МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия “Страст 2020“

 

ШОУД 8 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи

 

Представено пред Аления Кръг на 4 април 2020 година

https://www.crimsoncircle.com/

 

Превод: Росица Стоянова

 

 

 

Аз Съм това Което Съм, Адамус Сен – Жермен.

Скъпи мои приятели, всичко това би трябвало да ви е познато. Всичко, което става сега, би трябвало да ви е познато. Вече отдавна, така да се каже практикувахме и репетирахме всичко това. Може би не знаехме всички подробности, точните детайли, тъй като те нямат особено значение. Но ние очаквахме това време на Земята от както дойдохме тук, още преди вашето въплътяване.

Ние, Шамбра, практикувахме, репетирахме, усещахме енергиите от най - първият ченалинг, който проведе с вас Тобиас.

Дълго време работихме на Новите Земи, на много, много Нови Земи, отново, знаейки, че в живота ви, в този живот който избрахте за да бъдете тук на тази планета, ще настъпи време на велика конвергенция, велики промени, които ще обхванат не само планетата, но и целия космос.

Моля ви да усетите това. Някои от вас си задават въпроса защо не изпитвате страх, както обикновено се случва; защо не се притеснявате, защото обикновено сте преизпълнени с безпокойство. Но усетете за миг, защото сме преживявали това много често, когато се събирахме заедно, нощем, когато спяхте и по друго време знаейки, че тази велика промяна ще се случи. Някои от вас, о, бяхте много нетърпеливи заради това че няма да стане достатъчно бързо, питахте, “Кога може да стане тя?“, питахте дали не сте пропуснали нещо, ще стане ли в този живот. Но тя вече е тук. Случи се.

Вдишайте дълбоко това. Всичко това ви е познато, защото ние се подготвяхме. Подготвяхме се.

Подготвихте своето тяло и ум. Пуснахте много от това, което носехте със себе си, много животи, пуснахте нещо много близко или най - страшното в живота си. Това не е ново. Били сме тук и по – рано, в това невероятно време на планетата Земя.

Нека вдишаме дълбоко това, спомняйки си, че вие знаете какво ще се случи.

Отново, не знаехме как точно ще се случи, това не беше важно. Беше добре известно, че промяната няма да бъде предизвикана от война. Линда говореше за това - скъпата Линда от Иса, седяща тук до мен - тя наскоро говори за това, “В крайна сметка това не е война.“ Не, не. Сега тази планета отиде далеч от такава война. Но нещо трябваше да стане за да предизвика такъв род промени и тези промени не са в космоса. Това дори е твърде голямо, твърде грандиозно за да се случи едновременно, но всичко става точно сега.

И когато усетите това, намирайки своето познание, вие си спомняте че през цялото време го знаехте. Ето защо много от вас, Шамбра, са толкова спокойни. О, да, има периоди на безпокойство, особено ако гледате новините. Това е огромен пусков механизъм за безпокойството. Но когато сте сами, за което сега би трябвало да имате достатъчно време, тогава идват тези спомени. Вие знаехте, че настъпва промяната и ето, ние сме тук. Предстои ни да преживеем още нещо, нещо на планетата, нещо в другите сфери, но това става точно сега.

Нека дълбоко вдишаме и усетим.

Всички причини да бъдете тук в този живот, цялото ви чакане, цялото освобождаване, всички ваши притеснения, всичко вече е тук. И мога да ви кажа, че в бъдеще няма да има такова безпокойство. Ще стигнете до истинската си страст. Ето защо нарекохме тази серия “Страст 2020“, ние знаехме, че това ще стане сега, тази година, примерно по това време.

Сега вие отивате отвъд съмненията и страховете. Излизате отвъд вината и срама. Излизате отвъд въпроса за това, какво сте длъжни да правите. Излизате отвъд опитите да намерите някаква изгубена човешка страст, в дадения момент вие стигате до истинската страст, до истинската причина да присъствате тук.

И удивителното е в това, че всичко е естествено. Не трябва да работите над нещо. Просто позволявате. Колко често съм повтарял това? Колко често съм ви напомнял? Колко често е минавало покрай ушите ви, “Просто позволи“, но аз вярвам, че сега вие започвате да разбирате. С всичко ставащо по света, с всички случващи се промени, мисля че сега започвате да разбирате. Страстта да бъдеш тук - вие в това време.

Това е удивително, защото вие не само сте тук, в това време, в своята страст, за която ще поговорим днес, но вие пишете история. Вие пишете книги. Вие споделяте истории. Всички Шоудове през тези години, всички семинари, всички срещи бяха за да запазим историята за тези, които ще дойдат след вас.

Вие бяхте част от нея. Бяхте част от всички Шоудове. Дори ако никога не сте присъствали на семинарите, вие участвахте в тяхното създаване, в създаването на всичко което наричате “Облачни Класове.“ Бяхте част от всичко това, оставяйки след себе си история за тези, които ще дойдат след вас.

О, аз зная, аз зная - чувствам как почти ми се насълзяват очите, на Калдре, на всички вас - това беше дълго, дълго пътешествие и често много трудно. Много, които се наричаха Шамбра отпаднаха по време на пътя. Всичко беше много интензивно, понякога болезнено, във всички отношения. Те просто се разсеяха или решиха да не бъдат част от тази група. В този момент няма нищо лошо в това, защото знаете, че те ще се върнат със следващата вълна.

Но вие стигнахте толкова далеч. Сега сме тук, намираме се във вашата страст. Всъщност това не е много, защото ние репетирахме и се подготвяхме. Бих искал да пийна за всички вас, възползвайки се от положението на уважаем Възнесен Майстор, като представител на всички Възнесени Майстори. За съжаление това не е чаша хубаво вино, но ще го изпием после. А дотогава - глътка от това, каквото и да е то (Адамус отпива от чашата). Мм. Мм. Горчива напитка и понякога горчив живот.

Общата картина

Нека разгледаме общата картина. Това сега е много важно – представянето на общата картина. Дребните детайли, ще ви дърпат надолу. Нека видим общата картина и това как се наместват всички парченца. И независимо от това, което ставаше до сега, независимо от това, което ще стане след тази дата, винаги дръжте в главата си общата картина. Лесно е да се изгубиш в детайлите.

Какво всъщност става?

В последно време много говорихме за “Пътешествието на Ангелите“, за “Свободата от Рода“, за посланията, които предадохме на Шамбра. Всичко това става точно сега, но главното е, че Ордена Арк обяви, че затваря магазина. Няма вече нужда от Ордена Арк. Това беше съвкупност от всички ангелски семейства, опитващи се да намерят някакво решение. Защо енергията се забавя? И за да намерят отговор, беше създаден Ордена Арк, а после той създаде Земята и после много от вас, почти всички дойдоха тук в най – ранните, най - първите дни на Земята, за да помогнат за намирането на отговора.

Това място, Земята беше удивително творение. Време и пространство, плътност, която никога преди не сте имали, отсъствие на свобода, но при това и красотата на Земята, красотата на природата, красотата на обучението и потапянето дълбоко, дълбоко, дълбоко в своето творение, което никои други същества не са правили преди. И така, дойдохте на планетата Земя, за да намерите връзката между съзнание и енергия, да намерите истинската причина, поради която енергията се забавя. И вие го направихте по много интересен начин. Преживяхте, ре – драматизирахте нещата, които сте преживели в другите сфери като нефизическо същество, но сега пренесохте всичко това на Земята и го разиграхте тук, на сцената на тази планета с нейното пространство, време и гравитация. Вие разиграхте спектакъл. Вие пре – преживяхте своя опит, но сега приведохте всички компоненти на тази планета – време, пространство, други хора, природа – и за хиляди и повече животи, вие се справихте.

