Materialele Cercului Crimson
Seria Maeştrilor


SHOUD 3: "Potenţiale în viitor" – Cu ADAMUS, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson
8 noiembrie 2009

www.crimsoncircle.com

Descărcaţi fişierul PDF (engleză)  - apăsaţi aici

Notă: ilustraţiile lui Adamus pot fi văzute în versiunea PDF sau în cea video.

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Bine aţi venit în această sală de curs, în acest laborator al noii energii spirituale, în această frumoasă duminică, 8 noiembrie 2009. Dragi Shaumbra, bine aţi venit.

Acum, voi începe cu puţină deschidere a ochilor, dar nu doar cu Cauldre, ci cu fiecare dintre voi. Nu vorbesc doar despre ochii fizici, ci mai degrabă despre cei spirituali.

Aşa că respiraţi adânc, deschideţi-vă. De cât timp v-aţi închis? De cât timp jucaţi jocul uman? Oh, de foarte, foarte mult timp. Este un joc minunat, un joc incredibil. Eu l-am jucat, chiar îl joc cu voi uneori, dar aţi ajuns la punctul în care jocul se învecheşte. Strigaţi către Spirit. Imploraţi Spiritul. Vă înfuriaţi pe mine şi spuneţi: „Trebuie să mai fie ceva. Trebuie să fie mai mult”. Iar aici ne aflăm acum.

Noi suntem grupul numit Shaumbra – fără bariere, nimic la care să aderaţi, nicio iniţiere, nimic de făcut în afară de ocazionala respiraţie – dar iată-ne aici.

Ce este Shaumbra?

Trebuie să spun că este interesant pentru colegii şi însoţitorii mei de pe cealaltă parte. Ei ştiu că sunt implicat activ acum în Consiliul Crimson. Ei ştiu că am venit să preiau de unde a rămas Tobias.

Tobias, oh… hai să stăm o clipă ca să respirăm pentru Tobias, căci s-a întors în starea umană şi asta cere respiraţie! (râsete) Oh, el trece prin experienţe. Nu în acest Shoud, dar poate pe post de colindă de Crăciun vom vorbi puţin despre Sam – ce mai face, pe unde este.

Aşa că sunt în situaţia de a explica colegilor, prietenilor şi asociaţilor mei angelici, atunci când vin şi mă întreabă: “Ce este...”

Cineva şi-a lăsat Pakawa pe afară. (râsete, căci Adamus a observat că un câine mare şi alb vrea să intre în sală)

LINDA: A vrut foarte mult să ne viziteze.

ADAMUS: Primiţi-l, dacă promite că nu mă muşcă. (râsete)

LINDA: Hai să-i dăm drumul o clipă. Putem să-l dăm afară apoi.

ADAMUS: Desigur, daţi-i drumul înăuntru.

LINDA: Doar o clipă... e aşa de frumos. (râsete şi comentarii, întrucât câinele este primit în sală şi se plimbă printre participanţi) Oh, eşti frumos. Aici! Aici!

ADAMUS: Regret, e foarte ocupat să vă miroase între picioare, iar eu (multe râsete) nu sunt disponibil acum. Sunt anumite lucruri la care nu îl vom supune niciodată pe niciun channeler. (mai multe râsete)

Aşa că eu explic prietenilor mei. “Ce este Shaumbra?” întreabă ei. Iar îngerii, apropo, nu ştiu totul. Aveţi voi concepţia eronată că dacă sunteţi morţi aţi şti tot ce se petrece. Realizaţi cât de experţi sunt oamenii în a se bloca pe ei înşişi faţă de fiinţele spirituale? Nici măcar dumnezeu nu vă poate vedea, nu vă poate auzi, nu se poate uita la micile voastre gânduri atunci când vă blocaţi. Iar cei mai mulţi oameni se blochează cam 82% din timp. 82 – îmi plac numerele.

Aşa că eu încerc să explic ce este Shaumbra atunci când sunt întrebat. Ce este Shaumbra? Nu prea există o definiţie. Evident că nu este o religie – ştiu cine sunteţi! (Adamus râde, râde şi audienţa) Probabil că nu este nici o sectă, pentru că, în general, opuneţi rezistenţă grupurilor. Nu vă plac deloc grupurile. Nu vreţi să aderaţi la nimic.

“Deci ce e Shaumbra?”, întreabă ei. Nici măcar nu e ceva spiritual. Nici măcar spiritual, fiindcă „spiritual” are o conotaţie foarte veche. „Spiritual” înseamnă, pentru multe din fiinţele de pe partea cealaltă – oh, cum să spun asta mai abrupt? Nu o să o fac – înseamnă fals, înşelător. Înşelător. Spiritualitatea este unul din cele mai mari terenuri de hrănire pentru ego şi minte. Mintea adoră ca oamenii să devină spirituali, pentru că le oferă scuza de a fi virtuoşi, neplăcuţi, cu minte strâmtă şi mereu în căutare.

Aşa că nu pot spune că Shaumbra sunt spirituali. Deci ce sunteţi? Nu sunteţi intelectuali (râsete) şi spun asta cu onorare (mai multe râsete) şi cu tot respectul cuvenit. Acum, nici nu aţi vrea să fiţi intelectuali. Intelectualii sunt atât de inflexibil, atât de mult în ei înşişi, atât de condeescendenţi. Probabil vă puteţi da seama că am fost şi eu intelectual la un moment dat. (râsete) Nu mai sunt. Nu mai sunt.

Nu sunteţi aerieni, aşa că nu vă pot numi „New Age”. S-ar putea să fi fost la un anume moment, dar New Age are conotaţia de a fi pe undeva, prin altă parte. Iar prin lucrarea cu Tobias din ultimii ani, aţi trecut peste perioada New Age. Aţi trecut prin viaţa şi existenţa undeva, aiurea, în timp ce aveaţi o viaţă pe Pământ, o viaţă care era în esenţă foarte, foarte dezechilibrată.

Nu, aţi învăţat să respiraţi. Aţi învăţat să fiţi în corp, să vă iubiţi corpul, să iubiţi corpul partenerului vostru, să vă iubiţi unul pe altul. V-aţi dat voie să începeţi să vă bucuraţi de ceea ce are viaţa de oferit, ceea ce este atât de mult, atât de mult.

Noi încă mai trecem prin lupte pentru că încă trecem de tiparele minţii. Tiparele minţii - cifre şi fapte. Încă mai trecem peste programarea ce a avut loc de-a lungul vremurilor – Atlantida, bisericile, şcolile, părinţii, chiar voi înşivă. Vedeţi, nu sunteţi persoana care eraţi acum cinci ani, nu-i aşa? Nu. Nu sunteţi persoana care eraţi acum un an. Deci ce sunteţi? Cine sunteţi? Trebuie să încerc să explic asta altor fiinţe angelice.

De fapt mă încântă foarte mult că pot spune: “Ei sunt ceea ce sunt. Ei sunt cei ce sunt. Într-adevăr, trec printr-un proces de transformare, iar aşa ceva durează în mod obişnuit trei, patru, cinci vieţi”, iar voi îl traversaţi în câţiva ani scurţi. Nu-i de mirare că este greu pentru corp şi minte. Nu-i de mirare că este provocator, dar, din nou, ne avem unii pe alţii. Vă aveţi unii pe alţii. Aveţi resurse enorme în fiinţele angelice care lucrează cu voi în fiecare noapte. În fiecare noapte. Oh, purtăm discuţii incredibile şi aducem şi oaspeţi în alte tărâmuri. Vom vorbi despre asta mai târziu.

Dar acum încerc să explic de ce Shaumbra – pentru că nu este nimic la care trebuie să aderaţi, nu aveţi niciun fel de ierarhie, nu aveţi niciun fel de lideri care să debiteze lucruri pe care ar trebui să le faceţi sau să le credeţi. Este foarte liber, foarte liber. Nu este o comunitate – dumnezeule! (râsete) Nu v-ar fi prea bine într-o viaţă comunală. Nu sunteţi făcuţi pentru aşa ceva. Sunteţi prea independenţi, iar asta este o binecuvântare. Sunteţi mult prea independenţi.

Aşa că nu sunteţi un grup organizat, iar asta mă face să cred că aceasta este Noua Energie. Sunteţi toţi foarte, foarte independenţi. Realmente, cu adevărat. Unii nu cred asta. Unii dintre voi nu vor să creadă că asta, de fapt, este problema. Însă sunteţi foarte, foarte independenţi. Voinţe foarte puternice. Una dintre probleme pe care le avem când lucrăm cu voi (câteva râsete), şi spun asta cu tot respectul şi toată iubirea, dar aveţi nişte voinţe foarte puternice… (Adamus atinge pe cineva pe lângă care merge) Nu mă iau de nimeni anume, dar mă doare mâna numai dacă vă bat pe umăr! (râsete) Foarte, foarte independenţi, şi totuşi vă puteţi aduna într-un astfel de cadru, fără reguli, fără să trebuiască să faceţi nimic, totul este voluntar, iar voi vă adunaţi.

Uneori spuneţi că faceţi asta pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. De fapt nu prea contează, nu-i aşa? Nu contează. Lumea este ceea ce este. Adevărata iubire, o iubire aşa cum are Spiritul pentru voi, este acceptarea absolută, onorarea absolută. Aşa că nu este vorba despre a încerca să schimbaţi lumea, deşi este foarte, foarte împlinitor să vă emiteţi binecuvântările, darurile voastre, potenţialele voastre pentru omenire, ştiind că alţii – dacă ei aleg să le îmbrăţişeze – nu vor fi obligaţi să treacă prin aceeaşi tulburare şi prin acelaşi iad prin care aţi trecut voi. Asta face ca inima voastră să se simtă bine: să ştiţi că lucrarea pe care aţi făcut-o a avut un asemenea efect profund, nu neapărat pe Pământ – o veţi vedea pe Pământ, dar realmente nu s-a manifestat aici aşa cum o va face. Are un efect acum în alte tărâmuri.

Alte tărâmuri – oh, am putea vorbi ere întregi despre ele, dar ştiţi cum sunt. Aţi mai fost morţi înainte, aşa că… (râsete) Dacă vă daţi voie să vă amintiţi pentru o clipă, este o experienţă. Este extraordinară. Are foarte multe faţete. Face ca Pământul să pară foarte simplu, foarte uşor, pentru că în alte tărâmuri există orice vreţi, orice vă puteţi imagina, orice joc la care alegeţi să participaţi, orice realitate.

