BÍBOR KÖR ANYAGOK
Karizma Sorozat
6. SHOUD: “6. Karizma” – Főszerepben: ADAMUS, Geoffrey Hoppe csatornázásában
Elhangzott a Bíbor Körben
2015.
f
ebruár 7-én.

Vagyok, Aki Vagyok, a Szuverén Birodalom Adamusa.

Mi lenne, ha kifejeznénk a kedves barátaink iránti nagyrabecsülésünket? (a közönség megtapsolja Gerhardot és Einat-ot) Csodálatos zene. Gyönyörűséges zene.

Akkor drága Shaumbra, hol kezdjük? Hol kezdjük? Kezdjük a végén!

SHAUMBRA 1: (nő) Adamus, a kívánságod. (átad neki egy tál tonhalas szendvicset, amire Adamus megkérte az előző Shoud-ban)

ADAMUS: Ez az enyém? Moi?! (a közönség reakciója: - Ó!) Tonhalas szendvics.

LINDA: Ó, tonhal! Ó!

ADAMUS: Ínycsiklandozó! (kisebb nevetések) Chips-szel és savanyú uborkával. Majd a Shoud végére visszajövünk! (nevetés) Köszönöm kedvesem.

SHAUMBRA 1: Szívesen.

ADAMUS: Most csak egy kicsit megkóstolom. (nagy élvezettel eszi, egyszerre több mindenbe is belekóstol)

LINDA: Annyira elegáns. Igazán elegáns. (nevetés)

ADAMUS: Mmm. Emberi étel. Mmm.

LINDA: Itt van, gyere, egyél még!

ADAMUS: Mmm…mmm….Nem.

LINDA: Akkor lemaradsz a tonhalról.

ADAMUS: Nem. Szükségem van egy asztalra, egy asztalterítőre, egy normális székre, gyertyára, egy kis borra persze, na és egy gyönyörű hölgyre. (ránéz Lindára, amit kisebb nevetés követ)

LINDA: Ó! Á! Ezzel most levettél a lábamról! (még több nevetés)

ADAMUS: Akkor kezdjük a végén! Kezdjük a végével ezt az egészet, mert a dolgok is erre haladnak. Igazán rettenetesen unalmas mindig mindent az elején kezdeni, majd úgy jutni el a végéhez. Akkor menjünk rögtön a végére, és nézzük meg, mi a fene történik!

Ennek a vége az – hogy tele vagytok mindenféle maradvánnyal. Olyanok vagytok, mint egy koszos szélvédő, aminek szüksége van egy alapos tisztításra. És már annyira megszoktátok, hogy ezen a koszos szélvédőn keresztül néztek mindenre, hogy még csak fel sem ismeritek, hogy ez mennyire koszos, egészen addig, amíg le nem tisztítjátok, le nem mossátok azt a szélvédőt, és akkor felkiáltotok: - Bámulatos! Újra látok! Ó!

Most valahol itt tartotok. Koszosak vagytok. (kisebb nevetés) Ez az igazság. Ezek maradványok. Energia maradványok. Tudom, hogy sok tisztuláson keresztülmentetek……ne tedd! Ne az én szendvicsemet!

LINDA: Hozzá se nyúltam! Csak próbáltam elérhetővé tenni számodra.

ADAMUS: Oké.

LINDA: Most kéred a bort?

ADAMUS: Csinálni fogunk egy merabh-ot, és meg fogom enni….

LINDA: Majszolni.

ADAMUS:….a szenvicset a merabh alatt. (nevetés) Akkor hát drága Shaumbra….de hol is tartottunk? Ó, hát ott, hogy piszkosak vagytok. (még több nevetés) Energia maradványok vannak rajtatok. Rengeteg mindent elengedtetek. És ezek az elengedések hosszú éveken át zajlottak, ami lényegében elképesztő rövid idő volt, figyelembe véve annak a temérdek sok hiedelemnek, gondolatnak és sebnek és minden másnak a felhalmozását, amit el kellett engednetek. Le kellett hámoznotok, ahogy egy hagyma rétegeit, egyiket a másik után. És jó munkát végeztetek a hámozással. Nem rólad beszélek. (nevetés) Hanem valaki másról. (Adamus nevet)

Jó munkát végeztetek a sok-sok réteg elengedésével, ami bizony nem volt könnyű. Nem volt könnyű, mert ott volt egy aggodalom. Mi történik, ha lehántod a következő réteget? Mennyire válsz nyitottá és sebezhetővé, kiszolgáltatottá? Hiszen azokkal a régi rétegekkel és sebekkel együtt járt egy bizonyos komfortérzet is, volt bennetek egyfajta komfort érzet azzal, hogy áldozatnak éreztétek magatokat. Ez így van. Ezt én magam is jól ismertem. És ebből még mindig ott maradt bennetek egy kis maradvány energia. A túlnyomó részét már elengedtétek, ami jó, és ezért is tudjuk megtenni azt, amit most megteszünk. De még mindig ott maradt egy kis maradvány energia, amit most ki akarunk tisztítani. És ma ezt fogjuk megtenni. Az a maradvány még mindig hasonló helyzeteket vonz be az életetekbe. Az az aprócska kis maradvány, az az icike-picike kis maradvány darabka, ami még rajtad maradt, az a kis áldozati energia, az a kis félelem energia. És vannak köztetek olyanok is – most nem nézek egyikőtökre sem – de néhányatokban ott van a sötétség is, a sötétség energia. (Adamus nevet)

Oké. Kivétel nélkül mindannyian játszottatok a sötétséggel, ami egyszerűen csak a részét képezte a felnövéseteknek. Játszottatok a sötétséggel. Ami egyben nagyon érzéki tud lenni, a sötétség nagyon szexuális, és rengeteg sok hatalom van a sötétségben. Az ember szinte eltűnődik azon: - Miért is akarnék egyáltalán a fényben lenni? – Hiszen a fényben nem található meg ez a nagy energia. Az a sötétségben van meg. Abban tetemes mérvű hatalom és csábítás, kísértés van. Bizony. Ezért aztán nem csoda, hogy még mindig rendelkeztek annak maradványával.

Egyébként pedig fel fogtok nőni, és megtanuljátok, hogy nincs szükség a hatalomra. És ekkor fogjátok elengedni azt a régi sötétség dolgot magatokból. És most nem nézek senkire…..csak rád. (belenéz a kamerába) Rád, aki online nézel minket. Igen, rád. Pontosan tudod, hogy most rólad beszélek. Igen. Rólad.

Tehát ma ezt fogjuk kitisztítani. Csinálunk egy szépséges merabh-ot, ó, igen, egy kis csodálatos világ klasszis zenével, és ennek egy részét el fogjuk engedni. És mindezt erőfeszítés nélkül, szépségesen tesszük meg.

Ahogy Cauldre és Linda is mondta korábban, ti, drága barátaim mindannyian igazán jók vagytok a biztonságos terek megteremtésében, amikor összejöttök egymással. Amikor egyedül vagytok, akkor nem vagytok ebben annyira jók. (Adamus nevet, Lindának elakad a lélegzete, a közönségből páran nevetnek) Tényleg nem! Egyedül nem vagytok jók a saját biztonságos teretek megteremtésében, mert mindig beleviszitek a szemeteteket. De amikor valaki felkér titeket arra, hogy teremtsétek meg együtt a biztonságot, teret, akkor nagyon udvariasak vagytok. Akkor a nem biztonságos teretekben hagyjátok a szemeteteket, és beléptek a biztonságos térbe.

Most mindannyiótoknak hisztérikusan nevetnetek kellene. Megérintettem valami ideget? (csak kevesen nevetnek)

LINDA: Tényleg?!

ADAMUS: Azt hiszem ma egy nagyon hosszú tisztulási ülésünk lesz. Együtt jók vagytok a biztonságos terek megteremtésében. Egy ilyen alkalomkor, mint most is, nagyon biztonságos térben vagyunk, egészen addig, amíg el nem kezdek járkálni. Ez egy nagyon biztonságos tér. És könnyedén belelazulhattok a megvilágosodásotokba. Sőt mi több, észrevettétek, miközben szólt a zene, hogy ma valami nagyon másmilyen itt a teremben?

Feltűnt ez valakinek? És nem a tonhalas szendvicsemről van itt szó. (Adamus nevet) Egy nagyon más dinamikáról, amiről máris beszélni fogok, de előbb még térjünk vissza a végére!

Tényleg meg fogjuk engedni, hogy az a maradvány kitisztuljon, és aztán meg fogjuk engedni, hogy az a karizma, az a fény kiragyogjon. Az a fény, ami most ott van benned, de te ezt némiképpen visszatartod, mert nem vagy benne teljesen biztos, hogy mi is az a fény. Nem vagy benne teljesen biztos, hogy készen állsz-e annak a fénynek a kiengedésére.

De máris elárulom: - Amennyiben ebben az évben, akarom mondani most azonnal nem engeded ki azt a fényt, akkor az borzasztóan kellemetlen lesz. Nyomorúságos lesz számodra. Tehát most azon a ponton vagytok, hogy vagy megteszitek, vagy meghaltok. Tegyétek meg…..ú, próbálkozom itt. (Adamus nevet) Ezalatt most nem azt értem, hogy a szó szoros értelmében meghaltok. Hanem tudjátok, az emberi megfogalmazás értelmében haltok meg. Vagy megteszitek, vagy pedig pokolian fogtok szenvedni. (kis nevetés) Talán kissé túl erősen fogalmazok. Vagy megteszitek, vagy megsemmisültök. Na, nem úgy…

LINDA: Óóóó!!

ADAMUS: Ez nem hangzik jól.

LINDA: Na, ez aztán jobb volt! (még több nevetés)

ADAMUS: Hogyan tudnám ezt finomítani?

LINDA: Kérsz egy savanyú uborkát?

ADAMUS: Nem lehet. Hogyan lehetnék még ennél is egyértelműbb? Itt az ideje, hogy kiragyogjon a fényed! Itt az ideje, hogy az a karizma kijöhessen, máskülönben a tested fájni fog, az elméd pedig teljesen össze fog zavarodni, mint ahogy most is össze van már kavarodva. És ez nyomorúságos lesz, és akkor majd nagy nehezen ki fogod engedni a fényedet, és azt kérdezed majd tőlem: - Miért nem mondtad ezt el hamarabb?

Akkor most vegyünk erre egy mély lélegzetet!

Egy érdekes értelemben véve, már elvégeztük ezt a tisztítást, tisztulást. Már megtörtént. Már megszabadultunk attól a maradványtól. Attól a maradványtól, tudod, ami azt okozza, hogy egyfolytában ugyanazokat a dolgokat tapasztald, vég nélkül, mert ez a maradvány olyan, mint egy mágnes. Megállás nélkül ugyanazokat a típusú embereket, ugyanazokat a tapasztalásokat vonzza. Annak ellenére, hogy azt mondod magadnak: - Megvilágosodok. Magas tudatosságban fogok létezni. – De még mindig ott van az a ragadós dolog, ami folyton csak ugyanazokat a jól ismert, régi tapasztalásokat hozza be az életedbe.

