МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия “Страст 2020“

 

ШОУД 7 – АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

ченалинг чрез Джефри Хопи

 

Представено пред Аления Кръг на 7 март 2020г.

https://www.crimsoncircle.com/

 

Превод: Росица Стоянова

 

 

 

Аз Съм това Което Съм, Адамус Сен Жермен.

 

Нека вдишаме дълбоко и да започнем мартенския Шоуд 2020 година. Хм. Вдишайте въздуха. Правех го докато свиреше музиката. Ах! Какъв ароматен мирис. Мм. (Шоуда се провежда във Вила Амио на Хаваите)

 

Както може би сте чували, аз съм бил тук като въплъщението си Марк Твен, Самюел Клеманс и аз обичах красотата на острова. И още тогава бродейки по този остров, аз си казах, “Трябва да се върна някой ден. Ще се върна“, и ето ни тук. Намирам се тук не във физическо тяло, но доста близо до това. Много близо, използвайки тялото на Калдре и всички ваши. Надявам се нямате нищо против.

 

Няколко съобщения преди да започнем днес. Слушат ни много нови и това ще продължава, затова от време навреме ще спирам и ще обяснявам някои понятия, които използваме на срещите с Шамбра. Харесва ми думата “ветерани Шамбра.“ Моля не се отегчавайте, това е нужно за новите, за новаците. За новите. Ще се постарая да обяснявам колкото може по – добре, за да наваксате пропуснатото. За да не се объркате твърде много.

 

Още едно съобщение: това, за което говорим днес и всъщност може би, това за което говорим винаги, но особено днес, може да ви изглежда леко отвъд, малко надуто, някаква научна фантастика или фантазия. Всъщност това не е така. Вие знаете, че света много, много бързо се променя. По много от всичко се случва на планетата, по – бързо от когато и да било в цялата история. Но ако не смятате това за правилно, пуснете. Пуснете. Ако чувствате, че нещо не е наред, просто пуснете. Не е нужно да се хващате на това. Не е нужно да му вярвате. Усещайте, кое е правилно за вас. Това винаги е най – важното. Само защото аз казвам това, само защото аз съм Възнесен Майстор (Адамус се смее), само защото съм получил своята Реализация, не означава, че трябва да приемате всичко. Но аз ви предупреждавам, рано или късно ще се върнете и ще кажете, “По дяволите! Той беше прав. Той беше прав.“

 

Коронавирус

 

Затова трябва да започнем обсъждането с най – горещата тема в момента на планетата. Коя е тя? Коронавирус. Коронавирус. Коронавирус – е нещо повече от това, което изглежда и може би към края на днешната беседа ще видите как всичко е свързано.

 

Коронавируса сега на планетата е във всички новини. Защо? Защото…

 

ЛИНДА: Драма.

 

АДАМУС: Драма, но също и защото новините се разпространяват по – бързо от когато и да било. Получавате новините много, много бързо чрез хората в социалните мрежи, чрез блоговете на хората и всички останали – това е много, много бързо. Това демонстрира до колко бързо може да се внесе нещо в съзнанието на планетата. Всички са настроени за това. Всичко се случва толкова бързо, новините се разпространяват толкова бързо отчасти, защото това е драма. Това е голяма драма и множество хора се подхранват от драмата. Харесва им да бъдат тези, които публикуват нещо, което всъщност не съответства на действителността. И за коронавируса сега има много лъжи, но в него има много драма. И знаете ли, по моя опит хората, дори и да казват, че драмата не им харесва, те я обичат. Те я обичат, иначе тя нямаше да съществува в живота им. В противен случай те щяха да я зарежат. Те биха се избавили от нея. Но те я обичат. Те се подхранват от нея. Това е някакъв странен начин да си напомнят, че са живи. Така че, сега с този коронавирус на планетата има много драма.

 

Някой има ли коронавирус? Трябва да попитам, преди да започнем. Някой има ли го? Не? Някой, който гледа онлайн, някой от Шамбра има ли коронавирус? М-м? Щяхте ли да си признаете ако имахте? Ако седяхте тук, бихте ли си признали?

 

Той е у всички. Той е у всички. Това е потенциал вътре във вас. Имате гени или хромозоми, в които всъщност той съществува. Той просто не се е проявил, не е бил изнесен на повърхността. Така че, у всеки от вас има гени или хромозоми на рак и почти всичко останало, от което можете да се разболеете. Не е задължително да се разболеете или болестта може внезапно да се появи, защото някой ще дойде и ще ви прегърне силно, ето така лице в лице (Адамус прегръща Уилма). Ох, извинявай. Много съжалявам (Адамус се смее). Във всеки у вас се крие потенциал. Той вече е там. Той просто се инициира от нещо, иницииран е от вниманието. Повечето внимание към него в новините може фактически да го предизвика. Той е във всички.

 

Така че, вдишайте дълбоко това. Той вече е тук. Не се притеснявайте. Това не означава, че ще се появи.

 

На един от скорошните семинари аз говорих за коронавируса, за това, че у всеки вирус съществуват енергийни отпечатъци, неговите корени. Те не са задължително това, което изглеждат. Коронавируса например – това е енергията на икономиката на планетата. Съществува икономически дисбаланс, затова идва вируса. Знаете ли за вируса на сексуалната енергия? Вируса на съзнанието. Той се появява в тялото и ума по различен начин, но коронавируса – това е икономически вирус.

 

Вижте какво става. Не са се заразили чак толкова много хора. Как мислите колко са в момента поразените хора? Има ли догадки? Има ли някакви предположения?

ШАМБРА 1 (жена): Петдесет хиляди.

 

АДАМУС: Колко?

 

ШАМБРА 1: Някъде около 50 000.

 

АДАМУС: Петдесет хиляди. Още някой? Ами два милиона или може би милиард? Не? Сега той наистина е някъде при около 80 000 човека. Не при всички е бил диагностициран.

 

Колко от тях са починали? (някой казва, “Три хиляди“) Четири хиляди. Добре. Да. Или гледате новините или имате добра интуиция (Адамус се смее). Около 4000. Това са много хора. Но до голяма степен, за вируса това не е толкова много. Обикновено грипа тази година в Съединените Щати, от началото на сезона – когато той започва примерно през октомври – 39 милиона човека в Америка заболяват от грип. Това е много. Това е много повече от коронавируса, но в новините това го няма. И около 30 000 от тях умират от обикновен грип.

 

И така, виждате някаква странна динамика, драма, дисбаланс, съпровождащи всичко свързано с коронавируса. Той е в новините. Той е навсякъде. Всички говорят за него. Хората се паникьосват. Хората отиват в магазина и омитат – това не е шега – всички запаси от тоалетна хартия, дезинфектиращи средства за ръце и всичко останало. Паниката е навсякъде. Гледах, когато Линда и Калдре пазаруваха – и между другото, за новите, Калдре – аз така наричам Джефри – когато Линда и Калдре пазаруваха, това беше лудост. Никога не съм виждал нищо подобно, хората бързат, бутат се едни – други, грабят тоалетна хартия от чуждите кошници и я слагат в своите (някои се смеят). И това беше Калдре! (смях) Това е удивително. Тоест, не мога да повярвам, че той е моя канализатор! (още смях)

 

Заради коронавируса има много паника. В известен смисъл това е добре, тъй като това носи глобално съзнание. В дадения момент по света няма нищо, което да може така да привлече вниманието, да концентрира вниманието върху нещо. Но всъщност, работата е в икономиката.

 

Ще се повторя, всеки вирус има свой енергиен отпечатък, неговото значение е в някаква друга област. Това е икономически вирус. И вижте какво прави той. Вижте как той влияе на планетата. Той влияе на всичко. Пътешествията – хората престават да правят планове за пътувания. Те са в страх. И вероятността от тяхното заразяване е 0,002 процента. Не е голяма. Но хората са погълнати от тази истерия. Те мислят, че ще прихванат вируса дори ако им хрумне думата “летище.“ Просто ако си помислят за летище. Това предизвиква множество разрушения и ще продължава във всичко, което се отнася до пътуванията – авиокомпаниите, хотелите, деловите срещи, пътуванията до офиса. Всъщност всичко на планетата, което изисква движението на групи от хора ще бъде засегнато.

 

В крайна сметка това също така ще повлияе на разпределението на продуктите на планетата, тъй като фермерите например може да не искат да отидат на пазара. Шофьора на камион може да не иска да кара продукцията. Никой няма да иска да ходи в магазина, защото всички се страхуват да не хванат вирус от там. Затова той наистина ще окаже голямо влияние върху разпределението на товарите.

 

Когато това стане, когато се случи, това ще окаже влияние върху икономиката на тази планета, от 3,5 до 4,5 процента от икономиката ще бъде засегната. И кажете, кажи ми – колко пари имаш в джоба си? (обръща се към Линда) В момента колко пари имаш в портфейла? (кратка пауза) Можеш да го вземеш … вземи портфейла … колко пари има – колко пари имаш в джоба си?

 

ВИМ: Сега?

 

АДАМУС: Сега.

 

ВИМ: Двеста долара.

 

АДАМУС: Двеста долара. Така че все едно да изгубиш 4,00 долара или там някъде. Ще се справиш. Ти може би няма да го забележиш. Дори няма да помислиш за това. Това ли е всичко, което имаш в джоба си?

 

ВИМ: Да.

 

АДАМУС: Ти от Полша ли си?

 

ВИМ: Да.

 

АДАМУС: И пътешестваш до тук?

 

ВИМ: Защото имам карта.

 

АДАМУС: Имаш карта. О, имаш карта. Бих искал малко да те подпомогна парично, защото си помислих, че вече нямаш.

 

ВИМ: Благодаря.

