CRIMSON CIRCLE MATERIALET

Serien om Kharisma

SHOUD 8: “Kharisma 8” – av ADAMUS, kanalisert av Geoffrey Hoppe

Presentert i Crimson Circle
4 april 2015

www.crimsoncircle.com

Oversettelse: Gunn Remø                                                                                                                                                                                                                                                                                      Korrektur: Evy Finjord Heggelund

Jeg Er den Jeg Er, Adamus av St. Germain. Og jeg lukter kaffe, til og med før jeg åpner øynene mine. Ah! Ah! Takk kjære Sandra. (Litt applaus) Takk. Velkommen kjære Shaumbra. Velkommen Shaumbra fra hele verden, alle som er samlet her i studio.

 

En Anerkjennelse

Før vi går inn i den ordinære delen av samlingen vår, vil jeg hedre hver og en av dere på den aller hjerteligste måte, jeg forstår hvor vanskelig reisen er. Jeg gjør virkelig det. Det er fantastisk. Det er stort at du er her, at du er sammen med oss. Det er vanskelig – energiene, bevisstheten på denne planeten, det arbeidet dere gjør med aspektene deres, hvordan dere på en eller annen måte klarer å håndtere hverdagslivet, forhold, utfordringene på en planet i forandring, kroppene deres, hvordan dere klarer alt dette, og likevel er så forpliktet i forhold til den legemliggjorte opplystheten deres, realiseringen deres. Noen ganger får det meg, Tobias, Kuthumi og alle de andre til å felle tårer. Det er fantastisk.

 

Noen ganger føler jeg at dere egentlig ikke forstår hva det er dere gjør, omfanget av det dere gjør – forandrer bevissthet, tillater opplystheten deres, drømmen fra over tusen liv skjer akkurat nå i noen av de aller vanskeligste, men også aller vakreste situasjoner.

 

Opplysthet er i seg selv brutal. Den tar hver eneste del av den du trodde du var og pulveriserer det. Den river det i fillebiter. Opplysthet er overhodet ingen venn av sinnet. Den vil gå inn i deg. Den vil gå inn i tankene dine. Den vil gå dypt inn i hver eneste krinkelkrok, hvert eneste mørke hjørne, hver eneste låste dør i sinnet og minnene for å rense det og sette det fri. Men det er den aller mest utfordrende opplevelse å gå gjennom.

 

Å være i denne tilstanden av mesterskap – utover oppvåkning, men så visst nå inne i mesterskapet deres – vil føre til at dere mister all fornemmelse av identitet, egenverdi, balanse, alt. Det vil gå inn i deg. Men på en eller annen måte forblir dere forpliktet. På en eller annen måte forblir dere forbundet til dere selv.

 

Jeg vet at det er veldig mange netter da jeg jobber med dere, og jeg ser at dere ofte prøver nesten desperate teknikker, prøver å sette dere selv sammen igjen. Noen ganger ser jeg utrolige mengder av mental kraft, dere bruker ren og skjær viljekraft. Jeg ser at dere bruker dette til å prøve å holde det sammen, og det er en ting jeg vil fortelle dere, og som jeg forteller dere på de nattlige samlingene våre; ikke prøv så hardt på å holde det sammen. Det er en grunn til at det faller fra hverandre.

 

Du vil fremdeles være der når alt annet har falt fra hverandre. Du er fremdeles den sanne «Jeg Eksisterer», uansett hva som skjer, men alle de andre delene og bitene, de faller sammen. Det er en del av en evolusjonær prosess. Det er en del av en oppdagelsesprosess.

 

Når dere leter etter noe å holde fast ved, for å beholde balansen, forhindre at dere blir sprø – jeg vet hvordan det føles, å føle at en faller ned i den aller mørkeste avgrunnen, at en mister hver eneste del av seg selv – det en da gjør, og som kanskje virker selvmotsigende, men det en da gjør, er å tillate. Det er å tillate. Du tillater deg selv, Ånden din, Jeg Er-heten din.

 

Når dere prøver disse andre tingene som dere av og til gjør, prøver å holde fast ved klisjeer, prøver å holde fast ved gamle identiteter, ting som har fungert tidligere, skaper det en motstand som gjør det enda mer smertefullt. Det tilfredsstiller kanskje sinnet en stund, og en del av dere tror at dere gjør noe. Men hvis dere vil gjøre noe, så bare tillat. Du tillater deg, det guddommelige, den sanne naturen din.

 

Og ja, det vil være tider da dere får denne fryktelige følelsen av å miste alt, av å falle inn i dette mørket av ingenting. Men, mine kjære venner, dere kommer fram fra dette i sann og fullstendig bevisst av Jeg Er. Det er ingen filosofisk uttalelse. Det er ingen spirituell klisje. Det er deg.

 

Og så samles vi slik som dette. Jeg distraherer. Jeg har hørt at jeg av og til provoserer og irriterer, at jeg med hensikt får noen til å gå ut døra. Jeg innrømmer at jeg er skyldig i alle disse anklagene, og enda mer som dere ikke en gang er klar over enda. (Latter) Men faktum er at dere er her, dere har ikke dratt. Dere har ikke gitt opp.

 

På en måte kan dere ikke gi opp. Dere kan ikke snu og gå tilbake, og jeg vet at de fleste av dere har prøvd (litt latter), to tre, fem dusin ganger eller mer. Og jeg vet at en del av dere sier; «Hva er det jeg har gjort? Hvorfor kan jeg ikke bare gå tilbake til det normale?» Men det normale er ikke naturlig. Det kan dere sitere meg på. Det er en flott T-skjorte. Normalt er ikke naturlig. Det er ikke den sanne tilstanden. Dere utvikler dere. Dere kommer ut. Dere realiserer. Så når vi samles slik som dette og vi ler og provoserer og distraherer og alt annet, ærer jeg dere, jeg ærer virkelig hver og en av dere. Det er vanskelig. Vet dere hvor mange mennesker på denne planeten som akkurat nå befinner seg i en sannferdig tillatelse av Selvet sitt, Ånden sin? Å, det er mange som leker spiritualitet eller religion, mange som er filosofiske, men er de egentlig her for å få opplysthet? Ikke så mange, en liten håndfull i verden.

 

 

Men det skal ikke så mange til. Det kreves ikke så mange. Det er denne popcorn-effekten, og dere er midt oppe i poppingen, går fra å være denne lille kjernen av korn, og inn en fullstendig blomstrende og nydelig Jeg Er. Så, med denne formen for hjertelig, myk åpning, la oss gå tilbake til Adamus. (Latter) La oss trekke pusten godt og dypt, og gå tilbake til standard-prosedyren. (Adamus drikker litt kaffe). Ah!

 

Sannhet

Den eneste sannheten – den eneste sannheten – er «Jeg Eksisterer. Jeg Er.» Det er det hele. Det er den eneste sannheten. Alt annet er et konsept, et kreativt konsept. Jeg gir honnør til min kjære venn Mester Ramesh for den. Jeg modifiserte det litt, men den eneste sannheten er «Jeg Er. Jeg Eksisterer.» Alt annet er et kreativt konsept. Ganske fantastisk.

 

Det finnes ingen andre virkelige sannheter. Ja, dere kan se ut vinduet og se trær, bygninger, gress, andre folk. Det er egentlig ikke sant. Det er en «og» sannhet, men den eneste sannheten er «Jeg Eksisterer». Jeg ber hver og en av dere om å puste på det, om å føle det til det rister dere på innsiden og utsiden, til dere får dette «aha» øyeblikket, til dere har det. Det er ikke bare noen få ord – «Jeg Eksisterer» - men det er vitenen. Det er realiseringen – «Jeg eksisterer. Jeg Eksisterer alltid.»

 

Når dere faller fra hverandre i forhold til det menneskelige, når sinnet er i fullstendig kaos, er det ingenting av dette som betyr noe som helst. Det gjør ikke det. «Jeg Eksisterer. Når dere bekymrer dere for døden, når dere bekymrer dere for hva som vil skje i morgen, når dere bekymrer dere for å ha til livets opphold, betale husleia og slike ting, så spiller det ingen rolle. Det gjør virkelig ikke det. «Jeg Eksisterer.»

 

Det er derfor jeg kan le av døden. For det første: Jeg er død (litt latter) i menneskelig betydning, men jeg er mer levende enn de fleste mennesker jeg noensinne har møtt. Det er derfor jeg kan le av døden. Det spiller ingen rolle. Vet dere; når en Mester kan gå utover frykten for døden – ah! – alt annet blir veldig lett. Og der er en frykt; «Vel, hvis jeg aksepterer døden», er der en frykt for at den plutselig ringer på døra. Nei, ikke nødvendigvis. Eh, før eller senere, men vil dere egentlig vær her for evig og alltid? Nei, nei, nei.

 

Men når dere går utover frykten for døden, har dere beseiret en av de største menneskelige demonene. Når dere forstår at «Jeg Eksisterer», når dere forstår at dere kommer til å fortsette og fortsette og fortsette å eksistere, mine kjære venner. (Adamus stopper litt opp mens Linda sniker jeg bak i rommet, litt latter) Du går så stille (til Linda), men lager mye støy. (Adamus humrer) Når dere realiserer Jeg Eksisterer, er det ingen bekymringer for slikt. Dere bekymrer dere ikke for det neste måltidet. Dere bekymrer dere ikke for noe slikt. Plutselig forandres hele energidynamikken, og alt er der for deg. Alt. «Jeg Eksisterer» - så enkelt. Så veldig enkelt.

 

Nåværende energier

Jeg vet. Det er harde dager. Åh, harde dager – snakk om harde dager – se hvor vi er nå. Se på de begivenhetene som skjer. Som det tidligere ble nevnt, så er det selvfølgelig 4-4-8 (refererer til datoen). Faktisk, så har det litt å gjøre med det tallet. Fire er veldig balansert, som en firkant. Åtte er selvfølgelig balanse av balanse. Så, her er vi denne 4-4-4 dagen, en dag av, vel, det burde være balanse, men for mange av dere føles det ikke slik.

 

Her er vi. Vi har nettopp hatt den måne-eklipsen, en blodmåne tidligere i dag. Åh, energiene av alt dette. Her er vi i påskeuken. Midt mellom langfredag – merkelig at de kaller det for det (good Friday på engelsk) (litt latter) – og første påskedag, dagen for oppstandelse. Så vi befinner oss på dette «mellomstedet. Det er fantastiske energier akkurat nå.

 

Vi har akkurat passert vårjevndøgnet, forandringen av årstiden. Vi går ut av en sol-eklipse, alt dette skjer. Jeg vil virkelig kalle det for ProGnost-året. Intensitet. Ah, og som jeg sa i ProGnost, kommer det til å skje mange ting, en masse drama, det ene etter det andre. Ingenting som i seg selv er fullstendig overveldende, men det er nesten endeløst, det er aldri sjanse til å virkelig ta seg igjen. Å, denne følelsen av fysisk tretthet. Er det noen som har hatt det i det siste? (Publikum samtykker) Ja! Men det er naturlig.

