CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA

"Kulje eteenpäin – vallaton elämä" -sarja

SHOUD 10: "Kulje eteenpäin 10" – Adamus St. Germain, Geoffrey Hoppen kanavoimana

 

Esitetty Crimson Circlelle
4.6.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com

 

Minä olen mitä olen, rakastettu St. Germain, Adamus-tietoisuusnäytöksessä.

 

Tervetuloa, rakas shaumbra. Tervetuloa (yleisö taputtaa). Kiitos.

 

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä yhdessä, kun aloitamme tämän virstanpylväs-shoudin. Virstanpylväs. Siitä tulee eeppinen. Siitä tulee epätavallinen. Siitä tulee jotain, jonka muistatte kauan merkkinä.

 

Näen sinut

 

Aaaaah! Kävelen ympäri. Rakastan kävellä ympäri ja katsoa kauniita silmiänne. Kyllä, katsoa jokaista teitä. Katson teitä – huokaus – ja joskus se saa minut nauramaan ja joskus se saa minut itkemään (naurua), koska ette oivalla, keitä te oikeasti olette. Tämä peli, kenties tämä gravitaatio estää teitä todella oivaltamasta. Mutta minä voin katsoa teitä silmiin ja minä näen, keitä olette. Hyvin, hyvin erityksiä tosiaankin, monista syistä, joista puhumme tänään.

 

Näen sen olennon, joka oli kanssani kauan sitten mysteerikouluissa. Näen sen olennon, jolta kysyin, jolle sanoin: "Olet valmis. Olet täysin valmis valaistumiseesi." Kauan sitten sanoin teille tämän ja te sanoitte: "Ei aivan vielä, ei aivan vielä." Ei siksi, että te ette ollut valmis, vaan halusitte palata hyvin erityislaatuiseen aikaan, hyvin erityislaatuiseen aikaan. Sanoitte: "Haluan odottaa. Lähden mysteerikoulusta, mutta haluan odottaa valaistumista, kunnes planeetalla on oikea aika." Ja täällä olette nyt (katsoen kameraan). Rakastan tehdä tätä ihmisten kanssa, jotka kuuntelevat internetissä. Aaa!

 

Mutta täällä olette nyt, melkein yksitellen valittuna, voitaisiin sanoa. Potkaisin monia ulos mysteerikouluista. Voi, heitä oli paljon. He eivät todellakaan olleet valmiita. He olivat valtatripillä tai egotripillä. He eivät olleet vielä fyysisesti tai tunteellisesti valmiita. Mutta te kaikki, te kaikki täällä olette valmiita. Ja sitten sanoin: "Palataan takaisin yhdessä muutaman sadan vuoden kuluttua." (Muutama naurahdus) Se ei ole pitkä aika, näyttää vain siltä. Sanoin: "Palataan takaisin yhdessä muutaman sadan vuoden päästä, tänä planeetan eeppisenä aikana." Selitän myöhemmin, mitä tarkoitan sillä.

 

"Keräännytään yhteen, ja vietetään ensin vähän aikaan rakkaan ystäväni kanssa, joka tunnetaan Tobiaksena. Vietätte jonkin aikaa hänen kanssaan, mikä auttaa parantamaan haavoja, rakastamaan taas itseänne, korjaamaan joitain vaurioita, joita on tullut ihmismuodossa olemisesta."

 

Niin valaistuneita ja nerokkaita kuin olettekin, palaaminen Maahan, erityisesti tässä elämässä, on ollut hyvin haastavaa ja aiheuttanut ongelmia. Jotkut teistä tulivat takaisin hyvin nopeasti vanhoihin perheisiin, vanhaan karmaan; jotkut teistä tulivat takaisin vanhoihin suhteisiin, jotka muuttuivat avioliitoiksi tai kumppanuuksiksi ja moniksi haavoiksi. Niinpä sanoin: "Viettäkää vähän aikaa rakkaan ystäväni Tobiaksen kanssa." Ja monet teistä viettivät ja muistelitte Tobiaksen kanssa, keitä olitte.

 

Hän teki loistavaa työtä. Jotkut teistä muistelevat häntä vielä rakastavasti, teillä on hyvin helliä hetkiä. Jotkut teistä tulivat Tobiaksen jälkeen, mutta te vietitte siis aikaa Tobiaksen kanssa ja sitten kun hän oli valmis inkarnoitumaan takaisin maan päälle, minä tulin sisään.

 

Tulin sisään ollakseni täällä hyvin pienen ja valikoidun ihmisryhmän kanssa – teidän, jotka kutsutte itseänne shaumbraksi, jotka tulette elämän kaikilta aloilta, kaikista mahdollisista ammateista ja maista ympäri maailmaa. Ei ole todella toista yhteistä sidettä, kuin oivaltamisenne tässä elämässä.

 

Tulin siis takaisin työskentelemään teidän jokaisen kanssa, ja näen, keitä olette, keitä todellisuudessa olette. Tiedän, keitä olette. Haluan teidän näkevän sen nyt. Haluan teidän näkevän tuon saman todellisen enkelin, tuon valaistuneen ihmisen, sen joka ei ole enää jumissa mielessä, sen joka ei ole enää jumissa tunnekysymyksissä – ja missä helvetissä on kahvini?! (Naurua) Työskentelen kahvipalkalla. Ei makseta mitään muuta, vain kahvia. Vain yksinkertaista kahvia. Missä on Sandra, kun tarvitsen häntä? (Lisää naurua) Missä on Edith, kun tarvitsen jonkun, jota pitää kovilla? (Lisää naureskelua)

 

Mutta mestarin lailla vedän syvään henkeä ja oivallan, että se tulee minulle. Se tulee tänne, joo. Teillä saattaa olla vaikeuksia löytää kahvia tauolla, mutta se tulee tänne (lisää naureskelua).

 

Oivallan siis, keitä olette. Tiedän, miksi olette täällä. Tiedän myös yleisesti ottaen, milloin teette tuon uskomattoman läpimurron, jota olette odottaneet. Tiedätte, mitä se on, mutta ette tiedä, miten siihen päästään. Voitte tuntea sen lähestyvänä ja selkeänä osana elämäänne, mutta ette tiedä, milloin se tapahtuu.

 

Heräätte aamulla ja mietitte: "Onko se tämä päivä? Tuleeko se nyt?" Kamppailette päivän läpi ihmetellen: "Mitä teen väärin? Mitä minun täytyy tehdä seuraavaksi? Milloin tämä oivaltaminen tulee?" Ja se on turhauttavaa – hyvin, hyvin turhauttavaa.

 

Mutta pari kohtaa tässä. Ensinnäkin, voitaisiin sanoa, että jumalaisella tasolla odotatte itse asiassa edelleen. Ette tee mitään väärin. Sisällenne jonkin sanoo: "Ei aivan vielä, ei aivan vielä."

 

Tiedän, että monet teistä väittelevät siitä kanssani. Suututte minulle: "Hitto soikoon! Hitto soikoon, Adamus! Haluan sen nyt! Olen pyytänyt sitä nyt. Missä helvetissä se on?!" Olette odottaneet. Odottaneet. Olette oppineet paljon. Olette edelleen selvittäneet joitain vanhoja asioita, mikä on hyvä asia, mutta olette vain odottaneet oikeaa aikaa.

 

Tiedän, kuka olette. Olen työskennellyt kanssanne aiemmin. Näen, kuka olette. Ette ole vain tuo kamppaileva ihminen, joka yrittää saada tolkkua elämästä ja päästä johonkin, mitä kutsutaan "henkiseksi valaistumiseksi", mistä ette ole oikein varma, mitä se on tai milloin se tapahtuu. Te vain odotatte.

 

Niinpä pidän sitä hetken siinä, ja palaamme siihen myöhemmin. Mutta katson ja joskus minun täytyy nauraa ja joskus minun täytyy itkeä. Nauran, koska ikään kuin oivallatte, miten yksinkertaista kaikki on, miten olitte tavallaan päättäneet kummallisella tavalla odottaa, ja oivallatte, miten se ei ole itse asiassa suurta kamppailua. Se on itse asiassa melko yksinkertaista. Ja itken joskus sen vuoksi, minkä läpi laitatte itsenne fyysisesti ja tunteellisesti, eikä niin tarvitse olla. Ei tarvitse.

 

Sanotte: "Mutta Adamus, minulla ei ole mitään kontrollia siihen, mitä kehossani tapahtuu. Adamus, mieleni tulee hulluksi. Minulla ei ole mitään kontrollia siihen." Mutta vedetäänpä syvään henkeä ja mennään sen yli. Joo, ole hyvä (vähän naureskelua, kun kahvi ojennetaan hänelle). Se tulee minulle, minä en tule sen luo.

 

SHAUMBRA (nainen): Se on kuumaa.

 

ADAMUS: Se on kuumaa.

 

SHAUMBRA: Ole varovainen, se on kuumaa.

 

ADAMUS: Kuumaa! Kuuma ei haittaa minua. Minä tunnen kuuman! Siis, kiitos (Adamus siemaisee kahviaan) Melko hyvää … Sandra. (Vähän naurua) Ai, ai! Hän katsoo minua nyt pahasti internetin kautta (lisää naurua).

 

Okei, missä olimmekaan? Ai, tiedän, missä olimme. Näen, kuka olette. Haluan nauraa. Haluan itkeä joskus. Ja ennen kaikkea haluan vain kehottaa rentoutumaan valaistumiseenne. Rentoutukaa vain siihen. Älkää tehkö siitä sellaista kamppailua. Älkää tehkö niin kovasti työtä siihen. Rentoutukaa vain. Ette ajattele tietänne siihen, ettekä pakota tietänne siihen. Rentoutukaa siis vain siihen. Siksi olemme täällä.

 

Päivän kysymys

 

Seuraavaksi Linda mikrofoniin. Joo, joo, on teidän vuoronne, on teidän vuoronne.

 

Linda mikrofoniin. Linda vie mikrofonin yleisön joukkoon ja antaa sen vapaaehtoiselle. Hän näkee kätenne nousevan silloinkin, kun se ei nouse. Anna se vapaaehtoiselle, ja aloitamme tämän shoudin kysymyksellä: millä tavalla olet erilainen nyt tänään kuin neljä vuotta sitten? Millä tavalla olet erilainen nyt kuin neljä vuotta sitten? Ole hyvä, rakkaani.

 

SHAUMBRA 2 (nainen): Voi, Adamus! Olen täällä!

 

ADAMUS: Voi, Adamus. Kyllä (he naureskelevat).

 

SHAUMBRA 2: Kaikki on erilaista.

 

ADAMUS: Kaikki on erilaista. Nimeä kolme asiaa, jotka ovat erilaisia.

 

SHAUMBRA 2: Olen hyvin tietoinen.

 

ADAMUS: Olet hyvin tiet- … hyvä.

 

SHAUMBRA 2: Olen täällä.

 

ADAMUS: Mm hmm. Mm hmm.

 

SHAUMBRA 2: Ja rakastan.

 

ADAMUS: Sinä …

 

SHAUMBRA 2: Rakastan.

 

ADAMUS: Rakastat mitä?

 

SHAUMBRA 2: Kaikkea (nainen naureskelee).

 

ADAMUS: Kaikkea?

 

SHAUMBRA 2: En kaikkea, mutta rakastan elämää.

 

ADAMUS: Joo, joo.

 

SHAUMBRA 2: Kyllä.

 

ADAMUS: Rakastat elämää, okei.

 

SHAUMBRA 2: Kyllä.

 

ADAMUS: Ei suuria haasteita elämässäsi tällä hetkellä?

 

SHAUMBRA 2: Kyllä, on suuria haasteita, mutta se on hyvä. Se on ok.

 

ADAMUS: Pidät suurista haasteista.

 

SHAUMBRA 2: En! Mutta – kyllä. (Adamus naureskelee) Ei, vaan tavallaan rakastan sitä, koska – rakastan selvitä niistä.

 

ADAMUS: Aivan. Tunnetko itsesi paremmaksi elämässä nyt, kuin olit neljä vuotta sitten?

 

SHAUMBRA 2: Kyllä.

 

ADAMUS: Oletko selkeämpi nyt kuin neljä vuotta sitten?

 

SHAUMBRA 2: Kyllä.

 

ADAMUS: Hyvä. Oletko nyt onnellisempi?

 

SHAUMBRA 2: (pieni tauko) Kyllä.

 

ADAMUS: Oletko yltäk- … Tota, "Kyllä, tavallaan. Mitä onnellisuus on?" Oletko yltäkylläisempi nyt?

 

SHAUMBRA 2: Kyllä, kyllä.

 

ADAMUS: Hyvä, hyvä. Oletko fyysisesti terveempi?

 

SHAUMBRA 2: Tota, en oikeastaan.

 

ADAMUS: Et oikeastaan. Miksi?

 

SHAUMBRA 2: Koska on pieniä keho-ongelmia.

 

ADAMUS: Joo, joo. Joo, okei. Mutta sanon, että mentäessä tähän, minne olemme menossa, on tärkeää olla terve.

 

SHAUMBRA 2: Kyllä.

 

ADAMUS: On tärkeää olla kroppa kunnossa.

 

SHAUMBRA 2: Kyllä.

 

ADAMUS: Voitko antaa itsellesi tuon luvan saada kehon takaisin tasapainoon?

 

SHAUMBRA 2: Kyllä.

 

ADAMUS: Oletko kuunnellut Ancestral Freedomin (= vapaus esi-isistä)?

 

SHAUMBRA 2: En vielä (vähän naureskelua).

 

ADAMUS: Anna tänne se mikrofoni! (Lisää naureskelua) Anna se … Tein kantani selväksi vai mitä? (Vähän kikatusta) Ymmärrät myöhemmin. Kuuntele se. Linda antaa sen lahjaksi sinulle. Hän lähettää sinulle linkin, joten se on ilmainen. Kyllä, kyllä. En voi painottaa sitä liikaa. Puhun siitä aivan hetken kuluttua.

 

Seuraava, seuraava. Miten olet nyt erilainen kuin neljä vuotta sitten?

 

LINDA: Mmmmm.

 

ADAMUS: Voi, et voi mennä piiloon (muutama naurahdus). Hei, rakkaani. Hyvä nähdä sinut taas.

 

SHAUMBRA 3 (nainen): Olen todella onnellinen, että olen täällä. Odotin tätä innolla, enkä odottanut, että seisoisin täällä ja minun tarvitsisi puhua.

 

ADAMUS: Miksi?

 

SHAUMBRA 3: En vain odottanut sitä (hän naureskelee).

 

ADAMUS: No, mitä odotit – istuvasi vain hiljaa tuolissa shoudin ajan?

 

SHAUMBRA 3: Kyllä! (He naureskelevat)

 

ADAMUS: Hyvä.

 

SHAUMBRA 3: Toivoin sitä. Toivoin.

 

ADAMUS: Oletteko huomanneet, että silloin kun toivotte pysyvänne pienenä, ettei kukaan huomaa, saatte mikrofonin? Tässä on hyvin mielenkiintoinen dynamiikka. Selitän sitä myöhemmin shoudissa. Miten olet erilainen nyt kuin neljä vuotta sitten?

 

SHAUMBRA 3: Kun katson luovuuttani, se on hyvin erilaista.

 

ADAMUS: Hyvä.

 

SHAUMBRA 3: Kun katson työtäni, suhde potilaisiin tulee intiimimmäksi ja hyvin syväksi. Ja kun katson seminaarejani, energia on täydellistä.

 

ADAMUS: Hyvä.

 

SHAUMBRA 3: Todella täydellistä.

 

ADAMUS: Millainen terveytesi on?

 

SHAUMBRA 3: Terveyteni on – kuuntelin Ancestral Freedomin (naurua).

 

ADAMUS: No, en käytä sinua enää puhemiehenä! Millainen terveytesi on?

 

SHAUMBRA 3: Ei kovin hyvä.

