MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria “Pasiunea 2020”

SHOUD 8 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
4 aprilie 2020
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus al lui St. Germain.

Dragii mei prieteni, toate acestea ar trebui să fie familiare. Tot ce se petrece acum, ar trebui să fie familiar. Noi am practicat, ați putea spune, sau repetat asta de mult, mult timp. Poate n-am știut toate caracteristicile, detaliile exacte, pentru că ele chiar nu contează. Dar am așteptat pentru acest moment pe Pământ încă de când ați venit aici, chiar dinainte de prima voastră încarnare. 

Noi, ca Shaumbra, am practicat, repetat, simțit în energii chiar de la primul channel pe care Tobias l-a făcut cu voi. 

Voi lucrați pe Noile Pământuri, pe multele, multele Pământuri Noi de mult, mult timp de acum, din nou, știind că va veni un moment pe această planetă, în viața voastră, viața pe care ați ales-o ca să fiți aici, pentru această mare convergență, marea schimbare care cuprinde nu doar această planetă, ci întregul cosmos.   

Vă rog să simțiți în asta. Unii dintre voi vă întrebați de ce nu vă simțiți temători, când în mod normal ar trebui; de ce nu vă simțiți neliniștiți, când în mod normal ar trebui să fiți plini de multă anxietate. Dar simțiți în asta pentru un moment, pentru că noi trecem prin asta foarte des atunci când ne adunăm împreună, noaptea în timpul stării voastre de vis și în alte momente, știind că această mare transformare va avea loc. Unii dintre voi, oh, deveniserăți  foarte nerăbdători că nu se întâmpla destul de curând, întrebându-vă: “Când va fi posibil să se întâmple?” întrebându-vă dacă v-a scăpat ceva, dacă nu urma să se întâmple în această viață. Dar este chiar aici. A aterizat. 

Respirați profund în asta. Este familiar pentru că noi ne-am pregătit pentru asta. Ne-am pregătit. 

Voi v-ați pregătit corpul și mintea. Ați eliberat atât de mult din ceea ce ați purtat cu voi de  vieți și vieți, dând drumul unora din lucrurile care vă erau cele mai apropiate sau unora din lucrurile care erau cele mai de temut din viața voastră. Asta nu e nou. Am fost aici înainte, la acest moment incredibil de pe planeta Pământ.  

Haideți să respirăm profund cu asta, amintindu-vă că știați că ea urma să vină. 

Din nou, noi nu știam exact cum, nu conta. Era destul de bine cunoscut că nu va fi un război care să cauzeze toată asta. Linda vorbea despre asta – draga de Linda din Eesa de aici, de lângă mine – ea vorbea despre asta, de curând: “Cel puțin ăsta nu e un război.” Nu, nu. Această planetă este realmente dincolo de acel gen de război, acum. Dar a trebuit să fie ceva care să provoace acest gen de schimbare, și ea se petrece peste tot, în întregul cosmos. Este aproape puțin prea mare, puțin prea grandios pentru a digera într-adevăr totul deodată, dar se întâmplă chiar acum.    

Și când simțiți în asta din cunoașterea voastră, vă amintiți că ați știut-o pe tot parcursul. De aceea atât de mulți dintre voi, Shaumbra, sunteți atât de calmi legat de asta. Oh, da, există o perioadă de anxietate, în special dacă vă uitați la știri. Acesta este un mare declanșator de anxietate. Dar când sunteți doar cu voi înșivă, lucru pentru care ar trebui să aveți timp din belșug acum, atunci are loc acea reamintire. Știați că asta urma să vină, și acum suntem aici. Încă mai avem unele lucruri prin care să trecem, destul de multe lucruri pe planetă, destul de multe lucruri în celelalte tărâmuri, dar se întâmplă chiar acum.  

Haideți să respirăm profund și să simțim în asta.

Toate motivele pentru care voi să fiți aici, în această viață, toată așteptarea prin care ați trecut, toată eliberarea pe care ați făcut-o, toată îngrijorarea pe care ați avut-o, evenimentul/momentul este aici, acum. Și, vă pot spune că, mergând mai departe, nu va mai fi acel nivel de îngrijorare. Veți intra în adevărata voastră pasiune. De aceea noi am numit această serie Pasiunea 2020, știind că urma să se întâmple acum, în acest an, aproximativ în această perioadă.    

Acum, voi treceți dincolo de frici și îndoieli. Treceți dincolo de vină și rușine. Treceți dincolo de a vă întreba ce s-ar presupune să faceți. Treceți dincolo de încercarea de a găsi vreo pasiune omenească pierdută și acum, intrați în adevărata pasiune, adevăratul vostru motiv de a fi aici.  

Și lucrul uimitor este că totul e natural. Nu trebuie să lucrați la asta. Doar o permiteți. Cât de des am spus asta? Cât de des v-am amintit? Cât de des a picat în urechi surde – “Doar permiteți” – dar cred că acum începeți să o pricepeți. Cu toate lucrurile care se petrec în lume, toate schimbările care au loc, cred că acum începeți să vă prindeți. Pasiunea de a fi aici, sunteți voi în acest moment.

Este uluitor, deoarece, nu numai că sunteți aici în pasiunea voastră în acest moment, despre care am să vorbesc astăzi, dar voi scrieți istoria. Voi scrieți cărțile. Voi împărtășiți poveștile. De-a lungul tuturor acestor ani, toate aceste Shoud-uri, toate workshop-urile, toate adunările, au fost despre a scoate în față o istorie pentru cei care vin după voi.

Și voi ați fost parte din asta. Ați făcut parte din crearea acestor Shoud-uri. Chiar dacă nu ați mers niciodată la un workshop, ați fost parte din crearea lor, a tuturor, ceea ce voi numiți, Cursurile voastre Cloud. Ați făcut parte din producerea tuturor acestora, lăsând în urmă istoria pentru cei care vin după voi. 

Oh, știu, știu – aproape pot simți lacrimile care se adună în mine, în Cauldre, în voi toți – a fost o lungă, lungă călătorie, și foarte dificilă uneori. Mulți dintre cei care obișnuiau să se numească pe ei Shaumbra au căzut de-a lungul drumului. A fost atât de intens, atât de dureros uneori, în toate felurile. Ei au fost distrași sau, pur și simplu, au ales să nu mai facă parte din acest grup. Nu e nimic în neregulă cu asta, deoarece știți că ei vor face parte din acel val următor ce vine.

Dar ați ajuns până aici. Iată-ne aici, chiar acum, în pasiunea voastră. Și nimic din asta nu este realmente nou, pentru că noi am repetat, pregătindu-ne pentru ea. Mi-ar plăcea să toastez pentru voi toți, din onorata mea poziție ca Maestru Ascensionat, astăzi reprezentându-i pe toți Maeștrii Ascensionați. Din nefericire, acesta nu este un pahar bun de vin, dar îl vom bea pe acela mai târziu. Deocamdată, puțin din indiferent ce este aici înăuntru (Adamus ia o gură de băutură). Mm. Mm. O băutură amară și, uneori, o viață amară.   


Imaginea de Ansamblu

Haideți să ne uităm la imaginea de ansamblu. Asta este atât de important acum – să mențineți imaginea de ansamblu în minte. Micile detalii, ele vă vor trage în jos. Să ne uităm la imaginea de ansamblu și la felul în care toate piesele se potrivesc împreună. Și, indiferent ce s-a întâmplat până acum, indiferent ce vine după această dată, păstrați întotdeauna în minte imaginea de ansamblu. Este ușor să vă pierdeți în detalii.

Ce se întâmplă cu adevărat acum?

Ei bine, recent, am vorbit o mulțime despre asta în Călătoria Îngerilor, Libertatea Ancestrală, unele din mesajele pe care le-am lansat pentru Shaumbra. Totul se întâmplă chiar acum, dar în esență Ordinul Arcului a proclamat că și-a închis prăvălia. Nu mai e nevoie de Ordinul Arcului. El a fost adunarea tuturor familiilor angelice ce încearcă să găsească o rezolvare pentru ceva – impasul energiei în toată creația. Asta este. Asta este imaginea de ansamblu.    

Aveți 144.000 de familii angelice, miliarde și miliarde de ființe cu suflet dinainte măcar să fi existat vreun Pământ, și totul s-a încetinit. Totul a ajuns aproape la – atât de aproape de – o oprire totală, și s-a știut că trebuia să existe o rezolvare anume. De ce încetinește energia? Și Ordinul Arcului a fost creat pentru a găsi acel răspuns și, prin urmare, a creat Pământul, și apoi mulți dintre voi, aproape toți, ați venit aici în zilele de început ale Pământului pentru a ajuta la găsirea acelui răspuns.     

A fost o creație extraordinară, acest loc al Pământului. Timpul și spațiul, densitate așa cum nu ați avut niciodată înainte, o lipsă de libertate, dar totuși și frumusețea Pământului, frumusețea naturii, frumusețea învățării și să mergeți adânc, adânc, adânc în creația voastră, așa cum nicio altă ființă nu a mai făcut până acum. Astfel, ați venit pe această planetă Pământ pentru a găsi acea conexiune dintre conștiință și energie, a găsi motivele reale pentru care energia încetinise. Și ați făcut-o într-un mod foarte interesant. Ați retrăit, ați re-dramatizat lucruri pe care le-ați experimentat în celelalte tărâmuri ca ființă non-fizică, dar acum ați adus asta pe Pământ și le-ați jucat aici, pe scena acestei planete cu timp și spațiu și gravitație. Le-ați jucat. V-ați retrăit experiențele, dar acum traduse în toate componentele acestei planete – timp, spațiu, alți oameni, natură – și ați făcut asta pentru o mie sau mai multe vieți.      

