CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Lidenskap 2020 Serien

SHOUD 9

av ADAMUS SAINT-GERMAIN, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert i Crimson Circle
2 mai 2020
www.crimsoncircle.com

Oversettelse: Gunn Remø

Korrektur: Evy Finjord Heggelund


Jeg Er den Jeg Er, Adamus av Suverent Domene.


Ah! Velkommen kjære Shaumbra. Velkommen til denne spesielle utgaven av Lidenskap 2020.


Jeg bruker en liten stund her til å puste inn dere alle. Jeg hører at det er noe som kalles for sosial distansering. Vel, jeg liker vanligvis å starte Shoudene med en stor klem til alle Shaumbra, men jeg forstår at det ikke er så passende å klemme akkurat nå. Så la oss bare puste sammen og være sammen mens vi opprettholder suvereniteten vår. I dag er det en spesiell utgave av Shouden. Det er så visst ikke noe vanlig direkte publikum som jeg kan trakassere og provosere slik jeg vanligvis gjør.


LINDA: Adamus, hvorfor begynte denne vinden akkurat da du begynte?


ADAMUS: Fordi jeg har vært kjent for å være en masse varm luft (Linda ler), en stor vind.

Så i dag er det en spesiell utgave, og jeg har bedt Cauldre og Linda om å sette sammen noen spørsmål – spørsmål som jeg har følt inn i fra alle Shaumbra. Før vi går videre, må jeg si at jeg faktisk aldri kunne ha forestilt meg at jeg var her og jobbet med Shaumbra, ble kanalisert av Cauldre, og kunne sitte i en bar og ha på meg vanlige klær i dette tropiske klimaet, det må jeg si. Så det er litt annerledes for meg også.

Når jeg går gjennom dagens spørsmål, må jeg be om at dere føler inn i de mange andre nivåene av det som skjer i samtalen vår. Akkurat nå er det mer enn noe annet en tid for å huske. Huske at dere har øvd på dette veldig lenge. Ingenting av dette er egentlig nytt. Kanskje måten alt dette kom på, alle forandringene på planeten, kanskje det at dere, eller til og med vi, ikke visste om det i utgangspunktet. Men det som egentlig skjer, er en enorm forandring på planeten som aldri før er sett. Alle forandringene i de andre rikene, med stengingen av Arkens Orden, med englefamiliene som løser seg opp, med Gaia som drar, med Jorda som går inn i stillhet en stund, disse tingene visste dere om. Dere visste at noe ville komme til å skje. Dere visste ikke hva som ville fremskynde dette, hvordan det faktisk ble slik, men dere visste at det ville skje. Og dere visste at det ville skje i denne Maskinenes Tid, den tiden vi befinner oss i akkurat nå, den tiden vi snakket litt om i ProGnost sesjonene. Og dere visste at alt viller skje i den tiden dere kom til Realiseringen deres. Dere visste at alle disse tingene ville sammenfalle, og igjen, ingenting av det er egentlig nytt, bortsett kanskje fra den måten det ville komme på. Men det spiller i grunnen ingen rolle.


Dere har øvd på det i mange liv. Det er på en måte som å øve på deres eget fellesskap, på en måte, med dette fellesskapet er med deg selv. Så ingenting av dette er egentlig noen overraskelse. Ingenting av dette er på noen måte en overraskelse, og jeg vil videre si at dette, akkurat nå, er en slik ideell tid for å tillate Realiseringen din. Du har tid for deg selv, har på ingen måte så mange forstyrrelser fra andre mennesker eller fra verden rundt dere – det er tid for å tillate Realiseringen din, og alt du trenger å gjøre er å tillate. Det er det hele. Du trekker pusten dypt og tillater. Så fortsetter du med det du holdt på med. Du fortsetter med livet ditt, bare tillater.


Jeg var i klubben for Oppstegne Mestere nylig, slik jeg ofte er, og de andre Oppstegne Mestrene var veldig interesserte i det som skjer på Jorda. De observerer. Det er som om de følger med for å se hva som skjer med menneskeheten.


De spurte meg; «Så Adamus, hva er det egentlig du ser skje akkurat nå? Hva er det store på Jorda?» Og jeg sa til dem; «Kjære Oppstegne Mestere, det handler ikke så mye om dette koronaviruset, og det handler ikke en gang så mye om økonomien, men det handler om en gruppe Shaumbra – og andre, men jeg bryr meg med Shaumbra – det handler om en gruppe Shaumbra som husker. Akkurat nå er det tiden for Rosenes Frukt. Det er tiden for å huske veien til Realisering. Det er det hele. Det er noe dere har planlagt. Det er noe dere har øvd på. Det er noe som kommer nå. Og jeg sa til mine kjære Oppstegne Mester-kollegaer at jeg ser at det ved slutten av sommeren lett kan vær tusen realiserte mennesker, tusen realiserte Shaumbra, og alt de trenger å gjøre akkurat nå – er ikke å jobbe med det, ikke stresse med det – men simpelthen trekke pusten dypt og blir det.


Dere har brukt liv etter liv etter liv til å jobbe med det, enten det var gjennom spirituelle studier, om det bare var deres egen vei som dere valgte. Dere har brukt mange liv til å vente på den riktige tiden, og nå er den her, Nå er den her. Så en kan si at jeg vil påminne dere, oppmuntre dere disse neste Shoudene, om å stoppe opp og bare tillate. Tillat Realiseringen din.


Spørsmål og Svar

Så jeg har bedt kjære Linda, sammen med Cauldre, om å sette sammen noen spørsmål, for jeg vet at dere tenker på mange ting. Så dette er litt annerledes. Jeg vil ikke gå ut til publikum, for det er ikke noen, og vi går rett til poenget når det gjelder spørsmålene Linda vil lese. Med det, la oss begynne, kjære Linda.


LINDA: Ok.


ADAMUS: Og kan jeg fremdeles kalle deg for Linda av Eesa, selv om englefamiliene er oppløst?


LINDA: Javisst, så lenge det er passende.


ADAMUS: Det er det.


LINDA: Takk. Mange takk. Jeg tror du mener det godt.


ADAMUS: Javisst!


LINDA: Takk. Ok.


SPØRSMÅL 1: Det virker som om ingen så at COVID-19 pandemien kom, inkludert synske og kanaliserte entiteter. Kan du si noe om det?


ADAMUS: Javisst. Når en synsk eller en profet ser inn i fremtiden, ser de egentlig på potensialer, og de blir vanligvis tiltrukket av de potensialene som er nærmest, som de har mest energetisk forbindelse til.


Det var ingen som visste hva som ville føre til dette, men mange var klar over at det ville skje noe på Jorda. Noe måtte forandre seg, og det måtte først og fremst forandre seg fordi det var så mye bevissthet som kom til planeten. Noe måtte forandre alle de andre fastlåste energiene. Noe ville komme og riste opp i ting. Det var mange som forutså en økonomisk kollaps på planeten, men de forsto egentlig ikke hvorfor den kom. Det er derfor så mange simpelthen ikke så dette som kalles for virus. Ikke for å klappe meg selv på ryggen, men jeg er kjent for å gjøre det av og til, eller hvis du vil klappe meg kjære Linda, på ryggen …


LINDA: Å, javisst (hun klapper ham på ryggen)


ADAMUS: … i ProGnost 2014 sa jeg at det ville komme et virus til planeten, og at dette viruset på mange måter ville være ødeleggende. Dette viruset – kuren for det – ville være ukjent, og selve viruset ville være ganske så finurlig. Det faktum at akkurat da de trodde de viste hvordan de behersket det, så ville det mutere, det ville forandre seg, og det ville fortsette en stund. Men jeg visste ikke akkurat når. Jeg visste ikke at det ville bli akkurat dette som kalles for koronavirus 19, for som mange av dere vet, er det like mange virus på denne planeten som det er stjerner på himmelen. Jeg mener, det er en masse virus, så ingen visste nøyaktig hvordan det ville komme. Men mange var klar over at det ville komme forandringer på planeten, og noen forutså faktisk store økonomiske forandringer.


