МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия “Страст 2020“

ШОУД 4 – АДАМУС СЕН - ЖЕРМЕН

Ченалинг чрез Джефри Хопи

Представено пред Аления Кръг на 14 декември 2019 година

https://www.crimsoncircle.com/

 

Превод: Росица Стоянова

 

 

Аз Съм това Което Съм, Адамус Сен Жермен.

Ах! Колко е приятно да съм тук в Комуникационния Център на Аления Кръг, заедно с всички вас, с всички, които ни гледат днес.

Нека вдишаме дълбоко в началото на този ден, в началото на това, което носи той.

Плановете за днес: Малко ще поговоря – както винаги, нещо като встъпително слово – после ще имаме кратък мераб, след който ще има много особена част, а после – дълъг мераб. Ако не заспите до тогава (Адамус се смее), нищо няма да се получи.

 

Днешните гости

И така, скъпа Шамбра, днес имаме гости, не само всички вие, седящите в залата, но и гости от другата страна. При нас тук е ДокСи, която наскоро си тръгна. Тя проявява много активно интерес към Шамбра. Може да забележите че тя идва при вас по време на сън, от време на време се появява в живота ви. Знаете ли, в последния си живот на тази планета тя беше относително незабележима. Сега тя повече прилича на изискващ учител както забеляза Калдре. Тя идва при вас - това може да бъде малко грубо, малко праволинейно - не за да ви притеснява, но за да се върнете на пътя.

В последния си живот тя изучаваше психология. Добре разбираше ума, това как работи човешкият ум и когато попадна на другата страна тя се освободи не само от физическото си тяло, което и донесе много болка, но и от своя ум, вече нямаше нужда да разсъждава и тя разбра как ума обработва всичко. Всичко изкривява. Тоест той може да вземе нещо, много дребно незначително нещо, от което бързо можете да се освободите и пуснете и до смърт продължава да го обработва, докато не го раздуе в нещо много по голямо, отколкото е то всъщност.

Така че тя ще работи с вас по това. Когато разберете, че попадате в тривиалност, когато се облечете в дребните проблеми, които наистина са незначителни, когато умът превръща нещо в натрапчива емоция, тя ще бъде там за да каже, "Пусни го. Остави. Сега не му е времето. Всички тези дреболии, пусни ги, тъй като се случва нещо много по - важно."

ФМ, този когото познавахте като Джон Кудерка, също е тук. В последно време той много, много активно работи над своите връзки, връзки, които наистина ви съединяват с божественото, така че тези връзки да се запазят. Да останат.

Връзки има у всички вас. От време на време ги усещате и докато се приближавате към финалния стадий на своята Реализация, тези връзки ще остават много по - дълго. Но понякога е трудно да ги удържите и вие знаете какво е. У вас възниква това удивително усещане, а на следващия ден изпадате в депресия. На следващия ден ви всмуква масовото съзнание. ФМ още не е завършил своите изследвания. Скоро ще обявим неговите резултати, но изследванията се отнасят за задържането на връзката между човека, Майстора и божественото така, че тя да не се появява и изчезва, а вие наистина да я заземите.

Многото изследвания, които той провежда се основават на това, което е научил във времената на Лемурия, когато вие се оказахте за първи път в човешка биология, след като се родихте за първи път в нея оказахте се затворени в нея. Но също така тогава имаше трудности с поддържането на съзнанието в биология. Това се получаваше за известно време, а после ви изхвърляше; отново се получаваше за известно време, можеше да минат - кой знае - месеци или години в човешкото тяло и внезапно отново ви изхвърляше. Затова беше извършена много работа за да се задържите, заземите в това тяло. ФМ използва подобни понятия, динамики между съзнанието и енергията за да може сега да разбере как да се заземите и останете в Реализация без скоковете насам - натам.

Множество сили са насочени към това да ви изхвърлят от тази осъзнатост, от Реализацията. Масовото съзнание - е огромна сила. Много сили ви дърпат обратно. Вашето минало, другите хора разбира се, те са нещо като компресията на живота в тази реалност; живеенето в тяло ви дърпа обратно. Затова той работи над това как да съхрани тази връзка.

Сред днешните гости тук присъстват около хиляда Възнесени Майстори. Те се събраха. Те не заемат много място (лек смях). Те няма да изядат много. Казват ми че биха искали, но няма да изядат много, няма да заемат много място, така че днес дойдоха около хиляда, защото сега - е особен момент. И вие ще попитате, "А къде са останалите?". Количеството на Възнесените Майстори се приближава до девет хиляди и девет стотин, 9900 вече много близо. "С какво са заети останалите?". Гледат тъпо през интернет (смях) в Клуба на Възнесените Майстори, както и много Шамбра, дори тези, които живеят тук в Колорадо, "Защо да пътувам - някъде около 15 минути - за да присъствам на Шоуда с Адамус. Просто ще си остана тук и ще погледам през интернет." Вие питате, "Нима за Възнесените Майстори е трудно да се окажат някъде? Нима не могат просто да бъдат тук?". Защото това е всичко необходимо. Няма нужда да преместваш тялото си. Няма нужда да се движиш през времето и пространството. Но те се опитват да разберат какво е - да бъдеш човек, съвременен човек.

Затова много от тях казаха, "Не, ние ще останем тук в Клуба на Възнесените Майстори и ще се преструваме, че сме хора. Ще гледаме на големия екран и ще видим какво е. Ще видим какво им е на всички от вас, които днес гледат през своите екрани", така че нека помахаме на Възнесените Майстори в Клуба на Възнесените Майстори (още смях, публиката маха към камерата). Да, сега ще помахаме тук. Сякаш сте пред камерата. Ето така, за да видят всички. И всички те, сега разбира се се разстроиха, тъй като знаят, че биха могли да бъдат тук. Но те наистина много се интересуват от това, което правят хората.

Около хиляда от тях обучават чрез хората на тази планета. Те имат свои групи и говорят много за тях, "Как върви в твоята група? Как ти се струва моята група?". Те имат групи с които работят, някои чрез ченалинг, някои просто така да се каже чрез енергийно ръководство. И това е интересно, защото си мислите, че Възнесените Майстори не биха се съревновавали. Разбира се, че биха! Ние сме били хора. Знаем какво е. Подиграваме се един на друг. Съществува такова леко съперничество и разбира се вие знаете какво става, когато някой е номер едно - е, да кажем най - добрия футболен отбор, най - добрия плувец, най - добрият каквото и да било - всички се състезават с това същество и в дадения случай ...

ЛИНДА: А кой е номер едно? (смях)

АДАМУС: В дадения случай аз съм като голяма мишена ...

ЛИНДА: О.

АДАМУС: ... сред Възнесените Майстори. Ние го прави весело. Сякаш се завръщаме към своята човешка личност - надсмиваме се, шегуваме се, закачаме се, съперничим - но, да, сега се стигна до това, че всички те се обединяват един с друг (още смях), почти хиляда Възнесени Майстори се опитват да ме изместят.

ЛИНДА: Еха!

АДАМУС: Но те не разбират - въпреки че може би улавят нещо гледайки сега през божествения интернет - те не разбират, че това не съм аз, скъпи Възнесени Майстори. Не се състезавате с мен. А с Шамбра.

ЛИНДА: О (лек смях и аплодисменти).

АДАМУС: Работата не е в мен, а във вашите групи. Не искам да говоря лошо за вашите методи на обучение или за групите от хора. Разбира се всички те - са просто прекрасни. Ако искате да се състезавате - не нападайте треньора. Не преследвайте треньора. Отидете при играчите на терена.

Знаете ли, аз имам най - добрите играчи. Събрах си целия отбор. Имам най - добрите играчи. Тоест ... (подсвиркване и аплодисменти).

ЛИНДА: Това е нагласено.

АДАМУС: Това е нагласено (Линда се смее). Ще отида още по - далеч и ще кажа, че в първите дни след като взех мястото на Тобиас, трябваше да разгледам нашия отбор, знаете, кой играе в него, с кого разполагам и знаех, че някои няма да се справят. Знаех, че когато започнем да говорим за това какво е енергия, за най – важното, което сега се случва на планетата - какво е енергията и какво е съзнанието - те вече няма да бъдат с нас. Те не биха се справили.

