MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria “Pasiunea 2020”

SHOUD 7 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
7 martie 2020
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus al lui St. Germain.

Haideți să respirăm foarte profund, în timp ce începem Shoud-ul din martie 2020. Hm. Mirosiți aerul. Am făcut asta în timp ce cânta muzica. Ah! Așa un miros parfumat. Mm. (Shoud-ul se ține la Villa Ahmyo în Hawaii.)   

Așa cum probabil ați auzit, eu am fost aici în încarnarea mea ca Mark Twain, Samuel Clemens, și mi-a plăcut frumusețea insulei. Chiar și atunci, în timp ce hoinăream pe insulă, mi-am spus: “Trebuie să revin într-o zi. Trebuie să mă întorc” și, ei bine, iată-ne aici. Nu sunt în corp fizic, dar sunt destul de aproape de el. Destul de aproape de el, folosind corpul lui Cauldre, și toate ale voastre. Sper că nu vă deranjează. 
 
Câteva observații în timp ce începem astăzi. Sunt foarte mulți din cei noi care ascultă și vor continua să fie, așa încât mă voi opri din când în când și voi explica unii din termenii pe care noi îi folosim pentru veteranii Shaumbra. Îmi place acel cuvânt: “Shaumbra veterană”. Vă rog, nu vă plictisiți, [asta este] pentru cei noi, pentru boboci. Pentru boboci. Voi încerca să explic cât de bine pot, astfel încât să ne prindeți din urmă. Să nu vă zăpăciți prea tare. 

Așadar, cealaltă observație este că, lucrurile despre care vorbim noi astăzi și, de fapt, probabil lucrurile despre care vorbim mereu, dar în mod special azi, pot părea puțin dincolo, puțin exagerate, precum SF-ul sau vreo fantezie. Chiar nu sunt. Știți că lumea se schimbă foarte, foarte repede. Se întâmplă multe lucruri pe planetă, mai repede decât au făcut-o vreodată în întreaga istorie a planetei. Dar, dacă nu simțiți că sunt în regulă, dați-le drumul. Dați-le drumul. Dacă nu simțiți că sunt în regulă, doar dați-le drumul. Nu trebuie să le acceptați. Nu trebuie să le credeți. Simțiți ce este potrivit pentru voi. Acesta este mereu cel mai important lucru. Doar pentru că eu o spun, doar pentru că sunt un Maestru Ascensionat (Adamus chicotește), doar pentru că am avut propria Realizare, nu înseamnă că voi trebuie să acceptați totul. Dar vă previn că, mai devreme sau mai târziu veți reveni și veți spune: “La naiba! A avut dreptate. A avut dreptate.” 

Așadar, trebuie să începem cu o discuție a celui mai fierbinte subiect de pe planetă, chiar acum. Care este acesta? Coronavirusul. Coronavirusul. Coronavirusul este mai mult decât pare și, probabil veți vedea, până la sfârșitul sesiunii noastre de azi, cum se îmbină toate acestea.    

Coronavirusul este, ei bine, umple știrile de pe planetă chiar acum. De ce este așa? Ei bine, pentru că...

LINDA: Dramă.

ADAMUS: Dramă, dar pentru că știrile sunt mai rapide ca oricând. Primiți știrile foarte, foarte repede și sunt oameni pe mediile de socializare, oameni cu blogurile lor și tot restul, este foarte, foarte rapid. Doar va arăta cât de repede poate fi adus ceva în conștiință, pe planetă. Toată lumea este conectată. Merge atât de repede, știrile se împrăștie atât de repede, în parte pentru că este dramă. Este o mulțime de dramă, și foarte mulți oameni se hrănesc din dramă. Lor le place să fie cei care postează ceva care chiar nu e adevărat. Și sunt o mulțime de neadevăruri despre asta acum, însă există multă dramă. Și, știți voi, experiența mea este că, pe cât de mult spun oamenii că nu le place drama, ei o iubesc. O iubesc, altfel nu ar fi în viețile lor. Altfel, ar părăsi-o. S-ar îndepărta de ea. Dar le place. Ei se hrănesc din ea. Într-un fel este un mod ciudat de a-și reaminti că sunt vii. Așa că este multă dramă care are loc pe planetă, chiar acum, cu acest coronavirus.   
 
Cineva de aici are coronavirus? Ar trebui să întreb înainte să începem. Îl are cineva de aici? Nu? Cineva din cei care urmăresc online, vreun Shaumbra are coronavirusul? Hm? Ați recunoaște dacă l-ați avea? Dacă ați sta aici, ați recunoaște asta? 

Toată lumea îl are. Toată lumea îl are. Aveți potențialul în interiorul vostru. Aveți genele sau cromozomii care în esență îl au. Doar că nu s-a manifestat, nu a fost adus la suprafață. Așa cum fiecare dintre voi aveți genele și cromozomii pentru cancer și cam orice altceva urât ce puteți căpăta. Nu o căpătați neapărat din afară și deodată se întâmplă, pentru că cineva vine la voi și vă oferă o mare îmbrățișare, știți, față-în-față (Adamus îl îmbrățișează pe Wim). Oh, îmi pare rău. Îmi pare atât de rău (Adamus chicotește). Aveți potențialul în interiorul vostru. Este deja acolo. Pur și simplu el este declanșat de lucruri, declanșat de atenție. Multă atenție pusă pe el la știri, poate de fapt să-l declanșeze într-un fel. Așadar, toată lumea îl are.  

Așadar, respirați profund cu asta. Voi deja îl aveți. Nu vă îngrijorați. Dar asta nu înseamnă că urmează să se manifeste. 

În unul din workshop-urile noastre recente, am vorbit despre coronavirus și am spus că orice virus care e acolo are tiparele sale energetice, originile sale în ceva. Nu este neapărat ce pare a fi. Coronavirusul, de exemplu, reprezintă energia economiilor de pe planetă. Este un dezechilibru economic, așa că intră virusul. Cunoașteți virusul energiei sexuale? Este un virus al conștiinței. Se manifestă în corp și în minte în diferite moduri, dar coronavirusul este un virus economic.  

Uitați-vă la ce se întâmplă. Nu așa mulți oameni îl au. Cam cât de mulți oameni credeți că suferă acum de el? Ghicește cineva? Ghicește bine cineva?    

SHAUMBRA 1 (femeie): Cincizeci de mii. 

ADAMUS: Câți?

SHAUMBRA 1: Cam 50.000.

ADAMUS: Cincizeci de mii. Altcineva? Cam două milioane, un miliard poate? Nu? Sunt aproximativ 80.000 acum care de fapt îl au. Nu toți au fost diagnosticați cu el. 

Cât de mulți au murit din cauza lui? (cineva spune “Trei mii”) Patru mii. Bun. Da. Tu fie te uiți la știri, fie ești foarte intuitivă (Adamus chicotește). Aproximativ 4.000. Acum, asta înseamnă foarte mulți oameni. Dar dacă luăm în considerare imaginea de ansamblu, nu sunt chiar mulți raportat la un virus. Gripa normală în Statele Unite, în acest an, de când a început sezonul gripei – când ar fi asta, de prin octombrie – în America, 39 de milioane de oameni au avut gripă. Asta înseamnă mult. Este cu mult mai mult decât coronavirusul, dar nu este la știri. Și din aceștia, au murit aproximativ 30.000 doar de gripa normală, obișnuită.    

Așadar, vedeți un fel de dinamici ciudate, drama, dezechilibrul ce are loc cu tot  coronavirusul ăsta. Este la știri. Este pretutindeni. Toată lumea vorbește despre el. Oamenii se panichează. Oamenii merg la magazin și lichidează – fără nicio aluzie – proviziile de hârtie igienică și dezinfectantele pentru mâini și tot restul acestor lucruri. Panică peste tot. Am aruncat o privire când Cauldre și Linda făceau cumpărături, mai deunăzi – și, că veni vorba, pentru cei care sunt noi, Cauldre îl numesc eu pe acest Geoffrey – când Cauldre și Linda făceau cumpărături deunăzi, a fost o nebunie. Nu am văzut niciodată ceva asemănător, oameni năvălind și împingându-se unii pe alții și luând hârtia de toaletă din coșul altcuiva și punând-o în coșul lor (câteva chicoteli). Și ăsta era Cauldre! (râsete) Este uimitor. Vreau să spun, nu-mi venea să cred, el este channel-erul meu! (mai multe chicoteli) 
       
Așadar, e multă panică legată de coronavirus. Într-un fel, asta e bine, deoarece aduce o conștiință globală. Nu există nimic altceva în lume acum, care să aducă acest gen de atenție, atenție focalizată pe lucruri. Dar, la esența sa, este vorba realmente despre domeniul economic. 

Știți, orice virus, din nou, are tiparul său energetic, semnificația sa în altceva. Acesta este virusul economic. Și priviți ce face. Uitați-vă cum afectează planeta. Afectează totul. Călătoriile – oamenii încetează să mai facă planuri de călătorie. Le este frică. Și șansele ca ei să se îmbolnăvească de asta este de aproximativ 0,002 la sută. Aproximativ 0,002 la sută. Nu prea mult. Dar oamenii sunt în această isterie. Dacă doar se gândesc la cuvântul “aeroport”, ei cred că urmează să-l ia. Doar gândindu-se la cuvântul “aeroport”. Asta provoacă o mulțime de perturbări și va continua s-o facă în orice legat de călătorii – linii aeriene, hoteluri, întâlniri de afaceri, mersul la birou. Realmente, orice lucru care solicită tratative cu grupuri, urmează să fie afectat pe planetă.        

De asemenea, asta urmează să afecteze în cele din urmă distribuția mâncării, pentru că, de exemplu, fermierul poate că nu mai vrea să meargă la piață. Șoferul de camion nu vrea să transporte marfa înăuntru. Nimeni nu vrea să meargă la magazinul alimentar, deoarece se teme că îl va lua acolo. Deci, realmente urmează să aibă un mare impact asupra distribuției și mărfurilor. 

Acum, pe măsură ce asta se întâmplă, se petrece, va avea un impact asupra economiei planetare de circa 3,5 până la 4,5 procente; afectează economia. Și tu spui, tu spui – ei bine, câți bani ai în poșeta ta? (către Lydia) Chiar acum, câți bani ai în poșeta ta? (ușoară pauză) Ai putea să-i iei – i-ai poșe-... câți bani are ea în poșetă – câți bani ai tu în buzunar?  

WIM: Acum?

ADAMUS: Acum.  

WIM: Două sute de dolari.

ADAMUS: Două sute de dolari. Deci ar fi ca și cum ai pierde, cât, 4 $ sau pe acolo. Se poate trece peste asta. Știi, probabil că nu-ți vor lipsi (acești bani). Nici măcar nu te vei mai gândi la ei. Asta-i tot ce ai în buzunar? 

WIM: Da, asta este. 

ADAMUS: Și ești din Polonia?

WIM: Da.

ADAMUS: Și călătorești pe aici?

WIM: Pentru că am un card.

ADAMUS: Ai un card. Ohh, ai un card. Ei bine, urma să-ți dau niște bani pentru a ajuta cu lucrurile, deoarece asta este tot ce aveai.  

WIM: Mulțumesc. 

ADAMUS: Dar e în regulă. Ai un card, dar îți voi da banii oricum. Doar (Wim chicotește), doar, doar… (Adamus îi înmânează ceva bani lichizi) În regulă, să te ajute să mergi pe ici pe colo pe insulă. Da (Publicul spune “Ooh!” și câteva aplauze).
  