Akkor most helyezzük a tudatunkat a tisztulásra, az összes maradvány elengedésére! Ó! Valami máris megváltozott a teremben.

Most a Shoud kezdetén vagyunk. Észrevettétek, hogy valami nagyon megváltozott itt? Igen. Már elengedtétek a maradványt.

KERRI: Hurrá!

ADAMUS: Köszönöm. (nevetés) Egyetlen magányos, mégis erőteljes hang a terem hátuljából! (Adamus nevet)

A lényeg az, hogy ez már megtörtént. Ezért is járt más érzéssel már a mai kezdetünk is, miközben szólt a zene. Ezért történt valami más. Nem kellett bejárnunk a lineáris utat ahhoz, egy elérjünk oda. Az már ott volt. Egyre többet és többet számíts ilyen dolgokra az életedben! Az élet útján többé nem kell tekerned a pedált a bicikliden! Ahogy Tóbiás mondta évekkel ezelőtt: - Egyhelyben állsz. Most minden mozog. Minden eljön hozzád. – Micsoda elképzelés! Tényleg meg tudod ezt engedni? (egy páran azt kiabálják: - Igen!) Három hangot hallottam. Hármat. Egyre jobbak vagyunk! Jó.


Saint Germain és a Shaumbra


Elmesélek nektek egy kis történetet, amit a Kvantum Megengedés tanfolyam alkalmával már elmeséltem, de szeretném, ha az összes Shaumbra hallaná.

Nem sokkal azelőtt, hogy Tóbiás eltávozott volna 2009-ben, hogy visszatérjen a Földre – egyébként Sam sokkal aktívabbá vált a Bíbor Kör tevékenységeiben….és most meg szünetet kell tartanunk egy pillanatra, amíg a jövő találkozik a jelennel, és meg nem kapom azonnal a kávémat. Az ember mostanra már azt gondolná, hogy annak ellenére, hogy én csak egy Felemelkedett Mester vagyok, aki sok Felemelkedett Mester tanított, többet, mint bármelyik másik Felemelkedett Mester, szóval az ember azt gondolná, hogy a kávé varázslatosan megjelenik.

LINDA: Ugyan már! Kaptál tonhalas szendvicset savanyú uborkával, krumpli chips- szel! És még mindig nyavalyogsz?

ADAMUS: De hogy ehetném meg mindezt a kávé nélkül?

LINDA: Igyál hozzá diétás kólát!

ADAMUS: Jajj!!!!

LINDA: Amiben mesterséges édesítő van.

ADAMUS: Ó!

LINDA: Ó!

ADAMUS: Ó! Ó! És nézzétek csak meg ezt itt! (arra a pohárra utal, amit Linda és Geoff kapott valakitől) De most komolyan! Azt mondtam, hogy jók vagytok a biztonságos terek megteremtésében, amikor együtt vagytok, de valaki, aki egymaga volt, és nem tartózkodott a saját biztonságos terében, ezt teremtette: fogott egy gyertyatartó lábazatot, ami kristály anyagú, majd a tetejére ráeszkábált egy műanyag poharat, és még azt hitte, hogy én majd ebből fogom meginni ezt a moslékot???

LINDA: Tessék, itt a csere! (átnyújt neki egy csésze kávét, amit Sandra készített)

ADAMUS: Több tiszteteletet……Óóó!

LINDA: Ez a csere ajánlatom.

ADAMUS: És megfelelő….

LINDA: Tessék, vedd el!

ADAMUS: …és megfelelő csészét.

LINDA: Tessék, vedd el!

ADAMUS: Igen.

LINDA: Tessék. ADAMUS: Á! Hm.

LINDA: Akkor most már befejezted a panaszkodást?

ADAMUS: Igen. És különben….(felmutatja mind a két középső ujját Sandrának), ezt azért, mert te is ezt mutattad nekem korábban!

LINDA: (elakad a lélegzete) ÓÓÓÓ!!!! (nevetés)

ADAMUS: Láttam én! Láttam! És most ezért cserébe rád borítom mindenki maradvány energiáját, beleértve ebbe az online nézőkét is! (A közönség reakciója: Óóó!!! – ahogy újra felmutatja a középső ujját)

LINDA: Óóó! De mit jelent ez, ha valaki felmutatja a középső ujját? Nem tudom, le tudják-e fordítani.

ADAMUS: Szerintem nem kellene ezt az irányt követnünk.

Szóval, hol is tartottunk? Egy megható történetet szerettem volna elmesélni, amikor…

LINDA: Elterelted magad ezzel az ujj mutogatással.

ADAMUS: Igen, eltereltem magam.

Tehát Tóbiás 2009-ben, amikor készen állt a Földre történő visszajövetelére, arra, hogy újra inkarnálódjon a Földön, azt mondta nekem: - St. Germain, egy nap majd te is megtanulod olyan nagyon szeretni a Shaumbrát, ahogy én szeretem őket. Ő tényleg, igazán, a létező legmélyebb módon szeretett mindannyiótokat. Tényleg el akarta venni tőletek az összes problémátokat, az összes gyengeségeteket, bizonytalanságaitokat, de közben tudta, hogy ez képtelenség.

Nagyon szeretett benneteket, és amikor ezt elmondta nekem, az nagyon mélyen megérintett engem. És akkor beleéreztem mindannyiótokba. (néhányan nevetnek, Adamus is nevet) Beleéreztem ebbe a csoportba. Ami egy bámulatos csoport, nagyon elkötelezett, talán szinte már megszállottan elköteleztétek magatokat a megvilágosodásotoknak. De ez jó.

Beleéreztem ebbe a csoportba, és tudtam, hogy lesznek majd közösen eltöltött jó időszakaink, és lesznek majd kemény időszakaink is. Tudtam, hogy mindent be kell majd vetnem a zsákomból, nos, nem a trükkökkel teli zsákomból, hanem a felismerés zsákomból. Mindent be kell vetnem a zsákomból, mert ti már mindannyian szinte mindent megéltetek. Voltak életeitek vallásos rendekben, Misztérium Iskolákban, és egyházakban. Minden elképzelhető módon bántalmaztak már titeket, és ti is bántalmaztatok másokat szinte minden féleképpen. Ezért aztán tudtam, hogy mindent be kell vetnem, a provokációtól kezdve az őszinteségig, és egy párotokat magamra kellett haragítanom. Nem annyira akkor, amikor így együtt vagyunk, de ismeritek magatokat – és most nem nézek senkire, kivéve rátok, akik online néztek minket, de be kellett vetnem a haragot, a szórakoztatást, az elterelést, és közben pedig tényleg belevinni benneteket a gyökér vagy mag energiákba a merabh-ok alkalmával, a mély biztonságos térrel.

Tehát ez így van drága barátaim, hogy elkezdtem együtt dolgozni veletek, és rádöbbentem, hogy mennyire nagyon elkötelezettek vagytok – és időnként össze vagytok zavarodva – de mennyire elkötelezettek is vagytok – és tudtam, hogy ezt meg fogjuk csinálni.

A másik szépség pedig abban rejlett, hogy rájöttem, hogy nem követtetek vakon engem, hanem használtátok a megkülönböztető képességeteket még velem kapcsolatban is, és mindig az alapján mértétek fel a dolgokat, hogy az jó vagy rossz érzést keltett bennetek, akármit is mondtam, akármit is tettem – tehát meg volt bennetek az integritás és megkülönböztető képesség magas szintje.

És ez óriási változásokat hozott. Nagy utat jártunk be egy viszonylag rövid idő alatt. Tudom, hogy számotokra ez egyáltalán nem számított rövid időnek, pedig tényleg az. És igazzá váltak Tóbiás szavai, megtanultalak nagyon szeretni benneteket, sőt, még azon is túlmenően. Elképesztő nagyrabecsülést érzek kivétel nélkül külön-külön mindannyiótok iránt mindazért, amit tesztek. Mert ez nem könnyű. Nem könnyű.

Egy bizonyos értelemben véve szinte könnyebb lenne magatok mögött hagynotok a fizikai testeteket, és eltávozni innen, mint továbbra is itt maradni ebben a korlátolt állapotban. Szinte könnyebb lenne azt mondanotok: - Tudod, már túljutottam azon, amiről azt gondoltam, hogy képes leszek megtenni ebben az életemben. És most az egész kicsit nehézzé válik, ezért kilépek. És majd később visszajövök. És hagyom, hogy valaki más vegye át a vezetést. – De mégsem ezt tettétek. Még mindig itt vagytok, és én tudom, hogy ez mennyire nehéz, összezavaró, gyötrelmes, és csodálatos.


Most van itt az idő


Drága barátaim, azért mondom el mindezt, mert azt is tudom, hogy ez az év a realizáció, a megvalósulás éve különböző mértékben és különböző módokon, de legalább is képesek lesztek ebbe bepillantásokat nyerni, képesek lesztek kézzelfogható dolgokat megélni ezzel kapcsolatban. Ez persze nem jelenti azt, hogy hirtelenjében mindent tudni fogsz, ami egyébként sem egyenlő a megvilágosodással. Hanem azt jelenti, hogy meg lesznek azok a nagyon fontos áttöréseitek és bepillantásaitok. Ezek ezért nagyon fontosak, mert ha egyszer megélitek azokat, akkor tudjátok, hogy ez lehetséges. Akkor tudjátok, hogy ez igaz. Ha egyszer elkezdődnek ezek a tudati áttöréseitek, akkor tudni fogjátok, hogy ez újra meg újra lehetséges számotokra. És akkor elkezditek felismerni, hogy bírhattok azzal a teljes tudati állapottal, és közben pedig benne lehettek ebben a korlátolt emberi állapotban is. A kettő együtt létezhet. És attól még megtapasztalhatod az emberi életet úgy, ahogy ezt mindig is szeretted volna, és közben pedig lehetsz nagyon tudatos, megvilágosodott és isteni is – egyszerre – egyszerre és külön is – de akkor képes leszel ezen a bolygón Mesterként élni, és közben élvezheted ezt a bolygót emberként is.

Kivétel nélkül mindannyiótok számára ez a realizáció, a megvalósulás éve. És ez nem erről a naptári évről szól, hanem arról, hogy elérkezett a realizáció ideje. Már eleget dolgoztatok ezért. Már minden tanfolyamot elvégeztetek. Eleget szenvedtetek, és most már elérkezett a megvalósulás ideje.

