CRIMSON CIRCLEN MATERIAALEJA
Kharisma-sarja

SHOUD 8: "Kharisma 8" – Adamus St. Germain, Geoffrey Hoppen kanavoimana
 
Esitetty Crimson Circlelle
4.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
www.crimsoncircle.com
 
Olen mitä olen, St. Germainin Adamus.
 
Ja haistan kahvin jo, ennen kuin avaan silmäni. Aah, aah! Kiitos, rakas Sandra. (Vähän taputuksia) Kiitos.
 
Tervetuloa, rakas shaumbra. Tervetuloa shaumbrat ympäri maailmaa ja kaikki, jotka ovat kerääntyneet tänne studioon.
 
Tunnustus
 
Ennen kuin pääsemme kokoontumisemme tavalliseen osaan, haluan antaa tunnustusta teille jokaiselle hyvin vilpittömästi siitä, että ymmärrän, miten vaikea tämä matka on. Todella ymmärrän.
 
On hämmästyttää ja hyvin ilahduttavaa, että olette täällä, olette kanssamme. On vaikeaa – tämän planeetan energiat ja tietoisuus, se työ mitä teette aspektienne kanssa, miten jotenkin onnistutte tasapainoilemaan jokapäiväisen elämänne, suhteidenne, muuttuvan planeetan haasteiden ja kehonne kanssa, miten pystytte tekemään kaiken tämän ja olemaan niin sitoutunut ruumiillistuneeseen valaistumiseenne, oivaltamiseenne. Joskus se saa kyyneliin minut, Tobiaksen, Kuthumin ja kaikki muut. Hämmästyttävää.
 
Joskus minusta tuntuu, että te ette oikeasti ymmärrä, mitä olette tekemässä, kaiken sen laajuutta – tietoisuuden muuttaminen, valaistumisen salliminen, yli tuhannen elämän unelman toteutuminen tällä hetkellä mitä vaikeimmissa ja haastavimmissa mutta kauneimmissa tilanteissa.
 
Valaistuminen on julmaa. Se ottaa jokaisen osan siitä, mitä luulitte olevanne, ja jauhaa sen. Se repii sen palasiksi.
 
Valaistuminen ei ole mielen ystävä. Se pääsee sisällenne. Se pääsee ajatuksiinne. Se pääsee syvälle mielen ja muistin jokaiseen koloon, jokaiseen varjonurkkaan, jokaisen lukitun oven taakse voidakseen puhdistaa ja vapauttaa sen. Mutta sen läpikäyminen on mitä haastavin kokemus.
 
Oleminen nyt tässä mestaruustilassa – heräämisen yli, tässä tosi mestaruudessanne – saa teidät kadottamaan kaiken identiteetin, itsearvostuksen ja tasapainon tunteen, kaiken. Se pääsee sisäänne. Mutta jollain tavalla pysytte sitoutuneena. Jotenkin pysytte yhdistyneenä itseenne.
 
Tiedän, koska työskentelen kanssanne monina öinä ja näen teidän kokeilevan melkein epätoivoisia tekniikkoja, yrittävän saada itsenne taas kasaan. Näen joskus valtavan määrän henkistä voimaa, silkan tahdonvoiman käyttämistä. Näen teidän käyttävän näitä yrittääksenne pitää kaiken kasassa ja yksi asia minkä kerron teille ja kerron yöllisissä kokoontumisissamme, on, että älkää yrittäkö niin kovasti pitää kaikkea kasassa. Se on hajoamassa syystä.
 
Olette edelleen täällä, kun kaikki muu on hajonnut. Olette todellinen "olen olemassa" kaikesta riippumatta, mutta kaikki muut osat romahtavat. Se on osa evoluutioprosessia. Se on osa löytämisprosessia.
 
Kun etsitte sitä asiaa, mistä pitää kiinni pysyäksenne tasapainossa, estääksenne hulluksi tulemisen – tiedän, miltä tuntuu, kun ikään kuin putoatte kaikkein pimeimpään kuiluun ja menetätte joka osanne – silloin pitää sallia, mikä on kenties vaistonvastaista. Sallia. Sallitte itsenne, Hengen, "minä olen" –olemuksenne.
 
Kun yritätte näitä muita asioita, joita joskus teette – yritätte pitää kiinni kliseistä, yritätte pitää kiinni vanhasta identiteetistä, asioista jotka ovat ehkä toimineet ennen – luotte vastustusta, mikä tekee kaikesta vielä tuskallisempaa. Se saattaa tyydyttää mieltä hetken ja sitä osaanne, mikä ajattelee teidän tekevän jotain, mutta jos haluatte tehdä jotain, niin vain sallikaa. Sallitte itsenne, jumaluutenne, todellisen luontonne.
 
Ja kyllä, on aikoja, jolloin saatte tuon kamalan kaiken menettämisen tunteen, tunteen putoamisesta tuohon pimeään tyhjyyteen. Mutta ystäväni, ilmestytte siitä todella täyteen tietoisuuteen "minä olen" –olemuksesta. Se ei ole filosofinen toteamus. Se ei ole jokin henkinen klisee. Se olet sinä.
 
Ja sitten keräännymme tällä tavalla. Annan muuta ajateltavaa. Olen kuullut, että provosoin aina silloin tällöin ja ärsytän, tarkoituksella juoksutan jotkut ulos ovesta. Myönnän syyllisyyteni kaikkiin syytöksiin ja useampiin, joita ette edes tiedä vielä. (Naurua) Mutta fakta on, että olette täällä ettekä ole lähteneet. Ette ole antaneet periksi.
 
Ette tavallaan voi antaa periksi. Ette voi kääntyä takaisin ja tiedän, että useimmat teistä ovat yrittäneet (vähän naurua) kaksi, kolme, viisi, kymmenen kertaa tai enemmän. Ja tiedän, että jokin osanne sanoo: "Mitä olen tehnyt? Miksi en voi vain palata normaaliin?" Mutta normaali ei ole luonnollista. Voitte siteeraa minua tässä. Se on hyvä t-paita. Normaali ei ole luonnollista. Se ei ole luontainen olotilanne. Te kehitytte. Te tulette esiin. Te oivallatte.
 
Niinpä silloin kun keräännymme tällä tavalla ja nauramme, provosoimme, häiritsemme ja kaikkea muuta, annan tunnustusta ja todella kunnioitan jokaista teitä. On vaikeaa.
 
Käsitättekö, miten harvat ihmiset tällä planeetalla todella sallivat tällä hetkellä Itsensä, Henkensä? Voi, on monia, jotka leikkivät henkisyydellä tai uskonnolla, monia jotka ovat filosofisia, mutta sellaisia jotka todella tavoittelevat valaistumistaan? Ei monia, pieni kourallinen ympäri maailmaa.
 
Mutta ei vaadita monia. Ei vaadita monia. Kyse on tuosta popcorn-ilmiöstä ja olette keskellä poksahtelemista, muuttumista tuosta pienestä viljanjyvästä täysin kukoistavaksi ja herkulliseksi "minä olen" –olemukseksi.
 
Palataanpa nyt takaisin Adamukseen tuollaisen sydämellisen ja siirappisen avauksen jälkeen (naurua).
 
Vedetään kunnolla syvään henkeä ja palataan takaisin "standardikeittiöömme". (Adamus siemaisee kahvia) Aah.
 
Totuus
 
Ainoa totuus – ainoa totuus – on "olen olemassa, minä olen". Se on siinä. Se on ainoa totuus. Kaikki muu on jokin käsitys, luova käsitys. Annan ominaisuuksia rakkaalle ystävälleni, mestari Rameshille. Muutin sitä vähän, mutta ainoa totuus on "minä olen, olen olemassa". Kaikki muu on jokin luova käsitys. Melko hämmästyttävää.
 
Ei ole mitään muita oikeita totuuksia. Kyllä, voitte katsoa ikkunasta ja nähdä puita, rakennuksia, ruohoa, muita ihmisiä. Se ei ole oikeasti totuus. Se on ja-totuus, tavallaan totuus, mutta ainoa oikea totuus on "olen olemassa". Pyydän hartaasti teitä jokaista hengittämään sitä, tuntemaan sitä, kunnes se ravistelee teitä sisältä ja ulkopuolelta, kunnes saatte tuon ahaa-hetken, kunnes tajuatte sen. Kyse ei ole vain parista sanasta – "olen olemassa" – vaan kyse on tietämisestä. Kyse on oivaltamisesta – "olen olemassa, olen aina olemassa".
 
Kun hajoatte ihmistavoillanne, kun mielenne on täysin kaaoksessa, millään sillä ei ole merkitystä. Ei ole. "Olen olemassa."
 
Kun murehditte kuolemaa, kun murehditte, mitä huomenna tulee, kun murehditte sitä, miten ansaitsette elantonne tai maksatte vuokranne tai vastaavaa, sillä ei ole merkitystä. Sillä ei oikeasti ole. "Olen olemassa."
 
Siksi voin nauraa kuolemalle. Ensinnäkin minä olen kuollut (vähän naurua) ihmistermein, mutta elävämpi kuin useimmat ihmiset, joita olen koskaan kohdannut. Siksi voimme nauraa kuolemalle. Sillä ei ole merkitystä. Oivallatteko, että sitten kun mestari voi päästä kuoleman murehtimisen yli – aah! – kaikki muu on hyvin helppoa. Ja on pelko: "No, jos hyväksyn kuoleman, niin yhtäkkiä se on ovellani". Ei välttämättä. Hmm, ennemmin tai myöhemmin on, mutta oikeasti, haluattekokaan roikkua maisemissa ikuisesti? Ikuisesti? Ei, ei, ei.
 
Mutta sitten kun pääsette kuolemanpelon yli, olette voittaneet yhden ihmisen suurimmista demoneista. Kun oivallatte, että "olen olemassa", kun oivallatte, että jatkatte olemassaoloa loputtomasti, rakkaat ystäväni … (Adamus pitää tauon, kun Linda hiippailee ohi huoneen takaosaan, vähän kikatusta). Kävelet niin hiljaa (Lindalle), mutta miten paljon melua hän pitääkään. (Adamus naureskelee)
 
Sitten kun oivallatte "olen olemassa", ette murehdi näitä asioita. Ette murehdi seuraavaa ateriaa. Ette murehdi mitään sellaista. Yhtäkkiä muutatte koko energiadynamiikkanne ja teillä on kaikki siinä. Kaikki. "Olen olemassa" – hyvin yksinkertaista, hyvin yksinkertaista.
 
Ajankohtaiset energiat
 
Tiedän, että on vaikeita päiviä. Voi, vaikeita päiviä. Puhutaanpa vaikeista päivistä – katsokaa, missä olemme nyt. Katsokaa kaikkia asioita, joita tapahtuu. Kuten mainittiin aiemmin, on tietysti 4-4-8 (viitataan päivämäärään). Itse asiassa tuolla luvulla on vähän tekemistä tässä. "Neljä" on erittäin tasapainoinen, kuin neliö. Kahdeksan – tasapainon tasapaino tietysti.
 
Olemme siis tässä 4-4-8-päivässä. No, pitäisi olla tasapaino, mutta siltä ei tunnu monilla teistä.
 
Olemme tässä. Meillä oli juuri kuunpimennys, verikuu aiemmin tänään. Voi, kaikki nämä energiat. Olemme pääsiäisviikonlopussa, juuri pitkäperjantain – kummallista, että sitä kutsutaan niin (vähän naureskelua) (suom. huom. sanatarkka suomennos on "hyvä perjantai") – ja pääsiäissunnuntain, ylösnousemuspäivän, välissä. Olemme siis tuossa välitilassa. Hämmästyttävät energiat tällä hetkellä.
 
Tulemme juuri kevätpäiväntasauksesta, vuodenajan vaihtumisesta. Tulemme auringonpimennyksestä. On kaikkia näitä energioita. Kutsuisin tätä todella ProGnost-vuodeksi.
 
Intensiivistä. Aah, ja kuten sanoin ProGnostin aikana, on paljon tapahtumasarjoja, paljon draamaa, asia toisensa jälkeen. Yksikään ei yksinään ole täysin pakahduttava, mutta se on melkein loputonta – ei ole koskaan tilaisuutta oikein tasata hengitystä. Voi, tuo fyysisen väsymyksen tunnetta. Onko kenelläkään ollut sitä viime aikoina? (Yleisö myöntää) Kyllä! Mutta se on luonnollista.
 
Murehditte: "Mikä minussa on vikana?" Murehditte sitä. Mutta rakkaat ystäväni, se on luonnollista sen vuoksi, mitä käytte läpi tällä hetkellä. Selitän hetken kuluttua.
 
Olemme siis tässä kaikkien näiden erilaisten energioiden keskellä ja mitä tapahtuu? No, kerron teille, koska olen ollut todella hyvin kiireinen kanssanne yöllä kuluneina viikkoina. (Adamus naureskelee) Voi kyllä. Ja te olette tietysti kiireisiä. Paljon kummallisia unia. Ei, ei. Kyse on kauniiden unien kummallisesta tulkinnasta. Siinä on suuri ero. Teillä ei ole kummallisia unia. Teillä on hyvin kummallisia mielen tulkintoja unistanne.
 
Unenne ovat kauniita. Mielenne ei vain ymmärrä, mitä ___ tapahtuu, joo. Huomatkaa, miten minut piipattiin ulos. (Muutamia naurahduksia) En tehnyt sitä. Halusin sanoa tuon sanan. En voi.
 
SART: Anna palaa!
 
ADAMUS: Ei. Tee sinä se puolestani, Sart.
 
SART: Vittu.
 
ADAMUS: Aah! Hyvä. (Naurua) Harjoittelen Sedonaa varten, missä minun ei sallita kiroilla, mutta voin saada yleisön kiroamaan, sanomaan pahat sanat.
 
Pidän kunnon pahasta sanasta. Ei koko aikaa, vaan tavallaan … Voi, se on kun huutomerkki ja se vain tavallaan ravistelee vähän energiaa.
 
Olen niiiin ei-pahoillani, Edith. (Vähän naureskelua) Mutta Edith, Edith, Edith, rakastan sinua, kulta. Moiskis! (Hän antaa suukon) Kyllä.
 
EDITH: Kiitos, samoin.
 
ADAMUS: Minulla on jotain sinulle tänään.
 
EDITH: Ai jaa.
 
ADAMUS: Kyllä, erityisesti sinulle. Uusi … no, tämä ei ole se hittikirja, mitä edelleen työstämme, mutta uusi hämmästyttävä kirjani (pitäen kädessään kirjaa "Act of Consciousness"). Itse asiassa tämä ei ole minun kirjani. Nimeni on tietysti siinä, suurella – hyvin suurella, kyllä. Se myy. (Vähän naurua) Tämä on teidän kirjanne. Tämä on teidän kirjanne. Tässä on paljon sanoja. On mielenkiintoisia käsitteitä, ajatuksia ja fraaseja, joitain kivoja kliseitä ja mielenkiintoinen otsikko, mutta tämä on teidän kirjanne. Teidän energiaanne, shaumbra, teidän energioitanne on tässä. Te laitoitte ne tähän. Minä sinetöin ne tähän. Valelin niitä pitkään koko tuotantoprosessin ajan. Tämä on teidän kirjanne, teidän matkanne.
 
En sano, että se myy yhtäkkiä miljoonia kappaleita ympäri maailmaa, koska ei ole miljoonia ihmisiä, jotka oikeasti ymmärtäisivät sen. Mutta se löytää tiensä niiden monien, monien käsiin, jotka ovat valmiita sille. Tiedätte luultavasti jo kaiken, mitä tässä on, joo. On hauska lukea se uudestaan nähdäkseen, miten fiksu olette. Mutta se löytää tiensä niiden ihmisten käsiin, joille se on pelastus monin tavoin.
 
Ihmisille jotka luulevat olevansa yksin, ihmisille jotka luulevat olevansa hullu, ihmisille jotka ovat hyvin epätasapainossa niiden asioiden vuoksi, mitä heille tapahtuu ja mitkä näyttävät heidän ulkopuolisiltaan. Ja he lukevat tämän kirjan – ei vain sanoja, vaan he tuntevat energiat – ja se muuttaa heitä.
 
Salli siis minun antaa tämä lahja sinulle …
 
EDITH: Kiitos.
 
ADAMUS: … rakkaani. Kyllä. (Yleisö taputtaa)
 
EDITH: Saanko antaa sinulle suukon?
 
ADAMUS: Anna se isukille, mmm. (Vähän naurua, Edith antaa hänelle suukon poskelle)
 
EDITH: Kiitos!
 
ADAMUS: Kiitos.
 
Meillä on siis kaikkia näitä energioita tällä hetkellä. Se on rankkaa. On päiviä, jolloin teistä tuntuu, että olette ruuvipuristimessa ja teitä puristetaan tiukemmalle ja tiukemmalle ja teidän täytyy murtautua ulos. Ja sitten toisia päiviä, jolloin teistä tuntuu, että käsiinne ja jalkoihinne on sidottu narut ja teitä venytetään joka suuntaan. Ja kaikkea siltä väliltä. Silloin vedätte syvään henkeä.
 
Tiedän, että on joskus vaikeaa tehdä se, tyynnyttää itsenne sallimalla, yrittämättä säädellä kehoa ja ehdottomasti ajatuksia.
 
Salliminen on antiteesi yritykselle säädellä ja ohjata ajatuksianne. Ohjaaminen ei toimi kovin hyvin. Se toimii noin 10 minuuttia ja sitten tartutte joko pulloon tai bongiin, kuten mielellämme sanomme Ylösnousseiden mestareiden klubissa. (Vähän naurua ja Adamus naureskelee) Tai teette itsenne vain hulluksi. Kyllä, tästä on paljon pieniä hyviä uutisklippejä.
 
Shaumbra, on siis vaikeaa. Tunnustan sen. Tiedän sen. Mutta silloin kun kokoonnumme tällä tavalla, on pieni hengähdystauko, vähän aikaa hymyillä, kertoa muutama vitsi, rentoutua, vähän aikaa kauniille musiikille – pidin tämänpäiväisestä* – aikaa pienelle ajanvietteelle, aikaa rentoutua valaistumiseenne.
 
*Viitataan ennen shoudia esitettyyn lauluun, Sam Palladio ja Clare Bowen: "Fade into You".
 
Kysymyksiä ja vastauksia
 
Seuraavaksi Linda menee mikrofonin kanssa yleisöön, joka vastaa teille esittämiini kysymyksiin.
 
LINDA: Ilomielin.
 
ADAMUS: Saan aina ihmiset sanomaan: "Mutta miksei Adamuksella ole "kysymyksiä ja vastauksia" niin kuin Tobiaksella ennen? Näytänkö minä muka Tobiakselta? (Vähän naurua) Taidan näyttää. (Lisää naurua) Typerä kysymys. Vastaus on: minä kysyn ja te vastaatte.
 
Niinpä teemme tänään tutkimuksen ja pyydän teitä todella tuntemaan syvältä, vastaamaan rehellisesti, totuudenmukaisesti. Muuten makyo-mittari alkaa soida.
 
LINDA: Hupsista.
 
ADAMUS: Ja minulla on kolme kysymystä per henkilö. Haluan saada tunteen, tavallaan satunnaisotoksen tänään, Linda, ympäri huonetta.
 
Annetaanpa siis jollekin mikrofoni ensin, vasta sitten kysyn.
 
LINDA: Haluatko jonkun, joka on ollut tavallaan maisemissa vai tavallaan uudet kasvot?
 
ADAMUS: Miten olisi pyöreät uudet kasvot? (Naurua) (Suom. huom. sanaleikkiä) Kuka tahansa joka on uusi ja jolla on pyöreät kasvot, saa vastata. Mutta sinä et, kyllä. (Linda ojentaa mikrofonin jollekin, joka siirtää sen seuraavalle ihmiselle) Voi, tämä ei ole mikrofonin siirtämisen aikaa. Tämä on … ole hyvä.
 
SHAUMBRA 1 (nainen): Ai jaa. Minä?
 
ADAMUS: Kyllä. (Naurua)
 
SHAUMBRA 1: Okei.
 
ADAMUS: Tämä ei ole leikkiä. Tämä ei ole mikrofonileikkiä, tuolileikkiä.
 
Okei, kysymys. Nousisitko seisomaan?
 
SHAUMBRA 1: Okei.
 
ADAMUS: Jotta voimme nähdä kauneutesi.
 
SHAUMBRA 1: Okei.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. Kysymys, itse asiassa kolme kysymystä. Pyydän sinua arvioimaan. Ensin pyydän sinua arviomaan mielialaasi asteikolla yhdestä kymmeneen – yhden ollessa huono ja kymmenen ollessa pirteä, kyllä.
 
SHAUMBRA 1: Okei.
 
ADAMUS: Millainen mielialasi on tänään juuri nyt?
 
SHAUMBRA 1: Luulisin, että "kuusi".
 
ADAMUS: Kuusi.
 
SHAUMBRA 1: Joo-o.
 
ADAMUS: Hyvä vastaus. Ja kirjoittaisiko joku nämä muistiin, jotta voimme kerätä …
 
LINDA: Minne haluat nämä kirjoitettavan?
 
ADAMUS: Paperille. (Adamus naureskelee, Linda viittaa iPadiin) Totta kai, okei.
 
LINDA: Okei.
 
ADAMUS: Siis mieliala "kuusi". Seuraava. Millainen on energiatasosi? Yhdestä kymmeneen, yhden ollessa matala, kymmenen ollessa sellainen, että olet valmis juoksemaan maratonin. Millainen on energiatasosi?
 
SHAUMBRA 1: Kaksi.
 
ADAMUS: Kaksi, okei. Upeaa, hyvä. Tarkoitan, ettei ole hyvä, että se on "kaksi", mutta arvostan rehellisyyttäsi. (Nainen nauraa) Kyllä. Ja numero kolme. Millainen on tasapainotunteesi? Yhden ollessa poissa tasapainosta ja kymmenen ollessa ehdottoman integroitunut.
 
SHAUMBRA 1: Voi, vau.
 
ADAMUS: Vau. Se ei ollut vaihtoehto. Se on yhdestä kymmeneen.
 
SHAUMBRA 1: Yhdestä kymmeneen.
 
ADAMUS: Yhdestä kymmeneen.
 
SHAUMBRA 1: Tasapainoni on "kolme".
 
ADAMUS: Kolme, erinomaista. Kiitos, kiitos. Olemme menossa johonkin tässä, kiitos.
 
SHAUMBRA 1: Okei.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
SHAUMBRA 1: Kiitos.
 
ADAMUS: Meillä siis on "kuusi" … Mikä oli se sana, jonka … (yrittäen tulkita Lindan käsialaa) (Joku sanoo "mieliala") Mieliala.
 
LINDA: Mieliala.
 
ADAMUS: Mielialasta. Energiataso "kolme", tasapaino "kolme". Se on ihan hyvä. Se on ihan hyvä.
 
Okei, seuraava. En sano, että se on hyvä, mutta aion näyttää teille jotain ja haluan sinun keskittyvän hyvin tähän.
 
SHAUMBRA 1: Okei.
 
ADAMUS: Tässä on keskivertoarvo 12, mahdollisesta 30:sta, tavallaan puolivälin alapuolella. Esitän sinulle päivän lopussa tämän saman kysymyksen. Esitän saman kysymyksen ja osoitan, miten jokin toimii. Voi, rakastan tätä …
 
SHAUMBRA 1: Aiot kysyä tätä …
 
ADAMUS: … rakastan kiusoittelua. Voi! Voiko myös halata sinua? Tänään on halauspäivä Adamuksen farmilla. (He halaavat) Hyvä, hyvä. Seuraava.
 
LINDA: Miten monelta ihmiseltä aiot kysyä tätä?
 
ADAMUS: Kaikilta.
 
LINDA: Eiiii! Tarkoitan, taululle.
 
ADAMUS: Ei, vaan kysyn kaikilta.
 
LINDA: Kirjoitettuna.
 
ADAMUS: En tiedä vielä.
 
LINDA: Okei. Yritän kartoittaa tilaa, yritän kartoittaa tilaa.
 
ADAMUS: Tätä ei harjoitella. Teemme koko jutun ehdottomasti lonkalta.
 
LINDA: Yritän tehdä "kartan".
 
ADAMUS: Kyllä.
 
LINDA: Yritän tukea sinua.
 
ADAMUS: Okei, seuraava.
 
LINDA: Tuen sinua.
 
ADAMUS: Kiitos, se olisi ensimmäinen kerta. Joku nauhoittaa tämän. (Vähän naurua ja Adamus lähettää Lindalle lentosuukon)
 
Ole hyvä. Millainen on mielialasi?
 
SHAUMBRA 2 (mies): En tiedä, mikä se on.
 
ADAMUS: Et tiedä. Valitse numero. Keksi vain jotain yhdestä kymmeneen.
 
SHAUMBRA 2: Seitsemän.
 
ADAMUS: Seitsemän, okei. Seuraava on: mikä on energiatasosi?
 
SHAUMBRA 2: Energiataso?
 
ADAMUS: Joo.
 
SHAUMBRA 2: Se on … Sanon "viisi" tai "kuusi", viisi ja puoli.
 
ADAMUS: Viisi ja puoli. Okei, hyvä, hyvä. Ja sitten viimeiseksi: millainen tasapainotunteesi on?
 
SHAUMBRA 2: Tasapainotunteeni?
 
ADAMUS: Sisälläsi, integroinnissasi.
 
SHAUMBRA 2: Viisi ja puoli. (Adamus pitää tauon ja katsoo Lindaa, joka puhuu John Kuderkan kanssa)
 
LINDA: Minulla on kiire! (Vähän naurua)
 
ADAMUS: Viisi ja puoli, hyvä, okei. Linda, kirjoittaisitko numeroita?
 
LINDA: Hetken kuluttua. iPadissani on toimintahäiriö.
 
ADAMUS: Kiitos. Onko se kuin "vahingossa paljastaminen"? (Suom. huom. sanaleikkiä) (Lisää naurua)
 
Meillä on siis: "On ok, muttei mitään ylivoimaisen suurta", eikö?
 
SHAUMBRA 2: Joo, ei mitään ylivoimaista.
 
ADAMUS: Ei mitään ylivoimaista, joo. Olen muuten iloinen, että olet täällä. Muistatko keskustelumme muutama yö sitten?
 
SHAUMBRA 2: Muutama yö sitten?
 
ADAMUS: Antaisitko hänelle mikrofonin? Rouvani, olet hyvin kiireinen. Muistatko, että meillä oli pitkä keskustelu muutama yö sitten? Muistatko?
 
SHAUMBRA 2: En.
 
ADAMUS: Hyvä. (Adamus naureskelee) Hyvä. Olit vihainen minulle. Ja meillä täytyi olla pitkällinen sessio, kyllä.
 
SHAUMBRA 2: Okei.
 
ADAMUS: En velottanut sinulta pitkittyneestä sessiosta. Joo, kiitos. Seuraava, seuraava. Millainen on mielialasi?
 
SHAUMBRA 3 (nainen): Seitsemän.
 
ADAMUS: Seitsemän, vau. (Linda yrittää edelleen saada iPadinsa toimimaan) Pidän paperista, vain vanhanaikaisesta paperista.
 
LINDA: Mikä numerosi oli?
 
SHAUMBRA 3: Seitsemän.
 
ADAMUS: Kiitos. Seitsemän.
 
SHAUMBRA 3: Emme ole tehneet mitään muuta vielä.
 
ADAMUS: Hyvä. Millainen energiatasosi on?
 
SHAUMBRA 3: Mmm, kuusi.
 
ADAMUS: Kuusi, joo. Mitä söit aamiaiseksi?
 
SHAUMBRA 3: Jugurttia.
 
ADAMUS: Aha, hyvä. Voisit sanoa: "Ei kuulu sulle."
 
SHAUMBRA 3: Niin varmaan voisin! (Vähän naureskelua)
 
ADAMUS: Hyvä.
 
SHAUMBRA 3: En salaa mitään.
 
ADAMUS: Jugurttia. Ja millainen tasapainon, hyvinvoinnin tunteesi on?
 
SHAUMBRA 3: Kahdeksan.
 
ADAMUS: Kahdeksan! Se on hassua – ei hassua hassua – vaan se on epätavallista. Luulin sinun olevan valmis itkemään.
 
SHAUMBRA 3: Ei.
 
ADAMUS: Voin olla väärässä. Voin olla vain niin väärässä. En ole.
 
SHAUMBRA 3: En tuntenut sitä. (Adamus naureskelee)
 
ADAMUS: Okei, katselen vaan. Ei kuulu minulle – jugurttisi, kyyneleesi – ei kuulu minulle. (Vähän naureskelua) Seuraava.
 
LINDA: Mmm, mmm.
 
ADAMUS: Takana on paraati. (Vähän naureskelua, Larry toi esiin fläppitaulun)
 
LINDA: Selvästi!
 
MOFO (MARTY): Voi ei.
 
ADAMUS: Mofo.
 
MOFO: Heippa!
 
ADAMUS: Hyvä. Millainen on mielialasi?
 
MOFO: Hmm …
 
ADAMUS: Ollut parempi.
 
MOFO: Ollut parempi, muttei kamala.
 
ADAMUS: Määrittele "kamala". Olet ihmistilassa tällä planeetalla. Olet ansassa. Elämä on vaikeaa. Sinulla on kaikkea tätä … Mitä?! Ei muka kamalaa vai?!
 
MOFO: Ai jaa.
 
ADAMUS: Millainen on mielialasi? Nyt kun olen juuri …
 
MOFO: Nyt se on …
 
ADAMUS: Romuna.
 
MOFO: Turmeltu!
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä, joo.
 
MOFO: Joo, joo. Olimme "kahdeksassa", nyt olemme noin "kuudessa".
 
ADAMUS: Menee "kuuteen".
 
MOFO: Joo, kuuteen. Joo, joo.
 
ADAMUS: Kuusi. Okei, upeaa.
 
LINDA: Kuusi?
 
ADAMUS: Millainen on energiatasosi?

MOFO: On outoa, koska se on ensin "kymmenen" ja se on "kaksi" tuosta vaan – naps!
 
ADAMUS: Joo.
 
MOFO: Olen energinen ja sitten aivan uupunut.
 
ADAMUS: Joo, olet bipolaarinen.
 
MOFO: Joo, joo! (Naurua) Joo, ei tarpeeksi lääkkeitä.
 
ADAMUS: Voi, on huolta, että sinusta tulee bipolaarinen tai sinussa on jotain hyvin psykoottista, muttei ole. Olet ok.
 
MOFO: Ai jaa, vau!!
 
ADAMUS: Olet ok.
 
MOFO: Vau, nyt voin nukkua.
 
ADAMUS: Joo, nyt voit nukkua.
 
MOFO: Kiitos, kiitos.
 
ADAMUS: Kyllä, hyvä. Ja seuraava, millainen on tasapainotunteesi?
 
MOFO: Hmm, sanoisin, että luultavasti "neljä".
 
ADAMUS: Häh?
 
MOFO: Joo.
 
ADAMUS: Häh?
 
MOFO: Joo, vähän puolivälin alapuolella.
 
ADAMUS: Vähän puolivälin alapuolella, okei.
 
LINDA: Mikä oli energiakompromissi?
 
MOFO: Ai jaa, energia oli luultavasti "viisi".
 
ADAMUS: Viisi.
 
MOFO: Joo.
 
ADAMUS: Jaa tuo ero. Tee taas kompromissi. Okei, hyvä.
 
MOFO: Ihmistapa.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. Vielä kaksi, vielä kaksi.
 
LINDA: Vielä kaksi.
 
ADAMUS: Okei, näetkö trendin? (Joku sanoo "kyllä")
 
LINDA: Joo, joo.
 
ADAMUS: Okei.
 
LINDA: On ehdottomasti trendi.
 
ADAMUS: On ehdottomasti trendi.
 
LINDA: Se on perseestä.
 
ADAMUS: Okei, seuraava. (Muutama naurahdus) Millainen on mielialasi? Kuka tahansa joka saa mikrofonin. Ole hyvä. Millainen on tuo mieliala?
 
DENISE: Se on heilunut paljon viimeiset kaksi tai kolme viikkoa.
 
ADAMUS: Millainen se on juuri nyt?
 
DENISE: Tänään, tänään …
 
ADAMUS: Pam! Tuokiokuva.
 
DENISE: Tänään se on "seitsemän".
 
ADAMUS: Seitsemän, hyvä. Mikä se on ollut alimmillaan viimeisenä kahtena viikkona?
 
DENISE: Yksi.
 
ADAMUS: Joo, kyllä. Ja millainen on energiatasosi?
 
DENISE: Juuri nyt se on "kahdeksan". Kaksi viikkoa sitten se oli "kaksi".
 
ADAMUS: Okei, hyvä. Ja lopuksi millainen on tasapainotunteesi?
 
DENISE: Seitsemän. Ja kerron sinulle, että kaksi viikkoa sitten se oli "yksi".
 
ADAMUS: Yksi. Itse asiassa sitä ei ollut olemassa pari viikkoa sitten. (Vähän naurua)
 
DENISE: Aivan!
 
ADAMUS: Sinä ja minä väittelimme myös myöhään eilen illalla.
 
DENISE: Voi ei!
 
ADAMUS: Miksi väittelet kanssani? Olen vain utelias.
 
DENISE: Väittelenkö kanssasi?
 
ADAMUS: Voi kyllä, kyllä.
 
DENISE: Okei. Paljon siitä on, että haluan tulla kuulluksi.
 
ADAMUS: Haluat tulla kuulluksi.
 
DENISE: Haluan tulla kuulluksi …
 
ADAMUS: Mielenkiintoista.
 
DENISE: … ja minut täytyy kuunnella itseäni.
 
ADAMUS: Mielenkiintoista. Kenen kuulluksi haluat tulla?
 
DENISE: Minun itseni …
 
ADAMUS: Ai jaa.
 
DENISE: … sieluni, henkeni.
 
ADAMUS: Miksi et tulisi kuulluksi?
 
DENISE: Miksi en tulisi kuulluksi? (Hän alkaa itkeä)
 
ADAMUS: Joo, miksi sielusi ei kuulisi sinua?
 
DENISE: (pitäen tauon) Luulen, että kyse on siitä, että monta vuotta on sanottu, etten ole arvokas, riittävän hyvä.
 
ADAMUS: Kuka sinulle sanoo niin?
 
DENISE: Luulen, että kyse oli kasvamisesta, sen kuulemisesta ulkopuolelta ja nyt kyse on tulemisesta takaisin kotiin.
 
ADAMUS: Kuka sanoo sinulle niin?
 
DENISE: Olen varmaan uskonut sen itse ja nyt muutan sen tavallaan omaan sydämeeni.
 
ADAMUS: Miksi teet sen?
 
DENISE: Se on hyvä kysymys.
 
ADAMUS: Tiedän. Minähän esitin sen, sen on oltava hyvä. (Vähän naurua) Hyvä kysymys. Olen pahoillani, erehdyin. Luulin, että kyyneleet olivat tuolla, mutta ne ovatkin täällä. Itse asiassa, luulen, että niitä on kaikkialla.
 
Miksi kukaan tekisi niin? Miksi kukaan tekisi sen itselleen – tarkoitan, että tiedän miksi, mutten tiedän miksi. Se ei ole sen arvoista. Voisinko … voisimmeko puhua tässä yksityisesti hetken? (Adamus naureskelee)
 
DENISE: Ole hyvä. (Hän kikattaa)
 
ADAMUS: Se on peliä. Se on mätää, haisevaa ja addiktoivaa peliä. Sinä, kuka tahansa teistä, voi päästä siitä pois hetkessä – naps! – tuosta vaan. Kuka tahansa voi lakata kertomasta itselleen näitä vähemmän kauniita asioita itsestänne. Ainakin mennä ja-tilaan. "Ja energiatasoni on matala. Tasapainoni on huono eikä se ole." Kyse on siitä, minkä päätät uskoa. Ja tiedän sinun sanovan, koska huusit minulle yhtenä yönä – sinä huusit. Minä kuulen energeettisesti ja fyysisesti. Huuda itsellesi, jos tiedät, mitä tarkoitan. Puhu itsellesi. Anna itsesi tuntea sinut. Älä huuda sielullesi. Älä huuda minulle. Puhu itsellesi.
 
Ja sitten kun huudat minulle ja ihmettelet sanoen: "Mutta valitsin olla onnellinen, yltäkylläinen, valitsin olla iloinen", pysähdy hetkeksi. Valitsitko oikeasti vai sanoitko vain nuo sanat? Valitsitko sen todella oikeasti? Vai sanotko vain: "Kyllä, haluan olla onnellinen. Kyllä, haluan olla onnellinen", mutta silti annat itsesi langeta samoihin itsesi solvaamismalleihin?
 
Puhu itsellesi. Kuule itsesi, okei?
 
DENISE: Olen työstänyt sitä tällä viikolla.
 
ADAMUS: Lakkaa työstämästä sitä.
 
DENISE: Teen vain sen.
 
ADAMUS: Tee se. Sen työstäminen, voi luoja! Tunnen olentoja, ihmisiä, jotka ovat työstäneet asioita 40, 50 elämää. Tavallaan sanon, että joo, mutta kynnät vain samoja vanhoja peltoja kerta toisensa jälkeen etkä salli minkään kasvaa niissä, koska jatkat niiden kyntämistä.
 
Mistä nautit asioiden työstämisessä? Tee se vain. Se on tietoisuusmuutos. Se on … Missä kirjani on? Tarvitsen sitä. (Adamus saa Edithiltä "Act of Consciousness" –kirjan) Se on – kiitos. Se on tietoisuusnäytös/teko (kirjan nimi) – nyt saatavissa lähikirjakaupastasi. (Vähän naureskelua)
 
Se on tietoisuusteko. Se ei ole sen työstämistä, se ei ole sen yrittämistä, se on – naps! – "minä olen". Se on siinä. Se on siinä.
 
Hyvin monet teistä ovat itsensä solvaamisen suossa. "Voi! Pystynkö voittamaan esteet? Pystynkö pääsemään vuorenhuipulle? Voi! Taakat jotka kannan ja lapsuuteni." Turpa kiinni! Pam! – teet sen vain.
 
Mutta tiedät … (Adamus naureskelee) Tämä on pientä tuote-esittelyä, menekinedistämistä. Mutta tiedät, että se on häiriötekijä. Mutta tiedät, että jos pelaat edelleen tuota peliä, siinä on oltava jotain, mistä nautit. Se on näin yksinkertaista.
 
DENISE: Mmm.
 
ADAMUS: Minulla on ollut pian ylösnousevaksi mestariksi tulevia – hyvin lähellä ylösnousemustaan, oivaltamistaan olevia – jotka huutavat minulle, heittelevät minua tavaroilla, millä ei ole oikeasti merkitystä, koska en ole fyysisessä muodossa. Viuh! se menee suoraan läpi. Heittelevät minua asioilla ja kieltävät sen tosiasian, että he edelleen nauttivat jostain. Väitän, että jos olet jossain pelissä, saat siitä vielä jotain. Saat siitä vielä jotain. Ja kun väsyt, pääset ulos tuosta pelistä. Se ei ole aina helppoa. Siksi tein pienen ja herttaisen ihmisjuttuni täällä alussa. Se ei ole aina helppoa, mutta pääse pois tuosta suhteesta. Pääse pois tuosta vanhasta asioiden tekotavasta. Pääse pois kurjuudesta.
 
Nimittäin Kurjuuskylä on tällä hetkellä tavallaan ylikansoitettu ja se on tavallaan ränsistynyt. Voit muuttaa koska tahansa Miellyttävään kylään. Lähde sieltä pois. Se on tietoisuusteko, okei.
 
Muuten, piti mainita, että kiitos, että annat minun, annat meidän, olla hyvin selkeä.
 
Lisää ajankohtaisista energioista
 
Tarkoitukseni oli aiemmin mainita, että nämä planeetan energiat voimistuvat, joo. Löytäkää siis jotain tekemistä, mistä nautitte. Unohtakaa muu. He pelaavat pelejään. Nämä energiat ovat hyvin intensiivisiä ja tässä on kaksi tärkeää tekijää. Toinen on lyhytaikainen, toinen pitkäaikainen.
 
Pitkäaikainen, yleiskatsaus … tota, kerron lyhytaikaisen ensin.
 
Lyhytaikainen dynamiikka – ja sanotte kaikki: "Ooo, aaa! Eikö hän ole lahjakas", kun sanon sen ja voitte sanoa niin, vaikkette uskoisikaan. (Muutama naurahdus) Huomaan, että meillä on uusi (elektroninen) kyltti tuolla, mutta en näe "naurua" tai "taputusta" tai "ooo, aaa". (Lisää naurua) Joo.
 
Nämä kummalliset energiat tällä hetkellä – jotkut sanoisivat: "No, ne ovat astrologisia" tai "Ne tulevat kosmoksesta". Itsestään selvää! Mutta nämä energiat luotiin kauan sitten saapuvaksi elämäänne sopivaan aikaan. Loitte olosuhteet. Toisin sanoen, astrologia ei saa teitä tekemään asioita, joita ette oikeasti halua tehdä, ei. Loitte ennalta nämä intensiiviset, ruuvipuristinmaiset ja vaikeat olosuhteet, jotta ne saapuisivat elämäänne juuri oikeaan aikaan. Astrologia ei luo niitä. Itse asiassa se tukee niitä. Se on toimitusmekanismi jollekin, mitä vaaditte kauan sitten – "Hei, anna minulle helvetti. Okei?" (Vähän naureskelua) Tässä olemme.
 
Okei, suurin vaikutus lyhyellä tähtäyksellä, mikä energioilla on ollut, erityisesti pari viime viikkoa – ja mikä jatkuu noin 15 päivää - ja vaikea, vaikea vaikutus suhteisiin.
 
LINDA: Yäk!
 
ADAMUS: (nauraen) Sinä olet väärä henkilö …
 
LINDA: Yäk!
 
ADAMUS: Ei, kaikkien pitäisi sanoa: "Yäk!" Ei, sinä …
 
LINDA: Kaikki muutkin …
 
LINDA JA YLEISÖ: Yäääk!
 
ADAMUS: Suhteet.
 
Nämä energiat ovat hyvin intensiivisiä täällä hetkellä. Niillä on suora vaikutus suhteisiinne, koska on paljon suhteita, jotka eivät ole tarkoituksenmukaisia enää. Siirtykää eteenpäin. Vapauttakaa itsenne. Vapauttakaa toinen ihminen. Siirtykää eteenpäin.
 
Tai samoilla energioilla voi olla myös syvällinen tapa saattaa nykysuhde syvempään ja merkityksellisempään tilaan. Kyllä, teidän pitäisi kaikkien nyökyttää päätänne, jos istutte kumppaninne vieressä: "Voi kyllä! Sitä se tekee, joo."
 
LINDA: Ai jaa, mmm.
 
ADAMUS: "Sitä se on. Sitä se on, Adamus."
 
LINDA: Hmm.
 
ADAMUS: Sanoisin, että tämä suhdevaikutus ei koske ainoastaan kumppania, kenen kanssa asutte ja jaatte sänkynne, vaan suhdetta isäänne ja äitiinne. Äiti erottuu todella tässä nyt. Vau, jollakin täällä on menossa rankka äitijuttu. Tai myös suhdetta hyviin ystäviinne. No, luulitte heidän olevan hyviä ystäviä, mutta he eivät olleet. On siis todella vaikeaa.
 
Yleisdynamiikka nyt tänä vuonna – tarkoitan ikuisesti, mutta enimmäkseen tänä vuonna – on hyvin yksinkertainen. Olen sanonut sen aiemmin ja sanon sen uudestaan – on kyse vapaudesta. Ihmiskunta kamppailee vapaudesta tai siitä, mitä he luulevat vapaudeksi – valtavasti. Se on tällä hetkellä planeetan suurin kaksinaisuus ja se näkyy hyvin eri tavoin. Hyvin monin eri tavoin ja näin jatkuu tämän vuoden ja ensi vuoden. Kaikessa on kyse vapaudesta.
 
Hyvin monet ihmiset vaativat vapautta, mutta mitä luette uutisista? Kyse ei ole tämän ryhmän, tuon ryhmän, tämän henkilön tai tuon henkilön vapautumisesta – ei lainkaan. Kuulette kaikesta ansaan houkuttelemisesta, orjuudesta, rajoittuneisuudesta ja hypnoosista, mitä tällä planeetalla tapahtuu.
 
Hypnoosi
 
Hypnoositaso – poikkean tässä aiheesta, mutta pääsen takaisin pointtiini – tällä planeetalla on käyrän ulkopuolella – teidän sanojanne käyttäen. Sitä on hyvin helppoa tehdä, hyvin helppoa. Mieli on erittäin haavoittuva tällä hetkellä. Ja tässä on tolkkua myöhemmin, mutta mieli on äärettömän haavoittuva eivätkä ihmiset tajua sitä.
 
On vapausdynamiikka. Ihmiset sanovat haluavansa vapautta, mutta kuten sanoin useita vuosia sitten – ja minua tietenkin kritisoitiin siitä – he eivät oikeasti halua. He eivät oikeasti halua. He luulevat haluavansa vapautta ja monet johtajat sanovat: "Annamme teille lisää vapautta", mutta he eivät anna. Hyvin harvat ihmiset ovat valmiita todelliseen vapauteen ja siitä syystä kunnioitan jokaista teitä. Kamppailette sen kanssa, mutta tiedän, että ytimessänne olette valmis siihen.
 
Ihmiset haluavat yleisesti ottaen vähän helpompaa elämää. He haluavat ruikuttaa asioista. Oletteko huomanneet? Ja he haluavat asioista vähän helpompia, mutta eivät oikeasti vapautta. Ei jos sitä ei ojenneta heille hopealautasella sanoen: "Voit saada ehdottoman vapauden – taloudellisen, fyysisen, henkisen, kaiken", koska minun olisi sanottava myös, että se muuttaa elämääsi ja se saattaa muuttaa suhteitasi ja tapaasi ajatella ja työtäsi ja tulevaisuuttasi ja kaikkea muuta. Ja he sanovat: "Minäpä ajattelen asiaa". Pam! Sain heidät kiikkiin, koska sillä hetkellä kun he alkavat ajatella valitsemisen sijasta, he ovat niin herkkiä kaikille muille, kaikelle muulle.
 
Puhuin Kolumbiassa hypnoosista ja siitä, miten ryhmät käyttävät sitä, ja voisitte sanoa: "Voi, tämä on kamalaa!" Mutta sitä on jatkunut kauan, sitä vain jalostetaan nyt.
 
Tämä kaukohypnoosi – nämä ryhmät jotka tarkoituksella laittavat sitä ns. ilma-aalloille. Tota, he eivät tee sitä edessänne kellolla ja … herää! Herää! (Adamus naureskelee) Heidän ei tarvitse olla edessänne kellon tai minkään sellaisen kanssa. Se on niin vanhanaikaista. Se on niin 1800-lukua. Ei, se on hyvin erilaista nyt. Sitä voidaan lähettää virtuaalisesti ilma-aalloilla Ja joku joka ei osaa valita, joka ei oikeasti halua vapautta, joka ei osaa erottaa ajatuksiaan toisten ajatuksista, nappaa sen.
 
Se on itse asiassa hyvin helppoa tehdä. Ei tarvitse olla lainkaan mestarihypnotisoija. Täytyy vain tietää, miten projisoidaan ajatus ja laitetaan se "tuonne", miten se puetaan ja paketoidaan oikealle yleisölle, ja sitten vain katsotaan, nappaako se sitä vai ei.
 
Mutta kun puhutaan kaukohypnoosista, onko kenelläkään aavistusta, mistä se on peräisin nykyaikana?
 
LINDA: Venäjältä.
 
ADAMUS: Kuulen "Venäjältä". Muualta? Kuka tahnansa? (Joku sanoo "Romaniasta") Romaniasta. Se on siinä. Kiusaat Romaniaa. Mistä muualta? Venäjältä, Romaniasta. Missä tämä kaukohypnoosi, nämä koulutetut spesialistit kokoontuvat, menevät vähän transsiin – muttei sen tarvitse olla syvä transsi – projisoimaan ajatuksia? (Joku sanoo "armeijassa") Armeijassa.
 
Miten olisi, että minun mielestäni se on peräisin Vatikaanista. Vatikaanista. (Yleisö sanoo "ai jaa") Ehdottomasti. Ja tiedättekö, miksi sitä kutsuttiin tuolloin? Rukoukseksi! (Yleisö sanoo "ahaa") Ahaa! Nyt sanotte "ahaa!". No, no!
 
Rukous. Sitä ei välttämättä tehty pahoja tarkoituksia varten, mutta he saivat selville: "Ai, jos rukoilemme jonkun sairaan puolesta, sillä on tavallaan vaikutusta." He luulevat sitä jumalan väliintuloksi. Pthyi! Se on yksinkertaisesti hypnoosia. Joku voidaan hypnotisoida tuntemaan olonsa paremmaksi. Miksi? Hän poimii ajatuksen, mentaalipaketin joka sanoo: "Olosi on parempi" ja yhtäkkiä näin on. Se on – anna minulle kirjani, sinun kirjasi takaisin – se on tietoisuusnäytös. He näyttelevät sen. He näyttelevät sen. "Aa! Okei, hän poimi sen."
 
Siis siitä kun papit, piispat ja kardinaalit kerääntyivät ja sanoivat: "Hmm. Tässä rukousjutussa on enemmän. Mitä jos rukoilisimme lisää rahaa?" Olin siellä, näin sen. "Mitä jos rukoilisimme lisää rahaa? Mitä jos rukoilisimme lisää valtaa?"
 
LINDA: Oho!
 
ADAMUS: "Mitä jos rukoilisimme maailman hallintaa?" Nimittäin älkää koskaan rukoilko maailman hallintaa. Ette ymmärrä, mitä saatte tuon paketin mukana! Se ei ole kovin kaunista.
 
He siis oivalsivat, että sen myötä mitä jotkut teistä kutsuvat nyt aikomukseksi, rukoukseksi – ohjatuksi ja keskitetyksi ajatukseksi … (Linda antaa hänelle juotavaa)
 
LINDA: Sinä yskit. Tarvitset jotain juotavaa.
 
ADAMUS: Minä yskin. Olen hyvin innoissani, (Linda kikattaa) että sillä oli todella vaikutusta.
 
No niin, he eivät ymmärtäneet, miksi tai miten. Tämä menee viiden-, kuuden-, seitsemänsadan vuoden taa, mutta he tiesivät sen toimivan.
 
He luulivat, että se oli Jumalan väliintuloa tai jotain. He eivät välittäneet. He eivät oikeasti välittäneet. "Rukoillaanpa lisää jäseniä. Rukoillaanpa, että teemme tietyn asian tietyllä tavalla."
 
No, tämän nappasivat myöhemmin tietysti hallitukset – mitä on hallitus ilman pahaenteisiä juoniaan – ja sitä käyttävät armeija ja monet ihmiset nyt ja sitä kutsutaan eri nimillä. Se on silti pohjimmiltaan rukous. Se on: Kyllä, rukoilen, että David on kiva minulle" ja laitetaan ajatus "tuonne jonnekin".
 
Todellisuus on, että se on tavallaan kuin aalto, tavallaan kuin radiotaajuus, mutta se on voimakkaampi ja tehokkaampi. Ja se menee ulos ja sen voi napata kuka tahansa. Tai voidaan todella keskittyä siihen. Voidaan kaventaa ajatusasteikkoa, jotta sillä on mahdollisuus laskeutua ainoastaan tiettyihin ihmisiin.
 
Ajatus ei sinällään voi saada tekemään jotain, mitä et halua tehdä. Mutta useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, keitä he ovat, mitä he haluavat tehdä, miksi he ovat täällä. He tietävät vain, että heidän täytyy syödä. Heillä täytyy olla nukkumispaikka ja heidän täytyy saada seksiä ja muutama muu perusasia, mutta sen lisäksi ei ole aavistustakaan. Niinpä he ovat hyvin alttiita.
 
He eivät ymmärrä tietoisuuden ja ajattelun välistä eroa. He eivät ymmärrä, mitä energia on. He eivät ymmärrä kovin paljon mitään. Niinpä he ovat hyvin, hyvin alttiita, erityisesti kun hypnoottinen ajatus, kaukohypnoosi on pakattu tietyllä tavalla ja se on välitöntä. Se ei vie … Se voitaisiin lähettää universumin halki hetkessä ja he hyväksyvät sen omakseen. He hyväksyvät sen omakseen.
 
Niinpä hypnoottisen ajattelun ja suggestion taso on kaikkien aikojen korkein tällä planeetalla – osa hyvin tarkoituksellista, osa melko kömpelöä, osa vain jokapäiväistä elämistä. Ja sitä on tuolla. Se vaikuttaa teihin kaikkiin, kunnes teette valinnan – mikä on teidän ja mikä ei.
 
Denise, hyväksyt elämääsi paljon juttuja, paljon asioita, jotka eivät ole sinun. Väität niiden olevan. Väität, että ne tulivat entisistä elämistä, lapsuudesta, elämäsi kokemuksista. Ei. Ne eivät tule. Ne eivät ole sinun, ellet halua niiden olevan. Se on ainoastaan sinun, minkä valitset. Vaikka ajattelisitkin, että se tuli menneisyydestäsi, että se on huono tapasi ja ettet voi tehdä mitään sille, se ei ole sinun. Ei lainkaan sinun, ellet valitse sitä. Hankkiudu siis eroon kaikesta tuosta roskasta, mikä ei ole sinun – kirjaimellisesti, kuvaannollisesti.
 
No niin, se johtaa seuraavaan kysymykseen – ja eksyn tässä todella aiheesta, mutta pääsen takaisin asian ytimeen. Se johtaa seuraavaan kysymykseen: tiedätkö, mitä haluat? Iso kysymys. Tiedätkö oikeasti? Älkää antako minulle perinteisiä vastauksia: "Joo, haluan suuremman talon. Haluan suuremman palkan. En halua yhtään laskua. Haluan olla terve ja haluan olla valaistunut." En usko sitä, ettekä tekään. Tuntekaa sitä siis oikeasti. Mitä haluat?
 
Se on vaikea kysymys. Tiedätte ehkä, mitä ette halua. Se on vaikea kysymys: "Mitä haluat?" Ja kun sanotte: "Joo, haluan valaistumisen", haluatteko oikeasti? Kun sanotte haluavanne vapauden, haluatteko vähän enemmän vapautta, mitä teillä on nyt, vai oletteko valmis tuohon koko vapauteen? Haluatteko vähän enemmän valaistumista, missä voitte kuulostaa melkein gurulta cocktail-kutsuilla? Vai haluatteko täyden valaistumisen, missä ei ole guruja ettekä mene kovin monille cocktail-kutsuille?
 
Nuo ovat ne kysymykset. Siis mitä haluat?
 
Aiheutin vähän ahdistusta shaumbroissa Kolumbian kokoontumisessamme, koska puhuin tästä äskettäisestä lentokoneonnettomuudesta. Puhdas ja ehdoton hypnoositapaus ja sen diagnosoivat 100%:sti väärin kaikki "asiantuntijat". Kaikki asiantuntijat katsovat hänen menneisyyteensä, suhteisiinsa – kaikkeen tähän. Se on ehdottomasti väärä ymmärrys siitä, mitä tässä tapahtuu.
 
Lisäksi tämä yksilö otti masennuslääkkeitä, kuten sanoin kauan ennen, kuin se havaittiin. Se melkein vie kaiken erottelukyvyn, kaiken arvostelukyvyn, koska kaikki tapahtuu näiden lääkkeiden vaikutuksen alla. Olen pahoillani, Linda, että puhun niistä, mutta se on ongelma.
 
Siinä arvostelukyky menee pois. Se ei välttämättä vie logiikkaa, se vie tuntemisen – tunteen siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Ei ollut mitään tunnetta, kun tämä lentäjä lähti seikkailuunsa. Ei ollut mitään moraalintunnetta. Ei ollut mitään tunnetta vatsassa. Ei ollut pelkoa tai ahdistusta. Se oli melkein robottimaista ja seurattiin hypnoottista vaikututa, mikä oli vain heitetty tuonne jonnekin.
 
Ihmiset jotka tekevät näitä asioita – ja muuten, se ei ollut Vatikaani tässä tapauksessa. Ihmiset jotka tekevät näitä asioita, jäljittävät. He näkevät, minkä tyyppisiä signaaleja lähtee ja milloin, milloin ne vaikuttavat parhaiten, miten ne voidaan pukea, pakata ja millaisia tuloksia ne saavat aikaan.
 
Ja ystäväni, sitä tapahtuu enemmän ja enemmän ja enemmän. Ja teidän ei tarvitse murehtia. Valitkaa, mitä haluatte. Päästäkää irti kaikesta muusta. Jos teillä on huonoja ajatuksia, huono päivä, mitä tahansa muuta, pysähtykää hetkeksi. Se et ole sinä.
 
Palataanpa siis pikkutaulukkoomme, kysymyksiimme ja elektroniseen lehtiöömme. Missä olimmekaan?
 
Takaisin kysymyksiin ja vastauksiin
 
LINDA: No, yksi vielä, ohjeistuksesi mukaan.
 
ADAMUS: Ai niin. Vielä yksi. Entä sinä, Linda? Millainen on mielialasi tänään?
 
LINDA: Tänään.
 
ADAMUS: Tänään.
 
LINDA: Kahdeksan.
 
ADAMUS: Kahdeksan.
 
LINDA: Tänään.
 
ADAMUS: Okei. Eilen?
 
LINDA: Kaksi.
 
ADAMUS: Okei. Energiatasosi?
 
LINDA: Tänään? Kahdeksan.
 
ADAMUS: Kahdeksan. Hyvä, hyvä. Ja eilen?
 
LINDA: Kaksi. (Adamus naureskelee)
 
ADAMUS: Ja millainen on yleinen tasapaino- ja hyvinvointitunteesi?
 
LINDA: Eilen vai tänään? (Pari kikatusta)
 
ADAMUS: Pelataanpa peliä. Mennään ensi viikkoon.
 
LINDA: Ensi viikkoon? Rukoilen "kymmentä".
 
ADAMUS: (naureskellen) Hän aikoo hypnotisoida itsensä. (Naurua)
 
Se todistaa pointini. Siis ensi viikolla – ei, vaan valitse se. Älä rukoile sitä. Voi, rukoileminen on hyvin työlästä. Valitse se vain. Ensi viikolla, mikä se on ensi keskiviikkona yleinen tasapaino- ja hyvinvointitunteesi?
 
LINDA: Kymmenen.
 
ADAMUS: Hyvä. Näettekö, mitä juuri tapahtui? (Joku sanoo "hän valitsee") Hän valitsi sen. Eikä kyse on vain siitä, vaan valmistaudut kasamaan, mikä on sielukohtalosi, mikä on periaatteessa tulevaisuus ja oivalluksesi, vaan tuot sen nyt-hetkeen. Hän valitsi "kymmenen".
 
Kummallinen asia on, että tavallaan hän suggeroi itsensä, mutta hän myös salli ennen kaikkea itsensä oivaltaa tulevaisuuden potentiaalin ja toi sen sisään. Hänellä on siis todella hyvä päivä, todella hyvä päivä.
 
Se ei ole erilaista kenelläkään teistä, ei erilaista.
 
Katsokaa tätä tasoa tässä (osoittaa taulukkoa) ja olette hyvin avokätisiä tänään. En olisi välttämättä antanut teille – en olisi oivaltanut, että mielialanne oli jopa yli "viiden" tai energiatasonne ei oikeasti ollut kovin hyvä. Puhutaanpa tässä. Energiatasonne on yleisesti 3-4. Ja se on itse asiassa matalampi ottaen huomioon potentiaalisen energianne koko tason, mutta 3-4. Ja tasapaino? En usko, että se on mitään. En edes tiedä, saisiko se nollaa. Tasapainoa ei ole.
 
Vedetäänpä siis syvään henkeä sille.
 
Kaikki te jotka kuuntelette netissä, vastatkaa kysymyksiin omalta osaltanne. Mikä mielialasi on tänään? Mikä energiatasosi on? Missä tasapainosi on?
 
Vetäkää kunnolla syvään henkeä, kun siirrymme keskustelumme seuraavaan osaan.
 
Jos teistä ei ole tolkkua siinä, minne olemme menossa, niin siinä ei ole tolkkua minustakaan. Näemme, minne saavumme. Ei, vaan ymmärtäkää, että olemme menossa tässä jonnekin.
 
Muutos
 
Paikka jonne menemme seuraavaksi, on muutos. Ehdoton muutos. Odottakaa muutosta. Se on tuo toinen asia. Ihmisillä on taipumusta tulla liian mukavuudenhaluisiksi joskus. Kun olette henkisellä matkalla, teidän on parasta odottaa monia muutoksia. Silloin kun olette tulossa valaistumiseenne, oivaltamiseenne, niin jos ei ole hurjaa ja dramaattista muutosta, ette ole luultavasti tulossa oivaltamiseenne. Luultavasti tavallaan vain istutte kädet ristissä ja olette liian mukavasti vanhoissa tavoissanne.
 
Odottakaa muutosta. Sitä tapahtuu. Maailmanlaajuisesti sitä tapahtuu nyt ilmiömäistä vauhtia. Teillä käyrien ulkopuolella, kaikkialla. Voinko saada kuvani takaisin?
 
LINDA: Minkä niistä?
 
ADAMUS: Se. (Taulukko palaa näyttöruudulle)
 
Tasapaino. Laskette varmaan leikkiä. Hankkiutukaa eroon kaikista vanhoista tasapainokäsityksistä. Tarkoitan, ettei niitä vain ole. Kyllä, voitaisiin sanoa, että erityyppistä – ei vakautta – erityyppistä virtausta, vaivattomuutta tulee sisään. Mutta tasapainoa ei tällä hetkellä ole.
 
Energiatasot ovat erittäin matalalla. Jonain päivinä ok. Mutta ystäväni, täytätte itseänne edelleen monilla pillereillä. Luonnonmukaisia lisäravinteita, homeopaattisia aineita, ihan sama asia pillereinä. Sanotte: "Energiatasoni on huono. Voi ei!" Ja sitten sanotte: "Voi, tulen varmaan vanhaksi" tai "Mitä vikaa kehossani on?" Krrrrr! Krrr! Krrrr! Nuo pillerit. Älkää viitsikö! Otatte enemmän kuin vuosi sitten. Sori vaan, mutta ne eivät tee mitään energiatasollenne. Energiatasonne on matala tällä hetkellä niiden muutosten vuoksi, joita käytte läpi. Se kuluttaa tonneittain energiaa.
 
Edes nukkuminen ei oikeastaan toimi, kuten olette luultavasti havainneet. Paras asia … (Joku sanoo "mitä se on?!") Joo, mitä nukkuminen on? Paras asia on vähän raitista ilmaa, vähän kevyttä liikuntaa, kuten kävelyä tai hyppelyä tai jotain sellaista. Kevyttä liikuntaa, ei mitään rankkoja juttuja. Kulutatte vain enemmän energiaa. Energiataso – unohtakaa se tällä erää.
 
Ja mieliala? Olette kuin vesikauhuinen narttukoira, jota ei ole ruokittu kahteen viikkoon. Mieliala – yritätte kontrolloida sitä. Antakaa vain itsellenne lupa olla vihainen. Antakaa vain itsellenne lupa päästää se ulos, okei, koska mielialanne on ehdottomasti ailahteleva jonkin aikaa.
 
LINDA: Vielä enemmän? (Vähän kikatusta)
 
ADAMUS: Riippuu kenestä puhutaan.
 
Siis okei, nyt kun siirrymme tähän seuraavaan osaan, ymmärtäkää: muutos. Voi, tapahtuu erittäin paljon muutosta. Siis sallikaa se vain. Sallikaa se vain. Lakatkaa taistelemasta sitä vastaan. Taistelu tekee siitä vaikeaa.
 
Tässä maailmassa tapahtuu niin paljon muutosta, että sanon tämän planeetan tiedemiehille: "Pitäkää hauskaa kaikkien faktojenne ja kaiken logiikkanne kanssa. Pitäkää hauskaa kaikkien noiden asioiden kanssa, koska ne räjäytetään." Ehdottomasti räjäytetään. Kaikki teoriat siitä, miksi asiat toimivat niin, kuin toimivat, räjäytetään kohta. Se ei tapahdu yhtäkkiä kuin suuri ydinräjähdys yhtenä päivänä, vaan tieteellisiä löytöjä ja fysiikan löytöjä tulee hyvin nopeasti. Tiedemiesten ja fyysikoiden välillä on hyvin paljon väittelyä. Heillä on kiva ja vakaa teoria energiasta ja todellisuudesta. Se räjäytetään. Ja joissain kokeiluissa joita tapahtuu juuri tällä hetkellä, se tuhotaan ehdottomasti.
 
Ja te jotka olette uskonnollisia johtajia - uskonnot yleensä – pitäkää hauskaa historianne ja oikeamielisyytenne kanssa, koska se muuttuu tomuksi ja lentää tuuleen. Kaikki uskonnolliset käsitykset, mitkä ovat yleisesti hyvin, hyvin valheellisia, eivät yleensä todellista tietoa Jumalasta, räjäytetään. Ne murenevat. He hajoavat. Niinpä heille kaikille sanon, että pitäkää hauskaa niiden kanssa nyt, koska teidät jätetään tähän tilanteeseen änkyttämään ja tankkaamaan, yrittäen palata vanhaan historiaan eikä se toimi.
 
Ja sanon nyt kaikille filosofeille: "Rakkaat filosofit, lakatkaa filosofoimasta. (Vähän kikatusta) Menkää hiekkalaatikkoon leikkimään, muuten olette kuolleita. Menkää hiekkalaatikkoon." Hyvin monet … Tämän planeetan filosofia ei ole oikeastaan päässyt kovin pitkälle. Olen leikkinyt itse filosofialla. Nautin siitä, koska pystyin vaikuttamaan ylimieliseltä mulkulta …
 
LINDA: Mitä?! (Kikattaen)
 
ADAMUS: … filosofisten toteamusteni kera. Se ei vie ketään minnekään. Kaikki filosofit ja kaikki makyo-roistot, lakatkaa puhumasta siinä. Hankkikaa elämä ja eläkää sitä niin kuin muut.
 
Viihdyttävää vai huvittavaa? Vai …
 
LINDA: Voi, olet hyvä.
 
ADAMUS: Voi hyvä.
 
LINDA: Voi, olet hyvä.
 
ADAMUS: Ja lopuksi kaikille hallitusten johtajille jotka luulevat ymmärtävänsä, mitä ihmiset haluavat, joilla ei ole aavistustakaan: ymmärtäkää, hallituksen johtajat, minkä tahansa johtajat – yritysten, mutta erityisesti hallitusten – mitä ihmiset oikeasti haluavat. Vapautta. Mutta ymmärtäkää, ettei heillä ole aavistustakaan siitä, mitä se on. Heillä ei ole aavistustakaan.
 
Ja kun te, hallituksen johtajat, pidätte suuria puheitanne, pyritte virkaan ja teette lupauksia, teidän täytyy todella katsoa sitä, mitä he oikeasti haluavat. Mitä he oikeasti haluavat – ei vain teidän johtajuudessanne, vaan omassa elämässään. Se on perimmiltään vapaus, mutta he pelkäävät sitä kovasti. Pelkäävät kovasti.
 
Ponttini tässä on, että asiat muuttuvat. Maailma, otsikot … Loppuuko meiltä aika?
 
LINDA: Ei, kaikki hyvin. Kaikki hyvin.
 
ADAMUS: Okei, hyvä.
 
Maailma on muuttumassa hyvin nopealla tahdilla. Jäätte kiinni siihen, shaumbra. Jäätte kiinni tähän: "Mitä tapahtuu? On niin nopeaa."
 
Pysähdytte. Vedätte syvään henkeä ja vain oivallatte, että kyllä, kaikki muuttuu. Se on evoluutiota. Se johtuu tietoisuudesta, teistä. Pysähdytte vain, vedätte syvään henkeä ja sallitte. Se on niin yksinkertaista.
 
Tulee monin tavoin vaikeammaksi ihmisillä ympärillänne – maailma, uutiset, hulluus. Tulee vaikeammaksi. Ja tiedätkö mitä, Denise, te kaikki? Se ei ole teidän. Se ei ole teidän.
 
Tunnette sen tietysti kehossanne ja kaikkialla muualla. Tunnette sen, mutta se ei ole teidän.
 
Mentaalisuus
 
Seuraava. Yksi suurimmista ongelmista minkä tämä planeetta kohtaa nyt, on, että se on hyvin älyllinen, hyvin, hyvin mentaalinen. Koska se on mentaalinen, hypnoosi on erittäin helppoa. Toiseen ihmiseen vaikuttaminen, hänen saamisensa tekemään jotain – hyvin, hyvin helppoa. Koska se on niin mentaalinen, se on myös hyvin väsyttävä. Tunnette sen – ei ainoastaan omaa mentaalisuuttanne, vaan maailman mentaalisuuden. Se uuvuttaa teidät.
 
Mentaalisuus on hyvin tehoton prosessi – hyvin, hyvin tehoton – ja se kuluttaa valtavasti energiaa. Sillä ei ole merkitystä, että on melkein ääretön määrä energiaa, koska mieli ei näe sitä niin. Mieli uskoo rajallisuuteen. Se kuluttaa paljon energiaa ja luulee, että se loppuu. Niinpä se kuluttaa vielä enemmän energiaa yrittäen löytää energiaa. Ja se tekee sitä toisten ihmisten kanssa. Mieli – teidän ja muiden – saa energiaa toisilta.
 
Olette luultavasti huomanneet enemmän kuin koskaan, sanoisin kahdesta kolmeen kuukautena, miten ihmiset ruokkivat itseään energiallanne. Osittain koska olette tietoisempi ja tiedostavampi ja osittain koska planeetalla on tällä hetkellä epätoivoista energiaruokkimista. Kun ihmiset väsyvät enemmän, hämmentyvät enemmän mieleltään, niin ensimmäisenä he kurkottavat jotakuta toista kohti, vaikka se olisi rakas ihminen. He eivät pysähdy ajattelemaan, mitä he tekevät rakkaalleen. He tekevät sitä kenelle tahansa. Se on tavanomaista. Se on addiktoivaa ja sitä ihmiset tekevät.
 
Koska tämä on erittäin mentaalinen aikakausi, se avaa yksilön hypnoosille, haavoittuvuudelle. Se luo myös valtavan määrän mielialoja. Mieliala ei ole oikeasti tunne. Mieliala on oma diagnoosi. Mieli diagnosoi itsensä ja sanoo: "Olen pahalla tuulella tänään." Ei oikeasti, mutta se on mielen näkemys ja hyväksytte sen ja sitten käyttäydytte niin. "Olen pahalla tuulella ja olen väsynyt. Energia on alhaalla. Olen masentunut." Ihmiset saavat itsensä enemmän ja enemmän ja enemmän siihen ja syvemmälle ja syvemmälle tähän väsyneeseen, mentaaliseen ja ailahtelevaan masennukseen.
 
Ja sitten kyse ei ole edes siitä, että he menettävät tasapainotunteensa – he eivät tiedä enää, mitä tasapaino on. Mieli lähtee matkalle ja yrittää löytää jonkinlaisen vakaudentunteen, jonkinlaisen tunteen mitä se kutsuu tasapainoksi, mutta jonkinlaisen vakautumisen tunteen.
 
Yrittäessään löytää tämän vakauden se … Nosta lämpöä, Joe. Kyllä, kiitos.
 
Löytääkseen vakauden tuossa kohtaa – toisin sanoen kun se tekee itsestään hullun, se on väsynyt eikä missään ole enää järkeä – mieli rajoittaa itseään. Se laittaa itsensä laatikkoon ja sitten laatikon laatikkoon. Se koteloi itsensä – enkä kutsuisi sitä terveeksi tavaksi. Se eristäytyy ja tekee kaikesta pienempää.
 
Niinpä sillä ei ole oikeasti tasapainoa. Sillä on rajoja, jotka rajoittavat energiavirtaa ja tekevät sitä sitten ailahtelevamman.
 
Tässä dynamiikassa mitä on ympäri maailmaa – ja se jatkuu – on energiaruokkimista. Menemistä sinun luoksesi ja sinun ja sinun. Olette niitä keksejä, joita etsitään. Se on tuota ruokkimista. Ja ihmisistä on tulossa itse asiassa erittäin hyviä siinä, parempia kuin koskaan. He osaavat tehdä sen hyvin manipuloivasti. He osaavat tehdä sen hyvin nopeasti. Pieneen energiaruokkimiseen tarvitaan vain kolme sekuntia.
 
Tiedätte se. Olette tehneet sitä. Mutta sitä tehdään myös teille tällä hetkellä.
 
Tuon kaiken tämän esiin ja se kuulostaa kamalalta ja surulliselta ja "Mitä teemme?" ja "Voi Adamus, nyt olen todella masentunut. Tulin tänne "viidessä" ja nyt olen "yhdessä". Voiko tässä enää alemmas mennä?!" (Vähän naurua) Ahaa! Mutta tunnette minut. En veisi teitä helvettiin, jos en tietäisi ulospääsyä.
 
LINDA: Ai jaa. (Adamus naureskelee)
 
Kyeper
 
ADAMUS: Nyt pääsemme seuraavaan osaan ja tämä on kaunis osa.
 
Pääsemme seuraavaan osaan, mitä rakastan, ja vietämme enemmän aikaa tässä, koska on … Se ei ole edes ratkaisu. Se on vain siinä. Sitä ei ole käytetty.
 
Auttamaan teitä sen ymmärtämisessä, mistä puhun tässä, viittaan muinaisegyptiläiseen sanaan, jos saan sen läpi Cauldrelle – ja Linda, meidän tarvitsee kirjoittaa tässä vähän taululle.
 
LINDA: Okei.
 
ADAMUS: Ja se kirjoitetaan … Olemmeko teknisesti valmiita?
 
LINDA: Minä odotan.
 
ADAMUS: Okei. Se kirjoitetaan … (pitäen tauon)
 
LINDA: Onko se pitkä vai lyhyt sana?
 
ADAMUS: Päätämme edetessämme. (Vähän naurua) Se kirjoitetaan, se on muinaisegyptiläinen sana – k-y-e-p-e-r.
 
LINDA: K-y-e …
 
ADAMUS: p-e-r.
 
LINDA: "p" vai "t"?
 
ADAMUS: K-y-e-p-e-r. Kyeper.
 
LINDA: Outo.
 
ADAMUS: Kyeper – muinaisegyptiläinen sana. Kyeper, mikä merkitsee luomista, syntymää, luovuutta. Se liittyy myös pyhäpillerinpyörittäjään, sittiäiseen. Tiedättehän sittiäisen. (Adamus naureskelee)
 
Mutta tämä sana – rakastan tätä sanaa, koska se merkitsee elämän tuomista. Nykysanoissa yleisimmin siihen liittyisi "luovuus". Luovuus.
 
Luovuus on se asia, minkä voitaisiin sanoa palauttavan mielialan tai menevän sen yli. Luovuus on se asia, mikä tuo energiaa, energiavirran, energiadynamiikan. Luovuus tai kyeper on se asia, mikä tuo tasapainon. Aina muuttuva mutta aina tasapainossa – jos voitte kuvitella sen. Ja te olette kadottaneet luovuuden.
 
Olette kadottaneet itsenne. Kaikki nämä new age –tarinat ja omat tarinanne ja myös Tobias kertoi muutaman – "Eksyitte matkalla tälle maaplaneetalle. Eksyitte tänne." Ei oikeastaan. Olette edelleen täällä. Voitte tuntea itsenne. Olette edelleen täällä. Ette ole eksyneet, mutta luovuutenne on kadonnut. Se on eksynyt/kadonnut.
 
Kyeper tuli termistä, minkä monet ymmärsivät väärin – hyvin yksinkertainen termi, mitä käytetään hyvin epätarkoituksenmukaisesti nykyään. Hyvin yksinkertainen: Henki. Henki.
 
On paljon väärinymmärrystä termeistä "jumala" ja "sielu" ja "henki" ja kaikki tavallaan niputtavat ne yhteen. Puhutaan henkimaailmasta. Ei. Henki on Jumalan luovuus. Henki on tietoisuuden luovuus. Se katosi.
 
Milloin olitte viimeksi luova?
 
Luovuus, kyeper, on jotain, mikä on synnynnäistä ja luonnollista. Teidän ei tarvitse mennä etsimään sitä. Teidän ei tarvitse mennä kurssille siitä. Se olet sinä.
 
Nimittäin sinulla on tietoisuus ja se olet sinä. Se ei sisällä energiaa. Se on tiedostamista. Ja kun tuo tietoisuus säteilee, kun se sallii itselleen ilmaisun ja lisää oivaltamista, sillä on Henki. Henki on luovuus. Siinä kaikki.
 
Sana "henki" on hyvin väärinkäytetty, hyvin väärinymmärretty. Se on laitettu tähän pyhään kolminaisuuteen – Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen – ja kaikkeen muuhun. Hyvin väärinymmärretty. Se on vain luonnollinen luomiskykynne.
 
Henki, Jumala, Kaikki olevainen antoi teille luovuuden, kyeperin ja sanoi: "Mene. Ole luoja. Mene ja luo." Ja hyvin harvat ovat luoneet tai luovat. Hyvin harvat sallivat luovuutensa, käyttävät luovuuttaan.
 
Nyt jotkut teistä sanovat: "Kyllä, mutta minä tanssin." Se on luovuuden ilmaisua. Se ei ole itse luovuus. "Aa, mutta olen kirjoittaja." Se voi olla hyvin mentaalista, mutta se on luovuuden ilmaisua. Jotkut sanovat: "Mutta maalaan. Olen hyvin luova." Se on kyeperin, luovuuden ilmaisua, mutta ei itse luovuus. Toisin sanoen, pelkästään se, että maalaatte, ei välttämättä merkitse, että oikeasti yhdistytte Hengen, oman henkenne syvempiin tasoihin.
 
Käytätte usein luovuutta ongelmien ratkaisemiseen, ihmiselämänne ongelmien ratkaisemiseen rajoittuneella tavalla, mutta siihen suurin osa luovuutta laitetaan. Se on hyvin pinnallista, mutta siihen se laitetaan. Se olisi kuin rahan käyttämistä … Sanotaan, että teillä on paljon rahaa ja käytätte sitä vain ruuan ostamiseen ja vuokran maksamiseen eikä mihinkään muuhun. Mitä haaskausta. Mitä haaskausta käyttää henkeänne, luovuuttanne pienten elämänongelmien ratkaisemiseen.
 
Sanotte: "Minulla on tämä pulma elämässäni. Minun täytyy käsitellä jokin" ja sallitte vain vähän luovuutta ratkaistaksenne pienen ihmisongelman, mutta todellinen luovuus, todellinen Henki on ollut tukahdutettuna, on ollut kadoksissa.
 
Ystäväni, on aika tuoda se takaisin. Se on luonnostaan sinussa. Se olet sinä.
 
Mieli pyörii tällä hetkellä. Mieli sanoo: "Joo, mutta tarvitseeko minun todella ymmärtää tämä? Enkä ole varma, mistä hän puhuu ja miten aion soveltaa tätä. Ja mitä harjoituksia minun täytyy tehdä ja mitä minun on tehtävä lähtiessäni täältä?" Ei mitään, ei mitään. Kyse on Hengen antamisesta tulla esiin.
 
Se aiheuttaa muutosta. Mutta muutos tapahtuu joka tapauksessa. Se tekee elämästänne erilaista, mutta ettekö halua sitä?
 
Yhtä lailla kyeper vie teidät mentaalisuuden tuolle puolen. Mentaalisuuden tuolle puolen. Kyeper tuo Hengen ja luomisen elämäänne. Olette luoja, ette robotti. Olette todella luova, ette vain looginen tai rationaalinen.
 
Mutta toisten ihmisten lailla olette joutuneet tähän hyvin syvään pelkän elämisen, pelkän ajattelemisen uraan ja koko ajan mielialanne alenee ja alenee. Ja se todella huolettaa monia teistä. Se on kuin: "Luulin, että asioiden piti parantua." Ja minä luulen, että täällä on nyt liian lämmintä, Joe. (Adamus naureskelee) "Luulin, että energiatasoni paranee. Ja joogaan ja luen kirjoja, mutta energiatasoni vain alenee ja alenee ja alenee. Luulin, että kaiken tämän piti tuoda minulle enemmän tasapainoa, mutta tunnen olevani enemmän hajallaan koko ajan." Joo.
 
Sanon takaisin teille: "Sallikaa tuo luovuus."
 
Tehdään se. Ei puhuta siitä enää, tehdään se. Tota, jos mielesi on hämmentynyt tällä hetkellä, se on ok. (Muutama naurahdus) Osa siitä on tahallista.
 
Kyeper-merabh
 
Himmennetään valoja, vedetään syvään henkeä ja nyt voitte nukahtaa. (Adamus naureskelee)
 
Kutsutaan sitä merabhiksi. Joo, se osuu siihen kategoriaan. Hengen merabh, kyeper. Muinaissana elämän tuomiselle, elämän luomiselle.
 
Vedä kunnolla syvään henkeä ja rentoudu.
 
(Musiikkia alkaa Adamuksen ja Yohamin "Sweet Integration" –levyltä)
 
Minulta kysytään usein: "Mikä on vastaus? Mitä teen väärin? Miksi asiat eivät näytä toimivan?" Ja taas kerran, kuten sanoin alussa, kunnioitan suuresti sitoutumistasi ja omistautumistasi itseesi. Tiedän, että se on rankkaa.
 
Ja tiedän, että on rankkaa edes ajatella tämän Hengen, kyeperin, luovuuden tuomista sisään. Voi, se on vain yksi lisäasia siihen suureen kattilaan, mitä asioita tapahtuu elämässänne, mutta tämä on se luovuus, mikä puuttui.
 
Luovuus ei ole ajattelua. Muuten, sillä ei ole mitään tekemistä vasemman ja oikean aivopuoliskon kanssa. Ei mitään. Vasen aivopuolisko – mentaalinen, asia mikä liitetään mielen toimintaan – on yksi asia. Mutta sitten on kaikkea tätä puhetta oikeasta aivopuoliskosta, siitä asiasta mikä on luova. Mielessä ei ole luovuutta. Ei mitään.
 
Mielessä on osia, joita luovuus voi stimuloida ja jotka voivat olla luovempia, mutta luovuus ei ole mielessä. Ajattelussa ei ole luovuutta.
 
Silloin kun nämä kaukohypnotisoijat lähettävät viestejään, he eivät käytä luovuutta. He käyttävät puhdasta ajattelua ja logiikkaa. He eivät halua Henkeä, luovuutta siihen, mitä tekevät. He käyttävät ajattelua – rajoittunutta mentaalista, sovellettua ajattelua. Tämän pitäisi kertoa teille jotain, ystäväni.
 
Mielessä ei ole mitään luovaa. Se ei ole luovuuden lähde.
 
Kyllä, taas kerran, on tiettyjä asioita, joita mielessä voidaan stimuloida ja joita käytetään ilmaisemiseen, kuten sanoin – tanssiminen, musiikki, taide, kirjoittaminen – mutta ne ovat vain ilmaisutapoja.
 
Todellinen luovuus on Henkesi.
 
Sitä olisi lähes mahdotonta mitata tai määrittää, mutta voit tuntea sen juuri nyt.
 
Tunne sanaa "luova" – luoda, synnyttää, tietoisuutesi antamassa elämän, tuomassa jonkin elämään.
 
Silloin kun minulla oli Merlin-titteli ja minulta kysyttiin, miten tein taikaani, hymyilin ja sanoin: "Se on vain Henkeni", eli se on luovuuttani, luontainen kykyni tuoda asioita elämään, koska olen luoja.
 
Ette voi työstää tätä, ystäväni. Ette voi pakottaa sitä. Ei ole mitään mentaalisia harjoituksia. Mutta tässä hetkessä voitte sallia sen.
 
Älä yritä selvittää sitä. Älä yritä ajatella, miten alat käyttää sitä. Palaa vain kyeperiisi – Henkeesi ilmaisemassa, olemassa.
 
Vedät siis vain syvään henkeä ja sallit, tietoisuusteossa.
 
Kysyn, millainen mielialasi on ja millainen energiatasosi on. Kysyn, millainen tasapainosi on, ja puhut minulle mielestäsi käsin, arvioiden mielestäsi käsin.
 
Nyt kysyn sinulta, miten voit – tullen Hengestäsi?
 
Tullen Hengestäsi, luontaisesta kyvystäsi luoda, tuoda elämää elämään – miten voit?
 
Mene mielialan tuolle puolen, mikä on hyvin mentaalinen – vain elämän, elämäsi tuntemiseen.
 
Mene "millainen energiatasosi on?" –sanojen tuolle puolen – ja palasit luokseni mentaalisen arvion kanssa.
 
Mutta kyeperissä, Hengessä, ei ole mitään energiarajaa. Siinä on kyse vain virrasta, tuon virran antamisesta tulla lävitsesi.
 
Haluatko tuon virran hitaana ja tasaisena, jotta voit oikeasti tuntea sen? Haluatko tuon virran nopeana ja dynaamisena? Sillä ei ole todellisuudessa mitään tasoa. On vain sen ilmaiseminen. Ei ole mitään energiarajaa.
 
Sitten tasapainoon sinun oli vaikeampi vastata. Millainen tasapainosi on? No, yhtenä päivänä se on vasemmalla, seuraavana se on oikealla, sitä seuraavana se on ylhäällä, sitä seuraavana se on alhaalla.
 
Luovuus ei tarvitse tasapainoa. Mieli tarvitsee, mutta luovuus ei. Henki ei tarvitse tasapainoa.
 
Kun sanon, että tämä Henki, kyeper on sisälläsi, se ei välttämättä asu kehossasi tai mielessäsi, mutta se olet sinä. Se on tietoisuuden luonne.
 
Tietoisuus on tiedostamista. Tiedostamisesta voi syntyä mitä tahansa. Mitä tahansa voi kuvitella. Mitä tahansa voi oivaltaa. Ei mentaalisesti, ei lineaarisilla ajatuksilla.
 
Haluan sanoa, että tietoisuus luo, kun se hymyilee. Siinä kaikki. Tietoisuus vain hymyilee ja uusia maailmoja luodaan. Uusia maailmoja tulee elämään. Uusia kokemuksia tulee ulottuville.
 
Tietoisuus hymyilee, kun se tuntee "olen olemassa, minä olen". Se hymyilee, kun se saa tuon oivalluksen, ja sitten tietoisuuden Henki luo.
 
(Tauko)
 
Mielellä on erittäin vähän tekemistä luomisen tai luovuuden tai Hengen kanssa. Se sallii sen tulla osaksi todellisuuttaan, mutta se ei ole lähde. Sinä olet.
 
Itse asiassa voitaisiin sanoa yrityksessään jäljitellä luovuutta, yrityksessään luoda väärää luovuutta mieli jatkaa ongelmien luomista elämäänne, jotta se voi yrittää ratkaista ne, jotta se voi teeskennellä olevansa luova.
 
Mutta se ei ole luovuutta, se on vain joutumista huonoon kierteeseen, huonoihin tapoihin – kun teidän on jatkuvasti luotava ongelmia, jotta ajattelette ratkaisevanne niitä. Ei.
 
Tunne aitoa luovaa luonnettasi. Kykyä synnyttää, kuvitella ja saada asioita tulemaan elämään ajattelematta, tarvitsematta käyttää mentaalista fokusta, hypnoosia, mielen kontrollia.
 
Kyeper. Tuleminen elämään.
 
(Tauko)
 
Nyt jotkut teistä saattavat sanoa: "Mutta en ole koskaan ollut kovin luova." No, muutetaan tuo tietoisuusnäytös. Olet totaalisen luovuus.
 
Jotkut teistä saattavat tuntea nyt: "Mitä teen tällä? Miten voin tarttua siihen? Miten voin viedä sen ulos ovesta kanssani? Miten voin varmistaa, etten kadota sitä?" Ystäväni, se on aina osa teitä. Aina.
 
Et voi oikeasti kadottaa sitä. Voit todellakin sallia sen.
 
Ja mieli hyppää sekaan ja sanoo: "No, miten paljon ja miten suurta ja mitä voin tehdä sillä? Voinko luoda taikalinnan ja yksisarvisia ja kaikkea muuta?" Vedä syvään henkeä.
 
Sinun ei tarvitse kontrolloida tätä. Sinun ei tarvitse pakottaa etkä itse asiassa voi pakottaa sitä. Kyse on vain sen tiedostamisesta. Sillä hetkellä kun tiedostat sen, sillä hetkellä kun tunnet tätä Henkeä, luomista, sinua, se ponnahtaa yhtäkkiä elämään. Sinun ei tarvitse kertoa sille, miten tai milloin tai miten paljon tai miten vähän. Ei, koska todellinen luovuus, todellinen kyeper on vapaa. Se on vapaudessa.
 
Todellinen kyeper ei tarvitse sinua kertomaan yksityiskohta – miten nopeasti, miten suurta, minkä väristä, minkä kokoista. Se on luovuutesi kauneus.
 
Mielen on vaikea kuvitella se, koska mieli haluaa määritellä sen, kontrolloida sitä, mitata sitä. Mutta ei, kaunis asia kyeperissä on, että se on kaikkien noiden asioiden tuolla puolen.
 
(Tauko)
 
Mieli, ihmitse, sanoo: "No, voinko käyttää tätä saadakseni uuden auton? Voinko käyttää tätä parantaakseni kehoni?" Shhh. ole vain tietoinen siitä.
 
Ei ole kyse sen ohjaamisesta tekemään mitään. Se on luovuuden kauneus. Et ohjaa sitä. Et manipuloi sitä. Se on Hengen kauneus.
 
Se on vain elämää, tulemista elämään.
 
Yksi tietoisena luojana olemisen suurista iloista on, ettei sinun tarvitse kontrolloida sitä.
 
(Tauko)
 
Luovuus reagoi luonnostaan sinuun. Sitä ei voi oikeasti kontrolloida.
 
Ajattele luovuutta todellisuuden, heijastuksen, kaksinaisuuden seuraavana tasona – näet itsesi. Meillä on ollut kauan tämä ns. kaksinaisuus. Kaksinaisuus salli itsen nähdä tai kokea itsen.
 
Mutta nyt kun menemme kaksinaisuuden yli ja tulemme aitoon luovuuteen, se on peili, missä näet itsesi. Toisin sanoen, luovuus, Henki reagoi kontrolloimattomana, ohjaamattomana ja manipuloimattomana suoraan sinuun. Se on sinun.
 
Kun tietoisuutesi hymyilee "olen olemassa" –tietämystä, niin luovuus antaa täydellisen heijastuksen aineelliseen maailmaan, kaikkiin muihin todellisuuksiin.
 
Kun tietoisuutesi hymyilee, toisin sanoen kun sallit tiedostamisesi olla, luovuus luo täydellisen todellisuutesi. Ei kontrollointia. Sinun ei tarvitse suunnitella, rakentaa ja ylläpitää. Se vain tulee. Tämä on vapautta.
 
(Tauko)
 
Kyeperin, luovuuden myötä kaikista näistä asioista, kuten mielialat ja energiatasot ja tasapainot, tulee oikeasti vähäpätöisiä, merkityksettömiä.
 
Tunne hetkeä, hetkeä mikä on menneisyydessä ja hetkeä mikä on tulevaisuudessa ja sitten tulemme nykyhetkeen. Mutta tunne hetkeä, mikä on menneisyydessä ja tulevaisuudessa, silloin kun oli sinä, tietoisuutesi ja luovuutesi. Ei mitään muuta.
 
Kauan ennen kuin sinulla oli fyysinen keho, kauan ennen kuin sinulla oli ihmisenä olemisen taakka tällä planeetalla, silloin kun tietoisuutesi hymyili ja sitten asioita vain tuli, ne syntyivät. Ei suunnitelmaa, ei tavoitetta. Ne vain syntyivät.
 
Mieli ajattelisi: "No, se on vähän kontrolloimatonta." Ahaa! Kyllä, kauniilla tavalla.
 
Kauan ennen kuin tulit tälle planeetalle, kauan ennen kuin oli tämä ns. henkinen perhe, enkeliperhe, olit sinä ja luovuutesi.
 
Tulevaisuudessa on tietoisuutesi. Ja sitten kun tämä tietoisuus hymyilee, Henki tulee elämään. Luovuus luo jumalaisen ilmaisun ilman ajattelua, ilman kontrollointia, ilman manipulointia.
 
Jossain kohtaa ylösnousseena mestarina on vain tietoisuus. Tietysti täynnä viisautta kaikesta, mitä olet kokenut, mutta on tietoisuus. Kun tuo tietoisuus hymyilee, se synnyttää, se antaa elämän ja ilmaisun.
 
Ei suunnitelmia, ei piirustuksia, ei rajoituksia. Ei muureja tai esteitä. Yksinkertaista, puhdasta luomista.
 
(Tauko)
 
Pientä luovuutta käytetään näinä päivinä planeetalla ihmisongelmien, ihmispulmien ratkaisemiseen. Mutta kuten sanoin, se on sama, kuin olisi rikas ja käyttäisi rahaa ainoastaan ruuan ostamiseen ja suojasta maksamiseen. Suurta haaskausta. Suurta hyvän luovuuden haaskausta, silloin kun sitä käytetään vain ongelmien ratkaisemiseen. Käytetään vain yritykseen tehdä tästä ihmiselämästä vähän parempaa.
 
Niin rakkaat ystäväni, ehdotan jokaiselle teille menemistä yli siitä, että luovuutta käytetään vain muutamien ongelmien ratkaisemiseen. Sallitaan kyeperin tulla esiin ja olla läsnä elämässänne – ei ainoastaan huolehtimaan joistain ihmisen kodinhoidon taloudellisista, fyysisistä tai tunneasioista, mikä on suurta hyvän luovuuden haaskausta, vaan aidon luovuuden olla elämässänne.
 
Ja taaskin sanotte: "No, pitäisikö mennä tanssimaan vai maalata?" Ei, nämä ovat vain ilmaisemista. Voitte tehdä niitä, mutta päästäkää luovuus elämäänne, ohjaamatta.
 
Luovuus korvaa kaksinaisuuden elämässänne tapana nähdä itsensä todella, uutena peilinä. Luovuus korvaa kaksinaisuuden.
 
Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä tähän hetkeen.
 
Sallikaa kyeper
 
Pyydän siis jokaista teitä päästämään tuon kyeperin elämäänne. Älkää ajatelko sitä liikaa. Älkää yrittäkö keskittyä siihen. Ja puhuin teille tänään hypnoosista ja kaikesta siitä muuta, koska se on antiteesi. Se keskittyy mielen ajatteluun. Sillä on aaltomuoto. Sillä on taajuus – voitaisiin sanoa. Emme tee sitä tässä. Emme mene enemmän mieleen – menemme sen yli.
 
Todellisella luovuudella ei ole taajuutta. Todellisen luovuuden ei tarvitse eikä se halua olla rajoitettu.
 
On näitä luovuuden ilmaisumuotoja, joita tulee eri tavoin, mutta ystäväni, sallikaa se todellisessa tilassaan, mikä on vapaa.
 
Vedetäänpä kunnolla syvään henkeä. Aaah!
 
Kysyin siis päivän alussa, millainen mielialanne on, millainen energiatasonne on ja millainen tasapainonne on.
 
Vetäkää kunnolla syvään henkeä.
 
Häh, se on edelleen matala. (Adamus naureskelee) Mutta jotain muuta tapahtuu. Jotain muuta tulee juuri oikeaan aikaan. Laitoitte sen sinne. Laitoitte sen sinne. Sitä kutsutaan luovuudeksenne. Olkaa nyt sen kanssa.
 
Tämän myötä muistakaa, rakkaat ystäväni, että kaikesta siitä huolimatta, mitä tässä hullussa ja jumalan hylkäämässä maailmassa tapahtuu … (naurua)
 
ADAMUS JA YLEISÖ: … kaikki on hyvin koko luomakunnassa.
 
ADAMUS: Kiitos, kiitos. (Yleisö taputtaa)