МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия “Страст 2020“

 

ШОУД – 10 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи

 

Представено пред Аления Кръг на 6 юни 2020 година

https://www.crimsoncircle.com/

 

Превод: Росица Стоянова

 

Аз Съм това Което Съм, Адамус от Суверенните Владения.

Добре дошли на Шоуд 10 от Серия “Страст 2020“, скъпи мои приятели. Намираме се на абсолютно правилното място, в точното време. Имам предвид не само тук, на вила Амио, но ние, като Шамбра, като група, се намираме на абсолютно правилното място, в точното време.

Нека вдишаме по – дълбоко това.

По този път няма грешки и тези от вас, които гледат това по – късно, тези, които ние наричаме новите, това е много важен Шоуд – както и следващите няколко Шоуда – много значими, своего рода преломен момент, крайъгълен камък, във времето на истинската Реализация.

През миналите години имахме много Шоудове, много разговори на различни теми и както знаете, някои от тях – са просто разсейване. Всичко това – е разсейване, развличане – понякога надявам се, има малко мъдрост и полезна информация, но сега, особено в следващите три Шоуда, ние стигнахме до много важен момент.

Всъщност искам да помоля, в Сериите “Страст 2020“ да имаме 12 Шоуда. Този месец, юни, после юли, а после август. После ще започнем новата серия, но следващите три месеца са много важни в прекрасен смисъл.

Аз зная, че ще дойдат нови хора, след година, след пет, след десет и те ще поискат веднага да скочат тук, защото са чували за всичко това. Те са чували, че тези 10, 11, 12 Шоудове са били един вид върха. Те ще поискат да се окажат точно в епицентъра на събитията. Те ще поискат да усетят всичко и може би, да го изпитат върху себе си. Това е нормално. Те ще разберат, че искат да се върнат към някои предходни Шоудове, защото ние заедно създадохме всичко това. Тоест това беше процес на съзидание. Това беше процес на разширяване и развитие. Ние направихме това заедно и сега сме тук.

И после ще възникне големия въпрос, “А какво ще има по – нататък след Шоуд 12?“ Както говорихме в Кихак, всъщност не съществува “какво предстои.“

Вие знаете, хората обичат постоянно да задават този въпрос, “Какво предстои?“ Те искат да знаят, какво ще стане в бъдеще и ако участвате в Кихак, вие знаете, че ние говорим за това че няма бъдеще. Няма “какво предстои.“ Всичко е сега. Всичко става заедно. Няма притеснение за това “какво предстои.“ Не се притеснявайте за бъдещето, било то вашето бъдеще или дори бъдещето на планетата. Всичко това просто преминава. Всичко е в момента Сега. Всичко става едновременно и резултата – това е нещо, за което не се притеснявате, защото знаете, че то е съвършено, защото вашата енергия ви служи. Повече няма за какво да се притеснявате, “Какво ще излезе от това? Какво ще излезе от това?“ Вие знаете, че всичко се случва, защото вашата енергия ви служи. И така, да, ще направим още няколко Шоуда.

Това лято – ще го нарека Лятото на Страстта. Лятото на Страстта. Някои от вас, тези които са по – възрастните могат да си спомнят Лятото на Любовта, отдавна през 60 – те години. Но може би ще помните това лято като “Лятото на Страстта“, когато вие най – накрая позволихте своята Реализация, най – накрая стигнахте до Реализация, което ме води до следващата тема, след глътка от възхитителното кафе от Кона. Свикнах с него, тъй като Калдре и Линда прекарват тук много време. Свикнах с вкуса на кафето от Кона. В това кафе се усеща Земята. В него се усеща местния дух. В него се усеща острова и океана. Затова се надявам, че ще вземат повечко със себе си, за да мога да продължавам да му се наслаждавам, когато се върнат в Колорадо. Но аз се разсеях.

Сарт

По - натам искам да продължа накратко разказвайки за скъпият ми приятел Сарт. Сарт. Много от вас разбраха за него от Шоудовете. Някои имаха удоволствието да се срещнат с него. Той сега е до мен. Той е тук на този Шоуд. Той е много щастлив. Той сияе. Той е във възторг. Той е възхитен от проявата на любов към него в социалните мрежи от цялата Шамбра и просто от общуването с Шамбра. Той никога не е знаел доколко наистина бяха загрижени за него. Той никога не разбираше колко от Шамбра знаеха за него от целия свят, смееха се заедно с него и усещаха неговата енергия. Така че това му донесе огромна радост.

Наистина искам да кажа, че той получи Реализацията си и кратката версия на историята е - Калдре разказва за това в своята статия в списанието от този месец - но кратката версия на историята, е че той от години ходеше на Шоудовете и беше от тези Шамбра, които чувстват, че Реализацията ще се случи първо при много други. Той просто не усещаше  цялата тази духовност или това, че той е бил в авангарда на нашето дело. Той обичаше това, той обичаше Шамбра, но никога не усещаше, че ще бъде един от първите.