И знаете ли какво направих? Отпратих ги в други отбори (Адамус се смее). Наистина, "Вървете някъде другаде", тъй като ако се замислим, това е малка група, но от най - добрите играчи, най -преданите, най - привързаните и работата не е в победата. Работата не е победата. Работата е в позволението на вашата Реализация.

Днес имаме малко по - особен Шоуд, защото всички те са тук, но просто усетете за миг. Ето, намираме се в края на годината. Края на годината винаги е приятен за хората защото си мислят, "О, преживях това!". Много хора много, много усърдно се трудят, после идва това време от годината и всичко някак се забавя, правят нещо за себе си, успокояват се. "Преминах през изпитания и несгоди, през март и април." Март и април от всяка година - са най - трудните. Има натиск, особено ако сте в корпоративния свят. Има натиск и вие се потапяте в годината все по - дълбоко и по - дълбоко - достигате ли целите си, всичко ли правите правилно? Много силен натиск над вас.

И така, ние се намираме в края на годината. Това е особен момент. Просто вдишайте дълбоко и усетете. Всичко сега се успокоява.

Намираме се в края на века - тоест не века, а десетилетието. Ах! На мен ми се струва като век. Намираме се в края на десетилетието и това е още един важен момент. Това винаги е важна забележка, "Преживях десет години." Преживях десет години с вас (лек смях), така че за мен това е важно (кратки аплодисменти). Да, да. И разбира се, вие знаете какво казвам сега в Клуба на Възнесените Майстори - че имам безсрочен контакт (Адамус използва игра на думи -tenuer -" да сключиш безсрочен контракт" и измислената "ten yeared" - десетилетен").

ЛИНДА: Ха, ха, ха, ха! Ха, ха!

АДАМУС: Къде е барабанененето? (още смях) Звуковият ефект. Добре. Продължаваме. Да.

Казах на някои сбирки, че ако ще се връщам на планетата - което не смятам да правя - ако ще се връщам в биология с какво бих се занимавал? Каква работа би била моята любима? Бих станал водещ на телевизионно шоу (лек смях). Тоест днес съм облечен като водещ (Адамус се смее). Да. И отгатнете кой би участвал (някой казва, "Ние"). Да, вие! (Адамус се смее) Да. Весела игра с различни награди, капани, допълнителни рундове, кой има най - доброто макио и кой може да се освободи от него. Да, би било забавно.

В навечерието на Реализацията

Но както и да е, ние сме тук, аз съм безсрочно нает в края на десетилетието. Тук сме в самия край на дълго, много дълго пътешествие, не само десет години, но и вашето пътешествие на планетата. Навлизаме в 2020 година. За мен не са много важни тези дати, за които някои постоянно говорят. Може би помните някои от тях. Хармоничния "Хоас" (Адамус се смее) и тям подобни, но 2020 година е много особена, много особено. Нумерологично е особена, защото тя е най - балансирана. Това 2-0, 2-0, е най - балансираната година от всички, които ще имате във вашия живот, нумерологично е най - балансирана. 2-0, 2-0. Това е числото 4, което също, безусловно - е числото на баланса. Не искам да казвам, че сте решили да преминете към своята Реализация през 2020 година, защото това е 2020 година. Начинът по който нещата работят е, че един вид 2020 година се превърна в тази, която избрахте да го направите, точно в този момент.  

Навлизайки в 2020 година, аз зная датите на вашата Реализация, точно кога ще получите своята Реализация. Тоест вие вече сте осъзнати, но още не го осъзнавате. Но когато го осъзнаете и имате един от тези моменти (удря се по главата). Ще имате стотици, може би някъде около 1200, до 1200 Шамбра, които ще осъзнаят своята Реализация през 2020 година (някой от Шабра казва, "Еха!", аплодисменти). Да.

Когато започвах да работя с вас, бих бил щастлив и на пет (лек смях) и сега вие сте много повече благодарение на вашето истинско желание, вашето знание за това, което ви насочи към това място. 2020 година ще стане особена във много смисли.

Вече чух някой да казва, "Аз един от тях ли съм?". Това не е важно. Няма значение да или не, тъй като в крайна сметка Реализацията е естествена. Ще стигнете до нея. Няма да губя време в разговори за това, защото зная че е така. Използвам вашата Реализация в помощ за разговора за оставането ви на планетата. Как позволявате на енергиите да ви служат? Сега това е най -важното. Как да останете? Ето над какво работят ДокСи и ФМ и много, много други, подкрепяйки ви, да останете на планета. Как да понесете някои трудности случващи се на планетата? Това ще бъде важен въпрос. Когато светът става все по - безумен, технологиите стават все по -напреднали, как ще понесете всичко това?

Сега сме в навечерието на Реализацията и аз искам днес да усетите, всички вие, без значение дали гледате онлайн заедно с Възнесените Майстори или сте тук. Но следващите няколко седмици, всичко сякаш затихва заради празниците, но още и защото това е естествен цикъл. Използвайте това време за да можете наистина да усетите как се оказахте тук и какво предстои. Това, което предстои, ще бъде съвсем, съвсем различно. То ще отстрани по много от всичко, включително страха. Страхът. То ще отстрани безпокойството и съмнения.

Ето, приближихме се към това ... знаете ли, това ми напомня за книгата, която още не е написана и аз разбирам, че днес книгите не са особено популярни. Аз съм книжен Възнесен Майстор. Обичам книгите. Харесва ми вътрешното усещане за хартия и аромата на мастилото, обичам да отмятам страниците, за да се връщам после към тях. Разбирам, че сега всичко се случва на видео. Правите видео, защото то се прави бързо, но аз все пак бих искал някой ден тази книга да бъде написана, Калдре (лек смях).

И така, във "Времето на машините" 2020 година беше най - важната година. Това беше моя последен живот, моите последни месеци на планетата и изведнъж се видях без да имам намерение да го правя, видях своята проекция в бъдещето, което всъщност е точно тук. Но аз се озовах в бъдещето и изведнъж това изглеждаше много странно, много странно. Изведнъж се намирам тук, говоря с вас, но чрез това - странно - чрез друга личност която, не съм аз. Но при това когато чух гласа, сега гласът на Калдре ми е познат, аз си помислих, "Аз говоря. Това е моята енергия. Какво става тук? Защо изведнъж бях привлечен на това място в бъдещето?". Осъзнах, че това беше 2020 година.

Когато чух своя ченалинг чрез Калдре - представете си колко странно беше това - когато чух своя ченалинг чрез Калдре, аз изведнъж разбрах какво става. Много от това семейство, от тази група - от вас - тази година навлизат в своята Реализация. Това също така отваря пътя за много, много други Шамбра, които най - накрая ще разберат, че това не е толкова сложно, които в края на краищата ще чуят от другите, които са получили реализацията си, ще чуят от тях, а после другите Шамбра от целия свят един след друг, много, много, ще го позволят. Това ще се пренесе към цялата общност. Ето какво носи тази година.

Длъжен съм да ви предупредя и да кажа, че Реализацията не е това, което сте свикнали да смятате и ми се струва, че сега се учите на това. Това е нещо съвсем различно. Не искам да се опитвам да му давам определение, защото искам сами да го определите, било то чрез видео, в книга или да го кажете тихо на някого, но искам да бъде с вашите думи, какво е всъщност. Но ето, ние се намираме в навечерието, в голяма пресечна точка, във време на голяма промяна и не е задължително да говоря за планетата. Говоря за вас.

Нека вдишаме дълбоко. Получи ни се. Тоест ние наистина направихме всичко (някой казва, "Ура", Адамус се смее). Да. Самотно "Ура" (леки аплодисменти). Това не е винаги беше лесно, това никога не е било красиво (Адамус се смее), но ни се получи. Добрахме се до тази точка.

Без правила

Онзи ден говорих в Клуба на Възнесените Майстори за това какво се случва и къде се намираме и всъщност не се опитвах да се фукам, но просто не можах да се сдържа да не кажа, "Ето я. Това е нашата година." И някои други се намесиха и казаха, "Знаеш ли, ние също скоро ще бъдем там." Но знаете ли, ние вече сме там. Това е, те са тук и не са шепа, има много такива. И те не са пронизани от макио. Те стигнаха, вие стигнахте до своята вътрешна истина. И вече нямате нужда от някаква голяма организация или лидери, които да ви казват какво да правите. В Аления Кръг няма почти никакви правила и това е крайно необичайно.