 

Vel, dere lurer på «Hva er det som er galt med meg?» Dere lurer på det. Men, mine kjære venner, det er naturlig i forhold til det dere går gjennom akkurat nå. Jeg skal forklare om en liten stund. Så her er vi, midt oppe i alle disse energiene, og hva skjer? Vel, det skal jeg fortelle dere, for jeg har hatt det veldig, veldig travelt med dere om nettene disse siste ukene. (Adamus humrer) Å ja. Og dere har det selvfølgelig travelt med en masse merkelige drømmer. Nei. Nei. Det er en merkelig oppfattelse av vakre drømmer. I det ligger en stor forskjell. Dere har ikke merkelige drømmer. Dere har veldig merkelige mentale oppfattelser av drømmene deres.

 

Drømmene deres er vakre. Sinnet forstår bare ikke hva i … som foregår. Joda. Legg merke til hvordan jeg ble redigert. (Litt latter) Det var ikke jeg som ville det. Jeg ville si det ordet, men jeg kan ikke.

 

SART: Kom igjen!

 

ADAMUS: Nei, gjør det for meg du Sart.

 

SART: Faen.

 

ADAMUS: Ah! Flott. (Latter) Jeg trener meg til Sedona der jeg ikke har lov til å banne, men jeg kan få publikum til å banne, til å si stygge ord. Jeg liker stygge ord, ikke hele tiden, men for å på en måte … å, det er som et punkt for utblåsing, og det bare – pjuuung – på en måte så rister det litt i energien. Jeg er sååå lei meg Edith. (Litt latter) Men Edith, Edith, Edith, jeg elsker deg min kjære. Smask! (Han kysser henne) Ja.

 

EDITH: Takk. Ditto.

 

ADAMUS: Jeg har noe til deg i dag.

 

EDITH: Åh.

 

ADAMUS: Ja, spesielt til deg. Min nye, vel, dette er ikke bestselgeren som vi fremdeles jobber med, men min nye, fantastiske bok. (Holder opp Act of Consciousness). Det er faktisk ikke min bok. Navnet mitt står selvfølgelig på den med store bokstaver. Joda, veldig store. (Litt latter) Dette er deres bok. Dette er deres bok. Det er en masse ord i den. Det er noen interessante konsepter og tanker og fraser, noen fine klisjeer og en interessant tittel, men det er deres bok. Deres energi Shaumbra, det er deres energier som er her inne. Dere plasserte dem der, jeg forseglet dem der. Jeg gjorde meg veldig flid med å tilføre dem under hele produksjonsprosessen. Dette er deres bok, deres reise.

 

Vel, jeg sier ikke at det plutselig kommer til å bli solgt millioner av kopier rundt om i verden, for det finnes ikke millioner av mennesker som egentlig forstår den. Men den kommer til å finne veien til de mange, mange, mange som er klare for det. Dere vet sannsynligvis alt som står i den, joda. Det er morsom å lese det igjen for å se hvor smarte dere er. Eh, men den kommer til å finne veien til folk som … for dem kommer den på mange måter til å være en frelse.

 

Folk som tror de er alene, folk som tror de er sprø, folk som er veldig ubalanserte fordi det skjer ting med dem som virker å være utover dem. Og de leser denne boken, ikke bare ordene, men når de føler energiene, vil det forandre dem. Så vær så snill, tillat meg å gi deg denne.

 

EDITH: Takk.

 

ADAMUS: … min kjære. Ja. (Applaus)

 

EDITH: Kan jeg gi deg et kyss?

 

ADAMUS: Kom til pappa med det. Mmm. (Litt latter; Edith kysser ham på kinnet)

 

EDITH: Takk!

 

ADAMUS: Takk.

 

Så vi har alle disse energiene som pågår akkurat nå. Det er tøft. Det er dager da dere kommer til å føle at dere befinner dere i en skrustikke og blir mer og mer sammenpresset, og bare føler at dere må bryte dere ut, og så er det andre dager da det føles som om armer og bein er knyttet til tau og blir strukket i alle retninger, og alt i mellom. Det er da dere trekker pusten dypt. Jeg vet at det av og til er vanskelig å gjøre det, bare roe dere ned ved å tillate, ikke prøve å regulere kroppen, så definitivt ikke tankene.

 

Tillate er motsetningen til å prøve å regulere og lede tankene deres. Det fungerer ikke så bra. Det fungerer i ca. 10 minutter, og så leter dere enten etter flaska eller noe annet, som vi sier i Klubben for Oppstegene Mestre. (Litt latter, og Adamus humrer) Eller dere bare driver dere selv til fullstendig vanvidd. Ja, det vil være mange fine, nye klipp i denne.

 

Så, Shaumbra, det er vanskelig der ute. Jeg anerkjenner det. Jeg vet at det er slik. Men når vi samles slik som dette, er det en liten befrielse, litt tid for å smile, spøke litt, slappe av, tid for litt vakker musikk – jeg likte den som var i dag* – tid for litt distraksjon, tid for å slappe av inn i opplystheten deres.

*Refererer til sangen før Shouden, «Fade into You» av Sam Palladio og Clare Bowen.

 

Spørsmål og Svar

Neste, Linda går til publikum med mikrofonene for å få svar på spørsmål som jeg stiller dere.

 

LINDA: Med glede ...

 

ADAMUS: Jeg får alltid disse folkene som sier: «Hvorfor har ikke Adamus spørsmål og svar slik Tobias pleide å ha?» Ser jeg ut som Tobias? (Litt latter) Jeg antar at jeg gjør det. (Mer latter) Dumme spørsmål. Svaret er at jeg fremdeles kommer med spørsmål, men dere kommer med svarene. Så i dag skal vi gjøre en undersøkelse, og jeg ber dere om å virkelig føle dypt, svar ærlig, sannferdig. Hvis ikke slår makyometeret seg på.

 

LINDA: Oops.

 

ADAMUS: Og jeg har tre spørsmål til hver person. Jeg vil få en følelse, på en måte litt tilfeldige eksempler i dag, Linda, gå ut i rommet. Så la oss gi noen mikrofonen først, så vil jeg spørre.

 

LINDA: Vil du ha noen som har vært her en stund, eller nye ansikter?

 

ADAMUS: Hva med en runde med nye ansikter? (Latter) Alle nye med runde ansikter må svare. Men ikke du. Ja. (Linda gir mikrofonen til noen som sender den videre til neste person) Åh, og dette er ikke tiden for å sende rundt mikrofonene. Dette er … ja.

 

SHAUMBRA 1 (kvinne): Åh. For meg?

 

ADAMUS: Ja. (Latter)

 

SHAUMBRA 1: Okay.

 

ADAMUS: Det er ikke slik leken er. Dette er ingen mikrofon for musikk, musikalske stoler. Ok. Spørsmål. Kan du reise deg?

 

SHAUMBRA 1: Ok.

 

ADAMUS: Slik at vi kan se skjønnheten din.

 

SHAUMBRA 1: Ok.

 

ADAMUS: Ja, ja. Spørsmål. Faktisk tre spørsmål. Jeg vil be deg om å rangere – rangere. Først vil jeg be deg om å rangere humøret ditt fra en til ti – en er dårlig, ti er utmerket. Ja.

 

SHAUMBRA 1: Ok.

 

ADAMUS: Hvordan er humøret ditt akkurat nå

 

SHAUMBRA 1: Jeg tror det er en sekser.

 

ADAMUS: En sekser.

 

SHAUMBRA 1: Uh huh.

 

ADAMUS: Godt svar. Og kan noen skrive opp disse slik at vi kan få en oversikt …

 

LINDA: Hvor vil du ha det skrevet?

 

ADAMUS: På papir. (Adamus humrer; Linda gestikulerer mot iPad’en) Jovisst, jovisst. Okay.

 

LINDA: Ok.

 

ADAMUS: Så humør: seks. Neste. Hvordan er energinivået ditt? En til ti, en er lavt, ti er at du er klar til å løpe maraton. Hvordan er energinivået ditt?

 

SHAUMBRA 1: En toer.

 

ADAMUS: To. Ok, strålende. Fint. Jeg mener, det er ikke flott at det er to, men jeg setter pris på ærligheten din. (Hun ler) Ja. Og nummer tre; hvordan er balansen din? En er helt på avveier, ti er fullstendig integrert.

 

SHAUMBRA 1: Oh wow.

 

ADAMUS: Wow. Det var ingen opsjon. Det er en til ti.

 

SHAUMBRA 1: En til ti.

 

ADAMUS: En til ti.

 

SHAUMBRA 1: Balansen min er en treer.

 

ADAMUS: En treer. Utmerket. Takk. Vi skal noe med dette. Takk.

 

SHAUMBRA 1: Ok.

 

ADAMUS: Ja.

 

SHAUMBRA 1: Takk.

 

ADAMUS: Så vi har seks på, uh … hvilket ord var det du … (prøver å tyde Linda’s skrift) Humøre. (Noen sier «humør»)

 

LINDA: Humør.

 

ADAMUS: Humør. Energinivå tre, balanse tre. Det er godt nok. Det er godt nok. Ok, neste. Jeg sier ikke at det er godt, men jeg vil vise dere noe, og jeg vil at dere skal være veldig fokuserte når det gjelder dette.

 

SHAUMBRA 1: Ok.

 

ADAMUS: Her har du en gjennomsnittlig rangering på tolv av tretti mulige, sånn omtrent under halv score. På slutten av dagen kommer jeg til å stille det samme spørsmålet. Jeg kommer til å stille det samme spørsmålet, og jeg kommer til å vise deg hvordan noe fungerer. Åh! Jeg liker dette …

 

SHAUMBRA 1: Du kommer til å spørre om …

 

ADAMUS: … Jeg elsker å erte. Åh! Kan jeg gi deg en klem også? I dag er det klemmedag på Adamus’ ranch. (De klemmer) Fint. Fint. Neste.

 

LINDA: Hvor mange folk vil du spørre om dette?

 

ADAMUS: Alle.

 

LINDA: Neei, jeg mener, på tavla.

 

ADAMUS: Ja, jeg vil spørre alle.

 

LINDA: Skrevet.

 

ADAMUS: Det vet jeg ikke enda.

 

LINDA: Ok. Jeg prøver å holde orden på det.

 

ADAMUS: Det er ingen øving på dette. Vi skriver opp alle.

 

LINDA: Jeg prøver å lage et kart.

 

ADAMUS: Ja.

 

LINDA: Jeg prøver å støtte deg.

 

ADAMUS: Ok, neste.

 

LINDA: Jeg støtter deg.

 

ADAMUS: Takk. Det var den første. Ta opp dette noen. (Litt latter, og han gir henne et slengkyss) Ja. Hvordan er humøret ditt?

 

SHAUMBRA 2 (mann): Jeg vet ikke hva det er.

 

ADAMUS: Du vet ikke. Velg et tall. Bare finn på noe fra en til ti.

 

SHAUMBRA 2: Syv.

 

ADAMUS: Syv. Ok. Neste: hva er energinivået ditt?

 

SHAUMBRA 2: Energinivået?

