CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

Siivet-sarja

SHOUD 4 – ADAMUS ST. GERMAIN, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle

9.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

 

Minä olen mitä olen, täysivaltaisen alueen Adamus (yleisö taputtaa). Kiitos.

 

Mikä ilo olla kanssanne täällä teidän vuotenne lopussa. Itse asiassa tänä iltana meillä on Ylösnousseiden mestareiden klubilla valtava juhla ja päivällinen, tavallaan sellainen mikä teillä on täällä Mestareiden klubissa. Meidän on Ylösnousseiden mestarien klubi (muutama naurahdus), mutta meillä on valtavat juhlat. Juhlimme sitä, että te selvisitte tästä vuodesta läpi (yleisön naurua, hurrausta ja taputuksia). Oikeasti. Se on valtava saavutus ottaen huomioon, miten haastavia asiat ovat tällä hetkellä – ja siitä paljon aion puhua tänään – mutta fakta on, että selvisitte läpi vuoden kaikista kamppailuista. Hemmetin epäilyistänne.

 

Ettekö toivo, että teillä olisi antiepäilypilleri? No, teillä on, mutta älkää ottako sitä (muutama naurahdus). Jotain minkä voisitte ottaa ja mikä olisi luonnollinen, turvallinen ja tehokas – otatte vain tuon pillerin ja vapaudutte kaikista epäilyistänne – koska se on oikeasti suurin asia, joka pidättelee teitä, tuo itse-epäily.

 

Jos teillä ei olisi sitä, jos ette olisi huolissanne siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat – ja tiedän, että sanotte kaikki: "No, minä en oikeasti välitä, mitä muut ajattelevat", mutta myötätuntoisina olentoina todellakin välitätte, paljon enemmän kuin mitä pitäisi – jos ette olisi huolissanne kaiken menettämisestä, pääsisitte eroon epäilyistä, mutta kenties sitten menettäisitte kaiken, mutta olette jo menettäneet (pari naurahdusta). Jos ette … voimme nauraa sille (lisää naurua). Jos ette olisi niin huolissanne järkenne menettämisestä, tarkoitan oikeasti sen menettämistä … Olette nähneet ihmisten joutuvan laitoksiin, kuolaavan päälleen, heitä passattavan pienissäkin asioissa – se ei kuulosta kovin pahalta, eihän (naurua) – ilman mielen kykyjä. Jos ette olisi huolissanne siitä ettekä lakkaamisesta olemasta – tarkoitan, että kaikki loppuu – ja jos ette olisi niin huolissanne olemisesta niin hemmetin kyllästynyt ihmishavaintoon siitä, mitä luulette valaistumisessa tapahtuvan – "Kaikki toimii. Mitä teen koko päivän?" Vinkki: tehkää siitä ja-tilanne. Luotte vähän draamaa pitääksenne vain itsenne tuossa ihmisjutussa.

 

Mutta jos teillä ei olisi kaikkia noita epäilyjä, kuvitelkaa, miten helppoa olisi, miten hauskaa teillä olisi, kun teidän ei tarvitsisi huhkia joka päivä – tuollaista henkistä ja tunnepuolen huhkimista, joka musertaa teidät, kun te ajattelette kaikkea. Kuvitelkaa, jos teillä olisi tuo antiepäilypilleri ja ottaisitte sen ettekä epäilisi sitä, mitä olette tehneet – te vain teitte sen. Ette välittäneet lopputuloksesta. Ette välittäneet siitä, onnistuiko se vai ei, koska opitte, että se on hyvin, hyvin ihmismäistä asioiden tuomitsemista. Jos ette epäilisi ja kaikki olisi pelkästään kokemista ilossa – ja se on – ettekä välittäisi, mitä muut ihmiset ajattelivat tai mitä voititte tai mitä hävisitte, ja tietäisitte, että te ette koskaan lakkaa olemasta, niin kuvitelkaa, miten vapauttavaa se olisi kaikille teille.  

 

Niinpä katson sitä vuoden lopussa ja sanon: "Te selvisitte. Oli melko hyvä vuosi." Matkan varrella oli joitain haasteita, no, matkan varrella oli paljon haasteita. Käytte läpi hyvin, hyvin mielenkiintoista tavallaan – kuluneet pari kuukautta ovat olleet hyvin, hyvin mielenkiintoisia, selitän sitä vähän, kun pääsemme päivän shoudiin – mutta te selvisitte vuodesta läpi. Olette tässä, joten meillä on juhlat Ylösnousseiden mestareiden klubilla tänä iltana, tavallaan samanlaiset kuin teillä, paitsi että meillä on parempaa ruokaa ja parempaa viiniä (naurua) ja yleisesti ottaen parempaa seuraa.

 

LINDA: Oh-hoh! (Yleisö sanoo "oh-hoh!")

 

ADAMUS: Minäpä selitän miksi. Arvatkaa, kuka on kunniavieraana tänään.

 

LINDA: Jeesus.

 

ADAMUS: Jeesus. Ehdottomasti!

 

LINDA: Voi! Jes!

 

ADAMUS: Ehdottomasti? Näettekö? (Linda hekumoi ja näyttelee paidassaan tanssivaa Jeesusta) Ehdottomasti.

 

No niin, Jeesus – Jeshua, kiitos – Jeshua ei ole sieluolento. Se on kollektiivienergia, teidän ja monien muiden ihmisten kollektiivienergia tällä planeetalla. Mutta Jeshua ei ole sieluolento, niin kuin te. Se on tavallaan yhdistelmä, johon te kaikki lisäsitte vähän, ja toitte sitten esiin tämän jutun nimeltään Jeesus. Siis, Jeesus ilmestyy tänään tavallaan kunniavieraana juhliin, ja kerromme Jeesus-vitsejä (vähän naureskelua), joo. Ja kerromme Jeesus-tarinoita. Nauramme paljon koko tälle väärinkäsitykselle, kuka Jeshua oikeasti oli, kuka Maria oli ja kuka Maria Magdaleena oli. Hänestä on hyvin monia väärinkäsityksiä, joista ihmiset edelleen pitävät tiukasti kiinni, koska he pitävät kiinni kärsimyksestä. He pitävät kiinni kaikista noista vanhoista tarinoista, että laitetiin ristille, vainottiin, ruoskittiin ja kaikkea muuta.

 

Kyse on tavallaan ihmistietoisuudesta, joka on edelleen hyvin läpitunkeva tällä planeetalla, epäilyn rinnalla, mutta on aika päästää irti kaikesta siitä. On aika vapauttaa Jeesus. Kuten Tobias sanoi vuosia sitten: "Ottakaa Jeesus pois ristiltä." Voisitteko kuvitella … (vain Linda taputtaa). Kiitos "golf-taputuksista" täällä. Ottakaa Jeesus pois ristiltä.

 

Voitteko kuvitella, että kaikki kirkot ympäri maailmaa, joissa on esillä Jeshua ristillä, päästäisivät hänet vapaaksi, laskisivat hänet alas, ja kärsivän Jeesuksen sijasta – no, näytä paitaasi, kiitos (Linda näyttää puseroaan, jossa on kuva Jeesuksesta tanssiasennossa jooga-housut jalassa) – olisi bilettävä Jeesus! Tanssiva Jeesus! Jooga-Jeesus (Adamus naureskelee, joku sanoo "makee Jeesus"). Joo, makee Jeesus.

 

Siis jos voisimme vain – palataan takaisin asiaan – jos voisimme vain ottaa pillerin ja antaa tuon epäilyn mennä, koska katselen ja näen, mitä käytte läpi, ja näen kaiken tuon mielen toiminnan. Yäk! Teillä on kuin rataksia päässänne, ja ne ovat todella ruosteessa ja vanhoja, mutta yritätte edelleen käyttää niitä. Aion puhua siitä paljon enemmän ProGnostissa ensi kuussa, mutta mieli on lopussa – ei ainoastaan teillä, vaan ihmiskunnalla – ja tarkoitan sitä kirjaimellisesti. Tämä on mielen viimeinen aikakausi, ja selitän sitä hyvin yksityiskohtaisesti ja kyllästymiseen, ikävystymiseen saakka ja kaikkea muuta. Minä kuulin. Minä kuulin (vähän naurua). Ja kaikkea muuta …

 

LINDA: Me rakastamme sinua. Mitä oikein sanot?

 

ADAMUS: … miksi tämä on mielen viimeinen aikakausi – niin tylsä kuin luennosta tuleekin, ei tule.

 

LINDA: Miksi katsoit minua?

 

ADAMUS: Koska kuulin aiemmin kommenttisi siitä, että ensimmäinen ProGnost oli tavallaan tylsä – niin sinä sanoit (vähän naureskelua).

 

LINDA: No, ensimmäinen oli.

 

ADAMUS: Joo, joo. Siis …

 

LINDA: Sori vaan.

 

ADAMUS: … tämän myötä … (muutama naurahdus lisää).

 

LINDA: Totuus on totuus.

 

ADAMUS: Kun pääsemme alkuun tänään, tulee kysymys. Meillä on aika monta kysymystä tänään, joten päivän kysymys ja Linda mikrofoniin kiinni.

 

LINDA: Ai, ilomielin.

 

ADAMUS: Rakastan kysymysten esittämistä, koska silloin teidän viisautenne tulee esiin. Kun aloimme tehdä tätä, kun tulin Tobiaksen jälkeen, alussa oli tavallaan haastavaa tehdä näitä kysymyksiä (Linda haukkoo henkeään). Ne olivat tylsiä (Adamus naureskelee ja muutama yleisössä naurahtaa). Ne olivat – aion vain suoraan sanoa sen – ne olivat kevyen sarjan vastauksia. Ne olivat pinnallisia vastauksia. Ne olivat odotetunlaisia vastauksia. Niissä ei ollut paljon syvyyttä.

 

Nyt pääsemme siihen, että asioissa ja vastauksissa – teidän vastauksissanne – on paljon enemmän syvyyttä ja energiaa. Ne ovat oivalluksia ja viisautta. Siinä missä ennen pelkäsin kysymyksiä ja vastauksia, nyt itse asiassa pidän niistä, koska te jaatte kaikkien kanssa. Niiden kanssa jotka ovat täällä, niiden kanssa jotka ovat netissä, ja ennen kaikkea niiden kanssa, jotka tulevat teidän jälkeenne.

 

Luomme tallennetun historian menemisestä valaistumisesta ruumiillistuneeseen mestaruuteen. Me kaikki, te kaikki, luomme tuota historiaa. Nämä ovat arkistoja, eivät vain filmiaineistoa ja sanoja ja kaikkea muuta, mitä tulee siitä, vaan energiapolku niille, jotka tulevat seuraavana, jotka lukevat tätä 10 vuoden kuluttua, 20, 100, 1000 vuoden kuluttua, jotka lukevat tätä tai katsovat tätä ja oppivat nauramaan yhtenä sellaisena aikana, jolloin on vaikeinta nauraa, kun käytte läpi kaikkea tätä. He lukevat sitä ja voivat tuntea viisauden, mutta ennen kaikkea he saavat energeettisesti sen siirtymän, jonka te olette käyneet läpi näinä noin seitsemänä vuotena, kun olemme olleet yhdessä, viisauden mitä on tullut esiin. Siinä missä jotkut vastaukset ja kysymykset jokin aika sitten olivat tavallaan banaaleja – eivät anaaleja, vaan banaaleja (vähän naureskelua) – nyt ne ovat täynnä ydinolemusta ja viisautta.

 

Kysymys 1: mitä planeetalla tapahtuu?

 

Siis tämän myötä lisätään valoja, ja voi pojat, vastaustenne on parasta olla hyviä tänään (lisää naurua). Nauhoitamme tämän.

 

Kysymys on, ensimmäinen kysymys niistä monista, joita aion esittää tänään, on: mitä on uutisissa tällä hetkellä? En puhu nyt erityisistä otsikoista, vaan yleiskatsauksesta. Mitä planeetalla tapahtuu? Mikä on – lukuun ottamatta Donald Trumpia ja ydinsotia, tuollaisia vähäpätöisiä asioita – mikä on ydinolemus? Mitä oikeasti tapahtuu uutisissa? Ja haluaisin oikeaa viisautta tässä. Älkää sanoko mitään otsikkoa. Kertokaa minulle, mitä planeetalla tapahtuu tällä hetkellä.

 

Linda, ensimmäinen uhri, kiitos – tarkoitan, ensimmäinen viisaus (pari naurahdusta, pieni tauko, kun Linda ojentaa mikin haluttomalle yleisön jäsenelle). Voi, tuosta vasta voikin tulkita energian! (Lisää naurahduksia)

 

En ole selvänäköinen. Olen ylösnoussut mestari, ja tulkitsen tästä – toivottavasti saitte sen kameraan – "Viiteentoista vuoteen en koskaan päässyt kameraan ja nyt pääsen kaksi kertaa peräjälkeen." (Lisää naurua)

 

SHEA (nainen): Se oli täsmälleen ajatukseni.

 

ADAMUS: Täsmälleen ajatus, joo.

 

SHEA: Kyllä. Täytyykö minun nousta seisomaan?

 

ADAMUS: Kyllä, kiitos. Ei, itse asiassa sinun te täydy, mutta pitäisimme siitä enemmän. Kyllä, voit tehdä, mitä haluat.

 

SHEA: Kiitos.

 

ADAMUS: Kyllä. Mitä uutisissa on? Millaista tapahtuu planeetalla tällä hetkellä? Jos puhuisit ryhmälle lukio-oppilaita eikä heillä ole hajuakaan ja yrittäisit kertoa, mitä ihmettä planeetalla tapahtuu, niin mitä sanoisit?

 

SHEA: Hyvin, hyvin paljon. Kehostani tuntuu käsittämättömältä kuunnella koko maailmaa.

 

ADAMUS: Aivan.

