CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

Intohimo 2020 -sarja

SHOUD 7 – ADAMUS ST. GERMAIN, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle

7.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

 

Minä olen mitä olen, St. Germainin Adamus.

 

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä, kun aloitamme maaliskuun 2020 shoudin. Hmm, haistakaa ilmaa. Tein sitä musiikin soidessa. Aah, erittäin hyvä tuoksu. Mm. (Shoud pidetään Villa Ahmyossa Havaijilla)

 

Kuten luultavasti olette kuulleet, olin täällä inkarnaatiossani Mark Twainina, Samuel Clemensinä, ja rakastin tämän saaren kauneutta. Ja jo silloin vaeltaessani ympäri tätä saarta, sanoin itselleni: "Minun täytyy tulla takaisin jonain päivänä. Minun täytyy palata", ja no, täällä me olemme. En ole fyysisessä kehossa, mutta olen melko lähellä sitä. Melko lähellä sitä, ja käytän Caudren kehoa, kaikkien teidän kehoa. Toivottavasti teitä ei haittaa.

 

Pari huomautusta, kun pääsemme alkuun tänään. Paljon uusia tulokkaita kuuntelee, ja se jatkuu, joten pysähdyn aina silloin tällöin ja selitän joitain termejä, joita olemme käyttäneet shaumbra-veteraanien kanssa. Pidän tuosta sanasta "shaumbra-veteraani". Älkää kyllästykö, tämän on uusille tulokkaille, alokkaille. Alokkaille. Yritän selittää parhaani mukaan, jotta pääsette kärryille, jotta ette hämmenny liikaa.

 

Siis toinen huomautus on, että se mitä puhumme tänään – ja luultavasti puhumme aina, mutta erityisesti tänään – saattaa tuntua vähän ylimaalliselta, vähän kaukaa haetulta, kuin science fictionilta tai joltain fantasialta. Se ei oikeasti ole. Nimittäin maailma muuttuu hyvin, hyvin nopeasti. Paljon asioita tapahtuu tällä planeetalla, nopeammin kuin koskaan planeetan koko historiassa. Mutta jos se ei tunnu oikealta, antakaa sen mennä. Antakaa sen mennä. Jos se ei tunnu oikealta, antakaa sen vain mennä. Teidän ei tarvitse "ostaa" sitä. Teidän ei tarvitse uskoa sitä. Tuntekaa, mikä on oikein teille. Se on aina tärkeintä. Pelkästään se, että minä sanon, pelkästään se että olen ylösnoussut mestari (Adamus naureskelee), pelkästään se että olen saanut oman Oivaltamiseni, ei merkitse, että teidän täytyy hyväksyä kaikki. Mutta varoitan kuitenkin, että ennemmin tai myöhemmin tulette takaisin ja sanotte: "Hitto soikoon! Hän oli oikeassa. Hän oli oikeassa."

 

 

Koronavirus

 

Meidän täytyy aloittaa puhumalla tämän hetken kuumimmasta aiheesta tällä planeetalla. Mikä se on? Koronavirus. Koronavirus. Koronavirus on enemmän, miltä se näyttää, ja näette kenties tämän sessiomme loppuun mennessä, miten kaikki tämä tavallaan sopii yhteen.

 

Koronavirus on … No, se pääsee planeetan uutisiin tällä hetkellä. Miksi niin on? No, koska …

 

LINDA: Draamaa.

 

ADAMUS: Draamaa, mutta koska uutiset ovat nopeampia kuin koskaan. Saatte uutisia hyvin, hyvin nopeasti. On ihmisiä sosiaalisessa mediassa, ihmisiä blogiensa kanssa ja kaikkea muuta, se on hyvin, hyvin nopeaa. Se osoittaa vain, miten nopeasti jokin voidaan tuoda tietoisuuteen tällä planeetalla. Kaikki seuraavat sitä. Se kulkee hyvin nopeasti, uutiset leviävät hyvin nopeasti, osittain koska se on draamaa. Se on paljon draamaa, ja monet ihmiset ruokkivat itseään draamalla. He rakastavat postata jotain, mikä ei ole oikeasti totta. Ja siitä on paljon epätotuuksia tällä hetkellä, mutta on paljon draamaa.

 

Ja minun kokemukseni on, että niin paljon kuin ihmiset sanovatkin, etteivät he pidä draamasta, niin he rakastavat sitä. He rakastavat sitä, muuten sitä ei olisi heidän elämässään. Muuten he jättäisivät sen. He kävelisivät pois siitä. Mutta he rakastavat sitä. He ruokkivat itseään sillä. Se on tavallaan outo tapa muistuttaa heille, että he ovat elossa. Siis planeetalla on paljon draamaa tällä hetkellä tähän koronavirukseen liittyen.

 

Onko kenelläkään täällä koronavirusta? Minun pitäisi kysyä sitä, ennen kuin pääsemme alkuun. Onko kenelläkään täällä sitä? Ei? Onko kenelläkään shaumbralla, joka katselee netissä? Hmm? Myötäisittekö, jos teillä olisi? Jos istuisitte täällä, myötäisittekö sen?

 

Kaikilla on se. Kaikilla on se. Teillä on se potentiaali sisällänne. Teillä on niitä geenejä tai kromosomeja, joissa periaatteessa on se. Se ei ole vain ilmentynyt, sitä ei ole tuotu pintaan. Aivan kuten jokaisella teistä on geenit ja kromosomit syöpään ja melkein kaikkeen muuhun inhottavaan, minkä voitte saada. Ette välttämättä saa sitä jostain tuolta ulkoa, ja se tulee yhtäkkiä, koska joku tulee halaamaan teitä kunnolla, kasvotusten (Adamus halaa Wimiä). Voi, olen pahoillani. Olen hyvin pahoillani (Adamus naureskelee) Teillä on tuo potentiaali sisällänne. Se on jo siellä. Asiat vain laukaisevat sen, huomio laukaisee sen. Suuri huomio uutisissa siihen voi itse asiassa tavallaan laukaista sen. Siis kaikilla on se.

 

Vetäkää syvään henkeä tässä kohtaa. Teillä on se jo. Älkää olko huolissanne. Mutta tämä ei merkitse, että se ilmentyy.

 

Yhdessä työpajassamme hiljattain puhuin koronaviruksesta ja sanoin, että jokaisella viruksella on energiamallinsa, alkuperänsä jossain. Se ei ole välttämättä, mitä se vaikuttaa olevan. Esimerkiksi koronavirus on tämän planeetan talouden energiaa. On taloudellista epätasapainoa, joten tuo virus tulee esiin. Tiedätte seksuaalienergiaviruksen? Se on tietoisuusvirus. Se näyttäytyy kehossa ja mielessä eri tavoin, mutta koronavirus on talousvirus.

 

Katsokaa, mitä tapahtuu. Ei kovin monilla ihmisillä ole sitä. Miten moneen ihmiseen luulette sen tällä hetkellä vaikuttaneen? Jotain arvauksia? Jotain hyviä arvauksia?

 

SHAUMBRA 1 (nainen): Viisikymmentätuhatta.

 

ADAMUS: Miten monta?

 

SHAUMBRA 1: Jotain 50.000.

 

ADAMUS: Viisikymmentätuhatta. Joku muu? Jotain kaksi miljoonaa, miljardi kenties? Ei? Itse siassa noin 80.000 ihmisellä on tällä hetkellä se. Kaikkia ei ole diagnosoitu.

 

Miten moni on kuollut siihen? (Joku sanoo "3.000") Neljä tuhatta. Hyvä, joo. Joko katselet uutisia tai olet hyvin intuitiivinen (Adamus naureskelee). Noin 4.000. Se on paljon ihmisiä. Mutta kokonaiskuvassa se ei ole todellisuudessa paljon johonkin virukseen liittyen. Normaali flunssa tänä vuonna Yhdysvalloissa flunssakauden alusta lähtien – milloin se olisi, noin lokakuusta – 39 miljoonaa amerikkalaista on saanut flunssan. Se on paljon. Se on paljon enemmän kuin koronaviruksen kohdalla, mutta sitä ei ole uutisissa. Ja niistä … noin 30.000 on kuollut tavalliseen säännönmukaiseen flunssaan.

 

Siis näette tavallaan kummallisen dynamiikan, draaman, epätasapainon tässä koko koronavirusjutussa. Se on uutisissa. Se on kaikkialla. Kaikki puhuvat siitä. Ihmiset panikoivat. Ihmiset menevät kauppaan ja "pyyhkivät" – tahatonta sanaleikkiä (suom. huom. sana merkitsee myös tuhoamista, hävittämistä) – vessapaperivaraston ja desinfiointiaineet ja kaikenlaiset muut vastaavat tavarat. Paniikkia kaikkialla. Tupasahdin sisään, kun Cauldre ja Linda olivat ostoksilla pari päivää sitten, ja se oli hullua. Ja muuten niille, jotka ovat uusia, kutsun tätä Geoffreyä Cauldreksi. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, kun ihmiset ryntäilivät ja työnsivät toisiaan ja ottivat vessapaperia jonkun toisen kärryistä ja laittoivat omaansa (vähän naureskelua). Ja se oli Cauldre! (Naurua) Se on uskomatonta. Tarkoitan, etten voinut uskoa – hän on minun kanavoijani! (Lisää naureskelua)

 

Siis on paljon paniikkia koronaviruksesta. Tavallaan se on hyvä asia, koska se tuo globaalia tietoisuutta. Maailmassa ei ole tällä hetkellä mitään muuta, mikä saa tuollaista huomiota, fokusoitunutta huomiota asioihin. Mutta ytimeltään siinä on oikeasti kyse taloudesta.

 

Nimittäin, jälleen kerran, jokaisella viruksella on energiamallinsa, merkityksensä jossain muussa. Tämä on talousvirus. Ja katsokaa, mitä se tekee. Katsokaa, miten se vaikuttaa planeettaan. Se vaikuttaa kaikkeen. Matkustamiseen – ihmiset lakkaavat tekemästä matkasuunnitelmia. He pelkäävät. Ja se todennäköisyys, että he saavat sen, on noin 0.002 %. Noin 0.002 %. Ei suuri. Mutta ihmiset ovat tässä hysteriassa. Jos he edes ajattelevat sanaa "lentokenttä", he luulevat saavansa sen. Vain ajattelevat sanaa "lentokenttä". Se aiheuttaa paljon häiriöitä, ja tämä jatkuu kaikessa matkustukseen liittyvässä – lentoyhtiöt, hotellit, bisneskokoukset, töissä käyminen. Oikeastaan planeetalla vaikutetaan kaikkeen, mikä vaatii ryhmätapahtumia.

 

Se vaikuttaa perimmiltään myös ruuanjakeluun, koska esimerkiksi maanviljelijä ei ehkä halua mennä markkinoille. Kuorma-auton kuljettaja ei halua kuljettaa tavaroita. Kukaan ei halua mennä ruokakauppaan, koska he pelkäävät saavansa sen sieltä. Siis sillä on oikeasti suuri vaikutus jakeluun ja tavaroihin.

 

Kun tätä tapahtuu, sen vaikutus planeetan talouteen on noin 3.5–4.5 %. Ja sanotaan … No, miten paljon sinulla on käsilaukussasi? (Lydialle) Tällä hetkellä, miten paljon rahaa sinulla on käsilaukussasi? (Pieni tauko) Voisit ottaa hänen … Miten paljon rahaa hänellä on käsilaukussaan (Wimille) – miten paljon rahaa sinulla on taskussasi?

 

WIM: Nytkö?

 

ADAMUS: Nyt.

 

WIM: Kaksisataa dollaria.

 

ADAMUS: Kaksisataa dollaria. Siis menettäisit, mitä, jotain 4 dollaria. Tulisit toimeen. Et luultavasti kaipaisi sitä. Et edes ajattelisi sitä. Sekö sinulla on vain taskussasi?

 

WIM: Kyllä.

 

ADAMUS: Ja olet Puolasta?

 

WIM: Kyllä.

 

ADAMUS: Ja matkustelet täällä?

 

WIM: Koska minulla on kortti.

 

ADAMUS: Sinulla on kortti. Ai, sinulla on kortti. No, aioin antaa sinulle vähän rahaa auttamaan asioissa, koska sinulla oli vain sen verran.

 

WIM: Kiitos.

 

ADAMUS: Mutta se on ok. Sinulla on kortti, mutta annan sinulle rahaa joka tapauksessa. Vain, vain (Wim naureskelee), vain … (Adamus antaa hänelle vähän rahaa) Okei, auttamaan sinua pääsemään saaren ympäri. Joo (yleisö sanoo "oho!", ja vähän taputusta).