Så en kan ikke si at de synske, spåmenn eller profetene tok feil, det er simpelthen det at de kanskje ikke har sett hele bildet. Og det var faktisk veldig, veldig få som visste at det ville komme som resultat av et bitte lite virus – et bitte lite virus, bare en tøddel, bare et sandkorn på en enorm strand – at det ville starte alt dette og føre til der vi befinner oss akkurat nå. Så det er noe en må forstå, at ingen egentlig kan se den eksakte fremtiden, for selv fremtiden er utsatt for forandring. Der er potensialer og så handler det om hvilke potensialer menneskene velger. Så med det, et godt spørsmål å starte med.


LINDA:

En annen del av det.


ADAMUS: Ja.


LINDA: Det er også noen få Shaumbra som har spurt hvorfor du ikke fortalte oss dette på forhånd.


ADAMUS: (ler) Hvorfor jeg ikke sa det på forhånd. Vel, der er jeg litt uenig med dere. Først og fremst, dersom dere husker for noen år siden, sa jeg at det ville komme et virus til planeten. Jeg kom ikke med noen eksakt dato eller tid, for det vet vi ikke før det faktisk skjer. Det andre er at jeg husker å ha foreslått til alle Shaumbra at dere har et lager, at dere har et par måneders lager av mat og vann og nødvendigheter og selvfølgelig toalettpapir. Det er noe jeg tror Linda har nevnt mange ganger. Så, javisst, jeg har nevnt alt dette.


Og når dere ser tilbake, har jeg snakket om at Arkens Orden ville stenge. Jeg snakket om av-gruppering. Jeg snakket faktisk om mange av disse tingene før de skjedde, men det er ikke så ofte Shaumbra lytter før, vel før det er forestående, slik det er nå. Så takk for det spørsmålet.


LINDA: Ok.


ADAMUS: Og ikke for å klappe meg selv på ryggen igjen, men litt. (Linda klapper ham på ryggen). Takk.


LINDA: Takk.


SPØRSMÅL 2: Så Adamus, når vi nå snakker om å se inn i fremtiden, er der andre kriser eller store skift du har lyst til å fortelle oss om nå, før det skjer?


ADAMUS: Godt spørsmål. Bare en spesiell. Dere vet, Jorda vil ha sine opp- og nedturer, men bare en spesiell, og jeg nevnte det tidligere, at i de kommende årene, i denne maskinenes Tid som dere lever i akkurat nå, med all teknologien, vil det komme et punkt da der er et florerende datamaskin- eller teknologivirus som vil stenge ned ting. Mange datamaskiner vil få problemer, og det en kan kalle for virus. En ser det fra tid til annen nå, i en veldig liten skala, men det vil komme en tid i fremtiden, rundt – jeg vil projisere – om rundt syv år, da det vil bli et virus som tar ut mange datamaskiner og en masse data og en masse lagrede filer. Så jeg vil foreslå overfor Shaumbra, og egentlig alle, at dere forsikre dere om å ha en backup. Jeg tror dere kaller det for en kopi, som er offline, som ikke er forbundet på noen måte – på noen måte – til internett, for viruset vil løpe gjennom internett. Og selv om dere tror det er det en kan kalle for offline lager, hvis der er noen indirekte forbindelse til internett, vil det om mulig slette det. Så backup offline.


LINDA: Wow. Wow.


ADAMUS: Det må det nesten være, for hver gang der er et virus, enten det er biologisk- eller bevissthetsvirus, er det ment for å rebalansere ting. Og om rundt syv år, vil det være behov for å rebalansere en masse teknologi. Og som den leksjonen dere lærer nå, det er på en måte som om dere går gjennom prøven eller forberedelsen til denne computervirus-krisen som vil skje, for å forsikre dere om at alt har backup, din personlige backup av mat og vann og andre nødvendigheter i livet. Så dere går på en måte gjennom en prøve, og, som det dere lærer nå i denne spesielle pandemien, vil det skje en masse endringer. Det vil skje en masse ting, og til syvende og sist vil det komme mye godt ut av det. Så, takk.


LINDA: Adamus, da du begynte å snakke om enorme biblioteker med materiale, informasjon, til og med ting som Crimson Circle, hvordan finner en en fysisk måte for å lagre dette offline?


ADAMUS: Vel, du må spørre teknologiekspertene deres. Jeg er absolutt ingen ekspert på det området.


LINDA: Wow!


ADAMUS: Men det finne måter. Javisst, det finnes måter for backup.


LINDA: Ok. Ok.


ADAMUS: Men det viktige er å forsikre seg om at det er offline, for når noe har backup og det er online, kan det likevel potensielt bli påvirket av dette. Og jeg sier ikke at det så definitivt kommer til skje, men jeg ser at det er et veldig stort potensiale.


LINDA: Det kan en dessverre forestille seg, Så takk for det antar jeg. Ok.


ADAMUS: Ja, neste spørsmål.


LINDA: Nummer tre,


SPØRSMÅL 3: Du sa nylig; «Etter at englefamiliene oppløste seg 4. april 2020, dro mange av englevesenene til den Nye Jorda.» Hva skjer når det gjelder det?


ADAMUS: Hm. Det er veldig interessant, og det er en studie i seg selv. Hva skjer med medlemmer av englefamiliene deres som har dratt til de mange Nye Jordene? Vel, det er litt over 200 Nye Jorder nå, og jeg gir ikke noe eksakt antall, for det er faktisk flere som blir designet og skapt. De fleste i englefamiliene dro dit. Ikke alle, for det er noen som bare velger å vandre rundt i skapelsen akkurat nå, noen formålsløst og fortapt, andre er simpelthen ikke klare for å forplikte seg til en Ny Jord. Disse Nye Jordene er forskjellige på sin egen måte, men de har noen ting felles. Først og fremst så trenger en ikke å bli født inn i en fysisk kropp. Så hvis en lurer på hvordan det skjer, forstill dere som et slags kompresjonskammer, men det er egentlig ikke mekanisk, i hvert fall ikke på en menneskelig måte, men et energetisk kompresjonskammer som en går gjennom for å dra til en Ny Jord. Og de går inn på en side som det en kan kalle for lysvesen eller englevesen, og så kommer de ut på den andre siden av dette kompresjonskammeret som et kvasi-menneske. De har alle egenskapene av biologi uten å måtte bli født.


Vel, de har også evnen til å gå inn i bare den Frie energikroppen uten den menneskelige biologien når de vil, men de fleste av dem opplever akkurat nå hvordan det er å være i menneskelig biologi.


