МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия “Мерлин Аз Съм“

 ШОУД 1 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи

 Представено пред Аления Кръг на 3 октомври 2020 година

https://www.crimsoncircle.com/

 

Превод: Росица Стоянова

 

Аз Съм това Което Съм, Адамус от Суверенните Владения.

Добре дошли на нашата нова серия “Мерлин Аз Съм.“

Имам нужда от известно време, за да осъзная наистина какво осъзнавам, че вече сме в нова серия. Един вид, аз поглеждам назад към себе си в книгата си Времето на Машините. Тази книга ме вижда през 2020 година, там има група осъзнати Майстори, въплътени на планетата Мерлини и ние започваме нова ера. Оставихме всички стари боклуци назад. Човекът накрая разбра, че Реализацията не зависи от него. Човекът осъзна че не трябва да решава всичките си проблеми. Той не трябва да минава през всички тези перипетии и сълзи, съжаления и всичко останало. Той позволи на дракона да дойде да го разкъса на части, да получи прошката от Аз Съм ... тоест за Аз Съм, това не е голяма работа. Не е голяма работа. И тогава той позволява своята Реализация или осъзнава своята Реализация. Така че аз се обръщам назад към себе си стотици години докато навлизаме в тази красота на въплътени Мерлини на планетата.

Задачата не е от леките. Не бях сигурен, че това е възможно. В края на краищата това беше книга. Тя не трябваше да се изпълни буквално, това беше книга, но все пак ние го направихме. Поглеждам назад във времето, когато дойдох при всеки от вас в 2009 година, септември месец на моята първа среща с Шамбра. Погледнах тази пъстра група от пирати. Съмнявах се, ще можем ли изобщо да го направим. Разбира се, имах план. Разработих блестящ план, план който имаше известно отношение към театъра. Наметнах живота си като Шекспир, с неговата театралност, която трябваше да използвам. Загърнах се със сетивото шок. Да, шокът беше необходим, защото ако просто бяхме тръгнали по стария Ню Ейдж път, вие бързо щяхте да заспите. И така шок, провокация, много провокация за да ви държа на ръба на стола и постоянно да ви напомням защо сте тук. Вие сте тук не е заради хоби. Ако тогава това е било така, нямаше да се задържите тук. Щяхте или да се окажете от другата страна или да отидете някъде другаде. Но се изискваше постоянно напомняне за това какво правим тук.

Според мен добре се повеселихме. Надявам се.

ЛИНДА: Имаше и забава.

АДАМУС: Имаше и забава. Имаше много трудности.

ЛИНДА: Имаше и много трудности.

АДАМУС: Имаше много трудности (Линда се киска). И някои буквално бяха отсяти, защото това не беше това, което те искат, на което се надяват и това е прекрасно, защото както вече казах тогава, биха били достатъчно и пет човека. Но ние имаме повече от хиляда човека осъзнали своята Реализация.

Нова Ера

И така, от днес ние с Шамбра навлизаме в нова ера. Трябва да кажа, че ми се наложи да направя почивка (поглежда Линда), както навярно и вие скъпа Линда. След предишната серия ми се наложи да направя почивка. Наложи ми се да направя почивка за това, което вие наричате септемврийска ваканция. Въпреки че разбира се бях зает с някои от вашите събития, но ми се наложи да направя почивка от друг вид, почивка за размисъл. Накъде ще продължим? Каква ще бъде следващата ни крачка в новата ера? (той взима тиква от украсата на сцената) Обещавам, че няма да я изпусна нито върху теб, нито върху когото и да било.

ЛИНДА: Благодаря.

АДАМУС: Как ние с Шамбра ще навлезем в тази нова ера? Какво ще правим? Как ще се променя аз? Аз, Сен Жермен. Как ще са нагодя към новото съзнание на Шамбра, по пътя ни оттук нататък? Мога ли да съкратя количеството на провокациите? Малко. Не много, но може. Трябва ли да бъда по - мек и спокоен?

ЛИНДА: Не.

АДАМУС: Мисля, че не. Мисля, не.

ЛИНДА: Не.

АДАМУС: Трябва ли да бъда по - както казвате - трябва ли да стана по - близък и да взаимодействам с Шамбра на по - дълбоко и по проникновено ниво? (Адамус прегръща Линда през раменете)

ЛИНДА: Зависи от обстоятелствата.

АДАМУС: Зависи от обстоятелствата. Мисля, че сега това не е много добро социално дистанциране (Линда се смее). Трябва ли да провеждам повече срещи с Шамбра, нашите среднощни, нашите нощни срещи? О, не ми се струва така. Това би било ... това би служило на определена цел. И така, как да се преориентирам. Как да променя Адамус, който всъщност - това е всеки от вас? Какво по - различно бих направил? Линда, имаш ли идея?

ЛИНДА: Бъди наш приятел.

АДАМУС: Да бъда приятел. О, да. Какво става с вашите приятели? Може би не трябва да ставам такъв приятел.

ЛИНДА: Ето защо казах да бъдеш приятел.

АДАМУС: Да бъда приятел. А, защото вие си нямате. Добре.

ЛИНДА: Би ми се искало да имам приятел с твоята енергия и твоето ниво.

АДАМУС: Добре.

ЛИНДА: Да.

АДАМУС: И така, какво да направя за да се актуализирам, осъвременя? Всички вие трябва да се обновявате понякога. Какво различно трябва да направя? Трябва ли да се обличам различно?

ЛИНДА: Не. Ти си доста красив.

АДАМУС: Мисля, че Калдре трябва да се облича различно. Не знам за себе си.

ЛИНДА: О, стига!

АДАМУС: Какво?

ЛИНДА: Не се заяждай с него.

АДАМУС: Е, понякога той изглежда така сякаш ще ходи на лагер на бойскаути (Линда се киска). Харесват ми дълги развяващи се дрехи. Харесват ми елегантни дрехи.

ЛИНДА: Има подходящи прякори за това.

АДАМУС: Хареса ми как ме облече в "Страстта на Мерлин." Харесвам елегантни якета.

ЛИНДА: Имаме нужда от подкрепа в Реализацията. Ето от какво всички ние имаме нужда, Адамус.

АДАМУС: Имате нужда от подкрепа.

ЛИНДА: Да.

АДАМУС: Всичко от което имате нужда е да осъзнаете, че сте осъзнати. Как мога да ви подкрепя в това?

ЛИНДА: Ами тогава ни помогни да осъзнаем, че сме осъзнати.

АДАМУС: Да.

ЛИНДА: Не, това е безумен свят. Хайде, та ти го знаеш.

АДАМУС: Това е много безумен свят, но вие решихте да бъдете тук в това безумно време. Това е всичко, което мога да кажа.

И така, аз мислих за това. Разсъждавах. Ходих напред назад из своя елегантен апартамент в Клуба на Възнесените Майстори. Имам много други домове, но ми харесва да се задържам там. Ходих напред назад. Какво да правя с Шамбра? Как сега да се нагодя към вас?

ЛИНДА: Хм.

АДАМУС: И аз измислих отговора. Ще бъда по - директен с вас (Линда се смее). Какво? Ще бъда по - откровен. Искам да кажа, че много често ми се налага да създавам сложна схема за да привлека вниманието ви и мисля, че привлякох вниманието ви, така че, ще има малко повече прямота.

ЛИНДА: Добре.

АДАМУС: Нима това няма да ти хареса?

ЛИНДА: Надявам се.

АДАМУС: Да, да. Просто малко повече прямота в това, с което се занимаваме. С други думи да се захващаме за работа. Стига сме танцували наоколо. Не трябва - е, да, при необходимост ще ви провокирам. Но преди всичко, всичко ще бъде малко по - просто.

ЛИНДА: М-м-м.

АДАМУС: Малко по - просто.

На някои от вас може да не се хареса, защото човекът по своята природа е твърде прост, но Мерлин - да, така ще бъда по – директен, по - прост и ще продължа да ви забавлявам - в еднаква степен - и може би лично към вас ще бъда малко по - топъл. Така че, ми се наложи да преосмисля себе си, за да продължа работата си с вас.

Ще говорим много за това какво е да останеш тук, на планетата, като Майстор. С това са свързани някои трудности и нито една група никога не го е правила. Няколко отделни Възнесени Майстори, да, но не в този период от време, за който говорим с вас. Така че, много ще говорим за това.

Освен това както обявих, няма да бъда тук повече от пет години, може би малко по – малко, но не повече от пет години. От време на време ще идвам на гости. От време на време ще идвам заради забавлението, но това няма да бъде регулярно ръководство, защото няма да имате нужда от него.

Не, няма да имате нужда от него. Вие, истинските въплътени Мерлини, по целия свят ще бъдете много и, освен да се събираме от време на време, "Как вървят нещата? С какво се занимавате? Какво е да бъдеш Мерлин? Какви важни моменти узнахте по този път?" - вече няма да съм ви нужен. Което ме устройва. Имам с какво да се занимавам. Винаги ще бъда с вас, но вече няма да имате тази интензивна работа както сега. Разбирам, че вие и Калдре, може би сте малко уморени както и останалите сътрудници на Аленият Кръг.