Vreau de asemenea să subliniez o idee – lăsați abundența să vină la voi. Dacă sunteți îngrijorați de acest întreg lucru, lăsați abundența să vină. El nici măcar nu a cerut asta. Nu i-a vrut, dar i-a primit. Începeți să vă așteptați la asta, că veni vorba. Doar vine la voi. Tu nu ai venit aici gândindu-te că vei fi plătit ca să stai aici. Da. El spune: “N-o să-i cheltuiesc niciodată!” (câteva chicoteli) 

Așadar, asta va avea un impact, să spunem, de aproximativ 3,5 procente, poate 4,5 procente din economia globală. Acum, asta înseamnă o mulțime de bani. Sunt o mulțime de bani, dar nu chiar, deoarece, după ce se termină acest lucru cu totul înfricoșător, lucrurile vor reveni la normal. Oamenii vor avea nevoie să se întoarcă și să-și refacă proviziile, și apoi se vor gândi: “Oh, frate. Nu am destulă hârtie igienică. Nu am destule alimente pentru urgență. Acum, mai bine să-mi fac provizii și din astea”. Și astfel, ei vor cumpăra puțin în plus.  

Dar, în cele din urmă, aduce o focalizare, o focalizare globală. În cele din urmă, lucrul pe care îl va afecta cel mai mult este economia, dar la final, ea va reveni la loc, unde era. Dacă lucrați în domeniul piețelor bursiere, dacă sunteți un investitor, investiți acum când prețurile sunt joase, deoarece, vor crește la loc. Adică, câteva din liniile aeriene, puține, s-ar putea să iasă din business, dar ei vor găsi o cale să vă ia banii, mai devreme sau mai târziu. Vor fi din nou solvabili, destul de curând.

Dar aș vrea ca voi să simțiți în ce se întâmplă cu adevărat pe planetă, frica asociată, faptul că nu chiar atât de mulți sunt bolnavi. În cel mai rău caz – am făcut niște calcule – cel mai rău caz e că se vor îmbolnăvi poate 100 până la 140 de milioane de oameni. Asta înseamnă o mulțime de oameni. Asta înseamnă mulți bolnavi. Asta înseamnă mult stat în pat. Dar, în cele din urmă, rata mortalității, rata deceselor, nu e de fapt atât de ridicată. E asemănătoare cu, sau puțin mai mare decât o gripă obișnuită.

Așa că, da, mulți oameni mor, și nu tratez superficial acest fapt, dar e doar ceva care există pe planetă precum cancerul, precum orice. Se va întâmpla. Nu o iau în derâdere, dar spun să nu reacționăm exagerat la asta. Hai s-o vedem așa cum e cu adevărat.


Echilibrul Economic

Și, mai mult decât orice, sper că Shaumbra, ei se opresc și privesc la propriul echilibru economic. Propriul lor echilibru economic. Unul dintre cele mai frustrante lucruri la care a trebuit să fac față, în relația cu voi toți, minunați Shaumbra, este problema banilor. Problema banilor, și noi am vorbit despre asta, până ni s-a aplecat, iar și iar. Și există unii care încă insistă în lipsa lor de abundență, și apoi o fac dintr-un punct de vedere mental. Ei spun: “Ei bine, n-am avut niciodată și nici nu știu cum să fac rost de ei, și sunt corupți, și e vorba de marile companii și marile afaceri.” Și veți continua astfel. Vreau doar să vă opriți și să spuneți: “Nu, sunt abundent. Permit acea abundență.” Nu trebuie să știți nimic despre cum să faceți bani. Nu trebuie să aveți un job care să vă plătească mult. Nici măcar nu trebuie să vă părăsiți job-ul pe care îl aveți acum, dar știu că pentru minte, ea spune: “Ei bine, astea sunt vorbe frumoase, dar realitatea e…” Realitatea e cum vreți voi să fie, nu neapărat cum credeți voi că e. Așadar, schimbați-vă întreaga perspectivă despre abundență și despre economie.

Aud atât de multe de la oamenii care se plâng că este vorba despre toate aceste mari corporații care fac toate lucrurile scârbos de dăunătoare pentru ei și pentru lume și, știți, asta înseamnă să fii o victimă. Chiar asta înseamnă. Nu apăr marile corporații, dar ce-am văzut e că devin atât de mari, că se destramă. Știți, ce mișcă într-adevăr lumea, sunt micile companii, începând cu fermierii și mergând apoi la micii proprietari de magazine, și micii antreprenori, și micii investitori și creatori. Asta e mișcarea adevărată.

Odată ce lucrurile ajung la nivelul de mari corporații, [mișcarea] se încetinește. Devine ineficientă. Ele își asumă foarte, foarte puține riscuri și, în cele din urmă, sunt perturbate și înlocuite. E aproape ca un ritm natural. Ele devin atât de mari, chiar nu mai pot face nimic și apoi se va instala corupția internă și, în cele din urmă, se destramă. Priviți la câteva din companiile mari care nu mai există. Vreau să spun, mari în timpul vieții voastre. Cauldre îmi dă ceva informații pe subiect – Kodak. Kodak a fost uriaș. Găseați Kodak oriunde. Unde sunt acum? Nicăieri. Nicăieri.

Așadar, vreau ca voi să vă opriți, în această întreagă perioadă a coronavirusului – care va dura aproximativ șase luni, îl veți vedea pe planetă și va fi la știri, va fi multă frică și îngrijorare legate de asta – vreau să vă opriți și, într-adevăr, să vă evaluați propria economie/gospodărie. Aveți nevoie de un virus, acest virus care, într-un fel, e deja în corpul vostru, aveți nevoie să iasă la suprafață și să dea această bătălie care vă afectează sănătatea? Sau sunteți dispuși să permiteți abundența? Și nu vă îngrijorați de unde vine. Nu trebuie să începeți vreo afacere sau ceva de genul ăsta. De fapt, nu trebuie să faceți nimic altceva decât s-o permiteți și apoi este acolo. Priviți la Wim. Maeștrii Ascensionați înmânându-i bani, și el nici măcar n-o cere (Adamus chicotește).

Așadar, e o mare panică chiar acum, într-adevăr o mare spaimă, și oamenii se hrănesc din asta. Dar, doar stați în spatele zidului scurt, așa cum a spus Tobias. Cu alte cuvinte, sunteți conștienți de ea, dar nu vă implicați în ea. Stați în spatele zidului scurt și realmente priviți la ce se petrece, cum afectează planeta. De fapt, chiar nu contează ce e. Știți, e coronavirusul, dar nu contează ce e; priviți cum afectează oamenii și priviți cum afectează economia, în special, cum afectează planeta.

Planeta era deja programată, cumva, pentru o ajustare economică, și nu vorbesc de o prăbușire a piețelor. Vorbesc despre o ajustare. Aproape fiecare companie de pe planetă, chiar acum, trebuie să se oprească, să cerceteze și să spună: “Ce facem? Lăsăm toți oamenii noștri să lucreze de acasă? Ce facem dacă nu putem primi bunuri din China sau India? Ce facem dacă este o explozie în sistemul nostru de distribuție și nu putem primi componentele de care avem nevoie? Ce facem dacă unul din membrii personalului nostru se îmbolnăvește de asta?” Aproape fiecare companie, cel puțin în lumea occidentală, trebuie să se oprească și să analizeze și să spună: “Ce-ar fi dacă?”

Așadar, asta de fapt, într-un fel, e realmente incredibil, deoarece cauzează această focalizare conștientă. Cei mai mulți oameni nu știu că e vorba despre bani și economie, dar ei știu că trebuie să se oprească și să facă ceva. Va afecta afacerile, mai mult decât orice.

Deci, câteva lucruri. Ce să faceți voi? Mai întâi, evaluați-vă propriul nivel de abundență. E nevoie de un virus să se manifeste și să zdruncine lucrurile? Permiteți abundența cu adevărat sau încă vă jucați de-a victima? Vă deschideți cu adevărat și permiteți abundența?

Și apoi, ce urmează? Ce altceva se întâmplă cu tot acest virus? Într-un fel, e interesant, cu adevărat fascinant. Va face ca oamenii să stea acasă. Deja se întâmplă asta. Oamenii stau acasă, își amână planurile de călătorie, nu se mai duc la întâlniri, nici măcar nu vor să iasă la magazin, în orice loc în care e o adunare, o adunare sportivă sau orice de genul ăsta. Așa că veți găsi mult mai mulți oameni stând acasă și privind la TV – Cauldre îmi spune că există ceva numit Netflix – se vor uita la Netflix sau pur și simplu vor sta la computer creând mai multă dramă despre coronavirus. Așadar, face ca oamenii să trebuiască să se ducă acasă, un gen de timp în cocon. E cumva interesant.

De asemenea, ce urmează să vedeți este un gen de efect colateral al faptului că mulți oameni stau acasă, și ei vor lucra puțin pentru birou, dar nu atât de mult ca în mod normal. Acum ei au acest timp în plus și mulți dintre ei urmează să se plictisească. În loc să folosească acest timp în plus pentru a face ceva, să spunem, pentru sănătatea lor sau starea lor de bine, chiar pentru ființa lor spirituală, ei vor sta acasă, plictisindu-se cu adevărat și creând mai multă dramă. Așadar la asta trebuie să vă așteptați, în perioada care curge de acum până la finalul verii, probabil, poate chiar puțin mai încolo.

Voi, ați stat acasă mult mai mult. Și când spun acasă, nu mă refer doar la casa voastră fizică, ci v-ați îndreptat spre interior de ani și ani, de-acum. Pe măsură ce intrați în Realizarea voastră, ați stat înăuntru. Deja evitați mulțimile și, mă refer la faptul că, cei mai mulți Shaumbra, într-adevăr, nu au o mare dorință de a merge la un meci sportiv cu treizeci, patruzeci de mii de alți oameni. Ei se înfioară la gândul ăsta. Nici măcar la un concert rock, doar dacă nu e cineva cu adevărat bun. Ați stat acasă. Ați stat în cocon cumva, pentru un timp îndelungat, de-acum.

Ce e de făcut? Nu vă îngrijorați de asta, și Cauldre îmi pune o întrebare. Face asta exact în mijlocul – eu vorbesc și el transmite prin channel, dar în același timp, vorbim între noi, și apoi vorbesc cu Linda și povestim despre Cauldre în timp ce el încearcă să facă channel și  el ne cam poate auzi. Dar nu e chiar atât de derutant. Adică, pentru el este, dar pentru mine nu e.

Așadar, el m-a întrebat: “Deci, ce-ar fi să luăm mai multă vitamina C?” (Linda chicotește) M-a întrebat asta. “Ce spui dacă luăm mai multă vitamina C? Va ajuta?” Și eu zic da, bazat pe două motive. Vitamina C e destul de bună oricum, și conform celor spuse de Linda, nu poți lua prea multă. Corpul vostru o împrăștie, scapă de ea. Prin urmare, nu e ca și când vă înfundați cu suc de portocale sau orice, sau vitamina C. Vitamina C e foarte bună și, destul de curând, din ce în ce mai mult, va apărea la știri că vitamina C este bună pentru prevenirea coronavirusului.

Cred că este interesant totuși. Mă uit la vitamina C ca la ‘vitamina C’ adică la ‘conștiință’.

LINDA: Ooh!

ADAMUS: Ooh! Ooh! Așadar, luați mai multă vitamina C și luați mai mult “C” doar pentru conștiință. Permiteți-vă să fiți mai conștienți de ceea ce se petrece.

Ca urmare, asta e mica mea parte despre coronavirus. Voi răspunde oricărei întrebări pe subiect, înainte de a ne mișca mai departe la următorul nivel. Vreo întrebare despre coronavirusul în curs, toate implicațiile?

LINDA: Ooh! Se pare că ești bun!

ADAMUS: Da, da sau ei dorm, dar asta e în regulă (Linda chicotește). În regulă.


