MATERIALELE CERCULUI CRIMSON

Seria „Mergi mai departe: Viața fără Putere”

SHOUD 10 – ADAMUS, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
4 iunie 2016
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Preaiubitul St. Germain în actul conștient al lui Adamus.

Bine ați venit, dragi Shaumbra. Bine ați venit (publicul aplaudă). Mulțumesc.

Haideți să respirăm foarte profund împreună, în timp ce începem acest Shoud de referință. De referință. Va fi epic. Va fi neobișnuit. Va fi ceva ce vă veți reaminti ca reper pentru mult din timpul ce va veni.

Vă văd

Ahhhh! Mă plimb împrejur. Îmi place să fac plimbarea-împrejur și să vă văd ochii voștri frumoși. Da. Să privesc la absolut fiecare dintre voi. Mă uit la  voi - suspin - uneori asta mă face să râd și uneori mă face să plâng (râsete), deoarece voi nu realizați cine sunteți cu adevărat. Este acest joc, este această gravitație poate, care vă împiedică să realizați cu adevărat. Însă eu vă pot privi în ochi și pot vedea cine sunteți. Foarte, foarte speciali, într-adevăr, pentru multe motive despre care vom vorbi astăzi.

Văd ființa care a fost în Școlile Misterelor cu mine, cu mult timp în urmă. Văd ființa pe care am întrebat-o, i-am spus: “Ești pregătit. Ești atât de pregătit pentru iluminarea ta.” Cu mult timp în urmă v-am spus asta vouă, iar voi ați spus: “Nu încă. Nu încă.” Nu pentru că nu erați pregătiți, însă ați vrut să veniți înapoi într-un moment foarte special, un moment foarte special. Ați spus: “Vreau să aștept. Părăsesc Școala Misterelor”. Ați spus: “Însă vreau să aștept pentru iluminare exact până la momentul potrivit pentru planetă.” Și iată-vă aici acum. (Privind în camera de filmat) Îmi place să fac asta cu cei ce ascultă pe Internet. Ah!

Însă iată-vă aici acum, aproape a spune, o mână-aleasă sau selectată. Au fost mulți pe care i-am dat afară din Școlile Misterelor. Oh, au fost mulți. Ei cu adevărat nu erau pregătiți. Erau pe un drum al puterii sau un drum al ego-ului. Nu erau încă pregătiți fizic sau emoțional. Dar voi toți, voi toți de aici sunteți pregătiți. Și am spus atunci: “Haideți să fim înapoi împreună în câteva sute de ani” (câteva chicoteli). Nu este prea mult; doar pare în acest fel. Eu am spus: “Haideți să fim împreună înapoi peste câteva sute de ani în acel timp epic pentru planetă.” Voi explica mai târziu ce vreau să spun cu asta.

“Să ne adunăm împreună și, mai întâi, să petrecem ceva timp cu un drag prieten al meu cunoscut ca Tobias. Vă voi face să petreceți ceva timp cu el pentru a ajuta la vindecarea unor răni, a vă ajuta să vă iubiți pe voi înșivă din nou, să reparați unele stricăciuni care au fost făcute fiind în forma umană.”

Atât de iluminați și strălucitori cum sunteți, venind înapoi pe Pământ, în special în această viață, a fost foarte provocator, a generat anumite probleme. Unii dintre voi ați venit înapoi atât de repede în familii vechi, în karmă veche; unii dintre voi ați venit înapoi în relații vechi pe care le-ați transformat în căsătorii sau parteneriate și într-o mulțime de răni. Așa că am spus: “Petreceți ceva timp cu dragul meu prieten Tobias.” Și mulți dintre voi ați făcut-o, reamintindu-vă cine sunteți cu Tobias.

El a făcut așa o treabă strălucită. Unii dintre voi încă vi-l amintiți atât de tandru, avea momente atât de duioase. Unii dintre voi ați venit după Tobias, însă (ceilalți) ați petrecut timpul cu Tobias și, apoi, când el a fost gata să se încarneze înapoi pe Pământ, apoi am venit eu.

Am venit să fiu aici cu un grup de oameni foarte mic, select - voi - cei care vă numiți pe voi înșivă Shaumbra, ce provin din toate domeniile vieții, din fiecare profesie posibilă diferită, din țări de peste tot din lume. Nu există o altă legătură comună reală decât realizarea voastră în timpul acestei vieți.

Deci am venit înapoi să lucrez cu absolut fiecare dintre voi și să văd cine sunteți, cine sunteți cu adevărat. Eu știu cine sunteți. Vreau doar ca voi să vedeți asta acum. Vreau ca voi să vedeți același înger adevărat, acel om iluminat, pe cel care nu este blocat în minte, pe cel care nu mai este blocat în problemele sale emoționale, și unde naiba este cafeaua mea?! (râsete) Eu lucrez pentru cafea. Fără plată, fără nimic altceva, doar cafea. Doar o simplă cafea. Unde este Sandra când am nevoie de ea? (mai multe râsete) Unde este Edith când am nevoie de cineva căruia să-i ofer un moment dur? (mai multe chicoteli)

Însă ca un Maestru respiri profund și realizezi că va veni la mine. Va fi aici. Daa. Voi poate ați avut un moment dificil să găsiți cafea în pauză, dar va fi aici (mai multe chicoteli).

Deci eu realizez cine sunteți. Știu de ce sunteți aici. Știu, de asemenea, vorbind în general, când veți face acea incredibilă descoperire pe care o așteptați. Voi știți ce este, însă nu știți cum să ajungeți acolo. O puteți simți ca pe o parte a vieții voastre, atât de iminentă, clară, dar nu știți când va fi.

Vă treziți dimineața și vă întrebați: “Este aceasta ziua? Este acum când va veni?” Vă străduiți în timpul zilei întrebându-vă: “Ce fac greșit? Ce trebuie să fac mai departe? Când vine această realizare?” Și este frustrant, foarte, foarte frustrant.

Însă sunt vreo două idei aici. Mai întâi de toate, la, ați putea spune, nivelul vostru divin, voi de fapt încă așteptați. Nu faceți nimic greșit. Există ceva înăuntrul vostru care spune: “Încă nu. Încă nu.”

Știu că mulți dintre voi veți dezbate cu mine legat de asta. Veți deveni furioși pe mine. “La naiba! La naiba, Adamus! Eu o vreau acum! Am cerut-o acum. Unde dracu este?!” Ați așteptat. Așteptat. Ați învățat foarte mult. Încă mai curățați unele probleme vechi, ceea ce este bine, însă doar așteptați pentru momentul potrivit.

Știu cine sunteți. Am lucrat cu voi înainte. Văd cine sunteți. Nu sunteți acel om care se străduie încercând să dea un sens vieții, încercând să ajungă în ceva numit iluminare spirituală, care nu sunteți cu adevărat siguri ce este ori când se va întâmpla. Voi doar așteptați.

Așadar voi păstra asta acolo pentru moment, și vom reveni la aceasta mai târziu. Însă privesc și uneori trebuie să râd, iar alteori trebuie să plâng. Râd pentru că veți realiza cât de simplu a fost totul, cum într-un fel ați decis într-un mod ciudat să așteptați, și veți realiza că aceasta nu a fost de fapt o mare strădanie. De fapt a fost destul de simplu. Și plâng uneori din cauza lucrurilor în care vă puneți pe voi fizic și emoțional și pur și simplu nu este nevoie să fie așa. Nu este.

Voi veți spune: “Dar Adamus, eu nu am niciun control asupra a ceea ce se întâmplă în corpul meu. Adamus, mintea mea, înnebunește. Nu am niciun control asupra sa.” Însă haideți doar să respirăm profund și să trecem dincolo de asta. Daa, vă rog (câteva chicoteli în timp ce îi este înmânată cafeaua). Vine la mine. Nu vin eu la ea.

SHAUMBRA 1 (femeie): E fierbinte.

ADAMUS: E fierbinte.

SHAUMBRA 1: Fii atent. E fierbinte.

ADAMUS: Fierbinte! Fierbinte nu mă deranjează. Cunosc fierbinte! Deci, mulțumesc (Adamus soarbe din cafeaua sa). Destul de bună… Sandra. (câteva râsete) Ohh! Ohh! Oh! Am primit o privire urâtă de la ea prin Internet chiar acum (mai multe râsete).

În regulă deci, unde eram? Oh, știu unde eram. Văd cine sunteți. Vreau să râd. Vreau să plâng uneori. Și, în loc de altceva, pur și simplu vreau să spun doar relaxați-vă în iluminarea voastră. Doar relaxați-vă în ea. Nu o faceți așa un zbucium. Nu lucrați la ea atât de greu. Doar relaxați-vă. Nu vă veți gândi calea în ea și nu vă veți forța calea în ea. Deci doar relaxați-vă în ea. De aceea suntem aici.


Întrebarea zilei

Mai departe. Linda la microfon. Daa, daa. Este rândul tău. Este rândul tău.

Linda la microfon. Linda va merge cu microfonul în public și îl va da unui voluntar. Ea poate vedea mâna voastră ridicându-se chiar când nu o faceți. Dă-l unui voluntar, iar întrebarea pentru începutul acestui Shoud este: Cum sunteți diferiți acum, astăzi, față de cum erați cu patru ani în urmă? Cum sunteți diferiți acum față de cum erați cu patru ani în urmă? Da, draga mea.

SHAUMBRA 2 (femeie): Oh, Adamus! Eu sunt aici!

ADAMUS: Oh, Adamus. Da (ei chicotesc).

SHAUMBRA 2: Totul este diferit.

ADAMUS: Totul este diferit. Numește trei lucruri care sunt diferite.

SHAUMBRA 2: Sunt foarte conștientă.

ADAMUS: Ești foarte con-... bun.

SHAUMBRA 2: Sunt aici.

ADAMUS: Mm hmm. Mm hmm.

SHAUMBRA 2: Și iubesc.

ADAMUS: Tu...

SHAUMBRA 2: Eu iubesc.

ADAMUS: Iubești ce?

SHAUMBRA 2: Toate acestea (ea chicotește).

ADAMUS: Totul?

SHAUMBRA 2: Nu totul, însă iubesc viața.

ADAMUS: Daa, daa.

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Iubești viața. În regulă.

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Nu sunt mari provocări în viața ta chiar acum?

SHAUMBRA 2: Da, există mari provocări, însă este bine. Este în regulă.

ADAMUS: Îți plac marile provocări.

SHAUMBRA 2: Nu! Însă - da. (Adamus chicotește) Nu. Într-un fel, îmi plac pentru că este - îmi place să le măiestresc (stăpânesc).

ADAMUS: Da. Te simți mai bine legat de tine în viață acum decât cum erai cu patru ani în urmă?

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Ești mai clară acum decât cu patru ani în urmă?

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Bun. Ești mai fericită acum?

SHAUMBRA 2: (pauză ușoară) Da.

ADAMUS: Ești mai abun-... eh, “Da, cumva. Ce e fericirea?” Ești mult mai abundentă acum?

SHAUMBRA 2: Da. Da.

ADAMUS: Bun. Bun. Ești mai sănătoasă fizic?

SHAUMBRA 2: Ehh, nu chiar.

ADAMUS: Nu chiar. De ce?

SHAUMBRA 2: Pentru că există niște mici probleme ale corpului.

ADAMUS: Daa, daa. Daa, în regulă. Însă pentru a continua cu asta, voi spune că încotro ne îndreptăm, este important să fii mai sănătoasă.

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Este important să ai corpul la un loc.

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Îți poți da ție însăți această permisiune de a avea corpul înapoi în echilibru?

SHAUMBRA 2: Da.

ADAMUS: Ai accesat Libertatea Ancestrală?

SHAUMBRA 2: Nu încă (unele chicoteli).

ADAMUS: Dă-mi acel microfon! (mai multe chicoteli) Dă-l… m-am făcut înțeles sau ce? (câteva chicoteli) Vei înțelege mai târziu. Te rog fă asta. Linda ți-o va face cadou. Ea îți va trimite link-ul, deci este gratis. Este de la mine. Da. Da. Nu pot să nu accentuez asta suficient. Voi vorbi despre asta doar într-un moment.

Următorul. Următorul. Cum sunteți diferiți acum decât cu patru ani în urmă?

LINDA: Mmmm.

ADAMUS: Oh, nu vă puteți ascunde (câteva chicoteli). Salut, draga mea. Este bine să te văd din nou.

SHAUMBRA 3 (femeie): Sunt cu adevărat fericită să fiu aici. Am anticipat cu nerăbdare asta, însă nu m-am așteptat să stau aici să am o discuție.

ADAMUS: De ce?

SHAUMBRA 3: Pur și simplu nu m-am așteptat la asta (ea chicotește).

ADAMUS: Ei bine, ce ai așteptat, doar să stai liniștită în scaun în timpul Shoud-ului?

SHAUMBRA 3: Da! (ei chicotesc).

ADAMUS: Bun.

SHAUMBRA 3: Am sperat. Am sperat.

ADAMUS: Ai observat că atunci când doar speri că rămâi mică și că nimeni nu te observă, atunci se întâmplă să primești microfonul. Există o dinamică foarte interesantă în asta, voi explica mai târziu în Shoud. Cum este diferită viața ta față de acum patru ani?

SHAUMBRA 3: Când privesc la creativitatea mea, este cu mult diferită.

ADAMUS: Bun.

SHAUMBRA 3: Foarte diferită.

ADAMUS: Bun.

SHAUMBRA 3: Când privesc la munca mea, la relația cu pacienții, aceasta ajunge să fie mult mai intimă și foarte profundă. Și când mă uit la seminariile mele, energia este perfectă.

ADAMUS: Bun.

SHAUMBRA 3: Cu adevărat perfectă.

ADAMUS: Cum este sănătatea ta?

SHAUMBRA 3: Sănătatea mea este - eu am făcut Libertatea Ancestrală (râsete).

ADAMUS: Ei bine, nu te voi mai folosi pe tine ca purtător de cuvânt! Cum este sănătatea ta?

SHAUMBRA 3: Nu prea bine.

ADAMUS: De ce?

SHAUMBRA 3: Nu prea bine (ea oftează). Nu știu. Adică, am fost mai bine înainte.

ADAMUS: Daa.

SHAUMBRA 3: Am fost mai bine înainte.

ADAMUS: Mai multă energie.

SHAUMBRA 3: Da.

ADAMUS: Daa. Mai puțină durere?

SHAUMBRA 3: Da.

ADAMUS: În regulă. Despre ce este vorba aici? (ea ridică din umeri) Hm. Nu spune asta. Nu spune: “Nu știu.” Inventează ceva, minte-mă, orice. Doar nu spune: “Nu știu.” Daa.

SHAUMBRA 3: Eram chiar pe punctul de a spune nu știu, dar nu spun.

ADAMUS: Daa (mai multe chicoteli).

SHAUMBRA 3: Vreau să spun, am sentimentul - am mers la Threshold (Pragul) și de atunci am sentimentul - adică da, poate este normal - totul iese la suprafață. Toate chestiile vechi din corp, doar din corp, pentru că restul este perfect.

ADAMUS: Daa. Bun. Deci doar corpul. Interesant.

SHAUMBRA 3: Da.

ADAMUS: În regulă. Bun. Mulțumesc. Mulțumesc și îți mulțumesc pentru că ai vrut să vorbești astăzi (câteva chicoteli).

Următorul. Cum sunteți astăzi diferiți decât acum patru ani? Oh, frate.

Salutări, Maestre.

SHAUMBRA 4 (bărbat): Salutări.

ADAMUS: Daa.

SHAUMBRA 3: Oh, vrei să spui cum sunt eu diferit sau viața în general?

ADAMUS: Cum este azi - cum ești tu azi diferit față de acum patru ani? Ce s-a schimbat în viața ta?

SHAUMBRA 4: Oh, cam totul. Am schimbat țara în care trăiesc. Am schimbat locul de muncă. Am schimbat - sunt cu mult mai abundent, cu mult mai mult creativ.

ADAMUS: Bun.

SHAUMBRA 4: Fac ceea ce-mi place.

ADAMUS: Bun. Mai multă claritate?

SHAUMBRA 4: Daa, daa. Cu mult mai multă claritate.

ADAMUS: În regulă. Ai vrea să te întorci cu patru ani în urmă?

SHAUMBRA 4: Nu.

ADAMUS: Nu. Nu. În regulă. Bun. Mulțumesc.

SHAUMBRA 4: Asta-i tot?

ADAMUS: Daa, asta-i tot. Nu prea dureros. Daa, în afara cazului în care îmi dai răspunsul greșit (câteva chicoteli). Bun.

LINDA: Continuăm?

ADAMUS: Oh, desigur, desigur. Da, cum sunteți astăzi comparativ cu acum 4 ani?

GUDRUN (femeie): Tocmai m-am gândit la asta. E greu să-mi aduc aminte, dar ce pot spune este că mă simt mult, mult mai puțin, chiar deloc, o victimă.

ADAMUS: Oh, bun, bun. Mai puțin o victimă.

GUDRUN: Da, asta a fost o temă considerabilă.

ADAMUS: Da.

GUDRUN: Și mă simt mult mai calmă în interior.

ADAMUS: Da.

GUDRUN: Și cu mult, mult, mult mai abundentă. Asta nu mai constituie o problemă.

ADAMUS: Bun.

GUDRUN: Și asta este cu adevărat un lucru de bază pentru multe lucruri. Și...

ADAMUS: Cum este energia ta?

GUDRUN: Sănătatea mea este ceva care începe să mă necăjească puțin, inima mea și alte câteva lucruri mici, care cred că poate sunt conectate cu întreaga schimbare în general. Așa că nu m-am dus la doctor de ani de zile. Da. Da, asta - dacă mă întrebi pe mine - ăsta e singurul lucru care îmi vine în minte din când în când, că poate este ceva de care ar trebui să fiu conștientă.

ADAMUS: Cum dormi noaptea?

GUDRUN: Oh, aproape deloc.

ADAMUS: Daa. În regulă.

GUDRUN: Sincer. Am renunțat la a fi deranjată de asta, pentru că eu cred, în regulă, am acest timp. Pot să-mi permit să mă întind poate sau doar să fiu puțin mai relaxată legat de asta. Nu e nevoie să mă scol la 6 dimineața în fiecare zi. Dar cu siguranță e acolo, câteodată cred că este datorită vreunui zgomot din jurul meu de prin casă, din blocul în care locuiesc.

ADAMUS: Oh, este zgomot, dar nu este în mod necesar în afară.

GUDRUN: Daa. Daa.

ADAMUS: Daa, daa.

GUDRUN: Ei bine, câteodată aș vrea, știi tu, să dau vina pe asta pentru lipsa mea de somn. Dar simt că după o oră de somn - asta e ceva ce am remarcat, este doar o oră - câteodată, mă simt ca și cum aș fi dormit cel puțin zece ore.

ADAMUS: Adevărat.

GUDRUN: Între douăsprezece și unu noaptea sau între trei și înainte de trei dimineața, și este, practic, realmente acea oră de somn. Și mă uit la ceasul meu deșteptător și nu pot să cred că este doar două sau doar unu noaptea.

ADAMUS: Adevărat.

GUDRUN: Asta este ce am remarcat.

ADAMUS: În regulă. Bine.

GUDRUN: Da. Și am realizat că, ai spus mai devreme că, da, importanța lungimii somnului în care credeam cu toții nu mai este validă.

ADAMUS: Irelevantă.

GUDRUN: Așa că asta e ceva foarte liniștitor.

ADAMUS: Bun. Mulțumesc.

GUDRUN: În regulă, mulțumesc.

ADAMUS: Și, că veni vorba, pentru cei dintre voi care se simt relaxați pentru că persoana de lângă voi a primit microfonul și credeți că Linda va pleca mai departe, vă înșelați (câteva râsete). Voi spuneți: “Oh, Doamne! Doamne! Sunt atât de bucuroasă că Gudrun a primit microfonul și acum mie nu o să mi se mai întâmple.” Oh, nu, nu, nu, nu. Daa (mai multe râsete). Bun. Mulțumesc.

Și cum este viața ta diferită acum față de patru ani în urmă?

SHAUMBRA 5 (femeie): Ei bine, mi-am părăsit vechea mea slujbă acum un an și, ei bine, sunt mult mai mulțumită de viața mea acum.

ADAMUS: Mm hmm. Cum este toată activitatea minții, vorbăria creierului?

SHAUMBRA 5: Este mai scăzută, mult mai scăzută.

ADAMUS: Da. Cu mult mai puțin?

SHAUMBRA 5: Daa, cu mult mai puțin.

ADAMUS: În regulă.

SHAUMBRA 5: Daa.

ADAMUS: Bine. Ești mai fericită?

SHAUMBRA 5: Da.

ADAMUS: Care este cea mai mare nemulțumire a ta?

SHAUMBRA 5: (suspinând) Am nevoie de o mașină nouă, poate (ea chicotește).

ADAMUS: Atunci permite-o!

SHAUMBRA 5: Daa!

ADAMUS: Daa.

SHAUMBRA 5: O voi face.

ADAMUS: Și știu că spun asta și apoi unii dintre voi spun: “Offff, știi tu, offff!” E cam în genul: “Nu, doar opriți-vă. Doar permiteți-o.”  Daa, daa. În regulă. Ce fel de mașină ai vrea?

SHAUMBRA 5: Un Audi.

ADAMUS: Audi. Ce număr de model? Cauldre vrea să știe. Mie nu-mi pasă.

SHAUMBRA 5: 380, cred.

ADAMUS: În regulă. Daa.

SHAUMBRA 5: Da?

ADAMUS: Bun, bun.

SHAUMBRA 5: Da?

ADAMUS: Bun. Frumoasă mașină. Spune el. Eu nu știu. Încă am caii și caleștile mele (râsete). Îmi plac acelea. Da. Bun. Mulțumesc. Încă vreo doi, Linda.

LINDA: Nicio problemă.

ADAMUS: Cum este viața ta diferită acum față de cu patru ani în urmă?

LINDA: Doamna cu ochelari. Mulțumesc.

ADAMUS: Bună.

EDITH: Bună.

ADAMUS: Da. Cum este viața ta diferită?

EDITH: Mă iubesc cu mult mai mult față de înainte.

ADAMUS: Te iubești. Bun.

EDITH: Și asta e...

ADAMUS: Ai avut vreo problemă cu asta înainte, cu a te iubi pe tine?

EDITH: Da. Da. Da.

ADAMUS: De ce?

EDITH: Credeam că nu sunt destul de bună pentru nimic.

ADAMUS: Da. Și acum ești în regulă.

EDITH: Da.

ADAMUS: Bun. Bun. Și ce mai este diferit față de acum patru ani?

EDITH: Mmm. Sunt mult mai relaxată.

ADAMUS: Mult mai relaxată.

EDITH: Da.

ADAMUS: Bun. Cum este abundența ta? (ea se strâmbă) Mmmm. Ai ascultat cursul meu gratuit de Abundență?

EDITH: Da.

ADAMUS: Bun. Mai ascultă-l o dată (râsete).

EDITH: Am făcut-o acum câteva zile.

ADAMUS: Da, în regulă. Acum câteva zile.

EDITH: Mm hmm.

ADAMUS: În regulă.

EDITH: Înainte de astăzi.

ADAMUS: Oh, de abia l-ai ascultat.

EDITH: Da.

ADAMUS: Oh, în regulă. Ei bine, e nevoie de, cât, poate o săptămână pentru abundență ca să, știți voi, să aducă toată bogăția (râsete). Așa că nu fiți nerăbdători. Este gratuită oricum.

EDITH: Mm hmm.

ADAMUS: Da. Cum este sănătatea ta?

EDITH: Bună.

ADAMUS: Destul de bună. În regulă.

EDITH: Da.

ADAMUS: Nicio durere sau disconfort fizic?

EDITH: Nu.

ADAMUS: Nivelul de energie?

EDITH: E bun.

ADAMUS: Bine. În regulă. Mulțumesc. Îi ții locul lui Edith?

EDITH: Da.

ADAMUS: Da. Numele ei este Edith (râsete). Edith, ce m-aș face fără tine? (publicul aplaudă). Dar tu nu mă chinuiești așa cum o face Edith. Nu-mi dai bătăi de cap.

EDITH: Nu.

ADAMUS: Și apoi tu spui: “Ohhhhh! Adamus!” Și apoi eu spun un cuvânt urât și tu faci: “Ohhhh! Trebuie să înjuri, Adamus!” (n.tr.: cu sens de dojană) (mai multe râsete) În regulă. Încă doi, Linda.

LINDA: În regulă.

ADAMUS: Cum este viața ta diferită față de acum patru ani? Bine ai venit.

SHAUMBRA 6 (femeie): Mulțumesc. Foarte interesantă.

ADAMUS: Foarte interesantă.

SHAUMBRA 6: Daa.

ADAMUS: Ăsta e un comentariu interesant.

SHAUMBRA 6: Pentru că nu știu când va trebui să iau o decizie și e chiar complicat pentru mintea mea, iar eu spun: “Uită. La naiba, eu permit.” Și totul pare să funcționeze întreaga zi. Nu am planificat să fac asta și deodată: “Oh! Oh! Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.” Și asta e ceea ce se întâmplă acum cu mine și mă descurajez din când în când din orice. Nu am nicio idee ce este.

ADAMUS: Ești plictisită?

SHAUMBRA 6: Scuză-mă?

ADAMUS: Ești plictisită? Plictisită, știi tu, ca...

SHAUMBRA 6: Daa, daa, daa. Nu sunt sigură, pentru că sunt chiar activă. Sunt chiar activă.

ADAMUS: Chiar activă.

SHAUMBRA 6: Daa.

ADAMUS: Și cum este nivelul tău de energie?

SHAUMBRA 6: La momentul acesta poate cinci sau șase.

ADAMUS: Cinci sau șase. În regulă. Deci într-un fel...

SHAUMBRA 6: Din zece. Din zece.

ADAMUS: În regulă.

SHAUMBRA 6: Da.

ADAMUS: Da, din zece. În regulă.

SHAUMBRA 6: La acest moment. Da.

ADAMUS: Și sănătatea ta?

SHAUMBRA 6: Sănătatea mea, da, asta a fost o surpriză pentru că nu am mai fost niciodată bolnavă înainte și mi-am îndepărtat cataracta, și cumva a luat-o puțin razna, s-a defectat, și a fost prima experiență pentru mine din care eu să realizez cum funcționează lucrurile când ești bolnav.

ADAMUS: Oh, da, da.

SHAUMBRA 6: Și nu am avut niciodată asta înainte și am spus: ”Uuoaaaa!”

ADAMUS: Da, da.

SHAUMBRA 6: Daaaa! (câteva chicoteli)

ADAMUS: Nu e bine! Nu e bine!

SHAUMBRA 6: Și pe urmă am spus, Oh! Eu permit! Și apoi… (mai multe râsete și câțiva aplaudă) Dar aceste lucruri prostești s-au întors din nou și am spus: “Uuu huu! Uau! Hei! Doctorul tău nu este destul de bun. Trebuie să te duci să găsești ce e de făcut” și tot restul. A fost o nebunie și ăsta e motivul pentru care energia mea e așa, cinci sau șase sau oricât. Dar permiterea...

ADAMUS: Permiterea.

SHAUMBRA 6: …este a mea, nu știu. Conduc și spun...

ADAMUS: Câți ani ai?

SHAUMBRA 6: Oh, dumnezeule! Uau! (râsete) Cât de frumos! Împlinesc 73 de ani în câteva zile.

ADAMUS: Șaptezeci și trei (publicul aplaudă). Și punctez asta...

SHAUMBRA 6: Mulțumesc.

ADAMUS: …pentru că vitalitatea ta este mult mai tânără decât a unuia de 73 de ani.

SHAUMBRA 6: Ei, mulțumesc, Adamus.

ADAMUS: Și ai o energie atât de tinerească.

SHAUMBRA 6: Mulțumesc. Mulțumesc.

ADAMUS: Mulțumesc.

SHAUMBRA 6: Mulțumesc.

ADAMUS: Încă câțiva, dragă Linda.

LINDA: Încă unul?

ADAMUS: Încă unul.

LINDA: Încă unul.

ADAMUS: Încă unul.

LINDA: Mmm. Mmmm.

ADAMUS: Toată lumea este nervoasă (câteva chicoteli). Lindei îi place rolul ei. Lindei îi place să fie îngerul microfonului (mai multe chicoteli).

Da. Cum e viața ta?

SHAUMBRA 7 (bărbat): E în regulă, de fapt.

ADAMUS: E în regulă. Asta sună ca un rahat! (râsete) Cum este ea comparativ cu acum patru ani?

SHAUMBRA 7: În primul rând, toată acea poveste de ascensiune se simte deplasată undeva departe de fapt, dar în același timp se simte de asemenea că totul este mult mai clar față de atunci. Cu adevărat, totul.

ADAMUS: Cum e energia ta?

SHAUMBRA 7: Depinde. Câteodată foarte bine și apoi deodată foarte scăzută.

ADAMUS: Da. Cum e per total, voi o numiți, bucuria de a trăi?

SHAUMBRA 7: Acum noi ne plimbăm mult prin natură și asta e foarte, foarte plăcut. De fapt, nu mă mai îngrijorez așa de mult ca acum patru ani. Era cu adevărat excesiv atunci și acum mă pot bucura de asemenea de lucrurile mici și...

ADAMUS: Daa.

SHAUMBRA 7: Daa. Daa.

ADAMUS: Bun. Deci per total mai bine decât acum patru ani? Mai rău? Sau...

SHAUMBRA 7: Diferit.

ADAMUS: Doar probleme diferite.

SHAUMBRA 7: Diferit. Da, mintea mea nu mai funcționează. Și ăsta e un lucru diferit.

ADAMUS: Ah! Mintea nu-ți funcționează! (ei râd)

SHAUMBRA 7: Daa!

ADAMUS: Bun. Bun. Bun.

SHAUMBRA 7: Acesta a fost de asemenea un lucru diferit.

ADAMUS: Daa. Daa. Bun. Mulțumesc foarte mult.

SHAUMBRA 7: Mulțumesc.

ADAMUS: Și mulțumesc Linda pentru că ai dat microfonul împrejur.

LINDA: E plăcerea mea.

Haideți să respirăm foarte profund cu asta.

Viața, acum patru ani - pentru atât de mulți dintre voi, v-ați gândit aici, în timp ce alții răspundeau la întrebări - ce s-a întâmplat în ultimii patru ani? Ce s-a întâmplat în ultimii cincisprezece sau douăzeci de ani, sau în ultimul an, de exemplu?

Acesta nu este un proces ușor. Toată treaba asta cu trezirea și iluminarea poate fi foarte, foarte provocatoare. Există așteptări pe care se poate ca voi să le fi avut acum ceva timp, referitoare la ce se va întâmpla în viața voastră și s-au întâmplat alte lucruri. Ați dat drumul la multe dintre ceea ce eu aș numi probleme vechi, dar v-ați întâlnit cu alte lucruri pe drum. Unul dintre ele, probabil cel mai mare pe care îl văd la majoritatea dintre voi este nivelul vostru de energie.

Nu mai aveți atât de mult conflict interior așa cum aveați în trecut. Nu mai aveți acele bătălii mari. Nu vă mai chinuiți în mințile voastre la fel de mult. Mai sunt unele momente, desigur. Dar unul dintre cele mai mari lucruri pe care-l observ este nivelul de energie, în unele zile mai ridicat, în altele mai scăzut, dar per total - și nu are nicio legătură cu a deveni puțin mai bătrâni. Este doar un, ei bine, este un fenomen prin care treceți și îl vom discuta azi, dar văd că în general există mai multă iubire pentru voi înșivă. Sunteți mai mulțumiți cu voi acum decât erați acum patru ani, cu siguranță mai mult decât acum zece ani - mulțumiți însemnând nu atât de multe probleme legate de minte - dar e chestia legată de energie. Este ca și cum energia pentru afacerile voastre, proiectele voastre creative, pur și simplu pentru viața voastră, pentru relațiile voastre este trasă afară, și cam există un tip de energie blocată acolo. Vom discuta azi despre asta.


Anul Precedent

Dar lăsați-mă să vorbesc acum despre anul trecut, ultimul an trecut. A fost un an nemaipomenit, extraordinar pentru Shaumbra și pentru mine. Și trebuie să spun că am fost foarte serios când am zis mai devreme că voi erați în Școlile Misterelor; ați fi putut alege iluminarea atunci, pe cont propriu, doar ducându-vă în Clubul Maeștrilor Ascensionați, și nu ați făcut-o. Ați spus: „Vreau să aștept. Vreau să aștept pentru moment.”

În ultimul an chiar am grăbit lucrurile. Înainte de asta, am invitat oameni să părăsească Crimson Circle. Am zis că dacă nu sunteți aici pentru iluminarea întrupată, vă invităm să plecați. Puteți să vă întoarceți când sunteți pregătiți, dar acesta nu este locul pentru oameni care se bălăcesc puțin în spiritualitate. Acesta nu e un loc pentru oameni care practică hrănirea energetică. Pur și simplu nu  voi permite asta.

Acesta e un loc pentru oameni ca fiecare dintre voi care au ales această viață pentru realizare. Punct. Nu am toleranță și cred că nici voi nu aveți toleranță pentru cei care doar, știți voi, trag cu ochiul pe fereastră, cei care vin doar pentru a vedea cum e, poate pentru a simți energia. De exemplu, astăzi este o energie extraordinară aici în sală și este un loc grozav pentru ca cei ce se hrănesc energetic să vină. Îi veți recunoaște, dacă măcar ar putea să-și găsească drumul pe ușă. Ei sunt în dramă. Sunt în mult makyo. Dar practic, noi i-am ținut în afară din punct de vedere energetic așa încât să ne facem treaba pentru care ați venit în această viață.

Știu că voi nu vreți să fie în altă viață. Nu vreți să așteptați. O vreți în această viață. Prin urmare exact asta facem noi aici, împreună. Eu cu voi.

Nu am o curriculă/programă deja pregătită în minunatul meu birou de palat din Clubul Maeștrilor Ascensionați. Nu m-am gândit la toate astea în avans. O facem împreună pe măsură ce vă permiteți iluminarea, în timp ce vă extindeți conștiința. De aceea este foarte dificil să - nu le pot spune niciodată cu adevărat dragului de Cauldre și Lindei și personalului Crimson Circle ce se va întâmpla mai departe. Câteodată intrăm să facem un presupus tip de seminar și în acel moment schimbăm și facem ceva diferit, pentru că totul este proiectat la comandă, special pentru voi și iluminarea voastră întrupată.

Când spun că văd cine sunteți și voi nu realizați asta încă, vă văd pe voi care sunteți atât de angajați față de un lucru căruia v-ați dedicat cu multe vieți în urmă, dar îl veți face în această viață. Este atât de diferit față de orice alt grup de oameni, orice alt grup religios sau spiritual sau  grup new age. Nu știu dacă voi recunoașteți diferența. Dacă nu, doar pentru amuzament, mergeți doar la o întâlnire generală - new age - când aveți timp sau într-o tabără de weekend pentru un tip de chestie metafizică. Veți realiza dintr-o dată cât de departe ați ajuns și de asemenea cât de departe am ajuns.

În ultimul an am început să mergem cu - nu vreau să folosesc (cuvântul) ‘viteză’ - cuantică, dar am fost într-un proces accelerat de energie cuantică. Am început acum un an, aproape la această dată, acum un an, la Conferința Kryon din Sedona. Iar eu lucrez îndeaproape cu Kryon câteodată, mai ales când împărțim o scenă, și am vorbit cu Kryon înaintea acelui eveniment. Erau, cât, opt, nouă sute de oameni acolo. A fost un eveniment uriaș și eu știam că era timpul să spun ceva important acelui public, dar mai ales vouă.


~ Dincolo de New Age

Am verificat cu Kryon în avans și am spus: „Iată despre ce voi vorbi eu,” doar ca să fiu sigur că era confortabil pentru toată conștiința acelei adunări. Și am făcut o declarație, una foarte puternică și am spus: „New Age s-a terminat. S-a terminat.” Acela nu e chiar cel mai bun loc, cel mai bun loc pentru a face acel anunț (câteva chicoteli). Sedona este centrul new age pentru Statele Unite și de fapt, pentru o mare parte a lumii. Este de asemenea centrul makyo. Nu este locul meu favorit în care să mă duc. Dar am făcut acel anunț. Am spus: „New age s-a terminat,” însemnând că e timpul să ne oprim a mai vorbi despre asta. E timpul să ne oprim din explorarea diferitelor modalități și metode. E timpul să încheiem asta. (Mesajul lui Adamus se numește „Sfârșitul New Age”)

Blavatsky și Jung și Steiner și alți câțiva au fost atât de importanți în a începe new age-ul acum 140 de ani. Era vremea când lumea avea nevoie de o gândire nouă și o abordare nouă, avea nevoie să se scufunde în misticism și spiritualitate într-un fel în care niciuna dintre biserici nu o furniza și de fapt nicio altă religie nu o furniza.

Dar a venit vremea când new age trebuie să se încheie, și de fapt în încheiere să spună: „E vremea fie să te întorci la viața obișnuită a unui om sau e timpul să intri în iluminarea ta. E vremea să fii acel Maestru încorporat pe Pământ.”

Așa că asta a început un proces foarte rapid și am realizat că nu am fost invitat din nou anul acesta, așa că… (râsete). Apoi vara trecută am făcut Libertatea Ancestrală. Știu că mulți dintre voi au ascultat-o sau au văzut-o. Nu e un program plăcut. Nu e o clasă cloud plăcută, cred că așa i-ați spune. Este dificil. Nu a fost foarte lung, dar este foarte dificil, pentru că știam că era timpul să dați drumul acelei ultime conexiuni karmice, dezechilibrate față de familia veche.

Mulți dintre voi ați trecut prin asta și ați experimentat-o, având săptămâni sau chiar luni după aceea de provocări, provocări în corp și în relații; tristeți, pentru că era vorba de dat drumul la vechile relații care nu mai erau cu adevărat în echilibru cu voi. Vă țineau înapoi. Ideea nu era să-ți părăsești familia sau să divorțezi sau să-ți arunci copiii pe ușă afară în lume. Era de înțeles faptul că aveați o genealogie foarte, foarte lungă cu biologia și mentalitatea unei familii pe care poate o iubiți - sau o urâți, nu contează - dar e timpul să-i dați drumul. Nu puteți târî asta în iluminare. Îi puteți iubi. Puteți avea compasiune pentru ei. Dar v-am invitat pe toți să vă uitați la trecutul vostru ancestral. Și a fost dificil pentru mulți dintre voi și știu că au fost câteva probleme fizice care au apărut, dar acela a fost următorul pas pe care l-am făcut.

Apoi am început seria „Mergi mai departe”. Acesta este numărul 10 din „Mergi mai departe” și din anumite motive pare a fi numărul trei, ca și cum tocmai am început, pentru că merge rapid. Și ne-am afundat, ne-am scufundat în multe materiale anul acesta. Am trecut prin multe probleme în ultimele nouă Shoud-uri.

Și apoi a venit vremea pentru Aventura BON din Hawaii. Aventura BON a fost minunată, un workshop superb, dar ce s-a întâmplat acolo a fost într-adevăr foarte important. Am spus grupului, cred că era în a doua zi, am spus că este prima dată de când ne întâlnim ca Shaumbra și energia acoperitoare nu era despre dispute și probleme. Am avut sute și sute de întâlniri de-a lungul anilor, dar ce se întâmpla în general era că Shaumbra venea cu problemele sale, și asta e ok. Problemele lor tăcute. Nu veneau plângând la ușă. Nu veneau cerând  răspunsuri la problemele lor, dar erau acolo. Era ca un nor care atârna deasupra întregii adunări.

A trebuit să lucrez cu asta, și Tobias a trebuit să o facă de asemenea, dar era energetic în calea voastră. Problemele umane, cele de bază - abundența, sănătatea, relațile și stima de sine. Unii dintre voi v-ați străduit destul de mult cu asta, în special cu relațiile și de aceea am simțit că Libertatea Ancestrală a fost atât de importantă. Dar la acea întâlnire era pentru prima dată când nu exista problema predominantă, problema cea mare. Ăsta a fost un progres imens, nu doar pentru grup, dar a fost indicativ pentru întreaga Shaumbra. A fost reprezentativ pentru voi toți.

Și s-a întâmplat din nou, recent, când eram în Italia, atât la Threshold (Pragul) cât și la Ahmyo Retreat. La amândouă, energia predominantă nu era referitoare la problemele din viață - știți voi, acele probleme umane, de luptă, aproape de nerezolvat. Acum chiar puteam merge mai departe. Chiar puteam progresa mult. A devenit mai rapid în mod literal la un nivel quantum. Este unul dintre motivele pentru care mulți dintre voi vă simțiți extenuați în corp.

Știți voi, treaba minții merge înainte și înapoi, dar ce am obervat cu adevărat aici, în acest Shoud de azi este nivelul de energie, problemele fizice, asta a avut un efect, această viteză a luminii asupra corpului. A avut un efect. Vestea bună e că nu este permanent și nu va continua să devină mai rău (câteva chicoteli), dar pot să spun că a avut un efect.

Deci a fost un an foarte, foarte rapid. Multe lucruri se petrec în acest an. Și când vă uitați la ce am vorbit, la ce am acoperit în acest an, doar opriți-vă un moment și (simțiți) magnitudinea acesteia.


~ Dincolo de Întuneric

Anul acesta am vorbit despre întuneric și am spus că întunericul este o iluzie. Asta, în sine, e de ajuns pentru aproape două vieți de muncă de valoare și am făcut asta recent. Întunericul este absolut o iluzie. Dacă credeți în el, atunci va fi acolo și vă va afecta viața și va așeza lucrurile în dezechilibru. Mereu vă va fi frică de sau vă veți lupta cu întunericul.

Odată ce vă ridicați deasupra acestei iluzii și realizați că de fapt nu este niciun întuneric, mai ales în viața voastră, puteți merge dincolo de toate acele zbateri. Este cu adevărat o iluzie. Există oameni care se vor lupta pentru întuneric, care vor insista asupra luminii și întunericului, a îngerilor și a demonilor. Și lăsați-i. Lăsați-i. Este jocul lor. Dar noi, ne-am mișcat dincolo de asta.


~Dincolo de Moarte

Noi ne mișcăm dincolo de moarte în sine. Am vorbit despre asta în mod extins zilele trecute la Ahmyo Retreat. Toată lumea a venit dorind viața cea bună și eu ce am făcut? Am vorbit despre moarte (câteva chicoteli).

Dar moartea este așa o problemă pentru oameni, credința în moarte. Nu  există moarte, dar totuși  oamenii insistă asupra ei. Ei se uită la un corp într-un sicriu și spun: „Ei bine, în mod evident Adamus se înșală.” Își văd prietenii, rudele, părinții, frații și surorile murind și ei spun: „Ei bine, asta mi se va întâmpla și mie.” Toată lumea spune: „Mai devreme sau mai târziu vei muri.” Aceasta de fapt nu e adevărat. Există o tranziție a corpului fizic și Maestrul înțelege că într-o zi va integra în mod absolut, va aduce corpul său fizic în întregul Corp de Conștiință, dar nu există moarte. Nu există moarte. Este o tranziție.

Sunteți mai vii ca oricând, mai ales cu înțelegera lui „Eu Exist.” Realizați că ceea ce a fost numită moarte, care de fapt este o tranziție a biologiei - o tranziție a biologiei - și nu trebuie să fie tipul de moarte urâtă pe care au experimentat-o oamenii. Dar ajungeți să realizați că sunteți mai vii ca oricând atunci când faceți acea tranziție.

Am spus grupului la Ahmyo zilele trecute - atât de mulți Shaumbra au spus: „Aceasta va fi ultima mea viață pe această planetă,” și preiau asta înțelegând de fapt că este ultima viață de trecere prin procesul prin care a trebuit să treceți acum. Ultima viață în care sunteți născuți. Ultima viață în care să uitați cine ați fost. Ultima viață unde trăiți în nori, în umbra întunecată, de fapt a conștiinței de masă și toate lucrurile sale neplăcute, precum lipsa de abundență, boli, războaie și foamete și tot restul acestora.

Dar am spus grupului zilele trecute că aveți opțiunea sau alegerea să fiți primii care vor veni înapoi, dacă alegeți, fără să treceți prin naștere. Puteți alege să vă integrați într-un corp printat, un nanocorp. Sau doar să vă manifestați corpul de lumină pentru câteva zile la rând. Dar când ați spus înainte că nu vă mai întoarceți niciodată, vă refereați la vechiul mod.

Există noi moduri de a vă întoarce și de a experimenta această planetă fără a trece prin vechiul sistem de a face asta. Există moduri de a experimenta frumusețea naturii acestei planete și relații bune, sănătoase, pe această planetă fără a o face în vechiul mod. Voi veți fi primii care veți face asta.

Acum, când au venit Maeștrii Ascensionați, a fost un pic diferit. Ei au trecut în general prin procesul de naștere, cu câteva excepții precum Tobias cu corpul carapace, dar tot a trecut prin tiparele umane pentru a se întoarce. Dacă alegeți, veți fi primii care vor transcende înțelegerea morții.

Înțelegerea morții este că acel corp moare, de obicei de o boală sau un accident, și că voi vă întoarceți pentru o altă viață, dar ați uitat cine sunteți. Veți fi primii care au potențialul de a sfida cu adevărat moartea, pentru că veți veni fără naștere. Veți veni înapoi și (veți ști exact cine sunteți. Veți veni înapoi și nu veți mai avea acea gravitație a conștiinței de masă care să vă tragă în lucruri care știți pur și simplu că nu sunt bune - în dramele altor oameni, în problemele cu abundența, într-o mare varietate de lucruri.

Deci când eu vă auzeam și Tobias vă auzea mereu spunând: „Nu mă mai întorc niciodată”, noi știam cumva că voi spuneați: „Nu în vechiul mod. Noi vom crea noul mod. Vom schimba conștiința asupra morții pe această planetă.” Și voi faceți asta. Cu siguranță faceți asta. Și absolut fiecare dintre voi va avea oportunitatea. Există tot ce aveți nevoie pentru iluminarea întrupată în această viață și transcenderea morții până la a vă putea întoarce oricum veți vrea, când veți vrea și să vă bucurați  de viață așa cum trebuie să fie.

Așa că anul acesta, în deschiderea noastră cuantică a conștiinței, noi am trecut dincolo de moarte.

Am trecut dincolo de Dumnezeu. Acesta a fost unul dur (subiect), pentru că Linda mereu m-a pus în dificultate legat de el. Cum pot spune asta despre Dumnezeu și Iisus? Am vorbit despre Dumnezeu și am privit - am vorbit despre el în mulți ani, dar anul acesta am spus într-adevăr: „Acest Dumnezeu vechi pur și simplu nu va mai funcționa” și nu ne-a fost frică s-o spunem. Nu ne-am îngrijorat de, știți voi, de un fulger care să lovească.

Dumnezeu este o glumă, o glumă umană proastă. Este o reflectare a conștiinței umane. Nu are nimic de-a face cu divinul sau spiritualitatea. Oamenii care au creat acest Dumnezeu-om nu au avut o experiență divină, pentru că atunci nu scrii cărți de doi bani despre asta (câteva chicoteli).

Am vorbit despre biserici. Despre religii. Chiar și despre new age-ul cu mult makyo și am spus: „Acela nu este Dumnezeu. Acela nu este Spiritul. Spiritul, Dumnezeu, este chiar aici. Eu Sunt Dumnezeu de asemenea”.
Am spus ”Destul” unora dintre aceste sisteme de credință înfricoșătoare vechi, karmei, păcatului, penitenței și suferinței. Asta nu este menit să fie și este timpul ca aceste lucruri să se schimbe pe această planetă. Și nu se vor schimba prin lecturi și cărți. Se vor schimba de către câțiva oameni ca voi ce trec dincolo (de ele), creând un întreg nou șablon pentru această planetă.


~Dincolo de Putere

În acest ultim an am vorbit despre putere. Putere. Majoritatea oamenilor cred în putere. Ei nu pun sub semnul întrebării puterea -  „Viața este un joc de putere. Fie o ai fie nu. Dacă o ai, mereu ți-e teamă că o pierzi. Deci încerci să obții mai multă. Dacă nu o ai, mereu îți dorești să o obții și ți-e frică de oamenii care sunt puternici”.

Puterea este o iluzie. Este o iluzie absolută. Nu există în altă parte decât în conștiința umană și în mintea umană. În afară de acestea nu există. Și am spus: „Hai să mergem mai departe. Hai să mergem în viața fără putere,” deoarece într-o viață cu putere mereu există forță. Este o duritate. Există mereu frică. Într-o viață cu putere, înseamnă a te uita în afară decât a te uita înăuntru. Nu există nevoie de putere, dar oamenii nu înțeleg energia și conștiința. Așa că în loc de asta urmăresc puterea.
Puterea este peste tot pe planetă. Este în afaceri bineînțeles. Este în religii și biserici, absolut este în guvern. Este în terapie. Este în industria farmaceutică. Este în tot. Această lume funcționează pe bază de putere. Putere.

Și de fapt e interesant, pentru că întreaga dinamică cu combustibilul fosil, combustibilul vechi, este exact o reflectare a acestei întregii conștiințe a puterii. Trebuie să explodați ceva pentru a vă mișca înainte. Trebuie să ai forță și dinamici, și practic planeta nu va găsi adevărata soluție reală a energiei atâta timp cât crede în putere.

Am vorbit despre asta și cuvintele vin de la mine prin Cauldre, dar este conștiința voastră care iese. Voi spuneți „Destul” cu moartea, „Destul” cu această credință în întuneric, „Destul” cu vechiul Dumnezeu. Ne-am schimbat, voi v-ați schimbat într-un singur an scurt.


~ Dincolo de timp și spațiu

Am discutat despre timp și spațiu. Acesta este (n.tr. o temă) mare. Am spus că timpul, spațiul se mișcă prin voi. Nu sunteți voi cei care se mișcă de-a lungul unei proiecții liniare, prin timp și spațiu. Timpul și spațiul se mișcă prin voi. Este o fizică atât de simplă. Aproape că este greu pentru mine să-mi imaginez că oamenii de știință și fizicienii nu au descoperit asta. Este atât de simplu. Este revoluționar. Și, când o vor înțelege în sfârșit prin creierele lor omenești, asta va schimba întreaga înțelegere a științei și a lui Dumnezeu și a puterii și a orice altceva. Însă chiar acum sunt închiși în asta.

Dar voi schimbați asta. Unii dintre voi absolut au simțit-o. Alții aveți acea cunoaștere că timpul și spațiul se mișcă prin voi. Tu ești Maestrul. Nu ești la mila timpului și spațiului.

Vorbim despre asta - de timp, în special - istoria. Istoria este o secvență a timpului. Am vorbit despre (asta) - de fapt chiar sfidăm istoria. Istoria este practic o poveste liniară omenească. „Aceste evenimente s-au petrecut la aceste date” și oamenii cred asta fără să-și pună întrebări. Ei spun: „Ei bine, ești nebun dacă nu crezi ce este scris în aceste cărți”.

Ajungem să înțelegem că istoria este un aspect al timpului și că timpul este flexibil - nu trebuie să mai fiți prinși în timpul liniar - și atunci când aruncați o privire către trecutul vostru, la istoria voastră, asta nu este în mod necesar ce își amintea mintea voastră. Nu este în mod necesar chiar ce a fost scris în cărți. Și oamenii vor contesta asta și vor spune: „Ei bine, ești nebun. Asta este ce s-a petrecut”. Dar Maestrul ajunge să descopere că (timpul) este foarte flexibil, că ce s-a petrecut în trecut poate fi schimbat, perspectiva asupra acestuia și, de asemenea, înțelegerea tuturor dinamicilor care au contribuit la asta. Nu sunteți blocați în timp. Nu mai sunteți blocați în istoria voastră.


~ Mai mult

Și chiar zilele trecute am abordat iubirea la Retreat-ul Ahmyo. Am discutat în profunzime despre iubire. Acum, de multe ori când aud oamenii vorbind despre pace, iubire și bucurie vreau să vomit (câteva chicoteli). Este un clișeu makyo. Și spun asta deoarece cu adevărat aceștia nu înțeleg ce sunt aceste lucruri. Ei le spun dintr-un punct de vedere aproape hipnotic - „Pace, iubire și bucurie”. Am vorbit în profunzime despre iubire și despre iubirea cu adevărat profundă, ce este aceasta cu adevărat. Am abordat cele mai mari probleme în ultimul an și voi ați fost o parte integrantă a tuturor acestor lucruri.

Ne-am mișcat cu această viteză a luminii și știți că în ultimii doi ani am vorbit aproape până la intoxicare, până v-ați plictisit, despre cele cinci simțuri omenești ale voastre și de minte prin a spune că aceste lucruri creează perspectiva realității voastre. Mintea voastră, simțurile voastre omenești vă dau perspectiva realității, dar aceasta nu este tot ce există. Haideți să mergem mai departe. Haideți să extindem asta. Haideți să mergem în Simțul Maestrului, care este foarte, foarte diferit față de orice simț omenesc și de minte. Haideți să începem să explorăm altceva ce este deja aici.

Deci în acest ultim an cu multe discuții despre aceste simțuri și despre a merge dincolo de minte, am făcut asta. Am început să deschidem - voi ați început să vă deschideți - Simțul Maestrului. Acesta încă vine. Voi încă - unii dintre voi se întreabă dacă este acolo sau dacă o faceți corect. Va veni. Nu lucrați la asta. Cu adevărat. Nu depuneți efort pentru asta. Doar simțiți-l și permiteți-l.

Am trecut printr-o cantitate incredibilă (n.tr. de informații) în acest an și sunt mult mai multe care urmează. Un mult extraordinar, mult bun care să vină. Este cu mult mai mult care urmează să vină și despre ce am vrut să vorbesc astăzi este ceva, de fapt, foarte, foarte special, ceva ce am observat cu zece zile în urmă în timp ce evaluam, mă uitam la energia Shaumbra. Și am realizat că, pentru prima dată (vreodată) - a fost o revelație - pentru prima dată energiile voastre s-au schimbat într-un mod imens.

Și îi voi cere Lindei să scrie asta pe tablă, pe tabla noastră virtuală (câteva chicoteli deoarece nu este nicio tablă). (Adamus trage afară din spatele scenei o tablă; câteva aplauze). Doar pentru Linda.


Un salt înainte

A fost recent un uimitor salt înainte. A fost o schimbare în conștiința voastră. Unii dintre voi sunt probabil mult mai conștienți de asta decât alții, dar a fost o schimbare în conștiință care este primul salt înainte cu adevărat în „și”. Am vorbit despre asta o vreme, faptul că sunteți oameni și că sunteți Maeștri, dar deodată am observat această schimbare.

A fost aproape ca a privi câmpul vostru energetic, conștiința voastră, energia voastră; a fost aproape, ați putea spune, ca o formă de ou și ați fost în acea formă de ou mult timp. Ați simțit multe lucruri, ați experimentat - vreau să spun: viața voastră se schimbă; în unele feluri devine mai bună, în alte direcții ceva mai dificilă - dar, deodată, cam cu zece zile în urmă, a fost o radianță în afara acelei forme vechi de ou în „și”. Nu au fost doar câțiva dintre voi. Au fost mulți dintre voi și asta indică faptul că, apoi, va veni și la ceilalți.

Majoritatea dintre voi probabil că nu ați fost conștienți de asta. Nu v-ați trezit acum nouă zile în urmă și ați spus: „Oh! Deodată sunt în `și`”, dar a fost o schimbare perceptibilă. Și voi scrie asta mai departe, deoarece este dificil de pus în cuvinte, însă voi spune că ceea ce am observat a fost că deveneați fără-putere și bogați energetic. Bogați energetic. De asta întrebam mai devreme ce diferență ați observat în viața voastră? Cum este nivelul energiei voastre?

Nivelul energiei voastre a fost… ați consumat multă energie în acești ultimi patru ani. Ați consumat mult în ultimul an în special. Vă afectează corpul. Nu așa de mult gândurile voastre, însă v-a afectat cu adevărat corpul, vitalitatea voastră per total. Însă, deodată, cu această schimbare care se desfășoară și ieșiți din vechea conștiință a puterii și faceți acea schimbare în „și”, deodată acolo este o nouă bogăție a energiei.

Mi-ar plăcea ca voi să o simțiți un moment aici. Imaginați-vă, din nou, iată-vă aici ca omul, mintea, cele cinci simțuri și cu o foarte profundă dorință de trece dincolo de acestea, dar uneori (este) atât de dificil. Nu ați putut trece dincolo. Ați auzit cuvintele mele, ați devenit frustrați cu mine deoarece nu se petrecea în viața voastră, ați auzit despre „și” sau am vorbit despre abundență sau de Simțul Maestru, dar sunteți ca și cum: „La naiba! Când se va petrece?” Și, apoi, am observat că a început să se petreacă cam cu zece zile în urmă.

Ce va însemna asta, la ce va conduce asta este, în cele din urmă, la a fi într-o stare conștientă a lui „și”. Nu doar să vă gândiți la asta în mod intelectual, ci cu adevărat să fiți în starea conștientă de „și”. Sunteți omul. Nu a fost niciodată proiectat că vom perfecționa omul. Nu a însemnat niciodată că omul era cel care ascensiona prin sinele său omenesc. Nu a însemnat niciodată că vom crea omul perfect ideal. Niciodată.

Omul este omul. Omul are partea sa biologică. Are felurile sale interesante de a face lucrurile. Totul a fost despre a vă deschide către „și”, de asemenea către Maestru și asta este, de fapt, ce făceați.

Când se petrece asta, este o eliberare imensă a nevoii de putere. Ați folosit puterea în cea mai mare parte a vieții voastre. Încă folosiți puterea imens în mod obișnuit în viața voastră, dar realizați deodată că nu acolo vreți să mergeți. Nu vă va aduce ceea ce inima voastră reală dorește cu adevărat. Așa că, de fapt, ați eliberat asta. Și, pe măsură ce ați făcut-o, pe măsură ce faceți asta, se deschide calea pentru energie - bogată, energie bogată - să vină în viața voastră.

Este un punct de referință. Este un punct marcant, deoarece în trecut, dacă aveați cantități mari de energie, le-ați fi folosit într-un sens de putere. Așa că, într-un fel, ați stat departe de asta intenționat, într-un fel în genul: „Încă nu sunt gata, așa că voi sta departe de asta”.

Dar acum sunteți confortabili și aveți destulă încredere în voi înșivă. Sunteți la un punct în care spuneți: „Asta se va întregi foarte curând. Este momentul să intru într-o viață cu energie bogată”.

Acum patru ani ați fi spus: „Aș putea să abuzez sau să folosesc nepotrivit acea energie” și să o numesc putere. Acum patru ani ați fi putut spune: „Mă va dezechilibra să fiu bogat energetic”. Dar acum? Acum s-a schimbat și acesta a fost lucrul minunat de observat. Am avut un întreg Shoud diferit pe care mă gândeam să-l fac, dar după asta a fost ca și cum acum putem cu adevărat, cu adevărat să mergem mai departe.

Vreau să simțiți pentru un moment această întreagă extindere. Aici este omul, așa cum spun, aproape ca o formă de ou și care se luptă sau lucrează din greu pentru iluminare, conștiință și, apoi, deodată, de fapt, când renunțați la luptă și când încetați să încercați atât din greu, deodată începe să se deschidă, se extinde. Oul încă este acolo. Acea formă de ou a energiei încă este acolo, dar deodată acolo este un alt strat și nu este oul omenesc. Este ceea ce voi numiți Maestrul, divinul și asta aduce o bogăției a energiei; energie care nu este dură.

Unul dintre motivele pentru care mulți dintre voi ați stat departe de energie este pentru că ați avut o mare problemă în viața voastră, ultimul lucru pe care l-ați fi vrut era să aduceți mai multă energie în acea problemă. Dacă ați avut o problemă cu abundența, aduceți energie în asta și veți avea o problemă și mai mare a abundenței sau o problemă și mai mare cu sănătatea sau o problemă și mai mare cu relațiile. Așa că ați evitat energia într-un fel interesant, deoarece era o energie a puterii. Era Vechea Energie. Dar ați spus în sfârșit: „Destul. Mă voi schimba acum” și i-ați permis să se petreacă.

Este „și”-ul. Acesta este Maestrul. „Eu sunt om și eu sunt Maestrul. Eu sunt inteligent și eu sunt, într-un fel, prost, de asemenea. Eu am un imens simț al umorului și sunt atât de serios. Eu sunt un corp de lumină și eu sunt un corp fizic”.

Ați putea să vă întrebați de ce v-a luat atât de mult timp ca să ajungeți aici. Au fost multe probleme. Au fost multe lucruri de care încă vă agățați și ați spus: „De fapt, încă nu suntem chiar gata. Nu suntem chiar gata. Sunt câteva alte lucruri care se petrec pe planetă, nu suntem chiar gata. Vrem să  sincronizăm asta pur și simplu foarte frumos”. Și acum se deschide.

Deci haideți să ne oprim din a discuta despre asta și haideți să o experimentăm în acest lucru pe care-l numim merabh-ul. Vom micșora luminile pentru cei din sală. Vă rog să vă faceți comozi.


Un Merabh

Fără putere și energie bogată.

Pe parcursul acestui merabh mi-ar plăcea ca voi să experimentați cu adevărat bogăția energiei. Simțiți-o. Simțiți-o în acel corp fizic al vostru. Însă vreau ca voi să observați o calitate foarte, foarte importantă a acesteia.

Nu este ca vechile energii cu care v-ați obișnuit, ceea ce eu numesc energie a forței, dură, în care uneori doar ați vrut să - este ca și cum aveați nevoie să o micșorați, să o reduceți.

Acestea sunt energii diferite. Sunt bogate în grația lor. Sunt bogate în ușurința lor. Nu vor fi grele pentru corpul vostru sau pentru mintea voastră.

Așa că respirați foarte profund și haideți să intrăm în acest merabh. Acesta este momentul nostru de a schimba conștiința, trecem de la o stare la alta.

(Yoham începe să cânte)

Am vorbit mult despre „și” în Keahak începând cu anul anterior și pe parcursul acestui an. Am vorbit despre asta cu Shaumbra. O înțelegeți intelectual. O înțelegeți. Nu este cu adevărat greu. Sunt trei litere (în română două), este greu chiar și să scrii greșit. Și. Ș-i.

Îl puteți simți, dar acolo a fost o rezistență, aș spune, sau o împotrivire probabil. A fost atât de multă focalizare pe sinele omenesc, pe voi, pe a vă face mai buni. E aproape greu de imaginat acum când mergem în „și”, pur și simplu un alt tu (Adamus chicotește). Dar nu este.

Este atât de frumos de urmărit când treceți de la un concept intelectual, filosofic, spiritual și apoi, în sfârșit, începeți să îl experimentați în corpul vostru și în realitatea voastră. Asta este ce s-a petrecut cu aproape zece zile în urmă.

Sunteți voi - omul - și este acest alt - Maestrul, bănuiesc că l-ați putea numi, Sinele Liber, divinul - și nu ați spus: „Ei bine, e în regulă dacă acest Maestru este aici, am nevoie să fiu bogat și am nevoie să fiu sănătos”. Voi nu ați spus asta, deoarece ați realizat că asta este - oh - așa de omenesc.

Nu ați încercat să aplicați puterea asupra acestui Sine „și”. Nu ați încercat sa-l faceți să vină și să repare omul. Doar l-ați simțit. „Și este cu mult mai mult pentru mine. Și de ce ar trebui să iau asta și să fac omul mai bun? Eu sunt acum divin și om”.

A fost o schimbare imensă departe de putere și, când aceasta s-a petrecut, a deschis ușa pentru energie, Noua Energie, cea despre care am vorbit de ani de zile - energie bogată, energie simplă.

Aceasta nu poartă atributele vechi ale dualității sau puterii.

Este o bogăție în ea și nu doar vine și pleacă. Nu trebuie să vă îngrijorați că o pierdeți. Nu trebuie să o forțați în corpul vostru ca să-l vindece sau să o forțați în problemele cu abudența. Este bogăție prin ea însăși.

Fără-putere și energie bogată.

Respirați foarte profund.

Oh doamne, ce an rapid a fost. Cu zdruncinări uneori. Este ca și cum te duci într-o călătorie minunată, mergând mai repede decât ți-ai imaginat vreodată. Ce senzație, puțin înfricoșător, dar am ajuns departe în acest un an până în punctul în care acum, chiar înainte de a sfârși această Serie Mergi mai departe, putem vorbi despre bogăția energiei.

Știu că sunt câțiva dintre voi acolo care spun: „Cine, eu? Vrei să spui eu?” Daa, vreau să spun că fiecare dintre voi.

Ascultați muzica pentru un moment și simțiți asta, această intrare în „și”. Nu doar a vă gândi la „și”, ci a-l experimenta.

Respirați foarte profund, pe măsură ce cântă muzica.

(pauză lungă)

Ceva s-a schimbat recent - și este începutul, bănuiesc, a mai multor schimbări - dar adevărata realizare a lui „și”, Maestrul și omul; mersul mai departe față de de nevoia de putere în viața voastră și asta a adus energie bogată.

Cum va apărea în viața voastră omenească? Veți vedea pe parcursul lunii care urmează sau a anului, dar se va schimba cu siguranță. Când am pus întrebarea de astăzi - Cum este viața voastră diferită? - și peste patru ani dacă aș fi întrebat asta sau într-un an dacă aș fi întrebat, veți privi înapoi cu uimire. Ceva cu adevărat mare s-a schimbat.

Acum energia este doar acolo și este bogată și nu este dură. Nu trebuie să vă luptați cu ea. Acum, omul singur, omul liniar este acum „și”-ul, cei mulți. Ceva mare s-a schimbat.

Și ați făcut-o prin permitere.

Dacă este ceva ce mi-ar plăcea să vă amintiți despre mine când îmi vine timpul să merg mai departe, dacă este ceva ce mi-ar plăcea să vă amintiți despre mine sunt două două cuvinte simple: a permite și „și”.

A permite. Asta este ce faceți. Permiteți iluminarea voastră. Permiteți Sinelui vostru, Tu, Eu Sunt.

Nu ne putem gândi calea prin asta. Nu poți ieși din minte prin minte. Nu sunt șmecherii. Nu există treceri secrete. Totul este despre a permite - a permite ce este natural în primul rând.

Și apoi, „și”-ul. Faptul că nu a fost niciodată intenționat să fie iluminarea omului; a fost vorba de a realiza iluminarea Maestrului și încă a fi om și cu mult mai mult. Nici măcar nu am început să discutăm asta.

Dar chiar acum, haideți să respirăm foarte profund. Nu este nimic la care să lucrăm aici.

Uneori vorbesc despre unde mergem mai departe, însă astăzi vorbesc despre tocmai ce am văzut că s-a petrecut - fără-putere și energie bogată.

O puteți simți în propriul vostru sine? Nu simțirea mentală cu stress, însă puteți doar să o simțiți în voi înșivă pentru moment, pe măsură ce cântă muzica.

A fost ca un fel de înfometare energetică care s-a desfășurat mult timp. Acum o bogăție energetică.

(pauză lungă)

Se petrece chiar acum în sală. Se petrece chiar acum pentru cei care privesc. O schimbare naturală în afara puterii către bogăție energetică în viața voastră.

Se petrece deoarece voi o permiteți. Se petrece deoarece suntem adunați împreună aici. Nu datorită cuvintelor pe care le spun, ci pur și simplu deoarece o permiteți.

Vreau ca voi să simțiți cu adevărat această bogăție a energiei între acum și următorul nostru Shoud. Nu să vă gândiți la ea, ci să o simțiți cu adevărat. Cum vă atinge fiecare parte a omului și fiecare parte a Maestrului. Este acolo. Ați făcut-o. Ați făcut acea schimbare cu adevărat istorică.

Deci haideți să respirăm foarte profund împreună aici în Shoud 10.

Și, ca întotdeauna, dragii mei prieteni, ca întotdeauna amintiți-vă că totul este în regulă în toată creația. Vă mulțumesc.

Traducere realizată de:
Carmen Rivalet, Manuela Sfirschi, Gratziela Badea, Florin M. 
revizuire:
Mirela Ghenea, Carmen Rivalet