MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria “Pasiunea 2020”

SHOUD 10 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
6 iunie 2020
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.

Bun venit, dragii mei prieteni, la Shoud-ul 10 din Seria Pasiunii 2020. Suntem categoric în locul potrivit, la timpul potrivit. Vreau să spun, nu doar aici la Villa Ahmyo, ci noi, ca Shaumbra, ca grup, suntem categoric în locul potrivit, la momentul potrivit. 

Haideți să respirăm profund cu asta. 

Nu există greșeli de-a lungul drumului și, pentru aceia dintre voi care priviți asta mai târziu, aceia dintre voi pe care noi îi numim, cei noi care sosesc, veți descoperi că acesta este un Shoud atât de semnificativ – și următoarele două Shoud-uri – atât de semnificative, un fel de punct de cotitură, o piatră de hotar, timpul adevăratei Realizări. 

De-a lungul anilor noi am avut o mulțime de Shoud-uri, o mulțime de discuții despre multe subiecte diferite și, așa cum știți, unele din ele sunt doar simple distrageri. Asta-i tot – divertisment, distragere – sper că ceva înțelepciune și informații bune din când în când, dar acum, în aceste trei Shoud-uri următoare, în special, ajungem la un punct atât de important.  

De fapt, vă voi ruga, ca pentru această Serie Pasiunea 2020, să avem 12 Shoud-uri în total. Așadar, va fi această lună, iunie, apoi iulie, apoi august. După aceea vom începe noua serie, dar aceste următoare trei luni de timp sunt atât de importante, atât de minunat de importante.

Știu că vor exista cei noi care vor ajunge la acestea peste un an, cinci, zece ani de acum, și că vor dori să sară înainte la acesta, pentru că au auzit totul despre el. Ei au auzit că aceste Shoud-uri 10, 11 și 12 au fost cumva punctele culminante. Vor dori să fie chiar în mijlocul tuturor acestora. Vor vrea să le simtă și poate să le experimenteze pentru ei înșiși. Asta e minunat. Totuși, vor descoperi că vor să se întoarcă la unele din Shoud-urile anterioare, deoarece împreună, noi am construit asta. Adică, a fost un proces de construire. A fost un proces de extindere și creștere. Noi am făcut-o împreună și acum, ajungem la asta.       

Și apoi, există acea mare întrebare: “Ei bine, atunci ce urmează după Shoud-ul 12?” Ei bine, așa cum am vorbit despre asta în Keahak, realmente nu există un “ce urmează”.

Știți voi, omului îi place să pună acea întrebare tot timpul: “Ce urmează?” El vrea să știe ce urmează să se întâmple în viitor și, dacă sunteți în Keahak, știți că am vorbit de faptul că nu mai există niciun viitor. Nu există niciun “ce urmează”. Totul este în Prezent. Totul se petrece laolaltă. Nu mai există nicio neliniște despre “ce urmează”. Nu mai există nicio îngrijorare despre viitor, fie că e viitorul vostru, sau chiar viitorul planetei. Acele lucruri pur și simplu dispar. Totul este în momentul Prezent. Totul se petrece simultan, și rezultatul este ceva de care nu vă îngrijorați, deoarece știți că este perfect, pentru că energia voastră vă servește. Nu mai există nicio îngrijorare despre: “Cum se termină asta? Cum se termină cealaltă?” Știți că se întâmplă pentru că este energia voastră care vă servește. Așa că, da, vom mai face încă două. 

Aceasta este, o voi numi, Vara Pasiunii. Vara Pasiunii. Unii dintre voi, care sunteți mai în vârstă puțin, s-ar putea să vă amintiți Vara Iubirii, mergând înapoi în anii ‘60. Dar poate vă veți aminti de asta ca Vara Pasiunii, permiterea în final a Realizării, ajungerea în cele din urmă la Realizare, ceea ce mă duce la următorul subiect, după o ceașcă din această cafea de Kona, delicios de bună. M-am obișnuit cu ea, de când Cauldre și Linda petrec atât de mult timp aici. M-am obișnuit cu această cafea delicioasă de Kona. Puteți simți Pământul în cafea. Puteți simți spiritul autohton. Puteți simți insula și oceanul. Așadar, sper să ia multă cu ei la întoarcere, astfel încât să pot continua să mă bucur de ea, când ei se întorc la casa lor din Colorado. Dar, divaghez.  


Sart

Ce urmează, este că vreau să vorbesc pe scurt, despre dragul nostru prieten Sart. Mulți dintre voi ați ajuns să-l cunoașteți prin intermediul Shoud-urilor. Unii dintre voi ați avut plăcerea să-l întâlniți. El este lângă mine, acum. Este aici, la acest Shoud. El este extrem de fericit. Radiază. Este încântat. Este încântat de revărsarea acestei întregi iubiri și a sentimentelor pentru el din partea Shaumbra, pe media voastră socială, și pur și simplu de discuțiile dintre Shaumbra. Nu a știut niciodată cât de apreciat a fost cu adevărat. El nu a realizat niciodată cât de mulți Shaumbra, de peste tot din lume, îl știau și râdeau cu el și i-au simțit energia. Așadar, asta îi dă o bucurie extraordinară.        

Știți, vreau să spun că el s-a realizat și, într-un fel, versiunea scurtă a poveștii – Cauldre vorbește ceva despre asta în articolul său din revista de luna aceasta, însă versiunea scurtă a poveștii – e că, ei bine, el mergea la Shoud-uri de ani și ani, și era genul de Shaumbra care simțea că mulți alții urmau să-și aibă Realizarea mai întâi. Pur și simplu nu se simțea atât de spiritual, sau că era în fruntea a ceea ce facem noi. Îi plăcea să facă asta, iubea Shaumbra, dar nu a simțit niciodată că el urma să fie unul dintre primii.     

Cu câteva săptămâni înainte de moartea sa, trecerea sa dincolo, care apropo – și el adaugă câteva comentarii aici, pe care vi le voi aduce la cunoștință – însă vă reamintește tuturor că moartea este foarte, foarte ușoară. El spune chiar acum: “Nu există nimic de care să vă temeți, deloc.” Faptul e că, este cu mult, mult mai ușoară decât nașterea, așa că dacă încă mai aveți niște frici sau inhibiții legate de moarte, ascultați-l pe Sart, un bărbat care tocmai a făcut-o, este foarte, foarte ușoară. Este foarte eliberatoare, într-un fel.     

