MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria “Pasiunea 2020”

SHOUD 9 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
2 mai 2020
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran.

Ah! Bun venit, dragi Shaumbra. Bine ați venit la această ediție specială a Pasiunii 2020.

Îmi acord un moment aici, ca să vă respir înăuntru pe voi toți. Aud că există acest lucru numit distanțare socială. Acum, în general îmi place să încep Shoud-urile prin a-i îmbrățișa puternic și călduros pe toți Shaumbra, dar înțeleg că îmbrățișările nu sunt foarte potrivite, acum. Așa că, haideți doar să respirăm împreună și să fim împreună în timp ce ne menținem suveranitatea.   

Astăzi este o ediție specială a Shoud-ului. Cu siguranță nu există obișnuitul public în direct, pe care  să-l sâcâi și să-l provoc, așa cum fac în mod normal.

LINDA: Adamus, de ce au început toate aceste vânturi să bată tocmai când ai început tu?

ADAMUS: Deoarece am fost cunoscut ca spunând multe vorbe în vânt (Linda chicotește), un vânt puternic. 

Așa că astăzi este o ediție specială, și i-am rugat pe Cauldre și Linda să pună laolaltă câteva întrebări – întrebări pe care eu le-am simțit de la toți Shaumbra. Trebuie să spun, înainte de a merge mai departe, că de fapt, nu mi-am imaginat niciodată să fiu aici lucrând cu Shaumbra, fiind transmis prin channel de Cauldre, stând la un bar și purtând haine foarte obișnuite, trebuie să spun, în acest mediu tropical. Așa că este puțin diferit și pentru mine. 

Vă rog, pe măsură ce trecem prin întrebările de astăzi, să simțiți în multele alte nivele a ceea ce se întâmplă în discuția noastră.   

Chiar acum, mai mult decât orice, este un timp să vă amintiți. Să vă amintiți că ați făcut repetiții pentru asta de mult, mult timp. Nimic din toate acestea nu sunt realmente noi. Poate modul în care au apărut toate astea, toate schimbările de pe planetă, poate că voi sau chiar noi nu am știut cum va începe. Dar ceea ce se petrece cu adevărat, o schimbare uriașă pe planetă, așa cum nu s-a mai văzut niciodată înainte.     

Toate schimbările din celelalte tărâmuri, cu închiderea Ordinului Arcului, cu desființarea familiilor angelice, cu plecarea Gaiei, cu Pământul devenind liniștit pentru o vreme, aceste lucruri le-ați știut. Știați că ceva urma să se întâmple. Nu ați știut ce urma să precipite asta, cum urma de fapt să fie, dar știați că urma să se întâmple. Și știați că urma să se întâmple în acest Timp al Mașinilor, timpul în care ne aflăm chiar acum, timpul despre care am vorbit destul de mult pe parcursul sesiunilor noastre de ProGnost. Și, știați că urma să se întâmple totul în momentul ajungerii voastre la Realizare. Ați știut că toate aceste lucruri vor converge împreună și, din nou, nimic din asta nu este într-adevăr nou, poate în afară de modul cum s-a produs. Dar, asta nu prea contează cu adevărat.   

Voi ați repetat-o de vieți. Este ca un fel de repetiție a propriei comuniuni*, într-un fel, dar aceasta este comuniunea cu voi înșivă. Așa că nimic din asta nu este realmente o surpriză. Nimic din astea nu este o surpriză, deloc, și, vreau să merg mai departe și să spun că acesta, de acum, este chiar momentul ideal pentru a vă permite propria Realizare. Aveți timp de unii singuri, fără o interferență atât de mare din partea altor oameni sau a lumii din jurul vostru; este momentul să vă permiteți Realizarea, și tot ce trebuie să faceți este să permiteți. Asta este. Respirați profund și permiteți. Apoi, faceți ce făceați, orice ar fi. Continuați mai departe cu viața voastră, doar permițând.        
*n.tr.: prima comuniune = prima împărtășanie, la catolici

Recent, am fost la Clubul Maeștrilor Ascensionați, așa cum fac destul de des, și a existat foarte mult interes din partea tuturor Maeștrilor Ascensionați în legătură cu ce se întâmplă pe Pământ. Ei toți urmăresc. Este ca și cum se uită aici să vadă ce se întâmplă cu omenirea.  

M-au întrebat: “Așadar, Adamus, ce vezi cu adevărat întâmplându-se chiar acum? Care este lucrul major de pe Pământ?"  

Și le-am spus: “Dragi Maeștri Ascensionați, nu este vorba atât de mult despre acest coronavirus și nici măcar nu e vorba prea mult despre economie, ci despre un grup de Shaumbra – și alții, dar preocuparea mea este cu Shaumbra – este despre un grup de Shaumbra care-și amintește. Este timpul Fructului Trandafirului, chiar acum. Este timpul amintirii drumului spre Realizare. Asta e. 

Este ceva ce voi ați plănuit. Este ceva ce ați repetat. Este ceva care vine acum. Și le-am spus dragilor mei confrați Maeștri Ascensionați că văd, până la sfârșitul verii voastre, că ar putea fi cu ușurință o mie de oameni realizați, o mie de Shaumbra realizați, și tot ce au ei nevoie să facă acum – nu e să lucreze la asta, nu să se streseze legat de asta – ci, pur și simplu, să respire profund și să devină asta.   

Ați petrecut vieți și vieți și vieți lucrând la ea, fie că a fost prin studii spirituale, fie că a fost propria voastră cale pe care ați ales-o. Ați petrecut vieți așteptând momentul potrivit, și acum el este aici. Acum este aici. 

Așadar, urmează, ați putea spune, să vă reamintesc, să vă încurajez în aceste câteva Shoud-uri următoare, să vă opriți și doar să permiteți. Să vă permiteți Realizarea.


Întrebări și Răspunsuri

Așadar, am rugat-o pe draga de Linda să pună laolaltă – cu Cauldre – să pună laolaltă câteva întrebări, deoarece știu că sunt atât de multe în mintea voastră. Așa că acesta e puțin diferit. Nu voi merge în public, pentru că nu e niciunul, și vom ajunge direct la subiect cu întrebările pe care Linda urmează să le citească.   

Cu asta, hai să începem, dragă Linda. 

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Și, pot să-ți mai spun Linda din Eesa, chiar dacă toate familiile angelice s-au desființat?

LINDA: Atât timp cât este potrivit, sigur.

ADAMUS: Este. 

LINDA: Mulțumesc. Mulțumesc foarte mult. Cred că te-ai referit la asta într-un mod drăguț.  

ADAMUS: Într-adevăr! 

LINDA: Mulțumesc. În regulă. 

ÎNTREBAREA 1: Se pare că nimeni nu a văzut venind pandemia COVID-19, inclusiv clarvăzătorii și entitățile transmise prin channel. Poți comenta asupra acestui lucru, te rog? 

ADAMUS: Desigur. Atunci când un clarvăzător sau un profet se uită în viitor, în realitate ei se uită la potențiale și, în general, sunt atrași de potențialele care sunt cele mai apropiate de ei, cu care au cea mai mare conexiune energetică. 

Nimeni nu a știut ce urma să provoace asta, dar mulți au fost conștienți că ceva urma să se întâmple pe Pământ. Ceva trebuia să se schimbe și, trebuia să se schimbe deoarece, în primul rând, era prea multă conștiință ce venea pe planetă. Ceva trebuia să schimbe toate celelalte energii blocate. Urma să vină ceva care avea să zguduie lucrurile.   

Au fost mulți care au prezis un colaps economic pe planetă, dar ei n-au înțeles cu adevărat de ce se întâmpla asta. De aceea, atât de mulți pur și simplu nu au văzut acest lucru numit virus. Nu să mă felicit singur, dar se știe că fac asta ocazional, sau dacă ai vrea s-o faci tu, dragă Linda...

LINDA: Oh, sigur (ea îl bate pe umăr). 

ADAMUS: … într-adevăr, am spus în ProGnost 2014 că va veni un virus pe planetă, și că acest virus va fi devastator în multe feluri. Acest virus – leacul pentru el – va fi necunoscut, și virusul în sine va fi destul de înșelător. Faptul că, tocmai atunci când ei cred că știu cum să-l oprească, acesta se va muta, se va schimba, și va continua mai departe pentru o vreme. Dar nu știam exact când. Nu știam că va fi exact acest lucru numit coronavirus 19, pentru că, așa cum mulți dintre voi știți, există la fel de mulți viruși pe această planetă, câte stele sunt în ceruri. Vreau să spun, există o mulțime de viruși, așa că nimeni nu a știut exact cum urma să se întâmple. Dar mulți au fost conștienți că vor exista schimbări ce vor veni pe planetă, și unii, de fapt, au prezis mari schimbări economice.  

