MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria “Pasiunea 2020”

SHOUD 4 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
14 decembrie 2019
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus al lui St. Germain.

Ah! Așa o încântare să fiu înapoi aici, la Centrul de Conectare, cu absolut fiecare dintre voi, cu voi toți care priviți astăzi.

Haideți să mai facem o altă respirație foarte profundă, în timp ce intrăm în această zi, în tot ce oferă ea.

Organizarea pentru astăzi, voi vorbi un moment – ca întotdeauna, oferind într-un fel disertația mea de deschidere – apoi urmează să avem un scurt merabh, urmat de o sesiune foarte specială și apoi, un merabh lung. Dacă nu sunteți adormiți până atunci (Adamus chicotește), nimic nu va funcționa.


Oaspeții de Astăzi

Așadar, dragi Shaumbra, avem un număr considerabil de oaspeți astăzi, nu numai voi care sunteți aici în direct, dar destul de mulți oaspeți de pe partea cealaltă. O avem pe DocCe, care a plecat recent. Ea este foarte, foarte interesată de Shaumbra. S-ar putea s-o descoperiți venind în visele voastre, venind în viața voastră din când în când. Știți, ea a fost relativ tăcută în ultima ei viață pe planetă. Acum este precum un gen de profesor strict, așa cum a descoperit Cauldre. Vine la voi – asta poate fi puțin dur, puțin cam direct – nu ca să vă facă necazuri, ci să vă aducă pe calea cea dreaptă.    

Ea a studiat psihologia în ultima sa viață. A înțeles într-adevăr atât de mult despre minte, felul în care lucrează, mintea umană și, când a ajuns pe partea cealaltă, a fost ușurată să se afle afară din corpul său fizic, care o durea foarte mult, dar de asemenea afară din mintea ei, fără a mai trebui să gândească, și a realizat cum mintea procesează totul. Se învârte obsesiv. Vreau să spun, mintea poate lua ceva foarte mărunt și nesemnificativ, care ar putea fi deblocat și eliberat rapid, însă pur și simplu insistă la nesfârșit asupra sa și continuă să îl lucreze și continuă să revină la el și îl umflă în ceva cu mult mai amplu decât este de fapt.    

Deci, ea va lucra cu voi asupra acestui lucru. Când vă descoperiți prinși în lucruri fără însemnătate, când vă prindeți în micile probleme care chiar nu fac o diferență, când mintea voastră transformă ceva într-un fel de emoție obsesivă, ea va fi acolo pentru a spune: “Dă-i drumul. Dă-i drumul. Acum nu este momentul. Toate micile chestii, dă-le drumul, pentru că există ceva cu mult mai important, altceva care se întâmplă.” 

FM, cel pe care-l știți ca John Kuderka, este și el aici. El a fost foarte, foarte activ în ultimul timp, lucrând la conexiunile sale, conexiunile pentru ca voi realmente să vă conectați la divinitatea voastră într-un mod care le face să se mențină. Le face să reziste.  

Acum, cu toții ați avut conexiuni, le simțiți din când în când și, pe măsură ce intrați în stadiile finale ale Realizării voastre, conexiunile urmează să rămână cu mult mai mult. Însă uneori ele sunt dificil de menținut, și știți cam cum e. Aveți acest sentiment extraordinar și apoi, în ziua următoare sunteți din nou deprimați. În cealaltă zi sunteți prinși în conștiința de masă. FM nu și-a terminat încă cercetările în acest sens. Ne vom face apariția cu asta cândva curând, dar este vorba de menținerea acelei conexiuni cu omul, Maestrul, divinul, astfel încât să nu funcționeze intermitent, pentru ca voi realmente s-o împământați. 

Mult din cercetarea pe care o face el se bazează de asemenea pe ceea ce s-a constatat demult, pe  vremea Lemuriei, când voi ați intrat prima dată în biologia umană, după ce v-ați născut în ea pentru prima dată, ați fost prinși în ea. Dar înainte de asta, a existat dificultatea menținerii conștiinței în biologie. Funcționa pentru puțin timp și apoi ieșeați din corp; funcționa din nou pentru puțin timp, puteați sta – cine știe – luni sau ani în acel corp uman și apoi, deodată, erați afară. Așadar, a fost multă muncă ce s-a consumat pe a vă face să intrați în acel corp, a vă împământa. FM folosește câteva din aceleași concepte, dinamicile dintre conștiință și energie, pentru a înțelege acum cu adevărat cam cum ar fi să te împămânezi și să rămâi în acea Realizare fără să intrați și să ieșiți.  

Există o mulțime de forțe la lucru care să vă scoată din acea conștiență, să vă scoată din Realizarea voastră. Conștiința de masă este o forță uriașă. Sunt o mulțime de forțe care vă trag înapoi. Trecutul vostru o poate face, alți oameni cu siguranță, pur și simplu cam la fel ca și compresia traiului în această realitate; trăind în biologie vă va trage afară. Așadar, el lucrează la modul în care să rămâneți în acea conexiune.  

Alături de ceilalți invitați de astăzi, avem prin preajmă cu mult peste o mie de Maeștri Ascensionați aici. Ei se acomodează. Nu ocupă prea mult spațiu (câteva chicoteli). Nu mănâncă multă mâncare. Ei bine, ei îmi spun că le-ar plăcea, dar nu mănâncă prea multă mâncare, nu ocupă prea mult spațiu, așa că circa o mie vin în vizită azi, deoarece acesta este un fel de moment semnificativ aici. Și voi spuneți: “Ei bine, unde se află restul?” Ajungem aproape de nouă mii nouă sute de Maeștri Ascensionați, 9.900, foarte aproape. “Ce fac ceilalți?” Ei bine, ridicol, urmăresc asta pe Internet (râsete) în Clubul Maeștrilor Ascensionați, precum atât de mulți Shaumbra care, ei bine, chiar și unii dintre voi care locuiți aici, local, în Colorado [spuneți]: “De ce să conduc tot drumul” – știți, 15 minute – “ca să particip la un shoud în direct cu Adamus. Pur și simplu voi sta aici și voi privi asta pe Internetul meu.” Și voi spuneți: “Ei bine, oare nu este foarte ușor pentru un Maestru Ascensionat să să fie pur și simplu undeva? N-ar putea ei doar să fie aici?” Pentru că, asta e cam tot ce trebuie, știți voi. Nu trebuie să mutați un corp. Nu trebuie să treceți prin timp și spațiu. Însă ei încearcă să învețe cam cum e acum să fii om, un om modern.  

Așa că, foarte mulți dintre ei spun: “Nu, vom rămâne aici, la Clubul Maeștrilor Ascensionați și ne vom preface că suntem oameni. Vom privi asta pe acest ecran mare și vom vedea cam cum este. Vom vedea cam cum este pentru voi toți care priviți asta astăzi pe ecranele voastre”, așa că haideți să le facem cu mâna Maeștrilor Ascensionați, înapoi la Clubul Maeștrilor Ascensionați (mai multe chicoteli, în timp ce publicul face cu mâna către camerele de filmat). Da, o altă mare fluturare a mâinii aici. Este ca și cum prindeți asta pe cameră. Dați-i înainte, în regulă, astfel încât ei să poată vedea. Și, ei toți se sparg de râs desigur, deoarece știu că ar fi putut fi aici. Dar, într-adevăr, îi interesează ceea ce face omul. 

Aproape o mie din ei predau prin intermediul oamenilor pe planetă. Au propriile lor grupuri și noi vorbim mult despre asta: “Cum merge grupul tău? Cum merge grupul meu?” Ei au grupurile lor cu care lucrează, unii prin channeling, unii pur și simplu – ceea ce voi numiți – printr-un fel de călăuzire  energetică. Și este interesant, deoarece ați crede că Maeștrii Ascensionați nu concurează. Ei bine, desigur că o facem! Am fost oameni. Am știut cam cum era asta. Glumim unii cu alții. Există acel fel de rivalitate blândă și, desigur, știți ce se întâmplă când cineva este primul – știți voi, să spunem, cea mai bună echipă de fotbal, cel mai bun înotător din lume, cel mai bun din orice – toată lumea concurează cu acea ființă, și în acest caz, ei bine...      

LINDA: Cine este primul? (râsete)

ADAMUS: În acest caz sunt cumva ținta cea mare...

LINDA: Ohh.

ADAMUS: … printre Maeștrii Ascensionați. O facem să fie distractiv. Într-un fel ne întoarcem la persoana noastră umană – știți voi, tachinările, glumitul, tot tacâmul, rivalitatea – dar, da, acum s-a ajuns în punctul în care ei toți, într-un fel, fac echipă unii cu alții (mai multe chicoteli), aproape o mie de Maeștri Ascensionați încercând să mă întreacă.   

LINDA: Uau!

ADAMUS: Dar ceea ce ei nu realizează – poate totuși pricep, urmărind asta pe Internetul divin – ceea ce nu realizează ei este că nu e vorba de mine, dragi Maeștri Ascensionați. Nu cu mine concurați. E vorba de Shaumbra.  

LINDA: Oh (câteva chicoteli și aplauze). 

ADAMUS: Nu e vorba de mine, ci de grupurile voastre. Acum, eu nu spun nimic negativ despre metodele voastre de predare sau grupul de oameni. Desigur, ele toate sunt pur și simplu minunate. Dar dacă urmează să vă întreceți, nu vă luați de antrenor. Nu-l vânați pe antrenor. Urmăriți-i pe jucătorii din teren.

Știți, eu am cei mai buni jucători. V-am recrutat pe voi în proiectul meu. Am cei mai buni jucători dintre toți. Vreau să spun, ... (mai multe urale și aplauze)  

LINDA: Ăsta-i un aranjament. 

ADAMUS: Ăsta-i un aranjament (Linda chicotește). Voi merge atât de departe încât să spun că în zilele de început, după ce am preluat de la Tobias, a trebuit să arunc o privire la echipa noastră, știți voi, la cine joacă, cine era în ea, și erau unii despre care am știut că pur și simplu nu vor reuși. Adică, ei voiau într-un fel, dar eu am știut că atunci când intrăm în părțile dure, în părțile cu adevărat dure, ei nu vor rezista. Am știut că atunci când intrăm în discuții despre ce este energia, care e cel mai semnificativ lucru ce se petrece pe planetă – ce este energia și ce este conștiința – ei nu vor fi acolo. Nu ar fi putut să gestioneze asta.      

Așa că, știți ce-am făcut? I-am trimis acolo, la celelalte echipe (Adamus chicotește). Într-adevăr: “Mergeți în altă parte”, deoarece noi suntem un grup mic, luând în considerare toate lucrurile, dar cu cei mai buni jucători, cu cea mai mare dedicare, cel mai mare angajament și nici măcar nu e vorba de a câștiga. Nu e vorba de a câștiga. Este despre a vă permite Realizarea.