Няколко седмици преди смъртта, преди прехода, който между другото - и тук той добавя някои коментари, които ще ви предам - но той напомня на всички че смъртта, е много, много лесно нещо. Сега той казва, "Тук няма от какво да се боите." Всъщност това е много, много по - лесна от раждането, защото ако у вас има някакви страхове или комплекси относно смъртта послушайте Сарт, човекът който току - що го преживя, това е много лесно. В известен смисъл смъртта много освобождава.

Някъде две седмици преди своята Реализация, той работеше. Той обичаше Земята буквално. Обичаше мръсотията. Това беше неговата професия - да премества мръсотия. Той обичаше да работи в мръсотия и той обичаше да използва големи машини за да премества земята, но също така той обичаше да си цапа ръцете.

Разбира се както всички вие, той много слушаше за Позволението. Той чуваше думата "позволи." Той разбираше какво означава да се отпуснеш в своята Реализация от концептуалната или ментална гледна. Но както и много други той не беше усвоил това понятие. Това беше мисъл. Това беше хубава дума, хубаво клише, но всъщност той не разбираше какво значи то.

Няколко седмици преди да премине при него най - накрая дойде голямото "аха." В последните седмици и дори по - рано той имаше много странни сънища, много - както някои от вас биха ги нарекли - разочароващи сънища и той се опитваше да разбере какво представляват те. Но всъщност това беше последното освобождаване. Често ще изпитвате това по време на сън. Ще изпитвате нещо подобно на окончателно освобождаване от това, което драконът се опитваше да ви накара да пуснете.

И ето най - накрая той разбра Позволението - не с главата си, а тук, вътре - и това го порази. Това го втрещи, "Позволението! Това означава просто да пуснеш. Да се довериш на Себе си, на Аз Съм, на Майстора, на човека, всички заедно, да позволиш естествения  процес." Без да мислиш за това, без да се опитваш да направиш Позволението, а просто да Позволиш сякаш отваряш всички прозорци и врати на дома си и пускаш всичко вътре. Той го разбра по огромен, задълбочен начин.

И после през следващите няколко седмици той просто позволяваше. Той позволяваше на всичко да влезе в живота му. Без да се сдържа, без да се опитва да разбере, без да преработва, без да прави нищо подобно, а просто позволявайки.

Той толкова позволи че веднъж, веднага след работа със земята той се върна в къщи и внезапно усети водовъртеж, един вид топъл прекрасен водовъртеж сякаш се потапя в топла прекрасна вода, в която не можеш да потънеш и която оживява и отстранява всички болки от тялото, всички стари "глупави мисли" в ума както би казал Сарт. Той се намирал в този прекрасен водовъртеж, който продължил струвало му се не повече от час, час и нещо. Той не помни какво е правил през това време. Вероятно просто е седял на стола или както той казва може да е бил на балкона, но той се е намирал в този водовъртеж възхищавайки се на това, което усещал. По - рано той никога не е чувствал нищо подобно, а после внезапно - Сарт - възкликнал, "Мамка му! Мамка му! Изглежда току - що умрях. Изглежда че току - що преминах, защото не усещам тялото си, поне не както преди. В главата си нямам конфликтни мисли. Всичко е събрано в едно цяло. Всичко е с усещане за единство, но не единство отвън, а единство отвътре."

Всичко било в състояние на съвършенство, но не в това съвършенство, което някога би могъл да измисли ума; всичко просто било. Внезапно той се усетил изцяло, абсолютно свободен, при това той си казал, "Мамка му! Изглежда че току - що преминах", защото той буквално видял, че неговото тяло лежи на пода. Тялото му преживяло сърдечен удар и той се освободил от него, оказвайки се в това прекрасно, но променено състояние удивлявайки се и не разбирайки какво всъщност се случва; без да разбира умрял ли е, но скоро му станало ясно, че е умрял. Умрял, защото изведнъж аз бях там. Там беше и Тобиас. Там беше Кутхуми и много други и когато той видя ФМ, по - рано известен като Джон Кудерка, той разбра, че най - вероятно е преминал. И още там беше ДокСи - ДокСи, която също не отдавна премина - и това беше потвърждение за него, "И така сега си с нас. Вече не си на Земята. Ти си с нас."

Както обикновено както би постъпил Сарт, повторил няколко пъти, "Мамка му! Мамка му!" Помислил за всичко, което му оставало - незавършени работи - "Мамка му, какво да правя?" Но после се разнесъл силния смях на Сарт и той казал, "Това няма значение. Всичко ще се погрижи само за себе си. Това няма значение."

В най - ранните ми беседи със Сарт, преди да попадне в Клуба на Възнесените Майстори, едно от нещата, които той спомена - и той иска да напомня на всички вас за това - трябваше самият аз да се сетя, но той каза, "Намерете някакъв обект за повторно свързване." Виждате ли, когато стигнете до своята Реализация, когато стигнете до този момент, своята красота, любовта към себе си, която не може да се изрази с думи и в този момент е много лесно да преминете. Тоест да преминете чрез смъртта.

