee)
 
LINDA: Au! Oi! Oi!
 
ADAMUS: Syljen prosesseille. Syljen … Se oli Kuthumi, sori.
 
LINDA: Se oli minun kenkäni. Oi!
 
ADAMUS: Syljen prosesseille, rakenteille ja kaikelle tälle ajattelulle. Siihen olet kompastunut. Haluatko jonkun muunkin kompastuvan?
 
MAURY: En. Vain hengitä.
 
ADAMUS: Hengitä. Okei. Se on hyvä… Vedä syvään henkeä ja mitä sitten sanoisit hänelle?
 
MAURY: Vain ole noiden tunteiden kanssa.
 
ADAMUS: Mahdollisesti. Hän ehkä vihaa olla noiden tunteiden kanssa, mutta kyllä. Tiedätkö, mitä minä tekisin?
 
MAURY: Mitä? Mitä sinä tekisit?
 
ADAMUS: Kysyn sinulta, tietäisitkö, mitä minä tekisin.
 
MAURY: Ai. No, siksi kysyn.
 
ADAMUS: Mitä minä tekisin - yhtenä asiana pyytäisin häntä vain vetämään syvään henkeä kanssani. En sano välttämättä mitään tuolla hetkellä. Annan hänen tuntea olemukseni. Voimakkaampaa kuin mitkään sanat, tehokkaampaa kuin mitkään terapiat, paljon halvempaa kuin lääkkeet. Annan hänen siis vain tuntea olemukseni, Maury Maurylle. (Adamus laittaa käsivartensa Mauryn ympärille) Eikö se tunnu hyvältä?
 
MAURY: No, myötätuntoinen yhteys on parantumisen avainosa. Kyllä, se tuntuu ihanalta.
 
ADAMUS: Joo, liikaa sanoja. Syvä hengenveto. Kyse on vain Maurystä Maurylle. (Kumpikin hengittää syvään) Aah! Paljon parempi. Kiitos. Kiitos. (Vähän taputuksia)
 
MAURY: Kiitos.
 
ADAMUS: Niin, yksi nopea vastaus.
 
LINDA: Onko tämä palkinnon voittaja? Palkinto?
 
ADAMUS: Voi, kyllä. Ehdottomasti.
 
LINDA: Okei, tässä tulee. Olet ansainnut sen. Olet todella ansainnut sen.
 
ADAMUS: Niin, mitä muuta? Mitä kertoisitte hänelle auts-alueella, tässä traumaattisessa jaksossa?
 
SHAUMBRA NAINEN: Anna mennä ja hyppää.
 
ADAMUS: Anna mennä ja hyppää!
 
SHAUMBRA NAINEN: Anna mennä ja hyppää.
 
ADAMUS: Ei huono. Anna mennä ja hyppää. Olen kuullut Aandrahin sanovan niin ihmisille hyvin rakastavalla ja myötätuntoisella tavalla. Rakastan sitä!
 
LINDA: Minulla on vastuuvapauslauseke tähän. Se ei ole lääketieteellinen neuvo.
 
ADAMUS: Ei, puhumme siitä, kun hypätään pelkästä ihmisestä heränneeksi.
 
LINDA: Ole tarkkana, minne olet menossa.
 
ADAMUS: No niin, ollaanpa vieläkin syvemmin rehellisiä. Miten moni teistä on käyttänyt heräämisen uhrina olemista saadakseen vähän energiaa tai vähän huomiota? (Yleisön jäsenet nostavat käsiään) Kiitos. Kiitos. Linda?
 
LINDA: Minulla oli … Käteni oli ylhäällä! (Yleisö ja Adamus nauravat)
 
ADAMUS: "Elämäni hajoaa. En tiedä, mitä tehdä." No niin, se on totuudenmukainen toteamus, mutta joskus se on tavallaan "ruokkimista tarvitsevaa" - niin sitä kutsun. Se oli Kuthumi - ruokkimista tarvitsevaa. Joo, pidätte siitä. Teetetäänpä t-paidat. Joskus on tätä "voi minua raukkaa". "Voi minua raukkaa, käyn läpi heräämistä."
 
LINDA: Anteeksi, mutta kuka käyttäisi t-paitaa, jossa sanotaan "ruokkimista tarvitseva"? (Paljon naurua, jotkut yleisöstä nostavat kätensä)
 
ADAMUS: Minulla on tässä 18 tilausta linjoilta. Kuka linjoilla käyttäisi … (katsoen kameraan)
 
LINDA: Ruokkimista tarvitseva?
 
ADAMUS: Ruokkimista tarvitseva? Käyttäisittekö …? Näetkö? Kaksitoista miljardia ihmistä vastasi juuri. (Paljon naurua) En tiedä, kutsunko Kuthumia uudestaan. Tämä on vaikeaa jakamista ja … Yksi keho, kaksi ylösnoussutta olentoa. Tämä on vaikeaa.
 
Niin, rakas shaumbra, kaikki alkaa hajota tässä (auts-alue). Näyttää ankealta. Näyttää synkältä. Olette lopussa. Se on todella suurin kuolemanprosessi, minkä koskaan kohtaatte, mukaan luettuna fyysinen kuolema.
 
Fyysinen kuolema on kävelyä puistossa aurinkoisena päivänä tähän verrattuna, todellakin, koska te vain menette. Yleensä menette päiviä ennen kuin kehonne. Kadotatte yhteyden ja tietoisuuden, joten te vain haihdutte pois toiselle puolelle ja sitten kehonne kuolee ja kaikki itkevät - melkein kaikki. Mutta tämä on rankempaa. Tämä on itsen kuolemaa - itsen mitä ammattilainen on rakentanut huolellisesti, suunnitellut nuhteettomasti ja manipuloinut elämien ja elämien ajan. Joku osanne suunnitteli siitä ikuista ja yhtäkkiä se huomaa, ettei se olekaan sitä.
 