A fost cu aproximativ două săptămâni înainte de Realizarea sa și, ca Sart, el își vedea de treabă cu afacerea lui. Iubea Pământul, și spun asta la propriu. Îi plăcea țărâna. Asta era profesiunea lui – mutarea pământului. Îi plăcea să lucreze în țărână, și îi plăcea  echipamentul mare pe care-l folosea să mute pământul, dar îi plăcea de asemenea să-și murdărească pur și simplu mâinile.    

Ei bine, auzise mult, desigur, așa cum ați auzit cu toții, despre Permitere. Cunoștea cuvântul “permite”. A înțeles tot acest lucru despre relaxarea în Realizare dintr-un punct de vedere conceptual sau mental, dar, ca la atât de mulți, nu a fost realmente interiorizat. Era un gând. Era un cuvânt frumos, un clișeu frumos, dar el nu integrase într-adevăr ce însemna asta.    

Ei bine, cu vreo două săptămâni înainte să treacă dincolo, în sfârșit, el a priceput, a avut un mare “aha”. A avut destul de multe vise foarte ciudate în săptămânile precedente, chiar înainte de asta – ei bine, unii dintre voi le-ați numi – vise foarte tulburătoare, și încerca să-și dea seama despre ce era vorba. Dar realmente, era o eliberare finală. De multe ori veți experimenta asta în starea voastră de vis. Veți experimenta acel gen de eliberare finală a lucrurilor pe care dragonul a încercat să vă facă să le eliberați.     

Așadar, în final el a înțeles Permiterea – nu aici sus, ci aici înăuntru – și asta l-a atins. L-a atins – “Permiterea! Ea înseamnă doar a da drumul! A avea încredere în Sinele meu, în Eu Sunt, Maestrul, omul, toate laolaltă, permițând un proces natural.” Nu a gândi despre ea sau a încerca să faci Permiterea, ci asta e, doar Permitere, cam cum ar fi deschiderea tuturor ferestrelor și ușilor casei tale și a lăsa totul înăuntru. El a înțeles-o într-un mod uriaș, profund.  

Și apoi, pentru următoarele două săptămâni el doar, ei bine, a permis. A permis totul în viața sa. Fără să se rețină, fără să încerce să-și dea seama, fără să proceseze sau oricare din celelalte lucruri, doar permitere. 

El a permis atât de mult încât, într-o zi, la scurt timp după ce a lucrat în țărână, s-a întors înăuntru și, deodată a simțit acest vârtej, acest gen de vârtej minunat, cald, aproape ca fiind scufundat într-un fel de apă caldă, fină, însă o apă în care nu te poți îneca și o apă care era revitalizantă și o apă care elibera orice dureri și suferințe din corpul tău, orice vechi “gânduri de rahat” din mintea ta, așa cum ar spune Sart. El era în acest minunat vârtej, care a părut  să dureze mai bine de o oră sau cam așa ceva. Nu își amintește ce făcea în acel timp. Probabil că doar stătea într-un scaun sau, spune el, de fapt crede că era afară pe balcon, însă era în acest vârtej, pur și simplu minunându-se de ceea ce simțea. Nu mai simțise niciodată înainte ceva asemănător, și apoi, deodată, ei bine, ca Sart, a spus marele: “Oh, rahat! Oh, rahat! Cred că tocmai am murit. Cred că tocmai am trecut dincolo, pentru că nu-mi simt corpul, cel puțin nu în felul în care o făceam înainte. Nu am gânduri conflictuale în creierul meu. Totul este pur și simplu laolaltă. Totul este într-un sens al unității, dar nu unitate în exterior, unitate în interior.”    

Totul era într-o stare de perfecțiune și ființare, dar nu o perfecțiune pe care mintea ar putea vreodată s-o născocească; pur și simplu totul era acolo. Deodată, s-a simțit absolut total liber, dar totuși spunea: “Oh, rahat! Cred că tocmai am trecut dincolo”, deoarece literalmente el a început să-și vadă corpul întins pe podea. Corpul său avusese un infarct, și el era eliberat din corpul său, se regăsea acum în această stare minunată, dar modificată, și de fapt se regăsea întrebându-se ce se petrece exact, fără a ști în realitate; întrebându-se dacă era mort și, curând, asta i-a devenit evident. Era, pentru că deodată, eu am fost acolo. Tobias a fost acolo. Kuthumi și atât de mulți din ceilalți erau acolo, și când l-a văzut pe FM, cel care anterior fusese cunoscut ca John Kuderka, el a știut că probabil a trecut dincolo. Și apoi a fost de fapt DocCE – DocCE, care de asemenea a trecut dincolo recent – care într-un fel i-a confirmat: “Așadar, ești cu noi, acum. Nu mai ești pe Pământ. Ești cu noi.”   

Ei bine, așa cum ar face el, așa cum ar face Sart, el a avut câteva: “Oh, rahat! Oh, rahat!” știți voi, gândindu-se la toate chestiile pe care le cam lăsase în urmă – treburi neterminate – “Oh, rahat, ce-o să mă fac?” Dar apoi, a izbucnit în râsul său uriaș de Sart și a spus: “Nu contează. Se vor rezolva de la sine. Nu contează.”  

Așadar, în unele din conversațiile mele de început cu Sart, înainte chiar ca el să ajungă la Clubul Maeștrilor Ascensionați, unul din lucrurile pe care el le-a semnalat – și el vrea ca eu să vă reamintesc vouă tuturor despre asta acum – este ceva la care poate ar fi trebuit să mă gândesc, însă el a spus: “Să aveți un fel de obiect de reconectare.” Vedeți voi, pentru că atunci când vă atingeți Realizarea, când ajungeți la acel moment, este dincolo de cuvinte în ceea ce privește frumusețea voastră, iubirea pentru voi înșivă, și este atât de ușor pur și simplu să transcendeți în acel moment. Vreau să spun, să transcendeți prin moarte.