Acesta este un fel de Shoud special astăzi, deoarece toți sunt aici, însă doar simțiți în asta un moment. Iată-ne aici la sfârșitul anului. Sfârșitul anului este întotdeauna frumos, într-un fel, pentru oameni, pentru că: “Oh, am reușit!” Atât de mulți oameni, ei lucrează foarte, foarte din greu tot anul și apoi vine acest moment al anului, în care toată lumea pur și simplu încetinește cumva un pic, [oamenii] fac mai multe lucruri pentru ei înșiși, o iau puțin mai ușor. “Trecând prin toate încercările și necazurile, prin lunile martie și aprilie, am reușit.” Martie și aprilie ale oricărui an sunt dure. Știți voi, presiunea crește, în special dacă sunteți în lumea corporatistă. Presiunea crește și intrați din ce în ce mai profund în an și, vă îndepliniți obiectivele și faceți ceea ce trebuie? Și toată presiunea pe care o aveți.    

Așadar iată-ne aici, la sfârșitul anului. Asta e important. Doar respirați profund și simțiți în asta. Lucrurile devin mai liniștite acum. 

Ne aflăm la sfârșitul secolului – vreau să spun, nu al secolului, al decadei. Eh! Pur și simplu se simte ca al secolului pentru mine. Suntem la sfârșitul decadei, și asta e o altă chestie importantă. Acesta este întotdeauna un fel de punct mare de reper: “Am trecut prin zece ani.” Am trecut prin zece ani cu voi (unii chicotesc), așa că este o mare chestie pentru mine (câteva aplauze). Da, da. Și, desigur, știți ce spun sus, la Clubul Maeștrilor Ascensionați, acum că sunt [profesor] titular (Adamus chicotește).    

LINDA: Ha, ha, ha, ha! Ha, ha! 

ADAMUS: Unde este răpăitul de tobe când am nevoie de el? (mai multe chicoteli) Efecte sonore. În regulă. Trec peste asta. Da. 

Am spus unora din grupuri că dacă m-aș întoarce pe planetă – ceea ce n-am să fac – dacă aș reveni în biologie, ce mi-ar plăcea să fac? Care ar fi jobul meu favorit? Mi-ar plăcea să fiu o gazdă pentru spectacole concurs (câteva chicoteli). Vreau să spun, sunt îmbrăcat ca și cum aș fi unul astăzi (Adamus chicotește). Mi-ar plăcea să fiu o gazdă pentru spectacole concurs și aș avea o emisiune pe Internet numită: “Care e Makyo-ul tău?” (mai multe chicoteli) Da. Și ghiciți cine ar fi concurenții? (cineva spune “Noi”) Daa, voi! (Adamus chicotește) Da. Ce joc amuzant de jucat și cu tot felul de premii și uși capcană și reprize cu bonusuri speciale și cine a atins cel mai mare makyo dintre toți, cine îl poate elibera. Da, oh, asta ar fi distractiv.  


Ajunul Realizării

Dar oricum, iată-ne aici, eu sunt [profesor] titular la sfârșitul a zece ani. Suntem aici la capătul unei călătorii foarte, foarte lungi, nu numai a celor zece ani, ci a călătoriei voastre pe planetă. Intrăm în 2020. Nu sunt neapărat interesat de aceste date care au fost proiectate pe tot parcursul. Vă puteți aminti unele din ele. ‘Haosul’ armonic* (Adamus chicotește) și tot restul acestor date, dar 2020 este special, este foarte special. Din perspectiva numerologiei este cumva special pentru că este, ei bine, este cel mai echilibrat. Este 2-0, 2-0, cel mai echilibrat an pe care-l veți avea vreodată în viața voastră, numerologia este cea mai echilibrată. 2-0, 2-0. Este un patru, care este de asemenea un număr de echilibru. Nu voi spune că voi ați ales să intrați în Realizarea voastră în 2020 datorită anului 2020. Așa cum funcționează lucrurile, a devenit 2020, într-un fel ciudat, când ați ales că acesta urma să fie momentul. 
*n.tr.: Adamus se referă la evenimentul Concordanța Armonică din 1987   

Intrând în 2020 în acest an, vă cunosc datele Realizării, și acesta este momentul când voi vă realizați Realizarea. Vreau să spun, voi de fapt sunteți deja realizați, dar nu realizați asta. Dar când o realizați și aveți unul din acele momente (lovitura peste frunte). Urmează să fie sute, poate undeva peste 1200, până la 1200 de Shaumbra care-și realizează Realizarea în 2020 (vreo doi Shaumbra spun “Uau” și câteva aplauze). Daa.  

Când am început prima dată să lucrez cu voi, aș fi fost fericit cu cinci (câteva chicoteli), și avem cu mult mai mulți datorită dorinței voastre adevărate, cunoașterii voastre pe care ați lăsat-o să vă ghideze pe voi către acest loc. 2020 urmează să fie un an semnificativ în atât de multe feluri. 

Acum, deja aud oameni: “Ei bine, sunt eu unul dintre ei?” Nu contează. Nu contează dacă sunteți sau nu, deoarece în cele din urmă Realizarea este naturală. Veți ajunge la ea. Eu nu petrec mult timp vorbind despre asta, deoarece știu că este acolo. Folosesc Realizarea voastră pentru a susține ritmul lucrurilor despre care vorbim în ceea ce privește rămânerea pe planetă. Cum dați voie energiei să vă servească? Acesta este lucrul decisiv acum. Cum rămâneți? De aceea îi avem pe DocCe și FM și pe mulți, mulți alții care lucrează la asta, susținându-vă în timp ce rămâneți pe planetă. Cum tolerați unele din chestiile dificile care se petrec? Asta urmează să fie marea întrebare. Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai nebună, în timp ce tehnologia devine din ce în ce mai avansată, cum suportați asta?   

Într-un fel, cam suntem în ajunul Realizării acum, și vreau ca voi realmente să simțiți ziua de azi, voi toți, indiferent dacă priviți online cu Maeștrii Ascensionați sau sunteți aici. Dar, în următoarele două săptămâni, lucrurile se cam liniștesc datorită sărbătorilor, dar și datorită unui ciclu natural care are loc. Folosiți acel timp pentru a simți cu adevărat cum ați ajuns aici și ce urmează. Ceea ce urmează va fi foarte, foarte diferit. Va elimina o mulțime de lucruri precum frica. Frica. Va elimina îngrijorarea și îndoiala.   

Iată-ne aici la acest… știți, asta se leagă de cartea mea care nu a fost scrisă încă și, înțeleg, cărțile nu sunt prea populare în aceste zile. Eu sunt un gen de Maestru Ascensionat al cărților. Îmi plac cărțile. Îmi place senzația viscerală a hârtiei și mirosul cernelei, și-mi place să marchez paginile pentru a mă întoarce la ele. Înțeleg că acum lucrurile se întâmplă pe video. Faceți video, pentru că  îl terminați repede, dar mie încă mi-ar plăcea acea carte scrisă într-una din aceste zile, Cauldre (câteva chicoteli). 

Așadar, în Timpul Mașinilor, 2020 era anul critic. Eram înapoi în ultima mea viață, în ultimele câteva luni pe planetă și, deodată, m-am pomenit, fără a intenționa să fac asta, m-am pomenit proiectat în viitor, care, de fapt, este chiar aici. Dar m-am pomenit într-un scenariu viitor și deodată a fost foarte ciudat, foarte ciudat. Însă deodată sunt aici și vorbesc cu voi, dar prin această – eh, ciudat – prin această persoană diferită, care știam că nu eram eu. Dar cu toate acestea, când aud vocea a ceea ce acum cunosc că ar fi Cauldre, este în genul: “Ei bine, ăsta sunt eu vorbind. Asta e energia mea care iese. Ce se întâmplă aici? De ce am fost atras deodată către acest loc din viitor?” Am realizat că era anul 2020. 

În timp ce mă ascultam pe mine fiind transmis prin channel de Cauldre – trebuie să vă imaginați, asta a fost puțin ciudat – în timp ce mă ascultam pe mine fiind transmis prin channel de Cauldre, am realizat deodată ce se întâmpla. Atât de mulți în această familie, în acest grup – voi – ajungeați la Realizare în acest an. Asta de asemenea a pavat drumul pentru mulți, mulți alți Shaumbra care, în final, au realizat că nu este atât de dificil, care, în cele din urmă, au auzit de la cei care și-au avut Realizarea, au auzit de la ei, și apoi ceilalți Shaumbra de peste tot din lume, pur și simplu, unul câte unul, apoi mulți, mulți, apoi mulți, mulți, mulți au permis-o deodată. Și a cuprins această comunitate. Asta vine la anul.  

Acum, trebuie să atenționez și să spun că Realizarea nu este ceea ce obișnuiați să credeți că este, și cred că aflați asta acum. Este ceva foarte diferit. Nu vreau să încerc s-o definesc, pentru că vreau ca voi s-o definiți în cele din urmă, fie că este într-un video, fie că este într-o carte, fie că e pur și simplu într-un mod liniștit pentru cineva, dar vreau să fie cuvintele voastre, cum este de fapt. Dar iată-ne aici în ajun, într-un punct important de tranziție, la o schimbare mare de ciclu și, nu vorbesc neapărat de planetă. Vorbesc despre voi.       

Haideți să respirăm profund cu asta. Am reușit. Vreau să spun, chiar am reușit (cineva spune “Iuu huu” și Adamus chicotește). Da. Un iuu-huu aici (unele aplauze). Nu a fost mereu ușor, nici măcar nu a fost vreodată plăcut (Adamus chicotește), dar am reușit. Am ajuns la acest punct. 


Fără Reguli

Așadar, vorbeam zilele trecute, sus la Clubul Maeștrilor Ascensionați, despre toate acestea, ce se petrece și unde ne aflăm, și chiar nu încercam să mă laud, dar pur și simplu nu m-am putut abține să spun: “Asta este. Acesta este anul nostru.” Și alți câțiva s-au băgat în discuție și au spus: “Ei bine, știi tu, noi urmează să fim acolo curând.” Dar este ca și cum, știți voi, noi vom fi acolo, acum. Asta e, și nu e vorba doar de câțiva, sunt o mulțime. Și acest lucru nu este plin cu makyo. Ei au  ajuns, voi ați ajuns la adevărul vostru din interior. Și nici măcar nu e vorba de a trebui să avem o mare organizație și conducători care spun tuturor ce să facă. Sunt puține sau nicio regulă în interiorul Crimson Circle, și asta este extrem de neobișnuit.  

