BÍBOR KÖR ANYAGOK

Sétálj tovább - A Hatalommentes Élet" Sorozat

10. SHOUD – Főszerepben: ADAMUS, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben
2016. június 4.-én.
www.crimsoncircle.com


Vagyok, Aki Vagyok, a Szeretett St. Germain, Adamus tudatos alakításában.

Üdvözöllek benneteket drága Shaumbra! Üdvözöllek benneteket! (a közönség tapsol) Köszönöm.

Vegyünk közösen egy jó mély lélegzetet, ahogy elkezdjük ezt a mérföldkőnek számító Shoudot. Mert ez mérföldkő lesz. Hatalmas. Szokatlan. Valami olyan lesz, amire döntő jelentőségűként fogtok majd emlékezni még nagyon-nagyon sokáig.

 

Látlak téged

Á! Körbe sétálok itt. Szeretek körbe sétálgatni, és látni a gyönyörűséges szemeteket. Igen. Szeretek rátok nézni – egytől-egyig mindannyiótokra. Rátok nézek (sóhajt egyet), és ettől néha nevetnem, máskor pedig sírnom kell (a közönség nevet), mert nem ismeritek fel, hogy kik is vagytok valójában. Ez egy játszma, és talán a gravitáció az, ami megakadályozza, hogy felismerjétek a valódi Éneteket. De amikor belenézek a szemetekbe, akkor azt látom, akik vagytok. Több okból kifolyólag nagyon-nagyon különlegesek vagytok, és ma erről fogunk beszélni.

Látom azt a létezőt, aki ott volt velem a Misztérium Iskolákban hosszú idővel ezelőtt. Látom azt a létezőt, akinek azt mondtam, hogy „Készen állsz. Nagyon is készen állsz a megvilágosodásodra.” – Valamikor régen ezt mondtam neked, te pedig erre azt felelted, hogy „Még nem. Még nem állok erre teljesen készen.” – Ez nem azt jelentette, hogy nem álltál készen, hanem azt, hogy vissza akartál térni egy nagyon különleges időszakban – egy hallatlanul különleges időszakban. Azt felelted: - Várni akarok. Kilépek a Misztérium Iskolából – mondtad – de a megvilágosodással meg akarom várni a megfelelő időszakot itt, ezen a bolygón. – És íme, most itt vagytok. (belenéz a kamerába) Imádom ezt csinálni a többiekkel, akik az internetről néznek minket. Á!

De most itt vagytok, és azt is mondhatjuk, hogy gondosan ki lettetek válogatva. Sok mindenkit kirúgtam a Misztérium Iskolákból. Ó, jó sok mindenkit! Mert nem álltak készen. Hatalmi játszmát, vagyis egó játszmát játszottak. Fizikailag vagy érzelmileg nem álltak készen. De ti, akik most itt vagytok, mindannyian készen álltok. Mindannyian készen álltok. És akkoriban azt mondtam nektek, hogy „Térjünk vissza együtt pár száz év múlva! (páran nevetnek) Nem olyan sok idő az, csak soknak tűnik.” – És így folytattam, hogy „Pár száz év múlva térjünk vissza a bolygónak ebben a döntő jelentőségű időszakában!” – Később elmagyarázom, hogy pontosan mit is értek ezalatt.

Térjünk vissza együtt, és kezdjük azzal, hogy először töltsetek el egy kis időt az én nagyon kedves barátommal. Tóbiással. Arra kérlek benneteket, hogy először töltsetek el vele némi időt, ami majd segíteni fog nektek a sebek, sérülések begyógyításában, és abban, hogy újra szeressétek magatokat, valamint abban, hogy helyrehozzátok az emberi létezésből adódó károkat.

Megvilágosodott és briliáns létezőként a Földre való visszatérésetek – kifejezetten ebben az életetekben – nagyon nagy kihívásokat állított elétek, és ez okozott némi gondot. Egy páran nagyon gyorsan visszatértetek a régi családotokba, a régi karmába; páran visszatértetek a régi párkapcsolataitokhoz, amikből házasságok vagy élettársi kapcsolatok lettek, és sok sérülést okoztak számotokra. Ezért aztán azt mondtam, hogy "Töltsetek el némi időt az én nagyon kedves barátommal, Tóbiással." – És ezt sokan megtettétek. Tóbiással töltött időtök során emlékeztetek arra, akik vagytok.

Zseniális munkát végzett. Páran ma is nagy szeretettel emlékeztek rá, emlékeztek a sok-sok vele töltött gyengéd pillanatra. Páran Tóbiás után érkeztetek. De sokan töltöttetek időt Tóbiással, és amikor készen állt arra, hogy visszainkarnálódjon a Földre, akkor jöttem én.

Azért jöttem el hozzátok, hogy együtt legyek emberek egy apró és gondosan kiválasztott csoportjával – veletek – akik Shaumbrának hívjátok magatokat, és akik az élet minden területéről érkeztetek, a létező legkülönbözőbb szakmai hátterekből, a világ számos országából. A jelen életbeli realizációtokon kívül semmilyen egyéb valódi közös kötelék nem fűz össze titeket.

Tehát visszatértem, hogy kivétel nélkül mindannyiótokkal együtt dolgozzam, és én látom, hogy kik vagytok, hogy kik vagytok valójában. Tudom, kik vagytok. Csak most már azt szeretném, ha ezt ti magatok is látnátok. Szeretném, ha ti magatok is ugyanazt a valódi angyalt látnátok, azt a megvilágosodott embert látnátok, aki nincs beleragadva az elméjébe, aki többé már nincs beleragadva az érzelmi problémáiba, és különben pedig hol a fenében van már a kávém??? (nevetés) Én kávéért dolgozom. Nem pénzért, és semmi egyébért, csakis kávéért. Csak egy egyszerű kávéért. Hol van Sandra, amikor szükségem van rá? (még nagyobb nevetés) Hol van Edith, amikor szükségem van arra, hogy valakinek megnehezítsem a dolgát? (még nagyobb nevetés)

De Mesterként veszel egy mély lélegzetet, és felismered, hogy az eljön hozzád. Megérkezik. Az lehet, hogy nehézségeitek támadtak a szünet alatt a kávé beszerzésével kapcsolatosan, de az itt lesz, megérkezik. (még nagyobb nevetés)

Tehát én pontosan tudom, hogy kik vagytok. Tudom, hogy miért vagytok itt. Általánosságban véve tudom, hogy mikor fog bekövetkezni nálatok az az elképesztő áttörés, amire már régóta vártok. Tudjátok mi az, csak azt nem tudjátok, hogyan jussatok el oda. Érzitek, hogy ez mennyire küszöbön álló, és milyen tiszta része az életeteknek, de azt nem tudjátok, hogy ez mikor fog bekövetkezni.

Amikor reggel felébredsz, azon tűnődsz, hogy “Vajon ma jött el a napja? Ma fog megtörténni?” – És egész nap azzal küzdesz, hogy “Mit csinálok rosszul? Mit kell tennem? Mikor történik meg ez a realizáció?” – És ez bizony frusztráló, nagyon-nagyon frusztráló tud lenni.

De van itt egy pár lényeges dolog. Először is az, hogy az isteni szinteteken, igazából még mindig vártok. Semmit sem csináltok rosszul. Van valami bennetek, ami azt mondja, hogy “Még nem. Még nem.”

Tudom, hogy ezzel sokan vitába fogtok velem szállni. Mérgesek lesztek rám. – A fenébe is! A fenébe is Adamus! Most akarom! Azt akarom, hogy most már történjen meg! Hol a fenében van már?! – Eddig vártatok. Most is vártok. Menet közben rengeteget tanultatok. Még mindig a régi dolgokat tisztítjátok ki magatokból, ami jó, de közben még mindig a megfelelő időre vártok.

Tudom kik vagytok. Dolgoztam veletek korábban is. Látom kik vagytok. Nem csak egy küzdelmekkel teli ember vagy, aki megpróbál rájönni az élet értelmére, aki megpróbál elérni valamit, amit spirituális megvilágosodásnak hívnak, amivel kapcsolatosan egyáltalán nem vagy abban biztos, hogy mi is az valójában, vagy, hogy az mikor is fog bekövetkezni. Szóval, csak vársz.

És ezt most ennyiben hagyom egy pillanat erejéig, és később erre még vissza fogunk térni. De ahogy itt körbenézek, van, hogy nevetnem kell, máskor pedig sírnom kell. Azért nevetek, mert rá fogtok jönni, hogy ez az egész milyen egyszerű is, és hogy egy furcsa módon mégis úgy döntöttél, hogy még vársz vele, és fel fogod ismerni, hogy igazából ez nem is volt egy óriási nagy küzdelem. Hanem nagyon is egyszerű volt. Máskor pedig azért sírok, mert látom mennyi nehézségnek teszitek ki magatokat fizikailag és érzelmileg, pedig erre tényleg semmi szükség. Erre semmi szükség.

Azt mondjátok majd, hogy “De Adamus, semmi kontrollom sincs afelett, ami a testemben történik. Adamus, az elmém pedig megőrül. Semmi kontrollom sincs felette.” – De akkor most vegyünk erre egy mély lélegzetet, és lépjünk túl ezen! Igen, kérem. (nevetések, ahogy megérkezik a kávéja) Eljön hozzám. Nem én megyek hozzá.

SHAUMBRA 1: (nő) Forró.

ADAMUS: Forró.

SHAUMBRA 1: Csak óvatosan, mert forró!

