CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

Intohimo 2020 -sarja

SHOUD 8 – ADAMUS ST. GERMAIN, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle

4.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

 

Minä olen mitä olen, St. Germainin Adamus.

 

Rakkaat ystäväni, tämän kaiken pitäisi olla tuttua. Kaiken sen mitä tapahtuu tällä hetkellä, pitäisi olla tuttua. Voitaisiin sanoa, että olemme harjoitelleet sitä varten pitkän, pitkän aikaa. Kenties emme tienneet kaikkia seikkoja, täsmällisiä yksityiskohtia, koska niillä ei oikeasti ole merkitystä. Mutta olemme odottaneet tätä aikaa maan päällä aina siitä lähtien, kun tulitte tänne, jopa ajasta ennen ensimmäistä inkarnaatiotanne.

 

Olemme shaumbrana harjoitelleet ja tunteneet näitä energioita aivan ensimmäisestä kanavoinnista saakka, jonka Tobias antoi teille.

 

Olette työskennelleet uusissa Maissa, monissa, monissa uusissa Maissa pitkän, pitkän aikaa, taaskin tietäen, että tällä planeetalla tulisi aika teidän elinaikananne – elämässä jonka olitte valinneet olla täällä – tälle suurelle asioiden yhtymiselle, suurelle muutokselle, joka ei pyyhi ainoastaan tämän planeetan yli, vaan koko kosmoksen.  

 

Pyydän teitä tuntemaan sitä. Jotkut teistä ihmettelevät, miksi ette tunne pelkoa, kun normaalisti tuntisitte, miksi ette tunne ahdistusta, kun normaalisti olisitte täynnä suurta ahdistusta. Mutta tuntekaa sitä hetki, koska olemme käyneet tätä läpi hyvin usein, kun keräännymme yhteen, yöllä unitilanne aikana ja muina aikoina, tietäen, että tämä suuri muutos tapahtuu. Jotkut teistä tulivat hyvin kärsimättömäksi siinä, ettei se tapahtunut tarpeeksi pian, ja mietitte: "Milloin se mahdollisesti tapahtuu?" Mietitte, menikö teiltä jokin ohi, eikö se tapahtuisi tässä elämässä. Mutta se on juuri tässä. Se on laskeutunut.

 

Vetäkää syvään henkeä siihen. Se on tuttua, koska te olette valmistautuneet siihen. Me olemme valmistautuneet siihen.

 

Olette valmistelleet kehonne ja mielenne. Olette päästäneet irti hyvin paljosta, mitä olette kantaneet mukananne moniin elämiin, päästäneet irti joistain asioista, jotka olivat läheisimpiä, tai joistain asioista jotka olivat pelottavimpia elämässänne. Tämä ei ole uutta. Olemme olleet tässä aiemmin, tässä uskomattomassa ajassa maaplaneetalla.

 

Vedetäänpä syvään henkeä tässä kohtaa, muistaen, että tiesitte tämän olevan tulossa.

 

Jälleen kerran, emme tienneet täsmälleen miten – sillä ei ollut merkitystä. Se tiedettiin melko hyvin, ettei se olisi sota, joka aiheuttaisi kaiken tämän. Linda on puhunut siitä – rakas Eesan Linda täällä vieressäni – on sanonut viime aikoina: "Ainakaan tämä ei ole sota." Ei, ei. Tämä planeetta on tällä hetkellä yli sellaisesta sodasta. Mutta vaadittiin jotain aiheuttamaan tämän tyyppinen muutos, ja tämä muutos tapahtuu kaikkialla, koko kosmoksessa. Se on melkein vähän liian iso, vähän liian suureellinen asia sulatettavaksi kerralla, mutta se tapahtuu tällä hetkellä.

 

Ja kun tunnette sitä tietämisestänne käsin, muistatte, että tiesitte sen koko ajan. Siitä syystä hyvin monet teistä, shaumbroista, ovat hyvin tyyniä tämän osalta. Voi, kyllä, on ahdistusvaihe, erityisesti jos katsotte uutisia. Se on iso ahdistuksen laukaisija. Mutta kun olette vain itseksenne, mihin teillä pitäisi nyt olla paljon aikaa, niin on tuo muistaminen. Tiesitte, että tämä oli tulossa, ja nyt olemme tässä. Meidän täytyy vielä käydä joitain asioita läpi, aika monia asioita tällä planeetalla, ja melko monia asioita muissa ulottuvuuksissa, mutta se tapahtuu juuri nyt.

 

Vedetään syvään henkeä ja tuntekaa sitä.

 

Kaikki syyt olemiseenne täällä tässä elämässä, kaikki odottaminen mitä olette tehneet, kaikki irtipäästäminen mitä olette tehneet, kaikki huolissaan oleminen mitä olette tehneet, se on tässä nyt. Ja voin kertoa teille, että eteenpäin mentäessä ei ole tuota huolissaan olemisen määrää. Tulette todelliseen intohimoonne. Siitä syystä nimesimme tämän sarjan "Intohimo 2020" – tietäen, että se tapahtuisi nyt, tänä vuonna, suunnilleen tähän ajankohtaan.

 

Nyt menette pelkojen ja epäilyksien yli. Menette syyllisyyden ja häpeän yli. Menette sen ihmettelemisen yli, mitä teidän pitäisi tehdä. Menette sen yli, että yritätte löytää jonkin kadotetun ihmisintohimon, ja tulette juuri nyt todellisen intohimoonne, todelliseen syyhynne olla täällä.

 

Ja hämmästyttävä asia on, että se kaikki on luonnollista. Teidän ei tarvitse tehdä siihen työtä. Te vain sallitte sen. Miten usein olen sanonut sen? Miten usein olen muistuttanut teille? Miten usein se kaikui kuuroille korville – "vain sallikaa" – mutta uskon, että alatte nyt tajuta sen. Kaikkien asioiden tapahtuessa maailmassa, kaikkien muutosten tapahtuessa, luulen, että nyt alatte tajuta sen. Intohimo olla täällä tänä aikana on sinä.

 

Se on uskomatonta, koska ette ole täällä tänä aikana ainoastaan intohimossanne, josta puhumme tänään, vaan kirjoitatte historiaa. Kirjoitatte kirjoja. Jaatte tarinoita. Kaikki nämä shoudit kaikkien näiden vuosien aikana, kaikki työpajat, kaikki kokoontumiset – niissä oli kyse historian esittämisestä niille, jotka tulevat teidän jälkeenne.

 

Ja te olitte osa sitä. Te osallistuitte kaikkien näiden shoudien tekemiseen. Vaikka ette olisi koskaan käyneet työpajassa, osallistuitte niiden tekemiseen, kaikkien ns. pilvikurssien tekemiseen. Osallistuitte kaikkeen siihen, jättäen taakse historian niitä varten, jotka tulevat teidän jälkeenne.

 

Ja minä tiedän, minä tiedän – voin melkein tuntea kyyneliä tulevan minussa, Cauldressa, kaikissa teissä – se on ollut pitkä, pitkä matka ja erittäin vaikea toisinaan. Monet jotka kutsuivat ennen itseään shaumbraksi, putosivat kelkasta. Se oli kaikin tavoin niin intensiivistä, niin tuskallista toisinaan. Heidän huomionsa kääntyi muualle, tai he päättivät vain olla osallistumatta tähän ryhmään. Siinä ei ole mitään väärää, koska tiedätte heidän olevan tuossa seuraavassa aallossa.

 

Mutta te selvisitte näin pitkälle. Tässä olemme nyt, teidän intohimossanne. Eikä mikään tästä ole todellisuudessa uutta, koska olemme harjoitelleet sitä, valmistautuneet siihen. Haluaisin nostaa maljan teille kaikille, kunnioitetussa asemassani ylösnousseena mestarina, ja edustan tänään kaikkia ylösnousseita mestareita. Valitettavasti tämä ei ole lasillinen hienoa viiniä, mutta juomme sitä myöhemmin. Juuri nyt vähän tätä, mitä ikinä se onkin (Adamus ottaa kulauksen juomaa). Mm, mm. Kitkerää juomaa, ja joskus kitkerää elämää.

 

 

Suuri kuva

 

Katsotaanpa suurta kuvaa. Se on hyvin tärkeää juuri nyt – pitää suuri kuva mielessä. Pienet yksityiskohdat vetävät teidät alas. Katsotaanpa suurta kuvaa ja sitä, miten kaikki palat loksahtavat yhteen. Ja riippumatta siitä, mitä on tapahtunut tähän mennessä ja mitä tulee tämän päivän jälkeen, pitäkää aina mielessä suuri kuva. On helppoa eksyä yksityiskohtiin.

 

Mitä oikeasti tapahtuu tällä hetkellä?

 

No, olemme puhuneet siitä paljon viime aikoina "Journey of the Angelissa" ja "Ancestral Freedomissa", joissain viesteissä joita olemme julkaisseet shaumbroille. Se kaikki tapahtuu nyt, mutta periaatteessa Arkkiveljeskunta julisti, että he sulkisivat liikkeen. Ei ole tarvetta Arkkiveljeskunnalle. Se oli kaikkien enkeliperheiden kokoontuminen, yrittäen löytää ratkaisun johonkin – energiaumpikujaan koko luomakunnassa. Se on siinä. Se on suuri kuva.

 

Oli 144.000 enkeliperhettä, miljardeja ja miljardeja sieluolentoja, ennen kuin oli Maa, ja kaikki hidastui. Kaikki melkein pysähtyi täysin – tuli lähelle pysähtymistä – ja tiedettiin, että oli pakko olla jokin ratkaisu. Miksi energia hidastuu? Ja luotiin Arkkiveljeskunta löytämään tuon ratkaisun, ja siksi se loi Maan, ja silloin monet teistä – melkein kaikki teistä – tulivat tänne, Maan hyvin varhaisina päivinä auttamaan tuon vastauksen löytämisessä.

 

Se oli uskomaton luomus, tämä Maa-paikka. Aika-avaruus, tiheys jollaista teillä ei ole koskaan ennen ollut, vapauden puuttuminen, mutta kuitenkin oli myös Maan kauneus, luonnon kauneus, oppimisen ja syvälle, syvälle, syvälle luomukseenne menemisen kauneus, jollaista muilla olennoilla ei ole koskaan ennen ollut. Siis tulette tälle maaplaneetalle löytääksenne tuon yhteyden tietoisuuden ja energian välillä, löytääksenne todelliset syyt siihen, miksi energia hidastui.