Așadar, dragul nostru Sart a spus: “Să aveți un cuvânt sau o frază, cum ar fi ‘Oh, rahat!’ știți voi, care să vă aducă înapoi în corp, dacă alegeți să rămâneți, dacă alegeți să rămâneți pe planetă, sau un obiect de reconectare.” Știți voi, am făcut asta în DreamWalker pentru Moarte, să aveți ceva care vă aduce înapoi din celelalte tărâmuri, ceva la care să vă raportați, poate o jucărie favorită sau un instrument muzical favorit sau ceva de genul ăsta. Dar probabil că este o bună reamintire, pentru că atât de mulți dintre voi urmează să vă confruntați cu acest lucru în următoarele trei luni – ajungerea la Realizare, lepădarea de ultimele conflicte interne și dezechilibre și aducerea înăuntru a atât de mult din corpul vostru de lumină. Și ajungeți la acel punct, este atât de senzual și seducător, atât de frumos, încât chiar vă întrebați: “De ce s-ar presupune să rămân? De ce?”  

Pământul, a fi în formă umană, este cam dur, a fost dur oricum. Vibrațiile Pământului sunt foarte, foarte provocatoare. Unul din lucrurile prin care a trecut Sart, când a plecat, a fost un sentiment că era într-o cameră de decompresie. S-a simțit pe sine acolo pentru o perioadă destul de lungă decomprimându-se, pentru că, vedeți voi, sunteți atât de comprimați și condensați când sunteți pe această planetă, în formă umană.  

Așa că a spus: “Să aveți un cuvânt, o frază, ceva care vă cheamă înapoi la sinele vostru omenesc.” Vedeți, de fapt, el nu s-a gândit niciodată la asta, în moarte, ce s-ar întâmpla. Nu s-a gândit niciodată cu adevărat la asta: “Vreau să stau sau să plec?” Nu a crezut că va muri. Nu s-a gândit nici că s-ar fi realizat, și ăsta e un aspect atât de important pentru voi toți. Ați putea să credeți că nu se va întâmpla imediat, că ar putea fi vorba de altcineva, dar el spune: ”Fiți pregătiți, chiar acum. Faceți alegerea, chiar acum, alegerea dacă veți rămâne în formă umană, pentru că este atât de seducător când ajungeți la acel punct al Realizării, ca doar să spuneți: “Am terminat. Și simt așa o frumusețe imensă și o creativitate acum, de ce să mă întorc?” 

De ce să vă întoarceți? Pentru că știu că omului din voi și chiar și Maestrului din voi i-ar plăcea să facă asta. 

De ce să vă întoarceți? Pentru că vreți să fiți aici, acum, pe planetă, în acest Timp al Mașinilor. Este, de asemenea, timpul virusului.

De ce să vă întoarceți? Pentru că ați plănuit asta de mult timp. Nu că trebuie să rămâneți pentru o perioadă foarte lungă, decât dacă alegeți, dar întrebați-vă chiar acum, în timp ce Sart vă previne s-o faceţi; întrebaţi-vă ca om: “Alegeți să vă întoarceți?” 

Și el adaugă chiar acum – au îndepărtat scaunul care era aici. Îl puneam pe Sart să stea pe el, dar e în regulă. Haideți să punem scaunul lui Sart înapoi, dacă nu te deranjează, dragă Linda. Știu că, de obicei, tu stai pe el, dar avem un oaspete luna asta, dacă nu te deranjează ca Sart să ia loc aici. 

LINDA: E plăcerea mea.

ADAMUS: Sart spune: “Luați asta în considerare acum,” cum el nu a făcut-o. Și poate că unul dintre cele mai de preț aspecte ale tranziției lui Sart, este că poate să împărtășească unele dintre aceste lucruri cu voi. A trecut prin ele și acum poate să spună: “Stând chiar aici acum, ca om, vreți să rămâneți?” Și dacă spuneți: “Nu sunt chiar sigur,” vă veți găsi cam în ce i s-a întâmplat lui, doar pur și simplu – cu toate frumoasele energii senzuale – pur și simplu ieșind din corpul vostru, chiar dacă încercați să n-o faceți.  

Așadar, vreți să rămâneți?

Și, de asemenea, el vă spune tuturor, spune: “Nu credeam că voi fi realizat înaintea multora dintre voi.” Și, din nou, asta nu este o competiție, însă el a crezut că va fi poate la finalul cozii multora dintre Shaumbra. Nu că ar fi gândit rău despre sine, însă doar vă admira pe atât de mulți dintre voi și simțea că deja mergeați ca niște Maeștri și că el încă învăța de la voi. Dar el spune: “Doar se întâmplă. Doar se întâmplă” și dintr-odată sunteți realizați. Deodată, permiteți. Deodată, sunteți acolo. Și fiți pregătiți pentru asta acum, pentru că se va întâmpla.

Cred că cel mai mare șoc pentru Sart a fost că dintr-odată era realizat. Nu toți veți experimenta asta în felul în care el a făcut-o – nu vorbesc despre partea cu moartea – ci despre ‘a permite dintr-odată’. Voi toți o veți experimenta în diverse moduri, dar fiți pregătiți pentru asta, acum. Fiți pregătiți. Nu e adevărat? El spune: “Oh, rahat! Da.” Și apoi, să aveți acel obiect sau frază de reconectare care vă aduce înapoi aici, și el spune că: “Va fi în continuare o luptă. Va continua să fie această forță foarte senzuală care pare să vă ia de pe planetă. Dar, în ultimă instanță, dacă acum sunteți clari în ceea ce vreți să faceți, atunci veți sfârși prin a rămâne.”

Și spune el, ei bine, el cu adevărat vă cere tuturor să rămâneți, dacă este posibil. Nu este greșit – dacă apăreți de cealaltă parte, absolut nimic greșit – dar vă cere să rămâneţi, pentru că acum este un timp atât de important pe planetă. 

Aşadar, mulţumim Sart pentru experienţele tale şi împărtăşirea lor, şi noi chiar am vrut să împărtăşim câteva poveşti când – după ce a trecut dincolo, după puţin timp de aclimatizare, realizând că într-adevăr a tranziționat – l-am adus sus, la Clubul Maeștrilor Ascensionați. Acum, noi am pus în scenă o celebrare deosebită, o mare celebrare, și asta a fost una dintre cele mai mari de până acum, pentru că noi am știut, cu venirea lui Sart în Clubul Maeștrilor Ascensionați, am știut că am avea povești, că am râde zi și noapte, că ne-ar înveseli atât de mult, că burțile și fețele ne-ar durea de la zâmbit și râs. Și, într-adevăr, asta s-a dovedit a fi adevărat – dar l-am înveselit noi, mai întâi.