Perturbare și Distragere

Așadar, unul din lucrurile care clar urmează să se petreacă cu coronavirusul este – două lucruri, de fapt. Unul este perturbare. Deja o vedeți în toate, de la călătorii, la provizii de la magazin. Urmează să fie multe perturbări care pur și simplu se extind în aproape tot. Nu vorbesc despre o închidere totală, ci de o perturbare, și lucrurile pe care obișnuiați să le aveți imediat, ei bine, s-ar putea să nu fie disponibile imediat. Aceia dintre voi care trăiți aici pe insulă, sunteți obișnuiți cu asta, dar cei de pe continent, nu neapărat. Ei le vor acum, ei le au acum.

Așadar, va cauza multă perturbare în toate. Adică – doar scanez cumva – judecătoriile. Nu că asta e mare lucru, dar va perturba asta. Orice tip de conferință, orice tip de adunare mare, va perturba asta. Va avea un impact foarte, foarte perturbator de jur împrejurul lumii. Dar voi sunteți obișnuiți cu asta. Pe măsură ce ieșiți din trezire și intrați în măiestria voastră, totul este perturbat. Așa că nu va fi dificil pentru voi să vă descurcați cu acest nivel al perturbării.

Celălalt lucru care mi se pare foarte, foarte interesant e că asta e o imensă distragere. Vreau să spun o imeeensă distragere și de fapt unora, cum ar fi politicienii, le plac distragerile, deoarece ei nu trebuie să facă lucruri cum ar fi: să construiască spitale noi, sau să repare drumurile, sau să voteze proiecte de legi care au sens, nu sunt atât de proaste sau nu se bat cap în cap, sau orice de acest gen. Deci e o imensă distragere și ei vor beneficia de pe urma ei.

În plus, este o distragere imensă pentru că nu este adevărata problemă de pe planetă. Nu e adevărata problemă. Chiar acum, pe planetă asta e o problemă plină de dramă, foarte temporară și produce multă confuzie. Dar nu este adevărata problemă.


Adevărata Problemă

Haideți să ne oprim pentru un moment și doar să simțim care este adevărata problemă. Am să cer puțină muzică în timp ce simțim și contemplăm asta.

Așadar, se petrec toate aceste lucruri legate de coronavirus și veți citi din ce în ce mai multe lucruri despre el, și vor fi multe știri false legate de el. O să existe câteva lucruri într-adevăr bune, dar are loc o imensă distragere. 

Opriți-vă un moment să simțiți. Ce se întâmplă, cu adevărat?

(începe muzica)

Și voi toți care priviți online, voi toți de aici, da, aș putea foarte ușor doar să vă dau răspunsul, dar aș vrea ca voi s-o simțiți, mai întâi.

(pauză)

Prin urmare, acest coronavirus din știri. Isuse, chiar și aici vorbim despre el, într-un Shoud. Nu cred că am mai făcut asta înainte. E o mare distragere. Ce se întâmplă, de fapt?

(pauză)

În regulă, opriți muzica doar pentru un moment. Doar tăiați muzica un moment. Doar opriți.

(muzica se oprește)

În regulă, voi toți gândiți mult prea mult. A fost o harababură. Adică, voi toți, chiar și cei care stați acasă, chiar și aceia care dorm. A fost o harababură.

În regulă, haideţi să mai încercăm o dată. Vom pune muzica din nou. Respiraţi profund şi simţiţi cu adevărat în ceea ce se întâmplă acum şi ieşiţi din creierul vostru. Ieşiţi doar din partea lui umană. Ce se petrece?

În regulă, respiraţi foarte profund şi muzica, vă rog.

(începe muzica, pauză lungă)

În regulă, pauză, vă rog.

(muzica se opreşte)

Asta a fost puţin mai bine, dar încă – vă simţiţi confuzia sau simţiţi clari- … nu, voi nu simţiţi claritate. Ştiu asta.

În regulă. Hai să respirăm cu adevărat foarte profund, şi nu vă gândiţi la asta. Doar simţiţi în ea. Ce se petrece? Pe planetă, aveți toată această distragere şi perturbare cu coronavirusul. Asta maschează altceva ce are loc. Maschează altceva. În regulă, muzică din nou.

(începe muzica) 

Permiteţi-vă să mergeţi mai departe.

(pauză lungă)

În regulă, pauză.

(muzica se opreşte)

În regulă, stăm ceva mai bine. Suntem încă într-un fel blocaţi. Unii dintre cei care privesc chiar încep să se prindă, însă nu mulţi. În regulă, dar îi voi cere Lindei să meargă cu microfonul şi vom face un mic sondaj legat de ceea ce ați simţit. În regulă, Linda. Ce se petrece realmente cu acest [virus]? Aveți această imensă distragere, dar ce se întâmplă pe dedesubt?

SHAUMBRA 2 (femeie): Cred că are de-a face cu suveranitatea. 

ADAMUS: Suveranitatea.

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Da, în cele din urmă, totul are. Da.

SHAUMBRA 2: Respect de sine.

ADAMUS: Respect de sine.

SHAUMBRA 2: Sentimentul că – oamenii nu simt ca şi cum ei sunt – mai ales în China, unde a început asta. Oamenii nu simt ca şi când merită să fie liberi.

ADAMUS: Îhm. Bun.

SHAUMBRA 2: Şi cred că va fi începutul libertăţii pentru ei.

ADAMUS: În regulă.

SHAUMBRA 2: În orice caz, să sperăm.

ADAMUS: Dap. Bine. Este corect, de fapt. Nu spre asta bat eu, dar este corect. Însă spre ce bat eu – ei – nu ştiu dacă va fi cineva capabil să-şi dea seama de asta.

SIGLINDE: Nu am putut să nu aud ProGnost-ul, pe de-a-ntregul. Deci, mă gândesc că, pe de o parte, există revoluţia tehnologică, unde conştiinţa se poate extinde în acea direcţie, şi latura spirituală, noi putem întrupa energia vie şi apoi soseşte acest pericol din afara noastră. Aşadar, ca o reacţie la potenţialul trezirii planetare.

ADAMUS: Da, o face. Este similar cu ceea ce am discutat în ProGnost, toate schimbările tehnologice. Bun. Da, în orice caz, ești pe-aproape. Bine. Încă vreo doi. Ce ați simţit? Fiţi doar nebuni cu asta.

LULU: Ei bine, cred că este un punct de cotitură pentru a face, de fapt, o schimbare şi a merge în profunzime.

ADAMUS: Da. Punct de cotitură pentru cine, pentru tine?

LULU: Pentru – cred că ar putea fi şi în tehnologie. Din cauza lui, acum tehnologia va încerca să afle ce este.

ADAMUS: Corect.

LULU: Şi cu asta, se va merge mai departe cu informaţia şi va deschide conştiinţa în alţi oameni.

ADAMUS: Bun. da. Te apropii foarte mult. Bine. Încă vreo doi. Ce credeţi că se întâmplă realmente cu astea toate?

SHAUMBRA 3 (femeie): Cred că oamenii devin foarte sinceri pentru a spune: “Nu-mi plac alții.”

ADAMUS: (chicoteşte) Corect. Asta-i – da. 

SHAUMBRA 3: Alții, da. Cred că, da, purtăm măşti, așadar.

ADAMUS: Da, este un fel de efect al lui. Nu este motivul, însă deodată aveţi un motiv bun să nu vreţi să fiţi cu oameni şi să spuneți cuiva pe care nu-l placeți: “Pur și simplu, nu vreau să fiu cu tine,” ştiţi voi. Nu e nevoie să le spuneţi că nu îi placeți, dar aveţi o scuză bună. Este gen: ”Eh – îhă! îhă! îhă! – cred că m-am pricopsit cu ceva. Poate că nu ar trebui să fim împreună.” În regulă, încă vreo doi.

RON: Ei bine, continui să tot văd paralelele din mediul politic şi deosebirile şi pe toţi cum se separă şi se separă. Mă întrebam dacă era asta în stele cu un an sau doi în urmă, dar este acelaşi lucru blestemat, şi cred că există ceva descoperire de sine care efectiv se petrece. 

ADAMUS: Da. Da. Bine. Toate astea sunt bune. Nu chiar acolo, dar sunt toate bune.

SHAUMBRA 4 (femeie): Ei bine, ce a venit la mine a fost că poate oamenii îşi proiectează propria confuzie, nivelul de anxietate. 

ADAMUS: Da, o fac. Vreau să spun, este o oportunitate grozavă să faci asta. Frica lor – există multă frică care are loc acum. Dacă i-ai putea face pe oameni să plătească pentru frică, ai fi milionar acum, pentru că se află înăuntrul fricii. Dar, da. Bine. Încă unul. Încă unul. Ce se întâmplă cu adevărat acum?

SHAUMBRA 4 (femeie): Mă gândesc că este poate un alt apel pentru un 9/11.

ADAMUS: Oh, interesant. Terorişti?

SHAUMBRA 5: Nu.

ADAMUS: Oh.

SHAUMBRA 5: Un apel la trezire.

ADAMUS: Un apel la trezire. Da.

SHAUMBRA 5: Pentru a aduce mai mulţi oameni – pentru a-i atenționa.

ADAMUS: Da. Aşadar, ei sunt conectaţi la toate astea care se petrec, însă cum le va schimba viaţa, în cele din urmă?

SHAUMBRA 5: Îi va trezi.

ADAMUS: Îi va trezi.

SHAUMBRA 5: Îi va trezi.

ADAMUS: În regulă.

SHAUMBRA 5: Aşa cum suntem noi toţi.

ADAMUS: În regulă.

SHAUMBRA 5: Ştii tu, să trezească adormiţii.

ADAMUS: Bun. Asta-i bine. În regulă.

Aşadar, răspunsul meu – şi unii dintre voi aţi fost realmente pe-aproape – dar răspunsul meu este că e cu adevărat o distragere de la ce eu consider că e cel mai mare virus de pe planetă, care apoi are alte implicații despre care vom vorbi astăzi. Cel mai mare virus este  tehnologia. Tehnologia. Și nu este ceva despre care mulți oameni vorbesc, referitor la încotro se îndreaptă, și cât de repede se mișcă și ce face ea omenirii. Așadar, avem celelalte lucruri care se derulează aici, și toți uită să privească de fapt la virusul adevărat care are loc în tehnologie. Și este interesant, deoarece soft-urile pot fi virusate. Toți se tem de virusurile destinate softurilor. Echipamentele pot, de fapt, căpăta virusuri, însă tehnologia în sine, chiar acum,  este ca un virus pe planetă. Cu alte cuvinte, este acolo. Are potențialul de a merge în direcția asta sau în direcția cealaltă. Ar putea face lucrurile pe planetă efectiv bolnave sau poate, de fapt, și să facă lucrurile cu adevărat mărețe pe planetă, în cele din urmă. Dar asta este într-un fel marea problemă, și de aceea, când voi ați menționat ProGnost-ul, da, totul se leagă de genul ăsta de lucru. Este cel mai important lucru care se întâmplă pe planetă, dar deocamdată foarte puțini oameni vorbesc despre asta.

Transformă nu doar oamenii și transformă omenirea, în cele din urmă, schimbă, va schimba toată creația. Ce se face chiar aici, pe planetă, cu tehnologia, va transforma, în cele din urmă, tot ceea ce este acolo în afară. 

Așadar, simțiți iar în asta, din nou cu muzică, dacă ai vrea, Peter. Haideți să simțim în tehnologia asta. Și știu că vorbesc mult despre asta deoarece este atât de important.

(muzica începe)

Este motivul pentru care sunteți aici în acest Timp al Mașinilor, timp al tehnologiei. Este motivul pentru care ați amânat propria voastră Realizare timp de mai multe vieți, astfel încât să puteți fi acum, aici. Este cel mai important lucru care se întâmplă pe planetă.

Dar este într-un fel, ei bine, nu ascuns, dar este tăcut. Oamenii ar vorbi mai degrabă despre coronavirus, care va dispărea în câteva luni sau până la sfârșitul anului. Însă ei nu vorbesc despre adevăratul virus, virusul care, în final, va afecta corpul uman, deoarece tehnologia va face posibil ca acesta să fie, ei bine, jumătate om, jumătate robot. 