Așadar, nu înseamnă că clarvăzătorii ori ghicitorii sau profeții au greșit, înseamnă pur și simplu că poate ei nu au văzut imaginea de ansamblu. Și, de fapt, foarte, foarte puțini au știut că asta va avea loc ca urmare a unui simplu virus mititel – un virus micuț, doar o fărâmă, doar un grăunte de nisip de pe o plajă imensă – care va porni toate acestea și ne va conduce unde ne aflăm chiar acum.     

Așadar, acesta este singurul lucru de înțeles, că într-adevăr nimeni nu poate vedea viitorul exact, pentru că până și viitorul este supus schimbării. Este supus potențialelor la îndemână și potențialelor pe care le aleg oamenii. Așadar, cu aceasta, o întrebare bună cu care să începem. 

LINDA: A doua parte a ei.

ADAMUS: Da. 

LINDA: De asemenea, câțiva Shaumbra au întrebat de ce nu ne-ai spus despre asta dinainte. 

ADAMUS: (chicotind) De ce nu v-am spus despre asta dinainte. Ei bine, voi avea o părere puțin diferită față de voi. Mai întâi de toate, dacă vă amintiți, cu un număr de ani în urmă, am spus că va veni un virus pe planetă. Nu am dat o dată exactă sau moment, pentru că pur și simplu noi nu realizăm asta până când nu se întâmplă efectiv. Celălalt lucru, îmi amintesc că am sugerat tuturor Shaumbra să stocați, să fiți aprovizionați pentru o lună, două, cu mâncare și apă și necesități și hârtie igienică, bineînțeles. Asta este ceva ce Linda a menționat de mai multe ori. Deci, într-adevăr, cu siguranță am menționat toate astea.     

Și când vă uitați în urmă la ele, am vorbit despre închiderea Ordinului Arcului. Am vorbit despre desfacerea grupurilor. Am vorbit, de fapt, despre multe din aceste lucruri înainte să se întâmple, dar  Shaumbra nu ascultă de multe ori, până când, ei bine, e iminent, așa cum e acum. Așadar, mulțumesc pentru această întrebare. 

LINDA: În regulă. 

ADAMUS: Și nu ca să mă laud din nou pe mine, ba un pic (Linda îl bate din nou pe umăr în semn de apreciere). Mulțumesc. 

LINDA: Mulțumesc.

ÎNTREBAREA 2: Așadar, Adamus, în timp ce vorbim despre a vedea în viitor, există alte crize sau schimbări uriașe despre care ai vrea să ne spui acum, înainte să se întâmple? 

ADAMUS: Bună întrebare. Doar una, în special. Știți, Pământul urmează să aibă suișurile și coborâșurile sale, însă doar una, în mod deosebit, și am menționat asta înainte, că, în anii ce vin, în acest Timp al Mașinilor în care trăiți chiar acum, cu toată tehnologia, va veni un moment în care o să fie un virus informatic sau tehnologic agresiv, care va închide totul. Multe computere vor avea probleme și, ceea ce numiți, virusul sau eroarea. Vedeți asta acum, din când în când, la o scară foarte mică, dar va veni un moment în viitor, aproximativ – voi prezice – în aproximativ șapte ani, când va exista un virus care va scoate din funcțiune o mulțime de computere și o mulțime de date și fișiere stocate. Așa că, aș sugera Shaumbrei, și realmente oricui, să vă asigurați că aveți mereu o rezervă, cred că numiți asta copie, care rămâne off-line, care nu este conectată în niciun fel – în niciun fel – la Internet, deoarece virusul va rula prin Internet. Și chiar dacă voi credeți că este, ceea ce numiți, stocare off-line, dacă există vreo conexiune, chiar indirectă, la Internet, va fi posibil să fie ștearsă. Așa că faceți copie de rezervă off-line.     

LINDA: Uau. Uau. 

ADAMUS: Aproape că trebuie să fie, pentru că de fiecare dată când există un virus, fie că e biologic sau al conștiinței, este menit să reechilibreze lucrurile. Și, în aproximativ șapte ani, va exista o nevoie să se facă foarte multă reechilibrare a tehnologiei. Și, lecțiile pe care le învățați acum, într-un fel, e ca și când treceți prin repetiția sau pregătirea pentru această criză a virusului informatic care se petrece, pentru a vă asigura că aveți totul copiat și să aveți propria rezervă, rezerva voastră  personală de mâncare și apă și alte necesități din viața voastră. Așa că, într-un fel treceți printr-o repetiție și, ca și lucrurile pe care le învățați acum, în această pandemie specifică, se petrec o mulțime de schimbări. Se întâmplă multe lucruri și, în cele din urmă, mult bine poate veni din asta. Deci, mulțumesc.   

LINDA: Adamus, când începi să vorbești despre biblioteci uriașe de materiale, informații, chiar și de lucruri precum Crimson Circle, cum s-ar găsi vreodată un mod fizic de a stoca asta off-line? 

ADAMUS: Ei bine, ar trebui să-i întrebi pe experții voștri în tehnologie. Cu siguranță, eu nu sunt un expert în acel domeniu.

LINDA: Uau!

ADAMUS: Dar există căi. Într-adevăr, există modalități de a face copii de rezervă. 

LINDA: În regulă. În regulă.

ADAMUS: Dar lucrul important este să vă asigurați că este off-line, deoarece, chiar atunci când se face copie de rezervă la ceva și este on-line, tot ar putea exista potențialul să fie afectat de acesta. Și nu spun că asta urmează să se întâmple cu certitudine, dar o văd având un potențial foarte mare de a se întâmpla.     

LINDA: Din nefericire, asta e imaginabil. Așa că, mulțumesc pentru asta, cred. În regulă. 

ADAMUS: Da. Următoarea întrebare. 

LINDA: Numărul trei.

ÎNTREBAREA 3: Ai spus recent: “După desființarea familiilor angelice pe 4 aprilie, 2020, multe din ființele angelice au plecat pe Noul Pământ.” Ce se întâmplă cu asta? 

ADAMUS: Hm. Este foarte interesant și e un studiu în sine. Ce se întâmplă cu membrii familiilor voastre angelice care au plecat pe numeroasele Pământuri Noi? Acum, există puțin peste 200 de Pământuri Noi la acest moment, și nu dau un număr exact pentru că, de fapt, există mai multe care se proiectează și se creează. Majoritatea membrilor familiilor angelice s-au dus acolo. Nu toți, deoarece există unii care aleg acum doar să hoinărească prin creație; unii pierduți și fără țel, alții pur și simplu nu sunt pregătiți să se dedice unui Pământ Nou.   

Aceste Pământuri Noi sunt diferite, fiecare în felul său propriu, dar există anumite lucruri care sunt comune la ele. Mai întâi de toate, nu trebuie să vă nașteți într-un corp fizic. Așadar, dacă vă întrebați cum se întâmplă asta, imaginați-vă un fel de cameră de compresie, dar nu e mecanică în realitate, cel puțin nu în termeni umani, ci o cameră energetică de comprimare, prin care trece cineva pentru a merge pe un Pământ Nou. Și ea intră printr-o parte ca ceea ce ați numi o ființă de lumină sau o ființă angelică, și iese pe partea cealaltă a acestei camere de compresie ca o ființă aproape umană. Ea are toate atributele biologice, fără să fie nevoie să se nască.  

Acum, ei au, de asemenea, capacitatea să meargă doar în Corpul lor de Energie Liberă oricând doresc, fără corpul biologic, însă acum cei mai mulți dintre ei experimentează cum este să fii în corp biologic omenesc. 

Așa că, următoarea întrebarea pe care ați putea să o puneți este: ”Ei bine, ce vârstă au ei? Dacă nu s-au născut, ei nu sunt copii, ce vârstă au?” Ei bine, au orice vârstă aleg să aibă. Asta este frumusețea, nu este nevoie de a îmbătrâni pe aceste Pământuri Noi, cineva însă poate să aleagă să experimenteze cum este să îmbătrânești. Și apoi, cu adevărat nu există moarte, așa cum o știți aici pe Pământul fizic. Nu există boli de durată care duc la moartea cuiva. Este pur și simplu vorba de a ieși din corp.