Когато разговарям с другите Възнесени Майстори, те обясняват своите правила, разказват за своята йерархия, нива, които трябва да се преминат, диети, които трябва да се спазват, дрехи, които трябва да се носят и аз отговарям, "Ние не правим нищо подобно. Ние не правим нищо подобно." Ние приветстваме лошите навици (смях) - пиене, пушене и тям подобни. Не, наистина трябва да бъде истинско, защото иначе създаваме правило, да допуснем, че не трябва да ядете тиква и това също е смешно, както и някои от съществуващите правила. Не трябва да ядете тиква, защото много отдавна когато Земята още се формирала извънземните злоупотребили с тиквите (лек смях) и сега се случва някаква тиквена реакция.

И изведнъж преставате да ядете тиква и всичко, което съдържа тиква – баници ... къде още слагат тиква? Не зная (някой казва, "пикантно тиквено лате"). Пикантно тиквено лате. Без него. Сега вие се гордеете със себе си. Наистина сте преодолели някакви трудности избягвайки изкушението на тази оранжева тиква. Преодолели сте всичко това. Никаква тиквена супа. Никаква тиквена супа и много вас бяха сломени, но никаква тиквена супа. И после започвате да се гордеете със себе си, "Аз вече не ям тиква."(лек смях) "Бях зависим. Наложи ми се да премина един от...", където ви изпращат, в рехабилитационен център или някъде другаде. "Наложи ми се да мина през терапия, но вече нямам такава зависимост." Изведнъж започвате да се гордеете със себе си и си мислите, че сте духовни, защото вече не ядете тиква. Вярвате в това. Виждал съм в тези групи отново и отново - тикви, вегани, никога не носят черно, никога не се бръснат, никога не ползват дезодорант - какво ли не. Виждал съм това отново и отново и те вярват, те мислят, че са духовни, че това е пътя към възнесението.

Тъжно, но това е малко смешно, тъжно е, че рано или късно те ще разберат, че работата не е в тиквата. "Толкова тиква можех да изям, колкото си искам. Можех да пия лате, да ям супа, баници и просто сурова тиква. Можех да люпя тиквени семки. Работата не беше в това. Преминах през всички тези страдания; аз вярвах, казвах че съм духовен, но работата не беше в това. Можех да изям толкова, колкото поискам. По дяволите, цялата работа беше в нещо съвършено друго." След това тези хора наистина се ядосват на своите учители за това, че са ги учили на тази глупост, на тази вселенска анти тиквена кампания. Сега те са забранени навсякъде и някои ги отглеждат нелегално в задния си двор и ги пушат от време на време (смях), но им се налага да крият тиквената зависимост. После същите тези духовни хора се ядосват на своите учители, "Защо ни тъпчеха с това?". Без майтап. "Защо ни говореха това? Всичко това е разсейване, всъщност то няма никакво отношение към Реализацията." В Реализацията можете да ядете толкова тиква, колкото по дяволите пожелаете. Да. Без ограничение.

Ние тук нямаме правила. И другите Възнесени Майстори, които обучават на Земята или се намират сред хората - те не разбират това. Изведнъж ми се прииска да изям - имате ли тиквена баница? (още смях) А семки? Няма значение какво (Адамус се смее).

При никого от тях няма такава свобода, свобода от правилата в организацията и те просто не разбират как го правим ние. И отново връщам се към фразата, "Всичко това са игри." Всичко това сте вие. Това е умението да си спомните защо сте тук, какво искате, вашето знание, което ще ви доведе до Реализация и аз от време на време с ритници ви връщам на пътя, защото е много лесно да се разсееш, преставаш да ядеш тиква, решаваш да съблюдаваш някаква диета или да пиеш по 12 галона вода на ден. Има една група и това не е шега, тоест аз сериозно и Калдре не иска да го казвам, но аз ще го изхвърля, ако той се съпротивлява. Не трябва да пия, когато го казвам. Честно, има една група и може би не трябва да назовавам имена затова няма, но те ... (Адамус и публиката се смеят). Почакайте. Трябва да се отърва от него. Отлично докато Калдре го няма - те утвърждават, че пътят към просветлението - е да си пиеш урината.

ЛИНДА: Уггхх!!

АДАМУС: Аз ...

ЛИНДА: Уггхх!!

АДАМУС: Казвам го абсолютно сериозно.

ЛИНДА: Фуу!

АДАМУС: Добре, Калдре сега можеш да се върнеш. Много странно разсейване и това е точно разсейване. Това е игра на сила. Това е илюзия и тя няма никакво отношение - о, те се оправдават с нещо от рода на, "Светлината на божественото е във всичките ти клетки", но, знаете ли има и по - добри начини. Да си гризеш ноктите например. Не зная, но те вярват в това. Те живеят с него. Те - ето това е наистина лошо - те плащат пари за да влязат в пиещата група.

ЛИНДА: Бфффф!

АДАМУС: Не, те си плащат. Имат вноски, които трябва да плащат (някой възкликва, "О!"). И те раздават бюлетини, а после получават известия, "Имахте ли прием днес?" (още от Шамбра възкликват, "О!") Е, всъщност, на първо място, "Имахте ли изпускане?", а после, "Вече приехте ли днес?" (смях) - говоря сериозно. Сериозно ви казвам. Това ... добре, повече нищо няма да кажа.

И така, Възнесените Майстори се чудят, "Как го правите вие? Как го правите? Никакви правила. Никакви сбирки. Сега говорите с Шамбра за това как да сте извън групата, а не да се събирате в група." От време на време се събирате заедно, правите си вечеринки, организирате Шоудове, а после всеки тръгва по своя път. "Как правите това да сте извън група?". Всичко това са игри. Това е ангажиментът, който аз усетих у всеки един от вас много отдавна, обещанието, че това е последният ви живот. Отначало казвахте, "Това е моят последен живот", някак с отвращение, сега казвате, "Това е моят последен живот", някак с умиротворение, интегрирайки  аспектите, миналите животи, преминавайки през много.

Но сега ние приближаваме - за мен това е много особено време в края на годината, Рождеството, празниците - и това е края на това дълго, дълго, дълго, красиво, но трудно пътешествие към Реализацията. Какво да правим сега? Дишайте дълбоко и си позволете да се потопите в него. Позволете си да влезете в него.

Един от Възнесените Майстори по време на този разговор, един от тях се приближи към мен и попита, "Адамус, твоята група, нима те не са луди?" (някой се смее) Аз отговорих, "Не мисля така. Понякога са странни, но не са луди." Друг приближи и попита, "Да, слушали сме за твоята група и другите хора говорят за нея. Те казват, че това е секта. Това е секта." Те могат да говорят всичко, което поискат, макар че какво е това култ? Какво е това секта? Нещо в което влизаш и не можеш да се отървеш. А аз ви гоня (лек смях), с радост ви гоня, така че това не е секта.

В края на краищата един от Възнесените Майстори ме попита, "И така, Адамус, как би описал ти Шамбра? Как би обяснил ти този феномен? Как би обяснил що за хора са те?". И аз отговорих, "Шамбра живеят на няколко квартала от главната улица." (някои се смеят) "Те живеят на няколко квартала от главната улица." Той ме погледна като овен на нова порта, с тъпия поглед на Възнесен Майстор, "Какво искаш да кажеш с това?" И аз отговорих, "Те не трябва да носят униформа. Те са такива, каквито са. Могат да носят всичко, каквото пожелаят. Могат да дойдат на Шоуд в костюм на готвач, все едно или на Дядо Коледа. Това няма значение."

"Те вече са преживели всичко. Дълго са живели на главната улица. Те наистина много се стараеха да останат на главната улица заедно с всички останали. Те се опитваха да се приспособят.  Разбраха, че от това нищо няма да излезе. Просто им беше некомфортно на главната улица. Сега те живеят на няколко квартала оттук, тоест наистина разбират. Те притежават емпатия. О, те знаят какво е това - да бъдеш човек. Те знаят какво е - да се намираш в масовото съзнание. Те притежават огромна емпатия. Те не живеят на върха на планината в комуна насред пустошта, далеч от всички останали. Те са на няколко квартала от главната улица. Те живеят в собствения си дом. Те са суверенни същества. Те решиха да останат на планетата, да бъдат по - близо до главната улица. Те решиха все още да бъдат наблизо, защото разбираха, че има много хора на главната улица, които са изгубени и блуждаят и може би блуждаят в някакви много тъмни ъгълчета на главната улица или вътре в себе си. Те разбират, че са поели ангажимент пред себе си, пред човечеството, да останат на планетата известно време, преди всичко, за да се насладят на това какво е просто да бъдеш тук свободен човек."