 

ADAMUS: Miksi?

 

SHAUMBRA 3: Ei kovin hyvä (hän huokaa). En tiedä. Tarkoitan, että olin paremmassa kunnossa aiemmin.

 

ADAMUS: Joo.

 

SHAUMBRA: Olin paremmassa kunnossa aiemmin.

 

ADAMUS: Enemmän energiaa.

 

SHAUMBRA 3: Kyllä.

 

ADAMUS: Joo. Vähemmän kipuja?

 

SHAUMBRA 3: Kyllä.

 

ADAMUS: Okei. Mistä siinä on kyse? (Nainen kohauttaa olkapäitään) Hmm. Älä sano sitä. Älä sano: "En tiedä." Keksi jotain, valehtele minulle, mitä tahansa. Älä vain sano: "En tiedä", joo.

 

SHAUMBRA 3: Olisin saman tein sanomassa, etten tiedä, mutten sano sitä.

 

ADAMUS: Joo (lisää naureskelua).

 

SHAUMBRA 3: Tarkoitan, että minulla on tunne … Kävin Thresholdin (= kynnys) ja siitä lähtien minusta on tuntunut – tarkoitan, että kenties se on normaalia – kaikkea on tullut esiin. Kaikkea vanhaa kamaa kehossa, vain kehossa, koska muu on täydellistä.

 

ADAMUS: Joo, hyvä. Siis vain keho. Mielenkiintoista.

 

SHAUMBRA 3: Kyllä.

 

ADAMUS: Okei, hyvä. Kiitos, ja kiitos, että halusit puhua kanssani tänään (vähän naureskelua).

 

Seuraava. Miten olet tänään erilainen kuin neljä vuotta sitten? Voi pojat.

 

Tervehdys, mestari.

 

SHAUMBRA 4 (mies): Tervehdys.

 

ADAMUS: Joo.

 

SHAUMBRA 4: Ai, tarkoitatko minä erilainen vai elämä yleisesti?

 

ADAMUS: Miten olet tänään erilainen kuin neljä vuotta sitten? Mikä on muuttunut elämässäsi?

 

SHAUMBRA 4: Ai, niin kun kaikki. Vaihdoin asuinmaata. Vaihdoin työpaikkaa. Vaihdoin – olen paljon yltäkylläisempi, paljon luovempi.

 

ADAMUS: Hyvä.

 

SHAUMBRA 4: Teen, mitä rakastan.

 

ADAMUS: Hyvä. Enemmän selkeyttä?

 

SHAUMBRA 4: Joo, joo. Paljon enemmän selkeyttä.

 

ADAMUS: Haluaisitko palata neljän vuoden taakse?

 

SHAUMBRA 4: Ei.

 

ADAMUS: Ei. Ei, okei. Hyvä, kiitos.

 

SHAUMBRA 4: Se oli siinä?

 

ADAMUS: Joo, se oli siinä. Ei kovin tuskallista. Joo, ellette anna minulle väärää vastausta (muutama naurahdus). Hyvä.

 

LINDA: Lisää?

 

ADAMUS: Voi, toki, toki. Ole hyvä, miten olet tänään erilainen verrattuna neljän vuoden takaiseen?

 

GUDRUN (nainen): Olen ajatellut sitä. On vaikea muistaa, mutta voin sanoa, että minusta tuntuu paljon vähemmän uhrilta, jos lainkaan.

 

ADAMUS: Ai, hyvä, hyvä. Vähemmän uhri.

 

GUDRUN: Kyllä, se oli varsinainen teema.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

GUDRUN: Ja minusta tuntuu paljon tyynemmältä sisälläni.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

GUDRUN: Ja olen paljon, paljon, paljon yltäkylläisempi. Se ei ole enää ongelma.

 

ADAMUS: Hyvä.

 

GUDRUN: Ja se on oikeastaan perusta monissa asioissa. Ja …

 

ADAMUS: Millainen energiasi on?

 

GUDRUN: Terveyteni alkaa vaivata minua vähän, sydän ja muutama muu pikkuasia, joiden luulen olevan yhteydessä tähän koko muutokseen yleisesti ottaen. En siis ole käynyt lääkärissä vuosiin, joo. Joo, se on – jos kysytään, niin tulee mieleeni aina silloin tällöin, että kenties on jotain, mistä minun pitäisi tietää.

 

ADAMUS: Miten nukut yöllä?

 

GUDRUN: Voi, tuskin yhtään.

 

ADAMUS: Joo, okei.

 

GUDRUN: Rehellisesti. Olen lakannut olemasta huolissani siitäkin, koska ajattelen, että okei, minulla on aikaa. Minulla on varaa nukkua myöhään tai olla vähän rennompi sen suhteen. Minun ei tarvitse nousta ylös kuudelta joka aamu. Mutta varmasti se on olemassa. Joskus ajattelen sen johtuvan melusta ympärilläni talossa, korttelissa, jossa asun.

 

ADAMUS: Voi, on melua, muttei se ole välttämättä ulkopuolella.

 

GUDRUN: Joo, joo.

 

ADAMUS: Joo, joo.

 

GUDRUN: No, joskus toivon, että voisin syyttää sitä siitä. Mutta tunnen joskus, että tunnin nukkumisen jälkeen – sen olen huomannut, että kyse on vain tunnista – olen tuntenut, että olen nukkunut ainakin 10 tuntia.

 

ADAMUS: Aivan.

 

GUDRUN: Kahdentoista ja yhden välillä aamulla tai ennen kolmea tai kolmen jälkeen, ja se on käytännöllisesti katsoen todella tuo tunnin nukkuminen. Ja katson herätyskelloani enkä voi uskoa, että se on vain yksi tai kaksi.

 

ADAMUS: Aivan.

 

GUDRUN: Sen olen huomannut.

 

ADAMUS: Okei, hyvä.

 

GUDRUN: Joo. Ja oivalsin, että olet sanonut aiemmin, että se unen pituus jonka luulemme tarvitsevamme, ei ole enää pätevä.

 

ADAMUS: Irrelevantti.

 

GUDRUN: Se on siis hyvin rauhoittavaa.

 

ADAMUS: Hyvä, kiitos.

 

GUDRUN: Okei, kiitos.

 

ADAMUS: Ja muuten, te jotka olette helpottuneita, että lähellänne istuva henkilö sai mikrofonin, ja luulette, että Linda lähtee pois, niin hän ei lähde (vähän naureskelua). Olette kuin: "Voi! Hyvä, hyvä! Olen niin iloinen, että Gudrun sai mikrofonin ja nyt minä en saa." Voi, ei, ei, ei, ei, ei. Joo (lisää naureskelua). Hyvä, kiitos.

 

Ja miten elämäsi on erilaista nyt kuin neljä vuotta sitten?

 

SHAUMBRA 5 (nainen): No, sanouduin irti aiemmasta työpaikastani vuosi sitten, ja olen tyytyväisempi elämään nyt.

 

ADAMUS: Mm hmm. Mitä kuuluu kaikelle mielen toiminnalle, aivopuheelle?

 

SHAUMBRA 5: Sitä on vähemmän, paljon vähemmän.

 

ADAMUS: Joo. Paljon vähemmän?

 

SHAUMBRA 5: Joo, paljon vähemmän.

 

ADAMUS: Okei.

 

SHAUMBRA 5: Joo.

 

ADAMUS: Hyvä. Oletko onnellisempi?

 

SHAUMBRA 5: Kyllä.

 

ADAMUS: Mikä on suurin valituksenaiheesi?

 

SHAUMBRA 5: (huokaisten) Tarvitsen uuden auton, kenties (hän naureskelee).

 

ADAMUS: Salli se sitten!

 

SHAUMBRA 5: Joo!

 

ADAMUS: Joo.

 

SHAUMBRA 5: Sallin.

 

ADAMUS: Ja tiedän, että kun sanon näin, niin jotkut teistä tavallaan: "Yäk, yäk!" Se on kuin: "Ei, lopeta. Salli se, just joo." Okei. Millaisen auton saisit?

 

SHAUMBRA 5: Audin.

 

ADAMUS: Audin. Mikä malli? Cauldre haluaa tietää, minä en välitä.

 

SHAUMBRA 5: 380, luulisin.

 

ADAMUS: Okei, joo.

 

SHAUMBRA 5: Joo?

 

ADAMUS: Hyvä, hyvä.

 

SHAUMBRA 5: Joo?

 

ADAMUS: Hyvä. Kiva auto, hän sanoo. Minä en tiedä. Minulla on edelleen hevoseni ja vaununi (naurua). Pidän niistä. Joo, hyvä. Kiitos. Pari vielä, Linda.

 

LINDA: Ei mikään ongelma.

 

ADAMUS: Miten elämäsi on erilaista kuin neljä vuotta sitten?

 

LINDA: Nainen, jolla on silmälasit, kiitos.

 

ADAMUS: Hei.

 

EDITH: Hei.

 

ADAMUS: Joo. Miten elämäsi on erilaista?

 

EDITH: Rakastan itseäni paljon enemmän kuin aiemmin.

 

ADAMUS: Rakastat itseäsi, hyvä.

 

EDITH: Ja se on …

 

ADAMUS: Oliko sinulla aiemmin ongelmia sen kanssa, itsesi rakastamisen?

 

EDITH: Kyllä, kyllä, kyllä.

 

ADAMUS: Miksi?

 

EDITH: Ajattelin, etten ollut tarpeeksi hyvä kaikkeen.

 

ADAMUS: Joo. Ja nyt olet ok.

 

EDITH: Kyllä.

 

ADAMUS: Hyvä, hyvä. Ja mikä muu on erilaista kuin neljä vuotta sitten?

 

EDITH: Mmm. Olen paljon rennompi.

 

ADAMUS: Paljon rennompi.

 

EDITH: Kyllä.

 

ADAMUS: Hyvä. Miten on yltäkylläisyytesi laita? (Edith vääntelee naamaansa) Mmmmm. Kuuntelitko Yltäkylläisyyteni – ilmaisen Yltäkylläisyys-kurssini?

 

EDITH: Kyllä.

 

ADAMUS: Hyvä. Kuuntele uudestaan (naurua).

 

EDITH: Kuuntelin muutama päivä sitten.

 

ADAMUS: Joo, okei. Muutama päivä sitten.

 

EDITH: Mm hmm.

 

ADAMUS: Okei.

 

EDITH: Ennen tätä päivää.

 

ADAMUS: Ai, kuuntelit sen juuri.

 

EDITH: Kyllä.

 

ADAMUS: Ai, okei. No, vie – mitä – kenties viikon, ennen kuin se tuo kaikkia rikkauksia (naurua). Älä siis ole kärsimätön. Se on joka tapauksessa ilmainen.

 

EDITH: Mm hmm.

 

ADAMUS: Joo. Millainen on terveytesi?

 

EDITH: Hyvä.

 

ADAMUS: Melko hyvä, okei.

 

EDITH: Kyllä.

 

ADAMUS: Ei epätavallisia särkyjä tai kipuja?

 

EDITH: Ei.

 

ADAMUS: Energiataso?

 

EDITH: Se on hyvä.

 

ADAMUS: Okei, hyvä. Kiitos. Tuuraatko Edithiä?

 

EDITH: Kyllä.

 

ADAMUS: Joo, hänen nimensä on Edith (naurua). Edith, mitä tekisinkään ilman sinua? (Yleisö taputtaa) Mutta et puhunut minulle vihaisesti kuten Edith. Et pistänyt minua koville.

 

EDITH: En.

 

ADAMUS: Ja sitten sanot: "Voi eiii! Adamus!" Ja sitten minä sanon ruman sanan, ja sanot: "Voiii! Sinun täytyy kirota, Adamus!" (Lisää naureskelua) Okei. Vielä kaksi, Linda.

 

LINDA: Okei.

 

ADAMUS: Miten elämäsi on erilaista kuin neljä vuotta sitten? Tervetuloa.

 

SHAUMBRA 6 (nainen): Kiitos. Hyvin mielenkiintoista.

 

ADAMUS: Hyvin mielenkiintoista.

 

SHAUMBRA 6: Joo.

 

ADAMUS: Se on mielenkiintoinen kommentti.

 

SHAUMBRA 6: Koska en tiedä, milloin minun täytyy tehdä jokin päätös, ja se on hyvin monimutkaista mielelleni ja sanon: "Unohda se. Hemmetti, minä sallin." Ja kaikki näyttää toimivan koko päivän. En suunnitellut tekeväni tätä ja tuota ja yhtäkkiä: "Ai! Ai! Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos." Ja sitä minulla tapahtuu nyt, ja lannistun aina silloin tällöin jostain. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä se on.

 

ADAMUS: Oletko kyllästynyt?

 

SHAUMBRA 6: Anteeksi kuinka?

 

ADAMUS: Oletko kyllästynyt? Kyllästynyt, tiedäthän kuin …

 

SHAUMBRA 6: Joo, joo, joo. En ole varma, koska olen hyvin aktiivinen. Olen hyvin aktiivinen.

 

ADAMUS: Hyvin aktiivinen.

 

SHAUMBRA 6: Joo.

 

ADAMUS: Ja millainen on energiatasosi?

 

SHAUMBRA 6: Tällä hetkellä ehkä viisi tai kuusi.

 

ADAMUS: Viisi tai kuusi, okei. Siis tavallaan …

 

SHAUMBRA 6: Kymmenestä. Kymmenestä.

 

ADAMUS: Okei.

 

SHAUMBRA 6: Joo.

 

ADAMUS: Joo, kymmenestä. Okei.

 

SHAUMBRA 6: Tällä hetkellä, joo.

 

ADAMUS: Entä terveytesi?

 

SHAUMBRA 6: Terveyteni, joo, se oli yllätys, koska en ollut koskaan ennen ollut sairas ja minulta poistettiin kaihi ja se meni jotenkin pieleen, ja se oli ensimmäinen kokemus oivaltaakseni, miten asiat toimivat, kun on sairas.

 

ADAMUS: Ai, joo, joo.

 

SHAUMBRA 6: Eikä minulla ollut koskaan ennen ollut sitä ja sanoin: "Huh!"

 

ADAMUS: Joo, joo.

 

SHAUMBRA 6: Joooooo! (Vähän naureskelua)

 

ADAMUS: Ei hyvä! Ei hyvä!

 

SHAUMBRA 6: Ja sitten sanoin: "Voi! Minä sallin!" Mutta sitten … (lisää naurua ja vähän taputuksia) Mutta nämä typerät asiat tulevat takaisin ja sanoin: "Jihuu! Vau! Hei! Lääkärisi ei ole tarpeeksi hyvä. Sinun täytyy selvittää, mitä tehdä" ja ihan sama. Se oli hullua, ja siksi energiani on sellainen, viisi tai kuusi tai ihan sama. Mutta salliminen …

 

ADAMUS: Salliminen.

 

SHAUMBRA 6: … on minun – en tiedä. Ajan ja sanoin …

 

ADAMUS: Miten vanha olet?

 

SHAUMBRA 6: Voi hyvänen aika! Vau! (Naurua) Miten kaunista! Täytän 73 muutaman päivän päästä.

 

ADAMUS: Seitsemänkymmentäkolme (yleisö taputtaa). Ja toin sen esiin …

 

SHAUMBRA 6: Kiitos.

 

ADAMUS: … koska elinvoimasi on paljon nuorempi kuin 73-vuotias.

 

SHAUMBRA 6: No, kiitos, Adamus.

 

ADAMUS: Ja sinulla on hyvin nuorekas energia.

 

SHAUMBRA 6: Kiitos, kiitos.

 

ADAMUS: Kiitos.

 

SHAUMBRA 6: Kiitos.

 

ADAMUS: Vielä muutama, rakas Linda.

 

LINDA: Vielä yksi?

 

ADAMUS: Vielä yksi.

 

LINDA: Vielä yksi.

 

ADAMUS: Vielä yksi.

 

LINDA: Mmmm, mmmm.

 

ADAMUS: Kaikki ovat hermostuneita (muutama naurahdus). Linda rakastaa rooliaan. Linda rakastaa mikrofonienkelinä olemista (lisää naureskelua).

 

Ole hyvä. Millaista elämäsi on?

 

SHAUMBRA 7 (mies): Se on ok, itse asiassa.

 

ADAMUS: Se on ok. Tuo kuulostaa kuin paskalta! (Naurua) Millainen se on verrattuna neljän vuoden takaiseen?

 

SHAUMBRA 7: Ensinnäkin, koko tämä ylösnousemustarina tuntuu itse asiassa kaukaiselta, mutta samaan aikaan tuntuu myös, että kaikki on paljon selkeämpää kuin silloin. Todella, ja kaikki.

 

ADAMUS: Millainen energiasi on?

 

SHAUMBRA 7: Se vähän riippuu, joskus todella hyvä ja sitten yhtäkkiä todella matala.

 

ADAMUS: Joo. Millainen on yleinen elämänilo, kuten sitä kutsutaan?

 

SHAUMBRA 7: Kuljemme nyt paljon luonnossa ja se on todella hyvin nautittavaa. Itse asiassa en ole huolissani enää niin paljon kuin neljä vuotta sitten. Se oli todella äärimmäistä silloin, ja nyt osaan nauttia todella pienistä asioista ja …

 

ADAMUS: Joo.

 

SHAUMBRA 7: Joo, joo.

 

ADAMUS: Hyvä. Siis yleisesti ottaen parempi kuin neljä vuotta sitten? Huonompi? Vai …

 

SHAUMBRA 7: Erilainen.

 

ADAMUS: Vain erilaisia ongelmia.

 

SHAUMBRA 7: Erilainen. Joo, mieleni ei toimi enää. Se on myös erilainen asia.

 

ADAMUS: Ahaa! Mielesi ei toimi! (He nauravat)

 

SHAUMBRA 7: Joo!

 

ADAMUS: Hyvä, hyvä, hyvä.

 

SHAUMBRA 7: Se on myös erilainen asia.

 

ADAMUS: Joo, joo, hyvä. Kiitos paljon.

 

SHAUMBRA 7: Kiitos.

 

ADAMUS: Ja kiitos Lindalle mikrofonin kuljettamisesta ympäriinsä.

 

LINDA: Se on minulle ilo.

 

Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tässä.

 

Elämä neljä vuotta sitten – monet teistä ajattelivat sitä toisten vastatessa kysymyksiin. Mitä on tapahtunut viimeisenä neljänä vuotena? Mitä on tapahtunut viimeisenä 15 tai 20 vuotena tai viimeisenä vuotena, esimerkiksi?

 

Tämä ei ole helppo prosessi. Tämä koko herääminen ja valaistuminen voi olla hyvin, hyvin haastavaa. Teillä saattoi jokin aikaa sitten olla odotuksia siitä, mitä tapahtuu elämässänne, ja muita asioita tapahtui. Olette päästäneet irti paljosta, mitä sanoisin vanhoiksi ongelmiksi, mutta olette kohdanneet joitain muita asioita matkan varrella. Yksi niistä – luultavasti suurin jonka näen useimmilla teistä – on energiatasonne.

 

Teillä ei ole läheskään yhtä paljon sisäistä ristiriitaa kuin ennen. Teillä ei ole enää suuria taisteluja. Ette piinaa itseänne mielessä läheskään yhtä paljon. Sitä on tietysti edelleen joskus. Mutta yksi suurimmista asioista, jonka huomaan, on energiataso – joinain päivinä ylhäällä, joinain päivinä alhaalla, mutta yleisesti – eikä sillä ole mitään tekemistä pienen vanhenemisen kanssa. Se on vain, no, ilmiö, jota käytte läpi, ja puhumme siitä tänään, mutta näen, että on yleisesti ottaen enemmän rakkautta itseänne kohtaan. Olette tyytyväisempi itseenne nyt kuin neljä vuotta sitten, ehdottomasti tyytyväisempi kuin 10 vuotta sitten – "tyytyväisen" ollessa, ettei ole yhtä paljon mielen ongelmia – mutta on tämä energiajuttu. Ikään kuin yritätte vetää energiaa liiketoimintaanne, luoviin projekteihinne, pelkästään elämänne, suhteeseenne, ja on vähän jumiutunutta energiaa. Puhumme siitä tänään.

 

Kulunut vuosi

 

Mutta minäpä puhun viime vuodesta, kuluneesta yhdestä vuodesta. Se on ollut valtava, hämmästyttävä vuosi shaumbralle ja minulle. Ja minun on sanottava, että olin hyvin vakavissani sanoessani aiemmin, että olitte mysteerikouluissa ja olisitte voineet valita valaistumisen silloin omin päin, mennä Ylösnousseiden mestareiden klubiin, mutta ette tehneet sitä. Sanoitte: "Haluan odottaa. Haluan odottaa tällä erää."

 

Viime vuotena olemme todella nopeuttaneet asioita. Ennen sitä olen kehottanut ihmisiä lähtemään Crimson Circlestä. Olen sanonut, että jos et ole täällä ruumiillistunutta valaistumista varten, kehotamme sinua lähtemään. Voit tulla takaisin, kun olet valmis, mutta tämä ei ole paikka ihmisille, jotka puuhastelevat henkisyydessä. Tämä ei ole paikka ihmisille, jotka ruokkivat itseään energialla. En yksinkertaisesti salli sitä.

 

Tämä on paikka teidän kaikkien kaltaisille ihmisille, jotka ovat valinneet tämän elämän oivaltamiseen. Piste. En siedä niitä – enkä usko, että tekään siedätte – jotka vain kurkkivat ikkunoista, niitä jotka ilmestyvät paikalle vain tarkistamaan tilanteen, kenties tuntemaan energiaa. Esimerkiksi tänään tässä huoneessa on mahtava energia, ja se upea paikka energian syöjille. Tunnistatte heidät, jos he edes pääsisivät ovelle saakka. He pitävät draamasta. He pitävät paljosta makyosta. Mutta olemme periaatteessa pitäneet heidät ulkona energeettisesti, jotta voimme tehdä sitä työtä, jota varten tulitte tänne tässä elämässä.

 

Tiedän, että te ette halua sen tapahtuvan toisessa elämässä. Ette halua odottaa. Haluatte sen tässä elämässä. Niinpä juuri sitä teemme täällä yhdessä – minä teidän kanssanne.

 

Minulla ei ole opetussuunnitelmaa, jonka laadin kauniissa palatsimaisessa toimistossani Ylösnousseiden mestareiden klubilla. En ole selvittänyt tätä kaikkea etukäteen. Teemme sen yhdessä, kun sallitte valaistumisenne, kun laajennatte tietoisuuttanne. Siksi on hyvin vaikeaa – en voi koskaan oikeastaan kertoa rakkaalle Cauldrelle ja Lindalle ja Crimson Circlelle, mitä seuraavaksi tapahtuu. Joskus menemme olettavasti yhdenlaiseen työpajaan ja tuolla hetkellä muutamme sen ja teemme jotain erilaista, koska kaikki on tilaustyönä räätälöity teitä ja ruumiillistunutta valaistumistanne varten.

 

Kun sanon, että näen, keitä olette, ettekä te oivalla sitä vielä, niin näen teidät, jotka olette hyvin sitoutuneita johonkin, johon sitouduitte elämiä sitten, mutta teette sen tässä elämässä. Se on hyvin erilaista kuin millään toisella ihmisryhmällä, millään toisella uskonnollisella tai henkisellä tai new age –ryhmällä. En tiedä, tunnistatteko tuon eron. Jos ette, niin menkää huvin vuoksi joku kerta yleiseen new age –tilaisuuteen tai jonkinlaisen metafyysisen asian viikonloppuretriittiin. Oivallatte yhtäkkiä, miten kauas te olette tulleet ja miten kauas me olemme tulleet.

 

Viime vuotena olemme kulkeneet kvantti – en halua käyttää "nopeutta" – mutta olemme olleet kvanttikiihdytetyssä energiaprosessissa. Aloitimme melkein päivälleen vuosi sitten Kryonin konferenssista Sedonassa. Työskentelen toisinaan läheisesti Kryonin kanssa, erityisesti jakaessamme näyttämön, ja keskustelin Kryonin kanssa ennen tuota tapahtumaa. Siellä oli – mitä – kahdeksan, yhdeksän sataa ihmistä. Se oli valtavankokoinen tapahtuma, ja tiesin, että oli aika sanoa jotain tärkeää tuolle yleisölle, mutta erityisesti teille.

 

* New agen tuolle puolen

 

Tarkistin Kryonilta etukäteen ja sanoin: "Tästä aion puhua", vain varmistaakseni, että se oli mukavaa tuon kokoontumisen koko tietoisuuden kannalta. Ja tein julkilausuman, hyvin voimakkaan julkilausuman, ja sanoin: "New age on ohi. Se on ohi." Se ei ole varsinaisesti mahtavin paikka tehdä tuo ilmoitus (vähän naureskelua). Sedona on new age –keskus USA:ssa ja itse asiassa suurelle osalle maailmaa. Se on myös makyo-keskus. Se ei ole suosikkivierailupaikkani. Mutta tein tuon ilmoituksen. Sanoin: "New age on ohi", eli että on aika lakata puhumasta siitä. On aika lakata tutkimasta kaikkia erilaisia modaliteetteja ja menetelmiä.  On aika lopettaa se. (Adamuksen viesti on nimeltään "End of the New Age")

 

Blavatsky, Jung, Steiner ja muutama muu olivat hyvin tärkeitä vaikuttajia new agen aloittamisessa 140 vuotta sitten. Se oli aikaa, jolloin maailma tarvitsi uutta ajattelua ja uutta lähestymistapaa, sen tarvitsi sukeltaa mystiikkaan ja henkisyteen tavalla, jota mikään kirkko ei tarjonnut ja jota oikeasti mikään muu uskonto ei tarjonnut.

 

Mutta tuli aika päättää new age ja periaatteessa sanoa: "On joko aika palata takaisin tavalliseen elämään ihmisenä tai on aika tulla valaistumiseensa. On aika olla tuo ruumiillistunut mestari maan päällä."

Niinpä se aloitti hyvin nopeatahtisen prosessin, ja oivalsin, ettei minua kutsuttu takaisin taas tänä vuonna, joten … (naurua) Sitten viime kesänä teimme Ancestral Freedomin (= vapaus esi-isistä). Tiedän, että monet teistä ovat katselleet tai kuunnelleet sen. Se ei ole miellyttävä ohjelma. Se ei ole miellyttävä "pilvikurssi" – niin sitä kai kutsutaan. Se on vaikea. Se ei ollut kovin pitkä, mutta se on erittäin vaikea, koska tiesin, että oli aika päästää irti tuosta viimeisestä tasapainottomasta karmayhteydestä vanhaan perheeseen.

 

Monet teistä kävivät sen läpi ja teillä oli sen jälkeen viikkoja tai kuukausia haasteita – haasteita kehossa ja suhteissa, surua – koska päästettiin irti vanhoista suhteista, jotka eivät olleet enää oikeasti tasapainossa kanssanne. Ne pidättelivät teitä. Tarkoitus ei ollut käskeä teitä lähtemään pois perheestänne tai eroamaan puolisostanne tai heittämään lapsianne ovesta maailmaan. Tarkoitus oli sanoa, että teillä on ollut pitkä, pitkä sukulinja sen perheen biologian ja ajattelutavan kanssa, jota ehkä rakastatte – tai vihaatte, sillä ei ole merkitystä – mutta on aika päästää siitä irti. Ette voi raahata sitä valaistumiseen. Voitte rakastaa heitä. Voitte olla myötätuntoinen heitä kohtaan. Mutta kehotin teitä kaikkia tarkastelemaan esi-isätaustaanne. Ja se oli vaikeaa monille teistä, ja tiedän, että oli joitain fyysisiä ongelmia, mutta se oli seuraava askel, jonka otimme.

 

Sitten aloitimme "Kulje eteenpäin" –sarjan. Tämä on sarjan kymmenes osa, ja jostain syystä se tuntuu kolmannelta osalta, kuin olisimme juuri aloittaneet, koska se etenee nopeasti. Ja tutkimme paljon materiaalia, sukelsimme paljoon materiaaliin tänä vuonna. Olemme menneet moniin ongelmiin kuluneiden yhdeksän shoudin aikana.

 

Sitten tuli BON Adventuren (= BON-seikkailu) aika Havaijilla. Se oli upea ja kaunis työpaja, mutta se mitä siellä tapahtui, oli todella hyvin tärkeää. Kerroin tuolle ryhmälle – uskoakseni se oli toinen päivä – että tämä on ensimmäinen kerta, kun shaumbroilla joita olemme tavanneet, päällimmäisessä energiassa ei ollut ongelmat. Olemme pitäneet satoja ja satoja tilaisuuksia vuosien aikana, mutta yleensä shaumbrat ovat tulleet ongelmiensa kanssa, ja se on ok. Hiljaisten ongelmiensa kanssa. He eivät tulleet itkien ovesta sisään. He eivät tulleet vaatien vastauksia noihin ongelmiin, mutta ne olivat mukana. Se oli kuin pilvi, joka roikkui koko tilaisuuden yllä.

 

Minun täytyi työskennellä sen kanssa, Tobiaksen täytyi myös työskennellä sen kanssa, mutta se oli energeettisesti teidän tiellänne. Ihmisongelmat, perusasiat – yltäkylläisyys, terveys, suhteet ja itsearvostus. Jotkut teistä ovat kamppailleet sen kanssa, erityisesti suhteiden, ja siksi tunsin, että vapaus esi-isistä oli hyvin tärkeä. Mutta tuossa kokoontumisessa oli ensimmäinen kerta, kun se ei ollut kaiken ohittava, suuri asia. Se oli valtava läpimurto, ei ainoastaan tuolle ryhmälle, vaan se merkitsi kaikkia shaumbroja. Se edusti teitä kaikkia.

 

Ja se tapahtui uudestaan äskettäin, kun olimme Italiassa, sekä Thresholdissa (= kynnys) ja Ahmyo-retriitissä. Kummassakaan niistä tärkein energia ei ollut ongelmat elämässänne – tiedättehän tuo ihmisen kamppailu, melkein ratkaisemattomat ongelmat. Nyt voisimme todella kulkea eteenpäin. Voisimme todella edistyä paljon. Se on nopeutunut kirjaimellisesti kvanttitasolla. Se on yksi syy, miksi monet teistä tuntevat uupumusta kehossa.

 

Mieli menee edestakaisin, mutta huomasin oikeasti tässä shoudissa tänään, että energiatasolla, fyysisillä ongelmilla on ollut vaikutus kehoon, tällä valonnopeudella. Sillä on ollut vaikutusta. Hyvä uutinen on, ettei se ole pysyvää eikä se jatkuvasti pahene (muutama naurahdus), mutta voin kertoa, että sillä on ollut vaikutus.

 

On siis ollut hyvin, hyvin nopea vuosi. Paljon asioita on tapahtunut tänä vuonna. Ja kun katsotte, mistä olemme puhuneet, mitä asioita olemme kattaneet tänä vuonna, pysähtykää hetkeksi ja tuntekaa sen suuruus.

 

* Pimeyden tuolle puolen

 

Tänä vuonna olemme ottaneet käsittelyyn pimeyden ja sanoneet, että pimeys on harhaa. Se itsessään on noin kahden elämän työn väärti, ja teimme sen äskettäin. Pimeys on ehdottomasti harhaa. Jos uskotte siihen, niin sitä on ja se vaikuttaa elämäänne ja laittaa paljon asioita epätasapainoon. Pelkäätte aina pimeyttä tai taistelette sitä vastaan.