En puhu fyysisestä kehosta. Puhun muodostetusta ihmisidentiteetistä. Tämä robottimainen aspekti on ohjelmoitu täydelliseksi ihmiseksi - kaunis keho, upeat kasvot, nuhteeton pukeutumistaju, tietysti muotitietoisuutta, varallisuutta toisensa perään, kaikki ylittävää älykkyyttä, kyky tehdä ihmeitä vain kättä heilauttamalla ja tietysti, suklaapiparien tuoksua koko ajan.
 
Siis tämä - kyse on itse asiassa aspektiryhmästä - on suunniteltu huolellisesti robotiksi ja sijoitettu paikalleen. Ja yhtäkkiä te ja robottinne, aspektinne, huomaatte, että se oli yhtä suurta harhaa. Ette koskaan saavuta täydellistä ihmistilaa. Se on saavuttamatonta. Saavuttamatonta. Ette koskaan ylösnouse tuohon tilaan, se tapahtuu eri tavalla. Herääminen on erilaista.
 
Tämä jakso, tämä auts-purkamisjakso voi kestää 10, 15 vuodesta ainakin 3, 4, 5 elämään niillä, jotka ovat pikaraiteella. Hitaasti oppivilla se kestää ehkä 20, 30 elämää. Todellakin. Ajatelkaa kerääntynyttä roskaanne, kaikkia kerääntyneitä uskomuksia, harhakuvia, kaikkea itsepetosta, vihaa, kaikkia haavoja ja kaikkea muuta. Ajatelkaa, miten kauan sen kerääminen on kestänyt. Ja ajatelkaa, miten kauan sen puhdistaminen voi kestää.
 
Löimme vetoa toisella puolella - minä hävisin. Vetona enkeliolentojen kesken oli … Meillä on eräänlainen ihmistelevisio, kuten kutsumme sitä. Se oli ensimmäinen tosi-tv-sarja ja me katsomme teitä! (Naurua) "Vau! Hämmästyttävää! Kummallista, mutta upeaa!" Tämän sisarohjelma on "Outoa mutta totta: ihmisen ajatuksia ja tekoja".
 
Löimme siis vetoa heräämisestä: miten kauan veisi kehittyneimmältä - en pidä sanasta, joten sanotaan sitä epätoivoisimmaksi (naurua) - ihmiseltä herätä? Yleinen yhteisymmärrys oli 3, 4, kenties 5 elämää. Rakkaat ystäväni, olette maksaneet minulle paljon henkistä massia! (Paljon naurua ja taputuksia)
 
Tiedättekö, kuka vedon voitti? Tobias.
 
LINDA: Me voitimme.
 
ADAMUS: Tobias.
 
LINDA: Me voitimme!
 
ADAMUS: Ja te. Tietysti, te voititte. Mutta se oli Tobias, joka sanoi: "Ei, olen tehnyt heidän kanssaan töitä aiemmin." Tobias joka sanoi: "Olen tuntenut heidät Tienin temppeleissä. Olen rakastanut heitä. Olen kulkenut heidän haisevissa kengissään." Ja Tobias sanoi: "Ei, he tekevät sen tässä elämässä eikä se kestä 90 vuotta. Se kestää 12, 15, 20 vuotta." Useimmat teistä ovat olleet sillä raiteella monta vuotta.
 
Ne jotka tulevat perässänne, jos he eivät ole … Voi hyvänen aika, meiltä loppuu aika. Ne jotka tulevat perässänne, jos heillä on riittävästi intohimoa tässä, he voisivat tehdä sen mahdollisesti 5 tai 6 vuodessa. Eikä vuosilla ole merkitystä - paitsi teille. Jos se on jo tehty, sillä ei ole merkitystä. Mutta kyllä, teissä on osa, joka sanoo: "Miten kauan tämä vielä kestää?"
 
Puhumme siitä enemmän kirjassamme. Annamme yksityiskohtia tuota kipinästä, joka aiheutti heräämisen, ja sitten ihmiset havaitsevat, ettei se ollut välttämättä kipinä. Se on painetta, joka on kasautunut pitkään. Joskus on niin paljon psyykkistä energiaa - kuten sitä kutsuisin - tuloksena näistä aaltomalleista, että se vain pakottaa heräämisen tapahtumaan. Ja eräänä päivänä herääminen … Herääminen voidaan määritellä. Se ei oikeastaan synny siinä, mutta se voidaan määritellä tuossa kohtaa kirjaksi, elokuvaksi, tragediaksi, joksikin mitä sattuu tapahtumaan.
 
Haluaisimme keskittyä auts-alueeseen tässä ihmisten auttamisessa ymmärtämään, että se mitä he käyvät läpi, on suhteellisen yleistä, ja kaikki selviää, jos he voivat päästä siitä läpi.
 
Tässä purkamisvaiheessa he myös tuntevat, että he ovat kadottaneet henkioppaansa, jolloin he tuntevat olevansa hyvin yksin, jolloin missään ei ole enää mitään tolkkua. Niinpä puhumme enemmän tästä.
 
Yhteensulautumisalue
 
Nyt tullaan seuraavaan askeleeseen, mitä aion kutsua "yhteensulautumiseksi".  Yhteensulautuminen. Muuten, nämä alueet eivät ole selvärajaisia. Ette hyppää yhdestä toiseen, vaan ne tavallaan virtaavat toistensa läpi. Yliyksinkertaistan tätä.
 
