MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria Merlin Eu Sunt

SHOUD 1 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat la Crimson Circle
3 octombrie 2020

www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.

Bine ați venit la noua noastră serie, Merlin Eu Sunt. Hm.

Îmi ia un moment să realizez într-adevăr ce realizez, că suntem în această Serie nouă. Într-un fel, mă uit în trecut la mine cel din cartea mea, Timpul Mașinilor. Această carte se uită înapoi la mine, este anul 2020 și există un grup de Maeștri realizați, Merlini întrupați pe planetă, și ne lansăm în noua noastră eră. Am dat uitării toate vechile chestiuni inutile. Omul a înțeles în cele din urmă că Realizarea nu depinde de el. Omul a realizat că nu trebuie să-și rezolve toate problemele. Nu trebuie să folosească toate batistele acelea, toate lacrimile și toate regretele și tot restul. El a permis dragonului să intre, să-l sfâșie, să primească iertarea de la Eu Sunt, însemnând, hei, Eu Sunt-ule, nu e mare lucru. Nu e mare lucru. Și apoi el își permite Realizarea sau devine conștient de Realizarea sa. Așadar, privesc înapoi la mine de acum sute de ani, în timp ce ajungem la această frumusețe a Merlinilor întrupați de pe planetă.

Nu e o sarcină ușoară. Nu eram sigur că putea fi făcută. Era o carte, până la urmă. Nu era menită să fie luată ad litteram, era o carte, dar totuși am făcut-o. Mă uit înapoi când am venit la fiecare dintre voi în parte, în 2009, în luna septembrie, la prima mea sesiune cu Shaumbra. M-am uitat la această echipă pestriță de pirați. Ah, m-am întrebat cum ar fi fost posibil să facem asta. Aveam un plan, bineînțeles. Am conceput un plan extraordinar, un plan care avea de-a face cu teatralitatea. Mi-am scos la iveală viața mea ca Shakespeare, cu teatralitatea ce era nevoie să fie implicată. Am apelat la sentimentul de șoc. Da, șocul era necesar, deoarece, dacă am fi continuat cu vechiul mod New Age de a face lucrurile, ați fi adormit rapid. Așadar, șoc, provocare, multă provocare pentru a vă ține pe marginea scaunului, și reamintirea constantă a motivului pentru care sunteți aici. Nu sunteți aici dintr-un hobby. Dacă erați pe vremea aceea, nu ați mai fi fost aici. Ați fi fost pe partea cealaltă sau ați fi mers în altă parte. Dar, amintirea constantă a ceea ce facem noi aici.

Ne-am distrat de-a lungul drumului, cred. Sper.

LINDA: A fost ceva distracție.

ADAMUS: A fost ceva distracție. Am avut multe provocări pe parcurs.

LINDA: Au fost niște provocări.

ADAMUS: Au fost multe provocări (Linda chicotește). Și unii au renunțat efectiv, pentru că nu era ce vroiau ei, ce sperau, și asta e în regulă, pentru că, așa cum am spus pe atunci, dacă ar fi fost doar cinci. Dar aici, avem acum peste o mie care au devenit conștienți de Realizarea lor.


O Nouă Eră

Așadar, intrăm într-o nouă eră cu Shaumbra, începând de azi. Trebuie să spun, a trebuit să iau o pauză (o mângâie pe Linda), așa cum probabil ai făcut și tu, dragă Linda. A trebuit să iau o pauză după această ultimă Serie. A trebuit să iau o pauză pentru ceea ce voi numiți răgazul vostru din septembrie. Deși am fost ocupat, bineînțeles, cu unele din evenimentele pe care le-ați avut, dar a trebuit să iau un alt fel de pauză, o pauză de reflecție. Încotro urmează să mergem? Care e următorul nostru pas în această nouă eră? (ridică un dovleac care decorează scena) Promit că nu-l voi scăpa pe tine sau pe altcineva.

LINDA: Mulțumesc.

ADAMUS: Cum o să intrăm în această nouă eră cu Shaumbra? Ce vom face? Cum o să mă schimb? Eu, fiind St. Germain. Cum o să mă reorientez acum pentru noua conștiință a Shaumbrei, pe măsură ce mergem mai departe? Pot fi mai puțin provocator? Puțin. Nu cu mult, dar puțin. Pot fi mai distractiv? “Cum aș putea fi mai distractiv?” (Linda chicotește), m-am întrebat. Pot fi mai distractiv? Puțin. Ar trebui să fiu mai lejer și mai ușor?

LINDA: Nu.

ADAMUS: Cred că nu. Cred că nu.

LINDA: Nu.

ADAMUS: Ar trebui să fiu mai – cum spuneți – ar trebui să fiu mai personal și să interacționez cu Shaumbra pe un nivel mai profund, mai sensibil? (Adamus înconjură cu brațele sale umerii Lindei)

LINDA: Depinde.

ADAMUS: Depinde. Cred că asta nu e o distanțare socială corectă la acest moment (Linda chicotește). Ar trebui să am mai multe întâlniri cu Shaumbra, întâlnirile noastre nocturne, din timpul nopții? Ohh, nu cred. Acestea au fost – au servit unui scop. Așadar, cum să mă reorientez pe mine? Cum să-l redefinesc pe Adamus, care înseamnă cu adevărat fiecare dintre voi? Ce aș putea face diferit? Linda, vreun gând?

LINDA: Fii prietenul nostru.

ADAMUS: Să fiu un prieten. Oh, da. Cum merg lucrurile cu toți prietenii voștri? Poate nu o să fiu acel prieten.

LINDA: De aceea am spus să fii un prieten.

ADAMUS: Să fiu un prieten. Oh, deoarece nu aveți niciunul. În regulă.

LINDA: Ei bine, mi-ar plăcea unul cu energia ta și la nivelul tău.

ADAMUS: În regulă.

LINDA: Da.

ADAMUS: Așadar, ce să fac pentru a redefini, pentru a actualiza? Voi toți ar trebui să vă actualizați din când în când. Ce ar trebui să fac diferit? Ar trebui să mă îmbrac diferit?

LINDA: Nu. Ești destul de frumos.

ADAMUS: Cred că Cauldre ar trebui să se îmbrace diferit. Nu știu ce să spun despre mine.

LINDA: Oh, încetează cu asta!

ADAMUS: Ce?

LINDA: Nu fii rău cu el.

ADAMUS: Ei bine, uneori arată de parcă se duce în Tabăra Cercetașilor (Linda oftează). Mie îmi plac robele lungi ce curg. Îmi place îmbrăcămintea elegantă.

LINDA: Există porecle ce însoțesc asta.

ADAMUS: M-ați îmbrăcat cât se poate de bine pentru acest eveniment, Pasiunea lui Merlin. Îmi place o jachetă elegantă.

LINDA: Avem nevoie de sprijin pentru Realizare. Asta e ce avem nevoie cu toții, Adamus.

ADAMUS: Aveți nevoie de sprijin.

LINDA: Da.

ADAMUS: Tot ce aveți nevoie e să realizați că sunteți realizați. Cum vă pot sprijini eu în asta?

LINDA: Ei bine, atunci ajută-ne să realizăm că suntem realizați.

ADAMUS: Mda.

LINDA: Nu, e o lume nebună. Ei hai, știi asta.

ADAMUS: E o lume foarte nebună, dar ați ales să fiți aici în acest timp nebun. Asta-i tot ce  pot spune.

Așadar, m-am gândit la asta. Am reflectat. M-am plimbat încolo și încoace în sediul meu elegant de la Clubul Maeștrilor Ascensionați. Am multe alte case, dar îmi place să stau acolo. M-am plimbat încoace și-ncolo. Ce să fac cu Shaumbra? Cum să mă reorientez pe mine la felul în care sunteți voi acum?

LINDA: Hm.

ADAMUS: Și am găsit răspunsul. O să fiu mai direct cu voi (Linda râde). Ce? Voi fi mai direct. Vreau să spun, de multe ori, știți, trebuie să creez această schemă elaborată pentru a vă atrage atenția, și cred că v-am atras atenția, așa că puțin mai multă franchețe.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Nu ți-ar plăcea asta?

LINDA: Așa sper.

ADAMUS: Da, da. Doar puțin mai multă franchețe în lucrurile pe care le facem. Cu alte cuvinte, haideți să trecem la subiect. Nu avem nevoie să dansăm prea mult pe lângă subiect, acum. Nu avem nevoie să – ei bine, da, voi fi provocator când e nevoie. Dar unul din lucruri e că totul va fi puțin mai simplu.

LINDA: Mmm. 

ADAMUS: Puțin mai simplu.

Acum, unora dintre voi s-ar putea să nu le placă asta pentru că, ei bine, prin natura sa, omul nu e prea simplu, dar Merlin este, așa că voi fi puțin mai direct, puțin mai simplu și la fel de distractiv pentru voi – la fel de distractiv – și poate puțin mai cald în mod personal cu voi. Așa că a trebuit să mă redefinesc pentru a continua să lucrez cu voi.

Vom vorbi o grămadă despre cum e să rămâneți aici pe planetă ca Maeștri. Asta are provocările sale, și niciun grup nu a intrat în asta vreodată. Unii Maeștri Ascensionați au făcut-o separat, dar nu pentru răstimpul îndelungat despre care vorbim cu voi. Așa că vom vorbi mult despre asta.

De asemenea, așa cum am anunțat, nu voi mai fi aici pentru mai mult de cinci ani, poate ceva mai puțin, dar nu mai mult de cinci ani. Vă voi vizita din când în când. Voi trece să vă distrez din când în când, dar nu va fi această îndrumare constantă, deoarece nu veți avea nevoie de ea.

Nu, nu veți avea nevoie de ea. Vor fi suficient de mulți dintre voi pretutindeni în lume care sunt adevărați Merlini întrupați și, în afară de a ne reuni doar din când în când – “Cum merge? Ce mai faceți? Cum se simte să fii un Merlin? Care sunt chestiile importante pe care le-ați învățat de-a lungul drumului?” – nu veți avea așa mare nevoie de mine. Ceea ce e în regulă, din partea mea. Am multe lucruri de făcut. Voi fi mereu cu voi, doar că nu vom trece prin intensitatea prin care am trecut. Înțeleg că tu și Cauldre ați putea fi puțin extenuați, împreună cu restul personalului Crimson Circle.

Așadar, cinci ani, și există destul de multe de făcut în acel interval de timp, dar după aceea depinde de voi. Depinde de voi, pentru că ceea ce vor oamenii de fapt să vadă, este un Maestru adevărat. Nu un Maestru înșelător, nu un Maestru pompos sau arogant sau nimic de genul ăsta, ci un Maestru real. Și există atribute care ies cu siguranță în față, pe care le vom, ei bine, le veți experimenta, le vom explora.

