MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Kharisma
SHOUD 8: „Kharisma 8” – ADAMUS, transmis prin channel de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson
4 aprilie 2015

www.crimsoncircle.com
Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus al lui St. Germain.
Și miros cafea chiar înainte să-mi deschid ochii. Ah! Ah! Mulțumesc, scumpă Sandra. (câteva aplauze) Mulțumesc.
Bun venit, dragi Shaumbra. Bine ați venit Shaumbra de oriunde din lume, tuturor celor ce v-ați adunat aici în studio.

O Recunoștință
Înainte să intrăm în partea obișnuită a adunării noastre, vreau să confirm fiecăruia dintre voi, în cel mai sincer mod, că înțeleg cât de dificilă este călătoria. Realmente înțeleg.
Este uimitor. Este atât de profund îmbucurător că sunteți aici, că sunteți cu noi. Este dificil - energiile, conștiința acestei planete; munca voastră pe care o faceți cu aspectele; felul în care  jonglați oarecum, oarecum, gestionarea vieții de zi cu zi, relațiile, provocările unei planete în schimbare, corpurile voastre; felul în care sunteți capabili să faceți toate acestea și să fiți atât de angajați/determinați pentru iluminarea voastră întrupată, pentru realizarea voastră. Uneori acestea îmi provoacă lacrimi, mie, lui Tobias, Kuthumi și tuturor celorlalți. Uimitor.
Uneori simt că nu înțelegeți cu adevărat ceea ce faceți, amploarea a ceea ce faceți - schimbarea conștiinței, permiterea iluminării voastre, visul a o mie de vieți sau mai multe întâmplându-se chiar acum, în unele dintre cele mai dificile, provocatoare, însă minunate situații.
Iluminarea, prin ea însăși, este brutală. Va lua fiecare parte din cine ați crezut că ați fost și o va pulveriza. O va rupe în bucăți.
Iluminarea nu este în niciun fel o prietenă a minții. Va intra înăuntrul vostru. Va intra înăuntrul gândurilor voastre. Va intra adânc în fiecare crăpătură, în fiecare colț umbrit, prin fiecare ușă ferecată a minții și a amintirilor, pentru a le curăța și elibera. Dar este cea mai provocatoare experiență prin care se poate trece.
Fiind în această stare de măiestrie - dincolo de trezire, ci cu adevărat în măiestria voastră acum - vă va determina să vă pierdeți orice simț al identității, valoarea de sine, echilibrul, totul. Va intra în voi. Însă, cumva, voi rămâneți angajați. Cumva rămâneți conectați la voi înșivă.
Știu că sunt atât de multe nopți în care lucrez cu voi și adesea vă văd încercând, aproape disperați, tehnici, încercând să vă adunați pe voi înșivă la un loc. Uneori văd o cantitate imensă de forță mentală, folosind puterea pură a voinței. Vă văd folosind acestea pentru a încerca să le mențineți la un loc (se referă la părțile noastre), iar singurul lucru pe care vi-l voi spune și vi-l spun în întâlnirile noastre nocturne este să nu încercați atât de greu să le mențineți la un loc. Se prăbușesc pentru un motiv.
Încă veți fi aici atunci când orice altceva s-a prăbușit. Încă veți fi adevăratul "Eu Exist", indiferent de orice, însă toate celelalte bucăți și piese se dărâmă. Este parte a unui proces evolutiv. Este parte a unui proces de descoperire.
Când căutați acel lucru de care să vă țineți, pentru a vă menține echilibrul, pentru a evita să înnebuniți - știu cum este să simți asta, să simți ca și cum ai cădea în cel mai întunecat abis dintre toate, că îți vei pierde fiecare parte a ta - ceea ce este de făcut atunci, care probabil este contraintuitiv, dar ceea ce este de făcut atunci este a permite. Este a permite. Vă permiteți pe voi înșivă, Spiritul vostru, Eu Sunt-ul vostru.
Atunci când încercați aceste alte lucruri pe care le faceți uneori, încercați să vă agățați de clișee, încercați să vă agățați de identități vechi, de lucruri care poate chiar au funcționat în trecut, asta creează o rezistență care le face să fie chiar mai dureroase. Asta poate satisface pentru un moment mintea și partea voastră care crede că faceți ceva. Dar, dacă vreți să faceți orice, doar permiteți. Vă permiteți pe voi, divinitatea voastră, natura voastră adevărată.
Și da, vor fi momente când veți avea acel sentiment îngrozitor de a pierde totul, căzând în acel întuneric al nimicului. Dar, prietenii mei, voi ieșiți la iveală din el în adevărata conștiență completă a lui Eu Sunt. Aceasta nu este o afirmație filozofică. Nu este un fel de clișeu spiritual. Sunteți voi.
Apoi ne întâlnim ca acum. Eu vă distrag. Am auzit că provoc din când în când și că deranjez, că dau afară pe ușă în mod intenționat. Admit că sunt vinovat de toate aceste învinuiri și de mai multe de care nici măcar nu sunteți conștienți încă. (râsete) Dar faptul adevărat este că sunteți aici, că nu ați plecat. Că nu ați renunțat.
Într-un fel, nu puteți renunța. Nu vă puteți întoarce și, știu că cei mai mulți dintre voi ați încercat (câteva râsete), de două, de trei, de cinci, de o duzină de ori sau mai mult. Și știu că o parte dintre voi spune: "Ce am făcut? De ce nu mă pot întoarce pur și simplu la normal?" Însă normal nu este (nu înseamnă) natural. Mă puteți cita pentru asta. Reprezintă o bună inscripționare pentru un tricou. Normal nu este natural. Nu este starea voastră adevărată de a fi. Voi evoluați. Voi ieșiți la iveală. Voi realizați.
Așadar, atunci când ne adunăm ca acum și râdem, ne provocăm, ne distragem, și toate celelalte, eu recunosc, vă onorez cu adevărat pe fiecare dintre voi. Este dificil.
Realizați cât de puțini oameni de pe această planetă, chiar acum, se află în adevărata permitere a Sinelui lor, a Spiritului lor? Oh, sunt mulți care se joacă de-a spiritualitatea sau de-a religia, mulți care sunt filozofici, însă câți sunt aici cu adevărat pentru iluminarea lor? Nu mulți, o mică mână (de oameni) din întreaga lume.
Dar nu este nevoie de mulți. Nu este nevoie de mulți. Este acel efect de popcorn (floricele de porumb), iar voi vă aflați în mijlocul înfloririi popcornului, trecând de la a fi acel mic bob de porumb în deliciosul, complet înflorit, Eu Sunt.
Deci, cu acest fel de deschidere sinceră, să ne întoarcere acum la Adamus. (râsete)
Să respirăm profund și să ne întoarcem la treaba noastră obișnuită (n.tr. să ne întoarcem la oile noastre). (Adamus ia o gură de cafea) Ah!

Adevărul
Singurul adevăr - singurul adevăr - este "Eu Exist. Eu Sunt." Asta este tot. Acesta este singurul adevăr. Orice altceva reprezintă un concept, un concept creativ. Aceasta aparține prietenului meu drag, Maestrul Ramesh. Am modificat-o puțin, însă singurul adevăr este „Eu Sunt, Eu Exist”. Orice altceva este un concept creativ. Destul de uimitor.
Nu sunt alte adevăruri reale. Da, puteți privi afară, pe fereastră și puteți vedea copacii, clădirile, iarba, alți oameni. Nu reprezintă realmente adevărul. Este un adevăr de tip 'și', un fel de adevăr, însă singurul adevăr real este "Eu Exist". Vă implor pe fiecare dintre voi să respirați cu asta, să o simțiți până când vă zguduie înăuntru și în afară, până când aveți un moment de "aha", până când o pricepeți. Nu reprezintă doar câteva cuvinte - "Eu Exist" - ci este cunoașterea. Este realizarea - "Eu Exist. Eu Exist întotdeauna."
Când vă prăbușiți în modurile voastre umane, când mintea voastră este în haos total, nimic din toate acestea nu contează. Nu contează. "Eu Exist."
Când vă îngrijorați legat de moarte, când vă îngrijorați despre ceea ce vine mâine, când vă îngrijorați despre felul în care vă veți câștiga existența sau vă veți plăti chiria sau despre oricare dintre acestea, nu contează. Cu adevărat nu contează. "Eu Exist".
De aceea eu pot râde de moarte. Mai întâi de toate, sunt mort (câteva râsete), în termeni umani, însă mult mai viu decât cei mai mulți oameni pe care i-am întâlnit vreodată. De aceea pot râde de moarte. Asta nu contează. Realizați (ce se întâmplă) atunci când un Maestru poate merge dincolo de moarte - ah! - orice altceva este atât de ușor. Și există o frică: "Ei bine, dacă accept moartea", există o frică ce dintr-o dată va fi la pragul ușii voastre. Nu, nu în mod necesar. Eh, mai devreme sau mai târziu (va veni), însă vreți cu adevărat să vă bântuie mereu, mereu? Nu, nu, nu.
Dar atunci când treceți dincolo de grija morții, ați cucerit unul dintre cei mai mari demoni din orice om. Când realizați că "Eu Exist", când realizați că veți exista mereu și mereu și mereu, atunci, dragii mei prieteni... (Adamus face pauză în timp ce Linda se strecoară prin spatele camerei; câteva chicoteli) Merge atât de încet (către Linda), dar face atât de mult zgomot. (Adamus chicotește)
Când îl realizați pe Eu Exist, nu vă îngrijorați de aceste lucruri. Nu vă îngrijorați de următoarea masă. Nu vă îngrijorați de nimic din (toate) acestea. Dintr-o dată, vă schimbați întreaga dinamică a energiei voastre, iar totul este acolo pentru voi. Totul. "Eu Exist" - atât de simplu. Chiar atât de simplu.

Energiile Actuale
Eu știu. Sunt zile grele. Oh, zile grele - vorbim despre zile grele - priviți unde suntem acum. Priviți la toate evenimentele ce au loc. Așa cum a fost menționat mai devreme, este 4-4-8 (referindu-se la dată). De fapt, (ceea ce se întâmplă) are destul de puțină legătură cu acel număr. Patru este foarte echilibrat, ca un pătrat. Opt, desigur (reprezintă) echilibrul echilibrului.
Așadar, iată-ne în această zi de 4-4-4, o zi a, ei bine, ar trebui să fie a echilibrului, dar nu se simte în acest fel pentru mulți dintre voi.
Iată-ne aici. Tocmai am avut această eclipsă lunară, o lună sângerie mai devreme, astăzi. Oh, energiile tuturor acestor lucruri. Suntem aici în weekend-ul Paștelui (catolic, protestant). Exact între Vinerea Mare - ciudat că au numit-o așa (câteva chicoteli) - și Duminica Paștelui, ziua ascensiunii. Așa încât ne aflăm în acest loc dintre. Sunt energii uimitoare, chiar acum.
Tocmai am încheiat echinocțiul de Primăvară, schimbarea sezonului. Am încheiat o eclipsă solară, toate aceste lucruri întâmplându-se (acum). L-aș numi într-adevăr anul ProGnost-ului.
Intensități. Ah și, așa cum am spus în timpul ProGnost (workshop cu același nume), urmează să aibă loc o serie de evenimente, multă dramă, un lucru după altul. Nici unul dintre ele total copleșitoare prin ele însele, însă sunt aproape fără sfârșit; (neavând) niciodată o șansă de a vă trage răsuflarea cu adevărat. Oh, acel sentiment de oboseală fizică. Este cineva care a avut asta în ultimul timp? (audiența este de acord) Da! Dar este natural.