Acum, pare ca un timp foarte, foarte îndelungat, dar de fapt nu a fost deloc așa. O mie de vieți de experimentare și acum, în cele din urmă, ajungând la răspuns. Nu am fost eu cel care v-a dat răspunsul. Pur și simplu v-am oglindit răspunsul, într-un moment în care voi ați ajuns la acea cunoaștere. L-am pus în cuvinte pentru voi. Răspunsul este: “Energia este în întregime a voastră.” Energia e toată a voastră și conștiința e cea care aprinde energia. Conștiința e cea care pune energia la lucru pentru voi, și toată energia este a voastră.

Destul de simplu, cred. Doar ați fi putut formula toată această creare a Pământului și a universului fizic și tot restul, în câteva propoziții simple: “Energia răspunde conștiinței” și “Toată energia este a voastră.” Și apoi, poate un al treilea punct: “Acum, lăsați energia să vă servească.”

Atât e de simplu. Vă face să vreți să plângeți, după toate aceste vieți, după toate greutățile și dificultățile. Dar, în plus, priviți la tot ceea ce ați învățat și ați experimentat de-a lungul drumului. A fost mai mult decât doar rezolvarea unei probleme de fizică. A fost trăirea în interiorul unor povești și experiențe uimitoare, și acum sunteți aici.

Răspunsul? “Energia răspunde conștiinței, și energia este a voastră și vă servește.” Am terminat. Am terminat. Asta e.

De îndată ce Ordinul Arcului a realizat că răspunsul era acum la suprafață, nu mai era ascuns dedesubt, nu mai era un mister; de îndată ce Ordinul Arcului a spus: “Oamenii, în sfârșit, s-au prins” – nu mulți oameni, dar nu e nevoie de mulți, e nevoie doar de câțiva – de îndată ce au realizat că răspunsul la această uriașă întrebare legată de impasul energetic în toată creația, a fost găsit, ei au spus: “E timpul. Timpul să ne strângem lucrurile.” Acum, oamenii, unul câte unul, vor începe să descopere asta. Și destul de repede, se va răspândi pe planetă. Oh, nu ‘curând’, adică într-un an de-acum încolo. Va lua puțin mai mult, dar destul de curând. Răspunsul a fost realizat.

Am vorbit prima dată despre asta – închiderea Ordinului Arcului – cred că era acum șase luni, cu un grup mic de Shaumbra. Am fost interesat să văd reacția unui grup mic cu care stăteam aproximativ față-în-față, cum vor răspunde ei la asta, și nu a fost un șoc. Nu ar fi trebuit să fie, iar ei au înțeles-o. Și apoi am adus-o în Keahak, și apoi am adus-o tuturor Shaumbra. Și a fost mai mult ca o amintire, mai mult ca, oh, una din acele – cum le-a numit Tobias – “aha”-uri. “Ah! Așa e! Am stiut-o pe tot parcursul, dar a trebuit să trec prin experiența de a o găsi.” Și ați făcut-o, și acum e în interiorul tuturor Shaumbra. Face parte din Shaumbra, acum.

Energia răspunde conștiinței. Unde e conștiința voastră? Energia e toată a voastră. O dețineți? Nu că aparține altcuiva. Nu că e acolo altundeva. Nu că sunteți o victimă a orice. Toată energia este a voastră. Asta vă face o ființă suverană. Și acum, lăsați energia să meargă să lucreze pentru voi.

Ordinul Arcului a început să închidă prăvălia, să-și facă bagajele, să arunce gunoiul desigur, și apoi să meargă înapoi la familiile angelice, să le raporteze: “S-a făcut. S-a descoperit, chiar dacă doar de câțiva de pe planetă, dar s-a făcut. Este răspunsul.” Și apoi ei le-au spus familiilor angelice: “Este timpul să ne desființăm. Nu mai e nevoie de grupări de îngeri așa cum le-am avut înainte, deloc, deoarece în cele din urmă, fiecare ființă este suverană. Și dacă rămânem în aceste grupuri, nu vom realiza cu adevărat cum energia este toată a noastră. Vom avea energie de grup, gânduri de grup și reacție de grup.”

Așadar, în aceste ultime șase luni, a existat multă muncă de pregătire pentru asta, pentru dezmembrarea familiilor angelice. Și când ziua de 4 aprilie 2020, a sosit pe primul loc de pe planetă, chiar la primul fus orar, chiar printre primele populații, mesajul a pornit. Vedeți, toate familiile angelice au fost chemate înapoi în ultimele câteva săptămâni. Au fost chemate înapoi acasă. Oh, unii din membri chiar nu au vrut să vină, dar cumva n-au avut de ales. Au fost chemați înapoi la familiile lor angelice pentru acest mesaj.

Ei s-au adunat să se sfătuiască. Fiecare familie angelică în parte s-a adunat să se sfătuiască. Ei s-au adunat și au așteptat această zi, această zi, parțial datorită numerologiei, parțial pentru că se potrivește atât de bine, parțial pentru că este timpul să se treacă acum, de la Conștiința Cristică, Conștiința lui Cristos, la conștiința Maestrului. Să se treacă de la 33 la 44, și exact asta facem – mutarea care are loc – și ce timp mai potrivit pentru a o face decât pe 4/4/2020, 4/4/4. Nu trebuia să fie această dată, dar ne-am gândit că ar funcționa atât de bine. Este o dată pe care nu o veți uita niciodată, niciodată în viața voastră.

Așadar azi, când primele fusuri orare de pe această planetă au început să experimenteze ziua de 4 aprilie 2020, mesajul a început să fie transmis către toate familiile spirituale. Stau cu acest mesaj încă de când a început ziua. Și vor continua, și mesajul va continua să se audă sau să fie cântat, într-un fel, către toate familiile angelice, către fiecare ființă angelică, separat, spunând: ”Este timpul să ne împrăștiem.”

Și în aproximativ 14 ore, în 13 ore pe această planetă din exact acest moment, mesajul va înceta. Se va opri. Toți îl vor fi auzit. Toți cei din cosmos îl vor fi auzit: “Este timpul să ne împrăștiem.” Sunt unii care nu vor. Desigur, există întotdeauna agende. Sunt unii care nu cred că sunt gata, sau că familiile lor sunt gata, dar se va întâmpla.

Vor merge în multe, multe locuri diferite, și unii vor încerca să se regrupeze, dar pur și simplu nu va funcționa. Pur și simplu nu va funcționa, deoarece o parte din această întreagă ecuație este să-și realizeze propria suveranitate, să înțeleagă că nu e nevoie de grupuri, nu e nevoie de familii. Asta, în cele din urmă, dă o mai bună apreciere a divinității proprii, a sacralității proprii și apoi, de asemenea, capacitatea de a înțelege cu adevărat Namaste, Dumnezeul din interiorul absolut fiecărei alte ființe.

Când ființele cu suflet se grupează împreună, când ele se bazează unele pe altele pentru energie, când se bazează unele pe altele pentru răspunsuri, ele nu realizează că astea sunt deja în interiorul lor. Și asta a fost aproape una din erorile familiilor angelice. Prin legarea împreună, asta a adus alinare și confort și tovărășie, dar cu adevărat a oprit familiile angelice și indivizii de la a realiza că totul e în interiorul fiecăruia. 

Nu vă întoarceți la unime. Vă întoarceți în propria unime. Nu vă întoarceți Acasă, și cu siguranță, ființele angelice au încercat să se întoarcă Acasă încă de când au plecat. Ele au încercat să se întoarcă acolo, crezând că ăsta e răspunsul, ca un copil care a fost pierdut în pădure, încercând disperat să se întoarcă acasă și pierzându-se și mai tare. Voi știți cum e. Când sunteți pierduți, când sunteți dezorientați, aveți tendința să vă pierdeți și mai tare și să fiți și mai dezorientați până când, în cele din urmă, renunțați. Vă predați. Cam așa a fost – familiile angelice erau pierdute, voi erați pierduți aici, pe această planetă, împreună cu alți oameni – dar acum, acum vine timpul Realizării.

Așadar, asta e imaginea de ansamblu și asta se petrece chiar acum în tărâmurile angelice. Ne vom alătura lor doar în câteva momente să ascultăm, să simțim, să experimentăm acest mesaj care se emite pentru desființare, pentru eliberarea tuturor familiilor angelice.


Planeta Pământ

Haideți să vorbim despre ce se petrece pe Pământ, chiar aici, în propria voastră curte.

Aveți acest lucru numit coronavirus care se petrece în acest moment. Coronavirusul, orice virus, are în el o origine energetică. Adică, cu alte cuvinte, nu e doar un dezechilibru biologic; e încercarea de a echilibra altceva. Știți voi, vorbim despre virusul energiei sexuale, reechilibrarea masculinului și femininului, astfel încât să nu mai existe conflict sau susținere; astfel încât masculinul nu se mai sprijină sau nu mai depinde de feminin și viceversa; așadar, nu mai e niciun conflict între cele două și victimizarea care merge mână în mână cu asta. Asta face virusul energiei sexuale. Nu este biologic, dar totuși acționează exact ca un virus biologic.