Dacă toate astea sună destul de bine, este pentru că voi ați ajutat la crearea și proiectarea lor. Ați luat ce este mai bun din traiul uman, așa cum este natura. Natura este abundentă pe Noile Pământuri. Este pretutindeni. Sunteți mereu în natură (Linda strănută) când vă aflați pe Noile Pământuri. Sănătate. 

LINDA: Mulțumesc. Scuze.

ADAMUS: Sunteți mereu în natură și chiar afectați de polen în natură, când vă aflați pe Noile Pământuri. Ați luat ce este mai bun din ceea ce a fost pe Pământ – mâncarea – dar fără a trebui să mâncați pentru energie sau pentru hrănire, ci pur și simplu să fiți capabili să vă bucurați de mâncare.

Nu există job-uri pe Noile Pământuri, și aud aplauze furtunoase pentru acest aspect anume. Fără job-uri pe Noul Pământ, și fără bani. Nu există nevoia pentru ei. Noile Pământuri sunt o cale de a experimenta Sinele propriu în cel mai intim și senzual fel. 

Pe Noile Pământuri nu există grupuri. Nu există familii. Nu există cluburi. Nu există organizații. Și totuși, ființele de pe Noul Pământ au mulți prieteni. Cu alte cuvinte, ei nu găsesc sau nu vor acea legătură strânsă care a avut loc pe vechiul Pământ. Și, din nou, dacă toate astea sună minunat, este pentru că ați ajutat la crearea lor. 

Pe Noul Pământ, cineva devine foarte intim cu sine însuși, și despre asta este experiența adevărată. Există natură și există alte ființe, dar acestea sunt precum tapetul sau fundalul. Acestea sunt ornamentele pentru noua realitate a cuiva de pe Noul Pământ, ca să ajungă cu adevărat la sine însuși, pentru a intra în propria energie și să fie în mijlocul experienței propriei lui suveranități.

Acum, cineva tocmai a întrebat despre sex: “Ce spui de sex?” Ei bine, pe Noile Pământuri, sexul este un atribut foarte important, deoarece este aici, pe această planetă Pământ. Dar veți găsi oameni implicați în actul de a face dragoste cu ei înșiși și în a învăța despre asta în amănunt înainte de a face vreodată dragoste cu o altă ființă. Nu este o lege. Nu este o regulă. Este doar un mod de a fi pe Noul Pământ. A vă iubi pe voi fizic, așa cum Tobias a vorbit atât de des în Școala Energiilor Sexuale, cu Aliyah. A vă iubi pe voi înșivă emoțional, fără vină sau rușine. A vă iubi pe voi înșivă doar pentru existența voastră, pentru conștiența voastră. Să vă îndrăgostiți profund de voi înșivă. Și nu trebuie să fie doar fizic, dar poate fi și așa. 

Odată ce cineva ajunge în acest punct și ajunge în punctul de a se iubi pe sine însuși, el poate apoi să împărtășească asta cu o altă ființă – fără căsătorie. Oh, în acest moment nu există căsătorie pe Noile Pământuri și mă îndoiesc foarte tare că va exista vreodată. Și, da, aveți dreptate, nu există avocați pe Noul Pământ (Linda chicotește). Nu există nicio nevoie pentru aceste lucruri, și voi, împreună cu alții, ați lucrat cu atenție la proiectarea Noului Pământ cu cele, cele mai bune atribute, care sunt pur și simplu senzualitate fizică – o senzualitate care merge foarte profund în ființă, care îi permite apoi ființei să se conecteze cu propria-i energie. 

Așa că, ați putea spune că șabloanele pentru Noul Pământ sunt despre senzualitate, care pune pe cineva într-un profund sentiment – nu mental – ci simțirea conexiunii cu propria lui energie. Acum, Noile Pământuri nu au fost populate cu un număr mare de oameni, multă vreme. Asta a fost foarte, foarte de curând, așa că sunt încă multe de învățat. Sunt încă multe de experimentat, și asta va continua. Dar ceea ce nu am văzut, și nu cred că voi vedea pe Noul Pământ sunt lucruri precum tristețea și lucruri precum ura și lucruri precum a simți că trebuie să iei ceva de la altcineva. Nu sunteți legați de familii sau job-uri, nici de guvern sau de religie, așadar există o cantitate uriașă de libertate. 

Și știu că unii dintre voi aproape că salivați să ajungeți acolo, dar avem niște treburi de făcut aici, pe Pământ. Și, într-un fel, voi sunteți acolo. Ați fost acolo. Voi ați ajutat la crearea acestor locuri. Așadar, bună întrebare. Mulțumesc.

LINDA: În regulă.

ÎNTREBAREA 4: Prin urmare, cine vine acum pe Pământul Clasic, planeta noastră? Mai vin încă pe Pământ cei care se încarnează prima oară?

ADAMUS: Hm. A fost un mare influx de nou sosiți pe această planetă în ultimele, oh, trei decenii, în particular – patru decenii. Mulți dintre cei care au sosit, nu au mai fost vreodată pe Pământ. Mulți dintre ei au trecut printr-un fel de pregătire sau un fel de școală pregătitoare, înainte de a veni aici, pentru a învăța despre căile oamenilor, și mulți dintre aceștia au plecat acum. Mulți dintre ei au plecat înaintea acestei întregi pandemii și mulți au plecat în timpul pandemiei. Ei au venit aici să fie, ați putea spune, la Nivelul Zero al umanității și, pe urmă, să ia acea experiență cu ei pe Noile Pământuri ca să-i ajute să-i învețe pe alții, să-i ajute să le împărtășească cum era Clasicul sau Vechiul Pământ. 

În acest moment nu există – și pentru o scurtă perioadă în viitor – nu vor fi din cei noi care să vină pe planetă. Așadar, toți cei care se reîncarnează vor fi aceia care au mai fost înainte și care își continuă succesiunea de vieți pe această planetă. Așadar, în esență, ca să răspund la întrebarea voastră, chiar acum, niciunul dintre cei noi nu intră. Asta s-ar putea deschide mai târziu, dar este timpul pentru aceia care erau în ciclurile reîncarnărilor să se întoarcă și să încheie încarnările lor pe planetă.

Și ce mai înseamnă asta, în ultimă instanță, este o reducere a populației. Va mai crește încă puțin înainte să înceapă să scadă. Și îi veți găsi chiar și pe unii dintre cei care erau în ciclul încarnărilor pe vechiul – această planetă – Pământ – că vor merge acum pe Noile Pământuri, deoarece, într-un fel, este mult mai ușor acolo. Vreau să spun, experiența nu este atât de intensă în unele privințe, așa cum este aici. Dar, într-un fel, este o experiență cu mult mai ușoară. Așa că, acum, puteți presupune că oricine se naște pe acest Pământ Clasic a mai fost înainte, aici. Mulțumesc. 

ÎNTREBAREA 5: Ce se întâmplă, deci, în Tărâmurile Apropiate Pământului?

ADAMUS: În Tărâmurile Apropiate Pământului.

LINDA: Tărâmurile Apropiate Pământului.

ADAMUS: Ce se întâmplă în Tărâmurile Apropiate Pământului? Ei bine, acum în DreamWalk Death – pe care îl vom actualiza în curând – în DreamWalk Death, există ceea ce am numit Tărâmurile Apropiate Pământului. Tărâmurile Apropiate Pământului nu sunt fizice, dar imaginați-vă că sunt ca un fel de nor în jurul planetei Pământ. Adică, nu sunt pe Pământ, dar sunt foarte asemănătoare cu el.

Acesta este locul în care merg cei mai mulți oameni între vieți, acum. În trecut, în special până în urmă cu câteva secole, cineva ar fi părăsit viața fizică de pe această planetă și ar fi mers înapoi la ceea ce numim noi Podul de Flori, și înapoi la familia lui angelică. Însă acum, aproape toate ființele merg în Tărâmurile Apropiate Pământului.

Tărâmurile Apropiate Pământului sunt foarte, foarte similare acestui Pământ. Aproape toți au aparența unui corp fizic, și Tărâmurile Apropiate sunt un loc unde merg înainte de a reveni pentru o altă încarnare, și, în general, ei merg în acel loc din Tărâmurile Apropiate care rezonează cel mai îndeaproape cu problemele pe care le-au avut în această viață.

