Materialele Cercului Crimson
Seria [Următoare]

SHOUD 8:"Keahak"

ADAMUS prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
5 martie 2011
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, originalul şi cel care nu ar putea fi vreodată imitat, Adamus Saint-Germain. (râsete)

Bine aţi venit la adunarea noastră. Dacă staţi doar un moment, respiraţi adânc. Daţi-vă voie să simţiţi pentru un moment, este energie în sală. Pocneşte. Ţâşneşte. Este o energie înaltă. Electrică! Este o energie incitantă. O puteţi simţi? Este densă. Este în aer. Se află în spaţiul dintre toate moleculele aerului. Este pretutindeni.

Se petrece atunci când voi vă adunaţi. Se petrece atunci când suspendaţi îndoiala pentru un moment. Ah, nu ar fi grozav – am ascultat conversaţia voastră de dinainte – nu ar fi grozav dacă s-ar putea face un app pentru eliminarea îndoielii? (audienţa este de acord) Imaginaţi-vă o clipă cum ar fi viaţa voastră dacă aţi înceta să vă mai îndoiţi de cine… ştii cine eşti, prietene! Deja ştii, dar te îndoieşti. Voi puneţi sub semnul întrebării şi este un fel de joc, nu-i aşa? Nu-i aşa de fapt? Nu e un fel de joc îndoiala de sine? Nu e ceva puţi, oh, senzual în legătură cu asta? Ademenitor?

KERRI: Îmi place să joc numai dacă câştig!

ADAMUS: Şi câştigi?

KERRI: Nu chiar.

ADAMUS: Atunci de ce joci?! (râsete) Imaginaţi-vă pentru un moment că… oh, ştiai că o să fac asta. (multe râsete, căci ia pălăria de spiriduş a Kathleenei şi o pune pe capul său) Azi arăt ca un cowboy spiriduş. (mai multe râsete, căci pozează pentru fotografii) Trebuie să fac asta, pentru album! Da. Da. Imaginaţi-vă dacă puteţi – o să păstrez asta – că aţi putea suspenda îndoiala. Nu ar elibera multă energie?

LINDA: Vrei un accesoriu mai elegant?

ADAMUS: Absolut! Da, mă simt puţin dezgolit în partea de sus.

LINDA: Vrei să încerci asta? (Linda îi dă un cadou)

ADAMUS: Moi?

LINDA: Îl deschizi?

ADAMUS: Absolut. Nu mă gândeam că o să vin aici şi o să primesc un dar.

LINDA: Te-ai tot plâns. Am simţit că e momentul să-ţi fac pe plac.

ADAMUS: M-am plâns? (râsete)

LINDA: Da.

ADAMUS: Am comentat, aş spune eu. (desface darul) Ahhh … ah, ah, ohhhh! (îl ridică pentru a-l vedea) Ahhh! (este un colier de argint cun un pandantiv mare)

LINDA: Sunt rubine.

ADAMUS: Mă ridici la rangul de cavaler? (îngenunchează în faţa ei)

LINDA: Da, da, sunt rubine. Mai târziu! (râde)

ADAMUS: Asta se scrie altfel.

LINDA: Oh.

ADAMUS: Ah, da. Bijuterii. Ahh.

LINDA: Rubine!


Aur, bijuterii, cristale

ADAMUS: Rubine, ah. O să deviez pentru un moment. Daţi-mi voie să vorbesc păuţin despre bijuterii, pietre preţioase, aur. Iubesc aurul. Tot aşa şi toţi ceilalţi, uitaţi-vă ce preţ are în ziua de azi!

LINDA: Dă-mi mie bani şi îţi dau aur! (râsete)

ADAMUS: Aurul este un metal fascinant. Aurul este frumos pentru a fost folosit şi încă mai este folosit de către alchimiştii energiei pentru a echilibra orice proces de transmutare. Este folosit de către alchimişti pentru a înmuia… de câte ori are loc o schimbare sau o alchimie în energie, aurul are un mod de a o echilibra şi de a o rotunji, de a înmuia marginile dure. De asta alchimiştii au vorbit despre aur de foarte mult timp. Totţi credeau că ei fac aur, dar nu era aşa. Doar foloseau aurul ca parte a procesului.

Mulţi faraoni şi alte fiinţe elevate erau îngropaţi cu aur. De ce? Pentru că nu vroiau ca ticăloşii de copii ai lor să pună mâna pe el? Nu. Pentru că ajuta la transmutarea din forma umană către forma de spirit, contribuia ca procesul trecerii să fie ceva mai uşor. Nu aveţi nevoie de mult. Vreau să spun că îl puteţi purta pe voi, îl puteţi duce în buzunar. Nu aveţi nevoie de mult. Mărimea unei boabe de mazăre – cred că ar fi însemna mult în zilele acestea – dar numai de atât e nevoie. Pe măsură ce treceţi prin procesul propriei transmutări, al alchimiei voastre personale în corpul vostru de conştiinţă, aurul ajută la îmblânzirea sa.

Pietrele preţioase – ador pietrele preţioase, cristalele. Sunteţi fiinţe cristaline. Aveţi literalmente cristale în interiorul vostru chiar acum. Nu sunt neapărat fizice, dar aveţi structuri cristaline care menţin spiritul vostru, corpul, mintea în curgere presupus armonioasă, structuri cristaline care permit ca reţeaua de comunicaţii din interiorul vostru să aibă loc. Astfel că aceste cristale (ridică rubinele, pentru a putea fi văzute) cumva vă reamintesc corpul vostru de conştiinţă.

Cristalele, la un anume punct, conţineau cantităţi enorme de energie. Atunci când fiinţele angelice au venit să însămânţeze Pământul cu energia formelor de viaţă, ele au adus energie cristalină. Nu înseamnă că erau cristale fizice – mai târziu s-au schimbat în cristale fizice – însă acestea erau structuri energetice cristaline.

Cristalele ce au fost create de Gaia, de Pământ, literlamente conţineau cantităţi imense de energie. Atlanţii, în special, ştiau cum să… cum aţi spune voi, ştiau să facă aceste cristale să toneze, să rezoneze, să vibreze în acord cu energiile lor, ca urmare furnizându-le energie aşa cum acum folosiţi electricitatea. Electricitatea este destul de primară, dar fapt este că energiile cristalelor Pământului au plecat acum mult timp, însă se întorc.

Cristalele, de fapt, atunci când sunt purtate de anumiţi indivizi, ca voi, de fapt reamintesc formei voastre cristaline şi energiilor – atunci când sunt purtate de persoana potrivită – să atragă Noua Energie. Nu vreau să intru acum într-o discuţie lungă despre înţelesul diferitelor cristale, al diverselor pietre preţioase, pentru că probabil că vă puteţi da seama şi singuri. Există rubine, diamante, safire şi toate acele pietre. Lucrul important este că ele nu mai conţin energie. Nici aurul nu mai conţine energie, dar în combinaţie cu voi oferă echilibru, oferă curgere şi arată şi al naibii de bine. (râsete)


Eliberarea îndoielii

Haideţi să ne întoarcem la îndoială. Imaginaţi-vă că aţi putea doar să respiraţi adânc şi să eliberaţi vina îndoiala legată de cine sunteţi, de ceea ce faceţi. Ce creează acea îndoială? Ce o pune în mişcare? Trecutul vostru, istoria voastră, toate gândurile din groapa de gunoi mentală numită creierul vostru, care vă reaminteşte: “Nu, eşti doar un om. Eşti doar un prost. Ai făcut greşeli”. Mintea le cuantifică drept greşeli, dar nu sunt aşa. Sunt doar experienţe.

Aşa că ce ar fi… dacă am putea… bună, draga mea, da. (ia de pe o masă o imagine cu Kwan Yin) Ne-am distrat aşa de bine împreună de atât de multe ori. Asta e altă poveste. (câteva râsete) Ce-ar fi dacă aţi respira adânc şi aţi elibera îndoielile? Ce te-ar împiedica să faci asta, Kerri?

KERRI: Mintea?

ADAMUS: Dai vina pe minte? Nu, tu eşti. Tu. Tu împiedici asta. Ce-ar fi dacă doar ai respira adânc şi ai elibera aceste îndoieli?

KERRI: Mi-ar plăcea să fie aşa.

ADAMUS: Ok, hai să facem asta. Hai să facem asta împreună. Lucrul uluitor este că voiştiţi cine sunteţi. Cu adevărat ştiţi. Iar apoi îndoiala vine ca ceaţa în San Francisco, după care pretindeţi că nu ştiţi. Poate vă temeţi că alţii or să vă izbească. Ei bine, oricum o fac, aşa că doar respiraţi adânc.

Hai să facem asta împreună. Respiraţi adânc şi eliberaţi acea îndoială. Nu vă mai stă bine cu ea. Pietrele preţioase vă stau mult mai bine. Îndoiala nu rezonează cu noul vostru corp de conştiinţă. Cu adevărat aşa este. Îndoiala nu are loc în el. Aşa că puteţi fi transmutator, fie că purtaţi aur cu voi, fie că nu. Puteţi transmuta toată acea îndoială în energie pură. Puteţi transmuta toate amintirile legate de ceea ce gândiţi voi că aţi fi făcut greşit sau rău în simplă energie a experienţei.

Unul dintre lucrurile mele preferate este atunci când un om ce trece prin trezire, prin ascensiune, iluminare, are în cele din urmă uul din acele mari “momente aha”. După vieţi în care s-au luptat în încercarea de a găsi un sens lucrurilor, în cele din urmă realizează că niciodată nu puteţi găsi un sens lucrurilor de aici. Nu puteţi. Este eliberator. Niciodată nu puteţi găsi un sens, niciodată.

Aşa că, vă rog, încetaţi să mai încercaţi. Niciodată nu veţi găsi niciun sens pentru ceva ce s-a petrecut în copilăria voastră, niciodată nu veţi găsi un sens pentru o viaţă trecută. Nciodată nu veţi găsi un sens aspectelor, aşa că încetaţi să mai încercaţi. Nu au fost proiectate să aibă un sens. Nu au fostă făcute pentru a fi înţelese mental. Au fost proiectate ca experienţe. Din când în când avem acele fiinţe care dintr-o dată au un mare aha. “A fost doar o experienţă. Nu a fost bună, nu a fost rea. Nu o să o înţeleg în termeni psihologici, în termeni de manual”. Nu veţi vrea să le înţelegeţi din acest punct de vedere, pentru că veţi pierde experienţa.

Aşa că haideţi să respirăm adânc împreună. Nu mai aveţi nevoie să vă îndoiţi. Este Eu Sunt Cel Ce Sunt. Credeţi că în Eu Sunt este loc pentru îndoială? (scurtă pauză) Nu ar trebui să vă gândiţi la asta! (râsete) Absolut că nu. Absolut că nu.

Dragi Shaumbra, voi toţi, toţi cei care priviţi – da, vă invităm în acest spaţiu de aici. Sunt certat de către Linda din Eesa din când în când pentru că nu ofer recunoaştere acestei familii globale, iar astăzi ea trece dincolo de oamenii care se află aici. Am o mică surpriză pentru voi în câteva minute. (cineva spune: “Ohoo”, Adamus râde)

Aşa că, dragi Shaumbra, voi aţi ales o cale ardentă, grea. Ar fi un titlu de carte bun. (Shaumbra din sală: “Da!”) Da, pentru o serie de cărţi. Un nume bun pentru un app. Da, absolut. “Calea dificilă”.

Voi aţi ales calea dificilă. Aţi avut multe vieţi în care aţi încercat să înţelegeţi relaţia cu dumenezeu, cu Pământul, cu alţi oameni, iar în cele din urmă ajungeţi la punctul în care sunteţi atât de dedicaţi, atât de pasionaţi încât aţi spus: “Asta e tot ce vreau. Vreau să mi-l amintesc pe dumnezeu, orice ar fi”. Aproape fiecare – ba nu, fiecare dintre voi, cei de aici, fiecare dintre cei care ascultă a făcut legământul profund cu sine de a cunoaşte Spiritul din nou.