"Те решиха да останат, защото знаят, че на главната улица има много хора, които буквално се побъркват, които не знаят накъде да поемат в живота си, самоубийци в отчаяние, изгубили надежда. Така че те живеят на няколко квартала от главната улица и могат да ходят там от време на време. Не заради опита да променят някого разбира се, не за да проповядват, а просто да ходят по улицата за да отидат в кафето или пекарната, да влязат в магазина, да отидат в спортната зала и просто да бъдат там в своята светлина. Болшинството никога няма да ги видят, но някои ще ги видят, малцината, които наистина са готови за нещо по - различно, които са готови да променят своя човешки живот, да стигнат до своята Реализация, но които са се загубили."

Аз отговорих, "Знаеш ли, Шамбра живеят на няколко квартала от главната улица. Те са сами за себе си. Могат сами да се грижат за себе си. Нямат нужда другите да го правят за тях. Нямат нужда от суматоха. Те са били там. Те нарочно си тръгнаха, но все още са наблизо, защото поеха ангажимента за известно време да останат на тази планета след Реализацията си, за да бъдат тук заради другите." Ето защо сме тук. Ето защо сте тук.

Нека дълбоко вдишаме това.

(пауза)

Добре. Сега бих искал в първата половина да проведа кратък мераб. Към останалото ще се върнем по - късно. Но повтарям, това е особено време от годината.

Знаете ли, когато започнете да навлизате в своята Реализация, било то през 2020 година или през 2021, без значение, но когато започнете да навлизате в своята Реализация ще знаете за това, защото всичко притихва. Ще бъде много тихо. Всичко ще се успокои, дори ума. Дори умът ще се успокои. Ще стане хубаво и тихо. Това прилича на тишината в края на годината, чувство на удовлетворение, чувство за пълно доволство, знанието за това, че предстои още много от всичко, но това е просто време за тишина вътре в себе си. Нямате нужда от никой или от нищо друго. Всички са приключили. Никакви конфликти. Няма с какво да се сражавате. И вие разбирате, че всички битки, по някакъв странен начин са ви харесвали, но сега сте приключили с тях.

И така, когато стигнете до Реализацията си, сякаш всичко притихва. Не зная - за ден, седмица, месец, всъщност това няма значение, но това е част от цикъла. Знаете ли, това е наистина приятно, "Намирам се сам със себе си и всичко наоколо е по майсторски. Всичко е великолепно." Ето такава тишина.

Мераб за Коледното минало

И така, нека включим музиката и да започнем нашия първи мераб.

(музиката започва да свири)

Нека заедно вдишаме дълбоко.

Днес няма да работим много. Ще направим целия Шоуд като мераб.

В това време на годината има нещо особено. Направих малка домашна работа, вслушвайки се във всеки един от вас тук и тези, които гледате. Такова особено време в годината. Работата не е само в коледните подаръци, но, може би, че у дома има повече любов, дори ако е имало хаос в дома, може би там има малко повече любов. Може би заради това, че всичко се успокоява, не зная, но ако усетите, имало е моменти, когато сте били съвсем малки - на четири, пет или шест години някъде там, когато сте били все още много, много открити. Нека се върнем, да посетим това време.

Все още сте съвсем малки по това време на годината.

(пауза)

Ето, може би сте се преоблекли за празника.

У дома е много топло, още повече ако на улицата е студено. Някак особено топло.

Ако помните, по това време на годината всичко става малко по златисто, не само слънцето, но всичко останало е малко по златисто, особено когато сте били дете.

Предвкусвате Рождеството. О, да, още много от всичко се случва във вашето семейство и наоколо, но ето ви и вас.

Сега вие наистина сте в човешкото тяло. Това ваше тяло вече е на четири, пет, шест години. Знаете, че ще останете. По - рано се съмнявахте, имаше моменти, в които почти си тръгвахте.

Много от вас в детството си тежко боледуваха. Много от вас бяха близо до смъртта, защото не бяхте съвсем сигурни, че искате да останете. Но останахте и ето сега - сте малко преоблечено дете.

(пауза)

Това дете някъде дълбоко във вас, това дете знаеше, че това ще бъде много важен живот. Детето чувстваше и това, което ще стане по - късно - проблемите, страховете, неувереността. Дали ще ми се получи? Ще можете ли да уцелите пътя си? Ще можете ли да пробиете през хаоса на човешкия живот?

Ще можете ли да пуснете семейството, да пуснете цялата наследствена карма, която вече започвате да усещате в тялото си? Знаете ли, когато изцяло навлизате в тялото на малкото дете, вие чувствахте всичко това.

Чувствахте, че това е дълъг път в неопределен свят. Страха, "Ще стигна ли някъде?"

Ето, вие сте все още малко, развълнувано, невинно дете, но при това вече започвате да чувствате тежестта на целия свят, тежестта на всичко, което се случва наоколо. Твърде много от вас израснаха във времена на истински страх на планетата - войни, ядрени бомби. Някои израснаха в страни, където дори не знаехте ще има ли утре храна на масата.

Израснахте в неблагополучни семейства, което както знаете се отрази на вашия ум и вашето тяло.

И ето, имаме малко дете развълнувано, но при това усещащо, това което предстои.

И ето, сега вие сте в навечерието на Реализацията.

Справихте се. Беше трудно, но се справихте.

Сега, моля ви останете близо до това дете от миналото, това преоблечено дете, което бяхте вие и му дайте да разбере, че всичко се е получило. Всичко се е получило.

Наистина си позволете да останете до себе си, до малкото дете. То има нужда сега да чуе това.

(пауза)

Сякаш Коледното бъдеще идва да навести Коледното минало, "Получи ми се. Всичко ни се получи."

Кажете на това малко дете, "После ще ти разкажа историите. Това са велики истории, но на нас ни се получи."

Кажете на това малко дете, "Не зная, ще можеш ли да си представиш това, 2020 година. Това ще бъде след 50 години, след 30, след 20 години, може би, но това е някъде в бъдещето. Не знам ще можеш ли да си представиш това, но аз съм от там. Дойдох да ти кажа, че ни се получи. Не се предавай. Не се страхувай. Дори не се чувствай самотен и сега на 5 години и на десет и на двайсет, просто помни, че ни се получи.

Дайте на детето, което сте били да разбере това. Силно го прегърнете.

(пауза)

На следващия ден или след няколко дни това дете ще отиде при родителите си или може би при брат си или сестра си или при някой друг и ще каже, "Наскоро видях ангел. При мен дойде ангел и той разговаря с мен." Приятелите и роднините може да му се подиграват. Те ще се смеят и ще казват, "Разбира се ангелът се спуснал точно от коледната елха и е поговорил с теб."

И това малко дете, което сте били ще отговори, "Не, той просто беше до мен. Аз си лежах в леглото и си играх с играчките си и изведнъж при мен дойде ангел." Приятелите и роднините ви ще го питат, "И какво ти каза този ангел, че си глупав?".

Вие ще отговорите, "Не. Не помня какво каза ангелът. Аз просто знаех, че всичко ще бъде наред. Аз не помня думите, които той изрече, но зная, че повече не трябва да се безпокоя."

Вие се опитахте да кажете на роднините си, "При мен дойде ангел" - а те ви погалиха по главата, "Разбира се, добре." Може би са ви изчели религиозна лекция, казали са ви, че ангелите не съществуват. Но вие знаехте. Знаехте, защото при вас дойдоха от бъдещето.

Това се случва точно сега.

Това не е игра, тоест това наистина се случва точно сега. И когато става - ето кое е важното - това променя енергията на това, което вие, това дете изпитвате. Това променя енергията - защото сега знаете, че дори да има трудни моменти, до вас винаги ще бъде ангела.

Това променя енергията, защото малкото дете усещайки че се намира в тяло, усещайки наследствената част от себе си, усещайки масовото съзнание, усещайки това, което може да се случи изведнъж чувства, че може да му се получи, изведнъж то разбира това. И после енергиите се променят и се променя самия опит.