Затова нашия приятел Сарт каза, "Имайте дума или фраза например, "Мамка му!", която ще ви върне в тялото ако решите да останете, ако решите да останете на планетата или свързващ предмет." Правили сме това в "DreamWalker Death", нещо което да ви върне от другите сфери, с което да можете да установите връзка може би любима играчка, любим музикален инструмент или нещо подобно. Но то трябва да бъде добро напомняне, защото много от вас ще се сблъскат с това в близките три месеца - стигане до Реализация, отърсване от последните вътрешни конфликти и дисбаланси и пренос на голяма част от вашето Светлинно тяло. Ще стигнете до този момент, това е толкова чувствено и привлекателно, толкова прекрасно, че се питате, "Защо да оставам? Защо?"

Земята, пребиваването в човешка форма - това беше тежко. Вибрациите на Земята са много, много трудни. Едно от усещанията през които премина Сарт, когато напусна - това е чувството, че се намира в декомпресионна камера. Той се чувстваше в декомпресия от доста време, защо когато се намирате на тази планета в човешки облик, разбирате, че сте много свити и концентрирани.

Затова той каза, "Имайте дума, фраза, нещо, което да ви върне към своето човешко Аз." Виждате ли, той всъщност никога не си беше помислил за това, което ще стане след смъртта. Той никога не се беше замислял, "Искам ли да остана или да си тръгна?" Той не беше мислил, че ще умре. Той също така не беше мислил, че ще стане осъзнат и че това е много важен момент за всички вас. Може да си мислите, че това няма да стане точно сега, че това ще бъде някой друг, но той казва, "Бъдете готови. Направете избор точно сега, избор смятате ли да останете в човешка форма, защото когато стигнете до момента на Реализацията, е толкова съблазнително просто да кажете, "Край. Сега чувствам такава необятна красота и съзидателност, защо ми е да се връщам?"

Защо да се връщам? Защото съм сигурен, че вашият човек и дори вашия Майстор би искал да го направите.

Защо да се връщам? Защото сега искате да бъдете тук на планетата във Времето на Машините. А също така времето на вируса.

Защо да се връщам? Защото много дълго планирахте това. Това не означава, че ще ви се наложи да останете за дълго, само ако го пожелаете, но запитайте се точно сега, както ви убеждава да направите Сарт, запитайте се като човек, "Ти искаш ли да се върнеш?"

И сега той добавя - те взеха стола, който беше тук. Бих искал Сарт да седне на него, но карай. Нека върнем стола на Сарт, ако не възразяваш скъпа Линда. Зная, че обикновено ти седиш на него, но този месец имаме гости ако не възразяваш тук ще седне Сарт.

ЛИНДА: С удоволствие.

АДАМУС: Сарт казва, "Обмислете това сега" – това, което той не направи. И може би една от най - великите ценности на прехода на Сарт - е това, че той може да го сподели с всички вас. Той премина и сега може да ви попита, "Седейки тук и сега като човек, искаш ли да останеш?" И ако отговорите, "Не съм съвсем сигурен", вие ще откриете, че както стана и с него, вие буквално - с всички тези прекрасни чувствени енергии - вие буквално ще излезете от тялото си, дори ако се опитате да не го направите.

И така, искате ли да останете?

А още той ви казва, "Аз не мислех, че ще стана реализиран по - рано от много от вас." И, отново, това не е състезание, но той просто мислеше, че сигурно ще го направи след много други Шамбра. Всички вие преживявате това по различен начин, но бъдете готови за това сега. Бъдете готови. Нима не е така? Той отговори, "Мамка му! Да." И после намерете този обект или фраза за обединяване, която ще ви върне тук и той казва, "Ще продължава да има борба. Ще продължава да я има тази много чувствена сила, която изглежда сякаш ви отвежда от планетата. Но най - важното е, ако сега разбирате какво искате да направите то в крайна сметка ще останете."

И още той казва, той наистина моли всички вие да останете, ако това е възможно. Няма нищо лошо в това да се окажете от другата страна - нищо лошо - но той ви моли да останете, защото сега това е много важно време на планетата.

И така, благодаря на Сарт за опита и за това, че той го сподели с нас и ние много искаме да споделим кратка история, когато след като той премина, кратка аклиматизация и осъзнаването на това, че е преминал - ние го заведохме в Клуба на Възнесените Майстори. Сега ние устройваме истински празник и това ще бъде един от най – големите, защото ние знаехме, че когато Сарт дойде в Клуба на Възнесените Майстори, той ще разказва истории ние ще се смеем ден и нощ, той ще ни накара да ни заболят коремите и лицата от усмивки и смях. И това наистина е така, но ... но пръв дойде е той.