Te poți infecta cu el.

Chiar acum, aveți acest coronavirus pe planetă, dar ce se petrece, de fapt? Ei bine, există multe niveluri ale lui, dar ce se întâmplă e că el cauzează o resetare pe planetă. O resetare.

Cine și-ar fi putut imagina că ceva de genul ăsta ar putea măcar să fie posibil? Cine și-ar fi imaginat că oamenii stau acasă pe tot întinsul planetei? Străzile sunt tăcute. Cerurile sunt tăcute. Aerul este tăcut. Oamenii sunt acasă și unii dintre ei au un timp dificil în a sta acasă cu ei înșiși sau cu membrii familiei. Alții vor găsi acest timp ca fiind unul dintre cele mai frumoase și mai de impact din viața lor. Nu l-ar fi putut planifica în alt mod. Ei nu ar fi putut planifica o vacanță de două săptămâni de stat acasă, pentru că ar fi fost tentați să iasă afară și să facă încă lucruri. Acum, însă, planeta este tăcută. Este o resetare.

Și, în resetare, mulți ajung la părțile mai profunde din ei înșiși. Ei au, în sfârșit, ceva liniște. În cele din urmă, ei trebuie să privească înăuntru lor. Nu s-ar fi întâmplat așa – cu atât de mulți oameni, oamenii de pe planetă, să arunce acea privire înăuntru – nu s-ar fi întâmplat în niciun alt mod, nu cred.  

Așa că, există o genialitate în spatele acestui virus, și eliberează mulți oameni care erau pregătiți să plece. Va exista un număr de decese cu asta, așa cum există cu orice virus; acesta va fi un număr de decese remarcabil, dar aceștia sunt cei care erau cu adevărat pregătiți să plece. Cu alte cuvinte, acesta acționează ca un catalizator pentru ei. Era timpul pentru ei să meargă înapoi acasă. Au auzit chemarea familiilor angelice. Știau că era un timp de schimbare pe planetă. Ei nu erau pregătiți să meargă mai departe, așa că atrag virusul și virusul se ocupă de această problemă, și în curând ei sunt plecați. Unii pleacă pe Noile Pământuri; alții se duc în Tărâmurile Apropiate pentru contemplare; alții vor încerca să intre repede înapoi pe această planetă pentru o nouă încarnare. Însă, există acum o forță interesantă – se întâmplă atât de adesea în timpurile actuale, moderne, cineva moare și va încerca să revină pentru altă încarnare în interval de câteva săptămâni sau luni; obișnuiau să fie decenii sau sute de ani, dar acum ei încearcă să revină în săptămâni sau luni – pur și simplu nu se va întâmpla asta acum.
 
Se petrec atât de multe în Tărâmurile Apropiate Pământului, cu ființele angelice care supervizează acele niveluri sau care ajută la acele niveluri pentru a asigura că aceia care fac tranziția acum de pe planeta Pământ, afară din corpurile lor fizice, iau acel timp de liniște. Nu doar pe Pământ oamenii iau un timp de liniște. Cei care merg în Tărâmurile Apropiate Pământului vor trebui să-și ia acel timp de liniște. Totul se liniștește, în toată creația. 

Chiar acum, planeta trece printr-o imensă resetare. Vom vorbi mai mult despre asta în câteva minute, dar vreau să simțiți în ceea ce se petrece cu adevărat. Și când simțiți în asta, amintiți-vă că deja știați. Am trecut deja prin asta. Am vorbit deja despre ceva ce se întâmplă pe planetă și care va schimba totul. Și, desigur, cei mai mulți dintre voi merg imediat la un scenariu cu război, ceva de genul ăsta, sau cu extratereștri care preiau controlul. Sper că niciunul dintre voi nu crede asta. Extratereștrii nu mai au voie aici. Ei trebuie să plece. Gata cu amestecul pe planeta asta.    

Ceea ce aveți chiar acum, este acest nemaipomenit timp de liniște pe planetă și asta schimbă totul. Schimbă totul.

Acest virus în sine va avea, în cele din urmă, un impact economic imens – oh, adică, deja îl are, dar când se va socoti totul, un impact economic imens – care va cauza o schimbare în economia acestei planete.

Acum, economia, banii, ce sunt? Sunt doar energie. Așadar, este același lucru care se întâmplă. Chiar dacă spun că este un virus economic, în cele din urmă este cu adevărat despre energie. Este despre faptul că oamenii nu-i vor mai putea învinui pe alții pentru lipsa lor de abundență. În cea mai mare parte, cu Shaumbra, am trecut peste asta cu ceva vreme în urmă, pentru că nu mai am răbdare cu ea. Dacă nu sunteți în abundență, este vina voastră personală, deoarece abundența este acolo, pretutindeni. Dacă nu sunteți în ea, este pentru că încă vă place să fiți în lipsă, dar nu mă faceți să intru în subiectul ăsta. Cei mai mulți dintre acei Shaumbra au plecat. Abundența este pretutindeni.

Oamenii stând acasă, mulți dintre ei vor începe să gândească: “Chiar vreau să mă întorc la acea slujbă unde cu adevărat nu eram în bucurie, unde nu eram abundent?” Ei nu vor gândi în termenii în care am vorbit noi, despre energia care îi servește pe ei, dar despre asta este vorba, în ultimă instanță. Vor spune: “Asta nu m-a servit foarte bine.”

Există acum o imensă creștere în nivelul de creativitate de pe planetă. Mulți oameni sunt acasă plictisiți sau poate în violență domestică sau ei doar pierd mult timp cu socializarea prin media, fără relevanță. Sunt însă mulți, mulți acum care primesc un val mare de creativitate. Ei gândesc în sinea lor: “Vreau să fac ceva. Când lucrurile se întorc la normal.” – ceea ce nu se va întâmpla niciodată – “Vreau să fac ceva cu viața mea. Vreau să mă exprim. Vreau să experimentez. Vreau să mă extind, și vreau să…”, ei bine, ei nu o spun, dar ceea ce spun cu adevărat este să ajungă în Realizare. Cei patru E’s. (Mai multe despre cei 4Es aici.)  

Atât de mulți stau acasă acum și se deschid către creativitate exact în acest moment. Le va lua un timp să treacă peste unele frici și îndoieli. Voi știți cum este. Aveți o idee mare, o idee creativă și apoi intră îndoiala minții, demonii îndoielii și vă spun de ce nu o puteți face. Dar există acum un val imens de creativitate, din multe motive.

Oameni stând acasă, plictisindu-se, contemplând: “Ce vreau să fac cu adevărat cu viața mea?” Ei nu o știu încă, dar pe planeta asta există o imensă eliberare de familiile angelice, pe măsură ce acestea se dezmembrează până la sfârșitul acestei zile. Este o eliberare enormă. Este parte din matricea care a ținut lucrurile înfrânate. Ei bine, voi știți din Libertatea Ancestrală – și acum minunata mea actualizare – voi știți că există o matrice în familia voastră ancestrală. Este atât de strâns țesută, cu mult mai strâns decât chiar viețile voastre trecute, care într-un fel vă țin în matrice, și această matrice a familiilor angelice este azi eliberată. Cei mai mulți oameni nu vor realiza asta niciodată – poate mai târziu, astăzi probabil că nu-și vor da seama – dar vor simți ceva schimbat. Și s-a schimbat. Se întâmplă chiar acum. 
 

Voi

Haideți să vorbim despre voi. Haideți să vorbim despre voi.
 
Presupun că cel mai bun mod de a o spune este: Mulțumesc pentru serviciul vostru.

Ați venit aici ca reprezentanți ai familiilor voastre angelice, cei mai mulți dintre voi exact, exact în vremurile când această planetă Pământ a fost pentru prima oară creată și formată. Voi sunteți veteranii aici. Ați venit aici și ați avut multe, multe vieți pe planeta asta, mult mai multe decât alții. Voi, probabil aproape o mie, poate puțin mai mult. Alți oameni, două sau trei sute. Voi aveți cu mult mai multe vieți pe această planetă decât au cei mai mulți dintre ei. 

Ați venit aici ca un reprezentant al familiilor voastre angelice pentru a ajuta la zămislirea și formarea acestei planete Pământ, pentru a o ajuta să devină ceea ce este, și știu că au existat momente când ați regretat. Ați privit afară la societate, ați privit încotro se îndrepta planeta și ați regretat. Cei mai mulți dintre voi ați fost implicați din greu în formarea și crearea religiilor contemporane și a bisericilor, și apoi ați regretat asta. Pentru asta vă voi mustra aspru. Pentru altele, nu. Dar vă uitați la asta și spuneți: “Privește ce s-a ales din ea. Există atât de multă violență pe planeta asta, atât de multă ură și mânie pe planeta asta”, dar ați susținut-o până la capăt. Ați mers tot drumul cu ea până în acest moment.

Voi sunteți aceia care ați descoperit acest lucru foarte simplu, dar foarte profund, că energia răspunde conștiinței – până acum acestea nu au fost parte a aceluiași lucru, dar ele au lucrat împreună – și acea energie este a voastră și vă servește. Voi și alți Shaumbra de jur împrejurul planetei ați ajutat la realizarea acestui lucru. Asta este ceea ce a făcut ca Ordinul Arcului și familiile angelice să se destrame acum.