Опита се променя. Дори ако си кажете, "Не, не. Определени неща са се случили в миналото" - забравете за това. Опитът и това, което умът смята че се е случило в миналото никога не е отлято в бетон. Опитът не е фиксиран. Той се променя.

Бъдещето - това е изцелено минало. Бъдещето - това е минало с ангел до вас.

(пауза)

Рядко използвам думата "изцеление." Не ми харесва как тя се използва сега в обществото. Не ми харесва макиото, около изцелението. Не ми харесват тези, които говорят за своите целебни отвари, изцеляващи ръце и тям подобни, затова рядко говоря за изцелението.

Когато съзнателно отидете при себе си детството и кажете, "Всичко се получи. Всичко ни се получи. Стигнахме до Реализация" - това променя вашата история. Това променя това, което вече се е случило. Това променя вашето възприятие за това, което ви е травмирало, за вашите недостатъци, възприятието за всичко. Това променя всичко. Вие можете буквално да отидете в миналото и без да се опитвате да променяте опита, да промените възприятието. Това е изцеление, защото после вие разбирате, че никога не е било нужно да се борите с нищо. Всъщност никога не е имало никакви сериозни травми.

(пауза)

Затова отивайки при себе си на възраст пет години по коледа, вие дълбоко въздействате на енергията, дори сега дълбоко въздействате на своето тяло и разум. Това е изцеление.

Нека вдишаме дълбоко.

Сега вие сте тук в края на декември 2019 година и казвате, "Сега седя тук. Все още съм леко разтърсен. Все още имам някакви проблеми. Ще дойде ли при мен сега бъдещото ми осъзнато Аз?"

Несъмнено. То вече е тук.

Когато започнахме този мераб, истинската причина беше - да го пренесем, вашето осъзнато Аз, казващо, "Всичко ни се получи. След шест месеца, след дванадесет месеца, след три години всичко се получи. Ти не си сам. Всичко се получи."

Нека вдишаме дълбоко и да позволим магията.

Хубаво дълбоко вдишване.

(пауза)

Това между другото е "Практична магия за съвременния Мерлин". Не, наистина когато разбирате, че няма ограничения във времето и пространството, когато разбирате, че сте отишли при себе си от миналото, това променя всичко.

И сега при вас дойде вашето осъзнато Аз и това промени всичко. Това е практична магия. Никакви абра - кадабра, размахване на магически пръчки, чародейни песни или нещо подобно. Това е позволение.

Нека сега вдишаме дълбоко. Благодаря.

(музиката затихва)

М-м. Добре. Нека сега преминем към следващата фаза. Готови ли сте да продължим напред? Или искате още малко да останете в това състояние, да завършим този ден и да пийнем?

Нека да вдишаме наистина дълбоко. Навлезте сега в "И". Да, можете да останете в тази ... нима не е чудесна енергия? О! О! Ще я разлея по бутилки и ще я продавам (лек смях) ще я нарека "Макио или нещо подобно" (Адамус се смее). Чудесна енергия и вие можете да продължите да я усещате, вкопчени в нея. Не е нужно да я пускате, защото вие сте Майстор, истински Майстор.

Само Майсторът може да се върне към себе си в детството. Само Майсторът. Разбирате ли, че току - що от 2019 година по майсторски се върнахте в миналото? Спомнете си какво казах за  това, че Майсторът помъдрява всичко. Точно това направихте сега. И току - що направихте своето първо осъзнато действие като Майстор - помъдрихте всичко, което е довело до днешния ден, връщайки се назад чак до момента, когато сте били само на няколко години. Ето така. Толкова е просто. Върнахте се и казахте, "Хей, обичам те. Всичко се получи. Отлично." (Адамус се смее) Добре, нека продължим нататък.

Мъдростта на Шамбра

След вас ще дойдат много хора, които ще започнат да се пробуждат на тази планета. Много повече от когато и да било. Сега религията е много слабо разпространена както никога, благодарение на това хората не са привлечени от нея. Аз не съм против църквата. Въпреки че, да, против съм (Адамус се смее). Така да е. Тя може да бъде голям капан. Това е като с тиквата - просто защото сте се избавили от тиквената зависимост. Същото е и с религията. Ходите на църква и си мислите, "Ето, аз съм духовен човек." Не, не е така. Вие сте достатъчно глупави за да ходите на църква, но не сте духовен (лек смях). Толкова сте невежи, вярвате в тая глупост, която ви предлагат. Не, всъщност не сте глупави. Добре, просто изразявам своите чувства.

След вас може да се каже върви цяла група, защото планетата става все по нестабилна, заради това че все повече хора се оказват в такова положение, което фактически ги подтиква към пробуждането. Наоколо има толкова объркване и хаос, че в тях това действа като сигнал, Плодът на Розата. Помните ли, Тобиас говореше за Плодът на Розата? Това е изход. Това е резервния изход. Това е, "О, да, точно така. Имплантирах нещо в пейзажа на своята реалност. В подходящият момент то трябва да се появи и да ме изведе от безумието ставащо в последния ми живот."

Така че много хора сега се пробуждат, започват да се пробуждат, а другите Възнесени Майстори ги събират в своите групи. От типа на, "Ние сме идеални за пробуждането, имаме всички отговори на всички въпроси." Или нещо подобно.

И ето, искам да направя: искам да запиша послание към тези, които навлизат в пробуждането. Предстои им дълъг път. Те приличат на малките деца от мераба, който току - що проведохме. Те са развълнувани, "Пробуждане, о, това е толкова прекрасно и аз съм особен, защото се пробуждам" - но вътрешно както беше и с вас, те чувстват, "О-о, аз се пробуждам и там ме очаква огромно чудовище, но аз ще се престоря, че го няма. Ще съхраня това радостно вълнение." Така си мислят те навлизайки в своето пробуждане, но все пак те знаят, "О-о! Тук има нещо, което ме притеснява. Не съм много сигурен в това."

И ето, какво искам да направя: нека започнем днес, нека това бъде референтна точка - искам да им оставите кратко послание - ще започнем днес. И ще продължим да го правим, ще запиша малко на Хаваите, малко на други места. Ще ви поканя на сцената, за да предадете посланието. Всичко това е на доброволни начала. Но ако няма доброволци, Линда с радост ще намери доброволните ви аспекти (лек смях).

ЛИНДА: Имам доброволци.

АДАМУС: Ето кратки инструкции. Това са кратки инструкции. Не, още не избирай никого. На първо място това ще бъде послание към пробуждащите се хора от Майсторите. Става ли? Бъдете лаконични. Майсторът не говори безкрайно за всички свои беди и несгоди. Майсторът знае как да украси историята за да я направи интересна. Някой ще каже, "Но тогава това е лъжа." Наистина! Това е поглед върху истината. Искате ли да бъде унило и скучно или искате малко да поукрасите, да добавите живот? Ако ще разказвате истории.

Ще ви помоля да оставите едно, едно послание за тези, които навлизат в пробуждането. Какво бихте разказали? Какво ще им кажете? Направете го по майсторски. Не ме поглеждайте докато го правите. Ще идвате и ще сядате на този стол и Линда ме моли да кажа - не дръжте микрофона надолу (Линда се смее). Защото тогава той ще запише къркоренето на вашия стомах и цялата нервност в енергията ви. Не дръжте микрофона надолу. Дръжте го ето така, като Майстор. Като Майстор. Говорете на микрофона. Майсторът няма нужда да вика и да повишава глас, но Майсторът говори достатъчно силно, така че всички да го чуят. Не мънкайте в микрофона ето така защото ... (Адамус мрънка)

И Линда казва, "Внимателно със стъпалото. Не повтаряйте това у дома се. Това е опасно" и така нататък. Това се прави от професионалистите (Адамус се смее). Когато се качите на подиума, седнете в креслото. Не говорете с мен. Говорете със залата. Моля да усилите малко светлината за да могат да виждат, което Калдре не може. Говорете със залата. Бъдете лаконични. Това е вашето послание. То ще бъде записано за историята, а една от идните вечери ще го изгледаме цялото в Клуба на Възнесените Майстори.

И така, бъдете лаконични. Какво искате да разкажете? Какво искате да им разкажете? И всъщност за да добавим драматизъм към всичко случващо се - каквото повикало, такова се обадило - ще помоля Тед да бъде нашият таймер. Ако някой почне твърде много да говори, просто направи така, "Кхм -кхм-кхм! Кхм -кхм-кхм!" Каквото повикало такова се обадило. Вече са ти го правили.

ТЕД: Ти знаеш, да!

АДАМУС: Да! Сега дойде твоя ред (лек смях). С теб постъпиха така, сега ти ще правиш същото. Следи да бъдат кратки иначе ще чуете, "Кхм-кхм-кхм! Кхм-кхм-кхм!"

ЛИНДА: Колко кратки?

АДАМУС: Е, може няколко минути. Няколко минути или по - малко. Това може да бъде просто кратко изказване и това е. Ще преминем към следващия.

И така, преди да започнем, нека вдишаме дълбоко - и можете да затворите очи ако искате. Какво послание ще предадете? И тези които гледат, адресирам същия въпрос, защото един ден можете също да се окажете тук.

Ще направим видео. Може би книгите сега не са на мода. Обикновено бих казал, нека напишем книга, но боже, това може да отнеме цяла вечност - кхм! - така че ще запишем видео "Посланията на Майсторите" с подзаглавие "Отново пробудили се."

Посланията на Майсторите.

Какво бихте им разказали за това пътешествие? Какъв съвет бихте дали, относно достигането на Реализация? Какво е най важното, което трябва да се каже за да бъде кратко и ясно?

Какво послание искате да предадете? За тях това е истински дар. Не зная колко послания ще запишем на видео, затова може да ги съберем в книга. А това е добра идея. После ще ги съберем в книга. Не зная колко ще запишем, можем да го правим в течение на годината, а после ще я издадем.

Вдишайте дълбоко. Какво послание искате да споделите с тези, които сега навлизат в своето пробуждане?

И така, скъпа Линда, доброволци, които вдигнат ръка.

ЛИНДА: Той вдигна ръка.

АДАМУС: О, вече има.

ЛИНДА: Той вече вдигна ръка.

АДАМУС: Добре има вдигната ръка, ако няма други, ще изберем някого. Добре.

САРТ: Здравейте, Шамбра!

АДАМУС: Моля седни.

САРТ: Как сте днес? Приятно ми е да ви видя. Приятно ми е да бъда тук с вас. Главното, което исках да кажа на новите пристигнали - не вярвайте на тая глупост, която се опитват да ви кажат другите. Останете верни на себе си. Така ще ви бъде много по - добре и животът ще бъде по - прост. Харесва ми да бъда в тази група. Ако решите да се присъедините към нас, вашият живот ще стане по - добър (смях). Може би. Бъдете с нас, обичайте се едни други и се наслаждавайте на последните части от вашия живот тук. Наслаждавайте се на всичко, на което можете. Благодаря. И получавайте всички възможни дарове (силен смях).

АДАМУС: Добре. Благодаря. Благодаря (аплодисменти). Моля. Някой трябваше да свали напрежението. Някой ще се зачуди, "Какво ще си помислят всички тези хора виждайки Дядо Коледа, да изрича това послание?" (смях в залата; Адамус говори за костюма на Сарт) Но аз имам начин да се справя с това.

АЛАЯ: Отдавна исках да кажа това. Аз съм Алая, Хейли Нахе, Ролена, Майстор на енергията и  съзнанието, с лекота и изящество, но това беше адски живот. Бих посъветвала новите да се запасят с Клинекс (марка носни кърпички), защото много ще плачете. Аз често взимам вана и просто плача. Понякога ми се струва, че моята вана е изпълнена с моите сълзи от това, което чувствам. Моят съвет е - просто бъдете честни със себе си. В живота ми имаше много глави.

(пауза)

Имаше и ще има още, които ми предстои да преживея и да позволя да се разкрият. Бъдете честни със себе си. Хейли Нахе на хавайски означава "истина", означава "доверие". Доверете се на себе си. Доверете се на себе си. Най - важния, най - важния човек, най - добрия приятел, който може да имате, това сте Вие. Доверете се на себе си. Благодаря. Махало (аплодисменти).

ДЖУЛИ: Каквото и да става, продължавайте да вървите напред. Продължавайте да местите краката си - това е. Ще стигнете. Ще стигнете заради себе си (аплодисменти).

ЛУКРЕЦИЯ: Здравей. Един ден се събуждате и си казвате, "Има ли нещо по - голямо? Какво става?" А после разбирате, че това е по - голямото нещо. После се потапяте в драмата, страданията, чувствате, че никой не ви разбира и тогава започвате да търсите информация. А после изведнъж разбирате, че цял живот сте били този, който търси и започвате да виждате смешното в това, което става, защото обръщайки се назад осъзнавате, че тази драма от която сте дошли не е била чак такъв проблем, че сте умирали за нищо. И тогава може да си кажете, "Трябва да виждам хумора във всичко, което става с мен сега" можете да се наслаждавате и да се смеете над това. Точно така и живея своя живот - танцувайки и смеейки се. Така че, наслаждавайте се на пътя, дори да е тежък (тя се смее). Благодаря (аплодисменти).

ВАНЕСА: Еми, ето, не зная какво да кажа. Помислих за това, че вашата главна роля в този живот като начинаещ пробуждащ се човек - е да се отворите за любовта към Себе си, която живее вътре във вас, която винаги е била и винаги ще бъде и тази любов ще остане с вас и в добрите времена - да и такива има - и в по - тежки времена. Тя ще остане. Просто обичайте себе си. Благодаря (аплодисменти).

МЕРИ СЮ: Съществува израз, че чашата или е наполовина пълна или наполовина празна и ние през цялото време се опитваме да я виждаме като наполовина пълна, тоест да мислим позитивно. От друга страна аз не бих се радвала на наполовина пълна чаша. Трябва да я напълня догоре. И аз разбрах, че през по - голямата част от живота си съм оценявала всичко случващо се като добро или лошо. В някакъв момент аз измислих философия, че ако с мен се случи нещо лошо, резултатът от него задължително трябва да стане нещо добро и аз очаквах това. Може да се каже, че заради това пропуснах половин живот. Един ден се събудих сутринта в ужас. Не зная защо, но просто лежах и си мислех, "Ще се наслаждавам на това чувство на страх." Тоест, нима не е удивително? Нямах понятие, че се страхувам. Гняв. Това е, което наистина ни кара да продължаваме напред и аз се наслаждавах на тази енергия на гнева. Затова ето какво ще кажа, "Чувствайте това, което чувствате без осъждане." Благодаря (аплодисменти).

ЮП: Тук има и мъже (лек смях). По този път няма да срещнете много такива, повечето са жени, но има и такива като нас. Нашия път с нищо не се различава. Просто знайте, че вече сте преживяли своя път и сте разпръснали по него тези кристали. Ще срещнете нужните хора. Ще се окажете в ситуации, в които трябва да бъдете. Просто продължавайте да дишате. Често ще ви се струва, че сте се заблудили, че не знаете накъде да тръгнете. Просто продължете да дишате ... (пауза) и знайте, че с вас всичко ще бъде наред. Благодаря (аплодисменти).

ШАМБРА 1 (мъж): Аз съм в Шамбра, в тази организация вече пет години. Аз просто останах тук - тук няма правила, няма уговорки, няма такси. Аз съм свободен. Аз съм свободен. Ще продължа на родния си език.

(той продължава на испански)

За тези, които слушат или гледат това видео в даден в момент, бъдете сигурни, че не е случайно, но по много специална причина преди пет години за първи път намерих това видео от Майстор Адамус. Аз Съм Тук. Не знаех какво търся или какво преследвам. Но сега е ясно, че исках обикновен, прост живот, да приемам живота такъв, какъвто е и се научих да живея в радост. Отне ми над 2 години търсене за да намеря тази красива организация).

(аплодисменти)

ЛЕСЛИ: Искам да изкажа една много проста концепция, но ако я задържите в сърцето си, тя ще промени живота ви и ето каква е тя - вие никога не сте правили нищо погрешно, никога. Няма значение какво си мислите, няма значение какво чувствате. Вие никога не сте правили нищо грешно (аплодисменти).