 

ADAMUS: Ja.

 

SHAUMBRA 2: Det er ... jeg vil si fem eller seks, fem og en halv.

 

ADAMUS: Fem og en hav. Ok, bra, bra. Og så til slutt: hvordan er balansen din?

 

SHAUMBRA 2: Min opplevelse av balanse?

 

ADAMUS: Når det gjelder deg selv, integrasjonen din.

 

SHAUMBRA 2: Fem og en halv. (Adamus stopper, ser på Linda som snakker med John Kuderka)

 

LINDA: Jeg er opptatt! (Litt latter)

 

ADAMUS: Fem og en halv. Fint. Ok. Linda, kan du skrive noen tall?

 

LINDA: Vent litt. iPad-en min er ikke helt i orden.

 

ADAMUS: Takk. Er det som en garderobe i uorden? (Mer latter) Så vi har, “den er grei nok, men ikke overveldende strålende.” Riktig.

 

SHAUMBRA 2: Ja. Ingenting overveldende.

 

ADAMUS: Ingenting overveldende. Ja. Jeg er forresten glad for at du er her. Husker du samtalen vi hadde for noen netter siden?

 

SHAUMBRA 2: For noen netter siden?

 

ADAMUS: Kan du være snill og gi ham mikrofonen? My lady, du er så travel. Du husker at vi hadde en lang samtale for noen netter siden. Husker du det?

 

SHAUMBRA 2: Nei.

 

ADAMUS: Bra. (Adamus humrer) Bra. Du var veldig sint på meg. Og vi hadde noen laaange, slitsomme diskusjoner. Ja.

 

SHAUMBRA 2: Ok.

 

ADAMUS: Jeg tok ikke betalt for den ekstra lengden på sesjonen. Nei. Takk. Neste. Neste. Hvordan er humøret ditt?

 

SHAUMBRA 3 (kvinne): Syv.

 

ADAMUS: Syv. Wow. (Linda prøver fremdeles å få iPad’en til å fungere) Du vet, jeg liker papir. Bare en god, gammeldags papirbit.

 

LINDA: Hva var tallet ditt?

 

SHAUMBRA 3: Syv.

 

ADAMUS: Takk. Syv.

 

SHAUMBRA 3: Vi har ikke tatt det andre enda.

 

ADAMUS: Fint. Hvordan er energinivået ditt?

 

SHAUMBRA 3: Mm. Seks.

 

ADAMUS: Seks. Ja. Hva spiste du til frokost?

 

SHAUMBRA 3: Yoghurt.

 

ADAMUS: Ah, fint. Du kunne sagt, “Det har du ikke noe med.”

 

SHAUMBRA 3: Jeg kunne vel det! (Litt latter)

 

ADAMUS: Bra.

 

SHAUMBRA 3: Jeg har ingenting å skjule.

 

ADAMUS: Yoghurt. Og hvordan er balansen din, følelsen av velvære?

 

SHAUMBRA 3: Åtte.

 

ADAMUS: Åtte! Det er morsomt – ikke morsomt, morsomt – men det er uvanlig. Jeg trodde du skulle til å gråte.

 

SHAUMBRA 3: Nei.

 

ADAMUS: Jeg kan ta feil. Jeg kan ta veldig feil. Men, nei.

 

SHAUMBRA 3: Jeg følte ikke det. (Adamus humrer)

 

ADAMUS: Ok. Jeg bare ser. Jeg har ikke noe med det, det er din yoghurt, dine tårer; jeg har ikke noe med det. (Litt latter) Neste.

 

LINDA: Mmm. Mmm.

 

ADAMUS: Det er noe som skjer her bak. (Litt latter; Larry har tatt fram papir-tavla)

 

LINDA: Det ser jeg!

 

MOFO (Marty): Åh, store tid.

 

ADAMUS: Mofo.

 

MOFO: Hvordan har du det!

 

ADAMUS: Fint. Hvordan er det med humøret?

 

MOFO: Umm …

 

ADAMUS: Vært bedre.

 

MOFO: Vært bedre, men det er ikke fryktelig.

 

ADAMUS: Definer fryktelig. Du er her, under menneskelige vilkår på denne planeten. Du er fanget. Livet er vanskelig. Du har all denne … hva?! Ikke fryktelig? Oi!

 

MOFO: Åhhh.

 

ADAMUS: Hvordan er det med humøret? Vel, etter at jeg …

 

MOFO: Nei, det bare …

 

ADAMUS: krasjet.

 

MOFO: Det er bare bleighhh!

 

ADAMUS: Ja, ja. Joda.

 

MOFO: Joda, joda Vi var på en åtter. Nå er det sånn ca. seks.

 

ADAMUS: Går til seks.

 

MOFO: Ja, seks. Joda, joda.

 

ADAMUS: Seks. Ok. Strålende.

 

LINDA: Seks?

 

ADAMUS: Hvordan er energinivået?

 

MOFO: Det er merkelig, for det er ti, og så blir det to, og det er liksom –knips! – akkurat som det.

 

ADAMUS: Ja.

 

MOFO: Jeg føler meg energetisert, og så utslått.

 

ADAMUS: Joda, bipolar.

 

MOFO: Joda! Joda! (Latter) Joda. Jeg får ikke nok medisiner.

 

ADAMUS: Åh, du bekymrer deg for om du kommer til å bli bipolar eller om det er noe ekstremt psykotisk ved deg. Men det er det ikke. Du er helt ok.

 

MOFO: Oh, whew‼

 

ADAMUS: Du er ok.

 

MOFO: Wow. Nå kan jeg sove.

 

ADAMUS: Joda. Nå kan du sove.

 

MOFO: Takk. Takk.

 

ADAMUS: Ja. Fint. Og neste, hvordan er balansen din?

 

MOFO: Umm, jeg vil si sannsynligvis fire.

 

ADAMUS: Eh.

 

MOFO: Ja.

 

ADAMUS: Eh.

 

MOFO: Joda, litt under halvveis.

 

ADAMUS: Litt under halvveis. Ok.

 

LINDA: Hva var energien her?

 

MOFO: Å, den var sannsynligvis fem.

 

ADAMUS: Fem.

 

MOFO: Ja.

 

ADAMUS: Del forskjellen. Kompromiss igjen. Ok. Bra.

 

MOFO: Den menneskelige måten.

 

ADAMUS: Ja, ja. To til. To til.

 

LINDA: To til.

 

ADAMUS: Okay. Ser du en trend? (Noen sier “ja”)

 

LINDA: Ja, ja.

 

ADAMUS: Ok.

 

LINDA: Det er så definitivt en trend.

 

ADAMUS: Det er så definitivt en trend.

 

LINDA: Det suger.

 

ADAMUS: Ok, neste. (Litt latter) Hvordan er humøret ditt? Til hvem det nå er som er den neste ved mikrofonen. Ja, hvordan er det med humøret?

 

DENISE: Det har vekslet veldig de siste tre ukene.

 

ADAMUS: Hvordan er det akkurat nå?

 

DENISE: I dag, i dag …

 

ADAMUS: Boom! Et raskt bilde.

 

DENISE: I dag er det syv ...

 

ADAMUS: Syv. Bra. Hva er det laveste det har vært siste ukene?

 

DENISE: En.

 

ADAMUS: Ja, bra. Og hvordan er energinivået?

 

DENISE: Akkurat nå er det en åtter. For to uker siden var det to.

 

ADAMUS: Ok, fint. Og til slutt, hvordan føler du at balansen din er?

 

DENISE: Syv. Og jeg kan fortelle deg at det var rundt en for et par uker siden.

 

ADAMUS: En. Faktisk så var det ingenting for et par uker siden. (Litt latter)

 

DENISE: Ja!

 

ADAMUS: Du og jeg kranglet også sent på kvelden.

 

DENISE: Åh, nei!

 

ADAMUS: Hvorfor krangler du med meg? Jeg er bare nysgjerrig.

 

DENISE: Krangler jeg med deg?

 

ADAMUS: Å, joda, joda.

 

DENISE: Ok. Det kommer mye av at jeg vil bli hørt.

 

ADAMUS: Du vil bli hørt.

 

DENISE: Jeg vil bli hørt …

 

ADAMUS: Interessant.

 

DENISE: … og jeg trenger å høre meg selv.

 

ADAMUS: Interessant.

 

ADAMUS: Du vil bli hørt av hvem?

 

DENISE: Meg, meg selv …

 

ADAMUS: Åhhh.

 

DENISE: … sjelen min, ånden min.

 

ADAMUS: Hvorfor skulle du ikke bli hørt?

 

DENISE: Hvorfor skulle jeg ikke bli hørt? (Begynner å gråte)

 

ADAMUS: Ja, hvorfor skulle ikke sjelen din høre deg?

 

DENISE: (nøler litt) Jeg tror det er fordi det har vært mange år da en har blitt fortalt at en ikke er verdt noe, ikke er god nok.

 

ADAMUS: Hvem er det som har sagt det?

 

DENISE: Jeg tror det var da jeg vokste opp, jeg hørte det fra utsiden, og nå kommer det hjem igjen.

 

ADAMUS: Hvem er det som sier det?

 

DENISE: Jeg må ha plukket det opp og trodd på det selv, og skifter jeg det på en måte inn i mitt eget hjerte

 

ADAMUS: Hvorfor gjør du det?

 

DENISE: Det er et godt spørsmål.

 

ADAMUS: Jeg vet. Det var jeg som stilte det. Da må det være det. (Litt latter) Godt spørsmål. Jeg beklager. Jeg tok feil. Jeg trodde at tårene, du vet, kom herfra. Men de kommer derfra. Faktisk så tror jeg de er overalt. Hvorfor skulle noen gjøre det? Hvorfor skulle noen – jeg mener, jeg vet hvorfor, men jeg vet ikke hvorfor – noen skulle gjøre det mot seg selv. Det er ikke verdt det. Kan jeg … kan vi snakke litt privat her? (Adamus humrer)

 

DENISE: Vær så god. (Hun ler)

 

ADAMUS: Det er en lek. Det er en råtten, stinkende, avhengighetsskapende lek. Du, hvem som helst av dere, kan komme ut så fort som – knips! Så fort. Hvem som helst av dere kan slutte å fortelle dere selv disse tingene om dere selv som ikke er så vakre. I hvert fall gå inn i «og». Og energinivået mitt er lavt. Balansen min er lav og det er den ikke. Det er det dere velger å tro. Og, jeg vet hva du sier, for du skrek til meg her om kvelden – skrek. Jeg kan høre det energetisk, fysisk. Skrik til deg selv, hvis du vet hva jeg mener. Snakk med deg selv. La deg selv føle deg selv. Ikke skrik til sjelen din. Ikke skrik til meg. Snakk til deg selv. Og når du skriker til meg og lurer på, sier: «Men jeg velger å være lykkelig, ha overflod, jeg velger å glede meg.», så stopp litt opp. Gjør du virkelig det, eller sier du bare ordene? Velger du det virkelig, virkelig? Eller sier du bare «Ja, jeg vil være lykkelig. Ja, jeg vil være lykkelig», men likevel lar deg selv falle inn i denne fellen med de samme mønstrene for misbruk? Snakk til deg selv. Hør deg selv. OK?