Așadar, asta înseamnă că, dacă ați fost un alcoolic în această viață, ați murit un alcoolic, probabil că ați merge într-un bar din Tărâmurile Apropiate Pământului (Linda chicotește). Vorbesc serios, pentru că ăsta este locul unde aveți o legătură energetică, o rezonanță energetică. Dacă ați fost un evreu foarte evlavios în această viață, veți merge probabil într-un loc evreiesc din Tărâmurile Apropiate. Dacă ați fost foarte, foarte profund conectat cu familia voastră, familia voastră biologică din viața asta, probabil că vă veți reuni cu ei, în Tărâmurile Apropiate Pământului.

Așadar, acum, cei mai mulți merg în Tărâmurile Apropiate, dar există, ați putea spune, coridoare noi, locuri noi în interiorul Tărâmurilor Apropiate, chiar acum, care sunt pentru un fel de ciclu de reîncarnări rapide, ca să ajungă la Realizare. Este pentru ființele mai conștiente, că ele vor merge acolo ca într-adevăr – ele vor să învețe despre întrupările lor, trecutul lor; vor să învețe despre cum să încheie asta acum. Așa că, există mult mai multe resurse în acest moment, ați putea spune, în Tărâmurile Apropiate Pământului.  

Tărâmurile Apropiate Pământului obișnuiau să fie foarte clare și deschise. Este ca un fel de loc pentru odihnă și relaxare înainte să vă întoarceți pentru o altă viață. Însă, în mod special în ultimul, oh, secol și în ultimele trei sau patru decenii, acestea au devenit foarte, cumva, condensate și voi folosi cuvântul “poluate”. Ele au multe energii tulburi, pentru că cei care au murit merg acolo și nu fac cu adevărat o încercare să se regenereze înaintea unei alte vieți. Apoi, ei se trezesc absorbiți înapoi într-o altă încarnare. Vreau să spun, chiar și fără o alegere într-adevăr conștientă. Ei au fost doar trași, precum o atracție magnetică, înapoi înăuntru pentru o altă viață. Așadar, nu există niciodată cu adevărat acel timp, pentru doar puțin calm și reflecție și pentru a evalua cu adevărat propria călătorie. Dar acum asta începe să se schimbe, din nou. Cu toate celelalte lucruri care s-au întâmplat de la un capăt la altul al întregului cosmos, chiar și asta începe, din nou, să se schimbe.

Însă, în principiu, Tărâmurile Apropiate Pământului au fost destul de aglomerate pentru o perioadă și nu un loc unde aș vrea neapărat să merg între vieți, nu aș pierde vremea în cele mai multe dintre acele locuri. Mulțumesc.

ÎNTREBAREA 6: Ai spus, de asemenea, că intrușii extratereștri nu vor mai fi capabili să interfereze cu planeta noastră și cu omenirea. Unde s-au dus extratereștrii?   

ADAMUS: Da, și când spun “extratereștri”, vreau să fiu puțin mai specific. Presupun că noi toți suntem extratereștri. Noi toți venim din alte locuri. Dar mă refer la ființele care nu au ales niciodată să-și asume o întrupare fizică, să intre cu adevărat pe planetă, să facă ce faceți voi ca oameni. Ele au fost deseori din alte tărâmuri – fizice și non-fizice, dar îndeosebi non-fizice – și lâncezeau într-un fel, la periferia Pământului. Nu au coborât aici și nu și-au asumat un corp fizic și nu au trecut prin încarnări, într-un fel, ele doar au stat prin preajmă. 

Așadar, ai întreba: “Ei bine, de ce au pierdut vremea pe-aici? Care a fost scopul?” Ei bine, cu siguranță nu a fost acela de a salva omenirea. Motivul pentru care au pierdut vremea pe-aici a fost, înainte de toate, acela că este un mod de a obține energie. Ei obțineau energie din drama omenească, din războaiele oamenilor. Și, da, puteți avea senzația într-un fel că obțineți energie din asta, mai ales dacă ajutați la începerea acestor lucruri sau le grăbiți, le țineți în funcțiune. Așa că extratereștrii s-au învârtit pe-aici și ei au găsit mulți oameni foarte vulnerabili și care credeau că extratereștrii se aflau aici ca să salveze planeta. Ei bine, dacă ar fi fost așa, în primul rând, planeta ar fi fost salvată cu mult timp înainte, și în al doilea rând, nu există nimic de care planeta să fie salvată. Pur și simplu, nu există nimic. Oamenii trec prin experiențele lor. 

Așa că, cu toate schimbările care au loc, la scurt timp după ce Ordinul Arcului a anunțat că se închide, extratereștrii au primit interdicție de a se mai afla aici. Li s-a permis înainte, pentru că a fost pur și simplu parte din întreaga experiență. A fost parte din permiterea tuturor energiilor. Însă acum, oamenii preiau mai mult și mai mult din responsabilitatea pentru planetă, mai ales cu plecarea Gaiei și mai ales cu lucrurile prin care treceți voi, acum. Extratereștrii, intrușii îi voi numi eu, au practic interdicție să fie aici, și există niște căi energetice de a face asta, așa încât ei să nu mai poată, pur și simplu, să interfereze cu căile planetei.

Câțiva dintre ei încearcă să stea pe aproape, dar află că este aproape imposibil. Alții cutreieră prin alte tărâmuri încercând să găsească un alt loc în care să meargă să stârnească anumite niveluri de haos, și puțini dintre ei, de fapt, realizând acum că familiile lor angelice s-au destrămat, merg pe unele dintre Noile Pământuri.

Dar aceștia au fost cei care au căutat să se hrănească din omenire prin crearea dramei. În plus, în loc să vină aici pe planetă să descopere, să spunem, iubirea pentru ei înșiși, ei au încercat doar să găsească iubirea prin alți oameni. Ei au crezut că, poate, chiar și iubirea era ceva care făcea parte din corpul fizic. Ei chiar au încercat să găsească răspunsuri în moduri mai degrabă perfide, folosindu-se de oameni, și, făcând astfel, au cauzat multe conflicte de-a lungul mileniilor, multe bătălii. Am vorbit despre câteva dintre acestea în sesiunea Îngeri și Extratereștri, pe care am făcut-o în Polonia. Ei s-au bucurat să cauzeze probleme oricând au putut, și în general, au profitat de oamenii care erau vulnerabili sau flămânzi de putere.

Nu am fost niciodată un suporter al acestor intruși – așa le voi spune; uneori mă refer la ei ca la extratereștrii doar, dar ei sunt intrușii – pentru că au adus puțin bine, dacă totuși au făcut-o, planetei. Îi consider lași, deoarece nu vor veni aici jos așa cum ați făcut-o voi și să luați un corp fizic și să uitați cine sunteți și de unde ați venit. Ei stau pe margine. Ei interferează și iau energie la care, de fapt, nu au cu adevărat niciun drept. Așadar, ei chiar sunt lașii universului.

Sunt foarte tare dezamăgit, în atât de multe feluri, că oamenii au ales să îi asculte, și alți oameni au ales efectiv să îi transmită prin channel. Și știu că poziția mea este puțin cam dură, dar chiar am o opinie foarte clară despre asta.

Este nevoie de un curaj enorm pentru orice ființă cu suflet să vină aici și să treacă prin încarnări. E necesar un curaj imens să meargă în profunzimile cele mai mari ale propriului Sine ca să-și descopere suveranitatea, energia și conștiința. Pe cei care doar urlă și țipă de pe margini, care interferează cu oamenii care cu adevărat încearcă să ajungă la propria lor ființă, îi consider complet lași, și asta va ieși cu timpul la suprafață. Chiar acum, nu sunt cea mai populară ființă în multe cercuri de pe planetă și, chiar câteva care nu sunt pe planetă, dar toate acestea vor ieși la lumină la un moment dat. Mulțumesc.

Și Cauldre își poate simți propriul piept și inima extinzându-se, puțină anxietate în timp ce eu spun aceste cuvinte. Dar voi, mulți dintre voi, Shaumbra, deja realizați asta și alții vor ajunge să realizeze ce se întâmplă cu toți intrușii, cu toate jocurile pe care le-au jucat și ce lași adevărați sunt. Mulțumesc.

LINDA: Mulțumesc.

ADAMUS: Hm!

LINDA: Mulțumesc.