Tulette "yhteensulautumiseen" tässä prosessissa. Nyt aaltomuodot tulevat vääjäämättä yhteen. Yhtäkkiä käsitätte: "Hitto, ei ole enää paluuta takaisin. Se tapahtuu." Yritätte palata, mutta ette pysty. Yritätte unohtaa, mutta ette pysty unohtamaan, mitä tiedätte. Kokeilette sitä myös. Sanotte: "Voinko pyyhkiä kaiken tämän pois?" Mutta ette pysty.
 
Tämä seuraava on yhteensulautumista, missä alatte itse asiassa hyvin syvällä tasolla tuntea itsenne, jumaluutenne. Tunnette edelleen olevanne hyvin ihminen, mutta yhtäkkiä saatte selkeitä välähdyksiä. Luultavasti merkittävin osa tätä on, että saatte yhtäkkiä luovan puuskan. Ette ole saaneet sellaista ikuisuuksiin. Yhtäkkiä tunnette vetoa asioihin, jotka ovat luonteeltaan luovia - musiikki, taide. Ette ole koskaan ennen välittäneet siitä. Yhtäkkiä näette kauneutta asioissa, jotka ovat aina olleet olemassa, mutta ette ole huomanneet.
 
No niin, käytte edelleen läpi paljon auts-alueen kaaosta ja traumaa, purkamista, mutta nyt teillä on vähän toivoa. Näette todisteita, että tätä todella tapahtuu. Alatte itse asiassa olla yhteydessä ja kommunikoida ei-fyysisten olentojen kanssa. Ei niin, että käännytte kanavoijien puoleen, luojan kiitos, vaan yhtäkkiä huomaatte puhuvanne toisille olennoille. Ja ne vastaavat ja sitten tietysti epäilette sitä. Mutta teette sen uudestaan ja seuraavalla kerralla on vähän enemmän selkeyttä.
 
Yhtäkkiä sumu alkaa hälvetä, mutta sitten seuraavana päivän se saattaa vahvistua. Yhtäkkiä tunnette syvää uutta intohimoa, mutta seuraavana päivänä se näyttää taas haihtuneen pois. Olette tuolla hassulla välialueella ja rakas shaumbra, siinä olette tällä hetkellä. Teillä on edelleen levottomuutta. Olette edelleen varautunut "laukausten takia", kuten sanotaan, vähän shokissa, pakahtunut, hämmästynyt prosessista, jonka kävitte läpi. Ettekä te tiedä, että kävitte sen läpi. On edelleen levottomuutta siitä, että teidän on mentävä takaisin tai sitä on vielä jäljellä - tai keksittekö vain tämän kaiken?
 
Mutta rakkaat ystävät, tässä yhteensulautumisessa alatte tuntea itsenne, tämän kadotetun rakkauden. Siitä tulee itse asiassa intensiivisempää, halutumpaa ja hassu asia tässä vaiheessa on, ettei sydämenne ainoastaan kaipaa kadotettua rakkauttanne, vaan voitte tuntea sen kaipaavan myös teitä.
 
On sanoi kuvaamaton tunne, on sanoinkuvaamatonta tietää, että jokainen osanne on kaivannut teitä, välittänyt teistä, tuntenut erillisyyttä teistä ja haluaa palata takaisin teihin vielä enemmän, kun te haluatte palata siihen. Se on uskomaton ja kaunis kokemus. Se voi kestää sadasosasekunnin, mutta sillä ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä.
 
Hyvä luoja - hyvä sisäinen luoja - minulta loppuu aika.
 
Tässä siis tapahtuu jotain. Se on yhteensulautumista. Se on tietämistä, että tämä on todellista. Se on äkillistä havaitsemista, että se mitä olette etsineet, on todella siinä. Tunnette, että olette tekemässä läpimurron. Tunnette, että voitte melkein maistaa, melkein hengittää sitä, mitä se ikinä onkin. Miksi tahansa haluattekin sitä kutsua - valaistuminen, tiedostaminen, ylösnousemus - on niin lähellä, että tiedätte sen olevan siinä. Se ei ole enää kaukainen unelma, se on aivan siinä, mutta se välttelee teitä edelleen. Itse asiassa se ei oikeasti välttele. Siltä vain tuntuu.
 
Tässä tapahtuu jotain, mistä haluan puhua, joten tämä menee vähän pitkäksi, mutta haluan puhua siitä. Tämä on hyvin tärkeää.
 
Tämä - tämä on teille, kun opetatte tai jaatte toisten kanssa - on kohta, missä joudutaan äärimmäisille harhapoluille. Juuri tässä. Ei tässä (auts), vaan tässä (yhteensulautuminen). Olette alkaneet maistaa sen - ja yhtäkkiä on häiriötekijöitä.
 
Mitä ovat häiriötekijät? Ja teidän pitäisi osata vastata tähän, koska koette sitä. Mitä ovat häiriötekijät? Olkaa hyvä. Linda tekee teistä vapaaehtoisia.
 
PATRICIA: Minä?
 
ADAMUS: Kyllä. Erinomaista. Erinomainen valinta.
 
PATRICIA: Mitä ovat häiriötekijät? Hmm …
 
ADAMUS: Syvä hengenveto, mene sinne alas. Mikä häiritsee sinua? Alat tuntea tämän paluun itseen - mikä vetää sinua pois?
 
PATRICIA: Maalliset huolenaiheet.
 
ADAMUS: Kiitos. Kyllä. Maalliset huolenaiheet. Kerro yksi, mikä sinulla henkilökohtaisesti on.
 
PATRICIA: Ammatilliset ja taloudelliset huolet.
 
ADAMUS: Erittele.
 
PATRICIA: Erittele. Luomiskanavat …
 
ADAMUS: Projektin saaminen valmiiksi.
 
PATRICIA: Projektin saaminen valmiiksi.
 
