CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

Intohimo 2020 -sarja

SHOUD 9 – ADAMUS ST. GERMAIN, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle

2.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

 

Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus.

 

Aah! Tervetuloa, rakkaat shaumbrat. Tervetuloa tähän "Intohimo 2020" -sarjan erityisjaksoon.

 

Otan tässä hetken ja hengitän teitä kaikkia sisään. Kuulen, että on tämä asia, jota kutsutaan "sosiaalisen etäisyyden pitämiseksi". Haluan yleensä aloittaa shoudit halaamalla kunnolla kaikkia shaumbroja, mutta ymmärrän, että halaukset eivät ole sopivia tällä hetkellä. Siis hengitetäänpä vain yhdessä ja ollaan yhdessä, säilyttäen samalla täysivaltaisuutemme.

 

Tänään on erityinen shoud. Ei tietenkään ole vakituista yleisöä minulla ahdisteltavana ja provosoitavana, mitä normaalisti teen.

 

LINDA: Adamus, miksi kaikki nuo tuulet alkoivat juuri, kun sinä aloitit?

 

ADAMUS: Koska minun tunnetaan olevan paljon tyhjää puhetta (Linda kikattaa; suom. huom. sanamukaisesti "kuumaa ilmaa"), iso tuuli. 

 

Siis tänään on erityisjakso, ja olen pyytänyt Caudrea ja Lindaa kokoamaan joitain kysymyksiä – kysymyksiä joita tunsin kaikilta shaumbroilta. Minun täytyy sanoa, ennen kuin menemme yhtään pidemmälle, etten koskaan kuvitellut työskenteleväni täällä shaumbrojen kanssa, olevani Cauldren kanavoima paikassa, jossa istuisin baarissa ja päälläni olisi hyvin rennot vaatteet – minun täytyy sanoa – tässä trooppisessa ympäristössä. Siis on myös minulle vähän erilaista.

 

Kun käymme läpi kysymyksiä tänään, pyydän teitä tuntemaan niitä monia muita tasoja, joita tapahtuu keskustelussamme.

 

Tällä hetkellä on ennen kaikkea aika muistaa. Muistaa, että olette harjoitelleet tätä varten pitkän, pitkän aikaa. Mikään tästä ei ole oikeasti uutta. Kenties te ette tienneet tai edes me emme alkuun tienneet sitä tapaa, jolla kaikki tämä syntyi, kaikki nämä muutokset planeetalla. Mutta todellisuudessa planeetalla tapahtuu valtava muutos, jollaista ei ole koskaan ennen nähty.

 

Kaikki muutokset muissa ulottuvuuksissa, Arkkiveljeskunnan lopettaminen, enkeliperheiden hajoaminen, Gaian lähteminen, Maan hiljentyminen joksikin aikaa – nämä muutokset te tiesitte. Tiesitte, että jotain tapahtuisi. Ette tienneet, mikä jouduttaisi sitä ja miten se varsinaisesti toteutuisi, mutta tiesitte, että se tapahtuisi. Ja tiesitte, että se tapahtuisi tässä Koneiden ajassa, ajassa jossa olemme tällä hetkellä, ajassa josta olen puhunut melko paljon ProGnost-sessioissa. Ja tiesitte, että se kaikki tapahtuisi teidän Oivaltamiseenne tulemisen aikaan. Tiesitte, että kaikki nämä asiat yhtyisivät, ja jälleen kerran, mikään siitä ei ole oikeasti uutta, paitsi kenties se tapa, jolla se toteutui. Mutta sillä ei tavallaan ole oikeasti merkitystä.

 

Olette harjoitelleet sitä elämien ajan. Se on tavallaan kuin oman ehtoollisenne/uskonyhteytenne harjoittelua, mutta tämä on ehtoollinen/yhteys itsenne kanssa. Siis mikään tästä ei ole oikeasti yllätys. Mikään siitä ei ole lainkaan yllätys, ja haluan mennä vielä pidemmälle ja sanoa, että tämä juuri nyt on hyvin ihanteellinen aika sallia Oivaltamisenne. Teillä on aikaa itseksenne, eikä ole läheskään yhtä paljon toisten ihmisten tai ympäröivän maailman sekaantumista. On aika sallia Oivaltamisenne, ja teidän täytyy vain sallia. Se on siinä. Vedätte syvään henkeä ja sallitte. Sitten teette, mitä tahansa olitte tekemässä. Jatkatte omaa elämäänne, vain sallien.

 

Olin Ylösnousseiden mestareiden klubilla hiljattain, kuten melko usein olen, ja ylösnousseet mestarit olivat hyvin kiinnostuneita siitä, mitä maan päällä tapahtuu. He kaikki tarkkailevat. He tavallaan katselevat nähdäkseen, mitä ihmisillä tapahtuu.

 

He kysyivät minulta: "Adamus, mitä näet oikeasti tapahtuvan tällä hetkellä? Mikä on iso juttu maan päällä?"

 

Ja sanoin heille: "Rakkaat ylösnousseet mestarit, kyse ei ole niinkään tästä koronaviruksesta, eikä kovin paljon edes taloudesta, vaan kyse on shaumbra-ryhmästä – ja muista, mutta minun huoleni ovat shaumbrat. Kyse on shaumbra-ryhmän muistamisesta. Nyt on ruusun hedelmän aika. On aika muistaa tie Oivaltamiseen. Se on sitä.

 

Se on jotain, mitä olette suunnitelleet. Se on jotain, mitä olette harjoitelleet. Se on jotain, mikä tulee nyt. Ja sanoin rakkaille ylösnousseille mestaritovereilleni, että näen, että teidän kesänne loppuun mennessä voisi olla helposti tuhat oivaltanutta ihmistä, tuhat oivaltanutta shaumbraa, ja heidän täytyy nyt – ei tehdä työtä sen enteen, ei stressata siitä – vaan pelkästään vetää syvään henkeä ja tulla siksi.

 

Olette työstäneet sitä elämien ja elämien ja elämien ajan, oli kyse sitten henkisistä opinnoista tai ainoastaan omasta polusta, jonka valitsitte. Olette elämien ajan odottaneet oikeaa aikaa, ja nyt se on tässä. Nyt se on tässä.

 

Siis aioin muutamassa seuraavassa shoudissa – voitaisiin sanoa, että – muistuttaa teitä, kannustaa teitä pysähtymään ja vain sallimaan. Sallimaan Oivaltamisenne.

 

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Siis olen pyytänyt Lindaa – Cauldren kanssa – kokoamaan joitain kysymyksiä, koska tiedän, että mielessänne on paljon. Siis tämä on vähän erilaista. En mene yleisön joukkoon, koska sellaista ei ole, ja pääsemme suoraan asian ytimeen niiden kysymysten myötä, joita Linda lukee.

 

Tämän myötä, aloitetaanpa, rakas Linda.

 

LINDA: Okei.

 

ADAMUS: Ja saanko edelleen kutsua sinua Eesan Lindaksi, vaikka kaikki enkeliperheet ovat hajonneet?

 

LINDA: Kunhan se on sopivaa, tietysti.

 

ADAMUS: Se on.

 

LINDA: Kiitos. Kiitos kovasti. Luulen, että tarkoitat sitä kivasti.

 

ADAMUS: Todellakin!

 

LINDA: Kiitos. Okei.

 

KYSYMYS 1: Näyttää siltä. ettei kukaan nähnyt covid-19-pandemian tulevan, mukaan luettuna selvänäkijät ja kanavoidut olennot. Voitko kommentoida sitä, kiitos?

 

ADAMUS: Todellakin. Silloin kun selvänäkijä tai profeetta katsoo tulevaisuuteen, hän katsoo todellisuudessa mahdollisuuksia, ja häntä vetävät puoleensa yleensä ne mahdollisuudet, jotka ovat lähimpiä häntä, joihin hänellä on suurin energiayhteys.

 

Kukaan ei oikeasti tiennyt, mikä aiheuttaisi tämän, mutta monet olivat tietoisia, että jotain tapahtuisi maan päällä. Jonkin täytyi muuttua, ja sen täytyi muuttua, koska ensinnäkin planeetalle tuli liian paljon tietoisuutta. Jonkin täytyi muuttaa kaikki nuo jumiutuneet energiat. Jokin tulisi ravistelemaan asioita.

 

Oli monia, jotka ennustivat jotain talousromahdusta planeetalla, mutta he eivät oikeasti ymmärtäneet, miksi se tapahtuisi. Siitä syystä hyvin monet eivät yksinkertaisesti nähneet tätä virukseksi kutsuttua asiaa. Ei ole tarkoitus taputtaa itseäni selkään, mutta minun tiedetään tekevän sitä toisinaan – tai haluaisitko sinä, rakas Linda, taputtaa minua selkään …

 

LINDA: Ai, totta kai (hän taputtaa Adamusta selkään).