Acum, voi vă îngrijorați: "Ce este în neregulă cu mine?" Vă îngrijorați legat de asta. Însă, dragii mei prieteni, este ceva natural pentru ceea ce traversați chiar acum. Vă voi explica într-o clipă.
Prin urmare, iată-ne aici în mijlocul tuturor acestor energii diferite și ce se întâmplă? Ei bine, vă voi spune, deoarece am fost foarte, foarte ocupat noaptea cu voi, în aceste ultime câteva săptămâni. (Adamus chicotește) Oh da. Și voi sunteți ocupați, desigur, aveți o mulțime de vise ciudate. Nu. Nu. Este interpretarea ciudată a viselor frumoase. Aceasta este o mare diferență. Nu aveți vise ciudate. Aveți interpretări mentale foarte ciudate ale viselor voastre.
Visele voastre sunt minunate. Mintea voastră pur și simplu nu înțelege ce se întâmplă. Daa. Observați cum am acoperit-o. (câteva chicoteli) Nu am făcut asta. Am vrut să spun acel cuvânt. Nu pot (să-l spun).
SART: Continuă!
ADAMUS: Nu. Fă-o tu pentru mine, Sart.
SART: Dracu'.
ADAMUS: Ah! Bun. (râsete) Fac practică pentru Sedona - unde nu mi se permite să înjur, dar pot face audiența să înjure, să spună cuvinte urâte.
Îmi place un cuvânt urât bun, nu tot timpul, dar într-un fel, pentru... Oh, este ca și un semn de exclamare și pur și simplu - uuump! - într-un fel doar zdruncină energiile puțin.
Nuuu, îmi pare rău, Edith. (câteva chicoteli) Dar Edith, Edith, Edith, te iubesc, draga mea. Muah! (el o sărută pe ea) Da.
EDITH: Mulțumesc. Idem.
ADAMUS: Am ceva pentru tine astăzi.
EDITH: Oh.
ADAMUS: Da, special pentru tine. Noua mea, ei bine, nu este cartea 'hit' la care încă lucrăm, însă este noua mea carte uimitoare. (n.tr. se referă la cartea Act of Consciousness/Actul Conștiinței;  cuvântul hit înseamnă lovitură și se folosește ca atare și în limba română având sensul de melodie, carte, etc. de succes) De fapt, aceasta nu este cartea mea. Numele meu se află pe ea, desigur mare. Foarte mare, da. Asta o vinde. (câteva râsete) Aceasta este cartea voastră. Aceasta este cartea voastră. Aici înăuntru sunt multe cuvinte. Sunt unele concepte și gânduri și fraze interesante, unele clișee drăguțe și un titlu interesant, însă aceasta este cartea voastră. Energia voastră, Shaumbra, energiile voastre sunt aici înăuntru. Voi le-ați pus aici. Le-am sigilat aici. Am făcut mari eforturi pentru a le infuza în timpul întregului proces de producție. Aceasta este cartea voastră, călătoria voastră.
Acum, nu spun că urmează să se vândă dintr-o dată milioane de copii în jurul lumii, deoarece nu sunt milioane de oameni care o vor înțelege cu adevărat. Însă își va găsi drumul către mâinile multora, multora, multora care sunt pregătiți pentru ea. Voi știți, probabil, tot ceea ce este înăuntru aici, daa. Este amuzant să o citiți din nou pentru a vedea, în primul rând, cât de deștepți sunteți. Eh, dar își va găsi drumul către mâinile oamenilor pentru care va fi o salvare într-o mulțime de feluri.
Oameni care cred că sunt singuri, oameni care cred că sunt nebuni, oameni care sunt foarte dezechilibrați datorită lucrurilor care li se întâmplă ce par a fi dincolo de ei. Și ei vor citi această carte, nu doar cuvintele, dar când vor simți energiile, acestea îi vor schimba.
Așadar, te rog permite-mi să ți-o ofer ție...
EDITH: Mulțumesc.
ADAMUS: ...draga mea. Da. (audiența aplaudă)
EDITH: Pot să-ți dau un pupic?
ADAMUS: Dă-il lui tăticu'. Mmm. (câteva râsete; Edith îi sărută obrazul)
EDITH: Mulțumesc.
ADAMUS: Mulțumesc.
Deci, avem toate aceste energii desfășurându-se chiar acum. Este dur. Vor fi zile în care vă veți simți ca și cum sunteți într-o menghină fiind strânși tot mai tare și mai tare, pur și simplu simțind că aveți nevoie doar să scăpați, iar apoi, în alte zile veți simți ca și cum mâinile și picioarele vă sunt strânse în sfori, fiind întinse în direcții diferite, și orice între (toate acestea). Acela este momentul în care respirați profund.
Știu că este greu uneori să vă liniștiți pe voi înșivă prin permitere, fără a încerca să vă stabilizați corpul și în mod categoric nu gândurile.
Permiterea este antiteza încercării de a vă stabiliza și gestiona gândurile. Asta nu funcționează prea bine. Funcționează pentru circa zece minute și apoi sunteți ca loviți în cap cu o sticlă sau o țeavă, așa cum ne place să spunem în clubul Maeștrilor Ascensionați. (unele râsete și Adamus chicotește) Sau pur și simplu vă înnebuniți pe voi înșivă în mod absolut. Da, vor fi o mulțime de mici clipuri cu vești bune în aceasta.
Așadar Shaumbra, este dificil acolo afară. Recunosc asta. Știu că este. Însă când ne întâlnim ca acum, este un pic de răgaz, puțin timp pentru a zâmbi, a spune câteva glume, a vă relaxa; este un timp pentru puțină muzică frumoasă - mi-a plăcut cea de astăzi* - un timp pentru puțină distragere, un timp pentru a vă relaxa în iluminarea voastră.
*Se referă la cântecul dinainte de Shoud, "Fade into You" de Sam Palladio și Clare Bowen.

Întrebări și Răspunsuri
Mai departe, cu microfonul, Linda merge în audiență pentru ca voi să răspundeți la întrebările puse de mine.
LINDA: Plăcerea mea.
ADAMUS: Întotdeauna sunt acei oameni care spun: "Dar de ce nu face Adamus sesiuni de întrebări și răspunsuri cum obișnuia Tobias să facă? Arăt eu ca Tobias? (câteva râsete) Cred că da. (mai multe râsete) Stupidă întrebare.
Deci astăzi vom face o examinare amănunțită și vă cer să simțiți cu adevărat profund, să răspundeți onest, într-un mod adevărat.
LINDA: Ups.
ADAMUS: Și am trei întrebări de persoană. Vreau să simt pulsul astăzi, un fel de mostră aleatorie, Linda, mergi prin cameră.
Deci hai să dăm microfonul cuiva mai întâi, apoi voi întreba.
LINDA: Vrei pe cineva care a mai fost pe aici sau o față nouă, într-un fel?
ADAMUS: Ce spui de o față rotundă nouă? (râsete) Oricine este nou (aici) care are o față rotundă va trebui să răspundă. Dar tu nu. Da. (Linda înmânează microfonul cuiva, care îl dă mai departe persoanei următoare) Oh, și acesta nu este momentul pasării microfonului. Acesta este... Da.
SHAUMBRA 1 (femeie): Oh. Pentru mine?
ADAMUS: Da. (râsete)
SHAUMBRA 1: În regulă.
ADAMUS: Acesta nu este un joc. Acesta nu este microfon muzical, (ci sunt) scaune muzicale.
În regulă. Întrebare. Ai vrea să te ridici în picioare?
SHAUMBRA 1: În regulă.
ADAMUS: Așa încât să-ți putem vedea frumusețea.
SHAUMBRA 1: În regulă.
ADAMUS: Da, da. Întrebare. De fapt, trei întrebări. Vă voi cere să evaluați - evaluați, să spuneți un nivel. Mai întâi vă voi cere să vă evaluați starea de la unu la zece - unu fiind, cum s-ar zice, rău; zece înseamnă că sunteți exuberanți. Da.
SHAUMBRA 1: În regulă.
ADAMUS: Cum este starea ta astăzi, chiar acum?
SHAUMBRA 1: Cred că sunt pe la șase.
ADAMUS: Șase.
SHAUMBRA 1: Uff uf.
ADAMUS: Răspuns bun. Și, ar vrea cineva să scrie acestea pentru ca să putem aduna...
LINDA: Unde vrei să fie scrise acestea?
ADAMUS: Pe o bucată de hârtie. (Adamus chicotește; Linda face semn către iPad) Sigur, sigur. În regulă.
LINDA: În regulă.
ADAMUS: Deci, starea - șase. Următoarea. Cum este nivelul tău de energie? De la unu la zece; unu înseamnă scăzut, zece că ești gata să alergi un maraton. Cum este nivelul energiei tale?
SHAUMBRA 1: Este un doi.
ADAMUS: Doi. În regulă, grozav. Bun. Vreau să spun: nu e bine că este doi, dar îți apreciez onestitatea. (ea chicotește) Da. Și numărul trei. Cum este simțul tău de echilibru? Unu înseamnă foarte dezechilibrat; numărul zece înseamnă absolut integrat.
SHAUMBRA 1: Oh uau.
ADAMUS: Uau. Aceasta nu era o opțiune. Este de la unu la zece.
SHAUMBRA 1: De la unu la zece.
ADAMUS: De la unu la zece.
SHAUMBRA 1: Echilibrul meu este la trei.
ADAMUS: Trei. Excelent. Mulțumesc. Îți mulțumesc. Vom ajunge undeva cu acestea. Îți mulțumesc.
SHAUMBRA 1: În regulă.
ADAMUS: Da.
SHAUMBRA 1: Îți mulțumesc.
ADAMUS: Deci am avut un șase pentru, oh… care era cuvântul acela… (încercând să descifreze scrisul Lindei) Stare. (cineva spune „Stare”)
LINDA: Stare.
ADAMUS: Stare. Nivelul energiei: trei, echilibru: trei. Asta este destul de bine. Este destul de bine.
În regulă, următorul. Nu spun că este bine, dar vă voi arăta ceva și vreau ca voi să fiți foarte concentrați pe aceasta.
SHAUMBRA 1: În regulă.
ADAMUS: Aveți aici o evaluare medie de doisprezece dintr-un posibil 30, ceva mai jos de punctul de la jumătate. La sfârșitul zilei voi pune aceeași întrebare. Voi pune aceeași întrebare și vă voi arăta cum funcționează ceva. Oh! Îmi place asta...
SHAUMBRA 1: Vei întreba asta...
ADAMUS: … îmi place să tachinez. Oh! Pot să te îmbrățișez? Astăzi este ziua îmbrățișărilor la ferma/casa lui Adamus. (se îmbrățișează) Bine. Bine. Următorul.
LINDA: Câtor oameni le vei pune această întrebare?
ADAMUS: Tuturor.
LINDA: Nuuu! Mă refer la tablă.
ADAMUS: Nu, îi întreb pe toți.
LINDA: Pentru scris.
ADAMUS: Încă nu știu.
LINDA: În regulă. Încerc să fac o hartă, încerc să întocmesc o hartă cu acestea.
ADAMUS: Nu este nicio repetiție (pregătire) pentru aceasta. Zburăm în mod absolut prin întregul lucru.