ADAMUS: Kiitos. Kyllä, kiitos. Projektin saaminen valmiiksi, mikä se ikinä onkin, koska sillä on seuraamuksia ammatilliseen ja taloudelliseen tulevaisuuteesi.
 
PATRICIA: Kyllä.
 
ADAMUS: Niin, upea häiriötekijä. Upea häiriötekijä. Se antaa sinulle tekosyyn - melko halvan tekosyyn, muuten - olla tekemättä, mitä on todella sydämessäsi, mitä siellä todella on. Ja voisitko kuvitella katsovasi itseäsi taaksepäin, voisitko kuvitella sanovasi: "Jouduin hiton harhapolulle eikä se ollut oikeasti sitä, mitä halusin kirjoittaa. Se ei ollut … Olin niin pakotettu ja niin …"
 
PATRICIA: Kenen pakottama? Itseni.
 
ADAMUS: "… metodologinen." Ehdottomasti. Ja "Panin itseni kirjoittamaan sen eikä se ollut, mitä halusin kirjoittaa." Kenties. Se on siis häiriötekijä. Voisitko kuvitella yhtäkkiä "minä olen" -olemuksen tietoisuuden - mitä se tarkoittaakin - mutta tietoisuuden. Se on kuin valojen sytyttämistä. Tajusit sen. Olet perillä. Vau! Sillä ei ole merkitystä. Projektit ja kaikki muu olivat vain häiriötekijöitä. Niin, kiitos.
 
PATRICIA: Kiitos. Muistatko nimeni?
 
ADAMUS: Minäpä ilmaisen sen toisella tavalla.
 
PATRICIA: Lempinimeni, jolla aioit kutsua minua.
 
ADAMUS: Kyllä, mutta keskitytäänpä tähän. Minäpä ilmaisen sen toisella tavalla. (Naurua)
 
LINDA: Häiriötekijä.
 
ADAMUS: Se häiritsee. Nyt olet harhauttanut Cauldre-raukan. Ilmaisen sen siis toisella tavalla. Sen sijaan että taistelet projektin läpi, se voisi ilmentyä hyvin, hyvin helposti, jos katsoisit sitä taaksepäin tilanteesta, missä se oli jo tehty.
 
PATRICIA: Niin.
 
ADAMUS: Erittäin hyvä. Kiitos.
 
PATRICIA: Kiitos.
 
LINDA: Mikä se lempinimi oli?
 
ADAMUS: Pysy liikkeellä.
 
LINDA: Hyvä on!
 
SHAUMBRA NAINEN: Omia häiriötekijöitäni ovat pelkoni.
 
ADAMUS: Pelot. Hyvä vastaus. Pelot. Aion tehdä luettelon … (Adamus kirjoittaa) Jotkut näistä ovat, kuten sanoit, maallisia. Jotkut ovat hyvin tunteellisia. Pelot. Ja mikä tuo pelko on?
 
SHAUMBRA NAINEN: No, kyse on päivittäisestä elämästä.
 
ADAMUS: Okei. Koskeeko pelko täydellisestä heräämisestä, ettei enää ole yhteydessä elämään maaplaneetalla?
 
SHAUMBRA NAINEN: Kyllä, mutta en ole tietoinen tästä.
 
ADAMUS: Joo. Mutta kyllä, pelko on hyvä. Pelko maallisesta, päivittäisestä elämästä - mikä tuo pelko on?
 
SHAUMBRA NAINEN: Muutoksen pelko.
 
ADAMUS: Muutoksen pelko. Erinomaista. Hyvä. Viisas ryhmä täällä. Kiitos. Muita. Tässä on erittäin tärkeä kohta.
 
SHAUMBRA NAINEN: Aioin sanoa pelko …
 
ADAMUS: Voisitko seistä?
 
SHAUMBRA NAINEN: Tietysti.
 
ADAMUS: Kiitos.
 
SHAUMBRA NAINEN: Tosia pelkojani on, että kehoni ei kestä.
 
ADAMUS: Se on hyvä vastaus.
 
SHAUMBRA NAINEN: Minulla ei ole riittävästi rahaa.
 
ADAMUS: Onko sillä merkitystä?
 
SHAUMBRA NAINEN: Sillä näyttää olevan merkitystä, kun olen siinä kohtaa.
 
ADAMUS: Sinulla on tässä valintatilanne.
 
SHAUMBRA NAINEN: Niin. Tiedän.
 
ADAMUS: Keho joka toimii hyvin vai ehdoton valaistuminen. Kumpi?
 
SHAUMBRA NAINEN: Ehdoton valaistuminen. Ei epäilystäkään.
 
ADAMUS: Okei.
 
SHAUMBRA NAINEN: Ei epäilystäkään.
 
ADAMUS: Älä sitten kanna huolta kehosta.
 
SHAUMBRA NAINEN: Okei.
 
ADAMUS: Keho osaa huolehtia itsestään. Mitä enemmän sekaannut siihen, sitä enemmän huolehdit siitä. Se vain reagoi sinuun. Sano: "Rakas keho, olen käymässä läpi tätä tärkeää avautumista, kukkaan puhkeamista, valaistumista. Voisitko huolehtia itsestäsi?"
 
SHAUMBRA NAINEN: Okei. Tämä on hyvä. Tämä on upeaa.
 
ADAMUS: Se on hyvin yksinkertaista. Niin. Hyvä. Siis keho-ongelmat. Se on hyvä kysymys. Pystyykö kehosi kestämään ne intensiiviset ja pakahduttavat energiat, joita tulee? Minusta Naurava karhu mainitsi siitä viime kuussa. Intensiivisyys oli hyvin suurta - hän ei maininnut kehoa - voitteko käsitellä sen? Pystyykö mielenne käsittelemään sen joutumatta oikosulkuun? Siinä on pelkoa. Pystyykö kehonne käsittelemään DNA:n uudelleenjohdotuksen - sen että elimet, veri, solut ja kaikki käy läpi muutosprosessin?
 
