Materialele Cercului Crimson
Seria Maeştrilor


SHOUD 1: "Fiecare pas pe cale" – Cu ADAMUS, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson
5 septembrie 2009

www.crimsoncircle.com

Descărcaţi fişierul PDF (engleză)  - apăsaţi aici

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Bine aţi revenit, Shaumbra. Bine aţi venit la această minunată energie a Pământului, a creaţiei, a voastră.

Pe măsură ce-mi fac intrarea, pot să simt mirosul... energia de aici este ca prospeţimea de după ploaie. Ştiţi cum este când vă plimbaţi prin pădure sau pe o păşune imediat după ploaie? Miroase proaspăt şi clar, vibrant şi a creştere şi astfel miroase energia voastră astăzi.

Aţi trecut prin multe, multe vieţi cu provocări. Aţi trecut prin zece ani de trecere de la şcoala elementară, în sens spiritual, la liceu, facultate şi acum sunteţi gata pentru şcoala maeştrilor. Suntem gata să reluăm Şcolile Misterelor ale Noii Energii. Au trecut mai mult de 300 de ani de când Şcolile noastre ale Misterelor s-au încheiat. Am spus că vom face o pauză, deoarece erau multe presiuni sociale şi politice la acea vreme. De asemenea, ştiam că mai avem de aşteptat pentru ca această componentă a Noii Energii să vină în sfârşit şi nu le puteam relua fără să fie aici de fapt. Şi iată-ne aici acum.

Este o mare bucurie să fiu din nou cu voi într-un mod diferit; sunt însoţit astăzi de toţi membrii Consiliului Crimson care vin şi ei la acest moment al acestui eveniment al nostru – cu adevărat absolvenţi, fiecare dintre voi, maeştri de drept – pregătindu-ne să pornim în următoarea parte a călătoriei noastre incredibile. Şi această parte următoare a călătoriei va fi diferită. Va fi. Ajung la aceasta într-un moment.

Mulţumiri lui Tobias

Dar, acum, aş vrea să ofer mulţumirile mele din inimă şi onorare energiei To Bi Wah, celui pe care-l cunoaşteţi ca Tobias, sau Muir, pentru aceşti zece ani de serviciu – oh, şi mult mai mult decât doar zece, dar zece ani recenţi despre care sunteţi cel mai conştienţi – pentru aşteptarea unui timp atât de îndelungat pentru a reveni pe Pământ; de a fi de cealaltă parte, ghidându-vă, fiind însoţitorul vostru, ştergându-vă unele lacrimi, ascultându-vă poveştile, ascultându-vă poveştile, ascultându-vă poveştile. (râsete) Ah, probabil Tobias are ceva mai multă răbdare decât mine. Voi asculta o dată. (mai multe râsete)

Deoarece Tobias a aşteptat atât de mult până să revină astfel încât să poată fi cu voi, ca un părinte care se asigură că cei dragi sunt în siguranţă, cu toate lucrurile în mişcare, aşa încât ei să poată face faţă evenimentelor din propria lor viaţă. Astfel că Tobias a aşteptat şi a aşteptat ca să revină.

Şi atunci, nu chiar atât de demult, a eliberat. A spus, “Haideţi să dizolvăm acea energie Tobias. Voi vă luaţi înapoi partea; eu mi-o iau pe a mea. Voi reveni pe Pământ pentru a mă alătura vouă şi într-una din aceste zile s-ar putea să mă uit în ochii voştri.”

Deci, din iubire şi onorare şi respect pentru Tobias, toţi cei din Consiliul Crimson vi se alătură astăzi în acest eveniment fără precedent, cu voi din Cercul Crimson aici pe măsură ce sunteţi gata să faceţi următorul pas.

Următorul pas

Am lucrat cu majoritatea dintre voi – nu toţi, dar majoritatea dintre voi – în Şcolile Misterelor din trecut. Aţi venit la Şcolile Misterelor pentru că ajunseserăţi la un punct în viaţa voastră în care ştiaţi că era timpul să încetaţi să mai fiţi doar un om singular. Era timpul să fiţi om şi spiritual şi tot ceea ce sunteţi. Ştiaţi că nu veţi avea doar o altă viaţă ca mama cuiva, ca un strat de piatră, ca cineva care curăţa ce lasă caii în urmă... încerc să fiu politicos în acest moment. Nu urma să aveţi o altă viaţă doar ca proprietar de pământuri sau ca regalitate. Voiaţi ceva mult mai mult. Trecuserăţi prin multe, multe vieţi doar ca om – cel puţin în deghizarea de om – şi v-aţi croit drumul spre Şcolile Misterelor, care s-au ţinut în multe, multe locuri din lume, pentru a vă începe drumul, înflorirea ca fiinţă spirituală.

Deci, energia mea vă este familiară. Da, pot fi uneori supraveghetor. Pot fi uneori un prieten minunat, dar aşa cum înţelegeţi, un prieten vă va spune exact cum vede situaţia. Un prieten vă va spune când simte că vă păcăliţi pe voi înşivă. Un prieten nu vă va spune ceea ce vreţi să auziţi de la el, dar ceea ce simte că este mai bine.

Deci, dragi Shaumbra, suntem gata pentru pasul nostru următor. Vă voi cere să-mi faceţi o favoare aici chiar la început: eliberaţi orice ştiţi despre mine, deoarece nu sunt trecutul revenind să continue trecutul. Energia mea este acum ca Adamus. Eliberaţi toate zvonurile pe care le-aţi auzit – şi zvonurile pe care le-aţi început voi – despre mine. (râsete)

Dragi Shaumbra, îmi place ... să interpretez roluri, şi unul dintre lucrurile pe care le voi încuraja să le faceţi fiecare dintre voi este să interpretaţi roluri. Este diferenţa – diferenţa de bază – între voi şi mine. Pot interpreta roluri şi nu mi-e teamă de aceasta. Nu mi-e teamă să-mi asum diferite personalităţi, deoarece ştiu că fiecare dintre ele sunt parte din mine şi se vor reîntoarce la mine, în siguranţă şi cu uşurinţă. Deci, nu mi-e teamă să creez o expresie a identităţii mele de dragul unui moment, a unei experienţe, orice se întâmplă să fie la îndemână.

Unii dintre voi priviţi la interpretarea rolurilor ca fiind un cuvânt negativ, spunând “Ei bine, nu sunt chiar eu cu adevărat.” Ei bine, absolut, sunteţi. Este o expresie a voastră. Şi, pe măsură ce intraţi în interpretarea rolurilor, jucându-vă, bucurându-vă, veţi realiza că este unul dintre cele mai mari daruri pe care vi le puteţi face vouă înşivă.

Diferenţa dintre voi şi mine este că voi vă agăţaţi de o singură realitate, una compusă strâns, o realitate comprimată şi limitată despre voi înşivă şi vă este frică să o eliberaţi. De ce vă este frică să o eliberaţi? Deoarece simţiţi că aceste alte expresii ale voastre pot prelua controlul asupra voastră? Ei bine, probabil că ar trebui. Simţiţi că veţi pierde controlul şi absolut ar trebui să pierdeţi controlul. Simţiţi că veţi fi compleşiţi de toate aceste energii şi energii întunecate şi orice altceva? Aceasta este o credinţă veche, veche. Nu este nici o energie întunecată care să preia controlul asupra voastră, niciuna, decât dacă vă place să vă jucaţi cu energiile negre.

Deci, unul dintre lucrurile pe care vă voi încuraja să le faceţi, pe măsură ce mergem mai departe, este să interpretaţi. Şi să nu vă simţiţi jenaţi despre aceasta. Nu vă reţineţi. Intrepretaţi. Fiţi puţin nebuni. Vă va face puţin bine. Vă va deschide limitele energetice. Jucaţi-vă cu diferite caractere ale voastre înşivă. Vedeţi care dintre ele vă plac cu adevărat, pe care le plăceţi cu adevărat. Vedeţi care nu vi se prea potrivesc. Încetaţi să vă mai faceţi griji despre ce vor spune alţii. Vor fi chiar amuzaţi văzând aceste expresii diferite ale voastre în locul aceluiaşi voi singular, uneori plictisitor şi uneori muncit.

Îmi place să joc rolul supraveghetorului, sau cum au spus unii dintre voi mai devreme, cel care va veni să vă dea şuturi în fund. Că veni vorba, nu trebuie să vă dau şuturi în fund; faceţi acest lucru destul voi înşivă. Uneori vă voi ajuta să găsiţi locul potrivit să loviţi cu piciorul vostru (râsete) când daţi, deoarece nu este atât de bine ghidată lovitura. Dar, dragi Shaumbra, de asemenea, nu vin la voi – la acest grup de Shaumbra – ca flacăra violetă, ca maestrul pe care
l-aţi ştiu cândva. Eu sunt Adamus. Vin de la Saint-Germain, dar Eu sunt Adamus acum, cu fiecare dintre voi. Împreună vom explora Noua Energie.

Descoperirea Noii Energii

Noua Energie este aici. Am forbit îndelung despre aceasta în Shoud-urile anterioare. Este aici, este o energie care a fost creată înafara lui Acasă, a fost creată de voi. Fizica şi caracteristicile sale sunt diferite distinctiv faţă de energia veche vibraţională cu care aţi lucrat. Asta nu înseamnă că vom elimina complet energia vibraţională din viaţa voastră – deloc. Vom începe să integrăm acest lucru numit Noua Energie.

Sincer, nici eu, Adamus, nici Tobias, niciun Maestru Ascensionat nu înţelegem cu adevărat cum funcţionează. Avem teorii. Avem idei, mai ales cei dintre noi care au avut vieţi mai recente aici, pe Pământ. Avem câteva idei generale despre cum va funcţiona în viaţa voastră. Vom lucra cu voi pentru a înţelege cum să aducem Noua Energie.

Uneori, probabil, poate fi provocator, confuzant, deoarece ştim un lucru despre Noua Energie – nu-şi stabileşte tipare proprii ca Vechea Energie. Vechea Energie ajunge ca un drum bătătorit. Tinde să se repete din nou, şi din nou, până ce o forţă puternică din exterior sau stimul o împinge înafara propriului său tipar vechi. Aceasta este situaţia prin care mulţi dintre voi au trecut în ultimii ani din viaţa lor, încercând să iasă din acel vechi tipar al Energiei Vechi. Deci, trebuie să primiţi o infuzie, creată de voi, dar o infuzie de energie pentru a crea un incident în viaţa voastră, uneori traumatic – de obicei traumatic – pentru a ieşi din acel tipar al Vechii Energii.

Noua Energie funcţionează destul de diferit şi nu suntem siguri cum. În esenţă, aţi fost de acord să fiţi parte din această descoperire. Aţi fost de acord să fiţi nivelul următor de pionier pe Pământ pentru a înţelege cum să o aduceţi şi ce face. V-aţi angajat să fiţi aici pentru a permite acestei Noi Energii să... pe care voi aţi creat-o, că veni vorba. Este a voastră. Nu este un dar de la Dumnezeu ca vechea energie vibraţională. Acela a fost darul vostru de la Spirit; acesta (Noua Energie, n.t.) este darul vostru de la voi înşivă. Nu-şi stabileşte aceleaşi tipare. Nu răspunde în acelaşi fel de fiecare dată când este folosită.