ADAMUS: Forró! Engem nem zavar, hogy forró. Tudom mi az, hogy forró. Köszönöm. (Adamus belekortyol a kávéjába) Egész jó… Sandra. (nevetés) Ó! Ó! Ó! Csak nem helytelenítő pillantásokat kapok tőle épp most az interneten keresztül? (még nagyobb nevetés)

Rendben, hol is tartottunk? Tudom hol tartottunk. Ott, hogy én látom azt, aki vagy. És néha rám jön a sírás. És ha bármit is mondhatok, az az, hogy lazulj bele a megvilágosodásodba! Egyszerűen csak lazulj bele! Ne csinálj belőle ekkora küzdelmet! Ne dolgozz rajta ennyire keményen! Csak lazulj el! Gondolatokkal ezt úgysem fogod tudni megtenni, és erővel sem tudsz oda eljutni. Tehát egyszerűen csak lazulj bele! Ezért vagyunk most itt.

A nap kérdése

A következő dolog. Linda körbeviszi a mikrofont. Igen, igen. Te jössz. Te következel.

Linda megy a mikrofonnal. Linda körbeviszi a mikrofont a közönség tagjai között, és odaadja egy önként jelentkezőnek. Látja, hogy jelentkezel akkor is, amikor nem teszed. Tehát odaadja a mikrofont egy önként jelentkezőnek, és a következő kérdéssel kezdem ezt a Shoudot, hogy “Mennyire vagy más ma, mint amilyen négy évvel ezelőtt voltál? Mennyire különbözöl a négy évvel ezelőtti önmagadtól? Igen, drágám.”

SHAUMBRA 2: (nő) Ó, Adamus! Itt vagyok!

ADAMUS: Ó, Adamus! Igen. (nevetnek)

SHAUMBRA 2: Nagyon más lettem.

ADAMUS: Nagyon más lettél. Mondj három dolgot, ami megváltozott.

SHAUMBRA 2: Nagyon tudatos vagyok.

ADAMUS: Nagyon tud……jó.

SHAUMBRA 2: Itt vagyok.

ADAMUS: Ühüm. Ühüm. Ühüm.

SHAUMBRA 2: És szeretek.

ADAMUS: Te….

SHAUMBRA 2: Szeretek.

ADAMUS: Mit szeretsz?

SHAUMBRA 2: Az egészet. (nevet)

ADAMUS: Mindent?

SHAUMBRA 2: Azért nem mindent, de szeretem az életet.

ADAMUS: Igen, igen.

SHAUMBRA 2: Igen.

ADAMUS: Szereted az életet. Oké.

SHAUMBRA 2: Igen.

ADAMUS: Jelenleg nincsenek nagy kihívások az életedben?

SHAUMBRA 2: De vannak nagy kihívások, de ez jó. Rendben van.

ADAMUS: Szereted a nagy kihívásokat.

SHAUMBRA 2: Nem! De – igen. (Adamus nevet) Nem szeretem. De mégis szeretem – mert szeretem a dolgokat a mesteri szintre emelni.

ADAMUS: Igen. Jobban érzed magad saját magaddal kapcsolatban, mint négy évvel ezelőtt?

SHAUMBRA 2: Igen.

ADAMUS: Tisztábban látsz, mint négy évvel ezelőtt?

SHAUMBRA 2: Igen.

ADAMUS: Jó. Boldogabb vagy?

SHAUMBRA 2: (apró szünetet tartva) Igen.

ADAMUS: Nagyobb bőség… na ez olyan volt, hogy „Igen, úgy félig-meddig. Mi a boldogság? – Nagyobb bőségben élsz?

SHAUMBRA 2: Igen, igen. Fizikailag egészségesebb vagy?

SHAUMBRA 2: Hát, nem igazán.

ADAMUS: Nem igazán. Miért van ez így?

SHAUMBRA 2: Mert vannak kisebb testi gondjaim.

ADAMUS: Igen, igen. Rendben. De azt kell, hogy mondjam, hogy ahova tartunk – nagyon fontos, hogy egészséges legyél.

SHAUMBRA 2: Igen.

ADAMUS: Fontos, hogy egyben legyen a test.

SHAUMBRA 2: Igen.

ADAMUS: Képes vagy engedélyt adni magadnak arra, hogy a tested újra egyensúlyba kerüljön?

SHAUMBRA 2: Igen.

ADAMUS: Meghallgattad az Ősi vérvonal elengedése anyagot?

SHAUMBRA 2: Még nem. (kisebb nevetések)

ADAMUS: Add ide azt a mikrofont! (még több nevetés) Add ide… érted mit akarok mondani? Majd később megérted. Kérlek hallgasd meg és csináld meg azt az anyagot. Linda meg fog vele ajándékozni. El fogja küldeni neked a linket, tehát ingyen megkapod. Tőlem. Igen, igen. Nem győzőm ezt eleget hangsúlyozni. Máris beszélni fogok erről.

Kérem a következőt! Mennyire vagy más, mint amilyen négy évvel ezelőtt voltál?

LINDA: Hm.

ADAMUS: Ó, hát nem tudsz elbújni! (nevetések) Hello kedvesem! Jó téged újra látni!

SHAUMBRA 3: (nő) Nagyon örülök, hogy itt vagyok. Már nagyon vártam ezt, de arra nem számítottam, hogy fel kell állnom és beszélnem is kell.

ADAMUS: Miért nem?

SHAUMBRA: Egyszerűen csak nem számítottam erre.

ADAMUS: Mégis mire számítottál? Arra, hogy majd szép csendben itt fogsz ücsörögni a székedben Shoud közben?

SHAUMBRA 3: Igen! (mind a ketten nevetnek)

ADAMUS: Jó.

SHAUMBRA 3: Legalábbis ezt reméltem.

ADAMUS: Észrevetted, hogy amikor abban reménykedsz, hogy kicsi tudsz maradni, és senki sem fog észrevenni téged, pont akkor kapod meg a mikrofont? Van ebben egy roppant érdekes dinamika, amit később a Shoud alatt majd elmagyarázok. Tehát mennyire más ma az életed, mint négy évvel ezelőtt?

SHAUMBRA 3: A kreativitásom teljesen megváltozott.

ADAMUS: Jó.

SHAUMBRA 3: Nagyon megváltozott.

ADAMUS: Jó.

SHAUMBRA 3: Ha szemügyre veszem a munkámat, a páciensekhez fűződő kapcsolatomat, akkor látom, hogy sokkal bensőségesebb és mélyebb lett. És ha a szemináriumaimat nézem, az energiájuk tökéletes.

ADAMUS: Jó.

SHAUMBRA 3: Tényleg tökéletes.

ADAMUS: És hogy áll az egészséged?

SHAUMBRA 3: Az egészségem – én elvégeztem Az ősi vérvonal elengedése anyagot. (nevetés)

ADAMUS: Nos, többé nem te leszel a szóvivőm! Hogy áll az egészséged?

SHAUMBRA 3: Nem túl jól.

ADAMUS: Miért?

SHAUMBRA 3: Nem túl jól. (felsóhajt) Nem tudom. Úgy értem, korábban jobban voltam.

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 3: Korábban jobban voltam.

ADAMUS: Több volt az energiád.

SHAUMBRA 3: Igen.

ADAMUS: Kevesebb fájdalmad volt?

SHAUMBRA 3: Igen.

ADAMUS: Oké. És akkor miről van itt szó? (vállat von) Hm. Ki ne mondd! Ki ne mondd azt, hogy „Nem tudom.” – Találj ki valamit, hazudj nekem, mindegy. Csak azt ne mondd, hogy „Nem tudom.”

SHAUMBRA 3: Már a határán voltam annak, hogy azt mondjam „nem tudom”, de nem mondom ki.

ADAMUS: Igen. (még több nevetés)

SHAUMBRA 3: Úgy értem itt van bennem az érzés – voltam a Threshold tanfolyamon, és azóta itt van bennem ez az érzés, hogy talán ez a normális, hogy minden a felszínre jön. A test összes régi dolga, és ez csak a testet érinti, mert minden más tökéletes.

ADAMUS: Igen. Jó. Tehát csak a testet érinti. Érdekes.

SHAUMBRA 3: Igen.

ADAMUS: Oké. Jó. Köszönöm. Köszönöm, és azt is köszönöm, hogy ma beszélni akartál. (kisebb nevetések)

Következő. Mennyire vagy ma más, mint négy évvel ezelőtt? Te jó ég! Üdvözöllek Mester!

SHAUMBRA 4: (férfi) Üdvözöllek!

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 4: Azt kérdezed, hogy én mennyit változtam, vagy összességében az élet mennyit változott?

ADAMUS: Te mennyire vagy más ma, mint négy évvel ezelőtt? Mi változott az életedben?

SHAUMBRA 4: Ó, hát szinte minden megváltozott. Másik országban élek, más munkám lett. Megváltoztam – sokkal nagyobb bőségben élek, sokkal kreatívabb vagyok.

ADAMUS: Jó.

SHAUMBRA 4: Azt csinálom, amit szeretek.

ADAMUS: Jó. Nagyobb a tisztánlátásod?

SHAUMBRA 4: Igen, sokkal.

ADAMUS: Szeretnél visszatérni a négy évvel ezelőtti önmagadhoz?

SHAUMBRA 4: Nem.

ADAMUS: Nem, nem. Oké. Jó. Köszönöm.

SHAUMBRA 4: Ennyi?

ADAMUS: Igen, ennyi. Nem túl fájdalmas. Csak akkor fájdalmas, ha rossz választ adsz. (nevetések) Jó.

LINDA: Még szeretnél?

ADAMUS: Igen, persze. Hogy vagy ma a négy évvel ezelőtti önmagadhoz képest?

GUDRUN (nő): Pont ezen gondolkoztam. Nehéz már visszaemlékezni, de azt mondom, hogy sokkal, de sokkal kevésbé érzem áldozatnak magam.

ADAMUS: Ó, jó! Kevésbé érzed magad áldozatnak.

GUDRUN: Ez volt nálam a fő téma.

ADAMUS: Igen.