 

АДАМУС: Но карай. Щом имаш карта, но все пак ще ти дам пари. Просто (Вим се смее), просто, просто … (Адамус му подава малко пари) За да разгледаш острова. Да (публиката възкликва, “О!“, леки аплодисменти).

 

Също така се опитвам да подчертая: позволете на изобилието да идва към вас. Ако се притеснявате за това, позволете на изобилието да дойде. Той дори не е молил за него. Той не го искаше, но го получи. Между другото, започнете да очаквате подобни неща. Всичко просто идва към вас. Идвайки тук ти не мислеше, че ще ти платят за това. Да. Той казва, “Никога няма да ги похарча!“ (лек смях)

 

И така, това ще окаже влияние на да кажем 3,5 може би 4,5 процента от световната икономика. Това са големи пари. Това са големи пари, но не особено, защото след това, когато приключи цялата паника, всичко ще се върне по местата си. На хората ще им се наложи да се върнат и да попълнят запасите си и тогава те ще си мислят, “О, Боже. Не ми достигна тоалетна хартия. Имах недостатъчно запаси от храна за екстремни случаи. Няма да ми попречи да се запася.“ Затова те ще купуват много повече.

 

Но в крайна сметка, това е фокуса, глобалния фокус. В крайна сметка, повече от всичко това ще повлияе на икономиката, но накрая всичко ще се върне там, където е било. Ако играете на фондовата борса, ако сте инвеститор, влагайте сега, когато цените се понижават, защото те отново ще тръгнат нагоре. Тоест, някои авиокомпании може и да банкрутират, но рано или късно те ще намерят начин да получат парите ви. Много скоро те отново ще са печеливши.

 

Но искам да усетите какво всъщност се случва на планетата, страх пред вируса, факта че всъщност не чак толкова много са се заразили. В най – лошия случай – аз направих някои изчисления – в най – лошия случай ще бъдат заразени 100 до 140 милиона души. Това е много. Много заболели. Много лежащи на легло. Но в крайна сметка смъртността, нивото на смъртност, в действителност не е толкова високо. То е такова или малко по – високо от обикновения грип.

 

Така, че, да, много ще умрат и аз не украсявам фактите, но това е просто нещо, което го има на планетата, като рака или още нещо. Това ще се случи. Не се отнасям към това лекомислено, но казвам, нека не реагираме твърде остро. Нека погледнем какво всъщност представлява това.

 

Икономически баланс

 

И така, това, което е по – важното, надявам се, че Шамбра ще спрат и ще разгледат собствения си икономически баланс. Собствения си икономически баланс. Най – неприятното, с което ми се налага да се сблъсквам, да се занимавам с вас, прекрасна Шамбра – е проблема с парите. Проблема с парите и ние говорим за това отново, и отново, и отново до повръщане. И има такива, които продължават да настояват на липсата си на изобилие и после започват да го правят от позицията на ума. Те казват, “Никога не съм имал пари, не зная как да ги заработвам, заобиколен от корупция и това са големите компании и големия бизнес.“ И вие искате да продължавате в същия дух. Искам да спрете и да си кажете, “Не, аз съм в изобилие. Аз позволявам изобилието.“ Не трябва нищо да знаете за това как се печелят пари. Не трябва да имате високоплатена работа. Дори не трябва да напускате работата, която имате сега и аз зная, че ума казва, “Това са красиви думи, но такава е реалността …“ Реалността – това е това, което искате и съвсем не задължително това, което си мислите. По такъв начин вие изцяло ще промените погледа си върху изобилието и икономиката.

 

Чувам много жалби от хората за всички тези крупни корпорации, извършващи отвратителни, разрушителни действия към тях, към целия свят и вие знаете, че това е позицията на жертвата. Наистина. Не защитавам големите корпорации, но виждам, че те стават толкова големи, че се разпадат. Знаете ли, това което кара света наистина да продължава да се движи напред са малките компании, започвайки от фермерите и продължавайки със собствениците на малки магазини и дребните предприемачи, а също и дребните изобретатели и разработчици. Това е истинското движение.

 

Когато започне да се издига корпоративното ниво, всичко се забавя. Всичко става неефективно. Те ще поемат много малко рискове и в крайна сметка ще се разпаднат и ще ги заменят. Това е почти своего рода естествен цикъл. Те стават толкова големи, че нищо не могат да направят, после започва вътрешна корупция и в края на краищата те се разпадат. Вижте големите компании, които вече не съществуват. Имам предвид във вашия живот. Калдре ми дава някаква информация – Кодак. Кодак беше огромен. Виждахте го навсякъде. И къде е той сега? Никъде. Никъде.

 

И аз искам да спрете в тези времена на коронавирус – които ще се проточат примерно около шест месеца, ще видите това на планетата, той ще бъде в новините, ще има много страх и безпокойство по този повод – искам да спрете и добре да оцените своята икономика. Нужен ли ви е вирус, който вече го има в организма ви, нужно ли е той да идва и да създава битка, която ще се отрази на здравето ви? Или искате да позволите изобилието? И не се притеснявайте за това откъде ще се вземе то. Не трябва да започвате бизнес или нещо подобно. Всъщност не трябва да правите нищо, освен да го позволите и тогава то ще се прояви. Вижте Вим. Възнесените Майстори му връчват пари, а той дори не е молил за тях (Адамус се смее).

 

Сега има много силна паника, много силна паника и хората се хранят от нея. Но просто застанете зад ниската стена, както каза Тобиас. С други думи осъзнавате всичко, но не участвате в него. Застанете зад ниската стена и наблюдавайте какво се случва, как то влияе на планетата. Всъщност няма значение какво е това. Това е коронавирус, но това няма значение; вижте как той влияе на хората, вижте как той влияе на икономиката по – точно, как той влияе на планетата.

 

Планетата трябваше отчасти да промени икономиката и аз не говоря за срив на пазара. Говоря за корекция. Почти всяка компания на планетата сега трябва да спре, да погледне и да си каже, “Какво правим? Всичките ни сътрудници ли могат да работят от вкъщи? Какво да правим, ако не можем да получим стоките от Китай или Индия? Какво трябва да направим, ако в нашата дистрибуционна система се появи епидемия и не можем да получим нужните компоненти? Какво ще правим ако един от нашите сътрудници се разболее?“. Почти всяка компания в крайна сметка в западния свят е принудена да спре, да се огледа и да си каже, “Какво ако?“.

 

Така че всъщност в известен смисъл това е невероятно, защото предизвиква фокуса на съзнанието. Повечето хора не разбират от пари или от икономика, но те знаят, че трябва да спрат и да направят нещо. На първо място това ще повлияе на бизнеса.

 

И така, няколко момента. Какво да правите? Преди всичко, оценете собственото си ниво на изобилие. Нужен ли е вирус за да се разклати всичко? Наистина ли позволявате изобилието или все още играете роля на жертва? Наистина ли се отваряте и позволявате изобилието?

 

И какво предстои? Какво още ще се случи заради този вирус? Това е много интересно, много увлекателно. Той ще накара хората да останат вкъщи. Той вече го прави. Хората остават вкъщи, отменят пътуванията си, не ходят на срещи, дори не искат да излизат до магазина, навсякъде, където има много хора, спортни прояви или нещо подобно. Така че ще видите доста повече хора, които си стоят вкъщи и гледат телевизия – Калдре ми казва, че има нещо наречено Netflix- гледат Netflix или просто седящи зад компютъра си, създаващи още повече драма свързана с коронавируса. Той кара хората да стоят вкъщи, това е своего рода потапяне в пашкула. Това е много интересно.

 

И още ще видите като страничен ефект това, че много хора си стоят вкъщи и изпълняват някаква офисна работа, но не толкова, колкото обичайно. Сега ще имат допълнително време и много от тях ще скучаят. Вместо да използват това време да кажем за да направят нещо полезно за здравето или благополучието си, дори за свето духовно същество, те ще седят вкъщи и ще създават още драма. Точно това трябва да очаквате от настоящия момент и вероятно до края на лятото, може би малко по – късно.

 

Що се отнася до вас, вие вече си стоите вкъщи много повече. И когато казвам “вкъщи“, имам предвид не само физическия дом, но вие вече от години се намирате вътре в себе си. Когато навлизате в своята Реализация, вие оставате вътре в себе си. Вече избягвате тълпите, тоест у болшинството от Шамбра нямат особено желание да ходят на спортна среща с тридесет, четиредесет хиляди души. Те подвиват опашка само при мисълта за това. Дори на рок концерт, освен ако не е някой наистина добър. Вие си оставате вкъщи. Вие вече отдавна се оттеглихте в пашкула.

 

Какво да правите? Да не се притеснявате и Калдре току що ми зададе този въпрос. Той го прави по средата на ченалинга – аз говоря, той канализира, но едновременно с това ние общуваме помежду си, а после говоря с Линда и ние говорим за Калдре, докато той се опитва да канализира и отчасти той може да ни чуе. Но всъщност работата не е толкова объркана. Тоест за него е така, но за мен – не.

 

Той ме попита, “А какво ще кажеш да приемаме повече витамин С?“ (Линда се киска) Той попита това. “Какво ще кажеш да приемаме повече витамин С? Това ще помогне ли?“ И аз ще кажа да, по две причини. Витамин С във всеки случай е полезен и според Линда не трябва да го приемаш в големи дози. Вашето тяло го отделя, ще се отърве от него. Не можете да предозирате със сок от праскова или с витамин С. Витамин С наистина е полезен и много скоро в новините ще се появи информация за това, че витамин С представлява много добро профилактично средство срещу коронавируса.

 

Въпреки че, струва ми се, това е интересно. Разглеждам витамин С като “витамин С“ като “съзнанието.“ (в английския език витамин С и съзнание започват с една и съща буква)

 

ЛИНДА: О!