ÎNTREBAREA 7: Mulți oameni au murit ca urmare a COVID- ...

LINDA: Ești sigur că ai încheiat?

ADAMUS: Da, da. Continuă, te rog.

LINDA: În regulă.

ÎNTREBAREA 7 (continuând): Mulți oameni au murit ca urmare a COVID-19. Au fost morțile la întâmplare? Sau a fost un fel de motiv general ca ei să plece?

ADAMUS: În timp ce stăm aici, astăzi, pentru acest Shoud din mai, există 3.000.000 de cazuri cu acest virus pe planetă și puțin peste 200.000 de oameni au murit din cauza asta. Nu este  întâmplător. Nu este doar că cineva l-a luat accidental, când nu ar fi trebuit. A existat un număr mare de oameni care erau cu adevărat pregătiți să părăsească planeta. Au existat câțiva care, ați putea spune, erau aici doar un fel de vizitatori temporari, care nu aveau oricum de gând să rămână, să treacă prin toate ciclurile de încarnare. Au existat câțiva care, pur și simplu, erau pregătiți să plece, voiau să plece, și doar aveau nevoie de o cale de ieșire.

Așa că nu există nimic realmente arbitrar în privința asta și fiecare din cei care au avut virusul și au murit din cauza lui ar trebui să fie onorați, și nu cu părere de rău, deoarece acea mâhnire traversează tărâmurile. Când ei ajung de cealaltă parte, dacă simt părere de rău, asta îi oprește cumva să avanseze. Ei ar trebui să fie onorați pentru că preiau asta. Și unii dintre ei au făcut-o din motivele lor personale, dar în același timp, și din unele motive oarecum eroice, pentru că ceea ce urmează să se afle, cu acest efort intens din tehnologie și medicină pentru a înțelege acest virus, ceea ce o să se afle despre biologia umană o să fie realmente uimitor. Descoperirile care urmează să apară, nu doar în următoarele șase luni sau un an, ci în anii care vin, despre ceea ce se întâmplă efectiv cu biologia și ceea ce vorbește tuturor elementelor biologiei – fiecărei celule, fiecărui cromozom, fiecărui organ. În esență, este anayatronul despre care noi am vorbit în discuțiile noastre. Dar ei vor ajunge să înțeleagă rețeaua de comunicare din corp, și asta va accelera foarte mult tratamentul pentru cancer...

LINDA: Uau.

ADAMUS: … ca rezultat al cercetării făcute în coronavirus.

LINDA: Uau!

ADAMUS: Hm.

LINDA: Ooh! Uau! În regulă.

ÎNTREBAREA 8: Recent, prețurile petrolului au atins un minim fără egal. E corelat acest lucru cu toate celelalte care se petrec acum?

ADAMUS: Chestia importantă e să vă amintiți că toate sunt întotdeauna corelate. Nu există nicăieri lucruri accidentale, chiar dacă este greu uneori să faceți legătura între ele. Dar priviți ce se petrece, în timp ce Linda punea întrebarea. Prețurile petrolului scăzute la un minim istoric. În realitate, am auzit prin Cauldre și alți câțiva că, de fapt, ei îi plătesc pe oameni să ia petrolul. Acum, asta n-o să dureze la nesfârșit, bineînțeles, dar este foarte simbolic pentru ceea ce se întâmplă pe planetă.

Uitați-vă la asta energetic. Ce este petrolul? Ei bine, este energie. Este combustibil. Este felul în care lumea voastră modernă funcționează deja de aproape un secol. Este putere. Este de asemenea foarte vechi și foarte brut. Ei îl numesc petrol brut, nerafinat, pentru un motiv. Este timpul pentru Noua Energie pe această planetă, și una dintre bucuriile mele cele mai mari a fost să văd prețul petrolului ajungând la zero sau mai puțin, deoarece asta a spus că oamenii sunt de fapt într-adevăr pregătiți să facă acea schimbare, să se îndepărteze de Vechea Energie, să se îndepărteze de – în esență, petrolul nu înseamnă doar dinozauri morți, sunt rudele voastre moarte pe care le puneți în rezervorul vostru de benzină și le folosiți pentru a vă alimenta viața modernă.

Așa că este timpul să vă îndepărtați de toate acestea. Pentru mine, a fost unul dintre indicatorii cei mai mari că omenirea este pregătită pentru Noua Energie, și nu vorbesc despre cea solară sau eoliană. Acelea sunt bandaje temporare în treaba asta. Ci vorbesc despre faptul că sunt pregătiți să realizeze ce este energia. Când Vechea Energie are valoare zero, atunci omenirea este pregătită să înceapă să înțeleagă ceea ce noi am tot vorbit de ani de zile – ce este cu adevărat energia și faptul că energia este disponibilă, în mod deschis și liber.

Ca rezultat al tuturor acestora, fiți atenți la unele dintre descoperirile care sunt făcute acum, referitoare la ce este energia cu adevărat, și așteptați-vă la o mișcare uriașă de îndepărtare de energia bazată pe petrol, pe care o folosește lumea. Și ați crede că deoarece prețul este atât de scăzut, acum, toată lumea își poate permite s-o folosească, dar o să fie contrariul. S-a petrecut o schimbare pe planetă în aceste ultime câteva luni, care are de-a face cu energia însăși. Și pot spune, și spun tot timpul la Clubul Maeștrilor Ascensionați: “Priviți ce a făcut acest grup de Shaumbra. Ei, împreună cu alți câțiva, dar grupul meu a ajutat la aducerea pe planetă a unei noi înțelegeri a energiei, până la punctul în care prețul petrolului s-a redus la zero.”

Într-adevăr, el va reveni pentru o vreme, dar omenirea se va îndepărta în cele din urmă de petrol, ceea ce e bine, deoarece rezerva de petrol începea să fie foarte, foarte redusă. Ei găsesc alte căi de a-l produce prin intermediul șistului argilos și alte câteva lucruri, dar rezerva generală de petrol nu ar putea susține rata de creștere de pe planetă, rata consumului de pe planetă, în ritmul în care mergea. Așadar, lucruri minunate se întâmplă chiar acum în timpul vieții voastre, în timpul Realizării voastre. Mulțumesc.

LINDA: Mulțumesc.

ÎNTREBAREA 9: Așadar, ce se va întâmpla cu economia mondială? Se va recupera cât de curând?

ADAMUS: Economia lumii – pe care de fapt coronavirusul, schema energetică din spatele lui, scopul energetic, a fost o reechilibrare a economiei. Există multe, multe straturi și nivele, alte lucruri care urmează să se petreacă pe parcurs, precum descoperiri medicale și tehnologice, și alte lucruri. Dar în ce privește momentul de acum, implicațiile asupra economiei vor dura decenii.

Este un timp al reconsiderării. Acum, iată că aveți dintr-odată o creștere dramatică a șomajului, literalmente peste noapte, și ei trebuie să reflecteze: “Acum, cum prevenim asta în viitor?” Trebuie să reconsidere job-urile și schimbul de bani, și – acum, nu promovez sau nu iau partea niciunei tabere politice în lucruri precum sistemul de sănătate – dar sistemul de sănătate trebuie să fie regândit, împreună cu toate acestea. Sistemele de impozitare și de distribuție trebuie să fie regândite.

În miezul acestor lucruri e nevoie să vină înțelegerea, și cred că va veni, că nu există nicio limitare a abundenței. Nu e ca și cum abundența e doar atât de mare (gesticulează, arătând o distanță mică), dar cererea pentru ea e atât de mare (arată o distanță mai mare). Abundența e așa de mare (gesticulează larg, lovind-o pe Linda). Oh, îmi cer scuze.

LINDA: Nicio problemă. Nu, nu, nu. Nicio problemă.