GUDRUN: És belül is sokkal nyugodtabb vagyok.

ADAMUS: Igen.

GUDRUN: És sokkal nagyobb bőségben élek. Ez ma már nem téma.

ADAMUS: Jó.

GUDRUN: Mert ez tényleg alapvető dolog sok más dologgal kapcsolatosan. És…

ADAMUS: Milyen az energiád?

GUDRUN: Az egészségem kicsit kezd aggasztani. A szívem, meg még más apróságok is, ami talán ezzel az egész változással kapcsolatos összességében. Évek óta nem voltam orvosnál. Igen. Ha már így kérdezed, ez az egyetlen dolog, ami időnként felmerül az elmémben, hogy esetleg van valami, aminek a tudatában kellene lennem.

ADAMUS: Éjjelente hogy alszol?

GUDRUN: Szinte alig alszom valamit.

ADAMUS. Igen. Oké.

GUDRUN: Őszintén szólva ma már nem igazán bosszantom magam emiatt, mert azt mondom, hogy jó, akkor ez azt jelenti, hogy bőven van időm. Megengedhetem magamnak, hogy ellazuljak ezzel kapcsolatosan. Nem kell minden reggel 6 órakor kelnem. De néha azt gondolom, hogy ez azért van, mert van egy kis zaj a házban, vagyis az épületben, ahol élek.

ADAMUS: Ó, hát zaj az van, de az nem feltétlenül külső zaj.

GUDRUN: Igen, igen.

ADAMUS: Igen, igen.

GUDRUN: Bár néha szeretném a zajt vádolni a nem alvás miatt. De úgy érzem egy óra alvás után – mert ezt vettem észre, hogy mindössze egy óra alvás után – időnként úgy érzem magam, mint aki tíz órát aludt.

ADAMUS: Helyes.

GUDRUN: Éjfél és hajnali egy óra között, vagy hajnali 3 előtt vagy után tényleg van, hogy csak egy órát alszom. És amikor felébredek, és ránézek az ébresztő órára, akkor alig akarom elhinni, hogy még csak hajnali egy vagy két óra van.

ADAMUS: Helyes.

GUDRUN: Ezt vettem észre.

ADAMUS: Oké. Jó.

GUDRUN: És felismertem azt, amit már korábban mondtál, hogy az alvás hossza – amit erről gondolunk – az többé már nem érvényes.

ADAMUS: Jelentéktelen.

GUDRUN: Ez nagyon megnyugtató.

ADAMUS: Jó. Köszönöm.

GUDRUN: Oké, köszönöm.

ADAMUS: És egyébként, azok, akik megkönnyebbültetek amiatt, hogy a mellettetek ülő személy kapta meg a mikrofont, és azt hiszitek, hogy Linda majd elsétál, hát nem fog! (nevetés) Ilyenek vagytok, hogy „Jaj, de jó! Annyira örülök, hogy Gudrun kapta meg a mikrofont, és én megúsztam.” – Ó, nem, nem, nem, nem, nem! (még több nevetés) Jó. Köszönöm.

Tehát mennyire más ma az életed, mint négy évvel ezelőtt?

SHAUMBRA 5: (nő) Egy évvel ezelőtt felmondtam a munkahelyemen, és most sokkal elégedettebb vagyok az életemmel.

ADAMUS: Ühüm. És mi a helyzet az elme aktivitással, az elme szövegelésével?

SHAUMBRA 5: Egyre kevesebb, sokkal kevesebb.

ADAMUS: Sokkal kevesebb?

SHAUMBRA 5: Igen, sokkal kevesebb.

ADAMUS: Oké.

SHAUMBRA 5: Igen.

ADAMUS: Jó. Boldogabb vagy?

SHAUMBRA 5: Igen.

ADAMUS: Mi a legnagyobb panaszod?

SHAUMBRA 5: (énekelve) Talán szükségem van egy új autóra! (nevet)

ADAMUS: Akkor engedd meg!

SHAUMBRA 5: Igen!

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 5: Meg fogom engedni.

ADAMUS: Tudom, hogy amikor ezt mondom, akkor páran rákezditek, hogy “Jaj, már!” – De ne! Csak engedd meg. Igen, igen. Oké. Milyen autót szeretnél?

SHAUMBRA 5: Audit.

ADAMUS: És melyik típust? Cauldre akarja tudni. Engem nem érdekel.

SHAUMBRA 5: A 380-ast.

ADAMUS: Oké, jó.

SHAUMBRA: Jó?

ADAMUS: Jó, jó.

SHAUMBRA 5: Igen?

ADAMUS: Jó. Szép autó. Mondja Cauldre, én nem tudom, én a hintókat és a lovaimat szeretem. (nevetés) Na igen. Köszönöm. Még egy pár embert kérnék Linda!

LINDA: Nem probléma.

ADAMUS: Mennyire más az életed most, a négy évvel ezelőttihez képest? – Helló.

EDITH: Helló.

ADAMUS: Tehát mennyire más az életed?

EDITH: Sokkal jobban szeretem magam, mint régebben.

ADAMUS: Önmagad szeretete – ez jó.

EDITH: És ez…

ADAMUS: Korábban problémád volt önmagad szeretetével?

EDITH: Igen, igen, igen.

ADAMUS: Miért?

EDITH: Azt hittem nem vagyok elég jó sok mindenre.

ADAMUS: Igen, és most már rendben vagy.

EDITH: Igen.

ADAMUS: Jó. Jó. És mi változott még négy év alatt?

EDITH: Sokkal ellazultabb vagyok.

ADAMUS: Sokkal ellazultabb.

EDITH: Igen.

ADAMUS: Jó. És hogy állsz a bőséggel? (Edith grimaszol egyet) Hmm. Meghallgattad az ingyenes Bőség anyagomat?

EDITH: Igen.

ADAMUS: Jó. Akkor hallgasd meg újra! (nevetés)

EDITH: Pár napja pont meghallgattam.

ADAMUS: Jó, rendben. Pár napja hallgattad.

EDITH: Ühüm.

ADAMUS: Rendben.

EDITH: Tegnap előtt.

ADAMUS: Ó, pont most hallgattad meg újra.

EDITH: Igen.

ADAMUS: Rendben. Nos, akkor lehet, hogy egy hétbe is beletelik, mire bejön az összes gazdagság. (nevetés) Ne legyél türelmetlen! Egyébként is ingyen volt.

EDITH: Ühüm.

ADAMUS: Hogy áll az egészséged?

EDITH: Jól. ADAMUS: Jól. Rendben van.

EDITH: Igen.

ADAMUS: Nincsenek szokatlan fájdalmaid?

EDITH: Nincsenek.

ADAMUS: És hogy áll az energia szinted?

EDITH: Jól.

ADAMUS: Rendben van. Köszönöm. Te helyettesíted Edithet?

EDITH: Igen.

ADAMUS. Igen, mert téged is Edithnek hívnak. (nevetés) Edith, mihez is kezdenék nélküled? (a közönség tapsol) De te nem nehezítetted meg úgy a dolgomat, mint Edith szokta. Nem nehezítetted meg a dolgomat.

EDITH: Nem.

ADAMUS: Mert azt szokta csinálni, hogy „Jaj, Adamus!” – Akkor mondok valami csúnyát, amire rákezdi, hogy „Ó! Muszáj káromkodnod Adamus?” (még több nevetés) Oké. Még kettőt kérnék Linda!

LINDA: Oké.

ADAMUS: Mennyire lett más az életed a négy évvel ezelőttihez képest? Üdvözöllek!

SHAUMBRA 6 (nő): Köszönöm. Nagyon érdekes.

ADAMUS: Nagyon érdekes.

SHAUMBRA 6: Igen.

ADAMUS: Ez egy érdekes megjegyzés.

SHAUMBRA 6: Mivel nem tudom, hogy mikor kell döntést hoznom, és ez eléggé bonyolult az elmém számára, azt szoktam mondani, hogy „Felejtsük el! Megengedem!” – És akkor minden működik egész nap. Nem terveztem, hogy ezt teszem, és akkor hirtelen, hogy „Ó!Ó! Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.” – És mostanság ilyenek történnek velem, és csak időnként bátortalanodom el. Nem tudom mi ez.

ADAMUS: Unatkozol?

SHAUMBRA 6: Tessék?

ADAMUS: Unatkozol? Unatkozni, tudod…

SHAUMBRA 6: Igen, igen. Nem vagyok benne biztos, mert elég aktív vagyok. Eléggé aktív vagyok.

ADAMUS: Elég aktív.

SHAUMBRA 6: Igen.

ADAMUS: És hogy áll az energia szinted?

SHAUMBRA 6: Momentán úgy 5-6 körül van.

ADAMUS: 5-6- körül. Vagyis…

SHAUMBRA 6: A tízes skálán.

ADAMUS: Oké.

SHAUMBRA 6: Igen.

ADAMUS: A tízes skálán. Rendben.

SHAUMBRA 6: Pillanatnyilag ez van.

ADAMUS: És mi a helyzet az egészségeddel?

SHAUMBRA 6: Az egészségem meglepő, mert korábban soha nem voltam beteg, és most eltávolították a szemhályogomat, és valahogy az egész félrement, kibillent az egyensúlyból, és most először tapasztaltam meg azt, hogy amikor az ember beteg, akkor hogyan működnek a dolgok.

ADAMUS: Oké, rendben.

SHAUMBRA 6: És még soha életemben nem volt ilyen tapasztalásban részem, és azt mondtam, hogy „Nahát!”

ADAMUS: Igen, igen.

SHAUMBRA 6: Igen!! (nevetések)

ADAMUS: Nem jó! Nem jó!

