MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria „Transuman”

SHOUD 10, Partea 1-a – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
3 iunie 2017
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus și St. Germain.

Salutări, dragi Shaumbra. Așa o încântare să fiu aici cu voi. Salutări. Mulțumesc, dragă Yoham. Mulțumesc.

Energia din această cameră s-a schimbat enorm doar în ultimele 24 de ore (râsete). Ieri, când ei instalau echipamentul, când echipa lucra din greu să se pregătească pentru voi, să vă salute și să vă primească, energia de aici era mai degrabă întunecată și acum este mai luminoasă, în timp ce aprindem luminile (câteva chicoteli). Energia era grea aici. Era aproape ca un portal, ca o sucțiune aici, din cauză că toate energiile din trecut care erau aici - de la alte grupuri, din alte momente - au fost înlăturate ca să se facă loc pentru voi.

Vă puteți imagina cum s-a simțit asta pentru cei care instalau pe aici, să fie chiar în mijlocul unei curățenii energetice imense. Și nu numai asta, ci entitățile care veneau pentru a seta (energia) pentru voi, inclusiv eu însumi, noi a trebuit să o setăm la un nivel vibrațional mai înalt; un nivel mai înalt, altfel urma să avem probleme cu echipamentul tehnic. Alte ajustări vibraționale astfel încât să nu se genereze probleme cu structura clădirii sau, să sperăm, nici cu locatarii ce stau în apropiere. Dar a avut loc o schimbare enormă.

Și știți că schimbările nu sunt mereu așa ușoare. Știați asta? (câțiva chicotesc) Da. Schimbările sunt uneori foarte, foarte dificil de parcurs. Dar când sunt gata, când totul este la locul lui, când totul e pregătit acum pentru voi, ah, se creează așa o energie nouă uimitoare.

Și apoi ați venit voi. Apoi, astăzi ați intrat voi. Ați umplut încăperea aceasta cu, ei bine, cu conștiință. Ați umplut încăperea aceasta cu voi, cu Eu Sunt Aici. Așa o încântare să fiu aici cu voi toți. Mm.

Ați umplut încăperea cu voi înșivă și această încăpere probabil că nu va mai fi niciodată la fel. Voi încălca regulile pentru că regulile nu sunt ale mele. Pășesc în zona cu acces interzis (câteva râsete și aplauze). (n.tr.: este vorba de un culoar lateral lăsat liber pentru circulația cameramanului). Dar sunt informat de cei din spate că regulile sunt pentru voi. Nu se merge pe aici (mai multe chicoteli).


Bine ați venit

Așadar dragi Shaumbra, suntem aici, și haideți să începem prin a-i invita pe toți ceilalți Shaumbra, toți Shaumbra din toată lumea, din toate țările să ni se alăture aici. Haideți să respirăm profund și să le urăm bun venit tuturor. Atât de mulți vizionează sau vor viziona asta mai târziu. Atât de mulți dintre ei au anticipat această zi, dorind să fie aici personal, dar nu au putut. Așa că haideți să le urăm bun venit.

Respirați foarte profund, o invitație către toți Shaumbra.

Și apoi haideți să urăm bun venit - avem o grămadă de spațiu aici - haideți să le urăm bun venit tuturor celor care trec dinspre trezire sau sunt în trezire chiar acum și sunt pe drumul lor către măiestrie. Cei care poate vor găsi Crimson Circle în anii ce urmează, celor care poate vor găsi urmele pașilor voștri în această frumoasă, frumoasă poveste a iluminării întrupate. Celor care trec chiar acum prin ceea ce ați trecut voi acum câțiva ani în  timpul trezirii.