Ще бъде много по – добре, ако хората чуват думите непосредствено от вас, а не чрез ченалинг, защото много от тях си мислят, че това е просто фокус. Те ще разберат, че всичко това е било просто изкуството на общуването, но отначало много от тях ще бъдат отблъснати от това. И така, вие ще застанете на чело и ще определяте, вие ще поведете следващите и аз трябва да призная, има още една ... няколко егоистични причини за това да не оставам тук повече от пет години. Искате ли да я чуете?

ЛИНДА: Боя се че да.

АДАМУС: Ти се боиш. Не трябва от нищо да се боите, освен от себе си и мен.

Приближаващата вълна

Не, причината е много проста. Приближава нова вълна и аз не мога да кажа кога точно ще дойде. Вие вече сте виждали това - онова, но ще има нова вълна. Това ще ги привлече, защото сега влияят няколко фактора: планетата става все по - безумна и това може да не спре. Когато планетата се побърква, хората търсят наистина прями отговори, истински отговори, без макио. И когато те по някакъв начин попаднат в Аления Кръг, те няма да видят гуру. Те няма да видят дори Възнесени Майстори, освен един приходящ. Те ще бъдат впечатлени от това, че при вас идват Възнесени Майстори, но същината на Аления Кръг не лежи върху плещите на Възнесени Майстори. Не, те ще видят вас и това ще окаже върху тях най - голямото въздействие. Те са мислили за това. Мечтали са за това - да срещнат истински Въплътен Майстор - и това ще бъдете вие.

Те ще дойдат от различни пътища. Те ще намерят нещо в Интернет, може би да кажем, има динамика, която е свързана с предстоящото излизане на филма, който ще придобие Световна популярност и това ще привлече определено внимание към Аления Кръг. Кой знае? Това ще се случва по най - различни начини и внезапно ще се появи съвършено нова група. Наричам вас Основатели, тези, които са тук вече от известно време, тези които се намират тук сега са Основателите. Вие наистина помогнахте да се заземи тази енергия. Много пренесохте на тази планета. Ако погледнете на това, което те наричат съдържание в Аления Кръг, всички послания от Адамус, мен и Кутхуми и дявол да го вземе сега имате дори Сарт. Хубава компания, Сарт, заедно с големите момчета, тоест наистина големите момчета.

ЛИНДА: (шепнешком) Тобиас.

АДАМУС: Щях да стигна до Тобиас. Ти ми шепнеш в ухото, сякаш мога да забравя Тобиас. За кого говориш? А, Тобиас. Да, имаме Тобиас и красотата на неговата работа, която много ще се хареса на много от първите. Материалите на Адамус поначало може да не им се харесат много. Те може да си помислят, че Адамус е твърде високомерен и помпозен. Вие разбира се вече сте видели друго, но отначало те могат да си помислят така както понякога сте си мислели вие.

Но тях ще ги привлече това изобилие от информация. Сега се полагат огромни усилия за това тя да бъде каталогизирана, архивирана, запазена по файлове за да може лесно да се намери. Те ще дойдат - о, и вие знаете какво е да си новак. Представете си себе си в най-лошото си състояние. Представете си, че се мятате и преобръщате не само в съня си, но и всеки ден, когато сте будни. Имате някакъв дисбаланс. Имате дисбаланс между духовното пробуждане и желанието да останете човек. Това е интересно. Вие сте се пробудили, но сега се опитвате да останете този човешки "Аз", който сте били; нищо добро не излиза от това, нали?

Те ще дойдат и ще бъдат преизпълнени с макио! Догоре с макио. Вие знаете това. Били сте там. И аз не казвам, че вие не сте били искрени. Има разлика между искреност и макио. Макиото като правило - това е външно изражение, в момента в който сте искрени, просто всичко зависи от това колко макио глупости трябва да пробиете за да постигнете искреност. Всички са искрени.

Така че, ще ви се наложи да противостоите на цяла маса нови, с всички тези въпроси, с цялото това макио, разфокусиране и само - разсейване - вие знаете какво е това, мисля, че болшинството сте изобретили сами - а после другите ще ви последват.

Затова, когато говоря за петте години аз разглеждам тази нова приходяща група, а те ще дойдат много скоро и после тя ще расте все повече и повече. Не зная ще ми стигне ли смелостта на Майстор, за да мина отново през това. Изглежда вие ме уморихте със своите действия. Не се шегувам за това.

ЛИНДА: С любов, нали?

АДАМУС: С любов.

ЛИНДА: (шепнешком) О, благодаря.

АДАМУС: Безусловно с любов. Но сега е ваш ред. Това е вашата карма - да се возите с тях, както аз се возих с вас (Адамус се смее). Вие по - добре можете да отговорите на техните въпроси. Ще можете да бъдете истински Въплътени Майстори, намиращи се тук за тях. И помнете, преминавайки през всичко това, Майсторът наистина ще може да бъде нетърпелив кучи син (Линда се киска). Това не означава, че трябва да седите с широка усмивка на лицето и всичко да украсявате. Понякога трябва да говорите прямо, а понякога - да бъдете провокативни. Понякога трябва малко да шокирате.

Но много искам да направите нещо, всички вие. Настъпвайки в новата ера, нека оставим миналото, да оставим пробуждането назад. Да оставим назад цялото това търсене на всичко. Вдишвате дълбоко, разбирате че сте осъзнати. Това е.

ЛИНДА: М-м-м.

 АДАМУС: Усещането не е лошо, нали?

ЛИНДА: М-м.

АДАМУС: Да. Това е. Оставихме всичко това назад.

Целият този шум от пробуждането, който ще доведе новите, който ще произлиза от новите, ще се превърне за вас в главоболие. Но от него има определена полза и удовлетворение. Има определена полза и удовлетворение. Но на вас като на Майстори искам да разкажа няколко лични тайни, за това, което аз открих и което не съм споделял дори с другите Възнесени Майстори.

Личен съвет

Когато работите с тях - и не е важно дали това ще стане вашата нова професия, за някои, ще бъде; някои ще се занимават с това от време навреме, някои ще бъдат замесени по неволя - но каквото и да правите, бъдете леко (говори бавно и драматично) ако не прекалено, театрални (Линда се киска).

Какво? Какво казах? Линда, ти засмя ли се? Или това беше...

Бъдете леко театрални! Не бъдете толкова дяволски скучни. Бъдете изразителни. Бъдете пълни с живот, дори ако не се чувствате така.

(кратка пауза)

Работете над паузите.

ЛИНДА: М-м.

АДАМУС: Игра. Това е игра на съзнанието. Играта на съзнанието!

ЛИНДА: Прекрасна книга.

АДАМУС: Прекрасната книга (е тук - https://store.crimsoncircle.com/act-of-consciousness-book.html) написана от прекрасен автор. В живота ви има малко самоизразяване и, може би преувеличавам, а може би не. Но вие знаете колко трудно беше (Линда се киска, Адамус е твърде театрален) да работя с някои Шамбра, и аз се питах, "Те живи ли са или мъртви?"

Трудно говореха. Изражението им беше такова (тъпо лице). В него нямаше нищо! Приличаше на тази черупка, в която живееше Сам. Това приличаше просто на ето какво (ходи като зомби).

Няма нищо лошо в самоизразяването и аз зная, че някои от вас си мислят, "О, това е толкова неловко." Наистина ли? Това изглежда неловко? Нима не се смеете? Може би се усмихвате? Мислейки си, "О, чичо Адамус просто преиграва." Но нима това не е по – добре, отколкото просто да седите в стол със затворени очи и мрън, мрън, мрън? Всички ще заспим.

Така че, това е важен съвет. Започнете да работите над това точно сега. Колкото по – рано, толкова по - добре.

ЛИНДА: (много театрално) Да, Адамус! Ще го направим! Ще го направим! Ще го направим!

АДАМУС: Добре.

ЛИНДА: Да!

АДАМУС: Благодаря. Малко по - силно, Линда. Още по - изразително.

ЛИНДА: Ще го направим!! (сграбчва Адамус)

АДАМУС: Но го поддържайте семейно ориентирано през цялото време. Може би не. Шок. Не, нима това не е...

ЛИНДА: Ще го направим!!

АДАМУС: Нима усещането не е приятно? В известен смисъл. Тоест ...

ЛИНДА: Да.

АДАМУС: ... част от вас казва, "О, това е толкова глупаво", защото ...

ЛИНДА: Не.

АДАМУС: ... имаше толкова напрежение в теб, това не означава, че трябва да си див. Това не означава, че трябва да се побъркваш, въпреки че сценичното изкуство може да бъде още толкова фино (говори бавно и драматично). Театралността може да бъде в очите или в острия поглед.