LINDA: Încerc să creez o hartă.
ADAMUS: Da.
LINDA: Încerc să te sprijin.
ADAMUS: În regulă, următorul.
LINDA: Te susțin.
ADAMUS: Îți mulțumesc. Asta ar fi pentru prima dată. Cineva să înregistreze asta. (câteva râsete și el îi suflă un sărut)
Da. Cum este starea ta?
SHAUMBRA 2 (bărbat): Nu știu cât este.
ADAMUS: Nu știi. Alege un număr. Inventează ceva de la unu la zece.
SHAUMBRA 2: Șapte.
ADAMUS: Șapte. În regulă. Următoarea este cum arată nivelul energiei tale?
SHAUMBRA 2: Nivelul energiei?
ADAMUS: Daaa.
SHAUMBRA 2: Este… aș spune cinci sau șase, cinci și jumătate.
ADAMUS: Cinci și jumătate. În regulă, bine, bine. Și, apoi, la sfârșit, cum este simțul echilibrului tău?
SHAUMBRA 2: Simțul echilibrului meu?
ADAMUS: Cu tine însuți, integrarea ta.
SHAUMBRA 2: Cinci și jumătate. (Adamus face o pauză, se uită la Linda care discută cu John Kuderka)
LINDA: Sunt ocupată! (câteva râsete)
ADAMUS: Cinci și jumătate. Bine. În regulă. Linda, ai vrea să scrii câteva numere?
LINDA: Într-o secundă. Am o defecțiune la iPad.
ADAMUS: Îți mulțumesc. Este aceasta ca o defecțiune la șifonier/dulap de haine? (mai multe chicoteli)
Deci am obținut: „E ok, dar nimic extraordinar”. Corect.
SHAUMBRA 2: Daaa. Nimic copleșitor.
ADAMUS: Nimic copleșitor. Daaa. Mă bucur că ești aici, că veni vorba. Îți amintești discuția noastră de acum câteva nopți?
SHAUMBRA 2: Acum câteva nopți?
ADAMUS: Ați vrea să-i dați microfonul, vă rog? Doamna mea ești atât de ocupată. Îți amintești că am avut o discuție lungă acum câteva nopți. Îți amintești?
SHAUMBRA 2: Nu.
ADAMUS: Bine. (Adamus chicotește). Bine. Erai foarte supărat pe mine. Și a trebuit să avem o sesiune care s-a întins mult. Da.
SHAUMBRA 2: În regulă.
ADAMUS: Nu te-am pus să plătești depășirea duratei unei sesiuni. Daaa. Îți mulțumesc. Următorul. Următorul. Cum este starea ta?
SHAUMBRA 3 (femeie): Șapte.
ADAMUS: Șapte. Uau. (Linda încă mai încearcă să facă iPad-ul să funcționeze corect) Știi, îmi place hârtia. Doar o bucată de hârtie de modă veche.
LINDA: Care era numărul tău?
SHAUMBRA 3: Șapte.
ADAMUS: Mulțumesc. Șapte.
SHAUMBRA 3: Încă nu am făcut altceva.
ADAMUS: Bine. Cum este nivelul energiei tale?
SHAUMBRA 3: Mm. Șase.
ADAMUS: Șase. Daaa. Ce-ai mâncat la micul dejun?
SHAUMBRA 3: Iaurt.
ADAMUS: Ah, bine. Ai putea spune: „Nu este treaba ta”.
SHAUMBRA 3: Bănuiesc că aș putea! (câteva râsete)
ADAMUS: Bine.
SHAUMBRA 3: Nu ascund nimic.
ADAMUS: Iaurt. Și cum este simțul tău de echilibru, de stare de bine, echilibru?
SHAUMBRA 3: Opt.
ADAMUS: Opt! Asta-i amuzant - nu amuzant, amuzant - ci este neobișnuit. Mă gândeam că ești gata să plângi.
SHAUMBRA 3: Nu.
ADAMUS: Aș putea greși. Aș putea greși atât de mult. Deloc.
SHAUMBRA 3: Nu o simt. (Adamus chicotește)
ADAMUS: În regulă. Doar mă uit. Nu este treaba mea, iaurtul tău, lacrimile tale; nu este treaba mea. (câteva râsete) Următorul.
LINDA: Mmm. Mmm.
ADAMUS: Este o paradă aici. (câteva chicoteli; Larry a adus o tablă cu hârtie)
LINDA: Așa pare!
MOFO (Marty): Oh, am încurcat-o.
ADAMUS: Mofo.
MOFO: Salutare, ce mai faci (n.tr. în mod glumeț)!
ADAMUS: Bine. Cum este starea aceea?
MOFO: Îhh...
ADAMUS: Ai fost și mai bine.
MOFO: Am fost și mai bine, dar nu oribilă.
ADAMUS: Definește oribilă. Ești aici în condiția umană pe această planetă. Ești prins (aici). Viața este dificilă. Ai obținut toate aceste… Ce?! Nu e oribilă? Vai!
MOFO: Ohhh.
ADAMUS: Cum este starea ta? Acum, după ce doar am...
MOFO: Acum este doar...
ADAMUS: Prăbușită.
MOFO: Doar blahhh!
ADAMUS: Da, da. Daaa.
MOFO: Daaa, daaa. Am fost pe la opt. Acum sunt pe la șase.
ADAMUS: Ajungi la șase.
MOFO: Daaa, șase. Daaa, daaa.
ADAMUS: Șase. În regulă, grozav.
LINDA: Șase?
ADAMUS: Cum este nivelul energiei tale?
MOFO: Este straniu deoarece este zece și este doi și este ca și cum - snap! (la o pocnitură de degete) - cam așa.
ADAMUS: Daaa.
MOFO: Mă simt energizat și, apoi, doar sleit.
ADAMUS: Daa, bipolar.
MOFO: Daaa! Daaa! (râsete) Daaa. Nu sunt suficienți medici.
ADAMUS: Oh, sunt îngrijorări că vei fi bipolar sau că e ceva extrem de psihotic cu tine. Dar nu este. Ești în regulă.
MOFO: Oh, pfiu!
ADAMUS: Ești în regulă.
MOFO: Uau. Acum pot dormi.
ADAMUS: Daaa. Acum poți dormi.
MOFO: Mulțumesc. Îți mulțumesc.
ADAMUS: Da. Bine. Și următoarea: cum este simțul tău de echilibru?
MOFO: Umm, aș spune că probabil patru.
ADAMUS: Ei.
MOFO: Daaa.
ADAMUS: Ei.
MOFO: Daaa, puțin mai jos de jumătate.
ADAMUS: Puțin mai jos de jumătate. În regulă.
LINDA: Care a fost compromisul energetic de aici?
MOFO: Oh, energia a fost probabil cinci.
ADAMUS: Cinci.
MOFO: Daaa.
ADAMUS: Împarte diferența. Compromite încă o dată. În regulă. Bine.
MOFO: În felul omenesc.
ADAMUS: Da, da. Încă doi. Încă doi.
LINDA: Încă doi.
ADAMUS: În regulă. Vedeți o tendință? (cineva spune „Da”)
LINDA: Daaa, daaa.
ADAMUS: În regulă.
LINDA: Este o tendință cu siguranță.
ADAMUS: Este o tendință cu siguranță.
LINDA: Este neplăcut.
ADAMUS: În regulă, următorul. (câteva chicoteli) Cum este starea ta? Către oricine primește microfonul mai departe. Da. Cum este acea stare?
DENISE: A oscilat mult în ultimele două sau trei săptămâni.
ADAMUS: Cum este chiar acum?
DENISE: Astăzi, astăzi...
ADAMUS: Bum! Fotografie (n. tr. în sens de instantaneu).
DENISE: Astăzi este la șapte.
ADAMUS: Șapte. Bine. Care este minimul la care a fost în ultimele două săptămâni?
DENISE: Unu.
ADAMUS: Daaa, bine. Și cum este nivelul energiei tale?
DENISE: Chiar acum este la opt. Acum două săptămâni a fost la doi.
ADAMUS: În regulă, bine. Și, în încheiere, cum este simțul tău de echilibru?
DENISE: Șapte. Și îți voi spune că acum două săptămâni a fost aproape unu.
ADAMUS: Unu. De fapt, nici nu exista acum două săptămâni. (câteva râsete)
DENISE: Da!
ADAMUS: Tu și eu, de asemenea, târziu în noapte, ne certam.
DENISE: Oh nu!
ADAMUS: De ce te cerți cu mine? Sunt doar curios.
DENISE: Mă cert cu tine?
ADAMUS: Oh daaa, daaa.
DENISE: În regulă. În mare parte deoarece vreau să fiu auzită.
ADAMUS: Vrei să fii auzită.
DENISE: Vreau să fiu auzită...
ADAMUS: Interesant.
DENISE: ...şi am nevoie să mă aud pe mine însămi.
ADAMUS: Interesant.
ADAMUS: Vrei să fii auzită de cine?
DENISE: Eu, de mine...
ADAMUS: Ohhh.
DENISE: ...de sufletul meu, spiritul meu.
ADAMUS: De ce nu ai fi auzită?
DENISE: De ce nu aş fi auzită? (începând să plângă)
ADAMUS: Da, de ce nu te-ar auzi sufletul tău?
DENISE: (gândindu-se) Cred că au fost o mulţime de ani în care s-a spus că nu eşti destul de merituos, destul de bun.
ADAMUS: Cine îţi spune asta?
DENISE: Cred că a fost în timp ce am crescut, auzind din afară, iar acum se întorc acasă.
ADAMUS: Cine îţi spune asta?
DENISE: Trebuie că am preluat-o de undeva şi am crezut-o pentru mine însămi și astfel am transferat-o într-un fel în propria mea inimă.
ADAMUS: De ce faci asta?
DENISE: Asta este o întrebare bună.
ADAMUS: Ştiu. Eu am pus-o. Trebuie să fie. (câteva râsete) Bună întrebare. Scuze. Am greşit. Am crezut că lacrimile, ştii tu, erau de acolo. Dar sunt de aici. De fapt, cred că sunt de peste tot.
De ce ar face cineva asta? De ce cineva - adică, eu ştiu de ce, dar nu înţeleg de ce -  şi-ar face cineva aşa ceva lui însuşi? Nu merită. Aş putea… am putea vorbi în mod privat aici pentru un moment? (Adamus chicoteşte)
DENISE: Te rog. (ea chicoteşte)
ADAMUS: Este un joc. Este un joc putred, împuţit, care creează dependenţă. Voi, oricare dintre voi, puteți ieşi din el într-o clipă - pac! Aşa, pur şi simplu. Oricare dintre voi puteți înceta să vă spuneți vouă înșivă aceste lucruri mai puțin frumoase despre voi. Măcar mergeţi în „şi”. „Şi, nivelul meu de energie este scăzut. Echilibrul meu este scăzut şi nu este.” Este ceea ce voi alegeţi să credeţi. Şi ştiu că o spuneți, pentru că ţipaţi la mine nopţile trecute - ţipaţi. Pot să aud energetic, fizic. Ţipaţi la voi înşivă, dacă ştiţi ce vreau să zic. Vorbiţi cu voi înşivă. Dați-vă voie să vă simțiți pe voi înşivă. Nu ţipaţi la sufletul vostru. Nu ţipaţi la mine. Vorbiţi cu voi înşivă.