SHAUMBRA 6: Aztán meg azt mondtam, hogy „Ó! Megengedem!” És utána… (még több nevetés és taps) De ezek a hülye dolgok egyre csak visszatérnek, és azt mondtam, hogy „Ho-hó! Nahát! Hé!” – Az orvosod nem elég jó. Rá kell jönnöd, hogy mit kell tenned. Kész őrület volt, tehát ezért van most az energia szintem 5-6 körül. De megengedem….

ADAMUS: Megengedés.

SHAUMBRA 6: …nem is tudom. Vezetek és azt mondom…

ADAMUS: Hány éves vagy?

SHAUMBRA 6: Te jó ég! Nahát! (nevetés) Milyen gyönyörű! Pár nap múlva leszek 73 éves!

ADAMUS: Hetvenhárom. ( a közönség tapsol) És rámutatok arra….

SHAUMBRA 6: Köszönöm.

ADAMUS: ...hogy a vitalitásod, az életerőd sokkal fiatalabb a 73 évesnél.

SHAUMBRA 6: Köszönöm Adamus.

ADAMUS: És nagyon fiatalos energiákkal bírsz.

SHAUMBRA 6: Köszönöm. Köszönöm.

ADAMUS: Köszönöm.

SHAUMBRA 6: Köszönöm.

ADAMUS: Még egy pár embert kérnék kedves Linda!

LINDA: Még egyet?

ADAMUS: Még egyet.

LINDA: Még egyet.

ADAMUS: Még egyet.

LINDA: Hmm. Hmm.

ADAMUS: Mindenki ideges. (nevetések) Linda imádja a szerepét. Imád mikrofonos angyal lenni. (még több nevetés)

Igen. Milyen az életed?

SHAUMBRA 7 (férfi): Lényegében rendben van.

ADAMUS: Rendben van. Ez nagyon szarul hangzik! (nevetés) Milyen a négy évvel ezelőtti életeddel összehasonlítva?

SHAUMBRA 7: Először is ez az egész felemelkedés sztori nagyon távolra került, de ezzel egy időben pedig mégis úgy érzem, hogy minden sokkal tisztább, mint négy évvel ezelőtt volt. Tényleg minden.

ADAMUS: Milyen az energia szinted?

SHAUMBRA 7: Hát az attól függ. Néha nagyon magas, máskor meg hirtelen lezuhan.

ADAMUS: És úgy összességében, hogy állsz az életörömmel?

SHAUMBRA 7: Sokat sétálok a természetben, és azt tényleg nagyon élvezem. Lényegében ma már nem aggódom annyit, mint négy évvel ezelőtt. Akkoriban rettenetesen sokat aggódtam, de ma már örülni tudok a kis dolgoknak, és…

ADAMUS: Igen.

SHAUMBRA 7: Igen.

ADAMUS: Jó. Tehát összességében jobb ma, mint amilyen négy évvel ezelőtt volt? Vagy rosszabb? Vagy…

SHAUMBRA 7: Másmilyen.

ADAMUS: Csak most mások a problémák.

SHAUMBRA: Másmilyenek. Az elmém már nem működik. És ez is nagyon más.

ADAMUS: Á! Nem működik az elméd! (nevetnek)

SHAUMBRA 7: Nem!

ADAMUS: Jó. jó. jó.

SHAUMBRA 7: És ez is nagyon más.

ADAMUS: Igen, igen. Jó. Nagyon köszönöm.

SHAUMBRA 7: Köszönöm.

ADAMUS: És köszönöm Lindának, amiért körbevitte a mikrofont.

LINDA: Örömmel.

Akkor most vegyünk erre egy mély lélegzetet!

Az élet négy évvel ezelőtt – sokan elgondolkodtatok most ezen, miközben a többiek megválaszolták a kérdéseket – mi történt az elmúlt négy évben? Mi történt mondjuk az elmúlt 15 vagy 20 évben?

Ez nem egy könnyű folyamat. Ez az egész felébredés meg megvilágosodás dolog nagyon nagy kihívásokkal jár. Régebben elvárásaid voltak azzal kapcsolatosan, hogy mi fog történni az életedben, de egészen máshogy történtek a dolgok. Sok régi terhet, gondot elengedtetek, de menet közben más dolgokkal is szembe találtátok magatokat. És ezek közül az egyik, vélhetőleg a legnagyobb dolog, amit a legtöbbeteknél látok, az az energia szintetek.

Közel sincs annyi belső konfliktusotok, mint korábban. Nincsenek már ott azok a nagy csatáitok. Ma már közel sem kínozzátok úgy agyon magatokat az elmétekkel. Persze azért még mindig akadnak ilyen időszakaitok. De az egyik legnagyobb dolog, amit látok, az az energia szintetek, ami egyik nap az egekben szárnyal, máskor pedig nagyon alacsony – de összességében – ennek semmi köze sincs az öregedéshez. Ez mindössze azt jelenti, hogy ez egy jelenség, amin keresztülmentek, és erről ma beszélni fogunk, de azt látom, hogy összességében jobban szeretitek magatokat. Elégedettebbek vagytok magatokkal, mint négy évvel ezelőtt, és a tíz évvel ezelőtt állapototoknál pedig határozottabban elégedettebbek vagytok. És az elégedettség alatt azt értem, hogy nincs olyan sok elmés gondod. De itt van ez az energia dolog. Amikor is megpróbáljátok behozni az energiát az üzleted, a kreatív projekted, vagy akár csak az életed számára, a kapcsolataid számára, és még mindig van ott egy kis beragadt energia. Ma erről fogunk beszélni.

Az előző év

De hadd beszéljek most az elmúlt évről, az előző évről. Ez egy hatalmas és elképesztő év volt a Shaumbra számára, és az én számomra is. És azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon komolyan mondtam azt korábban, hogy ott voltatok a Misztérium Iskolákban, és már akkoriban is választhattad volna a megvilágosodásodat, azt, hogy csatlakozol a Felemelkedett Mesterek Klubjához, és mégsem tetted. Azt mondtad, hogy „Várni akarok. Meg akarom várni ezt a mostani időszakot.”

Az elmúlt évben lényegében felgyorsítottuk a dolgokat. Azt megelőzően arra kértem az embereket, hogy távozzanak a Bíbor Körből. Azt mondtam, hogy amennyiben nem a testet öltött megvilágosodás miatt vagy itt, akkor arra kérünk, hogy távozz innen. Bármikor visszatérhetsz, amikor készen állsz erre, de ez itt nem azoknak a helye, akik csak kontárkodnak a spiritualitásban, akik csak felületesen foglalkoznak ezzel. Ez itt nem azoknak az embereknek a helye, akik energia táplálkozást folytatnak. Mert azt egyszerűen nem fogom megengedni.

Ez azoknak a helye, mint amilyenek ti vagytok mind, kivétel nélkül, és ti egytől-egyig mindannyian a realizációra választottátok ezt az életeteket. Pont! Nem tűröm el azokat, és szerintem ti sem tűritek el azokat, akik tudjátok, csak kukucskálnak az ablakon, akik csak azért jelennek meg, hogy ezt leellenőrizzék vagy hogy talán érezzék az energiákat. Például ma rengeteg energia van itt ebben a teremben, és ez egy nagyszerű hely az energia táplálkozók számára. Felismered őket akkor is, ha sikerül bejönniük az ajtón. Onnan ismered fel őket, hogy benne vannak a drámában. Hogy temérdek makyo-ban vannak. De alapvetően energetikailag kívül tartjuk őket, hogy el tudjuk végezni azt a munkát, amiért idejöttetek ebbe az életetekbe. Tudom, hogy nem akarjátok ezt eltolni egy másik életre. Nem akartok várni ezzel. Ebben az életetekben akarjátok. És pontosan ezt is tesszük itt közösen – én veletek együtt.

Nincs erre vonatkozóan semmiféle előírásom vagy tantervem az én gyönyörűséges, fényűző irodámban a Felemelkedett Mesterek Klubjában. Ez nem úgy van, hogy én ezt már előzetesen kiterveltem volna. Együtt csináljuk ezt az egészet, ahogy megengeditek a megvilágosodásotokat, ahogy kiterjesztitek a tudatotokat. Ezért is olyan nehéz – igazából soha nem tudom előre elmondani a drága Cauldre-nak is Lindának, és a Bíbor Kör stábjának, hogy mi fog legközelebb történni. Ezért néha előfordul, hogy egy bizonyos típusú tanfolyamot kellene csinálnunk, és az egészet ott helyben megváltoztatjuk, és valami mást csinálunk, mert ez az egész teljesen rátok és a ti testet öltött megvilágosodásotokra lett szabva, méretezve és tervezve.

Amikor azt mondom, hogy én látom azt, aki vagy, és te ezt még nem ismerted fel, akkor annak látlak, aki életekkel ezelőtt elkötelezted magad valami mellett, amit most, ebben az életedben fogsz megcsinálni. És emiatt nagyon különbözöl a többi emberi csoporttól, a többi spirituális vagy vallásos csoporttól, vagy New Age-es csoporttól. Nem tudom, hogy felismeritek-e ezt a különbséget. Amennyiben nem ismeritek ezt fel, akkor nosza, csak a móka kedvéért menjetek csak el egy általános New Ages-es összejövetelre valamikor, vagy akár egy hétvégi elvonulásra, menjetek el egy ilyen spirituális rendezvényre. És akkor rögtön fel fogod ismerni, milyen messzire jutottál, és hogy mi mind milyen messzire jutottunk.

Az elmúlt évben végigmentünk egy kvantum – nem akarom erre a sebesség szót használni – de végig mentünk egy kvantum felgyorsított energia folyamaton. És ez szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt vette kezdetét Sedona-ban a Kryon Konferencián. És én időnként nagyon szorosan együtt dolgozom Kryonnal, kifejezetten olyankor, amikor egy színpadon állunk, és akkor, egy éve, a rendezvény előtt beszélgettem Kryonnal. Úgy 8-900 ember vett részt a rendezvényen. Hatalmas esemény volt, és tudtam, hogy eljött az ideje annak, hogy valami nagyon fontosat mondjak a közönségnek, de leginkább nektek.