 

Ja teitte sen hyvin mielenkiintoisella tavalla. Elitte ja dramatisoitte uudelleen ne asiat, joita olitte kokeneet muissa ulottuvuuksissa ei-fyysisenä olentona, mutta nyt toitte sen Maahan ja esititte sen tämän planeetan näyttämöllä, avaruuden, ajan ja gravitaation kera. Esititte sen. Elitte uudestaan kokemuksenne, mutta nyt sovellettuna kaikkiin tämän planeetan komponentteihin – aika, avaruus, muut ihmiset, luonto – ja teitte tätä tuhat elämää tai enemmän.

 

No niin, se tuntuu pitkältä, pitkältä ajalta, mutta todellisuudessa se ole ollut lainkaan pitkä aika. Tuhat kokemuselämää ja nyt lopulta tuleminen tuohon vastaukseen. Kyse ei ollut siitä, että minä annoin teille tuon vastauksen. Heijastin pelkästään sen takaisin teille ajankohtana, jolloin tulitte tuohon tietämiseen. Puin sen sanoiksi teille. Tuo vastaus on: "Kaikki energia on teidän." Energia on kaikki teidän, ja tietoisuus käynnistää energian. Tietoisuus laittaa energian työskentelemään hyväksenne, ja kaikki tuo energia on teidän.

 

Melko yksinkertaista, kai. Voitaisiin ilmaista koko tämä Maan ja fyysisen universumin ja kaiken muun luominen parilla yksinkertaisella lauseella: "Energia reagoi tietoisuuteen" ja "Kaikki energia on teidän". Ja sitten kenties kolmas kohta: "Antakaa nyt energian palvella teitä."

 

Se on näin yksinkertaista. Haluatte itkeä, kaikkien näiden elämien, kaikkien näiden vastoinkäymisten ja vaikeuksien jälkeen. Mutta katsokaa myös, mitä olette oppineet ja kokeneet matkan varrella. Se oli muutakin kuin vain fysiikan kysymyksen ratkaisemista. Se oli elämistä uskomattomissa tarinoissa ja kokemuksissa, ja nyt olette tässä.

 

Vastaus? "Energia reagoi tietoisuuteen, ja energia on teidän ja se palvelee teitä." Olemme valmiita. Olemme valmiita. Se on siinä.

 

Heti kun Arkkiveljeskunta oivalsi, että tuo vastaus oli nyt pinnassa, se ei ollut enää piilossa pinnan alla, se ei ollut enää mysteeri, se sanoi: "Ihmiset tajusivat sen lopulta" – ei monet ihmiset, mutta ei tarvita monia, tarvitaan vain muutama. Heti kun he oivalsivat, että tähän valtavaan kysymykseen energiaumpikujasta koko luomakunnassa oli vastattu, he sanoivat. "On aika. On aika pakata." Nyt ihmiset alkavat löytää tämän yksitellen. Ja melko pian se leviää ympäri planeettaa. Voi, ei "pian", niin kuin vuoden kuluessa. Se vie vähän pidempään, mutta tarpeeksi pian tuo vastaus on oivallettu.

 

Puhuin ensimmäisen kerran tästä – Arkkiveljeskunnan lopettamisesta – uskoakseni noin puoli vuotta sitten pienelle shaumbra-ryhmälle. Minua kiinnosti nähdä pienestä ryhmästä, jonka kanssa olin tavallaan kasvotusten, miten he reagoisivat siihen, eikä se ollut shokki. Sen ei olisi pitänytkään olla, mutta he ymmärsivät sen. Ja sitten toin sen keahakiin, ja sitten kaikille shaumbroille. ja se oli enemmänkin muistutus, enemmänkin yksi noista ahaa-elämyksistä, kuten Tobias sanoi: "Ai niin! Aivan oikein! Tiesin sen koko ajan, mutta minun täytyi käydä läpi kokemus sen löytämisestä." Ja te teitte sen, ja nyt se on kaikissa shambroissa. Se on nyt osa shaumbroja.

 

Energia reagoi tietoisuuteen. Missä teidän tietoisuutenne on? Energia on kaikki teidän. Omistatteko sen? Ei niin, että se kuuluu jollekin muulle. Ei niin, että se on jossain muualla. Ei niin, että olette minkään uhri. Kaikki energia on teidän. Se tekee teistä täysivaltaisen olennon. Ja antakaa nyt energian mennä työskentelemään hyväksenne.

 

Arkkiveljeskunta alkoi sulkea liikettä, pakkasi kassejaan, heitti roskat tietysti pois ja sitten palasi takaisin enkeliperheiden luo ja raportoi heille: "Se on tehty. Se on löydetty, vaikka vain muutamat planeetalla ovat löytäneet, mutta se on tehty. Se on tuo vastaus." Ja sitten he kertoivat enkeliperheille: "On aika hajota. Ei ole mitään tarvetta enkeliryhmille, jollaisia meillä on ollut aiemmin – ei lainkaan – koska jokainen olento on perimmiltään täysivaltainen. Ja jos jäämme näihin ryhmiin, emme oikeasti oivalla, että energia on kaikki meidän. Olemme ryhmäenergiassa, ryhmäajattelussa ja ryhmäreagoinnissa."

 

Siis kuluneiden kuuden kuukauden aikana on ollut paljon työtä, kun on valmistauduttu tähän, enkeliperheiden hajoamiseen. Ja kun 4.4.2020 tuli ensimmäiseen paikkaan tällä planeetalla, aivan ensimmäiselle aikavyöhykkeelle, aivan ensimmäiseen asutukseen, lähti viesti. Nimittäin kaikkia enkeliperheitä oli kutsuttu takaisin muutaman kuluneen viikon. Heidät oli kutsuttu takaisin kotiin. Voi, jotkut eivät halunneet mennä, mutta heillä ei tavallaan ollut vaihtoehtoa. Heidät oli kutsuttu takaisin enkeliperheisiin tätä viestiä varten.

 

He menivät neuvotteluun. Jokainen enkeliperhe meni neuvotteluun. He kerääntyivät ja odottivat tätä päivää. Tätä päivää osittain numerologian vuoksi, osittain koska se sopi niin hyvin, osittain koska nyt on aika mennä Kristus-tietoisuudesta mestaritietoisuuteen. Mennä 33:sta 44:ään, ja juuri sen olemme tekemässä – se muutos tapahtuu – ja mikä on parempi aika tehdä se kuin 4.4.2020, 4-4-4. Sen ei tarvinnut olla tämä päivämäärä, mutta ajattelimme, että se toimisi erittäin hyvin. Se on päivämäärä, jota ette koskaan unohda, ette unohda koskaan elämässänne.

 

Siis kun tänään ensimmäiset tämän planeetan aikavyöhykkeet alkoivat kokea 4.4.2020, viesti alkoi kulkea kaikkiin henkiperheisiin. He ovat istuneet tämän viestin kanssa siitä lähtien, kun tämä päivä alkoi. Ja he jatkavat sitä, ja viestin kuuluttamista tai tavallaan laulamista jatketaan kaikille enkeliperheille, kaikille yksittäisille enkeliperheille, ja sanotaan: "On aika hajaantua."

 

Ja noin 14, 13 tunnin kuluttua juuri tästä ajankohdasta tällä planeetalla, tuo viesti lakkaa. Se loppuu. Kaikki ovat kuulleet sen. Kaikki kosmoksessa ovat kuulleet sen: "On aika hajaantua." On joitain, jotka eivät halua. Tietysti on aina agendoja. On joitain, jotka ajattelevat, että he eivät ole valmis tai heidän perheensä ei ole valmis, mutta se tapahtuu.

 

He menevät moniin, moniin eri paikkoihin, ja jotkut yrittävät muodostaa uuden ryhmän, mutta se ei yksinkertaisesti toimi. Se ei yksinkertaisesti toimi, koska osa koko tätä yhtälöä on oivaltaa täysivaltaisuutenne, se että te ette tarvitse ryhmiä, ette tarvitse perheitä. Se tuo perimmiltään jumaluutenne, pyhyytenne paremman arvostamisen ja sitten myös kyvyn todella ymmärtää "namaste", Jumala kaikissa muissa olennoissa.

 

Silloin kun sieluolennot ovat ryhmissä, kun he turvatutuvat toisiinsa energiassa, kun he turvautuvat toisiinsa vastauksissa, he eivät oivalla, että se on jo sisällä. Ja se oli melkein yksi enkeliperheiden harhakäsityksistä. Yhteen lyöttäytyminen toi lohtua ja mukavuutta ja kumppanuutta, mutta se esti todellisuudessa enkeliperheitä ja yksilöitä oivaltamasta, että kaikki on sisällänne. 

 

Te ette mene takaisin ykseyteen. Te menette takaisin omaan ykseyteenne. Te ette mene takaisin Kotiin, ja enkeliolennot ovat todellakin yrittäneet päästä takaisin Kotiin siitä saakka, kun he lähtivät. He ovat yrittäneet päästä takaisin sinne, olettaen, että se oli tuo vastaus – kuin lapsi joka oli eksynyt metsään, yritti epätoivoisesti päästä takaisin kotiin ja eksyi vielä lisää. Tiedätte, miten se menee. Kun olette eksynyt, kun olette menettänyt suuntavaistonne, usein eksytte vielä lisää, kunnes lopulta annatte periksi. Antaudutte. Sellaista se on tavallaan ollut – enkeliperheet eksyneitä, te eksyneitä tällä planeetalla muiden ihmisten kanssa – mutta nyt tulee Oivaltamisen aika.

 

Siis tämä on suuri kuva, ja se tapahtuu enkeliulottuvuuksissa juuri nyt. Liitymme heidän seuraansa aivan hetken kuluttua kuuntelemaan, tuntemaan ja kokemaan tätä viestiä, joka leviää kaikkien enkeliperheiden hajoamisesta, vapauttamisesta.

 

 

Maaplaneetta

 

Puhutaanpa myös siitä, mitä maaplaneetalla tapahtuu, aivan täällä omalla takapihallanne.

