MATERIALELE CRIMSON CIRCLE

Seria „Transuman”

SHOUD 6 – ADAMUS SAINT-GERMAIN, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
4 februarie 2017
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Profesorul Adamus Saint-Germain.

Ah! Înainte chiar de a-mi deschide ochii, simt mirosul cafelei - mm - care mă așteaptă cu nerăbdare în timp ce vin pe această scenă în fiecare lună cu Shaumbra. Așa o plăcere să ai cafea și sex și vin și natură și lucrurile pe care voi oamenii le aveți și pe care noi nu le avem în celelalte tărâmuri, la Clubul Maeștrilor Ascensionați. Avem un tip de cafea, dar nu e la fel de reală, nu e la fel de fizică, nu e atât de mult umplută cu gravitație ca cea pe care o aveți voi aici.

Ah! Așa bucurii aveți voi. Și îmi place să vin aici ocazional, nu prea des, să vizitez mai mult în această formă fizică. Așa că, dacă nu te deranjează, dragă Linda din Eesa (el ia o gură). Ah! Pur și simplu perfect. 

Haideți să respirăm foarte profund în timp ce începem acest Shoud din - luna iubirii - februarie.

LINDA: Mmm.

ADAMUS: Da. Da.


Cât de Repede?

Am o întrebare pentru voi în timp ce începem. Eu lucrez îndeaproape la monitorizarea, simțirea tuturor energiilor voastre și la a lucra cu voi, încât să spun: Care e echilibrul perfect pentru ca lucrurile să nu explodeze, pentru ca lucrurile să nu devină prea nebunești?

Întrebarea e dacă ar trebui să mergem mai încet acum? Ar trebui să încetinim puțin, pentru ca totul să se așeze în corpul vostru și mintea voastră? Ar trebui să încetinim lucrurile sau să le accelerăm? (cineva spune: „Să le accelerăm” și „Da”) Să le accelerăm. Să le accelerăm. Ați auzit asta, voi acolo sus, cei din Clubul Maeștrilor Ascensionați (râsete). Ei se uită azi, bineînțeles, da.

LINDA: Opțiune pentru toată lumea sau doar pentru unii?

ADAMUS: Să accelerăm, spun unii - hai să ridicăm mâinile.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Toți cei care vor - tot ce facem aici în iluminarea voastră întrupată - toți cei care vor să fie încetinit puțin, ca și cum, „Nu ne grăbim. Doar ne vom bucura de drum,” toți cei care vor ca asta să fie încetinită ridicați mâinile (una sau două persoane ridică mâinile). Văd două mâini la jumătate (câteva chicoteli), adică aici jos (mâna lui pe jumătate ridicată).

Toți cei care vreți să fie accelerat, ridicați-vă mâinile (multe mâini și câteva „Uoo huu!” și „Uiii!”) Mâinile ridicate în sus. Câți nu sunt chiar conștienți? Stați aici pe scaune azi (râsete), dar nu sunteți chiar conștienți sau treji. În regulă. Câți… (cineva spune „Vrem să fie la fel”) La cât de mulți le place exact așa cum mergem? (cineva spune „Ah!” și cineva spune „Mulțumesc”) Aici. Vă iubesc pe toți (Adamus chicotește).

Motivul pentru care întreb este deoarece eu chiar lucrez cu voi toți pentru a mă asigura că există acea integrare, există abilitatea de a trece prin experiența voastră în care sunteți. Am spus de multe ori că asta e cea mai măreață experiență pe care o veți avea vreodată. Câțiva dintre voi vor să vomite în propria gură când spun asta, dar (câteva râsete) este cea mai măreață experiență. Nu vreau ca voi s-o ratați. Nu suntem într-o cursă, dar eu monitorizez asta și-mi pot da seama uneori când deveniți puțin plictisiți. Pot să spun când veniți și stați pe aceste scaune sau vă uitați online și spuneți: „Sper că el are ceva nou pentru noi azi, pentru că asta e tot ce vreau, ceva nou. Vreau chestiile noi. Nu am auzit cu adevărat chestiile vechi, nu înțeleg chestiile vechi, dar dă-mi ceva nou, doar pentru a mă ține ocupat, pentru a mă distrage.”

Așa că sunt mulți dintre voi care spun: „Hai să-i dăm bătaie. Hai să intrăm în asta,” și unii dintre voi care se chinuie chiar acum, care trec printr-o perioadă dificilă cu corpurile lor, cu ajustările la tot. E dificil. E foarte, foarte dificil uneori, așa că eu privesc atent și știu deja răspunsul înainte de a pune întrebarea.

Asta e o regulă bună pentru oricare dintre voi - întotdeauna să știți răspunsul înainte de a pune întrebarea. Cauldre și cu mine colaborăm aici la un articol pentru luna viitoare în Revista Shaumbra, despre întrebări - pericolul întrebărilor, groaza de întrebări. Dar eu știam deja răspunsul, iar răspunsul e că o facem chiar perfect. Și sunt unele momente, așa cum ați simțit, când merge mult prea repede. Ultima lună, (a mers) foarte rapid, într-adevăr. Alteori știu că vă plictisiți și știu că vă spuneți vouă: „Ohh! Am auzit despre asta înainte de la Adamus. Eu Sunt. Eu Exist. Nu-mi pasă. Sunt plictisit.” (râsete) Iar eu continui să revin la unele principii care sunt esențiale, sunt atât de importante, pentru că de multe ori, așa cum veți ști, eu voi spune ceva, ceea ce este doar o reflexie a voastră.

Apropo, dacă sunteți plictisiți, e din cauza voastră, nu din cauza mea.

LINDA: Ohhh (câteva chicoteli).

ADAMUS: Dar voi spune lucruri pe care le auziți și într-un fel vă trec fiori și zbârnâie în mintea voastră și vă place și se simte bine, dar apoi, după 48 de ore, este în genul:  „Ce a spus?” Și apoi auziți asta din nou, data următoare și merge puțin mai profund și poate are un înțeles mai semnificativ și s-ar putea să fie un an sau doi până să aveți de fapt, acea experiență senzuală. „Eu Exist,” de exemplu. „Eu Exist.” Cuvinte frumoase, foarte scurte și simple, ca să zic așa, măiestrite. Stați pe banca voastră din parc și vin oameni la voi și vă întreabă ce faceți: „Eu Exist.” (câteva chicoteli) Sună foarte sfânt. „Eu Exist”. Ohh. „Copii! Haideți! (râsete) Plecați de aici repede!”

Și apoi, într-o zi, stând pe banca din parc sau făcând o baie sau orice altceva faceți, luând o gură de cafea, înțelegeți/vă prindeți deodată. „Eu… Eu Exist! Acum înțeleg ce vrea să spună,” și e un sentiment care intră în corp mai întâi. Și îl simțiți în corp - furnicăturile/fiorii și ajustările - și apoi mintea începe să se deschidă și să se adapteze.

Însă e un simț care trece dincolo de asta, care e mai măreț decât corpul sau mintea voastră. L-ați avut cu toții, acel simț care trece dincolo și spune: „O simt acum. Nu e ca și cum aș înțelege-o; o simt. Eu Sunt Asta.” Cuvintele ca atare - „Eu Exist” - aproape că dispar. Sunt aproape fără importanță și, deodată sunteți în asta. O experimentați. A trecut dincolo de mental sau fizic, deși sunt și ele afectate. Dar deodată sunteți în acea experiență și, așa cum știți, fiind acolo, atunci nici măcar nu mai vreți să-i dați drumul. Nu mai vreți să dispară. Și ce se întâmplă în momentul în care spuneți: „Oh, nu vreau să dispară. Nu vreau…” Ohhh! Dispare, în parte pentru că focalizarea voastră este mai degrabă pe dispariție, decât pe a respira profund și a o întrupa.

Mintea intervine și începe să se îngrijoreze, voi începeți să vă îngrijorați: „Oh! Nu vreau să pierd asta, niciodată!” Și apoi care sunt energiile din asta? „A o pierde”, iar apoi dispare. Dar vestea bună e că revine. Revine, absolut.

Așa că haideți să respirăm profund acum, cu asta. Nu mergem - ei bine, mergem prea repede și mergem prea încet și mergem perfect. Și pentru a putea fi capabili să experimentați cu adevărat, nu doar s-o auziți în urechi, ci pentru a o experimenta cu adevărat pe fiecare nivel, pe straturi, în și. „Mergem foarte încet. Când se va întâmpla asta?” „Mergem foarte repede! Nu mai pot ține pasul cu asta! Înnebunesc! Nu cred că merit!” Și apoi: ”Mergem exact cum trebuie. Ahh! Ohh!” - luați o înghițitură de cafea - „Mergem exact cum trebuie,” și așa facem.

Și asta îmi place la ceea ce facem împreună. N-am mai avut niciodată un grup ca acesta (râsete). Într-adevăr, n-am mai avut niciodată un grup ca acesta. N-am mai avut niciodată un grup ca acesta care să nu dispară în întregime. Multe din celelalte grupuri ale mele au dispărut. Cred că asta nu e o mărturie prea bună (mai multe râsete). Însă a fost prea mult pentru ei. Așteptările lor referitoare la ce urma să se întâmple, și apoi, cred că ați putea spune, ritmul cu care mergeau și abilitatea de a păstra un echlibru mental, fizic și în toate celelalte tărâmuri - părți despre care voi vorbi într-o clipă - erau pur și simplu prea mult. Prea mult. Și apoi atracția, seducția celeilalte părți (de văl), care e destul de dulce. Cealaltă parte, și acum avem Theos-ul și toată seducția sa și celelalte tărâmuri. Și fiind cu mine la Clubul Maeștrilor Ascensionați, voi lua toate biletele. Seducția acesteia, dorința asta a fost atât de puternică pentru atât de mulți studenți.

De fapt, unul dintre motivele pentru care am închis Școlile Misterelor a fost pentru că exista o dependență de ele. Era un fel de dependență și unii dintre voi a trebuit să fiți dați afară. Unora pur și simplu le-am închis locul. Ați venit acasă de la o plimbare, într-o zi, iar ușile erau baricadate - „Uoa!” - pentru că asta poate deveni dependență. Vă atrage înăuntru și e ca și cum ați vrea doar să stați în acea lume a Școlii Misterelor și să nu mai ieșiți, să nu mai ieșiți în viață. Vreți doar să fiți cu ceilalți care erau acolo. Nu ați vrut să vă asimilați/amestecați cu ceilalți oameni - sătenii, idioții satului, (așa) obișnuiați să-i numiți. De aici a venit termenul. Voi l-ați creat (râsete): „Vrei să mă duc la magazin cu toți idioții ăia ai satului?! Voi sta chiar aici în Școala Misterelor.” Este în genul: „Cred că glumești. Muzică bună, mâncare bună.”

Deci, abilitatea de a sta și a simți, la orice moment dat, să simțiți că merge prea repede pentru voi. Și știu că fiecare dintre voi - fiecare dintre voi, vorbesc cu voi noaptea - „Ohh, Adamus! Ce e în neregulă?” Nimic. ”Oh, Adamus! Merge atât de repede. Nu cred că mă mai pot descurca.”

Și apoi a doua zi, de fapt următoarea noapte: „Sunt atât de plictisit. Merge atât de încet. Mă voi alătura unui alt grup, Adamus.” Bine. Pa-pa acum. Dar abilitatea de a fi în toate astea într-un singur moment e cu adevărat o treabă de Maestru. Abilitatea de a simți toate acestea, adică chiar să le simțiți.

O parte din problemă, zbaterea pe care voi și eu o avem este că o gândiți, iar eu spun: „Aduceți-o în sentimente/simțire. Aduceți-o în senzual, în visceral, în adevăratele simțuri.” Dar voi continuați s-o gândiți. Așa că dacă ați simțit o ușoară presiune în ultima vreme, ca și cum cineva ar vrea să vă împingă în jos - nu emoțional - dar să spună: „Hai. Ține-o în acel corp. Ține-o în minte. Ține-o în acea realitate, acolo, și simte-o cu totul. Simte tot ce se întâmplă cu tine și oprește-te din a te lupta cu asta. Nu o mai vâna. Nu-ți mai gândi drumul prin ea.” Asta e plictiseala - a vă gândi calea prin toate acestea și a deveni mentali legat de asta. Nu, doar respirați profund - respirați foarte profund - și vă permiteți să o simțiți chiar dacă doare, deoarece durerea e mai degrabă temporară. Durerea este o rezistență mentală la ceva mult mai profund.

Așa că mintea, care este generatorul tuturor durerilor - nu există durere în corpul vostru fizic, la niciunul dintre voi; e totul în minte - mintea creează o rezistență la adevărata senzualitate, adevărata simțire, și nu doar pentru simțire fizică.

Ați avut cu toții acea experiență, simțirea extinsă dincolo de minte. Știți cât de  frumoasă e, cât de bogată e. Și, așa cum am spus în ultimul nostru Shoud, exact acolo mergem. Dar sunt și câteva provocări în asta. Sunt câteva provocări.