Ei nu vorbesc despre cum modifică tehnologia conștiința de pe planetă. Ei se gândesc la tehnologie ca la un oarecare tocilar care stă și scrie soft-uri și apoi utilizatorii finali îl folosesc pentru a face lucrurile puțin mai comode. 

Cât de multe aplicații aveți în mobilul vostru inteligent, în ceea ce eu numesc oglinda? Cât de multe aplicații, 30, 40, 50 poate? Toate concepute să facă lucrurile puțin mai confortabile. Dar, știți voi, acesta este terenul de înmulțire pentru un virus.

Cu alte cuvinte, oamenii nu se opresc ca să simtă într-adevăr încotro merge tehnologia. Și nu spun deloc că este rău. Îmi plac multe dintre tehnologii, dar unde se îndreaptă toate? Acesta este virusul real, și nu a ieșit încă la suprafață.

Voi spuneți: “Ei bine, cum iese la suprafață un virus, un virus tehnologic?” Ei bine, în două feluri. Probleme de soft, bineînțeles. Potențialul de a infecta softurile pe tot cuprinsul planetei, lucruri pe care voi le considerați esențiale acum, pentru viața de zi cu zi. Nu ați fi crezut asta acum 20 de ani, dar acum este esențial. 

Dar, în cele din urmă, același virus are potențialul să afecteze corpul uman, exact ca și coronavirusul. Ar apărea într-un oarecare tip de gripă, în ceva ce este de fapt deja în corp, un oarecare potențial dezechilibru care se află deja în corp, însă doar nu s-a manifestat încă. Ar putea fi o gripă. Ar putea fi altceva. Așadar, acel potențial stă acolo și asta ar face coronavirusul să pară destul de neînsemnat prin comparație.  

Haideți să respirăm profund cu asta. Adevăratul virus are în totalitate de-a face cu tehnologia.

Și să nu vă temeți deloc de asta. Când îl înțelegeți, când aveți conștiință și înțelegere, nu există absolut nimic de care să vă temeți. Și când nu vă temeți de el, nu îl veți atrage și nu va face niciodată parte din viața voastră.
 
Așadar, de aceea am spus că este o totală distragere acum – acest întreg coronavirus, o totală distragere pentru orice – pentru politică, pentru afaceri, pentru tot.

(muzica se încheie)

Chiar și vânzătorii de droguri, ei trec printr-o perioadă dificilă din cauza lui, știți voi, pentru că ei trebuie să ducă drogurile lor ilegale la piață. Asta înseamnă oameni care se ating unii pe alții, ating marfa. Vreau să spun, nu doar afacerile obișnuite, ci toate afacerile. Și îmi pare rău, unii dintre voi sunteți demoralizați de asta (Adamus chicotește), dar haideți să respirăm foarte profund.


Următoarele Șase Luni 

Mai există şi altceva care se întâmplă acum, aş spune chiar mai important decât tehnologia şi care are loc pe planetă. Este un fel de rezultat a tot ce este legat de tehnologie, dar se întâmplă chiar acum.    

Înainte de a merge mai departe cu asta, haideţi să punem iar muzică. Îl voi înnebuni pe Peter, azi. 

(muzica începe)

Vreau să simțiți în aceste șase luni care urmează, mai întâi în mod personal, la un nivel personal. Simțiți în următoarele șase luni din viața voastră. Asta ne-ar plasa în septembrie. Următoarele șase luni din viața voastră. Puteți simți/explora atât de departe? Nu mă refer la micile detalii, ci doar la sentimentul general, explorați în următoarele șase luni din viața voastră. 

(pauză)

Cei mai mulți oameni sunt capabili să caute – să simtă, haideți să spunem – să simtă în/să exploreze două săptămâni. Vă cer să simțiți aproximativ șase luni. Din nou, nu detalii, nu ca previziuni paranormale, ci care este sentimentul general în aceste șase luni care urmează?

(pauză)

Și când spun general, se simte asta, ei bine, există o oarecare anxietate acolo? Confuzie? Poate nimic? Poate o mare libertate și bucurie? Dar care este sentimentul peste aceste șase luni care urmează?

(pauză)

Șase luni. Ce se află acolo? Acum, simțiți nu doar sentimentele voastre personale, simțiți acum mai mult la un nivel global, următoarele șase luni. Și nu doar despre coronavirus. 

(pauză)

Nu încercați să fiți preciși, doar sentimentul însă, esența acestuia. Cum se simte el?

(pauză mai lungă)

În regulă. Bine. Și Linda, ce zici să iei microfonul din nou și tocmai vom face un sondaj foarte rapid, al publicului de aici. 

Ce fel de sentimente primiți despre următoarele șase luni pentru voi înșivă și apoi referitor la planetă?

(muzica se estompează)

WIM: Pentru mine însumi, vor fi ore fericite, zile fericite.

ADAMUS: Ore fericite.

WIM: Da, categoric.

ADAMUS: În fiecare zi, ore fericite...

WIM: Știi, să...

ADAMUS: … în locuința lui

Wim. Da.

WIM: Da, în mod absolut. Dar, în general, am avut un sentiment că va fi o trezire masivă.

ADAMUS: Trezire masivă.

WIM: Trezire masivă.

ADAMUS: În regulă.

WIM: Trezire masivă...

ADAMUS: Când spui masivă... 

WIM: Masivă, complet globală.

ADAMUS: Toată lumea.

WIM: Nu toată lumea, însă mulți oameni.

ADAMUS: Ce procent din populație?

WIM: Pot risca chiar 30 de procente, care spun: “Asta-i destul. Trebuie s-o iau de la capăt.”

ADAMUS: Corect.

WIM: Ăsta este sentimentul meu din timpul acestui...

ADAMUS: Oh, în regulă.

WIM: În regulă?

ADAMUS: Minunat. Dacă asta-i adevărat, vom da o petrecere mare la Clubul Maeștrilor Ascensionați. Da. Ei, vom face asta oricum, dar...

WIM: Categoric.

ADAMUS: (chicotind) Bine. Și, în regulă. Bun. Mulțumesc.

WIM: Mulțumesc.

LINDA: În regulă. Mai mulți?

ADAMUS: Dap. Ce fel de sentiment primiți următoarele șase luni?

KATHLEEN: Pentru mine?

ADAMUS: Îhm. 

KATHLEEN: Împământarea Realizării mele.

ADAMUS: Îhm. Cum se simte asta?

KATHLEEN: A fi capabilă să fiu în realitatea asta, Vechea Energie și Noua.

ADAMUS: În regulă. 

KATHLEEN: Pentru că încerc să respir asta chiar acum.

ADAMUS: Da.

KATHLEEN: Să rămân împământată.

ADAMUS: Da. Ai fost împământată în ultimul timp?

KATHLEEN: S-a comutat atât de des. Aici, acolo, realizând că le fac pe amândouă și devenind  mai confortabilă. 

ADAMUS: Zile bune, zile rele?

KATHLEEN: Da.

ADAMUS: Da. Care...

KATHLEEN: Dar devenind tot mai confortabilă.

ADAMUS: Da. Devenind mai confortabilă cu zilele rele sau cu zilele bune?

KATHLEEN: Bănuiesc, cu amândouă.

ADAMUS: Cu amândouă. În regulă.

KATHLEEN: Lucrează în ambele sensuri.

ADAMUS: Și ce primești când simți în cele șase luni la un nivel planetar?

KATHLEEN: Simt că la o scară globală va exista mai multă recunoaștere a oportunităților de a împărți.

ADAMUS: În regulă. Bun. Nu crezi că lăcomia oamenilor va prelua controlul și, în loc să împartă, ei fură?

KATHLEEN: Să sperăm că vine din partea tuturor acelor zone, cea privată și guvernamentală.  

ADAMUS: În regulă. Bine. Avem niște optimiști în casă.

Da. Personal. Ce primești când simți în șase luni la un nivel personal?

NANCY: Personal, mă simt bine. Simt fericire. Nu simt frică.

ADAMUS: În regulă. La nivel global?

NANCY: Numai frica mă poate face să ezit. Totuși, la nivel global, nu sunt așa de optimistă. 

ADAMUS: Da. Ce simți?

NANCY: Se simte mereu ca neînțelegeri, poate, sau – nu știu de ce.

ADAMUS: Da.

NANCY: Dar noi nu trebuie să avem de-a face cu acele caractere, dacă nu vrem.

ADAMUS: Da. Ce zici de răzmeriță sau orice de genul ăsta, mari răzmerițe? 

NANCY: Nu știu, trebuie să mă gândesc la asta. Voi reveni la tine.

ADAMUS: În regulă, nu te gândi prea tare, totuși.

NANCY: Bine.

ADAMUS: Pentru că nu vei primi adevărata ta...

NANCY: Cred că o persoană deșteaptă va...

ADAMUS: … intuiție, dacă te gândești prea mult. Dar, îți mulțumesc. În regulă. Încă vreo câțiva. Încă vreo câțiva. Te rog. 

NOMI: Ei bine, cred că la nivel personal aș face puțin mai multă muncă manuală, în loc de muncă cu capul, în proiectare, și mi-aș cultiva mai mult propria hrană. 

ADAMUS: Înțeleg detaliile, ce faci, dar cum se simte asta? Este lin, grațios? Este dur? Este anxietate? Este fericire? Cum se simte atunci când explorezi șase luni din viața ta?

NOMI: În mod personal, relaxant.

ADAMUS: Relaxant, în regulă.

NOMI: Pentru că îmi place să fac lucrurile în interior, de una singură.

ADAMUS: Corect.

NOMI: Și simt mai mult, știi tu, să lucrez singură decât cu alți oameni.

ADAMUS: Exact, corect.

NOMI: Dar apoi, în șase luni, pentru public, pentru lume, simt mai multe învățăminte...

ADAMUS: Te voi întrerupe, scuză-mă, dar...

NOMI: Da, domnule.

ADAMUS: … Ascult ce zici. Și nu trebuie să-mi spui domnule. Doar Maestru Ascensionat este în regulă (câteva chicoteli). Asta nu are nimic de-a face cu ceea ce spuneai, însă oprește-te doar din a căuta atât de mult. În regulă? Doar oprește-te. Tu realmente te cauți pe tine. Oprește-te. Încetează doar această constantă încercare de a te găsi. Când tu încerci să te găsești, mereu va trebui să te descoperi, și este chiar acolo. Dar ai acest obicei de a încerca să faci toate aceste lucruri în încercarea de a te descoperi pe tine. Încetează asta! Doar respiră profund și permite-te. Nu te vei găsi pe tine niciodată, doar permite-te. În regulă? Bine.

Acum, ce spui despre planetă?

NOMI: Asta îmi este greu să spun, dar îmi imaginez lumea devenind diferită, și precum spuneai mai devreme, marile companii vor colapsa.

ADAMUS: Nu toate, adică, unele dintre ele o fac devenind doar mari. În regulă.

NOMI: Îhm.

ADAMUS: Când simți planeta, peste aceste șase luni care urmează, este un sentiment bun? Este ca un sentiment perturbator? Cum se simte?

NOMI: Este precum, știi tu cum energia lui Kali este perturbatoare și dătătoare de viață, în același timp?

ADAMUS: Da.

NOMI: Cam așa este, și este binecuvântată pentru unii și mult de muncă pentru alții.

ADAMUS: În regulă. Bine.

NOMI: Da.

ADAMUS: Mulțumesc. Încă unul.

SHAUMBRA 6 (femeie): Mulțumesc.

ADAMUS: Da. Șase luni.

SHAUMBRA 6: Personal?

ADAMUS: Da, cum se simte asta?

SHAUMBRA 6: Mă aflu peste tot și este frumos.