Se riippuu teistä. Se riippuu ehdottomasti teistä. Te voitte määrätä sen. Voitte sanoa: "Rakas keho, rakas mieli, tiedät, miten tasapainottua. Rakensin sen sinuun. Tiedät, miten korjata itsesi. Nyt hitto soikoon tee se." Olkaa näin selkeitä. Älkää sanoko: "Voi keho …" (Vaikertaen) Ja sitten älkää sanoko … En edes mene siihen. Aika on lyhyt. Niin, kyllä. Mikä on häiriötekijä?
 
RICKI: Perhe ja ihmissuhteet.
 
ADAMUS: Ehdottomasti. Tätä etsin. Kutsutaan sitä rakkaiksi ihmisiksi - tai osittain rakkaiksi, joskus rakkaiksi, toisinaan rakkaiksi ihmisiksi. Tämä on iso häiriötekijä.
 
No niin, teillä lapsia, teillä on kumppaneita, teillä on ihmisiä, joiden kanssa olette olleet hyvin pitkään. Mitä jos tämä merkitsee, että te ette ole heitä varten tai he teitä varten? Tämä on valtava, kenties tärkein häiriötekijä tässä kohtaa. Valtava. Ja se on kunnioitettava, mutta se ei tavallaan kunnioita teitä itseänne. Se on kunnioittavaa kenties heitä kohtaan, muttei todellisuudessa itsenne kunnioittamista.
 
He eivät itse asiassa luo tätä tilannetta, te luotte sen sanomalla: "Kyllä, mutta jos ylösnousen, ylösnousevatko he koskaan? Viekö se heiltä 1000 elämää? Kuka on heitä varten? Tehdään tämä yhdessä tai ei tehdä ollenkaan."
 
Se on teidän valintanne. Ehdottomasti teidän valintanne, mutta haluan teidän pysähtyvän hetkeksi ja katsovan jotain muuta kuin vain tuota mahdollisuutta. Mitä, vain mitä jos teistä tulisi todella tietoinen? Mitä seuraamuksia sillä todellisuudessa olisi heihin? Mitä muita mahdollisuuksia on - että valonne voisi loistaa heille, että voisitte palvella auttaessanne heitä näkemään, keitä he todella ovat? Ettekö ehkä olisi standardi heille? Olisitte esimerkki. Ja kenties - miettikää tätä hetki - teillä on jokin vanha sopimus, että te menette ensin ja he ovat tukemassa teitä. Että te menette ensin ollaksenne standardi heille. Että menette ensin, jotta he voivat huolehtia rutiiniasioista täällä. Kenties, vain kenties.
 
On monia muita häiriötekijöitä ja valitettavasti on hyvin paljon puhuttavaa ja hyvin vähän aikaa. Haluaisin ottaa tämän esiin uudestaan seuraavassa kokoontumisessamme. Yksi suurimmista häiriötekijöistä tällä alueella on hassunlainen henkinen ylimielisyys - ja minä voin puhua hyvinkin siitä. (Vähän naurua) Kyse on omasta henkisyydestänne. Uppoudutte itseenne, koska se itse asiassa tuntuu hyvältä ja olette oppineet paljon. Mutta todellisuudessa pönkitätte vanhoja henkisiä arvojanne niiden purkamisen sijasta. Olette itse asiassa menneet tavallaan kiertotietä ja yhtäkkiä teistä tulee guru, viisas tietäjä. Ja on tavallaan mukavaa olla tuossa asemassa. Tavallaan ylevää ja se tavallaan antaa teille etulyöntiaseman toisiin nähden. Ja teillä on tässä todellinen kokemus, mutta on taipumusta jäädä tuolle alueelle, koska tavallaan esitätte tätä roolia muille. Tavallaan pidätte vastalöydetystä henkisyydestänne. Miksi mennä yhtään pidemmälle, kun voitte saada kakkunne ja siunata sen myös?
 
Niin … vaikea saada naurua, Kuthumi. Tässä siis useimmat teistä ovat tällä hetkellä. Olette tässä yhteensulautumisessa. Koette sitä. Tunnette. Se on siinä - tunnette itsenne kosketuksen, kuiskauksen enemmän kuin koskaan. Menen lisää häiriötekijöihin ensi kuussa, mutta haluan päästä kohtaan, mihin todella yritän mennä tässä.
 
Seuraava alue
 
Tällä alueella olette myös tai juuri pääsemässä siihen. (Viitaten alueeseen "yhteensulautumisen" jälkeen, ennen "X":ää) En ole varma, miksi kutsua sitä. Kenties autatte minua keksimään nimen, mutta tällä alueella - oikeastaan se on viimeinen vaihe, jonka läpi mennään - filosofia ei enää merkitse mitään. Se on pelkää paskanmarjahenkisyyttä - yhtäkkiä huomaatte, miten epäaitoa suuri osa siitä oli. Miten se oli kuin kärpäspaperia ja se sai teidät jumiin. Se oli tavallaan hämmästyttävää, mutta se on todellisuudessa paljon roskaa. Se todella on. Ei todellakaan istuta kertomaan jollekin ihmiselle myötätunnosta ja polusta, millä hän on, silloin kun hän on polvillaan. Hänelle sanotaan, että kaikki selviää. Kaikki muu on oikeastaan roskaa. Myöhemmin palatte ja voitte selittää ei-älyllisin sanoin.
 