 

АДАМУС: О-о! О-о! Затова приемайте повече витамин С и повече “С“ просто в смисъл за съзнание. Позволете си да бъдете по – осъзнати, по – осъзнаващи това, което се случва.

 

И така, това е малкото, което исках да кажа за коронавируса. Ще отговоря на всеки въпрос по темата преди да продължим или да преминем на следващото ниво. Има ли въпроси за коронавируса, за последиците? Не?

 

ЛИНДА: О! Мисля, че ти обясни всичко.

 

АДАМУС: Да, да или всички спят, но това е нормално (Линда се смее). Всичко е наред.

 

Разрушение и Разсейване

 

И така, едно от нещата, които определено ще се случат заради коронавируса – две неща всъщност. Едното е разрушението. Вече го виждате навсякъде от пътуването си до магазина. Ще има много разрушения, които ще се разпространят практически навсякъде. Не казвам до пълно спиране, но прекъсване на неща, които сте свикнали да имате веднага, може вече да не е така. Тези, които живеят тук на острова са свикнали с това, но тези, които са на континента – не са свикнали. Те го искат сега – получават го сега.

 

Така че вирусът ще предизвика разрушения във всичко. Например – аз просто ви сканирам – съдебните заседания. Не че това има голямо значение, но той ще ги наруши. Всякакъв вид конференции, всички видове големи събрания, ще ги наруши. По целия свят той ще окаже много, много разрушително въздействие. Но вие сте свикнали с това. Когато излизате от пробуждането и навлизате в майсторството, всичко се разрушава. Така че да се справите с такъв вид разрушение няма да бъде голям проблем за вас.

 

Още нещо, което намирам за много интересно, това е, че вируса представлява голямо разсейване. Тоест огромно разсейване и някои хора например политиците наистина харесват разсейването, защото тогава не им се налага да правят нищо: да строят нови болници, да ремонтират пътищата или да приемат законопроекти, които имат смисъл, които не са толкова тъпи или да се борят помежду си или нещо от този род. Така че това е разсейване и те ще извличат полза от него.

 

Това е голямо разсейване и защото, това не е истинския проблем на планетата. Това не е истински проблем. Сега това е много временен и много разсейващ, изпълнен с драма проблем. Но това не е истински проблем.

 

Истинския проблем

 

Нека за миг да спрем и просто да усетим, в какво е истинския проблем. Искам да ви помоля да пуснете музика, докато разсъждаваме над това и да го усетим.

 

Случва се много от всичко свързано с коронавируса и ще четете за него все повече и повече и ще има много лъжливи новини за него. Някои неща ще бъдат полезни, но всичко това е – огромно разсейване.

 

Отделете миг, за да го усетите. Какво става всъщност?

 

(музиката започва да свири)

 

И всички, които гледат онлайн, всички присъстващи тук, да, мога лесно да ви дам отговор, но ми се иска отначало да го усетите.

 

(пауза)

 

И така, коронавируса е в новините. Боже, дори тук на Шоуда говорим за него. Не мисля, че сме правили така по – рано. Това е голямо разсейване. Какво става всъщност?

 

(пауза)

 

Добре, спрете музиката за миг. Спрете музиката за малко. Спрете.

 

(музиката спира)

 

И така, всички твърде много мислите. Това беше бъркотия. Говоря за всички вас, дори за седящите вкъщи, дори за тези, които спят. Това беше бъркотия.

 

Добре, хайде да опитаме още веднъж. Отново ще включим музиката. Вдишайте дълбоко и наистина усетете какво се случва сега и излезте от ума си. Не гледайте само от човешката позиция. Какво се случва?

 

Добре, вдишайте дълбоко и музика.

 

(музиката започва да свири, дълга пауза)

 

И така, спрете, моля.

 

(музиката спира)

 

Това беше малко по – добре, но вие все още – усещате ли объркването си или чувствате яснота -… не, вие не усещате яснота. Зная.

 

Добре. Нека вдишаме наистина дълбоко и няма да мислим. Просто усещайте. Какво става? Виждате на планетата голямо разрушение и разсейване от коронавируса. Той маскира случващото се. Маскира още нещо.

 

Добре, отново музика.

 

(музиката започва да свири)

 

Позволете си да излезете отвъд пределите на ума.

 

(дълга пауза)

 

Добре спрете.

 

(музиката спира)

 

Добре, става малко по – добре. Продължаваме да засядаме. Някои от тези, които гледат наистина започват да разбират, но не много. Добре, но искам да помоля Линда да вземе микрофона и ще проведем кратък обзор на това, което усетихте. Добре, Линда. Какво всъщност се случва с това (вируса)? Вие се разсейвате, но какво става с него?

 

ШАМБРА 2 (жена): Мисля, че това е свързано със суверенността.

 

АДАМУС: Суверенност.

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС: Да, в крайна сметка всичко е точно така. Да.

 

ШАМБРА 2: Със самоуважението.

 

АДАМУС: Със самоуважението.

 

ШАМБРА 2: Усещането че хората не чувстват – особено в Китай, от където започна това. Хората не усещат, че заслужават свобода.

 

АДАМУС: Аха. Добре.

 

ШАМБРА 2: И аз мисля, че за тях това ще стане начало на свободата.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 2: Във всеки случай се надявам.

 

АДАМУС: Да. Добре. Това е наистина така. Не съвсем същото за което говоря, но е правилно. Но това за което говоря аз … не зная, ще може ли някой да го разбере.

 

СИГЛИНДА: Не мога да забравя ProGnost. Затова мисля, че от една страна това е технологична революция, при която съзнанието може да се разшири по този начин, а от духовна страна, ние можем да въплътим живата енергия и тогава идва тази опасност извън нас. Като реакция на потенциала на пробуждането на планетата.

 

АДАМУС: Да, това е така. Прилича на това, за което говорих в ProGnost, всички технологии се променят. Добре. Да, във всеки случай си на прав път. Добре. Още няколко. Какво усетихте? Просто кажете някакво безумие.

 

ЛУЛУ: Ами, аз мисля, че това е повратен момент, за да можем наистина да направим промените и да навлезем по – дълбоко.

 

АДАМУС: Да. Повратен момент за кого, за теб?

 

ЛУЛУ: Мисля, че той може да бъде и в технологиите. Заради това технологиите сега, технологиите ще се опитат да разберат како е.

 

АДАМУС: Така е.

 

ЛУЛУ: И с тази информация те ще стигнат по – далеч и ще отворят съзнанието на другите хора.

 

АДАМУС: Добре. Да. Приближихте се много близо. Добре. Още няколко. Как мислите, какво всъщност се крие зад всичко това?

 

ШАМБРА 3 (жена): Чувствам, че хората стават много честни, когато казват, “Не обичам другите хора.“

 

АДАМУС: (смее се) Вярно е. Това е … да.

 

ШАМБРА 3: Да, другите. Мисля, че, да ние сме с маски, така че…

 

АДАМУС: Да, това е един от ефектите. Това не е причината, но внезапно у вас ще се появи непреодолима причина да не искате да се намирате сред хора и да кажете на някого, че не го харесвате, “Просто не искам да бъда с теб.“ Не е нужно да им казвате, че не ги харесвате, но имате добро оправдание. Това е като, “Ъ – хъм! Кхм! Кхм! – Изглежда, че съм хванал нещо. Сигурно е по – добре да не сме заедно. Добре, още няколко.

 

РОН: Продължавам да виждам паралели с политическата обстановка и разделението и всички се разделят и изключват. Чудя се дали това го имаше на звездите преди година или две, но това всъщност е все тая и мисля, че се случва един вид самопознание.

 

АДАМУС: Да. Да. Добре. Всички отговори са хубави. Не съвсем точни, но всички отговори са добри.

 

ШАМБРА 4 (жена): Това, което ми идва на ум – може би хората проектират своето объркване, нивото си на тревожност?

 

АДАМУС: Да, така си е. Тоест, това е прекрасна възможност да го направиш. Страха – сега има много страх. Ако можехте да накарате хората да плащат за страха, бихте станали милионери, тъй като те са в страх. Но, да. Добре. Още един. Какво се случва сега всъщност?

 

ШАМБРА 5 (жена): Мисля, че навярно още един призив като този от 11 септември.

 

АДАМУС: О, интересно. Терористи?

 

ШАМБРА 5: Не.

 

АДАМУС: О.

 

ШАМБРА 5: Призив към пробуждане.

 

АДАМУС: Призив към пробуждане. Да.

 

ШАМБРА 5: За да донесе повече на хората – да им е по – полезен.

 

АДАМУС: Да. И така, те са готови на всичко това, но как в крайна сметка ще промени живота им?

 

ШАМБРА 5: Ще се събудят.

 

АДАМУС: Пробуждане.

 

ШАМБРА 5: Ще се събудят.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 5: Както и всички ние.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 5: Знаеш, за да събудиш спящия.

 

АДАМУС: Добре. Хубав отговор. Добре.

 

И така, моя отговор – и някои от вашите отговори много се доближиха до него – но моя отговор – всичко това наистина разсейва от това, което аз смятам за най – големия вирус на планетата, който после ще има други последици, за които ще говорим днес. Най – големия вирус – това е технологията. Технологията. И работата не е в това за което много говорят от гледна точка на това на къде се движи, колко бързо и какво прави тя с човечеството. И така, става още нещо и всички забравят наистина да видят вируса, който се намира в технологиите. И това е интересно, защото софтуера може да се заразява с вируси. Всички се страхуват от програмните вируси. Всъщност и техниката може да се заразява с вируси, но сега на планетата технологията сама по себе си прилича на вирус. С други думи тя съществува. Има потенциал да тръгне по този или онзи път. Заради нея планетата или ще се потопи в страдание или ще се възнесе. Но това е голям проблем и точно затова, когато ти каза за ProGnost, да, всичко е свързано с него. Това са най – важните събития на планетата, но за сега малко се говори за тях.

