(SEURAAVA)-sarja, shoud 8
KEAHAK
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) ( www.crimsoncircle.com)
5.3.2011, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä minä olen, alkuperäinen ja "jota ei koskaan pitäisi matkia" Adamus Saint Germain (naurua).
 
Tervetuloa kaikki kokoontumiseen. Jos otatte vain hetken, vedätte syvään henkeä ja annatte itsenne tuntea hetken, niin tässä huoneessa on energiaa. Se rätisee. Se poksahtelee. Se on korkeaa energiaa. Sähköistä! Se on innostunutta energiaa. Voitteko tuntea sen? Se on sakeaa. Sitä on ilmassa. Sitä on kaikkien ilmamolekyylien välissä. Sitä on kaikkialla.
 
Sitä tapahtuu, kun keräännytte yhteen. Sitä tapahtuu, kun lakkaatte epäilemästä hetkeksi. Aa, eikö olisi upeaa - kuunneltuani keskustelujanne aiemmin - eikö olisi upeaa, jos voitaisiin tehdä jokin sovellus epäilyksen poistamiseksi. (Yleisö on samaa mieltä) Kuvitelkaa hetken, millaista elämänne olisi, jos lakkaisitte epäilemästä, kuka te … Tiedät, kuka olet, ystäväni! Tiedät jo, mutta epäilet. Kyseenalaistat. Ja se on vähän peliä, eikö vain? Eikö se oikeastaan ole? Eikö se ole vähän itsenne epäilemisen peliä? Eikö siinä ole jotain vähän aistillista? Viekoittelevaa?
 
KERRI: Pidän pelaamisesta vain, jos voitan!
 
ADAMUS: Oletko voitolla?
 
KERRI: En oikeastaan.
 
ADAMUS: Miksi sitten pelaat?! (Naurua)
 
Kuvitelkaa hetki … Voi, tiesit, että tekisin tämän. (Paljon naurua, kun hän ottaa jonkun vihreän ilkikurisen haltian hatun ja laittaa sen päähänsä) Näytän tänään ilkikuriselta haltia-cowboylta. (Lisää naurua, kun hän poseeraa kameralle) Minun on tehtävä tämä leikekirjaa varten. Kyllä, kyllä.
 
Kuvitelkaa, jos voisitte - pidän tämän - jos voisitte lakata epäilemästä. Eikö se vapauttaisi paljon energiaa?
 
LINDA: Haluatko koristuksen asuusi?
 
ADAMUS: Ehdottomasti! Kyllä, tunnen itseni vähän alastomaksi tänään.
 
LINDA: Haluatko kokeilla tätä? (Linda antaa hänelle lahjan)
 
ADAMUS: Minä? (ranskaksi)
 
LINDA: Aiotko avata sen?
 
ADAMUS: Ehdottomasti. En ajatellut saavani lahjaa, kun tulen tänne.
 
LINDA: Olet kitissyt niin paljon. Minusta vain tuntui, että oli aika sopeutua siihen.
 
ADAMUS: Kitissyt? (Naurua)
 
LINDA: Joo.
 
ADAMUS: Sanoisin, että kommentoinut. (Hän avaa lahjan ja vastaa) Aaa … aa, aa, oo! (Pitäen sitä ylhäällä nähtävänä) Aaa! (Se on hopeariipus, jossa on suuri koru)
 
LINDA: Ne ovat rubiineja.
 
ADAMUS: Lyötkö minut ritariksi? (Hän polvistuu Lindan eteen)
 
LINDA: Juu, juu, ne ovat rubiineja. Myöhemmin! (Hän kikattaa)
 
ADAMUS: Se kirjoitetaan eri tavalla. (Suom. huom. "ritariksi lyöminen" ääntyy samalla tavalla kuin "yö/illanvietto/?")
 
LINDA: Ai.
 
ADAMUS: Aa, kyllä. Jalokiviä. Aaa.
 
LINDA: Rubiineja!
 
Kulta, jalokivet ja kristallit
 
ADAMUS: Rubiineja, aa. Aion poiketa hetkeksi asiasta tässä. Puhun vähän jalokivistä, koruista ja kullasta. Rakastan kultaa. Niin rakastavat kaikki muutkin. Katsokaa sen hintaa nykyään!
 
LINDA: Anna minulle rahaa ja annan sinulle kultaa. (Naurua)
 
ADAMUS: Kulta on kiehtova metalli. Kulta on kaunista, koska energia-alkemistit käyttivät ja käyttävät edelleen sitä tasapainottamaan periaatteessa mitä tahansa muuntamisprosessia. Alkemistit käyttivät sitä pehmentämään … Aina kun energiassa tapahtuu muutosta tai alkemiaa, kulta voi tasapainottaa ja pyöristää sitä, ottaa pois terävät kulmat. Tästä syystä alkemistit ovat pitkään puhuneet kullasta. Kaikki luulivat heidän tekevän kultaa, mutta he eivät tehneet. He käyttivät kultaa vain osana prosessia.
 
Monet faaraot ja muut korkea-arvoiset olennot haudattiin kullan kera. Miksi? Koska he eivät halunneet surkeiden kakaroiden saavan sitä haltuunsa? Ei. Koska se auttoi heitä muuntumaan ihmismuodosta henkimuotoon, auttoi tekemään rajanylitysprosessista vähän helpomman. Sitä ei tarvita paljon. Tarkoitan, että sitä voi pitää päällään ja kantaa taskussaan. Sitä ei tarvita paljon. Herneen verran - ja luullakseni on paljon nykyään - mutta se vain tarvitaan. Kun käytte läpi tätä omaa muuntumisprosessianne, omaa henkilökohtaista alkemisoitumistanne tietoisuuskehoksi, kulta auttaa pehmentämään sitä vähän.
 
Jalokivet. Rakastan jalokiviä. Kristallit. Olette kristalliolento. Teillä on tällä hetkellä kristalleja sisällänne. Ne eivät ole välttämättä fyysisiä, mutta teillä on kristallirakenne, mikä pitää henkenne, kehonne ja mielenne oletettavasti virtaamassa harmonisesti, kristallirakenteita jotka sallivat tämän kommunikointiverkoston sisällänne toimia. Nämä kristallit (pitäen ylhäällä rubiineja) siis tavallaan muistuttavat tietoisuuskehoanne.
 
Kristallit sisälsivät jossain kohtaa valtavasti energiaa. Silloin kun enkeliolentoja tuli kylvämään maata elämänvoimaenergialla, he toivat kristallienergiaa. Se ei merkitse fyysisiä kristalleja - myöhemmin se muutettiin fyysisiksi kristalleiksi - vaan nämä olivat kristallisia energiarakenteita.
 
Kristallit joita Gaia, maa, loi, sisälsivät valtavan määrän energiaa. Erityisesti atlantislaiset tiesivät, miten saada nämä kristallit sointumaan tai resonoimaan, värähtelemään vireessä energioidensa kanssa ja näin he tuottivat energiaa, niin kuin nyt käytetään sähköä. Sähkö on melko karkeaa, mutta tosiasia on, että maan kristallien energiat lähtivät hyvin kauan sitten. Mutta ne ovat tulossa takaisin.
 
Kristallit, tiettyjen kaltaistenne yksilöjen käyttämänä, ovat muistutus kristallimuodollenne ja muistutus energioille - oikean henkilön käyttämänä - uuden energian vetämisestä sisään. En halua mennä pitkään puheeseen nyt eri kristallien, eri jalokivien merkityksestä, koska luultavasti pystytte itsekin selvittämään sen. On rubiineja, timantteja, safiireja ja kaikkia muita. Tärkeä asia on, etteivät ne sisällä tuota energiaa enää. Eikä kultakaan sisällä tuota energiaa enää, mutta laitettuna yhteen teidän kanssanne se antaa tasapainoa, se antaa virtausta ja se myös näyttää hemmetin hyvältä. (Naurua)
 
Epäilystä irtipäästäminen
 
Palataanpa sitten epäilyyn. Kuvitelkaa, jos voisitte vain vetää syvään henkeä ja päästää irti siitä epäilystä, kuka olette ja mitä teette. Mikä tuon epäilyn aiheuttaa? Mikä saa sen liikkeelle? Menneisyytenne, historianne, kaikki ajatukset tuossa mielen jätetäyttömaassa, mitä kutsutaan aivoiksenne, jotka muistuttavat teille: "Ei, olet vain ihminen. Olet vain törppö. Olet tehnyt virheitä." Mieli määrittelee ne virheiksi, mutta ne eivät ole sitä. Ne ovat vain kokemuksia.
 
Siis mitä jos … mitä jos voisimme … hei rakas, kyllä. (Hän ottaa Kwan Yinin kuvan) Meillä on monia hyviä aikoja yhdessä. Se on toinen tarina. (Vähän naurua)
 
Siis mitä jos voisitte vetää syvään henkeä ja päästää irti epäilyksistä? Mikä estäisi sinua tekemästä sitä, Kerri?
 
KERRI: Mieleni?
 
ADAMUS: Syytätkö siitä mieltäsi? Ei, sinä. Sinä. Sinä estät sen. Siis mitä jos voisit vain vetää syvään henkeä ja päästää irti noista epäilyksistä?
 
KERRI: Pitäisin siitä.
 
ADAMUS: Okei, tehdään se. Tehdään se kaikki yhdessä. Hämmästyttävä asia on, että te tiedätte, kuka olette. Te todella tiedätte. Ja sitten epäily tulee kuin sumu San Franciscoon ja sitten teeskentelette, että te ette tiedä. Kenties pelkäätte, että toiset väheksyvät teitä. No, he väheksyvät joka tapauksessa, joten vetäkää vain syvään henkeä.
 
Tehdään se yhdessä. Vetäkää syvään henkeä ja päästäkää irti tuosta epäilystä.
 
Se ei enää näytä teillä hyvältä. Jalokivet näyttäisivät teillä paljon paremmalta. Se ei resonoi uuden tietoisuuskehonne kanssa. Se ei todellakaan resonoi. Epäilyllä ei ole mitään sijaa siinä. Voitte siis olla muuntaja riippumatta siitä, onko teillä nyt kultaa mukananne vai ei. Voitte muuntaa kaiken tuon epäilyn puhtaaksi energiaksi. Voitte muuntaa kaikki nuo muistot siitä, mitä ajattelette tehneenne väärin tai huonosti, vain kokemusenergiaksi.
 
Yksi suosikkiasioistani on se, kun ihminen joka käy läpi heräämistä tai ylösnousemusta, valaistumista, saa lopulta yhden suuren ahaa-elämyksen. Kamppailtuaan elämien ajan yrittäessään saada tolkkua asioista hän lopulta käsittää, että te ette voi koskaan saada tolkkua asioista täällä. Te ette voi. Se on vapauttavaa. Te ette koskaan saa tolkkua, ette koskaan. Lakatkaa siis yrittämästä, olkaa kilttejä. Te ette koskaan saa tolkkua jostain, mitä tapahtui ollessanne nuori, ette koskaan saa tolkkua jostain menneestä elämästä. Te ette koskaan saa tolkkua aspekteistanne, joten lakatkaa yrittämästä. Niitä ei suunniteltu tolkullisiksi. Niitä ei tarkoitettu mielellä ymmärrettäväksi. Ne suunniteltiin kokemukseksi. Aina silloin tällöin saamme siis näitä hämmästyttäviä olentoja, jotka yhtäkkiä saavat suuren ahaa-elämyksen: "Se oli vain kokemus. Se ei ollut oikein, se ei ollut väärin. En koskaan ymmärrä sitä psykologisin termein, oppikirjatermein." Teidän ei kannata ymmärtää sitä tuosta näkökulmasta, koska silloin menetätte kokemuksen.
 
Vedetäänpä siis yhdessä syvään henkeä.
 
Teidän ei tarvitse epäillä enää. On "minä olen mitä minä olen". Luuletteko, että "minä olen" -olemuksessa on sijaa epäilylle? (Lyhyt tauko) Teidän ei pitäisi tarvita ajatella sitä! (Naurua) Ehdottomasti ei. Ehdottomasti ei.
 
Rakas shaumbra, te kaikki, te kaikki jotka katselette - kyllä, kutsumme teidät tähän tilaan täällä. Eesan Linda aina toisinaan nuhtelee minua siitä, etten anna tunnustusta täällä maailmanlaajuiselle perheelle ja tänään tämä menee yli vain täällä olevista ihmisistä. Minulla on pikkuyllätys teille aivan muutaman minuutin kuluttua. (Joku sanoo "voi ei", Adamus naureskelee)
 
Niin, rakas shaumbra, olette valinneet vaivalloisen polun. Siitä tulisi hyvä kirjan otsikko. (Shaumbra sanoo "joo!") Joo, monta kirjaa. Hyvä otsikko sovellukselle. Kyllä, ehdottomasti. "Vaivalloinen polku".
 
