МАТЕРИАЛИТЕ НА АЛЕНИЯ КРЪГ

Серия ”Продължаваме нататък: Живот без прилагане на сила”

 

ШОУД 10 - АДАМУС СЕН ЖЕРМЕН

Ченалинг чрез Джефри Хопи

 

Представено пред Аления Кръг на 4 юни 2016 год.

https://www.crimsoncircle.com

 

Аз Съм Това което Съм, възлюбения Сен - Жермен в осъзнато действие като Адамус.

 

Здравейте скъпа Шамбра. Здравейте (аплодисменти). Благодаря.

 

Нека заедно да си поемем дълбоко въздух, започвайки този емблематичен Шоуд. Емблематичен. Той ще бъде епохален. Ще бъде необикновен. Той ще бъде нещо, което ще помните дълго време, като крайъгълен камък.

 

Виждам ви

 

Ах! Разхождам се из залата. Обичам да се разхождам из залата и да гледам прекрасните ви очи. Да. Да гледам всеки от вас. Гледам ви - въздишам - понякога ми се иска да се смея, понякога - да плача (смях), защото не осъзнавате, кои сте всъщност. Тази игра, може би тази гравитация не ви позволява наистина да го осъзнаете. Но мога да погледна в очите ви и да видя кои сте. Несъмнено, вие сте много, много специални по много причини за които днес ще поговорим.

 

Виждам същество, с което много отдавна бяхме заедно в Школите на Мистериите. Виждам същества на които тогава казах: ”Готови сте. Напълно сте готови за просветлението”. Много отдавна ви го казах, а вие отговорихте, ”Не сега. Не сега”. Не, че не бяхте готови, но искахте да се върнете в много особено време, в много особено време. Казахте, ”Искам да почакам. Ще изляза от Школите на Мистериите - казахте вие - Но искам да отложа просветлението, докато на планетата не дойде точния момент.” И ето ви тук. (Гледа в камерата) Обичам да правя така, за тези, които гледат по интернет. Ах!

 

Но ето ви тук сега, може да се каже внимателно подбрани или слектирани. Имаше много, които изгоних от Школите на Мистериите. О, бяха много. Те наистина не бяха готови. Бяха на поход за власт, сила, на похода на егото. Но не бяха готови физически и емоционално. Но всички вие, всички тук сте готови. И тогава казах: ”Нека заедно се върнем след няколко стотин години” (някои се смеят). Това не е чак толкова дълго време, просто така изглежда. Казах ви, ”Нека заедно се върнем след няколко стотин години в това емблематично за планетата време”. По - късно ще обясня какво имам предвид.

 

“Нека се съберем заедно и нека в началото да прекараме известно време със скъпия ми приятел Тобиас. Ще ви помогна да прекарате известно време с него, за да излекувате някои рани, което ще ви помогне да се обикнете отново, да изцерите някои травми, нанесени докато сте били в човешка форма”.

 

За такива просветлени, такива блестящи хора като вас, завърнали се на Земята, особено в този живот, беше много трудно, предизвика известни проблеми. Някои от вас много бързо се върнаха в старите семейства, в старата карма; някои от вас се върнаха в старите отношения, които превърнахте в бракове или партньорства или множества травми. За това ви казах, ”Прекарайте известно време с моя скъп приятел Тобиас”. И много от вас така и направиха, спомнихте си заедно с Тобиас, кои сте всъщност.

 

Той свърши такава блестяща работа. Някои от вас до ден днешен си спомнят с огромна любов за него, имаше такива нежни моменти. Някои от вас дойдоха след Тобиас, но прекарахте известно време заедно с него, а после, когато той беше готов да се въплъти на Земята, дойдох аз.

 

Дойдох за да бъда тук с много отбрана група от хора - с вас, които се наричате Шамбра, които идвате от всички слоеве на обществото, от всички възможни професии, страни, от целия свят. В действителност не ви свързва нищо друго, освен вашата реализация в този живот.

 

За това се върнах, за да работя с всеки един от вас и аз виждам кои сте, кои сте всъщност. Аз зная кои сте. Просто искам и вие да го видите. Искам да видите този истински ангел, този просветлен човек, този, който не е заседнал в ума, този който се е освободил от емоционалните си проблеми и къде по дяволите ми е кафето?! (смях) Аз работя за кафе. Не за заплата, не за нещо друго, а просто за кафе. Просто кафе. Къде е Сандра, когато ми трябва? (още смях) Къде е Едит, когато трябва да се скарам на някого? (още смях)

 

 

Но, като Майстор, вие вдишвате дълбоко и разбирате, че всичко идва към вас. То ще бъде тук. Да. Може да ви е трудно да намерите кафе в почивката, но то ще бъде тук. (още смях)

 

Така че разбирам кои сте. Знам защо сте тук. Общо взето знам кога ще направите този невероятен скок, който очаквате от толкова време. Знаете какво представлява, но не знаете как да го достигнете. Можете да го почувствате като такава непосредствена и ясна част от живота си, но не знаете кога ще стане.

 

Събуждате се сутрин и си мислите: “Това ли е деня? Сега ли ще дойде?” Проправяте си път през деня и се питате, ”Къде греша? Какво да правя за напред? Кога ще дойде съзнанието?” И това ви разочарова, много, много ви разочарова.

 

Но тук има няколко момента. Преди всичко, може да се каже на божествено ниво, вие всъщност все още чакате. Не правите нищо грешно. Има нещо вътре във вас, което ви казва, ”Не сега. Не сега.”

 

Знам, че много от вас са готови да поспорят с мен за това. Ще ми се сърдите. “По дяволите! По дяволите, Адамус! Искам го сега! Отдавна моля за това. Къде е то по дяволите?!” Вие чакате. Чакате. Научихте много. Все още изяснявате разни стари моменти и това е добре, но вие просто чакате подходящия момент.

 

Знам кои сте. Работил съм с вас и преди. Виждам кои сте. Не сте просто борещ се човек, който търси смисъла на живота, опитващ се да навлезе в това, което наричат духовно просветление и вие не знаете, какво представлява то или кога ще стане. Просто чакате.

 

Ще прекъсна за момент и ще се върнем по - късно към това. Но, гледам ви и понякога ми се иска да се разсмея, понякога ми се плаче. Смея се, защото ще разберете колко просто беше всичко, как взехте странното решение да изчакате, ще разберете че всъщност всичко това не беше голяма битка. Всичко беше много просто. И понякога. И понякога ми се плаче, заради това през което се принуждавате да преминавате и физически и емоционално и не беше нужно да е така. Не трябваше.

 

Ще кажете, ”Но, Адамус аз нямам контрол над случващото се в тялото ми. Адамус, мозъка ми се побърква. Не мога да контролирам това”. Но нека да си поемем дълбоко въздух и да продължим напред. Да, моля  (някои се смеят, подават му кафето). Всичко идва към мен. Аз не се помръдвам.

 

ШАМБРА 1( жена): Горещо е.

 

АДАМУС: Горещо.

 

ШАМБРА 1: Внимателно. Горещо е.

 

АДАМУС: Горещо! Това не ме притеснява. Знам какво значи горещо! Така че благодаря (Адамус отпива глътка кафе). Доста добро ... Сандра. (смях) О! Ооо! О! Току що усетих укорителния и поглед през интерент. (още смях)

 

И така, до къде бяхме стигнали? О, знам къде спряхме. Виждам кои сте. Искам да се смея. Понякога ми се плаче. И повече от всичко искам просто да кажа - просто се отпуснете в своето просветление. Не се борете толкова. Не работете толкова усърдно над него. Просто се отпуснете. Няма да измислите пътя си към него и няма да си проправите пътя към него с усилия. Така че просто се отпуснете. Ето за това сме тук.