ADAMUS: În regulă.

SHAUMBRA 6: Este perfect. De fapt, ies la lumină, așadar, este frumos. Dar, la nivel colectiv, simt că va fi o separare distinctă. Vor exista două blocuri distincte de separare care vor avea loc. 

ADAMUS: Bun. Separate de – ce le separă?

SHAUMBRA 6: Totul. Este conștiința. Este energia întregii planete.

ADAMUS: Vreau să spun, sunt alegerile care vor sosi?

SHAUMBRA 6: Nu, nu, nu. Am sentimentul că asta are de-a face cu conștiința colectivă.

ADAMUS: Nu va fi asta distractiv de privit?

SHAUMBRA 6: Ei bine, sigur că da.

ADAMUS: Da, din spatele zidului scund.

SHAUMBRA 6: Da. Este separarea de conștiința colectivă.

ADAMUS: În regulă. Bun.

SHAUMBRA 6: Da.

ADAMUS: În regulă, bune răspunsurile. Ceea ce încerc să vă determin să faceți de fapt, este să simțiți în asta, și există o tendință de a încerca să vă gândiți la asta, și voi încercați să vă gândiți la detalii. Dar simțiți în asta. O să cer din nou niște muzică, Peter. O să mă taxeze un dolar astăzi, de fiecare dată când cer muzică. O să fie un om bogat.

(începe muzica)

Așadar, haideți să simțim în asta din nou, următoarele șase luni și, în primul rând, pentru voi.

(pauză)

Șase luni e un răstimp destul de scurt, ținând cont de toate. Ne duce până la sfârșitul verii, începutul toamnei. Cum se simte asta? Nu caut detalii aici, nu lucruri specifice, ci care este cumva sentimentul general pe care îl percepeți? Știți, este unul din acele lucruri ce țin de înstinct. E în abdomenul vostru, nu în capul vostru.

(pauză)

În regulă, acum, pentru planetă acum. Următoarele șase luni.

(pauză)

În regulă.

(se oprește muzica)

O să vorbesc mai întâi despre planetă, următoarele șase luni. “Tulburată”, dar nu trebuie să fii un Maestru Ascensionat ca să te prinzi de asta. Vreau să spun, asta se petrece cumva tot timpul, dar e pur și simplu mai tulburată decât în mod normal. Și nu spun “rău” și nu spun neapărat revolte sau nimic de genul ăsta, ci pur și simplu foarte tulburată. Știți acel sentiment că sunteți tulburați, când încercați să controlați lucruri chiar și în creierul vostru sau încercați să vă controlați viața și totul este pur și simplu tulburat, chiar neîmpământat. Pur și simplu tulburat, când vreți doar ca totul să se oprească pur și simplu pentru un moment și să se limpezească. Dar pentru planetă, următoarele șase luni urmează să fie în mod special, tulburi.

Pentru voi, în următoarele șase luni, voi reveni la asta în scurt timp și voi vorbi despre ceva. Între timp, există altceva ce se petrece și treaba asta iese cumva în afară, trece dincolo.


Schimbări în Ordinul Arcului

Așadar, s-a discutat mult, am vorbit mult de-a lungul anilor despre Ordinul Arcului. Pentru cei noi dintre voi, care ascultați, este destul de simplu. Tobias vorbește mult despre asta în Călătoria Îngerilor, dar în esență e vorba despre colectivul tuturor celor 144.000 de familii angelice. Este locul de unde ați venit, una din acele 144.000 de familii angelice. Și ele aveau această mică problemă cu înțelegerea energiei, cum funcționa ea în toată creația de  acolo, cu mult înaintea Pământului, cu mult înainte de universul fizic. Așadar, toată energia părea să fi ajuns cumva la o stagnare, de parcă pur și simplu nu se mai expanda, nu se mai mișca. Devenea aproape ca smoala și lipicioasă, și exista o îngrijorare că ar ajunge în cele din urmă să se oprească pur și simplu și, dacă s-ar opri, totul ar colapsa. Ceea ce, fiindcă veni vorba, nu ar fi făcut-o, dar exista o îngrijorare pe atunci, că ar colapsa.

Așa că a fost creat Ordinul Arcului, cunoscut de asemenea de unii dintre voi – unele religii se referă la el – ca arhanghelii, dar ei nu sunt o grămadă de îngeri înaripați ce stau degeaba. Este mai degrabă ceva ca Națiunile Unite ale cosmosului.

Așadar, Ordinul Arcului a fost creat și ei au luat în considerare multe planuri diferite: “Cum vom încerca să rezolvăm acest impas energetic?” Și cineva a venit cu ideea strălucită de a crea universul fizic și planeta Pământ. Ha! Ar fi trebuit să-i tăvălim prin smoală și prin pene. Și ei au venit cu această idee strălucită: “Haideți să creăm un Pământ fizic și vom trimite acolo jos câțiva reprezentanți din fiecare familie angelică,” și ăsta ar deveni portalul prin care să treacă oricine ar veni vreodată pe Pământ, ceea ce numim Ordinul Arcului, poarta pentru a veni pe Pământ. Așa au stat lucrurile încă de când ființele angelice au început să vină pe planetă și apoi, să preia corp fizic.

E vorba în întregime despre înțelegerea relației dintre energie și conștiință. Despre asta e vorba, să spuneți: “Care e motivul important? De ce suntem aici?” Nu ca să suferiți pentru păcatele voastre, nu ca să vă căiți pentru Adam sau Eva sau că ea a mâncat mărul, nimic din [toate] astea. A fost vorba în totalitate despre: “Haideți să descoperim relația dintre energie și conștiință”, deoarece cele două sunt așa de conectate dar, totuși, nu poartă componenta celeilalte. Conștiința voastră și energia voastră sunt conectate, dar nu literalmente. Două componente separate, dar ele lucrează mereu una cu alta.

Așadar, în cele din urmă, de-a lungul unei perioade lungi de timp, multe ființe angelice au venit pe planetă și au preluat viață după viață, multe încarnări, pentru a ajunge la înțelegerea energiei și a conștiinței.

Așa că iată-ne aici în anul 2020, și există suficienți oameni pe planetă care dezvoltă o înțelegere a energiei și a conștiinței, faptul că energia este a lor. Conștiința nu are nicio energie, dar acea energie, care vă permite să experimentați viața, este a voastră. Și există variații ale acesteia în alte grupuri, dar pentru Shaumbra, acesta este cumva un mod simplu de a o explica.

Așadar, există suficienți oameni care înțeleg asta, încât Ordinul Arcului, acest portal, este acum dizolvat, este desființat, nu mai este nevoie de el. Cei noi vor continua să vină pe Pământ, dar vor veni în moduri diferite. Ordinul Arcului, sarcina sa este împlinită și există suficient impuls, există suficientă înțelegere a energiei și a conștiinței, încât munca sa este acum încheiată.

Asta s-a petrecut într-adevăr abia foarte, foarte recent, dar are un impact uriaș asupra voastră a tuturor, deoarece, în principiu spune că munca pe care ați făcut-o se dovedește a fi de succes. Munca pe care o faceți cu propria voastră conștiință are un impact major.


Intrușii

Apoi, există un alt aspect important al acestui lucru. De-a lungul eonilor de timp din istoria planetei au existat aceia dintre voi și alții care au venit pe această planetă, care au preluat corp fizic. Voi v-ați alăturat comunității. Ați devenit parte din omenire. Dar au existat multe alte forțe care au interferat în mod constant cu planeta, amestecându-se constant. Nu am nicio dragoste sau chiar nicio simpatie pentru niciuna din aceste forțe. Ei sunt, ceea ce ați numi, ființe extraterestre. Nu arată neapărat ca oamenii. Nici măcar nu au neapărat un corp fizic, dar au interferat pe o varietate de niveluri diferite pe planetă.

Le-a fost permis să facă asta dintr-o serie de motive și, de fapt, este cumva interesant că îi avem astăzi, aici, pe cei doi oaspeți ai noștri din Polonia, pentru că acesta este unul din locurile în care au interferat cel mai mult, în timpurile moderne. Așadar, vă mulțumesc că sunteți aici (către Wim & Lydia), este foarte potrivit.

Ceea ce se întâmplă în acest moment cu închiderea Ordinului Arcului este că toate aceste forțe externe, care au jucat jocuri pe planetă, cu planeta, cu omenirea, sunt chemate înapoi la familiile lor angelice. Sunt convocați, aproape că li se solicită să vină înapoi.

Așadar, imaginați-vă pentru un moment. Aveți această planetă, ființe angelice vin aici jos, preiau condiția umană, se chinuie mult cu ea, se pierd în ea și apoi, în cele din urmă, emerg. Dar, în același timp, aveți niveluri și straturi de interferențe din, ați putea spune, alte tărâmuri, alte părți ale universului, dar de asemenea alte tărâmuri, tărâmuri nepământene. Ei interferează, aș spune, de dragul propriei lor lăcomii. Nu sunt aici pentru a ajuta planeta. Chiar nu sunt.

Voi face o declarație foarte clară: Nu există forțe din afară care să fie aici pentru a ajuta planeta, altele decât poate propriile voastre familii angelice, dar ele nu interferează. Nu există ființe extraterestre. Nu există comandamente galactice. Nu mă provocați cu Pleiadienii, dar ei toți sunt chemați înapoi acasă.

Există o veche zicală care devine acum realitate, și vechea zicală este: “Când dragonul vine pe Pământ, atunci va suna trompeta pentru întoarcerea acasă.”

În esență, ce înseamnă asta este că – am vorbit de curând în ProGnost 2019 – am spus: “Dragonul…” – dragonul, care este aici pentru a se asigura că toate problemele voastre sunt scoase la iveală și eliberate. Acesta este scopul dragonului. Dragonul înseamnă, literalmente, claritate. Unii îl văd ca pe un monstru care suflă foc, dar este acolo pentru a se asigura că voi și alții, sau chiar planeta, nu trageți după voi multă karmă și multe probleme foarte vechi. Dar zicala spune că: “Atunci când se ivește dragonul” – ceea ce se petrece acum, am vorbit despre asta în ProGnost acum un an și jumătate – “Când dragonul se ivește, semnalul sonor, chemarea va fi lansată pentru a se întoarce acasă toți cei care nu sunt în formă umană, care nu sunt pe planetă.”

Acest lucru este destul de uriaș și eclipsează orice despre coronavirus. Eclipsează realmente orice în acest moment, chiar și legat de tehnologie cumva, cel puțin pentru scurtă vreme și, urmează să se întâmple în decursul următoarelor șase luni.

Imaginați-vă pentru un moment: Când a fost timpul să veniți pe Pământ, când toate familiile angelice s-au adunat în Ordinul Arcului și au spus: “Avem nevoie de niște voluntari ca să vină aici,” și cei care au venit primii au fost realmente, ceea ce ați spune, liderii familiilor angelice – voi – și s-a spus că Gabriel a sunat din trompetă sau din corn sau indiferent din  ce suna el pe atunci, și aceea a fost chemarea de a veni pe Pământ. Ei bine, acum este o altă chemare ce vine de la familiile angelice pentru toți cei care interferează cu Pământul, să se întoarcă.

Asta urmează să provoace o schimbare foarte interesantă pe planetă. Foarte interesantă. A existat multă interferență din alte tărâmuri și, în esență, ceea ce încearcă ei să facă este doar să sugă energie. Ca să o spunem foarte simplu, ei interferează doar de dragul de a suge energie. Nu sunt cu nimic mai avansați decât oamenii. Cele mai multe dintre aceste surse de interferență nu au nicio înțelegere sau experiență cu acest lucrușor minunat pe care îl aveți pe Pământ, numit iubire. Ei cred că iubirea este o sursă de energie și încearcă să se hrănească din ea, dar nu au nicio înțelegere sau experiență cu ea. Nu este o sursă de energie. Este o experiență.