ЛИНДА: На мен ми се получава добре с очите.

АДАМУС: Или с тих глас ...

ЛИНДА: (шепне) добре ни се получава с очите ...

АДАМУС: ... който казва, "Не ме прекъсвай, Линда от Иса." (тя се киска) "Сега говори Майстор. Никога не прекъсвай Майстора."

ЛИНДА: (шепнешком) Добре.

АДАМУС: Закачам се с теб, но всъщност това не е лош съвет. Моля, добавете малко театралност, малко острота във вашия живот.

Искам да се върна към Театъра на Адамус. Правихме такъв по - рано и беше много весело ... на мен в края на краищата. Но това е един от атрибутите на Майстора. Престанете да бъдете скучни и досадни. Престанете да говорите монотонно. Играйте - не означава, че трябва да се побърквате (говори много осъзнато и с чувство). Това означава, че вие осъзнавате.

Вие осъзнавате предаваното съобщение. Вие осъзнавате, че говори всяка ваша част (върви точно към камерата). Не само думите излизащи от устата ви, но и жестикулацията на ръцете. Изражението на очите. Погледа. Не са нужни много думи. Не са нужни повече от 25 думи. Трябва просто да погледнете (много близо до камерата). Игра ли е това или сте вие, най - накрая завърнали се към истинското си неподправено "Аз"? Не зная.

И така, Шамбра (завръща се към стола си) забавлявайте се. Ще имате нужда от това. Трябваше да го кажа. Наложи ми се в миналото да правя такова нещо с Шамбра - колко вече съм тук - 11 години или изглежда повече. Забавлявайте се с това, става ли? Получавайте малко повече удоволствие от своята Реализация. Бъдете малко по -изразителни.

Аз много научих, по - конкретно от Шекспир, това - онова от живота си на Марк Твен, но Шекспир навлезе дълбоко, дълбоко в моята душа. Добре. Усмихвайте се и играйте по малко.

И така, наложи ми се да преосмисля себе си и да бъда по директен.

ЛИНДА: Добре.

АДАМУС: Да, точно така. Искате да попитате, "Как изглежда новия Адамус? " Той е по -  директен.

ЛИНДА: Добре.

АДАМУС: С Шамбра навлизаме в нова ера. 2020 година много от вас осъзнаха, много от вас се намират на самия праг на осъзнаването на своята Реализация. Ще разкажа за това малко по – късно, но дойде време за промени към новата ера дори в Аления Кръг, в самата организация. Сега те внасят някои промени и занапред ще има още. Настройката към вас, настройка към Шамбра и към това как те ще работят с вас, как те ще ви служат. Аз се настройвам и разбира се вие сега преминавате през множество настройки. Вие, стария скучен боклук и позволявате да се прояви вашето истинско "Аз."

Нека дълбоко вдишаме, театрален дъх (той прави дълго, дълбоко вдишване).

 Добре. Мисля, че разбрахте всичко. Започнете да се забавлявате.

 По - натам.

Разкриването на Мерлин

Да стигнеш да Реализация, да станеш Мерлин. Позволете ми днес да се върна към някои основи. Всичко това е естествен процес. Това наистина е така. И има нови, които ще спорят с вас по този въпрос. Те искат да има процеси и процедури. Те искат да имат система. Те искат да преминават през определени последователни нива. Така хората са програмирани и дори при това, че много нови - и това не означава, че те са млади; някои от новите могат да бъдат по - възрастни. О, те всъщност ще попитат, "Каква е вашата система? Къде е вашата книга? Какви са правилата? Какви са инструкциите?" Те ще поискат да знаят всичко. Няма да им е лесно да разберат, че всичко това е естествено. Но в края на краищата както и вие, те ще признаят, "По дяволите. Дори нищо не зависи от мен, човекът. Защо ми трябваше да преминавам през всички тези процедури за да се откажа от тях? Просто вдишваш дълбоко, позволяваш и тогава всичко се случва само."

Какво става? На заден план Майсторът преработва, изчиства целия боклук - извинете - вашият минал опит. Майсторът преглежда миналите животи, миналия опит и ги превръща в мъдрост с помощта на вълшебно докосване - динг! - ето така. Искате ли още веднъж да го направя? Добре. Вълшебно докосване - динг! Той превръща целият опит в мъдрост. Един след друг Майстора го преработва.

Мога леко да предскажа датата на вашата Реализация, защото не го правите вие. Аз наблюдавам как работи Майстора, наблюдавам човешкото ниво на съпротива или позволение и тъй като това е естествен процес, е наистина лесно да се види. Ето тогава и тогава Майсторът ще приключи прочистването в дома, преработката на цялото минало. И ние правим нещо за да помогнем на Майстора. Най - сериозното е - "Свободата от рода", "Травмата на Адам." Има още много от това, което правим, което помага на Майстора. По същество вие давате на Майстора позволение да влезе и да прочисти.

И когато цялото прочистване приключи, когато стигнете до тази точка на сближаване - когато Майсторът приключи работата с вашето минало, така да се каже, връщайки се към вашия стар боклук, но сега, когато всичко е почистено, Майсторът работи с човека в режим на реално време. Веднага, когато у вас се появи опит, Майсторът го превръща в мъдрост. Това се случва синхронно. Това става в реално време. Точно тогава и се появява Мерлин. Майсторът се е върнал и е пречистил всичко в миналото и го е превърнал в мъдрост, дори ако човекът може би в определения момент не го осъзнава.

Дори въпреки това, че човекът все още действа рефлекторно в отговор на миналото, той все още се намира в това възприятие, че с миналото нещо не е било наред. Но в един прекрасен ден човекът започва да разбира, "О, аз вече не зациклям на този проблем. Това не е проблем. Това беше просто опит." Но се случва така, че Майсторът наистина вече приключва цялата работа, а човекът все още живее, с ехото от миналото.

Човекът ще го преодолее по естествен начин. Няма нужда да работите над това. Но сега при нас се появява Мерлин, защото всичко вече е превърнато в мъдрост и мъдростта възниква едновременно с човешкия опит. Това е Реализацията. Тя никога не е зависела от човека. Подробно сме говорили за това на някои от нашите срещи в Кихак, а също така в "Страстта на Мерлин."

И тогава става Реализацията. С други думи, Майсторът е изпълнил своята работа и сега човекът просто трябва да си позволи да го осъзнае. Ето защо някои от вас все още ... някои от вас сега са много обезпокоени, "О-о-о! Аз не съм един от 1012 - те човека за които говори Адамус." Може би да, а може би не. Вие просто можете да не го осъзнавате. Много от вас сега се намират точно в момента на сближаването, в момента на завършването на работата на Майстора. Може би им е останало да прочистят няколко малки детайли за това идва дракона и започва дълбокото потапяне, и вие си мислите, че живота ви се преобръща с краката нагоре. Но всичко това е просто драконът, почистващ последните детайли, а после може би след седмица, след месец ще се окажете на края на пътя. Това наистина няма значение.

За човека е важно просто да го осъзнае. Просто понякога излизате от своята малка кутийка, от своя ум и си позволявате да се престорите или да се държите така сякаш вече осъзнавате, че Майсторът е направил всичко. И в това преструване ще откриете истината, че всичко вече се е случило. Понякога трябва да се преструвате или да си представите за да разберете, че всичко всъщност се случва.

Някои от вас все още са много, много ментални или имате такава превзета представа за това как трябва да изглежда всичко, че не виждате дори това, което се намира точно пред вас, своята Реализация.

Не се съмнявам, че всеки от вас, който сега слуша и ще остане до края на тази среща ще стигне до своята Реализация. Всъщност това няма значение, когато не се притеснявате за това. Колкото повече се притеснявате, толкова повече не си позволявате да се осъзнаете. Всичко вече се е случило. Това е естествено събитие. То се случва естествено.

Вдишайте дълбоко и му позволете да се случи.

Вие все още мислите за това. Продължавате да мислите, "Какво трябва да направя? Защо не се случва с мен? С кого се е случило? Мога ли да получа списъка с 1012- те човека, с които е станало?" Не, спрете. Млъкнете.

Аз казах, че ще бъда по - директен, нали? Нима това не е директно?

ЛИНДА: Много!

АДАМУС: Добре. Тъй като това е едно от моите обещания, ще бъда по - директен. Но спрете за миг и просто си позволете да усетите и осъзнаете, че Майсторът е направил всичко - или почти всичко - и се появява Мерлин, а после ние продължаваме напред.

Много от вас нервничат и казват, "О, сигурно съм си измислил всичко това." Да вие си измисляте всичко, така че защо да не измислите и това? Защо да не измислите своята Реализация? Това е игра в най - добрия и вид.

Чувствам силно напрежение в кръга на Шамбра и това предизвиква смях у мен. Наистина не бива да се смея над вас, но го правя. Не мога да не се смея. Говоря прямо нали?