Så det neste spørsmålet en kan stille er: «Vel, hvor gamle er de? Hvis de ikke er født, hvis de ikke er spebarn, hvor gamle er de?» Vel, de er den alderen som de velger. Det er skjønnheten, at det ikke trenger å være aldring på disse Nye Jordene, men en kan velge å oppleve hvordan det er å eldes. Og så er det ingen død slik dere kjenner det på denne fysiske Jorda. Det er ingen sykdommer som får en til å dø. Det er simpelthen et spørsmål om å gå ut. Hvis alt dette høres veldig bra ut, så er det fordi dere bidro til å skape og designe det. Dere tok det aller beste i det menneskelige, slik som naturen. Naturen er frodig på de Nye Jordene. Den er overalt. Du er alltid i naturen (Linda nyser) på de Nye Jordene. Gesundheit.


LINDA: Takk. Beklager.


ADAMUS: Du er alltid i naturen, og blir til og med påvirket av pollen når du er på de Nye Jordene. Dere har tatt det beste av det som var på Jorda – måltider – men en må ikke spise for å få energi eller vitaminer, men simpelthen for å kunne nyte et måltid.


Det finnes ingen jobber på den Nye Jorda, og nå hører jeg applaus. Ingen jobber på den Nye Jorda, og ingen penger. Det er ikke behov for det. De Nye Jordene er en måte for å oppleve Selvet sitt på den aller mest intime og sensuelle måten.


Det er ingen grupper på de Nye Jordene. Det er ingen familier. Det er ingen klubber. Det er ingen organisasjoner. Men vesenene på den Nye Jorda har likevel en masse venner. Med andre ord så har de ikke, og vil ikke ha disse tette båndene. Og igjen, hvis alt dette høres fantastisk ut, er det fordi dere bidro til å skape det. På den Nye Jorda ble en veldig intim med seg selv, og det er egentlig det den virkelige opplevelsen handler om. Der er natur, og der er andre vesener, men dette er som tapet eller baktepper. Dette er dekorasjoner for ens nye virkelighet på den Nye Jorda, for å virkelig komme til seg selv, for å komme inn i sin egen energi og være midt oppe i opplevelsen av sin egen suverenitet.


Vel, noen spurte nettopp om sex, «Hva med sex?» Vel, på de Nye Jordene er sex en veldig viktig egenskap fordi det er her på denne planeten Jorda. Men folk er opptatt med handlingen av å elske med seg selv og lære det skikkelig før de elsker med andre. Det er ingen lov. Det er ingen regel. Det er bare slik på den nye Jorda. Å elske seg selv fysisk, slik Tobias så ofte snakket om på den Seksuelle Energi skolen når det gjelder Aliyah. Å elske seg selv emosjonelt uten skyld eller skam. Å elske seg selv bare for sin væren, sin bevissthet. Å bli dypt forelsket i seg selv. Og det trenger ikke å bare være fysisk, men det kan det være.


Når noen kommer til det punktet og kommer til punktet med å elske seg selv, kan de dele med et annet vesen – uten å gifte seg. Åh, akkurat nå er det ingen ekteskap på de Nye Jordene, og jeg tviler stort på om det noensinne vil bli det. Og ja, du har rett, det finnes ingen advokater på den Nye Jorda (Linda ler). Det er ikke behov for slikt, og dere har omstendelig jobbet med andre for å designe den Nye Jorda med de aller, aller beste egenskapen, som simpelthen er fysisk sensualitet – en sensualitet som går veldig dypt inn i vesenet, som tillater vesenet å forbinde seg med sin egen energi.


Så en kan si at plattformen for den Nye Jorda handler om sensualitet som setter en i en dyp følelse -ikke mentalt – men å føle forbindelse med sin egen energi. De Nye Jordene har ikke vært veldig befolket så lenge. Det har skjedd veldig, veldig nylig, så der pågår fremdeles en masse læring. Der er fremdeles en masse opplevelse, og dette vil fortsette. Men det jeg ikke har sett, og ikke tror jeg vil komme til å se på de Nye Jordene, er ting som sorg og ting som hat og ting som å føle at du må ta noe fra andre. En er ikke bundet av familier eller jobber eller myndigheter eller religion, så det er enormt mye frihet. Og jeg vet at mange av dere er ivrige etter å komme dere dit, men vi har noen ting å gjøre her på Jorda. Og på en måte er dere der. Dere har vært der. Dere bidro til å skape disse stedene. Så, godt spørsmål. Takk.


LINDA: Ok.


SPØRSMÅL 4: Så hvem kommer til den klassiske Jorda, vår planet nå? Kommer de som er første-reisende fremdeles til Jorda?


ADAMUS: Hem. Det var mange nye som kom til denne planeten, åh, de siste tre tiårene spesielt – fire tiår. Mange nye som kom inn som aldri før hadde vært på Jorda. Mange av dem gikk på en måte gjennom en trening eller en forskole før de kom hit for å lære om de menneskelige måtene, og mange av disse har nå dratt. Mange av dem dro før denne pandemien, og mange av dem dro under pandemien. En kan si at de kom hit for å være i menneskehetens Ground Zero, og så ta med seg den opplevelsen og dra til de Nye Jordene for å hjelpe til med å undervise andre og dele med dem hvordan den Klassiske eller Gamle Jorda var.


Akkurat nå er det – og i kort fremtid – vil det ikke komme nye til planeten. Så alle de som reinkarnerer vil være slike som har vært her før og som fortsetter sekvensen med livene sine på denne planeten. Så for å svare på spørsmålet ditt, er det i grunnen ingen av de nye som kommer til planeten akkurat nå. Dette kan åpne seg senere, men det er tid for at de som var i inkarnasjonssyklusen å komme tilbake og fullføre inkarnasjonene sine på planeten.


Det dette og til syvende og sist betyr, er at det er en reduksjon i befolkningen. Det vil først gå opp litt for det begynner å gå ned. Og dere vil se at til og med noen av de som har vært i inkarnasjonssyklusen på den gamle – denne planten Jorda – nå vil dra til de Nye Jordene, for det er på en måte mye enklere der. Jeg mener, opplevelsen er ikke like intens på noen måte som den er her. Men på en måte er det en mye lettere opplevelse. Så akkurat nå kan dere gå ut fra at alle som blir født på denne Klassiske Jorda har vært her før. Takk.


SPØRSMÅL 5: Så hva skjer i de Nære Jordrikene?


ADAMUS: I de Nære Jordrikene.


LINDA: I de Nære Jordrikene.


ADAMUS: Hva som skjer i de Nære Jordrikene? Vel, i DreamWalk Death – som vi snart skal oppdatere – I DrømmeVandrer Død, er det det som vi kaller for de Nære jordrikene. De nære Jordrikene er ikke-fysiske, men forestill dere at det på en måte er som en sky rundt planeten Jorda. Jeg mener, det er ikke på Jorda, men det ligner veldig. Det er hit de fleste folk drar mellom livene. Tidligere, spesielt frem til for noen hundreår siden, forlot en ofte det fysiske livet på denne planeten og dro tilbake til det vi kaller for Blomsterbroen og tilbake til englefamiliene. Men nå drar nesten alle vesener til de Nære Jordrikene.


De Nære Jordrikene ligner veldig, veldig på denne jorda. Nesten alle fremstår som i en fysisk kropp, og den Nære Jorda er et sted de drar før de kommer tilbake til enda en inkarnasjon, og vanligvis drar de til det stedet i den Nære Jorda som resonerer mest med de problemene de hadde i dette livet.