Când le vorbesc celorlalți Maeștri Ascensionați, ei își explică regulile și ierarhia și nivelurile lor pe care [oamenii cu care lucrează] trebuie să le parcurgă și dietele prin care trebuie să treacă și lucrurile pe care trebuie să le poarte, și eu spun: “Noi nu facem nimic din toate astea. Noi nu facem nimic din toate astea.” Noi încurajăm obiceiurile proaste (râsete) – băutul, fumatul, indiferent ce se întâmplă să fie. Nu, serios, trebuie să fie real deoarece, vedeți voi, altfel venim cu o regulă, să spunem, nu aveți voie să mâncați nimic cu dovleac și, este pur și simplu la fel de ridicol cum sunt unele dintre reguli. Nu puteți mânca dovleac deoarece, cu mult înainte ca Pământul să fi fost format, dovlecii au fost abuzați de extratereștri (câteva chicoteli), iar acum există un fel de reacție la dovleac.      

Și deodată încetați să mai mâncați dovleci, orice cu dovleac – plăcinte… ce mai aveți cu dovleac? Nu știu (cineva spune: “Cafele cu lapte, dovleac și condimente”) Cafea cu lapte, dovleac și condimente. Fără nimic din astea. Deci, acum vă simțiți realmente mândri de voi înșivă. Chiar ați trecut prin niște greutăți evitând tentația acelui dovleac portocaliu. Ați trecut prin toate astea. Ajunge cu supa de dovleac. Ajunge cu supa de dovleac și unii dintre voi ați trecut prin recidive cu asta, însă ajunge cu dovlecii. Și atunci sunteți realmente mândri de voi – “Nu mai mănânc dovleci deloc.” (câteva chicoteli) “Obișnuiam să fiu un dependent. A trebuit să trec printr-unul din aceste…” unde vă trimit, la centrul de reabilitare sau ce-o fi. “A trebuit să merg la terapie, dar nu mai fac niciuna din astea.” Deodată sunteți mândri de voi înșivă și credeți că sunteți spirituali pentru că nu mai mâncați deloc dovleci. Faceți o credință din asta. Am văzut-o în repetate rânduri în grupuri – dovleci, vegani, cei care nu poartă niciodată culoarea neagră, care nu se bărbieresc niciodată, care nu folosesc deodorant – oricare din astea. Am văzut-o în repetate rânduri, și ei o transformă în credință, și cred că sunt spirituali și cred că asta e calea spre ascensiune.     

Partea tristă, dar de fapt este, într-un fel, amuzant, partea tristă este că, mai devreme sau mai târziu, ei realizează că nu era vorba despre dovleci. ”Aș fi putut mânca oricât de mulți dovleci vroiam. Aș fi putut avea cafea cu lapte și supe și plăcinte și aș fi putut mânca complet natural chiar din dovleacul însuși. Aș fi putut avea semințe de dovleac drept gustări. Nu despre asta a fost vorba. Iată-mă aici, mergând prin toată acea suferință; iată în ce am crezut și am spus că asta era spiritual, și nu era vorba despre asta. Aș fi putut mânca pe cât de mult îmi doream. Era vorba de un singur lucru afurisit.” Acum, acești oameni, ei chiar se supără apoi pe profesorii lor pentru că le-au predat porcăria asta, această campanie anti-dovleac care are loc acum în univers. Acum dovlecii sunt interziși pretutindeni și unii oameni îi cultivă ilegal și îi fumează din când în când (râsete), însă ei trebuie să-și ascundă dependența de dovleci. Apoi aceiași oameni spirituali se supără pe profesorii lor: ”De ce ne-au hrănit cu asta?” Fără nicio aluzie. ”De ce ne-au servit asta? Toate aceste distrageri, toate aceste lucruri, care de fapt nu au nimic de-a face cu Realizarea.” În Realizare poți mânca toți dovlecii pe care-i vrei, la naiba. Daa. Fără reținere. 

Nu avem reguli aici. Și ceilalți Maeștri Ascensionați care predau pe Pământ sau mai precis prin oameni, ei nu înțeleg cu adevărat toate astea. Deodată mi-e foame de – ai cumva vreo plăcintă cu dovleac acolo, în spate? (mai multe râsete) Semințe? Orice, nu-mi pasă (Adamus chicotește).

Așadar, niciunul dintre ceilalți nu au acest gen de organizație liberă, fără reguli, și ei pur și simplu nu înțeleg cum o facem. Și, din nou, mă întorc la: ”Este vorba despre jucători.” Sunteți voi. Este capacitatea de a vă aminti pentru ce vă aflați aici, ce vreți, cunoașterea voastră care vă ghidează în Realizare, cu mine trebuind să vă trag, din când în când, câte una la fund și să vă aduc înapoi pe traiectorie, pentru că este ușor să fiți distrași, fie că este vorba de a fi împotriva dovleacului, fie că vă gândiți că trebuie să aveți o anumită dietă sau să beți 12 galoane de apă pe zi. Există unul dintre grupuri, și asta nu este o glumă, și Cauldre nu vrea să o spun, dar am să-l arunc afară dacă opune rezistență. Nu ar trebui să beau când spun asta. Există, sincer o spun, unul dintre grupuri, și probabil că nu ar trebui să dau nume, așadar nu o voi face, ei … (Adamus chicotește și o parte din public râde) Așteptați. Trebuie să scap de el. În regulă, în timp ce Cauldre este plecat: ei spun că drumul spre iluminare este să-ți bei propria urină.

LINDA: Îghhhh!!

ADAMUS: Vorbesc ...

LINDA: Îgh!!

ADAMUS: … absolut serios.

LINDA: Eiuu!

ADAMUS: În regulă, Cauldre poate veni înapoi acum. Aceste distrageri ciudate, și ele sunt distrageri. Sunt jocuri de putere. Sunt iluzii și ele nu au nimic de-a face cu – oh, ei o justifică spunând ceva despre: ”Lumina divinității este în toate celulele tale” și, știți, este ca și cum, există metode mai bune. Roade-ți degetul sau ceva de genul ăsta. Nu știu, dar ei o cred. Ei trăiesc după regula asta. Ei – aici, este atât de rău – ei plătesc bani ca să facă parte din grupul celor care beau.

LINDA: Pfiu!

ADAMUS: Nu, ei [chiar] plătesc. Au cotizații pe care trebuie să le plătești (cineva spune ”Oh!”). Și au buletine informative și apoi primesc notificări acum: ”Ți-ai băut porția azi?” (mai mulți Shaumbra spun ”Ohh!”) Ei bine, de fapt, înainte de toate, este: ”Ți-ai avut ieșirea?” și apoi ”Ți-ai băut porția?” (râsete) Vorbesc serios. Vorbesc serios. Acum, asta este într-o – ei bine, nu voi spune nimic mai mult. 

Așadar, Maeștrii Ascensionați se întreabă: ”Ei bine, cum o faceți voi? Cum reușiți voi? Nu există reguli. Nu există cotizații. Acum vorbești cu Shaumbra despre ieșirea din grup, de a nu fi nici măcar într-un grup.” Ei, să ne întâlnim din când în când, să avem o petrecere, să avem un Shoud și apoi să meargă fiecare pe drumul lui. ”Ieșirea din grup, cum reușiți asta?” Este vorba despre jucători. Este angajamentul pe care l-am simțit în voi toți cu mult timp în urmă, angajamentul că asta este ultima viață. La început, obișnuiați să spuneți: ”Asta este ultima viață”, cam cu dezgust, acum sunteți precum: ”Asta este ultima mea viață”, ca și când sunteți în pace cu asta, integrând aspectele, viețile trecute, parcurgând atât de mult din asta.

Însă iată-ne aici acum, acesta este pentru mine un timp așa de special, sfârșitul anului, Crăciunul, vacanța de iarnă, și este acel sfârșit al acelui drum foooarte lung, frumos, dar intens în Realizare.  Ce facem acum? Respirați profund și permiteți-vă să intrați în ea. Permiteți-vă să intrați în ea.

Unul dintre Maeștrii Ascensionați, în timpul acestei conversații, unul dintre ei a venit la mine și a spus: ”Ei bine, Adamus, grupul tău, nu sunt ei, ca să zic așa, nebuni?” (cineva chicotește) Am spus: ”Realmente, nu cred asta. Ciudați uneori, dar nebuni, nu.” Un altul s-a ridicat și-a spus: ”Daa, am auzit noi de grupul tău și alți oameni vorbesc despre el. Ei spun că este un cult. Este un cult.” Pot spune ce vor, știți, pentru că ce este un cult, în definitiv? Ce este un cult? Ceva în care intri și din care nu mai poți ieși. Aici eu vă dau afară (câteva chicoteli), bucuros vă dau afară, așa că nu ar putea fi un cult. 

Așa că, în cele din urmă, unul dintre Maeștrii Ascensionați mi-a spus: ”Așadar, Adamus, cum ai explica tu ce este Shaumbra? Cum ai explica acest întreg fenomen care are loc? Cum ai explica tu ce tip de oameni sunt ei?” Și am spus: ”Ei bine, Shaumbra, ei locuiesc la distanță de câteva blocuri de Strada Principală*.” (unii chicotesc) ”Ei locuiesc la câteva blocuri de Strada Principală.” Au existat câteva priviri de tipul Maestru Ascensionat perplex, încremenit de surprindere și: ”Ce vrei să spui cu asta?” Și am spus: ”Ei bine, ei nu trebuie să poarte uniforme speciale. Ei sunt cine sunt. Ei pot să poarte orice. Pot să vină la un Shoud în costum de bucătar-șef, nu-mi pasă, sau în chip de Moș Crăciun. Nu contează. 
n.tr.: Strada Principală în SUA este considerată strada din centrul orașului cu cele mai multe magazine, bănci și afaceri, în general.

Ei au fost acolo, au terminat cu asta. Au trăit în cultura de masă o lungă perioadă de timp. Ei de fapt, chiar au încercat din greu să fie pe Strada Principală împreună cu toți ceilalți. Au încercat să se conformeze. Au realizat că pur și simplu nu funcționează. Ei chiar nu erau confortabili pe Strada Principală. Ei locuiesc acum la doar câteva blocuri distanță, însemnând că ei înțeleg cu adevărat. Au empatie. Oh, ei știu cum este să fii om. Știu cum este să fii în conștiința de masă. Ei au o empatie imensă. Ei nu trăiesc departe pe vârful unui munte, într-o comunitate în mijlocul deșertului, departe de toți ceilalți. Ei se află la depărtare de câteva blocuri de Strada Principală. Trăiesc în propriul lor loc. Ei sunt ființe suverane. Au ales să rămână pe planetă, să rămână aproape de Strada Principală. Ei au ales să stea încă pe-aproape, pentru că au realizat că există o mulțime de oameni pe Strada Principală care sunt cumva pierduți și rătăcesc și poate că rătăcesc departe în niște locuri cu adevărat întunecate de pe Strada Principală sau înăuntrul lor. Ei realizează că și-au luat un angajament față de ei înșiși, față de omenire, să stea pe-aproape pe planetă pentru o vreme, să se bucure, în primul rând, de ceea ce înseamnă doar să fii aici ca un om liber.

