MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria „Transuman”

SHOUD 9 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
6 mai 2017
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus al Existenței Libere. (Linda începe să bată din palme și publicul i se alătură.)

Vă mulțumesc. Puteți să păstrați aplauzele pentru mai târziu, să vedem dacă e mai real până la momentul la care terminăm cu ziua de azi. Ah, nu, a fost frumos, dar vorbind de frumusețe, puteți simți ce s-a întâmplat în încăpere? Și pentru voi toți care vizionați, puteți simți ce s-a întâmplat chiar în ultimele câteva minute? Ceva a străbătut cumva pe fiecare, a străbătut Shaumbra. Hm. Poate chiar puțin dificil de descris în cuvinte, dar un sentiment de real, un sentiment de, presupun că ați spune, calitate, un sentiment de senzualitate. Senzualitate.

Am tot vorbit de ceva vreme despre simțuri. Au fost multe cuvinte și multe concepte intelectuale, dar apoi, ele până la urmă se absorb cumva în chiar ființa voastră. Voi începeți să înțelegeți - nu la un nivel minte-cuvânt, ci la un nivel inimă-sentiment - ce înseamnă să fii senzual, mergând dincolo de ceea ce eu aș numi o viață relativ gri, plată și de multe ori chiar lipsită de umor, în care sunteți atât de serioși despre viață și chiar serioși despre iluminarea voastră. Și apoi respirați profund și deodată lumea voastră se schimbă.

Acum urmează să vorbim puțin despre asta astăzi, dar e ăsta felul în care percepeți voi lumea și pe voi înșivă? Sunt astea lucrurile care se întâmplă cu adevărat și se schimbă? Vreau să spun, poate asta să fie real? Toată această iluminare la care ați muncit  atât de greu este până la urmă aici?


Copacul Senzualității 

Și remarc ceva, am remarcat multe lucruri, dar în timp ce cânta muzica - frumoasă muzică, puțin cam liniștită pentru introducerea mea, vom ajunge la asta imediat, dar frumoasă muzică* - ceva s-a schimbat. Și acest copac al senzualității care a fost dezvăluit astăzi, frumos copac, atât de simbolic în atât de multe feluri diferite pentru ceea ce se întâmplă; știți, nu am fi putut să avem acel copac până acum. Nu în adevăratul simț al aprecierii, pentru că dacă l-am fi avut acum un an sau doi nu ar fi avut senzualitatea. Nu v-ar fi gâdilat simțurile așa cum o face acum.
* Cu referire la acest video

Tot stătea acolo așteptând de ani, doar așteptând să vină aici, să fie cu voi. Și acest frumos Copac al Senzualității - și nu, nu îmi mai e frică de cristale (câteva râsete), nu sunt îngrijorat că aș putea rămâne blocat înăuntru - dar acest copac frumos, simbolic al simțurilor. Am spus că sunt peste 200.000 de alte simțuri pe care le aveți. Ca oameni sunteți focalizați în unul și acela este Focalizarea. Sunteți într-un simț. Puteți să vă imaginați această călătorie incredibilă a venirii pe această planetă și a preluării timpului, spațiului și formei fizice, să vii pe această planetă și să preiei energie foarte limitată? Acesta este simțul Focalizării, și a funcționat! Ați devenit foarte focalizați. Este singurul vostru simț. Este singurul simț real al oamenilor - Focalizarea. Lucruri precum vederea voastră, auzul vostru, gustul vostru, acestea sunt doar unelte. Doar un simț - Focalizarea. Acum vă deschideți către celelalte simțuri - 200.000. Nu vă veți deschide către toate acelea imediat. Așa cum spuneam, ajungeți la aproape unsprezece sau doisprezece simțuri pe care le folosiți de fapt sau le dați voie în viața voastră; atunci e momentul când căpătați acel zâmbet mare și știți că sunteți cu adevărat Maestrul întrupat.

Copacul acesta reprezintă senzualitatea către care veniți. E frumos prin el însuși. E făcut din natură. Totul în el, din natură. El reprezintă natura. Știți, atât de des se vorbește despre Copacul Vieții. Ce este Copacul Vieții? Pentru mine este Copacul Simțurilor, al deschiderii către simțurile voastre. Aici îi vedeți frumusețea vizuală, dar vă cer pentru un moment să îi simțiți energia.

Acum, cristalele în sine nu au putere asupra voastră. Cristalele, în sine, nu vă vor elibera din robia vieții umane limitate. Dar cristalele sunt un memento frumos în atât de multe feluri. Și cum spune Linda, ele vin din Pământ, sunt făcute sub presiune și se transformă în lucruri atât de frumoase, precum voi. Toată presiunea de care ați avut parte, toată acea imensă presiune, și apoi i-ați dat drumul; vă opriți din a munci atât de greu, vă opriți să încercați așa tare, vă opriți să exercitați presiune asupra voastră și deveniți Christos-ul, cristalul, Christ-ul care sunteți cu adevărat.

Acest Copac frumos al Senzualității - așa cum am spus, se vorbește despre Copacul vieții, dar în realitate e Copacul Senzualității - acest copac frumos reprezintă cristalele, chiar lucrul cu care a fost însămânțată această planetă cu atât de mult timp în urmă de către ființele angelice înainte de venirea oamenilor. Cristalele însele păstrau energie. Emiteau lumină și emiteau energie, dar un tip de energie diferit, un tip foarte diferit, ceva despre care vom vorbi astăzi.

Cristalele însele încorporate în Pământ. De fapt, miezul Pământului nu este doar o grămadă de lavă topită. Este un cristal uriaș și a fost o parte atât de importantă a acestei planete, deoarece un cristal reprezintă claritatea. Cristalul este simbolic pentru Christos sau Christ. Nu Yeshua, Christ, ci conștiința lui Christ sau conștiința Christică dinăuntrul fiecăruia dintre voi.

De fapt voi merge atât de departe, voi extrapola și voi spune că termenul „Christos”, „cristal”, „Christ” de fapt înseamnă „simțuri.” În definiția adevărată literală înseamnă simțuri; abilitatea de a percepe cu mai mult decât doar cu ochiul, cu mai mult decât doar cu Focalizare.

Acest copac reprezintă pentru mine de asemenea oamenii, voi, cei care veți ajunge în măiestria voastră întrupată în această viață. Sunt peste o mie de cristale în acest copac, mi s-a spus. Cât de mulți? Cu cât mai mulți? Cât de mulți copaci mai trebuie încă să procurăm? Când vom ajunge la primii o mie sau mai mulți dintre voi care au permis acea conștiință în corp? Câți alți și mai mulți copaci ca acesta se vor înșira pe scenă când vom depăși o mie și două mii și trei mii? Acesta, sper, e doar un început și unul dintre aceste frumoase cristale prețioase vă reprezintă pe voi, are numele vostru pe el când acel moment vine.

E realmente, într-un fel, chiar un moment pentru a avea asta aici ca să ne acompanieze în timp ce vorbim despre senzualitate, simțuri. Este ieșirea. Ieșirea din Focalizare. Probabil ați învățat deja că nu puteți ieși din Focalizare cu Focalizare și nu puteți ieși cu mintea voastră și nu puteți ieși cu încercatul. Pur și simplu nu puteți. Și ați încercat. Ați încercat să citiți cărți, să mergeți la workshopuri. Ați testat fiecare șmecherie din carte pe voi înșivă în ce privește cum să ieșiți și ce face? Doar vă duce în mai multă Focalizare.

E într-un fel acel lucru ciudat despre simțul Focalizării - se generează pe sine însuși. Vă face mai focalizați și apoi încercați atât de disperat de mult să ieșiți din nou, să… știți că există atât de mult mai mult. Știți că există atât de mult mai mult. Este în interiorul vostru, dar cum o accesați? Cum ajungeți acolo? Și când mintea se amestecă și încearcă să găsească o soluție, nu puteți. Un singur lucru, permiteți.

Voi spuneți: „Ei bine, Adamus, dacă e așa de simplu, de ce nu se întâmplă pur și simplu?” Bună întrebare. E cu adevărat o chestiune de încredere. Încredere. Să permiți lui Eu Sunt care este deja aici, universurilor care sunt deja înăuntru, simțurilor care sunt deja aici, să permiți asta fără efort, fără manipulare, fără structură, ci cu adevărat doar să permiteți. Aceea este încredere la nivelul de, ei bine, cel mai profund nivel. Nivelul lui „Voi avea atât de multă încredere încât sunt dispus să mor pentru asta. Sunt dispus să mor.” Acel tip de încredere.

Dar puțini oameni fac asta. Cei mai mulți oameni consideră că au încredere puțin. Și am auzit această declarație de atât de multe ori: „Mă fac puțin mai bine în fiecare zi.” (scuipat!) Nu, nu vă faceți (câțiva chicotesc). Nu vă faceți. Vă mințiți pe voi înșivă - „Mă fac puțin mai bine în fiecare zi.” Nu, nu vă faceți. Alergați în cercuri. E ca un hamster pe o roată. E asta mai bine? Este hamsterul mai avansat cumva? Hamsterul crede că este, dar ea nu a avansat absolut deloc. Îmi cer scuze, Kerri, fața aia descumpănită e ca și cum, „Oh! Sunt eu hamsterul?” Da.

KERRI: Știu că eu sunt hamsterul gras pe roată. Am spus-o.

ADAMUS: Pentru mine ești atât de frumoasă. Vino aici, hai să ne pupăm (câteva râsete). Vino aici.

KERRI: Oh, în orice zi!

ADAMUS: Te rog! (mai multe râsete în timp ce ea vine în față) Vino aici, iubire. Vino aici. Vino aici. Mm. Ah, în fața copacului!

KERRI: Da, nu te uita, Linda.

ADAMUS: Unde în altă parte? Gata? (ei se prefac că se sărută; râsete) Muaa! (el o pupă pe obraz) Bine. În fața copacului. Bine (aplauze în timp ce ea se întoarce la locul ei).

Unde eram? Oh, hamsterul pe… știți, apropo, niciodată, niciodată, niciodată să nu subestimați puterea distragerii, frumusețea distragerii. Știți că oamenii devin focalizați. Ei rămân lineari. Ei rămân pe aceeași cale. (poc!) Plezniți-i afară din ea. Plezniți-vă pe voi afară din ea. Faceți ceva cu totul scandalos doar pentru a vă scoate… știți, când deveniți deprimați, ce faceți? „Oh, de ce sunt deprimat?” Vă gândiți la deprimare și „Ce m-a adus aici?” și „Sunt o persoană așa de rea”. Tăceți din gură. Mergeți și faceți ceva scandalos. Serios. Face minuni. Puteți transforma energia dintr-o cameră foarte rapid cu puțină distragere, distragere autentică. Mi-a plăcut pupicul și miroși atât de bine, țineam să menționez. Dar deodată pleznește energia, o scoate din focalizare și îi permite să curgă natural.

Așadar, înapoi la idee. Frumos, frumos Copac al Senzualității. Era timpul și cred că veți ajunge să înțelegeți asta mai mult pe măsură ce continuăm.


Show-ul lui Adamus Saint-Germain

Dar înainte de a merge mai departe, trebuie să admit că, ei bine, le-am spus Maeștrilor Ascensionați noaptea trecută la Clubul Maeștrilor Ascensionați - e un loc real, apropo. Îl folosesc ca pe o poveste, ca pe un mecanism de expunere, dar este un loc real. Vreau să spun, ne adunăm, pălăvrăgim, râdem de voi (câteva chicoteli). Ne distrăm de minune și ei sunt așa de intrigați de poveștile mele. Știți, unii dintre ei predau câte ceva de asemenea, dar alte grupuri, știți, ca în Sedona și locuri similare. Dar ei sunt așa de intrigați de Shaumbra. „Cum merge, Adamus?”

E aproape ca un concurs, știți. E ca și cum toți avem grupurile noastre - ei bine, nu toți dintre ei, dar mulți dintre noi avem grupuri cu care lucrăm - și e aproape, știți, ne vom aduna să servim o țigară și o băutură și va fi, „Cum merge cu grupul, Adamus? Câți Maeștri Ascensionați ai acum, Maeștri întrupați, jos în grupul tău?” Ei bine, de fapt nu le spun. Îmi place să-i las să-și dea cu presupusul. Și unii dintre ei se vor lăuda: „Oh, eu am doi sau trei care sunt aproape.” E ca și cum: „Pfff!” (Adamus chicotește) Așa că ei mereu întreabă: „Cum e grupul acela de Shaumbra acolo jos?” și eu nu spun foarte multe, pentru că nu vreau să o stric. Vreau să mă arăt într-o zi și să spun: „Am peste o mie. Despre ce vorbiți voi? Voi aveți doar - nu aveți nici unul? Nici unul? Eu am o mie și ceva. O să comandăm un alt copac, de fapt, unul mai mare de data asta. Faceți loc pentru mai mult.”