Şi atunci când ţipaţi la mine și vă întrebați, zicând: „Dar eu am ales să fiu fericit, abundent; am ales să fiu vesel.” Opriţi-vă pentru un moment. Chiar aţi ales sau doar aţi rostit acele cuvinte? Chiar aţi ales cu adevărat asta? Sau doar spuneți: „Da, vreau să fiu fericit. Da, vreau să fiu fericit”, dar tot vă lăsaţi să cădeţi în capcana acelorași tipare vechi ale abuzului de sine?
Vorbiţi cu voi înşivă. Ascultaţi-vă, ok?
DENISE: Am tot lucrat la asta săptămâna aceasta.
ADAMUS: Nu mai lucra la ea.
DENISE: Doar fă-o.
ADAMUS: Faceţi-o. Lucrând la ea, doamne! Ştiu fiinţe, oameni, care au lucrat la anumite chestii timp de patruzeci, cincizeci de vieţi. Iar eu sunt de genul, daa, dar voi doar araţi aceleaşi terenuri vechi iar şi iar şi nu lăsaţi nimic să crească în ele pentru că le tot araţi.
Ce vă place atunci când lucraţi la chestii? Doar faceţi-o. Este o schimbare de conştiinţă. Este… unde este cartea mea. Am nevoie de ea. (primeşte Actul Conştiinței de la Edith) Este - mulţumesc. Este un act de conştiinţă; disponibil acum la librăriile aproape de voi. (câteva chicoteli)
Este un act de conştiinţă. Nu se lucrează la el, nu se încearcă, este - pac! - „Eu Sunt”. Asta este tot. Asta este tot.
Atât de mulţi dintre voi vă băgaţi în această mocirlă a abuzului de sine. „Ohh! Oare pot să trec peste obstacole? Pot să ajung în vârful muntelui? Ohh! Poverile pe care le port, şi copilăria mea.” Tăceţi din gură! Bum! Doar o faceţi.
Dar ştiţi voi, ştiţi… (Adamus chicoteşte) Aici avem un pic de plasare de produs, promovare de sine.  Dar ştiţi voi… este o distragere. Dar ştiţi voi, dacă încă mai jucaţi jocul, înseamnă că încă este ceva în el care vă place. Este chiar atât de simplu.
DENISE: Hmm.
ADAMUS: Am avut Maeştri gata să fie Ascensionaţi, atât de aproape de ascensiunea lor, de realizarea lor, ţipând la mine, aruncând cu lucruri în mine, ceea ce oricum nu contează, pentru că nu sunt în formă fizică aşa că - fşşşşşşş! - trec prin mine. Aruncând cu lucruri în mine, negând faptul că încă le mai place ceva (la joc). Eu susţin că dacă eşti într-un joc, încă mai primeşti ceva din el. Încă mai extragi ceva din el. Iar atunci când oboseşti, vei ieşi din joc. Nu este întotdeauna uşor. De aceea am făcut micuța mea chestie dragă aici, la început. Nu este întotdeauna uşor, dar ieşiți din acea relaţie. Ieşiți din modul vechi de a face lucrurile. Ieşiți din nefericire.
Știți voi, Orașul-Nefericirii este cam suprapopulat acum și este cam dărăpănat. Vă puteți muta oricând doriți în Orașul-Plăcut. Ieșiți din el. Este un act de conștiință. În regulă.
Apropo, vreau să menționez… mulțumesc pentru că m-ai lăsat - ne-ați lăsat - să fim atât de clari.

Mai multe asupra Energiilor Curente
Am vrut să menționez mai devreme faptul că astfel, aceste energii ce sunt chiar acum pe planetă, se vor intensifica. Daa. Așa că găsiți să faceți ceva care vă face plăcere. Uitați de toți ceilalți. Ei își joacă jocurile. Aceste energii sunt foarte intense și sunt doi factori importanți aici. Unul este termenul scurt; celălalt este termenul lung.
Pe termen lung, prezentarea generală… eh, o să spun despre termenul scurt mai întâi.
Dinamica ce are loc pe termen scurt, iar voi toți veți spune: „Oooh! Ahhh! Nu-i așa că este genial”, atunci când o spun și puteți spune asta chiar dacă nu o credeți. (câteva chicoteli) Observ că avem un nou panou (electronic) acolo, dar nu văd „Râs” sau „Aplauze” sau „Ooh, Ahhh.” (mai multe chicoteli) Daa.
Unii ar spune despre energiile acestea ciudate de acum: „Păi, sunt astrologice” sau „vin din cosmos”. Dăă! Dar aceste energii au fost create cu mult timp în urmă pentru a ajunge în viața voastră la momentul potrivit. Voi ați pre-creat condițiile. Altfel spus, nu astrologia vă pune să faceți lucruri pe care nu vreți să le faceți cu adevărat. Nu. Voi ați pre-creat aceste condiții intense ca de menghină, dificile, așa încât să ajungă în viața voastră chiar în clipa potrivită. Deci nu astrologia le creează. De fapt, ele o susțin. Este mecanismul de livrare a ceva ce voi ați cerut acum foarte mult timp - „Bună. Dă-mi iadul. OK”. (câteva chicoteli) Iată-ne aici.
Bine, cea mai mare influență, pe termen scurt, pe care au avut-o energiile, în special în ultimele două săptămâni și vor continua pentru aproximativ încă plus-minus 15 zile, au un efect foarte, foarte  dur asupra relațiilor.
LINDA: Ahhh!
ADAMUS: (râzând) Tu nu ești cea potrivită să...
LINDA: Ahhh!
ADAMUS: Nu, toți ceilalți trebuiau să zică „Uhhh!”. Nu tu...
LINDA: Toți ceilalți...
LINDA ȘI AUDIENȚA: Uhhhh!
ADAMUS: Relații.
Aceste energii sunt foarte intense chiar acum. Vor avea un efect direct asupra relațiilor voastre pentru că sunt foarte multe relații care nu mai sunt potrivite. Mergeți înainte. Eliberați-vă. Eliberați cealaltă persoană. Mergeți înainte.
Sau, aceleași energii pot avea un mod profund de a aduce o relație actuală la un nivel mult mai semnificativ. Da. Voi toți ar trebui să dați din cap/aprobați dacă stați lângă partenerul vostru „Oh da! Asta fac (energiile). Daa.”
LINDA: Ohh. Hmm.
ADAMUS: „Asta este. Asta este, Adamus.”
LINDA: Hmm.
ADAMUS: Asta este, aș putea spune, efectul relațiilor care are loc, și nu se referă numai la partenerul cu care poate trăiți și împărțiți patul, ci și la relațiile cu mama și cu tatăl vostru. Mama chiar că iese în evidență acum. Wooo, este o chestie dură cu o mamă la cineva de aici. Sau chiar și cu prieteni buni. Ei bine, ați crezut că erau prieteni buni, dar nu erau. Așa că, este cu adevărat dificil.
Dinamica de ansamblu, chiar acum, anul acesta - adică parcă dintotdeauna, dar mai ales anul acesta - (este) atât de simplă. Am mai spus-o înainte și o voi mai spune, totul se rezumă la libertate. Umanitatea se zbate pentru libertate sau ceea ce ea crede că este libertate. Enorm. Chiar cum, asta este cea mai mare dualitate ce are loc pe planetă și apare în atât de multe feluri diferite. Atât de multe feluri și va continua așa anul acesta până anul viitor. Totul se rezumă la libertate.
Atât de mulți oameni tânjind după libertate, dar ce citiți în știri? Nu este vorba despre grupul acesta, grupul acela, această persoană, acea personă devenind liberi; chiar deloc. Ceea ce auziți voi este despre încătușare, sclavie, limitare, hipnotism care se petrec pe această planetă.

Hipnoza
Nivelul - mă abat un pic de la idee aici, dar o să revin la subiectul meu - chiar acum, nivelul de hipnoză pe această planetă este - folosind cuvintele voastre - foarte ridicat/fără precedent. Este atât de ușor să o faci. Este atât de ușor. Mintea este atât de vulnerabilă chiar acum. Și asta veți înțelege mai încolo, dar mintea este extrem de vulnerabilă iar oamenii nu pricep asta.
Există o dinamică a libertății. Oamenii spun că vor libertate, dar, așa cum am spus acum câțiva ani și cu siguranță am fost criticat pentru asta, ei de fapt nu o vor. Chiar nu vor libertate. Ei cred că asta vor și foarte mulți lideri vor spune: „Vă dăm mai multă libertate”, dar nu o fac. Foarte puțini oameni sunt pregătiți pentru adevărata libertate și de aceea vă onorez pe fiecare dintre voi. Vă zbateți cu asta, dar eu știu că, în adâncul vostru, voi sunteți pregătiți pentru asta.
Oamenii vor în general o viață mai ușoară. Le place să se plângă de lucruri. Ați observat asta? Și vor ca lucrurile să decurgă un pic mai ușor, dar nu vor cu adevărat libertate. Nici chiar dacă le era oferită pe o tavă de argint spunându-le: ,,Poți avea libertate absolută - financiară, fizică, spirituală, totul”, deoarece, s-ar putea de asemenea, să fiu nevoit să le spun că le va schimba viața și relațiile, și modul în care gândesc și slujba și viitorul și orice altceva. Iar ei spun: „Lasă-mă să mă gândesc”. Bum! I-ai prins, pentru că în clipa în care încep să se gândească, în loc să aleagă, sunt atât de vulnerabili la orice altceva, la oricine altcineva.
Am vorbit în Columbia despre hipnoză și cum este folosită de grupuri (de oameni) și ați putea spune: „Oh! Asta este groaznic.” Se întâmplă de foarte mult timp. Acum doar o mai rafinează.
Chestia asta cu hipnoza de la distanță, aceste grupuri care pun intenționat acolo, le-ați putea numi unde de gânduri. Eh, ei nu trebuie să fie în fața voastră cu un ceas și… treziți-vă! Treziți-vă! (Adamus chicotește) Nu trebuie să fie în fața voastră cu un ceas sau orice altceva asemănător. Asta este atât de veche. Este din anii 1800. Nu, este foarte diferit acum. Poate fi trimis virtual, instant, prin unde. Și, cineva care nu știe cum să aleagă, care chiar nu vrea libertate, cineva care nu își poate discerne gândurile proprii de gândurile altora va recepționa aceste unde.
Este de fapt atât de ușor de făcut. Nu trebuie deloc să fii un maestru hipnotizator. Trebuie doar să știi cum să proiectezi un gând și să-l pui afară, cum să-l maschezi, împachetezi pentru audiența potrivită și apoi să vezi pur și simplu dacă îl vor prelua sau nu.
Dar vorbind despre hipnoza de la distanță, știe cineva de unde a apărut în timpurile noastre?
LINDA: Rusia.
ADAMUS: Aud Rusia. Altcineva? Cineva? (cineva spune România) România. Asta este. Vă luați de România, nu? În ce altă parte? Rusia, România. Unde s-au adunat acești specialiști antrenați, unde au intrat într-un fel de stare de transă, dar nu trebuie să fie o transă profundă, pentru a proiecta gânduri în afară. (cineva spune „Armată”) Armată.
Ce-ar fi dacă v-aș spune că a plecat, după mine, din Vatican. Din Vatican. (audiența spune „Ohhh”) Absolut. Și știți cum se numea atunci? Rugăciune! (audiența spune „Ahhh”) Ah! Acum ziceți „Ahh!” Acum, acum!