Olette valinneet vaivalloisen polun. Olette monta elämää yrittäneet ymmärtää suhdettanne Jumalaan, maahan, toisiin ihmisiin ja lopulta pääsitte siihen pisteeseen, että hyvin sitoutuneesto ja intohimoisesti sanoitte: "Vain sitä haluan. Haluan muistaa Jumalan, mitä ikinä se sattuukin olemaan." Melkein kaikki - ei, vaan kaikki - teistä täällä ja kaikki kuuntelemassa ovat tehneet tuon syvän sitoutumisen itselle tuntea taas kerran Henki. Tiedätte, että on Henki, miksi tahansa haluattekin kutsua sitä - Ikuinen olento, Lähde - tiedätte, että se on. Voitte melkein tuntea sen, aistia sen ja kokea sen, mutta sitten siitä tulee kovin välttelevä. Se näyttää menevän pois. Mutta tavoittelette sitä intohimoisesti ja olette sanoneet: "Millään muulla ei ole merkitystä" ja olette oikeassa. Olette ehdottoman oikeassa. Perimmiltään millään muulla ei ole merkitystä.
 
Tavallaan ihmiset harhauttavat itseään ajattelemalla, että on muita asioita, joilla on merkitystä. He harhauttavat itseään ja joskus sen sijaan nauttivat pyrkimyksistään, ystävistään, perheestään, mutta jokainen teistä tietää, että perimmiltään millään muulla ei ole merkitystä kuin muistamisella. Kaikki tiivistyy siihen.
 
Olette sanoneet: "Teen mitä tahansa." Lauloimme täällä Hannibalin kanssa siitä*: "Teen mitä tahansa" ja olette tehneet. Olette uhranneet paljon. Olette kestäneet valtavia määriä. Olette ottaneet itsellenne hyvin paljon, ette vain omasta puolestanne, vaan toisten puolesta - toisten ihmisten, tuntemienne ja rakkaiden ihmisten, ihmiskunnan ja enkeliperheenne puolesta. Olette ottaneet itsellenne valtavan määrän ja sanon, että se on ollut vaivalloinen polku teille kaikille. (*viitataan shoudiin, joka pidettiin 4.9.2010)
 
Asiat ovat muuttumassa
 
Olette ehkä huomanneet - tiedän, että olette huomanneet, olette tunteneet - se alkaa muuttua. Se alkaa keventyä monin eri tavoin. Onneksi ette laita itseänne siihen kärsimykseen, hämmennykseen ja epäilykseen kuin ennen. Onneksi vain rentoudutte ylösnousemukseenne, heräämiseenne. Toivottavasti olette kuulleet nuo sanat Kuthumilta ja Tobiakselta, jotka sanovat: "Se tapahtuu joka tapauksessa." Olette jo perillä. Olette jo ylösnousseet. Olette jo päässeet kolmanteen ympyräänne tai itsevaltaisuuteenne ja nyt vain koette, miten pääsitte sinne. Ja se on itse asiassa hauska osa, koska voitte valita mitä tahansa. Epäilevin silmin katsotte minua ja sanotte: "Niinkö, Adamus?" Puhumme siitä hetken kuluttua.
 
Niin, rakas shaumbra, alatte huomata. Se alkaa muuttua ja nyt meidän kaikkien on paras aika todella sallia sen tapahtua.
 
Rakas Linda on puhunut siitä, miksi kaikkien näiden vuosien jälkeen, kun shaumbrat, heräävät sielut, ovat kamppailleet paino-ongelmien kanssa, siitä tulee yhtäkkiä helpompaa, se muuttuu? No, pari asiaa. Te ette rankaise kehoanne niin kuin ennen, rakastatte sitä. Jotkut teistä aloittavat dieetin ja tiedätte, mitä Tobias sanoi dieeteistä. En ole aivan niin pikkutarkka siinä kuin Tobias, mutta aloitatte sanomalla: "Aion nyt sallia painon pudota." Ja hassu asia tapahtuu. Luovutte tuosta dieetistä noin kuukaudessa ja paino vain tavallaan huolehtii itsestään. Kyllä, teillä on ylä- ja alamäkiä, mutta yhtäkkiä kehonne sopeutuu. Kehonne ei tarvitse kantaa paljon ylimääräistä ajatellen, että tulee ehkä nälänhätä tai se tarvitsee tunnetoppausta. Se vain alkaa mennä pois ja sanotte: "Voi pojat, se oli helppoa." No, ajatelkaa, mitä kävitte läpi päästäksenne tähän pisteeseen, mutta kyllä, siitä tulee helppoa. Siitä tulee. Keho tietää, miten ruokkia itseään.
 
Kaikki energiajärjestelmänne ovat muuttumassa. Tapa jolla olette yhteydessä itseenne ja kaikki muu, on muuttumassa, ja siitä kaikesta tulee todella helpompaa.
 
Huumorintaju. Te ihmiset, shaumbrat, ette olleet kovin huvittuneita 10 vuotta sitten (naurua). Onneksi Tobias oli paljon kärsivällisempi. Mutta olitte todella kireitä, todella aivan liian vakavia ja nyt voitte nauraa mille tahansa. Miksi? Koska kaikki on itse asiassa tavallaan huvittavaa. (Lisää naurua) Todella on. Ja pystytte nauraman itsellenne, Luojan kiitos, koska minä olen nauranut jo pitkän aikaa (naurua) ja lopultakin voimme nauraa yhdessä! (Hän tulee Sartin luo, jolla on typerä peruukki). Tämä on esimerkki nauttimisesta, vain nauttimisesta! (Lisää naurua)
 
Voitte siis nauraa itsellenne, voitte nauraa maailmalle ympärillänne ja se tekee kaikesta niin paljon helpompaa eikä teidän tarvitse … (Adamus antaa jollekin suukon)
 
SHAUMBRA (nainen): Kiitos!
 
ADAMUS: Tekee kaikesta paljon … Anteeksi, anteeksi, olen pahoillani, olen pahoillani, ei ole tarkoitus … (Hän kävelee tuolirivin läpi) … joo, se on ok, joo. Se tekee kaikesta paljon helpompaa. Tuon kaiken tämän esille, koska, kyllä, olette muuttumassa. Riippumatta siitä, tiedättekö sitä tai  pidättekö siitä, olette muuttumassa. Sallitte energioidenne tulla yhteen tietoisuuskehoksi, yhdeksi olennoksi, täysivaltaiseksi olennoksi. Mieli on muuttamassa tapaansa toimia. Lakatkaa huolehtimasta siitä, että teistä on tulossa hullu. Ei teistä tule. Kaikki järjestelmänne ovat muuttumassa.
 
Voisin alkaa tässä piirtää kaaviokuvaa siitä, mitä tarkkaan ottaen on tapahtumassa, mutta en tee sitä. Miksi? Se jatkaa muuttumista. Siitä tulisi myös hyvin älyllistä ja sitten alkaisitte yrittää hallita tuota järjestelmää. Tavallaan on parempi olla tietämättä - tietää, että se on tapahtumassa, mutta olla huolehtimatta, mitkä entsyymit muuttuvat toisiksi energioiksi. Sillä ei ole merkitystä. Sillä ei todellakaan ole merkitystä.
 
Tiedättekö, että tällä hetkellä kun istumme ja tavallaan leikimme kanssanne, luvallanne - kenties ei - ja näin tekemällä kutitamme DNA:tanne. Kyllä, kutitamme DNA:ta. Ja se tarvitsee kunnon kutitusta silloin tällöin, koska se on muuttumassa, muuntumassa. Se räjähtää erittäin hyvällä tavalla. Se murtautuu ulos vanhasta laatikostaan, vanhoista rakenteistaan ja komponenteistaan ja se kehittyy tällä hetkellä. Se avautuu ja tavallaan mitä vähemmän tiedätte siitä, sitä parempi, koska muuten alatte tehdä kaavioita, kirjoja, tutkimuksia ja sitten teistä kaikista tulee epäileviä ja sitten siitä tulee vain tuskallista. Se tapahtuu joka tapauksessa.
 
Muutoksen salliminen
 
Siis sallikaamme kaikki sen vain tapahtua tällä kallisarvoisella hetkellä. Antakaa meidän tulla sisään ja kutittaa teitä vähän ja kutittakaa itseänne. Kutittakaa itseänne tietoisuutenne kautta, sydämenne kautta ja kun teette sen, se todella stimuloi tätä kommunikointiverkostoa kehonne, mielenne ja henkenne välillä, teidän ja aspektienne välillä. Aspektinne tarvitsevat kunnon kutitusta aina silloin tällöin.
 
Vetäkää syvään henkeä. Mitä se merkitsee? Annatte sen vain tapahtua. Pitäkää hauskaa sen kanssa. Ja kun teette niin tässä turvallisessa paikassa ilman monia rakenteita - huomaatte, ettemme laulaneet mantraa, emme sytyttäneet kynttilöitä, koska Linda ei salli sitä, emme tehneet mitään muuta. Sallimme vain luonnollisen prosessin tapahtua joka tapauksessa.
 
Niinpä vedätte syvään henkeä, hengitätte "minä olen mitä minä olen" -olemusta ja annatte sen tapahtua.
 
(Adamus vetää syvän henkeä) Aaah! Ei tarvita paljon hokkuspokkusta. Ei tarvita paljon parannusta tässä.
 
(Tauko)
 
Se vain tapahtuu. Ja kaikki on näin yksinkertaista elämänne joka päivä. Vedätte vain syvään henkeä ja sallitte itsenne olla, kuka olette. Miten hämmästyttävä asia.
 
Silloin kun tuo epäily hiipii sisään, vetäkää syvään henkeä.
 
Ja kun teette sen - teidän ei tarvitse edes ajatella sitä - mutta ensinnäkin se stimuloi luonnollista tasapainotusjärjestelmää sisällänne. Ja luonnollinen tasapainotusjärjestelmä alkaa puhdistaa ulos myrkkyjä, se alkaa muuntaa jumissa olleita energioita liikkuviksi, se alkaa muuttaa tukahdutettuja energioita ja muistoja kokemuksiksi - kaikki tämä tarvitsematta tehdä mitään.
 
Olette rakentaneet hämmästyttävän "keho-mieli-henki"-rakenteen, mitä nyt kutsutaan tietoisuuskehoksi. Se käsittelee sen. Se tarvitsee vain suostumuksenne, jotta se kulkee tasaisemmin. Se tarvitsee vain teitä olemaan tuossa ahmyo-hetkessä todella kukoistaakseen.
 
Se on kuin katteen, katon vetämistä pois, että aurinko saa paistaa sisään, mutta aurinko olette tässä tapauksessa te. Avaatte sen vain. Teidän ei tarvitse enää pelata peliä, ellette halua. Kehonne puhdistaa tällä hetkellä ulos myrkkyjä - myrkkyjä jotka ovat ehkä johtaneet fyysisiin vaivoihin tai kipuun. Mielenne puhdistaa ulos vanhoja energiauskomuksia - ja uskokaa minua, teillä on paljon vanhoja uskomuksia - mutta se tekee tämän luonnostaan. Tekee tämän luonnostaan.
 
Olette tasapainottamassa jokaisen osanne ja tuotte sisään, vedätte puoleenne uutta energiaa - uutta energiaa, ei samaa vanhaa värähtelevää energiaa. Sitä tapahtuu juuri nyt. Sitä tapahtuu juuri nyt tämän pikkukutitussession aikana.
 
Eikö se ole hämmästyttävää? Eikö sen näin pitäisi ollakin? Teille jotka olette opiskelleet, käyneet kursseilla, opiskelleet vielä lisää ja tehneet kaikkia näitä asioita vaihtelevalla menestyksellä, mutta lopulta se on vähän turhauttavaa. Ja sitten tiedätte, mitä tapahtuu - kun olette sellaisia olentoja kuin olette - otatte kurssin, opiskelette eikä se anna teille luvattuja tuloksia tai odottamianne tuloksia. Mitä siis teette? Syytätte itseänne ja sanotte: "Näetkö, jotain on vialla. En tajunnut sitä. Lyön vetoa, että kaikki muut tajusivat, mutta minä en." Mitä siis ajattelette, että teidän täytyy tehdä? Mennä opiskelemaan vähän lisää.
 
Niin siitä tulee kierre. Siitä tulee malli, että te ette ole oikein sen arvoinen - ette ole riittävän fiksu, ette ole riittävän henkinen, ette ole riittävän arvokas, mitä tahansa - mutta sen sijaan, että sanotte: "Tämä kurssi ei ole minua varten" tai "Tässä kurssissa ei ole oikeaa energiaa, mikä resonoi olemukseni kanssa", syytätte itseänne. En kehota menemään pois tolaltaan tuosta kurssista tai kirjasta, vaan kehotan tarkastelemaan asiaa. Lakatkaa syyttämästä itseänne. Lakatkaa menemästä noihin vanhoihin malleihin.
 
Tämä juuri tässä on sitä, tässä turvallisessa ja kauniissa paikassa. Vedätte henkeä. Kyse on "minä olen" -olemuksesta. Kyse on yksinkertaisesta, yksinkertaisesta, yksinkertaisesta totuudesta. Yksinkertainen totuus ja se on siinä. Aah!
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä yhdessä.
 
Hengittämistä, vähän vettä ja joidenkin laulujen laulamista. Se on upeaa.
 