Изглежда, че това е много дълго, но всъщност съвсем не е така. Хиляда жизнени опита, които сега в крайна сметка приведоха до отговора. Не аз ви дадох отговора. Аз просто отразих отговора към вас, в момента в който стигнахте до това знание. Аз го изказах с думи. Отговора е, “Цялата енергия е ваша – ваша.“ Цялата енергия е ваша – ваша, а съзнанието – е това, което възпламенява енергията. Съзнанието – това е, което кара енергията да работи за вас и цялата енергия – е ваша.

Много просто, струва ми се. Можете да изложите цялото творение на Земята, физическата вселена и всичко останало в няколко прости утвърждения, “Енергията реагира на съзнанието“ и “Цялата енергия – е ваша.“ И после, може би третата точка, “Сега позволете на енергията да ви служи.“

Това е толкова просто. Това ви кара да се просълзите след всичките животи, след всички трудности и проблеми. Но вижте това, което научихте и което изпитахте по пътя. Това беше по –голямо, от просто решаването на физически проблем. Това беше живот в удивителни истории и опит, и ето ви тук.

Отговора? “Енергията реагира на съзнанието и енергията ви принадлежи и тя ви служи.“ Ние го намерихме. Ние приключихме. Това е.

Когато Ордена Арк осъзна, че отговора вече е на повърхността, че вече не е скрит, че той е престанал да бъде загадка; когато Ордена Арк каза, “Хората най – накрая разбраха“ – не много хора, но не е нужно да са много, трябват само няколко човека – когато те осъзнаха, че отговора на този велик въпрос за енергийната задънена улица в цялото творение е бил намерен, те казаха, “Дойде момента. Време е за опаковане.“ Сега хората един по един ще започнат да разбират. И много скоро отговорът ще се разпространи по цялата планета. О, “скоро“ – това не е след година. Това няма да отнеме много време, но доста скоро. Отговорът беше осъзнат.

За първи път говорих за това – за затварянето на Ордена Арк – може би преди шест месеца с неголяма група Шамбра. Беше ми интересно да видя реакцията на неголяма група, с която работя лице в лице, как ще реагират и това не беше шок за тях. Така и трябваше да бъде, но те всичко разбраха. И после ние го пренесохме в Кихак, а после го донесохме до всички Шамбра. И това приличаше повече на напомняне, но беше едно от тези – както казваше Тобиас – “аха“. “А! Точно! Знаех това от самото начало, но за да го разбера, ми се наложи да преживея този опит.“ И така и направихте и сега отговорът е вътре във всички Шамбра. Сега той – е част от Шамбра.

Енергията реагира на съзнанието. Къде е вашето съзнание? Цялата енергия - е ваша. Владеете ли я? Тя не принадлежи на никого другиго. Тя не се намира някъде другаде. Вие не сте жертва на нещо. Цялата енергия – е ваша. Ето какво ви прави суверенни същества. А сега позволете на енергията да работи за вас.

Ордена Арк затваря магазина, опакова куфарите, изхвърля боклука, разбира се, а после се завръща при ангелските семейства, съобщавайки им, “Всичко е свършено. Отговорът беше намерен, дори и от малко на планетата, но всичко е свършено. Това е отговора.“ И после те казаха на ангелските семейства, “Дойде време да се разделим. Ангелите нямат никаква нужда да се групират, както преди, затова в крайна сметка всяко същество е суверенно. И ако останем в тези групи, няма да можем истински да осъзнаем, че енергията – е наша. Ще имаме групова енергия, групово мислене и групова реакция.“

И така, последните шест месеца беше свършена много работа по подготовката за разпускането на ангелските семейства. И когато на 4 април 2020 година започнаха да напускат планетата, в най – първия часови пояс, в най – първото населено място, посланието беше озвучено. Виждате ли, през последните няколко седмици всички ангелски семейства бяха отзовани. Отзоваха ги у дома. О, някои наистина не искаха да напускат, но нямаха никакъв избор. Те бяха отзовани обратно в ангелските семейства заради това послание.

Те участваха в съвета. Всяко отделно ангелско семейство участваше в съвета. Те се събраха и чакаха този ден, отчасти заради нумерологията, отчасти защото добре си пасва, отчасти защото е време да се премине от Христовото съзнание към съзнанието на Майстора. Да се премине от 33 към 44 и точно това и правим – промяната, която се случва – и за нея най – подходящия момент е 4/4/2020, 4/4/4. Това не беше задължително да става в този ден, но си помислихме, че така ще бъде най – добре. Това е дата, която никога, никога в живота си няма да забравите.

И така, днес когато първия часови пояс на тази планета започна да преживява 4 април 2020 година, посланието започна да се разпространява сред всички духовни семейства. Те са в това послание от началото на деня. И те ще продължат и посланието ще продължава да звучи или да се пее за всички ангелски семейства, за всяко отделно ангелско същество, “Дойде време да се разпръснем.“

И примерно след 14 часа, след 13 часа от този момент съобщението на тази планета ще спре. То ще спре. Всички ще го чуят. Всички в космоса ще чуят, “Дойде време да се разделим.“ Има такива, които не искат. Разбира се, винаги има проблемни. Има такива, които мислят, че не са готови те самите или техните семейства, но това ще се случи.

Те ще отидат на множество различни места, а някои ще се опитат да се прегрупират, но това просто няма да сработи. Това просто няма да сработи, защото част от това уравнение представлява осъзнаването на вашата суверенност, това, че не са ви нужни групи, не са ви нужни семейства. Това в крайна сметка дава по – добра оценка на вашата божественост, вашата сакралност и също така способността да разберете Намасте, Бога вътре във всяко същество.

Когато духовните същества се групират заедно, когато разчитат един на друг за енергия, когато разчитат един на друг за отговори, те не разбират, че всичко вече е вътре. И това беше една от заблудите на ангелските семейства. Обединяването им донесе утеха, комфорт и дружеско общуване, но в действителност то не позволяваше на ангелските семейства да разберат, че всичко е вътре.

Вие не се завръщате в единство. Вие се завръщате в своето собствено единство. Вие не се завръщате у Дома, въпреки че разбира се, ангелските същности се опитват да се върнат у Дома от както са го напуснали. Те се опитват да се върнат предполагайки, че там се крие отговора, като дете изгубено в гората, отчаяно опитващо се да се върне у дома, изгубвайки се все повече. Знаете как е. Когато сте се изгубили, когато сте дезориентирани, вие само се губите и дезориентирате все повече и повече, докато най – накрая не се предадете. Предавате се. Подобно на ангелските семейства, които са се изгубили, вие се изгубвате тук, на тази планета, заедно с другите хора – но сега настъпва момента на Реализацията.

Това е общата картина и ето какво става сега в ангелските сфери. Ще се присъединим към тях, за да чуем, да усетим това послание за разпускането, за освобождаването на всички ангелски семейства.

Планетата Земя

Нека също така да поговорим за това, което се случва на планетата Земя, тук, точно в задния ви двор.

Имате това, нещо наречено коронавирус, което се случва по това време. Коронавирус, е като всеки друг вирус, носи в себе си енергийни корени. Тоест, с други думи, това не е просто биологичен дисбаланс; той се опитва да балансира още нещо. Говорили сме за вируса на сексуалната енергия, за възстановяването на баланса между мъжкото и женското начало, за да няма повече конфликти или зависимости; за да може мъжкото начало вече да не използва и да не зависи от женското и обратно; за да може между тях да няма конфликт и жертвите, които го съпровождат. Ето какво прави вируса на сексуалната енергия. Той не е биологичен, но при това се държи като такъв. Можете да се заразите с него.