 

Това променя не само хората и човечество, но в крайна сметка ще промени цялото творение. Това, което се прави тук на планетата с помощта на технологиите, в крайна сметка ще промени всичко, което се намира отвъд пределите и.

 

Така че, усетете това отново, отново музика, моля, Питър. Нека усетим технологията. И аз зная, че много говоря за това, защото това е много важно.

 

(музиката започва да свири)

 

Това е причината поради която сте тук, в това Време на Машините, времето на технологиите. Ето защо задържахте собствената си Реализация за няколко живота, за да се намирате тук сега. Това е най – важното нещо, което се случва на планетата.

 

Но всичко това – не че е скрито, но е незабележимо. Хората предпочитат да говорят за коронавируса, който ще изчезне след няколко месеца или в края на годината. Но те не говорят за истинския вирус, вируса който в крайна сметка ще повлияе на човешкото тяло, защото технологиите позволяват да бъдеш наполовина човек, наполовина робот.

 

Хората не говорят за това как технологиите ще променят съзнанието на планетата. Те мислят, че технологиите представляват хакер, който пише някаква програма, а после крайните потребители я използват за да направят живота си по – удобен.

 

Колко приложения имате на смартфона си, което аз наричам стъклен екран? Колко приложения имате там, 30, 40, може би 50? Всичко е разработено за да направи живота ви много по – удобен. Но знаете ли, това е благоприятна почва за вируса.

 

С други думи, хората няма да се спрат за да усетят на къде върви технологията. И аз не казвам, че това е лошо. Аз обичам много от технологиите, но накъде се движи всичко това? Това е истинския вирус и той още не се е проявил.

 

Вие питате, “А как ще повлияе вируса, технологичния вирус?“. По два начина. Чрез проблемите със софтуера разбира се. Чрез потенциала да зарази софтуера по цялата планета, това което се смята за нужно за ежедневния живот. Не помислихте за това преди 20 години, но сега това е необходимо.

 

Но в крайна сметка вируса е способен да въздейства и на човешкия организъм, както и коронавируса. Той може да се прояви като някакъв вид грип, нещо, което всъщност се намира в тялото, някакъв потенциален дисбаланс, който вече е в организма, но още не е проявен. Това може да бъде грип. Може да бъде още нещо. Този потенциал е там и в сравнение с него коронавируса изглежда сравнително дребен.

 

Нека вдишаме дълбоко. Истинския вирус е свързан с технологиите.

 

И всъщност не бива да се страхувате от него. Когато го разбирате, когато имате съзнание и разбиране, няма от какво да се страхувате. И когато не се страхувате, вие не го привличате и той никога няма да стане част от живота ви.

 

Ето защо казвам, че това е огромно разсейване – целия този коронавирус – за политиците, за бизнеса, за всичко.

 

(музиката затихва)

 

Дори наркодилърите изпитват затруднения сега, защото им се налага да изнесат незаконните си наркотици на пазара. Това означава, че хората се докосват един друг, докосват стоките. Искам да кажа, не само законния бизнес, но всички бизнеси. И аз се извинявам, някои от вас са обезпокоени от това, но нека си поемем дълбоко въздух.

 

Следващите шест месеца

 

Сега се случва още нещо, бих казал дори по – голямо от технологиите, присъстващи на планетата. Това е нещо като резултат от всичко, свързано с технологиите, но се случва в момента.

 

Преди да продължим, нека отново да включим музиката. Днес ще побъркам Питър.

 

(музиката започва)

 

Искам да усетите следващите шест месеца, отначало по отношение на себе си, на лично ниво. Усетете следващите шест месеца от живота си. Това ще ни пренесе в септември. Следващите шест месеца от живота ви. Можете ли да усещате толкова на далеч? Не говоря за дребните детайли, просто общото усещане за следващите шест месеца от живота ви.

 

(пауза)

 

Болшинството от хората са способни да видят – нека кажем “усетят“ – да усетят някъде две седмици напред. Моля ви да усетите примерно шест месеца. Повтарям, не детайлите, това не са предсказания на екстрасенс, но какво е общото усещане след шест месеца?

 

(пауза)

 

Шест месеца. Какво има там?

 

Сега усетете не само личните си чувства, сега усетете следващите шест месеца на по – глобално ниво. И не само по отношение на коронавируса.

 

(пауза)

 

Не се опитвайте да конкретизирате, просто усещане, същината. Как се усеща това време?

 

(дълга пауза)

 

Добре. Хубаво. И, Линда, какво ще кажеш да вземеш микрофона и сега ще направим бързо запитване в аудиторията.

 

Какви чувства изпитвахте относно следващите шест месеца за себе си и по отношения на планетата?

 

(музиката затихва)

 

ВИМ: За мен това ще бъдат щастливи часове, щастливи дни.

 

АДАМУС: Щастливи часове.

 

ВИМ: Безусловно.

 

АДАМУС: Всеки ден щастливи часове…

 

ВИМ: Знаеш, за да …

 

АДАМУС: … при Вим. Да.

 

ВИМ: Да, безусловно. Но като цяло усещането ми е, че ще стане масово пробуждане.

 

АДАМУС: Масово пробуждане.

 

ВИМ: Масово пробуждане.

 

АДАМУС: Добре.

 

ВИМ: Масов подем …

 

АДАМУС: Когато говориш за масов …

 

ВИМ: Масово по целия свят.

 

АДАМУС: Всички.

 

ВИМ: Не всички, но много.

 

АДАМУС: Какъв процент от населението?

 

ВИМ: Мога дори да рискувам  - 30 процента ще кажат, “Стига. Трябва да започна да се пробуждам.“

 

АДАМУС: Точно.

 

ВИМ: Това е моето усещане…

 

АДАМУС: О, добре.

 

ВИМ: Добре?

 

АДАМУС: Отлично. Ако това е истина, ще направим голямо празненство в Клуба на Възнесените Майстори. Да. Ъ, ние ще направим това така или иначе, но …

 

ВИМ: Разбира се.

 

АДАМУС: (подсмихва се) Добре. И добре. Добре. Благодаря.

 

ВИМ: Благодаря.

 

ЛИНДА: Добре. Още?

 

АДАМУС: Да. Какви чувства изпита ти по отношение на следващите шест месеца?

 

КАТЛИН: За себе си?

 

АДАМУС: Аха.

 

КАТЛИН: Заземяване на моята Реализация.

 

АДАМУС: Аха. Какво е усещането?

 

КАТЛИН: Да мога да се намирам в тази реалност, в Старата Енергия и в Новата.

 

АДАМУС: Добре.

 

КАТЛИН: Защото сега се опитвам да вдишам това.

 

АДАМУС: Да.

 

КАТЛИН: Оставайки заземена.

 

АДАМУС: Да. В последно време беше ли заземена?

 

КАТЛИН: Това често се променяше. Тук, там, осъзнавайки какво правя и едното и другото и се чувствам по – комфортно.

 

АДАМУС: Хубави дни, лоши дни?

 

КАТЛИН: Да.

 

АДАМУС: Да. Които …

 

КАТЛИН: Но се чувствам по – комфортно.

 

АДАМУС: Да. По – комфортно в лошите дни или в хубавите?

 

КАТЛИН: Мисля, че и в двата случая.

 

АДАМУС: В двата случая. Добре.

 

КАТЛИН: Това работи в двете посоки.

 

АДАМУС: А какво усети, когато почувства следващите шест месеца на планетарно ниво?

 

КАТЛИН: Усещам, че в глобален мащаб ще има големи възможности и познание за споделяне.

 

АДАМУС: Добре. Добре. Не мислиш ли, че алчността на хората ще надделее и вместо всички да споделяме, те ще започнат да крадат?

 

КАТЛИН: Надявам се това да дойде от всички области и частните и държавните.

 

АДАМУС: Добре. Добре. Имаме няколко оптимиста.

 

Да. Личното ниво. Какво усети, когато почувства следващите шест месеца на лично ниво?

 

НАНСИ: Лично – усетих се добре. Усетих щастие. Не усетих страх.

 

АДАМУС: Добре. А глобално?

 

НАНСИ: Нищо, но страхът ме задържаше. Но глобално не съм толкова оптимистична.

 

АДАМУС: Да. Какво усети?

 

НАНСИ: Това винаги прилича на вражда или … не зная защо.

 

АДАМУС: Да.

 

НАНСИ: Но ние не трябва да се занимаваме с това ако не искаме.

 

АДАМУС: Да. А какво ще кажеш за хаоса или за нещо подобно, големи метежи?

 

НАНСИ: Не зная, трябва да помисля за това. Ще те уведомя когато разбера.

 

АДАМУС: Добре, не мисли твърде много.

 

НАНСИ: Добре.

 

АДАМУС: Защото няма да чуеш истинската …

 

НАНСИ: Мисля, че умният човек ще …

 

АДАМУС: … интуиция, ако мислиш твърде много. Но благодаря. Добре. Още няколко. Моля.

 

НОМИ: Мисля, че лично повече ще се занимавам с физически труд, а не с умствена работа по дизайн и ще отглеждам повече храна за себе си.

 

АДАМУС: Разбирам че това са подробностите за това, което би правила, но как се усещаше? Плавно, изящно? Тежко? Безпокойно? Щастлива? Как се усещаше през следващите шест месеца?

 

НОМИ: Лично – спокойна.

 

АДАМУС: Спокойна, добре.

 

НОМИ: Защото лично на мен ми харесва да правя всичко самостоятелно.

 

АДАМУС: Вярно е.

 

НОМИ: И повече се усещам работеща сама, от колкото с другите хора.