A New Age-en túl

Tehát a Konferencia előtt beszéltem Kryonnal, és azt mondtam neki: - Én erről fogok beszélni. – Csakhogy biztosítsam, hogy ez komfortos legyen annak az összejövetelnek az egész tudatosságával. És ott kijelentettem valamit, egy elég erős kijelentést tettem, és azt mondtam, hogy „A New Age-nek vége van. Vége van.” – Nem ez a legnagyszerűbb hely ennek a bejelentésnek. (nevetések) Sedona a New Age központi helye az Egyesült Államokban, továbbá a világ nagy része számára is. Ez egyben egy makyo központ is. És nem a kedvenc helyem. De ott és akkor bejelentettem, hogy „A New Age véget ért. Ami alatt azt értettem, hogy elég volt már abból, hogy csak beszélünk erről. Itt az ideje, hogy véget érjen a sok különféle módszer felfedezése. Ideje ennek véget vetni.”

Blavatsky, Jung és Steiner, és még egy páran mások is nagyon nagy szerepet játszottak a New Age elindításában 140 évvel ezelőtt. Akkor ennek volt ott az ideje, mert a világnak szüksége volt az új gondolatokra és egy újfajta megközelítésre, arra, hogy belemerüljön a miszticizmusba és a spiritualitásba egy olyan módon, ahogy az egyházak ezt soha nem tették, és lényegében egyetlen vallás sem tett ilyet.

De most már eljött az ideje annak, hogy a New Age véget érjen, és ennek lezárásával azt mondani, hogy „Vagy annak jött el az ideje, hogy visszatérj az átlagos életedbe emberként, vagy pedig a megvilágosodásod ideje érkezett el. Itt az ideje, hogy testet öltött Mesterként élj a Földön.”

Ez aztán beindított egy nagyon gyors folyamatot, én pedig rájöttem, hogy az idén már nem hívtak meg…(nevetés) Múlt nyáron megjelentettük az Ősi vérvonal elengedése anyagot. Tudom, hogy sokan meghallgattátok vagy megnéztétek. Ez nem egy kellemes program. Nem egy kellemes cloud class, azt hiszem így hívjátok ezt. Nehéz anyag volt. Nem volt túl hosszú, de nagyon nehéz anyag. Mert tudtam, hogy itt az ideje annak, hogy elengedjétek azt a végső, egyensúlytalan karmikus kapcsolatot a régi családotokkal.

Sokan, akik meghallgattátok és végig csináltátok, utána még heteken, hónapokon át kihívásokat éltetek meg a testetekben, a kapcsolataitokban. Szomorúak voltatok, mert éppen elengedtétek azokat a régi kapcsolatokat, amik már tényleg nem voltak egyensúlyban veletek többé. Visszatartottak benneteket. Ez nem azt jelentette, hogy kisétálj a családodból, vagy hogy elválj a házastársadtól, vagy hogy kidobd a gyerekedet az ajtón át a világba. Hanem ez azt jelentette, hogy egy nagyon-nagyon hosszú származási vonalad volt annak a családnak a biológiájával, és elme mintáival, akiket talán szeretsz, vagy talán gyűlölsz – ez nem igazán számít – de most már itt az ideje annak, hogy mindezt elengedd. Ezt nem viheted magaddal a megvilágosodásodba. Szeretheted őket. Együttérezhetsz velük. De mindannyiótokat arra kértelek, hogy nézzétek meg az ősi háttereteket! És ez sokatok számára nehéznek bizonyult, és tudom, hogy ezzel együtt jártak bizonyos fizikai, testi problémák is, de ez volt a következő lépés, amit megtettünk.

Aztán elkezdtük a Sétálj tovább sorozatunkat. A mai Shoud a tizedik ebből a sorozatból, mégis úgy tűnik, mintha csak a harmadik lenne, mintha csak most kezdtünk volna bele, mert annyira gyorsan halad. És ebben az évben belemerültünk sok anyagba. Sok problémába belefutottunk az elmúlt kilenc Shoud alatt.

Aztán következett a BON Kaland Hawaii szigetén. A BON Kaland egy csodás, gyönyörűséges tanfolyam volt, de a legfontosabb mégis az volt, ami ott történt. Azt hiszem a második napon történt, hogy azt mondtam – legeslegelőször a Shaumbrának – hogy most történt meg először az, hogy amikor így összejövünk egymással, akkor az átfedő energia nem a gondokról és a problémákról szól. Már több száz tanfolyamot tartottunk az évek alatt, de általában mindig az történt, hogy a Shaumbra magával hozta a problémáit is, és ez rendben is van. A csendes problémáit. Nem fakadtak sírásra, ahogy bejöttek az ajtón. Nem úgy jöttek el az összejövetelekre, hogy válaszokat követeltek volna a problémáikra, de azok attól ott voltak. Olyan volt ez, mintha egy felhő borította volna be az egész összejövetelt.

Nehéz volt ezzel dolgozni. Tóbiásnak is ezzel kellett dolgoznia, és ez energetikailag az utatokban állt. Az emberi problémákról van itt szó, az alapvetőekről – a bőségről, az egészségről, a kapcsolatokról és az önbecsülésről. Néhányan tényleg nagyon erősen küzdöttetek ezzel, kifejezetten a kapcsolatokkal, és ezért is éreztem azt, hogy az Ősi vérvonal elengedése nagyon fontos. De ez az összejövetel volt a legelső, ahol nem volt jelen ez a felülíró, hatalmas gond felhő. És ez egy óriási áttörés volt, nem csak annak a csoportnak a számára, hanem az összes Shaumbra számára. Hiszen ők mindannyiótokat képviselték.

És utána ez újra megtörtént mostanában Olaszországban, ahol Threshold és Ahmyo tanfolyamot tartottunk. Mind a két alkalommal megismétlődött, hogy ez a felülró energia az életedben lévő problémák miatt nem volt jelen – tudjátok, azok az emberi, küzdelmes, szinte megoldhatatlan problémák. És igazán tovább tudtunk lépni. Tényleg nagy haladásra tudtunk szert tenni. És ez az egész szó szerint kvantum szintre gyorsult fel. Ez az egyik oka annak, hogy sokan fáradtnak érzitek magatokat a testetekben.

Tudjátok, az elme ide-oda ugrál, de amit igazán észrevettem itt ma a Shoud-on, az az energia szint. Mert a fizikai gondok – ez a fénysebesség - hatással van a testre. Hatást gyakorolt a testre. A jó hír az, hogy ez nem állandó, és nem lesz rosszabb. (nevetgélések) De az biztos, hogy ez hatással volt a testetekre.

Szóval ez egy rendkívül gyors év volt. Rengeteg minden történik az idén. És ha megnézitek, hogy miről is beszéltünk, hogy mi mindent átvettünk ebben az évben – most álljunk is meg egy kicsit, és egy pillanatra érezzétek ennek a hatalmasságát és nagyságrendjét, fontosságát.

A sötétségen túl

Az idén beszéltünk a sötétségről, és azt mondtuk, hogy a sötétség illúzió. Ez önmagában felér legalább két létidő munkájával, és mi mégis megtettük ezt mostanában. A sötétség teljes mértékben illúzió. Ha hiszel benne, akkor az ott is lesz, és hatással lesz az életedre, és a dolgokat nagy-nagy egyensúlytalanságba helyezi. Mindig félni fogsz a sötétségtől, vagy mindig harcolni fogsz a sötétséggel.

De ha egyszer felülemelkedsz ezen az illúzión, és felismered, hogy tényleg nem létezik a sötétség, kifejezetten a te életedben, akkor túl tudsz lépni azon az összes küzdelmen. Mert ez tényleg egy illúzió. Vannak emberek, akik harcolnak a sötétségért, akik ragaszkodnak a fényhez és a sötétséghez, az angyalokhoz és az ördögökhöz. És engedjétek ezt meg nekik. Hadd csinálják! Ez az ő játszmájuk, hadd játsszák! De mi túlléptünk ezen!

A halálon túl

Túllépünk magán a halálon. Sokat beszéltünk erről valamelyik nap az Ahmyo tanfolyamon. Mindenki azért jött, hogy a jó életről beszéljünk, és ehelyett mit tettünk? A halálról beszéltünk. (nevetések)

Mert a halál hatalmas gondot jelent az embereknek – a halálba vetett hit. Nincs halál, az emberek mégis ragaszkodnak hozzá. Ránéznek egy koporsóban fekvő testre, és azt mondják, hogy “Adamus egyértelműen téved!” – Látják, ahogy a rokonaik, a szüleik, a testvéreik meghalnak, és azt mondják, hogy “Velem is ez fog történni.” – Mindenki ezt mondja, hogy “Előbb-utóbb meg fogunk halni.” – Pedig valójában ez nem igaz. Megtörténik a testből való átmenet, és a Mester megérti, hogy egy nap ezt abszolút integrálni fogja, és beviszi a testét a teljes TudatTestébe. De olyan, hogy halál nem létezik. Nincs halál. Az egy váltás, egy átmenet.

Sokkal élőbb vagy, mint korábban bármikor, különösen akkor, ha megérted azt, hogy „Létezem.” Fel tudjátok fogni, hogy az, amit halálnak hívtok, ami valójában a biológiából való átmenet – hogy ennek nem kell olyan csúnya halálnak lenni, mint amit az emberek megélnek. De fel fogjátok fogni, hogy amikor megtörténik veletek ez az átmenet, akkor sokkal élettelibbek vagytok, mint előtte bármikor?