E cu mult mai bine dacă ei aud cuvintele direct de la voi, nu printr-o transmisie prin channel, deoarece mulți dintre ei cred că asta e hocus-pocus. Vor învăța că este doar arta comunicării, dar la început mulți dintre ei nu sunt atrași de asta. Așadar, voi veți fi cei care preiau, care definesc, care îi îndrumă pe cei ce urmează, și trebuie să admit că, oh, există un alt fel de motiv, aș spune, un motiv oarecum egoist, de a nu sta mai mult de cinci ani. Vreți să auziți care este acesta?

LINDA: Îmi e teamă că da.

ADAMUS: Îți e teamă că da. Nu trebuie să-ți fie teamă de nimic, în afară de tine și de mine.


Valul care Vine

Acum, celălalt motiv este destul de simplu. Există un nou val ce sosește, și nu pot spune cu exactitate când. Ați văzut puțin din el, dar un val nou. Ei vor fi atrași spre asta, deoarece acum există câteva influențe în privința asta: planeta înnebunește și mai tare, și asta nu va  încetini neapărat. Când planeta înnebunește și mai tare, oamenii caută cu adevărat răspunsuri directe, răspunsuri reale, non-makyo. Și când își găsesc cumva drumul spre Crimson Circle, ei nu vor vedea un guru. Nu vor vedea nici măcar un Maestru Ascensionat, în afară de unul care e în vizită. Vor fi impresionați că aveți Maeștri Ascensionați ce vin în vizită, dar esența Crimson Circle nu va sta pe umerii unui Maestru Ascensionat. Nu, ei vă vor vedea pe voi, și asta o să aibă un efect profund asupra lor. Ei s-au gândit la asta. Au visat la asta – să întâlnească un Maestru întrupat real – și aceia veți fi voi.

Ei vor veni printr-o varietate de căi. Vor găsi ceva pe internet, probabil, hai să spunem că poate există pur și simplu o dinamică țesută într-un film ce urmează să apară, care va fi lansat și va avea priză la nivel mondial, și asta va aduce o anumită cantitate de atenție și focalizare asupra Crimson Circle. Cine știe? Vor veni printr-o varietate de căi diferite și, dintr-odată, va exista un grup cu totul nou, nou nouț. Pe voi vă numesc Fondatorii, cei care sunteți prin preajmă de ceva vreme, cei care sunteți aici în acest moment, Fondatorii. Voi ați ajutat la împământarea efectivă a acestei energii. Voi ați adus foarte mult acestei planete. Dacă vă uitați la ceea ce ei numesc cuprinsul materialelor din interiorul Crimson Circle, toate mesajele de la Adamus și de la mine și Kuthumi și, doamne, acum îl aveți chiar și pe Sart amestecat în asta. Asta e o companie destul de bună, Sart, să fii tocmai sus acolo cu băieții mari, vreau să spun, adevărații băieți mari.

LINDA: (șoptește) Tobias.

ADAMUS: Ajungeam la Tobias. Îmi șopteai la ureche de parcă urma să-l uit pe Tobias. Cine era ăla pe care l-ai menționat? Oh, Tobias. Da, îl avem pe Tobias și frumusețea muncii lui, care îi va atrage într-adevăr pe mulți dintre primii. Materialele lui Adamus s-ar putea să nu îi atragă la început. Ar putea să creadă că acest Adamus e cam arogant și pompos. Voi ați aflat ceva diferit, bineînțeles, dar ei ar putea să creadă asta la început, așa cum și voi ați crezut uneori.

Dar ei vor fi atrași de această bogăție de informații. În acest moment se fac eforturi imense pentru a fi catalogate, indexate, arhivate, înregistrate, ca să fie ușor de găsit. Ei vor veni și, oh, voi știți cum sunt cei noi. Imaginați-vă pe voi în versiunea voastră cea mai rea. Imaginați-vă că vă zvârcoliți nu doar noaptea în somn, ci în fiecare zi în care vă treziți. Sunteți întrucâtva dezechilibrați. Sunteți dezechilibrați între trezirea voastră spirituală și apoi dorința de a rămâne ca oameni de asemenea. Asta e interesant. Sunteți treji, dar apoi încercați să rămâneți ca sinele omenesc care erați; nu prea funcționează așa bine, nu?

Vor veni și vor fi plini de makyo! Makyo până aici. Cunoașteți asta. Ați fost acolo. Și nu spun că voi nu ați fost sinceri. Există o diferență între sinceritate și makyo. În general, makyo e o expresie orientată către exterior, în timp ce toată lumea e sinceră, dar depinde doar de cât de mult rahat de makyo aveți de străbătut ca să ajungeți la sinceritate. Toată lumea e sinceră.

Așadar, va trebui să vă confruntați cu o mulțime de nou-veniți, toate acele întrebări, tot acel makyo, toată acea deconcentrare și toate acele auto-distrageri – știți cum sunt, cred că voi le-ați inventat pe cele mai multe dintre ele – și apoi ceilalți vor urma.

Așa că atunci când spun cinci ani, mă uit acum la acest grup nou care sosește, oh, și ei urmează să vină destul de curând și apoi asta va crește și va crește. Nu știu dacă am stomacul de Maestru ca să trec din nou prin asta. Cred că voi m-ați epuizat prin ceea ce ați făcut. Spun asta cu ironie.

LINDA: Cu afecțiune, așa-i?

ADAMUS: Cu afecțiune.

LINDA: (șoptește) Oh, mulțumesc.

ADAMUS: Cu afecțiune, absolut. Dar acum e rândul vostru. Este karma voastră să aveți de-a face cu ei așa cum am avut eu de-a face cu voi (Adamus chicotește). Voi le puteți răspunde mai bine la întrebări. Puteți fi un Maestru întrupat real stând acolo pentru ei. Și amintiți-vă, în timp ce treceți prin toate astea, că Maestrul chiar poate fi un ticălos intolerant (Linda chicotește). Asta nu înseamnă că trebuie să stați acolo cu un zâmbet mare pe față și să îndulciți totul. Uneori trebuie să fiți al naibii de clari și uneori trebuie să fiți cumva provocatori. Alteori trebuie să fiți puțin șocanți.

Iată un lucru pe care vreau neapărat să-l faceți, voi toți. Pe măsură ce intrăm în această nouă eră, haideți să dăm uitării trecutul, haideți să dăm uitării trezirea. Haideți să lăsăm în urmă această întreagă căutare pentru orice. Respirați profund și realizați că sunteți realizați. Asta e.

LINDA: Mmm.

ADAMUS: Se simte destul de bine, nu-i așa?

LINDA: Mm.

ADAMUS: Da. Și asta este. Așadar, dăm uitării toate astea.

Tot acel zgomot ce vine din trezire, pe care îl vor purta cei noi, pe care cei noi îl vor avea, și asta va fi o pacoste pentru voi. Dar există o anumită recompensă și o satisfacție în asta. Există o anumită recompensă și satisfacție. Dar pentru voi toți, ca Maeștri, urmează să vă împărtășesc câteva secrete din culise, lucruri pe care eu le-am descoperit, pe care chiar nu le-am împărtășit nici măcar cu ceilalți Maeștri Ascensionați.Pont din Culise

Când lucrați cu ei – și nu contează dacă asta e noua voastră viață profesională, pentru unii dintre voi va fi; pentru unii dintre voi va fi ocazional, unii dintre voi vor fi târâți în asta fără tragere de inimă – dar orice ați face, fiți puțin (vorbind încet și dramatic), dacă nu mai mult, teatrali (Linda chicotește).

Ce? Am spus ceva? Tu erai cea care râdea, Linda? Sau era...

Fiți puțin teatrali! Nu fiți așa de afurisit de plicticoși. Fiți expresivi. Fiți plini de viață, chiar dacă nu simțiți că sunteți plini de viață.

(scurtă pauză)

Lucrați la pauzele din discurs.

LINDA: Mm.

ADAMUS: Lucrați la discursul vostru. Lucrați cu vocea voastră (vorbind pe un ton grav). Distrați-vă în timp ce o faceți. Râdeți în sinea voastră în timp ce sunteți teatrali. Dar teatral înseamnă pur și simplu ce, Linda? Pur și simplu ce?

LINDA: Să joci teatru.

ADAMUS: Să joci teatru. E actul conștiinței. Actul Conștiinței!

LINDA:  E cartea perfectă.

ADAMUS: E cartea perfectă (aici), scrisă de autorul perfect. Puțină expresie în viața voastră, și poate exagerez, poate nu. Dar voi știți cât de dificil a fost (Linda chicotește, în timp ce Adamus își exagerează teatralitatea), să lucrez cu unii Shaumbra, și m-am întrebat: “Ăștia sunt morți sau vii?”

Abia puteau să scoată cuvintele pe gură. Expresia era cam așa (față posomorâtă). Nu era nimic! Era ca acel corp scoică pe care obișnuia Sam să-l locuiască. Pur și simplu mergeau cam în genul ăsta (mergând ca un zombie).

Nu e nimic în neregulă cu expresia, și știu că unii dintre voi gândiți: “Oh, asta e așa de jenant.” Serios? Arată asta jenant? Nu râdeți puțin? Zâmbiți, poate? Gândindu-vă: “Oh, unchiul Adamus pur și simplu exagerează.” Dar nu e asta mai bine decât doar să stau aici pe scaun, cu ochii închiși și mormăind într-una. Am adormi cu toții.

Așa că ăsta e un sfat important. Începeți să lucrați la asta acum. Mai bine mai devreme decât mai târziu.

LINDA: (foarte teatrală) Da, Adamus! O vom face! O vom face! O vom face!

ADAMUS: Bun.

LINDA: Da!

ADAMUS: Mulțumesc. Dar puțin mai mult, Linda. Puțin mai multă expresie.

LINDA: O vom face!! (apucându-l pe Adamus)

ADAMUS: Dar mențineți lucrurile adecvate pentru familii, tot timpul. Poate că nu. Știți, șocați. Nu, așa-i că...

LINDA: O vom face!! 

ADAMUS: Nu-i așa că se simte plăcut? Într-un fel. Vreau să spun...

LINDA: Da, așa e.

ADAMUS: … o parte din voi spune: “Oh, asta e așa de caraghios”, deoarece...

LINDA: Nu.

ADAMUS: … ați avut toate aceste opreliști puse pe voi, și asta nu înseamnă că trebuie să fiți dezlănțuiți. Nu înseamnă că trebuie să o luați razna, pentru că ‘teatral’ poate fi atât de subtil (vorbind mai încet și dramatic). ‘Teatral’ poate fi o privire [pătrunzătoare] a ochilor sau o privire subtilă.
 
LINDA: Sunt bună la treaba cu ochii.

ADAMUS: Și o voce liniștită...

LINDA: (șoptește) Sunt bună la chestia cu ochii...