 

АДАМУС: Вярно е, вярно.

 

НОМИ: Но след шест месеца за хората като цяло, за целия свят усещам повече знание…

 

АДАМУС: Искам да те прекъсна, извинявай, но …

 

НОМИ: Да, сър.

 

АДАМУС: … Чувам какво казваш. И няма нужда да ме наричаш сър. Достатъчно е просто Възнесени Майсторе (лек смях). Това няма никакво отношение към това, за което говореше, но просто престани да търсиш толкова ожесточено. Става ли? Престани. Всъщност ти търсиш себе си. Спри се. Просто престани постоянните опити да намериш себе си. Когато се опитваш да намериш себе си, ти винаги ще се опитваш да намериш себе си, а ти си тук. Но имаш навика да правиш всичко възможно, за да се опиташ да намери себе си. Спри! Просто вдишай дълбоко и позволи себе си. Ти никога няма да се намериш, просто позволи себе си. Става ли? Добре.

 

А сега за планетата?

 

НОМИ: Трудно ми е да го изкажа, но си представям, че света ще стане различен и както по – рано каза, големите компании ще рухнат.

 

АДАМУС: Не всички. Имах предвид, че някои доста ще се разрушат. Добре.

 

НОМИ: Аха.

 

АДАМУС: Когато усети планетата през следващите шест месеца, това приятно усещане ли беше? Или имаше усещане за разрушение? Какво беше?

 

НОМИ: Това сякаш, знаеш ли, енергията на Кали едновременно разрушава и дава живот.

 

АДАМУС: Да.

 

НОМИ: Беше подобно усещане, благодатно за едни и много работа за други.

 

АДАМУС: Добре. Добре.

 

НОМИ: Да.

 

АДАМУС: Благодаря. Още един.

 

ШАМБРА 6 (жена): Благодаря.

 

АДАМУС: Да. Шест месеца.

 

ШАМБРА 6: Лично за мен?

 

АДАМУС: Да, как се усещаше това?

 

ШАМБРА 6: Аз съм навсякъде и това е прекрасно.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 6: Това е идеално. Аз наистина се проявявам и това е прекрасно. Но на колективно ниво чувствам, че това ще бъде рязко разделение. Ще има два отделни блока на разделение.

 

АДАМУС: Добре. Разделение – какво ще ги раздели?

 

ШАМБРА 6: Всичко. Съзнанието. Енергията на планетата като цяло.

 

АДАМУС: Тоест може би това са наближаващите избори?

 

ШАМБРА 6: Не, не, не. Имам чувството, че това има отношение към колективното съзнание.

 

АДАМУС: Нима няма да е интересно да наблюдаваме това?

 

ШАМБРА 6: Ами, разбира се.

 

АДАМУС: Да, зад ниската стена.

 

ШАМБРА 6: Да. Това е разделение на колективното съзнание.

 

АДАМУС: Хубаво. Добре.

 

ШАМБРА 6: Да.

 

АДАМУС: И така, хубави отговори. Опитвам се да направя така, че наистина да усетите това, но имате склонност да мислите за детайлите. Но усещате. Отново ще помоля да включиш музиката, Питър. Той ще започне да ми взима по долар всеки път, когато днес помоля да включи музиката. И ще забогатее.

 

(музиката започва да свири)

 

Нека усетим това още веднъж – следващите шест месеца – на първо място за самите вас.

 

(пауза)

 

Шест месеца – доста кратък срок, ако се замислиш. Това ще бъде края на лятото и началото на есента. Какво усещате? Не говоря за детайлите и някакви конкретни аспекти, но какво е общото усещане? Това усещане, което имате в червата си. То е в корема ви, а не в главата.

 

(пауза)

 

А сега, що се отнася до планетата. Следващите шест месеца.

 

(пауза)

 

Добре.

 

(музиката спира)

 

Отначало ще разкажа за планетата – в следващите шест месеца. “Неустойчивост“, но не е нужно да си Възнесен Майстор, за да разбереш това. В смисъл, това се случва постоянно, но всичко ще бъде още по – неустойчиво. Знаете, има чувство за неустойчивост, когато се опитвате всичко да контролирате, дори мозъка си или живота си, но всичко е много неустойчиво, дори незаземено. Неустойчиво до степен, че просто ви се иска, всичко за малко да спре и да улегне. Но следващите шест месеца ще бъдат много неустойчиви.

 

Следващите шест месеца за вас … скоро ще се върна към това и ще ви разкажа нещо. А за сега искам да кажа, че става още нещо и то не се случва тук.

 

Промените в Ордена Арк

 

Имаше много разговори, много години говорим за Ордена Арк. За тези от вас, които чуват за това за първи път, всичко е много просто. Тобиас разказва за това в Пътешествието на Ангелите, по същество, това е общност от 144000 ангелски семейства. Вие сте дошли от тях – от едно от 144000 ангелски семейства. И у тях е възникнал малък проблем в разбирането на енергията – как работи тя в цялото творение, още много преди Земята, много преди физическата вселена.

 

Изглеждало сякаш енергията някак се забавя, престава да се разширява, да се движи. Тя станала гъста, като смола и всички започнали да се притесняват, че това ще доведе до пълното и спиране, а ако тя спре, всичко ще се срине. Което между другото няма да стане, но тогава всички бяха притеснени от това.

 

Така беше създаден Ордена Арк, за който някои от вас може да знаят – някои религии ги наричат архангели – група ангели с крила, седящи в кръг. Той повече прилича на организацията на обединените нации в космоса.

 

И ето, бил създаден Ордена Арк и се разглеждали много планове, “Как да излезем от тази енергийна задънена улица?“ И в главата на някой дошла блестящата идея да се създаде физическа вселена и планетата Земя. Ах! Би трябвало да го намажат със смола и да го обсипят с пера. Но той измислил тази блестяща идея, “Нека създадем физическа Земя и да отидем там няколко представители от всяко ангелско семейство“, а това, което наричаме Ордена Арк ще стане физическия портал за всички, които идват на Земята, преминаваме на Земята. И така е било винаги от началото, когато ангелите започнали да идват на тази планета и да приемат физически облик.

 

Всичко е създадено за разбирането на връзката между енергия и съзнание. Ето го отговора на въпроса, “Каква е главната причина? Защо сме тук?“ Не за да страдаме за греховете си, не за покаяние за това, че Адам и Ева са изяли ябълката, в никакъв случай. Идеята била следната, “Хайде да намерим връзка между енергия и съзнание“, защото те са тясно свързани, въпреки че не се съдържат като компоненти един на друг. Вашето съзнание и вашата енергия са свързани, но не по очевиден начин. Това са две отделни съставляващи, които винаги работят заедно.

 

В крайна сметка в течение на дълго време много ангелски същности идвали на тази планета, преживявайки живот след живот, много въплъщения, за да стигнат до разбирането на енергия и съзнание.

 

И ето, идва 2020 год. и на тази планета вече има достатъчно хора, у които се заформя разбирането за енергия и съзнание, факта че енергията им принадлежи. Съзнанието не съдържа енергия, но енергията позволяваща ви да преживеете живота си ви принадлежи. В други групи може да има различни вариации на тази тема, но Шамбра го описва много просто.

 

И много хора сега разбират, че Ордена Арк, този портал се разформирова, разрушава се, той вече не е нужен. Новите хора ще продължат да идват на Земята, но по други начини. Работата на Ордена Арк е приключила, защото има достатъчно инерция, достатъчно разбиране на енергия и съзнание.

 

Всъщност това стана съвсем наскоро, но оказа огромно влияние върху всички, защото всъщност това говори за това, че успешно си вършите работата. Работата, която вършите със съзнанието си има колосално значение.

 

Вмешателства

 

Във всичко това има още един важен аспект. Много еони от време в историята на тази планета вие и другите същества идвахте тук, приемайки човешки вид. Присъединявахте се към обществото. Станахте част от човечеството. Но имаше и множество други сили, които постоянно се намесваха в работите на планетата – постоянно се намесваха. Не изпитвам никаква любов към тях или дори симпатия към всички тези сили. Това са както вие ги наричате извънземните същества. Те не винаги изглеждат като хора. Те дори не е задължително да имат физическо тяло, но на различни нива те се намесват в работите на планетата.

 

По ред причини им беше позволено да го правят и всъщност интересното е, че днес тук присъстват гости от Плоша, защото в момента това е едно от местата, на които вмешателството е най – силно. Така че, благодаря, че дойдохте (обръща се към Вим и Лидия), това е много уместно.

 

Сега, тъй като Ордена Арк се затваря става ето какво: всички тези външни сили, които играеха своята игра с тази планета, с човечеството, сега биват отзовани обратно в своите ангелски семейства. Отзовават ги, заповядват им да се върнат.

 

И така, представете си за момент. Имате тази планета, ангелските същества слизат тук, приемат човешка форма, борят се много с нея, изгубват се, но в крайна сметка се проявяват. Но в същото време тук има вмешателство на много слоеве и нива от така да кажем другите сфери, другите части на вселената, а също така от неземните реалности. Всички те се намесват със своите бих казал користни цели. Те не са тук за да помогнат на планетата. Наистина.

 

Ще ви кажа много ясно утвърждение: нито една външна сила не идва тук, за да помогне на планетата, освен може би вашите собствени ангелски семейства, но те не се намесват. Никакви пришълци. Никакви галактически екипи. Не ме карайте да говоря за плеядианците – всички биват отзовани у дома.