”De asemenea, ei au ales să stea pe-aproape, deoarece știu că există o mulțime de oameni pe Strada Principală care pur și simplu o iau razna, care nu știu către ce/cine să se îndrepte în viețile lor, care au tendințe de sinucidere, care sunt disperați, care și-au pierdut speranța. Așa că trăiesc la distanță de câteva blocuri de Strada Principală, astfel încât să poată să se plimbe pe acolo din când în când. Nu pentru a încerca să schimbe pe cineva, în mod sigur nu pentru a evangheliza, ci doar să se plimbe pe stradă, să intre în cafeneaua sau brutăria de pe Strada Principală, să se oprească la băcănia de pe Strada Principală, să meargă la sala de sport de pe Strada Principală și doar să fie acolo în lumina lor. Cei mai mulți nici măcar nu-i vor vedea, dar câțiva o vor face, acei puțini care sunt într-adevăr, cu adevărat pregătiți pentru ceva diferit, care sunt pregătiți să schimbe viețile lor omenești, să intre în Realizarea lor, dar care sunt atât de pierduți.”

Și am spus: ”Știți, Shaumbra, ei trăiesc la distanță de câteva blocuri de Strada Principală. Ei sunt pe cont propriu. Ei pot avea grijă de ei înșiși. Nu au nevoie de alții s-o facă pentru ei. Ei nu au nevoie de forfotă. Au trăit asta. Au părăsit asta în mod intenționat, însă sunt încă pe-aproape, deoarece și-au luat un angajament să mai rămână pe această planetă pentru ceva timp după Realizare, să fie acolo pentru ceilalți.” De aceea suntem aici. De aceea voi sunteți aici.

Haideți să respirăm profund cu asta.

Este cu adevărat profund când vă gândiți la asta. Shaumbra, voi, la distanță de câteva blocuri de Strada Principală. O faceți în felul vostru, fără să vă conformați celorlalți, dar sunteți suficient de aproape ca să rămâneți în contact. Aveți acea imensă empatie, că nici măcar un Maestru Ascensionat n-ar putea să radieze o lumină precum o faceți voi, pentru că este nevoie ca cineva să fie încă în formă omenească ca să facă încă ceea ce faceți voi. Așa că, da, bun mod de a o spune. Ciudați, nebuni, neobișnuiți? Nu știu. Aș spune, la distanță de doar câteva blocuri de Strada Principală.

Haideți să respirăm foarte profund cu asta.

(pauză)

În regulă. Acum, aș vrea să facem un mic merabh aici, în partea de început. Ne vom întoarce pentru un altul, mai târziu. Dar, din nou, acesta este un timp special din an.

Știți, pe măsură ce intrați în Realizarea voastră, fie că este 2020 ori 2021, nu contează cu adevărat, însă pe măsură ce intrați în Realizarea voastră, cumva voi știți asta, pentru că totul, pur și simplu, devine într-adevăr liniștit. Cu adevărat liniștit. Totul se așează, până și mintea. Chiar și mintea, pur și simplu, se liniștește cu adevărat. Totul devine calm și liniștit. Este ceva de genul, știți, acea liniște, liniștea sfârșitului de an, un sentiment de satisfacție, vă simțiți foarte mulțumiți, știind că sunt multe care vor urma, dar este pur și simplu un timp frumos de liniște în interiorul vostru. Nu aveți nevoie de nimeni altcineva, nimic altceva. Toate bătăliile sunt încheiate. Niciun conflict. Nu există nimic cu care să vă luptați. Și realizați că bătăliile, ei bine, cumva v-au plăcut, într-un mod straniu, însă acum ați terminat cu toate bătăliile.

Așadar, pe măsură ce intrați în Realizare, totul cumva devine liniștit. Nu știu, o zi, o săptămână, o lună, nu contează cu adevărat, dar este o parte a acelui ciclu. Știți voi, acel într-adevăr frumos: ”Sunt cu mine însumi și totul este doar desăvârșit. Totul este măreț.” Acel tip de liniște.


Merabh pentru Crăciunurile din Trecut

Oricum ar fi, haideți să punem ceva muzică și să intrăm în primul nostru merabh.

(muzica începe)

Haideți să respirăm profund împreună.

Nu vom munci din greu, azi. Într-un fel, ne vom merabh-ui calea prin acest Shoud.

Există, de asemenea, ceva foarte special în privința acestei perioade din an. Mi-am făcut un pic  temele, explorându-vă pe toți, pe toți cei de aici, pe toți cei care urmăresc. O perioadă atât de specială a anului. Nu era vorba doar despre cadourile și darurile de Crăciun, dar poate exista doar mai multă iubire acasă, chiar dacă în casă era haos, poate doar puțin mai multă iubire. Poate este doar pentru că totul se liniștește, nu știu, dar dacă simțiți în asta, a existat un timp, chiar în această perioadă a anului, când erați foarte tineri – la vârsta de patru, cinci, șase ani – pe când erați încă foarte, foarte deschiși. Haideți să ne întoarcem și să vizităm asta.

Voi, foarte tineri, în acest timp al anului.

(pauză)

Iată-vă aici, poate gătiți pentru sărbători.

Există un fel de căldură în casă, în special dacă era frig afară. Un fel de căldură de tip mai special.

Dacă vă amintiți, totul în această perioadă a anului este puțin mai auriu în propria lumină, și nu doar lumina soarelui, ci totul devine de fapt puțin mai auriu, în special când sunteți un copil.

Iată-vă aici, pe de-a-ntregul entuziasmați în privința Crăciunului. Oh, da, există multe alte lucruri care se petrec cu familia voastră și chestiuni, dar iată-vă aici.

Sunteți acum realmente în corp omenesc. Ați fost în acel corp timp de patru, cinci, șase ani de-acum. Știți că veți rămâne. Au existat unele vremuri de îndoială înainte de asta, unele timpuri când aproape că ați plecat.

Mulți dintre voi ați fost foarte, foarte bolnavi când erați mici. Mulți dintre voi ați avut câteva din acele întâlniri foarte apropiate cu moartea, pentru că nu erați atât de siguri că doreați într-adevăr să rămâneți. Dar ați făcut-o și iată-vă aici acum, un copil în vacanță.

(pauză)

Acel copil, undeva adânc în voi, acel copil știa că urmează să fie o viață foarte importantă. Copilul a simțit, de asemenea, lucruri care ar fi sosit mai târziu – provocări, frici, incertitudini. Veți ajunge acolo? Veți fi capabili să vă găsiți calea prin asta? Veți fi capabili să răzbiți prin haosul vieții omenești?

Veți fi capabili să vă eliberați familia, însemnând să dați drumul karmei ancestrale, pe care acum puteați să începeți s-o simțiți în corpul vostru. Știți, pe măsură ce intrați cu adevărat în corpul vostru, ca un copil mic, voi ați putut, de asemenea, să simțiți toate astea.

Ați putut să simțiți că a fost un drum lung într-o lume nesigură. Frica: ”Voi ajunge oare vreodată acolo?”

Iată-vă aici, acel copil mic, entuziasmat, inocent, dar de asemenea, începeați să simțiți greutatea lumii, greutatea a ceea ce se întâmpla. Atât de mulți dintre voi ați crescut în vremuri de adevărată frică pe planetă – războaie, bombe nucleare.

Unii dintre voi ați crescut în țări în care nu știați nici măcar dacă veți avea a doua zi o mâncare pe masă.

Crescând în familii disfuncționale, care știați că vor face ravagii în mintea și corpul vostru.

Așadar, iată aici acest copil atât de entuziasmat, care totuși simțea ce ar fi putut să vină. 

Și iată-vă acum, în ajunul Realizării voastre.

Ați reușit. A fost greu, dar ați reușit.

Acum, dacă ați vrea, doar fiți acolo cu acel copil din trecut, acel copil în vacanță care ați fost și lăsați acel copil care ați fost să știe că s-a terminat cu bine. Totul a mers bine.

Cu adevărat, cu adevărat, lăsați-vă să fiți acolo cu voi înșivă ca acel mic copil. Are nevoie să audă asta, chiar acum.

(pauză)

Este ca și cum Crăciunurile Viitorului vin să viziteze Crăciunurile Trecutului: ”Am reușit. Am reușit.”

Îi spuneți acestui copil: ”Îți voi spune poveștile mai târziu. Sunt povești minunate, însă am reușit.”

Îi spuneți micului copil: ”Nu știu dacă poți măcar să-ți imaginezi asta, anul 2020. Sunt 50 de ani în viitor, 30 de ani, 20 de ani poate, dar este cândva în viitor. Nu știu dacă măcar îți poți imagina asta chiar acum, dar de acolo vin. Mă aflu aici ca să-ți spun că noi am reușit. Nu renunța. Nu te teme. Nu te simți niciodată singur, fie că ai 5 ani, câți ai acum, fie că ai 10 ani, crești ca să faci 20 de ani, doar amintește-ți că am reușit.”

Lăsați acel copil care ați fost să știe asta. Îmbrățișați-l tare.

(pauză)

Acel copil, în următoarea zi sau în decurs de câteva zile, va merge poate la un părinte, sau la un frate sau soră, sau poate la un prieten și va spune: “Am văzut un înger zilele trecute. A venit un înger și a vorbit cu mine.” Copilul va fi probabil luat peste picior și sâcâit puțin de prietenii sau frații săi. Ei vor glumi și vor spune: “Sigur, îngerul a coborât direct din pomul de Crăciun și a vorbit cu tine.”

Și acel copil mic care erați va spune: “Nu, era pur și simplu acolo. Stăteam întins în pat sau mă jucam cu jucăriile mele și deodată a venit la mine un înger.” Prietenii sau frații vor spune: “Ei bine, ce ți-a spus îngerul, că ești prost?”

Voi spuneți: “Nu. Îngerul, nu îmi amintesc efectiv ce a spus îngerul. Am știut doar că totul o să fie în regulă. Nu îmi amintesc cuvintele pe care le-a spus îngerul, dar știu pur și simplu că nu mai trebuie să-mi fac griji.”

Încercați să spuneți asta unui părinte: “A venit un înger să mă viziteze”, ei te mângâie cumva pe creștet, precum: “Sigur. În regulă.” Poate vă țin o lecție de religie, vă spun că îngerii nu sunt reali, nimic de genul ăsta. Dar voi știați. Știați, pentru că Sinele din viitor a venit și v-a vizitat.

Asta e ceea ce se întâmplă chiar în acest moment.

Acesta nu este doar un joc, vreau să spun, se întâmplă cu adevărat chiar acum. Și când asta se întâmplă – iată lucrul important – schimbă energia a ceea ce voi, acel copil, va experimenta. Schimbă energia în cunoașterea că, până și în unele din momentele cele mai grele a existat întotdeauna acel înger alături de voi.

Schimbă energia pentru că acum copilul mic percepe că este în corp, percepe porțiunea ancestrală din sine însuși, percepe conștiința de masă, percepe lucrurile care ar putea să vină, simte deodată că o poate face, realizează deodată că o poate face. Și apoi energiile se schimbă și experiența însăși se schimbă.

Experiența se schimbă. Chiar dacă voi spuneți: “Ei bine, nu, nu. Anumite lucruri s-au întâmplat în trecut,” treceți peste asta. O experiență și ce consideră mintea că e ceea s-a întâmplat în trecut nu este niciodată bătut în cuie. Nu este niciodată fixat. Se schimbă.

Viitorul este trecutul vindecat. Viitorul este trecutul cu un înger alături de el.

(pauză)

Nu folosesc termenul “vindecare” prea des. Nu îmi place cum este folosit acum în societate. Nu îmi place makyo-ul care înconjoară vindecarea. Nu îmi place de niciunul din cei care vorbesc despre poțiunile lor vindecătoare sau mâinile lor vindecătoare sau nimic de genul ăsta, așa că rareori vorbesc despre vindecare. Aceasta, totuși, este vindecare.

Când vă duceți în mod conștient la voi înșivă când erați copii și spuneți: “Se rezolvă. Am reușit. Am intrat în Realizare”, asta vă schimbă istoria. Schimbă ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Vă schimbă percepția despre ceea ce au fost rănile voastre, ce au fost neajunsurile voastre, totul. Le schimbă. Puteți merge literalmente în trecut și, fără să încercați să schimbați experiența, schimbați percepția. Aceasta este vindecare, deoarece atunci realizați că nu a existat niciodată nimic cu care să vă luptați. Nu au existat niciodată realmente niciun fel de răni foarte mari.

(pauză)

Așadar, să vă vizitați pe voi înșivă în vremea Crăciunului, când aveați aproximativ cinci ani, are un efect profund asupra energiei, un efect profund chiar și în acest moment asupra propriului vostru corp și a minții voastre. Aceasta este vindecare.

Haideți să respirăm foarte profund cu asta.

Așadar acum, voi chiar aici, acum, la sfârșitul lui decembrie 2019, voi spuneți: “Acum stau aici. Încă sunt puțin zdruncinat. Încă mai am niște probleme în viața mea. Va veni Sinele viitor, realizat, să mă viziteze chiar acum?”

Absolut. Este deja aici.

În momentul în care am început acest merabh, motivul real a fost să-l introduc pe acesta – Sinele vostru realizat – care spune: “Se rezolvă toate. În șase luni de acum, douăsprezece luni de acum, trei ani de acum, totul se rezolvă. Nu ești singur. Totul se rezolvă.”

Haideți să respirăm foarte profund și să permitem magia.

În regulă, respirație foarte profundă.

(pauză)

Aceasta, că tot veni vorba, este Magia Practică pentru Merlinii Moderni. Nu, serios, când realizați că nu există limite de timp și spațiu, când realizați că vă vizitați pe voi înșivă în trecut și asta schimbă totul.

Și sunteți vizitați de către Sinele vostru realizat chiar în acest moment, și asta schimbă totul. Aceasta este magie practică. Nu o mulțime de uu-uu, nu o mulțime de vânturat al baghetei sau cântece de vrăjitor sau nimic de genul acesta. Este permitere.

Haideți să respirăm foarte profund. Vă mulțumesc.

(se termină muzica)

Mm. În regulă. Așadar, haideți acum în următoarea fază. Sunteți pregătiți să mergeți mai departe? Sau vreți doar să mai stați pe acolo o vreme, știți, să încheiați ziua, să beți ceva.

Haideți să respirăm foarte, foarte profund. Mergeți în Și aici. Da, puteți fi încă în – nu a fost asta o energie încântătoare? Oh! Oh! Am de gând să o îmbuteliez și să o vând (câteva chicoteli), să o numesc “Makyo Cumva-sau-altcumva” (Adamus chicotește). O energie frumoasă și voi puteți încă să o simțiți, să vă țineți de ea. Nu trebuie să îi dați drumul, deoarece sunteți un Maestru, un Maestru adevărat.

Doar cel care e un Maestru poate să se întoarcă în timp și să se viziteze pe sine când era copil. Doar un Maestru. Realizați că voi cei de aici, în 2019, tocmai v-ați dus înapoi și ați făcut lucrul măiestrit. Vă amintiți că am vorbit despre Maestrul care se duce și înțelepțește totul. Asta e ceea ce tocmai ați făcut. Tocmai ați îndeplinit primul vostru act conștient de a fi un Maestru, înțelepțind tot ceea ce a condus la momentul de acum, mergând înapoi tocmai până la momentul când aveați doar câțiva ani. Asta e. Este atât de simplu. Mergeți înapoi: “Hei, te iubesc. Lucrurile se rezolvă cu bine. Foarte bine.” (Adamus chicotește). În regulă, haideți să mergem mai departe.


Înțelepciunea Shaumbra

Venind în urma voastră sunt o mulțime de oameni pe planetă care încep să se trezească. Mulți, mai mulți ca niciodată. Există mai puțină religie ca niciodată, ceea ce este un lucru bun, deoarece atunci ei nu o să fie absorbiți în asta. Și eu nu sunt realmente împotriva bisericii. Eh, mda, de fapt chiar sunt (câteva chicoteli). În regulă. Nu, poate fi așa o capcană. Este precum capcana dovleacului, știți, doar pentru că nu mai sunteți dependenți de dovleci. Este la fel cu religia. Mergeți la biserică și credeți: “În regulă, sunt o ființă spirituală.” Nu, nu sunteți. Sunteți suficient de stupizi încât să mergeți la biserică, dar nu sunteți o ființă spirituală (câteva chicoteli). Sunteți atât de ignoranți încât să credeți acel rahat pe care îl prezintă ei. Nu, de fapt sunteți foarte tâmpiți. Oricum, îmi exprim doar sentimentele. 

Așadar, există un întreg grup care vine după voi și vă puteți da seama, deoarece planeta e din ce în ce mai zdruncinată și asta de fapt, aduce mai mulți oameni în acest loc care aproape că îi propulsează în trezire. Lucrurile sunt atât de confuze și haotice încât asta semnalizează cumva înlăuntrul lor acel Fruct al Trandafirului. Vă amintiți Fructul Trandafirului al lui Tobias? Este calea de ieșire. Este trapa. Este: “Oh, da, așa este. Am implantat ceva în peisajul realității mele. Când momentul ar fi potrivit, atunci s-ar ivi și m-ar conduce afară din această nebunie care vine în ultima mea viață.”

Așadar, sunt o mulțime de oameni care se trezesc chiar acum, tocmai încep să o facă, și, de fapt, câțiva dintre ceilalți Maeștri Ascensionați sunt afară recrutând, într-un fel, pentru grupurile lor. Știți: “Suntem ideali pentru cei care se trezesc și avem toate răspunsurile și totul.” Oricum.

Dar ceea ce vreau să fac eu, vreau să creez un mesaj pentru aceia care intră acum în trezire. Știți, ei au o călătorie înaintea lor. Ei sunt cumva precum acel copil mic din merabh-ul pe care tocmai l-am făcut. Sunt toți entuziasmați: “Trezirea, oh, nu-i așa că e grozav, și eu sunt foarte special acum, pentru că mă trezesc,” dar totuși dedesubt, la fel cum ați făcut și voi, simțiți: “Ooh, mă trezesc, dar e un monstru foarte mare acolo pe care am de gând să pretind că îl ignor. O să rămân pur și simplu doar entuziasmat.” Cam așa o să fie ei, intrând în trezire, și totuși ei știu: “Ooh! Există ceva aici care e pur și simplu puțin neliniștitor. Nu sunt așa de sigur de asta.”

Ceea ce urmează să fac eu e să – începând de acum, acesta este punctul nostru de plecare, punctul nostru de plecare – vreau ca voi să lăsați niște mesaje pentru ei, și vom transmite câteva astăzi. Vom continua, vom face câteva în Hawaii, câteva în alte locuri. Voi vrea să veniți în față și să transmiteți un mesaj. Va fi pe bază de voluntariat. Dar dacă nu sunt voluntari, Linda va găsi bucuroasă acel aspect de voluntar din voi (câteva chicoteli).

LINDA: Am voluntari chiar aici.

ADAMUS: Iată câteva din instrucțiunile referitoare la asta. Iată câteva din instrucțiuni. Nu, încă nu alege pe nimeni. În primul rând, vom transforma asta cu adevărat în mesaje din partea Maeștrilor pentru oamenii care se trezesc. În regulă? Fiți conciși. Un Maestru nu vorbește la nesfârșit despre toate problemele și necazurile sale. Un Maestru știe cum să înfrumusețeze o poveste ca să o facă interesantă. Și unii oameni spun: “Ei bine, nu, acesta nu este adevărul.” Ba da, este! Este un fel de a te uita la adevăr. Vreți să o faceți anost și plictisitor sau vreți să o faceți cu puțină înfrumusețare, puțină vioiciune? Dacă aveți de gând să spuneți o poveste.

O să vă rog să lăsați doar un lucru, un mesaj pe care îl aveți pentru acei care intră în trezire. Ce le-ați spune? Ce le-ați vorbi? Făceți-o desăvârșit. Nu vă uitați la mine în timpul acestei comunicări. Urmează să veniți aici sus, pe scenă, în acest scaun, și Linda vrea să se asigure că vă spun, nu țineți microfonul jos, aici (Linda chicotește). Va prinde zgomotul stomacului vostru și toată nervozitatea, în energia înregistrării. Nu îl țineți jos, acolo. Țineți-l în felul ăsta, ca un Maestru. Ca un Maestru. Vorbiți în microfon. Un Maestru nu trebuie să țipe și să urle, ci un Maestru proiectează suficient încât să poată fi auzit de alții. Nu mormăiți în microfon în felul ăsta, deoarece… (Adamus mormăie)

Și Linda spune: “Aveți grijă cum pășiți când urcați pe scenă. Nu faceți asta acasă. Este periculos” și tot restul. Aceștia sunt profesioniști, care fac asta (Adamus chicotește). Când veniți sus aici, așezați-vă pe scaun. Nu vorbiți cu mine. Vorbiți cu publicul de aici. Așadar, voi cere ca luminile să fie aprinse puțin mai mult, astfel încât ei să poată vedea, ceea ce Cauldre nu poate. Vorbiți cu publicul. Rămâneți conciși. Este mesajul vostru. Asta se înregistrează pentru toată istoria, și o vom viziona la Clubul Maeștrilor Ascensionați într-una din nopțile astea.