 

DENISE: Jeg har jobbet med det denne uken ...

 

ADAMUS: Slutt å jobbe med det.

 

DENISE: En bare gjør det.

 

ADAMUS: Gjør det. Herre gud, jobbe med det! Jeg kjenner vesener, mennesker som har jobbet med ting i førti, femti liv. Jeg sier liksom, joda, men du pløyer bare de samme gamle markene om og om igjen, og tillater ikke at noe gror på dem fordi du fortsetter å pløye dem.

 

Hva er det du liker med å jobbe med ting? Bare gjør det. Det er et skift i bevissthet. Det er en … hvor er boken min. Jeg trenger den. (Han får Act of Consciousness fra Edith) Det er – takk. Det er en bevissthetshandling, nå tilgjengelig i bokhandler nær deg. (Litt latter)

 

Det er en bevissthetshandling. Det handler ikke om å jobbe med det, det handler ikke om å prøve på det, det er – knips – «Jeg Er.» Det er det hele. Det er det hele.

Veldig mange av dere blir involvert i denne hengemyra av selv-misbruk. «Åhh! Kan jeg komme over hindringene? Greier jeg å komme meg til fjelltoppen? Åhh! Disse byrdene som jeg bærer på, barndommen min.» Hold kjeft! Boom! Du bare gjør det.

 

Men du vet, du vet … (Adamus humrer) Det er litt produktreklame, egen-promotering som vi har her. Men du vet … det er en distraksjon. Men du vet, hvis du fremdeles leker leken, må det være noe du liker ved den. Så enkelt er det.

 

DENISE: Mm.

 

ADAMUS: Jeg har hatt snart-Oppstegne-Mestre, veldig nær oppstigningen sin, realiseringen sin, som skriker til meg, kaster ting på meg, noe som egentlig ikke spiller noen rolle, for jeg er ikke i fysisk form, så – pssssttt! – det går rett gjennom. Kaster ting på meg og benekter det faktum at de fremdeles liker noe. Jeg hevder at hvis du er i en lek, så får du fremdeles noe ut av det. Du får fremdeles noe ut av det. Og når du blir lei. Kommer du deg ut av leken. Det er ikke alltid lett. Det var derfor jeg kom med dette lille søte da vi begynte. Det er ikke alltid lett, men kom deg ut av det forholdet. Kom deg ut av denne gamle måten å gjøre ting på. Kom deg ut av elendigheten.

 

Du vet, Elendighets-byen er overbefolket akkurat nå, og den er på en måte forfallen. Du kan flytte til Behagelig-byen når du vil. Kom deg ut av det. Det er en bevissthetshandling. Ok. Jeg ville forresten si … takk for at du lot meg – for at du lot oss – være så klare.

 

Mer om Nåværende Energier

Det var meningen å nevne det tidligere, at disse energiene som akkurat nå er på planeten kommer til å intensiveres. Joda. Så finn noe å gjøre som dere liker. Glem resten av det. De leker lekene sine. Disse energiene er veldig intense, og det er to viktige faktorer her. Den ene er kortsiktig, den andre er langsiktig. Langsiktig – oversikt … eh, jeg vil ta den kortsiktige først.

 

Den kortsiktige dynamikken som skjer, og dere kommer alle til å si; «Åhh! Ahhh! Er han ikke strålende,» når jeg sier det, og det kan dere si selv om dere ikke tror på det. (Litt latter) Jeg legger merke til at vi har et nytt (elektronisk) skilt her borte, men jeg ser ikke «latter» eller «applaus» eller «Ååh, Ahhh!» (Mer latter) Joda.

 

Når det gjelder disse merkelige energiene akkurat nå, vil noen si: «Vel, de er astrologiske» eller «de kommer fra kosmos.» Duh! Men disse energiene ble skapt for lenge siden for å ankomme i livene deres til passende tid. Dere skapte vilkårene på forhånd. Med andre ord: det er ikke astrologien som får dere til å gjøre ting dere egentlig ikke vil gjøre. Nei. Dere forhånd-skapte disse intense, skrustikke-lignende vanskelige vilkårene slik at de kunne ankomme i livene deres til akkurat passe tid. Så det er ikke astrologien som skaper det. Faktisk så støtter de det. Det er en leveringsmekanisme for noe dere tilkalte for lenge siden – «Hallo. Gi meg et helvete. Greit.» (Litt latter) Her er vi.

 

Ok, de største påvirkningen, på kort sikt i de energiene vi har hatt, særlig de siste par ukene, og som vil fortsette sånn ca. enda 15 dager pluss-minus, har en direkte hard, hard effekt på forhold.

 

LINDA: Aghh!

 

ADAMUS: (ler) Du var feil person å …

 

LINDA: Aghh!

 

ADAMUS: Nei, det er meningen at alle andre skal si, “Ugh!” Nei, du ….

 

LINDA: Alle andre …                                                                                                               

 

LINDA OG PUBLIKUM: Ughhh!

 

ADAMUS: Forhold. Vel, disse energiene er veldig intense akkurat nå. De vil ha en direkte påvirkning på forholdene deres, for det er en masse forhold som ikke er passende lenger. Gå videre. Sett dere selv fri. Befri den andre personen. Bevege deg videre.

 

Eller, de samme energiene kan også ha en dyp måte for å bringe et nåværende forhold inn i en dypere og mer meningsfull tilstand. Ja. Dere burde nikke med hodene hvis dere sitter sammen med partneren deres. «Å ja! Det er det de gjør. Joda.»

 

LINDA: Åhh. Mm.

 

ADAMUS: “Slik er det. Slik er det, Adamus.”

 

LINDA: Hmm.

 

ADAMUS: Jeg vil si at det er en forholds-effekt som skjer, og det handler ikke bare om den partneren som dere kanskje lever sammen med og deler seng med, med forholdet til mødre og fedre. Mødre stikker seg fram her akkurat nå. Wooow, det er noen tøffe mamma-greier som pågår for noen her. Eller til og med gode venner. Vel, dere trodde de var gode venner, men det var de ikke. Så, veldig vanskelig. Den overordnede dynamikken akkurat nå dette året – jeg mener, alltid, men stort sett dette året – veldig enkel. Jeg har sagt det før, jeg sier det igjen, alt handler om frihet. Menneskeheten befinner seg i denne kampen for frihet, eller det de tror er frihet. Veldig. Det er den største dualiteten som akkurat nå finner sted på planeten, og det dukker opp på veldig mange forskjellige måter. Veldig mange forskjellige måter, og det vil fortsette slik dette året og inn i neste år. Alt handler om frihet.

 

Veldig mange mennesker roper på frihet, men hva er det dere leser i nyhetene? Det handler ikke om at den eller den gruppen, den eller den personen blir fri, overhodet ikke. Det dere hører om er fangenskap, slaveri, begrensninger, hypnose som skjer på denne planeten.

 

Hypnose

Nivået – jeg tar et lite sidesprang her, men jeg kommer tilbake til poenget mitt – nivået av hypnose på denne planeten akkurat nå – jeg bruker deres ord – er veldig høy. Det er veldig lett. Det er veldig lett. Sinnet er veldig sårbart akkurat nå. Og dette vil gi mening senere, men sinnet er ekstremt sårbart, og folk skjønner det ikke. Det er en dynamikk for frihet. Folk sier at de vil ha frihet, men som jeg sa for flere år siden, og så visst ble kritisert for den gangen, vil de egentlig ikke det. De vil det egentlig ikke. De tror at de vil ha frihet, og mange ledere vil si: «Vi gir dere mer frihet», men det gjør de ikke. Det er veldig få mennesker som er klare for sann frihet, og det er derfor jeg ærer hver og en av dere. Dere strever med det, men jeg vet at i kjernen er det dette dere er klare for.

 

Mennesker generelt vil ha et litt lettere liv. De liker å holde fast ved ting. Har dere lagt merke til det? Og de vil at ting skal være litt enklere, men ikke egentlig frihet. Ikke om den ble servert dem på en sølvtallerken og det ble sagt: «Du kan få full og hel frihet – finansielt, fysisk, spirituelt, alt», for jeg må også si at det vil forandre livet ditt, og det kan forandre forholdene dine, og det kan forandre måten du tenker på og jobben din og fremtiden din og alt annet. Og de sier; «la meg tenke på det.» Boom! De er fanget, for i det øyeblikk de begynner å tenke i stedet for å velge, er de veldig sårbare for alt annet, alle andre.

 

I Columbia snakket jeg om hypnose og at det blir brukt av grupper, og en kan si; «Åh! Dette er fryktelig.» Det har pågått lenge. Nå bare raffinerer de det. Dette med fjernhypnose, disse gruppene som med overlegg plasserer – en kan kalle det tankebølger der ute. Eh, de behøver ikke å sitte foran dere med en klokke og … våkne opp! Våkne opp! (Adamus humrer) De behøver ikke å sitte foran dere med en klokke eller noe slikt. Det er veldig passe. Det er fra 1800 tallet. Nei, nå er det veldig annerledes. Det kan sendes virtuelt og øyeblikkelig på luftbølgene. Og noen som ikke vet hvordan de skal velge, som egentlig ikke vil ha frihet, noen som ikke kan skille tankene sine fra andres, vil plukke det opp. Det er faktisk veldig lett å gjøre. En behøver ikke å være mester-hypnotisør i det hele tatt. En trenger bare å vite hvordan en skal projisere en tanke og legge den dit ut, hvordan en skal forkle den, pakke den for det riktige publikum, og så bare se opp de plukker den opp eller ei.

 

Men når vi snakker om fjernhypnose, er det noen som har peiling på hvor den oppsto i moderne tid?

 

LINDA: Russland. 

 

ADAMUS: Jeg hører Russland. Andre steder? En eller annen? (Noen sier «Romania») Romania. Joda. Bare plukk på Romania du. Andre steder? Russland, Romania. Hvor kom denne fjernhypnosen fra, disse trente spesialistene som samles, går inn i en form for transetilstand, det behøver ikke å være en dyp transetilstand, og projiserer ut tanker. (Noen sier «militæret») Militæret. Hva med at det oppsto – for meg – i Vatikanet? I Vatikanet. (Publikum sier «Åhhh») Jovisst. Og vet dere hva det ble kalt på den tiden? Bønn! (Publikum sier «Ahh») Ah! Nå sier dere «Ahh!» Vel, vel.

 

Bønner. Vel, det ble ikke nødvendigvis gjort av skumle grunner, men de fant ut at «Åh, hvis vi ber for noen som er syke, har det på en måte en effekt.» De tror det er guddommelig inngripen. Pfffttt! Det er simpelthen hypnose. Noen kan hypnotiseres til å føle seg bedre – noen kan hypnotiseres til å føle seg bedre. Hvorfor? De plukker opp en tanke, en mental pakke som sier; «Du er bedre», og plutselig er de det. Det er – gi meg boken min igjen, boken deres – det er en bevissthetshandling. De agerer det. De agerer det. «Ah! Ok, de plukket det opp.»