 

SHEA: Meillä on Jerusalem, josta Tobias on haltioitunut.

 

ADAMUS: Itse asiassa ei, mutta jatka.

 

SHEA: Tunsin, että siinä on vähän innostusta.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

SHEA: Olen puhunut ihmisten kanssa …

 

ADAMUS: Jos on juutalainen, joka asuu Jerusalemissa.

 

SHEA: Niin.

 

ADAMUS: Joo, joo. Joo, joo.

 

SHEA: Mutta olen puhunut myös …

 

ADAMUS: Oivallatko, mitä kaikessa siinä oikeasti tapahtuu?

 

SHEA: Mm hmm.

 

ADAMUS: Joo, joo.

 

SHEA: Mutta olen puhunut ympärillä olevien ihmisten kanssa, jotka eivät tiedä, mikä ongelmana on, ja he tuntevat …

 

ADAMUS: Siis, mitä tapahtuu? Mitä tapahtuu? Mikä on sinun mielipiteesi? Katsot maailmaa ja sanot: "Voi, hyvänen aika. Tähän suuntaan olemme menossa. Tätä tapahtuu."

 

SHEA: Kaikkea.

 

ADAMUS: Kaikkea. Määrittele yksi asia.

 

SHEA: Haavoja parannetaan, seksuaalisesti.

 

ADAMUS: Joo, niin sitä pitää.

 

SHEA: Täydellistä hämmennystä miehillä, täydellistä.

 

ADAMUS: Joo.

 

SHEA: He eivät tiedä edes …

 

ADAMUS: Miehet, oletteko yleisössä samaa mieltä tästä? (Yksi mies sanoo "joo, yleisesti")

 

SHEA: Kyllä, ei,

 

ADAMUS: Yleisesti, joo, joo.

 

SHEA: Yleisesti.

 

ADAMUS: Okei.

 

SHEA: On vain todella hämmentävää.

 

ADAMUS: Joo, okei.

 

SHEA: Täydellistä hämmennystä.

 

ADAMUS: Täydellistä hämmennystä, joo. Kutsun sitä identiteetin menettämiseksi yksilöissä ja ryhmissä.

 

SHEA: Joo.

 

ADAMUS: Ja mitä tapahtuu, kun joku alkaa menettää identiteettinsä?

 

SHEA: Oo …

 

ADAMUS: Hän yrittää mennä taaksepäin ja saada takaisin sen, mitä hänellä oli. Se on turvallisempaa, kuin meneminen johonkin uuteen.

 

SHEA: Aivan.

 

ADAMUS: Siis paljon tapahtuu maskuliini- ja feminiinienergiassa, valtava määrä, ja miehiä potkaistaan kirjaimellisesti …

 

LINDA: Köhöm!

 

SHEA: Se on totta.

 

ADAMUS: … perseelle (vähän naurua).

 

SHEA: Se on totta.

 

ADAMUS: Perseelle. Potkaistaan perseelle tällä hetkellä.

 

SHEA: Mutta he ovat myös hyvin hämillään siitä kaikesta.

 

ADAMUS: Voi, ehdottomasti. Se potkaisee heitä perseelle. He eivät ole tottuneet tuohon hämmennykseen.

 

SHEA: Joo.

 

ADAMUS: He ovat tottuneet omaan tapaansa tehdä asioita.

 

SHEA: Aivan.

 

ADAMUS: Eikä se toimi enää. Heistä tuntuu …

 

SHEA: Ei.

 

ADAMUS: … miten sitä sanotaan, kuohitulta?

 

SHEA: Joo.

 

ADAMUS: Miehet? (Ei vastausta yleisöltä) Häh, joo, joo. Okei, ei  shaumbra-miehet! Jessus! Puhun muista miehistä. Siis tuntuu kuohitulta: "Mikä on roolini? Mitä minun pitäisi tehdä?"

 

SHEA: He ovat hämillään.

 

ADAMUS: He ovat hyvin hämillään. Ja mitä sitten tapahtuu?

 

SHEA: Voi, he alkavat hyökätä nyt naisten kimppuun.

 

ADAMUS: He ovat tehneet sitä pitkän aikaa, mutta …

 

SHEA: Ei, tämä on erilaista. He ovat kuin hyvin peloissaan siitä, mitä tehdä.

 

ADAMUS: Joo. Annan teille pienen vinkin tästä. Naiset ovat hyvin psyykkisiä, ja he osaavat käyttää psyykkisiä energioita, usein sidottuna seksuaalienergiaan, mutta he saavat käyttää psyykkistä energiaa. Miehet eivät oikeasti osaa. Tarkoitan, että ei-shaumbra-miehet eivät osaa (muutama naurahdus). He eivät osaa tehdä psyykkistä tutkimusta. He ovat sulkeneet tunnekanaviaan, joten nyt he ovat täysin hukassa. Jos he vain saisivat takaisin tuo sisäisen psyykkisyyden, joka havaitsee asioita, mistä puhumme myöhemmin, mutta se havaitsee asioita. Mutta he ovat ns. katkaisseet antenninsa (Linda tirskuu), psyykkisen antenninsa jokin aika sitten. He ovat hyvin hukassa. Hyvä.

 

SHEA: Jep.

 

ADAMUS: Kiitos. Kiitos viisaudestasi. Pari vielä. Mitä tapahtuu uutisissa? Hei, kaunokainen.

 

ELIZABETH: Mitä kuuluu?

 

ADAMUS: Minulle kuuluu oikein hyvää …

 

ELIZABETH: Hyvää joulua (hän naureskelee).

 

ADAMUS: … kuten aina, kyllä.

 

ELIZABETH: Minun tunteeni oli, ennen kun aloitit tämän keskustelun, juuri se, mitä sanoit ryhmistä, jotka menevät taaksepäin ja roikkuvat kiinni menneisyydestä henkensä edestä.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

ELIZABETH: Ja on ryhmiä, jotka haluavat mennä eteenpäin, tulevaisuuteen, ja on tätä köydenvetoa, joka on hyvin selvää, eikä vain meidän yhteiskunnassamme, vaan itse asiassa koko maailmassa, jos seuraa, mitä tapahtuu.

 

ADAMUS: Voiko evoluutio peruuttaa tai voiko sitä hidastaa? Tapahtuu koko tämä evoluutio, ei vain biologinen evoluutio, vaan tapahtuu evoluutiota koko verkossa – eli elämässä. Voiko sitä hidastaa? Toisin sanoen, nämä ihmiset jotka menevät takaisin juurille, ne jotka sanovat: "Tietokoneet ovat kamalia", ne jotka eivät pidä teknologiasta, ne jotka ajattelevat meidän olevan hävyttömiä Jumalan silmissä. Voimmeko mennä taaksepäin tai hidastaa evoluutiota?

 

ELIZABETH: En tunne sitä. En tunne, että yleisesti ottaen on hidastumista. Tiedän, että elät siellä, missä tietoisuutesi yksilönä on.

 

ADAMUS: Aivan, mutta entä planeetta?

 

ELIZABETH: Siis olet menneessä …

 

ADAMUS: Entä planeetta?

 

ELIZABETH: En tunne sitä.

 

ADAMUS: Okei.

 

ELIZABETH: Että se voisi hidastua. On kyse vain kehittyvästä olemisesta ihmisten keskuudessa, ja …

 

ADAMUS: Mitä tapahtuu niille ryhmille ja yksilöille noissa ryhmissä, jotka yrittävät todella pysyä juurissaan? Enkä puhu nyt vain hankkiutumisesta eroon kaikesta aineellisesta omaisuudesta ja menemisestä elämään Walden Pondille, vaan yrityksestä palata takaisin maan juurille, kulttuurin juurille, perheen juurille ja kaikkea vastaavaa. Mitä tapahtuu niille, kun evoluutio jatkaa eteenpäin nopeammalla tahdilla kuin koskaan? Mitä tapahtuu näille ihmisille?

 

ELIZABETH: No, toivoisin, että he – jotkut heistä – tulisivat avoimemmaksi.

 

ADAMUS: Joo.

 

ELIZABETH: Ja jotkut saattavat romahtaa (hän naureskelee), koska se on, mitä on, enkä tiedä, kuvataanko yleistä tietoisuutta, kollektiivitietoisuutta vai yksilötietoisuutta. Minusta siinä on ero. Mutta yksilöillä on valinnanvaraa tässä elämässä, ja saamme valita, mihin suuntaan menemme.

 

ADAMUS: Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, mitä valinnanvara on. Oikeasti, oikeasti. Sanon tänään valinnanvarasta jotain – ja käsittelen sitä laajemmin tulevissa shoudeissa – mikä saattaa tuntua ristiriitaiselta, mutta useimmat ihmiset eivät oikeasti ymmärrä, mitä valinnanvara on. Heidän valinnanvaransa on niin rajallista kuin sukkien väri sukkalaatikossa. Ja se on siinä, oikeasti, tai mitä he syövät päivälliseksi. He eivät ymmärrä elämänvalintoja, sieluvalintoja, valintoja mennä tuolle puolen, eivätkä he halua ymmärtää sitä. Niinpä sanon, että … anna mennä.

 

ELIZABETH: Kyllä, mietin, onko näkemyksesi joissain tapauksissa, että heidät on hypnotisoitu tavallaan – eikö? – paikkaan, jossa he voisivat viipyillä, kuka ties kuinka kauan. Tarkoitan, että se on yksi tie.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

ELIZABETH: Pysy vain siinä, äläkä etsi.

 

ADAMUS: Mutta se on takaisin siinä, mitä Shea sanoi aiemmin. Planeetalla on paljon hukassa olevia ihmisiä. Heitä ei haastatella uutisiin: "Miksi olet hukassa?" Mutta tunnen vain, että on eräänlaista globaalia hukassa olemisen tunnetta.

 

ELIZABETH: Joo.

 

ADAMUS: Joo. Ja annan teille toisen pikku vinkin, josta saatan puhua ProGnostissa, mutta olemme puhuneet aiemmin, että uusi Maa ja vanha Maa eivät yhdisty. On liian suuri kuilu niihin jotka ovat tietoisia, niihin jotka tietävät, mitä valinnanvara on, ja niihin jotka sallivat mestarin ja ihmisen integroitua, on niin monia, jotka ymmärtävät sen, että luotiin uusi Maa. Se ei ole sellainen, mitä pitäisitte Nirvanana, vaan se on paikka, jonne mennä olemaan sielunne luova ilmaisu ja jossa on paljon ihmispiirteitä, mutta juuttumatta koskaan kiinni ihmispiirteisiin.

 

Sitten planeetalla on kokonainen ryhmä, jotka ovat edelleen prosessissaan, itsensä kehityksessä, mutta se ei ole yhtenevää niiden kanssa, jotka oikeasti sallivat aidon tietoisuutensa. On siis paljon sellaisia, jotka edelleen käyvät läpi "elämä elämän jälkeen" -ihmiskokemustaan.

 

Sitten on ryhmä, josta en ole vielä puhunut ja joka pitää kiinni hyvin paljosta vanhasta, menneisyydestä, pääasiassa vanhasta maskuliinienergiasta, ja siihen sisältyy myös paljon naisia. Paljon naisia, jotka eivät halua sitä vastuuta, että seistään rinta rinnan Adamin kanssa. Paljon heitä, jotka itse asiassa haluavat pitää tyllileninkiä ja tehdä päivällistä koko ajan ja kaikkea vastaavaa.

 

Tämä itse asiassa luo tällä hetkellä paikkaa, jota kutsun "alimaailmaksi", joka ei taatusti ole uusi Maa, eikä se ole oikeastaan tämä klassinen Maa, tämä fyysinen Maa. Luodaan täysin uusi todellisuus tai ulottuvuus, jossa ne jotka pitävät todella kiinni menneisyydestä eivätkä päästä irti eivätkä halua päästää irti ja haluavat jatkaa uskomista Jumalaan, joka on tuomitseva ja vihainen ja joka vaatii palvontaa ja kaikkea muuta. He menevät sinne, eikä se ole tällä fyysisellä planeetalla, mutta se vaikuttaa olevan. Siinä on enemmän gravitaatiota kuin tällä fyysisellä maapallolla, psyykkistä ja kirjaimellista gravitaatiota. Siinä on enemmän sääntöjä ja määräyksiä, enemmän oikeamielisyyttä ja se on paljon tiukempi. Se olisi kuin menemistä vapaamielisestä taidecollegesta hyvin uskonnolliseen collegeen, jossa täytyy käydä kirkossa joka päivä, ja he haluavat tehdä sen.

 

Kukaan ei pane heitä menemään sinne, kun he tulevat seuraavaan elämäänsä. He haluavat sitä, mitä he kutsuvat "yksinkertaisuudeksi". He haluavat tuota Jumalalle alistumista. He haluavat uskoa korkeampaan voimaan ja korkeampaan maskuliinivoimaan, eivätkä he halua ymmärtää, että olet itse myös Jumala, ja se on ok. Emme yritä saada heitä muuttamaan mieltään – eivätkä he kuuntelisi meitä. He kutsuisivat meitä saatanaksi. Emme yritä tehdä mitään muuta, paitsi kunnioittaa heitä ehdottomasti tuosta uudesta näyttämöstä alimaailman uudessa teatterissa, jossa he esiintyvät. Se on siinä. Se on siinä.

 

Siis planeetalla tapahtuu paljon tällä hetkellä. Päädyn näköjään puhumaan enemmän – ei mikään ihme, että tässä on niin paljon viisautta (naurua). Seuraava, kiitos.

 

LINDA: Seuraava.

 

ADAMUS: Seuraava, kiitos. Mitä on uutisissa? Mikä on yleiskuva uutisissa?

 

SCOTT: Aa, näen sen erityisesti – no, Time puhui juuri siitä – hiljaisuudenrikkojina. Ihmisinä jotka ovat energeettisesti sanoneet: "Riittää. Olen valmis kertomaan tarinani."

 

ADAMUS: Kyse on ulos tulemisesta

 

SCOTT: Ja kyse on vain ulos tulemisesta.

 

ADAMUS: Joo.

 

SCOTT: Ja se on ollut kauan haudattuna monilla näistä ihmisistä.

 

ADAMUS: Mm hmm.

 

SCOTT: Tarkoitan, että 20 vuotta tai enemmän, kenties, joillain näistä ihmisistä.

 

ADAMUS: Elämien ajan.

 

SCOTT: Elämien ajan, joo.

 

ADAMUS: Hyväksikäyttöelämiä.

 

SCOTT: Joo, he vain sanovat …

 

ADAMUS: Tämä kaikki siis pääsee irti tällä hetkellä, ja sitä on hyvin mielenkiintoista katsella Enkelihuipulta. Tiedättehän, vetäytyä ja mennä pois tieltä. Se on hyvin mielenkiintoista katsottavaa. Hiljaisuudenrikkojat, pidän tuosta termistä. Nämä ihmiset tulevat esiin tavallaan melkein nolaamisen vuoksi ja ihmiset tekevät pilaa ja tuomitsevat ja kaikkea muuta. Mutta se ravistelee kaikkea tällä hetkellä. Ja ravistelu – sen ensimmäinen osa on aina tavallaan hauskaa. Se on kuin: "Ravistelemme oikeasti asioita", mutta sitten kaikkea alkaa tulla esiin sen myötä. Sitten siitä tulee rumaa, kuin teidän puseronne.

 

SCOTT: Luulen, että siksi miehet pelästyvät ja sanovat tavallaan: "No, mitä muuta tapahtuu?"

 

ADAMUS: Juuri niin! Juuri niin. Siis mitä tunnet miesten koko roolista tällä planeetalla? Mitä siinä tapahtuu?

 

SCOTT: No, he käyvät läpi prosessia, jossa heidän täytyy kehittyä. Tarkoitan, että voi joko pysyä jumissa ja olla tajuamatta tai sitten täytyy olla kuin: "No, minun täytyy herätä ja selvittää asia."

 

ADAMUS: Tai luoda jotain sellaista kuin tämä alimaailma, joka …

 

SCOTT: Joo, tai tehdä se.

 

ADAMUS: … tai muu maailma – ehkä sitä halutaan kutsua niin – koska on kuin: "Ei, vaan jatkamme miehen tukemista."

 

SCOTT: Aivan, aivan.

 

ADAMUS: Joo, joo.

 

SCOTT: He joko tarttuvat aseisiinsa tai sanovat vain: "Hmm, kenties minun pitäisi keventää vähän."

 

ADAMUS: Joo, juuri niin. Minkä neuvon siis antaisit tyypilliselle miehelle tällä planeetalla nyt? Tyypilliselle, eli he eivät tietysti osallistu kokoontumisiimme, mutta tyypilliselle kadunmiehelle. Minkä neuvon antaisit hänelle?

 

SCOTT: Ala kiinnittää huomiota, olla tietoinen siitä, miten – tarkoitan, että se palaa oikeastaan takaisin siihen, mitä tuntee ja näkee, mitä maailmassa kehittyy. Kenties ei niinkään otsikoita, vaan tunne kaikkea, miksi naiset tuntevat tällä tavalla.

 

ADAMUS: Aivan.

 

SCOTT: Ja keiden hän näkee olevan miehiä, jotka muuttuvat, on kyse sitten liike-elämästä tai henkilökohtaisesta elämästä ja sellaisista asioita, ja että hän katsoo, mihin suuntaan hän tavallaan haluaa mennä, koska kuten sanoit, he päätyvät johonkin suuntaan.

 

ADAMUS: Mm hmm. Joo, ja minusta tuntuu, että puhutaan vähän kummastakin suupielestä. Monet miehet sanovat: "Naisten on aika saada enemmän tilaa liike-elämässä tai uskonnoissa." On aika saada naispappeja katolilaiseen kirkkoon, muuten se kaatuu. He sanovat tämän toisesta suupielestä, mutta toisessa suupielessä, heidän omissa henkilökohtaisissa tilanteissaan, omissa työpaikoissaan tai liike-elämässä tai mitä tahansa, heillä on hyvin vaikeaa sen kanssa, että "nainen, ansaitsee saman määrän rahaa? On minun pomoni?" Se muuttuu hitaasti, mutta he ovat hukassa. He ovat oikeasti hukassa. Hyvä. Kiitos.

 

Kyllä, vielä yksi täältä. Mitä uutisissa on tällä hetkellä? Mitä oikeasti tapahtuu?

 

SHAUMBRA 1 (mies): Kaiken tämän kera näen merkittäviä rakkauden ja ystävällisyyden tekoja.

 

ADAMUS: Joo. Voi, valtavia.

 

SHAUMBRA 1: Joo.

 

ADAMUS: Joo. Ja itse asiassa paljon rakkauden ja ystävällisyyden tekoja totaalisen sotkun ja hukassa olemisen keskellä. Joskus ihmisten paras tulee esiin kriisiaikana, valitettavasti. Valitettavasti.

 

SHAUMBRA 1: Mm hmm.

 

ADAMUS: He ovat niin tottuneet kriiseihin, että he ovat parhaimmillaan, ja joskus he itse asiassa saavat aikaan kriisiä …

 

SHAUMBRA 1: Voidakseen olla rakastava.

 

ADAMUS: … jotta he voivat olla sankareita.

 

SHAUMBRA 1: Joo.

 

ADAMUS: He voivat olla sankareita, joo, joo. Mutta hyvä havainto.

 

Tämä planeetan aika nyt – ennenkuulumatonta muutosta. Minun täytyy kuitenkin huomauttaa, että on myös, ainakin tällä ihmiskauden aikakaudella Atlantiksen jälkeen, luultavasti enemmän hyvinvointia ja yltäkylläisyyttä, ja paljon vähemmän sotia. On enemmän ystävällisiä tekoja, enemmän ihmisiä jotka antavat rahaa. On enemmän ihmisiä, jotka saavat nyt puhdasta vettä ja jokseenkin terveellistä ruokaa ympäri planeettaa. Siis tavallaan on yksi parhaista ajoista. Ei ole mitään suuria sotia tällä hetkellä. On heimosotia ja vanhoja sotia, muttei paljon suuria sotia.

 

Mutta on myös aikaa, jolloin kaikki muuttuu hyvin nopeasti, ja ihmiset ovat hukassa. Ihmiset ovat hyvin, hyvin hukassa, ja yleistän tässä ajan vuoksi, mutta kun ihminen eksyy, se on tunne/mentaaliasia. He eivät ole oikeasti hukassa, mutta heidän tapansa tehdä asioita ja reagoida ihmisiin ja tilanteisiin täytyy muuttua hyvin nopeasti. He eivät tiedä, mitä tehdä, erityisesti miehet eivät tiedä, mitä tehdä, koska he eivät ole sallineet elämäänsä tuota psyykkisyyttä, mitä kutsuisin melkein feminiiniseksi piirteeksi. Tuo psyykkinen aspekti, joka naisilla on – teillä kaikilla on se sisällänne feminiinienergiana – pystyy itse asiassa projisoitumaan ulospäin ja alkamaan poimia asioita, tuntea asioita, katsoa muita mahdollisuuksia ja todennäköisyyksiä. Miehet eivät tee sitä kovin paljon. Siitä syystä naiset pystyvät multitaskaamaan, rakas Linda, kun taas miehet ovat melko yksioikoisia, Cauldre (vähän naureskelua). Siis siksi, koska naiset lähettävät ulos paljon psyykkistä energiaa.

 

Miehet katsovat sitä ja sanovat: "Se on hyvin hämmentävää", koska käytte jotain keskustelua ja seuraavana hetkenä olette vaihtaneet tuota keskustelua. Miten miesten pitäisi tietää, että olette juuri vaihtaneet aihetta kertomatta heille? (Muutama naurahdus) Ja naiset tavallaan sanovat: "No, sinun täytyy olla psyykkisempi havaitaksesi sen." (Lisää naurua)

 

Mutta maailma on tällä hetkellä tulossa tähän tilanteeseen, jossa se on hyvin hukassa, ja mitä ihmisillä on taipumusta tehdä enemmän kuin mitään muuta ollessaan hukassa – enemmän miehillä kuin naisilla, koska naiset ovat tottuneet psyykkiseen ja tunneitseensä ja he puhuvat paljon keskuudessaan; miehet, eivät tiedä, mitä tehdä – mitä he tekevät? Ottavat lääkkeitä, näitä SSRI-lääkkeitä, masennus- ja ahdistuslääkkeitä ja kaikkea muuta, koska he eivät tiedä, mitä tehdä. He ovat niin hukassa. Ja hassu asia näissä lääkkeissä on, että ne saavat ihmisen enemmän eksyksiin. Sitä varten ne ovat – irrottamaan teidät kosketuksesta itsenne kanssa. Ja siitä syystä teillä on hyvin monia miehiä, valkoisia miehiä, jotka tekevät näitä julmia massamurha-, massaterrorismityyppisiä asioita, koska he ovat niin hukassa.

 

Jos pystyisitte jäljittämään, jos pystyisitte löytämään kaikki poliisi- ja sairaalatiedot kaikista näistä massamurhista – ja puhun erityisesti USA:sta – huomaisitte, että he käyttävät tai ovat hiljattain käyttäneet näitä lääkkeitä, koska he ovat hukassa. Maailma käy nyt niin suurta muutosta läpi niin nopeasti, että se on hyvin vaikeaa monille.

 

Maailma käy muutoksia läpi tunnetasolla, aivan kuten te olette kokeneet aiemmin. Evoluutiomallit muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Olette nähneet ns. jääkiekkomailakäyrän. Evoluutio – kuluneet, sanotaan noin 5000 vuotta, näin (hän piirtää melkein vaakaviivaa ilmaan). Sitten tulemme aikaan noin 50 vuotta sitten, ja se lähtee ylös näin (hän piirtää jyrkän käännöksen ylöspäin). Se menee niin nopeasti ylös, että se tulee melkein ympäri. Tarkoitan, niin kuin lentokone tekee silmukan ilmassa – se menee niin nopeasti. Ja tarkoitan sitä puolitosissaan. Se menee niin nopeasti, että kaikki kääntyy itseään päin.

 

Miksi olet täällä?

 

Tuon tämän nyt esiin yhdestä tärkeästä syystä, koska haluaisin teidän muistavan, miksi olette tällä nyt. Valitsitte tämän ajan. Päätitte tulla, useimmat teistä toisen maailmasodan jälkeen, tietäen, että tämä oli se aika, mitä kutsun "koneiden ajaksi", mutta suurten muutosten ja suuren jakautumisen aika tällä planeetalla. Jakautumisen uuteen Maahan, alimaahan tai alempaan Maahan, miten sitä halutaankin kutsua. Aika jolloin asiat jakautuvat, eivät tule yhteen, mutta itse asiassa se luo ns. erikoistuneempia leikkikenttiä, yhden suuren massaleikkikentän sijasta.

 

Ihmisistä tulee erikoistuneempia: "Haluan leikkiä uudessa Maassa, jossa minulla on paljon enemmän luomisvapautta", tai toiset sanovat: "En halua pelata enää näitä pelejä. Haluan mennä takaisin perusasioihin, takaisin juurille", ja he menevät alimaahan. Enkä tarkoita helvettiin tai maan alle. Tarkoitan, että kyse on erityyppisestä Maasta, ja he reinkarnoituvat seuraavaan elämäänsä ja luulevat, että se on tämä planeetta – sillä on kaikki samat ominaisuudet, mutta se on vanhempi. Tarkoitan, ettei se ole moderni ja nykyaikainen. Se olisi melkein kuin reinkarnoitumista ajassa taaksepäin, tavallaan, mutta he reinkarnoituvat tähän alimaailmaan, kuten kutsun sitä.

 

Siis meillä tapahtuu tätä kaikkea, ja haluan teidän vain tuntevan sitä hetken, koska joskus unohdatte – tekin eksytte – miksi päätitte olla täällä juuri nyt. Miksi päätitte olla tällä planeetalla, olette sitten kolmikymppisiä, nelikymppisiä, viisikymppisiä, kuusikymppisiä – mitä ikää satuttekin olemaan. Miksi päätitte olla täällä yhtenä hulluimmista ajoista ikinä, yhtenä haastavimmista ajoista.

 

Haluaisin teidän tuntevan sitä. Tässä ei tarvita musiikkia, tuntekaa vain sitä hetki. Valitsitte sen.

 

(Tauko)

 

Tässä elämässä ei ole virhettä. Tiedän, että monet teistä ovat ihmetelleet: "No, miten ihmeessä en ole tehnyt enempää tässä elämässä?" tai "Miten ihmeessä en ole saavuttanut enempää? Miten ihmeessä en ole kirjoittanut bestseller-kirjoja tai aloittanut jotain suurta bisnestä?" Ette tulleet tänne sitä varten. Tarkoitan, että voitte tehdä senkin, jos haluatte, mutta useimmat teistä ovat päättäneet olla tekemättä. Tulitte tänne tässä elämässä yhtä asiaa varten. On viimeinen elämänne maan päällä, tällä maapallolla, ja tulitte tänne ruumiillistaaksenne hengen, mestarin. Tulitte tänne saattaaksenne yhteen ihmisen ja mestarin tässä elämässä.