Rugăciune. Acum, nu a fost făcută neapărat pentru scopuri sinistre, dar au aflat „Oh, dacă ne rugăm pentru cineva care este bolnav, cam are un efect într-un fel.” Ei cred că este intervenție divină. Pfffft! Este în mod simplu hipnoză. Cineva poate fi hipnotizat pentru a se simți mai bine - oriunde este diagrama noastră (probabil astrologică) - cineva poate fi hipnotizat pentru a se simți mai bine. De ce? Ei prind un gând, un pachet mental care spune: „Ești mai bine” și dintr-o dată, chiar se întâmplă. Asta este - dă-mi cartea mea înapoi, cartea ta - acesta este un act de conștiință. Ei îl interpretează. Ei o fac. „Ah! În regulă, au prins-o”.
Deci de aici, preoți și episcopi și cardinali s-au adunat și au spus: „Hm. Știiți voi, chestia asta cu rugăciunea, este mai mult decât atât. Ce-ar fi dacă ne-am ruga pentru mai mulți bani?” Eu am fost acolo. Am văzut asta. „Ce-ar fi dacă ne-am ruga pentru mai mulți bani? Ce-ar fi dacă ne-am ruga pentru putere?”
LINDA: Oooh!
ADAMUS: „Dacă ne-am ruga pentru dominarea lumii?” Știți voi, nu vă rugați niciodată să dominați lumea. Voi nu înțelegeți ce primiți cu acest pachet! Nu este prea frumos.
Astfel ei au realizat că prin ceea ce unii dintre voi numesc intenție, rugăciune - direcționată, gând  mental concentrat… (Linda îi oferă o băutură)
LINDA: Tușești. Trebuie să bei ceva.
ADAMUS: Tușesc. Sunt așa de entuziasmat. (Linda chicotește) Asta chiar a avut un efect.
Acum, ei nu au înțeles cum sau de ce. Asta merge înapoi cinci, șase, șapte sute de ani, dar știau că funcționează.
Au crezut că era, știți voi, o intervenție de la Dumnezeu sau ceva. Nu le-a păsat. Chiar nu le-a păsat. „Haideți să ne rugăm acum pentru mai mulți membri. Haideți să ne rugăm să facem un anumit lucru, într-un anumit mod”.
Ei bine, asta a fost preluată mai târziu de către guverne, bineînțeles - ce este un guvern fără planurile sale sinistre - și a fost folosită de armată, folosită de mai mulți oameni acum, iar ei o numesc în mai multe feluri. Este tot rugăciune la bază. Este, da, eu mă rog ca David să fie bun cu mine și este un gând transmis undeva.
Acum, realitatea este că, într-un fel, este ca o undă, ca un fel de curent radio care merge acolo afară, dar este mult mai puternic, mult mai eficient. Iese în afară și poate fi recepționat/cules de oricine. Sau puteți chiar să-l concentrați cu adevărat. Puteți restrânge spectrul de gânduri în așa fel încât să aibă potențialul de a ajunge la anumiți oameni.
Gândul în sine chiar nu vă poate obliga să faceți ceva ce nu vreți. Dar majoritatea oamenilor habar nu au cine sunt, ce vor să facă, de ce sunt aici. Știu doar că trebuie să mănânce. Trebuie să aibă un loc unde să doarmă și să facă sex, și alte câteva lucruri de bază, dar în afară de acestea, nicio idee. Așa că sunt foarte vulnerabili.
Ei nu înțeleg diferența dintre conștiință și gând. Nu înțeleg ce este energia. Nu înțeleg prea mult din nimic. Așa că sunt foarte, foarte susceptibili, mai ales când un gând hipnotic, o hipnoză de la distanță este împachetată într-un anumit mod și este instantă. Nu durează… ați putea să o trimiteți de-a lungul universului în mod instant, iar ei o acceptă ca fiind a lor. O acceptă ca fiind a lor.
Așa că nivelul de gând hipnotic și sugestie este la cel mai ridicat nivel înregistrat vreodată pe planetă, unele (fiind) foarte intenționate, altele mai degrabă neîndemânatice, altele fiind doar actul de zi-de-zi al traiului. Și sunt acolo. Vă afectează pe toți până faceți o alegere - ce este al vostru și ce nu este.
Denise, tu accepți foarte multe lucruri, foarte multe lucruri în viața ta, care nu sunt ale tale. Tu pretinzi că sunt. Pretinzi că au venit din vieți trecute, din copilăria ta, din experiențele din viața ta. Nuuu. Nu sunt de acolo. Nu sunt ale tale, decât dacă tu vrei să fie. Singurul lucru care este al tău este ceea ce alegi. Chiar dacă gândești că a venit din trecutul tău, chiar dacă crezi că este un obicei rău, chiar dacă crezi că nu poți face nimic în privința lui, nu este al tău. Nu este deloc al tău, decât dacă alegi să fie. Așa că renunță la tot rahatul ăla care nu este al tău, la propriu și la figurat.
Acum, asta duce la următoarea întrebare, și chiar deviez de la subiect aici, dar o să revin. Duce la următoarea întrebare: știți ceea ce vreți? O întrebare importantă. Chiar știți? Nu-mi dați răspunsurile tradiționale: „Da, vreau o casă mai mare. Vreau un salariu mai mare. Nu vreau nicio factură. Vreau să fiu sănătos și vreau să fiu iluminat.” Eu nu o cred, și nici voi. Așa că simțiți cu adevărat înăuntrul lor. Ce vreți?
Asta este o întrebare grea. S-ar putea să știți ce nu vreți. Este o întrebare dură. Ce vreți? Și când spuneți: „Daa, eu vreau iluminare”, chiar o vreți? Când ziceți că vreți libertate, vreți un pic mai multă libertate decât aveți acum sau sunteți pregătiți pentru întreaga libertate? Vreți un pic mai multă iluminare unde puteți părea aproape ca un guru, la o petrecere? Sau vreți întreaga iluminare unde nu există guru și în care nu prea mergeți la multe petreceri?
Acestea sunt întrebările. Deci ce vreți voi?
Eu - mmmm - am provocat un pic de neliniște în Shaumbra din Columbia la întâlnirea noastră, deoarece le vorbeam despre această prăbușire recentă de avion. Un caz pur, absolut, absolut un caz de hipnoză și care, în mod absolut, va fi diagnosticat 100% greșit de către toți „experții”. Toți experții vor căuta în trecutul lui, vor căuta în relațiile lui, vor căuta în toate acestea. (este) Înțelegerea în mod absolut greșită a ceea ce se petrece aici.
Și, în plus, faptul că acest individ a fost, într-adevăr, așa cum am spus cu mult timp înainte chiar de a fi descoperit, că lua aceste medicamente antidepresive. Acestea aproape că vă înlătură întregul vostru discernământ, întregul vostru discernământ. Pentru că ce se întâmplă se află sub influența acestor medicamente - îmi pare atât de rău, Linda, că mă refer la ele, dar este o problemă.
Sub influența lor, discernământul dispare. Nu la modul că dispare logica; dispare simțirea, simțirea a ceea ce este corect și ceea ce este greșit. Nu a existat nicio simțire când acest pilot a pornit în aventura sa. Nu a existat niciun simț moral. Nu a avut nicio strângere de stomac. Nu a existat nicio teamă sau măcar anxietate. A fost ceva aproape robotic, urmând o influență hipnotică care doar a fost  aruncată într-acolo.
Oamenii care fac astfel de lucruri, și nu a fost Vaticanul în acest caz, că veni vorba. Oamenii care fac astfel de lucruri, le urmăresc. Ei văd ce fel de semnale (sunt necesare), chiar de când semnalele lor sunt emise, când oamenii pot fi cel mai ușor influențați, felul în care să le îmbrace (semnalele), să le împacheteze și ce fel de rezultate pot obține.
Și, dragii mei prieteni, aceasta urmează să se întâmple din ce în ce mai des. Și, în ceea ce vă privește, nu aveți grijă. Alegeți ceea ce vreți. Orice altceva lăsați să plece. Dacă aveți gânduri negre, o zi proastă, orice altceva, opriți-vă pentru o clipă. Nu sunteți voi.
Așa că haideți să revenim la diagrama noastră și la întrebările noastre și la tableta noastră electronică. Unde ne aflăm?

Înapoi la Întrebări și Răspunsuri
LINDA: Ei bine, încă una, în acord cu indicațiile tale.
ADAMUS: Ah, mda. Încă una. Dar ce spui despre tine, Linda? Care este starea ta de astăzi? Astăzi.
LINDA: Astăzi.
ADAMUS: Astăzi.
LINDA: Opt.
ADAMUS: Opt.
LINDA: Astăzi.
ADAMUS: În regulă. Ieri?
LINDA: Doi.
ADAMUS: În regulă. Nivelul energiei tale?
LINDA: Astăzi? Opt.
ADAMUS: Opt. Bine, bine. Și ieri?
LINDA: Doi. (Adamus chicotește)
ADAMUS: Și cum rămâne cu starea ta de echilibru și de bine per ansamblu?
LINDA: Ieri sau astăzi? (câteva chicoteli)
ADAMUS: Haide să ne jucăm un joc. Haide să mergem la săptămâna viitoare.
LINDA: Săptămâna viitoare? Mă rog pentru zece.
ADAMUS: (chicotind) Urmează să se hipnotizeze singură. (râsete)
Acum, aceasta urmează să demonstreze ceva. Deci săptămâna viitoare… nu, tu doar alege. Nu te ruga pentru ea. Oh, a te ruga este atât de laborios. Doar alege. Săptămâna viitoare cum va fi Miercurea viitoare simțul tău de echilibru și bine per ansamblu?
LINDA: Zece.
ADAMUS: Bun. Vezi ce tocmai s-a întâmplat? (cineva spune ”Ea alege”) Ea alege asta. Și nu doar asta, dar tu urmează să te pregătești pentru Kasama, care este destinul sufletului tău, care este, de fapt, viitorul, realizarea ta, dar tu o aduci aici, în acum. Ea tocmai a ales un zece.
Acum, partea ciudată este, într-un fel, că ea și-a oferit o sugestie, dar de asemenea, mai mult decât orice, și-a oferit ei însăși permisiunea de a-și realiza potențialul viitorului și de a-l aduce aici. Astfel urmează să aibă o zi foarte bună, o zi cu adevărat bună.
Și nu este diferit cu oricare dintre voi. Nu este diferit.
Priviți la acest nivel de aici (arătând spre diagramă), și sunteți generoși astăzi. Eu nu v-aș fi dat neapărat… realizând că stările voastre abia treceau de un cinci sau că nivelele energiei voastre nu erau de fapt atât de bune. Doar… haideți să vorbim aici. Nivelul energiei voastre per ansamblu, trei spre patru. Și de fapt este mai scăzut, luând în considerare potențialul integral al energiei voastre, dar trei spre patru. Și echilibrul? Eu nu cred că poate fi evaluat în vreun fel. Nu știu nici măcar dacă ar obține un zero. Echilibru, nu acolo.
Deci haideți să respirăm profund cu asta.
Pentru toți cei care ascultați aici online, răspundeți la această întrebare pentru voi înșivă. Unde se află starea voastră astăzi? Unde se află nivelul energiei voastre? Unde se află echilibrul vostru?
Respirați profund în timp ce ne îndreptăm către următoarea parte a discuției noastre.