Joka tapauksessa sanoisin, että jotkut teistä ovat astuneet tälle alueelle. Toiset astuvat tähän tässä kuussa. Se on kaunista. Se tekee kaikesta tästä purkamisesta menneisyyttä. Tässä tapahtuu niin, ettei sillä ole merkitystä - Tobiaksen kuolemattomia sanoja käyttääkseni. Juttuja tulee esiin elämässänne. Aspektit tulevat takaisin tekemään teille helvetin ja te vain vedätte syvään henkeä eikä sillä ole merkitystä. Teidän ei tarvitse antaa itsellenne hienoja henkisiä pikkukliseefraaseja. Teidän ei tarvitse mennä päivän sitaattiinne, vaahtokaramelliviesteihinne, "höttömuroihinne" tai mihinkään vastaavaan. Se kaikki tuntuu nyt hyvin naurettavalta, teennäiseltä - kenties hyödyllistä jossain kohtaa, mutta nyt hyvin lapsellista.
 
Tänne olette menossa … tälle alueelle. Esimerkiksi jotkut teistä ovat kokeneet tämän vastikään. Jokin aspektinne, yhdistymätön aspekti - ja niitä on edelleen ulkona, suuria ja pahoja aspekteja, mutta käsitätte, etteivät ne ole niin suuria eivätkä ne ole niin pahoja - tulee antamaan teille annoksen älyllistä helvettiä. Tiedätte, millaista se on. Aivan yhtäkkiä tätä juttua kulkee mielessänne. Mistä se tuli? "Minulla oli mukava päivä ja yhtäkkiä pahoinpitelen itseäni."
 
Epäily. Epäily on teidän vain, jos hyväksytte sen. Tällä alueella näitä aspekteja tulee takaisin ja ne yrittävät todella terrorisoida teitä. Ne todella koettelevat teitä. Ne todella katsovat, onko teidän oikeasti tarkoitus herätä. Mutta ne tulevat takaisin ja yhtäkkiä sillä ei ole vaikutusta. Yhtäkkiä te ette mene mukaan tähän älylliseen/tunteelliseen keskusteluun itsenne kanssa. Yhtäkkiä te ette epäile itseänne ja anna itsellenne näitä vanhoja vähätteleviä sanoja, näitä vanhoja …
 
Tiedätte, miten se tapahtuu. Ette tunne itsestänne hyvää jostain syystä. En välitä, mitä se on - olette tulossa vanhaksi, olette väsynyt, teitte jotain väärin, ette tunne olevanne yhtä hyvä kuin joku muu - ja yhtäkkiä olette taas tuossa vanhassa epäilyjutussa. Mitä teette? Heitätte vähän sokeria ja siirappia siihen ja myös sanotte jotain "minä olen mitä minä olen" uskomatta sitä. Tai kenties ryntäätte lukemaan jonkin henkisen sitaatin tai jotain. Se ei toimi enää tällä alueella. Se ei toimi ja se on upea asia.
 
Yhtäkkiä ette edes pysty enää lukemaan uskonnollisia, henkisiä tekstejä - kuten Kuthumi sanoisi. Se tuntuu niin vanhanaikaiselta. Yhtäkkiä kaikki tämä älyllinen keskustelu henkisyyden vuoksi on hyvin väsynyttä ja vanhaa. Yhtäkkiä te vain nauratte - kirjaimellisesti purskahdatte nauruun - ja sanotte: "Sillä ei ole merkitystä. Sillä ei todellakaan ole merkitystä."
 
Se on upea paikka olla. Se on tavallaan hiljaisuutta. Se on tavallaan hiljaisuutta, mitä ette ole kokeneet satoihin elämiin. Voitaisiin sanoa sen olevan uuden tasapainon tiedostamista. Siinä ei ole kyse meditoinnista. Siinä ei ole kyse rukoilemisesta. Siinä ei ole kyse mistään tekniikasta. Tämä alue on kenties "sans" (ilman). Se on ei-mitään. Se on ei-mitään ja se on kaikki. Sans. Ei mitään. Ette tarvitse mitään tässä. Se on "minä olen" -olemuksen todellisen oivaltamisen alkua, ei vain sen sanomista. Itse asiassa, tällä alueella tulette kohtaan, missä ette enää edes halua sanoa sitä. Se vain on. Se vain on. Rakkaat ystäväni, tässä olette tosiasiassa.
 
Haluan antaa teille tämän yleiskatsauksen, jotta ymmärrätte, mitä tapahtuu. Haluan näyttää teille prosessin, joka käydään läpi, jotta työskennellessänne toisten kanssa voitte selittää prosessin omin sanoin, omalla tavallanne.
 
Tässä kaikki tavallaan menee hiljaiseen kauneuteen … hiljaiseen kauneuteen. Teidän ei tarvitse ponnistella mitään. Tavallaan ette huolehdi mistään, koska huolehtimisesta tulee vanhaa. Niin, on edelleen ihmisen paine rahan tekemiseen, laskujenne maksamiseen. Mutta tavallaan ette enää välitä. "Mitä sitten. He voivat saada taloni, minulla on minut. Mikään ei ole parempaa kuin se."
 
Hassu juttu on, ettei näin käy - enimmäkseen. Ette menetä taloanne. Ette menetä terveyttänne. Ette menetä kaikkia noita asioita. Saatte niitä. Saatte niitä. Mutta palaamme häiriötekijöihin ensi kuussa, joten varoitan teitä nyt. Sielläkin on joitain häiriötekijöitä.
 
Ymmärtäkää, että olette tulossa tähän sans-alueelle, tälle hiljaiselle alueelle. Se on tyyntä myrskyn jälkeen. Se tulee tuon myrskyn jälkeen, tuon levottoman ja näännyttävän taistelun jälkeen, mitä tapahtui tällä purkamisalueella ja vielä jäänteitä tässä yhteensulautumisessa. Hiljainen alue.
 