Niin, rakas shaumbra, olette valinneet vaivalloisen polun. Se ei ole edes korkea polku tai matala polku, se ei ole edes vähemmän kuljettu tie, se on vain vaivalloinen polku. Mutta juuri nyt voin nähdä muutoksia siinä, missä olette. Näen, että teette siitä helpompaa. Näen teillä kaikilla sellaisia asioita kuin nuorekkaampaa energiaa - lisää nuorekkuutta tulee ulos ytimestä ja lopulta se ilmestyy kasvoillenne ja kehoonne ja henkeenne, mutta tuota nuorekkaampaa energiaa on tulossa läpi.
 
Ja se energia, missä lopetatte tuon levottomuus/huolehtimisjutun. Levottomuusjuttu, se on ongelmana hyvin monilla teistä, jotka käytte läpi heräämistä, mutta kuten monet teistä nyt huomaavat, levottomuus näyttää menevän pois - sisäinen levottomuus. On edelleen ulkoista levottomuutta, koska tunnette maailman kaikkialla ympärillänne. Siellä on suurta levottomuutta, mutta se ei ole teidän. Se ei ole teidän. Voitte aistia sen, voitte tuntea sen, voitte olla tietoinen siitä, muttei teidän tarvitse omistaa sitä.
 
Myös - olen vaikuttunut monista teistä - oma masennuksenne alkaa mennä pois. Masennus on vähän luonnollinen tulos heräämisestä, koska luotte tyhjiön. Silloin kun teette siirtymää, kun käytte läpi tätä alkemiaprosessia - että olette vain vanha ihminen, jolla on paljon karmaa, joka on jumissa elämänpolulla - ja päästätte siitä irti, se luo tyhjiön. Mielenne tulkitsee sen masennukseksi. Se ei oikeastaan ole. Se on muutosta. Se on sisäisen pohdiskelun aikaa. Se on valtavan puhdistumisen ja irtipäästämisen aikaa, mutta olette menossa sen yli. Pystytte aloittamaan elämästä nauttimisen maan päällä ja miksi ei? Miksi ei?
 
Tämän päivän vieraat
 
Vedetäänpä syvään henkeä ja pieni ryhmä on pyytänyt minulta saada tulla sisään tänään. Jokaisella näistä oli yksi elämä maan päällä ja se oli heidän ensimmäinen elämänsä. Yksielämäisiä. Ensikertalaisia. Jokainen heistä siirtyi takaisin omaan ulottuvuuteensa, kuoli fyysisessä kehossa, 20-29-vuotiaana - siis suhteellisen nuorena. Kaikki jotka on kutsuttu, jotka ovat täällä aivan hetken kuluttua - kumpaakin sukupuolta, useista kansallisista taustoista ympäri maailman - heistä kuusi liittyy seuraamme tänään, hyvästä syystä.
 
Ja tuo hyvä syy on, että on professorin "pistokkaiden" aika. Heillä on kysymyksiä ja teillä on vastauksia, toivoakseni. Kysymykset on valmisteltu etukäteen. Ne ovat suljetussa kirjekuoressa, mikä on Lindalla - ottaisitko sen esiin. Hänen silmänsä eivät ole nähneet niitä. Cauldre kirjoitti kysymykset, mutta mukavasti tyhjensimme hänen muistinsa, joten hän ei muista.
 
Nämä ovat olennaisia kysymyksiä ja tuomme tämän ryhmän tänne esittämään näitä kysymyksiä ja tuntemaan ja aistimaan vastauksianne, koska ne ovat järkeviä kysymyksiä, hyvin, hyvin järkeviä. Erityisen järkeviä, koska ne tulevat olennoilta, joilla on vain yksi elämä maan päällä ja he ovat hämmentyneitä ja ymmällään tietyistä asioista ja he tunsivat, että tämä olisi hyvä paikka saada vastauksia tänään.
 
Niinpä nyt kutsun sisään kuusi olentoamme, jotka kaikki ovat toisissa ulottuvuuksissa tällä hetkellä, useimmat valmistautumassa palamaan toiseen elämään. Ja pyydän Lindaa lukemaan kysymykset ja pyydän vapaaehtoisia ryhmästä. Sinulla on siis kiirettä, kun teet kumpaakin.
 
LINDA: Voi, olen hyvin innoissani.
 
ADAMUS: Kyllä. Ja haluaisin teidän kaikkien todella oikeasti tuntevan vastausta - minkä vastauksen antaisitte - koska luulen, että vaikututte joistain omista näkemyksistänne, ette vain auta näitä olentoja, jotka ovat täällä, vaan todella vaikututte. Jokainen näistä olennoista - heitä on täällä kuusi - lähti suhteellisen varhain ihmismielessä, pari-kolmekymppisenä. Siinä oli liikaa kestettävää.
 
Ensikertalaisen on monissa tapauksissa vaikeaa pysyä täällä, olla täällä. Ihmistietoisuuden paine on erittäin voimakasta tällä hetkellä ja lisäksi se vaikuttaa, että Gaia on lähdössä. Teillä vaikuttaa se, että Gaia on lähdössä ja paljon vanhoja energioita, vanhoja luita maasta on lähdössä myös. On intensiivistä. On hyvin, hyvin intensiivistä.
 
Kuvitelkaa, millaista olisi, jos tulisitte tänne ensimmäistä kertaa. Useimmat teistä ovat olleet täällä tuhansia kertoja - monia kertoja - mutta kuvitelkaa, jos tämä olisi ensimmäinen kertanne ja yhtäkkiä tulisitte alas putkea pitkin. Olette "eglendra", kuten sitä kutsumme - enkeli joka syntyy kohta fyysiseen kehoon - ja yhtäkkiä teidät imetään putkeen! Törmäilette putkessa satojen, tuhansien muiden olentojen kanssa, jotka kaikki yrittävät samanaikaisesti löytää tiensä kohtuun! Tartutte kohtuihin kaikkialla, missä voitte! (Paljon naurua) "Onko se tämä perhe vai tuo perhe, jonka kanssa tulen olemaan?!" Pum! Yhtäkkiä olette perillä. Voi … (Yleisö sanoo "paska!") Juu, kiitos. (Naurua) Minun ei enää anneta sanoa noita sanoja - paska! - mutta te voitte sanoa. Te voitte sanoa sen koska tahansa haluatte.
 
Kysymys 1
 
Niin, yhtäkkiä olette fyysisessä kehossa, "Voiii!" ja erityisesti jos se on ensimmäinen kertanne, se on upeaa, järkyttävää ja uskomatonta. Siksi monet heistä eivät selvinneet yli 30 vuotta.
 
Mennäänpä siis kysymyksiin, professorin pistokkaisiin, nähdäksemme, oletteko täynnä makyoa vai ahmyoa.
 
Okei, kyllä. Pidä niitä Adamus-palkintoja valmiina. Kyllä, okei. Kysymyksiä.
 
LINDA: Oletteko valmiina?
 
ADAMUS: Hänellä on juoksukengät jalassa! Miten ihmismäistä se on? Okei, ensimmäinen kysymys siis on … ja tarvitset mikrofonin.
 
LINDA: En vielä. En lukiessani sitä.
 
ADAMUS: Yksi kerrallaan.
 
LINDA: Joo.
 
ADAMUS: Valmiina?
 
KYSYMYS 1 (Linda lukee): Miksi olin koko ajan niin väsynyt viime inkarnaatiossani? Kun palasin takaisin taivaallisiin ulottuvuuksiin, väsymyksen tunne meni pois?
 
ADAMUS: Niin, hyvä kysymys enkelipaneeliltamme tänään. "Miksi olin niin väsynyt koko ajan?" Ota joku vapaaehtoinen, kuka tahansa jonka käsi ei ole ylhäällä. (Naurua)
 
LINDA: Ai, liian myöhään.
 
DAVID: Kulutit paljon aikaa ja energiaa ajatellen.
 
ADAMUS: Hyvä. Kulutit paljon aikaa ja energia ajatellen. Kyllä. Se on hyvä. Saat Adamus-palkinnon.
 
LINDA: Valitsenko jonkun muun?
 
ADAMUS: Kenet tahansa haluat. Käsiä ylhäällä siellä takana. Miksi tämä olento oli niin väsynyt koko ajan?
 
JANE: Koska tietoisuus oli niin paksua.
 
ADAMUS: Kyllä. Jukra, hyvin menee tähän mennessä, kaksi osumaa kahdesta. Erinomaista. Takana.
 
SHAUMBRA (mies): Koska hän yhdistyi ihmiskuntaan ja ihmiskunta on tällä hetkellä väsynyt siihen tapaan, miten asiat ovat olleet planeetalla.
 
ADAMUS: Joo, hyvä. Erinomaista. Kiitos! Kiitos, ja massatietoisuus on väsynyt tällä hetkellä. Massatietoisuus on todella väsynyt ja mitä tapahtuu, kun väsytte? No, teistä tulee kiukkuinen, ärsyyntynyt, ettekä halua olla kehossanne, elämässänne. Siis ehdottomasti. Yksi vielä. Yksi vielä. Väsymyksen tunne koko ajan.
 
SHAUMBRA (nainen): Toiset ruokkivat itseään sinulla.
 
ADAMUS: Kyllä, erinomaista, erinomaista. Erinomaista, erinomaista.
 
LINDA: Voi, olet käynyt SES-kurssin.
 
ADAMUS: Erinomaista. Toiset ruokkivat itseään. Kaikki vastaukset ovat oikein. Kiitos. Kiitos, Linda. Kaikki vastaukset olivat oikein ja fyysisessä kehossa oleminen on väsyttävä kokemus. Se ei ole luonnollista tällä hetkellä. Se ei ole teidän luonnollinen tilanne. Sopeudutte. Olette oppineet, miten olla kehossa ja miten pysyä maisemissa 80, 90 ja 100 vuotta, mutta niiden energialle jotka tulevat ensimmäistä kertaa, se on sietämättömän tuskallista. Plus toiset ihmiset ruokkivat itseään heillä. Plus on kuorikerros, massatietoisuuden sumu. Plus ihmistodellisuuden energiajärjestelmät toimivat hyvin eri tavalla kuin ei-fyysisten todellisuuksien energiajärjestelmät. Kaikki nämä voimat sitoutuvat yhteen ja saavat aikaan hyvin hitaan liikkeen, siirappimaisen tai jumiutuneen energian.
 
Mikä siis on ratkaisu? Älkää inkarnoituko. Hyvä vastaus. (Naurua) Näettekö? Mutta teidän täytyy. Ennemmin tai myöhemmin jokaisen enkeliolennon on tultava maan kautta. Jos se ei tapahdu tällä fyysisellä maapallolla, se voi tapahtua toisella maapallolla, mutta ennemmin tai myöhemmin teidän on käytävä tämä kokemus läpi.
 
Mikä on siis vastaus tällä hetkellä rakkaalle enkelillemme, joka tulee takaisin toiseen elämään? Mitä tehdään? (Yleisö sanoo "hengitetään") Hengitetään. Erinomaista. Hengitetään.
 
Mitä muuta? (Eri vastauksia ja naurua, joku sanoo "nukutaan") Nukutaan, kyllä. Hengittäminen. Nukkuminen on itse asiassa hyvin tärkeää. Nukkuminen on todella tärkeää, koska se on hiljaista aikaa, jolloin voitte yhdistyä henki-itseenne. Käytte myös läpi unisarjoja koko yön useilla tasoilla. Teillä ei ole ainoastaan yksi uni puoli tuntia. En tiedä, kuka sen keksi. Jonkun pitäisi pyytää näitä unitutkijoita muuttamaan tutkimistapaansa.
 
Näette unta koko yön - koko yön - ja monilla tasoilla. Teillä saattaa olla 30, 100 unta menossa samanaikaisesti, mutta se on todellinen luontonne. Sitä te todellisuudessa olette. Ja kun käytte läpi unisarjoja, virkistätte henkeänne. Virkistätte itseänne. Kyllä, vastaus on siis ehdottomasti "hengittäkää" näille, jotka tulevat sisään.
 
Hyvin käytännöllisesti, valitkaa oikea hemmetin perhe, ennen kuin tulette! Miksi pelata uhkapeliä biologiallanne, kun voitte valita oikean perheen - tietoisen perheen, perheen joka on huolehtiva ja tarjoaa energeettisesti turvallisen ympäristön?
 
Ja myös, oppikaa valitsemaan. Tapahtuu jotain todella outoa, kun enkeliolennot tulevat maan päälle. He unohtavat yhtäkkiä, että heillä on valintamahdollisuus! He voivat valita. Miksi se yhtäkkiä poistuu muistista?
 
LINDA (ja yleisö): Miksi?
 
ADAMUS: Miksi? Koska tietoisuus on niin raskasta ja tietoisuusmallina on, ettei teillä ole valintamahdollisuutta. Se on ollut pitkään ohjelmoituna massatietoisuuteen. Sitä ohjelmoidaan pois tällä hetkellä.
 
Kun he tulevat sisään, se on niin raskasta, niin paksua, että vaikka he yrittävät vastustaa, jotenkin he jäävät jumiin massatietoisuuden kerroksiin, liikkeisiin ja unohtavat, että heillä on valintamahdollisuus. Ja te kaikki unohditte jollain kerralla, että teillä oli valintamahdollisuus. Epäilette sitä edelleen, mutta olette avautumassa sille nyt. Hyvä. Seuraava kysymys
 
Kysymys 2
 
LINDA: Numero 2.
 