 

Sitten kun nousette tuon harhan yläpuolelle ja oivallatte, ettei oikeasti olet pimeyttä, erityisesti teidän elämässänne, voitte siirtyä kaikkien noiden kamppailujen yli. Se on todella harhaa. On ihmisiä, jotka taistelevat pimeyden puolesta, jotka vaativat valon ja pimeyden, enkelit ja paholaiset. Ja sallikaa se heille. Sallikaa se heille. Se on heidän peliään. Mutta me siirrymme sen yli.

 

* Kuoleman tuolle puolen

 

Menemme kuoleman tuolle puolen. Puhuimme siitä laajasti yhtenä päivänä Ahmyo-retriitissä. Kaikki tulivat paikalle haluten hyvää elämää, ja mitä minä tein? Puhuin kuolemasta (vähän naureskelua).

 

Mutta kuolema on varsinainen ongelma ihmisille, usko kuolemaan. Ei ole kuolemaa, mutta kuitenkin ihmiset vaativat sitä. He katsovat ruumista arkussa ja sanovat: "No, ilmiselvästi Adamus on väärässä." He näkevät ystäviensä, sukulaistensa, vanhempiensa, veljiensä ja sisariensa kuolevan ja sanovat: "No, se tapahtuu minulle." Kaikki sanovat: "Ennemmin tai myöhemmin kuolee." Se ei ole itse asiassa totta. On fyysisen kehon siirtymä, ja mestari ymmärtää, että jonain päivänä hän ehdottomasti integroi ja tuo fyysisen kehonsa koko tietoisuuskehoonsa, mutta ei ole kuolemaa. Ei ole kuolemaa. On siirtymä.

 

Olette enemmän elossa silloin kuin koskaan, erityisesti "olen olemassa" –ymmärryksen kera. Käsitättekö, että se mitä on kutsuttu kuolemaksi, on oikeasti biologian siirtymä – biologian siirtymä – eikä sen tarvitse olla sellainen ruma kuolema, jonka ihmiset ovat kokeneet. Mutta alatte käsittää, että olette enemmän elossa kuin koskaan, kun teette tuon siirtymän.

 

Kerroin ryhmälle Ahmyo-retriitissä muutama päivä sitten, että hyvin moni shaumbra on sanonut: "Tämä on viimeinen elämäni tällä planeetalla", ja minusta se tarkoittaa viimeistä elämää, jolloin käydään läpi se prosessi, joka teidän on tarvinnut käydä nyt läpi. Viimeinen elämä, jossa teidät synnytetään. Viimeinen elämä, jossa unohdatte, kuka olette. Viimeinen elämä, jossa elätte massatietoisuuden pilvessä, itse asiassa sen pimeässä varjossa, ja kaikkien sen epämiellyttävien asioiden varjossa, kuten yltäkylläisyyden puute, sairaudet, sodat, nälänhätä ja kaikki se muu.

 

Mutta kerroin tuolle ryhmälle taannoin, että teillä on vaihtoehtona olla ensimmäisiä, jotka tulevat takaisin – jos niin päätätte – ilman tarvetta käydä läpi syntymää. Voitte päättää integroida itsenne tulostettuun kehoon, nanokehoon. Tai ilmentää valokehonne muutamaksi päiväksi kerrallaan. Mutta kun puhuitte aiemmin, että te ette tule koskaan takaisin, tarkoititte vanhaa tapaa.

 

On uusia tapoja tulla takaisin ja kokea tämä planeetta tarvitsematta käydä läpi vanhaa systeemiä. On tapoja kokea tämän planeetan luonnon kauneus ja hyviä ja terveitä suhteita tarvitsematta tehdä sitä vanhalla tavalla. Olette ensimmäisiä, jotka tekevät sen.

 

Kun ylösnousseita mestareita tuli sisään, se oli vähän erilaista. He kävivät yleensä läpi syntymäprosessin, tavallaan muutamin poikkeuksin, kuten Tobias jolla oli kuorikeho, mutta hän kävi kuitenkin läpi ihmiskuviot tullakseen takaisin. Jos valitsette niin, olette ensimmäisiä, jotka todella nousevat koko kuolemamerkityksen yläpuolelle.

 

Kuolemamerkitys on, että kehonne kuolee, tavallisesti jostain sairaudesta tai onnettomuudessa, ja tulette takaisin toiseen elämään, mutta olette unohtaneet, kuka olette. Olette ensimmäisiä, joilla on mahdollisuus oikeasti uhmata kuolemaa, koska tulette ilman syntymää. Tulette takaisin ja tiedätte täsmälleen, kuka olette. Tulette takaisin eikä massatietoisuuden gravitaatio vedä teitä asioihin, joista tiedätte, että ne eivät ole ok – toisten ihmisten draamaan, yltäkylläisyysongelmiin, laajaan valikoimaan asioita.

 

Niinpä kun olen kuullut – ja Tobias kuuli aina – teidän sanovan: "En koskaan tule takaisin", tavallaan tiesimme teidän sanovan: "Ei vanhalla tavalla. Luomme uuden tavan. Muutamme kuolematietoisuutta tällä planeetalla." Ja teette sen. Teette sen ehdottomasti. Ja jokaisella teistä on tilaisuus. Siinä on kaikki, minkä tarvitsette ruumiillistuneeseen valaistumiseen tässä elämässä ja kuoleman ylittämiseen tilanteessa, jossa voitte tulla takaisin tänne niin, kuin haluatte, silloin kun haluatte, ja todella nauttia elämästä niin, kuin pitäisi.

 

Siis tänä vuonna olemme kvanttitietoisuusavautumisessamme menneet kuoleman tuolle puolen.

 

* Jumalan tuolle puolen

 

Olemme menneet Jumalan tuolle puolen. Se oli vaikea paikka, koska Linda pisti aina minut koville siinä. Miten voin sanoa niin Jumalasta ja Jeesuksesta? Olemme puhuneet Jumalasta ja katsoimme – olemme puhuneet siitä monena muuna vuotena, mutta tänä vuonna oikeasti sanoimme: "Tämä vanha Jumala ei toimi enää", emmekä pelänneet sanoa sitä. Emme olleet huolissamme, että salama iskee.

 

Jumala on vitsi, huono ihmisen vitsi. Se on heijastus ihmistietoisuudesta. Sillä ei ole mitään tekemistä jumaluuden tai henkisyyden kanssa. Ne ihmiset jotka ovat luoneet tämän ihmis-Jumalan, eivät ole saaneet jumalaista kokemusta, koska silloin siitä ei kirjoitettaisi vaisuja kirjoja (muutama naurahdus).

 

Olemme ottaneet käsittelyyn kirkot. Olemme ottaneet käsittelyyn uskonnot. Olemme ottaneet käsittelyyn myös new agen, jossa on paljon makyoa, ja sanoneet: "Se ei ole Jumala. Se ei ole Henki. Henki, Jumala, on aivan tässä. Minä olen myös Jumala."

 

Olemme sanoneet "ei enää" joillekin näistä pelottavista vanhoista uskomusjärjestelmistä, karmalle, synnille, katumusharjoituksille ja kärsimykselle. Näin ei ole tarkoitus olla, ja näiden asioiden on aika muuttua tällä planeetalla. Eikä se muutu luentojen ja kirjojen avulla. Se muuttuu sillä, että muutamat teidän kaltaisenne ihmiset menevät tuolle puolen ja luovat täysin uuden mallin tälle planeetalla.

 

* Vallan tuolle puolen

 

Tänä kuluneena vuotena otimme käsittelyn vallan. Vallan. Useimmat ihmiset uskovat valtaan. He eivät kyseenalaista valtaa – "Elämä on valtapeliä." Teillä joko on sitä tai ei ole. Jos teillä on sitä, pelkäätte aina, että menetätte sen. Niinpä yritätte saada lisää. Jos teillä ei ole sitä, toivotte aina, että saisitte sitä, ja pelkäätte ihmisiä, jotka ovat vaikutusvaltaisia.

 

Valta on harhaa. Se on ehdottomasti harhaa. Sitä ei ole missään muualla kuin ihmistietoisuudessa ja ihmismielessä. Muuten sitä ei ole olemassa. Ja sanoimme: "Kuljetaan eteenpäin. Mennään vallattomaan elämään", koska valtaelämässä on aina pakottamista. On kovuutta. On aina pelkoa. Valtaelämässä katsotaan aina ulospäin, ei sisäänpäin. Ei ole vallan tarvetta, mutta ihmiset eivät ymmärrä energiaa ja tietoisuutta. Niinpä he tavoittelevat sen sijaan valtaa.

 

Valtaa on kaikkialla tällä planeetalla. Sitä on tietysti liiketoiminnassa. Sitä on uskonnoissa ja kirkoissa, ehdottomasti hallituksissa. Sitä on terapiassa. Sitä on lääketeollisuudessa. Sitä on kaikessa. Tämä maailma toimii vallalla. Vallalla.

 

Ja se on itse asiassa mielenkiintoista, koska fossiilisen polttoaineen, vanhan polttoaineen, koko dynamiikka on heijastusta tästä koko valtatietoisuudesta. Teidän täytyy räjäyttää jotain siirtämään eteenpäin. Teillä täytyy olla voimadynamiikka, ja periaatteessa tämä planeetta ei löydä todellista energiaratkaisua niin pitkään, kun se uskoo valtaan.

 

Olemme ottaneet sen käsittelyyn, ja sanat tulevat minulta Cauldren kautta, mutta teidän tietoisuutenne tulee läpi. Te sanotte "ei enää" kuolemalle, "ei enää" uskolle pimeyteen, "ei enää" vanhalle Jumalalle. Olemme muuttuneet, te olette muuttuneet yhdessä lyhyessä vuodessa.

 

* Aika-avaruuden tuolle puolen

 

Olemme ottaneet käsittelyyn ajan ja paikan. Se on iso juttu. Sanoimme, että aika-avaruus kulkee teidän lävitsenne. Te ette liiku lineaarisen projektion, aika-avaruuden läpi. Aika-avaruus kulkee teidän lävitsenne. Se on hyvin yksinkertaista fysiikkaa. Minun on melkein vaikea kuvitella, että tiedemiehet ja fyysikot eivät ole tajunneet sitä. Se on hyvin yksinkertaista. Se on vallankumouksellista. Ja kun he lopulta tajuavat sen ihmisaivoillaan, se muuttaa koko ymmärryksen tieteestä, Jumalasta, vallasta ja kaikesta muusta. Mutta tällä hetkellä he ovat lukossa siinä.

 

Mutta te muutatte sen. Jotkut teistä ovat ehdottomasti tunteneet sen. Toisilla teistä on se tietämys, että aika ja paikka liikkuvat lävitsenne. Olette mestari. Ette ole aika-avaruuden armoilla.

 

Siitä puheen ollen – ajasta, erityisesti historiasta. Historia on aikajärjestys. Olemme puhuneet – olemme itse asiassa jopa uhmanneet historiaa. Historia on periaatteessa lineaarinen ihmistarina. "Nämä asiat tapahtuivat näinä päivinä", ja ihmiset uskovat sen kyseenalaistamatta. He sanovat: "No, olet hullu, jos et usko, mitä näihin kirjoihin on kirjoitettu."

 

Alamme ymmärtää, että historia on ajan aspekti ja tuo aika on joustavaa – ei tarvitse olla enää lineaarisen ajan vankina – ja että kun tarkastelette menneisyyttänne, historiaanne, se ei välttämättä ole sitä, minkä mielenne muistaa. Se ei ole välttämättä myöskään sitä, mikä on kirjoitettu kirjoihin. Ja ihmiset haastavat tämän ja sanovat: "No, olet hullu. Tämä tapahtui." Mutta mestari alkaa havaita, että se on hyvin joustavaa, ja se mitä tapahtui menneisyydessä, voidaan muuttaa – perspektiivi siitä ja myös ymmärrys kaikesta dynamiikasta. Ette ole lukittuna aikaan. Ette ole lukittuna enää historiaanne.

 

* Muuta

 

Ja taannoin otimme käsittelyyn myös rakkauden Ahmyo-retriitissä. Puhuimme syvällisesti rakkaudesta. Monta kertaa kun kuulen ihmisten puhuvan rauhasta, rakkaudesta ja ilosta, haluan oksentaa (vähän naureskelua). Se on makyo-klisee. Ja sanon tämän, koska he eivät oikeasti ymmärrä, mitä nämä asiat ovat. He sanovat sen melkein hypnoottisesta näkökulmasta – "Rauha, rakkaus ja ilo". Puhuimme syvällisesti rakkaudesta ja todellisesta syvästä rakkaudesta, mitä se oikeasti on. Olemme ottaneet käsittelyyn isoja kysymyksiä kuluneena vuotena, ja te olette olleet oleellinen osa kaikkia näitä asioita.

 

Olemme liikkuneet tällä valonnopeudella, ja tiedätte, että olen viimeiset pari vuotta puhunut melkein kyllästymiseen saakka, kunnes ikävystytte, viidestä ihmisaististanne ja mielestä ja sanonut, että nämä luovat todellisuusperspektiivinne. Mieli ja ihmisaistit antavat teille todellisuusperspektiivin, mutta se ei ole kaikki. Siirrytään eteenpäin. Laajennetaan sitä. Mennään mestarin aistiin, joka on hyvin, hyvin erilainen kuin mikään ihmisaisti ja mieli. Aletaan tutkia, mitä muuta täällä jo on.

 

Siis kuluneena vuotena puhuttaessa paljon aisteista ja mielen tuolle puolen menemisestä, olemme tehneet sen. Olemme alkaneet avata – te olette alkaneet avata – mestarin aistin. Se on vielä tulossa. Olette edelleen – jotkut teistä kyseenalaistavat, onko sitä tai teettekö sen oikein. Se on tulossa. Älkää työstäkö sitä. Oikeasti. Älkää ponnistelko sen kanssa. Tuntekaa vain sitä ja sallikaa se.

 

Olemme tehneet uskomattoman määrän tänä vuonna, ja paljon lisää on tulossa. Valtavan paljon, hyvin paljon on tulossa. On paljon lisää tulossa, ja halusin puhua tänään jostain hyvin, hyvin erityislaatuisesta, jostain jonka huomasin 10 päivää sitten arvioidessani, katsoessani shaumbrojen energiaa. Ja oivalsin, että ensimmäistä kertaa ikinä – se oli iloinen yllätys – energianne olivat muuttuneet suunnattomasti.

 

Ja pyydän Lindaa kirjoittamaan tämän taululle, virtuaalitaulullemme (muutama naurahdus, koska ei ole mitään taulua). (Adamus vetää esiin taulun, vähän taputuksia). Vain Lindaa varten.

 

Läpimurto

 

Taannoin tapahtui uskomaton läpimurto. Se oli muutos tietoisuudessanne. Jotkut teistä ovat luultavasti tietoisempia siitä kuin toiset, mutta se oli tietoisuusmuutos, joka oli ensimmäinen todellinen läpimurto ja-tietoisuudessa. Olemme puhuneet siitä jonkin aikaa, siitä että olette ihminen "ja" olette mestari, mutta yhtäkkiä havaitsin tämän muutoksen.

 

Katsottaessa energiakenttäänne, tietoisuuttanne, energiaanne, se oli melkein – voitaisiin sanoa – kuin munanmuotoinen, ja olette olleet tässä munanmuodossa pitkän aikaa. Olette tunteneet paljon asioita, kokeneet – tarkoitan, että elämänne muuttuu, joillain tavalla se tulee paremmaksi ja jollain tavalla vähän vaikeammaksi – mutta yhtäkkiä noin 10 päivää sitten oli säteilyä tuosta vanhasta kovakuorisesta munanmuodosta ja-tietoisuuteen. Sitä ei tapahtunut vain muutamalla teistä. Se tapahtui monilla teistä, ja tämä merkitsee, että sitten se tulee lopuille.

