MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria „Aripile”

SHOUD 4 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
9 decembrie 2017
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus al Domeniului Suveran (publicul aplaudă). Mulțumesc.

Ce bucurie să fiu aici cu voi la sfârșitul anului vostru. De fapt, în această seară la Clubul Maeștrilor Ascensionați organizăm o mare petrecere cu cină, cumva asemănătoare celei pe care o aveți voi aici, la Clubul Maeștrilor. Al nostru este Clubul Maeștrilor Ascensionați (câteva chicoteli), dar organizăm o mare petrecere. Sărbătorim că ați reușit să treceți anul (râsete din public, urale și aplauze). Cu adevărat. Aceasta este o realizare uriașă având în vedere cât de provocatoare sunt lucrurile acum – și voi vorbi despre multe lucruri astăzi – însă, faptul că ați reușit să treceți anul, cu toate eforturile. Îndoielile voastre blestemate.

Nu v-ați dori să aveți o pastilă anti-îndoială? Ei bine, aveți, dar nu o luați (câteva chicoteli). Ceva pe care l-ați putea lua și care să fie natural, sigur și eficient – pur și simplu, luați acea pastilă și eliberați toate îndoielile voastre? – deoarece asta este într-adevăr cel mai mare lucru care vă ține pe loc, acea auto-îndoială.

Dacă nu ați avea asta, dacă nu v-ați face griji despre ce cred ceilalți – și știu că toți spuneți: „Ei bine, nu-mi pasă ce gândesc ceilalți", însă, de fapt, ca ființe pline de compasiune, chiar vă pasă, mult mai mult decât ar trebui – dacă nu ați fi îngrijorați cu privire la a pierde tot, scăpând de îndoieli, însă apoi poate pierzând totul, dar voi deja ați făcut-o (câteva chicoteli). Dacă nu ați făcut-o... putem râde de asta (mai multe chicoteli). Dacă nu ați fi atât de îngrijorați că vă ieșiți din minte, vreau să spun, chiar să o pierdeți. Ați văzut oameni care sunt internați, salivând peste tot pe ei, așteptând să fie totalmente în grija altcuiva – nu sună prea rău, nu-i așa (râsete) – fără capacitățile lor mentale. Dacă nu v-ați îngrijora de asta și nu v-ați îngrijora că veți înceta să existați, vreau să spun, ca și cum totul se oprește, și dacă nu v-ați îngrijora de a fi atât de plictisiți de percepția umană despre ceea ce credeți că se întâmplă în iluminare – “Totul funcționează. Ce fac toată ziua?” ”Sugestie: Folosiți Și-ul. Creați o mică dramă doar pentru a vă menține în formă umană.

Însă dacă n-ați avea toate aceste îndoieli, imaginați-vă cât de ușor ar fi, de câtă distracție ați avea parte, în cazul în care nu v-ar mai măcina asta în fiecare zi, acest tip de mental, măcinare mentală și emoțională care vă frământă; vă gândiți la tot. Imaginați-vă dacă ați avea acea pastilă  anti-îndoială și doar ați lua-o și nu v-ați mai îndoi de ceea ce aveți de gând să faceți; pur și simplu ați face-o. Nu v-ar păsa de rezultat. Nu v-ar păsa dacă a avut succes sau nu, pentru că ați învățat că asta e o judecată a lucrurilor foarte, foarte omenească. Dacă nu v-ați îndoi și totul ar fi pur și simplu o experiență în bucurie, și asta este; nu vă pasă ce gândesc ceilalți oameni, ceea ce ați câștigat sau ceea ce ați pierdut, știind că voi niciodată n-ați înceta să existați, imaginați-vă cât de eliberator, cât de liber ar fi asta pentru toți.

Așadar mă uit la asta, la sfârșitul anului și spun: „Ați reușit. A fost un an destul de bun." Au fost unele provocări de-a lungul drumului, ei bine, o mulțime de provocări de-a lungul drumului. Treceți printr-un foarte, foarte interesant gen de – ultimele două luni, foarte, foarte interesant, am să vă explic puțin despre asta pe măsură ce intrăm în Shoudul de azi – însă ați reușit să treceți prin an. Sunteți aici, așa că noi vom sărbători astă seară la Clubul Maeștrilor Ascensionați, cumva asemănător cu al vostru, doar că vom avea mâncare mai bună și vin mai bun (râsete) și în general, o companie mai bună.

LINDA: Ohh (publicul spune: „Ohh!”)

ADAMUS: Dați-mi voie să explic de ce. Ghiciți cine este invitatul de onoare din seara aceasta?

LINDA: Iisus.

ADAMUS: Iisus. Absolut!

LINDA: Ohh! Uau!!

ADAMUS: Absolut. Vedeți? (Linda jubilează și își etalează puloverul cu un Iisus dansând.) Absolut.

Acum, Iisus – Yeshua, vă rog – Yeshua nu este o ființă însuflețită. Este o energie colectivă, energia voastră colectivă și cea a multor altor oameni de pe planetă. Dar Yeshua nu este o ființă însuflețită ca voi. Este un fel de compozit la care voi toți ați adăugat câte puțin și a ieșit acest lucru numit Iisus. Așadar, Iisus se va arăta diseară, un fel de oaspetele de onoare al petrecerii, și noi vom spune glume cu Iisus (câteva chicoteli). Da. Vom spune povești cu Iisus. Vom râde mult despre întreaga concepție greșită despre cine a fost într-adevăr Yeshua, cine a fost Maria și cine a fost Maria Magdalena. Există atât de multe concepții greșite despre el de care oamenii continuă să se țină atât de strâns, pentru că le place să rămână în suferință. Le place să se țină de toate vechile povești de a fi pus pe o cruce și persecutat și biciuit și orice altceva.

Este ca un fel de conștiință umană care încă este atât de generalizată pe planetă, cot la cot cu îndoiala, dar este timpul să renunțăm la toate astea. Este timpul să-l eliberăm pe Iisus. După cum a spus Tobias cu ani în urmă: „Dați-l jos pe Iisus de pe cruce". Vă puteți imagina... (numai Linda aplaudă) Mulțumesc, cu aplauzele de golf aici. Dați-l jos pe Iisus de pe cruce.

Vă puteți imagina dacă toate bisericile din întreaga lume care-l afișează pe Yeshua sus pe cruce, l-ar lăsa liber, l-ar da jos. În loc de suferința pe care o are Iisus – ei bine, arată-ți bluza, dacă dorești, te rog (Linda își etalează puloverul cu imaginea lui Iisus în poziție de dans, îmbrăcat cu pantaloni de yoga) – Iisus petrecărețul! Iisus dansatorul! Iisus care face yoga (Adamus chicotește, cineva spune „Interesantul Iisus” (n.tr.: în original - the cool Jesus). Da, interesantul Iisus. Da.

Așadar, dacă am putea doar – revenind la idee – dacă am putea doar să luăm o pastilă și să lăsăm această îndoială să plece, deoarece vă privesc și văd prin ce treceți și văd toată acea activitate mentală. Uh! E ca și cum ați avea aceste roți în cap și sunt cu adevărat ruginite și vechi, dar voi tot încercați să le folosiți. Voi vorbi mult mai mult despre asta în ProGnost-ul care vine luna următoare, dar mintea este la sfârșit – nu doar pentru voi, ci pentru umanitate – și spun asta literalmente. Aceasta este ultima eră a minții, și voi explica în mare detaliu până vi se face greață, vă plictisiți și orice altceva. Am auzit. Am auzit (unele râsete). Și despre orice altceva...

LINDA: Noi te iubim. Ce vrei să spui?

ADAMUS: ...de ce aceasta este ultima eră a minții – la fel de plictisitoare precum nu va fi și prelegerea.

LINDA: De ce te-ai uitat la mine?

ADAMUS: Deoarece am auzit comentariile de mai devreme, cum că ProGnost-ul original a fost cam plictisitor, după cum ai spus (unele chicoteli).

LINDA: Ei bine, originalul a fost.

ADAMUS: Da, da. Deci...

LINDA: Îmi pare rău.

ADAMUS: …cu aceasta… (mai multe chicoteli)

LINDA: Ce e adevărat, e adevărat.

ADAMUS: Pe măsură ce începem destule astăzi, întrebare. Vom avea astăzi destule întrebări, așadar întrebare pentru azi, Linda la microfon.

LINDA: O, plăcerea e de partea mea.

ADAMUS: Îmi place să pun întrebări, deoarece atunci înțelepciunea voastră iese la suprafață. Prima dată când am început să facem asta, prima dată când am venit după Tobias, a fost destul de dificil să fac partea cu întrebările (Lindei i se taie respirația). Era plictisitor (Adamus și câțiva din public chicotesc). Erau - chiar o să, o să o spun deschis - erau răspunsuri superficiale. Erau răspunsuri de suprafață. Erau genul de răspunsuri la care te aștepți. Nu exista multă profunzime.

Acum intrăm în lucruri și răspunsurile – răspunsurile voastre – au cu mult mai multă profunzime și energie. Ele sunt intuiție și înțelepciune. Așadar, pe câtă vreme înainte aveam oroare când făceam partea cu întrebări și răspunsuri, acum îmi place să o fac, deoarece împărtășiți cu toată lumea. Cu cei care sunt aici, cei care sunt online și, mai mult decât orice altceva, cei care vin după voi.

Noi creăm o istorie înregistrată a trecerii de la iluminare la măiestrie întrupată. Noi toți, voi toți creați acea istorie. Acestea sunt arhive, nu doar cu materialul video, cu cuvintele și cu orice altceva care iese din ele, ci cu o cale energetică pentru cei care urmează să vină, cei care citesc asta peste zece, douăzeci, o sută, o mie de ani, care citesc asta sau o privesc și învață să râdă într-una din perioadele când este cel mai dificil să o facă: când treceți prin toate acestea. Ei citesc asta și pot simți înțelepciunea, dar mai mult decât orice altceva, ceea ce ei vor primi energetic, este tranziția prin care ați trecut voi în acești șapte ani, sau aproximativ, în care am fost împreună, înțelepciunea care a izvorât. În timp ce, cu un timp în urmă, unele din răspunsurile la întrebări erau oarecum banale - nu anale, banale (unele chicoteli) – acum sunt pline de esență și înțelepciune.


Întrebarea 1 – Ce se întâmplă pe Planetă?

Așadar, cu asta, să aprindem luminile casei și, ah, ar fi bine să dați niște răspunsuri bune astăzi (mai multe râsete). Înregistrăm asta.

Întrebarea este, prima întrebare dintr-un număr de întrebări pe care le voi pune astăzi, prima întrebare este, ce apare la știri acum? Nu vorbesc despre titluri specifice. Privire de ansamblu. Ce se întâmplă pe planetă? Ce... știți voi, în afară de Donald Trump și de războaiele nucleare, știți voi, lucruri banale de genul ăsta – care este esența? Ce se întâmplă cu adevărat în știri? Și aș vrea o înțelepciune reală în privința asta. Nu recitați un titlu. Spuneți-mi ce se întâmplă chiar acum pe planetă.

Linda, te rog, prima victimă. Vreau să spun, prima înțelepciune (câteva chicoteli, o pauză ușoară pe măsură ce Linda dă microfonul în public unui membru reticent). Oh, dacă am putea citi energia în asta! (mai multe chicoteli)

Acum, eu nu sunt un medium. Eu sunt un Maestru Ascensionat, în orice caz, și ceea ce am citit acolo – și sper că ai prins-o pe cameră – ceea ce am citit acolo a fost: „Așadar, de 15 ani nu am fost niciodată filmată. Acum sunt de două ori la rând." (mai multe chicoteli)

SHEA (femeie): Exact ăsta a fost gândul meu.

ADAMUS: Exact gândul. Da.

SHEA: Da. Trebuie să mă ridic în picioare?

ADAMUS: Te rog. Nu, de fapt nu trebuie, însă am prefera asta. Da, tu poți face orice vrei.

SHEA: Mulțumesc.

ADAMUS: Da. Ce e la știri? Ce pare că se întâmplă chiar acum pe planetă? Dacă ați vorbi cu un grup de elevi de liceu și ei habar nu au și voi încercați să spuneți: „Iată ce se întâmplă pe planetă", ce ați spune?

SHEA: Foarte, foarte multe. Este copleșitor pentru corpul meu ascultând întreaga lume.

ADAMUS: Da.

SHEA: Avem Ierusalim, despre care Tobias este extatic.

ADAMUS: De fapt nu este, dar continuă.

SHEA: Am simțit că era o emoție acolo.

ADAMUS: Da.

SHEA: Am vorbit cu oameni...

ADAMUS: Dacă ești evreu care trăiește în Israel.

SHEA: Da.

ADAMUS: Da, da. Da, da.

SHEA: Însă, de asemenea, am vorbit și cu...

ADAMUS: Îți dai seama ce se va întâmpla de fapt, cu toate acestea?

SHEA: Mm hmm.

ADAMUS: Da, da.

SHEA: Dar am vorbit cu oameni din jur care nu știu care este problema, se simt...

ADAMUS: Așadar, ce se întâmplă? Ce se întâmplă? Care este părerea ta? Te uiți din afară la lume, spui: „O, doamne. Iată direcția spre care ne îndreptăm. Iată ce se întâmplă.”

SHEA: Totul.

ADAMUS: Totul. Specifică un singur lucru.

SHEA: Răni vindecate, sexualitate.

ADAMUS: Da, te-ai prins.

SHEA: Confuzie totală la un bărbat. Totală.

ADAMUS: Da.

SHEA: Ei nici măcar nu știu...

ADAMUS: Bărbații din public sunt de acord cu asta? (un bărbat spune: „Da, per total")

SHEA: Da, nu.

ADAMUS: Per total. Da, da.

SHEA: În general.

ADAMUS: Bine.

SHEA: Asta este chiar copleșitor pentru minte.

ADAMUS: Da, bine.

SHEA: Confuzie totală.

ADAMUS: Confuzie totală. Da. O să-i spun o pierdere de identitate la indivizi și în grupuri.

SHEA: Da.

ADAMUS: Și ce se întâmplă când cineva începe să-și piardă identitatea?

SHEA:Ohh...

ADAMUS: Încearcă să se întoarcă și să recupereze ceea ce au avut. Este mai sigur decât să mergi la ceva nou.

SHEA: Corect.

ADAMUS: Așadar, se întâmplă multe cu energia masculină/feminină, o cantitate extraordinară, și bărbații sunt literalmente loviți în...

LINDA: Pardon!!

SHEA: Este adevărat.

ADAMUS: …fund (câteva râsete).

SHEA: Este adevărat.

ADAMUS: Fund. În fundul de acum.

SHEA: Însă ei sunt foarte confuzi în legătură cu toate acestea.

ADAMUS: O, absolut. Asta e ceea ce îi lovește în fund. Nu sunt obișnuiți cu confuzia asta.

SHEA: Da.

ADAMUS: Sunt obișnuiți cu modul lor de a face lucrurile.

SHEA: Corect.

ADAMUS: Și nu mai funcționează deloc. Ei simt…

SHEA: Nu.

ADAMUS: ...cum ai spune, efeminați?

SHEA: Da.

ADAMUS: Bărbați? (niciun răspuns din public) E, da, da. Bine. Da, da. Nu bărbații Shaumbra! Isuse! Vorbesc despre alți bărbați. Așadar, efeminați – „Care este rolul meu? Ce ar trebui să fac?"

SHEA: Ei sunt confuzi.

ADAMUS: Sunt foarte confuzi. Și apoi ce se întâmplă?

SHEA: Oh, au început să atace femeile acum.

ADAMUS: Ei au fost pentru mult timp, însă...

SHEA: Nu. Asta este într-un mod diferit. Este ca și cum lor le este atât de frică de ce au de făcut.

ADAMUS: Da. Vă voi da un mic pont legat de asta. Femeile sunt foarte parapsihice și știu cum să folosească energiile psihice, întrețesute adesea cu energia sexuală, dar ele știu cum să folosească energiile psihice. Cu adevărat, bărbații nu știu asta. Vreau să spun, bărbații care nu sunt Shaumbra chiar nu știu (câteva chicoteli). Ei nu știu cum să facă o explorare psihică. Ei nu știu cum să simtă psihic ceea ce se întâmplă. Ei și-au închis unele dintre manifestările lor emoționale, așa că acum, ei sunt total pierduți. Dacă doar și-ar redobândi acea capacitate psihică interioară, care se leagă de fapt de ceea de vom discuta mai târziu, dar cuprinde (anumite) lucruri. Însă ei și-au tăiat cu ceva vreme în urmă antena, ca să spun așa (Linda râde pe înfundate), antena lor psihică. Ei sunt foarte pierduți. Bun.

SHEA: Da.

ADAMUS: Mulțumesc. Mulțumesc pentru înțelepciunea ta. Încă câteva. Ce se petrece la știri? Bună, frumoaso!

ELIZABETH: Ce mai faci?

ADAMUS: Fac foarte bine...

ELIZABETH: Un Crăciun Fericit (chicotește).

ADAMUS: …ca întotdeauna. Da.

ELIZABETH: Sentimentul meu a fost, înainte să începi discuția asta, a fost chiar ceea ce ai spus despre faptul că există grupuri care merg înapoi, agățându-se din răsputeri de trecut.

ADAMUS: Da.

ELIZABETH: Și grupuri care vor să meargă înainte în viitor, și există acest lucru de tip împinge-trage care are loc, care este atât de evident, și nu doar în societatea noastră, ci în toată lumea, de fapt, dacă ții cont de ceea ce se petrece.

ADAMUS: Poate evoluția să fie inversată sau încetinită? Există toată această evoluție care are loc, nu doar o evoluție biologică, ci o evoluție ce se petrece în toată rețeaua - însemnând viața. Poate fi încetinită? Cu alte cuvinte, oamenii aceștia care se întorc la rădăcini, cei care spun: ”Computerele sunt groaznice”, aceia cărora nu le place tehnologia, aceia care cred că noi suntem nerușinați în ochii lui Dumnezeu. Putem noi să mergem înapoi sau să încetinim evoluția?

ELIZABETH: Știi, nu simt asta. Nu simt că ar fi o încetinire în general. Știu că, la nivel individual, unde se află conștiința ta? Acela este locul în care trăiești.

ADAMUS: Corect, dar ce spui despre planetă?

ELIZABETH: Deci tu ești la trecut...

ADAMUS: Ce zici de planetă?

ELIZABETH: Nu simt asta.

ADAMUS: În regulă.

ELIZABETH: Asta ar putea fi încetinit. Este doar o ființare care evoluează printre oameni, și...

ADAMUS: Ce li se întâmplă grupurilor și indivizilor din cadrul grupurilor care într-adevăr încearcă să rămână în rădăcinile lor? Și nu vorbesc doar despre, știi tu, să te descotorosești de toate bunurile tale materiale și să trăiești la Walden Pond (n.tr.: Walden Pond este o zonă cu lac de tip rezervație din statul Massachusetts, SUA), ci de fapt să încerci să te întorci la rădăcinile de la țară, la rădăcinile culturale, rădăcinile familiei și tot restul de genul ăsta. Ce se întâmplă cu ei în timp ce evoluția continuă mai departe cu cea mai mare viteză pe care a avut-o vreodată? Ce se întâmplă cu acești oameni?

ELIZABETH: Ei bine, aș spera că ei vor - că unii dintre ei vor deveni mai deschiși.

ADAMUS: Mda.

ELIZABETH: Și unii ar putea avea o cădere nervoasă (chicotește), căci lucrurile sunt așa cum sunt, și nu știu dacă tu descrii o conștiință generală, o conștiință colectivă sau o conștiință individuală. Cred că asta este diferența. Dar, la modul individual, există alegeri în această viață și trebuie să alegem încotro ne mișcăm.

ADAMUS: Cei mai mulți oameni nu au nicio idee ce este aceea o alegere. Chiar. Cu adevărat. Acum, voi spune ceva astăzi despre alegere și o voi extinde în unele dintre Shoud-urile care vor urma, ceva ce poate părea o contradicție, dar majoritatea oamenilor cu adevărat nu înțeleg ce este aceea o alegere. Alegerea lor este aproape la fel de limitată ca și culoarea șosetelor din sertarul cu șosete. Și asta-i tot, de fapt, sau ce vor avea la cină. Ei nu înțeleg alegerile în viață, alegerile sufletului, alegerile de a merge dincolo (de cunoscut), și nici nu vor să le înțeleagă. Așadar, voi spune…continuă.

ELIZABETH: Da, mă întreb dacă perspectiva ta în unele dintre cazuri este că ei sunt într-un fel hipnotizați, cu un - nu-i așa? - într-un loc în care ei ar putea doar să lâncezească pentru cine știe cât timp. Vreau să spun, ăsta este un alt fel de a merge/a trăi.

ADAMUS: Da.

ELIZABETH: Doar rămâi la asta și nu căuta (altceva).

ADAMUS: Dar ne întoarcem la ceea ce a spus Shea mai devreme. Există o mulțime de oameni pierduți pe planetă. Acum, ei nu îi intervievează pe aceștia la știri, știi tu, ”De ce ești pierdut?” Însă doar simte asta, există un fel de sentiment global de pierdere (în sens de rătăcire).

ELIZABETH: Da.

ADAMUS: Da. Și o să-ți dau un alt mic indiciu despre care s-ar putea să vorbesc în ProGnost, dar noi am vorbit înainte de Noul Pământ și am spus că Noul Pământ și Vechiul Pământ nu vor veni împreună. Există o prea mare prăpastie între aceia care sunt conștienți, aceia care știu ce este o alegere, aceia care permit integrarea dintre Maestru și om, atât de mulți care înțeleg asta, că s-a creat Noul Pământ. Nu este ce ați crede despre el în termeni de Nirvana, dar este locul în care să mergi pentru a fi expresia creativă a sufletului tău, cu o mulțime de atribute omenești, însă fără a rămâne vreodată blocat în atributele omenești.

Apoi, aveți un întreg grup de oameni aici, pe planetă, care se află încă în procesele lor, în evoluția Sinelui lor, dar nu sunt congruenți cu cei care cu adevărat permit adevărata lor conștiință. Așadar, aveți o mulțime de oameni care încă trec prin experiențele lor omenești vieți la rând.

Apoi, aveți un grup despre care nu am vorbit încă, care se ține strâns atât de tare de vechi, de trecut, în principal de vechea energie masculină și care include o mulțime de femei. Multe femei care nu doresc responsabilitatea de a fi alături (umăr la umăr) de Adam, o mulțime dintre ele cărora de fapt, le place să poarte rochia de gospodină și să pregătească cina tot timpul și acel gen de treburi.

Asta creează, de fapt, chiar acum, ceea ce voi numi Pământul de Dedesubt, care cu siguranță nu este Noul Pământ și nu este de fapt acest Pământ clasic, acest pământ material. Creează o întreagă nouă realitate/dimensiune unde aceia care cu adevărat se agață de trecut și nu îi vor da drumul și nu vor să-i dea drumul și doresc să continue să creadă într-un Dumnezeu care este critic și furios, care cere venerare și tot restul de genul ăsta. Ei vor merge acolo și asta nu va fi pe această planetă fizică, dar va părea că este. Va avea mai multă gravitație decât această planetă fizică, gravitație psihică și gravitație la propriu. Va avea mai multe reguli și regulamente, mai multă moralitate și va fi mult mai inflexibilă. Va fi precum a pleca de la un colegiu de arte liberale la un colegiu înalt religios unde trebuie să mergi la biserică în fiecare zi și ei vor asta. Nimeni nu îi face să meargă acolo după ce ajung în noua lor viață. Ei vor asta, ceea ce ei numesc simplitate. Vor să se subordoneze lui Dumnezeu. Ei vor să creadă într-o putere superioară și o putere superioară masculină și nu vor să înțeleagă că tu ești, de asemenea, Dumnezeu, și asta este în regulă. Noi nu încercăm să le schimbăm mințile, și nici că ne-ar asculta. Ne-ar numi Satana. Nu încercăm să facem nimic altceva decât să-i onorăm în mod absolut pentru noua scenă din noul teatru al Lumii de Dedesubt, unde ei vor juca. Asta-i tot. Asta-i tot.

Așadar, se întâmplă multe chiar acum, pe Planetă. Ei bine, mulțumesc. Ajung să vorbesc mai mult, nu-i de mirare că există atât de multă înțelepciune în asta (râsete). Următorul, vă rog.

LINDA: Următorul.

ADAMUS: Următorul, vă rog. Ce se află la știri? Care este rezumatul la știri?

SCOTT: Ah, tocmai ce văd, mai ales, ei bine, Timpul tocmai a vorbit despre asta, Cei care Rup Tăcerea. Oameni care, în mod energetic, tocmai spun: ”Destul. Sunt pregătit să-mi spun povestea.”