ДЖОАННА: Привет на всички. Сърцето ми сега е преизпълнено с любов. Моето послание към вас е: не се притеснявайте за дреболии. Не си струва. Всичко се наглася от само себе си. Не се шегувам. Зная, мислите си, че планетата отива по дяволите, но тук има с какво да се забавляваш. Просто се наслаждавайте. Ставайте със заряд от сутринта и няма значение кой е наоколо. Какво значение има какво ще си помислят хората? Забавлявайте се. Става ли? Обичам ви всичките (аплодисменти).

ШАНГ: На първо място бих ви казвал: спрете, обърнете се и бягайте (лек) смях - но вероятно няма да ме послушате. Както и да е. Постарайте се да се наслаждавате на живота, доколкото е възможно, защото ако вече сте избрали този път, с вас може да стане това което не разбирате от сегашната си перспектива и ако знаехте от по - рано какво ще стане, определено бихте казали, "Не." Просто се доверете на себе си и си позволете да се отворите към различните възможности. Дори ако се случва нещо лошо, във всичко това винаги може да се види мъдростта. Дори ако ви се наложи да се биете с мечка за да спасите двете си деца и тя ви счупи крака, с вас все едно всичко ще бъде наред - което между другото наистина ми се случи (лек смях и аплодисменти).

СЕСИЛИЯ: Привет на всички. Първо, на мен наистина ми е много приятно да бъда тук с вас. Искам да кажа - доверявайте се на себе си и се ценете. А още - колкото по – далеч, толкова по -интересно става. Така че, просто продължавайте да вървите, чудесно е да бъдеш на този път и благодаря. Благодаря (аплодисменти).

СИЛВИЯ: Здравейте на всички. Искам да кажа, че това е тежък път, но не и труден, защото ще разберете, че той е пълен с чудесните моменти насаме със себе си. Дори ако околните ви смятат за луди, дори ако сега не го знаете, вие също ще повярвате в това, но не сте. Просто останете на пътя. Продължете да вървите, защото в края ви очаква вътрешна цялост. Ще почувствате целостта. Въпреки че сте търсили нещо отвън - за някого може би ангел - но ще осъзнаете, че вие самите сте ангел и че вие сте този, когото сте търсили. Хората ще ви казват най - различни неща. Просто се усмихвайте - това е трудно, повярвайте, трудно е - и останете честни със себе си. Това е (аплодисменти).

КРИСТИНА: Здравейте на всички. Аз Съм това Което Съм, Кристина и искам всички вие Майстори да вдишате дълбоко в тази безкрайност, която сте, защото сега вие започвате най -невероятното си пътешествие. Вие се пробудихте и какво правите? Учите се. Вие познавате себе си и разбирате, че сте безкрайни във физическата реалност и дори излизате отвъд пределите и, виждате невероятни сънища и проявявате тази невероятна реалност със своята страст към живота във физическия свят - учите се да правите всичко това. Това е пътя на Реализацията и никога не казвайте, "Не зная." (лек смях) Това е. Огромни благодарности. Благодаря (аплодисменти).

АМБИЯ: Здравейте. През 1979 година прочетох учение за индийска традиция в което се казва, "Бог живее във вас. Усетете това. Разберете какво значи то." И това преживяване с Адамус ми позволи да преживея и усетя това, а после, в неотдавнашните разговори за енергията, всичко стана кристално ясно. Така че, огромни благодарности (аплодисменти).

ЛИНДА: Така си и знаех.

ШАМБРА 1 (жена): Аз съм най - срамежливата от всички.

ЛИНДА: О, тогава добре се справяш.

АДАМУС: Ах, такива винаги чакат да получат микрофона.

ШАМБРА 1: Здравейте. Може би съм си мислила за това, какво ще кажа - просто бъдете осъзнати. Реализацията се случва с доброта и умението да пребивавате в момента, приемайки в този момент всички, всички хора. От много месеци живея в Мексико и усетих, че просто искам да бъда отворена, да осъзнавам и присъствам. Просто да присъствам. И мисля че това ... всъщност, това е най – доброто, което можете да направите - да присъствате за хората. Благодаря. Цялата треперя (аплодисменти).

АДАМУС: (обръща се към Тед): Продължавай (Адамус шепне нещо в ухото на Линда) Казах, че я обичам.

ТЕД: Здравейте (някой казва, "Тя бяга"; смях в залата).

АДАМУС: Започни отначало.

ТЕД: Здравейте на всички. Искам да отбележа няколко момента. Първо, когато знаете че се намирате на този път, което болшинството от вас не знаеха по това време, мисля, че вие имате добър старт - когато живота ви удря и притиска, когато падате, просто позволете. Всичко е нормално. Когато сте в помия до ушите, просто излезте от там, всичко е наред. "Аз позволявам." Просто продължете да вървите. Просто знайте, че това е част от това приказно, ужасно весело, тъжно, смешно пътешествие към Реализацията (аплодисменти).

МАРК: Може да се борите, може да си мислите, че не вярвате в това. Вашият ум може да се ускори до милион километра в час, просто пуснете. Позволете (аплодисменти).

АДАМУС: Последна възможност. Още някой? Последна възможност.

ЛИНДА: Трябва да дойдеш тук.

АДАМУС: Да, моля. Това е шоубизнеса (лек смях).

ШАМБРА 2 (жена): Престанете да приемате всичко толкова навътре (тя се смее; аплодисменти).

АДАМУС: Добре. Още някой иска ли преди да сме приключили? Още някой? Добре. Добре.

САРТ: Краш!

ЛИНДА: Почакайте, почакайте. Имам още един.

АДАМУС: Добре. Да.

ДЕЙВИД (Краш): Това ще бъде кратката версия. Какво е това? Опит и разширение без осъждане. Това е. Благодаря (аплодисменти).

ХЕНРИЕТА: Ще кажа това което казах на 5 - годишната си аз - вие сте обичани и не сте сами. Прегръща ви вашето Аз от всички времена, от вечността. Вие сте любими и никога, никога няма да бъдете сами (аплодисменти).

АДАМУС: Добре и благодаря на всички, които участваха и всички останали, които вложиха в това своята енергия. Ще продължим да го правим. Ще съберем най - интересните и в подходящото време ще ги пуснем за всички, които навлизат в своето пробуждане. Има ги. Те са много. Те са много, много и това е най - голямата причина поради която сме тук.

Аз малко се притеснявах, когато си мислех за това, за провеждането на тази част за днес. Това малко се различава от всичко, което обикновено правим. Страхувах се, че ще имаме речи като от връчването на Оскарите, "На първо място бих искал да благодаря на майка си и баща си и... "- и всички останали от списъка - "И на Адамус..." но виждате, че не стана така. Още се безпокоях, че ще получим голямо гадене, тоест ще говорите клишета, които сте слушали по - рано. Но всъщност почти нямаше такова нещо. Това, което чух от вас беше много, много искрено и наистина отразява това, което чувствате сега. И на тези, които бяха на сцената, искам да кажа - първо ще бъдете поразени колко добре изглеждате на видеото (лек смях). Не, истина е. Ще гледате и ще си кажете, "Това съм аз." (силен смях) Не, наистина добре изглеждате на видеото. Да, да. (Адамус се подсмихва). Харесва ми.

А второ, зная почти всички си мислеха, "О! Казах нещо много глупаво" или "Не помня какво казах." По - късно ще разберете, че това не беше глупаво и това не бяха просто думи, а всъщност вие вложихте своята енергия, своето сърце - и ето какво наистина има значение.

И така ще продължим – пътешествията си по целия свят през следващата година, ние ще продължим да правим такива записи - но днес положихме фундамента. Тук започнахме с това.

Мераб

Добре. Вдишайте дълбоко и нека преминем към заключителния мераб. Зная, някои просто искат да преминем към напитките и закуските, но нека заедно завършим годината на Шоудовете, да я завършим с този мераб. Включете моля музика.

(музиката започва да свири)

Сега искам да помислите за това, не само тези, които излязоха на сцената или останалите от вас - много от вас си помислиха, "Какво бих казал аз ако бях там?" - всъщност казахте това не само заради ново пробудилите се, това е вторично. Казахте го за себе си. В действителност вие говорихте на себе си. Спомнете си думите си. Последвайте собствените си съвети.