Tuon tämän esille, jotta voitte antaa itsellenne luvan kokea tämän ensi kuussa. Antakaa itsellenne kokemus, että sanotte: "Tiedäthän, sillä ei vain ole merkitystä." Kyse ei ole piittaamattomuudesta eikä se merkitse, että te ette välitä. Sillä ei ole merkitystä, koska tiedätte, miten kaikki toimii. Tiedätte tarinan lopun, ennen kuin toisia kappaleita on koskaan kirjoitettu. Se on näin yksinkertaista ja jokaisen joka tekee siitä monimutkaista, pitäisi olla … jotain (naureskellen).
 
Energiamahdollisuudet
 
Niin, shaumbra, tehdäänpä nyt jotain. Vaihdetaan toiselle vaihteelle. Vetäkää syvään henkeä.
 
(Tauko)
 
Maan päällä on energiakriisi, kaikilla määriteltävissä olevilla tavoilla. Se alkaa energiasta, mitä tietoisuus käyttää, energiasta mikä kutsutaan esiin suuresta, kaiken energian varastosta. Tietoisuus, te, muut kutsutte sitä esiin.
 
Vanha tapa kutsua esiin psyykkistä energiaa, ei-fyysistä energiaa, on muuttumassa. Siksi maailma on muuttumassa. Voitte nähdä sen symboleissa tai varsinaisissa käytännön sovelluksissa. Maailmalta on periaatteessa vanhat polttoainelähteet loppu. Ja leikitään aurinko- ja tuulivoimalla - olkaa kilttejä, älkää. Ne ovat laastareita levenevään haavaan. Ne eivät ole ratkaisu ihmiskunnalle. Ne ovat leluja. Ne ovat vitsejä. Ne ovat häiriötekijöitä. Olen pahoillani, mutta ne ovat.
 
Maailma kohtaa valtavan energiakriisin kaikilla mahdollisilla tavoilla. Se on kaikki stimuloimista seuraavalle tasolle menemiseen.
 
Kuten sanoin viime kuussa, öljyä leviää porauslautasta Meksikonlahdelle. Se aiheuttaa lyhytaikaisia ympäristöongelmia, mutta todellisuudessa se saa tiedostamaan. Tiedostaminen - suuri sana. Se saa tiedostamaan tarpeen poraamisen lopettamiseen maasta, koska se ei ole tulevaisuuden ratkaisu. Kaikkialla ympärillänne on tällä hetkellä energiaa neutraalissa tilassa - tässä huoneessa on riittävästi energiaa antamaan sähköä suurimmille kaupungeille maailmassa - sitä on ilmassa, vedessä, kehossanne, mutta sitä ei hyödynnetä. Sitä ei ajatella olevan olemassa, mutta sitä on. Tietysti, jossain vaiheessa ajateltiin, että maa oli litteä - ja kenties se onkin! (Naurua)
 
Niin, rakas shaumbra, tehdäänpä jotain. Pidetään hauskaa. Mennään tuntemaan energiamahdollisuuksia maailmaa varten.
 
Ennen kuin teemme sen, haluan korostaa pientä pränttiä. Uusilla energialähteillä jotka löydetään ensi vuonna tai sen jälkeen, on dramaattisia vaikutuksia infrastruktuurille - palaamme tässä rakenteeseen - ihmisen päivittäisen elämän rakenteelle. Autot … Ihmiset jotka tekevät lämmityslaitteita, ihmiset jotka tekevät sähköä, ihmiset jotka kaivavat hiiltä tai pumppaavat öljyä, jäävät ilman työtä. Se on loppu. Finito. Ja tämä uusi energia ei välttämättä vaadi paljon ihmistyötä, se tavallaan toimii itsestään. Ja se on hyvin voimakasta, äärimmäisen voimakasta. Mitä jos se joutuisi vääriin käsiin?
 
Siis kaikkia näitä asioita tulee esiin. Kyllä, uuden energian käsite kuulostaa uskomattomalta. Tuomme uutta energiaa maan päälle, mutta ymmärtäkää, mitä teillä on vastassanne. Ymmärtäkää seuraamukset omasta uudesta energiastanne, tuhoavasta muutosprosessista - ja sen te teette, koska olette käyneet sen läpi.
 
Oliko se sen arvoista, kun katsotaan taaksepäin? On teidän tehtävänne vastata.
 
Mennäänpä mahdollisuuksiin ja me vain tutkimme mahdollisuuksia. Mahdollisuuksissa on mielenkiintoista se, että ne ovat tavallaan kuin noita ilmapalloja (esittelyosuudesta). Ne ovat olleet olemassa koko ajan, ihmiset eivät ole vain nähneet niitä. Ne eivät ole olleet piilossa, ne ovat olleet vain näkymättömiä, koska rajoittuneella tiedostamisella ette näe todellisia mahdollisuuksia. Mutta tällä ryhmällä on upeaa tietoisuutta ja olette oppineet, miten tuntea, ja olette oppineet, miten mennään mielen ajattelun tuolle puolen. Mielen ajattelu on edelleen tärkeää, mutta olette oppineet, että on jotain muutakin.
 
Lähdetäänpä siis matkalla, matkalle juuri tänne. Kaikki mahdollisuudet ovat ympärillämme tällä hetkellä.
 