Așadar, vă mulțumesc pentru serviciul vostru. Ați făcut ceea ce ați venit să faceți pe această planetă. Ce urmează? 

Ei bine, rămâneți aici, sper, ca Maeștri. Rămâneți aici să fiți un exemplu pentru alții. Rămâneți aici, pe această planetă, ca să vă bucurați de viața voastră, acum, fir-ar să fie. Hei, să vă bucurați de viața voastră. Nu mă faceți să trebuiască să vă fac să vă bucurați de viața voastră! Este timpul să opriți toată suferința și strădania. V-ați asumat-o în mare parte datorită omenirii, datorită vinovăției și rușinii voastre pentru ceea ce a ajuns omenirea. Nu i-ați făcut niciodată să o facă, apropo. Au făcut-o singuri. Dar voi încă ați simțit acea vină și rușine pentru, eh, ați putea spune, cumva crearea clădirii în care au intrat și și-au creat harababura. Dați-i drumul. Nu este a voastră. Ei au dreptul, ei au libertatea să facă și să experimenteze viața oricum vor s-o experimenteze.   

Așadar, ce urmează acum pentru voi, acum că serviciul vostru s-a încheiat? Este, de asemenea, un timp să realizați că voi ați scris cărțile. Nu cuvânt cu cuvânt, ci poveștile voastre pe care le-am pus acum împreună în toate Shoud-urile noastre, în toate întâlnirile noastre, toate, cum le spuneți, produsele noastre, ale voastre, Clasele Cloud. Sunt toate, povestea voastră. Le-am făcut împreună și acele povești vor dăinui pentru o perioadă foarte, foarte lungă. Poveștile sunt acum organizate, catalogate, arhivate și făcute foarte accesibile de către incredibilul personal al Crimson Circle. Ei se pregătesc pentru următorul val, și acesta sosește. Și acum, ce urmează pentru voi?

Este timpul să vă bucurați de viață și să lăsați cu adevărat energia să vă servească ca niciodată până acum; nu vă luptați cu ea, nu vă războiți cu ea, să lăsați acum energia să vă sevească. Fiți exemplul. Fiți Maestrul. Fiți aici pe planetă ca un Maestru întrupat trăind viața bucuriei.

Chiar vine la voi. Știu că uneori mintea umană se îndoiește și voi vă întrebați cum și credeți că sunteți blocați în această matrice și tot restul. Nicidecum. V-ați servit familiile angelice și astăzi ele se bucură. Ele se bucură. O veți auzi în scurt timp. Ați servit exact scopul venirii voastre aici, și știu că este un sentiment ciudat cel prin care treceți chiar acum, datorită faptului că acea călătorie a voastră, responsabilitatea voastră, jurământul vostru s-au încheiat, s-a terminat cu ele, și puteți simți eliberarea de familiile engelice. Dar este, de asemenea, într-un fel ciudat, pentru că ați fost în serviciu toate aceste vieți, v-ați obișnuit cu asta.

V-ați modelat în a fi în serviciu, în a lucra din greu, în a vă lupta, tot restul lucrurilor pe care le-ați făcut. Așa că, deodată este ca și cum acel covor este tras afară din voi. Nu afară de sub voi, ci pur și simplu afară din voi. Este un sentiment ciudat. Cumva ca o persoană care merge în armată să-și servească țara și o face pentru 20, 25 de ani și deodată ei sunt civili. Este o senzație ciudată, deoarece există un fel de sentiment de pierdere. Există entuziasmul că s-a încheiat, dar și: “Ce urmează?”  

Ce urmează este să vă savurați viața, și vom aduce în discuție alte lucruri într-o clipă, dar niciodată nu va trebui sau veți vrea să vă întoarceți la felul de serviciu pe care l-ați făcut până acum.

Așa că respirați profund în eliberare, familiile voastre angelice eliberându-vă din acel serviciu.


Întrebări și Răspunsuri

Știu că sunt multe întrebări, multe întrebări, și Cauldre și Linda au condensat o parte dintre cele pe care le-ați pus, în câteva. Așadar, îi voi cere acum Lindei, dacă ai vrea să citești întrebările înainte de a merge în următoarea noastră parte. 

LINDA: În regulă, este plăcerea mea. Așadar...

ÎNTREBAREA 1: Care a fost importanța familiilor angelice?

ADAMUS: Ah, importanța familiilor angelice. Ei bine, dacă vedeți Călătoria Îngerilor a lui Tobias, el vă dă o descriere excelentă și ușor de înțeles a felului în care ați mers din nimic – sau ceea ce părea să fie nimicul – în cosmos, și v-ați adunat împreună în familii angelice. Familiile angelice au fost acolo pentru relaționare. Voi știți cum este când aveți un grup de prieteni sau familie aici, pe planetă. Familiile angelice au furnizat confort. Dar de asemenea, familiile angelice au fost cele prin care ați încercat să descoperiți ce era energia și, în cele din urmă, de ce încetinea.

Așa că, ei s-au grupat în 144.000 de familii angelice. A fost astfel pentru eoni de timp. Eoni de timp. Ele au servit unui scop. V-au dat o identitate, o afinitate la un grup. Unii dintre voi venind din Casa lui Mihail, din Casa lui Zadkiel, și toți ceilalți arhangheli de-a lungul căii. V-a dat un sens de identitate și apartenență. Poate că nu ați realizat conștient, în mintea voastră umană, din ce familie anume ați venit, dar atât de adesea, între vieți, v-ați fi amintit și v-ați fi re-asociat. Deseori, între vieți, ați fi mers înapoi traversând Podul de Flori, înapoi la familiile voastre angelice cu care v-ați identificat. A fost unul dintre principalele lucruri cu care voi, ca o ființă însuflețită, v-ați putut identifica, unul dintre primii factori de identificare.  
 
Așadar, a existat o valoare uriașă în familiile angelice, și o valoare enormă atunci când toate lucrurile din creație au ajuns aproape la un impas, fapt pentru care familiile angelice s-au grupat împreună, să descopere de ce se încetinea, să afle relația cu energia și conștiința. Ele și-au servit scopul. Nu mai există un scop, nu mai este nevoie să avem legătura familiilor angelice, pentru că, în ultimă instanță este vorba despre suveranitate. Este vorba despre libertate. 

Familiile angelice, în felul lor propriu, s-au luptat unele cu altele, exact cum țările sau religiile aici, pe această planetă, se luptă unele cu celelalte. Amintiți-vă când v-am spus că ați venit aici să jucați ceea ce făcuserăți în celelalte tărâmuri, dar ați jucat-o aici, într-o realitate foarte încetinită. Familiile angelice au încercat în principiu să ia în stăpânire alte familii angelice. Este ceea ce Tobias numește perioada Războiului Stelelor. 

A existat multă luptă doar din cauza asta, așa cum vedeți aici pe planetă – este, de asemenea, doar o reflectare a acestui lucru – un grup pretinzând că este mai bun decât altul. Un grup pretinzând că este mai deștept. Un grup încercând să ia lucruri de la celălalt. Este timpul ca toate astea să ia sfârșit. Nu mai este nevoie pentru niciunul dintre lucrurile acestea. Fără războaie, fie că sunt aici pe Pământ sau în familiile angelice. Fiecare ființă, fiecare ființă însuflețită este o ființă suverană. 

Veți avea, haideți să spunem, afinitățile și legăturile voastre cu alții, ca Maestru Ascensionat. Noi avem Clubul nostru al Maeștrilor Ascensionați, dar nu există nimic care ne leagă împreună. Este pur și simplu o afinitate sau o familiaritate care ne ține împreună.

Veți descoperi că aveți o afinitate cu alți Shaumbra, cu unii dintre Maeștrii care sunt deja aici pe planetă, care s-au încarnat imediat după Tobias, însă voi absolut niciodată nu veți mai lega grupul împreună. Veți avea familiaritatea și afinitatea, dar niciodată o legătură sau un jurământ cum că trebuie să rămâneți fideli. 

Familiile angelice, timpul lor s-a încheiat, și acum, ei bine, sunt câțiva care opun rezistență, nu vor asta deloc. Există multe jocuri de putere care au avut loc până astăzi. Dar acum le este cunoscut tuturor că familiile angelice se dizolvă. Așadar, vă mulțumesc.

Întrebarea următoare.

LINDA: Bine.

ÎNTREBAREA 2: Unde vor merge ființele angelice, acum că familiile se destramă?

ADAMUS: Unde vor merge? Voi și ceilalți ați petrecut mult timp, în special în starea voastră de vis, ajutând la proiectarea, la realizarea arhitecturii și apoi la construirea Noilor Pământuri. Există sute de Pământuri Noi acum, fiecare dintre aceste Pământuri fiind capabile să susțină până la circa 5 miliarde de ființe însuflețite. Cu alte cuvinte, acestea nu vor fi suprapopulate. Ele nu vor fi aglomerate sau congestionate așa cum sunt aici. Așa că, majoritatea ființelor angelice din familiile voastre și din celelalte familii vor merge pe Noile Pământuri. 