 

Useimmat teistä eivät luultavasti tiedostaneet sitä. Ette heränneet yhdeksän päivää sitten ja sanoneet: "Voi! Yhtäkkiä olen "ja"", mutta se oli huomattava muutos. Ja kirjoitan sen tällä tavalla, koska sitä on vaikea ilmaista sanoilla, mutta sanon huomanneeni, että teistä tuli vallaton ja energiapitoinen. Energiapitoinen. Siksi kysyin aiemmin, minkä eron olette huomanneet elämässänne? Millainen energiatasonne on?

 

Energiatasonne on ollut … Olette kuluttaneet paljon energiaa viimeiset neljä vuotta. Olette kuluttaneet paljon erityisesti kuluneena vuotena. Se vaikuttaa kehoonne. Ei niinkään ajatuksiinne, mutta se on vaikuttanut todella kehoonne, yleiselinvoimaanne. Mutta yhtäkkiä kun tämä muutos tapahtui, kun päästiin pois vanhasta valtatietoisuudesta ja siirryttiin ja-tietoisuuteen, oli yhtäkkiä uutta energiapitoisuutta.

 

Haluaisin teidän tuntevan sitä hetken tässä. Kuvitelkaa taas: olette tässä ihmisenä, mielenä, viitenä aistina ja on syvä halu siirtyä niiden tuolle puolen, mutta toisinaan se on hyvin vaikeaa. Ette pystyneet läpimurtoon. Kuulitte sanani ja turhauduitte minuun, koska sitä ei tapahtunut elämässänne. Kuulitte ja-tietoisuudesta tai puhuimme yltäkylläisyydestä tai mestariaistista, mutta tavallaan sanoitte: "Hitto! Milloin se tapahtuu?" Ja sitten, taas kerran, huomasin sen alkavan tapahtua noin 10 päivää sitten.

 

Tämä merkitsee, tämä johtaa lopulta olemiseen tietoisessa ja-tilassa. Ei enää puhuta siitä älyllisesti tai filosofisesti, vaan todella ollaan tietoisessa ja-tilassa. Olette ihminen. Ei koskaan suunniteltu, että teistä tulisi täydellinen ihminen. Ei ollut koskaan tarkoitus, että ihminen ylösnousi ihmisitsenään. Ei ollut koskaan tarkoitus, että luomme täydellisen ihanneihmisen. Ei koskaan.

 

Ihminen on ihminen. Ihmisellä on biologiansa. Sillä on mielenkiintoisia tapoja tehdä asioita. Kyse oli avautumisesta ja-tilaan, myös mestariksi, ja tätä olette itse asiassa tehneet.

 

Kun tämä tapahtuu, on valtava irtipäästäminen vallantarpeesta. Olette käyttäneet valtaa suurimman osan elämästänne. Käytätte edelleen valtaa hyvin säännöllisesti elämässänne, mutta yhtäkkiä oivallatte, että te ette halua mennä siihen. Se ei tuo teille sitä, mikä sydämenne todellinen toive on. Niinpä olette itse asiassa päästäneet siitä irti. Ja kun teitte sen, kun teette sitä, se avaa energian – runsaan, runsaan energian – tulemisen elämäänne.

 

Se on maamerkki. Se on virstanpylväs, koska jos teillä menneisyydessä oli suuri määrä energiaa, olisitte käyttäneet sitä vallalla/voimalla. Niinpä tavallaan pysyitte tarkoituksella erossa siitä, tavallaan: "En ole vielä valmis, joten pysyn erossa siitä."

 

Mutta nyt olette rento ja luotatte riittävästi itseenne. Olette kohdassa, jossa sanotte: "Tämä kaikki tulee yhteen hyvin pian. On aika päästä energiapitoiseen elämään."

 

Neljä vuotta sitten olisitte sanoneet: "Saattaisin käyttää hyväksi tai väärin tuota energiaa", ja olisitte kutsuneet sitä vallaksi. Neljä vuotta sitten olisitte ehkä sanoneet: "Energiapitoisuus heittää minut pois tasapainosta." Mutta nyt? Nyt se on muuttunut, ja se oli kaunis asia tarkkailla. Ajattelin tehdä täysin erilaisen shoudin, mutta oli kuin, että nyt voimme todella oikeasti mennä eteenpäin.

 

Haluan teidän tuntevan hetken tätä koko laajentumista. Tässä on ihminen, kuten sanon, melkein kuin munanmuotoinen ja taistelee tai tekee työtä kovasti valaistumisen, tietoisuuden eteen, ja sitten yhtäkkiä kun luovutte taistelusta ja lakkaatte yrittämästä niin kovasti, se alkaa avautua, laajentua. Muna on edelleen siinä. Tuo munanmuotoinen energia on edelleen siinä, mutta yhtäkkiä on uusi kerros, eikä se ole ihmismuna. Se on ns. mestari, jumala, ja se tuo runsaasti energiaa – energiaa joka ei ole kovaa.

 

Yksi syy monien teidän pysymiseen erossa energiasta on, että jos teillä olisi jokin suuri ongelma elämässänne, viimeisenä haluaisitte tuoda lisää energiaa siihen. Jos teillä on yltäkylläisyysongelma ja tuotte energiaa siihen, saatte suuremman yltäkylläisyysongelman tai suuremman terveysongelman tai suuremman suhdeongelman. Niinpä välttelitte energiaa mielenkiintoisella tavalla, koska se oli valtaenergiaa. Se oli vanhaa energiaa. Mutta lopulta sanoitte: "Ei enää. Muutun nyt", ja sallitte sen tapahtua.

 

Se on "ja". Sitä on mestari. "Olen ihminen ja olen mestari. Olen älykäs ja olen tavallaan myös tyhmä. Minulla on valtavasti huumorintajua ja olen hyvin vakava. Olen valokeho ja olen fyysinen keho."

 

Ehkä ihmettelette, miksi tähän pääseminen vei niin kauan. Oli paljon ongelmia. Oli paljon asioita, joista piditte edelleen kiinni, ja sanoitte: "Itse asiassa emme ole aivan valmiita. Emme aivan valmiita. Planeetalla tapahtuu joitain muita asioita, emme ole aivan valmiita. Haluamme ajoittaa tämän hyvin kauniisti." Ja nyt se avautuu.

 

Lopetetaan nyt siis puhuminen siitä ja koetaan se tässä jutussa, mitä kutsumme merabhiksi. Sammutamme yleisvalon. Asettukaa mukavasti.

 

Merabh

 

Vallaton ja energiapitoinen.

 

Haluaisin teidän tämän merabhin aikana todella kokevan runsaasti energiaa. Tuntekaa se. Tuntekaa se fyysisessä kehossanne. Mutta haluan teidän huomaavan yhden hyvin, hyvin tärkeän ominaisuuden siinä.

 

Se ei ole kuin ne vanhat energiat, joihin olette tottuneet, joita kutsun voimaenergiaksi, kovaksi, jossa joskus vain halusitte jotain. Teidän tarvitsi tavallaan säätää pienemmälle, pehmentää sitä.

 

Nämä ovat erilaisia energioita. Energia on runsasta armossaan. Se on runsasta helppoudessaan. Se ei ole vaikeaa kehollenne tai mielellenne.

 

Vetäkää siis kunnolla syvään henkeä ja mennään tähän merabhiin. Tämä on tietoisuuden muuttamisaikaamme, siirtymistä tilasta toiseen.

 

(Yohan aloittaa musiikin)

 

Olen puhunut paljon ja-tietoisuudesta keahakissa edellisvuodesta alkaen ja jatkuen tähän vuoteen saakka. Olen puhunut siitä shaumbrojen kanssa. Tajuatte sen älyllisesti. Ymmärrätte sen. Se ei ole oikeasti vaikeaa. Se on kaksi kirjainta, ei edes vaikea kirjoittaa. Ja. J-a.

 

Ja olisitte voineet tuntea sen, mutta oli vastustusta – sanoisin – tai kenties haluttomuutta. On myös keskitytty kovasti ihmisitsen, sinun, tekemiseen paremmaksi. On melkein vaikea kuvitella meneminen nyt ja-tietoisuuteen, toiseen sinuun (Adamus naureskelee), mutta se ei ole vaikeaa.

 

On hyvin kaunista katsella, kun siirrytte pois älyllisestä, filosofisesta ja henkisestä käsityksestä ja sitten lopulta alatte kokea sen kehossanne ja todellisuudessanne. Se tapahtui 10 päivää sitten.

 

On sinä, ihminen, ja on tämä toinen, mestari – niin sitä kai kutsuttaisiin, vapaa itse, jumala – ettekä sanoneet: "No, okei jos tämä mestari on täällä, minun täytyy olla rikas ja minun täytyy olla terve." Ette sanoneet niin, koska oivalsitte, että se on niin ihmismäistä.

 

Ette yrittäneet käyttää valtaa tähän ja-itseen. Ette yrittäneet tulla korjaamaan ihmistä. Tunsitte vain sitä. "Ja minussa on hyvin paljon enemmän. Ja miksi minun täytyi tehdä ihmisestä parempi? Olen nyt jumala ja ihminen."

 

Oli valtavaa siirtymistä pois vallasta, ja kun se tapahtui, se avasi oven energialle, uudelle energialle, sellaiselle josta olemme puhuneet vuosia – runsaalle energialle, yksinkertaiselle energialle.

 

Sillä ei ole kaksinaisuuden tai vallan vanhoja ominaisuuksia.

 

Siinä on runsautta eikä se vain tule ja mene. Teidän ei tarvitse olla huolissanne sen menettämisestä. Teidän ei tarvitse pakottaa sitä kehoonne parantaaksenne sen tai pakottaa sitä yltäkylläisyysongelmiinne. Se on rikasta itsessään.

 

Vallatonta ja energiapitoista.

 

Vetäkää kunnolla syvään henkeä.

 

Voi hyvänen aika, miten nopea vuosi on ollutkaan. Kuoppainen toisinaan. Se on kuin menemistä huviajelulle, joka kulkee nopeammin, kuin voitte kuvitella. Miten jännittävää, vähän pelottavaa, mutta olemme tulleet pitkän matkan tänä yhtenä vuotena tähän pisteeseen. Jo ennen kuin lopetamme tämän "Kulje eteenpäin" –sarjan, voimme puhua energiapitoisuudesta.

 

Tiedän, että muutamat teistä sanovat: "Kuka, minäkö? Tarkoitatko minua?" Joo, tarkoitan jokaista teistä.

 

Kuunnelkaa musiikkia hetki ja tuntekaa tätä, tätä tulemista ja-tietoisuuteen. Ei vain ajatella sitä, vaan koetaan se.

 

Vetäkää kunnolla syvään henkeä, kun musiikki soi.

 

(Pitkä tauko)

 

Jokin muuttui äskettäin – ja luullakseni se on alku monille muille muutoksille – ja-tietoisuuden todellinen oivaltaminen, mestari ja ihminen, poistuminen valtatarpeesta elämässänne, ja se toi runsaasti energiaa.

 

Miten se näkyy ihmiselämässänne? Näette sen seuraavan kuukauden tai vuoden aikana, mutta se muuttuu ehdottomasti. Esitin tämän päivän kysymyksen – miten elämäsi on erilaista – ja jos esittäisin sen neljän vuoden tai vuoden kuluttua, niin katsoisitte taaksepäin hämmästyneenä. Jotain todella suurta muuttui.

 

Nyt energiaa vain on, ja se on rikasta eikä se ole kovaa. Teidän ei tarvitse taistella sen kanssa. Nyt yksi ihminen, lineaarinen ihminen, on "ja", monta. Jotain suurta muuttui.

 

Ja teitte sen sallimalla.

 

Kun tulee aikani siirtyä eteenpäin, haluaisin teidän muistavan minut ainakin kahdesta yksinkertaisesta sanasta: salliminen ja "ja".

 

Salliminen. Sitä teette. Sallitte valaistumisenne. Sallitte Itsenne, Sinun, Minä olen -olemuksen.

 

Emme voi ajatella tietämme tämän läpi. Ette voi päästä mielellä pois mielestänne. Ei ole mitään temppuja. Ei ole mitään salakäytäviä. Kyse on vain sallimisesta – sen sallimisesta, joka on alun alkaenkin luonnollista.

 

Ja sitten "ja". Se tosiasia, ettei koskaan ollut tarkoitus valaista ihmistä. Oli tarkoitus oivaltaa mestarin valaistuminen ja olla edelleen ihminen ja paljon muuta. Emme ole vielä edes alkaneet puhua siitä.

 

Mutta juuri nyt, vedetään kunnolla syvään henkeä. Tässä ei ole mitään työstettävää.

 

Joskus puhun siitä, mihin menemme seuraavaksi, mutta tänään puhun siitä, mitä näin juuri tapahtuvan – vallattomuus ja energiapitoisuus.

 

Voitteko tuntea sen omassa itsessänne? Ei mentaalista stressitunnetta, vaan voitteko vain tuntea sen hetken itsessänne, kun musiikki soi?

 

Pitkän aikaa on ollut melkein energianälänhätä. Nyt on runsaasti energiaa.

 

(Pitkä tauko)

 

Se tapahtuu nyt tässä huoneessa. Se tapahtuu nyt teillä, jotka katselette. Luonnollinen vaihtaminen vallasta energiapitoisuuteen elämässänne.

 

Se tapahtuu, koska sallitte sen. Se tapahtuu, koska olemme kerääntyneet tänne yhteen. Ei sanojeni vuoksi, vaan pelkästään siksi, että sallitte sen.

 

Haluan teidän todella tuntevan tätä energiapitoisuutta tästä seuraavaan shoudiimme saakka. Ei ajattelevan sitä, vaan todella tuntevan sen. Miten se koskettaa teidän, ihmisen, joka osaa ja teidän, mestarin, joka osaa. Se on siinä. Teitte sen. Teitte tuon todella historiallisen muutoksen.

 

Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä tässä shoudissa 10.

 

Ja kuten aina, rakkaat ystäväni, muistakaa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Kiitos.

 

THE CRIMSON CIRCLE MATERIALS

“Walk On - The Powerless Life” Series

SHOUD 10 – Featuring ADAMUS, channeled by Geoffrey Hoppe

Presented to the Crimson Circle
June 4, 2016
www.crimsoncircle.com

I Am that I Am, the Beloved St. Germain in the conscious act of Adamus.

Welcome, dear Shaumbra. Welcome (audience applause). Thank you.

Let’s take a good deep breath together, as we begin this landmark Shoud. Landmark. It’s going to be epic. It’s going to be unusual. It’s going to be something that you’ll remember as a marker for a long time to come.

 

I See You

Ahhhh! I walk around. I love doing the walk-around and seeing your beautiful eyes. Yes. Looking at each and every one of you. I look at you – sigh – sometimes it makes me laugh and sometimes it makes me cry (laughter), because you don’t realize who you really are. It’s this game, it’s this gravity maybe, that’s been keeping you from really realizing. But I can look you in the eye and I can see who you are. Very, very special, indeed, for a lot of reasons, which we’re going to talk about today.

I see the being that was in the Mystery Schools with me a long time ago. I see the being that I asked, I said, “You’re ready. You are so ready for your enlightenment.” A long time ago I said this to you and you said, “Not quite yet. Not quite yet.” Not that you weren’t ready, but you wanted to come back at a very special time, very special time. You said, “I want to wait. I’m leaving the Mystery School” you said, “But I want to wait for the enlightenment, till just the right time on the planet.” And here you are now. (Looking into the camera) I love doing this with the folks listening on the Internet. Ah!

But here you are now, almost to say, hand-chosen or selected. There were a lot who I kicked out of the Mystery Schools. Oh, there were a lot. They really weren’t ready. They were on a power trip or an ego trip. They weren’t physically or emotionally ready yet. But all of you, all of you here are ready. And I said then, “Let’s come back together in a few hundred years” (a few chuckles). It’s not so long; it just seems that way. I said, “Let’s come back together in a few hundred years at this epic time of the planet.” I’ll explain later what I mean by that.

“Let’s gather together, and first let’s take some time with a dear friend of mine known as Tobias. I’m going to have you spend some time with him to help heal some of the wounds, to help you love yourself again, to repair some of the damages that have been done from being in the human form.”

As enlightened and as brilliant as you are, coming back to Earth, especially in this lifetime, has been very challenging, caused some issues. Some of you came back so quickly into old families, into the old karma; some of you came back into old relationships, which you turned into marriages or partnerships and a lot of wounds. So I said, “Spend some time with my dear friend Tobias.” And many of you did, remembering who you are with Tobias.

He did such a brilliant job. Some of you still remember him so fondly, have such tender moments. Some of you came in after Tobias, but you spent the time with Tobias and then, when he was ready to incarnate back on Earth, then I came in.

I came in to be here with a very small select group of humans – you – who call yourselves Shaumbra, who come from all walks of life, every different possible profession, countries all over the world. There’s no other real common bond other than your realization in this lifetime.

So I came back in to work with each and every one of you, and I see who you are, who you truly are. I know who you are. I just want you to see it now. I want you to see that same true angel, that enlightened human, the one who is not stuck in the mind, the one who is not stuck in their emotional issues anymore, and where the hell is my coffee?! (laughter) I work for coffee. Not pay, not anything else, just coffee. Just a simple coffee. Where is Sandra when I need her? (more laughter) Where’s Edith when I need somebody to give a hard time to? (more chuckles)

But like a Master you take a deep breath and you realize it’ll come to me. It’ll be here. Yeah. You might have had a hard time finding coffee on the break, but it’ll be here (more chuckles).

So I do realize who you are. I know why you’re here. I know, generally speaking too, when you’re going to make that incredible breakthrough that you’ve been waiting for. You know what it is, but you don’t know how to get there. You can feel it as such an imminent, clear part of your life, but you don’t know when it’s going to be.

You wake up in the morning and you wonder, “Is this the day? Is this when it comes?” You struggle throughout the day wondering, “What am I doing wrong? What do I have to do next? When does this realization come?” And it’s frustrating, very, very frustrating.

But a couple of points here. First of all, at a, you could say, your divine level, you’re actually still waiting. You’re not doing anything wrong. There’s something inside of you that has been saying “Not quite yet. Not quite yet.”

I know a lot of you will debate me on that. You’ll get angry with me. “Damn it! Damn it, Adamus! I want it now! I’ve been asking for it now. Where the hell is it?!” You’ve been waiting. Waiting. You’ve been learning a lot. You’ve been still clearing some old issues, which is good, but you’re just waiting for the right time.

I know who you are. I’ve worked with you before. I see who you are. You’re not just that struggling human trying to make sense out of life, trying to come into something called spiritual enlightenment, which you’re really not sure what it is or when it’ll happen. You’re just waiting.

So I’m going to keep that there for a moment, and we’re going to come back to that later. But I look out and sometimes I have to laugh and sometimes I have to cry. I laugh because it’s like you’re going to realize how simple it all was, how you had kind of decided in an odd way to wait, and you’re going to realize that it wasn’t actually a great big struggle. It was actually pretty simple. And I cry sometimes because of what you put yourselves through physically and emotionally, and it just doesn’t need to be so. It doesn’t.

You’ll say, “But Adamus, I don’t have any control over what’s happening in my body. Adamus, my mind, it goes crazy. I don’t have any control over that.” But let’s just take a deep breath and go beyond that. Yeah, please (some chuckles as coffee is handed to him). It comes to me. I don’t come to it.

SHAUMBRA 1 (woman): It’s hot.

ADAMUS: It’s hot.

SHAUMBRA 1: Be careful. It’s hot.

ADAMUS: Hot! Hot doesn’t bother me. I know hot! So, thank you (Adamus sips his coffee). Pretty good… Sandra. (some laughter) Ohh! Ohh! Oh! Did I get the stink eye from her on the Internet just now (more laughter).

Okay so, where were we? Oh, I know where we were. I see who you are. I want to laugh. I want to cry sometimes. And, if anything, I just want to say just relax into your enlightenment. Just relax into it. Don’t make it such a struggle. Don’t work so hard at it. Just relax. You’re not going to think your way into it and you’re not going to force your way into it. So just relax into it. That’s why we’re here.

 

Question of the Day

Next. Linda on the microphone. Yeah, yeah. It’s your turn. It’s your turn.

Linda on the microphone. Linda’s going to take the microphone into the audience and give it to a volunteer. She can see your hand go up even when it doesn’t. Give it to a volunteer and the question to begin this Shoud with is: How are you different now today than you were four years ago? How are you different now than you were four years ago? Yes, my dear.

SHAUMBRA 2 (woman): Oh, Adamus! I’m here!

ADAMUS: Oh, Adamus. Yes (they chuckle).

SHAUMBRA 2: It’s all different.

ADAMUS: It’s all different. Name three things that are different.

SHAUMBRA 2: I’m very conscious.

ADAMUS: You’re very con- … good.

SHAUMBRA 2: I’m here.

ADAMUS: Mm hmm. Mm hmm.

SHAUMBRA 2: And I love.

ADAMUS: You …

SHAUMBRA 2: I love.

ADAMUS: Love what?

SHAUMBRA 2: All of it (she chuckles).

ADAMUS: Everything?

SHAUMBRA 2: Not everything, but I love life.

ADAMUS: Yeah, yeah.

SHAUMBRA 2: Yes.

ADAMUS: Love life. Okay.

SHAUMBRA 2: Yes.

ADAMUS: No big challenges in your life right now?

SHAUMBRA 2: Yes, there are great challenges, but it’s good. It’s okay.

ADAMUS: You like the great challenges.

SHAUMBRA 2: No! But – yes. (Adamus chuckles) No. In a way, I love it because it’s – I love to master it.

ADAMUS: Yes. Are you feeling better about yourself in life now than you were four years ago?

SHAUMBRA 2: Yes.

ADAMUS: Are you more clear now than four years ago?

SHAUMBRA 2: Yes.

ADAMUS: Good. Are you happier now?

SHAUMBRA 2: (slight pause) Yes.

ADAMUS: Are you more abun- … eh, “Yes, kind of. What’s happiness?” Are you more abundant now?

SHAUMBRA 2: Yes. Yes.

ADAMUS: Good. Good. And are you healthier physically?

SHAUMBRA 2: Ehh, not really.

ADAMUS: Not really. Why?

SHAUMBRA 2: Because there are some little body issues.

ADAMUS: Yeah, yeah. Yeah, okay. But to go to this, I’m going to say, where we’re going, it’s important to be healthy.

SHAUMBRA 2: Yes.

ADAMUS: It’s important to have the body together.

SHAUMBRA 2: Yes.

ADAMUS: Can you give yourself that permission to have the body back in balance?

SHAUMBRA 2: Yes.

ADAMUS: Have you done Ancestral Freedom?

SHAUMBRA 2: Not yet (some chuckles).

ADAMUS: Give me that microphone! (more chuckles) Give it to … did I make my point or what? (some giggles) You’ll understand later. Please do it. Linda’s going to gift it to you. She’ll send you the link, so it’s free. It’s on me. Yes. Yes. I can’t stress it enough. I’ll talk about it in just a moment.

Next. Next. How are you different now than four years ago?

LINDA: Mmmm.

ADAMUS: Oh, you can’t hide (a few chuckles). Hello, my dear. Good to see you again.

SHAUMBRA 3 (woman): I’m really happy to be here. I was looking forward to it, and but I didn’t expect to stand here and to have to talk.

ADAMUS: Why?

SHAUMBRA 3: I just didn’t expect it (she chuckles).

ADAMUS: Well, what did you expect, to just sit in the chair quietly during a Shoud?

SHAUMBRA 3: Yes! (they chuckle).

ADAMUS: Good.

SHAUMBRA 3: I hoped. I hoped.

ADAMUS: Have you noticed that when you’re just hoping that you stay small and nobody notices you, that’s when you get the microphone. There’s a very interesting dynamic in this, I’ll explain later in the Shoud. How is your life different than four years ago?

SHAUMBRA 3: When I look at my creativity, it’s much different.

ADAMUS: Good.

SHAUMBRA 3: A lot different.

ADAMUS: Good.

SHAUMBRA 3: When I look at my work, the relationship to patients is really getting more intimate and very deep. And when I look at my seminars, the energy is perfect.

ADAMUS: Good.

SHAUMBRA 3: Really perfect.

ADAMUS: How’s your health?

SHAUMBRA 3: My health is – I did the Ancestral Freedom (laughter).

ADAMUS: Well, I’m not going to use you for a spokesman anymore! How’s your health?

SHAUMBRA 3: Not so well.

ADAMUS: Why?

SHAUMBRA 3: Not so well (she sighs). I don’t know. I mean, I was better before.

ADAMUS: Yeah.

SHAUMBRA 3: I was better before.

ADAMUS: More energy.

SHAUMBRA 3: Yes.

ADAMUS: Yeah. Less pain?

SHAUMBRA 3: Yes.

ADAMUS: Okay. What’s that about? (she shrugs) Hm. Don’t say it. Don’t say, “I don’t know.” Make up something, lie to me, anything. Just don’t say, “I don’t know.” Yeah.

SHAUMBRA 3: I am just on the spot to say I don’t know, but I don’t say it.

ADAMUS: Yeah (more chuckles).

SHAUMBRA 3: I mean, I have the feeling – I went to Threshold, and since that time I’ve been feeling – I mean yes, maybe it’s normal – everything is coming up. All the old stuff in the body, just the body, because the rest is perfect.

ADAMUS: Yeah. Good. So just the body. Interesting.

SHAUMBRA 3: Yes.

ADAMUS: Okay. Good. Thank you. Thank you, and thank you for wanting to talk today (some chuckles).

Next. How are you different today than four years ago? Oh, boy.

Greetings, Master.

SHAUMBRA 4 (man): Greetings.

ADAMUS: Yeah.

SHAUMBRA 3: Oh, you mean me different or the life in overall?

ADAMUS: How is today – how you are today different than four years ago? What’s changed in your life?

SHAUMBRA 4: Oh, like everything. I changed the country where I’m living. I changed the job. I changed – I’m much more abundant, much more creative.

ADAMUS: Good.

SHAUMBRA 4: I do what I love.

ADAMUS: Good. More clarity?

SHAUMBRA 4: Yeah, yeah. Much more clarity.

ADAMUS: Okay. Would you want to go back to four years ago?

SHAUMBRA 4: No.

ADAMUS: No. No. Okay. Good. Thank you.

SHAUMBRA 4: That’s it?

ADAMUS: Yeah, that’s it. Not too painful. Yeah, unless you give me the wrong answer (a few chuckles). Good.

LINDA: More?

ADAMUS: Oh, sure, sure. Yes, how are you today compared to four years ago?

GUDRUN (woman): I’ve just been thinking about it. It’s hard to remember, but what I can say is I feel much, much less, if at all, the victim.

ADAMUS: Oh good, good. Less of a victim.

GUDRUN: Yes, that was quite a theme.

ADAMUS: Yes.

GUDRUN: And I feel a lot calmer inside of me.

ADAMUS: Yes.

GUDRUN: And a lot, lot, lot more abundant. That’s no longer an issue.

ADAMUS: Good.

GUDRUN: And that really is a basic thing for many things. And …

ADAMUS: How is your energy?

GUDRUN: My health is something that is beginning to trouble me a bit, my heart, and a few other little things, which I think are maybe connected to the whole change and shift in general. So I haven’t seen a doctor for years. Yeah. Yeah, that’s – if you ask me – that’s the one thing that’s coming up to my mind every now and then that maybe there’s something I should be aware of.

ADAMUS: How is your sleep at night?

GUDRUN: Oh, hardly any.

ADAMUS: Yeah. Okay.

GUDRUN: Honestly. I’ve given up being troubled too much for that, because I think, okay, I’ve got the time. I can afford it to lie in maybe or just be a little more relaxed about it. I don’t need to get up at six o’clock every day. But it’s surely there, sometimes I think it’s because of some noise around me in the house, in the block where I live.

ADAMUS: Oh, there’s noise, but it’s not necessarily on the outside.

GUDRUN: Yeah. Yeah.

ADAMUS: Yeah, yeah.

GUDRUN: Well, sometimes I wish I could, you know, blame that for it. But I feel that after an hour of sleep – that’s something I’ve noticed, it is only an hour – I feel like I’ve done at least ten hours sometimes.

ADAMUS: Right.

GUDRUN: Between twelve and one o’clock in the morning or between three and before three, and it’s virtually really that hour sleep. And I look at my alarm clock and I can’t believe it’s only two o’clock or one o’clock.

ADAMUS: Right.

GUDRUN: This is what I’ve noticed.

ADAMUS: Okay. Good.

GUDRUN: Yeah. And I realized you said before that, yeah, the meaning of the length of sleep that we all think we need is no longer valid.

ADAMUS: Irrelevant.

GUDRUN: So that’s something very reassurance.

ADAMUS: Good. Thank you.

GUDRUN: Okay, Thank you.

ADAMUS: And, by the way, for those of you who are relieved that the person sitting right around you got the microphone and you think Linda’s going to walk away, she’s not (some chuckles). You’re like, “Oh! Good! Good! I’m so glad Gudrun got the microphone and now I’m not going to.” Oh, no, no, no, no. Yeah (more chuckles). Good. Thank you.

And how is your life different now than four years ago?

SHAUMBRA 5 (woman): Well, I quit my former job for one year ago, and well I am more satisfied with my life now.

ADAMUS: Mm hmm. How is all the mind activity, the brain talk?

SHAUMBRA 5: It is less, more less.

ADAMUS: Yeah. A lot less?

SHAUMBRA 5: Yeah, a lot less.

ADAMUS: Okay.

SHAUMBRA 5: Yeah.

ADAMUS: Good. Are you happier?

SHAUMBRA 5: Yes.

ADAMUS: What’s your biggest complaint?

SHAUMBRA 5: (sighing) I need a new car maybe (she chuckles).

ADAMUS: So allow it!

SHAUMBRA 5: Yeah!

ADAMUS: Yeah.

SHAUMBRA 5: I will.

ADAMUS: And I know I say that and then some of you are like, “Ughhh, you know, ughhh!” It’s like “No, just stop. Just allow it. Yeah, yeah. Okay. What kind of car would you get?

SHAUMBRA 5: An Audi.

ADAMUS: Audi. Which model number? Cauldre wants to know. I don’t care.

SHAUMBRA 5: The 380, I think.

ADAMUS: Okay. Yeah.

SHAUMBRA 5: Yeah?

ADAMUS: Good, good.

SHAUMBRA 5: Yeah?

ADAMUS: Good. Nice car. He says. I don’t know. I still have my horses and carriages (laughter). I like those. Yeah. Good. Thank you. A couple more, Linda.

LINDA: No problem.

ADAMUS: How is your life different now than four years ago?

LINDA: The lady with the glasses. Thank you.

ADAMUS: Hello.

EDITH: Hello.

ADAMUS: Yeah. How is your life different?

EDITH: I love myself much more than before.

ADAMUS: Love yourself. Good.

EDITH: And that is …

ADAMUS: Did you have a problem with that before, loving yourself?

EDITH: Yes. Yes. Yes.

ADAMUS: Why?

EDITH: I thought I’m not good enough for everything.

ADAMUS: Yeah. And now you’re okay.

EDITH: Yes.

ADAMUS: Good. Good. And what else is different than four years ago?

EDITH: Mmm. I’m much more relaxed.

ADAMUS: Much more relaxed.

EDITH: Yes.

ADAMUS: Good. How’s your abundance? (she makes a face) Mmmm. Did you listen to my Abundance – my free Abundance course?

EDITH: Yes.

ADAMUS: Good. Listen again (laughter).

EDITH: I did a few days before.

ADAMUS: Yeah, okay. A few days before.

EDITH: Mm hmm.

ADAMUS: Okay.

EDITH: Before today.

ADAMUS: Oh, you just listened to it.

EDITH: Yes.

ADAMUS: Oh, okay. Well, it takes, what, maybe a week for it to, you know, bring in all the riches (laughter). So don’t be impatient. It was free anyway.

EDITH: Mm hmm.

ADAMUS: Yeah. How’s your health?

EDITH: Good.

ADAMUS: Pretty good. Okay.

EDITH: Yes.

ADAMUS: No unusual aches or pains?

EDITH: No.

ADAMUS: Energy level?

EDITH: It’s good.

ADAMUS: Okay. Good. Thank you. You’re filling in for Edith?

EDITH: Yes.

ADAMUS: Yeah. Her name is Edith (laughter). Edith, what would I do without you? (audience applause) But you didn’t give me hell like Edith does. You didn’t give me a hard time.

EDITH: No.

ADAMUS: And then you go, “Ohhh! Adamus!” And then I say a bad word, and you go, “Ohhhh! You have to swear, Adamus!” (more chuckles) Okay. Two more, Linda.

LINDA: Okay.

ADAMUS: How is your life different than it was four years ago? Welcome.

SHAUMBRA 6 (woman): Thank you. Very interesting.

ADAMUS: Very interesting.

SHAUMBRA 6: Yeah.

ADAMUS: That’s an interesting comment.

SHAUMBRA 6: Because I don’t know when I have to make a decision and it’s quite complicated for my mind and I say, “Forget it. Heck, I allow.” And everything seems to be working the whole day. I didn’t plan to do this and that and suddenly, “Oh! Oh! Thank you. Thank you. Thank you. Thank you.” And that is what’s happening now with me and I get discouraged once in a while with whatever. I have no idea what it is.

ADAMUS: Are you bored?

SHAUMBRA 6: Pardon me?

ADAMUS: Are you bored? Bored, you know, like …

SHAUMBRA 6: Yeah, yeah, yeah. I’m not sure, because I’m quite active. I’m quite active.

ADAMUS: Quite active.

SHAUMBRA 6: Yeah.

ADAMUS: And how is your energy level?

SHAUMBRA 6: At the moment maybe five or six.

ADAMUS: Five or six. Okay. So kind of …

SHAUMBRA 6: From ten. From ten.

ADAMUS: Okay.

SHAUMBRA 6: Yeah.

ADAMUS: Yeah, from ten. Okay.

SHAUMBRA 6: At the moment. Yeah.

ADAMUS: And your health?

SHAUMBRA 6: My health, yeah, that was a surprise because I was never sick before and I had my cataracts removed, and somehow it went a little bit off, out of order, and it was the first experience for me to realize when you are sick how things are working.

ADAMUS: Oh, yeah, yeah.

SHAUMBRA 6: And I never had that before, and I said, “Whoaaaa!”

ADAMUS: Yeah, yeah.

SHAUMBRA 6: Yeaahhh! (some chuckles)

ADAMUS: Not good! Not good!

SHAUMBRA 6: And then I said, Oh! I’m allowing!” But then … (more laughter and some applause) But these stupid things coming back again and said, “Woo hoo! Wow! Hey! Your doctor is not good enough. You have to go find out what to do” and whatever. It was crazy, and so that’s why my energy is like that, five and six or whatever. But allowing …

ADAMUS: Allowing.

SHAUMBRA 6: … is my, I don’t know. I am driving and I said …

ADAMUS: How old are you?

SHAUMBRA 6: Oh, goodness! Wow! (laughter) How beautiful! I will be 73 in a few days.

ADAMUS: Seventy-three (audience applause). And I point it out …

SHAUMBRA 6: Thank you.

ADAMUS: … because your vitality is much younger than a 73-year-old.

SHAUMBRA 6: Well, thank you, Adamus.

ADAMUS: And you have such a youthful energy.

SHAUMBRA 6: Thank you. Thank you.

ADAMUS: Thank you.

SHAUMBRA 6: Thank you.

ADAMUS: A few more, dear Linda.

LINDA: One more?

ADAMUS: One more.

LINDA: One more.

ADAMUS: One more.

LINDA: Mmm. Mmmm.

ADAMUS: Everybody’s nervous (a few chuckles). Linda loves her role. Linda loves being the microphone angel (more chuckles).

Yes. How’s your life?

SHAUMBRA 7 (man): It’s okay, actually.

ADAMUS: It’s okay. That sounds like shit! (laughter) How is it compared to four years ago?

SHAUMBRA 7: First of all, that whole ascension story feels removed far away actually, but at the same time it feels also that everything is very more clear than back then. Really and everything.

ADAMUS: How’s your energy?

SHAUMBRA 7: Depends. Sometimes really good and then suddenly really low.

ADAMUS: Yeah. How is your overall, you call it, joy of life?

SHAUMBRA 7: Now we walk a lot in nature and that is really, really enjoyable. Actually, I don’t worry so much anymore like four years ago. It was really extreme back then and now I can really also enjoy little things and …

ADAMUS: Yeah.

SHAUMBRA 7: Yeah. Yeah.

ADAMUS: Good. So overall better than four years ago? Worse? Or …

SHAUMBRA 7: Different.

ADAMUS: Just different problems.

SHAUMBRA 7: Different. Yeah, my mind is not working anymore. That’s also a different thing.

ADAMUS: Ah! Your mind is not working! (they laugh)

SHAUMBRA 7: Yeah!

ADAMUS: Good. Good. Good.

SHAUMBRA 7: That was also a different thing.

ADAMUS: Yeah. Yeah. Good. Thank you so much.

SHAUMBRA 7: Thank you.

ADAMUS: And thank you Linda for bringing the microphone around.

LINDA: It’s my pleasure.

Let’s take a good deep breath with that.

Life, four years ago – for so many of you, you thought it here while others were answering the questions – what’s happened in the last four years? What’s happened in the last fifteen or twenty years or in the last year, for instance?

This is not an easy process. This whole thing of awakening and enlightenment can be very, very challenging. There are expectations that you might have had a while back of what was going to happen in your life and other things happened. You’ve let go of a lot of what I would say old issues, but you’ve encountered some other things along the way. One of them, probably the biggest one that I see with most of you is your energy level.

You don’t have nearly as much inner conflict as what you had before. You’re not having the great big battles anymore. You’re not tormenting yourself in your mind nearly so much. There are still some times, of course. But one of the biggest things that I’m noticing is energy levels, some days up, some days down, but overall – and it has nothing to do with getting a little older. It’s just a, well, it’s a phenomenon that you’re going through and we’re going to be addressing today, but I see that there is generally more love for yourself. You’re more content with yourselves now than you were four years ago, definitely more than ten years ago – content being not as many mind issues – but it’s the energy thing. It’s kind of trying to pull up the energy for your business, your creative projects, for just your life, for your relationship, and there’s some stuck kind of energy there. We’re going to address it today.

 

The Previous Year

But let me talk now about the last year, the last one year. It’s been a tremendous, amazing year for Shaumbra and for me. And I have to say that I was very serious when I said earlier that you were in the Mystery Schools; you could have chosen your enlightenment back then, by yourself, just going off to the Ascended Masters Club, and you didn’t. You said, “I want to wait. I want to wait for now.”

In the last year we’ve really speeded things up. Prior to that, I’ve invited people to leave Crimson Circle. I’ve said if you’re not here for embodied enlightenment, we invite you to leave. You can come back when you are ready, but this is not the place for people who are dabbling in spirituality. This is not a place for people who are doing energy feeding. I simply won’t allow it.

This is a place for people like each and every one of you that has chosen this lifetime for realization. Period. I don’t have tolerance for and I don’t think you have tolerance for the ones who are just, you know, peeking through the windows, the ones who are just showing up to check it out, maybe feel the energy. For instance, today there is tremendous energy here in the room and it’s a great place for energy feeders to come. You’ll recognize them, if they even could make their way in the door. They’re into drama. They’re into a lot of makyo. But basically we’ve energetically kept them out so we can do the very work that you came here for in this lifetime.

I know you don’t want it to be in another lifetime. You don’t want to wait. You want it in this lifetime. So that’s exactly what we’re doing here together, me with you.

I don’t have a curriculum all laid out in my beautiful palatial office in the Ascended Masters Club. I haven’t figured this all out in advance. We take it together as you allow your enlightenment, as you expand your consciousness. That’s why it’s very difficult to – I can never really tell dear Cauldre and Linda and the Crimson Circle staff what’s going to happen next. Sometimes we walk in to do supposedly one type of workshop and in that moment we change and do something different, because it’s all tailor custom designed for you and your embodied enlightenment.

When I say that I see who you are and you don’t yet realize it, I see you who are so committed to something that you committed to lifetimes ago, but you’re going to do it in this lifetime. It is so different from any other group of humans, any other religious or spiritual or new age group. I don’t know if you recognize the difference. If you don’t, just for fun, go to just a general new age gathering some time or a weekend retreat for some type of metaphysical thing. You’ll suddenly realize how far you have come and also how far we have come.

In the last year we’ve been going at quantum – I don’t want to use ‘speed’ – but we’ve been in a quantum accelerated energy process. We started off one year ago almost to the date, one year ago, at the Kryon Conference in Sedona. And I work closely with Kryon at times, particularly when we’re sharing a stage, and I talked to the Kryon prior to that event. There was, what, eight, nine hundred people there. It was a huge event and I knew it was time to say something important to that audience, but particularly to you.

 

~ Beyond New Age

I checked with the Kryon in advance and I said, “Here’s what I’m going to talk about,” just to make sure that it was comfortable with the whole consciousness of that gathering. And I made a statement, a very strong statement, and I said, “The new age is over. It is over.” That’s not exactly the greatest venue, the greatest place to make that announcement (some chuckles). Sedona is new age central for United States and actually for a lot of the world. It’s also makyo central. It’s not my favorite place to go. But I did make that announcement. I said, “The new age is over,” meaning that it’s time to stop talking about it. It’s time to stop exploring all the different modalities and methods. It’s time to wrap that up. (Adamus’ message is called “End of the New Age)

Blavatsky and Jung and Steiner and a few others were so instrumental in starting the new age 140 years ago. It was a time when the world needed new thinking and a new approach, to dive into mysticism and spirituality in a way that none of the churches were providing and really none of the other religions were providing.

But it came time for the new age to close, and basically in closing to say, “It’s either time to go back to ordinary regular life as a human or it’s time to come into your enlightenment. It’s time to be that embodied Master on Earth.”

So that started a very fast-paced process, and I realized I wasn’t invited back again this year, so… (laughter) Then last summer we did the Ancestral Freedom. I know many of you have listened to it or watched it. It’s not a pleasant program. It’s not a pleasant cloud class, I guess you would call them. It’s difficult. It wasn’t very long, but it’s very difficult, because I knew it was time to let go of that final imbalanced karmic connection to old family.

Many of you who went through that and experienced it had weeks or even months afterwards of challenges, challenges in the body and in relationships; sadnesses, because it was letting go of old relationships that were not really in balance with you anymore. It was holding you back. It wasn’t meant to say walk out on your family or divorce your spouse or throw your children out the door into the world. It was meant to say that you’ve had a very long, long lineage with the biology and the mindset of a family that you may love – or you may hate, it doesn’t really matter – but it’s time to let that go. You can’t drag that into enlightenment. You can love them. You can have compassion for them. But I invited all of you to look at your ancestral background. And it was difficult for many of you, and I know there were some physical issues that went in, but that was the next step that we took.

Then we started the Walk On Series. This is number 10 in the Walk On and for some reason it just seems like number three, like we just started it, because it’s going fast. And we delved into, dived into a lot of material this year. We’ve gone into a lot of issues in the past nine Shouds.

Then it came the time for the BON Adventure in Hawaii. The BON Adventure was a wonderful, beautiful workshop, but what happened there was really very important. I told the group, I believe it was the second day, I said this is the first time as Shaumbra that we’ve met and the overlying energy was not about issues and problems. We’ve had hundreds and hundreds of gatherings over the years, but generally what happened is that Shaumbra came in with their problems, and that’s okay. Their silent problems. They didn’t come in crying at the door. They didn’t come in demanding answers to their issues, but it was there. It was like a cloud hanging over the entire gathering.

I had to work with it, Tobias had to work with it also, but it was energetically in your way. The human issues, the basic ones – abundance, health, relationships and self-worth. Some of you had really been struggling with that, particularly relationships, and that’s why I felt that Ancestral Freedom was so important. But at that gathering was the first time it wasn’t the overriding, the big issue. That was a huge breakthrough, not just for that group, but it was indicative of all Shaumbra. It was representative of all of you.

And it happened again recently when we were in Italy, both Threshold and the Ahmyo Retreat. With both of them, the overriding energy wasn’t problems in your life – you know, those human, struggling, almost unsolvable problems. Now we could really walk on. We could really make a lot of progress. It’s been speeding up at literally a quantum level. It’s one of the reasons why so many of you are feeling exhausted in the body.

You know, the mind thing goes back and forth, but what I really noticed here in this Shoud today is the energy level, the physical issues, it’s had an effect, this light speed on the body. It’s had an effect. The good news is that it’s not permanent and it’s not going to keep getting worse (a few chuckles), but I can tell that it’s had an effect.

So it’s been a very, very fast year. A lot of things happening in this year. And when you look at what we’ve talked about, what we’ve covered this year, just stop for a moment and [feel] the magnitude of it.

 

~ Beyond Darkness

This year we’ve taken on darkness and said that darkness is an illusion. That, in itself, is enough for about two lifetimes worth of work, and we recently did it. Darkness is absolutely an illusion. If you believe in it, then it’s going to be there and it’s going to affect your life and it’s going to put things into a lot of imbalance. You’re always going to be afraid of or fighting the darkness.

Once you rise above that illusion and realize there really isn’t darkness, and particularly in your life, you can move on beyond all of those struggles. It is truly an illusion. There are people who will fight for darkness, who will insist on light and dark, on angels and devils. And let them. Let them. It’s their game to play. But us, we moved beyond that.

 

~ Beyond Death

We’re moving beyond death itself. We talked about it extensively the other day at the Ahmyo Retreat. Everybody showed up wanting the good life and what did I do? Talk about death (some chuckles).

But death is such an issue for humans, the belief in death. There is no death, but yet humans insist on it. They look at a body in a coffin and they say, “Well, obviously Adamus is wrong.” They see their friends, their relatives, their parents, their brothers and sisters dying and they say, “Well, that’s going to happen to me.” Everybody says, “Sooner or later you’re going to die.” That actually is not true. There is a transition of the physical body and the Master understands that someday they’re going to absolutely integrate, bring their physical body into their entire Body of Consciousness, but there’s no death. There is no death. It’s a transition.

You are more alive than ever, particularly with the understanding of the “I Exist.” Do you realize that what has been called death, which is really a transition of the biology – transition of the biology – and it doesn’t have to be the kind of ugly death people have been experiencing. But you come to realize that you’re more alive than ever when you make that transition.

I told the group at Ahmyo the other day, so many Shaumbra have said, “This is going to be my last lifetime on this planet,” and I take that to mean the last lifetime going through the process that you’ve had to go through now. The last lifetime where you are birthed. The last lifetime where you forget who you were. The last lifetime where you’re living in the cloud, the dark shadow, actually, of mass consciousness and all of its unpleasant things like lack of abundance, like disease, like wars and famine and all the rest of that.

But I told the group the other day that you have the option or the choice to be the first that are going to be coming back, if you choose, without going through birthing. You can choose to integrate yourself into a printed body, a nanobody. Or you just simply manifest your light body for a few days at a time. But when you’ve talked before about never coming back, you mean in the old way.

There are new ways to come back and experience this planet without having to go through the old system to do it. There are ways to experience the beauty of the nature of this planet and good healthy relationships on this planet without having to do it the old way. You’re going to be the first that are going to be doing that.

Now, the Ascended Masters came in, it was a little bit different. They went generally through the birthing process, with a few kind of exceptions like Tobias with the shell body, but he still went through the human patterns to come back. If you choose, you’ll be the first ones that really transcend the meaning of death.

The meaning of death is that your body dies, usually of some disease or an accident, and that you come back for another lifetime, but you’ve forgotten who you are. You will be the first that have the potential to really defy death, because you’ll come without birth. You’ll come back and know exactly who you are. You’ll come back and not have the gravity of mass consciousness pull you into things that you know just aren’t right – into other people’s dramas, into abundance issues, into a wide variety of things.

So when I’ve heard you and Tobias always heard you say, “I’m never coming back,” we kind of knew that you were saying, “Not the old way. We’re going to create the new way. We’re going to change the consciousness of death on this planet.” And you’re doing that. You’re absolutely doing that. And each and every one of you will have the opportunity. It has everything you need for embodied enlightenment in this lifetime and the transcendence of death to where you can come back here however you want, whenever you want and truly enjoy life the way it should be.

So this year we’ve, in our quantum consciousness opening, we’ve gone beyond death.


~ Beyond God

We’ve gone beyond God. That was a tough one, because Linda was always giving me a hard time about it. How can I say that about God and Jesus? We’ve talked about God and we looked – we’ve talked about it many other years, but this year we really said, “This old God just isn’t going to work anymore,” and we weren’t afraid to say it. We didn’t worry about, you know, the lightning bolt coming in.

God is a joke, a bad human joke. It’s a reflection of human consciousness. It has nothing to do with the divine or spirituality. The people that have created this man-God did not have a divine experience, because then you don’t write lame books about it (a few chuckles).

We’ve taken on the churches. We’ve taken on religions. We’ve even taken on the new age with a lot of makyo and we said, “That is not God. That is not Spirit. Spirit, God, is right here. I Am God also.”

We’ve said, “No more” to some of these scary old belief systems, to karma, to sin, to penance and suffering. This is not meant to be, and it’s time for these things to change on this planet. And it’s not going to change through lectures and books. It’s going to change by a few humans like you going beyond, creating the whole new template for this planet.

 

~ Beyond Power

This past year we took on power. Power. Most humans believe in power. They don’t question power – “Life is a game of power. You either have it or you don’t. If you have it, you’re always afraid of losing it. So you try to get more. If you don’t have it, you’re always wishing that you would get it and you’re afraid of the people that are powerful.”

Power is an illusion. It’s an absolute illusion. It doesn’t exist anywhere other than human consciousness and the human mind. Other than that it doesn’t exist. And we said, “Let’s walk on. Let’s go into the powerless life,” because in a powered life there is always forcing. There’s a harshness. There’s always a fear. In a power life, it’s looking outside rather than looking inside. There’s no need for power, but people don’t understand energy and consciousness. So they go after power instead.

Power is everywhere on the planet. It’s in business of course. It’s in religions and churches, absolutely in the government. It’s in therapy. It’s in the pharmaceutical industry. It’s in everything. This world operates on power. Power.

And it’s actually interesting, because the whole dynamic with fossil fuel, old fuel, is such a reflection of this whole consciousness of power. You have to explode something to move it forward. You have to have force and dynamics, and basically the planet isn’t going to find the real energy solution as long as it believes in power.

We’ve taken it on and the words come from me through Cauldre, but it’s your consciousness that’s coming through. It’s your saying “No more” to death, “No more” to this belief in darkness, “No more” to the old God. We’ve changed, you’ve changed in one short year.

 

~ Beyond Time and Space

We’ve taken on time and space. That’s a big one. We said time, space move through you. It’s not you moving through a linear projection, through time and space. Time and space moves through you. It’s such a simple physics. It’s almost hard for me to imagine the scientists and the physicists haven’t gotten that. It’s so simple. It’s revolutionary. And when they finally get it through their human brains, it’ll change the whole understanding of science and God and power and everything else. But right now they’re locked into it.

But you are changing that. Some of you have absolutely felt it. Others of you have that knowingness that time and space are moving through you. You’re the Master. You’re not at the mercy of time and space.

Speaking of which – time, in particular – history. History is a sequence of time. We’ve talked about – we’re actually even defying history. History is basically a linear human story. “These events happened on these dates,” and people believe it without questioning it. They say, “Well, you’re crazy if you don’t believe what’s written in these books.”

We’re coming to understand that history is an aspect of time and that time is flexible – you don’t have to be trapped in linear time anymore – and that when you take a look at your past, at your history, that actually it’s not necessarily what your mind remembered. It’s not necessarily what was even written in the books. And people will challenge that and say, “Well, you’re crazy. This is what happened.” But the Master comes to discover that it’s very flexible, that what happened in the past can be changed, the perspective of it and also the understanding of all the dynamics that went in. You’re not locked into time. You’re not locked into your history anymore.

 

~ More

And even the other day we took on love at the Ahmyo Retreat. We talked in depth about love. Now, a lot of times when I hear people talk about peace, love and joy I want to vomit (some chuckles). It’s a makyo cliché. And I say that because they really don’t understand what these things are. They’re saying it from almost a hypnotic standpoint – “Peace, love and joy.” We talked in depth about love and about true deep love, what it really is. We’ve taken on the biggest issues in the last year and you’ve been an integral part of all these things.

We’ve moved at this light speed, and you’ll know that in the last couple of years I have been talking almost ad nauseum, till you get bored, about your five human senses and the mind, saying that these things create the perspective of your reality. Your mind, your human senses give you the perspective of reality, but that’s not all there is. Let’s move forward. Let’s expand that. Let’s go into the Master’s Sense, which is very, very different than any human sense and the mind. Let’s begin exploring what else is already here.

So in this last year with a lot of talking about the senses and about going beyond the mind, we’ve done that. We’ve started opening – you started opening – the Master’s Sense. It’s still coming. You’re still – some of you question if it’s there or if you’re doing it right. It’s going to come. Don’t work at it. Really. Don’t effort with it. Just feel into it and allow it.

We’ve done an incredible amount this year and there’s a lot more to come. A tremendous lot, good lot to come. There’s a lot more to come and what I wanted to talk about today is something actually very, very special, something I noticed about ten days ago in assessing, looking at the Shaumbra energy. And I realized that, for the first time ever – it was a revelation – for the first time ever your energies have shifted in a tremendous way.

And I’m going to ask Linda to write this on the board, our virtual board (a few chuckles because there’s no board). (Adamus pulls out a board; some applause.) Just for Linda.

 

A Breakthrough

There was an amazing breakthrough recently. It was a shift in your consciousness. Some of you are probably more aware of it than others, but it was a shift in the consciousness that is the first real breakthrough in the “and.” We’ve talked about it for a while, the fact that you’re a human and you’re a Master, but suddenly I observed this shift.

It was almost like watching your energy field, your consciousness, your energy; it was almost, you could say, like an egg shape, and you’ve been in that egg shape for a long time. You’ve been feeling a lot of things, experiencing – I mean, your life is changing; some ways it gets better, some ways a little bit more difficult – but suddenly about ten days ago a radiance out of that old hard-shelled egg shape into the “and.” It wasn’t just a few of you. It was a lot of you, and it’s indicative of the fact that then it will come to the rest.

Most of you probably weren’t aware of it. You didn’t wake up nine days ago and say, “Oh! Suddenly, I’m in the ‘and,’” but it was a perceivable shift. And I’m going to write it this way, because it’s difficult to put into words, but I’m going to say what I noticed was that you were becoming power-less and energy rich. Energy rich. That’s why I was asking earlier what difference have you noticed in your life? How is your energy level?

Your energy level has been … you’ve been consuming a lot of energy these last four years. You’ve been consuming a lot the last year in particular. It’s affecting your body. Not as much your thoughts, but it’s really been affecting the body, your overall vitality. But suddenly, with this shift occurring and getting out of the old consciousness of power and making that shift into the “and,” suddenly there is a new richness of energy.

I’d like you to feel it for a moment here. Imagine again, here you are as the human, the mind, the five senses, and such a deep desire to move beyond those, but at times so difficult. You couldn’t break through. You heard my words, you got frustrated with me because it wasn’t happening in your life, you heard about the “and” or we talked about abundance or the Master Sense, but you’re like, “Damn it! When’s it going to happen?” And then I noticed it started to happen, again, about ten days ago.

What this will mean, what this will lead to is eventually being in a conscious state of “and.” Not just thinking about it intellectually or philosophically, but really being in the conscious state of “and.” You are the human. It was never designed that we were going to perfect the human. It was never meant that the human was the one who ascended by their human self. It was never meant that we were going to create the ideal perfect human. Never.

The human is the human. The human has its biologies. It has its interesting ways of doing things. It was all about opening into the “and,” the Master also, and that is actually what you’ve been doing.

When that happens, there is a tremendous release of the need for power. You’ve been powering through most of your life. You still use power on a tremendous regular basis in your life, but you’re suddenly realizing that it’s not where you want to go. It’s not going to get you what your real heart’s desire is. So you’ve been actually releasing that. And, as you did, as you are doing that, it opens the way for energy – rich, rich energy – to come into your life.

It’s a landmark. It’s a milestone, because in the past, if you had large amounts of energy, you would have used them in a power way. So you kind of stayed away from it intentionally, kind of like, “I’m not ready yet, so I’ll stay away from it.”

But now you’re comfortable and trusting enough in yourself. You’re at a point where you’re saying, “This is all going to come together very soon. It’s time to come into an energy rich life.”

Four years ago you would have said, “I might abuse or misuse that energy” and called it power. Four years ago you might have said, “It’s going to throw me out of balance to be energy rich.” But now? Now it’s changed, and that was the beautiful thing to observe. I had a whole different Shoud I was thinking about doing, but after that it was like now we can really, really walk on.

I want you to feel for a moment into this whole expansion. Here is the human, as I say, like an egg shape almost and fighting or working so hard for enlightenment, consciousness and then suddenly, actually when you give up the fight and when you stop trying so hard, suddenly it starts opening up, expanding. The egg is still there. That egg shape of energy is still there, but suddenly there’s another layer, and it’s not the human egg. It’s what you would call the Master, the divine, and that brings a richness of energy; energy that isn’t harsh.

One of the reasons a lot of you stayed away from energy is because if you had a big issue in your life, the last thing you want to do is bring more energy into that issue. If you had an abundance problem, you bring energy into it you’re going to have a bigger abundance problem or a bigger health problem or a bigger relationship problem. So you avoided energy in an interesting way, because it was power energy. It was Old Energy. But you finally said, “No more. I’m going to shift now,” and you allowed it to happen.

It’s the “and.” That’s the Master. “I am human and I am the Master. I am intelligent and I’m kind of stupid too. I have a tremendous sense of humor and I’m so serious. I am a light body and I am a physical body.”

You might wonder why it took so long to get here. There were a lot of issues. There were a lot of things you were still holding on to and you said, “Actually, we’re not quite ready. Not quite ready. There are some other things happening on the planet, not quite ready. We want to time this just so beautifully.” And now it’s opening up.

So now let’s stop talking about it and let’s experience it in this thing that we call the merabh. We’ll turn the audience lights down. Please get comfortable.

 

A Merabh

Power-less and energy rich.

During this merabh, I’d like you to really experience the richness of energy. Feel it. Feel it in that physical body of yours. But I want you to notice one very, very important quality about it.

It’s not like the old energies that you’ve been used to, what I call force energy, harsh, sometimes where you just wanted to – it’s like you needed to tune it down, tone it down.

These are different energies. It’s rich in its grace. It’s rich in its ease. It’s not going to be hard on your body or your mind.

So take a good deep breath and let’s come into this merabh. This is our time of shifting consciousness, moving from one state to the other.

(Yoham begins music)

I’ve talked a lot about the “and” in Keahak starting the year before and going into this year. I’ve talked about it with Shaumbra. You get it intellectually. You understand it. It’s not real hard. It’s three letters, hard to even misspell. And. A-n-d.

And you could feel into it, but there was a resistance, I would say, or a reluctance perhaps. There’s been so much focus on the human self, on you, on making you better. It’s almost hard to imagine now going into “and,” just another you (Adamus chuckles). But it’s not.

It’s so beautiful to watch when you move from an intellectual, philosophical, spiritual concept and then finally start experiencing it in your body and your reality. That’s what happened about ten days ago.

There is you the human and there’s this other – Master, I guess you could call it, Free Self, divine – and you didn’t say, “Well, okay if this Master’s here, I need to be rich and I need to be healthy.” You didn’t say that, because you realized that’s oh so human.

You didn’t try to apply power to this “and” Self. You didn’t make it try to come in and fix the human. You just felt into it. “And there’s so much more to me. And why would I have to take this and make the human better? I’m now divine and human.”

There was a huge shift away from power, and when that happened it opened the door for energy, New Energy, the kind that we’ve been talking about for years – rich energy, simple energy.

It doesn’t carry the old attributes of duality or power.

There’s a richness to it and it doesn’t just come and go. You don’t have to worry about losing it. You don’t have to force it into your body to heal it or force it into abundance issues. It’s richness in itself.

Power-less and energy rich.

Take a good deep breath.

Oh my, what a fast year it’s been. Bumpy at times. It’s like going out for like a joy ride, going faster than you could imagine. What a thrill, a bit frightening, but we’ve come a long way in this one year to the point now, even before we finish this Walk On Series, we can talk about energy richness.

I know a few of you out there are saying, “Who me? You mean me?” Yeah, I mean each and every one of you.

Listen to the music for a moment and feel into this, this coming into the “and.” Not just the thinking of “and,” but the experience of it.

Take a good deep breath, as the music plays.

(long pause)

Something shifted recently – and it’s the beginning of, I guess, a lot of more shifts – but the true realization of the “and,” the Master and the human; the walking away from the need for power in your life, and that brought in rich energy.

How will it show up in your human life? You’ll see over the course of the next month or year, but it will definitely change. When I asked the question that I asked today – How is your life different? – and in four years if I asked that or in a year I asked that, you’re going to look back with amazement. Something really big shifted.

Now the energy is just there and it’s rich and it’s not harsh. You don’t have to fight with it. Now the single human, the linear human is now the “and,” the many. Something big shifted.

And you did it through allowing.

If there’s anything that I’d like you to remember me for when my time comes to move on, if there’s anything I’d like you to remember me for it’s two simple words: allowing and “and.”

Allowing. That’s what you do. You allow your enlightenment. You allow your Self, You, the I Am.

We can’t think our way through this. You can’t get out of your mind from the mind. There are no tricks. There are no secret passageways. It’s all about allowing – allowing what’s natural in the first place.

And then the “and.” The fact that it was never intended to be to enlighten the human; it was to realize the enlightenment of the Master and still being the human and so much more. We haven’t even begun to discuss that.

But right now, let’s take a good deep breath. There’s nothing to work at here.

Sometimes I talk about where we’re going next, but today I’m talking about what I just saw happen – power-less and energy rich.

Can you feel it in your own self? Not the mental stress feeling, but can you just feel it within yourself for a moment, as the music plays.

There’s been kind of almost an energy starvation going on for a long time. Now an energy richness.

(long pause)

It’s happening right now in the room. It’s happening right now for those of you watching in. A natural shift out of power into energy richness in your life.

It’s happening because you’re allowing it. It’s happening because we’re gathered here together. Not because of the words I’m saying, but simply because you’re allowing it.

I want you to really feel this energy richness now between now and our next Shoud. Not thinking about it but really feeling it. How it touches every part of you the human, and every part of you the Master. It’s there. You did it. You made that really historic shift.

So let’s take a good deep breath together here in Shoud 10.

And as always, my dear friends, as always remember that all is well in all of creation. Thank you.