Så det dette betyr, er at hvis du var alkoholiker i dette livet, døde som alkoholiker, vil du sannsynligvis dra til en bar i de Nære Jordrikene (Linda ler). Seriøst, for det er der du har en energetisk forbindelse, en energetisk resonans. Hvis du var veldig hengiven jøde i dette livet, vil du sannsynligvis dra til et jødisk sted i de Nære Jordrikene. Hvis du var veldig, veldig forbundet til familien din, den biologiske familien din i dette livet, vil du sannsynligvis møte dem igjen i de nære Jordrikene.


Så de fleste drar til de Nære Jordrikene nå. Men en kan si at der er nye korridorer, nye steder i de Nære Jordrikene akkurat nå som på en måte er for en hurtig reinkarnasjonssyklus, for å komme til Realisering. Det er for de mer bevisste vesenene, at de drar dit for å egentlig – de vil lære om inkarnasjonene sine, fortiden sin, de vil lære om hvordan de nå kan avslutte dette. Så der er mange flere ressurser nå kan en si i de nære Jordrikene.


De Nære Jordrikene pleide å være veldig klare og åpne. Det er på en måte som et sted for hvile og avslapping før du kom tilbake til enda et liv. Men spesielt det siste, åh, århundret og de siste tre eller fire tiårene, ble de på en måte veldig overfylt, og jeg har brukt ordet forurenset. De fikk en masse mørke energier, fordi de som hadde dødd dro dit og egentlig ikke gjorde noe forsøk på å fornye seg før neste liv. Så ble de sugd tilbake til enda en inkarnasjon. Jeg mener, selv uten et egentlig bevisst valg. De ble bare trukket inn, nesten som en magnetisk tiltrekning, tilbake til enda et liv. Så det var aldri tid for ro og refleksjon og virkelig gå gjennom sin egen reise. Men nå begynner dette å forandre seg igjen. Med alle de andre tingene som har skjedd i kosmos, begynner selv dette å forandre seg igjen. Men de Nære Jordrikene har vært ganske overfylt en stund, og er ikke et sted jeg nødvendigvis ville dratt mellom livene, ikke være på de fleste av disse stedene. Takk.


SPØRSMÅL 6: Du sa også at den utenomjordiske innblandingen ikke lenger var mulig. Hvor dro de utenomjordiske?


ADAMUS: Ja, og da jeg sa utenomjordiske, vil jeg være mer spesifikk. Jeg antar at vi alle er utenomjordiske. Vi kommer alle fra andre steder. Men jeg snakker om vesener som aldri valgte å ta på seg en fysisk inkarnasjon, virkelig gå inn i planeten, gjøre det vi som mennesker gjør. De kom ofte fra de andre rikene – fysiske og ikke-fysiske, men mest ikke-fysiske – og de hang på en måte rundt i Jordas periferi. De kom ikke ned hit og tok på seg kropp og gikk gjennom inkarnasjoner, de hang bare rundt.


Så en kan spørre; «Vel, hvorfor hang de rundt? Hva var formålet?» Vel, det var så visst ikke for å redde menneskeheten. Grunnen til at de hang rundt var først og fremst for å få energi. De fikk energi fra menneskelig drama, kriger. Og ja, en kan på en måte få følelsen av at en får energi fra det, spesielt hvis en bidrar til å starte disse tingene eller gjenta dem, holde dem i gang. Så de utenomjordiske hang rundt, og de oppdaget at mange mennesker var veldig sårbare og trodde at de utenomjordiske var her for å redde planeten. Vel, hvis det var slik, ville planeten ha blitt reddet for lenge siden, og for det andre, det er ingenting å redde planeten fra. Det er simpelthen ingenting. Menneskene går gjennom opplevelsene sine.


Så med alle skiftene som pågår kort etter at Arkens Orden annonserte at den stengte, ble de utenomjordiske nektet å være her lenger. Tidligere fikk de lov, for det var simpelthen en del av hele opplevelsen. Det var del av å tillate alle energiene. Men nå tar menneskene mer og mer ansvar for planeten, spesielt med Gaia som drar, og spesielt med det dere går gjennom nå. De utenomjordiske, innblanderne som jeg vil kalle dem, er i grunne bannlyst her, og det er noen måter det blir gjort energetisk på slik at de simpelthen ikke lenger kan forstyrre planetens måter.


Noen av dem prøver å holde seg her, men oppdager at det nesten er umulig. Andre drar av sted til de andre rikene og prøver å finne andre steder å dra for å forårsake visse nivåer av kaos, og noen få av dem som nå forstår at englefamiliene deres har løst seg opp, drar til noen av de Nye Jordene.


Men dette var slike som var ute etter å nære seg på at menneskeheten skapte drama. Og også, i stedet for å komme hit til planeten for å oppdage, la oss si elske seg selv, prøvde de bare å finne kjærlighet gjennom andre mennesker. De trodde kanskje til og med at kjærlighet var en del av den fysiske kroppen. De prøvde egentlig å finne svar på ganske så innviklete måter der de brukte mennesker, og da de gjorde det, førte det opp gjennom årene til en masse konflikter og en masse kamper. Jeg har snakket om dette i Angels and Aliens som vi gjorde i Polen. De nøt å skape problemer der de kunne, og de hang seg generelt på mennesker som var sårbare og sultne på makt.


Jeg har aldri vært tilhenger av innblanderne som jeg kaller dem. Noen ganger refererer jeg bare til dem som utenomjordiske, men de er innblandere – for de har brakt lite, om noe, godt til planeten. Jeg ser på dem som feiginger, for de kommer ikke ned hit slik dere har gjort og tar på seg fysisk kropp og glemmer hvem en er og hvor en kommer fra. De sitter på sidelinjen. De blander seg inn, og de tar energi som de faktisk ikke har rett til. Så de er egentlig universets feiginger. Jeg er veldig skuffet over at menneskene på noen måter har valgt å lytte til dem, og andre har faktisk valgt å kanalisere dem. Og jeg vet at min stilling er ganske sterk, men jeg føler veldig sterkt for dette.


Det krever utrolig mye mot for hvilket som helst sjelevesen å komme hit og gå gjennom inkarnasjoner. Det krever utrolig mye mot å gå inn i dypet av Selvet sitt for å oppdage suvereniteten sin, energien sin og bevisstheten sin. De som bare roper og skriker fra sidelinjen, som blander seg inn når det gjelder menneskene som virkelig prøver å komme til sitt eget vesen, ser jeg på som absolutte feiginger, og dette vil komme ut til riktig tid. Akkurat nå er jeg ikke den mest populære i mange sirkler rundt om på planeten, og til og med noen som ikke er på planeten, men dette vil komme frem en gang. Takk.


Og Cauldre kan føle at hans eget bryst og hjerte ekspanderer, litt uro når jeg sier disse ordene. Men dere, mange av dere, Shaumbra, vet allerede dette, og andre til komme til å forstå hva som har skjedd med all innblandingen, alle spillene de har spilt, og de ekte feigingene som de er. Takk.


LINDA: Takk.


ADAMUS: Hm!


LINDA: Takk.


SPØRSMÅL 7: Mange mennesker har dødd som følge av Covid …


LINDA: Er du sikker på at du er ferdig?