Noile Pământuri vor fi ca o versiune modernă, curățată a Pământului, deoarece voi ați ajutat la implantarea, încorporarea în acele locuri a celor mai mărețe lucruri de pe Pământ – natura, animalele, iubirea adevărată, împărtășirea, experimentarea – însă fără lucruri precum poluare sau violență, fără unele dintre lucrurile care au făcut acest Pământ omenesc atât de dificil de locuit. Curățate, renovate, refăcute, Pământurile “Versiunea a II-a” este locul unde ei vor merge. Vor merge acolo și se vor încarna. Se vor afla în corp fizic, însă nu blocați, încarnare după încarnare, așa cum ați fost voi. Va fi mai mult o alegere, decât ceva care doar li se întâmplă.  

Pe aceste Pământuri Noi, ei urmează să experimenteze cum e să meargă adânc înăuntrul lor, să intre adânc în materie și în creația lor, să experimenteze viața atât de senzual, atât de intim și, în ultimă instanță, să experimenteze cum e să fie în propria lor energie.

Mulți dintre voi urmează să predați acolo, urmează să-i ghidați. Îi veți ajuta să înțeleagă unele dintre căile interesante și amuzante ale Pământului. Și ei vor dori cu toții să meargă pe acest Pământ. Ar fi ca și cum ați vrea să mergeți la un muzeu, știți, când sunteți mici, să mergeți să vedeți un loc despre care ați auzit că e faimos. Cu toții vor dori să meargă aici, dar nu vor veni aici pentru încarnări, în cea mai mare parte. Ei pot veni aici pentru, ei bine, probabil ați putea începe un “Serviciu de Tur Ghidat” al Pământului clasic. Voi îl cunoașteți destul de bine.

Ei vor merge pe Pământurile Noi. Unii dintre ei vor hoinări pur și simplu prin cosmos. Vor  încerca să se regrupeze, dar asta pur și simplu nu va funcționa. Dinamicile o împiedică să funcționeze. Și apoi vor pleca să hoinărească din ce în ce mai mult până când, în cele din urmă, la un moment dat, vor decide să meargă pe unul din Pământurile Noi.

Până acum, ca cineva să poată ajunge la Realizare, datorită dinamicilor intense, a făcut-o doar pe calea acestui Pământ clasic, acest loc de aici. Dar, în scurt timp, va veni momentul când Realizarea poate fi realizată și pe oricare din Pământurile Noi. Dar acest loc de aici, Pământul clasic, la fondarea căruia ați ajutat, va intra – oh, deja a intrat – în istorie ca fiind locul – LOCUL – nimic altceva nu e ca el. Și doar să vă gândiți că ați fost unul dintre pionierii de aici, și acum vă mulțumesc pentru serviciul vostru.

Următoarea întrebare.

LINDA: În regulă.

ÎNTREBAREA 3: Cum rămâne cu arhanghelii? Se vor desființa și nu vor mai asista oamenii?

ADAMUS: Bună întrebare, deoarece pentru atât de multă vreme oamenii s-au bazat pe arhangheli și pe ghizii lor spirituali și pe orice altceva decât pe ei înșiși. Arhanghelii sunt în principiu ființe neînsuflețite. Ei sunt energii arhetipale. Cu alte cuvinte, sunt un fel de energie colectivă a grupului lor sau a familiei lor angelice.

Arhanghelii au dezvoltat, ați putea spune, caracteristici umane, deoarece membrii familiilor lor erau aici pe planetă. Dar ei nu sunt oameni și nu sunt ființe cu suflet. Sunt ca niște creații psihice ale voastre.

Odată cu destrămarea familiilor angelice, nu mai există arhangheli. Vreau să spun, ei încă vor fi ținuți minte, dar nu veți fi capabili să mergeți afară, în cosmos, și să găsiți un arhanghel. Încă se va scrie despre ei. Încă se va vorbi despre ei. Oamenii încă se vor ruga la ei sau le vor cere îndrumare, dar dacă oamenii ascultă într-adevăr cu atenție mesajul pe care îl vor primi, el este: “Totul s-a terminat – familiile angelice, arhanghelii. Încetați să vă uitați în afara voastră pentru răspunsuri, deoarece totul este înăuntrul vostru acum.”

Așadar, da, vor exista unii care încă vor încerca să se conecteze cu arhanghelii, să se roage la arhangheli sau la zei sau sfinți și tot restul, dar într-un fel va fi o dinamică interesantă. Mulți rugă-tori – oameni care se roagă, eu le spun rugă-tori – de pe planetă vor începe să nu mai primească niciun răspuns. Este ca și cum ați suna la telefon, știți, în cer și primiți un semnal de ocupat sau niciun ton. Și apoi mesajul se răspândește: “Nu vă uitați aici. Uitați-vă înăuntru. Totul este înăuntrul vostru.” 

Asta o să fie dificil pentru o mulțime de oameni deoarece ei sunt atât de obișnuiți să se bazeze pe orice altceva decât pe ei înșiși. Ei nu se iubesc pe ei și nu au încredere în ei, așa că merg în alte locuri. O să fie dificil deoarece o să simtă ca și cum Dumnezeu i-a abandonat și arhanghelii i-au abandonat și extratereștrii lor din OZN-uri i-au abandonat, și tot restul. Mulți dintre ei nu vor recunoaște imediat, dar o să capete acel sentiment de gol când se vor adresa celorlalte tărâmuri. Dar, este vorba în totalitate despre a spune: “Mergeți către latura voastră interioară.” Voi, dragii mei prieteni, sunteți propriul vostru arhanghel. Arhanghelul Voi. Asta este, și e cel mai măreț arhanghel dintre toți. Vă mulțumesc.

LINDA: Pot să adaug o întrebare pe jumătate ciudată?

ADAMUS: Desigur.

LINDA: Ei bine, cum rămâne cu toți oamenii care îi transmit prin channel pe toți acei arhangheli și extratereștri?

ADAMUS: Oamenii care îi transmit prin channel pe extratereștri, arhangheli, vor ajunge să realizeze de asemenea că aceștia s-au dizolvat. În primul rând, extratereștrii nu au avut niciodată nimic bun de spus. Vreau să spun, nu au fost prea înțelepți. Și presupun că a fost totul o înscenare, totul a fost un fel de glumă pe seama oamenilor, care au fost de acord cu asta, deoarece oamenii au vrut să pună ceva în afara lor. Așadar, să spunem, au pus asta într-un extraterestru. Și extratereștrii au răspuns. Au jucat perfect. Și-au jucat partea. Ei îi serveau pe cei care credeau că extratereștrii erau vreo civilizație avansată extraordinară, așa că nu îi puteți învinovăți într-adevăr pe ei. Dar, acum, lor nu li se va permite să facă asta.

Ei nu pot face asta, și vor fi mulți care vor continua să spună că transmit prin channel extratereștri și comandamente galactice și tot restul. Dar va veni timpul – și Cauldre nu vrea ca eu să spun asta, dar o voi spune foarte clar – când cineva se preface și știe cumva că se preface, și asta le afectează echilibrul energiei, și puteți citi prin asta că realmente e vorba de abundența și sănătatea lor. Le va afecta echilibrul energiei. Așa că cel mai bine ar fi ca ei să admită acum că cel mai măreț arhanghel pe care să-l transmită prin channel ar fi ei, dar mulți nu au încredere în ei înșiși. Trebuie să se bazeze pe vreo ființă cosmică, pentru a o transmite prin channel.

Așadar, cred că cei înțelepți o să realizeze într-adevăr asta. Ei vor realiza că a existat o îndrumare acolo. Oh, arhanghelii au avut o îndrumare minunată pentru o vreme, dar știți, ei nu au fost niciodată întrupați ca ființe umane, niciodată. Așa că îndrumarea lor era limitată într-un fel, și acum acele ființe, cei înțelepți, vor începe să transmită prin channel sau să se exprime pe ei înșiși. Și deja știu ce gândiți voi ceilalți, dar voi răspunde la asta mai târziu. Bun.

LINDA: În regulă.

ÎNTREBAREA 4: Cum rămâne cu Shaumbra și Consiliul Crimson? Se vor destrăma?

ADAMUS: Shaumbra, Consiliul Crimson. Ei bine, haideți să începem cu Shaumbra. Shaumbra nu a fost niciodată organizată (ei chicotesc). Shaumbra – mulțumesc pentru râsete, mulți Shaumbra tocmai au râs. Nu a fost niciodată prea organizată.

În primul rând, Shaumbra este alcătuită din indivizi din multe familii angelice, așa că nu a fost o treabă de familie. Nu a fost o treabă străveche de familie și, în cele din urmă, este în esență o treabă temporară. Știu că niciunul dintre voi nu vreți ca Shaumbra să continue la nesfârșit. Ea servește un scop acum, dar nu vom lăsa asta să continuie pentru încă o mie de ani sau cam așa.

Ați venit aici ca să faceți o treabă. Ați venit aici ca reprezentanți ai familiilor voastre angelice. Nu ați fost, nu sunteți o familie angelică și, pe cât de mult m-am uitat eu la asta, nu există reguli în Shaumbra. Puteți fi cine sunteți. Sunteți încurajați să fiți cine sunteți. Nu trebuie să plătiți cotizații. Acesta a fost unul din lucrurile pe care Tobias le-a făcut imediat foarte clare. Nu trebuie să depuneți un jurământ pentru nimic, și cam asta este într-adevăr ceea ce stabilește până la urmă o dinamică dezechilibrată în orice grup, când trebuie să depuneți un jurământ, când nu vă onorați mai întâi pe voi.