ADAMUS: Abundența e așa de mare. Există destulă abundență pentru toată lumea, și asta e reconsiderarea care trebuie să aibă loc. Nu gândirea limitată care spune: “Există doar cantitatea asta de aur în Fort Knox*. Există doar cantitatea asta de mâncare pe câmpuri. Există doar cantitatea asta de petrol în rezervoare.” O înțelegere cu totul nouă a abundenței și de aceea am fost așa de ferm cu Shaumbra – insistent, insuportabil și, tot restul cu Shaumbra – dacă nu sunteți în abundență, nu sunteți pregătiți pentru Realizare, deoarece încă trăiți în limitare, limitare auto-impusă. Și am insistat asupra ei deoarece există o abundență de energie și este toată a voastră.
*n.tr.: Fort Knox este locul în care este depozitată cea mai mare parte din rezervele de aur ale SUA

Omenirea va reconsidera, pe multe niveluri diferite, această întreagă chestiune a abundenței. Nu este vorba doar despre cum să se redistribuie o cantitate mică multor oameni, deoarece asta nu este o gândire abundentă. O gândire abundentă este să realizați că există mâncare cultivată pe planetă pentru a hrăni mai mult de două sau trei ori nivelul populației, sau ar putea fi. Sistemul agricol este foarte eficient dar ar putea deveni mult mai eficient. Există o abundență de hrană.

Există o abundență de orice, dacă oamenii o permit, dacă o aleg. Acum, ei ar putea spune: “Ei bine, dar câmpul e doar atât de mare.” Ei bine, asta e gândire limitată. Ei ar putea spune: “Există doar atâția bani în sistemul bancar.” Asta e gândire limitată. O să fie nevoie de mari gânditori la acest moment, gânditori neconvenționali, care să realizeze că există o abundență peste tot, și fiecare este îndreptățit să o aibă, dacă aleg asta, dacă o permit în viețile lor. Și unii s-ar putea să nu o permită. Unii s-ar putea să nu o vrea, exact precum unii Shaumbra care insistă mai degrabă asupra lipsurilor, decât a abundenței. Ei cred că e ceva în neregulă cu a avea o mașină frumoasă și o casă frumoasă. Asta e o gândire limitată, foarte veche.

Așa cum am vorbit în întrebarea noastră anterioară privind petrolul, și am spus că urmează să fie descoperiri referitoare la energie, ca rezultat al acestei munci intensive de cercetare și dezvoltare care are loc chiar acum; descoperiri în domeniul energiei care vor face petrolul să pară într-adevăr foarte, foarte vechi. Dar, împreună cu acea descoperire a energiei, va veni realizarea în aceste descoperiri – vor fi câteva pentru o perioadă de timp – că există o abundență de energie. Va provoca o redefinire a energiei și o redefinire a abundenței. Există foarte mult acolo.

Imaginați-vă – e aproape atât de simplu – să fiți pur și simplu capabili să extrageți energie din aer, să aveți pur și simplu toată energia de care aveți nevoie. De ce ar suferi cineva? De ce s-ar lipsi cineva de ea, dacă omenirea începe să realizeze fizica fundamentală a energiei? Le va lua un timp să realizeze ceea ce știți voi, lucrurile despre care am tot vorbit în ultimii câțiva ani, dar odată ce se realizează că energia este peste tot și că poate fi extrasă, poate fi adusă înăuntru și aplicată vieții, și că există din belșug pentru toată lumea, de ce ar mai exista acest dezechilibru economic pe planetă?

Așadar, ați putea spune că o mare parte din treaba asta cu coronavirusul, care se petrece, este realmente legată de – e legată de economie, ăsta e lucrul cel mai mare care se va petrece ca rezultat – dar se referă la energie.

Sistemele vor fi transformate – va dura ani și ani. Nu se va întâmpla peste noapte, și vor fi mulți politicieni – lovi-i-ar trăsnetul (Linda chicotește) – care vor pleda pentru vechile căi și vor pune frâne și nu vor înțelege că este timpul pentru gândirea abundentă pe această planetă. Așadar, mulțumesc. Îmi plac aceste întrebări.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Ar trebui să-mi dai o tribună în loc de un bar.

LINDA: Știu! Pot vedea asta. Adamus, acum respiră foarte profund (el respiră profund). În regulă.

ADAMUS: Și ceva de băut.

LINDA: În regulă. O respirație foarte profundă și o băutură. În regulă. Ești pregătit? Bun.

ÎNTREBAREA 10: Adamus, circulă multe teorii conspirative despre virus. Are coronavirusul ceva de-a face cu noile frecvențe de telecomunicații 5G în tehnologie? A fost virusul eliberat intenționat dintr-un laborator în Wuhan pentru a perturba civilizația vestică? Dârele de substanțe chimice lăsate de avioane, împrăștie virusul? 

ADAMUS: (inspiră profund) Da (Linda râde), dacă vreți să credeți asta. Dacă vreți să o credeți, și presupun că e amuzant să o credeți, privind în sus la toate aceste dâre de condensare lăsate de avioane și gândindu-vă că acum – în loc să împrăștie otravă, ele împrăștie virusul. Și presupun că există unii care vor să creadă că a fost un act deliberat pentru a distruge civilizația vestică sau – care era celălalt lucru pe care îl aveai pe listă? Oh, 5G – presupun că asta e tehnologia voastră de telefonie mobilă, tehnologia voastră de nouă frecvență. Da, dacă vreți să credeți asta, atunci e real și apoi vă va afecta. Dar, în realitate, nu, nu este.

Oamenilor le plac conspirațiile. Și, știți, extratereștrii, cei care interferează, erau foarte buni la sădirea teoriilor conspirațiilor, deoarece distrag oamenii. Îi determină să se uite încolo, când ar trebui să se uite încoace. Așadar, conspirațiile sunt o distragere enormă de la adevăr.

De la ceea ce pot vedea energetic, nu există nicio corelație între tehnologia voastră 5G și coronavirus sau orice altceva. Nu există adevăr în asta, că a fost împrăștiat în mod intenționat sau orice altceva, și nu contează. De fapt, nu contează. Chiar dacă ar fi fost împrăștiat intenționat, este vorba de faptul că era timpul pentru asta. Ceva trebuia să se întâmple, și s-a întâmplat să fie un virus minuscul – un virus mititel – care a provocat cea mai mare schimbare de pe planetă pe care am văzut-o vreodată. Un virus mic, minuscul și într-o perioadă scurtă de timp. Știți, când a căzut Atlantida, asta s-a petrecut de-a lungul unei perioade lungi de timp, mii de ani. Uitați-vă la ce s-a petrecut acum într-o perioadă de, cât, 60 de zile, pe planeta voastră.

Așadar, de fapt nu contează cum a ajuns aici. Nu contează dacă a fost pulverizat de avioane sau introdus de o navă spațială extraterestră. E vorba despre faptul că provoacă schimbări pe planetă. Și, da, există un număr mare de decese asociate cu el, dar schimbările care vin din asta în termeni de energie, economie, suveranitate, conștiență și multe alte lucruri, sunt remarcabile la acest moment.

Uitați-vă la implicații, doar ajungând la o înțelegere a mediului vostru înconjurător. Cum s-ar fi putut face asta vreodată – studiile care urmează să aibă loc – printr-o simplă reducere a traficului chiar și cu 20%, a celui aerian cu 80, 90 la sută, efectul pe care îl are asta asupra planetei. Și va pune capăt acestei întregi dezbateri despre schimbările climatice, dacă sunt reale sau nu. Ei vor ajunge să realizeze acum, cu date precise, implicațiile poluării făcute de Vechea Energie asupra planetei. Mulțumesc.

LINDA: Hm. În regulă, așadar...

ADAMUS: Și dacă mai aveți orice alte teorii ale conspirației favorite, trimiteți-le. Poate noi ar trebui să începem teorii ale conspirației (Adamus chicotește).

LINDA: Este interesant că te referi la petrol ca fiind Energie Veche, și literalmente este o energie veche.

ADAMUS: Într-adevăr, nicio coincidență.

LINDA: Hm, daa! În regulă.

ÎNTREBAREA 11: Așadar, Adamus, în special New York-ul, și mai general, Statele Unite, au fost lovite cel mai greu de virus. E vreun motiv pentru asta?

ADAMUS: Ați putea spune, la un nivel superficial, că e deoarece în New York oamenii locuiesc atât de aproape unii de alții, dar o fac și în alte locuri din lume. Nu, motivul real este, din nou, acesta este un virus al economiei și energiei, dar în principal ceea ce lumea va vedea acum, este economia.

New York este probabil centrul pentru economia mondială și, Statele Unite reprezintă probabil cea mai mare putere economică din lume, acum. Așa că, da, absolut, faptul că virusul a lovit atât de rău New York-ul și lovește greu Statele Unite, este în relație directă cu faptul că acesta este un virus economic. Dar are o mulțime de brațe și picioare sau tentacule care ies. Nu e vorba doar despre economie. O să fie vorba despre energie. O să fie vorba despre medicină, în cele din urmă despre inteligența artificială. O să fie vorba despre a dărui și a îngriji și multe, multe alte lucruri despre care se vor scrie multe cărți. Bun. Mulțumesc.