Dar trebuie să admit (Linda mormăie)… ce? Nu a fost chiar atât de scump (câteva chicoteli). Nu, aici e un punct foarte important. Aici e un punct foarte important, și de fapt rostul real al copacului: Trăiți-vă viața în calitate de acum înainte. M-am săturat - chiar m-am săturat - de zgârcenia voastră cu voi înșivă. Și voi v-ați săturat de ea, dar eu sunt chiar foarte, foarte sătul de ea. Vă dați seama cum e pentru un Maestru Ascensionat să trebuiască să aibă de-a face cu cineva care se zgârcește? Vreau să spun, căruia îi e teamă că ar putea să cheltuiască prea mult? Asta nu prea e stilul de Maestru Ascensionat. Nu! „Trăiți calitatea sau nu trăiți deloc,” spun eu. Voi faceți: „Ăăăăă, nu sunt așa de sigur.” Cumpărați un copac frumos, o mașină frumoasă, o casă frumoasă.

LINDA: În regulă. În regulă.

ADAMUS: O casă frumoasă (câteva chicoteli). Pur și simplu făceți-o, îmbrăcăminte…

Acum, o parte din voi, vinovăția - mulți dintre voi obișnuiați să fiți Catolici - partea catolică vinovată e cam: „Ohh, dar nu ar trebui să cheltui genul ăsta de bani și ce-ar fi dacă…” Făceți-o. Pur și simplu, la naiba, făceți-o și priviți cum se va schimba viața voastră. Dacă stați și vă faceți griji despre un buget pentru un copac ca acesta, zece ani de acum veți fi tot târându-vă pe jos în mâini și genunchi, întrebându-vă de unde va apărea abundența. Dacă o faceți și lăsați energia să curgă, este acolo și în zece ani de acum, veți avea cinci copaci ca acesta sau mai mulți.

O urmează. Abundența urmează abundența. Calitatea urmează calitatea. Și când vă zgârciți cu voi înșivă, vă faceți cea mai mare defavoare. Când vă zgârciți cu voi înșivă. Și știu, pot să aud tot, pot să aud pe atât de mulți dintre voi online chiar acum: „Dar Adamus, nu înțelegi. Nu am bani deloc. Nu am nicio bancnotă.” Ei bine, da, pentru că ați trăit ieftin și, dacă ați fi trăit abundent, ați avea toate lucrurile pe care le vreți. Absolut. Trăiți în abundență. Trăiți în calitate sau nu trăiți de loc. Mm-mm-mm-mmmm. Pot vedea asta acum pe prima pagină de pe site-ul vostru.

Așadar, revenind la ideea la care urma să ajung. Am luat microbul. Le spuneam Maeștrilor Ascensionați seara trecută, spuneam: „Știți, eu am un fel de trecut în teatru.” Am avut câteva vieți în care am practicat arta teatrală. Îmi place pentru că te dă la o parte din calea ta împuțită. Când realizați că ăsta e cu totul un act; când realizați că puteți efectiv să activați orice fațetă a voastră la orice moment, să jucați teatru și să nu pierdeți niciodată identitatea voastră de bază Eu Sunt, să joci teatru e minunat. E o expresie creativă, dar vă deschide de asemenea, vă face să râdeți, vă face să vă jucați cu multele voastre fațete pe care le aveți.

Așa că le spuneam Maeștrilor Ascensionați, le spuneam: „Știți, de fapt chiar am luat microbul scenei”. Acum, obișnuiam să am microbul teatrului. Obișnuiam să îmi placă să joc la teatru, dar știți, dacă aveai un public de una sau două sute, asta era gigantic pentru că trebuia chiar să urli ca să se audă până în spate. Acum aveți aceste microfoane.

Am spus: „Chiar iau microbul. Știți, îmi place asta. Mă simt confortabil pe scenă, chiar dacă Cauldre nu. Mă simt confortabil cu publicul. Ne distrăm de minune.” Am spus: „Cred că voi sta pentru puțin mai multă vreme. Poate chiar Shaumbra își vor frâna cumva iluminarea lor întrupată, doar ca să putem cumva să continuăm acest spectacol pentru o vreme. Chiar îmi place.” Și am spus: „Știți, prin intermediul unor Shaumbra mă uit la aceste show-uri la televizor și există cum ar fi aceste talk-show-uri, aceste show-uri de noaptea-târziu”. Am spus: „Voi sta acolo” - bineînțeles, ei sunt adormiți, sunt leșinați, dar eu cumva mă uit prin ei - și e amuzant să văd acești prezentatori de noaptea-târziu. Cumva mă văd pe mine ca...

LINDA: Vrei să spui, ca Show-ul lui Adamus Saint-Germain?

ADAMUS: Da, da.

LINDA: Oh!

ADAMUS: Cu participarea lui Adamus Saint-Germain.

LINDA: Oh!

ADAMUS: Regizat de Adamus Saint-Germain.

LINDA: Cum ar fi deschiderea?

ADAMUS: În rolul principal, Adamus Saint-... ei bine, și am spus, știți, de fapt Cauldre conducea încoace astăzi și l-am întrerupt și i-am spus: „Mi-ar plăcea să interpretez asta puțin. Găsește-mi ceva muzică.” Așa că, haideți să refacem întreaga deschidere. Ați avut muzica și imaginile acelea drăguțe, dulci, lacrimogene, senzuale, dar uite cum mi-ar plăcea să încep Show-ul lui Adamus, dar permiteți-mi să revin aici mai întâi. Și Linda, tu ești în față...

LINDA: În regulă.

ADAMUS: …co-prezentând.

LINDA: În regulă, pot să fac asta, poate.

ADAMUS: Șiiii să-i dăm drumul!

(începe muzică de talk-show)

LINDA: Hei! Este Show-ul lui Adamus Saint-Germain! Să începem toată lumea! (publicul ovaționează și aplaudă) Bine ați venit! Adamus Saint-Germain! Iee! Aici alături de publicul nostru din studio! (mai multe ovații și aplauze ale publicului)

ADAMUS: Ah! Mulțumesc, Linda!

LINDA: Plăcerea e de partea mea!

ADAMUS: Așa de bine să fiu aici cu voi toți!

LINDA: Plăcerea e de partea mea!

ADAMUS: Ah! Acesta e un public dintre cele mai bune!

LINDA: Uitați-vă la acest public superb aici pentru voi și pentru cei online! Bine ați venit!

ADAMUS: Oh! Oh! Acesta e un public dintre cele mai bune pe care le-am avut vreodată aici! (mai multe ovații și aplauze) Sărmanul Cauldre, o să moară (râsete).

Așadar, bine ați venit la Show-ul lui Adamus! Da, avem multe de acoperit astăzi. Vom vorbi despre câteva dintre cele mai recente evenimente de pe planeta Pământ. Vom vorbi despre cum nu există timp și vom vorbi despre o energie cu totul nouă care vă poate schimba viața.

LINDA: (strigând) Iee! (mai multe ovații din public) Dă-i drumul, Adamus!

ADAMUS: Așadar, înainte să o facem, haideți să intrăm în monologul din Show-ul lui Adamus Saint-Germain.

Știți, am fost la Clubul Maeștrilor Ascensionați noaptea trecută. Vorbeam despre călătoria umană și, știți, e o vorbă la Clubul Maeștrilor Ascensionați: „Planeta asta nu e pentru Maeștri”. Planeta asta nu e pentru Maeștri. Cumva ca „Nu există țară pentru bătrâni”, filmul vostru, dar „Planeta asta nu e pentru Maeștri”. Și toți ne-am prăpădit de râs, pentru că umorul pe partea cealaltă este puțin diferit față de umorul aici. Dar am înțeles ce înseamnă asta. Am înțeles că este atât de dificil. A fost pentru noi toți, toți 9.699 de Maeștri Ascensionați. A fost atât de dificil pentru noi să rămânem în cenușiu, să rămânem în simțul singular al Focalizării; atât de dificil să rămânem printre alți oameni, oameni drăguți, dar mai degrabă inconștienți; atât de dificil să rămânem unde lumea și oamenii câteodată pot fi atât de cruzi, atât de răi, atât de anoști, încât această planetă nu este un loc pentru Maeștrii Ascensionați.

Și toți am dat din cap și am fost de acord. Toți am spus: „Știți, să mai rămânem o săptămână după iluminarea noastră a părut cât o viață”. Pentru puținii care au rămas câțiva ani, precum Kuthumi, a fost aproape o eternitate. S-au trezit că trebuie să se izoleze, să devină pustnici, să se retragă realmente din toate, mai puțin din natură.

Planeta aceasta realmente nu e un loc pentru Maeștrii Ascensionați, pentru că rănește. Rănește corpul. E comprimat atât de strâns. Voi operați dintr-o minte care e limitată și, de fapt, destul de lipsită de rațiune. Nu sunteți în simțurile voastre. Nu sunteți nici măcar voi când sunteți aici. Nu sunteți voi. Dar nu o recunoașteți, nu o realizați. Voi doar știți că ceva e greșit, ceva e greșit în toate aceste vieți umane ale voastre. Din multele, multele pe care le-ați avut, știți că e ceva care nu e în regulă, dar nu știți ce este. Așa că ce faceți? Vă învinovățiți pe voi înșivă. Acest lucru care e greșit, motivul pentru care nu pricepeți, pentru care nu sunteți fericiți, motivul pentru care viața pare să fie așa o zbatere este pentru că voi faceți ceva greșit.

Această planetă nu este un loc pentru Maeștrii Ascensionați. Și ce faceți, viață după viață după viață? Încercați să o faceți să funcționeze. Încercați mai tare să deveniți mai focalizați, să deveniți mai mult precum sunt așteptările altor oameni. Vă îndepărtați mai mult de cine sunteți cu adevărat. Încercați să ascundeți și să mascați această cunoaștere pe care o aveți că există mult mai mult. Apoi intrați în frică și apoi în îndoială și, apoi, până la urmă vă duceți să vă ascundeți înăuntrul vostru, dar într-o foarte, foarte mică parte din voi înșivă. De aceea planeta asta cu adevărat nu e un loc pentru Maeștri. Chiar nu e.

Noi toți am dat din cap. „Al naibii de adevărat. Abia așteptam să ieșim de acolo. Abia așteptam iluminarea noastră, dar abia așteptam să ieșim de acolo”, pentru că de ce ar vrea careva să rămână? De ce ar vrea să rămână într-un loc care nu e cu adevărat el sau pentru el? Un loc care realmente nu e primitor pentru Maeștri, care realmente nu cinstește cine sunteți voi cu adevărat, care încearcă să vă bage înapoi în liniile de sânge karmice ale familiilor ancestrale, o lume care încearcă să vă bage înapoi în mintea voastră, o lume care încearcă să vă facă să îi serviți pe alții și să nu vă iubiți pe voi înșivă. De ce?

LINDA: (bătând din palme) Ăsta e un monolog depresiv. Încotro merge asta? (câteva chicoteli)

ADAMUS: O să meargă direct spre iad dacă nu ai grijă (râsete). Acesta este monologul meu. Nu am spus că show-ul meu va fi amuzant. Am spus doar că va fi un monolog (Linda râde). Este monologul meu. Așteaptă. Mai este (mai multe chicoteli). Drăguță distragere.

LINDA: Încerc.

ADAMUS: Așadar, noi am stat împreună și am vorbit și până la urmă unul dintre Maeștrii Ascensionați, Xena, a spus: „Dar stai o secundă. Adamus, tu spui că planeta asta nu e un loc pentru Maeștri, dar totuși tu stai în fața unui grup, uneori purtându-te puțintel cam prostesc; tu stai în fața unui grup și îi încurajezi să rămână.”

LINDA: Da.

ADAMUS: De ce?

LINDA: Da.

ADAMUS: De ce?

LINDA: Da.

ADAMUS: Asta e partea amuzantă.

LINDA: Da (mai multe chicoteli).

ADAMUS: Și am spus: „Nu îmi pasă cu adevărat dacă e într-un fel sau altul”.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Chiar nu îmi pasă.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Veniți aici pe partea mea. Veniți aici pe partea luminoasă, veniți aici pe partea ușoară sau rămâneți acolo. Eu spun: „Dar ei vor să rămână. Ei vor să rămână!” Și unul dintre ceilalți Maeștri Ascensionați a spus: „Dar de ce? De ce vor să rămână? E aproape ca și cum ați fi în închisoare și gardianul vine într-o zi și spune: ‘Shea, ești liberă. Uite actele tale’ și Shea spune: ‘Nu, eu vreau să rămân.’ De ce? De ce vor să rămână?” Și eu am spus: „Știți, vom vorbi despre asta la Show-ul lui Adamus Saint-Germain. Vom vorbi despre asta și vom afla de ce”.


De ce să rămâneți?

Acum, am câteva sentimente destul de bune despre de ce o faceți, dar aș vrea să aud de la voi, foarte rapid, de ce să rămâneți? Și haideți să eliminăm un lucru chiar de la început. Nu e din cauză că vă e frică să muriți. Voi credeți că de asta vreți să rămâneți, deoarece „Oh, isuse! Nu știu, apoi o să mor.” Nu, de fapt, chiar sunteți dincolo de frica aceea. Vreau să spun, nu e ca și când abia așteptați și știu că fiecare dintre voi spune: „În regulă, când e timpul meu, fără durere, doar pășesc afară, niciuna din bolile alea”. Asta e în regulă, dar nu e din cauză că vă e teamă de moarte.

Așa că de ce să rămâneți? Te rog, Linda.

LINDA: Caut voluntari?

ADAMUS: Întotdeauna.

LINDA: În regulă. Începem.

ADAMUS: Da. De ce?

(se aude muzică de fanfară)

ADAMUS: Dă-i drumul.

JOE: De ce să rămân?

ADAMUS: De ce să rămâi?

JOE: Hmm, ca să fac o diferență.

ADAMUS: Cu ce?

JOE: Menținând vibrația.

ADAMUS: Pentru ce?

JOE: Pentru restul planetei.

ADAMUS: În regulă.

JOE: Ca un Maestru.

ADAMUS: Dar dacă, și sunt doar… ipotetic, dar dacă ei nu doresc să fie schimbată vibrația? Dar dacă ei, de fapt, se întorc împotriva ta?

JOE: De fapt, o fac pentru mine.

ADAMUS: În regulă. Bun.

JOE: Și asta e un produs secundar.

ADAMUS: Bun.

JOE: Da. Doar o mențin pentru mine însumi.

ADAMUS: În regulă. Aș putea spune că o faci aproape doar ca să vezi dacă poți?

JOE: Da, există o bucățică din asta.

ADAMUS: În regulă.

JOE: Absolut.

ADAMUS: Da, da. „De ce nu?”

JOE: Da, de ce nu?

ADAMUS: Da, da.

JOE: E o nouă aventură.

ADAMUS: Bun. Aș putea de asemenea să spun că poate asta e realmente întipărită în voi foarte adânc de multe vieți? „Voi rămăne. O voi face. Voi fi aici ca o lumină ce strălucește asupra planetei pentru alții.”

JOE: Absolut.

ADAMUS: În regulă.

JOE: Oh, da.

ADAMUS: Bun. Bun. Mulțumesc. Următorul. De ce să rămâi?

BRENDA: Știam că urmează să faci asta (către Linda). Este o aventură.

ADAMUS: E o aventură. Știi, dar am aventuri pe partea cealaltă care sunt dincolo de orice ți-ai putea imagina. Vreau să spun, facem lucruri în fiecare zi și nu costă nimic, care sunt aventuri dincolo de dincolo. Voi spuneți: „E o aventură.” Pfff! E plictisitor! E chiar plictisitor. Mie poate să îmi fie greu să vin - eu adorm câteodată când vin jos aici (ea chicotește). E atât de plictisitor și tu spui că e o aventură. În ce fel?

BRENDA: Nu s-a mai făcut înainte.

ADAMUS: Asta e adevărat. Asta e adevărat. Așa că ce dorești, o medalie cu „Eu am făcut-o primul”?

BRENDA: Da (ei chicotesc).

ADAMUS: În regulă. Asta e una bună. Sigur. Sigur. Ce altceva? De ce să rămâi?

BRENDA: Pur și simplu am acest sentiment profund că, nu știu, cred că vine din învățăturile tale și ale lui Yeshua despre…

ADAMUS: Am remarcat că m-ai pus pe mine înaintea lui Yeshua. Asta e în regulă… (cineva chicotește) Oh, încetați să fiți  așa de înțepați! Lui nu îi pasă! (râsete) Yeshua avea un simț grozav al…

BRENDA: Ei bine, este show-ul tău.

ADAMUS: O să îți spun niște povești. Mda.

BRENDA: Vreau să spun, după toate…

ADAMUS: Este show-ul meu.

BRENDA: …este show-ul tău.

ADAMUS: Corect, corect. Mda. Mda (mai multe chicoteli).

BRENDA: În regulă.

ADAMUS: Nu este Show-ul lui Adamus Saint-Germain, în care apare de asemenea, Yeshua, Isus H. Christ. E ca și cum, nu! Este show-ul meu (râsete). Fă-ți propriul tău show, Isus! Presupun că a avut destul de multe show-uri pe planeta asta. Iată show-ul lui Isus! Și e ca și cum, oau, în regulă. Are câteva. Continuă. Ce altceva?

BRENDA: Cred că este un sentiment profund de a aduce energia lui Christ și a trăi acea energie.

ADAMUS: În regulă. Ai putea să o aduci și apoi repede să vii încoace pe partea noastră. Avem o grămadă de Shaumbra…

BRENDA: Am încercat asta. Nu a funcționat.

ADAMUS: Nu a funcționat?

BRENDA: Nu.

ADAMUS: Să vii încoace pe partea cealaltă, asta e ușor.

BRENDA: Nu a fost pentru mine.

ADAMUS: Într-adevăr?

BRENDA: Chiar am vrut să plec. Chiar am vrut.

ADAMUS: Ai vrut să pleci.

BRENDA: Îmi ajunsese.

ADAMUS: Uau.

BRENDA: Da.

ADAMUS: Și apoi ce s-a schimbat?

BRENDA: Nu știu. Pur si simplu m-am dus la plajă, am băut câteva beri și am privit mișcarea valurilor oceanului (râde și râsete din public).

ADAMUS: Nu le voi spune această poveste Maeștrilor Ascensionați: „Ehhh, am băut câteva beri și am decis să rămân pe această planetă a naibii de groaznică!" E ca și cum: „Bine." (mai multe râsete) Încă mai bei?

BRENDA: Nu beau atât de des.

ADAMUS: Nu atât de des. „Doar când simt că vreau să plec de pe planetă. Beau câteva beri și... " Bine. Vrei niște Kool-Aid (băutură toxică)?

BRENDA: Nu.

ADAMUS: Oh, glumesc!

BRENDA: Nu!

ADAMUS: Glumesc, glumesc.

BRENDA: Nu (Linda râde zgomotos).

ADAMUS: Glumesc.

BRENDA: Nu (râsete).

ADAMUS: Știți, unde este fanfara? Haide: „ Pa-ram, pa-ram!" 

BRENDA: Nu am vrut să plec cu adevărat.

ADAMUS: Nu ai vrut să pleci. Bine.

BRENDA: Dacă aș fi vrut să plec cu adevărat, aș fi plecat.

ADAMUS: Sigur, sigur. Bine.

BRENDA: Deci a trebuit să...

ADAMUS: Dă-mi un motiv convingător pentru care vrei să rămâi.

BRENDA: (pauză) Este motivul pentru care am venit.

(muzica de fanfară întrerupe)

ADAMUS: Mulțumesc (ei chicotesc). O reacție puțin întârziată la... „Isuse, opriți asta!" (mai multe chicoteli) Mulțumesc. Câțiva încă, foarte repede. De ce, de ce, de ce ai vrea să stai? De ce ai vrea să stai? Puteți folosi microfonul împreună. (Duke chicotește) Da.

DUKE: Ei bine...

ADAMUS: Este o ofertă doi-în-unul.

DUKE: Este o dublu-fertă.

ADAMUS: Da.

DUKE: Ei bine, sunt aici, deci de ce să nu încerc să experimentez măiestria cât sunt aici.

ADAMUS: Bine. Dar dacă te saturi de asta? Dacă după trei zile ai așa o revelație - nu o revelație mentală, ci așa o înțelegere profundă - de ce să mai rămâi?

DUKE: Nu aș ști unde altundeva să merg.

ADAMUS: Oh, am eu niște locuri minunate.

DUKE: Bine! (el chicotește)

ADAMUS: Am așa oferte de plecat în vacanță pe partea cealaltă.

DUKE: Când vine momentul te voi chema. (chicoteli).

ADAMUS: Da.

DUKE: Bine.

ADAMUS: Pentru copiii tăi? Pentru...

DUKE: Nu. Personal, îmi doresc să experimentez măiestria în corp.

ADAMUS: În regulă. Asta este bine. Îmi place asta. Foarte clar. Mulțumesc. Da. Ți-a preluat răspunsul.

SOUSAN: Exact.

ADAMUS: Da. 

SOUSAN: Mi-a preluat răspunsul și de asemenea eu cred că, natura. Îmi place experienţa naturii pe Pământ.

ADAMUS: Da, avem natură pe Theos, care este cea...

SOUSAN: Oh.

ADAMUS: Mm, o natură foarte frumoasă (ea chicotește). Asemenea acestuia (arată spre copac), dar vie. Da. Natura, în regulă.

SOUSAN: Și copiii mei.

ADAMUS: Și copiii tăi.

SOUSAN: Și oamenii pe care îi iubesc.

ADAMUS: În regulă.

SOUSAN: Deci,da.

ADAMUS: Corect. Corect.

Bine, deci nu știu dacă e o nebunie din partea voastră sau dedicație adevărată, compasiune sau doar pentru că puteți, pentru că veți încerca să faceți asta. Există un angajament foarte profund și foarte vechi pe care l-ați făcut, revenind la vremurile lui Yeshua unde ați devenit pentru prima dată, când v-ați autonumit Shaumbra. Ați spus: „O vom face într-o zi. O să rămânem" pentru că îi vedeați pe alții, din când în când, că plecau. L-ați văzut plecând pe Yeshua, nu a fost atât de drăguț. Și ați spus: „Știi, nu. O să facem asta doar pentru că putem". Dar știați de asemenea, știați de pe atunci și știți și acum, vă va transforma... nu vreau să spun planeta, dar va transforma suflete. Suflete.

Va avea un efect asupra acestei planete, dar, știți, atunci când sunt o mie sau mai mulți dintre voi cei care v-ați permis iluminarea, asta va schimba planeta, dar nu în modul în care v-ați fi așteptat. Nu va fi un mare moment kumbaya pentru planetă. De fapt, va provoca mai multă fricțiune, mai multă rezistență, mai multă tensiune pe planetă. Știți, unii dintre cei mai mari profeți care au existat, nu au fost admirați și iubiți decât secole mai târziu.

Deci o să provocați niște porcării să iasă la iveală pe planetă, dar există și ceva ce vă cam place în asta (câteva chicoteli). Dar, de asemenea - dacă aș putea rezuma aceasta - știți că, chiar fără vreun efect imediat, creați așa un potențial pentru alții. Adăugați conștiinței un potențial care într-adevăr nu era - nu există prea mult pe acolo, chiar acum.

Vă cunoașteți moștenirea, ceea ce veți lăsa în urmă pentru alții care vin după voi, care vor trece prin acele vremuri dure în trezirea lor, acele vremuri grele din viața lor când vor pierde totul în drumul spre iluminare, care se îndoiesc de ei înșiși, care sunt în agonie și chin; le lăsați un potențial care nu este chiar foarte vizibil acum. De fapt, acesta este motivul pentru care eu simt că rămâneți. Este posibil să nu se manifeste imediat, acest potențial pe care îl creați pentru alți oameni care ajung în măiestria lor. S-ar putea să nu înțeleagă imediat. Ar putea dura vieți pentru ei, dar voi îl puneți acolo. Îl cristalizați pentru ei. Deci, într-una din acele „nopți întunecate ale sufletului", când totul pare pierdut și fără speranță și sunt la sfârșitul sfârșitului și nu știu ce să facă, deodată va exista o lumină care strălucește. Nu înseamnă că ei o vor și primi, accepta, o vor permite sau ceva de genul acesta, dar cel puțin ea va fi acolo.

Știți cum e să nu ai lumina aceea. Știți cum e să fii în cel mai întunecat moment al tău și să simți mai mult întuneric și știți cât de groaznic a fost asta. Și o parte din angajament - dacă într-adevăr mergem aici într-un fel dincolo de timpul liniar - o parte a angajamentului pe care îl aveți în viitor, care este inoculat în voi chiar acum, este să lăsați acest potențial. Acea lumină, acea speranță, fie că le este prezentată ca o voce angelică sau ca o claritate în mintea lor; fie își văd deodată frumusețea, indiferent cum este, lumina va fi acolo pentru ei. De aceea (rămâneți). Și s-ar putea să nu se întâmple imediat. Și, într-un mod amuzant de a vorbi, sinele vostru viitor nu are nicio așteptare/agendă fie că ei vor primi lumina aceea sau nu - nicio agendă - dar cel puțin este acolo.

Pentru atât de mulți dintre voi, dacă ați fi avut asta - au existat câteva așchii, dar aproape invizibile - dar dacă ați fi avut asta - hai să o numim lumină - acel sentiment de speranță în momentele voastre cele mai întunecate, oh, cât de diferite ar fi putut fi lucrurile. Asta este ce lăsați în urmă. De aceea rămâneți.

Și este greu de înfăptuit. Este foarte greu de înfăptuit dacă aveți iluminarea și apoi plecați trei zile mai târziu. Dar când rămâneți întrupați, când sunteți capabili să fiți în "și", când sunteți într-o lume mai degrabă gri, mai degrabă nesenzuală, dar vă și plimbați ca Maestru al "și"-ului, pășiți de asemenea în senzualitatea vostră, în culoarea voastră, în Eu Sunt-ul vostru.

Acesta este tot - într-adevăr, dacă aș putea să rezum toate acestea - ăsta este tot acest întreg concept de a trăi lumina și de a fi capabili să fiți în adevăratul „și". Veți fi om. Veți face greșeli, așa cum le-ați numi voi. O să vă loviți cu capul de un tavan scund. Veți continua să faceți asta. Nu încercăm să depășim asta. Vă aflați în condiția umană. Veți uita că ați gătit mâncare în cuptor și se va arde, iar casa se va umple de fum, iar alarmele de incendiu vor porni și voi veți spune: „Oh! Ar trebui să fiu un Maestru Ascensionat" și exact în acel moment sunteți Maestrul Ascensionat și râdeți de voi înșivă. Aceasta este partea de comedie a monologului meu (Linda râde cu voce tare împreună cu publicul).

LINDA: Haideți! (încercând să provoace mai multă reacţie de la public)

ADAMUS: Oh! (Adamus chicotește și mai multe râsete din public și câteva aplauze)

LINDA: Isuse!

ADAMUS: Așadar, de ce nu începeți să râdeți chiar acum, pentru că sunteți în „și". Nu este foarte clar, dar cum ajungeți acolo? Pur și simplu: „Sunt aici. Sunt în ‘și’. Sunt om. Sunt un muritor și o să mă lovesc la cap și la degetele de la picioare și eu sunt Maestrul în același timp."

LINDA: (Strigăte) E așa de mișto! Da! (Începe muzica de fanfară) Asta e atât de mișto! Da! Da! (Audiența strigă „Uooo!" Și „Uoof! Uoof! Uoof!" și câteva aplauze)


Lucrul cel mai Scandalos pe care l-ați făcut

ADAMUS: În regulă. Bine. Acum, oaspetele de azi! Oaspeții pentru show-ul nostru de astăzi sunteți voi. Am o întrebare pentru voi. Prin urmare, Linda vă va invita ca voluntari să veniți aici sus, la scaunul pentru oaspeți și să răspundeți la următoarea întrebare la TV-ul în direct, în fața tuturor.

Care este cel mai scandalos/nerușinat/excesiv lucru pe care l-ați făcut în această viață?

Acum, înainte să veniți aici sus pentru această porțiune a show-ului, vreau să vă reamintesc că vă pot citi toate gândurile (câteva chicoteli). Așadar, trebuie să știu care a fost cel mai scandalos lucru și vă voi spune cel mai scandalos lucru pe care l-am făcut eu în ultima mea viață pe Pământ.

LINDA: Oh, Doamne! Asta sună distractiv! (muzica de fanfară se aude din nou) Sunt gata?!

ADAMUS: Daa, daa, da!

LINDA: Uau!

ADAMUS: Bine, voluntari.

LINDA: Uau, excelent!

ADAMUS: Care este cel mai scandalos lucru pe care l-ai făcut în această viață?

David, vino pe scenă. Aplauze pentru David (aplauze și muzică de fanfară). Ia un loc, David.

DAVID: Ah, mulțumesc.

ADAMUS: Vrei o ceașcă de cafea?

DAVID: Nu, mulțumesc. Sunt destul de mulțumit.

ADAMUS: Te gândești la asta… oh, frumoase cizme.

DAVID: Oh, ei bine, mulțumesc.

ADAMUS: Daa, chiar îmi plac.

DAVID: Ei bine, după cum știi, le-am cumpărat, de fapt, după clasa magnifică pe care ai predat-o la Breckenridge.

ADAMUS: Dap, acolo unde am zis să ieșiți și să vă cumpărați ceva pentru voi. Și știi, oamenii au cheltuit mulți bani, mulți bani. Nu știu cât de mult costă aceste cizme, dar arată ca niște cizme de aproape o mie de dolari.

DAVID: De fapt le-am luat cu reducere (râsete când Adamus reacționează cu dezgust). Dar sunt magnifice.

ADAMUS: Daa.

DAVID: Probabil că ar fi fost și dacă nu erau la reduceri.

ADAMUS: Cine a inventat reducerile oricum?

DAVID: Îmi plac ofertele bune.

ADAMUS: Bine, frumoase cizme. Dar care a fost cel mai scandalos lucru pe care l-ai făcut vreodată în această viață? (David oftează) Oh! Da. Și ești printre prieteni aici.

DAVID: Da.

ADAMUS: Poți să spui orice vrei.

DAVID: Plecarea în Europa în 1963, când eram novice la facultate și am plecat pe vară, am petrecut aproape opt săptămâni acolo călătorind peste tot.

ADAMUS: De ce a fost asta ceva scandalos?

DAVID: Ei bine, a fost ceva total ieşit din comun pentru mine.

ADAMUS: Da.

DAVID: Nu aveam banii necesari în momentul în care am decis să plec, dar am decis să o fac.

ADAMUS: Regreți vreodată că ai făcut asta?

DAVID: Absolut nu.

ADAMUS: Dar nu ai avut bani și ai simțit ceva de genul: „Oh, poate că nu ar trebui să fac asta".

DAVID: Da.

ADAMUS: Daa. Bun. Bun. Și te-ai mai întors acolo sau ai făcut altceva ieșit din comun de atunci?
 
DAVID: Aceea a fost cea mai bună dintre cele mai bune (experiențe).

ADAMUS: Da.

DAVID: A fost de fapt când te-am cunoscut și pe tine prima oară în Paris, după cum știi.

ADAMUS: Da.

DAVID: Da. Și am stat împreună timp de trei zile. Deci, nu se poate mai bine decât asta.

ADAMUS: Da. Mahmureală rea, dar...

DAVID: Nu, a fost chiar… (râsete)

ADAMUS: …asta e o altă poveste. Deci, bine. Și care e cel mai scandalos lucru pe care l-ai făcut în ultima vreme?

DAVID: Mi-am cumpărat niște mobilă nouă.

LINDA: Oh, Isuse! Asta este scandalos?

DAVID: A fost pentru mine (David râde cu voce tare și începe muzica de fanfară).

LINDA: Măi, trebuie să mai lucrăm la alegerile astea!

ADAMUS: De ce a fost noul mobilier ceva scandalos?

DAVID: Știi, am avut prostii legate de a economisi banii.

ADAMUS: Daa, daa.

DAVID: Doar ca, da, a fost.

ADAMUS: Da, da. Este o mobilă frumoasă?

DAVID: Da, este minunată. Este superbă.

ADAMUS: Îți place? Da. Ai cheltuit prea mult?

DAVID: Nu, am luat-o la… știi. (râsete)

ADAMUS: Nu fă asta!

DAVID: Nu, este minunată! Am cumpărat exact ce am vrut.

ADAMUS: Ai luat-o de la hambarul cu mobilă, sunt sigur. 

DAVID: Nu.

ADAMUS: Ei bine, nu.

DAVID: Dar eu...

ADAMUS: Mobilă frumoasă.

DAVID: Daa.

ADAMUS: Bine, bun. Bun. Mulțumesc. O să readuc asta într-un context, sperăm, într-o clipă. Dar, mulțumesc.

DAVID: Mulțumesc.

ADAMUS: Da. Te simți vinovat în legătură cu aventurile tale din viață? Orice remușcare?

DAVID: În acest moment ar fi: a nu fi destul de ieșit din comun în ceea ce fac, știi, sunt ieșit din comun tot timpul.

ADAMUS: Sigur. Bine.

DAVID: Da, vreau să spun, într-adevăr, chestia mea e că, știi, cutia/cușca a devenit prea confortabilă.

ADAMUS: Da!

DAVID: Dar destul de jenantă în același timp. 

ADAMUS: Ești gata de ceva scandalos?

DAVID: Absolut.

ADAMUS: Uoo, ieei! Bine.

DAVID: Hoo haa!

ADAMUS: Ahh! (câteva râsete) Bine. Câțiva încă. Mulțumesc, David.

DAVID: Mulțumesc foarte mult.

ADAMUS: Mulțumesc. Da. (câteva aplauze).

LINDA: Bine. O să lucrez la ceva mai scandalos.

(intră muzica de fanfară)

ADAMUS: Bine.

LINDA: Să vedem.

ADAMUS: În regulă.

LINDA: Cu adevărat scandalos!

ADAMUS: Linda caută un voluntar.

LINDA: Cu adevărat scandalos!

ALICE: (chicotește) Oh, doamne.

ADAMUS: Ah! Vino sus. Haide sus, da. Bine ai venit la Show-ul lui Adamus prezentat de Adamus și...

ALICE: Și Alice.

ADAMUS: ...și invitații. Da, Alice. Mă bucur să te avem aici. Care este cel mai scandalos lucru pe care l-ai făcut vreodată? Vrem să auzim asta?

LINDA: Dă-i drumul, fată.

ADAMUS: E ca și cum...

LINDA: Mergi înainte.

ADAMUS: Aproape că o aud venind, acum.

LINDA: Te provoc.

ALICE: Sunt atâtea.

ADAMUS: Ei bine, dă-mi doar...

LINDA: Da, știu! (Alice chicotește)

ADAMUS: …cel mai scandalos lucru.

ALICE: Ummm, am făcut sex în mașina mea.

ADAMUS: Voi toți auziți bine asta? E ca și cum… (câteva râsete) 

ALICE: Salut, lume. 

ADAMUS: Bine, în regulă.

ALICE: Am făcut sex în mașina mea în parcarea de la Disney World (mai multe râsete, Adamus nu este impresionat). A fost destul de fain. Nu, serios.

ADAMUS: Am întrebat despre cel mai scandalos lucru.

ALICE: Acela a fost… ohh!

ADAMUS: Ce?

ALICE: Dar erau oameni peste tot… (mai multe chicoteli)

ADAMUS: Asta a fost tot?

ALICE: Și era cald și aveam o pătură peste noi și...

ADAMUS: De ce ați avea o pătură peste voi dacă era cald?

ALICE: Ca să nu fim văzuți.

LINDA: Nimănui nu-i păsa!

ALICE: Bine. Deci atunci când am făcut-o...

ADAMUS: Câți dintre voi ați văzut oameni care să facă sex și știți...

ALICE: …fără pătură. Ce zici despre asta? (ea chicotește)

ADAMUS: Știi, oamenii spun: „Ugh, oh, da, da”. Bine. Bine. Ei bine, nu, este - în regulă.

ALICE: Nu e rău.

ADAMUS: Știi, de fapt, un lucru bun e că nu a trecut pe acolo Mickey Mouse și nu a avut un atac de cord pe loc (ea chicotește). Da.

ALICE: Să sperie copiii!

ADAMUS: Câți ani aveai când ai făcut asta?

ALICE: Ohh, 24, 25.

ADAMUS: Douăzeci și patru, bine. 

ALICE: Mm hmm.

ADAMUS: Te-ai simțit vinovată pentru asta?

ALICE: Nu!

ADAMUS: Nu.

ALICE: A fost foarte distractiv.

ADAMUS: Îți dorești să nu fi făcut asta?

ALICE: Nu.

ADAMUS: Bine.

ALICE: De mai multe ori (s-o fi făcut).

ADAMUS: De mai multe ori! (ea râde) Da, da. Bine.

ALICE: În jurul lumii.

ADAMUS: Și care este cel mai scandalos lucru pe care l-ai făcut de curând?

ALICE: Mmmm...

LINDA: Oh, te provoc.

ALICE: Voi avea probleme cu Linda!

ADAMUS: Nu, nu. Lindei nu-i pasă.

ALICE: A fost la BON.

ADAMUS: Oh, unul dintre evenimentele noastre.

LINDA: (respiră cu greu) Ești obraznică!

ALICE: Și...

(muzica de fanfară se întrerupe)

ADAMUS: Și?

ALICE: ...voi nu erați în cameră. A fost petrecere de noapte cu pizza.

ADAMUS: Asta a fost distractiv.

ALICE: Și voi știți cum ați avut scaunele aici sus?

ADAMUS: Daa, daa.

ALICE: Știu că erai acolo, așa că nu pot minți. Dar... (ei chicotesc) Nikolai, ajutor! Noi într-un fel, eu m-am așezat într-un fel în poala ta.

ADAMUS: Da.

ALICE: Pe scaunul tău.

ADAMUS: Da.

ALICE: Și am dansat cu tine.

ADAMUS: Da. Da. Și...

LINDA: Ai făcut un dans în poală cu Geoff (câteva chicoteli). Îmi place asta.

ALICE: Versiunea scurtă.

ADAMUS: Cât timp a durat asta? Trebuie să întreb.

ALICE: Multe minute! (ea chicotește)

ADAMUS: Trebuie să întreb. Am fost bun? (râsete)

ALICE: Tu doar ai stat acolo!

ADAMUS: Adică, la dans! La dansat!

ALICE: Tu doar ai stat acolo! Eu a trebuit să fac toată...

ADAMUS: Atunci n-am fost eu! (ea chicotește) A fost, probabil, Kuthumi ori Tobias. Probabil Tobias (mai multe chicoteli). „Ce? Ce? Eh, sex?! Cu greu îmi aduc aminte cum e să faci sex. E ca și cum, oh, da, adu-mi o băutură în loc." E ca și cum...

ALICE: Nu, nu, nu! Noi dansam. Doar dans.

ADAMUS: Dans. Știu.

ALICE: Fără sex, dar a fost un dans foarte senzual.

ADAMUS: Senzual. Da.

ALICE: Da.

ADAMUS: Bine. Ești gata pentru ceva mai scandalos în viața ta?

ALICE: Absolut.

ADAMUS: Bine. Oh, îmi place asta!

ALICE: Ooo! Sper...

ADAMUS: Cu toții faceți angajamentul...

ALICE: Ieeee!

ADAMUS: ...în fața lui Iisus, a mea și a tuturor (mai multe râsete). Știi că te conduc spre ceva.

ALICE: Absolut.

ADAMUS: Trebuie să știi asta. Bine. Mulțumesc.

ALICE: Mm hmm!

ADAMUS: Îți mulțumesc pentru împărtășire. Câțiva încă. Numai câțiva (râsete).

LINDA: Găină! Hai să vedem.

(un bărbat vine și sare în scaun)

ADAMUS: Oh, avem un voluntar, Linda. Avem un voluntar.

LINDA: Oh, bine!

ADAMUS: Asta e bine. Bun. Bun. Microfon, vă rog.

LINDA: Oh, da.

ADAMUS: Microfon. Bun. Care este cel mai scandalos lucru pe care l-ai făcut vreodată?

DONALD (bărbat): Ei bine, nu vreau să dezvălui prea mult, dar eu sunt de fapt un personaj fictiv jucând rolul unui personaj non-fictiv.

ADAMUS: Da.

DONALD: Am trecut practic prin cel de-al patrulea perete.

ADAMUS: Corect.

DONALD: Și asta este...

ADAMUS: De ce este ceva scandalos? Nu asta facem cu toții sau ce faceți voi toți?

DONALD: Ei bine, cred că există diferite niveluri de a trece prin cel de-al patrulea perete și eu am făcut-o la un nivel super ridicat. Nu știu, e greu să...

ADAMUS: A durut?

DONALD: (el chicotește) O, aș spune că (a durut) puțin, uneori! 

ADAMUS: Da, da. Da. A avut ceva efecte (secundare) legat de lucrurile cu care te lupți?

DONALD: Uneori mă lupt cu ele dar în majoritatea timpului e foarte distractiv.

ADAMUS: Da, da. Da. Și de ce ai făcut asta?

DONALD: Ehhh, pssshhhhh! Pentru că vreau să provoc unele controverse în lumea asta.

ADAMUS: Bine. Tu vorbești despre trecerea prin cel de-al patrulea perete, dar cum rămâne cu cel de-al nouălea?

DONALD: N-am mai auzit de ăsta până acum (el chicotește).

ADAMUS: Bine. Ești gata pentru asta?

DONALD: Bine!

ADAMUS: Bine. Bun. Vine/urmează.

DONALD: Bine!

ADAMUS: Da, da. Bun. Și spune-mi, a fost relativ recent când ai făcut asta?

DONALD: Da, ceva gen anul trecut, poate.

ADAMUS: Anul trecut, bine. Da. Ești gata pentru ceva mai scandalos, altele decât al nouălea perete?

DONALD: Da, cu siguranță sunt!

ADAMUS: Bine, bun. Mulțumesc. Îți mulțumesc că ai fost aici și vă mulțumesc că ați fost la Show-ul lui Adamus.

(intervine muzica de fanfară)

Bun. Încă unul.

LINDA: Încă o victimă, da.

ADAMUS: Încă unul.

LINDA: Poate fi un membru al personalului?

ADAMUS: Poate fi oricine.

LINDA: Bine.

ADAMUS: Oricine. Facem doar puțină configurare aici. Uh-oh!

LINDA: Te provoc să spui adevărul.

ADAMUS: Vino sus, Bonnie. Vino sus. Vino sus.

LINDA: Te provoc să spui adevărul.

ADAMUS: Arăți ca o prințesă azi. Mulțumesc. Mulțumesc pentru că ești aici.

(cântă muzică de fanfară și publicul aplaudă)

Te rog ia un loc. Lui Bonnie nu-i place să vină în față cu mine. Am avut ceva...

BONNIE: Am avut ceva...

ADAMUS: ...întâlniri!

LINDA: Oh, ea ar dori să vină în față cu tine (ea chicotește).

ADAMUS: Bine. Deci, care a fost cel mai scandalos lucru pe care l-ai făcut vreodată?

BONNIE: Eu chiar nu pot să-ți spun asta (câteva chicoteli).

ADAMUS: Nu-mi spune mie, spune-le lor. Eu știu deja.

LINDA: Spune adevărul.

BONNIE: Eu nu pot (Linda începe/provoacă publicul să cânte „Bonnie! Bonnie!").

ADAMUS: Așadar...

LINDA: Bonnie! Bonnie! Bonnie! Bonnie! Bonnie! Bonnie!

BONNIE: Eu pur și simplu nu pot.

ADAMUS: Bine ați venit la Adamus Springer Show. (n.tr. The Springer Show este un talk-show a cărui gazdă este Jerry Springer, fost politician american. Show-ul debutează cu Springer care coboară pe un stâlp de pompieri până pe scenă, după care dă mâna cu cei din primul rând. Încărcat cu profanități care se acoperă cu beep la montaj și invitați care nu se tem de a se face de râs la televiziunea națională, Show-ul are ca public țintă pe cei cărora le place să caște gura la accidente rutiere și a fost declarat de un ziar: “cel mai prost show din istoria TV”. Cu toate astea show-ul este la al 25-lea sezon.)

BONNIE: E privat (mai multe chicoteli). Eu nu pot.

ADAMUS: Nu poți? Dar ce spui despre cel de-al doilea scand-... doar un lucru scandalos pe care l-ai făcut. Orice.

BONNIE: Ei bine, uite ceea ce ar trebui să știi despre mine și atunci toată lumea va ști și într-adevăr nu contează.

ADAMUS: Da, da.

BONNIE: Mi-am petrecut… eu sunt o doamnă care e singură.

ADAMUS: Nu tot timpul.

BONNIE: Dar am ales să fiu și cel mai rău lucru este că, de obicei, am relații cu domni care sunt căsătoriți.

ADAMUS: Nu, am cerut ceva scandalos, nu ceva de zi cu zi, tipic celor mai multe ființe umane (râsete).

BONNIE: Bine. (Linda râde zgomotos).

ADAMUS: Dă-mi ceva scandalos. Care e ideea ta? Adică, acum spune-mi lucrul scandalos care s-a întâmplat cu acești bărbați căsătoriți? (mai multe chicoteli).

BONNIE: Ei bine, lucruri minunate se întâmplă cu ei.

ADAMUS: În regulă. Ei bine, tu zâmbești. Și... (râsete) Nu, scandalos ar fi că ei merg acasă, soția află...

BONNIE: Nu.

ADAMUS: …îi aruncă afară din casă.

BONNIE: Nu.

ADAMUS: Aceștia apar la ușa ta, tu ai un alt tip acolo (râsete), cei doi încep să se bată și, știi tu, se împușcă reciproc și te lasă după voia lor. Asta e scandalos.

BONNIE: Nu, sunt mult mai atentă.

ADAMUS: Ești atentă? De ce?

BONNIE: Pentru că acești oameni trebuie să fie protejați.

ADAMUS: De la ce?

BONNIE: De dezastru! (ei chicotesc)

ADAMUS: Dezastru! Ce?! Este dezastru. Bine, bine, spune-mi...

BONNIE: Dacă au fost văzuți...

ADAMUS: Deci, ceva scandalos recent în viața ta. Nu ai ceva...

BONNIE: Eu într-adevăr nu fac lucruri scandaloase.

ADAMUS: Ei bine, ceva scandalos va veni foarte repede (audiența spune „Ooh!").

LINDA: Ohhh! Asta-i drept!

ADAMUS: Nu împlinești... nu e ziua ta de naștere curând?

BONNIE: Da.

ADAMUS: Nu împlinești cam 55 în curând?

BONNIE: Ei bine, ce este scandalos în asta?

ADAMUS: Scandalos?! Nu... pot să-ți dezvălui...

BONNIE: O, desigur.

ADAMUS: Da, încercam să fiu un gentleman. Cauldre a fost cât pe ce să divulge. Eu eram ceva de genul: „Nu, nu, nu! Fii un gentleman". Deci, draga Bonnie, arătând ca la 55 – sau poate 50 de ani împlinește 75 la sfârșitul lunii (aplauzele publicului).

BONNIE: Mulțumesc!

ADAMUS: Asta e scandalos. Asta e scandalos, pentru că, de fapt, ea a avut un plan de viață care ar fi fost de aproximativ 37 de ani inițial.

BONNIE: Într-adevăr?

ADAMUS: Oh, da, da. Și, ei bine, uită-te înapoi la viața ta. Planul tău de viață a fost de aproximativ 37 de ani. Ea e ca într-un fel de trecere extinsă, dar are de gând să continue. Ea se ocupă de toate problemele voastre (ea chicotește)  – adică, îmi pare rău, Crimson Circle Customer Service (Cercul Crimson Serviciul pentru Clienți) – și îi place asta.

BONNIE: Da.

ADAMUS: Și având de-a face cu toată această energie, iar ea e puternică. Asta e scandalos. Tu nu încetinești.

BONNIE: Am de gând să merg mult mai mult de atât. Acest lucru nu este mult.

ADAMUS: Oh, absolut. Nu. Tu ai încă 60, 70 de ani rămași în a face serviciul clienți pentru Crimson Circle! (râsete și intră muzica de fanfară)

BONNIE: Oh, frate! Ce distracție!

ADAMUS: Asta e scandalos! De ce ar face cineva asta?! Deci, îți mulțumesc.

BONNIE: Mulțumesc!

ADAMUS: Mulțumesc. Apreciez asta.

BONNIE: Mulțumesc!

ADAMUS: Și tu arăți încântător.

BONNIE: Mulțumesc!

ADAMUS: Și faci o treabă grozavă cu Shaumbra. Ea într-adevăr...

BONNIE: Mulțumesc.

ADAMUS: ...într-adevăr face (publicul aplaudă).

LINDA: Bonnie.

ADAMUS: Într-adevăr face.

BONNIE: Mulțumesc!

ADAMUS: Știe o mulțime de înjurături acum pe care nu le-a știut niciodată înainte, dar... (mai multe chicoteli)

Scandalos. Cel mai scandalos lucru pe care l-am făcut în ultima mea viață. Deci am avut o – și asta este o poveste adevărată. Am avut o audiență la Papă. Eram foarte preocupat de viitoarea Revoluție Franceză. Eram preocupat de direcția în care mergeau lucrurile și Papa era chiar la mijloc. Papa Pius al VI-lea, chiar în mijloc. Era anul 1783. Așa că am cerut o audiență la Papă. El era indecis între sprijinirea Iezuiților și nesprijinirea acestora. Era mai mult decât orice, anti-revoluție. El era împotriva suveranității oamenilor obișnuiți însă era într-o pasă proastă cu guvernul francez din acel timp. El nu știa, dar aceștia aveau de gând să vină și să – schwifft! – să-l pună jos, ca să spunem așa.

A fost nevoie de tot ce am putut face doar pentru a obține o audiență la el. Era un om destul de dificil și urâcios. Dar, de asemenea, știam că trebuia să fiu scandalos, deoarece dacă doar pledam cazul pentru politică, pentru țară, pentru biserică sau orice altceva, astea ar fi fost ignorate de persoana căreia îi erau destinate, pentru că toată lumea pledează cu Papii și regii și toți ceilalți. Așa că am știut că trebuie să fac ceva pentru a-i stârni atenția.

Așa că am fost adus în Sala Mare unde urma să aibă loc întâlnirea noastră. Am fost adus de către gardienii lui și am știut că va fi un timp când doar să stau și să aștept înainte ca Papa să-și facă apariția, pentru că asta e ceea ce fac Papii și Directorii Executivi/Directorii Generali slabi/proști. Te țin în așteptare pentru o lungă perioadă de timp astfel încât ei să fie în avantaj. Am știut că va fi de așteptat cel puțin o oră și jumătate.

Așa că am tras un pui de somn, pentru că am putut. Și am făcut puțină respirație pentru că știam că trebuie să fac. Și apoi mi-am scos toate hainele de pe mine (ceva râsete). Poveste adevărată. Absolut adevărată povestea. Am dat jos toate hainele de pe mine și stăteam acolo de unul singur – lângă foc, pentru că era puțin cam răcoare – stăteam acolo total dezbrăcat.

Brusc, ușa cea mare dinspre locul pontifului s-a deschis și a intrat Papa. A fost un moment de posibilă moarte. A fost un moment cu posibilitatea de a fi aruncat în temniță. Dar un lucru interesant s-a întâmplat, ceva atât de interesant încât mai târziu s-au scris cărți despre asta, povești despre asta. Papa n-a clipit. Papa nu a spus un cuvânt. Papa nu s-a holbat în jos la Adamus-ul meu sau orice altceva (râsete). El a păstrat așa o privire dreaptă și toți asistenții săi, personalul său – Papa pe atunci avea mereu aproximativ 20 de persoane în jurul lui – niciunul dintre ei n-a clipit.

Desigur, mă prăpădeam de râs în sinea mea. Râdeam și știam că, dacă nimic altceva, Papa, în această situație cam nebună, va trebui să asculte. Cine este acest om ciudat care stă acolo – care stă acolo în picioare totuși – care stă acolo fără haine pe el? Asta urma să devină materialul de bază pentru povestea Hainele Împăratului (Linda pufnește și câteva chicoteli). Și aceasta este o poveste adevărată. Aceasta este o poveste foarte adevărată.

El nu avea conștiința să se poată adresa nudității mele. Lui i-a fost atât de frică de el însuși și de toți ceilalți încât a crezut că dacă va spune ceva despre starea mea naturală de a fi, ceilalți s-ar uita la el de parcă ar fi luat-o razna, pentru că, probabil, ei m-au văzut cu hainele pe mine. Poate Papa a crezut că: „Nimeni, niciodată, nu a mai intrat aici și și-a scos hainele, așa că trebuie să fie ceva în neregulă cu mine."

Și el a ascultat, și am stat acolo timp de o oră și jumătate. Am început să tremur la un moment dat pentru că era foarte frig, dar nu puteam să renunț. Am vorbit mai mult de o oră și jumătate despre politica din Europa, despre Biserică, despre tot ce se întâmpla. Acesta a fost cel mai scandalos lucru pe care l-am făcut vreodată.

Am plecat ...

LINDA: Asta e destul de scandalos.

ADAMUS: Asta a fost destul de scandalos.

LINDA: Asta e destul de scandalos! Cred că ai câștigat astăzi (muzică de fanfară și aplauzele publicului). Da, ai făcut-o! Ai câștigat azi!

ADAMUS: Aceasta este o foarte, foarte adevărată poveste (muzica de fanfară se oprește). Mulțumesc. Este o foarte, foarte adevărată poveste și asta a fost scandalos. Dar... (cineva strigă: "Fă-o din nou!" și multe râsete).

LINDA: Tăcere!

ADAMUS: O fac!

LINDA: Tăcere!

ADAMUS: Jerry Springer Show! Linda a lovit-o. E ca și cum: „Rămâi cu hainele pe tine!" (mai multe chicoteli) Și am vorbi despre (a fi) scandalos pentru că vom începe un fel de a fi scandaloși.

LINDA: O, nu.

ADAMUS: Voi mi-ați spus povești aici sus. N-am auzit nimic scandalos. Chiar nu. Am auzit lucruri care poate v-au făcut să vă simțiți puțin incomod/v-au creat un mic disconfort, dar nimic scandalos. Adică, într-adevăr scandalos, bizar. Și nu am spus „îndrăzneț" în termeni de scandalos, stând în picioare pe vârful unei clădiri de zece etaje și sărind de acolo. Asta e doar îndrăzneț.

LINDA: Prostesc.

ADAMUS: Prostesc (Linda chicotește). Eu vorbesc despre ieșirea din zona voastră de confort cu lucrurile.

Acum, ați fost în confort, ați fost în Focalizare pentru atât de mult timp încât, acum, nerușinarea voastră nu reprezintă nimic altceva decât amintiri îndepărtate. Și, așa cum a spus David, veți obține puțin confort. Veți începe chiar să cumpărați mobilă nouă pentru casa voastră pentru a deveni mult mai... (râsete)... pentru a deveni mult mai confortabili decât înainte. „Voi deveni chiar și mai confortabil." Și nerușinarea voastră a fost ceva, în general, ce ați făcut pe la 20 de ani și poate la 30 de ani, dar voi n-ați fost nerușinați de o lungă perioadă de timp. Cumva blocați de o lungă perioadă de timp.

Acum, în...

LINDA: Nu crezi că Bonnie s-a descurcat puțin mai bine?

ADAMUS: Mai bine ca ce?

LINDA: Decât alte scandaloșenii.

ADAMUS: Ce a făcut Bonnie este un lucru obișnuit. Adică, e ca și cum, știți, 50 la sută din populația căsătorită este ehhh. Deci nu e scandalos, Bonnie. Da. Da. Adică, ai putea face asta scandalos. Există unele lucruri pe care le-ai putea face, dar nu vom merge acolo (câteva râsete). Dacă noi făceam asta, hainele mele erau jos. Deci... (mai multe râsete)

BONNIE: Bine, hai să facem asta.

ADAMUS: A trecut ceva timp de când ați fost scandaloși. Ați uitat ce este scandalos și credeți că scandalos este doar ceva care vă face să vă simțiți puțin vinovați sau orice altceva, și nu e. Scandalos este, ei bine, este unde vom merge în continuare. Scandalos este a trăi în dincolo. Scandalos este, de fapt, a începe să te bucuri de viață pe această planetă, dar nu să o faceți în modul vechi. Nu doar să cumpărați mobilier nou. Vă cumpărați o casă nouă. Vă cumpărați o vilă pe undeva. Faceți ceva cu adevărat scandalos și neașteptat și priviți ce se întâmplă.

Știți, oamenii intră într-o rutină. Ei încep să trăiască în tiparele lor mormăind și gemând despre tiparele lor. Însă faceți ceva scandalos. Acest lucru a fost puțin scandalos (referindu-se la copacul de cristal de pe scenă). Adică, nu teribil de scandalos dar într-un fel, puțin scandalos. Adică, vedeți un copac în Brazilia și apoi îl cumpărați fără să-l mai vedeți din nou și aveți încredere că pur și simplu va apărea. Dar scandaloșenia nu este de fapt chiar atât de scandaloasă pentru că voi ați știut asta. Ei bine, Cauldre și Linda știau asta. A fost un sentiment pe care și l-au permis și apoi a ajuns să fie. Și banii nu reprezintă nimic.

Știți voi, acești copaci ieftini pe care i-ați avut aici înainte, acești copaci morți? Asta a fost pur și simplu plictisitor. Asta a fost ca: „Ce?! Tu numești asta decor?! Sunt copaci morți și nu a fost viață în ei." Acum ajungem acolo. Acum ajungem acolo.

Vreau să punctez două lucruri astăzi, vom porni; acestea vor conduce la ceva  scandaloșenie. Nu trebuie să faceți niciun lucru în afară de a permite și de a realiza ceea ce se petrece.

Deci, haideți să respirăm foarte profund. Putem stinge luminile în public și două lucruri pe care le vom acoperi astăzi în Show-ul lui Adamus.


Timp Liber

Primul este timpul. Timpul.

Așadar, timpul este incremental. Voi trăiți în Timpul Incremental  – o secundă, la un minut, la o oră, la o zi, la o săptămână și tot așa – și atât de mult v-ați obișnuit cu el, încât nu recunoașteți că există diferite tipuri de timp.

Timpul în sine este o funcție a Focalizării. Aveți acel singur simț uman, singurul simț adevărat al omului – Focalizarea. Timpul, atunci când este experimentat în unele moduri noi și diferite, vă permite de fapt să extindeți Focalizarea însăși. Focalizarea a devenit atât de concentrată, știți, e ca o gravitație care a supt în ea și apoi voi începeți să trăiți în Timpul Incremental de – o secundă, un minut, o oră – și acceptați asta ca normal și nu este. Nu este.

Timpul are multe fațete, multe, multe, multe fațete ale lui și ce aș vrea să fac astăzi este să încep acel Timp Liber. Acum, e aproape o contradicție, pentru că timpul în sine nu este un concept liber. Timpul este o matematică. E o structură.

Dar ce-ar fi dacă, ce-ar fi dacă sunt variabile la timp, fațete diferite de timp. Cu alte cuvinte, aici trăim în secundă, în minut, în oră. Dar ce-ar fi dacă, în același moment, poate în aceeași conștiință, v-ați aflat deasupra Timpului Incremental, ați fost mai mult într-un Timp Liber? Există încă elementul de timp. Există încă un fel de element de trecut și viitor, dar acum nu mai este atât de incremental. Ar fi diferența între a fi într-un oraș, la nivelul solului mergând pe toate străzile diferite și alei și căi, față de a fi pe vârful unui munte privind în jos la oraș, de unde puteți vedea tot, nu doar strada sau aleea pe care sunteți.

Timp Liber înseamnă că nu este ordonat în același fel. Nu este incremental. Timpul Liber este foarte real. Acum, un om de știință sau matematician ar susține toată ziua că inventezi. De fapt, răspunsul real la asta este: „Toate acestea sunt inventate". Toate acestea au fost inventate. Numai că oamenii au tendința să creadă că există doar o formă de timp.

Realitatea este că timpul nu există deloc. Nu. Timpul este într-adevăr un fel de structură sau un sistem de măsurare, dar într-un fel, nu există cu adevărat. Nu puteți să vă duceți în univers și să găsiți timp –  Planeta Timpului sau Portalul Timpului. Nu. E un fel de acord uman. A devenit real datorită acestui acord, dar ei au uitat să vă spună că e flexibil.

Așadar, „scandalos” aici, este că veți continua să trăiți în Timpul Incremental. Acum corpul vostru literalmente are un ceas și o bombă cu ceas în el. Așa este. Corpul vostru are un ceas programat pentru moarte. Asta e bine. Adică, voi știți, nu încercăm să învingem moartea. Încercăm doar să extindem timpul.

Așadar, iată-vă aici trăind în Timp Incremental, dar acum, în scurtul nostru merabh pe care-l vom face într-o clipă, vom începe să mergem în Timpul Liber. Voi spuneți: „O, uau, asta sună foarte bine!" Dar vă avertizez de la început, că vă va da peste cap sincronizarea. Vă va da peste cap acel foarte disciplinat incremental mod în care ați trăit.

Unii dintre voi deja încep să experimenteze asta și sunt lucrurile mici ca uitatul zilei sau anului în care sunteți; nu pentru că îmbătrâniți ci pentru că începeți să intrați în Timpul Liber. Unii dintre voi chiar încep să, cum ați spune, să fie în stare să prezică viitorul, într-un fel. Într-un fel. Începeți să știți ce se va întâmpla, și se întâmplă și apoi sunteți surprinși. Ei bine, nu ar trebui să fiți surprinși. Când sunteți în Timpul Liber, nu sunteți în acele blocuri (de timp) comprimate adăugate treptat așa cum ați fost. Acum Timpul Liber vă permite să hoinăriți pe deasupra. Ar fi ca și cum ați lua o durată de șapte ani și ați vedea-o, ați simți-o, fiind în ea toată în același timp. Nu să o desfășurați pe o perioadă de șapte ani.

Sunt multe straturi ale Timpului Liber. Aveți, la cel mai scăzut nivel Timpul Incremental - secunde, minute, ore. Sunt și alte straturi ale timpului. Unele au de-a face cu trecutul și, în intrarea în Timpul Liber, veți observa în mod special în visele voastre niște lucruri ciudate, care par a fi din trecut sau gânduri, sentimente, asocieri pe care le-ați avut, care sunt din trecut. Veți spune: „Ei bine, Iisuse, am crezut că am depășit trecutul meu”. Trecutul este încă acolo.

Acum vom face ceea ce eu voi numi o trecere de timp în jurul timpului unde aproape orbitați, înapoi prin trecut într-o manieră veșnică sau a Timpului Liber. Nu pentru a-l retrăi, dar pe măsură ce orbitați înapoi prin el fără incremente, acum mai mult ca într-o formă liberă, veți observa că trecutul nu este ce ați crezut.

Mintea ține minte trecutul în forma sa incrementală. Când vă întoarceți într-un fel de trecere a Timpului Liber pe lângă el, pe o orbită în jurul lui, va fi diferit, dar va aduce la suprafață amintiri, asocieri, gânduri. Nu o luați razna. Nu începeți să întrebați: „Oh, am crezut că am eliberat toată asta acum mult timp”. Ați eliberat gravitația din jurul lui și evenimentul încă se petrece chiar acum. Evenimentul încă se petrece. Nu s-a întâmplat înapoi în Trecutul Incremental și apoi s-a oprit. E foarte zguduitor. Încă se petrece. Totul încă mai are viață și continuă. E o poveste care cam decolează pe cont propriu și e trăită pe multe niveluri, și voi nu trebuie să participați la ea. Nu trebuie să suferiți prin ea, dar poveștile voastre - e ca și scrisul unui capitol într-o carte și apoi - șșșuuu! - dați drumul, și acel capitol continuă să se scrie de unul singur și cu toate celelalte potențiale și cu toate celelalte reiterări. Continuă să trăiască.

Asta de fapt e frumusețea unui creator. Nu trebuie să vă împotmoliți în ea. Nu trebuie să fiți traumatizați de ea. Dar să începeți să realizați că există Timp Liber va fi șocant și va schimba felul în care vă trăiți viața pe această planetă ca Maeștri în corp. Apropo, răspunsul la adevărata întrebare din Clubul Maeștrilor Ascensionați: „De ce vor să rămână?” Maeștrii Ascensionați care sunt acolo nu au înțeles Timpul Liber. Nu au înțeles timpul oricum, dar nu au înțeles Timpul Liber. Așadar, nu au avut confortul, luxul, entuziasmul de a trăi într-o manieră diferită. Au crezut că totul este liniar. E ca și cum, „Oh, am obținut iluminarea mea. Trebuie să plec de aici pentru că va fi doar mai mult din același lucru.” Adevăratul răspuns este că odată ce începeți să intrați în simțuri și să fiți în timpul liber, nu va mai fi același loc gri lipsit de viață. Deodată, totul prinde viață.

Timpul Liber. Vom mai vorbi despre el, dar vreau să încep procesul azi. Totul e potrivit - copacul, voi. Totul este potrivit.

Deci haideți să respirăm foarte profund și acesta va fi un merabh relativ scurt, pentru că mai am de discutat despre încă un lucru azi, în Show-ul Adamus.

LINDA: Mmmm.

ADAMUS: Așa că respirați foarte profund.


Merabh-ul Timpului Liber

Timp Liber. Înseamnă că începeți să realizați (muzica începe), începeți să existați pe mai multe niveluri diferite. Înseamnă că aveți nivelul incremental - secunde, minute, ore, zile, ani - și asta e în regulă. Asta nu se va schimba neapărat. Încă veți dori să aveți asta pentru a face multe lucruri, dar acum noi respirăm profund unde suntem și permitem Timpul Liber. Asta înseamnă că ați putea lua un increment de șapte ani, de exemplu, și să-l experimentați pe tot odată.

Timpul Liber este atunci când sunteți aici în acest moment, desigur, prezent, dar acum aveți… imaginați-vă ca și cum există o orbită a timpului. Imaginați-vă ca și cum o cometă intră pe orbite, dar orbitele din jurul vostru - voi sunteți constanta, voi sunteți conștiința - orbitele își pot schimba mărimea și pot merge în Timpul Trecut și în ceea ce voi ați numi Timpul Viitor.

Deci toată baza timpului începe să se schimbe puțin.

Asta se va întâmpla oricum. E foarte natural. Nu trebuie să lucrați la asta. Nu trebuie să vă gândiți la ea, dar vreau ca voi să fiți conștienți, pentru că asta va începe să ducă la niște lucruri ieșite din comun în viața voastră.

Când cineva trece de Timpul Liniar, când cineva intră în Timpul Liber, îi schimbă perspectiva. Schimbă natura epuizantă a vieții umane de zi-cu-zi. 

Deci imaginați-vă, dacă alegeți, imaginați-vă ritmul vostru circadian, baza Timpului vostru Incremental încă acolo, dar acum vă permiteți să realizați celelalte orbite ale timpului, adică să le vedeți ca pe o pictură mai mare, în loc de secunde și minute; fiind în stare să înțelegeți cantități imense de timp deodată. Va deruta mintea, dar e în regulă. Și aceste orbite, cam ca aceste comete care se învârt pe orbită în jurul vostru, se deschid la ceea ce voi ați numi trecut și viitor.

În mod normal asta ar face pe cineva să înnebunească la propriu prin permiterea acestui lucru, pentru că sunt atât de înrădăcinați în Timpul Incremental Liniar încât nu pot face față. Echilibrul lor - echilibrul fizic din urechi - ar începe să cedeze și ar începe să înnebunească. Dar noi suntem la acel punct unde putem face asta. 

Timpul Liber e ieșit din comun. E minunat. Un lucru pe care veți începe să-l observați la Timpul Liber este că acest întreg concept al timpului și, să spunem, al trecutului și viitorului este afirmat/susținut de experiență. Experiență. 

Știți, Spiritul nu are un ceas în dormitorul ei. Maeștrii Ascensionați, ei nu poartă ceasuri, nu sunt blocați în timp. Și, într-un fel, nu există trecut sau viitor, într-un fel. Ce există, este o experiență în desfășurare.

Cineva ar putea spune că nu se întâmplă nimic în viitor până când nu a fost experimentat, dar totuși viitorul e întotdeauna acolo. De fapt nu e realizat până când nu e experimentat, dar totuși e acolo. Tot ce veți face în viitor e acolo.

Fiecare potențial a tot și fiecare iterație a fiecărui potențial a tot ceea ce ați putea experimenta vreodată, a ceea ce ați putea spune vreodată, a ceea ce ați putea face vreodată, era totul acolo când ați trecut de Zidul de Foc, când ați plecat de Acasă.

Despre asta vorbea Tobias, sfărâmare în miliarde și miliarde de bucăți; doar vă pre-creați toate experiențele. Și atât de multe sunt încă acolo în ceea ce ați numi viitor, dar viitoul nu e nimic mai mult decât un rezervor de potențiale și toate iterațiile lor care n-au fost încă experimentate.

Asta e ceea ce unii oameni ar numi timp. De aceea nimeni niciodată nu a fost cu adevărat bun la a prezice viitorul, pentru că ei nu înțeleg că nu se întâmplă mâine sau mai departe; există în acest moment încă neexperimentat/de experimentat.

Am vrut să fiu aici împreună într-un grup cu toții aici, mai ales în această zi a frumosului vostru Copac al Senzualității, așa că noi, împreună, Shaumbra, noi am putea începe să mergem în Timpul Liber. Vă rog să nu lucrați la asta. Nu vă zbateți cu asta. Doar vă veți prinde în Timpul Incremental. Dar putem permite. Va fi nemaiîntâlnit ce se întâmplă cu Timpul Liber.

Se va simți ciudat uneori, pentru că voi chiar ați fost blocați în această cale veche. Se va simți cam ciudat, dar va fi nemaiîntâlnit.

Imaginați-vă că vă treziți dimineața și realizați că vă treziți dimineața și în trecutul vostru, vă treziți dimineața în viitorul vostru, toate în același timp. E ieșit din comun. Vă va bulversa puțin, dar după aceea vă veți adapta și ajusta.

Vedeți voi, asta face un Maestru în corp. Nu doar se Realizează și folosește aceleași ustensile vechi afurisite pe care ceilalți Maeștri Ascensionați le foloseau. Nu-i de mirare că am plecat cu toții. Dar voi veți sădi căi noi. Voi intrați în Timpul Liber.

Haideți să respirăm profund.

(pauză)

Haideți să respirăm foarte profund.

Ne vom reîntoarce la asta. Vom vorbi despre asta din ce în ce mai mult, aducând-o în discuție la întâlnirile noastre.

Haideți să respirăm profund cu Timpul Liber.

Cam are un sens dublu. Timp Liber însemnând a nu mai fi blocat în Incremental, dar veți avea în final timp liber în viața voastră. Timp liber, adică, oh, veți avea timp adevărat pentru voi. În loc ca fiecare moment al fiecărei zile să fie plin de obligații și serviciu și lucruri pe care trebuie să le faceți, deodată veți realiza ce înseamnă timp liber cu adevărat.


Energie Liberă

Haideți să respirăm profund. Mai vreau să vorbesc despre un alt subiect azi și ele se leagă foarte bine. Sunt atât de frumoase, atât de legate unul de celălalt.

Despre acest nou subiect am vorbit puțin în ultima noastră adunare Keahak, și le-am spus participanților că voiam să-l aduc în discuție pentru toată Shaumbra la un Shoud. Vă aduc - Timpul Liber și următoarea realizare - pentru că e mai ușor, într-un fel, când suntem toți conștienți de ele. Nu sunteți doar voi acolo singuri, unde avem o adevărată conștiință de grup. Nu sunteți blocați în acea conștiință, dar e destul de frumos să fie un grup întreg dintre noi simțind și experimentând împreună.

Următorul concept are de-a face cu energia. Energia. Acum, știți de la cursul de bază al lui Adamus că există chestia asta numită conștiință, un cerc cu un punct în mijloc. Este Eu Sunt, este Eu Exist, și e singurul lucru care contează. Singurul. 

Cam mereu aduce în discuție un punct: De ce creează un creator? Știți, Spiritul creator, Tot Ceea Ce A Fost, ar fi putut fi perfect mulțumit doar să fie acel Eu Sunt, adică, numărul unu Eu Sunt, Sursa. De ce ar vrea cineva să creeze? Ce e în asta?

DONALD: Pentru a experimenta creația.

ADAMUS: Scuze, ne trebuie un microfon, și pun o întrebare retorică, de fapt, pentru ca eu să pot răspunde la ea (Adamus chicotește). Nu, Linda, te rog. Linda, nu. Linda, nu, nu, nu. Era o întrebare retorică.

LINDA: Mulțumesc.

ADAMUS: Da (câteva chicoteli).

Deci de ce creează un creator? De ce să nu fie doar „Eu Sunt Cel Ce Sunt?” Doar conștient de sine. De ce să creezi în primul rând? Adică, ai putea crea o încurcătură! Heh. Ai putea crea haos. De ce creează un creator? Voi lăsa întrebarea asta. Nu voi răspunde de fapt la ea. Vă voi lăsa cu întrebarea asta. Nu am terminat încă, dar asta e tema de acasă.

De ce ar vrea un creator să creeze?

Aveți acel Eu Sunt, Eu Exist. Adică, asta e destul de bine. Asta e singurul lucru care chiar contează. De ce să ieși și să creezi? Vom reveni la asta în următorul Shoud, nu în iunie, dar după cel din iunie.

Deci înapoi la idee. Energie. Aveți propria conștiință, Eu Sunt, Eu Exist. De aici vine o pasiune incredibilă. O pasiune. Știți, când într-adevăr permiteți acel sentiment - „Eu Exist! La naiba cu restul.” Adică, nu „Eu exist pentru că… eu exist dacă…” „Eu Exist.” E singurul lucru care contează. E singura conștiență care chiar merită. Și când chiar realizați asta, vine o pasiune incredibilă. „Eu Exist! Dincolo de corpul fizic, dincolo de tot rahatul, dincolo de identitatea mea, Eu Exist!” Asta creează așa o pasiune incredibilă, un entuziasm - iubirea nu e chiar cuvântul potrivit, dar un asemenea „Ahhh! Splendoare. Eu Exist” - încât o lumină iese afară. Adică, radiază departe, nu se stinge, ci radiază în afară. O lumină strălucește, și vorbesc metaforic, dar o lumină radiază în afară și asta se duce în ceea ce ați numi un rezervor, un câmp de energie și atrage acea energie, activează acea energie și apoi creează realitatea.

Pasiunea lui Eu Sunt, a sufletului vostru - chiar acum sufletul vostru încă este în entuziasmul etern despre „Eu Exist”. Adică, încă rezonează. Să spunem, dintr-o perspectivă a timpului că sufletul vostru s-a realizat acum mult timp, „Eu Exist!! Nu îndatorat nimănui sau niciunui lucru. Eu exist și așa va fi mereu”. Și apoi a început să rezoneze în Eu Sunt. Încă o face și acum, și asta creează o strălucire de lumină care merge prin tot felul de dimensiuni atrăgând energie și creând realitate. Asta. 

Acum, când se întâmplă asta, când această lumină strălucește în afară și când, de fapt, voi la celălalt capăt al sufletului - știți, aveți toată această lumină care iese, voi sunteți cumva reflexia, celălalt capăt al sufletului vostru - și realitatea voastră e creată prin activarea a ceea ce eu aș numi particule de energie negative și pozitive. Acea lumină iese în afară și, în funcție de voi, receptorul de aici jos și de felul în care experimentați, veți atrage diferite procente de particule de energie pozitive și negative.

Viața întotdeauna a fost așa. Viața umană întotdeauna a fost așa. Ar părea strigător la cer să faceți ceva diferit. Chiar acum, e un flux de particule negative și pozitive - sau plus și minus, oricum vreți să o spuneți - care intră în voi și care emană sau radiază din voi.

Doar imaginați-vă pentru o clipă acest flux de energie, activat de un pozitiv sau un minus - cam așa cum un program de calculator este fie un zero sau un unu, energia e la fel; e digital într-un fel - care intră în voi ca pozitiv sau negativ, și în același timp voi îl scoateți din voi. Asta e crearea realității. Așa s-a lucrat mereu cu energie. Așa apar lucruri.

Voi mai știți că una dintre cele mai mari provocări pentru oameni și alte entități este faptul că încearcă mereu să fure energie. Ați învățat asta în Școala Energiilor Sexuale. Încearcă să fure energie, pentru că nimeni nu a ajuns la realizarea - ei bine, foarte puțini - au ajuns la realizarea că totul e aici. Totul e aici. Nu trebuie să furați de la altcineva. Totul e aici.

Așa că, ce e de neconceput este a nu mai trebui să vă bazați pe particulele de energie pozitive și negative. Asta chiar e de neconceput, pentru că până și fizica cuantică ar spune: „Ei bine, atunci muriți sau totul încetează să mai existe, pentru că trebuie să aveți asta”. Dar nu trebuie. Nu trebuie.

Există o chestie numită Energie Liberă. E energie care e mereu acolo, care nu e activată de un pozitiv sau un negativ. E o energie fără vreo influență/ polarizare/preferință. E nevăzută, energie invizibilă, pentru că nimeni nu are unelte pentru a o măsura. Nu puteți să o măsurați. Nu are forță. Nu are propulsie. Nu are dinamică. Nu e o energie de forță. Nu există vreo putere în ea.

Lumea e conștientă de putere, forță, acțiune și reacțiune, de izbirea constantă a energiilor sau de alinierea și fricțiunea dintre energii. Așa funcționează planeta.

Totuși, ca Maeștri întrupați, nu trebuie să vă mai bazați pe asta. Asta e de neînțeles. Asta va sfida fiecare viață trăită pe această planetă. Va sfida nu doar știința, dar va sfida tot ceea ce voi știați despre energie și despre cum funcționează. Sunteți atât de acordați la opuși - masculin, feminin, lumină, întuneric, sus, jos - încât asta va fi absolut de neînțeles. Energie Liberă.

Acum, vom intra în asta într-un moment. Nu o veți simți în felul vechi, pentru că felul vostru vechi este în acord absolut cu simțitul, ei bine, să spunem, fie - „Ohhh! Un sentiment ușor” sau un sentiment greoi sau ceva care vă împinge sau ceva care că trage înapoi. Așa că, dacă o abordați cu o conștiință tipică v-ați spune: „Nu simt nimic”. Ei bine, la naiba da, nu simțiți. Dar veți percepe/sesiza ceva.

Ceva mai devreme sau mai târziu va începe să rezoneze în voi: „Înțeleg. Nu trebuie să am conflictul sau chiar și vechea relație dintre particule de energie pozitive și negative care se ciocnesc, care concurează unele cu altele”. Asta e realitatea creată din fricțiune. Viața cauzată de fricțiune.

Viața e fricțiune. Această planetă nu e un loc pentru un Maestru când lucrează/are de-a face cu energie de fricțiune, cu energie de putere.

Haideți să respirăm profund. Haideți să cântăm acel mic cântecel simplu foarte rapid. E doar cel scurt. Devenim mult prea serioși aici. Da. Acesta e show-ul meu și publicul a adormit. Adică, s-a plictisit și „Ce n… unde e distracția?” Doar… da. În regulă.

(începe muzica de fanfară)

Da, în regulă. Bine. Mult mai bine. Mult mai bine.

(muzica se oprește)

Ah! Bine! Înapoi cu ea! (câteva chicoteli)

De neconceput. Ați venit înainte aici sus, pe scenă și mi-ați povestit lucruri scandaloase Chiar nu am auzit un lucru scandalos. Ce spuneți voi cei care ascultați azi? Aveți niște povești scandaloase pe care ați vrea să le împărtășiți? Aveți grijă să le publicați pe website-ul de social media preferat (mai multe chicoteli). Poveștile de aici au fost moderat de interesante într-o zi cu știri plictisitoare, dar nu scandaloase.

Scandalos - dezbrăcatul de haine - e o poveste foarte adevărată. Nu știu dacă s-a scris vreodată despre ea, dar puteți căuta unele detalii. Eu - era anul 1783, Papa Pius al VI-lea - eu gol pușcă. Nimic pe mine. Nimic pe mine. Era un pic răcoare totuși. Îmi amintesc de partea asta. Brrrr!

Asta nu e atât de măgulitor… eh, nu voi merge acolo (râsete). A trebuit să o rupem! Devenise atât de serioasă atmosfera aici. E… (Adamus râde). E mult prea serios. În regulă!

(muzica de fanfară începe din nou)

Niciodată, niciodată, niciodată să nu subestimați instrumentul distragerii.

LINDA: Instrumentul?! (Linda râde cu voce tare și râsete din public)

ADAMUS: Nu înțeleg. Nu înțeleg. Niciodată să nu subestimați distragerea. Dacă predați, dacă le predați altora, în clipa în care simțiți că energia merge - uuuu! - în jos, distrageți. Și, în special, cu voi înșivă. În clipa în care începeți să deveniți prea serioși, când vă gândiți: „Cum înțeleg toată asta? Despre ce e viața? Ce am făcut greșit?” Tăceți din gură! Distrageți-vă. Dezbrăcați-vă sau ceva (câteva râsete).

Apropo, asta chiar e o poveste reală despre Papă și mine și absolut adevărat că a fost începutul întregii povești despre Îmbrăcămintea Împăratului. Nu a îndrăznit să menționeze, pentru că s-a gândit: „Cred că înnebunesc” și nimeni - a avut cam 22 de asistenți cu el - și nimeni nu a zis nimic. Să fi simțit energia din cameră (câteva chicoteli și cineva spune „Uau!”). Și eu doar stăteam acolo pe cât de natural posibil, dar purtându-mă ca și cum nimic nu era în neregulă. Mă purtam ca și cum eram îmbrăcat elegant, ceea ce și eram de fapt.

LINDA: Ce nu au văzut?

ADAMUS: Ce nu au văzut?

LINDA: Da, adică, de ce, știi tu, ce se petrecea?

ADAMUS: Papei îi era frică de… era foarte stresat și bea foarte mult și mai erau niște chestii ciudate la el, dar îi era frică de faptul că înnebunește. Auzea voci (Adamus chicotește) - mă întreb ale cui (câteva râsete) - și îi era frică de faptul că ceda nervos. Și era într-un conflict mare cu Biserica, adică, Biserica, evident, dar guvernul și întregul concept al Iezuiților și revoluția. Era îngrozitor. Credea că își pierde mințile, așa că făcea tot ce putea să rămână neobservat, să reprime, să nu fie irațional.

Așa că atunci când a intrat în cameră și m-a văzut stând lângă șemineu (Adamus pozează), „Preafericirea voastră”, nu a îndrăznit să spună un cuvânt, pentru că s-a gândit, vreau să spun, chiar s-a gândit - cu puțină influență hipnotică - chiar s-a gândit că: „Oh, Doamne! Chiar o iau razna, și dacă îi dau drumul, dacă țip și spun: „Sclavule, servitorule! De ce ești total dezbrăcat în fața lui Dumnezeu și a Papei și a tuturor?” și dacă nu avea dreptate, imediat - șuifft! - i-ar fi luat capul. Așa că a tăcut. Și când a tăcut, s-a așezat așa o energie cu toată lumea, (că) ei și-au ținut gurile închise. Și la un anumit moment, nu știu, la 20 de minute de la începerea conversației, au uitat de asta. Ei chiar au crezut că eram îmbrăcat. A fost scandalos.

Așa că înapoi la idee. Energie. Energie Liberă. Asta va fi atât de neconceput / scandalos pentru că ați trăit, ați fost dependenți de energia pozitivă-negativă, trăgând-o în diferite procente. Câteodată aveți cam 62 la sută negativ - nu negativ rău, doar negativ, știți voi - 62 la sută negativ aici și restul pozitiv, și procentele se schimbă înainte și înapoi tot timpul și este acest flux și reflux constant de energie activată. Activată adică e considerată fie pozitivă sau negativă. Nu trebuie să facem asta, și e atât de strigător la cer pentru că nimeni nu a făcut asta vreodată pe Pământ. Nimeni nu a mai făcut asta.

Se va simți ciudat, pentru că nu există putere la această Energie Liberă. Energia Liberă este pretutindeni. Adică e această incredibilă… unii oameni o numesc - cum e numită? - Câmpul, Câmpul Sursă sau chestii de genul acesta. E doar energie care stă acolo așteptând să fie activată, dar nimeni nu a spus: „De ce trebuie să o activăm? Hai doar să o permitem.” 

Vom intra în consecințe mai târziu, dar acum vreau să ne întoarcem într-un merabh și doar să începem să o simțim. Și din nou, mintea vă va spune: „Nu simt nimic”, pentru că e obișnuită să simtă o împingere sau o tragere. Mintea e obișnuită cu energie de putere, energie activată, dar asta e total diferit.

Haideți să începem muzica și să stingem luminile.

(muzica începe)


Merabh-ul Energiei Libere

Asta e mai mult decât de neconceput. E total nemaiîntâlnit, vorbitul despre lucruri ca Timp Liber și Energie Liberă. Observați cum sunt foarte legate. Vom mai vorbi mai tâziu, nu vreau să intru în prea multă prelegere astăzi, dar Energie Liberă, ce obișnuiam să numesc energie neutră. Nu fusese activată.

Acum, corpul vostru a devenit dependent de energia activată, polarizată, pozitivă și negativă. Așa operează. Așa curge sângele și așa funcționează enzimele. Sunt într-o curgere constantă de diferite procente de energie pozitivă sau negativă.

Dar simțiți pentru un moment acum, dacă intrările sunt deschise în corpul vostru pentru Energia Liberă care încă nu a fost pusă în lumină sau întuneric, pozitiv-negativ. Doar este. Doar este.

Nu necesită separare.

Am vorbit de Isis și Adam, masculinul și femininul, vechea separare. Am vorbit de faptul că se întorc la a fi împreună. Într-un fel, e cam ca la această Energie Liberă. Acea energie pozitivă și negativă.

Dar ce-ar fi dacă corpul vostru a început să folosească Energie Liberă, imparțială, niciodată separată de dinainte. Energie care nu e separată, divizată.

Energie Liberă.

Energie care nu are putere. Îmi place să o numesc Energie Liberă Fără Forță.

Și ce se întâmplă dacă mintea, care a folosit mereu energie duală, pozitivă sau minus, dacă asta e programarea minții și pentru fiecare gând care trece prin ea, pentru fiecare credință în care e, a scos în afară energie veche duală; ce-ar fi dacă acum, energia pură care nu a fost niciodată separată sau divizată - puteți spune că vine direct de la pasiunea lui Eu Sunt fără diviziune - dacă asta intră în minte și în gânduri și credințe și chiar și în intelect-ul vostru? Energie Liberă Pură.

(pauză)

Și ce-ar fi dacă, atunci când vă întrebați despre abundență sau despre a vă hrăni sau despre sursa voastră de energie fizică umană, ce se întâmplă când ieșiți din normal și pur și simplu permiteți Energia Liberă, și asta e sursa voastră de abundență, față de vechea Energie de Putere?

La o scară foarte mare, energia a devenit coruptă pe această planetă. Însemnând faptul că oamenii o asociază acum cu putere. Nu e nevoie deloc de putere. Energie, putere, forță - toate cam același lucru.

Ce-ar fi dacă, ce-ar fi dacă noi, ca grup, ieșim din normal și transcendem asta? Fără putere. Fără forță. Fără fricțiune. Fără rezistență.

Ce-ar fi dacă deshidem ușile și geamurile către ființa noastră ca oameni și am permite Energia Liberă? Puteți simți puritatea? Niciodată separată, niciodată divizată, niciodată pusă în poli opuși.

(pauză)

Ce se întâmplă dacă intră asta?

Ce se întâmplă dacă ați putea să o respirați, fără forță, desigur? Ce se întâmplă dacă ați putea doar să o respirați și să o permiteți în corpul vostru, să fie în corpul vostru?

Ce se întâmplă dacă intră în gândurile și mintea voastră?

(pauză)

Asta e scandalos de pur și face celelalte energii să pară atât de vechi și greoaie și gri.

(pauză)

Așa că, atunci când vă întreb de ce ați vrea să rămâneți pe această planetă, planeta care nu e pentru Maeștri, ce facem de fapt este că schimbăm paradigma, schimbând totul. Nu rămânem în timp. Nu rămânem în Vechea Energie. O schimbăm.

(pauză)

În faptul că rămâneți pe planetă, nu vom sta în aceeași îmbrăcăminte, în aceeași casă, metaforic vorbind. Vom schimba toate astea.

Nu vom mai îndura plictiseala și frustrarea. Doar vom schimba întreaga paradigmă.

Începe chiar aici, în mijlocul adevăratului transuman.

Trebuie să râd, chiar râd când mă uit la tot ce se întâmplă cu tehnologia, transumanismul, când consideră că a implanta un cip în creier sau a te căsători cu un robot sau altceva asemănător este avansat. Asta nu e avansat. Asta e același rahat vechi, doar mai rapid.

Pentru mine, transumanismul e ceea ce facem noi aici. Schimbăm jocul. Intrăm în Timpul Liber. Și Timpul Incremental va mai exista. Este acel „și” în a fi un Maestru. Sunt ambele. Și schimbăm energia.

Oh, Energia Veche, energia polarizată sau separată va mai fi un mod de viață, dar vom merge și în Energie Liberă. Și pentru mine, asta e adevăratul transumanism de pe această planetă. În timp ce restul se joacă cu tehnologia și joacă, de fapt, doar dezvoltă săbii noi - săbii mai ușoare, mai rapide, dar sunt tot săbii - noi vom merge în transumanism-ul divin.

De asta rămâneți. De asta ați ales să fiți aici pe această planetă. Acesta e potențialul de care vorbeam mai devreme.

Lăsați în urmă moștenirea voastră. De ce? Pentru că, ei la naiba, sunteți un creator, pentru că puteți. Moștenirea adevăratei schimbări, un potențial pentru alții dacă aleg să meargă în continuare cu asta.

Haideți să respirăm foarte profund în timpul acestei zile.

Chiar dacă într-adevăr înțelegeți sau o simțiți acum, ce am făcut azi a fost ieșit din comun și vom continua cu asta.

Haideți să respirăm foarte profund.

Și vreau să las așa o impresie în mintea voastră, în conștiința voastră, așa o impresie de nemaipomenit, încât atunci când vă uitați la propria viață și vă gândiți la ea, ei bine, sunteți pregătiți pentru adevăratul de neconceput, chiar sunteți pregătiți să ieșiți din stagnarea și plictiseala vieții, vreau să vă imaginați - pe mine stând în camerele papale complet dezbrăcat, și, momentele de dinainte ca Papa și anturajul său să intre - mi-era un pic frică, recunosc - dar am respirat profund și am spus: „Totul este în regulă în întreaga creație.”

Și așa este.

Mulțumesc. Mulțumesc (publicul aplaudă). Ce ziceți de muzica de fanfară care pornește. Mulțumesc. Mulțumesc. 

(cântă muzica de fanfară)

Traducere realizată de: 
Ana-Maria Labo, Mia Diana Poștoacă, Cristina, Gratziela 
Revizuire: Mirela GheneaCarmen Rivalet, 
Manuela Sfirschi