Da, puteţi merge în rai pe partea cealaltă, dar este unul din milioanele de raiuri. Bisericile şi-au creat propria versiunea asupra raiului, iar credincioşii lor merg acolo când mor, până la punctul în care realizează că raiul e un fel de porcărie (râsete) fiindcă se bazează pe parametri umani. 72 de fecioare?[1] Nu prea cred! (râsete) E plictistor fiindcă ceea ce nu vi se spune este că ele rămân mereu fecioare! (multe râsete) Ăsta ar fi iadul pentru mine! (mai multe râsete)

Deci ce este Shaumbra? Eu spun prietenilor mei de pe cealaltă parte că este un grup de oameni ce pot râde, care pot experimenta, care se extind, care ies din unul din cele mai importante şi mai structurate tipuri de calităţi sau atribute pe care le-a avut omenirea şi fac asta cu relativă graţie şi uşurinţă – aceasta este mintea. Mintea.

Din nou, nu intenţionez să spun lucruri rele despre minte. A fost o creaţie sclipitoare a voastră atunci când aţi venit pe Pământ. A trebuit să aveţi o minte ca să vă descurcaţi cu 3D sau oricum numiţi aceasta, ca să vă descurcaţi cu realitatea de pe Pământ. Mintea a fost dezvoltată ca să vă ajute să staţi în corpul fizic şi să vă descurcaţi cât mai bine în această realitate. Dar acum noi trecem dincolo de asta. Ne extindem în ceva foarte, foarte frumos.

Deci Shaumbra – acest grup de pionieri ai Noii Energii, acest grup de fiinţe care au avut atât de multe experienţe pe Pământ şi în alte tărâmuri, un grup de oameni ce au fost lideri ai familiilor lor spirituale, lideri ai familiilor voastre spirituale. Aceia care... – voi – şi-au părăsit familiile spirituale ca să plece singuri, dar ştiind tot timpul că aceasta va avea un impact profund asupra celor pe care i-aţi lăsat în urmă. Un grup – voi – care, în ultimii ani, s-a deconectat de la familiile spirituale de provenienţă, fie că a fost vorba despre Ordinul lui Sananda sau despre Casa lui Mihail, a lui Gavriil, oricare dintre Casele arhanghelice ai căror lideri aţi fost.

În cele din urmă voi, în ultimii ani, v-aţi deconectat de la ele, din două motive. Trebuia să descoperiţi cum era să fiţi pe cont propriu, fără să mai purtaţi responsabilitatea de a încerca să eliberaţi energia în alte tărâmuri. Trebuia să vă eliberaţi pe voi înşivă mai întâi. Trebuia să faceţi pentru voi, nu pentru toţi ceilalţi. A trebuit să învăţaţi să vă iubiţi pe voi înşivă mai întâi.

De fapt este mult mai uşor să iubiţi pe altcineva, să faceţi lucruri, să vă structuraţi viaţa în funcţie de alţii – mult mai uşor, mult mai uşor. Dar când vine vorba să faceţi pentru voi, apar toată îndoiala, toată critica din afară, întrebarea dacă meritaţi, iar atunci intraţi cu adevărat în energii profunde, cu adevărat intraţi în voi înşivă.

Aşa că spun fiinţelor de pe cealaltă parte că acesta este un grup de îngeri inimoşi, adevăraţi, rezistenţi, iubitori, pionieri ai Noii Energii fără să ştie ce este. Ar fi fost diferit dacă v-am fi dat o carte şi am fi spus: “Kathleen, iată ce este Noua Energie. Acum, vrei să fii parte din ea?” Ar fi fost mult mai uşor. Însă voi spuneţi: “O să merg acolo. La naiba cu orice, o să merg în Noua Energie”.

Aşa că sunt foarte mândru că am avut aceste două luni în care am fost cu voi de când a plecat Tobias, sunt foarte mândru să fiu alături de voi la fiecare pas pe cale. Îmi am modalităţile mele şi stilul propriu, şi le folosesc pentru ca să mişc energia. Le folosesc ca să vă înfurii puţin uneori, ca să vă şochez puţin uneori, să vă binedispun atunci când pot. Dar fac asta pentru că vă iubesc şi pentru că mă bucur de călătorie mai mult decât o faceţi voi, probabil. (râsete) Probabil că mai mult. Aşa că hai să respirăm adânc azi, pe măsură ce intrăm în discuţia noastră.

Pakawa

Hai să vorbim la început despre Pakawa. Ştiu că am mai discutat înainte, dar aceste Pakawe sunt extensii ale voastre. Sunt creaţii ale voastre. Sunt aspecte ale voastre. Aşa cum a spus Cauldre mai devreme, da, a fost genial din partea mea să creez un aspect non-uman, un animal. De ce? Pentru că iubiţi animalele mai mult decât iubiţi oamenii. Destul de simplu. Animalele nu au agendele şi problemele pe care le au oamenii. Animalele sunt iubitoare. Animalele nu vă vorbesc în cuvinte. Oh, cineva ar putea înnebuni din cauza vorbăriei oamenilor. Animalele comunică din inimă, oricum aţi vrea să o numiţi, de la nivelul sufletului, al fiinţei interioare.

Astfel că acum aveţi oportunitatea să luaţi Pakawa, energia totemului vostru, energia voastră proiectată în această fiinţă frumoasă, şi să începeţi să lucraţi cu ea. Care este prima problemă de care vă loviţi? Mary.

MARY: Nu sunt sigură că îmi simt Pakawa aproape.

ADAMUS: Ah, exact. Exact. Prima problemă este conectarea. Conectarea. Aşa că aţi trecut prin experienţa alegerii unei Pakawe. Unii dintre voi încă nu au ales-o, iar dacă nu aţi făcut asta e nevoie să priviţi la problemele voastre cu decizia. (râsete) A face o alegere - nu e aşa de greu! Nu intenţionam să fiu amuzant. (mai multe râsete, râde şi Adamus)

Este doar imaginaţie, asta e tot. Aşa că priviţi puţin. Dacă încă nu aţi ales încă o Pakauwa – orice, un păianjen este OK, orice – probabil că aveţi nişte probleme cu deciziile şi acestea se bazează, probabil, pe faptul că vă temeţi că decideţi greşit. Nu puteţi. Nu puteţi lua decizia greşită. Încercaţi. Încercaţi. Nu vă loviţi prea tare la început. (Adamus râde)

Ceea ce se petrece acum – şi nu voi intra în fizica sa profundă – însă datorită modului în care v-aţi schimbat energia şi datorită faptului că treceţi dincolo de realitatea vibraţională în realitatea expansională, nu puteţi adopta o decizie greşită. Puteţi gândi că aţi decis greşit, ceea ce uneori pare a fi foarte real, dar în cele din urmă ceea ce se petrece este că energiile voastre, conştiinţa voastră se vor îndrepta pe sine. Puteţi rezista şi puteţi pretinde că nu este aici, dar cu adevărat este. Cu adevărat este. Aveţi încredere în mine. Nu, de fapt, nu aveţi încredere în mine. (râsete) Aveţi încredere în voi. Aveţi încredere absolută în voi.

Aşa că totul se echilibrează pe sine. Lucrul important, aşa cum am discutat mai devreme, este că, cel puţin, aveţi un moment ce se derulează. Pendulul se mişcă din nou. Cât timp a stat pe loc, fără să facă nimic? Doar stătea, dar acum se mişcă din nou, dar, spre deosebire de pendulul obişnuit, nu se mişcă doar înainte şi înapoi. Acum se mişcă în sus şi în jos, se roteşte în cercuri, se mişcă în ambele direcţii simultan. Aceasta este Noua Energie. Vă lasă perplecşi, dar numai dacă sunteţi blocaţi în minte.

Aşa că Pakawa este o extensie a voastră şi este energia voastră. Nu aparţine altcuiva. Ea este voi. Învăţaţi acum un instrument de bază al Noii Energii – managementul energiei. Nu sunteţi obişnuiţi să vă gestionaţi energia. Sunteţi obişnuiţi să vă faceţi griji pentru ea, să vă agitaţi în legătură cu ea, să o planificaţi, să o ascundeţi, să vă jucaţi cu ea, dar nu să o gestionaţi. Aşa că voi creaţi o Pakawa, un totem, faceţi conexiunea cu ea. Asta am făcut noi până acum: ne-am conectat cu ea, am simţit-o.

Este aici acum. Respiraţi. Pakawa voastră este aici. Voi sunteţi aici. Ea este parte din voi. Este chiar aici. de multe ori se află într-un fel de stare neutră, doar aşteaptă. Vă aşteaptă pe voi să o direcţionaţi sau să o orientaţi ce să facă. Unii dintre voi i-au trasat dorinţe specifice, instrucţiuni, au spus: „Fii de veghe tot timpul. Mergi cu mine în visele mele”. Mulţi dintre voi aţi făcut asta. Foarte, foarte impresionat. “Mergi cu mine în visele mele”.

Unii dintre voi vă supra-folosiţi Pakawa, îi spuneţi să facă pentru voi lucruri precum crearea unei grămezi de bani sau găsirea unui nou partener. Pakawa nu vă va găsi un partner. O să găsească o altă Pakawa cu care să se însoţească, însă... (râsete) Apoi veţi avea o problemă cu totul diferită! (mai multe râsete)

Însă Pakawaeste aici ca să vă ajute să înţelegeţi cum să vă trimiteţi pe voi înşivă în alte dimensiuni, cum să vă gestionaţi energia, cum să vă conectaţi cu aspecte ale voastre. Este o experienţă valoroasă. Nu este ceva ce ar trebui să faceţi din când în când sau o dată pe lună, când ne adunăm aici. Lucraţi cu ea zilnic. Este uimitoare. Veţi descoperi cât de strălucitoare este Pakawa.

Iar dacă aţi ales ca Pakawa, de exemplu, o veveriţă, veţi mai observa ceva. Ce se întâmplă cu veveriţa? Kathleen, nu mă iau de tine, însă...

KATHLEEN: Se poate transforma în ceva diferit?

ADAMUS: Absolut. Vedeţi cât de geniali sunteţi? Se poate schimba în ceva diferit şi o va face. Interesantă observaţie despre Noua Energie. Doar pentru că voi aţi spus că veţi face ca Pakawa să fie o veveriţă, veţi descoperi că se transformă într-un câine ori devine un urs sau un delfin. Începe să se adapteze la energiile voastre şi la energiile din jur, aşa că va începe să-şi schimbe forma. S-ar putea chiar să descoperiţi că devine om, că devine o creatură de tip extraterestru. Va începe să meargă în trecutul şi în viitorul vostru şi va începe să culeagă atribute energetice. Va fi ca un cameleon. Îşi va schimba forma. Va prelua atribute noi ca să vă servească.

Aceasta este frumuseţea unei Pakawe. În general se va întoarce la forma în care aţi creat-o iniţial. Dacă a fost veveriţă, va redeveni veveriţă, până la un punct. Iar la un anumit moment va spune: “Nu mai sunt veveriţă. O să evoluez în altceva”. Şi poate că nu va fi un alt animal. Poate că va evolua în ceva care este atât de diferit încât nici măcar nu o veţi mai recunoaşte prin mintea voastră veche. Este un punct interesant când ajungeţi la el. Nu încercaţi să forţaţi redefinirea ei. Daţi-i voie să ia noi forme. S-ar putea să vedeţi că are un cap de animal şi un corp de spirit, un corp non-fizic. Poate face tot felul de lucruri ciudate.