Valami megváltozott bennetek, a bolygóban. És valami továbbra is változni fog ezzel a dologgal kapcsolatosan, amit mi az Új Földnek hívunk. Annak felismerése, realizációja, hogy az Új Föld itt lehet veletek ezen a Földön. Talán a régi Föld ezt még csak fel sem ismeri, vagy nem is tudja ezt. De ti tudjátok, és ez az, ami számít.

Ez az év a realizáció, a megvalósulás éve egy olyan értelemben, amire talán nem számítottatok, és talán akkor érkezik el hozzátok, amikor a legkevésbé számítotok rá. Talán akkor, amikor itt ültök a Shoud-kor. Vagy talán akkor, amikor sétálsz egyet a parkban. Vagy talán pont egy zűrzavar kellős közepén. De elkezdődnek ezek az áttörések. És elkezditek megérteni, hogy mi is a tudat.

Sokszor használom ezt a fogalmat: - tudat. Ami a tudatosságot jelenti. Azt, ahova a realizációdat helyezed. Ahova a tudatosságodat helyezed. Ahova az Énedet helyezed.

És ez egy érdekes szó. Már korszakok óta használatban van, és még mindig csak nagyon kevesen értik a jelentését, mert végeredményben a tudat egy tapasztalást jelent, és ez az, amit meg fogtok élni az idén – a realizációt, és a vele járó tapasztalást, ami túl van a szavakon Ez valami nagyon személyes és bensőséges lesz. Nem Istenről fog szólni, és nem is arról, hogy lejönnek ide az angyalok. Ez rólad és Rólad szól majd. És ebben az élményben, ebben az áttörésben olyan dolgokra fogsz rádöbbenni magadról, amik annyira tágasak és kiterjedtek…..hogy a gyönyörű szó még a közelében sem jár az élménynek. Mert ez annyira ragyogó. És akkor majd fel fogod ismerni, hogy ez mindig is ott volt. Mindig ott volt.

Ez egy nagyon különös érzés. Ezt a saját tapasztalatomból, és a többi Felemelkedett Mesterrel végzett munkámból tudom. Ez egy nagyon különös, fura élmény, mert a felismerésnek a pillanatában, tudod, azt mondod majd: - Tudom, hogy ez mindig is ott volt. Annak ellenére, hogy nem ismertem fel, tudom, hogy mindig is ott volt. – Ahhoz hasonlítható, mint amikor valami ott rejtőzött az árnyékban, és mindig ott volt veled, és most hirtelen a fénybe kerül, beragyog, és ez te vagy. Ez a valódi éned. A bámulatos éned.

Ez egy nagyon különös élmény. – Mert, ha tudtam, hogy ott van – hiszen olyan ismerős – ha tudtam, hogy ott van, akkor miért nem ismertem fel, realizáltam korábban? Mi tartott vissza? Miért nem engedtem meg?

Ennek számtalan sok oka van. Azt is lehetne mondani, hogy az a Szabad Én, az a Megvilágosodott, ráébredt Én, az, amit a Jövőbeli Énednek hívsz, de ez mégsem így van, mert az a Megvilágosodott, ráébredt Én megengedte neked, az embernek, hogy keresztülmenj a tapasztalásaidon, amik egyben az Ő tapasztalásai is. És mindez nem a leckék vagy a fejlődés érdekében történt, hanem egyszerűen csak magának a tapasztalásnak a kedvéért. Megengedte, lehetővé tette magának, hogy mélyen megtapasztalja az emberi létezést. És ezért ott volt ez a mesterséges választóvonal, elválasztottság az emberi és az isteni között.

És el tudjátok képzelni, hogy az Isteniség, aki szintén Önmaga kozmikus realizációját éli éppen, ő is azt mondja: - Nem ismertem fel igazán, hogy emberként min mentem keresztül. Pedig az végig ott volt. A tapasztalások végig ott voltak, és én nem igazán ismertem ezt fel.

Tehát az Én minden részének csodálatos realizációja által, különböző formákban meg lesz ez a tapasztalásod. És ezt máris elárulom, hogy azért lesz meg ez a tapasztalásod, mert készen állsz rá. Teljességgel készen állsz.

És itt most mindenkihez szólok, nem csak az itt jelenlévőkhöz, hanem az online nézőkhöz is. És ez a tapasztalás, ez az áttörés, vagy áttörések egyben nagyon nehezek is, mert úgy fogod érezni, hogy visszahúz majd magába a korlátolt valóság. Úgy fogod majd érezni, hogy újra magába húz majd a tömegtudat, és ez így is lesz sokféle értelemben. Megpróbálsz majd belekapaszkodni ebbe az élménybe, és azt akarod, hogy ez újra történjen meg. De nem tudod ezt megtörténtté tenni. Az csak úgy megtörténik.

És ez egyfokú depressziót, szorongást fog majd okozni. (Linda átnyújtja a kávéját) És akkor elkezdesz majd nevetni. Nagyon nehéz lesz elnevetned magad, de mégis pont ekkor kezdesz nevetni. Mert újra akarod élni az élményt. Ha egyszer megízlelted azt a szabadságot, akkor semmi más nem lesz elegendő számodra. Ha egyszer belekóstoltál az Énednek ebbe a részébe, amit úgy is nevezhetnénk, hogy az Éned szeretete, akkor nagyon nehéz visszatérni abba a korlátolt emberi tapasztalásba, és megjelenik majd a depresszió, a harag, és hatalmas lesz a kísértés, hogy újra megteremtsd azt a tapasztalást.

Tegyük fel, hogy pont horgászás közben következik be ez a tapasztalás. Egy csodálatos napsütötte napon, és te éppen horgászol, ahogy ezt a Mesterek szeretik, és megtörténik ez a gyönyörűséges tapasztalás, amit szinte alig tudsz szavakba foglalni. Majd kimész a partra, visszamész a házadba, visszatérsz az életedbe, és depresszióba zuhansz, mert hirtelen megérzed, hogy minden újra beszűkült.

És ekkor mihez kezdesz? Másnap is beülsz a csónakodba, kievezel a vízre és megint horgászni kezdesz. És akkor: - Mi a fene van? Hol marad a realizációm?! – Szinte azt gondolod, hogy a csónakod, a hal, a horgászbotod okozták az élményt. De ezt ezen a módon nem tudod újrateremteni.

Amit viszont megtehetsz, az az, hogy felismered, hogy ha egyszer megtörténik ez az áttörés – úgy értem a valódi realizáció – mert tudom, hogy változó mértékben mind megéltétek ezt – de ez minden korábbi tapasztalásodat túl fogja szárnyalni – tehát, ha egyszer ez bekövetkezett, akkor ott van benned ez a belső tudás, hogy ez ott van. Ez valódi. És nem csak üres beszéd. És ez nem csak arról szól, hogy havonta egyszer összejövünk egymással. Mert ez elképesztően valós, és ez annak az ideje, amikor veszel pár jó mély lélegzetet, és egyszerűen csak megengeded. És akkor ez majd visszapörög hozzád, hogy úgy mondjam.

Most ezt túlságosan leegyszerűsítem, de ha megéled ezt az áttöréses realizációt, ami elképesztő – Ó, ez a részem mindig is itt volt! – ha átéled ezt a szeretetet, együttérzést és könnyedséget – ha meg van ez az áttörésed, és visszatérsz az emberi életedhez, akkor azt is mondhatnánk, hogy ez az áttörés egy érdekes spirálmozgásba kezd. Ezt most leegyszerűsítem, de ez az érdekes spirál felmegy az Isteniségedhez, majd újra lefelé veszi az útját. És itt vannak neked ezek a gyönyörű spirál mentén haladó energiák, amik újra meg újra, meg újra találkoznak egymással. És aztán majd valamikor egy ponton ezek egyszerűen csak nem válnak szét többé, hanem összekapcsolódva maradnak. Tudatosságban egymással maradnak.

És ez az a pont, ahol egy hatalmas mosoly jelenik majd meg az arcodon, ami egyfajta buta mosoly. Tudjátok a Mesterek bután szoktak mosolyogni, mert megtehetik. (Adamus demonstrálja ezt a mosolyt, többen nevetnek) Buta mosoly. Tehát kiül majd az arcotokra ez a buta mosoly, és tudni fogod, hogy megtörtént a realizáció, hogy te vagy az Én Vagyok, és attól még játszhatod tovább az embert. És ez a bámulatos dolog!

Fel tudjátok fogni, hogy a többi Mesternek soha nem adódott esélye arra, hogy itt maradjon, és továbbra is játszhassa az emberit? Eljátszhatod, hogy le vagy korlátozva, mert tudod, hogy igazából ez nem így van. Eljátszhatod a szegény ént, és közben tudod, hogy ez igazából nem így van. Eljátszhatod az elképesztően bámulatos kreatív létezőt, az emberi lényt, ami tényleg vagy, de közben isten is vagy. Bármit eljátszhatsz, amit csak akarsz.

Ezért is várom már annyira, hogy megjelenjen a könyvem, aminek a címe a Tudat alakítása, mert akkor tényleg meg fogjátok ezt érteni. Hogy ez nem más, mindössze a tudat aktusa, vagy alakítása. Egy alakítás. EL tudod képzelni, hogy bármit eljátszhatsz, bármit alakíthatsz, amit csak akarsz, és közben nem aggódsz azon, hogy beleragadsz a szerepbe? Nem azt gondolod, hogy kamuzol, hogy hamis vagy, hanem tudod, hogy egyszerűen csak játszol a tudattal. Talán ez lesz az alcíme, a még különben sem megjelent könyvnek: - Játék a tudattal. Á, bámulatos! Lenyűgöző!

LINDA: Itt egy zsebkendő a problémád számára. (kisebb nevetés)

ADAMUS: (úgy tesz, mintha sírna) A probléma az, hogy írni kellene Cauldre-nak egy megjegyzést, hogy fejezze már be a borítót!

Akkor drága Shaumbra, vegyünk erre egy jó, mély lélegzetet!

Igen, nagyon megszerettelek benneteket, és ez az az év, amikor elkezdjük a realizációt. És máris elmondom, hogy ha nem kezdjük el azonnal a realizációt, akkor vagy ti fogtok eltávozni frusztráltan, és undorova tőlem vagy magatoktól, vagy pedig azért fogtok eltávozni, mert annyira készen álltok, hogy nem akarjátok már visszafogni magatokat. Vagy ti távoztok el, vagy pedig én leszek az, aki elmegyek. És ezt megígérem. (valaki azt mondja: - Ne!) De igen. De igen. Valójában ez a jó hír. Mert amennyiben nem léptek bele a tudatos realizációba, tegyük fel ebben az évben, az elkövetkezendő tizenkét hónapban…..a következő év Valentin napjáig, amit kicsit több is, mint egy év, szóval, ha addig nem teszitek ezt meg, akkor úgy érzem nem végeztem jól a munkámat, ami arról szólt, hogy eléggé üsselek - vágjalak benneteket. (nevetés) Hogy szórakoztassalak benneteket, vagy bármit is tegyek. Akkor úgy érzem, hogy nem végeztem jól a munkámat. Akkor úgy érzem, hogy nem mutattam meg nektek azt, akik valójában vagytok. Tehát, amennyiben nem történnek meg a realizációk, akkor el fogok távozni.