 

Teillä on tällä hetkellä tämä koronavirus. Koronaviruksella, millä tahansa viruksella, on energeettinen alkuperä. Toisin sanoen, tarkoitan, ettei se ole vain jokin biologinen epätasapaino – se yrittää tasapainottaa jotain muuta. Puhumme seksuaalienergiaviruksesta, maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainottamisesta, jottei ole enää konfliktia tai riippuvuutta, jotta maskuliinisuus ei enää turvaudu feminiinisyyteen tai ole riippuvainen siitä, ja toisinpäin, jottei näiden kahden välillä ole enää konfliktia ja sen mukana tulevaa uhriutta. Sitä seksuaalienergiavirus tekee. Se ei ole biologinen, mutta kuitenkin se toimii samalla tavalla kuin biologinen. Se voi tarttua teihin.

 

Teillä on tämä koronavirus planeetalla tällä hetkellä, mutta mitä oikeasti tapahtuu? No, siinä on monta tasoa, mutta se aiheuttaa nollauksen tällä planeetalla. Nollauksen.

 

Kuka olisi kuvitellut, että jokin tällainen voisi olla edes mahdollista? Kuka olisi kuvitellut, että ihmiset ympäri maailmaa pysyvät kotona? Kadut ovat hiljaisia. Taivas on hiljainen. Ilma on hiljainen. Ihmiset ovat kotona, ja joillakin heistä on erittäin vaikeaa olla kotona itsensä tai perheenjäsentensä kanssa. Toiset huomaavat tämän olevan yksi kauneimmista ja vaikuttavimmista ajoista heidän elämässään. He eivät olisi voineet suunnitella sitä muuten. He eivät olisi voineet suunnitella kahden viikon lomaa pysyen kotona, koska heillä olisi ollut houkutus mennä ulos ja kuitenkin tehdä asioita. Mutta tällä hetkellä planeetta hiljenee. Se on nollaus.

 

Ja tässä nollauksessa monet pääsevät itsensä syvempiin osiin. Heillä on lopultakin vähän hiljaisuutta. He katsovat lopultakin sisäänpäin. En usko, että sitä olisi tapahtunut näin millään muulla tavalla – näin monia planeetan ihmisiä, jotka katsovat sisäänsä.

 

Siis tämän viruksen taustalla on nerokkuutta, ja se vapauttaa monia ihmisiä, jotka olivat valmiita lähtemään. Siihen liittyy kuolemia, kuten mihin tahansa virukseen. Tähän liittyy huomattava määrä kuolemia, mutta he ovat niitä, jotka olivat todella valmiita lähtemään. Toisin sanoen, se toimii katalyyttinä heille. Heidän oli aika mennä takaisin kotiin. He kuulivat enkeliperheiden kutsun. He tiesivät, että planeetalla oli muutoksen aika. He eivät olleet valmiita menemään eteenpäin, joten he vetivät viruksen itselleen, ja se huolehtii tuosta ongelmasta, ja pian he ovat poissa.

 

Jotkut menevät uusiin Maihin, jotkut menevät Maan lähiulottuvuuksiin pohdiskelemaan, jotkut yrittävät putkahtaa heti takaisin tälle planeetalle uuteen inkarnaatioon. Mutta siinä on nyt mielenkiintoinen voima. Nykyaikoina tapahtuu hyvin usein niin, että joku kuolee ja yrittää palata takaisin uuteen inkarnaation viikkojen tai kuukausien päästä – se oi ennen vuosikymmeniä tai satoja vuosia – eikä sitä tapahdu tällä hetkellä.

 

Maan lähiulottuvuuksissa tapahtuu paljon niillä enkeliolennoilla, jotka valvovat noita tasoja tai auttavat noilla tasoilla, kun varmistetaan, että ne jotka tekevät siirtymän tällä hetkellä pois maaplaneetalta, pois fyysisestä kehostaan, ottavat tuon hiljaisen ajan. Kyse ei ole siitä, että vain maan päällä ihmiset ottavat tuon hiljaisen ajan. Niiden jotka menevät Maan lähiulottuvuuksiin, täytyy ottaa tuo hiljainen aika. Kaikki asettuu nyt aloilleen koko luomakunnassa.

 

Planeetta käy tällä hetkellä läpi valtavaa nollausta. Puhumme siitä lisää muutaman hetken päästä, mutta haluan teidän tuntevan, mitä oikeasti tapahtuu. Ja kun tunnette sitä, muistakaa, että te tiesitte jo. Olimme jo käyneet tämän läpi. Olimme jo puhuneet, että planeetalla tapahtuisi jotain, mikä muuttaisi kaiken. Ja tietysti useimmat teistä menivät välittömästi sotaskenaarioon, johonkin sellaiseen, tai avaruusolentoihin jotka ottavat hallinnan. Toivottavasti kukaan teistä ei ajattele sillä tavalla. Avaruusolentoja ei sallita täällä enää. Heidän täytyy lähteä. Ei enää sekaantumista tällä planeetalla.

 

Teillä on tällä hetkellä tämä valtava hiljainen aika planeetalla, ja se muuttaa kaiken. Se muuttaa kaiken.

 

Viruksella on perimmiltään valtava taloudellinen vaikutus – voi, tarkoitan, että sillä on jo, mutta kun kaikki lasketaan yhteen, on valtava taloudellinen vaikutus – mikä saa aikaan muutoksen planeetan taloudessa.

 

Talous, raha, mitä se on? Se on vain energiaa. Siis sama asia tapahtuu. Vaikka sanon, että se on talousvirus, perimmiltään kyse on energiasta. Siinä on kyse siitä, etteivät ihmiset enää pysty syyttämään toisia yltäkylläisyydenpuutteestaan. Enimmäkseen menimme shaumbrojen osalta siitä yli jokin aikaa sitten, koska minulla ei ollut kärsivällisyyttä sille. Jos teillä ei ole yltäkylläisyyttä, se on oma vikanne, koska yltäkylläisyyttä on siinä, kaikkialla. Jos ette ole yltäkylläisyydessä, näin on, koska olette edelleen puutteessa, mutta älkää saako minua menemään siihen. Useimmat noista shaumbroista ovat lähteneet. Yltäkylläisyyttä on kaikkialla.

 

Ihmiset istuvat kotona, ja monet heistä alkavat ajatella: "Haluanko oikeasti mennä takaisin tuohon työpaikkaan, jossa en ollut iloinen, jossa en ollut yltäkylläinen?" He eivät ajattele niillä termeillä, joista me puhumme – energiasta palvelemassa heitä – mutta siitä perimmiltään on kyse. He sanovat: "Se ei palvellut minua kovin hyvin."

 

Planeetalla on tällä hetkellä valtava luovuusaalto. Monet ihmiset ovat kotona ikävystyneenä tai kenties on perheväkivaltaa tai he vain haaskaavat paljon aikaa irrelevantissa sosiaalisessa mediassa. Mutta tällä hetkellä on monia, monia, jotka saavat luovuusaallon. He ajattelevat itsekseen: "Haluan tehdä jotain. Kun asiat palaavat takaisin normaalisi" – mitä ei koskaan tapahdu – "haluan tehdä jotain elämälläni. Haluan ilmaista. Haluan kokea. Haluan laajentua, ja haluan …" No, he eivät sano sitä, mutta todellisuudessa he sanovat "tulla Oivaltamiseen". Neljä E:tä. (Lisää informaatiota 4E:stä täältä)

 

Siis monet istuvat kotona nyt, ja he avautuvat luovuudelle juuri tällä hetkellä. Heiltä vie tovin päästä läpi joistain peloistaan ja epäilyksistään. Tiedätte, millaista tämä on. Saatte jokin idean, luovan idean, ja sitten epäilymieli, epäilydemonit tulevat kertomaan, miksi ette voi tehdä sitä. Mutta tällä hetkellä on valtava luovuusaalto, monista syistä.

 

Ihmiset istuvat kotona, kyllästyvät ja miettivät: "Mitä haluan oikeasti tehdä elämälläni?" He eivät tiedä sitä vielä, mutta tapahtuu valtava vapautuminen enkeliperheistä, kun ne hajoavat tämän päivän loppuun mennessä tällä planeetalla. Se on valtava vapautuminen. Se on osa matriisia, joka ylläpiti asioita. No, tiedätte "Ancestral Freedomista" – ja nyt upeasta päivityksestäni – että on matriisi esi-isäperheenne kanssa. Se on hyvin tiukkaan kudottu, paljon tiukempi kuin edes entiset elämänne, ja se pitää teidät tavallaan matriisissa, ja tämä enkeliperhematriisi vapautuu tänään. Useimmat ihmiset eivät koskaan oivalla sitä – kenties myöhemmin, eivät tänään luultavasti oivalla sitä – mutta he tuntevat jonkin muuttuneen. Ja niin muuttui. Se tapahtuu tällä hetkellä.

 

 

Te

 

Puhutaanpa teistä. Puhutaan teistä.

 

Kai parhain tapa ilmaista se olisi: kiitos palvelustanne.

 

Tulitte tänne enkeliperheidenne edustajina, useimmat teistä jo silloin, kun tämä maaplaneetta luotiin ja muodostettiin. Olette veteraaneja täällä. Tulitte tänne, ja teillä on ollut monia, monia elämiä tällä planeetalla, monia enemmän kuin muilla. Teillä, luultavasti lähelle tuhat, kenties vähän enemmän. Muilla, kaksi tai kolme sataa. Teillä on paljon enemmän elämiä tällä planeetalla kuin useimmilla heistä.

 

Tulitte tänne enkeliperheenne edustajana auttamaan tämän maaplaneetan muovaamisessa ja muodostamisessa, auttamaan sen tekemisessä sellaiseksi, mikä se on, ja tiedän, että olette ajoittain katuneet sitä. Katsoitte yhteiskuntaa, katsoitte, mihin tämä planeetta oli menossa, ja kaduitte sitä. Useimmat teistä olivat vahvasti mukana nykyajan uskontojen ja kirkkojen muodostamisessa ja luomisessa, ja sitten olette katuneet sitä. Siitä nuhtelen teitä. Muista asioista en. Mutta katsotte sitä ja sanotte: "Katsokaa, mitä siitä tuli. Tällä planeetalla on hyvin paljon väkivaltaa, tällä planeetalla on hyvin paljon vihaa ja kiukkua", mutta te näitte sen läpi. Te menitte kaikesta siitä läpi tähän hetkeen.