 

Въпроса на деня

 

По - натам. Линда с микрофона. Да, да. Сега е ваш ред. Ваш ред е.

 

Линда с микрофона. Линда ще тръгне из залата с микрофона и ще го подава на доброволци. Тя ще види вдигнатата ви ръка, дори когато е свалена долу. Подай го на доброволец и въпроса за начало на този Шоуд е следния: До колко днес се различавате от това, което сте били преди четири години? С какво сте по - различни от човека, който сте били преди четири години? Да, скъпа моя.

 

ШАМРБА 2 (жена): О, Адамус! Аз съм тук!

 

АДАМУС: О, Адамус. Да. (смеят се)

 

ШАМРБА 2: Всичко е различно.

 

АДАМУС: Всичко е различно. Кажи три неща, които са различни.

 

ШАМБРА 2: Аз съм много съзнателна.

 

АДАМУС: Ти си много съз ... добре.

 

ШАМБРА 2: Аз съм тук.

 

АДАМУС: Аха. Аха.

 

ШАМБРА 2: Обичам.

 

АДАМУС: Ти ...

 

ШАМБРА2: Обичам.

 

АДАМУС: Какво обичаш?

 

ШАМБРА 2: Всичко това. (смее се)

 

АДАМУС: Всичко?

 

ШАМБРА 2: Не всичко, но обичам живота.

 

АДАМУС: Да, да.

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС 2: Обичаш живота. Добре.

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС: В живота ти в момента няма ли особени проблеми?

 

ШАМБРА 2: Да, има големи проблеми, но това е добре. Нормално е.

 

АДАМУС: Обичаш големите проблеми.

 

ШАМБРА 2: Не! Но - да. (Адамус се усмихва) Не. В известен смисъл, обичам ги, защото - обичам да ги преодолявам.

 

АДАМУС: Да. Сега по - добре ли се чувстваш в живота си, от колкото преди четири години?

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС: Повече яснота ли имаш в сравнение от преди четири години?

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС: Добре. Сега по - щастлива ли си?

 

ШАМБРА 2: (лек смях) Да.

 

АДАМУС: По изо ... ах, ”Да, един вид. Какво е щастието?” По - изобилна ли си сега?

 

ШАМБРА 2: Да. Да.

 

АДАМУС: Добре. Добре. И физически по - здрава ли си?

 

ШАМБРА 2: Е ... не съвсем.

 

АДАМУС: Не съвсем. Защо?

 

ШАМБРА 2: Защото имам някои леки проблеми с тялото.

 

АДАМУС: Да, да. Да, добре. Но за да стигнеш там, на където сме тръгнали трябва да си здрава.

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС: Важно е да вземеш тялото си със себе си.

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС: Можеш ли да позволиш на тялото си да се върне към баланс?

 

ШАМБРА 2: Да.

 

АДАМУС: Мина ли “Свободата от рода”? (https://store.crimsoncircle.com/ancestral-freedom.html)

 

ШАМБРА 2: Още не. (някои се смеят)

 

АДАМУС: Върни ми микрофона! (още смях) Върни го ... нима не бях ясен? (някои се смеят) По - късно ще разбереш. Моля те премини този клас. Линда ще ти го подари. Ще ти изпрати линк, така че ще е безплатно. От мен. Да. Да. Не мога да го подчертая по - дебело. Ще ви разкажа след малко.

 

По - натам. По - натам. С какво сте по - различни от преди четири години?

 

ЛИНДА: Мммм.

 

АДАМУС: О, не можете да се скриете (някои се смеят). Здравей, скъпа моя. Радвам се да те видя.

 

ШАМБРА 3 (жена): Много се радвам да бъда тук. С нетърпение го очаквах, но не очаквах, че ще трябва и да говоря тук.

 

АДАМУС: Защо?

 

ШАМБРА 3: Просто не го очаквах. (подсмихва се)

 

АДАМУС: Очакваше, че просто тихичко ще си седиш в стола през целия Шоуд?

 

ШАМБРА 3: Да! (смеят се)

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 3: Надявах се. Надявах се.

 

АДАМУС: Забелязали ли сте, че когато се надявате просто тихичко да си поседите, така че никой да не ви забележи, точно тогава получавате микрофона. Тук има много интересна динамика, ще ви обясня по - късно в Шоуда. Как се промени живота ви за четири години?

 

ШАМБРА 3: Когато разглеждам творбите си, те са доста по - различни.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 3: Много по - различни.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 3: Когато разглеждам работата си, отношенията ми с пациентите наистина стават по - близки и много дълбоки. И когато разглеждам семинарите си, енергията е идеална.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 3: Наистина е идеална.

 

АДАМУС: Как си със здравето?

 

ШАМБРА 3: Здравето ми – преминах ”Свободата от рода” (смях).

 

АДАМУС: Нямам намерение да те използвам повече за реклама! Как си със здравето?

 

ШАМБРА 3: Не много добре.

 

АДАМУС: Защо?

 

ШАМБРА 3: Не е много добре. (въздъхва) Не знам. Тоест, по - рано беше по - добре.

 

АДАМУС: Да.

 

ШАМБРА 3: По - рано беше по - добро.

 

АДАМУС: Повече енергия.

 

ШАМБРА 3: Да.

 

АДАМУС: Да. По - малко болка?

 

ШАМБРА 3: Да.

 

АДАМУС: Добре. За какво говори това? (тя вдига рамене) Хм. Не казвай това. Не казвай, ”Не знам”. Измисли нещо, излъжи каквото решиш. Само не казвай, ”Не знам”. Да.

 

ШАМБРА 3: Готова бях да кажа, че не зная, но не го направих.

 

АДАМУС: Да (смее се).

 

ШАМБРА 3: Искам да кажа, имам чувството - бях на “Threshold” (име на един от семинарите на Аления Кръг) и от тогава имам чувството - тоест, това може и да е нормално - сякаш всичко излиза на повърхността. Всички стари боклуци в тялото, само в тялото, защото всичко останало е идеално.

 

АДАМУС: Да, добре. Само в тялото. Интересно.

 

ШАМБРА 3: Да.

 

АДАМУС: Добре. Добре. Благодаря. Благодаря и благодаря за желанието да говориш днес. (някои се смеят)

 

По - натам. До колко сте различни днес от колкото преди четири години? О, боже.

 

Здравей, Майсторе.

 

ШАМБРА 4(мъж): Здравей.

 

АДАМУС: Да.

 

ШАМБРА 4: Имаш предвид промените в мен самия или в живота ми като цяло?

 

АДАМУС: Днес - до колко си се променил, спрямо от преди четири години? Какво се е променило в живота ти?

 

ШАМБРА 4: О, всичко е различно. Смених страната в която живея. Смених работата. Аз се промених - много повече изобилие, много повече творчество.

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 4: Правя каквото обичам.

 

АДАМУС: Добре, имаш ли повече яснота?

 

ШАМБРА 4: Да, да. Много повече яснота.

 

АДАМУС: Добре. Искаш ли да се върнеш четири години назад?

 

ШАМБРА 4: Не.

 

АДАМУС: Не. Не. Добре. Добре. Благодаря.

 

ШАМБРА 4: Това ли е всичко?

 

АДАМУС: Да, това е. Не боля много, нали? Да, ако не отговаряш грешно. (някои се смеят) Добре.

 

ЛИНДА: Още?

 

АДАМУС: Да, разбира се. Как е живота ви в сравнение с преди четири години?