 

Så ut fra det samlet prester og kardinaler seg og sa; «Hm. Dere vet, dette med bønner, det ligger mer i det. Hva om vi bad om mer penger?» Jeg var der. Jeg så det. «Hva om vi ber om mer penger? Hva om vi ber om makt?»

 

LINDA: Åååh!

 

ADAMUS: «Hva om vi ber om verdensdominans?» Dere vet, be aldri om å dominere verden. Dere forstår ikke hva dere får i den pakken. Det er ikke så veldig pent. Så de forsto at med det noen av dere nå kaller intensjon, bønner – direkte, fokuserte mentale tanker … (Linda gir ham noe å drikke)

 

LINDA: Du hoster. Du trenger noe å drikke.

 

ADAMUS: Jeg hoster. Jeg er så oppspilt. (Linda ler) Det hadde faktisk en effekt. Vel, de forsto ikke hvordan eller hvorfor. Dette går fem, seks, syv hundre år tilbake, men de visste at det fungerte. Vel, de trodde at det var en eller annen, dere vet, inngripen fra gud eller noe slikt. De brydde seg ikke. De brydde seg egentlig ikke. «La oss nå be om flere medlemmer. La oss be om at vi gjør en viss ting på en viss måte.»

 

Vel, dette ble selvfølgelig plukket opp av myndigheter senere – hva er en regjering uten sine skumle planer – og brukt av militæret, nå brukt av en masse folk, og de kaller det for forskjellige ting. I sin basis er det fremdeles bønner. Ja, det er det, jeg ber om at David skal være grei mot meg, og det er en tanke som blir lagt dit ut.

 

Vel, realiteten er at det på en måte er som en bølge, på en måte som en radiobølge som går dit ut, men den er mer kraftfull, mer effektiv. Og den går og kan plukkes opp av hvem som helst. Eller en kan egentlig fokusere den. En kan innsnevre tankespekteret slik at det bare har potensial for å lande på bestemte mennesker.

 

Tanken i seg selv kan egentlig ikke få deg til å gjøre noe du ikke vil. Men de fleste mennesker har ikke peiling på hvem de er, hva de har lyst til å gjøre, hvorfor de er her. De vet bare at de må spise. De må ha et sted å sove og ha sex og noen få andre grunnleggende ting, men bortsett fra det, ingen peiling. Så de er veldig sårbare.

 

De forstår ikke forskjellen mellom bevissthet og tanke. De forstår ikke hva energi er. De forstår ikke så mye av noe som helst. Så de er veldig, veldig mottagelige, særlig når en hypnotisk tanke, en fjern-hypnose er pakket på en bestemt måte og er øyeblikkelig. Det tar ikke … en kan sende den over hele universet øyeblikkelig, og de aksepterer det som sitt eget. De aksepterer det som sitt eget.

 

Så, nivået av hypnotisk tanke og suggesjon er høyere enn noensinne over hele planeten, noe av det veldig veloverveid, noe ganske klønete, noe bare i dagliglivets handlinger. Og det er der ute. Det påvirker dere alle, helt til dere gjør et valg – hva som er deres og hva som ikke er det.

 

Denise, du aksepterer en masse ting, en masse ting i livet ditt som ikke er ditt eget. Du hevder at det er det. Du hevder at det kommer fra tidligere liv, fra barndommen, fra opplevelser i livet ditt. Niks. Det gjør det ikke. Det er ikke ditt, med mindre du vil at det skal være slik. Det eneste som er ditt er det du velger. Selv om du tror det kommer fra fortiden din, selv om du tror at det er en dårlig vane, selv om du tror at du ikke kan gjøre noe med det, så er det ikke ditt. Det er overhodet ikke ditt med mindre du velger det. Så kvitt deg med all dritten som ikke er din, bokstavelig, i overført betydning.

 

Vel, det fører til neste spørsmål, og jeg er virkelig inne på et sidespor her, men jeg kommer tilbake til poenget. Det fører til det neste spørsmålet; vet du hva du vil? Et stort spørsmål. Vet du det egentlig? Ikke gi meg det tradisjonelle svaret; «Vel, jeg vil ha et større hus. Jeg vil ha høyere lønn. Jeg vil ikke ha regninger. Jeg vil være frisk, og jeg vil være opplyst.» Det tror jeg ikke på, og det gjør heller ikke du. Så virkelig føl inn i det. Hva vil du?

 

Det er et tøft spørsmål. Du vet kanskje hva du ikke vil. Det er et tøft spørsmål. Hva vil du? Og når du sier; «Joda, jeg vil ha opplysthet», vil du egentlig det? Når du sier at du vil ha frihet, vil du ha litt mer frihet enn du har akkurat nå, eller er du klar for hele friheten? Vil du ha litt mer opplysthet der du nesten høres ut som er guru på et cocktail-party? Eller vil da ha fullstendig opplysthet der det ikke finnes noen guruer og du ikke går på så mange cocktailpartys? Det er det som er spørsmålet. Så hva vil du?

 

Jeg – mmm – jeg forårsaket litt uro blant Shaumbra på samlingen vår i Columbia, for jeg snakket om dette fly-krasjet som nylig skjedde. Et fullstendig, fullstendig rent tilfelle av hypnose, og det kommer til å stilles 100 prosent feil diagnose av alle «ekspertene». Alle ekspertene vil se inn i fortiden hans, de vil se på forholdene hans, de vil se på alt dette. Det er fullstendig feil forståelse av det som foregår her.

 

Og pluss det faktum at dette individet så visst – som jeg sa lenge før det i det hele tatt ble oppdaget – tok disse antidepressive medikamentene. Det vil nesten ta bort all dømmekraft, all dømmekraft. For det som skjer under påvirkning av disse medisinene – jeg beklager Linda, jeg snakker om det, men det er et problem.

 

Under denne påvirkningen, forsvinner dømmekraften. Det er ikke det at det nødvendigvis tar bort logikken, men det tar bort følelsen, følelsen av hva som er riktig eller galt. Det var ingen følelse da denne piloten gikk inn i dette. Det var ingen moralsk fornemmelse. Det var ikke noe «hull» i magen. Det var ingen frykt eller uro. Det var nærmest robotisk, det var en følge av en hypnotisk påvirkning som bare var kastet dit ut. De folkene som gjør dette, og i dette tilfellet var det for øvrig ikke Vatikanet – de folkene som gjør dette, de sporer. De ser hvilken form for signaler, selv når signalene deres går ut, når de har best påvirkning, hvordan de kan forkle dem, pakke dem inn, og hvilke resultater de får.

 

Og, mine venner, dette kommer til å skje mer og mer og mer. Og når det gjelder dere, ikke bekymre dere. Velg det dere vil. Gi slipp på alt annet. Hvis dere har stygge tanker, en dårlig dag, noe annet, så stopp litt opp. Det er ikke deg. Så la oss gå tilbake til den lille oversikten vår og spørsmålene våre og den elektroniske iPaden. Hvor var vi?

 

Tilbake til Spørsmål og Svar

LINDA: Vel, et til, ifølge deg …

 

ADAMUS: Å, ja. Et til. Hva med deg Linda? Hvordan er humøret ditt i dag? I dag.

 

LINDA: I dag.

 

ADAMUS: I dag.

 

LINDA: Åtte.

 

ADAMUS: Åtte.

 

LINDA: I dag.

 

ADAMUS: Ok. I går?

 

LINDA: To.

 

ADAMUS: Ok. Energinivået ditt?

 

LINDA: I dag? Åtte.

 

ADAMUS: Åtte. Bra, bra. Og i går?

 

LINDA: To. (Adamus humrer)

 

ADAMUS: Og hva med den generelle følelsen av balanse og velvære?

 

LINDA: I går eller i dag? (Litt latter)

 

ADAMUS: La oss leke en lek. La oss gå til neste uke.

 

LINDA: Neste uke? Jeg ber om ti. 

 

ADAMUS: (ler) Hun vil hypnotisere seg selv. (Latter) Vel, det vil bevise en ting. Så neste uke … nei, bare velg det. Ikke be om det. Å, bønn er så strevsomt. Bare velg det. Bare gjør det. Neste uke, hva kommer det til å være neste onsdag, den generelle fornemmelsen av balanse og velvære?

 

LINDA: Ti.

 

ADAMUS: Fint. Ser dere hva som nettopp skjedde? (Noen sier «hun velger») Hun valgte det. Og ikke bare det, men du kommer til å gjøre deg klar for Kasama, som er din sjels skjebne, som egentlig er fremtiden, realiseringen din, men du tar det inn nå. Så hun valgte bare en tier. Vel, det merkelige er at hun på en måte ga seg selv et forslag, men mer enn noe annet tillot hun seg virkelig å også realisere potensialet for fremtiden og bringe det inn. Så hun kommer til å ha en veldig fin dag, en skikkelig fin dag.

 

Det er ikke noe annerledes for noen av dere. Ikke noe annerledes. Se på dette nivået her. (Peker på oversikten), og dere er generøse i dag. Jeg ville ikke nødvendigvis ha gitt dere … forstått at humøret deres var over fem, eller at energinivået egentlig ikke er så bra. Bare … la oss snakke her. Energinivået deres er generelt på tre til fire. Og det er faktisk lavere når en ser på det fullstendige energipotensialet deres, men tre til fire. Og balanse? Jeg tror egentlig ikke at den er noe tall i det hele tatt. Jeg vet ikke en gang om det er null. Balansen er ikke der. Så la oss trekke pusten dypt på det.

 

Når det gjelder alle dere som lytter online, så svar på dette spørsmålet selv. Hvordan er humøret ditt i dag? Hvordan er energinivået? Hvordan er balansen din? Trekk pusten godt og dypt når vi nå beveger oss over til neste del av samtalen vår. Hvis det ikke gir mening for dere hvor vi skal, så gir det heller ikke mening for meg. Vi får bare se hvor vi ankommer. Nei, vær så snill å forstå at vi skal et sted med dette.

 

Forandring

Det neste stedet vi skal til er forandring. Fullstendig forandring. Forvent en forandring. Det er det andre. Mennesker har av og til en tendens til å bli litt for komfortable. Når en er på en spirituell reise, er det best å forvente en masse forandringer. Når dere kommer inn i opplystheten deres, realiseringen deres … hvis det ikke er ville, drastiske forandringer, så kommer du sannsynligvis ikke inn i realiseringen din. Du lener deg sannsynligvis tilbake og får det for komfortabelt med de gamle måtene. Forvent forandring. Det skjer. Bare på et globalt nivå skjer de i en fenomenal fart akkurat nå. Når det gjelder dere, går det veldig fort, det gjelder alt. Kan jeg få tilbake bildet mitt?

 

LINDA: Hvilket?

 

ADAMUS: Det der. (Oversikten kommer tilbake på skjermen) Balanse. Det må være en spøk. Kvitt dere med alle de gamle konseptene om balanse. Jeg mener, de kommer bare ikke til å være der. Ja, en kan si det er en annen form for, um, ikke stabilitet … en annen form for flyt, letthet vil komme inn. Men balanse akkurat nå, det vil ikke skje.