 

Te olette niitä, jotka ovat paljastaneet tämän hyvin yksinkertaisen, mutta syvällisen asian, että energia reagoi tietoisuuteen – tähän saakka ne eivät olleet osa samaa, mutta ne toimivat yhdessä – että energia on teidän ja se palvelee teitä. Te ja muut shaumbrat ympäri planeetta autoitte oivaltamaan sen. Se sai Arkkiveljeskunnan ja enkeliperheet hajoamaan nyt.

 

Siis, kiitos palvelustanne. Teitte sen, mitä tulitte tekemään tälle planeetalle. Se on tehty. Se on tehty. Mitä seuraavaksi?

 

No, toivoakseni jäätte tänne mestareina. Jäätte tänne ollaksenne esimerkki muille. Jäätte tälle planeetalle nauttimaan nyt elämästänne, hitto soikoon. Heh, nauttimaan elämästänne. Älkää panko minua pakottamaan teitä nauttimaan elämästänne! On aika lopettaa kaikki kärsimys ja kamppailu. Otitte sen itsellenne suurelta osin ihmiskunnan vuoksi, ja syyllisyytenne ja häpeänne vuoksi siitä, mihin ihmiskunta oli päätynyt. Te muuten ette koskaan panneet heitä tekemään sitä. He tekivät sen itse. Mutta tunsitte edelleen syyllisyyttä ja häpeää – voitaisiin sanoa – tavallaan sen rakennuksen luomisesta, johon he menivät luomaan sekasotkunsa. Päästäkää siitä irti. Se ei ole teidän. Heillä oikeus ja heillä on vapaus tehdä ja kokea elämää niin, kuin he haluavat.

 

Siis mitä teillä on nyt, kun palvelunne on tehty? On aika myös oivaltaa, että olette kirjoittaneet kirjoja. Ei kirjaimellisesti, vaan tarinoitanne jotka on nyt laitettu yhteen kaikissa shoudeissamme, kaikissa kokoontumissamme, kaikissa ns. tuotteissanne, pilvikursseissanne. Se kaikki on teidän tarinanne. Teimme sen yhdessä, ja nuo tarinat säilyvät pitkän, pitkän aikaa. Tällä hetkellä Cirmson Criclen uskomaton henkilökunta organisoi, luetteloi, arkistoi ja tekee helposti käytettäväksi noita tarinoita. He valmistautuvat seuraavaan aaltoon, ja se on tulossa. Mitä nyt on teille?

 

On aika nauttia elämästä ja todella antaa energian palvella teitä ennenkuulumattomasti, taistelematta sen kanssa, tappelematta sitä vastaan – aika antaa energian palvella teitä nyt. Olla esimerkki. Olla mestari. Olla tällä planeetalla ruumiillistuneena mestarina, joka elää ilon elämää.

 

Se tosiaan tulee teille. Tiedän, että joskus ihmismieli epäilee ja te ihmettelette miten ja luulette olevanne jumissa tässä matriisissa ja kaikkea muuta. Ei lainkaan. Olette palvelleet enkeliperhettänne, ja he riemuitsevat. He riemuitsevat. Kuulette sen aivan hetken kuluttua. Olette palvelleet tarkoituksenne tulla tänne, ja tiedän, että käytte läpi tällä hetkellä kummalista tunnetta, kun tuo osa matkaanne, teidän vastuunne, valanne on tehty ja se on ohi, ja voitte tuntea vapautumisen enkeliperheistä. Mutta se on tavallaan myös kummallista, koska jos olette olleet palveluksessa kaikki nämä elämät, niin olette tottuneet siihen.

 

Olette mallintuneet palvelemaan, tekemään kovasti työtä, kamppailemaan ja kaikkia muita asioita, joita olette tehneet. Niinpä on yhtäkkiä, kuin matto vedettäisiin teistä. Ei altanne, vaan kirjaimellisesti teistä. Se on kummallinen tunne. Tavallaan kuin henkilö joka menee armeijaan palvelemaan maataan ja tekee sitä 20, 25 vuotta, ja yhtäkkiä hän on siviili. Se on kummallinen tunne, koska on tavallaan menetyksen tunnetta. On innostusta siitä, että se on tehty, mutta myös: "Mitä seuraavaksi?"

 

"Mitä seuraavaksi" on nauttia elämästänne, ja tuomme esiin muutamia muita asioita hetken kuluttua, mutta koskaan teidän ei tarvitse mennä ettekä halua mennä takasin sellaiseen palvelukseen, jota olette tehneet tähän saakka.

 

Siis vetäkää syvään henkeä tuohon vapautukseen, enkeliperheidenne vapauttaessa teidät tuosta palvelusta.

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Tiedän, että on paljon kysymyksiä, paljon kysymyksiä, ja Cauldre ja Linda ovat tiivistäneet osan siitä, mitä te olette kysyneet, muutamaksi kysymykseksi. Siis pyydän nyt, Linda, lukisitko nuo kysymykset, ennen kuin menemme seuraavaan osaamme.

 

LINDA: Okei, mielihyvin. Siis …

 

KYSYMYS 1: Mikä enkeliperheiden merkitys on?

 

ADAMUS: Aa, enkeliperheiden merkitys. No, jos katsotte Tobiaksen "Journey of the Angelsin", hän antaa hyvin erinomaisen ja helposti ymmärrettävän kuvauksen siitä, miten te menitte tyhjyydestä – tai mikä vaikutti tyhjyydeltä – kosmokseen, ja lyöttäydyitte yhteen enkeliperheiksi. Enkeliperheitä oli läheisten suhteiden luomista varten. Tiedätte, millaista on, kun teillä on ystävä- tai perheryhmiä tällä planeetalla. Enkeliperheet antoivat lohtua. Mutta enkeliperheiden kautta yrititte myös löytää, mitä energia oli ja perimmiltään miksi se hidastui.

 

Siis lyöttäydyttiin yhteen 144.000 enkeliperheeksi. Niin on ollut aioneita. Aioneita. Se palveli tarkoitusta. Se antoi teille identiteetin, yhteenkuuluvuudentunteen ryhmän kanssa. Jotkut teistä tulevat Mikaelin huoneesta, Zadkielin huoneesta ja kaikkien muiden arkkienkeleiden matkan varrella. Se antoi identiteetin ja kuulumisen tunnetta. Ette ehkä oivaltaneet tietoisesti ihmismielessänne, mistä perheestä tulitte, mutta hyvin usein elämien välillä muistitte ja olitte tekemisissä sen kanssa. Usein elämien välillä palasitte Kukkien sillan yli enkeliperheeseenne, johon samaistuitte. Se oli yksi syvimmistä asioista, joihin voitte sieluolentona samaistua, yksi varhaisimmista tunnuksista.

 

Siis enkeliperheillä oli valtava arvo, ja valtava arvo siinä, kun kaikki asiat luomakunnassa tulivat lähes umpikujaan ja enkeliperheet yhdistyivät silloin selvittämään, miksi se hidastui, selvittämään energian ja tietoisuuden välisen suhteen. Ne palvelivat tarkoituksensa. Ei ole enää tarkoitusta, ei ole enää tarvetta tuohon enkeliperhesiteeseen, koska perimmiltään kyse on täysivaltaisuudesta. Kyse on vapaudesta.

 

Enkeliperheet taistelivat omalla tavallaan toisiaan vastaan, kuin maat tai uskonnot taistelevat tällä planeetalla toisiaan vastaan. Muistakaa, että sanoin, että te tulitte tänne näyttelemään sen, mitä olitte tehneet muissa ulottuvuuksissa, mutta te näyttelitte sen täällä hyvin hidastetussa todellisuudessa. Enkeliperheet yrittivät periaatteessa vallata toisia enkeliperheitä. Sitä Tobias kutsuu Tähtiensota-jaksoksi.

 

Oli paljon taistelua sen perusteella – kuten näette tällä planeetalla, ja se on myös vain heijastusta siitä – että yksi ryhmä väittää olevansa parempi kuin toinen. Yksi ryhmä väittää olevansa fiksumpi. Yksi ryhmä yrittää ottaa asioita pois toiselta. Kaiken sen on aika loppua. Millekään siitä ei ole enää mitään tarvetta. Ei enää sotia, ei täällä Maassa tai enkeliperheissä. Jokainen olento, jokainen sieluolento, on täysivaltainen.

 

Teillä on hengenheimolaisuuksianne ja yhteyksiänne toisten kanssa ylösnousseena mestarina. Meillä on Ylösnousseiden mestareiden klubimme, mutta mikään ei liimaa meitä yhteen. Pelkästään hengenheimolaisuus tai tuttuus pitää meidät yhdessä.

 

Huomaatte, että teillä on hengenheimolaisuutta muihin shaumbroihin, joihinkin mestareihin joita on jo tällä planeetalla ja jotka inkarnoituivat heti Tobiaksen jälkeen, mutta enää koskaan mikään liimaa tuota ryhmää yhteen. Teillä on tuttuutta ja hengenheimolaisuutta, mutta ei koskaan sidettä tai valaa, jota teidän on noudatettava.

 

Enkeliperheiden aika on ohi, ja on joitain, jotka vastustavat sitä eivätkä lainkaan halua sitä. On ollut paljon valtapelejä, jotka ovat jatkuneet tähän päivään saakka. Mutta nyt kaikki tietävät, että enkeliperheet hajoavat. Siis kiitos.

 

Seuraava kysymys.

 

LINDA: Okei.

 

KYSYMYS 2: Minne enkeliolennot menevät nyt, kun perheet on hajotettu?

 

ADAMUS: Minne he menevät? Te ja muut olette viettäneet paljon aikaa, erityisesti unitilassa, auttaen ideoimaan, suunnittelemaan ja sitten rakentamaan uusia Maita. Tällä hetkellä on satoja uusia Maita, jokainen niistä kestää noin viisi miljardia sieluolentoa. Toisin sanoen, niistä ei tule ylikansoitettuja. Ne eivät ole ruuhkaisia tai täpötäysiä, kuten täällä. Siis valtaosa teidän perheenne ja muiden perheiden enkeliolennoista menee uusiin Maihin.