Nos, ez nem jelenti azt, hogy ennek mindegyikőtökkel meg kell történnie, csak ötötöknek. Öt elég lenne nekem. Ötöt kérek szépen! Gyertek elő! Gyerünk! Kezdjünk bele egy kampányba, aminek mondjuk, adjuk azt a nevet, hogy: - Tartsuk itt Adamust a fedélzeten! – Tehát öt emberre lenne szükségem. (szünet) Ez vicces a könyvemben. (kisebb nevetések)

Úgyhogy szerintem ez egy jó kis elkötelezettség egymással – jövő év februárig. Megjegyezzük ezt a napot. Vagy ti távoztok, vagy én megyek, vagy meg lesznek a realizációk.

LINDA: És milyen lesz ez a távozás?

ADAMUS: Hát ilyen. Egy pillanatra kapcsoljátok le a világítást, és kapcsoljátok le az internetet. (a terem elsötétül, egy kevesen nevetgélnek)

(szünet)

ADAMUS: Ezzel elég jól érzékeltettem?

LINDA: Igen.

ADAMUS: (nevetve) És most akkor, én nem igen szoktam fogadásokat kötni, ha csak nem vagyok biztos abban, hogy én nyerek. (kisebb nevetések) Soha nem fogadjatok semmire, csak abban az esetben, ha biztosak vagytok benne, hogy nyerni fogtok! És ennek mondania kellene valamit arról, amit én tudok a jövőről. Nem vagyok látó. Nem vagyok jós. Én már ott vagyok. Igen. 2016. február 14. – Adamus jó munkát végzett! (A közönség tapsol, Adamus nevet, majd csókot dob Lindának)

Akkor folytassuk!

Egyébként ez annyira csodálatos! Szeretném, ha mindannyian elkezdenétek ezt csinálni! Azt hiszitek, hogy a jövő valami olyan dolog, ami még nem történt meg. Egy szart! Az már megtörtént. Valójában az itt a kérdés, hogyan akarjátok elrendezni az elemeket? Ott vannak az élet elemei, amik aprócska energia elemek és különféle változatok meg dolgok, akciók és reakciók, továbbá következmények. De ezek mindössze a társasjáték elemei, darabkái. És olyan módon rendezheted el őket, ahogy csak akarod. És nem kell őket lineáris rendben elrendezned máról holnapra, majd a következő hétre, hónapra. Nem! Keverjétek össze őket! Hozzátok ide, a mostba a jövőt most azonnal! Ez teljességgel lehetséges. És annyira szórakoztató, amikor képes vagy ezen a módon játszani!


A tudatosság éve


Az idei év a tudat éve, ahogy erről már beszéltem a ProGnostban. Lényegében minden év a tudat éve, csak ez jól hangzik. Szép kis cím. Ez az év a tudat éve, de a tavalyi is az volt. De ez az év tényleg a tudat éve. (nevetés) Nos, tényleg az, mert a tavalyi év is a tudat éve volt, ami aztán létrehozott némi tudatosságot. Tehát ez az év tényleg…ez a szuper tudatosság éve (nevetés, és valaki bemondja: - Kvantum!) Kvantum! Szuper magas oktávú kvantum tudatosság éve.

És az is. Miért? Miért? Mert 1.) én azt mondtam, és mert ti is azt mondtátok, és mert csodálatos ezt megérteni, hogy ahová a tudatodat helyezed, ott létrejön a valóság. Ott, ahol korábban semmi sem létezett, egyszeriben csak életre kel a valóság, mert ott a tudat.

Tehát ha valaki azt mondja: Igen, ez a tudat éve – akkor ez így is van. Látjátok, hogy ez mennyire egyszerű? Ennyire egyszerű. Ha azt mondod, hogy: - Ez az év az áttörésem éve! – akkor ez így is van. Az a lényeg, hogy hova helyezed a tudatodat, a tudatosságodat.

És ha váratlanul azt mondom, amit mondtam is, hogy: - Nos, el fogok menni, ha nem lesznek meg az áttöréseitek, vagy pedig ti fogtok elmenni, és akkor nem lesz kihez beszélnem. Látjátok, ezzel nem teszek mást, minthogy oda helyezem a tudatot. Oda, ahol egy üresség volt, amit most betöltöttünk. És akkor most belevetjük magunkat, és élvezzük. Szeretjük.

Tehát amikor azt mondom, hogy ez a tudat éve, nos, talán pár perccel ezelőtt még nem volt az, de most már az, mert ott van a tudat. Foghatsz egy tátongó ürességet – egy semmit, a semmi terét, ami még csak nem is tér – és belehelyezheted a tudatodat, ami aztán életre kel.

Szerintetek a Föld hogyan került megteremtésre? Szerintetek apró kis pillangók szállingóztak ide az angyali családokból, és szétszórták a kis pillangó porukat? Nos, mondhatni. Egy kicsit. (nevetés) De kaptak némi segítséget az unikornisoktól is persze, és… (nevetés) Nem! A következő történt: - Nahát! Szükségünk van helyre. Egy olyan helyre, ami teljesen más, mint az összes többi hely, ahol eddig jártunk. Szükségünk van egy helyre, ahol igazán játszadozhatunk egy nagyon bizarr, különös, furcsa, elcseszett módon. Akkor helyezzük a tudatosságunkat bele ebbe a fura helybe! – Korábban nem létezett ez a fura hely, és egyszeriben csak létrejön ez a fura hely. Ezt hívjuk Földnek és univerzumnak. És az egyszeriben csak létrejött.

Ehhez nem kellett energia. Nem volt szükség energiára. Nem volt szükség hatalomra. Nem volt szükség angyali csapatokra. Nem volt szükség Istenre. Nem, csak egy páran kellettünk hozzá, akik azt mondtuk: - Akkor most vágjunk bele egy felfedező utazásba! Helyezzük a tudatunkat a Fura Bolygóra, és utána hagyjuk azt megtörténni.

És ez bámulatos! A tudat – bumm! - egyszeriben csak létrehozta az univerzumot, egyetlen szempillantás alatt. Egyetlen csettintés alatt. Nem, lényegében ez az egész hét nap alatt történt meg – vagyis hat nap alatt, a hetediket visszavontam. (nagy nevetés) Á!

LINDA: Á! Ha-ha-ha!

ADAMUS: Á! Ha-ha-ha!

LINDA: Á! Ha-ha!

ADAMUS: És szerintetek mi a helyzet? Ti is ezt tettétek! Ti is ezt tettétek! Azt mondtuk: - Á, a hetedik napon egyszerűen csak pihenjünk! Igen. (Adamus nevet) Csak próbálok figyelni, hogy ki alszik és ki van ébren.

Tehát belehelyeztük a tudatunkat, majd hátraléptünk, és részben ez az a pont, ahol ti, emberek bajba juttok. Tehát belehelyezitek a tudatotokat valamibe, energia és hatalom nélkül. Ez csak egyszerű tudatosság. Ennyi az egész. Csak ennyi: - Ó, igen. Fura bolygó. – A tudatosság, a tudat már ott is van, majd az elkezd virágba borulni. Ez az a pont, ahol hátraléptek. Egy jó teremtő teremt, majd – huss! - felszabadítja, szabadon engedi a teremtését. Hogy miért? Mert akkor az folytatja a kiterjedését. Folyamatosan a teremtő végső megnyilvánulásává válik egy olyan módon, amit a teremtő saját magától soha nem lenne képes elképzelni.

Megteremtesz valamit. És ez gyönyörű. Igen, a teremtés csodálatos. Létrehozol valamit, mondjuk a fura bolygót, és aztán hátralépsz, és figyeled, ahogy a teremtői energiák folyamatosan kiterjednek, és folyamatosan visszajeleznek és kifejezik magukat előtted, a teremtő előtt olyan módokon, amik korlátlanok, olyan módon, ahogy soha nem tudtad volna elképzelni.

A képzelet és a kreativitás – a kettő lényegében együtt jár – olyanok, amik egyre csak tágulnak, terjednek. A kreativitás nem egyoldalú, egysíkú! Az nem úgy van, hogy megalkotsz egy festményt, és ennyi. Felakasztod a falra. Bár az ember ezt gondolná. De nem így van, mert az folyamatosan tovább terjeszkedik multidimenzionálisan. Ezért is lehetséges az, hogy egy-két nagy Mester képes volt arra, hogy belefessen embereket a képeibe, ott csapdába ejtve őket, csapdába ejtve…nos, nem a lelküket, hanem azt, amit a lelküknek hittek – az energetikai összetételüket. És az a festmény folyamatosan csak kiterjed, tágul és megnyilvánul, kifejeződik. Nem akarok most ebbe belemenni, de a világ egy-két legnagyobb fekete mágiáját festmények által és egy kicsit a zene által hajtották végre. Ó! Ez annyira könnyű! Olyan könnyű! Páran azt gondolják, hogy meg kell átkozniuk másokat! (nevetés, ahogy Adamus megint felmutatja mindkét középső ujját) Vagy ehhez hasonló dolgokat kell tenniük, hogy ezzel próbálják ráerőltetni…..Újra megteszem a kamera kedvéért. (megint felemeli mind a két középső ujját) Köszönöm. Ez az, amikor a ti Felemelkedett Mesteretek megadja nektek a végső megerősítést. (még nagyobb nevetés)

Oké, akkor most harapnék egy pár falatot. Tehát a hölgy hozott nekem tonhalas szendvicset. Sandra, neked volt bármi közöd is a tonhalas szendvicsekhez?

SANDRA: Nem, biztonságosak.

ADAMUS: Nos, akkor biztonságban megehetem őket. (kisebb nevetések, Lindának elakad a lélegzete, ahogy Adamus egy hatalmasat harap az egyik szendvicsből) Mmm. Mmm. Kér valaki egy falatot? (valaki azt mondja: - Igen.) Adjátok körbe a tálat, de ezt az egyet félreteszem magamnak. (átnyújtja valakinek a tálat a közönségből) Mmm. És akik most néztek minket, tartsatok velem, amíg megeszem. Mm. Mmm? (kínálja Lindának)

LINDA: Kösz, nem! Szeretlek, de nem kérek.

ADAMUS: Mmm. Mmmm. Mmm. Oké, hol is tartottunk? A nagy fekete mágiánál, amit festményekkel csináltak. Nehogy az legyen, hogy miután innen hazarohantok, elkezditek lefesteni az anyósotokat vagy a volt feleségeteket! (nevetés) Ismerlek én benneteket Shaumbra! Szeretlek titeket, de nagyon is ismerlek benneteket! (Adamus nevet)

A tény tehát az, hogy amikor egy teremtő – akik ti vagytok, egyébként. Emlékeztek erre? Mi teremtők vagyunk. Á, ti ezt elfelejtettétek. De amikor egy teremtő megteremt valamit, akármit, legyen az bármi, akkor azt megáldja és szereti….jó dolgok megcsodálni a saját teremtéseiteket. Nem kell itt alázatosnak, álszentnek lennetek! Tehát, amikor megteremtetek valami igazán jó dolgot, akkor mondjátok: - A fenébe is, ez nagyon jó! – Gondoljatok csak rám! – A fenébe is, ez nagyon jó! (nevetés) Majd ezután lépjetek hátra! A teremtésetek tovább fog terjedni és teremtődni multidimenzionálisan, és mindenhogy máshogy is. És soha nem áll le, mert ez a ti kisbabátok. A ti teremtésetek. (Edith valamit beleejt az ölébe) Nézzétek csak! Az a tonhal még mindig ugrándozik, kiugrik a szendvicsedből, és egyenesen az öledbe pottyan. (nevetés)

A teremtés továbbra is ki akarja fejezni magát a teremtője előtt – aki te vagy – ki akarja fejezni előtted az örömét, a korlátlanságát, a kegyelmét és a teljességét. Ezért aztán egyre csak növekszik, gyarapszik, kiterjed – hívjátok ezt tetszésetek szerint. Ez a bámulatos a teremtéssel kapcsolatosan! Sok jelentősége, hordereje van, ha megállsz egy pillanatra, és beleérzel ebbe. Minden, amit teszel, az lényegében egy teremtés, akkor is, ha hipnózis alatt teremted, vagyis a régi programozottságból teremted. Az attól még teremtés, és továbbra is ki fogja fejezni magát előtted. Továbbra is növekedni fog.

Akkor most hozzuk be a tudatot is az egyenletbe, ami általában nem szokott benne lenni.

Tehát egyszeriben csak tudatos teremtő vagy. Mit is jelent ez? Azt, hogy nem csak keresztül evickélsz a napodon, arra várva, hogy véget érjen a nap. Mert ezt most úgyis megfordítjuk, a nap vége a nap kezdetekor fog megtörténni. Tehát ahelyett, hogy csak keresztül evickélnél a napodon, ahelyett, hogy csak azt várnád, hogy véget érjen a nap, hirtelen tudatossá válsz. Tudatába kerülsz annak, hogy benne vagy egy napban. Úgy értem, ez egyszerűnek tűnik, a legtöbb ember ezt mégsem tudatosítja magában. „Ma egy nap van.” A Kvantum megengedés tanfolyamon azt szoktam kérni mindenkitől, hogy kezdjék azzal a napjukat még mielőtt kikelnének az ágyból, hogy: - Létezem. Tényleg ez az egyik legnagyszerűbb dolog, amit megtehetsz magadért. –Létezem. – Még mielőtt kikelnél az ágyból. Jól hangzik – igaz? – Létezem. - És akkor belelépsz ennek tudásába és tisztaságába. – Á! Nahát! Én egy teremtő vagyok. Itt vagyok.

Ugye ez igazán egyszerűen hangzik? (valaki azt mondja: - Igen.) És akkor egyszer meg fogod ezt tenni, utána pedig elfeledkezel az egészről. (valaki azt mondja: - Igen.) Na, igen. (Adamus nevet) Miért van ez? Nos, az egy egészen másik Shoud témája, de néha magam is eltűnődöm ezen. Ez annyira könnyű. Fel tudjátok fogni, hogy a tudatotok, az energiátok és az időtök mekkora részét töltitek a problémáitokkal? Ha mondjuk minden egyes nap 16 órát vagy ébren, abból szerinted mennyi tudatot, energiát és időt töltesz a problémáiddal?

SART: 16 órát.

ADAMUS: (nevetve) Sart, 16-ot? Azért ennél adj több hitelt magadnak! Tizenöt és felet! (nevetés) Nem, én realistán nézve az egészet azt mondanám, hogy az emberek az idejüknek és az energiájuknak úgy 60,70 %-át töltik a problémáikkal.

És akkor miért van az, hogy azt mondom, hogy az egyszerű „Létezem-mel” kezdd a napodat – nem mérgesen, gorombán, hogy létezem, hanem úgy, hogy Létezem, beleérezve ebbe a realizációba, hogy létezel! Úgy értem, ez azért jó hír, nem? (nincs válasz) Ó! (egy valaki azt mondja, hogy: - Igen.) Talán a jövő év február 14-e mégsem annyira jó….(Adamus nevet)

Mennyire nehéz az egyszerű „Létezem-mel” kezdeni a napodat, úgy hogy beleérezel ebbe a kijelentésedbe? Mert ez teljesen meg fogja változtatni a nézőpontodat. Ahelyett, hogy az időd és a tudatod 70 %-át a problémáidra fordítanád, az elkezd lecsökkenni 50-re,40- re,30-ra, 20-ra. És akkor úgy 15-20 % -ot fogtok a problémáitokkal foglalkozni. Nem azért, mintha nem tudnátok megszabadulni tőlük, hanem azért, mert nem akartok megszabadulni tőlük. Mert tudjátok, ha eljuttok erre az alacsony szintre, ha az időd, a tudatod és az energiád mindössze 15 %-át fordítod a problémáidra, akkor azzal jól elszórakozol. Bizony. Olyan ez…. és ehhez ragaszkodni fogtok. Olyan ez, mint egy kis önbántalmazásra szánt idő minden egyes nap. (kisebb nevetés) Olyan ez, mint egy kis önostorozás. (most ezt az önkorbácsolást demonstrálja) De ezzel ti elszórakoztok. Mert így akkor még mindig képesek vagytok kapcsolódni másokkal, és így elmondhatjátok magatoknak, hogy milyen jók vagytok, hogy ki tudtok ebből szállni. Tehát ehhez a 15%-hoz ragaszkodni fogtok. Nem, ez jó. Ez mókás. És mekkora változás ez a korábbi 70%-hoz képest, ahol a tudatotok, az időtök és az energiátok a problémákra fordítódott.

Megtörtént valaha is….(Adamus nevet) Megtörtént már akár csak egyszer is…hogy megálltál egy pillanatra….meg kell válaszolnom a saját kérdésemet, mielőtt folytatnám – Nem! (nevetés) Megtörtént akár már csak egyszer is, hogy megálltál és azt mondtad magadnak: - Tudod, ezek a problémák folyton csak ismétlődnek megállás nélkül. – Lényegében ugyanaz a probléma ismétlődik. Ugyanaz a probléma. Hány élet telt már el ezzel a büdös problémával? Ugyanaz a személy, ugyanaz a…tudjátok, úgy értem, beszélhetünk nyíltan, ugye? (egy páran válaszolnak: - Igen. )

LINDA: Talán.

ADAMUS: A teremnek ez a fele rendben van. (nevetés) De akkor csináljunk úgy, mintha másokról beszélnénk! És persze nem rólatok. Miért van az, hogy soha nem állnak meg egy pillanatra, és nem teszik fel maguknak a kérdést: - Miért van az, hogy ezek a problémák soha nem érnek véget?! Hanem újra és újra megtörténnek. – Azok az emberek, akiket ismerek, akiket figyelek – és most nem nézek senkire – ötször vagy hatszor házasodtak. (Adamus hitetlenkedő arcot vág, egy páran nevetnek) És még panaszkodtok is emiatt??!! Nos, értem én, hogy azért teszitek ezt, mert élvezitek a tapasztalást. De utána meg panaszkodni merészeltek?! És a probléma az, hogy hallom, ahogy az elméjükben beszélnek, és már nem is emlékeznek az exeik nevére. (még nagyobb nevetés) Úgy értem, ha nagyon erőltetném nekik, de számukra ez az egész csak egy óriási panaszáradat. Számukra ez az egész csak egyetlen óriási rossz párkapcsolat, és a legtöbbjük ezt még csak fel sem ismeri. Reggel felébrednek, és rögtön az következik: - Ő meg kicsoda? Ja, a negyedik feleségem. Ja, jól van akkor. (még több nevetés)

Az az idő és energia mennyiség…..szia drágám (mondja Lindának, amin páran nevetnek) Az az idő és energia mennyiség, amit a problémákra fordítotok, pedig ezt az egészet egyetlen csettintéssel meg tudnátok változtatni a tudattal. A tudattal.

Azt szeretném, ha megnéznétek magatokat. Mennyi…..meg tudjátok tenni, hogy adtok nekem egy „Létezem-et” reggel, mielőtt még kikelnétek az ágyból? (A közönség válasza:- Igen.) Most ezt mondjátok, de képesek vagytok ezt megadni magatoknak, azt, hogy „Létezem”, még mielőtt kikeltek az ágyból? Ez nem egy varázs formula. Hanem egy realizáció. Tudatosság. Létezem. Bumm! Alapvető tudatosság. És ez mindent visz. Amennyiben képes vagy reggel tudatosan felébredni, ahelyett, ahogy ezt most teszitek, az teljes mértékben megváltoztatja a napotokat.

És ezen kívül semmi mást sem kell tennetek. Nem kell ezt 20 percen keresztül mondogatnod. Nem kell semmi mást tenned. Csak reggel, amikor felébredsz, érezd át azt, hogy – Létezem – majd kelj ki az ágyból és éld a napodat, de figyeld meg, hogy a napod mennyire nagyon másként áll össze. Te vagy az, aki másként állsz össze.

A tudat éve a tudatosság éve, ahol is tudatába kerülsz a napodnak, tudatába kerülsz a tudatosságnak. A tudat nem hatalom, és nem is energia, hanem egyszerűen tudatosság. És ez érdekes, mert az ember ezzel vitába szállna, miszerint: - Az embernek tudatában kell lennie, képesnek kell lennie autót vezetnie, leírni a nevét, és emlékezniük kell a TAJ számukra. Nos, ez nem tudatosság. Ez mind emlékezet. Kicsi, vagy inkább semmi tudatosság nincs ebben. Az emberek nem tudatosan írják le a nevüket. Egyszerűen csak leírják azt. Tudjátok, csak úgy gépiesen. És ezt újra meg újra megteszik.

Ez a tudat éve számodra. A tudatosság éve. Ez annyira egyszerű. Lényegében ezen egyáltalán nem kell dolgoznod. Mindössze a tudatában kell lenned. És ez az, ami mindent megváltoztat.