Сега на планетата има коронавирус, но какво става всъщност? Той има много нива, но произхожда от това, че той предизвиква нулиране на планетата. Презареждане.

И в процеса на презареждането много преминават в по – дълбоки части от себе си. Най – накрая ще им се наложи да се успокоят. Най – накрая ще им се наложи да погледнат навътре. Това нямаше да се случи – с такова голямо количество хора на планетата, които поглеждат навътре – иначе не би се случило, не мисля.

По такъв начин във вируса се крие нещо гениално и той освобождава много хора, които бяха готови да си тръгнат. Той има ниво на смъртност, както и всеки друг вирус; смъртността е осезаема, но това са тези, които наистина бяха готови да си тръгнат. С други думи той стана за тях катализатор. Беше им време да се завърнат у дома. Те чуха зова на ангелските си семейства. Те знаеха, че на планетата сега е време за промени. Те не бяха готови да вървят напред, затова привлякоха вируса към себе си и вируса реши проблема, скоро те напуснаха. Някои отиват на Новата Земя; някои отиват в Околоземните Сфери за съзерцание; някои ще се опитат отново да се върнат на тази планета в друго въплъщение. Но сега има интересна сила – това често се случва сега, в съвременните времена, някой умира и те ще опитат да се върнат в следващо въплъщение след седмица или месец; по – рано минаваха десетилетия или стотици години, но сега те се опитват да се върнат след седмица или месец – сега това просто няма да стане.

По много от всичко се случва в Околоземните Сфери с ангелските същества, които контролират тези сфери и помагат на тези, които сега преминават от планетата Земя от физическото си тяло за да им осигурят уединение. Хората се уединяват не само на Земята. Тези които се отправят към Околоземните Сфери също имат нужда от уединение. В цялото творение всичко се успокоява.

На планетата сега става голямо презареждане. Ще поговорим за това подробно след няколко минути, но аз искам да усетите какво става всъщност. И когато го усетите, ще си спомните, че вече сте го знаели. Вече сме преминали през това. Вече сме говорили за това, че на планетата става нещо, което ще промени всичко. И разбира се, болшинството от вас незабавно преминаваха към сценария с войната или нещо подобно на извънземно нападение. Надявам се, че никой от вас не мисли така. Пришълци вече не се допускат тук. Те трябва да напуснат. Вече няма да има никакво вмешателство на тази планета.

Сега на планетата идва време за уединение и то променя всичко. То променя всичко.

Самия вирус в крайна сметка ще окаже огромно икономическо влияние – о, тоест той вече оказва, но ако всичко се събере – огромното икономическо влияние, което оказва – ще предизвика промяна в икономиката на планетата.

Икономика, пари – какво е това? Това е просто енергия. Така че тук става същото. Дори да казвам, че това е икономически вирус, в крайна сметка става дума за енергията. Цялата работа е в хората, които вече не могат да обвиняват другите в недостига на изобилие. С Шамбра до голяма степен преодоляхме това преди време, защото нямам намерение да търпя това. Ако не сте в изобилие, това е ваша собствена вина, защото има изобилие навсякъде. Ако го няма у вас, това е, защото продължава да ви харесва да съществувате в недостиг, но не ме карайте да повтарям. Голяма част от тези Шамбра си тръгна. Изобилието е навсякъде.

Хората седейки си вкъщи, много от тях ще започнат да си мислят, “Наистина ли искам да се върна на работа, където нямаше радост, нямаше изобилие?“. Те няма да разсъждават с понятията, с които разсъждаваме ние, за енергия която им служи, но в крайна сметка работата е точно в това. Те ще си кажат, “Всичко това не ми служеше много добре.“

Сега на планетата се наблюдава огромен скок в нивото на креативност. На много хора им е скучно вкъщи или може би заради насилието в семейството или те просто губят много време в незначителни неща в социалните мрежи. Но сега у множество хора става творчески скок. Те си мислят, “Искам да направя нещо. Когато всичко се нормализира“ – което никога няма да стане –“Искам да направя нещо в живота си. Искам да се изразя. Искам да преживявам. Искам да се разширя и искам да…“, е те не го казват, но това което казват, всъщност се свежда до Реализацията. Четирите Е – та. (по подробно можете да прочетете тук https://store.crimsoncircle.com/4es-a-mystical-musical-journey-with-adamus-and-yoham.html).

Много сега седят у дома и точно в този момент те се отварят за творчеството. Ще им е необходимо време, за да преодолеят някои страхове и съмнения. Знаете какво е това. У вас се появява велика идея, творческа идея, а после идва съмняващия се разум, идват демоните на съмненията и ви казват, защо няма да можете да направите това. Но сега по много причини наблюдаваме огромен скок на творчеството.

Хората седящи вкъщи скучаят, разсъждават, “Какво всъщност искам да направя в живота си?“. Те не знаят това, но става огромно освобождаване от ангелските семейства, те ще бъдат разпуснати към края на деня на планетата. Това е велико освобождаване. Това е част от матрица, която задържаше всичко в застой. Е, знаете това от “Свободата от рода“ – и сега от моята чудесна актуализация – вие знаете, че има матрица на вашите предци. Тя е толкова плътно изтъкана, дори по – плътно, от колкото вашите минали животи, че ви задържа в своего рода матрица и тази матрица от ангелското семейство днес се освобождава. Болшинството от хората никога няма да осъзнаят това – може би по – късно, но днес, те вероятно няма да го осъзнаят – но те ще усетят, че нещо се е променило. И това е вярно. Това става точно сега.

Вие

Нека поговорим за вас. Нека поговорим за вас.

Мисля, че най – добрия начин да изразим това е, “Благодаря за службата.“

Дойдохте тук като представители на вашите ангелски семейства, болшинството от вас – в момента в който тази планета току що беше създадена и оформена. Вие тук сте ветерани. Дойдохте тук и бяхте много, много животи на тази планета, много повече, от другите. Може би около хиляда, а може би малко повече. Другите хора имат – двеста или триста. Вие имате много повече животи на тази планета, от колкото повечето от останалите.

Дойдохте тук като представители на своите ангелски семейства, за да помогнете за създаването и оформянето на планетата Земя, за да помогнете да я превърнете в това, което е сега и аз зная, че е имало моменти в които сте съжалявали за това. Гледали сте обществото, гледали сте на къде се движи планетата и сте съжалявали. Болшинството от вас активно участваха в създаването и формирането на съвременните религии и църкви, след това съжалихте за това. Ето за какво ще ви порицая. За останалото няма. Но вие гледате това и си казвате, “Вижте какво излезе от това. На тази планета има толкова насилие, толкова ненавист и гняв“, но вие сте видели всичко това. Вие преминахте през всичко това до настоящия момент.

Вие – сте тези, които разкриха тази много проста, много дълбока истина: енергията реагира на съзнанието – до този момент те не бяха част от едно и също нещо, но работеха заедно – и тази енергия ви принадлежи и ви служи. Вие и другите Шамбра по цялата планета помогнахте за разбирането на това. Ето какво доведе до разпадането на Ордена Арк и ангелските семейства.

И така, благодаря за служенето. Направихте това, за което дойдохте на тази планета. Работата е свършена. Работата е свършена. Какво предстои?