Este un mod de a spune să vă aşteptaţi la ce este neaşteptat, pentru că sunteţi în Noua Energie, iar Noua Energie, la naiba, este diferită de cea Veche şi voi vreţi să fie aşa. Dar dacă această călătorie s-ar fi referit doar la continuarea Vechii Energii, doar la a încerca să fiţi un pic mai bogaţi, un pic mai deştepţi, ceva mai arătoşi, ceva mai sexy? Cred că aţi fi fost frustraţi. Nu-i aşa?

LINDA: Da.

ADAMUS: Da, da. Vă rog să-mi spuneţi că aşa e. (Adamus râde)

Aşa că hai să stăm un moment pentru a simţi energia Pakawei voastre. Conectaţi-vă cu ea. A fost în afară. A fost în alte tărâmuri. A fost aici tot timpul, a fost cu voi la fiecare pas pe cale. Nu se dizolvă, nu pluteşte pe undeva. Vă aşteaptă pe voi.

Aducerea Pakawei în interior

Haideţi ca azi să urmăm o direcţie diferită cu Pakawa. Haideţi să mergem în interior, în corpul vostru. Voi spuneţi: „Bine, dar cum o să intre un elefant în corpul meu?” Ah! Ah.

(a) Se poate schimba şi transforma într-o altă formă.

(b) Cine a spus că un elefant e mai mare ca voi? Cine a spus... cineva a spus. Cineva a spus că elefanţii sunt uriaşi, aşa că vă gândiţi: „Oh, nu pot să aduc elefantul, Pakawa mea, în corp. O să explodez”. Poate că nu. Poate că vă puteţi transforma sau transmuta ori ea se poate schimba, ori vă puteţi schimba şi voi, şi ea.

Îi veţi cere Pakawei voastre să intre în corpul vostru fizic. De ce? Pentru că nu aţi fost acolo de mult timp. Nu aţi fost acolo. Îi lăsaţi pe doctori. Acceptaţi tot felul de sonde în diverse părţi ale corpului sau îi lăsaţi să vă taie, dar nu aţi fost înăuntrul corpului vostru fizic. Nu prea vă place să mergeţi acolo.

Însă Pakawa, parte din voi, va merge. Şi ce va face? Nimic. Nu astăzi. Însă, pe măsură ce începeţi să vă obişnuiţi cu asta, va intra în corpul vostru şi vă va ajuta să detectaţi dezechilibre pe care alte părţi din voi le cunosc, dar care nu vi le comunică, dezechilibre ce au potenţialul de a apărea, dar care încă nu au apărut. Pakawa va putea să înţeleagă cum fiinţa voastră fizică, mentală, poate să atragă potenţiela dezechilibrate ori probleme de sănătate, probleme mintale.

Aşa că respiraţi adânc. Lăsaţi Pakawa să intre în corpul vostru. Respiraţi-o în interior. (pauză) Călătoriţi în interiorul vostru.

Acum, opriţi-vă o clipă înainte să meargă prea departe. Eliberaţi noţiunile mentale despre cum arată interiorul corpului vostru, pentru că începeţi să gândiţi: “Oh, ar trebui să meargă prin vena L42?”, ştiţi. „Să călătorească? Ar trebui”. “Oare Pakawa mea vrea să intre în intestine? Ar trebui oare să o împiedic să îmi intre în urechi, în ochi?” Haideţi să eliberăm acum partea faptică. Sunteţi o fiinţă energetică. Sunteţi o fiinţă energetică ce a creat un corp fizic. Daţi-i voie să intre în energia voastră, nu neapărat în fizic. Daţi-i voie să intre în energia voastră. Daţi-i permisiunea, este tot ceea ce are nevoie această parte din voi, şi lăsaţi-o să cutreiere. Daţi-i voie să se plimbe pe acolo.

Voi aveţi o împărăţie în interior. Partea voastră fizică este o împărăţie magnifică. Are foarte multe atribute adică vă gândiţi la ea în termenii energiei în loc de cei ai fizicului pur. Una intre problemele cu ştiinţa contemporană – “Dacă nu se poate vedea la microscop, nu există”. Dar şi asta se schimbă. Se schimbă rapid acum, datorită lucrării pe care voi şi alţii o faceţi. Există o recunoaştere a atributelor energetice. Va continua. Există grupuri, nu multe, dar există grupuri de medici, metafizicieni care încep cu adevărat să înţeleagă fluxul de energie asociat cu corpul fizic.

Daţi voie ca Pakawa să intre profund în interior. Daţi-i voie să cutreiere prin corpul vostru. Nu încercaţi să-i spuneţi să meargă într-un loc anume. Nu-i cereţi să vindece nimic acum. Doar întoarceţi-vă la a fi familiari cu corpul vostru. Nu vă aşteptaţi să auziţi o voce. Nu vă aşteptaţi să primiţi un raport scris. Este doar o experienţă elementară cu Pakawa voastră.

Apropo, da, vom dezvolta alte tipuri de aspecte energetice ale voastre. Nu neapărat Pakawe, dar acesta este primul nivel. Vom dezvolta alte creaţii spre a vă servi, dar hai să rezolvăm cu aceasta mai întâi. Haideţi să facem cu adevărat acea conexiune cu Pakawa şi înţelegeţi că ea călătoreşte multidimensional. Este mereu aici. Poate intra în corpul vostru. Poate intra la nivelul centrului vostru – sistemul de comunicaţii al corpului vostru.

Sistemul de comunicaţii al corpului vostru este o reţea elaborată, dar simplă, magnetică, de electricitate, de mişcare a energiei, multe tipuri de fizică, o mulţime de pulsaţii ce sunt emise. Însă corpul vostru are acest uimitor sistem de comunicaţii. El vă permite să faceţi mai multe lucruri în acelaşi timp – să mâncaţi, să mergeţi, să gândiţi. Corpul emite mici semnale, mici pulsuri, constant, milioane în fiecare secundă, în tot corpul vostru. Nu-i aşa că e uimitor că, de fapt, nu e nevoie să controlaţi şi să ţineţi evidenţa? Face asta singur. Este un miracol al realităţii fizice.

Sistemul de comunicaţii al corpului vostru lucrează, în general, destul de bine singur, însă există momente în care o parte încetează să mai comunice cu celelalte. Inima este notorie. Iese din comunicarea cu alte părţi ale sistemului de comunicaţii şi, desigur, voi aveţi o boală de inimă sau un atac cardiac. Inima, inima fizică, este asociată şi cu energia inimii. Nu este sufletul vostru, însă este, într-adevăr, o parte integrantă a simţirii voastre. Uneori iese din comunicare.

Clar comunicarea dintre reţeaua corpului vostru şi voi – hai să nu o numim mintea, hai să o numim conştiinţa noastră – aici este o prăpastie. Ştiţi, de exemplu, în sistemul de comunicare dintre conştiinţa voastră şi corp, dacă eu (Adamus loveşte uşor pe cineva) v-aş lovi tare... (Adamus râde) Scuze, albinuţo. Dacă te-aş lovi tare, ai şti. Sistemul de comunicaţii intra imediat în funcţine.

Conştiinţa spune: “Am fost atacat de Adamus” – cu iubire, cu iubire – şi vă spune să fiţi în gardă. Dar în general conştiinţa voastră este foarte mult în afara comunicării cu sistemul de comunicaţii al corpului. Sistemul funcţionează acum, dar funcţionează pe o energie foarte joasă şi foarte, foarte veche. Funcţionează pe baza îndoielii şi a fricii.

În general, cu un caracter mare de generalitate, oamenii se tem de corpurile lor, pentru că trupul provoacă durerea şi trupul moare. Şi mie- mi-ar fi teamă dacă aş fi în locul vostru. Dar veţi ajunge la un punct în care veţi realiza, mai întâi, că durerea este o iluzie, în cea mai mare parte, iar corpul ar putea muri, dar de fapt adevărul este că aţi avut nenumărate morţi fizice pe Pământ, în care aţi murit uneori în mari dureri, alteori uşor, însă v-aţi lăsat corpul în urmă.

În Noua Energie nu este necesar. Vă luaţi corpul cu voi, nu că aţi avea nevoie de un corp pe partea cealaltă, însă luaţi toate componentele sale energetice, toată înţelepciunea corpului conţinută în carne, ceea ce este doar energie, şi le luaţi cu voi. De ce? Ei bine, din două motive. Arătaţi mai bine pe cealaltă parte. (râsete) Da, aşa e. Fiinţe care nu au avut nicio viaţă fizică pe Pământ sunt cam aeriene, ştiţi, cam pufoase. Nu sunt foarte definite, de fapt. Voi vedeţi nişte culori în energia lor, dar realmente nu sunt prea definite.

Dacă aţi fost pe Pământ şi în special dacă aţi învăţat să vă luaţi corpul fizic cu voi, sunteţi foarte definiţi, iar asta e chiar grozav pe partea cealaltă. Ei nu pot cumpăra aşa ceva pe partea cealaltă, (râsete) nu-mi pasă ce modă a trecut. Iar ei, ştiţi, vor să aibă şi ei aşa ceva. Iar apoi râdeţi, pentru că spuneţi: “Este uşor. E chiar acolo, pe planeta Pământ.” (multe râsete) “Călătorie plăcută! Ne vedem peste 10.000 de vieţi!” (mai multe râsete)

Aşa că această conectare cu corpul vostru este importantă. Dacă alegeţi ascensiunea, o să vă luaţi corpul cu voi. Este mult mai bine aşa. Nimic nu e mai rău decât ca oasele voastre, oasele vechi, să se afle îngropate în pământ. E un mod sigur şi magnetic de a vă atrage înapoi. Dacă aveţi oase în pământ, iar în ele încă mai este energie, asta va provoca încă o întrupare. De fapt, probabil că este una din cele mai mari cauze ale reîntrupării, chiar şi atunci când fiinţa nu vrea asta. Corpurile lor ii absorb aici – asta şi iubitii respinşi. (râsete) Îi atrag aici imediat.

Aşa că, în legătură cu Pakawa, atunci când o invitaţi în interiorul voastru, ea intră şi vă ajută să vă conectaţi cu sistemul de comunicaţi al corpului. Sistemul de comunicaţi nu vorbeşte o limbă umană. Nu vorbeşte franceză, din nefericire. Nu vorbeşte engleză. Însă creează o dinamică, un tipar şi o obişnuinţă, iar eu vreau ca voi să reveniţi la asta. Vreau ca voi să vă întoarceţi la a fi obişnuiţi cu corpul vostru energetic.