 

ADAMUS: Minä tosiaan sanoin "ProGnostissa 2014", että planeetalle tulisi virus, ja tämä virus olisi tuhoisa monin tavoin. Hoitomenetelmää tähän virukseen ei tiedettäisi, ja itse virus olisi melko salakavala. Juuri kun luultaisiin tiedettävän, miten sitä hillitään, siinä tapahtuisi mutaatio, se muuttuisi, ja sitä jatkuisi jonkin aikaa. Mutta en tiennyt täsmälleen milloin. En tiennyt, että se olisi juuri tämä virus, jota kutsutaan koronavirukseksi 19, koska kuten monet teistä tietävät, tällä planeetalla on yhtä monta virusta, kuin taivaalla on tähtiä. Tarkoitan, että on paljon viruksia, joten kukaan ei täsmälleen tiennyt, miten se syntyisi. Mutta monet olivat tietoisia, että muutoksia tulisi planeetalle, ja jotkut ennustivat suuria taloudellisia muutoksia.

 

Siis tarkoitus ei ole sanoa, että selvänäkijät tai ennustajat tai profeetat olivat väärässä, pelkästään etteivät ehkä nähneet koko kuvaa. Ja hyvin, hyvin harvat itse asiassa tiesivät, että se tapahtuisi yksinkertaisen, pienenpienen viruksen vuoksi – pienenpienen viruksen, joka on vain täplä, hiekanjyvänen valtavalla hiekkarannalla – että se aloittaisi kaiken tämän ja johtaisi siihen, missä olemme nyt.

 

Siis yksi asia ymmärrettäväksi on, että kukaan ei voi oikeasti nähdä täsmällistä tulevaisuutta, koska tulevaisuuskin muuttuu. Siihen vaikuttavat käsillä olevat mahdollisuudet ja se, mitä mahdollisuuksia ihmiset valitsevat. Siis hyvä kysymys alkuun.

 

LINDA: Sen toinen osa.

 

ADAMUS: Niin.

 

LINDA: Lisäksi muutama shaumbra on kysynyt, miksi sinä et kertonut meille tästä etukäteen.

 

ADAMUS: (naureskellen) Miksi en kertonut teille siitä etukäteen? No, saanen olla kanssanne vähän eri mieltä. Ensinnäkin jos muistatte, niin monia vuosia sitten sanoin, että planeetalle tulisi virus. En antanut täsmällistä päivämäärää tai aikaa, koska emme yksinkertaisesti tiedä sitä, ennen kuin se todella tapahtuu. Ja toinen juttu, muistan kyllä ehdottaneeni kaikille shaumbroille, että varaatte yhdeksi, kahdeksi kuukaudeksi ruokaa ja vettä ja välttämättömyystarvikkeita ja vessapaperia, tietysti. Sen Linda on maininnut monta kertaa. Siis tosiaankin mainitsin kaiken tämän.

 

Ja kun katsotaan taaksepäin sitä, puhuin Arkkiveljeskunnan ovien sulkemisesta. Puhuin ryhmien hajaantumisesta. Puhuin monista näistä asioista, ennen kuin ne tapahtuvat, mutta usein shaumbrat eivät aina kuuntele, ennen kuin se on välitöntä, kuten nyt. Siis kiitos tuosta kysymyksestä.

 

LINDA: Okei.

 

ADAMUS: Eikä ole tarkoitus taputtaa jälleen itseäni selkään, mutta vähän kuitenkin (Linda taputtaa häntä taas selkään). Kiitos.

 

LINDA: Kiitos.

 

KYSYMYS 2: Adamus, puhuessamme tulevaisuuteen näkemisestä, onko mitään muita kriisejä tai valtavia muutoksia, joista haluaisit kertoa meille nyt, ennen kuin se tapahtuu?

 

ADAMUS: Hyvä kysymys. Vain yksi erityisesti. Nimittäin Maalla on ylä- ja alamäkiä, mutta on vain yksi asia erityisesti, ja olen maininnut aiemmin, että tulevina vuosina, tässä Koneiden ajassa jossa elätte tällä hetkellä kaiken teknologian kera, tulee kohta, jolloin on valtoimenaan riehuva tietokone- tai teknologiavirus, joka sulkee asioita. Monissa tietokoneissa on ongelmia ja virus tai bugi, kuten sanotaan. Näette sitä aika ajoin nyt hyvin pienessä mittakaavassa, mutta tulevaisuudessa tulee aika, suurin piirtein – projisoin sen – seitsemän vuoden kuluttua, jolloin on virus, joka tuhoaa monia tietokoneita ja paljon dataa ja paljon tallennettuja tiedostoja. Niinpä kehottaisin shaumbroja – ja todellisuudessa ketä tahansa – varmistamaan, että teillä on aina varmistus – uskoakseni kutsutte sitä niin – kopio, joka on aina erillään (offline), joka ei ole millään tavalla – ei millään tavalla – yhteydessä internetiin, koska tuo pöpö kulkee internetin kautta. Ja vaikka ajattelette, että se on offline-muisti, niin jos siinä on edes epäsuora yhteys internetiin, se voidaan mahdollisesti pyyhkiä pois. Siis erillinen varmuuskopio.

 

LINDA: Vau. Vau.

 

ADAMUS: Sen melkein täytyy olla, koska aina kun on virus, on se biologinen tai tietoisuusvirus, sen on tarkoitus tasapainottaa asiat. Ja noin seitsemän vuoden kuluttua on tarve tehdä paljon teknologian tasapainotusta. Ja kuten ne oppitunnit, joita opitte nyt, käytte tavallaan läpi harjoituksen tai valmistautumisen tähän tietokoneviruskriisiin, joka tapahtuu, varmistamaan, että kaikki on varmistettu ja teillä on henkilökohtainen varmistuksenne ruuasta ja vedestä ja muista välttämättömyystavaroista elämässänne. Siis käytte tavallaan läpi harjoitusta, ja sen vuoksi mitä opitte nyt tämän pandemian aikana, tapahtuu paljon muutoksia. Tapahtuu paljon muutoksia, ja loppujen lopuksi siitä tulee paljon hyvää. Siis, kiitos.

 

LINDA: Adamus, kun aletaan puhua valtavista materiaali- ja informaatiokirjastoista, myös Crimson Circlen kaltaisista jutuista, miten ikinä löydetään jokin fyysinen tapa tallentaa se kaikki erilleen?

 

ADAMUS: No, teidän täytyisi kysyä sitä teknologia-asiantuntijoiltanne. En tietenkään ole asiantuntija sillä alalla.

 

LINDA: Vau!

 

ADAMUS: Mutta on tapoja. Tosiaankin, on tapoja tehdä se varmistus.

 

LINDA: Okei, okei.

 

ADAMUS: Mutta tärkeää on varmistaa, että se on erillään, koska myös silloin kun jokin on varmistettu ja siihen on yhteys, tämä virus voisi mahdollisesti edelleen vaikuttaa. Enkä sano, että tämä ehdottomasti tapahtuu, mutta näen sen hyvin isona mahdollisuutena.

 

LINDA: Valitettavasti sen voi kuvitella. Siis kiitos siitä, kai. Okei.

 

ADAMUS: Kyllä. Seuraava kysymys.

 

LINDA: Numero kolme.

 

KYSYMYS 3: Sanoit äskettäin: "Enkeliperheiden hajottua 4.4.2020, monet enkeliolennoista menivät uuteen Maahan." Mitä siinä asiassa tapahtuu?

 

ADAMUS: Hmm. Se on hyvin mielenkiintoista, ja se on itsessään tutkimus. Mitä tapahtuu niille enkeliperheidenne jäsenille, jotka ovat menneet moniin uusiin Maihin? Tässä kohtaa on vähän yli 200 uutta Maata, enkä anna tarkkaa lukumäärää, koska lisää suunnitellaan ja luodaan. Useimmat enkeliperheiden jäsenet menivät niille. Eivät kaikki, koska on joitain, jotka vaeltelevat vain ympäri luomakuntaa tällä hetkellä – jotkut eksyneenä ja päämäärättömänä, toiset yksinkertaisesti ei-valmiina sitoutumaan uuteen Maahan.

 

Nämä uudet Maat ovat kukin erilaisia omalla tavallaan, mutta on joitain asioita, jotka ovat yhteisiä niille. Ensinnäkin ei tarvitse syntyä fyysiseen kehoon. Siis jos ihmettelette, miten se tapahtuu, kuvitelkaa tavallaan puristuskammio – mutta se ei ole mekaaninen, ainakaan ihmistermein, vaan energeettinen puristuskammio – jonka läpi kuljetaan mennäkseen uuteen Maahan. Ja he menevät sisään toiselta puolelta valo-olentona tai enkeliolentona ja tulevat ulos tämän puristuskammion toiselta puolelta näennäisihmisenä. Heillä on biologian kaikki ominaisuudet tarvitsematta syntyä.

 

Heillä on myös kyky mennä puhtaaseen vapaaseen energiakehoonsa ilman ihmisbiologiaa aina, kun he haluavat, mutta useimmat heistä kokevat tällä hetkellä, millaista on olla ihmisbiologiassa.

 

Seuraava kysymys jonka saattaisitte esittää: "No, miten vanhoja he ovat? Jos he eivät synny, jos he eivät ole vauvoja, miten vanhoja he ovat?" No, he ovat minkä tahansa ikäisiä, minkä he valitsevat. Tämä on se kauneus, ettei uusissa Maissa tarvitse ikääntyä, mutta voi päättää kokea, millaista on ikääntyä. Ja ei ole oikeasti kuolema sellaisena, kuin te tiedätte sen täällä fyysisellä maapallolla. Ei ole riuduttavaa sairautta, joka tuo kuoleman. Kyse on vain lähtemisestä pois.