 

Energinivåer, veldig lave. Noen dager ok. Men, mine venner, dere tar fremdeles en masse piller. Naturlige tilskudd, homeopatiske, det er det samme som piller. Dere sier: «Energinivåene mine er så på avveier. Åhhh!» Og så sier dere, «Å, jeg blir sikkert eldre», eller «hva er det som er galt med kroppen min?» Og brrrr! brurrr! Drurrr! Pillene. Kom igjen! Dere tar mer enn dere gjorde for et år siden. Beklager, men det gjør ingenting for energinivåene deres. Energinivåene er lave akkurat nå på grunn av de forandringene dere går gjennom. Det forbruker tonnevis av energi.

 

Ikke en gang søvn fungerer egentlig, noe dere sannsynligvis har oppdaget. Det beste, litt … (noen sier «hva er det») Ja, hva er søvn? Det beste er litt frisk luft, litt lettere øvelser, som det å gå eller hoppe eller noe slikt. Lette øvelser, ikke disse harde tingene. Da brenner dere bare enda mer energi. Energinivåene, glem det akkurat nå. Og humøret? Dere kommer til å være som en rabiat hund som ikke har fått mat på to uker. Humøret deres; dere prøver å kontrollere det. Bare gi dere selv tillatelse til å være sinte. Gi dere selv tillatelse til å bare slippe det ut, ok? For humøret deres kommer til å være helt ujevnt en stund.

 

LINDA: Enda mer? (Litt latter)

 

ADAMUS: Det avhenger av hvilken person det er snakk om. Så, greit, nå som vi har skiftet inn i neste segment, forstå – forandring. Åh! Det er så mye forandring som pågår. Så bare tillat det, vil dere? Bare tillat det. Slutt å slåss med det. Det er slåssing som gjør det vanskelig. Det er så mange forandringer som pågår i denne verden at jeg sier til vitenskapsfolkene på denne planeten; ha det moro med all logikken og alle faktaene deres. Ha det moro med dette, for de kommer til å bli blåst i fillebiter. Fullstendig blåst i fillebiter. Alle teoriene som er akkurat nå om hvorfor ting fungerer slik de gjør, er i ferd med å bli blåst i stykker. Det er ikke slik at det kommer til å skje plutselig som en stor kjernefysisk eksplosjon en dag. Men oppdagelsene, vitenskapen og oppdagelsene om fysikk vil komme veldig fort. De kommer til å bli veldig mange diskusjoner når det gjelder vitenskapsfolk og fysikere. De har en fin og stabil teori om energi og realitet. Det kommer til å bli blåst i stykker. Og i noen av eksperimentene som finner sted akkurat nå, mens vi snakker, akkurat nå, vil det fullstendig ødelegge dem.

 

Og til de som er religiøse ledere, religioner generelt, ha det moro med historiene deres og selvrettferdigheten, for dette kommer til å bli til støv og blåse med vinden. Alle konseptene om religion, som generelt sett er veldig, veldig falske, det er generelt ingen virkelig forståelse av Gud, de kommer til å bli blåst i stykker. De kommer til å falle. De kommer til å falle fra hverandre. Så til alle dem, sier jeg; ha det moro med det nå, for dere vil komme i en situasjon der dere stammer og stotrer, prøver å gå tilbake til gammel historie, og det vil ikke fungere.

 

Og til alle filosofene vil jeg akkurat nå si til dere: Kjære filosofer, slutt å filosofere. (Litt latter) Kom dere opp i sandkassa og lek, hvis ikke er dere døde. Kom dere opp i sandkassa. Veeeeldig mange … dere vet, filosofer har egentlig ikke brakt denne planeten så veldig langt. Jeg lekte selv med filosofi. Jeg likte det fordi jeg kunne være som en arrogant drittsekk med mine …

 

LINDA: Hva?! (Ler)

 

ADAMUS: … filosofiske uttalelser. Det bringer ingen som helst noe som helst sted. Og til alle filosofene og makyo-hundene; bare slutt å snakk om det. Kom dere inn i livet og lev det slik resten av dere gjør. Underholdende eller morsomt? Eller …

 

LINDA: Å, du er god.

 

ADAMUS: Å, bra.

 

LINDA: Å, du er god.

 

ADAMUS: Og til slutt, til alle regjeringsledere som tror de forstår hva folket deres vil, men som egentlig ikke har peiling; forstå, kjære regjeringsledere, leder for hva som helst – forretningsvirksomhet, men særlig regjeringer – forstå hva folk egentlig vil ha. Frihet. Men forstå at de ikke har peiling på hva det er. De har ingen peiling.

 

Og når dere, regjeringslederne, kommer med de store talene og har valgkamp og kommer med løfter, så må dere virkelig se på hva de egentlig vil. Hva de egentlig vil. Ikke bare når det gjelder ledelsen deres, men i livene sine. Til syvende og sist er det frihet, men de er veldig redde for den. Veldig redde. Poenget mitt her er at ting kommer til å forandre seg. Verden, overskriftene, det vil bli … har vi lite tid?

 

LINDA: Nei, du ligger godt an.

 

ADAMUS: Ok, fint. Verden forandrer seg i veldig hurtig tempo. Dere blir fanget i det Shaumbra, Dere blir fanget i dette «Hva er det som foregår? Det går så fort.» Dere stopper opp. Dere trekker pusten dypt, og dere bare forstår at ja, alt forandrer seg. Det er evolusjon. Det er på grunn av bevissthet, på grunn av dere. Dere bare stopper opp og trekker pusten dypt og tillater. Så enkelt er det.

 

Det kommer til å bli tøffere på mange måter for folkene rundt dere, for verden, nyhetene, galskapen. Det kommer til å bli tøffere. Og vet du hva Denise, og alle dere andre? Det er ikke deres. Det er ikke deres. Dere føler det selvfølgelig, i kroppen, og alle andre steder. Dere føler det, men det er ikke deres.

 

Det Mentale

Neste. Et av de største problemene denne planeten står overfor akkurat nå, er at den er veldig, veldig mental. På grunn av det mentale er hypnose veldig enkelt. Å påvirke en annen person, få dem til å gjøre noe – det er veldig, veldig enkelt. Fordi den er så mental, er den også veldig trettende. Dere føler det. Ikke bare deres eget mentale, men verdens mentale. Det vil trette dere ut.

 

Det mentale er en veldig ineffektiv prosess, veldig, veldig ineffektiv, den bruker utrolige mengder energi. Det faktum at det finnes en nesten uendelig mengde av energi spiller ingen rolle, for sinnet ser det ikke på den måten. Sinnet tror på begrensninger. Det forbruker en masse energi, og det tror at det kommer til å gå tomt. Så det forbruker endatil mer energi for å finne energi. Og det gjør det hos andre folk. Sinnet, dere eller andre, vil få energi fra andre.

 

Dere har sannsynligvis lagt mer merke til det tidligere … jeg vil si to til tre måneder siden da folk mer enn noensinne næret seg på energi fra dere. Delvis fordi dere er mer bevisste, delvis fordi det er en desperasjon når det gjelder å nære seg på energi på planeten akkurat nå. Ettersom folk blir mer trette, mer mentalt forvirret, er det første de gjør å strekke seg etter andre, selv om det er noen de er glade i. De stopper ikke opp for å tenke over hva det er de gjør mot de som de er glade i. De gjør det overfor hvem som helst. Det er en vane. Det er en avhengighet, og det er det folk gjør.

 

Fordi dette er en veldig mental æra, åpner det opp for hypnose, sårbarhet. Det skaper også enorme mengder humør. Humør er egentlig ingen følelse. Humør er en egen-diagnose. Sinnet diagnostiserer seg selv og sier; «Jeg er i dårlig humør i dag». Egentlig ikke, men det er sinnets synspunkt, og det er dette dere aksepterer og dette dere utagerer. «Jeg er i dårlig humør, og jeg er trett. Energien min er lav. Jeg er deprimert.» Folk får seg selv mer og mer inn i det og dypere og dypere inn i denne trette, mentale, humørsyke depresjonen.

 

Og så … det er ikke en gang det at de mister følelsen av balanse, de vet ikke hva balanse er lenger. Sinnet legger ut på en reise for å finne en følelse av stabilitet, en eller annen fornemmelse av det som det kaller balanse, men en eller annen fornemmelse av stabilitet.

 

Det sinnet gjør når det prøver å finne stabilitet er å … skru opp varmen Joe. Ja, takk. Det sinnet da gjør for å finne stabilitet – med andre ord, så driver det bare seg selv til galskap, det er trett, og ingenting gir mening lenger – det begrenser seg selv. Det setter seg selv i en boks, og så i en boks inne i boksen. Det kapsler seg selv inne på det jeg ikke vil kalle noen sunn måte. Det isolerer seg selv, og gjør alt mindre. Så det er egentlig ikke balanse det har. Det har begrensninger, noe som begrenser energiflyten og så gjør det mer humørsykt.

 

Det som skjer i denne dynamikken, som er over hele verden, og som kommer til å fortsette, er å nære seg på energi. Det går til deg og til deg og til deg. Det er de kjeksene dere er ute etter. Det er dette med å nære seg. Og mennesker er faktisk blitt ganske flinke til det, bedre enn noensinne. De kan gjøre det på en veldig manipulerende måte. De kan gjøre det veldig fort. Tre sekunder er alt som skal til for å få litt energi-ernæring. Dere vet det. Dere har gjort det. Men det blir også gjort mot dere akkurat nå.

 

Jeg tar opp alt dette, og alt høres fryktelig og trist ut, og «hva skal vi gjøre?» og «å, Adamus, nå er jeg skikkelig deprimert. Jeg kom hit med fem, og nå er jeg nede på en. Kan du ta det litt mer rolig?» (Litt latter) ah! Men dere kjenner meg. Jeg ville ikke tatt dere til helvete hvis jeg ikke visste veien ut.

 

LINDA: Åhh. (Adamus humrer)

 

Kyeper

ADAMUS: Så nå går vi til neste del, og dette er den vakre delen. Vi kommer til neste del, som jeg elsker, og vi skal bruke mer tid på dette, for det er en … det er ikke en gang en løsning. Det bare er her. Det har ikke blitt brukt. For å hjelpe dere til å forstå hva det er jeg snakker om her, vil jeg referere til et gammelt egyptisk ord, hvis jeg kan få det gjennom til Cauldre, og Linda: vi trenger litt skriving på tavla her.

 

LINDA: Ok.

 

ADAMUS: Og det staves … er vi klare teknisk?

 

LINDA: Jeg venter.

 

ADAMUS: Ok, det staves … (venter)

 

LINDA: Langt eller kort ord?

 

ADAMUS: Det bestemmer vi underveis. (Litt latter) Det staves, det er et gammelt egyptisk ord – k-y-e-p-e-r.

 

LINDA: K-y-e …

 

ADAMUS: p-e-r.

 

LINDA: “p” or “t”?