ЛИНДА: Аха.

АДАМУС: Добре. Кажи ако говоря твърде прямо.

ЛИНДА: Сериозно?

АДАМУС: Не (Линда се киска). Не, не искам да чувам за това. Аз зная своите граници с Шамбра, о, и колко пъти съм се приближавал до тях.

И така, докъде бяхме стигнали? Говорихме за вашата Реализация. Просто вдишайте дълбоко. Тя е тук. Става ли? Сега позволете на човека да осъзнае, че тя е тук. И вие казвате, "Е какво, аз всичко си измислям? Трябва да стане нещо външно като знак за това, че аз наистина..." Не, не трябва. Всъщност не. Вдишайте дълбоко - харесва ми как говори Кутхуми - "Аз съм просветлен." Това е. Вършете си работата. Продължете деня си. Правете това, което правите и ето, вече се намирате в Реализацията, а не мислете за нея. Твърде силно преживявате заради естествения процес. Процес - мога да ви гледам в очите, изчакайте секунда - искам да ви погледна в очите (Адамус се приближава близо до камерата) и да кажа, че вашата Реализация или се е случила или е вече близко.

Вдишайте дълбоко. Позволете я. Спрете да се притеснявате.

Зная, че ще престана да се притеснявам за това. Ние ще престанем да говорим за това, защото вървим напред. Имаме много работа. Това е нова ера за Шамбра. Готвим се за идването на следващата вълна, но всъщност има нещо много по - важно - намирайки се тук, на планетата в качеството си на въплътени Майстори.

Планетата сега - коварна игра. О, това е коварна игра и вие сте нужни тук. Вие сте ми нужни тук. Вие сте нужни на планетата тук, Възнесени Майстори, тези които ще дойдат след вас, на бъдещето, на миналото, на всички сте нужни тук, сега. Не е нужно нищо да правите, освен да се наслаждавате на живота, да се наслаждавате на изобилието, да се наслаждавате на чувствеността, но останете тук.

Времеви конфликт

О, планетата е въвлечена в коварна игра. И тази игра, ако добре се вгледате - говорих за това в Кихак - тази игра се води между миналото и бъдещето. Сега те са в кавга. Миналото и бъдещето се състезават. В известен смисъл това е добър знак, защото той отбелязва, той показва, че великият цикъл, който продължава стотици хиляди години на тази планета е готов да стигне до своя край. Когато миналото и бъдещето се сблъскват и се противопоставят, както помните от собствения си живот, когато това се случва на планетарен мащаб, ще бъде тежко за понасяне, но това е добър знак, че планетата се развива и се прочиства.

И така, сега имаме времеви конфликт. О, аз обичам времето. Обичам, когато няма време. Обичам свободното време, но обичам и цялата теория и понятие за време. То - е спойката, която държи всичко наоколо. То създава гравитацията. То създава физиката. То създава всичко. Вълнуваща тема и ние много говорим за нея в Кихак и до определена степен говорим тук на нашите Шоудове.

Има конфликт между миналото и бъдещето. Можете да видите това точно сега. Погледнете всичко, което се случва на планетата, стълкновенията, битките, конфликтите и можете енергийно да ги свържете с времето, с миналото и бъдещето. Нито една от страните няма да победи. Това е потресаващо. Вие вече знаете, че в конфликтите никога никой не побеждава. Но става ето какво - кардинално се променя възприятието за минало, бъдеще и за самото време.

Ето какво става при вас с времето. Появява се възприятие, че точно времето ви е дало такива ограничения, че точно в него се съдържа това, което вие смятате за карма, че точно то задържа вината и срама. Ще изследваме времето като истински Мерлини.

Реализацията. Вие ще се осъзнаете, ще се върнете по - късно ще кажете, "О, Адамус! Адамус, трябваше да слушам. Притеснявах се за Реализацията. Продължавах да чувствам, че трябва да я осъществи човека, а после изведнъж се случи и аз най - накрая осъзнах, че съм осъзнат." Човекът осъзнава Реализацията, която вече се е случила. А после ще попитате, "Защо ми позволи да изгубя толкова много време да се притеснявам за своята Реализация?" И, да, ние ще дочакаме този момент.

Подкрепа за Реализацията

Но засега бих искал да направя нещо, което просто да помогне и да ви подкрепи докато осъзнаете своята Реализация. Бих искал да проведа DeramWalk Реализация.

ЛИНДА: А!

АДАМУС: Не днес. Не днес. Искам да го направя много особено и затова ми е нужно взаимодействие с друга група Възнесени Майстори, а после с някой на Земята, който вече е осъзнал или осъзнава своята Реализация. Трябва да се настроим. Тук има много части и елементи, които трябва да бъдат дирижирани. Изобщо не е съвсем, но...

ЛИНДА: (шепнешком) Добре.

АДАМУС: ... звучи добре.

ЛИНДА: (шепнешком) Да.

АДАМУС: Добре, ще го направим. Ще проведем DeramWalk Реализация, където, особено ако усещате, че не сте осъзнати или не сте сигурни - например днес чувствате, че сте осъзнати, утре се чувствате идиот - ние ще проведем DeramWalk Реализация, за да можете да навлезете в своята Реализация, да видите какво е, а после да решавате да я вземете ли със себе си или не. С други думи, да я осъзнаете като човек.

Ще я задвижим, ще я планираме на стратегически правилната дата. Това ще бъде забавно.

ЛИНДА: Кога?

АДАМУС: На Хелоуин.

ЛИНДА: Охо!

АДАМУС: На Хелоуин.

ЛИНДА: Еха!

АДАМУС: На деня на мъртвите.

ЛИНДА: Охо!

АДАМУС: Всъщност това е деня преди смъртта, но ... денят на мъртвите, защото някаква част от вас вече е умряла. Вие просто още не сте я погребали. Хех!

ЛИНДА: О!

АДАМУС: Говоря директно.

ЛИНДА: Чух те!

АДАМУС: Да, да.

ЛИНДА: Чух те!

АДАМУС: Да. Не, част от вас вече е умряла, но вие се опитвате да я опазите жива. Тя е включена към изкуствената - както вие я наричате - система за поддръжка, към вашите емоции. В медицината това би бил кислород, лекарства, морфин и тям подобни.

ЛИНДА: Система за поддържане на живота.

АДАМУС: Система за поддържане на живота. Благодаря. И вие поддържате живота в някакви свои стари части. Не знам защо, но ние ще ги убием (Адамус се смее). Да. Не, искам да кажа в добрия смисъл на думата. В този DeramWalk Реализация, ще ги изпратим да си почиват, така ще бъде най - точно, за да можете да разберете, че те са в миналото. Няма нужда да се държите повече за тях и ще се пренесем в бъдещето или във вашето осъзнато Аз, което вече е тук. Вие просто не го осъзнавате. Ще направим това на Хелоуин и също така съм сигурен, че тази година Хелоуин ще бъде особен, защото ще бъде на пълнолуние. Това е Луната на Ловеца. Това е Синята Луна. И така, веднъж на Синя Луна - веднъж при Синя Луна - вие си позволявате Реализацията.

Времето на Синята Луна. Това не се случва често. Последния път Синята Луна на реколтата, беше някъде преди 76 години, а по - точно през 1944 година - още едно време на велики промени на планетата.

ЛИНДА: А.

АДАМУС: И така, нека го направим. Да направим заедно DreamWalk на Синята Луна на Ловеца на Хелоуин 2020 година. Зловещо име.

ЛИНДА: Еха.

АДАМУС: 2020 година и така е достатъчно тежка, но Хелоуин на Синя Луна (драматично) - е прекрасно време за Реализация.

Добре. Дълбоко вдишване.

Трябва да получавате удоволствие от това. Знаете ли, по този път аз усвоих едно нещо - да станеш сериозен и надут, е лесно. Не казвам, че някога съм бил такъв, Линда, но е много лесно да станете сериозни, надути и самодоволни. Но вътрешно вие знаете, че това самодоволство - е пълна глупост. Но вие ставате толкова досадни, скучни и надути. Отваряте се и разбирате колко всъщност свободен е вашият дух. Това е което ми харесва в актьорската игра. Това е волна птица. Това е Свободна Енергия. Това е свободното време в което аз живея (Линда пляска с ръце). Така че получавайте удоволствие. Благодаря. Благодаря. Задръж аплодисментите за после.

ЛИНДА: Аз съм във възторг! Това е отлична идея за DreamWalker. Ура!

АДАМУС: Така си и мислех. Да, така си и мислех.

ЛИНДА: Боже мой. Каква отлична подкрепа.

АДАМУС: Да. Ще бъде много весело.

ЛИНДА: Аха!

АДАМУС: И знаете ли, за да стане в определен ...

ЛИНДА: Аха!

АДАМУС: ... ден от календара, нещо интригуващо или нумерологична дата - която в болшинството от случаите нищо не означава - но Хелоуин, пълнолунието, преход към Реализацията (е много театрална). Ще се върнете или не?