ADAMUS: Ja, ja, kom igjen.


LINDA: Ok.


SPØRSMÅL 7 (fortsetter): Mange mennesker har dødd som følge av Covid-19. Var det en vilkårlig død? Eller var det på en måte en grunn til at de dro?


ADAMUS: Når vi nå sitter her i dag på denne mai-Shouden, er der rundt 3000.000 tilfeller av dette viruset på planeten, og litt over 200.000 mennesker har dødd på grunn av dette. Det er ikke tilfeldig. Det er ikke bare slik at noen tilfeldigvis fikk det som ikke skulle. Det var et stort antall mennesker som var klare til å forlate planeten. Det var noen som en kan si bare var midlertidig besøkende her, som uansett ikke ville ha blitt gjennom alle inkarnasjonssyklusene. Det var noen som simpelthen var klare til å dra, ville dra, og bare trengte en vei ut.


Så det er ingenting tilfeldig ved alt dette, og hver og en av dem som har fått dette og dødd på grunn av det burde æres, og ikke i sorg, for denne sorgen går gjennom. Når de drar til den andre siden, holder det dem tilbake hvis de føler denne sorgen. De burde æres for å ta på seg dette. Og noen gjorde det av egne, personlige grunner, men samtidig også av heroiske grunner, for det som vil bli lært for å forstå dette viruset, intense forsøk når det gjelder teknologi og medisin. Det som vil bli lært om den menneskelige biologien vil være fantastisk. Oppdagelsene som vil komme, ikke bare i løpet av de neste seks månedene eller et år, men i årene som kommer når det gjelder hva som egentlig skjer med biologien, og hva som snakker til alle de biologiske elementene – alle celler, alle kromosomer og alle organer. Det er i grunnen anayatron som vi har snakket om i samtalene våre. Men de vil komme til å forstå kroppens kommunikasjonsnettverk, og dette vil akselerere kuren for kreft veldig …


LINDA: Wow.


ADAMUS: … som et resultat av den forskningen som blir gjort på koronaviruset.


LINDA: Wow!


ADAMUS: Hm.


LINDA: Ooh! Wow! Ok.


SPØRSMÅL 8: Oljeprisene ble nylig lavere enn noensinne. Er dette relatert til alt annet som foregår?


ADAMUS: Det viktige er å huske at alt alltid henger sammen. Det er ingen tilfeldigheter noe sted, selv om det noen ganger er vanskelig å forbinde ting. Men se på hva som skjedde da Linda stilte spørsmålet. Oljeprisene er historisk lave. Gjennom Cauldre og noen andre har jeg hørt at de faktisk betaler folk for å ta oljen. Vel, dette vil ikke vare for alltid selvfølgelig, men det er veldig symbolsk for det som skjer på planeten.


Se på det energetisk. Hva er olje? Vel, det er energi. Det er drivstoff. Det er den måten den moderne verden har blitt drevet på i nesten et århundre. Det er kraft. Det er også veldig gammelt og rått. Det er en grunn til at de kaller det for råolje. Det er tid for ny energi på denne planeten, og en av mine største gleder var å se at prisen på olje gikk til null eller under, for det sa at menneskene faktisk er veldig klare for å foreta den forandringen, komme bort fra gammel energi, komme bort fra – egentlig så er ikke olje bare døde dinosaurer, det er de døde slektningen deres som dere fyller på bensintanken og bruker til å drive det moderne livet.


Så det er tid for å gå bort fra alt det. For meg var det en av de største indikatorene på at menneskeheten er klar for ny energi, og jeg snakker ikke om sol eller vind. Det er midlertidige bandasjer på dette. Men jeg snakker om klar til å forstå hva energi er. Når gammel energi har en verdi på null, så er menneskeheten klare til å begynne å forstå hva vi har snakket om i årevis nå – hva energi egentlig er, og det faktum at energi er åpent og fritt tilgjengelig.


Som resultat av alt dette, følg med på noen av oppdagelsene som blir gjort nå relatert til hva energi egentlig er, og følg med på en enorm bevegelse bort fra petroleums-basert energi som verden bruker. Og en skulle tro at fordi prisen er så lav nå, har alle råd til å bruke det, men det kommer til å være motsatt. Det har skjedd et skift disse siste månedene på planeten som har å gjøre med selve energien. Og jeg kan si, og jeg sier det hele tiden i Klubben for Oppstegne Mestere; «Se hva denne Shaumbra-gruppen gjorde. De, sammen med noen andre, men min gruppe bidro til å bringe en ny forståelse for energi til en planet, til det punktet da det fikk oljeprisen ned til null.


Javisst, de vil gå opp igjen en liten stund, men menneskeheten vil til slutt gå bort fra olje, noe som er bra, for oljeforsyningene begynte å bli veldig, veldig lave. De finner andre måter å gjøre det på gjennom skiferolje og noen andre ting, men den generelle forsyningen av olje kan ikke opprettholde vekstraten på planeten, forbruksraten på planeten i det tempoet som har vært. Så det skjer fantastiske ting i livene deres nå, i tiden deres for Realisering. Takk.


LINDA: Takk.


SPØRSMÅL 9: Så hva vil skje med verdensøkonomien? Vil den komme seg snart?


ADAMUS: Verdensøkonomien – koronaviruset, det energetiske designet bak det, det energetiske formålet, var en rebalansering av økonomien. Der er mange, mange lag og nivåer, andre ting som vil skje underveis, slik som medisinske gjennombrudd og teknologiske gjennombrudd og andre ting. Men akkurat nå vil påvirkningen på økonomien komme til å vare i flere tiår.


Det er en tid for å tenke seg om. Vel, her har vi plutselig en dramatisk vekst i arbeidsløshet, bokstavelig talt over natta, og de må vurdere; «Vel, hvordan kan vi forhindre dette i fremtiden?» De må revurdere jobber og pengeutveksling, og – vel, jeg sier ikke at dere skal velge politisk side når det gjelder ting som helsevesen – men helsevesenet må revurderes sammen med alt dette. Skattesystemer og distribusjonssystemer må revurderes.


I kjernen av dette trengs det å komme til forståelsen for, og jeg tror det vil komme, at det ikke er begrensninger i overflod. Det er ikke slik at overflod bare er dette store (lille), men kravet om det er så stort (større). Overflod er stor (veldig stort, dytter til Linda), Å, beklager.


LINDA: Ikke noe problem. Nei, nei, nei, Ikke noe problem.


ADAMUS: Overflod er veldig stort. Det er plenty overflod til alle, og det er den tankegangen som må skje. Ikke den begrensede tankegangen som sier; «Det er bare så og så mye gull i Fort Knox. Det er bare så og så mye mat på markene. Det er bare så og så mye olje på tankene.» En helt ny forståelse for overflod, og det er derfor jeg har vært beinhard overfor Shaumbra – insistert og alt annet – hvis du ikke har overflod, så er du ikke klar for Realisering, for du lever fremdeles i begrensning, selvpåført begrensning. Og jeg har insistert på dette, for der er en overflod av energi, og den er din.


Menneskeheten kommer til å revurdere hele dette problemet med overflod på mange nivåer. Det handler ikke bare om hvordan en kan omdistribuere en liten mengde til de mange folkene, for det er ikke overflods-tankegang. Overflodstankegang er å forstå at det blir dyrket nok mat på planeten til å brødfø to eller tre ganger nivået av folk, eller det burde det være. Jordbrukssystemet er veldig effektivt, men kan bli enda mer effektivt. Det er overflod på mat.