Din nou, nu vă apucaţi să studiaţi cărţi despre biologie. Nu e nevoie să mergeţi la facultatea de medicină. Este vorba despre energia corpului vostru şi despre capacitatea de reconectare cu acea parte din corpul vostru care mereu a ştiut şi ştie şi în prezent cum să se reechilibreze pe sine. Creşterea din nou a unui membru este intrinsecă şi există dovada ştiinţifică pentru asta. Însă, mai mult decât orice, din punct de vedere energetic este acolo, absolut. A fost pusă deoparte, a fost închisă undeva, a fost considerată unul din marile mistere şi nu este. Nu este. Este vorba despre a acorda permisiunea şi de a vă reconecta cu voi înşivă. Corpul vostru se vindecă pe sine.

Acum, dacă faceţi asta doar ca să slăbiţi nişte kilograme sau ca să arătaţi ceva mai tineri, s-ar putea să vreţi să vă mai gândiţi. Dar dacă faceţi aceasta ca să vă refaceţi sau să vă regeneraţi sistemul fizic astfel încât să puteţi petrece mulţi ani frumoşi pe Pământ, bucurându-vă de ceea ce aţi uitat să vă bucuraţi mai înainte, timp de mii de vieţi de dinaintea acesteia, atunci corpul vostru va spune: “Da! Da!” Iar voi veţi respira adânc şi veţi spune: „Sunt aici ca să mă joc. Sunt aici ca să mă bucur. Sunt aici ca să mă distrez şi ca să fiu în abundenţă, abundenţă în toate felurile, nu doar în ceea ce priveşte banii, însă abundenţă în toate modurile”.

Aceasta este calea naturală. Cealaltă cale – suferinţa, lipsa, boala – aceasta nu este naturală. Nu este natural. De fapt este o distorsionare, este o minciună şi e nevoie de mult mai multă energie ca să trăiţi astfel decât ca să trăiţi ca fiinţe suveane.

Aşa că respiraţi adânc şi daţi binecuvântarea ca Pakawa să intre în corpul vostru energetic, să facă conexiunea cu reţeaua de comunicaţii al corpului. Acum Pakawa voastră poate începe să se reconecteze cu voi cel conştient din Acum. Nu că aşteptaţi ca sănătatea voastră să se schimbe brusc. Să ştiţi că ea se va schimba. Să ştiţi că se va schimba.

Este cineva aici, daca nu te deranjează – te rog să te ridici – este cineva aici care vă poate confirma adevărul cuvintelor mele. (audienţa aplaudă, căci Garret Annofsky se ridică în picioare)

Acum, On, Garret, s-ar putea să spună asta în alte cuvinte decât cele pe care le-am folosit eu, dar el ştie că a trebuit să se întoarcă la el însuşi. Da, a avut sprijinul doctorilor şi iubirea Aandrei, care încă nu şi-a schimbat numele. (râsete) El are iubirea Shaumbrei, însă a trebuit să se întoarcă în interior, ştiind că totul este acolo. Totul este aici. El nu a luat medicamente exotice şi stranii. Nu a băut tot felul de ape ciudate. Nu a spus mantre şi incantaţii şi nici măcar nu a plâns prea mult. Nu m-a chemat pe mine, cu excepţia unor mici partide de şah în Noua Energie. Asta e minunat. El a intrat în interior. A păstrat totul foarte simplu. “Eu Sunt Cel Ce Sunt şi mereu voi fi”. Asta a transmis ceva reţelei corpului său şi sistemului său de comunicaţii. El nu a lucrat cu o Pakauwa aşa cum o vom face noi, însă a intrat în interior şi a spus: „Eu Sunt Cel Ce Sunt” iar corpul lui a auzit asta. Mulţumesc.

GARRET: Am primit aceeaşi notiţă ca şi tine! (compară culoarea hainelor lor)

ADAMUS: Da, da. (Adamus râde) Dar notiţa mea spunea: “Poartă un costum scump”. Nu ştiu, (vorbeşte despre haina lui Cauldre) asta arată de parcă birocraţii merg la camping! (multe râsete, râde şi Adamus) Aşa că haideţi să respirăm adânc şi să simţim cu adevărat esenţa Pakawei voastre. Ea este voi. Este un aspect. Este strălucirea voastră. Este voi.

Acum, pe măsură ce merge în interior şi lucrează pentru voi şi pe măsură ce lucrează pentru voi în starea de vis şi tot timpul, daţi-i voie să înceapă să-şi schimbe forma, să o transforme şi să se schimbe. Din nou, nu vă aşteptaţi să vă vorbească, dar asta nu înseamnă că nu va comunica. Este o mare diferenţă. Vorbirea este o formă foarte frustă de comunicare. Extrem de primitivă. Ar fi diferenţa dintre o persoană care cântă fals şi o orchestră cu sute de muzicieni talentaţi ce cântă la unison. Vedeţi voi, limbajul este plat. A fost mult mai mult – în vremurile Atlantidei, ale Lemuriei, limbajul era cântat, iar acum este plat. O să-l punem pe Cauldre să cânte destul de curând. (râsete) O să cântăm un Shoud întreg împreună. Asta o să vă scoată din zona de confort – pe Cauldre, absolut.

Aşa că acum respiraţi adânc şi lăsaţi Pakauwa să-şi facă lucrarea ei. Daţi-vă voie să vă faceţi voi lucrarea voastră. Daţi-vă voie să vă faceţi voi lucrarea voastră.

Managementul energiei

Acum, dacă aţi fi căpitanul unei corăbii, aţi avea controlul de baza asupra echipajului? Le-aţi spune ce să facă, cum să facă, când să facă şi cât vor fi plătiţi pentru asta? Roger.

ROGER: Da.

ADAMUS: Da. Bun răspuns. Excelent răspuns, pentru că aia lucrează un element foarte important. Voi sunteţi căpitanul navei şi ii aveţi pe toţi aceşti oameni, iar dacă nu vă definiţi aşteptările faţă de ei, au tendinţa de a se răzvrăti, de a prelua ei controlul. Aşacă trebuie să fiţi foarte clari în legătură cu lideratul vostru, cu echilibrul şi cu aşteptările. Trebuie să le expuneţi pentru ei, din nefericire.

Apropo, Shaumbra este puţin diferită. Nu voi intra în asta acum, dar nu este nevoie să le expuneţi tot, trebuie ca doar să îi lăsaţi să meargă şi să descopere Noua Energie pentru ei înşişi. Creează unele conflicte uneori, unele dinamici interesante, dar de fapt este un lucru bun. Este un lucru bun. Ştiţi, puneţi mai mulţi Shaumbra la un loc şi lucrurile se încing, apar uneori fricţiuni. Oh, e multă iubire, dar şi multă fricţiune. De ce? Pentru că toţi treceţi printr-o perioadă foarte stresantă. Treceţi prin foarte multe schimbări acum şi, de fapt, testaţi cumva cealaltă persoană. Uneori aveţi probleme dintr-o viaţă trecută. Totul este deghizat sub forma lideratului şi a altor lucruri, dar nu acesta este motivul adevărat. Motivul este stressul incredibil de acum.

Dar asta este dincolo de discuţia noastră. Căpitanul corăbiei, da. Vreţi să faceţi foarte clar pentru toţi cei care lucrează pentru voi că voi sunteţi căpitanul. Voi sunteţi la vârf. Voi daţi ordinele.

Acum, întrebarea este: în calitate de căpitan al propriei corăbii, voi, corpul, mintea, sufletul, aspectele din trecut, fiecare parte din voi, exercitaţi controlul? Timothy.

TIMOTHY: Da?

ADAMUS: Nu, nu faceţi asta. Dar mulţumesc pentru răspuns. Nu, nu faceţi asta, iar o folosesc ca exemplu. Nu încerc să mă iau de nimeni, dar nu faceţi asta, pentru că sunteţi doar voi. Nu sunt alţi oameni acolo. Nu aveţi agendele lor, dorinţa lor de a se hrăni şi de a vă lua puterea şi toate lucrurile pe care le fac oamenii. Sunteţi voi. sunteţi căpitanul propriei corăbii. Sunteţi şeful. Sunteţi fiinţa suverană. Fiecare parte din voi, fiecare parte din corpul vostru, din minte şi spirit va iubeşte absolut. E posibil ca alţi oameni să nu vă iubească neapărat, însă fiecare parte din voi vă iubeşte.

Aţi ieşit din comunicare cu alte părţi din voi. Din cauza modului în care au fost făcte lucrurile, ele nu vă respectă. Aceste alte părţi din voi nu vă respectă aşa cum obişnuiau şi aşa cum le-ar plăcea să o facă. Dar vor să facă asta.

Şi, pentru ca totul să fie şi mai dificil, nu mai aveţi încredere în voi, aşa că realmente aţi căzut din graţia voastră, a acestor părţi din voi, iar din acest motiv o parte din comunicările din minte, corp şi, clar, din spirit s-au închis. Clar din spirit. Aţi ieşit din încrederea în voi înşivă şi v-aţi izolat în această fiinţă mică. O fiinţă mititică. Nu aveţi încredere în cine sunteţi cu adevărat.

Prima victimă, desigur, este, evident, spiritul vostru, sufletul vostru. Nu că voi... aud uneori că spuneţi: “Noi am uitat intenţionat”. Acum, haideţi, vă rog... Aţi uitat intenţionat? Aţi vrut să uitaţi cine sunteţi cu adevărat? Cine v-a spus asta? De ce aţi crezut-o? Asta este cu adevărat întrebarea. Nu, nu, nu. Aţi ieşit din încrederea şi comunicarea cu voi înşivă. Aşa că aţi ieşit din orice fel de conectare cu spiritul vostru. Încă este acolo, mereu a fost, dar voi aţi încetat să mai comunicaţi cu el, cu fiecare parte din voi.

Nu aveţi încredere în corp. Nu aveţi încredere în minte. Nu aveţi nici cea mai vagă încredere în spirit. L-aţi căutat mult, mult timp, iar într-un fel a fost un joc amuzant: „Hai să căutăm spiritul”. Unde să-l căutaţi? Este voi. spuneţi: „Eu, spirit?” Absolut. Spirit în afara comunicării cu sine, din cauza lipsei de încredere.

Iată-vă, deci, căpitan al propriei nave şi aveţi aceste… şi nu vorbesc doar cu voi. Vorbesc… hai să spunem că vorbesc pentru cei care vor citi acestea mai târziu. (râsete, râde şi Adamus) Sunteţi căpitanul propriei corăbii, în afara comunicării cu voi înşivă, şi există toate aceste idei stranii despre dumnezeu şi despre spiritualitate. Aceste idei sunt unele din cele mai dificile lucruri pe care le întâmpinăm în lucrul cu voi, ca să treceţi peste conceptele din vieţi trecute despre dumnezeu.