Ще останете тук, надявам се като Майстори. Ще останете тук за да бъдете пример за другите. Ще останете тук, на планетата, за да се наслаждавате на живота, дявол да го вземе. За да се наслаждавате на живота. Не ме принуждавайте да ви карам да се наслаждавате на живота! Дойде време да се наслаждавате. Дойде време да спрете всички страдания и борби. Приехте ги върху себе си до голяма степен заради човечеството, заради вашата вина и срам за това, до къде стигна човечеството. Между другото вие никога не сте ги карали да го правят. Те го направиха самостоятелно. Но вие все пак усещахте вина и срам, заради може да се каже строителството на сградата в която влязоха те и създадоха своя безпорядък. Пуснете това. То не е ваше. Те имат право, те имат свободата да правят всичко и да преживяват живота си така, както искат.

И така, какво ви предстои сега, когато службата ви приключи? Това също така е момента да разберете, че вие написахте книги. Буквално, но вашите истории, които събрахме сега във всичките ни Шоудове, на всичките ни срещи, във всичките ни, както ги наричате продукти, в облачните класове. Всичко това е вашата история. Ние създадохме всичко това заедно и тези истории ще живеят много дълго. Тези истории сега се подреждат, каталогизират, архивират и се правят достъпни от невероятния персонал на Аления Кръг. Те се готвят за следващата вълна и тя наближава. Какво ще стане с вас сега?

Дойде време да се наслаждавате на живота и наистина да позволите на енергията да ви служи както никога преди; не се борете, не се сражавайте за да позволите на енергията да ви служи. Бъдете пример. Бъдете Майстор. Бъдете въплътени Майстори на планетата, живеещи живот в радост.

Всичко наистина идва при вас. Аз зная, че понякога човешкия ум се съмнява, вие питате – как? Мислите, че сте заседнали в тази матрица и всичко останало. Всъщност не. Вие служихте на ангелското си семейство и днес те празнуват. Те празнуват. Ще чуете за това малко по – късно. Служихте на самата причината да дойдете тук и аз зная, че сега ви обзема странното чувство – тази част от вашето пътешествие, вашата отговорност, вашата клетва е изпълнена и можете да усетите освобождаването от ангелските семейства. Но при това всичко е малко странно, тъй като намирайки се в служба от толкова животи, вие сте свикнали с това.

И вие се оказвате в шаблона на служенето, усърдната работа, борбата и всичко подобно, което сте правили. И изведнъж сякаш са ви издърпали от килима. Не изпод вас, а от вас. Това е странно усещане. Сякаш човек, който е влязъл в армията, за да служи на страната си и е правил всичко в продължение на 20, 25 години, изведнъж става гражданин. Това е странно усещане, защо присъства чувството за загуба. Има възбуда от това, което е свършено, но при това, “Какво предстои?“

По – нататък – наслаждавайте се на живота и след малко ще разкажем още нещо, но никога няма да ви се наложи да се връщате и вие няма да пожелаете да се завърнете към този вид служба, в която бяхте до сега.

Така че вдишайте по – дълбоко освобождаването, вашите ангелски семейства ви освобождават от тази служба.

Отговори на въпроси

Знам, че сега се появиха много въпроси, множество въпроси и Калдре и Линда събраха тези, които зададохте. Затова сега ще помоля Линда ако няма нищо против, да прочете въпросите, преди да преминем към следващата част.

ЛИНДА: Добре, с удоволствие. И така …

ВЪПРОС 1: Какво беше значението на ангелските семейства?

АДАМУС: Ах, значението на ангелските семейства. Ако прегледате “Пътешествието на ангелите“ с Тобиас, той дава превъзходно и просто, подробно описание на това как преминахте от нищото – или това, което изглеждаше нищо – в космоса и групирахте ангелските семейства. Ангелските семейства съществуваха за сближаване. Знаете как става, имате групи от приятели или семейства тук на планетата. Ангелските семейства обезпечаваха удобството. Но при това точно чрез ангелските семейства вие се опитвахте да изясните какво е това енергия и в крайна сметка, защо тя се забавяше.

По такъв начин те групираха 144000 ангелски семейства. Така е било от еони от време. Еони от време. Те служеха на определена цел. Това ви даде някаква идентичност, свързана с групата. Някои от вас произлизат от Дома на Михаил, от Дома на Задкиил и всички останали архангели. Това ви даде чувство за идентичност и принадлежност. Може би вие съзнателно не разбирахте с човешкия си ум от кое семейство произлизате, но много често между животите вие си спомняхте и отново се присъединявахте към тях. Често между животите се завръщате по Моста на Цветята при ангелското си семейство, с което сте се отъждествявали. Това беше най – важното и дълбокото, с което вие, като духовно същество можехте да се отъждествите, една от най – ранните идентичности.

Затова ангелското семейство играе важна роля и тя е в това, че когато всичко се оказало почти в пълен застой, ангелските семейства се групирали, за да изяснят защо всичко се забавя, да изяснят връзката между енергия и съзнание. Те послужиха на своята цел. Няма вече цел, вече няма нужда да се свързвате с ангелските семейства, защото в крайна сметка работата е в суверенността. Цялата работа е в свободата.

Ангелските семейства по своеобразен начин се сражаваха помежду си, както се борят по между си страни или религии тук на тази планета. Помните ли, че казах, че вие дойдохте тук за да разиграете спектакъл за това, което сте правили в другите сфери, но вие играхте в много забавена реалност. Ангелските семейства се опитваха да пленят другите ангелски семейства. Точно това Тобиас нарича период на Междузвездните Войни.

Заради това ставаха много битки, както виждате тук, на планетата – това е просто отражение – една група обявява, че е по – добра от другата. Едната настоява, че е по – умна. Една група се опитва да отнеме нещо от другата. Време е всичко това да приключи. Вече няма нужда от това. Стига войни, било то тук на Земята или в ангелските семейства. Всяко същество, всяко одушевено същество – е суверенно.

Както и у всеки Възнесен Майстор и у вас ще има да го кажем така, близост или връзка с другите хора. Имаме Клуб на Възнесените Майстори, но нищо не ни свързва. Това е просто близост или дружески отношения, които ни обединяват.

Ще откриете, че имате близост с другите Шамбра, с някои Майстори, които вече са на планетата, които се въплътиха след Тобиас, но вече никога няма да се свържете в група. Ще имате дружески отношения и близост, но никога вече няма да имате отговорности или клетви, които да сте длъжни да спазвате.

Ангелските семейства, мина тяхното време и сега има такива, които се съпротивляват на това, които изобщо не го искат. Много игри с прилагане на сила продължават до ден днешен. Но сега всички знаят, че ангелските семейства са разпуснати. Така че, благодаря.

Следващия въпрос.

ЛИНДА: Добре.

ВЪПРОС 2: Къде сега ще отидат ангелските същества, когато семействата се разформироват?

АДАМУС: Накъде ще тръгнат? Вие и другите хора прекарвате много време, особено в състояние на сън, помагайки им да планират, консултирайки ги, а после строите Нови Земи. Сега съществуват стотици Нови Земи, всяка от които е способна да поеме до пет милиарда духовни същности. Иначе казано, не ги грози пренаселване. Те ще бъдат толкова препълнени и претоварени, колкото тук. И болшинството ангелски същности от вашите и другите семейства ще отидат на Новите Земи.

Новите Земи ще приличат на съвременната почистена версия на тази Земя, защото вие помогнахте за внедряването, за вграждането на най – прекрасните части на Земята – природата, животните, истинската любов, общуването, опита – но без такива неща като замърсяването, насилието, без това, което прави живота на тази човешка Земя толкова труден. Прочистените, обновените, преправени Земи “версия 2“ – ето къде ще отидат. Там ще се въплътяват. Те ще се окажат във физическо тяло, но няма да заседнат в него, преживявайки въплъщение след въплъщение, както вие. Това ще бъде повече въпрос на избор, а не на това, което става от само себе си.