Când a pășit prin porțile de la Clubul Maeștrilor Ascensionați, a fost în venerație. Nici măcar nu știa dacă era cu adevărat demn de asta, dar i-am spus că da. A fost în uimire că el se afla acolo, în magnificul loc cu aproape 10.000 de Maeștri adunați să-l întâmpine, așa cum vă vor întâmpina și pe voi. Și, pe când pășea înăuntru, el putea să simtă energiile tuturor Maeștrilor Ascensionați, mergând înapoi sute și mii de ani; și apoi, pe cele ale câtorva dintre cei mai moderni, cei pe care i-a cunoscut, precum DocCE și FM și câțiva dintre ceilalți care erau acolo alături de el. Și ei, într-un fel, i-au deschis calea, așa încât el să poată vedea înăuntrul acestei imense adunări din Marele Hol al tuturor Maeștrilor Ascensionați, și nu ați fi bănuit, ei toți purtau tricoul pentru care el era faimos. Poate am putea să punem pe ecran o poză cu asta. Ei toți purtau tricoul său – ce arăta ca un tricou cu litere rusești, care atunci când se plia, scria: “Dispari!”* Și asta a fost recepția de primire la Clubul Maeștrilor Ascensionați. El a râs, și a râs, și a râs, și a știut că acum era acasă. 
*n.tr.: În original: Fuck off 

El ne-a tot distrat în aceste câteva zile care au trecut. A trebuit pur și simplu să-l târăsc afară din Clubul Maeștrilor Ascensionați, ca să fie aici azi, să-i reamintesc că era ziua Shoud-ului înapoi pe planetă, dar se află într-un loc bun. El va fi prin preajmă. El s-a amuzat să se reconecteze cu unii dintre cei pe care i-a cunoscut aici, în formă umană, unii Shaumbra care sunt acum pe partea cealaltă și, într-un fel, chiar se dezvoltă în interiorul Clubului Maeștrilor Ascensionați, un fel de mică nișă Shaumbra, o mică gașcă a celor care au fost, de fapt, Shaumbra. Nu sunt mulți, slavă cerului, dar sunt câțiva. Așadar, începe să devină un fel de organizație de elită a Maeștrilor Ascensionați, a acelora care se pot numi pe ei Shaumbra.

Deci, haideți să respirăm profund cu asta. Mulțumesc, dragă Sart, și îți mulțumim că ai împărtășit poveștile tale și lecțiile tale aici și, de asemenea cu Cauldre, în revistă.


Situația curentă

Haideți să trecem la subiectul în curs. Mai întâi, haideți să facem o mică recapitulare a acestor vremuri în care trăiți. Este Timpul Mașinilor, când tehnologia modelează lumea. Este timpul virusului. Virusul este chiar lucrul care determină schimbarea. Nu trebuie să se întâmple prin răzmerițe și războaie și violență, și nici prin imense schimbări ale Pământului. Se petrece în moduri mai degrabă subtile, în moduri mai degrabă frumoase, în unele privințe. Mulți au murit, dar ei erau cu adevărat pregătiți să plece.   

Ce avem, este o convergență care a avut loc în aceste câteva luni care au trecut, aducând schimbări mai rapid decât orice alt timp de care sunt conștient. Am avut închiderea Ordinului Arcului. Am avut chemarea Acasă a tuturor ființelor angelice, altele decât ființele umane, la familiile lor angelice. Am avut dezmembrarea familiilor angelice. Am avut restricția interferenței extraterestre pe planetă, astfel încât oamenii să nu aibă toate aceste energii din afară, și chiar asta a avut un efect profund într-o perioadă foarte, foarte scurtă de timp.

Așadar, toate acestea au loc pe planetă, și cei mai mulți nu sunt conștienți de enormitatea schimbărilor care au loc, pentru că multe ajustări sunt foarte subtile, foarte tăcute. Mulți oameni au mers în casele lor și înăuntrul lor și pur și simplu, nu au intrat în ce se întâmplă pe planetă. Voi vorbi mai mult despre asta în Actualizarea ProGnost 2020, pe care o vom face mai devreme decât mai târziu, pentru că mi-ar plăcea să vorbesc, spre exemplu, despre economie. 

Acum, dacă priviți economia, vedeți piețele în scădere. Vedeți ceva deficit în anumite articole, mult șomaj, dar nu asta este povestea. Povestea este că, în timp ce planeta iese din această perioadă a virusului, va exista suficientă inspirație și dorință să se schimbe bazele economiei pe planetă. 

Economia actuală, modul în care economiile funcționează pe planetă, are o vechime de circa 500 de ani, și este în întregime orientată către creștere. Este despre creștere – a deveni mai prosperă, creșterea piețelor, a produce mai mult, a vinde mai mult. Asta se va schimba în bine – în bine – se va trece de la o economie orientată spre creștere la o economie orientată spre conștiință. Va exista încă factorul profit-pierdere, pentru că oamenii încă vor avea nevoie să-și echilibreze registrele. Dar vor descoperi că energia sosește pe căi diferite decât erau obișnuiți, mult mai conștient decât oricând înainte. Nu toate companiile imediat, dar câteva și apoi mai multe, și apoi tot mai multe vor începe. Și apoi unele țări acum, țări mai mici care sunt relativ echilibrate și prospere, vor dezvolta unele șabloane pentru noile economii conștiente ale națiunilor planetei. Și pentru unele va fi dificil să le adopte, desigur, dar vor fi suficiente care încep schimbarea spre o economie conștientă, mai degrabă decât o economie de creștere.  

Și economia de creștere, ea nu a fost un lucru care era bun sau rău. Doar a fost. A fost despre a crește planeta, și asta cu siguranță că s-a făcut. Dar acum este despre planeta care devine mai conștientă și trează și sensibilă la nevoile oamenilor, mai degrabă decât doar la creșterea planetei.

Au fost schimbări enorme în timp ce voi dormeați sau în timp ce erați acasă, în aceste câteva luni care au trecut, doar în ciclurile tehnologice, noi descoperiri care nici măcar nu au fost făcute publice, care își vor găsi calea către planetă. Unele care vor servi oamenii atât de bine și altele care sunt discutabile. Știu că mulți dintre voi deja se întreabă despre cipare, știți voi, să fiți implantați cu un cip. Nu vă panicați. Nu intrați în conspirații. Vom vorbi despre toate lucrurile astea, pe măsură ce continuăm cu seria noastră și cu lucruri precum Keahak. Așa că nu vă neliniștiți în legătură cu ele. Într-un fel, voi spune că voi veți fi imuni la o mulțime din aceste lucruri.  