 

Има едно старо изречение, което сега се въплътява в реалността, “Когато драконът се спусне на Земята, тогава тръбата ще прозвучи за завръщането обратно у дома.“

 

Всъщност това означава … неотдавна в ProGnost 2019 ние говорихме за дракона – за дракона, който идва за да видите и освободите всичките си проблеми. Това е предназначението на дракона. Дракона буквално означава яснота. Някои го виждат като огнедишащо чудовище, но той идва за да не може нито вие, нито другите хора, нито дори тази планета да не влачи старите си проблеми, старата карма и проблеми. Но това изречение гласи, че когато драконът дойде – тоест сега, говорихме за това на ProGnost преди година и половина – когато драконът дойде, ще прозвучи зов, призив всички да се върнат у дома, всички, които не живеят в човешка форма, които не живеят на тази планета.

 

Това е грандиозно и засенчва всичко свързано с коронавируса. Това сега засенчва всичко, дори технологиите, в крайна сметка не много и това ще става през следващите шест месеца.

 

Представете си за миг: когато дойде време да дойдете на Земята, когато се събраха всички ангелски семейства в Ордена Арк и решиха, “Трябват ни доброволци“ и първи отидоха, както бихте ги нарекли, лидерите на ангелските семейства – вие – и Гавриил затръбил със своя рог или на каквото е свирел тогава и това бил призив да се отиде на Земята. А сега от ангелските семейства звучи друг призив, към завръщане – за всички, които се намесват в работите на Земята.

 

Това ще предизвика много интересни промени на планетата. Много интересни. От другите сфери имаше голямо вмешателство и като правило, те просто се опитваха да изпомпат енергия. Просто казано, те се намесваха просто за да изпомпат енергия. Те не се с нищо по – развити от хората. Болшинството от източниците на такова вмешателство нищо не разбират и нямат никакъв опит или разбиране за това прекрасно дребно нещо, което имате тук на Земята, наречено любов. Те мислят, че любовта – това е източник на енергия и се опитват да се подхранват от нея, но у тях няма разбиране за това, нито опит. Това не е източник на енергия. Това е опит.

 

В другите сфери има много същества, които обичат да се намесват в работите на планетата, просто така. И ще повторя, както вече казах, в цялото творение няма по – велико същество от човека. Много хора се виждат в подножието на тотемния стълб, като слаби и заблудени същества и си мислят, че някъде съществува нещо по – велико. Не. Няма такива. Съществуват достатъчно разумни форми на живот, но те нямат сърце. Те нямат сърца.

 

Сега ги зоват да се върнат у дома. Всички ли ще си тръгнат? Не всички, но болшинството – да. Зоват ги ангелските семейства, техните корени, “Време е да се връщате. Стига сте се месили на планетата.“

 

Това се отнася не само за невидимите сили, които оказват влияние на планетата. Знаете ли, тук имаше така наречените битки на Боговете. Това са богоподобни същества, които всъщност не са такива. Те наричат себе си богове и използват планетата като бойно поле. Това са нефизически същества, но те използват планетата. Те я манипулират. Правят го от еони. И сега ги отзовават.

 

Усетете това за миг – този ефект, който ще окаже това на Земята през следващите шест месеца, когато тези сили, извънземните сили – нечовешките, които никога не са били в човешко тяло – бъдат призовани обратно.

 

Последиците за планетата

 

Усетете това за миг. Какъв ефект ще окаже това на планетата?

 

(пауза)

 

Има два момента. С течение на времето, хората са свикнали към това външно вмешателство и когато го няма, ще имат странно усещане. Както ако ви е боляла ръката и тя ви е боляла години, вие сте свикнали с това и изведнъж тя престава да ви боли; усещането се променя, става малко странно. Ето какво ще е усещането.

 

Хората трябва да поемат отговорността за всичко, което правят, да поемат голямата отговорност, защото всичко ще бъде в техните ръце. Те вече няма да могат да обвиняват за всичко всички останали сили или да им приписват отговорността за добрите дела на планетата. Сега всичко е в ръцете на хората.

 

Отзовават ги, защото сега е Времето на Машините. Това е времето на технологиите на тази планета. Отзовават ги, казвайки им, “Работата е изпълнена. Ордена Арк се затваря. Вече нямате право на вмешателство. Или ако искате да продължавате, трябва да се спуснете на планетата, да се въплътите във физическо тяло и да живеете живот след живот, трупайки карма и превъплъщения“, но те няма да го направят.

 

Така, че те си тръгват и това предизвиква някои промени в силата. Тези, които бяха свързани с тези сили, изведнъж ще изгубят, да кажем така, основата на силата си и поради това те ще бъдат принудени да напуснат планетата. Дори тези, които са тук като наблюдатели, трябва да се върнат у дома.

 

Тази планета става планета само за човечеството, без външно вмешателство. И сега хората трябва сами да решават какво ще правят в това много важно време на технологиите. Ще използват ли хората технологиите за благото на планетата? Или това ще предизвика вирус, в сравнение с който сегашния коронавирус ще изглежда като дреболия?

 

Ще усетите това. След шест месеца ще усетите обрати и промени на планетарно ниво и аз моля всички да наблюдават какво ще става в новините, когато усетите, че някакви сили напускат. И това може да бъде чудесно чувство. Сякаш призрака от къщата ви е изчезнал. Вече нямате чувство за външно разрушение и “има някаква друга сила, която ви пречи“, защото това е тежко усещане. Повтарям, Вим и Лидия, са от Полша и знаете, че Полша – това е прекрасна страна, но я използваха като поле за битки между боговете, за което говорихме, когато бяхме там (имайки предвид материала Ангели и Извънземни). Външните сили дълго време ги използваха като бойно поле и това въздействаше дълбоко и тежко на хората там.

 

Всичко това сега става на тази планета. Това ще бъде много интересно време. Но сега нека поговорим за вас. Нека поговорим за вас в близките шест месеца. Ще изкажа няколко противоречия.

 

Последиците за човека

 

Първо, отново и отново задавах въпроса за вашата отдаденост на Реализацията. Това не е маловажно, защото това става приоритетно в живота ви – преди семейството, преди работата, преди всичко. За болшинството от хората това е трудно. Те не са свикнали да се поставят на първо място и чувстват вина за това. Но отново и отново ви питаха, “Слагате ли Реализацията на първо място?“.

 

Не можете да навлезете в просветлението, в Реализацията, ако слагате другите на първо място. От това нищо няма да излезе. Това просто не работи. А също така ще се появи чувство на вина, “А какво ще стане със семейството и приятелите ми?“ Ето защо в течение на всички тези години аз ви питах, “До колко сте отдадени на Реализацията? Отдадени ли сте? Готови ли сте?“

 

Сега е важна силната отдаденост, но противоречието е в това, че ще изпитвате съмнения както никога. Ще възникнат най – силните съмнения. Винаги така става преди Реализацията. Всички ваши вътрешни съмнения ще изплуват на повърхността. И аз ви моля, ако през следващите шест месеца усетите някакво съмнение, не се борете с него. Не се опитвайте мислено да ги оправдавате или унищожавате. Просто разберете, че това са стари съмнения. Това е масовото съзнание, което се опитва да ви всмукне обратно. Това е тази част от вас, която е свикнала с хилядите животи на планетата, която ви казва, “Аз наистина, наистина ли съм готов?“

 

Така че ще изпитвате силни съмнения. Но усетете ги. Тоест, потопете се в тях. Усетете ги, защото всичко – било то съмнения или радост, щастие или страх – в крайна сметка се превръщат в мъдрост. Винаги всичко ви служи. Не се страхувайте от тях.

 

Решения

 

Още един момент, който може да изглежда противоречив – в миналото аз много ви говорих за избора, “Направете вече избор, дявол да го вземе. Направете нещо. Направете избор.“ Когато за първи път започнахме съвместната си работа, аз казах, “Просто изберете нещо,каквото и да е“, защото исках да запомните, че можете да вземете решения, важните решения в живота. Не дребните решения – какви чорапи да обуете или какво вино да пиете, а важните решения.

 

Но сега ви моля, през следващите шест месеца изобщо да не вземате решения, никакви важни решения в живота си. Нищо важно. Наричам това “време на развитие без намеса и плавно движение“ (Адамус се смее). Просто си позволете да се плъзнете, позволете си да се реете през следващите шест месеца. Никакви важни решения. Въпреки че някои от вас сега се сблъскват с нуждата от много важни решения или си мислят, че се сблъскват. Нищо не решавайте. Не говоря за дреболии – ами, знаете, в кой ресторант да отидете или нещо подобно. Нищо важно. Какво значи важно? Работа? Отношенията? Да останете ли на планетата? Преместване? Пътуване? Не казвам да не го правите; моля ви да не вземате такива решения.

 

Сега е време за пълно доверие. Много разказвах за доверието в първата книга, написана съвместно с Шамбра, “Майстори в Новата Енергия“. Сега се връщам към това и казвам, че е дошъл момента безусловно да се доверите на себе си, да спрете да се опитвате всичко да контролирате, просто се доверете. Просто позволете своята божественост. Позволете на тази част от себе си, свещената божествена част да бъде до вас. Не измисляйте сума решения, а просто позволете. Ще забележите, че става по много от всичко. Това не означава, че шест месеца ще седите и ще скучаете. Много неща се случват в живота ви.

 

Важни решения? Почакайте.

 

По Интернет току - що дойде въпрос. Някой попита, “А какво ако забременея?“ Е, ти не си приемала решение да забременееш. Това просто е станало, така че нищо не те застрашава. Ти не си приемала важни решения (лек смях).

 

Ако мислите че – не си харесвате работата – мислите, че трябва да я смените, не трябва. Това може да се промени. Отивате на работа в понеделник и ви уволняват. Поискайте добро обезщетение, но не сте взимали решение, това да се случи, то просто е станало.

 

На следващата седмица се завръщате, влизате вкъщи, а дома ви е празен, няма мебели, банковата ви сметка е празна – партньора ви е задигнал всичко, докато ви е нямало. Не сте взимали решение, той го е направил. Така че не взимайте решения да излезете от отношения, позволете на това да се случи. През следващите шест месеца никакви важни решения. Просто позволете на всичко, каквото и да било да се случи.