Este potentă. Ştiind că uneori aţi fost foarte frustraţi cu Vechea Energie, care părea firavă uneori şi aţi încercat să adunaţi mai multă şi mai multă Energie Veche. Trebuia să stocaţi Vechea Energie pentru lucruri ca banii sau puterea sau alte lucruri ca acestea. Trebuia să construiţi un depozit de Energie Veche, deoarece, uneori, funcţiona foarte încet. Era foarte muncită. O parte din nerăbdarea voastră sau recenta anxietate a fost “Trebuie să fie o cale mai bună. Trebuie să fie o cale diferită pentru a face asta” şi este, şi de asta sunteţi aici. De asta sunt aici.

Vom explora modurile prin care să o aducem, deoarece acum există în interiorul şi în jurul vostru într-o zonă cumva apropiată de câmpul vostru energetic uman, dar nu l-a penetrat complet cu adevărat. În parte, este şi pentru că temporizarea nu a fost adecvată. Aţi fost absorbiţi în multe dintre problemele voastre şi, voi procesându-le, nu era un moment potrivit pentru ea (Noua Energie, n.t.) să vină. Ar fi ars multe circuite. V-aţi înmuiat puţin în ea. Oh, cu toţii ne-am înmuiat în ea în explorările noastre nocturne în alte dimensiuni. Aţi pus degetul pe ea destul de puţin şi apoi aţi gustat numai puţin din ea, dar acum o vom aduce în vieţile voastre.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care acest grup numit Shaumbra îl va face este să-i permită să vină pentru experienţa voastră personală. Şi vă voi menţiona chiar acum, nu este ceva de temut. Nu este nimic de temut în Noua Energie. Uneori, este în vechea energie vibraţională, deoarece conţine elemente întunecate, ale fricii, ale istoriei voastre, ale provocărilor voastre. Astfel că, uneori, vedeţi o undă de Energie Veche venind în viaţa voastră şi deveniţi puţin neliniştit, deoarece conţine foarte multe lucruri – amintiri, tipare energetice. Deci, evident, aţi fi puţin neliniştit de venirea ei (Noua Energie, n.t.).

Noua Energie este în starea ei pură acum. Este într-o stare de a fi foarte simplă. Este gata să vină. Unde va fi înşelător pentru voi, chiar şi pentru noi, este că răspunsul ei şi tiparele sale sunt total diferite şi potenţa ei este chiar necunoscută.

Noua Energie şi Mintea

Un lucru vă pot spune din experienţa mea şi, de asemenea, lucrând cu unii dintre voi într-un mod intensiv, este că această Nouă Energie este foarte, foarte potentă. Este foarte, foarte pură. Are un fel de a, ca să spun aşa, vă exploda mintea. Nu funcţionează foarte bine cu mintea. Am lămurit aceasta, ca să fim siguri. Şi, când privesc acest lucru, este perfect logic, sau – cum ar trebui sa spun – natural, că nu va lucra atât de bine cu mintea voastră. Mintea voastră este un instrument al Vechii Energii. Oh, din nou, am vorbit despre minte foarte mult în aceste
Shoud-uri, iar mintea voastră a luat energia vibraţională şi a lucrat foarte atent cu tiparele acesteia. Mintea voastră a devenit întipărită în acestea.

Noua Energie nu funcţionează deloc bine cu mintea. Una dintre provocări va fi încrederea în voi înşivă destul cât să ieşiţi din mintea voastră. Acesta este momentul în care ajungem în câteva dintre principiile divine despre care am vorbit mii şi mii de ani în Şcolile Misterelor şi activitatea pe care am făcut-o împreună. Vom merge dincolo de mintea umană; vom merge în mintea divină. Aceasta operează diferit. Nu foloseşte judecăţi şi nu foloseşte ceea ce numiţi analiza şi nu foloseşte logica lineară sau logica ierarhică.

Mintea divină este plină de compasiune, onorează, un sistem simplu, pe când mintea umană tinde să devină foarte complexă. Se mândreşte cu complexitatea sa. Oamenilor inteligenţi le place să fie oameni foarte complecşi, dar – mai devreme sau mai târziu – devin oameni foarte tociţi, foarte ineficienţi.

Astfel că veţi fi provocaţi aici, aşa cum aţi fost de acord, să începeţi să lucraţi cu inteligenţa divină, cu mintea divină, oricum aţi alege să o numiţi. Dar este a voastră. Merge dincolo de mintea umană. Nu este o bază de date, nu se evaluează pe baza trecutului pe măsură ce se uită în viitor. Divinul nu face asta deloc. Divinul înţelege un principiu foarte simplu: Că totul este bine de-a lungul întregii creaţii.

Astfel că mintea divină este o minte cu foarte multă încredere. Înţelege – în cuvintele lui Tobias - “Nu contează.” Caută să exploreze mai degrabă, decât să protejeze şi aceasta va fi o provocare pentru unii dintre voi. De unde condiţia voastră umană şi mintea sa au căutat protecţie, siguranţă şi securitate, divinul, combinat cu Noua Energie, nu prea dă importanţă cu adevărat acestor lucruri. Deci vor fi momente în care sinele vostru uman va striga tare “Protejează-mă, salvează-mă.”

Înţelegeţi, chiar acum, că divinului nu-i pasă. Nu trebuie să protejeze nimic. Aceasta este o credinţă artificială. Să vă protejeze de la ce? De la iubirea care este deja în interiorul vostru? De situaţia de ascensiune în care sunteţi cu adevărat şi că doar experimentaţi cum este să ajungi acolo? De la faptul că totul este în starea sa perfectă de a fi? Este timpul să treceţi mai departe de acest sistem de credinţă care a fost implantat şi activat cu mult timp în urmă că întunecimea sau că altă forţă poate să preia controlul asupra voastră. Nu funcţionează. Au fost încercări – aţi încercat-o asupra altora, ei au încercat-o asupra voastră – nu funcţionează.

Nu puteţi fi consumat de altcineva. Nu puteţi fi prins într-o realitate. Sunteţi cu adevărat fiinţe suverane. Astfel că nu este absolut nimic despre care să vă îngrijoraţi şi acest întreg concept al protecţiei şi fortificării şi menţinerii – v-a condus la mai multe dificultăţi şi frustrări şi provocări decât ar fi meritat vreodată.

Mersul mai departe

Vom explora natura liberă a Spiritului în timp ce suntem aici, pe Pământ. Acum, este un lucru care va fi chiar diferit pe măsură ce mergem mai departe, faţă de vechile Şcoli ale Misterelor. În vechile Şcoli ale Misterelor căutam să deschidem câteva porţi către interior – porţi care au fost închise din vremurile Atlantidei. Căutam să aruncăm o privire în interiorul nostru, în spiritualitatea noastră şi în misticismul nostru. Dar, în general, am făcut-o în locuri izolate – eram departe, în secret – şi, în general, am făcut-o prin transcenderea sau ieşirea în afara condiţiei umane.

Aceasta a permis fiecăruia dintre voi să deschidă porţi şi, pe măsură ce aţi deschis unele dintre aceste porţi către interior, aţi fost copleşiţi de unii demoni care erau depozitaţi acolo. Mulţi dintre voi au avut experienţe traumatizante în vechile Şcoli ale Misterelor întâlnindu-vă demonii, întâlnindu-vă întunecimea, întâlnindu-vă ceea ce aţi fi spus că este karma voastră veche, lucruri pe care le-aţi făcut.

Şi au fost câteva lucruri minunate care au fost realizate. În sfârşit aţi reuşit să deschideţi unele porţi. Aţi înţeles, în sfârşit, că există partea voastră mistică, că sunteţi cu mult, mult mai mult decât doar o fiinţă umană. Că nu încercaţi să urcaţi vreo scară, încercând să vă câştigaţi înapoi drumul spre graţia lui Dumnezeu. Aţi început să înţelegeţi că este ceva mai mult prin trăirea pe Pământ decât doar să treceţi prin rutine în fiecare zi.

Deci, a fost acest mare beneficiu al activităţii pe care am făcut-o împreună în Şcolile Misterelor. Va fi diferit acum deoarece vom continua să deschidem câteva dintre aceste porţi interioare. O vom face, nu prin deschiderea chakrelor, prin deschiderea portalurilor energetice din interiorul vostru şi, dragă Dumnezeule, nu prin deschiderea portalurilor energetice în restul lumii. Lăsaţi asta pentru amatorii spirituali. (râsete) Vom fi, într-adevăr, … îmi place să vă pun în mişcare. (Adamus chicoteşte)

Că veni vorba, a trebuit să am câteva discuţii lungi cu Cauldre şi cu Linda înainte de aceasta. Da, voi împinge unele nivele de confort. Evident, voi împinge nivelele lor de confort. Oh, am câteva solicitări pe care le voi aduce în discuţie în câteva momente care vor face asta cu siguranţă – pentru Cauldre, nu pentru Linda.

Acum dragi Shaumbra, acesta este un nou timp pe Pământ şi unul dintre cele mai interesante vreodată. Puteţi să-l vedeţi în lume peste tot în jurul vostru. Vom explora cum este să aduci Noua Energie, să mergi dincolo de minte, să fii divin şi mistic şi totuşi să fii în forma umană. Acum, aceasta nu va fi ca un fel de Isus Christos prin care să mergeţi pe apă. Unii dintre voi aveţi această energie arhetipală întipărită în voi. Vreţi să fiţi precum Christos. Vreţi să-i impresionaţi pe prieteni, vecini, apropiaţi şi discipoli. (râsete) Dar, uitaţi-vă unde l-a dus pe Yeshua! (mai multe râsete) Nu este un lucru prea bun.

Deci obiectivul nostru aici nu va fi să-i impresionăm pe alţii, deşi într-un mod ciudat, da este, pentru că vor vedea în voi ceva foarte diferit. Ei deja văd, dar vor merge dincolo de doar a ridiculiza şi de scepticismul pe care îl au deja. (râsete) Ei bine, vedeţi, momentan, ei înţeleg că vă transformaţi. Sunteţi diferit. Nu le place aceasta. Umanităţii nu-i place asta. Oamenii... oamenii, individual şi apoi colectiv, le place ca totul să se mişte cam cu acelaşi ritm şi cu acelaşi tipar. Oamenilor le place rutina. Oamenilor le plac limitările. Oamenilor nu le place să vadă pe altcineva că ajunge prea mult înainte – suficient cât să fie mâncat mai întâi, (râsete) dar nu atât de departe încât să-i transceandă pe toţi ceilalţi.

Şi mintea umană, condiţia umană este foarte programată, foarte, foarte programată. Programarea, aşa cum ştiţi, merge înapoi la timpurile Atlante şi continuă chiar acum. Vom merge dincolo de aceasta şi vom merge dincolo de ceea ce este evident. Vedeţi, chiar acum pe Pământ este un strat sau sistem de credinţă de a nu fi creator. Oamenilor, guvernelor, companiilor nu le plac creatorii. Probabil, câteodată, folosesc cuvântul, dar – de fapt – ei nu. Le plac cei care-i urmează şi conformiştii. Noi, dragi Shaumbra, vom fi rebeli.

Pionierii Noii Energii

Acum, nu vom sta pe cine ştie ce colţ de stradă agitând semne pentru media. Nu vom începe revolte, răsturnând şi dând foc la maşini sau să facem acest tip de lucruri. Acestea sunt din foarte, foarte Vechea Energie, duală. Cauzează mai mult conflict şi dramă. Vom fi rebeli prin faptul că vom fi creatori. Vom fi experimentatorii şi oamenii de ştiinţă ai Noii Energii. O vom integra în viaţa noastră. O vom folosi. Nu doar vom vorbi despre ea, o vom folosi. Şi, unul dintre cele mai importante lucruri, pe măsură ce mergem mai departe, este pentru toţi Shaumbra să-şi împărtăşească experienţele între ei.

Acum, echipa voastră, cei care vă servesc pe baze zilnice, înţelege tehnologia care vă va permite acest lucru. Vor fi noi tehnologii care vin pentru ca voi să lucraţi în această direcţie. Dar, unul dintre lucrurile importante este să nu rămâneţi ca o insulă cu voi înşivă; nu veţi vrea să fiţi, în cele mai multe cazuri.

Oh, da, veţi avea nevoie de momente să fiţi singuri. Este o cerinţă. Este una dintre cerinţele de aici pentru a merge mai departe. Aţi observat, mai ales recent, atunci când nu v-aţi acordat timp în singurătate, când ştiaţi intuitiv că ar trebui să-l aveţi, că lucrurile au început să se aglomereze cu adevărat? Lucrurile au început să meargă rău, aţi început să intraţi în acea energie foarte epuizată. Veţi avea nevoie de timp cu voi înşivă şi vă voi cere să vi-l acordaţi. Dar, de asemenea, vor fi momente în care să împărtăşiţi experienţele voastre cu Noua Energie cu alţi Shaumbra.

Ei, în cea mai mare parte – în cea mai mare parte – înţeleg prin ceea ce treceţi. Ei trec prin asta, de asemenea. Suntem în mare măsură individualităţi, dar stăm conectaţi ca grup în mare măsură. Este o muncă imensă pe care o facem noaptea. În aceste 6 săptămâni, în special, dacă nu aţi observat, am făcut o intensă rearanjare a circuitelor, reprogramare, redirecţionare în alte tărâmuri. Nu este vorba atât de mult de tiparul somn în sine, cât despre ce am făcut în timpul nostru fiind departe. Am plecat de la Shaumbra Service Center, am plecat de la aceste alte lucruri, am petrecut timp cu noi înşine. Şi, într-un fel de a spune, aţi putea considera că am rearanjat circuitele pentru Cauldre, Linda, fiecare dintre voi.

Stabilim o nouă cale de a utiliza potenţialele şi, pe măsură ce intrăm în activitatea noastră împreună, vreau ca voi să împărtăşiţi – împărtăşiţi pe forumul de discuţii, împărtăşiţi prin celelalte tehnologii, despre care vom vorbi, cu care echipa voastră tehnică va veni – dar va fi important pentru voi să vedeţi prin ce trec alţi Shaumbra, să auziţi despre experienţele lor. Şi nu întotdeauna veţi avea ceea ce aţi folosi ca termen ‘succes’ cu fiecare explorare în Noua Energie prin care treceţi. Dar, succesul este un set al minţii Energiei Vechi. Nu este vorba despre succes sau eşec atunci când se ajunge la aceasta (Noua Energie, n.t.); este vorba doar despre experienţă şi despre cum a fost când aţi trecut prin experienţa voastră.

Comunicaţi între voi despre experienţele voastre individuale, mai ales pe măsură ce intrăm în aceste Shoud-uri de-a lungul următorului an sau cu aproximaţie. Vom trece prin teme foarte specifice, discuţii, învăţăminte împreună. Aşa cum am spus, sunteţi cu adevărat oamenii de ştiinţă, pionierii, dezvoltatorii, integratorii Noii Energii. Vom trece prin acestea împreună.

În caz că vrea cineva dintre voi să ştie, “Va schimba aceasta viaţa mea?” Absolut. Absolut. Majoritatea dintre voi aţi trecut prin reorganizări majore în viaţa voastră, unele dintre cele mai dificile şi provocatoare lucruri cu serviciul şi cu familiile voastre şi cu sănătatea voastră. Acestea au făcut parte din ultimii 10 ani. În ultimii zece ani aţi trecut prin multă procesare. Ar trebui să spun că mulţi dintre voi au fost foarte auto-absorbiţi în aceşti zece ani. A fost minunat, deoarece v-a dus în multă energie blocată despre voi înşivă.

Nu veţi deveni auto-absorbiţi mergând mai departe. Veţi deveni voi înşivă, veţi ajunge să îmbrăţişaţi Sinele-Dumnezeu, veţi ajunge să îmbrăţişaţi Sinele-Social – partea din voi care se integrează cu alţi oameni pe Pământ – şi veţi deveni Sinele-Universal – partea din voi care se conectează cu toate energiile dimensionale. Dar nu auto-absorbiţi. Suntem dincolo de aceasta. Suntem dincolo de procesare.

Tobias a permis procesarea. Probabil că a simţit că era nevoie de aceasta. Probabil a fost. V-a permis să ajungeţi în problemele voastre. A permis multe lacrimi. A permis multă discuţie. Mergem dincolo de acestea.

Nu pentru că nu ar fi îngrijire din partea mea, Adamus, sau oricare dintre ceilalţi, dar pentru că poate să lucreze împotriva voastră la un punct. Veţi vedea asta pe măsură ce mergem dincolo de auto-absorbire. Veţi vedea cum, iniţial, a fost benefic când aţi aruncat o privire în interior, când lucraţi la problemele voastre cu eliberările, dar este foarte înşelător, deoarece vrea mai mult. Vreţi mai mult din asta. Vreţi mai multă procesare. Se simte bine. Este hrănire energetică. Vreţi mai mult deoarece validează energia de victimă. Vreţi mai mult deoarece este scuza voastră, dimineaţa, seara şi noaptea, pentru a nu face ceva. A fost o cale de a fi asemenea cimentului, ţinându-vă pe loc, şi devine o scuză minunată pentru a nu întâlni inevitabilul.

Voi sunteţi Dumnezeu de asemenea. Sunteţi un creator. Aţi creat acest univers, acest Pământ, vieţile voastre. Aţi plecat din starea de a fi creator. Parţial, a fost scoasă din programarea voastră sau ar trebui să spun că aţi permis să fie scoasă în afara programării, parţial deoarece aţi ajuns în câteva tipare de a trăi monden, normal, în rutină. Este foarte seducător. Vă atrage, vă ţine înăuntru. Necesită tot efortul pentru a ieşi din aceasta. Dar, pe de altă parte, cu cât încercaţi să vă loviţi pentru a ieşi şi să vă luptaţi pentru a ieşi şi să faceţi eforturi pentru a ieşi, vă ţine şi mai tare.

Deci, ce se întâmplă este că dăm drumul. Eliberăm. Mergem dincolo de acestea. Aceasta, probabil, este mult mai înfricoşătoare şi mai dificilă decât să loviţi pentru a ieşi, folosind forţa brută pentru a ieşi din normalitate şi să deveniţi tot ceea ce sunteţi.

Deci Shaumbra haideţi să respirăm profund pe măsură ce intrăm în Şcolile Misterelor ale Noii Energii.

Mersul Dincolo

Vom face lucruri care sfidează logica şi sfidează mintea. Vom trece dincolo de limite – nu vom merge doar la limită, vom trece de limită. Vom merge în zone care vă solicită să aveţi maximum posibil de încredere în voi înşivă. Nu vă încredeţi în mine; aveţi încredere în voi înşivă. Când încercaţi să puneţi acea încredere în mine, vă voi lăsa să cădeţi, ca să învăţaţi să aveţi încredere în voi înşivă.

Veţi învăţa să aveţi încredere în voi înşivă, să vă iubiţi pe voi înşivă într-un fel pe care nu vi-l puteţi imagina acum. Ceea ce vom face, în mersul dincolo de minte şi de vechea programare umană, este să intrăm în experienţă. În experienţă.

Mulţi din voi erau în căutarea Spiritului, lui Dumnezeu, a voastră înşivă sau Dumnezeu cine ştie ce de foarte multă vreme. Făceaţi asta prin intermediul minţii. Făceaţi analiza acestor lucruri. Studiaţi acestea. Bunule Dumnezeu, puneţi toate cărţile deoparte. Trimiteţi-le undeva în altă parte. Le studiaţi. Nu vă veţi înţelege niciodată pe voi înşivă sau Spiritul. Puteţi numai să experimentaţi Spiritul şi aceasta este ceea ce vom face.

Veţi trece dincolo de această retorică, de vorbărie. Ştiţi, puteţi vorbi despre iubire. Puteţi analiza iubirea. Puteţi scrie despre ea, chiar şi să cântaţi despre ea. Dar devine iubire numai când o experimentaţi la propriu. Până atunci este doar o teorie.

Puteţi vorbi despre Dumnezeu toată ziua. I-am auzit pe câţiva dintre voi, din nefericire, dogmatizând către alţii despre Dumnezeu, din nou şi din nou. Nu aţi observat că au adormit?
I-am auzit pe unii dintre voi cu marile voastre teorii despre Dumnezeu. Scăpaţi de toate acestea chiar acum. Vom experimenta Dumnezeul. Veţi experimenta Spiritul în viaţa voastră. Niciun cuvânt nu va capabil niciodată, niciodată, să definească experienţa Spiritului – experienţa vieţii.

Vorbiţi despre viaţă, vorbiţi despre Noua Energie – eliberaţi toate discuţiile voastre despre Noua Energie. Îi văd pe unii dintre voi încercând să spună ce este Noua Energie şi ce este Vechea şi criticând ceva pentru a fi în Vechea Energie. Eliberaţi toate acestea, deoarece sunt doar cuvinte. Este doar retorică. Este timpul să experimentăm acestea. Veţi experimenta Noua Energie în viaţa voastră şi apoi veţi elibera cuvântul ‘Noua Energie’. Va deveni nesemnificativ. Veţi experimenta integrarea, desăvârşirea, împlinirea – oricare ar fi cuvintele, dar niciunul dintre acestea nu este satisfăcător.

În Noua Energie veţi experimenta, odată pentru totdeauna, creaţia voastră şi atunci veţi înţelege cuvintele “Tu eşti Dumnezeu de asemenea”. Cuvintele vor deveni nesemnificative şi aceasta va deveni experienţă. Această experienţă radiază în fiecare parte din voi. Această experienţă este cea care atrage studenţii, este ceea ce vă permite să deveniţi Standardul. Acea experienţă pe care aţi avut-o, mai curând decât intelectualizarea, mai curând decât analiza, este cea care schimbă dinamica energiei voastre.

De-a lungul acestor 6 săptămâni care au trecut am lucrat la, nu o reprogramare, dar în esenţă la deschiderea sistemelor voastre energetice pentru a permite acestei Noi Energii să intre; am lucrat asupra şi la eliberarea multor probleme vechi care erau acolo, multe circuite vechi, pentru a vă permite să aveţi experienţa Noii Energii, a Spiritului, a întregului, a împlinirii. Ca să nu mai fiţi în nevoie, să vreţi. Să nu mai aveţi acea... uneori ţineţi un morcov în faţa voastră ca să vă menţineţi în mişcare. Vom merge dincolo de toate acestea.

Voi face o declaraţie foarte îndrăzneaţă aici, pe măsură ce Cauldre se ascunde în spatele unei guri de apă. (râsete pe măsură ce Cauldre bea) Vă garantez, ceea ce aţi numi în cuvintele omeneşti, fericirea voastră, împlinirea voastră. Ştiu că pot să fac asta. Ştiu că pot spune că dacă permiteţi acelei încrederi în voi înşivă, lucraţi împreună cu Shaumbra, deveniţi cu adevărat integraţi în voi înşivă şi vă permiteţi să participaţi în Şcolile Misterelor, veţi avea acest lucru care pare să vă fi ocolit multă vreme – fericirea. Liniştea, oricum aţi vrea să o numiţi. Împlinirea. Măestria pe Pământ. Statutul de Ascensiune datorită căruia veţi umbla ca fiinţe ascensionate, cu experienţa acesteia, cu realizarea acesteia, alături de alţi o mie cinci sute şi ceva de alte fiinţe ascensionate care vor fi aici pe Pământ.

Nu vreau să vă fac să fiţi prinşi acum în întrebări, veţi fi capabili să vedeţi aure? Aceasta este joacă de copii. (râsete) Veţi face vindecări instantanee altora? Nu. Lăsaţi-i să aibe suferinţa lor. (râsete şi cîteva aplauze) Asta este adevărat. Este mai mult adevăr pentru asta decât vă puteţi imagina posibil. Ştiţi, este un lucru atât de egoist. I-am urmărit pe câţiva dintre voi. Încercaţi să faceţi aceste vindecări instantanee pe alţii. Să vă fie ruşine. Şi o spun cu toată seriozitatea, deoarece o faceţi pentru voi. I-am văzut pe câţiva dintre voi. O faceţi deoarece vreţi să dovediţi că sunteţi vreun fel de Isus înapoi pe Pământ.

Vom folosi o abordare cu totul diferită. Vă voi provoca asupra unor lucruri. Voi scoate la suprafaţă multe lucruri. Văd că unii dintre voi ţineţi foarte tare la anumite concepte, dar cum ar fi posibil să puteţi – vă gândiţi în sinea voastră – să eliberaţi unele lucruri? Ei bine, o veţi face, mai devreme sau mai târziu. Lovind, ţipând, probabil sau într-un sens de permisiune totală.

Aceasta este Noua Energie. Nu funcţionează ca cea Veche. Chiar acum, dragi Shaumbra, este un nivel al simţurilor voastre intuitive care se activează. Simţiţi o energie care este diferită – foarte diferită ca să o definiţi. O parte din voi o împinge înafară. O parte din voi este intrigată de aceasta. Aceasta este Noua Energie – doar o atingere din ea, doar foarte puţin – venind chiar acum. Vom începe să lucrăm cu aceasta.

Nu ştiu câte luni sau ani sau decenii vom avea împreună, dar voi lucra cu voi. Şi voi face un angajament către voi, mai întâi de toate, că veţi găsi fericirea voastră – fericirea voastră, împlinirea voastră, oricum aţi vrea să o numiţi. Chiar înainte să o găsiţi, mă veţi înjura cumplit. (râsete) Chiar înainte să o găsiţi, vi se va părea că sunteţi în totală, cum ar spune unii dintre voi, criză sau dezordine, dar va fi un moment foarte, foarte trecător.

Ştiu că pot declara aceasta, deoarece ştiu cine sunteţi. Ştiu cu ce lucrăm şi ştiu, privind energia voastră, că aţi ajuns cu adevărat acolo. Mai este doar ultima înghiţitură pentru a lăsa experienţa să vină acum, să o lăsaţi să fie realizată în viaţa voastră acum pe Pământ.

Nu vom ajunge teribil de esoterici cu lucrurile. Nu voi ajunge să fiu filosofic cu voi. Vor fi zile în care suntem împreună şi aţi putea simţi că nu s-a întâmplat nimic, doar ca să aflaţi mai târziu că a avut loc ceva colosal. Acesta este felul în care funcţionează Noua Energie. Vor fi perioade în care gândiţi că nu faceţi niciun progres, pentru a realiza deodată că progresul era o iluzie; că sunteţi chiar bine.

Deblocarea trecutului

Vom explora ceva despre care sunt interesat în mod special. Vom explora potenţialele blocate sau ascunse ale trecutului. Trecutul conţine o cantitate imensă de iubire. Trecutul încearcă să realizeze o legătură cu acest lucru numit Noua Energie, dar foarte mult din trecut este blocat în sisteme de credinţă şi în istorie. Că veni vorba, istoria este... puteţi arunca, de asemenea, toată istoria, deoarece este scrisă într-un mod foarte liniar. Istoria voastră de asemenea. Vă uitaţi înapoi şi spuneţi, “Ce, Adamus, am un trecut foarte clar definit, să spunem doar în viaţa asta”. Deloc. Spuneţi: “Dar Adamus, iată toate fotografiile mele. Îţi pot arăta de la naştere până acum, este foarte clar definit”. Vedeţi doar o felie din istoria voastră, din trecutul vostru.

Ce s-a întâmplat este că potenţialele trecutului au fost închise înafară. Au fost ascunse foarte, foarte inteligent, astfel încât să gândiţi că sunteţi cine sunteţi, în loc de cine aţi fost cu adevărat. Le-aţi închis înafară, le-aţi permis altora să le închidă înafară şi v-aţi definit într-un spectru foarte restrâns. Dar nu este deloc cine sunteţi.

Mersul în trecut şi deblocarea potenţialelor sale şi ale, ceea ce aţi denumi, realităţi alternative – care nu sunt alternative deloc, pentru că ele au existat la propriu; aţi ales doar să le ignoraţi – dar mersul în trecut este un lucru foarte periculos. Sunt dragoni şi demoni care păzesc porţile către trecut. I-aţi pus acolo pentru a vă menţine în siguranţă, în parte şi pentru simţul vostru de iluzie. Vom merge înapoi în trecut acum şi vom debloca aceste potenţiale. Acest lucru va schimba trecutul vostru. Nu-l va schimba neapărat pe al altcuiva, dar va schimba trecutul vostru. Sunteţi gata pentru aceasta? (audienţa răspunde) Hmm, nu spuneţi da până nu citiţi şi clauzele! (râsete)

Veţi ajunge să înţelegeţi că persoana pe care o vedeţi în oglindă sau persoana care stă aici nu este deloc o bună reprezentare a ceea ce sunteţi cu adevărat. Dar, pe măsură ce mergem în trecut, aţi putea vedea unele lucruri pe care nu aţi vrea să le vedeţi – prin ochii omului care aţi fost până acum. Cu alte cuvinte, nu aţi fost gata pentru aceasta cu un an în urmă sau doi, dar sunteţi gata acum.

Voi fi cu voi în fiecare moment din zi şi din noapte. Aceasta este promisiunea mea către fiecare dintre voi. Voi fi mereu acolo.

Este un anturaj care lucrează cu mine; sunt Maeştrii Ascensionaţi care se reîntorc pe Pământ acum, cu care suntem conectaţi; sunt Aspecte din voi înşivă cu care ne conectăm continuu şi cu care comunicăm. Voi fi cu voi la fiecare pas pe cale. Nu-mi cereţi să o fac în locul vostru, nu îmi cereţi răspunsul, dar voi fi cu voi, cu onoare.

Nu fugiţi şi nu vă ascundeţi de mine, dar ştiu că o veţi face. Vor fi momente în care sunteţi atât de ruşinaţi de voi înşivă şi de acţiunile voastre, încât veţi vrea să ca eu să nu fi fost acolo. Veţi pretinde că nu sunt şi, de aceea, pentru voi nu fi. Dar, pentru mine, voi fi. (râsete)

Dragi Shaumbra, vom merge în trecut pentru a descoperi, cu adevărat, viitorul nostru. Vom merge în trecut pentru a debloca o energie foarte dinamică, plină de iubire, dar – uneori – foarte înspăimântătoare astfel încât să nu fiţi constrânşi în definiţie; nu sunteţi în propriul cristal. Aţi râs când am spus că am fost într-un cristal timp de 100.000 de ani. Ştiţi de cât timp sunteţi în cristalul vostru ? De mai mult de 100.000 de ani. Cristalul este trecutul vostru şi aţi fost blocat în el. Aţi fost izolat de el în acelaşi timp. Vom merge înapoi şi îl vom deschide.

Nu voi intra în detalii chiar acum despre cum vom face aceasta. Vom intra în asta în unele dintre lecţiile noastre. Pe de altă parte, veţi înţelege ce eliberare este; cât de multă energie a fost blocată; cât de multă greutate a fost deasupra voastră. Este ca şi cum aţi fost îngropaţi dedesubt tot timpul. Când mergeţi în trecut şi deblocaţi fiecare parte a sa, schimbă prezentul. Schimbă trecutul. Schimbă cursul istoriei voastre. Schimbă tot. Veţi descoperi lucruri despre voi care vă vor uimi.

Viitorul şi Acum

Vom merge împreună în viitor şi în potenţialele sale. Nu vom stabili viitorul pentru umanitate; vom privi potenţialele sale. Vom fi prognosticatori. Vom privi direcţia spre care se îndreaptă umanitatea. Vom privi la propriile voastre seturi de creaţii care sunt aliniate în viitor. Ele sunt chiar acum. Abia aştept să mă plimb pe acolo cu voi pe măsură că sunteţi conştienţi despre ce vă aşteaptă în viitorul vostru.

Unii dintre voi au o curte cu vechituri deja acolo. Unii dintre voi au atât de multă frică în viitor încât viitorul pur şi simplu se opreşte şi, apoi, un ghicitor se uită la viaţa voastră şi înghite în sec. Spune “Nu merge prea departe”. În realitate, merge, dar sunt atât de multe ziduri de frică acolo.

Unii dintre voi au luat ce era mai rău din trecut şi l-au pus în viitor, pentru ca să vă repetaţi. De ce? Ei bine, gândiţi că dacă repetaţi din nou şi din nou, aşa cum spune şi citatul din cartea ta, Cathy, că aţi putea primi un rezultat diferit (referindu-se la Cathy Archer şi cartea sa care a fost lansată mai devreme în această zi). Dar nu primiţi. Primiţi întotdeauna acelaşi rezultat dacă repetaţi aceeaşi acţiune şi aceleaşi seturi ale minţii. Astfel că aţi luat mormintele voastre din trecut şi le-aţi pus în viitorul vostru. Sunteţi predestinaţi să vă repetaţi.

Vom merge acolo. Vom descoperi unele dintre acestea. Mai întâi, vom fi conştienţi despre ce este acolo, pe de altă parte vom descoperi. Unii dintre voi nu aveţi nimic în viitor. Vă este frică să planificaţi ... vă este teamă să creaţi, ar trebui să spun, în viitor. Vă este este teamă să nu fie un lucru rău astfel că puneţi nimic acolo. Ce vi s-a întâmplat? Ei bine, sunteţi cu adevărat supus destinului şi capriciilor altora. Nu aţi creat pentru voi înşivă, astfel că va fi creat pentru voi de alţii. Unii dintre voi sunt chiar mulţumiţi cu aceasta. Puteţi să daţi vina pe ei, în loc să fiţi creator cu drepturi depline.

Vom privi la trecut, la viitor, şi le vom aduce în acest moment prezent – momentul prezent în care sunt actualizate şi materializate. În care sunt experimentate cu adevărat. Că veni vorba, nu puteţi experimenta – până la gradul pe care-l puteţi aici în momentul Acum – nu puteţi experimenta atât de mult în trecut sau în viitor – puteţi avea indicaţii despre trecut sau despre viitor. De aceea Acum a fost creat, este singurul motiv pentru care Acum a fost creat. Altfel, realitatea aşa cum o ştiţi ar fi compusă doar din trecut şi din viitor. Există realmente o teorie minunată sau formulă în spatele acesteia şi o fizică minunată. Dar aţi fost destul de străluciţi ca să creaţi momentul prezent astfel încât să puteţi experimenta. De aceea este aici.

Vom ajunge să fie intens uneori. Unii dintre voi, chiar acum, închid computerele şi fac din mână de la revedere şi aceasta este în regulă. Sunteţi bineveniţi înapoi oricând. Ca expresie pe care am creat-o – voi spune lucrurilor pe nume. Dacă gândesc că sunteţi prea mult în mintea voastră, daţi-mi voie să vă spun asta. Dacă gândesc că vă hrăniţi din mine sau din oricine altcineva, permiteţi-mi să vă vă spun asta. Dacă gândesc că sunteţi în totalitate plini de prostii (râsete), permiteţi-mi să vă spun asta, pentru că o voi face în absolută onorare.

Pe măsură ce mergem mai departe în activitatea noastră împreună, vă voi cere câteva lucruri. Mai întâi, aşa cum am spus mai devreme, realizaţi că voi fi cu voi la fiecare pas, în fiecare moment. Când cereţi intimitate, vă voi da, dar voi fi tot acolo. (râsete) Nu mă voi amesteca, doar îmi voi întoarce puţin spatele.

Urmăriţi şi împărtăşiţi experienţele voastre

Vă voi cere să urmăriţi experienţele voastre. Poate fi un jurnal, poate fi un blog, pot fi note pentru voi înşivă; nu trebuie să ajungeţi extensivi şi nu trebuie să fie zilnic. Ne vom aventura împreună într-un nou teritoriu. Vom merge în Noua Lume, dar de data aceasta Noua Lume nu este o bucată de pământ în cealaltă parte a Europei. Noua Lume este noua conştiinţă, Noua Energie.

Păstraţi note. Veţi avea nevoie de acestea. Vom vrea aceasta. Vă va ajuta să înţelegeţi, mai ales în zilele care sunt dificile, cum aţi ajuns dintr-un punct în celălalt. Când spun “dificile” nu mă refer la cele dificile din timpurile vechi; înţeleg prin aceasta ca ocolind mintea, fără a avea sens deloc.

Acesta este un alt punct de vedere pe care ar trebui să-l subliniez, că unele lucruri nu vor avea sens deloc. Vă voi cere să fiţi confortabili cu aceasta. O parte din voi va sări imediat să înceapă să analizeze şi să înţeleagă logica şi orice altceva şi apoi veţi deveni foarte inconfortabili atunci când nu este nicio logică, atunci când sfidează logica şi sfidează fizica. Şi atunci vă veţi simţi cu adevărat ciudat. Vă veţi simţi foarte în afara controlului. Vă veţi simţi gata să fugiţi înapoi la siguranţa Vechii Energii.

Acesta este momentul să vă opriţi şi să respiraţi profund şi să experimentaţi; să experimentaţi cum este aceasta. Eliberaţi toate acestea. Unii dintre voi se vor simţi ca într-un vârtej, că îşi pierd minţile mai mult decât se întâmplă acum, ameţeală, probleme cu ochii, toate aceste alte lucruri. Eliberaţi-le. Sunt parte din experienţa integrării Noii Energii, parte a călătoriei împreună fiind pionieri.

Păstraţi note. De asemenea, vă vor ajuta să împărtăşiţi cu alţi Shaumbra şi, în împărtăşire, este o mare bucurie când împărtăşiţi povestea voastră, confuzia voastră, cu altcineva. Acum, vă voi cere să împărtăşiţi poveştile voastre pentru ceilalţi care le citesc sau le ascultă, nu dogmatizaţi. Nu începeţi să oferiţi multe sfaturi nedorite, decât dacă – la sfârşitul împărtăşirii scrie - “Aş aprecia sfatul vostru”. Nu începeţi să spuneţi oricui ce a făcut bine sau rău.

Acest concept – Tobias l-a adus în discuţie recent – nu aţi făcut nimic greşit. Nu puteţi face greşit. Aveţi încredere în mine. Nu puteţi. Puteţi avea multe experienţe cu adevărat rele, dar nu puteţi face greşit.

Nu vreau ca nimeni să-i critice pe ceilalţi pentru experienţele lor sau să le supra-analizeze. Vreau să le onoraţi. Aceasta este parte din motivul pentru a le împărtăşi, ca acestea să fie onorate, astfel ca alţii să poată învăţa din acestea. Nu vreau pe nimeni care să fie condescendent faţă de ele. Nu vreau să mai fiţi vreodată ruşinaţi despre împărtăşirea poveştii voastre – decât dacă sunteţi aici, sus, pentru întrebări şi răspunsuri cu mine . (râsete) Deci, Shaumbra, împărtăşiţi poveştile voastre.

Participaţi

Acum, alt lucru pe măsură ce ne îmbarcăm în următoarea parte a călătoriei noastre, vă voi cere să participaţi complet. Nu vor mai fi cei care stau pe margine aşa cum au fost în ultimii zece ani. Ştiu că unii dintre voi aveau nevoie să stea pe margine înainte să intre pe câmpul de joc. Dar, dacă veţi face parte din această reuniune, trebuie să fiţi pe câmpul de joc.

Asta înseamnă ca voi să participaţi. Nu staţi doar pe margine şi criticaţi antrenorul şi jucătorii. Sunteţi acolo. Nu doar învăţaţi de la ei, învăţaţi împreună cu ei. Nu doar luaţi notiţe pentru a le folosi mai târziu, le folosiţi chiar acum. Deveniţi activi, deviniţi implicaţi. Fiţi parte din aceste Shoud-uri. Sunt ale voastre, nu sunt ale mele. Fiţi parte din ele. Citiţi-le, ascultaţi-le, atingeţi-le. Nu-mi pasă ce faceţi, dar fiţi parte din ele.

Mergând mai departe, nu este loc pentru spectatori. Nu este loc pentru critici, pentru judecători. Suntem cu toţii în aceasta împreună şi este o activitate serioasă şi amuzantă. Aceasta este o activitate uimitoare şi potentă, dar nu este un loc pentru cei care doar îşi înmoaie picioarele.

Pentru fiecare dintre voi care alege să fie implicat în explorarea Noii Energii pe Pământ ... (sună un telefon celular) Unul dintre lucrurile pe care nu le tolerez este telefonul celular pe parcursul discuţiilor mele. Voi cere să fie închis imediat. Muţumesc.

Pe măsură ce mergeţi mai departe în aceasta, vreau să vă adăugaţi energia în Cercul Crimson şi în Shaumbra. Adăugarea energiei voastre înseamnă să faceţi voluntariat, să ajutaţi într-un fel sau altul. Nu mai este o călătorie gratuită în niciun fel. Ne vom dărui pe noi înşine – noi toţi din Consiliul Crimson – în moduri fără precedent. Vom susţine şi încuraja şi lucra cu voi foarte, foarte intens. Dar voi va trebui să contribuiţi cu ceva. Trebuie să vă arătaţi intenţia de a ajunge în această Nouă Energie. Altfel, Noua Energie tinde să lucreze pentru voi în moduri pe care va fi greu să le înţelegeţi.

Ceea ce vreau să spun este că, dacă devenţi implicat, participaţi, puneţi energia voastră în aceasta, veţi fi în această curgere de energie împreună cu noi, împreună cu Shaumbra, pe măsură ce experimentăm Noua Energie. Dacă gândiţi că veţi avea o călătorie gratuită, nu va funcţiona în acelaşi fel pentru voi. Fiţi voluntari. Ajutaţi. Faceţi ceva. Contribuiţi.

Am fost exagerat de îngrijorat pentru Linda, Cauldre, echipa Crimson Circle, care-şi făceau griji atât de mult pentru bine vostru, pentru beneficiul vostru, dăruindu-vă atât de multe gratuit, facându-şi griji pentru banii cu care să opereze această organizaţie care vă serveşte. Ei petrec un timp fără măsură pentru griji care acum ar trebui să fie alocat explorării şi pionieratului. Astfel că ori contribuiţi cu timp, cu bani sau cu o binecuvântare în fiecare zi care merge către ei – nu vorbesc de o binecuvântare o dată la un timp îndelungat, ci la o binecuvântare care merge la ei – aceasta ajută, de asemenea, şi îi ajută să vă servească.

Spun aceasta, cu toată ruşinarea şi disconfortul Cauldre, şi până la un anumti grad, al Lindei, deoarece ei vor să vă servească, de asemenea vrea şi Aandrah sau Norma, Garret, echipa Crimson Circle care lucrează foarte, foarte intens. Acum ei au nevoie acum de sprijinul vostru.

Acesta nu este un apel pentru bani. Dacă aud pe oricine spunând că aceasta este despre adunarea donaţiilor, îl dau afară. Nu este nevoie de această energie dacă aceasta este direcţia spre care se îndreaptă. Dacă nu înţelegeţi nevoia de contribuţie energetică, conştientă, financiară, volutariat sau orice altceva, nu aveţi nevoie să mergeţi mai departe. Nu vom duce cu noi mai departe retardaţii sau non-participanţii. Sper că sunt foarte, foarte clar cu aceasta.

Am avut câteva discuţii lungi cu echipa, cu Linda şi Cauldre recent şi i-am încurajat să facă lucruri, de exemplu, care ar costa mai mult, să aibe mai multe venituri din serviciile pe care ei le fac. Nu au fost înclinaţi să facă aceasta, probabil, aţi putea spune, din bunătatea inimii lor. Atunci vă voi încuraja pe voi să păşiţi mai departe, fără ca ei să perceapă taxă pentru webcast, aşa cum discutasem, şi ei nu au luat aceasta în considerare. Au spus nu. Ei vor ca Shaumbra să poată participa în aceasta fără o restricţie financiară, pentru cei care nu sunt în posibilitatea
să-şi permită.

Dar voi spune, dragi Shaumbra, dacă ascultaţi aceasta chiar acum, fie vă oferiţi voluntar, contribuiţi sau trimiteţi o binecuvântare din inimă. Toate aceste lucruri ne vor permite să ne continuăm activitatea împreună pentru a merge mai departe.

Asistenţă şi Suport

Va fi asistenţă şi va fi serviciul care vine în favoarea voastră din locuri necunoscute pe măsură ce lucrăm împreună. Nu vorbesc doar de fiinţe angelice, dar vorbesc despre fiinţe ale Pământului care încep să apară. Vorbesc despre ceva pe care-l voi descrie mai târziu în discuţiile noastre viitoare, despre fiinţe ale Noii Energii care sunt create şi iau formă literalmente pentru a veni să vă servească pe voi. Această activitate este extraordinară şi este un serviciu extraordinar, resurse extraordinare care vin pentru fiecare dintre voi.

Aşa cum aţi putea spune, probabil până acum, nu vă va face un om umflat. Nu va rezolva câteva dintre problemele voastre vechi. Va fi realizarea a ceea ce aţi studiat şi lucrat de eoni de timp. Şi este aici acum. Este aici chiar acum.

Aş dori să continuăm întâlnirile lunare ca aceasta. Acestea sunt foarte importante, deoarece lucrurile se vor accelera. Veţi avea nevoie de aceste momente în care ajungem împreună. Vom discuta despre direcţia energiilor lumii. Vom ajunge la politică, fără a discuta favoriţi, dar vom discuta despre dinamicile energetice ale lucrurilor cum sunt finanţele – finanţele mondiale – vremea, politica, conştiinţa, Gaia însăşi. Vom privi unde se îndreaptă Pământul şi de aceea spun că vom fi previzionari. Veţi avea un asemenea simţ intuitiv puternic încât să ştiţi ce se întâmplă în următorul moment, deoarece voi ajutaţi la crearea lui.

Haideţi să respirăm profund împreună.

Schimbările

Nu voi fi aici în fiecare lună. Vor fi momente în care vor veni alţii să vorbească cu voi. Discuţiile lor s-ar putea să fie mai adecvate decât a mea. Kuthumi va fi aici mai des. Vor fi câţiva noi care vor veni. Vă vom da actualizări, că veni vorba, despre Sam.

Nu voi prelua întotdeauna întrebări şi răspunsuri. De exemplu, astăzi, nu este o zi pentru întrebări şi răspunsuri, cu o excepţie, despre care voi vorbi într-un moment.

Vor fi momente imediat după Shoud-ul nostru împreună, după pauza voastră scurtă, în care veţi avea discuţii cu voi înşivă, cu - probabil - Norma, Garret, Linda, Cauldre, alţi câţiva conducând discuţia. O discuţie despre ce se petrece în viaţa voastră; o discuţie despre Shoud în sine, din moment ce contribuiţi la crearea acestuia; discuţii despre ce urmează mai departe; discuţii despre experienţe. Nu avem nevoie de toate întrebările şi răspunsurile. Sunt în mare măsură aceleaşi – cam patru categorii generale în orice caz – dar vor fi momente în care voi vrea să răspund la întrebări. Pe măsură ce ne maturizăm puţin aici, mi-ar plăcea să răspund la întrebări legate de Noua Energie şi experienţele voastre pentru ca şi alţii să le audă. Astfel că vor fi luni cu întrebări, altele, nu.

Deci ... vom face o activitate mai profundă şi mai intensă la Şcolile Misterelor propriu-zise la care vom limita numărul de oameni, în care putem intra în unele energii foarte profunde. Nu – cum să spun – dacă vreţi să participaţi la Şcolile Misterelor de weekend care vor avea loc, înţelegeţi că trebuie să fie o nevoie de a percepe o taxă pentru acestea. Unii dintre voi spun, “Vreau să particip, dar nu am bani” sau vă plângeţi că ar trebui să le primiţi gratuit. De ce? Dacă vreţi bani, creaţi bani. Vor fi acolo.

În mersul mai departe în activitatea pe care o facem nu va mai fi loc pentru energia de victimă. Niciun loc. Este despre a fi creatori. Este despre a fi experimentatori. Este despre descoperirea trecutului, deschiderea viitorului, experienţa chiar aici în Acum.

Onorare

Aş vrea să precizez patru puncte cu voi. Veţi auzi mereu şi mereu, de la mine şi de la camarazii mei, veţi auzi cuvintele onorare. Onorare. Este foarte important. Noi vă onorăm pe fiecare dintre voi, indiferent ce ar fi. Onorăm orice faceţi, orice sunteţi. Nu este nicio judecare.

Vă voi cere să faceţi la fel de acum înainte. Onoraţi pe oricine altcineva. Onoraţi oamenii pe care nu-i plăceţi. Onoraţi oamenii care vă supără. Onoraţi oamenii cu care lucraţi. Onoraţi oamenii cu care comunicaţi pe forumul de discuţii, care, că veni vorba, sper că va fi curăţat. Este foarte puţină onorare acolo. Este foarte multă dramă, nu foarte multă onorare.

Onorare înseamnă respectarea cuiva, chiar dacă sunteţi de acord sau nu cu acesta, dar respectând faptul că acela este nivelul la care se află. Aceea este experienţa pe care şi-a ales-o.

Vom întări onorarea. Onorarea este compasiune. Tobias a vorbit foarte mult despre iubire, şi asta a fost bine. A fost perioada în care aveaţi nevoie de iubire, aveam nevoie să discutăm despre iubire, dar acum este despre onorare – onorarea fiecărui altcineva. Ştiu că multora dintre voi le place să-i critice pe alţii. Acum începeţi să-i onoraţi. Nu înseamnă că trebuie să fiţi de acord, doar onoraţi.

Prin onorare veţi ajunge să înţelegeţi cum au ajuns unde sunt. Veţi ajunge să înţelegeţi cum aţi ajuns voi unde sunteţi. Veţi ajunge să înţelegeţi că lumea este în absolută perfecţiune. Voi îi vedeţi defectele, sau ceea ce gândiţi că sunt defectele sale, când sunteţi în afara onorării, pentru că priviţi prin ochii judecării. Priviţi prin ochii fricii, de fapt. Când onoraţi lucrurile, înţelegeţi că ele sunt exact unde ar trebui să fie.

Când vă onoraţi pe voi înşivă, nu mai aveţi nevoie de procesare. Voi sublinia aceasta pe tabla mea. Când vă onoraţi pe voi înşivă, nu mai aveţi nevoie de procesare. Când vă onoraţi pe voi înşivă, nu sunteţi niciodată victimă. Vom repeta “onorare” din nou şi din nou, până când pătrunde cu adevărat în interior.

Jucaţi roluri

Un alt lucru important, aşa cum am menţionat în deschiderea de astăzi, îmi place să fiu actor. Astfel că vor fi Shoud-uri şi workshopuri în care s-ar putea să nu se simtă ca Adamus, dar este. Voi veni la voi în moduri diferite în momente diferite.

Jucarea de roluri este minunată. Aş încuraja pe fiecare dintre voi să o facă. Sunt doar aspecte ale voastre înşivă, dar aspecte care vă iubesc şi pe care le iubiţi şi ele revin. Începeţi să creaţi aceste caractere de sine şi realizaţi cât de fluidă este energia în creaţie. Dar când sunteţi blocaţi în acel caracter strâmt definit al vostru şi vă este teamă să-l eliberaţi, veţi continua să repetaţi tiparele voastre din nou şi din nou.

Creaţi

Un alt lucru care va fi foarte important – foarte, foarte important – este să creaţi ceva, orice. Creaţia este modul natural de exprimare a Dumnezeului din interior. Oamenii au fost condiţionaţi să nu fie creatori, să urmeze rutinele. Rutinele sunt stabilite, puse la locul lor, şi vouă vi se cere să le urmaţi. S-a ajuns să fie aşa încât energia voastră s-a făcut foarte mată, foarte stătută.

Când un om nu creează ceva devine deprimat. Devine neliniştit. Devine trist. Devine ca un animal prins în cuşcă. Astfel încât vă voi cere să începeţi să creaţi orice. Orice.

Aţi văzut astăzi aici că aveţi câteva cărţi care au fost creeate. Aţi auzit muzică care a fost creeată. Creaţi un perete din pietre dacă asta alegeţi să faceţi. (râsete) Cumpăraţi un acvariu de peşti pentru casa voastră. Creaţi ceva, Shaumbra. Vreau ca voi să deveniţi conştienţi de procentul din zilele voastre în care nu sunteţi creativi, în care urmaţi rutinele.

Gătitul – ce mod măreţ de a fi creativ şi stomacul şi corpul vostru îndrăgesc asta. A fi creativ poate însemna doar să vă urcaţi în maşină fără să ştiţi unde veţi merge. Mersul la un drum mai lung, în loc să urmaţi vechile rutine.

Unii dintre voi care sunt conectaţi au idei minunate pentru jocuri – mese de joc. Creaţi-le; încetaţi să vă mai daţi scuze pentru a nu le face.

Una dintre cerinţele pentru a merge mai departe cu această energie Shaumbra este să creaţi. Vă voi face răspunzători pentru aceasta, dacă nu creaţi. Nu trebuie să fie grandios. Nu trebuie să schimbe lumea. Poate să fie foarte simplu. Croşetaţi ceva. Orice. Pictaţi ceva. Cântaţi un cântec. Faceţi un poem. Nu contează. Nu trebuie să fie artistic, trebuie doar să fie ceva ce voi creaţi. Orice. Bijuterii. Un film. Orice.

Aceasta vă va elibera de unele dintre aceste straturi grele, o parte din această, ceea ce aţi numit, depresie. Nu este deloc. Stagnarea este cea care vă afectează. Oh şi vă uitaţi la aceste reclame TV care spun, “Dacă te simţi deprimat, ca şi cum nu te-ar iubi nimeni, ca şi cum n-ai avea energie, eşti obosit, ar trebui să iei aceste pastile”. Nu, nu luaţi pastile. Fiţi creativi. Orice.

Vom vorbi despre aceasta din nou şi din nou şi vor fi momente în care mă voi ridica, îmi voi deschide ochii şi mă voi plimba în audienţă şi vă voi întreba despre creaţiile voastre. Aşa că vă rog să fiţi pregătiţi. (râsete)

Oh, acesta este un alt lucru pe care trebuie să-l spun acum. Lui Cauldre nu-i place lucrul cu ochii deschişi. Dar voi spune chiar acum, Cauldre, da mă voi plimba prin audienţă. Dacă vrei să o faci cu ochii închişi, e treaba ta. (râsete) Dar îţi voi spune chiar acum, va fi mult mai uşor cu ei deschişi.

Un animal Totem

Un alt lucru, foarte important, cu care ne vom amuza. Vreau să creaţi – din imaginaţia voastră – vreau să creaţi un animal totem pentru voi înşivă. Începând de astăzi. Este un motiv bun pentru aceasta. Lăsaţi-mă să explic puţin. Unii dintre voi sunt foarte familiarizaţi cu animalele totem. De fapt, este un nume vechi pentru aceasta. Este o practică veche, dar o vom aduce în modul Noii Energii.

Creaţi un animal care este al vostru. Pentru unii dintre voi poate fi un urs, poate fi o bufniţă, poate fi un minunat şoim, poate fi un minunat iepure. Poate fi orice vreţi, orice animal – un animal care există pe Pământ acum. Un animal care există – o specie care există – pe Pământ şi vreau ca voi să începeţi să imaginaţi aceasta.

Să spunem că alegeţi o căprioară să fie animalul vostru totem. Vreau ca voi să începeţi să-l imaginaţi până începe să devină real. Asta înseamnă că nu este această imagine difuză, ci începeţi aproape să-l simţiţi – îi simţiţi blana, pielea; până la punctul în care îl puteţi chiar mirosi – nu trebuie să aibe o anumită aromă neapărat – dar până puteţi să-l mirosiţi; până la punctul în care puteţi să-l priviţi în ochi.

Vom folosi acest instrument, acest totem, pentru multe lucruri pe care le vom face mult timp de aici înainte. Este al vostru. Nu este al altcuiva. Nu este înafara voastră. Este parte din voi.

Vom lucra cu acest totem, acest animal pe care îl ajutaţi cu imaginaţia şi vine de la voi. Este parte din jocul de rol. Este o fiinţă care va fi prietenul vostru drag, servitorul vostru, animalul vostru de companie. Vă va înţelege. Veţi fi capabili să-l trimiteţi departe. Când sunteţi ocupaţi cu lucrurile normale omeneşti, veţi fi capabili să trimiteţi departe această parte din voi pentru a face alte lucruri în trecutul vostru şi în viitorul vostru şi în alte dimensiuni.

Acest totem, de asemenea, vă va ajuta – proteja nu este cuvântul corect, Cauldre – vă va menţine conştienţi de toate energiile din jurul vostru. Da, sunt unele energii foarte întunecate, foarte manipulative pe Pământ acum şi ele chiar se intensifică. Ele ar vrea, chiar, să vină şi să declanşeze frica în voi, pentru că asta este cu ce se hrănesc. Chiar ar vrea să vă ia energia
într-un loc unde pot să o manipuleze. În mare parte, acestea sunt non-fizice, dar sunt, de asemenea, şi fiinţe fizice care încă practică unele dintre aceste arte negre. Nu au aflat încă despre faptul că acestea acţionează numai împotriva lor.

Dar totemul vostru vă va ajuta să vă păstraţi conştient de energiile din jurul vostru, din dimensiunile imediat apropiate vouă şi din dimensiunile care se întind foarte mult. Va deveni cel mai bun prieten al vostru de-a lungul acestor câţiva ani următori împreună. Nu-l numiţi imediat; vom face asta mai târziu. Între acum şi următoarea noastră întâlnire, vă voi cere să începeţi să dezvoltaţi aceasta.

Acum, s-ar putea să aveţi o reacţie imediată că, ei bine, totemul vostru ar trebui să fie un urs, de exemplu, deoarece v-au plăcut întotdeauna urşii. Sau că ar trebui să fie o broască ţestoasă, datorită afinităţii voastre cu broaştele. Doar lăsaţi-l să fie o vreme. Va începe să se dezvolte. Voi veţi începe să vă dezvoltaţi. Să nu fiţi surprinşi dacă este ceva total diferit. Iar apoi începeţi să respiraţi în el. Respiraţia viaţa voastră în el. Este voi.

Începeţi să imaginaţi exact cum arată, dar înţelegeţi că se poate schimba. Se poate dezvolta. Începeţi să simţiţi atributele sale şi cum poate zbura sau târî prin dimensiuni; cum poate să exploreze pentru voi; cum poate fi într-un serviciu de constantă vigilenţă pentru voi.

Deci aceasta este tema voastră – acest totem. La întâlnirea noastră din luna următoare vom vorbi mai mult despre vechile baze ale acesteia, dar şi cum o vom aplica pe măsură ce mergem mai departe. Dar pentru această lună, deveniţi familiari cu această nouă parte din voi.

Va fi – cum să spun – câinele vostru cu ochiul-care-vede în alte dimensiuni sau peştele vostru cu ochiul-care-vede, orice aţi alege ca totemul vostru. Şi nu contează. Nu începeţi să gândiţi care animal este mai puternic sau mai deştept sau mai rapid sau orice de tipul acesta. Nu va conta. Cu adevărat, nu va conta. Este mai mult despre relaţia voastră cu această parte din voi, abilitatea voastră de a o trimite departe pentru voi, abilitatea voastră de a o avea acolo, menţinându-vă conştient şi alert.

Deci … am spus că nu vor fi întrebări şi răspunsuri astăzi, care nu vor fi, dar voi permite – deoarece ştiu că draga Linda are câteva întrebări – voi permite câteva de la ea despre direcţiile pe care le vom urma. Deci, dacă ai unele la acest punct, draga mea.

LINDA: Am gândit că am, dar … Am gândit că am, dar cu adevărat mă gândesc … Nu ştiu ce să întreb deoarece gândesc că ai propus câteva lucruri …

ADAMUS: Ce ar trebui să poarte Cauldre când este pe scenă, în loc de ceea ce aş numi ahem, îmbrăcăminte ţărănească? Poţi să întrebi despre asta. (râsete)

LINDA: Ei bine, am fost o vreme coordonator de modă. Dacă ai vreun sfat, cu siguranţă că aş găsi aceasta interesantă.

ADAMUS: Într-adevăr, i-am spus lui cu câteva zile în urmă că aş prefera mult, mult un costum, vă rog. Nu trebuie să fie o cravată, dar cu adevărat sunt obişnuit cu o vestimentaţie ceva mai elegantă decât ceea ce … (râsete în timp ce trage de tricoul lui Cauldre’s) Nu că nu arată bine, dar nu este corect.

LINDA: Deci preferi o prezentare mai formală.

ADAMUS: N-aş numi-o formală. Aş numi-o mai elegantă. (râsete)

LINDA: Elegantă.

ADAMUS: Da.

LINDA: Ne poţi ajuta să înţelegem cum să controlăm căldura din jurul unei îmbrăcăminţi mai elegante?

ADAMUS: Într-adevăr, puteţi absolut să reglaţi temperatura corpului vostru, dacă alegeţi aşa. Şi aş prefera o cămaşă îndrăzneaţă, nu doar o cămaşă obişnuită.

LINDA: Şti, Geoff nu este prea bun la culori personale îndrăzneţe.

ADAMUS: Ştiu. (multe râsete şi aplauze) Apoi, în acest fel, Shaumbra va şti cu adevărat că sunt eu. (râsete)

LINDA: Nu sunt complet şocată, dar cum îl ajutăm pe Geoff de-a lungul acestei perioade de ajustare?

ADAMUS: Du-l la … el spune Nordstrom. (râsete) Se va descurca acolo.

LINDA: Va găsi o cale să o facă. Este o gamă de culoare, probabil, spre care ar trebui să-l inspirăm?

ADAMUS: Voi ajuta la realizarea selecţiei finale odată ce suntem acolo.

LINDA: Există vreo culoare pe care o urăşti?

ADAMUS: Nu urăsc nimic. Nu.

LINDA: Deci nu este nicio problemă cu nicio culoare.

ADAMUS: Nu. Gândesc că Cauldre ar fi puţin ofensat cu roz, dar nu mă deranjează deloc. (mai multe râsete) Este doar o umbră de violet.

LINDA: Şi mai sunt probleme cu bijuteriile şi metalele?

ADAMUS: De fapt, el a ajuns într-un obicei de a scoate bijuteriile; eu, de fapt, prefer să port bijuterii. Totuşi, unul dintre lucrurile pe care le vom studia, sunt unele proprietăţi energetice care sunt prezente în lucruri precum aurul, în special. Aurul – vom avea multe discuţii despre acesta – este foarte … Nu vreau să renunţaţi la puterea voastră în favoarea aurului, dar aurul este un metal alchimic şi veţi descoperi că are o cale de a amplifica unele activităţi cu Noua Energie. Aşa cum fac diamantele şi unele dintre pietrele preţioase, dar …

LINDA: Oh, acesta este Saint-G pe care-l aşteptam!! (râsete) Binecuvâtări, omule! Te binecuvântez. (Linda râde) Oh, te binecuvântez!

ADAMUS: Îţi voi spune chiar acum că una dintre... acum, aţi aflat cu toţii că aceste pietre sau pietre preţioase nu deţin puterea. Dar există o tendinţă să gândiţi că ele o au, deoarece au avut-o cândva, pe Pământ. Cristalele originale ale Pământului, actualele minerale, au avut puterea. În felul acesta a fost Pământul la origine... viaţa a venit pe el. Dar această putere a cristalelor a dispărut cu mult timp în urmă, după Atlantida, desigur. Unii dintre voi încă sunteţi conectaţi la aceasta şi încercaţi literalmente să derivaţi energie din cristale şi nu mai este acolo.

În orice caz, unele pietre, pietre preţioase, pot fi acordate, mai ales pe măsură ce călătorim în potenţialele trecutului vostru care sunt blocate. Acestea vor fi valoroase în sprijinul pentru deblocarea unei parţi a trecutului, dar să nu gândiţi că un diamant, un rubin, un smarald conţine o putere mai mare decât voi.

LINDA: Nu, dar când te simţi de un milion de dolari, te simţi ca un milion de dolari.

ADAMUS: (chicotind) Într-adevăr.

LINDA: Okay. Orice altceva … personal cred că vom trece cu toţii printr-un proces personal incredibil pentru a ajunge la acest punct din călătoria noastră şi gândesc că fiecare dintre noi în ultimele şase luni – nu, în ultimele şase săptămâni, par să fie şase luni – în ultimele luni a experimentat cu adevărat aceasta. Astfel că nici nu ştiu ce să te întreb, pentru că nu cred că ne trebuie în unele privinţe, deoarece o simţim.

ADAMUS: Într-adevăr, şi gândesc că cei care chiar rămân sau cei care merg mai departe vor înţelege intuitiv exact ceea ce facem, ne-am pregătit pentru asta de foarte mult timp. Ne-am re-aranjat circuitele pentru aceasta, într-un fel de a spune, de ceva timp. Şi cu acest totem sau numit, de asemenea, Pakauwah (pa-kow'-wha), este …

LINDA: Ce?

ADAMUS: Pakauwah este numele vechi pentru aceasta. Acest spirit animal al vostru – vom avea câteva experienţe uimitoare cu acesta. Pe măsură ce intrăm în asta, veţi înţelege, cu adevărat, că acesta este timpul … acesta este motivul pentru care aţi venit pe Pământ. Nu să depăşiţi vieţile trecute, dar, de fapt, ca să lucraţi cu Noua Energie. Şi când începem să lucrăm, mai întâi indirect, cu alţi Maeştri Ascensionaţi care devin acum încorporaţi şi apoi, în final, fizic cu ei şi, de asemenea, cu ale lor Pakauwahs, aceasta este una dintre căile prin care vom învăţa să … acestea vor fi sistemele voastre de transmitere a energiei.

