CRIMSON CIRCLE MATERIALS
Lidenskap 2020-serien


SHOUD 12 - Med ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert for Crimson Circle

1. august 2020


www.crimsoncircle.com

Oversettelse: Maskin

Korrektur: Evy Finjord Heggelund

Jeg er den jeg er, Adamus av Suverent Domene.

Ah! Jeg bare undrer meg over energiene her, når vi gjør oss klare for denne Shouden, og undrer oss over hvor langt ting har kommet, og undrer oss over hvordan du holder ut. Og jeg vet at du ikke synes det alltid er så pent hele tiden, men du holder ut. Å holde ut, noe som betyr at du tar alle disse tingene som skjer i livet ditt, og at du håndterer dem med ganske mye ynde. Jeg vet at det ikke føles slik. Jeg vet at det skjer mye, ikke bare når du er våken, men når du drømmer om natten.

Dette er en spesiell Shoud. Jeg ba om nummer 12 i denne Lidenskap 2020 -serien. Vanligvis er det 11 - det er et godt tall, det gir Cauldre, Linda, en liten pause, litt fri - men jeg ba om denne 12., fordi dette er en spesiell tid akkurat nå. Det er spesielt på omtrent alle måter du kan forestille deg, og jeg skal ikke snakke så mye. Du er sikkert glad for det, kjære Linda.

LINDA: Å, du kan gjøre hva du vil.

ADAMUS: Det skjønner jeg (humrer), men jeg skal ikke snakke mye. Vi kommer til å ha en ganske lang merabh.

LINDA: Hmm.

ADAMUS: Og jeg kommer til å kalle det en super merabh, for det kommer til å bli enda dypere enn vi pleier å gå.

LINDA: Mm.

ADAMUS: Dette er tiden akkurat nå. Dette er den tiden. Det er den første dagen i august, vi er i den veldig, veldig spesielle realiseringssommeren. Og jeg vet at jeg har fått Cauldres interesse, og hans angst, fordi jeg har sagt tusen, kanskje mer Shaumbra som kommer til realisering i sommer.  

Nå spør han meg akkurat nå,” Definer sommer. Hva er sommer? " Så lenge dagene er varme og lange. Det er sommer. Så la oss ikke legge en kalender til den. La oss ikke si at det kommer til å være i slutten av august eller midten av september, men så lenge dagene er varme og lange, er det sommer. Jeg vet at det er noen av dere som lurer på hva jeg egentlig sier. Du får det.

Så dette er en veldig spesiell Shoud. Ikke mye snakk, ikke mye påfunn. Du vet, jeg elsker å gjøre morsomheter med Shaumbra.

LINDA: Gjør du det?

ADAMUS: Ja, det gjør jeg. Jeg elsker å komme med påfunn.

LINDA: Du er sikker.

ADAMUS: Åh, ja?

LINDA: Og du liker T-skjortene med psykobunny?

ADAMUS: Det sa jeg ikke.

LINDA: Jeg trodde det var et påfunn?

ADAMUS: Det er Cauldres påfunn, ikke mitt - hvis vi kunne få et bilde av psykobunny, antar jeg - og du har en på deg også, kjære Linda. 

LINDA: Det har jeg også, og en del av det er å feire.

ADAMUS: For å feire?

LINDA: Rett.

ADAMUS: For å feire hva?

LINDA: Bursdagen din.

ADAMUS: Åh, pshaw! Det handler ikke om meg, men hva har vi? (Linda humrer).  

ADAMUS: Hva … Åh! Åh! (Adamus humrer).

LINDA: Vel, vi må ha den rette tingen, Adamus (Kerri tar frem en kake med et stearinlys på den og innspillingen av “Happy Birthday” begynner å spille). Du vet, og så ryktes det at dette er havre og sjokolade.

ADAMUS: Gratulerer med dagen.

LINDA: Gratulerer med dagen ("Happy Birthday" fortsetter å spille, så begynner Kerri å gå bort med kaken).

ADAMUS: Hei, ta den kaken tilbake! Jeg vil virkelig elske et stykke.

KERRI: Ok. Hvis du vil blåse ut stearinlyset, blås det ut (Adamus blåser ut stearinlyset). Ah!

LINDA: Ohh!

ADAMUS: Åh, det er ikke sosialt korrekt.

LINDA: Whoa !! (mannskapet vinker med lys)  

ADAMUS: Ja. Ohh! Vi har hele mannskapet tilbake. For en feiring!

LINDA: Ja!

ADAMUS: For en feiring!

LINDA: Vi alle elsker deg. Alle på nettet feirer deg.

ADAMUS: Ah! Geez, jeg er så ydmyk av hele greia - ikke. 3. august, bursdagen min. Hva sier du, 304 år eller noe sånt? 

LINDA: I henhold til dine påstander.

ADAMUS: Mm, bare fantastisk.                            

LINDA: Mm hmm. Mmm hmm.

ADAMUS: Så tusen takk for anerkjennelsen.

LINDA: Nei, nei. Vi elsker deg, og du er verdig.

ADAMUS: Åh, takk, takk.

LINDA: Ja. Vil du ha noe av kaken?

ADAMUS: Det ville jeg faktisk. Yeah.

LINDA: Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan føle det.

ADAMUS: Og det er ikke Cauldre som snakker, det er meg. Jeg mener …

LINDA: Jeg kunne føle det.

ADAMUS: Ja.

LINDA: Ja, ja!

ADAMUS: Det er en interessant kake, ikke som de fleste kaker. Hva er …

KERRI: Den er uten mel.

ADAMUS: Uten mel. Hvordan gjør de det?

LINDA: Ooh! Valgt med omhu.

ADAMUS: Jeg må ha inkarnert ...

LINDA: Å takk, fru Kerri.

ADAMUS: ... i feil tid, fordi vi ikke hadde kaker uten mel i min tid.

LINDA: Der ser du, sir.

ADAMUS: Ah, takk. Takk skal du ha. Så hvis du ikke har noe imot at jeg kan spise litt mens vi snakker - her er denne mel frie ...

LINDA: Det er så u-Geoffrey, det får meg til å le.

ADAMUS: Mmm. Mmm-mmm.

LINDA: Går det bra?

ADAMUS: Mm-mm (tilbyr noen til Linda).

LINDA: Nei, nei. Takk skal du ha. Takk senere. Jeg får min senere.

ADAMUS: Mmm!

LINDA: (etterligner) Mm!

ADAMUS: Det er himmelen. Jeg kommer til å ta dette med tilbake til De Oppstegene Mesterenes Klubb i kveld, fordi dette er bedre enn det de serverer der.

LINDA: Bare husk at det er masse. Det er masse.

ADAMUS: Vi kommer kanskje til å jobbe oss gjennom det.

LINDA: Ok. Greit. Vel, du har, vet du, litt tid her.

ADAMUS: Mm! Mm! Mm! Mm! Det er deilig.

LINDA: Det er slik det skal være.

ADAMUS: Det er som sjokoladesex for munnen. Det var bare absolutt ... nå trenger jeg litt av dette for å skylle det ned. Ja, sjokoladesex. Jeg blir avhørt fra produksjonsskranken (han tar en slurk kaffe). Mm. Herlig. Takk skal du ha. Takk skal du ha. Skal vi beholde det? Vi legger det til siden.

LINDA: Er du sikker?

ADAMUS: Ja. Så vi får mer ...

LINDA: Å, vent! Åh, vi har det her, så du kan kommer og ...

ADAMUS: Bra. God.

LINDA: ... spise litt hvis du vil ha noe. Takk, Kerri.

ADAMUS: Så hvor var jeg før dette fantastiske avbruddet? Fantastisk avbrudd og stor distraksjon.

LINDA: Bra.

ADAMUS: Mennesker blir bedre på distraksjoner.

LINDA: Det er også bursdagsmåneden til Geoffrey også.

ADAMUS: Ah! Vel, det er senere, så vi snakker om min akkurat nå (Linda fniser).

Så dere er på denne veldig spesielle tiden på planeten, og det er derfor jeg har bedt om denne Shouden. Normalt ville vi startet en ny serie. Vi kommer til å starte den nye serien i oktober. Det kommer til å være - hva heter serien?

LINDA: “Merlin, Jeg Er” tror jeg.

ADAMUS: Merlin, Jeg Er Serien kommer i oktober. Men foreløpig handler det om vår tid sammen her. Jeg skal ikke snakke så mye. Vi kommer til å gjøre en ganske lang super merabh.

LINDA: Ja!

ADAMUS: Fordi det er så mye akkurat nå, bare for å tillate transformasjon - så mye - og som jeg sa før, er Cauldre litt bekymret: “Skal vi virkelig ha over tusen? Og hva kommer til å skje i sommer? Hvordan skal det hele skje?” Det er tiden for dere alle, spesielt Cauldre, å puste dypt og innse at dere valgte å være her akkurat nå.    

Den mest dyrebare tiden

Du valgte dette. Du valgte å være her med denne gruppen som du kaller Crimson Circle, Shaumbra. Du valgte å være akkurat der du er i livet ditt akkurat nå. Det er overhodet ingen feil, og hvis du føler at du ikke er på rett sted, ta et dypt pust og lytt et øyeblikk. Du er akkurat der du ønsket å være, og her er vi, den første august i realiseringssommeren. Verden er et vanvittig sted akkurat nå. Verden er et sprøtt, sprøtt sted, men det er passende.  

Jeg vil at du skal føle inn i dette et øyeblikk, med det du og mange andre Shaumbra går gjennom, komme til realisering og holde dere på planeten som legemliggjorte mestere. Kunne du tenke deg et øyeblikk at hele viruset, COVID-19, koronaviruset, faktisk var en slags del av det energiske designet? At dere ville være her på tidspunktet for den største transformasjonen på planeten, den største.

Det skjer raskere enn noen annen global transformasjon, på grunn av kommunikasjon. Og hva er kommunikasjon, mine kjære venner? Det er energi. Kommunikasjon er energi. Så denne muligheten for at ting kan endres raskt på grunn av kommunikasjon - smarttelefonen din, dine mobile enheter, Internett, hastigheten som ting kan skje på- det er ikke tilfeldig at du går gjennom det du går gjennom akkurat nå i denne dyrebare tiden.

Ja, koronaviruset handler også om økonomien. Men når jeg snakker om "økonomi", sier jeg egentlig bare "energi", en energitransformasjon på planeten som deretter vifter ut, sprer seg og påvirker alt. Det påvirker menneskene akkurat nå. Hvordan er det? Vel, med dette koronaviruset er det mer forskning og finansiering i det medisinske, til å forstå det menneskelige genomet og cellene og DNAet og hvordan de fungerer og hvordan de kommuniserer.

Se i nyhetene om dette viruset. Forskerne ser på kommunikasjonsveiene til viruset, alt i en tid der du slipper anayatronen, kroppens gamle kommunikasjonsnettverk, og nå kommer inn i din Frie Energi Kropp.

Det er den mest dyrebare tiden på denne planeten, og endringene begynner med koronaviruset, og som deretter spres ut til resten av verden - endringer i økonomien, endringer i arten. Du går fra å være homo-sapien til robo-sapien-arten, og det er ikke nødvendigvis ille. Det er litt skremmende, og jeg vet at noen av dere tenker på at tankene dine blir sugd ut og lagt inn i en eller annen robot. Det er egentlig ikke sånn. Det er forsterkning og tilskudd. Det er endringer som skal til for den menneskelige biologien akkurat nå, endringer som ikke nødvendigvis gjør deg helt robotaktig, og ja, men det er noen ting å være opptatt av - implantater.

Et av de store problemene akkurat nå er å få oppmerksomhet og finansiering, det er - hva kaller de det - hjerne-til-datamaskin-grensesnitt der det er - enten det er chips eller en slags enhet - lagt inn i hjernen for å tillate at du har tilgang til skyen, til Internett til enhver tid, og det er faktisk her. Jeg mener, det er ikke langt unna. Det er her.  

Så ja, det er noen ting du må bekymre deg for, men de er heller ikke din bekymring. Observer dem, men de er ikke din bekymring. Det er ikke grunnen til at du er her, for å ta opp saker eller å sitte og bekymre deg for det hele dagen. Observer det. Forstå hvordan det utvikler seg, men egentlig ikke noe du skal bekymre deg for.

Alt endrer seg i veldig, veldig rask fart. Men det er på en måte interessant å merke seg at selve Tiden skifter og forandrer seg, selve naturen og forståelsen av Tid. For selv om disse endringene skjer med hyperhurtig hastighet akkurat nå på planeten - hvis du sammenligner det med endringer for 50 eller for 100 eller 500 år siden, hyperraske endringer på planeten akkurat nå - er det også en del av deg som tenker at det faktisk ikke skjer raskt nok, skjønner du. Men det skjer i akkurat det tempoet hvor det ikke blåser deg i stykker og det ikke sprenger samfunnet i stykker. 

Disse endringene som skjer - og igjen, en kan si at episentret var viruset - endringene som skjer akkurat nå, veldig raskt, er faktisk en av de mest geniale måtene å utføre en endring på ikke bare på denne planeten, men for all fysisk skapelse, og det er så gigantisk. Det er så dyptgripende og imponerende.   

Endringene blåser ikke systemsømmene fra hverandre. Det er å utvide sømmene og deretter slippe sømmene forsiktig, men det sprenger ikke ting. Det er en storhet i det som du kan tilskrive menneskehetens godhet. Godheten - du vet, mennesker er gode mennesker, og de - de fleste av dem vil - gjøre det absolutt riktige. Jeg hørte på en samtale tidligere i dag mellom Cauldre og Linda i bilen, der de snakket om hvordan det er slik godhet hos mennesker, men det trengs bare noen få for å gjøre det dårlig. Det er helt sant, og Cauldre kom med en kommentar: “Så hvorfor ser det ut til at vi er i gang med, la oss kalle det, tre prosent som ønsker å se ting ødelagt, de tre prosentene som du kan si, virkelig helt ute av synkronitet med sin egen energi? Så hvorfor ikke fokusere på de 97 prosentene som har så mye godhet i seg? ” 

Hva er foran

Det er en enorm iboende godhet i menneskeheten, og jeg vet at du kan se det. Jeg vet at det blir deprimerende til tider fordi du lurer på om det fortsatt er der. Absolutt, og det er virkelig mer godhet i menneskeheten akkurat nå enn det var for 100 år siden eller 500 eller definitivt 2000 år siden. Det er mer bevissthet på planeten. De uttrykker det (negativitet) kanskje på mer opplagte måter, måter som får mer oppmerksomhet. Du hører om det på nyhetene, i stedet for godheten til menneskeheten. Men når vi går gjennom denne korona-perioden i planetens historie, vil jeg at du virkelig skal føle inn i godheten til menneskene, de du nettopp møter i butikken eller på gaten til hverdags. De som, ja, de føler seg fortapt. De føler seg kanskje sinte eller deprimerte, og noen av dem har, så stramme oppfatninger, gamle oppfatninger at det noen ganger er veldig frustrerende, men det er så mye godhet.

Det er menneskelighetens godhet som du som realiserte Mestere på planeten kommer til å koble deg inn på og føle deg inn i. Du kommer ikke til å prøve å manipulere det eller endre det eller noe annet. Men når du lar lyset ditt skinne, lar bevisstheten din å stråle ut, det er der det virkelig, virkelig går med en gang. Det inspirerer de, de 97 prosent av verdens befolkning, som har så mye godhet og håp. De har slikt håp. Og ja, noen ganger er de godtroende. Noen ganger blir de byttedyr for dårlige ledere eller dårlige virksomheter, men når vi i fremtiden gjør våre Shouds og noen av merabhene våre som sanne legemliggjorte Mestere, kommer vi virkelig til å koble oss på godheten til menneskeheten. Vi kommer ikke til å bekymre oss for de andre tingene. Det blir støy. Det blir litt distraksjon, men ikke stort. Og ganske snart, med den godheten og lyset ditt og alle endringene som skjer uansett, og med endring av Tiden akkurat nå og alt annet som skjer på planeten - ah! - Det kommer til å gjøre en så stor forandring for denne planeten når den går inn i deres sanne neste tidsalder.  

De sier at du virkelig ikke kan se forbi året 2050, ensidigheten, når den ikke lenger er på hitlistene - vekstendring eller hva som helst - selv om det gjør den slags hockeystokk-ting. De sier at du virkelig ikke kan se ut over 2050, og det er faktisk en ganske rettferdig uttalelse, fordi ting forandrer seg så mye på denne planeten. Men ofte tror du at det er fortvilelse, ødeleggelse, slutten på planeten Jorden. Å, det er ikke slutten. Det er en strålende ny æra som begynner for menneskeheten.  

Og det ville ikke være mulig hvis det ikke var for deg og andre som deg, enten du kaller dere Shaumbra, eller om de kommer fra andre steder, andre grupper eller kanskje ingen gruppe i det hele tatt, men bare av seg selv. Ingenting av dette ville selv være mulig hvis det ikke var for de som nå kommer inn bare for å skinne lyset. Cauldre hadde tenkt å bruke ordet ”bærere” av lys, men det er egentlig ikke nøyaktig. Du bærer ikke noe. Å bære er å slite. Å bære er å ha en falsk energi, og du kommer ikke til å gjøre det. Det er ganske enkelt lys og lys som skinner til menneskene på denne planeten av stor godhet og som fyller deres hjerter med et håp som har gått tapt i noen tiår nå, og så se på transformasjonen på planeten.

De vil aldri sette navnet ditt i overskriftene. De vil for det meste aldri intervjue deg på TV-show: “Hvordan var det å være en av et veldig, veldig lite antall mennesker på planeten som ikke var med i religionen eller åndeligheten eller gudsfrykt eller noen av de andre tingene og ikke bringer den gamle energien til den, men bare være i bevissthet?” Bevisst bevissthet. Jeg mener, alle er bevisst uansett, men dette er bevisst bevissthet på planeten. Og det er der du lener deg tilbake og - kunne jeg ha den kaken som bare en rekvisitt?

LINDA: Ja visst.

ADAMUS: Jeg trenger ikke mer kake ...

LINDA: Du kan ha det du vil.

ADAMUS: ... men jeg trenger det bare for en rekvisitt.

LINDA: Ok. Greit, sir.

ADAMUS: Takk. Det er der du sitter på parkbenken en vakker dag eller uansett hvor det måtte være, ser på folkene som går forbi, ikke lenger ha på deg ansiktsmaske og bare glede deg over - hva er det – sjokoladekake uten mel og en god latte og ingenting å bekymre deg for - forestill deg dette et øyeblikk - etter at jeg har hatt min lille pause her (Adamus tar en bit av kaken sin). Mm! Vil du ha en bit?

LINDA: Nei takk. 

ADAMUS: Nei. Vil du at jeg skal bite deg?

LINDA: Ja visst (de ler).

ADAMUS: Se for deg - og jeg mener dette i all sannhet - at du har den mel frie kaken eller hva du velger å spise, og du har latte, men det kan ha noen sukkerholdige ting i seg. Du er ikke engang bekymret for kroppen din, fordi kroppen din har gjort dette store spranget inn i den Frie Energikroppen. Du bekymrer deg ikke for kiloene eller kaloriene, eller om dette kommer til å forstyrre ditt - uansett - blodsukkernivå eller hemoglobiner eller hva det måtte være, for som en mester er det ingenting av det. Alt balanserer seg nesten umiddelbart. Det er ikke lenger disse etterslepene på uker eller måneder eller noe annet for kroppen eller sinnet å fange opp. 

Det har på en måte vært veien frem til nå, og noen ganger har dere alle måttet vente lenge. Men nå, som en virkelig realisert Mester, balanseres kroppen med en gang, og det er ikke dette komplekse kommunikasjonsnettverket. Det er ensidig- det er bare Jeg Er. Det trenger ikke en kompleks anayatron. Og det samme med sinnet ditt. Bekymringene og forvirringen og de andre tingene, de flyter kanskje bare over horisonten for sinnet ditt et øyeblikk, men de kommer aldri til land og de blir aldri noe som plager deg mentalt eller holder deg tilbake. Og det er dit vi skal. Det er en ikke-makyo, ingen kvalifisering, ingenting markert med stjerne, ikke noe notat med liten skrift fra meg til dere alle.

Vi er her akkurat nå i dette episentret av forandringen på planeten i denne tiden hvor denne lille, lille, bittelille, bittesmå lille buggen - og jeg bryr meg ikke hvordan den kom dit, jeg gjør egentlig ikke det; det betyr ikke noe, ikke bli fanget opp i det, det er der - denne lille tingen som heter koronavirus, som faktisk har eksistert i lang tid og bare ventet på riktig tidspunkt til å komme frem. Det startet ikke bare tilbake i desember i fjor. Den var alltid der, og så kom den frem, fordi tiden var inne. Den kom frem fordi det var nok bevissthet og lengsel på planeten, nok lidenskap som nå hadde kommet til planeten slik at den kunne komme frem, og se hva det er gjort. Og føl deg så inn i hva det har gjort under overflaten på nesten alle aspekter av livet. Ting blir aldri det samme igjen.  

Mennesker vil gå gjennom en tid med prosessering, omstilling, justering, omkalibrering, og så har vi forestillerne, denne 6½ prosent av befolkningen, som er der. De er klare. De er klare til å forestille seg en ny verden. Ikke for å tvinge den, men bare for, du vet, det er som å drømme om det, forestille seg det, at det er en helt ny verden, et helt nytt sted.

Og vi har alle disse andre tingene som alle har kommet sammen akkurat nå - lukking av Arken Orden, som ikke behøves lenger. De Nye Jordene - 222 Nye Jorder er nå godt forankret og, hva en kan si, operative. Det tok lang tid å designe dem, å bringe dem til å bli, men de eksisterer akkurat nå. Jeg snakker om en av dem som er der, og det er dødens nye jord. Det betyr ikke at du drar dit for å dø, det betyr at du allerede er død og at du drar dit. Det er den nye Drømmevandringen til dette nye stedet. (En referanse til DreamWalker Death 2020. ) 

Kan du forestille deg et øyeblikk - og bare legge bort daglige frustrasjoner og slike ting, men kan du forestille deg - du sitter her i episenteret og trenger faktisk ikke å gjøre mye annet enn å bare tillate det. Det er det hele.  

En ting til før vi går inn i neste ...

LINDA: Er du sikker?

ADAMUS: Jeg er veldig, veldig sikker. Det er ting jeg virkelig savner fra denne planeten. Dette var en jeg aldri hadde muligheten til å glede meg over (han tar enda en bit av kaken). Men jeg vil ta det med meg ...

LINDA: Ok (han gir den tilbake til henne). Er du sikker?

ADAMUS: Det er det hele.

LINDA: Ok.

ADAMUS: Jeg hørte det er uhøflig å spise foran andre, så det er grunnen til at jeg oppfordrer dere alle til å finne noe å spise, så jeg ikke gjør det alene.

Akkurat nå, denne måneden, mellom nå, faktisk, og vår neste Shoud - jeg sier det med et stort smil, nå og vår neste Shoud - husk når jeg sa, da dagene fortsatt er varme og dagene er lange. Hm. Det blir rett omkring neste Shoud. 

Mellom nå og neste Shoud handler det egentlig om å eie alt som skjer med deg akkurat nå. Å eie alt.

Eier alt

Noen ganger er det vanskelig å gjøre det riktig, fordi du ikke vil eie smerter i kroppen din, men ei dem, fordi de er der av en grunn. De er der fordi du gjør den overgangen fra den gamle biologiske kroppen til den virkelig Frie Energi kroppen. Hver celle i kroppen din, og det er milliarder av dem; hvert neuron i hjernen din, og det er milliarder av de også, svarer og reagerer akkurat nå, så det vil tydeligvis bli noe smerte og forvirring. Ei det akkurat nå, fordi det er ekte. Det er viktig. Hvis noe, forteller det deg at, ja, du gjennomgår denne forandringen nå fra å være et vanlig biologisk menneske til en legemliggjort mester.

Angsten din, og hvis jeg kjenner deg rett, har de fleste av dere, Shaumbra, hatt mye angst i det siste, fantomangst. Med andre ord, du vet ikke en gang hvor den kommer fra. Du kommer til å gå gjennom dagen din med å gjøre det du har gjort, og plutselig er du fylt av angst og vet ikke hvorfor. Ei den. Vennligst ei den, og jeg vet at det høres kontraproduktiv ut. Du vil skyve den bort. Du vil prøve å mentalt rettferdiggjøre den. Du vil si at det er på grunn av dette og dette, eller at du bare vil stenge den ute. Ei den angsten. Ta den inn. Gå rett inn i den, i stedet for å prøve å løpe fra den.

Hvis det er noen beskjed i alle årene jeg har snakket med deg, en hvilken som helst melding som må forstås tydelig, hvilken som helst melding som jeg virkelig ønsker å få dere til å ta inn, så er det akkurat nå, og det er å eie uansett hva du går gjennom. Ja!  

Forholdsproblemer. Jeg har akkurat hørt noen si: "Virkelig ?!" Ei dem. Du har problemer i forholdet ditt fordi det er et gammelt karmisk forhold. Det er ikke ment å være lenger. Nå betyr det ikke å kaste personen ut, men det er ikke en dårlig idé. Gi deg selv en pause en stund og fornye forholdet, hvis du velger det, på en ikke-karmisk basis.

Hva er noen av de andre tingene du ikke eier eller har, men som du egentlig ikke vil eie? Smerter, ja, det snakket vi bare om. Angst. Forvirring, mental forvirring, uklarhet - ei den! - hvis du kan huske hva det var. Ei det, fordi det er en slik del av denne transformasjonen. Dykk ned i det, i stedet for å løpe fra det. Integrere det, i stedet for å prøve å forme det. Vær i det, i stedet for å løpe fra det. Ja, alt.

Hva er noen av de andre tingene? Drømmer om natten. Du går inn i noen veldig, veldig intense drømmetilstander akkurat nå, fordi du spiller ut noen av de siste skuespillene i drømmene dine. Ting som skjedde med deg for lenge siden, inkludert andre levetider, de opphører bare ikke. De er skuespill, skuespill som fortsetter å bli spilt ut lenge etter at du trodde de var borte. Nå, det betyr ikke at de må hjemsøke deg. Det betyr ikke at du må jobbe mye, men så mange av disse tingene fortsetter å spille ut.

La oss si at du hadde en elsker tidlig i livet, og at det bare aldri fungerte å være sammen. Deres veier skilte seg. De ble gift. Du ble gift. Du gikk andre veier og har ikke engang tenkt på dem på mange år. Men det er den leken, det teaterstykket som fortsetter. Det tok ikke slutt. Det er ikke nødvendigvis karmisk. Noen ganger er det, ja, men det trenger ikke å være karmisk. Det fortsetter ganske enkelt å oppleve med dem i en flerdimensjonal virkelighet. Det trenger ikke finne sted her på jorden.

Ofte er disse skuespillene veldig intense, og da befinner du deg i teatrene til Arcturians. Arcturians - Arcturus er et fantastisk sted. Hvis du virkelig vil gå og være i teateret til din virkelig utvidede virkelighet, er det et flott sted. Noen av dere har dratt dit i drømmetilstanden og utagert disse tingene, følt ofte at manuset som du hadde med denne andre personen eller familien eller andre vesener ganske enkelt hadde kommet inn i en repeterende syklus, hadde virkelig ikke gått noe sted. Så hva gjør du? Du tar det med til Arkturiske teatre, og du intensiverer det. Du får den ut av hjulene. Du får det til å gå fremover slik at du kan ha det du vil kalle den lykkelige slutten - eller i det minste en slutt - på det. Du kan bringe det [til en ende] og som til syvende og sist lar deg, menneske, integrere det i ditt vesen. Det er ikke bare en handling i et fjerntliggende teater et sted.  

Så drømmene dine er tydeligvis forstyrrende akkurat nå, og du får ikke mye søvn, noen av dere - ganske mange av dere; greit, nesten alle dere - men ei det. Vennligst ei det. Ei det. Din irritasjon, ditt irritasjonsnivå, og noen av dere har nettopp blitt veldig, veldig irriterte vesener. Ei det, vær så snill. Og jeg vet at du sier: "Det er ikke bra." Det er en del av deg akkurat nå. Det er ekte. Jeg sier ikke gå ut og prøv å overdrive det. Ikke gå ut og prøv å gjøre enda mer av det, men ei den irritasjonen du føler.     

Depresjonen din, spør du. Det siste i verden du skulle tro er å eie depresjonen din, men ei den. Den er der av en grunn. Depresjon er bokstavelig talt en del av en syklus, og det er selvfølgelig den lave enden av syklusen, men det er som sagt langt fra der da vi gjorde Awakening Series, det hjelper deg med å få deg inn i denne siste, siste fasen, den siste fasen her som det gamle inkarnerende mennesket i biologien. Det er den siste fasen, så ei hva enn du går gjennom.  

Tvil. Ah, tvil. Vi snakket om det i en av vår siste Master's Pause- serie. Tvil, du vet, det er ikke morsomt, ikke sant? Men faktisk er det en underliggende verdi, fordi tvil faktisk vil bidra til å fremheve eller få frem din erkjennelse, din lidenskap.  

Du forstår, det er lidenskap her (høyere) og det er tvil her (lavere), og de spiller på hverandre i en tid av forandring. De spiller. Et øyeblikk er du lidenskapelig. Et øyeblikk føler du at du bare vet det. Du er i samsvar med deg selv, og i neste øyeblikk kommer tvilen. Tvilen fremhever lidenskapen. Uten elementet tvil, i det minste akkurat nå, ville det ikke ha effekt på å øke lidenskapen din, få frem lidenskapen din. Og jeg vet at du tror at tvilen trekker deg ned og at tvil hindrer deg fra lidenskapen din, men det gjør den faktisk ikke. Det fremhever lidenskapen.

Ja, det er en gammel dualistisk måte å gjøre ting på, og vi vil komme videre, langt utover det. Men akkurat nå er du i de siste restene av dualitet med deg selv og til slutt senere med planeten, så tvilen tjener et formål. Vennligst ei tvilen.

Listen fortsetter og fortsetter. Du blir syk. Du får viruset eller du får noe annet, og det siste du ønsker er det, men det er faktisk også med på å skinne et lys på den Frie Energikroppen. Og jeg vet, igjen, det virker som: "Vel, er dette ikke en tilbakevendende måte å gjøre ting på?" og det er det absolutt. Vel, kom over det, men akkurat nå er det slik mennesket er mest vant til, og det vi har å kjempe med. Så du blir syk, og du sier: “Hva er dette? Jeg kommer til å dø. Jeg føler meg forferdelig, og "Dette er forferdelig" og "Hvorfor gjør Adamus dette med meg?" Jeg gjør det ikke for deg, men i den sykdommen, så får den også frem den sanne Frie Energikroppen. Svakheten i den fysiske kroppen, dens evne til å bli syk og dø, fører faktisk frem det Frie Energikroppen.

Ei alt som skjer i livet ditt akkurat nå. 

For en stund tilbake sa jeg til deg når hele dette - vel, selv før hele denne saken brøt ut med viruset, sa jeg: "I løpet av de neste seks månedene, ikke ta noen store avgjørelser." Vi kommer til slutten av det. Slutten av august skulle markere den tiden. Og jeg sier ikke at det er en bestemt slutt dato, men det er ganske nært. 

Jeg ville ikke at noen skulle ta noen store beslutninger i livet, og det ville være ting som å fullstendig bryte opp og flytte til et annet sted, selge alt du har og flytte et annet sted. Dumping av en partner. Noen av dere ville, men du holdt tilbake på grunn av dette. Å gjøre en stor endring i karrieren. Å få noen, vil jeg si, ganske store operasjoner, slike ting. Det er de store livsendrende tingene, og jeg sa vent i seks måneder, fordi ting vil være ganske annerledes da og på så mange måter er de det.

Du kommer til slutten av det i slutten av august, og om det er den tredje uken i august, den første uken i september gjør ikke så stor forskjell, men på det tidspunktet vil du vite det. Du kan legge til side dette, denne ventetiden. Du vet det, og gjør deretter disse grepene, hvis du velger å gjøre det, og du kan ha endret perspektivet ditt totalt, men gjør de grepene på det tidspunktet. Det er på tide å begynne å gå videre.

Uansett hva det skjer i livet ditt akkurat nå - dine egne demoner, din egen drage som kommer etter deg - ei den. Jo før du eier dragen, jo raskere vil du innse at det virkelig er din beste venn. Det er ikke sikkert at du ser det på den måten akkurat nå, det kan rive deg fra hverandre på forskjellige nivåer, men det er faktisk din beste venn. Den er der for å hjelpe deg med å vise hva du har begravet, for å hjelpe deg med å vise deg hva som virkelig hindrer deg fra din egen legemliggjorte realisering akkurat nå, og noen ganger føles det som om det bokstavelig talt terroriserer deg og sliter deg fra hverandre. Det er det egentlig ikke. Det er ditt perspektiv. Ei dragen akkurat nå. La den dragen komme inn, og hvis den må rive deg fra hverandre, la den rive deg fra hverandre. Du kommer deg gjennom det.  

Så det er det denne Shouden handler om - å eie hva som skjer med deg akkurat nå, uansett hva det er. Og jeg sier ikke at du skal lage en liste og legge noen ting over på den andre siden. Jeg sier at alt som skjer i de neste, la oss kalle det, 30 til 60 dager kommer til å bli så transformerende og ved å eie det, vil det også gjøre det mye mer grasiøst, mye vakrere.

Utover dualitet

I disse dager fremover, som en påminnelse, ikke bekymre deg for omverdenen akkurat nå. Faktisk, nå eller mens du går inn i legemlig mesterskap, er det ingen valg av sider fordi det ikke er noen sider. Nei.

Du kan si at det er linjer på de politiske arenaene. Nei, det er det ikke. Nei. Det er en illusjon. Ikke bli fanget i det akkurat nå. Ikke velg side i - en stor en akkurat nå - planeten Jorden, miljøet. Og du sier: "Vel, jeg må velge den rettferdige siden av miljøet." Nei, det må du ikke. Det de ikke er klar over er at Gaia forlater og nå kommer ansvaret til menneskene. På den ene siden er det enormt håp for denne planeten, og en del av den er all forskningen som gjøres akkurat nå til selve biologien, og ikke bare din fysiske biologi, men biologien til planeten. Det kombinert med ting som kunstig intelligens kommer til å gi et helt nytt perspektiv på hva denne jorden er, hva biologi er, hvor biologi tjener, hvor biologi ikke lenger er nødvendig på planeten.

Gaia forlater for å overlate det til menneskene nå. Hun var barnevakt kanskje litt for lenge, men hele problemet med miljøet kommer opp. Men når det gjør det, i kjernen av det - det er ikke bare miljøet, Gaia forlater, mennesker tar ansvar - men til slutt kobler du prikkene og alt kommer tilbake til ikke bare planeten, men også til personen. Ikke planeten, men personen som tar ansvar for seg selv, en vei for til slutt å ta ansvar for din egen energi, og det er den største leksjonen som kommer til å bli lært om miljøet. Og det handler ikke om miljøet; Det handler om at personen til slutt tar ansvar. 

Du vet, når de virkelig begynner å forstå biologiens natur, kommunikasjonen som foregår i alle deler av biologien, og når de virkelig begynner å ha ganske gode teorier om hvordan biologi ble opprettet i utgangspunktet - ikke av noen gud i himmelen og ikke bare ved evolusjon, men den virkelige opprettelsen av biologi - den vil komme rett tilbake i ansiktet til alle bevisste mennesker om å ta ansvar for seg selv. Miljøet er en måte å komme dit på.  

Men det jeg sier her, blir ikke fanget opp av hendelsene. Blir ikke fanget opp av de forskjellige holdningene. Det er ingen riktige sider. Det er kanskje noe av det største du som Mestere kommer til å undervise i, og det kommer til å være en av de tingene som mennesker har mest motstand til. De vil ha sider, enten det er deres maskuline eller feminine, enten det er deres lys eller mørke, rike eller fattige. De er dualitetsorienterte skapninger på dette tidspunktet, og det siste en ekte legemliggjort Mester gjør er å velge side.

Mesteren vil le og lage komedie om konfliktene som foregår mellom sidene, men uten å velge. Mesteren vil lene seg tilbake med sin fine latte og mel frie sjokolade - (Linda tilbyr ham nok en bit) nei, senere. Men Mesteren velger ikke side, og når noen kommer til Mesteren å nærmest insisterer eller krever at Mesteren uttaler seg om hvilken side som er riktig - selvfølgelig i håp om at det er deres side og føler seg arrogant nok til å tro at det åpenbart er slik en Mester vil tro - Mesteren velger ingen side i det hele tatt. Men Mesteren gjør det veldig tydelig for den som spør henne eller ham: "Hvorfor velger du side? Ser du ikke et større bilde i hva som skjer her? Må du være så inne i dualitet, ta den ene eller den andre siden? Må du fortsette å være en kriger, enten det er for lyset eller planeten, lidende barn eller noe av det?” fordi det hele er en illusjon. Til syvende og sist er det ingen dualitet, og det er veldig lett å bli sittende fast i den på veien. Til syvende og sist handler det om å eie deg selv.  

Du kan ta nesten alle problemer som skjer på planeten akkurat nå, og du begynner å koble til mange ting - selv om det, du vet, til tider er litt rart - det kommer tilbake til energi, suverenitet og å eie deg selv.  

Så jeg har kommet litt på sidelinjen her. Poenget er at hva som enn skjer med deg akkurat nå, enten det er sjefen din som terroriserer deg, enten det er dårlige naboer eller noe - noe, hva som helst - bare husk hva jeg har sagt lenge: Alt som skjer i livet ditt akkurat nå - alt, til og med akkurat slik vinden blåser mot ansiktet ditt, selv om du skraper fingeren eller kutter den - det handler om å komme til realisering. Alt. Alt er innenfor det, for det er det du handler om. Så akkurat nå i løpet av de neste, la oss kalle det 30 til 60 dagene, vennligst ei alt som skjer med deg.    

Sandslott på vannkanten - Super Merabh 

Med det vil jeg nå bare gå inn på super meraben vår. Jeg kaller det det. Det er et godt navn. La oss sette på musikken og gå inn på super meraben vår her på denne ekstra Shouden i Lidenskap 2020 serien.

(musikken begynner)

Ja, noen av dere sender signaler over, "Hva om jeg tenker for mye akkurat nå? Skal jeg eie det?” Yeah! Du vet, bare ikke tenk for mye på det, men ei det. Uansett hva som skjer - økonomiske problemer, depresjon, angst - men også de fantastiske tingene som håp, galskapen din akkurat nå. Ei absolutt galskapen. Jeg elsker galskap fordi det betyr at du lar deg selv gå ut av esken. Du bryter normen. Vær så god.

La oss puste dypt nå.

Det er et interessant fenomen som skjer med Shaumbra, og jeg kan virkelig ikke si at det har skjedd før med andre grupper som har kommet til realisering, fordi ingen andre grupper har det. Ingen. Nei. Enkeltpersoner, ja.

Du har nettopp tippet over skalaen, over 9 900 Oppstegene mestere. Hm. Spørsmålet kommer opp, "Så hvis du tillater din erkjennelse og du forblir legemliggjort, blir du regnet som en oppsteget mester?" La oss snakke om det senere. La oss forhandle litt.

Det er bra, men la oss komme tilbake til poenget her.

Jeg vil virkelig at du skal føle deg inn i dette.

Så ingen annen gruppe har noen gang gjort dette. Enkeltpersoner, ja. Noen ganger hvis du teller et par mennesker, kanskje til og med et halvt dusin om gangen. Men en global gruppe fordelt over hele planeten, et formidabelt antall - ikke enormt etter befolkningsstandarder, men et formidabelt antall - de som virkelig har holdt ut, og nå kommer du virkelig til og realisering. 

Det blir virkelig overvåket med største interesse av hele skapelsen, absolutt av Crimson Council og absolutt av de oppstegene Mesterene. De følger med. De forstyrrer ikke. Nei, de vil ikke blande seg, men de følger med på hva som kommer.

Og du vet, ganske interessant - jeg skal snakke mer om det senere, men bare for å plante frøet – så kan en si at elementet eller tingen som ser mest på akkurat nå, ser på hva som skjer i dette episentret, denne konvergensen på planeten, og ser på denne gruppen som heter Shaumbra er Tid. Ja.  

Tiden har mer interesse og investering i dette enn noe annet. Og du sier: "Vel, hva er Tiden?" Vel, det er en enighet. Det er en type bevissthet. Det er ikke et sjelevesen, men det er en del av de fleste vesener i skapelsen. Du kan si, det er en liten del av ethvert vesen.

Så derfor er Tid. Det eksisterer, og det har sine mønstre og rytmer. Det er ikke det samme i andre deler av skapelsen som det er her på jorden.

Tiden er ikke den samme på de nye jordene. Det er tid, men det er en veldig fleksibel tid. Det er en tid som tjener, i stedet for krevende service.

Så kanskje en av de mest interesserte i det som skjer akkurat nå er Tid. Men uansett ser alle på hva som skjer.

Vi snakker om det ofte på klubben for oppstegene Mestere, og jeg liker spesielt sent på kvelden diskusjoner med Kuthumi, Blavatsky og med Tobias.

Jeg liker diskusjonene våre, og ja, jeg sier "sen kveld." Vi har egentlig ingen kvelder eller dager, men det kan vi ha når vi vil (Adamus humrer). Noen av dere blir så bokstavelige. Noen av dere har så stramme bukser på.

Jeg vet at det ikke er Tid i de oppstegene rikene. Jeg vet det. Jeg er der. Men likevel liker jeg Tid innimellom. Det er en flott måte å kjøre ned på skapelsesveien, vet du. Jeg skal gjøre det på 'Tidslinjen'. Du har det når du vil. Du har det ikke når du ikke vil. Er det ikke virkelig frihet? OK (Adamus humrer). Noen av dere ønsker å komme inn i en stor filosofisk diskusjon. Hold kjeft! Vi har en merabh.

La oss puste dypt, og vil du være så snill la meg fortsette historien min. Alt dette hodeskravlet. Eh, ja, ja, ei det, men gå ut på egen hånd og ei det.

OK, poenget mitt, vi ser på, og mer enn noe annet ser Tiden virkelig på. Hvorfor? Fordi, vel, en ting er at du er kommet til det punktet der veldig få har kommet med å la Tiden tjene seg. Svært få har noen gang gjort det, ja, selv i de andre riket.

Så, Tiden er veldig, veldig interessert i det fordi Tiden lurer på hva som blir av Tiden? Hva blir det? Vil den endre seg? Vil den gå ut av eksistensen?

Ja, Tiden lurer på: "Vil jeg gå ut av eksistensen?"

Tiden lurer på: "Hvordan er det å tjene, i stedet for å bli tjent?" Du skjønner, fordi Tiden har hatt veldig, veldig liten erfaring med å tjene andre, den har alltid blitt tjent. Ikke at den ønsker det, men det er der sjelevesener plaserer Tiden. Men vi følger alle med, med stor, stor interesse.

En av de Oppstegne Mestrene bemerket en interessante ting som skjedde. Hun påpekte at Shaumbra - fordi hun virkelig sjekket inn, og vi gjør det ikke påtrengende. Vi sjekker ikke inn når du er naken i dusjen. Av og til - greit bust - men det meste av tiden gjør vi ikke det. Kom igjen, av og til bare for morro sjekker vi inn, men vi tar ikke bilder. Men vi husker alt.

Så denne fantastiske Oppstegne Mesteren sa: ”Du vet, jeg la merke til noe. Kom hit, kom hit. Se her.”

Så, vi har en slags, hva kaller du det, en krystallkule. Vi trenger ikke det, men det er en fin rekvisitt. Mennesker elsker dem, og fordi vi alle var mennesker, så elsker vi de store krystallkulene. Ingen vitser om det akkurat nå. Dette er et familieshow.

Så vi gikk til krystallkulen og så inn og ganske snart så jeg hva hun snakket om.

Jeg så Shaumbra, de var på en strand - en stille, vakker, lang strand – alene med seg selv. Det var ikke en haug med andre turister eller båter, eller hva dere kaller de støyende tingene nå? "Jetski," sier Cauldre til meg. Ingenting av det. Det er bare dere på stranden.  

Og du vet, solen begynner å gå ned. Det blir litt senere på ettermiddagen. Du har gått mye, fordi du gjør det, vet du, for å prøve å finne ut av ting. Jeg har det bra med den gående delen, men det å "prøve å finne ut av ting" er ubrukelig.

Så jeg så i denne krystallkulen, og jeg skjønte at jeg måtte se et par ganger for å virkelig se hva som skjedde. Det jeg så var at dere bygde sandslott.

Sandslott. Du vet å ta den våte sanden og hakke den opp, kanskje lage små tårn og lage en vollgrav rundt den, lage et større tårn og deretter utvide den, legge mer på og legge litt mer på den, litt tvangstanker som dere kan ha noen ganger. Bygge sandslott.

Og jeg sa til Gloria - det er tilfeldigvis navnet hennes; det var hennes menneskelige navn, beholdt det som en oppsteget mester - jeg sa til Gloria, “Er ikke det søtt. Her er de i episentret og av alt dette som skjer og har holdt ut og tatt på seg så mye. Er ikke det søtt at de på en måte vender tilbake til sin barnlige tilstand og bygger sandslott på stranden.”

Og Gloria sa: “Det er ikke det. Du feiltolker dette virkelig, Adamus. Ta en ny titt. Føl deg inn i det denne gangen.” Så jeg gjorde det.

Jeg stirret inn i krystallkulen. Jeg følte meg inn i energien deres.

Og så skjønte jeg hva som virkelig skjedde, ikke bare med dere, men med Shaumbra over hele verden. Dere bygger sandslott på vannkanten, og hva sandslottene virkelig representerer er mennesket som fremdeles prøver å manipulere, mens mennesket fremdeles prøver å gjøre sin realisering.

Mennesket bygger sandslott, som om de må gjøre noe. De må lage en festning. De må anstrenge seg. De må bygge noe eller gjøre noe.

De kan ikke bare sitte og glede seg over å være i vannkanten, helt alene.

Jeg skjønte at sandslottet virkelig var et slags ego.

Ikke en dårlig ting. Nei, ikke en dårlig ting, men egoet som sier: ”Jeg må fortsatt gjøre noe. Jeg må fortsatt opprette identiteten min. Jeg kan ikke miste den. Jeg vet at jeg er rett her før realiseringen, men jeg må gjøre noe. Jeg må uttrykke meg som menneske akkurat nå, ellers hva er jeg i dette som heter Realisering? Er jeg bare en passasjer? Har jeg virkelig noe å si idet? Så jeg må bygge sandslottene mine.”

Jeg så på en stund. Jeg så på deg mens du bygger disse, ikke bare en, ikke bare to, men en hel linje av dem som går nedover stranden.

Det var faktisk et veldig vakkert syn, må jeg si, og du har blitt veldig god til å bygge sandslott, veldig, veldig flink til det. Og du pynter dem med små pinner og et lite stykke tøy til et flagg. Du har noen som er, åh, det vil være som et vakkert palass å bo i, men de er fremdeles sandslott på vannkanten.

Jeg så og så på aktiviteten og skjønte hva som skjedde, innså - og ikke bare deg, men Shaumbra overalt - den siste typen heroisk, edel, men likevel en nytteløs handling fra det menneskelige, det menneskelige egoet.

Og så, mens solen begynte å gå ned, satt mennesket - du - utmattet og så ut på alle sandslottene dine - nå sto de på linje på stranda nesten så langt øyet kunne se - og så på det du hadde skapt og følte både en følelse av at du hadde gjort noe; du hadde virkelig jobbet veldig hardt i dag på sandslottene dine, men også med en følelse av frykt, for når du så på sandslottene dine, oppdaget du denne tingen du hadde glemt: Tidevannet som kom.   

Du bygde sandslottene dine så nær kanten du kunne gjennom dagen, men glemte at tidevannet kom inn, og med tidevannet kom bølger, og bølgene skylte bort alle sandslottene som du hadde bygget.

Alt arbeidet, all innsatsen, alt det der, vel, kreativiteten også, nå i ferd med å bli vasket bort.

Og da så jeg tåren som kom fram i øyet ditt. Det strømmet nedover ansiktet ditt og mer enn bare en tåre, men de fortsatte.

Du tenkte: “Hva har jeg gjort galt her? Vil jeg noen gang få det? Vil jeg noen gang få det?”  

Så satte du deg på stranden og gråt mens solen gikk ned og tidevannet kom inn og bølgene vasket sakte bort alle sandslottene dine.

Du var så utmattet at på dette tidspunktet var det ikke noe - ingenting å gjøre, ingenting igjen i deg.

Tanken på å bygge flere sandslott nå, kanskje på et litt annet sted der de ikke ville bli vasket bort av bølgene, det appellerte ikke til deg, fordi du selv visste at om det ikke var bølgene som tok dem, så ville det være brisen, vindene, og hvis det ikke var vindene, ville det være andre mennesker som kom.

Nå som du overga deg, innså du at sandslottene virkelig var en distraksjon, en måte for egoet å prøve å opprettholde seg selv.

Hvert sandslott representerte en del av deg, en del av egoet, dine aspekter, ditt liv og dine levetider.

Men nå, langt utenfor menneskets begrensninger, kom tidevannet inn og bølgene vasket dem bort, for det er det som skjer i realiseringen.

Du kan bygge alle sandslottene du ønsker som monumenter for egoet ditt, som en måte å prøve å bevare egoet, og det er ikke noe galt med egoet. Det er ganske enkelt en av disse bevissthetshandlingene.

Det er alt det er. Det er en persona. Det er en karakter. Noen ganger glemmer den karakteren at det er så mye mer med dette skuespillet, til livet. Noen ganger glemmer den karakteren at den i seg selv lever livet i begrensninger. Det er bra en stund, men nå kommer noe mye større enn det menneskelige.

Og mennesket gråter, fordi mennesket sier: “Hva er jeg, en bonde i dette spillet? Er det disse høyere maktene - selv om du kaller det mitt høyere selv - som bare manipulerer meg?”

Å, kjære menneske, du oppfatter det helt feil.

Det er deg, og det er hele deg.  

Det er den delen som visste at det var på tide akkurat nå å vaske bort sandslottene; for bølgene å komme inn og vaske vekk alle sårene, alle begrensningene, alle de gamle trossystemene, alt av mangel.

Det var på tide at disse bølgene kom inn, ikke som en tsunami, ikke som en styrtende storm, men ganske enkelt som milde bølger.

Og for å vaske bort kanskje det største som aldri har tjent deg: Troen på at energi er utenfor deg selv, og det er det som skjer akkurat nå.

Bølgene vasker inn i livet ditt, inn i disse dagene vi snakker om akkurat nå.

Akkurat nå er når tidevannet begynner å stige og bølgene begynner å komme inn. Derfor sier jeg ei alt om deg selv.  

Ei slik du føler deg. Ei slik du tenker.

Når jeg sier “ei det”, mener jeg å slutte å løpe, slutte å bygge sandslott.

Begynn å eie alt av deg selv akkurat nå.

Dette er den vakreste og dyrebare tiden for deg og alle aspektene dine, for hver del av deg, for hver del av ditt ego og identitet. Det er den mest spesielle tiden akkurat nå.

Å bygge sandslott som du har gjort, antar jeg er en interessant måte å si farvel, en interessant måte å prøve å bevare egoet, og mer enn noe annet en måte å okkupere mennesket til å distrahere mennesket på dette tidspunktet med bølgene av realisering akkurat nå.

Men mine kjære venner, det er bare en distraksjon.

Mennesket trenger ikke å gjøre noe.

Jeg sier "menneske", for det er bare en del av deg, for det har alltid vært den delen av deg og andre deler som visste at denne tiden kom - til planeten og til livet ditt. 

(pause)

Alltid den delen som visste at du kom til å være her på denne mest fantastiske tiden; at du kom til å forvandle deg, ikke gå ut i de andre rikene å si farvel til dette livet, men transformasjon i dette livet, vaske bort alle sandslottene.

Det er det som skjer akkurat nå. Derfor sier jeg omfavn alt i livet ditt.

Hver frykt og hvert håp. Hver tvil og enhver lidenskap.

Hver tidevann, hver gang du går ut av tidevannet i livet ditt. Det er det som skjer akkurat nå.

Det skjer veldig sakte, på en måte, men likevel ikke.

Denne planeten endrer seg raskere enn noen gang, men ja, noen ganger føles den så treg. Og noen ganger er det ønsket fra mennesket om å prøve å gjøre noe, å bygge sandslott på vannkanten.

(pause)

Men så kommer bølgene inn.

Bevisstheten kommer inn.

Den sanne forandringen kommer inn og den forsiktig - uten agenda, uten noe - den vasker vekk sandslottene og frigjør deg fra menneskets ego.  

Åh, egoet vil fremdeles være der selv når den siste bølgen kommer, men nå uten begrensning.

Nå uten å være ensidig, men nå være et OG av egoer - egoer som ikke prøver å bygge sandslott på kanten, men heller egoer som rett og slett koser seg med leken.   

Nå mer enn noen gang, mine kjære venner, ei alt som skjer med deg i de kommende dagene og ukene.

Ei alt.

Ikke prøv å finne ut av det. Ikke løp fra det, men ei det heller.

Og føl deretter hvordan sandslottene sakte, forsiktig, hvordan de blir vasket bort av bølgene. Bølgene som representerer din bevissthet, ditt legemlige selv og en helt ny tid.

La oss puste dypt sammen.

(pause)

Sandslottene på vannkanten.

Det er kanskje en av de siste tingene menneskene vil prøve å gjøre, og tenker at det er de som får realiseringen til å skje. Men mine kjære venner, det er noe mye større, mye mer omfattende som jobber akkurat nå.

La oss ta et dyp pust sammen.

Et dypt pust sammen i disse aller mest hellige tider.

Og husker alltid at alt er bra i hele skapelsen din.

Jeg er Adamus av Suverent Domene.


VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Maskin.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund  
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.