 

Se on ollut hiljainen matka, yksinäinen matka ja vaikea matka epäilyjen vuoksi ja koska aina silloin tällöin kadotatte tuon sisäisen kompassin, tuon sisäisen tietämyksen, miksi päätitte olla täällä. Ette tulleet yrittääksenne pelastaa tämän planeetan. Se ei toimi. Mutta tiedätte, että sen vuoksi mitä teette sisällänne, ottaen itsellenne asioita, jotka eivät ole edes teidän; tiedätte, mitä teette olemalla täällä, olemalla läsnäolo, ei luennoitsija. Ei tekemällä seremonioita, ei saarnaamalla, vaan olemalla läsnäolo tällä planeetalla ja pysymällä kehossa ja muuttamalla totaalisesti kehon ja DNA:n dynamiikat.

 

DNA on tämä hämmästyttävä, tuskin edes ymmärretty, tavallaan valosäie, henkisäie – joskus kutsumme sitä enkelisäikeeksi. Se on elämän antava voima kaiken takana. Se on ohjelmointia. Se on elämän softa. Mutta sekin muuttuu nyt.

 

Muututte kehossanne, ja minun täytyy naureskella itsekseni, kun kuulen shaumbran sanovan tavallaan: "Voi, minun kehoani. Kipuja ja särkyjä, ja mitä kaikkea käyn läpi." Ja minä tavallaan: "Hengitä se sisään. Hyväksy se, koska pyysit sitä. Älä vastusta sitä", ja tiedän sen kuulostavan päinvastaiselta siihen verrattuna, mitä ajattelette, että teidän pitäisi tehdä – juosta sitä karkuun, täyttää itsenne lisäravinteilla ja pyhillä öljyillä ja kaikella muulla. Ei. Käytte läpi ilmiömäistä muutosta. Voitteko antaa itsenne kokea sen?

 

Muistelkaa hetki, miksi olette täällä, miksi juuri tänä aikana. Olen kertonut teille kaikille, että olisitte voineet sallia valaistumisenne viime elämässä, pari elämää sitten. Olisitte luultavasti kuolleet välittömästi ja tulleet toiselle puolelle. Mutta sanoitte: "Ei, aion tulla tänä aikana, ja aion käydä tämän muutoksen läpi kehossa."

Kuten sanoin ryhmälle Australiassa, se on samanlaista, kuin lentäisitte suihkukoneella ilmassa 800 km tunnissa ja päättäisitte tehdä itsenne täysin uudelleen ja laittaa täysin uudet moottorit, jotka eivät kuluta mitään raakaöljypohjaista tuotetta. Se on uuden energian tyyppinen moottori. Teette täysin uudelleen koko lentokoneen rungon ja kaiken muun samalla, kun lennätte. Sitä te teette. Teette sitä lennossa, ja se on todella hämmästyttävää. Helvetin hullua. Hullua. Olisitte voineet antaa toisten tehdä sen ensin, mutta ette antaneet (muutama naurahdus). Sanoitte: "Ei. Aion tehdä sen", mutta aina silloin tällöin – no, joka – kuulen useimpien teistä tavallaan sanovan: "Voi! Mitä tapahtuu, Adamus?" Minä tavallaan: "Sinusta tulee valaistunut". Se on kuin: "Luulin, että se olisi hauskaa." Ja tavallaan: "Kuka sinulle niin sanoi?!" (Naurua) Minä en ole sanonut koskaan sitä. Tobias ei ole sanonut koskaan sitä. Hän kuoli vankilassa valaistuessaan itse. Tarkoitan, että valaistuminen ei ole kaunis juttu, se ei oikeasti ole. Lopputulos on ilmiömäinen, mutta valaistumisprosessi? Pyh! Tiedätte, että se on kamala ja kurja.

 

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tässä (Adamus naureskelee). Joo.

 

SART: Joo!

 

Kysymys 2: mitä sinulla tapahtuu?

 

ADAMUS: Seuraava kysymys. Mitä teillä tapahtuu tällä hetkellä? Puhuimme siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Mitä te olette käyneet läpi? Annan tässä ajaksi viimeiset kaksi, kolme kuukautta, ja olkaa ytimekäs. En halua kuulla paljon vanhoja tarinoitanne. Olkaa ytimekäs siinä. Mitä sinulla tapahtuu, Patrick?

 

PATRICK: En tiedä.

 

ADAMUS: Ai, hetkinen nyt.

 

PATRICK: Ei! Ei, ei, ei, ei! Ei, ei! (Yleisö sanoo "oiiii!) Otan sen takaisin.

 

ADAMUS: Okei, okei (muutama naurahdus).

 

PATRICK: Voi, ei, ei. Ei, ei.

 

ADAMUS: Naistenhuone on suoraan …

 

PATRICK: Mitä on tapahtunut minulla kuluneinta kahtena tai kolmena kuukautena, ja olisi mielenkiintoista, jos toiset shaumbrat tuntevat sen – se olisi yksinkertaisena lauseena: ihmisen tylsyyttä ja intohimottomuutta.

 

ADAMUS: Ai, hyvä, hyvä. Ai, olet sitten juuri siinä, missä sinun pitäisi olla.

 

PATRICK: No, ilmeisesti (hän naureskelee).

 

ADAMUS: Joo, joo. Joo, tylsyyttä ja intohimottomuutta. Eikä sitä voi teeskennellä. Intohimoa ei voi teeskennellä.

 

PATRICK: Tarkoitan, olen – pyydän … sallin "minä olen" -intohimoni, mutta en voi pakottaa sitä.

 

ADAMUS: Ei, et voi.

 

PATRICK: Tunnen hetkittäin, että minulla on sitä, muttei se ole mitään pysyvää.

 

ADAMUS: Voi, luulen, että se on valaistumisen pahin osa – kadotatte intohimonne. Ei ole yhtään, ja se on ehdottomasti sopivaa, koska nuo intohimot olivat vanhoja. Ne olivat ihmispohjaisia. Ja sitten yritätte herättää ne henkiin ja tuoda intohimon takaisin, ja se on kuin: "Ketä sinä oikein yrität huijata?"

 

PATRICK: Juuri niin.

 

ADAMUS: Ja vajoatte tavallaan syvyyksiin, epätoivoon ja se on kuin: "Yäk! Miksi olen tällä planeetalla?" Ja olette helvetin kyllästynyt, ja sitten yritätte täyttää aikaanne ja kaikkea muuta.

 

PATRICK: Ja minulla on paljon aikaa.

 

ADAMUS: Sinulla on paljon aikaa.

 

PATRICK: Minulla on yltäkyllin aikaa! (Patrick nauraa)

 

ADAMUS: Joo. Ja siinä itse asiassa sinun pitäisi olla, koska teet siirtymää tai kehityt tai miksi sitä halutaankin kutsua. No, puhun siitä hetken kuluttua. Siis …

 

PATRICK: En usko, että olen ainoa, jolla on tämä kokemus.

 

ADAMUS: Onko kukaan muu kyllästynyt ja intohimoton? (Muutama käsi nousee ylös ja Patrick nauraa) Aikooko kukaan kirjoittaa pari kirjaa siitä? Joo, "kyllästynyt, intohimoton."

 

Ole hyvä. Mitä sinulla tapahtuu tällä hetkellä elämässäsi?

 

MEREDITH: Sanoisin: "Sama täällä."

 

ADAMUS: Sama täällä.

 

MEREDITH: Kyllä.

 

ADAMUS: Joo.

 

MEREDITH: Mutta olen kenties vähän pidemmällä, ja olen epätoivosta ohi. Mutta olen edelleen – minulla on runsaasti aikaa.

 

ADAMUS: (naureskellen) Runsaasti aikaa!

 

MEREDITH: Ja olen avoin, joten …

 

ADAMUS: Joo. Entä henkisiä haasteita tällä hetkellä? Puhutko paljon itsellesi?

 

MEREDITH: Puhun, joo, ja yritän elää sydämestä, ei aivoista.

 

ADAMUS: Joo. Miten se sujuu?

 

MEREDITH: Se on haaste.

 

ADAMUS: Se on. Se on.

 

MEREDITH: Se on haaste, mutta olen uusi tällä …

 

ADAMUS: Voi, sinä olet.

 

MEREDITH: … matkalla, joo.

 

ADAMUS: Voi, et ole. Voi, et ole! (Naurua) Joo.

 

MEREDITH: Siis.

 

ADAMUS: "Sama täällä" -toteamuksesta puheen ollen – se jokaisen pitäisi sanoa kaikille, jotka palaavat uuteen elämään. "Sama täällä (lisää naurua). Sama vanha asia, se tehdään taas. Mutta te ette tee. Viimeinen elämä.

 

Okei, mitä muuta? Kaksi vielä. Mitä muuta tapahtuu elämässänne?

 

SUSAN: Monia asioita.

 

ADAMUS: Joo.

 

SUSAN: Voi, kyllä.

 

ADAMUS: No, mitä ovat suuret asiat?

 

SUSAN: Suuret asiat. No, pääsin juuri läpi pitkästä masennusjaksosta.

 

ADAMUS: Joo-o. Ai, hienoa (nainen naureskelee). Joo.

 

SUSAN: Ja kehooni sattuu siellä täällä.

 

ADAMUS: Joo.

 

SUSAN: Tunnen myös, että asiat ovat tulossa yhteen. Minulla on yhdistymisen tunne.

 

ADAMUS: Joo. Voi, eikö se ole outoa? Joo, joo. Asiat hajoavat ja on yhdistymisen tunne.

 

SUSAN: Rakastan sitä.

 

ADAMUS: Joo, joo.

 

SUSAN: Asiat alkavat tulla yhteen minulla.

 

ADAMUS: Joo, hyvä.

 

SUSAN: Ja tunnen sydämeni, ja olen tässä.

 

ADAMUS: Annan teille kaikille pienen, tavallaan ylösnousseen mestarin isällisen neuvon. Älkää yrittäkö pakottaa mitään tässä. Älkää yrittäkö pakottaa onnellisuutta. Älkää yrittäkö pakottaa mitään tällä hetkellä. Selitän sitä aivan hetken kuluttua, mutta älä pakota.

 

SUSAN: Okei.

 

ADAMUS: Käytte läpi jotain. Nimittäin käytte läpi vain siirtymää. Ajatte autoanne, tie on auki ja on kaunis päivä.

 

SUSAN: Mm hmm.

 

ADAMUS: Yhtäkkiä menette tunneliin, jollaisia rakennetaan vuorten läpi. On pimeää ettekä näe ettekä tiedä, missä olette, ja tuntuu kummalliselta ja klaustrofobiselta – siis voitte päästä vuoren toiselle puolelle. On samanlaista. Käytte läpi kaikkia näitä juttuja ja kaikkia … (jokin rapisee). Ja aivan yhtäkkiä kaikki pimenee ja hajoaa. Ja sitten olette huolissanne ja yritätte lääkitä sitä tai meditoida sitä. Yritätte ottaa jotain – alkoholia tai huumeita tai jotain muuta tai lisäaineita tai tehdä pyhiä hikimajajuttuja. Unohtakaa ne. Tai yritätte lääkitä tai meditoida tienne läpi siitä. Älkää.

 

Mitä tehdä? Sallikaa. Sallikaa. Niin oudolta kuin se tuntuukin, se mitä käytte läpi nyt, on kaikkien elämien mahtavin kokemus. Käytte läpi valaistumista kehossa, ja joinain päivinä se on oikeasti perseestä. Tarkoitan, että joinain päivinä haluatte vain oksentaa henkisyyden päälle, koska se on niin vaikeaa (pari naurahdusta), ja toisina päivinä teistä tavallaan tuntuu: "Voi, kyllä. Kaikki tulee yhteen." Tämä on ehdottomasti sopivaa. Teissä ei ole mikään pielessä. Mikään ei ole pielessä, kun kehoonne sattuu.

 

Rakastaisin näyttää teille, mitä tapahtuu solutasollanne, DNA:ssanne ja sisällä. Tuotte täysin sisään hyvin erilaisen – en halua käyttää termiä "valokeho", koska kaikki ajattelevat silloin jotain epämääräistä, hehkuvaa juttua, eikä se ole sitä. Tuotte sisään todellisen energiakehon, joka on suhteellisen riippumaton, jossa teidän ei enää tarvitse ruokkia itseänne muilla ihmisillä tai ruualla tai millään muulla. Todellinen energiakeho. Se on ei-loismainen keho. Ja jokainen fyysinen keho, jokainen ihmiskeho, on loismainen. Ensinnäkin teillä on loisia tällä hetkellä. Niitä on siellä. Kuunnelkaa (naurua). "Aaa! Päästäkää ulos täältä!" (Adamus käyttää narisevaa ääntä, ja lisää naureskelua) Ja fyysinen kehonne on loismainen. Se tarvitsee ja syö energiaa, on kyse sitten toisista ihmisistä, ruuasta tai jostain muusta. Olette riippuvaisia. Todellinen energiakeho joka on tulossa, ei tarvitse sitä. Se on enimmäkseen – en halua sanoa 100-prosenttisesti – itsenäinen.

 

Siis käytte tätä läpi lennossa. Teette itsenne uudestaan. Olisi ollut helpompaa kuolla ja alkaa alusta, mutta te olette jääräpäisiä. Vaaditte: "Ei, aiomme jäädä. Aiomme tehdä sen täällä eläessämme", joten vetäkää syvään henkeä. Olette juuri siinä, missä teidän pitäisi olla.

 

SUSAN: Kiitos.

 

ADAMUS: Joo. Ja vielä yksi, hyvin nopea. Mitä tapahtuu elämässäsi tällä hetkellä?

 

SHERRY: Minusta tuntuu, että olen hulluimmassa vuoristoradassa.

 

ADAMUS: Joo.

 

SHERRY: Okei.

 

ADAMUS: Juuri nyt, tänään, oletko huipulla vai pohjalla? Vai huudatko alamäessä?

 

SHERRY: Ei, minusta tuntuu hyvältä tänään. Hei, olen nimittäin shaumbrojen kanssa.

 

ADAMUS: Joo.

 

SHERRY: Olen onnellinen tänään. Olen kuin se henkilö, joka olen mieluummin. Mestari on täällä.

 

ADAMUS: Joo.

 

SHERRY: Mutta paljon … Asiat tuntuvat paljon intensiivisemmiltä silloin, kun on vain ihminen, okei.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

SHERRY: On näitä pelkoja – taloudellisen turvattomuuden pelkoa, koska en ole käynyt töissä pariin vuoteen ja …

 

ADAMUS: Voi ei!

 

SHERRY: … se on vain … (muutama naurahdus). Joo, menetän …

 

ADAMUS: Luulin, että teidän oli tarkoitus tehdä töitä?! (Lisää naurua) Olla hyvässä työpaikassa ja tehdä kovasti töitä.

 

SHERRY: No, sen menettäminen, mikä kontrolli luulee itsellään olevan, on melko intensiivistä, Adamus.

 

ADAMUS: Kyllä, se on hyvin intensiivistä.

 

SHERRY: Kun menen siihen, tarkoitan, että se on kuin …

 

ADAMUS: Se on hyvin intensiivistä. Se on …

 

SHERRY: Tarkoitan, että kehoni alkaa jopa täristä. Se on kuin: "Voi, hyvänen aika! Tämä ei ole hauskaa!"

 

ADAMUS: Joo, joo.

 

SHERRY: Ja sitten toisina päivinä …

 

ADAMUS: Ei, vaan se on hauskaa tavallaan, kummallisella tavalla.

 

SHERRY: Joo. Ja toisina päivinä, kun olen mestari, rakastan elämää. Luotan, että kaikki tulee minulle. Ahmyo, tässä sitä ollaan! (Adamus naureskelee) Ja joo, sitä se on. Se on ääripäitä.

 

ADAMUS: Joo. Kutsun noita "samassa tahdissa" ja "epätahdissa" -päiviksi.

 

SHERRY: Isosti.

 

ADAMUS: On päiviä, jolloin olette samassa tahdissa mestarin kanssa, ihminen ja mestari. Ja mestari – tiedän, että tämä kuulostaa tavallaan tunteettomalta – ei välitä hittoakaan, koska mestari ei tarvitse energiaa. Mestarin ei tarvitse elää ihmismuodossa ollakseen olemassa. Mestari ei tarvitse työpaikkaa. Mestari katsoo sitä ja sanoo: "Voi, milloin ihminen vain lakkaa tekemästä niin kovasti työtä ja vain sallii?" Siis mestari on tavallaan välinpitämätön. Mestari ei tule pelastamaan elämäänne, hankkimaan teille työpaikkaa, uutta taloa, sielunkumppania tai kumppania tai mitään muuta. Mestari sanoo: "Hei, ihminen, sallisitko nyt vaan, koska se tapahtuu joka tapauksessa." Joo.

 

Mestari nauraa paljon. En tiedä, kuuletteko tuon pienen naurun taustalla, kun elämänne menee päin persettä (Sherry naureskelee). Se en ole minä (yleisön naurua). Se en ole minä, takaan sen. Menen jonnekin muualle nauramaan, mutta mestari sanoo: "Teet siitä niin hemmetin vaikeaa." Joo, joo, okei. Hyvä, kiitos.

 

Sinä muutut

 

Siis, mitä shaumbralla tapahtuu tällä hetkellä? Teen siitä yhteenvedon, aivan kuten tein yhteenvedon uutisista. Olette siirtymässä. Olette suuressa siirtymässä tällä hetkellä, suuressa itsen evoluutiossa. Teette uudestaan kehon, aloittaen itse asiassa DNA:n alitasolta – haluan sanoa, ettei kyse ole edes atomitasosta tai hiilipohjaisesta tasosta. Se kaikki muuttuu.

 

Katsotte edelleen peiliin ja sanotte: "No, näen edelleen nuo kasvot ja ne vanhenevat vähän joka päivä." Ne vanhenevat vähän sen valtavan energian vuoksi, jonka ihmiskeho kuluttaa tällä hetkellä – katsokaa myös ruokahaluanne – valtava energiamäärä, jonka se kuluttaa käydessään läpi muutosta, joka ei oikeasti tarvitse yhtään energiaa. Mutta ihminen on hyvin huolissaan siitä, ja ihminen hoipertelee vanhassa biologisessa evoluutiossa, homo sapiensin evoluutiokierrossa, ja yrittää edelleen seurata sitä. Mutta mestari, ns. energiakeho, tulee sisään, ja se aiheuttaa kaiken tämän, no, hukassa olemisen tunteen. "Mitä tulee seuraavaksi?" Ja se aiheuttaa pelon: "Kuolenko minä? Menetänkö järkeni?" Ja sitten epäilyt tulevat sisään.

 

Olette todella hyviä epäilemään. Olette kehittäneet tuota epäilytaitoa hyvin monin tavoin, ja sitten vedätte tuon resurssin esiin. "Voi, en tiedä, mitä tehdä. Voi, kyllä minä tiedän. Vedän esiin epäilyn. Epäilen kaikkea, mitä teen. Analysoin itseäni ja eristäydyn, ja vaivun täydelliseen tylsyyteen ja intohimottomuuteen ja kaikkeen muuhun." Ja se on tavallaan tehokasta, koska se uuvuttaa teidän … se uuvuttaa teidät. Aioin sanoa ruman sanan, mutta se uuvuttaa teidät. Ja tuossa uupumisessa tapahtuu mielenkiintoinen ilmiö. Kaikessa mitä käytte läpi tällä hetkellä, ette voi tehdä sitä väärin. Voitte tehdä siitä kurjaa. Voitte tehdä sen vaikean kautta, mutta ette voi tehdä sitä väärin. Se tapahtuu. Se on tapahtunut, koko ylösnousemus. Olen sanonut alusta saakka: rentoutukaa valaistumiseenne. Ottakaa se rennosti. Ihminen ei ole vastuussa valaistumisesta eikä voi tehdä sitä. Ihmisellä ei olisi mitään käsitystä. Ihminen ihmismäistäisi valaistumisen. Silloin se olisi rajoitettua. Silloin se olisi – tota, se olisi oikeasti tylsää.

 

Ihminen ei voi tehdä valaistumista, koska toimitte edelleen rajoitetuissa aisteissanne. Mutta jos ihminen vain sallii, rentoutuu valaistumiseen, katsoo joka kokemusta – on se sitten kipua fyysisessä kehossa tai ehdotonta silkkaa tylsyyttä – astuu etäämmälle ja katsoo sitä sanoen: "Vau! Katso, mitä tapahtuu", koska samaan aikaan kehossa tapahtuu suuri muutos – enkä tarkoita fyysistä kehoanne, vaan energiakehoa jossa olette – joka muuttaa lopulta fyysisen. Ja ei, teistä ei välttämättä tule 50 vuotta nuorempi tai ette näytä 50 vuotta nuoremmalta. Ette halua elää 500-vuotiaaksi, takaan sen, olette sitten energiakehossanne tai ette.

 

Muistelkaa hetki, muistelkaa oikeasti solutasolla, millaista oli Lemurian aikana, jolloin olitte edelleen hyvin eteerinen, hyvin ilmava. Ette olleet vielä uppoutuneet täysin biologiaan. Tanssitte vain biologisten elämänmuotojen kanssa planeetalla, mutta ette olleet vielä inkarnaatiokierrossa, joten olitte tavallaan kevyt, tavallaan melkein vähän höyrymäinen. Olitte siinä, mutta ette olleet siinä. Koitte sen, mutta ette jääneet sen vangiksi. Muistelkaa hetki. Kävitte kaikki sen läpi.

 

(Tauko)

 

Silloin itse asiassa kehititte suuren rakkauden luontoa ja erityisesti elementaaleja kohtaan. Vähän siihen olette tavallaan menossa. Toisin sanoen, ette ole niin raskaan fyysinen, ette niin yhdistynyt kehoon tai mieleen. Se on outo tunne, koska aivan kuten tällä hetkellä näillä Maan ihmisryhmillä, jotka menevät alimaailmaan, tähän uuteen paikkaan joka on järjestetty vain niille, jotka haluavat olevan vaikeaa ja tiukkaa, teillä on tämä osa, joka pitää hyvin paljon kiinni vanhasta – koska se on jokseenkin kaikki, minkä todella, oikeasti muistatte – ja fyysisestä kehosta. "Milloin kehostani tulee parempi? Milloin mielestäni tulee terävämpi?" Eikä tule. Ei tule, eikä ole tarkoituskaan.

 

Emme ole täällä lainkaan tekemässä ihmistilasta täydellistä. Ensinnäkään, koska siitä ei voi koskaan tehdä täydellistä. Voitaisiin sanoa, että syvälle sisälle kaikkien energiaan on kätketty nappula, joka ei salli ihmistilan täydellisyyttä, koska silloin ette pääsisi koskaan ulos. Kaikkia palapelin paloja ei ole, joten toisin sanoen ette koskaan saa siitä täydellistä. Ja se on hyvä asia, koska olisitte oikeasti vankina täällä.

 

Käytte läpi tällä hetkellä asiaa, joka tuntuu hyvin kummalliselta ihmisestä, ja se on kontrollin menettäminen.

 

Teillä kaikilla on korkea kontrollitaso, muuten ette olisi täällä, erityisesti shaumbroilla. Ja monet teistä sanovat: "Ei, minä en kontrolloi!" Köhöm! (Adamus yskii, ja vähän naurua) Minulla taitaa olla jo ruuansulatushäiriö. Ei, vaan olette kontrolloineet biologista ja mentaalista prosessia erittäin, erittäin hyvin. Teistä on tullut hyvin taitava siinä, mutta nyt yhtäkkiä menetätte kontrollin.

 

Ihminen menettää kontrollin tai ainakin perspektiivin kontrollista. Ihmisestä tuntuu, että kaikki tavallaan hajoaa. Ette pysty fokusoitumaan tänne enää. Ette voi olla riippuvainen tästä asioiden vanhasta käsittelytavasta.

 

Erityisesti parin viime viikon aikana olen nähnyt monien teistä – ette pysty lukemaan edes sivua kirjasta, koska silmänne vaeltelevat. Aivonne vaeltelevat. Olette kuin: "Mikä minussa on vikana?" Tietysti teette sen johtopäätöksen, että teistä on tulossa vanha tai olette saamassa Alzheimerin taudin tai olette menettämässä järkenne. Näin ei tapahdu. Käytte vain läpi transformaatiota. Olette menettämässä kontrollin, ja juuri niin pitäisi olla. Kehonne reagoi kummallisilla tavoilla.

 

Sanoisin, että tyypillisenä päivänä kuulen noin 27%:n shaumbroista sanovan: "Voi, minä kuolen. Olen varmasti kuolemassa." (Muutama naurahdus) Se on hyvin dramaattista: "Voi, minä kuolen. Saan jonkin sairauden."  Useimmat heistä eivät tee sitä, koska kehonne vain muuttuu hyvin nopeasti tällä hetkellä. Ja kyllä, se sattuu toisinaan. Jos teillä joskus nuorempana oli hammastuet, niin se ei ollut miellyttävä asia, mutta lopputuloksena saatte suorat hampaat. No, tässä olette käymässä läpi valtavaa muutosta kehossa. On helpompaa kuolla, mutta te ette tehneet sitä. Käytte läpi valtavaa muutosta kehossa. Se sattuu aina silloin tällöin.

 

Ja teidän mielenne. Mieliparka (vähän naureskelua). Puhumme siitä paljon ProGnostissa, mutta mieli ei toimi samalla tavalla kuin ennen. Mieli ei kirjaimellisesti voi ja – tavallaan pieni maistiainen tulevasta ProGnostista – mielen aikakausi on valmis tällä planeetalla, enkä puhu tulevaisuudesta. Puhun siitä, että se on jo tapahtunut.

 

Tietokoneet ovat fiksumpia kuin te. Nopeampia, tehokkaampia, ne eivät marise yhtä paljon, niitä ei tarvitse ruokkia. Tietokoneet ovat nopeampia. Kun googlaatte, niin sitä taidetaan sanoa, kun teette noita hakukonejuttuja, ja kirjoitatte – mitä kirjoitatte? (joku sanoo "Donald Trump") Donald Trump (naurua). Sanotaan, että googlaatte "St. Germain". Joo, joo, joo. Joo, joo, paljon parempi. Googlaatte "St. Germain" ja sekunnin murto-osassa tietokoneet käyvät läpi noin triljoonia eri vaihtoehtoja. Triljoonia. Painatte nappulaa, ja aina silloin tällöin tuo pieni juttu alkaa pyöriä ja viisi sekuntia on kulunut ja te kiroilette (vähän naureskelua). Se on juuri käynyt läpi yli triljoona eri mahdollisuutta, perustuen kaiken sen datan analysoimiseen, mitä planeetalla on tällä hetkellä. Mielenne ei pysty tekemään sitä. Mielen aikakausi, se on tämä. Tämä on mielen viimeinen aikakausi.

 

Te olette itse asiassa niitä, jotka johtavat tuota muutosta, uskokaa tai älkää. Jotkut teistä sanovat: "Kuka minäkö? En ole lainkaan tekninen." Teidän ei tarvitse olla. Johdatte mielen muutosta. Se kaikki ei muutu kahdessa, kolmessa, neljässä sukupolvessa. Se vie jonkin aikaa. Mutta planeetalla tapahtuu dramaattinen muutos.

 

Pieni vinkki siitä. Miksi mielen täytyy selvittää monimutkaisia laskelmia? Miksi istua paperinpalan kanssa ja selvittää monimutkaisia matemaattisia laskelmia, kun voi painaa nappulaa? Miksi? Mutta mielestä tuntuu: "Voi, hyvä luoja! Minut korvataan tietokoneella, robotilla", ja tämä tunne lisää hukassa olemista. Niinpä te shaumbrana sanotte: "Mitä mielessä tapahtuu tässä? Mitä teen?" Ja sitten alatte ottaa lisäravinteita. Alatte ottaa mielen tietoisuuslisäravinteita, ja minun täytyy pysäyttää ja sanoa: "Turpa kiinni."

 

Vetäkää syvään henkeä. Vetäkää syvään henkeä. Antakaa itsenne kokea, mitä käytte läpi, taistelematta sitä vastaan, lääkitsemättä sitä tai meditoimatta sitä. Sallikaa se. Hyväksykää se. Olkaa sen kanssa. Olette juuri siinä, missä teidän pitäisi olla nyt fyysisesti, mentaalisesti ja kaikkea muuta.

 

Ei, se ei ole kaunista. Se ei ole kaunista. Se ei ole ollut kenelläkään muulla ylösnousseella mestarilla. Kenelläkään heistä ei ollut kaunis ja kiva valaistuminen. Teidän on itse asiassa helpompi, mitä he kävivät läpi. Ainakin teillä on toisenne. Ainakin olette yhdessä. Ainakin teillä on minut (Adamus naureskelee, ja vähän yleisön taputuksia). Ja olen täällä pelkästään, oikeasti, olen täällä pelkästään, koska pyysitte peiliä. Siinä kaikki. Se ei ole oikeasti minun viisauttani, se on teidän. Oikeasti minä en ole täällä edessä temppujen ja häiriötekijöiden kanssa, ne ovat teidän. Tämä on teidän luomuksenne.

 

Siis olette juuri siinä, missä teidän pitäisi olla. Mutta käytte tällä hetkellä läpi tätä kontrollin menettämistä, ja se on okei. Se on itse asiassa erittäin, erittäin hyvä merkki, kun teistä ei enää tunnu, että asiat toimivat samalla tavalla – eivät tietenkään. Kehonne käy läpi dramaattisia muutoksia, joita ei voi vielä mitata tieteellisesti, mutta muutaman seuraavan vuoden kuluessa ehdottomasti.

 

Tehkää DNA-testi nyt. Tehkää se nyt. Pulittakaa – miten paljon ne maksavat? (Joku sanoo "69 dollaria") Kuusikymmentäyhdeksän dollaria, se on järjetöntä! (Adamus naureskelee) Koko sekvenssistä. Tehkää se nyt. Tehkää uusi kolmen vuoden kuluttua, ja näette eron, joo. Käyttäkää eri nimeä, eri sähköpostiosoitetta ja kaikkea muuta. Mutta tehkää se uudestaan, ja näette, mitä tapahtuu. Olette juuri siinä, missä teidän pitäisi olla, ja olette menettämässä kontrollin.

 

Se kuulostaa tavallaan kummalliselta. Menetätte kontrolloin mille? Mille? No, se on mestari, joka te olette myös. Mutta sen sijaan että olette rajoittuneella aistiasteikolla ja rajoittuneella tietoisuuden ja luovan ilmaisun asteikolla, kuten ihminen on ollut, avaatte nyt sen kaiken, ja tämä muuttaa kaiken. Ja se muuttaa kontrollin, mikä – jos voisin sanoa kenelle tahansa teistä: "Ottakaa jalka pois jarrulta ja kädet irti ratista". Ette anna auktoriteettia jollekin muulle – pyhimyksille, arkkienkeleille, ylösnousseille mestareille tai Jumalalle. Se ei ole kuin: "Päästä irti ja anna Jumalan." Se on: "Päästä irti, minä olen." Ja ihmiselle on hyvin pelottavaa ottaa kädet pois ratista ja jalka jarrulta: "Mitä tapahtuu?" Ja ihminen on hyvin tottunut kontrolloimaan elämänsä joka puolta. Päästäkää irti tuosta kontrollista nyt ja katsokaa, mitä tapahtuu.

 

Se ei ole negatiivinen asia ihmiselle. Toisin sanoen, ei sanota, että kontrollissa oli mitään pahaa. Se oli vain kokemus, joka teillä oli. Eikä sanota, että luovutte ihmisyydestänne, koska ette luovu. Mutta avaudutte ja-tilanteelle, eri potentiaalille ja mahdollisuuksille, mestarille joka on sisällä. Avaudutte ja-tilanteelle, joten se tuntuu hyvin kummalliselta. Ja toivon, että jokainen teistä on parin viime viikon aikana käynyt läpi kaikenlaista paskaa elämässään, koska se merkitsee, että sallitte oikeasti tämän valaistumisen. Jos teillä on ollut epäilyjä ja mielen juttuja edestakaisin ettekä nuku hyvin ja syötte liikaa ja sitten ette syö riittävästi ja ihmettelette, mitä teille tapahtuu, ja kehoonne sattuu, käytte läpi ruumiillistumista valaistumista.

 

Tuntekaa hetki. Jotkut teistä kirjoittavat uskomattomia kirjoja tai tekevät fantastisia elokuvia ja videoita, joita kukaan ei usko. Kuvitelkaa hetki – kirja valaistumisestanne. Mutta älkää olko vakava, kun ajattelette sitä tai todella teette sen. Älkää tehkö siitä ankeaa. Kuten sanon teille aina, kaunistelkaa vähän. Käyttäkää vähän teatteria. Lakatkaa jäämästä niin jumiin mutaan. Pitäkää vähän hauskaa sen kanssa. Tiedättehän: "Hassu asia tapahtui minulle matkalla valaistumiseen" – Kuthumi – "menetin kaiken! Menetin järkeni! Menetin kaiken!" Pitkää hauskaa sen kanssa.

 

Tuntekaa sitä hetki. Kirjaanne valaistumisesta. Ei mitään pyhän tyyppistä tekstiä, tylsää, vaan koko siirtyminen siitä, mitä luulitte vain yhdeksi ihmiselämäksi, transformaatioon, joka asettaa kirjaimellisesti tahdin seuraavalle evoluutiolla tällä planeetalla, koska seuraava evoluutio, se evoluutio, tällä planeetalla ei näytä samalta, mitä se on ennen ollut, kuluneina satana vuotena, tuhantena vuotena tai miljoonana vuotena. Seuraava evoluutio tällä planeetalla on jotain täysin erilaista, ja te johdatte … (kännykkä alkaa soida ja Adamus viheltää pettyneenä)

 

LINDA: O-ou.

 

SART: Paska!

 

ADAMUS: Oletko se sinä, Donald? (Naurua, kun sen ihmisen kännykkä soi, jolla oli aiemmin Donald Trump -naamari)

 

LINDA: Voi ei.

 

ADAMUS: Donaldko soittaa?

 

LINDA: Voi ei.

 

ADAMUS: Tai hän twiittaa. Se on Twitter. Tiesin, että Donald aikoo twiitata (lisää naureskelua). Annamme sen mennä ohi tällä kertaa. Seuraavalla kertaa se menee vessasta alas. Voimmeko saada kameran sinne ja katsella huuhtoutumista? (Lisää naurua ja Adamus naureskelee)

 

Siis, vedetäänpä syvään henkeä tässä. Ja pääsen nyt asian ytimeen, tämän shoudin pointtiin. Minulta on vienyt, luoja, ikuisuuden päästä siihen, mutta vedetään syvään henkeä. Nyt jotain hyvin, hyvin tärkeää. Minulta on vienyt tovin rakentaa sitä kohti.

 

Se on ilmassa

 

Tämä tulee nyt siihen ydinasiaan, että olette nyt sellaisessa paikassa, kaikesta siitä kamppailusta huolimatta jota teillä on ollut päästäksenne siihen, jossa kypsyytenne vuoksi – eiköhän se ole ok-sana – kypsyytenne, henkisen kypsyytenne tai tietoisuuskypsyytenne vuoksi, teillä on kyky ainakin alkaa käyttää erottelukykyä, jossa useimmat ihmiset eivät ole hyviä – tekään ette ole olleet kovin hyviä – mutta teillä on nyt kyky käyttää erottelukykyä. Olette pelänneet kovasti asioiden tuomitsemista. Sanotte: "Voi, en voi tunnustella toista ihmistä, koska silloin tuomiten." Pyh! En tiedä. Sart, hassu kaveri, kiva kaveri, outo kaveri. Se on erottelukykyä (vähän naureskelua).

 

SART: Kiitos.

 

ADAMUS: Ja suuri sydän, mutta se on havainnointia. Olen puhunut tästä joissain shaumbra-kokoontumisissamme. Se on havainnointia. Se ei ole tuomitsemista. Pelkäätte niin kovasti havainnoida, olla tietoinen itsestänne ja asioista ympärillänne, koska sanotte: "No, se on tuomitsemista." Ei. Olemme menneet siitä yli. Se on havainnointia.

 

Voitte nähdä jonkun ruokakaupassa: "Voi, hyvänen aika! Tuo ihminen on yhtä ruma kuin jotkut puserot, joita näin Crimson Circlessä." (Vähän naurua) "Voi, minun ei pitäisi ajatella noin." Ei, vaan se on okei – nyt se on okei – koska te poimitte vain heidän ajatuksensa, heidän projektionsa. Te ette projisoi sitä. Te poimitte sen. Se on ilmassa, ja alatte havaita sen.

 

Siis pointtini tänään on, että se on ilmassa. Voi, ja sitä tosiaan on ilmassa. Selitän hetken kuluttua. Ilmassa on paljon, ja alatte havaita sen, koska teillä on tuo kypsyys, koska teillä on erottelukykyä ettekä ole enää niin huolissanne tuomitsemisesta. Olette edelleen vähän sitä, mutta sallitte lopultakin itsenne käyttää erottelukykyä. Se on ilmassa.

 

EDITH: Toivon, että voisimme poimia loton voittonumerot.

 

ADAMUS: Miksi? (Muutama naurahdus) Ei, vaan oikeasti. Edith – ilman mikrofonia, jottei kukaan netissä voisi kuulla, miten hävyttömästi – sanottiin: "Toivon, että voisimme …" (Vähän naurua) No, teidän pitäisi aina pyytää mikrofonia. Siis Edith sanoo: "Toivon, että voisimme poimia loton voittonumerot." Oikeasti? Oikeasti? Sitä vartenko olemme täällä?

 

EDITH: Ei (hän naureskelee).

 

ADAMUS: Ei, vaan tiedän, että laskit puolittain leikkiä, mutta toinen puoli toivoo helvetisti sitä (muutama naurahdus). Sitäkö varten olemme täällä? Yritämme tehdä ihmisestä rikkaamman? Koska voin kertoa teille nyt, mitä tapahtuu ihmiselle, joka on tuossa tietoisuustilassa. Hän voittaa kolme miljoonaa dollaria lotossa. Kolmen vuoden päästä hän toivoo, ettei hän olisi koskaan voittanut sitä, koska hän on jossain energiamallissa ja hän saa vain lisää energiaa tukemaan pahoja tapojaan, jos hänellä on niitä, ja useimmilla ihmisillä jotka pelaavat lottoa, on. He ovat epätoivoisia. He haluavat jotain taikaa, jonkin tempun, ja itse asiassa se on huonoin asia, joka voi tapahtua heille. Se on vain lisää samaa energiaa. He menevät syvemmälle yltäkylläisyyden puutteeseen. Kummallista kyllä, voitetaan kolme miljoonaa ja mitä he tekevät? He räjäyttävät sen. He alkavat käyttää huumeita. He antavat sitä kaikille. Heidän perheensä vihaa heitä nyt. Heidän ystävänsä vihaavat heitä. Se on kamala asia, koska se on pelkästään lisäenergian laittamista huonoon tilanteeseen.

 

Teidän ei tarvitse olla huolissanne siitä, koska te ette laita lisää energiaa ihmisreikään, kuten kutsun sitä, ihmistilaan, ja siksi aivan yhtäkkiä oivallatte: "Minun ei tarvitse voittaa lotossa, en halua voittaa lotossa." Se on itse asiassa kokoelma massatietoisuusenergiaa, joka ei oikeasti tue teidän matkaanne. Mitä siis teet, Edith? Mitä teet lotossa voittamisen sijasta?

 

EDITH: No …

 

ADAMUS: Lainaat rahaa Joannelta (naurua). Olen vain ei-tuomitseva. Mitä sinä teet?

 

EDITH: Laskin vain leikkiä.

 

ADAMUS: Laskit vain leikkiä, mutta sinä et laskenut leikkiä. Se on se juttu. Laskit vain leikkiä, mutta et laskenut leikkiä. Siis se on ilmassa: "Miksi emme voi poimia lottonumeroita?" Sinun on parempi olla valmiina tuon mikrofonin kanssa, Linda.

 

LINDA: Haluatko …

 

ADAMUS: Ei, tällä tavalla te teette. Aloitamme tavallaan pienen uuden vaiheen tässä. Se on nimeltään "se on ilmassa", ja se on kaikkea – selitän sitä aivan hetken kuluttua. Vedätte syvään henkeä (Adamus vetää syvään henkeä). Luovutte ihmiskontrollista, koska, Edith, sinä kontrolloit paljon elämääsi ja itse asiassa yrität kontrolloida muita. Olen pahoillani, että sanon sen, mutta en ole pahoillani, että sanon sen. Ei, vaan oikeasti sinulla on valtava määrä kontrollia. Sinulla on suuri sydän, mutta elämässäsi on paljon kontrollia ja pelkäät päästää irti.

 

Mitä siis teette? Päästätte irti kontrollista, vedätte syvään henkeä ja sallitte energian tulla luoksenne, palvelemaan teitä. Ette voita lotoissa. Seisotte vain siinä, kenties kyllästyneenä, ei ole mitään tekemistä, kaikki maailman aika käytettävissä – seisotte siinä ja sallitte sen. Ette ajattele, ei ole mitään mantraa. Ette sano: "Miiiinäää saaaallliiiin yltäkylläisyyden." (Vähän naurua) Seisotte vain siinä tyhmänä ja onnellisena ja ilman kontrollia (pari kikatusta), ja jos teidän tarvitsee tehdä jotain, nostatte vain kätenne ja annatte sen tulla teille. Olette magneetti, energiahoukutin, tulee se sitten rahana, rakkautena, rangaistuksena tai kärsimyksenä. Mutta olette energiahoukutin. Antakaa sen tulla teille. Se on näin yksinkertaista.

 

Jos yritätte epätoivoisesti tehdä kovasti työtä saadaksenne rahaa ja yritätte voittaa lotossa, yritätte juonitella järjestelmää vastaan, se ei toimi. Olemme itse asiassa menossa paikkaan, jossa olemme hyvin energiariippumattomia ja jossa ette ole loinen, joka luottaa kaiken muun maailmassa tukevan itseään. Sitä kutsun täysivaltaisuudeksi. Täysivaltaisuudeksi. Ja kerron teille juuri nyt, että se on ilmassa.

 

"Mestari, anna minulle seesteisyyttä sallia asiat, jotka valitsen, rohkeutta päästää irti asioista, jotka eivät ole minun, ja viisautta tietää tuo helvetin ero." (Yleisö taputtaa) Jos kirjoittaisit sen taululle, kiitos (Lindalle). Minusta se oli … joo.

 

LINDA: Voi kyllä. Ihan kuin muistaisin sen (vähän naurua).

 

ADAMUS: Otan tämän 12 askeleen ohjelmasta, mutta eikö tämä ole 12 askeleen ohjelma?

 

LINDA: Hmm …

 

ADAMUS: Koska … "Mestari, anna minulle seesteisyyttä …" Laitetaan se taululle. Kivalla käsialalla. Nopeammin, nopeammin. "Mestari, anna minulle seesteisyyttä sallia ne asiat, jotka valitsen." Tämä menee takaisin lähtökohtaani: "Mikä on teidän ja mikä ei ole?" Teidän ovat – Tobias sanoi sen täydellisesti – vain ne asiat, jotka valitsette.

 

LINDA: Seesteisyys sallia.

 

ADAMUS: "Anna minulle seesteisyyttä sallia se, minkä valitsen, rohkeutta päästää irti siitä, mikä ei ole minun." Esi-isäperheenne, biologianne – ne eivät ole teidän. Ne eivät ole teidän. Ne kuuluvat esi-isille, joista olette yksi, mutta ne eivät ole silti teidän.

 

"Ja rohkeutta …" Ai, hän keskittyy. Tuo keho ei ole teidän, mutta kuitenkin pidätte kiinni siitä. Kontrolloitte sitä, ja nyt kontrollointi alkaa lähteä pois, ja te sekoatte. Keho ei ole teidän. Se mitä kutsuisin "täysivaltaiseksi kehoksi, energiakehoksi", joka on tulossa, on pelkästään teidän, eikä se ole riippuvainen energiasta, muista ihmisistä tai mistään muusta, niin kuin tämä keho on.

 

"Rohkeutta päästää irti siitä, mikä ei ole minun, ja viisautta tietää tuo helvetin ero." Kyllä, laitamme siihen "helvetin", pelkästään ravistelemaan vähän (muutama naurahdus).

 

Olen kertonut teille, etteivät ajatukset mielessänne ole teidän. Ne eivät ole teidän. Luultavasti noin 84–92 prosenttia noista ajatuksista ei ole teidän. Ne tulevat massatietoisuudesta. Ne tulevat hypnoosista. Ne tulevat opettajilta, vanhemmilta, ihmisiltä jotka istuvat vieressänne, kaikilta muilta, paitsi itseltänne.

 

Mitä teidän ajatuksenne ovat? Ne jotka valitsette. Se on siinä. Se on näin yksinkertaista. Se on näin yksinkertaista. Loput niistä eivät ole, ja se vaatii rohkeutta, koska yhtäkkiä alatte menettää kontrollin. Päästätte irti perheestänne. Päästätte irti ajatuksista, jotka eivät ole teidän. Päästätte irti tavoista, jotka eivät ole oikeasti teidän. Teidät hypnotisoitiin niihin – en tiedä – tai kävelitte niihin vahingossa tai mitä tahansa, mutta ne eivät ole teidän.

 

Palatkaa siihen, mistä puhuimme viime kuussa: mitä on sydämessänne? Hyvyyttä, myötätuntoa. Myötätunto – se on teidän. Mikä muu on teidän? Viisaus – se on tulossa sisään. Mutta keho – ei. Biologinen perheenne – ei. Ja tiedän, että se on vaikeaa joillekin teistä. Sanotte: "Voi! Hän rikkoo perheitä." Ei, en riko. Kehotan olemaan realistinen biologisen perheenne suhteen. He saattavat olla mahtavia ihmisiä ja rakastatte heitä, mutta he eivät ole teidän. Se on yksi voimakkaimmista yhteyksistä planeetalla tällä hetkellä. Lapsenne, se on kuin: "Voi! Ne ovat minun. Minun täytyy huolehtia heistä." Hevonkukkua. He eivät ole teidän. He eivät ole koskaan olleet. Sitten kun pääsette siitä yli, kun rakastatte heitä sieluolentoina, joita he ovat, mahtavaa. Mutta teidän? Ei. Teidän vastuunne? Ehdottomasti ei. Potkaiskaa heidät ulos. Ei ole teidän vastuunne. He eivät ole teidän.

 

Ja tässä kohtaa pääsemme tähän ristiriitaan: "Voi! Haluan vähän vapautta, mutta en koko tätä juttu, koska minun täytyy huolehtia lapsistani." Ei, ei teidän tarvitse. Päästäkää siitä irti ja katsokaa, mitä tapahtuu. Päästäkää irti toisista ihmisistä elämässänne – energeettisesti, tunteellisesti. En kehota lähtemään pois kaikkien luota, vaan lopettamaan nuo heidän ja teidän loismaiset toimet.

 

Se vaatii paljon rohkeutta, ja enimmäkseen sanotte: "Otan 25 sentin arvosta vapautta". Sitten se ei ole vapautta, ennen kuin otatte täyden dollariarvon, koko paketin. Ette voi saada vähän vapautta, koska se ei ole vielä vapautta. Ette voi laittaa kättänne ulos eläintarhan häkistä ja sanoa, että kätenne on vapaa, koska se ei ole. Laitatte kätenne vain ulos häkistä, ja joku tulee puremaan sen pois. Siis vaatii paljon rohkeutta päästää irti siitä, mikä ei ole teidän.

 

Nyt sanotte: "No, en ole varma, mikä on oikeasti minun", ja menette tähän mentaaliseen masturbointiin. Olkaa selkeä. Käyttäkää erottelukykyä. Ottakaa tuo kypsyys: "Se ei ole minun", ja sitten sallikaa, mitä tulee seuraavaksi, koska kun vapautatte asiat elämässänne – vapautatte itsenne kehosta, se ei ole teidän – kun vapautatte asiat elämässänne, koko tämän ruumiillistuneen valaistumisen prosessi tapahtuu paljon luonnollisemmin, paljon tasaisemmin. Mutta takaisin pointtiini.

 

Ilmassa on paljon tällä hetkellä. Ilmassa – en välttämättä tarkoita kirjaimellisesti, vaikka osa siitä on – mutta on ajatuksia, tietoisuutta, tiedostamista, ideoita, luovuutta, mitä leijuu ilmassa. Se on tietoisuustunteessanne, tietoisuushavainnossanne, mitä tulee miljoonan vuoden takaa, koska se tapahtuu oikeasti nyt.

 

Tiede havaitsee sitten, kun se oikeasti hioo asioita – luultavasti ei teidän elinaikananne – mutta se oivaltaa jossain kohtaa hypoteettisessa kvanttifysiikassa ja joku kirjoittaa raportin ja sanoo: "Tämä on vain iso teoria, mutta kaikki mitä olen löytänyt" – tämä fyysikko sanoo – "niin kummalliselta kun se kuulostaakin, kaikki on olemassa ja tapahtuu samalla hetkellä." Ja hän sanoo: "Ja siksi tulevaisuus on jo tässä. Menneisyys on tässä." Ja ihmiset jotka ajattelevat hyvin aikaorientoituneesti, sanovat: "Voi, se on hämmentävää. Se on todellista sotkua." Mutta itse asiassa ei ole aikaeroa, joten kaikki on tässä. Periaatteessa se merkitsee, että se on ilmassa. Se merkitsee, että valaistumisenne tässä elämässä on ilmassa, ja kypsyyden ja erottelukyvyn kera alatte tuntea sen.

 

Jos ette käytä erottelukykyä – ette tiedä, mitä helvettiä oikein haluatte, teillä ei ole kypsyyttä, selkeyttä tai mitään muuta – kaikki on vain yhtä suurta sotkua. Poimitte kaiken ja teistä tulee todella hämmentynyt. Mutta kun teistä on tullut kypsempi ja erottelevampi, voitte alkaa havaita, mitä ilmassa on.

 

Sinä olet ilmassa. Aloitetaanpa siitä. Mestari on aivan tässä. Mestari ei tule lainkaan fyysiseen olemukseen. Se on tietoisuudessa, minä sanon "ilmassa". Se on jo tässä. Se on jo tässä, ja mestari istuu tuolissaan sanoen: "Okei, milloin ihminen aikoo päästää irti ihmiskontrollista salliakseen aidon jumalaisen virran?" koska ihmiskontrollissa ei ole oikeastaan virtaa. On energiariippuvuutta. On paljon pelkoa ja paljon epäilyä. Mestari sanoo: "Istun vain tässä hiljaa, kunnes ihminen päästää irti kontrollista ja sallii. Sallii aidon itsen, minun ja ihmisen. Ja-tilanne.

 

Tuntekaa sitä hetki nyt. Se on ilmassa. Se ei ole toisessa galaksissa. Se ei ole henkisessä ihmemaassa. Se on tässä juuri nyt. Se on ilmassa.

 

(Tauko)

 

Ilmassa on myös kaikkien elämienne kaikki viisaus. Ja tämä saattaa kuulostaa vähän hämmentävältä, mutta teillä on elämiä, jotka ovat tulevaisuudessa ja jotka ovat jo tapahtuneet, joten ne ovat tavallaan menneisyydessä (Adamus naureskelee). Tavallaan. Mutta ihminen ajattelee kronologisesti aikajärjestyksessä, mutta sitä ei ole, joten teillä on valtava viisaus. Se on ilmassa tällä hetkellä. Ette ole yhdistyneet siihen aiemmin, koska ette sallineet itsellenne kypsyyttä tai erottelukykyä. Itse asiassa olitte sulkeutuneet. Melkein pelkäsitte avautua. Vetäydyitte pikkuruiseen maailmaanne. Ja nyt se on ilmassa. Voitte avautua.

 

Muistatteko, kun aloimme puhua tuosta feminiinisyyden psyykkisestä energiasta? Se on itse asiassa myös maskuliinisuudessa, mutta alatte tuoda sitä nyt sisään. Feminiinisyys tietää, miten mennään ulos ja laajennutaan ajan ulkopuolelle. Alatte vain päästää sen sisään nyt.

 

Siinä tilassa jossa olette – tavallaan pakahtunut, hukassa ja tuntien kontrollittomuutta – se on todella kummallista. En sano, että tämä on helppoa. Se tuntuu kummalliselta, kun alatte nyt avautua sille, mitä on ilmassa. Sinä olet ilmassa. Sinun viisautesi on ilmassa. Ja paljon muita asioita.

 

Ihmistietoisuuden tapa toimia on hyvin, hyvin mielenkiintoinen. Esimerkiksi, oletteko koskaan katsoneet historiaan, esimerkiksi aikaan jolloin hehkulamppu keksittiin? Amerikkalaiset uskovat, että Thomas Edison keksi hehkulampun, eikö vain? Tiedämme kaikki sen. Ei, vaan oli noin 27 eri keksijää maailman eri osissa, jotka työstivät samaa asiaa samaan aikaan. Se on ilmassa. Kaksikymmentäseitsemän. Itse asiassa vain kuusi tai seitsemän tunnetaan, mutta tiedän, että oli 27. Toiset olivat vain tuntemattomia. Heitä ei koskaan tunnettu.

 

Siis se ei ollut vain Thomas Edisonin nerokkuutta, mutta hänellä kuitenkin oli kyky tuntea, mitä ilmassa on. Jumala tai Henki tai valo-olennot – hah, tarkoituksellista sanaleikkiä (vähän naureskelua) – eivät lainkaan valinneet häntä keksijäksi. Se oli ilmassa. Ihmistietoisuudessa ja -tilassa on erittäin upea asia. Kaikki menee tavallaan massatietoisuuteen, joka on yleisesti tavallaan mätää, mutta siellä on joitain nerokkaita taskuja.

 

Se on ilmassa, eli voitte alkaa havaita asioita, joita on tietoisuudessa, leijuu vain ympäriinsä. Kenties kukaan muu ei havaitse niitä.

 

Kenties ilmassa on – mitä sanoisin tavallaan tietoisuuden evoluutioksi – todellinen valokeho, todellinen energiakeho – kutsun sitä mieluummin näin – tai täysivaltainen keho. Se on ilmassa. Teidän ei tarvitse tehdä työtä sen eteen. Ihmismielen ei tarvitse eikä sen pitäisi yrittää selvittää sitä. Se on ilmassa. Se on kaikkialla ympärillä. Kyse on vain sen sallimisesta.

 

Useimmat ihmiset eivät koskaan tee sitä, koska heistä se on helvetin hullua: "Mistä oikein puhut?" Mutta se on ilmassa. Tiedätte sen. Voitte tuntea sen, teidän tietämisenne. Se on ilmassa.

 

Valtava muutos ihmismielen tavassa toimia, josta puhun ProGnostissa – huomatkaa, miten livauttelen kaikkia näitä subliminaalisia vinkkejä ja viestejä (vähän naureskelua). "Mitä tulee seuraavaksi?" on iso kysymys. "Tuleeko meille tietokonemieli?" Ei lainkaan, ei lainkaan. Kuka sitä tarvitsee, kun teillä on tietokoneita? Siis mieli kehittyy joksikin muuksi. Se ottaa uuden paikan. Se ei ole enää se riippuvuuskeskus, joka se on nyt. Mieli ottaa uuden paikan, ja se on ilmassa juuri nyt, ja te voitte havaita sen. Ja kyllä, se on teidän ja se on tietoisuus. Se on teidän, koska myötävaikutatte tuohon tietoisuuteen, kuten toisetkin kaltaisenne, mutta se on ilmassa ja voitte alkaa havaita sen nyt.

 

Muut ulottuvuudet joista puhun, uudet ulottuvuudet jotka ovat aisteja, jotka olette kauan sitten unohtaneet, ovat ilmassa. Kauneusaisti, myötätuntoaisti, rakkausaisti – ne ovat ilmassa. Enkä puhu vain hyvää mieltä tuovista jutuista. Puhun ulottuvuudesta, koska aisti, ne 200.000 muuta aistia joita ette käytä, ovat ilmassa. Ne ovat käytettävissä. Teidän ei tarvitse hajottaa mieltänne, teidän ei tarvitse tehdä mielellä työtä hoksataksenne sen. Sanon vain, että vetäkää syvään henkeä ja päästäkää irti kontrollista. Se on ilmassa.

 

Sinä, ihminen, et ole vastuussa valaistumisestasi. Se on ilmassa. Sinua pyydetään vain sallimaan se, rentoutumaan siihen.

 

Merabh – se on ilmassa

 

Laitetaanpa jotain musiikkia, ja puhumatta enempää mennään vain siihen, ilmaan.

 

Vetäkää kunnolla syvään henkeä.

 

Tulemme tähän merabhin aikaan, jossa puhe ei enää palvele meitä. Menemme sanojen tuolle puolen.

 

(Musiikki alkaa)

 

Laitamme siis musiikkia ja sallimme tietoisuusmuutoksen.

 

Vetäkää kunnolla syvään henkeä.

 

Meiltä vei tovin päästä tämän päivän pointtiin. Planeetta muuttuu hyvin, hyvin nopeasti.

 

Planeetta muuttuu hyvin nopeasti tällä hetkellä, ja päätitte olla täällä tänä aikana, hyvästä syystä. Halusit osallistua siihen. Halusit kokea, millaista oli käydä läpi lennossa- transformaatio. Sinä valitsit, ei kukaan muu.

 

On kauneinta aikaa. Joo, tiedän, että joskus on vaikeaa, mutta se tekee isoa mahtavaa tarinaa (Adamus naureskelee pehmeästi). Ja nyt puhumme tästä: "se on ilmassa". Se on aina ollut, mutta halusin puhua oikeasti siitä kanssanne nyt. Halusin teidän alkavan kokea sen.

 

Voidaksesi sallia sen, sinulla täytyy olla kypsyyttä ymmärtää paljon enemmän nyt siitä, mikä on sinun ja mikä ei ole. Olet päästänyt irti paljosta, mikä ei ole sinun. Tiedät nyt, mikä on, joten tällaisen tasapainon myötä voit nyt alkaa havaita, mitä ilmassa on.

 

Se olisi liian pakahduttavaa useimmille ihmisille. Nimittäin ne jotka kutsuvat itseään selvänäköisiksi tai herkiksi, palavat loppuun nopeasti, koska he eivät enimmäkseen ole oikeasti valmistautuneet ymmärtämään, mikä on heidän ja mikä ei ole. He havaitsevat kaikenlaisia asioita ja monet heistä ottavat sen kaiken omakseen – hyvät, pahat ja rumat. Mutta nyt erottelukyvyn ja kypsyyden kera, voit vetää kunnolla syvään henkeä ja tuntea, mitä ilmassa on. Mestari, niiden entisten ja tulevien elämien viisaus, joita sinulla on ollut – se on ilmassa.

 

Ihmistietoisuus, hyvin paljon leijuu ympäriinsä. Mahtavia ideoita, joita ei ole toteutettu, koska ihmisillä on epäilyksiä ja pelkoja. Todella upeita parannustapoja. On hämmästyttäviä ns. psykoterapioita ilmassa, mutta kenelläkään ei ole rohkeutta käyttää niitä.

 

Olet tuntenut näitä asioita ilmassa, mutta olet pidätellyt. Olet tuntenut hyvin monia asioita itsestäsi, ja tiedätkö mitä? Voit tuntea niiden tulevan lähemmäs ja lähemmäs.

 

Olet tuntenut hyvin monia asioita mestarista, siitä mitä tulee seuraavaksi. Olet tuntenut ne, ja sitten epäilit niitä – sallit itsellesi vain maistiaisen ja sitten suljit sen pois.

 

Nyt tulemme ruumiillistuneessa valaistumisessa tähän kohtaan, jossa on kuin, no, on aika tuntea, mitä ilmassa on, ja antaa mestarin tulla lähemmäs ja lähemmäs.

 

(Tauko)

 

Ihmistietoisuus on inspiroinut, voitaisiin sanoa, hyvin monia mahtavia ideoita, innovatiivisia konsepteja, joita ei ole toteutettu tällä tasolla, tässä todellisuudessa, mutta ne ovat ilmassa. Voitaisiin sanoa, että ne ovat vain puolen hengenvedon päässä, puolen ulottuvuuden päässä. Ne leijuvat siellä aivan kuten, no, lentokoneen keksiminen. Monet ihmiset luulevat, että sen tekivät Wrightin veljekset. Se oli itse asiassa eräs ranskalainen mies, tietysti (muutama kikatus). Mutta Wrightin veljekset pantiin siitä merkille. Se oli ilmassa, ja oli noin 12 muuta, jotka työstivät lentokoneita tuolloin.

 

Tämä ei ollut internetin aikaa, jolloin kaikki oli tuolla. Tämä oli kauan sitten, kun ei ollut tapaa yhdistyä tai olla kirjeenvaihdossa, koska se oli ilmassa.

 

Ilmassa on nyt kaikki tämän muutoksen energia, kaikki kauneus – minun pitäisi sanoa – joka tapahtuu planeetalla.

 

Jos sallit itsesi tuntea sitä hetken, se oikeasti poistaa paljon siitä pelosta, mitä huomenna tapahtuu. Se on ilmassa, mitä tästä evoluutiosta tulee. En sano, että siitä tulee helppoa, mutta se mitä tulee, on hyvin kaunista. Se on ilmassa.

 

(Tauko)

 

Kyky tuntea enkeliolennot joita on ympärillä, ei-fyysiset olennot joita on ympärillä. Ne eivät ole siinä ratkaistakseen elämäsi ongelmat, mutta niiden kanssa on mahtavaa yhdistyä, koska silloin alat oivaltaa, että siellä on paljon muuta. Ne eivät kerro sinulle vastauksia ihmisen energiakriisiin tai henkilökohtaisiin psyykkisiin ongelmiisi. Mutta kun alat oivaltaa, että siellä on hyvin paljon – sanon, että se on siellä, mutta se on itse asiassa tässä – vapaudut yhtäkkiä hyvin rajoittuneesta todellisuusperustasta. Oivallat, että se on ilmassa.

 

Ei-fyysisiä olentoja. Enkeliolentoja. Olentoja jotka eivät ole koskaan ennen olleet tällä maapallolla, mutta jotka ovat uteliaita siitä, miten kaikki menee. Se kaikki on ilmassa.

 

Tulet polulla tähän kohtaan, jossa opit sallimaan sen, mikä on sinun, otat vastuun sitä ja tuot sen myötätuntoiseen sydämeen, joka sinulla on – ja olet oppinut suuren rohkeuden kera päästämään irti siitä, mikä ei ole sinun.

 

Maailman ongelmat eivät ole sinun – ne eivät oikeasti ole.

 

Esi-isäbiologiasi ja esi-isäpsykologiasi eivät ole sinun. Ne ovat kai osa sitä evoluutiota, joka sai sinut tähän, mutta ne eivät ole sinun.

 

Hyvin monet ajatukset joita kulkee mielesi läpi ja joihin yrität tarttua, eivät ole oikeasti sinun.

 

(Tauko)

 

Yhtäkkiä nyt, tuon irtipäästämisen myötä, tuon selkeyden myötä, olet valmis menemään siihen, mitä on ilmassa, mitä muuta on.

 

Toinen tapa sanoa kaikki tämä on, ettei tämä koko kokemus ruumiillistuneeseen valaistumiseen vaadi oikeasti mitään ponnistelua. Se vaatii paljon sallimista. Et voi selvittää sitä eikä sinun pitäisikään. Se on ilmassa. Mestarin kautta, "minä olen" -olemuksen kautta, se on ilmassa. Ja tiedän, että tällä hetkellä on kummallista ja epämiellyttävää aikaa, koska menetät ihmiskontrollin. Mutta se mitä on ilmassa, on jumaluutta, joka ei tarvitse mitään kontrollia, koska se ei ole riippuvainen energiasta.

 

Ole kiltti ja vedä syvään henkeä ja tämän kauniin musiikin soidessa anna itsesi avautua nyt.

 

Kerron sinulle tämän: sinä et pakahdu. Et pakahdu. Laajentumalla, laajentamalla tietoisuuttasi, et pakahdu. Olet oppinut nyt jo liikaa siitä, mikä on sinun ja mikä ei.

 

Mitä ilmassa on? Kyllä, tunnet muiden ihmisten kivut ja säryt. Tunnet ne, mutta ne eivät ole sinun, joten voit päästää niistä irti.

 

Alat tuntea tuon mestarin ja viisauden. Se on ilmassa.

 

Tunnet entiset ja tulevat elämät. En ole oikeastaan puhunut paljon niistä kokoontumisissamme. En halua keskittyä liikaa siihen, mutta olette nyt siinä pisteessä ymmärtääksenne, että ne eivät tuo historiaansa. Entiset ja tulevat elämät eivät tuo historiaansa, ne tuovat viisautensa. Jos olisimme menneet entisiin elämiin aiemmin, olisitte jääneet kaikki kiinni yksityiskohtiin, niiden draamoihin, niiden menestyksiin ja epäonnistumisiin. Tällä hetkellä ilmassa ei ole niiden historia, vaan niiden viisaus.

 

Olette tulleet nyt tähän kohtaan, että kykenette todella laajentumaan, avautumaan.

 

Tunnen, että tästä seuraavaan kokoontumiseemme tunnette oikeasti asioita ilmassa, tarkoitan, että mitä siellä on ja mikä on suoraan – voitaisiin sanoa – teidän ja mikä ei.

 

Juuri nyt, juuri tässä kokoontumisessamme, olette sitten netissä tai studiossa, ilmassa on luomisimpulsseja – kuten voitaisiin sanoa – jotka ovat kenen tahansa käytettävissä.

 

On tarinoita tulevaisuudesta, mihin tämä planeetta menee. Se on ilmassa. Se ei ole kohtalo. Se on pelkästään tarinoita ilmassa.

 

(Tauko)

 

Avaudumme nyt enemmän ihmistietoisuudelle ja sen yli sille, mitä voitaisiin kai kutsua jumalaiseksi tietoisuudeksi, mutta se on vain tietoisuutta. Nyt voimme avautua sille. Ja kun avaudutte, kypsyytenne ja erottelukykynne kera, voitte avautua myös sinulle, "minä olen" –olemukselle – sekin on ilmassa.

 

Miten tiedät eron, mikä on jumaluutesi, mikä on sinä, mikä on massatietoisuuden ajatuksia, mitä ovat nämä luomisimpulssit ilmassa? Siinä kohtaa vedät syvään henkeä ja sinä valitset, mikä on sinun ja mikä ei.

 

Osa siitä, mitä alatte tuntea, on – sanoisin – vähän arkisempaa. "Voi, ilmassa on joulua" tai "ilmassa on jännitettä". Mutta kun teistä tulee erottelevampi ja sallivampi, tunnette oikeasti paljon erilaisia asioita. Toivoa todellakin, teidän ja massatietoisuuden.

 

Kun avaudutte tuntemaan ja erottamaan ja sallimaan, mitä ilmassa on, se muuttaa jatkuvasti unianne, koska unenne, yölliset unenne, ovat oikeasti sen havaitsemista, mitä ilmassa on. Älkää yrittäkö analysoida unianne. Älkää tehkö sitä nyt. Menemme enemmän unitodellisuuteen, mutta se ei ole sarja hassuja symboleja.

 

Vedetään syvään henkeä yhdessä ja sallitaan. Meidän on aika avautua sille, mitä ilmassa on. Se on sinä ja se on paljon muuta. Se on yltäkylläisyyttä.

 

Vetäkää kunnolla syvään henkeä.

 

Minun on nyt aika lähteä Ylösnousseiden mestareiden klubille, jossa hieno ateria ja Jeesus odottavat (naurua). Teidän on aika nauttia joulunajastanne.

 

Vedetään kunnolla syvään henkeä, ja tiedän, että viime aikoina on ollut tätä valtavaa menetyksen, hukassa olemisen ja kontrollin menettämisen tunnetta, mutta se kaikki on osa sitä.

 

(Musiikki loppuu)

 

Vetäkää kunnolla syvään henkeä ja kunnioittakaa itseänne olemisesta siinä, missä olette tänä päivänä.

 

Ja tämän myötä muistakaa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Kiitos, ja hyvää joulua (yleisö taputtaa).