LINDA: În regulă.

ÎNTREBAREA 12: Adamus, cum s-au descurcat Shaumbra din întreaga lume pe parcursul acestor timpuri dificile?

ADAMUS: Cred că am avut mai multe discuții cu Shaumbra în ultimele cinci până la șase săptămâni decât cred că am avut vreodată în tot timpul de când suntem împreună, când m-ați chemat înăuntru, când am vorbit noaptea târziu, și unii dintre voi ați avut anxietate și îngrijorare. Unii dintre voi ați descoperit pur și simplu că, fără prea multe alte lucruri de făcut, mă puteți chema pe mine la o conversație (Linda chicotește). Și unii dintre voi știți că, acum, este un moment atât de important pentru voi, în ajungerea la Realizare.

Una din întrebările cele mai mari care mi se pun când vin la voi în vizită este: “Adamus, ce ar trebui să fac acum? Ce ar trebui să fac acum?” Și răspunsul meu pentru toți este același – nimic. Nu. Acum este vorba pur și simplu de permiterea Realizării voastre.

Shaumbra s-a descurcat deosebit de bine, pentru că voi v-ați pregătit mult. Voi, cred, ați creat distanțarea socială cu mult timp în urmă. V-ați distanțat de familiile voastre. Ați petrecut mult timp singuri. Pentru că cei mai mulți dintre voi ați făcut parte din grupuri și organizații multe, multe vieți, dar în viața chiar de dinaintea acesteia, majoritatea dintre voi ați fost foarte singuri. Cei mai mulți dintre voi au lăsat în urmă toate astea. Ați realizat că bisericile nu urmau să vă ofere răspunsurile. Ați realizat că grupurile spirituale sau alte lucruri, pur și simplu nu urmau să ofere răspunsurile pentru voi. Așa că ați părăsit acele lucruri.

Și în cea mai recentă viață de dinaintea acesteia, ați fost oarecum niște singuratici, ei bine, foarte mult, niște singuratici. În această viață ați încercat să vă “integrați” încă o dată și pur și simplu nu a funcționat. Așa că, pur și simplu, v-ați permis să fiți de unii singuri. Atât de mulți dintre voi nu aveți parteneri și chiar dacă aveți, mențineți o definire clară a propriului vostru spațiu. Atât de mulți Shaumbra nu au copii, pentru că vă dați seama că aceasta ar putea fi o distragere pe calea către propria voastră Realizare, în viața asta.

Mulți dintre voi sunt buni în a vorbi cu alți oameni, dar preferința voastră este realmente să fiți singuri. Aveți nevoie de acel timp să fiți de unii singuri. Cu ani în urmă, când am vorbit prima dată despre a sta pe bancă – pur și simplu să mergeți să stați pe o bancă din parc, de unii singuri – a fost atât de bine primit acest lucru, pentru că deja o făceați. Erați deja în propriul vostru spațiu.

Ați învățat deja cum să aveți grijă de voi. Ați învățat deja că nu aveați nevoie de drama umană de zi cu zi care provine – ei bine, provine de la oameni. V-ați sechestrat deja într-un fel. Ați devenit foarte independenți. Așa că Shaumbra din întreaga lume s-a descurcat remarcabil de bine în timpul acestei perioade. V-ați pregătit pentru asta.

Vă amintiți, când am început sesiunea noastră de azi, am spus: “Este pur și simplu un moment în care să vă amintiți ceea ce știți deja.” Mulți dintre voi au fost într-adevăr atenți, când am spus în urmă cu câțiva ani: “Făceți-vă un stoc de alimente și apă, hârtie igienică și lucruri esențiale, doar pentru cazul în care există întreruperi în sistem,” și au existat cu siguranță. Bine. Mulțumesc.

LINDA: Mulțumesc. În regulă.

ÎNTREBAREA 13: Cum a evoluat organizația Crimson Circle în timpul acestei crize?

ADAMUS: Crimson Circle, destul de bine, într-adevăr. Dar am fost foarte clar cu ei acum câțiva ani, de fapt, s-au făcut aproximativ doi ani, luna trecută, i-am vorbit lui Cauldre într-o noapte, chiar aici, în Kona, și i-am spus în acel moment: “Pregătiți-vă. Pregătiți-vă. Ceva important se va întâmpla peste aproximativ doi ani. Va schimba viața, planeta. Pregătiți-vă pentru că, în trei-cinci ani, veți avea noi valuri de oameni care vin la Crimson Circle”, iar el a luat-o foarte în serios. A împărtășit  cea mai mare parte din asta cu tine, dragă Linda, și cu personalul Crimson Circle, și ei au dat o mare atenție acestui lucru. Au început să lucreze la sistemele lor interne, să facă să funcționeze totul mai eficient, să limpezească vechiul, să facă lucruri precum, cred, să catalogheze și ...

LINDA: Să indexeze.

ADAMUS: ... să organizeze, să indexeze, să pregătească totul, dar să se asigure că toate sistemele interne cu privire la tehnologia voastră, internetul vostru și tot restul vor fi gata. Și, din fericire, ca organizație, ați luat-o foarte în serios și v-ați concentrat pe cei care sunt aici pentru Realizarea lor, în această viață. Ați ignorat mult din celălalt zgomot care este acolo din partea celor care sunt într-adevăr, mai mult hobbyiști și v-ați permis să vă focalizați foarte clar pe aceia care ajung la Realizare.

Întregul personal Crimson Circle – personalul cu normă întreagă și cel cu jumătate de normă – a depus o muncă incredibilă pentru a pregăti totul. Și acum, în cea mai mare parte este gata. Mai aveți puțin de parcurs, dar în cea mai mare parte este gata. Ați suportat asta financiar. Ați trecut prin câteva provocări dificile în ultimele două luni, cu toate acestea. Vă mulțumesc, în mare parte, pentru sprijinul Shaumbrei din întreaga lume.

LINDA: Într-adevăr. Într-adevăr.

ADAMUS: Așadar, când a trebuit să anulați lucrurile și să restituiți, și m-a încântat că ați făcut asta – ați dat înapoi ce a fost luat pentru workshop-urile anulate – erați pregătiți ca asta să meargă mai departe.

Abia ați văzut doar începutul venirii celor noi, doar începutul. Urmează să vină în valuri, în viitor, și veți începe să vedeți mult mai mult din asta, în aproximativ un an. Motivul este simplu. În tot acest timp al pandemiei – îl voi numi timpul virusului, oarecum ca și pe cartea mea Timpul Mașinilor care trebuie scrisă. Ați crede că cineva ar folosi această perioadă liniștită pentru a scrie cartea.

LINDA: Îhm!

ADAMUS: În tot acest timp al virusului, au loc schimbări profunde, imense. Acestea nu sunt neapărat lucruri despre care auziți la știri. Schimbări profunde în care oamenii au timp acum să reflecteze, să meargă în interior și să spună: “Ce vreau cu adevărat de la viață?” Ei nu pot să iasă. Nu se pot distrage. Nu pot merge la locul lor de muncă. Așa că ei sunt acasă și spun: “Ce vreau cu adevărat de la viață?” Asta va da naștere unui proces de căutare pentru ei. Și, din nou, este foarte oportun că tocmai am scos Viața Maestrului 12 – Căi spre Realizare, deoarece, pe măsură ce caută, nu va fi neapărat o cale spirituală. Ar putea fi una dintre multele alte căi despre care am vorbit.

Vor începe să caute și acea căutare îi va duce, în cele din urmă – pe unii dintre ei – la Crimson Circle, unde își dau seama că nu este o organizație spirituală. Nu este doar o organizație ezoterică. Este un grup de Maeștri, din care mulți au ajuns la Realizare în 2020. Este un grup de adevărați Maeștri întrupați pe planetă, care nu scuipă foarte mult makyo, care nu sunt implicați în teoriile conspirației, care sunt Maeștri întrupați adevărați, reali.

Așadar, atunci când vor ajunge aici, vor realiza că nu e vorba doar de a face multe cursuri și a citi multe cărți, a participa la multe întâlniri și a ajunge la noi sisteme de credințe. Vor exista miile de adevărați Maeștri întrupați care sunt pur și simplu acolo, în prezența lor. Asta-i ceea ce va face Crimson Circle pentru cei noi, și asta va face să vină din ce în ce mai mulți.