Det er overflod på alt, hvis menneskene tillater det, hvis de velger det. Vel, de sier kanskje; «Vel, men marka er bare så stor.» Vel, det er begrenset tankegang. De sier kanskje; «Det er bare så og så mye penger i banksystemet.» Det er begrenset tankegang. Det kommer til å kreve store tenkere, ut-av-boksen tenkere, for å forstå at det er overflod overalt, og at alle har rett til det hvis de velger det, hvis de tillater det inn i livene sine. Og noen gjør kanskje ikke det. Noen vil det kanskje ikke, akkurat slik noen Shaumbra fortsatt insisterer på mangel i stedet for overflod. De tror at det er noe galt med å ha en fin bil eller et fint hus. Det er en veldig gammel, begrenset tankegang.


Som vi snakket om tidligere når det gjelder olje, og jeg sa at det ville bli oppdagelser relatert til energi som resultat av all denne intense forskningen og utviklingen som skjer nå, oppdagelser når det gjelder energi som vil få olje til å se veldig, veldig gammelt ut. Men sammen med den oppdagelsen av energi vil det komme en forståelse i disse oppdagelsene – det vil bli en rekke av dem i løpet av en periode – om at der er overflod av energi. Det vil føre til en redefinering av energi og redefinering av overflod. Det er mye der. Forestill dere – det er nesten så enkelt – bare å være i stand til å trekke energi ut av løse lufta, bare ha den energien du trenger. Hvorfor skulle noen lide? Hvorfor skulle noen være uten, hvis menneskeheten begynner å forstå kjernefysikken i energi? Det vil ta dem en stund å forstå det dere vet, det vi har snakket om de siste årene, men når en forstår at energi er overalt og at den kan trekkes ut, at den kan anvendes i livet, og at det er nok av den til alle, hvorfor skulle det da være økonomisk ubalanse på planeten? Så en kan si at en stor del av dette koronaviruset som pågår har sammenheng med – det har sammenheng med økonomi, det er det største som vil komme som resultat – men det er relatert til energi.


Systemet vil bli omarbeidet i – det vil ta årevis. Det vil ikke skje over natta, og det kommer til å være en masse politikere, de blir kanskje truffet av lynet (Linda ler) – som vil argumentere for de gamle måtene og holdet tilbake og ikke forstå at det er tid for overflodstankegang på denne planeten. Så takk. Jeg elsker disse spørsmålene.


LINDA: Ok.


ADAMUS: Du burde gi meg en bruskasse i stedet for en bar.


LINDA: Jeg vet! Jeg kan se det. Adamus pust nå dypt (han puster dypt). Ok.


ADAMUS: Og en drink.


LINDA: Ok. God og dyp pust og en drink. Ok. Klar? Ok.


SPØRSMÅL 10: Adamus, det er en masse konspirasjonsteorier når det gjelder viruset. Har viruset noe å gjøre med det nye 5G mobilnettet? Ble viruset med hensikt sluppet fra et laboratorium i Wohan for å forstyrre den vestlige sivilisasjonen? Sprer kjemikaliene fra fly viruset?


ADAMUS: (puster dypt) Ja (Linda ler) hvis du ønsker å tro det. Hvis du ønsker å tro det, og jeg antar at det er morsomt å tro det, se opp på disse jet-stripene og tro at det nå i stedet for å spraye gift sprer koronavirus. Og jeg antar at det er noen som ønsker å tro at var en overlagt handling å ødelegge den vestlige sivilisasjonen, eller – hva var det andre på listen din? Åh, 5G – jeg antar at det er mobilteknologien deres, den nye frekvens-teknologien. Ja, hvis du ønsker å tro det, så er det virkelig, og da vil det påvirke deg. Men i virkeligheten, nei, det er det ikke.


Folk elsker konspirasjoner. Og dere vet, de utenomjordiske, de som blander seg inn, var skikkelig gode til å plante konspirasjonsteorier, for det distraherer folk. Det får dem til å se dit bort, når de burde se hit inn. Så konspirasjoner er en stor distraksjon bort fra sannheten. Ut fra det jeg ser energetisk, er det på ingen måte noen sammenheng mellom 5G teknologien deres og koronaviruset eller noe annet. Det er ingen sannhet i dette med at det er sluppet med hensikt eller noe annet, og det spiller ingen rolle. Det spiller faktisk ingen rolle. Selv om de ble sluppet med hensikt, er det et faktum at det var tid for det. Noe måtte skje, og det som skjedde var at det bitte lite virus – bitte lite virus – som har ført til den største forandringen på planeten som jeg noensinne har sett. Et bitte, bitte lite virus, og i løpet av en kort periode. Dere vet, da Atlantis falt, skjedde det i løpet av en lang periode, tusenvis av år. Se på hva som skjedde nå i løpet av en periode på 60 dager på planeten deres.


Så det spiller faktisk ingen rolle hvordan det kom dit. Det spiller ingen rolle om det ble sprayet av fly eller brakt inn av utenomjordiske romskip. Det er det faktum at det fører til forandringer på planeten. Og ja, det er et stort antall dødsfall i forbindelse med dette, men forandringen som kommer fra dette når det gjelder energi, økonomi, suverenitet, bevissthet og mange andre ting, er bemerkelsesverdige i denne tiden.


Se på følgene når det bare gjelder det å komme til forståelse for miljøet deres. Hvordan kunne det ha blitt gjort - studiene som vil skje, ved en enkel reduksjon av trafikk på 20 prosent, luftfart med 80, 90 prosent, den effekten det har på planeten. Og det kommer til å sette en stopper for hele denne debatten om klimaforandringer er reelle eller ikke. De kommer nå til å forstå, med presise fakta, disse virkningene av gammel energi forurensing på denne planeten. Takk.


LINDA: Hm. Ok, så …


ADAMUS: Og hvis du har noen andre favoritt-konspirasjonsteorier, send dem inn. Kanskje vi skulle begynne med konspirasjonsteorier (Adamus humrer).


LINDA: Det er interessant at du referer til olje som gammel energi, og det er bokstavelig talt gammel energi


ADAMUS: Javisst, ingen tilfeldighet.


LINDA: Hm, yipes! Ok.


SPØRSMÅL 11: Så Adamus, New York spesielt, og USA mer generelt, Har blitt hardest rammet av viruset. Er det en grunn til det?


ADAMUS: En kan si at det på et overflatenivå er fordi de i New York bor så tett sammen, men det gjør de også i andre deler av verden. Nei, den egentlige grunnen er, igjen, at dette er et virus av økonomi og energi, men det verden primært ser nå, er økonomi. New York er kanskje senteret for verdensøkonomien, og USA er kanskje den største økonomiske makten i verden akkurat nå. Så ja, så absolutt, det faktum at viruset treffer New York så hardt, og USA, har direkte forbindelse med at dette er et økonomisk virus. Men det har en masse armer og tentakler som går ut. Det handler ikke bare om økonomi. Det kommer til å handle om energi. Det kommer til å handle om medisin, til og med kunstig intelligens. Det kommer til å handle om å dele og bry seg og mange, mange andre ting som det vil bli skrevet mange bøker om. Fint. Takk.


LINDA: Ok.