 

ГУДРУН ( жена): Точно се чудех. Трудно ми е да си спомня, но със сигурност мога да кажа, че се чувствам като жертва много, много по - малко, ако изобщо се чувствам все още така.

 

АДАМУС: Добре, добре. По - малко като жертва.

 

ГУДРУН: Да, това е основното.

 

АДАМУС: Да.

 

ГУДРУН: И вътрешно се чувствам много по - спокойна.

 

АДАМУС: Да.

 

ГУДРУН: И много, много, много по - изобилна. Това вече изобщо не е проблем.

 

АДАМУС: Добре.

 

ГУДРУН: И това наистина е основа за много неща. И ...

 

АДАМУС: Как е енергията ти?

 

ГУДРУН: Здравето започва малко да ме притеснява, сърцето и още няколко дреболии, които мисля че може би са свързани с всички промени и пренастройки като цяло. Не съм ходила на лекар от много години. Да. Да, това ли ме питаш - това е единственото, което ми хрумва и може би има нещо, което трябва да осъзная.

 

АДАМУС: Как спиш нощем.

 

ГУДРУН: О, много малко.

 

АДАМУС: Да. Добре.

 

ГУДРУН: Честно. Престанах да се притеснявам за това, защото си мисля, че така ми остава повече време. Мога да си позволя да се излежавам или просто малко да се отпусна. Нямам нужда да спя по шест часа всеки ден. Но се будя понякога и си мисля, че това е заради шума около къщи, в квартала в който живея.

 

АДАМУС: Да има шум, но не е задължително да идва от улицата.

 

ГУДРУН: Да. Да.

 

АДАМУС: Да, да.

 

ГУДРУН: Е, понякога ми се ще да обвинявам този шум. Но чувствам, че след час сън - ето какво забелязах, след час сън - се чувствам сякаш съм спала поне десет часа.

 

АДАМУС: Добре.

 

ГУДРУН: От дванадесет до един часа сутринта или между три и малко и на практика това са часовете ми за сън. И гледам алармата на часовника и не мога да повярвам, че е само два часа или едни.

 

АДАМУС: Добре.

 

ГУДРУН: Това съм забелязала.

 

АДАМУС: Добре. Добре.

 

ГУДРУН: Да. И разбрах за какво ни говореше преди, да, за нуждата от продължителността на съня и колко според нас трябва да бъде, това не е вярно.

 

АДАМУС: Това вече не е актуално.

 

ГУДРУН: Така че това напълно се потвърждава.

 

АДАМУС: Добре. Благодаря ти.

 

ГУДРУН: Добре, благодаря.

 

АДАМУС: И между другото за тези, които се радват че микрофона е получил човека, който седи точно до вас и си мислите, че Линда ще ви отмине - няма да ви отмине. (някои се смеят) Мислите си, ”О! Отлично! Отлично! Толкова се радвам че дадоха микрофона на Гудрун, сега няма да ми го дадат”. Не, не, не, не. Да. (някои се смеят) Добре. Благодаря.

 

Как се промени живота ви през тези четири години?

 

ШАМБРА 5 (жена): Еми, преди една година напуснах старата си работа и сега съм по - доволна от живота си.

 

АДАМУС: Аха. А как е работата на ума, бърборенето?

 

ШАМБРА 5: По - малко, по - малко забележимо.

 

АДАМУС: Да. Много по - слабо забележимо?

 

ШАМБРА 5: Да, много по слабо забележимо.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 5: Да.

 

АДАМУС: Добре. По - щастлива ли си?

 

ШАМБРА 5: Да.

 

АДАМУС: Какво ти се иска най - много?

 

ШАМБРА 5: (въздъхва) Трябва ми нова кола, може би. (смее се)

 

АДАМУС: Позволи я тогава!

 

ШАМБРА 5: Да!

 

АДАМУС: Да.

 

ШАМБРА 5: Добре.

 

АДАМУС: И аз знам какво говоря, а някои от вас си мислят, ” Уххх. Оффф!”. Не просто спрете. Позволете я. Да, да. Добре. Каква кола би си купила?

 

ШАМБРА 5: Ауди.

 

АДАМУС: Ауди. Кой модел? Калдре иска да знае. На мен ми е все едно.

 

ШАМБРА 5: 380, мисля.

 

АДАМУС: Добре. Да.

 

ШАМБРА 5: Да?

 

АДАМУС: Добре, добре.

 

ШАБМРА 5: Да?

 

АДАМУС: Добре. Хубава кола. Казва той. Аз не знам. Аз имам все още коне и карети. (смях) Много си ги харесвам. Да. Добре. Благодаря. Още няколко, Линда.

 

ЛИНДА: Няма проблеми.

 

АДАМУС: С какво се различава живота ви от това което е бил преди четири години?

 

ЛИНДА: Дамата с очилата. Благодаря.

 

АДАМУС: Здравей.

 

ЕДИТ: Здравей.

 

АДАМУС: Да. Как се промени живота ти?

 

ЕДИТ: Обичам се много повече от преди.

 

АДАМУС: Обичаш се. Добре.

 

ЕДИТ: И това ...

 

АДАМС: И си имала проблеми с това по - рано, с любовта към себе си?

 

ЕДИТ: Да. Да. Да.

 

АДАМУС: Защо?

 

ЕДИТ: Мислех, че не съм достатъчно добра за всичко.

 

АДАМУС: Да. И сега си наред.

 

ЕДИТ: Да.

 

АДАМУС: Добре. Добре. А какво още се е променило за тези четири години?

 

ЕДИТ: Ммм. Доста по - спокойна съм.

 

АДАМУС: Много по - спокойна.

 

ЕДИТ: Да.

 

АДАМУС: Добре. Как е изобилието ти? (тя прави гримаса) Мммм. Ти изслуша ли безплатния ми курс за изобилието?

https://store.crimsoncircle.com/adamus-abundance-clinic-free-downloads.html

 

ЕДИТ: Да.

 

АДАМУС: Добре. Изслушай го още веднъж (смях).

 

ЕДИТ: Направих го преди няколко дни.

 

АДАМУС: Да, добре. Преди колко дни?

 

ЕДИТ: Хм.

 

АДАМУС: Добре.

 

ЕДИТ: Наскоро.

 

АДАМУС: О, ти току що си го прослушала.

 

ЕДИТ: Да.

 

АДАМУС: Да, добре. Е, ще отнеме поне седмица, за да привнесеш цялото желано богатство. (смях) Така че не бъди нетърпелива. Все едно, това е безплатно.

 

ЕДИТ: Да.

 

АДАМУС: Да. Как си със здравето?

 

ЕДИТ: Добре.

 

АДАМУС: Достатъчно добро. Добре.

 

ЕДИТ: Да.

 

АДАМУС: Никакви необичайни болежки или заболявания?

 

ЕДИТ: Не.

 

АДАМУС: Нивото на енергията?

 

ЕДИТ: Добро.

 

АДАМУС: Добре. Хубаво. Благодаря. Ти заместваш Едит?

 

ЕДИТ: Да.

 

АДАМУС: Да. Тя се казва Едит (смях). Едит, какво бих правил без теб? (аплодисменти) Но ти не ме прати по дяволите, както би направила Едит. Не ми вгорчи живота.

 

ЕДИТ: Не.

 

АДАМУС: После ще кажеш, “Оооо! Адамус!“ А когато кажа мръсна дума, ще кажеш, “Оооо! Трябва ли да псуваш Адамус?!“ (още смях) Добре. Още двама.

 

ЛИНДА: Добре.

 

АДАМУС: С какво живота ви е по – различен от преди четири години? Здравей.