На Новите Земи те ще преживяват опит дълбоко потопени в самите себе си, дълбоко потопени в материята и в своите творения, те ще преживяват живота много чувствено и дълбоко и в крайна сметка от собствен опит ще разберат какво е – да бъдеш в собствената си енергия.

Много от вас ще ги обучават и напътстват. Ще им помагате да разберат някои странни и забавни аспекти от земния живот. И на всички ще им се прииска да посетят тази Земя. Това ще е като желанието да отидете на музей – когато сте млади ви се иска да посетите знаменито място, за което много сте слушали. Ще им се прииска да дойдат тук, но до голяма степен те няма да се въплътяват тук. Те ще могат да идват тук – за това може би ще започнете да организирате екскурзии до класическата Земя. Тя ви е добре позната.

Те ще отидат на Новите Земи. Някои от тях ще се скитат в космоса. Те ще се опитат да създадат нови групи, но от това просто нищо няма да излезе. Действащите динамики няма да позволят на това да се случи. И тогава те ще започнат се скитат все повече и повече, докато най – накрая в един момент не решат да отидат на една от Новите Земи.

До настоящия момент, благодарение на съществуващите тук интензивни динамики, да постигнете Реализация можеше само тук, само през класическата Земя. Въпреки че скоро Реализацията ще може да бъде постигната и на всяка Нова Земя. Но тази планета, класическата Земя, която вие помогнахте да бъде създадена, тя ще остане – о, тя вече е запечатана в историята като мястото, ПЛАНЕТАТА – нищо друго не е като нея. И само си помислете – вие бяхте тук първопроходците! – благодаря ви за службата.

Следващия въпрос.

ЛИНДА: Така.

ВЪПРИС 3: Какво ще стане с архангелите? Те също ли ще си тръгнат и няма да помагат на хората?

АДАМУС: Добър въпрос, защото много хора разчитаха на архангелите, духовните водачи и тям подобни, вместо на себе си. Архангелите, всъщност не са одушевени същества. Това са архетипни енергии. Иначе казано, това е своего рода колективната енергия на групата или на ангелското семейство.

Архангелите, да кажем придобиха човешки характеристики, защото членовете на семейството живееха на тази планета. Но това не са хора и не са одушевени същества. По – скоро това са ваши психични творения.

С разпадането на ангелските семейства архангелите няма да останат. Тоест ще ги помнят, но няма да можете да намерите в космоса нито един архангел. За тях ще продължат да пишат. За тях ще продължат да говорят. Хората ще продължат да се молят и да търсят напътствия, но ако те наистина добре се вслушат в посланията, то ще чуят, “Всичко свърши – няма никакви архангелски семейства, нито архангели. Престанете да търсите отговорите отвън, защото те вече са вътре във вас.“

Така че, да, някои хора ще продължат да се опитват да говорят с архангелите, да се молят на архангелите, боговете и тям подобни, но ще възникне много интересна динамика. Много молещи се – хората, които се молят, наричам ги молещи се – на тази планета ще престанат да получават изобщо някакви отговори. Сякаш звъните на небето и чувате сигнал “заето“ и изобщо нищо не чувате. А после звучи съобщението, “Не гледай тук. Гледай вътре. Всичко е вътре в теб.“

За много хора ще бъде трудно, защото те много са свикнали да разчитат на какво ли не, само не и на себе си. Те не обичат себе си и не се доверяват на себе си, затова отиват някъде другаде. Ще им е трудно, защото ще им се струва, че техния Бог, техните архангели, техните извънземни и всичко останало са ги изоставили. Много от тях няма да се справят веднага и ще изпитват пустота, когато се опитат да се свържат с другите сфери. Но посланието ще бъде само едно, “Отиди навътре.“ Вие, приятели мои – сте собствените си архангели. Архангели на Себе си. И това са най – великите от всички архангели. Благодаря.

ЛИНДА: Мога ли да задам странен въпрос?

АДАМУС: Разбира се.

ЛИНДА А какво ще стане с всички тези хора, които канализират различни архангели и извънземни?

АДАМУС: Хората, които канализират извънземни, архангели, също ще разберат, че те са изчезнали. Преди всичко извънземните никога нищо добро не са казвали. Тоест не са носили мъдрост. И може би така е било замислено, това е било своего рода шега над хората, които им вярваха, защото на тях би им се е искало да съществува нещо извън тях самите. Да кажем, че те са дали такова право на извънземните. И извънземните отговаряха. Те ги изиграха отлично. Те изиграха ролята си. Те служиха на тези, които вярваха, че извънземните – това е някаква велика напреднала цивилизация, така че не трябва да ги обвиняваме за това. Но сега няма да им бъде позволено да го правят.

Те няма да могат да го правят, въпреки че много хора продължават да говорят, че канализират извънземни, галактически групи и тям подобни. Но ще дойде време – и Калдре не иска да говоря за това, но аз ще го кажа много ясно – когато човек се преструва и знае, че се преструва, това се отразява на енергийният му баланс и вие ще можете да го забележите по нивото на неговото изобилие и здраве. Това влияе на неговия енергиен баланс. По – добре от всичко е да признаят, че главният архангел, когото трябва да канализират – са те самите, но много от тях не се доверяват на себе си. Налага им се да разчитат на ченалинг от някакви космически същества.

Мисля, че мъдрите хора ще го разберат. Те ще осъзнаят, че, да, беше някакво ръководство. О, архангелите известно време бяха чудесни посредници, но те никога не са се въплъщавали в човешка форма, никога. Така че тяхната помощ беше в известен смисъл ограничена и сега хората притежаващи мъдрост ще започнат да канализират и да изразяват самите себе си. И аз вече зная за какво си мислите всички вие, но ще отговоря по – късно. Добре.

ЛИНДА: И така.

ВЪПРОС 4: Какво ще стане с Шамбра и Аления Съвет? Те също ли ще се разпаднат?

АДАМУС: Шамбра и Аления Съвет. Нека започнем с Шамбра. Шамбра никога не се е организирала (те се смеят). Шамбра … благодаря, че се смеете, много Шамбра сега се засмяха. Те никога не са били особено организирани.

Преди всичко Шамбра се състои от членовете на много ангелски семейства, така че тя самата не е семейство. Това не е някакво древно семейство и в крайна сметка, тя беше сформирана временно. Зная, че никой от вас не би искал Шамбра да съществува вечно. Сега тя служи на своята цел, но ние няма да позволим това да продължи хиляди години.

Вие дойдохте тук, за да свършите своята работа. Вие дойдохте тук като представители на своите ангелски семейства. Вие не бяхте и не сте ангелско семейство и до колкото мога да видя в Шамбра няма правила. Можете да бъдете самите себе си. Приканват ви да бъдете себе си. Не плащате вноски. Тобиас веднага много ясно го каза. Не давате никакви клетви или нещо подобно, а точно това извежда от баланс динамиката в която и да е група – когато трябва да се закълнете, когато не уважавате себе си на първо място.

Така че, Шамбра, бидейки пирати, няма за какво да се притеснявате, защото вие не сте обединени и не сте свързани помежду си. Това е много свободна организация. Често се изненадвам, че тя изобщо запазва своята цялост. Ще свършите своята работа, а после ще продължите. За в бъдеще думата “Шамбра“ ще е известна на много, но няма да бъде такава група, към която можеш да се присъединиш. Няма да ги има тези послания, които правим сега.

