(SEURAAVA)-sarja, shoud 10
IDENTITEETIN TUOLLE PUOLEN
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) ( www.crimsoncircle.com)
7.5.2011, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä minä olen, ehdottomasti täysivaltaisen alueen Adamus. Tervetuloa takaisin tähän uuden tietoisuuden luokkaan. On melkein, kuin meillä ei olisi ollutkaan kuukauden mittaista taukoa.
 
Miten täysin masentavaa musiikkia Cauldre soittikaan tänään (naurua). Vain rakkaus voi särkeä sydämesi? (Ennen shoudia soinut laulu) Miten olisi Frederic Chopin tai jokin muu klass… vain rakkaus voi särkeä sydämesi? Ei, vain sinä voit särkeä sydämesi. Rakkaus voi vain lisätä yhden vasaraniskun naulaan. (Naurua)
 
Tervetuloa kaikki. Tervetuloa takaisin. On hyvä olla täällä kanssanne. Ihana päivä.
 
Olen aikonut tehdä jotain. Voisinko saada kamerasi (puhuen Dave Schemelille)? En anna sitä kenellekään. Otat aina kuvia kaikista muista, miten olisi oman kuvasi saaminen? (Naurua ja taputuksia, kun Adamus ottaa Davesta kuvan) Kiitos, herra.
 
DAVE: Ole hyvä.
 
ADAMUS: Kiitos.
 
Aargh! kaikille henkisille merirosvoille! (Yleisö vastaa "aargh!") (Monet yleisössä ovat pukeutuneet merirosvoasuun) Aaaaaaargh! Kuulostaa siltä, kuin käynnistäisi autoaan kylmänä päivänä. (Naurua) Missä on saalis? Missä on saalis? Meillä on merirosvoja, mutta missä on saalis? Mikä on kalliimpaa kuin raha, arvokkaampaa kuin kulta?
 
LINDA: Elämä.
 
ADAMUS: Adamus-palkinnot!
 
LINDA: Ai jaa! Hyvin nokkelaa!
 
ADAMUS: Palkinto jokaiselle, joka on pukeutunut merirosvoksi. Nouskaa seisomaan, olkaa hyvä - kaikille niille. (Yleisö taputtaa) Jaetaan saalis. Ei voi olla merirosvoja ilman saalista!
 
LINDA: (antaen palkintoja) Tässä. Tässä.
 
ADAMUS: Rakastan tätä. Shaumbra, kauan sitten sanoin: "Pukeutukaa, kun tulette tänne." En tarkoittanut pyhävaatteitanne - no, voisitte tehdä senkin - mutta pukeutukaa! Tulkaa ulos siitä roolista, mitä esitätte, siitä identiteetistä mihin olette olleet kovin yhdistynyt.
 
LINDA: Anteeksi. Meillä on ongelma.
 
ADAMUS: Niin?
 
LINDA: En tiedä, mitä tehdä Sartin osalta. (Naurua)
 
ADAMUS: Sart saa myös! (Paljon yleisön naurua, hurrausta ja taputuksia) Kuka tahansa joka pukeutuu noin ja ajaa tietä pitkin pienessä urheiluautossaan kaikkien muiden ihmisten katsottavana, saa kaksi. Voitteko kuvitella tällaisena päivänä, kun hänellä on avoautonsa kuomu alhaalla ja hän ajaa valtatietä pitkin, niitä rekkakuskeja, jotka ovat väsyneitä pitkästä yöstä tiellä, katsovat alaspäin ja näkevät tuon! (Naurua) He avaavat ikkunan ja huutavat: "Hei beibi, ovatko nuo kookospähkinöitä vai oletko vain onnellinen nähdessäsi minut?!" (Paljon naurua) Voi, rakas shaumbra. (Suom. huom. Sart on mies)
 
LINDA: Adamus, on paljon ihmisiä, jotka eivät tiedä, millainen Sartin asu on. He vain kuuntelevat.
 
ADAMUS: Aa, jos nousisit. (Sart nousee seisomaan)
 
LINDA: Mutta kultaseni, he eivät voi nähdä häntä.
 
SART: Tämä on itse asiassa viime kuun asu.
 
ADAMUS: Siispä Linda kuvaa sitä yksityiskohtaisesti. Tule tänne eteen, Sart-veli.
 
LINDA: En tiedä, miten osaan tehdä sen kohteliaasti.
 
SART: Hei shaumbra!
 
LINDA: Sart on tässä …
 
ADAMUS: Niille jotka vain kuuntelevat eivätkä voi nähdä, Linda antaa kuvauksen Sartista asussaan.
 
LINDA: Okei, yritän tehdä tämän parhaan kykyni mukaan. Sart on pukeutunut …
 
ADAMUS: Aion lähteä.
 
LINDA: … kuin havaijilainen kaislahameeseen, missä on tekokukkia, joissa on helmikeskus - voi hyvänen aika - ja hänellä on eräänlaiset kookospähkinärintaliivit ja tekolei-seppele kaulassa, kaksi helmirannekorua ja hiukset, joiden kanssa en tiedä mitä tehdä. Hyvin, hyvin lyhyet - en tiedä - kuin olisi laittanut sormensa valopistokkeeseen. (Naurua) Kiitos, Sart!
 
SART: Sitä on shaumbra!
 
ADAMUS: Kiitos. (Yleisö taputtaa)
 
LINDA: Ja hän tanssii hula-hulaa. Kiitos, Sart. Rakastan mielikuvitustasi ja luovuuttasi.
 
ADAMUS: Se tuo itse asiassa esiin erittäin tärkeän asian - erittäin tärkeän - ja käytämme tätä tämän päivän teemanamme.
 
LINDA: Ai.
 
ADAMUS: Jotain mistä olemme puhuneet aiemmin, mutta on hyvin helppoa jäädä jumiin identiteettiinsä ja teeskennellä, että olette jotain, mitä te ette oikeasti ole. Hyvin helppoa lukkiutua siihen, kuka luulette olevanne, eikä se ole muuta kuin rooli. Vaikkette olisikaan pukeutunut tänään, kyse on vain yhdestä asusta. Kehonne: asu. Historianne: vain näyttämökäsikirjoitus. Siinä kaikki. Ja yksi upeimmista asioista, minkä voit tehdä itsellesi nyt, on päästää irti tuosta identiteetistä. Ja se on myös yksi kauhistuttavimmista asioista. Samaistut siihen. Se olet … tai olet alkanut uskoa, että se olet sinä. Ja voin kertoa sinulle, rakkaani, se ei ole. Se ei ole.
 
Ja mielenkiintoinen asia on, että hyvin monet ihmiset, erityisesti henkisellä polulla olevat, pyrkivät vakiinnuttamaan tuon identiteetin, saamaan tolkkua siitä ja yrittävät tehdä siitä täydellisen, jalostaa sitä. Se ei toimi. Se ei voi toimia. Te ette voi koskaan, ette koskaan tehdä täydellistä tästä identiteetistä, koska se on harhakuva. Voitaisiin mennä niin pitkälle, että sanotaan sen olevan valhetta. Ainakin se on peliä. Kenties se on seikkailua, mutta se ei ole todellinen. Mitä kovemmin yritätte saada tolkkua siitä ja kehittää sitä, sitä syvemmälle kuoppaan joudutte.
 
Ja mitä sitten tapahtuu sen tarinan mukaan, minkä Tobias kertoi melko kauan sitten? Sitten jatkatte ja jatkatte ja jatkatte kaivamista. Se on epäloogista logiikkaa - ajatella, että kun kaivatte syvemmälle, ennemmin tai myöhemmin pääsette ylös. Ei. Saatte itsenne vain syvemmälle. Tulee kohta, jossa teidän on sanottava: "Aion lopettaa kaivamisen tai aion lakata samaistumasta siihen tapaan, jolla olen yrittänyt identifioida itseni, siihen tapaan, jolla olen yrittänyt saada tolkkua kaikista näistä kokemuksista. Aion lopettaa kaivamisen ja vain vapauttaa itseni, päästää itseni ulos tai ainakin alkaa kaivaa eri suuntaan", kuten kerroimme tarinassa Tobiaksesta, joka kaivoi alaspäin ja alaspäin ja alaspäin, kunnes lopulta yhtenä päivänä hän käsitti, että hän voisi kaivaa sivuttain, mäen sivun läpi sen sijaan, että hän menisi helvettiin sitä tietä, mitä hän meni - kaivaen tietysti niin syvälle. Se oli hauskaa. (Vähän naurua) Kyllä, todellakin.
 
Niin, rakas shaumbra … (Yleisö nauraa, kun typerä naurava sarjakuvahahmo heijastetaan ruudulle) Niin, rakas shaum … (Lisää naurua, kun se näkyy taas ja Adamus näkee sen) Aa, naurakaa vaan nyt. Naurakaa vaan, mutta unissanne minä nauran viimeisenä.
 
Keahak
 
Rakas shaumbra, keahak - puhutaanpa siitä hetken. Kuten mainittiin aiemmin, paljon … Voi, tämän sijasta (puhuen Lindalle) viitsisitkö soittaa kelloa ja katsoa, voisimmeko saada minulle kahvia, vähän kermaa? Ei makeita tänään.
 
LINDA: Voi, mielelläni.
 
ADAMUS: Kiitos.
 
Keahak … energia haluaa palvella teitä.
 
Keahak. Viime kuussa ilmoitimme suunnitelmastamme työskennellä 99:n kanssa - ja varmasti on satoja, kenties tuhansia jotka työskentelevät näiden 99:n kanssa toisella puolella, kuten Cauldre sanoi aiemmin - Lähde-energian uusien tasojen tuomiseksi sisään.
 
Ihmisillä on luontainen tapa pitää Lähde-energia jossain muualla, pitää se erillään tästä maapallosta, tästä todellisuudesta. He pelkäävät tuoda sitä sisään kenties, koska se merkitsee pitkän matkan lopun alkua - matkan jota kiroilitte toisinaan, mutta olette alkaneet rakastaa, olette alkaneet arvostaa sen aistillisuutta - ja koska teistä tuli hyviä ystäviä toisten ihmisten ja itse maapallon kanssa. Noiden Lähde-energiatasojen tuominen sisään on kenties viimeinen askel ennen lopullista askelta täysivaltaisuuteenne, ylösnousemukseenne. Kuulostaa upealta, mutta kuitenkin teitä hermostuttaa. Mietitte, oletteko valmis lähtemään. Puhumme siitä hetken kuluttua - syistä miksi ehkä haluatte jäädä.
 