No niin, "mahdollisteleminen" - keksin tuon sanan - (Linda kirjoittaa) on taidetta. Se ei ole tiedettä. Se on jotain, mikä vaatii harjoitusta, taitoa, luottamusta ja myötätuntoa, koska aidossa mahdollistelemisessa mennään mielen tuolle puolen. Ette ajattele uutta energiaa. Ette yritä nähdä uutta energiaa. Koette sen. Tunnette sen. Annatte sen surista sydämessänne. Tunnette sen värähtelevän tai laajentuvan kehossanne. Tunnette joskus tunteen sen kera, mutta se ei ole ajatus. Emme yritä analysoida. Emme yritä analysoida. Miltä uusi energia tuntuu?
 
Voitte sulkea silmänne - tai olla sulkematta. Minulle auttaa aina, kun hyräilen/hymisen vähän itsekseni, silloin kun mahdollistelen. Mahd … mitä h …! (Naurua Lindan oikeinkirjoitukselle) Luulin, että minä olen huono kirjoittamaan sanoja! Hyräilen mielelläni, kun mahdollistelen. (Yleisö alkaa hyräillä) Se auttaa minua tuntemaan ja olemaan ajattelematta.
 
Miltä uusi energia tuntuu?
 
(Tauko)
 
Mikä on uuden energian laulu maapallolle?
 
(Tauko)
 
Miltä se tuntuu?
 
(Tauko)
 
Tanssikaa sen kanssa vähän.
 
(Tauko)
 
Hengittäkää sen kanssa.
 
(Tauko)
 
Uusi energia …
 
(Tauko)
 
Katsokaahan, jos ajattelette, ette mahdollistele. Jos tunnette, vedätte puoleenne. Kutsutte tätä mahdollisuutta. Tuotte sen pois horroksesta. Tuotte sen pois levosta, unesta, missä se on ollut.
 
(Tauko)
 
Tämä planeetta on nyt valmis siihen, uuteen energiaan. Se ei ollut valmis siihen 20 vuotta sitten, 50 vuotta sitten. Teillä on siis kaunis yhdistelmä halua ja tarvetta ja te olette kaunis "mahdollistelija" - se joka osaa tuntea mahdollisuuksia. Ja muuten, kun teette niin - voi, voitte vetää syvään henkeä ja levätä hetken - tämä on mielestäni vetovoimalain todellinen merkitys. Kyse ei ole jonkin ajattelemisesta älyllisesti, sen pakottamista mielellään tulemaan. Kyse on sen tuntemista. Kyse on antamisesta sen tulla ulos pitkästä horroksestaan tai ainakin neutraaliudestaan, ja nyt sitä vedetään luoksenne ja henkilökohtaiseen elämäänne. Sitä vedetään nyt lähemmäs maapalloa, lähemmäs valituksi todellisuudeksi tulemista. Se tulee lähelle ollakseen kanssanne.
 
Se on tavallaan kuin siemen. Siemen - siitä kasvaa kukkia tai vihanneksia - pikkusiemen kuoressa ja se vain odottaa ja odottaa. Se on neutraalissa tilassa ja vain odottaa. Sellaisia mahdollisuudet ovat. Ne ovat siemeniä - näkymättömiä siemeniä - jotka vain odottavat kylvämistä. Ne kylvetään tietoisuudella ja valinnalla ja ne odottavat tulemista tähän todellisuuteen kukoistamaan, ja sitä te juuri teitte.
 
Jos rupeatte ajattelemaan, rakentamaan sitä mielessänne, te ette mahdollistele. Te ajattelette ja se onnistuu tietyssä määrin, mutta ei kovin hyvin. Jos tunnette, niin vedätte ehdottomasti noita mahdollisuuksia elämäänne.
 
Niin, rakas shaumbra, se toimii maailmanlaajuisesti. Te ette tuputa sitä mihinkään, mutta kuka tietää - tiedemies voi herätä keskellä yötä ja ajatella: "Mistä tuo idea tuli?", juosta laboratorioon ja työskennellä päiväkausia värkkäillen. Mistä se tuli? Ja sitten hän ajattelee: "Olen todella fiksu." Mistä se tuli? Kenties juuri täältä.
 
Tämä on vain kertomaan teille, minne olemme menossa. Teemme lisää tällaista joka tilaisuudessa, joka kokoontumisessa ja sillä välin voitte tehdä sitä itsellenne. Katsotte taaksepäin - teette sen aivan hetken kuluttua, katsotte taaksepäin loppuunsaattamis-, ylösnousemus-, täyttymys-, valaistumiskohdasta - miksi tahansa haluatte sitä kutsua. Katsotte taaksepäin itseenne ja sanotte: "Mitä mahdollisuuksia haluan tuoda elämääni? Mitä haluan tehdä elämässäni?" Ette ole enää massatietoisuuden armoilla. Olette omillanne.
 
Ja rakkaat ystävät, kuten rakastan sanoa - ehdottomasti, ilman mitään "jossia, jaita ja mutteja" - kaikki on hyvin koko luomakunnassa ja te olette se, joka valitsee luomuksenne.
 
Tämän myötä, minä olen mitä minä olen, Adamus palveluksessanne. Seuraavaan kertaan saakka, au revoir.
 
***********
 
Cirmson Circle -aineistoa Tobiaksen, Adamus Saint Germainin ja Kuthumi lal Singhin kera on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka.
 
Crimson Circle on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, joita kutsutaan nimellä shaumbra ja jotka ovat ensimmäisten joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemuksen iloja ja haasteita, heistä tulee standardeja muille ihmisille näiden matkalla sisäisen Jumalan löytämiseen.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Adamus esittää viimeisintä informaatiota Geoffrey Hoppen kautta. Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia yleisölle ja kaikki ovat tervetulleita.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja opastaja yhtä lailla ihmisille ja enkeleille. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sisälläsi tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Voit vapaasti jakaa tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan informaatio kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta www.crimsoncircle.com.
 
Tekijänoikeus 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403.