 

Yritän myös havainnollistaa: antakaa yltäkylläisyyttä tulla teille. Jos olette huolissanne koko tästä jutusta, antakaa yltäkylläisyyttä tulla. Hän ei edes pyytänyt sitä. Hän ei edes halunnut sitä, mutta hän sai sen. Muuten, alkakaa odottaa sitä. Se vain tulee teille. Sinä et tullut tänne ajatellen, että sinulle maksettaisiin täällä istumisesta, joo. Hän sanoo: "En käytä sitä koskaan!" (Vähän naureskelua)

 

Siis sillä on, sanotaan noin 3.5 %:n, kenties 4.5 %:n vaikutus maailmantalouteen. Se on paljon rahaa. Se on paljon rahaa, mutta ei oikeastaan, koska sitten kun tämä koko pelkojuttu on valmis, asiat palautuvat taas normaaliksi. Ihmisten täytyy mennä täydentämään varastojaan, ja sitten he ajattelevat: "Voi pojat, minulla ei ollut tarpeeksi vessapaperia. Minulla ei ollut tarpeeksi hätävararuokaa. Nyt minun on parasta hankkia myös sitä." Ja näin he ostavat vähän ylimääräistä.

 

Mutta perimmiltään se saa aikaan fokuksen, maailmanlaajuisen fokuksen. Perimmiltään se vaikuttaa eniten talouteen, mutta lopulta talous pääsee takaisin siihen, missä se oli. Jos olette osakemarkkinoilla, jos olette investoija, investoikaa nyt, kun hinnat ovat alhaalla, koska ne nousevat taas. Tarkoitan, että jotkut lentoyhtiöt, muutama niistä voi lopettaa toimintansa, mutta he keksivät jokin tavan saada rahanne ennemmin tai myöhemmin. Ne ovat taas tuottoisia melko pian.

 

Mutta haluan teidän tuntevan sitä, mitä planeetalla oikeasti tapahtuu, siihen liittyvää pelkoa, sitä tosiasiaa ettei todellisuudessa kovin monella ole sitä. Pahin skenaario on – olen tehnyt vähän laskelmia – että kenties 100–140 miljoonaa ihmistä saa sen. Se on paljon ihmisiä. Se on paljon sairastumista. Se on paljon sängyssä makaamista. Mutta perimmiltään kuolleisuusmäärä ei ole kovin korkea. Se on samanlainen tai hieman korkeampi kuin säännönmukaisessa flunssassa.

 

Siis kyllä, paljon ihmisiä kuolee, enkä sivuuta sitä tosiasiaa, mutta se on vain jotain, mitä tällä planeetalla on – kuin syöpä, kuin mikä tahansa. Sitä tapahtuu. En ota sitä kevyesti, mutta sanon, ettei ylireagoitaisi siihen. Katsotaan, mitä se oikeasti on.

 

 

Taloudellinen tasapaino

 

Ja ennen kaikkea toivon, että shaumbrat pysähtyvät ja tarkastelevat omaa taloudellista tasapainoaan. Omaa taloudellista tasapainoaan. Yksi turhauttavimmista asioista jota joudun käsittelemään, kun olen tekemisissä kaikkien teidän upeiden shaumbrojen kanssa, on rahaongelma. Rahaongelma, ja olemme puhuneet siitä kyllästymiseen saakka, uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Ja on joitain, jotka haluavat ehdottomasti pitää edelleen yltäkylläisyyspuutteensa, ja sitten he tekevät sitä mentaalisesta näkökulmasta. He sanovat: "No, minulla ei ole koskaan ollut yhtään, enkä tiedä, miten sitä saadaan, ja se on korruptoitunutta, ja kyse on isoista yrityksistä ja isosta bisneksestä." Niinpä jatkatte samalla tavalla.

 

Haluan teidän pysähtyvän ja sanovan: "Ei, vaan minä olen yltäkylläinen. Sallin tuon yltäkylläisyyden." Teidän ei tarvitse tietää mitään rahan ansaitsemisesta. Teillä ei tarvitse olla hyväpalkkaista työpaikkaa. Teidän ei tarvitse edes irtisanoutua nykyisestä työstänne, ja tiedän, että mieli sanoo: "No, se on mukavaa puhetta, mutta todellisuus on …" Todellisuus on, mitä haluatte sen olevan, ei välttämättä, mitä ajattelette sen olevan. Siis muutatte koko perspektiivinne yltäkylläisyydestä ja taloudesta.

 

Kuulen hyvin paljon, kun ihmiset valittavat, että kaikki suuryritykset tekevät kaikkia näitä inhottavia ja vahingoittavia asioita heille ja maailmalle, ja se on uhrina olemista. Se oikeasti on. En puolusta suuryrityksiä, mutta olen nähnyt, että niistä tulee niin suuria, että ne hajoavat. Nimittäin maailman saavat todellisuudessa liikkumaan pienet yritykset, alkaen maanviljelijöistä ja jatkuen sitten pieniin kauppiaisiin ja pieniin yrittäjiin ja pieniin keksijöihin ja luojiin. Niissä on todellinen liike.

 

Sitten kun asiat pääsevät isojen yritysten tasolle, kaikki hidastuu. Siitä tulee tehotonta. Ne ottavat hyvin, hyvin vähän riskejä, ja lopulta niille aiheutuu häiriöitä ja ne korvataan. Se on tavallaan melkein luonnollinen rytmi. Niistä tulee niin suuria, etteivät ne enää voi oikein tehdä mitään, ja sitten alkaa sisäinen korruptoituneisuus ja lopulta ne hajoavat. Katsokaa joitain suuria yrityksiä, joita ei ole enää. Tarkoitan, suuria teidän elinaikananne. Cauldre antaa minulle informaatiota siitä – Kodak. Kodak oli valtava. Kodakia löysi kaikkialta. Missä sitä on nyt? Ei missään. Ei missään.

 

Siis haluan teidän pysähtyvän koko tänä koronavirusaikana – se kestää suunnilleen kuusi kuukautta, jolloin näette sitä planeetalla ja se on uutisissa ja siitä on paljon pelkoa ja huolta – ja todella arvioivan omaa talouttanne. Tarvitsetteko virusta – tätä virusta joka on jo tavallaan kehossanne – tarvitsetteko sitä tulemaan esiin ja aiheuttamaan tämän taistelun, joka vaikuttaa terveyteenne? Vai oletteko valmis sallimaan yltäkylläisyyden? Ja älkää huolehtiko, mistä se tulee. Teidän ei tarvitse aloittaa bisnestä tai mitään vastaavaa. Teidän ei tarvitse tehdä mitään, paitsi sallia se, ja sitten sitä on. Katsokaa Wimiä. Ylösnousseet mestarit antavat hänelle rahaa, eikä hän edes pyydä sitä (Adamus naureskelee).

 

Se on siis suuri pelko tällä hetkellä, todella iso pelko, ja ihmiset ruokkivat itseään sillä. Mutta seiskää vain matalan aidan takana, kuten Tobias sanoi. Toisin sanoen, olette tietoinen siitä, mutta ette osallistu siihen. Seiskää matalan aidan takana ja katsokaa, mitä oikeasti tapahtuu, miten se vaikuttaa planeettaan. Sillä ei ole oikeastaan merkitystä, mikä se on. Se on koronavirus, mutta sillä ei ole merkitystä, mikä se on. Katsokaa, miten se vaikuttaa ihmisiin, ja katsokaa, miten se vaikuttaa erityisesti talouteen, miten se vaikuttaa planeettaan. 

 

Planeetta oli tavallaan valmis taloustarkistukseen, enkä puhu markkinaromahduksesta. Puhun tarkistuksesta. Melkein kaikkien yritysten planeetalla täytyy nyt pysähtyä ja sanoa: "Mitä me teemme? Panemmeko koko henkilöstömme työskentelemään kotoa käsin? Mitä teemme, jos emme saa tavaraa Kiinasta tai Intiasta? Mitä teemme, jos tauti puhkeaa jakelujärjestelmässämme, emmekä saa komponentteja, joita tarvitsemme? Mitä teemme, jos yksi henkilöstömme jäsen sairastuu tähän?" Melkein kaikkien yritysten, ainakin länsimaissa, täytyy pysähtyä tarkastelemaan ja sanoa: "Mitä jos?"

 

Se on todellisuudessa tavallaan uskomatonta, koska se aiheuttaa tämän tietoisuusfokuksen. Useimmat ihmiset eivät tiedä, että siinä on kyse rahasta tai taloudesta, mutta he tietävät, että heidän täytyy pysähtyä ja tehdä jotain. Se vaikuttaa ennen kaikkea yrityksiin.

 

Siis pari asiaa. Mitä teidän pitää tehdä? Ennen kaikkea, arvioikaa oma yltäkylläisyystasonne. Tarvitseeko viruksen tulla ravistelemaan siihen liittyviä asioita? Sallitteko oikeasti yltäkylläisyyden, vai esitättekö edelleen uhria? Avaudutteko todella ja sallitte yltäkylläisyyden?

 

Ja mitä sitten seuraavaksi? Mitä muuta tapahtuu tämän koko viruksen myötä? Se on tavallaan mielenkiintoista, todella kiehtovaa. Se saa ihmiset jäämään kotiin. Se tekee jo sitä. Ihmiset jäävät kotiin, peruuttavat matkasuunnitelmia, eivät mene tapaamisiin, eivät halua mennä kauppaan, mihinkään missä on jokin kokoontuminen, urheilutapahtuma tai jokin vastaava. Siis monet ihmiset istuvat kotona katsomassa televisiota – Cauldre kertoo minulle, että jo jokin nimeltään Netflix – katsomassa Netflixiä tai istuvat tietokoneella luomassa lisää draamaa koronaviruksesta. Siis se aiheuttaa sen, että ihmisten täytyy mennä kotiin, on tavallaan koteloitumisaika. Se on tavallaan mielenkiintoista.

 

Ja näette myös tavallaan sivuvaikutuksena siitä, että paljon ihmisiä pysyy kotona, ja he tekevät vähän töitä, mutta eivät yhtä paljon kuin normaalisti. Nyt heillä on ylimääräistä aikaa, ja monet heistä ikävystyvät. Sen sijaan, että käyttäisivät tuon ylimääräisen ajan tehdäkseen jotain, sanotaan terveytensä tai hyvinvointinsa hyväksi, jopa henkisen olemuksensa hyväksi, he istuvat kotona todella ikävystyneenä ja luovat lisää draamaa. Siis tätä teillä on innolla odotettavissa tästä luultavasti kesän loppuun, kenties vähän sen yli.

 

Te itse olette pysyneet kotona paljon enemmän. Ja kun sanon "koti", kyse ei ole vain fyysisestä kodistanne, vaan olette menneet sisäänpäin jo vuosia. Kun tulette Oivaltamiseenne, olette pysyneet sisällä. Olette jo välttäneet väkijoukkoja, ja tarkoitan, että useimmilla shaumbroilla ei ole suurta halua mennä urheilutapahtumiin, joissa on 30.000–40.000 ihmistä. He kavahtavat tuota ajatusta. Ei edes rokkikonserttiin, ellei kyse ole jostain todella hyvästä. Olette pysyneet kotona. Olette olleet tavallaan kotelossa pitkän aikaa.

 

Mitä tehdä? Älkää olko huolissanne siitä, ja Cauldre esitti minulle juuri kysymyksen. Hän tekee sitä kesken … Minä puhun ja hän kanavoi, mutta puhumme keskenämme samanaikaisesti, ja sitten minä puhun Lindalle ja me puhumme Cauldresta, samalla kun hän yrittää kanavoida, ja hän tavallaan kuulee sen. Mutta se ei ole oikeasti kovin hämmentävää. Tarkoitan, että hänelle se on, muttei minulle.

 

Siis hän kysyi minulta: "Entä jos ottaa enemmän C-vitamiinia?" (Linda kikattaa) Hän kysyi. "Entä jos ottaa enemmän C-vitamiini? Auttaako se?" Ja sanon "kyllä", kahdella tapaa. C-vitamiini on melko hyvä asia joka tapauksessa, ja Lindan sanoman mukaan sitä ei voi ottaa liikaa. Keho hävittää sen, hankkiutuu eroon siitä. Siis ette saa yliannostusta appelsiinimehusta tai mistään tai C-vitamiinista. C-vitamiini on todella hyvä asia, ja tulee melko pian enemmän ja enemmän esiin uutisissa, että C-vitamiini on hyvä koronaviruksen ennalta ehkäisijä.

 

Minusta se on kuitenkin mielenkiintoista. Minä tarkastelen C-vitamiinia tietoisuutena. (Suom. huom. englannin kielessä "tietoisuus" alkaa c:llä)

 

LINDA: Ooo!

 

ADAMUS: Ooo! Ooo! Siis ottakaa enemmän C-vitamiinia ja ottakaa enemmän C:tä tietoisuutena. Sallikaa itsenne olla tietoisempi siitä, mitä tapahtuu.

 

Siis tämä on minun osuuteni koronaviruksesta. Otan kysymyksiä siitä, ennen kuin siirrymme eteenpäin tai siirrymme seuraavalle tasolle. Onko mitään kysymyksiä ajankohtaisesta koronaviruksesta, kaikista seuraamuksista? Ei mitään.

 

LINDA: Oho! Taidat olla hyvä.

 

ADAMUS: Joo, joo tai he nukkuvat, mutta se on okei (Linda naureskelee). Okei.