Așadar, Shaumbra, fiind pirații care sunteți, nu este un motiv de îngrijorare, deoarece voi nu sunteți legați sau ținuți laolaltă. Este o organizație foarte, foarte liberă. Sunt surprins uneori că totuși rămâne intactă. Vă veți face treburile și apoi veți merge mai departe. Cuvântul “Shaumbra” va fi cunoscut de mulți în viitor, dar nu va exista un grup la care să se alăture. În cele din urmă, nu vor mai fi nici măcar acest tip de mesaje pe care le facem acum.

Așadar, Shaumbra și...

LINDA: Consiliul Crimson.

ADAMUS: … Consiliul Crimson. Consiliul Crimson, din nou, nu este o familie angelică. Este de fapt o fraternitate pentru predare – sau suroritate* – în cosmos.
*n.tr.: În original, sorority – în română, înseamnă comunitate feminină, de “surori”. În text, e pus ca varianta feminină a cuvântului fraternitate.

În urmă cu câțiva ani, Consiliul Crimson s-a transformat. Am eliberat o mulțime de membri. Am redus personalul, ca să spun așa, deoarece am văzut că, pe planetă, munca cu Shaumbra era îndeplinită. Va veni o vreme în următorii, să spun, următorii 2,7 ani, când se va desființa chiar și Consiliul Crimson. Nu mai este nevoie de el, deoarece voi veți fi Consiliul, pe Pământ. Voi veți fi Maeștrii întrupați. Nu mai e niciun motiv pentru acel echilibru al energiei pe care ei l-au oferit.

Și știți, în mod evident, că nu vi se acordă finanțare de către Consiliul Crimson. Sunteți auto-finanțați, și sper că acesta este un semnal pentru mulți dintre voi să ajutați la finanțarea acestui lucru. Dar Consiliul Crimson nu acordă finanțare și, în zilele de început, când Cauldre și voi ați căutat îndrumare de la Consiliul Crimson, știți care a fost răspunsul pe care l-ați primit înapoi: “Este problema voastră. Voi vă ocupați de treburile de pe Pământ. Nu veniți la noi să întrebați despre organizația voastră, afacerea voastră sau tehnologia voastră sau orice de genul ăsta. Asta este problema voastră. Noi suntem aici, de cealaltă parte, doar să observăm și să chicotim.” Așadar, Consiliul Crimson se va desființa la timpul potrivit.

LINDA: Așadar...

ÎNTREBAREA 5: E încheiată munca noastră în numele familiilor angelice?

ADAMUS: Dacă e încheiată munca voastră în numele familiilor angelice? Absolut. E terminată, încheiată definitiv, începând de astăzi. Începând de astăzi. Ați simțit asta venind de ceva vreme de acum, însă acea muncă e terminată.

Vă mulțumim pentru serviciul vostru. Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut. Nu primiți un premiu. Nu primiți un trofeu. Alți oameni nu vor realiza niciodată cu adevărat ce ați făcut voi. Familiile angelice o fac și urmează să ne alăturăm lor doar într-un moment – trebuie să verific – doar într-un moment, da. O să ne alăturăm lor pentru o ceremonie specială, în doar câteva momente.

Dar, da, serviciul vostru e încheiat. Și nu mai trebuie să aveți acea greutate, acea povară, acea matrice a familiei voastre ancestrale. De aceea, acum câțiva ani, am făcut acele  sesiuni, Libertatea Ancestrală. Ați dat drumul la asta. A luat ceva vreme, dar i-ați dat drumul. Am actualizat-o recent, pentru a adăuga acum despre familiile voastre angelice. Nu mai aveți acea povară, acea matrice care vă menținea limitați. Sunteți liberi.

De-a lungul căii, ați dat drumul bagajelor voastre, și ultimul lucru căruia să-i dați drumul era conexiunea cu familiile angelice. Nu am vorbit mult despre asta de-a lungul anilor, deoarece era realmente pasul final, și astăzi suntem acolo. Tot continui să verific ora, gândindu-mă că trebuie să – ei ne așteaptă – dar mai avem alte câteva lucruri de făcut. Alte întrebări, dragă Linda?

LINDA: Doar două rapide aici, le vrei?

ADAMUS: Două rapide. Da, le vrem.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Stai așa. Trebuie să le spun că așteptăm.

(ușoară pauză)

În regulă.

LINDA: În regulă.

ÎNTREBAREA 6: Cât de mulți oameni vor contracta coronavirusul, câți vor muri din cauza lui și când se va termina cu el?

LINDA: Oh, doamne, ce întrebare întunecată.

ADAMUS: Întrebare întunecată. Toată lumea întreabă asta, și motivul pentru care am vrut ca ea să fie pusă aici a fost pentru că nu se știe cu adevărat. Nu este chiar cunoscut, nici nu vreau să fac o predicție ocultă despre asta. Voi face un calcul, bazat doar pe ceea ce observ de deasupra, din înaltul celorlalte tărâmuri, că în final, probabil urmează să afecteze undeva în jurul a 40 până la 50 de milioane de oameni de pe planetă.

LINDA: Uau.

ADAMUS: Acum, în această zi se crede că sunt puțin peste un milion, dar, de fapt, numărul e mai aproape de 1.200.000, 1.300.000 care sunt practic afectați de el. Așadar, numerele pot merge cu mult mai sus.

Numărul deceselor până azi este de aproximativ 68.000. Nu toate sunt încă raportate, dar numărul deceselor se ridică acolo. Numărul deceselor datorate acestuia ar putea fi oriunde aproape de o jumătate de milion și poate până la un milion de oameni. Există o mulțime de factori care vor determina care este numărul, dar este semnificativ.

Este semnificativ, fără nicio îndoială, dar au existat de asemenea o mulțime de oameni pregătiți să părăsească planeta, pregătiți să plece în acest moment. Ei știau că nu puteau să meargă mai departe. Ei voiau o resetare, și asta este moartea. Este o resetare. Ei știau că e timpul să plece, și există unii care au origini, să le spunem extraterestre; fie că vor să plece sau nu, urmează să plece datorită acestui lucru.

Prin urmare, este cumva un timp al exodului pe planetă și lucrul minunat este, că asta se întâmplă fără un război. Este fără ostilitate. De fapt, este un timp minunat al compasiunii pe planetă. Veți vedea unele dintre cele mai creative acte de omenie, mai pline de compasiune, care cred că au fost vreodată pe planetă, de oricând.

Deci, altceva?

LINDA: Simplu.

ÎNTREBAREA 7: Ce urmează?

ADAMUS: Ce urmează? Pentru voi, așa cum am spus mai devreme, este timpul să pășiți în față ca Maeștri. Este timpul să vă permiteți propria Realizare, între acum și sfârșitul verii. Vă amintiți că în ultimul nostru Shoud am spus șase luni, fără decizii importante; timpul să fiți acasă, timpul să vă permiteți pur și simplu propria Realizare.

Nu mai există scuze. Nu mai există jurământul sau serviciul față de familia angelică. Nu mai există scuze pentru asta. Am exersat asta. Am trecut prin ea în repetate rânduri, spunând că va fi un moment pe planetă. Ei bine, el este aici, acum. Este un moment de mare schimbare și acum este momentul ca voi să vă permiteți propria Realizare. Nu lucrați la ea. Nu studiați asta. Nu vă stresați legat de ea. Doar permiteți-o.

Între acum și sfârșitul verii – și Cauldre, din nou, ar dori să filtreze, dar nu contează – între acum și sfârșitul verii este timpul pentru cel puțin o mie sau mai mulți Shaumbra de pe planetă să pășească pur și simplu, să permită, să fie în Realizarea lor.

Acesta este numărul pe care îl știu să fie corect. Și nu există niciun motiv să nu fie. Uitați-vă la alinierea, la convergența tuturor lucrurilor care se petrec – de la familiile angelice care sunt toate chemate înapoi pentru a auzi mesajul de desființare, la oamenii de pe planetă – ca niciodată până acum – trebuind să încetinească, să rămână acasă. Totul este aici, acum, în acest Timp al Mașinilor, în acest timp pentru care ați venit.

Vă rog să vă amintiți de ce sunteți aici și permiteți ca asta să fie acum.

Sunt o mulțime de lucruri pe care le avem de făcut, pe care vrem să le facem împreună în vremurile care vor veni. Mai mult decât orice, vreau ca voi să vă bucurați de restul vieții voastre. Vreau ca voi să fiți primii pionieri care să înțeleagă cum este să aveți energia care într-adevăr să vă servească în moduri magice. Și există multă treabă, multă treabă distractivă pe care o vom face împreună ca Maeștri cu adevărat realizați pe planetă.

Va veni un moment când nu mai este necesar sau nu mai e nevoie ca eu să fiu aici. Voi apărea din când în când pentru a mă juca cu voi, oameni buni, dar va veni un moment, nu-i așa, când voi veți duce asta mai departe, pe cont propriu. Așadar, asta răspunde acelei întrebări pe care ați avut-o mulți dintre voi: “Deci când pleci tu, Adamus?” O să mai stau prin preajmă suficient de mult timp pentru a mă asigura că sunt destul de mulți dintre voi pe planetă, ca Maeștri realizați, și să ajut la îndrumarea voastră prin unele din primele stadii ale realizării, în timp ce rămâneți aici. Este dificil, într-un fel. Și apoi sarcina mea e încheiată. A fost cel mai plăcut job pe care l-am avut vreodată, frustrant câteodată cu unii dintre voi, dar totalmente plăcut.