Ştiţi că există un Spirit, oricum îl numiţi – Cel Etern, Sursa – voi ştiţi că există. Aproape că îl puteţi simţi, aproape că îl simţiţi şi îl experimentaţi, dar apoi vă scapă. Pare să dispară. Însă voi îl urmaţi cu pasiune şi aţi spus: “Nimic altceva nu contează” şi aveţi dreptate. Aveţi absolută dreptate. În cele din urmă, nimic altceva nu contează.

Oamenii, într-un fel, se distrag singuri gândind că ar exista alte lucruri care să conteze. Ei se distrag singuri şi uneori se bucură de tentativele lor, de prietenii lor, de familiile lor, dar fiecare dintre voi ştie că în cele din urmă nu contează nimic altceva în afară de reamintire. Totul se reduce la asta.

Aţi spus: “O să fac orice”. Am cântat aici, cu Hannibal, un cântec despre asta -“Am să fac orice” – şi aţi cântat şi voi. Aţi sacrificat multe. Aţi îndurat foarte multe. Aţi purtat atât de multe, nu doar pentru voi, de fapt, ci pentru alţii – pentru alţi oameni, cei pe care îi cunoaşteţi şi îi iubiţi, pentru omenire, pentru familiile voastre angelice. Aţi preluat o cantitate uriaşă şi eu spun că a fost o cale dificilă pentru voi toţi.


Lucrurile se schimbă

S-ar putea să fi observat – ştiu că aţi observat, aţi simţit – începe să se schimbe. Începe să devină mai uşor în multe feluri. Din fericire, nu vă aşezaţi în suferinţă, în confuzie şi îndoială, aşa cum obişnuiaţi. Din fericire, doar vă relaxaţi în ascensiune, în trezirea voastră. Sperăm că aţi auzit cuvintele lui Kuthumi şi ale lui Tobias, care spun: “Se va petrece oricum”. Deja sunteţi acolo. Deja aţi ascensionat. Deja aţi intrat în Al Treilea Cerc sau în suveranitatea voastră şi acum doar experimentaţi cum aţi ajuns acolo. De fapt asta este partea distractivă, pentru că puteaţi alege orice doreaţi.

Tu spui cu privirea plină de îndoială, uitându-te la mine: “Zău, Adamus?” Vom vorbi despre asta într-un moment.

Aşa că, dragi Shaumbra, aţi început să observaţi. Începe să se schimbe, iar acum este cel mai bun timp pentru noi toţi ca să permitem cu adevărat să se petreacă.

Draga de Linda spunea că, după ani de luptă cu problemele de greutate, pentru Shaumbra, cei care trec prin trezire, dintr-o dată a devenit mai uşor, dintr-o dată se schimbă. De ce? Ei bine, câteva lucruri: voi nu vă mai pedepsiţi corpul aşa cum o făceaţi înainte. Acum îl iubiţi. Acum, unii dintre voi vor începe o dietă, dar voi ştiţi ce a spus Tobias despre diete. Eu nu sunt la fel de tipicar precum Tobias în legătură cu asta, dar voi începeţi spunând: “Acum permit greutăţii să plece”.

Ştiţi, atunci se petrece ceva distractiv: renunţaţi la dietă în circa 30 de zile, iar greutatea are grijă de ea însăşi. Da, veţi avea unele oscilaţii, dar dintr-o dată corpul se adaptează. Nu are nevoie să mai care multă greutate, gândindu-se că s-ar putea să fie vreo foamete sau să, ştiţi voi, are nevoie de o saltea emoţională. Pur şi simplu începe să dispară, iar voi spuneţi: “Măi, dar ce uşor a fost”. Ei bine, gândindu-vă la cele prin care aţi trecut ca să ajungeţi la acest punct, da, devine uşor. Aşa este. Corpul ştie cum să se hrănească singur.

Sistemele voastre energetice se schimbă. Modul în care vă interconectaţi cu voi înşivă şi cu toate celelalte se schimbă, totul se schimbă şi devine cu adevărat mai uşor.

Simţul umorului. Voi, oamenii, Shaumbra, nu eraţi atât de amuzanţi acum zece ani. (râsete) Din fericire, Tobias a avut mult mai multă răbdare. Dar voi eraţi cu adevărat scorţoşi, cu adevărat mult prea serioşi, iar acum puteţi râde de orice. De ce? Pentru că de fapt este destul de distractiv. (mai multe râsete) Cu adevărat este. Iar voi sunteţi în stare să râdeţi de voi, slavă domnului, pentru că eu râde de asta de mult timp, (râsete) şi în cele din urmă putem râde împreună! (vine lângă Sart, care poartă o perucă amuzantă) Acesta e un exemplu de bucurie pură, de simplă bucurie! (mai multe râsete)

Aşa că puteţi râde de voi, puteţi râde de lumea din jur şi este doar din ce în ce mai uşor, nu e nevoie să… (Adamus sărută pe cineva)

SHAUMBRA (o femeie): Mulţumesc!

ADAMUS: Scuze, scuzaţi-mă, îmi pare rău, nu am vrut să… (merge printre scaune) … da, e ok, da – face să fie mult mai uşor. Ridic subiectul pentru că, da, voi vă schimbaţi. Fie că ştiţi, fie că vă place, vă schimbaţi. Daţi voie energiilor voastre să vină la un loc drept corp de conştiinţă, ca fiinţă unică, ca fiinţă suverană. Mintea schimbă modul în care lucrează. Vă rog să nu vă mai faceţi griji că înnebuniţi. Nu este aşa. Toate sistemele voastre se schimbă.

Acum aş putea trece aici şi aş putea să desenez exact ce se petrece, dar nu o să o fac. De ce? Continuă să se schimbe. De asemenea ar deveni foarte mental şi apoi aţi încerca să controlaţi sistemul. Într-un fel, este mai bine să nu ştiţi – ştiţi că se petrece, dar nu vă faceţi griji despre ce enzime se schimbă în alte energii. Nu contează. Cu adevărat nu contează.

Ştiţi, chiar acum, pe măsură ce stăm aici, cumva ne jucăm cu voi, cu permisiunea voastră – poate că nu – iar făcând asta vă gâdilăm ADN-ul acum. Da, vă gâdilăm ADN-ul. Are nevoie de o gâdilătură din când în când, pentru că se schimbă, se transmută. Explodează, într-un mod foarte bun. Iese din vechea sa cutie, din vechile structuri şi componente, iar acum evoluează. Se deschide şi, de fapt, cu cât ştiţi mai puţin cu atât mai bine este, pentru că altminteri veţi începe să desenaţi grafice, veţi scrie cărţi şi studii, după care veţi intra în îndoială şi veţi face totul să fie dureros. Se petrece oricum.


Permiţând schimbarea

Aşa că haideţi să rezervăm acest moment preţios pentru noi toţi şi haideţi ca doar să permitem. Daţi-ne voie să venim şi să vă gâdilăm puţin şi să vă gâdilaţi şi voi pe voi. Gâdilaţi-vă pe voi prin conştiinţa voastră, prin inima voastră, iar când faceţi asta cu adevărat se stimulează reţeua de comunicare dintre corpul vostru, minte, spirit, dintre voi şi aspectele voastre. Aspectele voastre au nevoie de o gâdilătură din când în când.

Respiraţi adânc. Ce înseamnă asta? Doar permiteţi să se petreacă. Distraţi-vă cu asta. În timp ce vă aflaţi în acest spaţiu sigur, fără multe structuri – observaţi că nu incantăm, că nu prindem lumânări pentru că nu ne dă voie Linda, nu facem nimic altceva – noi doar permitem ca un proces natural să se petreacă oricum. Aşa că respiraţi adânc, respiraţia lui Eu Sunt Cel Ce Sunt, şi permiteţi să se petreacă. (Adamus respiră adânc)

Ahh! Nu e nevoie de mult hocus pocus. Nu e nevoie de multă vindecare aici. (pauză) Pur şi simplu se petrece, în fiecare simplă zi a vieţii voastre. Doar respiraţi adânc şi daţi-vă voie să fiţi cine sunteţi. Ce lucru uluitor.

Atunci când se strecoară îndoiala, doar... Ah, nu, respiraţi adânc. Ştiţi, atunci când faceţi asta – nici nu e nevoie să vă gândiţi la asta – dar, mai întâi de toate, stimulează sistemul de echilibrare naturală din voi, iar sistemul natural de echilibrare începe să elimine toxine, începe să transmute energii ce se aflau într-o formă blocată şi le pune în mişcare, începe să schimbe energii şi amintiri suprimate în experienţe – totul fără a trebui să faceţi nimic.

Voi v-aţi construit o structură uluitoare de corp/minte/spirit, numită acum corp de conştiinţă. El se descurcă cu asta. E nevoie ca voi doar să fiţi de acord să faceţi să meargă mai lin. E nevoie ca voi doar să fiţi în momentul ahmyo pentru a înflori cu adevărat.

E ca şi cum smulgeţi acoperişul ca să lăsaţi soarele să strălucească în interior, dar soarele, în acest caz, sunteţi voi. Voi doar deschideţi. Nu mai aveţi nevoie să jucaţi jocul, cu excepţia cazului în care vreţi. Corpul vostru, în acest moment, curăţă toxine, toxine care ar fi putut conduce la suferinţe fizice şi dureri. Mintea voastră curăţă credinţe ale Vechii Energii – şi credeţi-mă, aveţi multe credinţe vechi acolo – dar face asta natural. O face natural.

Voi reechilibraţi fiecare parte din voi şi aduceţi, atrageţi Noua Energie – Noua Energie, nu energia vibraţională veche. Se petrece chiar acum. În timpul acestei mici sesiuni de gâdilat, se petrece chiar acum.

Nu este uluitor? Nu aşa ar trebui să fie? Pentru aceia dintre voi care au studiat, au urmat cursuri şi au studiat şi mai mult, care au făcut toate acele lucruri cu diverse grade de succes, în cele din urmă era puţin frustrant. Iar apoi ştiţi ce se petrece – fiind fiinţele amabile care sunteţi – urmaţi un curs, studiaţi şi nu vă oferă rezultatele care vi s-au promis sau pe care le aşteptaţi. Aşa că ce faceţi? Daţi vina pe voi şi spuneţi: “Vezi, ceva e greşit. Nu am priceput. Pun pariu că toţi ceilalţi au priceput, dar eu nu”. Ce credeţi că trebuie să faceţi? Mergeţi să studiaţi şi mai mult.

Aşa că se intră într-un ciclu. Intră într-un tipar în care nu meritaţi cu adevărat – nu sunteţi suficient de deştepţi, nu sunteţi destul de spirituali, nu sunteţi destul de demni, orice – dar în loc de a spune: “Ştii, cursul ăsta nu e pentru mine” ori “Acest curs nu are energia care să rezoneze cu fiinţa mea”, voi daţi vina pe voi înşivă. Acum, nu spun să vă supăraţi pe curs sau pe acea carte, dar spun să priviţi la asta. Încetaţi să mai daţi vina pe voi. Încetaţi să mai intraţi în tiparele vechi.

Asta este, chiar aici, în acest spaţiu sigur şi frumos. Respiraţi. Este Eu Sunt. Este simplul, simplul, simplul adevăr. Simplul adevăr, asta este. Ah! Hai să respirăm adânc împreună. Respirăm, puţină apă şi cântăm câteva cântece. Este minunat.