 

Jos kaikki tämä kuulostaa melko hyvältä, niin on, koska te autoitte luomaan ja muotoilemaan sen. Otitte parhaat puolet ihmiselämästä, kuten luonto. Luontoa on runsaasti uusissa Maissa. Sitä on kaikkialla. Olette aina luonnossa (Linda aivastaa), kun olette uusissa Maissa. Terveydeksi.

 

LINDA: Kiitos. Sori.

 

ADAMUS: Olette aina luonnossa, ja teihin vaikuttaa myös luonnon siitepöly, kun olette uudessa Maassa. Olette ottaneet parhaan puolen siitä, mitä maan päällä oli – ateriat, muttei tarvitse syödä energian tai ravinnon vuoksi, vaan voi pelkästään nauttia aterioista.

 

Uudessa Maassa ei ole työpaikkoja, ja kuulen kovaa taputusta tähän kohtaan. Ei työpaikkoja uudessa Maassa, eikä rahaa. Ei ole tarvetta sille. Uudet Maat ovat tapa kokea Itsensä intiimeimmillään ja aistillisimmillaan.

 

Uusissa Maissa ei ole ryhmiä. Ei ole perheitä. Ei ole klubeja. Ei ole organisaatioita. Mutta kuitenkin olennoilla on uusissa Maissa paljon ystäviä. Toisin sanoen, he eivät löydä tai he eivät halua tuota tiukkaa kiinnittymistä, jota on tapahtunut. Ja taas kerran, jos kaikki tämä kuulostaa upealta, näin on, koska te autoitte luomaan sen.

 

Uudessa Maassa tulee hyvin intiimiksi itsensä kanssa, ja siitä tosiasiassa kokemisessa on kyse. On luonto ja on muita olentoja, mutta ne ovat kuin taustakuva tai taustakangas. Ne ovat koristeita yksilön uudessa todellisuudessa uudessa Maassa, jotta voi tulla todella itseensä, tulla omaan energiaansa ja olla oman täysivaltaisuutensa kokemisen keskellä.

 

Joku kysyi juuri seksistä: "Entä seksi?" No, uusissa Maissa seksi on erittäin tärkeä piirre, koska se on täällä, tällä maaplaneetalla. Mutta huomaatte, että ihmiset antautuvat rakastelemaan itsensä kanssa ja opettelevat sen läpikotaisin, ennen kuin he koskaan rakastelevat toisen olennon kanssa. Se ei ole laki. Se ei ole sääntö. Se on vain olemistapa uudessa Maassa. Rakastaa itseään fyysisesti, kuten Tobias on puhunut hyvin usein Seksuaalienergiakoulussa aliyasta. Rakastaa itseään tunteellisesti ilman syyllisyyttä tai häpeää. Rakastaa itseään vain olemisen vuoksi, tietoisuutensa vuoksi. Rakastua syvästi itseensä. Eikä sen tarvitse olla vain fyysistä, mutta se voi olla.

 

Sitten kun joku tulee tuohon paikkaan, tulee itsensä rakastamisen paikaan, niin hän voi jakaa sen toisen olennon kanssa – ilman avioliittoa. Voi, tällä hetkellä uusissa Maissa ei ole avioliittoa, ja epäilen suuresti, että koskaan olisikaan. Ja kyllä, olette oikeassa, uudessa Maassa ei ole lakimiehiä (Linda kikattaa). Ei ole tarvetta tällaisille asioille, ja te olette hyvin huolellisesti työskennelleet toisten kanssa ja suunnitelleet uuden Maan parhaiden ominaisuuksien kera, jotka ovat yksinkertaisesti fyysistä aistillisuutta – aistillisuutta joka menee hyvin syvälle olentoon ja joka sallii olennon yhdistyä sitten omaan energiaansa.

 

Siis voitaisiin sanoa, että uuden Maan malleissa on kyse aistillisuudesta, joka laittaa yksilön syvään tunneyhteyteen – ei mentaali-, vaan tunneyhteyteen – oman energiansa kanssa. Uusissa Maissa ei ole ollut kauan suuria määriä asukkaita. Se on hyvin, hyvin viimeaikaista, joten on edelleen paljon opittavaa. On edelleen paljon koettavaa, ja tämä jatkuu. Mutta en ole nähnyt, enkä usko näkeväni, uudessa Maassa sellaisia asioita, kuin suru tai viha tai se tunne, että täytyy ottaa jotain joltain toiselta. Teitä eivät sido perheet eikä työpaikat eikä hallitus eikä uskonto, joten on valtava määrä vapautta.

 

Ja tiedän, että jotkut teistä melkein lipovat huuliaan päästäkseen sinne, mutta meillä on joitain asioita tehtävänä täällä maapallolla. Ja tavallaan te olette siellä. Te olette olleet siellä. Autoitte luomaan nämä paikat. Siis hyvä kysymys. Kiitos

 

LINDA: Okei.

 

KYSYMYS 4: Keitä sitten tulee nyt klassiseen Maahan, meidän planeetallemme? Tuleeko Maahan edelleen ensikertalaisia?

 

ADAMUS: Hmm. Tälle planeetalle oli suurta uusien sielujen sisäänvirtausta erityisesti viimeiset kolme vuosikymmentä – neljä vuosikymmentä. Tuli paljon uusia, jotka eivät olleet koskaan ennen olleet Maassa. Monet heistä kävivät läpi tavallaan koulutuksen tai esikoulun, ennen kuin he tulivat tänne oppimaan ihmisten tapoja, ja monet heistä ovat nyt lähteneet. Monet heistä lähtivät ennen koko tätä pandemiaa, ja monet lähtivät pandemia-aikana. He tulivat tänne ollakseen – voitaisiin sanoa – ihmiskunnan lähtöpisteessä ja sitten ottaakseen sen mukaansa uusiin Maihin ja opettaakseen toisia ja kertoakseen heille, millainen klassinen tai vanha Maa oli.

 

Tällä hetkellä – ja lähitulevaisuudessa – uusia sieluja ei tule planeetalle. Siis kaikki ne jotka inkarnoituvat, ovat olleet täällä aiemmin ja jatkavat elämäsarjaansa tällä planeetalla. Siis periaatteessa vastauksena kysymykseesi: ketään uusia ei tule tällä hetkellä. Tämä voi avautua myöhemmin, mutta on niiden aika, jotka olivat inkarnaatiokierrossa, tulla takaisin ja saattaa loppuun inkarnaationsa tällä planeetalla.

 

Perimmiltään se merkitsee myös väkimäärän vähentymistä. Se nousee vielä vähän, ennen kuin se alkaa vähentyä. Ja huomaatte, että myös jotkut niistä jotka ovat olleet vanhan Maan – tämän planeetan – inkarnaatiokierrossa, menevät nyt uusiin Maihin, koska siellä on tavallaan paljon helpompaa. Tarkoitan, että kokeminen ei ole jollain tavoin yhtä intensiivistä kuin täällä, mutta tavallaan se on paljon helpompi kokemus. Siis tällä hetkellä voitte olettaa, ettei tähän klassiseen Maahan synny ketään, joka ei ole ollut täällä aiemmin. Kiitos.

 

KYSYMYS 5: Mitä tapahtuu Maan lähiulottuvuuksissa?

 

ADAMUS: Maan lähiulottuvuuksissa?

 

LINDA: Maan lähiulottuvuuksissa.

 

ADAMUS: Mitä tapahtuu Maan lähiulottuvuuksissa? No, "DreamWalk Deathissa" (= unikävely – kuolema) jonka päivitämme pian, on paikka, jota kutsun Maan lähiulottuvuuksiksi. Maan lähiulottuvuudet ovat ei-fyysisiä, mutta kuvitelkaa, että se on tavallaan kuin pilvi maaplaneetan ympärillä. Tarkoitan, että se ei ole maan päällä, mutta sen hyvin samanlainen.

 

Sinne useimmat ihmiset menevät elämien välissä. Menneisyydessä, erityisesti vuosisatoja sitten, yksilö usein lähti fyysisestä elämästä tällä planeetalla ja palasi takaisin Kukkien sillalle, kuten kutsumme sitä, ja enkeliperheeseensä. Mutta nyt melkein kaikki olennot menevät Maan lähiulottuvuuksiin.

 

Maan lähiulottuvuudet ovat hyvin, hyvin samanlaisia kuin Maa. Melkein kaikilla on siellä vaikutelma fyysisestä kehosta, ja se on paikka, jonne he menevät ennen tulemistaan takaisin uuteen inkarnaatioon, ja yleensä he menevät siellä paikkaan, joka resonoi lähimmin niihin ongelmiin, joita heillä oli tässä elämässä.

 

Se merkitsee, että jos olit alkoholisti tässä elämässä, jos kuolit alkoholistina, luultavasti menisit Maan lähiulottuvuuksissa baariin (Linda naureskelee). Vakavasti sanottua, koska siellä sinulla on energiayhteys, energiaresonanssi. Jos olit hyvin harras juutalainen tässä elämässä, luultavasti menet juutalaisten paikkaan Maan lähiulottuvuuksissa. Jos olit hyvin, hyvin syvästi yhdistynyt perheeseesi, biologiseen perheeseesi tässä elämässä, luultavasti tapaat heidät jälleen Maan lähiulottuvuuksissa.

 

Siis useimmat menevät nyt Maan lähiulottuvuuksiin, mutta voitaisiin sanoa, että siellä on tällä hetkellä uusia käytäviä, uusia paikkoja, jotka ovat tavallaan nopeatahtinen reinkarnaatiokierto tulla Oivaltamiseen. Se on tietoisempia niitä olentoja varten, jotka menevät sinne todella … He haluavat oppia inkarnaatioistaan, menneisyydestään, he haluavat oppia nyt, miten se saatettaan päätökseen. Siis Maan lähiulottuvuuksissa on tällä hetkellä paljon enemmän resursseja, voitaisiin sanoa.

 

Maan lähiulottuvuudet olivat ennen hyvin selkeitä ja avoimia. Se oli tavallaan paikka lepäämiseen ja rentoutumiseen, ennen kuin tulitte takaisin uuteen elämään. Mutta erityisesti viimeisenä satana vuotena tai viimeisenä kolmena tai neljänä vuosikymmenenä, siitä tuli tavallaan tiivistynyt, ja käyttäisin sanaa "saastunut". Sinne tuli paljon sameita energioita, koska ne jotka olivat kuolleet, menivät sinne eivätkä yrittäneet oikeasti uudistua ennen uutta elämää. Sitten he huomasivat itsensä vedettävän takaisin uuteen inkarnaatioon. Tarkoitan, että oikeastaan ilman tietoista valintaa. Heidät vain vedettiin magneettisesti takaisin uuteen elämään. Siis ei koskaan ole oikeasti aikaa olla rauhassa ja pohdiskella ja arvioida omaa matkaansa. Mutta nyt se alkaa taas muuttua. Kaikkien muiden asioiden myötä joita on tapahtunut ympäri kosmosta, sekin alkaa taas muuttua.

 

Mutta periaatteessa, Maan lähiulottuvuudet ovat olleet melko täyteen ahdettuja jonkin aikaa, eivätkä paikka, johon minä välttämättä haluaisin mennä elämien välissä – oleskelemaan useimmissa näistä paikoista. Kiitos.

 

KYSYMYS 6: Sanoit myös, että avaruusolennot eivät voisi enää sekaantua planeettaamme ja ihmiskuntaan. Minne avaruusolennot menivät?

 

ADAMUS: Kyllä, ja kun sanon "avaruusolennot", haluan olla vähän yksityiskohtaisempi. Kai me kaikki olemme avaruusolentoja. Tulemme kaikki muista paikoista. Mutta puhun niistä olennoista, jotka eivät koskaan inkarnoidu fyysisesti, tule koskaan oikeasti tälle planeetalle ja tee, mitä te teette ihmisinä. Ne olivat usein muista maailmoista – fyysisistä ja ei-fyysisistä, mutta useimmiten ei-fyysisistä – ja ne tavallaan oleskelivat Maan reunoilla. Ne eivät tulleet tänne, ottaneet kehoa ja käyneet läpi inkarnaatioita – ne tavallaan vain hengailivat.

 

Siis kysyisitte: "No, miksi ne hengailivat? Mikä niiden tarkoitus oli?" No, se ei taatusti ollut ihmiskunnan pelastaminen. Syynä hengailemiseen oli ensinäkin, että se on tapa saada energiaa. Ne saivat energiaa ihmisdraamasta, ihmissodista. Ja kyllä, tavallaan on tunne, että saa energiaa siitä, erityisesti jos auttaa aloittamaan näitä asioita tai jouduttaa niitä, saa ne jatkumaan. Siis avaruusolennot hengailivat ja havaitsivat, että monet ihmiset olivat hyvin haavoittuvia ja uskoivat, että avaruusolennot olivat täällä pelastamassa planeetan. No, jos niin olisi, ensinnäkin planeetta olisi pelastettu jo aikaa sitten, ja toiseksi ei ole mitään, miltä planeetta pelastetaan. Ei ole yksinkertaisesti mitään. Ihmiset käyvät läpi omia kokemuksiaan.

 

Siis kaikkien tapahtuvien muutosten myötä, pian sen jälkeen kun Arkkiveljeskunta ilmoitti, että se lopettaa toimintansa, avaruusolentoja kiellettiin olemasta täällä enää. Niiden sallittiin ennen olla, koska se oli yksinkertaisesti osa koko tätä kokemusta. Se oli osa kaikkien energioiden sallimista. Mutta nyt ihmiset ottavat enemmän ja enemmän vastuun planeetasta, erityisesti Gaian lähtiessä ja erityisesti sen myötä, mitä käytte läpi nyt. Avaruusolentoja, sekaantujia – kuten kutsun niitä – on periaatteessa kielletty olemasta täällä, ja on joitain tapoja, joilla se tehdään energeettisesti, joten ne eivät voi yksinkertaisesti enää sekaantua planeetan tapoihin.

 

Jotkut niistä yrittävät pysyä maisemissa, mutta huomaavat sen melkein mahdottomaksi. Toiset menevät vaeltelemaan muihin maailmoihin ja yrittävät löytää toisen paikan, jonne mennä aiheuttamaan tiettyä kaaosta, ja muutamat niistä jotka oivaltavat nyt, että niiden enkeliperheet ovat hajonneet, menevät uusiin Maihin.

 

Mutta ne olivat niitä, jotka pyrkivät ruokkimaan itseään ihmisillä aiheuttamalla draamaa. Lisäksi sen sijaan, että olisivat tulleet tälle planeetalle löytämään itse, sanotaan vaikka rakkauden itselleen, ne yrittivät löytää rakkauden vain muiden ihmisten kautta. Ne ajattelivat, että kenties myös rakkaus oli jotain, mikä oli osa fyysistä kehoa. Ne yrittivät löytää vastauksia melko salakavalilla tavoilla käyttäen ihmisiä, ja näin tehdessään aiheuttivat aikojen saatossa paljon konflikteja, paljon taisteluja. Olen puhunut joista niistä "Enkeleitä ja avaruusolentoja" -sessiossa, jonka teimme Puolassa. Ne nauttivat ongelmien aiheuttamisesta siellä, missä voivat, ja ne saalistivat yleensä ihmisiä, jotka olivat haavoittuvia tai vallanhimoisia.

 

En ole koskaan ollut näiden sekaantujien fani – niin kutsun niitä, joskus viitaan niihin vain avaruusolentoina, mutta ne ovat sekaantujia – koska ne ovat tuoneet vähän, jos mitään hyvää tälle planeetalle. Pidän niitä pelkureina, koska ne eivät tule tänne alas, niin kuin te olette tulleet, ota itselleen fyysistä kehoa ja unohda, keitä ovat ja mistä ovat tulleet. Ne ovat sivustakatsojia. Ne sekaantuvat ja ottavat energiaa, johon niillä ei itse asiassa ole mitään oikeutta. Siis ne ovat oikeasti universumin pelkureita.

 

Olen hyvin pettynyt monin tavoin siihen, että ihmiset ovat päättäneet kuunnella niitä ja toiset ihmiset ovat myös kanavoineet niitä. Ja tiedän, että asenteeni on vähän voimakas, mutta todella tunnen hyvin, hyvin voimakkaasti siitä.

 

Keneltä tahansa sieluolennolta vaatii valtavaa rohkeutta tulla tänne ja käydä läpi inkarnaatioita. Vaatii valtavaa rohkeutta mennä Itsensä syvyyksiin löytämään täysivaltaisuutensa, energiansa ja tietoisuutensa. Niitä jotka huutelevat vain sivusta ja sekaantuvat niihin ihmisiin, jotka oikeasti yrittävät tulla omaan olemukseensa, pidän ehdottomasti pelkureina, ja tämä kaikki tulee ilmi aikanaan. Tällä hetkellä minä en ole kaikkein suosituin olento monissa piireissä ympäri planeettaa ja myös jossain piireissä planeetalla, mutta tämä kaikki tulee ilmi jossain kohtaa. Kiitos.

 

Ja Cauldre tuntee rintansa ja sydämensä laajenevan pienestä ahdistuksesta, kun sanon nämä sanat. Mutta monet teistä shaumbroista oivaltavat jo tämän, ja muut tulevat oivaltamaan, mitä on tapahtunut kaikkien näiden sekaantujien, kaikkien niiden pelien osalta, joita ne ovat pelanneet, ja mitä todellisia pelkureita ne ovat. Kiitos.

 

LINDA: Kiitos.

 

ADAMUS: Hmm!

 

LINDA: Kiitos.

 

KYSYMYS 7: Monia ihmisiä on kuollut covid-19-viruksen ...

 

LINDA: Oletko varma, että olet valmis?

 

ADAMUS: Kyllä, kyllä. Anna mennä, kiitos.