 

 

Häiriöitä ja huomion viemistä

 

Yksi asia joka ehdottomasti tapahtuu koronaviruksen myötä, on – kaksi asiaa itse asiassa. Yksi on häiriöt. Näette sitä jo kaikessa, matkustamisesta kaupan varastoihin. On paljon häiriöitä, jotka ulottuvat melkein kaikkeen. En sano, että on täydellistä seisokkia, mutta on häiriöitä, ja asioita joita olette tottuneet saamaan heti, ei ehkä ole saatavilla heti. Te jotka asutte täällä saarella, olette tottuneet siihen, mutta ne jotka asuvat mantereella, eivät välttämättä ole. He haluavat jotain nyt, ja he saavat sen nyt.

 

Siis se aiheuttaa paljon häiriöitä kaikessa. Tarkoitan, tavallaan tutkiskellen asiaa, että oikeuskäsittelyt. Ei niin, että se olisi iso asia, mutta se häiritsee niitä. Kaikentyyppiset konferenssit, kaikentyyppiset isot kokoontumiset, se häiritsee niitä. Sillä on ympäri maailmaa vaikutus, joka on hyvin, hyvin häiritsevä. Mutta te olette tottuneet siihen. Kun jätätte taakse heräämisen ja tulette mestaruuteenne, kaikkeen tulee häiriöitä. Teille ei ole mikään iso juttu käsitellä tuon tason häiriöitä.

 

Toinen asia, jota pidän hyvin, hyvin mielenkiintoisena siinä, on, että se kääntää valtavasti huomion pois muusta. Tarkoitan vaaaltavasti, ja jotkut ihmiset todella pitävät siitä, kuten poliitikot, koska heidän ei tarvitse tehdä muita asioita, kuten rakentaa uusia sairaaloita tai korjata teitä tai tehdä lakiehdotuksia, joissa on tolkkua, jotka eivät ole niin typeriä, tai tapella toistensa kanssa tai mitään sellaista. Siis se on valtava huomion viejä, ja he käyttävät sen hyväkseen.

 

Se on valtava huomion viejä myös, koska se ei ole planeetan varsinainen ongelma. Se ei ole varsinainen ongelma. Se on hyvin väliaikainen ja hyvin häiritsevä ja draamantäyteinen ongelma planeetalla tällä hetkellä, mutta se ei ole varsinainen ongelma.

 

 

Varsinainen ongelma

 

Pysähdytäänpä hetkeksi ja tunnetaan, mikä tuo varsinainen ongelma on. Pyydän vähän musiikkia, kun tunnemme ja pohdiskelemme tätä.

 

Siis on kaikki nämä jutut koronaviruksesta, ja luette enemmän ja enemmän siitä, ja on paljon valeuutisia. On jotain todenperäisiä juttuja, mutta se on valtavaa huomion kääntämistä pois muusta.

 

Tuntekaa hetki sitä. Mitä oikeasti tapahtuu?

 

(Musiikki alkaa)

 

Ja kaikki te jotka katselette netissä, kaikki te jotka olette täällä, kyllä, voisin helposti vain antaa teille vastauksen, mutta haluaisin teidän tuntevan sitä ensin.

 

(Tauko)

 

Siis tämä koronavirus uutisissa. Jessus, jopa täällä shoudissa puhumme siitä. En usko, että olemme koskaan ennen tehneet vastaavaa. Se on suuri huomion viejä. Mitä oikeasti tapahtuu?

 

(Tauko)

 

Okei, pysäytetään musiikki hetkeksi. Katkaiskaa musiikki hetkeksi. Tauko.

 

(Musiikki loppuu)

 

Okei, ajattelette kaikki aivan liikaa. Se oli sekasotkua. Tarkoitan, että te kaikki ajattelette, tekin jotka istutte kotona, nekin jotka ovat unessa. Se oli sekasotkua.

 

Okei, kokeillaanpa sitä uudestaan. Saamme musiikin taas soimaan. Vetäkää syvään henkeä ja todella tuntekaa, mitä tapahtuu tällä hetkellä, ja pääskää ulos aivoistanne. Pääskää ulos asian ihmispuolesta. Mitä tapahtuu?

 

Okei, vetäkää kunnolla syvään henkeä, ja musiikkia.

 

(Musiikki alkaa, pitkä tauko)

 

Okei, tauko kiitos.

 

(Musiikki loppuu)

 

Se oli vähän parempi, mutta te edelleen … Tunnetteko hämmennyksenne vai tunnetteko selk- … Ei, te ette tunne selkeyttä, tiedän sen.

 

Okei. Vedetäänpä todella kunnolla syvään henkeä, ja älkää ajatelko sitä. Tuntekaa vain sitä. Mitä tapahtuu? Teillä on tämä koronavirus ja kaikki sen häiriöt ja huomion vieminen planeetalla. Se naamioi jonkin muun, mitä tapahtuu. Naamioi jonkin muun.

 

Okei, musiikkia jälleen.

 

(Musiikki alkaa)

 

Antakaa itsenne mennä tuolle puolen.

 

(Pitkä tauko)

 

Okei, tauko.

 

(Musiikki loppuu)

 

Okei, meistä tulee vähän parempia. Olemme edelleen tavallaan jumissa. Jotkut teistä katselemassa alkavat todella tajuta sen, mutta ei moni. Okei, mutta pyydän Lindaa juoksemaan mikrofonin kanssa, ja teemme pienen tutkimuksen siitä, mitä te tunsitte. Okei, Linda. Mitä oikeasti tapahtuu tämän viruksen myötä? Teillä on tämä valtava huomion viejä, mutta mitä tapahtuu sen alla?

 

SHAUMBRA 2 (nainen): Luulen, että se liittyy täysivaltaisuuteen.

 

ADAMUS: Täysivaltaisuuteen.

 

SHAUMBRA 2: Joo.

 

ADAMUS: Joo, perimmiltään kaikki liittyy. Joo.

 

SHAUMBRA 2: Omaan arvoon.

 

ADAMUS: Omaan arvoon.

 

SHAUMBRA 2: Se tunne, että ihmiset eivät tunne, että he ovat … Erityisesti Kiinassa josta se alkoi, ihmiset eivät tunne, että he ansaitsevat olla vapaita.

 

ADAMUS: Joo-o. Hyvä.

 

SHAUMBRA 2: Ja luulen, että se on vapauden alku heille.

 

ADAMUS: Okei.

 

SHAUMBRA 2: Toivottavasti ainakin.

 

ADAMUS: Jep, hyvä. Se on itse asiassa oikein. Ei juuri sitä, mihin minä olen menossa, mutta se on oikein. Mutta mihin minä olen menossa – en tiedä, pystyykö kukaan selvittämään sen.

 

SIGLINDE: En voinut olla aivan kuulematta ProGnostia. Niinpä ajattelen, että toisaalta on teknologiavallankumous, jossa tietoisuus voi laajentua tuolla tavalla, ja henkinen puoli jossa voimme ruumiillistaa elävän energian, ja sitten tulee tämä vaara ulkopuolelta. Siis, reaktiona planeetan heräämismahdollisuuteen.

 

ADAMUS: Joo, niin tapahtuu. Se on samanlaista, mistä puhuimme ProGnostissa, kaikki teknologiamuutokset. Hyvä. Joo, osut lähelle joka tapauksessa. Hyvä. Pari vielä. Mitä tunsit? Ole hullu siinä.

 

LULU: No, luulen, että se on käännekohta tehdä muutos ja mennä syvälle.

 

ADAMUS: Joo. Käännekohta kenelle, sinulle?

 

LULU: Luulen, että se voisi olla myös teknologiassa. Tämän viruksen vuoksi teknologia yrittää nyt saada selville, mikä se on.

 

ADAMUS: Aivan.

 

LULU: Ja sen myötä mennään pidemmälle informaatiossa, ja se avaa tietoisuuden muissa ihmisissä.

 

ADAMUS: Hyvä, joo. Päästään hyvin lähelle. Hyvä. Pari vielä. Mitä luulet tässä kaikessa oikeasti tapahtuvan?

 

SHAUMBRA 3 (nainen): Minusta tuntuu, että ihmiset tulevat hyvin rehelliseksi sanoakseen: "En pidä muista."

 

ADAMUS: (naureskellen) Aivan. Se on … joo.

 

SHAUMBRA 3: Muista, joo. Luulen, että käytämme naamioita.

 

ADAMUS: Joo, tämä on tavallaan sen vaikutus. Se ei ole se syy, mutta aivan yhtäkkiä teillä on hyvä syy olla haluamatta olla ihmisten kanssa ja sanoa jollekin, josta ette pidä: "En halua olla kanssasi." Teidän ei tarvitse sanoa hänelle, että te ette pidä hänestä, mutta teillä on hyvä tekosyy. Se on kuin: "Tota – köh, köh, köh! – luulen, että minulle on tulossa jokin. Ehkä meidän ei pitäisi tavata." Okei, pari vielä.

 

RON: No, näen jatkuvasti rinnastuksen politiikkaan ja jakautumiseen ja kaikki erkaantuvat ja erkaantuvat. Mietin, oliko se tähdissä vuosi tai pari sitten, mutta se on sama hemmetin asia, ja luulen, että tapahtuu jonkinlainen itsensä löytäminen.

 

ADAMUS: Joo. Joo, hyvä. Nämä ovat kaikki hyviä. Eivät aivan maalissa, mutta ne ovat kaikki hyviä.

 

SHAUMBRA 4 (nainen): No, minulle tuli mieleen, että kenties ihmiset projisoivat hämmennystään, ahdistustasoaan.

 

ADAMUS: Joo, he heijastavat. Tarkoitan, että se on mahtava tilaisuus tehdä se. Heidän pelkonsa – tällä hetkellä on paljon pelkoa. Jos voisitte saada ihmiset maksamaan pelosta, olisitte nyt miljonääri, koska he ovat "kiinnostuneita" pelosta. Mutta joo. Hyvä. Yksi vielä, yksi vielä. Mitä oikeasti tapahtuu tällä hetkellä?

 

SHAUMBRA 5 (nainen): Luulen, että kenties uusi kehotus 911-tapahtumaan.

 

ADAMUS: Ai jaa, mielenkiintoista. Terroristeja?

 

SHAUMBRA 5: Ei.

 

ADAMUS: Ai.

 

SHAUMBRA 5: Herätys.

 

ADAMUS: Herätys, joo.

 

SHAUMBRA 5: Tuoda ihmiset enemmän … Hälyttää ihmiset.

 

ADAMUS: Joo. Siis he seuraavat kaikkea tätä, mitä tapahtuu, mutta miten se muuttaa perimmiltään heidän elämäänsä?

 

SHAUMBRA 5: Herättää.

 

ADAMUS: Herättää.

 

SHAUMBRA 5: Herättää.

 

ADAMUS: Okei.

 

SHAUMBRA 5: Aivan kuten me kaikki teemme.

 

ADAMUS: Okei.

 

SHAUMBRA 5: Herättää nukkuvat.

 

ADAMUS: Okei. Se on hyvä. Okei.

 

Siis minun vastaukseni on – ja jotkut teistä todella hipoivat sitä – että se vie huomion pois asiasta, jota pidän planeetan suurimpana viruksena ja jolla sitten on muita seuraamuksia, joista puhumme tänään. Suurin virus on teknologia. Teknologia. Ja monet ihmiset eivät puhu siitä siinä mielessä, mihin se on menossa ja miten nopeasti se menee ja mitä se tekee ihmisille. Siis meillä tapahtuu tämä toinen juttu tässä, ja kaikki unohtavat katsoa, että varsinainen virus on teknologiassa. Ja se on mielenkiintoista, koska ohjelmistot voivat saada viruksia. Kaikki pelkäävät ohjelmistoviruksia. Laitteet voivat saada viruksia, mutta teknologia on itsessään kuin virus tällä hetkellä planeetalla.

 

Toisin sanoen, se on olemassa. Sen on mahdollista mennä tähän suuntaan tai tuohon suuntaan. Se voisi tehdä asiat planeetalla todella sairaiksi, tai se voi myös lopulta tehdä asiat planeetalla todella mahtaviksi. Mutta se on tavallaan tuo iso ongelma, ja sanoessanne ProGnost, niin kyllä, se kaikki liittyy tuon tyyppiseen asiaan. Se on suurin planeetalla tapahtuva asia, mutta kuitenkin hyvin harvat ihmiset puhuvat siitä.

 

Se ei muuta ainoastaan ihmisiä ja ihmiskuntaa, se muuttaa lopulta koko luomakuntaa. Se mitä tehdään tällä planeetalla teknologian kanssa, muuttaa lopulta kaikkea, mitä tuolla on.

 

Siis tuntekaa sitä taas. Taas musiikin kera – laittaisitko, Peter. Tunnetaan tätä teknologiajuttua. Ja tiedän, että puhun siitä paljon, koska se on hyvin tärkeä asia.

 

(Musiikki alkaa)

 

Se on syy, miksi te olette täällä tänä Koneiden aikana, teknologian aikana. Siitä syystä viivytitte omaa Oivaltamistanne useita elämiä, jotta voisitte olla täällä nyt. Se on suurin asia, joka tapahtuu planeetalla.

 

Mutta se on tavallaan … no, ei piilossa, mutta se on hiljaista. Ihmiset puhuvat mieluummin koronaviruksesta, joka on poissa kuukausissa tai vuoden loppuun mennessä. Mutta he eivät puhu todellisesta viruksesta, viruksesta joka vaikuttaa perimmiltään ihmiskehoon, koska teknologia tekee mahdolliseksi olla, no, puolittain ihminen ja puolittain robotti.

 

He eivät puhu siitä, miten teknologia muuttaa tietoisuutta planeetalla. He pitävät teknologiaa jonain nörttinä, joka kirjoittaa ohjelmia, ja sitten loppukäyttäjät käyttävät sitä tekemään asioista vähän mukavampia.

 

Miten monta sovellusta teillä on älypuhelimessanne, siinä mitä minä kutsun kuvastimeksi? Miten monta sovellusta – 30, 40, 50 kenties? Kaikki suunniteltu tekemään asioista vähän mukavampia. Mutta tämä on viruksen kasvualusta.

 

Toisin sanoen, ihmiset eivät pysähdy todella tuntemaan, mihin teknologia on menossa. Enkä sano lainkaan, että se on paha asia. Rakastan monia teknologioita, mutta mihin se kaikki on menossa? Se on todellinen virus, eikä se ole tullut pintaan vielä.

 

Sanotte: "No, miten virus tulee pintaan, teknologiavirus?" No, kaksi tapaa. Ohjelmisto-ongelmat tietysti. Mahdollisuus infektoida ohjelmistoja ympäri maailmaa, asioita joita pidätte nyt oleellisina jokapäiväiselle elämälle. Ette olisi ajatelleet niin 20 vuotta sitten, mutta nyt se on oleellista.

 

Mutta lopulta tällä samalla viruksella on mahdollisuus vaikuttaa ihmiskehoon, aivan kuten koronavirus. Se ilmestyisi jonkinlaisena influenssana, jonain mikä on jo kehossa, jonain mahdollisena epätasapainona, joka on jo kehossa, mutta joka ei ole vielä ilmentynyt. Se voisi olla flunssa. Se voisi olla jotain muuta. Siis tuo mahdollisuus on olemassa, ja se saisi koronaviruksen näyttämään melko pieneltä sen rinnalla.

 

Vedetäänpä syvään henkeä tässä kohtaa. Todellinen virus liittyy teknologiaan.

 

Eikä pidä lainkaan pelätä sitä. Kun ymmärrätte sen, kun teillä on tietoisuutta ja ymmärrystä, ei ole mitään pelättävää. Ja kun ette pelkää sitä, ette vedä sitä puoleenne, eikä se ole koskaan osa teidän elämäänne.

 

Siis tästä syystä sanon, että tämä koronavirus vie nyt totaalisesti huomion muualle kaikessa – politiikassa, yrityksissä, kaikessa.

 

(Musiikki loppuu)

 

Jopa huumekauppiailla on vaikeaa tämän kanssa, koska heidän täytyy saada laittomat huumeensa markkinoille. Se merkitsee, että ihmiset koskettavat toisiaan, koskettavat kauppatavaraa. Tarkoitan, ettei kyse ole vain tavallisesta bisneksestä, vaan kaikesta bisneksestä. Ja olen pahoillani, koska se masentaa jotkut teistä (Adamus naureskelee), mutta vedetäänpä kunnolla syvään henkeä.

 

 

Seuraavat kuusi kuukautta

 

Jotain muutakin tapahtuu tällä hetkellä. Sanoisin, että tapahtuu vielä suurempaa kuin teknologia tällä planeetalla. Se on tavallaan tulosta kaikesta teknologiaan liittyvästä, mutta se tapahtuu tällä hetkellä.

 

Ennen kuin menen yhtään pidemmälle sillä, laitetaanpa musiikki takaisin. Teen Peterin hulluksi tänään.

 

(Musiikki alkaa)

 

Haluan teidän tuntevan näitä seuraavaa kuutta kuukautta, ensin henkilökohtaisesti, henkilökohtaisella tasolla. Tuntekaa oman elämänne kuutta seuraavaa kuukautta. Se veisi meidät syyskuuhun. Teidän elämänne seuraavaa kuutta kuukautta. Pystyttekö tuntemaan niin pitkälle? En puhu pienistä yksityiskohdista, vaan yleistunteesta elämänne kuutena seuraavana kuukautena.

 

(Tauko)

 

Useimmat ihmiset pystyvät katsomaan – tuntemaan – noin kaksi viikkoa. Pyydän teitä tuntemaan noin kuutta kuukautta. Jälleen kerran, ei yksityiskohtia, ei selvänäköisiä ennustuksia, vaan yleistunnetta näinä kuutena seuraavana kuukautena.

 

(Tauko)

 

Ja kun sanon "yleinen", tuntuuko se … no, onko siinä ahdistusta? Hämmennystä? Kenties ei mitään? Kenties suurta vapautta ja iloa? Mutta mikä tunne on näiden kuuden seuraavan kuukauden aikana? Yksi vastaus jonka juuri kuulin joltain, oli todella yksinkertainen, todella selkeä: "Voi paska!"

 

(Tauko)

 

Kuusi kuukautta – mitä siinä on?

 

Sitten nyt älkää tunteko ainoastaan henkilökohtaisia tunteitanne, vaan tuntekaa enemmän globaalilla tasolla seuraavia kuutta kuukautta. Eikä vain koronavirusta.

 

(Tauko)

 

Älkää yrittäkö olla yksityiskohtainen – vain tuo tunne, sen ydinolemus. Miltä se tuntuu?

 

(Pidempi tauko)

 

Okei, hyvä. Ja Linda, miten olisi taas mikrofoni, ja teemme tässä vain todella nopean kyselyn yleisöltä.

 

Millaisia tunteita saitte kuudesta seuraavasta kuukaudesta itsellenne ja sitten planeettaan liittyen?

 

(Musiikki vaimenee)

 

WIM: Itselleni se on onnellisia tunteja/hetkiä (happy hours), onnellisia päiviä.

 

ADAMUS: Happy hour.

 

WIM: Joo, ehdottomasti.

 

ADAMUS: Joka päivä happy hour Wimin paikassa, kyllä.

 

WIM: Joo, ehdottomasti. Mutta yleisesti minulla oli tunne, että on massiivista heräämistä.

 

ADAMUS: Massiivista heräämistä.

 

WIM: Massiivista heräämistä.

 

ADAMUS: Okei.

 

WIM: Massiivinen herääminen …

 

ADAMUS: Kun sanot "massiivinen" …

 

WIM: Massiivista, täysin globaalisti.

 

ADAMUS: Kaikki?

 

WIM: Ei kaikki, mutta monia ihmisiä.

 

ADAMUS: Mikä prosenttiosuus väestöstä?

 

WIM: Voin sanoa jopa 30 % sellaisia, jotka sanovat: "Riittää jo. Minun täytyy aloittaa alusta."

 

ADAMUS: Aivan.

 

WIM: Se on tunteeni tämän …

 

ADAMUS: Ai, okei.

 

WIM: Okei?

 

ADAMUS: Mahtavaa. Jos se on totta, pidämme sinulle isot juhlat Ylösnousseiden mestareiden klubilla, joo. No, teemme sen joka tapauksessa, mutta …

 

WIM: Ehdottomasti.

 

ADAMUS: (naureskellen) Hyvä. Ja okei, hyvä. Kiitos.

 

WIM: Kiitos.

 

LINDA: Okei. Lisää?

 

ADAMUS: Jep. Millaisen tunteen saat kuudesta seuraavasta kuukaudesta?

 

KATHLEEN: Minulle?

 

ADAMUS: Mm hmm.

 

KATHLEEN: Maadoitan Oivaltamiseni.

 

ADAMUS: Mm hmm. Miltä se tuntuu?

 

KATHLEEN: Pystyy olemaan tässä todellisuudessa, vanhassa energiassa ja uudessa.

 

ADAMUS: Okei.

 

KATHLEEN: Koska yritän hengittää sitä sisään nyt.

 

ADAMUS: Joo.

 

KATHLEEN: Pysyä maadoittuneena.

 

ADAMUS: Joo, oletko ollut maadoittunut viime aikoina?

 

KATHLEEN: Se on muuttunut hyvin usein. Sinne tänne, oivaltaen, että teen kumpaakin, ja tulen rennommaksi siinä.

 

ADAMUS: Hyviä päiviä, huonoja päiviä?

 

KATHLEEN: Joo.

 

ADAMUS: Joo. Kummat …

 

KATHLEEN: Mutta siitä tulee rennompaa.

 

ADAMUS: Joo. Tulee rennompaa huonojen päivien vai hyvien päivien osalta?

 

KATHLEEN: Kummankin kai.

 

ADAMUS: Kummankin, okei.

 

KATHLEEN: Toimii kumpaankin.

 

ADAMUS: Ja mitä saat, kun tunnet kuutta kuukautta planeettatasolla?

 

KATHLEEN: Tunnen, että globaalilla tasolla on enemmän tilaisuuksia ja hyväksyntää jakamiselle.

 

ADAMUS: Okei, hyvä. Et usko, että ihmisten ahneus ottaa vallan ja jakamisen sijasta he varastavat?

 

KATHLEEN: Toivottavasti se tulee kaikilta noilta alueilta, yksityisesti ja hallitukselta.

 

ADAMUS: Okei, hyvä. Meillä on talossa optimisteja.

 

Ole hyvä. Henkilökohtainen – mitä saat, kun tunnet kuutta kuukautta henkilökohtaisella tasolla?

 

NANCY: Henkilökohtaisesti, minusta tuntuu hyvältä. Tunnen onnellisuutta. En tunne pelkoa

 

ADAMUS: Okei. Globaalisti?

 

NANCY: Mikään muu kuin pelko ei pidättele minua. Mutta globaalisti en ole yhtä optimistinen.

 

ADAMUS: Joo. Mitä tunnet?

 

NANCY: Se tuntuu aina kenties erimielisyydeltä tai – en tiedä miksi.

 

ADAMUS: Joo.

 

NANCY: Mutta meidän ei tarvitse olla tekemisissä noiden tyyppien kanssa, jos emme halua.

 

ADAMUS: Joo. Enkä mellakoita tai mitään sellaista, isoja mellakoita?

 

NANCY: En tiedä, minun täytyy ajatella sitä. Palaan asiaan.

 

ADAMUS: Okei, älä ajattele kuitenkaan liian kovasti.

 

NANCY: Okei.

 

ADAMUS: Koska et pääse todelliseen …

 

NANCY: Luulen, että fiksu ihminen …

 

ADAMUS: … intuitioosi, jos ajattelet liikaa. Mutta kiitos. Okei, muutama vielä. Muutama vielä. Ole hyvä.

 

NOMI: No, henkilökohtaisesti tekisin vähän enemmän manuaalista työtä päätyön sijasta suunnittelussa, ja kasvatan oman ruokani enemmän.

 

ADAMUS: Ymmärrän nuo yksityiskohdat, mitä teet, mutta miltä se tuntuu? Onko tasaista, sujuvaa? Onko rankkaa? Onko ahdistusta? Onko onnellisuutta? Miltä se tuntuu, kun tunnet kuutta kuukautta elämässäsi?

 

NOMI: Henkilökohtaisesti, rentoutuneelta.

 

ADAMUS: Rentoutuneelta, okei.

 

NOMI: Koska henkilökohtaisesti pidän asioiden tekemisestä sisäisesti, itsekseni.

 

ADAMUS: Aivan.

 

NOMI. Ja haluan enemmän työskennellä yksin kuin toisten ihmisten kanssa.

 

ADAMUS: Aivan, aivan.

 

NOMI: Mutta sitten kuusi kuukautta suurelle yleisölle, maailmalle – tunnen enemmän oppimista …

 

ADAMUS: Aion keskeyttää sinut, sori, mutta …

 

NOMI: Kyllä, herra.

 

ADAMUS: … kuuntelen, mitä sinä sanot. Eikä sinun tarvitse kutsua minua herraksi. Pelkkä ylösnoussut mestari on ok (muutama naurahdus). Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä sanoit, mutta lakkaa etsimästä niin kovasti. Okei? Lopeta. Sinä etsit todella itseäsi. Lopeta se. Lopeta tuo jatkuva yritys löytää itsesi. Silloin kun yrität löytää itsesi, yrität aina löytää itsesi, ja se on aivan siinä. Mutta sinulla on tapana tehdä kaikkia näitä asioita yrityksenä löytää itsesi. Lopeta se! Vedä vain syvään henkeä ja salli itsesi. Et koskaan löydä itsesi – salli vain itsesi. Okei? Hyvä.

 

No niin, entä planeetta?

 

NOMI: Sitä minun on vaikea sanoa, mutta kuvittelen, että maailmasta tulee erilainen, ja kuten sanoit aiemmin, suuryritykset romahtavat.

 

ADAMUS: Eivät kaikki. Tarkoitan, että jotkut niistä tekevät sen tulemalla vain suureksi. Okei.

 

NOMI: Mm hmm.