KYSYMYS 2 (Linda lukee): Miksi ihmiset eivät sano, mitä he oikeasti tarkoittavat? Miksi heidän sanansa ovat niin verhottuja?
 
ADAMUS: Miksi ihmiset eivät sano, mitä he oikeasti tarkoittavat? Miksi he sanovat yhtä, kun tarkoittavat oikeasti toista? Se on mielenkiintoinen kysymys, riittävän suuri kysymys, että joku esittää sen täällä tänään. Selvästi se teki suuren vaikutuksen hänen elämäänsä. Siis olkaa hyvä, mikrofoniin. Miksi ihmiset eivät sano, mitä oikeasti tarkoittavat?
 
LESLIE: Selviytyminen.
 
ADAMUS: Erinomaista. Hyvä. Se ansaitsee vähintäänkin Adamus-palkinnon. Selviytyminen, koska tällä hetkellä tietoisuuden ollessa sitä mitä on, jos sanoisitte, mitä todella tarkoitatte, te …
 
LINDA: Kukaan ei halua kuulla, mitä oikeasti tarkoitat.
 
ADAMUS: Joo, joo. (Adamus naureskelee) Hyvä, hyvä. Okei. Seuraava.
 
CAROLYN: Vanha kasvatus. Meidän pitäisi kohdella toisia ihmisiä niin, kuin haluamme tulla kohdelluksi.
 
ADAMUS: Kyllä. Siis yritätte olla …
 
CAROLYN: Mukava koko ajan.
 
ADAMUS: Yritätte olla mukava. Ja tiedätte, mitä Tobias sanoo mukavuudesta. (Vince sanoo "virkistä muistiani") Mitä Tobias sanoi mukavana olemisesta?
 
CAROLYN: En muista.
 
ADAMUS: Hän sanoi, että se on osa SES-virusta. Teidät on nimittäin kasvatettu olemaan mukavia tyttöjä ja poikia. Toisin sanoen: "Käyttäydy kunnolla, sopeudu ja sovi tähän pikkulaatikkoon." Ulos mukavuus. Lakatkaa olemasta mukava. Lakatkaa käyttämästä sanaa "mukava".
 
LINDA: Mitä se oli?
 
ADAMUS: Lakatkaa olemasta mukava!
 
LINDA: Niinkö?
 
EDITH: Mitä meidän pitäisi sitten olla, inhottava? (Naurua)
 
ADAMUS: Jos ottaisit pois tuon fasadin, että yrität olla mukava, olisitko todella inhottava? Oletko sen alla inhottava?
 
EDITH: Ei, olen vain tavallinen.
 
ADAMUS: Ei, et sinä ole tavallinen. (Naurua) Ei todellakaan sanota, mitä tarkoitetaan! (Lisää naurua) Et ole tavallinen. Olet poikkeuksellinen. Olet "minä olen". Olet hämmästyttävä.
 
EDITH: Kiitos.
 
ADAMUS: Kyllä ja tavallaan myös seksikäs. (Naurua) Olen kuullut sinua aiemmin. Et ole tavallinen! Tavallinen on pahempi kuin mukava! Voitko kuvitella jonkun sanovan: "No, olet vain tavallinen." Mitä??! Joo, tukehdut siihen. Tarkoitan, ei! Et ole tavallinen. Et ole normaali, mutta tiedät sen. Mutta jos et ole normaali, mitä et ole, se ei merkitse, että olet epänormaali. Se merkitsee, että ole poikkeuksellinen. Kaikki on näet ohjelmointia. Ohjelmointia. Ohjelmointia.
 
Miksi muusta syystä ei sanota, mitä tarkoitetaan? Se vaivasi riittävästi tätä sielua, että hän lähti maan päältä. Keskeytti.
 
SHAUMBRA (mies): Kieli, puhuttu kieli ei kuvasta energiaa oikein.
 
ADAMUS: Totta. Totta. Puhuttu kieli on erittäin riittämätöntä, erittäin riittämätöntä, joten ihmiset yrittävät keksiä sanoja. Milloin pääsemme kohtaan, missä voimme vain kommunikoida? Milloin lakkaamme epäilemästä? Milloin lakkaamme epäilemästä tapahtuvaa kommunikointia, Jean, ja luottamme siihen? Olette pääsemässä siihen. Vain eläkää se nyt. Älkää epäilkö sitä.
 
Mistä muista syistä ihmiset eivät sano, mitä tarkoittavat? Tämä on kompakysymys. Etsin oikeaa vastausta - omaani. Niin?
 
SHAUMBRA (nainen): Koska he eivät muista, että heitä rakastetaan ehdottomasti.
 
ADAMUS: Kyllä …
 
SHAUMBRA: He siis puhuvat ehdolliselle rakkaudelle. "Sanon, mitä haluan sanoa tunteakseni …"
 
ADAMUS: Ehdottomasti. "Sanon, mitä toiset odottavat minun sanovan" ja toisinaan he tekevät hienoisen poikkeaman. Useimmiten se on rauhoittamista - älä keikuta venettä, älä aiheuta aaltoja. Mutta meillä on keskusteluja Cauldren kanssa, tämä ei ole new age -tilaisuus. Tämä ei ole new age -tilaisuus. Jos kuuntelette odottaen sen olevan, petytte karvaasti.
 
Tämä ei ole henkinenkään tilaisuus ja jos tulette tänne odottaen henkisyyttä, ette luultavasti saa sitä.
 
Tässä on kyse tietoisuudesta ja siksi yleensä sanomme, mitä haluamme sanoa, vaikka meidän ei sallita sanoa "paska", "hemmetti", "vittu" tai jotain vastaavaa. (Paljon naurua ja taputusta) Mutta jos kuuntelette ajatellen, että tämä on …
 
LINDA: Ei ole reilua! Se oli Martyn vastaus ja varastit sen!
 
ADAMUS: … henkinen tilaisuus, missä ei sanota noita sanoja, no, tulette pettymään. Sanomme, miltä meistä tuntuu, ja puhumme avoimesti tietoisuudestamme ja puhumme avoimesti makyosta ja kaikista näistä asioista ja pidämme energian liikkeellä.
 
Siis, kyllä …
 
LINDA: Voiko Marty saada tämän palkinnon?
 
ADAMUS: Sanoitko nuo sanat? (Naurua) Haluaisitko nousta seisomaan? En kuullut niitä, siksi kyseenalaistan. En tiedä, sanoiko hän ne oikeasti. Ja mitä sanoit?
 
MARTY: Paska, vittu, hemmetti, kusi. (Naurua)
 
ADAMUS: Se on palkinto, kiitos. Ovatko ne todella niin pahoja? Kenties jos ne kohdistetaan jollekin. Jos sanoisitte … sanoisitko sen hänelle (osoittaen Davidia), esimerkiksi?
 
MARTY: Ei, pidän hänestä.
 
ADAMUS: Voi, se on oikein mukavaa. (Naurua) Jos ne kohdistetaan jollekin … ne ovat vain sanoja. Ne merkitsevät erittäin vähän, mutta ihmiset järkyttyvät. Joka tapauksessa, etsin edelleen vastaustani.
 
LINDA: Ai, se on erityinen.
 
ADAMUS: Kyllä. Kaikki ovat oikein tähän mennessä, mutta on yksi vastaus, joka todella erottuu.
 
LULU: Ollakseen hyväksytty.
 
ADAMUS: Ollakseen hyväksytty, kyllä. Kyllä, ja siihen viitattiin jo, mutta saat palkinnon siitä, koska pidän sinusta, koska olen mukava. (Naurua) En ole mukava, en koskaan halua olla mukava. Haluan olla minä. Aito.
 
LINDA: Pärjäät hyvin!
 
ADAMUS: Kiitos. Siis vastaus, kiitos.
 
KERRI: Koska he eivät halua potkua persuuksille.
 
ADAMUS: No, kyllä. Se on sanottu, juu, he eivät halua väkivaltaa, joten käyttäydytään sopivasti, ollaan rivissä. Mutta miksi te - te kaikki - miksi ette sano, mitä todella tunnette?
 
MARC: Koska samaistuu ihmisidentiteettiinsä.
 
ADAMUS: Pääset hyvin lähelle. (David sanoo "Emme luota itseemme") Ongelmana on, että te ette tunne itseänne. Miten voitte tietää, mitä sanoa, kun ette tiedä, kuka olette, kun ette muista, kuka olette? Miten voitte puhua totta, kun ette ole varma, mikä totuus on? Siitä on tullut sekavaa.
 
Kyse ei ole puheesta. Kyse on pääsemisestä tänne (sydän). Jos ette tunne itseänne, kyllä, sanat suustanne ovat periaatteessa makyoa ja sitten lankeatte malleihin, joissa yritätte lepyttää ihmisiä. Lankeatte pelokkuuteen: "Kerro heille, mitä he haluavat kuulla." Mutta todellisuudessa otatte kaikki nämä asiat sisään. Ette oikeastaan tiedä, mitä oma olemuksenne kertoo teille, joten siitä kaikesta tulee sekamelskaa. Kaikki mitä tulee ulos ihmissuusta - ei teidän - on perusmakyoa. Se on sekavaa ja sitten ihmiset menevät opiskelemaan lisää ja heillä on suurempia sanoja käytössä. Ne ovat vain suurempia makyo-kakkapötköjä (naurua).
 
LINDA: Mitä?!
 
ADAMUS: Voin sanoa sen tänään. Puhun totuuttani nimittäin. Ja sitten tulee vain kerros toisensa päälle. Niinpä, rakas ystäväni, siksi ihmiset eivät puhu, mitä todella tarkoittavat. He eivät tiedä, mitä he tarkoittavat.
 
LINDA: En ole valmis tämän osalta.
 
ADAMUS: Niin.
 
LINDA: Oma havaintoni on - puhuttuani monien, monien nuorien ihmisten kanssa - ettei ole oikeastaan paikkaa, missä kukaan haluaa kuulla sitä. Heillä ei ole yleensä turvallista paikkaa puhua niin.
 
ADAMUS: Totta. Kuitenkin haastan sen. Sillä hetkellä kun olette turvassa sisällänne, näette, kuulette ja tunnette, että ihmiset kyllä haluavat kuulla sen. He kyllä haluavat kuulla sen.
 
LINDA: Oletko puhunut heidän ystäviensä kanssa?
 
ADAMUS: Tämä täällä on elävä esimerkki tästä. On turvallinen paikka, joten voimme puhua avoimesti. Voimme puhua ilman tarvetta "jauhaa" paljon sanoja. En saa sanoa muutamia sanoja kovin usein, koska silloin, no, Cauldre järkyttyy. Mutta hän sanoo niitä itse! (Naurua) Hän ei vain halua minun sanovan niitä. Näettekö? Siinä ei ole tolkkua, eihän? Niinpä ei ole mikään ihme, että hän lähti varhain.
 
Kysymys 3
 
Okei, seuraava kysymys. Meillä on täysin eri aihe, tämä on vain lämmittelyä.
 
LINDA: Niinkö?
 
ADAMUS: Ehdottomasti.
 
KYSYMYS 3 (Linda lukee): Miksi tunsin suurta yhteydettömyyttä itseeni, kun olin fyysisessä muodossa, ja miksi tunsin yhteydettömyyttä kaikkeen?
 
ADAMUS: Yhteydettömyys. "Miksi tunsin suurta yhteydettömyyttä, yhteydettömyyttä itseeni?" Tämän kuulen tässä kysymyksessä "itseeni". Pari nopeaa kommenttia valaistuneilta shaumbroilta, miksi hän tunsi suurta yhteydettömyyttä?
 
JAN: Koska hän ei katsonut sisälle. Meitä ei ole koskaan opetettu katsomaan sisälle. Meitä on aina opetettu katsomaan ulkopuolelle eikä ole opetettu katsomaan sisälle.
 
ADAMUS: Kyllä, se on totta - enemmän totta niille, jotka ovat olleet täällä tuhansia elämiä kuin ensikertalaisille - mutta kyllä, on tämä kuorikerros, tämä intensiivinen paine joka sanoo: "Se on tuolla jossain. Älä koskaan katso tänne." Se on "Pidä huolta ensin kaikista muista, mene tekemään kaikki sosiaalinen työsi, unohda itsesi." Eikö se ole kummallista? Pidä huolta kaikista muista? Voisin jatkaa tuntikaupalla tästä. Se on nimittäin upea asia kerrottavaksi ryhmille, jotka haluavat seurata tiettyjä rakenteita, on kyse sitten kirkosta tai perheestä tai yrityksestä, "Pidä huolta ensin kaikista muista." Ei, ei. Ehdottomasti ei. Tämä on yksi suurimmista toimintatapamuutoksista tässä uudessa energiassa. Pidä huolta ensin itsestäsi ja sitten teet ihmeitä kaikille, jotka katsovat säteilyäsi. Se on todella helppoa.
 
Jatkakaa.
 
SHAUMBRA (mies): Luulen, että vastaus tähän on "tervetuloa maan päälle". (Naurua)
 
ADAMUS (nauraen): Kyllä!
 
SHAUMBRA: Se vaikuttaa olleen teemana viimeiset 10000 vuotta.
 
ADAMUS: Ehdottomasti. Tervetuloa maan päälle. Se on erinomainen ja hyvä yhteenveto. Niin on ollut. Sanotaan, että olette tämä valo, ilmava olento toisissa ulottuvuuksissa ja sitten tulette tänne ensimmäistä kertaa. Olette kuulleet siitä. Olette kuulleet tarinoita shaumbroilta. Olette kuulleet tarinoita uudella maapallolla. Olette opiskelleet sitä. Olette valmistautuneet tulemaan tänne. Yhtäkkiä olette täällä ja riippumatta siitä, miten paljon teille on kerrottu, miten paljon olette opiskelleet, ette voi oikeasti ymmärtää sitä, ennen kuin olette perillä.
 
Tietoisuuspilvi maanpallon ympärillä on tällä hetkellä hyvin raskas ja kyse on sen unohtamisesta, kuka olette. Näitä olentoja tulee tänne nyt, monia, ensikertalaisia tulee tänne aivan ensimmäistä kertaa. He ovat … he ovat … Yritän ajatella oikeaa sanaa. He pakahtuvat. He järkyttyvät sitä, miten nopeasti he kadottavat kosketuksen itseensä.
 
Mikään kurssi ei voisi koskaan opettaa heille, miten nopeasti he kadottavat yhteyden itseensä. Ja sitten maapallon mallien vuoksi aletaan yhtäkkiä etsiä ulkopuolelta. Siinä pelissä ei voita, paitsi etsintäkokemuksia. Mutta se ei ole tuolla jossain, kuten havaitsitte. Se ei ole kirjassa. Se ei ole temppelissä. Se ei ole mantrassa tai gurussa tai missään muussa. Se on sisällänne. Signaaleja on ikään kuin tarkoituksella sekoitettu, signaaleja teiltä teille. Teillä on kaikki nämä osat, nämä aspektit, joiden pitäisi kommunikoida sujuvasti keskenään, joiden pitäisi virrata, joiden pitäisi olla kiitollisia, rentoja - aspekteja tulee ja aspekteja menee, te jokaisessa aspektissa, ne teissä. Mutta signaalit ovat menneet ristiin. Ne ovat kieroutuneet ja vääristyneet.
 
Ja silloin kun verkko ei toimi niin kuin pitäisi - ajatelkaa kännykkäverkkoanne. Silloin kun teillä on vain pari pikkupiipitystä siinä tai internet-verkossanne, vaaditaan vain pari pikkubittiä saamaan se epäkuntoon ja todella kaikki menemään (joku sanoo "päin vittua") - kiitos. (Naurua) Ja Jean sinun ehkä täytyy editoida tätä shoudia rankasti. Laita mukaan vain hassuja pikkusymboleja.
 
LINDA: Piipitystä.
 
ADAMUS: Joo. Ketä luulette sen huijaavan? Laitatte mukaan noita hassuja pikkusymboleja.
 
LINDA: Ei, jos laitetaan …
 
ADAMUS: Se ei huijaa! Siinä lukee edelleen "vittu".
 
LINDA: Ei, jos siihen laitetaan "v" ja "u" …
 
ADAMUS: Joo.
 
LINDA: … ja tähti, tähti, tähti.
 
ADAMUS: Kaikki nämä signaalit menevät siis sekaisin ja ristiin. Miten saatte signaalin takaisin? (Yleisö sanoo "hengitetään") Hengitetään. Juuri mitä teimme aiemmin. Pysähdytte hetkeksi. Vedätte syvään henkeä "Minä olen mitä minä olen". Sallitte kaikkien kommunikointiyhteyksien - signaalit, mallit, energiat ja tietoisuus - palata omaan järjestykseensä. Ne osaavat tehdä sen. Ne osaavat, jos se sallitaan.
 
Jos kuitenkin menette etsimään ulkopuolelta, karkaatte seuraavaksi jonkin parantajan luo, jolla on kristalleja, kelloja, kynttilöitä, suitsukkeita ja kaikkea muuta. Sekoitatte signaalinne vielä lisää. Koska kaikki nuo signaalit sanovat: "Ilmeisesti pomo haluaa kaikki asiat sekaisin." Niinpä ne tavallaan noudattavat sitä, ne tavallaan pysyvät poissa tasapainosta. Mutta sillä hetkellä kun vedätte vain syvään henkeä, käsitätte, että olette ehdottomasti turvassa, ehdottomasti - ehdottomasti, olette ikuinen olento - ja signaalit voivat palata takaisin tasapainoon.
 
Sitten kun ne pääsevät takaisin tasapainoon, ne sanovat: "Epäsäännöllisten taajuuksien aikana saimme aikaan tukkeutunutta energiaa, liikaenergiaa, mielenkiintoisia ja kummallisia uskomusjärjestelmiä, läskiä elimistöön ja hulluutta aivoihin. Aiomme selvittää kaiken." Ja niin tapahtuu. Ne selvittävät sen - jos sallitte sen, jos lakkaatte peukaloimasta sitä, jos lakkaatte sotkeutumasta siihen ja manipuloimasta sitä ja jos lakkaatte käymästä jokaisen uuden korttien tulkitsijan luona, joka ilmestyy naapurustoonne!
 
Menkää hierontaan. Menkää tekemään jotain hyväksenne tai menkää vain kävelylle tai ostakaa uusi auto tai uusi talo tai jotain sellaista. Juu! Vakavasti sanottuna. Se kertoo järjes … - ai, voin tuntea silmät (viitaten Lindaan hänen takanaan, naurua). Se kertoo järjestelmällenne, että haluatte elää, että haluatte mennä eteenpäin ja se johdottaa kaiken uudelleen.
 
Voi, rakastan tätä. Meidän pitäisi tehdä tätä useam … Teidän ei kannata kuolla niin usein (elehtien ei-fyysisille vieraille). Okei, siis. (Naurua) Seuraava kysymys.
 
Kysymys 4
 
LINDA: Kysymys on numero neljä.
 
KYSYMYS 4 (Linda lukee): Minua askarrutti seksi noin 4-vuotiaasta fyysiseen kuolemaani saakka. Miksi?
 
ADAMUS: Oletko varma, että kysymys on täältä (ei-fyysisiltä vierailta) eikä täältä (yleisöltä)? (Naurua) "Minua …" Miten se taas menikään?
 
LINDA: Minua askarrutti seksi noin 4-vuotiaasta fyysiseen kuolemaani saakka. Miksi? (Muutama shaumbra huutaa vastauksia)
 
ADAMUS: Hän tuo mikrofonin. Hänellä on palkintoja. Kyllä.
 
LINDA: Missä olet?
 
KATHLEEN: Seksuaalienergiavirus.
 
ADAMUS: Seksuaalienergiavirus. Kyllä, se on oikein. Se on osa sitä. Se on osa sitä. Hyvä.
 
LINDA: Pete.
 
PETE: Sen vuoksi mitä minulle opetettiin, rakensin paljon rajoja ja ainoa tapa jolla saatoin olla yhteydessä toiseen ihmiseen, oli seksi - ei läheisyys.
 
ADAMUS: Niinkö?
 
PETE: Jep.
 
ADAMUS: Joo. Hyvä. Erinomaista. Erinomaista ja se on itse asiassa hyvin näkemyksellistä, Pete, koska on muodostettu rajoja. Ei eivät oikeastaan toimi kovin hyvin, mutta hyvin paljon seksuaalienergiaruokkimista tapahtuu ja on paljon suhdeongelmia, jotka enimmäkseen perustuvat energiaruokkimiseen. Suhteet - kohdataanpa se, vaikka voidaan sanoa kaikenlaista - useimmat suhteet vanhassa energiassa perustuivat ruokkimiseen. Voitte buuata minulle, mutta ette tee sitä. Voitte heitellä minua tavaroilla, mutta ette tee sitä, koska tämä ryhmä oikeasti ymmärtää, mitä tarkoitan sillä.
 
No, tämä luultavasti menee ympäri internetiä ja kaikki sanovat asioita, mutta se on totta. Oikeasti. Suhteiden oli tarkoitus täyttää maskuliini-feminiiniepätasapainonne tai karmaepätasapainonne tai epäilytasapainonne tyhjiö tai … Käydään läpi koko luettelo ja useimmat suhteenne perustuivat siihen. Niin ei tarvitse olla. Upein suhde maailmassa on suhde … ? (Yleisö sanoo "itsen kanssa") Aa, rakastan sitä. Näettekö? Itsenne kanssa.
 
Silloin kun teillä on intiimi ja rakastava suhde itsenne kanssa, niin kaikki muut suhteet voivat myös olla kauniita, vapauttavia, iloisia ja rasitteettomia. Voitte todella nauttia elämästä toisen ihmisen kanssa. Se on lahja. Se on todellinen lahja. Vapaata nauttimista yhteisestä elämästä toisten olentojen kanssa ja se voi olla seksuaalista, se voi olla vain - tunne ei ole oikea sana - kokemuksellista, kaikkea tätä. Mutta kyllä, hyvä vastaus, Pete.
 
Okei, muita kommentteja seksiin. Miksi tämä olento tunsi …
 
JOEP: Perhekarma.
 
ADAMUS: Perhekarma. Se on …
 
JOEP: Valitsi väärän perheen.
 
ADAMUS: Valitsi väärän perheen, ehdottomasti. Seksuaalienergia virtaa esi-isiltä perittyä linjaa, mutta biologisesti ei ole mitään, mitä voitte periä joltain muulta seksuaalisen epätasapainon tai seksuaalisen poikkeavuuden osalta. Voi, sitä on tutkittu ja yritetty todistaa, koska on sanottu: "No, isoisälläni oli tämä sama ongelma", ja koko linja lapsiin saakka. No, se ei ole biologista, vaikka se lopulta löytää tiensä soluihin ja DNA:han, kyllä. Mutta mistä se tuli? Se tuli tämän SES-viruksen menemisestä sukulinjaan. Ehdottomasti.
 
SES (seksuaalienergiakoulu) - seksuaalienergiavirus - voi päästä aivan mihin tahansa. Se löytää tiensä jokaiseen pikkuhalkeamaan, jokaiseen pikku … Nimittäin, mitä tapahtuu sillä hetkellä, kun nämä maat ovat alkaneet huutaa vapautta? SES-virus virtaa sisään ja se vaikuttaa joihinkin heistä. Toivottavasti ei kaikkiin, mutta kyllä.
 
On toinen syy, mistä halusin kertoa tähän tunteeseen - mitä sanaa käytettiin kysymyksessä? - tähän seksin vetovoimaan, askarruttamiseen. Maa on ihmisenä elävälle äärimmäisen viettelevä. Äärimmäisen. Sillä on tämä viettelevyys, minkä jokainen teistä on tuntenut. Niin haastavaa kuin oleminen täällä toisinaan onkin, se on myös hyvin viettelevää. Draama on viettelevää. Valta - viettelevämpää kuin itse seksi. Epätasapaino on viettelevää, koska tietoisuus yrittää aina löytää tien tasapainoon.
 
Täällä oleminen ihmisenä on erittäin viettelevää kaikin tavoin. Se voi olla hyvä asia. Se voi antaa teille suurta iloa ja suurta kokemista ja aistimista - viettelevyydessä ei ole mitään väärää - tai se voi olla tuhoavaa. Se voi hallita elämäänne, jos tuo viettely menee seksuaalirakenteeseenne, ei vain elimiin, vaan seksuaalirakenteeseenne ja tuohon pikkupaikkaan mielessä, jossa on kyse seksistä, muttei oikeasti ole kyse seksistä. Mielessänne on pikkupaikka, ei fyysinen paikka, vaan osa ajattelustanne on sidottu seksiin, ja siksi sanotaan, että seksi voi aiheuttaa riippuvuutta. Ei aiheuta. Ei aiheuta, mutta mielellä on tapa uskoa niin.
 
Mielellä on hyvin mielenkiintoinen tapa käyttää tätä luonnollista viettelevyyttä. Viettelyenergia voi olla upeaa, se voi todella elvyttää teidät. Sen ei tarvitse olla paha asia. Mutta mieli voi ottaa sen tämän rajoittuneen ymmärryksensä pikkuosan koukkuun ja se voi jatkaa olennon sytyttämistä seksuaalisen tyydytyksen perusteella, mutta tuo tyydytys on hyvin, hyvin tilapäistä.
 
Silloin kun seksuaalinen tyydytys - enkä puhu vain fyysisestä tyydytyksestä, vaan seksiin liittyy energeettinen, henkinen tyydytys - on valheellista, kun se on laitettu tähän aivomalliin, se ei voi koskaan olla tyydyttävää. Niinpä henkilö tuntee jatkuvasti tämän viettelyn seksiin ja riippumatta siitä, miten paljon seksiä hän saa, hän ei ole koskaan tyydyttynyt. Tämä osa siitä on riippuvuutta aiheuttava. Toisin sanoen, aivot ovat joutuneet malliin, mistä ne eivät osaa tulla ulos.
 
Muuten, ei ole mitään riippuvuuksia mihinkään. Aivot, mieli joutuu malleihin eikä se osaa tulla ulos. Tavallaan se ei halua tulla ulos. Tähän viettelykseen se lankeaa. Ei ole mitään riippuvuuksia. En välitä, mitä tiede sanoo fyysisistä riippuvuuksista - niitä ei ole. Ei ole. Kaikki tulee täältä (pää).
 
Niinpä kenties, vain kenties, voimme alkaa työstää energiavirtauksia ja energiadynamiikkoja, mikä auttaa ihmistä käsittämään, että hän ei ole rakenteidensa ansassa. Hän ei ole ns. kristallinsa ansassa. Hän ei ole omassa vankilassaan. Seuraava kysymys.
 
LINDA: Vielä yksi kysymys. Jos he ovat ensikertalaisia, se merkitsee muiden sanottujen asioiden perusteella, ettei heillä ole ollut koskaan ennen seksiä.
 
ADAMUS: Hyvin totta. Ehdottomasti.
 
LINDA: Eikö se saisi aikaan vähän …?
 
ADAMUS: Se on heidän ensi kertansa seksuaalisesta kokemuksesta fyysisessä muodossa.
 
LINDA: Aivan.
 
ADAMUS: Se itsessään on hämmästyttävää. Se on kenties yksi suurimmista lahjoista. Jos olisi ihmisenä olemisen seitsemän ihmettä, se on kenties yksi niistä - kyky sukeltaa täysin kokemukseen, missä on mukana keho, mieli, henki - sillä silloin kun todella rakastelette, kun todella harrastatte seksiä, siihen liittyy jokainen osanne, ei vain hm-hm (naurua). Minun ei pitäisi sanoa noita sanoja, joten … Siihen siis liittyy jokainen osanne. Mutta teoreettisesti enkeliolento joka tulee tänne ensi kertaa, kerrassaan rakastuisi tähän kauniiseen asiaan. He ajattelisivat sen kauneutta. Mutta katsokaa, miten negatiivista, perverssiä, kieroutunutta ja vääristynyttä siitä on tullut.
 
Ihmiset eivät edes enää tiedä, mitä ajatella seksistä. He vain tietävät, että jokin ajaa heitä siihen, mutta onko se todellakaan suurimmalta osin tyydyttävää? Onko se todella sitä, mitä te, enkelit, tarkoititte sen olevan? Ja - Tobias puhuu siitä ja minä puhun siitä lisää edistyneellä SES-kurssilla - mutta koko ajatus - sanon tuon sanan Jumalan (osoittaen itseään) ja kaikkien edessä - masturboinnista! Jos olet katolilainen, voi hyvä jumala, sulat tällä hetkellä! (Naurua) "Voi sisar! En tehnyt sitä! En tarkoittanut koskea siihen! Se vain tapahtui! (Naurua) Kuka, minäkö?!"
 
LINDA: Se kuulosti hyvin tutulta sinulle. (Naurua)
 
ADAMUS: Kanavoin yhtä teistä. (Lisää naurua) Mitä väärää on itsensä rakastamisessa kaikin tavoin? Onko itsenne rakastamisessa fyysisesti jotain väärää? Pitäisikö sen olla vain … Voi, tiedän, että teidän pitäisi olla mukava itsellenne. Ei! Atlantiksella varhaisempina aikoina opetettiin nuoria kunnioittamaan kehoaan kaikin tavoin, jos tiedätte, mitä tarkoitan - jo paljon ennen, kuin heillä oli kumppania. Miten voitte olla intiimisti jonkun kanssa, jos ette koe mukavaksi olla intiimisti itsenne kanssa? Tuntuuko jotenkin tutulta? Kaikki katsovat alaspäin sanoen: "Tuskin maltan odottaa, että pääsen pois tältä, että lähden kotiin." (Naurua) Intiimisti. Okei, hyvä. Kiitos. Seuraava.
 
Kysymys 5
 
LINDA: Numero 5.
 
KYSYMYS 5 (Linda lukee): Miksi ihmiskokemus on niin täynnä puutetta? Perheeni oli köyhä, naapurini olivat köyhiä ja näytti siltä, että suurin osa ajastani maan päällä vietettiin selviytyen, ei eläen.
 
ADAMUS: Kuulostaako tutulta? (Shaumbra sanoo "kyllä") Miksi ihmiskokemus on täynnä puutetta? Miksi on köyhyyttä, käyttäen sitä esimerkkinämme yltäkylläisyyden puutteesta. Miksi on … puutetta? ja täyttäkää tyhjä kohta. Miksi maan päällä on puutetta? Niin, valaistuneelle shaumbralle.
 
LINDA: Okei.
 
MARY: Luulen sen olevan yhdistelmä massatietoisuutta ja itsemme epäilemistä, sen unohtamista, kuka olemme ja että voimme olla yltäkylläisiä vaikka mikä olisi.
 
ADAMUS: Hyvä. Hyvä. Massatietoisuus, itsensä epäileminen, kyllä, hyvä. Adamus-palkinto. Kyllä, kiitos. Seuraava. Miksi on niin paljon puutetta? Mitä kertoisitte tälle olennolle?
 
PATRICIA: Unohdimme, että puutteen vastakohta on energia ja tietoisuus, joka tulee tyhjästä.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. Ehdottomasti. Upeaa. Adamus-palkinto.
 
PATRICIA: Voi, hyvä. Kiitos palkinnostani.
 
ADAMUS: Kyllä. Miksi on puutteeksi kutsumaamme juttua?
 
LARRY: Voi, se on hauskaa.
 
ADAMUS: Hauskaa. Ehdottomasti. Kiitos. Se on rehellinen vastaus. Tavallaan hauskaa. Jos teillä olisi kaikki, mitä haluatte, miten tylsää - ei! (Naurua) Mutta monet ihmiset alkoivat ajan kuluessa todella nauttia siitä. On tiettyä kummallista mielihyvää kärsimisessä ja tiettyä … Voi, tavoitteeseen pyrkiminen on joskus hauskempaa kuin tavoitteen saavuttaminen. Siis, kyllä, se on kuorikerros massatietoisuudessa. Kyllä.
 
Jeanilla oli käsi pystyssä. Puutetta, Jean. Miksi?
 
JEAN: Oman kokemukseni mukaan puute on ollut eräänlainen tyhjiö ja se antaa minulle tilaisuuden kokea luomista.
 
ADAMUS: Nautitko siitä?
 
JEAN: Joo, silloin kun todella teen sen.
 
ADAMUS: Ei, nautitko puutteesta?
 
JEAN: Ei, mutta se antaa tietynlaista motivaatiota.
 
ADAMUS: Aa, mielenkiintoista. Se antaa motivaatiota. Kiitos. Adamus-palkinto tästä. Menemme Vinceen ja … Kyllä, se antaa motivaatiota. Motivoiko sinua tällä hetkellä puute? (Jean pudistaa päätään "ei") Pelkäätkö puutetta?
 
JEAN: En enää.
 
ADAMUS: Et enää. Hyvä.
 
VINCE: Puute on yhtä kuin olla henkisempi.
 
ADAMUS: Kyllä, puute on yhtä kuin olla …
 
LINDA: Oooo.
 
VINCE: Erityisesti juutalais-kristillisessä kulttuurissa.
 
ADAMUS: Ehdottomasti. Puute ja henkisenä oleminen, kuka sen keksi? (Joku sanoo "uskonto")
 
LINDA: Paavi!
 
ADAMUS: No, ihmiset keksivät, mutta kyllä, nyt kun sanot sen. Mikä tahansa järjestö, on kyse sitten uskonnosta, koulusta, liiketoiminnasta tai mistä tahansa, ja kyse on koko käsityksestä: miten voi olla hyvä siinä, mitä tekee, jos on kaikki tämä yltäkylläisyys? Ja uskonnot tosiaan toivat sen polttopisteeseen.
 
Jonkun kuitenkin olisi pitänyt pysähtyä ja sanoa: "Hei, kardinaali, teillä on kulta-alttareita. Teillä on valtavia rakennuksia. Teillä on kaikkea, mitä haluatte syödä. Teillä on armeijoita. Teillä on liiketoimintaa. Teillä on terroristeja, teillä on PR-ihmisiä - joskus sama asia. Teillä on kaikkea tätä." Mutta se on meille kaikille hämmästyttävä osa, miksi kukaan ei osoittanut ilmiselvää asiaa.
 
KERRI: Ne tappoivat meidät! (Paljon naurua)
 
ADAMUS: Mitä sitten! Olette edelleen täällä. Olette takaisin, kierros kolme. Kyllä, kyllä, joskus ne tappoivat, mutta jos useammat ihmiset olisivat nousseet seisomaan …
 
LINDA: En usko, että ihmiset kuulivat sen. Hänen vastauksensa oli, että he tappoivat meidät.
 
ADAMUS: Koska he tappoivat meidät, kyllä. Mutta jos useammat ihmiset olisivat nousseet seisomaan, jos useammat ihmiset olisivat antaneet totuuden tietoisuudestaan tulla esiin, sitä ei olisi kestänyt niin pitkään. Kuten Cauldre osoitti aiemmin, 18 päivää Egyptissä. Nyt heidän on käsiteltävä muutoksensa seuraukset. Ja kirjaimellisesti se mitä lähetätte heille, mitä säteilette heille, tekee … luotte mahdollisuuksia, mitä heillä ei ollut kaksi kuukautta, kuusi kuukautta sitten. Niinpä heillä on tapa selvitä.
 
Mutta ihmiset joutuvat puutteeseen, koska se on ohjelmoitu. Kyllä, kummallista kyllä, se on peliä. Se on kieroutunutta motivaatiota - puutteen pelko, saada tuskin riittäväsi pitää ihmiset liikkeellä. Meillä ei tarvitse olla sitä enää. Voitte tehdä tietoisen valinnan koska tahansa, ettei teillä ole tuota puutetta elämässänne.
 
Miksi? Energiaa on yltäkyllin. Sitä rätisee ja poksahtelee ilmassa tällä hetkellä. Sitä on kaikkialla. Teissä on energiaa ja se energiavarasto on aina olemassa ja se toimitetaan teille "juuri ajoissa" -menetelmällä. Se vain … (Adamus napsauttaa sormiaan) ilmestyy hetkessä. Vanha ohjelmointi sanoo: "Ei, minun on tiedettävä, että sitä on valtavia määriä. Minun on nähtävä se ja kosketettava sitä." Se on neutraalissa tilassa ja toimitatte sen itse itsellenne juuri ajoissa. Muuten, se vaatii paljon luottamusta, kyllä.
 
Kysymys 6
 
LINDA: Vielä yksi kysymys?
 
ADAMUS: Kyllä.
 
LINDA: Viimeinen kysymys.
 
KYSYMYS 6 (Linda lukee): Miksi en voinut luoda, mitä halusin? Luulin tietäväni, mitä halusin, mutten näyttänyt koskaan kykenevän saamaan sitä tapahtumaan.
 
ADAMUS: Shaumbra? Shaumbra, kyllä.
 
LINDA: Olemmeko valmiita?
 
ADAMUS: Kyllä, olkaa hyvä. Mikrofoni … Miten ihmeessä en pystynyt luomaan, mitä halusin?
 
JOSHUA: Loit kyllä sitä, mitä halusit, et sitä, mitä luulit haluavasi.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. Loit, mitä halusit. Se ei vain ollut sitä, mitä luulit haluavasi. Upea vastaus. Upea vastaus ja … (yleisö taputtaa) Linda unohti tarkistaa taskuni tänään. (Naurua ja hurrausta, kun Adamus antaa rahaa Joshualle) Näettekö, miten helppoa luominen on? Siis, kiitos.
 
Niin, shaumbra, vedetäänpä syvään henkeä.
 
LINDA: En ole äiskäsi. En aio tarkistaa taskujasi.
 
ADAMUS: Muuten, te läpäisitte tässä pistokkaat. Upeita vastauksia. Helppoja, yksinkertaisia vastauksia. Eikö se ole helppoa? Eikä teidän tarvinnut raapia liikaa päätänne sen tietämiseksi. Koska miksi? No, olette itse asiassa antaneet tätä informaatiota tässä shoudiksi kutsutussa jutussa monta vuotta. Alatte nyt elää sitä. Alatte tuoda sitä tänne.
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä, kun siirrymme … rajallisessa ajassamme … heidän on lähdettävä.
 
LINDA: Muuten, ihmiset Awakening Zone -ohjelmassa eivät luultavasti tiedä, että sinä, Adamus, annoit Joshualle 50 dollarin palkinnon.
 
ADAMUS: En halunnut rehennellä sillä, mitä otin Cauldren taskusta. Mutta kyllä, hänellä oli 50 dollaria. Mitä voin sanoa? Mitä voin sanoa? (Yleisö hyväksyy)
 
Vedetään syvään henkeä, kun siirrymme seuraavaan osaan ja se liittyy viimeiseen kysymykseen.
 
Keahak
 
Miksi siis ette pysty luomaan, mitä haluatte? No, te luotte sitä. Seuraava kysymys on, miten alatte ymmärtää, mitä haluatte.
 
On eräs vanha sana, lemuriankielinen sana, mitä aion käyttää tässä. Käytän sitä useista syistä. Pidän siitä, se kuulostaa hyvältä, siinä on hyvä energia ja jos käyttäisin tässä jotain konventionaalista, arkipäiväistä sanaa, siitä tulee usein vähän älyllistä.
 
Pyydän teitä tuntemaan tätä sanaa. Se äännetään (hän kirjoittaa) "key-hak" (lausutaan kii-hak). Eikö kuulosta hauskalta? Voitte sanoa sen. (Shaumbra toistaa sanaa) Juu. Vähän kuin sanoisi "paska". Se on vain key-hak! (Naurua) Key-hak! Se on lemurialainen sana, millä ei oikeastaan ole merkitystä, mutta alkuperä on, että sana "hak" merkitsee henkeä toiminnassa, henkeä kokemassa. Hak. Se on muinaissana ja teidän on sanottava se tavallaan sylkien. Hak! Hak! Kyllä, hak, hak. Se merkitsee henkeä, ei vain henkikäsitettä, ei vain älyllistä henkeä, vaan henkeä kokemassa ja liikkeessä. Se olette te. Se olette te. Sitä on hak.
 
Toinen sana "key" merkitsee - eikä sanaa välttämättä kirjoiteta näin, mutta "key" merkitsee energiaa toiminnassa. Key-hak kenties kuulostaa vähän havaijilaiselta, koska se on lemurialinen. Mutta tämä yhteen laitettuna (hän kirjoittaa taas) - "keahak" merkitsee todella sen ymmärtämistä, miten vedetään puoleen energiaa ja siitä luovuudessa on perimmiltään kyse. Siinä on kyse sen ymmärtämisestä, miten vedetään puoleen energiaa.
 
Kuulen paljon puhuttavan ja olen saanut paljon kysymyksiä shaumbralta vetovoimanlaista. Se on hyvä alku sen ymmärtämiselle, mitä tapahtuu. Minulla on yksi ongelma, no, noin kahdeksan ongelmaa, mutta yksi pääongelma siinä. Mikä tuo ongelma olisi?
 
SHAUMBRA (nainen): Älyllisyys.
 
ADAMUS: Älyllisyys! Kyllä, älyllisyys. Se on älyllisyys. Se ei tee siitä väärää. Se vain merkitsee, että tämän ryhmän täytyy saada vähän erilainen ymmärrys siitä, mitä oikeasti tapahtuu.
 
Silloin kun teillä on jokin ajatus, erityisesti heijastettu ajatus, tietoinen ajatus, se vetää puoleen energiaa. Aion siirtyä tikku-ukostamme pullukkaan hahmoon. (Hän piirtää) Se toinen hahmo oli niin laiha ja riutunut, joten tämä on ihmisemme. Tämä olette te. Joo, piparkakku ja … (hän piirtää kasvot) okei, leveä hymy. Okei. Siis, kyllä, väsyin piirtämään tikku-ukkoja. Mutta tämä itse asiassa on vähän enemmän sitä, mitä energianne on. Se ei ole vain lineaarisia viivoja. Se on … Olette pullukka! (Naurua) Toisin sanoen, tarkoitan, että energianne, tietoisuuskehonne ei ole kova muoto. Se on pehmeä muoto. Se virtaa.
 
Luominen
 
Tässä siis olette, Pullukka Bob ja … tämä on tietoisuus. Olette tietoisuus, myös fyysinen kehonne. Vedätte energiaa puoleenne koko ajan - (hän piirtää) nämä ovat pikkuenergiamuotoja. Teette sitä juuri nyt, mutta ette ole tietoinen siitä. Ja se aiheuttaa paljon hämmennystä, koska sitä tapahtuu, luotte todellisuuttanne, luotte todellisuutta, mitä ikinä se onkin - kenties kärsimystodellisuutta tai ehdotonta uppoutumista tähän yksittäiseen ulottuvuuteen, mikä on tavallaan luonnotonta, koska olette todellisuudessa moniulotteisia - mutta luotte sitä. Perhettänne, terveyttänne, kaikkea muuta - sitä kaikkea luodaan.
 
Mutta mistä sitä luodaan? Se on kysymys. Se on päivän iso kysymys. Mistä sitä luodaan? Tutkitaanpa, koska se tulee monista paikoista.
 
Vedätte puoleenne energioita, jotka luovat todellisuuttanne mielestä. (Hän kirjoittaa) Kustumme sitä "mieli/ajattelu". Se ei ole kovin tehokasta, ei kovin tehokasta. Voisitte istua täällä nyt ja teillä olisi jokin ajatus - mielen ajatus - ja sanotte haluavanne jotain. Ajatelkaa suhdetta, jotkut teistä etsivät sitä "Haluan suhteen. Ajattelen suhdetta. Näen suhteen." Sillä on vähän tehoa ja saatte pientä energiapirskotusta, mitä tulee aloittamaan sen toteuttamisen. Mutta se ei ole kovin dynaamista. Se ei ole kovin tehokasta. Se on vain ajatus.
 
Jos laittaisitte mittarin ajatuksiinne, se liikkuisi vain vähän, ei paljon. Tästä aiheutuu paljon turhautumista joissain tavoissa, millä vetovoimanlakia opetetaan, tai tavoissa, joissa puhutaan mielen voimasta ja mielen kontrolloinnista. Se on itse asiassa hyvin tehotonta, hyvin antiikinaikaista ja johtaa perimmiltään itsemurhaan. Se todella johtaa, koska ette tyydytä aitoa sisäistä tarvetta. Petätte itseänne tarkoituksella. Päädytte suureen mustaan aukkoon ja haluatte vain keskeyttää, kuten jotkut täällä olleista tekivät. Siis mielen ajatuksella on tiettyä voimaa luomiseen.
 
On toinen taso, mitä kutsutaan tunteeksi/emootioksi (hän kirjoittaa), ja kutsun sitä "tunnedraamaksi" - paljon tehokkaampi kuin mielen ajatus. Se toimii melkein kaikkien elämässä. Niin heidän todellisuutensa luodaan - tunnedraamasta.
 
Jos muistatte, mitä olen aiemmin sanonut, niin tunne on mielen halpa yritys, keinotekoinen yritys tuntea. Mieli itse ei ehdottomasti voi tuntea. Sillä ei voi olla tunteita, jotka merkitsevät aistihavaintoja, joten se loi tämän pikkuasian, mitä kutsutaan tunteiksi, saamaan sen tuntemaan, että se pystyi, saamaan sen tuntemaan, että se oli pomo. Tunteet eivät ole sydämestänne. Ne eivät ole ainkaan hengestänne. Ne ovat täältä (pää). Mutta on tämä kummallinen juju: luulette, että mieli on yksi asia ja tunteet toinen - ne ovat todellisuudessa aivan sama asia.
 
Mutta tietoisuudella - ei aivan oikea sana, Cauldre - keinotekoisella tietoisuudella joka tulee tunnedraamasta, on todella tapa vetää puoleen energiaa. Siksi mieli keinotekoisen tunnejoukkonsa kanssa ajattelee: "Näetkö? Tunteet ovat todellisia ja olen hyvin tunteellinen", koska se voi vetää puoleen valtavia energiamääriä. Tunteet vetävät puoleen energiaa. Draama mikä on tunteita korkeilla kierroksilla, vetää todella energiaa. Siksi monet ihmiset pudottelevat draamapommeja, koska se aiheuttaa energiasyöksyn. Energiasyöksyn eivätkä he voi elää ilman sitä.
 
Tuota energiaa tulee sitten … muistakaa, että energia on neutraalissa tilassa. Sitä on kaikkialla. Sitä kihelmöi ilmassa ympärillänne juuri nyt. Se on neutraalia. Energia on periaatteessa muodossa, missä on plus ja miinus, positiivista ja negatiivista potentiaalia ja se on valmiina kiinnittymään tietoisuuteen ja sitten luomaan todellisuutta. Se on neutraalissa tilassa, kunnes sitä kutsutaan.
 
Draama ja tunne voi kutsua valtavan määrän sitä ja se tulee syöksyen elämäänne. Ja se alkaa luoda todellisuudessanne ja jonkin sisällä sanoo: "No, katso. Katso kaikkia näitä asioita, joita tapahtuu. Katso energioita, jotka liikkuvat." Voi, ne liikkuvat, mutta niin liikkuu autokin, joka kulkee 150 kilometriä tunnissa ja törmää kohta seinään. Se liikkuu, mutta mitä seuraavaksi tapahtuu. Törmäys.
 
On siis valtava määrä energiaa, mitä vedetään draamaan. Ja useimmat ihmiset ovat kirjaimellisesti jumissa tässä luomiskyvyssä. He eivät ole tietoisia siitä. He kulkevat yhdestä tunnekohtaamisesta toiseen, yhdestä draamatilanteesta toiseen ja jollain kumman tasolla heistä tuntuu, että asioita tapahtuu. No, niitä tapahtuu, mutta se ei ole tietoista. Ja miten moni ihminen sitten sanoo: "No, en tiedä, miten tämä kaikki toimii, joten alistun kohtalooni ja arpaosaani."
 
Kohtalo ja arpaosa ovat kaikkein pahimpia valheita! Ja tiedättekö, ketkä todella uskovat kohtaloon ja arpaosaan? Henkiset new age ihmiset, henkiset kirkon ihmiset. Uskonnot edistävät helvetisti kohtaloa ja arpaosaa, koska se on harhakuvaa ja niin … se on kuin "Uskomme johonkin, mitä ei todellisuudessa ole", ja on helppoa saada ihmiset koukkuun arpaosaan ja kohtaloon.
 
Niitä ei ole, ellette halua olevan. Niitä ei ole. Ei ole mitään ennalta kirjoitettua suunnitelmaa. Tuolla ylhäällä ei ole mitään Jumalan kättä, mikä … Se olisi sairasta enkä halua olla sellaisen sairaan Jumalan lähellä, jos olisi jonkin suunnitelma, mistä sinulle ei ole kerrottu ja olisit vain sätkynukke. Useimpien ihmisten elämä siis luodaan tästä.
 
Sitten on seuraava taso, mitä kutsun aidoksi sydämeksi. (Hän kirjoittaa) Aito sydän. Tämä on sitä, kun alatte päästä todellisiin tunteisiinne/tuntemuksiinne. Monet teistä ovat tunteneet niitä viime aikoina - tuota sisäistä tietämistä. Ja aito sydän voi tulla vain täältä (sydän). Draama, tunne-energiat ja valheellinen tietoisuus - mielen ajattelua ja se voi sekoittua kaikkien muiden vastaavaan. Mutta aito sydän tulee suoraan täältä.
 
Ongelmana on, että siitä on kauan aikaa, kun olette olleet aidossa sydämessä. Siitä on kauan aikaa, kun olette katsoneet sisään ettekä oikeastaan luota siihen. Te - ihmiset yleisesti - olette edelleen hyvin alttiita sille, että asioita ohjataan puolestanne, että saatte ihmiset kertomaan, mitä voitte ja ette voi tehdä. Tämä on siis alihyödynnetty voimavara, mutta se on olemassa ja tällä aidolla sydämellä on valtava määrä energiaa, kuten tiedätte saatuanne muutamia puhdistavia läpimurtokokemuksia. Se vetää valtavan määrän energiaa.
 
Teillä voi olla yksittäinen kokemus ja se voi ehdottomasti muuttaa koko elämänne. Yksittäinen kokemus voi ottaa teidät nykypolultanne ja heittää teidät toiselle polulle, heittää teidät toiselle elämänpolulle, joka ei ollut kohtalo, ei arpaosa, ei karmaa. Siinä oli kyse tämän valtavan energiamäärän ottamisesta, sen tuomisesta elämäänne ja sen muuttamisesta.
 
Aito sydän vetää siis valtavan määrän energiaa, kun taas sitä mikä todella tuo energiaa, kutsun tietoisuudeksenne tai tietoisuuskehoksenne. Se on ytimenne. Se on ydinolemuksenne. Mutta kysymys on, miten pääsette kosketukseen sen kanssa? Mikä se on? Missä se on? Ymmärtääkö se ihmisen tarpeita? Miten määrittelette sen? Puhuuko se teille? Puhutteko te sille?
 
Tietoisuuskehonne, todellinen tietoisuutenne, voi tuoda energioita, mitä ette voisi edes käsittää tällä hetkellä - tuoda mitä tahansa tekemään mitä tahansa, vetää puoleen asioita, jotka muuttavat elämänne ja ympärillänne olevien ihmisten elämän, jos he valitsevat sen. Se ylittää sanat tässä kohtaa, joten sitä on vaikeaa ilmaista sanoin. Mutta se on sanojen tuolla puolen. Se on keahak-käsite, mikä on ehdotonta vapautta - vapautta luoda, vapautta tuoda sisään energioita ilman tarvetta ponnistella mitenkään.
 
Olen kertonut teille aiemmin, että perimmiltään ette halua ponnistella mitään. Miksi? Miksi? Teidän ei pitäisi ponnistella, mutta jotkut teistä ovat edelleen koukussa ponnistelemiseen. Perimmiltään sitä ei pitäisi olla. Kyse on puhtaasta tietoisuudesta, joka vetää puoleen valtavia energiamääriä.
 
Kysymys siis on, miten päästä kosketukseen sen kanssa. Miten päästä mielen tuolle puolen? Miten päästä tunteiden ja draaman tuolle puolen? Miten ymmärtää, mitä todella haluaa luoda? Miten päästä tähän hyvin yksinkertaiseen ja kauniiseen keahak-virtaukseen - energioiden vetämiseen siihen, mitä haluatte?
 
Niin, törmään tässä moniin pulmiin enkä tiedä, pystymmekö saamaan tätä loppuun tänään. Mieli hyppää mukaan ja alkaa yrittää rakentaa … (naurua kun ovi lentää auki) ja yrittää alkaa … He itse asiassa lähtivät (naurua). Se alkaa yrittää määritellä ja jäsennellä tätä. Ja mieli sanoo sillä upealla tavalla, mihin se on ohjelmoitu: "Voi kyllä, tiedän tarkkaan, mistä Adamus puhuu, keahak." Ja sitten se ei avaa teitä, tietoisuuttanne tälle. Se pitää sen älyllisenä käsitteenä ja pelaa sen kanssa. Ja se tuntuu hyvältä. Se sanoo: "Näetkö, osaan tehdä keahakia, koska kuulin tuon sanan", ja nyt se on hyvin älyllistä, mutta te ette ole siinä. Tämä on esimerkki makyosta - sanotaan sanoja ja kerrotaan kaikille tästä keahakista, miten tietoisuus yhdistyy tai vetää puoleen energiaa. Sitten alatte puhua ulkomuistista ja käydä läpi eräänlaista älyllistä arvostelua siitä. Olette hukanneet. Olette hukanneet sen tässä kohtaa.
 
Niinpä mieli on tavallaan … Mieli ei muuten yritä toimia teitä vastaan. Ei ehdottomasti yritä. Mutta se on koulutettu tekemään omia juttujaan ja se on sidottu massatietoisuuteen ja kuorikerrokseen. Se ei melkeinpä voi itselleen mitään. Se haluaa epätoivoisesti päästä tuolle puolen. Epätoivoisesti. Se haluaa laajentua, se haluaa mennä itsensä yli.
 
Niinpä silloin kun otatte hallinnan, kun palaatte takaisin ja otatte vastuun itsestänne ja lakkaatte antamasta sitä vain mielellenne, kun olette inkarnoitunut sielu, kun teette valintoja ja otatte vastuuta, niin mieli riemuitsee. Sitä se on halunnut kaiken aikaa. Se ei todellakaan halua pelata tätä vanhaa peliä.
 
Vetäisittekö siis syvään henkeä nyt … tehdään se yhdessä.
 
Miten pääsette tähän ymmärrykseen? Miten yhdistytte ytimeenne, ydinolemukseenne? Miten pääsette aitoon sydämeenne siinä, mitä todella haluatte?
 
Ihmistarpeet
 
Toinen asia joka tulee mukaan tähän ja hämmentää sitä, ovat ihmistarpeet. Tietysti teillä on ihmistarpeita. Teidän täytyy ruokkia itsenne, teillä täytyy olla vaatteita, auto, talo ja muita asioita, joten ihmistarpeet hyppäävät mukaan ja ne häiritsevät paljon. Ja se on "haluan tätä, haluan tuota". Ihmistarpeet kutsuvat energiaa. Ihmistarpeet ajattelevat olevansa melko hyviä kutsumaan energiaa, mutta ne eivät todellisuudessa ole sitä. Tuo ihmisosanne, pieni ihmisolento on hyvin, hyvin, hyvin tarvitseva.
 
Silloin kun se yhdistetään aivojen tai mielen, kieroutuneiden aspektienne kanssa, niin joo, teillä tapahtuu paljon tehotonta luomista. Se imee paljon energia, mutta se on hyvin, hyvin tehotonta ja sitten se menee aidon sydämenne ymmärtämisen tielle. Se menee todellisen tietoisuutenne ymmärtämisen tielle.
 
Miten siis työskentelette, miten hallitsette nämä ihmistarpeet, jotka näyttävät puuttuvan asiaan koko ajan? Mitä teette? Tallaatte ne? (Joku sanoo "hengitetään") Ihmistarpeet eivät välitä hengittämisestä, ellei päätänne pidetä veden alla. (Naurua) Ne eivät välitä hittojakaan hengittämisestä! Tarkoitan, että ihmistarpeenne olettavat, että te hengitätte.
 
Miten siis käsittelette ihmistarpeet, jotka imevät paljon energiaa, jotka estävät aitoa sydäntä, aitoa intohimoa luomasta? (Edith sanoo "muunnetaan ne?") Ei, ei varsinaisesti muunneta niitä. Tarkoitan, että ne muuntuvat, joten luullakseni kysymys on, miten … tai, se ei ole aivan oikein. (Joku sanoo "tehdään valinta?") Valinnan tekeminen on tärkeää. Se on tärkeää. Silloin kun teette tietoisen valinnan, se vetää paljon energiaa, koska se on tietoinen ja se on valinta, ja yhtäkkiä se on tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä, se ylittää ihmistarpeet. Yhtäkkiä se on toivottavasti aito sydämenne halu. Teette valinnan. Tämä aloittaa energialiikkeen.
 
Useimmat ihmiset eivät tee valintoja, kuten olemme puhuneet aiemmin - muuta kuin solmion väri ja mitä muropakettia he tavoittelevat aamulla. Mutta he eivät tee.
 
Silloin kun teette hyvin tietoisen valinnan, kuten jokainen teistä on tehnyt, ja sanotte: "Teen valinnan tuntea Jumalan. Missä tahansa se on, mitä tahansa se on, teen tuon tietoisen valinnan." Se veti valtavan määrän energiaa tukemaan todellisuuttanne, mikä laittoi teidät tälle polulle, joka toi teidät näille tuoleille. Tietoinen valinta on erittäin tärkeä.
 
Mutta ihmistarpeet ovat edelleen olemassa ja ne jyrsivät sitä, ottavat siitä pois, estävät aitoa luovuutta, tietoista luovuutta toimimasta.
 
Miten tartutte ihmistarpeisiin? Pete?
 
PETE: No, lähetän aikomuksen universumiin saadakseni apua parantumisessani.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
PETE: Ja sitten kun universumi vastaa, antaudun tuolle vastaukselle.
 
ADAMUS: Se on makyon naapuri, olen pahoillani. Mutta se on ok. Se on vähän sekavaa, Pete. Pete sanoi, että hän lähettää aikomuksensa universumiin ja sitten …
 
PETE: Avun saamisesta.
 
ADAMUS: Avun saamisesta ja sitten …
 
PETE: Ja sitten universumi antaa vastauksen.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
PETE: Ja sitten minun on antauduttava tuolle vastaukselle, mentävä sen mukaan.
 
ADAMUS: Okei. Ensinnäkin, unohdit itsesi yhtälöstä, paitsi jonkin pyytämisessä. Toiseksi, en pidä kovin paljon "aikomuksesta". Teet jotain tai et tee. Et aio. Helvetti, vain luot sen. Tarkoitan, teet vain valinnan sen puolesta. Ja käytän sinua upeana esimerkkinä.
 
PETE: Kiitos.
 
ADAMUS: Koska voimme hypätä siitä yhden askeleen eteenpäin. Universumi antaa sinulle jo - juuri niin … No, universumi on energiaa. Energiaa virtaa jo elämääsi. Kysymys on, pidätkö siitä, mitä tulee.
 
PETE: Joo-o.
 
ADAMUS: Pidätkö?
 
PETE: No, joskus en pidä, mutta osaan antautua sille.
 
ADAMUS: Okei.
 
PETE: Hyväksyn sen.
 
ADAMUS: Hyväksyt itsesi, mutta jos et pidä siitä, mitä tapahtuu todellisuudessasi, älä helvetissä antaudu sille. Tarkoitan, että muuta se! Tee valinta. Tee valinta.
 
"Universumi" - käytän sanaa sitaateissa - ei fyysinen universumi, vaan energia mitä on, on hyvin kirjaimellinen. Se on hyvin yksinkertainen. Energia on oikeastaan tyhmää. Se todella on. Energiassa ei ole älykkyyttä.
 
PETE: Siinä ei ole vivahteita.
 
ADAMUS: Siinä ei ole vivahteita ja - pum! - se on sellaista. Se on pelkistetysti reagoivaa. Ja jos uskot puutteeseen, se vain … sitä on. Se ei välitä. Sillä ei ole mitään tavoitteita. Se on palvelemassa teitä. Energia, kaikki energia, on palvelemassa teitä.
 
Useimmat ihmiset eivät käsitä sitä. He jotenkin ajattelevat, että he ovat täällä palvelemassa energiaa. Mutta se on hyvin kirjaimellista. Jos uskotte syntiin, sitä on. Teette syntiä. Jos uskotte, että ihmiskokemus on perseestä, se tukee sitä. Se on hyvin kirjaimellista. Se on helppo juttu.
 
Kun siis laitat aikomuksesi universumiin, se tulee ehdottomasti takaisin luoksesi tukemaan sitä, mitä tunnet itsestäsi luojana.
 
PETE: Haluan laittaa sen ulos linjassa läsnäolon tai lähteen kanssa, kun etsin vastausta.
 
ADAMUS: Okei. Ja lähde on täällä (osoittaen Peteä). Se ei ole tuolla jossain.
 
PETE: Aivan.
 
ADAMUS: Universumilla ei ole vastausta eikä se pidättele sinulta mitään. Universumi, kenttä lähettää energioita tukemaan sitä, mitä haluat.
 
PETE: Sitä etsin, aivan.
 
ADAMUS: Sitä etsit. Kysymys on, mitä etsit. Kysymys on, tiedätkö - palaan vanhaan kysymykseeni - mitä haluat. Tiedätkö, mistä vedät puoleesi, kutsut energioita? Ja vastaus on "ei. Vastaus on "ei".
 
Käymme tätä lisää läpi seuraavassa kokoontumisessamme. Laitoimme tämän vasta rullaamaan. Kyse - ja pääsemme sen ytimeen seuraavassa kokoontumisessamme - mutta kyse on tästä koko keahak-prosessista. Keahak on muinaissana siitä osastanne, joka yhdistyy ja tuo energioita.
 
Ja energioissa, taas kerran Pete, ei ole älykkyyttä - ne ovat tukiroolissa. Tuolla jossain universumissa ei ole mitään suurempaa älykkyyttä kuin sinä. Ei missään. Voit etsiä kosmoksesta eikä siellä ole suurempaa älykkyyttä. En puhu mielestä, puhun sielusta. Ei ole.
 
Saatatte löytää Lähteen joku päivä ja katsotte sitä ja sanotte: "Hyvä jumala, se olen minä!" Jokainen olento jonka olen koskaan tuntenut ja joka on kohdannut Lähteen, on aina huomannut: "Näyttää aivan minulta. Käyttäytyy aivan kuin minä. Se olen minä! Hyvä Jumala, olisipa joku kertonut sen minulle." Olemme kertoneet. Voi, olemme kertoneet, mutta jatkamme kertomista.
 
Seuraavassa kokoontumisessa puhumme siis lisää keahakista. Haluaisin teidän vain tuntevan tuota sanaa. Älkää jääkö siihen jumiin, vaan tuntekaa sitä - tietoisuutta joka vetää puoleen energiaa - ja menemme siihen, miten se eroaa nyt uudessa energiassa. Uusi energia on olennaisesti erilaista kuin vanha energia. Miten uusi energia tulee tähän.
 
Ja seuraavassa kokoontumisessa hengitämme sitä sisään, päästämme sen sisään ja saamme kokemuksen tietoisuuskehonne, aidon sydäntietoisuutenne yhdistämisestä uuden energian kanssa.
 
Vetäkää syvään henkeä.
 
Rakkaat ystävät, on ollut yksi hämmästyttävä päivä liikuttaen paljon energiaa, hoitaen paljon asioita, pitäen hauskaa ja kutittaen jokaista osaanne. Kutittaen jokaista osaa.
 
Ja jos tuo epäily sattuu ponnahtamaan esiin joskus ennen seuraavaa kokoontumistamme, pysähtykää hetkeksi ja vain muistakaa se hyvin yksinkertainen peruslähtökohta, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa ja siksi minä olen mitä minä olen.
 
Tämän myötä, rakkaat ystävät, seuraavaan kertaan saakka, adios.
 
***********
 
Cirmson Circle -aineistoa Tobiaksen, Adamus Saint Germainin ja Kuthumi lal Singhin kera on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka.
 
Crimson Circle on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, joita kutsutaan nimellä shaumbra ja jotka ovat ensimmäisten joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemuksen iloja ja haasteita, heistä tulee standardeja muille ihmisille näiden matkalla sisäisen Jumalan löytämiseen.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Adamus esittää viimeisintä informaatiota Geoffrey Hoppen kautta. Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia yleisölle ja kaikki ovat tervetulleita.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja opastaja yhtä lailla ihmisille ja enkeleille. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sisälläsi tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Voit vapaasti jakaa tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan informaatio kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta www.crimsoncircle.com.
 
Tekijänoikeus 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403.