Sunt multe ființe în celelalte tărâmuri cărora le place pur și simplu să interfereze cu planeta, doar de-aia. Și, din nou, așa cum am spus, în toată creația nu există ființe superioare ființelor umane. Uneori, oamenii se uită la ei înșiși ca fiind la capătul de jos al ierarhiei, ființe cumva slabe și rătăcite, și cred că există niște ființe mărețe acolo în altă parte. Nu există. Nu există. Există niște forme de viață relativ inteligente, dar ele nu au inimă. Nu au inimă.

Ei sunt chemați înapoi acasă, acum. Vor merge cu toții? Nu toți, dar cei mai mulți. Sunt chemați de către familiile lor angelice, de originile lor: “Este timpul să vă întoarceți. Gata cu interferența pe planetă, acum.”

Asta are implicații nu doar pentru ceea ce eu aș numi forțele invizibile care au interferat. Știți, pe planetă au existat, le spunem lupte ale Zeilor. Sunt aceste ființe ca niște zei, dar de fapt nu sunt. Ei se autointitulează zei și folosesc planeta pentru propriile lor războaie între ei. Nu sunt ființe fizice, dar folosesc planeta. Ei manipulează planeta. Au făcut-o de eoni de timp. Sunt chemați înapoi.

Așadar, simțiți în asta pentru un moment aici, efectul pe care urmează să-l aibă asta asupra Pământului, în aceste șase luni ce urmează, pe măsură ce aceste forțe, aceste forțe extraterestre – non-umane, ele nu au mai fost niciodată într-un corp uman – sunt chemate înapoi.


Implicații Planetare

Simțiți în asta pentru un moment. Ce efecte are asta asupra planetei?

(pauză)

Ei bine, câteva lucruri. De-a lungul unei perioade de timp oamenii s-au obișnuit cu această interferență din afară și se va simți puțin ciudat să nu o aibă. Este ca și cum ați avea un braț dureros și l-ați avut dureros de ani de zile, vă obișnuiți pur și simplu cu el și, dintr-odată, nu mai este dureros; se simte pur și simplu puțin diferit, puțin ciudat. Așa o să se simtă.

Apoi oamenii, într-un fel, trebuie să-și asume mai multă responsabilitate pentru ceea ce fac, mai multă responsabilitate, deoarece urmează să fie vorba despre ei. Nu pot să dea vina pe alte forțe sau, nu pot atribui acestor forțe încercarea de a face lucruri bune pentru planetă. Acum depinde doar de oameni.

Ei sunt chemați înapoi deoarece este Timpul Mașinilor. Este timpul tehnologiei pe planetă. Ei sunt chemați înapoi pentru a li se spune: “Treaba e încheiată acolo jos. Ordinul Arcului se închide. Nu mai aveți dreptul să interferați. Sau, dacă vreți să o faceți, trebuie să coborâți și să vă întrupați în corpul fizic și să trăiți viață după viață și să aveți karmă și să aveți încarnări și tot restul”, și ei nu au de gând să facă asta.

Așa că ei pleacă și asta va produce niște schimbări de putere. Va face ca unii care au fost conectați cu aceste forțe să își piardă deodată, ceea ce ați numi, baza puterii lor, și va face  ca unii dintre ei să părăsească planeta. Va determina ca unii care au fost aici chiar și ca observatori, să se întoarcă acasă, acum.

Planeta devine planeta omenirii, fără interferență din afară. Acum depinde de oameni să decidă ce vor face în acest timp foarte important al tehnologiei. Și vor folosi oamenii tehnologia pentru îmbunătățirea planetei? Sau vor iniția un virus care va face ca acest coronavirus actual să pară mic prin comparație?

Așadar, voi veți simți asta. Veți simți niște schimbări și transformări la nivel planetar în aceste șase luni ce urmează și, vă voi ruga pe absolut fiecare dintre voi ca atunci să observați cumva ce se petrece la știri, pe măsură ce simțiți cum se retrag unele din aceste forțe. Și ar putea fi un sentiment minunat. Acum e ca și când nu mai aveți acea stafie în casă. Nu mai aveți tot acel sentiment exterior de perturbare și că “există alte forțe acolo care interferează”, deoarece chiar atârnă greu. Și, din nou, Wim, tu știi, fiind din Polonia, și Lydia fiind de acolo, Polonia este un loc minunat, dar a fost câmpul de luptă al zeilor, așa cum am vorbit când am fost acolo (referindu-se la materialul Îngeri & Extratereștri). A fost folosit de aceste forțe exterioare pentru propriile lor bătălii și i-a afectat profund și puternic pe toți oamenii de acolo, multă vreme.

Așadar, avem toate acestea petrecându-se chiar acum pe planetă. O să fie o perioadă de timp realmente interesantă. Dar acum, haideți să vorbim despre voi. Haideți să vorbim despre voi, legat de următoarele șase luni. Vă voi prezenta câteva contradicții, aici.


Implicații Personale

În primul rând, v-am întrebat de nenumărate ori despre angajamentul vostru față de Realizare. Nu este un lucru mărunt, deoarece vine pe primul loc în viața voastră înainte de orice – înainte de familie, înainte de serviciu, înainte de orice. Asta e o treabă dificilă pentru cei mai mulți oameni. Nu sunt obișnuiți să se pună pe ei înșiși pe primul loc și apoi se simt vinovați pentru asta. Dar voi ați fost întrebați de nenumărate ori: “Aveți de gând să vă puneți Realizarea pe primul loc?” Nu puteți intra în iluminare, în Realizare, dacă îi puneți pe alții pe primul loc. Nu va funcționa. Pur și simplu nu funcționează. Și apoi acest sentiment de vinovăție – “Dar familia mea și prietenii mei” – se ivește. De aceea v-am întrebat de nenumărate ori în acești ani: “Cum este angajamentul vostru față de propria voastră Realizare? Este acolo? Sunteți pregătiți?”

Așadar, este vorba despre un angajament uriaș care are loc, dar acum contradicția este că urmează să simțiți cea mai multă îndoială din viața voastră. Cea mai multă îndoială dintotdeauna. Asta e ceea ce se întâmplă chiar înainte de Realizare. Înăuntru, orice îndoieli pe care le purtați, urmează să iasă la iveală. Așadar, vă cer ca în următoarele șase luni, când se ivește acea îndoială, să nu luptați cu ea. Nu încercați s-o justificați mental sau să o înfrângeți. Realizați pur și simplu că este o îndoială veche. Este conștiința de masă ce încearcă să vă tragă înapoi în ea. Este o parte din voi care e atât de obișnuită cu o mie de vieți pe planetă, și care spune: “Sunt într-adevăr, cu adevărat pregătit?”

Așadar, urmează să simțiți multă îndoială. Și de fapt, simțiți în ea. Nu fugiți de ea. Vreau să spun, cufundați-vă în ea. Simțiți-o, pentru că orice, fie că este îndoială sau bucurie, fie că este fericire sau frică, în cele din urmă este adus la înțelepciune. În cele din urmă, vă servește. Nu vă fie frică de ea.


Decizii

Așadar, celălalt lucru care poate părea a fi o contradicție, vă cer, am vorbit mult cu voi despre alegeri în trecut – “Faceți naibii o alegere. Faceți ceva. Faceți o alegere.” Când am început să lucrăm împreună prima dată, am spus: “Alegeți pur și simplu orice, doar [alegeți] ceva,” deoarece am vrut să vă amintiți că puteți face alegeri, vreau să spun, alegeri importante în viața voastră. Nu alegeri mărunte, despre ce șosete să purtați sau ce fel de vin să beți, ci alegeri importante pe care le-ați putea face.

Dar acum urmează să vă cer ca, pentru următoarele șase luni, să nu luați nicio decizie importantă în viața voastră, deloc. Nimic important. Este ceea ce eu numesc “timpul de a aluneca și a pluti”. (Adamus chicotește) Dați-vă pur și simplu voie să alunecați cumva, dați-vă pur și simplu voie să plutiți într-un fel, pentru șase luni. Fără decizii importante. Și unii dintre voi aveți niște decizii foarte importante cu care vă confruntați acum, sau ați crezut că vă confruntați. Nu luați niciuna. Nu vorbesc despre chestiile mărunte, știți, la ce restaurant să mergeți sau nimic de genul ăsta. Chestii majore. Care sunt chestiile majore? Serviciu? Relații? Să rămâneți pe planetă? Să vă mutați? Să mergeți undeva? Și nu spun să nu o faceți; spun pur și simplu să nu luați o decizie în privința asta.

Acum este timpul doar să aveți încredere absolută. Am vorbit mult despre încredere în acea primă carte pe care am alcătuit-o cu Shaumbra, Maeștri în Noua Energie, despre încredere. Revin la ea acum și spun că este realmente timpul să aveți încredere implicită în voi, să vă opriți din a încerca să gestionați, să manipulați totul și doar să aveți încredere. Doar să vă permiteți divinitatea. Doar să permiteți ca acea parte din voi, acea parte sacră, divină din voi, să fie acolo. Fără să luați o grămadă de decizii, ci pur și simplu să permiteți. Veți descoperi că se întâmplă multe lucruri. Nu e ca și cum o să stați acolo plictisiți timp de  șase luni. Multe lucruri se întâmplă în viața voastră.

Decizii importante? Așteptați.

Acum, o întrebare tocmai s-a ivit prin internet. Cineva tocmai a spus: “Ei bine, dar dacă rămân însărcinată?” Ei bine, nu ai luat o decizie să rămâi însărcinată. S-a întâmplat pur și simplu, deci prin urmare ești în siguranță. Nu ai luat o decizie majoră (câteva chicoteli).

Dacă vă gândiți la – nu vă place serviciul vostru – vă gândiți să îl schimbați, nu o faceți. Se poate schimba. V-ați putea duce luni [la serviciu] și să fiți concediați. Cereți un pachet compensatoriu bunicel, dar nu ați luat voi decizia, s-a întâmplat.

Ajungeți acasă săptămâna viitoare sau cea de după și intrați în casa voastră și e golită, fără mobilă, și contul vostru bancar e golit. Partenerul vostru a luat totul în timp ce erați plecați. Ei bine, nu ați luat voi decizia, el/ea a luat-o. Așadar, nu luați voi decizia că o să terminați relația, doar lăsați să se întâmple. În următoarele șase luni, fără decizii majore. Permiteți pur și simplu să se întâmple orice apare în viața voastră.

Așadar, vreau să fac un merabh cu asta. Un merabh, pentru cei dintre voi care sunt noi, este timpul pe care ni-l acordăm pentru a ieși din creier, pentru a intra într-o schimbare de conștiință. Cumva este doar – ascultați muzica și permiteți conștiinței să se schimbe. Nu lucrați la asta în creier. Acesta este un merabh.


Întrebări și Răspunsuri

Dar, înainte de a face merabh-ul, o să primesc câteva întrebări, deoarece știu că dintr-odată – dacă ar fi existat o centrală telefonică pe internet, ar fi aprinsă acum. Nu știu dacă voi de aici din Kona aveți întrebări, dar voi răspunde la câteva. Vreau să fie clar, când spun: “șase luni, fără decizii majore.”

Și prima întrebare ar trebui să fie: “Cele șase luni despre care vorbești au cumva ceva de-a face cu acest întreg lucru despre chemarea înapoi acasă?” Și răspunsul este, evident, da.

Da, următoarea întrebare.

SHAUMBRA 2: Tocmai mă gândeam să cumpăr poate o căsuță, deci e considerată asta o decizie majoră?

ADAMUS: Da (ea chicotește). Da.

SHAUMBRA 2: În regulă.

ADAMUS: Da. Ei bine, cât de mică e casa?

SHAUMBRA 2: Ei, cu un dormitor.

ADAMUS: Un dormitor.