Tuotte sisään Lähde-energiaa hyvin paljon ja on myös huoli siitä, että se saastuu, aivan kuin ihmiset saastuttavat ilmansa ja vetensä ja itse maan. Hyvä luoja, mitä jos tuotte puhdasta Lähde-energiaa toisista ulottuvuuksista ja se löytää tiensä tähän tiheyteen, tähän gravitaatioon, tähän kaksinaisuuteen, tänne maan päälle ja sitten se saastuu?
 
Joillakin teistä, ollessanne vastuullisia ja oivaltavia - (joku nauraa taustalla) se ei ollut hauskaa (naureskellen)! - ja ymmärtäviä, on aito ja oikea huoli: mitä tapahtuu, jos tuomme noita Lähde-energian tasoja maan päälle? Mitä jos te ette ole riittävän vastuullinen? Mitä jos teillä on jokin kusipääaspekti, joka käyttää väärin tuota energiaa? Kyseenalaistatte, pystyttekö kontrolloimaan tai hallitsemaan sitä, mitä teillä on nyt.
 
Mitä jos teillä on - antakaa minulle sana, mikä ei ole paha käytettäväksi lähetyksessä, yksi … (joku sanoo "paska") pidän tuosta sanasta "paska" - paska-aspekteja, jotka vääristävät tuon energian ja turmelevat ja saastuttavat sen ja käyttävät sitä toisten, mutta vielä pahempi, itsenne hyväksikäyttämiseen? On siis huolta.
 
Tiedätte nyt, miten paljon pystytte käsittelemään. Tiedätte, mitkä rajanne ovat - luulette tietävänne, mutta se on vanhan ihmisidentiteettinne puhetta - joten teissä on osa, joka pitää sen jossain muualla. Miksi ottaa tuota taakkaa? Miksi ottaa tuota ylimääräistä? Miksi ottaa noita uusia tasoja, jotka mahdollisesti saavat toiset ihmiset hyljeksimään teitä lisää, saavat toiset ihmiset tuomitsemaan teidät vielä lisää?
 
Olette viettäneet elämiä, ainakin kolme tai neljä viimeistä elämää yrittäen piiloutua, yrittäen … (hän yrittää sammuttaa tuulettimen) (David sammuttaa sen) Kiitos. Teillä on näitä pieniä sähkömoottoreita, kännyköitä - kaikilla näillä on pieniä taajuuksia ja se vaikuttaa suurempiin taajuuksiimme täällä. Linda ajattelee: "Voi hyvä luoja, nyt täällä tulee kuuma." Mutta … (Paljon naurua, kun Linda ottaa pienen käsituulettimen ja laittaa sen päälle)
 
Ahaa, missä olinkaan? Ai niin, Lähde-energia.
 
On siis tämä huoli uuden Lähde-energiatason tuomisesta. Olette viettäneet elämien ajan piiloutuen, yrittäen sopia joukkoon. Te kaikki tiedätte, millaista oli aiemmin tässä elämässä, itse asiassa aika viime aikoihin saakka, yrittää sopia joukkoon, yrittää olla "normaali".
 
Tiesitte, että te ette ole normaali, vanhempanne tiesivät ehdottomasti, että te ette ole, ympärillänne olevat olivat epäluuloisia, joten yrititte olla kameleontti. Yrititte sopeutua näihin tapoihin, joista tiesitte, etteivät ne ole oikein, ainakaan sitä, mitä halusitte omaan elämäänne. Yrititte sopeutua. Yrititte olla näkymätön. Joka kerta kun saitte suuren oivalluksen, suuren projektin - tarkoitus ei ole kiusata ketään, Jane - yrititte sitten tukahduttaa sen. Pidätte myös nuo vanhat ihmisnimet … silmänisku, silmänisku.
 
Niin shaumbra, keahak! Niille 99:lle jotka aikovat tuoda uusia Lähde-energiatasoja, tulee intensiivinen vuosi. On muutoksen ja kehityksen vuosi. On minun kanssani työskentelemisen vuosi - hmm, koko vuosi - niiden enkeliolentojen kanssa työskentelemisen vuosi, jotka tulevat tukeaan. Meillä on kokonainen joukkue. Puhumme sitä heidän kanssaan. Ja jos et ole suoraan osa projektia - yksi 99:stä - mitä voit tehdä? (Joku sanoo "rukoilla") Rukoilla (Adamus naureskelee) Voit olla energeettisesti tässä ryhmässä.
 
Nimittäin silloin kun lähetetään sukkula ulkoavaruuteen, tähtiin, vain harvoja on sukkulassa, mutta monia kenttävalvonnassa. Monia jotka tekevät hiljaa täällä työtä ja sitä jokainen teistä voi tehdä, joka haluaa energeettisesti osallistua tähän ohjelmaan. Voit osallistua kenttävalvontaan, Major Tom. Voit olla osa ryhmää, joka … Et ylläpidä energiaa, usko minua. Liikutat energiaa. Olet liekana näille 99:lle. Voisit olla intiimisti mukana ja on ryhmä olentoja - enkeleitä ja joitain ihmisiä - jotka tukevat sitä.
 
Juuri nyt - juuri nyt kun puhumme - on olentoja, jotka elävät vuorilla, vuorten sisällä. Vain ihmisiä, ei avaruusolentoja. He ovat olleet siellä vuosisatoja tai heidän esi-isänsä ovat olleet. Se on ollut osa heidän palveluaan maapallolle - tämän energian ylläpitäminen. He laulavat mantraa juuri nyt ja tietävät, että on luopumisen aika, että aika on oikea maan päällä. On ryhmä ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan uuden vastuun.
 
On toisia, jotka ovat luostareissa, jotka … no, sitä kutsutaan rukoiluksi, mutta se on eräänlaista mantralaulua, meditointia. He ovat olleet näissä luostareissa elämien ajan. Elämien. Kyllä, piilotettuna kirkon lipun alle, mutta he eivät oikeastaan ole sitä. He ovat ylläpitäneet tuota energiaa oikeaa aikaa varten, ylläpitäneet kalliita kristallienergioita - ei fyysisiä, vaan sisällään - odottaen oikeaa aikaa, odottaen ihmisryhmän - vakavan ja omistautuneen - tuovan Lähde-energiaa ja tämä ihmisryhmä on valmis laajentamaan tietoisuuttaan kauas mielensä tuolle puolen, ulos mielestään, järjettömänä ulos mielestään. Kyllä.
 
Niin rakas shaumbra, jos et ole yksi 99:stä, voit olla yksi energeettisesti osallistuvista. Ja (Lindalle) viitsisitkö mennä taululle tussi kädessä?
 
LINDA: Kyllä, herra.
 
ADAMUS: Aa, älä kutsu minua herraksi (sana jota käytetään puhutellessa). Vain Herra (sana jota käytetään mm. jumalasta) riittää. (Naurua)
 
LINDA: Voi luoja! (Lisää naurua)
 
ADAMUS: Niin rakas shaumbra, voitte osallistua, mutta on joitain vaatimuksia. On kyse yhdestä vuodesta. Ja jos ilmoittaudutte, ei voi peruuttaa. Haluatte, mutta te ette voi. Jos ilmoittaudutte, pyydämme teitä osallistumaan energeettisesti. Tämä merkitsee, että asioita tapahtuu. Asioita tapahtuu. Ette ole jossain intensiivisemmässä työssä ja kenties se on siunaus, kenties ei. Mutta jos ilmoittaudutte, nimenne tallennetaan muistiin, sekä täällä maan päällä että toimistossani toisissa ulottuvuuksissa.
 
Tunnette tiettyjä asioita. Kuulette tiettyjä asioita. Seuraatte energeettisesti ja tunnette tämän 99:n ryhmän ja tuette ja kannustatte heitä, mutta autatte myös maadoittamisessa. Yhdeksänkymmentäyhdeksän ei voi itse tuoda niitä Lähde-energiatasoja, joista puhumme. Se vaatii kylän. Se vaatii yhteisön. Jos haluatte osallistua tähän projektiin, lähettäkää sähköpostinne osoitteeseen [email protected]. Voin kuulla ryhmän vetäjien nyt sanovan: "Hän ei ole kertonut meille tästä." Ehdottomasti. [email protected].
 
Sieltä teille annetaan täyttäväksi kaavake. Teille annetaan … Sitä kutsutaan selvitykseksi, minkä lähetätte takaisin. Nimenne tallennetaan. Pyydämme muutamia vapaaehtoisia auttamaan tämän ryhmän hallinnoimisessa, teknologiassa ja muissa asioissa, jotka ovat keahak-energiatukijoita. Se vaatii koko ryhmää, shaumbra, meitä kaikkia.
 
Tuomme tämän energian täysin uusia tasoja, avaamme tietoisuuden, tallennamme sen ja ymmärrämme, mitä tapahtuu tietoisuuskehossanne, jotta tähän on kartta, jotta on ymmärrys, mitä tässä projektissa tapahtuu, jos osallistutte siihen. Muuten, ei kustannuksia - tuette energeettisesti. Ei kustannuksia.
 
Vedetään siis syvään henkeä tälle. Keahak on matkalla.
 
Annan teille pikkuvihjeen, jos mietitte, pitäisikö teidän olla mukana vai ei. Muutama päivä sitten, kuluneen viikon keskiviikkoyönä teillä oli hyvin kummallisia unia. Pidimme alustavan kokoontumisen. Hyvin intensiivisiä unia, jotka herättivät teidät yön aikana tai hyvin varhain aamulla. Sillä ei ole merkitystä, muistatteko unen yksityiskohtia. Sillä ei ole merkitystä, mistä siinä oli kyse. Teimme vähän työtä niiden kanssa, jotka saattaisivat kiinnostua tästä ohjelmasta. Siis yksi asia lisää "lautaselle".
 
LINDA: Kiitos.
 
Haastavat ajat
 
ADAMUS: Niin shaumbra, seuraava aihe.
 
Vedetään syvään henkeä. Tulkaa hetkeksi pois mielestä ja todella kuulkaa, mitä sanon. Todella, todella kuulkaa - ei vain sanoja, vaan tunteita ja ymmärrystä. Ottakaa tässä hetki tuntemiseen.
 
(Tauko)
 
Toukokuu ja kesäkuu, seuraavat kaksi kuukautta, ovat energeettisesti haastavimpia, joita tämä planeetta on koskaan kokenut, erityisesti noin toukokuun puolivälistä kesäkuun puoliväliin, mutta ei ainoastaan. Ne ovat vaikeimpia, haastavimpia ja muuttavimpia aikoja tällä planeetalla ja tunnette sen. Olette tunteneet sen. Olette tunteneet sen, mikä siihen johtaa.
 
Jännite on erittäin suurta tällä hetkellä. Ihmiset ovat stressaantuneita. Ihmiset tulevat hulluksi. Ristiriita on tällä hetkellä lähes käsittämättömällä tasolla ja koko tämän ajan täysin uuden kosmisen energian, moniulotteisen energian aalto tulee tähän todellisuuteen. Volyymejä mitä ei ole koskaan nähty maan päällä. Ja kaikki tämä hyvin, hyvin mielenkiintoisen astrologian, planeetta-asetelman ja paremmin sanottuna "epäasetelman" aikana. Usein astrologit etsivät asetelmia, mutta kuten tiedätte, "epäasetelmat" ovat aivan yhtä tärkeitä.
 
Kaiken tämän sattuessa tapahtuu mielenkiintoisia paljastuksia ja havaintoja universuminne fyysisistä kappaleista. Mielenkiintoisia uusia havaintoja - voi viedä kuukausia tai kenties vuosia joidenkin näiden paljastusten tekemiseen, mutta se tapahtuu. Planeettoja joita ei ole koskaan ennen nähty, kosmisia muodostelmia joita ei ole koskaan ennen nähty tai ymmärretty, nähdään näiden muutamien kuukausien aikana.
 
Kuten voitte kuvitella - kaiken ollessa tällaisessa stressipisteessä voitte kuvitella ne mahdollisuudet, mitä voi tapahtua seuraavien kahden kuukauden aikana. Aina, aina, aina muistakaa, muistakaa, ettei kyse ole teistä.
 
Olen sanonut sen aiemmin, mutta minun täytyy sanoa se taas. Teillä on tapana ottaa se omaksenne. Miten voitte tietää tekevänne niin? No, koska ensimmäiseksi sanotte: "Mikä minussa on vikana? Mikä on vikana? Miten ihmeessä minusta tuntuu kummalliselta? Miten ihmeessä asiat eivät etene? Miten ihmeessä minua huimaa? Miten ihmeessä asioissa ei ole järkeä? Mikä minussa on vikana?" Tarkoitan teissä. Teissä. "Mikä minussa on vikana? Mitä teen väärin? Mitä minun pitäisi tietää eri tavalla? Miksei minulle anneta perussääntöjä? Minun on täytynyt tehdä jotain väärin. Kenties kyse on jostain aspektista, kenties kyse on menneistä elämistäni, mutta olen poissa tasapainosta." Ehdottomasti. Mutta kyse ei ole teistä.
 
Jos voisitte kuvitella hetken tätä energia- ja intensiivisyystulvaa, jos voisitte kuvitella hetken, että tämän planeetan tietoisuus, massatietoisuus on venytetty äärirajoilleen ja se on laajennettu pidemmälle, minne se on koskaan ennen mennyt, maapallon taajuudet ja värähtelyt toimivat täysin eri rytmissä, millä ne ovat ennen toimineet - melkein epäsynkronissa tai poissa tahdista. On yllätys, että … No, on yllätys, ettei teistä ole tullut hulluja, ja on yllätys, ettei tämä planeetta ole lähes luhistunut.
 
Lisäksi nämä korkeat energiatasot, joita tulee, saavat ne ryhmät tai voimat vastustamaan vielä enemmän, jotka eivät halua mennä eteenpäin. Teillä tapahtuu ekstravastustusta ja sen voi tietää joka kerta, kun puhutaan palaamisesta vanhoihin hyviin aikoihin. Ja voin kertoa teille ja jos tarkistatte asian menneen elämän aspekteiltanne, niin ei ole mitään vanhoja hyviä aikoja! On hämmästyttäviä aikoja, mutta ei ole mitään aikaa, ei ole mitään ulottuvuutta kuin tämä juuri nyt.
 
Minun on naurettava, kun kuulen näiden ihmisten puhuvan palaamisesta taaksepäin sata vuotta, tuhat vuotta, kaksi tuhatta vuotta, palaamisesta takaisin Atlantikselle tai Lemuriaan. Numero yksi, te ette voi palata. Voitte yrittää, mutta te ette voi. Numero kaksi, ne eivät välttämättä olleet hyviä aikoja! Lemuriassa teillä oli haasteena yrittää pysyä ruumiissa. Jokin osanne halusi lähteä helvettiin täältä ja jotain osaanne vietteli tämän planeetan luonne.
 
Olitte silloin rumia! Jotkut teistä olivat kuin dinosauruksia. Ja jotkut teistä olivat kuin kaloja ja lintuja ja teillä oli kaksi tai kolme päätä ja kymmenen jalkaa. Te ette olleet kauniita silloin. (Naurua) Olette paljon paremman näköisiä nyt. Paljon paremman näköisiä. Paljon paremman näköisiä.
 
Siis rakas shaumbra, kuulette ryhmistä ja yksilöistä, jotka haluavat mennä taaksepäin. Te ette voi. Tämä aiheuttaa lisästressiä ja jännitettä, mitä koette.
 
Katsokaa, miten toukokuu alkoi. Voi, se oli vasta alkua. Se ei ollut minkään loppu. Katsokaa, mitä tapahtui vain viime viikolla - vasta alkua.
 
Samaan aikaan kun tämä kaikki tapahtuu, on osia, paljon maan lähiulottuvuuksien osia - näiden ei-fyysisten ulottuvuuksien, joiden voitaisiin sanoa ympäröivän maapalloa. Siellä haamut ja kummitukset oleskelevat. Siellä aspektinne jotka ovat poissa tolaltaan, usein oleskelevat, silloin kun ne eivät kiusaa teitä. Siellä olennot joilla on erittäin syvä vakaumus, voimakkaita uskomusjärjestelmiä, erityisesti uskonnollisia, oleskelevat ja siellä addiktit ja muut oleskelevat elämiensä välillä. He eivät mene taivaaseen, he eivät mene helvettiin. He menevät maan lähiulottuvuuksiin, mikä on eräänlainen taivas ja helvetti samanaikaisesti.
 
He menevät sinne ja jatkavat täsmälleen saman kokemista, mitä he ovat tehneet täällä, mutta kenties kera suuremman virtaavuuden, suuremman kyvykkyyden. He voivat todella toteuttaa uskomuksensa näissä muissa ulottuvuuksissa. He eivät kirjaimellisesti, fyysisesti ole maapallon ympärillä, mutta he ovat hyvin yhdistyneitä maapalloon ja heillä on myös ei-fyysisiä fyysisyyden tekijöitä. Toisin sanoen, he voivat teeskennellä hyvin helposti, koska he ovat olleet täällä maan päällä aiemmin.
 
Maan lähiulottuvuuksissa on osia tällä hetkellä kaaoksessa. Täysin kaaoksessa. Täysin hämmennyksissä. Ennen ei ollut maan lähiulottuvuuksia. Tämän mahtavan planeetan alussa ei ollut maan lähiulottuvuuksia. Vasta sitten kun aloitte kuolla pois biologisesta kehostanne ja todella kaivata maata, te tavallaan aloitte oleskella tässä psyykkisessä pilvessä maan ympärillä. No, niistä on tullut todella täyteen ahdettuja. Voitte kuvitella ne kaikki olennot, jotka ovat kuolleet - kaikki heidän aspektinsa oleskelevat siellä.
 
No niin, te menette sinne ja siellä on joitain hyvin turvallisia ja kauniita paikkoja. Shaumbra-huoltokeskus on upea paikka maan lähiulottuvuuksissa. Se ei ole kokonaan huono paikka, mutta voitte kuvitella, että siellä monet olennot oleskelevat elämiensä välillä. Useimmat heistä eivät koskaan tee tietoista valintaa tulla takaisin tänne maan päälle. Meidän on päästävä kokonaan yli tästä tarinasta, joka kertoo suuresta suunnittelusessiosta ja valintojen tekemisestä. Monet näistä olennoista imetään takaisin tänne. Ikään kuin energeettinen tyhjiöputki imee heidät takaisin alas, takaisin fyysiseen kehoon, takaisin kohtuun. He ilmestyvät yhtäkkiä ja sanovat: "Olen täällä taas."
 
He ovat siis kaaoksessa. Se vaikuttaa teihin. Olette yhteydessä maan lähiulottuvuuksiin. Teillä on rakkaita siellä. Te olette olleet siellä. Se on ollut monissa tapauksissa kotinne maaelämien välillä. Voitte siis kuvitella, miten tämä kaiken kaaoksen ja sotkun myötä vaikuttaa siihen, mitä tunnette ja miten maa kulkee tällä hetkellä.
 
Lisäksi, jos tämä ei riittäisi, niin on olentoja toisista ulottuvuuksista - niitä voitaisiin kutsua muukalaisiksi. Tietysti olemme kaikki muukalaisia, eikö vain? On sekaantujia. Sekaantujia. Voitaisiin sanoa heidän olevan enkeliolentoja, mutta he eivät ole enkeleitä, joilla on kiva sädekehä päänsä ympärillä. He puuttuvat asioihin tällä hetkellä. He pysyvät etäällä enimmäkseen. Miksi he pysyvät etäällä? Miksi he työskentelevät kaukaa? Jottei heitä imetä sisään. He tietävät, että sitten kun he ovat täällä, se kesää tuhansia elämiä, he eksyvät, he unohtavat, miksi helvetissä he tulivat tänne, ja heidän täytyy tehdä sellaisia ihmisasioita kuin pukeutua, mennä kouluun ja vielä pahempaa, käydä töissä. He eivät halua käydä töissä. (Naurua) Te nauratte, mutta se on yksi suurimmista peloista. "Tehdä mitä??!" (Lisää naurua) He eivät halua olla orjia.
 
Saitteko vinkin? He eivät halua olla orjia. Siis, hyvä. Hyvä. Ei huolta.
 
Niin rakas shaumbra, nämä olennot jotka edustavat voimia - kuten niitä voitaisiin kutsua - toisissa ulottuvuuksissa, (a) eivät usko, että on olemassa Lähde ja (b) tekevät kaikkensa päästäkseen takaisin Lähteeseen. Eikö siinä ole ristiriita? Ehdottomasti on. Ehdottomasti. Ehdottomasti ja se aiheuttaa paljon hämmennystä.
 
Nämä olennot eivät tunne, että ihmisolennot tai enkeliolennot pystyvät käsittelemään vapaata tahtoa, jumalaista tahtoa tai vapautta. Piste. He ovat oikeamielisiä olentoja ja ajattelevat suojelevansa koko luomakuntaa, mihin he eivät oikeasti usko - ajattelevat suojelevansa koko luomakuntaa siltä täydelliseltä romahdukselta, jos toisille enkeliolennoille annettaisiin vapaus. Kuulostaako tämä tilanteelta, mitä on esitetty täällä maan päällä aionien ajan? Ehdottomasti! Koska kuten tulemme puhumaan Varsovassa, he puuttuvat asioihin.
 
Heidän tavoitteensa - voi he ovat erittäin oikeamielisiä tässä, hyvin oikeamielisiä - mutta koko ajan he imevät energiaa, imevät elämänvoimaa ja ruokkivat itseään. Perimmiltään varastavat energiaa. Ja niin oikeamieliseltä kuin se kuulostaakin, he varastavat energiaa yrittäen päästä takaisin Kotiin, vaikkeivät he itse asiassa usko kotiin. Mutta on kuitenkin jokin, myös pimeimmässä olennossa - pimeän merkitessä tyhjää tietoisuutta, hyvin pientä tietoisuutta - on pieni valohitunen eli vähän tietoisuutta tai tiedostamista. Ja tuo pieni jokin … (hän ottaa jonkun merirosvotikarin) yrittää päästä takaisin kotiin.
 
Aa! Ha ha ha! (Naurua kun joku antaa hänelle suuremman merirosvomiekan) Miehekästä! Haastan sinut kaksintaisteluun! (Naurua kun hän "käy kaksintaistelua" Davidin kanssa) Kyllä, se on kaksinaisuutta (suom. huom. sanaleikki englannin kielellä). Se oli hauskaa. (Lisää naurua kun hän odottaa nauravaa sarjakuvahahmoa esitettäväksi ruudulla) Erittäin hyvä. Erittäin hyvä, kyllä. Pelottaako jotakuta? Pää pois! Aa, oho, minun ei pitäisi sanoa tätä. Se muistuttaa teitä menneistä elämistä, vai?
 
Eläminen näinä aikoina
 
Teillä on siis käynnissä kaikkea tätä liikettä ja huipentuma-aika on seuraavat kaksi kuukautta. En yritä pelotella, en lainkaan. Siinä ei ole draamaa, koska jokainen teistä, jokainen teistä joka kuuntelee, on ehdottomasti (hän katsoo kameraan) … jokainen teistä kuuntelijoista on ehdottomasti turvassa. Näen, että olette numeroineet kameranne. Oliko vaikeaa pysyä mukana? Yksi, kaksi, kolme. (Naurua) Niin … (Adamus naureskelee)
 
Olette ehdottomasti turvallisessa paikassa. Itse asiassa nyt on aika tulla ulos henkisestä kaapistanne. Nyt on aika tulla ulos, tulla ulos sieltä, missä ikinä olettekin, elääksenne täysillä tällä planeetalla.
 
Kuten sanoin, on enemmän energiaa kuin koskaan ennen, enemmän tilaisuuksia laajentaa tietoisuuttanne, enemmän tukea toisten ulottuvuuksien olennoilta, jotka uskovat vapauteen, jotka ymmärtävät Lähteen - mistä tulitte - jotka ymmärtävät täysivaltaisuuden - mihin olette menossa - jotka ymmärtävät rakkauden. Tuo rakkaus ei voi särkeä rakkaussydäntänne, vaan rakkaus laajentaa tietoisuutta ja se alkaa itsenne rakastamisesta. Se alkaa siitä.
 
Juuri nyt on mahtavinta aika sukeltaa, tehdä asioita joita olette halunneet tai joista olette uneksineet, sukeltaa päästäkseen yli identiteetistä, johon olette verhoutuneet hyvin pitkään. Puhumme siitä aivan hetken kuluttua. Mahtavinta aikaa. Mahtavina aikaa maan päällä.
 
Laittakaa pois nuo asiat, jotka saavat teidät ahdistumaan. Sanomalehdet, jos se tekee sitä teille. En sano, että niissä on mitään väärää, mutta ne keskittyvät ... Ainon tehdä tässä toteamuksen eivätkä Cauldre ja Linda pidä siitä.
 
Rakkaat ystäväni, valtavasti vaikutuksia tulee toisista ulottuvuuksista. He eivät ole typeriä. He eivät ole kovin tietoisia, mutta tietoisuudella ja älykkyydellä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.
 
Voitaisiin sanoa, että nämä olennot ovat hyvin koulutettuja. He ovat hyvin keskittyneitä työhönsä eivätkä he tule lähelle maata. He eivät tule tänne pienissä metallialuksissaan. Pääskää yli siitä. He eivät tee muukalaistutkimuksia sieraimissanne (naurua) tai muissa paikoissa. Mutta he kyllä tietävät, missä manipuloida ja vaikuttaa. Voi, ja sitä tulee joskus hyvin ilmeisissä paikoissa, joskus se voi yllättää teidät. He vaikuttavat sellaisiin asioihin kuin media, koska medialla on suora kytkentä massatietoisuuteen, ihmisten aivoihin. He kehittävät draamaa.
 
Älkää syyttäkö siitä toimittajia. Älkää syyttäkö siitä mediayhtiöitä. Syyttäkää siitä ihmisiä, jotka eivät tunne tai lue rivien välistä. He työstävät - uskallanko sanoa - kirkkoja ja uskontoja ja rakkaat ystäväni, henkisiä järjestöjä. Ne ovat kaikkein helpoimpia. Puhun tilaston pohjalta. Miksi? Koska useimmat henkiset ryhmät - ja sanon tämän kovaan ääneen - ovat vain uskontojen laajentumia. Ja … (joku taputtaa) Kiitos. Yhdet taputukset. (Lisää taputuksia ja vähän naurua) Ei, en odottanut taputuksia, mutta arvostan niitä aina. (Vähän naurua)
 
He käyttävät tämäntyyppisiä ryhmiä - itsensä parantaminen (Adamus sylkäisee), itsensä kehittäminen (Adamus sylkäisee taas), sori tästä, voi, se on niin kivaa - energioiden manipuloimiseen. Ja he tekevät työtä tällä hetkellä. Ei ole mitään pelättävää. Ei ehdottomasti mitään pelättävää, ellei teitä imetä draamaan ettekä tiedä, miten päästä pois!
 
On kaikkea katsottavaksi tällä hetkellä, kaikkea - ei tekosyitä - tehtäväksi, mitä haluatte tehdä. Hengittäkää sisään tätä energiaa, vaikka olisikin hulluja otsikoita, vaikka tapahtuisikin kummallisia asioita, vaikka ja erityisesti silloin - muistakaa tämä, alleviivatkaa tämä, lihavoikaa tämä, laittakaa tämä seuraavaan videooni - jos metallialuksia saapuu maan päälle. Se ei ole Jeesus tai pelastaja tai kukaan muu, joka tulee - he ovat niitä, jotka sekaantuvat asioihin. He eivät ole täällä tekemässä teille mitään hyvää.
 
(Lindalle) Tämä on lämmittelyä Puolaa varten.
 
LINDA: Ooo … vau …
 
ADAMUS: Valmistellaan Cauldrea varsinaiseen informaatioon, mitä tulee ulos.
 
LINDA: Vau.
 
ADAMUS: Niin rakas shaumbra, ymmärtäkää, että on manipulointia, kontrollointia, kaikkea muuta. Ja esitetään kysymys ja kysyn sen ääneen: miten tiedätte, etten minä manipuloi tai hypnotisoi teitä tällä hetkellä? Koska te ette halua sitä! Se on ainoa vastaus. Koska te ette halua sitä, siksi niin ei tapahdu. Vaikka yrittäisinkin, te ette halua minun tekevän sitä. Onko näin? (Yleisö vastaa "kyllä") Ei kuulostanut kovin vakuuttavalta. (Yleisö huutaa "kyllä!") Ehdottomasti.
 
Kyse on teidän täysivaltaisuudestanne. Kyse on teidän vapaudestanne. Kyse on teidän yhteydestänne Jumalaan, mikä te jo olette. Sillä ei ole merkitystä, mitä joku sanoo, mukaan luettuna minä, mukaan luettuna kuka tahansa toinen olento, mukaan luettuna ne asiat, joita näen teidän tällä hetkellä välittävän toisillenne sanoen: "Hei, sinun on luettava tämä". Niinkö?!
 
Ohjenuorat. Antavatko ne polun täysivaltaisuuteen? Jos aiotte välittää näitä muita materiaaleja, pysähtykää hetkeksi. Miltä teistä tuntuu, kun luette niitä? Ja draamaa ei lasketa! Sanotte: "Aloin todella jännittää ja pelätä ja sitten minun oli lähetettävä se kaikille!" Miksi?! Edistääkö se täysivaltaisuutta? Ja edistääkö se vapautta? Ja edistääkö se paluuta vapaaseen tahtoon, mikä teillä on aina ollut, mutta mistä luovuitte kauan sitten? Tuoko se teidät takaisin itseenne? Vai laittaako se teidät jonnekin muualle? Tämä on kriteeri. Riippumatta siitä, sanonko minä sen, sanooko sen joku muu, niin tämä on kriteeri.
 
Tajusitteko? (Yleisö vastaa "tajuttiin") Hyvä. Siis …
 
Rakas shaumbra … Voi, minun pitäisi saada saippualaatikko ja nousta sen päälle täällä ja … kyllä!
 
Energia on siis hyvin, hyvin intensiivistä. Jos tällä planeetalla piti tapahtua jotain tällä hetkellä, se tapahtuu nyt. Se tapahtuu muutamien kuukausien aikana. Sen ei tarvitse, sen ei tarvitse olla huono asia. Mutta jos jotain tapahtuu säähän liittyen, terrorismiin liittyen, rahoituksellisesti … Kehotan teitä, että näiden monien asioiden ytimessä katsokaa, mitä tapahtuu näiden parin kuukauden kuluessa rahoituksellisesti. Rahoituksellisesti.
 
Rahoitus on … Se on vain energiaa, mutta sitä on niin kovasti manipuloitu ja väännetty. Raha antaa ihmisille kummallista voimantuntoa, koska silloin he voivat orjuuttaa muita, on se sitten kirjaimellista vai tapahtuu manipulointinäkökulmasta. Niinpä ihmiset ovat hamstranneet rahaa hyvin, hyvin pitkään. Siellä on kaikenlaisia suunnitelmia, kaikenlaisia asioita tapahtuu.
 
Kerron teille, että tällä hetkellä raha, tämän maapallon talousresurssit, jaetaan uudestaan. En puhu tässä kommunismista. Puhun kohtuudesta, koska on ollut liikaa ihmisiä, liikaa vanhan energian yrityksiä, liikaa vallan välittäjiä, jotka ovat hamstranneet ja käyttäneet väärin sitä eivätkä ihmiset siedä sitä enää. Tämä maapallo ei siedä sitä enää.
 
Tiedättekö mitä? Ei ole yltäkylläisyyden puutetta. Ei ole mitään putkea, jonka mittarit on kytkettävä päälle ja pois. Sitä ei ole rajallista varastoa. Energiaa on ehdottoman yltäkylläisesti ja nyt on tämä uudeksi energiaksi kutsuttu juttu. Se siis vain tuo energian enemmän kaikkien ulottuville.
 
Ihmistietoisuuden tietty osa sanoi jonkin aikaa sitten: "Ei enää. Ei enää epäoikeudenmukaisuutta." Jokaisella joka tulee tälle upealle planeetalle, pitäisi olla tasavertainen ja oikeudenmukainen mahdollisuus. Ja sitten kaikki riippuu hänestä. Se riippuu hänestä, mitä hän tekee sillä. Se riippuu teistä, mitä teette sillä, mutta jokaisella pitäisi olla tasavertainen ja oikeudenmukainen mahdollisuus.
 
Tasavertainen ja oikeudenmukainen mahdollisuus mihin? Löytää "minä olen". Voisimme ilmaista sen monilla muilla sanoilla, mutta kyse on itsen, olemuksen integroimisesta, löytämisestä ilman manipulointia tai asiaan sekaantumista toisista ulottuvuuksista, ilman asiaan sekaantumista tästä ulottuvuudesta. Ja se tapahtuu. Se ehdottomasti tapahtuu ja siksi seuraavien kahden kuukauden aikana tapahtuu tämän energian yhteensulautuminen, sen yhdistyminen mikä oli vanhaa ja mikä voisi olla uutta, sen yhdistyminen mikä yrittää pitää kiinni ja mikä haluaa vapauta, sen yhdistyminen mikä on - sanoisin - uusi totuus ja mikä on vanhoja valheellisuuksia. Ja se tapahtuu. Olette sen keskellä. Olette sen keskellä.
 
Älkää joutuko paniikkiin. Älkää pelätkö. Älkää menkö tekemään hulluja asioita pelosta ja draamasta. Tehkää hulluja asioita rakkaudesta. Tehkää hulluja asioita aistillisuudesta, halusta olla täällä.
 
Sanoin aiemmin, että jotkut teistä vähän epäröivät tuoda uusia valoenergialähteitä, koska teillä on syvää rakkautta tätä planeettaa kohtaan. Teillä on intuitiivinen ymmärrys siitä, mitä tapahtuu tällä hetkellä - kutsutaan sitä käännekohdaksi, muutoskohdaksi tai eroamiskohdaksi - tuo osanne ei uskalla haluta lähteä nyt. Nyt show paranee. Nyt työnne, hengittämisenne, uneksimisenne hedelmät ovat toteutumassa tänne maan päälle. Ja se tulee tapahtumaan. Se tulee tapahtumaan.
 
Mittaamme energioita toisissa ulottuvuuksissa. Meillä ei ole pieniä mekaanisia laitteita, tunnemme niitä. Mittaamme eri asioita, jotka kertovat meille, minne tietoisuus on menossa, mukaan luettuna mitä Gaiassa tapahtuu - upea tapa mitata energioita - ja tiedämme, että tietoisuus tällä planeetalla tekee läpimurron. Mutta on voimia, jotka eivät halua sitä. Toisaalta on riittävästi ihmisiä, jotka ovat sanoneet: "On aika. On paikka. Tässä se tapahtuu."
 
Jatkakaa hengittämistä seuraavien kahden kuukauden aikana. Jatkakaa hengittämistä. Jos koskaan unohdatte, miten hengitetään, menkää lataamaan yksi Aandrah'n hengitysnauhoista sivuilta www.newbreath.net . Käyttäkää muutama dollari. Tehkää lahjoitus, vaikka se onkin ilmainen. Miksi? Koska Aandrah haluaa elää leveästi ja niin haluan minäkin ja niin haluatte tekin! (Naurua) (Joku sanoo "Se oli hauskaa") Se oli todella hauskaa! (Lisää naurua) Aandrah miettii edelleen, oliko se hauskaa vai ei. Se oli.
 
Voi rakas, rakas shaumbra, olkaa kilttejä, koko tämä yltäkylläisyysjuttu. Tiedättekö, miten monia valituksia kuulin keahak-rahasta? Liian monia. Aivan liian monia. Vain tuokaa se sisään. Lakatkaa stressaamasta sitä. Kerron teille hetken kuluttua, miten tehdä tämän.
 
Gaiasta
 
Niin, seuraavaksi ohjelmassamme tänään … aika? (Hän katsoo kelloa) Ai, okei.
 
Seuraavaksi ohjelmassamme maa, Gaia, kaikki liittyy tähän. Gaia on lähdössä, olen pahoillani. Gaia on lähdössä. Sanon sen uudestaan varmuuden vuoksi, jottei siitä ole epäilystä. Gaia on lähdössä. Miksi? Gaia on henki kuten te, olento kuten te, enkeli jota tukevat miljoonat muut enkeliolennot, mukaan luettuna monet teistä. On syvä yhteys Gaiaan. Gaia tulee Isiksen "huoneesta" ja on hyvin puhdasta ja rakastavaa feminiinienergiaa, kaunista energiaa, luojaenergiaa.
 
Gaia, Gaia-enkeli, tuli tälle planeetalle, sanoisin miljoonia vuosia sitten, valelemaan elämänvoimaenergiaa tähän kiveen. Sitä olivat matkalla tänne edeltäneet muut enkeliolennot, jotka tulivat tänne - eivät fyysisessä muodossa vaan taivaallisessa muodossa - antamaan suunnitelman tai leiman kristallienergioille, jotka sallisivat perimmiltään Gaian pysyä tällä jonkin aikaa. Tämä planeetta on täynnä kristallienergioita. Teillä on kristalliverkko. Teidän ei tarvitse tutkia sitä, vain tuntekaa se.
 
Maassa on tietysti kristalleja, fyysisiä kristalleja. Näitä samoja kristalleja käytettiin Atlantiksen aikana energialähteinänne, mutta nyt ei enää tehdä sitä. Vai tehdäänkö? Vai tehdäänkö? Tämä johtaa lisäkeskusteluun maapallon jalokivistä, kristalleista, kivistä.
 
Maapallon on ytimeltään suuri kristalli. En välitä siitä, mitä tiedemiehet sanovat - se on kristalli. Luuletteko siellä olevan kuplivaa ja sulaa laavaa? Jollain tasoilla on, mutta maan ytimessä on - on oltava - kaunis, suuri fyysinen kristalli ja lisäksi energiakristallit ympäröivät sitä. Se pitää tämän planeetan tavallaan kasassa ja se salli Gaian tulla tänne.
 
Gaia tuli tänne sitten, kun nämä kristallisiemenet oli kylvetty tähän kiveen. Gaia tuli tänne - mitä se teki ensimmäiseksi? (Joku sanoo "Hengitti siihen") Hengitti siihen. Se on upeaa. Luulin teidän sanovan "juoksi toiseen suuntaan". (Naurua) Ei, hän hengitti siihen, aivan kuin te voitte hengittää kiviin ja mihin tahansa ja tuoda sen eloon. Se hengitti siihen.
 
Ja sitten kun maapallo kehitti elämää metsien, merien, taivaan, ilman, tulen ja kaikkien muiden asioiden muodossa, se lähetti pienen sähköpostin Kaaren veljeskunnalle, taivaallisen sähköpostin - te ette naura vitseilleni tänään. (Vähän naurua) Voisimmeko saada kuvan takaisin hetkeksi? Kerron teille, mitä aion tehdä. (Paljon naurua, kun kuva näytetään taas) Kerron teille, mitä aion tehdä. Pyydän kuvan ensin ja sitten kerron vitsini.
 
Gaia tuli siis tänne. Sitten kun se oli valmis, kun se oli tehnyt työnsä ja luonut lajit, kävelevät lajit maan päälle - monia ei enää ole, mutta elämän prototyypit, biologiamahdollisuudet - se lähetti viestin Kaaren veljeskunnalle, enkeliolennolle ja sanoi: "Olen valmis, tuokaa heidät." Ja enkeleitä alkoi muuttaa tänne, alkoi tulla tänne.
 
Gaia on tehnyt uskomattoman palveluksen tälle planeetalle. Mutta kuten kaikkien olentojen, kaikkien tietoisuusasioiden, sen on kehityttävä. Se haluaa kehittyä. Se on tehnyt työnsä täällä ja on aika lähteä.
 