Tehát az Ahmyo tanfolyamon azt mondtam a csoportnak, hogy nagyon sok Shaumbra mondta azt, hogy „Ez lesz a legutolsó életem a Földön.” És ezalatt azt értettétek, hogy ez lesz az utolsó olyan életetek, ahol keresztül kell mennetek azon a folyamaton, amin most keresztül kellett mennetek. Ez a legutolsó olyan életetek, ahol megszülettetek. Ez a legutolsó olyan életetek, ahol elfelejtettétek azt, akik vagytok. Ez a legutolsó olyan életetek, ahol a tömegtudat felhőjében, sötét árnyékában éltek, annak összes kellemetlen dolgával együtt, mint amilyen például a bőség hiánya, vagy a betegség, vagy a háborúk és az éhínség, és minden egyéb.

És annak a csoportnak elmondtam, hogy rendelkeztek azzal a lehetőséggel vagy választással, hogy ti legyetek az elsők, akik – amennyiben ezt választjátok – születés nélkül visszajöhettek ide. Választhatjátok azt, hogy egy kinyomtatott testbe, egy nanotestbe integráljátok magatokat. Vagy pedig egyszerűen manifesztálod a FényTestedet egy pár nap erejéig. De amikor korábban azt mondtad, hogy soha többet nem térsz ide vissza, akkor azt úgy értetted, hogy a régi módon nem térsz ide vissza.

Új módokon visszatérhetsz ide, és megtapasztalhatod ezt a bolygót anélkül, hogy a régi rendszeren keresztül kellene menned. Vannak módok arra, hogy élvezd ennek a bolygónak a természetét, valamint a jó és egészséges kapcsolatokat, anélkül, hogy ezt a régi módon kellene megtenned. Ti lesztek az elsők, akik ezt képesek lesztek megtenni.

A korábbi Felemelkedett Mesterek esetében ez egy kicsit másképpen volt. Nekik általában keresztül kellett menniük a születés procedúráján, egy-két kivételtől eltekintve, mint például Tóbiást a buroktesttel, de még neki is keresztül kellett menni az emberi mintákon ahhoz, hogy vissza tudjon ide térni. De ha azt választjátok, ti lesztek az elsők, akik tényleg meghaladjátok a halál értelmezését.

A halál értelmezése pedig az, hogy a tested meghal, általában valami betegségben vagy balesetben, és utána visszatérsz egy újabb életre, de úgy, hogy közben nem emlékszel arra, aki vagy. Ti lesztek a legelsők, akik rendelkeztek annak potenciáljával, hogy tényleg felülmúljátok a halált, mert születés nélkül fogtok tudni ide visszatérni. Vissza fogtok jönni úgy, hogy közben pontosan tudni fogjátok, hogy kik vagytok. Vissza fogtok ide térni úgy, hogy a tömegtudat gravitációja nem fog benneteket belehúzni olyan dolgokba, amikről pontosan tudjátok, hogy azok egyszerűen nem helyesek – más emberek drámáiba, bőség problémákba, és sok különféle dologba.

Tehát hallottalak benneteket, és Tóbiás is folyton hallott benneteket, ahogy azt mondtátok, hogy „Soha többet nem jövök ide vissza!” – És akkor azért mi tudtuk, hogy mit is értetek ezalatt. Azt, hogy „Nem a régi úton jövünk ide vissza. Hanem létrehozzuk az új módját ennek. Meg fogjuk változtatni a halállal kapcsolatos tudatosságot ezen a bolygón.” – És pontosan ezt teszitek. Abszolút ezt csináljátok. És kivétel nélkül mindannyian rendelkezni fogtok ezzel a lehetőséggel. Ami mindennel rendelkezik, amire csak szükségetek van a testet öltött megvilágosodásotokhoz ebben az életetekben, és a halálon való túllépéssel is rendelkezik, amikortól kezdve úgy térhettek ide vissza, ahogy csak akartok, amikor csak akartok, és igazán úgy élvezhetitek az életet, ahogyan ezt élvezni kellene.

Tehát ebben az évben megnyitjuk a kvantumtudatunkat, és túllépünk a halálon.

Istenen már túlléptünk. Ez bizony kemény volt, mert Linda mindig megnehezítette ezt számomra. Hogy mondhatok én ilyeneket Jézusról meg Istenről? Beszéltünk már máskor is Istenről sok éven át, de az idén tényleg azt mondtuk, hogy „Ez a régi Isten tényleg nem működőképes már.” – És nem féltünk ezt kimondani. Nem aggódtunk amiatt, hogy tudjátok, ezért majd belénk csap a villám.

Isten egy vicc, egy rossz emberi vicc. Az emberi tudatosság tükröződése. És ennek az égvilágon semmi köze az isteniséghez vagy a spiritualitáshoz. Azok az emberek hozták létre ezt az emberszerű istent, akiknek nem voltak igazi isten élményeik, mert ha lettek volna, akkor nem írtak volna ilyen béna könyveket róla. (nevetések)

Beszéltünk az egyházról. A vallásokról. Sőt, még a New Age-ről is beszéltünk, és annak temérdek sok makyójáról, és azt mondtuk, hogy „Ez nem Isten. Ez nem a Szellem. A Szellem, az Isten az pontosan itt van ( a szívére mutat). Én is Isten Vagyok.”

Elég volt! – mondtuk sok ijesztő régi hitrendszerre, a karmára, a bűnre, a büntetésre, a vezeklésre és a szenvedésre. Ennek nem így kell lennie, és itt az ideje annak, hogy ezek a dolgok megváltozzanak ezen a bolygón. És ez nem a szónoklatokon, az előadásokon és a könyveken keresztül fog megváltozni. Hanem egy kevés ember fogja ezt megváltoztatni, mint amilyenek ti vagytok, mégpedig úgy, hogy ti magatok túlléptek ezen a saját életetekben, és ezzel létrehoztok egy teljesen új sémát a bolygó számára.

A hatalmon túl

Ebben az elmúlt évben szemügyre vettük a hatalmat. A hatalmat. A legtöbb ember hisz a hatalomban. Meg sem kérdőjelezik azt, hogy „Az élet egy hatalmi játszma. Vagy rendelkezel vele, vagy nem. Amennyiben rendelkezel vele, akkor mindig attól fogsz félni, hogy elveszíted azt, ezért próbálsz minél többhöz hozzájutni. Amennyiben nem rendelkezel vele, akkor mindig azt kívánod, hogy bárcsak hozzájutnál, és félsz a hatalmi pozíciókban lévő emberektől.”

A hatalom illúzió. Abszolút illúzió. Az emberi tudatosságon és az emberi elmén túl sehol máshol nem létezik. Ezen kívül sehol máshol nem létezik. És azt mondtuk, hogy „Akkor lépjünk, sétáljunk túl ezen! Menjünk bele a hatalomtól mentes életbe.” – Mert ha egy hatalmi alapú életet élsz, akkor mindig ott lesz benne az erő, az erőltetés. Mindig ott lesz benne egy keménység. Mindig ott lesz a félelem. Egy hatalmon alapuló életben mindig magadon kívülre tekintesz, ahelyett, hogy befelé figyelnél. Semmi szükség sincs a hatalomra, de az emberek nem értik se az energiát, se a tudatosságot. Ezért inkább a hatalomra hajtanak.

A hatalom mindenhol megtalálható ezen a bolygón. Természetesen az üzleti világban is. Az egyházakban és a vallásokban is, na és teljes mértékben ott van a kormányokban. Ott van a terápiában. Ott van a gyógyszeriparban. Ott van mindenben. A világot a hatalom működteti. A hatalom.

És lényegében ez érdekes, mert ez az egész dinamika a fosszilis üzemanyaggal, a régi fosszilis üzemanyaggal nagyon jól tükrözi a hatalmi tudatosságot. Fel kell robbantanod valamit ahhoz, hogy tovább tudd mozdítani. Erővel és dinamikával kell bírnod, és lényegében a bolygó nem fogja megtalálni a valódi energia megoldást egészen addig, amíg a hatalomban hisz.

Beszéltünk erről, és a szavak ugyan tőlem származnak, amiket Cauldre mond ki, de lényegében a ti tudatosságotokat mondja ki. Ti mondjátok azt, hogy “Elég volt!” – a halálra, a sötétségbe vetett hiedelemre, a régi Istenre. Megváltoztunk – ti változtatok meg egyetlen rövid év alatt.

Az időn és a téren túl

Beszéltünk az időről és a térről. És ez jókora falat. Azt mondtuk, hogy az idő és a tér az, ami keresztülhalad rajtad. És nem te vagy az, aki keresztülmész egy lineáris kivetítésen, az időn és a téren. Az idő és a tér az, ami keresztülhalad rajtad. És ez egy nagyon egyszerű fizika. Ezért is esik nagyon nehezemre elképzelni, hogy a tudósok és a fizikusok erre miért nem jöttek még rá. Pedig ez annyira egyszerű. Forradalmi! És amikor egyszer majd végre megértik az emberi agyukkal, akkor ez majd meg fogja változtatni a tudományt, az Istent és a hatalmat, és minden mást is. De jelenleg még be vannak ebbe zárva.

De ti ezt megváltoztatjátok. Egy páran ezt teljesen éreztétek már. És akik még nem, ti is rendelkeztek annak tudásával, hogy a tér és az idő az, ami keresztülhalad rajtad. Te vagy a Mester. Nem vagy rászorulva a tér és az idő könyörületére.

Ha már az időről beszélünk – máris ott a történelem. A történelem egymást követő eseményeket jelent az időben. Beszéltünk már arról – hogy lényegében még a történelmet, a múltat is felülmúljuk. A történelem, a múlt nem más, mint egy lineáris emberi történet. „ Ezek és ezek az események történtek ekkor és ekkor.” – Az emberek meg ezt az egészet elhiszik, anélkül, hogy megkérdőjeleznék ezt az egészet. Azt mondják neked, hogy “Megőrültél, ha nem hiszed el mindazt, ami ezekben a könyvekben le lett írva.”