 

KYSYMYS 7 (jatkuu): Monet ihmiset ovat kuolleet covid-19-viruksen vuoksi. Olivatko nämä kuolemat sattumanvaraisia? Vai oliko heidän lähtemiseensä jokin yleinen syy?

 

ADAMUS: Kun istumme tässä tänään toukokuun shoudissa, planeetalla on noin 3.000.000 virustapausta ja vähän yli 200.000 ihmistä on kuollut sen vuoksi. Se ei ole sattumanvaraista. Kyse ei ole siitä, että joku sai sen vain vahingossa, vaikkei olisi pitänyt. Oli suuri määrä ihmisiä, jotka olivat valmiita lähtemään planeetalta. Oli joitain, jotka olivat tavallaan vain – voitaisiin sanoa – väliaikaisia vieraita täällä ja jotka eivät joka tapauksessa aikoneet jäädä käymään läpi kaikkia inkarnaatiokiertoja. Oli joitain, jotka olivat vain valmiita lähtemään, halusivat lähteä ja tarvitsivat vain tien ulos.

 

Kaikessa siinä ei ole oikeasti mitään sattumanvaraista, ja jokaista heitä jotka ovat saaneet tämän viruksen ja menehtyneet sen vuoksi, pitäisi kunnioittaa – ei surussa, koska tuo suru menee läpi. Kun he ovat toisella puolella ja tuntevat surua, se tavallaan pidättelee heitä. Heitä pitäisi kunnioittaa tämän ottamisesta itselleen. Ja jotkut heistä tekivät sen henkilökohtaisista syistä, mutta samaan aikaan myös vähän sankarillisista syistä, koska se mitä opitaan teknologiassa ja lääketieteessä tästä intensiivisestä yrityksestä ymmärtää tätä virusta, mitä opitaan ihmisen biologiasta, on todella hämmästyttävää. Löydöt joita tulee siitä – ei vain seuraavan puolen vuoden tai vuoden aikana, vaan tulevina vuosina – mitä biologiassa todella tapahtuu ja mikä puhuu biologian kaikille tekijöille – joka solulle, joka kromosomille, joka elimelle. Periaatteessa se on anayatron, josta olemme puhuneet muissa esityksissämme. Mutta aletaan ymmärtää kehon kommunikointiverkosto, ja tämä nopeuttaa kovasti hoitomenetelmää syöpään …

 

LINDA: Vau.

 

ADAMUS: … sen tutkimuksen tuloksena, jota tehdään koronavirukseen liittyen.

 

LINDA: Vau!

 

ADAMUS: Hmm.

 

LINDA: Ai jaa! Vau! Okei.

 

KYSYMYS 8: Öljyn hinta oli äskettäin kaikkien aikojen matalin. Liittyykö tämä kaikkeen muuhun, mitä tapahtuu tällä hetkellä?

 

ADAMUS: On tärkeää muistaa, että kaikki liittyy aina yhteen. Missään ei ole sattumanvaraisia asioita, vaikka joskus onkin vaikeaa yhdistää niitä. Mutta katsokaa, mitä tapahtuu, kuten Linda kysyi. Öljyn hinta historiallisen alhaalla. Itse asiassa kuulin Cauldren ja joidenkin muiden kautta, että ihmisille itse asiassa maksetaan öljyn ottamisesta. Tämä ei tietenkään kestä ikuisuutta, mutta se on erittäin symbolista sille, mitä planeetalla tapahtuu.

 

Katsokaa sitä energeettisesti. Mitä öljy on? Se on energiaa. Se on polttoainetta. Se on tapa, jolla moderni maailmanne on pyörinyt melkein vuosisadan. Se on sähköä. Se on myös erittäin vanhaa ja erittäin raakaa/karkeaa. Sitä kutsutaan raakaöljyksi syystä. Planeetalla on uuden energian aika, ja yksi suurin iloni oli nähdä öljyn hinnan laskevan nollaan tai sen alle, koska se kertoi, että ihmiset ovat itse asiassa todella valmiita tekemään tuon muutoksen, pääsemään pois vanhasta energiasta, pääsemään pois … Periaatteessa öljy ei ole vain kuolleita dinosauruksia, vaan laitatte kuolleita sukulaisianne tankkiin ja käytätte heitä modernin elämänne polttoaineena.

 

Siis on aika päästä pois kaikesta siitä. Minulle se oli yksi suurimmista indikaattoreista, että ihmiskunta on valmis uuteen energiaan, enkä puhu nyt auringosta tai tuulesta. Ne ovat väliaikaisia laastareita tässä. Puhun valmiudesta oivaltaa, mitä energia on. Kun vanhan energian arvo on nolla, niin ihmiskunta on valmis alkamaan ymmärtää sen, mistä me olemme puhuneet jo vuosia – mitä energia oikeasti on ja että se on avoimesti ja vapaasti käytettävissä.

 

Pitäkää silmällä kaiken tämän tuloksena joitain löytöjä, joita tehdään nyt liittyen siihen, mitä energia oikeasti on, ja pitäkää silmällä valtavaa liikettä pois siitä raakaöljypohjaisesta energiasta, jota maailma käyttää. Ja luulisi, että nyt kun hinta on alhaalla, kaikilla on varaa käyttää sitä, mutta tapahtuu täysin päinvastoin. Planeetalla on tapahtunut parin kuluneen kuukauden aikana muutos, joka liittyy energiaan. Ja voin sanoa, ja sanon koko ajan Ylösnousseiden mestareiden klubissa: "Katsokaa, mitä tämä shaumbra-ryhmä teki. He – yhdessä joidenkin muiden kanssa – mutta minun ryhmäni auttoi tuomaan planeetalle uuden ymmärryksen energiasta, siinä määrin että se toi öljyn hinnan nollaan."

 

Tosiaankin, se nousee vähäksi aikaa, mutta lopulta ihmiskunta pääsee eroon öljystä, mikä on hyvä asia, koska öljyvaranto alkaa todella huveta. Löydetään muita tapoja tehdä sitä liuskeen avulla ja joidenkin muiden asioiden avulla, mutta öljyn yleisvaranto ei voisi ylläpitää planeetalla sitä kasvutahtia, kulutustahtia, jota on ollut. Siis upeita asioita tapahtuu planeetalla tällä hetkellä teidän elinaikananne, teidän Oivaltamisaikananne. Kiitos.

 

LINDA: Kiitos.

 

KYSYMYS 9: Mitä maailman taloudessa tapahtuu? Toipuuko se koskaan lähiaikoina?

 

ADAMUS: Maailman talous … Koronaviruksen, sen taustalla olevan energeettisen suunnitelman, sen energeettisen tarkoituksen, oli tasapainottaa talous. On monia, monia kerroksia ja tasoja, on muita asioita, joita tapahtuu matkan varrella, kuten lääketieteelliset läpimurrot ja teknologiset läpimurrot ja muut asiat. Mutta mitä tähän hetkeen tulee, sen seuraamukset talouteen kestävät vuosikymmeniä.

 

On uudelleenajattelun aika. Tässä tapahtuu yhtäkkiä dramaattista työttömyyden lisääntymistä, kirjaimellisesti yhdessä yössä, ja täytyy ajatella: "Miten voimme estää tämän tulevaisuudessa?" Täytyy ajatella uudelleen työpaikat ja raha – en mainosta tai ota mitään poliittista kantaa missään asioissa, kuten terveydenhuolto – mutta terveydenhuolto täytyy ajatella uudelleen, yhdessä kaiken tämän kanssa. On ajateltava verotusjärjestelmiä ja jakelujärjestelmiä.

 

Ja tämän ytimessä täytyy tulla se ymmärrys – ja uskoakseni se tulee – että yltäkylläisyydellä ei ole rajoituksia. Kyse ei ole siitä, että yltäkylläisyys on näin iso (pieni), mutta sen tarve on näin iso (suurempi). Yltäkylläisyys on näin iso (erittäin suuri, Adamus tönäisee käsiä levittäessään Lindaa). Ai, sori.

 

LINDA: Ei se mitään. Ei, ei. Ei se mitään.

 

ADAMUS: Se on näin iso. On paljon yltäkylläisyyttä kaikille, ja se täytyy ajatella uudelleen. Ei rajoittunutta ajattelua, joka sanoo: "On vain niin paljon kultaa Fort Knoxissa. On vain niin paljon ruokaa pelloilla. On vain niin paljon öljyä tankeissa." Täysin uusi ymmärrys yltäkylläisyydestä, ja siitä syystä olen ollut järkähtämätön shaumbrojen kanssa, olen ollut hellittämätön, inhottava ja kaikkea muuta shaumbrojen kanssa siinä, että jos ette ole yltäkylläisyydessä, ette ole valmis Oivaltamiseen, koska elätte edelleen rajoittuneisuudessa, itse aiheutetussa rajoittuneisuudessa. Ja olen ollut itsepintainen siinä, koska on yltäkyllin energiaa ja se kaikki on teidän.