 

ADAMUS: Kun tunnet planeettaa seuraavina kuutena kuukautena, onko se hyvä tunne? Onko se jokin häiritsevä tunne? Miltä se tuntuu?

 

NOMI: Se on kuin Kalin energiaa, joka on häiritsevää ja elämää antavaa samanaikaisesti.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

NOMI: Se on sellaista, ja se on autuasta joillekin ja paljon työtä toisille.

 

ADAMUS: Okei, hyvä.

 

NOMI: Kyllä.

 

ADAMUS: Kiitos. Yksi vielä.

 

SHAUMBRA 6 (nainen): Kiitos.

 

ADAMUS: Ole hyvä. Kuusi kuukautta.

 

SHAUMBRA 6: Henkilökohtaisesti?

 

ADAMUS: Joo, miltä se tuntuu?

 

SHAUMBRA 6: Olen kaikkialla, ja se on kaunista.

 

ADAMUS: Okei.

 

SHAUMBRA 6: Se on täydellistä. Tulen itse asiassa esiin, joten se on kaunista. Mutta kollektiivitasolla minusta tuntuu, että on selvää jakautumista. Jakautuu kaksi erillistä blokkia.

 

ADAMUS: Hyvä. Jakautunut … mikä ne jakaa?

 

SHAUMBRA 6: Kaikki. Se on tietoisuus. Se on koko planeetan energia.

 

ADAMUS: Tarkoitan, onko kyse tulevista vaaleista?

 

SHAUMBRA 6: Ei, ei, ei. Saan tunteen, että se liittyy kollektiiviseen tietoisuuteen.

 

ADAMUS: Eikö niitä ole hauskaa katsella?

 

SHAUMBRA 6: No, tietysti.

 

ADAMUS: Joo, matalan aidan takaa.

 

SHAUMBRA 6: Joo. Se on jakautumista kollektiivitietoisuudessa.

 

ADAMUS: Okei, hyvä.

 

SHAUMBRA 6: Joo.

 

ADAMUS: Okei, hyviä vastauksia. Todellisuudessa yritän saada teidät tuntemaan sitä, ja on taipumusta yrittää ajatella sitä, ja yritätte ajatella yksityiskohtia. Mutta tuntekaa sitä. Pyydän taas vähän musiikkia, Peter. Hän laskuttaa dollarin minulta joka kerta, kun pyydän musiikkia. Hänestä tulee rikas mies.

 

(Musiikki alkaa)

 

Siis tunnetaanpa sitä taas, seuraavaa kuutta kuukautta, ensin itsellenne.

 

(Tauko)

 

Kuusi kuukautta on melko lyhyt aika, kaikki asiat huomioon ottaen. Se vie meidät kesän loppuun, syksyyn. Miltä se tuntuu? En etsi tässä yksityiskohtia, vaan tavallaan sitä yleistunnetta, jonka saatte. Se on noita mututunneasioita. Se on vaistoissanne, ei päässä.

 

(Tauko)

 

Okei, nyt planeetalle, seuraavat kuusi kuukautta.

 

(Tauko)

 

Okei.

 

(Musiikki loppuu)

 

Puhun ensin planeetasta, seuraavasta kuudesta kuukaudesta. "Epävakaata", mutta ei tarvitse olla ylösnoussut mestari saadakseen sen selville. Tarkoitan, että sitä tavallaan tapahtuu koko ajan, mutta nyt vähän normaalia epävakaampaa. Enkä sano, että se on huono asia, enkä sano, että on välttämättä mellakoita tai mitään sellaista, on vain epävakaata. Tiedätte tuon epävakaudentunteen, kun yritätte kontrolloida asioita aivoissanne tai yritätte kontrolloida elämäänne, ja kaikki on vain epävakaata, myös maadoittumatonta. Epävakaata, kun haluatte kaiken vain pysähtyvän hetkeksi ja asettuvan. Mutta seuraavat kuusi kuukautta ovat erityisen epävakaita tällä planeetalla.

 

Teille seuraavat kuusi kuukautta – palaan siihen aivan hetken kuluttua ja puhun jostain asiasta. Mutta sitä ennen, jotain muuta tapahtuu, ja tämä asia menee tavallaan tuonne jonnekin, tuolle puolen.

 

 

Muutoksia Arkkiveljeskunnassa

 

Siis on ollut paljon puhetta, olemme puhuneet paljon vuosien saatossa Arkkiveljeskunnasta. Teille uusille jotka kuuntelette, se on melko yksinkertaista. Tobias puhuu siitä paljon "Enkelien matkassa", mutta periaatteessa se on kaikkien 144.000 enkeliperheen kollektiivi. Sieltä te tulitte, yhdestä noista 144.000 enkeliperheestä. Ja heillä oli vähän vaikeuksia ymmärtää energiaa, miten se toimi koko luomisessa/luomakunnassa, jo kauan ennen Maata ja fyysistä universumia.

 

Siis kaikki energia näytti tavallaan pysähtyvän – se ei laajentunut, liikkunut. Siitä oli tulossa todella tervamaista ja tahmeaa, ja oli huolta, että se lopulta pysähtyisi, ja jos se pysähtyisi, niin kaikki romahtaisi. Muuten, sitä ei olisi tapahtunut, mutta silloin oli huolta, että niin tapahtuisi.

 

Niinpä luotiin Arkkiveljeskunta, jonka jotkut teistä tuntevat myös arkkienkeleinä – jotkut uskonnot viittaavat siihen niin – mutta se ei ole joukko siivellisiä enkeleitä, joka istuskelevat joutilaana. Se on enemmän kuin kosmoksen yhdistyneet kansakunnat.

 

Siis luotiin Arkkiveljeskunta, ja he harkitsivat paljon erilaisia suunnitelmia: "Miten yritämme ratkaista tämän energiaumpikujan?" Ja joku keksi sen nerokkaan idean, että luodaan fyysinen universumi ja maaplaneetta. Höh! Hänet pitäisi kierittää tervassa ja höyhenissä. Ja he keksivät tämän nerokkaan idean: "Luodaan fyysinen Maa, ja lähetämme sinne joitain edustajia jokaisesta enkeliperheestä", ja siitä mitä kutsumme Arkkiveljeskunnaksi, tuli portaali, joka läpi kaikki ne kulkivat, jotka koskaan tulivat Maahan. Niin on ollut siitä lähtien, kun enkeliolentoja alkoi tulla tälle planeetalle ja sitten ottaa fyysisen kehon.

 

Siinä kaikessa on kyse energian ja tietoisuuden välisen suhteen ymmärtämisestä. Siitä tässä kaikessa on kyse, kun sanotaan: "Mikä on se suuri syy, miksi olemme täällä?" Kyse ei ole syntiensä vuoksi kärsimisestä, ei katumista Aatamin tai Eevan tai omenan syömisen vuoksi, ei mitään siitä. Siinä kaikessa oli kyse: "Löydetäänpä energian ja tietoisuuden välinen suhde", koska nuo kaksi ovat hyvin yhdistyneitä, mutta ne eivät ole osa toisiaan. Tietoisuus ja energia ovat yhteydessä, mutta eivät kirjaimellisesti. Kaksi erillistä komponenttia, mutta ne työskentelevät aina toistensa kanssa.

 

Siis perimmiltään, pitkän ajan kuluessa monia enkeliolentoja tuli planeetalle ja otti täällä elämän toisensa jälkeen, monia inkarnaatioita, alkaakseen ymmärtää energiaa ja tietoisuutta.

 

Siis olemme nyt vuodessa 2020, ja planeetalla on riittävästi ihmisiä, jotka ovat kehittämässä ymmärryksen energiasta ja tietoisuudesta, siitä tosiasiasta että energia on heidän. Tietoisuudessa ei ole yhtään energiaa, mutta tuo energia joka sallii teidän kokea elämää, on teidän. Ja siitä on muunnelmia muissa ryhmissä, mutta shaumbrojen osalta tämä on yksinkertainen tapa ilmaista se.

 

Siis on riittävästi ihmisiä, jotka ymmärtävät, että tuo Arkkiveljeskunta, tuo portaali lakkautetaan nyt, hajotetaan – sitä ei tarvita enää. Uusia olentoja tulee edelleen Maahan, mutta ne tulevat eri tavoilla. Arkkiveljeskunnan työ on tehty. On riittävästi liikettä, on riittävästi ymmärrystä energiasta ja tietoisuudesta, että heidän työnsä on nyt tehty.

 

Se tapahtui vasta äskettäin, mutta sillä on valtava vaikutus kaikkiin teihin, koska se periaatteessa sanoo, että se työ jota olette tehneet, osoittautuu onnistuneen. Sillä työllä jota olette tehneet oman tietoisuutenne kanssa, on suuri vaikutus.

 

 

Sekaantujat

 

Sitten tässä on toinen tärkeä aspekti. Tämän planeetan historian aioneina on ollut teitä ja muita, jotka ovat tulleet tälle planeetalle ja ottaneet fyysisen kehon. Olette liittyneet tähän yhteisöön. Olette tulleet osaksi ihmiskuntaa. Mutta on ollut paljon muita voimia, jotka sekaantuivat jatkuvasti planeetan asioihin, sekaantuivat jatkuvasti. En rakasta yhtään näistä voimista tai edes pidä niistä. He ovat ns. avaruusolentoja. Ne eivät ole välttämättä ihmisen näköisiä. Niillä ei välttämättä ole edes fyysistä kehoa, mutta ne ovat sekaantuneet tähän planeettaan monilla eri tasoilla.

 

Niiden on sallittu tehdä se monista syistä, ja on itse asiassa tavallaan mielenkiintoista, että meillä on täällä tänään kaksi vierasta Puolasta, koska se on yksi paikka, jossa ne ovat sekaantuneet eniten moderneina aikoina. Siis kiitos, että olette täällä (Wimille ja Lydialle), se on sopivaa.

 

Tällä hetkellä kun tämä Arkkiveljeskunta lopetetaan, kaikki nämä ulkopuoliset voimat jotka ovat pelanneet pelejä planeetalla, ihmiskunnalla, kutsutaan takaisin enkeliperheisiinsä. Ne kutsutaan takaisin, melkein vaaditaan.

 

Siis kuvitelkaa hetki. Teillä on tämä planeetta, ja täällä on enkeliolentoja, jotka omaksuvat ihmistilan ja kamppailevat paljon sen kanssa, ne eksyvät siihen ja sitten lopulta ilmestyvät esiin. Mutta samaan aikaan teillä on kerroksia ja tasoja, joilla puututaan asioihin toisista ulottuvuuksista, universumin muista osista, mutta myös muista ulottuvuuksista, ei maaulottuvuuksista. Sanoisin, että ne sekaantuvat omista ahneista syistään. Ne eivät ole täällä auttamassa planeettaa. Ne eivät todellakaan ole.

 

Teen hyvin selkeän toteamuksen: ei ole mitään ulkopuolisia voimia, jotka ovat täällä auttamassa planeettaa, paitsi kenties omat enkeliperheenne, mutta ne eivät sekaannu asioihin. Ei mitään avaruusolentoja. Ei mitään galaktisia komento-osastoja. Älkää saako minua edes aloittamaan plejadilaisista, mutta ne kaikki kutsutaan kotiin.

 

On vanha sanonta, joka toteutuu nyt, ja tuo vanha sanonta kuuluu: "Kun lohikäärme tulee Maahan, niin soitetaan trumpettia kotiinpaluun merkiksi."

 

Periaatteessa se merkitsee … Puhuimme hiljattain ProGnostissa 2019: "Lohikäärme …" Lohikäärme on varmistamassa, että kaikki ongelmanne on tuotu esiin ja vapautettu. Se on lohikäärmeen tarkoitus. Lohikäärme merkitsee kirjaimellisesti selkeyttä. Jotkut näkevät sen tulta hengittävänä hirviönä, mutta se on varmistamassa, että te tai muut tai planeetta ette raahaa mukananne paljon vanhaa – vanhaa karmaa ja ongelmia. Mutta sanonta kuuluu: "Kun lohikäärme tulee" – mikä on nyt, puhuimme siitä ProGnostissa puolitoista vuotta sitten – "kaikille jotka eivät ole ihmismuodossa, jotka eivät ole planeetalla, lähetetään äänimerkki, kutsu palata kotiin."

 

Tämä on melko valtava juttu, ja se jättää varjoonsa kaiken koronaviruksesta. Se jättää oikeastaan tällä hetkellä varjoonsa kaiken teknologiasta, ainakin vähäksi aikaa, ja se tapahtuu seuraavien kuuden kuukauden aikana.

 

Kuvitelkaa hetki. Kun oli aika tulla Maahan, kun kaikki enkeliperheet kerääntyivät Arkkiveljeskuntaan ja sanoivat: "Tarvitsemme vapaaehtoisia tulemaan tänne", ensin tulivat ne, joita voitaisiin sanoa enkeliperheen johtajiksi – te – ja sanottiin, että Gabriel puhaltaisi trumpettiin tai torveen tai mitä hän silloin soittikin, ja se oli kutsu tulla Maahan. No, nyt enkeliperheiltä on tulossa toinen kutsu kaikille niille, jotka sekaantuvat Maan asioihin, tulla takaisin.