Dacă nu are niciun sens pentru voi încotro ne îndreptăm, nu are sens nici pentru mine. Doar vom vedea unde vom ajunge. Nu, vă rog să înțelegeți, vom ajunge undeva cu aceasta.

Schimbarea
Următorul loc spre care ne îndreptăm este schimbarea. Schimbare absolută. Așteptați o schimbare. Aceasta este celălalt lucru. Oamenii tind să devină prea confortabili uneori. Când vă aflați pe o cale spirituală, ați face bine să vă așteptați la o mulțime de schimbări. Când ajungeți la iluminarea voastră, realizarea voastră, dacă nu este o schimbare drastică sălbatică, probabil că nu ajungeți la realizarea voastră. Probabil că doar stați în spate și deveniți prea confortabili cu vechile voastre căi.
Așteptați-vă la schimbări. Ele se petrec. La nivel global se petrec pur și simplu la o rată fenomenală chiar acum. Cu voi, în afara valorilor diagramei; peste tot. Pot să am imaginea înapoi?
LINDA: Care dintre ele?
ADAMUS: Aceea de acolo. (diagrama se întoarce pe ecranul monitorului)
Echilibrul. Probabil că glumiți. Renunțați la toate conceptele vechi despre echilibru. Vreau să spun că pur și simplu nu se vor afla acolo. Da, ați putea spune un fel diferit de, um, instabilitate… va veni un fel diferit de curgere, de ușurință. Dar echilibrul, chiar acum, nu se va petrece.
Nivelele energetice, (sunt) foarte scăzute. În unele zile, în regulă. Dar, prietenii mei, încă vă mai infuzați cu o mulțime de pastile. Suplimente naturale, homeopatice, acelați lucru ca și pastilele. Voi spuneți: ”Nivelul energiei mele este atât de scăzut. Ohh!” Și apoi sunteți: ”Oh, probabil că  îmbătrânesc”, sau: ”Ce este în neregulă cu corpul meu?” Și brrrrr! Drurrr! Drurrrr! Pastilele. Să fim serioși! Luați mai multe acum decât anul trecut. Regret, dar nu vă vor fi de folos pentru nivelul vostru energetic. Nivelul vostru energetic este scăzut chiar acum datorită schimbărilor prin care treceți. Acestea vă consumă, smulgând din voi tone de energie.
Nici somnul nu prea mai funcționează, așa cum probabil ați aflat deja. Cel mai bine, niște… (cineva spune ”Ce este aceasta?!”) Daaa, ce este somnul? Cel mai bun lucru, niște aer proaspăt, un pic de exercițiu ușor, cum ar fi plimbatul sau săritura sau ceva de genul acesta. Exerciții ușoare, nici unul dintre acele lucruri aspre. Doar veți arde și mai multă energie. Nivelul energiei, uitați de acesta pentru moment.
Și starea voastră? Veți fi ca o bestie de câine turbat care nu a mai fost hrănit de două săptămâni. Starea voastră; voi încercați să o controlați. Doar acordați-vă permisiunea de a fi mânioși. Acordați-vă permisiunea să o lăsați să iasă pur și simplu, bine, deoarece starea voastră va fi absolut haotică pentru o vreme.
LINDA: Mai mult? (niște chicoteli)
ADAMUS: Depinde de persoana la care te referi.
Deci, în regulă, acum când facem schimbarea la următorul segment, înțelegeți - schimbare. Oh! Atât de multă schimbare are loc acum. Așa doar permiteți-o, ați vrea asta? Doar permiteți-o. Stop luptei împotriva ei.  Lupta este cea care o face să fie dificilă (schimbarea).
Este atât de multă schimbare în această lume încât le spun oamenilor de știință de pe această planetă, distrați-vă cu toate cifrele și logica voastră. Distrați-vă cu toate acele lucruri, deoarece ele vor fi spulberate. Absolut spulberate. Toate teoriile de acum despre felul în care funcționează lucrurile așa cum o fac, sunt pe cale să fie spulberate. Nu este ceva care se va întâmpla dintr-o dată ca o mare explozie nucleară, într-o zi. Dar descoperirile, știința și descoperirile fizicii urmează să apară atât de repede. Vor fi atât de multe dezbateri între cercetători și fizicieni, acum. Ei au ajuns la o teorie drăguță și stabilă despre energie și realitate. Aceasta va fi spulberată. Și, în unele dintre experimentele care au loc chiar acum, în timp ce vorbim, în mod absolut (teoriile) urmează să fie distruse.
Iar pentru aceia care sunt liderii religioși, către religii în general, distrați-vă cu istoria voastră și cu rigurozitatea voastră, deoarece urmează să se prefacă în praf și să fie spulberată în vânt. Toate conceptele despre religie, care sunt în general foarte, foarte false, neavând în general o reală înțelegere despre Dumnezeu, ele urmează să fie aruncate în aer. Urmează să se dărâme. Urmează să se destrame. Deci, tuturor acestora le spun să se distreze cu ele acum, deoarece se vor trezi într-o situație bâlbâită și bolborosită, încercând să se întoarcă la istoria veche, iar aceasta nu va funcționa.
Si către toți filosofii, chiar acum vă spun vouă, dragi filosofi, opriți-vă din a filosofa. (câteva chicoteli) Intrați în cutia cu nisip și jucați-vă; altfel sunteți pur și simplu morți. Intrați în cutia cu nisip. Atââât de mulți… știți voi, filosofia nu a dus planeta aceasta cu adevărat prea departe. M-am jucat cu filosofia eu însumi. Mi-a plăcut deoarece atunci am putut să mă dau drept un bățos arogant cu al meu... (cuvântul folosit de Adamus - prick, tradus bățos aici - mai înseamnă și penis...)
LINDA: Ce? (chicotind)
ADAMUS: ...afirmații filosofice. Acestea nu duc pe nimeni nicăieri. Și către toți filosofii și toți câinii makyo, doar încetați să mai pălăvrăgiți. Intrați în viață și trăiți-o așa cum ceilalți dintre voi o fac.
Distractiv sau amuzant? Sau…
LINDA: Oh, ești bun.
ADAMUS: Oh bun.
LINDA: Oh, ești bun.
ADAMUS: Și, în cele din urmă, către toți liderii de guverne care cred că înțeleg ce vrea poporul lor, care de fapt habar nu au; înțelegeți, dragi lideri guvernamentali, lideri de orice fel - de afaceri, dar în mod particular ai guvernelor - înțelegeți ce vrea poporul vostru de fapt. Libertate. Dar înțelegeți că ei (oamenii) habar nu au ce înseamnă aceasta. Ei habar nu au.
Și atunci când voi, liderii guvernamentali, țineți marile voastre discursuri și candidați pentru birouri și faceți promisiuni, chiar trebuie să aruncați o privire la ceea ce ei vor de fapt. Ceea ce ei vor de fapt. Nu doar de la conducerea voastră, ci în viețile lor. Este în cele din urmă libertatea, dar ei se tem atât de mult de ea. Atât de mult.
Ceea ce vreau eu să spun este că lucrurile urmează să se schimbe. Lumea, titlurile, acestea vor trece… rămânem cumva fără timp?
LINDA: Nu, stai bine. Stai bine. (n.t. cu timpul)
ADAMUS: În regulă, bine.
Lumea se schimbă cu o viteză atât de mare. Voi vă lăsați prinși în ea, Shaumbra. Voi vă lăsați prinși în aceasta. „Ce se petrece? Este atât de repede.”
Vă opriți. Respirați profund și pur și simplu realizați, da, totul se schimbă. Este evoluție. Este datorită conștiinței, datorită vouă. Doar vă opriți și respirați profund și permiteți. Este atât de simplu.
Urmează să devină mai dificil în atât de multe feluri cu oamenii din preajma voastră, cu lumea, cu știrile, cu nebunia. Urmează să devină mai dificil. Și știți ceva, Denise, voi toți ceilalți? Nu sunt ale voastre. Nu sunt ale voastre.
Voi simțiți asta, desigur, în corpul vostru și oriunde altundeva. Simțiți aceasta, dar nu este a voastră.

Mentalul
Următorul. Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă această planetă acum, este aceea că este foarte mentală, foarte, foarte mentală. Deoarece este mentală, hipnoza este foarte ușoară. Influențarea unei alte persoane, a o face să facă ceva - (este) foarte, foarte ușor. Deoarece (hipnoza) este atât de mentală, este de asemenea foarte obositoare. Voi simțiți asta. Nu doar mentalul vostru, ci mentalul lumii. Vă va epuiza.
Mentalul este un proces foarte ineficient, foarte, foarte ineficient; consumă cantități imense de energie. Faptul că există aici o cantitate aproape infinită de energie, nu contează, deoarece mintea nu vede lucrurile în acest fel. Mintea crede în limitări. Ea consumă o mulțime de energie și crede că aceasta se va termina. Astfel, ea consumă și mai multă energie încercând să găsească energie. Și face acest lucru cu ceilalți oameni. Mintea, voi sau ceilalți, veți lua energie de la ceilalți.
Ați observat probabil asta, mai mult în trecut, aș putea spune în ultimele două sau trei luni mai mult decât oricând, ați observat cum oamenii se hrănesc energetic din voi. Parțial pentru că voi sunteți mai atenți, sunteți mai conștienți; parțial pentru că este o disperare de hrănire energetică pe planetă chiar acum. Pe măsură ce oamenii devin tot mai obosiți, mai confuzi mental, primul lucru pe care îl fac este să ajungă la altcineva, chiar dacă este o persoană iubită. Ei nu se opresc să gândească la ceea ce îi fac persoanei iubite. Vor face asta oricui. Este obișnuință. Este dependență și este ceea ce fac oamenii.
Deoarece aceasta este o eră foarte mentală, ea îi deschide către hipnoză, vulnerabilitate. Și creează, de asemenea, o cantitate imensă de stări capricioase. Stările nu sunt cu adevărat un mod de a simți. Stările sunt diagnosticare de sine. Mintea își pune un diagnostic, spunând: „Sunt într-o stare proastă astăzi”. Nu chiar, dar aceasta este părerea minții și aceasta este ceea ce voi acceptați și modul în care acționați. „Sunt într-o stare proastă și sunt obosit. Energia mea este scăzută. Sunt în depresie”. Oamenii intră tot mai mult și mai mult și mai mult în aceasta și mai adânc, mai adânc în această depresie obositoare, mentală, capricioasă.
Și apoi, nu este vorba de faptul că își pierd simțul echilibrului, ci că nici nu mai știu ce este acela echilibru. Mintea pornește într-un fel de voiaj/călătorie pentru a încerca să găsească un oarecare sens al stabilității, un sens a ceea ce se cheamă echilibru, însă un oarecare sens al stabilității.
Ce face ea când încearcă să găsească stabilitate este să… dă drumul la căldură, Joe. Da, mulțumesc.
Ceea ce face mintea în acel punct, pentru a găsi stabilitate - cu alte cuvinte, se înnebunește pe ea însăși, se obosește și nimic nu mai are sens nicidecum - se limitează pe ea însăși. Se pune pe ea însăși într-o cutie și apoi într-o cutie din cutie. Se învelește pe sine într-un cocon, într-un fel pe care nu prea l-aș numi sănătos. Se izolează pe sine și face ca totul să pară mărunt.
Așadar, nu este cu adevărat echilibru ceea ce are. Ea are limitări care restricționează curgerea energiei, iar apoi devine capricioasă.
Ceea ce se întâmplă în această dinamică ce are loc în întreaga lume și care va continua, este hrănire energetică. Ți se întâmplă ție și ție și ție. Sunt biscuiții pe care îi căutați. Este acea hrănire. Iar oamenii de fapt, devin chiar buni la asta, mai buni ca oricând. Ei pot face asta într-un mod foarte manipulativ. O pot face foarte repede. Trei secunde este suficient pentru puțină hrănire energetică.
Voi știți asta. Ați făcut asta. Dar vi s-a făcut asta și vouă, chiar acum.
Eu scot toate acestea la iveală și toate sună teribil și trist și ”Ce urmează să facem noi ?” și ”Oh, Adamus, acum sunt într-adevăr deprimat. Am venit aici cu un cinci și am coborât la unu chiar acum. Poți ajunge și mai jos cu asta?!” (câteva râsete) Ah! Dar mă cunoașteți. Nu v-aș duce până în iad dacă nu aș ști și calea de ieșire.
LINDA: Ohh. (Adamus chicotește)

Kyeper
ADAMUS: Așadar, acum trecem la următoarea parte și aceasta este partea frumoasă.
Trecem la următoarea parte, care îmi place și vom petrece mai mult timp cu ea, deoarece acolo este o… nu este nici măcar o soluție. Pur și simplu este chiar acolo. Aceasta nu a fost folosită.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți despre ce vorbesc eu aici, urmează să fac referire la un vechi cuvânt Egiptean, dacă reușesc să îl strecor prin Cauldre; și, Linda, vom avea nevoie să scriem puțin pe tabletă aici.
LINDA: În regulă.
ADAMUS: Și acesta se scrie… suntem gata din punct de vedere tehnic?
LINDA: Eu aștept.
ADAMUS: În regulă. Acesta se scrie… (făcând pauză)
LINDA: Este un cuvânt lung sau unul scurt?

ADAMUS: Vom decide pe parcurs. (câteva râsete) Se scrie - e un cuvânt străvechi egiptean - k-y-e-p-e-r.
LINDA: K-y-e...
ADAMUS: p-e-r.
LINDA: “p” sau “t”?
ADAMUS: K-y-e-p-e-r. Kyeper. (pronunțat „kay-pear”)
LINDA: Ciudat.
ADAMUS: Kyeper - cuvânt antic egiptean. Kyeper - însemnând creație, naștere, creativitate. De asemenea este asociat cu scarabeul, cărăbușul de bălegar. Știți voi, cărăbușul de bălegar. (Adamus chicotește)
Dar acest cuvânt, îmi place acest cuvânt pentru că semnifică a aduce la viață. În termeni moderni, cuvântul cu care ar fi cel mai des asociat este creativitate. Creativitate.
Creativitatea este cea care, ați putea spune, ar restabili sau ar trece dincolo de dispoziție/stare. Creativitatea este cea care aduce energie, curgerea energiei, dinamica energiei. Creativitatea sau Kyeper este cea care aduce un echilibru. Mereu în schimbare, dar totdeauna în echilibru, dacă vă puteți imagina așa ceva. Și creativitatea este ceea ce ați pierdut.
Nu v-ați pierdut pe voi înșivă. Toate poveștile astea new age și poveștile voastre, chiar și Tobias a spus câteva: „V-ați pierdut în timpul călătoriei pe această planetă Pământ. V-ați pierdut aici jos.” Nu chiar. Încă sunteți aici. Vă puteți simți. Sunteți încă aici. Nu sunteți pierduți. Creativitatea voastră e pierdută. Asta este ceea ce ați pierdut.
Kyeper vine de la termenul pe care mulți l-au înțeles greșit, un termen foarte simplu care e folosit foarte nepotrivit zilele astea. Foate simplu: Spirit. Spirit.
Este multă neînțelegere legată de termenii „Dumnezeu” și „suflet” și „Spirit” și toată lumea le cam amestecă într-una singură. Vorbiți despre lumea spiritelor. Nu. Spirit este creativitatea lui Dumnezeu. Spiritul este creativitatea conștiinței. Asta s-a pierdut.
Când ați fost ultima oară creativi?
Creativitatea, Kyeper, este ceva inerent și natural. Nu aveți nevoie să o căutați. Nu trebuie să faceți un curs despre ea. Voi sunteți.
Vedeți voi, aveți conștiință, asta sunteți. Nu conține energie. Este conștiență. Și acea conștiință, în timp ce radiază, în timp ce își permite să se exprime și să se realizeze, acea conștiință are Spirit. Spiritul este creativitatea. Asta este tot.
Cuvântul „spirit” este atât de greșit folosit, atât de neînțeles. E pus în sfânta treime, Tatăl, Fiul și Sfântul Duh și toată povestea aia. Atât de neînțeles. Este doar abilitatea voastră naturală de creație.
Creativitatea, Kyeper, este ceea ce Spiritul, Dumnezeu, Tot Ceea Ce Este v-a dat și v-a spus: “Mergeți. Fiți creatori. Mergeți și creați.” Și atât de puțini au făcut-o. Atât de puțini permit, își folosesc creativitatea.
Acum, unii dintre voi spun: „Da, dar eu dansez.” Asta este o expresie a creativității. Nu este creativitatea în sine. „Da, dar eu sunt scriitor.” Poate fi foarte mental, dar este o expresie a creativității. Unii spun: „Dar eu pictez. Sunt foarte creativ.” Este o exprimare a Kyeper, a creativității, dar nu creativitatea în sine. Cu alte cuvinte, doar pentru că pictezi nu înseamnă că te conectezi la nivelele profunde ale Spiritului, spiritului tău.
Aveți tendința să folosiți creativitatea pentru a rezolva probleme, problemele din viața umană, chiar într-un mod limitat, și acolo se duce mai toată creativitatea. Este foarte superficial, dar acolo este folosită. Ar fi ca și cum ați folosi banii - să zicem că aveți o grămadă de bani - doar ca să cumpărați mâncare și să plătiți chiria și nimic altceva. Ce risipă. Ce risipă să vă folosiți spiritul, creativitatea doar pentru a rezolva probleme mărunte de viață.
Spuneți: „Am dilema asta în viață mea. Am ceva de rezolvat.” și permiteți numai puțină creativitate ca să rezolvați o problemă măruntă. Dar adevărata creativitate, adevăratul spirit, a fost suprimat, s-a pierdut.
Prietenii mei, este momentul să o aducem înapoi. Este parte integrantă din voi. Sunteți voi.
Acum mintea intră în vrie. Mintea spune: „Bun, chiar înțeleg eu asta? Și nu sunt sigură despre ce vorbește și cum voi aplica asta? Și ce exerciții trebuie să fac când plec de aici?” Nimic. Nimic. Este despre a lăsa spiritul să se manifeste.
Va provoca schimbări. Dar, știți voi, schimbarea se întâmplă oricum. Va face ca viața voastră să fie diferită, dar nu cumva chiar asta vreți?
În aceeași idee, Kyeper vă va duce dincolo de mental. Dincolo de mental. Keyper va aduce spiritul și creația în viața voastră. Sunteți creatori, nu roboți. Sunteți cu adevărat creativi, nu doar logici sau raționali.
Dar, ca și ceilalți oameni, ați intrat pe acest făgaș adânc de doar a trăi, doar a gândi și tot timpul dispoziția/starea voastră scade din ce în ce mai mult. Și asta chiar vă îngrijorează - pe mulți dintre voi. Este ca și cum: „Mă gândeam că aceste lucruri ar fi trebuit să devină mai bune”. Și mă gândeam că este prea cald aici, acum, Joe. (Adamus chicotește) „Mă gândeam că nivelul energiei mele va ajunge să fie mai bun și fac yoga și citesc cărți, dar nivelul energiei mele scade și scade și scade. Mă gândeam că toate acestea ar fi trebuit să mă facă să fiu mai echilibrat, dar mă simt și mai disociat tot timpul”. Daaa.
De aceea vă spun: „Permiteți acea creativitate”.
Haideți să o facem. Haideți nu doar să vorbim despre asta, haideți să o facem. Ei, dacă mintea voastră este confuză chiar acum, este în regulă. (câteva chicoteli) O mică parte din asta este intenționată.

Merabh-ul Kyeper
Deci, haideți să diminuăm luminile, haideți să respirăm profund și, acum, puteți adormi. (Adamus chicotește)
Haideți să-l numim merabh. Daaa, se încadrează la această categorie. Merabh-ul Spiritului. Kyeper. Cuvântul străvechi pentru aducerea vieții, crearea vieții.
Respirați profund și relaxați-vă.
(începe muzica, din „Sweet Integration”/«Dulcea integrare» cu Adamus și Yoham)
Sunt întrebat atât de des: „Care este răspunsul? Ce fac greșit? De ce pare că lucrurile nu funcționează?” Și, încă o dată, așa cum am spus la început, vă onorez foarte mult pentru angajamentul și dedicarea voastră față de voi înșivă. Știu că este dificil.
Și știu că este dificil/dur chiar să gândiți despre aducerea acestui lucru al Spiritului: Kyeper, creativitatea. Oh, este doar alt lucru în acel cazan mare al lucrurilor care se desfășoară în viața voastră, însă creativitatea este cea care lipsea.
Creativitatea nu este gând. Că veni vorba, nu are nimic de-a face cu teoriile creierului din dreapta - creierului din stânga. Nimic din toate acestea. Creierul din stânga - mentalul, lucrul asociat cu activitatea mentală, este un lucru. Dar, apoi, este această discuție despre creierul din dreapta, lucrul care este creativ. Nu este creativitate în mintea voastră. Niciuna, deloc.
Sunt părți ale minții voastre care pot fi stimulate de creativitate și pot fi mai expresive, însă creativitatea nu este în mintea voastră. Nu este nicio creativitate în gând.
Când acești hipnotizatori de la distanță își trimit mesajele, ei nu folosesc creativitatea. Folosesc gândul pur și logica. Nu vor spirit, creativitate în ceea ce fac. Folosesc gândul - limitat mental, gândul conformat/adaptat. Asta ar trebui să vă spună ceva, prietenii mei.
Nu este nimic creativ în minte însăși. Nu este sursa creativității.
Da, din nou, sunt anumite lucruri în minte care pot fi stimulate de creativitatea pe care o folosiți pentru expresivitate, așa cum am spus: dansul, muzica, arta, scrisul. Însă acestea sunt numai expresii.
Adevărata creativitate este spiritul vostru.
Ar fi aproape imposibil de măsurat sau chiar de cuantificat, dar este ceva ce puteți simți chiar acum.
Simțiți cuvântul „creativ”, a crea, a naște; conștiința voastră dă viață, aduce ceva la viață.
Atunci când aveam titlul de Merlin, când (cineva) m-ar fi întrebat cum mi-am făcut magia, aș fi zâmbit și aș fi spus: „Este doar spiritul meu”, care înseamnă că este creativitatea mea, abilitatea mea înnăscută de a aduce lucrurile la viață, deoarece sunt un creator.
Nu puteți munci pentru asta, prietenii mei. Nu o puteți forța. Nu este o disciplină mentală. Însă, în acest moment, o puteți permite.
Nu încercați să o înțelegeți. Nu încercați să gândiți despre cum veți începe să o folosiți. Doar reveniți la propriul vostru Kyeper - Spiritul în expresie, în a fi.
Deci, în mod simplu, respirați profund și, în actul conștiinței, permiteți.
Vă întreb cum este starea voastră și cum este nivelul energiei voastre. Vă întreb cum este echilibrul vostru și îmi vorbiți din mintea voastră, din evaluarea voastră mentală.
Acum vă întreb, pornind de la Spiritul vostru: cum sunteți?
Pornind de la Spiritul vostru, abilitatea voastră înnăscută de a crea, de a aduce viață în viață: cum sunteți?
Trecând dincolo de stare, care este foarte mentală, în doar a simți viața, viața voastră.
Trecând dincolo spun: „Cum este nivelul energiei voastre?” și ați venit la mine cu o evaluare mentală.
Însă în Kyeper, în Spirit, nu este nicio limită a energiei. Este vorba numai despre curgere, a permite acelei curgeri să vină prin voi.
Vreți ca acea curgere să fie înceată și lină pentru ca să o puteți simți cu adevărat? Vreți ca acea curgere să fie rapidă și dinamică? Cu adevărat nu este vreun nivel al acesteia. Este doar expresia acesteia. Nu este vreo limită a energiei.
Apoi, echilibrul vostru, din nou, a fost o întrebare greu de răspuns la ea. Cum este echilibrul vostru? Ei bine, într-o zi este la stânga, în următoarea zi este la dreapta; în ziua următoare este sus, iar în următoarea zi este jos.
Creativitatea nu are nevoie de echilibru. Mintea are, dar creativitatea nu. Spiritul nu are nevoie de echilibru.
Când spun că acest Spirit, acest Kyeper este în interiorul vostru, nu se află neapărat în corpul vostru sau în mintea voastră, însă este voi. Acesta este natura conștiinței.
Conștiința este conștiență. Din conștiență orice poate fi născut. Orice poate fi imaginat. Orice poate fi realizat. Nu mental, nu prin gânduri liniare.
Îmi place să spun: conștiința - aceasta creează atunci când zâmbește. Asta-i tot. Conștiința doar zâmbește și lumi noi sunt create. Noi realități vin la viață. Noi experiențe devin disponibile.
Conștiința zâmbește în timp ce îl simte pe „Eu Exist. Eu Sunt”. Zâmbește când are acea realizare și, apoi, spiritul conștiinței, el creează.
(pauză)
Mintea are foarte puțină legătură cu crearea sau cu creativitatea sau cu Spiritul. Îi va permite să vină pentru a fi parte a realității sale, dar (mintea) nu este sursa. Voi sunteți. 
La drept vorbind, mintea - de fapt, în încercarea, ați putea spune, de a duplica creativitatea, încercarea de a crea o creativitate falsă - aceasta, de fapt, va continua să creeze probleme în viața voastră pentru ca să poată încerca să le rezolve, pentru ca să poată pretinde că este creativă.
Dar asta nu înseamnă creativitate; înseamnă doar să ajungeți în cicluri rele, obiceiuri rele. Atunci când continuați să vă tot creați probleme pentru a crede că le rezolvați? Nuu.
Simțiți adevărata voastră natură creativă. Abilitatea de a naște, de a imagina și de a aduce lucruri la viață fără să gândiți, fără să trebuiască să folosiți concentrarea mentală, hipnoza, controlul minții.
Kyeper. Aducerea la viață.
(pauză)
Acum, unii dintre voi ar putea spune: „Dar nu am fost niciodată foarte creativ”. Ei bine, haideți să schimbăm acest act al coștiinței. Sunteți creativitate totală.
Unii dintre voi ar putea să simtă chiar acum: „Acum, ce fac cu asta? Cum mă pot ține de ea? Cum pot să o iau cu mine când ies pe ușă? Cum pot să mă asigur că nu o pierd?” Prietenii mei, este mereu parte din voi. Mereu.
Nu o puteți pierde cu adevărat. Cu siguranță o puteți permite.
Și mintea sare și spune: „Ei bine, cât de mult și cât de mare și ce pot să fac cu aceasta? Pot crea un castel magic și unicorni și orice altceva?” Respirați profund.
Nu trebuie să o controlați. Nu trebuie și, de fapt, nu o puteți forța. Doar fiți conștienți de ea. În momentul în care sunteți conștienți de ea, în momentul în care simțiți acest Spirit, creația, voi, dintr-o dată acesta (Kyeper) izvorăște către viață. Nu trebuie să-i spuneți cum sau când sau cât de mult sau cât de puțin. Nu, deoarece adevărata creativitate este liberă. Este în libertate.
Adevăratul Kyeper nu are nevoie să-i spuneți detaliile - cât de repede, cât de mare, ce culoare, ce mărime. Aceasta este frumusețea creativității voastre.
Greu de imaginat pentru minte, deoarece mintea vrea să o cuantifice, să o controleze, să o măsoare. Însă nu, lucrul frumos despre Kyeper este că este dincolo de oricare dintre aceste lucruri.
(pauză)
Mintea, sinele uman spune: „Ei bine, îl pot folosi ca să merg să-mi iau o mașină nouă? Pot folosi asta ca să-mi vindec corpul?” Șșșș. Doar fiți conștienți de asta.
Nu este vorba despre a o direcționa să facă ceva. Aceasta este frumusețea creativității. Nu o direcționați. Nu o manipulați. Aceasta este frumusețea Spiritului.
Este numai viață, aducerea în viață.
Una dintre marile bucurii de a fi un creator conștient este că nu trebuie să o controlați.
(pauză)
Creativitatea vă răspunde în mod natural. Nu poate fi controlată, cu adevărat.
Gândiți-vă la creativitate ca la următorul nivel al realității, reflectării, dualității - văzându-vă pe voi înșivă. Pentru multă vreme am avut acest lucru numit dualitate. Dualitatea i-a permis Sinelui să se vadă sau să se experimenteze pe Sine.
Însă, acum, în timp ce trecem dincolo de dualitate și intrăm în adevărata creativitate, aceasta este oglinda în care vă vedeți pe voi înșivă. Cu alte cuvinte, creativitatea, Spiritul, atunci când nu este controlat, manageriat, manipulat, vă răspunde direct. Este al vostru.
Atunci când conștiința voastră zâmbește cu cunoașterea lui „Eu Exist”, atunci creativitatea furnizează reflectarea perfectă în lumea materială, în toate celelalte realități.
Atunci când conștiința voastră zâmbește, cu alte cuvinte, atunci când permiteți conștienței voastre să fie, creativitatea creează apoi realitatea voastră perfectă. Fără control. Nu trebuie să faceți design-ul, arhitectura, să construiți și să mențineți. Aceasta (realitatea) doar devine. Aceasta este libertatea.
(pauză)
Cu Kyeper, creativitatea, toate aceste lucruri cum ar fi stările și nivelele energiei și echilibrul devin, cu adevărat, nesemnificative, fără înțeles.
Simțiți un moment, un moment care este simultan în trecut și un moment care este în viitor și, apoi, vom veni în prezent. Însă simțiți acel moment care este în trecut și în viitor, în care erați voi, conștiința voastră și creativitatea. Nimic altceva.
Cu mult înainte de a avea un corp fizic, cu mult înainte să aveți povara de a fi om pe această planetă. Atunci când conștiința voastră a zâmbit și, apoi, lucrurile doar au devenit. Acestea au fost născute. Fără plan, fără scop. Acestea au fost pur și simplu născute.
Mintea ar gândi: „Ei bine, asta este puțin cam fără control”. Ah! Da, într-un fel minunat.
Cu mult înainte de a veni pe această planetă, cu mult înainte să existe acest lucru numit familii spirituale, familii angelice, ați fost voi și creativitatea voastră.
Acum, în viitor este conștiința voastră. Și, atunci când această conștiință zâmbește, Spiritul vine la viață. Creativitatea creează fără gând, fără control, fără manipulare, o expresie divină, folosind divinul pentru a crea.
Ca un Maestru Ascensionat, la un moment dat undeva, este numai conștiența voastră. Cu siguranță, umplută de înțelepciunea a tot ce ați experimentat vreodată, însă conștiența voastră. Atunci când această conștiență zâmbește, dă naștere; dă(ruiește) viață și expresivitate.
Fără planuri, fără scheme tehnice, fără restricții. Fără ziduri sau bariere. Creație simplă, pură.
(pauză)
Puțina creativitate folosită astăzi pe această planetă este utilizată pentru a rezolva probleme omenești, dileme omenești. Dar, așa cum am spus, asta ar fi ca și cum ai fi bogat și folosești banii numai ca să cumperi mâncare și ca să plătești un adăpost. O mare irosire. O mare irosire a unei bune creativități, atunci când este aplicată numai rezolvării problemelor. Aplicată numai pentru a încerca doar să faci această viață omenească puțin mai bună.
Deci, dragii mei prieteni, ce vă propun fiecăruia dintre voi, ce propun este să trecem dincolo de utilizarea creativității doar pentru a rezolva câteva probleme. Să-i permiteți Kyeper să vină la suprafață, să fie prezent în viața voastră - nu doar să se ocupe de curățirea omenească a lucrurilor financiare, fizice sau emoționale, asta este o risipă de creativitate bună - însă (să permiteți) adevărata creativitate în viața voastră.
Și, din nou, veți spune: „Ei bine, ar trebui să ies și să dansez sau să pictez?” Nu, acestea sunt numai expresii ale (creativității). Le puteți face și pe acestea, însă doar permiteți creativitatea în viața voastră, ne-gestionată.
Creativitatea va înlocui dualitatea în viața voastră ca o cale de a vă vedea cu adevărat pe voi înșivă, ca o nouă oglindă. Creativitatea înlocuiește dualitatea.
Deci, haideți să respirăm profund în acest moment.

Permiteți Kyeper
Așa că îi cer fiecăruia dintre voi să permită Kyeper în viața sa. Nu vă gândiți la asta prea mult. Nu încercați să vă concentrați pe ea. Și, motivul pentru care am vorbit astăzi despre hipnoză și de toate celelalte, este antiteza. Asta este gândul minții concentrate. Este o undă. Are o frecvență, ați putea spune. Nu asta este ceea ce facem noi aici. Nu intrăm și mai mult în minte; mergem dincolo de ea.
Adevărata creativitate nu are frecvență. Adevărata creativitate nu are nevoie și nici nu vrea să fie limitată.
Acum, sunt expresii ale acelei creativități care vin într-o varietate de căi diferite, dar, prietenii mei, permiteți-le în starea adevărată în care se află și aceasta este (starea) liberă.
Să respirăm profund. Ahh!
Deci, am întrebat la începutul zilei: cum era starea voastră? Cum era nivelul energiei voastre? Cum era echilibrul vostru?
Respirați profund.
Eii, încă este jos. (Adamus chicotește) Dar se petrece altceva. Altceva sosește exact la momentul perfect. Voi ați pus-o acolo. Voi ați pus-o acolo. Se numește creativitatea voastră. Acum fiți cu ea.
Cu aceasta, dragii mei prieteni, amintiți-vă, în ciuda tuturor lucrurilor care se petrec în această lume uitată de dumnezeu… (râsete)
ADAMUS ȘI AUDIENȚA: …totul este bine în întreaga creație.
ADAMUS: Vă mulțumesc. Vă mulțumesc. (audiența aplaudă)
Traducere realizată de: 
Carmen Rivalet, Nicolae Bogdan Ioniță, Anca Apostol, Florin M., Gratziela Badea
revizuire: 
Loredana Ioniță și Mirela Ghenea.