ADAMUS: Iese la iveală.

SCOTT: Și tocmai ce iese la iveală.

ADAMUS: Da.

SCOTT: Și a fost îngropată pentru atât de mult timp, pentru o mulțime dintre acești oameni.

ADAMUS: Îhm.

SCOTT: Adică, 20 de ani sau mai mult, poate, pentru unii dintre acești oameni.

ADAMUS: Vieți la rând.

SCOTT: Vieți la rând, da.

ADAMUS: Vieți la rând de abuz.

SCOTT: Deci, da. Ei tocmai spun...

ADAMUS: Așadar, asta este o descătușare totală chiar acum și este foarte interesant de observat de pe Piscul Îngerului. Știți voi, stați în spate, vă dați la o parte din drum. Este foarte interesant de privit. Cei Care Rup Tăcerea, îmi place expresia asta. Acești oameni ies în față, la genul aproape de dragul rușinii și lumea face glume și emite judecăți și tot restul. Însă asta agită totul chiar acum. Și a agita - prima parte a agitației este mereu cumva distractivă. Este precum: ”Chiar agităm lucrurile”, însă, mai apoi, cu asta tot restul începe să iasă la iveală. Apoi devine urât, precum puloverele voastre.

SCOTT: Cred că de asta bărbații se sperie și sunt precum: ”Ei bine, ce altceva se va mai întâmpla?”

ADAMUS: Exact! Exact. Așadar, ce simți tu despre întreg rolul bărbatului pe planetă? Ce se întâmplă cu asta?

SCOTT: Ei bine, ei trec printr-un proces în care chiar trebuie să evolueze. Adică, este ori cazul în care pot rămâne blocați și să nu-și dea seama, sau doar trebuie să fie precum: ”Ei bine, trebuie să mă trezesc și să-mi dau seama.”   

ADAMUS: Sau să creeze ceva precum această Lume de Dedesubt care...

SCOTT: Da, sau să facă asta.

ADAMUS:  ...sau Altă Lume, poate ai vrea s-o numești așa, căci este precum: ”Nu, noi vom continua să sprijinim/susținem bărbatul.”

SCOTT: Corect, corect.

ADAMUS: Da. Da.

SCOTT: Ei fie vor sta lipiți de armele lor, fie chiar vor spune: ”Hm, poate ar trebui să mă luminez puțin.”

ADAMUS: Da, exact. Așadar, ce sfat ai da chiar acum bărbatului tipic de pe planetă? Tipic, însemnând că, în mod sigur, el nu participă la întrunirile noastre, ci este doar bărbatul obișnuit de pe stradă. Ce sfat i-ai da?

SCOTT: Doar să înceapă să fie atenți, să fie conștienți la cum, adică, să se întoarcă la felul în care simt și privesc la ce se întâmplă acolo, afară, în lume. Nu atât de mult doar titlurile, dar să simtă întregul motiv pentru care aceste femei simt așa.

ADAMUS: Exact.

SCOTT: Și ce bărbați văd ei că se schimbă, fie că asta este în zona de afaceri, fie în viața personală și lucruri de genul ăsta, și să vadă pe ce cale vor vrea cumva să meargă, căci ei vor ajunge, precum ai spus, pe o cale sau alta.

ADAMUS: Îhm. Da, și simt că există puțină discuție cu sine în contradictoriu. Mulți bărbați vor spune: ”Este timpul pentru femei să aibă mai mult loc în afaceri sau în religie.” Cam este timpul să existe femei preoți acolo, în Biserica Catolică, altfel le vom pune în inferioritate. Spun asta cu un colț al gurii, dar cu celălalt colț al gurii, în situațiile lor personale, la slujbele lor proprii sau în lumea afacerilor sau oriunde în altă parte, le vine așa de greu cu asta: ”O femeie să câștige aceeași sumă de bani? Sau să fie șefa mea?” Se schimbă încet, dar ei sunt pierduți. Bine. Mulțumesc.

Da, încă unul aici. Ce se află la știri în acest moment? Ce se întâmplă cu adevărat?

SHAUMBRA 1 (bărbat): Cu toate astea, eu văd acte de iubire și bunătate profunde.

ADAMUS: Da. Oh, nemaipomenite.

SHAUMBRA 1: Da.

ADAMUS: Da. Și, de fapt, multe dintre actele de iubire și de bunătate (se petrec) în mijlocul unei stări de totală dare peste cap și rătăcire pentru planetă. Uneori, cei mai bun din oameni iese la iveală în timpuri de criză, din păcate. Din păcate.

SHAUMBRA 1: Îhm.

ADAMUS: Sunt atât de obișnuiți cu crizele, că se află în cea mai bună formă, și uneori ei, de fapt, provoacă crizele...

SHAUMBRA 1: Pentru a fi iubitori.

ADAMUS: …doar ca să poată fi eroi.

SHAUMBRA 1: Da.

ADAMUS: Ei pot fi eroi. Da, da. Bună observație, însă.

Timpul ăsta al planetei, chiar acum - o schimbare fără precedent. Oricum, chiar trebuie să remarc faptul că există, cel puțin în această eră a umanității, după Atlantida, există probabil mai multă prosperitate și abundență, mai puține războaie în derulare. Există mai multe acte de bunătate, mai mulți oameni care contribuie cu bani. Există mai mulți oameni care acum capătă acces la ape curate și cumva la hrană sănătoasă, pe tot cuprinsul planetei. Așa că, într-un fel, este, de fapt, unul dintre cele mai bune timpuri. Nu există acum multe războaie mari. Există războaie tribale și războaie vechi, însă nu multe războaie mari.

Însă este și timpul în care totul se schimbă atât de rapid și oamenii sunt pierduți. Oamenii sunt foarte, foarte pierduți, și generalizez aici pentru a nu pierde timpul, dar atunci când oamenii sunt pierduți, există un lucru/aspect emoțional/mental. Ei nu sunt cu adevărat pierduți, dar vechile lor moduri de a face lucrurile și de a răspunde oamenilor și situațiilor trebuie să se schimbe foarte repede. Ei nu știu ce să facă, bărbații, în mod particular, nu știu ce să facă, deoarece ei nu au permis în viața lor acel aspect parapsihic, ceea ce aș numi aproape aspect feminin. Acel aspect parapsihic pe care femeile îl au, voi toți îl aveți în voi ca și energie feminină, poate fi de fapt proiectat în afară și începe să culeagă lucruri, să simtă înăuntrul lucrurilor, să caute în alte potențiale și probabilități. Bărbații nu fac asta atât de mult. Din acest motiv, femeile pot îndeplini sarcini multiple, dragă Linda, acolo unde bărbații sunt destul de singulari, Cauldre (câțiva chicotesc). Așadar, pentru că femeile trimit în afară multă energie parapsihică.

Acum, bărbații se uită la asta și spun: ”Asta-i așa de confuz”, căci voi aveți o conversație despre ceva și în momentul următor ați schimbat acea conversație. Cum este de presupus ca bărbații să știe că voi tocmai ați schimbat subiectul fără să le spuneți? (câteva chicoteli) Și femeile sunt cam așa: ”Ei bine, trebuie să fii puțin mai parapsihic ca să te prinzi de asta” (mai multe chicoteli).

Însă lumea ajunge la acest lucru chiar acum, unde-i foarte pierdută, și ceea ce tind oamenii să facă acum mai mult decât orice, în această stare pierdută - prezentă mai mult în bărbați decât în femei, deoarece femeile sunt obișnuite cu sinele lor parapsihic și emoțional și vorbesc mult între ele, bărbații nu știu ce să facă - așa că, ce fac ei? Iau aceste medicamente, aceste SSRI (n.tr.: inhibitori ai reabsorbției de serotonină), anxiolitice, antidepresive, orice altceva, pentru că ei nu știu ce să facă. Ei sunt atât de pierduți. Și lucrul amuzant legat de aceste medicamente este că îl fac pe respectivul (care le ia) încă și mai pierdut. Pentru asta sunt create, să te deconecteze de tine însuți. Și din acest motiv aveți atât de mulți bărbați, bărbați albi care fac aceste acte atroce de ucidere în masă, de tip terorism în masă, pentru că ei sunt atât de pierduți.

Dacă o luați înapoi pe urme, dacă sunteți capabili să găsiți toate înregistrările poliției și ale spitalelor despre toate aceste omoruri în masă, și mă refer în mod particular la Stalele Unite ale Americii, veți afla că aceștia sunt sau au fost recent sub tratament cu aceste medicamente, pentru că ei sunt pierduți. Lumea trece acum prin așa o schimbare, atât de rapid, că este dificil pentru atât de mulți.

Lumea trece prin schimbări la nivel emoțional, exact la fel cum ați experimentat voi în trecut. Tiparele evoluției se schimbă mai repede ca niciodată. Ați văzut - oare cum îi spuneți voi - diagrama unei crose de hochei (n.tr.: a hockey stick chart este un termen american generic folosit pentru a sugera într-o diagramă o creștere exponențială rapidă, după un nivel de creștere în timp lent și stabil, termen ce a ajuns să fie folosit în orice domeniu, curba din grafic aducând cu forma unei crose de hochei, privită orizontal). Evoluția din ultimii, să spunem, de 5.000 de ani (desenează în aer o linie aproape orizontală). Apoi, am ajuns cu aproximativ 50 de ani în urmă și urcă cam așa (desenând o curbă ascuțiță/bruscă). O ia în sus atât de rapid, că va ajunge să se unească cu ea însăși pe partea cealaltă (ca într-un cerc). Vreau să spun, exact ca un avion care execută un loop (n.tr.: inel) pe cer, atât de rapid merge. Și mă refer la asta pe jumătate ad litteram. Merge atât de repede, că totul se va întoarce către sine însuși.


De ce vă aflați aici

Acum, aduc asta în discuție pentru un anume motiv important, pentru că aș vrea ca voi să vă amintiți de ce sunteți chiar aici, acum. Voi ați ales acest timp. Ați ales să veniți, cei mai mulți dintre voi după cel de-al doilea război mondial, știind că acesta va fi timpul, ceea ce eu numesc Timpul Mașinilor, însă timpul unor mari schimbări pe planetă și mari scindări/separări/dezbinări pe planetă. Scindări în Noul Pământ, scindări în Pământul de Dedesubt sau Pământul de Jos, oricum vreți să-l numiți. Un timp al separării lucrurilor, mai degrabă decât al reunirii, dar de fapt asta creează ceea ce ați numi locuri de joacă mai specializate, mai degrabă decât un mare loc de joacă în masă.

Oamenii devin mai specializați - ”Vreau să mă joc pe Noul Pământ unde am mult mai multă libertate de creație” - sau alții spun: ”Nu îmi place să joc niciunul dintre aceste jocuri. Voi merge înapoi la lucrurile de bază, înapoi la rădăcini” și ei vor merge în Lumea de Dedesubt. Și nu vreau să spun ceva de genul iad sau subteran. Vreau să spun că este un tip diferit de Pământ, și se vor reîncarna acolo în viața lor viitoare și ei vor crede că este această planetă, va avea toate atributele identice, dar va fi mai bătrân. Adică, nu va fi modern și contemporan. Va fi aproape ca și când s-ar reîncarna înapoi în timp, într-un fel, însă ei se vor reîncarna în această - o numesc Lumea de Dedesubt.

Deci, avem toate aceste lucruri care se întâmplă și vreau doar să simțiți asta, pentru o clipă - deoarece, uneori uitați, vă pierdeți în - de ce ați ales să fiți aici, chiar acum. De ce aţi ales să fiţi pe această planetă, indiferent dacă sunteţi în anii 30, 40, 50, 60, indiferent de vârsta pe care o aveţi. De ce ați ales să fiți aici, într-una dintre cele mai nebunești vremuri care au existat vreodată, unul dintre cele mai provocatoare timpuri.

Aș vrea să simțiţi în asta. Nu este nevoie de muzică aici, doar simțiți-o pentru o clipă. Aţi ales-o.

(pauză)

Nu există nicio greșeală legat de această viață. Știu că mulți dintre voi v-ați întrebat: "Ei bine, cum de n-am făcut mai mult în această viață?" sau "Cum de n-am avut mai multe realizări? Cum de n-am scris cărți foarte bine vândute sau de ce nu am început o mare afacere?" Nu aţi venit aici pentru asta. Adică, puteți face și asta dacă doriți, dar majoritatea dintre voi ați ales să nu faceți asta. Aţi venit aici, în această viață, pentru un singur lucru. Este ultima voastră viață pe Pământ, pe acest Pământ, și ați venit aici pentru a întrupa Spiritul, Maestrul. Aţi venit aici pentru a reuni umanul și Maestrul în această viață.

A fost o călătorie liniștită, o călătorie singuratică și una dificilă, din cauza îndoielilor, deoarece, din când în când, vă pierdeţi acel compas interior, acea cunoaștere interioară a motivului pentru care aţi ales să fiţi aici. Nu aţi venit să încercaţi să salvaţi planeta. Asta nu funcţionează. Dar știţi, din cauza a ceea ce faceţi în interiorul vostru, preluând lucruri care nici măcar nu sunt ale voastre; știţi ce faceţi prin a fi aici, a fi o prezență. Nu a fi lector, nu a ţine discursuri, nu pentru a predica, ci a fi o prezență pe această planetă și a rămâne în corp și a schimba în totalitate dinamica trupului, ADN-ul.

ADN-ul este acest uimitor, foarte puţin înțeles, ceea ce ați numi un fir de lumină, un fir de spirit, uneori noi îl numim, fir de înger. Este forța dătătoare de viață din spatele tuturor lucrurilor. E programarea. Este software-ul vieții. Dar chiar și asta se schimbă, chiar acum.

Voi vă schimbați în corpul vostru și trebuie să chicotesc când aud Shaumbra spunând: "Oh, trupul meu. Durerile și neplăcerile și prin ceea ce trec." Și eu spun: "Respirați-l. Acceptați-l, pentru că ați cerut-o. Nu-i opuneţi rezistență" și știu că sună ca opusul a ceea ce credeți că ar trebui să faceți - fugiți de ele, vă umpleţi cu suplimente și uleiuri sfinte și orice altceva. Nu. Treceţi printr-o schimbare fenomenală. Vă puteți lăsa să experimentaţi?

Așadar, amintiți-vă pentru o clipă, de ce sunteți aici, de ce în acest moment, în mod particular. V-am spus tuturor, ați fi putut permite iluminarea voastră în ultima viață, acum câteva vieți. Probabil că v-ați fi prăjit imediat și ați fi venit de partea cealaltă. Dar ați spus: "Nu, voi veni în acest moment în timp și voi trece prin această schimbare în corp."

Așa cum am spus grupului din Australia, e ca și cum aţi fi un avion cu motor cu reacţie care călătoreşte în aer cu aproximativ 800 de kilometri pe oră și vă hotărâţi să vă refaceţi total, și să vă montaţi motoare noi în întregime, care nu consumă produse pe bază de petrol. Acum este un motor de tip Noua Energie. Veți reface complet întreaga structură a avionului și tot restul în timp ce zburați. Asta faceţi. O faceţi din zbor, și este cu adevărat uimitor. Foarte nebunesc. Nebunesc. Ați fi putut să-i lăsați pe alții să o facă mai întâi, dar nu ați făcut-o (câteva chicoteli). Aţi spus: "Nu, eu o voi face", dar apoi, din când în când - bine, din când în când - în fiecare noapte, aud de la majoritatea dintre voi, cam aşa: "Oh! Ce se întâmplă Adamus?" Iar eu spun: "Vă iluminaţi.” Iar voi: "Credeam că va fi distractiv". Iar eu: "Cine v-a spus asta?" (râsete) Nu am spus asta niciodată. Tobias nu a spus asta niciodată. A murit în închisoare, în iluminarea sa. Adică, iluminarea nu este un lucru frumos. Nu este, într-adevăr. Rezultatul final este fenomenal, dar procesul de iluminare? Pfff! Știţi, e teribil, mizerabil.

Deci, haideţi să respirăm profund cu asta (Adamus chicotește). Da.

SART: Yay!


Întrebarea 2 - Ce se întâmplă cu voi?

ADAMUS: Următoarea întrebare. Ce se întâmplă cu voi chiar acum? Am vorbit despre ce se întâmplă în lume; prin ce aţi trecut voi? Mă refer la ultimele două, trei luni și fiţi conciși. Nu vreau să aud multe din vechile voastre povești. Fiţi conciși legat asta. Ce se întâmplă cu tine, Patrick?

PATRICK: Nu ştiu.

ADAMUS: Oh, stați puțin.

PATRICK: Nu! Nu, nu, nu, nu! Nu, nu! (publicul spune: "Ohhh!") Îmi retrag cuvintele.

ADAMUS: Bine, bine (câteva chicoteli).

PATRICK: Oh, nu, nu. Nu, nu.

ADAMUS: Toaleta femeilor este chiar după...

PATRICK: Ce s-a întâmplat cu mine în ultimele două sau trei luni și ar fi interesant dacă alți Shaumbra o simt, este, într-o simplă propoziție ar fi, plictiseală umană și lipsa pasiunii.

ADAMUS: Oh, bine, bine. Atunci, eşti exact acolo unde ar trebui să fii.

PATRICK: Ei bine, evident (chicotește).

ADAMUS: Da da. Da, plictiseală și lipsa pasiunii. Și nu o poţi mima. Nu poți falsifica pasiunea.

PATRICK: Vreau să spun, eu am - eu întreb... îmi permit pasiunea Eu Sunt, dar nu o pot forța.

ADAMUS: Nu, nu poți.

PATRICK: Deci, simt că în anumite momente o am, dar nu este ceva consistent.

ADAMUS: Oh, asta cred că este cea mai rea parte a iluminării - îți pierzi pasiunea. Nu este nimic acolo și este absolut potrivit, pentru că acele pasiuni sunt vechi. Erau pasiuni umane. Și apoi încercați să o reînviaţi și să aduceți pasiunea înapoi și este cam aşa, "Pe cine păcăliţi?" ştiţi voi.

PATRICK: Exact.

ADAMUS: Și vă scufundaţi la o aşa profunzime, la această disperare și e ca și cum: "Ugh! De ce sunt aici pe planetă?" Și sunteţi al naibii de plictisiţi și apoi încercați să vă ocupaţi timpul și tot restul.

PATRICK: Și am foarte mult timp.

ADAMUS: Ai foarte mult timp.

PATRICK: Am o abundenţă de timp! (Patrick râde)

ADAMUS: Da. Și, nu, de fapt, aici ar și trebui să fii, pentru că tu ești în tranziție sau în evoluție sau oricum vrei să-i spui. Ei bine, o să vorbesc despre asta într-un moment. Deci…

PATRICK: Nu cred că sunt singurul care are această experiență.

ADAMUS: Oricine altcineva plictisit și fără pasiune? (unele mâini se ridică și Patrick râde)  Va scrie cineva câteva cărți despre asta? Da, "Plictisit fără pasiune".

Da. Ce se întâmplă cu voi chiar acum în viața voastră?

MEREDITH: Aș spune, "Idem".

ADAMUS: Idem.

MEREDITH: Da.

ADAMUS: Da.

MEREDITH: Dar poate, puţin mai departe, unde am trecut de disperare. Dar încă sunt - am o abundență de timp.

ADAMUS: (chicotind) O abundență de timp!

MEREDITH: Și sunt deschisă, deci...

ADAMUS: Da. Și provocări mentale chiar acum? Vorbeşti mult cu tine însuţi?

MEREDITH: Da, da, încercând să trăiesc din inimă, nu din creier.

ADAMUS: Da. Cum merge asta?

MEREDITH: E o provocare.

ADAMUS: Este. Este.

MEREDITH: E o provocare. Dar sunt nouă la...

ADAMUS: Oh, tu ești.

MEREDITH: ...călătoria asta, da.

ADAMUS: Nu, nu ești. Nu, nu ești! (râsete) Da.

MEREDITH: Aşadar.

ADAMUS: Vorbind despre, idem, aşa ar trebui să se numească oricare din voi care se întoarce pentru încă o viață, doar "Idem" (mai multe râsete). Același lucru vechi, făcându-l din nou. Dar, nu o faceţi. Aceasta este. Ultima viață.

Bine, ce altceva? Încă doi. Ce altceva se întâmplă în viața ta?

SUSAN: Multe lucruri.

ADAMUS: Da?

SUSAN: Oh, da.

ADAMUS: Ei bine, care sunt cele mari?

SUSAN: Cele mari. Ei bine, tocmai ce am trecut printr-o sesiune mare de depresie.

ADAMUS: Uh huh. Oh, grozav (ea chicoteşte). Da.

SUSAN: Și corpul meu doare ici și colo.

ADAMUS: Da.

SUSAN: De asemenea, simt că lucrurile se întregesc. Am un sentiment de unire.

ADAMUS: Da. Oh, nu e asta ciudat? Da, da. Lucrurile încep să capete sens.

SUSAN: Îmi place.

ADAMUS: Da, da.

SUSAN: Lucrurile încep să capete sens, pentru mine.

ADAMUS: Da. Bine.

SUSAN: Și îmi simt inima și Sunt Aici.

ADAMUS: Am să vă dau tuturor un fel de mic sfat părintesc al Maestrului Ascensionat. Nu încercaţi să forțați nimic din asta. Nu încercați să forțați fericirea. Nu încercați să forțați nimic, acum. Voi explica într-o clipă, dar să nu o faceţi.

SUSAN: Bine.

ADAMUS: Treceţi prin ceva. Tocmai treceţi printr-o tranziție, știţi voi. Voi conduceți în mașină, drum liber, zi frumoasă.

SUSAN: Mm hmm.

ADAMUS: Deodată, intraţi printr-un tunel, știţi voi, l-au construit printr-un munte. Este întuneric și nu puteți vedea și nu știți unde vă aflați și se simte ciudat și claustrofobic - ca să puteți ajunge în cealaltă parte a muntelui. Este același lucru. Treceţi prin toate chestiile astea și tot... (ceva huruie). Brusc, totul devine întunecat și se destramă. Și apoi vă faceți griji și încercați să luaţi medicamente sau să meditați. Încercați să luați ceva, fie că este vorba de alcool sau de droguri sau de altceva sau de suplimente sau corturi cu băi de aburi şi ritualuri ezoterice. Uitaţi de astea. Sau încercați să luaţi medicamente sau să meditați calea prin ea. Nu o faceţi.

Ce să faceţi? Permiteţi. Permiteţi. Oricât de ciudat pare, prin ceea ce treceţi acum, este cea mai măreaţă experiență a oricărei vieți. Voi treceți prin iluminarea în trup și în unele zile chiar e naşpa. Vreau să spun că, în anumite zile, vreţi doar să vomitaţi pe spiritualitate pentru că este atât de dificil (câteva chicotieli), iar în alte zile e ca și cum vă simțiţi: "Oh, da. Totul capătă sens." Este absolut potrivit. Nu e nimic în neregulă cu voi. Nu este nimic în neregulă când vă doare corpul.

Mi-ar plăcea să vă arăt ce se întâmplă la nivelul celular, al ADN-ului și al interiorului. Voi aduceți în întregime - nu-mi place termenul corp de lumină, pentru că toată lumea se gândește la acest lucru pufos, strălucitor și nu este asta. Voi introduceţi un adevărat corp energetic, care este relativ independent, unde nu mai trebuie să vă hrăniți din alţi oameni sau alimente sau orice altceva. Un adevărat corp energetic. Este un corp neparazitar. Și fiecare corp fizic, fiecare corp uman este parazitar. În primul rând, aveți paraziți în intestin, chiar acum. Sunt acolo. Ascultaţi (râsete). „Erggh! Lasă-mă să ies de aici!" (Adamus folosește o voce piţigăiată și, mai multe chicoteli) Și corpul vostru fizic este parazitic. Are nevoie și se hrănește cu energie, fie că este vorba de alți oameni, fie că este vorba de alimente sau de orice altceva. Sunteţi dependenţi. Corpul energetic real, care vine, nu are nevoie de asta. Este - nu vreau să spun 100% - dar este, în general, independent.

Deci, voi treceți prin asta în zbor. Vă  refaceţi pe voi înşivă. Ar fi fost mai ușor să muriţi și să începeți din nou. Dar sunteţi încăpățânaţi. Aţi insistat: "Nu, vom rămâne. O vom face chiar aici, în timp ce trăim", așa că, respirați adânc. Sunteţi exact unde ar trebui să fiţi.

SUSAN: Mulţumesc

ADAMUS: Da. Şi încă unul, foarte repede. Ce se întâmplă cu tine chiar acum?

SHERRY: Mă simt ca și cum aș fi în cea mai nebună cursă de carusel.

ADAMUS: Da.

SHERRY: Bine.