Ştiţi, voi aveţi acest Internet, care transmite pachete de informaţii. Pakauwahs vă ajută să transmiteţi experienţa, sentimentele, emoţiile, ceva dincolo de 0 şi 1, dar în … Aceasta este – voi face o altă declaraţie îndrăzneaţă – ceea ce vom face cu totemurile sau Pakauwahs este, în esenţă, începutul “internetului conştiinţei” al Noii Energii versus internetul vostru electronic. Vom începe încet, dar veţi descoperi cum puteţi transmite simţiri întregi altor oameni. Nu doar mesaje mici sau imagini, dar acum simţiri. Deci este începutul acestui lucru.

LINDA: Gândesc că am putut simţi pe măsură ce ai început să deschizi acest potenţial – pe măsură ce noi am început să deschidem acest potenţial. Am o, cred că pot spune un fel de întrebare specială. Sunt unii dintre noi şi nu-mi place să admit asta în mod necesar, dar sunt unii dintre noi care nu au fost prea mult timp oameni şi …

ADAMUS: Poţi să treci de asta. Eşti acum.

LINDA: (râzând) … deci cred că întrebarea mea era că uneori …

ADAMUS: Întrebarea mea este pentru Linda – sper că nu te pun în centrul atenţiei, este …

LINDA: Ba da.

ADAMUS: … de ce naiba ai venit aici?

LINDA: Nu ştiu. (râsete)

ADAMUS: (chicotind) Ştiu că ai avut doar câteva vieţi, dar trebuie să fi fost un motiv bun. Aş dori un raport despre aceasta la următoarea noastră adunare.

LINDA: (şoptind) Rahat! (mai multe râsete)

ADAMUS: Oh, vom deveni mai interactivi decât am fost în ultimii zece ani, deci …

Celălalt lucru căruia îi voi răspunde, o întrebare care a intervenit. Lăsaţi-mă să o fac foarte clară. Vin din energia lui Saint-Germain – Saint-Germain (pronunţat în Franceză). Vin din acea energie. Am petrecut multe vieţi pe Pământ, exact ca şi voi. Tot felul de poveşti s-au scris despre mine – unele adevărate, unele nu atât de adevărate. Am lucrat cu toţi dintre voi într-o perioadă sau alta, în Şcolile Misterelor sau în Atlantida sau între acestea în alte dimensiuni. Sunt apreciat pentru lucrul cu voi la Şcolile Misterelor ca Saint-Germain.

Acum vin la Shaumbra, şi numai la Shaumbra, vin la Shaumbra acum ca Adamus, sau Adamus din Domeniul Suveran şi vin la voi pentru o anume şi intensă activitate. Activitate care va fi o bucurie pentru noi toţi să o facem împreună, dar care poate ajunge puţin înşelătoare uneori, nu ca să vă transmit nicio frică, dar vom merge în unele zone foarte noi.

De aceea spun că nu este loc pentru rătăcitori, nu este un loc pentru gratuităţi şi nu este un loc pentru cei care doar vor să-i critice pe ceilalţi. În mod absolut, nu este un loc pentru cei care se hrănesc. Nu voi tolera aceasta, şi nici telefoanele celulare. În mod absolut (râsete) … vom merge dincolo de telefoanele celulare, dragilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care mă irită.

Este, de asemenea, şi am spus aceasta altor grupuri, sunt unele instrumente electronice care au energii foarte iritante; unul dintre ele este acest telefon celular pe care-l purtaţi atât de aproape de corpul vostru omenesc. Acum, acestea nu vă vor cauza cancer neapărat. Doar vă vor dezechilibra energetic. Motoarele electrice din aceste ventilatoare; am momente dificile de a fi prezent cu voi energetic când aceste motoare electronice funcţionează. Şi, uneori, chiar până la un anumit grad, luminile. Acestea sunt lucruri de care nu trebuie să vă temeţi, dar ar trebui să fiţi conştienţi cum interacţionează cu energiile.

Înapoi la punctul meu de vedere. Vin ca Adamus, numai pentru Shaumbra, astfel încât să putem călători împreună în această Nouă Energie. Cineva, unii de pe Pământ trebuie să fie pionieri, altfel, această Nouă Energie stă în suspans. V-aţi angajat să fiţi cei care o aduc.

Voi aduce mesajele prin Cauldre, cel pe care-l ştiţi ca Geoffrey. Nu am nicio dorinţă şi nu voi face sesiuni private cu alţi oameni. Vom merge dincolo de toată această procesare, astfel că de ce aş vrea să fac sesiuni private? Îl aleg pe Cauldre – atâta timp cât vrea şi atâta timp cât menţine clar mesajul meu – îl aleg pe el pentru a aduce aceasta deoarece nu vreau zece, 15, 20 de mesageri diferiţi în aceste momente. Va fi un moment în care alţi mesageri vor fi gata, fie că va fi peste un an sau peste cinci, vă voi anunţa. Voi valida personal şi îi voi acredita pe ceilalţi mesageri. Ei nu se vor valida sau acredita singuri.

Pentru acest moment va fi un mesaj singular, deoarece, în special în următorul an, vom păşi pe un teren interesant şi ceea ce va părea ca un teren nesigur, dar nu este deloc. Doar va confuziona sinele uman. Astfel că nu vreau zece, douăzeci, treizeci de alţii care pretind că îl transmit pe Adamus. Îmi voi face mesajul clar şi, atâta timp cât Cauldre şi Linda sunt în claritate, stau înafara ego-ului, stau înafara hrănirii energetice, voi aduce mesajele mele prin ei la voi.

Deci, vă rog, nu vreau să aud pe nimeni prin diverse locuri, aşa cum fac unii deja, să pretindă că îl transmit pe Adamus. Puteţi continua să aduceţi mesajele de la Saint-Germain. Puteţi continua să aduceţi acea energie. Va continua să fie disponibilă, dar, într-un fel, ceea ce faceţi este să transmiteţi ecouri din trecut. Nu c-ar fi rău; dar, de fapt, este foarte nepotrivit. Unii încă au nevoie sau le-ar plăcea să-l audă pe Saint-Germain. Dar, cu Shaumbra, va veni dintr-o singură voce.

Acum, aceasta îl face neliniştit pe Cauldre, astfel că vă voi spune chiar acum că aceasta este cerinţa mea personală. Nu a lui. El nu a avut această cerinţă de la Tobias, şi nu a prea contat atât de mult. El a fost un mesager destul de desăvârşit sau comunicator al energiilor încât nu prezenta nicio problemă. Dar, deja îi văd pe mulţi alţii aliniindu-se, vrând să ajungă în acest lucru nou. Dar acest lucru nou va fi foarte precis. Deci, pentru acum, voi fi numai prin vocea lui Cauldre. Cererea mea, nu a lui. Sper că aceasta este clară.

Alţii dintre voi sunt foarte supăraţi acum şi este în regulă. Vă întrebaţi, ei bine, atunci de ce simţiţi această energie venind la voi? Ei bine, asta este ceea ce faceţi – simţiţi energia mea. Exact ca oricine altcineva care a venit aici în Cold Creek, mă simţiţi. Asta înseamnă că v-am ales să fiţi mesagerul meu? Ar trebui să speraţi că nu. (Adamus chicoteşte) Este o imensă responsabilitate energetică care vine cu aceasta.

Deci aceasta era una dintre întrebările care ar fi trebuit să apară. Mai sunt altele?

LINDA: Nu. Personal, nu mai am alte întrebări. Gândesc că ne-ai dat o cantitate incredibilă de informaţii astăzi, multe teme şi multe lucruri de luat în considerare.

ADAMUS: Într-adevăr şi vă voi reaminti câteva lucruri. Jucaţi roluri. Jucaţi roluri. Vă rog, fiţi jucăuşi. Jucaţi roluri. Fiţi tipul rău. Fiţi tipul bun. Fiţi masculin. Fiţi feminin. Permiteţi-vă, deoarece aceasta vă va da fluiditate – fluiditate energetică – pe măsură ce mergem înafară. Energiile rigide nu vor funcţiona atât de bine în unele dintre locurile în care vom merge.

Onoraţi. Onoraţi-vă absolut şi pe oricine altcineva. Nu înseamnă să fiţi de acord cu ei; înseamnă să onoraţi că acolo este unde au ajuns. Acolo au ajuns ei. Este şi o raţiune pentru aceasta. Ei pot fi cei mai de jos. Ei pot fi cineva care vă provoacă repulsie absolută, dar onoraţi-i. Aceasta vă va schimba percepţia asupra lumii.

Chiar acum, atât de mulţi dintre voi gândesc că lumea este un mare loc rău, energii dure, nu sunt siguri dacă va reuşi – pentru că nu o onoraţi. Pe măsură ce intrăm în acest scenariu al Noii Energii, este despre ce am vrut să menţionez că urmează, discuţia despre Noul Pământ/Vechiul Pământ. Ce le aduce împreună? Nu iubirea. (râsete) Ştiţi, cuvântul iubire – are o conştiinţă adăugată la el. Poate fi măsurată pe o scală de energie. Iubirea şi onorarea nu sunt deloc energii foarte reciproce. Iubirea a ajuns să fie folosită ca o scuză proastă pentru hrănire energetică.
“Te iubesc,” slurp (Adamus face un zgomot de sorbire). Deci, haideţi să vorbim despre onorare. “Te onorez absolut pentru cine eşti şi pentru ceea ce eşti.” Apoi vom vorbi despre iubire mai târziu. Deci, onoraţi.

Următorul lucru – creaţi ceva. Vă rog, vă rog. Mulţi dintre voi încă ajung în energia de victimă. Mulţi dintre voi încă dau vina pe trecut. Nu puteţi face aceasta dacă creaţi, dacă creaţi ceva cu adevărat pentru voi înşivă. Dacă simţiţi că ajungeţi în energia de victimă, mergeţi să creaţi ceva. Orice. Sculptaţi în lemn. Faceţi o grămadă de lemne. Asta înseamnă să creaţi. Asta înseamnă absolut să creaţi. Mergeţi şi spălaţi pe jos. Asta înseamnă să creaţi o duşumea curată. Orice. Dar fiţi creativi.

Şi, dragilor, categoric lucraţi cu energia acestui totem. Ne vom juca cu ea. Va deveni, ar trebui să spun, unul dintre cele mai importante elemente care urmează în viaţa voastră pe măsură ce învăţăm cum creează imaginaţia noastră şi cum o putem face să ne servească în orice fel posibil. Va fi uimitor.

Deci, cu aceasta, am terminat astăzi. Fără întrebări şi răspunsuri astăzi. Sunteţi liberi să mergeţi să experimentaţi viaţa şi reamintiţi-vă, dragi Shaumbra, că toate lucrurile sunt aşa cum ar trebui să fie.

Toate lucrurile sunt bine în univers şi, de aceea, şi acesta este motivul pentru care Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece xistă o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website:

www.crimsoncircle.com


© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Această traducere este realizată de Florin Mandiuc,

www.zonatrezirii.ro

.

;