Voi experimentați o planetă în cel mai măreț dintre timpuri, în, poate, ceea ce aș numi, cea mai tăcută schimbare care a avut loc vreodată. Dar schimbările sunt reale și semnificative, și se întâmplă cu un motiv. Există o sincronicitate în ele. Dar, înainte de a ajunge la asta, haideți să vorbim despre voi. 


Voi

Ați amânat Realizarea voastră până la acest Timp al Mașinilor, până acum. Voi ați întârziat-o. Ar fi putut să se întâmple cu o viață sau două în urmă. Ați amânat-o până acum, până, adică, chiar acum, și uitați-vă la sincronicitate, cu toate astea care se întâmplă pe planetă: planeta devenind liniștită; acest grup al Shaumbrei începând să ajungă la adevărata Realizare chiar acum; timpul pe care l-ați avut cu voi înșivă acasă, în tăcere. Liniștea de pe planetă a fost atât de benefică pentru ca voi să ajungeți la propria voastră Realizare. Așadar, este în mod absolut timpul perfect, acum. Este timpul pe care l-ați așteptat, pentru o lungă, lungă perioadă, și acum așteptarea se încheie. Așteptarea se încheie.

Vreau să vorbesc pentru un moment, totuși, despre diferența dintre a vă pregăti pentru Realizare când plănuiți să ieșiți din corp, când plănuiți să plecați – într-un fel ca, ei bine, Sart nu a plănuit-o, dar s-a întâmplat – versus a vă pregăti să rămâneți. Ele sunt foarte, foarte diferite. Ajungerea la Realizare este ceva ce se petrece, dar ce se întâmplă după aceea este foarte diferit. Dacă plănuiți să părăsiți planeta, așa cum au făcut cei mai mulți dintre Maeștrii Ascensionați, nu se iau în considerare lucruri precum Corpul vostru de Energie Liberă, corpul vostru de lumină. Nu se iau în considerare lucruri precum expresia voastră creativă, care va deveni din ce în ce mai importantă, fiindcă rămâneți aici pe planetă ca Maeștri întrupați. Cineva care într-un fel plănuiește să plece, sau să rămână aici poate doar o lună sau două, nu ia realmente în considerare importanța expresiei sale creative. Dar asta urmează să fie extrem de importantă și e ceva despre care vom vorbi mult mai mult în sesiunile noastre viitoare.

Dacă plănuiți doar scenariul morții, nu luați în considerare acele lucruri precum a fi într-adevăr reali față de voi înșivă. Am vorbit puțin despre asta în recentul nostru material din seria Pauza Maestrului (Eu Sunt Adevărat), despre a fi sinceri cu voi înșivă. Un alt fel de a o spune este să nu mai tolerați mizeriile, să nu mai tolerați lucrurile pe care le-ați tolerat pentru prea multă vreme. Nu vă compromiteți în fața altora.
 
Există o imagine cumva stereotipă a unui Maestru Ascensionat care este așa de binevoitor cu toți și cu toate, și asta chiar nu este deloc adevărat. Maestrul Ascensionat și acum, Maestrul ce umblă în formă umană, pur și simplu nu este tolerant cu hrănirea energetică a oamenilor, nu este tolerant cu dezechilibrele din lumea exterioară, care nu ar trebui să-l afecteze pe Maestru, în lumea sa interioară. Maestrul nu este tolerant cu oamenii care încearcă să profite de el sau cu oamenii care, pur și simplu, încearcă să absoarbă Realizarea din el, și oamenii vor face asta. În realitate nu se poate face, dar ei vor încerca.

Așadar, acum este timpul să vă pregătiți să fiți, practic, niște ticăloși intoleranți. Asta nu înseamnă să fiți răutăcioși, ci înseamnă doar să învățați să trageți linii foarte clare și bine definite cu privire la comportamentele pe care le veți accepta din partea altora, și pe care nu.
 
Știți, nu trebuie să vă faceți griji despre toleranță în ce privește natura. Ea este ceea ce este. Nu încearcă să ia nimic de la voi. De fapt, natura este cea care dăruiește. În general, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nivelul vostru de toleranță sau la faptul că suportați mizerii de la lucruri precum animalele voastre de companie. Nu, ele sunt cele care dăruiesc. Ele dau. Ele iubesc. Dar oamenii? Oamenii, ei bine, o știți din propria experiență, vor încerca să vă sucească. Vor încerca să ia de la voi. Vor încerca să vă scoată din centrul vostru, și Maestrul e intolerant cu asta, dar nu trebuie să vă gândiți într-adevăr la asta, dacă plănuiți să plecați. Dar cum voi, să sperăm, plănuiți acum să rămâneți – și în special folosindu-l pe Sart ca exemplu, ei bine, dacă nu sunteți foarte fermi în privința asta, pur și simplu alunecați afară din corp – urmează să vorbim despre aceste lucruri.

Dar există un lucru anume despre care vreau să vorbesc astăzi, în mod special. Vom aborda restul, în următoarele noastre câteva sesiuni. Și nu sunt foarte tolerant în ce privește acest subiect, așa cum probabil știți, întrucât încep să vorbesc despre el. Dar este așa de important, e de o importanță capitală, dat fiind că mulți Shaumbra vor ajunge la Realizare în următoarele câteva luni, și este vorba despre întreaga problemă a abundenței.


Abundența

Nu am nicio toleranță pentru lipsă și nu am nicio toleranță pentru văicăreala despre lipsurile voastre. Nu am nicio toleranță pentru a arunca vina pe alții pentru asta. Nu am nicio toleranță pentru a arăta cu degetul pe cineva care a revenit la o cale naturală a abundenței, în timp ce voi refuzați, pur și simplu, s-o faceți.

Este imposibil, aș putea spune, să fiți Maeștri realizați ce rămân pe planetă, dacă încă purtați cu voi problemele cu lipsa de abundență. Și asta e tot ceea ce sunt – sunt probleme. Reprezintă ceva ce alegeți să cărați după voi. Deseori insistați pe asta. Deseori vă luptați pentru asta. Încercați să îi depreciați pe alții pentru că nu se află într-o lipsă de abundență. Încercați să îi învinovățiți că sunt vreun tip de agresori sau abuzatori. Dar vreau să aruncați o privire la asta, chiar acum. Știu că destul de mulți dintre voi sunteți literalmente chiar în pragul Realizării, dar aveți această problemă cu abundența. Vă înfurie cei care au abundență.