 

Искам да проведа мераб на тази тема. Мераб - за всички, които са тук за първи път – това е времето в което ние отиваме отвъд ума, за да направим промяна в съзнанието. Това не е просто приятно време – слушате музика и позволявате промяна в съзнанието. Не работите с това в ума си. Ето какво е мераб.

 

Въпроси и Отговори

 

Преди да направим мераб, ще отговоря на няколко въпроса, защото зная – ако в Интернет сега имаше комутационна табла, тя щеше да мига постоянно. Не зная, дали тези от вас, които са тук в Кона имат въпроси, но ще отговоря на няколко. Искам да изясня темата за важните решения през следващите шест месеца.

 

Първия въпрос би трябвало да звучи така, “Имат ли шестте месеца за които говориш, някакво отношение към призива за завръщане у дома?“ И отговора е – разбира се, че да.

 

Да, следващия въпрос.

 

ШАМБРА 2: Обмислям да купя малък дом, това счита ли се за важно решение?

 

АДАМУС: Да (тя се смее). Да.

 

ШАМБРА 2: Разбирам.

 

АДАМУС: Да. Колко голям?

 

ШАМБАР 2: Еми, една спалня.

 

АДАМУС: Една спалня.

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС: За теб това важно решение ли е? Тоест …

 

ШАМБРА 2: Не много.

 

АДАМУС: Не много.

 

ШАМБРА 2: Не.

 

АДАМУС: Тогава прекрасно, но ако имаш нужда добре да помислиш, “Това хубаво ли е? Лошо ли е? Трябва ли да го правя? Или не? Ще ми стигнат ли парите? Не?“ Ако не е толкова важно решение, а е нещо, което правиш всеки ден …

 

ШАМБРА 2: Не, само това, което има смисъл да правя.

 

АДАМУС: Да, да. Добре. Да, но ако това се усеща като важно решение, ако се притесняваш за това и мислиш за него, тогава не го прави. Просто изчакай.

 

ШАМБРА 2: Добре. Благодаря.

 

АДАМУС: Още нещо? Има ли друго важно решение за което да мислиш?

 

ШАМБРА 2: О-о. Може би, знаеш (Адамус се смее). Кажи ми (тя се смее).

 

АДАМУС: Бих искал да го усетиш. Какво още?

 

ШАМБРА 2: Може би отношенията?

 

АДАМУС: Да. Да, да.

 

ШАМБРА 2: Не решавай. Просто живей, колкото и странно …

 

АДАМУС: Да, да (смях).

 

ШАМБРА 2: … да това е.

 

АДАМУС: Искаш ли да ни разкажеш за тях?

 

ШАМБРА 2: Примирих се с това.

 

АДАМУС: Какво ще ни разкажеш за отношенията?

 

ШАМБРА 2: О, те продължават вече много години, но не са много стабилни.

 

АДАМУС: Вярно е, вярно. Да.

 

ШАМБРА 2: Но аз забелязах, че всъщност това работи за мен.

 

АДАМУС: От колко години?

 

ШАМБРА 2: Седем години.

 

АДАМУС: О. Да, не трябва да взимаш решение сега.

 

ШАМБРА 2: Добре.

 

АДАМУС: Сега е неподходящ момент за такива важни решения.

 

ШАМБРА 2: Добре.

 

АДАМУС: Да, да.

 

ШАМБРА 2: Добре. Благодаря.

 

АДАМУС: Добре. Да.

 

ЛУЛУ: И така, в този момент от живота си аз съм един вид бездомна.

 

АДАМУС: Аха.

 

ЛУЛУ: Нямам дом.

 

АДАМУС: Точно.

 

ЛУЛУ: Затова мислех за това …

 

АДАМУС: Къде спиш?

 

ЛУЛУ: В хотели.

 

АДАМУС: В хотели. Това би трябвало да е приятно.

 

ЛУЛУ: Да и е много скъпо (тя се смее).

 

АДАМУС: Да, да! В хубави хотели ли?

 

ЛУЛУ: В хубави.

 

АДАМУС: О, добре, добре. Да.

 

ЛУЛУ: Всъщност аз си купих Тесла, която зареждам безплатно и пътешествам, без да харча нищо.

 

АДАМУС: Можеш ли да прикачиш към теслата каравана и тогава ще имаш и дом и кола.

 

ЛУЛУ: Имам кемпер.

 

АДАМУС: Да, виждаш ли? Не си бездомна.

 

ЛУЛУ: Е, тя е в магазина.

 

АДАМУС: И така, какъв е въпроса? От къде да си купиш дом?

 

ЛУЛУ: Бях в процес на купуване на дом, за да се заселя в него.

 

АДАМУС: Така. Ти видя ли го?

 

ЛУЛУ: Да.

 

АДАМУС: Прие ли решение относно дома?

 

ЛУЛУ: Вече внесох вноската, но …

 

АДАМУС: О, тогава всичко е наред. Ти вече си взела решение. Да. Всичко е наред. Да. Не се притеснявай.

 

ЛУЛУ: Но финансовата компания още не е взела решение за мен.

 

АДАМУС: Вярно е. Ето кога казвам, че просто трябва да позволите. Точно. Но ти самата вече си взела решение, така че всичко е направено. Сега просто го пусни и наблюдавай какво ще стане.

 

ЛУЛУ: Добре.

 

АДАМУС: Добре?

 

ЛУЛУ: Добре.

 

АДАМУС: Добре. Това голям кемпер ли е? (лек смях)

 

ЛУЛУ: Имам Mersedes Wind 5 – как мислиш? Да.

 

АДАМУС: Да. Доста е голям.

 

ЛУЛУ: Той е наистина разкошен.

 

АДАМУС: Да, добре.

 

ЛУЛУ: Да.

 

АДАМУС: Добре. Още няколко въпроса.

 

ДЖИЙН: Просто ми се иска да знам, как да се отнасяме към хората, които ще четат за това в бъдеще, които днес не са тук.

 

АДАМУС: Да, и как би отговорила ти?

 

ДЖИЙН: Да бъдеш в момента сега.

 

АДАМУС: Това е актуално за момента, когато те го четат, когато те го гледат.

 

ДЖИЙН: Добре. Благодаря.

 

АДАМУС: Това е актуално в момента.

 

ДЖИЙН: Благодаря.

 

АДАМУС: За групата, която гледа това сега или в близко бъдеще, това е актуално сега. Ако го гледате по – късно, това е актуално за момента, в който ще го гледате. Да, иначе нямаше …

 

Нали никого не искаш да заблудиш? (лек смях)

 

ДЖЕСИКА: Аз много се вълнувам, но …

 

АДАМУС: Нищо.

 

ДЖЕСИКА: … да стана?

 

АДАМУС: Аз винаги съм мил. Не, не. Седни, моля.

 

ДЖЕСИКА: През август се омъжвам и това изглежда важно решение.

 

АДАМУС: Това е важно решение, да.

 

ДЖЕСИКА: Много важно решение. Тоест аз не бих премислила за нищо на света.

 

АДАМУС: Ти познаваш ли човека? В смисъл, вече си се срещала с него? (смях)

 

ДЖЕСИКА: Живеем заедно вече десет години.

 

АДАМУС: О, десет години.

 

ДЖЕСИКА: Да.

 

АДАМУС: Тогава, това не е важно решение. И ти вече си взела решението да се омъжиш.

 

ДЖЕСИКА: Така че…

 

АДАМУС: Точно, точно.

 

ДЖЕСИКА: Добре.

 

АДАМУС: Да. Не, при теб всичко е наред.

 

ДЖЕСИКА: Супер! (тя се смее)

 

АДАМУС: Всичко е наред. Да. Охо! Охо! Да.

 

ДЖЕСИКА: Сърцето ми ще изхвръкне!

 

АДАМУС: Не, ако вече сте взели някакво решение – да се омъжите, да забременеете, да си купите къща или да започнете бизнес – ако вече сте взели решението, тогава движете се в тази посока. Сега аз говоря за някакви нови важни решения.

 

ДЖЕСИКА: Разбирам.

 

АДАМУС: Добре. О, и аз усещам, докато говорим как в социалните мрежи на Шамбра започват да се водят подобни разговори. Да. Добре.

 

МИШЕЛ: Защо?

 

АДАМУС: Защо? Защо? О, аз мислех, че това е философски въпрос.

 

МИШЕЛ: (смее се) Не!

 

АДАМУС: Защо? Защото. Защо? Ще направим мераб и аз ще обясня подробно, а ти как мислиш, защо?

 

МИШЕЛ: Вземайки под внимание всички случващи се промени, това, че самите ние се променяме, решенията, които взимаме сега, след шест месеца ще бъдат съвсем различни, защото ние ще бъдем различни след шест месеца.

 

АДАМУС: Съвършено вярно. Да.

 

МИШЕЛ: Разбирам.

 

АДАМУС: Да. Сега не е най – подходящия момент за взимане на решения, защото се променяте на много нива и ако вземете решение сега, то може да се окаже неприемливо след шест месеца.

 

И още, искам да свикнете да позволявате и да се доверявате. Не на външните сили, а да позволявате и да се доверявате на това, че на всички вас ще ви се получи. Ние също така вървим към това да приемаме много по – малко решения. Всичко просто съществува за вас и в това е същността на Мерлина. Това е Майстора вътре във вас. Всичко се появява преди да ви е потрябвало. Не е нужно да се борите със стария човешки процес на приемане на решения, в крайна сметка, не чак толкова често. Можете цял ден да избирате какво ще ядете или пиете или къде да се разходите, но важните въпроси ще започнат да се решават от само себе си. Това е удивителен начин на живот. И е странно, че това става в същото време, когато звучи призива за завръщане у дома. Не вие да се завърнете у дома, а тези, които бяха тук и се намесваха в работите на планетата, биват повикани обратно. Да. Добре.