 

Uudet Maat ovat kuin moderni ja siivottu versio tästä Maasta, koska olette auttaneet istuttamaan ja juurruttamaan noihin paikkoihin Maan mahtavimmat asiat – luonto, eläimet, aito rakkaus, jakaminen, kokeminen – mutta ilman sellaisia asioita, kuin saasteet ja väkivalta, ilman joitain asioita jotka tekivät hyvin vaikeaksi ihmisille elää tässä Maassa. He menevät siivottuihin, remontoituihin ja uudestaan tehtyihin Maihin, versio 2. He menevät niihin ja ruumiillistuvat. He löytävät itsensä fyysisestä kehosta, mutta ei jumittuneena, inkarnaatioon toisensa jälkeen, kuten te olitte. Se on enemmän valinta kuin jotain, mikä vain tapahtuu heille.

 

Näissä uusissa Maissa he kokevat, millaista on mennä syvälle itseensä, mennä aineeseen ja omaan luomukseensa, millaista on kokea elämä hyvin aistillisesti, hyvin intiimisti ja perimmiltään kokea, millaista on olla omassa energiassaan.

 

Monet teistä opettavat siellä, opastavat siellä. Autatte heitä ymmärtämään joitain Maan mielenkiintoisia ja hassuja asioita. Ja he haluavat tulla käymään tässä Maassa. Se olisi kuin halua mennä museoon – tiedättehän, kun on nuori ja haluaa mennä johonkin paikkaan, josta on kuullut ja joka on kuuluisa. He haluavat tulla tänne, mutta he eivät enimmäkseen tule tänne inkarnoitumaan. He saattavat tulla tänne – no, kenties voisitte aloittaa jokin palvelun opastetuista kierroksista klassisessa Maassa. Te tunnette sen melko hyvin.

 

He menevät uusiin Maihin. Jotkut heistä vain vaeltelevat ympäri kosmosta. He yrittävät muodostaa ryhmiä, mutta se ei yksinkertaisesti toimi. Dynamiikat estävät sitä toimimasta. Ja he lähtevät vaeltamaan enemmän ja enemmän, kunnes lopulta jossain kohtaa he päättävät mennä johonkin uuteen Maahan.

 

Tähän saakka ainoastaan tämän klassisen Maan kautta, juuri tämän paikan täällä, on voinut tulla Oivaltamiseen näiden intensiivisten dynamiikkojen vuoksi. Mutta kohta Oivaltamisen voi oivaltaa myös missä tahansa uudessa Maassa. Mutta tämä paikka täällä, klassinen maa jonka te autoitte perustamaan, menee historiaan – voi, on jo mennyt – sinä paikkana, SINÄ paikkana. Ei ole mitään muuta sen kaltaista. Ja ajattele, että sinä olit yksi noista pioneereista täällä, ja nyt kiitos palveluksestasi.

 

Seuraava kysymys.

 

LINDA: Okei.

 

KYSYMYS 3: Entä kaikki arkkienkelit? Hajaantuvatko he eivätkä enää avusta ihmisiä?

 

ADAMUS: Hyvä kysymys, koska hyvin pitkän aikaa ihmiset ovat turvautuneet arkkienkeleihin ja henkioppisiinsa ja kaikkeen muuhun, paitsi itseensä. Arkkienkelit ovat periaatteessa sieluttomia olentoja. He ovat arkkityyppisiä energioita. Toisin sanoen, he ovat tavallaan oman ryhmänsä tai enkeliperheensä kollektiivienergiaa.

 

Voitaisiin sanoa, että arkkienkelit ovat kehittäneet ihmisominaisuuksia, koska heidän perheenjäseniään oli täällä planeetalla. Mutta he eivät ole ihmis-, eivätkä sieluolentoja. He ovat tavallaan teidän psyykkisiä luomuksianne.

 

Enkeliperheiden hajoamisen myötä ei ole enää arkkienkeleitä. Tarkoitan, että heidät muistetaan edelleen, mutta ette voi mennä kosmokseen ja löytää arkkienkeliä. Heistä kirjoitetaan edelleen. Heistä puhutaan edelleen. Ihmiset rukoilevat edelleen tai pyytävät heiltä opastusta, mutta jos ihmiset kuuntelevat todella tarkkaan, heidän saamansa viesti on: "Se kaikki on ohi – enkeliperheet, arkkienkelit. Lakkaa etsimästä ulkopuoleltasi vastauksia, koska se kaikki on sisälläsi juuri nyt."

 

Siis kyllä, on joitain, jotka edelleen yrittävät yhdistyä arkkienkeleihin, rukoilla arkkienkeleitä tai jumalia tai pyhimyksiä ja kaikkea muuta, mutta siinä on tavallaan mielenkiintoinen dynamiikka. Monet rukoilijat – kutsun rukoilijoiksi ihmisiä, jotka rukoilevat – planeetalla eivät saa enää lainkaan vastausta. Se on kuin soittaisi taivaaseen, ja linja on varattu tai ei ole lainkaan hälytysääntä. Ja sitten leviää viesti: "Älkää katsoko tänne. Katsokaa sisään. Se kaikki on sisällänne."

 

Se on vaikeaa monille ihmisille, koska he ovat niin tottuneita turvautumaan kaikkeen, paitsi itseensä. He eivät rakasta itseään, he eivät luota itseensä, joten he menevät muihin paikkoihin. Se on vaikeaa, koska heistä tuntuu siltä, että Jumala on hylännyt heidät ja arkkienkelit ovat hylänneet heidät ja heidän ufo-avaruusolentonsa ovat hylänneet heidät ja kaikkea muuta. Monet eivät tunnusta sitä heti, mutta he saavat tyhjän tunteen, kun he huutavat muihin ulottuvuuksiin. Mutta se kaikki sanoo: "Mene sisälle sinun puolellasi." Te, rakkaat ystäväni, olette itsenne arkkienkeli. Arkkienkeli Sinä. Se on sitä, ja se on kaikkein suurin arkkienkeli. Kiitos.

 

LINDA: Voinko lisätä puolikummallisen kysymyksen?

 

ADAMUS: Totta kai.

 

LINDA: No, entä kaikki ne ihmiset, jotka kanavoivat noita arkkienkeleitä ja avaruusolentoja?

 

ADAMUS: Ihmiset jotka kanavoivat avaruusolentoja, arkkienkeleitä, alkavat myös oivaltaa, että he ovat hajaantuneet. Ensinnäkään avaruusolennoilla ei ole koskaan ollut mitään hyvää sanottavaa. Tarkoitan, että he eivät olleet kovin viisaita. Ja kai se kaikki juoni, se oli tavallaan vitsi ihmisistä, jotka menivät siihen mukaan, koska ihmiset halusivat laittaa jotain itsensä ulkopuolelle. Siis sanotaanpa, että he laittoivat sen avaruusolentoon. Ja avaruusolennot vastasivat. He esittivät sen täydellisesti. He esittivät oman osansa. He palvelivat niitä, jotka uskoivat, että avaruusolennot olivat jokin mahtava ja kehittynyt sivilisaatio, jotten ei siitä voi oikeasti syyttää heitä. Mutta nyt heidän ei sallita enää tehdä sitä.

 

He eivät voi tehdä sitä, ja on monia, jotka edelleen sanovat, että he kanavoivat avaruusolentoja ja galaktisia (komento)osastoja ja kaikkea muuta. Mutta tulee aika – eikä Cauldre halua minun sanovan tätä, mutta sanon sen erittäin selvästi – jolloin jos joku teeskentelee ja tavallaan tietää teeskentelevänsä, se vaikuttaa hänen energiatasapainoonsa, ja sen voisi merkitä hänen yltäkylläisyyttään ja terveyttään. Se vaikuttaa hänen energiatasapainoonsa. Siis heidän olisi nyt parasta myöntää, että suurin arkkienkeli kanavoitavaksi ovat he itse, mutta monet heistä eivät luota itseensä. Heidän täytyy turvautua jonkin kosmisen olennon kanavoimiseen.

 

Siis luulen, että viisaat yksilöt oivaltavat sen. He oivaltavat, että siinä oli opastusta. Voi, arkkienkeleillä oli upeaa opastusta jonkin aikaa, mutta he eivät ole koskaan ruumiillistuneet ihmisiksi, ei koskaan. Siis heidän opastuksensa oli rajallista tavallaan, ja nyt nuo olennot, viisaat olennot, alkavat kanavoida tai ilmaista itseään. Ja tiedän jo, mitä jotkut teistä ajattelevat, mutta vastaan siihen myöhemmin.

 

LINDA: Okei.

 

KYSYMYS 4: Entä shaumbra ja Crimson Council? Hajoavatko ne?

 

ADAMUS: Shaumbra, Crimson Council. No, shaumbra ei koskaan ollut organisoitu (he naureskelevat) (suom. huom. "organisoitu" merkitsee myös "järjestelmällinen"). Shaumbra – kiitos naurusta, monet shaumbrat nauroivat juuri – ei ole koskaan ollut kovin organisoitu.

 

Ensinnäkin shaumbra-ryhmä koostuu monien enkeliperheiden yksilöistä, joten se ei ollut koskaan perhejuttu. Se ei ollut ikivanha perhejuttu, ja se on perimmiltään väliaikainen juttu. Tiedän, ettei kukaan teistä halua shaumbran jatkuvan ikuisesti. Se palvelee tarkoitusta nyt, mutta emme anna tämän jatkua vielä tuhatta vuotta.

 

Tulitte tänne tekemään tehtävän. Tulitte tänne enkeliperheenne edustajina. Te ette olleet, te ette ole enkeliperhe, ja siinä määrin kuin minä olen tarkastellut asiaa, shaumbra-ryhmässä ei ole sääntöjä. Voitte olla, keitä olette. Teitä kannustetaan olemaan, keitä olette. Teidän ei tarvitse suorittaa maksuja. Se oli yksi asia, jonka Tobias teki hyvin selväksi heti alussa. Teidän ei tarvitse vannoa minkäänlaista valaa, ja se tavallaan aiheuttaa perimmiltään tasapainottoman dynamiikan missä tahansa ryhmässä, kun täytyy vannoa vala, kun ette kunnioita itseään ensin.

 

Siis shaumbra, koska te olette niitä merirosvoja, joita olette, niin ei ole huolta, koska ette ole lyöttäytyneet tai sitoutuneet yhteen. Se on hyvin, hyvin löyhä järjestö. Olen joskus ollut yllättynyt, miten se edes pysyy kasassa. Teette tehtävänne, ja siirrytte eteenpäin. Monet tuntevat sanan "shaumbra" tulevaisuudessa, muttei ole mitään ryhmää, johon liittyä. Lopulta ei ole edes tällaisia viestejä, joita teemme nyt.

 

Siis shaumbra ja …

 

LINDA: Crimson Council.

 

ADAMUS: … Crimson Council. Crimson Council ei myöskään ole enkeliperhe. Se on itse asiassa opetusveljeskunta – tai sisarkunta – kosmoksessa.

 

Vuosia sitten lukumäärää Crimson Councilissa muutettiin. Vapautimme monia jäseniä. Vähensimme ns. henkilökuntaa, koska näimme, että työ shaumbran kanssa oltiin saamassa tehtyä planeetalla. Tulee aika seuraavien, sanoisin 2.7 vuoden kuluessa, jolloin myös Crimson Council hajoaa. Sille ei ole tarvetta, koska te olette neuvosto (= council) maan päällä. Te olette ruumiillistuneita mestareita. Ei ole enää syytä siihen energiatasapainoon, jota he ovat antaneet.

 

Ja Crimson Council ei tietenkään hanki teille rahoitusta. Rahoitatte itse itsenne, ja toivon, että se on signaali monille teistä auttaa tämän rahoittamisessa. Mutta Crimson Council ei hankkinut teille rahoitusta, ja alkuaikoina kun Cauldre ja sinä etsitte opastusta Crimson Councilita, saamanne vastaus oli: "Se on teidän ongelmanne. Te käsittelette maajutut. Älkää tulko meiltä kysymään organisaatiostanne, bisneksestänne tai teknologiastanne tai mistään vastaavasta. Se on teidän ongelmanne. Olemme täällä toisella puolella vain tarkkailemassa ja naureskelemassa." Siis Crimson Council hajoaa hyvissä ajoin.

 

LINDA: Siis …

 

KYSYMYS 5: Onko työmme enkeliperheemme puolesta tehty?

 

ADAMUS: Onko työnne enkeliperheenne puolesta tehty? Ehdottomasti. Ohi, tehty, tästä päivästä lähtien. Tästä päivästä lähtien. Olette jonkin aikaa tunteneet sen olevan tulossa, mutta se työ on nyt tehty.

 

Kiitämme teitä palvelustanne. Kiitämme teitä kaikesta, mitä olette tehneet. Te ette saa palkintoa. Te ette saa pokaalia. Muut ihmiset eivät koskaan todellisuudessa ymmärrä, mitä te olette tehneet. Enkeliperheet ymmärtävät, ja liitymme heidän seuraansa aivan hetken kuluttua – minun täytyy tarkistaa – aivan hetken kuluttua, kyllä. Liitymme heidän seuraansa erityisseremoniaan juuri muutaman hetken kuluttua.

 

Mutta kyllä, teidän palvelunne on tehty. Eikä teillä ole enää tuota esi-isäperheenne painoa, tuota taakka, tuota matriisia. Siitä syystä teimme useita vuosia nämä "Ancestral Freedomin" sessiot. Päästitte siitä irti. Se vaati vähän aikaa, mutta pääsitte siitä irti. Päivitimme sitä hiljattain ja lisäsimme siihen nyt enkeliperheenne. Teillä ei enää ole tuota taakkaa, tuota matriisia pidättelemässä. Olette vapaa.

 

Olette päästäneet irti omista jutuistanne matkan varrella, ja viimeinen irtipäästettävä asia oli yhteys enkeliperheisiin. Emme ole puhuneet paljon siitä vuosien saatossa, koska se oli todella viimeinen askel, ja olemme siinä tänään. Katson jatkuvasti kelloa ajatellen, että meidän täytyy … He odottavat meitä, mutta meidän täytyy tehdä vielä muutama asia. Mitään muita kysymyksiä, rakas Linda?

 

LINDA: Vain kaksi nopeaa tässä, haluatko ne?

 

ADAMUS: Kaksi nopeaa. Joo, haluamme ne.

 

LINDA: Okei.

 

ADAMUS: Hetkinen. Minun täytyy kertoa heille, että he odottavat.

 

(Pieni tauko)

 

Okei.

 

LINDA: Okei.

 

KYSYMYS 6: Miten moneen ihmiseen koronavirus tarttuu, miten moni kuolee siihen ja milloin se loppuu?

 

LINDA: Voi, hyvänen aika, miten synkkä kysymys.

 

ADAMUS: Synkkä kysymys. Kaikki kysyvät sitä, ja halusin kysyttävän sitä tässä, koska sitä ei todellisuudessa tiedetä. Sitä ei todellisuudessa tiedetä, enkä halua tehdä mitään selvänäköistä ennustusta siitä. Teen laskelman sen perustella, mitä havainnoin korkealta yläpuolelta, toisista ulottuvuuksista, ja luultavasti sen vaikutus planeetalla on jossain 40–50 miljoonan ihmisen paikkeilla.

 

LINDA: Vau.

 

ADAMUS: Tällä hetkellä luullaan, että se on vain vähän yli miljoona, mutta todellisuudessa se on lähempänä 1.2, 1.3 miljoonaa ihmistä, joihin se on vaikuttanut. Siis tuo lukumäärä voisi mennä paljon korkeammalle.

 

Kuolleiden määrä on tänä päivänä noin 68.000. Kaikkia niistä ei ole raportoitu vielä, mutta kuolleiden määrä on sitä luokkaa. Kuolleiden määrä voisi olla jossain liki puolesta miljoonasta, kenties aina miljoonaan ihmiseen saakka. Moni tekijä määrää, mikä se on, mutta se on merkittävä.

 

Se on merkittävä, epäilemättä, mutta oli myös paljon ihmisiä, jotka olivat valmiita lähtemään planeetalta, valmiita lähtemään tänä aikana. He tiesivät, etteivät he voisi mennä eteenpäin. He halusivat uudelleenkäynnistyksen, ja sitä kuolema on. Se on uudelleenkäynnistys. He tiesivät, että oli aika lähteä, ja on joitain, joilla on avaruusolentoalkuperä – sanontaan vaikka niin – ja jotka lähtevät siitä syystä, haluavat he lähteä tai eivät.

 

Siis planeetalla on tavallaan joukkolähtöaikaa, ja hämmästyttävää on, että se tapahtuu ilman sotaa. Se tapahtuu ilman vihamielisyyttä. Itse asiassa planeetalla on suuren myötätunnon aikaa. Näette ihmiskunnan joitain luovimpia ja myötätuntoisimpia tekoja, joita on luullakseni koskaan nähty planeetalla minään aikana.

 

Mitään muuta?

 

LINDA: Yksinkertainen.

 

KYSYMYS 7: Mitä seuraavaksi?

 

ADAMUS: Mitä seuraavaksi? Kuten sanoin aiemmin, teidän on aika "mestaroitua". On aika sallia Oivaltamisenne, ennen kesän loppua. Muistakaa, että sanoin viime shoudissamme, että kuuteen kuukauteen ei suuria päätöksiä, on aika olla kotona, aika pelkästään sallia Oivaltamisenne.

 

Ei ole enää tekosyitä. Ei ole enää enkeliperheen valaa tai palvelua. Sille ei ole enää mitään tekosyitä. Olemme harjoitelleet tätä. Olemme käyneet sen läpi kerta toisensa jälkeen sanoen, että planeetalla tulee aika. No, se on nyt tässä. On suuren muutoksen aika, ja nyt teidän on aika sallia Oivaltamisenne. Älkää tehkö työtä siihen. Älkää opiskelko sitä. Älkää stressatko siitä. Sallikaa vain se.

 

Tästä kesän loppuun – ja taaskin Cauldre haluaisi suodattaa, mutta sillä ei ole merkitystä. Tästä kesän loppuun, on yksinkertaisesti ainakin tuhannen shaumbran aika ympäri planeettaa mennä Oivaltamiseensa, sallia se, olla siinä.

 

Se on lukumäärä, jonka tiedän oikeaksi. Eikä ole mitään syytä olla tekemättä sitä. Katsokaa asetelmaa, kaikkien tapahtumien yhtymistä – kaikki enkeliperheistä kutsutaan takaisin kuulemaan viestiä hajaantumisesta, planeetalla ihmisten täytyy hidastaa ja pysyä kotiin ennenkuulumattomasti. Se kaikki on nyt tässä Koneiden ajassa, tämä aika jota varten te tulitte.

 

Olkaa kilttejä ja muistakaa, miksi olette täällä, ja sallikaa sen olla nyt.

 

Tulevina aikoina on paljon asioita, jotka meidän täytyy tehdä, jotka haluamme tehdä yhdessä. Ennen kaikkea haluan teidän nauttivan loppuelämästänne. Haluan teidän olevan ensimmäiset pioneerit, jotka ymmärtävät, millaista on saada energia todella palvelemaan teitä taianomaisesti. Ja on paljon työtä, paljon hauskaa työtä, jota teemme yhdessä, todella oivaltaneina mestareina tällä planeetalla.

 

Tulee kohta, jolloin minun ei ole enää tarpeellista tai välttämätöntä olla täällä. Pistäydyn aika ajoin leikkimässä teidän kanssanne, mutta tulee kohta, jolloin te jatkatte tätä itseksenne. Siis vastaus tuohon kysymykseen, joka monilla teistä oli: "Milloin sinä Adamus lähdet?" Aion pysyä maisemmissa tarpeeksi kauan varmistamaan, että riittävästi teitä on planeetalla oivaltaneina mestareina, ja opastamaan teitä joidenkin alkuvaiheiden läpi jäädessänne tänne. Se on vaikeaa tavallaan. Ja sitten minun työni on tehty. Tämä on ollut nautinnollisin työ, joka minulla on koskaan ollut – turhauttavaa toisinaan joidenkin teidän kanssa, mutta täydellisen nautinnollista.

 

Vedetäänpä syvään henkeä tässä kohtaa. Ei enää kysymyksiä?

 

LINDA: Siinä oli se luettelo.

 

ADAMUS. Ei enää kysymyksiä, hyvä.

 

 

Mestaritarina

 

Meitä odotetaan, mutta on vielä lisää tulossa. Minulla on nopea tarina kerrottavana, ennen kuin pääsemme lähtemään. Se on yksi mestaritarina. Se on hyvin relevantti, erityisesti tänä päivänä ja tulevaisuudessa. Siis antakaa minulle hetki tässä. Minun täytyy vetää sisään kaikki osat.

 

LINDA: Voimme vetää muutaman kerran kunnolla syvään henkeä, kun sinä …

 

ADAMUS: Vetäkää kunnolla syvään henkeä muutaman kerran.

 

LINDA: Tehdään se. Vedetään kunnolla syvään henkeä muutama kerta, ja sallitaan tuo tila, valmistaudutaan tähän tarinaan, noihin Adamuksen uskomattoman viihdyttäviin tarinoihin. Vetäkää kunnolla syvään henkeä muutaman kerran, kun hän kasaa tarinansa yhteen meitä varten.

 

ADAMUS: Siis mestari istui puistonpenkillään. Virus oli kiertänyt planeetan ympäri. Se oli vaatinut veronsa, se oli muuttanut elämää ja kuten aina, mestari istui puistonpenkillään nauttien päivästä. Ja nyt hän pystyi hakemaan suosikkituplamokkalattensa ja croissantin.

 

Puistonpenkillä istuessaan hän odotti Kristalliyksisarvisaikojen toimittajaa tulemaan haastattelemaan. Hän oli jo pitkän, pitkä aikaa yrittänyt saada mestarilta haastattelua, mutta tämä oli aina löytänyt jonkin syyn olla antamatta sitä. Mestaria tavallaan ärsytti siinä makyon määrä, mutta nyt hän päätti antaa haastattelun, tavallaan vain itseään huvittaakseen.

 

Hän istui siemaillen kahviaan ja pohdiskeli, miten maailma oli muuttunut vain kuudessa kuukaudessa. Myös hänen oppilaansa olivat muuttuneet. Itse asiassa, nyt hänen koulunsa oli vain puoliksi täynnä. Ei läheskään niin paljon oppilaita, kuin hänellä tavallisesti oli ollut. Sillä ei ollut merkitystä hänelle taloudellisesti. Itse asiassa oppilaat tuntuivat kustantavan hänelle enemmän kuin mikään, mutta luokkahuoneet olivat paljon tyhjempiä, koska hyvin moni hänen oppilaistaan oli lopultakin sallinut Oivaltamisensa. Heidän ei tarvinnut enää käydä tunneilla. He tulisivat käymään vierailulla. He tulisivat käymään mestarin luona. He tulisivat käymään toisten oppilaiden luona.

 

He tulisivat vain istumaan kampuksen nurmikolla ja muistelemaan kaikkia niitä upeita ja ehdottomasti turhauttavia aikoja, joita heillä oli ollut, muistellen niitä aikoja, jolloin he olivat kironneet mestarin, jolloin he olivat heitelleet tavaroilla häntä ja syyttäneet häntä sellaisten asioiden tekemisestä, kuin koulun pyörittäminen vain omaksi taloudelliseksi hyödykseen, mikä oli huvittavaa, koska mestari ei tarvinnut tuota rahaa. Energiaa vain tuli hänelle, rakkaat ystäväni. Hänen ei tarvinnut pyörittää koulua ansaitakseen elantonsa. Se oli niin vanha muinaiskäsitys, että hänen täytyi melkein nauraa ajatellessaan sitä, mutta te tiedätte, millaisia jotkut oppilaat ovat.

 

Hän siemaili latteaan, kun toimittaja ilmestyi yhtäkkiä. Voi, nainen oli pukeutunut tuon roolin mukaisesti, Kristalliyksisarvisajat. Tarkoitan, että hänellä oli hulmuava mekko, ja hänellä oli kaikkea kristallista, ja hänellä oli yllään melkein kaikki mahdolliset makyo-symbolit, joita voi kuvitella, mutta se oli hänen identiteettinsä ja mestari tavallaan kunnioitti sitä, vaikka se oli täynnä makyoa.

 

Toimittaja istuutui aloittaakseen mestarin haastattelemisen, ja yksi hänen ensimmäisistä kysymyksistään mestarille oli: "Rakas mestari, oletko sinä valaistunut? Oletko sinä valaistunut?"

 

Mestarin täytyi tavallaan nauraa sille, ja hän sanoi: "Ensinnäkin, kutsun sitä mieluummin Oivaltamiseksi. Valaistumisella on sivumerkityksiä. Se merkitsee, että ympärillä on hehku, kävelee veden päällä ja tekee kaikenlaisia ihmeitä ja taikoja", hän sanoi. "Siis kutsun sitä Oivaltamiseksi. Oivallan, että minä olen mitä olen. Oivallan, että energia palvelee minua, ja rakastan sitä. Se on taikuutta. Mutta se ei oikeasti ole lainkaan taikuutta. Nimittäin jotain kutsutaan taikuudeksi yksinkertaisesti siksi, kun ei ymmärretä sitä ja se laitetaan taikuus-kategoriaan, mutta siinä ei ole mitään taikuutta. On pelkästään selvää fysiikkaa, että saa energian palvelemaan itseään. Taikuutta on siinä, kun ei anna energian palvella itseään. Siinä ei ole mitään tolkkua. Ei mitään tolkkua."

 

Toimittaja sanoi: "No, mestari, miten päästään Oivaltamiseen?"

 

Mestari tavallaan odotti tätä kysymystä ja sanoi: "Ensinnäkin jokainen on oivaltanut. Jokainen on jo oivaltanut, hän ei vielä vain oivalla sitä. Se on hänen energiassaan. Se kohta jota sinä kutsut valaistumiseksi ja minä Oivaltamiseksi, on jo hänen energiassaan. Kyse on pelkästään sen oivaltamisesta. Siis se ei ole mitään, minkä eteen tehdään työtä. Ei tarvitse käydä kursseja. Ei tarvitse ostaa mitään erikoistuotteita. Se ei ole mitään, mihin tehdään työtä. Sallit vain itsesi oivaltaa, että olet oivaltanut. Se on siinä. Se on niin yksinkertaista."

 

Mestari saattoi nähdä, että toimittaja alkoi todella hermostua, koska tämä ei pitänyt hyvin lyhyistä vastauksista. Toimittaja halusi mennä moniin menetelmiin ja temppuihin ja vinkkeihin lukijoilleen, ja tässä mestari melko lailla päätti sen kaiken sanomalla: "Olet jo oivaltanut. Oivalla vain se. Salli vain Oivaltamisen tapahtua."

Hänen seuraava kysymyksensä, jonka mestari tiesi tulevan, oli: "Miten Oivaltamista opetetaan? Meillä on paljon lukijoita, jotka haluaisivat opettaa Oivaltamista. Miten sitä opetetaan? Mitä askeleet ovat? Mitä menetelmät ovat? Miten monta vuotta sen läpikäyminen kestää? Mitä ne harjoitukset ovat, joita lukijoidemme pitäisi tehdä Oivaltamistaan varten?"

 

No, mestari odotti tätä kysymystä, kuin laittaen loukun hiirelle, ja hän sanoi: "Rakkaani, kukaan ei voi, eikä kenenkään pitäisi edes yrittää, opettaa Oivaltamista tai sitä, mitä sinä kutsut valaistumiseksi. Sitä ei voi opettaa. Ei ole mitään menetelmiä. Ei ole mitään askelia. Oivaltamista ei voi opettaa."

 

Ja toimittaja alkoi keskeyttää ja sanoa: "Mutta mestari, mutta, mutta mestari …" Ja mestari keskeytti hänet nopeasti ja sanoi: "Ei, Oivaltamista ei voi opettaa. Voi vain näyttää, että on oivaltanut. Voit vain näyttää muille ihmisille, että sinä olet oivaltanut, että se on mahdollista. Ja kun he näkevät, että sinä olet oivaltanut, he tietävät jollain tasolla, että jonain ajankohtana hekin voivat olla. Ja kun he pyytävät menetelmiä ja askelia, kiellä se. Kerro heille, että heidän täytyy löytää se itse. Jos he pyytävät kaikkia prosesseja ja kysyvät, mitä tuotteita heidän pitäisi ostaa, mitä asioita heidän pitäisi tehdä, mihin heidän pitäisi muuttaa, mikä heidän nimensä pitäisi olla ja kuka heidän gurunsa pitäisi olla, kiellä heiltä se, koska se on vain häiriötekijä ja se vie heidät pois siihen Oivaltamiseen tulemisesta, joka on jo siinä. Et voi opettaa Oivaltamista. Se on totaalista makyoa kaikilla, jotka opettavat. Mutta voit näyttää ihmiselle, että olet oivaltanut, ja siksi hänkin voi olla oivaltaa. Se on jo hänen sisällään."

 

Ja sitten mestari pyysi anteeksi ja käveli pois, jättäen toimittajan istumaan siihen yksin.

 

Tuota tarinaa ei tietysti koskaan julkaistu Kristalliyksisarvisajoissa, koska siinä ei ollut paljon tarinaa. Se ei rakentunut kaikelle draamalle. Se ei lisännyt makyoa siihen makyo-keittoon, joka oli jo hautumassa. Tarinaa ei koskaan julkaistu, ja itse asiassa Kristalliyksisarvisajat sanoutui siitä täysin irti ja puhui pahaa mestarista ja koulusta, mutta se oli täysin ok mestarille.

 

Hän ei välittänyt julkisuudesta. Hän ei halunnut julkisuutta, koska hän tiesi, että oikeat ihmiset ilmestyisivät oikeaan aikaan. Hän tiesi, että he etsisivät vastauksia. Hän tiesi, että ne jotka ilmestyisivät hänen koululleen, haluaisivat järjestelmää tai menetelmää, ja hän tiesi, että häneltä veisi vuosia ja vuosia jokaisen oppilaan kanssa, kun hän takoi tälle jatkuvasti muistutusta: "Sinä olet jo oivaltanut. Salli nyt itsesi, omassa ihmismielessäsi, oivaltaa se. Sitten voimme siirtyä eteenpäin."

 

Rakkaat ystäväni, mestareina te ette koskaan, koskaan opeta Oivaltamista. Kirjoittakaa tarinoitanne, kertokaa tarinoitanne, jakakaa tarinoitanne toisten kanssa, mutta älkää opettako mitään menetelmää. Älkää opettako mitään järjestelmää. Älkää sitoko tuotteiden ostamista Oivaltamiseen. Älkää koskaan antako heidän katsoa itseenne guruna. Siihen on monia syitä. Luulen, että ymmärrätte, että te ette ole heidän gurunsa. Olette täällä pelkästään standardina näyttämässä heille, että sen voin tehdä, ja siksi ohjatkaa heidät takaisin itseensä hakemaan omat vastauksensa. Jakakaa tarinoitanne heidän kanssaan, mutta älkää antako heille mitään menetelmää tai järjestelmää tai omaa tapaanne tehdä se, koska heidän tiensä on hyvin erilainen. Olkaa esimerkki, mutta älkää antako heille järjestelmää tai vastauksia.