Oh, trezirea, atât de frumoasă. Știți, voi vorbi puțin despre ea în următoarele câteva zile, dar în trezire nu există o dată reală care e stabilită, nici măcar o viață anume care e desemnată, pentru cei mai mulți, pentru trezirea lor. Cumva se întâmplă. Ei trec prin trezire. Oh, vă amintiți de schimbările prin care ați trecut voi? Amintiți-vă, într-un moment frumusețea și bucuria trezirii, sentimentul că ați descoperit ceva - ceva atât de prețios, ceva probabil de nimeni altcineva știut - dar trezirea - că „Există mai mult decât doar viața omenească standard”. Trezirea, când realizați că urmează să coborâți din acest carusel, din această viață-după-viață a trăirii vieții omenești. Trezirea: „Acum, este timpul pentru împlinire.”

Chiar nu există o dată, ați putea spune, stabilită pentru trezire, și chiar nu există o dată stabilită pentru când să treceți mai întâi prin trezire, acum sunteți pe drumul vostru spre măiestrie. Ați trecut prin partea distractivă a trezirii, acum sunteți în partea unde totul vă este luat, totul este distrus/rupt în bucăți, în toată confuzia, în toate schimbările interioare. Chiar nu există o dată stabilită pentru asta și este cam tulburător, pentru că vă întrebați: „Cât de mult va dura asta? Cât timp va dura? Se va petrece cu adevărat în viața asta?” Mă auziți pe mine că spun asta, dar vă întrebați: „Urmează cu adevărat să se întâmple?”

Vă întrebați dacă faceți lucrurile corecte, dacă faceți pașii corecți. Vă întrebați dacă trăiți genul corect de viață și eu tot continui să vă spun, dragi Shaumbra, încetați tot efortul. Încetați tot încercatul. Sunteți dedicați. V-ați luat angajamentul față de voi înșivă pentru iluminare întrupată și totuși vă îndoiți de ea, vă întrebați despre ea, vă stresați mult despre ea și aproape intenționat deveniți distrași.

Și apoi ajungeți la un punct la care nu mai rămâne aproape nimic. Nu e aproape deloc benzină în rezervor, ca să spun așa. Nu a mai rămas nimic și, într-un final, vă amintiți acele cuvinte pe care eu le tot spuneam: „Încetați cu încercatul. Nu există efort în iluminare. Există Permitere. Nu există efort.” Și când se întâmplă asta, prieteni, când încetați să încercați, atunci se stabilește data. Nu secunda exactă, minutul sau ora exactă, dar hai să spunem până cam la o săptămână. Data este stabilită.

Când încetați să încercați și să depuneți efort și să distorsionați și să manipulați și să vă îngrijorați și să vă întrebați, acea dată pentru iluminarea întrupată este stabilită. Când respirați profund și permiteți, devine așa. Asta este.

Din acea clipă, până la momentul realizării voastre întrupate, doar savurați/bucurați-vă. Distrați-vă. Urmați-vă inima, cunoașterea voastră. Faceți lucrurile pe care mereu ați vrut să le faceți. Dar încetați să vă îngrijorați dacă o faceți corect și când va veni.

Câțiva dintre voi de aici, câțiva dintre voi care vizionează în acest moment, încă lucrați foarte din greu la ea. Încă încercați și depuneți efort și vă gândiți că e vreo soluție magică pentru ea. Veți ajunge la punctul în care îi dați drumul. Din extenuare, din frustrare, din pur haos mental îi veți da drumul, respirați profund și permiteți și, apoi, data devine așa.

Acum, vă rog să nu mă întrebați care este data aceea (câteva râsete, Adamus chicotește). Nu vă întrebați nici măcar pe voi înșivă care este data aceea, pentru că nu contează. Dar să știți că acea dată este acolo. Să știți că este deja acolo și acum mai rămâne doar ca voi să treceți prin acea experiență, să treceți prin acea trăire a vieții și apoi veți fi acolo.