 

ADAMUS: K-y-e-p-e-r. Kyeper. (Uttales “kay-pear”)

 

LINDA: Merkelig.

 

ADAMUS: Kyeper – gammelt egyptisk ord. Kyeper betyr skapelse, fødsel, kreativitet. Det er også forbundet med tordivel (scarab), gjødselbille. Dere vet, gjødselbille. (Adamus humrer) Men dette ordet … jeg elsker dette ordet, for det betyr å bringe til liv. I moderne uttrykk, er det ordet som vanligvis blir forbundet med dette kreativitet. Kreativitet. Kreativitet er det som en kan si gjenoppretter eller går utover humør. Kreativitet er det som bringer energi, energiflyt, energidynamikk. Kreativitet eller kyeper er det som bringer en balanse. Det forandrer seg alltid, men er alltid i balanse, hvis dere kan forestille dere det. Og det er kreativitet dere har mistet.

 

Dere har ikke mistet dere selv. Alle disse new age historiene, og til og med Tobias fortalte noen – «Dere gikk dere vill på reisen til denne planeten. Dere gikk dere vill her nede.» Egentlig ikke. Dere er her fremdeles. Dere kan føle dere selv. Dere er her fremdeles. Dere er ikke fortapt. Kreativiteten deres er tapt. Det er den som er tapt.

 

Kyeper kom fra det uttrykket som mange misforstår, et veldig enkelt uttrykk som for tiden brukes veldig upassende. Veldig enkelt: Ånden. Ånden. Det er en masse misforståelser av uttrykket «Gud» og «sjel» og «Ånd», og alle pakker dem på en måte i ett. Dere snakker om åndeverdenen. Nei. Ånd er Gud’s kreativitet. Ånd er bevissthetens kreativitet. Det er den som har gått tapt. Når var du sist kreativ?

 

Kreativitet. Kyeper er noe som er iboende og naturlig. Dere behøver ikke å lete etter det. Dere behøver ikke å ta kurs i det. Det er deg. Dere forstår, dere har bevissthet, det er noe du er. Den inneholder ikke energi. Det er bevissthet. Og når denne bevisstheten så utstråles, når den tillater seg uttrykk og enda mer realisering, har denne bevisstheten Ånd. Ånd er kreativitet. Det er det hele.

 

Ordet «ånd» er veldig misbrukt, så misforstått. Det er lagt i denne hellige treenigheten og Faderen, Sønnen og den Hellige Ånd og alt dette andre. Veldig misforstått. Det er bare de naturlige kreative evnene deres. Kreativitet, Kyeper, er det som Ånden, Gud, Alt Som Er ga dere og sa; «Gå videre. Vær skaper. Gå videre og skap.» Og veldig få har gjort det eller gjør det. Veldig få tillater, bruker kreativiteten sin. Vel, noen av dere sier; «Ja, men jeg danser.» Det er et uttrykk for kreativitet. Det er ikke selve kreativiteten. «Ah, men jeg skriver.» Det kan være veldig mentalt, men det er et uttrykk for kreativitet. Noen sier; «Men jeg maler. Jeg er veldig kreativ.» Det er et uttrykk for Kyeper, for kreativitet, men det er ikke selve kreativiteten. Med andre ord: det at en maler, betyr ikke nødvendigvis at dere egentlig kobler dere inn på de dypere nivåene av Ånden, ånden din.

 

Dere har en tendens til å bruke kreativitet til å løse problemer, de menneskelige problemene i livene deres, til og med på en begrenset måte, men det er der det meste av kreativiteten blir lagt. Den er veldig overfladisk, men det er der den blir lagt. Det er som å bruke penger – la oss si at du har en masse penger – og bare bruker dem til å kjøpe mat og betale husleia, og ingenting annet. Så bortkastet. Så bortkastet å bare bruke ånden din, kreativiteten din til å løse små livsproblemer. Du sier: "Jeg har dette dilemmaet i mitt liv. Jeg er nødt til å håndtere noe ", og du tillater bare en liten bit av kreativitet for å løse et lite menneskelig problem. Men den virkelige kreativiteten, den virkelige ånden, har blitt undertrykt, har blitt fortapt.

 

Mine venner, det er tid for å bringe den tilbake. Den er iboende i deg. Den er deg. Vel, akkurat nå spinner sinnet i vei. Sinnet sier; «Å, joda, men forstår jeg egentlig dette? Og jeg vet ikke helt hva det er han snakker om, og hvordan skal jeg bruke dette? Og hvilke øvelser må jeg gjøre, og hva må jeg gjøre når jeg drar herfra?» Ingenting. Ingenting. Det er bare å la ånden komme fram.

 

Det vil føre til forandring. Men, dere vet, forandringen skjer uansett. Det vil føre til at livet ditt blir annerledes, men er det ikke det du vil? Og med det samme; Kyeper vil ta deg utover det mentale. Utover det mentale. Kyeper vil bringe ånd og skapelse inn i livet ditt. Du er en skaper, ingen robot. Du er virkelig kreativ, ikke bare logisk eller rasjonell. Men, som andre mennesker har dere kommet inn i denne dype rutinene med å bare leve, bare tenke, og humøret deres blir hele tiden lavere og lavere. Og dette bekymrer virkelig mange av dere. Det er som; «Jeg trodde ting skulle bli bedre.» Og jeg synes det er for varmt her inne nå Joe. (Adamus humrer) «Jeg trodde energinivået mitt ville bli bedre, og jeg gjør yoga og jeg leser bøker, men energinivået mitt går stadig nedover. Jeg trodde at alt dette skulle gjøre meg mer balansert, men jeg føler meg mer dissosiert hele tiden. Ja. Men jeg sier til dere: «Tillat denne kreativiteten.» La oss gjøre det. La oss ikke bare snakke om det lenger. La oss gjøre det. Eh, hvis sinnet er forvirret akkurat nå, er det fint. (Litt latter) Litt av det var med hensikt.

 

Kyeper Merabh

Så la oss dempe lysene, la oss trekke pusten dypt, og nå kan dere sovne. (Adamus humrer) La oss kalle det en merabh. Ja, det faller inn under den kategorien. Åndens merabh. Kyeper. Et gammelt ord for å bringe liv, skape liv. Trekk pusten godt og dypt og slapp av.

 

(Musikken begynner, fra “Sweet Integration” med Adamus og Yoham)

 

Jeg blir ofte spurt «Hva er svaret? Hva er det jeg gjør galt? Hvorfor virker det som om ting ikke fungerer?» Og igjen, som jeg sa i begynnelsen, jeg ærer dere veldig for forpliktelsen og hengivenheten til dere selv. Jeg vet at det er tøft. Og jeg vet at det er tøft å til og med tenke på å bringe inn denne Ånden, Kyeper, kreativitet. Å, det er bare enda en ting inn i denne enormt store gryta av ting som foregår i livene deres, men det er kreativiteten som har manglet.

 

Kreativitet er ikke tanker. Det har forresten ingenting å gjøre med høyre-venstre hjernehalvdel. Ingenting i det hele tatt. Venstre hjernehalvdel – det mentale, det som assosieres med mental aktivitet, er en ting. Men så er det alt dette snakket om høyre hjernehalvdel, det som er det kreative. Det er ingen kreativitet i hjernen deres. Ikke i det hele tatt. Det er deler av sinnet som kan stimuleres av kreativitet og bli mer uttrykksfullt, men kreativitet er ikke i sinnet ditt. Det er ingen kreativitet i tanker. Når disse fjern-hypnotisørene seder ut budskapene sine, bruker de ikke kreativitet. De bruker bare tanker og logikk. De vil ikke ha ånd, kreativitet i det de gjør. De bruker tanker – begrensede mentale, tilpassede tanker. Det burde si dere noe mine venner. Det er ingenting kreativt i selve sinnet. Det er ikke kilden til kreativitet.

 

Ja, igjen, det er visse ting som blir stimulert av kreativitet i sinnet, og som dere bruker som uttrykk. Som jeg sa: dansing, musikk, kunst, skriving. Men dette er bare uttrykk. Sann kreativitet er ånden deres. Det er nesten umulig å måle eller en gang kvantifisere, men det er noe du kan føle inn i akkurat nå. Føl inn i ordet «kreativ», å skape, å føde – bevisstheten din gir liv, bringer noe til liv. Da jeg hadde tittelen Merlin – når de spurte meg hvordan jeg utførte magien min, smilte jeg og sa: «Det er bare ånden min», noe som betyr at det er min kreativitet, min iboende evne til å bringe ting til liv, fordi jeg er en skaper.

 

Dere kan ikke jobbe med dette mine venner. Dere kan ikke tvinge det. Det er ingen mentale disipliner. Men i dette øyeblikk kan du tillate det. Ikke prøv å finne ut av det. Ikke prøv å tenke på hvordan du skal begynne å bruke det. Bare kom tilbake til din Kyeper – ånd i uttrykk, i væren. Så du trekker simpelthen pusten dypt, og i bevissthetshandlingen tillater du. Jeg spør deg hvordan humøret ditt og energinivået ditt er. Jeg spør hvordan balansen er, og dere snakker til meg fra sinnet, fra den mentale bedømmelsen. Nå spør jeg deg, når du kommer fra Ånden din; hvordan har du det?

 

Når du kommer fra Ånden din, din iboende evne til å skape, til å bringe til liv, hvordan har du det? Gå utover et humør, som er veldig mentalt, inn i bare en følelse av liv, ditt liv. Gå utover det å si; «Hvordan er energinivået ditt?» og dere kom tilbake til meg med en mental vurdering. Men i Kyeper, i Ånden, er det ingen energibegrensning. Det handler bare om flyten, om å la denne flyten komme gjennom deg.

 

Vil du at flyten skal være sakte og smidig slik at du virkelig kan føle den? Vil du at den skal være hurtig og dynamisk? Det er egentlig ikke noe nivå på den. Det er bare uttrykk for den. Det er ingen begrensning av energi. Når det gjelder balansen din, igjen, det var vanskeligere for deg å svare på. Hvordan er balansen? Vel, den ene dagen er den til venstre, den neste dagen til høyre, dagen etter er den oppover, dagen etter nedover. Kreativitet trenger ikke balanse. Sinnet gjør det, men ikke kreativiteten. Ånden har ikke behov for balanse.

 

Når jeg sier at denne Ånden, denne Kyeper er inne i deres, bor ikke nødvendigvis i kroppen eller sinnet ditt, men den er deg. Det er bevissthetens natur. Bevissthet er viten. Fra bevissthet kan alt fødes. Alt kan fantaseres. Alt kan realiseres. Ikke mentalt, ikke gjennom lineære tanker. Jeg liker å si at bevissthet … den skaper når den smiler. Det er det hele. Bevissthet bare smiler, og så blir nye verdener skapt. Nye virkeligheter kommer til liv. Nye opplevelser blir gjort tilgjengelige. Bevissthet smiler når den føler inn i «Jeg Eksisterer. Jeg Er.» Den smiler når den har den forståelsen, og så skaper ånden av bevissthet.