 

Se aiheuttaa hyvin mielenkiintoisen muutoksen planeetalla. Hyvin mielenkiintoisen. On ollut paljon sekaantumista muista ulottuvuuksista, ja periaatteessa ne yrittävät vain imeä energiaa. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, ne sekaantuvat asioihin vain energian imemisen vuoksi. Ne eivät ole yhtään kehittyneempiä kuin ihmiset. Useimmilla näistä sekaantujalähteistä ei ole mitään ymmärrystä tai kokemusta tästä upeasta asiasta, joka teillä on maan päällä, nimeltään rakkaus. Ne luulevat rakkautta energialähteeksi, ja ne yrittävät syödä sitä, mutta niillä ei ole ymmärrystä tai kokemusta siitä. Se ei ole energialähde. Se on kokemus.

 

Muissa ulottuvuuksissa on paljon olentoja, jotka sekaantuvat planeettaan, vain siksi. Ja jälleen kerran, kuten olen sanonut, koko luomakunnassa ei ole mahtavampia olentoja kuin ihminen. Ihmiset pitävät itseään joskus toteemipaalun pohjimmaisena, tavallaan heikkoina ja harhaanjohdettuina olentoina, ja luulevat, että on joitain mahtavia olentoja jossain tuolla muualla. Ei ole. Ei ole. On joitain suhteellisen älykkäitä elämänmuotoja, mutta niillä ei ole sydäntä. Niillä ei ole sydäntä.

 

Ne kutsutaan nyt takaisin kotiin. Lähtevätkö kaikki? Eivät kaikki, mutta useimmat. Niiden syntyperä, enkeliperhe kutsuu niitä: "On aika tulla takaisin. Nyt ei enää sekaannuta planeettaan."

 

Sillä ei ole seuraamuksia ainoastaan niihin, joita kutsuisin näkymättömiksi voimiksi, niihin jotka ovat sekaantuneet. Nimittäin planeetalla on ollut ns. Jumalien taisteluja. Kyse on näistä jumalan kaltaisista olennoista, mutta ne eivät oikeasti ole. Ne kutsuvat itseään jumaliksi, ja ne käyttävät tätä planeettaa omiin keskinäisiin sotiinsa. Niillä ei ole fyysistä olemusta, mutta ne käyttävät tätä planeettaa. Ne manipuloivat tätä planeettaa. Ne ovat tehneet sitä aioneita. Ne kutsutaan takaisin.

 

Siis tuntekaa sitä hetki tässä, sitä vaikutusta joka maapallolle tulee seuraavina kuutena kuukautena, kun nämä voimat, nämä muukalaisvoimat – ei-ihmiset, ne eivät ole koskaan olleet ihmiskehossa – kutsutaan takaisin.

 

 

Planetaariset seuraamukset

 

Tuntekaa sitä hetki. Mitä vaikutuksia sillä on planeetalla?

 

(Tauko)

 

No, pari asiaa. Ajan kuluessa ihmiset ovat tottuneet tähän ulkopuoliseen sekaantumiseen, ja tuntuu vähän oudolta, ettei sitä ole. Se on, kuin teillä olisi käsivarsi kipeä, se olisi ollut vuosia ja olette tottuneet siihen, ja sitten yhtäkkiä se ei olekaan kipeä – se tuntuu vähän erilaiselta, vähän kummalliselta. Siltä se tuntuu.

 

Silloin ihmisten täytyy tavallaan ottaa enemmän vastuuta siitä, mitä tekevät, koska kyse on heistä. He eivät voi syyttää siitä muita voimia tai he eivät voi ajatella, että nämä voimat yrittävät tehdä hyviä asioita planeetan hyväksi. Nyt se on ihmisten tehtävä.

 

Ne kutsutaan takaisin, koska on Koneiden aika. On teknologian aika tällä planeetalla. Ne kutsutaan takaisin kotiin sanoen: "Työ on tehty siellä. Arkkiveljeskunta lakkautetaan. Teillä ei ole enää oikeutta puuttua asioihin. Tai jos haluatte puuttua, teidän täytyy mennä sinne ja ruumiillistua fyysiseen kehoon ja elää elämä toisensa jälkeen ja saada karmaa ja inkarnaatioita ja kaikkea muuta", eivätkä ne aio tehdä sitä.

 

Siis ne lähtevät, ja se aiheuttaa valtamuutoksia. Se saa jotkut, jotka ovat olleet yhteydessä noihin voimiin, menettämään yhtäkkiä ns. tukialueensa, ja se saa jotkut heistä lähtemään planeetalta. Se saa myös jotkut, jotka ovat olleet täällä vain tarkkailijoina, palaamaan takaisin kotiin.

 

Tästä planeetasta tulee planeetta ihmiskunnalle ilman ulkopuolista sekaantumista. On ihmisten tehtävä päättää, mitä he tekevät tänä hyvin tärkeänä teknologia-aikana. Ja käyttävätkö ihmiset teknologiaa planeetan parantamiseen? Vai aloittaako teknologia viruksen, joka saa tämän ajankohtaisen koronaviruksen näyttämään pieneltä sen rinnalla?

 

Siis te tunnette sen. Tunnette muutoksia näiden seuraavien kuuden kuukauden aikana planeettatasolla, ja pyydän jokaista teitä sitten tavallaan tarkkailemaan, mitä tapahtuu uutisissa, kun tunnette joidenkin näiden voimien vetäytyvän. Ja se voisi olla upea tunne. Nyt teillä ei ole ikään kuin kummitusta talossa enää. Teillä ei ole kaikkea tuota ulkopuolisen sekaantumisen tunnetta: "On jokin muu voima, joka puuttuu tähän", koska se on raskas paino. Ja taas kerran, Wim ja Lydia, tiedätte ollessanne Puolasta, että Puola on kaunis paikka, mutta se on ollut jumalien taistelukenttä, kuten puhuimme käydessämme siellä (viitaten "Enkeleitä ja avaruusolentoja" -audioon). Nämä ulkopuoliset voimat ovat käyttäneet sitä omiin taisteluihinsa, ja se on vaikuttanut kaikkiin ihmisiin siellä hyvin syvästi ja raskaasti pitkän aikaa.

 

Siis meillä tapahtuu kaikkea tätä planeetalla nyt. On todella kiinnostava aikajakso. Mutta puhutaanpa nyt teistä. Puhutaan teidän seuraavasta kuudesta kuukaudestanne. Annan pari ristiriitaisuutta tässä.

 

 

Henkilökohtaiset seuraamukset

 

Ensinnäkin olen kysynyt teiltä uudestaan ja uudestaan sitoutumistanne Oivaltamiseen. Se ei ole mikään pikku juttu, koska se tulee elämässänne ennen mitään muuta – ennen perhettä, ennen työpaikkaa, ennen mitään. Se on vaikein osa useimmille ihmisille. He eivät ole tottuneet laittamaan itseään etusijalle, ja he tuntevat syyllisyyttä siitä. Mutta teiltä on kysytty uudestaan ja uudestaan: "Laitatko Oivaltamisesi etusijalle?"

 

Ette voi mennä valaistumiseen, Oivaltamiseen, jos laitatte toiset etusijalle. Se ei toimi. Se ei yksinkertaisesti toimi. Ja sitten tulee tämä syyllinen tunne: "Mutta perheeni ja ystäväni." Siitä syystä olen kysynyt teiltä uudestaan ja uudestaan näiden vuosien aikana: "Millainen on sitoutumisesi omaan Oivaltamiseesi? Onko sitä? Oletko valmis?"

 

Siis tapahtuu valtava sitoutuminen, mutta tällä hetkellä ristiriitaista on se, että tunnette epäilyä enemmän kuin koskaan. Enemmän epäilyä kuin koskaan. Se tapahtuu juuri ennen Oivaltamista. Epäilykset joita teillä on sisällänne, tulevat esiin. Niinpä pyydän, että kun epäilyä tulee esiin seuraavien kuuden kuukauden aikana, älkää taistelko sitä vastaan. Älkää yrittäkö mentaalisesti oikeuttaa sitä tai nujertaa sitä. Oivaltakaa vain, että se on vanhaa epäilyä. Se on massatietoisuus, joka yrittää vetää teidät takaisin sisään. Teidän osanne, joka on hyvin tottunut tuhanteen elämään planeetalla, sanoo: "Olenko todella oikeasti valmis?"

 

Siis tunnette paljon epäilyä. Todella tuntekaa se. Älkää juosko sitä karkuun. Tarkoitan, että sukeltakaa siihen. Tuntekaa se, koska kaikki tuodaan perimmiltään viisaudeksi, on kyse sitten epäilystä tai ilosta, onnellisuudesta tai pelosta. Perimmiltään se palvelee teitä. Älkää pelätkö sitä.

 

 

Päätökset

 

Toinen asia joka saattaa tuntua ristiriitaiselta, on, että pyydän teitä … Olen puhunut aiemmin paljon kanssanne valinnoista: "Hemmetti, tehkää jokin valinta. Tehkää jotain. Tehkää jokin valinta." Kun aloimme työskennellä yhdessä, sanoin: "Valitkaa mitä tahansa, jotain", koska halusin teidän muistavan, että te voitte tehdä valintoja elämässänne, tarkoitan isoja valintoja. Ei pieniä sellaisia valintoja, mitä sukkia käytätte tai millaista viiniä juotte, vaan suuria valintoja, joita voitte tehdä.

 

Mutta nyt aion pyytää teitä olemaan tekemättä seuraavina kuutena kuukautena mitään isoja päätöksiä elämässänne. Ei mitään isoja. Kutsun sitä "liukumis- ja liitämisajaksi". (Adamus naureskelee) Annatte tavallaan itsenne vain liitää, annatte itsenne vain liukua seuraavat kuusi kuukautta. Ei suuria päätöksiä. Ja juuri nyt jotkut teistä kohtaavat hyvin suuria päätöstilanteita, tai luulitte kohtaavanne. Älkää tehkö mitään päätöstä. En puhu pienistä asioista – mihin ravintolaan menette tai mitään vastaavaa. Isoista asioista. Mikä on iso asia? Työpaikat? Suhteet? Planeetalle jääminen? Muuttaminen? Jonnekin meneminen? Enkä sano, että älkää tehkö sitä – sanon vain, että älkää tehkö päätöstä siitä.

 

Nyt on aika luottaa vain ehdottomasti. Puhuin paljon luottamuksesta ensimmäisessä kirjassa, jonka kasasimme shaumbrojen kanssa, "Mestarit uudessa energiassa" – luottamuksesta. Palaan siihen nyt ja sanon, että on aika todella luottaa itseenne yksiselitteisesti, lakata yrittämästä johtaa ja manipuloida kaikkea, ja vain luottaa. Sallikaa vain jumaluutenne. Sallikaa vain sen osanne, joka on pyhä jumalainen osanne, olla siinä. Tekemättä päätöksiä, pelkästään sallien. Huomaatte, että paljon asioita tapahtuu. Kyse ei ole sitä, että istutte ikävystyneenä kuusi kuukautta. Paljon asioita tapahtuu teidän elämässänne.

 

Isoja päätöksiä? Odottakaa.

 

Internetin kautta tuli juuri kysymys. Joku sanoi juuri: "No, mitä jos tulen raskaaksi?" No, et tehnyt päätöstä tulla raskaaksi. Se vain tapahtui, joten siksi olet turvassa. Et tehnyt isoa päätöstä (vähän kikatusta).

 

Jos ette pidä työstänne ja ajattelette sen vaihtamista, älkää tehkö sitä. Se saattaa muuttua. Saatatte mennä maanantaina töihin ja saatte potkut. Pyytäkää hyvää irtisanomiskorvausta, mutta te ette tehneet tuota päätöstä – se tapahtui.

 

Menette kotiin ensi viikolla tai sitä seuraavalla viikolla ja kävelette sisään ja talonne on tyhjennetty – ei ole enää huonekaluja – ja pankkitilinne on tyhjennetty. Kumppaninne otti kaiken teidän ollessanne poissa. No, te ette tehneet tuota päätöstä, hän teki. Siis älkää te tehkö sitä päätöstä, että lopetatte suhteen – antakaa sen vain tapahtua. Seuraavina kuutena kuukautena, ei suuria päätöksiä. Sallikaa vain se, mitä tapahtuu.

 

Haluan tehdä merabhin siitä. Merabh – teille jotka olette uusia – on aikaa, jonka otamme päästäksemme pois aivoista, päästäksemme tietoisuusmuutokseen. Se on tavallaan vain kiva … Kuuntelette musiikkia ja sallitte tietoisuuden muuttua. Ette työstä sitä aivoissa. Sitä on merabh.

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Mutta ennen kuin teemme merabhin, otan muutaman kysymyksen, koska tiedän, että yhtäkkiä … Jos internetissä olisi puhelinvaihde, sen valot syttyisivät tällä hetkellä. En tiedä, onko teillä täällä Konassa kysymyksiä, mutta otan muutaman. Haluan selkeyttää sitä, kun sanon "kuusi kuukautta, ei isoja päätöksiä".

 

Ja ensimmäisen kysymyksen pitäisi olla: "Liittyvätkö nämä kuusi kuukautta, joista puhut, mitenkään koko tähän kotiinkutsumisjuttuun?" Ja vastaus on tietysti "kyllä".

 

Ole hyvä, seuraava kysymys.

 

SHAUMBRA 2: Ajattelin, että kenties ostaisin pienen talon, joten pidetäänkö sitä isona päätöksenä?

 

ADAMUS: Kyllä (vähän naureskelua). Joo.

 

SHAUMBRA 2: Okei.

 

ADAMUS: Joo. No, miten pienen talon?

 

SHAUMBRA 2: Mitä, yksi makuuhuone.

 

ADAMUS: Yksi makuuhuone.

 

SHAUMBRA 2: Joo.

 

ADAMUS: No, onko se sinulle iso päätös? Tarkoitan …

 

SHAUMBRA 2: Ei oikeastaan.

 

ADAMUS: Ei oikeastaan.

 

SHAUMBRA 2: Ei.

 

ADAMUS: Sitten se on ok, mutta jos sinun täytyy tavallaan todella pohtia: "Onko se hyvä? Onko se huono? Pitäisikö minun tehdä se? Eikö minun pitäisi? Onko minulla rahaa? Eikö?" Jos se ei ole iso päätös, jos se on tavallaan sellaista, mitä teet joka päivä …

 

SHAUMBRA 2: Joo, se on vain jotain, minkä tekemisessä on järkeä.

 

ADAMUS: Joo, joo. Okei, mutta jos se tuntuu isolta päätökseltä, jos sinun täytyy todella stressata siitä ja ajatella sitä, niin älä tee sitä. Odota.

 

SHAUMBRA 2: Okei, kiitos.

 

ADAMUS: Mitä muuta? On toinen iso päätös, jota ajattelit.

 

SHAUMBRA 2: Ai jaa. Kenties sinä tiedät (Adamus naureskelee). Kerro minulle (naureskellen).

 

ADAMUS: Haluaisin sinun tuntevan sitä. Mitä muuta?

 

SHAUMBRA 2: Suhde, ehkä?

 

ADAMUS: Joo. Joo, joo.

 

SHAUMBRA 2: Siis, älä päätä. Jatka vain mitä tahansa kummallista juttua.

 

ADAMUS: Joo, joo (naurua). Haluatko kertoa meille siitä?

 

SHAUMBRA 2: Se on minulle ok.

 

ADAMUS: Entä tuo suhde?

 

SHAUMBRA 2: Voi, se on vain jatkunut vuosia, mutta se ei ole oikeastaan konkreettinen.

 

ADAMUS: Aivan, aivan, joo.

 

SHAUMBRA 2: Minusta se itse asiassa toimii minulla.

 

ADAMUS: Montako vuotta?

 

SHAUMBRA 2: Seitsemän.

 

ADAMUS: Ai. Joo, älä tee mitään päätöstä sen suhteen juuri nyt.

 

SHAUMBRA 2: Okei.

 

ADAMUS: Nyt ei ole hyvä aika minkäänlaiselle … Se on iso päätös.

 

SHAUMBRA 2: Okei.

 

ADAMUS: Joo, joo.

 

SHAUMBRA 2: Okei, kiitos.

 

ADAMUS: Hyvä, joo.

 

LULU: Okei, tässä kohdassa elämääni olen tavallaan koditon.

 

ADAMUS: Mm hmm.

 

LULU: Niinpä ajattelin …

 

ADAMUS: Missä nukut yöllä?

 

LULU: Hotelleissa

 

ADAMUS: Hotelleissa. Se olisi mukavaa.

 

LULU: Joo, ja hyvin kalliissa (naureskellen).

 

ADAMUS: Joo, joo! Hyvissä hotelleissa?

 

LULU: Hyvissä hotelleissa.

 

ADAMUS: Ai, hyvä, hyvä. Joo.

 

LULU: Ja itse asiassa ostin itselleni Teslan, jonka saan veloituksetta ja vain kuljen ympäriinsä kuluttamatta penniäkään.

 

ADAMUS: Voisit kiinnittää asuntovaunun Teslaan, ja silloin sinulla on koti ja auto.

 

LULU: Minulla on asuntovaunu.

 

ADAMUS: Näetkö? Et ole koditon.

 

LULU: No, siinä on kauppa.

 

ADAMUS: Siis mikä kysymyksesi on? Aioitko ostaa talon?

 

LULU: Olin hankkimassa taloa, tavallaan asettuakseni.

 

ADAMUS: Joo, oletko katsonut sitä?

 

LULU: Kyllä.

 

ADAMUS: Oletko tehnyt päätöksen tuosta talosta?

 

LULU: Annoin jo käsirahan, mutta …

 

ADAMUS: Ai, sitten kaikki on ok. Olet jo tehnyt tuon päätöksen. Joo, se on ok. Älä siis ole huolissasi siitä.

 

LULU: Mutta rahoituslaitos ei ole tehnyt vielä päätöstään minun kohdaltani.

 

ADAMUS: Aivan. No, silloin sanon, että salli vain asioiden tapahtua. Mutta olet tehnyt jo päätöksen ennen tätä, joten se on valmis. Päästä nyt vain irti ja katso, mitä tapahtuu.

 

LULU: Okei.

 

ADAMUS: Okei?

 

LULU: Okei.

 

ADAMUS: Hyvä. Onko se iso asuntovaunu? (Muutama naurahdus)

 

LULU: Se on Mercedes Wind 5, tuuli … miten sitä sanotaan? Joo.

 

ADAMUS: Joo, melko suuri.

 

LULU: Se on todella hieno ja kiva.

 

ADAMUS: Joo, hyvä.

 

LULU: Joo.

 

ADAMUS: Okei. Pari kysymystä vielä.

 

JEAN: Haluaisin vain tietää, mitä tapahtuu niille ihmisille, jotka lukevat tätä tulevaisuudessa, jotka eivät ole täällä tänään.

 

ADAMUS: Niin, ja miten vastaisit siihen?

 

JEAN: Ole hetkessä.

 

ADAMUS: Se pätee siihen, jolloin he lukevat sitä, jolloin he katselevat sitä.

 

JEAN: Okei, kiitos.

 

ADAMUS: Se pätee siihen.

 

JEAN: Kiitos.

 

ADAMUS: Siis tälle ryhmälle joka katselee nyt tai lähitulevaisuudessa, se pätee nyt. Jos katselette tätä myöhemmin, se pätee tuohon aikajaksoon, jolloin katselette. Joo, koska muuten se olisi …

 

Ethän pelottele ketään? (Lindalle; vähän naureskelua)

 

JESSICA: On hyvin piinaavaa, mutta …

 

ADAMUS: Kaikki on ok.

 

JESSICA: Täytyykö minun seistä?

 

ADAMUS: Minä olen aina mukava. Ei, ei, voit istua.

 

JESSICA: Menen naimisiin elokuussa, ja se tuntuu isolta päätökseltä.

 

ADAMUS: Se on iso päätös, joo.

 

JESSICA: Valtava päätös. Tarkoitan, etten koskaan muuttaisi mieltäni.

 

ADAMUS: Tunnetko tuon henkilön? Tarkoitan, oletko tavannut hänet jo? (Naurua)

 

JESSICA: Olemme olleet yhdessä 10 vuotta.

 

ADAMUS: Ai jaa, 10 vuotta.

 

JESSICA: Kyllä.

 

ADAMUS: Se ei ole iso päätös. Ja olet jo tehnyt päätöksen mennä naimisiin.

 

JESSICA: Siis se on …

 

ADAMUS: Aivan, aivan.

 

JESSICA: Okei.

 

ADAMUS: Kyllä, se on ok.

 

JESSICA: Okei! (Naureskellen)

 

ADAMUS: Se on ok, joo, Huh! Huh! Joo.

 

JESSICA: Sydämeni hakkaa hyvin nopeasti!

 

ADAMUS: Kyllä, jos olet jo sitoutunut johonkin – menet naimisiin tai tulet raskaaksi tai ostat talon tai aloitat bisneksen – jos olet jo tehnyt tuon päätöksen, niin anna palaa. Puhun siitä, ettei tehdä mitään uusia suuria päätöksiä tällä hetkellä.

 

JESSICA: Okei.

 

ADAMUS: Hyvä. Voi, saatan tuntea, että juuri kun puhumme täällä, shaumbrojen sosiaalinen media syttyy nyt tästä aiheesta. Joo, hyvä.

 

MICHELLE: Miksi?

 

ADAMUS: Miksi? Miksi? Ai, luulin, että se oli vain filosofinen kysymys.

 

MICHELLE: (naureskellen) Ei!

 

ADAMUS: Miksi? Siksi. Miksi? Teemme kohta merabhin ja selitän lisää, mutta miksi sinä luulet?

 

MICHELLE: No, kaikkien niiden muutosten ja asioiden myötä, joita tapahtuu, mekin muutumme, ja ne päätökset joita tekisimme tänä päivänä, olisivat erilaisia kuuden kuukauden päästä sen vuoksi, kuka olemme silloin.

 

ADAMUS: Täydellistä, joo.

 

MICHELLE: Okei.

 

ADAMUS: Joo. Juuri nyt ei ole hyvä aika tehdä päätöksiä, koska teissä tapahtuu muutoksia hyvin monilla eri tasoilla, ja jos teette jonkin päätöksen tänään, se ei ole käyttökelpoinen kuuden kuukauden päästä.

 

Lisäksi haluan teidän nyt tottuvan sallimaan ja luottamaan itseenne. Ei ulkopuolisiin voimiin, vaan sallimaan ja luottamaan, että kaikki vain toimii teillä. Olemme myös menossa siihen, että täytyy tehdä paljon vähemmän päätöksiä. Kaikki on vain siinä teitä varten, ja tämä on Merlin. Tämä on sisäinen mestari. Se on siinä, ennen kuin tarvitsette sitä. Teidän ei tarvitse kamppailla vanhassa ihmisen päätöksentekoprosessissa, ei ainakaan kovin usein. Voitte puuhastella koko päivän sen päättämisen kanssa, mitä syötte tai juotte tai mihin menette kävelylle, mutta isot jutut alkavat hoitua itsestään. Se on uskomaton tapa elää. Ja on kummallista, että myös se tapahtuu tänä kotiinpalaamiskutsun aikana. Ei teidän kotiin palaamisenne, vaan ne jotka ovat olleet planeetalla sekaantujia, kutsutaan takaisin. Jep, hyvä.

 

KATARINA: Vastasit jo tavallaan kysymykseeni, koska kysymykseni on, että tällä hetkellä elämässäni tapahtuu hyvin paljon, ja minulla on tunne, että minun täytyy tehdä paljon päätöksiä.

 

ADAMUS: Eikö se ole taakka? "Mitä minun pitäisi tehdä?" Voisitko kuvitella, ettei sinun tarvitse tehdä. Kaikki vaan selviää.

 

KATARINA: Joo, ja kun sanoit sen, sydämeni meni tavallaan näin (avautui), koska minulla on tunne, etten edes voi tehdä noita päätöksiä ja että asiat vain tapahtuvat. Niinpä yritän seurata sydäntäni ja mennä virran mukana ja katsoa, mihin se johtaa minut.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

KATARINA: Mutta jossain kohtaa – tavallaan ihmistodellisuudessa – täytyy tehdä päätöksiä.

 

ADAMUS: Aivan.

 

KATARINA: Siis onko kyse sallimisesta ja asioita vain tapahtuu? Ja ainoa tavallaan pelko on: "Jos et tee päätöstä, se tehdään puolestasi" – olen kuullut tämän.

 

ADAMUS: Joo, ja se on sopiva useimmille ihmisille, mutta ei siinä, mihin me menemme tällä hetkellä.

 

Useimmille ihmisille on tärkeää, että he tekevät päätöksiä, että he käyvät läpi tuon kokemuksen, ottavat vastuun. Mutta nyt me olemme todella nostaneet pykälää, ja alat oivaltaa, ettei tarvitse tehdä paljon päätöksiä. Asiat vain tapahtuvat, ja se olet sinä. Se on sinun jumaluutesi, mestari, Merlin – miten sitä halutaankin kutsua – ja kaikki vain tapahtuu. Talo on siinä, työpaikka on siinä, suhde on siinä. Kun olet ihmisen päätöksenteossa, siitä tulee joskus mentaalista – ei, vaan siitä tulee mentaalista melkein aina – ja luulet tekeväsi päätöksiä faktojen perusteella, mutta teet niitä rajoitusten perusteella.

 

Kun lakkaat yrittämästä tehdä isoja päätöksiä elämässäsi, se avaa sinut ja vapauttaa nuo rajoitukset, ja yhtäkkiä oivallat, että asioita tapahtuu ja ne ovat hyvin tarkoituksenmukaisia, eivätkä ne ole pelottavia ja ne ovat täydellisiä sinulle. Ja oivallat, ettei sinun tarvitse tehdä kaikkia noita pikku päätöksiä tai keskitason päätöksiä enää. Kaikki vain tapahtuu, mutta se täyttää sinun sydämesi. Ja tavallaan voit sanoa: "Tein jo päätöksen. Tein yhden päätöksen olla kaikkea, mitä olen", ja nyt se tapahtuu.

 

KATARINA: Joo, siinä on paljon tolkkua.

 

ADAMUS: Siis pääset pois … Aloitit sanomalla, että sinun on tehtävä kaikki nämä päätökset – viuuuh! (huitaisten pois)

 

KATARINA: Siis on tavallaan kummallista aikaa tällä hetkellä, mutta mahtavaa …

 

ADAMUS: Parempaa kuin voisit koskaan kuvitella. Se on avain. Se on avain.

 

KATRINA: Kyllä! (Naureskellen) Kyllä.

 

ADAMUS: Ja monta kertaa, kun ihminen osallistuu päätöksentekoon teidän elämässänne, se perustuu rajoituksiin. Tuntekaa monia päätöksiä, joita olette tehneet elämässänne. Se ei perustunut valtaviin ja tavallaan hulluihin ylimaallisiin mahdollisuuksiin. Se perustui rajoituksiin. Se perustui – ja sanon koko ajan, että jokainen ihmispäätös, jokainen valinta perustuu – tunteeseen, ei järkeen, ei faktaan. Se oikeutetaan faktoilla, mutta jokainen päätös, myös se mitä syötte tänään iltapäivällä, on tunnepäätös. Ja sitten oikeutatte sen sanomalla: "Mutta tämä on terveellisempää minulle tai mitä tahansa." Mutta jokainen valinta, jokainen päätös perustuu tunteeseen.

 

Fakta on, että olemme menossa yli kaiken sen, että täytyy tehdä kaikkia noita todella rajoittuneita elämän päätöksiä. Juttuna tässä on, että tämä on se aika, jolloin todella kuljette mestarin kanssa, todella kuljette Merlinin kanssa, joka on jo sisällänne. Hyvä.

 

Kaksi kysymystä vielä, ja sitten teemme merabhin. Ole hyvä, ihan siellä takana.

 

HORACE: Kiitos. Suunnittelin ostaa kodin tänä vuonna, on se sitten osake tai talo tai rakennus, mutta tuntuu vain siltä, etten pysty lopettamaan vuokrakierrettä. Olen taas vuokralla.

 

ADAMUS: Aivan.

 

HORACE: Siis …

 

ADAMUS: Mutta teit jo tuon päätöksen.

 

HORACE: Tein, kyllä.

 

ADAMUS: Okei. Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, asioita vain tapahtuu. Tuo päätös on jo tehty, joten et yritä tehdä päätöstä. Et seiso siinä nyt sanomassa: "Pitäisikö minun vai eikö minun pitäisi?" Olet jo sitoutunut. Energia on jo liikkeessä. Se kerää jo asioita, joita tarvitsee tulla ilmentääksesi tämän itsellesi.

 

Voit pelata peliä ja teeskennellä, että teet päätöksen siitä, pitäisikö se olla osake, talo, tällä hinnalla vai tuolla hinnalla. Voit pelata tuota peliä, mutta minä päästäisin vain irti siitä nyt ja katsoisin, miten energiaa tulee palvelemaan sinua, kaikkien noiden päätösten ja huolien ja kaiken muun sijasta. Ja se on pelottavaa toisinaan, koska olet kuin: "Voi, minun pitäisi ajatella tätä. Minun pitäisi tehdä päätöksiä. Minun pitäisi fokusoitua siihen." Ei. Ei.

 

HORACE: No, se ei ole oikeastaan epäilyä. Se on enemmän ärsytystä ja vihaa. Olen vain kyllästynyt siihen.

 

ADAMUS: Joo.

 

HORACE: Haluan asioiden vain menevän eteenpäin.

 

ADAMUS: Aivan. Mutta olet jo tehnyt tuon päätöksen.

 

HORACE: Kyllä.

 

ADAMUS: Siis kaikki on hyvin. Sanon vain, että älä tee kuuteen kuukauteen mitään isoja päätöksiä. Olet jo päättänyt, mitä haluat, joten se on tekeillä.

 

HORACE: Okei.

 

ADAMUS: Se tulee tiellesi.

 

HORACE: Kiitos.

 

ADAMUS: Tarkoitan sitä vakavissani. Eikä välttämättä sitä, mitä odotat tänään.

 

HORACE: Hyvä. Tiedän, että rajoitan itseäni, ja kuulen sen mielelläni. Siis, se on hyvä asia. Kiitos.

 

ADAMUS: Hyvä. Vielä yksi kysymys. Tiedän, että jossain täällä on vielä yksi kysymys. Kenties ei.

 

SHAUMBRA 7 (mies): Minulla ei ole kysymystä. Minä vain … saan Oivaltamiseni, koska kuuden kuukauden kuluttua luulen saavani Oivaltamisen (naureskellen).

 

ADAMUS: Joo, okei. Tai kenties ennen kuutta kuukautta.

 

SHAUMBRA 7: Ai. Mitä?

 

ADAMUS: Kenties saat Oivaltamisen ennen kuutta kuukautta.

 

SHAUMBRA 7: Nyt, ennen kuutta kuukautta?

 

ADAMUS: Joo.

 

SHAUMBRA 7: Ai. Kuusi kuukautta, ennen kuutta kuukautta, otan vain Oivaltamisen (naureskellen).

 

ADAMUS: Joo, hyvä. Se on hyvä juttu. Joo, mutta olet jo tehnyt valinnan siitä, joten sinun ei tarvitse olla edes huolissasi. Joo.

 

SHAUMBRA 7: Kiitos.

 

ADAMUS: Kiitos itsellesi. Okei, laitetaanpa nyt musiikkia.

 

 

Merabh

 

Okei, on merabhin aika, aika vain sallia tietoisuusmuutos.

 

(Musiikki alkaa)

 

Puhun vähän. Niin teen merabhin aikana, mutten paljon. On aika vetää syvään henkeä ja vau! tuntea kaikkea, mitä tapahtuu.

 

Teillä on tämä koronavirus. Se on suuri häiriötekijä. Se häiritsee monia asioita, mutta se on todella suuri huomion kääntäjä muista asioista, joita planeetalla tapahtuu. Tarkoitan, että se on totta. Siinä on kyse taloudesta. Se saa kaikki olemaan huolissaan ja hermostuneita.

 

Sitten teillä tapahtuu tämä toinen asia, jota useimmat ihmiset eivät koskaan oivalla. Samaan aikaan Arkkiveljeskunta on nyt sulkemassa ovensa. Sitä ei tarvita enää. Planeetalla on riittävästi ihmisiä, jotka alkavat todella ymmärtää täysivaltaisen suhteensa energiaan, omaan energiaansa.

 

Arkkiveljeskuntaa ei tarvita. Uusia olentoja tulee tälle planeetalle, mutta nyt on monia uusia Maita. Heitä menee myös niille.

 

Ja kun Arkkiveljeskunta lopettaa hommansa, kaikkia sekaantujia kutsutaan palaamaan takaisin.

 

Enkeliperheet kutsuvat takaisin kaikki omansa: "Aika tulla nyt kotiin."

 

Se ei vaikuta ainoastaan niihin, jotka ovat viipyilleet planeetan näkymättömissä ulottuvuuksissa. Se vaikuttaa myös niihin ihmisiin, joiden kanssa ne ovat työskennelleet. Eivätkä ne kaikki ole myöskään pahoja. Ne kaikki eivät yritä aiheuttaa sekasortoa planeetalla. Jotkut niistä ovat täällä oppimassa asioita enkeliperheidensä puolesta.

 

Ne kutsutaan takaisin, ja aion tehdä – (naureskellen) Caudlre ei halua minun sanovan tätä, mutta aion tehdä hurjan väittämän tässä. Laitan plejadilaiset samaan kategoriaan kuin sekaantujat. Minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa plejadilaisista ja niistä, jotka sanovat: "No, kaikille vain rauhaa, rakkautta ja iloa." Ei, en pidä heistä. He valehtelevat. He petkuttavat. He ovat sekaantuneet tähän planeettaan aivan liian kauan. He ovat juonitelleet muuten todella hyvät ihmiset kanavoimaan itseään. He ovat manipuloivia. He ovat energiavarkaita, ja on paljon näitä oletettuja plejadilaisten kanavoijia, jotka lakkaavat kanavoimasta, tuntevat yhtäkkiä, ettei ole enää mitään. Ja jotkut heistä jatkavat. Se on täysin tekaistua, koska plejadilaiset kutsutaan takaisin. Ja voitte kertoa heille, että minä sanoin niin.

 

Kyllä, minut on julistettu pannaan Sedonassa. Minut on, ja olen ylpeä siitä. Käsitättekö, että olen ainoa ylösnoussut mestari, jonka ei anneta mennä takaisin Sedonaan? (Adamus naureskelee) Hyvästä syystä.

 

Siis kaikkea tätä tapahtuu. Heidät kutsutaan takaisin kotiin, jotta planeetta voi jatkaa nyt eteenpäin omin avuin, omalla tavallaan, oman väkensä kanssa. Se voi mennä tähän uuteen ihmislajiin ilman sekaantumista. Se voi mennä täysin uuteen ymmärrykseen energiasta ja tietoisuudesta, ilman tätä avaruusolentojen sekaantumispilveä.

 

Näistä seuraavasta kuudesta kuukaudesta tulee hyvin mielenkiintoisia. Ja jälleen kerran, älkää katsoko vain otsikoita, vaan sitä mitä on otsikoiden alla, mitä on rivien välissä, mitä on muilla uutissivuilla, jos teillä on vielä sanomalehtiä. Onko niitä enää?

 

Mutta tuntekaa vain, mitä tapahtuu planeetalla näinä seuraavina kuutena kuukautena, ja mikä tärkeintä, teillä henkilökohtaisesti.

 

Ei isoja päätöksiä. Siihen on syy. Teillä oli aika, jolloin teidän täytyi tehdä kaikki nuo päätökset itse, oli kyse sitten suhteista tai talosta tai työpaikasta tai lapsista tai elämänne suunnasta, ja nyt teidän ei tarvitse tehdä sitä. Huomaatte, että se mitä on todella sydämessänne, mitä on oikeasti sydämessänne – eivät päätökset, joita on mielessänne, vaan se mitä on todella sydämessänne – alkaa ilmentyä elämäänne.

 

Aiemmin, silloin kun menitte päähänne, sähläsitte monia päätöksiä tai tilaisuuksia elämässänne.

 

Nyt on aika todella luottaa.

 

Yritätte ajatella, että teidän täytyy tehdä päätöksiä kaikesta. No, se ei tavallaan ole luottamista. Nyt on aika luottaa, että te – Merlin, mestari, te – saatte kaikki nämä asiat tapahtumaan.

 

Se ei ole mikään ulkopuolinen voima. Kun näitä asioita tapahtuu nyt elämässänne, kun todelliset sydämenne toiveet alkavat tapahtua, oivallatte, se olette itse asiassa te. Se on vain tuo osanne, jonka lukitsitte pois pitkäksi aikaa.

 

Ja oltuanne tekemättä kuusi kuukautta suuria päätöksiä, luulen, että alatte ymmärtää, ettei teidän tarvitse enää tehdä kovin monia suuria päätöksiä.

 

Olette täysin erilaisessa virrassa. Olette erilaisessa armon tilassa, ja kaikki vain tapahtuu.

 

Tuo energia reagoi teihin – teidän energianne reagoi teidän sydämeenne. Mieli ei yritä selvittää kaikkea rajoittuneesta tilasta, vaan oivallatte yhtäkkiä, että näin energia toimii. Se tunnustelee sydäntä. Se tuntee sydämen toiveita, ja sitten se vain tapahtuu.

 

Energia palvelee teitä. Se tuo oikeat ihmiset oikeaan aikaan, oikean tilaisuuden. Teidän ei tarvitse tehdä kovasti työtä sen eteen, stressata sitä.

 

Siis seuraavina kuutena kuukautena, ei suuria päätöksiä. Luottakaa vain ja sallikaa ja katsokaa, miten asiat muuttuvat.

 

On tavallaan mielenkiintoista kaiken yhtymisaikaa. Kun avaruusolentosekaantujat kutsutaan nyt takaisin kotiin, kun kaikkia näitä asioita tapahtuu planeetalla, kun on koronavirus ja kaikkia muutoksia teknologiassa, niin katsokaa, miten kaikki tavallaan yhtyy.

 

Vetäkää syvään henkeä ja katsokaa, missä olette nyt, nousten melun ja hämmennyksen ja kaaoksen yläpuolelle.

 

Kunnolla syvään henkeä.

 

Siis tämän myötä, teidän ei tarvitse olla huolissanne isoista päätöksistä, ja katsokaa sitten vain, miten energia toimii eri tavalla palvellakseen teitä.

 

(Musiikki loppuu)

 

Tämän myötä, minulle on ilo, kuten aina, olla kanssanne. Tulen takaisin Konaan koska tahansa ollakseni shoudissa tai missä tahansa muussa tilaisuudessa.

 

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä, kun päätämme tämän session, ja muistutuksena, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Kiitos (yleisö taputtaa).