Așadar, rămâneți conciși. Ce vreți să împărtășiți? Ce vreți să împărtășiți cu ei? Și, de fapt, ca să adaug la toată drama chestiei, ce dai, aia primești, așa că o să o rog de fapt pe Tad să fie cumva cronometrul nostru. Dacă cineva începe să se întindă muult, fă pur și simplu: “Hm-hm-hm! Hm-hm-hm!” Ce dai, aia primești. Ți s-a făcut asta.

TAD: Știi, da!

ADAMUS: Da! Așa că acum ai ocazia să o faci tu (câteva chicoteli). Ți s-a făcut ție, acum ai ocazia să le-o faci tu lor. Așa că asigură-te că ei vorbesc puțin, altfel o să auziți acest: “Hm-hm-hm! Hm-hm-hm!”

LINDA: Ce înseamnă puțin?

ADAMUS: Eh, știți, câteva minute. Vreo două minute sau mai puțin. Ar putea fi doar o declarație foarte scurtă și asta este. Vom trece la următorul.

Așadar, înainte să facem asta, haideți să respirăm profund cu toții și sunteți bineveniți să închideți ochii sau ce-o fi. Ce mesaj aveți? Și pentru voi toți care priviți, același lucru, deoarece ați putea fi aici sus pe scenă într-una din zile.

O să facem un video. Presupun că în ziua de azi cărțile nu sunt așa de la modă. Deci în mod normal aș spune, haideți să scriem o carte, dar doamne, asta ia o veșnicie, hm, așa că o să facem un video: “Mesaje de la Maeștri”, subtitlu: “Pentru oamenii proaspăt treziți”.

Mesaje de la Maeștri.

Așadar, ce ați vrea să împărtășiți cu ei despre călătorie? Ce sfat le-ați da despre venirea în Realizare? Cum distilați voi asta, menținând mesajul clar și scurt?

Ce mesaj v-ar plăcea să împărtășiți? Și acesta este un adevărat dar pentru ei. Nu știu cât de mulți vom ajunge să punem laolaltă în acest video și, apoi, îl putem transforma într-o carte. Eh, asta e o idee bună. Îl vom transforma într-o carte apoi. Nu știu cât de mulți vom ajunge să facem, dar vom face asta probabil când și când pentru un an și, la momentul potrivit, vom face publică asta, o vom lansa.

Respirați profund. Ce mesaj aveți pentru cei care intră chiar acum în trezirea lor?

În regulă, așadar, dragă Linda, voluntari, prin ridicatul mâinii.

LINDA: El are deja mâna sus.

ADAMUS: Oh, deja avem.

LINDA: El are deja mâna sus.

ADAMUS: În regulă, ridicatul mâinii, și dacă nu e niciuna atunci vom alege câțiva. Bun.

SART: Salutare, Shaumbra!

ADAMUS: Ia un loc, te rog.

SART: Cum vă simțiți astăzi? Mă bucur să vă văd. Mă bucur să fiu aici cu voi. Cel mai important lucru pe care îl am de spus oamenilor noi ce se alătură acum este să nu credeți tâmpeniile pe care încearcă să vi le spună alți oameni. Rămâneți cu voi înșivă. Vă va fi mult mai bine pe parcurs și viața va fi puțin mai ușoară pentru voi. Îmi place să petrec timp cu acest grup. Dacă alegeți să veniți și să vă alăturați nouă, veți avea o viață mult mai bună (râsete). Poate. Stați cu noi, iubiți-vă unul pe celălalt și bucurați-vă de ultimele părți ale vieții voastre de aici. Bucurați-vă de tot ce puteți, aici. Vă mulțumesc. Și primiți toate darurile pe care le puteți primi (mai multe chicoteli).

ADAMUS: Bun. Mulțumesc. Mulțumesc (aplauze). Vă rog. Cineva trebuia să fie cel care sparge gheața cu asta. Acum, vă puteți întreba: “Ce o să creadă oamenii ăștia, văzându-l pe Moș Crăciun stând acolo, cu acest mesaj?” (râsete la adresa costumului lui Sart) Dar am o cale să gestionez asta.

ALAYA: Am vrut să spun asta de multă vreme. Eu sunt Alaya, Heili nahe, Rolena, un Maestru al conștiinței energiei, cu ușurință și grație și, a fost o viață dată naibii. Aș recomanda oamenilor noi veniți să facă un stoc de Kleenex, pentru că se întâmplă să plângi mult. Eu fac multe băi și plâng pur și simplu. Simt că umplu uneori cada de baie cu lacrimile mele, din cauza a ceea ce simt. Aș recomanda pur și simplu să fiți sinceri cu voi înșivă. Eu am avut multe capitole într-o singură viață.

(ea face pauză)

Am avut multe și există multe care urmează să vină și permiteți-le doar să se desfășoare. Fiți sinceri cu voi înșivă. Heili nahe înseamnă adevăr în limba hawaiană, înseamnă încredere. Aveți încredere în Sine. Aveți încredere în Sine. Cea mai bună, cea mai importantă persoană, cel mai apropiat prieten pe care îl puteți avea este Sinele. Aveți încredere în voi înșivă. Vă mulțumesc. Mulțumesc (aplauze).

JULIE: Orice-ar fi, continuați să mergeți. Continuați să vă mișcați picioarele și asta este. Veți ajunge acolo. Și veți ajunge acolo pentru voi (aplauze).

LUCRETIA: Salutare. Ei bine, într-o zi vă treziți pur și simplu și vă gândiți la: “Există ceva mai mult? Ce se petrece?” Și apoi realizați că există ceva mai mult. Și apoi vă puneți în treaba cu drama ce se petrece, ca și când sunteți în suferință, și vă simțiți pur și simplu neînțeleși de către alții, și apoi începeți să căutați și să vă uitați după mai multe informații. Și apoi, deodată, realizați că toată viața voastră, voi ați fost ceea ce ați căutat, și găsiți niște umor în ceea ce s-a întâmplat, deoarece vă întoarceți și realizați că acea mare dramă din care ați venit nu a fost așa mare lucru, că mureați degeaba. Așa că, vă puneți în acest loc în care spuneți: “Trebuie să găsesc umorul în ceea ce mi se întâmplă în acest moment” și să vă bucurați de el și să râdeți cu el. Și așa îmi fac eu viața, dansând și râzând. Așadar, bucurați-vă de cale, deoarece nu este ușoară (ea chicotește). Vă mulțumesc (aplauze).

VANESSA: Acum sunt fără cuvinte. Ce mi-a venit a fost că rolul vostru numărul unu în această viață ca indivizi proaspăt treziți este să descoperiți iubirea de Sine care este înlăuntrul vostru, care a fost mereu acolo și va continua să fie acolo, și această iubire vă va susține prin timpurile bune – da, există câteva – și prin timpurile mai grele. Dar o va face. Doar iubiți-vă pe voi înșivă. Vă mulțumesc (aplauze).

MARY SUE: Avem o vorbă, că paharul e fie pe jumătate plin, fie pe jumătate gol, și încercăm să facem paharul jumătate plin tot timpul, cu alte cuvinte, perspectiva pozitivă. Eu, pe de altă parte, nu am fost împăcată cu paharul pe jumătate plin. Trebuie să îl fac complet plin. Așa că aflu că am petrecut cea mai mare parte din viață judecând fiecare eveniment care mi s-a întâmplat ca fiind fie bun, fie rău. Undeva pe parcurs am dezvoltat filosofia că dacă ceva rău mi se întâmpla, ceva bun urma să fie un rezultat a ceea ce s-a întâmplat rău, și m-aș uita, cumva, după asta. Aș spune că am pierdut jumătate din viață din cauza asta. Acum o zi m-am trezit fiindu-mi frică. Nu am nicio idee de ce, și m-am întins pur și simplu acolo și am spus: “O să mă bucur de acest sentiment de frică.” Vreau să spun, nu e asta uimitor, sau cum? Nu am nicio idee de ce îmi era frică. Mânia. Asta chiar că te pune în mișcare, și e ca și cum îmi place energia aceea a mâniei. Așadar: “Simțiți ceea ce simțiți fără judecată” ar fi perspectiva mea. Vă mulțumesc (aplauze).

JOEP: Există și bărbați acolo (câteva chicoteli). Pe mulți nu o să-i întâlniți, că sunt mai multe femei în această călătorie, dar există câțiva dintre noi. Și călătoria nu este chiar așa de diferită. Să știți doar că ați așternut deja calea și ați plantat cristalele pe parcurs. Veți întâlni persoanele potrivite. Veți fi nevoiți să intrați în situațiile în care e nevoie să intrați. Continuați doar să respirați. Vă veți simți pierduți uneori, nu știți încotro să vă îndreptați. Continuați pur și simplu să respirați… (el face pauză) și să știți că totul o să fie bine. Vă mulțumesc (aplauze).

SHAUMBRA 1 (bărbat): Sunt parte din Shaumbra, parte din această organizație de cinci ani. Pur și simplu stau aici, fără reguli, fără acorduri, fără chirie. Sunt liber. Voi vorbi în limba mea.

(continuă în spaniolă)

(Tranducere: Pentru cei care ascultă sau vizionează acest video la un moment dat, fiți siguri că asta nu este prin coincidență, ci pentru un motiv foarte special, că acum 5 ani am găsit pentru prima dată un video al Maestrului Adamus. Eu Sunt Aici. Nu știam ce căutam sau ce urmăream. Dar acum este clar că eram în căutarea unei vieți simple, necomplicată, acceptarea vieții așa cum este și să aflu cum să trăiesc cu bucurie. Mi-au trebuit 2 ani de căutări pentru a găsi această minunată organizație.)

(publicul aplaudă)

LESLIE: Am de împărtășit un concept foarte simplu, dar dacă îl puteți ține în inima voastră, vă va schimba viața, și acesta este că nu ați făcut niciodată nimic greșit. Indiferent ce gândiți, indiferent ce credeți, indiferent ce simțiți. Nu ați făcut niciodată nimic greșit (aplauze).

JOANN: Salutare, tuturor. Inima mea este pur și simplu plină de iubire acum. Mesajul meu pentru voi este să nu trudiți pentru lucrurile mărunte. Nu o faceți. Totul va merge de la sine. Nu glumesc. Și știu că voi credeți că planeta va crăpa, dar este multă distracție acolo. Pur și simplu distrați-vă. Faceți un chef în fiecare zi când vă treziți, nu contează cine este în jur. Cui îi pasă ce gândește lumea? Distrați-vă. În regulă? Vă iubesc pe toți (aplauze).

SHANG: Ei bine, v-aș spune, în primul rând, opriți-vă, întoarceți-vă, fugiți (unele chicoteli), dar probabil nu mă veți asculta. Așadar, ei bine, este în regulă. Încercați să vă bucurați de viață cât mai mult posibil, deoarece dacă alegeți cu adevărat această cale, vi se vor întâmpla lucruri într-un sens pe care, poate, nu l-ați înțelege, din perspectiva voastră de acum, sau ați constata că, dacă ați fi știut cu adevărat lucrul care vi se va întâmpla, ați fi spus cu siguranță, nu. Dar, pur și simplu, aveți încredere în voi și permiteți-vă să vă deschideți către diferite posibilități. Chiar și atunci când se întâmplă lucruri rele, există înțelepciune care poate fi găsită înăuntrul lor. Chiar dacă trebuie să vă luptați cu un urs care v-a rupt piciorul pentru a salva doi copii, tot ați ajunge să fiți în regulă, ceea ce mi s-a întâmplat mie, apropo (câteva chicoteli și aplauze).

CECELIA: Bună, tuturor. Înainte de toate, este cu adevărat minunat să fiu cu fiecare dintre voi. Ceea ce am de spus este să aveți încredere în voi și s-o faceți să conteze. Și de asemenea, devine mai interesant de-a lungul drumului. Așadar, pur și simplu continuați-vă drumul și, este minunat să fiu parte din asta și vă mulțumesc. Mulțumesc (aplauze).

SILVIA: Bună, tuturor. Aș dori să spun că nu este o cale ușoară, dar, de asemenea, nu este dificilă, pentru că, în același timp, puteți realiza că există momente pline de recunoștință față de voi înșivă. Chiar dacă oamenii cred că sunteți nebuni, poate s-ar putea să n-o știți chiar acum dar și voi o veți crede, însă nu sunteți. Așadar, rămâneți acolo. Continuați pentru că la sfârșit este împlinire. Veți simți că sunteți întregi, ca și cum ați căutat pe cineva în afara voastră, cineva poate ca un înger. Dar veți descoperi că voi sunteți îngerul și că voi sunteți cel pe care îl căutați. Așadar, oamenii vă vor spune multe lucruri. Doar zâmbiți ­– este greu, credeți-mă, este greu ­– și fiți cu adevărul vostru. Asta este tot (aplauze).

KRISTINA: Salut, tuturor. Eu Sunt ceea ce Sunt, Kristina, și vreau ca fiecare dintre voi, Maeștri, să respirați profund în infinitatea care sunteți, deoarece cea mai incredibilă călătorie este cea pe care o faceți acum. Sunteți treziți și ce faceți? De fapt, învățați. Înțelegeți cine sunteți, și cu asta înțelegeți cum voi, ca o infinitate, să fiți în realitatea fizică și să treceți dincolo de ea, să aveți vise incredibile  și să manifestați acest incredibil tărâm al pasiunii voastre de a trăi, în lumea fizică, și realmente să faceți asta. Și aceasta este calea spre Realizare, și să nu spuneți niciodată: ”Nu știu” (unele chicoteli). Așa este. Vă mulțumesc foarte mult. Mulțumesc (aplauze).

EMBYA: Bună. Așadar, în 1979 am primit o învățătură din tradițiile Hindi și ea spunea: ”Dumnezeu trăiește în tine, ca tine. Du-te și experimentează asta. Du-te și găsește asta, ce înseamnă asta.” Și această experiență cu Adamus a fost ca un fir conducător pentru mine pentru a putea experimenta efectiv acest lucru, și aceste ultime conversații [legate] de energie tocmai au deschis totul. Deci mulțumesc foarte mult (aplauze).

LINDA: Știam eu.

SHAUMBRA 1 (femeie): Sunt mai timidă ca niciodată.

LINDA: Oh, te vei descurca bine, atunci.

ADAMUS: Ah, astea sunt întotdeauna cele pe care trebuie să le urmărești când primești microfonul.

SHAUMBRA 1: Bună. Cred că lucrul la care m-am gândit și pe care vreau să-l spun este doar să fiți conștienți. Conștiența vine cu această bunătate și pur și simplu cu a fi capabili să fiți în moment, în moment acceptând tot, toți oamenii. În timp ce eram în Mexic pentru multe luni, am simțit ca și cum voiam pur și simplu să fiu deschisă și conștientă și prezentă. Doar prezență. Și cred că asta face parte ­– de fapt cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să fiți prezenți pentru oameni. Așadar, vă mulțumesc. Tremur (aplauze).

ADAMUS: (către Tad) Dă-i drumul (Adamus șoptește ceva la urechea Lindei). I-am spus că o iubesc.

TAD: Salut (cineva spune: ”Fuge” și publicul râde).

ADAMUS: (chicotind) Începe din nou.

TAD: Bună, tuturor. Am câteva lucruri de spus. Unul, este atunci când știți că sunteți pe această cale, ceea ce majoritatea dintre noi nu știam la momentul respectiv, așa că aveți un mare avantaj din start, cred, să puteți pur și simplu, atunci când lucrurile vă lovesc, atunci când cădeți, sunteți copleșiți, doar să permiteți asta. Este în regulă. Vă aflați în rahatul [scos în urma trecerii] dragei, în gunoi și pur și simplu vă trageți în sus și este în regulă. ”Permit.” Și doar mergeți înainte. Pur și simplu știți că face parte din această călătorie fabuloasă, groaznică, distractivă, tristă, amuzantă a Realizării (aplauze).

MARC: Vă puteți lupta, vă puteți gândi, într-un fel în care nu vă vine să credeți. Mintea voastră merge cu un milion de kilometri pe oră, dar dați-i drumul. Permiteți (aplauze).

ADAMUS: Ultima strigare. Altcineva? Ultima strigare.

LINDA: Trebuie să mergi acolo sus.

ADAMUS: Da, te rog. Aceasta este un show-business (câteva chicoteli).

SHAUMBRA 2 (femeie): Opriți-vă din a lua totul atât de în serios (ea chicotește și, aplauze).

ADAMUS: Bine. Altcineva, înainte să încheiem acest segment? Altcineva? Bine. Bine.

SART: Crash!

LINDA: Așteaptă, așteaptă. Am și aici unul.

ADAMUS: În regulă. Da.

DAVE (Crash): Aceasta este versiunea “Cliff Notes*”. Despre ce este vorba? Experiență și expansiune fără judecată. Asta este tot. Mulțumesc (aplauze).
*n.tr.: Cliff Notes sau CliffNotes – ghid de studiu, este o marcă, o serie de ghiduri pentru studenți care acoperă diferite domenii de studiu și care prezintă informația foarte distilată, a.î. cititorul nu mai are nevoie să citească o întreagă teorie matematică sau operă literară pentru a-i prinde esența.

HENRIETTE: Voi spune, după ce am vorbit cu sinele meu care are cinci ani, că sunteți iubiți și nu sunteți singuri. Sunteți îmbrățișați de Sinele vostru din toate timpurile, din toată eternitatea. Sunteți iubiți și nu veți fi niciodată singuri (aplauze).

ADAMUS: Bun, și mulțumesc tuturor celor care au participat și tuturor celorlalți care v-ați adăugat energia la asta. Vom continua să facem asta de câteva ori. Vom compila ceva ce este într-adevăr destul de interesant, [ceva] pe care la momentul potrivit îl vom elibera pentru cei care se trezesc. Și ei o fac. Sunt foarte mulți. Sunt mulți, mulți dintre ei și acesta este un motiv important pentru care sunteți aici. 

Eram puțin îngrijorat când mă gândeam să fac acest segment, astăzi. Este puțin diferit față de cum o facem în mod normal. Eram îngrijorat că vom primi discursul Premiului Academiei: ”Mai întâi aș dori să mulțumesc mamei mele și tatălui meu și…” și apoi continuă lista, ”Și, bineînțeles, lui Adamus…” și știți voi, dar nu am avut asta. Apoi eram îngrijorat că vom avea o mulțime de regurgitări, ceea ce înseamnă că tocmai urma să emiteți clișee pe care le-ați auzit. Dar, de fapt, nu am avut deloc mult din asta. Ceea ce am simțit aici venind de la voi au fost lucruri foarte, foarte sincere, reale, lucruri reale pe care le simțiți aici, înăuntru. Și pentru aceia dintre voi care ați fost în față, în primul rând, veți fi uimiți cât de bine arătați în videoclip (câteva chicoteli). Nu, serios. Vă veți uita și veți spune: ”Ăsta am fost eu.” (mai multe chicoteli) Nu, într-adevăr arătați bine în videoclip. Da, da (Adamus chicotește). Așa.

Și în al doilea rând, știu că aproape toți ați gândit: ”Oh! Ceea ce am spus a fost atât de stupid,” sau ”Nu-mi amintesc ce-am spus.” Veți realiza mai târziu, nu a sunat stupid și nu au fost doar cuvintele, ci într-adevăr v-ați pus energia în asta, v-ați pus inima în asta, și asta este ceea ce face mai multă diferență decât orice. 

Așadar, cu asta vom continua – pe măsură ce vom merge în jurul lumii anul viitor, vom continua cu mai multe dintre acestea – dar le împământăm chiar aici. Începem asta aici.


Merabh

Bun. Respirație profundă și haideți să trecem la merabh-ul nostru final. Știu că unii dintre voi abia așteaptă să ajungă la băuturi și la mâncare chiar acum, dar haideți să încheiem acest an al Shoud-urilor noastre împreună, să-l încheiem cu acest merabh. Haideți să avem puțină muzică, vă rog.

(muzica începe)

Făcând asta, vreau să aveți în vedere de asemenea, pentru aceia dintre voi care ați venit în față sau dacă v-ați gândit la asta – mulți dintre voi s-au gândit: ”Ce aș spune dacă aș merge acolo?” – într-adevăr, să o spuneți pentru cei care se trezesc, este secundar. V-ați spus-o vouă înșivă. Într-adevăr, v-ați spus-o vouă. Amintiți-vă propriile voastre cuvinte. Urmați-vă propriile sfaturi.

Pur și simplu, permiteți. Este o mare – știți, dacă distilați toate astea, este permitere. Relaxați-vă în Realizarea voastră. Urmează să se întâmple. Odată ce v-ați trezit, relaxați-vă în Realizarea voastră. Nu omul este cel care face asta, nu are nevoie s-o facă. Nici măcar [nu e] omul [cel] care, de fapt, vrea neapărat s-o facă, dar acum, puteți să vă relaxați în ea.

Ați trecut prin asta destul de dur. De fapt ați trecut prin asta realmente dur. Cei care vin după voi nu vor trece prin asta așa de greu.

Ați mers la marginea marginii voastre, la limitele minții voastre și limitele a ceea ce credeați că puteți îndura.

Atât de multe părți din viața voastră au fost absolut spulberate. Relații, job-uri. Multora dintre voi le-a fost afectată sănătatea.

Dar apoi, pur și simplu, lumea voastră interioară, modul în care a fost întoarsă pe dos, cu susul în jos și cum a spus Marc, prezența permanentă a minții. Mintea pur și simplu produce rahat și mai mult rahat și apoi mai mult rahat peste acel rahat. Și mintea se agită și se agită și aproape că nu puteți s-o închideți. Se pare că și-a preluat propria viață și nu va tace niciodată. Dar apoi o face. Apoi, pur și simplu, se liniștește.

Apoi, pur și simplu, se liniștește. Ați putea spune că s-a epuizat pe sine.

Poate că s-a simțit ceva. Poate s-a simțit acest Sine realizat din viitor, care este, de fapt, chiar aici. Poate că a simțit că sosește Realizarea. Și apoi, pur și simplu, se liniștește. 

Oh, există momente în care, oh, ați dori pur și simplu să puteți spulbera mintea. Să opriți toată acea gândire, îngrijorare. Este aproape obsesivă, creează dependență. Toată acea vorbărie, toată acea dragare a amintirilor din trecut, toate fantomele. Și mintea continuă în această luptă cu toate aceste lucruri, încercând să le înțeleagă, devenind din ce în ce mai obsesivă.

Și apoi totul se liniștește. Nu pentru că încercați să faceți liniște, nu pentru că mintea voastră încearcă să facă liniște. Mintea nu ar ști cum să facă asta. Pur și simplu se liniștește.

Este aproape ca un fel de minune, de magie în aer.

Atât de mulți dintre voi veți ajunge la asta în acest an, 2020.

2020, precum anul viziunii, al viziunii perfecte, echilibrului perfect, armoniei, simetriei. Și din nou, nu pentru că este anul 2020. Mă uit la asta realmente invers. Voi ați făcut anul 2020. Nu el v-a făcut pe voi.

Cei care vin după voi, vor trece prin asta cu mult mai ușor. Vor avea cuvintele voastre. Vor avea conștiința voastră. Vor trece prin asta mult mai rapid și mult mai ușor. 

Încă vor avea greutăți, da. Va fi în continuare brutal în multe feluri, dar nu există niciun alt grup – chiar vreau să simțiți asta acum – nu există niciun alt grup, niciun alt individ care să fi trecut prin asta la fel de dur și la fel de brutal cum ați trecut voi. Niciunii.

(pauză)

Este atunci când vă aflați în față luând conducerea, când sunteți primii care intră în conștiință și energii și experiențe, este întotdeauna cel mai greu, dar și plin de satisfacții. Niciun alt grup de oameni nu va trebui să treacă prin asta atât de greu ca voi. Vreau să recunoașteți asta. Vreau să recunoașteți ce ați făcut, pentru ca voi să vă îmbrățișați cu adevărat.

(pauză)

Nu vă îngrijorați despre – unii dintre voi gândiți – ”Ei bine, nu este asta cam egoist?” Nu, nu este. Cred că este cu adevărat important, chiar acum, la sfârșitul acestui an, intrând în 2020, să vă aduceți mulțumiri pentru asta, cu adevărat. Niciun alt grup nu va trece prin asta atât de greu.

Voi ați pavat calea. Ați pătruns prin paradigme care păreau aproape de nepătruns.

Ați pătruns prin plafoane de sticlă și plafoane spirituale care erau aproape impenetrabile.

Ați pătruns prin frici imense.

Odată ce ați făcut asta, ceilalți care vin după voi, chiar dacă este calea lor proprie, există un fel de șablon. Există o cale de a trece dincolo, care a fost deja pavată.

Cred că este foarte important chiar acum, în timp ce încheiem anul acesta, acest deceniu, pe măsură ce intrăm în Realizare, să vă mulțumiți vouă înșivă pentru rolul pe care l-ați jucat, pentru ceea ce ați făcut.

Nu există niciun mare premiu pentru ce ați făcut. Nu există nicio compensare financiară. Nu obțineți un loc suplimentar, un loc special la Clubul Maeștrilor Ascensionați când ajungeți în cele din urmă acolo. Dar există recunoașterea din interiorul vostru, există recunoașterea că ați auzit această chemare a lui Tobias cu ani în urmă, poate când am venit eu, și ne-am adunat cumva liber și fără a face parte dintr-un grup, unii ar spune un grup dezordonat al celor ce urmează-curând-să-devină-Maeștri și ați trecut prin unele dintre cele mai dure lucruri. Și atât de multe dintre ele nu erau ale voastre, dar vi le-ați asumat. 

Am vrut să vă cert mai des pe parcurs pentru că ați luat ce nu era al vostru, spărgând ziduri care nu erau cu adevărat ale voastre, ca să începem cu începutul. Într-adevăr am vrut să vă cert mai mult. Apoi am realizat cu câțiva ani în urmă că, nu, voi ați ales asta, de fapt. Voi ați vrut-o. Vreau să spun, nu pentru a face lucrurile mai dificile, dar ați vrut să spargeți bariere care nu erau nici măcar ale voastre, ca să puteți face călătoria tuturor puțin mai ușoară.

Așadar, am încetat cu asta. V-am arătat-o, am spus: ”Cea mai mare parte din asta nu este a voastră”, în mare parte, 92% nu este al vostru, dar am încetat să vă pedepsesc aspru pentru asta, deoarece am realizat, nu, de aceea sunteți aici. Există bariere, există ziduri, există labirinturi și există fundături. Există multe lucruri în cale mergând spre Realizare. Da, este firesc, dar sunt multe lucruri în cale.

Voi ați găsit o modalitate de a pătrunde prin ele, de a trece prin ele.

Vreau, de asemeni, să vă acordați vouă înșivă credit pentru asta acum.

Încă dezbat cu mine însumi, bineînțeles, și câștig întotdeauna, dar încă dezbat cu mine: ”Ar fi trebuit să vă fac mai multe zile fripte cu privire la asumarea lucrurilor care nu erau cu adevărat ale voastre? Ar fi trebuit să spun ’Iată secretul. Aceste lucruri nu sunt ale voastre. Nu vi le asumați.’ Sau ar fi trebuit să spun ’Uitați-vă la ceea ce fac ei. Preiau conștiința de masă. Preiau karma ancestrală. Preiau energii blocate. Preiau răni ale națiunilor și religiilor și grupurilor.’” Așadar, acordați-vă credit pentru ceea ce ați preluat și nu era al vostru.

Cred că sunt bucuros că nu v-am făcut zile fripte, [ci] v-am lăsat să vi le asumați, deoarece știu că va fi unul dintre cele mai semnificative lucruri pe care le veți lua după ce părăsiți această planetă.

Este un adevărat dar pe care vi l-ați făcut vouă înșivă.

Haideți să respirăm foarte profund împreună și, pur și simplu, simțiți în asta pentru un moment. Niciun alt grup nu va trece atât de dur prin asta.

Onorați-vă pe voi înșivă pentru ceea ce ați făcut, vă rog, inclusiv preluarea lucrurilor care nu erau ale voastre. Cu toții sunteți vinovați de asta, fiecare dintre voi. Chiar dacă credeți că au fost ale voastre, chiar dacă tot veți insista că au fost ale voastre, nu au fost. Fiecare dintre voi.

(pauză)

Haideți să ne bucurăm un moment de această liniște, acest calm.

(pauză)

2020 este în față, și o mulțime de Realizări se petrec aici în Tărâmul Shaumbra.

Bineînțeles, lucrurile se vor schimba. Știți, lucrurile, Crimson Circle, modul în care facem lucrurile, unde ne focalizăm. Voi continua să vorbesc mult despre noua voastră relație cu energia, mult despre fizică, adică fizica reală a modului în care lucrează energia. Și apropo, urmăriți propria voastră planetă. Vor fi câteva descoperiri mari în acest an care vine, toate cu privire la energie. Teorii, desigur, dar teorii profunde, noi. Va fi nevoie de câțiva ani pentru a trece cu adevărat prin proces.

Dar urmăriți cum ceea ce faceți voi este, într-un fel, paralel cu celelalte lucruri care se petrec pe Pământ. Acum, se vor gândi la energie în termeni de forță, propulsie, combustibil, acel tip de lucruri și odată cu aceste descoperiri, vor vorbi despre modul în care se va schimba radical planeta în următoarele câteva decenii.

Urmăriți cum ei vorbesc despre asta și voi treceți prin propriile schimbări energetice. Descoperiri radicale despre voi și energie și conștiință și modul în care lucrează ele. Urmăriți cum lucrurile prin care treceți voi au paralelele lor sau manifestările lor simbolice pe planetă. Nu este nicio coincidență.

La fel ca atunci când se vorbește despre aceste noi teorii, descoperiri, și citiți despre ele, într-un fel râdeți în sinele vostru și spuneți: ”Ei bine, ei abia încep să înțeleagă cu adevărat energia.” Când se întâmplă asta, vreau să realizați că, știți, o descoperire la nivel uman, omul de știință sau fizicianul, în ceea ce privește energia de exemplu, nu ar fi fost acolo dacă voi nu ați fi făcut ceea ce faceți. Punct. Asta ar trebui să vă dea fiori. Asta ar trebui să vă dea acel: ”Oh, uau!”

Haideți să respirăm profund împreună.

Frumusețea acestei zile, frumusețea adunării noastre, toți Maeștrii Ascensionați care au venit, și cei care urmăresc acolo, la Clubul Maeștrilor Ascensionați. Haideți să respirăm foarte profund pentru Shaumbra. Ei locuiesc la câteva blocuri distanță de Strada Principală (Adamus chicotește).

Cu asta, amintiți-vă, totul este în regulă în întreaga creație. Vă mulțumesc. Mulțumesc (publicul aplaudă).

 

Traducere realizată de: Carmen Rivalet, Cristina Dobrescu, Ana-Maria Labo, Florența Cuculeac
Revizuire: Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Mirela Ghenea