Ще се погрижа да се върнете (Линда се киска). Гарантирам и още, това ще бъде платено мероприятие. Е, наистина. Защо трябва да бъде безплатно? За колко искате да станете осъзнати? - колко ще струва това? (обръща се към Линда) - 25 долара. Ще станете осъзнати.

ЛИНДА: Охо! Евтино.

АДАМУС: Това е сделката на века.

ЛИНДА: Еха!

АДАМУС: Това е потресаващо. Отстъпка от 27 милиона долара. Сега вие получавате Реализацията само за 25 долара.

ЛИНДА: Еха!

АДАМУС: Не бързайте, сега количеството не е ограничено.

ЛИНДА: Но почакай!

АДАМУС: Това още не е всичко! (те се смеят) Какво още?

ЛИНДА: (шепнешком) Не зная.

АДАМУС: О, ще получите музиката (Линда се смее). Ако не ви е харесал DreamWalker, но ви е харесала музиката ще получите музиката. Получавате я безплатно. Забавлявайте се ...

ЛИНДА: Това е толкова хубаво.

АДАМУС: ... със своето само изражение. И ето още един момент, за който ще говоря директно. Ще измисля дума. Ако виждам, че сте досадни и скучни и се държите като измръзнали, ще намеря подходяща дума, която да описва това. И ще ви наричам така. И, не ще измисля дума. Тя няма да бъде груба. Но ще прилича на "дебил" - или нещо подобно, но ще бъде дума, която всички ... нещо като "макио", което не съм измислял.

ЛИНДА: Добре.

АДАМУС: Тя ще прилича на макио, но много точно ще определя това, което сте вие - досадни сухари. Забавлявайте се! Играйте!

Добре, може би да продължим нататък. И така, харесва ли ти идеята за DreamWalker - а?

ЛИНДА: Според мен - звучи божествено.

АДАМУС: Добре. Добре. Харесва ми. И така, продължаваме нататък.

Наръчник за Реализация

И още, ще направим ето какво: ще оставим своего рода пособие, ръководство. То няма да бъде списък с правила, а полезни съвети за тези, които достигат до своята Реализация. Но това също така ще бъде своего рода документиране на вашата история, на вашето разбиране.

Има някои неща, които вече знам, че ще влязат в него, а други ви предстои да откриете. Много бих искал да съставя такова ръководство, ще го поместим в Аления Кръг и ще го допълваме. А Линда и Джийн Тиндер, която е мениджър по съдържанието, заедно ще го водят и допълват. Не е задължително да го публикуваме веднага. Ще го направим когато ще бъде достатъчно обемно за да бъде публикувано. Всички тези препоръки ... ще ги наречем нещо подобно на, "Наръчник на Мерлина по Въплътено Оцеляване."

ЛИНДА: Звучи добре.

АДАМУС: Да.

ЛИНДА: На път е.

АДАМУС: Да, вече виждам ...

ЛИНДА: То може да се развива. Да.

АДАМУС: ... рисунката на обложката.

ЛИНДА: Разбира се.

АДАМУС: И Калдре мисли, че той ще я направи. Но не, мисля, че аз ще я направя. Това ще бъде праволинейно.

ЛИНДА: Той ще си даде мнението.

АДАМУС: Това ще бъде праволинейно.

ЛИНДА: Той сам ще отговори.

АДАМУС: Но като Мерлини ще ви бъде малко трудно - "малко", меко казано - често ще ви бъде трудно. Само защото сте реализирани не означава, че изведнъж света ще се промени и ще се приспособи към вас. Всъщност света в някои неща става малко по - уродлив, а в други – по - красив. Но няма да ви бъде лесно. Ето защо Сарт и другите просто казаха, "Е! Не. Ще премина от другата страна", FM (Джон Кудерка). Те се оказаха пред избор, "Защо да оставам? Защо да оставам?", и, аз мисля, че Сарт отначало съжаляваше малко за това. Той чувстваше, че вероятно не е оправдал нито своите, нито вашите очаквания, но да останеш е трудно.

Сега енергиите се оформят по такъв начин, че да направят това да кажем толкова приятно, колкото е възможно. Ние работим с Шамбра; по - конкретно Аленият Съвет работи над това, за да ... те не могат да го направят вместо вас, но могат да помогнат да се създаде динамика, позволяваща ви да останете тук по - комфортно. Например това, което се отнася до изобилието. Наложи ни се да се справим с изобилието и слава богу, до голяма степен с това е свършено. Или тези, които бяха против изобилието напуснаха или вие разбрахте, че изобилието е естествено. Това е вашата енергия. Защо вие да не бъдете изобилни?

Така че, оставяйки, убедете се, че сте изобилни. Убедете се, че няма да ви се наложи да се притеснявате за пари. Това е един от най - големите проблеми. Да се убедите, че здравето ви е в баланс. Отново, ние не можем да го направим вместо вас и ние разбира се можем да подредим масата. Ха! Можем да подредим чиниите, вилиците, ножовете, чашите, да приготвим всичко за вас. Вие трябва просто да напълните посудата, блюдата. С други думи в крайна сметка вие - сте тези, които трябва да направите всичко, ние безусловно можем да помогнем, да настроим динамиката.

Бидейки въплътени Майстори, нито един от вас не трябва да се притеснява за всички тези стари потребности. Но ще повторя, ние можем да помогнем да подредим масата; вие трябва да дойдете, да седнете на нея и да хапнете.

Ние - не искам сега да задълбавам твърде в това, Калдре вижда много от това и започва да се обърква - ние създадохме специален съвет в Аленият Съвет, за да работим тясно с тези, които решат да останат, но вие все още изпитвате големи трудности в някои проблеми, по - точно здравословни. Имаме цяла може да се каже група по здравето, здравна бригада, която ще работи непосредствено с вас. Те не могат да го направят вместо вас, но могат да ви покажат някаква енергийна динамика, която вие може би не сте виждали, защото все още сте склонни да засядате в главата и да се опитвате да разберете всичко по старому.

Те ще работят с вас по изобилието. Те ще работят с вас върху разбирането кога - и те наистина ще работят с вас - върху разбирането кога да се отстраните, просто да бъдете в уединение, в убежище. Те ще работят с вас - тези които пожелаят - и ще трябва да имате място, където да можете да отидете, различно от обичайния ви дом. Място, където можете да се уедините. Наистина ще ви е необходимо. Това може да бъде ваше собствено или пространство под наем - няма особено значение, стига да ви е достъпно.

И така, ще работим с вас по тези въпроси за да можете да останете и да бъдете толкова щастливи и удовлетворени, колкото е възможно това. Все едно ще има трудни времена, защото вие си взаимодействате с окръжаващия ви свят.

Позволете ми да ви разкажа за първите точки, които ще включим в пособието "Ръководството на Мерлин по въплътено оцеляване." Няколко основни момента.

Първото правило на Мерлин: Стой зад ниската стена

Първа точка - и това ни връща към Тобиас - "Стойте зад ниската стена."

ЛИНДА: Да.

АДАМУС: Това е правило номер едно по много важна причина. Веднага щом бъдете въвлечени в политиката и опитите да спасите света; веднага щом застанете на страната на мъжете или жените, женствената богиня или тъпоглавия мъж; веднага след като бъдете въвлечени – светлина, тъмнина и тям подобни - ще бъдете всмукани. Ще бъдете всмукани. И дори да сте въплътен Майстор и да казвате, "Да, но аз съм извън това", то поне ще ви хване за крака и може би ще ви стегне в гърдите. Може би няма да ви хване изцяло, но това е безполезно! Да се въвличате в това - е пълна загуба на енергия.

Веднага мога да ви кажа, че никоя от страните няма да победи. Било то светлината или тъмнината, доброто или лошото, мъжкото или женското начало, Доналд Тръмп или Джо Байдън - никой никога няма да победи. Вие казвате, "Но нима някой не побеждава на изборите?". Да, нали? Наистина?

ЛИНДА: Ой, ой.

АДАМУС: Просто казвам как е. Дори ако отнеме време за да определите кой ще стане президент, никой няма да спечели (Линда се смее). Не, и нито една от страните.

ЛИНДА: Не, аз разбрах! Това е готино!

АДАМУС: ... никога не побеждава. Докато съществува дуалноста, докато съществуват тези конфликти - които хората изглежда обичат; от които са зависими - тази борба ще продължава. Никой не печели. Дръжте се по - далеч от тях. Не сте тук заради това. Ще отида толкова далеч, че ... защото сега съм директен. Аз ...

ЛИНДА: Добре. Добре.

АДАМУС: Ще си облека ...

ЛИНДА: Трябва да ти купим нова тениска.

АДАМУС: ... тениска, "Аз съм директен."

ЛИНДА: "Аз съм директен." Добре.