Ez fogja megváltoztatni a bolygót – abszolút meg fogja változtatni a bolygót, ahogy egyre több és több lesz a tudatosság. És ahogy erről a ProGnost-ban is beszéltünk, lesznek olyanok, akik ezzel abszolút harcolni fognak. Nem akarják ezt. Lényegében nem akarják a tudatosságot. Miért? Miért ne akarná bárki is a tudatosságot? Hatalom, változás, félelem. Félelem…a tudatossággal együtt jár, nos a tudatosság. Együtt jár vele a felismerés, a realizáció és a tudás. És talán sokan vannak, akik ezt nem akarják, akik félnek ettől. Mert mi történik akkor, ha magamba kell néznem, és nem fog tetszeni, amit látok?

Van egy érdekes kérdésem – és Linda, eljött a mikrofon ideje – egy érdekes kérdésem van számotokra. Egy egytől százig terjedő skálán, ahol a 100 a legnagyobb szám, és az 1 a legkisebb – hol helyezkedik el jelenleg az emberi tudatosság? Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nem a ti tudatosságotok a kérdés, hanem a bolygó tudatossága.

LINDA: A bolygóé.

ADAMUS: Egytől százig.

LINDA: Oké, egy szakértőhöz megyek a mikrofonnal.

ADAMUS: Hol helyezkedik el a tudatosság? Egytől százig.

PATRICIA: Huszonöt.

ADAMUS: Nekem is meg van a saját számom….oké.

PATRICIA: Nem tudom. Egyszerűen ez jött.

ADAMUS: Jó. Kitűnő. Hol tart a tudatosság? Egytől százig. Fogjátok fel, hogy az emberiség már több millió éve itt van ezen a bolygón.

SHAUMBRA 2: (nő) Tíz.

ADAMUS: Tíz. Oké. Gyorsan megyünk lefele. (nevetés)

PETE: Kettő.

ADAMUS: Kettő. Te jó ég, Pete! Pete szerelmére! (nevetés)

LINDA: Ha-ha-ha! Péter szerelmére! Ha-ha-ha!

ADAMUS: Ó, Pete!

LINDA: Ez annyira vicces!

ADAMUS: Oké. 2, 10, 25. Jól hallom?....Jól hallom?

SHAUMBRA 3: (nő) Öt.

LINDA: Ó, ötöt mondott.

ADAMUS: Öt. (Adamus sóhajt) Jövőre elmegyek. (Adamus nevet)

SHAUMBRA 4: (férfi) Tizennyolc.

ADAMUS: Tizennyolc. Oké. Visszatér a remény. Igen, visszatér a remény.

TAD: Harminc.

ADAMUS: Harminc. Az örök optimista. (Adamus nevet) Jó.

MARY SUE: Én felvinném 35-re.

ADAMUS: 35. Nahát! Jól hallom, hogy valaki 40-et mond? (nevetés)

LINDA: Oké, várj! Itt a tonhalas szendvicsed.

SHAUMBRA 5: Negyven.

ADAMUS: Negyven.

SHAUMBRA 5: Ez jutott elsőre eszembe.

ADAMUS: Negyven. Oké.

SHAUMBRA 5: Igen.

ADAMUS: Nincs jó vagy rossz válasz. Na persze ott van az én válaszom. (nevetések)

LINDA: Köszönöm. Még valaki?

ADAMUS: Még egy párat kérnék! Tehát most valahol 2 és 40 között járunk.

SHAUMBRA 6: (nő) 100, mert mi már itt tartunk.

ADAMUS: Igen. Nos, én itt most általában az emberiségről beszélek, és nem rólatok.

ADAMUS: Azt gondolod, hogy az emberek tudatossága 100-as? Akkor elmegyek.

SHAUMBRA 6: Mert….

ADAMUS: És nem várok jövő februárig.

SHAUMBRA 6: Mert mi itt tartunk.

ADAMUS: Már indulok is. (Adamus nevet)

SHAUMBRA 6: Már a végén vagyunk.

ADAMUS: Igen.

PETE: Három.

ADAMUS: Jézusom, Pete! (nevetés) 2 perc alatt máris ötven százalékkal megemelted a számodat. Bámulatos.

SCOTT: 22, 33.

ADAMUS: 22,33. Oké. Ez jó. Szeretnéd ezt a számot pontosítani?

SCOTT. Pont, pont, pont.

ADAMUS: Pont, pont, pont. Jó. Oké. Még egyet kérek.

ALI: Az első gondolatom a 24.

ADAMUS: 24. Oké, jó, Érdekes.

LINDA? Még egy utolsót kérek! Még egy utolsót!

ADAMUS: Egy utolsót!

SART: Csak Sart vagyok. (nevetés) Nem, én úgy 40-et mondanék.

ADAMUS: Úgy negyvenet. Oké. Meg vagyok lepve, hogy egyikőtök sem mondta azt, hogy ez nem számít, mert ez nem számít. Az én számom pedig a 26. Huszonhat. Éppen csak, hogy túlléptük a 25-ös negyed értéket. És a többi birodalmakban nem léteznek hivatalos számok, én csináltam egy mérést. Megnéztem a valódi potenciálját a bolygón történő testet öltött életnek, a tudat értelmében.

Mielőtt valami szuper mega kvantum dolog történik, a bolygó elmegy valahová máshová, de a bolygón lévő jelenlegi állapotok mellett, ez a szám körülbelül 26-ra tehető.

Nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz hír. Szerintem ez jó hír, mert van egy csomó hely a növekedésre. (egy páran nevetnek) Ha mindezt a több millió év perspektívájából nézed, hány évre van még szükség, hogy a tudatosság szintje elérje a 60-at mondjuk, amennyiben több millió év kellett a 26 eléréséhez?

LINDA: Harmincöt év.

ADAMUS: Még harmincöt év?

LINDA: Igen.

ADAMUS: Ahhoz, hogy elérje a 60-at?

LINDA: Ühüm.

ADAMUS: Anélkül, hogy valami nagy pusztulás mennem végbe a bolygón?

LINDA: Ezt nem mondtam.

ADAMUS: Aha. Aha. Oké.

Én úgy 26-ot saccolnék, vagyis még mindig hosszú utat kell bejárni. De Lindának abszolút igaza van. Nem kell már több millió évnek eltelnie.

LINDA: Mit mondtál? Te jó ég! Ez most felvételre került? Lejátszanád ezt Geoff-nek?

ADAMUS: Most az egyszer… (Linda hangosan nevet) Lindának teljesen igaza van, mert ahogy ezt már oly sokszor elmondtam, a tudatosság még több tudatosságot hoz létre. Ez egyfajta lavina effektus, és ez elkezd megtörténni. Tehát nem kell újabb három vagy négy millió évnek eltelnie ahhoz, hogy a tudatosság szintje eljusson az ötvenre. Ez akár tíz vagy tizenöt év alatt is bekövetkezhet. És ez nem számít. Egyszerűen csak adni akartam nektek egy megértést arról, hogy a tudatosság jelenleg elég alacsony. Tényleg az. És hullámzó, hol felmegy, hol leesik. Vannak olyan pontok, ahol 14 és 20 között van, majd visszaesik nyolcra. A tudatosság jön és megy. De jelenleg teljes gőzzel megy (sok a lendület), és a testet öltött Mesterekkel és veletek együtt, akik nagyon tudatos emberi állapotban vagytok, ez gyorsan fel fog gyorsulni.

És ebből problémák fognak adódni, mert a régi rendszerek egyszerűen képtelenek lesznek kezelni a tudatosságot. És ez nem feltétlenül háborúkat meg ehhez hasonlót jelent, hanem azt, hogy a régi rendszerek ezt nem fogják tudni majd kezelni. Vagyis ez azt fogja jelenteni, hogy az embereknek nagyon rugalmasnak kell majd lenniük.


Felemelkedett Mesterek


És hamarosan közlöm a lényeget – valami nagyon érdekes dolog történt mostanság a tudatossággal, és a ti tudatosságotokkal is. A ProGnost eseményen beszéltem a Felemelkedett Mesterek szobájáról , ahol egy hónapban egyszer összejöhettek a Felemelkedett Mesterekkel. Ami nagy jelentőséggel bír. Ezt korábban nem tudtuk volna megtenni – még két, három éve. Először is ezek a Felemelkedett Mesterek jelenleg gyerekek, legalábbis a legtöbbjük az – 2,3,5,6,7 évesek – és még nem álltak erre készen teljesen. Ti sem álltatok erre teljes egészében készen. Mert bementetek volna abba a szobába, és azonnal szövegelni kezdtetek volna, és elhozakodtatok volna egy tonnányi makyóval. De most már meg tudjuk ezt tenni. Látom, ahogy bementek ebbe a Felemelkedett Mesterek szobájába telehold idején, és egyszerűen csak ott vagytok ebben az édes térben. Ott vagytok ebben az energiában, az összes szövegelés, makyo és minden más nélkül. Abban a térben az lehetsz, aki vagy. Ez gyönyörűséges.

Ez azért is fontos volt, mert ezeknek a Felemelkedett Mesterek gyermek testük van, és közben egy Mester szívével és tudatával bírnak, miközben még mindig gyermeki elméjük van. Vagyis sok-sok kiigazításon mennek keresztül. De most már azon a ponton vannak, hogy el tudnak jönni minden egyes összejövetelünkre. Korábban ezt nem tették. De amikor korábban azt kérdeztem, hogy érzitek-e a különbséget a mai napon, az azért volt, mert itt vannak velünk ezen a mai összejövetelünkön. Nem azért vannak itt, hogy tanuljanak vagy, hogy tanítsanak. Azért vannak itt ebben a biztonságos térben, hogy megtörténhessen a realizációjuk.

Az ő realizációjuk kicsit más lesz, mint a tiétek. A tiétek arról szól, hogy felismerjétek az Én Vagyok-ságotokat. Az övék pedig arról, hogy realizálják az emberi létezésüket egy olyan módon, ahogy ezt korábban soha nem tették meg. Vagyis el tudjátok képzelni ezeket az egymásba folyó energiákat, amik éppen most történnek? Itt vannak. Itt vannak, csatlakoztak hozzánk a Shoudban, és továbbra is itt lesznek. Ti – lehetővé teszitek, hogy felismerjétek vagy ráébredjetek az isteniségetekre, ők pedig – lehetővé teszik az emberi oldaluk felismerését. Ez igazán lenyűgöző! Egészen bámulatos! Valami határozottan más itt.

Akkor vegyünk egy mély lélegzetet és csak érezzünk bele ezekbe a Felemelkedett Mesterekbe egy kicsit…..időnként elég nehéz elképzelni egy Grandiózus Felemelkedett Mestert, ahogy éppen a nyálát csorgatva futkározik, takony folyik az orrából, és elfelejtett felöltözni, vagy hasonlók. És ezek az érettek. (nevetés)

Akkor egy pillanatra most érezzetek bele ebbe, hogy csatlakoznak hozzánk. Tényleg a saját emberségük felismerését keresik, úgy, ahogy ezt nem engedték meg maguknak az életük során.

Micsoda összefolyás van itt!

(szünet)

Még egy dolog lenne, és aztán jöhet a merabh.

LINDA: Mmm.

ADAMUS: Mmm. Na persze, mindig csak a merabh-ot akarjátok.


Isten


Még egy dolog van itt, és itt most egy kis Isten szónoklatot fogok tartani, és ha nem szeretitek az ilyesmit, akkor menjetek aludni!

LINDA: Ó!

ADAMUS: Mert annak az oka, hogy jelenleg a tudatosság, a bolygón található tudatosság a 26-tal jellemezhető, az Isten egyenes következménye. Nem arról van szó, hogy ezt Isten erőltetné rád, hanem arról, hogy az Isten jelenti a tudat üvegplafonját. Ez az az üvegplafon, ami nem engedi meg az emberiség kiterjedési képességét. Isten. Isten. Az Istenről alkotott elképzelések, az Istennel kapcsolatos tudatosság az, ami palackba zárva tartja a dolgokat.

Nos, én itt állhatok és beszélhetek Istenről, és közben nem aggódom amiatt, hogy belém csap a villám, mert az én Istenem ilyet soha nem tenne. Ez valaki más Istene, és az ő félelme. Én nem félek Istentől, hiszen én vagyok a saját Istenem, pontosan úgy, ahogy ti is a saját Istenetek vagytok.

De ezen a bolygón per pillanat itt van ez az Istennel kapcsolatos üvegplafon. Más szóval ez az, ami mesterségesen magában tartja a dolgokat. Ez az emberek nagyon-nagyon régi hiedelme Isten mibenlétéről. És a maradványotok részben – drága barátaim – még mindig ez az Isten, és az ezzel az Istennel való régi dolgaitok, részben a neveltetésetek miatt, részben pedig azért, mert a tömegtudat ezt teremti.

Isten nem más, mint maga a tömegtudat. Ez ilyen egyszerű. Az az Isten, akit az embereknek állítólag csodálniuk kell, aki előtt hódolniuk kell, ez az Isten nem létezik. Az az Isten nem a teremtő. Az az Isten, akit az emberek imádnak, aki előtt leborulnak és hajbókolnak, mindössze a tömegtudat.

És ez vicces, mert a létező legbecsületesebb és leginkább hiedelem beállítottságú lények, akikkel valaha is találkoztam bírnak a legnagyobb kétségekkel, ők azok, akik Istent közvetítik. Felütik a bibliát, megállás nélkül a szentírásokról beszélnek, megállíthatatlanul szónokolnak Istenről és Jézusról, anélkül, hogy bármilyen halvány elképzelésük is lenne egyikükről is. Lényegében ők a legnagyobb kételkedők. De mit is tesznek a kétségeik közepette? Ők válnak a legnagyobb védelmezőkké, védekezőkké. Ők lesznek a legnagyobb védelmezők, és mások legnagyobb bírái, megítélői. Ha vetsz egy pillantást ezekre a nagyon konzervatív, hiper ortodox típusokra – akkor látod, hogy bennük élnek a legnagyobb kétségek. Miért? Hát, ez nyilvánvaló. Ők hirdetik Istent. Ők prédikálnak Istenről. Istenre alapozva ítélkeznek. Úgy, hogy közben még soha nem tapasztalták azt meg, még soha nem érezték át.

Nem okozna ez kétséget a saját elmédben is? Ha te lennél valaminek a legnagyobb hirdetője, mondjuk te lennél a citromos pite legnagyobb hirdetője úgy, hogy még soha meg sem kóstoltad azt, nem okozna ez benned is ugyanekkora belső konfliktust azzal kapcsolatosan, hogy talán valami gond van a paradicsomban? És pontosan ez a helyzet ezen a bolygón – vannak olyanok, akik erőteljesen ragaszkodnak egy olyan Istenhez, aki nem is létezik. Ez egy nagyon régi emberi Isten.

Azért hozom fel ezt a témát, mert ez egy olyan probléma, amit ott látok kivétel nélkül mindannyiótokban, egy szinten. Egy szinten. Isten az a dolog, amit az emberek maguk felé és magukon kívül helyeznek. A nagyobb hatalomnak, az ismeretlennek, a rejtelmesnek tartják. De ez egy elég fura tudatosság, ami Istent övezi, mégpedig az, hogy helyezd őt a saját éneden kívülre, tedd őt valami mássá és valahová máshová. Szinte már tiszteletlenség azt állítani, hogy az itt van.

Tehát, hogy hol van a tudatosság? Valahol odakint, a messzeségben. Az ismeretlenben. Az ismeretlenben. Még felfedezésre vár ez a nagyobb létező. A tudatosság valahová kihelyezte Istent, ezért tart a tudatosság még mindig 26-nál. De ez a csoport – ez a csoport – rendelkezik azzal a képességgel, hogy ezt magába helyezze. Hogy a Szellem, a Forrás, az Én Vagyok, A Létezem tudatosságát magatokba helyezzétek. Hiszen erről szól a testet öltött megvilágosodás. Nem egy olyan Isten vagy teremtő tudatosságáról, aki valahol máshol található, hanem aki pontosan itt van. Olyan egyszerűen hangzik. És az is. Csak….na, igen.

Látjátok, ott, ahol korábban nem létezett semmilyen valóság, ahol nem volt semmi, ahol korábban nem létezett igazság, az létrejön, ha egyszer ott a tudatosság. Persze, vitatkozhattok, és azt kérdezhetitek: - Nos, és ezt honnan tudjam? Mi történik, ha Isten egyszeriben csak belém kerül? –Hát onnan, hogy a tudatod ebben van, és mert az Istenről alkotott tudatosságod egyszeriben csak beintegrálásra, elfogadásra kerül, és beengeded azt magadba. És akkor az úgy lesz.

EDITH: Fenséges érzés.

ADAMUS: Fenséges érzés.

De ahogy már említettem a kezdetünk végén, még mindig található rajta egy kis kosz. Még mindig van egy kis ragaszkodás ehhez a tömegtudati Istenhez, aki egyáltalán nem is Isten. Isten segítsen mindazokon, akik ebben az Istenben hisznek, mert ez egyáltalán nem igaz, ennek semmi köze sincs az igazsághoz. Ha valaki odajönne hozzám és megkérdezné tőlem azt, hogy: - Adamus Saint-Germain, mi az Isten? – Azt felelném neki: - Tudat, tudatosság, Én Vagyok-ság. És minden ebből származik – maga az élet, a kreativitás, a tapasztalások, az öröm, a küzdelmek, minden. De az egész azzal kezdődik, hogy….Isten nem más, mint a „Létezem”. ( valaki azt mondja: - Na, ezt prédikáld, testvér! ) És ez nem rajtad kívül található, hanem benned van. Igen. Igen. Hallottalak testvér! Igen! Adjuk körbe a perselyt! Gyorsan Linda! Igyekezz! (nevetés) Van itt egy tálunk! Adjuk gyorsan körbe! Oké.

Tehát drága barátaim, a lényeg a 26-os szám, aminek az az Istennel kapcsolatos üvegplafon az oka. Az emberek félnek ezen keresztültörni. Egyenesen rettegnek attól, hogy áttörjenek rajta. Inkább találkoznának magával a Sátánnal, minthogy megpróbáljanak keresztültörni ezen az Istenről alkotott üvegplafonon, mert akkor az bizony porrá fogja zúzni az összes hitrendszerüket. Akkor az darabora fogja tépni az összes ragaszkodásukat és kötődésüket és kapcsolatukat azzal, amit a valóságnak gondolnak, aminek az égvilágon semmi köze sincs a valósághoz. És ez mindent meg fog változtatni. És ez történik. Ezt teszitek. És ez nem is olyan rossz.


Tisztító Merabh


Akkor fürödjünk egyet! Kérnénk szépen Einat és Gerhard gyönyörű zenéjét! És arra kérlek benneteket, hogy semmit se erőltessetek itt. Csak engedd meg, hogy a tudatod varázslatos energiái, az Én Vagyok-od varázslatos energiái, kitisztítsák belőled azt a kis maradványt – ami vallásos maradvány, New Age-es maradvány, spirituális maradvány – hadd tisztuljanak ezek ki belőled. És mindeközben pedig semmivé tegye, feloldja a saját Istenről alkotott üvegplafonodat.

Mert tudod, egészen addig, amíg ott van ez az Istennel kapcsolatos üvegplafon, addig a tudat korlátozott állapotban van. Egészen addig, amíg ott van ez a mesterséges tudati plafon, mindig szűknek és visszafogottnak fogod érezni magad. Addig fájdalmaid lesznek a testedben, és az őrület lesz úrrá az agyadban.

Akkor vegyünk egy mély lélegzetet, és kérném lekapcsolni a világítást. Szóval ez egyfajta tisztító merabh.

Vegyünk egy mély lélegzetet!

(megszólal a zene)

Olyan ez, mint amikor bemész egy autómosóba, és semmit sem kell tenned. Nem neked kell lesúrolni az autódról a rárakódott szennyet, piszkot. Csak begurulsz az autóddal, és megnyomod azt a kis gombot.

Tudom, hogy egy páran most azt mondjátok, hogy: - Ó, megjelent egy felirat: - Ma nem működik az autómosó! (Adamus nevet) Nem. Csak nyomd meg azt a gombot, gurulj be, és engedd meg, hogy az energiák szolgáljanak.

Vegyünk egy jó mély lélegzetet!

A tudat oly gyönyörű! Mindössze a tudatosságot jelenti. Azt, hogy Én Vagyok. Létezem. És ezzel egyetlen gondolat vagy energia sem jár együtt. Mert nincs rá szüksége. Ez egyfajta belső ritmus, harmónia, folyamatos áramlás – Létezem, Vagyok – és az élet ebből ered. A teremtés ebből ered.

De amikor a tudat elnyomásra vagy elfojtásra kerül, amikor a tudat lényegében figyelmen kívül van hagyva, amikor a tudatot elhomályosítja az élet piszka, a régi hiedelmek és a régi maradványok, akkor az élet keménnyé és durvává válik. Ez az, amikor az emberek folyton csak ugyanazokat a mintákat, tapasztalásokat ismétlik, amikor ugyanazokat az aktivitásokat élik meg újra és újra ugyanazokkal az emberekkel, és minden esetben ugyanazzal a végeredménnyel életről életre, életről életre.

Ez az, amikor mondhatni megőrülsz, és azt kérdezed: - Miért történnek velem folyton ugyanazok a dolgok? – Nos, ez elég egyszerű. Azért, mert homályban van a tudatod.

De abban a pillanatban….abban a pillanatban, amikor azt választod, amikor tudatára ébredsz a tudatosságnak, akkor minden visszatér. Abban a pillanatban, amikor a tudat visszahelyeződik a tudatba – akkor minden újra elkezd kiterjedni.

Akkor csak gurítsd be magad az saját kozmikus autómosódba, és engedd meg, hogy elkezdődjön a tisztulás!