SPØRSMÅL 12: Adamus, hvordan har Shaumbra rundt om i verden hatt det i disse vanskelige tidene?


ADAMUS: Jeg har snakket mer med Shaumbra de siste fem til seks ukene enn jeg tror jeg har gjort i hele den tiden vi har hatt sammen, dere har tilkalt meg, vi har snakket sent om natta, og noen av dere er urolige og bekymret. Noen av dere har bare oppdaget at med ingenting annet å gjøre, kan dere tilkalle meg for å ta en prat (Linda ler). Og noen av dere vet at det akkurat nå er en veldig viktig tid for at dere kommer til Realiseringen deres.


Et av de største spørsmålene jeg blir stilt når jeg besøker dere er «Adamus, hva burde jeg gjøre nå? Hva burde jeg gjøre nå?» Og svaret mitt til dere alle er det samme – ingenting. Nei. Akkurat nå er det bare å tillate Realiseringen din.


Shaumbra har gjort det veldig bra, for dere har hatt en masse trening. Jeg tror dere har skapt sosial distansering for lenge siden. Dere har distansert dere fra familiene. Dere har tilbrakt en masse tid alene. De fleste av dere har vært en del av grupper og organisasjoner i mange, mange liv, men i livet like før dette, var de fleste av dere alene. De fleste av dere la alt det bak dere. Dere forsto at kirkene ikke ville gi svarene. Dere forsto at spirituelle grupper eller andre ting bare ikke ville gi dere svarene. Så dere la fra dere disse tingene.


Og i de siste livene før dette, var dere på en måte en slags enstøinger, vel, veldig enstøinger. I dette livet prøvde dere å passe inn igjen, og det fungerte bare ikke. Så dere tillot simpelthen dere selv å være for dere selv. Veldig mange av dere har ikke partnere, og selv om dere har det, opprettholder dere et en klar definisjon av deres eget rom. Veldig mange shaumbra har ikke barn, for dere forsto at det ville være en distraksjon i dette livet i forhold til Realisering.


Mange av dere er flinke til å snakke med andre folk, men preferansen er egentlig å være for dere selv. Dere trenger denne tiden for dere selv. For flere år siden, da vi begynte å snakke om å benke seg – bare gå og sette seg på en parkbenk for dere selv – ble det veldig godt mottatt, for dere gjorde det allerede. Dere var allerede i deres eget rom.


Dere har allerede lært å ta vare på dere selv. Dere har allerede lært at dere ikke trenger det daglige, menneskelig dramaet som kommer fra – vel, det kommer fra mennesker. Dere hadde på en måte allerede avsondret dere. Dere har blitt veldig uavhengige. Så shaumbra rundt om i verden har gjort det bemerkelsesverdig bra i denne tiden. Dere var forberedt på det.


Husker dere da vi begynte på dagens sesjon? Jeg sa; «Det er bare en tid for å huske det dere allerede vet. Mange av dere tok det bokstavelig på alvor da jeg for en del år siden sa; «Ha et lager av mat og vann, toalettpapir og nødvendigheter for hånden i tilfelle det skulle oppstå forstyrrelser i systemet», og det har det så visst vært. Fint. Takk.


LINDA: Takk. Okay.


SPØRSMÅL 13: Hvordan har Crimson Circle organisasjonen gjort det i denne krisen?


ADAMUS: Crimson Circle har så visst gjort det veldig bra. Men jeg var veldig klar overfor dem for noen få år siden, faktisk var det rundt to år siden forrige måned, jeg snakket til Cauldre en kveld, her i Kona, og jeg sa til ham; «Gjør dere klare. Gjør dere klare. Noe stort kommer til å skje om rundt to år. Det kommer til å bli livsforandrende, planetforandrende. Gjør dere klar, for i løpet av tre til fem år kommer dere til å ha nye bølger av folk som kommer til Crimson Circle.», og han tok det til seg. Han delte det meste av det med deg kjære Linda, og med staben, og de tok det til seg. De begynte å jobbe med de interne systemene, fikk alt til å gå mer effektivt, renset ut de gamle tingene, som, tror jeg, katalogisering og …


LINDA: Indexing.


ADAMUS: … organisering, indeksering, få alt klart, forsikre seg om at alle de interne systemene når det gjelder teknologien deres, internett og alt annet var klart. Og heldigvis har dere tatt det til dere som organisasjon, og dere har satt fokus på de som er her for Realiseringen sin i dette livet. Dere har ignorert mye av den andre støyen som er der ute fra de som bare er mer lobbyister, og dere har tillat fokuset å være veldig klart når det det gjelder de som kommer til Realisering.

Hele staben - de heltidsansatte og deltids-staben – har gjort utrolig mye hardt arbeid for å gjøre alt klart. Og nå er det meste det. Det gjenstår litt, men det meste er klart. Dere har klart dette finansielt. Dere kom gjennom noen vanskelige utfordringer de siste par månedene når det gjelder alt dette. I stor grad takket være støtten fra Shaumbra rundt om i verden.


LINDA: Sant. Sant.


ADAMUS: Så når dere måtte kansellere ting og refundere, noe jeg var glad for at dere gjorde – gi tilbake det som var betalt for de kansellerte workshopene – var dere klare for at dette skulle gå fremover.

Dere har bare sett den spede begynnelsen av de nye som kommer inn, bare begynnelsen av det. Det vil komme inn bølger i fremtiden, og dere vil begynne å se mye mer av det om rundt et år. Grunnen er enkel. I denne pandemitiden – jeg vil kalle det for virustiden, på en måte som min Maskinenes Tid bok som må bli skrevet. En skulle tro at noen ville bruke denne stille tiden til å skrive boken.


LINDA: Ahem!


ADAMUS: I hele denne tiden med viruset, er det utrolig dype forandringer som skjer, Dette er ikke ting dere hører om på nyhetene. Dype forandringer der folk nå har tid til å reflektere, gå på innsiden og si; «Hva vil jeg egentlig ha ut av livet?» De kan ikke gå ut. De kan ikke distraheres. De kan ikke gå på jobb. Så de er hjemme og de sier; «Hva vil jeg egentlig ha ut av livet?» Det er starte en søkeprosess for dem. Og igjen, det er veldig tidsriktig at vi akkurat kom ut med Master’s Life 12 Pathways to Realization, for det vil ikke nødvendigvis være en spirituell vei. Det kan være en av de mange andre måten det snakkes om.


De kommer til å begynne å lete, og den letingen vil til slutt føre dem – noen av dem – til Crimson Circle, som de forstår ikke er en spirituell organisasjon. Det er ikke en esoterisk organisasjon. Det er en gruppe Mestere, mange som kom til Realisering i 2020. Det er en gruppe virkelig legemliggjorte Mestere på planeten som ikke spytter ut en masse makyo, som ikke er involvert i konspirasjonsteorier, som er virkelig gode og oppriktige legemliggjorte Mestere.


Så når de kommer dit, vil de forstå at det ikke handler om å ta en masse kurs og delta på en masse møter og komme til noen nye trossystemer. Det vil være de tusenvis av virkelig legemliggjorte Mestere som bare er der med sin tilstedeværelse. Det er det det kommer til å gjøre for de nye, og det vil bringe flere og flere og flere til å komme.