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Ei bine, pentru tine, asta e o decizie majoră? Vreau să spun...

SHAUMBRA 2: Nu chiar.

ADAMUS: Nu chiar.

SHAUMBRA 2: Nu.

ADAMUS: Atunci e în regulă, dar dacă trebuie să contempli realmente cumva: “Este bine? Este rău? Ar trebui să o fac? Nu ar trebui? Am banii? Nu.” Dacă nu este o decizie majoră, dacă este pur și simplu ceva de genul lucrurilor pe care le faci în fiecare zi...

SHAUMBRA 2: Da, doar ceva ce are sens să fac.

ADAMUS: Da, da. În regulă. Da, dar dacă se simte ca o decizie majoră, dacă trebuie să te stresezi efectiv în privința ei și să te gândești la ea, atunci nu o face. Pur și simplu așteaptă.

SHAUMBRA 2: În regulă. Mulțumesc.

ADAMUS: Ce altceva? E o altă decizie majoră la care te gândeai.

SHAUMBRA 2: Ooh. Poate știi tu (Adamus chicotește). Spune-mi (ea chicotește).

ADAMUS: Aș vrea să simți tu în ea. Ce altceva?

SHAUMBRA 2: Relația, poate?

ADAMUS: Da. Da, da.

SHAUMBRA 2: Deci să nu decid. Să continui pur și simplu cu orice chestie...

ADAMUS: Da, da (râsete)

SHAUMBRA 2: … ciudată.

ADAMUS: Vrei să ne povestești despre asta?

SHAUMBRA 2: Sunt în regulă cu asta.

ADAMUS: Ce e cu relația?

SHAUMBRA 2: Oh, pur și simplu durează de ani de zile, dar nu este într-adevăr concretă.

ADAMUS: Așa, așa. Da.

SHAUMBRA 2: Ceea ce – ceea ce descopăr este că, de fapt, îmi convine.

ADAMUS: Câți ani?

SHAUMBRA 2: Șapte.

ADAMUS: Oh. Da, nu lua nicio decizie legat de asta, acum.

SHAUMBRA 2: În regulă.

ADAMUS: Acum nu este un moment bun pentru acest fel de – asta e o decizie importantă.

SHAUMBRA 2: În regulă.

ADAMUS: Da, da.

SHAUMBRA 2: În regulă. Mulțumesc.

ADAMUS: Bine. Da.

LULU: În regulă, așadar în acest moment al vieții mele, sunt într-un fel fără adăpost. 

ADAMUS: Îhm.

LULU: Nu am o locuință

ADAMUS: Așa.

LULU: Așa că mă gândeam să...

ADAMUS: Unde dormi noaptea?

LULU: Hoteluri.

ADAMUS: Hoteluri. Asta ar putea fi drăguț.

LULU: Da, și foarte scump (ea chicotește).

ADAMUS: Da, da! Hoteluri bune?

LULU: Hoteluri bune.

ADAMUS: Oh, bine, bine. Da.

LULU: Și, de fapt, mi-am cumpărat o Tesla, pe care o încarc gratuit și, pur și simplu, călătoresc peste tot fără să cheltuiesc un ban.

ADAMUS: Ai putea cupla o rulotă la Tesla și acum ai avea o casă și o mașină.

LULU: Am o rulotă.

ADAMUS: Da. Vezi? Nu ești o persoană fără adăpost.

LULU: Ei bine, în ea este atelierul.

ADAMUS: Deci care este întrebarea ta? Urma să cumperi o casă?

LULU: Eram în procesul de a obține o casă pentru ca într-un fel, să mă așez.

ADAMUS: Da. Ai văzut-o?

LULU: Da.

ADAMUS: Ai luat o decizie în privința casei?

LULU: Am dat deja un avans în numerar, dar...

ADAMUS: Oh, atunci ești în regulă. Deja ai luat decizia. Da. Este foarte bine. Da. Deci, să nu-ți faci griji.

LULU: Dar compania financiară, ei nu au luat încă o decizie pentru mine. 

ADAMUS: Bun. Ei bine, în astfel de momente spun, apoi doar permiteți lucrurilor să se întâmple. Bun. Dar ai luat deja decizia înainte de asta, așa că asta este o afacere încheiată. Acum pur și simplu dă-i drumul și vezi ce se întâmplă.

LULU: În regulă.

ADAMUS: În regulă?

LULU: În regulă.

ADAMUS: Bine. Este o rulotă mare? (câteva chicoteli)

LULU: Este un Mercedes Wind 5, wind – cum se numește? Da.

ADAMUS: Da. Destul de mare.

LULU: Într-adevăr este una dichisită, frumoasă.

ADAMUS: Da, bine.

LULU: Da.

ADAMUS: În regulă. Încă vreo câteva întrebări.

JEAN: Aș vrea să știu ce se întâmplă pentru oamenii care citesc asta în viitor, care nu sunt aici, astăzi.

ADAMUS: Da, și cum ai răspunde la asta?

JEAN: Să fie în momentul prezent.

ADAMUS: Se aplică atunci când ei citesc asta, când se uită la asta.

JEAN: În regulă. Mulțumesc.

ADAMUS: Se aplică atunci.

JEAN: Mulțumesc.

ADAMUS: Așadar, pentru acest grup care se uită acum sau în viitorul foarte apropiat, se aplică acum. Dacă urmăriți asta mai târziu, se aplică intervalului de timp în care vă uitați la asta. Da, pentru că altfel, da, ar fi...

Nu intimidezi pe nimeni, nu-i așa? (câteva chicoteli)

JESSICA: Mă simt cu adevărat neliniștită, dar...

ADAMUS: Este în regulă.

JESSICA: … trebuie să mă ridic?

ADAMUS: Sunt întotdeauna drăguț. Nu, nu. Poți rămâne așezată, te rog.

JESSICA: Mă căsătoresc în August, și simt că asta e o decizie importantă.

ADAMUS: E o decizie importantă, da.

JESSICA: O decizie uriașă. Vreau să spun, simt că nu m-aș răzgândi vreodată.

ADAMUS: Cunoști persoana? Adică, ai întâlnit-o deja? (râsete)

JESSICA: Suntem împreună de zece ani.

ADAMUS: Oh, zece ani.

JESSICA: Da.

ADAMUS: Nu este o decizie mare. Și deja ai luat decizia de a te căsători.

JESSICA: Deci asta e...

ADAMUS: În regulă, bine.

JESSICA: În regulă.

ADAMUS: Da. Nu, ești bine.

JESSICA: În regulă! (ea chicotește).

ADAMUS: Ești bine. Da. Uaa! Uaa! Da.

JESSICA: Îmi bate inima așa de repede!

ADAMUS: Nu, dacă deja v-ați angajat la ceva – să vă căsătoriți sau să rămâneți însărcinată sau să cumpărați o casă sau să începeți o afacere – dacă ați luat o decizie, atunci mergeți mai departe cu asta. Eu vorbesc despre orice nouă decizie importantă, chiar acum.

JESSICA: În regulă.

ADAMUS: Bine. Oh, și pot simți pur și simplu, în timp ce vorbim aici, că media socială a Shaumbrei se aprinde chiar acum, cu toată această discuție. Da. Bine.

MICHELE: De ce?

ADAMUS: De ce? De ce? Oh, credeam că este doar o întrebare filozofică. 

MICHELE: (chicotește) Nu!

ADAMUS: De ce? Așa. De ce? Vom face un merabh și voi explica mai mult, dar de ce crezi?

MICHELE: Ei bine, cu toate aceste schimbări și lucruri care se întâmplă și noi ne schimbăm, și lucrurile, deciziile pe care le-am putea lua astăzi ar fi diferite peste șase luni datorită a cine urmează să fim peste șase luni.

ADAMUS: Perfect. Da.

MICHELE: În regulă.

ADAMUS: Da. Chiar acum, nu este un moment bun pentru a lua decizii, deoarece se petrec schimbări în voi la atât de multe niveluri diferite, și dacă luați o decizie astăzi, într-adevăr nu va fi chiar atât de potrivită peste șase luni.

De asemenea, vreau să vă obișnuiți să permiteți acum și să aveți încredere în voi. Nu în forțe exterioare, ci să permiteți și să aveți încredere că pur și simplu funcționează pentru voi. De asemenea, urmează să ne îndreptăm înspre a trebui să luăm cu mult mai puține decizii. Pur și simplu este acolo pentru voi, și acesta este Merlinul. Acesta este Maestrul din interior. Este acolo înainte să aveți nevoie. Nu trebuie să vă luptați în vechiul proces uman de a lua decizii, nu foarte des, oricum. Vă puteți ocupa toată ziua hotărând ce urmează să mâncați sau să beți sau unde urmează să vă plimbați, dar lucrurile mari încep să aibă grijă de ele însele. Este un mod uimitor de a trăi. Și în plus, este ciudat că se întâmplă în tot acest timp în care se face apelul de întoarcere acasă. Nu voi să vă întoarceți acasă, ci aceia care au fost aici ca intruși pe planetă sunt somați să se întoarcă. Dap. Bine.

KATARINA: Deja mi-ai cam răspuns la întrebare, deoarece întrebarea mea este la momentul în care se schimbă atât de multe în viața mea, și am sentimentul că trebuie să iau o mulțime de decizii.

ADAMUS: Nu e asta o povară? “Ce ar trebui să fac?” Îți poți imagina? Pur și simplu nu trebuie s-o faci. Pur și simplu se rezolvă, într-un fel.

KATARINA: Da, și [când] ai spus asta, inima mea pur și simplu a făcut așa (s-a deschis), deoarece am sentimentul că nu pot nici măcar să iau acele decizii și că acele lucruri pur și simplu se întâmplă. Așadar, ceea ce încerc să fac este, ca să zic așa, să-mi urmez inima și să mă las dusă de val și să văd unde mă duce. 

ADAMUS: Da.

KATARINA: Dar la un moment dat cineva are nevoie – cumva în realitatea vieții umane – are nevoie să ia decizii.

ADAMUS: Corect.

KATARINA: Așa că este vorba despre a permite și lucrurile se întâmplă și singurul fel de teamă este gen: “Dacă nu” – am auzit asta – “dacă nu iei o decizie, o voi lua eu pentru tine.” 

ADAMUS: Da, și asta e potrivit pentru cei mai mulți oameni, dar nu acolo unde ne îndreptăm chiar acum.

Pentru cei mai mulți oameni, este important ca ei să ia deciziile, să treacă prin experiență, să-și asume responsabilitatea. Dar acum, realmente am schimbat angrenajele și veți ajunge să realizați că pur și simplu nu aveți multe decizii de luat. Lucrurile pur și simplu se întâmplă și sunteți voi, este divinitatea voastră, Maestrul, Merlinul, oricum vreți să-l numiți, și pur și simplu se întâmplă. Casa este acolo, locul de muncă este acolo, relația este acolo. Când vă ocupați cu luarea deciziei umane, devine mentală uneori – nu, devine mentală de cele mai multe ori – și ceea ce se întâmplă este că voi credeți că luați decizii bazate pe fapte, dar luați decizii bazate pe limitări.

Pe măsură ce vă opriți din a încerca să luați decizii importante în viața voastră, asta vă deschide și eliberează limitările și, dintr-odată realizați că lucrurile se întâmplă și sunt foarte potrivite și nu sunt de speriat și sunt perfecte pentru voi. Și realizați că nu mai aveți nevoie să luați toate acele mici decizii și nici măcar decizii de nivel mediu. Pur și simplu se întâmplă, dar vă umple inima. Și într-un fel, puteți spune: “Deja am luat decizia. Am luat o decizie să fiu tot ceea ce Sunt,” și acum se întâmplă. KATARINA: Da, asta are mult sens.

ADAMUS: Deci te eliberezi de – ai început prin a spune, oh, că pur și simplu aveai de luat toate acele decizii – pfiu!