ADAMUS: … care spune: “Nu mă întrerupe, Linda din Eesa.” (ea chicotește) “Vorbește Maestrul acum. Nu întrerupe, niciodată, Maestrul.”

LINDA: (șoptește) Bine.

ADAMUS: Și te tachinez, dar de fapt nu este un sfat rău. Puțină teatralitate, vă rog, ceva picanterie în viața voastră.

Vreau să revin la Teatrul lui Adamus. Obișnuiam să facem asta și era extrem de amuzant,  pentru mine, în orice caz. Ăsta este unul dintre lucruri, ca Maestru. Încetați să mai fiți adormiți. Încetați să mai fiți monotoni. A interpreta un rol nu înseamnă că trebuie să o luați razna cu totul (vorbind foarte atent și cu simțire). Înseamnă pur și simplu că sunteți conștienți.

Sunteți conștienți de propriul mod de comunicare. Sunteți conștienți că fiecare parte din voi vorbește (mergând direct spre cameră). Nu sunt doar cuvintele care ies din gura voastră, ci sunt și gesturile mâinilor. Este expresia ochilor. Este privirea. Nu sunt necesare multe cuvinte. Nu este nevoie de 25 de cuvinte sau mai mult. Este nevoie doar de o privire (foarte aproape acum de cameră). Oare e vorba de a interpreta un rol sau vă întoarceți în sfârșit la adevăratul voi lipsit de opreliști? Nu știu.

Așadar, Shaumbra (întorcându-se la scaunul lui), distrați-vă puțin cu asta. Veți avea nevoie. A trebuit s-o fac. A trebuit s-o fac cu Shaumbra în ultimii – câți ani am fost aici – 11 ani sau mai mulți, se pare. Distrați-vă un pic cu asta, bine? Distrați-vă puțin cu Realizarea voastră. Fiți un pic expresivi.

Am învățat atât de multe de la Shakespeare, în special, și ceva din viața mea ca Mark Twain, însă Shakespeare a mers adânc, a mers adânc, adânc înăuntrul sufletului. În regulă. Zâmbiți și interpretați puțin un rol.

A trebuit să mă redefinesc, așadar, și voi fi doar mai direct.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Da, asta-i tot. Vreți să spuneți: “Cum arată noul Adamus?” Mai direct.

LINDA: Bine.

ADAMUS: Intrăm într-o nouă eră cu Shaumbra. 2020, mulți dintre voi realizați, atât de mulți  chiar pe punctul de a fi conștienți de Realizarea voastră. Voi vorbi de asta într-o clipă, dar este timpul pentru era următoare de schimbare, chiar și în Crimson Circle, în organizație. Ei fac câteva ajustări chiar acum, mai multe vor veni. Se adaptează la voi, se acordează la Shaumbra și la cum vor lucra cu voi, cum vă vor servi. Eu mă acordez la voi și, în mod sigur, voi treceți acum printr-o mulțime de ajustări. Acestea nu sunt ajustări dureroase. Sunt un fel de ajustări de eliberare. Eliberați unele chestii greoaie, vechi, și efectiv îl lăsați pe adevăratul Voi să iasă în față.

Haideți să respirăm profund cu asta, o respirație teatrală (respiră îndelung și profund).

În regulă. Cred că ați prins ideea. Începeți să vă distrați. 

Următoarea.


Merlin Apare

A ajunge la Realizare, a deveni Merlin. Permiteți-mi să revin la unele dintre lucrurile de bază legate de asta. Totul este un proces natural. Chiar este. Și sunt cei noi care se vor lupta cu voi pe tema asta. Ei vor să aibă metode și proceduri. Ei vor să aibă sisteme. Vor să aibă anumite niveluri prin care să trebuiască să treacă, și ierarhii. Ăsta este modul în care sunt programați oamenii, chiar și în cazul multora dintre cei noi – și asta nu înseamnă cei tineri; unii dintre cei noi ar putea fi mai în vârstă. Oh, ei chiar vor întreba: “Care este sistemul vostru? Unde e manualul vostru? Care sunt instrucțiunile? Care sunt regulile?” Ei vor dori să știe toate astea. Ei vor avea ceva momente dificile în a înțelege că totul este natural. Însă, în cele din urmă, ca și voi, vor accepta: “Oh, rahat. Nici măcar nu depindea de mine, omul. De ce oare ar trebui să am toate aceste proceduri ca să ajung acolo? Doar respiri profund și permiți, și apoi se întâmplă.”    

Ce se întâmplă? În culise, Maestrul a trecut prin tot, curățând mizeria voastră – mă scuzați – experiențele voastre din trecut. Maestrul a trecut prin vieți de experiențe din trecut și le-a adus la înțelepciune cu acea atingere magică – bing! – așa. Vreți să fac asta din nou? Bine. Cu acea atingere magică – bing! Aduce toate experiențele voastre la înțelepciune. Una câte una, Maestrul trece prin ele. 

Acum, aș putea să prezic cu ușurință data Realizării voastre, pentru că nu o faceți voi. Urmăresc, în timp ce Maestrul trece prin ele, nivelul de rezistență al omului sau permiterea, și doar un fel de proces natural care are loc; este foarte ușor de văzut. În regulă, ne aflăm în momentul în care Maestrul termină de curățat casa, trecând prin tot trecutul. Și noi facem anumite lucruri pentru a-l ajuta pe Maestru. Unele dintre cele mai importante au fost Libertatea ancestrală, Rana lui Adam. Multe din celelalte lucruri pe care le-am făcut au fost pentru a-l asista pe Maestru în a face asta. Este vorba despre voi dându-i permisiunea Maestrului să cerceteze în amănunt și să facă curat.

Și când toată acea curățare este încheiată, când voi atingeți – este un punct de convergență – când Maestrul nu mai operează în trecutul vostru, ca să spun așa, întorcându-se în vechile voastre lucruri. Însă acum munca Maestrului, având totul curățat,  acum Maestrul lucrează cu omul în timp real. De îndată ce aveți o experiență, Maestrul este acolo înțelepțind acea bucățică. Se petrece în același timp. Se întâmplă în timp real. Acesta este punctul în care apare Merlin. Maestrul a mers înapoi și a curățat totul din trecut sau l-a adus la înțelepciune, chiar dacă omul ar putea să nu fie conștient de asta decât mai târziu.

Chiar dacă omul încă acționează răspunzând într-un fel instinctiv la trecut, și omul încă se află în acea percepție cum că a existat ceva greșit cu trecutul. Apoi, însă, într-o bună zi omul începe deodată să realizeze: “Oh, nu mai trag după mine acea problemă. Nu mai este o problemă. A fost doar o experiență.” Uneori însă Maestrul cu adevărat a terminat toată munca și omul cumva încă trăiește în ecourile trecutului.

Omul va trece peste, în mod natural. Nu trebuie să munciți la asta. Acum Merlin își face apariția, pentru că totul a fost adus la înțelepciune, și înțelepciunea se întâmplă simultan cu experiența omului. Asta este Realizarea. Nu a depins niciodată de om. Am vorbit despre asta pe larg în unele dintre sesiunile noastre Keahak și, de asemenea, în Pasiunea lui Merlin.

Așadar, acum aveți Realizarea. Cu alte cuvinte, Maestrul și-a încheiat treaba lui sau a ei, și  omul trebuie acum doar să permită conștiența acestui fapt. De aceea, unii dintre voi sunt încă – unii dintre voi sunt într-o stare de anxietate acum, gen: “Ohh! Nu sunt unul dintre cei 1.012 despre care vorbește Adamus.” Ei bine, ați putea fi sau nu. S-ar putea ca doar să nu fiți conștienți de asta. Mulți dintre voi se află chiar acolo în punctul central, la momentul în care Maestrul a terminat. Poate aceștia au câteva mici detalii de curățat, așa că dragonul merge înăuntru și se scufundă adânc, și voi credeți că viața voastră este întoarsă pe dos. Însă este doar dragonul care curăță acele ultime detalii, și apoi sunteți acolo, poate o săptămână, o lună. Nu contează cu adevărat.

Ce contează pentru om este ca doar să fie conștient de asta. Doar ieșiți din cutia voastră mică, din când în când, cutia creierului vostru, și dați-vă voie chiar să pretindeți sau să vă purtați ca și cum sunteți conștienți că Maestrul și-a terminat treaba. Și în acea pretindere descoperiți un adevăr, că voi chiar ați terminat. Uneori trebuie să pretindeți sau să vă imaginați, pentru a realiza ce este chiar acolo.

Unii dintre voi sunt încă foarte, foarte mentali, ori aveți idei atât de preconcepute despre ce  ar trebui să fie toate astea, că nici măcar nu vedeți ce este exact în fața voastră, adică propria Realizare.

Nu am nicio îndoială că fiecare dintre voi, cei care sunteți conectați acum și veți rămâne până la sfârșitul acestei sesiuni, va avea Realizarea. Nu contează cu adevărat când și nu vă stresați în legătură cu asta. Cu cât vă stresați mai mult, continuați să nu fiți conștienți de ea. Este acolo. Este un fenomen natural. Ca să se petreacă așa ceva, este o întâmplare naturală.

Respirați profund și lăsați-o să se întâmple.
 
Încă vă gândiți la ea. Încă gândiți: “Ce trebuie să fac? Cum de mie nu mi s-a întâmplat? Cui i s-a întâmplat? Aș putea să obțin lista celor 1.012 cărora li s-a întâmplat?” Nu, opriți-vă. Tăceți naibii din gură.

V-am spus că voi fi mai direct, corect? Nu e asta direct?

LINDA: Foarte!

ADAMUS: În regulă. Așa că ăsta e unul din lucrurile pe care le voi face, voi fi mai direct. Dar opriți-vă o clipă și dați-vă voie să simțiți în asta, și fiți conștienți că Maestrul și-a încheiat treaba – sau e aproape gata – și Merlin apare, și apoi mergem mai departe din acel punct.   

Mulți dintre voi sunt stresați și “Oh, poate că inventez toate astea.” Da, inventați totul, așa că de ce să nu inventați oricum asta? De ce să nu inventați Realizarea voastră? Este interpretarea unui rol la cel mai înalt nivel.

Așa că, am simțit mult stres printre Shaumbra, și trebuie să râd. Adică, serios, n-ar trebui să râd de voi, dar o fac. Trebuie să râd. Sunt direct, nu-i așa?

LINDA: Mm hmm.

ADAMUS: În regulă. Să-mi spui dacă sunt prea direct.

LINDA: Chiar?

ADAMUS: Nu (Linda râde). Nu, nu vreau să aud asta. Cunosc limitele Shaumbrei, oh, și am fost acolo cu ei.

Așadar, unde rămăsesem? Vorbeam despre, oh, Realizarea voastră. Doar respirați profund. Este acolo. Bine? Acum lăsați omul să fie conștient că este acolo. Și voi spuneți: “Ei bine, doar inventez asta? Am nevoie ca ceva să se întâmple în afară, ca un semn că este într-adevăr...” Nu, nu aveți nevoie. Nicidecum. Respirați profund – îmi place ce spune Kuthumi – “Eu sunt iluminat.” Asta-i tot ce există în privința asta. Mergeți în treaba voastră. Vedeți-vă de ziua voastră. Vedeți-vă de orice faceți și acum pășiți în ea, mai degrabă decât să vă gândiți la ea. Vă stresați prea mult cu ceva ce este un proces natural. Un proces – vă pot privi în ochi – stați puțin – vă voi privi în ochi (Adamus se mută foarte aproape de cameră) și vă voi spune că Realizarea voastră ori s-a întâmplat deja, ori este chiar acolo.

Respirați profund. Permiteți-o. Încetați să vă mai îngrijorați.

Eu știu că voi înceta să-mi fac griji despre ea. Ne vom opri din a mai discuta despre asta, deoarece mergem mai departe. Avem multe de făcut. Este o nouă eră a Shaumbrei. Ne pregătim pentru noul val care sosește, dar de fapt, este ceva cu mult mai important – a fi aici pe planetă ca Maeștri întrupați.    

Planeta este acum un joc primejdios. Oh, este un joc periculos, și are nevoie de voi aici. Eu am nevoie de voi aici. Planeta are nevoie de voi aici, Maeștrii Ascensionați, cei care vin după voi, viitorul, trecutul, totul are nevoie de voi aici în acest moment. Nu trebuie să faceți multe, altceva decât să vă bucurați de viața voastră, să vă bucurați de abundență, să vă bucurați de senzualitate, dar rămâneți aici.


Conflictul Timpului

Oh, acest joc primejdios în care planeta este implicată. Și jocul, dacă într-adevăr mergeți la esența lui – am vorbit despre asta în Keahak – jocul este cu adevărat jocul trecutului și al viitorului. Acestea sunt acum învrăjbite. Trecutul și viitorul sunt în competiție. Într-un fel, ăsta-i un semn bun, pentru că marchează, arată, că un imens ciclu care avea loc de sute, de mii de ani pe planeta asta, este pregătit să se încheie. Când trecutul și viitorul se izbesc acum și sunt în competiție, așa cum vă puteți aminti din propria viață, când se petrece la nivel planetar, va fi dificil de trecut prin asta, dar este un semn bun că planeta evoluează cu adevărat și se curăță.

Aveți, așadar, acest conflict al timpului, acum. Oh, îmi place timpul. Îmi place lipsa timpului. Îmi place timpul liber, însă îmi place toată teoria și conceptul despre timp. Este lipiciul care ține toate astea împreună. Este ceea ce creează gravitația. Este ceea ce creează fizica. Creează totul. Fascinantă temă, și noi vorbim mult de ea în Keahak, și vom vorbi despre ea până la un punct, aici, în Shoud-urile noastre.

Avem trecutul și viitorul care se ciocnesc. O puteți vedea chiar acum. Priviți la orice se întâmplă peste tot pe planetă, care implică în esență ciocniri, lupte, conflicte, și puteți să urmăriți asta energetic prin timp, prin trecut și viitor. Niciunul nu va învinge. Acesta este lucrul uimitor. Voi deja știți că niciunul nu învinge. Dar ceea ce se întâmplă, percepția despre trecut și viitor și despre timpul în sine s-a schimbat în mod drastic.

Asta se întâmplă cu voi acum, în privința timpului. Întreaga percepție, lucrul care v-a ținut atât de blocați, lucrul care menține de fapt ceea ce ați simțit că a fost karma voastră, lucrul care s-a ținut de vină și de rușine, a fost timpul. Vom fi exploratori ai timpului, așa cum este adevăratul Merlin.

Realizarea. Veți realiza și veți reveni la mine mai târziu și veți spune: “Oh, Adamus! Adamus, ar fi trebuit să te ascult. M-am stresat privind Realizarea. Încă simțeam că omul trebuia s-o facă, și apoi, într-o bună zi ceva s-a întâmplat și am realizat în sfârșit că sunt realizat.” Omul a devenit conștient de Realizare, că era deja făcută. Și apoi veți spune: “De ce m-ai lăsat să pierd atât de mult timp îngrijorându-mă în privința Realizării mele?” Și, da, ei bine, vom aștepta să vină acel moment.


Sprijin pentru Realizare

Dar între timp mi-ar plăcea să fac ceva, doar ca într-un fel să vă asist și să vă sprijin în a ajunge la conștientizarea Realizării voastre. Mi-ar plăcea să fac un DreamWalk al Realizării.

LINDA: Ah!

ADAMUS: Nu astăzi. Nu astăzi. Nu, vreau să configurez într-un mod foarte special acest eveniment, și ca să fac asta, trebuie să colaborez cu un grup de alți Maeștri Ascensionați și apoi cu câțiva de pe Pământ, care deja s-au realizat ori au devenit conștienți de Realizarea lor. Trebuie să aranjăm asta. Sunt o mulțime de părți de orchestrat. De fapt, nu chiar, însă...

LINDA: (șoptește) În regulă.

ADAMUS: … sună bine.

LINDA: (șoptește) Da, așa este.

ADAMUS: În regulă, așadar vom face asta. Vom face un DreamWalk al Realizării, unde, în special dacă simțiți că nu sunteți realizați ori nu sunteți siguri – ca și cum într-o zi simțiți că sunteți realizați, ziua următoare vă simțiți ca și cum sunteți un idiot – vom face acest DreamWalk al Realizării, ca voi să puteți intra în Realizarea voastră, să vedeți despre ce este vorba și apoi să decideți dacă s-o aduceți înapoi cu voi sau nu. Cu alte cuvinte, să fiți conștienți de ea ca om.
 
Vom demara asta, o vom anunța, este o bună dată strategică. Asta va fi distractiv.  

LINDA: Care dată?

ADAMUS: Halloween.

LINDA: Uau!

ADAMUS: Halloween.

LINDA: Uau!

ADAMUS: Ziua morților.

LINDA: Uau!

ADAMUS: Ei bine, este de fapt ziua de dinaintea morților, totuși ziua morților, pentru că există o parte din voi care a murit. Voi doar nu ați îngropat-o încă. Deh!

LINDA: Oh!

ADAMUS: Sunt direct.

LINDA: Te aud!

ADAMUS: Da, da.

LINDA: Te aud!

ADAMUS: Da. Nu, chiar există o parte din voi care a murit, însă voi încercați să o țineți în viață. O țineți pe – cum îi spuneți voi – un sistem de suport artificial, emoțiile voastre. Știți voi, asta ar fi ceea ce în domeniul medical ar însemna oxigenul și medicamentele și morfina și tot restul.  

LINDA: Susținere a vieții.

ADAMUS: Susținere a vieții. Mulțumesc. Și voi mențineți unele dintre părțile vechi în viață. Nu știu de ce, dar noi le vom omorî (Adamus chicotește). Da. Nu, vreau să spun, cu blândețe. Le vom îngropa, este un mod mai bun de a o spune, în acest DreamWalk al Realizării, ca voi să înțelegeți că a fost trecutul. Nu mai aveți nevoie să vă țineți de el, și vom introduce viitorul, care este Sinele vostru realizat și care este deja aici. Voi doar nu sunteți conștienți de el. O vom face în ziua de Halloween și, pe deasupra, chiar cred că Halloween-ul este foarte special anul ăsta, pentru că este lună plină. Este Luna Vânătorului*. Este Luna Albastră**. Așa că, odată cu luna albastră – odată cu luna albastră – voi vă permiteți Realizarea. 
*n.tr.: prima lună plină după cea din preajma echinocțiului de toamnă, după strânsul recoltei – de regulă, în octombrie.
**n.tr.: se consideră a fi lună albastră, a doua lună plină din cadrul unei luni calendaristice. 
 
Luna Albastră este momentul. Nu se întâmplă prea des. Ultima oară a fost, oh, probabil cu circa 76 de ani în urmă, când ați avut luna albastră a recoltei de Halloween – 1944, ca să fiu exact – un alt timp de mare schimbare pe planetă.

LINDA: Ah.

ADAMUS: Așa că haideți s-o facem. Vom face DreamWalk-ul nostru împreună pe Luna Albastră a Vânătorului, de Halloween, 2020. Vorbim despre un nume amenințător. 

LINDA: Uau.

ADAMUS: 2020 este destul de dur așa cum este, dar Halloween cu Luna Albastră (vorbind dramatic), un timp măreț pentru Realizare.

În regulă. Respirați profund.

Trebuie să ne distrăm cu ea. Știți, chiar am învățat un lucru de-a lungul drumului. Este foarte ușor să devii serios și să fii încrezut. Nu spun că am fost mereu, Linda, dar este ușor să devii serios și să fii pompos, și doar atât de plin de tine. Însă, pe dedesubt, voi știți ce este acea plinătate – o grămadă de rahat. Dar deveniți atât de greoi și de plictisitori și anoști. Vă deschideți și realizați cât de liber este cu adevărat spiritul vostru. Asta este ce îmi place la actorie. Este pasărea liberă. Este Energia Liberă. Este timpul liber în care eu exist (Linda aplaudă). Așadar, distrați-vă cu asta. Mulțumesc. Mulțumesc. Păstrează aplauzele pentru mai târziu. 
 
LINDA: Sunt entuziasmată! Asta-i o idee minunată pentru DreamWalk-ul tău. Uau!

ADAMUS: Așa am crezut și eu. Da, așa am crezut.

LINDA: Oh, doamne. Ce sprijin minunat.

ADAMUS: Da. Va fi mare distracție.

LINDA: Daa!

ADAMUS: Și, știți, să-l aveți întâmplându-se într-o anumită...

LINDA: Da!

ADAMUS: … dată din calendar, ceva care intrigă, fie o dată numerologică – care în mare parte a timpului nu înseamnă nimic – dar Holloween, luna plină, intrarea în Realizare (foarte teatral). Vă veți întoarce sau nu?

Mă voi asigura că da (Linda chicotește). Asta-i o garanție, și, oh, ăsta va fi, de asemenea, un eveniment plătit. Adică, vă rog. Vreau să spun, de ce ar fi gratuit? Veți deveni realizați pentru cât –  cât vei cere pentru asta? – 25 de dolari. Veți deveni realizați.

LINDA: Uoa! S-a făcut.

ADAMUS: Ăsta este aranjamentul secolului. 

LINDA: Uau!

ADAMUS: Este extraordinar. Știți, s-a redus de la 27 de milioane de dolari. Acum îl aveți  pentru 25 de dolari. 

LINDA: Uau!

ADAMUS: Dar acționați acum, spațiul nu este limitat.

LINDA: Dar stați!

ADAMUS: Mai e ceva! (ei chicotesc) Ce mai e?

LINDA: (șoptind) Nu știu. 

ADAMUS: Oh, primiți muzica (Linda chicotește). Primiți muzica pentru a vă însoți, în cazul în care chiar nu vă place DreamWalk-ul, însă vă place muzica. Primiți muzica pentru a o folosi mai departe. Să vă distrați puțin...

LINDA: E foarte palpitant. 

ADAMUS: … cu expresia voastră. Și acesta este unul din lucrurile în privința căruia voi fi direct. Voi veni cu un cuvânt. Dacă descopăr că sunteți monotoni și plictisitori și că practic stați ca niște popândăi, voi apărea cu un nou cuvânt bun pentru a descrie asta. Vă voi striga așa. Și, nu, mă voi gândi la un cuvânt. Nu va fi nasol. Nu va fi precum “prostovan” sau altceva, dar va fi un cuvânt pe care toată lumea [îl va înțelege] – cumva precum “makyo”, pe care nu l-am inventat.    

LINDA: În regulă. 

ADAMUS: Dar va fi precum makyo, însă acesta va fi ceva care este atât de definitoriu încât înseamnă că ești într-adevăr obositor de plictisitor. Distrați-vă puțin! Exprimați-vă! 

În regulă, ne mișcăm mai departe, cred. Deci, îți place ideea DreamWalk-ului?

LINDA: Mie îmi sună încântător. 

ADAMUS: Bun. Bun. Îmi place asta. Deci, ne mișcăm mai departe. 


Manual pentru Realizare

Așadar, celălalt lucru pe care urmează să-l facem este că vom compila un fel de manual, un ghid. Nu este un manual de reguli, ci acestea sunt sugestii folositoare pentru aceia care ajung la propria Realizare. Dar înseamnă și un fel de documentare a istoriei voastre, a ceea ce descoperiți voi.  

Sunt câteva lucruri care deja știu că vor intra în asta, dar apoi există și lucruri pe care voi urmează să le descoperiți. Și chiar mi-ar plăcea să compilez asta și o vom pune pe site-ul Crimson Circle pentru a o urmări. Iar Linda și Jean Tinder, fiind Director de Conținut, să colaboreze la asta, pentru a nu o pierde din vedere, cu alte cuvinte. Nu trebuie să-l publicați imediat. O vom face când se adună suficient pentru a-l pune acolo. Dar acestea sunt lucruri, ceva de genul, îl vom numi cam în genul: “Ghidul Merlin pentru Supraviețuirea Întrupată.” 

LINDA: Asta-i bine. 

ADAMUS: Daa. 

LINDA: Este în grafic. 

ADAMUS: Da, deja pot să văd...

LINDA: Poate evolua. Da.

ADAMUS: … ilustrația de pe copertă. 

LINDA: Sigur.

ADAMUS: Și Cauldre crede că o s-o facă el. Dar, nu, cred că o voi face eu. Va fi directă. 

LINDA: El va spune ce va avea de spus.

ADAMUS: Va fi directă.

LINDA: El va spune ce va avea de spus legat de asta. 

ADAMUS: Dar ca Merlini, va fi puțin provocator – și folosesc cuvântul “puțin” la modul lejer – va fi provocator uneori. Doar pentru că sunteți realizați asta nu înseamnă că lumea se schimbă deodată ca să se adapteze la voi. De fapt, lumea devine puțin mai urâtă în unele feluri și mai frumoasă în altele. Dar nu este ușor. De aceea cei precum Sart, el pur și simplu a spus: “Eh! Nu. Trec dincolo”, sau FM (John Kuderka). Știți, ei au atins acel loc în care au spus: “De ce să rămân? De ce să rămân?” și cred că Sart a avut ceva regrete legat de asta, la început. El a simțit că poate nu a trăit la înălțimea așteptărilor sale sau ale voastre, însă este greu să rămâi.     

Acum, energiile sunt modelate în așa fel încât să facă asta pe deplin cât mai plăcut posibil, cred că ați putea spune. Noi lucrăm cu Shaumbra; Consiliul Crimson, în mod deosebit, lucrează pentru a o face într-un fel – ei nu o pot face pentru voi, dar pot seta o dinamică pentru a face rămânerea – mai confortabilă. Știți, abundența, de exemplu. A trebuit să trecem peste acea abundență și, slavă domnului că în cea mai mare parte s-a terminat cu asta. Fie cei care s-au împotrivit abundenței au plecat, fie ați realizat că abundența este naturală. Este energia voastră. De ce nu ați fi abundenți?      

Așadar, pentru a rămâne, asigurați-vă că sunteți abundenți. Asigurați-vă că nu trebuie să vă îngrijorați de toate problemele bănești. Ăsta e unul din lucrurile importante. Asigurați-vă că sănătatea voastră este echilibrată. Din nou, noi nu o putem face pentru voi, dar cu siguranță putem așeza masa. Ha! Putem pune toată vesela și furculițele și cuțitele și ceștile și paharele, să o pregătim pentru voi. Voi sunteți doar cei care trebuie să o umpleți cu mâncare. Cu alte cuvinte, voi sunteți cei care, în cele din urmă, trebuie s-o faceți, dar noi putem su siguranță să setăm dinamicile. 

Nu ar trebui să existe niciunul dintre voi care să se îngrijoreze de unele dintre acele nevoi vechi, ca Maestru întrupat. Și, din nou, noi putem pregăti masa; voi trebuie să veniți și să vă așezați și să mâncați la ea.

Noi – nu vreau să intru prea mult în asta acum, Cauldre vede o mulțime de chestii și devine confuz – noi am înființat un consiliu special în interiorul consiliului la Consiliul Crimson, pentru a lucra foarte strâns cu voi, cei care alegeți să rămâneți, dar încă aveți o perioadă într-adevăr dificilă cu anumite probleme precum sănătatea, în mod special. Avem un întreg, îl puteți numi, un grup de sănătate, un nucleu de sănătate care va lucra direct cu voi. Ei nu o pot face pentru voi, dar ei vă pot arăta anumite dinamici energetice pe care poate nu le-ați văzut, deoarece încă aveți o tendință de a fi prinși în capul vostru și de a încerca să descifrați lucrurile în vechiul mod.    

Ei vor lucra cu voi asupra abundenței. Vor lucra cu voi asupra faptului de a ști când – ei chiar vor lucra cu voi – să știți când să evadați, să fiți pur și simplu cu voi înșivă într-un retreat, într-un refugiu. Ei vor lucra cu voi – cu cei care veți alege asta – pentru a avea un loc în care vă puteți retrage, în afara casei voastre obișnuite. Un loc în care vă puteți retrage. Chiar veți avea nevoie de asta. Fie că dețineți locul, fie că îl închiriați, chiar nu contează, atât timp cât vă este accesibil. 

Așadar, vom lucra cu voi asupra acestor lucruri pentru a ne asigura că puteți rămâne aici și puteți fi cât mai fericiți sau împliniți posibil. Încă vor fi unele momente dificile, pentru că aveți de-a face cu lumea din jur.

Dați-mi voie să trec prin primele lucruri ce vor intra în ghid: “Ghidul Merlin pentru Supraviețuirea Întrupată.” Câteva din lucrurile principale. 


Instrucțiunea Merlin 1: Stai în Spatele Zidului Scund

Numărul unu – și asta ne trimite înapoi la Tobias – “Stai în spatele zidului scund.”

LINDA: Daa.

ADAMUS: Știți, acesta e numărul unu și pentru un motiv foarte bun. În minutul în care deveniți prinși în politică, în încercarea de a salva lumea; în momentul în care deveniți prinși cu totul în masculin sau feminin, zeița divină sau masculinul cap pătrat sau indiferent ce; în momentul în care mergeți într-acolo – lumina și întunericul și tot restul acestora – vă vor trage înăuntru. Vă vor absorbi. Și chiar dacă sunteți un Maestru întrupat și spuneți: “Da, dar eu sunt dincolo de asta”, vă va înhăța cel puțin unul din picioare și vă va trage înăuntru și, poate până la piept. Poate că nu vă va trage complet înăuntru, dar este inutil! Este o totală pierdere de energie să fiți implicați în asta.      

Niciuna dintre părți nu va câștiga vreodată, vă voi spune asta chiar acum. Fie că este lumină sau întuneric, bine sau rău, masculin, feminin, Donald Trump sau Joe Biden, nimeni nu va câștiga vreodată. Iar voi spuneți: “Ei bine, dar cineva urmează să câștige alegerile.” Oh, serios? Oh, serios.

LINDA: Uh-oh.

ADAMUS: Doar sunt direct. Chiar dacă ia ceva timp pentru a determina cine va fi președinte, ei nu câștigă (Linda râde). Nu, și niciuna dintre părți...

LINDA: Nu, m-am prins! Asta-i tare!

ADAMUS: … nu câștigă vreodată. Atât timp cât există dualitate, atât timp cât există aceste conflicte – care se pare că oamenilor le plac; ei sunt dependenți de ele – vor fi aceste bătălii. Nimeni nu câștigă. Rămâneți naibii în afara lor. Nu de asta sunteți voi aici. Voi merge atât de departe, pentru că sunt direct acum. Voi...  

LINDA: În regulă. În regulă. 

ADAMUS: Voi purta...

LINDA: Îți vom face un nou tricou.

ADAMUS: … un tricou: “Eu sunt direct.”

LINDA: “Eu sunt direct.” În regulă. 

ADAMUS: Dacă tot simțiți nevoia să deveniți implicați în aceste lucruri, plecați chiar acum. Părăsiți Crimson Circle, deoarece veți sfârși plecând mai târziu, veți sfârși plecând în șase luni sau un an, deoarece încă sunteți dependenți de cauze. Nu există cauze pe planetă. Chiar nu sunt. Sunt doar oameni care se luptă cu cauzele. 

Această planetă și-ar rezolva atât de multe din problemele sale – foamete și mediu și războaie – dacă oamenii ar înceta să lupte pentru cauze. Este lupta, sunt oamenii cei care perpetuează aceste cauze. Soluția pentru fiecare din aceste lucruri este deja acolo – mediul, criza energetică cu motoare pe benzină, cea monetară – soluțiile sunt chiar acolo. Dar atât timp cât oamenii se luptă, preluând părți, fără să asculte și fără să meargă în interior, aceste bătălii vor continua. Și nu puteți da vina pe cealaltă persoană, și știu că unii dintre voi sunteți acum foarte supărați pe mine, și asta e bine.   

Chiar trebuie să chibzuiți dacă veți rămâne cu ceea ce facem, pentru că eu nu voi – atât  timp cât sunt aici – nu voi tolera acel comportament dualist, adictiv.