De megértésre jutunk azzal kapcsolatosan, hogy a történelem nem más, mint az időnek egy aspektusa, az idő pedig rugalmas. Többé már nem kell, hogy a lineáris idő csapdájában vesztegelj – és így, amikor ránézel a múltadra, a saját történelmedre, akkor az lényegében nem is az volt, mint amire az elméd emlékezett. És nem feltétlenül az történt, mint amit leírtak a könyvekben. És az emberek erre azt mondják, hogy “Hát te teljesen megőrültél. Pontosan az történt.” – De a Mester felfedezi, hogy ez nagyon rugalmas, és ami a múltban történt, az megváltoztatható a nézőpont megváltoztatásával, valamint az összes benne lévő dinamika megértésével. Nem vagy az időbe bezárva. Többé már nem vagy bezárva a saját múltadba.

Több

A minap az Ahmyo tanfolyamon beszéltünk a szeretetről is. Mélységeiben beszéltünk a szeretetről. Sokszor, amikor az emberek a szeretetről, a békéről és az örömről beszélnek, olyankor a legszívesebben hánynék egyet. (nevetések) Ez egy makyo-s közhely. És ezt azért mondom, mert tényleg nem értik, hogy mit is jelentenek ezek a dolgok. Mindezekről a dolgokról mondhatni egy hipnotikus állapotban beszélnek – Béke, szeretet és öröm. – Mélységeiben beszéltünk a szeretetről, az igazi mély szeretetről, és arról, hogy mi is az valójában. Az elmúlt évben a legnagyobb dolgokról ejtettünk szót, aminek mindannyian a nélkülözhetetlen részét képeztétek.

Fénysebességgel haladtunk, és tudjátok, hogy az elmúlt évben szinte már a hányingerig, az unalomig beszéltem nektek az öt emberi érzékszervről és az elméről. Azt mondtam, hogy ezek a dolgok teremtik meg a valóságod észlelését, látásmódját. Az elméd és az öt emberi érzékszerved adja meg neked a valóságod látásmódját, pedig annál sokkal több minden létezik. Akkor menjünk tovább, és terjesszük ezt ki! Menjünk bele a Mesteri érzékszervbe, ami nagyban különbözik bármelyik emberi érzékszervtől és az elmétől. Kezdjük el felfedezni mindazt, ami ezeken túlmenően már itt van.

Tehát ebben az elmúlt évben rengeteget beszéltünk az érzékszervekről, és az elmén való túllépésről, és ezt meg is tettük. Elkezdtünk megnyílni – ti elkezdtetek megnyílni az Mesteri Érzékszervre. Ami még bejövőben van. Egy páran még mindig megkérdőjelezitek, hogy ez itt van-e, vagy hogy jól csináljátok-e. Be fog jönni. Ne dolgozzatok rajta! Ne tegyetek semmiféle erőfeszítést ezzel kapcsolatosan. Tényleg ne! Csak érezzetek bele, és engedjétek meg!

Elképesztő munkát végeztünk ebben az évben, és még sokkal több következik. Rengeteg sok jó érkezik. Sokkal több minden jön, és amiről beszélni szeretnék itt ma, az egy rendkívül különleges dolog, amire úgy tíz napja figyeltem fel, miközben éppen a Shaumbra energiáját nézegettem. És most először azt láttam – és ez egy felfedezés volt – hogy most először azt láttam, hogy az energiátok elképesztő méretben megváltozott.

Most arra kérem Lindát, hogy ezt írja fel a táblára, a virtuális táblára. (nevetés, mert nincs tábla – majd Adamus előhúz egy táblát, amit taps kísér) Csak Linda kedvéért.

Egy áttörés

Nemrégiben történt egy hatalmas áttörés. Ez egy tudati váltás volt. Néhányan ennek valószínűleg jobban tudatában vagytok, mint mások. De megtörtént ez a tudati váltás, ami az első valódi áttörés az ÉS-ben. Már jó ideje beszéltünk erről – arról a tényről, hogy ember vagy ÉS Mester vagy, de hirtelen megfigyelhettem ezt a váltást.

Ahogy figyeltem az energia mezőtöket, a tudatotokat, az energiátokat, ez szinte tojásdad alakú volt, és bizony már jó régen ebben a tojásalakban tartózkodtatok. Nagyon sok mindent éreztetek, tapasztaltatok – úgy értem az életetek változás alatt van, és bizonyos értelemben jobbá válik, más értelemben viszont egy kicsit nehezebbé válik – de váratlanul, úgy körülbelül tíz napja egy sugárzást láttam kiragyogni abból a régi, kemény tojásalakból, az ÉS-be. És nem csak egy páratokkal történt ez meg, hanem sokatokkal, ami azt jelzi, hogy ez el fog érni a többiekhez is.

A legtöbben valószínűleg ennek nem voltatok tudatában. Kilenc nappal ezelőtt nem azzal ébredtetek, hogy azt mondtátok, hogy „Ó, nahát, egyszeriben csak az ÉS-ben vagyok, pedig ez egy érzékelhető váltás volt.” A következőképpen fogom ezt leírni, mert nehéz ezt szavakba foglalni, tehát azt mondom, hogy azt vettem észre, hogy hatalommentessé és energia gazdaggá váltatok. Energia gazdaggá. Ezért is kérdeztem az elején azt, hogy milyen különbséget vettetek észre az életetekben? Hogy álltok az energia szintetekkel?

Az energia szintetek eddig… nagyon sok energiát emésztettek fel ebben az elmúlt négy évben. És kifejezetten a tavalyi évben használtatok sokat. És ez hatással van a testetekre. Nem is annyira a gondolataitokra, hanem sokkal inkább a testetekre fejtette ki a hatását, az átfogó életerőtökre. De hirtelen, ahogy ez a váltás bekövetkezett, és kiléptetek a hatalom régi tudatosságából, és átváltottatok az ÉS-be, megjelent egy újfajta energia gazdagság.

Szeretném, ha ezt most egy pillanatra éreznétek! Képzeljétek el, hogy itt vagytok emberként, az elmével és az öt emberi érzékszervvel, és hatalmas vágyatok van arra, hogy ezeken túllépjetek, de időnként ez mégis nagyon nehéz. Nem sikerült az áttörés. Hallottad a szavaimat, és frusztrált lettél rám, mert az nem történt meg az életedben. Hallottál az ÉS-ről, és arról, ahogy beszéltünk a bőségről és a Mesteri Érzékszervről, és azt mondtad, hogy “A fenébe is! Mikor fog már végre megtörténni?” – És aztán úgy tíz napja észrevettem, hogy az elkezdett megtörténni.

Hogy ez mit fog jelenteni, hogy ez hova fog vezetni? Hát végül majd oda, hogy az ÉS tudatos állapotában fogsz létezni. Nem csak gondolkozol rajta intellektuálisan vagy filozofikus értelemben, hanem tényleg az ÉS tudatos állapotában leszel. Te az ember vagy. Ez soha nem arra lett tervezve, hogy tökéletesítjük az embert. Soha nem arra lett tervezve, hogy az ember legyen az, aki majd felemelkedik a saját emberi énje által. Soha nem arra lett tervezve, hogy majd megteremtjük a tökéletesen ideális embert. Soha.

Az ember az ember. Az embernek van biológiája. Érdekesen tesz meg dolgokat. Ez az egész arról szól, hogy megnyílj az ÉS-re, a Mesterre is, és lényegében pont ez történt meg.

Amikor ez megtörténik, akkor elképesztő mértékben elengedésre kerül a hatalom iránti szükségleted. Hiszen szinte egész életedben a hatalom bűvkörében éltél. Még most is a hatalmat használod elég rendszeresen az életedben, de hirtelen elkezded felismerni, hogy te nem ebbe az irányba akarsz menni. Mert ez nem fog téged oda eljuttatni, amire a szívedből igazán vágysz. És így tényleg elkezdted az elengedni. És ahogy ezt megtetted, ahogy ezt megteszed, ez megnyitja az utat az energia számára – a gazdag, bőséges energia számára – és az be tud jönni az életedbe.

És ez mérföldkő. Ez egy mérföldkő, mert a múltban, ha ilyen temérdek energiával rendelkeztél volna, akkor azt a hatalomra használtad volna. Tehát szándékosan távol tartottad magad tőle, tudod, valahogy azzal, hogy “Nem állok még készen, ezért inkább távol tartom magam tőle.”

De most már ez komfortos a számodra, és már eléggé megbízol magadban. Azon a ponton vagy, ahol azt mondod, hogy „Ez az egész nagyon hamar össze fog állni. És itt az ideje, hogy belépjek egy energia gazdag életbe.”

Négy évvel ezelőtt még ezt mondtad volna, hogy “Lehet, hogy visszaélnék még azzal az energiával.” – Négy évvel ezelőtt még azt mondtad volna, hogy “Ha tele lennék energiával, ha ilyen gazdag energiák lennének az életemben, akkor az kibillentene az egyensúlyomból.” – De most? Mára ez megváltozott, és ezt csodálatos volt megfigyelni. Egy teljesen másmilyen Shoudot akartam csinálni, de ezek után most már tényleg, igazán tovább tudunk lépni.

Szeretném, ha most egy pillanatra beleéreznél ebbe az egész kiterjedésbe! Itt van az ember – ahogy már mondtam – ebben a tojásdad alakban, aki szinte már harcol vagy nagyon keményen dolgozik a megvilágosodásán, és akkor hirtelenjében csak elkezd megnyílni, kiterjedni. A tojás attól még ugyanúgy ott van. A tojásdad alakú energia még ugyanúgy ott van, de hirtelen megjelenik egy újabb réteg, és ez nem az emberi tojás réteg, hanem az, amit Mesternek, Isteniségnek hívsz, és ez az, ami behozza az energiák gazdagságát. És ez olyan energia, ami nem kemény.