KATARINA: Da, s-au întâmplat multe lucruri. Într-un fel, nici măcar nu am decis. Pur și simplu s-au întâmplat, și într-un fel chiar mai bine decât mi-aș fi putut imagina vreodată.

ADAMUS: Da.

KATARINA: Așadar, este o perioadă cam ciudată pentru moment, dar mare...

ADAMUS: Mai bună decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Asta este cheia. Asta este cheia.

KATARINA: Da! (ea chicotește) Da.

ADAMUS: Și de multe ori când un om se implică în luarea deciziilor în viața sa, se bazează cu adevărat pe limitări. Doar simțiți în multe din deciziile pe care le-ați luat în viața voastră. Nu s-au bazat pe potențiale uriașe, cumva dincolo de nebunie. S-au bazat pe limitări. S-au bazat pe – și spun tot timpul, fiecare decizie umană, fiecare alegere – se bazează pe emoție, nu pe intelect, nu pe fapte. Este justificată cu fapte, dar fiecare decizie, chiar și ceea ce urmează să mâncați în această după-amiază, este o decizie emoțională. Și apoi o justificați prin a spune: “Dar este mai sănătos pentru mine” sau orice. Dar fiecare decizie, fiecare decizie se bazează pe emoție.

Cert este că trecem dincolo de toată această nevoie de a lua toate acele decizii de viață, cu adevărat limitate. Important despre asta este că acesta e timpul în care într-adevăr mergeți cu Maestrul, într-adevăr mergeți cu Merlinul care este deja acolo, înăuntrul vostru. Bine.

Încă două întrebări și apoi vom face un merabh. Da. Tot drumul până în spate.     

HORAȚIU: Mulțumesc. Aveam de gând să cumpăr o casă anul acesta, fie că va fi un apartament, sau o casă, sau chiar să construiesc și, pur și simplu, se pare că nu pot încheia ciclul închirierii. Închiriez, din nou.

ADAMUS: Așa.

HORAȚIU: Prin urmare...

ADAMUS: Dar deja ai luat decizia.

HORAȚIU: Am luat-o, da.

ADAMUS: În regulă. Acum, nici măcar nu trebuie să-ți faci griji despre asta, lucrurile pur și simplu se întâmplă. Decizia este luată deja, așa că nu încerci să iei o decizie. Nu stai aici chiar acum și spui: “S-o fac sau să n-o fac?” Ai deja angajamentul. Energia este deja în mișcare. Colectează deja lucrurile de care vei avea nevoie pentru a aduce asta în manifestare pentru tine.

Puteți juca jocul și vă puteți preface că luați o decizie dacă să fie un apartament, o casă, de valoarea asta sau de valoarea aia. Puteți juca acel joc, dar eu i-aș da drumul chiar acum și aș privi cum vine energia și vă servește, mai degrabă decât toate acele decizii și preocupări și tot restul. Și va fi înspăimântător uneori, pentru că faceți: “Oh, ar trebui să mă gândesc la asta. Ar trebui să iau decizii. Ar trebui să fiu concentrat pe asta.” Nu. Nu. 

HORATIU: Ei bine, nu este chiar îndoială. Este mai mult iritare și mânie. Pur și simplu sunt sătul de asta!

ADAMUS: Da.

HORATIU: Pur și simplu vreau să se miște lucrurile.

ADAMUS: Corect. Dar deja ai luat decizia.

HORATIU: Da.

ADAMUS: Așadar, ești bine. Spun doar ca din acest moment să nu luați nicio decizie importantă pentru șase luni. Tu ai decis deja ce vrei, deci este în lucru.

HORATIU: În regulă.

ADAMUS: Vine în calea ta.

HORATIU: Mulțumesc.

ADAMUS: Vorbesc serios. Și nu neapărat la ce te aștepți astăzi.

HORATIU: Bine. Știu că mă limitez și sunt fericit să aud asta. Așa că e bine. Mulțumesc.

ADAMUS: Bine. Încă o întrebare. Știu că mai este o întrebare undeva aici. Poate nu.

SHAUMBRA 7 (bărbat): Nu am o întrebare. Eu doar – ajung la Realizare, adică după șase luni cred că ajung la Realizare (el chicotește).

ADAMUS: Da. În regulă. Sau poate înainte de șase luni.

SHAUMBRA 7: Oh. Hm?

ADAMUS: Poate vei ajunge la Realizare înainte de șase luni.

SHAUMBRA 7: Acum, înainte de șase luni?

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 7: Oh. Șase luni, înainte de șase luni, eu doar voi dobândi Realizarea (el chicotește).

ADAMUS: Da. Bine. Aste e bine. Da, dar deja ai luat o decizie pentru asta, așa că nu trebuie nici măcar să-ți faci griji. Da.

SHAUMBRA 7: Mulțumesc.

ADAMUS: Mulțumesc. În regulă, acum haideți să punem muzică.


Merabh

În regulă. Este timpul pentru un merabh, timpul pentru a permite pur și simplu o schimbare de conștiință.

(începe muzica)

Voi vorbi puțin. Asta fac în timpul unui merabh, dar nu atât de mult. Este timpul să respirăm profund și – uau! – simțiți în tot ce se petrece. 

Aveți acest coronavirus. Este o mare distragere. Perturbă o mulțime de lucruri, dar într-adevăr, este o mare distragere de la celelalte lucruri care se petrec pe planetă. Vreau să spun, este real. Este despre sistemul economic. Determină ca toată lumea [să fie] îngrijorată și iritabilă.

Apoi aveți celălalt lucru care se întâmplă, de care cei mai mulți oameni nu-și vor da seama niciodată. În același timp, chiar acum, Ordinul Arcului care se închide. Nu mai este necesar. Există suficienți oameni pe planetă care încep cu adevărat să-și înțeleagă relația suverană cu energia, cu propria lor energie.

Ordinul Arcului nu mai este necesar. Cei noi vor veni pe această planetă, dar există multe Pământuri noi acum. Ei vor merge și acolo.

Și pe măsură ce Ordinul Arcului își termină treaba, îi cheamă pe toți intrușii să se întoarcă.

Familiile angelice îi cheamă înapoi pe toți ai lor: “E timpul să veniți acasă, acum.”

Nu îi va afecta doar pe cei care au zăbovit prin tărâmurile invizibile ale planetei. Îi va afecta pe oamenii cu care au lucrat. Și nici nu sunt cu toții ticăloși. Nu toți încearcă să facă ravagii pe planetă. Unii dintre ei sunt aici ca să învețe lucruri pentru familiile lor angelice.

Sunt chemați înapoi și voi face o – (Adamus chicotește) Cauldre nu vrea ca eu să spun asta, dar voi face o declarație nebunească aici. Îi pun pe Pleiadieni în aceeași categorie cu intrușii. Nu am nimic bun de spus despre Pleiadieni, și despre cei care spun: “Ei bine, haideți să avem cu toții pace, iubire și bucurie.” Nu. Nu îmi plac. Ei mint. Ei înșeală. Ei intervin pe această planetă de prea mult timp. S-au înțeles cu oameni, de altfel foarte buni, să facă channeling cu ei. Sunt manipulatori. Sunt hoți de energie, și vor fi mulți dintre acești presupuși channel-eri cu Pleiadieni, care pur și simplu se opresc din a face channeling, pur și simplu, dintr-odată simt că nu există nimic acolo. Și vor fi unii din ei care continuă. Va fi o întreagă născocire, deoarece Pleiadienii sunt chemați înapoi. Și le puteți spune că am spus asta.

Da, sunt exilat din Sedona. Sunt, și sunt mândru de asta. Realizați că sunt singurul Maestru Ascensionat căruia nu i se permite să revină în Sedona? (Adamus chicotește) Pentru un motiv bun.

Așadar, toate acestea se întâmplă. Sunt chemați înapoi acasă, astfel încât acum planeta  poate merge înainte singură, în felul său, cu oamenii săi. Poate ajunge la această nouă specie de oameni, fără interferență. Se poate ajunge la o cu totul nouă înțelegere a energiei și conștiinței, fără acest nor de interferență extraterestră.

Aceste următoare șase luni vor fi foarte interesante. Și, din nou, nu urmăriți doar titlurile, ci, ce se află sub titluri, ce se află între ele, ce se află în celelalte pagini ale știrii, dacă mai aveți ziare. Mai există astea? 

Însă, pur și simplu simțiți în ceea ce se întâmplă pe planetă, în aceste șase luni care urmează și, mai important, [în ce se întâmplă] pentru voi, personal. 

Fără decizii mari. Există un motiv pentru asta. Ieșiți acum, dintr-un timp în care a trebuit să luați toate acele decizii de unii singuri, fie că e vorba de relații sau o casă sau un loc de muncă sau copii sau o direcție în viața voastră și, nu mai e nevoie să faceți asta, acum. Veți descoperi că ceea ce e într-adevăr în inima voastră, ce e cu adevărat în inima voastră – nu deciziile care sunt în minte ci, ce există cu adevărat în inima voastră – începe să se manifeste în viața voastră.

În trecut, când ați intrat în capul vostru, de fapt, ați încurcat multe din deciziile sau oportunitățile din viața voastră.

Acum este un timp în care să aveți încredere cu adevărat.

Încercați să gândiți că trebuie să luați decizii cu privire la orice. Ei bine, ăsta este un fel de a nu fi în încredere. Acum este timpul să aveți încredere că voi – Merlinul, Maestrul, voi – faceți ca toate aceste lucruri să se întâmple.

Nu este o forță exterioară. De fapt, pe măsură ce aceste lucruri se întâmplă în viața voastră acum, pe măsură ce dorințele reale ale inimii voastre încep să aibă loc, veți realiza că realmente sunteți voi. Este tocmai acea parte din voi pe care ați închis-o pentru foarte mult timp. 

Și după perioada de șase luni în care nu luați decizii mari, cred că veți începe să realizați că nu vor mai fi foarte multe decizii mari pe care să mai fie nevoie să le luați.

Sunteți într-o curgere cu totul diferită. Sunteți într-o stare de grație, și pur și simplu lucrurile se întâmplă.

Ce se întâmplă este că energia vă răspunde – energia voastră răspunde inimii voastre. Nu mintea care încearcă să înțeleagă totul într-o stare de limitare, ci voi realizați dintr-odată că așa lucrează energia. Simte în inimă. Simte în dorințele reale, și apoi, pur și simplu se întâmplă.

Energia vă servește. Vă aduce oamenii potriviți la momentul potrivit, oportunitatea potrivită. Nu trebuie să lucrați la asta, să vă stresați cu asta.

Așadar, pentru următoarele șase luni, fără decizii importante. Pur și simplu aveți încredere și permiteți, și priviți cum se schimbă lucrurile.

Totul este un fel de moment interesant, de convergență. Cu intrușii extratereștri care sunt chemați acum, înapoi acasă, cu toate aceste lucruri care au loc pe planetă, cu coronavirusul, cu toate aceste schimbări în tehnologie, priviți cum într-un fel, totul converge.

Respirați profund și priviți unde vă aflați chiar acum, ridicându-vă deasupra zgomotului și confuziei și haosului.

Respirați foarte profund.

Așadar, cu asta, nu trebuie să vă faceți griji despre marile decizii și doar priviți apoi cum lucrează energia, într-un mod diferit, pentru a vă servi.

(muzica se oprește)

Cu asta, sunt încântat, ca întotdeauna, să fiu cu voi. Voi reveni în Kona oricând, să fiu aici pentru Shoud sau pentru orice altă ocazie.

Haideți să respirăm foarte profund în timp ce încheiem această sesiune, și amintiți-vă că totul este în regulă, în întreaga creație. Vă mulțumesc (publicul aplaudă).


Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Cristina Dobrescu, Ana-Maria Labo, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea