(SEURAAVA)-sarja, shoud 7

VAPAUSONGELMA

 

Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) ( www.crimsoncircle.com)

5.2.2011, Crimson Circlen kuukausitapaaminen

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 

Minä olen mitä minä olen.

 

Minä olen mitä minä olen, mutta kuka minä olen? (Naurua) Siinä vasta kysymys. Siinä vasta kysymys.

 

Kuka minä olen? Olenko Cauldre eli Geoffrey Hoppe, joka näyttelee? Hän ei näyttelisi koskaan tällä tavalla.

 

Kuka minä olen? Hyvä kysymys. Olenko minä Saint Germain? Jotkut teistä jotka ovat työskennelleet Saint Germainin kanssa menneisyydessä, selvästi epäilevät sitä ja kyseenlaistavat sen.

 

Olenko minä Adamus?

 

Kuka minä olen? Olenko minä Linda? Joinain päivinä, kyllä.

 

Rakas shaumbra, minä olen mitä minä olen. Ja minä olen Adamus ja minä olen Saint Germain ja minä olen Geoffrey ja Linda ja jokainen teistä. Olen tulevaisuutenne. Olette kutsuneet minua, joten olen tullut kaukaisesta ajasta, tulevaisuuden mahdollisuuden ajasta - en pienessä metallialuksessa, mutta kenties valossa. Vain kenties.

 

Olen menneisyytenne, osittain koska olemme tunteneet aiemmin, osittain koska tunnen teidät ja tunnen menneisyytenne. Tunnen nämä aspektit ja inkarnaatiot. Olen siis menneisyytenne ja se on rankin juttu.

 

Olen unelmanne. Olen epäilyksenne. Olen pelkonne. Olen te. (Hän pysähtyy katsomaan, kun joku piirtää muistikirjaansa) Hmm, kaunis. Saanko näyttää sitä? Kyllä, pieni rikkoutunut muna. Miten erityislaatuinen. Rakastan sitä.

 

Olen te. Olen shaumbra. Olen niiden energiaa, olen niiden tietoisuutta, jotka heräävät ympäri maailmaa tällä hetkellä ja jotka etsivät erilaista vastausta. Olen Adamus, tosiaankin. Olen Saint Germain. Mutta ennen kaikkea, olen jokainen teistä, koska silloin kun oppilas kutsuu, opettaja sisältänne tulee esiin.

 

Olen te. Olen sanat, jotka kuulette päässänne, mutta joista ette ole aivan varma. Olen intuitionne. Yhdistyn siihen joka tapauksessa. Olen tulevaisuuden mahdollisuutenne. Olen menneisyys, joka jatkaa kummittelemistaan teille uudestaan ja uudestaan. Minä olen mitä minä olen. Olen täällä jokaista teitä varten, matkan jokaisella askeleella.

 

Tämä on epätavallinen ryhmä - ne jotka ovat täällä tänään, jotka kuuntelevat, jotka lukevat myöhemmin - epätavallinen ryhmä, koska tiedätte, mitä haluatte, mutta sitten siitä tulee epäselvää, hämmentävää ja sameaa. Tiedätte tarkkaan, minne olette menossa - itseenne, täysivaltaisuuteenne, itsenäisyyteenne - mutta joskus matkan varrella siitä tulee vähän pakahduttavaa ja hämmentävää. Kutsutte siis esiin itsenne ylösnousseen mestarin muodossa - en pidä kovin paljon tästä termistä. Kutsutte esiin itsenne toisena ihmisenä, joka sallii tämän prosessin, mitä kutsutaan viestin välittämiseksi tai kanavavoinniksi. Mutta kuten tiedätte, kyse on teistä. Kyse on teistä.

 

Jotkut teistä miettivät tänään, kuka on tämä olento edessänne. Onko se naamio? Onko se peliä? Osittain. Osittain, koska teillä nimittäin on vastaukset. Ette luota niihin, hämmennytte kaikista äänistä, omat aspektinne leikittelevät kanssanne ja hämmentävät teitä, joten kutsutte esiin ihmisen, joka tekee kanavointia, mutta todellisuudessa kyse on teistä.

 

Lopulta ette tarvitse tätä. Lopulta ette ole täällä tällä tavalla. Te olette se, joka istuu täällä. Te olette se, joka seisoo ryhmien edessä puhumassa. Teette sen omalla äänellänne, omasta viisaudestanne. Vähän pelottavaa. Vähän pelottavaa. Mutta kun päästätte itsenne ahmyo-hetkeen, hengitätte siihen, tunnette sen, se ei ole pelottavaa. Viisaus on jo olemassa. Vastaukset ovat jo olemassa. Sitten kun ihminen pääsee ulos epäilystä, kun ihminen lakkaa tarvitsemasta tällaista esitystä, tällaista vahvistusta, te teette sitä.

 

Tuona päivänä enkelit juhlivat. Juhlivat, koska silloin minun ei tarvitse tulla niin usein, ja juhlivat, koska se merkitsee, että ihminen on ottanut ison askeleen. Hän voi todella luottaa toiseen ihmiseen. Hän voi ymmärtää, miten ihmisen ei tarvitse olla täynnä vikoja ja pelkoja. Ihminen voi olla jumalainen ja inhimillinen samaan aikaan ja kulkea maan pinnalla.

 

Siis silloin kun oppilas kutsuu, sisäinen opettaja tulee esiin. En ole opettaja. Olen vain näyttelijä. Vain näyttelijä, joka näyttelee teidän sanojanne, teidän pelkojanne, teidän omaa tietoisuuttanne - siinä kaikki. Vain näyttelijä, joka on pukeutunut kuin cowboy. (Hän poseeraa kameralle) Niin … kyllä, kyllä. Minusta on otettava pakollinen kuva. Kiitos. Kiitos.

 

Vuorovaikutteinen henkisyys

 

Niin, rakas shaumbra, se mitä olemme tehneet täällä, on jotain erityislaatuista. Vuorovaikutteista henkisyyttä. (Hän ottaa jonkun hatun) Se tavallaan sopii, eikö vain? (Naurua) Vuorovaikutteista henkisyyttä. Tämä on erilaista, koska useimmat ihmiset ovat edelleen tottuneet menemään kuuntelemaan saarnaajaa, tottuneet kuuntelemaan kenties kanavaa, jolla on silmät kiinni, tottuneet vain kuuntelemaan. Mutta täällä olemme vuorovaikutuksessa, koska tämä on teidän show'nne. Se on teidän elämäänne. Se on teidän kokemustanne. Jotkut ihmiset eivät oikeastaan pysty ottamaan tätä vastaan. He epäilevät sitä. "No, eikö tämä pitäisi olla henkisyyttä? Eikö teidän kaikkien pitäisi hyräillä "om" tai laulaa mantraa tai ylistää jotenkin kunnioittaen esiintyvää olentoa?" Ei lainkaan. Tämä on vuorovaikutteista. Kuten olen sanonut aiemmin, olette henkisiä merirosvoja. Arrgh! Arrgh! (naurua) Kyllä, kyllä. Arrgh! Kiitos. (Hän palauttaa hatun) Kiitos.

 

Niin, rakas shaumbra, kyllä, kuten opimme viime kuussa, on ihmisiä ja ryhmiä, jotka eivät pidä siitä, jotka tuntevat, että ihmisillä täytyy olla sääntöjä, että heidän täytyy olla kunnioittavia ja tehdä jonkinlaista palvontaa. He eivät ymmärrä, miten shaumbran kaltainen ihmisryhmä voi olla niin laiton. (Joku huutaa "joo!", naurua ja hurrausta) Ja heillä se ei toimi tällä hetkellä. Teillä se toimii. Voi, siitä tulee joskus vähän kaoottista. Kokoonnumme sitten tällä tavalla ihmismuodossa tai kokoonnumme toisella puolella, niin sitä tulee vähän kaoottista toisinaan. Mutta se on hyvä asia. Sallitte itsenne ilmaista turhautumisenne, tunteenne. Olette oppineet, että te ette yritä tukahduttaa niitä, ette yritä sopia jonkinlaiseen muottiin.

 

Voi, se on täysivaltaisena olemisen alkua. Jos olette vihainen, antakaa itsenne olla vihainen. Jos olette onnellinen, antakaa itsenne nauraa. Jos olette surullinen, olkaa tuon surun kanssa. Tuntekaa, mitä tunnette, yrittämättä enää luoda jonkinlaista keinotekoista mallia, jonkinlaista hahmoa, joka ei ole todellinen.

 

Vedetäänpä syvään henkeä tässä ahmyo-hetkessä, kun yhdistymme ihmisiin ympäri maailman, ympäri tämän planeetan.

 

Vedetään syvään henkeä …

 

(Tauko)

 

Kuten Cauldre mainitsi aiemmin, tunnette kaikkea tällä hetkellä ja tärkeää on päättää, mikä on teidän ja mikä ei ole. Mitä tunnette Gaiasta? Sillä Gaia, kuten havaitsimme Ecuadorissa, on tosiaan muuttumassa, vapauttamassa.

 

Egyptissä näissä tämän kuun kansannousuissa ei ole kyse vain muutamasta tuhannesta tai kenties kymmenestätuhannesta, sadastatuhannesta tai useammasta ihmisestä, jotka nousevat. Kyse on vanhasta energiasta Egyptissä, mitä on vapautettu temppelimuureista, maasta, ilmasta. Esi-isien karmaa joka on siellä syvällä ja voimakasta, perhekarmaa - kun inkarnoidutaan uudestaan ja uudestaan ja uudestaan samaan perheeseen - vapautetaan. Miljoonat, miljoonat ja miljoonat jotka on haudattu maahan, tulevat nyt esiin ja ne vapautetaan.

 

Se on mielenkiintoinen ilmiö. Maassa on henkienergioita, vanhoja inkarnaatioita joilla ei tällä hetkellä ole fyysistä inkarnaatiota maan päällä ja nämä voidaan vapauttaa vähän helpommin. Mutta ne ovat olleet jumissa temppeleissä, muureissa, maassa tuhansia, tuhansia ja tuhansia vuosia ja ne tulevat nyt esiin. Se mitä näette uutisissa, on vain jäävuoren huippu. Ette näe niitä miljoonia olentoja, jotka lähtevät nyt. Ne kokoavat itsensä toisissa ulottuvuuksissa. Niiden sielu on ollut hyvin pirstoutunut - pala siellä ja pala täällä maassa, roikkumassa maan lähiulottuvuuksissa - ja nyt ne kokoavat itsensä.

 

Vaikeampia tapauksia ovat ne olennot, jotka ovat eläneet - sanotaan - Egyptissä entisissä elämissä. Osa heidän energiaansa tai tietoisuuttaan haudattiin maahan. Nyt heillä on toinen fyysinen inkarnaatio samanaikaisesti ja tuo fyysinen inkarnaatio yhdistyy omaan muinaiseen henkienergiaansa, joten tuon henkienergian on vaikeampaa lähteä. Ja seurauksena on eräänlaista taistelua nykyisen ihmisinkarnaation ja vanhojen aspektien välillä. Vanhat aspektit haluavat lähteä, mutta nykyinkarnaatio sanoo: "En ole vielä valmis. Olen sidottu tähän maahan. Olen sidottu perheeseeni ja työhöni. Riippumatta kaiken kurjuudesta olen sidottu siihen."

 

Se on vanha perinne ja kiittäkää Jumalaa - kiittäkää itseänne … (Adamus nauraa) se oli vitsi - että murtaudutte ulos perinteestä, vanhoista malleista. Se on vaikeaa tehdä monissa tapauksissa, koska no, vanhat mallit ja perinteet ovat mukavia. Ja niihin on punottuna myös paljon syyllisyyttä - syyllisyyttä perheen jäseniltä, niiltä jotka kulkevat ajassa, joten olette sidottuja heihin - mutta opitte päästämään irti paljon tuosta vanhasta perinteestä.