Siihen menee satoja tai tuhansia vuosia. Se ei lähde huomenna, mutta se valmistautuu. Se valmistautuu ja kun se tekee tätä, kun se vapauttaa energioita, jotka eivät enää ole osa maata. Se valmistautuu ja valmistelee ihmisiä maan päällä huolehtimaan näyttämöstään, pelikentästään ja sanoo: "Tämä on jonain päivänä pian teidän. Tiedostakaa vedet, jotka annoin teille. Tiedostakaa puutarhat, jotka värittävät maatanne. Tiedostakaa metsät, jotka antavat viileyttä, kasvua ja puhdistusta. Tiedostakaa eläimet, jotka ovat täällä palvelemassa teitä, sillä tavallaan ne ovat te. Tästä tulee pian teidän planeettanne. Alkakaa arvostaa sitä. Alkakaa ymmärtää, mitä se tekee."
 
Jokaisella joka on ollut maan päällä, on läheinen yhteys Gaiaan, tähän planeettaan. Mutta se on valmis kehittymään, kuten kaikki tietoisuusolennot.
 
Energia ja tietoisuus eivät vain pysy paikoillaan. Se ei ole täällä ikuisesti ettekä tekään ole. Te kehitytte ja siirrytte eteenpäin.
 
Voi, mitä se tekee seuraavaksi? Se menee yli sadalle uudelle maapallolle, jotka ovat suunnitteilla ja rakenteilla tällä hetkellä. Kiviä kuin tämä ja ne pitää kyllästää elämänvoimaenergialla. Ja se menee sinne mukanaan kaikki, mitä se on oppinut, ja se menee sinne mukanaan ydinjoukko enkeliolentoja, sellaisia jotka ovat viime aikoina olleet ihmismuodossa - menee sinne ja tuo elämää toisille planeetoille.
 
Ja se menee ei-fyysisiin ulottuvuuksiin, missä on kopioita - ei fyysisessä muodossa, vaan energeettisessä ja tietoisuusmuodossa - ja hengittää elämäänsä näihin ei-fyysisiin taivaallisiin paikkoihin, jotta niistäkin voi tulla maapallon kaltaisia.
 
Ja se aikoo viedä - se aikoo pyytää, minun pitäisi sanoa - monia vapaaehtoisia työskentelemään kanssaan, monia muita menemään näihin sataan maapalloon ja joihinkin muihin paikkoihin, jotka ovat tällä hetkellä rakenteilla. Jotkut aivan viime vaiheissa kyetäkseen ottamaan vastaan muita enkeliolentoja, jotka eivät ole koskaan kokeneet maapalloa, jotka eivät ole koskaan kokeneet tätä kaunista ja aistillista asiaa, jota kutsutaan elämäksi. Todellista elämää, ei enkelielämää, joka on täysin ilmavaa, savumaista, kevyttä. Täällä on "hiekkaista". Hiekkaista. Aargh. Se on todellista, niin todellista, että siihen voi eksyä. Niin todellista että voi unohtaa, kuka on, tai vielä pahempaa, niin todellista, että voi teeskennellä olevansa jotain, mitä ei oikeastaan ole.
 
Se ottaa monia muita mukaansa ja kenties teidät, jos niin valitsette. Kenties ei. Mutta siksi sanon Gaian olevan lähdössä. Ei inhosta. Ei epäonnistumisesta. Itse asiassa onnistumisesta. Mutta sen lähtö aiheuttaa lisäjännitettä.
 
Nyt kysytte: "No, entä ne toiset olennot, jotka kanavoivat Gaiaa?" ja heitä on monia. Tulee monia lisää, koska nyt kun Gaia valmistautuu lähtemään, se tekee useita asioita. Ensinnäkin kutsuu niitä, jotka haluavat mennä uusille maapalloille - monikko, uusille maapalloille - mukanaan osaksi tiimiä, joka rakentaa näitä uusia paikkoja.
 
Osa sitä tuo uusia ääniä, uusia kanavoijia tai viestintuojia säilyttämään viestin täällä maan päällä, muistuttamaan jatkuvasti ihmisille nyt ja tulevina vuosina tästä kauniista planeetasta - muistutus siitä, mitä olette tehneet täällä, muistutus tästä paikasta. Se on ainoa paikka … Jos joku aikoo ylösnousta, aikoo tulla suureksi taivaalliseksi olennoksi, se tapahtuu maapallon kautta, maan tavan kautta. Ja tähän saakka on ollut vain yksi. Vain yksi. Voi, on paljon muita planeettoja, paljon muita todellisuuksia, joista monet väittävät olevansa ylivoimaisen älykkäitä. Mitä sitten? Tietoisuus ja älykkyys eivät ole lainkaan sama asia.
 
Niin, rakkaat ystävät, kaikkea tätä liikettä tapahtuu. Voitteko tuntea sen? (Yleisö vastaa "kyllä") Ehdottomasti. Vaikuttaako se kehoonne? (Yleisö vastaa "kyllä") Ehdottomasti. Voitteko hengittää sitä sisään? (Yleisö vastaa taas "kyllä") Ja sitten antakaa sen virrata läpi. Antakaa sen virrata läpi. Sitä tapahtuu. Sitä tapahtuu. Te ette tee mitään väärin. Te teette kaiken oikein. Tätä olemme yrittäneet korostaa - te teette kaiken oikein.
 
Gaia siis kutsuu. Se voitte olla te tai olla olematta. On monia, monia, monia olentoja maan päällä, jotka rakastaisivat palvella Gaian kanssa. Gaia ei ehkä kutsu teitä. Ei, koska te ette ole arvokas, vaan koska se tietää, että teillä on toinen kutsumus.
 
Ja mikä on tuo kutsumus? Ei aavistustakaan? Tuo kutsumus, rakkaat ystävät, on olla "minä olen" -ruumiillistuma täällä maan päällä. Ei odottaa, kunnes pääsette elämien väliin tai pois tästä fyysisestä todellisuudesta. Ei odottaa jonkin pelastajan tulemista kertomaan teille, miten tehdä se. Ei odottaa jotain gurua, vaan tehdä se nyt itse. Tuoda tämä dramaattinen, tämä täysin uusi Lähde-energiataso tänne. Tuoda koko "minä olen" -olemuksenne tähän todellisuuteen ja tulla sen vuoksi standardiksi. Ja voi luoja, sitä maapallo tarvitsee tällä hetkellä. Se tarvitsee standardeja. Se tarvitsee jonkun, joka on vapaa uskonnollisesta retoriikasta, jonkun joka on vapaa henkisestä makyosta, jonkun joka ei yritä värvätä seuraajia eikä vakiinnuttaa tai parantaa ihmisen roskaidentiteettiään. (Tauko, sitten naurua kun hän osoittaa ruutua ja haluaa nauravaa sarjakuvahahmoa näytettäväksi jälleen) Tiedän, että katselette jotain muuta internetistä siellä takana. Onko CNN vakuuttavampi kuin minä, te siellä takana kaikkien näiden tietokoneiden kera?
 
Niin rakkaat ystävät, missä olimmekaan? Häiriinnyn niin helposti.
 
Olette täällä. Gaia ei ehkä kutsu teitä, koska olette täällä tullaksenne standardiksi. Standardiksi maan päälle. Ruumiillistuneeksi olennoksi. Muistatteko, että eräs hyvin tunnettu yksilö oli yksi standardi ennen teitä ja olette vain askeleen jäljessä? Jeshua. Aa, unohtakaa, mitä Jeshuasta on kirjoitettu. Tuntekaa sitä.
 
Ero teidän ja Jeshuan välillä - mikä? Hänellä oli parta? Hän oli juutalainen? Ei. Ero teidän ja Jeshuan välillä on, että te olette sieluolento ja hän ei ollut. Teillä on sielu. Jeshua oli kollektiivi, suunniteltu prototyypiksi tai kokeiluksi - kenties ei paras sana, Cauldre - mutta kokemukseksi, jotta nähdään, oliko se mahdollista. No, se kesti noin 33 vuotta, mutta oli mahdollista. Se aloitti prosessin, mitä te muuten tuitte. Jokainen teistä tuki energeettisesti sitä, mitä Jeshua teki - olitte tuolloin kehossa tai ette. Nyt on teidän vuoronne - sielun kera.
 
Pelottavaa? (Joku yleisöstä sanoo "ei") Pitäisi olla. (Adamus naureskelee) Ehdottomasti stimuloivaa? Kyllä. Ehdottomasti mahdollista? Kyllä. Kyllä. Laitetaanko teidät ristille? (Yleisö sanoo kaikuvan "ei") Ei, vedetään vain auton perässä. (Naurua)
 
Siis ei. Itse asiassa ei ja vastaus on ehdottomasti ei. Miksi? Koska tällä maapallolla on nyt enemmän ihmisiä, jotka haluavat standardin ja jotka haluavat nähdä, että se voidaan tehdä, kuin niitä, jotka ovat sitä vastaan. Aa, kyllä, on edelleen joitain, jotka ovat hyvin jumiutuneita omiin vanhoihin uskonnollisiin uskomuksiinsa - haluan ajatella niitä pelkouskomuksina, vanhoina uskomusjärjestelminä - ja jotka voivat uhata, ei ehkä suoraan vaan epäsuoraan, jotka tulevat vaanimaan ja yrittävät saada teidät takaisin luolaanne, takaisin tuohon piiloon. Mutta rakkaat ystävät, he ottavat fokuksenne pois niistä, jotka haluavat nähdä se ja jotka haluavat nähdä sen ilman kaikkia koristuksia ja ilman kaikkea makyoa sen ympärillä. He haluavat nähdä ihmisen, joka voi tuoda Lähde-energiaa sopiakseen laajentuvaan tietoisuuteen tässä nyt-hetkessä, hengittääkseen sitä, elääkseen täällä, ollakseen kehossa ja rakastaakseen kehossa olemista, ei kieltää sitä.
 
Se oli yksi entisen mestareiden juttu - kuten heitä kutsutte - joidenkin niiden joita tutkitte ja joista luette: niin paljon ihmiskokemuksen kieltämistä, niin paljon negatiivisen ajattelemista tai uskomista ihmisenä olemisesta, että kyse oli vain pääsemisestä pois tältä planeetalta. Kyse on pääsemisestä tälle planeetalle. Kyse on pääsemisestä tähän teidän elämäänne. Ei se paranne, kun lähdette täältä. Voitte yhtä hyvin tehdä sen täällä.
 
Ja se on helppoa. Se on hyvin yksinkertaisen ja kauniin ja ihmeellisen helppoa. Mutta ennen kun pääsen siihen - kuulostan kuin televisiomainokselta - halua puhua vähän uudesta maapallosta.
 
Uudet maapallot
 
Olette työstäneet tämän fyysisen maan integroimista uudeksi maaksi. Te ystäväni olette työstäneet sitä ja kaikesta mitä teette tällä planeetalla, kaikesta mitä teette uudella maapallolla, tulee nyt uusia maapalloja. Ja sanotte: "Mikä koko tämän uuden maapallon tarkoitus on? Koska räjäytämme tämän planeetan, niin meillä täytyy olla uusi paikka minne mennä?" Ei. Koska miljardeja enkeliolentoja henkiperheistänne odottaa toisissa ulottuvuuksissa - henkiperheistänne, joiden johtajia olitte tai noiden henkiperheiden edistyksellinen tekijä, niiden joiden yhteyden voisitte edelleen tuntea syvästi. He odottavat, odottavat teitä, odottavat tilaa. Maan päällä ei ole enää kovin monia paikkoja jäljellä fyysisessä kehossa. Usein ne saavat etusijan, jotka ovat olleet täällä aiemmin. He tavallaan käytävät kyynärpäätaktiikka päästäkseen takaisin kehoon.
 
Mutta energiat kosmoksessa, mitkä kerran pysähtyivät ja mikä ei ole hyvä asia energialle, ne liikkuvat jälleen. Ne liikkuvat jälleen. Siksi sanon, että tulee jotain hyvin kummallisia astronomisia, kosmisia tapahtumia, koska liikutaan taas. Niinpä se minkä ajateltiin olevan totta, se mitä tiedettiin universumista - kaikki tämä kartoitus ja suunnittelu - se alkaa romahtaa pian, pian, koska se ei periaatteessa ole totta. Se on harhaa katsottuna harhaisten silmien ja harhaisten laitteiden kautta.
 
Niinpä yhtäkkiä asiat alkavat siellä muuttua. Yhtäkkiä se tapa millä ihmiset ovat suhtautuneet universumiin viimeisten 20-30 vuoden aikana, alkaa muuttua. Ja tiedättehän, ihmiset eivät pidä muutoksesta. He pyytävät sitä, mutta he eivät pidä siitä. Kaikkea tätä siis tapahtuu.
 
Ja kun kosmos, kun koko kaikkeus alkaa taas kerran liikkua pitkän unen, paikallaanolon jälkeen, missä energia ei ole hyvä, yhtäkkiä se alkaa liikkua. Yhtäkkiä on jäseninä henkiperheistä, joista olette tulleet, ja he haluavat nyt liikkua itse, siirtyä eteenpäin tietoisuudessa. He katsovat tai tuntevat tätä maapalloa, teidän matkaanne ja kokemustanne.
 
Olette standardi. Olette polku tavallaan. Kun täällä maapallolla ei ole kovin paljon tilaa jäljellä - tämä maapallo pystyy mahdollisesti käsittelemään noin 10 miljardia, kenties sekin on vähän jo työntämistä - niin on näitä uusia maapalloja.
 
Olette kehittäneet prototyypin. Tämä on kuin tieteistarinaa, eikö vain? Olette auttaneet kehittämään prototyypin ottaen parhaan mukaan ihmiskunnasta, maapallosta, elämästä ilman kaksinaisuutta - mukava silaus - ilman raskaita voimia. Kaksinaisuutta kutsun perusteella, "juuri oikeaan aikaan" -kaksinaisuutta - tuotuna mukaan silloin kun tarvitsette, vapautettuna silloin kun ette halua sitä. Kuulostaa taivaalta. Aa, joo. On uusia maapalloja. Ne pystyvät ottamaan miljardeja olentoja - voi, jotkut niistä ovat valtavia ja saavat tämän alkuperäisen maapallon näyttämään pieneltä.
 
Kuvitelkaa nyt hetken, että yhtäkkiä olisi jokin muu paikka minne mennä, ei tänne. Yhtäkkiä se helpottaa ruuhkaa tällä planeetalla ja kaikkea tätä taistelua ja kamppailua, tätä fokusta mikä tällä maaplaneetalla on ollut - keskittymistä valon ja pimeyden, kaksinaisuuden taisteluihin, täysivaltaisuuden ja vapauden taisteluun orjuutta ja rajoittamista vastaan. Ja sen sijaan että näitä taisteluja on toteutettava täällä maan päällä, toisten ulottuvuuksien olentojen sekaantuessa asiaan, yhtäkkiä on näitä uusia paikkoja. Niihin on kylvetty korkea tietoisuus, korkean tietoisuuden mahdollisuus jokaiselta teiltä. Yhtäkkiä satoja näitä uusia maapalloja - yli sata - avautuu. Pian. Pian.
 
Ne ovat paikkoja, mihin veljenne, henkiperheenne voivat mennä aloittamaan yhdistymismatkansa, tulla täysin erityyppiseen ympäristöön, mikä auttaa heitä ymmärtämään "minä olen" -olemuksen, ymmärtämään Lähteensä. Ja kaikkea tätä tapahtuu tällä hetkellä. On hämmästyttävä, hyvin hämmästyttävä aika elää.
 
Jotkut teistä ehkä eivät valitse paluuta takaisin tälle planeetalle seuraavassa inkarnaatiossanne ja menette yhdelle näistä uusista maapalloista, missä teillä on hyvin paljon kokemuksia, hyvin paljon viisautta. Voi, olette hyvin, hyvin suuri kala pienessä lammessa. (Naurua) Iso kiho, tärkeä, mutta viisautenne estää teitä saamasta koskaan suurta päätä ettekä enää koskaan keskity yritykseen olla älykäs. Se on luonnollinen tulos tietoisuudesta, jos sallitte niin olla.
 
Niin rakkaat ystävät, tätä tapahtuu. Ja kysytte nyt: "Entä näiden uusien maapallojen yhdistäminen vanhaan maapalloon?" Viime kerralla kuullessanne siitä se veisi 30 vuotta. Viime kerralla puhuessamme tästä siihen liittyi paljon masennusta tai surua. Se ei tapahdu nyt. Siihen ei olla valmiita. Ei olla valmiita. Mutta tämä ei merkitse, ettei näitä uusia maapalloja voida ottaa käyttöön.
 
Tulee kohta - todella tunnen, todella tiedän - elämänne aikana, jolloin uusi maapallo ja tämä fyysinen maapallo yhdistyvät, mutta tällä vanhalla maapallolla on vielä liikaa olentoja, joilla on erittäin vanhat tavoitesuunnitelmat, paljon panostusta valtaan, paljon panostusta hyväksikäyttöön ja energiaruokkimiseen - voimia joita tukevat nämä olennot toisissa ulottuvuuksissa, maan lähiulottuvuuksissa, jotka taistelevat hiljaa ja yrittävät kontrolloida tietoisuutta ja ihmisiä maan päällä. Ja ennen kuin tämä kamppailu selvitetään, ennen kuin on suurempaa ymmärrystä siitä, mitä todella tapahtuu, emme näe yhdistymistä vielä. Vielä. Mutta uskon toki, että se tulee tapahtumaan teidän elinaikananne.
 
Kysymyksenä siis on, sekaantuvatko nämä olennot myös näiden uusien maapallojen asioihin. Menevätkö he sinne ruokkimaan itseään? Luultavasti eivät, koska päivällispöytä on tällä maan päällä paljon maukkaampi kuin missään muualla. Voi, teillä on niin paljon historiaa, teillä on niin paljon syvyyttä ja teillä on niin paljon draamaa, mitä näissä toisissa paikoissa ei ole. Miten voi mennä ruokkimaan itseään jollekin uudelle maapallolle, missä ei ole oikeastaan kaksinaisuutta? Miksi haluaisi mennä ruokkimaan itseään yhdelle näistä uusista maapalloista tai yrittäisi kontrolloida sitä, kun ihmiset eivät elä periaatteessa draamassa eivätkä he käy kaksinaisuuskamppailuja toistensa kanssa? Voi ei, tämä on se paikka. Kyllä. Koira ei mene salaattilaatikolle. Koira menee lihalaatikolle, jos tiedätte, mitä tarkoitan. Maa on lihalaatikko. (Naurua)
 
Niin rakas shaumbra, miten mahtavia aikoja elättekään. Mennäänpä nyt sitten asiaan. Mennäänpä asiaan.
 
Identiteettinne tuolle puolen
 
Ja asia on - olemme sanoneet sen aiemmin, mutta sanon sen taas - mitä voitte tehdä? Mitä voitte tehdä tällä hetkellä? Seuraavien kahden kuukauden aikana, mikä on tärkein asia, mitä voisitte tehdä? (Joku sanoo "hengittää") Hengittää. Ehdottomasti.
 
On toinen hyvin tärkeä asia. Päästää irti identiteetistänne.
 
Olemme sanoneet sadoin eri tavoin sata vuotta: päästäkää irti identiteetistä. Rakastan merirosvoja, koska he voivat näytellä hetken. Ja joka kerta kun he näyttelevät, joka kerta kun sinä näyttelet (puhuen Davidille), se on pieni muistutus osalle itseäsi, että kaikki on näytöstä. Kaikki on näytöstä. Ei ole paluuta Davidiin myöhemmin tänään. On Davidina näyttelemistä myöhemmin tänään, mutta tämän olennon sisäinen osa alkaa muistaa: "Voi, niin se on. Kyse ei ole Davidin tekemisestä täydelliseksi. Kyse ei ole edes Davidin korjaamisesta tai parantamisesta. Ei ole mitään Davidia parannettavana tai korjattavana. Se oli näytös." Mitä enemmän yritätte korjata ja parantaa sitä, sitä enemmän vain lankeatte tuohon vanhaan uskomukseen, että se on todellinen. Siksi kehotin viime kuussa pääsemään yli tästä parantamisesta, tästä prosessoinnista. Pääskää sinuun.
 
Pääskää yli kaikista yltäkylläisyysasioista. Se on vanhaa näytöstänne - yltäkylläisyysongelmat. Se on. Joka kerta kun teillä on yltäkylläisyysongelma, sen sijaan että menette tarttumaan johonkuhun, muistuttakaa itsellenne, että se on vain näytöstä. Se on vanhaa näytöstänne. Mikä on uusi näytöksenne? Ja näytökset ovat hyviä. Näyttelijänä oleminen on upeaa. Siitä on vain kyse. Sitä varten maapallo on olemassa. Näyttelemistä! Löytämistä! Kokemista!
 
Voitteko kuvitella suurimman näytöksen muistaessanne tai tietäessänne, kuka näiden näytösten luoja on? Toisin sanoen, tietoinen tajunta siitä, että pidätte hauskaa teeskennellen, että olette David tai Aandrah tai kuka tahansa. Se on näytöstä, Mary. Se on näytöstä! Olemme yrittäneet kertoa teille. Olemme yrittäneet kertoa teille, että se on kaunista näytöstä. Se on kiehtovaa näytöstä, mutta se on näytöstä. Siinä kaikki.
 
Jos voitte päästä yli identiteetistänne - mikä on pelottavin asia tälle näytökselle, mitä esitätte, koska se ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu - ja yhtäkkiä ymmärrätte, että te ette ole oikeasti se, kuka luulette olevanne, no, tuolla identiteetillä on pieni ongelma. Tuo identiteetti sanoo: "No, sitten kuolemme. Kyse on vain näytöksestä tai näyttelemisestä. Sitten kuolemme! Lakkaamme olemasta ja …" Ei. Ei, älkää kuunnelko tuota näytöstä tai aspektia. Kuunnelkaa "minä olen" -olemusta.
 
"Minä olen." Eikä se ole "minä olen mitä minä olin", mutta se on tapa jolla elätte! Niin te elätte. "Minä olen mitä minä olin. (Naurua) En ole varma, mitä helvettiä minusta tulee." Kyse on siitä, että "minä olen mitä minusta on tulossa". Ja tuleminen on tässä hetkessä. "Minä olen mitä minusta on tulossa. Minä olen mitä minä olen." Yksinkertaistettuna "minä olen". Minä olen.
 
Kaikki muu on näytöstä. Kaikki muu on vain hauskan vuoksi. Kaikki muu on osa kokemusta. Mutta sen sijaan että on tietämätön siitä, kuka loi tuon kokemuksen, sen sijaan että on tietämätön siitä, miksi tuo kokemus on, sen sijaan että on tietämätön siitä, että pääsette ulos tästä kokemuksesta, kaikki selkenee yhtäkkiä. Kaikessa alkaa olla intuitiivista jumalaista tolkkua. Ei ihmistolkkua. Siinä ei ole ihmistolkkua, mutta siinä on jumalaista tolkkua.
 
Yhtäkkiä "minä olen" ei ole vain kiva pikku klisee, minkä sanotte halatessanne toisia ihmisiä Crimson Circlen tapaamisessa. Yhtäkkiä se vain on. Yhtäkkiä kyse on tiedostamisesta. Pääse yli "Petestä"! Rakastan Peteä, mutta pääse yli Petestä. En tarkoita nimittäin Peten kukistamista. Hyvä jumala, en. Pääse vain yli Petestä. Ole Peten toisella puolella. Äläkä toista (suom. huom. sanaleikkiä englannin kielellä), vain … (Paljon naurua Adamuksen sanaleikille, sitten näytetään sarjakuvahahmo)
 
Muuten, näyttelemisessä ajoitus on kaikki! Ei ole paljon iloa painaa nappia kaksi sekuntia hauskuuden jälkeen. Ei, sinun kannattaa liimata sormesi siihen - valmiina lähtöön koska tahansa.
 
Niin rakas shaumbra, mitä tehdä? Mitä tehdä? Pääskää siitä yli. Pääskää yli itsestänne. Se merkitsee pääsemistä itsenne toiselle puolelle. Pääskää yli Petestä eli pääskää toiselle puolelle ja kyetkää katsomaan Peteä sanoen: "Miten upea näytös. Millaiseksi haluan muuttaa tuon näytöksen? Vai haluanko täysin uuden näytöksen?" Mielenkiintoinen asia on tällä hetkellä - te ette ole kyenneet tekemään tätä tähän asti - mutta juuri nyt voitte tehdä noin tusinan näytöstä kerralla jakautumatta moneksi. Siinä on hienoinen ero, Aahdrah. Hienoinen ero!
 
AANDRAH: Hyvin hienoinen.
 
ADAMUS: Mikä on tuo ero? Mikä on raja siinä välillä?
 
SHAUMBRA (mies): On tietoinen niistä.
 
ADAMUS: On tietoinen niistä. Jakautunut, sellainen joiden kanssa Aandrah työskentelee - ja teillä kaikilla on sitä jossain määrin - ei ole tietoinen. Ne työntävät ja puskevat sitä, kuka on näyttämön etuosassa, keskinäyttämöllä.
 
Uuden energian monikko, moni-shaumbra (Adamus naureskelee, joku sanoo "Aargh") - aargh! - moni-shaumbra voi tehdä tusinan näytöstä - tai enemmän, mutta aloitetaan tusinasta - kerralla, kaikki keskinäyttämöllä. Ei enää energiasta tai huomiosta kilpailemista, vaan täysin tietoisena kaikesta muutoksesta ja tehden sitä kuin maestro, tehden sitä sujuvasti ja vaivattomasti ja vetäen esiin ne, joita haluaa, jalostaen toisia ja heittäen muutamia ulos lavalta aina silloin tällöin. Silloin kun voitte päästä tähän pisteeseen, rakkaat ystäväni, kun voitte päästä yli itsestänne, niin alatte olla itsenne, kerta kaikkiaan.
 
Eteenpäin meneminen
 
Tarkastelkaa siis kahden seuraavan kuukauden aikana identiteettiänne. Tuntekaa identiteettiänne. Katsokaa, miten olette elämien ajan yrittäneet rakentaa ja jalostaa sitä. Viime elämässä sanoitte: "Okei, seuraavassa elämässä aion työstää tätä ja aion työstää tuota." Olette sama vanha olento kuin viime elämässä - vähän eri kasvot, samat ajatukset, samat mallit. Olette viettäneet aioneita rakentaen tätä robottia - biologista robottia, älyllistä robottia - ja nyt aiotte romuttaa sen.
 
Ja taaskin ymmärtäkää, ettei tämä merkitse kaikkien osienne epäkunnioittamista. Se merkitsee itse asiassa niiden kunnioittamista ja arvostamista hyvin paljon. Lakatkaa yrittämästä korjata niitä. Lakatkaa soittamasta vanhoja nauhoja - "mitä teitte väärin" -nauhoja - jotka on ollut iskostettuna teihin, ja alkakaa käsittää, että voitte vain olla "minä olen". Teillä voi edelleen olla David osana "minä olen" -olemustanne. Teillä voi olla Sharona osana "minä olen" -olemustanne. Voitte tehdä mitä tahansa haluatte "minä olen" -olemuksellanne.
 
Tästä tulee kriittistä seuraavien kahden kuukauden aikana. Kaiken paineen, kaikkien
jännitteiden, kaiken asioihin sekaantumisen, kaiken kaksinaisuuden, kaiken käynnissä olevan myötä tämä on hyvin, hyvin tärkeää. Eikä ole mikään ihme, että aloitamme tämän Keahak-projektin aivan kaiken tämän kaaoksen keskellä. Ehdottomasti paras aika. Rakastan kaaosta. Rakastan kaaosta, koska kaaos ei ole lainkaan kaaosta. Kaaos on uudelleenjärjestäytymistä. Se vain näyttää kaaokselta hetken, kun kaikkea järjestellään uudestaan.
 
Mutta riippumatta siitä, mitä tapahtuu, mitä tapahtuu näiden parin kuukauden aikana, vetäkää syvän henkeä ja muistakaa (a) olette vain näytöstä - mahtavaa näytöstä, upeaa näytöstä, mutta vain näytöstä - (b) kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Ja siksi maan päällä on tällä hetkellä hyvin paljon jännitettä, koska luomakunnan/luomisen ytimessä energiat ovat tulleet taas yhteen hyvin kauniilla, hyvin uudella tavalla.
 
Voisi viedä aioneita, ennen kuin tuo viesti saavuttaa maan. Ja sillä välin on niitä olentoja, jotka edelleen "pelaavat Maata", jotka edelleen toteuttavat kaksinaisuutta, eivät halua päästää irti. Ja koska maa on niin poistettu Lähteestä, se on upea paikka jatkaa tätä vanhaa peliä.
 
Jos se koskaan alkaa käydä hermoillenne tai alatte käydä itsenne hermoille, vain muistakaa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Ja voitte yhdistyä siihen koska tahansa.
 
Tämän myötä, rakkaat ystävät, minä olen mitä minä olen, Adamus Saint Germain, kanssanne matkan jokaisella rakastavalla askeleella.
 
Kiitos.
 
***********
 
Cirmson Circle -aineistoa Tobiaksen, Adamus Saint Germainin ja Kuthumi lal Singhin kera on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka.
 
Crimson Circle on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, joita kutsutaan nimellä shaumbra ja jotka ovat ensimmäisten joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemuksen iloja ja haasteita, heistä tulee standardeja muille ihmisille näiden matkalla sisäisen Jumalan löytämiseen.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Adamus esittää viimeisintä informaatiota Geoffrey Hoppen kautta. Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia yleisölle ja kaikki ovat tervetulleita.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja opastaja yhtä lailla ihmisille ja enkeleille. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sisälläsi tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Voit vapaasti jakaa tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan informaatio kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta www.crimsoncircle.com.
 
Tekijänoikeus 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

Jos haluat pois tältä postituslistalta, lähetä vastauspostia. Kiitos.