Когато той влезе в Клуба на Възнесените Майстори, той беше във възторг. Той дори не знаеше дали е достоен за това, но ние му казахме, че е достоен. Той беше във възторг от това, че беше там, от великолепието на мястото, където се събраха почти 10 000 Възнесени Майстори за да го посрещнат, точно както се готвят да посрещнат и вас. И когато той премина през вратата той можеше да усети енергията на всички Възнесени Майстори, преминали през последните стотици хиляди години; а после до него се оказаха някои от по – съвременните, тези които той познаваше, такива като ДокСи, ФМ и останалите. И те се отдръпнаха за да може той да види всички събрали се Възнесени Майстори в Голямата Зала и можете да отгатнете какво имаше на техните тениски, с които той се прослави. Можем ли да покажем това на екрана. Всички бяха облечени в тениски с надписа, който прилича на руски, но когато ги прегънете се превръща в "Майната ти!" Това беше голямото посрещане в Клуба на Възнесените Майстори. Той се смееше, смееше и смееше и сега той знае, че е у дома си.

Той ни забавляваше през последните няколко дни. Ние буквално трябваше да го изскубнем от Клуба на Възнесените Майстори за да го доведем тук отново, за да му напомним, че днес на планетата е деня на Шоуда, но сега той е в добра компания. Той ще остане с нея. Беше му радостно да се обедини с някои от тези, които познаваше в човешки облик, с тези от Шамбра, които сега са от другата страна в Клуба на Възнесените Майстори, които развиват нещо като малка ниша Шамбра, нещо като клика, които са всъщност Шамбра. За щастие те не са толкова много, но ги има. Така че това става нещо като елитна организация на Възнесените Майстори от тези, които могат да се нарекат Шамбра.

И така, нека вдишаме дълбоко. Благодаря на скъпия Сарт, че сподели своите истории и своите уроци тук и с Калдре в списанието.

Текущата ситуация

Нека преминем към текущите дела. Нека отначало направим кратък обзор на времето, в което живеете. Това е Времето на Машините, когато технологиите формират света. Това е времето на вируса. Вирусът - това е което предизвиква промяната. Нямаше нужда от хаос, войни, насилие и дори планетарни промени на Земята. Всичко се случва толкова фино, в някои отношения доста красиво. Много умрели, но те наистина бяха готови да напуснат.

Последните няколко месеца при вас стана съвпадение на събития, които носят промените по - бързо от в което и да е друго време, за което си спомням. Орденът Арк се затвори. Всички бяха призовани у Дома към ангелските си семейства, всички ангелски същности, освен хората. Разпуснахме Ангелските семейства. Имахме ограничение за извънземна намеса на планетата, така че хората нямаха достъп до тези външни енергии и дори това имаше дълбок ефект за много много кратък период от време.

Всичко това се случва на планетата и болшинството от хората още не осъзнават случващите се големи промени, защото много от тях са много фини и незабележими. Много хора се оказаха в домовете си и в самите себе си и не се вслушват в това, което се случва на планетата. Ще разкажа за това по - подробно в "Ъпдейта на ProGnost 2020", който ние рано или късно ще запишем, защото аз бих искал да поговоря например за икономиката.

Ако наблюдавате икономиката ще забележите, че пазарите падат. Ще видите оскъдица на някои продукти, голяма безработица, но не в това е същината. Работата е там, че веднага след като планетата излезе от този вирусен период, ще има достатъчно вдъхновение и желание да променим своите икономически основи.

Сегашната икономика, икономическото устройство на планетата е на около 500 години и то е изцяло ориентирано към нарастване. Има нужда от нарастване - повече процъфтяване, растящи пазари, увеличение на производството, увеличение на продажбите. Това ще се измени към добро - към по - добро - от икономика ориентирана към нарастване, към икономика ориентирана към съзнанието. Факторът доходи ще остане, както и допреди, защото на хората все едно ще им се наложи да си плащат сметките. Но те ще открият, че енергията идва не така, както те са свикнали, много по – съзнателно, отколкото преди. Всички компании не веднага, но отначало няколко, а после все повече и повече ще започнат да разбират това. А после отделни страни, малки, относително балансирани и процъфтяващи, ще разработят определени шаблони за новите съзнателни икономики на нациите на планетата. И някои разбира се ще ги приемат по - бавно, но ще има достатъчно такива, които преминават към съзнателна икономика, а не към икономика на растеж.

И икономиката на растежа не беше добра или лоша. Тя просто беше. Трябваше да отгледаме планетата и това безусловно беше направено. Но сега става дума за това планетата да стане по – осъзната, съзнателна и чувствителна към потребностите на хората, а не само към своя ръст.

Станаха огромни промени, докато вие спяхте или докато си седяхте вкъщи през последните няколко месеца, само в един технологичен цикъл. Новите открития за които още не е известно, тепърва ще прокарват своя път на планетата. Някои много добре ще послужат на хората, други са съмнителни. Аз зная, че много от вас вече питат за чипизацията, за внедряването на чипове. Не се паникьосвайте. Не се потапяйте в конспирации. Ще говорим за това по време на нашата серия и на такива срещи като Кихак. Така че не се вълнувайте. Искам да кажа, че в известен смисъл имате имунитет към много подобни неща.

Преживявате опит на планетата по време на велики промени, които бих нарекъл най -спокойните промени за цялата история. Но тези промени са реални и значителни, те се случват по определена причина. В тях има синхрон. Но преди да стигна до това нека поговорим за вас.