Acum, da, asta merge în trecut cu vieți în urmă, și e vorba de vremea când existau cei care erau înstăriți – nobilii – când profitau de ceilalți, profitau de voi; și unde mult din trecutul religios spune că bogăția e un lucru negativ. Voi fi foarte intolerant cu voi și voi spune că trebuie să depășiți asta, chiar acum. Este unul dintre obstacolele, unul dintre blocajele propriei voastre ajungeri la Realizare, și iată de ce. Nu are nimic de-a face cu a fi bogat sau sărac. Absolut nimic. În parte, este vorba de faptul că cei care sunt într-o lipsă de abundență aleg asta, exact precum aleg asta cei care sunt în abundență, dar există o problemă fundamentală în toate acestea.

Problema fundamentală este despre a lăsa energia să vă servească. Cu alte cuvinte, nu există nicio lipsă de abundență, dacă îi permiteți energiei voastre să vă servească. În primul rând, dacă realizați că energia este a voastră – nu e a nimănui altcuiva, nicio iotă; niciun strop din toată energia nu e a nimănui altcuiva decât a voastră – așadar, prin urmare, în mod natural, nu există probleme de abundență, altele decât cele în care voi alegeți să  credeți și să continuați să le purtați cu voi. Este energia voastră. Cum ar putea exista o lipsă de abundență?

Ei bine, apoi vă comparați cu alți oameni. Spuneți: “Ei bine, ei au bani și eu nu am. Lor le e ușor și mie nu mi-a fost.” Toate acestea sunt scuze pentru ca voi să vă rețineți în fața Realizării voastre. Asta e.

Abundența este naturală pentru că este energia voastră. Abundența este naturală pentru că toată energia voastră vrea să vă servească. Nu are nimic de-a face cu suma de bani pe care o aveți la bancă, deși ar trebui să spun, dacă permiteți energiei să vă servească, veți avea mai mulți decât veți ști ce să faceți cu ei. Nu are nimic de-a face cu “a avea” și “a nu avea”. Asta e așa de demodat – așa de demodat în comparație cu felul în care gândiți voi – și vă puneți singuri probabil în grupul celor care “nu o au” și, apoi, sunteți într-o luptă continuă cu cei care o au. Nu există. Există doar: “O am. Eu Sunt Cel Ce Sunt și o am.”

Am văzut unele din discuțiile despre abundență printre Shaumbra și pe rețelele sociale. Am văzut pe unii arătând cu degetul și unele jigniri și unele acuzații. Acestea trebuie să înceteze acum sau, vă rog, vă rog mult, pur și simplu plecați de tot din Crimson Circle. Deveniți un fel de frână pentru restul. Și sunt mulți care vor intra în Realizare în următoarele câteva luni și, într-un fel, devine un fel de frână pentru ei. Acum, da, este energia lor proprie, și alegerea lor proprie pentru Realizare, dar deoarece există o conexiune minunată cu Shaumbra, frânează cumva lucrurile, în cele din urmă. Ați vrea să plecați în altă parte, vă rog? Dacă insistați pe lipsa abundenței, mergeți la un alt grup și reveniți când v-ați maturizat, când puteți face față propriei voastre energii ce vă servește în mod abundent în viața voastră.

O să trag linia. O să fiu intolerant. O să mă opresc chiar din a veni în preajmă pentru a vorbi cu voi, dacă veți continua cu acest joc al lipsei de abundență. Nu există. Nu există. Încetați! Treceți peste asta astfel încât noi toți să putem merge mai departe și, astfel, planeta să poată merge și ea mai departe. Tot ceea ce faceți este să alimentați acest întreg sistem de credințe de pe planetă că există lipsă, și nu există. Tot ce faceți este să adăugați la întreaga dualitate dintre “a avea” și “a nu avea” și, realmente, nu există așa ceva.

Nu mai e loc în Crimson Circle pentru cei care își permit să se priveze de propria lor energie, deoarece vă permiteți, de asemenea, să vă privați de propria voastră creativitate, de propria voastră iubire, de propria voastră senzualitate, de propriul vostru sentiment de a fi vii, de propria voastră valoare. Nu e vorba doar de abundență. Folosiți asta ca un fel de punct focal, subiect de discuție. Este vorba de toate celelalte lucruri, și nu reprezintă direcția în care mergem noi. Nu e ceea ce vrem. Așa că, fie permiteți energiei voastre să vă servească abundent și încetați văicăreala, fie plecați, pentru ca ceilalți dintre noi să putem merge mai departe. Vă mulțumesc.

Apropo, o să descoperiți că e distractiv să fiți un Maestru intolerant. Da. Știu că în trecut mulți dintre voi v-ați abținut cumva de la a fi atât de clari. Eu mă distrez făcând asta și Linda stă aici în afara scenei, absolut teribil de amuzată de toată treaba. Nu, de fapt e cumva eliberator să fii atât de clar, fără să faci un mișmaș, fără să – acela a fost cuvântul lui Cauldre, nu al meu – fără să faceți compromisuri. De atât de multe ori faceți compromisuri și unora dintre voi le-ar plăcea poate să spun: “Oh, haideți să fim cu toții abundenți împreună și haideți să împărtășim din bogăția lumii” și “Știu că ți-a fost foarte greu când erai copil și ne pare așa de rău.” Prostii! Vreau să spun, Sart: “Rahat!” a spus Sart. “Rahat!”

Știți, Sart a fost abundent, apropo. Sart a fost foarte abundent. Poate că nu arăta ca atare, sau nu conducea – ei bine, de fapt el a condus multe vehicule extravagante, nu ai avut (vorbind cu Sart) doar un mic Peugeot vechi sau ceva. Sart a fost abundent. Poate nu purta haine sofisticate, dar niciunul dintre voi nu o faceți cu adevărat. Dar el spune “Rahat” la asta. Așa că haideți să terminăm cu asta. Probabil că este, pentru mine, lucrul cel mai iritant legat de Shaumbra sau cei care pretind să fie Shaumbra. Nu mai puteți să folosiți acel cuvânt pentru a vă defini pe voi, dacă nu sunteți abundenți. Îmi pare rău.