 

Tarkkailkaa tätä vuotta. Olette jo nähneet sitä. Tarkkailkaa, miten tämä leviää ympäri maailman. Voi, sitä oli Tunisiassa, Egyptissä ja Jordaniassa, ja kyse on hallitsemisen, vallan, rakenteen ja perinteiden vanhoista voimista. He sanovat: "Näin olemme aina tehneet. Miksi muuttaa sitä nyt?" Mutta he eivät melkein voi sille mitään.

 

He eivät melkein voi sille mitään, sillä joku on matkustanut ympäri maailmaa tavaten ryhmiä, puhuen täysivaltaisuudesta, puhuen itsensä vapauttamisesta ja kun energiat maassa, haudoissa ja temppeleissä tuntevat tämän ja sanovat: "On aika vapautua", ne vapautuvat. Ne vapautuvat. On siis valtava energiapohjavirtaus, mikä vapautetaan, mikä lähtee, mikä palaa itseensä, todelliseen luonteeseensa. Näette sen pyyhkäisevän halki maailman. Joku on matkustellut kertoen näille vanhoille, jumiutuneille energioille, että ne voivat lähteä. Kuka se mahtaisi olla? Ja te mietitte, miksi jotkut ryhmät vähän suuttuvat teille? Ei mikään mysteeri minulle.

 

Mitä ihmiset haluavat?

 

Tehdäänpä tänään … (Hän katsoo Cauldren limsapurkkia, jossa on jalkapallojoukkueen logo) Vanha perinne, jessus. (Naurua) Ja Linda, olisitko ystävällisesti valmiina mikrofonin ja Adamus-palkintojen kanssa. Tänään meillä on vähän henkistä sosiologiaa. Kyllä, tämä on luokkahuone, joten …

 

LINDA: Olen valmis.

 

ADAMUS: Niin, pyydän teitä tuntemaan massatietoisuutta hetken. Tuntekaa massatietoisuutta - ihmisiä, ihmisten haluja, ihmismieltä. Tuntekaa massatietoisuutta hetken.

 

Vetäkää syvään henkeä. Antakaa itsenne mennä sinne - ei mielessä, vaan sydämessä.

 

(Tauko)

 

Tuntekaa massatietoisuutta. (Hän kulkee ikkunan ohi) Kaunista lunta ulkona tänään. Miltä massatietoisuus tuntuu? (Yleisö reagoi, kun hän kävelee ulos huoneesta) Hiljaa, hiljaa, tämä on luokkahuone. Ihmistietoisuus.

 

(Tauko)

 

Siis mistä massatietoisuudessa on kyse? Mitä tunnette? Mitä ihmiset haluavat? (Hän tulee takaisin hattu päässä) Ajattelin, että hän pukeutuu kuin cowboy, joten hänellä voisi yhtä hyvin olla myös sellaisen hattu.

 

Mitä ihmiset siis todella haluavat? Kuka tahansa. Linda vie mikrofonin ja valitsee vapaaehtoisia.

 

LINDA: Jos ette nosta kättänne, niin valitsen teidät. Ai, hyvä.

 

ADAMUS: Mitä ihmiset haluavat?

 

SHAUMBRA (nainen): Rakkautta.

 

ADAMUS: Rakkautta.

 

LINDA: Rakkautta.

 

ADAMUS: Rakkautta. Haluatko rakkautta, rakkaani?

 

SHAUMBRA: Niin paljon kuin voin käsitellä.

 

ADAMUS: Aa, aa. Tule tänne luokseni. (Naurua, kun Adamus halaa häntä) Kyllä, ihmiset haluavat rakkautta. Rakkaus on kummallinen asia. En itse asiassa pidä tuosta sanasta, koska se on alkanut tarkoittaa ruokkimista. Se on alkanut tarkoittaa velvollisuutta ja kontrollointia, suurta kontrollointia. Miten monen vanhemmat ovat sanoneet: "Rakastan sinua, mutta … Teen tämän, koska rakastan sinua." Miten monella on ollut kumppani tai puoliso, joka sanoo: "Rakastan sinua. Siksi sinun täytyy tehdä jotain minulle." Siis, hyvä, rakkaus. Seuraava?

 

LINDA: Tuliko siitä palkinto?

 

ADAMUS: Kerron kyllä sinulle. (Naurua)

 

LINDA: Ai, no, kiitos.

 

VINCE: Kontrollia. Haluamme kontrolloida velkaa. Haluamme kontrolloida tilannetta.

 

ADAMUS: Kontrollia. Erinomaista. Kontrollia. Se on kummallista. Ihmiset vihaavat kontrollia ja he rakastavat kontrollia. Viha-rakkaussuhde ja puhumme siitä hetken kuluttua. Mutta kyllä, paljon kontrollia. Kyllä.

 

SHAUMBRA (nainen): Vapautta.

 

ADAMUS: Vapautta. Hyvä. Mitä muuta? Mitä ihmiset todella haluavat? Mitä kohti he tekevät työtä? (Joku sanoo "rauha") Rauha. Kyllä. Rauha. Elisabeth.

 

ELISABETH: Turvallisuutta.

 

ADAMUS: Turvallisuutta.

 

ELISABETH: Turvallisuutta. He haluavat tuntea turvaa.

 

ADAMUS: Hyvä. Seuraava.

 

LINDA: Tarvitsemme Sartin tietäjäviisautta.

 

SART: Uuden Cadillacin. (Paljon naurua)

 

ADAMUS: Lasten suusta. Cadillacin. Hyvä, hyvä. Se on vertauskuva - huvittavaa, mutta se on vertauskuva jonkin vähän paremman haluamisesta elämässä. Halusta olla suurempi, voimakkaampi ihminen. Ehdottomasti. Linda tuo mikrofonin. Kyllä.

 

ALAYA: Tunnen ihmisten haluavan tietää. He haluavat saada tietoa. Tietää.

 

ADAMUS: Tietäminen. Todellakin.

 

SHAUMBRA: He haluavat tietää tulevaisuuden, mitä tulee tapahtumaan.

 

ADAMUS: Aa, he haluavat povausta. (Vähän naurua) Joo. He tosiaankin haluaisivat tietää, mitä tulee tapahtumaan. (Hän kirjoittaa) Pidän sen "povauksena". Se kuulostaa karkeammalta kuin ennustaminen. Ennustaminen kuulostaa vähän hienostuneemmalta.

 

Ei, ihmiset haluavat todella tietää. Miksi he lukevat horoskooppeja? Miksi he käyvät tulkitsijoilla, selvänäkijöillä, jotka ovat enemmän väärässä kuin oikeassa? Te olette kaikki intuitiivisempia ja loogisempia henkis-intuitiivisella tavalla kuin kukaan tulkitsija. Ei tarvitse olla kovin välkky tajutakseen, mitä tulee tapahtumaan. Voisin tehdä tulkinnan ja sanoa, että menetätte, turhaudutte, elämässänne on ongelmia ja sitten tapahtuu asioita. Se on hyvin helppoa, koska nämä ovat ihmisluonteen malleja. Kyllä. Ja sitten teistä tulee rikas ja kuuluisa ja …kyllä, kyllä. Niin, seuraava.

 

DANIEL: Monet ihmiset haluavat pelastusta. Pelastusta.

 

ADAMUS: Pelastusta. Erinomaista. Palaan tässä hetkeksi povaukseen.

 

Mitä keskivertoihminen tekisi, jos hän todella tietäisi tulevaisuuden - ensinnäkin olettaen, että on jokin kohtalonomainen tulevaisuus, mitä ei ole. Se on osa ongelmaa. Mutta sanotaan, että voisimme kartoittaa sen ja kertoa jollekin täsmällisesti, mitä tapahtuu seuraavien viiden vuoden aikana hänen elämässään. Pystyisikö hän käsittelemään sen? Ei. Ei. (Joku sanoo "Hän tavallisesti tyrii sen") Hän tyrii sen ja sitten sitä ei kuitenkaan tapahtuisi. Ja sitten se vahvistaisi jotain, mikä ei ole ehdottomasti totta - sitä, että on kohtalo, että kaikki on jo suunniteltu ja tehty eikä ole.

 

Henki ei ole niin julma. Jumalalla ei ole sellaista kieroutunutta huumorintajua. Henki antoi jokaiselle meistä ehdottoman täysivaltaisuuden, ehdottoman oikeuden tehdä valintoja. Mutta jostain kumman syystä keskivertoihminen haluaa uskoa, että on jonkinlainen yleisrakenne, jonkinlainen suunnitelma. Ei ole. Olen etsinyt sitä. Ei ole. Ei ole mitään suurta tiedostosalia tulevaisuudelle. Ei ole mitään suurta planeettaa, joka sisältää kaiken tunnetun informaation siitä, mitä tulee tapahtumaan. Ei ole mitään tuomitsevaa enkeliryhmää, joka istuu päättämässä, mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi maaplaneetalla tai missään muualla. Olen etsinyt kaikkialta enkä ole koskaan löytänyt mitään paikkaa, mikä sisältää tulevaisuuden - paitsi tässä ja nyt. Te olette tulevaisuus. Se on kaikki tässä. Se on kaikki tässä. (Edith sanoo "meidän valintamme") Teidän valintanne. Ehdottomasti. Seuraava.

 

EDITH: Se on pelottavaa.

 

ADAMUS: Se on pelottavaa! Kyllä.

 

LULU: Ihmiset haluavat selviytyä.

 

ADAMUS: He haluavat selviytyä. Ehdottomasti. Se on yksi perusvaisto. Lemurian sivilisaatiossa oli aika, jolloin ihmisenkelit jotka ruumiillistuivat fyysiseen aineeseen, eivät oikeastaan halunneet selviytyä. He eivät tienneet, halusivatko he oikeastaan olla täällä. Mutta Atlantiksen kaudella syntyi täysin erilainen käsitys - selviytyminen.

 

Selviytyminen merkitsee tietysti ruokaa. Selviytyminen merkitsee rakkautta. Selviytyminen on pelkkiä välttämättömyyksiä, jotka suojaavat ulkoisilta tekijöiltä. Mutta kun ihmisistä on tullut tuottavampia maanviljelyksen myötä, he pystyvät nyt … Olen puhunut tästä aiemmin - maan päällä ei ole lainkaan ruokapulaa. Älkää uskoko sitä, jos luette siitä lehdistä. On ruuan jakeluongelma, on poliittisia ongelmia, mutta ihmiset pystyvät kasvattamaan ilmiömäisen määrän ruokaa tällä hetkellä hyvin, hyvin pienellä maatilkulla. Maataloustuotannossa on paljon kontrollointia. Siemenillä on kyky kasvaa hyvin paljon enemmän, mutta siemenet reagoivat kuitenkin yksittäisen ihmisen ja ihmiskollektiivin tietoisuuteen ja näin ihmisten tapaan ne tuottavat vain tietyn määrän.

 

Haluatteko tuottaa enemmän siemenistä, joita kylvätte maahan? Kantakaa niitä mukananne kuukausi. Laittakaa ne taskuunne. Laittakaa ne suuhunne illalla, ennen kuin kylvätte ne maahan. Ne sisältävät DNA:tanne, energiaanne, ydinolemustanne. Saatte kaunista ja ilmiömäistä satoa ilman tarvetta käyttää lannoitteita. Ne kestävät paremmin tuholaisia, kuivuutta ja muita tekijöitä. Ruoka ei ole ongelma.

 

Ihmiset ovat siis keskittyneet selviytymiseen, mikä on itsessään myös mielenkiintoista, koska selviytyminen nykyaikana on oikeastaan hyvin helppoa. On kaikkea. Kaikkia työkaluja, energiaa, teknologiaa - kaikkea on. Sitä pidätellään. Selviytymistä jaetaan ihmisille hyvin monissa maissa "vain riittävästi", myös tässä maassa. Vain riittävästi. Porkkana hevosen edessä.

 

On enemmän kuin vain riittävästi. Kun kuulen näitä tarinoita "maailmasta loppuun energia" - todellako? Todellako? Ei lopu. Siltä saattaa loppua öljy, mutta eikö ihmisten ole joka tapauksessa jo aika päästä eroon öljystä? On niin paljon yksinkertaisempia teknologioita. Kylmäfuusio on yksi. Ja älkää luennoiko minulle auringosta ja tuulesta. Se on niin ikivanhaa. Niin vanhaa. Tällä hetkellä on teknologioita, joita tulee markkinoille ja jotka todella järkyttävät järjestelmää. On uusia teknologioita, jotka ovat parhaillaan laboratoriopöydällä ja jotka tulevat ulos lähitulevaisuudessa - teidän lähitulevaisuudessanne, ei minun. Minun lähitulevaisuuteni on seuraavat 500 vuotta. Teidän lähitulevaisuudessanne tällä maailmalla on enemmän kuin riittävästi energiaa ylläpitämään kaikki sen tarpeet, koko sen kasvun ja kaikki sen ihmiset.

 

Tällä maailmalla on riittävästi materiaalia vaatetukseen. Sillä on riittävästi energiaa talojen lämmittämiseen. Sillä on kaikkea, mitä se tarvitsee. On siis tämä hypnoottinen kuorikerros, ettei ole riittävästi - ja joskus te, ystäväni, uskotte sen. Teillä ei ole puutetta … puutetta vessapaperista. Takaan, että on riittävästi vessapaperia pitämään teidät kaikki tyytyväisenä pitkän aikaa. (Naurua)

 

Siis, kyllä, selviytyminen, ja pysähdyn osoittamaan tätä nimenomaista kohtaa tässä (povaus), koska sitä manipuloidaan tällä hetkellä. Sitä manipuloivat ihmiset, jotka haluavat tehdä rahaa, jotka haluavat saada kontrollia, jotka haluavat pelotella ihmisiä. Yksi helpoimmista tavoista sen tekemiseen on sanoa: "Meille tulee puutetta." Eikä sitä ole. Uskokaa se. Uskokaa siihen omassa elämässänne. Teiltä ei tarvitse loppua minkään. Ei minkään.

 

Puhun siitä lisää työpajassamme Sedonassa, miten komentaa energioita, miten alkemisoida energioita. Energia menee muodosta toiseen ja sitten toiseen ja jokainen ihminen voi alkemisoida tai muuntaa tai muuttaa sitä. Mutta teidän on uskottava ja luotettava itseenne ja teidän on käsitettävä, että olette Merlin. Merlin vain otti energiaa ja muutti sen tilasta toiseen. Shaumbra, ei siis koskaan huolehdita selviytymisestä.

 

Mikä on pahin tilanne? Pahin tilanne - te kuolette! Joo, pahin tilanne, te kuolette, meillä on suuret juhlat täällä ja sitten teillä on valintatilanne, haluatteko palata vielä takaisin.

 

Olen sanonut sen aiemmin, mutta haluan toistaa sen joillekin uusille ihmisille tai joillekin ihmisille, jotka lukevat tätä tulevaisuudessa. Kuoleminen on paljon helpompaa kuin syntyminen. Olette kuolleet tuhansia kertoja ja tietoisuutenne lähtee yleensä itse asiassa jo, ennen kuin kuolette - useita päiviä ennen.

 

Fyysinen olemuksenne ja mielenne toimivat edelleen. Useimmat ihmiset eivät olettaisi sitä, mutta lähdette, ennen kuin lähdette. Ja jos ajattelette: "Ei, se on jokin auto-onnettomuus tai äkillinen sydänkohtaus." Ei, ei, ei. Olette jo lähteneet. Te todellisuudessa vain näyttelette tuossa kohtaa. Kehonne jatkaa edelleen. Elintoiminnot ovat edelleen käynnissä ja te tavallaan toimitte automaattiohjauksella, mutta olette jo poissa. Koska olitte riittävän fiksu, olette tehneet tämän - siirtyneet rajan yli - riittävän monta kertaa osataksenne "lähteä, ennen kuin lähdette". (Naurua) Siinä on yksi t-paita. Kyllä, kyllä. Kukaan ei tiedä, mistä puhutte, joten se on … Joo, VT, Voita Tulevaisuus. Se oli huvittavaa.

 

Niin, rakas shaumbra, olemme luetelleet muutamia asioita - yksi tai kaksi kommenttia vielä. Ihmistietoisuus: mitä he todella haluavat, ihmiset yleisesti ottaen? Kyllä. Sananne muuten inspiroivat minua.

 

SHAUMBRA (nainen): No, he haluavat aina seurustella.

 

ADAMUS: Seurustella. Kyllä, se on hyvä. He haluavat yhteisön. Yhteisön. Saanko kirjoittaa "yhteisö"?

 

SHAUMBRA: Kyllä.

 

ADAMUS: Hyvä. Aioin kirjoittaa sen joka tapauksessa. Siis yhteisö, kyllä, ja tämä on myös erittäin mielenkiintoinen ilmiö. Ja todellisuudessa se on tavallaan henkenne antiteesi. Yhteisö tuli mukaan kovasti Atlantiksen aikana - ei syytetä kaikesta Atlantista, mutta siitä tulee hyviä kirjoja ja elokuvia. Siis kaikesta tuli Atlantiksella hyvin yhteisöllistä. Asuitte kaikki yhdessä ja jaoitte kaiken - ateriat, työn, lapset, perheet. Se oli kuin yhtä suurta toimimatonta perhettä.

 

Ihmiset pelkäsivät olla yksin, koska he eivät ymmärtäneet, mitä oli ulkona tai sisällä. Niinpä häiriötekijänä oli sen sijaan tuleminen yhteisölliseksi. Yhteisöllisyys oli hyvä asia tiettyyn pisteeseen, koska se sai ihmiset tekemään yhteistyötä … tehtiin paljon hyvää. Se oli hassua. Joo. Se ei siis toiminut.

 

Yhteisöllisyys oli siis hyvä asia tiettyyn pisteeseen, mutta se otti pois yksilöllisyyden. Yhteisöllisyys oli hyvä tapa auttaa toisiaan, mutta se auttoi myös kehittämään tämän jutun, mitä kutsumme massatietoisuudeksi tai äärimmäiseksi hypnoosiksi, koska kommuunissa on paljon helpompaa ohjelmoida mieltä psyykkisesti, energeettisesti ja mekaanisesti. Niinpä olette viettäneet seuraavat 100000, 150000 vuotta yrittäen päästä pois siitä ja olen hämmästynyt joinain päivinä, kun puhutte yhteiselämisestä kommuunissa. Tiedättekö, miten kauan sitä kestäisi? Yhden iltapäivän. (Naurua) Koska te, shaumbra, tavoittelette omaa täysivaltaisuuttanne ja yksilöllisyyttänne.

 

No niin, puhuin äskettäin uuden tyyppisestä yhteisöstä, joka teillä on täällä. Ei ole mitään sääntöjä. Ette asu yhdessä. Opettelette olemaan itsenäisiä, täysivaltaisia olentoja itsessänne, mutta jaatte tarinoitanne toisten kanssa. Jaatte kokemuksianne. Ja riippumatta siitä, tuletteko yhteen kerran kuussa vai kerran puolessa vuodessa, tuo yhteisö palvelee tarkoitusta. Mutta kommuunit ja sen tyyppiset jutut eivät.

 

Sosiaalinen vuorovaikutus on hyvä asia tiettyyn pisteeseen. Sosiaalisessa vuorovaikutuksessa tapahtuu usein … No, siinä on sosiaalinen osa, mutta havaitsen olevan myös valtavaa energian ruokkimista. Se tulee ihmisten tarpeesta olla hyväksyttyjä.

 

Ihmiset eivät hyväksy itseään, joten siksi he etsivät sitä toisista ihmisistä, yhteiskunnasta. He etsivät hyväksyntää vanhemmilta ennen kaikkea, opettajilta, ikäisryhmiltä, ystäviltä. He etsivät hyväksyntää ulkopuolelta, koska sitä ei tule sisäpuolelta.

 

Haluatteko tietää, miten tehdään ihminen hyvin onnelliseksi? Hyväksykää hänet. Sanokaa hyväksyviä sanoja. Tunnustuksen antaminen ja hyväksyntä merkitsee enemmän kuin palkka. Ihmiset puhuvat haluavansa saada enemmän palkkaa. Tunnustuksen ja hyväksynnän saaminen merkitsevät paljon, paljon enemmän. Paljon enemmän. Siis, kyllä, on tarve yhteisöön, hyväksyntään, toveruuteen. Ihmiset ovat yleensä edelleen kauhistuneita yksin olemisesta.

 

Eräs mielenkiintoinen ilmiö myös: kun pidämme Unimatkaaja-ylösnousemuskurssia, yksi suurimmista osallistujien kohtaamista asioista on täysivaltaisena olemisen ongelma. Ongelma olla kolmannessa ympyrässänne - se on vertauskuva olemisesta täysin itseriittoinen - ja päästessämme tähän kohtaan kurssilla osallistujien on tehtävä suuri valinta ja useimmat heistä eivät tee sitä. Useimmat heistä antavat sen viipyä, mutta se tulee takaisin. Ja he sanovat: "Kolmannessa ympyrässäni olen sitä - minä olen mitä minä olen. Mitä teen joka päivä? Mitä teen? Keitä ovat ystäväni? Onko toisia ylösnousseita mestareita, joiden kanssa voin oleskella? Mitä ongelmia työstän läpi tai selvitän?" Osallistuvat ihmiset sanovat: "Se kuulostaa todella tylsältä. Luulen pitkittäväni ylösnousemusta noin 20 elämää. Yritän vain parantaa ihmisenä olemista."

 

Mutta todellisuudessa, sitten kun ymmärrätte, kun tunnistatte itsenne ja kun ymmärrätte "minä olen" -olemusta, teidän ei tarvitse huolehtia tylsyydestä tai muista olennoista tai siitä, mitä tehdä. Ajasta tulee täydellistä harhaa. Ja voisitteko kuvitella kenties vain olevanne rakastunut itseenne ja se riittää? Tarvitsematta ulkoista heijastusta, ulkoisia energioita? Voisitteko kuvitella olevanne vain itsenne kanssa ikuisuuden? "Voi ei!" (Hän sanoo hassulla äänelle, sitten nauraa) Se on yksi haaste, mikä minulla, Kuthumilla ja muilla on, koska teillä on tämä kuorikerros. Ette voi mitenkään kuvitella sitä. "Kuka, minäkö itseni kanssa ikuisuuden? Ei ketään kenen kanssa riidellä? Ei ketään kenen kanssa nauraa? Ei tavoitteita? Ei tarkoitusta?" Ja sitten vetäydytte. Sanotte: "No, kenties en usko tuota osaa siitä, mitä Adamus sanoo. Se kuulostaa tylsältä. Toisella puolella on pakko olla jotain toimintaa. Jotain. Hyvä jalkapallopeli, mitä tahansa."

 

Olemme siis luetelleet kymmenen asiaa, jotka ovat vallitsevina ihmistietoisuudessa tällä hetkellä, kymmenen asiaa mitä ihmiset haluavat. Ja tietysti on paljon enemmän, mutta itse asiassa tämä alkaa summata ne.

 

Minkä ajattelette olevan tärkein? Kerron teille ja pidetään Adamus-palkinto nyt valmiina. (Lindalle) Voit tulla tänne eteen.

 

LINDA: Kyllä, herra.

 

ADAMUS: Siis - ja tämä on kenties yksi suurimmista suuntauksista maan päällä, luultavasti yksi syy, miksi asiat tapahtuvat niin, kuin tapahtuvat, mutta myös yksi suurimmista syistä konflikteihin ja jumiutuneeseen energiaan tällä hetkellä - vapaus.

 

LINDA: Ai.

 

ADAMUS: Adamus-palkinto. Kyllä. Siis vapaus. Ja se on hyvin selvää, hyvin selvää. (Linda antaa shaumbralle Adamus-palkinnon) Kiitos. (Yleisö taputtaa) Ja kaikki nämä ovat itse asiassa oikeita vastauksia, mutta haluan puhua tänään vapaudesta.

 

Vapaus

 

Mitä näette tällä hetkellä uutisissa? Vapauden halua. Mitään enkeliolentoa ei luontaisesti voi rajoittaa tai rajata tai kontrolloida ikuisesti. Ennemmin tai myöhemmin jokin sisältä tulee ulos ja sanoo: "Haluan vapautta." Se tulee itse asiassa enemmän hengeltä kuin ihmiseltä ja pääsen tähän aivan hetken kuluttua, mutta halutaan vapautta. Jokin tulee esiin sisältä, erityisesti kun aletaan aistia ja tuntea se toisissa ihmisissä. Aletaan tuntea se ympäröivässä ilmassa.

 

Itse asiassa maa, fyysinen maa, vapautuu hyvin kauniilla tavalla juuri nyt. Gaia on henki aivan kuin kuka tahansa teistä, sieluolento, suuri sieluolento, joka otti vastuulleen fyysisen maan. Mutta myös sen aika on loppu. Se on tehnyt, mitä se tuli tänne tekemään - vakiinnuttamaan tämän maapallon elävänä planeettana, elävänä tilana. Ja se on tehty. Gaia on nyt vapauttamassa vettä, vapauttamassa ilmaa - ei vapauttamassa sillä tavalla. (Vähän naurua) Se luovuttaa veden, ilman, puut, kalat, eläimet. Siis myös Gaia haluaa tuon vapauden. No, mitä tapahtuu, kun ihmiset maan päällä tai ihmiset jotka on haudattu maahan tai joiden voitaisiin edelleen sanoa kulkevan maan päällä, yhtäkkiä aistivat sen ilmassa?

 

Vapaus pyyhkäisee maailman yli tällä hetkellä ennenkuulumattomalla tavalla. Ja aloimme työstää sitä - no, olemme aina työstäneet sitä, mutta tapahtui suuri työntö kohti vapautta 1700-luvulla ympäri Eurooppaa. Ja voi, tämä oli vaikea juttu, missä minä ja monet teistä olivat mukana - miten vapauttaa Eurooppa kuninkaista, kuninkaallisista, kreiveistä, ritareista ja niistä, jotka kontrolloivat ja manipuloivat energioita. Ja yritimme aloittaa vapaan Euroopan - myös vapaan monista poliittisista rajoista, vapaan vanhoista energioista, vanhoista konflikteista.

 

Ja kun asiat eivät onnistuneet kovin hyvin, me - me tarkoittaen veljeskuntia, joiden kanssa työskentelin tuolloin, minä ja monet teistä - autoimme alkuun tämän paikan nimeltään Amerikka. Sitä kutsuttiin Uudeksi Atlantikseksi, vapaaksi Atlantikseksi, vapaaksi maaksi - myös Australia - vapaiksi maiksi.

 

Ja kutsu kuului ja monet teistä tulivat tänne kokeakseen uudenlaista vapautta, mitä ei ollut nähty maan päällä pitkään, pitkään aikaan. Se toimi jossain määrin. Nyt menemme vapauden seuraavalle tasolle ja se pyyhkäisee kirjaimellisesti maailman yli. Ja ihmiset tuntevat vapauden, vapaudenhalun sisällään, koska heillä on suurin osa perustarpeista. He pystyvät selviytymään ja joillakin heistä todella on Cadillac (naurua).

 

Tämä vapaus pyyhkäisee siis nyt maailman yli. Mistä se on vapautta? Mistä se on vapautta? Mikrofoni?

 

LINDA: Ei ongelmia.

 

ADAMUS: Sinun on oltava nopea tänään.

 

LINDA: Aivan varmasti!

 

ADAMUS: Yksinkertaisia, yksinkertaisia vastauksia. (Joku sanoo "kontrollista") Millaisesta kontrollista? (Joku sanoo "hallituksen") Hallituksen, verojen.

 

LINDA: Haluatko heidän käyttävän mikkiä vai et?

 

ADAMUS: No, sinun on juostava! Kyllä. Nostakaa käsi. Juokse. (Naurua) Antakaa palaa.

 

MARC: Sortamisesta.

 

ADAMUS: Sortamisesta. Millaisesta sortamisesta erityisesti?

 

MARC: Uskonnollisesta.

 

ADAMUS: Uskontojen, ehdottomasti. Aion kommentoida tätä. Minulta on kysytty asennettani uskontoon eikä siinä ole kyse uskonnon henkisestä luonteesta, vaan uskonnon kontrolloivasta luonteesta. On helpompaa kontrolloida ihmisryhmiä uskontojen kuin minkään muun kautta. Siksi se on tavallista maan päällä tällä hetkellä. Siksi tämän kaltaisina aikoina uskonnot yrittävät vahvistua. On helpompaa pelotella tai kontrolloida jotakuta uskolla/uskomuksilla ja sitä me emme tee täällä. Ainoa uskomus … ainoa polttopiste on, että kaikki on teidän sisällänne ja se on vaikea juttu. Mutta ehdottomasti, uskonnolliset uskomukset.

 

Ja tiedätte kaikki jo tämän, mutta sodat joita käydään maan päällä, mikä on niiden taustaenergiana? Uskonto! Niitä taistellaan Jumalan nimissä, taivaan sotalipun alla. Uskonto. Tilanne Egyptissä ja joissain muissa maissa tällä hetkellä tiivistyy monissa tapauksissa uskontoon. Uskonto on voimakkaampi kuin hallitus, koska se käsittelee uskomuksia ja ihmisistä tulee fanaattisia. Ja ihmiset haluaisivat mieluummin järjestäytyneitä henkisiä uskomuksia, järjestäytyneitä uskonnollisia rakenteita - heillä on suurempi tarve siihen kuin hallintorakenteeseen. Näin hallitukset ja uskonnot ovat itse asiassa olleet riidoissa toistensa kanssa pitkän aikaa - kummallisia petikavereita joskus ja suoraan toisiaan vastaan toisina aikoina - koska perimmiltään uskonnollinen kontrolli on voimakkaampi kuin hallitus.

 

Okei, mitä muuta? Vapautta mistä?

 

LINDA: Minulla on mikki.

 

PATRICIA: Pelosta.

 

ADAMUS: Vapautta pelosta. Kyllä - ja erityisesti millaisesta pelosta.

 

PATRICIA: Kaikenlaisesta.

 

ADAMUS: Kaikenlaisesta? Nimeä kolme.

 

PATRICIA: Huolehtiminen, mikä voi olla yhteydessä selviytymiseen.

 

ADAMUS: Kyllä.

 

PATRICIA: Vapautta hyväksynnän tarpeesta …

 

ADAMUS: Kyllä.

 

PATRICIA. … mikä myös voi olla yhteydessä selviytymiseen.

 

ADAMUS: Ehdottomasti.

 

PATRICIA: Ajattelunvapautta.

 

ADAMUS: Ajattelun. Hyvä, erinomaista. Siis, vapaus pelosta. On paljon pelkoa ja pelko käy läpi koko kirjon - pelko itsenne satuttamisesta, pelko kaiken omistamanne menettämisestä. Muuten, jotkut teistä täällä ovat kokeneet sen. Olette menettäneet kaiken ja olette edelleen täällä. Ette oikeastaan menettänyt kaikkea, menetitte vain vanhoja havaintotapoja. Siis, vapaus pelosta. Omien ajastustenne pelko on valtava ja vahva.

 

Yksi suurimpia pelkoja on niiden tuskallisten, vaikeiden tai haastavien asioiden toistaminen, joita teillä on ollut toisessa elämässä. Jotkut teistä pelkäävät tulta. No, teidät on poltettu roviolla, joten tietysti pelkäätte sitä taas. Jotkut teistä pelkäävät mestaamista - kamala asia - koska se on tapahtunut aiemmin. Tai pelkäätte sairauksia. Nämä ovat aspekteja. Nämä ovat vanhoja tarinoita, jotka ponnahtavat taas esiin. Siis kyllä, okei. Muutama vielä. Vapaus. Mitä ihmiset haluavat ollakseen vapaa?

 

LINDA: Juokse, Forrest, juokse! (Naurua)

 

MARY: Vapaus puhua omaa totuuttaan.

 

ADAMUS: Puhua omaa totuuttaan, kyllä, ehdottomasti. Pääsen siihen hetken kuluttua. Se on mielenkiintoinen asia. Joissain maissa se on taattu, vapaa puheoikeus. Useimmat ihmiset eivät koskaan käytä sitä. Ja he luulevat vapaan puheen olevan sitä, että voi käskeä toisen painua (hän tekee käsiliikkeen) tai ilmaista omat uskomuksensa. Hyvin harvat itse asiassa puhuvat vapaasti. He eivät osaa. Se on täysin toinen kurssi. Se on täysin toinen keskustelu.

 

Useimmat ihmiset osaavat puhua päästä suun kautta ulos ja 90% siitä on triviaalia tai roskaa. Se tulee heidän aivoistaan. Aivot kuuntelevat mielellään itsensä puhuvan, koska aivojen kuullessa itseään niiden identiteetti vahvistuu. Jos aivonne kuulevat teidän puhuvan, sanotte: "Olen varmasti todella fiksu ja siksi olen olemassa, koska voin kuulla itseni puhuvan. Siksi aivoni ovat siis todelliset." Suurin osa siitä on roskaa. Todellinen puhe tulee sydämestä. Se yhdistyy mielen ja tietoisuuskehon kanssa, mutta se tulee sydämestä.

 

Nimittäin kuullessanne jonkun puhuvan se on innostavaa, jos se tulee sydämestä, koska voitte tuntea magneettisen vaikutuksen kehossanne. Voitte tuntea kemiallisen vaikutuksen kehossanne, kun joku puhuu sydämestään. Mutta jos se tulee hänen aivoistaan? (Naurua, kun hän haukottelee) Hän kiinnittää huomionne. Hän sitoo teidät aivojen väliseen juttuun ja hän yrittää tehdä teistä yhtä älyllisen kuin itse on ja yleensä lähdette pois ymmärtämättä sanaakaan, mitä sanottiin, tai tuntien, että teillä on jonkinlaista köydenvetoa tai että hän varastaa energiaanne. Siis kyllä. Okei, vapaus.

 

Erittäin tärkeä kysymys

 

Ihmiset puhuvat vapaudesta. Luontaisesti enkelisieluolennon on lopulta saatava vapaus. Lopulta. Kysymykseni tänään tälle ryhmälle ja kaikille kuuntelijoille … ja tämä on erittäin tärkeä kysymys, koska se liittyy paljon siihen, mihin maapallo menee, mihin tämä planeettaa menee tästä. Mutta sillä on myös valtava vaikutus kaikkiin uusiin maapalloihin, joita suunnitellaan, jotka ovat rakenteilla, koska niin kuin maapallo kulkee, niin kulkevat kaikki muut maapallot. Tämä yksi maapallo ei voi mitenkään pitää tai majoittaa kaikki enkeliolentoja, jotka etsivät ihmiskokemusta. Ja kaikkien enkeliolentojen on käytävä läpi ihmiskokemus matkallaan ylösnousemukseen. Se on … sanotaan, että se on helpoin tapa. Se ei ole kovin helppo, mutta se on ylösnousemustapa - ruumiillistua täysin, tulla täysin itsekseen - jottei ole vain ilmavaa, kaasumaista ainetta enkelimuodossa, vaan todella elää ja kokee sen. Enkelit eivät voi oikeastaan kokea. He eivät oikeastaan voi. He voivat - miten sen sanoisi - tavallaan aistia asioita. Mutta vain täällä maan päällä ja myöhemmin uusilla maapalloilla voi kokea elämää.

 

Kysymykseksi siis tulee ja tämä on erittäin tärkeä kysymys ja toivon teillä olevan vastaus, koska minulla ei ole - ovatko ihmiset valmiita vapauteen? Sanotte "kyllä", mutta ennen kuin … koska intuitiivisesti sanotte: "No, kaikilla pitäisi olla oikeus vapauteen" ja se voi olla totta. Mutta kysyinkin, ovatko ihmiset valmiita tällä hetkellä, tällä aikakaudella, tänä aikana.

 

Tuntekaa nyt hetki massatietoisuutta. Tuntekaa massatietoisuutta. Ovatko he valmiita vapauteen? (Joku sanoo "ei")

 

EDITH: No, näyttää siltä, että heidän täytyy olla.

 

ADAMUS: Mikrofoni, kiitos?

 

LINDA: Mielelläni.

 

ADAMUS: Kyllä, sori. Edith, haluamme kaikkien universumissa kuulevan, mitä sinulla on sanottavana.

 

EDITH: Näyttää siltä, että heidän on oltava valmiita vapauteen.

 

ADAMUS: Kenties - tai sitten ei.

 

EDITH: No, se olisi varmasti hitonmoinen sotku, jos he eivät voi oppia käsittelemään vapautta.

 

ADAMUS: Hyvä havainto, mutta olemme … Tobias sanoisi, erillisyys/eroamispisteessä maan päällä tällä hetkellä. Siksi tunnette jännitettä. Siksi kaikki näyttää epävarmalta.

 

Siis ovatko ihmiset valmiita - muita kommentteja? Ovatko ihmiset valmiita vapauteen? Ja en puhu nyt teistä, puhun ihmiskunnasta.

 

JOANNE: En usko heidän olevan. Uskon heidän pitävän kontrolloinnista. Luulen, etteivät he luota itseensä, joten he etsivät aina jonkun toisen sanomaan, mitä tehdä. He siis haluavat ehkä toisen vapaustason.

 

ADAMUS: Aivan.

 

JOANNE: Koska siinä missä he ovat tällä hetkellä, kuten Egyptissä, he tietävät haluavansa jotain muuta.

 

ADAMUS: Aivan.

 

JOANNE: Niin he saavuttavat sen.

 

ADAMUS: Aa, hyvä pointti. He tietävät haluavansa jotain. Käytämme Egyptiä esimerkkinä, koska olen asunut siellä ja aioin mennä sinne. Mutta mitä he tulevat saamaan? Mitä tapahtuu muutaman kuukauden aikana? Ja siksi keskustelemme siitä tänään, koska myös se mitä teemme täällä, avaa tietoisuutta. Niin, Vince?

 

VINCE: He saavat jotain, mutta se on erilaista kontrollointia kuten teokratiaa.

 

ADAMUS: Kyllä. Siis miten paljon kakkua he saavat?

 

VINCE: Se riippuu heistä.

 

ADAMUS: Se riippuu heistä. Mutta kysyn sitä. Tunne sitä intuitiivisesti. Mitä tulee tapahtumaan?

 

VINCE: Luulen heidän saavan kokemuksen. (Yleisö ja Adamus nauravat kovasti)

 

ADAMUS: Ensi kuussa sinä tulet tänne eteen! (Lisää naurua) He saavat.

 

Joku muu? Mitä tulee tapahtumaan … Intuitiivisesti, mitä tulee tapahtumaan Egyptissä ja siksi monissa muissa maissa? Puhumme vapaudesta. Siis, kyllä?

 

KERRI: Minulla oli vastaus ja sitten vaihdoit kysymystä. Mutta aioin sanoa, että silloin on otettava vastuu eivätkä monet ihmiset halua sitä.

 

ADAMUS: Nerokasta … ansaitsee …

 

KERRI: Tiedän olevani nerokas, mutta kiitos.

 

ADAMUS: Ansaitsee Adamus-palkinnon, ehdottomasti.

 

Kyse on siis vapaudesta. Vapaus saa nyt uuden merkityksen. Siinä on kyse vastuusta. Miten moni ihminen on valmis ottamaan vastuun omasta elämästään? (Yleisö sanoo "ei moni") Ei moni. Ei moni. Miten moni luottaa hallituksensa tekevän työn hänen puolestaan, toisin sanoen varmistavan, että hänellä on juuri ja juuri riittävästi ruokaa, juuri ja juuri riittävän hyviä teitä kulkemiseen, mutta suuri armeija? Se on tärkeä. Se oli vitsi. (Naurua) Joku joka lukee, todella uskoo tämän.

 

Miten moni siis on valmis ottamaan vastuun omasta terveydestään? Omasta terveydestään! Ja kysymys kuuluu: oletteko te valmiita? Oletteko te valmiita? Enimmäkseen kyllä, mutta on edelleen epäilyä. On edelleen epäilyä, mutta menette sitten lääkärin vai teette sen standarditeknologialla, kyse on samasta asiasta. Otatte vastuun. Se on teidän kehonne. Se on teidän kehonne, mutta kuitenkaan hyvin monet ihmiset eivät usko sitä. Hyvin monet ihmiset vaativat jonkun muun huolehtivan siitä.

 

Vastuu merkitsee sitä, että no, lakkaatte syyttämästä vanhempianne. Koulutatte itseänne. Yksi koulutuksen ongelmista tällä hetkellä on, että vastuu annetaan jollekin muulle, eivätkä ihmiset osaa enää kouluttaa itseään. Vanhemmat syyttävät kouluja, mutta vanhempien pitäisi tarkastella itseään ja poikiaan ja tyttäriään.

 

Ihmiset eivät ota vastuuta yltäkylläisyydestään. He suuttuvat hallitukselle ja sanovat: "Meillä pitäisi olla enemmän leipää." Menkää sitten kasvattamaan ja leipomaan sitä tai totuttakaa itsenne pois tarpeesta syödä ruokaa tai niin paljon ruokaa.

 

Se on siis erinomainen vastaus - vastuu. Minua kiehtova kohta on vastuu kenties kaikkein tärkeimmästä asiasta ja se on henkenne. Usein luovutatte sen papille tai rabbille tai kirkolle tai temppelille. Se luovutetaan moskeijalle tai jollekin muulle. Ihmiset ovat unohtaneet, miten ottaa vastuu omasta hengestään ja tuntea se.

 

Ja joku sanoo: "No, se on kirjoitettu tähän kirjaan, joten sinun on noudatettava sitä." Nimittäin se on helpompaa - se on laiskaa eikä se ole vapaata. Olen hyvin hämmästynyt, että ihmiset huutavat vapautta. Tietävätkö he oikeasti, mitä he huutavat? Ei. Ei. Haluavatko he vain vähän lisää leipää? Haluavatko he vain vähän lisää palkkaa työstään ja vähän lisää vapautta tehdä ihmisjuttuja? Ehdottomasti.

 

Tuon siis tämän kysymyksen taas esiin, koska tämä on monumentaalista ja tätä tapahtuu ympäri maailmaa. Sitä tapahtuu Kiinassa. Sitä tapahtuu Intiassa, Lähi-idässä ja aivan täällä, mitä kutsuttaisiin kehittyneemmiksi maiksi. Mutta tuskin sitä voidaan kutsua kehittyneeksi maaksi missään, jos ihmisten täytyy edelleen mennä töihin, jos heidän täytyy saada tulonsa menemällä työhön määrätyksi ajaksi.

 

Monista teistä on tullut työttömiä. Toisin sanoen, olette luoneet oman työnne. Nyt olette vapaita. Teette kovasti työtä, mutta se on intohimonne ja oma valintanne. Niinpä niin kauan kun on edelleen tämä rakenne, ei ole todellisuudessa vapautta. Ja sanon tämän, koska katsokaa, mitä tapahtuu seuraavaksi, muutaman seuraavan vuoden aikana. Tämä vapausaalto alkaa kulkea ympäri maailmaa. Ja se alkaa tunkeutua alueille, jotka ovat melko ilmeisiä - maihin jossa on diktaattoreita, maihin joita kontrolloidaan poliittisesti. Seuraavaksi se tekee toisen kehän ja kulkee maailman ympäri kuin piiskanisku maihin, joissa on kohtuuttomia ja rajoittuneita henkisiä ja uskonnollisia uskomuksia ja joista puuttuu todellinen uskonnon vapaus.

 

Tiedätte, millaista se on. Viime aikoihin saakka ja vielä nytkin teille nauretaan uskomuksienne vuoksi ja taustalla on edelleen se pelko, että teitä vainotaan sen vuoksi - ensinnäkin oma perhe ja ystävät, mahdollisesti valtiovalta, kenties tulee koputus ovelle myöhään eräänä iltana. Joku sanoo: "Olemme seuranneet sinua. Olemme tarkkailleet sinua. Tule kanssamme." Ja muuten, sitä ei tapahdu, mutta on edelleen tuo taustapelko.

 

Sitten se jatkuu ympäri maailman, se pyörii ja pyörii, tämä kutsu vapauteen, ja se alkaa saada ihmiset ajattelemaan, onko heillä oikeasti vapautta. Voi, se kasvaa. He alkavat katsoa työtään - onko heillä oikeasti vapautta. He alkavat katsoa perhettään. He alkavat katsoa itseään, aspektejaan. Se on kenties yksi vaikeimmista. Olette olleet siinä, mutta useimmilla ihmisillä on monia elämiä, ennen kuin he edes alkavat ymmärtää vapautta aspekteista, vapautta menneisyydestä, vapautta itsestä.

 

Takasin aiheeseen. Siis tämä kutsu vapauteen - joskus tunnepitoinen, raivokas, dramaattinen kutsu vapauteen - mikä nyt tapahtuu, pyörii ja pyörii ja pyörii ympäri maailman. Mitä sitten tapahtuu? Ihmiset käsittävät, mitä vapaus oikeasti merkitsee.

 

No niin, tiedätte, millaista on, kun liike pyörii yhteen suuntaan ja sitten yhtäkkiä tulee pyörivä liike toiseen suuntaan - nämä kaksi alkavat törmätä yhteen. Nyt on energiaa. Nyt teillä on energiaa. Muulla maailmalla on vaikeuksia, mutta teillä on energiaa. (Naurua) Ja se on vain energiaa. Ja Cauldren suostumuksella kerron tarinan. Hän ei suostu, mutta kerron sen silti. (Naurua)

 

Siis kaiken tämän huolen keskellä Egyptistä ja suuren ryhmän viemisestä sinne - ja tietysti sopimukset ja velvoitteet, vastuu suuresta ryhmästä, rahakysymykset ja kaikki muu - Cauldre joutui ahdistukseen tai hyperahdistukseen. Hän ei kyennyt hengittämään kovin hyvin. Hän alkoi nyt jakaa osiin kehon, mielen ja kaikki muut osat ja oli suuressa kaaoksessa. Monet teistä voivat samaistua tähän oman elämänne olosuhteissa.

 

Ja niin, monien teidän tapaan hän unohti. Hän unohti perusasian - vetää syvään henkeä. Sitä on vaikeaa tehdä, kun on hyperahdistuksessa, mutta se on tärkeää. Se on aikaa, jolloin teidän kannattaa tehdä se. Se on aikaa, jolloin teidän pitäisi laulaa vähän, jolloin teidän pitäisi soinnuttaa vähän ja antaa noiden energioiden virrata lävitsenne. Ne ovat jumissa. Siksi teillä on ahdistusta. Teidän kannattaa PÄÄSTÄÄ NE ULOS (puhuen erittäin kovaa). Teidän kannattaa AVATA NE. Sitä on vaikeaa tehdä, kun olette paniikissa ja kauhussa ja pelossa. Mutta se on hyvä aika tehdä se.

 

Ja sitten Cauldre unohti, että se on vain energiaa. Hengittäkää se sisään! Se on viimeinen asia, mitä haluatte tehdä ollessanne keskellä kaaosta ja traumaa tai masennusta tai mitä tahnansa vastaavaa. Hengittäkää se sisään! Imekää se sisään!

 

Minun oli siis taputettava lempeästi Cauldrea (naurua, kun hän läpsäyttää jotakuta) ja sanoa: "Hengitä se sisään!", koska on automaattireaktio, että yritätte työntää sen pois. Yritätte joko sivuuttaa sen tai hankkiutua siitä eroon tai mitä tahansa. Mutta ei, hengittäkää se sisään. Voi, se sattuu aluksi. Se on tunteellisesti ja fyysisesti tuskallista tuolla hetkellä. Itse asiassa viimeinen asia, mitä haluatte tehdä, on hengittää sen sisään, mutta se on paras juttu. Imette sen sisään. Hengitätte sen sisään. Joo, kaikki kaaos ja kaikki trauma Egyptissä, hengitätte sen sisään. Se ei merkitse, että suostutte siihen tai hyväksytte sen. Se merkitsee vain, että tunnistatte sen olevan vain energiaa. Vain energiaa.

 

Hengitätte sen siis sisään - aa, se on hyvä asia tehdä kaiken osalta - sitten päästätte siitä irti. Käsitätte, että muunnatte sen. Teidän ei tarvitse ajatella sitä. Käsitätte nyt, että energia tulee palvelemaan teitä ja juuri se tapahtuu tässä tapauksessa.

 

Niin, rakas shaumbra, kaikki tämä myllerrys, kaikki tämä pyöriminen jatkuu. On ihmisiä, jotka vaativat vapautta, mutta kun he alkavat saada sitä ja mennään yli vain vähän suuremmasta palkasta ja vähän enemmästä ruuasta tai kun mennään yli vain ihmisen perustarpeista, mitä sitten tapahtuu? Ja esitän teille kysymyksen, koska jokainen teistä on kohdannut sen: mitä tapahtuu, kun yhtäkkiä mietitte täysivaltaisuutta? Kun yhtäkkiä ymmärrätte, että olette myös Jumala, ymmärrätte, että valinnoistanne tulee todellisuutta, mitä tapahtuu? Tukehdutte! Tukehdutte! Se on kuin "En halunnut näin paljon vapautta. (Naurua) Halusin elämän olevan vain vähän helpompaa."

 

Ei ja muistakaa tämä. Vapaus on "kaikki tai ei mitään" -juttu, ehdottomasti, koska ei ole mitään osittaista vapautta. Se on edelleen vankeutta ja rajoittuneisuutta. Vasta sitten kun olette täysin vapaa, olette vapaa. Ja sen, rakkaat ystäväni, tulette kohtaamaan maan päällä.

 

Olennot jotka haluavat vähän vapautta ja joista tulee väkivaltaisia sen vuoksi tai jotka tekevät mitä vaan - polttavat itsensä, mitä se vaatiikin - valtaosa ihmisistä halua vain vähän vapautta … He haluavat vapauden mennä vaaliuurnalle ja valita haluamansa henkilön. He haluavat vapauden valita työnsä. He haluavat vapauden joihinkin perusasioihin. Mutta todellinen vapaus, sielun vapaus, vapaus joka ylittää kaiken - kuoleman, elämän, kaiken - useimmat ihmiset eivät ole valmiita siihen, valitettavasti. Useimmat ihmiset törmäävät itseensä, kun tullaan siihen. Ja silloin on luonnollisena taipumuksena mennä taaksepäin tai yrittää mennä taaksepäin, kuten kaikki tiedätte, kuten kaikki olette kokeneet.

 

Sitten he yrittävät manipuloida - vähän vapautta tässä, vähän vapautta tuossa, vähän kontrolleja tässä, vähän kontrolleja tuossa - ja se pääsee käsistä ja se palaa vain takaisin kontrolleihin, on se sitten hallinnollista tai uskonnollista. Ja tämä on erittäin suuri todennäköisyys joissain maissa, jotka käyvät läpi tätä ongelmaa tällä hetkellä. Korvataan yksi kontrollointimuoto toisella, hyvin luultavasti. Ja heille - mikä sanamme onkaan? Heille annetaan vähän leipää ja sirkushuveja - saadaan heidän olonsa tuntumaan hyvältä, vähän jalkapalloa, vähän Schlitz-olutta - ja he luulevat, että heillä on vapaus.

 

Mutta jokin heidän sielussaan ei osta sitä. Ihmisosa on väliaikaisesti rauhoittunut, mutta jokin heidän sielussaan ei osta sitä. Ja nyt heistä tulee vielä turhautuneempia ja masentuneempia ja he ovat vielä enemmän hukassa siinä, mitä sana "vapaus" merkitsee. Ja mitä he sitten tekevät? He vain kietoutuvat hypnoosipeittoihin. He huijaavat itseään ja sanovat: "Kenties huomenna on paremmin" tai "Kenties lapsillani on paremmin omana aikanaan". Se on makyoa. Se on makyoa.

 

Vapauden uudet mahdollisuudet

 

Niin, rakkaat ystävät, tuon tämän esiin, koska jokainen teistä on kohdannut tämän, ja aion esittää teille jotain aivan hetken kuluttua. Teillä on mahdollisuus vaikuttaa valtavasti muihin mahdollisuuksin, joita monet ihmiset maailmassa eivät tällä hetkellä näe vapaudesta. Olette niitä, jotka ovat tutkineet sitä itsessänne. Olette niitä, jotka opettelevat, miten tullaan todella vapaaksi, ja tietoisuutenne kautta voitte laittaa sen näihin maihin, näille ihmisille. Voitte auttaa heitä saamaan suuremman ymmärryksen siitä, mitä vapaus todellisuudessa on, jottei energioiden tarvitse kiertyä takaisin. Heidän ei tarvitse törmätä. Heidän ei tarvitse yhtäkkiä tukehtua siihen, mitä todellinen vapaus on.

 

Tämä ei ole uskonnollinen asia. Se ei ole edes henkinen asia. Vaan kyse on siitä, mitä todellinen sielun vapaus on. Ja kun te mietiskelette sitä, kun me mietiskelemme sitä tässä ryhmässä, asetamme tarjolle uuden mahdollisuuden. Emme yritä pakottaa ketään ihmisiä tai mitään maata uskomaan asiaan tai toiseen. Mutta nyt voimme ottaa hetken ja kirjaimellisesti laajentaa todellisen vapauden mahdollisuutta, jotta niille jotka valitsevat sen, jotka ovat valmiita menemään siihen, siitä voi tulla todellisuutta.

 

Haluan teidän tuntevan omaa vapauttanne, mitä olette oppineet omalla vapautumispolullanne. Voi, olette päästäneet irti ja päästäneet irti ja päästäneet irti kaikkia kerroksia, mikä auttaa pääsemään vapauteen.

 

Menkää takaisin massatietoisuuteen, missä olitte aiemmin.

 

(Tauko)

 

Hengittäkää sisään viisauttanne vapaudesta.

 

(Pitkä tauko)

 

Sallikaa itsenne jakaa vapaudesta se, mikä tulee sydämestänne. Todellinen vapaus.

 

(Tauko)

 

Täysivaltaisuus …

 

(Tauko)

 

Ei kontrollia …

 

(Tauko)

 

Hengittäkää siihen.

 

Hengittäkää siihen.

 

(Tauko)

 

Voin kuulla joidenkin teidän pään papattavan, sanovan teille: "En tiedä mitään vapaudesta. Katsokaa elämääni." Aa, kyllä te tiedätte vapaudesta. Vapaus tulee hyvin syvästä paikasta sisältä.

 

(Tauko)

 

Vedetään syvään henkeä. Te, rakkaat ystäväni, luotte ennenkuulumattomia mahdollisuuksia. Nyt se riippuu tosista. Se riippuu nyt heistä, mitä he valitsevat, mihin suuntaan he menevät.

 

Oma vapautenne

 

Annetaan tuon energian laajentua. Antakaa sen mennä. Ei ole tarvetta kontrolloida sitä. Puhutaan vähän lisää teidän vapaudestanne. Teidän vapaudestanne.

 

Siis kuten sanoin, vapaus on "kaikki tai ei mitään" -juttu, mutta siihen tehdään kyllä matkaa. Tarkastellaanpa joitain asioita elämässänne, joissa ette kenties ole vapaa, tai asioita jotka estävät teitä olemasta vapaa. Linda, mikrofoni kiitos?

 

LINDA: Mielelläni.

 

ADAMUS: Mikä estää teitä olemasta vapaa?

 

JANE: Keho-ongelmat, terveys.

 

ADAMUS: Keho-ongelmat. Joo, keho. Ehdottomasti ja se on hyvin vaikeaa ja haastavaa, mutta ei. Niin kauan kuin edelleen uskotte, että kehonne, mielenne ja henkenne ovat erillään, teillä on luultavasti keho-ongelmia. Olette tietoisuuskeho. Olette integroitunut. Tietoisuuskeho on minun sanani sielusta. Se olette te kokonaisuudessaan. Mutta silloin kun keho, henki ja mieli ovat erillään, on ongelmia, koska ne, nämä osanne, haluavat vapauden. Kehonne haluaa epätoivoisesti vapauden - ette vain te, vaan myös kehonne haluaa vapauden. Sitä on kontrolloitu, sitä on manipuloitu, sille ei ole annettu tunnustusta, sitä on käytetty väärin, sitä on järkytetty kaikilla mahdollisilla tavoilla. Se haluaa ilmaisuvapauden.

 

Se haluaa parantaa itsensä, mutta te ette salli sitä. Se haluaa käydä läpi tämän prosessin, missä DNA uusii itsensä, ja se uusii itsensä magneettisesti ja kemiallisesti. Se ei uusiudu ainoastaan useampiin säikeisiin, vaan se uusii sen tavan, jolla se yhdistää kehon, mielen ja hengen tietoisuuskehoksi, ja sen tavan jolla se yhdistyy maahan ja joitain muita asioita.

 

Mutta te ette anna kehonne tehdä sitä, minkä se osaa tehdä. Teillä on näitä ruokavalioita, joo-o. Te ette kuuntele. Kehonne todella haluaa parantaa itsensä. Milloin aiotte antaa sille vapauden tehdä sen? Hyvä. Okei. Keho. Niin?

 

CHRISTY: Luottamus tai sen puute.

 

ADAMUS: Sen puute. Kyllä, luottamuksen puute tukahduttaa ehdottomasti vapauden. Ehdottomasti. Seuraava.

 

MARTY: Paheet. Ajattelemme, että meillä on vapaus valita omat paheemme ja sallia itsellemme pienen irtioton, mutta …

 

ADAMUS: Paheet. Tämä on mielenkiintoinen kohta. Ja paheet saavat teidät uskomaan, että te ette ole vapaa. Mutta mitä ovat paheet? Anna minulle pari esimerkkiä siitä, mikä on pahe. Mitä ovat sinun paheesi?

 

MARTY: Ai, jos päättää paeta huumeilla tai jos päättää paeta arkipäivän todellisuutta.

 

ADAMUS: Kyllä. Siis paheet - tupakointi, juominen, huumeet, seksi.

 

MARTY: Varmasti, joo-o.

 

ADAMUS: Nautinto.

 

MARTY: Aivan, joo. (Naurua)

 

ADAMUS: Erittäin hyvä.

 

MARTY: Ja se itse asiassa tukahduttaa vapauden.

 

ADAMUS: Ruoka. Voimme kirjoittaa pitkän luettelon. Nämä ovat hyvin, hyvin yksinkertaisia asioita ja tämä on vanhaa ohjelmointia. Olemme puhuneet siitä aiemmin, mutta Atlantiksella keksittiin, että voitiin saada joku tekemään todella kovasti ja kauan töitä ohjelmoimalla hänet pieneen nautintoon. Kirjaimellisesti se energiakeskus, joka sijaitsee tässä … (Adamus osoittaa alavatsaansa. Sitten naurua, kun hän seisoo tuolilla, että yleisö voi nähdä paremmin) Juuri tälle alueelle laitettiin energeettisesti, tavallaan mekaanisesti ja psyykkisesti implantti. Ja Atlantiksen eliitti käytti sitä saadakseen ihmiset tekemään työtä kovasti ja kauan, koska päivän lopussa he saivat vain pienen ilon, pienen ilon.

 

Tämä nautintokeskus on siis edelleen olemassa, kunnes vapaudutte siitä. Ja te tottelette, noudatatte sääntöjä, teette kovasti työtä, teette kaikkea muuta saadaksenne vain pikkunautinnon silloin tällöin. Ja sitten siitä kaikesta tulee hyvin kierotutunutta ja sitten luulette olevanne paha ihminen, että teillä on paheita, että teillä ei ole lujuutta tai itsekontrollia. Se suunniteltiin näin - saamaan teidät tuntemaan itsenne huonoksi siitä, että teillä on näitä paheita.

 

Ei ole mitään paheita. Te ette ole riippuvaisia mistään. Uskokaa minua. Ja tiedän, että jokut haluavat väitellä kanssani siitä enkä tee sitä, mutta luulette voivanne tulla riippuvaiseksi tupakasta. Te ette voi. Te ette voi.

 

LINDA: Haa! (Naurua)

 

ADAMUS: Ehdottomasti ei! Alkoholi, seksi, nämä ovat laukaisimia, jotka alkavat siitä ja sitten menevät aivoihinne ja sanotte: "Olen riippuvainen. Siksi olen viallinen. Siksi minun täytyy jatkaa kärsimistä, kunnes minusta tulee vahvempi tai parempi. Minun on mentävä etsimään jotain pelastajaa tai messiasta. Miten voisin mitenkään olla myös Jumala, koska poltan savukkeita?!"

 

Pääskää siitä yli. Pääskää siitä yli. Olen tuntenut monia todella hyviä kännisiä ylösnousseita mestareita (naurua). Mutta teette tästä syyllisyydestä taakkanne: "Jotain on vialla. Olen perverssi" - en minä, mutta te. "Olen perverssi. Syön liikaa. Syön liian vähän." Tämä oli kaikki osa ohjelmointia. Siksi ette ole vapaa. Siksi uskotte sen. Uskotte kaiken tuon roskan ja on hyvin helppoa päästää siitä irti.

 

Mutta kysymys on, oletteko valmis. Oletteko valmis omaan vapauteenne? Kysyin teiltä aiemmin maapallosta, mutta kenties todellisuudessa kysyin teistä. Oletteko te valmiita?

 

Mikä estää teitä olemasta vapaa? Kerron teille. Aspektit. Voi, nuo pikku - puhun nyt niistä, joita olemme kuvanneet harmaina tai pimeitä aspekteina, erossa olevista aspekteista - nuo pikkuelukat! Ne ovat kuin torakoita. Ne ovat kuin syöpäläisiä ja ne voivat piiloutua hyvin helposti. He voivat selviytyä kuolemastanne ja ne tulevat takaisin. Ne ovat kuin torakat, jotka selviytyvät ydintuhosta. Ne ovat edelleen maisemissa. Sitten kun maailma loppuu, torakat ottavat sen haltuunsa. Aspektinne ovat monin tavoin torakoitanne. (Naurua) Erossa olevat aspektit. Ne estävät teitä olemasta vapaa. Ne manipuloivat teitä. Ne laittavat noita pikkusanoja päähänne. Ne kertovat teille, että te ette ole arvokas.

 

Te annatte niiden tehdä tätä. Te annatte niiden päästä rankaisematta murhasta, kirjaimellisesti, koska olette luopuneet vapaudestanne ja vapaasta tahdostanne. Tietoisesti, tiedostamatta, olette antaneet sen pois. Ja jos te ette anna sitä jollekin kirkolle tai hallitukselle, te annatte sen aspekteillenne. Te annatte sen pois!

 

Niinpä kysyn teiltä, oletteko valmis olemaan vapaa. (Yleisö sanoo "kyllä")

 

SART: Ne kaikki valehtelevat sinulle! (Adamus ja yleisö nauravat kovasti)

 

ADAMUS: Lakkaa kanavoimasta kanavoijaa! Se on niin hämmentävää! (Naurua) Kuka on ensimmäisenä?!

 

Sanotte niin. Sanotte niin, mutta kun pyysin teitä katsomaan aiemmin massatietoisuutta, tavallaan katsoitte todellisuudessa itseenne. Ja painostan teitä tänään, toivottavasti. Toivon, että teen olonne epämukavaksi. Toivon, että katsotte kelloanne tai teeskentelette nukkuvanne juuri nyt, koska tämä on tärkeää - teille, maailmalle. Kenties se ei välitä hittoakaan, mutta puhumme siitä tässä, koska olette pyytäneet sitä. Olette huutaneet sitä. Olette halunneet tietää vapaudestanne - mikä estää teitä, mikä on tiellä.

 

Vapauden puutteenne on vanhoja uskomuksia, mutta ne ovat enimmäkseen joko haihtuneet pois tai ne on revitty pois. Suuri osa vapauden puutettanne on edelleen itseluottamuksen puutettanne. Puhumme ahmyosta, mutta ymmärrättekö todella, mitä ahmyo on? Kenties täällä (pää), mutta onko tämä (sydän) valmis ahmyoon? Ei, ei. Pääsette lähemmäs, mutta kun sanon "ahmyo", se on niin täydellistä luottamusta itseenne, että te ette ole enää huolissaan kehostanne. Annatte kehonne parantaa itsensä. Ette ole enää huolissanne ja yritä ajatella kaikkea läpi.

 

Juhlimme kanssanne, tanssin ja juon kanssanne pikkutunneille saakka, sitten kun lakkaatte ajattelemasta. Ja kuulostaa kuin pyhäinhäväistykseltä, kun sanon "Lakatkaa ajattelemasta", koska te tavallaan ajattelette: "Se on kaikki, mitä minulla on. Jos lakkaan ajattelemasta, mitä tapahtuu? Paholainen ottaa minussa vallan!" Voi, rakastan tätä, "paholainen". Teidän on siis oltava valppaana. Teidän on aina ajateltava. Se ei ole teidän sydämenne. Se on vanhat aivot. Aspektit ovat soluttautuneet aivoihin. Ne käyttävät aivoja ja niin käyttää myös massatietoisuus ja kaikki muu hypnoottinen makyo - ne käyttävät aivoja.

 

Sitten kun oikeasti lakkaatte ajattelemasta, olette vapaa.

 

Ja tiedän, että se on vähän rankkaa, koska mielenne yrittää sanoa: "No, miten voin lakata ajattelemasta?" No, se on tietysti teidän mielenne. (Naurua) Se haluaa teidän jatkavan ajattelua. Se painostaa teitä jatkaaksenne ajattelua. Se tekee mitä tahansa saadakseen teidät ajattelemaan. Mutta kun lakkaatte ajattelemasta, pääsette takaisin tietoisuuskehoonne, sieluunne, kun teillä on niin paljon luottamusta itseenne. Eikä teillä vielä ole, joten ette ole vapaa. Olette pääsemässä siihen. Ja jos voisin tehdä jotain yhteisaikanani kanssanne, ärsyttäisin teitä, kannustaisin teitä, huvittaisin teitä ja tekisin, mitä tahansa vaaditaan, saadakseni teidät luottamaan itseenne ja olemaan vapaa.

 

Miksi? Koska olette pyytäneet sitä. Muuten en välittäisi. Olette ihan hulluna siihen ja haluatte sitä hyvin paljon, mutta sitten kun kerron teille, mitä vapaus on ja mikä estää sen teiltä, jotkut teistä kiihtyvät ja Cauldre- ja Linda-parka saavat nämä sähköpostit.

 

Te vs. teidän sielunne

 

Niin, rakas shaumbra, meillä on toinen tilanne vapautenne osalta. Olette ristiriidassa sielunne kanssa. Olette ristiriidassa sielunne kanssa. Sielunne haluaa vapautta, mutta te ette. Tämä henkilökohtainen vapaudenhalu tulee sielustanne. Se ei tule teistä - aivoistanne. Ihmisosa on niin ehdollistunut vapauden puutteeseen, että se on periaatteessa hyväksytty, mutta sielunne huutaa. Teidän kokonaisuutenne, tietoisuuskeho, sydämenne, miksi tahansa kutsuttekin sitä, haluaa vapautensa.

 

Ja te pidättelette sitä ja se on vihainen. Estätte sieluanne saamasta vapauden, koska olette osa sieluanne ettekä anna sen saada omaa vapauttaan. Voitteko kuvitella, miten vihainen sielunne on? Pidättelette sieluanne, koska te olette tässä ihmistilassa ja teiltä puuttuu vapaus - ja itse asiassa hyväksytte vapauden puutteen.

 

Toisaalta, syytätte sieluanne epäsuorasti vapauden puutteestanne. Syytätte sieluanne. Tiedän sen, koska kuulen teidän sanovan: "No, kyse täytyy olla jostain jumalaisesta suunnitelmasta. Ihmisitselläni täytyy olla yliherra nimeltään sielu, joka manipuloi ja ohjaa asioita, joihin minulla ei ole vaikutusvaltaa. Siksi sielu on jokin kontrolloiva olento ja jonain päivänä ehkä saan tavata sen ja yhdistyä taas sen kanssa, mutta mikä paskiainen tuo sielu onkaan, kun tekee tämän minulle! Sielun olisi pitänyt kirjoittaa, mitä elämässäni tulee tapahtumaan. Sielun olisi pitänyt estää näitä pahoja asioita tapahtumasta minulle, tuon hemmetin sieluni." Ja siitä tulee vain yksi tekosyy olla saamatta vapautta. Syytätte siitä sieluanne ja sielunne on vihainen teille! Tämä ei ole hyvä tilanne. (Naurua)

 

Tämä ristiriita, rakkaat ystäväni - ja olen iloinen, että voitte nauraa sille. Teidän täytyy pystyä nauramaan sille. Mutta se on hyvin totta. Se on hyvin, hyvin totta. Teillä on jatkuvaa taistelua sielunne kanssa. Te syytätte sitä. Se syyttää teitä. Mitä siis aiotte tehdä? Mikä on vastaus?

 

Kerron teille, mikä vastaus on ollut tähän asti, ja aion painostaa teitä tässä. Aion painostaa teitä menemään tähänastisen vastauksen yli. Vastaus on ollut: "Palaan vain ihmistapoihini ja katson, mitä tapahtuu. Katson, mitä tapahtuu huomenna. Kenties herään ja yhtäkkiä sielu ja minä olemme taas ystäviä …" Olette yrittäneet sitä monta, monta elämää. Se ei toimi kovin hyvin.

 

Mitä tulee siis tapahtumaan? Niin.

 

PATRICIA: Laitetaan sielu ohjaksiin.

 

ADAMUS: Laitetaan sielu ohjaksiin.

 

LINDA: Onko tämä se?! (Naurua, joku sanoo "uskon sen!")

 

ADAMUS: Joo, mutta miksi emme laita vain Jeesusta ohjaksiin. (Yleisö vaikeroi) Miksi emme laita Jumalaa ohjaksiin? (Lisää vaikerointia) Miksi emme … Minäpä kerron. Kielletäänpä …

 

PATRICIA: Laitetaan itsemme vastuuseen.

 

ADAMUS: Aa, laitetaan itsemme vastuuseen. Koska te olette sielunne ja se on vastaus yksinkertaisessa muodossa. Te olette sielunne, te ette vain ajattele olevanne. Olette erottaneet sen, aivan kuin olette erottaneet kehonne, mielenne ja henkenne. Olette laittaneet henkenne, sielunne jonnekin muualle ja olette uskoneet kaikki nämä tarinat ikuisuudesta ja taivaasta. Ja vaikka olettekin riittävän viisas, palaatte silti siihen. Teillä on edelleen tuo pieni kalvava uskonnollinen aspekti, joka puhuu ikuisuudesta. Yritätte saada hyvän huoneen taivaasta, joskus. (Naurua) Niin kauan kuin keho, mieli, henki, gnost ja kaikki muu ovat jakautuneet, niin kauan kuin ihmisitsenne ja aspektinne ovat jakautuneet, olette tällaisessa ristiriidassa ja toisinaan jopa sodassa toistenne kanssa.