Ce se întâmplă după aceea, vom discuta puțin în aceste câteva zile ce urmează, dar uitați-vă la voi înșivă chiar acum, la propria voastră călătorie spirituală, la calea voastră. Încă lucrați la ea? Încă încercați? Încă încercați să o înțelegeți? Este o formulă? Este un secret evaziv pe care-l veți afla numai dacă aveți anumite comportamente, dacă aveți anumite diete, dacă aveți anumite gânduri? Dacă da, data nu este stabilită. Dar dacă respirați profund și aveți atât de deplin încredere în voi și doar în voi, în „Eu Sunt”-ul vostru; respirați profund, încetați să încercați, atunci data este stabilită. Ce ușurare uriașă. Ce ușurare uriașă. Este acolo. Acum doar savurați.

Mulți dintre voi sunt la acel punct la care v-ați oprit din încercat și poate chiar vă simțiți puțin prost în privința asta. Nu v-a mai rămas nimic. Nu știți în ce direcție să vă îndreptați și nici încotro să mergeți. Pur și simplu ați încetat să încercați și asta e realmente un lucru bun. Dacă încă lucrați la ea, doar respirați profund în acest moment și dați-i drumul. Nu trebuie să lucrați la iluminare. Am spus aproape din primul moment când am început să fiu cu voi, iluminarea este naturală. Este naturală. Nu este ceva ce omul sau mintea omenească fabrică sau trebuie să asambleze sau pentru care trebuie să depună efort. Este naturală.

Așa că haideți să respirăm cu toții profund și doar să permitem. Daa.

Așadar hai să-i invităm pe toți Shaumbra care vizionează, toți cei care trec de la trezirea lor la acele dificile, dificile dar frumoase timpuri ale ajungerii la măiestria lor.

Haideți să respirăm profund și să-i invităm de asemenea pe cei 1.590 de Maeștri întrupați, Maeștri Ascesionați care au revenit pe Pământ, precum Tobias și mulți alții care au venit, mulți dintre ei au în acest moment doar șapte, opt ani, sunt doar tineri, dar care vin într-o lume la un moment foarte interesant. Vin într-o lume nu pentru a o salva, ci mai degrabă pentru a se bucura de o viață, ceea ce ei poate nu au făcut în viața lor anterioară, să savureze viața, dar de asemenea să vină și să se conecteze la lucrul ăsta numit conștiință, să o conecteze cu absolut fiecare dintre voi.

Așadar haideți să respirăm profund chiar acum și să le urăm bun venit tuturor Maeștrilor întrupați, cei 1.590 care au revenit, (fiind) încarnați în corp fizic. Haideți să le urăm bun venit și lor.

(ușoară pauză)

Și camera devine foarte plină (Adamus chicotește).


Visul Vostru

Voi sunteți în mijlocul unui vis chiar acum. Sunteți cu adevărat în mijlocul unui vis. Este un vis pe care l-ați avut și un vis pe care eu l-am avut mergând tot drumul înapoi până la Atlantida. Este Visul Atlant. Este o parte din voi care chiar acum se află în Templele din Tien, o parte din voi care chiar acum visează la un timp când veți veni pe Pământ, un timp în viitorul foarte, foarte îndepărtat, dar când veți veni pe Pământ, când totul va fi pregătit să vă primească. Visând în timpurile Atlante unde voi în sfârșit veți invita, aduce și menține divinitatea voastră în corpul vostru și veți rămâne, măcar pentru o vreme.

În Templele din Tien în Atlantida, noi am intrat într-un fel de stare alterată/modificată, doar la o jumătate de respirație depărtare de acea dimensiune de la acel moment. Împreună am intrat într-o stare alterată și ne-am imaginat, prin ceea ce presupun că ați putea numi proiecție, cumva similar cu proiecția astrală. Dar am călătorit înainte în acel timp din Atlantida tot drumul până aici și am simțit, am văzut, am perceput la un nivel foarte profund acel timp când voi, când restul vă veți reîntoarce pentru întrupare.

Așadar sunteți în mijlocul unui vis chiar acum. Visați în Templele din Tien în Atlantida. Visați, proiectați înspre viitor, în acel timp al iluminării.

A părut atât de, atât de foarte departe la acel moment, atât de foarte departe, dar acum sunteți aici. Ați reușit. Eu Sunt Aici. Voi sunteți aici. Este Visul Atlant împlinit.

Nu a fost mereu ușor. Au fost multe, multe vieți provocatoare, viața aceasta fiind una dintre ele. Nu a fost ușor să aveți acest vis înlăuntrul vostru când alții nu îl împărtășau. Nu a fost ușor să veniți în această viață, știind că era timpul ca acel vis să devină realitate, când alții vă vor ridiculiza, când alții vor râde de voi și alții vă vor acuza că sunteți nebuni, dar sunteți aici. Este Visul Atlant.

Erau mult mai mulți, mult mai mulți care au început acest Vis Atlant, care nu au ajuns atât de departe. Uni dintre ei au abandonat în viețile anterioare - distrageri, jocuri cu întunericul, au devenit foarte prinși în conștiința de masă, au uitat acel vis, chiar dacă este încă înlăuntrul lor, dar l-au uitat.

Alții erau în Templele din Tien cu noi, cu Visul Atlant, dar nu sunt astăzi cu noi aici, nici în persoană nici vizionând online, pentru că în această viață li s-a părut prea dificil să continue. Au plecat. Au ieșit (din corp).

Au fost unii, de asemena, care au atins acel punct al iluminării, câțiva Shaumbra, mai ales în ultimii câțiva ani, care au atins acel punct al iluminării. Dar când au făcut-o, a fost atât de stringent, atât de frumos, de seducător să părăsească trupul, să meargă de cealaltă parte, să dea drumul fizicului. Mulți Shaumbra au plecat. O puteți vedea pe paginile website-ului  vostru (aici) și sunt mulți, mulți alții de asemenea, dar unii pur și simplu nu au făcut-o.
 
Au fost mulți, mulți în Templele din Tien care au fost în viața aceasta în călătoria spirituală, dar au devenit foarte, foarte distrași. Călătoria poate să te distragă, oh, să te distragă teribil, mai ales când sinele omenesc, nevoile omenești țipă pentru ce vor ele și îl umbresc pe adevăratul, adevăratul Eu Sunt, spiritul din interior.

Dar voi ați reușit. Sunteți aici. Ați reușit prin preseverența voastră, da, prin determinarea voastră, absolut, dar prin urmărirea cunoașterii voastre, urmărirea inimii voastre. Chiar și în unele dintre cele mai dificile momente când ați vrut să renunțați la toate astea, ați simțit înapoi în acel vis, Visul Atlant, și de aceea suntem aici.

Și odată ce faceți acel pas final și dați drumul la tot încercatul și lucratul din greu la spiritualitate și lucratul din greu la călătoria voastră, când doar dați drumul, data este realmente stabilită. Și din acel punct mai departe este vorba doar de a vă bucura de viață. Cum faceți asta? De aceea suntem noi aici în aceste câteva zile, ca să vorbim despre asta.

Haideți  să respirăm profund și să-i invităm pe Yoham pe scenă și haideți să avem un merabh frumos al reamintirii visului.


Reamintirea Visului

Este doar ca și cum acel vis apare chiar acum înapoi în Atlantida, cu mult, mult, mult timp în urmă. Sunteți voi, înapoi în temple; noi toți ne-am comutat cu doar jumătate de dimensiune, așa încât ne-am putut elibera, așa încât ne-am putut proiecta pe noi înșine în viitor, în vremea iluminării întrupate.

Visul, dorința de a fi aici pe această planetă, să fim una cu divinitatea noastră era atât de profund și atât de intens și voi niciodată, niciodată, niciodată nu ați permis să fie uitat.

Acel vis, de a aduce divinitatea adevărată pe această planetă - așa încât să nu fie doar în starea voastră alterată, așa încât să nu fie doar într-un alt tărâm, ci să o aduceți efectiv pe această planetă - a fost atât de profund, atât de adevărat și atât de pasional încât ați reușit. Sunteți aici.

(începe muzica)

Asta este, dragii mei prieteni, sunteți aici. Și știu, câteodată mintea voastră se poate îndoi. Vă puteți întreba dacă este doar paradisul nebunilor. Vă puteți întreba dacă e vorba doar de rătăcirile unei minți nebune, dar nu e deloc. Oh și nu sunt doar eu care spune asta. Voi o știți deja.

A fost visul de a trăi în formă fizică și totuși de a aduce înăuntru pe Eu Sunt, de a aduce înăuntru adevăratul Corp al Conștiinței.

Visul merge înapoi atât de departe, înapoi în vremurile Atlantidei, și este în sfârșit aici. Nu mâine, nu anul viitor, nu în viața viitoare. Este aici.

Și ceea ce v-a adus pe voi aici a fost să vă amintiți visul Atlant, un timp al conștiinței pe Pământ, un timp al transcendenței adevărate, un timp al împlinirii și un timp când voi veți păși pe Pământ ca un Maestru adevărat, o ființă cu adevărat realizată; când veți păși pe Pământ fiind încă în fizic, dar în „și”-ul iluminării.

În Visul Atlant ați văzut lacrimile pe care urma să le îndurați pentru a ajunge aici. Ați văzut greutățile.

În Visul Atlant ați știut că vor exista distrageri. Oh, relațiile, în special, familiile. Ați știut că vor fi distrageri, dar în vis ați văzut cum până la urmă ați ajuns acolo. Până la urmă ați ajuns la acel punct.

Sunteți în mijlocul unul vis chiar acum, Visul Atlant, visând despre el ca Atlantul din Templele din Tien, dar sunteți de asemenea înăuntrul visului care este atât de real, cu voi chiar acum, ajungând la îndeplinire/finalizare. Iată-ne aici.

Respirați foarte profund și, așa cum a spus dragul meu prieten Tobias, mulțumiți-vă vouă înșivă. Mulțumiți-vă vouă.

Sunteți groaznic de aspri cu voi câteodată, dar în acest moment, ați vrea doar să respirați și să vă mulțumiți vouă înșivă?

În Visul Atlant ați văzut cum vor exista zile dificile și întunecate, zile când ați ajuns atât de confuzi și pierduți. Dar în acel vis v-ați readus înapoi la voi înșivă, cu blândețe, de fiecare dată.

În acel vis ați revenit la voi înșivă, omul care trecea prin dificultăți; ați venit în propriul vostru vis și ați spus: „Dragule, înger ce ești, urmează-ți inima. Urmează visul. Nu poți da greș dacă o faci. Doar urmează-ți inima.”

(pauză)

Sunteți aici. Sunteți aici și chiar ultimul lucru pe care-l aveți de făcut este să încetați cu încercatul, dacă nu ați făcut-o deja. Chiar ultimul lucru este să încetați cu lucratul la asta.

Știu că pare ciudat - ați ajuns atât de departe, trageți pe ultimul kilometru, ultima milă - dar ăsta e acel moment când respirați profund și acum lăsați aripile viselor voastre să vă poarte restul drumului.

Încetați să încercați, încetați să lucrați la asta și vă rog lăsați aripile visului vostru să vă poarte restul drumului înspre iluminarea întrupată.

(pauză)

Este un vis vechi, un vis vechi, și este aici chiar acum. Haideți să respirăm profund și acum doar lăsați aripile visului să vă poarte în realizare. Atât de ușor este.

Haideți să respirăm profund în această adunare frumoasă, în această încăpere plină cu Shaumbra, plină cu cei care vor trece prin trezirea lor către măiestria lor și plină cu ceilalți Maeștri întrupați care umblă pe planetă în acest moment.

Haideți să respirăm profund.

Cu aceasta, Eu Sunt Cel ce Sunt.

Eu Sunt Adamus.

Vă mulțumesc.

 

Traducere realizată de: Ana-Maria Labo
Revizuire: Carmen Rivalet, Florin Mandiuc