Abundența este o atitudine. Abundența este o acceptare și o permitere. Așa că terminați odată cu asta, și folosiți-o, de asemenea, ca exemplu pentru voi în viața voastră, pentru a nu mai face compromisuri, a fi clari. Maestrul poate să stea și să facă asta și oamenii, în loc să fie ofensați, chiar sunt absolut intrigați și uimiți de cuvinte, de claritate, pentru că vă transmiteți propria energie și, de fapt, vă împărtășiți compasiunea, când sunteți atât de clari cu oamenii. Nu sunteți duri cu ei personal, ci sunteți atât de clari. Chiar îi penetrează și le reduce mult din makyo.

Așadar, Shaumbra, haideți să terminăm odată cu asta. Haideți să intrăm în abundență, abundența voastră. Stă acolo, așteptându-vă. Motorul e pornit. Așteaptă, pur și simplu, ca voi să vă dați permisiunea de a-l folosi. Atât de clar. Atât de clar.

Așadar, haideți să respirăm profund, în timp ce într-un fel, facem o schimbare aici.


O Reamintire

În următoarele două luni, urmează să vorbim despre câteva din lucrurile în legătură cu care să fiți foarte clari, dacă plănuiți să rămâneți. Și, din nou, Sart vrea să adauge câteva cuvinte, și nici măcar nu voi încerca să-l fac pe Cauldre să-i imite vocea sau să-l transmită direct prin channel, pentru că – nu, nu. Sart e Sart. Nimeni nu poate imita asta (Adamus chicotește). Dar, în principiu, Sart spune să alegeți acum, ca oameni, ca oameni înțelepți, dacă o să rămâneți sau o să plecați, în Realizarea voastră. Și a spus că dacă alegeți să rămâneți, chiar dacă vă treziți că alunecați dincolo, foarte atrași de natura senzuală a ajungerii la Realizare; dacă vă treziți că alunecați dincolo, în celelalte tărâmuri, cu alte cuvinte, că muriți, el va fi chiar acolo, ca un fel de barieră mare în drum, spunând: “Rahat! Înapoi! Mergi înapoi pe Pământ”, cum ar spune Sart. Așadar, unul din primii pe care îi întâlniți poate fi Sart, cu acea privire și tricoul: “Mergi înapoi” (Adamus chicotește).

În regulă, haideți să respirăm profund. Avem niște lucruri importante de făcut, acum.


Vara Pasiunii

Următoarele trei luni, Vara Pasiunii și Vara Realizării pentru Shaumbra din întreaga lume.

Se va întâmpla. Nu este o cursă. Eh. Sart a încercat să intre în cursă – sau, nu a încercat să intre în cursă, a simțit că se prăbușește în ea – el spune: “Nu, nu. Aveți răbdare. Pur și simplu, aveți răbdare."

Mulți Shaumbra vor realiza și își vor permite Realizarea în aceste următoare câteva luni. Unii vor aștepta puțin. Nu e nicio grabă, deoarece se va întâmpla. Nu vă faceți griji. Fie că se întâmplă imediat, fie puțin mai târziu, nu vă faceți griji despre asta. Se întâmplă. De aceea sunteți aici. De aceea a trebuit să-i alung pe ceilalți cu boala abundenței, pentru că vreau să vă vorbesc vouă, acum. Sunteți aici și Realizarea se va petrece. Probabil nu în felul în care ați crezut că o va face, dar se va petrece.

Realizarea se petrece atât de ușor, într-un fel. Adică, nu mai trebuie să lucrați la ea. V-am spus asta de ceva vreme, nu lucrați la ea. Realizarea, pur și simplu se întâmplă. Este ca respirația lui Eu Sunt în toată blândețea sa, în toată compasiunea sa. Nu este ca un fulger. Nu este ca o lovitură în față. Sunteți chiar acolo și, tot ce e nevoie într-adevăr, este doar respirația lui Eu Sunt.

Amintiți-vă că acum câțiva ani, am avut discuțiile noastre distractive despre ceva ce Cauldre și Linda au adus în discuție, din anii copilăriei lor – răsturnarea vacii. Știți, răsturnarea vacii, ei bine, este îndeosebi o legendă urbană, dar există un pic de adevăr în ea. Așadar, vaca stă în picioare. Știți, vacile sunt animale mari și sunt cam pe jumătate adormite, deoarece, de fapt, când o vacă doarme, literalmente, ea se întinde pe jos. Dar, vaca este pe jumătate adormită, așa cum, de regulă, sunt și o mulțime de oameni, și doar stă acolo; probabil cu ochii închiși, probabil rumegând îndelung, dar, în general, pare a fi adormită. Și puteți veni, și doar ușor, cu degetul – cu blândețe, fără efort sau forță reală – [împingeți] ușor și vaca se răstoarnă. Aceasta este răsturnarea vacii.

Am vrut să strecor acest aspect vizual, deoarece este cumva la fel, chiar acum, cu ajungerea la Realizare. Nu că sunteți o vacă, ci faptul că este nevoie doar de o ușoară, mică atingere – respirația lui Eu Sunt – și, deodată, sunteți acolo. Nu este nevoie de bâte de baseball. Nu este nevoie de forță. Nu sunt necesare extreme, acum. Fără extreme. Doar acea ușoară respirație a Spiritului.

Așadar, haideți să facem asta chiar acum. O să punem ceva muzică și o să avem acel merabh, pur și simplu respirația Eu Sunt. Și amintiți-vă, nu este nimic de făcut. Nu este nimic de împins. Este acea respirație ușoară care vă pregătește acum pentru ajungerea voastră la Realizare.

Haideți să respirăm foarte profund și să începem.


Respirația lui Eu Sunt – Merabh

(începe muzica)

Nu o să spun multe aici, în această sesiune. Nu trebuie să fie spuse multe. Nu este o meditație ghidată. Este pur și simplu “Eu Sunt Respirația”, respirația Eu Sunt și vă rog doar să o simțiți. Asta este răsturnarea vacii, ca să spun așa.

Respirați foarte profund.

(pauză)

Sunteți în această călătorie de foarte mult timp de acum. Aveți povești incredibile.

Ați avut multe lacrimi, multe dureri de inimă de-a lungul drumului și acum, toate acestea se termină.

Acum, este doar o chestiune de a permite, așa cum a făcut Sart.