Am auzit azi că se vorbea despre Roma. Un loc uimitor, îmi place mult să merg acolo. Dar aveţi multe condiţionări din cauza bisericilor şi a ceea ce consideraţi a fi dumnezeu. Deloc, deloc nu este ceea ce vor realiza cei mai mulţi oameni. Aşa că nu sunteţi în conexiune cu acea parte.

Ştiţi, definiţia pe care o dau eu lui dumnezeu, de fapt... nu este singular. Nu este un bătrân mare, mânios, de rasă albă, bărbos, pe unde prin rai. Este dumnezeul cuiva, dar sperăm că nu al vostru. Dar dacă dumnezeu este acumularea potenţialelor trecutului, a tot ceea ce a fost şi a tot ce ar fi putut fi, toate potenţialele trecutului şi toate potenţialele viitorului, tot ceea ce ar putea fi? Dacă dumnezeu este totul, cu exceţia acestui moment? (pauză)

Potenţialele – fiecare potenţial, incluzând lucrurile pe care le-aţi experimentat şi cele pe care nu le-aţi experimentat, şi tot ceea ce veţi experimenta şi tot ceea ce nu veţi experimenta – dar dacă acesta este dumnezeu? Iar voi, ca dumnezeu de asemenea, vă aflaţi în momentul prezent, atrâgând aceste energii, aducându-le în realitate în acest moment, aducându-le în voi? Doar o idee, ceva de ronţăit în nopţile în care încercaţi să adormiţi.

Aşa că oricum, Shaumbra, ajungeţi la punctul în care vă întoarceţi la încrederea în voi. Fiecare parte din voi, corpul, mintea, spiritul, aspectele, dumnezeul interior, divinitatea voastră, fiecare potenţial experimentat sau nu, fiecare potenţial ce ar putea fi cu adevărat doreşte să vă servească. Sunt voi. Sunt voi.

Aşa că ajungeţi la punctul de a fi aici acum, spunând: “Trebuie să am încredere în mine. Trebuie să eliberez absolut”. Eliberare absolută. Nu eliberare către o altă fiinţă, către Pakawa, către partenerul vostru sau către un dumnezeu despre care nu aveţi nicio idee ce este – cum puteţi elibera? Aşa că eliberaţi. Ce o să se petreacă? Ce se va petrece când eliberaţi?

SHAUMBRA (femeie): Te sperii.

ADAMUS: Pardon?

SHAUMBRA (femeie): La început e înspăimântător.

ADAMUS: Cam înfricoşător, cu adevărat înspăimântător, de fapt cel mai înspăimântător lucru prin care aţi trecut vreodată, cam înspăimântător. Vă va întoarce pe dos. Va face ca toată conştiinţa voastră să se scuture, să se zgâlţâie. Ştiţi cum este când ceva iese din aliniere, cum începe să se scuture şi să se cutremure? Uneori maşina voastră – ajungeţi la o anumită viteză, se zgâlţâie şi se scutură – ce faceţi atunci? Încetiniţi. Ce faceţi atunci?

SHAUMBRA: Respirăm. Accelerăm.

ADAMUS: Respiraţi. Acceleraţi şi respiraţi. Ador acest grup! (râsete) Ador acest grup. Da! Respiraţi adânc şi eliberaţi, iar acea eliberare înseamnă accelerare. A apăsa frâna încetineşte, înseamnă restricţionare, restricţionează fluxul. Nu, voi eliberaţi.

Se va schimba viaţa ta? Se va schimba viaţa ta? Absolut. Absolut că se va schimba. Eşti în regulă cu asta? Sau o să încerci să defineşti ce ar trebui să fie acea schimbare?

SHAUMBRA: Nu prea cred.

ADAMUS: Ba da, o să o faci. (râsete) Clar o să încerci să defineşti schimbarea. Dar este în regulă. Este în regulă cât timp ştiţi că nu se va petrece în modul în care partea voastră umană se aştepată sau vrea. Într-una din sesiunile noastre următoare vom vorbi despre diferenţa dintre sinele creator uman şi sinele suflet şi de ce este o aparentă contradicţie între ele, cel puţin pe termen scurt.

Aşa că eliberaţi. Este Energia - Nivel de bază. Am mai vorbit despre asta înainte, iar voi v-aţi gândit la asta. Însă problema este că v-aţi gândit. Puteţi vorbi foarte frumos despre asta, dar nu aţi trăit-o pe deplin. Ştiu că unii dintre voi aţi făcut paşi mari, mari de tot, dar acum o vom trăi, vom trăi într-un loc de încredere absolută în voi înşivă.

Va ridica la suprafaţă problemele, fiecare greşeală pe care aţi făcut-o. De fiecare dată când corpul vostru a fost în dezechilibru, de fiecare dată când v-aţi făcut de râs, aţi dus vieţi proaste şi aţi făcut lucruri rele – va ridica acele probleme. Cum puteţi avea încredere în voi înşivă când aţi făcut atâtea greşeli? Ah! Definiţi greşeala. Definiţi greşeala.

Aşa că vă încurajez să vă întoarceţi constant la încredere. Nu la control. Căpitanul unei nave o controlează, dar voi, în calitate de căpitan al propriului destin, nu aveţi nevoie de control. Veţi fi cel ce visează, creatorul, fiinţa ce imaginează şi veţi lăsa toate celelalte părţi să-şi facă lucrarea pentru a sprijini asta. Nu este nevoie de multă structurare. E nevoie de inimă. E nevoie de simţire. Nu e nevoie ca mintea să cerceteze cum să creeze tipare pentru a aduce câţiva bani în plus în viaţa voastră. Este vorba despre a trăi în pasiune, despre manifestarea într-un mod mult mai simplu, mult, mult mai simplu. Haideţi să respirăm adânc împreună. (pauză)

Fapte

Aşa că, întrucât vorbeam despre modă mai devreme, David, ce culoare are tricoul pe care îl port?

DAVID: Albastru.

LINDA: Mergem prin sală, să aduc microfonul?

ADAMUS: Într-adevăr. Într-adevăr. Linda o să fugă cu microfonul.

DAVID: Albastru.

ADAMUS: Albastru, într-adevăr. Da, este. Şi, Gabriella, unde te afli acum?

GABRIELLA: Aici.

ADAMUS: Aici. Unde este „aici”?

GABRIELLA: Aici, în Acum-ul meu.

ADAMUS: Cum se numeşte?

GABRIELLA: Ah, Cold Creek Canyon.

ADAMUS: Cold Creek Canyon, absolut. Şi, Elizabeth … (către Linda) Fugi, fugi, fugi. (multe râsete)

LINDA: Fii amabil. Sunt mai multe persoane numite Elizabeth.

ADAMUS: Ce fel de maşină conduci?

ELIZABETH: BMW.

ADAMUS: B-M- … buuun!

ELIZABETH: Mulţumesc.

ADAMUS: BMW. Aşa că aceste trei fapte nu sunt adevărate deloc, nu sunt deloc adevărate. Acum, o parte din ele este adevărată, dar nu mare parte. Acesta este următorul pas pe care îl vom face şi va necesita încredere din partea voastră, de asta am vorbit despre încredere. Va cere conectarea cu Pakawa, să deveniţi interdimensionali şi să începeţi să înţelegeţi că nimic nu mai reprezintă un fapt. Nimic.

Omenirii îi lace să se concentreze pe fapte, ii place să se ancoreze în fapte. Spune: „Aşa este”. Mintea iubeşte asta. De fapt, vouă şi altor părţi din voi vă place asta cumva. Fapte. Faptele că oferă ceea ce credeţi că este claritate, dar de fapt vă oferă limitarea. Spuneţi: „Fapt – soarele va răsări mâine”. Poate că nu. Câţiva dintre voi, de fapt, în mod sclipitor v-aţi gândit înainte, atunci când am făcut introducerea: “Hmmm, Adamus a spus că e duminică, 8 noiembrie”, orice an aş fi spus. Este un fapt pe undeva. Undeva, pentru nişte Shaumbra care ascultă. Şi nu este un fapt pentru că este incomplet. Incomplet.

Una din cele mai mari tranziţii de la Vechea la Noua Energie este că faptele nu mai există. Va fi greu de lucrat cu asta dacă nu aveţi încredere în voi, dacă nu lucraţi cu managementul energiei – cum să vă conectaţi cu ceva atât de simplu ca Pakawa. Ei bine, este doar un imaginar – sau real – aspect al vostru.

Aşa că faptele dispar, iar voi veţi fi tot mai mult presaţi cu asta. Vă va provoca mintea, iar voi veţi spune: “Dar este un fapt” - că podeaua e de lemn. Sau nu e? O parte din asta este adevărată. O parte din orice este adevărată, chiar dacă este o minciună totală. Iar mintea voastră începe să spună: „Dar, dar...” Ah, acesta e un moment potrivit ca să respiraţi adânc.

Mintea a fost programată în tipare, structuri şi anumite sisteme de credinţă. Dacă aţi lua modelul dezvoltării minţii şi intensitatea şi credinţa din spatele său şi l-aţi aplica vouă înşivă şi sufletului vostru, ar fi fenomenal – cât timp aţi implantat ceva în proces, ceva care spune: “La un anume punct îmi voi da voie să mă extind dincolo de acest sistem de credinţă foarte intens”. Mintea este un sistem de credinţă foarte intens, foarte real. Excelentă treabă. Mintea este atât de inteligentă încât şi-a creat un aspect sclipitor al său, care crede în sine, se bazează pe el însuşi şi, de fapt, poate închide orice altceva ca să se vadă doar pe sine.

Dar nu credeţi că, în această genialitate a creării minţii, că ar fi trebuit să creaţi un mic declanşator, un mic instrument care să o elibereze de ea însăşi? Nu credeţi că ar fi trebuit să faceţi asta?

Aţi făcut-o. Aţi făcut-o. Există un declanşator acolo. Există un declanşator. Există un mecanism, ca să spun aşa, aflat în tiparele minţii – doar un mic buton, hai să spunem – şi acesta este micul buton care eliberează mintea de ea însăşi. Dar ghiciţi ceva? Aţi fost suficient de geniali ca să creaţi mecanismul care vă permite să explodaţi dincolo de minte şi spun „să explodaţi” pentru că aşa va fi. Foarte multă energie este blocată în intelect, în minte. Va exploda atunci când o veţi deschide.

Dar tot atât de inteligenţi pe cât aţi fost voi când aţi creat acest mecanism, mecanismul de eliberare – mintea este cu adevărat deşteptă, pentru că voi aţi creat-o –,mintea spune la rândul ei: „Să nu te atingi vreodată de butonul ăla!” (râsete) Aşa că avem un joc interesant aici. Ştiţi că este acolo. O simţiţi. Ştiţi că eliberarea din sistemele de credinţă este acolo, eliberarea din structuri este acolo, dar aţi pus un paznic la poartă şi i-aţi spus să nu creadă niciun fel de rahat i-aţi spune voi, orice ar fi. Astfel că dacă apăreţi la poartă, la paznic, la paznici, o întreagă armată o păzeşte, dacă apăreţi şi spuneţi: “Hei, ooo, eu sunt. E timpul să plecaţi”, ei nu or să vă creadă.

Este un joc genial, dar cine este dumnezeul? Paznicii? Nu, nu paznicii. Voi sunteţi. Voi sunteţi dumnezeu. Voi sunteţi creatorul. Voi sunteţi cei ce-şi pot alege propria realitate. Puteţi alege orice doriţi. Puteţi depăşi orice programare, orice înregistrări, orice sisteme de credinţă, orice condiţionare, simplu, doar respirând şi având încredere în voi. A respira este uşor, a avea încredere în voi este foarte, foarte dificil – sau nu. Sau nu.

Pe măsură ce continuaţi să vă aventuraţi în Noua Energie – şi cu toţii aveţi un sprijin uriaş – însă pe măsură ce veţi continua cu asta veţi descoperi că faptele nu mai există. Tot ce vi s-a spus despre fizică, ştiinţă, medicină, arhitectură, inginerie şi televizoare – orice – nu mai există, pentru că vedeţi doar un aspect sau un singur potenţial al orice ar fi şi există mult mai mult. Mult mai mult.

Acest tricou s-ar putea să vi se pară albastru, dar în alte tărâmuri, pentru ochii ce îl privesc în alte tărâmuri, poate să pară ceva cu totul diferit. Fie ei nu văd culoarea aşa cum este definită de natura fizică umană, fie vor vedea acest albastru mai degrabă ca tonuri de galben ori, posibil, verde, în funcţie de unde se află ei şi ce fac. Ei nu văd culoarea în alte tărâmuri, nu aşa cum o vedeţi voi, aşa că este albastru? Întrebaţi un înger. O să vă spună: „La naiba, nu”. Probabil că este portocaliu. Cine ştie? Iar peste toate acestea, le este greu să vadă, pentru că ei privesc tipare energetice. Ei nu văd realitatea fizică.

Eu sunt pe cât de aproape poate fi un înger ca să fie şi să vadă în natura fizică, căci Cauldre a permis ca ochii săi să fie deschişi. Aşa că acum încă vă pot vedea energiile, dar acum vă văd şi feţele frumoase.

Astfel că toate faptele încep să dispară. Intelectul va începe să se dizolve, iar voi vă veţi simţi disperaţi şi proşti uneori. Veţi rata programări[2]. (râsete) veţi uita nume. Iar cineva o să vă spună, iar voi veţi crede pentru o clipă, cineva o să vă spună că îmbătrâniţi sau că petreceţi prea mult timp cu secta asta din care faceţi parte sau altceva. Iar voi veţi crede temporar, în special partea cu îmbătrânirea. Dar nu este aşa. Nu vă grăbiţi să cumpăraţi o grămadă de medicamente, de vitamine şi de alte lucruri pentru a contracara asta, fiindcă trupul vostru deja ştie cum să se descurce cu toate acestea dacă voi permiteţi. Dacă voi permiteţi.

Aşa că toate faptele vor începe să se schimbe şi asta vă va dezorienta. Totul va începe să se ducă. Da, încă va trebui să conduceţi maşina şi există o parte din voi care are înţelepciunea de a şti când să nu lase amintirea modului în care se conduce maşina să dispară! (râsete) O să eliberaţi mai întâi alte lucruri.

Faptele vor începe să se schimbe şi voi veţi realiza că lumea din jur este construită pe fapte care nu sunt neapărat adevărate. Deşi pare a fi ceva exotic şi seducător, va fi înspăimântător uneori, pentru că lumea aşa cum o ştiţi va începe să se dizolve. Despre ce va veni în locul său vom vorbi mai târziu, dar înţelegeţi că sunteţi destul de sclipitori ca să nu intraţi în nimic. Voi creaţi ceva foarte nou, deşi ar putea părea nimic pentru o scurtă perioadă de timp.

Faptele ies afară pe uşă. Faptele ies afară pe uşă. Legile lui Newton, atât de acceptate de toată lumea, ies afară pe uşă şi poate pe bună dreptate. Newton a spus el însuşi că acestea erau doar o stare temporară, toate cele despre cauză şi efect, gravitaţia şi toate celelalte teorii ale lui. El a spus: “Dar este doar un singur potenţial, unul care se întâmplă să-l alegem şi să-l trăim împreună, dar este doar unul singur”. Dar şi asta începe să dispară.

V-aţi simţit cam neclari în ultimul timp? V-aţi simţit deconectaţi de curând, nu neapărat de voi înşivă, ci de alte lucruri? Căci faptele se vor schimba. Citiţi despre ele în ziar. Acelea nu sunt fapte, sunt sisteme limitate de credinţă. Cu adevărat. Cu adevărat. Citiţi despre fapte în cărţi şi le absorbiţi într-un mod hipnotic, ca şi cum ele sunt Calea. „Astea sunt faptele. Se spune aici, în carte”. Eu am scris cărţi care sunt total în afara faptelor, dar asta nu le face neadevărate. Este doar o perspectivă diferită, iar perspectivele se schimbă acum.

Aşa că respiraţi adânc acum. Pakawa şi încrederea în voi înşivă vă vor ajuta să vă adaptaţi la faptul că faptele nu mai sunt fapte. (râsete)

Încrederea

Apoi… noi suntem atenţi la timpul pe care îl petrecem cu voi, deşi timpul – ce non-fapt! Vă serveşte până la un punct, până la un punct. Vă ajută să ţineţi lucrurile stabile, dar voi cu adevărat sunteţi călători în timp. Faceţi asta chiar acum, de fapt. Chiar acum faceţi asta. Sistemul de comunicaţii a fost închis, aşa că voi credeţi că sunteţi doar aici. Călătoriţi în toate direcţiile. Pakawa, care intră în corpul vostru, în timp ce vă aflaţi aici iese în afară şi călătoreşte în timp. Este un lucru uimitor. Călătoria în timp este uneori mult mai distractivă decât orice altă experienţă umană, cu câteva excepţii la care mă pot gândi. Însă călătoria în timp... oh, vom intra şi în asta într-una din sesiunile noastre. Vreau să continui cu discuţiile noastre de azi.

Aşa că haideţi să respirăm adânc şi înţelegeţi că puteţi avea încredere în voi în toate felurile, în toate modurile. Voi spuneţi cuvintele: „Şi eu sunt dumnezeu”. Când aveţi de gând să le trăiţi? „Şi eu sunt dumnezeu” înseamnă încredere în orice. Aspectul uman are nişte aşteptări, iar lucrurile nu merg întotdeauna aşa cum Dl. sau Dna. Om se gândesc că ar trebui să meargă. Dar se vor rezolva. Se vor rezolva. Aceasta este încrederea. Încrederea.

Este interesant: dacă nu aveţi încredere în voi, ce mai este acolo? Vieţi în care să să aveţi încredere în alţii ? Vieţi de îndoială faţă de voi înşivă? Dacă nu aveţi încredere în voi, eu susţin că nu existaţi. Cu adevărat nu existaţi. Vă puneţi energia în orice altceva, aşa că voi nu existaţi. Nu înseamnă că sunteţi morţi. Doar nu existaţi.

Viitorul şi destinul

Aşa că haideţi să facem o călătorie împreună astăzi. În ultima sesiune ne-am întors în trecut şi am deschis uşi. Am deschis uşile trecutului, iar uneori vă aşteptaţi la o mare sarcină de energie. Vă aşteptaţi la fulgere luminoase şi la toate celelalte. Uneori schimbările sunt foarte frumoase, la ce ar putea părea niveluri subtile, niveluri aflate în afara spectrului sistemului vostru actual de comunicaţii, încât nu realizaţi ce se petrece cu adevărat. Dar se petrece.

Aşa că atunci când aţi deschis uşile şi aţi permis potenţialelor tercutului să vină să vă viziteze în Acum, eu afirm că, prin acceptarea acelor potenţiale, aţi acceptat jumătate din sinele vostru divin. Voi aţi experimentat anumite lucruri în trecut, de exemplu aţi fost concediaţi de la serviciu. Acesta e un lucru bun.

Tobias a menţionat asta, iar eu o voi sublinia. Mai devreme sau mai târziu, dragi prieteni, va trebui să ieşiţi din reţeaua de sclavie a conştiinţei de masă dense şi o spun deschis: este sclavia vremurilor moderne. Vă rog. Vă rog, ei vă spun că sunteţi liberi, dar nu sunteţi. Ştiţi asta. Ei spun: „Oh, dar poţi face orice vrei”. Ia încercaţi o singură dată. Nu sunteţi liberi. Este sclavie şi ne vom juca cu asta. Vom trece peste ea.

Veţi ajunge să lucraţi pentru voi înşivă sau, cel puţin, să faceţi ceva ce iubiţi la modul absolut. Dar dacă sunteţi în acel serviciu şi în acel ciclu... Nici nu pot să cred că încă mai există pe Pământ în ziua de azi şi, de fapt, va fi şi mai rău. Sistemul sclaviei cu ora, lucrul pentru altcineva, lucrul pentru un şef, pentru un salariu şi să staţi... Dumnezeule, dacă staţi într-un birou, luni mergeţi acolo cu un baros şi faceţi-l praf. (râsete) Iar apoi luaţi-vă un avocat, mergeţi în tribunal şi spuneţi: „Este inuman să ţii pe cineva într-un birou”. Apoi daţi-i în judecată şi cereţi o mulţime de bani şi, probabil, veţi câştiga. Ori aşa, ori aşa sau doar vă veţi distra foarte bine făcând asta. Dar este greşit. Este greşit.

Aşa că noi am fost în trecut. Am deschis potenţialele, cele care nu au fost puse în scenă sau manifestate, dar care încă sunt acolo. Energia lor este acolo, potenţialul lor este acolo, iubirea lor este acolo. Reprezintă un aspect cu care nu aţi comunicat, aşa că l-am adus aici.

Astăzi haideţi să mergem în viitor... în viitor. Se ridică o întrebare interesantă înainte de a merge acolo: este viitorul destinat? Nu. Făcând un sondaj printre oamenii de pe Pământ, pentru circa 99,7% dintre ei este aşa, absolut. Ei permit asta. Ei o aleg. Aşa că dacă priviţi din perspectiva noastră, ei urmează un tipar al destinului.

Acum, destinul este, într-un fel, un auto-destin, pentru că la un anume punct ei au ales. Ei au îngăduit altor oameni să le conducă vieţile. Ei au permis aspectelor lor să le conducă vieţile. Au renunţat. Nu au renunţat la controlul asupra lor înşişi, se controlează foarte mult pe ei, însă au renunţat la orice altceva. Au capitulat, aşa că sunt meniţi destinului. Ei îşi urmează calea karmică şi permit ca asta să se petreacă. Ei spun: „E karma”, chiar dacă nu folosesc cuvântul „karma”. Ei cred în progresul liniar al sufletului, aşa că îl urmează prosteşte, urmând drumul, ca şi cum trebuie să facă asta, ca şi cum dumnezeu îi obligă să facă asta, ca şi cum ei nu au nicio alegere. Ei cred şi în destinul conştiinţei de masă, care este foarte densă şi grea.

E greu se ieşit din acea matrice, din acea reţea – sau nu. Poate fi pe cât de uşor e să faci o alegere, dar atunci viaţa voastră se va schimba. Majoritatea oamenilor nu vor asta. Nu critic. Sunt observator. Nu vă place asta? Nu judec, doar observ. (râsete, râde şi Adamus)

Aşa că ei trăiesc o viaţă de destin, de asemenea, dacă au sisteme de credinţă foarte puternice, în special sisteme de credinţă religioase, spirituale. Asta creează destinul. Ei cred că există calea de mers în rai şi calea de mers în iad, două direcţii. Acesta e destinul, destinul cu două alegeri, dar sunt singurele alegeri pe care şi le oferă singuri.

Astfel că majoritatea oamenilor trăiesc în destin şi, de fapt, cei mai mulţi oameni cred în destin. Ei cred într-un dumnezeu de rahat care le alege destinul şi le spune ce se va petrece. Şi nu s-au mai ostenit... ştiţi, pe cât de limitată este uneori mintea, nu e nevoie de o minte foarte puternică pentru a se opri şi a se gândi: „Ei bine, oricum Spiritului nu-i pasă. De ce mi-ar cere Spiritul să fac toate astea? Ce să dovedesc şi cui? Pentru ce?” Oricât s-ar schimba logica, asta nu e logic. Nu are niciun sens. Însă programarea, hipnoza, straturile sunt foarte puternice şi fac ca bărbaţi şi femei altminteri sclipitori să ajungă foarte, foarte proşti.

Aşa că majoritatea oamenilor trăiesc pe baza destinului, dar nu sunt obligaţi să o facă. Nu sunt obligaţi să o facă. Sunt ca nişte peşti scoşi din apă. Oh, ştiţi cum este – fără destin. Aţi trecut în trecut prin experienţa de a spune: „Ghizii voştri au plecat”. Nu mai există reguli. Contractele voastre s-au încheiat”. Nu era acesta destinul? Nu a fost cumva distractiv pentru un timp, dar apoi s-a învechit? Este un destin auto-impus, dar, în cele din urmă, cu adevărat nu există niciunul. Dar dacă aţi trăit sub acoperişul destinului, după un timp devine confortabil. După un timp devine uşor şi vă simţiţi goi, expuşi şi vulnerabili, foarte vulnerabili, atunci când nu există destin. Dar nu există niciunul. Cu adevărat nu există niciunul.

Deci ce este acolo, în viitor, acolo unde vom călători într-o clipă? Şi, de fapt, noi chiar vom călători acolo. Şi nu o să călătorim! (râsete) Nimic nu mai este un fapt. Foarte fluid, foarte, foarte fluid, iar ăsta e un lucru bun.

Potenţiale

Deci ce se află acolo? (audienţa răspunde: “Energie, potenţial.”) Potenţiale. Potenţiale. Absolut. Absolut. Există un câmp de potenţiale care se află în faţa fiecăruia dintre voi şi care, de fapt, este destul de limitat. Acel câmp de potenţiale a fost cauzat sau creat de ceea ce s-a petrecut înainte. De fiecare dată când are loc o acţiune aici, se creează un potenţial dincolo. Tot ceea ce experimentaţi astăzi va crea o nouă bulă de potenţial în viitorul vostru. Şi aşa ar trebui să fie.

Potenţialele vă permit o serie de alegeri pe care le puteţi face, iar apoi voi treceţi prin viaţă alegând din potenţiale. În general îl veţi alege pe acela care are cel mai puternic efect energetic asupra voastră – nu neapărat cel mai bun pentru voi, ci acela care este cel mai seducător. Cele mai seducătoare potenţiale sunt cele pe care le veţi alege. Deseori le lipseşte logica. Deseori ele lucrează în alte tărâmuri ale voastre. Sunt foarte, foarte seducătoare, iar apoi voi vă faceţi să gândiţi că este o alegere bună. Este doar seducţie.

Aşa că nu întotdeauna alegeţi ceea ce vreţi cu adevărat. Ştiu că pare a fi o contradicţie, dar voi nu alegeţi întotdeauna ceea ce doriţi cu adevărat. Voi alegeţi ceea ce vă seduce şi spuneţi: “Ei bine, nu asta vreau?” Ei bine, da, într-un fel distorsionat, răsucit, al micului uman. Dar acum suntem îngeri mari. (râsete) O să trecem peste asta.

(Linda se strâmbă, iar Adamus i se adresează, râzând) Tu ai contribuit la crearea acestui curs, nu te uita la mine aşa. (mai multe râsete) Am lucrat la asta toată săptămâna, aşa că... Mereu mă consult înainte cu Cauldre şi cu Linda, în felul meu, ca să mă asigur că niciodată nu-i duc mult departe de zona lor de confort.

LINDA: Chiar la limită.

ADAMUS: Îi împing la limită, dar niciodată mult dincolo de ea. (râsete) Aşa că acolo, în viitor, acolo unde vom merge într-o clipă, vom merge să vizităm potenţiale. Vom merge să le simţim. Nu ne vom gândi la ele. Nu le vom pune pe o foaie de calcul Excel, aşa cum unii dintre voi sunt înclinaţi să o facă. Vom merge să le simţim energiile.

Până acum potenţialele pe care le-aţi simţit, potenţialele de care sunteţi conştienţi şi care se află acolo, sunt cele care au fost create de trecut, în cea mai mare parte, de experienţa trecută. Acele potenţiale implică o mare varietate de alegeri. Cu alte cuvinte, nu sunteţi limitaţi în alegerea potenţialelor, dar dinamica lor a fost Energie Veche şi ele s-au bazat pe trecut. Ca urmare, uneori vă simţiţi blocaţi. Simţiţi că sunteţi sub vraja destinului altcuiva, indiferent că este al vostru, al sufletului vostru sau al altcuiva. Vă simţiţi frustraţi, pentru că totul se bazează pe trecut.

Astfel că în acest moment, chiar acum, putem privi dincolo de acestea, pentru că mai există şi altele, doar că voi nu le-aţi văzut. Reţeaua de comunicare nu le-a adus. Există potenţiale aflate dincolo de efectele trecutului vostru. Respiraţi adânc şi nu vă gândiţi la asta, dar cântăriţi-o. Simţiţi-o. Potenţialele voastre, cele de care aţi fost conştienţi, s-au bazat pe trecutul vostru sau pe trecutul aspectelor voastre.

Cele pe care le vom deschide nu au nimic de a face cu trecutul vostru, nu au nicio legătură cu karma voastră, nicio legătură cu cei care eraţi acum 10 minute, cu cei care eraţi cu o viaţă în urmă. Acesta sunt proaspete. La început nu le veţi simţi ca fiind ale voastre, încât nu conţin esenţa părţii voastre umane, a cine aţi fost, a celui cu care v-aţi identificat. Sunt atât de noi încât s-ar putea ca pentru un moment să simţiţi că greşiţi ceva, că nu prindeţi ce ar trebui. Spuneţi: „Bine, dar ce ar trebui să simt?” Sunteţi obişnuiţi să simţiţi seducţie. Sunteţi obişnuiţi să simţiţi putere. Sunteţi obişnuiţi să simţiţi energii opuse. Aceste potenţiale noi nu conţin aşa ceva. Ele au cea mai profundă esenţă a voastră în ele, însă nerestricţionată şi nelimitată, nebazată pe trecut.

Dragi Shaumbra, aceasta este Noua Energie. Voi spuneţi: “Dar nu au fost mereu aici?” Absolut. S-au aflat într-o stare de latenţă, au dormit. Până astăzi, dacă v-aţi fi dus să le căutaţi, nu le-aţi fi găsit, pentru că aţi fi căutat altceva. Aţi fi căutat ceva cu alte atribute, iar voi sunteţi mereu atraşi de seducţie, propria voastră seducţie.

Vizitarea viitorului

Aşa că astăzi, indiferent dacă decideţi să aveţi ochii deschişi sau închişi, haideţi să respirăm adânc … (pauză) şi haideţi să călătorim împreună în viitor. Viitorul încă nu s-a petrecut. Potenţialele sale sunt acolo. Viitorul nu a fost scris. De asta mediumurile, clarvăzătorii şi profeţii greşesc de enorm de multe ori. De ce? De ce? De ce? Pentru că sunt seduşi înainte de a ajunge la adevăr. Ei bine, seducţia este o formă de adevăr, dar ei merg pe o cale secundară.

Aşa că haideţi să mergem acum. Haideţi să facem această călătorie. Haideţi să mergem împreună pe hol, aşa cum a făcut la ultima noastră adunare. Haideţi să mergem pe acest frumos hol către viitor. Pe măsură ce păşim pe hol, lăsaţi faptul holului să se dizolve, podeaua să se dizolve, pereţii să se dizolve, uşile să se dizolve.

Haideţi să mergem aici, unde nu este doar un mers în lumină sau în întuneric. Haideţi să păşim în noi înşine. Păşiţi în voi. Păşiţi în toate potenţialele care au fost aici, potenţialele create de trecut. Încă se află aici, haideţi să trecem prin ele. Trecem printr-o hologramă multidimensională. Conţine totul, nu conţine nimic. Conţine tot ceea ce ar putea fi, precum şi nimicul în sine. Daţi-vă voie să păşiţi, iar acum eliberaţi chiar şi mersul. Nu e nevoie să mai mergeţi. Eu Sunt Cel Ce Sunt este aici. (pauză)

Şi haideţi să trecem de potenţialele evidente create de evenimentele zilei de ieri şi să intrăm în potenţialele care reprezintă mult mai mult sinele vostru deplin, mult mai mult sinele vostru adevărat, mult mai mult sinele vostru divin. Potenţiale care, până acum, au fost nevăzute, necunoscute şi nu au fost simţite, dar iată-le aici... Potenţiale ale viitorului care pot fi atât de marcant de diferite sau atât de simple... Potenţiale care dizolvă toate credinţele, toată logica, toate faptele...

Eliberaţi structura energiei într-o energie ce serveşte noua voastră conştiinţă, orice ar fi ea, dar nu o conştiinţă bazată pe trecut. Pe măsură ce mergem în acest potenţial, în potenţialele de dincolo de reţeaua veche şi de vechile sisteme de credinţă, acolo nu există seducţie. Nu există o bază pentru seducţie în potenţialele voastre în Noua Energie. Nu există ceva precum moartea. Nu există „trebuie să trăieşti”. Pur şi simplu este.

Aceste potenţiale nu au nevoie să rezolve sau să repare niciun fel de probleme sau să schimbe ceva, pentru că aceste potenţiale noi nu au dezechilibrele vechi. Sunt cu totul noi. Sunt roadele noi ale bucuriei şi pasiunii voastre, iar ele sunt aici.

Ceea ce facem acum nu este o alegere, nu încercăm să le târâm înapoi aici. Noi stabilim o conexiune, o comunicare. Acum noi ne extindem conştiinţa. Nu este momentul să intraţi în activitate mentală, nu e timpul să spuneţi: “Aşa vreau să se structureze viaţa mea”. Este timpul să vă simţiţi pe voi, să simţiţi ceea ce este nerestricţionat, dezechilibrat, cu alte cuvinte, potenţiale care anterior nu au avut ataşate un echilibru sau o formă, dar ele sunt potenţiale pure, cu totul pure.

Şi nu aveţi nimic altceva de făcut decât să le simţiţi. Le puteţi simţi prin miros. Le puteţi simţi prin simţire, chiar prin auz şi gust. Dar, mai mult decât orice altceva, doar fiţi aici, cu încredere în voi înşivă. (pauză)

Când lucraţi cu Pakawa, când lucraţi astfel, intraţi în potenţialul vostru. Acesta nu este reţeaua sau câmpul pentru omenire sau pentru întreaga Creaţie. Acesta este al vostru. Potenţialele voastre. Ele se află acolo. Chiar acum, prin extinderea conştiinţei, noi deblocăm, activăm, deschidem aceste potenţiale în viaţa voastră. (pauză)

În cel mai frumos şi curgător mod, acestea încep să se întoarcă în prezent, în această realitate, în Punctul vostru de Prezenţă, în Punctul vostru de Alegere, în Punctul vostru de Manifestare. Respiraţi adânc. Simţiţi-vă pe voi înşivă în sală.

La finalul discuţiei noastre de astăzi o voi ruga pe Aandrah să respire mai mult cu voi şi cer şi nişte muzică ritmată ca să vă împământaţi. Atunci când ne extindem astfel, noi deschidem sisteme, reţele şi părţi din voi care au nevoie de aşa ceva.

Înainte de a pleca astăzi, o să vă rog să continuaţi să lucraţi cu Pakawa. Este calea pentru a înţelege cum să vă gestionaţi energia. Amintiţi-vă cu nu este obligatoriu să se comporte conform tiparului pe care l-a gândit mintea. Se schimbă, se mişcă, se transformă, se simte diferit. Modul în care aţi simţit Pakawa ieri s-ar putea să nu fie şi modul în care o simţiţi azi. Se schimbă.

Atunci când vă veţi confrunta cu probleme legate de fapte, iar acestea par a se schimba, este timpul să aveţi încredere în voi. O parte din voi – şi mulţi alţi oameni – va încerca să vă întoarcă în structură sau în tipar. Dar acesta este momentul să aveţi încredere în voi, deoarece faptele nu mai sunt singura realitate. Devin multidimensionale.

Aşa că va fi foarte uşor să vreţi să alergaţi înapoi la confortul faptelor stabilite, la viaţa definită. Dar aveţi încredere în voi. Aveţi încredere în voi ca să vă aventuraţi în aceste noi teritorii. De asta ne aflăm aici. Din acest motiv sunt atât de mândru atunci când vorbesc cu colegii şi asociaţii mei din alte tărâmuri. Acesta este un grup care doreşte să încerce, care este doritor să intre în teritorii noi.

O experienţă de grup

Încă ceva înainte de a pleca. Aş vrea să lucrez cu voi toţi. Noi am lucrat intens în grupuri mici, uneori în grupuri ceva mai mari, în starea de vis. Starea de vis este o stare foarte reală. Aţi experimentat asta, unii dintre voi, de curând. V-aţi trezit din vis şi visul era mai real ca dormitorul. Visul avea mai multă viaţă ca el. Poate părea deprimant uneori, pentru că voi spuneţi: “Vreau să mă întorc în starea de vis”. Dar noi le vom aduce la un loc.

Astfel că noi am lucrat împreună în grupuri mici, grupuri de mărime medie, dar acum mi-ar plăcea să lucrez cu toţi Shaumbra într-un singur eveniment, un eveniment în vis. Iar acesta va fi primul din ceea ce sper că vor fi multe, multe altele pe care le puteţi organiza pe cont propriu.

În noaptea de – amintiţi-vă, faptele nu mai sunt fapte, dar puteţi mereu alege o faţetă pentru a experimenta – în noaptea de, hai să spunem, 11 noiembrie, fiindcă voi credeţi că este o mare dată misterioasă. 11-11 … 11-11-11. Nu e nimic... acolo... da, există ceva. Trebuie să mă opresc. Sunt nişte lucruri semnificative, interesante în legătură cu această dată, datorită alinierii numerelor. Ceea ce spun este că energia se mişcă prin numere şi prin matematică într-un mod diferit decât dacă alinierea nu ar fi existat. Dar, în cele din urmă, numerele nu mai sunt fapte, de asemenea.

Ştiţi că fiecare număr are nenumărate dubluri ale sale? Doi nu mai este doar doi. Doi are dimensiuni deasupra şi dedesubtul său, iar unii dintre mistici şi dintre cei din vechime înţelegeau asta şi chiar râd, chiar şi astăzi, când văd că oamenii îl definesc pe doi ca fiind doi. Este parte din doi, dar doi are şi un doi negativ, un doi pozitiv, un doi lateral, un doi infinit, un doi limitat şi continuă la nesfârşit, cu toate potenţialele. Vedeţi voi, nimic nu mai este aşa cum v-aţi gândit voi că este. Este mai mult. Mult mai mult.

Aşa că pe 11 a 11-a, pentru că aceasta va suna foarte bine pentru ceilalţi. Toţi prietenii voştri metafizicieni spun: „Noi facem un experiment pe 11 a 11-a”. Uau, uau... (audienţa răspunde cu „ooo”, „aaaa” şi râsete) Iar apoi veţi scrie o carte şi o veţi intitula „Experimentul 11-11”. Şi se va vinde foarte bine, apropo!

Aşa că asta vom face, dacă doriţi să participaţi, şi e nevoie doar să alegeţi în interior. Noi o să auzim. Ne vom aduna în acea noapte, indiferent de fusul orar pe care vă aflaţi, indiferent ce oră va fi. Dar când vă veţi afla în starea de somn din acea noapte, vom aduce un vis de grup.

Nu vreau să spun prea multe despre asta, dar ne vom aduna. Vom avea aceeaşi experienţă şi vom avea multe experienţe diferite. Va exista o temă de bază. Va exista un început, un mijloc şi un sfârşit. Va exista o poveste în visul nostru şi poveşti în poveşti în acel vis. Veţi fi participanţi şi vă veţi avea şi propria experienţă, însă simultam veţi avea şi experienţa de grup. Aşa că veţi avea două vise ce vor părea a fi unul singur. De fapt vor fi mai mult de două, dar haideţi să nu intrăm în asta acum. Veţi avea segmentul de grup al visului şi segmentul individual.

Vă rog, vă rog să puneţi hârtie şi creion sau un instrument electronic sau orice altceva, lângă pat. Faceţi asta în această seară sau mâine seară. Nu aşteptaţi până în ultima clipă, căci veţi adormi şi veţi uita. Puneţi-le lângă pat, iar cînd vă veţi trezi noaptea sau în acea dimineaţă, opriţi-vă, respiraţi adânc. Înainte de orice, începeţi să scrieţi. Acum, s-ar putea să simţiţi că trebuie neapărat să faceţi pipi, dar rezistaţi. (râsete) Rezistaţi sau faceţi orice e nevoie ca să improvizaţi ceva, dar scrieţi. Scrieţi. Scrieţi visul.

Acum, nu ne aşteptăm să scrieţi sute de pagini de note. Scrieţi simţirile importante, lucrurile importante pe care le-aţi văzut şi, mai mult decât orice, răspunsul pe care îl daţi la întrebarea care a fost adresată.

LINDA: Hmm, o să fie o întrebare.

ADAMUS: Nu am spus că o să adreseze o întrebare. (râsete) Am spus să scrieţi răspunsul la întrebare. S-ar putea sau nu să fie adresată, dar veţi avea un răspuns. Nimic nu mai este cum era.

Apoi vom cere echipei sclipitoare, iubitoare a Cercului Crimson să creeze un spaţiu comun în care să puteţi pune ceea ce aţi scris. Nu e nevoie să fie elaborat. Nu e un concurs de compoziţie. Vom arăta nişte lucruri foarte speciale prin asta. Contribuiţi. Poate fi un forum de mesaje creat special. Poate fi o altă modalitate, dar să fie un mod de strângere a informaţiei.

Iar apoi vom mai vorbi din când în când despre asta, cu siguranţă data viitoare, când vom oferi nişte percepţii şi informaţii. Vă va ajuta să înţelegeţi ce se petrece. Vă va ajuta să înţelegeţi ceva mai mult despre înţelegerea viselor în Noua Energie. Nu vreau să spun „simbolismul viselor”, pentru că şi asta s-a terminat, apropo. Pentru voi visele sunt foarte diferite acum.

Aşa că veţi observa lucruri obişnuite, lucruri neobişnuite. Veţi avea partea de grup a înţelegerii şi partea voastră individuală. 11-11. Marele Experiment în Vis Shaumbra 11-11 este în derulare. Aşa că vă rog să participaţi. Ne va ajuta pe toţi să înţelegem cu adevărat ce se petrece aici şi acum.

Haideţi să respirăm adânc. A fost o onoare şi o încântare să fiu aici cu voi. Vom respira puţin într-o clipă. Vă mulţumesc pentru energie, pentru răbdare, pentru că sunteţi parte din această experienţă fenomenală, pe când ne avântăm în Noua Energie.

Aveţi grijă, apropo, când spuneţi: “Oh, dragă Adamus” sau „nu chiar aşa de dragă Adamus”, aveţi grijă când spuneţi: „Hai să mergem foarte, foarte, foarte, foarte repede”, (râsete) pentru că, trebuie să înţelegeţi, voi deja mergeţi foarte, foarte, foarte, foarte repede. Dar nu avem nevoie de ciocniri. Nu avem nevoie ca lucrurile să sară în aer. Mergem repede.

Ştiu că unii dintre voi spun uneori: „Dă-mi să duc ceva greu. Dă-mi ceva dur. Dă-mi ceva exploziv”. Nu mai aveţi nevoie de asta.

Astfel că, acestea fiind spuse, dragilor, o reamintire pentru toţi: totul este bine în tot universul vostru şi, ca urmare, pot fi Adamus.

Bucuraţi-vă.[1] Se referă la concepţia musulmană asupra raiului. (n.tr.)

[2] În deschidere, Linda a povestit că a ratat o programare la medic, întrucât a confundat zilele. (n.tr.)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:
www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!