Az egyik oka annak, ami miatt sokan távol tartottátok magatokat az energiától az azért volt, mert ha van egy nagy probléma az életedben, akkor az lett volna a legutolsó dolog az életetekben, hogy még több energiát akarjatok behozni arra a dologra. Ha a bőséggel volt mondjuk problémád, és erre energiát hozol be, akkor ezzel csak még nagyobbá válik a bőség problémád, vagy az egészségügyi problémád, vagy a kapcsolati problémád. Ezért ezen az érdekes módon inkább elkerültétek az energiát, mert az még hatalmi energia volt. Az még régi energia volt. De végül azt mondtad, hogy “Elég volt! Most már jöhet a váltás!” – Aztán megengedted, hogy megtörténjen.

Ez az ÉS. Ez a Mester. Ember vagyok ÉS Mester vagyok. Intelligens vagyok, és mondhatni hülye is vagyok. Nagyszerű humorérzékem van, ÉS nagyon komoly vagyok. FényTest vagyok, ÉS fizikai test vagyok.

Talán eltűnődsz azon, hogy miért is tartott ez ilyen sokáig. Sok probléma, gond volt. Nagyon sok mindenhez még mindig ragaszkodtál, így azt mondtad, hogy „Igazából még nem állok készen. Még nem teljesen állok készen. A bolygón sok más dolog történik, még nem állok teljesen készen. Csodálatosan akarjuk ezt időzíteni.” – És most ez megnyílik.

Akkor most fejezzük is be az erről való beszédet, és tapasztaljuk ezt meg egy merabh által. Kérném lekapcsolni a nézőtéri világítást! Helyezkedjetek el kényelmesen!

Merabh

Hatalommentes és energia gazdag.

Ezalatt a merabh alatt szeretném, ha igazán megtapasztalnátok az energiák gazdagságát! Érezzétek! Érezzétek ezt a fizikai testetekben! De szeretném, ha észrevennétek egy nagyon fontos jellemzőjét!

Ez nem olyan, mint a régi energiák, amiket már megszoktatok, és amit én erővel bíró energiáknak hívok, amik kemények, és néha szinte már azt kívántad, bár csak le tudnád azokat halkítani.

Ezek másmilyen energiák. Kegyelemben gazdag energiák. Könnyedségben gazdag energiák. Nem lesz nehéz a testednek vagy az elmédnek.

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet, és menjünk bele ebbe a merabh-ba! Ez az az időszakunk, ahol a tudatváltás megtörténik, ahol az egyik tudatállapotból átlépünk egy másik tudatállapotba.

(Yoham zenélni kezd)

Sokat beszéltem az ÉS-ről a tavaly előtt kezdődő Keahakban, és az idén is. Beszéltem erről a Shaumbrával. Intellektuálisan felfogjátok, megértitek. Ez nem valami nehéz dolog. Csak két betűből áll, amit még rosszul leírni is nehéz: É-S. ÉS.

És ebbe bele tudsz érezni, de mégis ott volt ezzel kapcsolatosan egy ellenállás vagy talán egy vonakodás. Nagyon sok hangsúly helyeződött az emberi énre, rád, arra, hogy job ember legyél. Ezért szinte még elképzelni is nehéz, hogy most bemész az ÉS-be, ami csak egy másik te. (Adamus nevet) De nem az.

Nagyon szépséges megfigyelni azt, ahogy kimozdulsz ebből az intellektuális, filozófiai, spirituális elméletből, és végre elkezded ezt megtapasztalni a testedben és a valóságodban. Mert ez történt meg úgy tíz nappal ezelőtt.

Itt vagy te, az ember, ÉS itt van ez a másik – a Mester. Azt hiszem hívhatjátok ezt a Szabad Éneteknek, az Isteniségeteknek – és nem mondtátok azt, hogy: - Nos, na jó, ha ez a Mester itt van, akkor ide nekem a gazdagsággal meg az egészséggel! Nem mondtátok ezt, mert rájöttetek, hogy ez annyira nagyon emberi.

Nem próbáltatok hatalmat gyakorolni efelett az ÉS Én felett. Nem próbálkoztatok rávenni arra, hogy akkor jöjjön és gyógyítson meg benneteket. Egyszerűen csak beleéreztettek abba, hogy ÉS ennél én sokkal több vagyok. ÉS miért is kellene ezt tennem, és jobbá tennem az embert? Most már isteni ÉS ember vagyok.

Hatalmas váltás történt – a hatalomból való kiszállás váltása, és amikor ez megtörtént, az megnyitotta az ajtót az energia előtt. Az Új Energia előtt, amiről már hosszú évek óta beszélünk. Ami gazdag és egyszerű energiát jelent.

És nem hordozza magával a dualitás vagy a hatalom energiáját.

Ezzel együtt jár egy gazdagság, ami nem csak jön és megy. Nem kell amiatt aggódnod, hogy elveszíted. Nem kell azt beleerőltetned, beletuszkolnod a testedbe, vagy a bőséggel kapcsolatos problémáidba. A gazdagsága saját magában van.

Hatalommentes és energia gazdag. Vegyetek erre egy jó mély lélegzetet!

Ó, milyen gyors is volt ez az év! Időnként rázós és hepehupás. Olyan, mint amikor elmész egy öröm utazásra, és gyorsabban száguldasz, mint gondoltad volna! Micsoda izgalom, bár egy kissé ijesztő is egyben. Nagyon hosszú utat jártunk be ezalatt az egy év alatt, annyira nagy utat jártunk be, hogy még mielőtt befejeznénk a Sétálj tovább sorozatot, beszélni tudunk az energia gazdagságáról.

Tudom, hogy egy páran most azt mondjátok, hogy „Ki, én? Rám gondolsz?” – Igen, kivétel nélkül mindannyiótokra gondolok.

Most akkor egy kicsit hallgassátok a zenét, és érezzetek bele az ÉS-be való belépésbe. Amikor nem csak gondolkozol az ÉS-ről, hanem meg is tapasztalod azt.

Vegyél egy jó mély lélegzetet, miközben szól a zene!

(hosszú szünet)

Valami megváltozott – ami sok-sok váltás kezdetét jelenti – ahol tényleg realizáltad az ÉS-t, a Mestert ÉS az embert. Ahol is elsétáltál a hatalomra való szükségletedtől az életedben, ÉS ami behozta a gazdag energiát.

És hogy ez hogyan fog megmutatkozni az emberi életedben? Ezt majd meg fogod látni a következő hónapok vagy év során, de a változás egyértelmű lesz. Amikor feltettem ma ezt a kérdést, hogy „Mennyire lett más az életed?” – Mert ha ugyanezt a kérdést négy éve vagy akár egy éve tettem volna fel nektek, akkor csak csodálkozva néztetek volna rám. Tényleg valami óriási dolog változott meg.

Az energia pedig csak ott van, gazdagon, és nem kemény. Nem kell vele harcolnod.

Az egysíkú ember most már az ÉS, a sok. Valami hatalmas megváltozott. És ezt a megengedésed tette lehetővé.

Ha van bármi is, amivel kapcsolatban szeretném, hogy emlékezzetek rám, amikor majd elérkezik a távozásom ideje, tehát ha van valami, amire szeretném, ha emlékeznétek belőlem, az két egyszerű szó: a megengedés és az ÉS.

Megengedés. Hiszen ezt teszitek. Megengeded a megvilágosodásodat. Megengeded az Énedet, Magadat, az Én Vagyok-ot.

És ez nem fog menni gondolkodással. Az elmén belülről nem tudsz kilépni az elméből. Nincsenek itt trükkök. Nincsenek titkos átjárók. Ez az egész a megengedésről szól – megengeded azt, ami eleve a természetes.

És aztán következik az ÉS. Az a tény, hogy soha nem állt senki szándékában az, hogy az ember világosodjon meg. Mindig is arról szólt, hogy ismerje fel a Mester megvilágosodottságát, ÉS közben ugyanúgy ember maradjon, ÉS még sok minden más is. És erről még nem is beszéltünk.

De itt és most vegyünk egy mély lélegzetet! Semmin nem kell dolgoznod.

Néha arról beszélek, hogy hova tartunk, de ma arról beszélek, aminek láttam a bekövetkeztét – a hatalommentes és energia gazdagságot.

Képes vagy érezni ezt a saját énedben? Nem azt a mentális stresszes érzést, hanem képes vagy ezt most érezni magadban, miközben szól a zene?

Mert már nagyon régóta szinte egy energia éhezés zajlott. És most itt van az energia gazdagság.

(hosszú szünet)

Ez most történik itt a teremben. És azoknál is történik, akik ezt most a neten keresztül nézik. Ez egy természetes váltás az életedben a hatalomból az energia gazdagságába.

Azért történik, mert megengeded. Azért történik, mert összegyűltünk itt együtt. És nem azért, amit most mondok, hanem egyszerűen azért, mert megengeded.

Szeretném, ha a mai és a következő Shoud között tényleg éreznéd ezt az energia gazdagságot. Ne gondolkodj rajta, hanem tényleg érezd ezt! Ez megérinti az ember minden egyes részét, és megérinti a Mester minden egyes részét. Ez itt van. Megcsináltátok. Megtettétek ezt a tényleg történelmi fontosságú váltást.

Akkor vegyünk együtt egy jó mély lélegzetet erre itt, a 10. Shoud-on!

És ahogy mindig, drága barátaim, emlékezzetek erre, hogy minden jól van a teremtés egészében. Köszönöm.


Fordította: Telegdi Ildikó – [email protected]
Magyar nyelvi lektor: Thomázy Tímea – www.centrodavida.com