Acum, este doar o chestiune de respirație a lui Eu Sunt, să simțiți asta.

Fără luptă, fără să munciți din greu la asta. Pur și simplu permiteți chiar acum.

(pauză)

Este cea mai pură forță interioară, care nu vine din exterior. Este cea mai pură simțire interioară.

(pauză)

“Eu Sunt respirația.”

(pauză)

Nu există un alt lucru pe care omul să-l poată face pentru a influența și a-și determina Realizarea acum, decât să permită. Nimic.

(pauză)

Respirația lui Eu Sunt vine din interior, și curge prin toate părțile Maestrului și ale omului.

(pauză mai lungă)

Mulți dintre voi vor ajunge la Realizarea lor în următoarele câteva luni.

Dacă nu se va întâmpla chiar atunci, nu fiți neliniștiți, deoarece se va petrece. Nu este o cursă.

Dacă nu se va petrece, nu încercați să începeți să remediați sau să reparați nimic. Pur și simplu reveniți și ascultați asta. Ascultați respirația lui Eu Sunt venind din părțile cele mai profunde ale voastre, aducându-vă înapoi laolaltă cu Sinele vostru.

(pauză)

Nu există viitor. Nu există “ce urmează”. Totul este în Acum.

(pauză mai lungă)

Este acea respirație ușoară – simțind-o și permițând-o, respirația lui Eu Sunt – cea care vă aduce acum în Realizarea voastră.

(pauză)

Este dragonul care poate acum să deschidă acea ușă, acest prag în Realizare, pentru că toate au fost iertate. Nu mai există nicio vinovăție sau rușine.

V-ați permis să primiți iertarea lui Eu Sunt. Cu asta, dragonul poate deschide ușa.

(pauză)

Nu există cufundare în boala lipsei abundenței. Ați admis că toată energia este a voastră și este aici pentru a vă servi. Prin urmare, dragonul poate deschide ușa acum, când această boală a trecut.

(pauză)

Respirați profund și eliberați orice stres, orice anxietate, orice ar putea să vă rețină. Pur și simplu, eliberați.

(pauză)

Pur și simplu, simțiți chiar acum acea respirație a lui Eu Sunt croindu-și ea însăși calea prin toate părțile umanității voastre.

(pauză lungă)

Sunteți pregătiți pentru Realizarea voastră. Sart nu credea că era destul de pregătit, dar a fost. Voi sunteți pregătiți pentru asta.

Nu este nevoie de multă forță, acum. Nu este nevoie de mult efort sau muncă sau nimic din astea. Acum, este pur și simplu despre a simți acea respirație a lui Eu Sunt.

(pauză)

Respirația lui Eu Sunt este și respirația voastră. Sunt același lucru.

Ele sunt același lucru.

Respirația lui Eu Sunt cu blândețea și claritatea sa.

(pauză lungă)

Respirația lui Eu Sunt cu compasiunea ei, iertarea ei eternă.

(pauză)

Această respirație a lui Eu Sunt este plină cu abundență.

Respirația lui Eu Sunt este energie. Este cântecul sufletului, etern abundent.

(pauză)

Respirația lui Eu Sunt este creativitate, deoarece Eu Sunt este creatorul și de la el vine creativitatea.

Creativitatea este capacitatea de a fi în interiorul propriei creații și de a o continua în cel mai senzual mod, de a o experimenta cu senzualitate totală. Aceasta este creativitatea, și asta vine din respirația lui Eu Sunt.

(pauză)

Creativitatea înseamnă a fi în propria creație, revendicând-o ca fiind a ta, experimentând-o ca fiind a ta.

(pauză mai lungă)

Acum, vine în viața voastră Respirația lui Eu Sunt și devine și respirația voastră.

(pauză)

La această oră nu este nimic de făcut, nimic la care să lucrați altfel decât să permiteți.

(pauză foarte lungă)

Respirația lui Eu Sunt este adevărată. Este adevărată.
 
Ați trecut prin multe experiențe și ați întâlnit multe lucruri în viața voastră, atât înăuntru cât și în afara voastră, care nu erau adevărate sau poate că erau deghizate ca fiind adevărate, dar într-adevăr, niciodată nu au fost adevărate; această respirație a lui Eu Sunt, este adevărată.
 
(pauză lungă)

Nu există nimic de împins, acum. Nu există nimic pentru care să fiți neliniștiți. Nu există nimic de forțat.

În aceste următoare trei luni, mulți, mulți Shaumbra vor ajunge la Realizarea lor...

(pauză)

… și mult mai mulți, după asta. Mult mai mulți, după asta.

(pauză)

Și cu asta, în urma acestui lucru, un val întreg cu cei noi vor fi atrași către acest lucru numit Shaumbra, către Crimson Circle, de munca pe care ați făcut-o. Dar acum, haideți să revenim la respirația lui Eu Sunt.

Este, într-un fel, acea răsturnare a vacii, știți, chiar acel mic ghiont ușor de la Eu Sunt, asta-i tot.

Așadar, într-o clipă o să-l înșfac pe Sart, o să ieșim de aici, o să ne întoarcem la Clubul Maeștrilor Ascensionați pentru a vedea ce farse au pregătit pentru Sart.

Muzica pe care am pus-o acum, în timpul acestui merabh, vă va fi disponibilă separat,* cu doar câteva cuvinte la început, și atât. Veți putea asculta asta oricând și amintiți-vă doar, este respirația Spiritului.

Nimic altceva, acum. Respirația lui Eu Sunt.

În aceste următoare trei luni, atât de mulți vor ajunge la Realizare și dacă încercați, chiar dacă încercați măcar să treceți pe partea cealaltă, va trebui să aveți de-a face cu Sart.

Rămâneți pe planetă. Este nevoie de voi chiar acum, chiar aici.

Cu asta, dragii mei prieteni, vom avea parte de niște momente cu adevărat interesante, împreună. Vara Pasiunii, o aștept cu nerăbdare.

Cu asta, Eu Sunt Adamus din Domeniul Suveran.

Și amintiți-vă că totul este în regulă în întreaga creație.


Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Cristina Dobrescu, Ana-Maria Labo, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea

 

* Vă rugăm să consultați pagina Descărcări Gratuite (Free Downloads) din Magazinul Crimson Circle pentru “Respirația lui Eu Sunt”, disponibilă de pe 10 iunie 2020.