Și voi spuneți acum: “Oh, Adamus, tu nu înțelegi. Lumea este un loc îngrozitor.” Nu, nu este. Voi nu înțelegeți. Dacă o numiți un loc îngrozitor, dacă nu aveți compasiunea pentru a le permite altora să aibă propriile experiențe, indiferent cum vor ei să le aibă, voi nu înțelegeți. Nu înțelegeți că răspunsurile, soluțiile pentru această planetă, sunt relativ simple, și încep cu câțiva oameni care și-au permis propria Realizare. Ei nu se mai luptă. Dacă vă luptați, nu sunteți realizați. Dacă vă aflați într-o luptă sau o cauză, asta neînsemnând că nu puteți avea opinia voastră despre asta, dar aveți-o din spatele afurisitului de zid scund. Mergeți în spatele zidului scund și rămâneți acolo.     

Planeta o ia razna acum, cu oameni cărora le plac bătăliile. Știți, într-un fel, asta furnizează o emoție. Le dă lor un motiv pentru a vrea să trăiască. Le oferă ceva pentru care să lupte. Știți cu toții asta. Unii dintre voi proveniți din familii cărora le place să lupte (Linda chicotește, în timp ce Adamus arată spre ea), și știți că ei trăiesc pentru asta. Oh, ei se plâng de asta. Învinovățesc pe oricine altcineva, dar le place să lupte. 

Așadar, numărul unu în manual, rămâneți în spatele zidului scund.


Instrucțiunea Merlin 2: În Lume dar nu parte din Ea

Numărul doi, înțelegeți că sunteți în lume, că existați în lume, dar nu mai faceți parte din ea. Asta e una dură pentru că voi vreți să le faceți pe amândouă. Vreți să fiți în lume, și încă vreți să faceți parte din ea. Și vor fi momente în care vă veți simți singuri și separați și foarte diferiți. Vă veți simți foarte, foarte diferiți, și știu că ați făcut-o când ați fost mai tineri, dar vreau să spun că ăsta e un alt fel de diferit. Când erați mai tineri vă întrebați dacă sunteți diferiți; acum veți ști că sunteți al naibii de diferiți. 

Așadar, veți fi în lume, dar nu îi veți mai aparține și, există o tristețe legat de asta pentru că voi iubiți această planetă. Asta nu înseamnă că n-o puteți iubi, dar aveți așa un gen de sentiment, aproape melancolic. Însă înțelegeți că voi ați transcens asta. Ați ajuns dincolo de lumea liniară. Încă puteți fi în Și, însemnând că puteți exista în ea, dar ea nu vă mai deține. De aceea, pentru majoritatea oamenilor de pe planetă – omenirea, planeta, indiferent cum vreți să numiți asta – îi deține. Pe voi nu vă mai deține. O puteți iubi. Puteți admira natura. Vă puteți bucura de muzică bună. Vă puteți bucura de umor și dans și de arte și afaceri, de indiferent ce vreți, dar acestea nu mai sunt ale voastre. Nu mai sunt ale voastre. 

Haideți să respirăm foarte profund cu asta. 


Instrucțiunea Merlin 3: Schimbarea Comunicării

Lucrul următor în manualul nostru, comunicarea. Fiți conștienți că se schimbă drastic comunicarea pentru Maestrul întrupat. Ce înseamnă asta? Câteva lucruri. 

Mai întâi, comunicarea internă. Ați tot sporovăit în capul vostru de dumnezeu știe cât timp, de câte vieți; ați trăncănit în capul vostru. Ați perfecționat vorbăria mentală, ați perfecționat rahatul creierului și, mergeți înainte și înapoi în mintea voastră și, ați creat diferite părți ale minții voastre care vorbesc încolo și încoace. Încă este mintea voastră afurisită. Maestrul transcende asta. El nu trebuie să lucreze la asta, pur și simplu se întâmplă. Dar fiți conștienți că se întâmplă. Acesta este punctul important. Fiți conștienți că se întâmplă.  

Există un nou simț al comunicării în interiorul vostru, și nu sunt ghizii voștri spirituali care vă vorbesc. Nu sunt eu care vă vorbesc. Este într-adevăr, ceea ce ați putea spune, esența voastră. Sunteți într-adevăr voi, adevărații Voi, vorbind. Nu vă vorbește neapărat în cuvinte omenești, dar o poate face. La început s-ar putea totuși să credeți că sunteți voi vorbind cu o altă parte de rahat a minții voastre. Dar apoi realizați că este profund, și realizați simplitatea. Așa știți că este diferită de vorbăria creierului vostru, de acea persiflare a creierului care se petrecea. Comunicarea devine foarte clară și devine foarte reală și, nu există niciun dubiu când sunteți în acel simț al comunicării cu voi înșivă. 

Corpul vostru comunică cu el însuși, nu într-o limbă, ci cu impulsuri energetice cunoscute ca anayatron, care dispare încetișor. Ați comunicat cu voi înșivă, știți, de la antena unei celule din creierul vostru la antena altei celule din creierul vostru, în sistemul său incestuos de buclă închisă. Dar acum, aveți un tip diferit de comunicare ce intră. Este simplă, efectivă și este în afara creierului. Fiți conștienți de ea. Nu trebuie să lucrați cu asta; fiți conștienți de ea.  

Faceți puțină respirație și veți începe să o simțiți. Sunteți voi, dar nu este limitată la creierul vostru. Este ceea ce ați putea numi Fațeta Sistemului propriu de Comunicare. Este conectarea punctulețelor sau chiar a punctelor – nu de separare, ci a punctelor de colaborare în rețea – din interiorul vostru, mergând până la Eu Sunt, la Merlin, la Maestru, la voi, la vieți trecute, trecut și viitor, care acum se combină, și este o chestie foarte simplă. Nu devine complexă. Dacă înseamnă pagini și pagini și ore în șir, este doar creierul vostru care vorbește. Dacă este simplu – (poc!) – și este așa, atunci sunteți voi.  

Comunicarea voastră cu alții se schimbă. Unii dintre voi sunteți comunicatori destul de buni, dar folosiți o mulțime de cuvinte. Voi folosiți creier-com, însemnând că îi vorbiți cuiva din creierul vostru. Folosiți cuvinte care sunt destul de plate, destul de plictisitoare și foarte lipsite de energie.  

Ce veți observa este că, deodată, comunicarea cu alții se schimbă. Aveți nevoie de foarte puține cuvinte, și cam asta este ceea ce face adevăratul Maestru sau adevăratul Merlin. Foarte puține cuvinte, deoarece nu aveți nevoie de ele. Totul se află chiar acolo în prezență. Și mintea s-ar putea să spună: “Ei bine, trebuie să explicăm asta în cele mai mici detalii până la saturație.” Nu, nu trebuie. Maestrul poate spune cuiva câteva cuvinte, și există o bogăție, un exces de comunicare energetică în spatele lor, de care ei s-ar putea să nu se prindă imediat. S-ar putea să fie nevoie să se plimbe pe stradă, sau să doarmă peste noapte cu asta, însă energia este acolo.   

Începeți să fiți conștienți de această comunicare nouă cu alții, care nu are nevoie de o mulțime de cuvinte. Poate s-ar putea folosi puțin teatru. Poate s-ar putea folosi puțină pauză. Pauza în vorbire e foarte importantă. Poate s-ar putea folosi puțină expresie, dar începeți să realizați că există un nou nivel de comunicare cu alții. 

Exact acum comunicarea este în genul creier la creier și asta cauzează multă confuzie, multe neînțelegeri. Începeți să fiți conștienți de noua comunicare ce are loc. Puteți sta cu cineva spunând foarte puține cuvinte; există o comunicare extraordinară cu ei. Nu vă fie teamă să deschideți acea parte a voastră. Foarte mulți dintre voi ați fost închiși, nu vreți să expuneți acea parte a voastră. Treceți peste asta acum. Este în regulă să vă deschideți. Ei nu vă vor fura energia. Noi am petrecut ani în șir cu energiile sexuale, dezvoltând asta cu adevărat. Nu vă vor fura energia acum, în afara cazului în care vreți s-o facă.   

Așadar, se schimbă întregul sistem de comunicare și nu peste noapte, dar acestea sunt lucrurile, sunt parte din ghidul de supraviețuire pentru Merlinul întrupat. Ei încep să realizeze că întreaga mașinărie a comunicării se schimbă. 


Instrucțiunea Merlin 4: Simplitatea

Apoi există simplitatea. Mintea umană face totul complicat, cât de complicat poate fi. Îi puteți pune unui om o întrebare foarte simplă sau îi puteți da o sarcină simplă, iar el o va face complicată. Asta este ce-i place creierului să facă. Asta justifică existența creierului. Creierul simte ca și cum se extinde. Îi oferă identitate. Dar faptul e că totul este rahat din creier, și e complex. E foarte complex.  

Că veni vorba, tocmai o pot vedea pe Jean căutând niște citate pentru a le pune pe pagina de internet a site-ului Cercului Crimson. Ăsta a fost unul bun. 

Acest lucru îi va atrage pe cei noi. Lor le va plăcea acel rahat. Adică, ei vor realiza că acest grup ori este adevărat, ori este nebun, și probabil vor fi atrași către voi pentru că sunteți nebuni. 

LINDA: Sau ambele.

ADAMUS: Sau ambele. Așadar, simplitatea este o cheie a lucrurilor.

Viața Maestrului este simplă. Maestrul nu are nevoie s-o facă complexă. Și în acea simplitate nu este plictiseală, ci este de fapt abilitatea de a percepe lucruri pe care nu le-ar fi perceput înainte.  

Încă aveți tendința de a face lucrurile complicate, și vă voi atenționa pentru asta: “De ce îl  faci atât de complicat? Este chiar simplu”, și apoi vă veți certa cu mine legat de asta. “Oh, Adamus, tu nu înțelegi.” Înțeleg. Vă place să faceți lucrurile complicate. Vreți să le faceți simple? Asta face Maestrul.  

Așa că începeți să vă simplificați viața. Ce înseamnă asta, să vă simplificați viața? Vom vorbi despre acest lucru mai mult, dar înseamnă că pentru a ajunge din punctul A în punctul B mergeți direct, în loc să – am uitat cum numim asta – mergeți în zigzag sau pe drumuri greșite, ceea ce omul are tendința să facă – mergeți într-o manieră dezordonată, haotică, indiferent ce-ar fi. Mergeți direct. Fie că este de la creație la manifestare, mergeți pe drumul direct. 

De ce să hoinăriți prin păduri, de ce să pretindeți că vă pierdeți când, pur și simplu, puteți merge pe drumul direct, de la inspirație la manifestare? De la schimbarea conștiinței sau a percepției, de ce să pierdeți o mulțime de timp gândindu-vă la asta? Doar – (poc!) – o faceți. O simplificați. Aceasta va fi una dintre primele listări în acest manual de supraviețuire.  