ADAMUS: Chiar acum, astăzi, eşti în vârf sau la bază? Sau eşti în coborâre, urlând?

SHERRY: Nu, astăzi mă simt bine. Hei, ştii, sunt cu Shaumbra.

ADAMUS: Da.

SHERRY: Sunt fericită, azi. Sunt, știi tu, persoana care prefer să fiu, este aici, astăzi. Maestrul este aici.

ADAMUS: Da.

SHERRY: Dar mult... e ca și cum lucrurile sunt mult mai intense când e doar umanul, știi?

ADAMUS: Da.

SHERRY: E ca și cum aceste temeri - temeri legate de insecuritate financiară, știi, pentru că nu am mai lucrat timp de câțiva ani și...

ADAMUS: Oh, nu!

SHERRY: ...e doar... (câteva chicoteli). Da. Voi pierde...

ADAMUS: Se presupune că ar fi trebuit să lucrezi?! (mai multe chicoteli) Să ai un loc de muncă bun, să munceşti din greu.

SHERRY: Ei bine, a pierde, știi tu, ce control credeam că am. Vezi tu, e destul de intens, Adamus.

ADAMUS: Da. Este foarte intens.

SHERRY: Când ajung acolo. Adică, e ca și cum...

ADAMUS: Şi este atât de intens. Este...

SHERRY: Adică unde corpul chiar începe să se agite, știi? Și e ca și cum: "Dumnezeule! Acest lucru nu este distractiv!"

ADAMUS: Da, da.

SHERRY: Vreau să spun și apoi alte zile...

ADAMUS: Nu, este, într-un fel, într-un fel ciudat.

SHERRY: Da. Și în alte zile, știi, atunci când sunt Maestrul, este ca și cum îmi place viața. Am încredere că totul va veni la mine. Știi, Ahmyo, iată-ne aici! (Adamus chicotește) Și, știi, deci da, asta este. Sunt extremele.

ADAMUS: Da. Eu numesc acele zile "pe fază" (n.tr.: pe aceeași lungime de undă) și zile "defazate" .

SHERRY: Foarte adevărat.

ADAMUS: Există zile în care sunteți pe fază cu Maestrul, omul și Maestrul. Iar Maestrul - știu că sună cam crud - dar Maestrului nu-i pasă, pentru că Maestrul nu are nevoie de energie. Maestrul nu are nevoie să trăiască într-o formă umană pentru a exista. Maestrul nu are nevoie de o slujbă. Maestrul se uită la asta și spune: "Oh, când va înceta odată omul să muncească atât de greu și doar va permite?" Așa că, Maestrul este cam indiferent. Maestrul nu vine înăuntru pentru a vă salva viața, pentru a vă găsi un loc de muncă, o casă nouă, un suflet pereche sau un partener sau orice altceva. Maestrul spune: "Hei, omule, ai vrea doar să permiți, pentru că asta se întâmplă oricum." Da.

Maestrul râde foarte mult. Nu știu dacă auziți acel mic râs în fundal, când viața voastră se duce naibii (Sherry chicotește). Nu sunt eu (publicul râde). Nu sunt eu, garantez. Eu mă duc și râd în altă parte, dar Maestrul spune: "Faci ca totul să fie al naibii de dificil." Da. Da. În regulă. Bun. Mulțumesc.


Vă schimbați

Deci, ce se întâmplă cu Shaumbra chiar acum? Voi rezuma asta, la fel cum am rezumat știrile. Sunteți în tranziție. Sunteți într-o mare tranziție chiar acum, într-o mare evoluție a Sinelui. Reconstruirea corpului, începând de fapt de la un nivel al sub-ADN-ului, de la - vreau să spun că nu este nici măcar la un nivel atomic sau la un nivel bazat pe carbon. Totul se schimbă.

Acum, voi încă priviți în oglindă și spuneți: "Ei bine, încă văd acel chip și devine puțin mai în vârstă în fiecare zi." Se va întâmpla asta, puțin, datorită energiei extraordinare care este consumată chiar acum - uitați-vă de asemenea și la apetitul vostru - este consumată o energie extraordinară și (corpul) trece printr-o schimbare în care de fapt nu are nevoie de nicio energie. Dar omul este atât de îngrijorat în această privință și se plânge/este zăpăcit legat de vechea evoluție biologică, de ciclul evoluției homo sapiens și, încă încearcă să respecte asta. Dar Maestrul, ceea ce ați numi corpul de energie vine înăuntru și asta provoacă totul, ei bine, un sentiment de a fi pierdut: "Ce urmează?" Și frică: "Voi muri? O să-mi ies din minți?" Iar apoi intră îndoielile.

Sunteți foarte buni la a vă îndoi. Ați perfecționat arta îndoielii în atât de multe feluri și, apoi ați atras acea resursă. "Ohh, nu știu ce să fac. Oh, ba da. O să mă îndoiesc. Mă voi îndoi de tot ceea ce fac. Mă voi auto-analiza și mă voi izola și voi intra în starea de plictiseală completă și lipsă de pasiune și orice altceva." Și este, într-un fel, eficace, pentru că vă epuizează… vă epuizează de tot. Am vrut să spun un cuvânt urât, dar vă epuizează de tot. Și, în acea epuizare, are loc un fenomen interesant. În tot ce traversați acum, nu puteți greși. O puteți face într-un mod deplorabil/nefericit. O puteți face la modul greu, dar nu o puteți face greșit. Se va întâmpla. S-a întâmplat, întreaga ascensiune. Am spus de la început, relaxați-vă în iluminarea voastră. Pur și simplu, luați-o ușor. Omul nu este responsabil pentru ea și nu poate înfăptui iluminarea. El nu ar avea niciun concept (legat de asta). Omul ar umaniza iluminarea. Atunci ar fi limitată. Atunci ar fi - eh, ar fi realmente plictisitor.

Omul nu poate înfăptui iluminarea deoarece voi încă mai operați în simțurile voastre limitate. Dar dacă omul pur și simplu permite, se relaxează în iluminare, se uită la fiecare experiență, fie că este durere în corpul fizic, fie că este plictiseală absolută, însă face un pas înapoi și se uită la asta spunând: "Uau! Uite ce se întâmplă", pentru că, în același timp există așa o schimbare în corpul vostru - și nu mă refer la corpul vostru fizic, ci la corpul vostru de energie care sunteți - acesta va schimba în cele din urmă fizicul. Și nu, nu veți întineri neapărat cu 50 de ani sau să arătați mai tineri cu 50 de ani. Nu veți dori să trăiți până la vârsta de 500 de ani, vă garantez asta, indiferent dacă vă aflați în corpul de energie sau nu.

Amintiți-vă pentru un moment, dacă vreți, într-adevăr doar amintiți-vă cum a fost la nivel celular în vremurile lemuriene, unde erați încă foarte eterici, foarte vaporoși. Încă nu erați întrupați complet în biologie. Pur și simplu dansați împreună cu formele de viață biologice de pe planetă, dar nu erați încă în ciclul de încarnare, deci erați doar un fel de lumină, erați aproape puțin vaporoși. E ca și cum ați fi fost acolo, dar nu erați acolo. Experimentați asta, dar nu erați prinși în asta. Doar amintiți-vă, pentru o clipă. Toți ați trecut prin asta.

(pauză)

Acolo ați dezvoltat așa o dragoste pentru natură și în special pentru elementali (elementele naturii). Asta este, într-un fel, cam unde vă îndreptați. Cu alte cuvinte, nu atât de greoi fizic, nu atât de conectați la corp sau la minte. Este un sentiment ciudat, pentru că, la fel ca și aceste grupuri de oameni de pe Pământ care urmează ca acum să meargă în Lumea de Dedesubt, în acest loc nou,  înființat doar pentru cei cărora le place (viața) strictă și dură, aveți această parte din voi, care se agață chiar acum atât de mult de vechi - pentru că este vorba doar despre tot ceea ce vă amintiți cu adevărat - cu privire la corpul fizic: "Când va fi mai bine corpul meu? Când va deveni mintea mea mai ascuțită?" Și nu este vorba de asta. Nu este și nu se intenționează să fie despre asta.

Nu suntem deloc aici pentru a încerca să perfecționăm condiția umană. Mai întâi de toate, pentru că nu poate fi niciodată perfecționată. Există, aproape ați putea spune, un buton ascuns adânc în interiorul energiei tuturor, care nu va permite perfecționarea condiției umane, pentru că atunci nu veți ieși niciodată (din ea). Nu sunt acolo toate piesele puzzle-ului, cu alte cuvinte, așadar nu veți finaliza asta niciodată. Iar ăsta e un lucru bun, pentru că asta v-ar prinde cu adevărat aici.

Treceți printr-o întreagă chestie chiar acum, care pare foarte ciudată pentru om și care este pierderea controlului.

Acum, voi toți aveți un nivel ridicat de control, altfel nu ați fi aici, e valabil în special pentru Shaumbra. Și mulți dintre voi spun: "Nu, nu controlez." Hmm! (Adamus tușește și câteva râsete). Cred că deja am indigestie. Nu, voi ați controlat procesul biologic și mental foarte, foarte bine. Ați devenit foarte specializați în asta, dar acum, deodată, pierdeți controlul.

Omul pierde controlul sau cel puțin perspectiva controlului. El simte că totul se prăbușește, într-un fel. Nu vă mai puteți focaliza deloc. Nu mai puteți să vă bizuiți pe acest mod vechi de a gestiona lucrurile.

În ultimele câteva săptămâni în mod special, v-am văzut pe atât de mulți dintre voi - că nici măcar nu puteați citi o pagină într-o carte, deoarece ochii voștri rătăcesc. Creierul vostru hoinărește. Sunteți ca și cum: "Ce e în neregulă cu mine?" Desigur, știți, ceea ce concluzionați este că ori îmbătrâniți, ori că aveți Alzheimer sau că vă pierdeți mințile. Nu vi se întâmplă asta. Pur și simplu treceți printr-o transformare. Pierdeți controlul și acesta este exact modul în care trebuie să fie. Corpul vostru reacționează în moduri ciudate.

Aș spune, într-o zi obișnuită, aud cam 27% din Shaumbra că spun: "Oh, mor. Înseamnă că mor." (câteva chicoteli) E foarte dramatic, știți: "Ohhh, mor. Voi avea vreo boală." Majoritatea nu aveți, deoarece corpul vostru se schimbă atât de repede chiar acum. Și da, doare uneori. Dacă ați purtat vreodată aparat dentar când ați fost mai mici, nu e un lucru plăcut. Dar rezultatul final, este că dobândiți dinți drepți. Ei bine, voi treceți aici printr-o schimbare imensă în corp. E mai ușor să muriți, dar nu ați făcut-o. Treceți printr-o schimbare extraordinară în corp. Vă va durea din când în când.

Și mintea voastră. Săraca minte (câteva chicoteli). Vom vorbi mult despre ea în ProGnost, dar mintea nu va mai funcționa așa cum a făcut-o înainte. Mintea nu poate, literalmente și - doar un fel de mică degustare din ProGnost-ul care vine - era minții s-a terminat pe această planetă, iar eu nu vorbesc despre viitor. Vorbesc despre faptul că asta s-a întâmplat deja.

Computerele sunt mai inteligente decât voi. Mai rapide, mai eficiente, ele nu se vaită atât, nu trebuie să fie hrănite. Computerele sunt mai rapide. Când căutați pe Google, cred că așa o numiți, faceți unul din acele lucruri pe motorul de căutare și scrieți - ce scrieți? (cineva spune: "Donald Trump"). Donald Trump (râsete). Să spunem că scrieți pe Google "St. Germain”.  Da, da, da. Da, da. Mult mai bine. Căutați pe Google "St. Germain”. Într-o fracțiune de secundă, computerele trec prin circa trei miliarde de opțiuni diferite. Trei miliarde. Știți, ați apăsat acel buton și din când în când acel mic lucru începe să se învârtă și au trecut cinci secunde și voi înjurați (câteva chicoteli). Tocmai a trecut prin trei miliarde de potențiale diferite, pe baza analizării tuturor datelor care există pe planetă chiar acum. Mintea voastră nu poate face asta. Era minții, asta este. Aceasta este ultima eră adevărată a minții.

Voi sunteți, de fapt, cei care conduc acea schimbare, credeți sau nu. Chiar și unii dintre voi care spun: "Cine, eu? Nu sunt deloc tehnic." Nu trebuie să fiți. Voi conduceți acea schimbare a minții. Acum, nu se va schimba totul în următoarele două, trei, patru generații. Va dura ceva timp. Dar există o schimbare dramatică care are loc pe planetă.

Un mic indiciu la asta. De ce trebuie ca mintea să rezolve calcule complexe? De ce să stați cu o bucată de hârtie și să găsiți soluții la calcule matematice complexe atunci când puteți apăsa pe un buton? De ce? Dar mintea se simte: "Oh, Dumnezeule. Sunt înlocuită de un calculator, de un robot" și, există tot acest sentiment care se adaugă la elementul de a fi pierdută. Deci voi, ca Shaumbra spuneți: "Ce se întâmplă aici în minte? Ce voi face?" Și apoi, începeți să luați suplimente. Începeți să luați suplimente pentru conștientizarea minții și trebuie să mă opresc și să spun: "Tăceți."

Respirați profund. Respirați profund. Dați-vă voie să experimentați lucrurile prin care treceți fără să vă luptați cu asta, fără să luați medicamente sau să meditați. Permiteți-o. Îmbrățișați-o. Fiți cu asta. Sunteți exact, exact unde ar trebui să fiți acum din punct de vedere fizic, mental, în orice alt fel.

Nu, nu e drăguț. Nu e drăguț. Nu a fost așa pentru niciunul dintre ceilalți Maeștri Ascensionați. Niciunul dintre ei nu a avut vreun fel de iluminare frumoasă, drăguță. A voastră este de fapt mai ușoară decât cea prin care au trecut ei. Cel puțin vă aveți unul pe altul. Cel puțin sunteți împreună. Cel puțin mă aveți pe mine (Adamus chicotește și unele aplauze în public). Iar eu sunt pur și simplu aici, cu adevărat, sunt pur și simplu aici pentru că ați cerut o oglindă. Asta-i tot. Nu este realmente înțelepciunea mea, este a voastră. Nu eu sunt de fapt aici, cu poznele și distragerea, sunt ale voastre. Aceasta este creația voastră.

Deci sunteți exact unde ar trebui să fiți. Dar acum treceți prin această pierdere a controlului și e în regulă. Este de fapt un semn foarte, foarte bun. Exact când simțiți că lucrurile nu mai funcționează așa cum au făcut-o - desigur, nu. Corpul vostru trece prin schimbări dramatice care nu pot fi măsurate științific încă, dar în următorii câțiva ani, absolut (va fi posibil).

Faceți un test ADN acum. Faceți-l acum. Tușește - cât costă? (cineva spune: "Șaizeci și nouă de dolari") Șaizeci și nouă de dolari, asta e o nebunie! (Adamus chicotește). Pentru o întreagă secvențiere. Faceți un test acum. Întoarceți-vă și faceți unul după trei ani și veți vedea o diferență. Da. Utilizați un alt nume, o altă adresă de e-mail și restul. Dar faceți-l din nou și vedeți ce se întâmplă. Sunteți exact unde ar trebui să fiți și pierdeți controlul.

Acum, asta sună cam ciudat. Pierderea controlului la ce? Pentru ce? Ei bine, este Maestrul, care sunteți, de asemenea. Dar, în loc să fiți într-un spectru limitat al simțurilor și al conștienței și al expresiei creative, așa cum a fost omul, acum le deschideți pe toate acestea, iar asta schimbă totul. Și schimbă controlul, care, dacă i-aș putea spune oricăruia dintre voi: "Luați-vă piciorul de pe frână și mâinile de pe volan." Nu dați autoritate altcuiva - sfinți, arhangheli, Maeștri Ascensionați sau Dumnezeu. Nu este ca și cum: "Dă drumul și lasă-l pe Dumnezeu." Este: "Dă drumul, Eu Sunt." Și este foarte înfricoșător pentru om să ia mâna de pe volan și piciorul de pe frână - "Ce se va întâmpla?" Și omul este atât de obișnuit să controleze fiecare aspect al vieții lui. Dați drumul acelui control chiar acum și priviți ce se întâmplă.

Nu este negativ pentru om. Cu alte cuvinte, să nu spunem că a fost ceva rău cu controlul. Este doar experiența pe care ați avut-o. Și nu spun că veți renunța la omenia voastră, pentru că nu renunțați. Dar vă deschideți spre Și, spre potențiale și posibilități diferite, către Maestrul care este în interior. Vă deschideți către Și, deci se simte foarte ciudat. Și sper că absolut fiecare dintre voi ați trecut în ultimele câteva săptămâni prin tot felul de rahaturi în viața voastră, pentru că atunci înseamnă că într-adevăr permiteți această iluminare. Dacă ați avut îndoieli și lucruri mentale și un du-te-vino și nu ați dormit bine și ați mâncați prea mult și apoi nu ați mâncat suficient și v-ați întrebați ce se întâmplă cu voi și v-a durut corpul, a fost deoarece treceți prin iluminarea întrupată.

Simțiți doar, pentru un moment. Unii dintre voi vor scrie cărți uimitoare sau vor avea filme fantastice, videoclipuri pe care nimeni nu le va crede. Imaginați-vă doar pentru o clipă, cartea iluminării voastre. Dar nu fiți serioși atunci când vă gândiți la asta sau chiar o faceți. Nu o faceți plictisitoare/mohorâtă. Așa cum vă spun mereu, împodobiți puțin, știți voi. Utilizați ceva dramatism. Nu mai rămâneți atât de înnămoliți. Distrați-vă puțin cu asta. Știți: "Un lucru amuzant mi s-a întâmplat pe calea luminării" - Kuthumi - "Am pierdut totul! Eh! Mi-am pierdut mințile! Am pierdut totul!" Distrați-vă cu asta.

Simțiți asta doar, un moment. Cartea iluminării voastre. Nu este un tip de text sacru mult prea sfânt, plictisitor, însă întreaga tranziție a trecerii de la ceea ce credeați că a fost doar o altă viață umană la o transformare care stabilește ritmul pentru următoarea evoluție de pe planetă, pentru că următoarea evoluție, evoluția pe planetă, nu va arăta cum a fost în trecut, în ultimele sute de ani, mii de ani sau de milioane de ani. Următoarea evoluție de pe această planetă va fi ceva complet diferit, iar voi o conduceți... (se aude un telefon mobil și Adamus fluieră dezamăgit)

LINDA: Oh oh.

SART: Rahat!

ADAMUS: Donald, tu ești? (râsete, persoana căreia i-a sunat telefonul a purtat mai devreme o mască cu Donald Trump)

LINDA: Uh oh.

ADAMUS: A sunat Donald?

LINDA: Uh oh.

ADAMUS: Sau el folosește Twitter. Acela este un Twitter. Știam că Donald va folosi Twitter (mai multe chicoteli). Lăsăm să treacă de data aceasta. Data viitoare merge în toaletă. Putem să aducem o cameră de filmat acolo și să urmărim cum se trage apa? (mai multe râsete și Adamus chicotește)

Deci, haideți să respirăm profund cu asta. Și voi trece la subiect acum, la subiectul acestui Shoud. Mi-a luat, doamne, o vecie să ajung acolo, dar haideți să respirăm profund. Acum, ceva foarte, foarte important. Mi-a luat ceva timp să ajung la asta.


Este în Aer

În acest moment în care vă aflați, în ciuda tuturor luptelor pe care le-ați dus ca să ajungeți acolo, unde, din cauza a ceea ce voi numi maturizarea voastră - cred că este un cuvânt bun - din cauza maturității voastre, a maturității spirituale sau a maturității conștienței, datorită capacității voastre de a începe cel puțin să discerneți, la care majoritatea oamenilor nu se pricep; nu ați fost foarte buni la asta, dar acum abilitatea voastră de a discerne, v-a fost atât de frică să judecați lucrurile. Voi spuneți: "Oh, nu pot să simt altă persoană, pentru că atunci judec." Pfft! Nu știu. Sart, tip amuzant, tip drăguț, tip ciudat. Știți, ăsta e discernământ (câteva chicoteli).

SART: Mulțumesc.

ADAMUS: Și o inimă mare, dar asta este a observa. Am vorbit despre asta în unele din adunările noastre cu Shaumbra. Asta este a observa. Nu este o judecată. Vă este atât de frică să observați, să fiți conștienți de voi și de lucrurile din jurul vostru, pentru că spuneți: "Ei bine, asta e judecată." Nu. Am trecut dincolo de asta. Este observație.

Puteți vedea pe cineva la un magazin alimentar - "Oh, Dumnezeul meu! Acea persoană este la fel de urâtă ca și unele dintre acele pulovere pe care le-am văzut la Cercul Crimson." (câteva chicoteli).
"Oh, nu ar trebui să gândesc asta." Nu, e în regulă - acum este în regulă - pentru că tot ceea ce faceți este să le simțiți gândurile, proiecțiile. Nu proiectați voi asta. Voi culegeți asta. Este în aer și începeți să o culegeți/simțiți.

Așadar, punctul meu de vedere pentru astăzi, este în aer. Oh, și e în aer. Vă voi explica într-o clipă. Sunt multe lucruri în aer și veți începe să le simțiți, pentru că aveți maturitatea, deoarece aveți discernământul și nu vă mai îngrijorați atât de mult de a judeca. Încă mai sunteți îngrijorați puțin, dar în sfârșit vă permiteți să aveți discernământ. E în aer.

EDITH: Aș vrea să putem simți numerele câștigătoare la loto.

ADAMUS: De ce? (câteva chicoteli) Nu, într-adevăr. Edith - fără microfon, astfel încât nimeni din cei online să nu poată auzi, cât de nepoliticos - zicea: "Aș vrea să putem..." (câteva râsete) Ei bine, ar trebui să cereți mereu microfonul. Deci, Edith spune: "Mi-aș dori să putem simți/ghici numerele câștigătoare la loto." Într-adevăr? Într-adevăr? De asta suntem noi aici?

EDITH: Nu (ea chicotește).

ADAMUS: Nu, știu că ai glumit pe jumătate, dar cealaltă jumătate își dorește ca naiba (câteva chicoteli). De asta suntem aici? Vom încerca să facem omul mai bogat? Pentru că vă pot spune chiar acum ce se va întâmpla cu un om care este în acea stare de conștiință. Câștigă trei milioane de dolari la loterie. Trei ani mai târziu, ei vor dori să nu fi câștigat niciodată, pentru că sunt într-un tipar energetic și au doar mai multă energie acum pentru a-și susține obiceiurile proaste, dacă le au, și cei mai mulți oameni care joacă la loterie au. Sunt disperați. Ei doresc ceva magie, ceva șmecherie și, de fapt, este cel mai rău lucru care li se poate întâmpla. E vorba doar mai mult din aceeași energie. Vor merge mai adânc în lipsa de abundență. Destul de ciudat, câștigă trei milioane, ce fac ei? Îi spulberă. Iau droguri. Îi dau tuturor celorlalți. Familia lor îi urăște acum. Prietenii îi urăsc. Este un lucru îngrozitor, pentru că este pur și simplu a pune mai multă energie într-o situație proastă.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru asta, deoarece voi nu puneți mai multă energie în gaura umană, așa cum o numesc eu, în condiția umană și, deodată, realizați: "Nu trebuie să câștig la loterie, nu doresc să câștig la loterie". Este de fapt o colecție de energie a conștiinței de masă care într-adevăr nu susține călătoria voastră. Deci, ce faci, Edith? În loc să câștigi la loterie, ce faci?

EDITH: Ei bine...

ADAMUS: Împrumuți bani de la Joanne (râsete). Pur și simplu nu te judec. Ce faci?

EDITH: Doar glumeam.

ADAMUS: Doar glumeai, dar nu glumeai. Asta e treaba. Tu doar glumeai, dar nu glumeai. Deci, e în aer: "De ce nu putem pur și simplu să ghicim numerele de la loterie?" Mai bine fii gata cu acel microfon, Linda.

LINDA: Ai vrut…

ADAMUS: Nu, iată ce faceți. Acum începem într-un fel aici o mică nouă fază. Se numește: "este în aer" și se referă la tot și voi explica într-o clipă. Respirați profund. (Adamus respiră profund). Renunțați la controlul omenesc, pentru că, Edith, tu îți controlezi foarte mult viața și de fapt încerci să-i controlezi pe ceilalți, îmi pare rău să spun, dar nu îmi pare rău să spun. Nu, într-adevăr, controlezi foarte mult. Ai o inimă mare, dar există mult control în viața ta și ți-e teamă să renunți la el. Deci ce faceți? Eliberați controlul, respirați adânc și permiteți energiei să vină la voi, să vă servească. Nu câștigați la loterii. Doar stați acolo, poate plictisiți, neavând nimic de făcut, având tot timpul din lume; stați acolo și permiteți. Nu gândiți; nu există o mantra. Nu spuneți: "Permiiiiit abundența" (câteva râsete). Doar stați acolo tăcuți, fericiți și fără control (câteva chicoteli) și dacă trebuie să faceți ceva, doar ridicați-vă mâinile și lăsați să vină la voi. Sunteți un magnet, un atractant al energiei, fie că vine ca bani, dragoste, pedeapsă, suferință. Dar sunteți un atractant al energiei. Lăsați-o să vină la voi. Este atât de simplu.

Dacă încercați să depuneți eforturi disperate pentru a câștiga bani și încercați să câștigați la loterii, încercând să păcăliți sistemul, nu va funcționa. Mergem într-un spațiu, de fapt, în care să fiți foarte independenți din punct de vedere energetic, unde nu sunteți paraziți care se bazează pe orice altceva din lume pentru a-i sprijini. Este ceea ce eu numesc suveranitate. Suveranitate. Și vă spun chiar acum, este în aer.

"Maestre, dă-mi seninătatea de a permite lucrurile pe care le aleg, curajul de a elibera lucrurile care nu sunt ale mele și înțelepciunea de a cunoaște naibii diferența" (publicul aplaudă). Scrie asta pe tablă, te rog (către Linda). Cred că a fost... da.

LINDA: Oh, da. Ca și cum îmi amintesc asta (câteva râsete).

ADAMUS: Deci iau asta dintr-un program de Doisprezece-pași, dar nu este acesta un program de douăsprezece etape?

LINDA: ...

ADAMUS: Pentru că... "Maestre, dă-mi seninătatea..." Să punem asta pe tablă. Frumos scris de mână. Mai repede, mai repede. "Maestre, dă-mi seninătatea să permit lucrurile pe care le aleg." Aceasta se întoarce la premisa mea: "Ce este al vostru și ce nu este?" Ce este al vostru - Tobias a spus-o perfect - sunt doar lucrurile pe care le alegeți.

LINDA: Seninătatea să permit.

ADAMUS: “Acordă-mi seninătatea de a permite ceea ce aleg, curajul de a elibera ceea ce nu este al meu.” Familia voastră ancestrală, biologia voastră, nu sunt ale voastre. Nu sunt ale voastre. Aparțin strămoșilor dintre care sunteți și voi unul, dar tot nu sunt ale voastre.

“Și curajul...” Oh, ea se concentrează. Acest corp nu este al vostru, dar totuși, vă agățați de el. Îl controlați, iar acum controlul începe să plece și voi vă speriați. Corpul nu este al vostru. Ceea ce aș putea numi corpul suveran, corpul de energie care vine, este al vostru cu totul și nu este dependent de energie, de alți oameni sau orice altceva, așa cum este acest corp.

“Curajul de a elibera ceea ce nu este al meu și înțelepciunea de a cunoaște naibii diferența.” Da, vom pune “naibii” aici, doar ca să-i scuturăm puțin (câțiva chicotesc).

Gândurile din mintea voastră, v-am spus, nu sunt ale voastre. Ele nu sunt ale voastre. Probabil, oriunde între 84, 92 la sută din gânduri nu sunt ale voastre. Ele vin din conștiința de masă. Vin din hipnoză. Vin de la profesori, părinți, oamenii de lângă voi, oricine altcineva, dar nu de la voi înșivă.

Care sunt gândurile voastre? Cele pe care le alegeți. Asta este. Este atât de simplu. Este atât de simplu. Restul, nu sunt, și este nevoie de curaj, pentru că deodată începeți să pierdeți controlul. Vă eliberați familia. Eliberați gândurile care nu sunt ale voastre. Eliberați obiceiuri și moduri care nu sunt cu adevărat ale voastre. Ați fost hipnotizați în ele sau, nu știu, ați intrat în ele accidental, sau indiferent ce, dar nu sunt ale voastre.

Întoarceți-vă la ceea ce am discutat luna trecută. Ce este în inima voastră? Bunătate, compasiune. Compasiune. Aceasta este a voastră. Ce altceva mai este al vostru? Înțelepciunea, vine înăuntru. Dar corpul, nu. Familia voastră biologică, nu. Și știu că este greu pentru unii dintre voi, iar voi spuneți: ”Oh! El destramă familii.” Nu, nu fac asta. Eu spun să fiți realiști în privința familiei voastre biologice. Pot fi oameni minunați și îi iubiți, dar nu sunt ai voștri. Aceasta este una dintre legăturile cele mai puternice pe planetă chiar acum. Copiii voștri, ca și cum: ”Oh! Sunt ai mei. Trebuie să am grijă de ei.” Rahat. Nu sunt ai voștri. Nu au fost niciodată. Odată ce depășiți asta, odată ce îi iubiți ca pe ființe cu suflet, așa cum sunt, minunat. Dar ai voștri? Nu. Responsabilitatea voastră, absolut nu. Dați-i afară. Nu sunt responsabilitatea voastră. Nu sunt ai voștri.

Și vedeți, de aici căpătăm acest conflict - ”Ooh! Vreau puțină libertate, dar nu acest întreg lucru, pentru că trebuie să am grijă de copiii mei.” Nu. Nu trebuie. Eliberați asta, și priviți ce se întâmplă. Eliberați alți oameni din viața voastră - energetic, emoțional. Nu spun să-i părăsiți pe toți, dar opriți acțiunile parazitare ale lor și ale voastre.

Este nevoie de mult curaj și ceea ce se întâmplă, de cele mai multe ori, este că spuneți: ”Voi lua libertate în valoare de 25 cenți.” Atunci nu este libertate, până când nu luați de întreaga valoare a dolarului, întregul lucru. Nu puteți avea doar puțină libertate, pentru că asta încă nu este libertate. Nu vă puteți scoate mâna în afara cuștii din grădina zoologică și să spuneți că mâna voastră este liberă, pentru că nu este. Doar vă scoateți mâna afară din cușcă și cineva vine și o mușcă. Așadar, este nevoie de mult curaj pentru a elibera ceea ce nu este al vostru.

Acum, veți spune: ”Ei bine, nu sunt sigur ce anume nu este cu adevărat al meu,” și veți intra în această întreagă masturbare mentală. Fiți clari. Fiți cu discernământ. Aveți acea maturitate: ”Asta nu este a mea” și apoi, permiteți ceea ce urmează, pentru că pe măsură ce eliberați lucruri în viața voastră - eliberându-vă pe voi înșivă de corpul vostru, care nu este al vostru - pe măsură ce eliberați lucruri în viața voastră, tot acest proces al iluminării întrupate are loc mult mai natural, mai lin. Dar, înapoi la idea mea.

Există multe în aer chiar acum. În aer - nu vreau să spun neapărat literalmente, deși, este puțin și așa - însă există gânduri, conștiință, conștiență, idei, creativitate, care plutesc prin jur, în aer, care sunt în simțul vostru de conștiență, în percepția conștienței voastre care vine de acum un milion de ani, pentru că, într-adevăr, totul se petrece chiar acum.

Știința va afla, pe măsură ce știința într-adevăr rafinează lucrurile, probabil nu în timpul vieții voastre, dar ei vor realiza, în fizica cuantică ipotetică la un moment dat, cineva va scrie și va susține o dizertație și va spune: ”Aceasta este doar o mare teorie, dar tot ce-am descoperit,” va spune acest fizician este că: ”Pe cât de ciudat sună, totul există și se petrece în același moment.” Și vor spune: ”Deci prin urmare, viitorul este deja aici. Trecutul este aici.” Și oamenii care gândesc atât de orientați în timp vor spune: ”Oh, este confuz. Este cu adevărat o harababură.”  Dar, de fapt, nu există o separare a timpului, deci este aici. În esență, asta înseamnă că este în aer. Înseamnă că iluminarea voastră în timpul acestei vieți este în aer și, cu maturitate și discernământ puteți începe să simțiți în asta.

Dacă nu discerneți - nu știți ce naiba vreți, nu aveți maturitate, claritate sau orice altceva - va fi o mare harababură. Veți culege totul și veți deveni cu adevărat confuzi. Dar pe măsură ce deveniți mai maturi și cu mai mult discernământ, puteți începe să culegeți ceea ce este în aer.

Sunteți voi, în aer. Haideți să începem cu asta. Maestrul este chiar aici. Maestrul nu intră într-o  ființă fizică, deloc. Este în conștiință; eu spun ”în aer.” Este deja aici. Este deja aici, iar Maestrul este așezat în scaunul lui, scaunul ei, doar spunând: ”În regulă, când va elibera omul, controlul uman pentru a permite curgerea adevărată, divină?” datorită controlului uman nu există curgere cu adevărat. Există dependență față de energii. Există multă frică și multă îndoială. Maestrul spune: ”Eu doar voi sta aici, liniștit, până când omul eliberează acel control și permite. Permite Sinele adevărat, pe mine și omul. Și-ul.”

Acordați-vă un moment să simțiți asta chiar acum. Este în aer. Nu este departe într-o altă galaxie. Nu este departe în țara minunilor spirituale. Este aici chiar acum. Este în aer.

(pauză)

În aer este, de asemenea, întreaga înțelepciune a tuturor vieților voastre, iar asta poate suna puțin confuz, dar aveți vieți care sunt în viitor, care s-au petrecut deja, deci, într-un fel, sunt în trecut (Adamus chicotește). Într-un fel. Dar omul gândește atât de cronologic în ordinea/succesiunea timpului, dar nu este așa, prin urmare aveți o înțelepciune imensă. Este în aer chiar acum. Nu ați pătruns în asta înainte pentru că nu v-ați permis maturitatea sau discernământul.  De fapt, v-ați închis. Aproape că v-a fost frică să vă deschideți. V-ați retras în lumea voastră micuță. Și acum este în aer. Vă puteți deschide.

Vă amintiți când am început să vorbim despre energia psihică a femininului? De fapt este în masculin și feminin de asemenea, dar începeți să aduceți asta înăuntru acum. Femininul știe cum să iasă și să se extindă dincolo de timp. Doar începeți acum să o permiteți înăuntru.

Acum, în condiția în care vă aflați -  într-un fel de stare de copleșire, simțindu-vă pierduți și în afara controlului - va fi cu adevărat straniu. Nu spun că va fi ușor. Se va simți cu adevărat ciudat să începeți acum să vă deschideți către “este în aer.” Sunteți voi, în aer. Este înțelepciunea voastră cea care este în aer. Sunt o mulțime de alte lucruri.

Modul în care conștiința umană funcționează este foarte, foarte interesant. De exemplu, v-ați uitat vreodată înapoi în istorie, la momentul inventării becului, de exemplu. Americanii cred că a fost Thomas Edison cel care a inventat becul, corect? Noi toți știm asta. Nu. Au fost cam 27 de inventatori diferiți, în părți diferite ale lumii care lucrau la același lucru în același timp. Este în aer. Douăzeci și șapte. Acum, sunt în jur de numai șase sau șapte cei care sunt de fapt cunoscuți, dar eu știu că erau 27. Ceilalți pur și simplu au fost obscuri. Ei nu au fost niciodată cunoscuți.

Așadar, nu a fost doar genialitatea lui Thomas Edison, ci Thomas Edison a avut abilitatea de a simți ceea ce este în aer. Nu a fost ales de Dumnezeu sau de Spirit sau de ființele de lumină - ha, joc de cuvinte intenționat (unii chicotesc) - pentru a fi un inventator, deloc. A fost în aer. Este un lucru minunat, referitor la conștiința și condiția umană. Parcă totul intră într-un fel de conștiință de masă, care, în general, este cam putredă, dar există câteva buzunărașe ale sale care sunt geniale.

Este în aer, însemnând că puteți începe să culegeți lucrurile care sunt în conștiință, care pur și simplu plutesc peste tot, acolo afară. Poate că nimeni altcineva nu le va culege.

Poate că ceea ce este în aer, care este un fel de, aș spune, evoluție a conștiinței, este adevăratul corp de lumină, adevăratul corp de energie - eu așa prefer să-l numesc - sau corpul suveran. Este în aer. Nu trebuie să munciți la asta. Mintea voastră umană nu trebuie și nici nu ar trebui să încerce să înțeleagă. Este în aer. Totul este împrejur. Este vorba doar despre a permite.

Cei mai mulți oameni nu o vor face niciodată, pentru că este  o nebunie: “Despre ce vorbiți?“ Dar este în aer. Voi știți asta. Puteți simți asta, cunoașterea voastră o poate simți. Este în aer.

O schimbare imensă în felul în care funcționează mintea, despre care voi vorbi în Prognost -  observați cum strecor înăuntru toate aceste indicii subliminale și mesaje (unii chicotesc) - “Ce urmează?“ este marea întrebare. Vom avea minți computerizate? Deloc. Deloc. Cine are nevoie de ele când aveți computere? Așadar mintea evoluează către altceva. Ocupă un loc nou. Nu va fi centrul dependenței cum este acum. Mintea va ocupa un loc nou și, asta este în aer chiar acum, iar voi puteți culege asta. Și da, este a voastră și este conștiința. Este a voastră pentru că voi contribuiți la această conștiință așa cum fac și alții ca voi, dar este în aer și voi puteți începe să o culegeți acum.

Celelalte dimensiuni despre care vorbesc, celelalte dimensiuni, care sunt simțurile pe care le-ați uitat de atât timp de-acum, sunt în aer. Simțul Frumuseții, simțul Compasiunii, simțul Iubirii, sunt în aer. Și nu vorbesc doar de lucrurile care vă fac să vă simțiți bine. Mă refer la dimensiune, pentru că un simț, celelalte 200.000 de simțuri pe care nu le folosiți, ele sunt în aer. Sunt disponibile. Nu este nevoie să vă torturați mintea, nu este nevoie să vă munciți mintea ca să  înțelegeți asta. Ce spun, este  să respirați profund și să eliberați controlul. Este în aer.

Voi, oamenii, nu sunteți responsabili pentru iluminarea voastră. Este în aer. Sunteți rugați doar să o permiteți, să vă relaxați în ea.
 

Merabh-ul - Este în aer

Haideți să punem puțină muzică, fără mai multă vorbărie, haideți pur și simplu să mergem acolo, în aer.
Respirați foarte profund.

Am ajuns la acest timp al merabh-ului în care vorbăria nu ne mai servește. Trecem dincolo de cuvinte.

(începe muzica)

Așadar, dăm drumul la muzică și permitem o schimbare în conștiință.

Respirați foarte profund.

Ne-a luat ceva timp pentru a ajunge la subiectul de astăzi. Planeta se schimbă foarte, foarte repede.

Planeta se schimbă foarte repede chiar acum, iar voi ați ales să fiți aici în acest moment, pentru un motiv întemeiat. Ați vrut să faceți parte din asta. Ați vrut să experimentați cum a fost să treceți prin transformare “din zbor”. Voi ați ales, nimeni altcineva.

Este cel mai frumos moment. Da, știu că uneori este dificil, dar asta va crea o poveste mare, grozavă (Adamus chicotește încet). Iar acum vorbim despre acest “este în aer.“ Întotdeauna a fost, dar vreau cu adevărat să vorbesc despre asta cu voi acum. Aș vrea să începeți să o experimentați.

Să fiți capabili să permiteți asta, aveți maturitatea de a înțelege mult mai mult acum în legătură cu ce este al vostru și ce nu este. Ați eliberat mult din ceea ce nu este al vostru, știți acum ce este, așadar, cu acest gen de echilibru, puteți începe acum să culegeți ce este în aer.

Ar fi prea copleșitor pentru majoritatea oamenilor. Știți, cei care  se numesc pe ei înșiși parapsihici /mediumi sau senzitivi, ei se mistuie repede, pentru că de cele mai multe ori nu sunt pregătiți să înțeleagă ce este și ce nu este al lor. Ei culeg tot felul de lucruri și pe multe dintre ele le iau ca fiind ale lor - binele, răul, urâtul. Dar acum, cu discernământ și maturitate, puteți să respirați foarte profund și să simțiți ce este în aer. Maestrul, înțelepciunea vieților trecute și viitoare pe care le-ați avut - este în aer.

Conștiința umană, atât de multe plutesc în jur. Idei mari care nu sunt implementate pentru că oamenii au îndoieli și frici. Într-adevăr minunate moduri pentru vindecare. Există, ceea ce aș numi,  unele psihoterapii uimitoare care sunt în aer, dar nimeni nu a avut curajul să le practice.

Ați simțit aceste lucruri în aer, dar v-ați reținut. Ați simțit atât de multe lucruri despre voi înșivă și, știți ce? Le puteți simțiți venind din ce în ce mai aproape.

Ați simțit atât de multe lucruri despre Maestru, despre ceea ce urmează. Le-ați simțit și apoi v-ați îndoit de ele; v-ați permis doar o degustare și apoi v-ați închis.

Acum am ajuns la acest punct în iluminarea întrupată unde este ca și cum, nu, este timpul să simțiți ce este în aer, să-l lăsați pe Maestru să vină din ce în ce mai aproape.

(pauză)

Conștiința umană a inspirat, ați putea spune, atât de multe idei grozave, concepte inovative care nu au fost exprimate în acest plan, în această realitate, dar ele sunt în aer. Ați putea spune că sunt la jumătate de respirație distanță, jumătate de dimensiune distanță. Plutesc acolo afară precum, ei bine, inventarea avionului. Mulți oameni cred că au fost Frații Wright. A fost, de fapt, un francez, bineînțeles (câteva chicoteli). Dar Frații Wright au devenit renumiți pentru asta. Era în aer și au existat aproximativ încă alți 12 care, la vremea aceea, lucrau cu toții la avioane.

Acum, asta nu se întâmpla în era internetului, în care totul era acolo. Asta se întâmpla cu mult timp în urmă, când ei nu aveau căi de a se conecta sau a coresponda, pentru că era în aer.

Ce este în aer acum, este toată energia, toată frumusețea, aș spune, a acestei schimbări care se petrece pe planetă.

Dacă vă permiteți să simțiți în asta pentru un moment, ea șterge într-adevăr mult din frica față de ce se va întâmpla mâine. Este în aer, ceea ce urmează din această evoluție. Nu spun că va fi ușor, dar ceea ce urmează este cu desăvârșire frumos. Este în aer.

(pauză)

Abilitatea de a simți ființele angelice care sunt în jur, ființele non-fizice care sunt în jur. Ele nu sunt acolo pentru a vă rezolva problemele de viață, dar sunt (ființe) minunate pentru a vă conecta cu ele, deoarece apoi, începeți să realizați că este mult mai mult acolo afară. Ele nu vă vor da răspunsurile la criza energetică a oamenilor sau la problemele voastre psihologice personale. Dar odată ce începeți să realizați că există atât de multe aici - eu spun, este acolo afară, dar de fapt este aici - deodată vă eliberați dintr-o bază a realității foarte limitată. Realizați că este în aer.

Ființe non-fizice. Ființe angelice. Ființe care nu au fost niciodată înainte pe acest Pământ, dar sunt foarte curioase despre cum merg lucrurile. Totul este în aer.

Ajungeți în acest punct pe cale unde învățați să permiteți ceea ce este al vostru, vă asumați responsabilitatea pentru asta, o aduceți în acea inimă a compasiunii pe care o aveți; și ați învățat, cu mult curaj, să eliberați ceea ce nu este al vostru.

Problemele lumii nu sunt ale voastre, într-adevăr nu sunt.

Biologia voastră ancestrală și psihologia voastră ancestrală, nu sunt ale voastre. Ele sunt parte a evoluției care v-a adus aici, bănuiesc, dar nu sunt ale voastre.

Atât de multe din gândurile care vă aleargă prin minte, cu care încercați să vă luptați, într-adevăr nu sunt ale voastre.

(pauză)

Dintr-o dată acum, cu această eliberare, cu această claritate, suntem pregătiți acum să intrăm în ceea ce este în aer, în orice altceva este acolo afară.

Un alt mod de a spune toate acestea este că, această întreagă experiență către iluminarea întrupată nu are nevoie de niciun efort. Are nevoie de multă Permitere. Nu puteți să vă dați seama și nici nu trebuie. Este în aer. Prin Maestru, prin Eu Sunt, este în aer. Și, știu că acum este un moment ciudat și inconfortabil, pentru că pierdeți controlul uman. Dar ceea ce este în aer, este divinul care nu are nevoie deloc de control, pentru că nu este dependent de energie.

Vă rog, respirați profund și, cu frumoasa muzică ce cântă, dați-vă voie să vă deschideți acum.

Vă voi spune asta: Nu veți deveni copleșiți. Nu veți deveni. Prin extindere, prin extinderea conștiinței, nu veți deveni copleșiți. Ați învățat prea mult despre ce este și ce nu este al vostru.

Ce este în aer? Da, veți simți durerile și suferințele altor oameni. Le veți simți, dar nu sunt ale voastre, așa că le puteți lăsa să plece.

Veți începe să-l simțiți pe acel Maestru și înțelepciunea. Este în aer.

Veți simți viețile trecute și viitoare. Nu am vorbit prea mult despre asta în adunările noastre. Nu vreau să ne focalizăm prea mult pe asta, dar acum sunteți în punctul în care înțelegeți că ele nu își aduc istoria. Viețile trecute și viitoare nu-și aduc istoria; ele își aduc înțelepciunea. Înainte, dacă ajungeam în viețile trecute, v-ați fi prins cu totul în detalii, în dramele lor, în succesele și nereușitele lor. Chiar acum, ceea ce este în aer, nu este istoria lor, ci înțelepciunea lor.

Ați ajuns acum în acest punct în care sunteți capabili să vă extindeți cu adevărat, să vă deschideți.

Între acum și următoarea noastră întâlnire, simt că veți simți cu adevărat lucrurile din aer, vreau să spun, ceea ce este acolo, ce este - ați putea spune - al vostru în mod direct, ceea ce nu este.

Chiar acum, chiar aici în adunarea noastră, fie că sunteți online sau în studio, există ceea ce ați spune, impulsuri creative care sunt în aer, cu adevărat disponibile pentru oricine.

Sunt povești ale viitorului spre care se îndreaptă această planetă. Ele sunt în aer. Nu este un destin. Sunt pur și simplu povești care sunt în aer.

(pauză)
 
Acum ne deschidem mai mult spre conștiința umană și dincolo, în ceea ce bănuiesc că ați numi conștiința divină, dar este doar conștiință. Acum ne putem deschide către aceasta. Și când o faceți, cu maturitatea voastră, cu discernământul vostru, puteți de asemenea să vă deschideți către Voi, către Eu Sunt, care este de asemenea în aer.

Cum veți ști diferența între ce este divinul vostru, ce sunteți voi, care sunt gândurile conștiinței de masă, care sunt pur și simplu aceste explozii creative din aer? Acesta este momentul în care respirați profund și alegeți ce este al vostru, ce nu este (al vostru).

O parte din ce veți începe să simțiți este, aș spune, puțin mai lumesc. “Oh, Crăciunul este în aer” sau “Tensiunea este în aer.” Pe măsură ce dobândiți mai mult discernământ și Permiteți mai mult, veți simți realmente o mulțime de lucruri diferite. Speranță, într-adevăr, a voastră și cea a conștiinței de masă.

Pe măsură ce vă deschideți să simțiți și să discerneți și să permiteți ce este în aer, vor continua să se schimbe visele voastre, pentru că visele voastre, visele voastre nocturne culeg cu adevărat ce este în aer. Nu încercați să vă disecați visele. Vă rog nu faceți asta acum. O să intrăm mai mult în realitatea visului, dar nu reprezintă o serie de simboluri distractive.

Haideți să respirăm profund împreună și să permitem. Este timpul să ne deschidem către ceea ce este în aer. Sunteți voi și este cu mult mai mult. Este o abundență.

Haideți să respirăm foarte profund.

Este timpul pentru mine acum să merg la Clubul Maeștrilor Ascensionați unde așteaptă o masă bună și Iisus (râsete). Este timpul pentru voi să vă bucurați de sezonul sărbătorilor voastre.

Să respirăm foarte profund, și eu recunosc că există în ultima vreme acest imens sentiment de, bănuiesc, pierdere, de a fi pierdut și de pierdere a controlului, dar toate fac parte din asta (procesul de transformare).

(muzica se sfârșește)

Respirați foarte profund și onorați-vă pe voi înșivă, pentru că sunteți unde sunteți, astăzi.

Și cu asta, amintiți-vă că totul este bine în întreaga creație. Mulțumesc și sărbători fericite (publicul aplaudă).

Traducere realizată de: Cristina, Cristina Dobrescu, Horațiu Dinu, Mia Diana Poștoacă, Florența Cuculeac
Revizuire: Mirela Ghenea, Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi