CRIMSON CIRCLE MATERIALET


“Gå Videre – Livet uten Makt” Serien


SHOUD 10 – av ADAMUS, kanalisert av Geoffrey Hoppe

 

Presentert i Crimson Circle
4 juni 2016
www.crimsoncircle.com

 

Jeg Er den Jeg Er, Den Høyt Elskede St. Germain i den bevisste handlingen av Adamus.

Velkommen kjære Shaumbra. Velkommen (applaus). Takk.

La oss trekke pusten godt og dypt sammen når vi nå begynner denne milepæl-shouden. Den kommer til å bli episk. Den kommer til bli uvanlig. Den kommer til å bli noe dere vil huske som en markør i lang tid framover.

 Jeg ser deg

Ahhhh! Jeg spaserer rundt omkring. Jeg elsker å spasere rundt og se de vakre øynene deres. Ja. Se på hver og en av dere. Jeg ser på dere – sukk – noen ganger får det meg til å le, og noen ganger får det meg til å gråte (latter), for dere er ikke klar over hvem dere egentlig er. Det er denne leken, det er kanskje denne gravitasjonen, som har hindret dere i å virkelig forstå. Men jeg kan se dere inn i øynene, og jeg kan se hvem dere er. Så visst, veldig, veldig spesielle – av mange grunner, og det skal vi snakke om i dag.

 

Jeg ser vesenet som var på Mysterie Skolene sammen med meg for lenge siden. Jeg ser vesenet som jeg spurte, jeg sa; «Du er klar. Du er veldig klar for opplystheten din.» Jeg sa dette til dere, for lenge siden, og dere sa; «Ikke helt enda. Ikke helt enda.» Ikke fordi dere ikke var klare, men dere ville komme tilbake i en veldig spesiell tid, veldig spesiell tid. Dere sa; «Jeg vil vente. Jeg forlater Mysterie skolen» sa dere, «men jeg vil vente med opplystheten til tiden er riktig på planeten.» Og her er dere nå. (Ser inn i kamera). Jeg elsker å gjøre dette for folkene som lytter via internett. Ah!

 

Men her er dere nå, jeg må nesten si håndplukket eller utvalgt. Jeg sparket mange ut av Mysterie Skolene. Å, det var mange. De var egentlig ikke klare. De var på en makt-tripp eller en ego-tripp. De var ikke fysisk eller emosjonelt klare enda. Men alle dere, alle dere her er klare. Og da sa jeg; «La oss komme sammen igjen om noen få hundre år.» (Litt latter). Det er ikke så lenge, det bare virker sånn. Jeg sa; «La oss kommer sammen igjen om noen få hundre år, i denne episke tiden på planeten.» Jeg skal forklare senere hva jeg mener med det.

 

«La oss samle oss, og la oss først bruke litt tid sammen med en kjær venn av meg kjent som Tobias. Jeg vil la dere bruke litt tid sammen med ham for å bidra til å helbrede noen av sårene, for å bidra til å elske dere selv igjen, for å reparere noen av skadene som har oppstått fra å være i menneskelig form.»

Enda så opplyste og så strålende dere er, har det å komme tilbake til Jorden, særlig i dette livet, vært veldig utfordrende, ført til noen problemer. Noen av dere kom veldig fort tilbake til gamle familier, til gammel karma, noen av dere kom tilbake til gamle forhold som ble til ekteskap eller partnerskap og en masse sår. Så jeg sa; «Bruk litt tid sammen med min kjære venn Tobias.» Og mange av dere gjorde det, husket hvem dere er sammen med Tobias.

Han gjorde en veldig strålende jobb. Noen av dere husker ham fremdeles med kjærlighet, har slike fine øyeblikk. Noen av dere kom inn etter Tobias, men dere brukte tiden sammen med Tobias, og så, da han var klar til å inkarnere tilbake til Jorden, da kom jeg inn.

Jeg kom inn for å være her sammen med en veldig liten, utvalgt gruppe mennesker – dere – som kaller dere for Shaumbra, som kommer fra alle samfunnslag, alle mulige forskjellige yrker, land rundt om i verden. Det er ikke noe annet virkelig felles bånd enn realiseringen deres i dette livet.

Så jeg kom inn igjen for å jobbe med hver og en av dere, og jeg ser hvem dere er, hvem dere egentlig er. Jeg vet hvem dere er. Jeg vil bare at dere skal se det nå. Jeg vil at dere skal se den samme virkelige engelen, dette opplyste mennesket, den som ikke er fastlåst i sinnet, den som ikke er fastlåst i sine emosjonelle problemer lenger, og hvor i helvete er kaffen min? (Latter). Jeg jobber for kaffe. Ingen betaling, ingenting annet, bare kaffe. Bare en enkel kaffe. Hvor er Sandra når jeg trenger henne? (Mer latter). Hvor er Edith når jeg trenger noen å gjøre det vanskelig for? (Mer latter).

Men som Mester trekker en pusten dypt, og forstår at det vil komme til meg. Det vil være her. Jada. Det har kanskje vært vanskelig for dere å finne kaffe i pausen, men den vil komme (mer latter).

Så jeg er klar over hvem dere er. Jeg vet hvorfor dere er her. Jeg vet stort sett også når dere vil komme til å gjøre dette utrolige gjennombruddet som dere har ventet på. Dere vet hva det er, men dere vet ikke hvordan dere skal komme dit. Dere kan føle det som en slik forestående, klar del av livene deres, men dere vet ikke når det kommer til å skje.

Dere våkner opp om morgenen, og dere lurer på «Er det i dag? Er det nå det kommer?» Dere strever dere gjennom dagen og lurer på; «Hva er det jeg gjør galt? Hva er det neste jeg må gjøre? Når kommer realiseringen?» Og det er frustrerende, veldig, veldig frustrerende.

Men et par poeng her. For det første, på det en kan kalle det guddommelige nivået deres, venter dere faktisk fremdeles. Dere gjør ikke noe galt. Det er noe inne i dere som har sagt; «Ikke helt enda. Ikke helt enda.»

Jeg vet at mange av dere vil diskutere med meg når det gjelder dette. Dere vil bli sinte på meg. «Faen ta! Faen ta Adamus! Jeg vil ha det nå! Jeg har bedt om det nå. Hvor i helvete er det?” Dere har ventet. Ventet. Dere har lært veldig mye. Dere har fremdeles renset ut noen gamle problemer, og det er bra, men dere venter bare på den riktige tiden.

Jeg vet hvem dere er. Jeg har jobbet sammen med dere før. Jeg ser hvem dere er. Du er ikke bare dette strevende mennesket som prøver å finne mening ved livet, prøver å komme inn i noe som kalles spirituell opplysthet, noe dere ikke er helt sikre på hva er eller når det skjer. Dere bare venter.

Så jeg skal la det ligge en liten stund, og vi skal komme tilbake til det senere. Men jeg ser ut, og noen ganger må jeg le, og noen ganger må jeg gråte. Jeg ler fordi dere kommer til å forstå hvor enkelt alt var, at dere på en merkelig måte hadde bestemt dere for å vente, og dere kommer til å forstå at det faktisk ikke var noen stor kamp. Det var faktisk ganske enkelt. Og jeg gråter noen ganger på grunn av det dere utsetter dere for fysisk og emosjonelt, og det det behøver ikke å være slik. Det gjør det ikke.

Dere sier; «Men Adamus, jeg har ingen kontroll over det som skjer i kroppen min. Adamus, sinnet mitt blir sprøtt. Jeg har ikke kontroll over det.» Men la oss bare trekke pusten dypt og gå utover det. Ja, takk (litt latter når han får en kopp kaffe). Det kommer til meg. Jeg kommer ikke til det.

SHAUMBRA 1 (kvinne): Den er varm.

ADAMUS: Den er varm.

SHAUMBRA 1: Vær forsiktig. Den er varm.

ADAMUS: Varm! Varm plager ikke meg. Jeg kjenner varm! Så, takk (Adamus drikker av kaffen). Ganske god … Sandra, (litt latter). Åhh! Åhh! Åh! Så hun stygt på meg via internet? (Mer latter).

Ok, så hvor var vi? Å, jeg vet hvor vi var. Jeg ser hvem dere er. Jeg har lyst til å le. Noen ganger har jeg lyst til å gråte. Og, mest av alt vil jeg bare si; bare slapp av inn i opplystheten deres. Bare slapp av inn i den. Ikke gjør det til et slikt strev. Ikke jobb så hardt med det. Bare slapp av. Dere kommer ikke til å tenke dere til det, og dere kommer ikke til å tvinge dere til det. Så bare slapp av inn i det. Det er derfor vi er her.

 Dagens spørsmål

Neste. Linda med mikrofonen. Jada, jada. Det er deres tur. Det er deres tur.

Linda med mikrofonen. Linda vil ta mikrofonene til publikum, og gi den til en frivillig. Hun kan se at handa di går opp selv om den ikke gjør det. Gi den til en frivillig, og spørsmålet denne Shouden begynner med er dette: Hva er annerledes ved deg i dag enn det var for fire år siden? Hva er annerledes nå i forhold til for fire år siden? Ja, min kjære.

SHAUMBRA 2 (kvinne): Åh, Adamus! Jeg er her!

ADAMUS: Åh, Adamus. Ja (de ler).

SHAUMBRA 2: Alt er annerledes.

ADAMUS: Alt er annerledes. Nevn tre ting som er annerledes.

SHAUMBRA 2: Jeg er veldig bevisst.

ADAMUS: Du er veldig be- … fint.

SHAUMBRA 2: Jeg er her.

ADAMUS: Mm hmm. Mm hmm.

SHAUMBRA 2: Og jeg elsker.

ADAMUS: Du …

SHAUMBRA 2: Jeg elsker.

ADAMUS: Elsker hva?

SHAUMBRA 2: Alt sammen (hun ler).

ADAMUS: Alt?

SHAUMBRA 2: Ikke alt, men jeg elsker livet.

ADAMUS: Ja, ja.

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Elsker livet. Ok.

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Ingen store utfordringer i livet ditt akkurat nå?

SHAUMBRA 2: Jo, det er store utfordringer, men det er bra. Det er greit.

ADAMUS: Du liker store utfordringer.

SHAUMBRA 2: Nei! Men - ja. (Adamus ler). Nei. På en måte, jeg elsker det fordi – jeg elsker å mester det.

ADAMUS: Ja. Føles livet ditt bedre nå enn det gjorde for fire år siden?

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Er du klarere enn du var for fire år siden?

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Fint. Er du mer lykkelig nå?

SHAUMBRA 2: (Liten pause). Ja.

ADAMUS: Har du mer over- … eh, «Ja, på en måte. Hva er lykke?» Har du mer overflod nå?

SHAUMBRA 2: Ja, ja.

ADAMUS: Fint, fint. Og er du friskere fysisk?

SHAUMBRA 2: Ehh, egentlig ikke.

ADAMUS: Egentlig ikke. Hvorfor det?

SHAUMBRA 2: Fordi jeg har noen små problemer med kroppen.

ADAMUS: Ja, ja. Ja, greit. Men for å komme til dette, jeg vil si … dit vi skal, er det viktig å være frisk.

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Det er viktig at kroppen henger sammen.

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Kan du gi deg selv tillatelse til å få kroppen tilbake til balanse?

SHAUMBRA 2: Ja.

ADAMUS: Har du tatt Ancestral Freedom?

 

SHAUMBRA 2: Ikke enda (litt latter).

ADAMUS: Gi meg mikrofonen! (Mer latter). Gi den til … tok du hintet, eller? (Litt latter). Du vil forstå senere. Vær så snill å gjøre det. Linda vil gi deg den. Hun vil sende deg en link, så den er gratis. Den er på min regning. Ja. Ja. Jeg kan ikke understreke det nok. Jeg skal snakke om det om en liten stund.

Neste. Neste. På hvilken måte er du annerledes enn for fire år siden?

LINDA: Mmmm.

ADAMUS: Å, du kan ikke gjemme deg. (Litt latter). Hallo min kjære. Fint å se deg igjen.

SHAUMBRA 3 (kvinne): Jeg er veldig glad for å være her. Jeg har gledet meg til det, men jeg forventet meg ikke at jeg skulle stå her og snakke.

ADAMUS: Hvorfor ikke?

SHAUMBRA 3: Jeg forventet det bare ikke (hun ler).

ADAMUS: Vel, hva forventet du, bare sitte stille i stolen under en shoud?

SHAUMBRA 3: Ja! (De ler).

ADAMUS: Fint.

SHAUMBRA 3: Jeg håpet det, jeg håpet det.

ADAMUS: Har du lagt merke til at når du håper på være liten og at ingen legger merke til deg, at det er da du får mikrofonen? Det er en veldig interessant dynamikk i dette. Jeg skal forklare senere i Shouden. På hvilken måte er livet ditt annerledes enn for fire år siden.

SHAUMBRA 3: Når jeg ser på kreativiteten min, er den mye annerledes.

ADAMUS: Fint.

SHAUMBRA 3: Mye annerledes.

ADAMUS: Fint.

SHAUMBRA 3: Når jeg ser på arbeidet mitt, er forholdet til pasientene mer intimt og veldig dypt. Og når jeg ser på seminarene mine, er energien perfekt.

ADAMUS: Fint.

SHAUMBRA 3: Virkelig perfekt.

ADAMUS: Hvordan er det med helsa?

SHAUMBRA 3: Helsa mi er – jeg har tatt Ancestral Freedom (latter).

ADAMUS: Vel, jeg skal ikke bruke deg som talsmann mer! Hvordan er det med helsa?

SHAUMBRA 3: Ikke så bra.

ADAMUS: Hvorfor?

SHAUMBRA 3: Ikke så bra (hun sukker). Jeg vet ikke. Jeg mener, jeg følte meg bedre før.

ADAMUS: Ja.

SHAUMBRA 3: Jeg var bedre før.

ADAMUS: Mer energi.

SHAUMBRA 3: Ja.

ADAMUS: Ja. Mindre smerter?

SHAUMBRA 3: Ja.

ADAMUS: Ok. Hva handler det om? (Hun trekker på skuldrene). Hm. Ikke si det. Ikke si «Jeg vet ikke.» Finn på noe, lyv til meg, hva som helst. Ikke bare si, «jeg vet ikke.» Ja.

SHAUMBRA 3: Jeg skulle akkurat til å si at jeg ikke vet, men jeg sier det ikke.

ADAMUS: Ja (mer latter).

SHAUMBRA 3: Jeg mener, jeg har følelsen av – jeg tok Threshold, og siden det har jeg følt – jeg mener, ja, det er kanskje normalt – alt kommer opp. Alle gamle ting i kroppen, bare kroppen, for resten er perfekt.

ADAMUS: Ja. Fint. Så bare kroppen. Interessant.

SHAUMBRA 3: Ja.

ADAMUS: Ok. Bra. Takk. Takk, og takk for at du ville snakke i dag (litt latter).

Neste. På hvilken måte er du annerledes enn for fire år siden? Oh, boy

Vær hilset, Mester.

SHAUMBRA 4 (mann): Vær hilset.

ADAMUS: Ja.

SHAUMBRA 3: Å, mener du hvordan jeg er annerledes, eller livet generelt?

ADAMUS: Hvordan i dag – hvordan du i dag er annerledes enn for fire år siden. Hva har forandret seg i livet ditt?

SHAUMBRA 4: Å, alt liksom. Jeg har forandret hvilket land jeg bor i. Jeg har forandret jobb. Jeg har forandret – jeg har mye mer overflod, er mye mer kreativ.

ADAMUS: Fint.

SHAUMBRA 4: Jeg gjør det jeg elsker å gjøre.

ADAMUS: Fint. Mer klarhet?

SHAUMBRA 4: Ja, ja. Mye mer klarhet.

ADAMUS: Ok. Ville du gått tilbake til for fire år siden?

SHAUMBRA 4: Nei.

ADAMUS: Nei. Nei. Ok. Fint. Takk.

SHAUMBRA 4: Var det alt?

ADAMUS: Ja, det var det hele. Ikke så smertefullt. Vel, med mindre du gir meg feil svar (litt latter). Fint.

LINDA: Flere?

ADAMUS: Å, javisst, javisst. Ja, hvordan har du det i dag sammenlignet med for fire år siden?

GUDRUN (kvinne): Jeg har akkurat tenkt på det. Det er vanskelig å huske, men det jeg kan si, er at jeg føler meg mye, mye mindre, om i det hele tatt, som et offer.

ADAMUS: Å, fint, fint. Mindre som et offer.

GUDRUN: Ja, det var et ganske stort tema.

ADAMUS: Ja.

GUDRUN: Og jeg føler meg mye roligere inne i meg.

ADAMUS: Ja.

GUDRUN: Og jeg har mye, mye mer overflod. Det er ikke lenger et problem.

ADAMUS: Fint.

GUDRUN: Og det er virkelig en basis for mange ting. Og …

ADAMUS: Hvordan er det med energien din?

GUDRUN: Helsa er noe som begynner å plage meg litt, hjertet mitt, noen ting til, og jeg tror det kanskje har sammenheng med alle forandringene og skiftet generelt. Så jeg har ikke vært hos lege på årevis. Ja, ja, det er – hvis du spør meg – det er noe som kommer opp i sinnet nå og da, og at det kanskje er noe jeg burde være oppmerksom på.

ADAMUS: Hvordan er det med nattesøvnen?

GUDRUN: Å, nesten ingen.

ADAMUS: Ja, greit.

GUDRUN: Jeg har ærlig talt gitt opp å la det plage meg så mye, for jeg tror, ok, jeg har tid. Jeg kan være litt mer avslappet i forhold til det. Jeg behøver ikke å stå opp klokka seks hver dag. Men det er der, og noen ganger tror jeg at det er på grunn av litt støy rundt meg i huset, i blokka der jeg bor.

ADAMUS: Å, det er støy, men den er ikke nødvendigvis på utsiden.

GUDRUN: Ja, ja.

ADAMUS: Ja, ja.

GUDRUN: Vel, noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne, du vet, skylde på det. Men jeg føler at etter en times søvn – det er noe jeg har lagt merke til, det er bare en time – føler jeg noen ganger at jeg har sovet i minst ti timer.

ADAMUS: Akkurat.

GUDRUN: Mellom klokka tolv og ett om morgenen, eller mellom tre og før tre, og det er så å si egentlig bare den timen med søvn. Jeg ser på vekkerklokka, og jeg kan ikke tro at klokka bare er to eller ett.

ADAMUS: Akkurat.

GUDRUN: Det er det jeg har lagt merke til.

ADAMUS: Greit, fint.

GUDRUN: Jada. Og jeg vet at du tidligere har sagt at, ja, betydningene av lengden med søvn som vi alle tror vi trenger ikke lenger gjelder.

ADAMUS: Det er irrelevant.

GUDRUN: Så det er veldig betryggende.

ADAMUS: Fint. Takk.

GUDRUN: Ok, takk.

ADAMUS: Og forresten, for de av dere som er lettet over at personene ved siden av dere fikk mikrofonene, og tror at Linda går sin vei, så gjør hun ikke det (litt latter). Dere liksom; «Å! Fint! Fint! Jeg er så glad for at Gudrun fikk mikrofonen, og nå kommer ikke jeg til å få den.” Å, nei, nei, nei. Jada. (Mer latter) Fint, takk.

Og på hvilken måte er livet ditt annerledes i dag enn for fire år siden?

SHAUMBRA 5 (kvinne): Vel, jeg sluttet i den tidligere jobben min for et år siden, og vel, jeg er mer fornøyd med livet mitt nå.

ADAMUS: Mm hmm. Og hvordan er det med hjerneaktiviteten, hjernesnakket?

SHAUMBRA 5: Mindre, mye mindre.

ADAMUS: Ja. Mye mindre?

SHAUMBRA 5: Ja, mye mindre.

ADAMUS: Ok.

SHAUMBRA 5: Jada.

ADAMUS: Fint. Er du lykkeligere?

SHAUMBRA 5: Ja.

ADAMUS: Hva er det største klagemålet ditt?

SHAUMBRA 5: (sukker) Jeg trenger kanskje en ny bil (hun ler).

ADAMUS: Så tillat det!

SHAUMBRA 5: Ja!

ADAMUS: Ja.

SHAUMBRA 5: Det skal jeg.

ADAMUS: Og jeg vet at jeg sier det, og så sier liksom noen av dere; «Ughhh, du vet, ughhh!» Det er som «Nei, bare stopp opp. Bare tillat det. Jada, jada. Ok. Hva slags bil vil du ha?

SHAUMBRA 5: En Audi.

ADAMUS: Audi. Hvilken modell? Cauldre vil vite det. Jeg bryr meg ikke.

SHAUMBRA 5: 380, tror jeg.

ADAMUS: Ok. Ja.

SHAUMBRA 5: Ja?

ADAMUS: Fint, fint.

SHAUMBRA 5: Ja?

ADAMUS: Fint. Bra bil, sier han. Jeg vet ikke. Jeg har fremdeles hestene og vognene mine (latter). Jeg liker dem. Ja. Bra. Takk. Et par til Linda.

LINDA: Det er greit.

ADAMUS: På hvilken måte er livet ditt annerledes nå enn for fire år siden?

LINDA: Damen med brillene. Takk.

ADAMUS: Hallo.

EDITH: Hallo.

ADAMUS: Ja. På hvilken måte er livet ditt annerledes?

EDITH: Jeg elsker meg selv mye mer enn før.

ADAMUS: Elsker deg selv. Bra.

EDITH: Og det er …

ADAMUS: Hadde du problemer med det før, å elske deg selv?

EDITH: Ja, ja, ja.

ADAMUS: Hvorfor det?

EDITH: Jeg synes ikke jeg var god nok når det gjaldt alt mulig.

ADAMUS: Ja, og nå går det greit.

EDITH: Ja.

ADAMUS: Bra, bra. Og hva annet er annerledes enn for fire år siden?

EDITH: Mmm. Jeg er mye mer avslappet.

ADAMUS: Mye mer avslappet.

EDITH: Ja.

ADAMUS: Bra. Hvordan er det med overfloden? (Hun gjør en grimase). Mmmm. Har du lyttet til min overflod – min gratis Abundance workshop?

EDITH: Ja.

ADAMUS: Bra. Lytt igjen (latter).

EDITH: Jeg gjorde det for noen dager siden.

ADAMUS: Ja, ok. For noen få dager siden.

EDITH: Mm hmm.

ADAMUS: Ok.

EDITH: Før i dag.

ADAMUS: Å, du bare lyttet til det.

EDITH: Ja.

ADAMUS: Å, ok. Vel, det tar, vel, kanskje en uke eller to for at, du vet, all rikdommen kommer inn (latter). Så ikke vær utålmodig. Den er uansett gratis.

EDITH: Mm hmm.

ADAMUS: Ja. Hvordan er det med helsa?

EDITH: Bra.

ADAMUS: Ganske bra. Ok.

EDITH: Ja.

ADAMUS: Ingen uvanlig verk eller smerter?

EDITH: Nei.

ADAMUS: Energi nivå?

EDITH: Det er bra.

ADAMUS: Ok. Bra. Takk. Du erstatter Edith?

EDITH: Ja.

ADAMUS: Ja. Navnet hennes er Edith (latter). Edith, hva skulle jeg gjort uten deg? (Applaus). Men du lager ikke et helvetet for meg slik Edith gjør. Du gjøre det ikke vanskelig for meg.

EDITH: Nei.

ADAMUS: Og så sier du «Åhhh! Adamus!» og så sier jeg noe stygt, og du sier «Åhhhh! Du må banne Adamus!» (Mer latter). Ok. To til Linda.

LINDA: Ok.

ADAMUS: På hvilken måte er livet ditt annerledes enn for fire år siden? Velkommen.

SHAUMBRA 6 (kvinne): Takk. Veldig interessant.

ADAMUS: Veldig interessant.

SHAUMBRA 6: Ja.

ADAMUS: Det var en interessant kommentar.

SHAUMBRA 6: For jeg vet ikke når jeg må ta en beslutning, og det er ganske komplisert for sinnet mitt, og jeg sier; «Glem det. Faen, tillat.» Og det virker som om alt fungerer hele dagen. Jeg planla ikke å gjøre ditt og datt, og plutselig; «Åh! Åh! Takk. Takk. Takk. Takk.” Og det er dette som skjer med meg nå, og jeg blir av og til mismodig med et eller annet. Jeg aner ikke hva det er.

ADAMUS: Kjeder du deg?

SHAUMBRA 6: Unnskyld?

ADAMUS: Kjeder du deg? Kjeder deg, du vet, liksom …

SHAUMBRA 6: Ja, ja, ja. Jeg vet ikke helt, for jeg er ganske aktiv. Jeg er ganske aktiv.

ADAMUS: Ganske aktiv.

SHAUMBRA 6: Ja.

ADAMUS: Og hvordan er det med energinivået?

SHAUMBRA 6: I øyeblikket kanskje fem eller seks.

ADAMUS: Fem eller seks. Ok. Så på en måte …

SHAUMBRA 6: Ut fra en skala på ti. En skala på ti.

ADAMUS: Ok.

SHAUMBRA 6: Ja.

ADAMUS: Ja, en skala på ti. Ok.

SHAUMBRA 6: I øyeblikket. Ja.

ADAMUS: Og helsa?

SHAUMBRA 6: Helsa, ja, det var overraskende, for jeg har aldri før vært syk, og jeg måtte opereres for grå stær, og på et eller annet vis gikk det litt galt, og det var min første opplevelse med hvordan ting fungerer når en blir syk.

ADAMUS: Å, ja, ja.

SHAUMBRA 6: Og det hadde jeg aldri opplevd før, og jeg sa, “Whoaaaa!”

ADAMUS: Ja, ja.

SHAUMBRA 6: Ja! (Litt latter).

ADAMUS: Ikke så bra! Ikke så bra!

SHAUMBRA 6: Og så sa jeg; Å, jeg tillater! Men så … (mer latter og litt applaus). Men disse dumme tingene kom tilbake og sa; «Woohoo! Wow! Hallo! Legen din er ikke bra nok. Du må finne ut hva du skal gjøre» og alt mulig. Det var sprøtt, og det er derfor energien min er ca. fem eller seks eller hva det måtte være. Men tillate …

ADAMUS: Tillate.

SHAUMBRA 6: … er min, jeg vet ikke. Jeg kjører, og jeg sa …

ADAMUS: Hvor gammel er du?

SHAUMBRA 6: Å, herregud! Wow! (Latter) Så vakkert! Jeg blir 73 om noen få dager.

ADAMUS: Syttitre (applaus). Og jeg spør om det …

SHAUMBRA 6: Takk.

ADAMUS: … fordi vitaliteten din er mye yngre enn for en 73 åring.

SHAUMBRA 6: Vel, takk, Adamus.

ADAMUS: Og du har en veldig ungdommelig energi.

SHAUMBRA 6: Takk, takk.

ADAMUS: Takk.

SHAUMBRA 6: Takk.

ADAMUS: Noen få til kjære Linda.

LINDA: En til?

ADAMUS: En til.

LINDA: En til.

ADAMUS: En til.

LINDA: Mmm. Mmmm.

ADAMUS: Alle er nervøse (litt latter). Linda elsker rollen sin. Linda elsker å være mikrofon-engel (mer latter).

Ja, hvordan er livet ditt?

SHAUMBRA 7 (mann): Det er faktisk ok.

ADAMUS: Det er ok. Det høres ikke bra ut! (Latter). Hvordan er det sammenlignet med for fire år siden?

SHAUMBRA 7: Først og fremst føles hele denne oppstigningshistorien faktisk ganske fjern, men samtidig føles det også som om alt er mye mer klart enn den gangen. Virkelig, og alt.

ADAMUS: Hvordan er det med energien din?

SHAUMBRA 7: Det er forskjellig. Noen ganger veldig bra, og så plutselig veldig lav.

ADAMUS: Ja. Hvordan er det med den generelle gleden over livet?

SHAUMBRA 7: Nå går vi veldig mye i naturen, og det er virkelig, virkelig en glede. Faktisk så bekymrer jeg meg ikke så mye som for fire år siden. Det var virkelig ekstremt den gangen, og nå kan jeg virkelig også nyte de små tingene, og …

ADAMUS: Ja.

SHAUMBRA 7: Ja. Ja.

ADAMUS: Fint. Så generelt bedre enn for fire år siden? Verre? Eller …

SHAUMBRA 7: Annerledes.

ADAMUS: Bare andre problemer.

SHAUMBRA 7: Annerledes. Ja, sinnet mitt fungerer ikke lenger. Det er også annerledes.

ADAMUS: Ah! Sinnet ditt fungerer ikke! (De ler).

SHAUMBRA 7: Ja!

ADAMUS: Bra, bra, bra.

SHAUMBRA 7: Det er også noe annerledes.

ADAMUS: Ja, ja, fint. Mange takk.

SHAUMBRA 7: Takk.

ADAMUS: Og takk til Linda som gikk rundt med mikrofonen.

LINDA: Gleden var på min side.

La oss trekke pusten godt og dypt på det.

Livet, for fire år siden – mange av dere tenkte på det mens andre svarte på spørsmålet – hva har skjedd de siste fire årene? Hva har skjedd de siste femten eller tjue årene, eller for eksempel det siste året?

Dette er ingen lett prosess. Alt dette med oppvåkning og opplysthet kan være veldig, veldig utfordrende. Dere hadde kanskje forventninger om hva som ville skje i livene deres for en tid tilbake, og andre ting skjedde. Dere har gitt slipp på en masse av det jeg vil kalle gamle problemer, men dere har møtt på andre ting underveis. En av dem, sannsynligvis det største jeg ser når det gjelder de fleste av dere, er energinivået.

Dere har på ingen måte så mange indre konflikter som dere hadde før. Dere har ikke disse store kampene lenger. Dere har på ingen måte så mange kvaler i sinnet som dere hadde. Men til tider er det selvfølgelig slik. Men noe av det største jeg legger merke til er energinivåene, noen dager opp, noen dager ned, men generelt – og det har ingenting å gjøre med at dere blir litt eldre. Det bare, vel, det er et fenomen som dere går gjennom, og vi skal forholde oss til dette i dag, men jeg ser at det generelt er mer kjærlighet til dere selv. Dere er mer fornøyd med dere selv nå enn dere var for fire år siden, så definitivt mer enn for ti år siden – fornøyd vil si ikke så mange sinns-problemer – men det er disse energigreiene. Det er på en måte dette med å prøve å trekke opp energien når det gjelder forretningene deres, de kreative prosjektene, bare for livet, når det gjelder forholdene deres, og det er en slags fastlåst energi der. Vi skal forholde oss til dette i dag.

 Det siste året

Men la meg nå snakke om det siste året, det siste året. Det har vært et utrolig, fantastisk år for Shaumbra og for meg. Og jeg må si at jeg var veldig seriøs da jeg tidligere sa at dere kunne ha valgt opplysthet for dere selv da dere var på Mysterie Skolene, bare dratt til Klubben for Oppstegne Mestre, men det gjorde dere ikke. Dere sa; «Jeg vil vente. Jeg vil vente til nå.»

Det siste året har vi virkelig speedet opp ting. Før det, har jeg bedt folk om å forlate Crimson Circle. Jeg har sagt at hvis dere ikke er her på grunn av legemliggjort opplysthet, ber vi dere om å dra. Dere kan komme tilbake når dere er klare, men dette er ikke noe sted for folk som bare sysler med spiritualitet. Dette er ikke noe sted for folk som nærer seg på energi. Jeg vil simpelthen ikke tillate det.

Dette er et sted for folk som hver og en av dere som har valgt dette livet til realisering. Punktum. Jeg har ingen toleranse for det, og jeg tror ikke dere har toleranse for slik som bare, dere vet, kikker gjennom vinduet, de som bare kommer for å sjekke det, kanskje føle energien. I dag er det for eksempel utrolig mye energi i rommet, og det er et strålende sted å komme for slike som nærer seg på energi. Dere vil gjenkjenne dem hvis de i det hele tatt kommer til døra. De er i drama. De er i en masse makyo. Men i grunnen har vi energetisk holdt dem borte slik at vi kan gjøre det arbeidet dere kom hit for i dette livet.

Jeg vet at dere ikke vil at det skal skje i et annet liv. Dere vil ikke vente. Dere vil det i dette livet. Så det er akkurat det vi gjør her. Jeg sammen med dere.

Jeg har ingen læreplan som er lagt ut i det vakre, palassaktige kontoret mitt i Klubben for Oppstegne Mestre. Jeg har ikke planlagt alt dette på forhånd. Vi tar det sammen ettersom dere tillater opplystheten deres, ettersom dere ekspanderer bevisstheten deres. Det er derfor det er veldig vanskelig å gjøre – jeg kan egentlig aldri fortelle kjære Cauldre og Linda og Crimson Circle staben hva som er det neste som vil skje. Noen ganger går vi inn for å gjøre en antatt form for workshop, og i det øyeblikket forandrer vi det og gjør noe annet, for alt er skreddersøm for dere og den legemliggjorte opplystheten deres.

Når jeg sier at jeg ser hvem dere er, og at dere ikke er klar over det enda, ser jeg at dere er veldig forpliktet i forhold til noe dere forpliktet dere til for mange liv siden, men dere kommer til å gjøre det i dette livet. Det er veldig annerledes enn andre grupper av mennesker, andre religiøse eller spirituelle eller new age grupper. Jeg vet ikke om dere ser forskjellen. Hvis ikke dere gjøre, så – bare for moro skyld – dra til en new age samling, eller et helgekurs et eller annet metafysisk. Dere forstår plutselig hvor langt dere har kommet, og også hvor langt vi har kommet.

Det siste året har vi gjort det i kvante – jeg vil ikke bruke ordet «fart» - men vi har gjort det i en kvante-akselerert energiprosess. Vi begynte for et år siden, nesten på dagen, et år siden, på Kryon Konferansen i Sedona. Og jeg jobber til tider tett sammen med Kryon, særlig når vi deler scene, og jeg snakket med Kryon før konferansen. Det var rundt åtte, ni hundre mennesker der. Det var en enorm begivenhet, og jeg visste at det var tid for å si noe viktig til publikum, men særlig til dere.

~ Utover New Age

 

Jeg sjekket med Kryon på forhånd, og jeg sa; «Dette kommer jeg til å snakke om,» bare for å forsikre meg om at det var komfortabelt i forhold til bevisstheten på denne samlingen. Og jeg kom med en uttalelse, en veldig sterk uttalelse, og jeg sa; «New age er over. Det er over.» Det er ikke akkurat det beste stedet, det beste miljøet for å annonsere noe slikt (litt latter). Sedona er new age sentralen for hele USA, og faktisk for mye av verden. Det er også en makyo sentral. Det er ikke mitt favorittsted. Men jeg annonserte dette. Jeg sa «new age er over,» noe som betyr at det er tid for å slutte å snakke om det. Det er tid for å slutte å utforske alle de forskjellige metodene og måtene. Det er tid for å avslutte dette. (Adamus’ budskap kalles End of the New Age)

 

Blavatski og Jung og Steiner og noen få andre var viktige i oppstarten av new age for 140 år siden. Det var en tid da verden trengte nytenking og nye tilnærmingsmåter, trengte å dykke inn i mystisisme og spiritualitet på en måte som ingen av kirkene kunne tilby, og egentlig ingen av de andre religionene.

Men det kom en tid for slutten på new age, og i avslutningen egentlig si; «Det er enten tid for å gå tilbake til et vanlig liv som menneske, eller det er tid for å komme inn i opplystheten din. Det er tid for å være denne legemliggjorte Mesteren på Jorden.»

Så det startet en veldig hurtig prosess, og jeg er klar over at jeg ikke ble invitert tilbake i år, så … (latter). Og i fjor sommer gjorde vi Ancestral Freedom (Frihet fra Forfedrene). Jeg vet at mange av dere har lyttet til den, eller sett på den. Det er ikke noe hyggelig program. Jeg antar en ikke kan kalle det for en hyggelig Cloud-klasse. Det er vanskelig. Den var ikke så veldig lang, men det er veldig vanskelig, for jeg visste at det var tid for å gi slipp på denne siste ubalanserte karmiske forbindelsen til gamle familier.

Mange av dere som gikk gjennom denne og opplevde dette, hadde uker eller til og med måneder etterpå med utfordringer. Utfordringer i kroppen og i forhold, tristhet, for det innebar å gi slipp på gamle forhold som egentlig ikke var i balanse med dere lenger. Det holdt dere tilbake. Det var ikke meningen å si at dere skulle forlate familiene deres eller skille dere fra ektefellen eller kaste barna ut døra og ut i verden. Meningen var å si at dere har hatt en veldig, veldig lang linje med biologien og tankesettet til en familie som dere kanskje elsker – eller kanskje hater, det spiller egentlig ingen rolle – men det er tid for å gi slipp på dette. Dere kan ikke dra det med dere inn i opplysthet. Dere kan elske dem. Dere kan ha medfølelse med dem. Men jeg inviterte dere alle til å se på den nedarvede bakgrunnen deres. Og det var vanskelig for mange av dere, og jeg vet at det var noen fysiske problemer som slo inn, men det var det neste steget vi tok.

Så begynte vi på Gå Videre serien. Dette er nummer 10 i Gå Videre, og av en eller annen grunn virker det som om det bare er nummer tre, som om vi nettopp begynte på den, for det går fort. Og vi dykket inn i den, dykket inn i en masse materiale dette året. Vi har gått inn i en masse problemer de siste ni shoudene.

Så var det tid for BON på Hawaii. BON var en vidunderlig, vakker workshop, men det som skjedde der var virkelig veldig viktig. Jeg sa til gruppen, jeg tror det var dag to, jeg sa at dette er første gang som Shaumbra at vi møtes og den overliggende energien ikke handler om problemer. Vi har hatt hundrevis på hundrevis av samlinger opp gjennom årene, men det som vanligvis har skjedd, er at Shaumbra kom inn med problemene sine, og det er greit. De tause problemene sine. De kom ikke gråtende inn dørene. De kom ikke inn og krevde svar på problemene sine, men det var der. Det var som en sky som hang over hele samlingen.

Jeg måtte jobbe med det. Tobias måtte også jobbe med det, men energetisk var det i veien for dere. De menneskelige problemene, de grunnleggende – overflod, helse, forhold og egenverdi. Noen av dere hadde virkelig strevd med dette, særlig forhold, og det var derfor jeg følte at Ancestral Freedom var så viktig. Men på samlingen var det første gang dette ikke var dominerende, det store problemet. Det var et enormt gjennombrudd, ikke bare for den gruppen, men det var en indikasjon for alle Shaumbra. Det var representativt for dere alle.

Og det skjedde igjen nylig da vi var i Italia, både på Threshold og Ahmyo Retreat. Når det gjaldt begge, var ikke det altoverskyggende problemer i livene deres – dere vet, disse menneskene, strevet, nesten uløselige problemer. Nå kunne vi virkelig gå videre. Vi kunne virkelig gjøre masse framgang. Det har speedet opp til bokstavelig talt et kvantenivå. Det er en av grunnene til at veldig mange av dere har følt dere utslitt i kroppen.

Dere vet, disse sinns-greiene går fram og tilbake, men det jeg virkelig legger merke til her i denne shouden i dag, er energinivået, de fysiske problemene. Denne lys-hastigheten har hatt en effekt på kroppen- det har hatt en effekt. De gode nyhetene er at det ikke er permanent, og det vil ikke fortsette å bli verre (litt latter), men jeg kan si at det har hatt en effekt.

Så det har vært et veldig, veldig hurtig år. Det har skjedd mange ting dette året. Og når en ser på det vi har snakket om, det vi har gått gjennom dette året, så bare stopp litt opp og (føl) virkeligheten i det.

 ~ Utover mørke

I år har vi sett på mørket og sa at mørket er en illusjon. Det i seg selv er nok arbeide for ca. to liv, og vi har nylig gjort det. Mørket er absolutt en illusjon. Hvis du tror på det, så vil det være der, og det kommer til å påvirke livet ditt og det kommer til å sette ting inn i en masse ubalanse. Du vil alltid komme til å være redd for eller slåss mot mørket.

 

Når du hever deg over den illusjonen og innser at det virkelig ikke finnes mørke, og spesielt i livet ditt, kan du gå videre utover alle disse kampene. Det er virkelig en illusjon. Det er folk som vil kjempe for mørke, som vil insistere på lys og mørke, på engler og djevler. Og la dem. La dem. Det er deres spill å spille. Men vi, vi beveger oss utover det.

 

~ Utover død


Dere beveger dere utover selve døden. Vi snakket mye om det her om dagen på Ahmyo Retreat. Alle dukket opp og ville ha et godt liv, og hva gjorde jeg? Snakket om døden (litt latter).

Men døden er et slikt problem for menneskene, troen på døden. Det finnes ingen død, men menneskene insisterer likevel på det. De ser på kroppen i kista, og de sier; «Vel, Adamus tar åpenbart feil.» De ser vennene sine, slektninger, foreldre, brødre og søstre dø, og sier; «Vel, hva kommer til å skje med meg?» Alle sier; «Før eller senere kommer du til å dø.» Det er faktisk ikke sant. Det er en overgang fra den fysiske kroppen, og Mesteren forstår at de en dag kommer til å integrere fullstendig, bringe den fysiske kroppen inn i hele Bevissthetskroppen sin, men det finnes ingen død. Det finnes ingen død. Det er en overgang.

Dere er mer levende enn noensinne, særlig når det gjelder forståelsen av «Jeg Eksisterer». Er dere klar over at det som har blitt kalt døden, noe som egentlig er en overgang for biologien – overgang for biologien – og det behøver ikke å være en slik stygg død som folk har opplevd. Men dere kommer til å forstå at dere er mer levende enn noensinne når dere foretar denne overgangen.

Jeg sa dette til gruppen på Ahmyo her om dagen. Veldig mange Shaumbra har sagt; «Dette skal være det siste livet mitt på denne planeten», og jeg legger meningen i dette at det er det siste livet med å gå gjennom den prosessen som dere har gått gjennom til nå. Det siste livet dere blir født. Det siste livet da dere glemte hvem dere var. Det siste livet da dere levde i en sky, faktisk den mørke skyggen av massebevissthet og alle dens ubehagelige ting som mangel på overflod, sykdom, kriger og sult og alt dette andre.

Men jeg sa til gruppen her om dagen at dere har muligheten eller valget om å være de første som kommer tilbake, hvis dere velger det, uten å gå gjennom fødsel. Dere kan velge å integrere dere selv i en printet kropp, en nanokropp. Eller dere kan simpelthen manifestere lyskroppen deres for noen dager om gangen. Men når dere tidligere har snakket om å ikke komme tilbake, mener dere på den gamle måten.

Det finnes nye måter å komme tilbake på og oppleve denne planeten uten å måtte gå gjennom det gamle systemet for å gjøre det. Det er måter for å oppleve skjønnheten i naturen på denne planeten og gode, sunne forhold på denne planeten uten å måtte gjøre det på den gamle måten. Dere kommer til å bli de første som gjør det.

Vel, de Oppstegne Mestrene kom inn, og det var litt annerledes. De gikk vanligvis gjennom fødselsprosessen, med noen få unntak som Tobias med skallkroppen, men han gikk likevel gjennom de menneskelige mønstrene for å komme tilbake. Hvis dere velger det, blir dere de første som virkelig overgår meningen med døden.

Meningen med døden er at kroppen dør, vanligvis av en eller annen sykdom eller i en ulykke, og dere kommer tilbake til enda et liv, men dere har glemt hvem dere er. Dere vil være de første som har potensial for å virkelig trosse døden, for dere vil komme uten fødsel. Dere vil komme tilbake, og vite akkurat hvem dere er. Dere vil kommet tilbake, og ikke la alvoret i massebevisstheten dra dere inn i ting som dere bare vet ikke er riktig – inn i andres dramaer, inn i problemer med overflod, inn i en hel rekke ting.

 

Så da jeg hørte dere, og Tobias hørte dere alltid si; «Jeg kommer aldri tilbake,» visste vi at dere sa; «Ikke på den gamle måten. Vi skal skape en ny måte. Vi skal forandre bevisstheten om døden på denne planeten.» Og det gjør dere. Det gjør dere så absolutt. Og hver og en av dere vil få muligheten. Den har alt dere trenger for å få legemliggjort opplysthet i dette livet og overgå døden slik at dere kan komme tilbake på den måten dere vil, når dere vil, og virkelig nyte livet slik det burde være.

Så dette året har vi, i vår kvante-bevissthet åpning, gått utover døden.

Vi har gått utover gud. Den var tøff, for Linda har alltid gjort dette vanskelig for meg. Hvordan kan jeg si dette om gud og Jesus? Vi har snakket om gud, og vi har sett – vi har snakket om det mange andre år, men dette året har vi virkelig sagt; «Denne gamle guden kommer ikke til å fungere lenger,» og vi var ikke redde for å si det. Vi bekymret oss ikke for det, dere vet, at denne lyssøyla skulle komme inn.

Gud er en vits, en dårlig, menneskelig vits. Det er en refleksjon av menneskelig bevissthet. Det har ingenting å gjøre med det guddommelige eller spiritualitet. Folk som har skapt denne manne-guden har ikke hatt noen guddommelig opplevelse, for da skriver en ikke lamme bøker om det (litt latter).

Vi har tatt for oss kirkene. Vi har tatt for oss religionene. Vi har til og med tatt for oss new age med en masse makyo, og vi sa; «Det er ikke Gud. Det er ikke Ånden. Ånden, Gud, er her. Jeg Er også Gud.”

Vi har sagt «aldri mer» til noen av disse skremmende gamle trossystemene, til karma, til synd, til botsøvelser og lidelse. Det er ikke meningen at dette skal eksistere, og det er tid for at dette forandrer seg på denne planeten. Og det kommer ikke til å forandre seg gjennom forelesninger og bøker. Det kommer til å forandres av noen få mennesker som dere som går utover, skaper den helt nye plattformen for denne planeten.

 ~ Utover Makt

Dette siste året tok vi for oss makt. Makt. Folk flest tror på makt. De stiller ikke spørsmål ved makt – “Livet er en maktlek. Enten har en det, eller så har en det ikke. Hvis en har det, er en alltid redd for å miste det. Så en prøver å få mer. Hvis en ikke har det, ønsker en alltid at en kunne få det, og en er redd for folk som har makt.»

Makt er en illusjon. Det er fullt og helt en illusjon. Og det eksisterer ingen andre steder enn i den menneskelige bevissthet og det menneskelige sinn. Bortsett fra det eksisterer det ikke. Og vi sa; «La oss gå videre. La oss gå inn i livet uten makt.», for i et liv med makt er det alltid tvang. Det er en hardhet. Det er alltid frykt. I et liv med makt ser en utover istedet for innover. Det er ikke noe behov for makt, men folk forstår ikke energi og bevissthet. Så de går etter makt i stedet.

 

Makt er overalt på planeten. Det er selvfølgelig i forretningslivet. Det er i religioner og kirker, så absolutt i myndigheter. Det er i terapi. Det er i farmasøytisk industri. Det er i alt. Denne verden opererer på makt. Makt.

Og det er faktisk interessant, for hele dynamikken med fossilt brennstoff, gammelt drivstoff, er en slik refleksjon av hele denne makt-bevisstheten. Dere må sprenge noe for å bevege det framover. En må ha kraft og dynamikk, og planten kommer egentlig ikke til å finne den virkelige energiløsningen så lenge den tror på makt.

Vi har tatt det for oss, og ordene kommer fra meg gjennom Cauldre, men det er bevisstheten deres som kommer gjennom. Det er dere som sier «aldri mer» til døden, «aldri mer» til denne troen på mørke, «Aldri mer» til den gamle guden. Vi har forandret det, dere har forandret det i løpet av et kort år.

 

~ Utover tid og rom

Vi har tatt for oss tid og rom. Det var stort. Vi sa at tid, rom beveger seg gjennom deg. Det er ikke du som beveger deg gjennom en lineær projeksjon, gjennom tid og rom. Tid og rom beveger seg gjennom deg. Det er slik enkel fysikk. Det er nesten vanskelig for meg å forestille med at ikke vitenskapen og fysikerne har forstått det. Det er så enkelt. Det er revolusjonært. Og når de endelig får det inn i de menneskelige hjernene sine, vil det forandre hele oppfatningen av vitenskap og gud og makt og alt annet. Men akkurat nå er de innelåst i det.

Men dere forandrer dette. Noen av dere har så absolutt følt det. Andre av dere har vitenen om at tid og rom beveger seg gjennom dere. Det er du som er Mesteren. Du lever ikke på nåde fra tid og rom.

Og når vi snakker om det – særlig tid – historie. Historie er en tids-sekvens. Vi har snakket om – vi har faktisk til og med utfordret historie. Historie er i grunnen en lineær, menneskelig historie. «Disse begivenhetene skjedde på disse datoene», og folk tror på det uten å stille spørsmål ved det. De sier; «Vel, du er sprø hvis du ikke tror på det som står skrevet i disse bøkene.»

Vi kommer til å forstå at historie er et tidsaspekt, og tid er fleksibel – dere behøver ikke lenger å være fanget i lineær tid – og når dere ser på fortiden deres, historien deres, så er det faktisk ikke nødvendigvis det som sinnet husker. Det er ikke nødvendigvis det som var skrevet i bøkene. Og folk vil utfordre dette og si; «Vel, du er sprø. Dette er det som skjedde.» Men Mesteren oppdager at det er veldig fleksibelt, at det som skjedde i fortiden kan forandres, perspektivet på det, og også forståelsen av all dynamikken som gikk inn. Dere er ikke innelåst i tid. Dere er ikke lenger innelåst i historien deres.

 ~ Mer

Og her om dagen så vi litt på kjærlighet på Ahmyo Retreaten. Vi snakket dypt om kjærlighet. Vel, mange ganger når jeg hører folk snakke om fred, kjærlighet og glede, får jeg lyst til å kaste opp (litt latter). Det er en makyo klisjé. Og jeg sier det fordi de egentlig ikke forstår hva dette er. De sier det ut fra et nesten hypnotisk ståsted – «Fred, kjærlighet og glede.» Vi snakket mye om kjærlighet og om virkelig dyp kjærlighet, hva det egentlig er. Vi har tatt for oss de største problemene det siste året, og dere har vært en integrert del av alt dette.

Vi har beveget oss med dette lysets hastighet, og dere vet at jeg de siste par årene har snakket nesten til det kjedsommelige, til dere kjeder dere, om de fem menneskelige sansene og sinnet, sagt at dette skaper perspektivet i virkeligheten deres. Sinnet, de menneskelige sansene gir dere perspektivet på virkeligheten, men det er ikke alt som er der. La oss bevege oss videre. La oss ekspandere dette. La oss gå inn i Mester-sansen, som er veldig, veldig annerledes enn menneskelige sanser og sinnet. La oss begynne å utforske hva mer som allerede er her.

Så dette siste året har det vært en masse snakk om sansene og om å gå utover sinnet, vi har gjort det. Vi har begynt å åpne – dere har begynt å åpne – Mester-sansen. Den kommer fremdeles. Fremdeles så – noen av dere stiller spørsmål ved om den er der, eller om dere gjør det riktig. Det vil komme. Ikke jobb med det. Jeg mener det. Ikke tving det. Bare føl inn i det og tillat det.

Vi har gjort utrolig mye dette året, og det er fremdeles mye mer som vil komme. Utrolig mye, mye godt som vil komme. Det er mye mer som kommer, og det jeg vil snakke om i dag, er noe som faktisk er veldig, veldig spesielt, noe jeg la merke til for ti dager siden da jeg vurderte, så på Shaumbra energien. Og jeg forsto at for første gang noen sinne – det var en åpenbaring – for første gang noensinne, har energiene deres skiftet på en utrolig måte.

Og jeg vil be Linda om å skrive dette på tavla, den virtuelle tavla vår (litt latter fordi det ikke er noen tavle der). (Adamus drar fram ei tavle, litt applaus.) Bare for Linda.

 Et gjennombrudd

Det var nylig et utrolig gjennombrudd. Det var et skift i bevisstheten deres. Noen av dere er sannsynligvis mer klar over det enn andre, men det var et skift i bevisstheten som er det første skikkelige gjennombruddet i OG. Vi har snakket om det en stund, det faktum at du er menneske, OG du er Mester. Men plutselig observerte jeg dette skiftet.

Det var nesten som å se på energifeltet deres, bevisstheten deres, energien deres. En kan nesten si at det var eggeformet, og dere har vært i denne eggeformen lenge. Dere har følt en masse, opplevd – jeg mener, livet forandrer seg, noen ting blir bedre, noen ting litt mer vanskelige – men plutselig, for ca. ti dager siden, var det en utstråling ut fra denne gamle eggeformen med hardt skall inn i OG. Det var ikke bare noen få av dere. Det var mange av dere, og dette er indikativt for det faktum at det da vil komme til resten.

De fleste av dere var sannsynligvis ikke klar over det. Dere våknet ikke opp for ni dager siden og sa; «Å! Plutselig er jeg i OG» men det var et merkbart skift. Og jeg vil skrive det slik, for det er vanskelig å sette ord på det, men jeg vil si at det jeg la merke til, var at dere ble maktløse og energirike. Energirike. Det var derfor jeg tidligere spurte om hvilken forskjell dere hadde lagt merke til i livet. Hvordan det er med energinivået deres.

Energinivået har vært … dere har konsumert en masse energi disse siste fire årene. Dere har særlig konsumert en masse det siste året. Det har påvirket kroppen. Ikke så mye som tankene, men det har virkelig påvirket kroppen, den generelle vitaliteten. Men plutselig, med dette skiftet som skjer, og ved å komme dere ut av bevisstheten om makt og foreta dette skiftet inn i OG, plutselig er der en ny fylde av energi.

Jeg vil gjerne at dere føler litt inn i dette. Forestill dere igjen at her er du som menneske, sinnet, de fem sansene, og slikt et dypt ønske om å bevege deg utover dette, men til tider er det så vanskelig. Dere klarte ikke å bryte gjennom. Dere hørte ordene mine, dere ble frustrert over meg, for det skjedde ikke i livene deres, dere hørte om OG, eller vi snakket om overflod eller Mester-sansen, men dere liksom «Faen ta! Når skjer det?» Og så la jeg merke til at det begynte å skje, igjen, for ca. ti dager siden.

Det dette vil bety, det dette vil føre til, er å etter hvert være i en bevisst tilstand av OG. Ikke bare tenke på det intellektuelt eller filosofisk, men virkelig være i den bevisste tilstanden av OG. Du er mennesket. Det var aldri designet slik at vi skulle perfeksjonere mennesket. Det var aldri meningen at det var mennesket som ble oppsteget ved sitt menneskelige selv. Det var aldri meningen at vi skulle skape det ideelle, perfekte mennesket. Aldri.

Mennesket er menneske. Mennesket har sin biologi. Det har sin interessante måte å gjøre ting på. Alt handlet om å åpne opp for OG, Mesteren også, og det er faktisk det dere har gjort.

Når dette skjer, er det en utrolig forløsning av behovet for makt. Dere har brukt makt gjennom det meste av livene deres. Dere bruker fremdeles makt på en utrolig fast basis i livene deres, men dere forstår plutselig at det ikke er dit dere vil. Det vil ikke skaffe dere det hjertet virkelig ønsker. Så dere har faktisk forløst dette. Og, da dere gjorde det, når dere gjør det, åpner det opp veien slik at energi – fyldig, fyldig energi – kan komme inn i livene deres.

Det er en milepæl. Det er en milepæl, for hvis dere tidligere hadde store mengder energi, ville dere ha brukt den på en makt-måte. Så dere holdt dere på en måte borte fra dette med hensikt, på en måte som om «jeg er ikke klar enda, så jeg holder meg borte fra det.»

Men nå er dere komfortable med det, og stoler nok på dere selv. Dere er ved et punkt der dere sier; «Alt dette kommer snart sammen. Det er tid for å komme inn i et energi-rikt liv.»

For fire år siden ville dere ha sagt; «Jeg vil kanskje misbruke den energien», og kalt det for makt. For fire år siden ville dere kanskje ha sagt; «Å være energi-rik vil kaste meg ut av balanse.» Men nå? Nå har det forandret seg, og det var det som var det vakre å observere. Jeg tenkte på en helt annen shoud, men etter det var det som om vi nå virkelig, virkelig kan gå videre.

 

Jeg vil at dere skal føle inn i hele denne ekspansjonen en liten stund. Her er mennesket, som jeg sier, nesten som en eggeform, og slåss eller jobber så hardt for opplysthet, bevissthet og så plutselig, faktisk når dere gir opp å slåss, og når en slutter å prøve så hardt, begynner det plutselig å åpne opp, ekspandere. Egget er der fremdeles. Denne eggeformede energien er der fremdeles, men plutselig er der et annet lag, og det er ikke det menneskelige egget. Det er det en kan kalle Mesteren, det guddommelige, og det bringer en fylde av energi, energi som ikke er hard.

En av grunnene til at mange av dere holdt dere borte fra energi, er fordi dere hadde store problemer i livene deres. Det siste dere ville, var å bringe mer energi inn i det problemet. Hvis dere hadde problemer med overflod, og brakte energi inn i det, ville dere få et større overflodsproblem eller et større helseproblem, eller et større problem i forhold. Så dere unngikk energi på en interessant måte, for det var makt-energi. Det var gammel energi. Men til slutt sa dere; «aldri mer, jeg vil skifte nå,» og dere tillot det å skje.

Det er OG. Det er Mesteren. “Jeg er menneske og jeg er Mester. Jeg er intelligent, og jeg er også dum på en måte. Jeg har en utrolig humoristisk sans, og jeg er veldig seriøs. Jeg er en lyskropp, og jeg er en fysisk kropp.»

Dere vil kanskje lure på hvorfor det tok så lang tid å komme dit. Det var en masse problemer. Det var en masse ting som dere fremdeles holdt fast ved, og dere sa; «Faktisk så er jeg ikke helt klar. Ikke helt klar. Det er noen andre ting som skjer på planeten, ikke helt klar. Vi vil bare time dette veldig vakkert.» Og nå åpner det opp.

Så la oss nå slutte å snakke om det, og la oss oppleve det i dette som vi kaller merabh. Demp lysene. Gjør det komfortabelt for deg selv.

 En Merabh

Maktløs og energirik.

I denne merabhen vil jeg at du virkelig skal oppleve energifylden. Føl den. Føl den i den fysiske kroppen din. Men jeg vil at du skal legge merke til en veldig, veldig viktig kvalitet ved den.

Det ligner ikke de andre energiene som du har vært vant til, det jeg kaller tvang-energi, hard, som du noen ganger ønsket å – det var som om du ville tune den ned, tone den ned.

Disse energiene er annerledes. Det er fylde i sin ynde. Det er fylde i sin letthet. Det vil ikke være hardt for kroppen din eller sinnet ditt.

Så trekk pusten godt og dypt, og la oss komme inn i denne merabhen. Dette er vår tid for å skifte bevissthet, bevege oss fra en tilstand til en annen.

(Yoham begynner musikken)

Jeg har snakket mye om OG i Keahak som begynte i fjor og går inn i dette året. Jeg har snakket om det med Shaumbra. Dere blir intellektuelle. Dere forstår det. Det er egentlig ikke vanskelig. Det er to bokstaver, til og med vanskelig å stave feil. OG. OG.

Og dere kunne føle inn i det, men der var en motstand, jeg vil si kanskje en motvilje. Det har vært så mye fokus på det menneskelige selvet, på deg, på å forbedre deg. Det er nesten vanskelig å nå forestille seg å gå inn i OG bare enda en deg. (Adamus humrer). Men det er det ikke.

Det er så vakkert å følge med på når du går fra et intellektuelt, filosofisk, spirituelt konsept og så endelig begynner å oppleve det i kroppen din og virkeligheten din. Det var det som skjedde for ca. 10 dager siden.

Der er du, mennesket og der er denne andre – Mesteren antar jeg du kan kalle det, det Frie Selvet, det guddommelige – og du sa ikke «Vel, ok, hvis denne Mesteren er her, må jeg være rik, og jeg må være frisk.» Du sa ikke det, for du forsto at det er så veldig menneskelig.

 

Du prøvde ikke å bruke makt overfor dette OG Selvet. Du prøvde ikke å komme inn og fikse mennesket. Du bare føler inn i det. OG det er så mye mer ved meg. Og hvorfor skulle jeg ta dette og gjøre mennesket bedre? Nå er jeg guddommelig og menneske.»

 

Det var et enormt skift bort fra makt, og da dette skjedde, åpnet det døra for energi, Ny energi, det slaget som vi har snakket om i årevis – fyldig energi, enkel energi.

Den har ikke i seg de gamle egenskapene av dualitet eller makt.

Det er en fylde i den, og den kommer ikke bare og går. Du behøver ikke å bekymre deg for å miste den. Du behøver ikke å tvinge den inn i kroppen for å helbrede den, eller tvinge den inn i overflodsproblemer. Den er fylde i seg selv.

Maktløs og energirik.

Trekk pusten godt og dypt.

Å, store min, for et hurtig år det har vært. Til tider humpete. Det er som å legge ut på en gledesfylt tur, som går fortere enn du kan forestille deg. For en spenning, litt skremmende, men vi har kommet langt dette året, til det punktet da vi nå, selv før vi avslutter denne Gå Videre serien, kan snakke om energifylde.

Jeg vet at noen av dere der ute sier; «Hvem, meg? Mener du meg?» Jada, jeg mener hver og en av dere.

Lytt til musikken en liten stund, og føl inn i dette, dette å komme inn i OG. Ikke bare tenke på OG, men opplevelsen av det.

Trekk pusten godt og dypt mens musikken spiller.

(Lang pause)

Noe skiftet nylig – og det er begynnelsen på, jeg antar mange flere skift – men den sanne realiseringen av OG, Mesteren og mennesket, gå bort fra makt i livet ditt, og det brakte inn fyldig energi.

Hvordan vil dette dukke opp i livet ditt? Det vil du se i løpet av den neste måneden eller året, men det vil så definitivt forandre seg. Da jeg stilte spørsmålet som jeg stilte i dag – På hvilken måte er livet ditt annerledes? – og i løpet av fire år, hvis jeg spurte om det, eller et år hvis jeg spurte om det, ville du se tilbake med forbauselse. Noe virkelig stort skiftet.

Nå er energien bare der, og den er fyldig, og den er ikke hard. Du behøver ikke å slåss med den. Nå er det ensidige mennesket, det lineære mennesket OG, de mange. Noe stort skiftet.

Og du gjorde det gjennom å tillate.

Hvis det er noe jeg vil dere skal huske meg for når min tid til å bevege meg videre kommer, hvis det er noe jeg vil dere skal huske meg for, så er det to enkle ord; tillate og OG.

Tillate. Det er det du gjør. Du tillater opplystheten din. Du tillater Selvet ditt, Deg, Jeg Er.

Vi kan ikke tenke oss til dette. Du kan ikke komme deg ut av sinnet fra sinnet. Det er ingen knep. Det er ingen hemmelige passasjer. Alt handler om å tillate – tillate det som i utgangpunktet er naturlig.

Og så OG. Det faktum at det aldri var meningen at mennesket skulle bli opplyst, det handlet om å realisere Mesterens opplysthet, og fremdeles være menneske og så mye mer. Vi har ikke en gang begynt å snakke om det. Men akkurat nå, la oss trekke pusten godt og dypt. Det er ingenting å jobbe med her.

Noen ganger snakker jeg om hva som er det neste vi skal gjøre, men i dag snakker jeg om hva som nettopp har skjedd – maktløs og energirik.

Kan du føle inn i ditt eget selv? Ikke denne mentale stress-følingen, men kan du bare føle inn i deg selv en stund, mens musikken spiller.

Det har på en måte nesten vært energihunger som har pågått lenge. Nå er det en energifylde.

(Lang pause)

Det skjer akkurat nå i rommet. Det skjer akkurat nå for de av dere som ser på. Et naturlig skift ut av makt og inn i energifylde i livet ditt.

Det skjer fordi du tillater det. Det skjer fordi vi er samlet her. Ikke på grunn av ordene jeg sier, men simpelthen fordi du tillater det.

Jeg vil at du virkelig skal føle denne energifylden mellom nå og neste shoud. Ikke tenke på det, men virkelig føle det. Hvordan det berører alle deler av deg, mennesket, og alle deler av deg, Mesteren. Det er der. Du gjorde det. Du foretok dette virkelig historiske skiftet.

Så la oss trekke pusten godt og dypt her i Shoud 10.

Og som alltid mine kjære venner, som alltid, husk at alt er vel i hele skapelsen. Takk.

 

VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

----------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.
 Korrektur: Evy Finjord Heggelund                        
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.