Apoi, în manualul de supraviețuire… haideți doar să respirăm profund cu aceste lucruri. Chiar simțiți în ele pentru un moment.

(pauză)

Simplificat.

Comunicări.

În lume, dar nu mai aparțineți ei cu adevărat. Nu este a voastră.

Și stați în spatele zidului scund. Foarte, foarte important.

Încă două, și apoi mergem mai departe. Încă două.


Instrucțiunea Merlin 5: Frumusețea

Frumusețea. Frumusețea este un alt punct.

Pe măsură ce vă simplificați energia, sunteți conștienți acum de mai multă frumusețe ca niciodată. Nu frumusețe înșelătoare, nu lucruri pe care parcă doar le inventați, ci adevărata frumusețe profundă, senzuală. În ce? În ce?

Ar putea fi în orice. În voi înșivă, ăsta e un bun punct de plecare. Veți vedea cu adevărat frumusețea în voi. Frumusețea este unul dintre cele pe care le numim simțuri angelice. Este intrinsec ființei voastre, dar, fiind oameni pe Pământ, chiar nu l-ați folosit mult. Prin urmare, aveți frumusețe în viața voastră, acum. Vă puteți imagina? Vedeți frumusețea în nori. O auziți în muzică. Este acea viață mai senzuală. Vom reveni la asta.

Vreau să revin la comunicare pentru o clipă.

Veți învăța să comunicați diferit cu voi înșivă. E un pas mare. Apoi veți învăța să comunicați în mod diferit cu alți oameni. Fără atât de multe cuvinte, dar totul e chiar acolo. Apoi comunicați cu totul, indiferent dacă este un copac sau mașina voastră sau o pasăre sau câinele vostru. Comunicările devin foarte ușoare și fluide. Nu mai sunt reglate de minte. Comunicarea este acolo. Comunicarea nu înseamnă că trebuie să folosiți cuvinte.

Comunicarea e ceva energetic, fie un receptor sau – cum îi spuneți – voi fie proiectați, fie receptați. Transmiteți sau receptați. Așadar, comunicați cu orice.

Și unii oameni ar putea crede că este o prostie să comunicați cu mașina voastră. Nu trebuie să vorbiți cu voce tare, dar este cel mai firesc lucru din lume să comunicați cu orice – obiecte neînsuflețite, ceașca de cafea, dovleacul – comunicare, și totul e natural, pentru că totul este al vostru. Totul este al vostru.

Încă ceva. Avem această frumusețe acolo și este unul dintre lucrurile care se află în manual, deoarece Maestrul începe să realizeze cu adevărat frumusețea simplă în tot.

Ne vom opri aici, pentru moment. Mai am câteva, dar le vom cuprinde altă dată.

Haideți să începem să elaborăm asta. Aduceți-vă aportul, fie prin intermediul rețelelor sociale, fie prin conectarea la Crimson Circle. Să începem să elaborăm acest manual, în primul rând, astfel încât să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă și, în al doilea rând, pentru cei care vin după voi, mai ales atunci când într-adevăr devin plictisitori și – oh! – încearcă să vă sugă energia, ceea ce de fapt nu pot face. Le dați pur și simplu acest manual (Adamus chicotește) și le spuneți să citească din el. Sunt puțin hazliu.


Dinamica Energiei

Următorul. Acesta este un subiect important. Vreau să acord ceva timp pentru el și vom vorbi despre el în sesiunile noastre viitoare. Următorul. E ceva important și e un subiect sensibil pentru mulți. Uneori, ați putea spune că este chiar un subiect jenant. Vă întrebați cum de v-ați băgat vreodată în asta. E un subiect pe care îl vom aborda cu blândețe, pentru a nu copleși pe nimeni. Și subiectul care, într-adevăr, este atât de relevant pentru cei mai mulți dintre voi acum este D.E. (Adamus chicotește)

LINDA: Deliciu educațional.

ADAMUS: Da, bine, indiferent. D.E, și asta este pentru Dinamica Energiei (Linda chicotește).

Pentru voi, viața a fost foarte practică până acum. Vă uitați la lucruri de la un nivel practic, ceea ce este bine. Spuneți: “Mi-am tăiat degetul și sângerează și l-am tăiat pentru că nu am fost atent cu cuțitul.” Și apoi vă duceți la doctor și el vă consultă și vă face câteva cusături și poate vă dă niște medicamente. Acesta este aspectul practic al întâmplării cu degetul vostru. Există ceva energetic care se petrece. Odată ce ați înțeles energia, atunci puteți într-adevăr efectua schimbarea. Acesta e Merlinul.

Să presupunem că ajungeți într-un accident ușor de mașină și sunteți furioși pe voi și vă întrebați dacă sunteți într-adevăr un Merlin, și sunteți supărați pe persoana respectivă, deoarece mașina lor nu ar fi trebuit să fie chiar în fața mașinii voastre când ați lovit-o, și intrați în toate lucrurile practice. Poate că nu ați dormit suficient, și ei conduceau nesăbuit sau aveați o dispoziție proastă sau visați cu ochii deschiși. Asta este practica reală și, practic, mașina voastră a lovit-o pe a lor, și acum aveți probleme. Acum aveți probleme legate de asigurare și documente și aveți poliția care se întreabă dacă ați băut, toate aceste probleme practice.

Opriți-vă. Haideți să vă opriți din a trăi în felul ăsta. Să aruncăm o privire asupra energiei din spatele lucrurilor. Există în continuare lucrul practic care s-a întâmplat, dar haideți să începem să ne uităm la D.E., Dinamica Energiei din spatele a tot ce se întâmplă.

De exemplu, revenind la conflicte și politici, mulți dintre voi se uită la natura practică a alegerilor de aici, din SUA, să spunem, iar unii dintre voi sunt efectiv în luptă. Ieșiți din ea. Doamne! Adică, pur și simplu pierdeți timpul vostru și al meu. Plecați de acolo. Fugiți de ea, pentru că nu face nicio diferență. Ceea ce face diferența este că voi sunteți un Maestru întrupat și că înțelegeți D.E., Dinamica Energiei.

Prin urmare, aveți toată această dinamică. Să presupunem că nu vă place Donald Trump și vă dezlănțuiți și bateți câmpii despre asta. Faceți un pas înapoi. Uitați-vă la energie, nu la ce vedeți din punct de vedere practic. Nu spun că acesta este exact modul în care ar trebui să vă uitați la asta, dar dacă mă uit la Dinamica Energiei, Statele Unite ale Americii aveau nevoie de o schimbare. Aveau nevoie de ceva care să zguduie și să-i scoată pe oameni din zonele lor de confort, pentru că nu se realizau multe. Și aveau nevoie de un motiv pentru a vorbi. Aveau nevoie de un motiv pentru a se supăra, chiar.

Așa că, ce se întâmplă? Ei aleg un președinte care face exact asta. Îi servește. Și asta e dinamica energiei. Fie că va câștiga din nou sau nu, indiferent ce, nu mai priviți partea umană practică, liniară; uitați-vă la Dinamica Energiei. Nu vă mai uitați la ce parte e mai bună sau ceva de genul ăsta. Uitați-vă la Dinamica Energetică a ceea ce se întâmplă. Unii dintre voi s-ar putea să fiți dezgustați de politică acum, și este în regulă. Dar faceți un pas înapoi și priviți la ce se întâmplă cu adevărat cu energia pe planetă.

Mediul. Acum, este foarte ușor să fiți prinși în asta, ceea ce eu numesc, dependența de amprenta carbonică și dintr-odată aveți băieții voștri buni și băieții voștri răi. Aveți companiile petroliere, aveți muncitorii ecologiști și vă simțiți îndreptățiți în legătură cu asta. Țț! Faceți un pas înapoi. Uitați-vă la Dinamica Energetică a ceea ce se întâmplă.

Ce se întâmplă chiar acum, dintr-un punct de vedere al Dinamicii Energiei, este că Gaia pleacă. Este timpul ca oamenii să accepte responsabilitatea pentru planetă, așa că este multă atenție focalizată asupra ei. Aveți lucruri precum calotele polare care se topesc, cu siguranță. Este încălzirea planetei un rezultat al mediului sau al carbonului? Ei bine, cu siguranță. Dar există ceva dincolo de ce se întâmplă pe planetă. Este transferul responsabilității către oameni, spre asumare.

Asumarea responsabilității înseamnă înțelegerea modului în care funcționează biologia pe planetă, cum funcționează ritmurile biologiei, cum funcționează energia pe planetă. Și, prin urmare, Gaia într-adevăr îi poate servi pe oameni, și ei o servesc pe Gaia. Dar vă implicați cu toții în bătălii despre cine aruncă excesul de hârtie – lucruri de genul ăsta, probleme de control – ați pierdut ideea. Mai degrabă, v-ați întors la practică, în loc să vedeți Dinamica Energiei.

Familia voastră, de exemplu. Dacă sunteți implicați într-un fel de ceartă cu familia voastră, probabil că acest lucru se petrece de vieți. Vă uitați la asta de la un nivel practic: “Ei bine, acea persoană a mințit. Acea persoană a furat bani. Acea persoană încearcă să ne scoată pe toți cu forța din testament. Acea persoană e degenerată.” Da, ar putea fi, dar opriți-vă. Uitați-vă la Dinamica Energiei. Ce se întâmplă, de fapt, cu familia acum? Și poate ce se întâmplă este că, unii dintre ei încearcă să se elibereze de vechiul tipar al karmei familiei, iar ceilalți nu vor să-i lase să plece. Poate că unii dintre ei nici nu știu că încearcă să se elibereze, dar voi știți, pentru că priviți dintr-un punct de vedere al Dinamicii Energiei.

Ideea mea este, și vom face un merabh aici, într-o clipă; ideea mea este să începeți să priviți lucrurile din perspectiva Dinamicii Energiei, mai degrabă decât practic, liniar, mental. Când o faceți, totul capătă un alt sens, un alt aspect. Nu vă mai încurcați în toate detaliile. Simplificați lucrurile și, prin urmare, răspunsurile sunt chiar acolo. Devin foarte, foarte clare, pentru voi.

Asta va necesita o mică discuție, nu doar în acest Shoud, ci și în altele, despre Dinamica Energiei. Cum să recunoașteți energia, mai degrabă decât doar detaliile. Dar acum, haideți să respirăm profund și să aducem astăzi toate astea într-un merabh, dar cu o focalizare asupra Dinamicii Energiei, acum.


Merabh-ul Dinamicii Energiei

Haideți să respirăm profund cu muzica.

(începe muzica)

În esență, oamenii au fost instruiți să se uite doar la partea practică – tăietura pe deget, dezechilibrul în biologia lor. Poate este ceva gen diabet. Și se uită la lucruri precum nivelul de glucoză și consumul de alimente și toate aceste tipuri de lucruri practice, dar asta e doar la un nivel practic.

