Mestarit-sarja, shoud 7
TIETOISUUSKEHO
 
Adamusta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
6.3.2010, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervetuloa, shaumbra. Minä olen mitä minä olen, täysivaltaisen alueen Adamus - enkä lopulta sittenkään niin kova jätkä.
 
Rakas shaumbra, tervetuloa tilaisuuteemme. Tuomme sisään shaumbra-energioita ympäri maailmaa ja shaumbroilta jotka ovat siirtyneet tuolle puolen - menneet fyysisyyden tuolle puolen ja työskentelevät teidän jokaisen kanssa toisista ulottuvuuksista. Tuomme sisään Crimson Councilin enkeliolentojen energian tähän suuren kunnian aikaan ja kuten laulussa sanottiin, siunausten aikaan, elämän aikaan.
 
Tänään ei ole lainkaan eilinen eli olette… Sinun ei tarvitse siirtää minun vuokseni. (Naurua, kun Adamus astuu Garretin ojennettujen jalkojen yli.)
 
Tänään ei ole eilinen ja se on hyvä uutinen. Puhumme tästä lisää keskustelussamme, mutta miten erilaisia olettekaan kuin vasta viime kuussa kokoontuessamme. Miten erilaisia olettekaan. Olemme siirtymässä nyt kokemisen aikaan ja menemme yli teorioista, oppitunneista ja siitä kammottavasta prosessoinnista, mihin teidät oli vietelty. Menemme todelliseen elämän kokemiseen. Tietysti se saa maailmanne muuttumaan. Se saa kenties maailmanne kallistumaan vähän ylösalaisin. Mutta kun todella otatte vastaan itsenne, huomaatte, että nämä muutokset, tämä kehitys, tämä uutuus on itse asiassa riemastuttavaa, hyvin erilaista kuin ne menneisyyden muutokset, jotka olivat haastavia, vaikeita, toisinaan kiduttavia ja jotka vaikuttivat kehoonne. Muutokset joita käytte läpi nyt ja joita tulemme käymään kanssanne läpi, ovat jännittäviä. On uudet ajat. Uudet ajat joita voitaisiin sanoa ennustetun tai odotetun pitkän aikaa. Uudet ajat joita autoitte muotoilemaan ja joita autoitte uneksimaan - ja teemme sitä nyt. Ehdottomasti teemme sitä.
 
Ei mennä liian tunteelliseksi kanssanne, mutta miten nautinkaan, miten rakastankaan työskennellä kanssanne. Erityisesti tässä kuukaudessa on jotain. Tietysti ne jotka olivat matkallamme Kuthumin, muinaisten jumalien ja tietysti minun kanssani - ei niin muinaisen jumalan - mutta te muutkin, te muutkin meistä, käytte läpi todellista tähän uuteen energiaan yhdistymisen aikaa. (Adamus viittaa "Sielun ääni" -shaumbra-matkaan Egyptissä.) Voi, se on edelleen joskus vähän pelottavaa. Luulisin teidän sanovan näin miettien, mitä tapahtuu sille alustalle, jonka loitte uskomuksianne ja elämäänne varten. Mutta alatte innostua siitä ettekä kammoa sitä. Kuten Cauldre sanoi tänään, alatte itse asiassa tulla ulos horroksesta ja alatte tulla omaksi itseksenne.
 
Sinulle, rakkaani. (Adamus ojentaa ruusun Lindalle.)
 
Alatte itse asiassa…
 
LINDA: Onko sinulla tunteellinen hetki?
 
ADAMUS: Ei, kyse on uudesta suurisydämisestä Adamuksesta. (Paljon naurua ja vähän taputuksia)
 
Niin, rakas shaumbra, mikä ilo onkaan kokoontua tänne tänään hyvin erilaisessa energiassa - kenties olette huomanneet. Kenties olette huomanneet.
 
Pakauwah't
 
Puhutaanpa hetken aikaa siitä, mistä puhuimme viime kuussa. Kerro minulle, Elizabeth, missä pakauwah'si on tällä hetkellä.
 
ELIZABETH: Hän (miespuolinen) oli itse asiassa juuri tässä, ennen kuin toit esiin sen nimen.
 
ADAMUS: Erinomaista. Se on miespuolinen.
 
ELIZABETH: Kyllä, Guapo.
 
ADAMUS: Guapo, nimesit…
 
ELIZABETH: Muy Guapo.
 
ADAMUS: Muy Guapo. Nimesit pakauwah'si.
 
ELIZABETH: Esta muy Guapo.
 
ADAMUS: Erinomaista. Ja mikä pakauwah'si on?
 
ELIZABETH: Hän on kaunis Begalin valkoinen tiikeri. Hän on uskomaton.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
ELIZABETH: Suuri ja upea ja Guapo - muy Guapo.
 
ADAMUS: Kyllä ja olet ehdottomasti oikeassa. Tämä pakauwah, mikä on oman energiasi laajentuma, on tässä nyt, koska olet työskennellyt sen kanssa - paljon enemmän kuin useimmat muut shaumbrat, täytyy sanoa.
 
ELIZABETH: Aha!
 
ADAMUS: Useimmilla heistä ei ole hajuakaan, missä heidän pakauwah'nsa on. Mutta sinun pakauwah'si ei ole välttämättä suuri valkoinen Begalin…
 
ELIZABETH: Ai..!
 
ADAMUS: … eikä ehdottomasti miespuolinen.
 
ELIZABETH: Mitä?!
 
ADAMUS: Ei, sori! (Naurua) Niin, kiitos. Seuraava. Edith, missä pakauwah'si on tällä hetkellä?
 
EDITH: Pidän sen täällä, pidän sen lähellä sydäntäni. Äläkä kysy minulta sen nimeä, en tiedä.
 
ADAMUS: Ja mikä se on?
 
EDITH: En tiedä.
 
ADAMUS: Ja Edith, se ei ole ollenkaan lähelläsi tällä hetkellä. Se on kaukana poissa.
 
EDITH: Missä se on? (Naurua)
 
ADAMUS: Etkö tiedä, missä pakauwah'si on?
 
EDITH: Haluatko minun valehtelevan?
 
ADAMUS: Olet valehdellut aiemmin. (Paljon naurua)
 
EDITH: Tuskinpa!
 
ADAMUS: Klaus. Ja missä sinun pakauwah'si on?
 
KLAUS: Itse asiassa en tiedä. Luulen sen juoksentelevan jossain.
 
ADAMUS: Ja mikä pakauwah'si on?
 
KLAUS: Se on puuma.
 
ADAMUS: Puuma. Hmm. Ja entä jos kertoisin sinulle, ettei se ole oikeasti puuma?
 
KLAUS: Niin.
 
ADAMUS: Niin.
 
KLAUS: Anna palaa.
 
ADAMUS: Okei, se ei ole oikeasti puuma.
 
Ja pointtini tässä on tiedostaminen, rakas shaumbra, kuten puhuimme viime kuussa. Kerroin teille, että tulemme puhumaan siitä niin paljon, että teen teistä hulluja, koska tällä hetkellä tapahtuu hyvin paljon ja teillä on edelleen taipumusta toimia rajallisessa tiedostamistilassa. Käytätte edelleen pientä, pientä osaa tietoisuudestanne. Tietoisuutenne on valtavan laaja, laajentuva. Se on odottamassa teitä. Se ei ole suljettuna tai eristettynä, se on "jossain". Mutta jouduitte tiettyyn malliin, tiettyyn ajattelutapaan ja sulkeuduitte. Niinpä oletatte, että koska pakauwah'nne oli tietyn tyyppinen eläin tai tiettyä sukupuolta, niin se pysyy sellaisena. Se ei pysy. Se ei pysy. Se muuttuu jatkuvasti.
 
Seisova karhu, mikä on pakauwah'si?
 
SEISOVA KARHU: Harmaakarhu.
 
ADAMUS: Harmaakarhu.
 
SEISOVA KARHU: Niin.
 
ADAMUS: Todellisuudessa ei, todellisuudessa ei. Olet niin hmm, hmm, hmm, hmm, seisova karhu. Seisova karhu, menet nimittäin niin täysin tähän ajattelumalliin, että olet hyvin yhdistynyt karhuun, mutta et ole sitä. Se on vanhaa. Voi, karhu on edelleen paikalla joskus. Mutta mitä jos se olisi leppäkerttu. Et pidä itseäsi leppäkerttutyyppisenä kaverina. (Naurua)
 
SEISOVA KARHU: Sudenkorento.
 
ADAMUS: Ajattelet olevasi harmaakarhutyyppinen kaveri tai kenties kala - pikkuahven, ehkäpä. Ja pointti on - pysy tietoisena. Nuo pakauwah't muuttuvat. Ne transformoituvat. Niiden ei tarvitse olla lukittuna puumiksi, liskoiksi, harmaakarhuiksi ja haukoiksi.
 
Aloitimme useita kuukausia sitten työskentelemisen yhdessä pakauwah'n kanssa, mikä on vain oman energianne laajentuma. Se olet sinä. Se ei ole jokin tai joku muu, se olet sinä. Missä sinun on?
 
SHAUMBRA MIES: Tänä aamuna se tuntui sieneltä. (Naurua)
 
ADAMUS: Sieneltä.
 
SHAUMBRA MIES: Kyllä.
 
ADAMUS: Ja tosiaankin, se voisi olla. Älä vain syö sitä. (Naurua)
 
SHAUMBRA MIES: Niin.
 
LINDA: Ei, luulen, että enemmän on kyse siitä, mitä sienet syövät.
 
ADAMUS: Kyllä, (naureskellen), aivan niin, älä syö sitä! (Lisää naurua) Niin Jeff, missä sinun pakauwah'si on tällä hetkellä?
 
JEFF: Yrittää kommunikoida.
 
ADAMUS: Juuri niin! Meillä pitäisi olla palkintoja annettavana (naurua) niinä harvoina kertoina, kun shaumbra vastaa oikein.
 
LINDA: Joku vastaa oikein. Oho!
 
ADAMUS: Ehdottomasti.
 
Niin, shaumbra, tiedostaminen. Asiat muuttuvat hyvin, hyvin nopeasti tällä hetkellä. Maailmastanne tulee hyvin laajentuva, kun avaatte tietoisuutenne ja olette tietoisia.
 
Missä on pakauwah'nne tällä hetkellä? No, jotkut teistä eivät ole nähneet sitä tai puhuneet sille kuukausiin. Onneksi emme anna arvosanoja tällä luokalla, mutta haluan kyllä ojentaa palkintoja, lahjoja. Kyllä, Adamus-lahjoja.
 
LINDA: Kehitämme jotain.
 
ADAMUS: Tule kohta takaisin. (Lindalle, kun hän lähtee etsimään "Adamus-lahjoja.")
 
Niin, monet teistä eivät ole työskennelleet pakauwah'nsa kanssa pitkään aikaan, mutta pakauwah't ovat edelleen olemassa. Loitte ne. Kutsuitte ne. Ne odottavat, odottavat kärsivällisesti teitä kaikkia tekemään jotain sen kanssa, olemaan leikkisä, olemaan laajentuva, olemaan tietoinen. Tuo pakauwah, tuo laajentumanne, muuntuu nyt jatkuvasti kohtaamaan sen tilanteen, missä satutte olemaan.
 
Tarvitsetteko linnun yleiskatsausta varten? Ei vain kirjaimellisesti, vaan näkemiseen… (puhuu omalle kuvalleen). Siinä on kiva asu. (Naurua) No, tämä on sitä, mistä puhun! (Lisää naurua ja taputuksia) Vähän lisää kultaa… (Adamus nauraa)
 
Niin, missä olimmekaan? Muistatteko, mistä juuri puhuimme? Niin, pakauwah'nne. Pakauwah'nne muuttuu jatkuvasti. Kun tarvitsette yleiskatsausta, se voi transformoitua, "alkemisoitua" linnuksi välittömästi. Jos tarvitsette vähän rauhaa ja hiljaisuutta, jos teidän täytyy päästä pois asioista, miksi tuo pakauwah muuttuu? Kalaksi. Se on hiljaa pinnan alla. Jos tarvitsette…
 
LINDA: Tässä on palkintoja. (Naurua, kun Linda antaa Adamukselle mukillisen suklaakarkkeja.)
 
ADAMUS: Ajattelin jotain paljon arvokkaampaa kuin tätä, mutta… (lisää naurua). He syövät sen ja unohtavat saman tein.
 
LINDA: Sinun on oltava luova hetkessä.
 
ADAMUS: Kyllä, käytämme sitä tänään, mutta olisi mukava saada jotain todella muistettavaa.
 
LINDA: Puhumme siitä.
 
ADAMUS: Kultarahoja? Niin, niin. Puhutaan siitä, kun on paljon…
 
LINDA: Sinä ilmennät ne, niin se onnistuu meiltä! (Naurua)
 
ADAMUS: Uskallatkin.
 
LINDA: Uskallan. (Lisää naurua) Minä vasta uskallankin! (Hurrauksia ja taputuksia)
 
ADAMUS: Kova ryhmä tänään. Tulin sisään yrittäen olla kiva kaveri ja annoin kukkia ja nyt haluat kultaa. (Naurua)
 
Pakauwah'nne siis muuttuvat jatkuvasti. Ja muuten, ne voivat muuttua eläinmuodosta. Aloitimme niistä sen rakkauden ja intohimon vuoksi, jota teillä on eläimiä kohtaan. Mutta nyt pakauwah't voivat muuttua melkein miksi tahansa. Miksi tahansa. Vain energiahiukkaseksi, joita kutsutte orbeiksi. Vain pieneksi orbiksi, joka leijaillee ympäriinsä.
 
Pakauwah'nne on "jossain". Se on osanne, joka voi kulkea ulottuvuuksiin, joka voi palvella teitä, kun olette keskellä jotain tilannetta. Ja muuten, niin kauan kuin olette ihmiskehossa maan päällä toisten ihmisten keskellä, jotka käyvät läpi evoluutiotaan, kohtaatte erilaisia tilanteita. Mutta pakauwah voi auttaa purkamaan tilanteen monimutkaisuutta sekä teillä että mahdollisesti sillä, jonka kanssa työskentelette.
 
Pakauwah voi saattaa teidät takaisin tasapainoon. Pakauwah voi laajentua tarkastelemaan mahdollisia ratkaisuja käsillä olevaan tilanteeseen ja antaa teille suosituksia, mitkä tulevat pieninä ahaa-elämyksinä. Olette saaneet niitä viime aikoina. Ahaa! Mutta valitettavasti olette antaneet ansion minulle - vähän ansaitusti, mutta ei täysin - olette antaneet ansion oppaille, muutamat teistä vielä tuolle avaruusolioenergialle - hmm, meidän on pidettävä teitä arestissa koulun jälkeen sen vuoksi - ja jotkut teistä kiittivät vain jotain tuntemattomia enkeliolentoja. Kuten Tobias sanoi vuosia sitten, miten olisi itsenne kiittäminen? Pakauwah'nne, teidän itsenne. Te itse asiassa teette kaiken sen. Se on hyvä uutinen. Te itse asiassa teette sen, mutta te ette vain ole välttämättä tietoisia siitä.
 
Niin, Timothy… Valitsen tässä Timothyn. Hei, mikrofoniaika.
 
LINDA: Voi, kyllä…
 
ADAMUS: Annoin sinulle ruusun ja…
 
LINDA: Juokse, Linda, juokse… (Naurua)
 
ADAMUS: Timothy.
 
TIMOTHY: Niin?
 
ADAMUS: Viettelyä… (naurua, kun Adamus heiluttaa suklaata) jos osaat vastata oikein… Missä olet tällä hetkellä, Timothy? Tik tak, tik tak, tik tak.
 
TIMOTHY: En kokonaan maan päällä tällä hetkellä.
 
ADAMUS: Et kokonaan maan päällä. Se on puolittain oikein, joten annamme sinulle palan kuitenkin. Erinomaista.
 
Tiedostaminen
 
Olette todellisuudessa täällä, mutta useimmat teistä ovat tietoisia vain olemisesta täällä. Tiedättekö, että jokin osanne on tällä hetkellä uudella maapallolla jatkamassa sitä työtä, mitä olette tehneet siellä pitkän aikaa? Ja voitte tehdä kumpaakin samanaikaisesti. Mary, osa sinusta on edelleen lukittuna siihen unelmaan, mitä olet uneksinut viikkoja ja se on edelleen tuossa energiassa. Mutta voit olla silti täällä samanaikaisesti.
 
Alain, osa sinusta työstää uutta projektia, josta et ole edes vielä tietoinen. Ja aion puhua siitä päivän lopussa - en vain sinun projektistasi, vaan asioista kaikilla teillä tuossa energiassa. Olette siis tietoisia tästä, koska fyysinen keho voi olla vähän vaativa halutessaan huomioita tässä ja nyt.
 
Itse asiassa saimme teidät takaisin kehoonne, mikä oli tärkeää, ja sitten kehotan teitä menemään taas ulos, mutta eri tavalla - ei yrittäen kieltää tai paeta. Käytitte nimittäin aiemmin tätä kehosta poistumista pakenemiseen ja kun teitte sen, kun jäitte kehonne, kuten teitte suurimman osan ajasta, niin te ette tiedostaneet. Teissä ei ollut yhtäkään osaa, jolla oli tietoisuutta, koska yrititte olla täysin tiedostamaton.
 
Ja sitten teillä oli tuskaa elämässänne - kenties fyysistä tai tunteellista. Se on yksi ainoista asioista, joka piti teitä tietoisena ylipäätään mistään - luojan kiitos. Luojan kiitos. Mitä tapahtuu ihmiselle, silloin kun hänestä tulee täysin tiedostamaton, hän on ulkona kehostaan, kun hän ei oikeastaan ole olemassa eikä hänellä ole mitään yhteyttä tuskan, trauman, vihan tai minkään kautta? Mitä tapahtuu?
 
SHAUMBRA: Hän kuolee.
 
ADAMUS: Hän todellisuudessa kuolee, muttei hän kuole. Biologia jatkaa selviytymistilassa, mihin se on ohjelmoitu, mutta hän menee tyhjyyteen, ehdottomaan tyhjyyteen, muissa ulottuvuuksissa sekä täällä. Sieltä on vaikeinta saada ketään takaisin - kun hän menee ehdottomaan tyhjyyteen. Eikä se ole edes masennusta. Se ei ole edes surua. Se ei ole edes vain maassa olemista. Se on ehdotonta tyhjyyttä. Jonkun vetäminen takaisin sieltä vaatii paljon.
 
Enkeliolentojen on toisella puolella oltava erityisen varovaisia, etteivät ne sekaannu liikaa asiaan. Yleensä ihmisen sielussa on edelleen jotain syvää, jotain kutsumista, kun hän menee tähän ehdottoman tiedostamattomuuden, tyhjyyden tilaan. Mutta tuo ääni, joka kutsuu, on niin vaimea ja niin unohdettu, että joskus hän ei vain kuule sitä.
 
Ja hän saattaisi kuolla fyysisesti, minkä hän tietysti jossain vaiheessa tekee, tietämättä edes kuolevansa. Olette tavanneet tällaisia ihmisiä. Olette olleet tällaisia ihmisiä aiemmilla kerroilla. Niin he kuolevat ja kun he menevät toiselle puolelle, edelleen tyhjyydessä, usein ei ole jäljellä riittävästi vihaa, kiukkua, myötätuntoa, rakkautta tai mitään muuta - halua tai mitään - vetämään heidät takaisin toiseen elämään. Joskus se on taivaanlahja, jokin viehätys, joka vetää teidät, heidät, takaisin toiseen elämään yrittäen saada teidät tai heidät taas tietoiseksi.
 
On olentoja, jotka ovat menneet ei-fyysisiin ulottuvuuksiin tyhjyyteensä, ja kenenkään meistä on erittäin vaikeaa saada heitä takaisin. He voivat olla siellä tyhjyyden tilassa miljoonia vuosia, kuten sanoisitte. Niin, rakas shaumbra, olen tässä hieman asian ulkopuolella, mutta teillä on tiedostamisenne aika.
 
Yksi osanne on tässä ja nyt ja toinen osanne ei ainoastaan kuuntele minua tai katsele tai odota seuraavaa "klovnia". Jokin osanne tekee juuri tällä hetkellä hyvin mielenkiintoista energiatyötä. Mitä se on? Mitä te teette? Tiedän, että voitte tuntea sen. Täällä on jotain tekeillä. Tiedän, että jos viritytte hetkeksi ja tulette ulos päästänne ja menette suoraan sydämeenne, suoraan ytimeenne, voitte tuntea, että jotain on tekeillä, jotain teissä henkilökohtaisesti, jotain tässä ryhmässä. Mitä on tekeillä? (Eräs shaumbra vastaa hiljaa) Aha, hän ei puhu kovin äänekkäästi. (Naurua)
 
EDITH: Emme halua meitä kutsuttavan valehtelijaksi.
 
ADAMUS: Ahaa! Olemme kaikki valehdelleet. Voi, toivon, että sain sinut suuttumaan, Edith.
 
EDITH: Sait.
 
ADAMUS: Aivan, aivan.
 
LINDA: Odota, meidän tarvitsee saada mikrofoni.
 
ADAMUS: Okei.
 
LINDA: Olen pahoillani. Suututtiko hän sinut?
 
EDITH: Ehdottomasti.
 
ADAMUS: Ehdottomasti.
 
EDITH: Ehdottomasti.
 
ADAMUS: Ehdottomasti. Eikö sinusta olisikin ihanaa läimäyttää minua nyt?
 
EDITH: Ei.
 
ADAMUS: Kyllä olisi.
 
EDITH: Ei, en haluaisi! (Naurua)
 
ADAMUS: Valehtelet minulle taas! (Lisää naurua)
 
EDITH: Enkä valehtele! (Adamus nauraa)
 
ADAMUS: Edith, rakas Edith, se on tapa liikuttaa energiaa.
 
EDITH: Tiedän.
 
ADAMUS: Se on tapa napsauttaa ulos tiedostamatonta.
 
EDITH: Mutta luulin, että olimme yhdistyneenä pakauwah'mme tai aspektiemme kanssa. Ja jos emme edes tunne sitä, mitä sitten tunnemme täällä?
 
ADAMUS: No, jotkut teistä tuntevat sen. Jotkut teistä eivät ole työskennelleet sen kanssa kuukausiin. Jotkut teistä tekivät sen kertaluonteisena harjoituksena ja siirtyivät eteenpäin ja joskus te vain unohdatte täysin. Pakauwah'si on tullut luoksesi monta kerta, Edith, etkä ole kuullut.
 
EDITH: Olen varma… Uskon sen.
 
ADAMUS: Voi, se ei ole huono asia. Se on yleinen asia, mutta voisitko kuvitella hetken, tietoisena energioista ympärilläsi, tietoisena olemisestasi tässä ja nyt, että sinun osasi auttaa myös muutamia elämäsi ihmisiä, joiden kanssa työskentelet - osa sinusta on siellä. Ja osa sinusta itse asiassa lepää. Ja osa sinusta - iso osa sinusta juuri nyt - on valmiina "röyhtäisemään" ulos vanhoja energioita, jotka eivät enää palvele sinua.
 
EDITH: Kuulostaa hyvältä.
 
ADAMUS: Kyllä, mutta kenties vaaditaan ähän kiukkua saamaan se ulos.
 
EDITH: Okei. (Hän naureskelee)
 
ADAMUS: Kenties vähän tiedostamista. Ymmärrätkö? Ja tiedätkö, mitä tapahtuu, Edith, meillä - meillä kaikilla - on ollut paljon puhetta siitä vuosien kuluessa. Tiedätkö, mitä tapahtuu? Monta kertaa se menee suoraan tänne ylös, se pysyy siellä ja sitten pohdiskelet sitä ja se kuohuu aivoissa. Ja kun se kuohuu aivoissa, se ei tuoksu kovin hyvälle. (Naurua) Ja on taipumusta ajatella asiaa sen sijaan, että tiedostaa sen. On taipumusta analysoida sitä sen sijaan, että vain kokee sen.
 
Ja joskus kun provosoin sinua tai toisia, kuten olen tehnyt - luojan kiitos, se ei ole sellaista kuin yksi äskettäinen läpsäys, kun lähetin hänet melkein toiseen ulottuvuuteen tuolla läpsäytyksellä - joskus se tuo tietoisuuden takaisin.
 
Niin, palataanpa kysymykseen. Suututinko sinut oikeasti?
 
EDITH: Et… ei, et kovin paljon.
 
ADAMUS: Haluaisitko minun tekevän sen?
 
EDITH: Rakastan sinua silti.
 
ADAMUS: Oikeastiko?
 
EDITH: Niin.
 
ADAMUS: Oikeastiko??
 
EDITH: Mutta suutun toki sinulle. (Naurua)
 
ADAMUS: Aion kysyä sinulta kolmannen kerran. Oikeastiko?
 
EDITH: Rakastan sinua oikeasti, mutta suutun sinulle oikeasti.
 
ADAMUS: Kiitos. Jätetään tämä tähän - "Rakastan sinua oikeasti" piste. Kiitos. (Naurua)
 
Edith ja shaumbra… Edith ja shaumbra ja kaikki, pyysitte minua tulemaan sisään ja suututtamaan teidät. Ja saattaa olla jokin päivä, kun en tee sitä, mutta luultavasti ei ole.
 
Niin, rakas shaumbra, tiedostaminen. Monia asioita on tekeillä juuri nyt, kun puhumme. Olette jossain muualla, teette työtä ja luotte jossain muualla samanaikaisesti, kun istutte tällä.
 
Kyse on nimittäin vanhasta tempusta, jonka ihmiset ovat kehittäneet. Sitä kutsutaan nimellä "teeskennelläänpä". "Teeskennelläänpä, että olen ihminen, joka istuu täällä Coal Creek -kanjonissa ja kuuntelee Adamuksen ja Edithin vuoropuhelua." Ja se teeskentelyä, koska niin paljon muuta on menossa. Työskentelette toisilla tasoilla. Työskentelette toisissa ulottuvuuksissa. Autatte sulavasti maapallon energiasiirtymää, tuota energia-alkemiaa, mikä on erittäin tärkeää tällä hetkellä.
 
Juuri nyt tällä hetkellä teidän jokin osanne leikkii uudella energialla ja kokeilee sitä. Olette tehneet sitä jonkin verran kuukauden aikana viime kokoontumisemme jälkeen ja joillakin teistä oli upeita kokemuksia ja jotkut turhautuivat todella. Mutta sanoitte: "Odotetaan shoud-päivään. Odotetaan ja todella tuodaan se kotiin, tuodaan tätä uutta energiaa sisään, koetaan sitä, ei vain puhuta siitä." Ja sitä teette juuri nyt.
 
Joillakin teistä on vähän tiukkuutta vatsassa tällä hetkellä. Jotkut teistä saavat vähän painetta päähän, kenties murehtivat, että päänsärky iskee. "Miksi tulen tänne kuuntelemaan Adamusta ja saan sitten päänsäryn?" Koska shaumbra, monia asioita tapahtuu. Pysähtykää hetkeksi ja tiedostakaa se. Teidän ei edes tarvitse määritellä sitä. Siinä joskus joudutte vaikeuksiin - kun yritätte määritellä, mitä tapahtuu.
 
Ottakaa siis vain hetki… monia asioita tapahtuu.
 
(Tauko)
 
Vain se, että te ette pysty laittamaan siihen nimilappua, ei merkitse, ettei sitä tapahdu. Itse asiassa on vielä parempi, kun ette laita siihen nimilappua ja se tapahtuu.
 
Tämä ei päde vain pikkukokoontumiseemme tällä hetkellä. Tätä tapahtuu koko ajan. Monet teistä ovat istuttaneet pakauwah'ta joutilaana. Joidenkin pakauwah on yrittänyt purra ja haukkua teitä. Jotkut niistä ovat kakanneet yläpuolelta, jos ne ovat lintuja, saadakseen huomionne. Ja joskus se ilmentyy kirjaimellisesti - kirjaimellisesti, fyysisesti. Joskus se on vain tuntemus, jonka saatte, mutta te sivuutatte sen. Mielenne keskittyy eteenpäin menemiseen. Se on myös harhaa.
 
Ei enää eteenpäin
 
Itse asiassa, puhutaanpa siitä hetken aikaa. Vanha ohjelmointi, hypnoosi, kuorikerrokset, ehdollistuminen, kaikki muu aionien takaa, Atlantikselta ja vieläkin kauempaa, "menee eteenpäin". Niinpä ihmisillä on taipumus tehdä sitä sokeasti. Heidät on ohjelmoitu menemään eteenpäin, edistymään. Mitä harhaa, mitä valetta. Se on vale.
 
Teidän ei enää tarvitse mennä eteenpäin. Se ei merkitse, että te menette taaksepäin, se ei merkitse, että te pysytte samassa asemassa. Te laajennutte - ja on suuri ero laajentumisen ja eteenpäin kulkemisen välillä.
 
Minun aikoinani hevosille laitettiin silmälaput, mitkä estivät hevosta näkemästä, mitä ympärillä oli, jotta se pidettiin kulkemassa eteenpäin. Joskus laitettiin myös porkkana hevosen eteen. Niin, shaumbra, olette tehneet paljon sitä - silmälappuja ja porkkanoita. Se palvelee tarkoitusta tietyssä määrin: saatte nähdä, miten rajoittunut voisitte olla, voitte nähdä, miten keskittynyt voitte olla vain yhteen todellisuuteen. Mutta nyt otamme silmälaput pois, otamme porkkanat pois ja nyt alatte todella elää.
 
Aloitatte laajentumisen ja totuus siitä on… hmm, aion määritellä se uudestaan tässä. Aion tehdä tänään paljon uudelleenmäärittelyä, kenties järkytän joitakin teistä. Aloitamme uudelleenmäärittelyn ja sanomme, että te ette itse asiassa laajennu, koska olette jo laajentunut. Tulette vain tietoiseksi… (Adamus antaa suukon jollekin). Kaksi kappaletta tässä. (Naurua) Ja miten toivoisinkaan niiden olevan kultaa. No, itse asiassa ne ovat kultaa - kääre. Mutta tulette itse asiassa tietoiseksi siitä, miten laajentunut jo olette. Yhtäkkiä oivallatte, ettei ole mitään, mitä teidän täytyy saavuttaa. Toisin sanoen, ette yritä työntää seiniä saadaksenne itsenne laajentumaan - te vain tulette tietoiseksi siitä, miten laajentunut olette. Se on hämmästyttävää. Se on todella helppoa.
 
Niin, vedetäänpä syvään henkeä. Kyse on tiedostamisesta.
 
Lisää tiedostamisesta
 
Aion puhua tästä toivottomuuteen saakka ja saan teidät todella suuttumaan, todella kyllästymään, todella kyllästymään. Mutta jos halutaan sanoa, missä kohtaa olette tällä hetkellä tässä avautumisprosessissa, niin kyse on tietoisena olemisesta.
 
Monet teistä odottavat näkevänsä asioiden leijuvan ympärillä. Älkää. Päästäkää irti tuosta käsityksestä. Tuntekaa kaikkea. Käsitättekö, miten paljon tässä huoneessa tapahtuu tällä hetkellä? Miten paljon on energiaa? Osaa siitä on suhteellisen helppoa kuvailla - meillä on täällä tietysti enkeleitä, meillä on monta pakauwah'ta, jotka on peloissaan kutsuttu takaisin (naurua) sillä hetkellä, kun aloin kysyä, missä pakauwah'nne on. "Voi hitto!" (Naurua) "Voi Bowser, tule takaisin! Nopeasti, nopeasti! Hän kääntyy kohta minun puoleeni! Minun on parempi pystyä sanomaan, että olet aivan tässä."
 
On paljon maanmuutoksia, Gaian energioita, täällä tänään, enemmän kuin tavallisesti. Miksi näin on?
 
SHAUMBRA: Olemme yhdistymässä niiden kanssa?
 
ADAMUS: Maapallossa tapahtuu paljon muutoksia tällä hetkellä. Maa etsii tapaa "alkemisoida" vanhaa jumiutunutta energiaansa. Mitä siis tapahtuu? Sillä hetkellä kun maapallon henki tuntee ihmisryhmän, joka todella ymmärtää, mitä tapahtuu, ja joka ei ala pelätä asioita, vaan ymmärtää, että kyse on sujuvasta vapautuksesta, tuo energia tuntee vetoa ja sitä on täällä tänään. Voitte siis tuntea maapallon energian keskuudessanne.
 
Tobias on puhunut teille tästä monta kertaa. On taipumusta ajatella, että se on teidän omaanne. "Mitä vikaa minussa on tänään? Miksi ihmeessä minulla on kipuja ja särkyjä? Miksi ihmeessä minusta tuntuu, että minun on pieraistava juuri nyt? Miksi minusta tuntuu, että haluan huutaa?" No, koska se ei ole teidän. Kyse on kaikista näistä energioista, joita vedetään puoleen.
 
Tuntekaa tätä hetken aikaa, antakaa minun keskittyä kanssanne. Täällä on pieni erityisolentoryhmä tänään. Ei-fyysinen, mutta niiden energiat ovat tällä… (tauko). Kun laajennatte tietoisuuttanne, käsitätte, että täällä vierailee ryhmä opiskelijoita tai aloittelijoita uudelta maapallolta. Ne ovat kohta tulossa fyysiseen kehoon. Tätä tapahtuu teille paljon. Nämä uudet olennot oleskelevat maisemissa jonkin aikaa. Joskus ne on nimitetty teille. Joskus ne vain tuntevat vetoa teitä kohtaan ja ne seuraavat teitä ympäriinsä. Ne varjostavat teitä. Ne haluavat nähdä, millaista on olla ihminen. Ne haluavat syödä ruokaa kanssanne, koska ne eivät ole koskaan ennen syöneet ruokaa. Ne haluavat olla maisemissa, kun nauratte.
 
Enkelit eivät oikeastaan osaa nauraa. Oletteko koskaan kuulleet enkelikoomikosta? (Naurua) Minun lisäkseni ei juuri ole ketään. Näitä uusia enkeleitä, erityisesti niitä jotka eivät ole koskaan olleet täällä, kiehtoo ihmiskokemus. Ja niitä viehättää erityisesti… Niitä ei oikein viehätä vanhan energian jutut. Niitä viehättävät uudet muutokset, alkemia, energian muuntuminen, itsensä tuntemaan oppiminen, itsensä rakastamaan oppiminen. Niitä siis oleskelee maisemissa.
 
Joskus ajattelette, että kyse on teistä. Ajattelette: "Miksi minusta tuntuu niin tietämättömältä tänään? Miksi ihmeessä en tunne osaavani käsitellä tätä tilannetta?", koska tunnette niiden energian. Tunnette niiden läsnäolon lähellänne. Joskus pakahdutte tai viehätytte niistä asioista, joita tapahtuu, tai tunteista, joita teillä on. Kyse on näistä uusista olennoista, jotka varjostavat teitä.
 
Siis tiedostaminen. Tiedostaminen, tiedostaminen. Toimitte helposti tuhansilla tasoilla yhtä aikaa. Jotkut niistä eivät ole yhtä tärkeitä tai ne eivät ole etusijalla. Jotkut ovat hyvin, hyvin tärkeitä. Tällä hetkellä työskenteleminen luonnon, Gaian energian kanssa on tavallaan melkein kaikkien aikojen huippulukemissa. Säämallit, maanjäristykset, maailmanlaajuiset lumisateet ja vastaavat - nämä kaikki ovat osa Gaian kaunista prosessia ja te tunnette sen.
 
Kun siis hengitätte tietoisesti, mitä tiedän teidän jatkuvasti tekevän. (Vähän naurua, kun Adamus pyörittelee silmiään.) Aandrah, ei mainita mitään nimiä, mutta… Kun hengitätte tietoisesti, käyttäkää tuota tilaisuutta myös tietoiseen tietämiseen - sen tietoiseen tietämiseen, että Eesan Linda tuijottaa minua nyt, sen tietoiseen tietämiseen, että toimitte monilla tasoilla samanaikaisesti ja kyse on teistä, mutta tunnette myös muita energioita.
 
Tämä ei ole - miten sanoisin sen - tämä on hyvin käytännönläheistä. Tämä ei ole unitilan juttuja. Tämä ei ole esoteerista. Tästä on itse asiassa tulossa hyvin käytännönläheistä ja se palvelee teitä erittäin hyvin.
 
Pienenä esimerkkinä: teidän on ostettava uusia vaatteita johonkin tapahtumaan ja kenties jotain osaanne pelottaa se. Käsitättekö, että lähetätte jo itsenne kauppaan hankkimaan uusia vaatteita? Silloin kun tulette tietoiseksi siitä, yhdistytte siihen osaanne, joka tietää, miten pukeutua elegantisti ja tarkoituksenmukaisesti tuota tilannetta varten. Kyllä, olette jo ostamassa seuraavan kuukauden vaatetusta tänne. Kyllä. Ja nyt tulette tietoiseksi siitä. Nyt alatte tuoda energiaa sisään ja pääsette ulos päästänne - ja se alkaa tapahtua. Sitten se tapahtuu teille helposti. Teidän ei tarvitse kauhistella ostokokemusta. Menette ostoksille ja löydätte tienne juuri sinne, mitä haluatte, tai se tulee luoksenne.
 
Pikkuesimerkki. Voitteko kuvitella nyt soveltavanne tätä kaikkeen - ruokaan, ihmissuhteisiin, seuraavaan suureen seikkailuunne, minkä teette. Sen sijaan että kamppailette täällä ylhäällä - voi, saatte päätäni särkemään kaikella tuolla kamppailulla, myös minun päätäni, meidän molempien, mutta päästätte siitä irti. Tulet tietoiseksi tuosta osastasi, Alain, joka jo työstää projektia, joka on kehittänyt sen tai näkee sen kauniiseen energiaan - osastasi, joka ei kanna huolta taloudellisesta tuloksesta, resursseista, näistä maallisista ihmistarpeista. Se on vain tuossa suuressa luomisessa. Se on siellä. Se on itse asiassa lähempänä, kuin ajattelet. Se on siellä. Se olet sinä. Minä en tee sitä, sinä teet sitä ja se on siellä.
 
Jokaisella hengenvedolla, jokaisella vesiryypyllä, jokaisella haukotuksella, jokaisella yskäisyllä, muistakaa tiedostaminen. Hyvin paljon muuta tapahtuu.
 
Tämä on hyvä uutinen. Tulette tietoiseksi moniulotteisesta elämisestä. Tulette tietoiseksi sen jalokiven monista, monista puolista, joka olette.
 
Huonot uutiset? - niitä ei ole. Mutta tietoisuutenne laajentuessa tapahtuu niin, että aluksi jokin osanne on vähän väsynyt, vähän pakahtunut, koska aivonne eivät pysty käsittelemään tietoisuutta. Käsitättekö, että aivonne… Tarkoitukseni ei ole puhua pahaa aivoistanne koko ajan, mutta tänään "alkemisoimme" aivonne, jos se on teille ok. Muutamme niitä tänään. Tänään. (Yleisö taputtaa)
 
Aivot eivät ole tietoisuuden astia. Ne eivät ole. Ne ovat muistinne astia. Mutta todellinen tietoisuus ei ole lainkaan muistamista. Se on hetkessä. Siihen liittyy tuntemus. Siinä on intohimoa, mikä pitää sen liikkeessä ja tulemassa tietoisemmaksi itsestään.
 
Aivot muistavat. Tietoisuus tiedostaa.
 
Siirrytte siis pelkkien aivojen ulkopuolelle. Siirrytte yksittäisen tiedostaminen ulkopuolelle. Huoneessa on tällä hetkellä perhosia enkä laske leikkiä. Niitä on täällä. Ne ovat joidenkin pakauwah't ja niitä leijuu ympärillä.
 
Tiedän, että yksi ongelmista on siinä, kun te sanotte: "No, eikö minua pidetä vähän hulluna tämän turvallisen tilan ulkopuolella?" Ei, ei ollenkaan. Puhumme siitä kesäkuussa, jolloin pidän mielenterveystyöpajani. Cauldre ei ollut vielä tietoinen, että hän tekee sitä jo. (Adamus naureskelee) Tulemme siis puhumaan siitä.
 
Maailma haluaa uneksia tällä hetkellä. Maailma haluaa paeta vankilastaan tällä hetkellä. Se kaipaa sitä epätoivoisesti, mutta sillä on epäilyksiä. Ihmisiä on käytetty hyväksi pitkän aikaa, joten he ovat vähän skeptisiä. Jos siis alatte puhua perhosista, joita leijuu ympäriinsä tänään, ja perhosesta, joka istuu olkapäällänne, kun puhutte heille, ja isosta valkoisesta puumasta, joka kehrää rinnallanne, niin kyllä, aluksi he ihmettelevät teitä. Mutta eivät oikeastaan pitkässä juoksussa.
 
Ihmiset haluavat juuri nyt tietää kovasti omia unelmiaan. He haluavat kovasti avautua tiedostamaan. He haluavat tietää, että on jotain muuta tuolla puolen. He haluavat tietää, että kaikelle tälle on jokin syy. He haluavat tietää, että… Tuntekaa sitä hetken kanssani. Teillä on tämä erittäin vanha kuorikerros uskosta Jumalaan. Väitteeni on - jos tunnette tätä hetken - että ihmiset eivät enää halua uskoa tuohon Jumalaan, mutta he pelkäävät. Heidät on ohjelmoitu. Heille on kerrottu, että jos he eivät usko Jumalaan, niin paholainen tulee hakemaan heidät, joten heidät on lukittu paikoilleen. Kutsun sitä hypnoosiksi. Kutsun sitä jähmettymiseksi uskomusjärjestelmään. Se on umpikuja, energiaumpikuja. Mutta jokin syvällä sisällä kutsuu heitä - heidän sielunsa - mikä sanoo, että on jotain muutakin. Ei voi olla niin, kuin heille opetettiin nuorena. Ei voi olla niin, kuin kirkot väittivät olevan. On oltava jotain muuta.
 
Ja kuka sitä heille opettaa? Kuka auttaa avaamaan sen heidän sisällään? Kuka auttaa heitä olemaan löytämättä Jumalaa, minkä jokin toinen ryhmä luo, ja löytämään Jumalan, joka on sisällä, joka on ehdottoman ainutlaatuinen ja henkilökohtainen jokaiselle olennolle? Se olet sinä. Kuka auttaa heitä ymmärtämään, että he osaavat lentää? Miten usein olette nähneet unta lentämisestä?
 
SHAUMBRA: Paljon.
 
ADAMUS: Ehdottomasti, koska te lennätte.
 
Kyse ei ole vain unesta. Teissä on osia, jotka lentävät juuri nyt. Ja te sanotte: "Mutta ei niin voi olla, koska istun täällä fyysisessä muodossa." Se on harhaa, että on lukittuna fyysiseen muotoon. Sanotte: "Mutta kehoni on noustava ylös ja lennettävä. Ja kaikkien on kerrassaan hämmästeltävä nähdessään minut leijumassa ympäri huonetta." Niinkö? Niinkö? Mitä jos lennätte juuri nyt, liitelette? Liitelette. Teidän jokin osanne liitelee.
 
Kyllä, tiedän, että haluaisitte levitoida tuolta tuolilta ylös nyt. Tuleeko se tapahtumaan? Onko sillä merkitystä? Onko sillä merkitystä? Vastaus on, kyllä, tulette kykenemään siihen, mutta älkää keskittykö siihen. Älkää antako sen viedä itseänne sivuraiteille. Kyllä, tulemme siihen pisteeseen, siihen kohtaan, jolloin tapahtuu ehdoton yhdistyminen, jolloin X ja Y risteävät ja tulevat kaikkeuden pisteeksi, jolloin se mitä tapahtuu muissa ulottuvuuksissa, tapahtuu täällä. Mutta alkakaa tällä hetkellä vain tiedostaa, mitä tapahtuu.
 
Menneisyydestä irtipäästäminen
 
Kohta kaksi. Päästäkää irti, päästäkää irti.
 
Eräs shaumbra kysyi minulta yhtenä päivänä - ei kukaan teistä täällä - ja tuo shaumbra sanoi: "Olen hyvin turhautunut, Adamus." Itse asiassa se oli pahempi ilmaisu kuin tämä. Kieli oli varsin tylyä, joten en toista sitä. "Adamus, miten pääsen yli näistä ongelmista? Miten pääsen yli kaikesta? Miten pääsen yli karmastani? Miten pääsen yli näistä ongelmista? Joka kerta kun luulen päässeeni niiden yli, ne ovat taas takaisin. Ne ovat taas maisemissa. Miten pääsen yli karmasta?"
 
Aa, yksinkertainen vastaus: se et ole sinä. Se et ole sinä. Nimittäin on edelleen eräs uskomus - riippumatta siitä uskovatko ihmiset karmaan vai eivät, he uskovat menneisyyteensä. Riippumatta siitä uskovatko he menneisiin elämiin, he uskovat johonkin menneisyyteen ja he uskovat sen olevan heidän. Ja he uskovat, että se on heidän kannettava ristinsä, taakkansa, miksi ikinä sitä kutsutaankin - heidän karmansa, heidän ehdollistumisensa - ja he vetävät sitä perässään. Ja sitten he ihmettelevät, miksi elämästä tulee vähän rankkaa, miksi heille ei ilmesty tilaisuuksia, miksi he näyttävät olevan samalla hiton tiellä päivästä päivään. Samalla tiellä.
 
Vaikka he ajattelevat menevänsä eteenpäin, todellisuus on, että tie on sama tänään kuin eilen ja se tulee olemaan sama huomenna, kunnes sanotte: "Se en ole minä. Se ei ole minun." Te ette ole yhtä kuin mennyt elämänne, uskokaa tai älkää. Olen - minä, Adamus - olen itse asiassa kyllästynyt kaikkiin menneiden elämien juttuihin. Ei ole mitään menneitä elämiä. Ei ole ollut mitään reinkarnoitumista. Mitä siitä sanotte? Ei ole ollut edes eilistä tavallaan, hyvin, hyvin todellisella tavalla. Se on niin vanhaa etkä se ole sinä.
 
Mutta miksi niin on, Aandrah, miksi niin monet heistä haluavat pitää kiinni menneisyydestä ja viime elämästä ja 18000 muusta elämästä, joita teillä ehkä on ollut - kärsimyksen elämistä, poltetuksi tulemisen ja kiduttamisen elämistä - miksi halutaan roikkua kiinni niissä? Sano vain näin meidän kesken mikrofoniin.
 
AANDRAH: Haa, ja muutama tuhat muuta. Osittain todistaakseen olevansa olemassa. He pelkäävät. "Jos minulla ei ole eilistä, minua ei ole olemassa."
 
ADAMUS: Kyllä! Saat koko kupillisen! Koko kupillisen! (Yleisö taputtaa, kun Adamus kaataa koko suklaakupin Norman syliin.) Tarvitsemme lisää palkintoja ensi kuuta varten. Rakastan tätä koulua. Aa, kiitos.
 
Kyllä, osittain koska ilman eilistä on pelko, ettei teitä ole olemassa. Niinpä roikutte kiinni eilisissänne - en puhu välttämättä teistä, käytän sanaa yleisesti - ihmiset roikkuvat epätoivoisesti kiinni eilisissään. Ja silloin kun he unohtavat eilisensä, koska he eivät ole todellisuudessa… Miten meillä menee ajan suhteen? Minulla on vielä pitkä matka kuljettavana.
 
LINDA: Sillä ei ole merkitystä.
 
ADAMUS: Okei. (Yleisö nauraa ja taputtaa)
 
He siis roikkuvat kiinni eilisissään ja sitten kun he eivät pysty käsittelemään niitä ja lähtevät ulos kehostaan tyhjyyteen, niin he menevät neuvonantajan luo muistaakseen eilisensä, jotta se muistuttaa heitä siitä, että he ovat todella olemassa. Ja sitten neuvonantaja antaa heille vähän lääkettä, mikä saa heidät unohtamaan eilisensä. Ja sitten he ovat syvällä, syvällä "jogurtissa". Nyt he eivät voi olla edes tyhjyydessä ja tiedättekö, miten turhauttavaa on, kun haluaa pois siitä kaikesta eikä voi päästä? Mutta he eivät ole täälläkään? Missä he ovat? Helvetissä. He ovat helvetissä siinä kohtaa ja noita ihmisiä on vaikeaa saada takaisin.
 
Miksi kerron teille tämän kaiken - tiedätte tämän kaiken. Tiedätte jo tämän. Olette kokeneet sen. Olette leikkineet sillä ja täällä te olette nyt, valaistuneet ihmiset, uuden maapallon opettajat, mikä muuten voi olla myös tämä vanha. Puhun siitä toisessa shoudissa.
 
"Miten päästetään tästä irti?", tämä shaumbra kysyi. "Miten päästetään irti?" Ja sanoin, että lakkaa uskomasta siihen, kuka olit. Lakkaa uskomasta karmaasi. Lakkaa uskomasta eiliseen. Olen edelleen… Edith, jos ajattelet, että sain sinut vähän suuttumaan, niin tämä shaumbra on edelleen hyvin suutuksissaan minulle. Edelleen hyvin suuttunut, edelleen hyvin vihainen, ja hän katselee tänään ajatellen, että minä olen jonkinlainen… (joku sanoo "paholainen"). En käyttäisi sanaa "paholainen", mutta kenties ajatellen, että yritän heittää sumua hänen silmiinsä, ja katsellen nettilähetystä nähdäkseen, mitä pikkutemppuja käytän. Tämä kaunis olento ei voi kuvitella päästävänsä irti menneisyydestään, koska hän on panostanut siihen. Panostanut siihen yli 1800 elämää. Panostanut siihen aionien ajan ennen tulemistaan koskaan maan päälle. Ja me olemme painineet. Hän tuntee, että jos hän päästää irti, kaikki mitä hän on tehnyt löytääkseen vastauksen kysymykseen: "Kuka minä olen?", on ollut turhaa - se räjähtää, häviää, menee pois, palaa takaisin alkuun. Te ette voi palata alkuun.
 
Päästämällä irti eilisistänne, päästätte irti harhakuvista. Päästätte irti energiasta, joka on ansassa ja jumissa. Te ette päästä irti kokemisesta, tuntemisesta. Te ette päästä irti intohimosta ja viisaudesta. Päästätte irti näkökulmasta. Siitä näkökulmasta, mitä ajattelitte tekevänne, silloin kun olitte 8-vuotias ja saitte jonkin tilanteen tapahtumaan. Se oli näkökulma. Jos olisitte olleet täysin tietoinen, kuten paljolti olette tänä päivänä, olisitte käsittäneet, että todellisuudessa oli paljon muita asioita menossa.
 
Silloin kun päästätte irti menneistä elämistä, uskomuksista, kaikesta muusta, ette todellisuudessa päästä irti identiteetistänne. Miten voisitte päästää irti jostain, mikä on teidän? Miten voisitte päästää irti sielusta, joka on täynnä kokemuksia ja intohimoa? Päästätte irti näkökulmasta. Päästätte irti tavasta tarkastella asioita. Päästätte irti jumiutuneesta energiasta. Ja mitä sitten tapahtuu?
 
Mitä tapahtuu, silloin kun maapallo päästää irti maanjäristyksen tai tulivuoren kautta? Mitä tapahtuu tuolle energialle. (Adamus viheltää) Minulla ei ole palkintoja, joten uskoakseni en saa mitään vastauksia. Niin…
 
KATHLEEN: Se muuntuu.
 
ADAMUS: Se muuntuu. Se muuttuu. Kiitos. Kathleen, kerroin sinulle, miten nerokas olet, silloin kun aloitin täällä, ja nyt tuot sen esiin. Annat sen tulla pintaan. Voi, miten kauan toiset ovatkaan lannistaneet sinua. Eikö tunnukin vapauttavalta?
 
KATHLEEN: Kyllä.
 
ADAMUS: Kyllä, ehdottomasti. (Yleisö taputtaa)
 
Maa siis järisee, maa muuttuu, maassa on tulipaloja ja lunta ja kaikkea muuta. Sen energia muuntuu. Se palaa takaisin… (Adamus naureskelee, kun Linda tuo hänelle lautasellisen suklaapalkintoja.)
 
LINDA: Sinun toiveesi on minun käskyni.
 
ADAMUS: (nauraen) Kiitos, rakas. Näettekö nyt? Ei tarvitse edes pyytää, kaikki vain tulee luoksenne! Kaikki vain tulee luoksenne.
 
Energia siis muuntuu. Se palaa takaisin reserviin tai lammikkoon. Se voi olla oma henkilökohtainen reservinne, se voi olla yhteisön, maan tai maailman reservi, mutta se palaa takaisin. Se palaa erilaisena, kuin millaisena se tuli alun alkaen. Se ei ole välttämättä voimakkaampaa tai suurempaa. Se on vain viisaampaa.
 
Jos tuo ihminen kutsuu sen takaisin - energian joka päästetään irti, vanhan tietoisuuden joka päästetään irti - se ei palaa samana energiana palvelemaan teitä. Siihen liittyy viisaustekijä, armotekijä, jos olette tietoinen siitä. Jos ette ole, niin käytätte sitä samalla tavalla, kuin olette aina käyttäneet energiaa - samalla tavalla, samoin rajoituksin kuin ennen. Jos kuitenkin olette tietoinen, että tapahtuu vapautuminen, silloin kun päästätte irti kaikista menneistä elämistänne, kun päästätte irti siitä, kuka olitte eilen, ja sitten olette tietoinen tänään, niin voitte yhdistyä siihen upeaan uuteen tekijään, mikä siihen on lisätty - viisauteen, rakkauteen, helppouteen, minkä tahansa tekijän haluatte siinä olevan.
 
Silloin kun kutsutte tuota energiaa palvelemaan teitä… (Adamus etsii tusseja kirjoittaakseen)
 
LINDA: Eikö ole tusseja? Voi hyvä luoja! (Naurua, Linda lähtee hakemaan tusseja)
 
ADAMUS: Tämä on salajuoni. Tiedän sen olevan salajuoni. "Adamus piirtää liikaa taululle. Hän käyttäytyy kuin professori. Otetaan pois häneltä tussit." Voi minua raukkaa (naureskellen).
 
Kun siis kutsutte sitä takaisin, se tulee takaisin palvelemaan teitä. Kuitenkin jotain nerokasta - en tarvitse tusseja, minulla on pallot (vähän naurua, kun Adamus tuo esiin kaksi suurta, punaista palloa) - tulee sen mukana. Uutta energiaa. Uutta energiaa.
 
Käytän näitä punaisia palloja uuden energian symbolina. Se kiinnittyy vanhaa energiaa, mikä tulee nyt sisään, ja ne vierivät sisään yhdessä. Mutta pystytte käyttämään sitä vain, jos olette tietoisia siitä.
 
Tiedostaminen ei merkitse sen ajattelemista. Tiedostaminen merkitsee sen tuntemista. Tiedostaminen merkitsee sen aistimista. Silloin se tulee elämään. Silloin se menee työskentelemään hyväksenne.
 
Maailma siis päästää irti tällä hetkellä. Näette sitä maanjäristyksissä, näette sitä kummallisessa säätilassa - nämä ovat ilmeisiä juttuja. Monia muitakin asioita tapahtuu. Voitte tulla tietoiseksi siitä vain yhdistymällä siihen. Kyse ei ole vain fyysisen maapallon muuttumisesta. Kyse on muuttuvista magneettiverkoista. Kyse on akselin muuttumisesta ja sitten mukaan tulee maanjäristys ja todella muuttaa sen paikoilleen. Ne teistä, jotka tutkitte astrologiaa, ptruu. Pysähtykää ja katsokaa toisen kerran. Se muuttaa koko tätä astrologiaharhaa. Astrologia on upea asia. Olin sen suuri käyttäjä joissain elämissäni. Mutta se mitä tiesin, ei päde nyt. Ajatelkaa astrologiaa uudelleen tai tuntekaa astrologiaa uudelleen.
 
Tällä hetkellä tapahtuu hyvin monia asioita maailmassa. Vedetäänpä syvään henkeä ja ollaan tietoisia.
 
Sisällänne tapahtuu tällä hetkellä hyvin paljon.
 
(Tauko)
 
Kokemus
 
Niin, viime kuussa puhuin, että on hyvin eritystä aikaa. Sanoin, että olette nyt siirtymässä teoriasta kokemiseen. Jotkut teistä huokailivat ja voihkivat. Kokeminen on jonkin asian elämistä. Kokeminen on korvaamatonta. Tulette huomaamaan, että vain asioiden ajatteleminen oli oikeastaan melko vaivalloista ja tylsää. Niinpä menette kokemiseen. Ja sanoin, että useimmat teistä saisivat kokemuksen kuluneen kuukauden aikana ja tuo kokeminen avaisi uuden osan teissä. Kokeminen antaa yhden monista kanavista uuden energian tuomiselle maan päälle, tuon mahdollisuuden yhdistämiselle tähän nyt-hetkeen.
 
Niinpä Linda menee mikrofoni kädessään yleisön joukkoon ja kysyy Marc Ritteriltä, mitä koit. Tiesit, että aioin kääntyä puoleesi.
 
MARC: Tietenkin tiesin. On niin paljon, mitä koin.
 
ADAMUS: Juuri niin. Tietysti olit "Sielun ääni" -matkalla - jotta kaikki ymmärtävät.
 
MARC: Kyllä.
 
ADAMUS: Ja ensinnäkin, oliko se kokemus?
 
MARC: Oli ehdottomasti.
 
ADAMUS: Toteutinko lupauksen viime shoudista, että saisit kokemuksen? Ei, minä en toteuttanut, sinä toteutit. Sinä toteutit. Mitä se oli, mitä koit?
 
MARC: On niin monia asioita, joita koin… mitä tarkoitat?
 
LINDA: Oho, kysymys kysymykseen.
 
ADAMUS: Jos sinun pitäisi kertoa shaumbralle, mitä koit henkilökohtaisella henkisellä tasolla, sielutasolla, mitä koit?
 
(Tauko, kun Marc etsii sanoja.)
 
Olet melkein perillä. Olet melkein sanomassa sen, mutta mietit, kerronko sinun olevan väärässä, koska luultavasti kerron. Sanon sen puolestasi - et voi laittaa sitä sanoiksi. Se on lähes määrittelemätöntä etkä halua ilmaista sitä sanoin, koska sillä hetkellä kun teet niin, se vääristyy. Se melkein kääntää ja turmelee sen tai ainakin rajoittaa sitä. Näin ei tule olemaan ikuisesti, koska kehitätte sielun puhetaitoa, jolloin tulette puhumaan, mutta oikeastaan heijastatte tai säteilette tuntemuksia sanojen sijasta.
 
Se oli siis sanoinkuvaamatonta. Se oli henkilökohtaista. Se oli… aa, se oli. Se…
 
MARC: Ehdottomasti.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. Linda, sinä valitset. Minä suljen silmäni. Valitse sinä kuka tahansa.
 
LINDA: Jokin erityinen kysymys?
 
ADAMUS: Ei, sama kysymys - mitä koit viime kuun aikana?
 
LINDA: Okei. (Naurua, kun Linda tuo mikrofonin Debille.)
 
ADAMUS: Tämä on hassua, koska se olisi ollut minunkin valintani. Deb, millaisia olivat kokemuksesi viime kuussa? Ja oletan, että meillä menee hyvin, sinulla ja minulla?
 
DEB: Meillä menee hyvin.
 
ADAMUS: Okei. Puhuisitko Edithille myöhemmin ja kertoisit hänelle, että on todella hyvä asia suuttua minulle?
 
DEB: Se liikuttaa energiaa.
 
ADAMUS: Se liikuttaa. Se ravistaa, kyllä. Kyllä. Ja teen sen tietysti rakkaudesta.
 
DEB: Tietysti.
 
ADAMUS: Tietysti. Okei, sinulla siis oli… En paljasta. Millaisia olivat kokemuksesi tässä kuussa?
 
DEB: Voi, antaisin mieluummin sinun kertoa puolestani. (Paljon naurua)
 
ADAMUS: Minä… ja sinä tiedämme, että yritän saada sinut myöhemmin määrittelemään itse. Voi, tiedän sen… anna mennä.
 
DEB: No, sanoimme sen juuri. On todella vaikeaa ilmaista sitä sanoin.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
DEB: Minusta itselläni se oli paljon… oli paljon sisäistä työtä. Minulla ei ollut mitään ulkoista energiaa…
 
ADAMUS: Suuri palkinto, suuri palkinto.
 
DEB: Voi, kiitos.
 
ADAMUS: Kokemuksen ei tarvitse olla dramaattinen. Kokemuksen ei tarvitse tulla silmille. Kokemus ei yleensä tule ulkopuolelta. Sieltä olette etsineet - ulkopuolelta.
 
Jotkut teistä tuntevat olonsa huonoksi. Sanotte: "En saanut kokemusta tässä kuussa." Kyllä saitte. (Naurua Adamuksen äänensävylle) Mutta katsoitte tuonne jonnekin. Jos olisitte katsoneet aivan tähän, teillä olisi ollut valtava kokemus.
 
Kokemusten ei tarvitse olla kovaäänisiä. Kokemusten ei tarvitse olla kaoottisia ja täynnä ristiriitaa. Kokemusten ei tarvitse olla sokeroituja ja epätodellisia. Voi, te sanotte: "No, miten sitten tiedän, että se on kokemus." Tietoisuus. Suuri tietoisuus. Jos aina katsotte ulos ikkunasta, miten tiedätte, mitä täällä tapahtuu? Jos odotatte draamaa, niin miten tiedätte sen, kun sisällänne on tapahtunut juuri mitä kaunein muutos?
 
No, ennemmin tai myöhemmin se ilmestyy päivittäiseen elämäänne, kyllä, mutta silloin ajattelette: "Mietin, miksi asiat vain selviävät vähän eri tavalla nyt, vähän paremmin. Mietin, mitä tapahtui?" Teillä oli kokemus. Teillä oli kokemus, jokaisella teistä.
 
Tietysti jos olitte kanssamme Egyptin matkalla, kokemus oli hyvin selvä. Oli ulkopuolisia kokemuksia, mutta todellisuudessa se kokemus, mikä jokaisella oli, oli oikeastaan hyvin henkilökohtainen. Hyvin henkilökohtainen. Jos kysyisin niiltä, jotka olivat mukana matkalla, mitä he näkivät, mitä he tekivät, minä päivinä he tekivät tiettyjä asioita, useimmilla heistä ei olisi aavistustakaan siitä, koska he kävivät läpi hyvin syvällistä henkilökohtaista kokemusta. Kokemuksen ei tarvitse olla tunteellisesti puhdistava. Sen ei tarvitse tuoda kyyneliä silmiinne. Kokemus voi vain olla kokemus.
 
Sitten te sanotte: "No, miten määrittelen sen? Eikö kokemus ole jotain hyvin konkreettista ja hyvin määriteltävää?" Ei, ei. Ottakaa nuo silmälaput pois.
 
Kokemuksessa on perimmiltään kyse itsenne antamisesta elää, itsenne antamisesta olla täällä, itsenne antamisesta olla tietoinen. Viime kuussa, viime keskustelumme jälkeen, jokaisella teistä on ollut kokemus, joka on muuttanut elämänne tavalla, mitä ei ole tapahtunut pitkään, pitkään aikaan.
 
Joillakin teistä voi viedä vähän aikaa, ennen kuin käsitätte sen tai ennen kuin se ilmentyy tai tapahtuu täällä - kuten te sanoisitte. Mutta teillä oli kokemus. Miten tiedätte sen? Miten tiedätte, etten vain sano teille niin? Tietoisuus. Tietoisuus. Tunne sisällä.
 
Tiellenne on tulossa lisää kokemista - kenties ei sitä, mitä olette ajatelleet sen olevan, tai kenties se on sitä, mitä olette ajatelleet sen olevan - koska me shaumbrana olemme tässä laivassa yhdessä ja yksilöinä ja menossa kokemiseen.
 
Pyydätte itse itseänne ennen seuraavaa kokoontumistamme työskentelemään sen kanssa, työskentelemään kokemuksen kanssa, työskentelemään uuden energian kanssa, soveltamaan sitä, tekemään jotain sillä. Se voi olla suuri luomus. Se voi olla mitä tahansa, mutta leikkikää sillä, aivan kuin leikitte pallolla - alkaaksenne tottua siihen, alkaaksenne pelata yhteen sen kanssa.
 
Uuden energian kokeminen
 
Muistatteko, kun sanoin viime kuussa, että tunnette jotain ympärillänne? Tunnette jonkin ryömivän ympärillänne yrittäen päästä aivonne sisään tai kehonne sisään tai mitä tahansa, eikä se oli mikään avaruusolentokokeilu. Avaruusolennot eivät ole todellisuudessa niin fiksuja. Jonain päivänä, kun meillä on vähän ylimääräistä aikaa, menemme vierailemaan avaruusaluksella ja näytän teille, millaisia ne todellisuudessa ovat. Ja meillä on mahtava kokemus.
 
Mutta sillä välillä tämä uusi energia, mikä olet sinä - ei tulevaisuuden potentiaali, vaan sinun suurempi tietoisuutesi - tulee käymään. Uusi energia - todellinen uusi energia, laajentuva - tulee nyt tähän todellisuuteen. Se tulee leikkimään kanssasi. Se testailee sinua. Se haluaa nähdä, mikä olet "miehiäsi". Kuten sanoin viime kuussa, se haluaa tietää, mikä saa sinut nauramaan, mikä saa sinut itkemään ja mikä saa sinut tuntemaan eri asioita. Miten nuo aivot toimivat? Ja se kokeilee tai tutkii hyvin rakastavalla, tunkeutumattomalla ja myötätuntoisella tavalla. Ja se olet sinä. Ei suuri kultainen enkeli, ei jotain erilaista tai erillistä. Se olet itse asiassa sinä. Se tulee sisään.
 
Ja tässä kuussa, tästä seuraavaan kokoontumiseemme, on aika alkaa leikkiä sen kanssa. Teidän on ensin oltava siitä tietoisia, mutta alkakaa nyt leikkiä sen kanssa. Mitä tehdä? Mitä tahansa. Menkää kävelylle - te, pakauwah'nne ja punainen pallo. Menkää kävelylle. Ottakaa se töihin. Monet teistä eivät vie henkisyyttään töihin. Joskus en syytä teitä siitä, mutta nyt on aika alkaa viedä se töihin. Menkää autolla sen kanssa. Puhukaa sille ääneen tai vielä parempi, älkää puhuko ollenkaan. Tuntekaa sitä.
 
Asian ilmaisemiseksi teoreettisesti, retorisesti - se on se sinä, mitä olet aina kaivannut. Se on se sinä, minkä olet aina halunnut rakastavan sinua. Se ei ole voinut rakastaa sinua, koska et halunnut sen rakastavan. Et ollut siihen valmis. Et rakastanut itseäsi riittävästi salliaksesi, että jotain niin arvokasta kuin todellisen sinä, tulee sisään. Pidit sen poissa ja odotit tulevasi paremmaksi, odotit pääseväsi yli karmasta, odotit itsesi kehittämistä, odotit, kunnes oppisit meditoimaan tai rukoilemaan kunnolla. Se on aina halunnut tulla sisään ja nyt se voi tulla.
 
Päästät irti eilisistä. Se ei merkitse identiteetistäsi luopumista. Identiteettisi on sinä. Identiteetti on "minä olen mitä minä olen". Se on identiteetti. Mitä muuta tarvitsette kuin "minä olen" -olemuksen? Ette mitään. Ehdottomasti ette mitään.
 