 

Ihmiskunta ajattelee uudelleen koko tämän yltäkylläisyysasian, monilla eri tavoilla. Siinä ei ole kyse vain siitä, miten pieni määrä jaetaan uudelleen monille ihmisille, koska se ei ole yltäkylläistä ajattelua. Yltäkylläistä ajattelua on oivaltaa, että planeetalla kasvatetaan enemmän ruokaa, kuin millä ruokkisi kaksi tai kolme kertaa tämän ihmismäärän, tai voisi kasvattaa. Maatalousjärjestelmä on erittäin tehokas, mutta siitä voisi tulla paljon tehokkaampi. On yltäkyllin ruokaa.

 

On yltäkyllin kaikkea, jos ihmiset sallivat sen, jos he valitsevat sen. He saattaisivat sanoa: "No, mutta pelto on vain näin suuri." No, se on rajoittunutta ajattelua. He saattaisivat sanoa: "Pankkijärjestelmässä on vain näin paljon rahaa." Se on rajoittunutta ajattelua. Vaaditaan tässä kohtaa isoja ajattelijoita, laatikon ulkopuolella ajattelijoita oivaltamaan, että on yltäkyllin kaikkea ja kaikki ovat oikeutettuja siihen, jos he valitsevat sen, jos he sallivat sen elämäänsä. Ja jotkut eivät ehkä salli. Jotkut eivät ehkä halua, aivan kuten jotkut shaumbrat edelleen haluavat välttämättä puutetta yltäkylläisyyden sijasta. He ajattelevat, että siinä on jotain väärää, että on kiva auto ja kiva talo. Se on hyvin rajoittunutta ajattelua.

 

Kun puhuimme aiemmassa kysymyksessämme öljystä, sanoin, että tehdään paljon löytöjä energiaan liittyen tuloksena kaikesta tästä intensiivisestä tutkimus- ja kehitystyöstä, jota tapahtuu tällä hetkellä – löytöjä energiasta, jotka saavat öljyn näyttämään hyvin, hyvin, hyvin vanhalta, tosiaankin. Mutta yhdessä tuon energialöydön kanssa oivalletaan näissä löydöissä – niitä tulee useita ajan kuluessa – että on yltäkyllin energiaa. Se aiheuttaa energian ja yltäkylläisyyden uudelleenmäärittelemisen. Sitä on paljon.

 

Kuvitelkaa – se on melkein näin yksinkertaista – että pystyy vetämään energiaa ilmasta, saamaan kaiken energian, mitä tarvitsee. Miksi kukaan silloin kärsisi? Miksi kukaan olisi ilman, jos ihmiskunta alkaa oivaltaa energian ydinfysiikan? Heiltä vie jonkin aikaa oivaltaa se, minkä te tiedätte ja mistä olemme puhuneet muutaman viime vuoden, mutta sitten kun oivalletaan, että energiaa on kaikkialla ja sitä voidaan "puristaa/louhia", sitä voidaan tuoda sisään ja käyttää elämään ja sitä on runsaasti kaikille, miksi planeetalla olisi tätä taloudellista epätasapainoa?

 

Siis voitaisiin sanoa, että iso osa koko tästä koronavirusjutusta, joka nyt tapahtuu, liittyy – se liittyy talouteen; se on suurin asia, joka tapahtuu sen tuloksena – mutta se liittyy energiaan.

 

Järjestelmät muokataan uudelleen, ja se kestää vuosia ja vuosia. Se ei tapahdu yhdessä yössä, ja on paljon poliitikkoja – iskeköön salama heihin (Linda naureskelee) – jotka puolustavat vanhoja tapoja ja pidättelevät eivätkä ymmärrä, että planeetalla on yltäkylläisyysajattelun aika. Siis, kiitos. Rakastan näitä kysymyksiä.

 

LINDA: Okei.

 

ADAMUS: Teidän pitäisi antaa minulla saippualaatikko baarin sijasta.

 

LINDA: Tiedän! Voin nähdä sen. Adamus, vedä nyt kunnolla syvään henkeä (Adamus vetää syvään henkeä). Okei.

 

ADAMUS: Ja juotavaa,

 

LINDA: Okei. Kunnolla syvään henkeä ja juotavaa. Okei. Valmiina? Okei.

 

KYSYMYS 10: Adamus, tästä viruksesta kiertää paljon salaliittoteorioita. Onko koronaviruksella mitään tekemistä teknologiassa uusien 5D-kännykkätaajuuksien kanssa? Pääsetettiinkö virus tarkoituksella vapaaksi laboratorioista Wuhanissa häiritsemään länsimaista kulttuuria? Levittävätkö lentokoneiden kemikaali(suihku)vanat virusta? 

 

ADAMUS: (hengittäen syvään) Kyllä (Linda nauraa), jos haluatte uskoa niin. Jos haluatte uskoa niin. Ja kai se on hauskaa uskoa niin, katsoa ylhäällä noita suihkukoneen tiivistymisjuovia ja ajatella, että nyt ne levittävät myrkkyjen sijasta koronavirusta. Ja kai jotkut haluavat uskoa, että se oli tahallinen teko tuhoamaan länsimaista kulttuuria tai – mikä se yksi oli luettelossasi? ai niin, 5G – kyse on kännykkäteknologiastanne, uudesta taajuusteknologiastanne. Kyllä, jos haluatte uskoa sen, niin se on totta ja sitten se vaikuttaa teihin. Mutta todellisuudessa ei niin ole.

 

Ihmiset rakastavat salaliittoja. Ja avaruusolennot, sekaantujat, olivat erittäin hyviä kylvämään salaliittoteorioita, koska se vie ihmisten huomion toisaalle. Se saa heidät katsomaan tuonne, kun heidän pitäisi katsoa tänne. Siis salaliitot ovat mahtava häiriötekijä viemään huomion pois totuudesta.

 

Sen perusteella, mitä voin nähdä energeettisesti, ei ole mitään vastaavuutta 5D-teknologianne ja koronaviruksen tai minkään muun kanssa. Ei ole totuutta viruksen tahallisessa vapauttamisessa tai missään muussa, eikä sillä ole merkitystä. Sillä ei ole itse asiassa merkitystä. Vaikka se olisi tahallaan vapautettu, niin fakta on, että oli sen aika. Jotain täytyi tapahtua, ja se sattui olemaan pienenpieni virus – pienenpieni virus – joka on aiheuttanut suurimman muutoksen tällä planeetalla, kuin olen koskaan nähnyt. Pienenpieni virus, ja lyhyessä ajassa. Nimittäin silloin kun Atlantis romahti, se tapahtui pitkän ajan, tuhansien vuosien kuluessa. Katsokaa, mitä on tapahtunut nyt jotain 60 päivässä planeetallanne.

 

Siis sillä ei todellisuudessa ole merkitystä, miten se tuli. Sillä ei ole merkitystä, suihkuttivatko lentokoneet sen vai toivatko sen avaruusolentojen alukset. Se on fakta, että se aiheuttaa muutoksia planeetalla. Ja kyllä, siihen liittyy suuri määrä kuolemia, mutta ne muutokset joita tästä tulee energiaan, talouteen, täysivaltaisuuteen, tiedostamiseen ja moniin muihin asioihin liittyen, ovat merkittäviä tällä hetkellä.

 

Katsokaa seuraamuksia. Aletaan ymmärtää ympäristöänne. Miten tämä olisi voitu koskaan tehdä – tutkimuksia joita nyt tapahtuu siitä, mikä vaikutus sillä on planeetalla, että vähennetään pelkästään liikennettä 20 prosentilla, lentoja 80–90 prosentilla? Ja se lopettaa koko tämän väittelyn siitä, onko ilmastomuutos totta vai ei. Aletaan nyt ymmärtää, täsmällisten faktojen kera, vanhan energian saastuttavat seuraamukset tähän planeettaan. Kiitos.

 

LINDA: Hmm. Okei, siis …

 

ADAMUS: Ja jos teillä on jotain muita suosikkisalaliittoteorioita, lähettäkää toki niitä. Kenties meidän pitäisi aloittaa salaliittoteorioita (Adamus naureskelee).

 

LINDA: On mielenkiintoista, että viittaat öljyyn vanhana energiana, ja se on kirjaimellisesti vanhaa energiaa.

 

ADAMUS: Tosiaankin, ei mikään yhteensattuma.

 

LINDA: Hmm, vau! Okei.

 

KYSYMYS 11: Adamus, tämä virus on iskenyt kovimmin New Yorkiin, erityisesti, ja USA:han yleisemmin. Onko tähän jokin syy?

 

ADAMUS: Pintatasolla voitaisiin sanoa, koska New Yorkissa ihmiset elävät niin lähellä toisiaan, mutta niin tapahtuu muissakin maailman paikoissa. Ei, vaan todellinen syy on, jälleen kerran, että tämä on talous- ja energiavirus, mutta ensisijaisesti maailma näkee sen nyt taloudessa.

 

New York on kenties maailman talouden pääkeskus ja USA on kenties suurin talousmahti tällä hetkellä maailmassa. Siis kyllä, ehdottomasti, sillä että tämä virus iski New Yorkiin niin kovasti ja iskee USA:han niin kovasti, on suora yhteys siihen, että tämä on talousvirus. Mutta sillä on paljon haaroja tai lonkeroita ulospäin. Siinä ei ole kyse vain taloudesta. Siinä on kyse energiasta. Siinä on kyse lääketieteestä, lopulta tekoälystä. Siinä on kyse jakamisesta ja välittämisestä ja monista, monista muista asioista, joista kirjoitetaan vielä paljon kirjoja. Hyvä. Kiitos.