И така, Шамра и…

ЛИНДА: Аления Съвет.

АДАМУС: … Аления Съвет. Аления Съвет - също така не е ангелско семейство. Всъщност това е учителско братство – или сестринство – в космоса.

Преди няколко години в Аления Съвет стана промяна. Освободихме много участници. Проведохме, да кажем така, съкращения, защото видяхме, че работата с Шамбра на планетата завършва. Някъде след бих казал 2,7 години дори Аления Съвет ще бъде разпуснат. Няма да има нужда от него, защото вие сами ще бъдете съвет на Земята. Ще станете Въплътени Майстори. От този енергиен баланс, който те поддържаха вече няма да има нужда.

И както вие очевидно знаете, Аления Съвет няма да осигури вашето финансиране. Вие сте в самофинансиране и се надявам за много от вас това да послужи като сигнал за финансова подкрепа на тази работа. А Аления Съвет не участваше във финансирането и вие знаете какъв беше отговора, когато за първи път вие с Калдре молехте за напътствие Аления Съвет, “Това са ваши проблеми. Със земните въпроси се занимавате вие. Не ни питайте за вашите организации, вашия бизнес, технологии или още нещо. Това са ваши проблеми. От наша страна ние само наблюдаваме и се подсмихваме.“ Така че в подходящия момент Аления Съвет ще бъде разпуснат.

ЛИНДА: Така…

ВЪПРОС 5: Работата, която вършим от името на ангелските си семейства приключи ли?

АДАМУС: Приключи ли работата от името на ангелските ви семейства? Безусловно. От днешния ден, тя е приключена, всичко направихте. От днешния ден. Вие усещахте приближаването на този момент и сега тя приключи.

Ние ви благодарим за службата. Благодарим ви за всичко, което направихте. Няма да получите награда. Няма да получите приз. Другите хора никога няма да разберат какво сте направили. Но ангелските семейства го знаят и след миг ние ще се присъединим към тях – трябва да проверя     - да след малко. След няколко минути ще се присъединим към тях, за да вземем участие в особената церемония.

Но като цяло, да, вашата служба приключи. И вече не носите този товар, това бреме, матрицата на своя род и семейство. Ето защо преди няколко години ние записахме “Свободата от Рода.“ Всички вие пуснахте това. Беше нужно време за да го направите, но вие пуснахте. Наскоро го актуализирахме, добавяйки информация за вашите ангелски семейства. Това бреме, тази матрица вече не ви държи. Вие сте свободни.

ЛИНДА: Останаха два кратки. Искаш ли да ги чуеш?

АДАМУС: Два кратки. Да, давай.

ЛИНДА: И така.

АДАМУС: Почакайте. Трябва да им кажа, че ще се забавим.

(кратка пауза)

Добре.

ЛИНДА: Така.

ВЪПРОС 6: Колко хора ще се заразят с коронавирус, колко от тях ще умрат и кога ще приключи това?

ЛИНДА: Боже мой, какъв мрачен въпрос.

АДАМУС: Мрачен въпрос. Всички питат това и аз бих искал, този въпрос да прозвучи, защото това не е известно на никого. Това е неизвестно и не искам никакви ескстрасенски предсказания. По мои сметки изхождайки от това, което наблюдавам отгоре от другите сфери, в крайна сметка ще пострадат някъде около 40 - 50 милиона на тази планета.

ЛИНДА: Охо.

АДАМУС: Сега се предполага, че в дадения момент са се заразили малко повече от милион, но всъщност цифрата се приближава до 1,2 – 1,3 милиона. Но тези цифри силно ще нараснат.

Числото на загиналите днес е около 68 000. Не за всички е съобщено все още, но числото на загиналите е някъде там. Загубите може да бъдат от половин до един милион души. Това ще се определи от множество фактори, но числото на загиналите ще бъде значително.

Въпреки голямата цифра, сега в това време има много хора, които са готови да напуснат планетата. Те знаеха, че не могат да продължат напред. Те искаха да се рестартират, а смъртта съществува точно за това. Това е рестарт. Те знаеха, че е време да напуснат и сред тях има такива, които имат да кажем извънземен произход; независимо от това искат ли да си тръгнат или не, все едно ще им се наложи.

Така че сега на планетата своего рода е време за изселване и най – удивителното е, че това става без война. Това се случва без военни действия. Дори обратното, за планетата това е време на огромно приемане. Ще видите едни от най – съзидателните, състрадателни постъпки от тези които някога са се случвали на планетата.

И така, още въпроси?

ЛИНДА: Много прост.

ВЪПРОС 7: Какво предстои?

АДАМУС: Какво предстои? За вас, както вече казах, дойде време да станете Майстори. Дойде време да позволите своята Реализация – от настоящия момент до края на лятото. Спомнете си какво казах на миналия Шоуд, в течение на шест месеца не е нужно да взимате важни решения; това е време да поостанете у дома, за да позволите своята Реализация.

Вече няма отлагане. Вече няма служене или клетви, дадени на ангелските семейства. Вече нямате отлагане. Ние пристигнахме. Отново и отново повтаряхме, че на планетата ще дойде този момент. И той е – сега. Това е време на велики промени и време да позволите вашата Реализация. Не полагайте усилия. Нищо не изучавайте. Не се напъвайте. Просто позволете.

От този момент, до края на лятото – и Калдре иска да филтрира това, но това няма значение – до края на лятото в крайна сметка хиляда и дори повече Шамбра по цялата планета ще навлязат в своята Реализация, ще позволят да се окажат в нея.

Аз зная, че това е точната цифра. Няма причини това да не стане. Вижте съвпадението на обстоятелствата, на обединяването на толкова събития в една точка – от призива за завръщане у дома на всички ангелски семейства, за да чуят посланието за тяхното разформироване, до това, че хората на тази планета както никога преди трябва да забавят, да си останат у дома. Сега дойде това Време на Машините, заради което дойдохте тук.

Моля ви, помнете защо сте тук и позволете да се случи.

Предстои ни много работа, още много искаме да направим с вас. Най – важното е, че искам да се наслаждавате на останалото време от живота си. Искам, да бъдете първите, които ще разберат какво е – когато енергията по вълшебен начин ви служи. И ни предстои много работа, много приятна работа, която ще вършим като осъзнати Майстори, живеещи на планетата.

Ще дойде момент, когато няма да има нужда от моето присъствие. Ще се появявам от време на време, за да поиграя с вас, но ще дойде момента, в който ще продължите по своя път сами, без мен. Това е отговора на въпроса, който много са задавали, “А кога ще си тръгнеш Адамус?“ Ще се задържа колкото е необходимо, за да се уверя, че достатъчен брой от вас ще живеят на планетата като осъзнати Майстори и за да ви помогна да останете тук в началните етапи. В известен смисъл това е трудно. С това моята работа ще приключи. Това беше най – приятната работа от всичко, което някога съм правил, често водеща ме до разочарования, заради някои от вас, но много приятна.

Нека дълбоко вдишаме това. Няма ли повече въпроси?

ЛИНДА: Списъка свърши.

АДАМУС: Няма повече въпроси. Добре.

История за Майстора

Чакат ни, но трябва да се направи още нещо. Искам да ви разкажа кратка история, преди да продължим. Тази история е много актуална, особено днес и за в бъдеще – още една история на Майстора. Дайте ми минута. Трябва да обединя всички части.

ЛИНДА: Можем малко да почакаме, докато ти …

АДАМУС: Подишайте.

ЛИНДА: Нека направим така. Хайде няколко пъти хубаво и дълбоко да вдишаме и просто да подготвим пространството за историята, невероятно интересната история на Адамус. Няколко пъти хубаво дълбоко вдишайте, докато той подготвя за нас тази история.

АДАМУС: Майстора седеше на пейката в парка. Вируса беше обиколил цялата планета. Той взе своето участие, беше променил живота и Майстора както винаги, седеше на пейката си в парка, наслаждавайки се на този ден. Сега той отново можеше да си купи своето любимо двойно лате и кроасан.

Седейки на пейката, той чакаше репортерката от “Кристален Еднорог Таймс“, която трябваше да вземе интервю от него. Тя вече отдавна се опитваше да вземе това интервю от Майстора, но той винаги намираше причина да го избегне. Дразнеше го високото ниво на макио, но сега той реши да даде интервюто просто за забавление.

Той отпиваше от кафето си и разсъждаваше за това колко се е променил света само за шест месеца. Дори неговите ученици се промениха. В интерес на истината неговото училище се беше смалило наполовина. Учениците му бяха много по – малко, от обичайното. Финансово това не се отрази по никакъв начин. Всъщност учениците му бяха по – скъпи от всичко, но класните стаи бяха по – празни, защото толкова много от неговите ученици бяха позволили своята Реализация. Нямаше нужда вече да ходят в часовете. Идваха на гости. Те посещаваха Майстора. Посещаваха другите ученици.

Те идваха просто за да поседят на моравата на кампуса, да си спомнят най – прекрасните времена и своите най – големи разочарования, да си спомнят времената, когато проклинаха Майстора, когато хвърляха по него разни неща и го обвиняваха, че училището му трябва само заради финансова изгода, което беше смешно, защото той нямаше нужда от пари. Енергията идваше към него от само себе си, скъпи мои приятели. Той нямаше нужда от училище, за да преживява. Това беше толкова древна концепция, той почти трябваше да се смее при мисълта за това, но знаете ги някои от учениците.

Той отпиваше от кафето си, когато изведнъж репортерката се появи. О, тя беше облечено както се полага на журналистите от “Кристален Еднорог Таймс.“ Искам да кажа, че имаше плисирана пола и имаше кристали във всичко и имаше почти всеки символ на макио, който можете да си представите, но това беше нейната идентичност и Майстора в известен смисъл го оцени, въпреки, че беше пропито от макио.

Тя седна до него, за да започне интервюто с Майстора и един от първите и въпроси беше следния, “И така, скъпи Майсторе, вие просветлен ли сте? Вие сте просветлен, нали?“

Майсторът се подсмихна на въпроса и каза, “Преди всичко, аз предпочитам да наричат това Реализация. Думата “просветлен“ носи в себе си скрит смисъл. Тя означава, сякаш около теб се появява леко сияние, ходиш по вода и правиш всякакви магически и вълшебни трикове – и продължи – Така че, аз го наричам Реализация. Аз осъзнавам, че Аз Съм това Което Съм. Аз осъзнавам, че енергията ми служи и това ми харесва. Това е магията. Въпреки че всъщност това не е магия. Вие наричате магия нещо, когато просто не го разбирате – причислявате го към “магията“ въпреки, че в това няма никаква магия. Това е чиста физика, когато енергията ви служи. Магията – е когато не позволявате на енергията да ви служи. В това няма никакъв смисъл. Съвършено никакъв.“

Репортерката попита, “Но, Майсторе, как човек да постигне Реализация?“

Майстора очакваше този въпрос и отговори, “Преди всичко всеки човек вече е Реализиран. Всички вече са осъзнати, те просто още не го осъзнават. Това е в тяхната енергия. Същината е в това, че вие го наричате просветление, а аз – Реализацията вече присъства в тяхната енергия. Въпроса е само в това да осъзнаят това. Но за това не са нужни някакви усилия. Не е нужно да се учите на това. За това не е нужно да купувате някакви особени продукти. Не са нужни никакви усилия. Вие просто си позволявате да осъзнаете, че вече сте осъзнати. Това е. Толкова е просто.“

Той видя, че репортерката започна силно да се притеснява, защото не и харесваха твърде кратките отговори. Журналистите искат да разказват на читателите си за множество методи, трикове и уловки, но Майстора затвори темата, казвайки, “Вие вече сте осъзнати. Просто го осъзнайте. Позволете на вашата Реализация да се случи.“

Нейния следващ въпрос, който Майсторът вече предвкусваше беше, “А как да се научим на Реализация? Много от нашите читатели биха искали да изучават Реализация. Как да се научат на това? Има ли някакви стъпки? Методи? Колко години ще отнеме това? Какви дисциплини трябва да изучават нашите читатели за своята Реализация?“

Майстора очакваше този въпрос, сякаш нагласяше капана за своята мишка и отговори, “Скъпа моя, човек не може и не трябва да се опитва да изучава Реализация или това, което вие наричате просветление. Той не трябва да го учи. Няма никакви методи. Няма стъпки. Не трябва да се изучава Реализация.“

Репортерката се опита да възрази, “Но, Майсторе, но, но, Майсторе …“ Но той вече я прекъсваше и каза, “Не, Реализацията не трябва да се изучава. Вие можете само да демонстрирате, че сте осъзнат. Вие можете само да покажете на другите хора, че вече сте осъзнати, в някакъв момент, на някакво ниво те ще разберат, че също го могат. И когато помолят да им се опише метода и стъпките, нищо не разказвайте. Кажете, че те трябва да преминат през всичко самостоятелно. Ако помолят да им се опише процеса, какви продукти трябва да си купят, какво трябва да правят, къде трябва да се преместят, какво име трябва да приемат и кой трябва да бъде техен гуру – не им позволявайте да направят всичко това, защото това е просто разсейване, това само ще ги отведе по – далеч от Реализацията, която вече е тук. Не трябва да учите Реализация. Който и да е правил това, то е пълно макио. Но вие можете да направите така, че да покажете на човека, че вече сте реализирани, следователно, той също го може. Това вече е вътре в него.“

След това Майстора се извини и си тръгна, оставяйки журналистката да седи сама.

Разбира се, тази история така и не била отпечатана в “Кристален Еднорог Таймс“, защото била несъдържателна. Не била изградена върху драма. Не добавяла още макио във вече кипящата макио – супа. Тази история никога не била публикувана, освен това “Кристален Еднорог Таймс“ изцяло се разграничили от нея, говорейки лошо за Майстора и неговото Училище, но за Майстора това било идеално.

Той не се вълнувал от популярността. Той не търсел известност, защото знаел –  точните хора ще се появят в точното време. Той знаел, че те ще търсят отговори. Той знаел, че тези, които ще се появят в неговото училище, ще поискат да получат метод и знаел, че ще му се наложи да проведе с всеки ученик много години, напомняйки им от време на време, “Ти вече си осъзнат. Сега позволи си да осъзнаеш това с човешкия си ум. Тогава ще можеш да продължиш по – напред.“

Скъпи мои приятели, бидейки Майстори, никога никого не обучавайте на Реализация. Пишете своите истории, разказвайте ги, споделяйте ги с другите, но не преподавайте метод. Не преподавайте система. Не се обвързвайте с покупката на продукти за Реализация. Никога не позволявайте да гледат на вас като на гуру. За това има много причини. Мисля, че разбирате, че не сте гуру за тях. Вие сте тук като Стандарт, показващ че това е възможно, а следователно насочвайте ги в посока към правилните отговори вътре в самите себе си. Разказвайте им своите истории, но не им предлагайте системи, методики или вашия начин да го направят, защото техния начин ще е различен. Бъдете пример, но не им давайте система или отговори.

