МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КЛУБ

Серия "Свръхчовек"

 

ШОУД 3 - АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

Ченалинг чрез Джефри Хопи

 

Представено пред Аления Кръг на 5 ноември 2016 година

https://www.crimsoncircle.com/

 

Превод: Росица Стоянова

 

 

Аз Съм това Което Съм, Адамус Сен Жермен.

 

Хубаво е отново да съм тук, с моите приятели, да се върна в Комуникационния Център на Аления Кръг. Ах! Да се върна в тази прекрасна енергия, която създавате, да се върна към тези, които гледат онлайн. Ах!

 

Приятели, вие наистина сте приятели. Аз обучавах, години и векове работих с много, много. Обучавах в Школите на Мистериите. Обучавах в тайните общества. В миналото съм имал други ченалинги, но не е имало нищо като тази група, нищо подобно на вас.  Шамбра, вие сте рядка порода, интересна порода (лек смях) бунтари и пирати и това ми харесва. Харесва ми и днес ще се потопим в тази енергия.

 

Никога до сега не съм имал канал облечен като рокер и това е добре. Мисля, знаеш ли, би могъл да се облечеш и в монашеско расо; мисля, че това може да бъде и делови костюм, но ето защо обичам тази група. Ах! Толкова упорити, забавни, дори в най - трудните моменти. И сега преживявате един от най - хубавите и един от най - сложните периоди и продължавате да се усмихвате. Успявате да продължавате да идвате тук. Знам, че идвате тук заради кафето и безплатната храна, но нека се престорим, че идвате заради всичко останало.

 

Между другото за кафето, дявол да го вземе ... (публиката казва, "То е точно зад теб") Просто стои зад мен? И не са ми го поднесли по подобаващ начин?! Линда, би ли ми подала кафето? (някои се смеят)

 

ЛИНДА: Вината е моя. Аз го направих. Поставих го точно там.

 

АДАМУС: Ах! Благодаря. Виждате ли, виждате ли, искам още веднъж да обърнете внимание на това. Нека го повторим още веднъж. Не, има ... вижте какво става по време на енергиен обмен. Отдаване и получаване, любов и благодарност (още смях, Линда прави гримаси). Знам че това ... (още смях, Линда пада на коляно) Тя ми се подиграва. Дразни ме и това го казва Адамус, не Калдре. Тя ми се присмива. Нека още веднъж да го повторим. Искам ти ... (публиката казва, "Ооо!") Не, аз...

 

ЛИНДА: Не си насилвай късмета.

 

АДАМУС: Ах! Тук има много, много важен момент - много важен момент - за всеки от вас. Става дума не само за Линда, която е в любящо служене. Но аз искам да разгледате енергийния обмен (още смях, Адамус моли с жест да му подаде кафето, Линда отказва).

 

ЛИНДА: Можеш ли по - вежливо?

 

АДАМУС: Говоря за това, че всеки от вас може да използва това в живота си.

 

ЛИНДА: Само Майстора може да служи (все още не му дава кафето; някои се смеят). Няма да слугувам.

 

АДАМУС: Говоря за много важен момент, но всичко върви накриво (още смях). Добре, да започнем отначало. Постави го тук. Постави го тука. Давай. Давай, остави го тук. Добре. И между другото, за храната и кафето, къде ми е кафето?

 

ЛИНДА: О, Адамус! О, Адамус! Ето го.

 

АДАМУС: Сега спри. Разгледайте енергийния обмен (смях, те гримасничат). Наистина става прекрасен енергиен обмен. Вместо кафе, на масата, което трябва да си взимам сам, това е много елегантен, много съкровен енергиен обмен. Така че използвам това ...

 

ЛИНДА: Може ли да ти послужа още веднъж? (още смях)

 

АДАМУС: Използвам това като демонстрация ... не, сега можеш да седнеш (смях). Използвам това, за да демонстрирам на всички вас много, много важен момент. Когато всичко идва към вас, когато всичко ви се поднася, обръщайте внимание на енергийния обмен. Осъзнавайте го.

 

Много от вас някак възпрепятстват приемането. Всичко ще идва при вас по красив и нов начин. Приемайте го. Осъзнавайте обмена на енергията. Ако това идва чрез друг човек - любов, възхищение, почит, истинско служене ...

 

ЛИНДА: Не, аз те обичам! Обичам те! Извинявай.

 

АДАМУС: ... когато всичко идва към вас.

 

ЛИНДА: Извинявай. Това ... черно кожено яке ме зашемети.

 

АДАМУС: И после си позволете да го приемете без чувство на вина или срам. Във всичко това има важен момент, защото всичко идва. Ето го. Приемете го. И не позволявайте на това, което идва към вас да се окаже на нощното шкафче, на тавана или в гаража. Нека дойде при вас изцяло. Позволете на енергията да ви служи. Не идвайте и не взимайте чашата; това не е позволение на енергията да ви служи. Позволете и да ви служи. Позволете и да ви служи.

 

Какво прекрасно начало на днешния ден, тъй като днес ще се потопим в старите шаблони. Ще ги разбием. Стария шаблон - това е на пример, да отидеш и да си вземеш кафето. Много от вас го правят всяка сутрин, но има също така кафе - енергия, изобилие - което ще дойде при вас, просто го приемете с изящество (той връчва кафето на Лидия от първия ред) и обърнете внимание на енергийния обмен. Не, не. Вземи. По дяволите, пийни си (смях).

 

ЛИДИЯ: (отпива) Мм.

 

АДАМУС: Не е зле.

 

САРТ: Изпий всичко!

 

ЛИДИЯ: Наистина не е лошо.

 

АДАМУС: Не е лошо. Да (смях). Искаш ли същото? Сандра, още кафе, моля. Лате? Обезмаслено? Кокосово мляко?

 

ЛИДИЯ: Като твоето.

 

АДАМУС: Като моето. Още едно, Сандра. Извикай (още смях).

 

САНДРА: (от другата стая) Добре!

 

АДАМУС: Как дявол да го вземе ни чу?

 

ЛИНДА: Ще бъде дълъг ден.

 

АДАМУС: Да, ще бъде кратък ден (Адамус се усмихва).

 

Преди да продължим напред, да, вие - сте наистина добри приятели. Прекарвам си чудесно и ще продължа още известно време работата с вас. Има такава непочтителност (лек смях). Такъв хумор. Такава красота у всички вас. Аз - и това е чиста, наистина чиста истина - аз наистина ходя в Клуба на Възнесените Майстори. Това не е някаква приказка. Аз наистина ходя там, а те наистина ме питат, защото много от тях обучават други групи и те искат да знаят, ”Как върви при Шамбра?”. И те искат да знаят, правите ли пробив?

 

Някои Възнесени Майстори се борят с техните групи. Те безуспешно се борят, защото тези хора, като правило са доста зациклили, защото се страхуват от реалните промени. Аз мога да дойда тук като горд татко и да им покажа, че се справяме. Отлично се справяме. Така че ... (някой казва, "Ура!") Да, благодаря. Едно, "Ура" (и публиката казва, "Ура!", аплодисменти).

 

Напомняне

 

И така, напомняне, за това което трябва да се напомни - аз вероятно ще го правя по - често на Шоудовете, защото вече обсъждахме тези неща - но искам да си спомните някои неща, които ще бъдат актуални в близките седмици: ако има нещо ... от тези дреболии, за които съм говорил преди, но искам да ги повторя, защото усещам какво предстои. Това също е важно.

 

Ако в живота ви има нещо, което не ви харесва, добре го разгледайте, защото в него има нещо, което продължава да ви служи. Това са основите и е много важно.

 

Понякога се борите с тези неща. Не ви харесва липсата на изобилие. Не ви харесват здравословните проблеми. Не ви харесва партньора ви или още нещо. Може би просто не обичате своя смрадлив живот. Има нещо, което както и до преди ви служи, иначе нямаше да бъде тук. И аз зная, че разстроих някои Шамбра, когато казах това. "Е, ти не разбираш. Имам тази болест." Или "Едвам си плащам сметките. Живея в кола." Добре, разгледайте това. Там има нещо, което продължава да ви харесва. То ви служи на някакво ниво. И потапяйки се там, реално осъзнавайки и разбирайки това - е тежко. По - лесно е да обвиняваш своите проблеми - да кажем, отсъствието на изобилие - по - лесно е да го обвиняваш за всичко, "Не мога да направя нищо с това, заради отсъствието на изобилие." Не, всъщност то продължава да ви харесва. В него има нещо, което ви харесва.

 

Дълбоко се потопете в това. Какво ви харесва? Сега при много от вас - това не се отнася за всички - при много от вас сега липсата на изобилие не ви позволява да направите реални промени в живота си. Извинението е отсъствието на изобилие, за което вие продължавате да се държите, заради което не допускате повече светлина. Каквото и да е - запълнете празните места; на пример, имате постоянно главоболие, да кажем, че това е извинението - добре, но то някак ви служи. Иначе не би било там. Това е основата така да се каже, универсален принцип. Това е много, много просто.

 

Болниците, приемните на лекарите са препълнени с тълпи от хора - тълпи и тълпи, опашки от хора - с оправдания. Тълпи от хора, които се опитват да намерят отговора, но всъщност не се опитват да намерят отговора, всъщност се опитват да не намерят отговора. Опитват се да намерят оправдание.

 

Ако в живота ви има нещо, което не ви харесва - това всъщност не е осъждане - но ако има нещо, което не ви харесва, изяснете си как то продължава да ви служи. Запитайте се; бъдете Майстори и се запитайте, "Как до ден днешен ми служи това?", каквото и да е това което не ви харесва. О, за Лидия ето там (Сандра донася кафето) и струва три долара (смях, публиката възкликва, "Ооо!") Шегувам се.

 

САРТ: Запиши и го на сметката (Адамус се усмихва).

 

АДАМУС: И така, нека вдишаме дълбоко.

 

Помнете това през следващите три - четири седмици до следващата ни среща, защото ще изплува следния въпрос: какво е това, което не ви харесва, как ви служи? Семейството, отношенията. Знаете ли, това е един от основните проблеми, както преди няколко години каза Тобиас: имате здравословен проблем, имате проблем с изобилието и проблем в отношенията - и сомоценката, но самооценката е причина за всичко гореизброено - как продължава да ви служи това? Тъй като то ви служи и не ми казвайте, нито на себе си, "Не зная." Това е неприемливо. Всичко това съществува по определена причина. И така, какво прекрасно начало за нашата беседа за служенето на енергията (той отпива глътка кафе). Ааа!

 

Проблемите с тялото

 

Какво стана от момента на последната ни среща? Бих казал, че най - разпространеното, това което стана с много от вас - не с всички, но с много - са проблемите с тялото (някой казва, "О, да"). Проблеми с тялото. Болките в тялото, тялото се държи странно, прави странни неща, някои от вас си мислеха, че това са сърдечни пристъпи и ще умрете посред нощ; при някои от вас тялото стана вяло, организмът ви просто не реагира и кого би трябвало да обвините за това? Мен, разбира се (смях). Да, благодаря! Възрастта. Възрастта. Да, дори тези от вас, които са на двадесет. О, не виждам тук никой на двадесет. Двадесет и пет? Възраст. Просто, "Остарявам." Не, не е така. Моля ви, не е важно колко сте стари или млади, работата не е в годините. Много е лесно да вините възрастта за всичко. Това е заради интензитета на промените през които преминавате. Интензивността на промените.

 

Там, накъдето сте тръгнали, като въплътени Майстори - толкова си прелестна (към Едит) - като въплътен Майстор на тази планета, ще изисква много промени. Промени в съзнателното тяло, което включва в себе си физическото тяло. Вие внасяте нови нива на съзнание, светлина и енергия във вашето тяло.

 

Болшинството от вас пуснаха много - може би не всичко, но много - старите наследствени енергии, които бяха в тялото ви. Все още имате някакви да ги наречем кармични енергии в тялото - вашето собствено - но те не са толкова значителни, както наследствените. Ако не сте слушали ”Свободата от Рода”, моля ви, направете го. Ако не можете да си позволите - колко струва “Свободата от Рода” петдесет, шестдесет долара? Колко? (някой казва, "Май триста, нали?")

 

ЛИНДА: Не!

 

АДАМУС: Колко?

 

ДЖИЙН: Седемдесет и пет.

 

АДАМУС: Седемдесет и пет долара! Само толкова ли взимате за нея?! Ако не можете да си позволите $75 за наследствената карма, просто обърнете внимание на проблемите си с изобилието (смях). Или си проверете кредитната карта, да. Това наистина е едно от най - добрите неща, които може да направите.

 

Вие - болшинството от вас - сега пускате този наследствен боклук. Ето от какво сте създадени. Ето от какво е създадено тялото ви - старите наследствени проблеми, ДНК, тъкани и всичко останало. Вие пуснахте това. Сега организма ви преживява ред промени, в буквалния смисъл позволявайки все повече светлина и повече съзнание.

 

Също може да се каже, че точно сега става интеграция на вашето Съзнателно Тяло, където ... представете си такава красива светеща топка Аз Съм и физическото ви тяло, което се намира отделно, което принадлежи на вашите предци и вашия разум, който един бог знае откъде се е взел и всичко останало - всичко някак се интегрира в Съзнателното Тяло до такава степен, когато както вече казах в миналото вие реално не чувствате разлика между тялото си, ума си, своите знания, своето съзнание. Всичко това ще бъде интегрирано.

 

Това което сте преживявали, по - точно през последните три - четири седмици, ставаше в тялото. О! Това е тежко. Това е тежко защото боледувате, нямате енергия, нещо наистина започва много, много силно да ви боли. Тялото ви не реагира така, както сте свикнали и разбира се аз гледам; виждам, как много от вас пъхат в устата си хранителни добавки.

 

С това вие все едно казвате на тялото си, "С теб нещо не е наред, скъпо тяло, затова ще те заредя с витамини, сок от кактуси или таблетки от ряпа" или още нещо. Това е едно от най - странните неща, които съм виждал. Едно от най - странните. Всъщност трябва да го поместим във Фейсбук, в социалните мрежи - "Най - странните неща, които съм приемал по пътя към майсторството" - защото има някои странни неща, които никога не бих допуснал в тялото си, ако имах физическо тяло, а вие си ги бутате в устата и казвате, "Това е натурално." Ами, не. Това е боклук! (смях) И има толкова лош вкус и прави странни неща в тялото ви. Наистина.

 

Сега при вас протича елегантен, изящен, понякога болезнен процес. Не се бъркайте в него. Това може би е най – доброто, което бих могъл да ви посъветвам - повече да спите и знам, че и така спите много, защото през нощта, когато вие, вашият ум, човешкият ви ум за малко се изключва, тялото може да направи това, което се кани да направи.

 

Процесът, който сега преживявате, избавлението на биологията от наследствеността и пренасянето на всичко в Съзнателното Тяло; имахме малко събрание в Клуба на Възнесените Майстори. Разгледахме и се запитахме, "Колко обикновено изисква целия този процес?". И стигнахме до цифрата 179 години (някой казва, "Еха!"). Ами, всъщност според нас това е доста бързо. Сто седемдесет и девет години, колко въплъщения са това? Може би три.

 

Като правило са нужни 179 години, за да се премине през такъв вид промени, без да се побъркате. А вие го правите за колко, може би 20 години? И за някои е малко повече, за други по - малко. Това не е състезание, но разберете, че тази скорост ще се отрази на вашите колене, гръб, шия, рамене, корем, черва, сърце и черен дроб - повече от всичко на черния дроб и бъбреците. Това се отразява на всичко. Всичко се изкарва от старите шаблони и се пренастройва. Но това наистина е естествен процес. Всичко става естествено, изящно.

 

Няма да умрете. Няма да се разболеете. С вас всичко е наред. Можете да отидете на лекар, както и направиха някои от вас; ще отидете на лекар, почти с надеждата че той ще намери нещо, макар че какво ще правите тогава? Можете да получите от тези лекарства и да се правите че то минава, а всъщност не е така. Отивате на лекар и той ви казва, "Хм, всъщност, Елизабет, ами ... проведохме анализи, дълги изследвания и наистина не намерихме нищо лошо. Но все пак ще ти напиша направление. Трябва да отидеш при Доктор Майндулф, психиатър." Намек, намек, уу, уу, уу! (с жестове показва, "ти си откачил"; смях)

 

ЕЛИЗАБЕТ: Наистина ли?

 

АДАМУС: Муаа! (той я целува) Толкова си красива. Знаете ли, ако сте дошли тук трябва да играете (още смях).

 

Някои от вас са ходили на лекар и той им е казал, "С вас и с вашето тяло всичко е наред", защото е точно така и като правило те нищо няма да намерят. Сега озвучихме отказа от отговорност.

 

ЛИНДА: Ох. Това е само с развлекателни цели. Това не е медицински съвет.

 

АДАМУС: Благодаря ти. А сега ще игнорираме това (някои се смеят). И така, имахте проблеми с тялото и бих казал, най – значителното, което наблюдавах при вас - бяха болките в тялото. В цялото. Отгоре до долу, отпред и отзад. Всичко ви боли. Знаете ли, не е същото, когато ви боли само една част от тялото, да кажем гърба и тогава се фокусирате само там. Но, Боже, какво правите, когато ви боли цялото тяло? Дори миглите ви болят (смях).

 

ЛИНДА: Червено вино.

 

АДАМУС: Сякаш всяка частица, не рязка болка, а просто "уухх." Какво правите?

 

Затова моля ви разберете, че вие наистина преживявате метаморфоза, трансформация в тялото, докато сте тук (някой вдига ръка). Минута. И става така, че не ви достига енергия, нея изобщо я няма. Това ми харесва. Това е един от любимите ми моменти защото си мислите, "Дори не мога да стана. Седя на дивана и гледам ... не знам какво гледам (смях ). Ах, това са изборите. Дори не мога да стана. Нямам енергия." Много ми харесва това, защото то ще ви измъкне от биберона на старата енергия, от възможността да ходите на същите места за енергия.

 

Когато се намирате в това състояние и си мислите, "О, Боже нищо не остана", тогава се отваря вратата, тогава идва енергията за да ви служи по друг начин. Излизате от стария начин за получаване на физическа енергия отвътре и отвън. И знам, че много от вас в последно време се държаха много странно относно храната, а после се чувстват виновни. Това няма да ви бъде от особена полза. Просто яжте настървено ако искате. Наистина. Яжте настървено, а някои от вас може изобщо да не ядат. Но всичко свързано с тялото в последно време имаше голямо значение.

 

Това ще продължи още известно време, знаете ли, такова облекчение е когато разбирате защо става така. Работата не е във вас. Работата е в този прекрасен процес през който преминавате - привнасянето на светлинната в тялото, превръщането му в светлинно тяло. И точно това правите. Буквално след минута ще направим мераб - ще започнем с мераб - просто за да усетите какво става всъщност и да се отнасяте спокойно към него, без да се притеснявате. Да, понякога ще имате дни на понижена Стара Енергия. Но ще имате и някои, вече сте ги имали, дни на висока, много висока – въпреки, че това не е най - подходящата дума - разширяващи се дни на Ново Енергийното тяло. Въпрос.

 

ХЕНРИЕТА: Би ли могъл, моля, да ни разкажеш малко за това, което става …

 

АДАМУС: Ще помоля Линда да ти донесе микрофона.

 

ЛИНДА: Добре.

 

ХЕНРИЕТА: Би ли могъл, моля да ни разкажеш за това, което става в ума, в главата? С други думи, моя опит … оценявам, че говориш за това днес.

 

АДАМУС: Добре.

 

ХЕНРИЕТА: В ежедневната си дейност ми се налага да използвам ума, да планирам, да измислям логистиката и така нататък.

 

АДАМУС: Разбира се.

 

ХЕНРИЕТА: И се налага да превключвам веднага (щраква с пръсти).

 

АДАМУС: Правилно. Не съвсем.

 

ХЕНРИЕТ: Забелязвам …

 

АДАМУС: Да, но не съвсем (чува се микрофония). Проблеми с тялото (смях). Да.

 

ХЕНРИЕТА: Забелязвам, че в ежедневния си живот се чувствам както по време на мераб. И знаеш ли, в някои часове от деня е по – интензивно от други.

 

АДАМУС: Разбира се.

 

ХЕНРИЕТА: Добре, например, когато по време на мераб…

 

АДАМУС: Добре … да обобщим.

 

ХЕНРИЕТА: По време на мераб се чувствам сякаш масажират мозъка ми. Сякаш го мият, не зная, превключват, нещо такова. Защо става така, когато съм заета с нещо, когато трябва …

 

АДАМУС: Ами, не.

 

ХЕНРИЕТА: Защо?

 

АДАМУС: Не искам днес да говоря за ума. Днес по – скоро е ден на тялото. Ума ще … (Адамус се усмихва) Ами, ума – това е друга тема. Как мислиш, кое е по – лесно да преживееш проблемите с тялото или с ума?

 

ХЕНРИЕТА: За мен е поравно.

 

АДАМУС: Да.

 

ХЕНРИЕТА: Усещам, че и едното и другото и аз ценя това, което казваш, но как … какво става? Това част от превключването ли е? Това част от навлизащата Нова Енергия ли е?

 

АДАМУС: Отговора е – да. Отговора е – да.

 

ХЕНРИЕТА: Знаеш ли, това се усеща физически в ума, вътре в черепната кутия.

 

АДАМУС: Бих казал, че е по – трудно да се премине през проблемите на тялото. Ако тялото ви боледува, ако изпитвате болка, ако изведнъж се появи стрес, защо мислите се появява рак, диабет и всичко останало едновременно, това ще ви спре. Това ще ви спре много бързо. С ума ще се заемем по – късно, той е от малко по – различна област. Днес бих искал да се занимая с тялото.

 

Мераб за тялото

 

И така, нека направим кратък мераб. Преди да преминем към следващата част от днешната ни беседа, нека направим кратък мераб за физическото ви тяло. Добре. И ще поговорим за ума, но всичко с времето си. Да.

 

И Калдре ме моли да ви попитам как е температурата тук? (публиката отговаря, "Хладно"). Хладно. Нека го направим по - топло. Какво, това да не е морга? (някои се смеят). Това е като, "Говорим за тялото и в същото време замръзване." Добре.

 

(музиката започва)

 

О, Калдре ми казва да седна на стола. Но аз не искам да седя, но ще седна (още смях). Добре.

 

Нека вдишаме дълбоко. Хубаво дълбоко вдишване.

 

И така; в момента тялото преминава през огромни, огромни промени. С вашето тяло всичко е наред, всичко е наред. То просто преживява промени, които биха отнели 179 години - линейни години.

 

Искам за миг да усетите това, това което в действителност правите сега, позволявате тези промени, множество промени. Бих нарекъл тези промени "форсиране на границите."

 

Усетете тялото си, дори с неговите болести и болежки, понижена енергия или каквото там сте си мислили. Усетете тялото си и това, което всъщност се случва. Виждате ли, вие обръщате внимание на това, което става на повърхността - повсеместни болки - но усетете това, което наистина става във вашето тяло.

 

 Безпрецедентно ниво на освобождавания за един живот.

 

(пауза)

 

Освобождаване от старите шаблони.

 

(пауза)

 

И безпрецедентен обем на привличане на нови енергии, енергии които ви служат.

 

(пауза)

 

Както днес в примерът с кафето, позволете на тези енергии да дойдат към вас. Те ви се поднасят, на вашето тяло - позволете обмена на енергия, обмена на енергия от това, което е много, много стария шаблон на тялото, древен, древен шаблон; пуснете го и приемете тези нови енергии, които идват при вас, като кафето в нашият пример.

 

Да, позволете им да дойдат при вас - не трябва да излизате и да търсите тези енергии - позволете им да дойдат при вас, а после ги приемете. Вашето собствено тяло.

 

(пауза)

 

"Аз Съм Тук. Аз Съм Тук, в това светлинно тяло, което е мое. Аз Съм тук с ново тяло, вече не само физическо и не толкова подвластно на външни сили, не толкова беззащитно, като старото тяло", защото сега то е ваше. "Аз Съм Тук, в това Съзнателно Тяло."

 

(пауза)

 

Преди няколко месеца предполагам, че започнах целия този процес. Един вид дадох тласък, така че да преживеете миналия месец. И после го усетихте. Казах че смъртта - е илюзия и това е така. Съществува трансформация, разбира се преход, но смъртта - в смисъл, че преставате да съществувате, изчезвате, местите се някъде другаде, преставате да бъдете себе си - не. Няма такова нещо.

 

Започнах това, когато ви говорих че смърт няма - това е илюзия. Вие се замислихте, усетихте това и вашето тяло започна да реагира.

 

Смърт може да се случи само на тези, които се държат за старото си тяло, своето наследствено тяло; но не с тези, които привнасят своето светлинно тяло.

 

(пауза)

 

Смъртта - това е шаблон на старото физическото тяло и ние няма да тръгнем натам. И няма да позволим на тялото да тръгне натам.

 

(пауза)

 

Тялото реагира на вас, на вашето съзнание, на вашите стремежи и вашите страстни желания. И у него както и до преди има шаблони, продължава да се опитва да се върне към това, което му е познато, може би от хиляди и повече животи.

 

И после, когато не се получава, тогава тялото, биологията на Съзнателното Тяло, навлиза в светлината. То се преправя и точно това преживявате.

 

Знам, че това е некомфортно, но всъщност най – прекрасното, което можете да направите е да получите собственото си Съзнателно Тяло.

 

(пауза)

 

Днес не искам да говоря много за разума, защото е много трудно дори да позволите "и" Майстора, който сте; трудно е да бъдете в това прекрасно пространство на позволение, когато тялото е тревожно, болно, измъчено или наплашено до смърт.

 

Вдишайте дълбоко в това прекрасно пространство, усетете своето променящо се тяло.

 

(пауза)

 

И вместо да се безпокоите за тялото, да се борите или дори да се опитвате да преодолеете това мислено, бих искал сега просто да го позволите ... просто да позволите.

 

Каквото и да става във вашето тяло, каквото и да се променя, движи, превключва, каквито и ефекти да усещате или чувствате, просто позволете това с осъзнаването за това, че сте дошли в този живот за да направите нещо и го правите. Толкова е просто.

 

(пауза)

 

Позволете всичко, каквото и да се случва в тялото ви. Когато човекът си позволява да бъде Майстор, става естествена еволюция, естествена трансформация; тялото му се променя.

 

Всички от нас, които са преминали през това знаят, че има моменти на голям дискомфорт. Но после изведнъж изглежда, че всичко отминава и възникват нови отношения с вашето физическо същество, съвършено нови отношения, които най - добре се описват с думите, "Това съм аз. Това съм аз!"

 

Нека хубаво да вдишаме дълбоко.

 

Хубаво дълбоко вдишване.

 

(музиката спира)

 

Ето какво ставаше през последните три - четири седмици. Въпреки че при някои беше малко повече, но това е свързано с тялото. Тялото. То се променя. Да. 

 

И така, добре. Нима това не е приятно? О! Какво облекчение. О! Ооо! Да. Добре.

 

Въпроса на деня

 

Сега нека преминем към следващата точка, искаме днес всичко да се движи. Линда с микрофона.

 

ЛИНДА: С удоволствие.

 

АДАМУС: Да.

 

ЛИНДА: В служба.

 

АДАМУС: Благодаря. Хубаво кафе. Въпроса днес и Линда ще обикаля с микрофона, всички са в паника, "Дали ще дойде при мен."

 

Въпроса е следния: от какво сте изненадани най – много от себе си в този живот? Не какво ви изненадва във външния свят, нямам време да обсъждам това. Какво във вас самите повече от всичко ви изненадва в този живот? За какво можете да кажете, "Боже, това се казва изненада. Аз не …" Ще ви позволя да довършите фразата. В този живот какво ви изненадва най – много във вас самите? Да започваме.

 

Как си между другото?

 

ДЖЕЙН: Добре.

 

АДАМУС: Да, добре. Усещаш ли потока в тялото си?

 

ДЖЕЙН: Да, усещам го.

 

АДАМУС: Добре.

 

ДЖЕЙН: Да. Чувствам се доста добре.

 

АДАМУС: Да. Ако ти – не възразяваш, ще се докосна до нещо лично – ти премина през доста промени. Имаше толкова затвори и куки – семейни боклуци, антични боклуци.

 

ДЖЕЙН: Да.

 

АДАМУС: Ти пусна много от това. Понякога беше страшно.

 

ДЖЕЙН: Да.

 

АДАМУС: Наистина страшно.

 

ДЖЕЙН: Мисля че това стана преди около шест години.

 

АДАМУС: Да. Наистина е страшно.

 

ДЖЕЙН: Много страшно.

 

АДАМУС: Но тези дни, както би казал Калдре ще останат в огледалото за задно виждане. Да.

 

ДЖЕЙН: Надявам се.

 

АДАМУС: Да (смеят се).

 

ДЖЕЙН: Но това фактически води до това, което първо ми дойде на ум. Това са слоевете. Това което ме изненадва повече от всичко, това са слоевете, слоевете на страха, слоевете на съзнание, слоеве на радост, слоеве на гняв. Това е просто множество, множество, множество слоеве и винаги се удивявам, че те никога не свършват.

 

АДАМУС: Да. Ако трябва да посочиш количеството слоеве през които си минала, колко са те според теб?

 

ДЖЕЙН: Не мога дори …

 

АДАМУС: Измисли число.

 

ДЖЕЙН: Усещам, че в този живот имах много животи и във всеки има слоеве. Така че не знам, 2000.

 

АДАМУС: По дяволите? О, добре.

 

ДЖЕЙН: Не.

 

АДАМУС: Две хиляди (Адамус се усмихва).

 

ДЖЕЙН: Не, аз говоря за множество и многожество слоеве.

 

АДАМУС: Бих казал може би близо до 17 000, но добре. Множество слоеве.

 

ДЖЕЙН: Множество слоеве.

 

АДАМУС: Да. Да. И ето защо това обикновено отнема 179 години – защото след свалянето на един слой идва следващия. Всъщност след известно време това деморализира. Мислиш си, "Нима това никога няма да свърши?"

 

ДЖЕЙН: Да.

 

АДАМУС: "Има ли още слоеве там? Колко лук трябва да изчистя?" Така че се оказваме в странна динамика. Алтернативата е проста – бум! – и правим всичко изведнъж или с няколко големи крачки. Проблема е в това, че са твърде много.

 

ДЖЕЙН: Да.

 

АДАМУС: Това наистина е твърде много. И когато Шамбра се опитват – те се опитват да излязат и го правят супер бързо, сякаш се състезаваме – те се оказват от моята страна на завесата, извън физическото тяло, разбирате ли, получава се такава промяна. И това е нормално, но после чувстват, че трябва да се върнат обратно, за да продължат от там, където са спрели.

 

ДЖЕЙН: Аха.

 

АДАМУС: Те не се мотаят из другите сфери хиляди години, както обикновено. Те чувстват, че са длъжни да се върнат тук и знаете какво става, когато някой се връща веднага. Те избират същото семейство.

 

ДЖЕЙН: Да.

 

АДАМУС: Същото семейство. Знаете, сякаш семейството казва, "Добре, ела. Някой довечера ще забременее и може би с теб!" (смях) А после те се връщат обратно и се оказват в същия стар шаблон. И това е същото, като да направиш двадесет крачки назад. Така че, да, в това е трудността. Бихме могли да го направим много по – бързо, както някои от вас биха искали, но съществува душевно и физическо равновесие и точно за това ще говорим днес; психическо и физическо равновесие в този процес. Да.

 

И така, ти се учудваш от множеството слоеве.

 

ДЖЕЙН: Да.

 

АДАМУС: Добре. Как се справяш с тези слоеве?

 

ДЖЕЙН: Сега по – добре може би.

 

АДАМУС: Добре.

 

ДЖЕЙН: Ти спомена в мераба, че когато тялото се разпада е трудно да бъдем в своето майсторство. Това така разсейва.

 

АДАМУС: Да.

 

ДЖЕЙН: Чувствам, че съм преминала на друг етап с тялото си. Сега мога да преживявам всичко по – просто и с повече изящество, от колкото по – рано. Вече няма такъв страх.

 

АДАМУС: Какво ще кажеш за фантомните проблеми с тялото, проблемите с тялото, как ти служеха те?

 

ДЖЕЙН: Ахх! (тя въздиша) Имам предвид слоевете на доверие. Трябва просто да пуснеш страха и да вярваш в себе си, да вярваш че винаги има решение.

 

АДАМУС: Правилно. Тук ще те изгледам втренчено. И ако не възразяваш, ще кажа, че си си давала доста добър повод да не бъдеш първата или в първите редици. Ти наистина си измисляше всевъзможни причини. Част от теб иска да бъде първа, "Наистина искам да бъда новатор, такъв пионер, изпреварващ другите Шамбра" – и би могла да го направиш, но имаше някои проблеми в миналото. И се появява мисълта, "Никога няма да го направя отново, няма да съм първата", разбираш ли? Мисля че това най – добре може да се опише, казвайки че се чувстваш като кравата, която паднала от скалата (тя се смее). Ти си първата, а всички останали те последваха и скоро там долу имало цяла купчина крави (смях). И ти си мислиш, "Ооо! Вината за това беше моя. Никога не трябваше …"

 

ДЖЕЙН: Да.

 

АДАМУС: И за това нарочно се сдържаш.

 

ДЖЕЙН: Да.

 

АДАМУС: И ти използваше проблемите с тялото за да се забавиш, а притежаваш изключителни способности. И ние ще скочим от ръба, но вместо да паднем, като стадо крави – някой пак мрънка в интернет, "Ето го пак, отново за кравите." Знаете ли, това не ви е Организацията за етично отношение към животните. Това е Аления Кръг и можем да говорим за кравите. И те не са мъртви, това е образно казано. Те го вярват!

 

Но вместо да паднем от ръба, ще се извисим. Така че не се страхувай да бъдеш отново отпред. Добре.

 

ДЖЕЙН: Да. Благодаря.

 

АДАМУС: По – натам. Какво повече от всичко ви изненадва в този живот? Какво повече от всичко те изненадва?

 

ДЖИМ: Когато за първи път зададе въпроса, ми изплува: колко много се подценявам.

 

АДАМУС: А! Интересно. Колко се подценяваш. Какво по – конкретно подцени в себе си?

 

ДЖЕМ: Ами, сякаш прекарвам много време работейки върху освобождаването, правя крачки в суверенитета и забравих за позволението, да приема и другата си страна.

 

АДАМУС: Да. Защо?

 

ДЖЕМ: (пауза) Не съм го казал (те се смеят, Джим въздиша). Всъщност това не е отговора на твоя въпрос, но се страхувам да продължавам да бъда странен.

 

АДАМУС: Интересно.

 

ДЖИМ: Страхувам се да не се изгубя в морето на човечеството точно сега, въпреки че натам вървят нещата.

 

АДАМУС: Да. Е, мога да ти кажа, че ще бъдеш особен, но не по старому, както би си помислил. Тази особеност е от съвсем друг вид. Сега не искам да разказвам твърде много, но прослушай ProGnost и наистина ще разбереш. Ще разбереш персоналната си следваща стъпка. Да.

 

ДЖИМ: Благодаря.

 

АДАМУС: Добре. Добре. Добре.

 

Един от въпросите, които възникват у теб, у много хора, "Всичко това истина ли е? Тоест, реално ли е всичко това? Това просто…" и това е добър въпрос. Човешкото аз пита, "Реално ли е това? Какво …" Знаеш ли, мога да ти отговоря само така, както каза Тобиас преди много години – "Ако му позволяваш да бъде, е реално." Това лудост ли е? Безусловно. Безусловно в сравнение с обратното. Абсолютно, в сравнение с конвенционалния човек, това е абсолютна лудост.

 

ДЖИМ: Аз съм в тази лудост.

 

АДАМУС: Именно, защото ако ти кажа, че не можеш да започнеш пътешествието си, че майсторството не съществува, че трябва да почакаш още няколко живота, че трябва да останеш в това старо човешко състояние – това би било като ад.

 

ДЖИМ: Опустошително.

 

АДАМУС: Опустошително. Опустошително.

 

И това дори не е заради надеждата, която влагаш; има знание, че това съществува. Това вече не е морков пред коня; сега ти си вкусил от него. Усетил си го и знаеш, че е реално. Сега, разочарованието е в това, че много добре си усетил или опитал вкуса на майсторството, видял си достатъчно от неговите проблясъци, сега го искаш цялото. "Добре, имах малък проблясък. Дайте ми всичко." И това е забавната линия, смешния баланс за който ще говорим днес. "Сега го усетих. Не искам да се връщам към старото. Сега искам всичко, но защо се бави толкова дълго?" И така, добре. Благодаря.

 

ДЖИМ: Мисля, че причината, поради която отнема толкова време, е в това, че имах много интензивен опит и прекрасно разбирам, че ако го направя по – бързо, ще изгоря.

 

АДАМУС: Прав си. Ти си абсолютно прав и това наистина се отнася за всички тук, за всички, които слушат. Ако го направите твърде бързо, ще изгорите. Движим се по тънката линия между изгарянето на тялото и ума и позволението на въплътено майсторство. Това е много тънка граница и някои Шамбра я преминаха или стигнаха до точката в която не можеха повече да търпят. И искам да кажа, нещо, което може да звучи малко грубо, но тези, които напуснаха, които преминаха в другите сфери, бяха упорити, своеволни, твърде, може да се каже, егоистични и забравиха да позволяват. Те прилагаха максимално усилие и изгоряха. Да. Добре.

 

ДЖИМ: Знам това.

 

АДАМУС: Да, да. И аз зная, че някои от вас си мислят, "О, но те бяха прекрасни и ние ги обичахме, а после те преминаха", но те изгоряха. Вървяха твърде бързо.

 

В допълнение към това ще кажа, че идвам да говоря с вас всеки месец, а понякога и всеки ден, в допълнение към това, съществува цяла лига от същности, които помагат. Стотици, хиляди същности, които работят с вас зад кулисите. Предполагам, че аз съм получил, преференции, кредит на доверие, но има множество същества, които работят с вас. Те не могат да го направят вместо вас, но те съществуват, изпълняват множество роли, може да се каже в поддържането на енергията и ще се срещнете с тях в точния момент. Но това, което правите – е монументално, монументално – и разбира се не е за слаби сърца.

 

Нека продължим. Какво повече от всичко във вас ви изненадва в този живот?

 

ГРЕГОР: Най – голямото за мен беше, това че скъсах с предците си.

 

АДАМУС: Ти скъса с …?

 

ГРЕГОР: Скъсах с предците си, с родителите, с бабите, дядовците, също така в определен момент и със синовете си.

 

АДАМУС: Аха.

 

ГРЕГОР: Това беше много важно за мен, за моето изобилие, така да го кажем. Не само в паричен план (смее се), но и в чувствен план.

 

АДАМУС: И така, разрив в отношенията.

 

ГРЕГОР: Разрив в отношенията. И ще бъда до тях винаги, когато поискат.

 

АДАМУС: Добре.

 

ГРЕГОР: Но по – рано винаги аз ходех при тях, а те никога при мен.

 

АДАМУС: Да.

 

ГРЕГОР: А?

 

АДАМУС: Аха. А!

 

ГРЕГОР: Да и имаше поток, голям поток на енергия от мен към тях.

 

АДАМУС: Добре. Те не идваха при теб.

 

ГРЕГОР: Имаше несъответствие в енергията.

 

АДАМУС: Те просто не идваха и не ти носеха кафе, така ли?

 

ГРЕГОР: Нещо такова (Адамус му предлага кафе).

 

АДАМУС: Да, пийни си.

 

ГРЕГОР: О, да.

 

АДАМУС: Това ни е общата чаша.

 

ГРЕГОР: Обща (смях).

 

АДАМУС: Не, давай, пийни си. Да. Да (Грегор отпива от кафето на Адамус). Да. Още някой? Искаш ли твое кафе? Сандра! Още едно кафе.

 

ГРЕГОР: Добре! (смее се и още смях в публиката)

 

САРТ: Сандра!

 

АДАМУС: Защо не? Хей, та те си имат кафе машина.

 

ГРЕГОР: Зная.

 

АДАМУС: Може и за теб.

 

ГРЕГОР: Да.

 

АДАМУС: Добре. Защо те удиви разрива в отношенията?

 

ГРЕГОР: Защото изразходвах много енергия за да го направя. И имах късмет че наистина направих промени в живота си. Една от промените, разбира се е моята жена, Лидия (смее се). Срещнахме се много късно в нашия живот. Имахме предишен живот.

 

АДАМУС: Аха. Да. Това е вашия втори, може би трети живот.

 

ГРЕГОР: Вече прекарахме много години заедно (смее се).

 

АДАМУС: Да. Да.

 

ГРЕГОР: Да, това е вече третия живот.

 

АДАМУС: Трета жена, трети живот. Да.

 

ГРЕГОР: Да, да. Това е чудесно, нали? (двамата се смеят)

 

АДАМУС: И така, много отношения се промениха. Ти самотен ли си?

 

ГРЕГОР: Всъщност не.

 

АДАМУС: Добре.

 

ГРЕГОР: Всъщност не.

 

АДАМУС: Добре.

 

ГРЕГОР: Аз съм сам със себе си. Чувствам се все по – добре и по - добре и по – добре.

 

АДАМУС: Добре. Как си със здравето?

 

ГРЕГОР: Здравето ми е доста добро.

 

АДАМУС: Доста добро.

 

ГРЕГОР: Мощно (смеят се).

 

АДАМУС: Да, да. Добре.

 

ГРЕГОР: Мощно.

 

АДАМУС: Благодаря.

 

ГРЕГОР: Да.

 

АДАМУС: Още няколко. Още няколко. Най – основното, най – удивителното…

 

ЛИНДА: Мис Бразилия!

 

АДАМУС: Какво повече от всичко ви изненадва в този живот? Да. Липсва ли ти Бразилия? Вярно ли чух?

 

ЛИГИЯ (жена): Не, аз съм от Бразилия и си помислих, "Надявам се Адамус да не ме извика!" (смях)

 

АДАМУС: Знам. Знаеш ли, не съм го направил и никой не може да ме обвини. Тя го прави (сочи Линда). Да. Да. Какво повече от всичко те изненадва в този живот?

 

ЛИГИЯ: Това е усещането, че знам нещо. Знам пътя, но не вървя по него. Продължавам да наблюдавам.

 

АДАМУС: Да. Да.

 

ЛИГИЯ: Знам всичко, но вървя в противоположната посока.

 

АДАМУС: Защо го правиш?! Трябва да … (смях) така че защо го правиш?

 

ЛИГИЯ: Изненадва ме това което знам, но не го правя.

 

АДАМУС: Добре.

 

ЛИГИЯ: Това и мен ме изненадва.

 

АДАМУС: И така, ти знаеше какво искам да те попитам … ти знаеше че ще те извикат, но не искаше да те викат, но ето че те избраха. Какви динамики има тук … нима не би искала да поучастваш? И това се отнася до всички останали – защото ти знаеш, но вървиш в другата посока. Безопасност. Безопасно е да се върви в другата посока, а не да последваш знанието. Знанието – това е някак неизвестна територия. И е по – безопасно да решиш, "Просто ще остана с това, което ненавиждам да правя. Ще остана с това, което не обичам да правя. Ще оставя всичко постарому и просто ще мечтая за новото. Просто ще мечтая за знанието. Ще мечтая за това, да бъда Майстор, но дявол го взел, няма да тръгна натам, нима ще стане нещо?"

 

ЛИГИЯ: (с леко забавяне) От къде знаеш?

 

АДАМУС: Да. Благодаря. Следващия. Благодаря.

 

ЛИНДА: Следващия.

 

АДАМУС: Благодаря ти и ценя твоя отговор.

 

ЛИНДА: Добре.

 

АДАМУС: Последен. Какво повече от всичко ви изненадва в този живот?

 

ЕЙПРИЛ (жена): Може би това, че си мислех, че ще бъда малко по – търпелива. А ставам все по – малко и по - малко търпелива с всеки изминал ден.

 

АДАМУС: Разбира се. Точно в десетката (тя се смее). Не, наистина. Точно в десетката. Отново, коментираме това в Клуба на Възнесените Майстори, говорим си за това, което сте преживели. И го има това – не зная от къде се е взело – "Ще бъдете търпеливи и ще се отнасяте спокойно към всичко." Не! Вече съм го казвал – Майстора – това е нетърпим кучи син (смях).

 

ЕЙПРИЛ: Е, тогава аз съм истински кучи син, защото съм много нетърпима!

 

АДАМУС: Аз просто ти казвам, това което ти харесва (смеят се). И това е борба, защото се опитваш да кажеш, "Трябва да бъда светица и да обичам делфините и еднорозите и да бъда с всички." Но, знаеш ли, майка Тереза – не е Възнесен Майстор (някой казва, "Ооо"). Ще го кажа още веднъж, майка Тереза не е Възнесен Майстор и тя трябва да премине през още много. Обичам я, не е особено забавна дама, но … (смях). Ужасно чувство за хумор, но знаеш ли, предстои и да премине през още много. Тя беше олицетворение на мъченичеството на този век. И тя направи много добро, но по – голяма част беше – Чиуу!- Чиуу! –Чиуу! (описва самобичуване). Донесе ли полза на някого това?

 

Знаеш ли, искам да те видя зад волана на нова … каква кола искаш?

 

ЕЙПРИЛ: Искам ново Субару.

 

АДАМУС: Какво?! (смях)

 

ЕЙПРИЛ: Другите не ми харесват!

 

АДАМУС: Ти от Боулдер ли си?!!

 

ЕЙПРИЛ: Не! (силен смях и аплодисменти) Не ми харесват други коли. Обичам си своето Субару.

 

АДАМУС: Не. Искам нещо впечатляващо. Искам … някой каза Тесла. Нека бъде Тесла.

 

ЕЙПРИЛ: Добре. Добре.

 

АДАМУС: Но супер лукс версия и с двигатели, които не звучат като електромобил. Прави така: врум, врум, врум, дори и да е електрическа.

 

ЕЙПРИЛ: И мощна, нали?

 

АДАМУС: Да, да. Но трябва да звучи внушително. И искам да те видя как приближаваш колонията на прокажените или детския дом за сираци и излизаш от – не така (както е облечен Калдре) – но искам да излезеш с великолепни дрехи и искам да си заобиколена от светлина, а не … (чхиу, самобичу