Haideți să respirăm profund cu asta. Nu mai sunt întrebări?

LINDA: Asta e lista.

ADAMUS: Nu mai sunt întrebări. Bun.

 

O Poveste a Maestrului

Ei ne așteaptă, dar mai sunt multe de făcut. Am de spus o poveste rapidă, înainte să mergem mai departe. E o poveste – este foarte relevantă, mai ales astăzi și mergând în viitor – o altă poveste a Maestrului. Așa că acordați-mi doar un moment aici. Trebuie să adun toate părțile pieselor.

LINDA: Putem pur și simplu să respirăm foarte profund în timp ce tu...

ADAMUS: Respirați foarte profund.

LINDA: Haideți să facem asta. Haideți să facem câteva respirații cu adevărat foarte profunde și să permitem pur și simplu acel spațiu, să ne pregătim pentru această poveste, acele povești incredibil de distractive de la Adamus. Faceți câteva respirații foarte profunde în timp ce-și încheagă povestea pentru noi.

ADAMUS: Așadar, Maestrul stătea pe banca sa din parc. Virusul a făcut înconjurul planetei. Și-a luat plata, a schimbat vieți și Maestrul, ca întotdeauna, era pe banca lui din parc bucurându-se de acea zi. Și acum, reușea să-și ia una din acele cafele ‘latte duble’ preferate și un croissant.

Stând pe banca din parc, o aștepta pe reportera de la Crystal Unicorn Times să vină pentru un interviu. Ea încerca să obțină un interviu cu Maestrul de foarte mult timp de acum, dar el întotdeauna găsise un motiv să nu o facă. L-a iritat, într-un fel, nivelul de makyo, dar acum, doar pentru amuzamentul propriu, a decis să facă interviul.

Își sorbea cafeaua și reflecta asupra modului în care lumea se schimbase doar într-o perioadă de șase luni. Chiar și studenții lui se schimbaseră. De fapt, acum școala lui era doar pe jumătate plină. Nu erau nici pe departe la fel de mulți studenți cum avea de obicei. Pentru el nu conta financiar. De fapt, studenții păreau să-l coste mai mult decât orice, dar sălile de clasă erau mult mai puțin pline, deoarece atât de mulți dintre studenții săi își permiteau în sfârșit Realizarea. Nu mai aveau nevoie să meargă la cursuri. Veneau să viziteze. Îl vizitau pe Maestru. Îi vizitau pe ceilalți studenți.

Pur și simplu veneau și stăteau pe peluza campusului, amintindu-și toate momentele minunate și absolut frustrante pe care le-au avut în trecut, amintindu-și vremurile în care îl înjuraseră pe Maestru, în care aruncaseră lucruri înspre el și îl acuzaseră, ei bine, că făcea lucruri cum ar fi conducerea școlii, doar pentru beneficiul său financiar, ceea ce era amuzant, pentru că el nu avea nevoie de bani. Pur și simplu energia venea la el, dragii mei prieteni. Nu avea nevoie să conducă școala pentru a-și câștiga existența. Acesta era un concept atât de vechi, încât aproape că trebuia să râdă cu gândul la asta, dar știți cum sunt unii dintre studenți.

Își sorbea latte-ul când brusc apăru reportera. Oh, era îmbrăcată așa cum îi cerea rolul de la Crystal Unicorn News. Adică, purta fustele curgătoare și purta cristale peste tot și purta aproape fiecare symbol makyo pe care vi-l puteți imagina, dar asta era identitatea ei, și Maestrul, într-un sens, a apreciat asta chiar dacă era cufundată în makyo.
 
S-a așezat să înceapă interviul cu Maestrul și una dintre primele ei întrebări către Maestru a fost: “Așadar, dragă Maestre, ești iluminat? Ești iluminat?”

Maestrul a trebuit să râdă într-un fel la asta și a spus: “În primul rând, prefer să o numesc Realizare. Iluminarea are unele conotații. Vreau să spun, ca și cum ai avea această strălucire pufoasă în jurul tău, ai merge pe apă și ai face tot felul de minuni și magie”, a spus el, “Așa că o numesc Realizare. Realizez că Eu Sunt cel ce Sunt. Realizez că energia mă servește, și îmi place asta. Asta e magia. Dar nu este deloc magie, cu adevărat. Știi, numești ceva magie, când pur și simplu n-o înțelegi și e ca și cum ar fi inclusă în această categorie de ‘magie’, dar nu există magie în asta. Este fizică simplă, clară, să ai energia care te servește. Magie este atunci când nu lași energia să te servească. Nu are niciun sens. Niciun sens.”

Reportera a spus: “Ei bine, Maestre, cum ajunge cineva la Realizare?”

Maestrul a anticipat această întrebare, și Maestrul a spus: “În primul rând, toată lumea este realizată.Toți sunt deja realizați, ei doar nu realizează asta încă. Este în energia lor. Punctul a ceea ce numești iluminare, ce eu numesc Realizare, este deja în energia lor. E pur și simplu o chestiune de a realiza asta. Deci, nu e nimic la care să lucrezi. Nu trebuie să urmezi niște cursuri. Nu trebuie să cumperi niciun produs special. Nu este nimic la care să lucrezi. Pur și simplu îți permiți să realizezi că ești realizat. Asta este. E atât de simplu.”

El ar fi putut spune că reportera devenea realmente agitată, deoarece ei nu-i plăceau răspunsurile foarte scurte. Reportera voia să ajungă la o mulțime de metode și trucuri și sfaturi pentru cititorii ei, iar aici, aproape că Maestrul bloca asta, spunând: “Ești deja realizat. Pur și simplu realizează asta. Pur și simplu, permite ca Realizarea să aibă loc."

Următoarea ei întrebare, despre care Maestrul știa că vine: “Deci, cum predă cineva Realizarea? Avem o mulțime de cititori care ar dori cu adevărat să predea Realizarea. Cum o predă cineva? Care sunt pașii? Care sunt metodele? De câți ani e nevoie să treci prin tot? Care sunt disciplinele pe care cititorii noștri ar trebui să le urmeze pentru Realizarea lor?”

Ei bine, Maestrul aștepta această întrebare, ca și cum ar fi pus o capcană pentru un șoarece, și Maestrul spuse: “Draga mea, cineva nu poate și nici nu ar trebui să încerce să predea Realizarea sau ceea ce numești iluminare. Nu o poți preda. Nu există metode. Nu există pași. Nu poți preda Realizarea.”

Și reportera a început să întrerupă și să spună: “Dar Maestre, dar, dar Maestre...” Și el i-a tăiat-o repede și a spus: “Nu, nu poți preda Realizarea. Poți arăta doar că tu ești realizat. Poți doar arăta altor oameni că tu ești realizat, că este posibil. Și când vor vedea că ești realizat, vor ști că, la un moment dat, la un anumit nivel, și ei pot fi. Iar când cer metodele și pașii, refuză-i. Spune-le că trebuie să le găsească pe cont propriu. Dacă solicită toate procesele și întreabă ce produse ar trebui să cumpere și ce lucruri ar trebui să facă și unde ar trebui să se mute și în ce ar trebui să își schimbe numele și cine ar trebui să le fie guru, refuză-i, pentru că este doar o distragere și îi îndepărtează de la ajungerea la Realizarea care este deja acolo. Nu poți preda Realizarea. Este makyo total pentru oricine o face. Dar ceea ce poți face este să arăți unei persoane că tu ești realizat și, prin urmare, și ea poate fi. E deja în interiorul ei."

Și apoi, Maestrul s-a scuzat și a plecat, lăsând-o pe reporteră să stea acolo, de una singură.

Desigur, povestea nu a fost niciodată tipărită în Crystal Unicorn Times, deoarece nu era o mare poveste. Nu s-a bazat pe toată drama. Nu a adăugat mai mult makyo la supa de makyo care se prepara deja. Povestea nu a fost niciodată tipărită și, de fapt, Crystal Unicorn News, s-a disociat total, a vorbit de rău despre Maestru și Școală, dar asta a fost foarte bine pentru Maestru. 

Nu-i păsa de publicitate. Nu voia publicitatea, deoarece știa că oamenii potriviți ar apărea la momentul potrivit. Știa că ei ar căuta răspunsurile. Știa că cei care s-au prezentat la școala lui ar dori un sistem sau o metodă și știa că i-ar lua ani și ani cu fiecare dintre studenți, bătându-i la cap în permanență pentru a le reaminti: “Sunteți deja realizați. Acum, permiteți-vă, în mintea voastră umană, să realizați asta. Apoi putem merge mai departe.”

Dragii mei prieteni, în calitate de Maeștri, nu predați niciodată Realizarea, niciodată. Scrieți-vă poveștile, spuneți-vă poveștile, împărtășiți-vă poveștile cu alții, dar nu predați o metodă. Nu predați un sistem. Nu legați cumpărarea de produse, de Realizare. Nu-i lăsați niciodată să vă privească ca pe un guru. Există o mulțime de motive pentru asta. Cred că înțelegeți că nu le sunteți guru. Pur și simplu sunteți aici ca Standard, pentru a le arăta că se pot realiza și, prin urmare, direcționați-i înapoi la ei înșiși pentru propriile răspunsuri. Împărtășiți-vă poveștile cu ei, dar nu le oferiți un sistem sau o metodă sau modul vostru de-a o face, pentru că modul lor este foarte diferit. Fiți exemplul, dar nu le dați un sistem sau răspunsurile.

Vă împărtășesc această poveste acum, pentru că vom trece în vremuri cu totul noi, chiar și cu Shaumbra, unde veți fi Maeștri realizați și va fi tentant să vreți să predați. Cea mai bună învățătură este să fiți cine sunteți în moment, să le onorați călătoria și să-i lăsați să afle că toate răspunsurile sunt în energia lor și energia este toată a lor. Este atât de simplu. Afișați asta în școala voastră. Afișați asta pe website-ul vostru, ca un motto, dar nu le predați sisteme sau programe. Învațați-i că se pot realiza rămânând aici, pe planeta Pământ, ca exemplu viu al unui Maestru adevărat.


În Consiliu

Cu asta, haideți să punem niște muzică și să ne alăturăm familiilor angelice, în această zi istorică.

(începe muzica)

Toate familiile angelice sunt în consiliu chiar acum. Toate ființele angelice, altele decât cele care sunt în prezent în formă umană, s-au întors acasă. Toate ființele de pretutindeni s-au întors la familiile lor angelice, chiar dacă au opus rezistență.

Familiile angelice se adună de săptămâni întregi de-acum, în timp ce s-a răspândit apelul de întoarcere acasă, pentru mesaj.

Mesajul a început să se deruleze ieri, ca un ton care a ieșit, un singur ton care s-a răspândit, o singură rezonanță care s-a răspândit în întregul cosmos: “E timpul să ieșim din grup. E timpul să ne desființăm. Ordinul Arcului este închis. Munca noastră ca familii angelice este finalizată.”

Și din zorii zilei de 4 aprilie 2020 pe această planetă, chiar în zona din cadrul primului fus orar în care se experimentează acea nouă zi, tonul este transmis peste tot în întreaga creație.

Și va continua până când zona din cadrul ultimului fus orar de pe această planetă va experimenta sfârșitul acestei zile din 4 aprilie. Va continua.

Acesta este un mod de a-i onora pe oamenii care sunt aici, care își reprezintă familiile angelice, onorându-le călătoria, de la răsăritul soarelui din zonele încadrate în primul fus orar pe planetă, până la apusul soarelui.

Haideți să simțim în toate acestea. Să ne alăturăm lor, în timp ce stau în sfat ascultând acest mesaj.

(pauză)

Ascultați cu atenție, dragi prieteni.

Ascultați profund, nu cu urechile voastre, nu cu mintea voastră, ci cu sufletul vostru. Ascultați.

(pauză)

Poveștile voastre – poveștile timpului vostru pe această planetă – sunt țesute în istoria familiilor voastre angelice. Poveștile voastre sunt redate chiar acum ca și când, ei bine, ați rula un film, dar este ceea ce ați numi o hologramă care rulează pentru familiile voastre angelice. Ele văd toate viețile voastre, prin ce ați trecut.

Urmăresc spectacolul vostru.

Și vă onorează serviciul.

Haideți să stăm în liniște și să ascultăm, chiar acum.

(pauză)

La cel mai înalt nivel de onorare care s-ar putea acorda pentru călătoria voastră pe această planetă, în acest moment în care familiile angelice urmează să se dizolve, ascultați.

Voi sta în tăcere pentru o vreme, în timp ce ascultați.

(pauză foarte lungă)

Familiile voastre angelice au așteptat întoarcerea voastră. Voi ați fost liderul lor. Ați fost printre liderii lor, și ați plecat. De atunci așteaptă întoarcerea voastră.

Acum vă întoarceți și aceasta este ultima oară când sunteți vreodată în consiliu, când sunteți vreodată cu familia voastră angelică. Ultima oară.

Luați-vă rămas bun, dragi prieteni. Luați-vă rămas bun de la familia angelică, în timp ce voi, ca lider, ieșiți acum, luându-vă rămas bun. Oh, nu au de ales decât să se dizolve. Asta fac.

Respirați profund și simțiți în asta.

(pauză)

În nu prea multe ore de acum, ziua de 4 aprilie 2020 se va încheia pe această planetă în zona din cadrul ultimului fus orar. Hawaii nu este finalul, este probabil ultima mare zonă populată, dar atunci, în acel moment când soarele este așezat pe ultima parte a Pământului pentru a experimenta această zi, atunci familiile angelice se vor dizolva pentru totdeauna.

Vor merge pe Noile Pământuri, mulți dintre ei. Unii dintre ei vor rătăci, pur și simplu. Unii dintre ei vor încerca să se întrupeze aici, pe Pământul clasic, dar cei mai mulți vor merge pe Noile Pământuri.


Mergând mai Departe

Acum haideți să vorbim, să vorbim despre voi și Crimson Circle.

Am avut 20 de ani împreună. La început perioada voastră cu Tobias și acum cu mine, vor fi schimbări chiar în interiorul Crimson Circle, odată cu intrarea într-o nouă fază.

A fost o perioadă când Tobias a venit mai întâi să vă adune, apoi să vă amintească că într-adevăr nu erați nebuni. Trăiați doar într-o lume nebună, încercând să vă conformați. Apoi să vă facă să începeți să eliberați rănile, problemele vechi, energia blocată.

Și apoi, am venit eu acum 10 ani să vă spun că vom merge către Realizare. Vă voi duce la Realizare și, dacă nu sunteți pregătiți pentru asta, plecați. Afară. Cei care vor rămâne, chiar dacă sunt doar cinci, vor merge către Realizare.

Scopul lucrului nostru împreună în acești ani a fost exact în acest sens. Știu că v-am frustrat uneori, v-am enervat, dar de asemenea, am încredere că v-am distrat și v-am distras într-un mod bun.

Așadar, acum ajungem într-o nouă fază cu Crimson Circle. Din nou, nu este o familie. Nu sunteți legați de nimic. Nu există jurăminte pe care să le faceți.

Cu toate acestea, există un lucru pe care îl cer, dacă veți continua să rămâneți, și anume să îl susțineți – energetic, financiar. Nu că ar avea nevoie de bani. Nu asta e ideea. Atunci, nu înțelegeți. Este vorba despre voi care să îl susțineți. Este vorba să-l faceți să fie al vostru, la fel ca și al celorlalți. 

Dar vom trece la o fază cu totul nouă, deci cred că nici nu ar trebui să menționez asta, pentru că va fi vorba despre lucrul cu Maeștri. Nu vom mai lucra la cei răniți și trudiți. Poate că vor fi într-un număr mai mic, totuși. Vom lucra cu cei care își permit cu adevărat măiestria.

Vă spun că vreau să se termine, vreau ca partea voastră să fie făcută până la sfârșitul lunii august, așa încât atunci când ne adunăm în Bled, să fie cu adevărat o adunare de Maeștri. Nu spun că trebuie să se facă până atunci, Cauldre mă ceartă; am spus că vreau să fie făcută până atunci.

De asemenea, lucrările Cercului Crimson urmează să devină o bibliotecă, un loc al poveștilor voastre, Shoud-urilor noastre, adunărilor noastre, cursurilor noastre, pentru ca alții să poată simți în poveștile voastre. Nu există nicio modalitate specifică de a o face. Nu există o metodă. Sunt doar povești care sunt disponibile și ei vor ajunge la povestea potrivită, la Shoud-ul potrivit, la workshop-ul potrivit, orice s-ar întâmpla să fie, în momentul potrivit. Așadar, veți servi și acestui scop pentru ceilalți care vor veni, dar acum vom muta mult din munca noastră dincolo de eliberare, acum, în adevărata realizare. De la eliberare la realizare.

Vor fi câteva schimbări în cadrul organizației Crimson Circle, direcția, modul în care vă servește. Unul dintre principalele proiecte va fi servirea Maeștrilor. Nu a celor care vor să fie Maeștri, nu a Maeștrilor makyo, ci a Maeștrilor adevărați. Dar toate acestea vor veni. Astăzi, nu trebuie să ne facem griji pentru asta. Totul va veni.


Ultimul Rămas Bun

Haideți să respirăm profund acum și să vă luați rămas bun pentru ultima dată de la familiile voastre angelice.

Voi sta în liniște pentru un minut sau două, în timp ce vă veți lua ultimul rămas bun de la familiile angelice.

(pauză lungă)

Haideți să respirăm foarte profund împreună în această zi istorică, 4 aprilie 2020, o zi în care ne luăm rămas bun de la familiile angelice și în care ele se desființează.

(muzica se sfârșește)

Oh, îi veți avea mereu pe prietenii voștri printre ei, nu este ca și cum nu îi veți vedea niciodată, ci pur și simplu nu veți fi legați împreună, legați împreună ca o familie angelică, pentru că fiecare ființă este cu adevărat suverană.

Haideți să respirăm profund împreună în această zi istorică aici, pe planeta Pământ.

Și, acum, mai mult ca niciodată, amintiți-vă că într-adevăr, totul este în regulă în întreaga creație.

Cu asta, Eu Sunt Adamus al lui St. Germain. Vă mulțumesc.


Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Cristina Dobrescu, Ana-Maria Labo, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea