МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия "Разкриване"

 

ШОУД 1 – АДАМУС СЕН – ЖЕРМЕН

Ченалинг чрез Джефри Хопи

 

Представено пред Аления Кръг на 4 август 2018 година

 https://www.crimsoncircle.com

 

Превод: Росица Стоянова

 

 

 

ЛИНДА И ПУБЛИКАТА: "Честит Рожден Ден, честит рожден ден, Адамус, честит рожден ден!" (публиката ликува и аплодира, Линда влиза в залата с торта и балони)

 

АДАМУС: (смее се) Ах! Аз Съм това Което Съм, малко замаян (лек смях, Линда му закача медальон на шията) в този прекрасен ден. Леко замаян. Благодаря. Ах! (тя му подава кристална чаша) О, ах! Вода. Вода?

 

ЛИНДА: Да, сър. Периньон.

 

АДАМУС: И бедния Калдре, който се готвеше да ми позволи да изскоча и после - това! Ах! Трябва да призная…Трябва да призная, че ви обичам всички (още смях). Наистина.

 

Знаете ли, снощи бях в Клуба на Възнесените Майстори, разговаряхме и те ме питаха, "Адамус утре наистина ли ще проведеш серия Разкриване? Наистина ли си готов за това? Шамбра готова ли е за това?"

 

И аз се разсмях от сърце. От душа се засмях и казах, "Безусловно."Но всъщност, изглежда отговора беше следния, "Защо да чакаме? Защо да чакаме повече?" Освен това знаейки, че ще дойда днес, да бъда при вас, знаейки какво всъщност правим. През какво преминаваме. Затваряме кръга. Затваряме кръга. Преживявайки живот след живот, живот след живот, сега затваряме кръга, за да бъдем посрещнати така? Това е…

 

ЛИНДА: Намисли си желание!

 

АДАМУС: … достатъчно за да (лек смях) се просълзи Възнесения Майстор, много сълзи и нямам търпение днес да се върна в Клуба на Възнесените Майстори – ако фотографа бърза направи снимка (обръща се към Краш) – за да мога да им я покажа и да кажа, "Гледайте! Вижте какво направи Шамбра. Вижте колко е красиво това." И да, вчера имах рожден ден, като Лъв безусловно. Има ли още Лъвове тук? Знаете как е. (още смях, някой казва, "Духни свещите")

 

Трябва …(някой извиква, "Намисли си желание") Трябва да си намисля желание.

 

ЛИНДА: Изчакай докато и последната не угасне.

 

АДАМУС: Трябва да си намисля желание и какво да си пожелая? От всичко, което съществува на света, в космоса.

 

ДЖОАНА: Едит да си смени стола (смях).

 

АДАМУС: Да, това би било … първото ми желание е – Едит да си смени стола. Тя се премести един ред по – далеч (още смях). Така че няма да … (и последната свещ угасва) О, да ги запалим ли още веднъж. Да ги запалим още веднъж.

 

ШАМБРА 1 (жена): Сега не трябва да ги духа.

 

АДАМУС: Да. Горещия въздух който бълвам ги издуха (лек смях). Какво да си пожелая, щом Едит си е сменила стола? Какво да си пожелая, щом вече съм Възнесен Майстор? Какво да си пожелая? Аз искам много малко, нищо не ми трябва, няма нищо което още да не съм изпитвал. Знаете ли, ако се замисля, това много прилича на вас. Вие нищо не искате, нищо не ви трябва, няма нищо, което да не сте изпитвали. Какво бихте си пожелали?

 

Ах! Ще се престоря, че всички те горят, защото можете да направите така (някой казва, "Ето я, идва", Линда носи свещи за торта). О, Линда спаси положението. Но желанието ми не се промени и ще ви го кажа, когато духна свещите, които вече угаснаха. Знаете ли, това е да стигнеш някъде преди всъщност да си стигнал там. Всичко вече е направено, но ти се връщаш и изпитваш отново какво е – да духнеш свещите, въпреки че вече са угаснали и желанието е намислено. Но … (Бони носи запалка на Линда). О, това е сериозно … прилича на пистолет. Помислих си, че иска да застреля някого (смях).

 

ЛИНДА: Не ме изкушавай!

 

АДАМУС: Не съм свикнал към всички нови … карай. Искаш да запалиш всичките?

 

ЛИНДА: Разбира се.

 

АДАМУС: Защото тук трябва да има 300 000 свещи (силен смях). Добре, какво да си пожелая?

 

ЛИНДА: Виждаш ли надписа "Честит рожден ден, Адамус?"

 

АДАМУС: Виждам го. Да.

 

ЛИНДА: Искаш ли още свещи?

 

АДАМУС: Не, не, стига. Хайде вече да приключваме. Знаете ли, можем да седим тук и да си говорим вечно, както вие с просветлението си или можем просто (той духва свещите) да го направим (викове и аплодисменти).

 

Пожелах си много щастливи години с вас, с всички вас. Ето какво си пожелах, защото не мога да си помисля че имам по – силно желание от това да споделя с вас въплътеното просветление.

 

Дойде момента

 

Знаете ли, както вече казах, бях в Клуба на Възнесените Майстори и разбрах, че момента е дошъл. Питаха ме и проверяваха, "Ти наистина ли си готов или просто се опитваш да ни изпревариш?". Знаете ли, има и други Възнесени Майстори, които дават ченалинги и учат другите хора, но те някак ревнуват и знаете ли, те си мислят че много от това вече е било казано. Отчитам се пред тях, показвам им трансформациите през които преминавате, но те си мислят, че просто се опитвам да ги изпреваря до Лъвската Порта. Но това не е така, всичко наистина се случва, иначе не бих го правил. Иначе нямаше да ви предам това послание, което имам днес.

 

Това е реално. Ние сме тук. Защо да чакаме? Няма толкова много други учения свързани с достигането до Осъзнатост. Всъщност няма такива. Сега вече започваме да говорим за това да живееш на Земята като просветлено осъзнато същество. Ето върху какво ще се съсредоточим. Няма чак толкова много неща, за които можем да говорим. Вече сме тук. Дойде момента.

 

Има няколко неща, които трябва да се помнят и Тобиас ме помоли да ви ги кажа. Той каза, че когато затворим кръга и говорейки за затваряне на кръга, имам предвид – всички тези животи, а след това просто преминавате през тях. Не бягате от тях, просто се гмурвате в тях, а след това излизате. И когато стигнем до това, той искаше да ви напомня за два важни момента.

 

Първото напомняне на Тобиас

 

Първо, не сте се побъркали. Колко пъти сте си мислели, че сте се побъркали? Колко пъти сте се будили посред нощ и сте си мислели, "Какво по дяволите правя?" Колко пъти толкова дълбоко сте си задавали въпроса за това, кои сте, за това пътешествие и правейки го, често ви се е искало да се върнете назад: може би трябваше да си останете обикновен човек. Но не можете. Вие не можете. Опитахте се, но не можете.

 

Не сте се побъркали. Някои хора може да ви наричат луди. От медицинска гледна точка сигурно е така (смях). От медицинска глед … да, това е така. Каква мила елегантна чаша. Благодаря (той отпива). Мм, всъщност е вкусно.

 

От медицинска гледна точка, може би имате раздвоение на личността, както и да го наричат, психоза, просто безумие (още смях) – защото те не разбират. Но както ние с вас говорихме днес, не е важно колко ви критикуват и се опитват да се карат, всъщност те искат това да е истина. Наистина искат. Те искат да имат надежда, че в живота има нещо повече – особено начинаещите – нещо повече от краткия живот на тази планета. Те искат да вярват, че съществува магия, че има нещо повече.

 

И после прераждат ли се, тези които вярват в реинкърнацията, знаете, прераждането? Да. Знаете ли, те също искат да вярват в това, но често са толкова заседнали в своя начин на живот, в догмите си, духовните ритуали – и вие, може би сте изпитвали същото – те понякога ви гледат от високо, защото не седите и не медитирате по осем часа на ден и не сте задължително вегетарианци или вегани и си нямате олтари вкъщи – болшинството от вас; зная, че някои от вас все още имат – и не провеждате ритуали. Цялата работа е вътре във вас и за това те си мислят понякога, "Това е някаква безумна група. Това са банда бухеми, които правят каквото си искат. Всички знаят, че духовността трябва да е строга и дисциплинирана, в нея трябва да се следват правила. А тази група просто прави всичко, което и хрумне. Те пият, пушат и проклинат." (публиката се смее и ликува)

 

Дори в другите сфери, не в Клуба на Възнесените Майстори, а в някои от другите сфери така нареченото висше съзнание, дори те се чешат по главите, "Не може да се попадне така на небесата. Тук не може да се попадне с колата на Деймиън, защото с тази бричка няма да стигнеш далече!" (Адамус се смее). Те се изумяват от тази странна група, а ние сякаш сме стигнали дъното. Направихме всичко, изпълнихте делото си и то приключи с освобождаване; ако стигнете до същината, то това е освобождаването и Позволението. Не в замяната на един ритуал с друг, един умствен капан с друг, а в това просто да пуснете всичко. И пускайки всичко в крайна сметка, да позволиш на всичко да премине в мъдрост.

 

Чудите се когато пуснете всичко, къде отива то? Когато пускате травмите, когато освобождавате слой след слой, структури, шаблони, седенето на един и същи стол, чудите се къде отива всичко? То преминава в мъдрост. И когато позволявате, вие позволявате на мъдростта да дойде тук. Точно тук. Не, не сте се побъркали.

 

Разбира се както разбирате, не е имало – как ги наричат – знаменитост, първопроходец, било то в науката, технологиите, философията или още някъде, не е имало нито един първопроходец от всички, които познавам, който да не е бил своего рода безумец. Може би трябва да бъдете, за да изберете друг път. Трябва да влезете в контакт с това вътрешно знание. Трябва да правите всичко по друг начин. Няма да стигнете до тази точка оставайки в църквите, парните бани, ашрамите или още някъде. Ще стигнете до тази точка отпускайки се за мъдростта, отпускайки се заради мъдростта, а после позволявайки на мъдростта да се върне в живота ви. Точно така. Вие не сте луди.

 

Точно над това работеше с вас Тобиас, може би най - от близо с всички вас: не сте луди. А тогава го имаше това чувство и енергиите се намираха в такъв хаос, постоянно възникваше въпроса, "Какво не ми е наред?". "Какво трябва да поправя?". Нищо. Просто пусни. Нищо.

 

Второто напомняне на Тобиас

 

И има още нещо, което той ме помоли да ви предам. Вие не сте сами. Помните ли как по – рано – за някои от вас това не беше толкова отдавна – преди много години; но по – рано имаше чувство на дълбока самота? Можеше да сте сред голяма група от хора, можеше да общувате, можеше да сте в офиса, със семейството, но все пак се чувствахте безумно самотни. Колко ужасно беше?

 

Всичко това беше част от пътя, завръщането ви към себе си, завръщането към самите себе си, защото може би нищо друго нямаше да сработи. Да ви накара да се завърнете навътре в себе си, вместо да гледате всички останали, вместо да се нуждаете от огледала, за да видите отражението си. Вече не ви е нужно огледало, за да се видите. Това е много важно.

 

Само докато живеете животите си на Земята, ще използвате другите хора отвън за да се видите. "Кой съм аз!?" – чрез другите хора. Как ви виждат те? Приблизително както вие се виждате. Било то учители, приятели, членове на семейството, врагове или още някой, винаги присъстваше огледалото. Това огледало винаги присъстваше благодарение на другите хора, защото не искахте да се погледнете в собственото си огледало. Сега можете.

 

Не искахте да се виждате в това огледало, защото отражението можеше да се окаже грозно. Може би заради това, че сте извършили лоши постъпки. Може би това не е било отражението, което искате да видите всъщност. Може би другите така са ви потъпквали, а след това и вие самите, че не сте могли да удържите огледалото пред себе си. Може би не сте могли да гледате в него, защото сте използвали за огледало другите хора. Каквото те са виждали във вас, това сте виждали и вие в себе си.

 

Това е интересно. Това е интересен начин за възприемане на реалността. Но в края на краищата вие взехте това огледало и се видяхте. Говоря метафорично, но така беше в действителност. Сега можете да гледате в огледалото.

 

Когато гледате в огледалото, което не е само проекция на другите хора, в него виждате Бога вътре, Аз Съм това Което Съм, мъдростта, красотата. Опитайте това през следващите няколко дни. Опитайте преди да се видим на следващата ни среща. Погледнете в огледалото. Знаете колко е трудно понякога да се направи това. Фактически понякога някои от вас наистина избягват да гледат в огледалото. Но сега погледнете в него. Ще видите нещо съвършено различно. Нямате нужда другите да са вашето огледало. Сега, когато навлизаме в Разкриването, това е едно от най – великите неща.

 

Но факт е че преживяхте множество самотни дни, много, много самотни дни. Дори ако имахте семейство, спътник в живота, тям подобни, вие се чувствахте самотни, мислехте че сте сам сами – а сега вижте какво имаме тук в Колорадо, тук с всички, които гледат онлайн. Вие сте суверенни. Вие сте независими. Тук няма друго единство, освен вашето собствено. Ние не вървим към всеобщо единство. Да се върнете към единството от което сте излезли, достигнали такава суверенност – би било най – лошата постъпка на света. Това, което имаме тук – сте вие.

 

И ще разберете, че през цялото това време не сте били сами и не само, че имахте това прекрасно семейство наречено Шамбра и преди известно време аз ви казах, че за мен не е проблем ако сте само пет. Това беше моя минимум. Ако бяхте по – малко, вероятно щеше да ми се наложи да си тръгна, но ми трябваха поне пет. И вижте сега. Вие не сте сами, което наистина означава, че във вас има толкова много. Вие не сте просто самотния човек сега. Това е и Майстора; това е Аз Съм, това е човека. Това са всички фасети, в които превърнахте аспектите си. Това е целия ви опит. Но кулминацията е човека, Майстора и Аз Съм.

 

Вече няма да мога да ви наричам хора. Просто хора. Няма да мога вече да се обръщам така към вас. Ще се обръщам към вас като към хора – Майстори, защото вече го няма просто човека. Сега са всички заедно.

 

Нека вдишаме дълбоко това.

 

И колкото и да ми харесва тази торта, ще искам да бъда – и вие ще искате – да вървите нагоре надолу по пътеките (Линда открива тортата). Така че, почерпете се с торта. Аз също ще се почерпя – когато вие отхапвате от нея, ще бъда до вас за да усетя вкуса, така че се почерпете. О, приемете в себе си тази сладост (лек смях).

 

САРТ: Да!

 

АДАМУС: И така, приближаваме се към интересна точка и аз отговорих на Възнесените Майстори, "Безусловно, ние сме готови за това." На какво още можем да се научим? Какво още можем да пуснем? За какво още можем да поговорим? Нима всичко това не е повторение на едно и също? Всъщност, ако се вгледаме, всичко това са повторения на това, което каза Тобиас, особено в първите си две – три серии. Ние навлязохме дълбоко. Потопихме се в опита, вместо да имаме само умствено понятие. За какво още можем да поговорим? Защо да чакаме? Защо да чакаме?

 

Струва ми се, че в това дори има нервност, напрежение, "Ами, не, има още нещо, което не разбираме правилно."Не. Дойде момента, Разкриване.

 

Последния гастрол на човека

 

Интересно е това, което се случи, бих казал през последния месец. По – конкретно преди седмица можехте да усетите напрежение. Дойде време за последния човешки гастрол. Говорих неотдавна за това в Ангелския ченалинг, последния човешки гастрол.

 

Знаете ли, позволете му този последен гастрол. Позволете му тази последна роля. Той я е заслужил. Може да се каже че я е заработил. Последния човешки гастрол означава, че се чувствате по – луд от когато и да било (лек смях). Чувствате, че вътре е пълен хаос. Но забавното е в това, че докато се случва този хаос, в него остава присъстваща тази ваша част, която седи и ви говори с широка усмивка, "Добре, играй човеко. Играй. Давай. Безумствай. Танцувай последния си танц." Да, отидете и се напийте до смърт, ако искате. Бъдете гадни. Прекрасно знаете как да го направите (лек смях). Последния гастрол.

 

Последния гастрол – това е да се скараш с приятел, с някой. Да ругаеш, да псуваш. Последните гастроли. Тялото ви боли и се уморява. Последните гастроли как да кажа, "Како правя на тази планета? Какво трябва…". (смях, Адамус говори с писклив глас) Просто му позволете да си изиграе последните изпълнения. И при това сега човека осъзнава присъствието на Майстора. Човека сега му се жалва (нов писклив глас): "Поправи това" и "Поправи онова"," Дай ми пари" и "Дай ми партньор." Охх! (още смях) Не, чувал съм всичко това.

 

Но ето че сега не става като по – рано – слушах това много, много дълго – но сега седя до вас и вие и аз, Майстора и аз седим там и гледаме филма "Последните гастроли на човека." Позволете му да го направи. Позволете на това да излезе. Поплачете за последен път. За последен път бъдете жертва. Направете своето, "Трябва да се самосъжалявам, да се напия, да се напуша", каквото и да било. "Чувствам, че се побърквам" и "О, нямам страст и постоянно се чувствам унил." (още смях) "Ааа! Никой не ме обича и не ме уважава и искам да направя толкова много неща, но …" Позволете на това да се случи. Отнася ли се то за някои от вас, или само на няколко им се е случило през изминалата седмица? (смях)

 

И знаете ли, забавното е, че ние – вие, Майстора и аз – можем да седим и да гледаме това с изумление и има част от вас, която казва, "О, Боже, бях такъв!" (смях) Да, бях! Част от вас казват, "О, не мога да повярвам, че съм правил такива неща. Не мога да повярвам, че съм бил такъв." Аз ще отговоря, "Да, беше" (още смях). А после изведнъж разбирате всичко. Разбирате и казвате, "Но вече не съм такъв. Тази моя част си тръгва. Тя винаги ще се помни. Тя винаги ще остане прекрасен опит, но вече никога няма да бъда този човек, борещ се за глътка въздух, за късче хляб, за малко развлечение. Вече няма да бъда този човек, който плаче, "Защо това, защо онова?" Аз Съм това Което Съм."

 

А после виждам, как всичко това се превръща в аспекти и фасети, прекрасни фасети, които вече не играят. Вече никакви "бедния аз. "Дори никога вече духовни пътеки, "Къде се намирам по този път? Защо не напредвам?" и тям подобни. Гледате как всичко се превръща във фасети, в прекрасни изражения. Вече не се борите със самите себе си. Не водите вътрешна битка. С нея е свършено. Сега всичко се превръща в мъдрост.

 

Така че забавлявайте се. Последните гастроли, колко ще продължат? Не зная. "Вече не искам да съм тук. Не зная …" Но облегнете са на облегалката на стола и ги наблюдавайте в цялата им красота, как на тръгване разиграват своята роля, как си тръгват. На тяхно място ще дойде много мъдър Майстор. Много мъдър Майстор.

 

И знаете ли, изобщо не е задължително всички проблеми да изчезнат, но ще имате абсолютно различен поглед върху тях. Докато оставате във физическо тяло, ще има трудности. Дори ще има трудности със самото тяло – болки, болести и тям подобни, но ще имате съвършено различен поглед върху тях. Вече няма да е, "Защо аз?". Вече няма да е, "Какво ще стане утре? Ще умра ли? Къщата ми ще изгори ли?". Ще имате съвършено различен поглед. Изведнъж решенията ще се появят от само себе си. Няма да ви се налага да прекарвате месеци и години в преработка. Изведнъж – (щрак!) ето така. Просто знаете какво да правите и знаете как да преобразувате каквото и да било в мъдрост. Всичко става моментално, в един миг.

 

Преди най – често тази мъдрост идваше в края на живота. Преминавахте в другите сфери, сядахме с вас след края на тежкия живот и вие плачехте, чувствахте се ужасно, дори не осъзнавахте че сте умрели и ни се налагаше да изхвърляме всички боклуци от вас (смях). О, така си беше (Адамус се смее). Аз обещах на Калдре, че няма да ругая днес, но нищо не мога да направя. Не, налагаше ни се всичко да избиваме от вас. Знаете, понякога е просто – бам! – духовна плесница. Но не, трябваше да ви кажем, "Уфф! Вдишай дълбоко. Всичко мина. Просто пусни."

 

А после започва да навлиза мъдростта. Започваме да ви превеждаме и казваме, "Хей, спомняш ли си как ставаше това в живота ти, помниш ли …" – сякаш го проигравахме с холограми или на видео – "Помниш ли как се случи това? Помниш ли колко ужасно се чувстваше? Помниш ли как дори не можеше да си го спомниш, докато не ти го показахме?" А после ви молехме да превърнете всичко това в мъдрост. Малко по – лесно е да се направи в другите сфери и точно там го правехте. Но сега вместо да чакате края на живота си, сега това се случва веднага. В този момент, когато спирате за миг, вдишвате дълбоко, "Ах! Аз Съм Майстор", всичко се превръща в мъдрост. Ето така.

 

Както и да е, позволете си както мъдростта, така и развлечението от последния човешки гастрол. Позволете си го. Някои от вас се опитваха да го потиснат, особено сега, когато достигнахте точката на Разкриването, си казвате, "О, аз трябва, аз трябва – вече не мога да бъда такъв." Не. Това е част от вас. Това е просто последната роля в последната пиеса, а после всичко свършва. Вече няма да бъде само човека. Продължаваме напред.

 

Нека вдишаме дълбоко.

 

Придвижване напред

 

И така, несъмнено сте готови за Разкриването и знаете ли, Калдре ми зададе този въпрос около 8000 пъти (лек смях); "Всички ли ще преминат? Всички ли ще преминем?" Рано или късно, да, всички. Всички вие ще го направите по различен начин. Всички ще го направите със своята скорост, със собственото си ниво на комфорт. Но, да, това ще стане с всеки, който е свързан с това, който е готов за това. Отървахме се от болшинството от тези, които не бяха готови, до голяма степен те продължават да се занимават с духовното си хоби, болшинството от тях се подхранват с енергия. Трябваше да ги прочистим, за да можем заедно да преминем през това, което правим сега.

 

Някои от вас ще го преминат така да се каже по – бързо. Всичко това не е състезание, но някои от вас са така дяволски готови, че просто ще преминете по – бързо. Някои ще дочакат своя момент. Някои ще преминат – как се нарича това, Калдре? В потока – ще бъдете в преминаващия поток, във въздушния поток на тези, които ще преминат първи. Ще им позволите да прочистят препятствията от пътя (Адамус се смее). Разбирате ли, попътния поток – когато се движите по този път точно зад камиона, който създава всмукващ ефект. И това е прекрасно. Това не е състезание и всъщност тези, които ще пристигнат първи не очакват награди.

 

Някои ще преминат сякаш стъпват на пръсти, много внимателно, крачка по крачка, сякаш се отпускат в басейн с много хладка вода, а после изведнъж – цоп! – ние ви побутваме. Но, да всички вие ще преминете. Всички ще преминете.

 

И няколко думи за тези, които ще минат, вече знаете, че няма да започнете да се биете в гърдите. Няма да започнете да обличате риза с бродерия, "Ха! Ха! Аз преминах първи." Това е нещо много лично, прекрасно и безшумно. Това е нещо толкова лично, че знаете, че няма да започнете да се хвалите, НЯМА ДА ВИ Е НУЖНО ПРИЗНАНИЕ. Това е. Трябва да подчертая това три пъти, Гейл, бъди добра, направи го заради мен – дебел шрифт, главни букви и го подчертай.

 

Няма да получите признание за това от мен или от останалите. С други думи, няма да публикуват името ви в сайта или още някъде, не го и искате. Не ви е нужно признание – то е това, което е. Вие го знаете и това е важното. Това е важното.

 

Тези от вас, които преминат по – рано и вие вече го знаете, няма да четат проповеди на останалите. Никой няма да стане проповедник, "Ето как трябва да се направи." Ще го разберете, но трябва да го кажа. Никакви проповеди, никакви речи, "Ето как трябва да се направи."

 

Знаете ли, чрез Калдре, а понякога и чрез Линда, аз наблюдавам вашите социални мрежи и в тях има много проповеди, много хора, които казват, "Ето така го направих аз. Трябва да правите точно като мен." Не трябва да го правите така. Не трябва да догонвате някого, никого не трябва да копирате. "Горкия ти, нещастник." Просто им позволете да вървят по своя път. Те ще тръгнат и може би във вашия попътен поток. Тези, които не бързат, за тях мога да кажа ето какво – позволете на другите да преминат по каменистия път. А тези, които не бързат – не хвърляйте камъни по тези, които според вас вече са преминали. Защо да хвърляте камъни по тях? За да проверите. Но разберете, камъните причиняват болка, дори на Майстора, защото той е в човешко тяло. Не хвърляйте камъни. Не ги нападайте. Не ги критикувайте. Всичко, което правите всъщност – е просто да проверявате, наистина ли са преминали или просто се преструват? Не го правете, защото когато навлезете в Разкриването, ще се появи невероятна чувствителност и чувственост.

 

Така че, който малко се сдържа и чака – не хвърляйте камъни. Дори бих помолил, ако стане такова нещо в социалните мрежи, да го изтривате веднага. Махайте камъните. Знам, понякога персонала на Аления Кръг се старае да остава отворен и да не налага цензура, но това е твърде чувствително. Отървете се от него. Твърде болезнено е. То ранява твърде дълбоко, дори човека – Майстора.

 

Въпрос

 

Така че сме тук. Дойде момента. Трябва да ви задам въпрос, какво усещахте в тялото си миналата седмица или някъде там? Много неща изплуваха на повърхността, къде го усетихте? Линда, бъди така добра. И бързи, прости отговори. Не ми трябват дълги истории, но къде в тялото си го усетихте през миналата седмица? Или в ума. Трябва да включа и това във въпроса. Вашия ум сега представлява част от вашето тяло, той вече не е отделен от него. Да, скъпа, къде го усети?

 

ЕЛИЗАБЕТ: Искаш ли да стана?

 

АДАМУС: Разбира се! Аз също ще стана, да.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Добре.

 

АДАМУС: Да.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Забавно е, че попита за това.

 

АДАМУС: Нали (смеят се).

 

ЕЛИЗАБЕТ: Бих казала тук.

 

АДАМУС: Къде тук?

 

ЕЛИЗАБЕТ: Тук в моето … ами, точно за това е забавно. В живота си съм усещала прекрасно чувство в сърцето си, както ти казваш оргазъм в сърцето си. Тоест като приливи – усещах това и то беше знак, че няма нищо повече. Сега за това, защо е смешно това. Миналата седмица (тя се смее), не знам дали е за това, че пуша или просто от притеснение, имам болка в гърдите. В детството си имах проблеми в тази област. Наскоро изплува много от това, с което както си мислех вече е приключено. Толкова много спомени, просто мисли, че си казах, "Вече съм преживяла това. Какво прави то тук?"

 

АДАМУС: И какво прави то тук?

 

ЕЛИЗАБЕТ: После изгледах този прекрасен Ангелски ченалинг и си казах, "Аха!"

 

АДАМУС: Аха.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Аха! Искам да ти кажа благодаря. Това беше прекрасно – сега ще се разплача – защото той проясни толкова много неща за мен (гласа и трепери).

 

АДАМУС: Да.

 

ЕЛИЗАБЕТ: И разбрах всичко. Всичко става разбираемо, защото когато попаднеш в друга осъзнатост на битието, ще има камъни по пътя и слава богу в сърцето си имам спомени за тези приливи и отливи. Така че всичко се случи тук в различни нюанси.

 

АДАМУС: И така, сърцето. Сърцето.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Да, сър.

 

АДАМУС: Да. И това е, както подробно обсъждахме в ангелския ченалинг, това са последните гастроли.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Да.

 

АДАМУС: Но вместо твърде силно да се привързваш и да се въвличаш твърде силно емоционално в това, облегни се на облегалката на стола и гледай, все едно си на кино. Това е много интересно. Това са последните гастроли и освен това, всички те се превръщат в мъдрост. Ето защо в предишния Шоуд ние говорихме за вината и срама. Всичко това изплува на повърхността. И то почти ще противоречи на това, което можеш да си помислиш. Ти си мислеше, че всичко ще бъде бяло и пухкаво.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Точно.

 

АДАМУС: Не, но точно от това са направени истинските ангели.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Разбирам.

 

АДАМУС: Ето от какво са направени Възнесените Майстори – боклук, сажди, мръсотия, всичко това се пречиста и преобразува.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Правилно. Правилно.

 

АДАМУС: Благодаря.

 

ЕЛИЗАБЕТ: Благодаря.

 

АДАМУС: И можете ли да си представите каква помощ ще бъде това след години за някой, който ще прочете вашата книга, ще прочете или ще премине през Живота на Майстора, ще гледа Шоудовете или още нещо и ще получи тези "аха" моменти? И това не е просто риторично или философско, то идва от истински хора, които наистина стигнаха до реализацията на Майсторите. Това, което правите, е по – значимо от всички ченалинги и духовни гурута по света взети заедно. Реалните истории за майсторството са най – динамични и значими. Добре. Къде още го усещате? Да.

 

ХОРХЕ: Здрасти, братко.

 

АДАМУС: Здрасти.

 

ХОРХЕ: Как я караш?

 

АДАМУС: Добре. Свети братко. Свети братко.

 

ХОРХЕ: Ти или аз?

 

АДАМУС: Не, аз (смеят се). Не, така ме наричат.

 

ХОРХЕ: Свети братко.

 

АДАМУС: Да, да. Сен-Жермен – означава Свети брат.

 

ХОРХЕ: О!

 

АДАМУС: За това когато ме нарече брат, си помислих, "Да!".

 

ХОРХЕ: Свети брат.

 

АДАМУС: Това съм аз, свети брат.

 

ХОРХЕ: Еха. Здравей, свети братко!

 

АДАМУС: Можеш да махнеш думата "свят", но и така е добре (Хорхе се смее). Да. Не, избрах си такова име нарочно. Свети брат. Да.

 

ХОРХЕ: Добре.

 

АДАМУС: Добре. А ти как се казваш?

 

ХОРХЕ: Хорхе.

 

АДАМУС: Хорхе.

 

ХОРХЕ: Хорхе.

 

АДАМУС: Добре. А какво означава?

 

ХОРХЕ: Амии… (прави пауза, и се разсмива) До сега не съм осъзнавал истинското му значение.

 

АДАМУС: Аа! Това (Хорхе продължава да се смее) То означава мъдър човек. Да. Не, всъщност е така.

 

ХОРХЕ: Слушам те (смеят се).

 

АДАМУС: Не, всъщност потърси значението. То означава мъдър човек или … не умен, но да, мъдър човек. Мъдър брат, ето как ще те наричам.

 

ХОРХЕ: Е, както казах …

 

АДАМУС: Сен-Хорхе.

 

ХОРХЕ: Хорхе.

 

АДАМУС: Да.

 

ХОРХЕ: Позволи ми да ти разкажа кратка история. Правех регресии на минали животи …

 

АДАМУС: Какво?!

 

ХОРХЕ: … може би по твой съвет (смеят се). И точно така открих за себе си теб и много други …

 

АДАМУС: Почакай. Трябва да ти задам въпрос. Помогна ли ти някой да направиш регресията на миналите животи?

 

ХОРХЕ: Не, правя я сам.

 

АДАМУС: Ти, сам – ето го отговора, който исках …

 

ХОРХЕ: Да, правим го.

 

АДАМУС: … ти си мъдър брат, ти.

 

ХОРХЕ: Заедно с процеса на пробуждането и как попаднах в него.

 

АДАМУС: Да, да.

 

ХОРХЕ: Не бях склонен към духовността, религията или нещо подобно. Бях умен, бих казал.

 

АДАМУС: Да, да. Мъдър брат.

 

ХОРХЕ: И някак попаднах – това е отделна история, но попаднах на регресия на минал живот и там имаше много хора от целия свят …

 

АДАМУС: Ти познавал ли си ме? От Школите на Мистериите?

 

ХОРХЕ: Познавах те от друго време.

 

АДАМУС: Да, да.

 

ХОРХЕ: Уверен съм, че се появяваш в една от сесиите.

 

АДАМУС: Възможно е. Да.

 

ХОРХЕ: Няколко пъти.

 

АДАМУС: Да.

 

ХОРХЕ: И някой ми каза, "Има причина да те наричат Хорхе." Просто си спомни историята за Свети Георги – това ще бъде твоя отговор.

 

АДАМУС: Шшшшфиттт! (Адамус размахва ръка сякаш изважда меч от ножницата) Да. Да.

 

ХОРХЕ: И –шшшшфиит – също …

 

АДАМУС: Добре. И така, къде те боли Свети братко?

 

ХОРХЕ: Да ме боли? Мен?

 

АДАМУС: Да, тялото ти. Какво усещаше миналата седмица или някъде там? Къде се случи нещо забележимо в тялото ти или в ума ти?

 

ХОРХЕ: Не обръщам особено внимание на това, което става …

 

АДАМУС: Не си се подувал или още нещо такова през изминалата седмица? (лек смях)

 

ХОРХЕ: Не.

 

АДАМУС: Не, не.

 

ХОРХЕ: Не, никога не съм имал някакво …

 

АДАМУС: Не знам дали искаме да чуем това … о, продължавай (още смях).

 

ХОРХЕ: Парене в сърцето.

 

АДАМУС: Парене в сърцето.

 

ХОРХЕ: Да.

 

АДАМУС: Неочаквано. Неочаквано. Наистина ли?

 

ХОРХЕ: От тази страна.

 

АДАМУС: Обикновено сърцето се намира от тази страна, въпреки че познавах такива, у които беше от другата страна.

 

ХОРХЕ: Да, особено …

 

АДАМУС: Те също така могат да ходят с гърба напред.

 

ХОРХЕ: … днес също така усещах болка в главата.

 

АДАМУС: Да, да.

 

ХОРХЕ: Главоболие.

 

АДАМУС: Това бях аз (смеят се). Добре. И така, сърцето.

 

ХОРХЕ: В сърцето.

 

АДАМУС: В сърцето.

 

ХОРХЕ: И в главата.

 

АДАМУС: Добре. Хубаво.

 

ХОРХЕ: Като цяло това е. Да.

 

АДАМУС: Благодаря. Оценявам това. И Хорхе, мъдрия. Мъдрия.

 

ХОРХЕ: О. Благодаря.

 

АДАМУС: Добре. Още няколко. Къде наскоро усетихте нещо?

 

АЛИ: Усещах много странни енергии, които не си спомням да съм усещала преди и истински недостиг на енергия.

 

АДАМУС: О, наистина ли?

 

АЛИ: Нищо не ти се прави и нищо не правех.

 

АДАМУС: Прилича на това, за което говорих по – рано.

 

АЛИ: Да.

 

АДАМУС: Човека, "Не искам нищо да правя и аз …" (с писклив глас)

 

АЛИ: Да. Бях дълбоко потънала, но прослушах ангелския ченалинг и също много …

 

АДАМУС: Получава се добра реклама Ангелската програма (лек смях) (https://store.crimsoncircle.com/angels/ )

 

АЛИ: Ами, да.

 

АДАМУС: (смее се) Да.

 

АЛИ: И този ден аз говорих с някои от Ангелите и всички ми казаха едно и също. Този материал дойде в идеалния момент.

 

АДАМУС: Да.

 

АЛИ: Обаче нещо ме изплаши, разговора за след три – пет години. Помислих си, "О, Боже, нима ще ми се наложи да се занимавам с това още три години, това е днешното чувство."

 

АДАМУС: Какви три - пет години? От къде се взе това?

 

АЛИ: Аз, не – ами, че може да продължи от три до пет години.

 

АДАМУС: Не, не, не.

 

АЛИ: По – скоро три.

 

АДАМУС: Нека обясня. Това, което ще правим тук през следващите три – пет години, няма да привлича много външни хора. Това е много сплотена група от целия свят. Не голяма група – казах броя, струва ми се в Посланието от 14 февруари  преди няколко години – и тази група ще остане в приблизително същия размер. Някои ще дойдат, някои ще си тръгнат, но също така казах, "Няма да взимам нови ученици. Само тези, които работиха с мен в Школите на Мистериите, с няколко изключения, но не твърде многочислени." През следващите три-пет години ще правим това. Тоест няма да преминаваме през същите трудности, през които вече сме минали.

 

АЛИ: О, добре.

 

АДАМУС: Това ще бъде чиста инерция.

 

АЛИ: Ура.

 

АДАМУС: И обсъжданията ще бъдат съсредоточени върху това, "Какви трудности възникват в живота на човека - Майстора?" И ние – не искам да навлизам в това – но ние всъщност ще създадем един вид карта за тези, които ще дойдат след вас.

 

Какво ще се случи след три - пет години – и когато правя замервания, у мен се появява чувството, че това ще стане дори по – рано – всичко ще се разпространи в широката общественост. Ще тръгне слух и не защото ние се опитваме да го разпространим. Но ще тръгне слух, "Там става нещо", и Шамбра ще се окаже в центъра на ново внимание. Това ще се случи сравнително бързо и стремително и в определен момент ще стане трудно, защото вие, персонала на Аления Кръг, Калдре и Линда, ще искате да останете на тази уютна сцена, на която сме сега заедно. Но изведнъж ще започнат да тропат на вратата в търсене на вълшебния еликсир.

 

Това ще бъде сложен етап. Изведнъж ще тръгне слух, че не един и не двама, а хиляди и хиляди хора сега позволяват на енергията да им служи. Те няма да говорят за това; то просто се случва. И, о, при вас всичко ще бъде от предложение за снимки в Холивуд, буквално - не буквално - да, да можете ли да си представите такова нещо? (лек смях) Предложение за снимки на филм и ще се появят хора, които - и това вече се случва - ще се появят хора, които ще дойдат и ще вземат вашите материали - тези Шоудове, нашите семинари и срещи, нашите курсове - и ще ги оплескат. Те ще ги превърнат в източник на доходи. Те ще ги - ще кажа думата; Калдре не иска да я казвам - но ще ги откраднат  и когато го направят, в тях ще липсва същината на това, което правим тук заедно.

 

Всички тези материали са щателно измислени от всички нас в другите сфери, в  Аленият Съвет, от вас, за да бъдат абсолютно уместни и винаги, винаги, винаги, винаги да ви служат. Не, никога не сме ги крали, никога не сме се опитвали да създаваме гурута, никога не сме се опитвали да се съсредоточим върху нищо друго освен върху вас - тези които преминават през това. И това ще стане проблем. Това ще се превърне юридически проблем. Това ще стане проблем, когато хората вземат всичко това и го превърнат в нещо, което ми се струва погрешно. О, те в известна степен го правят и сега, но е несравнимо с това, което ще се случи в бъдеще.

 

Така че ще останем сплотени, ще се съсредоточим върху тази група, всички вас и после - бум !- всичко ще получи широка гласност. И така и трябва да бъде. Това не е грешка, така трябваше да бъде. Но то ще ви донесе множество проблеми, ако изведнъж се окажете в светлините на прожектора, а вие просто искате да живеете и да се  наслаждавате на живота си. Искате да живеете живота си като осъзнат творец, но изведнъж буквално започват да чукат по вратата ви с желание да разберат какво у вас е толкова необикновено. Те ще искат да станете гуру. И въпреки, че в това има доза изкушение, в крайна сметка ще разберете, че това не е което искате, не е това заради което сте тук. Ето какво имах предвид когато казах три - пет години. 

 

Всичко през което преминахте и целия този боклук - пфу! - с всичко това е свършено. Да. Добре. Ето че възникна добър повод за лекция. Още един къде го усещате?      

 

ЛИНДА: Добре майсторе на очевидното.

 

АДАМУС: И малко по - рано направих коментар. Не зная, вие...(публиката казва, "Ох", забелязвайки счупената ръка на Мери Сю) Направих коментар; не знам дали беше  усвоен. Казах, че сега тялото и ума - са едно и също. Те съществуват неразделно.  Винаги сте си мислили, че разумът съществува отделно. Разумът заема своето законно положение, като част от физическото тяло. Тоест той е прикрепен към физиологията ви, той има нужда от вашите рамене, ръце и крака, но сега става физически разбираем. Не е център на силата, интелекта или още нещо. Той се слива с тялото. И така, да.

 

МЕРИ СЮ: Още една...   

 

АДАМУС: Можеш ли да разкажеш?   

 

МЕРИ СЮ: Още една...   

 

АДАМУС: Можеш ли да разкажеш за... 

 

МЕРИ СЮ: Травма. 

 

АДАМУС: Травма. Каква травма? Какво се е случило?

 

МЕРИ СЮ: Паднах от колелото.

 

АДАМУС: Така.

 

МЕРИ СЮ: Получих сътресение и си счупих ръката (Адамус аплодира, смях в залата).

 

АДАМУС: Толкова съм самотен (Адамус се смее).

 

МЕРИ СЮ: Само ти ръкопляскаш! (тя се смее)

 

АДАМУС: Кога се случи това скъпа?

 

МЕРИ СЮ: Във вторник.

 

АДАМУС: Във вторник. Нима не говорих за странни събития през тази седмица?

 

МЕРИ СЮ: Да.

 

АДАМУС: Да, да. Какво стана? Какво всъщност наистина се случи?

 

МЕРИ СЮ: "Удар и изпълване", надявам се.

 

АДАМУС: Именно! Именно (смеят се) Именно. Знаеш ли понякога мислиш твърде много.

 

МЕРИ СЮ: Да. Затова мозъка ми получи удар.

 

АДАМУС: Да мозъкът ти получи удар, но ти се усмихваш.

 

МЕРИ СЮ: Някак си.

 

АДАМУС: Не, истина е. Не е нужно всички да правите така, не е, но всъщност това беше блестящо. Ти знаеше какво ще стане днес и какво ще правим. И си помисли, “О,  Боже! Често така засядам и моят човек всичко интелектуализира.“ Нали?

 

МЕРИ СЮ: Да.

 

АДАМУС: "Знам какво да направя. Ще се държа като дете. Ще падна от колелото. Аз... " Ти си счупи ръката или просто...

 

МЕРИ СЮ: Не счупих я.

 

АДАМУС: Да, счупи я.

 

МЕРИ СЮ: Но без размествания.

 

АДАМУС: Разбирам. И получи сътресение. И какво още?

 

МЕРИ СЮ: Имам зловещи синини...

 

АДАМУС: О!

 

МЕРИ СЮ:... По цялото тяло (тя се смее).

 

АДАМУС: Да няма да те моля да ги показваш (тя се смее), но по - късно някой може да прояви интерес. Да и това беше... Не го препоръчвам “да се врежеш и изпълниш“, но понякога ви е нужен добър удар.

 

ЛИНДА: Няма ли да разкажеш за "удара и изпълването?" Някои не разбират какво означава това.

 

АДАМУС: О, "удара и изпълването?" (Тобиас говори за "удара и изпълването" в курса "Красотата на живота").

 

КЕРИ: Покажи ни! (смях)

 

АДАМУС: Ела тук! Скъпата Кери, каза, "Покажи ни!" Това е нали знаете, когато се спънеш и паднеш (прави се на паднал).

 

КЕРИ: Това не е достатъчно правдоподобно (лек смях). Но ти го можеш. Искаме да те видим ...

 

АДАМУС: Ами ако Калдре получи сътресение и не може да приключи Шоуда?

 

 КЕРИ: Удар и изпълване!

 

АДАМУС: Удар и изпълване (Мери Сю се смее). Благодаря ти. Съчувствам ти. Не, "удар и изпълване" - е когато внезапно получавате травма - падане от стълба, падате от колелото, по време на винена обиколка с Шамбра с вас се случва нещастен случай и всички започват ... Това е като внезапен удар.

 

Като правило това се случва с всяко дете, защото вашата божественост, вашия дух не влиза в тялото изцяло. В много от случаите той дори не започва да навлиза, докато не навършите две години. В известен смисъл вие представлявате обвивка. Имате някаква личност и имате име, но нищо повече. А после започва бавно да навлиза и това отнема някъде около 18-21 години.

 

По - конкретно в детството си може да паднете от дърво. Може докато тичате да се ударите в стена без някаква видима причина. Може да паднете. Може силно да ви ударят по главата в училище. Всичко това е "удар и изпълване", когато изведнъж -щрак!- оказвате се извън тялото, извън логиката и у-у-у-у-х! - във вас се влива голяма част от духа ви, божествеността ви или както я наричате. Голяма част от него навлиза в човешката форма.

 

И ето, караш си велосипеда - сякаш си отново в детството си - и падаш от него. От какво падна?

 

МЕРИ СЮ: На пътя имаше дупка широка няколко инча и когато се опитах да я заобиколя, изгубих равновесие.

 

АДАМУС: Ах, да.

 

МЕРИ СЮ: И паднах в канавката.

 

АДАМУС: Да.

 

МЕРИ СЮ: Пълна с камъни.

 

АДАМУС: И разбира се носеше каска.

 

МЕРИ СЮ: Определено бях с каска.

 

АДАМУС: Добре. Добре. До голяма степен с теб всичко е наред. Ще се оправиш.

 

МЕРИ СЮ: До голяма степен, да.

 

АДАМУС: До голяма степен.

 

МЕРИ СЮ: Искам да кажа, че тази нощ вместо щастлив час имах благодарствен час.

 

АДАМУС: Точно! (Адамус  се смее)

 

МЕРИ СЮ: Всичко можеше да свърши много по - зле! (тя се смее)

 

АДАМУС: Всичко можеше да свърши много по - зле, но не стана така. Ти се удари и си напомни точно толкова, колкото е необходимо. Не си изби мозъка. Получи огромно вливане и с теб всичко е наред. Стоиш тук, усмихваш се и разговаряш с мен, а аз те подкрепям.

 

МЕРИ СЮ: Благодаря (смее се).

 

АДАМУС: Не, трябваше да се избавиш от менталните коловози. Ти твърде много, твърде дълги години живя живота си изучавайки духовността, но колкото и увлекателно да беше това, за да го превърнеш в опит, трябваше да престанеш да се учиш, да отидеш и просто да го направиш. Точно така и стана.

 

Затова ти казвам, че до голяма степен с теб всичко е наред; просто мозъкът ти е малко замъглен.

 

МЕРИ СЮ: Разбирам.

 

АДАМУС: Не, това е хубаво, защото той има нужда малко да се прегрупира. При теб ще се съхрани твоето ниво на човешки интелект, но разумът ще отстъпи на заден план, ще престане да бъде център на съзнанието. Той не трябва да бъде център. Център на съзнанието - си Ти, Аз Съм. Това вече не е ума и това беше огромна крачка.

 

 

 МЕРИ СЮ: Разбирам.

 

АДАМУС: Добре. Благодаря.

 

МЕРИ СЮ: Благодаря.

 

АДАМУС: През последните няколко седмици, почувствахте нещо различно. Някой се блъсна или се изпълни, друг беше просто в тежка депресия. Някой усещаше абсолютна пустота. Някой изпитваше силно безпокойство – знам, че обхващам голям диапазон, но това може да бъде всичко, какво ли не - това могат да бъдат всякакви неща. Но най - вече през последните няколко седмици, аз забелязах, че ако имаше някаква физическа реакция - не при всички, но при много - тя беше в сърцето, както каза Елизабет. В сърцето - може би напрежение, меланхолия, може би аритмия или нещо подобно - и за мястото на което се намираме сега, това е абсолютно нормално.

 

Сърцето, което може да се разглежда като енергиен център на физическото тяло,  център на любовта и всичко останало, сърцето усеща накъде се движите и в него възниква стремеж и меланхолия. Стремеж да се движи напред, във вашето творение и  меланхолия свързана с всички спомени за човешкия живот. Всичко това се обединява непосредствено в областта на сърцето. При някои това може да бъде в областта на стомаха. Може да усещате как стомаха ви сякаш закрива сърцето, но бих казал, че като цяло усещанията са в сърцето.

 

Това се превръща в своего рода тъжна благодарност за всичко, през което сте преминали. Някак си казвате, "Еха. Сега си тръгваме. Оставяме всичко това. Вървим на някъде", и в сърцето възниква това чувство. Но в същото време възниква желание да се върнете към естественото си състояние, към това което наистина сте. Ето какво преживяваме по време на Разкриването.

 

И така физическите реакции "удар и изпълване". Тази седмица се случиха доста "удари и изпълвания" и ако слушате това и сте преживели подобен опит, разкажете за него –кхм – в социалните мрежи за да може и другите хора да го видят. Вие не сте сами! Ние заедно преминаваме през това.

 

Разкриване – Лого и Заставка

 

И така без дълги разговори, искам да премина през една от двете причини поради които сега сме тук.

 

Започваме серия Разкриване и за начало ще направя няколко. Бихте ли показали на екрана знака на серията "Разкриване"? Ако само знаехте какво преживя персонала на Аления Кръг, имаше много картини изобразяващи предстоящата серия и това беше моята любима. Тя най - много ми харесва и го казвам като Адамус, но ми се струва, че на Линда и Калдре също се харесва повече от останалите. Харесва ми, защото това е  Разкриване. Какво се разкрива? Какво имаме тук за разкриване?

 

Тук имаме три сектора, три линии - човек, Майстор, божественост. И ако обърнете внимание - как наричаш това Линда?

 

ЛИНДА: Безкрайно.

 

 АДАМУС: Безкрайно какво?

 

ЛИНДА: Триединство.

 

АДАМУС: Безкрайно триединство или безкрайност - божественост. Няма вече разделение. Тези части (една от страните) преди бяха някакви части от тази част (другата част). Сега можете да ги видите, като безкрайност и тя се съдържа в себе си.  Тя не се проектира навън. Когато казваме "Разкриване", възниква представата за пробиване през нещо. Да, в известна степен, но по - важното от всичко, което правим тук - е обединяването.

 

"Обединяване" също е вградено в тази дума (думата "emergence" избрана като име на новата серия и включва в себе си думата, "merge", което може да се определи като "обединяване", "сливане"). Разкриване, сливане, обединяване на съзнанието на човека,  Майстора, Аз Съм, и лъчите на Аз Съм, опита на Аз Съм. Всеки от тези лъчи  олицетворява определено ниво на опит. След това лъчите водят към Майстора. Досега бяхте само вие, преживявайки своя опит и вие анализирахте и съдехте какъв беше той.  Той беше или щастлив или тъжен. Сега той върви към Майстора, който го превръща в мъдрост. Съществуват множество различни слоеве и нива на мъдрост. Мъдростта не е сингулярна. Съществуват много различни части на мъдростта. Ще говорим за това в Кихак и на Шоудовете. Съществуват много степени. Съществува спектър на мъдростта. Това не е нещо единично и в него има красота. Учейки се да навлизате в своята мъдрост, ще разберете че има много чувствена мъдрост, а има и много проста. Има мъдрост която пее. Ще поговорим за това.

 

Но тук Майсторът взима от човешкия опит и го превръща в мъдрост, а тя става дар за Аз Съм. Не че Аз Съм има нужда от подаръци, но Аз Съм просто обича опита и мъдростта затова този опит се връща към Аз Съм.

 

Можете ли да си представите "Аз Съм, Аз Съществувам" просто в радостта на битието.  Той няма нужда от нищо, но непрестанно изпитва оргазъм от Себе си, преизпълненост  и се излива, а след това отново се изпълва - просто заради творението, заради съществуването. Толкова радост. Никакво съжаление или тъга. Само радост. Така чашата на Аз Съм е постоянно изпълнена, а после Аз Съм отново насочва светлината си към човека казвайки му, "Върви отново в опит. Върви в опита. Не се безпокой за миналото. То се превърна в мъдрост. Преживявай жизнения си опит."

 

Неотдавна в Кихак зададох въпрос, "Какъв опит искате да получите?", защото можете да избирате. Това няма да се случи от само себе си. Не е заради вашата съдба, когато нещо се случва, а вие не знаете защо. Започвате осъзнато да избирате своя опит. Подтиквах Кихакерите и им повтарях до изтощение, "Какво искате да изпитате?". Защото обикновено хората казват, "Пари", "Децата ми да се отнасят добре към мен" и "Имам нужда от повече сън". А-г-х! (лек смях)

 

 

Какво искате да преживеете? Защото когато можете да издигнете съзнанието си на това ниво - какво искате да изпитате? - тоест да го прочистите от човешките потребности.  Какъв опит би било вашата страст, вашата радост? Когато го направите, когато можете да определите това, когато можете ясно да го усетите няма да се притеснявате повече за човешките неща. Те ще се уредят от само себе си - защо? Защото енергията ще ви служи, а не атакува.

 

Когато можете да определите, "Хей, ето какво искам да изпитам в живота си", и това не е, "Искам да посетя три различни страни", или когато неотдавна попитах - какво бихте направили, ако имахте право на три желания - "Бих започнал да се гмуркам" - като нищо, но мисля че трябва да има по - висше призвание. Всичко това просто се случва.  Всички човешки потребности се уреждат от само себе си, но какво искате да изпитате?  Искате ли да изпитате чувственост? Искате ли да изпитате дълбоко, дълбоко усещане за битието? Неща като тези. Когато стигате до мястото на което сме, всичко останало се урежда от само себе си. Вашите сметки, вашия автомобил, желанието ви да пътешествате или да правите нещо друго - всичко си отива по местата.

 

Както и да е, искам да кажа че този символ за Разкриването, ми харесва, защото включва в себе си целия смисъл. Той обединява всичко. Всяка част осветява останалите. И така – по - рано имаше молба и ми се иска да го направя - нека отново да включим заставката. Но позволете ми отначало да кажа нещо.

 

Ако усетите това, ще видите, обобщение, това е същината на всичко, което правихме заедно през тези години - визуално, тоест не визуално, а енергийно - в това кратко клипче. Приятно е да го гледаш, но персонала добре поработи над него. Не мога да кажа колко работиха, но работиха. Те се опитаха да го направят точно, от вярната перспектива, творчески подход. Но не разбираха, че се опитват да го направят  енергийно вярно, "Как да го покажем?" Контраст - в него ще видите думи - контраст между това, което е било преди и това което е сега. Енергията, която се предава. И нека го видим. После ще го коментирам. Изключете светлините моля.

 

(върви заставката на серия "Разкриване")

 

Хм (аплодисменти в публиката).19 години.19 години обединени в едно. И аз се смях - на сътрудниците, които обработваха всички детайли, защото наистина имаше трудни времена. Не знам колко чернови са направили. Може би Джийн знае.

 

ДЖИЙН: Почти 20.

 

АДАМУС: Почти 20 чернови - и те виждаха, че нещо не е наред. Опитваха се да вложат енергийно същината на всичко в този клип, да вложат енергия в него.

 

Съвършенство

 

Искам да отбележа нещо важно - бях непреклонен с Аления Кръг, със сътрудниците му относно съвършенството. От сега нататък, в Разкриването ако се готвите да направите нещо, направете го добре. Не го правете така, както би го направил по - рано човека -  наполовина, на бърза ръка. Ако живеете, живейте добре. Може да наречете това качество, стил, изтънченост или още нещо. Но ако оставате тук във физическо тяло,  направете го добре. Ако искате да направите клип, направете го добре.

 

"Добре" не означава, че трябва да обмисляте всичко. Това означава да вложите в работата си своето съзнание, да вложите в него Себе си. Така прави творецът. Човекът може често просто всичко да измисли набързо или още по - лошо, да го използва за манипулация. Но ако искате да направите нещо, ако искате да построите дом, правете го добре. По - рано човека би казал, "Ами, нямам пари." Майсторът каза, "Всичко се получава." Правете всичко добре. Ако се готвите да пътешествате, направете го добре.  Това не значи да отделите много време и усилия. Всъщност ще са ви нужни дори по -малко. Но вложете съзнанието си във всичко, което правите.

 

Да кажем, се готвите да направите празничен обяд. Човекът би измислил всички детайли: какво трябва да приготвите, как да подредите масата, би съставил план,  почистил и така нататък. "Направи го добре" означава "Аз Съм Тук. Аз Съм Тук, на този празничен обяд, който организирам." Вложете своето съзнание. Всичко останало ще се уреди. Всичко останало ще ви служи. Енергията ще дойде отзад. Тя никога не идва отпред и не ви атакува. Тя винаги ви подкрепя. Направете всичко добре. И повтарям -без много усилия. Не е нужно да измисляте. Вложете своето "Аз Съм Тук" във всичко, което правите. Ако започвате свой бизнес, направете го добре. "Аз Съм Тук."

 

Ще се появи естествена елегантност, естествено изражение. И тогава много ще се гордеете, когато върви видеото, когато къщата бъде завършена, когато бизнесът се задвижи. Ще гледате и ще си кажете, "Направих го като Майстор. Не като човек. Не изрязах ъглите. Не сдържах енергията си. Направих го като Майстор."

 

 

Ще гледате на своите творения, като на истински произведения на изкуството, а не просто като на свършена работа. От сега нататък много ще настояват за това. Правете всичко добре. Ще ви питам, "Добре ли го направи? Направи ли го като Майстор?" И ще следя за това да се движим в тази посока. И това ще бъде едно от тези качества, за които говорих, които ще забележат другите хора през близките три пет години; едно от тези качества, които ще ви отличават от групата и вас лично. "Защо те правят всичко така добре и изглежда им се отдава с такава лекота?"

 

Вдишайте дълбоко. Това ще отнеме няколко минути. Имаме още много работа. Още няколко минути. Вдишвате дълбоко нали? (някой казва, "Добре"). Добре. Хубаво.  Хубаво. Правете го така, сякаш усещате своето творение - не е важно какво е, няма значение дали в него са въвлечени други хора. Нека вашият Майстор се заеме с работата (Адамус  се смее). Добре.

 

Извличане на същината –  мераб

 

А сега ще направим ето какво. Ще включа малко музика. Можем да включим музика.  Ще направим мераб. Ще вземем всичко, което сме правили през миналите 19 серии и ще го обединим - да, да. А защо не?

 

(музиката започва)

 

Изгледахме видеото, в което беше представено всичко, а сега докато музиката свири,  навлизаме в режим на мераб, нека вземем всичко, което сме правили. Дори ако не сте били тук през всичките 19 години, вие все едно сте били. Знам че вие го знаете, но да кажем, че сте дошли в Аления Кръг преди година - вие все едно сте били тук. Нека вземем тези прекрасни учения на Тобиас, нашите основополагащи учения, а в действителност вашите основополагащи учения; нека да вдишаме дълбоко и извлечем цялата същност.

 

(пауза)

 

Той ви разказваше за вашите истории, за това откъде сте дошли, за ангелските  семейства.

 

Да, той каза, че сте били представители на вашите ангелски семейства. Може да сте забравили за това, но не - били сте. Дойдохте тук, на срещата на Ордена Арк - първата среща на всички ангелски семейства. Всъщност това беше удивителна среща.

 

В Ордена Арк беше решено, че за разбирането на енергията трябва да бъде създадена Земята. За да се разбере какво в действителност представлява съзнанието, трябваше да бъде създадена Земята. И Тобиас в своята история  разказва, че до това решение се стигна в следствие на огромна битка, конфликт напомнящ Междузвездните Войни. Но аз предпочитам да казвам, че причината не бяха битките, а огромното любопитство.

 

Така беше създадена Земята и физическите сфери и вие дойдохте тук. От начало като духовни същества, а после – като въплътени биологични същества. Нека обединим всичко това.

 

Всички животни от Лемурия до Атлантида. О, Атлантида време на любов, но също  време на крах и разрушения.

 

Нека вземем това...

 

Всички животи близки до въплътяването на Йешуа ... времената проведени в Школите на Мистериите, нека обединим всичко това - всичките повторно се обединяват в този живот, силният стремеж към Осъзнаване, далеч от обичайните духовни, религиозни пътища.

 

Всички Шоуди, всички сълзи, всички прекрасни срещи на Шамбра по целия свят.

 

Нека обединим сега всичко това.

 

Дните на човешкия живот.

 

Ах! Всичко свързано с човешкия живот. Не знам да се смея или да плача сега. Всичко, което е свързано с човешкия живот – ограниченията, емоциите, чувствата, че сте роби  в прекия и преносен смисъл. Когато другите отнемат силата ви.

 

Целия опит - еха! Имали сте семейство, близки хора. Виждали сте как те умират,  напускат хората, които сте обичали.

 

Бидейки човек вие се съмнявахте, изпитахте, размишлявахте по духовния си път, "Какво ще стане занапред?"

 

Нека вземем всичко това и да бъдем Майстори сега – да извлечем същината от това,  мъдростта, включително да пречистим останалото чувство на вина и срам.

 

Помислете за малко за този знак на корицата на новата серия. Безкрайност -божественост. Човекът със своя опит, сега Майстора го превръща в мъдрост и Аз Съм, осветяващ със своето съзнание, със своята светлина творенията си.

 

Нека вдишаме дълбоко.

 

(пауза)

 

Дойде времето.

 

Това се нарича Разкриване. Това се нарича Осъзнаване.

 

Ето така - бум.

 

Нека вдишаме дълбоко това и сега да го позволим. Тоест да позволим да се случи Позволението. Иначе казано, нека това бъде Квантово Позволение.

 

(пауза)

 

... когато човек излиза от пътя си. Престава да се вълнува и да полага усилия. Просто излиза от пътя и позволява. Това е. Не трябва да се стараете за Позволението. Вие просто позволявате.

 

(пауза)

 

Адамус, Адамус - не е просто град в Румъния. Това е творение на Сен Жермен, мое творение. Това е начин да се приближа до Шамбра. Това е наше творение, Адамус.

 

Вие навярно сте забелязали, че Адамус малко се различава от Сен Жермен. Той е склонен да ругае и да псува. Той може да провокира, да ви подтиква, да ви накара да станете от стола, да видите своето макио. Всъщност аз, Адамус, обичам това повече от всичко - да ви карам да видите своето макио. Да ви карам да се смеете. Да ви карам да плачете. Но това - е съвършено, прекрасно обединение на всички нас.

 

Но понякога трябва да идва Сен Жермен – аз, без Адамус. Понякога трябва да предам определено послание. И колкото и да е странно, тъй като в Школите на Мистериите с вас беше Сен Жермен, той носи много интересна енергия. Сен Жермен, аз... Аз се обърках - кой съм аз? (Адамус се смее). Сен Жермен не се шегува толкова много,  винаги обича да се облича красиво, по - почтителен е.

 

И така нека вдишаме дълбоко,  да се отпуснем и да чуем в себе си това послание.

 

Фундаментални осъзнавания в процеса на Разкриване

 

СЕН ЖЕРМЕН: Аз Съм това Което Съм, Възлюбения Сен – Жермен.

 

Приближаваме се към момента на Разкриването и аз дойдох при вас като Сен Жермен.  Харесва ми изражението на съзнанието, когато идвам при вас като Адамус. Адамус -това е Шамбра в Новата Енергия, Шамбра, всички и всеки от вас. Но сега, когато навлизаме в Разкриването реших да дойда при вас като Сен Жермен.

 

Дойдох при вас като Сен Жермен, защото неговата енергия ви е позната още от времената на Школите на Мистериите. Това е енергията, която може да усети всеки един от вас, спомняйки си времената проведени заедно в мистицизъм, обучения, радости и веселие в Школите на Мистериите, защото сега сме готови да направим следващата крачка. Готови сме за Разкриването - вече сме тук - и тук, в този момент ви моля дълбоко да вдишате мистичният въздух.

 

Вдишайте дълбоко мистичния въздух - той е около вас. Мистицизма от Школите на Мистериите. Мистицизъм от нашето пътешествие. Мистицизма на следващата крачка,  Разкриването.

 

Вдишайте дълбоко мистичния въздух.

 

Вдишайте дълбоко мъдростта. Мъдростта, която също така наричаме Майстора, сега се проявява в мъдрост. Мъдростта балансира целия човешки опит. Мъдростта смекчава, изглажда острите ръбове, придава значение на опита.

 

Вдишайте дълбоко мистичния въздух и мъдростта.

 

Тъй като преминаваме в Разкриването, има няколко фундаментални, блестящи осъзнавания, които трябва добре да се разберат, правейки следващите крачки. Това са важни степени. Това са фундаменталните основи на това, към което се движим.

 

Усетете ги. Позволете ми да бъда част от вашето осъзнаване. Позволете си да ги обхванете и разберете. Основните осъзнавания на мъдростта при навлизането ви в Разкриването.

 

Позволението

 

Много от вас вече са чували, че тук няма нищо ново, но едно от първите и може би най - важните е позволението, да позволите. Позволете Себе си.

 

Сега нищо не може да се случи чрез усилия и работа. Нищо не може да стане чрез сила, тук няма сила. Всичко става чрез Позволение.

 

В Позволението няма усилие. Това е откритост. Това е позволение на мъдростта,  позволение на съзнанието, позволението да влязат в тялото ви, във вашата същност,  във всеки ваш опит.

 

Позволението - това е нещо много лично. То по никакъв начин не е свързано с външния свят. Не е свързано нито с един друг човек или с друго същество. То се отнася само за вас. Позволете си да бъдете всичко, което сте.

 

Това е основата. Това е много просто. Позволете, отворете сърцето си, отворете ума си,  позволете Мечтата на Атлантида, позволете си изцяло да бъдете в момента сега.

 

Позволение. Вдишайте дълбоко Позволението.

 

И така, често сме говорили, че това е естествено развитие. Всичко е естествено. Няма над какво да работите. Не е нужно да полагате усилия. Всичко е естествено. То се случва с всяко одухотворено същество идващо на Земята.

 

Преминавате през своите земни въплъщения и през целия преживян от вас опит, а после настъпва момента, когато идва Майстора - по естествен начин. Понякога преодолявайки съпротивата на човека, но идва Майстора. Не е нужно да го умолявате, принуждавате или насилвате.

 

Истинското Осъзнаване - е естествен процес. А по - натам да го кажем така, позволете на човека да преживее този естествен процес. Не се борете, не се пазарете, не се запъвайте. Просто позволете да протече естествения процес.

 

Енергия

 

По - натам за осъзнаването е много, много важно това, че енергията ви служи.

 

Имали сте много животи, в които сте работили за получаване на енергия, били сте роби на енергията. Но сега това се променя и вие разбирате, че енергията ви служи. Това е нейното предназначение. Тя винаги ви е служила, но много не го осъзнават. Те не осъзнават, че енергията съществува за да ви служи.

 

Енергията не ви е враг. Енергията никога няма да ви отблъсне. Енергията никога няма да направи нещо подло. Енергията никога няма да ви излъже или продаде.

 

Вдишайте дълбоко. Можете ли да осъзнаете, че енергията съществува за да ви служи?

 

Тя е ваша. Тя е ваше божествено право - независимо дали приема форма на изобилие,  покой, мъдрост или се оказвате на нужното място в нужното време или тя идва във вид на други хора. Няма значение каква е тя, енергията е тук за да ви служи.

 

Заедно с това ще забележите, че определени думи просто изчезват от вашия речник. В тях вече няма да има смисъл. Когато енергията ви служи, няма нужда да се борите за изобилие. То просто е. Когато позволявате на енергията да ви служи, няма нужда от изцеление. То просто е. Баланса се връща от само себе си.

 

Когато разбирате, че енергията е тук за да ви служи изчезват всякакви усилия. Изчезва необходимостта да достигате нещо. Изчезва необходимостта да си поставяте цели.

 

Сега вие сте тук, в Разкриването за да бъдете в опит - в опит, който вие избирате, в опит, който подкрепят всички енергии във ваша служба, в опит, който благодарение на мъдростта на Майстора винаги ще бъде балансиран, хармоничен и прекрасен.

 

Нека вдишаме дълбоко - всички енергии ви служат - и нека бъде така. Така да бъде.

 

Суверенност

 

Никой и нищо не ви ограничава. Не сте ограничени от предците си. Не сте свързани с миналото си, миналите си животи. Не ви ограничават никакви хора и никакви правителства. Вие - суверенни същества, а следователно носите отговорност за своя опит, за своята радост, за творенията в живота си.

 

Не ви ограничават никакви ангели, ангелски семейства или ангелски съвети. Ще откриете, че много от тях съществуват за да ви служат, но това вече не ви ограничава.  Не ви ограничава никакъв Бог, нито богове. Вие сте наистина свободни.

 

Вдишайте дълбоко, вдишайте това осъзнаване и пуснете всичко, което ви обвързва или задържа, всичко което ви управлява, всичко което ви контролира. Когато навлизате в Разкриването, нищо от това вече не ви ограничава.

 

Триединство

 

По време на Разкриването вие също така ще забележите, че ума е престанал да бъде  ръководещият глас в живота ви. В продължение на еони от време ума ви ръководеше, говореше ви, правеше преценки, избори. Но сега гласът на разума вече няма да ви ръководи.

 

Появи се нов глас. Появи се ново чувство. Появи се ново съзнание и това е триединството - завършеното триединство Аз Съм, Майстора и човека. Не само Аз Съм дава заповедите. Не само Майсторът ви казва какво да правите.

 

Това е триединството Майстор, Аз Съм и човека - те работят в унисон, представляват едно и също, работят в съгласие. Човекът преживява своя опит, но сега той е от радост и в това което избира, Майстора винаги привнася мъдрост. И сега мъдростта идва не по време на смъртта или след години преживян опит, мъдростта идва едновременно с опита. Затова не възникват травми. Затова няма съмнения. Всичко веднага се превръща в мъдрост.

 

А Аз Съм непрестанно излъчва радост, непрестанно пребивава в знанието "Аз Съществувам, Аз Съм", непрестанно пребивава в своето творение, защото истинското творение - това е просто Аз Съм излъчващо радост; човека преживява опит в това творение, а Майсторът винаги го превръща в мъдрост и го връща отново в сърцето на Аз Съм.

 

Нека вдишаме дълбоко това.

 

Миналото остава назад

 

Още едно фундаментално осъзнаване - бидейки човек вие разбирате, че чувството на вина и срам – е деструктивно човешко изкривяване. Няма място за тях по време на Разкриването. Няма причина да живеете в миналото, да носите бремето на вината и срама. Но често това притеснява човека, тъй като му се струва, че сякаш вината му е необходима, за да не повтаря грешките от миналото. Възпитавали са го, внушавали са му, че чувството на вина ще постави човекът на място, няма да му позволи да злоупотребява със силата, няма да му позволи да навреди на обкръжаващите го, няма да му позволи да разруши творението.

 

Но сега вие просто не можете да направите това. Вие притежавате мъдростта на Майстора. Имате радост. Притежавате съзнанието на Аз Съм. Насочили сте се към Разкриването и там няма място за чувство на вина и срам. Дойде време да ги пуснете и да продължите напред, с радост да преживявате опита на своите творения.

 

Съществува само Сега

 

Навлизате в Разкриването и вече няма път назад. Няма път назад. Досега усещахте, че има такава възможност, въпреки че честно казано това не е така. Но винаги си оставяхте такава възможност, такъв потенциал, че можете да се върнете назад, че ще можете да преобърнете това, което сте направили в живота. Но вие не можете.

 

Вие не можете да се върнете, но също в известен смисъл не можете да продължите напред. Няма къде да отидете. Няма никакво утре. Няма следващ урок или учение.

 

Затова ако не можете да се движите назад, а напред няма път, то всички вие се намирате в Сега. Точно тук. Няма смисъл да отлагате нещо за утре няма смисъл да чакате до следващия ден за Осъзнаване. Няма смисъл да поглеждате назад и няма път напред. Всичко е тук. Всичко е в сега. Това означава - "Аз Съм Тук."

 

Спрете да се криете

 

Също така в процеса на Разкриване няма време за криене. Не можете да се криете, но толкова дълго сте правили така, че много от вас - се криеха - и постъпвайки така, вие скривате своята истина. Скривахте своята осъзнатост. Криехте се от Себе си.

 

Сега не е време да се криете. Не е време да се криете от Себе си. Престанете да се затваряте. Всичко се открива - цялата мистерия, целия мистицизъм, цялата благодат на това, което представлявате. Не е нужно да криете това.

 

Не се крийте от другите. Не се крийте от църквата. Не се крийте от членовете на семейството си. Но най – важното - не се крийте от себе си. Не можете да се скриете по време на Разкриването. Всичко излиза на преден план. Всичко, което представлявате, цялата красота, цялото съзнание - всичко се проявява.

 

И въпреки, че не можете да се скриете от себе си, трябва да кажа, че по време на Разкриването, можете да станете невидими за заобикалящите ви ако пожелаете. Когато решавате да бъдете в собствената си реалност, в собственото си пространство; когато се намирате сред множество хора или в тълпа и просто пожелаете да бъдете със себе си, можете да станете невидими - това означава, че можете да останете в собственото си безопасно и неприкосновено пространство, в което никой вече няма да влезе.

 

Да, често вашата светлина ще осветява много ярко другите хора и понякога ще виждате, че те идват при вас, привлечени са от вас, искат да разберат какво е толкова особеното във вас. Но тъй като е важно да съхранявате собственото си пространство и равновесие, вие ще разберете, че можете да ставате невидими. Това може да изглежда странно, вероятно ще се запитате: "Как така - не можеш да се криеш, но можеш да станеш невидим?". Това е защото, скъпи мои приятели вие сте мистици, защото избирайки да не бъдете с другите хора, избирайки да бъдете в своето неприкосновено пространство, вие можете да станете невидими.

 

Нека вдишаме дълбоко това.

 

Завършек

 

И още нещо. Стига сте работили над себе си. Стига сте работили над своето "аз." Стига сте работили над човешката си личност. Това е, приключете с това. Няма нужда да работите над нищо. Защо да го правите, ако сега сте суверенно същество, ако сега съзнателно разбирате и осъзнавате, че Аз Съм, Майстора и човека - са единни?

 

Стига сте работили над своето "аз". Това означава, че е време най - накрая просто да се радвате на Себе си. Не се опитвайте да се подобрявате, а просто да усещате. Не се опитвайте да се усъвършенствате, а просто да чувствате. Не се възприемайте като нищо по - малко, от цялостната форма съчетаваща божественост и човек.

 

По време на Разкриването вие сте свободно, суверенно същество, независещо от никого и от нищо. Всичко от което имате нужда в живота идва към вас. Да, като с магия. Вече не сте роб на никого и на нищо, включително на своето минало.

 

Нека дълбоко вдишаме това.

 

Това е фундаментално осъзнаване в процеса на вашето Разкриване. Завръщайте се към него, преразглеждайте го от време на време, защото може да забравите - да забравите, че енергията ви служи, да забравите, че това е естествен процес, да забравите, че е нужно просто Позволение, да забравите, че гласа на ума сега не е главният. Сега това е общия глас на Аз Съм, на Майстора и на човека.

 

Толкова е лесно да забравиш много неща, затова понякога се връщайте и преразглеждайте тези фундаментални осъзнавания по време на нашата серия "Разкриване."

 

Говоря с вас от времената на Школите на Мистериите, от времената, когато обсъждахме, че на тази планета ще дойде време, време на Осъзнаване, време на промени, време на въплътяване и най – главното, време когато човек ще преживява такъв опит, какъвто никога дори не е могъл да си представи. Дойдох при вас поддържайки непосредствена връзка с Школите на Мистериите.

 

Нека дълбоко вдишаме този мистичен въздух.

 

Нека дълбоко вдишаме мъдростта.

 

Дълбоко вдишайте пътешествието, което сега ви доведе до Разкриването.

 

Аз Съм това Което Съм, Възлюбения Сен-Жермен.

 

Благодаря.

 

DreamWalk в Разкриването

 

АДАМУС: Сега дойде момента да направим DreamWalk в Разкриването.

 

DreamWalk, защото това беше мечтата (думата "dream" - мечта, част от думата "DreamWalk", означава "сън" или "мечта").

 

DreamWalk, защото сега енергиите са много подходящи. И аз ви моля, този DreamWalk  с музика да не се появява в социалните мрежи. Той е твърде важен, твърде ценен. Тук нямаме нужда от тези, които се занимават с енергийно подхранване и тям подобни. Това е нашето сакрално време.

 

И докато музиката започва да свири, нека вдишаме дълбоко в този DreamWalk, DreamWalk на Шамбра в Разкриването.

 

(музиката започва да свири)

 

Това е повече от просто нова серия; това е кулминацията на всички животи.

 

От просто човек вие преминавате във форма на човек, Майстор и Аз Съм - във форма на триединство.

 

Вие се Разкривате, излизате отвъд пределите на ограниченията на човешката природа, но винаги ще цените и разбирате защо сте извървели този път.

 

Нека всички се съберем и се приготвим за този DreamWalk. Но знаете ли, той ще бъде малко по - различен от другите. В повечето DreamWalk, в които отиваме в другите сфери, ние се завръщаме в изходната точка. Когато провеждахме DreamWalk в сферите на смъртта, ние се завръщахме там, от където започвахме.

 

От този DreamWalk няма да се върнем назад. В това пътешествие ние ще поемем в  съвършено друга реалност и ще вземем със себе си всичко, което сме били. Ще вземем този ограничен човек, ще вземем целия опит - ще вземем всичко това със себе си.

 

Нека вдишаме дълбоко и започнем този DreamWalk на Шамбра в Разкриваенто.

 

(пауза)

 

Интересно ... ние ли се движим ? Или всичко останало се движи?

 

В този DreamWalk трябва ли да се движим нанякъде или всичко останало се движи? 

 

А може би се движи старата реалност? Това е вечният въпрос. Също може да се запитате - вие ли се движите през времето или времето се движи през вас?

 

(пауза)

 

Може би всичко около нас се променя и реагира на нас?

 

Моля ви да усетите това.

 

(дълга пауза)

 

Може би тези промени биха се случили  така или иначе, а ние сега просто създаваме този опит?

 

Тези промени биха ли се случили, дори ако не бяхме направили този DreamWalk?

 

(пауза)

 

Какво се движи, какво се променя? Пътешестваме ли провеждайки този DreamWalk? Или всичко вече беше започнало да се променя от по - рано?

 

(пауза)

 

Може би вече сме били тук по - рано, а сега просто го преживяваме по различен начин?

 

(пауза)

 

Защо всичко изглежда така познато?

 

(дълга пауза)

 

Защо ми се струва, че въпреки цялото бързане, това ни отне толкова много време?

 

Толкова бързахме, а това все пак щеше да се случи рано или късно.

 

Парадоксално.

 

(пауза)

 

Това, което се случва в този DreamWalk - е Разкриване, най - добре може да се опише с думите "смяна на огледалото." Огледало, което ви караше да вярвате, че се движим нанякъде, че вървим нанякъде, правейки този DreamWalk, огледалото се променя.

 

Огледалото, което измерва всичко въз основа на някакви външни неща - то се променя.

 

(пауза)

 

Огледало, което потвърждава че точно човека правеше всичко, за да попадне тук, че той всичко е планирал и това се е случило благодарение на него - това огледало се променя, защото вие осъзнавате че винаги го е имало.

 

Всички огледала се променят.

 

(пауза)

 

Може би това е най - важното в процеса на Разкриване.

 

Вие ли се движите? Вие ли вървите натам? Вие ли правите това пътешествие по време на DreamWalk-а? Или всичко останало се променя реагирайки на вас?

 

Майсторството - това е дом с много, много огледала и всичките са автентични и истински. Всички те - са начини за възприятие на реалността. Всички те са правилни.

 

Човека притежава набор огледала, определен набор от огледала. Но независимо от това, как човекът мести или променя огледалото, неговия произход, то все пак си остава ограничено огледало. А следователно, то ще има много ограничен начин за възприемане на реалността, енергията, истината, а най – важното - Себе си.

 

Но сега в DreamWalk- а на Разкриването дойде време да сменим огледалото.

 

Тези огледала ви позволяват да възприемате реалността така, както искате да я преживеете.

 

Тези огледала ви позволяват да бъдете в миналото и бъдещето, оставайки в Сега.

 

Тези огледала не позволяват поглеждайки в тях да виждате истинското приемане на Аз Съм, да виждате това, което наистина сте.

 

(пауза)

 

Освен това в някакъв момент огледалата могат да изчезнат.

 

Когато станете невидими, когато искате дълбоко да потънете в себе си, няма да има никакви огледала.

 

Човек би си помислил, че няма по - голяма самота - когато няма огледала, няма отговор отвън, когато дори не виждате собствения си лик. Но Майсторът разбира, че се случва понякога да нямате нужда от огледала, за да останете в собствената си пустота.

 

(пауза)

 

Майстора няма нужда от огледала, но Майстора знае, че може да играе с реалността, с помощта на което и да било огледало по избор - множество огледала, с огледала в различни цветове, различни форми, различна големина.

 

Така постъпва Майстора, това е начин на живот по време на Разкриването.

 

Майстора знае, че в едно огледало може да видите себе си по време на DreamWalk- а на Разкриването, дългия тунел по който плуваме към Разкриването. Но в друго огледало в същото време няма тунел. Нищо не се движи. Вие не се движите. А реалността, творението отговаря.

 

Вие просто казвате: "Аз Съм Тук" и всичко наоколо започва да се движи и променя.

 

Майстора има много, много огледала. Той не се притеснява да използва нито едно от тях, защото те не съдържат сила. Те са просто начин за възприемане на реалността и творението.

 

(пауза)

 

Тези огледала - са вашите фасети, фасети на Аз Съм; много от фасетите преди са били ваши аспекти, но сега стават фасети - както фасетите са различните части на скъпоценния камък. Всяка от тях сияе, всяка от тях отразява светлината.

 

(пауза)

 

Огледалата на Майстора - това са фасетите на Аз Съм.

 

Нека хубаво вдишаме това в Разкриването.

 

Простото Позволение - това е всичко, от което се нуждаете сега. Просто Позволение.

 

(дълга пауза)

 

Майстора няма нужда от огледала за да се възприема. Но Майсторът също така знае, че може да избира което и да е огледало, множество от огледала за да възприема реалността както пожелае.

 

Нека дълбоко вдишаме Разкриването.

 

(музиката затихва)

 

Още едно дълбоко вдишване в това прекрасно Разкриване.

 

И в края на деня просто леко напомняне: не сте се побъркали. Всъщност не сте се побъркали.

 

Би било лудост да останете в наследственото състояние, да останете нещастни, да останете в този кафез, да останете в зоопарка. И скъпи мои приятели, както би казал Тобиас, вие никога не сте сами. Много хора се наричат Шамбра.

 

Но вие никога не сте сами още и защото, сега с вас е Аз Съм, Майстора и човека и разбира се вие знаете, че всичко е наред в цялото творение.

 

С това Аз Съм Сен Жермен и Адамус на вашите услуги.

 

Благодаря.