АДАМУС: Ако все още чувствате необходимост да участвате в подобни неща, веднага напуснете. Напуснете Аления Кръг, защото вие така или иначе ще напуснете - след шест месеца или след година, защото все още сте зависими от "каузите." На тази планета няма никакви "каузи." Всъщност такива няма, има само хора, които се борят за тях.

Тази планета би разрешила толкова техни проблеми - глад, екология и войни - ако хората бяха престанали да се борят за каузите. Самата борба, самите хора създават тези цели. Решенията за всеки от тези проблеми вече съществуват - околната среда, енергийната криза с бензиновите двигатели, финансовата криза - решения вече има. Но докато хората се борят, приемат нечия страна, не слушат и не отиват навътре, тази борба ще продължава. И вие може да вините за това някой друг - зная, че някои от вас сега са много разстроени и това е добре.

Наистина трябва да помислите, ще останете ли с нас, имайки предвид какво правим, защото аз няма - докато съм тук - няма да търпя това дуалистично - зависимо поведение.

И тук ще отговорите, "О, Адамес, ти не разбираш. Света - е ужасно място." Не, това не е така. Вие не разбирате. Ако го наричате ужасно място, ако не притежавате приемане за да позволите на другите да преживяват опит, който те желаят, какъвто и да е той, то вие нищо не разбирате. Не разбирате, че отговорите, решенията за тази планета са относително прости и всичко започва с няколко човека, които са позволили своята Реализация. Те вече не се борят. Ако се борите, вие сте неосъзнати. Ако се борите за нещо и се сражавате - това не означава, че не можете да имате свое мнение по въпроса - просто го имайте зад ниската стена, дявол го взел. Минете в страни и останете там.

Планетата сега се побърква от хора, които обичат борбата. Това поражда емоции. Това им дава причина да искат да живеят. Това им дава повод да искат да се борят за нещо. Всички вие знаете това. Някои от вас са се родили в семейства, които обичат да се борят (Линда се смее, когато Адамус я посочва) и вие знаете, че те живеят заради това. О, те се оплакват. Те обвиняват околните, но те обичат да се борят.

И така, първа точка в ръководството - стойте зад ниската стена.

Второто правило на Мерлина: Живейте в света, но не му принадлежете

Втора точка: разберете, че живеете в света, съществувате в света, но вече не му принадлежите. Това е сложно, защото ви се иска и едното и другото. Иска ви се да живеете в света и да продължите да му принадлежите. И често ще се чувствате самотни, отделени и съвсем различни. Ще се усещате съвършено, абсолютно различни – знаете, че вече е било така в ранната ви възраст - но сега казвам различни "други." По - рано ви се струваше, че сте различни; сега ще знаете, че сте дяволски различни.

Живеете в този свят, но няма да му принадлежите и това ще предизвика тъга, защото вие обичате тази планета. Това не значи, че няма да можете да я обичате, но това поражда меланхолия. Разберете, вие го преодоляхте. Вие излязохте отвъд пределите на линейния свят. Може да продължите да пребивавате в "И", тоест може да съществувате в него, но той не ви владее вече. Това е справедливо за болшинството от хората на планетата – човечеството, планетата, както и да ги наричате се владеят от него. Но то вече не владее вас. Можете да обичате планетата. Можете да се любувате на природата. Може да се наслаждавате на хубава музика. Може да се наслаждавате на хумор, танци, изкуство и бизнес, каквото поискате, но това вече не е ваше. Вече не е ваше.

Нека дълбоко вдишаме това.

Третото правило на Мерлина: Променяйте се в процеса на общуване

Следващата точка в нашето ръководство - процеса на общуване. Осъзнайте, че процеса на общуване за въплътения Майстор се променя кардинално. Какво значи това? Няколко момента.

Първо, вътрешното общуване. Бърборехте в главата си бог знае колко време, колко живота; бърборехте в главата си. Усъвършенствахте мислените разговори, усъвършенствахте бърборенето в главата, разговаряхте в ума си и дори създадохте различни части от ума, които говорят помежду си. Това все още е вашия мозък, дявол да го вземе. Майсторът превъзмогна това. Не му е нужно да работи над нищо, всичко се случва от само себе си. Но осъзнайте какво се случва. Това е много важен момент. Осъзнайте какво става.

Вътре във вас възниква ново чувство за общуване и с вас говорят не вашите наставници. С вас не говоря аз. Говори както бихте могли да кажете вашата същност. Вие говорите, истинските вие. Разговорът не е задължително да бъде с човешки думи, но може да бъде и така. Отначало може да си помислите, че просто отново говорите с още една част от ума си. Но после ще видите дълбочината и простотата. Така и ще разберете, че това се различава от обичаен мислен разговор, мислени схватки. Общуването става много ясно и много реално и не възникват никакви съмнения, когато се намирате в това усещане за общуване със самия себе си.

Вашето тяло общува със самото себе си, но това не е език, а енергийни импулси известни като анаятрон, който бавно напуска. Вие общувахте със самите себе си от една клетъчна кула във вашия мозък до друга клетъчна кула в мозъка в същата затворена система. Но сега при вас се появява друг вид общуване. То е по – просто, но ефективно и се намира извън мозъка. Осъзнайте това. Не трябва да правите нищо с това; просто го осъзнайте.

Вашето общуване с другите хора също се променя. Някои от вас много добре умеят да общуват, но вие използвате много думи. Използвате интерфейса на мозъка, тоест говорите с другите от мозъка си. Използвате плоски, скучни и не изпълнени с енергия думи.

Ще забележите, че общуването ви с другите хора внезапно се е променило. Нужни са ви много малко думи - точно това е показател за истинския Майстор или истинския Мерлин. Много малко думи, защото те вече не са ви нужни. Достатъчно е просто вашето присъствие. Но разумът може да каже, "Не, ние трябва много подробно и щателно да обясним." Не, не трябва. Майстора може да каже няколко думи носещи в себе си богат и плътен смисъл, който човекът може да не разбере веднага. Може да има нужда да се разходи по улицата или да преспи с това послание, но то вече е в него.

Започнете да осъзнавате това ново общуване с другите хора, което не изисква много думи. Може би няма да му навреди малко театралност. Започнете да осъзнавате новия процес на общуване. Може да говорите на човека с много малко думи, но обемът на общуването с него ще бъде невероятен. Не се страхувайте да разкриете тази част от себе си. Много от вас бяха затворени, вие не искахте да разкривате тази част от себе си. Преминете отвъд това. Отворете се - това е нормално. Никой няма да открадне вашата енергия, освен ако не го поискате.

Целия процес на общуване се променя, това не се случва за един час, но е важно, то е част от наръчника по оцеляване за въплътения Мерлин. Той започва да разбира, че процеса на общуване изцяло се променя.

Четвъртото правило на Мерлина: Простотата

По - натам идва простотата. Човешкият ум усложнява всичко дотолкова, доколкото е възможно. Можете да зададете на човека много прост въпрос или лека задача, а той ще я усложни. Мозъкът обича да прави така. Това оправдава неговото съществуване. Мозъкът смята, че така се разширява. Това му придава индивидуалност. Но работата е в това, че всичко е измислица на мозъка и всичко това е сложно. Много сложно.

Между другото, виждам как Джийн търси цитати, които може да помести на главната страница на Аления Кръг. Това ще пасне.

То ще привлече новите. Това би им се харесало. Тоест, те ще разберат, че тази група или е истинска, или е луда и вероятно ще ги привлече това, че вие сте луди.

ЛИНДА: Или и едното и другото.

АДАМУС: Или и едното и другото. Така че простотата - това е ключът към всичко.

Животът на Майстора е простота. Майсторът няма нужда да я усложнява. И в тази простота всъщност не се крие скука, а умението да възприемаш това, което мозъкът никога по - рано не би могъл да възприеме.

Вие все още сте склонни всичко да усложнявате и аз ви питам, "Защо усложнявате всичко? Нима всичко не е много просто", и тогава започвате да спорите с мен. "О, Адамус, ти не разбираш." Аз разбирам. Харесва ви да усложнявате всичко. Искате ли всичко да бъде много по - просто? Ето какво прави Майстора.

Така че вие започвате да опростявате живота си. Какво значи това - да си опростиш живота? Много ще говорим за това, това означава, че от точка А до точка Б вие се движите директно, а не - забравих как го наричахме - на зиг - заг и осморки, както обикновено прави човекът. Това е директен път. Било то от творение към проявление или всякакъв друг - вие избирате директният маршрут.

Защо да блуждаете в гората, защо да се преструвате, че сте се загубили, ако може просто да преминете по прекия път от вдъхновението към проявлението? От промененото съзнание или възприятие - защо да губите време в размисъл? Просто - щрак!- направете го. Всичко опростявате. Това ще бъде един от първите параграфи в ръководството по оцеляване.

По - натам в ръководството по оцеляване ... нека просто дълбоко вдишаме това. Наистина усетете това за миг.