 

КАТРИНА: Ти вече сякаш отговори на въпроса ми, защото той беше за това, че сега много неща се променят в живота ми и ми се струва, че трябва да приема множество важни решения.

 

АДАМУС: Това е такова бреме, нали? “Какво да правя?“ Можеш ли да си представиш? Просто нищо не трябва да правиш. Всичко се получава от само себе си.

 

КАТРИНА: Да, така и каза ти, и сърцето ми започва да се отваря, защото ми се струва, че дори не мога да взимам никакви решение, всичко просто се случва само. И всичко, което се опитвам да правя е да следвам сърцето си, да плувам по течението и да видя къде ще ме отнесе.

 

АДАМУС: Да.

 

КАТРИНА: Но в някои случаи човека има нужда – в човешката реалност – трябва да взима решения.

 

АДАМУС: Точно.

 

КАТРИНА: Най – важното – е позволението и тогава всичко става от само себе си и само страха казва, “Ако не го направиш – чувала съм го и преди – ако не вземеш решения, аз ще го направя.“

 

АДАМУС: Да, и това е уместно за болшинството от хората, но не за мястото към което сме тръгнали.

 

За болшинството от хората е важно да взимат решения, да преживяват опит, да поемат отговорности. Но ние сега превключихме на друга предавка, и ще разберете че просто не трябва да приемате решения. Всичко се случва от само себе си и това сте вие, вашата божественост, Майстора, Мерлин, както и да го наречете – всичко просто се случва. Имате дом, имате работа, имате отношения. Когато приемахте решения по стария си човешки път, често започвахте да мислите твърде много – не, вие винаги много мислите – и става така, че мислите, че вашето решение е основано на факти, но то е основано на ограничения.

 

Когато престанете да се опитвате да приемате решения в живота си, вие се отваряте и се освобождавате от ограниченията и изведнъж разбирате, че всичко става от само себе си, всичко е уместно, това не е страшно, а идеално за вас. И ще разберете, че вече няма нужда да приемате решения. Всичко се случва от само себе си, но това изпълва сърцето ви. И в известен смисъл, можете да си помислите, “Вече взех решение. Взех решение за всичко, което Съм“ и сега всичко идва.

 

КАТРИНА: Да, в това има голям смисъл.

 

АДАМУС: Ти просто се освобождаваш – отначало ти каза, че трябва да взимаш много решения – пфу!

 

КАТРИНА: Да, случи се много от всичко. Аз дори нищо не реших. Стана от само себе си и в известен смисъл дори по – добре, от колкото можех да си го представя.

 

АДАМУС: Да.

 

КАТРИНА: Изглежда, че това е странно, когато го преживяваш, но е прекрасно…

 

АДАМУС: По – добре от колкото можеш да си го представиш. В това е същината. В това е същината.

 

КАТРИНА: Да! (тя се смее) Да.

 

АДАМУС: И в много случаи, когато човек участва в процеса по взимането на решения в живота си, те са основани на ограниченията. Просто усетете всички решения, които сте взимали в живота си. Те не всички са били основани на грандиозни превъзхождащи всичко потенциали. Те бяха основани на ограничения. Те бяха основани – и аз говоря за това през цялото време, че всяко човешко решение, всеки избор е основан на емоциите, а не на интелекта и на фактите. То може да се оправдава с фактите, но всяко решение, дори това какво ще ядете днес на обяд, се взема от емоциите. А после се оправдавате, казвайки, “Това е най – здравословната за мен храна“, или нещо подобно. Но всеки избор, всяко решение е основано на емоциите.

 

Всъщност ние излизаме отвъд пределите на нуждата да вземате тези ограничени жизнени решения. Факт е, че сега е момента, в който вие наистина вървите през живота си като Майстори, с Мерлин вътре в себе си. Добре.

 

Още два въпроса, а после ще направим мераб. Да. В същия ред.

 

ХОРАС: Благодаря. Тази година планирах да купя къща, независимо дали ще е апартамент или голяма или малка къща, но изглежда се въртя в затвореният кръг на наемането. Отново наемам.

 

АДАМУС: Точно.

 

ХОРАС: Така че …

 

АДАМУС: Но ти вече си взел решението.

 

ХОРАС: Взел съм го, да.

 

АДАМУС: Добре. Сега не трябва повече да се притесняваш, всичко става от само себе си. Решението вече е взето, така че ти не се опитваш да вземеш решение. Ти не стоиш тук и не питаш, “Да купя или да не купя?“ Ти вече си решил. Енергията вече се е задвижила. Вече събираш всичко, което ти е нужно за въплътяването на това за себе си.

 

Може да поиграеш и да се преструваш, че вземаш решение, дали това ще е апартамент или къща, на тази цена или на друга. Можеш да играеш на тази игра, но аз на твое място сега бих пуснал и бих наблюдавал как енергията идва и ти служи, вместо всички тези решения за безпокойство и всичко останало. И често ще бъде страшничко, защото си мислиш, “О, трябва всичко да обмисля. Трябваше да взема решение. Трябваше да обърна внимание на това.“ Не. Не.

 

ХОРАС: Е, това не е съвсем съмнение. По – скоро раздразнение и гняв. Вече ми омръзна.

 

АДАМУС: Да.

 

ХОРАС: Просто искам нещата да се раздвижат.

 

АДАМУС: Правилно. Но ти вече си взел решение.

 

ХОРАС Да.

 

АДАМУС: Така че, всичко е наред. Аз просто казвам – в близките шест месеца не взимай важни решения. Ти вече си решил какво искаш, така че процеса е стартиран.

 

ХОРАС: Добре.

 

АДАМУС: Той вече е на път.

 

ХОРАС: Благодаря.

 

АДАМУС: Аз сериозно. И това не е задължително да е това, което очакваш днес.

 

ХОРАС: Добре. Знам, че се ограничавам и се радвам да чуя това. Така че всичко е наред. Благодаря.

 

АДАМУС: Добре. Още един въпрос. Зная, че някъде тук има още един въпрос. А може би не.

 

ШАМБРА 7 (мъж): Нямам въпрос. Аз само … Ще постигна Реализация, защото след шест месеца мисля, че ще достигна Реализация (той се смее).

 

АДАМУС: Да. Добре. Или по – рано от след шест месеца.

 

ШАМБРА 7: О. Хм?

 

АДАМУС: Може би ще получиш Реализацията си преди шест месеца.

 

ШАМБРА 7: По рано от шест месеца?

 

АДАМУС: Да.

 

ШАМБРА 7: О. След шест месеца, по – рано, аз просто ще получа Реализацията си (той се смее).

 

АДАМУС: Да. Добре. Това е добре. Да, ти вече си направил избор, така че не трябва да се притесняваш. Да.

 

ШАМБРА 7: Благодаря.

 

АДАМУС: Благодаря. Сега, нека включим музика.

 

Мераб

 

Добре. Дойде време за мераб, време да позволите промяната в съзнанието.

 

(музиката започва да свири)

 

Ще говоря. Така обикновено правя мераб, но не много често. Дойде време да вдишаме дълбоко – ах! – и да усетим всичко, което се случва.

 

Има коронавирус. Това е голямо разсейване. Той ще наруши хода на много неща, но всъщност това е голямо разсейване от другите случващи се на планетата неща. Той е реален. Свързан е с икономиката. Но накара всички да се притесняват и изнервят.

 

И става още нещо, за което болшинството от хората никога няма да узнаят. В същото време точно сега Ордена Арк се затваря. Той е вече ненужен. На тази планета вече има достатъчно хора, които започват да разбират същината на своята суверенна връзка с енергията, своята собствена енергия.

 

Ордена Арк е ненужен. Новите ще идват на тази планета, но сега има много Нови Земи. Те ще отидат там.

 

А докато Ордена Арк се затваря, всички вмешатели са призовани обратно.

 

Ангелските семейства ги призовават да се завърнат, “Време е да се връщате.“

 

Това ще повлияе не само на тези, които се намират в невидимите сфери на планетата. Но също така и на тези хора, с които са работили те. Не всички от тях. Не всички от тях се опитват да всеят хаос на тази планета. Някои дойдоха тук за да се запознаят с ангелските си семейства.

 

Тях ги отзовават и аз ще направя – (Адамус се смее) Калдре не иска, да го казвам, но аз ще направя гръмко изказване. Поставям на едно и също ниво плеядиянците и останалите вмешатели. Не мога да кажа нищо добро за плеядиянците, но някой казва, “Нека всички живеем в мир, любов и радост.“ Не. Те не ми харесват. Те лъжат. Те ви мамят. Те твърде дълго се намесваха в развитието на тази планета. Те съдействаха за това иначе наистина добри хора да ги канализират. Те манипулират. Те крадат енергия и много от тези, които се предполага, че канализират плеядиянците и изведнъж ще престанат да канализират, защото ще усетят, че вече няма никого. А някои ще продължат. И това ще бъде фалшификация, защото плеядианците биват призовани обратно. Можете да им предадете какво съм казал.

 

Да, изгониха ме от Седона. Изгониха ме и аз се гордея с това. Разбирате ли, че единствения Възнесен Майстор на когото е забранено да се завръща в Седона, съм аз? (Адамус се смее) По добра причина.

 

Всичко това се случва. Викат ги у дома, така че планетата сега ще може да продължи напред самостоятелно – по свой собствен път, със своите хора. Тя може да премине към нов вид човек без вмешателство. Тя може да премине към съвършено ново разбиране за енергия и съзнание без този облак извънземни вмешатели.