Sigur, este bine să le cunoști, dar odată ce ați înțeles Dinamica Energetică a diabetului, e destul de simplu. Într-un fel este, cred că ați spune, simbolică. Este pofta de dulceață sau, poate, de iubire. O poftă de ceva iubire dulce și atenție pe care poate că nu le-ați primit în copilărie, poate dintr-o altă viață, poate că voi nu v-o dați vouă.

Asta e Dinamica Energetică, care ulterior provoacă un dezechilibru în biologie, care poate fi etichetat drept diabet. Și credeți într-adevăr că doar a mânca mai puțin tort, vă va ajuta să rezolvați asta? Nu.

S-ar putea să o încetinească puțin, dar încercați să vă astâmpărați pofta de acea dulceață, acea iubire, prin tort. Și apoi trebuie să vă lepădați de asta pentru că medicul a spus că stadiul diabetului vostru, oricare ar fi acesta, doi; pur și simplu veți căuta dulceața în altă parte. Nu neapărat în fursecuri sau înghețată, ci undeva în viață.

Poate că aveți diabetul controlat, dar acum vă simțiți destabilizați în altă parte în emoțiile voastre. Deodată, ajungeți să fiți în nevoie, bazându-vă prea mult pe ceilalți. O transpuneți. O puneți în altă parte, nevoia aceea.

Ce spuneți despre abordarea Dinamicii Energetice? De ce este asta acolo?

Pe măsură ce comunicarea voastră se îmbunătățește, vă puteți întreba literalmente “De ce este asta acolo?” și veți primi răspunsul. Nu atunci când sunteți cu totul în modul de comunicare al creierului vostru, ci în adevărata comunicare Merlin.

Există o Dinamică a Energiei în tot. Tot.

Există o componentă energetică, nu doar în lucrurile care sunt dezechilibrate în viața voastră sau în lumea din jurul vostru, ci în tot.

Când înțelegeți Dinamica Energiei, atunci începeți cu adevărat să trăiți ca un Merlin. Îi cer permisiunea lui Cauldre să împărtășesc puțin din povestea lui, un lucru recent. El e în regulă cu asta.

Cauldre tocmai a cumpărat o mașină nouă. Era timpul, he, și este o mașină frumoasă, dar avea să-i lipsească mașina veche. L-a servit bine. L-a dus peste tot. Fără accidente. Aproape că nu există umflături sau zgârieturi, doar câteva crestături pe ici pe colo. L-a dus peste tot.

Dar a decis să cumpere o mașină nouă și a venit cu acea întreagă întrebare, știți, își abandona el vechea mașină? Nu, nu. Nu e nevoie s-o abandoneze deloc.

În loc să vă uitați la un nivel practic și anume că tranzacționați o bucată de metal și obțineți o altă bucată de metal cu roți, ei bine, uitați-vă la Dinamica Energiei.

Așadar, ceea ce a făcut a fost pur și simplu să ia energia, esența din cealaltă mașină pe care o iubea și a transferat-o noii mașini. Atât de simplu.

Acum, dacă el s-a dus și le-a spus asta oamenilor de pe stradă, ei s-ar putea să creadă că e puțin nebun. Dar, știți, veți ajunge la punctul în care veți spune: “Bine, da, sigur”. Oamenii care nu înțeleg asta, ei vor fi puțin nebuni.

Cei noi care vin, s-ar putea să vă privească puțin ciudat la început, dar apoi vor spune: “Știu. M-am gândit întotdeauna la asta, dar nu i-aș putea-o spune nimănui, niciodată.”

Așa că, ceea ce a făcut a fost pur și simplu să ia esența energetică din mașina sa și a luat un corp nou. Aceeași esență, aceeași Dinamică Energetică, acum într-un corp cu totul nou. Nu v-ar plăcea să aveți asta?
 
Nu v-ar plăcea să vă treziți dimineața și să aveți un corp total nou, modelul 2021? Va fi posibil la un moment dat, da.

Uitați-vă la Dinamica Energiei în tot – mediu, politică, relații, corpul vostru.

Totul este energia voastră. Totul. Dar până acum cei mai mulți dintre voi nu s-au uitat la acea componentă, de fapt. V-ați uitat la partea practică.

V-ați uitat la partea practică. V-ați uitat la contul vostru bancar și v-ați uitat la el și ați spus: “Oh, am 927 de dolari și 42 de cenți – sau euro.” Ei bine, asta e partea practică. Dar uitați-vă la dinamica energetică a contului bancar.

Bine, s-ar putea să fie puțin gol, dar uitați-vă la Dinamica Energetică a cauzei pentru care este așa. De ce? Ei bine, pentru că ați dat-o tuturor celorlalți, pentru că nu v-ați considerat demni.

Simțiți în acea Dinamică Energetică a contului vostru bancar. În loc să adunați toată acea frustrare și să spuneți: “Ce pot face pentru a câștiga mai mulți bani?” simțiți în dinamică și apoi lăsați energia să se schimbe. Permiteți-i să vă servească.

Realizați că vă uitați la dinamică: “Oh, pff! Băiete, pur și simplu nu am lăsat-o să mă servească, și acum o voi face.” Asta e Dinamica Energetică. Suma din bancă, care bancă este, astea sunt probleme practice. Acestea nu sunt esențiale. Acestea nu sunt locul în care efectuați schimbarea. Nu vă uitați la linia de jos a contului vostru bancar și credeți că de aici începe schimbarea. Nu, se află în Dinamica Energetică, în relația voastră cu energia.

Există o Dinamica Energetică în tot – în casa voastră. Știți, ea are energie. Are o personalitate – o personalitate căreia voi i-ați dat naștere.

Simțiți Dinamica Energetică, nu lucrurile practice, cum ar fi becurile care sunt arse și instalațiile sanitare care ar putea avea unele probleme și faptul că vântul suflă prin unele ferestre într-o zi cu vânt, niciunul dintre aceste lucruri, sau că se află într-un cartier zgomotos. Acest lucru este practic și nu veți efectua schimbări la acest nivel. Punct.

Da, puteți pune niște bandă adezivă peste fereastra neetanșă. Puteți înlocui becul, dar vă aflați în aceeași Dinamică Energetică veche. Aveți D.E. He!

Ce faceți, este că vă ridicați deasupra. Simțiți în întreaga problemă a tărâmului vostru, a domeniului vostru.

Simțiți în acea Dinamică Energetică și apoi sunteți foarte îndrăzneți și spuneți: “Vreau să mă servească altfel. Comand energiei mele să mă servească în mod diferit.” Nu fiți mămăligă. Nu negociați. Este propria voastră energie, de ce ați avea nevoie să negociați? Ea stă acolo, vrând să vă servească.

Așadar, dragi Maeștri, dragi Merlini, vom recunoaște caracterul practic al vieții la nivel fizic, dar acum ne vom îndrepta spre Dinamica Energetică. Acolo are loc schimbarea.

Haideți să respirăm profund cu asta, simțind în asta.

Viața ca Merlin. Are, într-adevăr, unele provocări. Provocările de a fi printre alte persoane care continuă să-și hrănească dependența de dramă și conflict.

Provocarea va fi aceea de a fi cu oameni care aproape că nu au creativitate atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor. Ar lupta mai degrabă decât să repare. Va fi dificil, frustrant uneori.

Atunci va trebui să vă retrageți, să mergeți într-un loc retras, să vă refugiați, să fiți singuri, pentru că va fi ușor să fiți trași înăuntru, la început.

Va fi acea poziționare în spatele zidului scund. Nu intrați în asta. Serios.

Voi merge atât de departe încât să arunc puțină benzină pe foc aici, și mă voi distra cu asta.

Rețeaua socială Crimson Circle – he, uitați-vă la Dinamica Energiei de acolo! – nu este un loc pentru politică. Nu este nici măcar un loc pentru salvarea planetei. Este un loc pentru comunicare, împărtășire cu alți Maeștri.

Aș arunca pe oricine – postarea oricui – Cauldre mă corectează aici. Nu sunt chiar – azi am postat pe media socială. Am făcut-o prin Cauldre. Degetele lui tastau, dar era postarea mea. Nu mai făcusem niciodată asta. Nu știam dacă mi-ar plăcea sau nu, dar am făcut-o.

Am postat – Cauldre a schimbat-o de fapt, dar urma să postez: “Stați naibii în spatele zidului scund.” El a postat doar: “Stați în spatele zidului scund”, dar nu știu de ce a scos acel cuvânt. Am crezut că e destul de potrivit. Dar a fost prima mea postare și, când am făcut asta, a fost un fel de senzație antrenantă. Am simtit-o ieșind pe internet. Am simțit-o aterizând în acel loc. I-am simțit pe alții mergând și uitându-se la ea.

Am decis în acel moment că îmi cam place chestia asta cu media socială.

Dar mă voi limita mereu la cinci cuvinte, poate șase. Șase cuvinte – “Stați naibii în spatele zidului scund.” Acesta este singurul lucru pe care îl voi posta vreodată. Stați naibii în spatele zidului scund. Îmi place să fac asta. Da.

Acum, trebuie să vă avertizez, Cauldre ar putea să-l schimbe. Ar putea să spună doar: “Stați în spatele zidului scund.” Dar veți ști când îl veți citi. Stați naibii în spatele zidului scund.

Înapoi la subiect.

Ne vom uita la Dinamica Energetică, nu  la practică. Nu vreau să văd o grămadă de politică sau genul ăsta de postări care te prind în latura combativă a naturii umane. Nu este un loc pentru asta.

Locul nostru în media voastră socială este Merlinul evoluând în interior. Sunteți prinși în a lua partea cuiva, sunteți prinși în conflict și nu-i loc pentru asta.

Așadar, haideți să respirăm profund, pe măsură ce intrăm în Dinamica Energiei. Va fi esențial pentru acest întreg manual “Ghidul lui Merlin pentru Supraviețuirea în Trup”.

Să respirăm profund în frumusețea primului nostru Shoud aici, pe planetă, primul Shoud din Seria Merlin Eu Sunt. Și sper să apreciați că voi fi pur și simplu din ce în ce mai direct.

Haideți doar să mergem din punctul A în punctul B, de la imaginație la manifestare, cu ușurință, fără să pierdem timpul.

Cu asta, dragii mei prieteni, vom reveni pentru mai mult, și în special pentru DreamWalk-ul  de Halloween al Realizării noastre.

Haideți să respirăm profund împreună.

Mă uit înapoi la mine, cel din cartea ”Timpul Mașinilor”; 2020, mă uit înapoi la mine cel din viața mea ca Adamus. Este uimitor ce poate face Merlin.

Vă mulțumesc, dragi Shaumbra.

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.

 

Traducere realizată de: Ana-Maria Labo, Cristina Dobrescu, Carmen Rivalet, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea