Materialele Cercului Crimson
Seria [Următoare]

SHOUD 10: "Dincolo de identitate"

ADAMUS prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
7 mai 2011
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Absolut Suveran. Bine aţi revenit în sala de curs a noii conştiinţe. E aproape ca şi cum nu am avut deloc o pauză de o lună întreagă. Ce muzică perfect de jalnică a pus Cauldre astăzi! (râsete) Numai dragostea vă poate frânge inima? (acest cântec s-a cântat înainte de Shoud) Nu s-ar putea nişte muzică de Frederic Chopin sau de alţi cla… doar dragostea vă poate frânge inima? Nu, numai voi vă puteţi frânge inima. Dragostea doar mai dă o lovitură de ciocan peste spinul său. (râsete)

Bine aţi venit cu toţii. Bine aţi revenit. E bine să fiu aici cu voi. Minunată zi. Am vrut să fac ceva. Îmi poţi da aparatul tău? (vorbeşte cu Dave Schemel) Nu-l dau altcuiva. Tu mereu îi fotografiezi pe toţi, ce-ar fi să te pozez eu pe tine? (râsete şi aplauze, căci Adamus îl fotografiază pe Dave) Îţi mulţumesc, domnule.

DAVE: Cu plăcere.

ADAMUS: Mulţumesc. Rrrrrrrrr, către toţi piraţii spirituali! (audienţa răspunde: “Rrrrrrrrr!”; câţiva dintre cei din sală poartă costume de piraţi) Rrrrrrrrr! Sună de parcă porniţi maşina într-o zi geroasă. (râsete) Unde este comoara? Unde este comoara? Piraţi avem, dar unde este comoara? Ce e mai preţios ca banii, mai valoros decât aurul?

LINDA: Viaţa.

ADAMUS: Premiul Adamus!

LINDA: Ohh! Ce deştept!

ADAMUS: Un premiu pentru fiecare dintre cei îmbrăcaţi în piraţi. Vă rog să vă ridicaţi – pentru ei toţi. (audienţa aplaudă) Să fie împărţită comoara. Nu se poate, piraţi fără comoară!

LINDA: (dă premiile) Poftim. Poftim.

ADAMUS: Ador asta. Shaumbra, acum mult timp eu am spus: „Îmbrăcaţi-vă bine când veniţi aici”. Nu mă refeream la acela mai bune haine de duminică – ei bine, puteţi face şi asta – dar îmbrăcaţi-vă! Ieşiţi din rolul pe care îl jucaţi, din identitatea cu care aţi fost aşa de conectaţi.

LINDA: Scuză-mă. Avem o problemă.

ADAMUS: Da?

LINDA: Nu ştiu ce să fac cu Sart. (râsete)

ADAMUS: Sart primeşte două! (multe râsete ale audienţei, urale şi aplauze) Oricine se poate îmbrăca aşa şi poate conduce pe drum într-o maşinuţă sport, pentru ca toţi ceilalţi să-l vadă, primeşte două.

V-ar veni să credeţi? Într-o zi ca asta, el merge cu decapotabila, conduce pe autostradă, iar camionagii, obosiţi după o noapte lungă pe drum se uită în jos şi văd aşa ceva! (râsete) Lasă geamul jos şi strigă: “Hei, iubire, alea sunt nucile tale de cocos sau eşti doar fericit să mă vezi?!” (multe râsete) Oh, dragi Shaumbra.

LINDA: Adamus, mulţi oameni nu ştiu cum este îmbrăcat Sart. Ei doar ascultă.

ADAMUS: Ah, dacă vrei, te rog. (Sart se ridică)

LINDA: Dar, dragule, ei nu-l pot vedea.

SART: De fapt e de luna trecută.

ADAMUS: Aşa că Linda va face o descriere detaliată. Vino aici, frate Sart.

LINDA: Nu ştiu dacă pot să fac asta la modul politicos.

SART: Hello, Shaumbra!

LINDA: Sart este aici…

ADAMUS: Pentru aceia care doar ascultă şi nu pot vedea, Linda va oferi o descriere a lui Sart în costumul său.

LINDA: Ok, încerc să fac asta pe cât de bine pot. Sart poartă…

ADAMUS: Eu plec.

LINDA: … o fustă hawaiiană din ierburi, cu flori din stofă cu perle în mijloc… oh, dumnezeule… şi are un fel de sutien din nuci de cocos şi o ghirlandă din dantelă, două brăţări de mărgele şi un păr cu care nu ştiu ce să fac. E un fel de… un fel de… nu ştiu… e ca şi cum ai băgat degetul în priză. (râsete). Mulţumesc, Sart!

SART: Este Shaumbra!

ADAMUS: Mulţumesc. (aplauze)

LINDA: Şi dansează hula. Mulţumesc, Sart. Ador imaginaţia şi creativitatea ta.

ADAMUS: De fapt ridică un punct foarte important, foarte important, pe care îl vom folosi drept temă a discuţiei de azi…

LINDA: Oh.

ADAMUS: …ceva despre care am mai vorbit înainte, dar este aşa de uşor să vă blocaţi în identitatea voastră, să pretindeţi că sunteţi ceva ce nu sunteţi cu adevărat. Este atât de uşor să vă blocaţi în ceea ce credeţi că sunteţi, dar nu e mai mult decât un rol.

Chiar dacă azi nu purtaţi un costum, este un alt costum. Corpul vostru: un costum. Istoria voastră: doar un scenariu. Asta e tot. Iar unul din cele mai mari lucruri pe care le puteţi face acum pentru voi înşivă este să relaxaţi acea identitate. De asemenea este şi unul din cele mai înspăimântătoare, căci vă identificaţi cu ea. Este… sau aţi ajuns să credeţi că aceştia sunteţi voi. Eu vă pot spune, dragii mei, că nu este aşa. Nu este.

Lucrul interesant este că atât de mulţi oameni, în special cei aflaţi pe calea spirituală, caută să solidifice acea identitate, să-i dea sens şi să o perfecţioneze, încearcă să o rafineze. Nu merge. Nu are cum. Niciodată nu puteţi aduce la perfecţiune această identitate, pentru că este o iluzie. Puteţi merge până la a spune că este o minciună, cel puţin că este un joc. Poate este o aventură, dar nu este reală. Cu cât mai mult încercaţi să-i daţi un sens şi să o perfecţionaţi, cu atât mai adânc intraţi în groapă.

Iar apoi ce se petrece, conform poveştii pe care a spus-o Tobias acum mult timp? Continuaţi să săpaţi, să săpaţi şi iar să săpaţi. E un fel ilogic de logică – vă gândiţi că, în funcţie de cât de adânc săpaţi, mai devreme sau mai târziu o să ieşiţi? Nu. Doar intraţi şi mai adânc. Apoi vine un punct la care trebuie să spuneţi: “O să mă opresc din săpat sau o să mă opresc din a mă identifica cu modul în care am încercat să mă identific cu mine, cu modul în care am încercat să dau sens acestei experienţe. Am să mă opresc din săpat şi fie mă eliberez, îmi dau voie să ies, fie cel puţin încep să sap într-o altă direcţie”, aşa cum s-a spus în povestea lui Tobias – el săpa tot mai adânc până când, în cele din urmă, într-o zi, a realizat că putea să sape în lateral, spre coasta dealului, în loc de a se duce la dracu-n praznic, aşa cum se ducea el când săpa aşa de adânc, fireşte. A fost amuzant. (câteva râsete) Da, desigur.

Aşa că, dragi Shaumbra… (audienţa râde, căci un desen animat cu un personaj care râde apare brusc pe ecran) Aşa că, dragi Shaum… (mai multe râsete; desenul apare din nou şi Adamus îl vede) Ah, râdeţi acum. Râdeţi acum, dar în visele voastre eu râd la urmă!

Keahak

Dragi Shaumbra, keahak; hai să vorbim despre asta pentru un moment. Aşa cum s-a spus mai devreme, multe… oh, în loc de asta (vorbeşte cu Linda), ai putea să suni din clopoţel şi să vezi dacă pot primi nişte cafea, cu puţină frişcă? Fără dulciuri azi.

LINDA: Oh, e plăcerea mea.

ADAMUS: Mulţumesc. Keahak… energia vrea să vă servească. Keahak. Luna trecută am anunţat planul de a lucra cu 99 de oameni – şi, ca să fim siguri, vor fi sute, poate mii, care vor lucra cu cei 99 pe partea cealaltă – aşa cum a spus Cauldre mai înainte, pentru a aduce niveluri noi ale energiei Sursă.

Oamenii, prin natura lor, au obiceiul de a ţine energia Sursă altundeva, de a o păstra separată de Pământ, de această realitate. Se tem să o aducă, poate pentru că va marca începutul sfârşitului unei călătorii lungi, o călătorie pe care uneori o blestemaţi, dar pe care aţi ajuns să o iubiţi, aţi ajuns să-i apreciaţi natura foarte senzuală, dar şi pentru că v-aţi împrietenit cu alţi oameni şi Pământul însuşi. Aducerea acelor niveluri de energie Sursă este, poate, ultimul pas înainte de pasul final, intrarea în suveranitatea voastră, în ascensiunea voastră. Sună grozav, dar totuşi sunteţi în trepidaţie. Vă întrebaţi dacă sunteţi pregătiţi să plecaţi. Vom vorbi despre asta într-o clipă, despre motivele pentru care aţi putea vrea să rămâneţi.

Voi aduceţi doar atâta energie Sursă şi există îngrijorarea că va fi poluată şi ea, aşa cum oamenii au poluat aerul, apa şi chiar şi Pământul în sine. Dumnezeule, dar dacă aduceţi energia Sursă pură din alte tărâmuri, ajunge în această densitate, în gravitaţie, în dualitate, îşi găseşte calea spre Pământ, iar apoi ajunge poluată cu totul?

Unii dintre voi, fiind responsabili şi având percepţii – (cineva râde în sală) nu era amuzant! (râde) – fiind responsabili, cu percepţii şi înţelegeri, aveţi o îngrijorare adevărată şi validă: ce se petrece dacă aduceţi acele niveluri de energie Sursă pe Pământ? Dacă nu sunteţi suficient de responsabili? Dacă aveţi vreun aspect ticălos care foloseşte greşit acea energie? Vă puneţi întrebarea dacă puteţi controla şi gestiona ceea ce aveţi acum.

Dar dacă unul dintre acele – dă-mi un cuvânt care nu e urât de folosit la radio, live, unul dintre… (cineva spune: “Rahat”) Îmi place cuvântul, „rahat” – unul dintre aspectele de rahat care distorsionează acea energie, o poluează şi o foloseşte ca să-i abuzeze pe alţii sau, şi mai rău, chiar pe voi înşivă? Astfel că o îngrijorare există.

Acum voi ştiţi cam cât puteţi duce. Ştiţi care vă sunt limitele – vă gândiţi că ştiţi, dar vorbeşte vechea voastră identitate umană –, astfel că o parte din voi ţine asta undeva în altă parte. De ce să preluaţi acea povară? De ce să preluaţi ceva în plus? De ce să aduceţi acele niveluri noi, care vor face şi mai mult să fiţi ostracizaţi faţă de alţi oameni, care vor face ca alţi oameni să vă condamne sau să vă judece şi mai mult?

Aţi petrecut vieţi întregi, cel puţin ultimele trei sau patru vieţi încercând să vă ascundeţi, încercând să… (încearcă să oprească un ventilator), încercând să… (David opreşte el ventilatorul) Mulţumesc. Aveţi mici motoare electrice, telefoane mobile, toate acele mici frecvenţe care afectează frecvenţele noastre mai mari. Linda se gândeşte: “Oh, dumnezeule, acum o să încingă aici.” Dar… (multe râsete, căci ea scoate un ventilator de mână, pe care îl porneşte)

Ah, hai să vedem, unde rămăsesem? Oh, energia Sursă. Aşa, există îngrijorarea referitoare la aducerea noului nivel al energiei Sursă. Aţi petrecut vieţi ascunzându-vă, încercând să vă integraţi. Cu toţii ştiţi cum a fost mai înainte, în această viaţă, de fapt până de curând, când încercaţi să vă integraţi, încercaţi să fiţi “normali”.

Acum, voi ştiaţi că nu sunteţi, părinţii voştri clar ştiau că nu sunteţi, cei din jur erau suspicioşi, aşa că aţi încercat să fiţi cameleoni. Aţi încercat să vă adaptaţi la acele căi despre care ştiaţi că nu sunt în regulă, cel puţin nu pentru ceea ce vreţi voi în viaţa voastră. Aţi încercat să vă adaptaţi. Aţi încercat să fiţi invizibili. De fiecare dată când ai avut o mare percepţie, un proiect mare, nu ca să mă iau de nimeni… Jane, ai încercat să le suprimi. Voi chiar păstraţi şi vechile nume umane… vă fac cu ochiul aici.

Aşa că, Shaumbra, keahak! Pentru cei 99 care vor aduce noi niveluri ale energiei Sursă va fi un an intens. Va fi un an de schimbare şi de evoluţie. Va fi un an de lucru cu mine – hmmm, un an întreg! –, de lucru cu fiinţele angelice care vin ca să-i susţină. Avem o echipă întreagă. Vom vorbi despre asta cu ei. Iar dacă nu sunteţi direct parte a proiectului, unul dintre cei 99, ce puteţi face? (cineva spune: “Ne rugăm”) Vă rugaţi. (Adamus râde) Puteţi fi energetic în acest grup.

Ştiţi că atunci când se trimit navete spaţiale în cosmos, printre stele, sunt câţiva la bordul lor, dar mult mai mulţi lucrează la controlul de la sol. Mulţi încă se află aici şi îşi fac lucrarea, iar asta este ceea ce poate face fiecare dintre voi, cei care vreţi să participaţi energetic la acest program. Poţi fi parte a controlului de la sol, Major Tom[1]. Puteţi fi parte a acestui grup care… nu veţi susţine energia, aveţi încredere în mine, ci veţi mişca energia. Voi veţi fi ancora celor 99. Puteţi fi implicaţi în mod intim, iar un grup de fiinţe, angelice şi unele umane, vor susţine asta.

Chiar acum, chiar acum, când noi vorbim, există fiinţe care trăiesc în munţi, în interiorul munţilor. Fiinţe umane, nu extratereştri. Sunt acolo de secole, strămoşii lor au fost acolo. A fost parte a serviciului lor pentru Pământ – susţinerea acestei energii. Ei cântă acum, ştiind că este timpul de a preda ştafeta, ştiind că timpul este potrivit pe Pământ. Există un grup de oameni pregătit să-şi accepte noua responsabilitate.

Mai sunt şi alţii, aflaţi în mănăstiri, care fac… ei bine, ei îi spun „rugăciune”, dar este un fel de incantaţie, de meditaţie. Se află de vieţi întregi în aceste mănăstiri. De vieţi întregi. Da, sunt ascunşi sub stindardul bisericii, dar de fapt nu e deloc aşa. Ei au susţinut energia pentru timpul potrivit, au susţinut ceea ce aţi numi energii cristaline preţioase – nu fizice, ci în interiorul lor – aşteptând timpurile potrivite, un grup de oameni serios şi dedicat, pentru a aduce Sursa, energia Sursă, iar acest grup de oameni doreşte să-şi extindă conştiinţa mult dincolo de minte, în afara minţilor lor, nebuneşte de în afara minţilor lor. Da.

Aşa că, dragi Shaumbra, dacă nu sunteţi unul dintre cei 99, puteţi fi unul dintre cei ce participă energetic. Ai putea, te rog, (către Linda) să te apropii de tablă, te rog, cu o carioca în mână.

LINDA: Da, domnule.

ADAMUS: Ah, nu-mi spune „domnule”. „Dumnezeule” e de ajuns. (râsete)

LINDA: Oh, dumnezeule! (mai multe râsete)

ADAMUS: Aşa că, dragi Shaumbra, puteţi participa, dar sunt nişte cerinţe. Va fi un an întreg, iar dacă vă înscrieţi nu mai puteţi da înapoi. Veţi vrea, dar nu veţi putea. Dacă vă înscrieţi, o să vă rugăm să participaţi energetic. Asta înseamnă că se vor petrece lucruri. Se vor petrece lucruri. Nu veţi fi în cea mai intensă lucrare şi poate că asta e o binecuvântare sau poate că nu, însă dacă vă înscrieţi numele vostru va fi înregistrat, atât aici, pe Pământ, cât şi la biroul meu din alte tărâmuri.

Veţi simţi anumite lucruri. Veţi auzi anumite lucruri. Energetic veţi urma şi veţi simţi grupul celor 99, îi veţi susţine, îi veţi încuraja, dar îi veţi şi ajuta şi să se împământeze. Cei 99 prin ei înşişi nu pot aduce şi nu pot împământa nivelurile energiei Sursă despre care vorbim. E nevoie de un sat întreg. E nevoie de o comunitate.

Dacă vreţi să vă implicaţi în acest proiect, trimiteţi un email la adresa [email protected]. Îi aud pe liderii grupului spunând acum: “Nu ne-a spus nimic de toate astea”. Absolut. [email protected].
[Notă: dacă doriţi să vă înregistraţi ca susţinător energetic al proiectului Keahak, vă rugăm să NU trimiteţi un email. Folosiţi acest link (până la 27 mai 2011) http://www.surveygizmo.com/s3/538163/The-Keahak-Project-Energy-Supporters-Registration. Multumim.]

De acolo vi se va da un formular de completat. Vi se va da un… ei îi spun chestionar, pe care să-l trimiteţi înapoi după completare. Numele vostru va fi înregistrat. O să cerem nişte voluntari ca să ajute la managementul acestui grup, care să contribuie la administrarea sa, la tehnologie şi la alte lucruri ale susţinătorilor energiei keahak. E nevoie de un grup întreg, Shaumbra, de noi toţi.

Vom aduce niveluri cu totul noi ale acestei energii, ale deschiderii conştiinţei, le vom documenta şi vom înţelege ce se petrece în corpul vostru de conştiinţă, astfel încât să existe o hartă către asta, astfel încât să fie o înţelegere a ceea ce se petrece în acest proiect, dacă deveniţi parte din el. Nici un cost, apropo; voi o să susţineţi energetic. Niciun cost. Aşa că haideţi să respirăm adânc cu asta. Keahak e pe drum, soseşte.

Am să vă dau un mic indiciu, dacă vă întrebaţi dacă ar trebui să fiţi implicaţi în proiect sau nu. În noaptea de miercuri, acum câteva zile, în noaptea de miercuri aţi avut vise foarte ciudate. Am făcut o adunare preliminară. Au fost vise foarte intense, care v-au trezit în miez de noapte sau foarte devreme dimineaţa. Nu contează dacă ştiţi detaliile visului. Nu contează nici măcar la ce s-a referit. Noi am lucrat puţin cu aceia dintre voi care ar putea fi interesaţi de program. Încă un lucru de adăugat pe lista voastră.

LINDA: Mulţumim.

Timpuri provocatoare

ADAMUS: Aşa că, Shaumbra, următorul subiect. Haideţi să respirăm adânc. Ieşiţi pentru un moment din minte şi auziţi cu adevărat ceea ce spun. Cu adevărat, cu adevărat ascultaţi nu doar cuvintele, ci şi simţirile şi înţelegerea. Staţi o clipă pentru a simţi. (pauză)

Mai şi iunie, următoarele două luni, vor fi unele din cele mai provocatoare din punct de vedere energetic pe care le-a experimentat vreodată această planetă. În special perioada dintre mijlocul lui mai şi mijlocul lui iunie, dar nu la modul exclusiv, va fi una din cele mai dificile, provocatoare şi schimbătoare vremuri pe această planetă, iar voi veţi simţi. Aţi simţit deja asta. Aţi simţit ceea ce a dus la asta.

Tensiunile sunt foarte strânse acum. Oamenii sunt stresaţi. Îşi pierd minţile. Conflicte se desfăşoară acum la niveluri aproape de neimaginat, iar în tot acest timp un nou val de energie cosmică, de energie interdimensională intră în această realitate în cantităţi ce nu au fost văzute niciodată pe Pământ, toate acestea în momentul unei foarte, foarte interesante astrologii, unei alinieri sau, mai bine spus, nealinieri a planetelor. Deseori astrologii caută alinieri, dar, aşa cum ştiţi, nealinierile sunt la fel de importante.

În timp ce toate acestea se petrec, vor avea loc nişte revelaţii şi descoperiri interesante despre obiecte fizice din universul vostru. Noi descoperiri interesante. Ar putea dura luni sau poate ani ca unele din aceste revelaţii să apară, dar o vor face. Planete ce nu au fost observate înainte, tipuri de formaţiuni cosmice neobservate sau neînţelese vreodată vor fi văzute în următoarele câteva luni.

Aşa cum vă puteţi imagina, toate fiind la un asemenea punct de stress, vă puteţi imagina potenţialele a ceea ce s-ar putea petrece în următoarele două luni. Întotdeauna, întotdeauna amintiţi-vă, amintiţi-vă: nu e vorba despre voi.

Am mai spus înainte, am să o mai spun o dată: aveţi obiceiul de a prelua ca fiind al vostru. Cum puteţi spune când faceţi asta? Ei bine, pentru că primul lucru pe care îl faceţi este să spuneţi: “Ce nu e în regulă cu mine? Ce nu e în regulă? De ce mă simt ciudat? Cum de lucrurile nu se leagă? De ce mă simt ameţit? De ce lucrurile nu au sens? Ce nu e în regulă cu mine?” Mă refer la voi. La voi. Asta faceţi voi. “Ce nu e în regulă cu mine? Ce greşesc? Ce ar trebui să ştiu diferit? De ce nu mi se dau regulile de bază? Sigur greşesc ceva. Poate este un aspect, poate că sunt vieţile mele trecute, dar sunt în dezechilibru”. Absolut. Dar nu e vorba despre voi.

Dacă vă puteţi imagina pentru un moment acest flux de energii şi intensităţi, dacă vă puteţi imagina pentru un moment conştiinţa acestei planete, conştiinţa de masă, ea a fost întinsă la maxim, s-a expansionat mai mult decât a făcut-o vreodată. Frecvenţele şi rezonanţele Pământului operează, aproape în afara sincronizării sau a cadenţei, în ritmuri total diferite faţă de ceea ce ar face în mod obişnuit. Este o surpriză că… ei bine, este o surpriză că nu aţi înnebunit şi este o surpriză că planeta nu a implodat.

Pe lângă aceste niveluri înalte de energie care vin, grupurile sau forţele care nu vor să meargă înainte opun şi mai multă rezistenţă. O extra-rezistenţă are loc şi vă puteţi da seama de asta ori de câte ori ei vorbesc despre întoarcerea la zilele bune de altădată. Eu vă pot spune, iar dacă o să verificaţi cu aspectele din vieţile voastre trecute, nu există vremurile bune de odinioară! Au fost nişte vremuri uimitoare, dar nu există timp, nu există dimensiune precum cea de acum.

Trebuie să râd când aud oameni vorbind despre întoarcerea cu o sută de ani înapoi, cu o mie de ani, cu două mii de ani, despre întoarcerea la Atlantida sau la Lemuria. Unu – nu vă puteţi întoarce. Puteţi încerca, dar nu puteţi. Doi – nu au fost neapărat vremuri bune! În Lemuria aveaţi provocarea de a încerca să rămâneţi întrupaţi. O parte din voi vroia să iasă naibii odată din asta. O parte din voi era sedusă de natura acestei planete. Eraţi urâţi atunci! Unii eraţi ca dinozaurii, iar alţii precum peştii şi păsările, aveaţi două sau trei capete şi zece picioare. Nu eraţi prea drăguţi. (râsete) Acum arătaţi mult mai bine. Mult mai bine. Arătaţi mult mai bine.

Aşa că, dragi Shaumbra, veţi auzi de grupuri şi de indivizi care vor să meargă înapoi. Nu puteţi. Asta cauzează un stress suplimentar şi tensiune, ceea ce veţi experimenta. Priviţi cum a început luna mai! Oh, e abia începutul. Nu a fost sfârşitul a nimic. Priviţi ce s-a petrecut doar săptămâna aceasta, e doar începutul.

În acelaşi timp în care se petrec toate astea, sunt părţi – multe părţi – din Tărâmurile Apropiate Pământului… acestea sunt tărâmuri non-fizice despre care puteţi spune că înconjoară Pământul. Acolo stau fantomele şi stafiile. Acolo au tendinţa de a sta aspectele voastre date peste cap, atunci când nu vă fac vouă necazuri. Acolo fiinţe cu convingeri foarte profunde, cu sisteme de credinţă foarte puternice, în special de natură religioasă, dependenţii şi alţii zăbovesc între vieţi. Ei nu merg în rai şi nu se duc în iad. Se duc în Tărâmurile Apropiate, care reprezintă un fel de rai şi un fel de iad în acelaşi timp.

Ei merg acolo şi continuă să experimenteze exact ceea ce făceau şi aici, dar poate cu mai multă fluiditate, cu mai multă abilitate. Realmente îşi pot pune în scenă credinţele în aceste tărâmuri. Ele nu înconjoară Pământul literalmente, fizic, dar sunt foarte conectate cu Pământul, chiar au şi elemente non-fizice ale aspectului fizic. Cu alte cuvinte, se pot preface foarte uşor, pentru că au mai fost înainte pe Pământ.

Tărâmurile Apropiate – părţi din ele sunt în haos acum. Haos total. Confuzie totală. Înainte nu existau Tărâmurile Apropiate. La începuturile acestei planete măreţe nu existau Tărâmurile Apropiate. Doar când aţi început să muriţi în corpurile fizice în care vă aflaţi şi să duceţi dorul Pământului aţi început să staţi în norul psihic din jurul Pământului. Ei bine, au ajuns cu adevărat congestionate. Vă puteţi imagina toate ființele care au murit, toate aspectele lor care stau pe acolo.

Acum, mergeţi acolo, dar sunt şi locuri foarte frumoase şi sigure. Shaumbra Service Center este un loc grozav din Tărâmurile Apropiate. Nu sunt rele cu totul, dar vă puteţi imagina că aici stau multe fiinţe între vieţi. Cele mai multe dintre ele nu fac niciodată alegerea conştientă de a reveni pe Pământ. E nevoie să trecem peste povestea despre marile sesiuni de planificare şi despre alegeri. Multe dintre aceste fiinţe sunt absorbite aici. Este precum un aspirator energetic care îi absoarbe înapoi, înapoi în corp fizic, înapoi în pântec. Dintr-o dată apar şi spun: “Sunt iar aici”.

Astfel că sunt în haos. Asta vă afectează. Sunteţi conectaţi cu Tărâmurile Apropiate. Acolo sunt fiinţe pe care le iubiţi. Voi aţi fost acolo. Tărâmurile au fost casa voastră între vieţile de pe Pământ în multe ocazii. Aşa că vă puteţi imagina, cu tot acest haos şi cu toată aglomeraţia, cum afectează modul în care vă simţiţi voi şi cel în care merge Pământul acum.