Reamintirea de Azi

Dar înainte de a trece la asta, reamintirea lunară pentru luna aceasta. Aș vrea să vin cu ele câteodată, pentru că, împreună, am creat multă informație extraordinară. Crimson Circle o denumește conținut (adică Materie, Subiect de Studiu), dar îmi place asta, mă mulțumește (n.tr.: joc de cuvinte în limba engleză, în text e folosit cuvântul „content” pentru conținut, care poate avea sens și de „mulțumit, satisfăcut”, unde este folosit la sfârșitul frazei). Sunt mulțumit (adică, destins). Mult conținut, multă informație, o cantitate enormă.

Reamintirea de azi, venită de la uimitorul Tobias: Nu contează. Nu contează. Și, din nou, simțiți-o în capul vostru, simțiți cuvintele: „Nu contează,” și voi sunteți în genul: „Da, nu dau doi bani. Nu contează.” Nu tocmai asta a vrut să spună Tobias. Nu contează.


Nu Contează

El a transmis acel mesaj, iar eu eram suspendat cumva acolo și priveam grupul. A fost în Egipt. A fost un grup în Camera Regelui din Marea Piramidă. Acela e un loc destul de special. E unul din acele locuri, acele locuri emblematice, de care știe cam toată lumea de pe planetă - piramida și acea cameră. Știți, sunt multe simboluri pe această planetă, multe locuri care sunt faimoase, dar acela este probabil în top zece dintre toate locurile din lume, și ce istorie are. Ce istorie are.

În acea Cameră a Regelui au stat Yeshua și Maria - ei bine, au fost mai multe Marii, dar ce ați numi Fecioara Maria, Maria Magdalena, Napoleon și lista continuă - au stat în acea cameră în căutarea răspunsurilor, în căutarea unei experiențe profunde. Și pentru cei dintre voi care ați fost în Camera Regelui, când intrați acolo și miroase urât, pentru că intră mulți oameni acolo în fiecare zi și e cam… și nu e multă mișcare a aerului. Nu e ventilație bună acolo, așa că se cam adună de-a lungul erelor. Și pentru cei dintre voi care ați fost acolo și cei care nu ați fost, doar simțiți asta pentru o clipă.

Așa că mergeți de afară urcând pe acele scări de piatră, pe exteriorul piramidei. Ajungeți la casa scării pregătiți să ascensionați/să urcați și în anumite puncte va trebui să vă târâți cu mâinile și picioarele. E atât de strâmt și atunci vi se face teamă că apare claustrofobia. Daa. Iar apoi, chiar în mijlocul tuturor acestora - aveți niște oameni care se târăsc în fața voastră și mulți oameni care se târăsc în spatele vostru; vă târâți efectiv în mâini și genunchi în parte - și apoi, deodată, „Doamne-… eh, biologie binecuvântată. Trebuie să merg la baie.” Ce veți face? Și nu e nicio toaletă acolo sus. Nu vă puteți întoarce pe același drum, pentru că sunt 25 de oameni care se târăsc în mâini și genunchi într-un spațiu cam atât de lat și atât de înalt.

LINDA: Încotro se îndreaptă asta?

ADAMUS: Eu distrag, draga mea! (câteva râsete) Ei erau fascinați. Puteau s-o simtă. Vezica lor se țuguia. „Uaaaaaau! Ohh!” (mai multe râsete) Asta era numită arta distragerii. Doamne, Linda, te rog m-ai putea ajuta? (râsete)

Așa că hai să revenim la asta. Vă târâți în mâini și genunchi și chiar trebuie să mergeți la baie și vă gândiți: „Oh, nu trebuia să beau acea cafea înainte de a veni aici, sus.” Și apoi ajungeți într-un final în Camera Regelui. Deodată se deschide o cameră, nici măcar la fel de mare ca aceasta, poate tavanul e puțin mai sus, dar mai mică decât această zonă de studio de aici, și nu e nimic (acolo). Nu sunt picturi frumoase pe perete. Nu sunt inscripții pe perete. Nu e covor pe podea. Nu e nicio toaletă (câteva chicoteli). Nu e nimic. E o cameră mare care răsună/are ecou. Unicul lucru din față e un sarcofag. E acolo de ere, desigur, și e cam vechi și e cam scorojit și asta e tot. Asta e tot.

Apoi toată atenția pare că se îndreaptă spre singurul lucru din cameră, sarcofagul, și ce evocă asta? Moarte. Moarte. „Oh, Doamne! Voi muri.” Ei bine, da, așa e, dar nu neapărat chiar acolo. El aduce la suprafață tot felul de probleme.

Așa că asta avem... asta a fost distragerea mea. Deci avem aici un grup de 50 de Shaumbra cu aceste așteptări incredibile despre ceea ce ar fi urmat să se întâmple acolo. Mai întâi, așteptarea că urma să fie o cameră vopsită în aur și că are mumii și tot restul. Nu e nimic. Așa că, ei trec prin șocul inițial și acel lucru fascinant al acestei camere este ecoul, pentru că atunci când vorbiți, este un ecou-ecou-ecou care trece-trece-trece, nu doar ricoșează prin cameră, dar se simte ca și cum ar călători vieți întregi și apoi s-ar întoarce, pentru că exact asta face. Trece în alte realități și apoi se întoarce. Așa că are un sunet unic.

Grupul s-a așezat. Tobias a intrat. Toată lumea se aștepta la răspunsul răspunsurilor, cea mai sfântă (cameră) dintre cele mai sfinte, marele răspuns pentru viață și toate misterele ei și la toate întrebările ei. Iar Tobias a făcut tot ce a fost posibil pentru a compensa situația și a respirat profund și a fost o tonare cred, și apoi a fost liniște. Apoi, într-un final, Tobias a vorbit foarte încet și atent și apoi a venit marele moment. „Motivul pentru care v-am adunat pe voi toți aici, din toată creația, din toate colțurile lumii; motivul pentru care ați călătorit mii de kilometri și ați traversat deșertul pe cămile pentru a ajunge aici și v-a venit să mergeți la baie în drumul pe coridoare, motivul este pentru a vă da acest mesaj profund: ‘Nu contează’.” (câteva chicoteli)
* (Acest mesaj de la Tobias poate fi experimentat în Călătoriile prin Timp.)

Vă puteți imagina dezamăgirea. „Nu contează?!” Nimeni n-a scos un cuvânt, bineînțeles, dar puteați simți țipătul de la toată lumea - „Nu contează??! Am făcut toate astea, stau aici în Camera Regelui din Marea Piramidă din Egipt și tu spui că nu contează? Ăsta trebuia să fie punctul culminant al călătoriei mele spirituale, chiar aici, în punctul focal al umanității, punctul zero al civilizației, chiar aici, unde au stat măreți precum Yeshua, Napoleon și mulți, mulți alții, iar tu-mi spui că nu contează?”

Nu contează.

Și ăsta chiar a fost un mesaj atât de profund încât a trebuit să-l aduc înapoi aici, pentru azi. Un mesaj atât de profund, pentru că în toată strădania asta a voastră, nu veți ajunge nicăieri. Chiar nu. Nu primiți puncte extra, laude în plus sau o cană de cafea proaspătă pentru toată strădania asta a voastră în iluminare. Nimic, nimic, pentru că tot efortul mental, toată încercarea de a înțelege, ca totul să capete un sens, pentru a vă găsi calea în acest labirint către camera secretă care vă va duce la iluminare, nimic din acestea nu contează. Nimic nu contează. Este makyo mental. E rahat. Vă păcăliți singuri.

Tot învățatul, așa cum am spus, tot gânditul, tot imploratul pe care mi-l adresați noaptea mie sau altora - când nu puteți să-mi captați atenția, știu, mă înșelați. Mergeți la altă entitate (câteva râsete). Noi vorbim între noi. Vorbim. Chiar noaptea trecută a fost ca și cum, unul dintre ceilalți Maeștri a venit la mine și mi-a spus: „Știi, Henrietta te înșală, Adamus. A fost aici la acest alt club.” Și este ca și cum: „Știu. Știu. Nu mă deranjează… prea mult (mai multe râsete). Dar voi ajunge la ea într-una din zilele astea.”

Nimic din acestea nu contează. Voi credeți că da (contează). Vreți să conteze, dar chiar nu e așa. Nu sunt mari secrete. Nu e un drum mai rapid spre iluminare și nu e niciun drum greșit spre iluminare. Puneți asta pe pagina de internet - nu e niciun drum mai rapid spre iluminare și nu e niciun drum greșit spre iluminare. Doar este. Și cu cât o realizați mai repede și nu mai lucrați la asta… toate întrebările din creier - în articolul nostru vom intra în mai multe detalii - dar, de fiecare dată când puneți una din aceste întrebări în creier, iese în univers să caute răspunsuri și nu se va întoarce până când nu crede că are un răspuns. Acum, voi aveți toate aceste întrebări - „Pentru ce sunt aici? Cine sunt eu? Cum găsesc fericirea adevărată? Ce fac greșit? Ce ar trebui să fac diferit mâine? Din nou, cine sunt? Cine sunt? Și când voi avea iluminarea?” - trimiteți toate acestea în celelalte tărâmuri. Aveți acolo toate aceste mici insecte de căutare ce hoinăresc încercând să găsească răspunsurile și nu o vor face.

Asta e derutant, pentru că voi puteți simți asta. Aveți zeci de miliarde din aceste întrebări pe care le-ați pus - și asta a fost doar săptămâna trecută (câteva chicoteli) - iar ele sunt acolo încercând să găsească răspunsuri. Ele caută, și nu vor găsi, pentru că nimic din acestea nu contează. Nimic din acestea nu contează.

Există, așa cum am numit-o eu, o directivă sau o gravitație a împlinirii, nu din cauza unei alegeri mentale, nu din cauza unei alegeri umane, ci din cauza evoluției naturale și din cauza unei dorințe profunde a sufletului pentru realizare. Se va întâmpla. Se întâmplă. De fapt, voi credeți că o faceți să se întâmple. Nu e așa. Stați în propria cale. Credeți că prin meditație sau focusare sau făcând niște exerciții sau orice altceva, mâncând într-un fel anume. Nu. Există o Directivă a Realizării de la sufletul vostru, de la Eu Sunt. Asta e realizarea.

Eu Sunt-ul vă întreabă pur și simplu: „Ai vrea, doar să te bucuri de viață puțin? Ai vrea doar, te rog, să te bucuri de viață? Mănâncă ceva bun. Plimbă-te prin natură. Fă sex. A trecut ceva timp, fă sex. Ascultă muzică. Fă ceva distractiv,” dar există așa o rigiditate, așa o - Cauldre, nu sunt cuvintele mele, ci ale lui - reținere anală în legătură cu toate astea și: „Trebuie să continui să lucrez, să lucrez în continuare la asta. Trebuie să lucrez în continuare la asta.” Nu, nu trebuie, așa că hai să oprim asta chiar aici. Nu sunt alte mari răspunsuri în afară de a permite.

Am avut multe sesiuni. Am vorbit mult. Am împărtășit multe. Am plâns mult. Am râs puțin. Dar e o distragere, într-un fel, pentru a permite procesului natural, pentru a vă da la o parte din propria voastră cale.

Nu contează. Toate lucrurile despre care voi credeți că ar conta, nu contează. Sănătate? De fapt, chiar nu contează. Avere? Deloc. A vă menține pe calea corectă, știți voi, respectarea legilor și regulilor? Nu contează. Tobias a încercat asta. A încercat să urmeze legile lui Dumnezeu conform credinței iudaice și nu a contat deloc. Lui Dumnezeu nu-i pasă. 

Deci, toată munca asta grea. O văd, și mai ales în ultima lună, voi ați… lucrurile au mers mai repede decât au mers încet, în ultima lună. Și v-am văzut de asemenea mai intenși, încercând să controlați tot, și nu puteți. Permiteți-vă să o experimentați. Permiteți-vă s-o simțiți. Cred că dacă ar fi altceva în afară de „Nu contează,” ar fi „Permiteți-vă s-o simțiți, nu s-o gândiți.” Și aceste probleme și necazuri pe care le aveți, „Oh, ce mă voi face?” Opriți-vă și respirați profund. Nimic nu contează. Chiar nu contează. Tot ce credeți că e important - scuipă! - nu contează. Scuze că asta n-a fost real, Edith. Asta a fost doar una falsă (râsete). Oh, poate chiar a fost.

Deci haideți să începem acest Shoud spunând doar să respirăm profund. Respirați profund. Nu o vei înțelege, omule, și nici nu ți se cere asta, omule. Singurul lucru care ți se sugerează este: ai vrea doar să te bucuri naibii de ea? Și nu mai încerca să-ți dai seama unde ar trebui să te muți mai departe sau în ce să-ți schimbi numele. Nu contează. Schimbă-ți numele în Edith. Veți fi cu toții Edith, în toată lumea (râsete). Îi datoram asta pentru… Am cam certat-o în ultima vreme din cauza mobilului eu și eu am cam fost certat de cei care au văzut acel mic act. Unde e micul meu dar? Stați o secundă. 

LINDA: Continuă să vorbești (Linda pleacă să-l ia).

ADAMUS: Am mers la magazin și am cumpărat ceva doar pentru tine, Edith. Așa că nu contează. Haideți să începem ziua cu asta, în regulă? Nu se simte eliberator? „Nu contează! Ohh! Nu contează.”

În regulă, acum voi trece la următorul lucru și voi avea nevoie de Linda cu microfonul. Pot ține eu microfonul. Da. Ei, poate nu. O vom aștepta pe Linda să se întoarcă.


De ce este Viața atât de grea? 

Întrebarea pe care o am, aceasta este o întrebare pe mai multe niveluri pentru voi: De ce este viața atât de grea? Vorbesc despre întreaga viață omenească, nu doar despre viața voastră. De ce este viața omenească atât de grea? (Adamus fluieră după Linda; câteva chicoteli)

Deci, este lucrul acesta (microfonul) funcțional? (încearcă să își dea seama) Linda știe cum să facă asta. Avem nevoie de două Linde aici. Daa. Oh, iată că merge. În regulă, de ce este viața atât de… ohh, Linda! De ce este viața atât de grea?

Înainte să facem asta - toți veți avea o șansă să vă gândiți la asta, aici, un moment - Edith, Edith, Edith (audiența spune „Oooo” când el îi dăruiește un trandafir de pus în piept), pentru tine (câteva aplauze). Muah.

EDITH: Muah!

ADAMUS: M-am purtat așa de dur cu ea în ProGnost, dar, știi, când ești în toiul de a face ceva cu adevărat important și deodată sună telefonul mobil, ce faci? Îl ignori sau îl închizi. Nu îți cotrobăi prin poșetă și faci o gălăgie mare, deranjându-l pe profesor. Cum ți-ar fi plăcut, Edith, dacă ai fi făcut sex și sună telefonul și cineva se duce și răspunde? Nu ai fi fost încântată de asta.

LINDA: În ce fel este asta o scuză? (râsete)

EDITH: Nu știu! A trecut atâta vreme încât am uitat.

SART: Ooo!

ADAMUS: Așadar, întrebare. De ce este viața atât de grea? Linda, microfon, oricine. De ce este viața atât de grea? Sau nu este? Nu este? Daa.

SHAUMBRA 1 (bărbat): Doar este.

ADAMUS: Dacă nu te deranjează să te ridici în picioare.

SHAUMBRA: Oh.

ADAMUS: Da. Mulțumesc.

SHAUMBRA 1: Doar este.

ADAMUS: Doar este. Care ar fi câteva exemple că viața este grea?

SHAUMBRA 1: Cred că noi ne-o facem nouă înșine mai grea, de fapt.

ADAMUS: Daa. Vreau să spun, pentru oameni - să presupunem că ești un filozof, psiholog sau orice-ai fi, și că te uiți la oameni, la clienții tăi care vin în fiecare zi - de ce este grea? De ce le vine greu?

SHAUMBRA 1: (face o pauză și scutură din cap și chicotește) Ăăă...

ADAMUS: Au fost bătuți în copilărie? Părinți răi? Doar inventează ceva.

SHAUMBRA 1: Să inventez ceva.

ADAMUS: Daa, daa.

SHAUMBRA 1: În regulă. Ăăă, viața. E viață.

ADAMUS: Viața! Viața e grea. În regulă. Viața e grea. Bine. Mulțumesc. Viața, doar este. E grea. Mda. Oau. Nu m-am gândit că ar trebui să fie nimic altceva. Așadar, de ce e grea viața?

JEANETTE: O lipsă de libertate.

ADAMUS: Sigur.

JEANETTE: Lipsă de simplitate.

ADAMUS: Lipsă de simplitate. Bun. Îmi place asta mult. Daa, daa. Și care ar fi câteva exemple că viața e grea?

JEANETTE: Familia (ea chicotește).

ADAMUS: Daa, exact. Nu, asta e una foarte bună și vine în minte imediat - „Ooo!” Vă iubiți familia, dar este dificil, absolut.

JEANETTE: Corpul. Corpul poate fi provocator.

ADAMUS: Corpul, exact.

JEANETTE: Mintea. Doar gânduri.

ADAMUS: Daa, daa. Care este cel mai greu pentru tine dintre toate aceste lucruri?

JEANETTE: Corpul și mintea, cred.

ADAMUS: Corpul și mintea. În regulă. Lucrează ele împreună foarte bine?

JEANETTE: (face o pauză) Mda. Sunt amândouă, știi tu, pur și simplu provocatoare. Pot fi provocatoare.

ADAMUS: Daa, daa. Daa. Dacă ai putea schimba doar unul și să-l aduci într-un fel în aliniament și echilibru cu tine, cu Eu Sunt, pe care l-ai schimba? Corpul tău sau mintea ta?

JEANETTE: Mintea.

ADAMUS: Mintea. Daa, daa. Bun.

JEANETTE: Doar ca să fiu în creație pură.

ADAMUS: Daa, e ca și cum: „Taci din gură!” Daa, daa (Adamus chicotește).

JEANETTE: Dar de asemenea, poți doar să fii în „și” și doar să stai pe bancă și să observi asta.

ADAMUS: Exact.

JEANETTE: Daa, daa.

ADAMUS: Exact.

JEANETTE: Nu contează.

ADAMUS: Nu, nu contează. Chiar nu contează. Bun. Vreau să spun, poate părea așa ciudat că pun o întrebare: „De ce e viața atât de grea?”, dar cred că ajung undeva cu asta. Vom afla.

JEANETTE: Întotdeauna ajungi. Întotdeauna ajungi. 

ADAMUS: Vom afla. În regulă. Următorul. De ce este viața atât de grea? Salutări. Dă-i drumul și ridică-te în picioare.

KASIA: Pentru că noi...

ADAMUS: Arăți atât de frumoasă astăzi.

KASIA: Mulțumesc.

ADAMUS: Oau! Strălucești (ea chicotește).

KASIA: Pentru că ne-am stabilit așteptări pe care le-am urmărit ca să le îndeplinim.

ADAMUS: Da! Da! Prezintă-mi câteva din așteptările tale.

LINDA: (ea îi dă microfonul înapoi Lindei) Nu a terminat cu tine.

ADAMUS: Daa, daa.

KASIA: Scuze? Daa, în regulă.

ADAMUS: Așadar, care sunt câteva din așteptările tale pe care le-ai avut în viață?

KASIA: De curând, să obțin libertate.

ADAMUS: Libertate, daa. Succes în vreun fel?

KASIA: Nu atât de mult.

ADAMUS: Nu atât de mult. Dragoste?

KASIA: Da!

ADAMUS: Daa. Ooo! Acela a fost un da categoric. Și cealaltă întrebare este, pe o scală de la unu la zece, zece fiind cu adevărat al naibii de greu și unu fiind cu adevărat ușor, în general, unde este viața pe acea scală? Este înspre unu? Este înspre zece?

KASIA: Depinde de zi (ea chicotește).

ADAMUS: Depinde de zi. Nu pentru tine. Ci doar consideră pe toată lumea, toată conștiința de masă, toți oamenii.

KASIA: De obicei acolo sus, la opt.

ADAMUS: Opt, greu.

KASIA: Da.

ADAMUS: În regulă. Daa. Daa. Bun. Mulțumesc.

KASIA: Mulțumesc.

ADAMUS: Mă bucur că ești aici. E bine să te văd din nou.

LINDA: Mai mulți?

ADAMUS: Te rog. De ce este viața atât de grea?

FRED: Ei bine, în primul rând, ca să fiu sincer, pentru mine nu a fost (grea). Cel puțin această călătorie a fost magnifică și lipsită de efort.

ADAMUS: Bun. Ești un creator bun și într-un fel nu dai doi bani, ceea ce e într-un fel interesant.

FRED: Da. Nu contează.

ADAMUS: Daa, daa.

FRED: În termeni generali, cred că e cu adevărat vorba de a crea o bogăție a experienței și pare greu la momentul respectiv, dar în imaginea de ansamblu, face experiența mult mai bogată, această experiență fizică.

ADAMUS: Bun. Unde ai pune viața în general pentru oameni, pe o scală de la unu la zece? Nu pentru tine, ci ai de-a face cu o mulțime de oameni.

FRED: Cred ca opt e optimist. Chiar cred că e mai apropiată de nouă, nouă și jumătate.

ADAMUS: Interesant. Interesant. În ceea ce privește toată umanitatea, cât de grea e viața? Nu rea. Nu mă refer la cuvântul rău sau diabolic sau urât. Doar greu. În regulă.

FRED: E grea.

ADAMUS: Deci suntem undeva între un opt si un nouă acum. Bun. Să ținem microfonul în mișcare. Asta e interesant. Voi realizați ce facem aici, noi toți, voi toți care priviți, noi creăm cu adevărat, ei bine, creăm o istorie, o carte, o poveste.

Da, dă-i drumul și ridică-te în picioare.

BECKY: Eu simt de parcă trebuie, cumva, să controlez totul.

ADAMUS: Daa, daa.

BECKY: Deci...

ADAMUS: Daa. De ce?

BECKY: Nu știu.

ADAMUS: Cât de bine a funcționat asta pentru tine?

BECKY: Nu a funcționat.

ADAMUS: Nu a funcționat!

BECKY: Nu.

ADAMUS: Nu e asta amuzant? Dar tu continui să o faci.

BECKY: Da, continui să o fac.

ADAMUS: Daa, daa, daa. Pentru că acolo - aș putea să spun? - acolo e o frică fundamentală că dacă nu controlezi, totul se va destrăma.

BECKY: Așa-i. Așa-i.

ADAMUS: În regulă, acum, tu extrapolezi asta și spui: „Stai așa o secundă. Știi, fac treaba asta cu iluminarea și încerc să o controlez și e acel gen de lucru ca morcovul din fața calului. E mereu chiar după colțul următor, nu tocmai aici și îmi place să-mi spun mie însămi și să cred, să pretind că sunt aproape acolo.” Așadar, acel control este, de fapt, chiar lucrul care te împiedică să ajungi acolo, pentru că ce-ar fi dacă te oprești din controlat? Ce-ar fi dacă iese la iveală partea ta malefică?

BECKY: Așa-i.

ADAMUS: Daa, uuu! Ce-ar fi dacă totul se destramă? Vreau să spun, înnebunești; ești într-o instituție (n.tr. se referă la casă de nebuni) bălind pe tine. E ca și cum, „Oh, nu! Nu! Nu vreau asta!”

BECKY: Mda.

ADAMUS: Așa că acolo e acea frică ce te reține, ce te împiedică să o faci. Când ai de gând să oprești treaba cu controlatul? 

BECKY: Chiar acum (chicotește).

ADAMUS: Probabil că nu.

BECKY: În regulă.

ADAMUS: Probabil că nu (râsete). Mda. Măi, chiar că a fost asta o replică mentală, dacă cineva dintre voi a simțit. Dar te gândești la asta, așa-i?

BECKY: Așa-i. Așa-i.

ADAMUS: Daa, daa, daa. Și te-ai gândit la asta acum câțiva ani, pentru câțiva ani și apoi pentru vreo cinci ani și apoi pentru vreo zece ani. Cu siguranță nu încerc să te pun în dificultate, dar îi reprezinți pe atât de mulți aici, pe atât de mulți din cei care privesc. E ca și cum, „Trebuie să continui să controlez lucrurile”, și apoi o justifici și pe asta spunând: „Aceasta e o lume nebună. O, doamne! Și eu sunt o persoană nebună într-o lume nebună și totul urmează să se destrame.”

Ce faci pentru liniștea minții tale ca să te readuci în echilibru?

BECKY: Mă plimb.

ADAMUS: Te plimbi. Unde te plimbi?

BECKY: Pe cărări.

ADAMUS: Daa, daa. Bun. În natură.

BECKY: În natură, da.

ADAMUS: Așa-i, așa-i. Ți-a plăcut acel video de dinainte?

BECKY: Da.

ADAMUS: Nu-i așa că a fost frumos?

BECKY: A fost foarte drăguț. Da.

ADAMUS: Să te plimbi pe cărări și micuțele orburi peste tot împrejur.

BECKY: Așa-i.

ADAMUS: Și muzica plăcută și daa. Asta e bine pentru că natura este lucrul numărul unu despre care Shaumbra a spus că îi va duce dorul când vor părăsi această planetă. Natura. Nu soțul lor sau soția sau copiii. Nu mâncarea. Nu televizorul. Niciunul dintre acele lucruri. Nu sexul. Lucrul numărul unu este natura. Asta spune multe. Spune multe. Vom vorbi despre asta mai târziu, dar îți mulțumesc.

BECKY: Mulțumesc.

ADAMUS: Mulțumesc. Doar respiră profund și dă drumul. Și apoi privește ce se întâmplă. Când o faci, atunci urmează să fie acea voce micuță: „Nu pot da drumul. Nu știu cum.” Acela e momentul în care treci dincolo. Treci dincolo și doar spui: „Eu Sunt Aici în acest loc al niciunei nevoi de control”. Vezi, să încerci să controlezi renunțarea la control din mintea controloare a creierului controlor, nu funcționează. „În regulă, urmează să programăm asta înăuntru, să dăm drumul la control,” și nu faci decât mai mult control. Așa că vii la “Eu Sunt Aici”. Tu doar ești acolo. „Sunt dincolo de nevoia de auto-control.” Atunci ești acolo.

Încă vreo doi… oh, am uitat să te întreb. Umanitatea, de la unu la zece, cât de greu este?

BECKY: Ăă, șapte.

ADAMUS: Șapte? În regulă. Așadar avem media pe la un opt chiar acum. Bun. Încă alți câțiva, Linda.

LINDA: Tu.

ADAMUS: Daa.

LINDA: Nu, tu.

ADAMUS: Când îl pune în mâna ta, asta în general înseamnă că e pentru tine.

LINDA: Ai ridicat mâna. Tu ești.

SHAUMBRA 2 (femeie): Nu, nu am făcut asta.

LINDA: Prea târziu (râsete).

ADAMUS: Mda.

SHAUMBRA 2: În regulă...

ADAMUS: Bine. Știu că ai ceva bun de spus. Daa. Așadar, de ce e grea viața?

SHAUMBRA 2: Oh, doamne. Pentru că întotdeauna mai sunt multe pe care e nevoie să le învățăm.

ADAMUS: Ah! Sau așa e percepția, că există multe pe care e nevoie să le învățați.

SHAUMBRA 2: Pe cât de mult credem că am evoluat, sunt totuși locuri în care ne simțim blocați.

ADAMUS: Daa. Pot să vă spun un lucru tuturor? Nu mai aveți nimic mai mult de învățat. Nimic, nimic, nimic, și asta este acea tendință adictivă a minții - “Mai este mult de învățat,” fie că este vorba despre știință, matematică, spiritualitate sau orice altceva, “Trebuie să învăț ceva pentru că altfel nu aș mai sta aici. Dacă aș știi mai mult, aș sta acolo.” Și așa, mereu mai este ceva de învățat. Nu mai este. 

Dacă vă mai întoarceți pentru zece vieți, de fapt nu veți învăța nimic mai mult. Nu veți mai avea experiențe noi cu adevărat. Veți avea aceleași experiențe vechi, cu puțină glazură de zahăr diferită pe ele, dar nu veți mai avea experiențe noi. Și asta conduce de fapt la întreaga problemă cu plictiseala. Pe de o parte sunteți atât de plictisiți de această viață pentru că ați fost acolo, ați trecut prin toate acestea. Sigur, puteți să cumpărați un mic dispozitiv electronic nou, din care, într-un fel, nu ați mai avut niciodată înainte, dar cât durează? Aproape o săptămână și apoi vă plictisiți de el, pentru că, ei bine, ați mai fost acolo. Nu mai este nimic de învățat. Bine. Ce altceva? Ce altceva face viața grea? 

SHAUMBRA 2: Oh, Doamne. Um...

ADAMUS: Ce a făcut ca părți din viața ta să fie dificile?

SHAUMBRA 2: Poate simțindu-mă blocat.

ADAMUS: A te simți blocat. Bine. Și ce anume te-a făcut să te simti blocat(ă)?

SHAUMBRA 2: Îmi căutam un nou serviciu pentru că vechiul meu serviciu s-a încheiat.

ADAMUS: Da, bine. Bine. Și ce vei face?  

SHAUMBRA 2: Voi încredința asta Universului.

ADAMUS: Daa. Universului nu-i pasă...

SHAUMBRA 2: Cuiva de aici?  (râsete)

ADAMUS: Universului nu-i pasă. Daa, daa. Daa. Vrei să lucrezi? Vrei alt serviciu?

SHAUMBRA 2: Daa!

ADAMUS: De ce?

SHAUMBRA 2: Pentru că îmi place să fiu creativă.

ADAMUS: Bine. Cu ce te ocupi?

SHAUMBRA 2: Lucrez la proiecte de genul - proiecte bazate pe proprietăţi imobiliare ale viitorului. 

ADAMUS: Aha. Uau. Sună foarte entuziasmant. 

SHAUMBRA 2: Mm hmm.

ADAMUS: Și acum, dacă ar fi să faci asta pe cont propriu, ai compania ta, modul tău de a face lucrurile, cum se simte asta în comparație cu a lucra pentru cineva?

SHAUMBRA 2: Nu este vorba despre a face asta singură. Este vorba despre a găsi oamenii adecvaţi cu care să colaborez. 

ADAMUS: Sigur. Să colaborezi, dar tu să fii mai degrabă principalul colaborator, decât să ai pe cineva care colaborează peste tine (câteva chicoteli). Cum se simte asta?

SHAUMBRA 2: Ar putea fi interesant și uneori ar putea fi frustrant.

ADAMUS: Daa, adică, tu ești șeful. Ai compania ta, tu ești cea care se uită de fapt în viitor. Ești o persoană interesantă deoarece tu deja știi. Știai răspunsurile la întrebările pe care le-am pus și mereu trec prin tine aceste informații. La lucru știi deja viitorul mai mult decât oricine altcineva, dar nu te lași pe tine să fii propriul sine, să fii propriul tău lider/conducător. 

SHAUMBRA 2: Mm hmm.

ADAMUS: Daa, daa. Așa că probabil, nu vei găsi un alt serviciu. (ea se strâmbă). Deci probabil că vei… daa! Nu-i așa că e teribil. “Oh, nu! Chiria!” Dar în cele din urmă îți vei spune: “Pur si simplu o voi face eu insămi. Știu cum să fac asta. Știu cum să colaborez cu mine, cu alții. Știu cum să fac asta.” Deci doar fă-o. Nu mai lucra pentru altcineva.

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Doar dacă îți place cu adevărat. Da. Bun. Mulțumesc. 

SHAUMBRA 2: Mulțumesc.

ADAMUS: Mulțumesc. Îi aduc vești proaste și ea îmi mulțumește. Este o zi bună pe planetă. Încă unul. Încă unul. Da. Salutări. 

SCOTT: Salut. Bună.

ADAMUS: Bună.

SCOTT: Da, mă gândesc că oamenii vor să fie greu, într-un fel.

ADAMUS: Da, da. 

SCOTT: Da, într-un fel, asta le dă ceva de făcut.

ADAMUS: Corect.

SCOTT: Și mă gândesc că un aspect pentru care este atât de greu este acela de a fi singur și a te simți pierdut.

ADAMUS: Da. Da.

SCOTT: Și văd mult, în mine și în ceilalți, un fel de a încerca să remediem singurătatea, într-un fel sau altul.

ADAMUS: Corect. Bine. Și cât de greu le este oamenilor pe o scală de la unu la zece?

SCOTT: Depinde. Văd unii oameni care sunt foarte fericiţi, aproape ignorant de fericiţi.

ADAMUS: Într-un mod aproape grețos.

SCOTT: Daa (câteva chicoteli). Ca de exemplu, părinții mei care au făcut totul așa cum trebuie și acum doar călătoresc prin țară într-un RV (n.tr. o mașină cu rulotă integrată) și par extrem de fericiți.

ADAMUS: Da, da.

SCOTT:  Deci aș putea spune că pentru ei pare să fie uşor.

ADAMUS: Sigur.

SCOTT: Și apoi sunt ceilalți oameni, ca de exemplu alți membrii ai familiei mele pentru care totul este o provocare, și este pur și simplu despre a ajunge la următoarea provocare, a o depăși, a se simți bine o secundă, și apoi a fi din nou plictisiți de moarte până când apare următoarea provocare și a avea energia de a se lupta cu acea provocare din nou.

ADAMUS: Și în afară de mama și tata care sunt fericiți, unde se află umanitatea pe o scală de la unu la zece, în termeni de cât de greu?

SCOTT: Aș fi de acord că se află în partea superioară a scalei. 

ADAMUS: Daa.

SCOTT: Daa, cam pe la șapte, opt.

ADAMUS: Bine. Bun. Și doar din curiozitate, viața ta cât de grea a fost?

SCOTT: E ușoară, de fapt.

ADAMUS: Daa, bine. Bun. 

SCOTT: Da. Nu este grea deloc.

ADAMUS: Bun. Minunat. Mulțumesc. Mulțumesc. 

SCOTT: Mulțumesc.

ADAMUS: Poți recupera acum microfonul, Linda. Mulțumesc. 


Viața omenească este grea

Viața este grea. Viața este grea, și toți ați estimat aproape corect - conform măsurătorilor mele pentru viața umană, greutatea este undeva între 7,8 și 8, undeva chiar pe acolo - și asta este dur. Asta este dificil. Adică, eu nu vorbesc despre voi. Vom vorbi despre voi într-un moment, dar asta este cu adevărat dur. 

Dacă vă imaginați că majoritatea oamenilor au o viață mai grea decât mai ușoară; asta nu înseamnă că nu sunt și fericiți în unele momente, pentru că pot fi. Nu spun că este o viață rea, spun că este o viață grea, iar viață grea înseamnă lucruri precum corpul - una dintre problemele cele mai mari - și toate durerile lui și toate celelalte ale sale și apoi moare. Și mintea, complexitatea minții. Cineva a spus că este greu pentru că oamenii nu-și dau voie să fie mai simpli și asta este foarte corect. Mintea face astea foarte complicate. Complexitatea duce la provocări, dificultăți și, de asemenea, la credința că trebuie să muncești din greu ca să obții ceva. Mulți dintre voi aveți conștiința asta, că trebuie să lucrați din greu la lucruri și ați extrapolat asta. Ați aplicat-o din copilărie, muncind din greu la școală, la începutul carierei voastre - “Trebuie să muncesc din greu la acest serviciu” - și acum ați aplicat același principiu călătoriei voastre spirituale - “Trebuie să muncesc din greu, pentru că altfel, ei bine, apoi nu fac niciun progres.” 

Deci viața omenească este grea, iar răspunsurile voastre sunt bune pentru asta. Este greu din cauza relațiilor. Este greu din cauza așteptărilor. Este greu pentru că trebuie să mergeți la un serviciu în fiecare zi, care nu vă împlinește neapărat. Nu este împlinitor din punct de vedere creativ. Treceți prin învățare papagalicească sau mișcări repetitive, zi după zi. Acceptați un șef pe care nu-l respectați neapărat. Nu vorbesc despre toată lumea, dar sunt prea mulți pentru care viața pur și simplu devine grea. 

Acum, nu este neapărat o declarație bună despre umanitate. Și, așa cum am spus luna trecută, nu a fost niciodată proiectat ca această experiență umană să fie grea. Nu a fost planificat să doară, dar a devenit astfel. Și nu se va schimba neapărat pentru ceva vreme. Nu va ieși din acest tipar de a fi greu.

În schimb, ce se petrece este că, omul se trezește dimineața și își începe ziua în starea de cinci, neutru, știți voi, nici greu, nici ușor. Doar se trezește. Dar priviți, pe măsură ce progresează primele ore ale zilei, cum ajunge rapid la șase, la șapte. Apoi nivelele scad puțin, iar apoi mai târziu, în timpul zilei, ajung la circa opt, nouă puncte, iar seara se liniștesc puțin. Revin și se așează cumva la aproximativ șapte și jumătate.

Viața tipică a unui om de pe planetă este grea din cauza fizicalității. Este grea din cauza locurilor de muncă și datorită familiei. O zi nu este cu adevărat amuzantă. Nu este incitantă/entuziasmantă. Cât de mulți oameni se trezesc dimineața și spun: “Este o nouă zi ca să fii pe această planetă!” Foarte puțini. Foarte, foarte puțini. 

Așa că, încearcă să ia medicamente sau să se intoxice sau să nege situația. Așa cum am vorbit de mai multe ori, ei iau medicamente pentru anxietate. Iar anxietatea lor doar spune: “Ceva nu este în regulă. La naiba, ceva nu este în regulă.” Și dacă permit cu adevărat acelei anxietăți să intre înăuntru, i-ar scoate din nemișcare, i-ar scoate din acea rutină care i-a împins către o viață grea. Dar ei nu fac asta. Ei iau medicamente pentru asta sau se îneacă în alcool sau droguri sau ceva de genul ăsta - este un fel de formă de negare de fapt - sau pur și simplu se hipnotizează pe ei înșiși, cu: “Continuă, continuă.”

Planeta a ajuns într-un loc foarte amuzant, foarte mental, cum vorbesc despre asta deseori. Foarte nesenzuală, foarte lipsită de simțire, foarte prinsă în minte. Și voi trage o concluzie legat de asta în curând, însă este o existență grea și nu ar trebui să fie așa. 


Viața Shaumbra

Haideți să vorbim despre voi, acum (Adamus chicotește). Voi aveți o conștiință, o cunoaștere. Voi ştiţi că există mai mult acolo sau în interior aici, bănuiesc că ar fi un mod mai bun de a spune asta. Voi știți că există mult mai mult dar cu toate acestea, sunteți în acea viață grea; totuși mai credeți că ‘spiritualitatea trebuie să fie o formă de negare a omenescului.’ Trebuie să fie greu pentru mintea voastră, pentru corpul vostru și toate celelalte. Vă aflați încă în aceste tipare în care se află conștiința umană. Poate nu vă aflați la nivelul opt de dificultate a vieții. Poate că ați redus nivelul la aproximativ 6,7 sau ceva de genul, dar încă e greu și nu ar trebui să fie așa deloc. 

Cineva ar putea să argumenteze și să spună: “Ei bine, dar atât timp cât trebuie să ai de-a face cu traficul, și atât timp cât trebuie să ai de-a face cu ceilalți oameni și membrii de familie și tot restul acestora, cum ieși din asta? Cum mergi dincolo de astea?” Și de aceea mă întorc la declaraţia: Niciuna dintre astea nu contează, de fapt. Niciuna nu contează. Nici călătoria, nici alți oameni, nici familia, niciuna nu contează. Nu mă refer la a fi delăsător, a nu-ți păsa. Chiar nu contează deloc. Niciuna dintre acestea. 

Așa că, acela este momentul în care respiri profund și te oprești din a mai munci din greu la toate în viața ta - la servicii și la relații. Vă voi spune un lucru despre relații, anume că, dacă lucrați din greu la ea, ea va durea chiar mai mult. Și unii se vor supăra foarte tare că fac această afirmație - “Ohh! Trebuie să muncești la relațiile tale și trebuie să...” Nu, de fapt, asta e un rahat, și dacă aveți un partener care insistă că este greu și că trebuie să lucrezi la o relație, probabil că nu aveți partenerul potrivit.

Relațiile nu ar trebui să fie dificile. Ele ar trebui să fie senzuale. Ar trebui să fie vii. Ar trebui să fie libere. Ar trebui să fie cu iubire. Și dacă sunt dificile, atunci voi doar cădeți în acel vechi tipar, în acea veche credinţă. De ce? De ce? 

Ei bine, pe de o parte, deoarece credeți că nu știți mai bine de atât. Credeți că așa se face. Că trebuie să vă croiți calea prin asta. Să rezolvați problema. Nu. Opriți-vă din asta. Voi credeți că abundența sau serviciile (locurile de muncă) sau orice altceva ar trebui să fie grele, că trebuie să lucrați la ele. Opriți asta chiar acum.

Acum, în timp ce spun asta, o parte din voi care e în genul: “Oh, știam asta. Adamus îmi ia cuvintele din gură. Știam asta.” Dar cealaltă parte a voastră, a minții voastre, sare acolo și spune: “Oh, însă totul se va nărui. Voi pierde controlul la tot, trebuie să ai grijă.” Grijă, este grijă doar un alt cuvânt pentru a lucra cu adevărat din greu și a nu ajunge nicăieri? “Trebuie să ai mare grijă de lucruri. Trebuie să lucrezi din greu la serviciu.” Nu, nu trebuie. Asta este așa o gândire veche, înrădăcinată în voi. Nu trebuie. 

Ce se întâmplă când sunteți în acel mod de gândire că trebuie să fie greu, orice faceți - spiritualitatea, viața voastră, relațiile, orice, mașina voastră care se strică mereu, este atât de greu - mă surprinde cum unii dintre voi vă mai ridicați din pat, dimineața. Unii nu se ridică de fapt. Când pătrundeți în asta, în acel strat al conștiinței care este expus realității, fie că îl numiți gânduri sau credințe, dar de fapt, este un mic strat al conștiinței - este exact ca și cum ați lua acest buchet de flori de aici, însă este doar această salcie aici, în timp ce aveți tot restul acestora, însă este doar acel strat ieșit în evidență, ce spune: “Trebuie să muncesc din greu” - acum, asta este ceea ce strălucește, vibrează. Acesta este cel care de fapt este cu adevărat în această realitate. Și acesta va alinia toate energiile.

Amintiți-vă, voi sunteți conștiință, o lumină, ca un magnet, iar partea care strălucește cu adevărat, partea care este activată în acel moment, aceea va atrage înăuntru energiile care o susțin în mod absolut, va crea din asta o realitate cu adevărat. Așa că, prin urmare, viața voastră va fi grea. Cred că o puteți numi Legea Atracției. Este un fel de Lege a Stupidității, pentru că Universul este stupid/prost (câteva chicoteli). Când unii dintre voi spuneți: “Ohh, am să aștept să văd ce vrea să îmi spună Universul.” Universul este cu adevărat stupid! Este doar energie, particule care răspund conștiinței voastre, conștiinței care, ați putea spune, că rezonează, vibrează, este pusă în față/redirecționată.

Așadar, când vorbim aici și eu spun: “Haideți să ne oprim din a mai face viața atât de grea,” mintea sare înăuntru, o parte a ei, și spune: “Oh, daa, dar ce vom face? Nu vom mai mânca.” Opriți-vă din asta, acum. Permiteți acea cunoaștere adevărată… știți voi, fiind co-fondatori ai planetei - ăsta este un titlu bun pentru cartea voastră de vizită: Co-Fondator. Co-Fondator al Planetei (câteva chicoteli).

Când spun că viața nu a fost proiectată să fie grea, voi știți asta. Și este ca și cum: “La naiba, ai dreptate.” A fost proiectată să fie o călătorie a naibii, senzuală, reală, foarte - nu există cuvânt omenesc care să exprime asta, poate inventez un cuvânt - profund colorată, plină de sens, amuzament și nu contează, un fel de combinație ale tuturor cuvintelor într-unul. Nu a fost menită să fie așa și nu a fost menită să fie atât de blocată. Cineva a menționat blocat, anterior. Oamenii sunt blocați. Absolut. Blocați în noroi, blocați în tipare vechi. 

Acum dacă alegeți, haideți să pornim o mișcare aici, întâi în voi înșivă și apoi să meargă în exterior: Nu trebuie să fie greu. Absolut nimic. Alți oameni vor încerca să justifice de ce viața lor este grea. Că au un partener rău, părinți răi, indiferent care sunt problemele lor. Haideți să oprim toate astea chiar acum. 


Frumusețea și Designul Vieții

Vreau ca voi să rămâneți aici. Vreau să vă placă să vă treziți dimineața. Vreau să vă placă ce are viața de oferit. Vreau să vă placă designul și frumusețea. Vreau să vă placă cu adevărat designul și frumusețea. Dar asta este dificil acum, când viața este atât de grea. Este dificil să vă oferiți un moment pentru a iubi frumusețea acestei planete. 

Este greu să vă dați voie să apreciați lucruri precum arta sau muzica. Este pur și simplu prea greu. Prea greu. Dar haideți să oprim asta acum. Haideți să avem prima generație, probabil în câteva milioane de ani, care de fapt nu se mai află pe partea grea a vieții. Care se află la nivelul cinci sau mai jos al greutății și poate care scade câteva puncte până la aproape zero. 

Nu trebuie să fie greu. Mă uit acum la strădaniile prin care treceți - multe dintre ele sunt auto-cauzate, auto-impuse, multe dintre ele - dar auto-acceptate, însemnând că nu v-ați oprit niciodată să vă întrebați despre asta. Nu se presupune ca ar trebui să fie greu. Deloc. 

Veți ști când veți ieși din acea mentalitate veche; veți ști că sunteți transuman, că sunteți divin și uman în același timp; veți ști că vă reîntoarceți la simțurile voastre - literalmente, reveniți la simțuri - atunci când puteți aprecia frumusețea cu adevărat. Să apreciați cu adevărat frumusețea, designul. De aceea ați venit cu adevărat aici - să creați asta și apoi să vă bucurați de ea.

Designul poate fi orice. Designul poate fi gândurile voastre. Gândurile voastre în design. În acest moment, gândurile sunt în haos, conflict și suferință. Acum, gândurile din mințile majorității oamenilor sunt în general foarte grele, foarte dure. Dar veți ști că ați eliberat acest lucru chiar când - de fapt este unul din primii indicatori - deodată gândurile voastre au un design. V-ați gândit vreodată la avea gânduri care au un design? Probabil că nu, deoarece gândurile voastre sunt ca un șuvoi de sentimente/simțiri aproape deconectate și deseori abuzive, ce trec prin voi. Gândurile se derulează și există amintiri, un șuvoi de amintiri, dar există și șuvoaie de judecată și sunt abuzive, în primul rând pentru voi și apoi către ceilalți. Și apoi încercați să vă rețineți și spuneți: “Oh! Nu vreau să am toate aceste gânduri rele.” Dar ele sunt o parte a sindromului acestei vieți grele. 

Și veți ști că începeți să vă permiteți vouă înșivă să aveți o viață ușoară - ușoară în orice fel, vorbesc în orice fel - când realizați deodată într-o zi, sper în curând: “Oh, există design în gânduri. Există frumusețe în gânduri.”

Pentru un moment doar simţiţi. Aveţi toate aceste lucruri care vă trec prin minte - de fapt nu sunt în capul vostru, însă voi credeţi că sunt. Aveţi toate aceste lucruri ce se petrec în jurul vostru şi e doar un fel de harababură. Și, oh! De fapt, încercaţi să suprimaţi o mulțime din ele, însă daţi drumul controlului pentru un minut şi simţiţi în acel design. Este artistic. Este creativ. Există de fapt o cantitate uriașă de frumusețe chiar în gânduri, cum lucrează unele cu altele, cum îşi urmează propriul curs, cum se rătăcesc şi se blochează. Este un design care e oarecum frumos, într-un fel. În mintea voastră un gând alunecă într-o fundătură şi atunci nu ştie ce să facă şi înnebuneşte. Ăsta este designul. Asta este frumuseţe. Asta este frumuseţe.  

Apoi începeţi să observaţi designul naturii. Nu sunt doar copaci, iarbă și cer. Brusc realizaţi frumuseţea intrinsecă a naturii. Natura, primul lucru de care Shaumbra spun că le va fi dor când vor părăsi această planetă şi aveţi dreptate. Nu există nimic asemănător cu ea, această frumusețe a naturii. Și are design. Are culoare. Are, ei bine, are viaţă.

Natura este viaţa însăşi. De aceea vă gândiţi că o să vă lipsească şi chiar o să vă lipsească, într-o anumită măsură, însă natura este viaţă. Înflorește și crește și reacționează și se veselește, în mod constant. Şi apoi pătrunde în somnul ei adânc şi apoi moare și nu-i pasă, deoarece pentru natură nu conteaz,ă fiindcă ea reapare fie din nou în natură sau în altă parte.

Există o așa frumusețe în natură. Brusc realizați: „Mă descotorosesc de sindromul viață grea” când puteți într-adevăr să o apreciați; mergeți afară nu doar cu ochii voștri, ci să mirosiți, să fiți în acea natură senzuală a naturii.  

Natura este ceva ce voi aţi creat. Este oglinda voastră. Este oglinda voastră. Motivul pentru care natura există nu este de a produce oxigen sau gaze sau orice altceva. Ea a fost creată pentru ca voi să puteţi vedea viaţa, ca să vă puteți vedea pe voi, viața, energia în mișcare, însă energia vine la viaţă în formă, design, simetrie, frumusețe și haos, toate în același timp.

Când vă aflați într-un punct de - așa cum s-a menționat înainte - frumoasă simplitate, unde nu mai complicați lucrurile, de fapt le permiteți să fie simple din nou; când nu puneți un strat deasupra unui strat confuz, deasupra altui strat confuz, ci intrați în simplitate, atunci este momentul când știți că eliberați sindromul „viață grea” și lăsați să fie ușor.

Simplitatea, este aproape antiteza a ceea ce ne învață lumea. Ea ne învață o mulțime de complexități și cei care cunosc complexitatea, știința chiar, cei care o cunosc, sunt cu adevărat inteligenți și într-adevăr înțelepti. Nu, de fapt, cei care se pot uita la orice în viață, la natură și pot vedea simplitatea elegantă este viața însăși. Nu-mi pasă de atomi și microbi și cromozomi și niciuna din toate astea. Este interesant până la un punct, însă viața nu este știință. Știința încearcă să înțeleagă viața și originile ei, dar viața nu este știință. Viața este design și frumusețe. Asta este.

Pe când Tobias spunea: „Nu contează”, cu alte cuvinte, descotorosiți-vă de lucrurile mici. Încetați să vă străduiți atât de mult în a face viața mai dureroasă sau în a face viața mai grea. Nimic din toate acestea nu contează, deoarece chiar nu contează. Pe când Tobias încerca să vă facă să înțelegeți că nu contează, opriți acest drum dureros și greu către spiritualitate, deoarece nu vă va duce acolo. Ajungeți acolo permițând. Asta e. Respirând profund și permitând. Asta e.

Acum, știu că veți spune: „Dar mintea mea este atât de programată în toate aceste tipare, în toate aceste dificultăți, în a avea de făcut anumite lucruri. Nu știu cum să ies din asta. Nu știu cum să scap din acest carusel care se tot învârte în jur iar și iar și iar, până la greață, până la punctul de plictiseală pură absolută. Nu știu cum să ies din asta.” Ăsta este încă un mod al minții și al conștiinței de masă și a orice altceva, încă un mod de a spune: „Nu am de gând să o fac.”

Ăsta e punctul în care tu, Eu Sunt-ul, face un pas înainte și spune: „Am terminat. Eu Sunt Aici în viața ușoară. Eu Sunt.” Mintea va sări să spună: „Oh, tu doar inventezi asta” și tu spui: „Ai dreptate, minte, pentru că eu sunt creatorul. Eu pot să inventez orice vreau și prin urmare așa este.”

Mintea va sări să spună: „O, doar te amăgești singur și, din nou te vei lovi de perete. - Eșec!  Eșec! - deoarece ești un ratat.” Acela este punctul în care tu spui: „Eu Sunt Aici. Eu Sunt Aici ca o ființă creatoare. Eu Sunt Aici în viața mea ușoară. Nu dau doi bani pe restul. Eu Sunt Aici.”

Acum, cineva ar putea susține că doar vă prostiți pe voi înșivă și poate că asta faceți, dar realitatea este că odată ce permiteți asta, nu lucrați la ea mental, odată ce ați permis - „Eu Sunt Aici în viața ușoară” - nu mai contează dacă tu glumești sau nu, căci de îndată energiile încep să răspundă în acord.

Universul este prost. N-o să vă facă o psihoanaliză. N-o să vă atașeze un detector de minciuni pe corp: „Ei bine, a glumit sau nu?” „A fost real?” Nu contează. Universul este realmente prost - sau simplu, cum ați zice voi - și vă răspunde în consecință.

„Edith este aici, acum, în viața simplă.” Toate energiile își schimbă vechea lor aliniere. Au fost în partea asta la opt, viață grea, și acum sunt ceva de genul: „Bine, acum ea este în ‘viața ușoară’. Iată-ne.” Ele se realiniează. Ele se realiniează și te servesc pe tine, Maestrul.

Este atât de simplu. Și dacă faceți acest lucru mai dificil, dacă începeți cu rahatul vostru intelectual și dacă începeți makyo-ul minții și analizați și disecați și chestionați - în special chestionarea - atunci vă înfrângeți pe voi înșivă și sunteți direct înapoi în acel carusel. De fapt nu v-ați dat jos din el cu adevărat. Însă, dacă voi, ca și creatori, spuneți: „Eu Sunt Aici în viața ușoară a Maestrului”, atunci așa este. Este, bănuiesc că ați putea spune, introducerea în bazele Fizicii Energiei. Trebuie să fie. Și aceasta nu este ceva livrat din univers. Vreau să spun că energia vine de undeva, însă nu sunt zeii care vă acordă favoruri. Sunteți voi, permițând cu adevărat. Asta este. Asta este.  

Nimic mai complex, cei dintre voi care intrați pe platformele voastre de socializare - nu sunt sigur dacă îmi plac sau nu platformele de socializare - însă cei dintre voi care intrați pe platformele voastre de socializare și începeți să analizați și să disecați și să argumentați și să-i criticați pe ceilalți pentru asta, ați pierdut. Sunteți înapoi în greu - vremuri grele. Aceia dintre voi care simplu, ca și creator, „Eu Sunt Aici în viața simplă”, atunci așa va fi.

Nu-i va schimba pe alții. Nu va schimba restul lumii. Ei vor continua să rămână acolo în opt până la nouă, în termeni de greutate. Această planetă va continua să aibă o viață grea.


Voi Sunteți Liberi Acum

Motivul pentru care aduc asta în discuție este pentru că - ei bine, o să discut mai mult despre asta în câteva momente - dar acest întreg lucru al ProGnost-ului despre care am vorbit recent, Noul Pământ și Vechiul Pământ nu se vor contopi niciodată, niciodată, niciodată. Acestea sunt vești bune și vești proaste, bănuiesc. Pentru aceia dintre voi care iubesc această planetă, care într-adevăr au ajutat la crearea ei, este cam trist. Și este ca și cum: „Ooh! Am crezut că vom coopera.” Nu se va întâmpla asta.

Veștile bune sunt faptul că voi sunteți acum liberi să cutreierați prin univers (râsete). Acum sunteți liberi de responsabilitatea, de greutatea şi sarcina de a încerca să adunați asta împreună. Acum sunteți liberi să vă creați propriul loc. Acum sunteți liberi să fiți în același timp în Theos și aici.

Dar, dacă aveți conștiința că, ei bine, această viaţă trebuie să fie grea, dacă nu vă puteți desprinde de asta, va fi foarte greu să fiți în același timp pe Theos și pe Pământ, să fiți uman și divin în același timp. De aceea spun: „Eu Sunt Aici. Eu sunt Maestrul din viața mea ușoară și coexist cu ceilalți din jurul meu care se află în viața lor grea.” Și poate fi făcut.

Este puțin provocator. Va fi puțin provocator - ei bine, de fapt va fi într-adevăr o provocare - în multe privințe. Aflându-vă într-o viață ușoară, fiind relaxați, nu în boală (n.tr.:joc de cuvinte - cuvântul „ease” se traduce prin ușurință însă cu prefixul „dis” devine „dis-ease” care tradus înseamnă boală) ci în largul vostru, într-o lume din jurul vostru care este plină de optari și nouari (în) duritatea vieții; veți avea o tendință în a vă dori să mergeți la ei pentru a le face viețile mai ușoare deoarece încă sunteți asistenți spirituali sociali. Nu îmi pasă ce spuneți, pur și simplu, nu vă puteți abține, și aici mă păcăliți iar. Voi spuneți: „Ei bine, merg să ajut această persoană de aici.”

Știți, întoarceți-vă la compasiune. Adevărata compasiune este simpla permitere, acceptarea tuturor pe toate nivelele, călătoria lor, provocările lor și dificultățile lor. Ei trec prin poveștile lor. Asta este tot ceea ce fac, iar voi nu aveți vreun drept sau vreun motiv să le schimbați poveștile până când vin la voi să vă spună: „Am nevoie de ajutor”. Atunci îi întrebați de trei ori. „Sigur vrei să te schimbi?” „Păi, chiar acum, doar am nevoie de niște bani, iar pe urmă lucrurile se vor…” „Sigur vrei să te schimbi?” „Ei bine, nu…” Așa că îi întrebați de trei ori dacă într-adevăr vor ajutor. Dacă a treia oară vor sta în genunchi plângând, atunci puteți intra în scenă.

Pentru a fi aici, pe această planetă ca un Maestru întrupat, realizând că este un opt în termeni de dificultate și că voi puteți fi cam la unu sau poate doi, înainte și înapoi, doar pentru distracție, relativ ușor. Într-un fel vă veți simți vinovați: „Doamne pentru ei e atât de greu și pentru mine e atât de ușor. Am foarte multă ușurință suplimentară încât o voi împărtăși cu ei”. Opriți-vă chiar atunci și acolo. Va fi greu pentru voi și mai greu pentru ei.

Permiteți-vă vouă înșivă să aveți acea viață ușoară, nu că fiecare moment va fi ușor. Încă veți mai avea acel „și” - este ca: „Oh! Există acea parte cu omul și cu „și”-ul, dar cumva veți începe să stați departe de partea aceea mai mult - dar veți fi aici ca Maestrul ușurinței. Lucrurile vin la voi ușor - bani, energie, nu neapărat oameni. Nu neapărat oameni. Asta nu se va petrece, ci orice altceva. Voi cu voi înșivă, designul vieții voastre, aprecierea frumuseții voastre și a frumuseții de peste tot împrejurul vostru. Asta este important. 

Așadar, înapoi spre ce mă îndreptam. Cauldre îmi transmite că vorbesc prea mult, dar nu găsiți asta fascinant. (publicul este de acord și cineva strigă: „Fascinant!”) Bun răspuns! Vedeți ce simplu este? (Adamus chicotește) Înapoi unde duce asta.
 

Reveniți la Simțurile Voastre

Dacă Tobias a spus că nu contează, am să vă spun vouă, tuturor, reveniți la simțurile voastre. Reveniți la simțurile voastre (câteva chicoteli). Mi-ar plăcea ca aceasta să fie una din expresiile mele de referință. A reveni la simțurile voastre înseamnă mai multe lucruri diferite. Întâi de toate: „Haideți, pe bune?! Nu trebuie să fie greu. Reveniți la simțurile voastre.” Viața nu trebuie să fie grea. Nu ar trebui să fie grea.

Reveniți la simțurile voastre în legătură cu propria călătorie spirituală. Nu este nicio călătorie. „Ha! Am glumit cu voi! Reveniți la simțurile voastre.” Nu este o călătorie. Voi reveni la asta într-un minut însă, de ce v-ați pus pe voi într-o călătorie? De ce v-ați pus pe voi într-o roată pentru hamsteri, în spiritualitate? Pentru că vă place să vă învârtiți? Pentru că vă place să transpirați? Pentru că vă place să munciți din greu și aveți impresia că universului îi pasă dacă voi munciți foarte, foarte greu? El nu dă doi bani pe asta. Nu dă doi bani.

Reveniți la simțurile voastre în legătură cu ceea ce este cu adevărat energia și în legătură cu cine sunteți voi cu adevărat. Voi nu sunteţi energie. Voi sunteţi conştiinţă. Voi sunteți „Eu Exist”. Reveniți la simțurile voastre. Voi atrageți energia. Voi modelați energia. Corpul vostru este un model energetic. Gândurile voastre sunt modele de energie. Însă voi nu sunteți energie, voi sunteți conștiință. Sunteți însăși lucrul care aduce energiile și le modelează, le creează și le pune în realitatea voastră. Sunteți însăși lucrul care a creat natura, lucrul pe care îl iubiți atât de mult, aceasta este viața însăși, acesta este design-ul.

Reveniți la simțurile voastre. Încetați să mai complicați lucrurile atunci când nu este necesar. Relațiile - și uneori aici merg pe o gheață subțire, dar îmi place pescuitul la copcă - însă, vă spun vouă, acest subiect este unul din cele mai profunde. Reveniți în simțurile voastre. Dacă nu ești într-o relație bună: „Pa-Pa, acum!”. Lui Dumnezeu nu-i pasă. Nu v-ați căsătorit pentru o eternitate. Nu, nu ați făcut-o și acolo este multă karmă veche, rea, așa că nu are nimic dacă le răniți sentimentele pentru o scurtă perioadă. Și dacă devin alcoolici. Asta nu contează (câteva chicoteli). Nu contează! Sunt foarte serios în privința asta deoarece o persoană care se îneacă este suficient de rău, însă două este mai rău, dacă înțelegeți ce vreau să spun (câțiva spun: „Așa este!”). Așa este. Ei se vor îneca oricum. Nu toți soții sau iubiții vostri. Câțiva dintre voi sunteți foarte fericiți. Însă dacă sunteți într-o relație proastă sau într-o familie nepotrivită: „Pa acum”. Și vei fi puțin singur pentru o scurtă perioadă de timp, dar asta e.

Și reveniți la simțurile voastre aici în legătură cu propriul corp și în legătură cu propriul control și propriile reguli și cum vă descurcați… reveniți la simțurile voastre. Rămâneți în simplitate, cu adevărat în simplitate.

Dar cealaltă parte a tot ceea ce este revine la simțurile voastre, senzualitatea voastră, ce este dincolo de ochii și urechile voastre. Reveniți în simțiri. Asta este ceea ce vă eliberează, cu adevărat, simțurile voastre. Asta este ceea ce vă scoate din grădina zoologică. Nu a vă gândi calea de ieșire, deoarece așa vă gândiți doar la o grădină zoologică mai mare, cu pereți mai înalți. Însă voi sunteți o ființă senzuală. V-am spus luna trecută că acesta este anul de revenire la simțurile voastre, revenim la simțurile noastre.

Acum, mintea întreabă imediat: „Ei bine, ce sunt ele?” Și eu spun: „Nu contează”. Chiar nu contează, deoarece ele sunt acolo. Noi nu le creem pe ele și nu avem nevoie să le definim. Noi nu creăm simțuri. Noi avem 200 000 de simțuri de explorat care sunt deja acolo. Vom crea câteva noi, însă reveniți la simțurile voastre, deoarece este un mod diferit de a trăi care nu este în minte, nu este din control, care nu este în limitare. Reveniți la simțurile voastre. Ele sunt deja acolo. Ele sunt deja atât de frumoase și vă vor ajuta să înțelegeți designul și frumusețea într-un mod în care mintea nu ar putea vreodată, nu a fost destinată să o facă.

Și aici este punctul în care revin la, acum, să nu stați aici gândindu-vă că vom purcede la activarea simțurilor, pentru că nu o facem. Asta pur și simplu e makyo mental. Nu vom face asta. Ele sunt deja acolo. Nu este nevoie să facem nimic altceva în afară de a permite. Reveniți la simțurile voastre. Atunci ele vor ieși la iveală. Puțin diferit pentru fiecare, dar ele vor ieși la iveală. Și brusc, brusc imaginația, care este un sens, se deschide și încetați să încercați s-o limitați. Voi spuneți: „O, asta e o gândire nebună.” Nu. Acesta este un simț al imaginației. 

Un simț este un mod de a percepe realitatea. Asta e tot ce este. Este o perspectivă diferită de a percepe realitățile. 

Pe măsură ce vă deschideți simțul imaginației, perspectiva realității se schimbă. Brusc, realitatea nu mai este atât de grea. Brusc, realitatea nu mai este așa de limitată. Brusc, realitatea devine, într-un fel, aproape ca o fantezie, ca un basm și mintea spune: „Ei bine, tocmai inventezi.” „La naiba ai dreptate, minte, asta fac, deoarece sunt un creator și eu permit.” Așadar, imaginația. 

Visele. Visele sunt un alt simț. Ele nu sunt rătăcirile minții noaptea, deoarece nu poți scorni rahaturile alea în mintea ta de zi cu zi (câteva chicoteli). Este un alt mod de a percepe realitatea. Este un mod în care, așa cum a scris Cauldre în povestea lui - a vrut să-i acord credit aici - visele sunt o modalitate de a vizualiza povestiri în curs de desfășurare, fie că este o viață trecută, fie că este povestea unei relații pe care ați avut-o cu ani și ani în urmă și nu o mai aveți. Le dați drumul. Povestea continuă și este cât se poate de frumos. Este un design în asta și visele sunt un simț al percepției.

Visele nu sunt doar lucruri nebunești pentru că ai mâncat tu prea mult ardei iute aseară și mintea ta a luat-o razna. Nu sunt asta. Ele sunt valide. Ele sunt părți din voi. Ele nu încearcă să vă transmită ceva, în cele mai multe cazuri. Nu sunt mari secrete. Ele sunt povești în curs de desfășurare. Și așa cum mulți dintre voi știți, ați avut vise nebunești în ultima vreme, vise mari, deoarece vă întoarceți la simțurile voastre, simțul visului. Unii dintre voi nu-și aminteau visele. Acum vi le amintiți și vă doriți să vă întoarceți la a nu vă reaminti (câteva chicoteli). Este un mod de a percepe.

Acum, vom vorbi despre cum puteți naviga printre vise. La care dintre ele vreți să vă uitați? Este ca și cu canalele de televiziune din zilele voastre; la ce vreți să vă uitați? În acest moment visele doar se ivesc brusc și vom intra în mai multe detalii despre cum să le percepem.

Însă țin să vorbesc despre un simț important, pe măsură ce revenim la simțurile noastre. Iubesc asta - Revenim la simțurile noastre. Știți voi: „Minte, încetează asta! Încetează să fii atât de stupidă! Revino la simțurile tale. Deschide-te.” 

Așadar, aici se schimbă puțin viteza.


Ce se Întâmplă cu Adevărat

Recent, noi am făcut o mare schimbare în această lună a lui ianuarie și a fost foarte potrivită pentru că sunt o mulțime de alte schimbări care au loc pe planetă. Așa că noi am amplificat schimbările de pe planetă. Nu, sunt toate aceste lucruri care se petrec acum și aud că Rezonanța Schumann a bătut toate recordurile și totul se schimbă și aveți dramă politică până în gât. Știți voi, totul se schimbă chiar acum. Uaau!

Așadar, în timp ce lucrurile se schimbă pe aici, în timp ce Pământul este într-adevăr în mari schimbări și distrageri și separare și, o, acea chestie cu viața grea bate acum spre nouă, noi suntem în partea cealaltă, ca transumani. Ei sunt acolo cu treaba lor și dacă este bine sau rău nu contează, pentru că noi suntem aici, transumaniștii. Însă nu prin inteligența artificială și toate celelalte, deoarece acestea încă doar încearcă într-un fel să imite mintea. Suntem aici revenind la simțurile noastre. Acesta este transumanismul. Permiterea a ceea ce este deja acolo. Coborârea tuturor barierelor și protecțiilor. Suntem în partea cealaltă.

Așa că, în ianuarie, a fost foarte potrivit după o îndelungă așteptare să punem laolaltă ProGnostul și Rana lui Adam și surprinzător, sunt de fapt, despre același lucru. După titlu nu ați spune asta. Ați spune: „Ce legătură are Rana lui Adam cu ProGnostul?” Totul. Totul, totul.

În ProGnost am vorbit despre cum acest Nou Pământ și Vechiul Pământ nu se vor contopi. Am vorbit despre faptul că există un Nou Pământ. Nu este un loc fizic, însă unii îl vor percepe ca fiind fizic. Ei se vor uita la sistemul solar și vor vedea o forță gravitațională. Nu vor vedea o planetă, ci o forță gravitațională. Așadar, fiind niște ființe deștepte mental, vor spune: „Atunci trebuie să fie o planetă acolo. Doar că nu o putem vedea pentru că este ascunsă în spatele lui Ur-anus sau în spatele soarelui sau mă rog.” (câteva chicoteli, iar Linda îi întoarce o privire în legătură cu pronunțarea cuvântului Uranus.) Nu am numit planetele.

Ei spun: „Este ascunsă în spatele a ceva.” Pe bune? Pe bune? Mereu mi-a plăcut când știința încearcă să se autovalideze cu rahaturi (râsete). Ei văd acest efect gravitațional, deci ei presupun că există o materie solidă acolo. Ceea ce nu înțeleg ei sunt dinamicile gravitației.

Gravitația este pur și simplu răspunsul la conștiință. Timpul și spațiul în general se mișcă prin conștiință și creează ceea ce pare a fi materie. Dar nu contează. Nu… (câteva chicoteli) Nu trebuie să fie materie. 

Așa că ei numesc asta Planeta X, Planeta 9, Nibiru și toate celelalte chestii. Nu. Ceea ce văd ei acolo este gravitația Noului Pământ. Și acea gravitație este, de fapt, mai puternică decât gravitația acestei planete. Însă gravitația nu trebuie să tragă lucrurile în jos sau să le comprime. Gravitația poate fi un atractant pentru orice. Gravitația poate atrage energiile. Gravitația este un fel de curent în care energiile curg înăuntru și creează realități. Ceea ce văd ei este Noul Pământ, nu Planeta X sau 9 sau orice altceva de genul ăsta.

Deci, am vorbit în ProGnost despre Theos, și în esență am spus: „Vechiul Pământ și Noul Pământ nu se vor uni” și acesta este un subiect greu pentru mulți oameni. Dar sunt și vești bune de asemenea, deoarece Theos, acest loc pe Noul Pământ care este foarte real și - și - chiar aici.

Gravitația pe care ei o văd când se uită prin instrumentele lor, gravitația pe care o văd, ei presupun că este undeva departe, în cele mai îndepărtate colțuri ale sistemului solar, pentru că - încerc să comunic asta prin Cauldre - pentru că sistemul lor de credințe creează apoi acea realitate care este foarte departe. Ei nu ar putea crede că poate fi chiar aici. Nu pot. Așa că, de fapt, credința creează realitatea. Asta înseamnă că pentru ei este acolo departe, dar, de fapt, ea este chiar aici. Acea gravitație pe care ei o văd la milioane, miliarde de mile depărtare, chiar nu este acolo. Asta este doar percepția lor. Modul în care realitatea este percepută prin ochi și prin minte. Dar divaghez. 

Povestea adevărată este că ați venit aici din multe motive în această viață - realizarea. Ați venit aici să integrați, să influențați - acesta este un cuvânt mai bun - să influențați toate poveștile voastre. Voi, ceea ce credeți voi că este sinele uman care este de fapt mult mai mult decât atât, ați venit aici să influențați fiecare poveste. Cred că Tobias a spus acum mult timp, că voi sunteți desemnatul pentru ascensiune pentru toate viețile voastre trecute și toate viețile voastre viitoare.

Voi sunteți cei care schimbă poveștile care au devenit blocate sau care au rătăcit în direcții bizare, iar lucrul pe care îl faceți voi acum asupra voastră, permiterea iluminării, schimbă fiecare poveste, fiecare viață trecută. Nu este o progresie liniară ce merge de acum opt vieți, când ați început să studiați artele mistice, și apoi la a șaptea unde erați puțin mai bine și la a șasea în care meditați și la a cincea în care ați fost dați afară de la școala Misterelor a mea și la a patra. Nu este chiar așa.

Fiecare poveste, fiecare viață trecută, fiecare aspect devine iluminat așa cum sunteți voi… așa cum sunteți voi. Astfel, acea viață, să zicem, de acum douăsprezece vieți, în care erați un om detestabil - ei bine, de acum unsprezece și zece și… însă acea viață în care ați fost doar un barbar, un războinic și ați provocat ravagii în toată Europa - de fapt devine iluminată, de fapt își schimbă povestea. Și acea viață care urmează să se întâmple, să spunem, în mod potențial peste patru vieți de acum înainte, care este în punctul de a-și lua propria viață, deoarece se află în copleșire, de fapt devine iluminată chiar acum. Se întâmplă peste tot, simultan. Nu este o progresie în care munciți și munciți și munciți și ajungeți în cea de-a 18-a dimensiune și apoi deveniți iluminați. Nu. 

Este ca și cum sunteți centrul sistemului solar. Voi sunteți soarele. Sunteți cel care permite iluminarea și pe măsură ce faceți asta, merge în afară către fiecare, fiecare din poveștile voastre - în starea de vis, în starea umană, în tărâmurile angelice, peste tot. Și câteodată vă întrebați de ce este greu. 

De fapt, apropo, acesta era răspunsul real. De ce este viața atât de grea? “Pentru că port acea povară, acea gravitație a tuturor poveștilor mele. Ele m-au desemnat/însărcinat.“ 

Ele v-au desemnat - ca într-un fel de colaborare, cumva - dar ele v-au desemnat pe voi. Ele v-au făcut pe voi într-un fel, însă voi le-ați făcut pe ele. Știți voi, ați putea să vă tot gândiți la asta, dar voi sunteți asta. Voi sunteți cei desemnați să permită (câteva chicoteli) (n.tr.: în text este un joc de cuvinte care s-ar traduce cu - voi sunteți permițătorii desemnați). Voi sunteți cei care permit.  Voi sunteți cei care permit și apoi asta merge mai departe către tot.

Ele nu au putut să își dea seama. Povestea lor este aici, este în desfășurare, este jucată. Chiar dacă sunt moarte, povestea continuă, fie că a fost pe planeta asta sau în altă parte. Dar aceste povești sunt toate acolo în acțiune. Ele nu știu cum să încheie povestea. Nu sunt toate pierdute. Unele își iubesc poveștile, dar câteva sunt atât de pierdute și doresc să se oprească și nu știu cum. Ele urlă: ”Cum schimbăm povestea?”

Aici intrați voi în această viață. De asta ați venit aici, acesta este unul dintre motive. Este ca și cum ați spus: ”În regulă, voi veni în această viață și le voi aduce pe toate împreună. Voi fi integratorul. Voi fi cel care permite ceea ce oricum vine natural. Voi fi acel portal pentru fiecare din viețile mele trecute, viitoare și toate celelalte, pentru toate poveștile, fie că au fost aici sau în altă parte. Voi fi acela.” Aceasta este o povară mare. Este o povară uriașă. Și ați încercat să vă dați seama de asta încă de atunci: ”Cum fac asta?”. Ați crezut că sunteți doar voi. Oh, nu este așa. De aceea viața voastră este grea.

Din propria mea experiență, este aproape copleșitor. În acea realizare este ca și cum: ”Voi m-ați făcut voluntar pe mine să fac asta pentru voi?! (câteva chicoteli). Serios?! Serios?!” Și apoi respirați profund și vă amintiți - să reveniți la simțurile voastre. La propriu, la figurat, reveniți la simțuri. 

În primul rând, vă veți întreba pe voi înșivă: ”Ei bine, cum fac asta? Dacă nu le place? Oh!” Există un singur lucru - un singur lucru - și acesta este Permiterea. Asta este tot. Permiteți. Permiteți ceea ce vine natural. Integrarea, evoluția, devenirea, pur și simplu permiteți asta. Asta este tot ce trebuie să faceți. Este un lucru destul de ușor. Doar permiteți. Cum permiteți? (Adamus e într-o postură relaxată și fluieră; câteva chicoteli) Asta este tot! Și apoi mergeți și vă bucurați de viață. Mergeți la pescuit. Mai bine pescuiți în loc să aveți o mulțime de activități. Sau stați pe bancă, bănuiesc, sau pur și simplu faceți ceva. Mergeți la bowling, orice, și apoi mai faceți ceva permitere. A permite înseamnă a respira foarte profund. Asta înseamnă a permite.

Aceste unde de radianță se transmit în fiecare viață, în fiecare poveste. Nu este vorba doar despre vieți, ci există povești în interiorul vieților care au propria lor viață, care își continuă poveștile în alte tărâmuri. Reveniți la simțurile voastre. Reveniți la simplitate dar, în ce același timp, mă refer la simțurile voastre - simțul imaginației, simțul visului și acum voi reveni în locul din care am divagat. 

În Prognost am spus că nu va funcționa, Vechiul Pământ și Noul Pământ nu se vor contopi din cauza unui motiv foarte simplu. Nu pentru că oamenii de pe Pământ sunt răi, ci pentru că - este de fapt greșeala voastră (câteva chicoteli) - pentru că acesta nu mai este un spațiu sigur pentru a experimenta iubirea adevărată. Nu puteți, și voi știți asta. 


Iubirea

Ați venit în această viață, ați putea spune, ca desemnatul vostru pentru ascensiune. Dar ați venit în această viață pentru că, vedeți voi, iubirea este un simț. Este foarte diferit de văz, auz, lucruri de tipul acesta, dar este un simț. Iubirea este un mod de a percepe realitatea. Prin urmare, este un simț.

Iubirea nu a existat niciodată până când nu a fost descoperită pe această planetă - sau realizată sau creată, oricum vreți să spuneți. Nu a venit de la Dumnezeu. Nu a venit de la îngeri. Îngerii, cei care nu au fost niciodată aici, nu știu sau nu au simțul iubirii. Acesta a fost creat aici. Ați iubit și ați fost iubiți. Dar aici se află, ați putea spune, o ultimă frontieră a iubirii pentru care ați venit aici cu adevărat. Este adevăratul motiv, adevăratul, adevăratul motiv sau, aș spune, motivul mult mai personal. Și la un anumit punct în această viață, mai degrabă recent, ați realizat că nu este suficient de sigur aici, pentru că oamenii sunt dificili. Ei trăiesc o viață grea.

Nu este suficient de sigur, pentru că următorul nivel al iubirii pe care doriți atât de mult să-l experimentați, pe care vi-l doriți atât de mult să-l aveți în viața voastră, pur și simplu nu este sigur aici. Este prea sensibil. Sensibil înseamnă senzitiv, dar simț-itor. Acel simț.

Energiile de aici sunt atât de dure încât, dacă nu am avea contrabalanța lui Theos, v-ar ataca. Ele, nu oamenii neapărat - ei bine, și ei ar putea să o facă - însă energiile v-ar ataca. Duritatea vieții cu frumusețea senzuală și design-ul iubirii adevărate, vreau să spun iubire adevărată - nu cea pe care ați simțit-o în adolescență, aceea a fost iubire mare, dar mă refer la iubirea pură - alăturarea celor două, dezechilibrul dintre cele două lumi face ca duritatea vieții umane să atace în mod literal senzitivitatea iubirii reale. Așa că, de aceea, Theos a fost creat pentru cei care își doresc acel următor nivel al iubirii. Și nu este neapărat o iubire cu băiatul din vecini sau cu tipul cu care ai avut o aventură timp de vreo doi ani, dar nu îți voi menționa numele (câteva chicoteli). Aceasta nu este chiar… tu știi (privind la camera video). Știi tu (mai multe chicoteli). Am promis că nu voi spune.

Aceasta este iubire veche. Ați avut asta. Ați fost acolo. V-ați plictisit de ea. Ați încercat-o. Ați încercat să o recreați sexual într-un fel și nu a funcționat. Știți că ați venit aici pentru simțul adevăratei iubiri.

Oamenii nu îl experimentează chiar acum. Cum poți experimenta o iubire așa profundă și de mistuitoare și de cuprinzătoare și plină de frumusețe, cum poți experimenta asta într-o lume care continuă să creadă într-o viață grea? De aceea cele două nu s-au contopit. De aceea există Theos, locul pentru experimentarea iubirii, și Pământul și voi aici pe Pământ, și de aceea, într-un fel, ele chiar sunt împreună, dar nu sunt. Ele reprezintă două nivele diferite de a fi capabil să simți viața și de a simți frumusețea vieții. Ambele sunt aici, dar nu sunt împreună.

Și apoi recent, după asta și numai după asta, putem face Rana lui Adam*. Rana lui Adam vorbește despre iubire. Este o poveste de dragoste între cele două personaje Isis și Adam, care sunt pur și simplu aspectele femininului și masculinului din voi. Și în Rana lui Adam se vorbește despre această iubire măreață. Se vorbește despre rușinea lui Isis, și apoi de iubirea măreață pe care au descoperit-o, în cele din urmă, împreună aici pe Pământ.
* Rana lui Adam va fi lansată pe 14 februarie 2017.

Nu voi intra prea mult în povestea despre asta, dar, nu este nevoie să spun, cele două se leagă foarte frumos. În Rana lui Isis, căutarea iubirii de către feminin, dorința ei… haideți să o spun altfel. Isis, aspectul feminin, este cea care va insista asupra experienței iubirii adevărate, în timp ce Adam, îndrăgostit de Isis, menține lucrurile. Adam va menține locul, echilibrul pe acest Pământ unde trăiți încă, unde încă aveți corpul vostru, în timp ce Isis ajunge să găsească iubirea adevărată într-un loc numit Theos.

Ce urmează? Ce urmează este iubirea adevărată.

Nu vreau să spun prea multe despre asta chiar acum, pentru că vreau să aveți această experiență pentru voi înșivă, însă vreau ca voi să înțelegeți ce se întâmplă - de ce v-ați simțit în felul în care v-ați simțit, de ce lucrurile par nebunești câteodată, de ce nu înțelegeți ce se întâmplă în voi, de ce toate aceste lucruri au fost întoarse pe dos. Ele nu sunt așa. Noi nu mergem prea repede. Noi nu mergem prea încet. Mergem exact cum trebuie. Este atât de frumos și tot ce trebuie să faceți este doar să reveniți la simțurile voastre. 


Simțul Iubirii - Merabh

Cu aceasta, vreau să închei ziua cu un merabh și lăsați toate acestea să pătrundă/să fie absorbite înăuntru. V-am distras, sper că am împărtășit, sper că am adus o focalizare în ceea ce se petrece cu adevărat în viețile voastre. Așa că haideți să le aducem pe toate acestea în integrare chiar acum.

(începe muzica)

Bineînțeles, am spus multe cuvinte și niciunul dintre el nu a contat cu adevărat, nu prea mult. Ce contează este că sunteți aici și că permiteți.

În toată acea muncă dificilă, toată acea duritate asupra voastră, haideți să respirăm profund și doar să le dăm drumul.

Ce viața e asta. Ce viață.

(pauză)

Haideți să respirăm foarte profund și doar să revenim la simțurile noastre chiar acum, adică haideți să păstrăm lucrurile simple cu adevărat. Haideți să păstrăm simplitatea cu adevărat.

Haideți să revenim la simțurile noastre, știți voi, la simțurile voastre chiar acum. Am tot vorbit despre ele, probabil v-ați plictisit de asta, dar simțul vederii și al auzului și chiar al gândirii, toate acestea sunt simțuri. Acesta sunt lucrurile care vă dau o perspectivă, un mod de a vedea viața, realitatea.

Dar acum, pe măsură ce permiteți, simțurile se deschid natural.

Aceste simțuri sunt atât de frumoase. Simțul imaginației - este un mod de a percepe realitatea.

Simțul viselor - visele vă dau un sens chiar acum pentru toată munca de integrare din toate poveștile voastre; cum toate poveștile voastre, viețile trecute și viitoare, tot restul de fapt ajung în realizarea lor, toate în același moment.

Pe măsură ce permiteți, toate personajele din marea carte a vieții voastre, toate ajung la realizarea lor. Imaginați-vă această carte măreață cu mii de povești, mii de capitole și capitolele, toate aceste povești diferite continuă la nesfârșit. Ele nu se încheie. Și iată-vă aici, permiteți și se schimbă. Asta în esență integrează toate poveștile.

Ați putea spune că voi sunteți răspunsul pe care ele l-au căutat.

Voi sunteți răspunsul pe care ele l-au căutat. Și lucrul pe care voi să vi-l amintiți este pur și simplu să permiteți ceea ce vine natural - Eu Sunt-ul.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru ele, pentru voi înșivă, este să vă relaxați în iluminarea voastră.

Pur și simplu relaxați-vă într-o viață ușoară, o viață bună, o viață ușoară.

Pur și simplu relaxați-vă în frumusețea, în designul propriului vostru Sine.

(pauză)

Pe măsură ce cineva se relaxează - încredere, bănuiesc ați spune că este - înăuntrul său, toate simțurile, toate părțile senzuale, acestea se deschid.

Simțul iubirii este probabil cel mai măreț.

Vedeți voi, există o poveste care vă este cea mai apropiată și mai dragă - voi în această viață. Aveți toate celelalte vieți, toate celelalte povești și le puteți simți, le puteți sesiza. Ele se răsucesc peste tot în jur. Însă există o singură poveste, un simț care v-a făcut cu adevărat să reveniți aici: Iubirea. 

Acum permiteți-vă să simțiți acea legătură comună cu toate celelalte povești, acum. Toate viețile trecute și viitoare.

(pauză)

Nu sunt și acelea tot povești de dragoste? Crearea simțului iubirii... experimentarea iubirii... a merge pe culmile iubirii și în profunzimile iubirii.

Nu e de mirare că toate acele povești, acele vieți trecute și chiar viitoare, toate acele fațete ale voastre împărtășesc acel lucru comun: Iubirea.

Dar ați fost voi, în această viață, care ați spus: “Vreau iubirea adevărată acum, mai profundă decât au simțit vreodată toate fațetele sau aspectele, mai profundă decât oricare dintre acele alte povești.“ Și acele povești continuă să zboare și să se învârtă și să evolueze, dar voi ați spus: “Asta este. Această viață, pentru mine - iubire.“

Nu era vorba despre iluminare, aceasta a fost o distragere bună. Nu a fost despre ascensiune, acesta este makyo spiritual.

Ați intrat în această viață prin pântecul mamei voastre pentru a ajunge la cea mai măreață și mai pură experiență a iubirii... pentru a împlini dorința de iubire. Asta este tot, chiar aici.

(pauză)

A iubi un copil este un lucru atât de frumos. A iubi un alt om, femeie sau bărbat, este sublim. Dar următoarea realizare a iubirii face ca toate aceste lucruri să pălească prin comparație.

De asta ați pășit în această viață.

De asta ați creat Theos, ca să o faceți posibilă când exista acea realizare agonizantă că iubirea, tipul (de iubire) pe care îl căutați cu adevărat, acea iubire nu era posibilă doar pe Vechiul Pământ. Ar dura cu mult prea mult - mult prea mult - pentru ca cele două să se integreze.

De aceea Vechiul Pământ și Noul Pământ nu se vor contopi. De aceea Theos devine spațiul vostru sigur. Este de asemenea aici, chiar acum.

De asta Theos a fost creat ca cel mai sigur dintre spațiile sigure - astfel încât voi să puteți permite acea iubire.

(pauză)

Este unul dintre acele lucruri… este primul și ultimul lucru pe care ați vrut să-l faceți în această viață.

Nu vă veți găsi calea acolo prin intermediul minții, prin a desluși, prin a încerca să îl chemați înăuntru. Pur și simplu permiteți. În mod simplu, simplu, permiteți.

(pauză)

Respirați foarte profund și vă cer să simțiți pur și simplu acel spațiu sigur pe care îl creați... în care această următoare experiență, adevăratul act al iubirii, se poate desfășura.

Spațiul sigur, scena, atmosfera - și voi.

Vă rog, nu încercați să mergeți prea repede sau prea încet.

Vedeți voi, în a permite nu este vorba de a încerca să controlezi. Nu este vorba de a încerca să spuneți: “Mai repede“ sau “Mai încet“. Este doar permitere. Și apoi, această iubire vine la voi.

Nu va fi un bărbat înalt, brunet și chipeș sau o femeie frumoasă. Nu, va fi diferit. Nu va fi neapărat acel cineva cu care luați micul dejun dimineața și cu care vă băgați în pat și vă cuibăriți noaptea. Nu. Și asta este iubire, dar această iubire este foarte diferită. Foarte, foarte diferită.

Respiră foarte profund, dragă om, dragă Maestre, și pur și simplu, permite. Și apoi, va veni la tine.

Este atât de simplu. Este atât de ușor.

Respirați foarte profund.

(muzica se oprește)

Sincronizarea a tot ceea ce facem aici este atât de frumoasă. Un asemenea design, un design al timpului și al energiei și al conștiinței.

Haideți să respirăm foarte profund. Pffhua! S-au întâmplat multe aici. Acesta a fost un merabh bun. Vreau să zic, pentru că i-ați permis să fie.

Haideți să respirăm foarte profund și să ne întoarcem oarecum de unde am început - o viață simplă, ușoară și bună și o viață cu atâta iubire, singurul motiv pentru care ați venit aici, în această viață.

Așa că haideți să respirăm foarte profund cu asta, și ce spunem în timp ce încheiem?

ADAMUS ȘI PUBLICUL: Totul este în regulă în întreaga creație.

ADAMUS: Vă mulțumesc, prietenii mei. Vă mulțumesc (publicul aplaudă).
 
Traducere realizată de:
Gratziela, Ana-Maria Labo, Mia Diana Poștoacă, Cristina, Cosmina Coman 
Revizuire: Mirela GheneaCarmen RivaletManuela Sfirschi