Просто позволявайте. Това е важно - знаете, ако отделим всичко излишно, ще остане просто "позволи". Отпуснете се в своята Реализация. Тя ще се случи. Навлизайки в пробуждането отпуснете със своята Реализация. Не човекът го прави, но той и не трябва. Човекът дори не е задължително да го иска, но сега може да се отпусне.

Беше ви достатъчно трудно. Всъщност ви беше много трудно. На тези, които ще дойдат след това вече ще им бъде не чак толкова трудно.

Вие стигнахте до крайности и стигнахте до пределите на ума и пределите на това, което според вас бихте могли да изтърпите.

Много аспекти от вашия живот бяха напълно разбити. Отношения, работа. При много от вас беше засегнато здравето.

А също така вътрешния свят, който беше преобърнат надолу главата и както каза Марк, разбира се вашият разум. Умът ще изплюе някаква глупост, после отново глупост, а после още глупост отгоре на глупостта. Умът ще продължава и продължава да работи и вие не можете да го изключите. Изглежда че той живее собствен живот и никога няма да млъкне. Но после той затихва. После той просто се успокоява.

Той просто се успокоява. Може да се каже, че се е изтощил.

Може би той е почувствал това. Може би е усетил това осъзнато Аз от бъдещето, което всъщност е тук. Може би е усетил, че настъпва Реализацията. Той просто се успокоява.

О, често ви се иска просто да разчлените на части ума. Да спрете цялото това мислене и притеснение. Това е почти като лудост, зависимост. Цялото това бърборене, дълбаене в спомени и призраци от миналото. И умът продължава да се бори с това опитвайки се да разбере и да стане все по, и по, и по - луд.

А после всичко затихва. Не защото се опитвате да го успокоите, не защото вашият ум се старае да се успокои. Вашият ум не разбира как да го направи. Той просто се успокоява.

Това е почти като чудо, магия, витаеща във въздуха.

Твърде много от вас ще стигнат до това в бъдеще през 2020 - та година.

2020 - година на видения, ясни видения, идеален баланс, хармония, симетрия. Но повтарям - не защото това е 2020 -та година. Аз наистина гледам на това от друга страна. Вие направихте годината 2020. А не тя вас.

За тези, които ще дойдат след вас, ще бъде много по - лесно. Те ще имат вашите думи. Ще имат вашето съзнание. Те ще преминат през всичко това много по - бързо и леко.

Да, те също ще се сблъскват с трудности. Във много смисли това ще бъде жестоко, но няма друга група - много искам сега да усетите това - няма друга група, няма други хора, които да са достигнали това така трудно и тежко както вие. Не.

(пауза)

Когато вървиш напред, когато ти си първият, който навлиза в съзнанието, енергията и опита, това винаги е трудно, но още, това носи най - голямото удовлетворение. Нито една група от хора никога повече няма да премине през такива трудности, както вие. Искам да признаете това. Искам да го признаете, това което направихте и силно да се прегърнете.

(пауза)

Не се притеснявайте, някои от вас си мислят, "Но нима това не е егоистично?" Не, не е егоистично. Мисля, че сега в края на тази година, навлизайки в 2020 година е много важно да признаете това. Нито една друга група няма да премине през такива трудности.

Вие продължихте по пътя. Пробихте си пътя през парадигми изглеждащти почти неразрушими.

Пробихте тези стъклени и духовни тавани, които бяха почти непроницаеми.

Пробихте през невероятни страхове.

И благодарение на това, за тези които идват след вас, въпреки че те имат собствен път, това ще бъде своего рода пример. Ще бъде пътя, който вече сте преживяли.

Мисля, че сега когато завършваме тази година, това десетилетие, когато се приближаваме към Реализацията е много важно да си благодарите за тази роля, която изиграхте, за това което направихте.

За това не се дава велика награда. Не се полага парична компенсация. Няма да получите най -доброто място, особено място в Клуба на Възнесените Майстори, когато най - накрая попаднете там. Но вътрешно благодарете на себе си - благодарете за това, че преди много години чухте този призив на Тобиас, преди години, когато дойдох аз и се събрахме, без да сме обособени като група, в един вид свободна формация, някои биха казали дрипава група бъдещи Майстори и вие преминахте през най - големите трудности. Много от тях не бяха ваши, но вие ги поехте върху  себе си.

Често ми се иска да ви се карам за това, че ги поехте върху себе си, това което не беше ваше, рушахте стени, които не бяха ваши. Много ми се искаше да ви се скарам. Но преди няколко години разбрах - не, вие сами избрахте това. Вие го искахте. Не за да имате трудности, вие искахте да разрушите преградите, които не бяха ваши за да могат всички останали да вървят по - леко.

Затова престанах да обръщам внимание на това. Аз ви показах това и казах, "В голяма степен това не принадлежи на вас" - около 92%, но престанах да ви критикувам за това, защото разбрах - вие сте тук точно заради това. На този път има много препятствия, стени, лабиринти и задънени улици. Какво ли няма по пътя към Реализацията. Да, той е естествен, но какво ли няма по пътя.

Вие открихте как да преминете през тях, как да си проправите път.

Искам сега да си поблагодарите за това.

Разбира се, аз все още споря със себе си - и винаги печеля - все още споря със себе си - трябваше ли повече да ви се карам за това, че поехте върху себе си това, което не ви принадлежи? Трябваше ли да ви кажа, "Ето къде е тайната. Всичко това не е ваше. Не го поемайте върху себе си." Или трябваше да ви кажа, "Вижте какво правят те. Поемат върху себе си масовото съзнание. Поемат върху себе си родовата карма. Те поемат върху себе си заседналите енергии. Те поемат върху себе си травмите на народите, религиите и групите." Така че, благодарете на себе си за това, че поехте върху себе си това, което не беше ваше.

По - скоро се радвам, че не ви се карах за това, че ви позволих да го поемете върху себе си, защото зная - това ще бъде най – ценното, което ще вземете със себе си, когато напуснете тази планета.

Това е огромен подарък, който сами си направихте.

Нека заедно вдишаме дълбоко и за миг да усетим това. Нито една друга група няма да премине през такива трудности.

Моля ви, поблагодарете си за това, което направихте, включително всичко, което не ви принадлежи, поемайки го върху себе си. Всички го направихте - всеки от вас. Дори ако си мислите, че е било ваше, дори ако настоявате че е ваше, това не е така. Това се отнася за всеки един от вас.

(пауза)

Нека сега да се насладим на тази тишина и спокойствие.

(пауза)

Напред е 2020 -та година и в Страната на Шамбра се случват много Реализации. Разбира се много ще се промени. Много - Аления Кръг, това което правим, върху което се фокусираме. Ще продължа да говоря за вашите нови отношения с енергията, за физиката - тоест истинската физика на работата с енергията. И между другото, наблюдавайте планетата си. През следващата година ще станат някои пробиви в това, което се отнася до енергията. Ще се появят теории, но това ще бъдат съвсем нови теории. Ще отнеме няколко години, за да се завърши този процес.

Но наблюдавайте, доколко това, което правите съответства на другите процеси случващи се на Земята. За енергията ще се мисли от гледна точка на сили, движения, гориво и тям подобни и благодарение на тези пробиви ще започнат да говорят за това, което след няколко десетилетия радикално ще измени планетата.

Наблюдавайте за подобни новини и за своите собствени енергийни промени. За фундаментални открития, за вас, за енергията и съзнанието, за това как е устроено всичко. Вижте как това, което преживявате върви паралелно и има свое символично проявление на тази планета. Това не е съвпадение.

Когато започне да се говори за тези нови теории и пробиви, когато прочетете за тях, усмихнете се вътрешно, "Най - накрая ще започнат да разбират как всъщност работи енергията." Когато това стане, искам да разберете - откритията направени на човешко ниво например в областта на физиката на енергията, нямаше да съществуват, ако не правехте това, което правите. Точка. От това би трябвало да ви побиват тръпки. Това би трябвало да бъде като, "Еха!".

Нека заедно вдишаме дълбоко.

Да вдишаме красотата на този ден, красотата на нашата среща, всички присъстващи Възнесени Майстори и тези, които ни гледат в Клуба на Възнесените Майстори. Нека да вдишаме дълбоко с всички Шамбра. Те живеят на няколко квартала от главната улица (Адамус се смее).

С това помнете, че всичко е наред в цялото творение. Благодаря. Благодаря (аплодисменти в залата).