Engedd meg, hogy az energiák szolgáljanak.

És szépen az összes maradvány lemosásra kerül.

(szünet)

A legszebb ebben az egészben az, hogy nem kell ezen dolgoznod. Csak annyi a dolgod, hogy idehelyezd a tudatodat, és minden megtörténik.

Szeretem a tudatosságot. Oly egyszerű. Mindig elképeszt, hogy az emberek nem engedik meg a tudatosságot. Lényegében elkerülik azt. Elkerülik a tudatosságot. Vitatkozhattok ezzel, és azt mondhatjátok, hogy ez azért van itt, mert ez talán túlságosan fájdalmas. A fény túl erősen világít. Kitérnek a tudatosság elől.

Nos, azért gondolják ezt, mert azt gondolják, hogy élnek, pedig hatalmas a különbség!

Gondolkozhatsz azon, hogyan fogsz megoldani egy-két problémát a munkahelyeden. Gondolkozhatsz azon, hogy mit fogsz csinálni munka után. Gondolkozhatsz azon, hogyan élted az életed. De tudod, ez tényleg nem a tudatosság. Ez gondolkozás. És a gondolkozásban nincs túl sok élet.

Aztán meg ott van a tudatosság. Ami a tudat, és abban a pillanatban, ahogy a tudatodat ráhelyezed valamire, vagy, talán úgy mondanátok, hogy ahogy ahová a szíveteket helyezitek, oda hirtelen beárad az élet.

Ez annyira egyszerű, hogy az ember azt hinné, mindenki ezt tenné. Olyan egyszerű, hogy azon tűnődsz, miért nem tetted meg már korábban.

Néha ezek a maradványok felhalmozódnak, és így nehéz ezt megtenni, amikor az ébrenléti óráid 70%-át azzal töltöd, hogy a problémáidon dolgozz. Ja, és elfelejtettem megemlíteni, hogy az ébrenléti óráid, időd, tudatod és energiád további 30 %-át pedig azzal töltöd, hogy új problémákat teremtesz.

LINDA: Ó!

ADAMUS: (nevetve) Ez így van! 70%-ot a régi problémáid megoldásával töltesz, a maradék 30 %-ot pedig – na, jó, 29 %-ot – pedig azzal töltöd, hogy új problémákat gyártasz magadnak.

De ennek egyáltalán nem kellene így lennie. Egyáltalán nem.

Csak vegyél egy mély lélegzetet, és legyél tudatában! Legyél tudatában a tudatosságodnak! Ennyi az egész. Csak annyi, hogy: - Létezem.

Ahova a tudatodat helyezed, ott megjelenik az élet – a valódi, kreatív élet.

(szünet)

Miközben itt vagyunk ennek a tisztító merabh-nak a kellős közepén, miközben megkapod ezt az autómosást a lelkedtől, van ma egy különleges bónuszunk is. Megkapjátok annak a lehetőségét is most, hogy érezzétek a kreativitást!

Egy páran azt hiszitek magatokról, hogy kreatívak vagytok, és sokan pedig azt hiszitek, hogy nem vagytok azok. És én most nem arról a kreativitásról beszélek, hogy írtok egy verset. Hanem arról, amikor a semmiből létrehoztok valamit. Szerintem ez a tudat meghatározása. Behozod a tudatodat oda, ahol korábban semmi sem létezett, majd az életre kel.

És ez nem feltétlenül arról szól, hogy milyen a kézügyességed vagy, hogy mire jössz rá az elméddel, hanem a szélesre tárt kreativitást értem ezalatt. Amikor behozod a tudatosságodat az életedbe, bármibe.

Beszéltem az előbb arról, hogy egy igazi teremtő teremt, majd megáldja a teremtését, és elképesztően lenyűgözve érzi magát saját magától, majd hátralép. Egy pillanatra beleérzel a saját teremtésedbe, ami folyamatosan egyre csak kiterjed, és kifejezi magát, lényegében visszaénekli neked a saját létezésének örömét, és azt a vágyát, hogy továbbra is ki tudjon terjedni és meg tudjon nyilvánulni.

És ez bámulatos! És tudjátok, ezek a teremtések, akár fizikaiak, akár nem fizikaiak, egyre csak keresztüljárnak az időn és a téren.

El tudod ezt képzelni egy pillanatra? Valamit megteremtesz, tegyük fel, hogy írsz egy dalt. Éppen sétálsz egyet, miközben megalkotod ezt a dalocskát, és elénekled magadnak. Nos, éppen most teremtettél meg valamit, ami soha nem hal meg, soha nem szűnik meg. Soha, de soha. Az emberi elméd talán 10 perc múlva már el is felejti ezt az egészet, de az a dal most már lényegében keresztülutazik a teremtésen, a dimenziókon, és megállás nélkül kifejezi a saját örömét.

Az is a teremtés szépségéhez tartozik, hogy bármit, amit valaha is, bármikor megteremtettél, azt újra érezheted. Érezheted a létezése örömét. Ez nem egy lélekkel bíró létező, mint amilyen te vagy, de valami, amit megteremtettél, és ami folyamatos örömben van.

Hallod? Érzed?

(szünet)

Sok éjszakai álmod teremtésekből áll. Ó, és még mindig odakint vannak. Még most is kiterjednek, léteznek, és örömködnek.

Sokszor érzel kis inspirációkat napközben. Támad valamiről egy gondolatod, talán még apró kis találmányaid is vannak, vagy néha azt látom, hogy könyvet írsz. A szívedben írod azt a könyvet, a legtöbben nem vetitek azt papírra. De fel tudjátok fogni, hogy azok a teremtések még mindig odakint vannak? Nem tűntek el a semmiben. Talán soha nem kerülnek nyomtatásba, mint egy könyv. De ez nem számít. Megteremtetted. És ez még mindig odakint van, és itt is itt van.

(szünet)

Hogy áll a mosás? Hogy áll a tisztulás? Egészen könnyű, igaz?

(szünet)

Akkor mindjárt következik az utolsó öblítő ciklus, amit majd a szárítás követ. De most csak vegyetek egy jó mély lélegzetet, és érezzétek, ahogy energiák titeket szolgálnak, amennyiben megengeded ezt nekik.

(szünet)

És ez bámulatos! Arra lettetek kiképezve, hogy meg kell dolgozzátok, dolgoztatnotok kell az energiákat, mintha csak egy marha pásztort dolgoztatnál, és rávennéd arra, hogy neked dolgozzon. Nem, nem! Nem kell őket felügyelned! Nem kell nyomnod, erőltetned őket! Hiszen csak azért vannak itt, hogy neked dolgozzanak.

Meghoztad azt a választásodat, hogy ma itt legyél ebben a biztonságos térben. Te segítetted ennek a térnek a megteremtését.

És ezek az energiák most leszappanoznak téged, lesúrolnak téged, és segítik annak a régi kosznak az elengedését. Ez a felgyülemlett régi kosz volt az, ami nem tette lehetővé, hogy tudatába kerülj a tudatosságodnak. És annak a régi kosznak a nagy része….valójában az a ragadós cucc Istennel kapcsolatosan.

Néha azok a régi hangok ott beszélnek a fejedben – a tanítók, apácák, rabbik hangjai – de ahogy már említettem, az emberi tudatosság valahová magán kívülre helyezte Istent. És ez nem annyira hiedelem, hanem egy tudatosság, és a kettő között óriási a különbség.

Az emberi tudatosság valahová kívülre, máshová helyezte Istent. És egy férfialakká formálta. Nagyon rejtelmessé tette, és közben pedig nagyon emberivé is. Érinthetetlenné. Érinthetetlenné.

És az olyanná is lett. Akkoriban ott lakott az Isten. Mert ott volt a tudatosság. Így lett korlátok közé szorítva, és ennek eredményeképpen a teremtés úgyszintén korlátok közé lett szorítva.

De drága barátaim, Istennek bennetek a helye. Istennek benned van a helye.

A Szellemnek, a Forrásnak, A Teremtő Egynek, az Örök Egynek, az Én Vagyok-nak benned van a helye.

Akkor most kössük össze a pontokat! Emlékezzetek arra, hogy azt mondtam, hogy a tudat belemehet bármibe, és ott életet teremt. Ahol ott van a tudat, ott ott van az élet. Ha azzal a tudatossággal bírsz, hogy Isten ott van benned, akkor az azzá is lesz.

Ezért mentünk ma keresztül ezen a tisztuláson, hogy megszabaduljunk a Szellem, az Isten, a Teremtő régi elképzelésétől.

(szünet)

Ott van benned most is. Te vagy az. És ami a vicces, mindig is te voltál.

Ó, tudom én, hogy a fejetek most egy kissé fecserészik, mert nem képes ezt teljes egészében felfogni. Pedig ez ott van benned. Mindig is ott volt, és olyan ismerős….benned.

A ti tudati időszakotokban visszahozzuk Istent, a Forrást, a Szellemet – belétek. Nahát.

(szünet)

Képesek vagytok érezni a Felemelkedett Mester barátainkat, az inkarnálódott Mestereket? Valami történik itt. Valami megváltozott az energiában.

Valami fura dolog történik itt ezerötszáz kétévessel, háromévessel, négyévessel ebben a pillanatban. Valami fura dolog történik itt, több ezer negyven, ötven és hatvan évessel, aki Shaumbrának hívja magát.

Tudat. Én Vagyok. Létezem.

Most törünk keresztül azon az Istenről alkotott üvegplafonon.

Bár egyszerűen hangzik, mégis ez egy óriási dolog. Ez tényleg hatalmas volt.

Akkor kezdődjön a szárítási ciklus! Volt egy jó lemosásunk. Menjünk bele a szárító ciklusba és hallgassuk a zenét!

Vegyél egy jó mély lélegzetet, miközben a szárító körbeölel téged egy meleg áramlással!

(hosszú szünet)

Vegyünk akkor most közösen egy jó, mély lélegzetet! Á!

Ahogy Cauldre és Linda is mondta, igazán nagyon jók vagytok a biztonságos terek megteremtésében, ahol megtapasztalhatjátok a saját realizációtokat, felismeréseteket.

Emlékezzetek arra, hogy ahol ott van a tudat, ott megjelenik az élet. Ahol ott a tudat, ott megjelenik az élet. Ahol ott van a tudatosság, ott van az öröm.

Vegyünk egy jó, mély lélegzetet…..egy jó, mély lélegzetet drága barátaim!

Már hallom is a következő párbeszédet. Hazamész, és a gyermeked azt kérdezi tőled: - Anya, mit csináltál ma? – És te így válaszolsz: - Visszahoztam Istent magamba.

És ezzel, drága barátaim, minden jól van a teremtés egészében.

Köszönöm. Köszönöm. (a közönség tapsol)

---
Fordítás: Telegdi Ildikó
([email protected])