Tuulimyllyjä vastaan taisteleminen
 
Seuraava aihe. Okei, mitä on siis tapahtunut tässä koko pelissä? Viittaan tähän usein - näen teidän taistelevan tuulimyllyjä vastaan. Don Quijoten. Hän nimittäin jätti tämän todellisuuden, mikä merkitsee hänen rajoituksiaan. Hän halusi jotain enemmän, oli pakko olla jotain muuta ja hän tunsi tulevansa hulluksi pysymällä normissa. Niinpä hän meni ulos. Mutta kun hän meni ulos normistaan, hän loi hämmästyttäviä harhakuvitelmia siitä, että kaikki taisteli häntä vastaan. Puut, tuuli - ne olivat demoneja. Tuulimyllyt - jättiläisiä, sotureita. Yö oli demoni. Tähdet vakoilivat häntä - ne olivat silmiä toisista ulottuvuuksista. Niinpä hän taisteli usein tuulimyllyjä vastaan.
 
Hänen lähellään olevat katsoivat sitä ja sanoivat: "Hän on hullu, eikö olekin?" Itse asiassa hän ei ollut lainkaan hullu. Hän ei ollut lainkaan. Hän taisteli, koska hän taisteli aina, oli aina taistellut - aina taistelut jotain vastaan, vaikka se olisi tuulimylly, vaikka se ei taistelisi häntä vastaan. Ja rakas shaumbra, te olette taistelleet muutamia tuulimyllyjä vastaan - taistelleet sellaisia asioita vastaan, joita vastaan teidän ei enää tarvitse taistella, käytte taistoja, joita teidän ei enää tarvitse käydä.
 
Don Quijote lopulta luopui tuulimyllyjä vastaan taistelemisesta, palasi takaisin normiin, palasi takaisin vanhaan todellisuuteensa. No, te ette voi palata. Te ette halua palata, pitäisi sanoa. Olette yrittäneet, mutta se on erittäin vaikeaa.
 
Tämä jättää teidät tilanteeseen - ainutlaatuiseen ja mielenkiintoiseen tilanteeseen - ja sanotte: "No, olen nyt normin ulkopuolella. Olen laajentunut. Mitä teen?" No, ensinnäkin, kiittäkää itseänne siitä, että hyppäsitte ulos laatikosta. Silloin kun hyppäsitte ulos, miekkanne kävi vielä. Taistelitte edelleen demoneja ja melkein kaikkea vastaan.
 
Nyt on aika tunnistaa, että se on vain tuulimylly. Ilma vain liikuttaa sitä. Ja vain auringon laskeminen saa aikaan pimeyden ja tähdet vain muistuttavat teitä siitä, mistä tulitte, muttei siitä, minne olette menossa. On aika laskea miekat ja lakata taistelemasta tuulimyllyjä, demoneja vastaan. Ne eivät todellisuudessa ole demoneja.
 
Se on harhaa. Se on tapa. On tapa mennä taistelemaan, puolustautumaan, suojelemaan. Se on vanhan energian dynamiikkaa, millä tavallaan piditte itsenne kiireisenä. Tuulimyllyjä vastaan taisteleminen pitää todella kiireisenä pitkän aikaa, ja kun tuo tuulimylly on kukistettu, etsitte toisen tuulimyllyn. Jos se ei ole tuulimylly, se on vuori, ja jos se ei ole vuori, se on joki.
 
Lopetetaan tuulimyllyjä vastaan taisteleminen tästä päivästä alkaen. Okei? Ei ole mitään taisteltavaa. Käsitättekö, mitä vastaan olette todellisuudessa taistelleet?
 
SHAUMBRA: Itseämme.
 
ADAMUS: Aa! Lahjoja kaikille! (Taputuksia) Itseänne. Ehdottomasti itseänne. Usein heijastatte itsenne toisiin asioihin, toisiin ihmisiin, mutta todellisuudessa kyse oli teistä itsestänne. Mutta eikö se ole vähän vanhaa nyt, vähän väsyttävää?
 
Käytetäänpä tämä tiedostamistilaisuus, missä hyvin monia asioita tapahtuu juuri nyt - luulette vain katselevanne minua ja monia asioita tapahtuu tällä hetkellä - käytetäänpä tämä tilaisuus, jos niin valitsette, tehdäksenne tietoisen päätöksen lakata taistelemasta tuulimyllyjä vastaa, lopettaa taistelu. Mutta ennen kuin teette sen, lisään varoituksen. On taipumus, vanhan energian taipumus, sanoa: "No, mitä sitten teen?" Jatkuvassa tuulimyllyjä vastaan taistelemisessa on tietty dynamiikka, koska se tuntuu oikeamieliseltä - helvetin oikeamieliseltä. Voitte kertoa kaikille kiireisenä taistelevanne tuulimyllyjä vastaan. Olette kiireisenä muuttamassa maailmaa! Olette kiireisenä luomassa uutta henkistä dynamiikkaa maapallolla ja siksi teidän on oltava uuden energia Jedi. (Naurua)
 
Mitä tapahtuu, kun luovutte siitä, Aandrah? Mikrofoni - ja otan kukan valmiiksi. Mitä tapahtuu, kun luovutte siitä?
 
AANDRAH: Alkaa nauraa, leikkiä, juhlia…
 
ADAMUS: Yksi sana vielä.
 
AANDRAH: …hengittää ja todella elää.
 
ADAMUS: Elää. Eläminen on tuo sana. (Taputuksia) Alatte todella elää. (Ojentaa kukan) Uskon, että sinä ostit nämä, joten… (naurua). Näetkö, sitä saa, mitä antaa.
 
Siis, kyllä, alatte elää. Jokin osanne ei voi kuvitella elämistä ilman, että on oikeamielinen puolustaja. Jokin osanne ei voi kuvitella elämistä ilman aatetta, mutta sanon teille, että tulette itkemään olkaani vasten ja sanotte myöhemmin minulle: "Miksi et kertonut meille tätä aiemmin?" Tulette itkemään olkaani vasten ja sanotte: "Kun päästin irti, kun lakkasin taistelemasta tuulimyllyjä vastaan ja kaikkia vastaan tulevia asioita vastaan, kun päästin siitä irti, käsitin, mitä eläminen todella on. Käsitin, että olin ollut hyvin rajoittunut aiemmin ja nyt kaikki on sanoinkuvaamatonta. Sanoinkuvaamatonta."
 
Sen tuulimyllyjä ja karvaisia petoja vastaan taistelemisenne rinnalla, rakas shaumbra, teillä on ollut myös taistelua, teillä on ollut takaa-ajoa, teillä on ollut tarkoituksen ja aatteen harhaa, mutta se on myös luonut rajoja. Annetaan nyt sen kaiken mennä. Kamppailun… kamppailun. Annatte sen nyt mennä.
 
Maailma on edelleen entisensä ja se edelleen työntää teitä vasten, okei? Mutta kun se työntää teitä vasten, teidän ei tarvitse tuntea sen työntöä. Teidän ei tarvitse vastustaa. Teidän ei tarvitse taistella vastaan. Ei ole mitään, mitä vastaan taistella. Hengitätte sen sisään ja käsitätte, ettei se voi ottaa mitään pois teiltä. Käsitätte, ettei se voi pettää teitä. Se ei varmasti voi ottaa sieluanne. Se ei voi enää orjuuttaa teitä.
 
Puhuin vähän orjuudesta äskettäisessä tilaisuudessamme laivalla. Tein siellä shaumbroille toteamuksen, minkä luulen suututtaneen muutamat heistä - mitä yritin tehdäkin. Sanoin, että vain mestari - vain mestari - voi antaa todellista palvelua. Kaikki muut ovat orjia. Kaikki muut ovat orjia.
 
Niin, rakas shaumbra, teillä on ollut tämä orjan ajattelutapa - olette antaneet toisten orjuuttaa teidät, olette orjuuttaneet itsenne - ja miten voisitte mitenkään palvella, kun olette orja? Te ette voi. Te olette orja. Silloin kun nousette sen yli, kun pääsette kohtaan, missä olette nyt, päästätte kaikesta siitä irti. Tulette tietoiseksi siitä, että olette mestari. Te ette tavoittele sitä, te olette sitä. Olette siitä tietoisia sen sijaan, että pyritte siihen. Silloin voitte todella palvella. Silloin voitte puhua maapallon tietoisuuden muuttamisesta. Kaikki muu on vain vanhaa energiaa.
 
LINDA: Sillä ei ole merkitystä, mutta kello on 16.45.
 
ADAMUS: Tiedän ja minulla on tosi hauskaa tässä. Mutta jos joku haluaa nousta ja lähteä, hän voi tehdä sen.
 
LINDA: Pari lähti.
 
ADAMUS: Niin, ja ajan loput ulos ovesta. Niin rakas shaumbra, seuraavaksi määrittelemme uudelleen.
 
Tietoisuuskeho
 
Olette puhuneet tekijöistä, joita ajattelitte olevanne (Adamus kirjoittaa) - henki, mieli - onko käsialani parempi? - ja keho. Keho, mieli ja henki - näin hyvin moni haluaa määritellä itsensä. Pyyhitäänpä tämä nyt pois. Sen sijaan että näette itsenne näinä yksittäisinä tekijöinä, mitkä ovat periaatteessa leikattu irti toisistaan, on aika mennä sen yli.
 
Vetäkää syvään henkeä, kun teemme sen.
 
On aika tiedostaa itsenne tietoisuuskehona. Ei enää kehoa, mieltä ja henkeä, ei enää ihmistä ja jumaluutta, ei enää hyvää tai pahaa, valoisaa tai pimeää, poikaa tai tyttöä. Olette tietoisuuskeho.
 
Keho/runko kuin aluksessa. Se on alus - purjehdusalus. (Adamus piirtää purjeveneen ja sen alle sanan "tietoisuuskeho".) Keho on täysivaltainen. Se on omanne. Olette tietoisuuden keho. Tietoisuus on tiedostamista. Tietoisuus on tiedostamista. Olette tiedostamisen keho ja on aika alkaa käyttää sitä. On aika alkaa olla tietoinen.
 
Mieli sulautuu nyt - jos niin valitsette - tietoisuuskehoon. Fyysinen biologia sulautuu tietoisuuskehoon. Henkenne mitä kerran piditte erillään muusta osastanne, sulautuu nyt tietoisuuskehoon. Tavallaan voitaisiin sanoa, että palaatte takasin siihen, mitä olitte, silloin kun tulitte, mutta ei oikeastaan. Te ette palaa takaisin. Nyt te kehitytte, laajennutte ja menette takaisin joihinkin teidän, tietoisuutenne ydinosiin, mutta nyt kovasti laajentuneena.
 
Tietoisuuskehona teidän ei tarvitse nähdä itseänne minään muuna kuin itsenänne, sielunanne, täysivaltaisuutenanne, tietoisuuskehonanne. Kehon ei tarvitse olla fyysinen. Keho voi olla hyvin ei-fyysinen, hyvin moniulotteinen. Tietoisuuskeho.
 
Ei siis käytetä näitä sanoja enää, tapaa määritellä itsenne kehoksi, mieleksi ja hengeksi. Se oli hyvä asia ennen. Se antoi teille vähän tietoisuutta siitä, että olette hyvin moniulotteinen, mutta nyt olette tietoisuuskeho.
 
Ennen seuraavaa kokoontumistamme haluaisin teidän olevan todella tietoinen siitä, mitä se merkitsee, todella tietoinen kaikista tekijöistä, jotka ovat yhdistyneet ja yhteydessä, eivät erillisiä. Eivät erillisiä.
 
Kauan sitten ihmiskunnan evoluutiossa ja teidän evoluutiossanne oli kyse selviytymisestä. Oli kyse sen katsomisesta, voitteko tulla maan päälle ja ylläpitää itsenne biologiassa ja selviytyä. Sitten kun suurimmalta osalta hallitsitte sen, kyseeseen tuli seuraava evoluutiomuoto, mikä oli uskonto. Uskonto, koska nyt teidän täytyi antaa itsellenne syy haluun selviytyä. Niinpä annoitte itsellenne uskonnon. Annoitte itsellenne monia jumalia. Ja sitten siitä tuli niin hämmentävää, että kiteytitte kaiken vain yhteen jumalaan. Hmm, puhutte yhdestä Jumalasta, mutta uskotte edelleen moniin.
 
Ja sitten päästyänne yli uskonnollisesta vaiheestanne tässä elämässä tai toisissa elämissä, kun väsyitte vähän kirkkoihin, siirryitte henkiseen vaiheeseenne - new age, henkisyyden tavoittelu, metafysiikka. Tämä päästi teidät siitä yli, että on jumala jossain kaukaisessa paikassa, mutta kyse oli edelleen erillisestä jumalasta. Tavallaan tiesitte, että se olitte te, että teillä oli henki ja että muita asioita tapahtui - kutsuitte sitä vain henkiseksi. Määritelläänpä se uudelleen. Määritellään Jumala uudelleen. Ennen kuin teemme mitään muuta, määritelläänpä Jumala uudelleen!
 
Tiedostaminen. Tiedostaminen.
 
Mennään yli myös sellaisten sanojen käyttämisestä, kuin "uskonnollinen", mitä ette tietenkään ole, "henkinen" tai "new age" tai kenties jopa "uusi energia". Kyse on tiedostamisesta. Olette tietoisuusolentoja.
 
No niin, miten tietoinen haluatte olla? Rakas shaumbra, tämä on se kysymys. Miten tietoinen?
 
Te sanotte: "Voi, hyvin tietoinen", mutta kun mennään tuolle puolen, mennään vanhan mukavuuden ulkopuolelle, asiat muuttuvat, kuten olette huomanneet. Mutta muutoksen ei tarvitse olla vaikeaa. Muutoksen ei tarvitse olla uuvuttavaa. Muutos voi olla vapauttavin asia, mikä teille koskaan voi tapahtua. Älkää pelätkö muutosta. Älkää pelätkö tietoisuuskehonne löytämistä ja siihen menemistä.
 
(Lindalle) Tiedän, että minulla on vain hetki jäljellä.
 
LINDA: Ei, ei…
 
ADAMUS: Ei, kyllä minulla on. Minulla on toinen tapaaminen. Minulla on siis vain hetki jäljellä. (Naurua) Se ei liity mitenkään teihin!
 
Pyydän teitä tekemään tämän. Tämä ei ollut tänään puhumisohjelmassani, mutta haluaisin teidän tekevän tämän.
 
Tietoisuuskehonne laajentaminen
 
Niin, olette täällä, olette olemassa, tietoinen itsestänne tässä ja alatte tulla tietoiseksi, että paljon muita juttuja tapahtuu. Okei. Voitte heijastaa energianne toisiin asioihin. Okei, voitte siis heijastaa energianne koiraan tai kissaan. Minkä avulla?
 
SHAUMBRA: Tiedostamisen.
 
ADAMUS: Tietoisuuskehonne joka toimii pakauwah'nne kanssa.
 
Haluatteko tehdä sitä, minkä tekemistä minä rakastan? Rakastan menemistä koiraan. En ota sen sielua hallintaan enkä yritä kontrolloida sitä. Menen vain sisään ja teen vähän yhteistyötä koiran kanssa sanoen: "Aion tulla sisään ja vietän jonkin aikaa varaten sinut", ja koira tai kissa suostuu jollain tasolla tai etsin sellaisen, joka suostuu. Se sallii minun olla fyysisessä todellisuudessa ja todella uppoutua siihen lyhyeksi aikaa. Te voitte tehdä saman.
 
Se ei merkitse, että muututte kissaksi tai koiraksi. Se merkitsee, että laajennatte tietoisuuskehoa toiseen tietoisuuskehoon. Tämä merkitsee, että voitte tuntea itsenne koirassa toisella puolella planeettaa tai kissassa tai missä tahansa muussa. Pysykää tällä erää erossa ihmisistä. Menemme myöhemmin siihen, mutta heijastakaa itsenne - linnuksi tai miksi tahansa.
 
Huomaatte tämän yhteyden aina muuttuvaan pakauwah'anne ja siihen, miten se yhdistyy nyt ulkopuolisiin energioihin. Voitte tarkkailla, voitte olla linnun kautta tietoisia siitä, mitä tapahtuu tällä hetkellä Norjassa tietyssä kaupungissa, tietyssä talossa tai yhteisössä. Laajennatte tietoisuuskehoanne ja sitten olette siellä. Te todella olette. Todella olette.
 
Nyt koska olette viettäneet paljon aikaa palaten takaisin kehoonne, hengittäen ja ymmärtäen nyt-hetken, te ette hyppää ulos. Te ette jätä fyysistä kehoanne. Nyt te laajennatte tuota tietoisuuskehoa ja työskentelette toisen tietoisuuskehon kanssa.
 
Linnut, koirat, kissat ja muut eläimet eivät ole sieluolentoja - muutamin harvoin poikkeuksin. Ne eivät ole sieluolentoja, joten te ette ota niiden sielua hallintaan ettekä te pysy niissä ikuisuutta. Huomaatte, että haluatte päästä ulos jonkin ajan kuluttua. Minä en yleensä pysy koskaan noin kolmea päivää pidempään, jos asutan yhdessä jotain eläintä tai ihmistä.
 
Tämä on siis yksi asia tehtäväksi ensi kuussa. Vielä yksi kohta ja sitten lopetamme tämän. Ei, jatkamme kulkua, mutta lopetamme keskusteluni.
 
Kutsu
 
Hyvin tärkeää, tässä kohtaa tuomme kaiken sen yhteen, jos sanotte: "Mistä Adamus puhui tänään?" Tällä hetkellä kutsutaan. Tällä kertaa se kuuluu sisältänne. Se ei tule tuolta jostain. Arkkienkeli Gabriel tai Gabriela ei kutsu. Ja tämä kutsu on ollut herpaantumaton, jatkuva.
 
Se olet sinä. Se on sinun… miksi tahansa haluatte sitä kutsua. Minä kutsun sitä tietoisuuskehoksi, koska en pidä enää edes sanasta "sielu". Tietoisuutenne, laajentunut tietoisuutenne, täysi tietoisuuspotentiaalinne kutsuu. Mutta te ette ole olleet tietoinen siitä enimmäkseen. Itse asiassa, se on ollut melko ärsyttävää, joten olette yrittäneet sulkea sen - paljon samaan tapan kuin sulkisitte ikkunan, jos edessä seisoisi meluava auto. Ikään kuin sanotte: "Mitä tuo melu on? Se on hyvin ärsyttävää", ja se tulee sisältä ja olette yrittäneet sulkea sen. Se kutsu on sinulta itsellesi.
 
Voitaisiin sanoa, että tuo kutsu olet sinä, joka haluaa tulla kotiin luoksesi tässä ja nyt, ei tuolla jossain. Kutsu on yhdistymiseen, yhteentuomiseen ja elämiseen.
 
Kutsulla ei ole muuta tavoitetta kuin jälleenyhdistyminen. Se ei halua tehdä tiettyjä asioita. Älkää tulko sanomaan minulle, että tämä ääni sisällä haluaa teidän kulkevan alasti valtatietä pitkin neljältä aamulla. Kutsu ei halua mitään muuta kuin olla kanssanne, jakaa elämänkomeuksia, tuoda intohimoa, joka on ollut suljettuna pois pitkän aikaa.
 
Tietoisuuskeho, joka on ollut pirstoutuneena palasiin, kutsuu palaamaan yhteen, ja se tekee tämän kauttanne tässä nyt-hetkessä. Tässä ei-inkarnaatiossa, jossa olette nyt, tässä identiteetissä, joka ei ole eilisestä, vaan joka on tämän päivän "minä olen". Se haluaa tulla takaisin.
 
Tiedostamisenne, avautumisenne kautta todella ymmärrätte ja aistitte tämän kutsun. Se on yrittänyt kutsua teitä unienne kautta, yrittänyt kutsua teitä nalkuttavan pikkuäänen, kehonne pienien kipujen ja särkyjen, pienen tunne-epämukavuuden kautta. Se on yrittänyt saada huomionne, yrittänyt päästä takaisin tietoisuuteenne. Kuunnelkaa sitä. Se tulee sisältänne.
 
Se ei välttämättä puhu teille sanoina, se ei kerro teille, mitä tehdä. Tämä "sinä" ei halua kertoa teillä, mitä tehdä, se haluaa vain olla kanssanne. Se ei halua sanoa: "Sinun on oltava tämän henkilön kanssa tai otettava tämä työ", koska tämä olisi täysin ristiriitaista sen kanssa, mitä tietoisuus ja tiedostaminen on ja kuka olette. Mutta se kutsuu. Se on olemassa.
 
Niin, rakas shaumbra, vedetään syvään henkeä ja tästä seuraavaan kokoontumiseemme olkaa tietoinen siitä. Eikä se ehkä ole sitä, mitä luulette sen olevan. Se ei ehkä tunnu siltä, miltä luulette sen tuntuvan, mutta se on olemassa.
 
Rakas shaumbra, tästä seuraavaan kokoontumiseemme käsittäkää, että maailma on todellisuudessa upea. Käymme läpi monia vaikeita aikoja, mutta se on mahtava paikka. Kun katsotte toisten ihmisten silmiin - ettekä enää taistele tuulimyllyjä vastaan, ettekä enää ajattele, että teidän on puolustettava tai suojeltava jotain, vaan pystytte aidosti katsomaan heitä suoraan silmiin - niin käsitätte, miten kallisarvoinen paikka tämä planeetta on. Käsitätte myös, että se mikä vaikuttaa kaaokselta, ei ole sitä lainkaan.
 
Kaikki on todella täydellistä koko luomisessa ja erityisesti omassanne.
 
Tämän myötä, rakas shaumbra, minä olen mitä minä olen, teidän palveluksessanne, Adamus. Kiitos.
 
 
-------------
 
Cirmson Circle -aineistoa Tobiaksen, Adamus Saint Germainin ja Kuthumi lal Singhin kera on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka.
 
Crimson Circle on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, joita kutsutaan nimellä shaumbra ja jotka ovat ensimmäisten joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemuksen iloja ja haasteita, heistä tulee standardeja muille ihmisille näiden matkalla sisäisen Jumalan löytämiseen.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Adamus esittää viimeisintä informaatiota Geoffrey Hoppen kautta. Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia yleisölle ja kaikki ovat tervetulleita.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja opastaja yhtä lailla ihmisille ja enkeleille. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sisälläsi tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Voit vapaasti jakaa tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan informaatio kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta www.crimsoncircle.com.
 
Tekijänoikeus 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403.