Așadar, da, într-adevăr, aplaud Shaumbra și Crimson Circle că v-ați pregătit pentru toate astea, că ați fost gata pentru toate astea. Și, pentru cei mai mulți dintre voi, este relativ lin, relativ ușor și, pentru mulți dintre voi, chiar vă bucurați de timpul liniștit de pe planetă. Mulțumesc.

LINDA: Mulțumesc. Și Crimson Circle a fost într-adevăr o organizație incredibilă, nu ai spune?

ADAMUS: Ah, într-adevăr!

LINDA: Absolut.

ADAMUS: Nu aș fi îngăduit să fie altfel.

LINDA: Cu adevărat inspirând conștiința. În regulă…

ADAMUS: Și, am – pentru oricine vine în Crimson Circle, care lucrează pentru sau cu Crimson Circle – am așteptări extrem de mari în legătură cu echilibrul lor energetic și angajamentul lor de a servi Shaumbra. Mă aștept să fie Maeștri, pentru că doar un Maestru poate fi în serviciu.

LINDA: Mulțumesc.

ÎNTREBAREA 14: Așadar, când se va încheia criza COVID-19 și lucrurile vor reveni la normal?

ADAMUS: Lucrurile nu vor reveni niciodată la normal. Pur și simplu nu o vor face.

LINDA: Hm.

ADAMUS: Există un proces prin care trec oamenii într-o situație de genul acesta. Este ca și pașii de acceptare, atunci când cineva urmează să moară, dar acesta este unul de acceptare a marilor schimbări.

În primul rând, ceea ce s-a întâmplat cu atât de mulți a fost că au auzit despre acest coronavirus, dar s-au gândit: “Asta e pe altundeva prin lume. Nu mă va afecta pe mine.” L-au ignorat, într-un fel.

Apoi, pe măsură ce acesta s-a răspândit, au fost în negare: “Ei, este doar o gripă și nu e mare lucru, iar într-o săptămână, vom fi trecut de toate astea. Există doar multă dramă asociată cu asta, acum.”

Ei bine, apoi realitatea începe să se instaleze, ca următoarea etapă, și ei încep să realizeze: “Este aici, și aș putea fi vulnerabil,” indiferent de motiv. “Aș putea intra în contact cu altcineva. Trebuie să încep să îl iau mai în serios.”

Apoi vine stadiul fricii, intrarea în frică și anxietate: “Dar dacă l-aș lua? Și dacă aș muri? Și dacă n-aș fi într-adevăr aici pentru Realizarea întrupată, pentru că îmi voi întâmpina moartea înainte să se întâmple asta?”

Și apoi, în sfârșit, este realitatea: “E aici. Coronavirusul este aici. Schimbă lumea.”

Apoi, este acea următoare etapă de a spune: “Acum, iată-mă. Sunt blocat acasă. Ce-o să fac? Ce vreau să fac cu viața mea?” Și aceștia nu sunt doar Shaumbra, ci mulți, mulți oameni. Nu toți oamenii, dar destui spun: “Nu vreau să mă întorc la acel loc de muncă. La început mi-a fost teamă pentru că nu primesc un salariu” sau “Sunt blocat acasă. Dar realizez acum, că nu mai vreau niciodată să mă întorc acolo. Nu vreau să mă întorc la acel mod de viață al Energiei Vechi. Nu vreau să joc jocurile pe care trebuia să le joc înainte. Nu vreau să trebuiască să merg la întâlniri sau la petreceri sau să fac lucruri pe care, de fapt, chiar nu mi-a plăcut să le fac.”

Atât de mulți oameni ajung la o realizare cu totul diferită. Vor arunca o mulțime de lucruri care au fost în viața lor. Și atunci vor fi cam pierduți pentru puțin timp. Și dacă mergeți în urmă, vă puteți aminti că ați trecut prin lucruri similare în diferite situații, dar ați spus: “Trebuie să dau drumul la toate aceste lucruri vechi. Mă simt pierdut, nu știu ce urmează, dar nu pot să revin la acea cale veche.” Și atunci va începe căutarea lor, căutarea lor care, pe mulți dintre ei, îi va conduce efectiv la Crimson Circle. Deci, sper că am răspuns la întrebarea ta.

LINDA: Da, domnule. În regulă, ultima întrebare?

ADAMUS: Da.

LINDA: În regulă.

ÎNTREBAREA 15: Ce schimbări vor exista în societate ca urmare a crizei COVID-19?

ADAMUS: Schimbările din societate, lucruri despre care deja am vorbit în mare parte, un mare număr de oameni pe planetă care spun simplu: “Ajunge. Nu mă întorc la asta.” Un număr mare de oameni au fost blocați acasă cu familiile lor, care își planifică deja strategia de ieșire odată ce se termină totul – cum să se îndepărteze de familii sau parteneri sau orice este pur și simplu intolerabil. O întreagă schimbare în cariere, locuri de muncă, în a trebui să meargă la un birou, a trebui să efectueze sarcini umile, pentru a face față lipsei de abundență. Acestea sunt schimbări uriașe care vor avea loc în societate, precum și salturi – salturi cuantice – în progresele din medicină și tehnologie și energie.

Urmările vor continua zeci de ani – literalmente, decenii – după ce toate astea se încheie. Ultima întrebare pe care ați pus-o, a fost: ”Cât va dura coronavirusul?” Ei bine, zeci de ani din cauza efectelor ulterioare.

Efectele imediate ale proliferării virusului, cele mai multe dintre acestea se vor termina până la sfârșitul verii, până la sfârșitul lunii august, și de aceea am spus acum câteva luni, să nu vă faceți planuri mari sau nu luați decizii importante timp de șase luni. Până la sfârșitul verii din emisfera nordică, cea mai mare parte a virusului va fi dispărută. Vor mai rămâne cuiburi și va mai fi o reapariție a acestuia la un moment dat. Ar putea fi în toamnă, ar putea fi iarna viitoare, și apoi, dintr-odată, pur și simplu va dispărea. Dintr-odată – și nu prin vaccinări, nu prin testare și nu prin izolare – pur și simplu va fi dispărut de pe planetă. De ce asta? Deoarece conștiința îl va fi mutat. Conștiința va reveni în echilibru. Economia va reveni în echilibru și, dintr-odată, pur și simplu la fel de repede cum a apărut pe planetă, va dispărea. Însă efectele ulterioare, schimbările pe planetă vor continua timp de zeci de ani.

Acum, hai să închidem acest cerc, întorcându-ne la voi. Nu este întâmplător că sunteți aici, chiar acum, în acest timp al virusului, în acest Timp al Mașinilor. Nu a fost întâmplător că v-ați pregătit de vieți, că ați repetat acest lucru – nu detaliile, ci imaginea de ansamblu. Nu este deloc întâmplător. Nu este întâmplător că am vorbit atât de clar în ultimii câțiva ani despre Realizare și apoi, mai recent, despre cum va fi să rămâneți aici, pe planetă, ca un Maestru realizat. Nimic din toate astea nu este o coincidență. Totul se întâmplă chiar acum. De aceea sunteți aici.

Frumusețea este că nu e nimic de care să vă faceți griji, și știu că mintea umană vrea să se îngrijoreze de jobul vostru sau de plata facturilor sau de intrarea în contact cu cineva care are virusul. Nu aveți de ce să vă faceți griji, atâta timp cât permiteți. Nimic de care să vă faceți griji, pentru că ați planificat acest lucru. Știați că vine. Și știați că acum, sunteți chemați – în primul rând de către voi, în al doilea rând de mine și în al treilea rând de către Tot Ceea ce Este – vi se cere să vă permiteți Realizarea acum. Acum. Fără să vă mai uitați la ea ca și cum este undeva în viitor. Este acum. Vi se cere efectiv să vă permiteți Realizarea.

Haideți să respirăm profund cu asta.

Din tot ceea ce transpare pe planetă, nimic nu este o greșeală. Nimic din asta nu e rău. Și acum nu putem nici măcar să aruncăm vina pe intrușii extratereștri. Toate acestea sunt în ordine perfectă, pentru că, așa cum știți, totul este în regulă în întreaga creație.

Cu asta, eu sunt Adamus al lui St. Germain. Vă mulțumesc.

  

Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Cristina Dobrescu, Ana-Maria Labo, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea