Mestarit-sarja, shoud 3
TULEVAISUUDEN MAHDOLLISUUDET
 
Adamusta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
7.11.2009, Crimson Circle -kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä minä olen, täysivaltaisen alueen Adamus. Tervetuloa tähän luokkahuoneeseen, tähän uuden henkisen energian laboratorioon tänä kauniina sunnuntaina 8.11.2009. Rakas shaumbra, tervetuloa.
 
Nyt aloitan vähän silmien avaamisen, mutta en ainoastaan Caudrella - jokaisella teistä. En puhu vain fyysisistä silmistänne, vaan enemmänkin henkisilmistänne.
 
Joten vetäkää syvään henkeä, avautukaa. Miten kauan olette olleet kiinni? Miten kauan olette pelanneet ihmispeliä? Voi, hyvin, hyvin pitkään. Se on upeaa peliä, uskomatonta peliä. Minä olen pelannut sitä, pelaan sitä myös teidän kanssanne toisinaan, mutta tulette kohtaan, missä tämä peli vanhenee. Kutsutte henkeä. Anotte henkeä. Suututte minulle ja sanotte: "On oltava jotain muutakin. On oltava enemmän." Ja juuri tässä olemme nyt.
 
Olemme tämä ryhmä nimeltään shaumbra - ei mitään esteitä, ei mitään mihin liittyä, ei tarkoitusta, ei mitään muuta kuin satunnaista hengittelemistä - mutta olemme täällä.
 
Mikä on shaumbra?
 
Minun on sanottava, että tämä on mielenkiintoista kaltaisteni ja hännystelijöideni mielestä toisella puolella. He tietävät, että olen hyvin aktiivisesti mukana nyt Crimson Councilissa. He tietävät, että olen ottanut homman haltuuni Tobiaksen lähdettyä.
 
Tobias, voi… Hengittäänpä hetki Tobiaksen puolesta, sillä hän on taas ihmistilassa ja se vaatii hengittämistä! (Naurua) Voi, hän käy läpi kokemuksia. Ei tässä shoudissa, mutta kenties joulujuhlassa puhumme vähän Samista - miten hän pärjää, missä hän on.
 
Niinpä minun täytyy selittää enkelikumppaneilleni, ystävilleni ja tutuilleni, kun he tulevat luokseni kysymään: "Mikä tämä juttu on…" Joku jätti Pakauwah'n ulos. (Naurua kun Adamus huomaa suuren valkoisen koiran pyrkivän kokoontumistilaan.)
 
LINDA: Se halusi niin kovasti tulla mukaan.
 
ADAMUS: Toivottakaa se toki tervetulleeksi, jos se lupaa olla purematta minua. (Naurua)
 
LINDA: Päästetään se sisään hetkeksi. Voimme aina jahdata sen pois.
 
ADAMUS: Tosiaankin, tuokaa se sisään.
 
LINDA: Vain hetkeksi… se on niin kaunis. (Naurua ja kommentteja, kun koira päästetään sisään ja se kulkee yleisön joukossa.) Voi, olet niin kaunis. Tule tänne. Tule tänne.
 
ADMUS: Sori, se haistelee kiireisenä haaravälejä eivätkä omani ole käytettävissä tällä hetkellä (paljon naurua). Tiettyihin asioihin emme koskaan saata kanavoijaa. (Lisää naurua)
 
Selitän siis ystävilleni. "Mitä on shaumbra?", he sanovat. Ja muuten, enkelit eivät tiedä kaikkea. Teillä on tämä väärinkäsitys, että vain siksi että on kuollut, tietää kaiken, mitä on tekeillä. Käsitättekö, millaisia eksperttejä ihmiset ovat tukkimaan itsensä henkiolennoilta? Edes Jumala ei voi nähdä teitä, kuulla teitä ja katsoa pikkuajatuksiinne, kun tukitte itsenne. Ja useimmat ihmiset tukkivat itsensä 82% ajasta. Kahdeksankymmentäkaksi. Rakastan numeroita.
 
Yritän siis selittää, mikä shaumbra on, kun he kysyvät minulta. Mikä shaumbra on? Siinä ei oikeastaan ole paljon määriteltävää. Se ei tienkään ole uskonto - tiedän, keitä olette! (Adamus naureskelee ja yleisö nauraa) Luultavasti se ei ole kultti, koska yleisesti ottaen vastustatte ryhmiä. Ette oikeastaan pidä ryhmistä. Ette halua liittyä mihinkään.
 
"Mitä shaumbra siis on?", he kysyvät. Se ei ole edes henkinen. Ei edes henkinen, koska "henkisellä" on niin vanha sivumerkitys. "Henkinen" merkitsee hyvin monille olennoille toisella puolella - voi, miten ilmaisen tämän kaunistelematta; en ilmaise - se merkitsee epäaitoa, petollista. Petollista. Henkisyys on yksi suurimmista egon ja mielen ruokkimisalueista. Mieli rakastaa sitä, kun ihmisistä tulee henkisiä, koska se antaa heille tekosyyn olla oikeamielinen, epämiellyttävä, ahdasmielinen ja etsiä jatkuvasti.
 
En siis voi sanoa, että shaumbra on henkinen. Mitä sitten olette? Ette ole älykköjä (naurua) ja tarkoitan tätä kunnioittaen (lisää naurua) ja kaikella arvostuksella. Ette halua olla älykköjä. Älyköt ovat kalkkeutuneita, niin täynnä itseään, niin alentuvaisia. Voitte luultavasti sanoa, että olin yhteen aikaan älykkö. (Naurua) En enää. En enää.
 
Ette ole epätodellisia, joten tuskin voin kutsua teitä "new ageläisiksi". Olette ehkä olleet sitä johonkin saakka, mutta new agella on tavallaan sivumerkityksenä oleminen jossain muualla. Ja Tobiaksen kanssa työskennellessänne näinä vuosia pääsitte läpi tuosta new age -jaksosta. Pääsitte läpi elämisestä ja olemisesta huuhaa-maassa ja siitä, että elämänne täällä maan päällä oli periaatteessa hyvin, hyvin tasapainotonta.
 
Ei, olette oppineet hengittämään. Olette oppineet olemaan kehossanne, rakastamaan kehoanne, rakastamaan kumppaninne kehoa, rakastamaan toisianne. Olette sallineet itsenne alkaa nauttia siitä, mitä elämällä on tarjottavana - mikä on paljon. Hyvin paljon.
 
Kamppailemme edelleen, koska olemme vasta voittamassa mielen malleja. Mielen malleja - faktoja ja numeroita. Olemme vasta voittamassa aikakausien ohjelmointia - Atlantiksen, kirkkojen, koulujen, vanhempienne, myös omaanne. Ette nimittäin ole se ihminen, joka olitte viisi vuotta sitten, vai oletteko? Ette. Ette ole se ihminen, joka olitte vuosi sitten. Mitä siis olette? Kuka olette? Olen yrittänyt selittää tätä toisille enkeliolennoille.
 
Se antaa itse asiassa minulle suurta iloa, koska voin vain sanoa: "He ovat mitä he ovat. He ovat mitä he ovat. Tosiaankin, he käyvät läpi transformaatioprosessia ja tuo prosessi on jotain sellaista, mikä kestäisi tyypillisesti kolme, neljä, viisi elämää." Ja te käytte sen kaiken läpi muutamassa lyhyessä vuodessa. Ei mikään ihme, että se on vaikeaa kehollenne ja mielellenne. Ei mikään ihme, että se on niin haastavaa, mutta toisaalta meillä on toisemme. Teillä on toisenne. Teillä on valtavat resurssit enkeliulottuvuuksissa, jotka työskentelevät kanssanne joka yö. Joka yö. Voi, meillä on toisissa ulottuvuuksissa uskomattomia keskusteluja ja tuomme mukaan vieraita. Puhumme siitä myöhemmin.
 
Mutta tällä erää yritän nyt selittää, mitä shaumbra on - koska ei ole mitään, mihin liittyä, ei ole hierarkiaa, ei ole sinällään ketään johtajia, jotka suoltavat asioita, joita teidän pitäisi tehdä tai joihin uskoa. Kaikki on hyvin löyhää, hyvin löyhää. Kyse ei ole kommuunista - luoja paratkoon! (Naurua) Ette pärjäisi hyvin kommuunissa. Teidän ei ole tarkoitus. Olette liian itsenäisiä ja se on siunaus. Olette aivan liian itsenäisiä.
 
Ette siis ole järjestäytynyt ryhmä ja tämä johdattaa minut uskomaan, että tämä on uutta energiaa. Olette kaikki hyvin, hyvin itsenäisiä. Todella, oikeasti. Jotkut teistä eivät usko sitä. Jotkut teistä eivät halua uskoa - se on itse asiassa ongelmana. Mutta olette hyvin, hyvin itsenäisiä. Hyvin vahvatahtoisia, mikä on yksi ongelmista kanssanne työskentelemisessä (vähän naurua) ja tarkoitan tätä kaikella rakkaudella ja kunnioituksella, mutta olette hyvin, hyvin vahvatahtoisia… (Adamus koskettaa jotakuta kulkiessaan ohi) En kiusaa ketään erityisesti, mutta käteeni sattuu taputtaa teitä olkapäälle! (Naurua) Hyvin, hyvin itsenäisiä, mutta kuitenkin voitte kokoontua tällä tavalla, ilman sääntöjä, ilman mitään mitä pitää tehdä - kaikki on vapaaehtoista - voitte vain liittyä yhteen.
 
Joskus sanotte tekevänne näin tehdäksenne maailmasta paremman paikan. Sillä ei oikeastaan ole merkitystä, eihän? Ei ole. Maailma on, mitä on. Todellinen rakkaus - sellainen rakkaus mitä hengellä on teitä kohtaan - on ehdotonta hyväksymistä. Ehdotonta hyväksymistä. Kyse ei siis oikeastaan ole yrityksestä muuttaa maailmaa, vaikka on hyvin, hyvin täyttymyksellistä asettaa tarjolle omat siunauksenne, lahjanne, mahdollisuutenne ihmiskunnalle ja tietää, että toisten - jos he päättävät ottaa ne vastaan - ei tarvitse käydä läpi kaikkea sitä kidutusta ja helvettiä, mitä te olette käyneet läpi. Se saa tuntumaan hyvältä sydämessä - tietää, että tekemällänne työllä on ollut hyvin merkittävä vaikutus, ei välttämättä maan päällä. Tulette näkemään sen maan päällä, mutta se ei ole vielä oikeastaan ilmentynyt tänne sillä tavalla, kun tulee ilmentymään. Sillä on vaikutusta toisissa ulottuvuuksissa.
 
Toisissa ulottuvuuksissa - voi, voisimme puhua ikuisuuksia niistä, mutta tiedätte, millaista se on. Olette olleet kuolleena aiemmin, joten… (naurua) jos annatte itsenne muistaa hetken, se on kokemus. Se on hämmästyttävää. Siinä on hyvin monia puolia. Se saa maapalon näyttämän hyvin, hyvin yksinkertaiselta, hyvin helpolta. Koska toisissa ulottuvuuksissa on. mitä tahansa haluatte, mitä tahansa voitte kuvitella, missä tahansa pelissä päätätte olla osallisena - mikä tahansa todellisuus.
 
Kyllä, voitte mennä taivaaseen toisella puolella, mutta se on yksi miljoonista taivaista. Kirkot luovat visionsa taivaasta ja niiden hartaat jäsenet menevät sinne kuollessaan - siihen pisteeseen saakka, kunnes he käsittävät, että taivas on tavallaan perseestä (naurua), koska se perustuu ihmisen rajoihin. Seitsemänkymmentäkaksi neitsyttä? Tuskinpa! (Naurua) Siitä tulee tylsää, koska teille ei kerrota, että ne jäävät aina neitsyiksi. (Paljon naurua) Se on helvetti minulle! (Lisää naurua)
 
Mikä siis shaumbra on? Kerron ystävilleni toisella puolella, että tämä on ihmisryhmä, joka voi nauraa, joka voi kokea, joka laajentuu, joka pääsee ulos yhdestä perimmäisestä ja rakenteellisesta piirteestä tai ominaisuudesta, mitä ihmisellä on koskaan ollut, ja he tekevät sen suhteellisen sujuvasti ja vaivattomasti. Tämä on mieli. Mieli.
 
Taas kerran, tarkoitus ei ole sanoa huonoja asioita mielestä. Se oli upea luomuksenne, kun tulitte maan päälle. Teillä oli oltava mieli käsitelläksenne 3D-todellisuutta - tai miksi tahansa kutsuttekin sitä - käsitellä tätä todellisuutta maan päällä. Mieli kehitettiin auttamaan teitä pysymään täällä fyysisessä kehossa ja ottamaan tästä todellisuudesta parhaan irti. Mutta menemme sen tuolle puolen. Laajennumme johonkin hyvin, hyvin kauniiseen.
 
Niin shaumbra - tämä uuden energian pioneerien ryhmä, tämä olentoryhmä, jolla on ollut hyvin monia kokemuksia täällä maan päällä ja toisissa ulottuvuuksissa, ihmisryhmä, jotka ovat olleet johtajia henkiperheissään, omissa henkiperheissään. Niitä - te - jotka jättivät henkiperheensä kulkeakseen yksin, mutta tietäen, että sillä olisi syvällinen vaikutus taakse jätettyihin. Ryhmä joka on viime vuosina, ryhmä - te - joka on itse asiassa irrottautunut omasta henkiperheestään - oli kyse sitten Sanandan veljeskunnasta, Mikaelin, Gabrielin talosta, mistä tahansa muusta arkkienkelitalosta, missä olitte johtajia. Lopulta, viime vuosina, irrottauduitte niistä - parista syystä. Teidän oli selvitettävä, millaista oli itsekseen, kantamatta vastuuta siitä, että yrittää vapauttaa energioita toisissa ulottuvuuksissa. Teidän oli vapautettava itsenne ensin. Teidän oli tehtävä se omasta puolestanne, ei kenenkään muun. Teidän oli opittava rakastamaan itseänne ensin.
 
On itse asiassa helpompaa rakastaa jotakuta toista, tehdä asioita ja rakentaa elämäänne toisten puolesta - paljon helpompaa. Paljon helpompaa. Mutta sitten kun tullaan kaiken tekemiseen omasta puolestaan, kun tullaan kaikkeen epäilykseen, kaikkeen ulkopuoliseen kritiikkiin, kaikkeen pohdintaan siitä, oletteko arvokkaita, niin silloin pääsette todella syviin energioihin, pääsette todelliseen itseenne.
 
Niinpä sanon olennoille toisella puolella, että tämä on sydämellinen, rehellinen, sisukas, rakastava enkeliryhmä, jotka ovat pioneereja uudessa energiassa tietämättä, mitä se on. Se olisi ollut erilaista, jos olisimme voineet antaa teille kirjan ja sanoa: "Kathleen, tätä uusi energia on. Haluatko olla osa sitä?" Se olisi ollut paljon helpompaa. Mutta tässä sitä vaan sanotte: "Aion mennä siihen. Hittoon kaikki, aion mennä tähän uuteen energiaan."
 
Niinpä olen hyvin ylpeä näistä parista kuukaudesta, jotka minulla on ollut Tobiaksen lähdön jälkeen, hyvin ylpeä ollessani rinnallanne matkan jokaisella askeleella. Minulla on omat tapani ja oma tyylini ja teen kaikkea saadakseni energian liikkumaan. Teen kaikkea saadakseni teidät vähän suuttumaan joskus, vähän järkyttymään, vähän huvittumaan - aina kun voin. Mutta teen sen, koska rakastan ja koska nautin tästä matkasta luultavasti enemmän kuin te. (Naurua) Luultavasti enemmän.
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä tänään… kun pääsemme keskusteluumme.
 
Pakauwah
 
Puhutaanpa ensin Pakauwah'sta. Teidän, että olemme käyneet tämän keskustelun aiemmin, mutta Pakauwah on oma laajentumanne. Se on luomuksenne. Se on aspektinne/osanne. Kuten Cauldre sanoi aiemmin, kyllä, osaltani oli nokkelaa luoda ei-inhimillinen aspekti, eläin. Miksi? Koska rakastatte eläimiä enemmän kuin ihmisiä. Hyvin yksinkertaista. Eläimillä ei ole kaikkia agendoja ja ongelmia, mitä ihmisillä. Eläimet ovat rakastavia. Eläimet eivät puhu teille sanoin. Voi, kaikki ihmisten puhe saa kenet tahansa sekoamaan joku päivä. Eläimet kommunikoivat sydämestään - miksi tahansa haluattekin kutsua sitä - sielutasoltaan, sisäisestä olemuksestaan.
 
Teillä on nyt siis tilaisuus alkaa työskennellä tämän Pakauwah'n, tämän toteemieläimen kanssa - energianne mikä on heijastettuna tähän kauniiseen eläimeen. Mikä on ensimmäinen ongelma, mihin törmäätte? Mary.
 
MARY: En ole varma, tunnenko Pakauwah'n lähelläni.
 
ADAMUS: Aa, juuri niin, juuri niin. Ensimmäinen ongelma on yhteytenne. Yhteytenne. Valitsitte siis tämän Pakauwah'n. Jotkut teistä eivät ole vieläkään valinneet - ja muuten, jos ette ole, niin teidän täytyy tarkastella ongelmaanne päätöksenteossa. (Naurua) Valinnanteossa. Ei se niin vaikeaa ole! Tämän ei ole muuten tarkoitus olla huvittavaa. (Lisää naurua, Adamus naureskelee)
 
Se on vain kuvittelua, siinä kaikki. Tarkastelkaa siis tilannetta. Jos ette ole vielä valinneet Pakauwah'aa - mitä tahansa, hämähäkki, se on ok, mitä tahansa - teillä on luultavasti päätöksenteko-ongelmia ja ne luultavasti perustuvat siihen, että pelkäätte tekevänne väärän päätöksen. Ette voi. Ette voi tehdä väärää päätöstä. Kokeilkaa sitä. Kokeilkaa sitä. Älkää satuttako itseänne liian pahasti alussa. (Adamus naureskelee)
 
Nyt tapahtuu niin - eikä minun tarvitse mennä syvälle sen fysiikkaan - mutta koska olette muuttaneet energiaanne tietyllä tavalla ja menneet värähtelytodellisuuden tuolle puolen, laajentuvaan todellisuuteen, ette voi tehdä väärää päätöstä. Voitte luulla tehneenne väärän päätöksen, mikä voi näyttää hyvin todelliselta joskus, mutta perimmiltään se mitä tapahtuu omissa energioissanne, omassa tietoisuudessanne, korjaa itsensä. Voitte vastustaa sitä ja voitte teeskennellä, ettei niin tapahdu, mutta niin todellakin tapahtuu. Todella tapahtuu. Luottakaa minuun. Ei, itse asiassa älkää luottako minuun. (Naurua) Luottakaa itseenne. Luottakaa itseenne ehdottomasti.
 
Kaikki siis tasapainottuu itsestään. Tärkeää on, kuten puhuttiin aiemmin, että teillä ainakin tapahtuu liikettä. Heiluri heiluu taas teillä. Miten kauan se on vain roikkunut tekemättä mitään? Roikkunut. Ja nyt se heiluu taas, mutta toisin kuin tavallinen heiluri, se ei heilu vain edestakaisin. Nyt se heiluu ylös ja alas, tekee ympyrää, heiluu kumpaankin suuntaan samanaikaisesti. Tämä on uutta energiaa. Hämmentävää - mutta vain silloin, jos olette juuttuneet vanhaan mieleenne.
 
Niin, Pakauwah on teidän laajentumanne ja teidän energiaanne. Se ei kuulu kenellekään muulle. Se olet sinä. Opitte hyvin tärkeän uuden energian perusteen - energiahallintaa. Ette ole tottuneet hallitsemaan omaa energiaanne. Olette tottuneet huolehtimaan siitä, hermoilemaan sitä, suunnittelemaan sitä, kätkemään sitä, pelaamaan sen kanssa, mutta ette hallitsemaan. Niinpä luotte Pakauwah'n, toteemieläimen ja yhdistytte siihen. Ja tätä olemme tehneet tähän saakka - yhdistyneet siihen, tunteneet sitä.
 
Se on paikalla nyt. Vetäkää henkeä. Pakauwah'nne on paikalla nyt. Te olette siinä nyt, se on osa teitä. Se on aivan siinä.
 
Suuren osan ajasta se on tavallaan neutraalissa tilassa vain odottamassa. Odottamassa teitä ohjaamaan tai opastamaan sille, mitä tehdä. Jotkut teistä ovat antaneet sille hyvin yksityiskohtaisia ohjeita ja sanoneet: "Tarkkaile koko ajan. Kulje kanssani unissa." Monet teistä ovat tehneet tätä. Hyvin, hyvin vakuuttavaa. "Kulje kanssani unissa."
 
Jotkut teistä käyttävät Pakauwah'nsa liikaa ja tekemään asioita puolestanne, kuten luomaan paljon rahaa tai etsimään uuden kumppanin. Pakauwah'nne ei etsi teille kumppania. Se etsii toisen Pakauwah'n kumppanikseen, mutta… (naurua) sitten teillä on kokonaan toinen ongelma! (Lisää naurua)
 
Mutta Pakauwah on auttamassa teitä ymmärtämään, miten lähetetään itsenne toisiin ulottuvuuksiin, miten hallitaan energiaanne, miten yhdistytään osiinne. Se on hyvin arvokas kokemus. Teidän ei pitäisi tehdä tätä vain silloin tällöin tai kerran kuussa, kun kokoonnumme tänne. Työskennelkää sen kanssa päivittäin. Se on hämmästyttävää. Huomaatte, miten etevä Pakauwah on.
 
Ja jos olette valinneet esim. oravan Pakauwah'ksi, huomaatte jotain muuta. Mitä oravalle tapahtuu? Kathleen, ei ole tarkoitus kiusata sinua, mutta…
 
KATHLEEN: Se voi muuttua joksikin muuksi?
 
ADAMUS: Ehdottomasti. Näetkö, miten etevä olet? Se voi muuttua joksikin muuksi ja se muuttuu. Mielenkiintoinen havainto uudesta energiasta. Vain koska sanoitte, että tehdäänpä Pakauwah'sta orava, huomaatte, että se muuttuu koiraksi tai karhuksi tai delfiiniksi. Se alkaa sopeutua energioihinne ja ympärillänne oleviin energioihin, joten se alkaa muuttaa muotoa. Saatatte myös huomata, että se muuttuu ihmiseksi, se muuttuu avaruusolennon tyyppiseksi olennoksi. Se alkaa käydä läpi menneisyyttänne ja tulevaisuuttanne ja alkaa ottaa energiaominaisuuksia ja siitä tulee kuin kameleontti. Se muuttaa muotoa. Se ottaa uusia ominaisuuksia ehdottomasti palvellakseen teitä.
 
Tämän on Pakauwah'n kauneus. Se yleensä palaa siihen muotoon, mihin se alun perin luotiin. Jos se oli orava, se palaa oravaksi - tiettyyn pisteeseen saakka. Ja jossain kohtaa se sanoo: "En ole enää orava. Kehityn joksikin muuksi." Ja kenties se ei ole vain toinen eläin. Kenties se kehittyy joksikin niin erilaiseksi, että te ette edes tunnista sitä vanhalla mielellänne. Älkää yrittäkö pakolla määrittää sitä uudella tavalla. Sallikaa sen alkaa ottaa noita uusia muotoja. Ja saatatte nähdä sillä eläinpään ja henkikehon - ei-fyysisen kehon. Se voi tehdä kaikenlaisia kummallisia asioita.
 
Kaikki tämä on tapa kehottaa odottamaan odottamatonta, koska olette uudessa energiassa ja uusi energia on, hitto soikoon, erilaista kuin vanha, ja haluatte olevan niin. Mitä jos tässä matkassa olisi vain kyse jatkamisesta vanhassa energiassa, vain yrityksestä olla vähän rikkaampi, vähän fiksumpi, vähän paremman näköinen, vähän seksikkäämpi? Luulen, että turhautuisitte. Ettekö?
 
LINDA: Kyllä.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. Olkaa kilttejä ja sanokaa minulle "kyllä". (Adamus naureskelee)
 
Otetaan tässä hetki ja tuntekaa Pakauwah'nne energiaa, yhdistykää siihen. Se on ollut ulkopuolella. Se on ollut toisissa ulottuvuuksissa. Se on ollut paikalla koko ajan, matkanne jokaisella askeleella. Se ei ole hävinnyt pois, leijunut pois jonnekin. Se odottaa teitä.
 
Pakauwah'n tuominen sisään
 
Otetaanpa Pakauwah'n kanssa eri suunta tänään. Mennäänpä sisäpuolelle, kehoonne. Sanotte: "No, miten sovitan tuon suuren, lihavan elefantin kehooni?" Aa, aa!
 
a) Se voisi muuttua toiseen muotoon.
b) Kuka on sanonut, että elefantti on suurempi kuin te? Kuka on sanonut… joku on sanonut. Joku on sanonut elefanttien olevan valtavan kokoisia. Niinpä ajattelette: "Voi, en voi laittaa tuota elefanttia, Pakauwah'ta, kehooni. Minä räjähdän." Kenties ette. Kenties te voitte muuttua tai muuntua tai se voi muuttua tai te molemmat.
 
Pyydätte Pakauwah'tanne menemään fyysiseen kehoonne. Miksi? Koska te ette ole olleet siellä pitkään aikaan. Ette ole. Päästätte lääkärit sinne. Saatte näitä sondeja kehonne eri paikkoihin tai annatte leikata itsenne auki. Mutta te ette ole olleet fyysisen kehonne sisällä. Ette välttämättä halua mennä sinne.
 
Mutta Pakauwah, teidän osanne, menee. Ja mitä se tekee siellä? Ei mitään. Ei tänään. Mutta kun alatte oppia sen kanssa, se menee kehoonne ja auttaa jäljittämään ne tasapainottomuudet, joista toiset osanne tietävät, mutta niitä ei kommunikoida teille, tasapainottomuudet jotka eivät ole siellä vielä, mutta joilla on mahdollisuus tulla. Pakauwah pystyy ymmärtämään, miten fyysinen tai henkinen olemuksenne voisi vetää itseensä niitä, mitä kutsuttaisiin mahdollisiksi tasapainottomuuksiksi tai terveysongelmiksi - mielenterveysongelmiksi.
 
Vetäkää siis syvään henkeä. Antakaa Pakauwah'nne tulla sisäänne. Hengittäkää se sisään.
 
(Tauko)
 
Se matkustaa sisällenne.
 
Pysähtykää nyt hetkeksi, ennen kuin se pääsee liian pitkälle. Päästäkää irti mielen käsityksistä siitä, miltä kehossanne näyttää, koska alatte ajatella: "Voi, pitäisikö sen mennä suonta numero L42 pitkin? Pitäisikö sen kulkea sitä? Haluaako Pakauwah'ni mennä suolistooni? Pitäisikö minun estää sitä menemästä korviini, silmiini?" Päästäkää irti varsinaisista osista nyt. Olette energiaolento. Olette energiaolento, joka on luonut fyysisen kehon. Antakaa sen mennä energiaanne, ei välttämättä fyysiseen itseenne. Antakaa sen mennä tässä energiaitseenne.
 
Antakaa sille lupa - sen tämä osanne vain tarvitsee - ja antakaa sen vaeltaa. Antakaa sen valtaa ympäriinsä.
 
Olette sisäinen valtakunta. Fyysinen osanne on suurenmoinen valtakunta. Sillä on hyvin monia ominaisuuksia, jos ajatellaan energiana, puhtaan biologian sijasta. Yksi nykytieteen ongelmista tällä hetkellä on, että jos jotain ei voi nähdä mikroskoopissa, sitä ei ole olemassa. Tämä on kuitenkin muuttumassa. Tämä on muuttumassa nopeasti tällä hetkellä sen työn vuoksi, mitä te ja toiset teette. Tunnistetaan energiaominaisuuksia. Se jatkuu. On ryhmiä - ei monia - mutta on lääkäreitä/metafyysikkoja, jotka todella alkavat ymmärtää fyysiseen kehoon liittyvää energiavirtaa.
 
Antakaa Pakauwah'nne mennä syvälle sisään nyt. Antakaa sen ryömiä kehonne sisällä. Älkää käskekö sitä menemään mihinkään tiettyyn paikkaan. Älkää pyytäkö sitä parantamaan mitään nyt. Vain sallikaa itsenne taas tutustua fyysiseen kehoonne. Älkää odottako kuulevanne jotain ääntä. Älkää odottako saavanne kirjallista raporttia. Tämä on vain peruskokemus Pakauwah'n kanssa.
 
Muuten, kyllä, tulemme kehittämään teille toisenlaisia energia-aspekteja. Ei välttämättä Pakauwah'ta, mutta tämä on ensimmäinen taso. Kehitämme muita luomuksia palvelemaan teitä, mutta nielaistaanpa tämä ensin. Muodostetaan todella yhteys Pakauwah'n kanssa ja ymmärretään sen liikkuvan moniulotteisesti. Se on aina paikalla. Se voi mennä kehoonne. Se voi mennä ydintasolle sisällänne - kehonne kommunikointijärjestelmään.
 
Kehonne kommunikointijärjestelmä on yksityiskohtainen, mutta kuitenkin yksinkertainen verkosto magnetismia, sähköä, energialiikettä, paljon erilaista fysiikkaa, paljon erilaisia impulsseja. Mutta kehollanne on tämä hämmästyttävä kommunikointijärjestelmä. Tämä sallii teidän tehdä useita asioita samanaikaisesti - syödä, kävellä, ajatella. Keho lähettää pikkusignaaleja, pikkuimpulsseja jatkuvasti. Miljoonia ja miljoonia impulsseja sekunnissa ympäri kehoanne. Eikö ole hämmästyttävää, ettei teidän tarvitse kontrolloida sitä tai pysyä siinä ajan tasalla? Se tekee sitä itsenäisesti. Se on fyysisen todellisuuden ihme.
 
Kehonne kommunikointijärjestelmä toimii yleensä melko hyvin itsessään. Mutta on aikoja, jolloin yksi osa lakkaa kommunikoimasta toisen kanssa. Sydän on pahamaineinen. Se irtoaa yhteydestä toisten kommunikointijärjestelmän osien kanssa ja tietysti saatte jonkinlaisen sydänsairauden tai sydänkohtauksen. Sydän - fyysinen sydän - on yhteydessä myös energiasydämeen. Se ei ole sielunne, mutta se todella hyvin oleellinen tuntemistanne ja aistimistanne varten. Se kytkeytyy irti kommunikointiyhteydestä toisinaan.
 
Yhteydessä kehonne verkoston ja teidän välillä - ei kutusta sitä mieleksenne, vaan tietoisuudeksenne - on ehdottomasti suuri kuilu. Esim. tiedätte kommunikointiyhteydessä kehonne ja tietoisuutenne välillä, jos minä (Adamus lyö jotakuta) lyön teitä kovaa… (Adamus naureskelee) Sori, kultaseni. Jos lyön teitä kovaa, tiedätte sen. Kommunikointijärjestelmä "napsahtaa" paikalle.
 
Tietoisuus sanoo: "Tämä Adamus on hyökännyt kimppuuni" - rakkaudessa, rakkaudessa - ja se kehottaa teitä olemaan varuillaan. Mutta yleisesti ottaen tietoisuutenne ei juuri kommunikoi kehonne järjestelmän kanssa. Tuo järjestelmä toimii tällä hetkellä, mutta se toimii hyvin matalalla energialla ja hyvin, hyvin vanhalla energialla. Ja se toimii pelon ja epäilyksen pohjalta.
 
Yleisesti - suurena yleistyksenä - ihmiset pelkäävät kehoaan, koska keho saa aikaan tuskaa ja keho kuolee. Minäkin pelkäisin, jos olisin te. Mutta tulette kohtaan, missä käsitätte, että ensinnäkin, kipu on enimmäkseen harhaa ja keho ehkä kuolee, mutta itse asiassa totuus on, että teillä on ollut sarja kuolemia maan päällä, jolloin olette kuolleet - joskus suurissa tuskissa ja joskus lähdette tuosta vaan - ja jättäneet kehonne taakse.
 
Uudessa energiassa se ei ole välttämätöntä. Otatte kehon mukaanne - ei niin, että tarvitsette kehoa toisella puolella, mutta otatte mukaanne kaikki sen energiakomponentit, kaikki lihan sisältämän viisauden, mikä on vain energiaa. Miksi? No, paristakin syystä. Näytätte paremmalta toisella puolella. (Naurua) Ei, todella näytätte. Olennot joilla ei ole koskaan ollut fyysistä elämää, ovat tavallaan pöyhkeitä, tavallaan pörröisiä. Eivät itse asiassa kovin rajattuja. Näette joitain värejä niiden energiassa, mutta niitä ei ole oikeastaan rajattu.
 
Jos on ollut maan päällä ja erityisesti jos on oppinut tuomaan fyysisen kehon mukanaan, on hyvin rajattu. Ja se on tosi makeeta toistella puolella. He eivät voi ostaa sitä sieltä (naurua) - enkä välitä muotisäännöistä. Ja he haluavat sellaisen. Ja sitten nauratte sanoen: "Se on helppoa. Niitä on tuolla maaplaneetalla." (Paljon naurua) "Hauskaa matkaa! Nähdään 10.000 elämän päästä!" (Lisää naurua)
 
Tämä kytkeytyminen kehoonne takaisin on siis tärkeää. Jos valitsette ylösnousemuksen, otatte kehon mukaanne. Niin on paljon parempi. Ei ole mitään pahempaa, kuin haudata luunne - vanhat luunne - maahan. Se on varma ja magneettinen tapa vetää teidät taas takaisin. Jos luunne on haudattuna maahan ja niissä on edelleen energiaa, se aiheuttaa taas inkarnoitumisen. Itse asiassa, se on luultavasti yksi yleisimmistä reinkanroitumissyistä. Silloinkin kun olento ei halua reinkarnoitua, keho imee hänet takaisin - se ja hylätyt rakastajat (naurua) vetävät hänet oitis takaisin.
 
Niin, kun kutsutte Pakauwah'n sisällenne, se auttaa yhdistymään taas kehonne kommunikointijärjestelmään. Järjestelmä ei puhu ihmiskieltä. Se ei puhu ranskaa - valitettavasti. Se ei puhu englantia. Mutta se luo dynamiikan, mallin ja tuttuuden ja haluan teidän pääsevän takaisin siihen. Haluan teidän tulevan taas tutuksi energiakehonne kanssa.
 
Taas kerran, älkää alkako opiskella biologiankirjoja. Teidän ei tarvitse mennä lääketieteelliseen kouluun. Tässä on kyse kehonne energiamekanismista ja kyvystä yhdistyä taas siihen kehonne osaan, joka on aina tiennyt ja tietää edelleen, miten tasapainotetaan itsensä. Raajojen kasvattamiseksi - se on rakennettuna siihen ja siitä on tieteellisiä todisteita. Mutta ennen kaikkea, se on energeettisesti ehdottomasti olemassa. Se on laitettu pois, se on suljettu pois, sitä on pidetty yhtenä suurimmista mysteereistä. Eikä se ole sitä. Se ei ole. Kyse on luvan antamisesta ja yhdistymisestä itsenne kanssa. Keho parantuu itsestään.
 
Jos teette sen vain siksi, että kevennytte muutaman kilon tai näytätte vähän nuoremmalta, niin ehkä kannattaa miettiä uudestaan asiaa. Mutta jos teette sen korjataksenne tai uudistaaksenne biologisen elimistönne, jotta voitte viettää lisää upeita vuosia maan päällä nauttien siitä, mistä unohditte nauttia ennen tätä - tuhannessa elämässä ennen tätä - niin kehonne sanoo: "Kyllä, kyllä!". Ja te vedätte syvään henkeä ja sanotte: "Olen täällä leikkimässä. Olen täällä nauttimassa. Olen täällä pitämässä hauskaa ja olemassa yltäkylläinen - yltäkylläinen kaikin tavoin, ei vain rahaa, vaan yltäkylläinen kaikin tavoin."
 
Tämä on luontainen tapa. Tämä toinen tapa - kärsimys, puute, sairaus - se ei ole luontaista. Se ei ole luontaista. Se on itse asiassa vääristymää, se on valhetta ja vaatii paljon enemmän energiaa elää sillä tavalla kuin täysivaltaisena olentona.
 
Vetäkää siis syvään henkeä ja antakaa siunaus sille, että Pakauwah'nne menee sisään, energiakehoonne ja muodostaa yhteyden kehonne kommunikointiverkoston kanssa. Nyt Pakauwah voi alkaa yhdistää sitä takaisin tietoiseen itsenne tässä nyt-hetkessä. Älkää odottako, että terveytenne alkaa yhtäkkiä muuttua. Tietäkää, että se muuttuu. Tietäkää, että se muuttuu.
 
Tässä on yksi sellainen - jos se ei haittaa sinua, nouse ylös - yksi, joka voi kertoa teille sanojeni totuudesta. (Yleisö taputtaa, kun Garret Annofsky nousee seisomaan.)
 
Garret ehkä ilmaisee sen eri sanoin kuin minä, mutta hän tietää, että hänen oli palattava takaisin itseensä. Kyllä, hänellä oli lääkärien apu ja Andrah'n rakkaus - joka ei ole vieläkään vaihtanut nimeään (naurua). Hänellä oli shaumbran rakkaus. Mutta hänen oli palattava takaisin sisään tietäen, että kaikki on siellä. Kaikki on siellä. Hän ei ottanut mitään eksoottisia tai kummallisia lääkkeitä. Hän ei juonut outoja vesiä. Hän ei hokenut mantroja ja loitsuja eikä hän itkenytkään paljon. Hän ei soittanut minulle, paitsi pelatakseen vähän uuden energian shakkia. Se on upea asia. Hän meni sisälleen. Hän piti kaiken hyvin yksinkertaisena. "Minä olen mitä minä olen ja tulen aina olemaan." Tämä sanoi jotain tällä kehoverkostolle ja sen kommunikointijärjestelmälle. Hän ei työskennellyt Pakauwah'n kanssa kuin me nyt, mutta hän meni sisään ja sanoi: "Minä olen mitä minä olen" ja hänen kehonsa kuuli. Kiitos.
 
GARRET: Minulla oli sama muistio kuin sinulla! (Verraten heidän takkiensa väriä)
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. (Adamus naureskelee) Mutta minun muistioni sanoi: "Käytä kallista pukua." En oikein tiedä (puhuen Cauldren takista), tämä näyttää kuin jupilta menossa retkelle! (Paljon naurua, Adamus naureskelee)
 
Vedetäänpä syvään henkeä ja todella tuntekaa Pakauwah'nne olemus. Se olet sinä. Se on aspekti/osa. Se on sinun nerokkuuttasi. Se on sinun nerokkuuttasi. Se olet sinä.
 
Kun se menee sisään ja työskentelee puolestanne ja kun se työskentelee puolestanne unitilassa ja koko ajan, antakaa sen alkaa muotoutua ja muuttua muodostaan. Taas kerran, älkää odottako, että se puhuu teille, mutta tämä ei merkitse sitä, ettei se kommunikoi. Siinä on suuri ero. Puhuminen on hyvin, hyvin karkea kommunikointimuoto. Äärimmäisen karkea. Se vastaa samanlaista eroa kuin yksi ihminen laulamassa nuotin vierestä verrattuna valtavan suureen sinfoniaan, missä on satoja taitavia muusikoita ja laulajia liittyneenä yhteen. Kieli on nimittäin latteaa. Se oli ennen hyvin paljon enemmän. Atlantiksen, Lemurian aikana oli laulava kieli ja nyt kieli on latteaa. Laitamme Cauldren laulamaan melko pian (naurua). Laulamme koko shoudin yhdessä! Se menee mukavuusalueenne ulkopuolelle - Cauldrella aivan varmasti.
 
Vetäkää nyt syvään henkeä ja vain antakaa Pakauwah'n tehdä juttuaan. Antakaa sen tehdä teidän juttuanne. Antakaa sen tehdä teidän juttuanne.
 
Energiahallinta
 
Jos olisitte laivan kapteeni, olisiko teillä periaatteessa kontrolli miehistöstä? Kertoisitteko heille, mitä tehdä, miten tehdä, milloin tehdä ja mitä heille siitä maksetaan? Roger.
 
ROGER: Kyllä.
 
ADAMUS: Kyllä. Hyvä vastaus. Erinomainen vastaus, koska tässä toimii eräs tärkeä tekijä. Olette laivan kapteeni ja teillä on kaikki nämä muut ihmiset, ja jos ette määrittele odotuksia toisille ihmisille, heillä on taipumusta kapinoida, ottaa hallinta. Teidän on siis oltava hyvin selkeä johtajuudessanne, tasapainossanne ja odotuksissanne. Teidän täytyy selostaa se heille, valitettavasti.
 
Muuten, shaumbra on vähän erilainen. En mene siihen juuri nyt, mutta teidän ei tarvitse selostaa - teidän täytyy vain antaa heidän löytää uusi energia itse. Tämä saa aikaan joskus ristiriitoja, mielenkiintoista dynamiikkaa, mutta itse asiassa se on hyvä asia. Se on hyvä asia. Laitetaan pari shaumbraa yhteen ja saadaan joskus lämpöä, kitkaa. Voi, paljon rakkautta, mutta tapahtuu paljon hankausta. Miksi? Koska käytte kaikki läpi hyvin stressaavaa jaksoa. Käytte läpi paljon muutoksia tällä hetkellä ja itse asiassa tavallaan testaatte toista ihmistä. Teillä on menneen elämän kysymyksiä joskus hänen kanssaan. Kaikki on johtajuuden ja kaiken muun naamion alla, mutta se ei ole todellinen syy. Syynä on uskomaton stressi.
 
Mutta tämän rinnalla. Laivan kapteeni, kyllä. Haluatte tehdä hyvin selväksi jokaiselle, joka työskentelee teille, että olette kapteeni. Olette huipulla. Johdatte tilannetta.
 
Kysymys oman laivanne kapteenina kuuluu: käytätkö sinä hallintaa - kehoosi, mieleesi, sieluusi, menneisyytesi aspekteihin, jokaiseen osaasi? Timothy.
 
TIMOTHY: Kyllä?
 
ADAMUS: Ei, et käytä. Mutta kiitos vastauksesta. Ei, et käytä, mutta - käytän tätä esimerkkinä, en yritä kiusata ketään - ei, et käytä, koska kaikki on sinua. Sinulla ei ole toisia ihmisiä siellä. Sinulla ei ole heidän agendojaan ja halujaan ruokittavana ja ottamassa voimaa sinulta ja kaikkia muita asioita, mitä ihmiset tekevät. Tämä olet sinä. Olet oman laivasi kapteeni. Olet pomo. Olet täysivaltainen olento. Jokainen osasi - jokainen kehosi, mielesi ja henkesi osa - rakastaa sinua ehdottomasti. Toiset ihmiset eivät välttämättä rakasta sinua, mutta jokainen osasi rakastaa.
 
Teiltä on katkennut kommunikointiyhteys muihin osiinne. Sen vuoksi miten asiat on tehty, ne eivät kunnioita teitä. Nämä toiset osanne eivät kunnioita teitä niin kuin ennen ja niin kuin ne haluaisivat. Mutta ne haluavat kunnioittaa.
 
Ja kaiken tämän vaikeuttamiseksi, ette enää luota itseenne, joten ette kunnioita itseänne, nämä osanne eivät kunnioita teitä ja siksi paljon kommunikoinnista mielessänne, kehossanne ja ehdottomasti hengessänne on sulkeutunut pois. Ehdottomasti henkenne osalta. Ette luota itseenne ja näin olette eristäneet itsenne täksi pikkuolennoksi. Pikkuolennoksi. Ette luota siihen, kuka todellisuudessa olette.
 
Ensimmäinen kärsijä on tietysti henkenne, sielunne. Kyse ei ole siitä… Kuulen teidän joskus sanovan: "Unohdin tarkoituksella." Älkää viitsikö, ihan oikeasti. Unohditte tarkoituksella? Halusitte unohtaa, kuka olitte? Kuka teille niin sanoi? Miksi uskotte sen - se on itse asiassa oikea kysymys. Ei, ei, ei.
 
Lakkaisitte luottamasta ja kommunikoimasta itsenne kanssa. Niinpä teiltä katkesi kaikenlainen yhteys henkenne kanssa. Se on edelleen olemassa. Se on edelleen olemassa, se on aina ollut, mutta olette lakanneet kommunikoimasta sen kanssa, jokaisen osanne kanssa. Ette luota kehoonne. Ette luota mieleenne. Teillä ei ole harmainta aavistustakaan hengestänne. Olette etsineet sitä pitkään ja se on tavallaan ollut hauskaa peliä - "Mennään etsimään henkeä." Etsimään mistä? Se on sinua. Sanotte: "Mutta minua? Henki?" Ehdottomasti. Henki ilman yhteyttä itseensä, luottamuksen puutteen vuoksi.
 
Tässä olette, laivanne kapteenina ja teillä on kaikki nämä… En puhu nyt vain teille. Puhun vain toisille, jotka lukevat tätä myöhemmin. (Naurua, Adamus naureskelee) Olette laivanne kapteeni, ilman kommunikointiyhteyttä itseensä, ja on näitä kummallisia ajatuksia Jumalasta ja henkisyydestä. Nämä ajatukset ovat vaikeimpia asioita, joiden yli meidän on päästävä työskennellessämme kanssanne - vanhat, mennen elämän käsitykset Jumalasta.
 
Kuulin tänään puhetta Roomasta - upea paikka. Rakastan käydä siellä. Mutta on hyvin paljon vanhaa ehdollistumista, mitä teillä on kirkkotaustan vuoksi siitä, mitä Jumala on. Se ei ole ollenkaan sitä, ei ollenkaan, minkä monet ihmiset jo käsittävät. Olette ilman yhteyttä tähän osaan.
 
Minun määritelmäni Jumalasta ei itse asiassa ole yksilö. Se ei ole taivaassa tämä suuri, vihainen ja vanha valkoinen mies, jolla on parta. Se on jonkun Jumala, mutta toivottavasti ei teidän Jumalanne.
 
Mitä jos Jumala on menneisyyden kumuloituneet mahdollisuudet - kaikki mitä oli ja olisi voinut olla - ja kaikki tulevaisuuden mahdollisuudet - kaikki mitä voisi olla? Mitä jos Jumala on kaikki, paitsi tämä hetki?
 
(Tauko)
 
Mahdollisuudet - jokainen mahdollisuus, mukaan luettuna asiat, jotka koitte ja joita ette kokeneet, ja kaikki mitä tulette kokemaan ja mitä ette tule kokemaan - mitä jos se on Jumala? Ja te myös Jumalana olette läsnä olevassa hetkessä vetämässä sisään näitä energioita, tuomassa niitä todellisuuteen tässä hetkessä, tuomassa niitä itsellenne? Vain eräs ajatus, jotain pureskeltavaa niinä öinä, kun yritätte saada unta.
 
Joka tapauksessa, shaumbra, tulette tässä kohtaan, missä alatte taas luottaa itseenne. Jokainen osanne - keho, mieli, henki, aspektit, sisäinen Jumala, jumaluus, jokainen koettu ja kokematon mahdollisuus, jokainen tuleva mahdollisuus - haluaa todella palvella teitä. Se olet sinä. Se olet sinä.
 
Tulette siis kohtaan, missä olette juuri tässä ja nyt ja sanotte: "Minun on luotettava itseeni. Minun on ehdottomasti antauduttava." Ehdottomasti antauduttava. Ei antauduttava jollekin toiselle olennolle tai Pakauwah'lle tai kumppanille tai jollekin Jumalalle, josta teillä ei ole aavistustakaan, mikä on - miten voisitte antautua? Siis antaudutte. Mitä tapahtuu? Mitä tapahtuu, kun antaudutte?
 
SHAUMBRA (nainen): Pelästyn.
 
ADAMUS: Anteeksi kuinka?
 
SAHUMBRA: Se on ensin pelottavaa.
 
ADAMUS: Tavallaan pelottavaa - todella pelottava. Se on itse asiassa pelottavin asia, mitä olette koskaan käynyt läpi, koskaan. Se kääntää teidät ylösalaisin. Se saa koko tietoisuutenne tutisemaan ja tärisemään. Tiedättekö, miten jokin alkaa tutista ja täristä, kun saatte sen pois tasapainosta? Joskus autonne - pääsette tiettyyn nopeuteen ja se tärisee ja tutisee. Mitä teette? Hidastatte. Mitä teette tässä tapauksessa?
 
SHAUMBRA: Hengitetään. Lisätään vauhtia.
 
ADAMUS: Hengittäkää. Lisätkää vauhtia ja hengittäkää. Rakastan tätä ryhmää! (Naurua) Rakastan tätä ryhmää. Kyllä! Vetäkää syvään henkeä ja antautukaa. Sitä antautuminen on - vauhdin lisäämistä. Jarruttaminen on hidastamista, vastustamista, virtauksen pysäyttämistä. Ei, te päästätte irti.
 
Muuttuuko elämänne? Muuttuuko elämänne? Ehdottomasti. Se muuttuu ehdottomasti. Onko se teille ok? Vai yritättekö määritellä, millainen muutoksen pitäisi olla?
 
SHAUMBRA: En usko.
 
ADAMUS: Joo, yritätte. (Naurua) Ehdottomasti yritätte määritellä muutoksen. Mutta se on ok. Se on ok, kunhan tiedätte, ettei se tapahdu välttämättä ihmisosanne odottamalla tai haluamalla tavalla. Yhdessä tulevista tilaisuuksista puhumme erosta ihmisitsenne ja sieluitsenne luomisen välillä ja miksi niissä näyttää olevan ristiriitaa, ainakin lyhyellä aikavälillä.
 
Päästätte siis irti. Nämä ovat energia-aakkoset. Olemme puhuneet tästä aiemmin ja olette ajatelleet sitä. Mutta ongelmana on, että olette ajatelleet sitä. Voitte puhua siitä kivasti, mutta ette ole eläneet sitä täysin. Tiedän, että jotkut teistä ovat tehneet suuria, suuria harppauksia, mutta nyt elämme sen - elätte täysin luottaen itseenne.
 
Se tuo esiin ongelmanne. Jokaisen virheen, mitä olette koskaan tehneet. Jokaisen kerran, kun kehonne on ollut poissa tasapainosta. Jokaisen kerran, kun olette nolanneet itsenne ja teillä on ollut huonoja elämiä ja huonoja asioita. Se tuo esiin nuo ongelmat. Miten voitte luottaa itseenne, kun olette tehneet kaikki nämä virheet? Aha! Määritelkää virhe. Määritelkää virhe.
 
Aion siis kannustaa tietä jatkuvasti palaamaan luottamukseen. Ei kontrollointiin. Aluksen kapteeni kontrolloi laivaansa, mutta teidän oman kohtalonne kapteenina ei tarvitse kontrolloida. Teistä tulee uneksija, luoja, mielikuvitusolento ja annatte kaikkien muiden osien tehdä omat juttunsa sen tukemiseksi. Se ei vaadi paljon rakenteita. Se vaatii sydäntä. Se vaatii tuntemista. Se ei vaadi aivoja katsomaan, miten luodaan malleja muutaman lisädollarin saamiseksi elämäänne. Tässä on kyse elämisestä intohimossa, ilmentämisestä paljon yksinkertaisemmin - paljon, paljon, paljon yksinkertaisemmin.
 
Vedetäänpä syvään henkeä yhdessä.
 
(Tauko)
 
Faktat
 
Koska puhuimme muodista aiemmin, niin David, minkä värinen paita minulla on?
 
DAVID: Sininen.
 
LINDA: Teemmekö tätä, pitäisikö minun tuoda mikrofoni?
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. Linda juoksee mikrofonin kanssa.
 
DAVID: Sininen.
 
ADAMUS: Sininen, tosiaankin. Kyllä se on. Ja Gabriella, missä olette tällä hetkellä?
 
GABRIELLA: Tässä.
 
ADAMUS: Tässä. Missä on tässä?
 
GABRIELLA: Tässä nyt-hetkessäni.
 
ADAMUS: Miksi tätä kutsutaan?
 
GABRIELLA: Aa, Cold Creek -kanjoni.
 
ADAMUS: Cold Creek -kanjoni, ehdottomasti. Ja Elisabeth… (Lindalle) Juokse, juokse, juokse. (Paljon naurua)
 
LINDA: Ole ystävällinen. Täällä on enemmän kuin yksi Elisabeth.
 
ADAMUS: Millaista autoa ajat?
 
ELISABETH: BMW:tä.
 
ADAMUS: BMW:tä. Tässä on kolme faktaa, jotka eivät ole lainkaan totta - ne eivät ole lainkaan totta.
 
Niissä on osa totta, mutta suuri osa ei ole totta. Tämä on seuraava askeleemme. Ja se vaatii teiltä luottamusta ja siksi juuri puhuin teille luottamuksesta. Ja se vaatii yhteyttä Pakauwah'aan tullaksenne moniulotteiseksi ja alkaaksenne ymmärtää, ettei mikään ole enää faktaa. Ei mikään.
 
Ihmisyys haluaa keskittyä faktoihin, se mielellään ankkuroituu faktaan. Se sanoo: "Näin se on." Mieli rakastaa sitä. Itse asiassa, te ja olemuksenne muut osa tavallaan pidätte siitä.
 
Fakta. Fakta antaa teille selkeyttä, kuten ajattelette, mutta todellisuudessa se antaa teille rajoja. Sanotte: "Fakta: aurinko nousee huomenna." Ehkä ei. Muutamat teistä itse asiassa nerokkaasti ajattelivat itsekseen aiemmin, kun tulin sisään ja esittäydyin - ja sanoitte: "Hmm, Adamus sanoi tämän olevan sunnuntai 8.11.", minkä vuoden satuinkaan sanomaan. Se on itse asiassa fakta, jossain - jossain jollekin shaumbralle, joka kuuntelee. Ja se ei ole fakta, koska se on epätäydellinen. Epätäydellinen.
 
Yksi suurin siirtymä vanhasta energiasta uuteen on se, ettei faktaa ole enää. Tästä tulee vaikeaa käsitellä, ellette luota itseenne, ellette kehitä omaa energiahallintaanne - sitä, miten yhdistyä johonkin niin yksinkertaiseen kuin Pakauwah. No, se on vain kuvitteellinen - tai todellinen - eläinosanne.
 
Fakta menee siis ulos ovesta ja teille esitetään tämä uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Se haastaa mielenne ja sanotte: "Mutta tämä on faktaa", että lattia on puuta. Vai onko? Osa siitä on totta. Osa kaikesta on totta, myös täydellisestä valheesta. Ja mielenne alkaa sanoa: "Mutta, mutta…" Aa, tämä on hyvä aika vetää syvään henkeä.
 
Mielenne on ohjelmoitu tiettyihin malleihin, rakenteisiin ja tiettyihin uskomusjärjestelmiin. Jos voisitte ottaa tämän mielen kehitysmallin ja sen taustalla olevan voimakkuuden ja uskomuksen ja soveltaa sitä itseenne ja sieluunne, siitä tulisi ilmiömäistä - kunhan laittaisitte prosessiin mukaan jotain sellaista, mikä sanoo: "Tietyssä kohtaa sallin itseni laajentua tämän hyvin voimakkaan uskomusjärjestelmän yli." Mieli on uskomusjärjestelmä - hyvin voimakas, hyvin todellinen. Nerokasta työtä. Mieli on niin fiksu, että se on luonut sellaisen etevän osan itsestään, että se uskoo itseensä, luottaa itseensä ja se voi itse asiassa sulkea pois kaiken muun nähdäkseen vain itsensä.
 
Mutta eikö teidän mielestänne olisi tässä mielen luomisnerokkuudessa pitänyt luoda pieni kytkin, pieni laite, joka sitten vapauttaa sen itsestään? Eikö teidän mielestänne olisi pitänyt tehdä niin?
 
Teitte todella niin. Teitte todella niin. Tuo kytkin on olemassa. On ns. mekanismi, mielen omissa malleissa - aivan kuin nappula - ja tuo nappula vapauttaa mielen itsestään. Mutta arvatkaapa mitä? Olitte riittävän nerokas luodaksenne mekanismin, mikä sallii teidän räjähtää mielenne tuolle puolen - ja sanon räjähtää, koska niin tapahtuu. Älyyn, mieleen on sidottuna hyvin paljon energiaa. Se räjähtää, kun avaatte sen.
 
Mutta niin fiksuja kuin olittekin luodessanne tämän mekanismin, tämän vapautusmekanismin - mieli on todella fiksu, koska te loitte sen - ja mieli sanoo: "Älä koskaan koske siihen nappulaan!" (Naurua)
 
Teillä on mielenkiintoinen pattitilanne siis tässä. Tiedätte nappulan olevan olemassa. Tunnette sen. Tiedätte vapautuksen uskomusjärjestelmistä, rakenteista olevan olemassa, mutta laitoitte vartijan portille ja sanoitte sille, ettei usko mitään potaskaa, mitä sanotte sille - vaikka mikä olisi. Jos siis ilmestytte portille, missä on vartija - vartijoita, kokonainen armeija vartio sitä - ja sanotte: "Hei, huhuu, se olen minä. On aika lähteä", ne eivät usko teitä.
 
Se on nerokasta peliä, mutta kuka on Jumala? Vartijat? Ei.. eivät vartijat. Sinä olet. Sinä olet Jumala. Sinä olet luoja. Sinä olet se, joka päätti omistaa oman todellisuutensa. Voit valita, mitä tahansa haluat. Voit pyyhkiä pois minkä tahansa ohjelmoinnin, minkä tahansa ääninauhan, minkä tahansa uskomusjärjestelmän, minkä tahansa ehdollistumisen, vain vetämällä henkeä ja luottamalla itseesi. Hengen vetäminen on helppoa, itseensä luottaminen hyvin vaikeaa - hyvin, hyvin vaikeaa - tai sitten ei. Tai sitten ei.
 
Kun jatkatte uskaltautumista uuteen energiaan - ja teille kaikille on valtavasti tukea tässä - huomaatte, ettei faktaa ole enää. Kaikkea sitä, mitä teille on kerrottu fysiikasta, tieteestä, lääketieteestä, arkkitehtuurista, insinööritaidosta, televisiosta - mistä tahansa - ei ole enää, koska näette vain yhden puolen tai yhden mahdollisuuden kaikesta, mitä on, ja on paljon enemmän. Hyvin paljon enemmän.
 
Tämä paita voi vaikuttaa teistä siniseltä, mutta todellisuudessa toisissa ulottuvuuksissa - silmät katsovat tätä toisissa ulottuvuuksissa - tämä nähdään jonain täysin erilaisena. Joko he eivät näe väriä sellaisena, kuin se määritellään ihmisen fyysisessä luonteessa, tai he näkevät tämän sinisen enemmänkin keltaisen sävyissä ja mahdollisesti vihreänä riippuen siitä, missä he ovat ja mitä he tekevät. Toisissa ulottuvuuksissa ei nähdä värejä, ei nähdä niin kuin te - siis, onko tämä sininen? Kysykää joltain enkeliltä. Hän sanoo teille: "Ei helvetissä." Se on luultavasti oranssi. Kuka tietää? Ja sen lisäksi hänen on vaikeaa nähdä, koska hän katsoo energiamalleja. Hän ei näe fyysistä todellisuutta.
 
Olen suunnilleen niin lähellä, kuin enkeli pääsee olemaan ja näkemään fyysisyydessä, koska Cauldre on antanut silmien olla auki. Nyt voin siis nähdä edelleen energianne, mutta nyt näen myös nämä kauniit kasvot.
 
Niin, kaikki fakta alkaa siis liukua pois. Äly alkaa liukua pois ja teistä tuntuu epätoivoiselle ja typerälle toisinaan. Unohdatte tapaamisia. (Naurua) Unohdatte nimiä. Ja joku sanoo teille - ja uskotte sen hetken aikaa - että teistä on tulossa vanha tai että vietätte liikaa aikaa tässä kultissa, minkä osa olette - tai mitä tahansa. Ja ohimenevän hetken uskotte sen ja erityisesti tuon vanhenemisosan. Mutta ette te vanhene. Ja älkää rynnätkö ostamaan roppakaupalla lääkkeitä, vitamiineja ja kaikkea muuta siltä puolustautumista vastaan, koska kehonne tietää jo, miten käsitellään kaikkea tätä, jos vain sallitte sen. Jos vain sallitte sen.
 
Kaikki faktat alkavat siis muuttua ja se on hyvin hämmentävää teille. Kaikki alkaa liukua pois. Kyllä, teidän on edelleen ajettava autoa ja teissä on osa, jossa on viisautta tietää, milloin ei anneta autonajomuistin liukua pois. (Naurua) Annatte toisten juttujen mennä ensin.
 
Faktat alkavat muuttua ja käsitätte, että maailma ympärillänne on rakennettu faktoille, mitkä eivät ole välttämättä totta. Samalla kun tämä näyttää eksoottiselta ja viettelevältä, se on hyvin pelottavaa toisinaan, koska maailma sellaisena, kuin tunnette sen, on häviämässä pois.
 
Puhumme siitä myöhemmin, mitä tulee sen paikalle, mutta ymmärtäkää, että olette riittävän nerokkaita ollaksenne menemättä vain tyhjyyteen. Luotte jotain uutta, vaikka se voi näyttää tyhjyydeltä vähän aikaa.
 
Fakta menee ovesta ulos. Fakta menee ovesta ulos. Newtonin lait - kaikkien hyväksymät - menevät ovesta ulos ja kenties oikein niin. Newton sanoi itse, että tämä oli väliaikainen olotila, koko tämä syy ja seuraus ja gravitaatio ja kaikki hänen muut teoriansa. Hän sanoi: "Mutta tämä on vain yksi mahdollisuus, jonka satumme valitsemaan ja elämään yhdessä - mutta se on vain yksi." Mutta se alkaa mennä ovesta ulos.
 
Onko viime aikoina tuntunut vähän tokkuraiselle? Onko viime aikoina tuntunut vähän irralliselle, ei välttämättä itsestänne, mutta muista asioista? Koska fakta muuttuu.
 
Luette faktoja sanomalehdestä. Ne eivät ole faktoja, ne ovat rajallisia uskomusjärjestelmiä. Todellakin, todellakin. Luette faktoja kirjoista ja omaksutte niitä hypnoottisesti, kuin ne olisivat tie: "Se on fakta. Se sanottiin tuossa kirjassa." Olen kirjoittanut kirjoja, jotka ovat täysin ei-faktaa, mutta se ei tee niistä epätodellisia. Kyse on vain eri näkökulmasta ja näkökulmat ovat nyt muuttumassa.
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä. Pakauwah ja luottamus itseenne auttaa teitä sopeutumaan siihen faktaan, että faktat eivät ole enää faktoja. (Naurua)
 
Luottamus
 
Seuraavaksi… tarkkailemme tässä aikaamme kanssanne, vaikka aika - varsinainen ei-fakta. Se palvelee teitä tiettyyn pisteeseen saakka… tiettyyn pisteeseen. Se auttaa pitämään asiat tavallaan vakaina, mutta olette todellisuudessa aikamatkaajia. Itse asiassa teette sitä juuri nyt. Juuri nyt teette sitä. Tuo kommunikointijärjestelmä oli suljettuna, joten luulette olevanne vain täällä. Matkustatte edestakaisin. Pakauwah mikä menee kehoon, menee myös ulkopuolelle ollessanne täällä ja se kulkee ajassa. Se on upea juttu. Aikamatkailu on joskus hauskempaa kuin minkään ihmiskokemus - muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, mitä voin ajatella. Mutta aikamatkailu… voi, menemme siihen yhdellä tunnillamme. Haluan jatkaa tänään käsillä olevaa keskusteluamme.
 
Niin, vedetäänpä syvään henkeä ja ymmärtäkää, että voitte luottaa itseenne kaikin tavoin - kaikin tavoin. Sanotte sanat: "Olen myös Jumala." Milloin aiotte elää sen? "Olen myös Jumala" merkitsee luottamista kaikkeen. Ihmisosalla on tiettyjä odotuksia eivätkä asiat aina selviä niin, kuin herra tai rouva Ihminen ajattelisi niiden selviävän. Mutta ne selviävät. Ne selviävät. Se on luottamusta. Se on luottamusta.
 
On mielenkiintoista, jos ette luota itseenne - mitä sitten on? Toisiin luottamisen elämiä? Itsensä epäilemisen elämiä? Jos ette luota itseenne, väitän, että te ette ole olemassa. Te ette oikeastaan ole olemassa. Laitatte energianne kaikkeen muuhun, joten te ette ole olemassa. Se ei merkitse sitä, että olette kuollut. Te ette ole vain olemassa.
 
Tulevaisuus ja kohtalo
 
Lähdetäänpä tänään matkalle yhdessä. Viime kerralla menimme menneisyyteen ja avasimme ovia. Avasimme menneisyyden ovia ja joskus odotatte suurta energialatausta, odotatte salamien välähtelevän ja kaikkea muuta. Joskus muutokset ovat niin kauniilla ja hienovaraisilla tasoilla - ja tasoilla, jotka ovat nykyisen kommunikointijärjestelmänne ulkopuolella - että te ette käsitä, mitä todellisuudessa tapahtuu. Mutta tapahtuu.
 
Kun siis avasitte ovia viime kuussa ja annoitte menneisyyden mahdollisuuksien tulla vierailemaan luonanne nyt-hetkessä, väitin, että päästitte puolet Jumalitsestänne sisään sallimalla nuo mahdollisuudet. Koitte tiettyjä asioita menneisyydessä - teidät esim. irtisanottiin työstä. Se on hyvä asia. Tobias on maininnut siitä ja minä vahvistan sen. Ennemmin tai myöhemmin, rakkaat ystävät, teidän on päästävä ulos tuosta orjuuden raskaasta massatietoisuusverkosta - ja kutsun sitä näin avoimesti. Se on nykypäivän orjuutta. Teille sanotaan, että olette vapaita. Tiedätte sen. Teille sanotaan: "Voi, voitte tehdä, mitä tahansa haluatte." Kokeilkaa sitä edes kerran. Te ette ole vapaita. Se on orjuutta ja pelaamme myös sen kanssa. Tulemme pääsemään siitä yli.
 
Päädytte tekemään työtä itsellenne tai ainakin tekemään jotain, mitä ehdottomasti rakastatte. Mutta jos olette tuossa työssä ja tuossa kierrossa… En voi edes uskoa, että sitä vielä on maan päällä tänä päivänä, ja tilanne itse asiassa pahenee. Tunteihin perustuva orjuutusjärjestelmä, työn tekemistä jollekin toiselle, työn tekemistä "tuolle miehelle", palkkapussi ja istumista… Herra paratkoon, jos istutte kuutiossa, menkää sisään maanantaina lekan kanssa ja iskekää se alas (naurua). Ja ottakaa sitten hyvä lakimies, menkää oikeuteen ja sanokaa: "Miten epäinhimillistä laittaa ketään kuutioon", ja sitten haastakaa oikeuteen suuresta rahasta ja luultavasti voitatte. Joko niin tai sitten teillä on vain hauskaa sitä tehdessänne. Mutta se on aivan väärin. Se on aivan väärin.
 
Menimme siis menneisyyteen. Avasimme mahdollisuuksia - niitä jotka eivät koskaan toteutuneet, mutta ne ovat edelleen olemassa. Niiden energia on edelleen olemassa, niiden mahdollisuus ja rakkaus on edelleen olemassa. Se on aspektinne/osanne, minkä kanssa ette koskaan ole kommunikoineet, joten toimme sen sisään.
 
Mennäänpä tänään tulevaisuuteen… tulevaisuuteen. Se nostaa esiin mielenkiintoisen kysymyksen, ennen kuin menemme sinne. Onko tulevaisuus määrätty? Ei. Kun tutkitaan ihmisiä maan päällä, noin 99.7%:lle se ehdottomasti on. He sallivat sen. He valitsevat sen. Jos siis katsotaan meidän näkökulmastamme, ne sallivat kohtalomallin.
 
Kohtalo on tavallaan oma kohtalo, koska jossain kohtaa he valitsivat sen. Mutta he ovat sallineet toisten ihmisen ohjata elämäänsä. He ovat sallineet omien aspektiensa ohjata elämäänsä. He ovat antaneet periksi. He eivät luopuneet ainoastaan itsensä kontrolloinnista - he ovat hyvin itseään kontrolloivia olentoja - mutta kaikesta muusta he ovat luopuneet. He ovat antautuneet. Heillä on siis kohtalo. He seuraavat karmapolkua ja he sallivat sen tapahtua. He sanovat: "Se on karmani", vaikka he eivät käyttäisikään sanaa "karma".
 
He uskovat sielun lineaariseen etenemiseen ja he seuraavat sitä - typerästi, kulkien käytävää pitkin aivan kuin heidän olisi pakko, aivan kuin Jumala laittaisi heidät tekemään niin, aivan kuin heillä ei olisi vaihtoehtoa. He myös uskovat massatietoisuuden kohtaloon, mikä on hyvin, hyvin tiheä, hyvin, hyvin raskas - on vaikeaa päästä pois tuosta matriisista, tuosta verkosta tai sitten ei. Se voisi olla niin helppoa kuin valinnan tekeminen, mutta sitten elämänne muuttuu. Useimmat ihmiset eivät oikeasti halua sitä. Enkä ole kriittinen, olen tarkkailija. Ettekö pidäkin siitä? En tuomitse, vain tarkkailen. (Naurua, Adamus naureskelee)
 
He elävät kohtaloelämää myös, jos heillä on hyvin voimakkaat uskomusjärjestelmät, erityisesti tiettyjen uskontojen henkiset uskomusjärjestelmät. Se saa aikaan kohtalon. He uskovat, että on polku taivaaseen ja helvettiin ja on nuo kaksi suuntaa. Se on kohtalo. Se on kohtalo, jossa on kaksi vaihtoehtoa, mutta vain nuo vaihtoehdot he antavat itselleen.
 
Useimmat ihmiset siis todella elävät kohtalossa ja useimmat ihmiset itse asiassa uskovat kohtaloon. He uskovat täysin roskajumalaan, mikä valitsee heidän kohtalonsa ja kertoo heille, mitä tulee tapahtumaan. Eivätkä he ole vaivautuneet… niin rajallinen kuin mieli joskus onkin, ei vaadita kovin vahvaa mieltä pysähtyä ja ajatella: "No, mitä henki ylipäätään välittää? Miksi henki laittaisi minut tekemään kaikkia näitä asioita? Mitä - todistaakseni itseni, kenelle? Mille?" Niin paljon kuin logiikka muuttuukin, tämä ei ole loogista. Siinä ei ole mitään tolkkua. Mutta ohjelmointi, hypnoosi, kuorikerrokset ovat niin vahvat, että ne tekevät muuten etevistä miehistä ja naisista typeriä, hyvin typeriä.
 
Siis… useimmat ihmiset elävät kohtalon kädessä, mutta heidän ei tarvitse. Heidän ei tarvitse. He ovat kuin kala kuivalla maalla. Voi, tiedätte, millaista on ilman kohtaloa. Olette menneisyydessä käynet tuon kokemuksen läpi, kun on sanottu: "Oppaanne ovat poissa. Ei ole enää sääntöjä. Sopimuksenne ovat loppuneet." Eikö se ollut kohtalo? Eikö se olut hauskaa jonkin aikaa, mutta sitten siitä tuli vanhaa? Se on itse tehty kohtalo. Mutta perimmiltään ei todellakaan ole mitään. Mutta jos elätte kohtalon katon alla, siitä tulee vähän mukavaa jonkin ajan kuluttua. Siitä tulee hyvin helppoa jonkin ajan kuluttua ja tunnette itsenne hyvin paljaaksi, altistuneeksi ja haavoittuvaksi, hyvin haavoittuvaksi, kun ei ole mitään kohtaloa. Mutta ei ole mitään. Ei todellakaan ole.
 
Mitä siis on tulevaisuudessa, sinne menemme aivan hetken kuluttua. Ja todellakin menemme sinne. Ja emme mene! (Naurua) Mikään ei ole enää faktaa. On hyvin virtaavaa - hyvin, hyvin virtaavaa - ja se on hyvä asia.
 
Mahdollisuudet
 
Mitä siellä siis on? (Yleisö vastaa: "Energiaa… potentiaalia.") Mahdollisuuksia. Mahdollisuuksia. Ehdottomasti. Ehdottomasti.
 
Jokaisen teidän edessä on mahdollisuuskenttä, mikä on itse asiassa melko rajoittunut. Tuon mahdollisuuskentän aiheutti tai loi se, mitä on tullut aiemmin. Joka kerta kun täällä tapahtuu jotain, se luo mahdollisuuden tuonne. Kaikki mitä koette tänään, luo uuden mahdollisuuskuplan tulevaisuuteenne. Ja näin pitäisi olla.
 
Mahdollisuudet antavat teille sarjan valintoja, joita voitte tehdä, ja sitten kuljette elämän läpi valiten noita mahdollisuuksia. Ja yleensä valitsette sen, millä on suurin energeettinen vaikutus teihin - se ei välttämättä ole paras teille, mutta se on viettelevin. Viettelevimmät mahdollisuudet ovat niitä, joita valitsette. Niistä puuttuu usein logiikkaa. Ne toimivat usein toisissa ulottuvuuksissa. Ne ovat hyvin, hyvin vietteleviä ja sitten saatte itsenne ajattelemaan, että se oli hyvä valinta. Se on vain viettelystä.
 
Ette siis aina valitse sitä, mitä oikeasti haluatte. Tiedän tämän näyttävän ristiriitaiselta, mutta ette aina valitse sitä, mitä oikeasti haluatte - valitsette sen, mikä viettelee teidät. Ja sanotte: "No, eikö se ole sitä, mitä haluan?" No, kyllä se on kieroutuneella pikkuihmistavalla. Mutta olemme nyt enkeleitä. (Naurua) Pääsemme siitä yli. (Linda irvistää ja Adamus puhuu hänelle naureskellen.) Autoit luomaan tämän sisältöä, joten älä katso minua noin. (Lisää naurua) Olemme kehittäneet tätä koko viikon, joten… Konsultoin aina Cauldrea ja Lindaa etukäteen omalla tavallani varmistaakseni, etten koskaan vie heitä heidän mukavuusalueensa reunan yli.
 
LINDA: Aivan äärirajalle.
 
ADAMUS: Työnnän äärirajalle, mutten koskaan reunan yli. (Naurua)
 
Siis tuolla tulevaisuudessa, minne menemme aivan hetken kuluttua, käymme mahdollisuuksien luona. Tunnemme niitä. Emme ajattele niitä. Emme laita niitä Excel-taulukkoon, mihin monet teistä ovat alttiita. Tunnemme niiden energioita.
 
Tähän saakka mahdollisuudet joita olette tunteneet, mahdollisuudet joista olette olleet tietoisia, ovat olleet menneisyyden luomia, suurimmalta osalta menneisyyden kokemusten luomia. Noihin mahdollisuuksiin sisältyy laaja kirjo vaihtoehtoja. Toisin sanoen, ette ole rajoittuneita noihin mahdollisuuksiin, mutta niiden dynamiikka on ollut vanhaa energiaa ja ne ovat perustuneet menneisyyteen. Ja siksi toisinaan tunnette olevanne ikään kuin jumissa. Tunnette olevanne jonkun kohtalon loitsun alaisuudessa - on kyse sitten itsestänne tai sielustanne tai jostakusta - ja olette turhautuneet, koska se kaikki on perustunut menneisyyteen.
 
Tällä hetkellä voimme siis katsoa niiden yli, koska on muitakin - ette vain ole nähneet niitä. Kommunikointiverkosto ei ole tuonut niitä sisään. On mahdollisuuksia, jotka ovat menneisyytenne vaikutuksen ulkopuolella.
 
Vetäkää syvään henkeä. Älkää ajatelko sitä, mutta harkitkaa sitä. Tuntekaa sitä. Mahdollisuutenne - ne mistä olette olleet tietoisia - ovat perustuneet menneisyyteenne tai aspektienne menneisyyteen.
 
Niillä joille avaudumme, ei ole mitään tekemistä menneisyytenne kanssa, ei mitään tekemistä karmanne kanssa, ei mitään tekemistä sen kanssa, kuka olitte 10 minuuttia sitten, kuka olitte elämä sitten. Nämä ovat tuoreita. Nämä eivät aluksi tunnu omiltanne, koska ne eivät sisällä ihmisyytenne olemusta - sen joka olette olleet ja johon olette samaistuneet. Nämä ovat niin uusia, että teistä saattaa tuntua hetken siltä, että te teette tämän värin, että te ette tajua tätä. Sanotte: "No, mitä minun pitäisi tuntea?" Olette tottuneet tuntemaan viettelystä. Olette tottuneet tuntemaan voimaa. Olette tottuneet tuntemaan vastakkaisia energioita. Nämä uudet mahdollisuudet eivät sisällä mitään tästä. Niissä on syvintä ydinolemustanne, mutta rajattomana ja hillitsemättömänä, menneisyyteen perustumattomana.
 
Rakas shaumbra, tämä on uutta energiaa. Sanotte: "Eikö näitä ole aina ollut olemassa?" Ehdottomasti on. Ne ovat olleet horroksessa. Ne ovat nukkuneet. Jopa aiemmin tänään, jos olisitte menneet etsimään niitä, ette olisi koskaan löytäneet, koska etsitte jotain muuta. Etsitte jotain, missä on toisia ominaisuuksia, ja teidät veti pois aina viettelys - oma viettelyksenne.
 
Vierailu tulevaisuudessa
 
Tänään siis - päätätte pitää silmänne joko auki tai kiinni - vedetään syvään henkeä…
 
(Tauko)
 
Ja matkataan yhdessä tulevaisuuteen. Tulevaisuutta ei ole vielä tapahtunut. Sen mahdollisuudet ovat olemassa. Tulevaisuutta ei ole kirjoitettu. Siksi selvänäkijät ja profeetat tajuavat sen useimmiten väärin. Miksi? Miksi? Miksi? Koska heidät vietellään, ennen kuin he edes pääsevät totuuteen. No, viettely on totuuden muoto, mutta he harhautuvat.
 
Mennäänpä nyt. Tehdään tämä matka. Mennään käytävää pitkin kuten viime kokoontumisessamme. Kuljetaan tätä kaunista käytävää pitkin tulevaisuuteen. Mutta kun kuljemme tätä käytävää pitkin, annetaan varsinaisen käytävän hävitä - katon hävitä, seinien hävitä, ovien hävitä.
 
Kuljetaan tätä pitkin, missä ei ole kyse kulkemisesta vain valoon tai pimeyteen. Kuljetaan itseemme. Kuljetaan sinuun. Kuljetaan mahdollisuuksiin, jotka ovat olleet olemassa - mahdollisuuksiin jotka menneisyys loi. Ne ovat edelleen olemassa. Kuljetaan niiden läpi.
 
Tämä on moniulotteinen hologrammi, mistä kuljemme läpi. Se sisältää kaiken, se ei sisällä mitään. Se sisältää kaiken, mitä voi olla, eikä se sisällä mitään.
 
Antakaa itsenne kulkea ja nyt päästäkää irti kulkemisestakin. Ei tarvitse kävellä. Vain "minä olen mitä minä olen" on olemassa.
 
(Tauko)
 
Ja mennään ohi selvistä mahdollisuuksista, joita ovat luoneet eilisen tapahtumat - mahdollisuuksiin jotka edustavat enemmän koko itseänne, enemmän todellista itseänne, enemmän jumalaista itseänne…
 
Mahdollisuuksiin, jotka tähän asti ovat olleet näkymättömiä, tuntemattomia ja tuntumattomia, mutta täällä ne ovat…
 
Tulevaisuuden mahdollisuudet, jotka voivat olla merkittävän erilaisia tai hyvin yksinkertaisia…
 
Mahdollisuudet jotka hävittävät kaikki uskomukset, kaiken logiikan, kaikki faktat… Vapauttaen energiarakenteen takaisin energiaksi, mikä palvelee uutta tietoisuuttanne, mitä se sitten onkin, mutta tietoisuutta mikä ei perustu eiliseen.
 
Kun kuljemme näihin mahdollisuuksiin - näihin mahdollisuuksiin vanhan verkon ja vanhojen uskomusjärjestelmien ulkopuolella - ei ole mitään viettelystä. Uuden energian mahdollisuuksissa ei ole perustaa viettelykselle.
 
Ei ole sellaista asiaa kuin kuolema. Ei ole sellaista asiaa, kun pakko elää. Kaikki vain on.
 
Näiden mahdollisuuksien ei tarvitse ratkaista mitään ongelmaa tai korjata mitään asiaa tai muuttaa mitään, koska näissä uusissa mahdollisuuksissa ei ole vanhoja tasapainottomuuksia. Ne ovat täysin uusia. Ne ovat ilonne ja intohimonne uusi hedelmä ja ne ovat täällä.
 
Emme yritä tällä hetkellä valita, emme yritä vetää näitä mukanamme. Muodostamme yhteyden. Kommunikointiyhteyden.
 
Laajennamme nyt tietoisuuttamme. Ei ole aika mennä ajattelutoimintaan, ei ole aika sanoa: "Näin haluan elämäni jäsentyvän." Tämä on aikaa tuntea sinua, tuntea rajatonta, tasapainotonta - toisin sanoen mahdollisuuksia, joilla ei ole aiempaa tasapainoa tai muotoa, vaan ne ovat puhtaita - puhtaita, puhtaita mahdollisuuksia.
 
Eikä teidän tarvitse tehdä mitään muuta kuin aistia niitä.
 
Voitte aistia niitä haistamalla. Voitte aistia niitä tuntemalla, myös kuulemalla ja maistamalla. Mutta ennen kaikkea, vain ollen siinä luottaen itseenne.
 
(Tauko)
 
Työskennellen Pakauwah'n kanssa toisinaan, työskennellen tällä tavalla toisilla kerroilla, menkää mahdollisuuksiinne. Tämä ei ole verkko tai kenttä ihmiskunnalle tai koko luomakunnalle - tämä on teidän. Teidän mahdollisuutenne. Ne ovat täällä.
 
Juuri tällä hetkellä laajentamalla tietoisuutta avaamme, aktivoimme nämä mahdollisuudet elämäänne.
 
(Tauko)
 
Mitä kauneimmalla ja virtaavavammalla tavalla nämä alkavat tulla nykyisyyteen, tähän todellisuuteen - läsnäolopisteeseenne, valintapisteeseenne, toteutuspisteeseenne.
 
Vetäkää syvään henkeä. Tuntekaa itsenne tässä huoneessa.
 
Keskustelumme lopuksi tänään pyydän Andrah'a pitämään pienen lisähengitystuokion ja pyydän vähän iloista musiikkia todella maadoittumiseksi. Silloin kun laajennumme tällä tavalla, avaamme järjestelmiä, verkostoja ja osianne, jotka vaativat tätä.
 
Ennen kuin lähden tänään, pyydän teitä jatkamaan työskentelyä Pakauwah'nne kanssa. Se on tapa ymmärtää, miten hallitaan energiaanne. Muistakaa, ettei sen tarvitse käyttäytyä sillä tavalla, kuin mielenne ajattelisi. Se muuttuu, se liikkuu, se vaihtuu, se tuntuu erilaiselle. Pakauwah ei kenties tunnu tänään samalta kuin eilen. Se muuttuu.
 
Kun kohtaatte faktaongelman ja faktat näyttävät muuttuvan, on aika luottaa itseenne. Teissä on osa - ja on monia muita ihmisiä - jotka yrittävät saada teidät takaisin johonkin rakenteeseen tai malliin. Mutta silloin on aikaa luottaa itseenne, koska faktat eivät ole enää ainoa todellisuus. Siitä tulee hyvin moniulotteista.
 
On siis erittäin helppoa haluta juosta takaisin muodostuneiden faktojen, määritellyn elämisen, mukavuuteen. Mutta luottakaa itseenne. Luottakaa itseenne uskaltautuaksenne näille uusille alueille. Siksi olemme täällä. Siksi olen hyvin ylpeä, silloin kun puhun kaltaisilleni ja tutuilleni toisissa ulottuvuuksissa. Tämä on ryhmä, joka on valmis kokeilemaan, valmis menemään uudelle alueelle.
 
Ryhmäkokemus
 
Vielä yksi asia, ennen kuin lähden. Haluaisin työskennellä teidän kaikkien kanssa. Olemme työskennelleet intensiivisesti pienryhmissä, joskus suuremmissa ryhmissä, uniaikanamme. Uniaika on todellinen tila. Olette kokeneet sen viime aikoina - jotkut teistä. Heräätte ja uni oli todellisempi kuin makuuhuoneenne. Unessa oli enemmän elämää kuin tässä. Se voi tuntua vähän masentavalta toisinaan, koska sanotte: "Halua palata unitilaan." Mutta saatamme tämän kaiken yhteen.
 
Olemme siis työskennelleet yhdessä pienryhmissä, keskikokoisissa ryhmissä, mutta nyt haluaisin työskennellä yhdessä kaikkien shaumbrojen kanssa eräässä tapahtumassa, unitapahtumassa. Ja tämä on toivoakseni ensimmäinen monista muista - monista muista joita voitte järjestää ja tehdä itse.
 
Yöllä - ja muistakaa, että fakta ei ole enää fakta, mutta voitte aina valita jonkin puolen kokemiseen. Yöllä, sanotaanpa 11.11., koska pidätte sitä suurena, mystisenä päivämääränä. 11-11… 11-11-11. Siinä ei ole mitään… siinä… kyllä siinä on… minun on pysähdyttävä. Tuossa päivämäärässä on merkittäviä, mielenkiintoisia asioita, numeroiden harmonian vuoksi. Se merkitsee sitä, että energia liikkuu numeroiden ja matematiikan läpi eri tavalla, kuin jos ne eivät olisi harmoniassa. Mutta perimmiltään numerotkaan eivät ole enää faktaa.
 
Tiedättekö, että jokaisella numerolla on monia vastineita? Kaksi - se ei ole vain kaksi. Kahdella on ulottuvuuksia ala- ja yläpuolellaan ja jotkut mystikot ja muinaiset ihmiset ymmärsivät tämän ja he nauravat tänäkin päivänä, kun he näkevät ihmisten määrittelevän kakkosen kakkoseksi. Se osa kahta, mutta kakkosella on negatiivinen kaksi, positiivinen kaksi, vaihtoehtoinen kaksi, ääretön kaksi, rajallinen kaksi ja se jatkuu ja jatkuu moniin mahdollisuuksiin. Mikään ei ole sitä, mitä luulitte. Kaikki on enemmän. Paljon enemmän.
 
Siispä 11.11., koska tämä kuulostaa hyvältä kaikista muista. Kaikki metafyysiset ystävänne sanovat: "Teemme kokeilun 11.11." Vau, vau… (Yleisö vastaa ooo ja aaa ja nauraa) Ja sitten kirjoitatte kirjan ja laitatte sen nimeksi "11-11-kokeilu". Ja muuten, se myy erittäin hyvin!
 
Teemme siis näin, jos haluatte osallistua - ja teidän kaikkien täytyy tehdä vain valinta sisällänne, kuulemme sen. Kokoonnumme tuona yönä - riippumatta siitä millä aikavyöhykkeellä olette, riippumatta siitä mikä aika sattuu olemaan. Mutta kun olette unitilassa tuona yönä, kokoonnumme yhteen ryhmäuneen.
 
En halua sanoa siitä paljon, mutta liitymme kaikki yhteen. Meillä on sama kokemus ja meillä on monia eri kokemuksia. On taustateema. On alku, keskiosa ja loppu. Unessamme on tarina ja on tarinoita tuon tarinan sisällä. Ja olette osallistuja ja teillä on oma kokemuksenne, mutta kuitenkin teillä on myös ryhmäkokemus samanaikaisesti. Niinpä teillä on kaksi unta siinä, mikä vaikuttaa yhdeltä ja on itse asiassa paljon enemmän kuin kaksi, mutta ei mennä siihen nyt. Teillä on tuon unen ryhmäosuus ja henkilökohtainen osuus.
 
Laittakaa kynä ja paperia tai elektroninen laite - pikkunäppäimistöjuttunne - sänkynne viereen. Ja tehkää se tänään tai huomenna. Älkää odottako viime hetkeen, koska nukahdatte ja unohdatte. Laittakaa se sänkynne viereen ja kun heräätte keskellä yötä tai ensimmäisenä aamulla, pysähtykää, vetäkää syvään henkeä ja ennen kuin teette mitään muuta, alkakaa kirjoittaa. Teidän ehkä pitäisi mennä pissalle tosi kovasti, mutta pidätelkää (naurua). Pidätelkää tai tehkää mitä täytyy ja improvisoikaa, mutta kirjoittakaa. Kirjoittakaa. Kirjoittakaa uni muistiin.
 
Emme etsi nyt satoja sivuja muistiinpanojanne. Kirjoittakaa muistiin tärkeät tuntemukset, tärkeät kuvat ja mikä tärkeintä, vastaus jonka annatte kysymykseen, mikä esitetään.
 
LINDA: Hmm, siinä tulee olemaan kysymys.
 
ADAMUS: En sanonut, että siinä esitetään kysymys. (Naurua) Sanoin, että kirjoittakaa muistiin vastaus kysymykseen. Se ehkä esitetään tai ei esitetä, mutta teillä on vastaus. Mikään ei ole sitä mitä ennen.
 
Sitten pyydämme etevää, rakastavaa ja ahkeraa Crimson Circlen henkilökuntaa luomaan yhteisen paikan, mihin voitte laittaa näitä - laittaa kirjoituksianne. Niiden ei tarvitse olla yksityiskohtaisia. Tämä ei ole kirjoituskilpailu. Näytämme muutamia hyvin erityisiä asioita tästä. Antakaa panoksenne. Se voisi olla foorumi, joka on perustettu juuri tätä varten. Se voisi olla jokin muu laite, mutta jokin tapa kerätä informaatiota.
 
Ja sitten puhumme siitä aina välillä. Varmasti seuraavassa kokoontumisessamme annamme joitain näkemyksiä ja jotain informaatiota. Se auttaa teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu. Se auttaa teitä ymmärtämään vähän enemmän uuden energian unien ymmärtämistä. En halua sanoa unisymbolismista, koska se on mennyttä. Unenne ovat niin erilaisia nyt.
 
Niin, huomaatte tavallisia asioita, epätavallisia asioita. Teillä on ymmärryksenne ryhmäosa ja henkilökohtainen. 11-11. Suuri 11-11-shambra-unikokeilu on tapahtumassa. Osallistukaa, olkaa kilttejä. Se auttaa meitä kaikkia ymmärtämään todella, mitä tässä ja nyt tapahtuu.
 
Vedetäänpä syvään henkeä. On ollut kunnia ja ilo olla täällä kanssanne. Teemme vähän hengittelyä aivan hetken kuluttua. Kiitän energiastanne, suopeudestanne ja osallisuudestanne tässä ilmiömäisessä kokemuksessa, kun uskaltaudumme uuteen energiaan.
 
Muuten, varokaa sanomasta: "Voi, rakas Adamus" - tai ei niin rakas Adamus. Varokaa sanomasta: "Edetään todella, todella, todella nopeasti." (Naurua) Koska teidän on ymmärrettävä, että te etenette todella, todella, todella, todella nopeasti. Mutta emme kaipaa törmäyksiä. Emme kaipaa asioiden räjähtämistä. Etenemme nopeasti.
 
Tiedän joidenkin teistä joskus sanovan: "Anna se minulle kovalla tavalla. Anna se minulle rankalla tavalla. Anna se minulle räjähtävällä tavalla." Ette tarvitse sitä enää.
 
Tämän myötä, rakkaat ystävät, eräs muistutus, eräs muistutus kaikille.
 
Kaikki on hyvin maailmankaikkeudessanne ja siksi voin olla Adamus.
 
Nauttikaa.