 

ШАМБРА 6 (жена): Благодаря. Много интересно.

 

АДАМУС: Много интересно.

 

ШАМБРА 6: Да.

 

АДАМУС: Интересен коментар.

 

 

ШАМБРА 6: Защото не знам, когато ми се налага да вземам решения и за ума ми е много трудно и си казвам, “Забрави. Дявол да го вземе, позволявам. И изглежда, че цял ден всичко работи. Нищо не съм планирала и изведнъж, “О! Ой! Благодаря. Благодаря. Благодаря. Благодаря“. И това е което става с мен сега и от време на време се обезкуражавам. Нямам представа защо става така.

 

АДАМУС: Скучно ли ти е?

 

ШАМБРА 6: Моля?

 

АДАМУС: Скучно ли ти е? Скучно, нали знаеш …

 

ШАМБРА 6: Да, да, да. Не съм сигурна, защото съм доста активна. Много съм активна.

 

АДАМУС: Много активна.

 

ШАМБРА 6: Да.

 

АДАМУС: И какво е нивото на енергията ти?

 

ШАМБРА 6: В момента пет или шест.

 

АДАМУС: Пет или шест. Добре. Това е от …

 

ШАМБРА 6: От десет. От десет.

 

АДАМУС: Добре.

 

ШАМБРА 6: Да.

 

АДАМУС: Да, от десет. Добре.

 

ШАМБРА 6: Да, в момента.

 

АДАМУС: А здравето ти?

 

ШАМБРА 6: Здравето ми, да, това беше изненада, защото по – рано никога не съм боледувала и ми отстраниха катарактите и някак всичко се обърка, излязох от строя така да се каже и за първи път разбрах какво е да си болен.

 

АДАМУС: Да, да, да.

 

ШАМБРА 6: Преди не ми се беше случвало и си казах, “Ехааа!“

 

АДАМУС: Да, да.

 

ШАМБРА 6: Аха! (някои се смеят)

 

АДАМУС: Не е добре! Не е добре!

 

ШАМБРА 6: И тогава си казах, “О! Позволявам!“ Но после … (още смях и аплодисменти) Но тези глупави неща отново се върнаха, казвайки, “Ах! Хей! Доктора ти не е достатъчно добър. Трябва да си изясниш какво да правиш“ и така нататък. Това беше безумие и за това енергията ми спадна на пет или шест или някъде там. Но позволението …

 

АДАМУС: Позволение.

 

ШАМБРА 6: …това е моето, не знам. Шофирах и си казах …

 

АДАМУС: На колко си години?

 

ШАМБРА 6: О, боже! Ах ти! (смях) Колко красиво! Ще стана на 73 след няколко дни.

 

АДАМУС: Седемдесет и три. (залата аплодира) И аз подчертавам това …

 

ШАМБРА 6: Благодаря ти.

 

АДАМУС: … защото твоята жизненост е на много по – млада от 73 години.

 

ШАМБРА 6: Благодаря, Адамус.

 

АДАМУС: Имаш толкова юношеска енергия.

 

ШАМБРА 6: Благодаря. Благодаря.

 

АДАМУС: Благодаря.

 

ШАМБРА 6: Благодаря.

 

АДАМУС: Още няколко скъпа, Линда.

 

ЛИНДА: Още един?

 

АДАМУС: Още един.

 

ЛИНДА: Още един.

 

АДАМУС: Още един.

 

ЛИНДА: Ммм. Ммм.

 

АДАМУС: Всички нервничат. (някои се смеят) Линда обича тази роля. Линда обича да бъде ангела с микрофона. (още смях) Да. Как е живота ти?

 

ШАМБРА 7 (мъж): Всъщност нормално.

 

АДАМУС: Нормално. Това звучи доста гадно! (смях) Как е живота ти в сравнение с преди четири години?

 

ШАМБРА 7: На първо място, цялата тази история с възнесението, отиде много далеч всъщност, но в същото време имам чувството, че всичко е много по – ясно от преди. Наистина всичко.

 

АДАМУС: Как е енергията ти?

 

ШАМБРА 7: Зависи. Понякога е много добре, а после изведнъж намалява.

 

АДАМУС: Да. Как е като цяло, така наречената, радостта от живота ти?

 

ШАМБРА 7: Сега много се разхождаме сред природата и това е много приятно. Изобщо, вече не се притеснявам толкова много, както преди четири години. Тогава имах огромни притеснения, а сега мога да се радвам на простите неща …

 

АДАМУС: Да.

 

ШАМБРА 7: Да. Да.

 

АДАМУС: Добре. И така, като цяло по – добре ли е от преди четири години? По – зле? Или …

 

ШАМБРА 7: Различно е.

 

АДАМУС: Просто други проблеми.

 

ШАМБРА 7: Различно е. Да, мозъка ми изобщо не работи. Това също е различно.

 

АДАМУС: Ах! Ума ти не работи! (смеят се)

 

ШАМБРА 7: Да.

 

АДАМУС: Добре. Добре. Добре.

 

ШАМБРА 7: Това също е различно.

 

АДАМУС: Да. Да. Добре. Огромни благодарности.

 

ШАМБРА 7: Благодаря.

 

АДАМУС: И благодаря на Линда, за това че носи микрофона из залата.

 

ЛИНДА: За мен е радост.

 

Нека си поемем дълбоко въздух.

 

Живота преди четири години – много от вас си мислеха за това, докато другите отговаряха на въпросите – какво стана през последните четири години? Какво стана през последните петнадесет или двадесет или на пример през последната една година?

 

Това не е прост процес. Цялото това пробуждане, просветление може да бъде много сложно. Може би преди известно време сте имали някакви очаквания, за това какво трябва да стане в живота ви, а са се случили различни неща. Освободили сте много от това, което бих нарекъл стари проблеми, но по пътя се сблъскахте с някои други неща. Едно от тях, навярно най – голямото от това което виждам при болшинството от вас – това е нивото на енергията ви.

 

Вътрешния ви конфликт не е и на половина от това, което е бил по – рано. Няма ги вече големите битки. Не се измъчвате вече в ума си. Понякога, разбира се се случва. Но едно от най – важните неща, които съм забелязал – това е нивото на енергията ви, в някои дни е по – високо, в други е по – ниско, но като цяло – то няма нищо общо с остаряването ви. Това е феномен, който преживявате и днес ще го разгледаме, но виждам, че като цяло изпитвате повече любов към себе си. Сега сте по – удовлетворени от себе си от колкото бяхте преди четири години, определено повече, от колкото, преди десет години, удовлетворени сте от това, че нямате толкова проблеми с ума – но енергията. Това е като да се опитвате да внесете енергия за вашия бизнес, творческите ви проекти, просто за живота си, за отношенията си и там енергията е някак застояла. Ще говорим за това днес.

 

Миналата година

 

Но сега, позволете ми да поговоря за миналата година. Това беше най – великата, удивителна година за Шамбра и за мен. И трябва да кажа, че говорех съвсем сериозно за времето, когато бяхте в Школите на Мистериите; можехте да изберете своето просветление още тогава, самостоятелно, просто да отидете в Клуба на Възнесените Майстори и вие не го направихте. Казахте, “Искам да изчакам. Искам да изчакам до настоящия момент“.

 

През последната година ние наистина ускорихме всичко. За това помолих някои хора да напуснат Аления Кръг. Казах, че ако са тук не заради въплътеното просветление, ще ги помолим да си тръгнат. Може да се върнат, когато са готови, но това не е място за тези които се отнасят повърхностно към духовността. Това не е място за хора, които се занимават с енергийно подхранване. Това просто няма да го позволя.

 

Това е място за такива, като всеки от вас, които сте избрали живот за съзнанието. Точка. Няма да търпя и не мисля че вие ще търпите вече тези, които просто, знаете ли, поглеждат през прозореца, които просто са дошли да пробват, може би да усетят енергията. На пример днес в залата има огромна енергия и това е отлично място за любители на енергийното подхранване. Винаги ще ги познаете, дори ако могат да проникнат тук. Те са в драмата. Те са в огромно макио. Но като цяло, енергийно ние не ги допускаме тук, за да можем да свършим работата, заради която сте дошли в този живот.

 

Знам, че не искате да попаднете в още един живот. Не искате да чакате. Искате да получите всичко в този живот. И това именно е с което се занимаваме тук. И аз и вие.

 

В разкошния си кабинет в Клуба на Възнесените Майстори нямам учебен план. Аз не планирам всичко от по – рано. Всичко си идва на мястото до колкото позволявате своето просветление и до колкото разширявате съзнанието си. Ето защо е много трудно – никога не мога да кажа на скъпите Калдре и Линда и на персонала на Аления Кръг – какво ще стане за в бъдеще. Понякога искаме да направим един семинар и изведнъж премисляме и правим нещо друго, защото всичко се приспособява специално за вас и вашето въплътено просветление.

 

Когато ви казвам какво виждам и вие още не го осъзнавате, виждам вас – толкова устремени към нещо, което сте си обещали преди много животи, но ще направите в този. Това е толкова различно от всяка друга религиозна, духовна или Ню - Ейдж група. Не знам дали виждате разликата. Ако не я виждате, то просто за забавление отидете някой път на среща на Ню –Еейдж група или посетете през почивните дни някое метафизично събрание. Веднага ще разберете колко далеч сте стигнали и до колко сме се издигнали.

 

За последната година ние преминахме на квантова – не искам да използвам думата “скорост“ – но преминахме към ускорен квантов енергиен процес. Започнахме точно преди година, почти на днешния ден, преди една година, на конференцията на Крион в Седона. Понякога тясно работя с Крион, особено, когато сме на една и съща сцена и аз говорих с Крион преди онази среща. Там се бяха събрали осем – деветстотин души. Това беше огромно мероприятие и аз знаех, че е време да кажа нещо важно на тази аудитория, но най – вече - на вас.

 

Отвъд пределите на Ню – Ейджа

 

Предварително се бях консултирал с Крион, като му казах, “Ето за това смятам да говоря“, само за да се уверя че това ще е добре за съзнанието на тази среща. Направих изказване, много гръмко изказване – казах, “Дойде края на Ню – Ейдж. Дойде неговия край“. Това не е най – добрата платформа, не е най – доброто място за такова изказване. (лек смях) Седона – това е центъра на Ню – Ейджа в Съединените Щати, да и всъщност в целия свят. А също така това е център на макиото. Не ми е най – любимото място. Но направих това изказване. Казах, “Дойде края на Ню – Ейджа“, искам да кажа, че е време да престанем да говорим за него. Време е да престанем да изследваме различни методи и практики. Време е да приключим с това. (посланието на Адамус, наречено “Края на Ню Ейджа“  https://store.crimsoncircle.com/end-of-the-new-age.html)

 

Блаватска, Юнг, Щайнер и останалите играха важна роля в създаването на Ню - Ейджа преди 140 години. Това беше времето, в което света се нуждаеше от ново мислене, нов подход, който да му позволи да се потопи в мистицизма и духовността така, както не можеше да си го позволи нито една църква и в действителност нито една от религиите.

 

Но дойде момента да приключим с Ню - Ейджа, да го закрием, казвайки, “Време е да се върнем към обикновения човешки живот или е време за нашето просветление. Време е да станем Въплътени Майстори на Земята“.

 

Това задейства много динамичен процес и аз разбрах, че тази година няма да ме поканят … (смях) След това миналата година ние записахме курса “Свобода от рода“. Знам, че много от вас вече са го прослушали или изгледали. Това не е най – приятния курс. Това не е най – приятния Облачен клас – нали така ги наричате. Той е труден. Не е много дълъг, но е много труден, защото знаех, че е дошъл момента да пуснете последната небалансирана кармична връзка със старото си семейство.

 

Много от тези, които дойдоха на този курс и преживяха този опит, след това в продължение на седмици и дори месеци се сблъскваха с проблеми – проблеми с тялото и проблеми в отношенията; имаше тъга, защото ставаше освобождаване от старите отношения, с които вече не бяхте в баланс. Те ви спираха. Този курс не беше насочен към това да напуснете семейството си, да се разведете със съпруга си или да изхвърлите децата си на улицата. В него се говореше за това, че в тялото ви и начина ви на мислене имаше много, много дълга родова линия, произлизаща от биологията и мисленето на вашето семейство, което може би обичате – или мразите, това наистина няма значение – но е време да освободите това. Може да ги обичате. Може да се отнасяте към тях със състрадание. Но аз ви предложих да разгледате своето потекло. За много от вас това беше трудно и аз зная, че се появиха някои физиологични проблеми, но това стана следващата ни стъпка.

 

След това започнахме серията “Продължаваме нататък“. Това е Шоуд 10, но по някаква причина той   прилича на третия, сякаш едва започваме, защото се движим много бързо. И ние се гмурнахме, потънахме в много материали. Засегнахме много въпроси през последните девет Шоуда.

 

След това дойде време за “Bon Adventure“ (един от семинарите на Аления Кръг, името на който се превежда “Пътешествие с Бон –а“) на Хаваите. “Bon Adventure“ беше чудесен, прекрасен семинар, но това, което стана на него беше наистина много важно. Казах на тази група, предполагам на втория ден – казах, че първоначално на срещата с Шамбра енергията беше свързана с трудности и проблеми. През годините сме имали стотици срещи, но обикновено Шамбра идваше на тях със своите проблеми – и това е нормално. Това бяха техните тихи проблеми. Те не ги огласяваха публично. Не идваха с изискването да получат отговори на въпросите си, но имаха въпроси. Те приличаха на облаци, висящи над аудиторията.

 

Наложи ми се да работя върху това, на Тобиас му се наложи да работи върху това и енергийно, то винаги стоеше на нашия път. Човешките проблеми, най – основните – изобилие, здраве, отношения и самоуважение. С някои от тях истински се борихте, особено с тези, които се отнасят до отношенията – за това аз усетих, че “Свободата от рода“ е толкова важен курс. Но на тази среща първо, това не беше всеобщ голям проблем. Това беше колосален пробив и не само за тази група, това беше показателно за всички Шамбра. Това беше характерно за всички вас.

 

И наскоро това се повтори, когато бяхме в Италия – на “Threshold“, така и на “Ahmyo Retreat“ (семинари на Аления Кръг, имената им се превеждат “На Прага“ и “Оттегляне в Амио“). И на двата семинара общата енергия не беше свързана с вашите житейски проблеми – когато хората се борят с почти неразрешими проблеми. Сега ние можехме наистина да продължим нататък. Можехме наистина да стигнем далеч. Скоростта се увеличи почти до квантово ниво. И това е една от причините поради които много от вас усещат телата си изтощени.

 

Знаете ли, ума може да се колебае напред - назад, но това, което наистина забелязах тук, на днешния Шоуд е, че тази светлинна скорост наистина оказа влияние върху енергийното ви ниво, върху физическите ви проблеми, върху тялото ви. Тя повлия. Добрата новина е, че това влияние не е постоянно и няма да се влошава (лек смях), но мога да кажа, че ефекта е на лице.

 

Това беше много, много бърза година. Много от всичко се случи през тази година. И когато разглеждате това, за което говорим и през колко сме минали тази година, спрете за миг и усетете целия мащаб.

 

Отвъд пределите на тъмнината

 

Тази година говорихме за тъмнината и аз ви казах – това е илюзия. Това само по себе си трябваше да отнеме два живота работа, а ние неотдавна го направихме. Тъмнината е – абсолютна илюзия. Ако вярвате в нея, тя ще бъде наблизо, ще влияе на живота ви и ще нарушава баланса във всичко.

 

Винаги ще се страхувате и ще се борите с тъмнината.

 

Отвъд пределите на смъртта

 

Отиваме отвъд пределите на смъртта. Наскоро широко я обсъждахме в “Ahmyo Retreat“. Всички дойдоха да чуят за хубавия живот, а какво направих аз? Започнах да говоря за смъртта. (лек смях)

 

Но смъртта за хората представлява голям проблем – вярата в смъртта. Смърт не съществува, но хората настояват на обратното. Те гледат тялото в гроба и си мислят, “Очевидно Адамус не е прав“. Те виждат как умират приятелите, роднините, родителите, братята и сестрите им и си мислят, “Така ще стане и с мен“. Всички казват, “Рано или късно умираш“. Това изобщо не е така. Има преход на физическото тяло и Майстора разбира, че трябва изцяло да интегрира, да помести физическото си тяло в Съзнателното Тяло, но смъртта не съществува. Смърт няма. Това е преход.

 

Вие сте по – живи от когато и да било, особено при осъзнаването на “Аз Съществувам“. Осъзнавате ли, че това което наричат смърт, която в действителност е преход на биологията – преход на биологията – не трябва да бъде тази жестока смърт, която хората са преживявали преди. Но ще стигнете до разбирането, че в момента на този преход вие сте по – живи от когато и да било.

 

Онзи ден на семинара за “Амио“, аз казах, че когато много Шамбра казват, “Това ще бъде последния ми живот на тази планета“, аз го възприемам като последния живот в който преживявате процеса през който сега трябва да преминете. Последния живот, в който се раждате. Последния живот, в който забравяте кои сте. Последния живот, в който живеете в облака, дори в тъмата на масовото съзнание и всички свързани с това неприятни моменти, като недостатък на изобилие, болести, войни, глад и тям подобни.

 

Но аз казах на тази група, че всички вие имате възможност или избор да се окажете сред първите, които ще се върнат, ако това е вашия избор, без да преминавате през раждането. Можете да изберете да се интегрирате в тяло, отпечатано от принтер, в нанотяло. Или можете просто да материализирате светлинното си тяло за няколко дни. Но когато казахте, че повече никога няма да се връщате, имахте предвид, че няма да се върнете по стария начин.

 

Съществуват нови начини да се върнеш към живот на тази планета, без нуждата от старите системи. Има начини да усещаш красотата на природата на тази планета и хубавите здравословни отношения, без нуждата да го правите по старому. И вие ще бъдете първите, които ще го направят.

 

Когато идваха Възнесените Майстори беше различно. Основно те го правеха чрез процеса на раждането, с няколко изключения като Тобиас, които имаше готово тяло – съд, обвивка, но и той премина през човешкия модел за да се върне. Ако такъв е вашия избор, ще можете да станете първите, които прекрачват значението на смъртта.

 

Значението на смъртта е в това, че тялото ви умира – обикновено от някаква болест или в следствие на нещастен случай – а вие се връщате в следващото превъплъщение, но забравяте кои сте. Ще бъдете първите, които ще имат потенциала да избегнат смъртта, защото ще дойдете без да се раждате. Ще се върнете знаейки точно кои сте. Когато се върнете, няма да сте подвластни на гравитацията на масовото съзнание, която да ви всмуква в това, което според вас е неправилно – в драмите на другите хора, в проблемите с изобилието, в множество други сценарии.

 

За това, когато аз и Тобиас през цялото време слушахме че казвате, “Никога няма да се върна“, ние знаехме че имате предвид, “Само не постарому. Ще създадем нов начин. Ще променим съзнанието на смъртта на тази планета“. И вие го правите. Точно това правите. И всеки един от вас ще има тази възможност. В този живот има всичко което ви е необходимо за въплътено просветление и преодоляването на смъртта и вие ще можете да се върнете тук както и когато пожелаете и ще можете истински да се наслаждавате на живота както и трябва да бъде.

 

Така че тази година в процеса на квантовото разкриване на съзнанието, ние отидохме отвъд пределите на  смъртта.

 

Отидохме отвъд пределите на Бога. Това беше трудно, защото Линда винаги ме укоряваше. Как мога да говоря такива неща за Бог и Иисус? Говорихме за Бог – говорили сме за него и минали години, но тази година наистина казахме, “Този стар Бог просто няма да ви върши работа повече“ и ние не се страхуваме да го заявим. Не се притесняваме от това че може да ни порази с мълния.

 

Бог – това е шега, лоша човешка шега. Това е отражение на човешкото съзнание. Той няма никакво отношение към божествеността или духовността. Хората, създали този човешки Бог, не са преживели божествен опит, защото ако беше така не биха написали жалките си книги за него. (лек смях)

 

Ние разгледахме църквите. Разгледахме религиите. Разгледахме Ню – Ейдж с огромното си макио и решихме, “Това не е Бог. Това не е Духа. Духа, Бог – е тук. Аз също съм Бог“.

 

Казахме, “Стига“ с тази плашеща стара система от убеждения, карма, грях, изкупление и страдание. Не трябва да ги има и дойде време това да се промени на тази планета. Но нищо няма да се промени с помощта на лекции и книги. Това могат да променят няколко човека – такива, като вас които излизат отвъд пределите, създавайки цял нов модел за тази планета.

 

Отвъд силата

 

През тази година разгледахме силата. Силата. Болшинството от хората вярват в притежаването на силата. Те не се съмняват в това – “Живота – това е игра на придобиване на сила. Или я имаш или не. Ако я имаш, винаги се боиш да не я изгубиш. За това се опитваш да се домогнеш до още. Ако я нямаш, искаш да я  получиш и се страхуваш от могъщите хора“.

 

Силата – е илюзия. Това е абсолютна илюзия. Тя не съществува никъде, освен в човешкото съзнание и ум. Освен там, тя не съществува никъде другаде. И ние казахме, “Нека отидем отвъд. Нека преминем в живот без прилагане на сила“, защото в живота с прилагане на сила винаги има насилие. Има жестокост. Има страх. В живота с прилагане на сила гледате навън, вместо да гледате навътре. Няма никаква нужда от сила, но хората не разбират енергията и съзнанието. Вместо това те се състезават за могъщество.

 

Силата присъства по цялата планета. Тя е в бизнеса, разбира се. Тя е в религията и в църквата, съвършено точно е и в правителствата. Тя е в медицината. Тя е във фармацевтичната индустрия. Тя е навсякъде. Този свят функционира въз основа на силата. Силата.

 

И всъщност това е интересно, защото цялата динамика е свързана с изкопаемите горива, старите горива – това е отражение на цялото съзнание на силата. За да има движение трябва да взривите нещо. Нямате нужда от сила и динамика и докато я има вярата в силата, на планетата няма да бъде намерено решение на енергийния проблем.

 

Разгледахме всичко това и чрез Калдре аз ви казах – но това беше вашето съзнание. Вие казахте, “Стига“ смърт, казахте, “Стига“ вяра в тъмнината, казахте, “Стига“ стария Бог. Ние променихме всичко, вие променихте всичко за една кратка година.

 

Отвъд пределите на пространството и времето

 

Разгледахме времето и пространството. Това е важна тема. Казахме, че времето и пространството се движат през вас. Не вие се движите през линейна проекция на времето и пространството. Времето и пространството се движат през вас. Това е проста физика. Дори ми е трудно да си представя, че учените физици още не са го разбрали. Това е толкова просто. Това е революционно. И когато на края те го разберат с човешкия си ум, това изцяло ще промени разбирането за науката, за Бога, силата и всичко останало. Но за сега сме затворени в това.

 

Но вие променяте всичко. Някои от вас го почувстваха. У други се появи знанието за това, че времето и пространството се движат през вас. Вие сте Майстори. Не се оставяте на милостта на времето и пространството.

 

Говорейки за времето, трябва да отбележа конкретно историята. Историята – това е времева последователност. Говорили сме за това – всъщност ние дори хвърляме предизвикателство към историята. Историята – това е просто линеен човешки сценарии. “Такива събития са станали на тези дати“ и хората вярват в това без съмнения. Те си мислят, “Трябва да си луд, за да не вярваш в това което е написано в книгите“.

 

Започваме да разбираме, че историята е аспект на времето, а времето притежава гъвкавост – вече не сте длъжни да оставате в капана на времето – и когато гледате миналото си, историята си, тя не е задължително такава, каквато я е запомнил ума. Тя дори не е задължително да е такава каквато е записана в книгите. И хората ще спорят и ще казват, “Ти си луд. Точно така е станало“. Но Майстора разбира, че историята е много гъвкава, че станалото в миналото може да се промени – може да се промени перспективата, а също така и разбирането за миналата си динамика. Вие не сте затворени във времето. Вече не сте затворени в своята история.

 

Още нещо

 

И по време на дните с “Ahmyo Retreat“ ние дори се докоснахме до любовта. Подробно говорихме за любовта. Често, когато хората говорят за любовта и радостта, започва да ми се гади (лек смях). Това е макио – стереотип. И го казвам, защото те наистина не разбират какво е това. Те говорят като под хипноза – “Покой, любов, радост“. Подробно говорихме за любовта и истинската дълбока любов, какво представлява тя наистина. Тази година подробно разгледахме най – важните въпроси и вие бяхте неотменна част от всичко това.

 

Движехме се със скоростта на светлината и вие знаете, че през последните няколко години ви говорех до втръсване за петте ви сетива и ума и за това че те създават пейзажа на вашата реалност. Вашия ум, вашите човешки сетива ви дават пейзажа на реалността, но това не е всичко, което съществува. Нека продължим нататък. Нека разширим тази перспектива. Нека преминем към Сетивото на Майстора, което е съвсем, съвсем различно от обикновените човешки сетива или ума. Нека започнем с изследването на това, което е вече тук.

 

През последната година много говорих за сетивата и вие отивате отвъд ума, направихме го. Започнахме да се отваряме – вие започнахте да се отваряте – за Сетивото на Майстора. То все още навлиза. Вие все още – някои от вас се съмняват, дали се е появило или правилно ли правите всичко. То ще дойде. Не е нужно да се стараете за него. Наистина. Не полагайте усилия. Просто го усетете и го използвайте.

 

Направихме много през тази година и още много ни предстои. Чака ни много от всичко, много хубаво. Много ни чака напред и днес исках да поговорим за това което наистина е много, много особено, това което забелязах преди десет дни когато правех оценка, гледах енергията на Шамбра. Разбрах, че за първи път – това беше откровение – за първи път вашите енергии се бяха променили по невероятен начин.

 

Искам да помоля Линда да запише това на дъската, на нашата виртуална дъска (лек смях, защото на сцената няма дъска; Адамус изнася дъската на сцената, аплодисменти). Специално за Линда.

 

Пробив

 

Наскоро стана удивителен пробив. Това беше промяна във вашето съзнание. Някои от вас го осъзнават повече от другите, но това беше промяна в съзнанието – първия истински пробив в “и“. Известно време говорихме с вас за факта, че вие сте човек и Майстор и изведнъж забелязах промяна.

 

Когато гледам енергийното ви поле, съзнанието ви, енергията ви, може да се каже че тя наподобява яйце по форма; и тази форма се запазваше дълго време. Много усещахте, преживяхте – имам предвид промените в живота си; някъде ставаше по – добре, някъде много по – трудно – но изведнъж преди десет дни излъчването на това старо, покрито със струпеи яйце премина в “и“. И това не стана с няколко от вас. Стана с много и това е показател, че след това ще стигне и до останалите.

 

Болшинството от вас, може би не го осъзнаваха. Не сте се събудили преди десет дни не сте си помислили, “О! Аз изведнъж се оказах в “и“, но това беше осезаема промяна. И тъй като е трудно да се изкаже с думи, ще го кажа така – ще кажа че съм забелязал, как оставате без сила и изпълнени с енергия. Изпълнени с енергия. Ето защо ви питах какви промени сте забелязали в живота си? Какво е енергийното ви ниво?

 

Енергийното ви ниво беше … през последните четири години вие изгубихте много енергия. Изгубихте много, особено през последната година. Това повлия на тялото ви. Малко по – малко на мислите ви, но много силно на тялото ви, на общото енергийно ниво. Но изведнъж, когато стана промяната, излизането от съзнанието на силата и прехода му към “и“ – вие изведнъж отново се изпълнихте с енергия.

 

Бих искал да го усетите. Представете си – вие сте човек, имате ум, пет човешки сетива и дълбокото желание да отидете отвъд пределите им, но понякога това е толкова сложно. Слушали сте думите ми, усетили сте разочарование, защото това не е станало в живота ви; слушахте за “и“, говорихме за изобилието или за Сетивото на Майстора, но вие си мислите, “Дявол да го вземе! Кога ще стане това?“ А след това забелязах, че то става – повтарям преди около десет дни.

 

Това означава, че това в крайна сметка ще доведе до осъзнатото ви пребиваване в “и“. Не само ще мислите за това или ще философствате за него, а наистина ще пребивавате в съзнателно състояние в “и“. Вие сте човек. Никога не се е предполагало, че човек трябва да стигне до съвършенство. Никога не се е предполагало, че човек ще стигне до възнесение на човешкото си аз. Никога не се е предполагало, че ще създаваме идеален, съвършен човек. Не.

 

Човекът е човек. Човекът си има биология. Има свой интересен начин на действие. Същността е в това, че човек се отваря за “и“, става също и Майстор и точно това направихте.

 

Когато това стане, вие се освобождавате от нуждата да притежавате сила. Преживяхте със силата си цял живот. Все още я използвате от време на време в огромни количества, но изведнъж ще разберете, че това не е посоката в която искате да се придвижвате. Тя няма да ви даде това, което е вашето истинско страстно желание. За това се освободихте от силата. И когато го направихте, когато това става, то отваря пътя за енергията – богата, богата енергия – за да влезе тя в живота ви.

 

Това е повратен момент. Това е крайъгълен камък, защото по – рано, ако при вас се появеше голямо количество енергия, бихте го използвали за сила. За това се държахте нарочно по – далеч от нея и си казвахте, “Още не съм готов, за това ще изчакам“.

 

Но сега сте достатъчно уверени и се доверявате на себе си. В тази точка си казвате, “Много скоро всичко това ще стане. Време е да започна да живея пълен с енергия живот“.

 

Преди четири години бихте си помислили, “Мога да започна да злоупотребявам или неправилно да използвам тази енергия“ и бихте я нарекли сила. Преди четири годни бихте казали, “Такова енергийно богатство ще ме изведе от баланс“. А сега? Сега се променихте и е толкова прекрасно да го наблюдаваме. Мислех да направя съвсем различен Шоуд днес, но след това можем наистина, наистина да продължим нататък.