Вие

Вие отлагахте своята реализация до това Време на Машините, до настоящия момент. Вие го отлагахте. То можеше да се случи в миналия или в по предишен живот. Вие го отлагахте до този момент, до точно този момент и погледнете цялата тази синхроничност случваща се на планетата: планетата се успокоява; групата Шамбра започва сега да стига до своята Реализация; време което можете да проведете в тишината на дома. Тишината на планетата се оказа много полезна за вас и вашето доближаване до Реализация. Сега - е идеалното време. Това е времето, което вие толкова дълго чакахте, ето вашето чакане приключи. Очакването приключи.

Обаче искам малко да поговоря за разликата в подготовката към Реализацията, когато планирате да напуснете, да напуснете планетата - както Сарт, въпреки че той не планираше, но така се случи - в сравнение с това да останете. Това са съвършено различни процеси. Достигането до Реализация ще стане във всеки случай, но ставащото после много се различава. Ако планирате да напуснете планетата, както направиха болшинството от Възнесените Майстори няма нужда да се притеснявате за такива неща като вашето Свободно Енергийно Тяло, вашето светлинно тяло. Няма нужда да се притеснявате за такива неща, като вашето творческо изразяване, което ще става все по - важно и по -  важно, когато живеете на планетата като Въплътени Майстори. Този който планира да напусне или да остане може би за един - два месеца, няма да отчита важността на творческото самоизразяване. Но то ще бъде невероятно важно и ние ще го обсъждаме на бъдещите ни срещи.

Ако планирате просто сценария на смъртта, вие не се замисляте за неща като верността към самия себе си. Ние малко говорихме за това в скорошната Пауза на Майстора (Аз съм Истински) - за това да бъдем верни на себе си. Иначе казано да не търпите никакви глупости, да не търпите всичко, което толкова дълго сте търпели. Да не правите компромиси с другите хора.

Съществува стереотипен образ на Възнесения Майстор, който се приспособява към всички останали, а това съвсем не е така. Възнесения Майстор, както и Майстора в човешка форма не търпи кражбата на енергия от другите хора, не търпи дисбалансите на външния свят, които не трябва да влияят на вътрешния свят на Майстора. Майсторът не търпи, когато хората се опитват да го използват или просто да изсмучат от него Реализацията, а те ще правят така. Това е невъзможно, но те ще се опитват.

Така че е време да се готвите за това да станете нетърпими кучи синове. Това не означава да бъдете гадни, това просто означава да се научите да поставяте много явни и ясни граници за това какво поведение от другите хора приемате и какво не.

Но знаете ли, не трябва да се притеснявате за търпението на природата. Тя е такава каквато е. Тя нищо не се опитва да вземе от вас. Обратното, природата - дава. Като правило не трябва да се притеснявате за нивото си на търпимост или замърсяването си от неща като домашните ви любимци. Не, те са дарители. Те дават. Те обичат. А хората? Хората, както знаете от своя опит се опитват да ви излъжат. Опитват се да ви вземат всичко. Опитват се да ви извадят от центъра, но Майсторът няма да го позволи, въпреки че не трябва да се притеснявате за това, ако планирате да напуснете. А тъй като вие надявам се планирате да останете - особено използвайки Сарт, като пример за това, че ако не сте съвсем сигурни, вие просто ще се изплъзнете - ще говорим още за всичко това.

Но има нещо, за което особено искам да поговоря днес. Останалото ще обсъдим на близките няколко срещи. И както вие вероятно знаете, аз не проявявам особена търпимост когато започнем да говорим за това. Но това е важно, това е критично важно, тъй като много Шамбра след няколко месеца ще стигнат до своята Реализация и това е въпросът за изобилието.

Изобилие

Нямам толерантност към липсата и нямам търпимост към хленченето ви за вашия недостиг. Не търпя когато вие обвинявате в това другите. Не търпя, когато сочите с пръст някой, който се е върнал към естествения поток на изобилието от който вие самите просто се отказвате.

Бих казал, че е невъзможно да бъдеш осъзнат Майстор оставайки да живееш на планетата, ако все още носите в себе си този проблем за недостига на изобилието. Всичко това е - просто проблем. Това е нещо, което сте избрали да носите със себе си. Често настоявате за това. Често се борите за него. Опитвате се да принизите другите, защото те нямат недостиг. Опитвате се да ги обвините в това, че са агресивни или злоумишлени. Но аз искам сега да погледнете това. Зная, че доста хора от вас сега се намират буквално на ръба на Реализацията, но пред вас стои проблемът с изобилието. Ядосвате се на тези, които притежават изобилие.

Да, този проблем произхожда от преди много години, когато сте били богати - благородници - когато те са използвали другите, използвали са вас; и когато до голяма степен вашата религиозна предистория казва, че богатството - е нещо лошо. Ще бъда много нетърпим към вас и ще кажа, че трябва веднага да пуснете всичко това. Това е едно от препятствията, един от блокажите по пътя към вашата Реализация. Работата съвсем не е в това, да бъдеш богат или беден. Работата не е в това. Отчасти може да се каже, че тези които нямат изобилие избират това също както и тези, които живеят в изобилие го избират, но в това се крие фундаментален проблем.