Aşa că, dragi Shaumbra, voi aţi urmat calea ardentă, grea. Nu este nici măcar calea înaltă sau calea joasă. Nu este nici măcar calea cea mai puţin bătută, este doar calea grea. Dar chiar acum, în punctul în care sunteţi, eu văd schimbări. Văd că voi veţi face să fie mai uşor. Văd lucruri precum – pentru voi toţi – o energie mai tinerească venind din centrul vostru, iar în cele din urmă se va vedea pe faţa voastră, pe corpul vostru şi în spiritul vostru.

Acea energie mai tinerească vine, ca şi o energie în care opriţi neliniştea. Neliniştea este oproblemă pentru mulţi dintre voi, care treceţi prin trezire, dar, aşa cum mulţi dintre voi descoperă acum, anxietatea pare să dispară – neliniştea interioară. Încă mai există o nelinişte exterioară, pentru că voi simţiţi lumea din jurul vostru. Acolo e o mare nelinişte, dar nu este a voastră. Nu este a voastră. Puteţi simţi asta, o puteţi simţi, puteţi fi conştienţi de ea, dar nu e nevoie să o luaţi în stăpânire.

Chiar şi… sunt impresionat de atât de mulţi dintre voi… propriul vostru nivel al ceea ce aţi numi depresie începe să dispară. Depresia este pe undeva un rezultat natural al trezirii, pentru că voi creaţi un vid. Atunci când tranziţionaţi, atunci când treceţi prin procesul alchimic de la a fi doar vechiul om cu multă karmă, blocat în calea vieţii sale, iar când eliberaţi asta, creează un vid.

Mintea voastră îl interpretează ca depresie. Nu este cu adevărat aşa. Este o schimbare. Este timpul pentru reflecţie interioară. Este un enorm timp de curăţare, de eliberare, dar voi treceţi dincolo de asta. De fapt veţi putea fi în stare să începeţi să vă bucuraţi de viaţa pe Pământ, şi de ce să nu fie aşa? De ce nu?

Oaspeţii de astăzi

Haideţi să respirăm adânc. Un grup mic mi-a cerut să poată veni astăzi aici. Fiecare dintre ei a avut o singură viaţă pe Pământ, prima lor viaţă. O singură viaţă, sunt veniţi pentru prima dată. Fiecare dintre ei a trecut din nou în propriile lor tărâmuri. Au murit în corp fizic pe când aveau cam 20 de ani, între 20 şi 29 de ani, deci relativ tineri. Toţi cei care sunt invitaţi, care vor fi aici într-un moment – de ambele sexe, apropo, din diverse medii internaţionale, din întreaga lume – şase dintre ei ni se alătură azi, pentru un motiv foarte bun.

Motivul foarte bun este că e timpul pentru concursul cu întrebări şi răspunsuri al Profesorului. Ei au întrebări şi voi aveţi răspunsuri, sper. Întrebările au fost pregătite în avans. Se află într-un plic sigilat, pe care îl are Linda, dacă vrei să-l aduci. Nu au fost văzute de ea. Întrebările au fost scrise de Cauldre, dar noi i-am golit memoria ca să nu-şi amintească.

Sunt întrebări pertinente, iar noi aducem acest grup ca să pună aceste întrebări şi să vă simtă răspunsurile, pentru că sunt întrebări valide, foarte, foarte valide, în special pentru că vin de la fiinţe care au avut o singură viaţă pe Pământ. Sunt perplexe, confuze în legătură cu anumite lucruri, şi au simţit că ar fi un loc foarte bun pentru a obţine nişte răspunsuri astăzi.

Cu asta, invit cele şase fiinţe, toate existând în alte tărâmuri acum, cele mai multe pregătindu-se să se întoarcă pentru încă o viaţă. Am să o rog pe Linda să citească întrebările şi să solicite voluntari în audienţă. O să fii ocupată cu ambele.

LINDA: Oh, sunt aşa de încântată!

ADAMUS: Da. Aş vrea ca voi toţi să simţiţi cu adevărat răspunsul – răspunsul pe care l-aţi da voi – căci cred că o să fiţi impresionaţi de unele din propriile voastre perspective, nu doar asistând fiinţele ce se află aici, ci veţi fi cu adevărat impresionaţi. Fiecare dintre aceste fiinţe – cele şase fiinţe care sunt aici – a părăsit viaţa relativ devreme în termeni umani, pe când avea cam 20 de ani. A fost prea mult pentru ele.

Este dificil pentru cei veniţi prima dată să stea aici, să fie aici, în multe, multe cazuri. Presiunea din conştiinţa umană este atât de puternică acum, plus că aveţi efectul plecării Gaiei. Aveţi efectul în care, odată cu plecarea Gaiei, multe energii vechi, oase vechi din pământ pleacă şi ele. Este intens. Este foarte, foarte intens.

Acum, imaginaţi-vă cum ar fi dacă aţi veni aici pentru prima dată. Cei mai mulţi dintre voi aţi fost aici de mii de ori – de foarte multe ori – dar imaginaţi-vă că ar fi prima dată, iar dintr-o dată coborâţi prin tub. Sunteţi ceea ce am numi o eglendră, o fiinţă angelică ce urmează a se naşte în corp fizic, iar brusc sunteţi absorbiţi în tub! Vă rostogoliţi prin tub cu sute, mii de alte fiinţe care toate încearcă să-şi găsească în acleaşi timp calea spre pântec! Înhăţaţi pântece de oriunde puteţi! (multe râsete) “Să fie familia asta sau familia celalată? Cu cine să fiu?!”

Buum! Dintr-o dată, sunteţi acolo. Ohhh …(audienţa spune: “Rahat!”) Da, mulţumesc. (râsete) Nu mai am voie să spun aceste cuvinte – rahat! – dar voi puteţi. Le puteţi spune oricând doriţi.

Întrebarea 1

Aşa că dintr-o dată sunteţi în corp fizic, “Ohhh!” şi, în special dacă sunteţi aici pentru prima dată, e paralizant, şocant, de necrezut. De asta mulţi dintre ei nu au trecut de 30 de ani. Haideţi să trecem la întrebări, la concursul de întrebări al Profesorului, ca să vedem dacă sunteţi plini de makyo sau de ahmyo. Ok, da. Te rog să ai şi premiile Adamus pregătite. Da, ok. Întrebări.

LINDA: Pregătiţi?

ADAMUS: A încălţat şi pantofii de alergat! Ce uman e acest lucru! Ok, prima întrebare este… şi o să ai nevoie de microfon.

LINDA: Nu încă. Nu cât timp încă mai citesc.

ADAMUS: Pe rând.

LINDA: Da.

ADAMUS: Gata?

ÎNTREBAREA 1 (citită de Linda): De ce am fost atât de obosit tot timpul în ultima mea întrupare? Când m-am întors în tărâmurile celeste, senzaţia oboselii a dispărut.

ADAMUS: Bună întrebare din partea grupului nostru de îngeri de azi. “De ce eram obosit tot timpul?” Te rog să alegi un voluntar, pe oricine nu are mâna ridicată. (râsete)

LINDA: Oh, prea târziu.

DAVID: Ai petrecut mult timp şi energie gândind.

ADAMUS: Bun. Ai petrecut mult timp şi energie gândind. Da. E bine. Primeşti un premiu Adamus.

LINDA: Să aleg pe altcineva?

ADAMUS: Pe oricine vrei. Sunt mâini ridicate acolo, în spate. De ce această fiinţă era atât de obosită tot timpul?

JANE: Deoarece conştiinţa este atât de densă.

ADAMUS: Da. E foarte bine până acum. Excelent. În spatele sălii.

SHAUMBRA 3 (un bărbat): Pentru că ei au accesat omenirea, iar omenirea, la acest punct, este obosită de felul în care au stat lucrurile pe planeta aceasta.

ADAMUS: Da, bun. Excelent. Mulţumesc! Mulţumesc. Conştiinţa de masă este obosită acum. Conştiinţa de masă este cu adevărat obosită, dar ştiţi ce se petrece când sunteţi obosiţi? Ei bine, sunteţi nervoşi, sunteţi iritabili, vă simţiţi de parcă nu sunteţi în corpul vostru, în viaţa voastră. Aşa că, absolut. Încă unul. Încă unul. Simţirea de a fi obosit tot timpul.

SHAUMBRA 4 (o femeie): Alţii se hrăneau din tine.

ADAMUS: Da, excelent, excelent. Excelent, excelent.

LINDA: Oh, ai urmat şcoala Energiilor Sexuale!

ADAMUS: Excelent. “Alţii se hrăneau”. Toate răspunsurile sunt corecte. Mulţumesc. Mulţumesc, Linda. Toate răspunsurile au fost corecte şi pornesc de la faptul că a fi în corp fizic este o experienţă obositoare. Nu este natural. Nu este o stare naturală.

Vă adaptaţi. Cu toţii aţi învăţat cum să fiţi în corp şi cum să rezistaţi timp de 80, 90, 100 de ani dintr-ai voştri, dar la cei ce vin pentru prima dată este înfiorător de dureros pentru energia lor. În plus, alţi oameni se hrănesc din ei. În plus există un strat, ceaţa conştiinţei de masă. În plus, sistemele energetice din realitatea umană lucrează atât de diferit faţă de sistemele energetice din realităţile non-fizice, astfel că toate aceste forţe se leagă între ele şi creează multă energie ce se mişcă foarte lent, e vâscoasă sau blocată.

Care este soluţia? Nu vă mai întrupaţi! Bun răspuns. (râsete) Vedeţi? Dar trebuie. Mai devreme sau mai târziu fiecare înger trebuie să treacă pe calea Pământului. Dacă nu este acest Pământ fizic, ar putea fi un alt Pământ, dar mai devreme sau mai târziu trebuie să treceţi prin această experienţă. Deci care este răspunsul acum pentru acest înger drag care se va întoarce pentru o altă viaţă? Ce faceţi? (audienţa spune: “Respirăm”) Respiraţi. Excelent. Voi respiraţi.

Ce altceva? (diverse răspunsuri; râsete; cineva spune: “somnul”) Somnul, da. Respiraţia. Somnul este, de fapt, foarte important. Somnul este cu adevărat important, fiindcă este un timp de linişte în care vă reconectaţi cu spiritul vostru. De asemenea treceţi prin succesiuni de vise, toată noaptea, la niveluri multiple. Nu aveţi un singur vis timp de o jumătate de oră. Nu ştiu cine a mai scos şi asta! Pe cercetătorii viselor ar trebui să-i roage cineva să-şi schimbe cercetările.

Voi visaţi toată noaptea, toată noaptea şi la niveluri multiple. Puteţi avea 30, 100 de vise ce se petrec simultan, dar asta este natura voastră reală. Aşa sunteţi voi cu adevărat, iar când treceţi prin succesiunea de vise de fapt vă revigoraţi spiritul. Vă revigoraţi pe voi. Aşa că răspunsul este da, absolut – “Respiraţi” – pentru cei care vin.

Foarte pragmatic, alegeţi naibii blestemăţia aia de familie înainte să veniţi! De ce să jucaţi o ruletă de rahat cu fizicul vostru, atunci când puteţi alege familia potrivită – o familie de conştiinţă, o familie care vă va îngriji şi care vă va oferi un mediu sigur din punct de vedere energetic?

De asemenea, învăţaţi să alegeţi. Ceva chiar ciudat se petrece atunci când fiinţele angelice vin pe Pământ. Uită dintr-o dată că pot alege! Pot alege. De ce acest lucru este eliminat brusc din memoria lor?

LINDA (şi audienţa): De ce?

ADAMUS: De ce? Deoarece conştiinţa este atât de densă, iar acea conştiinţă, tiparele ei sunt că voi nu aveţi de ales. Acest lucru a fost programat în conştiinţa de masă de mult timp. Acum se face deprogramarea.

Atunci când ei vin este atât de densă, atât de groasă încât chiar dacă ei încearcă să reziste tot se blochează cumva în straturi, în mişcările conştiinţei de masă şi uită că au o alegere. Voi toţi, la un moment sau la altul, uitaţi că aveţi o alegere. Încă vă îndoiţi, dar acum vă deschideţi către asta. Bun. Următoarea întrebare.