 

Sillä hetkellä kun käsitätte sen olevan te itse - te olette sielunne, melko pelottavaa, eikö vain? - haluatte sen olevan jotain suurempaa. Haluatte sen olevan jotain suurta ja taianomaista. Haluatte itse asiassa sen olevan jonkinlainen yliherra. Haluatte sen olevan tämä mahtava, mahtava olento, jolla on suuret siivet, joka voi nähdä seinien läpi, lukea mieliä ja kertoa tulevaisuuden ja kaikkea muuta. Se ei ole sellainen. Joo, kurja juttu. (Naurua) Ja sanotte: "No, mitä helvettiä varten sitten teemme tätä kaikkea?", koska mieli on mukavasti manipuloinut asiaa ja tehnyt sielusta jotain melko suurta ja monimutkaista, koska siitä mieli pitää. Mieli pitää suuresta. Se pitää monimutkaisesta. Se saa mielen tuntemaan itsensä tärkeäksi. Mutta kaiken alla mieli kiljuu vapautta. Se ei pysty käsittelemään kaikkea enää. Se on hyvä asia.

 

Maan päällä on hyvin paljon energiaa tällä hetkellä, hyvin paljon asioita tapahtuu ja mielellä on ylikuormaa ja se kiljuu omalla tavallaan. Se tappelee kanssanne siitä, mutta se kiljuu. Se haluaa vapauden. Mutta mielellä vapaus liittyy kuolemaan eikä tilanne ole oikeasti niin. Mieli integroituu. Se sekoittuu yhteen kehon, sielun, hengen kanssa ja siitä tulee teidän oma ykseytenne - täysivaltaisuutenne, vapautenne, "sinä".

 

Niinpä, rakkaat ystävät, on aika puhua itsellenne. Puhukaa itsellenne keho-mieli-henkenä. Jokainen osanne haluaa vapautensa. Jokainen osanne haluaa integroitumisen tapahtuvan. Mikään osa ei halua enää kontrolloida toisia. Mikään osa ei oikeasti enää halua tätä erillisyyttä ja kaikki tietenkin alkaa aivan tästä. Se ei ala yliherrasielustanne, koska se on te juuri tässä. Se alkaa tässä hetkessä, kun sallitte itsellenne tämän integroitumisen, tämän täysivaltaisuuden, tämän omaksi ykseydeksenne tulemisen.

 

Pyydän teitä tuntemaan henkilökohtaista vapauttanne hetken …

 

(Tauko)

 

Miten siirrytte yli vanhoista käsitteistä keho, mieli, henki, gnost …

 

(Tauko)

 

Vapaus on syntymäoikeutenne, se on sieluoikeutenne ja ihmisoikeutenne ja samalla kun kaikkea tätä vapauskansannousua tapahtuu ympäri maailmaa ja Gaian itsensä osalta, kysyn, oletteko te valmis. Älkää vaiheeksi ajatelko sitä. Älkää ajatelko sitä, vain tuntekaa se.

 

(Tauko)

 

Makyon tulla puolen.

 

(Tauko)

 

Se on "minä olen" -olemus. Se on "minä olen" -olemus.

 

(Tauko)

 

Vedetään syvään henkeä …

 

Todellinen vapaus

 

Luonteenne mukaisesti, olemuksenne luonteen mukaisesti olette vapaa. Se on vain vähän kieroutunut, joutunut vähän ansaan. Suurin iloni on työskennellä ihmisten kanssa, jotka yrittävät vapauttaa itsensä, koska kuten olette varmaan kuulleet tarinan, olin oman kristallivankilani ansassa 100000 vuotta. Oikeasti. Ja jos ette ole kuulleet tuota tarinaa, kertoisin sen mielelläni taas. (Naurua)

 

Mutta rakkaat ystävät, se on työtäni ja voin aistia, kun ihmiset, yksilöt, haluavat olla vapaita. Voin aistia, kun he ovat saaneet tarpeekseen vanhasta tavasta, mutta voin myös aistia heidän pelkonsa ja epäilyksensä todellisesta vapaudesta. Ja yleensä tapahtuu niin, että he ottavat väli- tai neutraalin asenteen. He sallivat itsensä edelleen tuntea vapaudenhalua, mutta he eivät anna se tapahtua. He heräävät joka päivä ajatellen kenties löytävänsä vapauden elämässään, mutta he seuraavat polkua, joka antaa heille satunnaisia tai oikeastaan merkityksettömiä vapauksia.

 

Puhumme tässä todellisesta vapaudesta, todellisesta täysivaltaisuudesta. Tämä merkitsee, että luovutte joistain asioista. Se merkitsee tietenkin, että asiat muuttuvat. Se merkitsee, että ihmisyytenne - niin paljon kuin se haluaakin vapauttaan - huutaa ja haluaa tietää, miksi tiettyjä asioita tapahtuu. Mutta kun hengitätte sisään, käsitätte, että te olette luoneet kaiken sen. Se kaikki on osa oikeasti vapaana olemisen prosessia - jos haluatte vapautta. Jos todella haluatte vapautta.

 

Minun on edelleen kyseenalaistettava, haluaako maapallo, haluavatko ihmiset yleisesti ottaen - valtaosa heistä - vapautta. En tiedä. Luulen heidän haluavan lisää mielihyvää. Luulen heidän haluavan vähän lisää mukavuutta ja luulen heidän haluavan vähän lisää hyväksyntää. Mutta vapautta? En tiedä.

 

Te, rakas shaumbra, kaipaatte epätoivoisesti vapautta, epätoivoisesti. Olette etsineet sitä elämien ajan, mutta osutte edelleen joihinkin samoihin esteisiin, aspekteihin, ja mietitte, oletteko oikeasti valmis vastuuseen ja voitteko todella luottaa itseenne. Kaikki historian todisteet osoittavat sitä faktaa, että te ette voi luottaa itseen. Kaikki vanha ohjelmointi, vanha tausta ja vanhat kokemukset sanovat: "Joka kerta tehdessäni tämän, olen surkea."

 

Mitä siis tapahtuu? Kokeilette sellaista, mitä pidätte jonain uutena tai erilaisena, ja lankeatte takaisin samoihin malleihin. Ja sitten osanne sanovat: "Näetkö, minähän sanoin sinulle." Aspektinne tuntevat nuo sanat erittäin hyvin - "Näetkö, minähän sanoin sinulle. Sähläsit taas kaiken."

 

Mutta, rakas shaumbra, istuessasi tässä ja nyt voit kokonaisena olentona, sieluolentona, Jumalana, tehdä tuon vapausvalinnan, jos haluat. Tai voit odottaa. Voimme käydä tämän keskustelun seuraavassa elämässä.

 

Mistä aloittaa

 

Jos haluatte alkaa kokea vapautta, on käytännön asioita, joita voitte tehdä ennen seuraavaa kokoontumistamme. Työskennelkää yhden helpoimman kanssa ja vapauttakaa itsenne ajasta - se on hyvin helppoa, lasten leikkiä. Aika. Teidät on lukittu aikoihin, käytätte aikaa maan päällä, mutta uskotte, että minuutti on minuutti. Uskotte, että se purkautuu tietyllä energia-aallolla. Ei purkaudu.

 

Aika on harhaa, mutta mahtava työkalu. Aika on upea asia, jos on täällä maan päällä. Aika on upea asia, jos yrittää järjestellä toisten ihmisten kanssa. Aika on mahtava asia myös biologiallenne - tiettyyn pisteeseen saakka. Mutta se on myös vankila. Se myös estää teiltä vapauden. Teistä tulee aikakeskeisiä. Kaikki juoksee ajan mukaan. Mieli rakastaa aikaa, koska se on järjestelmällistä. Se on hyvin systemaattista. Se toimii malleissa.

 

Voitte aloittaa todellisen vapautenne menemällä ajan tuolle puolen. Ja muuten, tämä on tilanne, missä voitte tosiaan saada aikatyökalun, mutta siirtyä sen tuolle puolen. Se tulee olemaan hyvin pitkään (naurua), ihmiset edelleen käyttävät sitä. Mutta sanotaan, että teillä on jokin suuri projekti, suuri tehtävä ja katsotte aikaa ja sanotte: "En voi mitenkään saada sitä tehtyä." Kyllä voitte. Voitte siirtyä ajan tuolle puolen. Unohdatte ajan. Unohdatte tämän systemaattisesti rullaavan tai purkautuvan energian. Pääsette pois tuosta aikakellosta ja menette, no, se ei ole ajattomuus, mutta se on ääretön tila, avoin tila ja hämmästytte, mitä voitte alkaa luoda.

 

Jos olette myöhässä tapaamisesta, menkää ajan tuolle puolen. Älkää ymmärtäkö tätä väärin. Ette manipuloi aikaa. Se ei ole manipulointia. Siirrytte ajan tuolle puolen. Vapautatte itsenne ajasta. Voi, sillä on merkittävä vaikutus kehoonne, mieleenne, henkeenne, tietoisuuskehoonne, että yhtäkkiä käsitätte olevanne vapaa. Se aloittaa uuden mallin tai uuden - ei malli, Cauldre - se aloittaa uuden energiadynamiikan sisällänne, joka sanoo: "Voit olla vapaa." Aika on itse asiassa yksi helpoimmista asioista, mitä voitte tehdä saadaksenne oman vapautenne takaisin.

 

Mitä siis teette? No, jos olette aikatapahtumassa, vedätte syvään henkeä ja teette valinnan täältä (sydän) tulla ajattomaksi ettekä katso kelloon. Ette yritä laajentaa aikaa tai supistaa sitä. Se on manipulointia. Menette ajan ulkopuolelle.

 

Ehdotan, että työskentelette sen kanssa, leikitte sillä, kokeilette sitä seuraavan kuukauden aikana. Se antaa teidän maistaa vapautta.

 

Niin, rakas shaumbra, vedetään syvään henkeä.

 

Olemme tehneet tänään paljon työtä. Tietoisuuskehonne tuntee vaikutukset tänä iltana ja huomenna. Olemme tehneet paljon työtä. Olemme kulkeneet maailman ympäri useita kertoja. Olemme avanneet mahdollisuuksia. Puhuimme vapaudesta ja toimme sen takaisin kotiin luoksenne - oman vapautenne, oman itsenne.

 

Niin, rakas shaumbra, on ollut yksi mielenkiintoinen tilaisuus, yksi aktiivinen kuukausi, monia lisää tulossa. Ja vaikka kaikkea tätä tapahtuu ympäri maailman, on kyse sitten Egyptistä tai omasta sydämestänne, vetäkää vain syvään henkeä. Lakatkaa huolehtimasta siitä.

 

Kuten joku sanoi: "Rentoutukaa ylösnousemukseenne." Nauttikaa elämästä. Se on suurin lahja, jonka voitte antaa jollekin toiselle - nauttia elämästänne.

 

Vetäkää syvään henkeä ja muistakaa, että kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

 

Minä olen mitä minä olen, Adamus iloisesti palveluksessanne.

 

Ja niin se on.

 

***********

 

Cirmson Circle -aineistoa Tobiaksen, Adamus Saint Germainin ja Kuthumi lal Singhin kera on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka.

 

Crimson Circle on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, joita kutsutaan nimellä shaumbra ja jotka ovat ensimmäisten joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemuksen iloja ja haasteita, heistä tulee standardeja muille ihmisille näiden matkalla sisäisen Jumalan löytämiseen.

 

Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Adamus esittää viimeisintä informaatiota Geoffrey Hoppen kautta. Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia yleisölle ja kaikki ovat tervetulleita.

 

Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja opastaja yhtä lailla ihmisille ja enkeleille. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sisälläsi tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.

 

Voit vapaasti jakaa tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan informaatio kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta www.crimsoncircle.com.

 

Tekijänoikeus 2011 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403.