(пауза)

Опростяване.

Общуване.

Живеете в света, но вече не му принадлежите. Той не е ваш.

И застанете зад ниската стена. Много, много важно.

Още две правила и ще продължим напред. Още две.

Петото правило на Мерлин: Красота

Красота. Следващата точка - красота.

Когато опростявате своята енергия, вие започвате да осъзнавате все повече красота. Това не е някаква глупава красота, която просто си измисляте, а истинска, чувствена, дълбока красота. В какво? В какво?

Тя може да бъде във всичко. Вътре във вас, да започнем с това. Вие наистина ще видите красотата в себе си. Красотата - едно от тези сетива, които ние наричаме ангелски. Едно от присъщите на вашето същество, но вие почти не го използвахте досега бидейки човек на Земята. Но сега в живота ви има красота. Можете ли да си представите? Виждате красотата в облаците. Чувате я в музиката. Това е по - чувствен живот. Ще се завръщаме още към това.

Искам за малко да се върна към общуването.

Ще се научите да общувате със себе си по различен начин. Това е голяма крачка. Също така ще се научите да общувате с другите хора по различен начин. Не с толкова много думи, но това е нормално. Защото ще общувате с всичко - било то дърво, кола, птица или куче. Общуването ще стане много лесно и гладко. То ще престане да се управлява от ума. Общуване ще има винаги. То няма да изисква думи.

Процесът на общуване - това енергия; вие или приемате - как го наричате - или проектирате или приемате. Предавате или приемате. По такъв начин вие общувате с всичко.

И някои хора може да си помислят, че е глупаво да общуваш с колата си. Не трябва да говорите на глас, но това е най - естествената способност на света - общуването с всичко; неодушевените предмети, чашката от кафе, тиквата – общуването, то е естествено, защото е ваше. То е изцяло ваше.

Остана още нещо. Ще говорим за красотата, тя ще бъде включена в ръководството, защото Майсторът наистина започва да осъзнава простата красота във всичко.

Засега ще спрем дотук. Имам още няколко точки, но ще поговорим за това друг път.

Нека да започнем да съставяме ръководството. Внесете своята лепта било то чрез социалните мрежи или напишете в Аления Кръг. Нека започнем да съставяме ръководството първо за да знаете какво се случва и второ за тези, които ще дойдат след вас, особено когато започнат наистина да ви изморяват и ... о! - те ще се опитват да изсмучат от вас енергия, което всъщност не могат да направят. Вие просто им дайте ръководството (Адамус се подсмихва) и кажете да го четат. Шегувам се.

Енергийни динамики

По - натам. Това е много важно. Искам да му отделя известно време и ще го обсъждаме на бъдещите ни срещи. По - натам. За много това е важна и деликатна тема. Дори може да се каже често това е неудобна тема. Чудите се как изобщо сте се въвлекли в това. Това е тема към която ще подхождаме внимателно за да не претоварим никого. Тази тема сега е много актуална за болшинството от вас - това е ЕД (Адамус се подсмихва).

ЛИНДА: Образователна наслада.

АДАМУС: Е, може и така да се каже. ЕД - това е Енергийна Динамика (Линда се смее).

Досега вие възприемахте живота много практично. Гледате всичко от практична гледна точка и това е добре. Казвате, "Порязах си палеца, тече кръв и се порязах, защото не бях внимателен с ножа." А после отивате на лекар и той ви зашива раната, поставя шевове и може би ви изписва някакви лекарства. Това е практичен поглед върху това, което се е случило с вашия пръст. Но има и енергийна съставляваща. Когато разберете енергията, вие ще можете да правите истински промени. Ето какво прави Мерлин.

Да допуснем, че сте попаднали в малка автомобилна катастрофа - ядосвате се на себе си, съмнявате се в това, че сте Мерлин, сърдите се на противника си, защото неговата кола не трябваше да бъде точно пред вашата, когато сте я ударили - мислите за практични неща. Може би не сте се наспали, а той се е втурнал през глава или сте били в лошо настроение,  или сте задрямали. Такова мислене е практично и от гледна точка на практиката вашата кола е ударила другата и сега имате неприятности. Сега имате проблеми със застраховката и оформянето на документите, полицаят мисли, че сте пили - възникват всички тези практични въпроси.

Стоп. Нека престанем да живеем така. Нека разгледаме енергията стояща зад цялата ситуация. Има практична страна на случилото се, но нека започнем да гледаме ЕД, Енергийната Динамика стояща зад всичко, което се случва.

Например, завръщайки се към конфликтите и политиката много от вас гледат от практична гледна. Да кажем изборите тук в САЩ и някои от вас наистина биват въвлечени в тази борба. Излезте от нея, по дяволите! Вие просто пропилявате своето и моето време. Излезте от това. Бягайте от това, защото нищо няма да промените. Затова пък ето какво ще промени всичко: Ако бъдете въплътен Майстор с разбирането на ЕД, Енергийната Динамика.

И така, вие сте се оказали в тази динамика. Да допуснем не харесвате Доналд Тръмп и го критикувате и се побърквате. Отстъпете. Погледнете енергията, а не това, което виждате от практична гледна точка. Не казвам, че трябва да си мислите точно така, но когато гледам Енергийната Динамика, виждам, че Съединените Американски Щати имат нужда от промени. Нужна беше промяна, която да разклати, да изведе хората от комфорта, защото не се правеше много. Хората имаха нужда от причина да говорят. Те дори се нуждаеха от причина да се разстроят.

Така че какво става? Те избират президент, който прави именно това. Той им служи. Такава е Енергийната Динамика. Ще победи ли той отново или не няма значение, престанете да гледате на това от линейната, човешка, практична страна; погледнете Енергийната Динамика. Престанете да гледате коя е по - добрата партия и тям подобни. Погледнете Енергийната Динамика на случващото се. Някои от вас сега могат да изпитат отвращение към политиката и това е нормално. Но направете крачка назад и вижте какво всъщност се случва с енергията на тази планета.

Околната среда. Много е лесно да попаднете в тази, както я наричам зависимост от въглеродният отпечатък и изведнъж имате вашите добри и лоши момчета. Сега пред вас са нефтените компании и "зелените" и вие чувствате, че се застъпвате за нещо правилно. Тц! Отстъпете. Вижте Енергийната Динамика на случващото се.

От гледна точка на Енергийната Динамика сега се случва напускането на Гая. Дойде време хората да поемат отговорността за планетата, затова върху нея е концентрирано много внимание. Разбира се, сега се топят полярните шапки. Свързано ли е това с климата, въглерода, затоплянето на планетата? Е, разбира се. Но на тази планета сега се случва още нещо. Това е прехода на отговорността за нея върху хората.

Да поемете отговорността върху себе си - това означава да разберете как е устроена биологията на тази планета, как работят биологичните ритми, как работи енергията. И тогава Гая наистина ще служи на хората, а хората - на Гая. Но вие сте изцяло погълнати от спорове за това как да се отървете от излишната хартия и подобни дреболии - проблеми с управлението - и губите същината. Отново се занимавате с практичната страна, а не с Енергийната Динамика.

Да вземем например вашето семейство. Ако сте въвлечени в някакъв семеен спор, вероятно това продължава от много животи. Гледате на това от практична гледна точка, "Този излъгал. Този откраднал пари. Този се опитва да ви изключи от всички завещания. Този е - изроден." Да, може би, но спрете. Вижте енергийната динамика. Какво всъщност се случва в семейството? Може би работата е в това, че някои неговите членове се опитват да се освободят от тази стара семейна карма, а други всъщност не искат да ги пуснат. Може би някои от тях дори не знаят, че се опитват да излязат на свобода, вие знаете, защото гледате от гледна точка на Енергийната Динамика.

Искам да кажа - и буквално след миг ще направим мераб - искам да кажа, че трябва да започнете да гледате всичко от гледна точка на Енергийната Динамика, а не от практична, линейна, ментална страна. Когато го правите, вие ще придобиете друг смисъл, друг вид. Вече не сте свързани с всички дребни детайли. Всичко опростявате и затова отговорите идват от само себе си. Те стават за вас много, много ясни. 

Темата за Енергийната Динамика ще изисква по - нататъшни обсъждания, не само в този Шоуд, но и в други. Как да разпознаем енергията, а не само детайлите. Но засега нека направим дълбоко вдишване и да пренесем всичко в този Мераб, но с акцент върху Енергийната Динамика.

Мераб за енергийната динамика

Нека вдишаме дълбоко и да включим музика.

(музиката започва да свири)

Хората са принудени да гледат от практичната страна - порязан пръст, дисбаланс в тяхната биология. Може би нещо от сорта на диабет. Те обръщат внимание на такива неща, като нивото на глюкозата, храненето и подобни практични моменти - но това е само практичната страна.

Разбира се, хубаво е да се знае това, но когато разберете енергийната динамика на диабета - всичко е много просто. Може да се каже символично. Това е жажда за сладост или по -скоро за любов. Желанието за сладка любов и вниманието, което вие може би не сте получили в детството си, в друг живот или която не си давате сами на себе си.

Това е Енергийната Динамика, предизвикваща в последствие дисбаланс в биологията, който може да наречете диабет. И наистина ли си мислите, че този проблем може да се реши просто като ядете по - малко сладкиши? Не.

Това може малко да забави процеса, но с помощта на сладкишите вие се опитвате да получите тази сладост, тази любов. И тогава сте длъжни да си ги откажете, защото докторът е казал, че имате втори стадий на диабет; вие просто ще търсите сладост някъде другаде. Това не е задължително да бъдат бисквити или сладолед - ще ги търсите някъде другаде в живота си.

Може би ще контролирате своя диабет, но сега сте неуравновесени някъде в емоционален план. Вие изведнъж ставате емоционално зависими, твърде зависейки от другите. Възниква пренос. Вие пренасяте тази потребност някъде другаде.

Но какво, ако се обърнем към Енергийната Динамика? Защо е възникнала тя?

Когато вашия процес на общуване се подобри ще можете буквално да запитате, "Защо се е появило това?", и да получите отговор. Но това трябва да бъде не мислен разговор с ума, а истинско общуване с Мерлин.

Във всичко има Енергийна Динамика. Във всичко.

Енергийната съставна присъства не само там, където в живота ви или в околната среда няма баланс, но и във всичко останало.

Когато разберете Енергийната Динамика, вие наистина започвате да живеете като Мерлин. Ще помоля Калдре за разрешение да разкажа една наскоро случила се история. Той не е против.

Калдре току-що си купи нова кола. Трябваше отдавна да направи това, това е красива кола, но ще му липсва старата. Тя му послужи добре. Водеше го навсякъде. Никога не се чупеше. Тя почти нямаше драскотини, само няколко дребни. Той я караше навсякъде.

Но той реши да си купи нова кола и тук възникна големият въпрос - да зареже ли той старата кола? Не, не. Няма никаква нужда да се отказва от нея.

Вместо да гледате от практичната страна - продавате едно парче метал с колела и получавате друго - погледнете на Енергийната Динамика.

И ето какво направи той: буквално взе енергията, същността на своята стара кола, която обичаше и я пренесе в новата кола. Толкова е просто.

Ако той беше разказал за това на хората на улицата, те биха си помислили, че той не е на себе си. Но в някакъв момент вие започвате да си мислите, "Е, да разбира се." Хората които не го разбират, ще изглеждат леко луди.

Идват нови и отначало те може да ви сметнат за малко странни, но после ще си кажат, "Зная. Винаги съм си мислил така, но никога не съм можел да го кажа на никого."

Така че, той просто взе енергийната същност на тази кола и тя получи своето ново тяло. Същата същност, същата енергийна динамика се пренесе в своето съвършено ново тяло. Нима не би ви се искало същото нещо?

Не би ли ви се искало просто да се събудите сутринта и вече да имате съвършено ново тяло модел 2021 година? Някой ден това ще бъде възможно.

Разгледайте Енергийната Динамика на всичко - климата, политиката, отношенията, вашето тяло.

Всичко това е вашата енергия. Всичко. Но досега болшинството от вас не виждаха тази съставна. Вие гледахте практичната част.

Вие гледахте практичната част. Гледахте своята банкова сметка и си казвахте, "О, имам 927 долара и 42 цента - или евро." Това е практичната част. Но погледнете енергийната динамика на вашата банкова сметка.

Може би не е толкова много, но вижте енергийната динамика - защо? Защо? Защото раздавахте пари на околните, защото не се смятахте за достойни.

Усетете енергийната динамика на вашата банкова сметка. Вместо да изпадате в отчаяние и да си мислите, "Какво мога да направя за да изкарам повече пари?", усетете динамиката и позволете на енергията да се промени. Позволете и да ви служи.

Разглеждайки тази динамика осъзнайте, "О, пфф! Боже, аз просто не и позволявам да ми служи, но сега позволявам." Ето това е Енергийната Динамика. Сумата в банката, каква е тази банка - всичко това са практически въпроси. Това не е главното. Промените се случват не на това ниво. Гледайки своята банкова сметка, не мислете, че точно там ще започнат промените. Не, те ще започнат с енергийната динамика, с вашите отношения с енергията.

Във всичко има енергийна динамика - във вашия дом. Знаете ли, в него има енергия. В него има индивидуалност – индивидуалност, която вие сте породили.

Усетете енергийната динамика, а не практическата съставна – лампите, които не работят, водопровода с който може да имате проблеми, течението от прозорците във ветровит ден или че домът ви се намира в шумен район. Това е практическата страна и вие не можете да промените нищо на това ниво. Точка.

Какво да се прави - да се издигнете над него. Усетете целия проблем във вашата реалност, във вашето пространство.

Усетете Енергийната Динамика, а после смело кажете, "Искам тази енергия да ми служи по различен начин. Заповядвам на своята енергията да ми служи по различен начин." Престанете да бъдете слаби. Не се пазарете. Това е вашата собствена енергия, защо да преговаряте? Тя е тук с желание да ви служи.

И така, скъпи Майстори, скъпи Мерлини, ние признаваме практичната страна на физическия живот, но сега ще се обръщаме към Енергийната Динамика. Ето къде стават промените.

Нека дълбоко вдишаме и усетим.

Живейте като Мерлин. Да, той има проблеми. Проблеми свързани с пребиваването сред хора, които продължават да се подхранват от своята зависимост от драмата и конфликтите.

Трудността ще бъде в това да бъдеш сред хора, които почти не проявяват творчески способности, когато работата опре до решаването на проблеми. Те по - скоро ще се борят, отколкото да решат проблема. Това ще бъде трудно, досадно.

И тогава ще трябва да напуснете, да се уедините, да намерите място, където да пребивавате насаме със себе си, защото в началото ще е лесно да бъдете засмукани.

Останете зад ниската стена. Не задълбавайте там. Наистина.

Аз дори ще налея малко масло в огъня и това ще бъде забавно.

Страниците на Аления Кръг в социалните мрежи - ха, погледнете техните енергийни динамики! - това не е място за политика. Това не е място дори за спасяването на планетата. Това е място за общуване и взаимодействие с други Майстори.

Ще изтрия всеки - всеки пост - Калдре ме поправя. Аз не ... днес направих своя първи пост в социалните мрежи. Публикувах го чрез Калдре. Напечатаха го пръсти, но този пост беше мой. По - рано аз никога не съм го правил. Аз не знаех, дали ще ми хареса или не, но го направих.

Аз написах - Калдре го промени, въпреки че аз написах, "Застанете зад шибаната ниска стена." Той просто написа, "Застанете зад ниската стена", не зная защо той изтри тази дума. Помислих си, че тя е напълно уместна. Но това беше моя първи пост и когато го направих, у мен се появи вълнение. Усетих как той влиза в Интернет. Усетих как попада на своето място. Усетих как ще го видят другите хора.

В този момент реших, че харесвам социалните мрежи.

Но аз винаги ще се ограничавам до пет думи може би шест. Пет думи, "Застанете зад шибаната ниска стена." Това е единственото, което аз ще публикувам някога. Застанете зад шибаната ниска стена. Това ми харесва. Да.

Но трябва да ви предупредя че, Калдре може всичко да промени. Той може просто да каже, "Застанете зад ниската стена." Но прочитайки го вие ще разберете всичко. Застанете зад шибаната ниска стена.

Но да се върнем на темата.

Ще разглеждаме Енергийната Динамика, а не практичната страна. Не искам да виждам много политически или каквито и да било други постове, които ще ви хванат в капана на войнствената човешка природа. Тук няма място за това.

Нашето пространство в социалните мрежи е предназначено за развитието на Мерлин вътре във вас. Вие се оказвате в капан, приемайки нечия страна, попадайки в капана на конфликта, а тук няма място за това.

Нека вдишаме дълбоко, преминаваме към Енергийната Динамика. Тя ще бъде основата на "Ръководството на Мерлин по въплътено оцеляване."

Нека вдишаме дълбоко красотата на нашия първи Шоуд тук, на тази планета, първия Шоуд от нашата серия "Мерлин Аз Съм." И аз се надявам да разбирате, че ще бъда все по - директен и по - директен.

Нека просто преминем от точка А към точка Б, от въображение към материализация, леко без да се разсейваме.

С това, скъпи мои приятели ще се върнем по - конкретно в нашия DreamWalker на Реализацията на Хелоуин.

Нека заедно вдишаме дълбоко.

Взирам се в себе си от книгата "Времето на Машините"; 2020 година, взирам се в живота си като Адамус. Удивително, на какво е способен Мерлин.

Благодаря, скъпа Шамбра.

Аз Съм това Което Съм, Адамус от Суверенните Владения.