 

Искам да усетите това разширение. Ето го човека, както ви казах с енергийната форма на яйце, той се бори и работи за просветлението си, съзнанието си – и изведнъж, когато спирате да се борите и толкова усърдно да се стараете, енергията започва да се разкрива, разширява. Формата на яйцето присъства както и до преди. Яйцевидната форма остава, но изведнъж се появява друг слой и по форма той не прилича на яйце, както е при човека. Бихте нарекли това Майстора, божественото и този слой носи изобилие на енергия; енергия, която не е груба.

 

Една от причините, поради които избягвахте енергията, е че ако в живота ви имаше голям проблем, последното което би ви се искало да направите е – да изпълните този проблем с още повече енергия. Ако имате проблем с изобилието, когато му давате енергия, той ще стане още по – голям проблем – с изобилието, със здравето или в отношенията. За това вие един вид избягвахте енергията, тъй като това беше енергия на силата. Това беше Старата Енергия. Но в края на краищата вие казахте, “Стига“. Сега искам да се променя и да позволя това да стане.

 

Това е “и“. Това е Майстора. “Аз съм човек и Майстор. Аз съм умен и по своему глупав. Имам отлично чувство за хумор и съм така сериозен. Имам светлинно тяло и физическо тяло“.

 

Може би се чудите защо ви отне толкова време, за да стигнете до тук. Имаше много проблеми. Имаше много неща за които се бяхте вкопчили и решихте, “Всъщност не сме съвсем готови. Не сме съвсем готови. На планетата стават други неща, не сме съвсем готови. Искаме да изберем най - подходящия момент.“ А сега това се отваря.

 

Сега, нека престанем да говорим за това и нека го усетим от собствен опит с помощта на това, което наричаме мераб. Нека приглушим светлината. Настанете се по – удобно.

 

 

Мераб

 

Без сила и пълни с енергия.

 

Искам по време на мераба наистина да усетите богатството на енергията. Усетете. Усетете я в тялото си. Но искам да обърнете внимание на едно много важно нейно качество.

 

Тя не прилича на старата енергия, с която сте свикнали, която наричате енергия на силата – грубата, която ви се иска да намалите, която ви се налага да притъпите.

 

Това е друга енергия. Тя е изобилна в своята благодат. Тя е богата с лекота. Тя няма да навреди на тялото ви или на ума ви.

 

Нека вдишаме дълбоко и да навлезем в този мераб. Това е момента в който променяме съзнанието, преминаваме от едно състояние в друго.

 

(Йохам започват да свирят)

 

Говорил съм за “и“ в Кихак в началото на миналата година и в тази. Говорил съм с Шамбра за това. Вие разбрахте всичко с ума си. Осъзнахте го. Това не е толкова трудно. Всичко се свежда до една буква. И. И.

 

Можехте да го усетите, но имаше и съпротива или може би нежелание. Бяхте фокусирани върху човешкото си аз, върху себе си, да се усъвършенствате. Сега е трудно да си го представите – прехода към “и“, като просто още едно аз. (Адамус се смее) Но не е.

 

Толкова е прекрасно да наблюдавам, когато преминавате от интелектуалното, философско разбиране и започвате да преживявате това в тялото си като опит и в реалността си. Точно така и стана преди около десет дни.

 

Има ви вас, човекът и има още някой – Майстора, може би така го наричате, Свободното Аз, божественост – и вие не казахте, “И така, ако съм тук като Майстор трябва да съм богат и здрав“. Не го казахте, защото това е толкова по човешки.

 

Не се опитахте да приложите сила към това Аз в “и“. Не се опитахте да го накарате да излезе да поправя човека. Вие просто го усетихте. “В мен има много повече. И защо трябва да подобрявам човека? Сега съм божественост и човек“.

 

Случи се рязък отлив на сила и тогава се отвори вратата за енергията, Новата Енергия, за която говорихме дълги години – наситена, проста енергия.

 

Тя не носи в себе си старите характеристики на дуалност или сила.

 

Тя е изобилна, не идва и не си тръгва. Не е нужно да се притеснявате, че може да я изгубите. Не е нужно насилствено да я вливате в тялото си, за да се изцелите или да я насочите към проблема си с изобилието. Тя сама по себе си е изобилна.

 

Без сила и пълни с енергия.

 

Вдишайте дълбоко.

 

Боже, каква забързана година беше това. Понякога неравна. Това е като удоволствието от бързата езда, когато препускате по – бързо от колкото можете да си представите. Колко е увлекателно, малко плашещо, но ние изминахме дълъг път тази година и сега дори до края на тази серия “Продължаваме нататък“, можем да говорим за изобилната енергия.

 

Знам, че някои от вас си мислят, “Кой - аз? За мен ли говориш?“ Да, говоря за всички, за всеки от вас.

 

Послушайте малко музиката и усетете как идва “и“. Това не е просто мисъл за “и“, а е преживяване.

 

Вдишайте дълбоко и слушайте музиката.

 

(дълга пауза)

 

Наскоро нещо се промени – и предполагам, то стартира още по – големи промени – но това е същинското съзнание на “и“; Майстора и човека; липсата на необходимост от сила в живота ви и появата на изобилна енергия.

 

Как това ще се прояви в живота ви? Ще видите това през следващите месеци или години, но живота ви определено ще се промени. Когато зададох днешния въпрос – Как се е променил живота ви? – и бих попитал за преди четири години и за преди година, бихте погледнали назад с изумление. Някои неща много силно се промениха.

 

И направихте промените с помощта на позволението.

 

Ако има нещо заради което ми се иска да ме запомнят, когато дойде време да продължим напред, ако има нещо с което да ми се иска да ме запомнят – то това са две прости думи: позволение и “и“.

 

Позволение. Това е което правите. Вие позволявате просветлението си. Позволявате своето Аз, Себе си, Аз Съм.

 

Не е нужно да измисляте пътя си през това. Не можете да излезете от ума си чрез ума си. Няма никакви уловки. Няма тайни проходи. Нужно е само позволение – позволение на това, което на първо място е естествено.

 

А после “и“. Факт е, че човек никога не е трябвало да се просветлява; трябваше да осъзнае   просветлението на Майстора и да остане човек и толкова повече. Дори не сме започвали да обсъждаме това.

 

Но сега, нека си поемем дълбоко въздух. Не е нужно да работите върху нищо. Понякога говоря за това на къде се движим, но днес ви казвам, че току що стана следното – вие сте без сила и изпълнени с енергия.

 

Можете ли да го усетите в себе си? Не с ментално усилие, а можете ли да го усетите в себе си за миг, докато свири музиката.

 

От дълго време вие почти изпитвате енергиен глад. Сега енергията е достатъчно.

 

(дълга пауза)

 

Това става сега в тази зала. Това става сега с тези, които гледат. Естествена промяна от прилагането на силата в богат на енергия живот.

 

Това става, защото го позволявате. Става защото се събрахте заедно. Не благодарение на думите, които изговарям, а благодарение на вашето позволение.

 

Искам истински да усетите това изобилие от енергия до следващия Шоуд. Не да мислите за него, а наистина да го усетите. Как тя докосва всяка частичка от вас, от човека и всяка частичка от Майстора. Тя е тук. Направихте го. Вие направихте историческа промяна.

 

Нека заедно да си поемем дълбоко въздух в този десети Шоуд.

 

И както винаги скъпи приятели, помнете, че всичко е наред в цялото творение. Благодаря.