Pe lângă asta, ca şi cum nu ar fi fost suficient, există fiinţe din alte tărâmuri, le-aţi putea numi „extratereştri”. Desigur, cu toţii suntem extratereştri, nu-i aşa? Cei ce interferează. Cei ce interferează. Aţi putea spune că sunt fiinţe angelice, dar nu sunt îngerii cu halouri plăcute deasupra capului. Acum ei interferează.

Stau la distanţă, în cea mai mare parte. De ce stau la distanţă? De ce lucrează de departe? Ca să nu fie absorbiţi aici. Ştiu că, odată ce sunt aici, vor urma mii de vieţi, că vor fi pierduţi, că vor uita de ce naiba au venit aici, iar apoi vor fi obligaţi să facă lucruri umane, să se îmbrace şi să meargă la şcoală sau, şi mai rău, să aibă un serviciu. Ei nu vor să aibă servicii. (râsete) Râdeţi voi, dar e una din cele mai mari frici. “Ce să faaaac??!” (mai multe râsete) Nu vor să fie sclavi. Aţi prins indiciul? Nu vor să fie sclavi. Bun, bun. Fără griji.

Aşa că, dragi Shaumbra, aceste fiinţe, reprezentând ceea ce voi aţi numi forţe din alte tărâmuri, (a) nu cred că există o Sursă şi (b) fac tot ce pot ca să se întoarcă la Sursă. Este o contradicţie? Absolut că este. Absolut. Absolut şi de asta domneşte atâta confuzie.

Acele fiinţe nu simt că fiinţele angelice sau cele umane se pot descurca cu liberul arbitru, cu voinţa divină sau cu libertatea, punct. Sunt fiinţe virtuoase, ce se gândesc că protejează întreaga creaţie, în care oricum nu cred. Gândesc că protejează întreaga creaţie de la colapsul total (ce ar urma) dacă alte fiinţe angelice îşi obţin libertatea. Sună precum scenariile care s-au jucat pe Pământ de eoni de timp? Absolut! Pentru că, aşa cum vom vorbi la Varşovia, ei interferează.

Agendele lor – oh, ei se simt foarte virtuoşi în legătură cu asta, foarte virtuoşi, dar ceea ce fac tot timpul este să soarbă energie, să absoarbă forţa vieţii ca să se hrănească pe ei. În cele din urmă fură energie. Şi, oricât de caraghios ar suna, fură energie în încercarea de a se întoarce Acasă atunci când, de fapt, ei nu cred într-un Acasă. Şi totuşi ceva, chiar şi în cea mai întunecată fiinţă – întunecată însemnând goală de conştiinţă, cu o foarte mică conştiinţă – chiar şi în cea mai întunecată din aceste fiinţe există o mică scânteie de lumină, adică o frântură de conştiinţă sau de conştienţă. Iar acel ceva mic… (ia pumnalul de pirat al cuiva) acel ceva mic încearcă să se întoarcă acasă.

Ah! Ha ha ha! (râsete, căci cineva îi dă o sabie de pirat mai mare) Echipaj! Vă provoc la un dual! (râsete, căci se “duelează” cu David) Da, o dual-itate, asta e. A fost amuzant. (mai multe râsete, căci Adamus aşteaptă ca personajul animat care râde să apară pe ecran) Foarte bine. Foarte bine, da. V-am speriat pe unii dintre voi? Tăierea capului! Ah, ooh, n-ar trebui să spun asta. Vă reaminteşte de vieţi trecute?

Trăind în aceste vremuri

Astfel că aveţi toate aceste dinamici în curs, iar momentul culminant este în următoarele două luni. Nu încerc să vă sperii, deloc. Nu e dramă în asta, pentru că voi, fiecare dintre voi, fiecare dintre cei ce ascultă astăzi este în absolută... (priveşte într-una dintre camere) … fiecare dintre voi, cei care ascultaţi, sunteţi în siguranţă absolută. Văd că aţi numerotat şi camerele. Era greu să le ţineţi socoteala? Una, două, trei. (râsete) Aşa că… (Adamus râde) Sunteţi absolut într-un spaţiu sigur. De fapt acum este timpul să ieşiţi din dulapul vostru spiritual. Acum este timpul de a ieşi la iveală, oriunde aţi fi, să trăiţi deplin pe această planetă.

Aşa cum am spus, e mai multă energie decât mai înainte; sunt mai multe oportunităţi de a vă extinde conştiinţa, mai mult sprijin din partea fiinţelor din alte tărâmuri care cred în libertate, care înţeleg Sursa, de unde aţi venit, care înţeleg suveranitatea, către care vă îndreptaţi, care înţeleg iubirea. Nu e acea iubire care vă poate frânge inima iubirii, ci iubirea care extinde conştiinţa şi începe cu iubirea pentru voi înşivă. Începe acolo.

Chiar acum este timpul să faceţi saltul, să faceţi lucrurile pe care le-aţi aşteptat sau la care aţi visat, să faceţi saltul trecerii peste identitatea în care v-aţi învăluit pentru atât de mult timp. Vom vorbi despre asta într-un moment. Cel mai grozav timp. Cel mai grozav timp pe Pământ. Puneţi deoparte lucrurile care vă aduc nelinişte. Ziarele, dacă asta vă induc ele. Nu spun că e ceva în neregulă cu ele, dar sunt focalizate… Am să fac o afirmaţie aici, iar lui Cauldre şi Lindei clar nu le va place.

Dragii mei prieteni, există influenţe enorme ce vin din alte tărâmuri. Nu sunt proaste. Nu sunt foarte conştiente, dar conştiinţa şi inteligenţa nu au nimic de-a face una cu alta. Aceste fiinţe sunt foarte bine pregătite, aţi putea spune. Sunt foarte focalizate pe lucrarea lor şi nu se apropie de Pământ. Nu vin aici în nave mici, metalice. Treceţi peste asta. Nu vă bagă sonde extraterestre în... nas (râsete) …sau în alte locuri, însă ei ştiu unde să manipuleze şi să influenţeze.

Oh, uneori sunt locuri foarte evidente, alteori v-ar putea surprinde. Ei influenţează lucruri precum media, deoarece media are o legătură directă cu conştiinţa de masă, cu creierul oamenilor. Vor lucra cu drama. Acum, nu daţi vina pe jurnalişti. Nu daţi vina pe companiile de media. Daţi vina pe oamenii care nu simt sau nu citesc printre rânduri.

Ei lucrează prin, îndrăznesc să spun, biserici şi religii şi, dragii mei prieteni, prin organizaţii spirituale. Cu acestea e cel mai uşor. Spun astfel încât să înregistraţi: cu acestea e cel mai uşor dintre toate. De ce? Fiindcă cele mai multe grupuri spirituale – am să spun asta tare - sunt simple extensii ale religiilor. Şi... (cineva aplaudă) Mulţumesc. O persoană aplaudă. (mai multe aplauze şi câteva mici râsete) Nu, nu căutam aplauze, dar le apreciez întotdeauna. (câteva râsete)

Ei folosesc aceste grupuri – îmbunătăţirea de sine! (scuipă), dezvoltarea de sine (scuipă din nou), scuze pentru asta… oh, drăguţ, drăguţ – pentru a manipula energii şi lucrează cu adevărat chiar acum. Nu e nimic de care să vă temeţi. Nu e absolut nimic de care să vă temeţi, cu excepţia cazului în care vreţi să fiţi absorbiţi în dramă şi să nu ştiţi cum să ieşiţi!

Există totul acum – totul, fără scuze – pentru a face ceea ce vreţi să faceţi. Respiraţi în acea energie, chiar dacă sunt ştiri nebuneşti, chiar dacă se petrec evenimente ciudate, chiar şi dacă... în special dacă – amintiţi-vă asta, subliniaţi-o, bolduiţi-o, puneţi-o în următorul film cu rezumatul acestui Shoud – chiar dacă mici nave metalice sosesc pe Pământ. Nu vine Iisus, nici vreun alt mântuitor sau altcineva; sunt cei care interferează. Nu sunt aici pentru a vă face vreun bine. (către Linda) Este încălzirea pentru Polonia.

LINDA: Ohhh … uauuu…

ADAMUS: Îl pregătim pe Cauldre pentru informaţia reală care va ieşi.

LINDA: Uau.

ADAMUS: Aşa că, dragi Shaumbra, înţelegeţi că există manipulare, control, toate celelalte. Întrebarea a fost pusă, iar eu am să o spun tare: De unde ştiţi că eu nu vă manipulez sau că nu vă hipnotizez chiar acum? Pentru că voi nu vreţi! Acesta e singurul răspuns. Pentru că voi nu vreţi asta, ca urmare, nu este aşa. Chiar dacă aş fi încercat, voi nu aţi fi vrut ca eu să fac asta. Corect? (audienţa răspunde: “Da”) Nu a sunat prea convingător. (audienţa strigă: “Da!”) Absolut.

Este vorba despre suveranitatea voastră. E vorba despre libertatea voastră. Este vorba despre conectarea voastră cu dumnezeul care deja sunteţi. Nu contează ce spune nimeni altcineva, inclusiv eu, inclusiv oricare altă fiinţă, inclusiv unele dintre lucrurile pe care eu le văd acolo, pe care le daţi altora spunând: “Hei, trebuie să citeşti asta”. Zău?!

Orientările: oferă o cale către suveranitate? Dacă veţi parcurge acele materiale, opriţi-vă un moment. Cum v-aţi simţit când aţi citit? Iar drama nu se pune! Voi spuneţi: “Chiar m-a incitat şi m-a speriat, iar apoi a trebuit să trimit materialul la toată lumea!” De ce?! Promovează suveranitatea? Promovează libertatea? Promovează întoarcerea la liberul arbitru pe care l-aţi avut mereu, dar la care aţi renunţat acum mult timp? Vă readuce la voi sau doar vă aşează unde va în afară?

Acestea sunt criteriile. Fie că e ceva ce spun eu, fie că e spus de oricine altcineva, acestea sunt criteriile. V-aţi prins? (audienţa răspunde: “Ne-am prins”) Bun. Aşa că… dragi Shaumbra … oh, ar trebui să mă urc pe o cutie, să stau aici şi să… da!

Aşa că energia este foarte, foarte intensă. Dacă se va petrece ceva pe această planetă, acum va fi. Va fi în următoarele câteva luni. Nu e nevoie să fie aşa. Nu e nevoie să fie rău, dar dacă se va petrece ceva legat de vreme, de terorism, de finanţe… vă spun, în centrul multora dintre aceste lucruri, priviţi ceea ce se petrece în următoarele două luni în plan financiar. Financiar.

Finanţele sunt… e doar energie, dar a fost manipulată şi deformată. Banii dau oamenilor un ciudat simţ al puterii, pentru că apoi îi pot face pe ceilalţi sclavi, fie la modul literal, fie doar din punctul de vedere al manipulării. Aşa că oamenii au strâns bani de mult, mult timp, prin tot felul de şmecherii, prin tot felul de lucruri care au loc.

Am să vă spun chiar acum: banii, resursele financiare ale acestui Pământ sunt redistribuite. Nu vorbesc despre comunism. Vorbesc despre echitate, fiindcă prea mulţi oameni, prea multe companii din Vechea Energie, prea mulţi agenţi ai puterii le-au adunat şi le-au folosit greşit, iar oamenii nu vor mai tolera asta. Pământul nu va mai tolera asta.

Ştiţi ceva? Nu există o lipsă a abundenţei. Nu există vreo conductă ale cărei valve să le închidă ei. Nu există vreun rezervor limitat. Există o absolută abundenţă a energiei şi mai există acum şi lucrul numit Noua Energie, astfel că pur şi simplu face energia şi mai disponibilă pentru toţi.

O anume parte a conştiinţei omenirii a spus acum ceva vreme: “Gata. Ajunge cu inechitatea”. Toţi cei care vin pe această planetă măreaţă ar trebui să aibă o şansă egală şi corectă. Şi depinde de ei. Depinde de ei ce vor face cu asta. Depinde de voi ce veţi face cu ea, dar fiecare ar trebui să aibă o şansă egală şi corectă.

O şansă egală şi corectă la ce? La descoperirea lui Eu Sunt. Am putea spune asta în multe alte cuvinte, dar este vorba despre integrarea şi descoperirea Sinelui, a fiinţei, fără manipulare sau interferenţă din alte tărâmuri, fără interferenţă din acest tărâm. Şi se petrece. Absolut se petrece şi acesta e motivul pentru care, în următoarele două luni, va fi această confluenţă a energiilor, venirea la un loc a ceea ce era vechi şi a ceea ce ar putea fi nou, a ceea ce încearcă să reziste şi ceea ce vrea să fie eliberat, a ceea ce este, aş spune eu, noul adevăr şi ceea ce sunt vechile falsităţi. Şi se petrece. Sunteţi în toiul său. Sunteţi în toiul său.

Nu intraţi în panică. Nu vă temeţi. Nu faceţi acum lucruri nebuneşti din frică şi din cauza dramei. Faceţi lucruri nebuneşti din iubire. Faceţi lucruri nebuneşti din senzualitate, din dorinţa de a fi aici. Am spus înainte că unii dintre voi, oh, ezită puţin să aducă noi surse ale energiei luminii, pentru că aveţi o iubire atât de profundă pentru această planetă. Voi aveţi înţelegerea intuitivă a ceea ce se petrece acum – numiţi-l punctul de răsturnare, numiţi-l punctul de schimbare, punctul de separare – acea parte din voi nu vrea să plece acum. Atunci spectacolul devine bun. Atunci roadele muncii voastre, ale respiraţiei voastre, ale visării voastre iau fiinţă aici, pe Pământ. Şi se va petrece. Se va petrece.

Noi măsurăm energiile în alte tărâmuri. Nu avem instrumente mecanice, ci le simţim. Noi măsurăm o varietate de lucruri care mai apoi ne spun încotro merge conştiinţa, inclusiv tot ce se petrece cu Gaia – un mod minunat de a măsura energiile. Noi ştim: conştiinţa de pe această planetă va răzbate, însă există forţe care nu vor asta. Pe de altă parte, destui oameni au spus: “Este timpul. Este locul. Aici se petrece.”

În următoarele două luni continuaţi să respiraţi. Continuaţi să respiraţi. Dacă vreodată uitaţi cum să respiraţi, mergeţi la www.newbreath.net şi descărcaţi una dintre înregistrările cu respiraţii ale Aandrei. Cheltuiţi câţiva dolari. Faceţi o donaţie, chiar dacă este gratuit. De ce? Pentru că Aandrei îi place să trăiască pe scară largă şi mie la fel, ca şi vouă, de altfel! (râsete; cineva spune: “A fost amuzant”) Asta chiar a fost amuzant! (mai multe râsete) Aandrah încă se mai întreabă dacă a fost amuzant sau nu. A fost.

Oh, dragi, dragi Shaumbra, vă rog, treaba asta cu abundenţa... Ştiţi câte plângeri am primit legat de banii pentru Keahak? Prea multe. Mult prea multe. Doar aduceţi-i. Încetaţi să vă mai faceţi griji pentru asta. Am să vă spun în câteva minute cum să faceţi asta

Despre Gaia

Urmează în programul nostru de azi… timpul? (se uită la ceas) Oh, ok. Urmează în programul nostru: Pământul, Gaia, toate se leagă de asta. Gaia pleacă, îmi pare rău. Gaia pleacă. Am să o spun din nou, ca să nu mai fie nicio întrebare despre asta. Gaia pleacă. De ce? Gaia este un spirit ca şi voi, o entitate ca şi voi, un înger susţinut de milioane de alte fiinţe angelice, inclusiv de mulţi dintre voi. O conectare profundă cu Gaia. Gaia vine din Casa lui Isis şi este o energie foarte pură, iubitoare, pe care aţi putea să o numiţi feminină, o energie frumoasă, o energie creatoare.

Gaia, îngerul Gaia, a venit pe această planetă acum milioane de ani, aş spune eu, pentru a infuza energia forţei vieţii în această stâncă. A fost precedată în călătoria ei aici de către alte fiinţe angelice ce au venit nu în formă fizică, ci în formă celestă, şi au furnizat ceea ce aţi numi designul sau tiparul pentru energiile cristaline care, în final, au permis Gaiei să stea aici un timp. Această planetă e plină de energii cristaline. Aveţi o reţea cristalină. Nu e nevoie să o studiaţi, doar simţiţi-o.

Există cristale, cristale fizice în Pământ, desigur. Sunt aceleaşi cristale ce au fost folosite în vremea Atlantidei ca surse de energie pentru voi, dar acum nu mai fac asta. Sau nu e aşa? Sau nu e aşa? Asta va duce la discuţii ulterioare despre pietre preţioase, cristale, despre pietrele Pământului.

În centrul Pământului este un cristal mare. Nu-mi pasă ce spun savanţii voştri, este un cristal. Credeţi că acolo e doar lavă care bolboroseşte? La un anume nivel este, dar în centrul Pământului – trebuie să fie aşa – este un frumos şi mare cristal fizic şi mai sunt şi cristalele energetice care îl înconjoară. Asta ţine planeta cumva la un loc şi a permis Gaiei să vină aici.

Gaia a venit după ce seminţele cristaline au fost plantate în această stâncă. Gaia a venit aici – care e primul lucru pe care l-a făcut? (cineva spune: “A respirat în ea”) A respirat în ea. E grozav. Am crezut că o să spui că a fugit în altă direcţie. (râsete) Nu, ea a respirat tot aşa cum şi voi puteţi respira în stânci şi în orice altceva, pentru a le trezi la viaţă. Ea a respirat în această stâncă.

Iar când Pământul a dezvoltat viaţa sub forma pădurilor, a oceanelor, a cerului şi a aerului, a focului şi a tuturor celorlalte lucruri, atunci ea a trimis un mic email către Ordinul Arcului, un email celest… azi nu râdeţi la glumele mele! (câteva râsete) Am putea avea slide-ul o clipă? Am să vă spun ce o să fac eu. (multe râsete, imaginea cu desenul animat apare iar) Am să vă spun ce o să fac. Întâi am să solicit desenul, iar apoi o spun gluma.

Astfel că Gaia a venit aici. Atunci când a fost pregătită, atunci când şi-a făcut treaba şi a creat speciile, speciile care cutreierau Pământul – dintre care multe nu mai există acum, însă erau prototipurile vieţii, potenţialele fizicului – ea a trimis un mesaj către Ordinul Arcului, către fiinţele angelice, spunând: “Sunt pregătită. Sunt pregătită, aduceţi-i”. Iar îngerii au început să migreze aici, au început să vină aici.

Gaia a făcut un serviciu incredibil acestei planete, dar, ca toate fiinţele, ca toate fiinţele de conştiinţă, trebuie să evolueze. Ea vrea să evolueze. Şi-a făcut treaba aici, iar acum este timpul să plece.

Vor fi sute sau mii de ani. Nu pleacă mâine, dar se pregăteşte. Se pregăteşte, iar pe măsură ce face asta eliberează energii ce nu mai sunt parte a Pământului. Ea se pregăteşte pe sine şi îi pregăteşte pe oamenii de pe Pământ ca să aibă grijă de scena lor, de terenul lor de joacă, spunându-le: “Acestea vor fi ale voastre în curând. Fiţi conştienţi de apele pe care vi le-am dat. Fiţi conştienţi de grădinile care dau culoare Pământului. Fiţi conştienţi de pădurile care dau răcoarea, creşterea, curăţarea. Fiţi conştienţi de animalele care sunt aici ca să vă servească, întrucât, într-un fel, ele sunt voi. În curând va fi planeta voastră. Apreciaţi-o. Înţelegeţi ce face”.

Oricine a fost pe Pământ are o conectare intimă cu Gaia, cu această planetă. Dar ea, ca toate celelalte fiinţe de conştiinţă, este pregătită să evolueze. Energia şi conştiinţa nu stau pe loc. Ea nu va fi aici întotdeauna şi nici voi nu veţi fi. Veţi evolua şi veţi merge mai departe.

Oh, ce o să facă pe mai departe? Va merge pe unul din cele peste 100 de Pământuri noi ce sunt acum în construcţie. Stânci precum aceasta vor fi impregnate cu energia forţei vieţii. Iar ea va merge acolo, cu toate cele pe care le-a învăţat şi cu un grup de alte fiinţe angelice, dintre care unele au fost recent în formă umană. Vor merge acolo şi vor aduce viaţa pe alte plante. Ea va merge în dimensiuni non-fizice în care se află reproducerile – nu în formă fizică, ci în formă energetică şi de conştiinţă –, va merge acolo şi va respira viaţa în aceste locuri celeste, non-fizice, astfel încât şi ele să poată deveni precum Pământul.

Gaia va lua – o să ceară, ar trebui să spun – mulţi voluntari care să lucreze cu ea, mulţi alţii care să meargă pe aceste peste 100 de alte locuri aflate acum în construcţie. Unele sunt în etapele finale înainte de a accepta fiinţe angelice ce nu au experimentat niciodată Pământul, care nu au experimentat niciodată lucrul frumos şi senzual numit „viaţă”, viaţa reală. Viaţa reală, nu cea angelică, ce este pufoasă, aeriană, uşoară. Aici este dur. Dur. Rrrrr. Este real, atât de real încât vă puteţi pierde. Atât de real încât puteţi uita cine sunteţi sau, şi mai rău, atât de real încât puteţi pretinde că sunteţi ceva ce nu sunteţi cu adevărat.

Ea îi va lua pe mulţi alţii cu ea, poate pe voi, dacă aşa alegeţi. Poate că nu. Dar de asta spun eu că Gaia pleacă. Nu din dezgust, nu pentru că ar fi ratat, ci, de fapt, datorită succesului, însă plecarea ei provoacă o tensiune suplimentară.

Acum, voi întrebaţi: “Ei bine, dar ce e cu toate fiinţele care fac channel cu Gaia?” şi sunt multe. Vor fi şi mai multe, pentru că acum, când Gaia se pregăteşte să plece, face câteva lucruri. Mai întâi îi cheamă pe cei ce vor să meargă pe noile Pământuri – la plural, noile Pământuri – împreună cu ea, ca să fie parte a echipei care construieşte acele locuri noi.

O parte din ea aduce voci noi, noi channeleri sau mesageri ai ei, pentru a păstra un mesaj pe Pământ, care să le reamintească oamenilor constant, de-a lungul vremurilor ce vor veni, de-a lungul anilor ce vor veni, de această planetă frumoasă, de ceea ce aţi făcut aici, o reamintire a acestui loc. Este singurul loc… dacă cineva va ascensiona… oricare va deveni o mare fiinţă celestă vine pe Pământ, trece pe calea Pământului. Până acum a fost una singură. Doar una. Oh, sunt multe alte planete, multe alte realităţi, mulţi pretind a fi superiori ca inteligenţă. Ei şi ce? Conştiinţa şi inteligenţa nu sunt deloc acelaşi lucru.

Aşa că, dragi prieteni, toate aceste dinamici au loc, le puteţi simţi? (audienţa răspunde: “Da”) Absolut. Vă afectează corpul? (audienţa răspunde: “Da”) Absolut. Puteţi respira asta? (audienţa răspunde din nou: “Da”) Apoi daţi-i voie să curgă. Daţi-i voie să curgă. Asta se petrece. Asta se petrece. Nu faceţi nimic greşit. Faceţi totul aşa cum trebuie. Acesta e punctul pe care încercăm să-l subliniem – faceţi totul în regulă.

Aşa că Gaia va emite o chemare. S-ar putea să fiţi sau să nu fiţi voi. Există multe, multe fiinţe pe Pământ care ar adora să servească împreună cu Gaia. Gaia s-ar putea să nu vă cheme pe voi. Nu pentru că nu aţi merita, ci fiindcă ea ştie că voi aveţi altă chemare.

Şi ce este acea chemare? Niciun indiciu? Chemarea, dragi prieteni, este cea de a fi întruparea lui Eu Sunt aici, pe Pământ. Nu aşteptând până când plecaţi între vieţi sau în afara realităţii fizice, nu aşteptând un mântuitor să vină şi să vă spună cum să faceţi asta, nu aşteptând un guru, ci faceţi asta acum, voi înşivă. Aduceţi acest dramatic, nou nivel al energiei Sursă. Aduceţi pe deplin sinele Eu Sunt în această realitate, prin urmare devenind Standardul.

Şi, dumnezeule, de asta are nevoie Pământul acum. Are nevoie de Standarde. Are nevoie de cineva liber de retorică religioasă, cineva liber de makyo spiritual, cineva care nu încearcă să recruteze adepţi şi care nu încearcă să-şi solidifice sau să-şi accentueze identitatea umană de rahat. (pauză, apoi râsete, căci Adamus arată către ecran, aşteptând să apară desenul animat cu râsete) Ştiu că vă uitaţi la altceva pe Internet acolo, în spate. CNN-ul este mai impresionant ca mine? Acolo, cu toate computerele!

Aşa că, dragi prieteni, unde eram? E aşa de uşoară distragerea. Sunteţi aici. S-ar putea ca ea să nu vă cheme pe voi, pentru că voi sunteţi aici ca să deveniţi Standarde. Standarde pe Pământ, fiinţe întrupate. Vă amintiţi un individ foarte cunoscut, care a fost unul dintre Standardele de dinainte de voi, iar acum sunteţi doar cu un pas în urma sa? Yeshua. Ah, uitaţi ce s-a scris despre Yeshua. Simţiţi doar.

Acum, diferenţa dintre voi şi Yeshua – care este? Că el avea barbă? Nu. Că era evreu? Nu. Diferenţa dintre voi şi Yeshua este că voi sunteţi fiinţe-suflet, iar el nu. Voi aveţi un suflet. Yeshua era un colectiv, proiectat ca prototip sau ca experiment – poate nu e cel mai bun cuvânt, Cauldre –, ca o experienţă, [pentru a vedea] dacă este posibil. Ei bine, a durat circa 33 de ani, dar a fost. A început un proces, pe care fiecare dintre voi l-a susţinut energetic, apropo, fie că eraţi, fie că nu eraţi în corp în acel moment, dar susţineaţi energetic ceea ce făcea Yeshua. Acum este rândul vostru – având un suflet.

Înfricoşător? (cineva din sală spune: “Nu”) Ar trebui să fie. (Adamus râde) Absolut stimulator? Da. Absolut posibil? Da. Da. Or să vă pună pe cruce? (audienţa spune un „Nu” răsunător) Nu, doar or să vă târască legaţi de o maşină. (râsete)

Aşa că nu, nu, de fapt, iar răspunsul este absolut nu. De ce? Pentru că acum sunt mai mulţi oameni pe Pământ care vor Standardul, care vor să vadă că se poate face, decât cei care se vor opune. Ah, da, unii încă sunt foarte blocaţi în credinţele religioase vechi – credinţele pline de frică, aşa îmi place să mă gândesc la ele, sistemele lor vechi de credinţă – care pot ameninţa, poate nu direct, ci indirect, care vor pândi încercând să vă facă să vă întoarceţi în peşteră, în ascunzătoare.

Dar, dragi prieteni, ei vă îndepărtează focalizarea de la cei care vor să vadă, care vor să vadă asta fără toate zorzoanele şi fără tot acel makyo din jur. Ei vor să vadă un om care poate aduce energia Sursă potrivit expansiunii conştiinţei în momentul Acum, o poate respira, poate trăi aici şi poate fi în corp şi poate iubi să fie în corp, fără a-l nega.

Acesta a fost unul dintre lucrurile maeştrilor din trecut, cum le spuneţi voi, unii dintre cei despre care aţi studiat şi aţi citit – foarte multă negare a experienţei umane, foarte multă gândire sau credinţă în aspectul negativ al vieţii umane, ceea ce însemna ieşirea de pe planetă. Acum este vorba despre a fi pe această planetă. Este vorba despre a intra în această viaţă a voastră. Nu devine mai bine când plecaţi de aici. Aţi putea să faceţi asta aici.

Şi este uşor. Este simplu, frumos şi minunat de uşor. Dar înainte de a trece la asta – sună ca o reclamă TV! – vreau să vorbesc puţin despre Noul Pământ.

Noile Pământuri

Integrarea Pământului fizic cu Noul Pământ – aţi lucrat la ea. Voi, prietenii mei, aţi lucrat la asta şi tot ceea ce faceţi aici, pe această planetă, tot ceea ce faceţi pe Noul Pământ devine acum „noile Pământuri”. Iar voi spuneţi: “Care este scopul Noului Pământ? O să aruncăm planeta asta în aer, avem nevoie de un alt loc în care să mergem?” Nu. Miliarde de fiinţe angelice din alte tărâmuri, din familiile voastre spirituale, familii spirituale ai căror lideri aţi fost sau în care aţi reprezentat elementul progresist, cei a căror conectare încă o puteţi simţi profund, iar ei aşteaptă. Ei aşteaptă, vă aşteaptă pe voi, aşteaptă un spaţiu. Nu mai sunt prea multe locuri rămase pe Pământ drept corpuri fizice. Există tendinţa priorităţii pentru aceia care au mai fost aici înainte, ei cumva au dat din coate ca să vină iar în corp.

Însă energiile din cosmos, care la un moment dat au ajuns la blocaj – ceea ce nu este un lucru bun pentru energie, însă s-a oprit, a ajuns la blocaj – se mişcă din nou. Se mişcă din nou. De asta am spus că vor avea loc evenimente astronomice cosmice, pentru că se mişcă din nou. Aşa că ceea ce era considerat a fi adevărat, ceea ce era cunoscut despre univers – toată planificarea – va începe în curând să se destrame; în curând, pentru că în esenţă nu este adevărat. Este o iluzie privită prin ochi iluzorii şi prin echipamente iluzorii.

Dintr-o dată lucrurile încep să se schimbe acolo. Dintr-o dată, modul în care oamenii au relaţionat cu universul în ultimii 20, 30 de ani va începe să se schimbe. Iar voi ştiţi că oamenilor nu le plac schimbările. Le cer, dar nu le plac. Astfel că toate acestea au loc acum.

Iar pe măsură ce cosmosul, pe măsură ce omniversul începe să se mişte din nou după un somn adânc, după blocaj – lucru pe care energia nu se pricepe să-l facă –, dintr-o dată se mişcă. Dintr-o dată, membri ai familiilor spirituale din care aţi venit odinioară vor acum să se mişte pentru ei înşişi, vor să meargă mai departe în conştiinţă. Ei privesc sau simt aici, pe Pământ, călătoria voastră sau experienţa voastră.

Voi sunteţi Standard. Voi sunteţi calea, într-un fel. Întrucât nu mai e prea mult loc rămas pe Pământul acesta – poate să se descurce cu 10 miliarde de oameni, chiar şi asta e cam forţat – există noile Pământuri. Voi aţi lucrat la prototip. E ca o poveste SF, nu-i aşa? Este un prototip la dezvoltarea căruia voi aţi contribuit, luând ce era mai bun în omenire, ce era mai bun pe Pământ, ce era mai bun în viaţă, sans dualitate, fără dualitate – drăguţă nuanţă –, fără forţele dure. Dualitate la nevoie, dualitate la timpul potrivit, dar adusă atunci când aveţi nevoie de ea şi eliberată când nu o vreţi. Sună paradisiac. Ah, da. Acestea sunt noile Pământuri. Ele vor putea prelua – oh, unele dintre ele sunt uriaşe, fac acest Pământ originar să pară mic – vor putea prelua miliarde de fiinţe.

Acum, imaginaţi-vă pentru un moment dacă dintr-o dată ar exista şi un alt loc în care să se poată merge, nu aici. Dintr-o dată uşurează congestionarea acestei planete, ca şi lupta şi bătaia, focalizarea pe planeta Pământ, pe luptele dintre ce aţi numi lumină şi întuneric, dualitate, suveranitate, libertate versus sclavie şi restricţie. În loc de a trebui să jucaţi toate aceste bătălii pe Pământ, cu interferenţe ale fiinţelor din alte tărâmuri, dintr-o dată aveţi şi aceste locuri noi.

Au fost însămânţate cu conştiinţă înaltă, au fost însămânţată cu un potenţial de conştiinţă înaltă de către fiecare dintre voi. Dintr-o dată, sute de noi Pământuri, peste o sută, se vor deschide. În curând. În curând. Vor fi locuri în care cei ca voi, familiile voastre spirituale, vor putea merge pentru a-şi începe călătoria lor de integrare, pentru a intra într-un mediu cu totul diferit, care îi ajută să îl înţeleagă pe Eu Sunt, să-şi înţeleagă Sursa lor. Iar totul se petrece acum. Este un timp uluitor în care să trăiţi.

S-ar putea ca unii dintre voi să aleagă să nu revină pe această planetă la următoarea întrupare şi să meargă pe unul dintre Pământurile noi, unde veţi avea atâta experienţă, atâta înţelepciune! Oh, veţi fi un peşte foarte, foarte mare într-un bazin mic. (râsete) Mari, importanţi, dar înţelepciunea voastră vă va împiedica să mai aveţi vreodată un cap mare şi niciodată nu vă veţi mai focaliza pe a încerca să fiţi inteligenţi. Acesta este un rezultat natural, dacă voi permiteţi să fie, din conştiinţă.

Aşa că, dragi prieteni, asta se petrece. Acum voi întrebaţi: cum e cu integrarea noilor Pământuri cu Vechiul Pământ? Ultima dată vi s-a spus că vor mai fi încă 30 de ani până atunci. Ultima dată când am vorbit despre asta era multă deprimare şi tristeţe. Nu se va petrece acum. Nu este pregătit. Nu este pregătit, dar asta nu înseamnă că noile Pământuri nu pot fi făcute disponibile.

Va veni un punct – cu adevărat îl simt, cu adevărat ştiu – în viaţa voastră în care Noul Pământ şi Pământul fizic se vor contopi, dar încă mai sunt prea multe fiinţe pe acest Pământ vechi cu agende foarte vechi, cu multe interese de putere, cu multe interese în abuzuri şi în hrănirea cu energie. Forţe susţinute de fiinţe din alte tărâmuri, din Tărâmurile Apropiate, încă mai luptă, încă mai încearcă să controleze conştiinţa şi oamenii de pe Pământ. Până când această luptă nu este rezolvată, până când nu există o mai mare înţelegere a ceea ce se petrece cu adevărat, deocamdată nu vom vedea integrarea. Deocamdată. Dar cred că în timpul vieţii voastre va fi.

Aşa că întrebarea este: aceste fiinţe vor interfera şi cu Noile Pământuri? Se vor duce acolo şi se vor hrăni? Probabil că nu, deoarece masa întinsă pe Pământ este mult mai gustoasă decât oriunde altundeva. Oh, aveţi aşa de multă istorie, atât de multă profunzime, atât de multă dramă, pe care alte locuri nu le au. Cum să mergeţi să vă hrăniţi pe un Pământ nou, care nu are dualitate? De ce aţi vrea să mergeţi să vă hrăniţi pe unul din noile Pământuri sau să încercaţi să-l controlaţi dacă oamenii de acolo nu sunt în dramă, nu sunt în lupte dualiste între ei? Oh, nu, acesta e locul. Da. Un câine nu se duce la sertarul cu salată. Câinele va merge la sertarul cu carne, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Pământul este sertarul cu carne. (râsete) Aşa că, dragi Shaumbra, oh, ce vremuri măreţe trăiţi.

Haideţi să trecem la subiect acum. Să trecem la subiect.

Dincolo de identitatea voastră

Ideea este – am mai spus-o înainte, dar o voi spune din nou – ce puteţi face? Ce puteţi face chiar acum? În următoarele două luni, care este cel mai important lucru pe care îl puteţi face? (cineva spune: “Respirăm”) Respiraţi, absolut.

Mai este un lucru foarte important. Eliberaţi identitatea voastră. Noi am mai spus asta într-o sută de feluri de o sută de ani – eliberaţi acea identitate. Îmi plac piraţii, pentru că pot juca un rol pentru un moment. De fiecare dată când ei joacă, de fiecare dată când tu joci (vorbeşte cu David), este o mică reamintire pentru o parte din tine că totul este un rol. Totul este un rol. Nu există întoarcere la David mai târziu. Te vei purta precum David mai târziu, dar o parte interioară a acestei fiinţe începe să-şi amintească: “Oh, este în regulă. Nu e vorba despre a-l face pe David perfect. Nu este vorba despre a-l repara sau a-l vindeca pe David. Nu există vreun David de vindecat sau de reparat. A fost un rol.” Cu cât mai mult încercaţi să-l reparaţi şi să-l vindecaţi, cu atât mai mult cădeţi în credinţa veche că ar fi real. De asta am spus luna trecută să treceţi peste vindecare, peste procesare. Intraţi în voi.

Treceţi peste treaba asta cu abundenţa. E un rol vechi problema abundenţei. Este. De fiecare dată când aveţi o problemă cu abundenţa, în loc de a vă duce şi a arăta la altcineva, amintiţi-vă singuri că este doar un rol. Este rolul vechi. Care este rolul nou? Rolurile sunt bune. A fi actor este grozav. Totul se leagă de asta. Pentru asta e Pământul. Actorie! Descoperire! Experimentare!

Acum, vă puteţi imagina că jucaţi cel mai mare rol cu putinţă, simultan cu amintirea sau cunoaşterea a cine este creatorul acestor roluri? Cu alte cuvinte, conştienţa că vă distraţi pretinzând că sunteţi David, Aandrah sau oricine altcineva. Este un rol, Mary. Este un rol! Am tot încercat să-ţi spunem. Am tot încercat să vă spunem. Este un rol frumos. Este un rol fascinant, dar este un rol. Asta e tot.

Dacă puteţi trece peste identitatea voastră – ceea ce reprezintă cel mai înfricoşător lucru pentru rolul pe care îl jucaţi, fiindcă nu ştie ce urmează –, dacă dintr-o dată puteţi trece peste identitatea voastră şi înţelegeţi că nu sunteţi cu adevărat cine credeţi că sunteţi, ei bine, acea identitate are nişte probleme. Acea identitate spune: “Bine, dar atunci o să murim”. E doar un rol, e doar actorie. “Apoi o să murim! O să ieşim din existenţă şi…” Nu. Nu, nu ascultaţi acel rol sau acel aspect. Ascultaţi de Eu Sunt.

“Eu Sunt”. Nu este “Eu Sunt cel ce am fost”, dar aşa trăiţi voi! Aşa trăiţi voi. “Eu Sunt Cel Ce Am Fost. (râsete) Nu sunt sigur ce naiba o să fiu”. Este “Eu Sunt Cel ce Devin”. Iar devenirea este în acest moment. “Eu sunt devenirea. Eu Sunt Cel Ce Sunt.” Simplificat – “Eu Sunt”. Eu Sunt.

Orice altceva este un rol. Orice altceva este doar pentru distracţie. Orice altceva este parte a experienţei. Dar în loc de a fi inconştienţi de cine a creat experienţa, în loc de a fi inconştienţi de motivele experienţei, în loc de a nu fi conştienţi de cum ieşiţi din experienţă, dintr-o dată totul vine la un loc. Începe să aibă sens divin intuitiv. Nu sens uman. Nu va avea sens din punct de vedere uman, ci va avea sens din punct de vedere divin.

Dintr-o dată Eu Sunt nu mai este un clişeu drăguţ pe care îl spuneţi atunci când îmbrăţişaţi alţi oameni la adunările Cercului Crimson. Dintr-o dată pur şi simplu este. Dintr-o dată este conştienţa. Treci peste “Pete!” Îmi place Pete, dar treci peste Pete. Nu vreau să spun să-l anihilezi pe Pete. Dumnezeule, nu. Treci peste Pete. Fii pe partea cealaltă a lui Pete. Şi nu repeta (re-Pete), doar… (multe râsete, apare apoi şi desenul animat pe ecran)

Apropo, în actorie sincronizarea este totul! Nu ajută prea mult să apăsaţi pe buton la două secunde după ce a fost amuzant. Nu, vreţi să aveţi degetul lipit de buton, gata să-l apăsaţi oricând.

Aşa că, dragi Shaumbra, ce e de făcut? Ce e de făcut? Treceţi peste asta. Treceţi peste voi înşivă. Asta înseamnă să treceţi pe cealaltă parte a voastră. Treci peste Pete, însemnând să treci pe partea cealaltă şi să-l poţi privi pe Pete şi să spui: “Ce rol grozav. Acum, în ce vreau să-l schimb? Sau vreau un rol cu totul nou?”

Lucrul interesant, uimitor este – nu aţi putut face asta până acum – dar în prezent puteţi avea cam o duzină de roluri simultan fără să deveniţi multipli. E o linie subţire acolo, Aandrah. O linie subţire!

AANDRAH: Foarte subţire.

ADAMUS: Care este acea linie? Care este diferenţa dintre...

SHAUMBRA (un bărbat): Că eşti conştient de ele.

ADAMUS: Sunteţi conştienţi de ele. O personalitate multiplă precum cele cu care lucrează Aandrah – şi voi toţi aveţi aşa ceva într-o anumită măsură – nu este conştientă. Ei se tot împing care să fie în prim-plan, în mijlocul scenei. Personalitatea multiplă în Noua Energie, personalitatea multiplă Shaumbra (Adamus râde; cineva spune: Rrrrrrr) – Rrrrrrr! – personalitatea multiplă Shaumbra poate avea o duzină – sau mai multe, dar hai să începem cu o duzină – de roluri în acelaşi timp, toate în mijlocul scenei, fără să fie în competiţie pentru energie sau atenţie, pe deplin conştiente de toate mişcările şi schimbările. Face asta ca un maestru, cu graţie şi uşurinţă, scoţându-le la suprafaţă pe cele pe care le vrea, rafinându-le pe celelalte, aruncând câteva de pe scenă din când în când.

Când puteţi ajunge la acel punct, dragii mei iubiţi, atunci când puteţi trece peste voi înşivă, atunci veţi începe să fiţi voi înşivă, odată pentru totdeauna.

Înainte

Aşa că în următoarele două luni priviţi la identitatea voastră. Simţiţi-vă identitatea. Priviţi la cum aţi petrecut vieţi încercând să o construiţi şi să o rafinaţi. În precedenta viaţă aţi spus: “Ok, în următoarea viaţă o să lucrez la asta şi la asta”. Sunteţi aceeaşi fiinţă care aţi fost în ultima viaţă, cu o faţă puţin diferită, cu aceleaşi gânduri, aceleaşi tipare. Aţi petrecut eoni construind acest robot – robotul biologic, robotul mintal – iar acum îl veţi distruge.

Din nou, vă rog să înţelegeţi că nu înseamnă să nu respectaţi fiecare parte din voi. Înseamnă de fapt să o respectaţi foarte mult. Încetaţi să mai încercaţi să o reparaţi. Încetaţi să mai puneţi înregistrările vechi – înregistrarea cu “ce ai greşit” – care au fost înrădăcinate în voi şi începeţi să realizaţi că pur şi simplu puteţi fi Eu Sunt. Îl puteţi avea pe David ca parte a lui Eu Sunt al vostru. O puteţi avea pe Sharona ca parte a lui Eu Sunt al vostru. Puteţi face orice vreţi cu Eu Sunt al vostru.

Vor fi critice următoarele două luni. Cu toate presiunile, cu toate tensiunile, cu toate interferenţele, cu toată dualitatea, cu tot ce se petrece, va fi foarte, foarte important. Nu e de mirare că începem Proiectul Keahak fix în mijlocul acestui haos. Absolut. Cel mai bun timp. Eu iubesc haosul. Iubesc haosul, căci haosul nu este deloc haos. Haosul este re-ordonare. Doar pare a fi haos pentru un moment, în timp ce totul este reaşezat şi reorganizat.

Dar indiferent ce se petrece, indiferent ce se petrece în următoarele două luni, respiraţi adânc şi amintiţi-vă: (a) sunteţi doar un rol – un rol măreţ, un rol minunat, dar numai un rol; (b) amintiţi-vă că totul este bine în întreaga creaţie. De asta este atâta tensiune pe Pământ acum, fiindcă în centrul întregii creaţii energiile s-au întors la un loc într-un mod foarte frumos, foarte nou.

Ar putea trece eoni de timp până ce mesajul ajunge şi la Pământ, iar între timp încă există fiinţe care încă se mai joacă de-a Pământul, care încă se mai joacă de-a dualitatea, nu vor să-i dea drumul. Iar pentru că Pământul este atât de îndepărtat de ceea ce aţi putea numi Sursa, este un loc grozav pentru a putea continua jocul vechi.

Iar dacă vreodată va ajunge la voi sau dacă voi o să ajungeţi la voi, doar amintiţi-vă că totul este în regulă în întreaga creaţie şi puteaţi accesa asta oricând. Cu asta, dragi prieteni, Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus Saint-Germain, alături de voi, cu iubire, la fiecare pas pe cale.

Va mulţumesc.[1] Personaj de desene animate, astronaut.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!