 

(Pause)

 

Sinnet har veldig lite å gjøre med skapelse eller kreativitet eller Ånden. Det vil tillate den å være en del av virkeligheten sin, men det er ikke kilden. Det er du. Faktisk så vil sinnet … en kan si, når det prøver å duplisere kreativitet, prøver å skape en falsk kreativitet – vil det faktisk fortsette å skape problemer i livet ditt slik at det kan prøve å løse dem, slik at det kan late som om det er kreativt. Men det er ikke kreativt, det er bare å gå inn i dårlige sykluser, dårlige vaner. Når du må fortsette å skape problemer slik at du tror at du kan løse dem? Niks. Føl inn i den virkelige kreative naturen din. Evnen til å føde, til å fantasere og få ting til å komme til liv uten å tenke, uten å måtte bruke mental fokus, hypnose, sinnskontroll. ‘Kyeper. Komme til liv.

 

(Pause)

 

Vel, noen av dere sier kanskje; «men jeg har aldri vært så veldig kreativ.» Vel, la oss forandre den bevissthetshandlingen. Du er fullstendig kreativitet. Noen av dere vil kanskje akkurat nå føle: «Vel, hva gjør jeg med dette? Hvordan kan jeg gripe fatt i det? Hvordan kan jeg ta det med meg ut døra? Hvordan kan jeg forsikre meg om at jeg ikke mister det?» Mine venner, det er alltid en del av deg. Alltid. Du kan ikke miste det. Du kan så visst tillate det.

 

Og sinnet hopper inn og sier; «Vel, hvor mye og hvor stort og hva kan jeg gjøre med det? Kan jeg skape et magisk slott og enhjørninger og alt mulig annet?» Trekk pusten dypt. Du behøver ikke å kontrollere dette. Det behøver du ikke, og du kan faktisk ikke tvinge det. Det handler bare om å være bevisst på det. I det øyeblikket du er bevisst på det, i det øyeblikk du føler inn i denne Ånden, skapelse, så springer plutselig du ut i liv. Du behøver ikke å fortelle det hvordan eller når eller hvor mye eller hvor lite. Nei, for sann kreativitet, sann Kyeper er fri. Det er i sin frihet. Sann Kyeper har ikke behov for at du forteller det detaljene – hvor fort, hvor stort, hvilken farge og størrelse. Det er skjønnheten i kreativiteten din. Det er vanskelig å forestille seg for sinnet, for sinnet vil kvantifisere det, kontroller det, måle det. Men nei, det vakre ved Kyeper er at det er utover alt dette.

 

(Pause)

 

Sinnet, det menneskelige selvet sier; «Vel, kan jeg bruke dette til å få en ny bil? Kan jeg bruke dette til å helbrede kroppen min?» Shhh. Bare vær bevisst på det. Det handler ikke om å dirigere det til å gjøre noe som helst. Det er skjønnheten ved kreativitet. En dirigerer det ikke. En manipulerer det ikke. Det er det som er skjønnheten ved Ånden. Det er bare liv, komme til liv. En av de største gledene ved å være en bevisst skaper, er at en ikke behøver å kontrollere det.

 

(Pause)

 

Kreativitet responderer naturlig på deg. Den kan egentlig ikke kontrolleres. Tenk på kreativitet som det neste virkelighetsnivået, refleksjon, dualitet – du ser deg selv. Vi har lenge hatt dette som kalles dualitet. Dualitet tillot Selvet å se eller oppleve Selvet. Men nå har vi gått utover dualitet og kommet inn i sann kreativitet, det er det speilet du ser deg selv i. Med andre ord, kreativitet, når Ånden ikke er kontrollert, ledet, manipulert, respondere den direkte på deg. Den er din.

 

Når bevisstheten din smiler med «Jeg Er» viten, gir kreativitet den perfekte refleksjonen i den materielle verden, i alle andre virkeligheter. Når bevisstheten din smiler, med andre ord: når du tillater bevisstheten din å være kreativitet, skapes den perfekte virkeligheten din. Ingen kontroll. Du behøver ikke å designe, lage arkitektur, bygge og opprettholde. Det bare blir. Dette er frihet.

 

(Pause)

 

Med Kyeper, kreativitet, blir alt dette med humør og energinivåer og balanse egentlig ubetydelig, meningsløse. Føl et øyeblikk, et øyeblikk som er i fortid og et øyeblikk som er i fremtid, og så vil vi komme inn i det nåværende. Men føl inn i øyeblikket som er i fortid og i fremtid, da det var deg, bevisstheten din og kreativitet. Ingenting annet. Lenge før du i det hele tatt hadde en fysisk kropp, lenge før du hadde byrdene ved å være et menneske på denne planeten. Da bevisstheten din smilte, og da ting bare ble. De ble født. Ingen plan, ingen mål. De ble bare født.

 

Sinnet vil tenke: «Vel, det var litt ute av kontroll.» Åh! Ja, på en vakker måte. Lenge før dere i det hele tatt kom til denne planeten, lenge før det var spirituelle familier, englefamilier, det var deg og kreativiteten din. Vel, bevisstheten din er i fremtiden. Og når bevissthet smiler, kommer Ånden til liv. Kreativitet skaper uten tanker, uten kontroll, uten manipulasjon, et guddommelig uttrykk, guddommelig skapelse.

 

Som en Oppsteget Mester, er det bare bevisstheten din der ute ved et punkt. Så visst fylt av visdommen i alt det du har opplevd, men bevisstheten din. Når denne bevisstheten smiler, føder den, den gir liv og uttrykk. Ingen planer, ingen kopier, ingen restriksjoner. Ingen vegger eller barrierer. Enkel, ren skapelse.

 

(Pause)

 

Denne lille kreativiteten blir i dag brukt på planeten til å løse menneskelige problemer, menneskelige dilemmaer. Men som jeg sa, det er som å være rik og bare bruke penger til å kjøpe mat og betale for husly. Veldig bortkastet. Veldig bortkastet god kreativitet når den bare brukes til å løse problemer. Den blir bare brukt til å gjøre dette menneskelige livet litt bedre. Så, mine kjære venner, det jeg foreslår for hver og en av dere, det jeg foreslår går utover bruken av kreativitet bare til å løse noen få problemer. Tillat Kyeper å komme fram, å være tilstede i livene deres – ikke bare ta seg av litt menneskelig hushold, finansielle eller fysiske eller emosjonelle ting, det er veldig bortkastet god kreativitet – men virkelig kreativitet i livet ditt.

 

Og igjen, dere kommer til å si; «Vel, bør jeg gå ut og danse og male?» Nei, det er bare uttrykk. Du kan gjøre dette, men bare tillat kreativiteten inn i livet ditt, uten å lede den. Kreativitet vil erstatte dualitet i livet ditt som en måte for å virkelig se deg selv, som det nye speilet. Kreativitet erstatter dualitet. Så la oss trekk pusten godt og dypt inn i dette øyeblikket.

 

Tillat Kyeper

Så jeg ber hver og en av dere om å tillate Kyeper i livene deres. Ikke tenk for mye på det. Ikke prøv å fokusere på det. Og grunnen til at jeg snakket om hypnose og alt dette andre i dag, er motsetningen. Det er fokuserte sinns-tanker. De har en bølgeform. En kan si at de har en frekvens. Det er ikke det vi holder på med her. Vi skal ikke inn i mer sinn, vi skal utover det. Sann kreativitet har ingen frekvens. Sann kreativitet har ikke behov for, trenger ikke og vil ikke begrenses.

 

Vel, det er uttrykk for denne kreativiteten som kommer på mange forskjellige måter, men mine venner, tillat den i den ekte tilstanden som den er i, og det er frihet. La oss trekke pusten godt og dypt. Ahh! Så på begynnelsen av dagen spurte jeg hvordan humøret ditt er. Om hvordan energinivået ditt var. Om hvordan balansen din var. Trekk pusten godt og dypt.

 

Eh, det er fremdeles lavt. (Adamus humrer) Men det er noe annet som skjer. Det er noe annet som ankommer til helt perfekt tid. Du plasserte det der. Du plasserte det der. Det kalles kreativiteten din. Vær nå i den. Med den mine kjære venner: husk at til tross for alt det som skjer i denne sprø, gudsforlatte verden … (latter)

 

ADAMUS OG PUBLIKUM: … alt er vel i hele skapelsen.

 

ADAMUS: Takk. Takk.  (Applaus)

 

 

 

VIKTIG MEDDELELSE: Denne informasjonen er sannsynligvis ikke noe for deg med mindre du tar fullt og helt ansvar for ditt eget liv og dine egne skapelser.

***

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Denne oversettelsen er utført av: Gunn Remø.
Korrektur: Evy Finjord Heggelund                        
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tobias fra Crimson-rådet blir presentert av Geoffrey Hoppe, også kjent som "Cauldre", Golden, Colorado, USA. Historien om Tobias, som stammer fra "Tobits bok" i Bibelen (finnes i eldre utgaver av bibelen), er gjengitt på Crimson Circle's engelskspråklige internettside: www.crimsoncircle.com. Tobias-materialet har vært tilgjengelig uten kostnader for lysarbeidere og Shaumbra verden rundt siden august 1999 på det tidspunktet da Tobias sa at menneskeheten beveget seg forbi potensialet av destruksjon og inn i Den Nye Energien.

Crimson Circle er et verdensomspennende nettverk av menneskelige engler som er blant de første til å gå over i Den Nye Energien. Når de opplever gledene og utfordringene som tilstanden av oppstigning medfører, hjelper de andre mennesker på deres reise gjennom hvor Tobias tar et steg til siden og energien til menneskene blir kanalisert direkte av Geoffrey Hoppe.

Samlingene i Crimson Circle er åpen for alle, men forhåndspåmelding foretrekkes. Det kreves ikke noe medlemskap og det er ingen avgifter som må̊ betales. Crimson Circle mottar sine midler gjennom fri kjærlighet og gaver fra Shaumbra verden rundt. Hensikten med Crimson Circle, er å tjene som menneskelige veiledere og lærere for de som går stien til indre åndelig oppvåkning. Dette er ikke et evangelistisk oppdrag. Det indre lyset vil snarere hjelpe folk til å finne din kjærlige aksept, forståelse og omsorg. I det øyeblikket, da det unike og verdifulle mennesket som er i ferd med å ta fatt på reisen over "Broen av Sverd" kommer til deg, vil du vite hva du skal gjøre.

Hvis du leser dette og føler en anelse av sannhet og forbindelse, er du uten tvil Shaumbra. Du er en lærer og en menneskelig guide. Tillat frøet av guddommelighet å blomstre inne i deg i dette øyeblikket og for all fremtid. Du er aldri alene, for det er familie rundt om i hele verden og engler i rikene omkring deg.

Denne teksten kan fritt distribueres på en ikke-kommersiellbasis og skal være gratis. Vennligst ta med informasjonen i sin helhet, også disse fotnotene. All annen bruk må godkjennes skriftlig av Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado.

© Copyright 2007 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403. Med enerett (Alle rettigheter forbeholdes). Besøk gjerne vår norske internettside www.crimsoncircle.com/no for ytterligere informasjon.