Фундаменталният проблем е в това да позволите енергията да ви служи. Иначе казано ако позволявате на енергията да ви служи, недостиг на изобилие не съществува. Ако разбирате, че енергията ви принадлежи - не на някой друг, нито зрънце, нито капчица от цялата енергия не принадлежи на никой друг, освен на вас - следователно не съществуват никакви проблеми с изобилието, освен тези, които вие избирате и продължавате да носите в себе си. Това е вашата енергия. Откъде ще се вземе недостиг на изобилие?

Тогава вие се сравнявате с другите хора. Казвате, "Те имат пари, а аз - не. Те ги печелят лесно, а аз - не." Всичко това са извинения, които ви задържат от Реализацията. Това е.

Изобилието - е естествено, защото това е вашата енергия. Изобилието - е естествено, защото цялата енергия иска да ви служи. Това няма никакво отношение към това колко пари имате в банката, въпреки че трябва да кажа, че ако позволявате на енергията да ви служи, ще имате толкова пари, че дори няма да знаете какво да правите с тях. Това няма никакво отношение към това какво имате и какво нямате. Това е от вчерашния ден - такъв начин на мислене е много остарял - ако се отнасяте към групата на "нямащите", тогава вие постоянно ще се борите с тези които "имат." Няма такива. Има само, "Имам всичко. Аз Съм това Което Съм и имам всичко."

Виждал съм обсъждания на изобилието сред Шамбра в социалните мрежи. Виждал съм как се сочат с пръст, назовават имена и обвиняват. Това трябва да спре или моля, моля, моля просто изчезнете съвсем от Аления Кръг. Вие ставате своего рода бреме за останалите. През следващите няколко месеца ще има много такива, които ще навлязат в своята Реализация и за тях в известен смисъл това ще бъде бреме. Да, това е тяхната собствена енергия и собствения избор на Реализация, но тъй като сред Шамбра съществува чудесна връзка в крайна сметка тя ги дърпа надолу. Моля отидете някъде другаде. Ако настоявате за липсата на изобилие, отидете някъде в друга група и се върнете, когато пораснете, когато можете да се справите със собствената си енергия, която изобилно ви служи в живота.

Искам да сложа чертата. Няма да търпя това. Дори ще престана да идвам да разговарям с вас, ако продължавате да играете на недостиг на изобилието. Не. Не. Спрете! Справете се с това за да може всички да се движат напред и планетата също да продължи напред. С това вие само подхранвате системата от убеждения на тази планета, че има недостиг, а това не е така. С това само усилвате дуалността между тези които "имат всичко" и тези у които "няма нищо", а всъщност не е така.

В Аления Кръг вече няма място за тези, които си позволяват да бъдат в недостиг на собствената си енергия, защото вие също така си позволявате да бъдете в недостиг на творческите си способности, собствената си любов в собствената си чувственост, собствения вкус към живота, собственото си достойнство. Работата не е само в изобилието. Вие го използвате просто като фокус, тема за обсъждане. Работата е във всичко останало и това не е там накъдето сме тръгнали. Това не е което искаме. Затова или позволете на енергията да ви служи в изобилие и престанете да мрънкате или напуснете за да може останалите да продължат напред. Благодаря.

Между другото ще видите, че това е забавно - да бъдеш нетърпим Майстор. Да. Аз зная много от вас по - рано сякаш се сгърчваха от такава яснота. На мен ми харесва да правя това, а Линда седи до мен в пълно изумление. Всъщност това освобождава, когато вие ясно се изразявате без каквото и да било объркване - това беше дума на Калдре, не е моя - когато не правите компромис. Много често вие правите компромиси и някои от вас биха искали аз да мога да кажа, "О, нека заедно бъдем изобилни, да споделяме с всички богатството си по света" и "Зная, че имахте трудно детство и ние се чувстваме толкова зле." Глупости! Както Сарт казва, "Лайно! - Сарт го каза - Егати лайното!"

Между другото Сарт имаше изобилие. Сарт притежаваше голямо изобилие. Може той да не е изглеждал така и да не е карал -  въпреки че той караше много готини коли, а не просто малко старо Пежо или нещо подобно. Сарт беше изобилен. Може би не носеше модни дрехи, но и никой не ги носи. Но той казва на това, "Лайно!" Така че нека приключим с това. Това е може би, което най - много ме дразни в Шамбра и тези, които се наричат Шамбра. Вие вече не може да се наричате с това име, ако не сте изобилни. Съжалявам.

Изобилието - това е светоусещане. Изобилието - това е приемане и позволение. Нека приключим с това, а също да го използваме като пример за вас в живота - повече никакви компромиси, бъдете верни на себе си. Майстора може да седи и да прави това и вместо хората да му се обиждат, те ще са абсолютно заинтригувани и изумени от думите, от яснотата, защото когато вие сте толкова честни с хората, вие споделяте с тях своята енергия и всъщност своето абсолютно приемане. Вие не ги обиждате лично, а просто винаги сте честни. Това толкова дълбоко ги пронизва и пронизва голяма част от тяхното макио.

И така, Шамбра, нека приключим с това. Нека навлезем в изобилието, вашето изобилие. То ви очаква. Енергията се движи. То просто чака докато си позволите да го използвате. То е ясно. То е ясно.

Нека вдишаме дълбоко докато правим промяната.

Напомняне

През следващите няколко месеца ще говорим за това, какво трябва много ясно да разбирате, ако планирате да останете. Отново, Сарт иска да добави няколко думи, но аз няма да карам Калдре да имитира неговия глас, директно да го канализира, защото - не, не. Сарт си е Сарт. Никой не може да го имитира (Адамус се подхилва). Но всъщност, Сарт моли точно сега като човек, като мъдър човек - ще останете ли или ще напуснете след Реализацията. И той казва, че ако изберете да останете дори ако усетите, че се изплъзвате, че ви засмуква чувствената природа на навлизането в Реализация; когато усетите, че се изплъзвате в другите сфери, иначе казано умирате, ще ви препречи вратата казвайки, "Мамка му! Върни се! Върни се обратно на Земята" - както винаги е правил Сарт. Така че вашата първа среща - ако усетите, че се подхлъзвате към другата страна - вашата първа среща може би ще бъде със Сарт, който ще стои с такъв поглед и с тениска, "Върни се обратно" (Адамус се смее).

Добре, нека вдишаме дълбоко. Предстои ни да направим още нещо важно.

Лятото на Страстта

Следващите три месеца ще станат Лятото на Страстта и Лятото на Реализацията за Шамбра по целия свят. Това ще стане. Това не е състезание. Ах. Сарт се опита да се състезава - или не се опитваше, но усещаше, че се подхлъзва -  той казва, "Не, не. Бъдете търпеливи. Просто бъдете търпеливи."

Много Шамбра през следващите няколко месеца ще осъзнаят, позволят своята Реализация. Някои малко ще почакат. Няма за къде да бързате, защото това ще стане. Ще стане ли веднага или малко по - късно - не се притеснявайте. Това ще стане. Затова сте тук. Затова ми се наложи да изгоня всички, които имат болестта на изобилието, защото сега искам да говоря с вас. Вие сте тук и реализацията ще се случи. Може би не така, както сте си мислили, но ще се случи.

В известен смисъл Реализация се случва много меко. Не е нужно да работите върху нея. Вече от известно време ви казвам: не работете върху нея. Реализацията просто се случва. Тя прилича на влизането на Аз Съм с цялата му нежност, с цялото му приемане. Това е не е удар от мълния. Това не е удар в лицето. Вие вече сте там и всичко от което се нуждаете - е просто дъха на Аз Съм.

Помните ли преди колко години имахме тази забавна беседа за това, което Калдре и Линда си спомняха от своето детство - за прекатурването на кравите. Знаете, прекатурването на кравите - до голяма степен това е градска легенда, но в нея и доза истина. Ето кравата стои. Изобщо кравите - това са големи животни, ето че тя наполовина е заспала, защото когато кравата наистина спи, тя ляга. Но ето наполовина спи, както често правят и много хора; може би очите са затворени, но тя преживя своята трева, но до голяма степен тя спи. И вие можете да се приближите и меко да я докоснете с пръсти и кравата пада. Ето това е прекатурването на кравите.

Исках да предизвикам у вас визуален образ, защото същото става сега с настъпването на Реализацията. Не в смисъл, че вие сте кравите, но факт е, че се изисква само леко и меко докосване - дъха на Аз Съм - и изведнъж вие сте там. Не е нужна бейзболна бухалка. Не е нужна никаква сила. Сега не са нужни крайности. Не са нужни крайности. Просто мекото дихание на Духа.

Нека сега да го направим. Ще включим музика и ще направим мераб - просто диханието на Аз Съм. И помнете, не е нужно да правите нищо. Не е нужно да се подтиквате. Само мекото дихание ви подготвя сега за вашата Реализация.

Нека вдишаме дълбоко и да започнем.

Диханието на Аз Съм – мераб

(музиката започва да свири)

В тази част няма да говоря много. Тук не е нужно много да се говори. Това не е насочена медитация. Това е просто "Диханието на Аз Съм", диханието на Аз Съм и аз просто ви моля да го усетите. Ето какво, да кажем че прекатурвате кравата.

Вдишайте дълбоко.

(пауза)

Толкова дълго бяхте по този път. Преживяхте невероятни истории.

Проляхте много сълзи, изпитахте много сърдечни болки, а сега всичко това стига до завършване.

Сега трябва само позволение, както направи Сарт.

Сега е нужен само дъха на Аз Съм - усетете го.

Не се борете, не полагайте усилия. Просто позволете сега.

(пауза)

Това е най - чистата вътрешна сила, тя не идва отвън. Това е най - чистото вътрешно чувство.

(пауза)

"Аз Съм дихание."

(пауза)

Човек не може да направи нищо друго сега, за да повлияе или да предизвика своята Реализация - само да позволи. Нищо повече.

(пауза)

Диханието на Аз Съм идва отвътре и протича през всички части на Майстора и човека.

(дълга пауза)

Много от вас ще стигнат до своята Реализация в близките няколко месеца.

Ако това не стане в този период, не се притеснявайте, защото ще се случи. Няма за къде да бързате.

Ако това не стане, не се опитвайте нищо да поправите или възстановите. Просто отново преслушайте това. Послушайте диханието на Аз Съм, идващо от дълбините на вашето аз, отново съединяващо ви със Себе си.

(пауза)

Няма бъдеще. Няма нищо "предстоящо." Всичко се случва Сега.

(дълга пауза)

Това меко дихание - усетете го и го позволете, диханието на Аз Съм - ви води към вашата Реализация.

(пауза)

Дракона сега може да отвори тази врата, този праг към Реализацията, защото всичко е простено. Вече не останаха вина и срам.

Вие си позволихте да приемете прошката на Аз Съм. След това драконът може да отвори вратата.

(пауза)

Не е нужно вече да се потапяте в болестта на липсата на изобилие. Вие си позволихте да разбере, че цялата енергия е ваша и тя е тук за да ви служи. Затова драконът сега може да отвори вратата – сега, когато тази болест отмина.

(пауза)

Вдишайте дълбоко и пуснете всяко напрежение, всяко безпокойство, всичко което може да ви попречи. Просто пуснете.

(пауза)

Сега просто усетете диханието на Аз Съм, което се развива по всичките части на човешката ви същност.

(дълга пауза)

Готови сте за своята Реализация. Сарт не мислеше, че е готов, но беше. Вие сте готови.

Сега, затова не се изисква сила. Не се изискват много усилия или работа - нищо от това не е необходимо. Сега е нужно само да усетите диханието на Аз Съм.

(пауза)

Диханието на Аз Съм - също е и ваше дихание. Това е едно и също.

Диханието на Аз Съм е пълно с мекота и яснота.

(дълга пауза)

Диханието на Аз Съм е пълно с приемане, вечна прошка.

(пауза)

Диханието на Аз Съм е изпълнено с изобилие.

Диханието на Аз Съм - това енергия. Това е песента на душата, безкрайно изобилна.

(пауза)

Диханието на Аз Съм - това е творческа способност, защото Аз Съм - е творец притежаваш тази способност.

Творчеството - това е умението да бъдеш вътре в своето творение, продължавайки по най – чувствен начини, преживявайки този опит в абсолютна чувственост. Ето какво е творчеството, което произлиза от диханието на Аз Съм.

(пауза)

Творчеството - означава да бъдеш в своето творение, да го провъзгласиш за свое, да го преживееш като свое.

(дълга пауза)

Сега диханието на Аз Съм навлиза във вашия живот и става също така вашето дихание.

(пауза)

Сега не е нужно да правите нищо, не се изисква никаква работа освен позволението.

(много дълга пауза)

Диханието на Аз Съм - това е истината. Това е истината.

Преминахте през множество опити и се срещнахте в своя живот както отвътре, така и отвън с много, което не беше истина или вероятно под нея имаше маскировка, но никога нямаше истина; а диханието на Аз Съм - е истинно.

(дълга пауза)

Сега не е нужно да се подтиквате. Не е нужно да се притеснявате за нищо. Не е нужно да полагате усилия.

През следващите три месеца много, много Шамбра ще стигнат до своята Реализация ...

(пауза)

... и още повече ще стигнат до нея след това. Много повече ще стигнат после.

(пауза)

Заедно с това в Аления Кръг ще дойде цяла вълна от нови, привлечени от това нещо наречено Шамбра, към Аления Кръг заради работата, която свършихте. Е, до тогава нека просто се върнем към диханието на Аз Съм.

Това е като да прекатурите крава. Трябва само леко да подбутнете Аз Съм.

След миг ще взема Сарт и ние ще се върнем обратно в Клуба на Възнесените Майстори за да видим какви вицове са приготвили там за Сарт. Музиката, която свиреше по време на мераба ще бъде достъпна за вас отделно, в началото ще прозвучат само няколко думи и това е. Вие ще можете да я слушате по всяко време и да си спомняте за диханието на Духа.

Сега не е нужно нищо повече. Диханието на Аз Съм.

През следващите три месеца много ще стигнат до Реализация и ако се опитате, ако изобщо се опитате да минете от другата страна, ще си имате работа със Сарт. Останете на планетата. Сега сте нужни тук.

С това, скъпи мои приятели, очакват ви много интересни времена. Лятото на Страстта - с нетърпение го очаквам.

С това, Аз Съм Адамус от Суверените Владения.

И помнете, че всичко е наред в цялото творение. Благодаря.

 Отидете на страницата за безплатни материали на сайта на аления кръг  за да изтеглите музиката "Диханието на Аз Съм", която ще бъде достъпна само до 12 юни 2020 година.