 

LINDA: Okei.

 

KYSYMYS 12: Adamus, miten shaumbrat ympäri maailmaa ovat pärjänneet näinä koettelevina aikoina?

 

ADAMUS: Minulla on ollut shaumbrojen kanssa enemmän keskusteluja viimeisten viiden, kuuden viikon aikana, kuin uskoakseni koko aikana, kun olemme olleet yhdessä, kun olette kutsuneet minua, kun olemme puhuneet myöhään illalla. Ja joillakin teistä oli ahdistusta ja huolta. Jotkut teistä vain huomasivat, että kun ei ole paljon muuta tekemistä, voisitte kutsua minut rupattelemaan (Linda kikattaa). Ja jotkut teistä tietävät, että juuri nyt teillä on erittäin tärkeää aikaa omaan Oivaltamiseenne tulemisessa.

 

Yksi isoimmista kysymyksistä joka minulle esitetään, kun tulen käymään luonanne, on: "Adamus, mitä minun pitäisi tehdä nyt? Mitä minun pitäisi tehdä nyt?" Ja vastaukseni teille kaikille on sama: ei mitään. Ei. Tällä hetkellä kyse on vain Oivaltamisenne sallimisesta.

 

Shaumbrat ovat pärjänneet erityisen hyvin, koska olette treenanneet paljon. Luulen, että te loitte sosiaalisen etäisyydenottamisen kauan sitten. Pysyttelitte erossa perheistänne. Olette viettäneet paljon aikaa yksin. Useimmat teistä ovat olleet osa ryhmiä ja organisaatioita monta, monta elämää, mutta tätä edeltävässä elämässä suurin osa teistä oli hyvin yksin. Useimmat teistä jättivät kaiken sen taakse. Oivalsitte, etteivät kirkot antaisi vastauksia. Oivalsitte, etteivät henkiset ryhmät tai muut asiat antaisi vastauksia teille. Niinpä jätitte nuo asiat.

 

Ja tätä edeltävässä elämässä olitte tavallaan yksinäinen susi, no, olitte hyvin yksinäinen susi. Tässä elämässä yrititte sopia joukkoon taas kerran, eikä se vain toiminut. Niinpä sallitte itsenne olla vain yksin. Hyvin monilla teistä ei ole kumppania, ja vaikka teillä olisi, määrittelette selkeästi oman tilanne. Hyvin monilla shaumbroilla ei ole lapsia, koska oivallatte, että se voisi olla häiriötekijä tässä elämässä omalle Oivaltamisellenne.

 

Monet teistä ovat hyviä puhumaan muiden ihmisten kanssa, mutta olette mieluummin yksin. Tarvitsette tuon ajan yksin. Vuosia sitten kun puhuimme ensimmäistä kertaa penkkeilystä – menemisestä istumaan puistonpenkille yksin – se otettiin hyvin vastaan, koska te teitte jo sitä. Olitte jo omassa tilassanne.

 

Opitte jo, miten pidetään huolta itsestään. Opitte jo, että te ette tarvinneet sitä jokapäiväistä ihmisdraamaa, jota tulee, no, ihmisistä. Olitte jo tavallaan eristäytyneet. Teistä oli tullut hyvin itsenäinen. Siis shaumbrat ympäri maailmaa ovat pärjänneet huomattavan hyvin tänä aikana. Olitte valmistautuneet siihen.

 

Muistakaa, että sanoin tänään aloittaessamme tämän session: "On aika muistaa vain se, minkä jo tiedätte." Monet teistä itse asiassa ottivat onkeensa, kun sanoin monta vuotta sitten: "Varastoikaa ruokaa ja vettä, vessapaperia ja välttämättömyystavaroita siltä varalta, että järjestelmässä on häiriöitä", ja niitä on tosiaan ollut. Hyvä. Kiitos.

 

LINDA: Kiitos. Okei.

 

KYSYMYS 13: Miten Crimson Circle -organisaatio on suoriutunut tämän kriisin aikana?

 

ADAMUS: Crimson Circle, melko hyvin todellakin. Mutta olin hyvin selkeä pari vuotta sitten, itse asiassa se oli kaksi vuotta sitten viime kuussa, kun puhuin Caudrelle yhtenä iltana täällä Konassa, ja sanoin hänelle siinä kohtaa: "Valmistautukaa. Valmistautukaa. Jotain suurta tapahtuu noin kahden vuoden kuluttua. Se on elämää muuttavaa ja planeettaa muuttavaa. Valmistautukaa, koska 3–5 vuoden kuluttua uusi ihmisaalto tulee Crimson Circleen", ja hän otti sen sydämeensä. Hän kertoi suurimman osan siitä sinulle, rakas Linda, ja Crimson Circlen henkilökunnalle, ja he ottivat sen sydämeensä. He alkoivat työstää sisäisiä järjestelmiä, saada kaiken pyörimään tehokkaammin, siivota ulos vanhaa, tehdä sellaisia asioita kuin luettelointi …

 

LINDA: Indeksointi.

 

ADAMUS: … organisointi, indeksointi, kaiken saaminen valmiiksi, mutta varmistamaan, että kaikki sisäiset järjestelmät – teknologia, internet ja kaikki muu – olivat valmiina. Ja onneksi otitte sen sydämeenne organisaationa ja olette laittaneet fokuksenne niihin, jotka ovat täällä Oivaltamistaan varten tässä elämässä. Olette sivuuttaneet paljon muuta hälinää, jota tulee niistä, jotka ovat oikeasti enemmän harrastelijoita, ja olette sallineet fokuksenne olla hyvin selkeästi niissä, jotka ovat tulossa Oivaltamiseensa.

 

Koko Crimson Circlen henkilökunta – kokoaikaiset ja osa-aikaiset – ovat tehneet uskomattoman määrän kovaa työtä saadakseen kaiken valmiiksi. Ja nyt suurin osa on valmis. Teillä on vielä vähän tehtävää, mutta suurin osa on. Olette kestäneet tämän taloudellisesti. Pääsitte läpi joistain vaikeista haasteista parina viime kuukautena kaikessa tässä. Kiitos suurelta osin shaumbrojen tuen ympäri maailmaa.

 

LINDA: Todellakin. Todellakin.

 

ADAMUS: Ja kun teidän täytyi peruuttaa asioita ja palauttaa rahoja, ja olin ilahtunut, että teitte sen – annoitte takaisin sen, mitä oli satu peruutetuista työpajoista – olitte valmis tämän etenemiseen.

 

Olette nähneet vasta hyvin, hyvin alkua uusien ihmisten tulemisesta, vasta hyvin alkua siitä. Sitä tapahtuu aaltoina tulevaisuudessa, ja alatte nähdä sitä paljon enemmän noin vuoden kuluttua. Syy on hyvin yksinkertainen. Koko tänä pandemia-aikana – kutsun sitä "viruksen ajaksi", tavallaan kuin "Koneiden aika" -kirjani, joka täytyy kirjoittaa. Luulisi, että joku käyttäisi tämän hiljaisen ajan tuon kirjan tekemiseen …

 

LINDA: Öhöm!

 

ADAMUS: Koko tässä viruksen ajassa tapahtuu valtavia, syviä muutoksia. Nämä eivät ole asioita, joista välttämättä kuulette uutisissa. Syviä muutoksia, kun ihmisillä on aikaa pohdiskella, kääntyä sisäänpäin ja sanoa: "Mitä haluan oikeasti elämästä?" He eivät voi mennä ulos. He eivät voi kääntää huomiotaan muualle. He eivät voi mennä töihinsä. Siis he ovat kotona ja sanovat: "Mitä haluan oikeasti elämästä?" Se aloittaa heillä etsintäprosessin. Ja taas kerran, on hyvin ajoitettua, että julkaisimme juuri "Mestarin elämää 12 – polkuja Oivaltamiseen", koska kun he etsivät, se ei ole välttämättä henkinen polku. Se voisi olla yksi niistä monista muista tavoista, joista puhuimme.

 

He alkavat etsiä, ja tuo etsintä johtaa heidät lopulta – jotkut heistä – Crimson Circleen, ja he oivaltavat, ettei se ole henkinen organisaatio. Se ei ole vain esoteerinen organisaatio. Se on mestarien ryhmä, joista monet tulivat Oivaltamiseen 2020. Se on tällä planeetalla aitojen ruumiillistuneiden mestareiden ryhmä, jotka eivät suolla paljon makyoa, jotka eivät osallistu salaliittoteorioihin ja jotka ovat aitoja ja oikeita ruumiillistuneita mestareita.

 

Siis kun he pääsevät tänne, he oivaltavat, ettei kyse ole vain monien kurssien käymisestä, monien kirjojen lukemisesta, moniin kokoontumisiin osallistumisesta ja jonkinlaiseen uuteen uskomusjärjestelmään tulemisesta. On tuhansia aitoja ruumiillistuneita mestareita, jotka ovat vain läsnä. Se vaikuttaa noihin uusiin ihmisiin, ja se tuo heitä enemmän ja enemmän ja enemmän.

 

Siis kyllä, tosiaankin, taputan shaumbroille ja Crimson Circlelle valmistautumisesta kaikkeen tähän. Ja useimmalla teistä on itse asiassa suhteellisen tasaista, suhteellisen helppoa, ja monet teistä todella nauttivat tästä hiljaisesta ajasta planeetalla. Kiitos.

 

LINDA: Kiitos. Ja Crimson Circle on todella ollut uskomaton organisaatio, vai mitä?

 

ADAMUS: Aa, todellakin!

 

LINDA: Ehdottomasti.

 

ADAMUS: En haluaisi sitä millään muulla tavalla.

 

LINDA: Todella tietoisuutta inspiroivaa. Okei …

 

ADAMUS: Ja minulla on äärimmäisen korkeat odotukset jokaisen ihmisen energiatasapainosta ja sitoutumisesta palvelemaan shaumbroja, joka tulee Crimson Circleen, työskentelee Crimson Circlelle tai sen kanssa. Odotan heidän olevan mestareita, koska vain mestari voi olla palveluksessa.

 

LINDA: Kiitos.

 

KYSYMYS 14: Milloin tämän covid-19-kriisi loppuu ja asiat palaavat normaaleiksi?

 

ADAMUS: Asiat eivät koskaan palaa normaaleiksi. Ne eivät vain palaa.

 

LINDA: Hmm.

 

ADAMUS: On prosessi, jonka ihmiset käyvät läpi tällaisessa tilanteessa. Se on tavallaan kuin askeleet sen hyväksymisessä, että kuolee, mutta tässä on kyse suurten muutosten hyväksymisestä.

 

Ensin monille tapahtui niin, että he kuulivat koronaviruksesta, mutta he ajattelivat: "Se on jossain muualla maailmassa. Se ei vaikuta minuun." He tavallaan sivuuttivat sen.

 

Sitten kun se levisi, he olivat kieltämisen tilassa: "No, se on vain flunssa eikä se ole mikään iso juttu, ja viikossa olemme läpi kaikesta tästä. Tähän liittyy vain paljon draamaa juuri nyt."

 

No, sitten todellisuus alkaa iskeä tajuntaan seuraavana vaiheena, ja he alkavat oivaltaa: "Se on täällä, ja minä saatan olla haavoittuva joistain syystä. Saatan olla kontaktissa jonkun muun kanssa. Minun täytyy alkaa ottaa se vakavammin."

 

Sitten tulee pelkovaihe, meneminen pelkoon ja ahdistukseen: "Mitä jos saisin sen? Mitä jos kuolisin? Mitä jos en olisi tosiasiassa täällä ruumiillistunutta Oivaltamistani varten, koska kohtaan kuolemani, ennen kuin se tapahtuu?"

 

Ja sitten on lopulta todellisuus: "Se on olemassa. Koronavirus on täällä. Se muuttaa maailmaa."

 

Sitten on tuo seuraava vaihe, jolloin sanontaan: "Tässä sitä ollaan. Olen jumissa kotona. Mitä aion tehdä? Mitä haluan tehdä elämälläni?" Ja tämä ei koske vain shaumbroja, vaan monia, monia ihmisiä. Eivät kaikki ihmiset, mutta riittävä määrä sanoo: "En halua mennä takaisin tuohon työpaikkaan. Pelkäsin ensin, koska en saa palkkaa" tai "Olen jumissa kotona, mutta oivallan nyt, etten halua koskaan enää mennä takaisin sinne. En halua palata tuohon vanhan energian elämistapaan. En halua pelata niitä pelejä, joita minun täytyi pelata aiemmin. En halua mennä kokouksiin tai juhliin tai tehdä asioita, joiden tekemisestä ei pidä."

 

Siis monet ihmiset tulevat täysin erilaiseen oivallukseen. He heittävät pois paljon juttuja, joita heidän elämässään oli. Ja sitten he ovat tavallaan vähän eksyksissä. Ja jos palaatte taaksepäin, muistatte, että te kävitte läpi samanlaisia asioita erilaisissa tilanteissa, mutta sanoitte: "Minun täytyy päästää kaikista näistä vanhoista jutuista irti. Tuntuu eksyneeltä. En tiedä, mitä seuraavaksi tulee, mutta en voi palata takaisin vanhaan tapaan." Ja sitten heillä alkaa etsiminen, joka johdattaa monet heistä Cirmson Circleen. Toivottavasti vastasin kysymykseesi.

 

LINDA: Kyllä, herra. Okei, viimeinen kysymys?

 

ADAMUS: Joo.

 

LINDA: Okei.

 

KYSYMYS 15: Mitä muutoksia yhteiskunnassa tapahtuu covid-19-kriisin seurauksena?

 

ADAMUS: Muutoksia yhteiskunnassa. Enimmäkseen asioita joista juuri puhuimme, suuri ihmismäärä planeetalla yksinkertaisesti sanoo: "Ei enää. En aio mennä takaisin siihen." Suuri määrä ihmisiä joka on ollut vankina kotonaan perheensä kanssa, suunnittelee jo poistumisstrategiaansa, sitten kun tämä kaikki on ohi – miten pääsään eroon perheestä tai kumppanista tai mistä tahansa, joka on sietämätön. Muutosta urissa, työpaikoissa, tarpeessa mennä töihin, tarpeessa tehdä vähäpätöisiä tehtäviä, kestää yltäkylläisyyden puutetta. Nämä ovat valtavia muutoksia, joita tapahtuu yhteiskunnassa, sekä hyppyjä – kvanttihyppyjä – kun edistytään lääketieteessä ja teknologiassa ja energiassa.

 

Tämän kaiken jälkivaikutukset jatkuvat vuosikymmeniä – kirjaimellisesti vuosikymmeniä – sen jälkeen kun kaikki tämä loppuu. Kysyit edellisessä kysymyksessä: "Miten kauan koronavirus kestää?" No, jälkivaikutukset vuosikymmeniä.

 

Viruksen lisääntymisen välittömät vaikutukset – suurin osa siitä on ohi kesän loppuun mennessä, elokuun loppuun mennessä, ja siitä syystä sanoin useita kuukausia sitten, että älkää tehkö mitään suuria suunnitelmia tai päätöksiä puoleen vuoteen. Pohjoisen pallonpuoliskon kesän loppuun mennessä, suurin osa viruksesta on poissa. On edelleen sen saarekkeita, ja se ilmestyy uudelleen jossain kohtaa. Se voi olla syksyllä, se voi ensi talvena, ja sitten yhtäkkiä se vain lähtee pois. Yhtäkkiä – ei rokotusten, ei testaamisen eikä eristämisen vuoksi – se on vain poissa planeetalta. Miksi niin on? Koska tietoisuus on siirtänyt sen pois. Tietoisuus tulee takaisin tasapainoon. Talous tulee takaisin tasapainoon, ja yhtäkkiä se lähtee aivan yhtä nopeasti, kuin se tuli planeetalle. Mutta jälkivaikutukset, muutokset planeetalla, jatkuvat vuosikymmeniä.

 

No niin, suljetaanpa ympyrä takaisin teihin. Ei ole sattumaa, että olette täällä juuri nyt tämän viruksen aikana, tässä Koneiden ajassa. Ei ole sattumaa, että olette valmistautuneet elämien ajan, että olette harjoitelleet tätä – ei yksityiskohtia, vaan suurta kuvaa. Se ei ole lainkaan sattuma. Ei ole sattumaa, että olen puhunut hyvin selkeästi muutaman viime vuoden Oivaltamisesta, ja sitten enemmän viime aikoina siitä, millaista on jäädä tälle planeetalle oivaltaneena mestarina. Mikään tästä ei ole yhteensattumaa. Se kaikki tapahtuu nyt. Siitä syystä te olette täällä.

 

Kaunista on, ettei ole mitään huolehdittavaa, ja tiedän, että ihmismieli haluaa olla huolissaan työpaikastanne tai laskujen maksamisesta tai tulemisesta kontaktiin jonkun kanssa, jolla on tämä virus. Ei ole mitään huolehdittavaa, kunhan sallitte. Ei mitään huolehdittavaa, koska olette suunnitelleet tätä. Tiesitte se olevan tulossa. Ja tiesitte, että teitä kutsutaan – ensin kutsutte itse, toiseksi kutsun minä ja kolmanneksi kutsuu kaikki olevainen – sallimaan Oivaltamisenne nyt. Nyt. Ei enää katsomista, että se on jotain jossain tulevaisuudessa. Se on nyt. Teitä kutsutaan kirjaimellisesti sallimaan Oivaltamisenne.

 

Vedetäänpä syvään henkeä sen myötä.

 

Kaikki mitä tapahtuu planeetalla – mikään siitä ei ole virhe. Mikään siitä ei ole paha asia. Ja nyt emme voi syytää siitä edes avaruusolento-sekaantujia. Tämä kaikki on täydellisessä järjestyksessä, koska no, kuten tiedätte, kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

 

Tämän myötä, minä olen St. Germainin Adamus. Kiitos.