 

Kerron tämän tarinan teille nyt, koska menemme täysin uuteen aikaan, myös shaumbrojen kanssa, ja siinä olette oivaltaneita mestareita, ja on houkutus haluta opettaa. Parasta opetusta on olla hetkessä, kuka olette, kunnioittaa heidän matkaansa ja antaa heidän löytää, että kaikki vastaukset ovat heidän energiassaan ja tuo energia on kokonaan heidän. Se on näin yksinkertaista. Laittakaa se seinälle koulussanne. Laittakaa se nettisivuillenne mottona, mutta älkää opettako heille järjestelmiä tai ohjelmia. Opettakaa heille, että se voidaan tehdä, jäämällä tänne maaplaneetalle eläväksi esimerkiksi todellisesta mestarista.

 

 

Neuvostossa

 

Tämän myötä, laitetaanpa vähän musiikkia ja liitytään enkeliperheisiin tänä historiallisena päivänä.

 

(Musiikki alkaa)

 

Kaikki perheet ovat neuvottelussa tällä hetkellä. Kaikki enkeliolennot ovat menneet takaisin kotiin, paitsi ne jotka ovat parhaillaan ihmismuodossa. Kaikki olennot kaikkialta ovat menneet takaisin enkeliperheisiinsä, vaikka he olisivat vastustaneet sitä.

 

Enkeliperheet ovat nyt kerääntyneet viikkoja, kun lähti kutsu tulla takaisin kotiin kuulemaan viestiä.

 

Tuo viesti alkoi soida eilen kuin sävel, joka lähti, yksittäinen sointu joka lähti, yksittäinen värähtely joka levisi ympäri kosmosta: "On aika erota. On aika hajaantua. Arkkiveljeskunta on lopetettu. Työmme enkeliperheinä on tehty."

 

Ja siitä lähtien kun koitti 4.4.2020 tällä planeetalla, kun aivan ensimmäinen aikavyöhyke koki tuon uuden päivän, tuota säveltä välitettiin ympäri koko luomakuntaa.

 

Ja se jatkuu, kunnes aivan viimeinen aikavyöhyke tällä planeetalla kokee tämän päivän 4.4. lopun. Se jatkuu siihen saakka.

 

Tämä on tapa kunnioittaa niitä ihmisiä, jotka ovat täällä ja edustavat enkeliperheitään, kunnioittaa heidän matkaansa, auringonnoususta ensimmäisellä aikavyöhykkeellä auringonlaskuun tällä planeetalla.

 

Tunnetaan kaikkea tätä. Liitytään heidän seuraansa, kun he istuvat neuvottelussa kuuntelemassa viestiä.

 

(Tauko)

 

Kuunnelkaa tarkkaan, rakkaat ystävät.

 

Kuunnelkaa syvästi – ei korvillanne, ei mielellänne, vaan sielullanne. Kuunnelkaa.

 

(Tauko)

 

Teidän tarinanne – teidän tarinanne ajastanne tällä planeetalla – on kudottu enkeliperheidenne historiaan. Teidän tarinoitanne esitetään nyt tavallaan kuin elokuvaa – sitä mitä kutsuttaisiin hologrammiksi, esitetään nyt enkeliperheillenne. He näkevät kaikki elämänne, mitä olette käyneet läpi.

 

He katselevat teidän show'tanne.

 

Ja he kunnioittavat palveluanne.

 

Istutaan nyt vain hiljaisuudessa ja kuunnellaan.

 

(Tauko)

 

Kuunnelkaa korkeimman tason kunnioitusta, jota voitaisiin antaa, matkastanne tällä planeetalla, tänä aikana kun enkeliperheet hajoavat.

 

Olen hiljaa hetken, kun te kuuntelette.

 

(Hyvin pitkä tauko)

 

Enkeliperheenne ovat odottaneet paluutanne. Olitte heidän johtajansa. Olitte heidän johtajiensa joukossa, ja te lähditte. He ovat odottaneet paluutanne siitä lähtien.

 

Nyt te palaatte, ja tämä on viimeinen kertanne ikinä neuvostossa, ikinä enkeliperheenne kanssa. Viimeinen kerta.

 

Sanokaa hyvästi, rakkaat ystävät. Sanokaa nyt hyvästi enkeliperheelle, kun te, johtaja, lähdette nyt ja sanotte hyvästinne. Voi, heillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin hajaantua. Sen he tekevät.

 

Vetäkää syvään henkeä ja tuntekaa sitä.

 

(Tauko)

 

Ei kovin monta tuntia, kun päivä 4.4.2020 on loppunut tällä planeetalla aivan viimeisellä aikavyöhykkeellä. Havaiji ei ole viimeinen, se on luultavasti viimeinen merkittävä asuttu alue, mutta sitten tuolla hetkellä, kun aurinko on laskenut Maan viimeisessä osassa, joka kokee tämän päivän, enkeliperheet hajoavat iäksi.

 

He menevät uusiin Maihin, monet heistä. Jotkut heistä vain vaeltelevat. Jotkut heistä yrittävät inkarnoitua tänne klassiseen Maahan, mutta useimmat heistä menevät uusiin Maihin.

 

 

Eteenpäin mentäessä

 

Puhutaanpa nyt teistä ja Crimson Circlestä.

 

Meillä on ollut 20 vuotta yhdessä. Ensin aikanne Tobiaksen kanssa ja nyt minun kanssani, ja myös Crimson Circlessä tapahtuu muutoksia astuttaessa uuteen vaiheeseen.

 

Oli aika, jolloin Tobias tuli alussa keräämään teidät yhteen, sitten muistuttamaan teille, että te ette olleet hullu. Elitte vain hullussa maailmassa yrittäen sopeutua. Sitten teidät saatiin aloittamaan haavoista, vanhoista ongelmista, jumiutuneesta energiasta irtipäästäminen.

 

Ja sitten minä tulin 10 vuotta sitten kertomaan teille, että menemme Oivaltamiseen. Aion viedä teidät Oivaltamiseen, ja jos ette ole valmis siihen, lähtekää. Ulos. Ne jotka jäävät, vaikka heitä olisi vain viisi, heidän kanssaan menemme Oivaltamiseen.

 

Työmme tarkoitus yhdessä näiden vuosien aikana on ollut juuri se. Tiedän, että olen turhauttanut teitä toisiaan, ärsyttänyt teitä, mutta luotan myös, että olen viihdyttänyt teitä ja häirinnyt teitä hyvällä tavalla.

 

Siis nyt tulemme uuteen vaiheeseen Crimson Circlen kanssa. Jälleen kerran, se ei ole perhe. Teitä ei ole sidottu mihinkään. Ei ole valoja, jotka vannotaan

 

On kuitenkin yksi asia, jota pyydän, jos aiotte jäädä: että tuette Crimson Circleä – energeettisesti, taloudellisesti. Kyse ei ole siitä, että se tarvitsee rahaa. Se ei ole pointti. Ette tajua sitä luullessanne niin. Siinä on kyse sen tukemisesta. Kyse on siitä, että teette siitä teidän omanne sekä kaikkien muiden oman.

 

Mutta menemme täysin uuteen vaiheeseen, joten ei kai minun edes tarvitsisi mainita sitä, koska siinä on kyse työskentelemisestä mestareiden kanssa. Emme työstä enää haavoittuneita ja lopen uupuneita. Se saattaa olla vielä pienempi määrä. Työskentelemme niiden kanssa, jotka todella sallivat mestaruutensa.

 

Kerron teille, että haluan, että se tehdään. Haluan, että teidän osanne on tehty elokuun loppuun mennessä, joten kun kokoonnumme Bledissä, se on todella mestareiden kokoontuminen. En sano, että se täytyy olla tehty siihen mennessä – Cauldre sättii minua. Sanoin, että minä haluan, että se on tehty siihen mennessä.

 

Crimson Circlen työssä on kyse myös olemisesta kirjasto, teidän tarinoidenne, shoudiemme, kokoontumistemme, kurssiemme paikka, jossa muut voivat tuntea tarinoitanne. Ei ole mitään tiettyä tapaa tehdä sitä. Ei ole mitään menetelmää. Ne ovat vain tarinoita, jotka ovat käytettävissä, ja he laskeutuvat oikeaan tarinaan, oikeaan shoudiin, oikeaan työpajaa – mikä se sattuukin olemaan – oikeaan aikaan. Siis palvelette myös tuota tarkoitusta niille toisille, joita tulee, mutta nyt siirrämme paljon työstämme irtipäästämisestä todelliseen oivaltamiseen. Irtipäästämisestä oivaltamiseen.

 

Tulee joitain muutoksia "Crimson Circle" -organisaatiossa, sen suunnassa, siinä miten se palvelee teitä. Yksi pääsuunnitelmista on palvella mestareita. Ei mestareiksi havittelevia, ei makyo-mestareita, vaan aitoja mestareita. Mutta se kaikki on tulossa. Meidän ei tarvitse huolehtia siitä tänään. Se kaikki on tulossa.

 

 

Lopulliset hyvästit

 

Vedetäänpä syvään henkeä nyt, ja jättäkää lopulliset hyvästit enkeliperheillenne.

 

Olen hiljaa minuutin tai kaksi, kun jätätte viimeiset hyvästit enkeliperheille.

 

(Pitkä tauko)

 

Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä tänä historiallisena päivänä 4.4.2020, päivänä jolloin sanotaan hyvästi enkeliperheille ja ne hajoavat.

 

(Musiikki loppuu)

 

Voi, teillä on aina ystävänne heidän joukossaan. Kyse ei ole siitä, että te ette enää koskaan näe heitä, vaan teitä ei ole sidottu yhteen enkeliperheeksi, sillä jokainen olento on todella täysivaltainen.

 

Vedetään syvään henkeä yhdessä tänä historiallisena päivänä tällä maaplaneetalla.

 

Ja nyt enemmän kuin koskaan, muistakaa, että kaikki on todella hyvin koko luomakunnassa.

 

Tämän myötä, minä olen St. Germainin Adamus. Kiitos.