Întrebarea 2

LINDA: Numărul doi.

ÎNTREBAREA 2 (citită de Linda): De ce nu spun oamenii ceea ce vor cu adevărat să spună? De ce sunt cuvintele lor atât de învăluite?

ADAMUS: De ce nu spun oamenii ceea ce vor cu adevărat? De ce spun un lucru, dar de fapt se gândesc la altul? Este o întrebare interesantă, o întrebare suficient de mare ca să fie pusă astăzi de cineva. Evident, a avut o influenţă mnare asupra vieţii sale. Aşa că, te rog, microfonul. De ce nu spun oamenii ceea ce vor cu adevărat?

LESLIE: Supravieţuire.

ADAMUS: Excelent. Bun. Merită cel puţin un premiu. Bun. Supravieţuire, pentru că acum, aşa cum este conştiinţa, dacă aţi spune cu adevărat ceea ce vreţi…

LINDA: Nimeni nu vrea să audă ceea ce ai cu adevărat de spus.

ADAMUS: Da, da. (Adamus râde) Bun. Bun. Ok. Următorul.

CAROLYN: Pregătirea veche. Ar trebui să îi tratăm pe alţi oameni aşa cum vrem să fim trataţi noi.

ADAMUS: Da. Încercaţi să fiţi…

CAROLYN: Drăguţi tot timpul.

ADAMUS: Încercaţi să fiţi drăguţi. Ştiţi ce a spus Tobias despre a fi drăguţ. (Vince spune: “Adu-mi aminte”) Ce a spus Tobias despre a fi drăguţ?

CAROLYN: Nu-mi amintesc.

ADAMUS: A spus că este parte a virusului energiei sexuale. Ştiţi, aţi fost pregătiţi să fiţi băieţi şi fete drăguţe. Cu alte cuvinte: “Poartă-te bine, conformează-te şi intră în cutiuţa asta.” Afară cu drăguţ. Vă rog să încetaţi să mai fiţi drăguţi. Încetaţi să mai folosiţi cuvântul “drăguţ”.

LINDA: Ce-a fost asta?

ADAMUS: Încetaţi de a mai fi drăguţi!

LINDA: Zău!

EDITH: Păi cum ar trebui să fim, ticăloşi? (râsete)

ADAMUS: Dacă ai scoate faţada încercării de a fi drăguţă, ai fi ticăloasă? Eşti ticăloasă pe dedesubt?

EDITH: Nu, sunt doar obişnuită.

ADAMUS: Nu, nu eşti obişnuită. (râsete) Ei nu prea spun ceea ce vor cu adevărat să spună, nu-i aşa? (mai multe râsete) NU eşti obişnuită. Eşti extraordinară! Eşti Eu Sunt. Eşti uluitoare.

EDITH: Mulţumesc.

ADAMUS: Da, şi cumva şi sexy. (râsete) Te-am auzit mai devreme. Nu eşti obişnuită! Obişnuit este mai rău decât a fi drăguţ! Vă puteţi imagina pe cineva spunând: “Ei bine, eşti doar obişnuit.” Ceee??! Da, sufocaţi-vă cu asta. Vrea să spun că NU!!!, nu sunteţi obişnuiţi. Nu sunteţi normali, dar asta ştiţi. Însă dacă nu sunteţi normali, ceea ce nu sunteţi, nu înseamnă că sunteţi anormali. Înseamnă că sunteţi excepţionali. Vedeţi, toată acea programare… programare, programare.

Ce altceva nu mai spun ei? A fost suficient ca să-l deranjeze pe acesta astfel încât să părăsească Pământul. A încheiat.

SHAUMBRA 7 (un bărbat): Limbajul vorbit nu reprezintă corect energia.

ADAMUS: Adevărat. Adevărat. Limbajul vorbit este inadecvat, extrem de inadecvat, astfel că oamenii vor încerca să creeze cuvinte. Când vom ajunge la punctul în care vom putea doar comunica? Atunci când încetăm să ne mai îndoim. Atunci când încetăm să ne mai îndoim de comunicaţiile care au loc, Jean, şi avem încredere în ele. Ştii că le primeşti. Doar trăieşte-le acum. Nu te îndoi.

Ce alte motive au oamenii să nu spună ceea ce doresc? Este o întrebare înşelătoare. Caut răspunsul potrivit – al meu. Da?

SHAUMBRA 8 (o femeie): Pentru că ei nu-şi amintesc faptul că sunt iubiţi necondiţionat.

ADAMUS: Da …

SHAUMBRA 8: Aşa că ei se adresează iubirii condiţionate: “O să spun ceea ce vreau să spun pentru a părea că…”

ADAMUS: Absolut. “Am să spun ceea ce alţii se aşteaptă să le spun”, iar din cânc în când mai deviază puţin. În marea parte a timpului este doar temperare – nu clătina barca, nu face valuri – dar, ştiţi – am nişte discuţii cu Cauldre – aceasta nu este o adunare new age. Nu este o adunare new age. Dacă ascultaţi aşteptându-vă la asta, veţi fi foarte dezamăgiţi.

Aceasta nu este nici o adunare spirituală, iar dacă aţi venit aici aşteptându-vă la spiritualitate, probabil că nu o veţi primi. Este vorba despre conştiinţă şi, prin urmare, în general noi spunem ceea ce vrem să spunem, deşi nu ni se permite să spunem “rahat,” “la dracu,” “futu-l” sau orice alt cuvânt similar. (multe râsete şi aplauze) Dar dacă ascultaţi gândindu-vă că va fi…

LINDA: Nu e corect! A fost răspunsul lui Marty şi tu l-ai furat!

ADAMUS: … că va fi o adunare spirituală în care nu se vor spune aceste cuvinte, ei bine, veţi fi dezamăgiţi. Noi – noi – spunem ceea ce simţim şi vorbim deschis despre conştiinţa noastră, vorbim deschis despre makyo şi despre toate celelalte lucruri şi menţinem energia în mişcare. Aşa că da…

LINDA: Marty primeşte un premiu?

ADAMUS: Ai spus acele cuvinte? (râsete) Ai vrea să te ridici? Nu le-am auzit, de asta întreb. Nu ştiu dacă le-a spus cu adevărat. Ce ai spus?

MARTY: Căcat, futu-l, la dracu. (râsete)

ADAMUS: Iată un premiu, mulţumesc. Acum, sunt acestea chiar atât de rele? Poate dacă sunt îndreptate către cineva. Dacă ai spus… i-ai spune şi lui (arată spre David), ca exemplu?

MARTY: Nu, pe el îl plac.

ADAMUS: Oh, asta e chiar drăguţ. (râsete) Dacă sunt direcţionate către cineva… sunt doar cuvinte. Înseamnă atât de puţin, dar oamenii se supără. Oricum, eu încă îmi mai caut răspunsul.

LINDA: Oh, e ceva anume.

ADAMUS: Da. Toate sunt corecte până acum, dar e un răspuns care cu adevărat iese în evidenţă.

LULU: Să fie acceptaţi.

ADAMUS: Să fie acceptaţi, da. Da, cumva se subînţelegea, dar primeşti un premiu pentru că te plac, pentru că sunt drăguţ. (râsete) Nu sunt drăguţ, nici nu vreau să fiu vreodată drăguţ. Vreau să fiu eu. Real.

LINDA: Te descurci bine!

ADAMUS: Mulţumesc. Da, un răspuns.

KERRI: Pentru că nu vor să-şi ia şuturi.

ADAMUS: Ei bine, da. Asta s-a spus, că ei nu vor să fie abuzaţi, aşa cp se conformează, se aşază în linie. Dar tu – şi voi toţi – de ce nu aţi spune ceea ce simţiţi cu adevărat?

MARC: Pentru că te identifici cu identitatea ta umană.

ADAMUS: Te apropii foarte tare. (David spune: “Nu avem încredere în noi”) Că nu vă cunoaşteţi pe voi este problema. De unde să ştiţi ce să spuneţi dacă nu ştiţi cine sunteţi, atunci când nu vă amintiţi cine sunteţi? Cum puteţi rosti adevărul atunci când nu sunteţi cu adevărat siguri de ce este adevărul? A devenit complicat.

Nu e o problemă de vorbire, ci de a intra aici (inima). Dacă nu vă cunoaşteţi pe voi, da, cuvintele ce vor ieţi din gura voastră vor fi în esenţă makyo, iar apoi cădeţi în tiparele de a încerca să-I mulţumiţi pe oameni. Picaţi într-un lucru de temut: “Spune-le ce vor să audă”. Însă ceea ce se petrece cu adevărat este că voi duceţi toate aceste lucruri în interior. Voi nu ştiţi cu adevărat, nu ştiţi ce vă spune propria voastră fiinţă, aşa că totul devine confuz. Tot ce iese la iveală – nu din gura voastră, din din gura umană – este în esenţă makyo. Este complicat, iar apoi oamenii se duc să studieze mai mult şi folosesc cuvinte din ce în ce mai mari. Sunt doar rahaturi makyo şi mai mari. (râsete)

LINDA: Cee?!

ADAMUS: Nu pot spune asta azi! Eu îmi rostesc adevărul meu. Vedeţi voi, apoi apar tot mai multe straturi. De asta, dragul meu prieten, oamenii nu vor cu adevărat să spună ceea ce vor cu adevărat. Ei nu ştiu ce vor să spună.

LINDA: Nu am terminat cu asta.

ADAMUS: Da.

LINDA: Observaţia mea, după ce am vorbit cu mulţi tineri, este că nu există cu adevărat un loc în care altcineva să vrea să audă. Nu sunt obişnuiţi să aibă un spaţiu sigur în care să vorbească astfel.

ADAMUS: Adevărat. Oricum, voi provoca asta. În momentul în care sunteţi cu siguranţă în voi înşivă, veţi vedea, veţi auzi, veţi simţi că oamenii vor cu adevărat să audă. Ei vor vrea să audă.

LINDA: Ai vorbit cu prietenii lor?

ADAMUS: Acesta este exemplul viu al acestui fapt. Este un spaţiu sigur, astfel căputem vorbi deschis. Putem vorbi fără să trebuiască să tocăm multe cuvinte. Eu nu pot spune prea des nişte cuvinte, pentru că atunci, ei bine, Cauldre se supără. Dar şi el le foloseşte!!! (râsete) Nu vrea să le spun eu. Acum, vedeţi, nu are sens, nu-i aşa? Nu-i de mirare că aceştia au plecat atât de timpuriu.

Întrebarea 3

Ok, următoatea întrebare. Noi avem cu totul alt subiect, asta e doar încălzirea.

LINDA: Adevărat?

ADAMUS: Absolut.

ÎNTREBAREA 3 (citită de Linda): De ce m-am simţit atât de deconectat de mine însumi pe când eram în formă fizică şi de ce mă simţeam atât de deconectat de orice?

ADAMUS: Deconectat. “De ce m-am simţit atât de deconectat, de disociat de sine”? Asta aud eu în această întrebare, “de sine”. Câteva comentarii rapide din partea Shaumbra iluminaţi: de ce s-au simţit ei atât de deconectaţi?

JAN: Pentru că nu priveau în interior. Noi am fost învăţaţi să nu privim în interior. Mereu am fost învăţaţi să privim în afară şi nu înăuntru.

ADAMUS: Da, e adevărat – mai adevărat pentru cei ce au fost aici mii de vieţi decât pentru cei veniţi prima dată – însă da, există un strat, presiunea intensă care spune: “Este în afară. Niciodată să nu te uiţi aici. Ai grijă mai întâi de toţi ceilalţi, du-te şi fă-ţi lucrarea de asistenţă socială, uită de tine”.

Nu e ciudat? Să aveţi grijă de toţi ceilalţi? Aş putea continua ore în şir cu asta. Ştiţi, acest lucru e grozav de spus în faţa grupurilor pe care vreţi să le determinaţi să urmeze anumite structuri, fie că e vorba despre o biserică, fie că este vorba despre o companie sau o familie: “Ai grijă mai întâi de toţi ceilalţi”. Nu, nu. Absolut că nu. Aceasta este una din cele mai mari schimbări de paradigmă din Noua Energie. Aveţi grijă de voi mai întâi, iar apoi veţi face minuni pentru oricine vă vede strălucirea. Este cu adevărat uşor. Mai departe.

SHAUMBRA 12 (un bărbat): Cred că răspunsul este: “Bine ai venit pe Pământ”. (râsete)

ADAMUS (râzând): Da!

SHAUMBRA 12: Pare a fi tema ultimilor 10.000 de ani.

ADAMUS: Absolut. Bun venit pe Pământ. Este excelent şi e un rezumat foarte bun. Aşa a fost. E ca şi cum sunteţi… hai să spunem această fiinţă uşoară, aeriană din alte tărâmuri şi apoi veniţi aici pentru prima dată. Aţi auzit despre asta. Aţi auzit poveştile spuse de Shaumbra. Aţi auzit poveştile pe Noul Pământ. Aţi studiat. V-aţi pregătit să veniţi aici. Dintr-o dată sunteţi aici şi indiferent cât de multe v-au spus, indiferent cât aţi studiat, până nu sunteţi în acest lucru nu-l puteţi înţelege cu adevărat.

Norul conştiinţei din jurul Pământului este foarte dens şi asta înseamnă că uitaţi cine sunteţi. Fiinţele care vin acum, multe dintre ele, cei care vin pentru prima dată sunt… sunt… încerc să mă gândesc la cuvântul potrivit. Sunt copleşiţi. Sunt şocaţi de cât de repede pierd legătura cu ei înşişi.

Niciun curs nu avea cum să-i înveţe vreodată cât de repede vă deconectaţi de la voi. Iar apoi, din cauza tiparelor Pământului, dintr-o dată începeţi să căutaţi în afară. Este un joc ce nu poate fi câştigat, în afară de experienţa căutării. Însă nu se află în afară, aşa cum aţi descoperit. Nu este într-o carte. Nu este într-un templu. Nu se află într-o mantră, într-un guru şi nici în nimic altceva. Este chiar aici, în voi. E ca şi cum semnalele sunt amestecate intenţionat, semnalele de la voi la voi. Aveţi tot felul de părţi şi bucăţele, aspecte, care ar trebui să comunice lin unele cu altele, ar trebui să curgă, ar trebui să fie în graţie, aspecte care vin, aspecte care ies, voi în fiecare aspect, ele în voi. Însă semnalele s-au încrucişat. S-au pervertit şi s-au deformat.

Iar când reţeaua nu lucrează aşa cum ar trebui… gândiţi-vă la reţeaua voastră de telefonie mobilă. Atunci când aveţi doar câteva mici hopuri în ea sau în reţeaua de internet nu e nevoie decât de câţiva biţi în dezordine ca să… (cineva spune: “să fută tot”) – mulţumesc. (râsete) Jean, s-ar putea să ai mult de editat la acest shoud, să pui mici simboluri caraghioase.

LINDA: Bipuri.

ADAMUS: Da. Pe cine credeţi că păcăliţi cu ele? Puneţi nişte simboluri mici şi caraghioase.

LINDA: Nu şi dacă se pune…

ADAMUS: Nu! Tot futut înseamnă.

LINDA: Nu şi dacă “f” şi “t” sunt puse în…

ADAMUS: Da.

LINDA: … şi între sunt steluţe.

ADAMUS: Aşa că aceste semnale se intersectează şi se dau peste cap. Cum găsiţi din nou semnalul? (audienţa spune: “Respirăm”) Respiraţia. Exact ceea ce am făcut mai înainte. Vă opriţi o clipă, respiraţi adânc, “Eu Sunt Cel Ce Sunt”. Voi permiteţi ca toate comunicaţiile – semnalele, tiparele, energiile şi conştiinţa – să se întoarcă în propria ordine. Ştiu cum să facă asta. Voi ştiţi cum, dacă permiteţi.

În orice caz, dacă ieşiţi în căutare, următorul lucru este că vă duceţi la un vindecător cu cristale, clopoţei, lumânări, tămâie şi toate celelalte. O să daţi peste cap şi mai tare semnalele. Pentru că toate semnalele vor spune: “Se pare că şeful vrea ca totul să fie dat peste cap”. Astfel că ele se conformează cumva, vedeţi voi, rămân cumva în afara echilibrului. Însă în momentul în care doar respiraţi adânc şi realizaţi că sunteţi în absolută siguranţă, că, absolut, sunteţi fiinţă eternă, semnalele revin în echilibru.

Atunci când vor reveni în echilibru vor spune: “Ştii, în timpul frecvenţelor neregulate am creat nişte energie blocată, nişte energie în exces, nişte sisteme de credinţă interesant de ciudate, grăsime în sistem, nebunie în minte. O să le curăţăm”. Şi o face. O va face. Va curăţa totul – dacă voi permiteţi, dacă încetaţi să vă mai amestecaţi, dacă încetaţi să vă mai băgaţi, dacă încetaţi să mai manipulaţi şi dacă încetaţi să vă mai duceţi la fiecare ghicitoare nouă care apare pe la voi prin cartier!

Mergeţi la masaj. Faceţi ceva pentru voi sau doar plimbaţi-vă, cumpăraţi o maşină nouă, o casă nouă ori ceva de genul acesta. Da, serios! Asta spune siste- … oh, pot să simt ochii! (se referă la Linda, care se află în spatele lui; râsete). Asta spune sistemului vostru că vreţi să trăiţi, că vreţi să mergeţi înainte, iar asta va schimba totul. Oh, îmi place asta. Ar trebui să o facem mai des… ei, nu vreţi să muriţi atât de des (gesticulează înspre oaspeţii non-fizici). Ok. (râsete) Următoarea întrebare.


Întrebarea 4

LINDA: Ok. Întrebarea asta este numărul 4.

ÎNTREBAREA 4 (citită de Linda): Am fost preocupat de sexualitate de la vârsta de patru ani şi până la moarte. De ce?

ADAMUS: Eşti sigură că nu e o întrebare de aici (oaspeţii non-fizici) şi nu de aici (audienţa)? (râsete) “Am fost…” Cum suna?

LINDA (citeşte iar întrebarea): Am fost preocupat de sexualitate de la vârsta de patru ani şi până la moarte. De ce? (câţiva Shaumbra strigă răspunsuri)

ADAMUS: Ea va aduce microfonul. Are şi premii. Da.

LINDA: Unde sunteţi?

KATHLEEN: Virusul energiei sexuale.

ADAMUS: Virusul energiei sexuale. Da, este corect. E parte din asta. Bun.

LINDA: Pete.

PETE: Din cauza lucrurilor pe care le-am învăţat, am creat multe limite, iar singurul mod în care mă puteam conecta cu o altă persoană a fost prin sexualitate, nu prin intimitatea mea.

ADAMUS: Adevărat?

PETE: Da.

ADAMUS: Da. Bun. Excelent. Excelent, şi este o mare percepţie, Pete, pentru că există limite ce sunt ridicate. Nu funcţionează prea bine, dar are loc multă hrănire a energiei sexuale, care continuă, iar multe din problemele cu relaţiile se bazează, în cea mai mare parte, pe hrănirea energetică. Relaţiile, hai să privim asta în faţă – puteţi spune tot felul de lucruri – cele mai multe relaţii în Vechea Energie se bazau pe hrănire. Mă puteţi huidui, dar nu o să o faceţi. Puteţi arunca cu lucruri în mine, dar nu o să o faceţi, căci acest grup înţelege cu adevărat ce vreau să spun cu asta.

Acum, aceste lucruri vor ajunge pe Internet şi toţi vor spune diverse, dar este adevărat. Cu adevărat. Relaţiile erau menite a umple vidul dezechilibrului masculinului şi femininului vostru, al dezechilibrului karmic sau al dezechilibrului îndoielii sau… doar treceţi prin lista şi vedeţi că cele mai multe relaţii pe asta s-au bazat. Nu mai e nevoie să fie aşa. Cea mai mare relaţie din lume este relaţia cu…? (audienţa spune: “cu tine însuţi”) Ah, îmi place. Vedeţi? Cu voi înşivă.

Atunci când aveţi o relaţie intimă, plină de iubire cu voi înşivă, atunci orice altă relaţie poate fi foarte frumoasă, eliberatoare, plină de bucurie şi fără poveri. De fapt vă puteţi bucura de viaţa împreună cu un alt om. Acesta e un dar. Este cu adevărat un dar. Bucuria liberă a vieţii împărtăşite cu alte fiinţe.. poate fi sexuală, poate doar să fie… emoţie nu este cuvântul potrivit – ci experienţială, oricum. Da, bun răspuns, Pete.

Ok, alte comentarii legate de sex. De ce această fiinţă a simţit…

JOEP: Karma de familie.

ADAMUS: Karma de familie. Asta este…

JOEP: Ai ales familia greşită.

ADAMUS: Ai ales familia greşită, absolut. Energia sexuală curge prin descendenţa de familie. Nu există nimic fizic pe care să-l moşteniţi de la altcineva legat de dezechilibrul sexual sau de devierea sexuală. Oh, ei au studiat şi au încercat să dovedească asta, pentru că au spus: “Ei bine, bunicul a avut aceleaşi probleme”, care coboară către copii. Ei bine, nu este ceva fizic, deşi în cele din urmă îşi găseşte calea către celule şi ADN, da, dar de unde a venit? A venit de la virusul energiei sexuale intrat direct în linia de descendenţă. Absolut.

Virusul energiei sexuale poate intra aproape oriunde, în orice. Îşi găseşte calea în fiecare crevasă, în orice mică… Ştiţi ce se petrece în momentul în care unele din acele ţări au început să strige după libertate? Virusul curge acolo şi îi afcetează pe unii dintre ei. Sperăm că nu pe toţi, însă aşa este.

Mai este un motiv pentru care am vrut să împărtăşesc legat de – care era cuvântul folosit în întrebare? – ademenirea sexuală. Preocupare. Pământul, viaţa ca om, este extrem de seducătoare. Extrem. Are acea seducţie pe care fiecare dintre voi a simţit-o. Pe cât de provocator este uneori a fi aici, de asemenea este şi foarte seducător. Drama este seducătoare. Puterea – mai seducătoare ca sexul. Dezechilibrul este seducător, deoarece conştiinţa mereu va încerca să găsească o cale de a se echilibra, vedeţi voi.

A fi aici ca om este foarte seducător, în toate felurile. Asta poate fi bine. Vă poate oferi o mare bucurie, o mare experienţă şi simţire – nu e nimic în neregulă cu seducţia – sau poate fi devastator. Vă poate conduce viaţa, dacă acea seducţie intră în structurile voastre sexuale, nu doar în organe, ci în alcătuirea voastră sexuală şi în acel loc mic din minte care se leagă de sex, dar care, de fapt, nu se referă la sex. Există un mic loc în mintea voastră, nu un loc fizic, literal, ci o parte a gândirii voastre care este legată de sex şi de asta se spune că sexul poate da dependenţă. Nu este aşa. Nu este, dar mintea are modul propriu în care crede asta.

Mintea are un mod foarte interesant de a folosi seducţia naturală. Energia seducţie poate fi grozavă, vă poate revigora. Nu e nevoie să fie rea, însă mintea o poate prinde într-o parte mică a înţelegerii sale limitate asupra lucrurilor, şi poate continua să declanşeze ceva pe baza împlinirii sexuale, însă acea împlinire este foarte, foarte temporară.

Atunci când împlinirea sexuală – şi nu vorbesc doar despre fizic, ci există şi o împlinire energetică, spirituală, în sex – atunci când este falsă, când este aşezată în tiparele minţii, nu poate fi niciodată împlinită, astfel că persoana simte constant această seducţie a sexului. Indiferent de cât sex au parte, niciodată nu se vor simţi împliniţi – această parte dă dependenţa. Cu alte cuvinte, mintea a intrat într-un tipar din care nu ştie cum să iasă.

Apropo, nu există dependenţe de ceva. Mintea intră în tipare şi nu ştie cum să iasă. Într-un fel, nu vrea să iasă. Cade în seducţie. Nu există dependenţe. Nu-mi pasă ce spune ştiinţa despre dependenţele fizice, nu există. Niciuna. Totul vine de aici (capul).

Aşa că poate, doar poate, putem începe să lucrăm la fluxurile energiei şi la dinamicile energiei care vor ajuta o persoană să realizeze că nu este prizonieră în structurile sale. Aceştia nu sunt prinşi în cristalul lor, ca să spun aşa. Nu sunt în închisoarea lor. Următoarea întrebare.

LINDA: Încă o întrebare. Dacă sunt aici pentru prima dată, înseamnă, pe baza altor lucruri care s-au mai spus, că nu au mai făcut sex niciodată.

ADAMUS: Ei bine, e adevărat. Absolut.

LINDA: Dar nu ar crea un fel de…?

ADAMUS: Este prima dată când au o experienţă sexuală în formă fizică.

LINDA: Aşa este.

ADAMUS: Asta în sine este uluitor. Poate că este unul din cele mai mari daruri. Dacă ar exista şapte minuni în a fi uman, aceasta este, probabil, una dintre ele – capacitatea de a vă cufunda complet, cu totul, într-o experienţă care implică trup, minte şi spirit – căci, într-adevăr, atunci când faceţi dragoste cu adevărat, atunci când cu adevărat faceţi sex implică fiecare parte din voi, nu doar… hm-hm. (râsete) Nu ar trebui să spun acele cuvinte, aşa că…

Implică fiecare parte din voi, dar, teoretic, o fiinţă angelică ce vine aici pentru prima dată ar fi absolut îndrăgostită de acest lucru frumos. Ar vedea frumuseţea sa. Dar priviţi cum a ajuns să fie ceva negativ, pervertit şi distorsionat. Oamenii nici nu mai ştiu ce să gândească despre sex. Ei ştiu doar că sunt atraşi de el, dar este acestea, în cea mai mare parte, împlinitor? Este cu adevărat ceea ce voi, îngerii, aţi intenţionat să fie?

Tobias vorbeşte despre asta, o să vorbesc şi eu mai mult în şcoala de SES avansată – însă ideea de… o să spun cuvântul în faţa lui dumnezeu (arată spre el) şi a tuturor – masturbare! Dacă sunteţi catolici, oh, dumnezeule, acum vă prăbuşiţi! (râsete) “Oh, soră! N-am făcut asta! N-am vrut să o ating! Pur şi simplu s-a întâmplat! (râsete) Cine, eu?!

LINDA: A sunat foarte familiar ce ai spus. (râsete)

ADAMUS: Făceam channel cu unul dintre voi! (mai multe râsete) Ce nu este în regulă în a vă iubi pe voi înşivă în toate felurile? Este ceva greşit în a vă iubi pe voi înşivă fizic? Ar trebui să fie doar… o, ştiu, ar trebui să fiţi doar drăguţi cu voi. Nu! Vă rog! În Atlantida, în zilele de început şi mai bune, nu, cei tineri erau învăţaţi să-şi onoreze corpurile în toate felurile, dacă ştiţi ce vreau să spun, cu mult timp înainte de a avea un partener.

Cum să fiţi intimi cu altcineva dacă nu sunteţi în confort cu a fi intimi cu voi înşivă? Sună vreun clopoţel? Toţi se uită în jos, spunând: “Abia aştept să plec de aici, să mă duc acasă.” (râsete) Intimitate. Ok, bun. Mulţumesc. Următorul.


Întrebarea 5

LINDA: Numărul 5.

Întrebarea 5 (citită de Linda): De ce este experienţa umană atât de plină de lipsă? Familia mea era săracă, vecinii mei erau săraci şi mi s-a părut că cea mai mare parte a timpului meu pe Pământ am petrecut-o supravieţuind, nu trăind.

ADAMUS: Sună cunoscut? (Shaumbra spune: “Da”) De ce este experienţa umană plină de lipsă? De ce există sărăcie, ca în exemplul cu lipsa abundenţei? De ce există lipsa de…? Completaţi voi punctele. De ce există lipsă pe Pământ? Te rog, către Shaumba iluminaţi.

LINDA: Ok.

MARY: Cred că este o combinaţie de conştiinţă de masă şi de îndoială de sine. Uităm cine suntem, că putem fi în abundenţă indiferent ce ar fi.

ADAMUS: Bun, bun. Conştiinţa de masă, îndoiala de sine, da, bun. Un premiu Adamus. Da, mulţumesc. Următorul. De ce este atât de multă lipsă? Ce i-aţi spune acestei fiinţe?

PATRICIA: Noi uităm că opusul lipsei este faptul că energia şi conştiinţa vin din nimic.

ADAMUS: Da, da. Absolut. Grozav. Un premiu Adamus.

PATRICIA: Oh, bun. Mulţumesc pentru recompensă!

ADAMUS: Da. De ce există lucrul numit lipsă?

LARRY: Oh, e distractiv.

ADAMUS: Distractiv. Absolut. Mulţumesc. E un răspuns onest. Cumva e distractiv. Dacă aţi avea tot ce vreţi, ce plictisitor ar fi! Nu! (râsete) Însă mulţi oameni, într-o perioadă foarte lungă de timp, au ajuns să se bucure de asta. Există o plăcere stranie în a suferi şi o anume… oh, ştiţi, urmărirea scopului este uneori mai distractivă decât a ajunge la acel scop. Aşa că da, este un strat în conştiinţa de masă. Da. Jean a avut mâna ridicată. Lipsa, Jean. De ce?

JEAN: În experienţa mea, lipsa a fost un fel de vid şi mi-a oferit şansa de a experimenta creaţia.

ADAMUS: Şi te bucuri de asta?

JEAN: Da, de fapt da.

ADAMUS: Nu, te bucuri de lipsă?

JEAN: Nu, dar oferă un fel de motivaţie.

ADAMUS: Ah, interesant. Oferă o motivaţie. Mulţumesc. Un premiu Adamus pentru asta. O să mergem la Vince şi… da, oferă o motivaţie. Eşti motivată acum de lipsă? (Jean dă din că nu) Te temi de lipsă?

JEAN: Nu mai e cazul.

ADAMUS: Nu mai e cazul. Bun.

VINCE: Lipsa înseamnă că eşti mai spiritual.

ADAMUS: Da, lipsa înseamnă că eşti mai…

LINDA: Oooo.

VINCE: În special în cultura iudeo-creştină.

ADAMUS: Absolut. Lipsa şi spiritualitatea – cine a inventat asta? (cineva spune: “Religia”)

LINDA: Papa!

ADAMUS: Ei bine, oamenii, însă da, acum că spui asta… Orice organizaţie, fie că este o religie, o şcoală, o afacere, fie că este orice altceva… există conceptul acela, ştiţi: cum poţi să fii bun la ceea ce faci dacă ai abundenţă? Acest lucru a fost puternic focalizat de religii.

Cu toate acestea, cineva ar fi trebuit să se oprească şi să spună: “Hei, cardinale, voi aveţi altare de aur! Aveţi cladiri uriaşe. Aveţi orice vreţi să mâncaţi. Aveţi armate. Aveţi afaceri. Aveţi terorişti. Aveţi oameni pentru relaţii publice, deşi deseori sunt unii şi aceiaşi. Aveţi toate astea”. Dar partea uluitoare pentru noi toţi este: de ce nu a arătat nimeni ceea ce era evident?

KERRI: Ne-au omorât! (multe râsete)

ADAMUS: Şi ce, încă sunteţi aici! V-aţi întors, runda a treia. Da, da, v-au omorât uneori, dar, ştiţi, dacă mai mulţi oameni s-ar fi ridicat…

LINDA: Nu cred că s-a auzit. Răspunsul ei a fost: "Fiindcă ne-au omorât".

ADAMUS: Pentru că ne-au omorât, da. Dar dacă mai mulţi oameni s-ar fi ridicat, dacă mai mulţi oameni ar fi permis ca adevărul conştiinţei lor să iasă la iveală, nu ar fi durat aşa de mult. Aşa cum a arătat Cauldre mai devreme, 18 zile în Egipt. Acum ei trebuie să se descurce cu urmările schimbării. Literalmente, ceea ce le transmiteţi, ceea ce radiaţi către ei va face… voi creaţi potenţiale care nu existau pentru ei acum două luni, acum şase luni. Aşa că există un mod de a se rezolva prin sine.

Însă oamenii intră în lipsă pentru că, da, este programat. Da, destul de ciudat, este un joc. Este o motivaţie perversă – frica de lipsă şi a avea doar cât să ajungă îi ţin pe oameni în mişcare. Nu mai avem nevoie de asta. Puteţi face o alegere conştientă la orice punct să nu aveţi acea lipsă în viaţa voastră.

De ce? Este o abundenţă de energie. Sfârâie şi pocneşte în aer chiar acum. Este pretutindeni. Există energie în voi, este un rezervor de energie care mereu este acolo şi vă este livrată prin metoda “chiar la timp”. Pur şi simplu… (Adamus pocneşte din degete) Va apărea pe moment. O programare veche spune: “Nu, trebuie să ştiu că există, ştii, cantităţi uriaşe. Trebuie să le văd şi să le ating”. Se află acolo în stare neutră şi vă este adusă la timp. Asta cere multă încredere, apropo. Da.

Întrebarea 6

LINDA: Încă o întrebare?

ADAMUS: Da.

LINDA: Ultima întrebare.

ÎNTREBAREA 6 (citită de Linda): De ce nu am putut crea ceea ce am vrut? Am crezut că ştiam ce vreau, dar se pare că niciodată nu am reuşit să fac să se petreacă.

ADAMUS: Shaumbra? Shaumbra, da.

LINDA: Pregătiţi?

ADAMUS: Da, te rog. Microfonul… cum se face că nu am putut crea ceea ce am vrut?

JOSHUA: Ai creat ceea ce ai vrut, nu ceea ce ai crezut că vrei.

ADAMUS: Da, da. Ai creat ceea ce ai vrut, doar că nu este ceea ce ai gândit că vrei. Excelent răspuns. Excelent răspuns şi… (audienţa aplaudă) Azi a uitat să-mi verifice buzunarele. (râsete şi ovaţii, căci Adamus îi dă lui Joshua o bancnotă) Vedeţi ce uşoară este creaţia? Mulţumesc. Shaumbra, haideţi să respirăm adânc.

LINDA: Nu sunt mama ta. Nu o să te caut în buzunare.

ADAMUS: Voi, apropo, aţi trecut concursul cu întrebări şi răspunsuri. Sclipitoare răspunsuri. Răspunsuri simple, uşoare. Nu e uşor? Şi nici nu a fost nevoie să vă scărpinaţi prea mult în cap ca să le ştiţi. De ce? Ei bine, voi aţi adus această informaţie în lucrul numit Shoud de mulţi ani. Acum începeţi să o trăiţi. Începeţi să o aduceţi chiar aici.

Aşa că haideţi să respirăm adânc pe măsură ce trecem la… cu timpul nostru limitat… ei trebuie să plece.

LINDA: Apropo, cei care ascultă prin radioul Zona Trezirii probabil că nu ştiu că tu, Adamus, i-ai dat lui Joshua un premiu de 50 de dolari.

ADAMUS: Nu am vrut să mă laud în legătură cu ce am luat din buzunarul lui Cauldre, dar da, a primit 50 de dolari. Ce pot să spun? Ce pot să spun? (audienţa aprobă)

Hai să respirăm adânc, căci trecem la partea următoare, care se leagă de ultima întrebare.


Keahak

De ce nu puteţi crea ceea ce vreţi? Ei bine, creaţi. Următoarea întrebare este: cum începeţi să înţelegeţi ceea ce vreţi? Există un cuvânt vechi, lemurian, pe care îl voi folosi. Îl voi folosi din câteva motive: îmi place, sună bine, are o energie bună şi, de asemenea, dacă aş fi folosit un cuvânt obişnuit, convenţional, ar fi existat tendinţa de a fi puţin mental.

Am să vă rog să simţiţi acest cuvânt. Se pronunţă (scrie) “key-hak.”Key-hak. Nu-i aşa că sună distractiv? Îl puteţi spune. (Shaumbra repetă cuvântul) Da. Cumva e ca atunci când spuneţi “rahat”. E doar key-hak! (râsete) Key-hak! E un cuvânt lemurian, care nu face cu adevărat o diferenţă, însă originea sa este cuvântul “hak”, ce înseamnă spirit în acţiune, spirit în experienţă. Hak. Este un cuvânt străvechi, trebuie să-l spuneţi ca şi cum aţi scuipa. Hak! Hak! Da, hak, hak. Înseamnă spirit, nu doar un concept asupra spiritului, nu spiritul intelectual, ci spiritul în experienţă şi mişcare. Sunteţi voi. Sunteţi voi. Este hak.

Celălalt cuvânt, “key”, înseamnă – acesta nu este neapărat modul în care se scrie acest cuvânt, dar key înseamnă energie în acţiune. În vechime… key-hak poate că sună puţin din insule, puţin hawaiian, pentru că este lemurian. Dar asta înseamnă, pus la un loc, (scrie din nou) keahak – înseamnă a înţelege cu adevărat cum să atrageţi energia şi ce este cu adevărat creaţia, în cele din urmă. Este vorba despre a înţelege cum să atrageţi energia.

Aud multă vorbărie şi am primit multe întrebări de la Shaumbra despre legea atracţiei. Este un început bun pentru a începe să înţelegeţi ce se petrece. Am o problemă, ei bine, de fapt opt probleme, dar una dintre ele este cea mare. Care ar fi acea problemă?

SHAUMBRA (o femeie): Mentală.

ADAMUS: Mentală! Da, mentală. Este mentală. Nu înseamnă că e greşit. Înseamnă doar că acest grup chiar are nevoie de o înţelegere puţin diferită asupra a ceea ce petrece cu adevărat.

Atunci când aveţi un gând, în special un gând proiectat, un gând conştient, atrage energie. Am să trec de la silueta tip băţ la o siluetă ca o picătură. (desenează) Cealaltă figură era aşa de slabă şi de emaciată, aşa că acesta este omul nostru. Aceştia sunteţi voi. Da, turtă dulce şi… (desenează o faţă) ok, un zâmbet larg.

Da, m-am săturat să desenez siluete slăbănoage. De fapt aceasta seamănă mai mult cu felul în care este energia voastră. Nu sunt doar linii liniare, sunteţi o picătură! (râsete) Cu alte cuvinte, vreau să spun că energia voastră, corpul vostru de conştiinţă nu este o formă dură. Are o formă blândă. Curge.


Creaţie

Aşa că iată-vă aici, Bob-picătura, şi… aceasta este conştiinţă. Voi sunteţi conştiinţă, chiar şi corpul vostru fizic. Voi atrageţi energie către voi – (desenează) acestea sunt mici forme de energie – tot timpul. Faceţi asta chiar acum, dar nu sunteţi conştienţi. Iar asta creează multă confuzie, căci se petrece, voi vă creaţi realitatea, voi creaţi realitatea a orice este – poate o realitate a suferinţei sau una a cufundării absolute în această dimensiune singulară, cumva nenaturală, fiindcă sunteţi cu adevărat multidimensionali – dar voi creaţi. Familia voastră, sănătatea voastră, toate celelalte – sunt create.

Dar de unde sunt create? Asta este întrebarea. Asta este marea întrebare a zilei. De unde sunt create? Haideţi să explorăm, pentru că vine din multe locuri.

Voi atrageţi energii către voi, care vă creează realitatea din minte. (scrie) Noi vom numi asta Minte-Gândire. Nu e prea puternică. S-ar putea să staţi aici chiar acum şi să aveţi un gând, un gând al minţii, şi spuneţi că vreţi ceva. Vă gândiţi la o relaţie, unii dintre voi caută asta. “Vreau o relaţie. Mă gândesc la o relaţie. Văd o relaţie”. Are puţină putere şi veţi avea un jet de mici energii care vin pentru a face ca acest lucru să se petreacă. Însă ele nu sunt foarte dinamice. Nu sunt foarte puternice. Sunt doar gânduri.

Dacă aţi putea măsura propriile gânduri, indicatorul s-ar mişca foarte puţin, dar nu mult. Aici apar multe frustrări legat de modul în care este predată legea atracţiei sau de modul în care se vorbeşte despre puterea minţii. Oamenii vorbesc despre controlul minţii – de fapt este foarte ineficient, foarte arhaic şi, în final, duce la sinucidere. Aşa este, cu adevărat, pentru că nu satisfaceţi o nevoie internă reală. Deliberat vă înşelaţi singuri. Veţi sfârşi într-o gaură neagră şi veţi vrea doar să încheiaţi aşa cum au făcut-o unii dintre cei de aici. Astfel că Mintea-Gândire are o anume forţă în ea.

Mai există un nivel numit emoţie (scrie), iar eu îl voi numi Emoţie-Dramă, mult mai puternic decât gândurile minţii. Lucrează în viaţa aproape oricui. Aşa este creată realitatea lor – din emoţie şi dramă.

Dacă vă amintiţi ceea ce am spus înainte, emoţia este tentativa ieftină, artificială a minţii de a simţi. Mintea în sine absolut nu poate simţi. Nu poate avea simţiri, care înseamnă percepţii senzoriale, astfel că a creat micul lucru numit emoţii, ca să o facă să simtă că ar putea să le aibă, ca să simtă că este şeful. Emoţiile nu vin din inimă. Nu vin deloc din spirit. Sunt de aici (capul). Însă aici este înşelătoria ciudată. Vă gândiţi că mintea este un lucru şi credeţi că emoţiile sunt altul – de fapt sunt acelaşi lucru.

Însă conştiinţa – nu e chiar cuvântul potrivit, Cauldre – conştiinţa artificială ce vine din Emoţie-Dramă are un mod de a atrage cu adevărat energia. Prin urmare mintea, cu setul său artificial de emoţii, gândeşte: “Vezi? Emoţiile sunt reale, iar eu sunt foarte emotiv”, fiindcă atrage cantităţi uriaşe de energie. Emoţiile atrag energie. Drama, adică emoţii în viteză mare, atrage energie. De asta atâţia oameni vin cu veşti pline de dramă, pentru că ele aduc o încărcătură de energie. O încărcătură de energie, iar ei nu pot trăi fără ea.

Acea energie vine apoi… energia, amintiţi-vă, este într-o stare neutră. Este pretutindeni. Scânteiază în aer chiar acum, în jurul nostru. Este în stare neutră. Energia se află în esenţă într-o formă ce are pozitiv şi minus – pozitiv şi negativ – drept capacităţi potenţiale şi este pregătită să se ataşeze la conştiinţă, iar apoi creează realitatea. Stă în stare neutră Spână când este chemată.

Drama şi emoţia pot chema o cantitate uriaşă de energii şi ele vin ca un val în viaţa voastră. Încep apoi să vă creeze realitatea şi ceva din interior spune: “Ei bine, uită-te. Uită-te la toate cele care se petrec. Uită-te la energiile care se mişcă”. Oh, se mişcă, dar tot aşa face şi o maşină care merge cu 150 de km la oră şi se îndreaptă spre un zid. Se mişcă, dar ce se va petrece apoi, vedeţi? O ciocnire.

Aşa că un volum imens de energie este atras de dramă. Cei mai mulţi oameni sunt literalmente blocaţi în această capacitate de creator. Nu sunt conştienţi de ea. Ei trec de la un eveniment emoţional la altul, de la o situaţie de dramă la o alta, iar la un nivel straniu ei simt că lucrurile se petrec. Ei bine, aşa este, dar asta nu înseamnă că se petrec conştient. Iar apoi mulţi oameni spun: “Ei bine, nu ştiu cum funcţionează toate astea, aşa că cedez în faţa destinului şi a sorţii”.

Destinul şi soarta sunt unele din cele mai rele minciuni din toate! Ştiţi cine crede cu adevărat în destin şi soartă? Oamenii spirituali, new age, cei ai bisericii. Religiile promovează al dracului destinul şi soarta pentru că sunt atât de iluzorii şi atât de… e doar un fel de: “O să avem încredere în ceva ce nu există cu adevărat” şi este uşor să-i faci pe oameni să creadă în soartă şi destin.

Ele nu există, cu excepţia cazului în care voi vreţi să fie aşa. Nu există. Nu există un plan alcătuit dinainte. Nu există vreo mână a lui dumnezeu de sus care să… Asta ar fi bolnăvicios şi nu aş vrea să fiu prin preajma unui astfel de dumnezeu, dacă ar exista vreun plan despre care nu vi s-a spus şi voi aţi fi doar marionete. Aşa că vieţile celor mai mulţi oameni sunt create de aici.

Apoi există următorul nivel, pe care eu îl numesc Adevărata Inimă. (scrie) Adevărata Inimă. Aici începeţi cu adevărat să intraţi în simţirile voastre reale. Mulţi dintre voi le-aţi simţit în ultimul timp – acea cunoaştere interioară. Iar Adevărata Inimă poate veni doar de aici (inima). Drama, emoţiile şi conştiinţa falsă, gândirea minţii se pot amesteca cu ale tuturor celorlalţi. Însă Adevărata Inimă vine de aici.

Problema este că de mult timp nu aţi fost în Adevărata Inimă. De mult timp nu aţi mai privit în interior şi nu aveţi cu adevărat încredere în ea. Voi, oamenii în general încă sunt în mare măsură în situaţia în care trebuie ca lucrurile să fie direcţionate pentru ei, în care au alte persoane care să le spună ce pot face şi ce nu. Este o resursă subutilizată, dar este acolo, iar Adevărata Inimă, aşa cum ştiţi din câteva experienţe catartice, are cantităţi imense, imense de energie. Atrage volume uriaşe de energie.

Puteţi avea o singură experienţă şi vă poate schimba viaţa la modul absolut. O singură experienţă vă poate scoate de pe calea pe care vă aflaţi şi vă poate propulsa pe o altă cale, vă poate împinge către o altă cale a vieţii care nu era a destinului, care nu e a sorţii, nu este vreo karmă. Voi aţi luat acest volum uriaş de energie, l-aţi adus acum în viaţa voastră şi aţi schimbat-o.

Astfel că Adevărata Inimă atrage volume uriaşe de energie, în vreme ce energia este adusă cu adevărat de ceea ce voi numi conştiinţa voastră sau corpul vostru de conştiinţă. Este centrul vostru. Este esenţa voastră. Însă întrebarea este: cum intraţi în legătură cu ea? Ce este? Unde este? Vă înţelege nevoile umane? Cum îl cuantificaţi? Vă vorbeşte? Îi vorbiţi voi?

Corpul vostru de conştiinţă, adevărata voastră conştiinţă, poate aduce energii pe care acum nici nu vi le puteţi imagina; poate aduce orice pentru a face orice; poate atrage lucruri care vor schimba viaţa voastră şi vieţile oamenilor din jurul vostru, dacă ei aşa aleg. Este dincolo de cuvinte la acest punct, aşa că este dificil de exprimat în cuvinte, însă este dincolo de cuvinte. Este conceptul de keahak, care este libertatea absolută – libertatea de a crea, libertatea de a aduce energii fără a fi nevoie să faceţi eforturi pentru nimic.

V-am mai spus înainte, cu adevărat, în cele din urmă, nici nu veţi vrea să faceţi eforturi pentru nimic. De ce? De ce? Nu ar trebui să faceţi eforturi, dar unii dintre voi încă sunteţi dependenţi de eforturi. În cele din urmă, nu ar trebui să fie aşa. Conştiinţa pură atrage cantităţi imense de energie, aşa că întrebarea este: cum intraţi în contact cu ea? Cum treceţi dincolo de minte? Cum treceţi dincolo de emoţii şi dramă? Cum să înţelegeţi ceea ce vreţi cu adevărat să creaţi? Cum să intraţi în acest flux foarte simplu şi frumos al keahak – atragerea energiilor pentru ceea ce vreţi?

Acum sunt în dilemă şi nu ştiu dacă vom reuşi să terminăm asta azi. Mintea intervine şi începe să încercă să construiască… (râsete, căci uşa se deschide) şi începe să… De fapt plecau! (râsete) Începe să încerce să cuantifice asta şi să o structureze. Iar mintea, în modul grozav în care a fost programată, spune: “Oh, da, ştiu exact despre ce vorbeşte Adamus, keahak.”

Iar apoi nu vă deschide pe voi, conştiinţa voastră, către el. Îl păstrează ca pe un concept mental şi se joacă cu el. Se simte bine. Spune: “Vezi, ştiu cum să fac keahak, fiindcă ştiu cuvântul”, iar acum este foarte mental, dar voi nu sunteţi în keahak. E un exemplu de makyo – spuneţi cuvintele, spuneţi tuturor despre keahak, care este modul în care conştiinţa se întovărăşeşte cu sau atrage energia. Apoi începeţi să recitaţi şi treceţi printr-un fel de discurs mental despre asta. Aţi pierdut. Aţi pierdut şirul la acel punct.

Astfel că mintea, într-un fel, are… nu încearcă să lucreze împotriva voastră, apropo. Absolut că nu, însă a fost pregătită ca să-şi facă treaba ei şi este legată de conştiinţa de masă şi de straturi. Aproape că nu se poate abţine. Vrea cu disperare să meargă mai departe. Cu disperare. Vrea să se extindă, să treacă dincolo de ea însăşi. Astfel că atunci când voi preluaţi conducerea, atunci când vă întoarceţi şi vă asumaţi responsabilitatea pentru voi înşivă şi încetaţi să o mai oferiţi doar minţii, atunci când sunteţi suflet întrupat, atunci când faceţi alegeri şi vă asumaţi responsabilitatea, mintea se bucură. Asta a vrut tot timpul. Nu adevărat nu vrea să mai joace deloc acel joc vechi.

Aşa că dacă respiraţi adânc acum… hai să facem asta împreună. Cum intraţi în înţelegere? Cum vă reconectaţi cu centrul vostru, cu esenţa voastră? Cum intraţi în Adevărata Inimă, ceea ce vreţi cu adevărat?

Nevoile umane

Celălalt lucru care intră şi creează confuzie este reprezentat de nevoile umane. Evident, aveţi nevoi umane. Aveţi nevoie să vă hrăniţi, aveţi nevoie de haine, de o maşină, de o casă şi de alte lucruri, aşa că nevoile umane intervin şi aduc multă distragere: “Vreau asta. Vreau asta.” Nevoile umane cheamă energie. Nevoile umane cred că se descurcă destul de bine cu chemarea energiei, dar nu este aşa. Aspectul vostru uman, mica fiinţă umană are multe, multe nevoi.

Când nevoile umane fac pereche cu creierul sau cu mintea, când fac pereche cu aspectele voastre deformate, da, are loc multă creaţie foarte ineficientă. Absoarbe multă energie, dar este foarte, foarte ineficientă, iar apoi stă în calea înţelegerii Adevăratei Inimi. Se aşază în calea înţelegerii conştiinţei voastre reale.

Deci cum lucraţi cu ele, cum gestionaţi nevoile umane care par să interfereze tot timpul? Ce faceţi? Le călcaţi în picioare? (cineva spune: “Respirăm”) Nevoilor umane nu le pasă de respiraţie, cu excepţia cazului în care cineva vă ţine cu capul sub apă. (râsete) Cu adevărat nu dau doi bani pe respiraţie! Vreau să spun că nevoile voastre umane presupun că veţi respira.

Deci cum gestionaţi nevoile umane care absorb multă energie, care împiedică Adevărata Inimă, adevărata pasiune, de la a crea? (Edith spune: “Le transmuţi?”) Nu, nu neapărat le transmutaţi. Vreau să spun că vor fi transmutate. Cred că întrebarea este cum să… asta nu e chiar în regulă. (cineva spune: “Facem o alegere?”)

A face o alegere este important. Este important. Atunci când faceţi o alegere conştientă, asta atrage multă energie, fiindcă este conştientă şi este o alegere, iar dintr-o dată are prioritate, precede nevoile umane. Dintr-o dată este dorinţa adevărată a inimii voastre. Voi faceţi o alegere. Asta face ca energia să se mişte. Cei mai mulţi oameni nu fac alegeri, aşa cum am spus înainte, în afară de culoarea cravatei sau de ce cutie de cereale vor mânca de dimineaţă. Dar ei nu fac alegeri.

Atunci când faceţi o alegere foarte conştientă, aşa cum fiecare dintre voi a făcut, spunând: “Fac alegerea de a-l cunoaşte pe dumnezeu. Orice ar fi, orice ar fi, eu fac această alegere conştientă”, aceasta atrage un volum imens de energie pentru a vă susţine realitatea, care v-a aşezat pe această cale, care v-a adus pe aceste scaune. Alegerea conştientă este foarte importantă. Însă nevoile umane încă sunt acolo, muşcând mai departe, luând din asta, împiedicând creaţia reală, creaţia conştientă să lucreze. Cum adresaţi voi nevoile umane? Pete?

PETE: Ei bine, eu trimit o intenţie universului pentru a mă asista în vindecarea mea.

ADAMUS: Da.

PETE: Iar când universul răspunde, eu mă predau în faţa acelui răspuns.

ADAMUS: Asta e la limita makyo, îmi pare rău să o spun. Dar este în regulă. Este cam contorsionat, Pete. Spunea că el transmite o intenţie universului şi apoi…

PETE: Pentru sprijin.

ADAMUS: Pentru sprijin, iar apoi…

PETE: Iar apoi universul va oferi un răspuns.

ADAMUS: Da.

PETE: Iar apoi trebuie să mă supun acelui răspuns, să merg cu el.

ADAMUS: Ok. Mai întâi de toate, te-ai uitat pe tine din ecuaţie, în afară de faptul că ai cerut ceva. În al doilea rând, nu sunt prea încântat de intenţie. Fie faci asta, fie nu, nu doar ai intenţia. Tu creezi. Vreau să spun că faci alegerea. Şi te folosesc ca exemplu minunat.

PETE: Mulţumesc.

ADAMUS: …pentru că putem sări un pas mai departe. Universul deja îţi oferă… Exact… Ei bine, universul este energie. Energia deja curge în viaţa ta şi întrebarea este: îţi place ce vine?

PETE: Ăăăăă...

ADAMUS: Îţi place?

PETE: Ei bine, uneori nu, dar ştiu că trebuie să mă supun.

ADAMUS: Ok.

PETE: Accept.

ADAMUS: Acceptă-te pe tine, dar dacă nu-ţi place ce se petrece în realitatea ta, nu te supune!! Vreau să spun: schimb-o! Fă o alegere. Fă o alegere.

“Universul” – folosesc cuvântul în ghilimele – nu universul fizic, dar energia de acolo este foarte literală. Este foarte simplă. Energia este chiar toantă, de fapt. Cu adevărat! Nu există inteligenţă în energie.

PETE: Nu are subtilitate.

ADAMUS: Nu are subtilitate şi buum! Aşa este. Ea răspunde simplu. Iar dacă voi credeţi în lipsă, o să… pur şi simplu este acolo. Nu-i pasă. Nu are agendă. Este acolo pentru a vă servi. Energia, toată energia, este acolo pentru a vă servi.

Cei mai mulţi oameni nu realizează asta. Ei cred cumva că sunt acolo ca să servească ei energia. Dar ea este foarte literală. Dacă voi credeţi în păcat, este acolo. O să păcătuiţi. Dacă voi credeţi că experienţa umană e o porcărie, asta va susţine. Este foarte literală. Nu e nicio sofisticare. Aşa că atunci când vă transmiteţi intenţia către univers, se va întoarce absolut ca să susţină orice simţiţi despre voi în calitate de creatori.

PETE: Aş vrea să o transmit ca aliniată cu prezenţa sau cu sursa atunci când caut un răspuns.

ADAMUS: Ok. Sursa este chiar aici (arată spre Pete). Nu este în afară.

PETE: Corect.

ADAMUS: Universul nu are răspunsul pe care să-l ţină departe de tine. Universul, Câmpul, va trimite energii care să susţină orice vrei.

PETE: Asta caut, aşa e.

ADAMUS: Asta cauţi. Întrebare este: ce cauţi? Întrebarea este: ştii – mă întorc la întrebarea mea veche – ştii ce vrei? Ştiţi de unde atrageţi, chemaţi energiile? Iar răspunsul este nu. Răspunsul este nu.

Vom acoperi mai mult din asta la următoarea noastră întâlnire. Abia am pus asta în mişcare. Vom intra în miezul său la următoarea întâlnire. Este procesul keahak. Keahak este cuvântul străvechi pentru partea din voi care se conectează şi aduce energii.

Iar energiile, din nou, Pete, nu au inteligenţă; ele au un rol de sprijin. În univers nu există inteligenţă mai mare ca voi. Nicăieri. Poţi căuta întregul cosmos şi nu există inteligenţă mai mare. Nu vorbesc despre minte, vorbesc despre suflet. Nu există.

S-ar putea să descoperi Sursa într-o bună zi şi te vei uita la ea şi vei spune: “Dumnezeule, eu sunt!” Fiecare fiinţă pe care am cunoscut-o vreodată şi care a întâlnit Sursa a observat întotdeauna: “Arată exact ca mine. Se poartă exact ca mine. Sunt eu! Dumnezeule, aş fi vrut să-mi fi spus cineva asta”. V-am spus. Oh, v-am spus, dar vom continua să vă mai spunem.

Aşa că în următoarea adunare vom vorbi mai mult despre keahak. Aş vrea ca voi doar să simţiţi acel cuvânt. Nu vă blocaţi în el, ci simţiţi-l – conştiinţa atrage energia – şi vom intra în modul în care este diferit acum, în Noua Energie - Noua Energie este substanţial diferită de Vechea Energie –, cum Noua Energie intră în asta.

Iar la următoarea noastră adunare o vom respira, o vom permite şi vom avea o experienţă de conectare a Adevăratei Inimi a corpului de conştiinţă cu Noua Energie.

Aşa că respiraţi adânc. Dragi prieteni, a fost încă o zi uimitoare, am mişcat multă energie, am avut grijă de multe treburi, ne-am distrat, am gâdilat fiecare parte din voi. Am gâdilat fiecare parte.

Iar dacă îndoiala se întâmplă să răsară oricând între acum şi următoarea noastră întâlnire, opriţi-vă o clipă şi doar amintiţi-vă premisa simplă, de bază, că totul este în regulă în întreaga creaţie şi, ca urmare, Eu Sunt Cel Ce Sunt.

Cu asta, dragi prieteni, până data viitoare, adiós.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!