Разказах ви тази история сега, защото ще навлезем в съвършено ново време, дори по отношение на Шамбра, където вие ще бъдете осъзнати Майстори и ще бъде много примамливо – да искате да обучавате. Най – доброто учение е да бъдете това, което сте в дадения момент, уважавайки техния път и позволявайки им да разберат, че всички отговори се намират в тяхната енергия, а цялата енергия им принадлежи. Това е толкова просто. Закачете това в своята Школа. Поставете го в сайта си като девиз, но не учете другите на системи или програми. Научете ги на това, че това може да се направи оставайки тук на планетата Земя, като жив пример за истински Майстор.

На съвета

А сега нека включим музика и да се присъединим към ангелските семейства в този исторически ден.

(музиката започва да свири)

Всички семейства сега са се събрали на съвета. Всички ангелски същества освен тези, които в настоящия момент пребивават в човешка форма, са се върнали у дома. Всички същества от всякъде са се върнали в своите ангелски семейства, дори ако са се съпротивлявали.

Ангелските семейства се събираха няколко седмици, когато чуха призива за завръщане у дома за получаването на посланието.

Посланието започна да звучи вчера, то е като ноти, отделни ноти, отделен звук, разпространяващ се из целия космос, “Време е да се разформироват групите. Време е да се разпуснат. Ордена Арк се затваря. Нашата работа като ангелски семейства приключи.“

И с изгрева, в първия часови пояс на тази планета на 4 април 2020 година този звук се разнесе из цялото творение.

И той ще звучи до края на 4 април в последния часови пояс на тази планета. Той ще продължи да звучи.

Това е начин за почит към намиращите се тук хора, представляващи ангелските семейства, почитайки тяхното пътешествие от изгрева в първите часови зони на планетата до залез.

Нека всички усетим това. Нека се присъединим към тях, докато седят в съвета, слушайки посланието.

(пауза)

Слушайте внимателно, скъпи приятели.

Слушайте дълбоко – не с ушите си, не с ума си, слушайте с душата си. Слушайте.

(пауза)

Вашите истории – историите за времето прекарано тук на планетата – са вплетени в историята на вашите ангелски семейства. Вашите истории сега се показват, като на филм, но по – скоро бихте го нарекли холограма, която се проиграва за вашите ангелски семейства. Те изведнъж ще видят всичките ви животи, всичко, през което сте преминали.

Те гледат вашето шоу.

И те почитат вашата служба.

Нека сега просто поседим в тишина и да послушаме.

(пауза)

В най – висока степен на почит към вашето пътешествие на тази планета, във времето, когато ангелските семейства скоро ще бъдат разформировани, слушайте.

Малко ще помълча, докато слушате.

(много дълга пауза)

Вашите ангелски семейства очакваха вашето завръщане. Вие бяхте техните лидери. Вие бяхте сред техните лидери и вие напуснахте. От тогава те очакват завръщането ви.

Сега вие се върнахте и съвета се събра за последен път, за последен път вие се срещате с ангелското си семейство. За най – последен път.

Простете се, скъпи приятели. Простете се с ангелските си семейства – сега вие, техния лидер напускате. О, те нямат друг избор – освен да се разформирова семейството. Това и правят.

Вдишайте дълбоко и усетете това.

(пауза)

Ще минат не чак толкова много часове и този ден 4 април 2020 година ще завърши на тази планета в най – последния часови пояс. Хавай – не е в последния часови пояс, но, сигурно това е последната населена територия, а после, когато слънцето залезе в тази последна част на Земята, завършвайки този ден, ангелските семейства ще се разпаднат завинаги.

Те ще потеглят към Новите Земи – много от тях. Много просто ще блуждаят. Някои ще се опитат да се въплътят тук, на класическата Земя, но болшинството ще се отправят към Новите Земи.

Какво предстои

Сега нека поговорим за вас и Аления Кръг.

Проведохме заедно 20 години. От началото бяхте с Тобиас, сега – с мен и в тази нова фаза промените ще докоснат дори и Аления Кръг.

Имаше време, когато Тобиас за първи път ви събра заедно, за да ви напомни, че не сте се побъркали. Вие просто живеехте в бурен свят, опитвайки се да се вместите в него. След това благодарение на Тобиас започнахте да се освобождавате от травмите, старите проблеми, заседналите енергии.

А после, след 10 години дойдох аз, за да ви кажа, че сте се запътили към Реализацията. Ще ви отведа до Реализацията, а ако не сте готови за нея, то тогава си вървете. Вън. С тези, които останат, дори да бъдат пет, ние ще поемем към Реализацията.

Целта на нашата съвместна работа през всички тези години беше само това. Зная, че често ви разочаровах, дразнех, но също така вярвам, че ви развличах и разсейвах в добрия смисъл.

И сега заедно с Аления Кръг ние навлизаме в нова фаза. Повтарям, това не е семейство. Към нищо не сте привързани. Не трябва да давате никакви клетви.

Но аз все пак ще в помоля за нещо – ако се готвите да останете, подкрепете ги – енергийно и финансово. Работата не е в това, че имат нужда от пари. Не в това е същината. Значи нищо не сте разбрали. Става дума за подкрепа. Става дума, Аления Кръг да стане ваш, също както и всичко останало.

А ние преминаваме към съвършено нова фаза, така че, предполагам няма да ми се наложи да споменавам за това, защото ще работя с истински Майстори. Ние вече няма да работим с травмирани и уморени. Такива може да останат още малко. Ще работим с тези, които наистина позволяват своето майсторство.

Казвам това, защото искам вашата част от работата да бъде свършена до края на август, така че срещата ни в Блед наистина да стане среща на Майстори. Не казвам, че сте длъжни да го направите до тогава – Калдре ме упреква – казвам, че искам да стане така.

Работата в Аления Кръг също така беше за да се създаде библиотека, където да се пазят вашите истории, нашите Шоудове, нашите срещи, нашите курсове, за да може хората да усетят вашите истории. Не съществува конкретен начин. Няма никаква методика. Това са просто вашите истории, достъпни на всички и всеки човек ще избере подходящата история, подходящия Шоуд, подходящия семинар, какъвто и да е той в подходящото време. Така че ще служите на тези, които ще дойдат след вас, още и в този смисъл, а сега прегрупираме работата си от освобождаването към истинската си Реализация. Своята истинска Реализация.

В Аления Кръг ще има някои промени – относно организацията, управлението, как ви служат. Една от главните цели ще бъде обслужването на Майсторите. Не тези, които искат да бъдат Майстори, а истинските Майстори. Но всичко това предстои. Не е нужно да се притеснявате за това днес. Всичко това предстои.

Последно сбогом

Нека сега вдишаме дълбоко и за последен път да се сбогуваме с вашите ангелски семейства.

Ще мълча няколко минути, докато вие за последен път се сбогувате с ангелските си семейства.

(дълга пауза)

Нека заедно вдишаме дълбоко в този исторически ден 4 април 2020 година – ден на сбогуване с ангелските семейства и тяхното разпадане.

(музиката затихва)

О, те завинаги ще останат ваши приятели, това не означава, че никога вече няма да ги видите, просто вече няма да бъдете свързани, свързани като ангелско семейство, тъй като всяко същество е наистина суверенно.

Нека заедно вдишаме дълбоко в този исторически ден тук, на планетата Земя.

И сега, повече от всякога помнете, че наистина всичко е наред в цялото творение.

С това, Аз Съм Адамус Сен Жермен. Благодаря.