Så javisst, jeg applauderer Shaumbra og Crimson Circle for å ha forberedt alt dette, for å ha gjort klart alt dette. Og for de fleste av dere, er det faktisk relativt smidig, relativt enkelt, og mange av dere nyter den stille tiden på planeten. Takk.


LINDA: Takk. Og Crimson Circle har virkelig vært en fantastisk organisasjon, vil du ikke si det?


ADAMUS: Ah, javisst.


LINDA: Så absolutt.


ADAMUS: Jeg ville ikke hatt det på noen annen måte.


LINDA: Det inspirerer virkelig bevissthet. Ok …


ADAMUS: Og – alle som kommer inn i Crimson Circle, jobber for eller med Crimson Circle – jeg har utrolig høye forventninger til deres energetiske balanse og forpliktelse når det gjelder å tjene Shaumbra. Jeg forventer at de er Mestere, for bare en Mester kan være i tjeneste.


LINDA: Takk.


SPØRSMÅL 14: Så når vil koronakrisen ta slutt og vi kommer tilbake til normalen?


ADAMUS: Ting vil aldri gå tilbake til normalen. Det vil de bare ikke.


LINDA: Hm.


ADAMUS: Folk går gjennom en prosess i en situasjon som dette. Det er på en måte som stegene når en aksepterer at noen er i ferd med å dø, men dette handler om å akseptere store forandringer. Det som først skjedde da folk hørte om koronaviruset, tenkte de at det var et annet sted i verden, at det ikke ville påvirke dem. De ignorerte det på en måte.


Så, da det spredte seg, var de i fornektelse; «Vel, det er bare en influensa, og det er ikke noe stort, og i løpet av en uke kommer vi gjennom alt dette. Det er bare en masse drama assosiert med det akkurat nå.»


Vel, så satte virkeligheten inn som neste stadium, og de begynner å forstå; «Det er her, og jeg kan være sårbar» av en eller annen grunn.» Jeg kan komme i kontakt med noen andre. Jeg må ta det mer seriøst.


Så kommer fryktstadiet, en går inn i frykt og uro. «Hva om jeg får det? Hva om jeg dør? Hva om jeg egentlig ikke var her for å få legemliggjort Realisering fordi jeg skal møte min død før det skjer?»


Og så er den endelige realiteten. «Det er her, koronaviruset er her. Det forandrer verden.»


Så er det dette neste stadiet der en sier; «Vel, her er vi. Jeg er fastlåst hjemme. Hva skal jeg gjøre? Hva vil jeg med livet mitt?» Og det er ikke bare Shaumbra, men mange, mange folk. Ikke alle mennesker, men det er nok som sier; «Jeg vil ikke tilbake til den jobben. Først var jeg redd for at jeg ikke fikk lønning», eller «jeg sitter fast hjemme. Men nå forstår jeg at jeg aldri vil tilbake dit, jeg vil ikke tilbake til den den gammel-energi måten å leve på. Jeg vil ikke spille de spillene jeg gjorde før. Jeg vil ikke gå på møter eller selskaper eller gjøre ting jeg faktisk ikke liker.»


Så mange folk kommer til en helt annen forståelse. De vil kaste ut en masse ting som var i livene deres. Og så blir de på en måte litt fortapt. Og hvis dere går tilbake, kan dere huske at dere gikk gjennom lignende ting i forskjellige situasjoner, men sa;» jeg må gi slipp på alle de greiene. Jeg føler meg fortapt, jeg vet ikke hva som blir det neste, men jeg kan ikke gå tilbake til den gamle måten.» Og det er da letingen begynner, letingen etter det, vil faktisk føre mange av dem til Crimson Circle. Så jeg håper det var svar på spørsmålet.


LINDA: Ja sir, Ok, siste spørsmål?


ADAMUS: Ja.


LINDA: Ok.


SPRØSMÅL 15: Hvilke forandringer vil det bli i samfunnet som resultat av Covid-19 krisen?


ADAMUS: Forandringen i samfunnet, ting vi stort sett allerede har snakket om, et stort antall folk på planeten som simpelthen sier; «Aldri mer, jeg går ikke tilbake til det der.» Et stort antall folk har vært fanget hjemme med familiene sine, og planlegger allerede utgangs-strategien sin når alt dette er over – hvordan komme seg bort fra familie eller partnere eller hva det er de ikke tolererer. En hel forandring i karrierer, jobber, måtte dra på kontoret, måtte gjøre tjenende oppgaver, finne seg i mangel på overflod. Dette er enorme forandringer som vil skje i samfunnet, og også sprang – kvantesprang – når det gjelder fremskritt innenfor medisin og teknologi og energi.


Ettervirkningen av dette vil pågå i flere tiår – bokstavelig talt tiår – etter at alt dette tar slutt. Du spurte i ditt siste spørsmål; «Hvor lenge vil koronaviruset vare?» Vel, i flere tiår, for ettervirkningen.


Den umiddelbare effekten av spredningen av viruset, er stort sett gjort ved slutten av sommeren, ved slutten av august, og det var derfor jeg for noen måneder siden sa at dere ikke skulle lage store planer eller ta store beslutninger på seks måneder. Ved slutten av sommeren er det meste av viruset borte. Det vil fremdeles være lommer av det, og det vil være en fremkomst av det igjen ved et punkt. Det kan være til høsten, det kan være neste vinter, og så er det plutselig borte. Plutselig – og ikke gjennom vaksinering, ikke gjennom testing og ikke gjennom isolasjon – vil det bare være bort fra planeten. Hvorfor det? Fordi bevisstheten har beveget det ut. Bevisstheten vil komme tilbake til balanse. Økonomien vil komme tilbake til balanse, og plutselig, like fort som det kom til planeten, vil det dra. Men ettereffekten, forandringen på planeten, vil pågå i tiår.


La oss nå bringe dette full-sirkel tilbake til dere. Det er ikke tilfeldig at dere er her akkurat nå i denne tiden med viruset, i denne Maskinenes Tid. Det er ikke tilfeldig at dere har forberedt dere i flere liv, at dere har øvd på dette – ikke detaljene, men det store bildet. Det er overhodet ikke tilfeldig. Det er ikke tilfeldig at jeg har snakket så klart om Realisering de siste årene, og så nylig, hvordan det vil være å bli værende her på planeten som Realiserte Mestere. Ingenting av dette er tilfeldig. Alt skjer akkurat nå. Det er derfor dere er her.


Skjønnheten er at det ikke er noe å bekymre seg for, og jeg vet at sinnet ønsker å bekymre seg for jobben eller å betale regninger eller komme i kontakt med noen som har viruset. Det er ingenting å bekymre seg for så lenge du tillater. Ingenting å bekymre seg for, for dere har planlagt dette. Dere visste at det kom. Og dere visste nå, at dere blir bedt om – først av dere selv, så av meg, og for det tredje av Alt Som ER – dere blir bedt om å nå tillate Realiseringen deres. Nå. Ikke lenger se etter det et sted i fremtiden. Det er nå. Du blir bokstavelig talt nå bedt om å tillate Realiseringen din.


La oss puste dypt på det. I alt det som skjer på planeten – ingenting av det er noe feilgrep. Ingenting av det er dårlig. Og nå kan vi ikke skylde på utenomjordisk innblanding. Alt er i perfekt orden, for, vel, som dere vet, alt er vel i hele skapelsen.


Med det, Jeg Er Adamus av St. Germain. Takk.VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.