TYÖKALUJA VUODELLE 2011 JA SEN YLI
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) ( www.crimsoncircle.com)
8.1.2011, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä minä olen, professori Adamus Saint Germain palveluksessanne. Miten upea tapa aloittaa uusi vuosi - lopultakin kupillinen hyvää teetä (naurua). Hyvänvärinen ja hyvin tehty solmio ja kunnon laulu kerrankin (Yohamin "Makyo") (Naurua) Vaikka olen vähän yllättynyt, että he ottivat pois sanan "paskaa". (Lisää naurua) Miten makyoa voi olla ilman "paskaa"? Laulu on niin kiltti, niin lempeä.
 
Niin hyvät ystävät, vedetäänpä yhdessä syvään henkeä. Meillä on paljon asioita tänään. On ilo olla täällä.
 
Cauldre ei pystynyt tuntemaan minua aiemmin, vaikka olin täällä. Useimmat teistä pystyivät tuntemaan sen, mutta hän ei. Hattu, Patti. Tiesit tämän olevan tulossa. (Naurua kun Patti ojentaa hänelle suuren valkoisen hatun)
 
Teille jotka kuuntelette netissä tänään ensimmäistä kertaa, tämä ei ole perin… (Joku ottaa kuvan) Kiitos. Tämä ei ole tyypillinen henkinen tilaisuus, luojan kiitos, koska tyypillisissä henkisissä tilaisuuksissa on hyvin paljon makyoa, paljon häiriötekijöitä ja vääristymiä. Ja jos tämä häiritsee teitä, voitte vaihtaa kanavaa saman tein, koska se oli vain jäävuoren huippu siitä, mitä asioita aiomme kattaa tänään.
 
Jos olette … (Hän näkee kuvansa ruudulla ja pysähtyy ihailemaan. Paljon naurua ja taputuksia) Yleisö - teille jotka vain kuuntelette ettekä voi nähdä - taputtaa poikkeuksellisen hyvälle ulkonäölleen tänään. (Adamus naureskelee)
 
Niin, rakas shaumbra … (Naurua kun hän heittää hatun takaisin Pattille)
 
SHAUMBRA (nainen): Lähelle meni.
 
ADAMUS: Kokeilen tätä. (Hän ottaa jonkun muun hatun)
 
SUSAN: Tiesin, että ottaisit.
 
ADAMUS: Niin … Dave? (Naurua kun hän poseeraa Davelle kuvan ottamista varten) Kiitos.
 
SHAUMBRA: Hyvin ranskalainen. (Hattu on baskeri)
 
ADAMUS: Hyvin ranskalainen. Niin, rakkaat ystävät, jos odotatte perinteistä henkistä tilaisuutta, tämä ei ole sellainen.
 
LINDA: Oletko jo valmis hattujen osalta?
 
ADAMUS: Ei, ei, ei, ei. Tämä jatkuu koko … Ja minun on kerrottava teille myös, että Linda kielsi minulta rahat, paitsi tämän ryppyisen viiden dollarin setelin. Niinpä annan tämän saman tein pois. Se on siunattu. Se on puhdistettu. Hengitin siihen aiemmin. Ja sinä herra, se on sinulle. Se on sinulle. (Yleisö hyväksyy ja taputtaa, kun hän antaa sen nuorelle pojalle)
 
Koska minulla ei ole nyt rahaa, teidän on annettava sitä minulle. Joo, joo. Avatkaa kukkaronne. Avatkaa lompakkonne. Vain …
 
LINDA: Minulla on Adamus-palkintoja.
 
ADAMUS: Voi, sinä pilasit kaiken. (Adamus naureskelee) Ei tyypillinen henkinen tilaisuus.
 
Shaumbra, tämä ryhmä, jokainen joka kuuntelee - te ette ole tyypillisiä henkisiä olentoja. Miksi? Koska olette käyneet läpi hyvin paljon retoriikkaa ja olette käyneet läpi hyvin monia harjoitusmuotoja ja ne toimivat johonkin pisteeseen, mutta lopulta sitä ei ole niissä. Tätä ei löydy mistään uskomusjärjestelmästä, mistään rakenteesta tai järjestöstä. Tätä ei löydy mistään kirjasta ja olette jo havainneet sen. Siksi olette täällä. Olet täällä, koska tiedät sen olevan täällä, Elisabeth. Tällä sisällä. Täällä sisällä, Kathleen. Se on täällä.
 
Olette täällä, kerääntyneenä yhteen tähän Jumalolentojen yhteisöön päästääksenne sen ulos, avataksenne sen. Aloitetaanpa tänään juuri siitä. Aloitetaan tämä päivämme ahmyolla. Ahmyolla.
 
Ahmyo on täydellistä itsensä hyväksymistä ja luottamista itseensä tietäen, että olette myös Jumala, mutta ottamalla sen pois älyllisestä käsitteestä, muutamasta klisee-sanasta ja todella tuntemalla sen - ehdottomasti jokainen teistä. Te ette vain halua olla Jumalia. Te ette ole harjoittelevia Jumalia. Kenties olette Jumalia, jotka kätkevät sen tosiasian, että olette Jumalia, mutta te todella olette.
 
Se on jo sisällä
 
Kaikki mitä tarvitsette, kaikki mitä haluatte, kaikki mitä valitsette luoda, jokaisen hetken jokainen mahdollisuus on jo sisällänne. En puhu fyysisestä kehostanne, vaikka se on sielläkin. Puhun sen olevan tietoisuudessanne. Tietoisuus on tiedostamista, mutta hyvin suuri osa tiedostamisestanne on ollut kiinni tarkoituksella ja se on tapahtunut syystä.
 
Se ei ollut virhe, Naurava karhu. Se ei ollut lainkaan virhe. Se oli osa oppimista, kasvamista, laajentumista ja sen tuntemista, millaista on olla ihminen. Myös sen tuntemista, millaista on olla ihminen, joka käy läpi hyvin vaikeaa tilannetta.
 
Ja se toimii, eikö vain, Naurava karhu? Olet löytämässä tämän. On edelleen haasteita ja vaikeuksia, mutta käsität, mikä siunaus on ollut päästää irti suhteesta, mikä oli hyvin läheinen ja rakas sinulle, mutta mikä kenties pidätteli sinua ja kumppaniasi. Ja käsität, Naurava karhu, miten paljon rakkautta edelleen on, rakkautta mikä on niin syvää henkitasolla, että voisitte ihmistasolla irrottautua, jotta voisitte löytää tuon "minä olen" -olemuksen, tuon Jumalan, joka on sisällä ja joka on ollut piilossa kauan. Se on hämmästyttävää. Se on rakkautta, kun kaksi ihmistä jotka ovat olleet yhdessä monessa, monessa elämässä ja tehneet sitoumuksia ja lupauksia toisilleen, voivat rakastaa toisiaan niin paljon, että he voivat päästä irti. Voi, se on tuskallista - tiedän.
 
On vaikeaa päästää irti niistä asioista, jotka ovat olleet niin osana mallejanne, elämäänne ja historiaanne ja päästätte siitä irti täydellisestä rakkaudesta. Voitteko … No, tehdään se. Voitteko kuvitella sen rakkauden, mikä hengellä on teitä kohtaan salliakseen nuo asiat? Tässä ei ole mitään rangaistusta. Tässä ei ole mitään virheitä ja jos vain voisin saada tuon viestin perille jokaiselle teistä tänään täällä ja kuuntelemassa. Ei ole mitään virheitä.
 
Se mitä teemme tänään - mitä teette jo - on alkaa ymmärtää synergia ihmispuolen ja sielun välillä, henkenne ja ihmisyytenne välillä ja ymmärtää sitä dynamiikkaa, sitä että ne punoutuvat nyt yhteen, ne tanssivat nyt yhdessä ja miten tämä kaikki toimii. Voi, tästä tulee hämmästyttävä vuosi. Hämmästyttävä vuosi.
 
Ahmyo-hetki
 
Mutta juuri nyt pidetään ahmyo-hetki. Tiedän, että teillä on ollut kiire, haasteita, olette ihmetelleet ja epäilleet tai olette olleet vain kiinni jokapäiväisissä toimissanne, mutta pidetään nyt ahmyo-hetki.
 
Ahmyo-hetkenä vain luotatte rakkaudessa itseenne. Se on armon malliesimerkki. Silloin päästätte epäilystä irti. Silloin rakastatte itseänne. Tuolla ahmyo-hetkellä käsitätte, että kaikki on jo olemassa, sitä on vain kutsuttava. Jokainen DNA-osanne … Voi, hyvin paljon DNA:stanne on ollut piilossa tai saavuttamatonta, odottanut tulemista esiin oikeaan aikaan, odottanut avautumista ja sitä hyvin monet teistä käyvät tällä hetkellä läpi - muutosta DNA:ssanne, muutosta biologiassanne, muutosta magnetismissanne.
 
Miten olisi, jos päästäisitte sen nyt sisään vastaan taistelemisen sijasta? Miten olisi, jos sen ihmettelemisen sijasta, mikä on pielessä, ottaisitte hetken ymmärtääksenne tämän hetken täydellisyyden?
 
Vedetään syvään henkeä ahmyo-hetkessämme …
 
(Tauko)
 
Voitteko kuvitella - voi, kyllä voitte, tiedän, että voitte. Voitteko kuvitella sen, ettei ole ollut ainuttakaan väärää käännöstä, mitään ei ole tehty väärin, biologiassanne ei ole mitään virheitä, ei mitään väärää? Kyse on vain siitä, ettei ole ollut tietoisuutta kaiken todellisesta täydellisyydestä.
 
Kun ihminen ja henki sulautuvat yhteen, kuten tapahtuu nyt, alatte luottaa itseenne, tuohon osaanne jota olette kutsuneet Hengeksi, sisäiseksi Jumalaksi, mutta joka on ollut todellisuudessa hyvin tavoittamaton. Kun ihminen ja henki sulautuvat yhteen, käsitätte, ettei teidän tarvitse puolustautua, suojautua miltään tai vastustaa mitään. Teidän ei tarvitse huolestua bakteereista. Teidän ei tarvitse huolestua pahoista ajatuksista, kuten niitä on kutsuttu. Teidän ei tarvitse huolestua itsenne tuhoamisesta. Teidän ei tarvitse huolestua … ei varmasti helvettiin joutumisesta. Olette jo olleet siellä. (Naurua) Ei se niin iso juttu ollut.
 
Teidän ei tarvitse huolestua maailmasta ympärillänne. Monet teistä vain kasaavat huolia ja huolestuvat maailmasta. Se pärjää hyvin. Räjäytitte maailman tavallaan Atlantiksen lopussa. Ja katsokaa, se on edelleen täällä! Taikaa. Uskomatonta. (Naurua) Koska se henkiosa mikä on kaikessa ja teissä, oikeasti uudistuu aina, laajentuu aina, tasapainottuu aina.
 
Mutta ihmisosa lakkasi jossain kohtaa matkan varrella luottamasta luonnolliseen tasapainottumiseen, mitä tapahtuu, ja lakkasi nojaamasta siihen. Tapahtui paljon aivopesua, hypnotisointia ja kaikkea muuta ja lakkaisitte luottamasta.
 
Se on ollut mielenkiintoinen kokemus. Millaista on olla luottamatta itseenne? Millaista on herätä aamulla peloissaan? Millaista on mennä nukkumaan ja joskus pelätä sulkea silmiään, koska se on joskus haastavampaa kuin olla silmät auki? Monet teistä menevät nukkumaan tai ovat menneet nukkumaan ollakseen täysin turtana, poistaakseen kaiken, sallimatta kaiken tulla läpi, kun todellisuudessa unet yöllä ovat voimakaita luovuuden, ymmärryksen ja viisauden kenttiä. Mutta tämä aivopesu on saanut teidät lopettamaan itseenne luottamisen ja pelkäämään lähtemistä tuonne jonnekin yöllä. Teidät on ohjelmoitu pelkäämään todellisia osianne. Se on nyt ohi ja loppu. Se on nyt ohi ja loppu - ainakin tällä ryhmällä.
 
Pidetään ahmyo-hetki. Vetäkää syvään henkeä.
 
Luottakaa itseenne. Olette myös Jumala ja hämmästyttävä siinä.
 
(Tauko)
 
Elämää elämään
 
Ja käytetään tämä hetki myös elämän hengittämiseksi elämäänne. Ei enää pidättelemistä. Ei vain sen miettimistä, millaisia asiat voisivat olla, vaan elämän hengittämistä elämäänne, itsenne sallimista nauttia elämästä. Voi, ja sillä on hyvin paljon tarjottavaa. Hyvin paljon tarjottavaa.
 
(Hän katselee ruokia huoneen takaosassa) Jatkakaa vain hengittämistä. Minä … mmm, mmm, mmm. Teidän pitäisi "sha-dharoida" nyt, minä syön. Sha-dhar, sha-dhar. (Naurua kun hän sanoo sen suu täynnä) Minulla on nälkä. Olen tehnyt kovasti töitä viime aikoina ja ympärillä on paljon energioita, jos olette huomanneet.
 
Vedetäänpä syvään henkeä. Hengittäkää elämää elämäänne. Hengittäkää elämää mahdollisuuksiinne. Mahdollisuuksiin kaikkialla ympärillä. Ne ovat kuin kuplia. (Hän katselee ympärilleen) Mitä kuplantekokoneelleni on tapahtunut?
 
LINDA: Suzy laittoi sen pois.
 
ADAMUS: Ai, no, ok sitten, mutta … Kyllä, meille tulee kuplantekokone tänne havainnollistamaan mahdollisuuksianne. Ne ovat kuin kuplia, uuden vuoden kuplia.
 
Hengittäkää siis noihin mahdollisuuksiin. Miljardeja mahdollisuuksia elämässänne - asetettuna riviin teitä varten, teidän itse itsellenne luomina, odottamassa teitä. Te ette ole vain tiedostaneet niitä. Olette tiedostaneet vain hyvin rajallisen mahdollisuusjoukon. Niitä on laajasti. Puhumme siitä hetken kuluttua.
 
Vetäkää vain sisään henkeä. Hengittäkää elämää elämäänne.
 
Nimittäin useimmat ihmiset eivät tee ja voi tehdä sitä. Oikeasti. Kokeilkaa sitä joidenkin "jästiystävienne" kanssa (naurua). Käskekää heitä hengittämään elämää elämäänsä. Voi, ensinnäkin, heistä tulee älyllisiä. He yrittävät saada huomionne mieleen. Sanokaa: "Ei, ei, ei. Vain hengitä elämää elämääsi." Ja sitten he miettivät, mitä oikein myytte. Ilmaa.
 
Useimmat ihmiset eivät voi tehdä sitä, koska he eivät luota elämäänsä riittävästi. He eivät tiedä, osaavatko he käsitellä suurempaa, mahtavampaa elämää. Miksi? He pystyvät hädin tuskin suoriutumaan siitä, mitä heillä nyt on. Tiedätte, millaista se on. Tuttu juttu … Olette olleet siinä. He eivät siis voi hengittää elämää elämään. Mutta te voitte. Te voitte hengittää elämää elämään ja kaikkiin mahdollisuuksiin.
 
Käsitättekö, miten täydellistä kaikki on? Hyvä nähdä sinut täällä eikä tuolla takana. (Puhuen Sandralle, joka on tavallisesti keittiössä) Aioin raahata sinut tänne tällä kertaa. Et voi piiloutua enää. Sinulla ja minulla on sopimus. No, se on minulla ja sinä noudatat sitä. (Naurua) Et voi piiloutua tänä vuonna.
 
Saisimmeko edes takkaan tulen? Ei kuplia, mutta kenties tuli takassa. Tuolla on oikeita halkoja. (Joku siirtyy sytyttämään tulen)
 
Siis, useimmat ihmiset eivät voi hengittää elämää elämäänsä. He eivät halua, he pelkäävät sen tekemistä ja suoraan sanottuna, jos he tekisivät sen, se aiheuttaisi niin valtavan muutostulvan, että heidän olisi vaikeaa käsitellä sitä poksahtamatta pois planeetalta. Mutta te, rakas shaumbra, voitte hengittää elämää elämään. Sitä kutsutaan sha-dhariksi. (Adamus vetää henkeä ja puhaltaa ulos) Hmm, valkosipulia tuossa dipissä. Se on ok. (Naurua kun hän alkaa hengittää ihmisiä kohti) Tunnen miehen, joka on tehty tätä varten. (Paljon naurua kun hän menee hengittämään Garretia kohti, joka nousee seisomaan hengittämään takaisin Adamukseen ja he painivat vähän) Luulin hetken aikaa, että hän aikoo suudella minua! Siinä olisi ollut jotain kirjoitettavaa elämänkokemuksiini.
 
Toisen ryhmän energiat
 
Niin, rakas shaumbra, Cauldre ei tuntenut minua ja luultavasti hyvästä syystä. (Hän katselee huoneen takaosassa laitteita ja häntä viittoillaan menemään pois) Voi, haluatko, että hengitän sinuun, Jean? Ai, etkö tosiaankaan. Hengitän, jos haluat. Anele minua! (Naurua kun hän kiusaa Jeania)
 
Cauldre ei tuntenut minua. Miksi? Koska täällä on tänään muita energioita. Minusta teidän pitäisi olla siitä ylpeitä tavallaan, mutta nämä energiat eivät ole sellaisia, mitä olisi normaalisti näissä kokoontumisissamme. Olemme olleet melko eristyneitä jonkin aikaa, tehneet omaa juttuamme hiljaa, rauhallisesti ja vailla suurta ulkopuolista sekaantumista, mutta on vaikeaa pysyä piilossa. Me vedämme puoleemme, te vedätte puoleenne, ulkopuolista huomiota.
 
Ihmismuodossa on eräs ryhmä, joka kutsuu itseään henkiseksi. Uskokaa tai älkää - hyvin henkisiä, hyvin ylimielisen henkisiä, oikeamielisen henkisiä. Saatatte muistaa myös, millaista se oli. Mutta he ovat ottaneet vastuukseen määritellä, mitkä ryhmät ovat hyviä ja mitkä ryhmät ovat pahoja. Eikä kyse ole siitä ryhmästä, johon minua pyydettiin. Kyse on eri ryhmästä.
 
Vihjeenä: he käyttävät sanaa "matrix/matriisi". Ei nimikkeessään, vaan paljon työssään. No, he ovat päättäneet olla tuomareita ja he ovat päättäneet, että te olette pahoja. (Yleisö hurraa ja taputtaa) Joo. Hengittäkää sitä sisään.
 
He ovat siis pitäneet tilaisuuksiaan, meditointejaan puolestanne, koska he tuntevat tämän ryhmän luovan paljon pimeää energiaa ja tasapainottomuutta. No, te luotte. (Naurua) Pimeä energia mitä luotte, on todellisuudessa sitä, mistä päästätte irti ja mikä ei enää palvele teitä elämässänne - asioita joista ette pitäneet itsessänne, joita ette hyväksyneet itsessänne ja joita pelkäsitte. Ja päästätte irti niistä. Niinpä ulkopuolisesta saattaa vaikuttaa siltä, että teistä lähteen paljon savua, pimeää savua. Mutta te ja minä tiedämme, että silloin kun päästätte siitä irti, se palaa puhtaaseen ja luonnolliseen tilaan.
 
He ajattelevat myös, että olette kultti, että on jokin viesti, joka teille annetaan ja jota teidän on seurattava. Sanoisin, että teemme päinvastaista täällä. Jos on jotain, mitä kannustamme teitä tekemään, niin se on löytää, tuntea ja kokea se Jumala, mikä olette. Ei sääntöjä. Ei sääntöjä. Ei menetelmiä. Itse asiassa teistä on tullut menetelmän hävittäjiä ja siinä on ongelma.
 
Erityisesti tämä ryhmä ei ymmärrä, miten kukaan voisi olla henkinen ilman menetelmiä ja järjestelmiä. Tietysti sisäisinä energioina heidän on jatkuvasti myytävä menetelmiään ja järjestelmiään, mutta he eivät todella usko, miten mikään ryhmä voi olla ilman niitä. Miten voisi olla niin, ettei elämässänne ole harjoituksia? Teidän pitäisi "kurittaa" itseänne. Teidän pitäisi meditoida x minuuttia päivässä, sytyttää kynttilöitä ja ostaa uusia järjestelmiä ja kaikkea vastaavaa. Niinpä he hyökkäävät tänään energeettisesti kimppuumme - tarkoituksellinen ja tietoinen energiahyökkäys.
 
Tämän lisäksi tehdessään tämän he vetävät energioita toisista ulottuvuuksista, ei välttämättä omaan ryhmäänsä liittyviä, mutta energioita vedetään tähän draamaan ja he sanovat: "Hyvä, meille tulee vanha kunnon psyykkinen taistelu."
 
Jotkut teistä tunsivat tämän aiemmin, rakkaani.
 
LINDA: Tiedän.
 
ADAMUS: Jotkut teistä ovat ehkä tunteneet jotain eilen tai tullessaan tänne, mutta hassuja juttuja tapahtuu, kun kokoonnumme tällä tavalla. Emme luo mitään kilpeä, koska itse asiassa niin he haluaisivat teidän tekevän. Emme luo valkoista valokoteloa ympärillemme, koska ei ole mitään tarvetta. Itse asiassa te, shaumbra - te jotka kuuntelette, te jotka tulette mukaan ensimmäistä kertaa - ymmärrätte, että vain hengitätte sitä sisään myötätuntoisesti. Psyykkinen hyökkäys ei ole enää taistelua tai mitään sellaista, minkä täytyy saada teidät piiloutumaan. Hengitätte sitä sisään, se on vain energiaa.
 
He heittävät energiaa teihin hyökkäävästi, muttei teidän tarvitse ottaa vastaan sitä sillä tavalla. Se on vain energiaa, hengitätte sitä sisään. (Adamus vetää syvään henkeä) Sillä hetkellä kun teette sen, te - alkemisti ihmiskehossa - muunnatte tuon energian. Teidän ei tarvitse roikkua kiinni siinä. Päästätte siitä vain irti. Annatte sen virrata mahdollisuuksiinne, maailmaan tai mitä tahansa. On siis mielenkiintoista, että tätä tapahtuu tänään.
 
Mutta tässä te vain hengitätte sitä sisään. Tässä olette ja annatte itse asiassa tuon energian auttaa teitä. Se on tärkeä kohta, erittäin tärkeä kohta tänä vuonna, kun mennään eteenpäin. No, koko loppuelämänne, loppuikuisuuden. Vedätte puoleenne näitä energioita työllä, mitä olette tehneet ... Kiitos tulesta. Työllä mitä olette tehneet. Miksi halusin tulen? (Shaumbra sanoo "muuntamaan") Aa, rakastan teitä! Kuka sanoi sen ensimmäisenä?
 
PATTI: Minä.
 
ADAMUS: Onko meillä palkintoa? (Naurua) Voi, se on oikein. Sinun on annettava minulle rahaa.
 
LINDA: Tässä, tässä, tässä, tässä.
 
ADAMUS: Lasken leikkiä.
 
LINDA: Sinulla on palkintoja. Sinulla on palkintoja.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä. Tässä.
 
LINDA: Saat Adamus-palkinnon.
 
ADAMUS: Tässä, Adamus-palkinto. Kyllä, kyllä.
 
PATTI: Susan sanoi sen samaan aikaan.
 
SUSAN: Se on ok, minulla on palkinto.
 
ADAMUS: Onko sinulla vain yksi?
 
SUSAN: Minulla on vain yksi ja tarvitsen yhden kotiani varten.
 
ADAMUS: Voi, tässä rakkaani. Kyllä. Kyllä, energioiden muuntaminen on erittäin tärkeää.
 
Niin, rakas shaumbra, vedetään syvään henkeä ja pitäkää se vain mielessä.
 
Todella vedätte sitä puoleenne ja se on upea juttu, koska alatte erottua. Se on hyvin erilaista kuin useimmissa henkisissä ryhmissä.
 
EDITH: Valehtelematta.
 
ADAMUS: Valehtelematta, hän sanoo! Kutsuitko minua Mestari Ilmiselväksi? (Naurua) Se on toinen nimeni, kiitos.
 
Se on tärkeää, koska olette olleet tavallaan piilossa, huomiota herättämättömiä, pitäneet matalaa profiilia viimeiset kymmenen vuotta. Ei enää. Ja sitä tulee esiin enemmän ja enemmän tänä vuonna, valmistautukaa siihen. Toiset laukovat teille. Teidän ei tarvitse puolustautua miltään. Teidän ei tarvitse taistella mitään vastaan. Se on vain energiaa. Vedätte vain syvään henkeä.
 
On niitä, jotka sanovat Crimson Circlen, shaumbran, tekevän kaikkia näitä asioita väärin, kaikkia näitä pahoja asioita. Teitä syytetään kaikenlaisista asioista ja se ärsyttää yksilöinä ja ryhmänä. Se tökkii ydinongelmianne.
 
Ydinongelmia
 
Mitä ovat ydinongelmat? Mitä ovat jotkin ydinongelmat? Mitä joku voisi sanoa teille ryhmänä tai myös yksilöinä siitä, mitä teette? Niin.
 
SHAUMBRA (nainen): Raha.
 
ADAMUS: Raha, juuri niin. Joo, teidän ehkä kannattasi valmistautua siihen (Lindalle). Raha. He syyttävät teitä ryhmänä, yrityksenä, rahan perässä juoksemisesta. Ja vastaus on? Joo! (Naurua ja taputuksia) Ja mitä väärää siinä on? Tietysti, ellei sitä tehdä huijaten tai tasapainottomasti, mutta sitä ei sallittaisi koskaan eikä se ole edes mahdollisuus, jonka kukaan teistä haluasi valita. Mutta se on iso ongelma. Raha.
 
Mutta muistakaa, että se tulee esiin hyvästä syystä, koska shaumbran keskuudessa on edelleen rahaongelmia. Uskon kuulleeni Lindalta, että minulla on aikataulussa yltäkylläisyysseminaarin pitäminen?
 
LINDA: Kyllä! Odotamme henkeä pidätellen.
 
ADAMUS: Ai! (Adamus hönkii taas valkosipulihengitystään) Niin odotatte. (Naurua) Niin minäkin, valkosipulia ja teetä! Älkää istuko Caudren vieressä tänään päivällisellä, voin sanoa sen teille nyt.
 
Siis raha on ongelma. Mikä muu on ongelma?
 
MARY: Kontrollointi.
 
ADAMUS: Hyvä. Missä? Kuka sen sanoi? Mary, ole hyvä. Kontrollointi, ehdottomasti.
 
LINDA: Ole hyvä, mitä?
 
ADAMUS: Adamus-palkinto.
 
LINDA: Ai, okei.
 
ADAMUS: Anna minun siunata se ensin.
 
LINDA: Ai, tässä. Siunaa pussi. Tässä.
 
ADAMUS: Mary on jo siunannut sen Marylle.
 
Niin, kyllä, valta ja kontrollointi. Teitä kaikkia on syytetty siitä menneisyydessä. Olette kaikki johtaneet ryhmiä menneisyydessä. Ja jossain määrin olette … no, valta ja kontrollointi on viettelevää. Voi, se on kuin Kool-Aid-juoma kuumana kesäpäivänä, vähän vodkaa seassa. Hyvin viettelevää. Se on osa seksuaalienergiadynamiikkaa ja ne joilla on valtaa, haluavat sitä aina lisää. Valtaa ei voi saada riittävästi.
 
Mitä Tobias sanoi vallasta vuosia sitten?
 
KATHLEEN JA MUUT: Se on harhaa.
 
ADAMUS: Se on harhaa. Kiitos.
 
LINDA: Onko se palkinnon voittaja?
 
ADAMUS: Voisin alkaa heittää … kyllä, kyllä. Minusta Kathleen saa palkinnon.
 
KATHLEEN: Kiitos.
 
ADAMUS: Se on harhaa. Ei ole sellaista kuin valta. Se on keinotekoista. Se luotiin enkeliulottuvuuksissa kauan sitten ja tuotiin maan päälle yhdeksi elämänrakenteen suurista pilareista, mutta ei ole mitään vallan tarvetta. Valta on pakkodynamiikkaa ja opitte tässä uudessa energiassa, ettei ole tarvetta pakottaa mitään. On luonnollinen virtaus, mihin voidaan yhdistyä, muttei ole tarvetta pakottaa. Ei ole negatiivista, ei ole positiivista. Ne ovat kaikki vanhoja harhakuvia.
 
Missä olinkaan?
 
EDITH: Ydinongelmat.
 
ADAMUS: Ydinongelmat. Kiitos. Kiitos. Rakastan purppuraa. Siis muita ydinongelmia? Mikä tulee ärsyttämään teitä?
 
LARRY: Tuomitseminen.
 
ADAMUS: Tuomitseminen, ihmiset tuomitsevat teidät. Ehdottomasti, ehdottomasti. Miksi se on ydinongelma? Miksi se sattuu? Helppoa.
 
LARRY: En halua olla erilainen.
 
ADAMUS: Tuomitset itse itsesi. Larry saa Adamus-palkkion. Joo, koska tiedän. (Adamus naureskelee) Kyllä. Professori. Ehdottomasti! Mutta siinä ei ole mitään virhettä. Teet sitä hyvästä syystä … teet sitä syystä. Joo. Muuten, on toinenkin tapa tehdä se, mutta teet sitä syystä.
 
Itsenne tuomitseminen, kriittisyys. Jossain matkan varrella sanoitte haluavanne olla ruumiillistunut Jumala ja jossain matkan varrella sekoititte sen pakkoon olla ensin täydellinen ihminen. Sellaista ei olekaan kuin täydellinen ihminen. Se on tavoite, mitä ette voi koskaan, koskaan, koskaan saavuttaa. Miksi? Koska päästessänne lähelle sitä keksitte jonkin uuden kriteerin täydellisyydelle. Te ette ole koskaan täysin fiksu, Luojan kiitos. Te ette halua olla fiksu, ei. Haluatte olla viisas. Intuitiivinen. Mutta teillä ei voi olla täydellinen keho kuin kolme tai viisi vuotta. Sitten se menee pois. (Naurua) Yhteiskunnan mukaan. Teillä ei koskaan ole täydellistä työpaikkaa, täydellistä puolisoa, voi, ei ehdottomasti täydellistä perhettä - täytyykö sanoa lisää? - mutta siihen metsästykseen ihmiset joutuvat. Se on heidän pelaamaansa peliä. Sitä ei koskaan tapahdu.
 
Mikä on yksi ydinongelma? Mitä "he" voivat sanoa?
 
EDITH: Tarkoitus. Vihaat tätä.
 
ADAMUS: Mitä ovat ydinongelmat, joita toiset voivat sanoa teille tänä vuonna, koska he sanovat niitä. Mikä voisi todella koskettaa teitä?
 
KERRI: Puheidensa mukaan tekeminen.
 
ADAMUS: Puheidensa mukaan tekeminen. Se on melko lähellä. Melko lähellä.
 
SHAUMBRA (mies): Että olen Jumala.
 
ADAMUS: Että …
 
JEAN: Olet tullut hulluksi.
 
ADAMUS: Kiitos. Jean saa palkinnon. Olet tullut hulluksi! Joo, nämä ovat kaikki yhteydessä, mutta "olet tullut hulluksi" koskettaa teitä enemmän kuin mikään muu. Petätte itseänne. Olette tulleet hulluksi. Menette johonkin ohjelmaanne, kiukunpuuskaanne tai mihin tahansa, erityisesti silloin kun teidän sanotaan tulleen hulluksi. Miksi se vaivaa niin kovasti?
 
SHAUMBRA (nainen): Se on totta.
 
ADAMUS: Koska se on totta. (Paljon naurua) Tiesin tuon toisen ryhmän soluttautuvan, mutten tiennyt sen tapahtuvan näin nopeasti!
 
Mielen tuolle puolen
 
Kyllä, se todella vaivaa teitä ytimeltään, koska mietitte sitä toisinaan itsekin. Koska itse asiassa siitä on tulossa totta, mutta ilmaisen sen eri sanoin - menette ulos mielestänne ja se on hyvä asia. Menette kirjaimellisesti ulos mielestänne, koska käsitätte, että mieli on upea asia, mutta se on kuin kovalevy, mikä on ohjelmoitu. Se on rajoittunut ja on hyvin paljon muutakin ja jokainen teistä voi tuntea sen. Tiedätte sen sydämessänne.
 
Kyse ei ole älykkäänä tai fiksuna olemisesta. Kyse on olemisesta "minä olen". Intuitiivinen luonne on kvanttihyppyjen päässä mielen edellä. Tietämistä mikä tulee, kykyä energeettisesti yhdistyä akaasisiin tiedostoihin, mikä on vain pieni osa kaikkea, kyky yhdistyä massatietoisuuteen eivätkä tulevaisuuden mahdollisuudet tule koskaan mielestä. Ne tulevat tietoisuuskehosta, mikä on fyysinen keho, mieli, henki, gnost - kaikki osanne ovat yhdistymässä.
 
Niinpä jonkun sanoessa "olet tullut hulluksi" on se huoli, että - se ilmaistaan teille, silloin kun petätte itseänne tai kun joudutte pois raiteilta. Miten upea tapa lannistaa teidät, koska se menee välittömästi mieleenne ja alatte miettiä: "Olisiko minun pitänyt jatkaa sitä lääkitystä?" (Naurua)
 
Teillä on kummallisempia ajatuksia kuin koskaan ennen. Totta? (Shaumbra sanoo "kyllä") Mutta olette kriittisiä niiden suhteen. Joo, sitä on tapahtunut pitkään. (Garretille) Mutta katsokaa häntä nyt! Katsokaa häntä nyt, miten säteilevä esimerkki.
 
Teillä on ollut hullumpia ajatuksia kuin koskaan ennen, mutta kamppailette edelleen niiden kanssa ja yritätte korjata niitä, yritätte miettiä, mistä ne tulevat tai mitä vikaa teissä on. Ei mitään. Olette vain avautumassa. Menette pois mielestänne.
 
Ajattelunne koko perusta muuttuu ja jos ette ole valmis sallimaan tai menemään tämän muutoksen mukana, joka tapahtuu luonnostaan nyt, tapahtuu niin, että tämän prosessin osana olevat energiat rikkovat kirjaimellisesti vanhat ajatteluprosessinne. Teidän ei tarvitse tehdä sitä niin, vaikka se on melkoista menoa. Mutta teidän ei tarvitse tehdä sitä niin. Teidän tarvitsee vain ymmärtää, että vanha mieli on muuttumassa. Se laajenee ja menette kauas sen yli, joten ajatuksistanne tulee hullumpia kuin normaalisti, niitä on vaikeampaa määritellä kuin koskaan ennen, niitä on vaikeampaa tajuta tai ymmärtää - tämä olisi hyvä tapa ilmaista se.
 
Sitä on erittäin vaikeaa ymmärtää, mitä virtaa nyt läpi. Ja sitten ihmettelette: "Mitä tämä kaikki on? Tiedän, että jotain virtaa läpi. Saan näitä hulluja ajatuksia, mutta jotain vieläkin suurempaa virtaa läpi, mutten ymmärrä." Miksi ette ymmärrä?
 
KATHLEEN: Koska olemme älyllisiä.
 
ADAMUS: Koska olette älyllisiä. Yritätte käyttää mieltänne sellaisen selvittämiseen, mikä on mielen tuolla puolen.
 
Muuten, olette yrittäneet mielellänne selvittää Jumalaa niin kauan, kuin olen tuntenut teidät - ja se on pitkä aika. Olette yrittäneet mielellänne selvittää jotain, mikä … Mieli ei voi koskaan tajuta Jumalaa. Niinpä mieli laittaa Jumalan ulkopuolelleen yrittääkseen ymmärtää sen. Se laittaa sen taivaaseen tai jonnekin muualle. Se laittaa sen ulkopuolelle, jotta se voi analysoida, leikellä palasiksi ja yrittää saada selvää siitä.
 
Olette tehneet sitä elämien ajan, mutta se ei vieläkään toimi. Se ei vieläkään toimi. On yritetty keksiä joitain määritelmiä, muttei se todellisuudessa toimi kovin hyvin. Se on yksi tietoisuuden ongelmista tänä päivänä. Ihmiset eivät vain enää usko vanhaa käsitystä Jumalasta. He menivät ennen uskollisesti mukana kyselemättä, koska heille kerrottiin, no, "Sinut poltetaan, jos et usko." Niinpä he menivät vain mukana. Mutta he eivät mene enää. Se häiritsee kovasti tietoisuutta. Maanjäristys - tunsinko juuri maanjäristyksen jossain päin maailmaa? Luulen tunteneeni. Minun ei pitäisi silloin käyttää noita sanoja - tietoisuudessa tapahtuu muutosmaanjäristys.
 
Mieli laittaa Jumalan ulkopuolelleen eikä siltikään pysty tajuamaan sitä. Ja sitten tietyssä kohtaa mieli alkaa todella sortua itseensä tai hyökätä itsensä kimppuun, koska se on vihainen. Se on turhautunut. Se ei ole ymmärtänyt, joten se alkaa kääntyä itseään vastaan. Ja silloin luulette tulevanne hulluksi, mutta todellisuudessa te ette tule. Te vain puratte rakenteita ja itse asiassa kehitytte. Kehitytte uuteen mieleen.
 
Olen hyvin innostunut tästä ja ensi vuodesta erityisesti. Nämä ovat erinomaisia vuosiamme yhdessä, koska ei ole koskaan ollut niin paljon tilaisuuksia eikä kaaosta. Ne kulkevat käsi kädessä, eikö vain? Joo, se on vain energiaa. Joillekin se vaikuttaa kaaokselta - kaikki romahtaa - teille se on tilaisuus.
 
Vedetään syvään henkeä ja tunnetaan se.
 
Tavoitteet versus salliminen
 
Pete, teitkö uuden vuoden lupauksen?
 
PETE: En.
 
ADAMUS: Teitkö sinä uuden vuoden lupauksen?
 
SUSAN: Kyllä.
 
ADAMUS: Mitä se oli? No, tuodaan mikrofoni tänne.
 
SUSAN: Olla pelkäämättä mitään.
 
ADAMUS: Olla pelkäämättä. Hyvä, erinomaista.
 
Teitkö sinä uuden vuoden lupauksen? Et. Teitkö sinä uuden vuoden lupauksen?
 
SHAUMBRA (nainen): Tein.
 
ADAMUS: Ja mikä se oli?
 
SHAUMBRA (nainen): Elää tarkoituksellisesti.
 
ADAMUS: Elää tarkoituksellisesti. Hyvä. Ketään muita? Ketään muita? Ei lupauksia. Ei lupauksia. Kokeile Marya.
 
MARY: Lakata piiloutumasta.
 
ADAMUS: Lakata piiloutumasta. Okei. Hyvä. Miten moni teki uuden vuoden lupauksen? (Muutama) Miten moni ei tehnyt? (Monet) Vau! Hyvä. Rakastan tätä ryhmää. Rakastan sitä! (Naurua) Rakastan sitä. Jos teit uuden vuoden lupauksen, heitä se pois, Mary. Heitä se pois. Ei. Se on vanhaa peliä. Laitatte jotain …
 
MARY: Tein sen tänään.
 
ADAMUS: Heitä se pois joka tapauksessa. Heität kuitenkin pois melkein kaiken. Koska sillä ei ole merkitystä, se ei päde. Jos teit uuden vuoden lupauksen, häviät jo ennen alkua. Eikö vain? Miten monta kertaa olet tehnyt niitä eikä se toimi? Ota vinkki useimmilta ihmisiltä täällä - ei enää tavoitteita. Ei enää tavoitteita, ne ovat todella perseestä. Ne eivät toimi kovin hyvin. Sori, mutta eivät toimi.
 
Annan tämän sinulle takaisin, koska annat minulle epäilevän katseen, Eesan Linda. Oliko uudessa hankkeessanne "The Awakening Zone" tavoite? Miten se tapahtui?
 
LINDA: Vain sallimme sen.
 
ADAMUS: En kuullut sitä.
 
LINDA (kovempaa): Vain sallimme sen.
 
ADAMUS: En usko vieläkään kuulleeni.
 
LINDA: Vain sallimme sen!
 
ADAMUS: Sallitte sen. Vain sallitte sen. Itse asiassa toitte sisään mahdollisuuden ja tulitte siitä tietoiseksi. Olette tuoneet mahdollisuuksia … koska oli vähän - voisinko sanoa - stressiä, mikä loi tarpeen tarkastella jonkin tekemistä erilailla. Totta?
 
LINDA: Kyllä.
 
ADAMUS: Ehdottomasti. Siis tuon stressin vuoksi halusitte muutosta ja sitten sallitte sen. Mitä tapahtui? Mahdollisuuksia joita ette olleet koskaan ennen nähneet - ne olivat aina olemassa, loitte ne - tuli yhtäkkiä näköpiiriin. Ja koska olitte tietoisia, koska teillä oli opastusta, koska teillä oli halua, niitä tuli yhtäkkiä. Ei ollut koskaan tavoitetta. Ei ollut koskaan liiketoimintasuunnitelmaa tätä uutta hanketta varten. Oli yhdistymistä kaikkien shaumbrojen, kaikkien tulevien shaumbrojen, kaikkien pienien syntymättömien shaumbrojen tietoisuuteen. (Naurua ja yleisö sanoo "aai") Hyvin suloista.
 
Yhdistyitte siis kaikkeen tähän ja yhtäkkiä mahdollisuus oli siinä ja teillä oli ehkä vähän pelkoa sen osalta, mutta hengititte sen sisään ja hyväksyitte ja sallitte, koska tiesitte, että tuo mahdollisuus oli teidän, teidän kaikkien. Niinpä se alkaa yhtäkkiä ilmentyä ja siinä kohtaa siitä tulee hauskaa, koska siinä kohtaa … Eikö näin ole, Michelle? Siinä kohtaa siitä tuli hauskaa - pitkiä työpäiviä, työskentelemistä vanhojen energioiden kanssa, mutta opetelleen työskentelemään niiden kanssa tehokkaasti. Opetellen, että nyrkin lyöminen pöytään, suuttuminen ja toisten syytteleminen ei vain toimi kovin hyvin. Mutta vetäen syvään henkeä ja käsittäen, että kaikki on vain energiaa. Vetäen syvään henkeä ja käsittäen, että energia on palvelemassa häntä. Joo, sinä, palvelemassa häntä (Alainille). (Vähän naurua) Sinä palvelemassa häntä. Vetäen syvään henkeä ja käsittäen sen ja sitten tämä aloittaa toisen virtauksen. Se todella menee kaiken sen yli, minkä olisitte ajatelleet koskaan voivanne tehdä, koska ajattelitte, mitä olisitte voineet tehdä. Yhtäkkiä käsitätte, se todella toimii.
 
Siinä on, kyllä, jossain määrin haasteita, mutta melko pian nuo haasteet eivät ole enää haasteita. Ne ovat ämpärillisiä ja junakuormallisia energiaa, jotka odottavat vain teitä. Sitten siitä tulee hauskaa. Sitten siitä tulee hämmästyttävää. Ja sitten koska teillä ei ole oikeastaan agendaa lopputuloksesta, toisin sanoen te ette ole ennalta määränneet, miltä sen pitäisi lopussa näyttää, annatte luomuksenne alkaa elää omaa elämäänsä ja hengitätte siihen. Ette yritä kontrolloida, ohjata ja hallita sitä. Hengitätte vain itseänne siihen ja sitten vain annatte sen laajentua.
 
Luovuutenne ilo on sitä, kun annatte luomuksenne mennä. Ajatelkaa sitä … ei, älkää ajatelko sitä. Vihaan sitä, kun ajattelette. Tuntekaa sitä hetken. Luovuuden ilo on sitä, kun luotte jotain ja sitten annatte sen mennä. Se on edelleen teidän, mutta teidän ei tarvitse kontrolloida sitä. On autuutta vain katsella ja tuntea sen kasvavan. Päästäen irti tavoiteohjelmasta tai odotuksista, vain päästäen irti.
 
Voi, sitä kutsutaan Jumalaksi, Ikuiseksi. Ikuisen olennon suurin ilo on ollut päästää teidät menemään. Antaen sinun kokea kaikkea, mitä halusit kokea, Edith, ja iloiten täysillä siitä. Yrittämättä kontrolloida sinua. Jumala ei haluaisi yrittää kontrolloida sinua.
 
EDITH: Ei, Jumala ei haluaisi.
 
ADAMUS: Etkä antaisi Jumalan kontrolloida sinua. (Naurua) Ei, ei, ei, ei.
 
EDITH: Tämä Jumala pitäisi siitä.
 
ADAMUS: Joo, muttei ole mitään kontrollointia. Hengeltä ei tule mitään sääntöjä. Ei ole kohtaloa. Jumalalla ei ole tavoiteohjelmaa lopputuloksen osalta. Itse asiassa, henki ei välitä. Se ei välitä hittoakaan. Pääsemme siihen vähän päästä. Haluan laulun. Aloitimme sen, kun Hannibal oli täällä aiemmin, mutta henki ei välitä hittoakaan.
 
No niin, sanon sen ja energeettisesti se toinen ryhmä, joka täällä on, sanoo: "Näettekö, minähän sanoin teille. Näettekö?" He haluavat käyttää tuollaisia asioita. Jumala ei välitä. Voi, siitä tulisi suuri otsikko. Kyllä. "Ryhmä uskoo, ettei Jumala välitä. Millään ei ole merkitystä." Miten kummallinen ryhmä. Kyllä. He ovat varmasti hulluja ja heidän on pakko haluta vain rahanne.
 
LINDA: Onko sinun todella pakko antaa heille otsikoita? (Naurua)
 
ADAMUS: Ehdottomasti! Ehdottomasti. Miksi? No, kirjoitan otsikoita. Kirjoitan hemmetin tarinan heille, koska se on vain energiaa ja sitä tulee tiellenne. Ja voitte riisua sen pienestä rumasta paketistaan, missä se teille toimitetaan, mutta se on vain energiaa. He sanovat jotain pahaa teistä, David - ja he tulevat tekemään sen. Juokaa se. Joo, syökää se. (Naurua kun David matkii juomista) Joo. Joo, sanot sen nyt, mutta … (Lisää naurua) Voi!
 
DAVID: Se on totta.
 
ADAMUS: Niin, rakas shaumbra, odottakaa sitä tänä vuonna. Odottakaa sanottavan: "Olet mieletön. Olet hullu. Et tiedä, mitä teet. Todista se. Anna minulle valtuutuksesi. Mikä on sinun valtuutuksesi?" Kathleen, mikä on sinun valtuutuksesi?
 
KATHLEEN: Vain olla minä.
 
ADAMUS: Kiitos. Ehdottomasti. "Minä olen mitä minä olen." Se pitäisi olla käyntikortissasi.
 
KATHLEEN: Ja siksi tulen aina olemaan.
 
ADAMUS: Juuri niin … älä "makyoi" tätä. Minä olen mitä minä olen. (Naurua) Miksi et laita vain suurta kakkapötköä käyntikorttiisi! Ei, pidä se vain puhtaana. "Minä olen mitä minä olen."
 
Niin, rakas shaumbra, katsotaanpa tulevaa vuotta. Ennen kuin teemme sen, haluan tehdä yhden kommentin. Uusi shaumbra-oire, uusi heräämisoire, suurin … (Joku nostaa kätensä) Niin?
 
CHRIS: Itse asiassa minulla on kysymyksiä joistain Adamuksen sanomista asioista. Olet Adamus, eikö niin? (Naurua) Joitain lainauksia, joita Adamus on tehnyt … Tarkoitan, että tämä on ensimmäinen kertani täällä, mutta …
 
ADAMUS: Minä olen mitä minä olen. En tiedä, kuka olen, mutta se on hyvin hämmentävää.
 
CHRIS: Minun … No, tarkoitan … minulle on tuttu …
 
ADAMUS: Kyllä. Voisin olla näitä pimeitä voimia, jotka työskentelevät …
 
CHRIS: … arkkienkeli Rafael. Voisitko vahvistaa tämän. Vahvista, että olen arkkienkeli Rafaelin tuttu.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä.
 
CHRIS: Okei.
 
ADAMUS: Tietysti.
 
CHRIS: Totta? Vahvistat sen.
 
ADAMUS: Sillä ei ole merkitystä.
 
CHRIS: Sillä ei ole merkitystä.
 
ADAMUS: Sillä ei ole merkitystä.
 
CHRIS: Sinulle sillä ei ole merkitystä? Okei, joka tapauksessa pointtina on, että kuulosti siltä, että on uusia maapalloja tämän ulkopuolella.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: Ja ne ovat jossain muualla avaruudessa?
 
ADAMUS: Eivät ole.
 
CHRIS: Eivät ole?
 
ADAMUS: Eivät.
 
CHRIS: Ai. Kaikki uudet maapallot ovat siis tämän maapallon "rasitteena"?
 
ADAMUS: Eivät.
 
CHRIS: Et siis anna minulle suoraa vastausta.
 
ADAMUS: Annan.
 
SHAUMBRA (nainen): Kyllä, hän antaa!
 
ADAMUS: Uudet maapallot eivät ole välttämättä fyysisiä, mutta niillä on tämän fyysisen planeetan ominaisuuksia. Niillä on joitain tietoisuusominaisuuksia. Ne eivät ole …
 
CHRIS: Siis tämän luomuksen uusia ulottuvuuksia, kun maa on tässä fyysisessä muodossa?
 
ADAMUS: Uudet maapallot eivät ole fyysisessä universumissanne. Se on vain yksi ohut viipale kaikista ulottuvuuksista.
 
CHRIS: On siis niitä, jotka viittaavat maahan kotinaan ja jotka ovat lähdössä?
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: Mitä jos en halua lähteä eikä se kuulosta … Se kuulostaa hullulta ajatukselta …
 
ADAMUS: Aivan.
 
CHRIS: … ja että manipuloit ihmisiä …
 
ADAMUS: Voi, niin manipuloin.
 
CHRIS: … uskomaan asioihin, jotka ovat hyviä, kun todellisuudessa poistat heidät ja/tai heidän esi-isiensä jälkeläiset [luomakunnasta maan päällä] (sanat eivät ole selkeitä).
 
ADAMUS: Voi hyvä jumala!
 
CHRIS: Ja joten silloin kun sinä … silloin kun sinä …
 
ADAMUS: Joo. Ei, odota hetki.
 
CHRIS: Silloin kun sinä puhut uskottavuudesta …
 
ADAMUS: Kyllä, poistamme kaikki esi-isät.
 
CHRIS: … ja ihmiset kutsuvat näitä ihmisiä hulluiksi …
 
ADAMUS: Niin kauan kuin olen täällä, poistan esi-isiä. Se on suurin …
 
CHRIS: No ei, se ei ole ok minulle. Sinulla ei ole mitään auktoriteettia minuun tai esi-isiini.
 
ADAMUS: Voi ei, ei. En poista, mutta kerron teille, miten esi-isänne ovat vain täysin …
 
CHRIS: Koska tunnen heidät. Puhun heidän kanssaan. Pysyn heidän kanssaan. Ja olen siis tasavertainen kanssasi tuon puolen tuntemisessa.
 
ADAMUS: Aivan, aivan.
 
CHRIS: Ja jotkut asiat, joista puhut, Adamus …
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: … koskevat …
 
ADAMUS: Kyllä!
 
CHRIS: … ja nämä ihmiset ovat tavallaan eksyneet harhaan.
 
ADAMUS: Ehdottomasti. (Paljon yleisön taputuksia)
 
CHRIS: Niinpä annan vahvistuksen …
 
ADAMUS: Kyllä. Kyllä. Kyllä. Ja itse asiassa minä …
 
CHRIS: … no, koko lauseesta ja puhun suoraan sinulle siitä …
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: En vain tajua, miksi taputuksia tulisi siitä ymmärryksestä tai kommentista, että huijaat ja välttelet asioita, jotka ovat valitettavia näille ihmisille ja heidän esi-isiensä jälkeläisille …
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: … koska tämä on heidän kotinsa ja ehdotat tai vihjaat, että enkeliolennot ottivat sen.
 
ADAMUS: Mutta tehdäänpä … tehdäänpä …
 
CHRIS: Olen eri mieltä tästä.
 
ADAMUS: Mikä on ok. Tehdäänpä yleisökysely. Jokaisella on vapaa tahto … no, teillä ei ole vapaata tahtoa. Olette saamassa sen takaisin. Olen pahoillani, mutta heillä ei ole. Se todella ärsyttää sinua.
 
CHRIS: No, se on valhe.
 
ADAMUS: Joo. (Naurua)
 
CHRIS: Olet ehkä mustamaalannut heitä todellisina ihmisolentoina …
 
ADAMUS: Aivan.
 
CHRIS: … mutta silloin kun et ole todellinen ihminen siinä mielessä, että ihminen perii elämänsä, ja olet tuolta puolen ja eksynyt olentojen suohon, jotka kertovat, mikä on oikein ja muita juttuja.
 
ADAMUS: Aivan.
 
CHRIS: Tarkoitan, että vain näen sen.
 
ADAMUS: Kyllä ja toivon, että … Toivon, että sinua ärsyttää se, ettei teillä ole vapaata tahtoa.
 
CHRIS: Ja minä tavallaan … minä tavallaan … Kenties petän itseäni, mutta pysyn sen olennon kanssa, joka …
 
ADAMUS: Voi, ei, ei, ei.
 
CHRIS: … joka syntyi tähän kehoon.
 
ADAMUS: Aivan.
 
CHRIS: Ja periaatteessa sinä olet sulkenut hänet pois elämästään ja elät sitä hänen puolestaan. Miksei hän voi oppia ja paljastaa totuuttaan meille.
 
ADAMUS: Minun on kerrottava sinulle tämä, Chris. Sillä hetkellä kun tämä kanavointi on valmis, olen poissa kehosta.
 
CHRIS: Tarkoitan, että se on kuin …
 
ADAMUS: Minulla ei ole halua …
 
CHRIS: En ole kanavoinut, mutta olen monien olentojen kanssa. Tämä on eräältä pysyvältä vaihdokkaalta.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: Minulla on tavallaan informaatiota, mikä saa sinun informaatiosi kuulostamaan pahuudelta.
 
ADAMUS: Se on! Se on!
 
CHRIS: Ja se on kuin …
 
ADAMUS: Se ehdottomasti on, riippuen tarkastelutavasta.
 
CHRIS: Siis tavallaan omistat sen ja määrittelet sen pahuudeksi, Adamus.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: Tarkoitan, ellet, niin sinä vain …
 
ADAMUS: Mitä on pahuus? Mitä on pahuus? Ja ennen kuin vastaat, tavaa pahuus.
 
CHRIS: Se voi olla mitä tahansa … mitä tahansa asioita, jotka perustuvat evoluutio-olosuhteiden prosessiin. Vaikka se olisikin kehitysevoluutiota, missä pahuus on vain tasapaino marttyyriudessa.
 
ADAMUS: Katso "pahuutta" takaperin. (Suom. huom. evil/live = paholainen/elää) Katso "pahuutta" takaperin. Mitä se on? (Yleisö sanoo "elää") Mitä on paha energia tai pimeä energia?
 
CHRIS: Hämmennät siis totuutta. Manipuloit todellisuutta …
 
ADAMUS: Ei, Chris, itse asiassa minä …
 
CHRIS: [Laajennat inspiraation] rajoja …
 
ADAMUS: Haluaisin ärsyttää, stimuloida, innostaa, saada ihmiset suuttumaan. He ovat kaikki suuttuneet minulle aiemmin. Useimmat heistä ovat kiukkuisia vieläkin.
 
CHRIS: Kysymyksiin vastaamattomuus on hyväksyttävää, mutta …
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: … minun ei tarvitse jatkaa keskustelua kanssasi.
 
ADAMUS: Niin.
 
CHRIS: Haluan vain kysyä …
 
ADAMUS: Kyllä, koska voisimme tulla hyvin älylliseksi tämän osalta. Anna minun kiteyttää se tähän.
 
CHRIS: Ei minun osaltani. Ei minun osaltani. Kysymykseni on valmis. Et ole vastannut siihen.
 
ADAMUS: Voi ei, ei, ei.
 
CHRIS: Näytät välttelevän sitä, joten.
 
ADAMUS: Se on … voi ei, voi ei, ei, ei, ei, ei,
 
CHRIS: Esitin sinulle kysymyksen. Sinä et vastaa siihen.
 
ADAMUS: Sanoin siis alussa, että tänne ilmestyy eräs energia. Sitä rakastetaan ja se hyväksytään. Ei ole hyökkäyksen tunnetta. On tunne halusta päästä älylliseen keskusteluun. Sillä ei ole merkitystä. Ainoa asia, millä - häh (hän pysähtyy keskeytykseen) - on merkitystä, on minä olen mitä minä olen. Sinä olet myös Jumala. Sinä olet myös Jumala.
 
CHRIS: Itsepetosta. Puhut itsepetoksesta ja harhasta.
 
ADAMUS: Näettekö, miten välittömästi ilmennämme nykyään? (Yleisö sanoo "kyllä") Siis. Ja niin …
 
CHRIS: He ovat siis kaikki mukana kanssasi?
 
ADAMUS: Toivottavasti eivät.
 
CHRIS: Vai lähetetäänkö heidät johonkin toiseen paikkaan?
 
ADAMUS: Toivottavasti ei!
 
CHRIS: He voivat kutsua maata kodikseen kuoltuaan? Sitäkö se on?
 
ADAMUS: He voivat tulla takaisin niin usein, kuin haluavat. Miten moni haluaa tulla takaisin? (Joku sanoo "minä en") Muutamat. Muutamat. Ehdottomasti heidän valintansa. Ehdottomasti heidän valintansa, kyllä. Tai heistä voi tulla - en pidä siitä sanasta kovin paljon, Chris - ylösnousseiksi mestareiksi. Ja se merkitsee vain oman täysivaltaisuutensa hyväksymistä - minä olen mitä minä olen. Ei kiitollisuudenvelassa kenellekään, ei uskomusjärjestelmiä, ei haluja.
 
Saan "kiinni" sinut tällä: tarkoitus on makyoa. Mikä tahansa tarkoitus, intohimo, tavoite on vanhaa energiaa. Se on vanha ajattelutapa. Minun mielestäni …
 
CHRIS: Olet avaruusolento, eikö vain? (Paljon naurua) Tämä ei ole kotisi.
 
ADAMUS: Olen elänyt monia, monia elämiä maan päällä. Ja ei, itse asiassa en kovinkaan paljon välitä avaruusolennoista.
 
CHRIS: Sitä sinä kuitenkin olet.
 
ADAMUS: Minulla on ollut kohtaamisia …
 
CHRIS: Olet ulkoavaruudesta, eikö?
 
ADAMUS: Aivan kuin sinäkin, jos ilmaistaan asia noilla termeillä.
 
CHRIS: Et edusta omaa elämääsi.
 
ADAMUS: Tota, ei, se on elämäni.
 
CHRIS: Ei. Ihmisolento joka peri elämän, joka elää ihmisenä, mutta hänet on tylsistetty kokemasta omaa elämäänsä ja elämästä sitä täysin omana …
 
ADAMUS: Sinun täytyisi kysyä sitä hänen kumppaniltaan.
 
CHRIS: … aitona ihmisenä.
 
ADAMUS: Sinun täytyisi kysyä hänen kumppaniltaan tätä. Uudessa energiassa, Chris, silloin kun jokin olento tulee puhumaan …
 
CHRIS: Entä sitten moraali ja etiikka?
 
ADAMUS: … hän tulee sisään hyvin nopeasti ja sitten lähtee pois.
 
CHRIS: Jos energia on energiaa ilman moraalisen etiikan liittymistä ihmisen käyttäytymiseen, energiassa on vain kyse siitä, kuka on paras rikollinen, kuka voi ottaa parhaalla tavalla ilman moraalista etiikkaa, jos se on vapaata ja se on vain energiaa.
 
ADAMUS: Hyvä. Okei, pidä tuo ajatus. Kuten mainitsin, haluat ehkä vaihtaa kanavaa tässä.
 
CHRIS: Ei, ei. En vaihda kanavaa.
 
ADAMUS: Okei. Kuten mainitsin aiemmin, tätä voitte odottaa tänä vuonna ja on niitä, jotka kutsuvat teitä pahoiksi, niitä jotka sanovat teidän tekevän sitä rahan vuoksi …
 
CHRIS: Kyse ei ole heistä. Kyse on ihmisistä, jotka [tuovat rahaa itselleen]
 
ADAMUS: Häh, minun vuoroni, ei sinun. Ei sinun. Niitä jotka sanovat teidän olevan mukana rahan tai kontrolloinnin vuoksi. Se palaa takaisin ahmyoon. Ahmyo on itsenne hyväksymisen tila, ei kenenkään muun. Ei kenenkään muun. Luottamista itseenne.
 
CHRIS: Luottamista mihin?
 
ADAMUS: Ei enää. Ei enää.
 
Luottamista itseenne. "Minä olen" -olemuksen hengittämistä sisään.
 
Siis okei, jatketaan.
 
Nykyiset ja tulevat energiat
 
Vuonna 2011 on paljon kaaosta. Maailmassa tapahtuu paljon purkamista. Luette siitä jo lehdistä - Cauldre pyysi minua puhumaan tästä aiheesta. Lintuja putoilee taivaalta, kaloja kuolee veteen ja se jatkuu. Se jatkuu.
 
Tobias puhui siitä monta, monta vuotta sitten, kun hän sanoi, että monia lajeja lähtee maan päältä. Aiheutuu vähän huolta siitä, että kyse on maapallon lämpenemisestä tai avaruusolentojen juonesta tai vastaavista asioista. Tähän tulee siis liittymään monia salaliittoteorioita. Cauldre pyysi minua puhumaan siitä. Mitä tapahtuu?
 
No, on lajeja, jotka ovat olleet maan päällä aionien ajan, jotka ovat olleet osa Gaian energiaa ja jotka ovat palvelleet tarkoitusta ja pitäneet energiatasapainoa. Niiden aika on lopussa, ne eivät valitse olla täällä enää ja mikä tärkeintä, ne tekevät tilaa uusille lajeille.
 
Mitä siis tapahtuu? Uusia energioita tulee tosista ulottuvuuksista, ei vain ulkoavaruudesta, vaan myös toisista ulottuvuuksista. Ne ovat kirjaimellisesti uusia energioita, ne eivät mitenkään vastaa värähtelyenergioita, joita olette kokeneet menneisyydessä. Kyse ei siis ole vain vanhan energian suuresta volyymistä. Ne ovat aivan uusia energioita. Niitä tulee valotaajuuksilla, mutta asteikolla mitä ette pysty välttämättä näkemään fyysisillä silmillänne, enimmäkseen. Mutta olen puhunut melko pitkään, että alatte nähdä valoja taivaalla, sekä yöllä että päivällä - valoja joita ilmestyy esiin. Nämä eivät ole kuin avaruusolentojen alusten valoja. Ne eivät ole pikkuesineitä, joita liikkuu taivaalla, mutta ne valaisevat taivasta. Niistä on ollut jo esimerkkejä ja kyse ei ole revontulista. Nämä näyttävät erilaisilta.
 
Kun näitä uusia energioita tulee sisään, periaatteessa muodostaen itsensä uudestaan kulkeakseen valoaalloilla, se aiheuttaa usein järkytyksen monille näistä olennoista, koska se muuttaa magneettiominaisuuksia, joita on ilmassa ja maassa, magneettiominaisuuksia jotka pitävät asiat tasapainossa maan päällä, jotka pitävät asiat kasassa. Kun siis tällainen energiasäde tai energia-aalto tulee sisään, se "kaataa" magneettivoimat välittömästi. Tälle erityisesti linnut ja kalat ovat hyvin herkkiä - ne saavat paljon opastusta ja niillä on paljon muistia, voitaisiin sanoa, näillä magneettiaalloilla. Se "kaataa" ne ja tämä saa aikaan niin ylivoimaisen trauman, että se tappaa ne. Ja näette sitä lisää.
 
Sitä ei tapahdu vain linnuilla ja kaloilla. Ja muuten, sitä ei tapahdu ympäri maailmaa samaan aikaan. Nämä ovat säteitä, joita sattuu tulemaan eri aikoihin, eri paikkoihin. Alatte nähdä myös toisia lajeja ja on niitä, jotka alkavat sanoa, että on maailmanloppu, apokalypsi. He alkavat syyttää siitä kaikenlaisia salaliittoja, mutta ymmärtäkää, että se on tarkoituksenmukaista. Se on osa uutta energiaa, mitä tulee sisään.
 
Iskeekö se teihin? Heittääkö se teidät raiteiltanne? Luultavasti ei, koska ihmisen magneettijärjestelmä ja se, miten DNA on suhteessa magnetismiin, ei itse asiassa ole yhtä herkkä kuin eläinten. Kuitenkin DNA:nne on paljon monimutkaisempi kuin kukaan tiedemies, kukaan tutkija edes tietää. DNA:nne on hyvin monimutkainen. Se puhkeaa nyt kukkaan, avautuu paljastamaan osiaan, koodauksenne osia jotka ovat aina olleet olemassa, mutta ne ovat olleet suljettuja.
 
Siis tavallaan ajoitus on täydellinen, koska näitä uusia energioita tulee ja ne eivät vaikuta oikeastaan vanhoihin osiinne tai vanhan energian osiinne. Ne stimuloivat ja innostavat DNA:nne uusia osia tai avautuvia osia. Tässä kohtaa voitte hengittää sitä sisään. Sen sijaan että huolestutte kaloista, kanoista, pingviineistä ja kaikesta muusta, hengitätte sitä sisään. Sen sijaan että laitatte yllenne jonkinlaisen suojaavan "vartalosukan" tai teidän on saatava kristalleja tai jalokiviä tai helyjä, joita joku myy teille, vastustamaan tai kapinoimaan näitä aaltoja vastaan, hengitte niitä vain sisään. Se on teidän energiaanne. Te loitte sen. Uutta energiaa, ei värähtelevää vaan laajenevaa - se on tällä teitä varten.
 
Vuodesta 2011 tulee hyvin intensiivinen - puhuimme siitä viime viikon tilaisuudessamme (2011 - Intensiivistä ja henkilökohtaista) - epätavallisia asioita tulee elämäänne ja ärsyttää teitä. On hyvin intensiivistä, mutta kuitenkin tuttua, koska nämä ovat asioita, joita olette käyneet läpi.
 
Vuosi 2011 ja jatkuen vuonna 2012 on parasta aikaa kenelle tahansa teistä, parasta aikaa ikinä, tehdä jotain uutta. Olemme puhuneet siitä monta kertaa. Käytettävissänne on nyt enemmän energiaa tehdäksenne elämässänne sitä, mitä haluatte, enemmän energiaa mitä tulee. Se kaataa vanhoja järjestelmiä, mutta te olette jo käyneet sen läpi. Olette jo kokeneet sen, joten nyt voitte hengittää sisään mahdollisuuksia. Se on teille parasta aikaa ikinä.
 
Tobias alkoi puhua tästä useita vuosia sitten. Hän sanoi: "Älkää piiloutuko nyt." Kyllä, vaikka kaikki näyttää ehkä purkautuvan ympärillänne, se on itse asiassa vain energiaa. Vain energiaa. Kun joku suuttuu teille, kun joku syyttää teitä jostain, kun joku jättää teidät, se on vain energiaa ja kaikki on tarkoituksenmukaista. Kaikki on tarkoituksenmukaista.
 
On parasta aikaa ikinä olla luova. Parasta aikaa ikinä nauraa ja nauttia elämästä.
 
Suurin heräämisoire
 
Palataan takaisin johonkin, mistä puhuin aiemmin. Mikä on suurin shaumbra-oire juuri nyt - heräämisoire, mitä ihmiset käyvät läpi? Suurin.
 
KERRI: Pennittömyys. (Paljon naurua)
 
ADAMUS: Se on siinä. Mutta kun se on sanottu, rakkaani, olemme puhuneet paljon. Olet menestynyt. Sinulla on todistettua menestystä. Sinun ei tarvitse vain miettiä sitä, sinulla on todistettua menestystä. Menit joillekin eri poluille hyvistä syistä ja sinulla on pennittömyyden havaintotapa. Itse asiassa et ole pennitön. Pärjäät itse asiassa aivan hyvin. Mutta rakkaani, sinulla on uskomaton lahja. Olet … En halua sanoa vahva. Olet päättäväinen. Päättäväinen. Mikä tilaisuus nyt - tänä ja ensi vuonna - tehdä se.
 
KERRI: Voitko pitää minua veden alla …
 
ADAMUS: Aion tehdä sen.
 
KERRI: … vähän aikaa?
 
ADAMUS: Joo, vain vähän aikaa, vain 12 minuuttia tai enemmän.
 
On siis uskomatonta aikaa, mutta tämä liittyy yleisimpään shaumbra-oireeseen, heräämisoireeseen, mistä kuulemme tällä hetkellä. Ja mikä se on? (Paljon vastauksia, mm. "luottamus", "valheet", "peilit", "hämmennys", "on niin paljon", "viivyttely")
 
Kuulemme enemmän kuin mitään muuta - viivyttely oli lähimpänä, mitä kuulin - shaumbran sanovan: "Mitä minun pitäisi tehdä juuri nyt?" Numero ykkösenä kuulemme "Mitä minun pitäisi tehdä?" ja sitten tavallaan "No, olen pennitön, joten en voi kuitenkaan tehdä mitään." Mutta se on varsinainen ongelma tällä hetkellä. "Mitä minun pitäisi tehdä?" Ja useimmat teistä täällä miettivät sitä. Eivät kaikki, mutta monet. "Mitä minun pitäisi tehdä?"

2011 on hyvä vuosi löytää se. Teidän ei tarvitse itse asiassa ajatella sitä. Teidän ei tarvitse yrittää analysoida sitä tai mitään vastaavaa. Se tulee teille, jos olette valmis. Se on olemassa oleva mahdollisuus.
 
Olette kysyneet uudestaan ja uudestaan "Mitä minun pitäisi tehdä? Mikä on intohimoni? Mikä on totuuteni?" Kaikki nämä asiat ovat olleet vaihtelevassa kehitystilassa, koska olette menneet vanhasta energiatietoisuudesta uuteen ja sen täytyi olla tässä vaihtelevassa tilassa. Tänä vuonna se tulee teille. Se tulee teille. Ja kaikki energia tukemaan sitä tulee teille.
 
Tänä vuonna pääsette liikkeelle. Te ilmaisette sen … Tänä vuonna …
 
SHAUMBRA (nainen): Painetaan nasta lautaan.
 
Sovellusten vuosi
 
ADAMUS: Kyllä. Aion sanoa tätä vuotta … (hän aloittaa kirjoittamisen) Aion varastaa suositun termin, koska rakastan varastamista. Tämä on sovellusten vuosi. Se on yhteiskunnallinen termi, jota tällä hetkellä käytetään. Kuumin juttu tietokoneissa ovat sovellukset. Sovellukset. Teidän sovelluksenne ovat erilaisia. Ensinnäkin se merkitsee "käyttämistä/soveltamista". Käyttämistä. Mutta ennen kaikkea on - vertauskuvaa käyttääkseni - uuden energian sovelluksia, sovellusvarasto mikä on käytössänne. Sovelluksia jotka saavat teidät ulos mielestänne ja laajentavat sitä, miten havaitsette, omaksutte ja käytätte informaatiota. Sovelluksia jotka saavat teidät yli köyhyystietoisuudesta. Ne ovat teidän sovelluksianne. Te suunnittelitte ne, te rakensitte ne, ne ovat teidän.
 
Sovellukset jotka sallivat teidän … kaunis sovellus joka sallii teidän olla ahmyossa ja antaa kehon parantaa itsensä. Voitteko kuvitella, että kehonne parantaa itsensä? Ei ulkopuolista apua, ei sekaantumista. Kehonne osaa parantaa itsensä. Ja sovellus joka sallii teidän vain vähän hengitellä, saada hyvää teetä - tavallisesti saan kahvia tai Pepsiä, nyt saan teetä. (Adamus ottaa hörpyn) Sovellus joka salli teidän vain vetää syvään henkeä ja sanoa: "Rakas keho, uudista itsesi. En aio puutua asiaa täältä (pää), koska se on joka tapauksessa makyoa. Uudista itsesi. Tuo sisään energiaa, joka palvele sinua." Kaikki energia palvelee teitä. Energia haluaa palvella isäntää/mestaria. Energia haluaa palvella teitä jokaista.
 
On sovellus, joka sallii teidän tehdä sen tänä vuonna. Muuten, te suunnittelitte sen. Te loitte sen. Tämä sovellus sallii teidän lopultakin antaa energian palvella teitä sen sijaan, että laitatte sen pois, sen sijaan että sanotte, että te ette ansaitse sitä. Sovellus sanoo: "Energia palvelee mestaria." Kyllä.
 
Tämä on siis sovellusten vuosi, joten teidän olisi ilahduttavaa jakaa sovelluksianne toisten kanssa - ilmaisohjelmana, maksullisena ohjelmana tai opetusohjelmana. Mutta tänä vuonna alatte soveltaa kaikkea tätä, alatte käyttää uutta energiaa omaan elämäänne. Olette käyneet läpi tämän muuntumisen päästäksenne pois vanhasta ja tuodaksenne sisään uutta.
 
Neljä uutta t-paitaa
 
Koska olemme hyvin henkinen ja kehittynyt ryhmä, haluaisin päästä seuraavaan aiheeseen ja lainaan tässä vähän Kuthumilta - Kuthumi lal Singhiltä, yhdeltä hahmoltamme, hyvin henkiseltä - haluaisin saada neljä t-paitaa tänä vuonna. Neljä uutta t-paitaa, kyllä. Tai puskuritarraa tai … mutta neljä uutta.
 
Ensimmäinen (hän kirjoittaa) ja sinä olet hyvä tässä, Sart. Voisit keksiä joitain … Näen sinun jo hehkuvan. Teille kahdelle pälkähtää päähän bisnesidea! (Naurua) Yhdistelette jo asioita. Otatte ennakkotilauksia, ennen kuin kukaan teistä ehtii lähteä tänään. (Adamus kirjoittaa "minä olen") Saanko minä provikan?
 
SART: En näe sitä. (Naurua)
 
ADAMUS: (jatkaa kirjoittaen "mahdollisuus") Minä olen mahdollisuus. Oo! Saatte jotkut ihmiset ärsyyntymään, mikä on hyvä asia. Ärsytys on hyvä asia. Saatte energiaa liikkeelle. "Mitä tarkoitat, sinä olet mahdollisuus?" "Minä olen mahdollisuus." "Minä olen mahdollisuus" - oman elämänne … oman elämänne.
 
Mahdollisuuskuplat
 
Ympärillä leijuu hyvin monia mahdollisuuksia - voi kun minulla olisi pikku kuplantekokoneeni - mutta kuvitelkaa kuplantekokoneen olevan tässä. Kuvitelkaa minun kytkevän sen päälle ja kuplia on nyt kaikkialla. Pystyttekö kuvittelemaan sen? Näyttää melko hyvältä, eikö vain? Kuplia kaikkialla. Voi, saippua lattialla. Se on ok, ne ovat virtuaalisaippuakuplia (naurua).
 
Siis mahdollisuuksia, enemmän kuin olette koskaan ennen nähneet. Miten vedätte mahdollisuuksia elämäänne? (Joku sanoo "hengittämällä") Hengittämällä. Se on hyvä. Se on hyvä. Mutta antakaa minun tulla tässä vähän käytännöllisemmäksi - vedätte tavallisesti pelosta, epätoivosta, kärsimyksestä ja muutoshalusta.
 
Se on totta. Se stimuloi monet muutokset elämässänne. Olette väsynyt vanhaan tapaan, joten se toi teidät mahdollisuuksien luo, kuten Crimson Circlen "Awakening Network". Se ei ollut huono asia, mutta siinä yritys vain sanoi: "Miten saavutamme? Miten avaudumme? Miten jaamme?" ja se johti mahdollisuuksiin, jotka olivat jo olemassa, mutta ne eivät olleet räjähtäneet tästä koneesta ulos - jos tiedätte, mitä tarkoitan. Ne olivat jumissa … jumissa. Teidän täytyy kuvitella tässä uudessa energiassa - ne olivat jumissa tässä koneessa. Ne eivät virranneet ulos, niin kuin kaikki nämä kuplat täyttävät nyt huoneen, eikö vain?
 
Sellaisia monet mahdollisuutenne ovat. Ne ovat jumissa koneessa. Ne ovat vain saippuaa, mikä on siellä, eivätkä ne ole tulleet tiellenne mahdollisuuksina. Tulee olemaan enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan - tai minäpä sanon eri tavalla - olette tietoisia useammista mahdollisuuksista.
 
Se on hyvä uutinen. Huono uutinen on, että mahdollisuudet jotka tulevat tiellenne ja joista alatte olla tietoisia, näyttävät erilaisilta kuin muut mahdollisuudet. Niissä ei ole kaksinaisuuden piirteitä. Kaksinaisuus - vanhaa valon ja pimeyden välistä taistelua. Uusissa mahdollisuuksissa ei ole kaksinaisuutta. Niissä ei tarvitse olla. Niissä ei ole hyvää/huonoa, maskuliinista/feminiinistä. Ne ovat yhdistyneet yhteen. Tämä siis vaikuttaa kenties vähän vieraalta teille, vähän pelottavalta. Haluatte roikkua kiinni vanhoissa tavoissanne. On taipumusta vetäytyä, roikkua kiinni.
 
Kehotan teitä edes tuntemaan uusia mahdollisuuksia. Te loitte ne. Ne ovat teidän. Ne ovat olleet mahdollisuuskentässänne siitä saakka, kun olette olleet olemassa. Nyt ne tulevat olemaan, mutta ne ehkä vähän pakahduttavat teitä. Niitä on enemmän kuin koskaan ennen.
 
Muuten, ei ole oikeaa tai väärää. Shaumbra, usein teillä on taipumusta jähmettyä. Sanotte: "Pelkään väärän päätöksen tekemistä." Olette myös Jumala. Olette jumalainen olento. Ette voi tehdä väärää päätöstä. Vau!
 
Okei, siis enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan. Takaisin kysymykseen, miten vedätte puoleenne mahdollisuuksia? Miten vedätte puoleenne mahdollisuuksia? Suuri osa siitä tehdään muutoshalulla, koska olette kyllästyneet vanhaan tapaan. Miten muuten? (Yleisö vastaa, mm. "valitsemalla", "kuvittelemalla") Kuulin sen sanan täältä.
 
SUSAN: Kuvittelemalla.
 
ADAMUS: Kuvittelemalla. Voi, sinulla on hattu täynnä näitä palkintoja, ennen kuin päivä on loppu. Kuvittelemalla.
 
Kuvittelu on kykyä mennä ulos mielestänne, mennä mielenne tuolle puolen. Mieli ei välttämättä edes ymmärrä kuvittelua. Silloin kun todella kuvittelette, menette niin kauas mielen tuolle puolen, ettei se voi enää tulkita, ymmärtää tai analysoida. Se on melko pelottavaa, koska te päästätte irti. Te päästätte irti. Mutta te ette päästä, koska voitte tuntea nuo energiat ja nuo mahdollisuudet. Teidän ei tarvitse ajatella niitä. Teidän ei tarvitse analysoida niitä valoksi tai pimeydeksi - mikä on oikein tai väärin. Tunnette niiden olemuksen ja ymmärrätte, että se on vain kokemus. Nyt olette valmis tarttumaan siihen. Olette valmis kulkemaan sen kanssa.
 
Vedätte siis puoleenne mahdollisuuksia muutoshalulla tai kuvittelemalla pidemmälle, kuin olette koskaan kuvitelleet, väriasteikon tuolle puolen, fyysisten ominaisuuksien tuolle puolen. Kuvittelette kristalliulottuvuuksia, kuten niitä kutsumme. Se tekee teistä tietoisemman mahdollisuuksista ja se vetää puoleen.
 
Hyvin tärkeä kohta, kun seison tässä kuplantekokoneen edessä - kuplia tulee kaikkialle nyt, kaikkia mahdollisuuksia tulee ulos - eräs suuri kysymys tulee esiin shaumbralla. "Mitä jos hukkaan jonkin mahdollisuuden? Mitä jos minun piti voittaa lotossa?", sanotte ehkä. "Mitä jos minun piti saada soitto sukulaiselta, jota en ole koskaan tuntenut ja joka aikoi lähettää minulle rahaa ja se meni minulta ohi. En ollut paikalla ja puhelinvastaaja oli rikki?" - koska suurin osa elektroniikkalaitteistanne hajoaa näinä päivinä. Mitä siis tapahtuu? Teiltä meni ohi mahdollisuuksia.
 
DAVID: Se tulee takaisin.
 
ADAMUS: David saa Adamus-palkinnon ja …
 
LINDA: Pelkäätkö minun pussiani?
 
ADAMUS: … ja halauksen. Ja halauksen. (Hän halaa Davidia)
 
DAVID: Kiitos. (Yleisö taputtaa)
 
ADAMUS: Se siis tulee takaisin. Te ette koskaan menetä sitä. Sanotaanpa, että koneesta tuleva kupla poksahtaa, putoaa lattialle oletettavasti saippuaksi. Se ei ole menetetty, rakkaat ystävät. Mahdollisuus on ehkä mennyt tilapäisesti toiseen ulottuvuuteen, lakannut olemasta. Muuten, se on hyvin samankaltaista kuin fysiikka. On hiukkasia, jotka kulkevat tietoisuuteen ja ulos siitä tai fyysiseen todellisuuteen ja ulos siitä, mutta ne tulevat takaisin. Ne tulevat kaikki takaisin.
 
Te ette voi menettää mahdollisuutta. Se on yksi asia, jota usein pelkäätte - "Mitä jos se menee minulta ohi? Mitä jos minun täytyy olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan?" Te olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Rentoutukaa siis. Ottakaa rennosti. Vetäkää syvään henkeä. Tuo mahdollisuus tulee ehdottomasti takaisin. Mahdollisuudet eivät voi tuhoutua. Ne eivät voi tuhoutua.
 
Tämä johtaa mielenkiintoiseen, filosofiseen makyo-keskusteluun. Voidaanko uusia mahdollisuuksia luoda?
 
DAVID: Kyllä.
 
ADAMUS: Kyllä. Kyllä.
 
DAVID: Toinen. (Hän haluaa toisen halauksen)
 
ADAMUS: (nauraen) Meillä on täällä ahne mies! (Naurua) Vielä äskettäin minun olisi pitänyt sanoa: "Ei, uusia mahdollisuuksia ei voi luoda", mutta teillä oli niin monia mahdollisuuksia valittavana, ettei sillä oikeastaan ollut merkitystä. Ne ovat alikäytettyjä. Mutta hiljattain aloititte uusien mahdollisuuksien luomisprosessin. Teidän oli pakko, koska jokainen mahdollisuus joka teillä oli aiemmin - yhtä poikkeusta lukuun ottamatta - oli periaatteessa vanhan energian kaksinaisuutta - valo versus pimeys, maskuliinisuus versus feminiinisyys. Jokainen mahdollisuutenne oli siis luotu siitä.
 
Oli yksi mahdollisuus, yksi pieni saippuakupla, mikä oli nimeltään "uusi energia" ja se on ollut aina kanssanne. Sielunne historian ajan se on ollut olemassa, mutta se on tullut maisemiin vasta äskettäin. Tuo uuden energian mahdollisuus on nyt periaatteessa antanut teille mahdollisuuden lisämahdollisuuksiin. Se on kuin henki - saatte kolme toivetta, mutta tämä henki antaa teille niin monta kuin haluatte. Luotte niitä. Nämä ovat teidän mahdollisuuksianne. Kyse on teidän elämästänne - teette sillä, mitä haluatte. Nämä ovat teidän mahdollisuuksianne.
 
Vedetäänpä syvään henkeä tälle.
 
Te olette mahdollisuus. Te olette "minä olen" -mahdollisuuksia.
 
Seuraava t-paita
 
Sitten seuraava t-paita. Valmiina Sart? (Adamus kirjoittaa "minä olen mitä minä olen") Minä olen mitä minä olen. (Hän kirjoittaa "koska en …" Joku sanoo "koska en välitä") Rytmitetään se. (Naurua, kun hän kirjoittaa loppuun) "Minä olen mitä minä olen, koska en välitä hittoakaan." On paljon ihmisiä, joiden tukka nousisi todella pystyyn, jos he näkisivät teidän käyttävän tätä t-paitaa, mutta antakaa palaa ja tehkää se silti. "Minä olen mitä minä olen, koska en välitä hittoakaan."
 
Rakas shaumbra, silloin kun välitätte hittoakaan, estätte "minä olen" -olemusta. Monien ihmisten on vaikeaa hyväksyä, kun toteatte: "En välitä. Henki ei välitä." "No, meidän täytyy välittää …"
 
LINDA: Vain kääntämistä varten: merkitseekö tämä sanonta samaa kuin "en välitä"?
 
ADAMUS: Ne ovat samanlaisia.
 
LINDA: Vain kääntämistä varten.
 
ADAMUS: Ne ovat samankaltaisia, mutta ne voidaan kaikki niputtaa samaan kategoriaan. "En välitä." "En välitä hittoakaan." Hei, Tobiaksen suosikkisanoja Suurelta pyramidilta "Sillä ei ole merkitystä." Sillä ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä. Ihmiset jäävät kiinni hiton välittämiseen, kun siitä tulee itse asiassa osa heidän syytään elää. Heidän on välitettävä jostain. Heillä täytyy olla intohimo. Heillä täytyy olla tehtävä ja syy/aate ja tarkoitus. Se pitää heidät liikkeellä. Se pitää heidät hyvin oikeamielisinä.
 
Perimmiltään aidossa "minä olen" -olemuksessa, sillä ei ole merkitystä. En välitä hittoakaan. Sillä ei ole merkitystä, koska kaikki on täydellistä. Kaikki selviää. Te olette myös Jumala. Lakatkaa taistelemasta sen kanssa. Lakatkaa välittämästä siitä.
 
Taas kerran, se järkyttäisi monia ihmisiä, mutta "en välitä hittoakaan, kuoleeko kaloja, putoaako lintuja taivaalta". Oikeasti! Teidän ei tarvitse ottaa sitä harteillenne. Teidän ei tarvitse pelastaa delfiinejä tai valaita tai tulimuurahaisia tai - voi kyllä, tulimuurahaisraukat - tai luteista. (Naurua) Ne eivät ole teidän syytänne. Ne eivät ole teidän syytänne ja itse asiassa, silloin kun syy vaikuttaa teihin, kun ajattelette, että teidän täytyy ottaa itsellenne kaikki syyt, se saa olonne tuntumaan hyvältä. Se saa olonne tuntumaan tärkeältä. Pelastatte maailmaa - joo, te ja Lancelot pelastatte maailmaa - mutta todellisuudessa se lisää vain kaksinaisuutta. Se lisää vanhoja ongelmia.
 
LINDA: Kuuleeko Geoffrey, mitä sinä sanot?
 
ADAMUS: Voi kyllä, kyllä. Voi kyllä.
 
Siis minä olen mitä minä olen, koska en välitä hittoakaan. Minä olen mitä minä olen, koska hyväksyn kaikki asiat sellaisina, kuin ne ovat, kaikki asiat sellaisina, kuin ne ovat täydellisessä olotilassaan.
 
Miten järkyttävä t-paita pidettäväksi julkisesti. Ihmiset sanoisivat: "No, sinun pitäisi välittää. Sinun pitäisi välittää politiikasta. Sinun pitäisi välittää ympäristöstä." Ei, koska olette itse asiassa tehokkaampia tietoisuuden muutosmahdollisuudessa jäämättä kiinni draamaan. Jäämättä kiinni kaikkeen draamaan.
 
Siinä on siis toinen t-paita. Annan kolmannen t-paidan myöhemmin, ennen kuin lähden, mutta tämän myötä, rakas shaumbra … Kyllä, on neljä, mutta annan tänään vain kolme. Yhden säästän.
 
Kysymyksiä ja vastauksia
 
Niin, rakas shaumbra, meillä on muutama minuutti kysymyksiin ja vastauksiin. (Yleisö yllättyy!) Ottaisin niitä mielelläni, koska olemme jo ottaneet niitä, mutta siitä on puolitoista vuotta, kun meillä on oikeasti ollut täällä kysymyksiä ja vastauksia. Mutta teillä on paljon kysymyksiä siitä, mitä on tulossa, joten ottaisin mielelläni muutamia.
 
LINDA: Nytkö?
 
ADAMUS: Voidaan odottaa keskiyöhön!
 
KYSYMYS ALAYALTA: Kiitos.
 
ADAMUS: Niin.
 
ALAYA: Kaikkien kuplien tapahtuessa, kaikkien mahdollisuuksien leijaillessa ympärillä, miten tietää, minkä valitsee? Miten … Tarkoitan, että niitä on niin monia ja joskus se hämmentää.
 
ADAMUS: Kyllä, ja vastaus on? Sanoin, että meillä on kysymyksiä ja vastauksia. En sanonut, että minä aion vastata niihin. (Paljon naurua) Joo, haluaisin tietää vastauksen siihen.
 
ALAYA: Itse asiassa, tajusin sen.
 
ADAMUS: On siis kaikki nämä mahdollisuudet …
 
ALAYA: Ja itse asiassa vastaus tuli, koska …
 
ADAMUS: Kyllä! Eikö olekin hämmästyttävää!
 
ALAYA: Kyllä ja no, toiset poksahtavat ja yksi ilmestyy.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
ALAYA: Ja siinä edetään.
 
ADAMUS: Juuri niin ja …
 
ALAYA: Kiitos!
 
ADAMUS: Voit valita minkä tahansa haluat. Ja itse asiassa kannustaisin käymään läpi koko kirjon. Sen sijaan että sanot: "Valitsen suurimman, kultaisimman, opportunistisimman mahdollisuuden", kokeile niitä kaikkia. Makuja on yli 31 etkä ole rajoitettu vain yhteen. Voit itse asiassa kokea monia mahdollisuuksia samanaikaisesti. Et välttämättä tee kaikkia niitä täällä fyysisessä todellisuudessa, mutta ala kokea niitä.
 
Käsität, että juuri nyt myös uneksit. Samalla kun seisot tässä täysin hereillä, toisissa ulottuvuuksissa on osiasi, joka ovat hyvin aktiivisia. Kauttasi myös ne voivat alkaa kokea mahdollisuuksia.
 
ALAYA: Eikä kuplantekokone koskaan pysähdy.
 
ADAMUS: Kuplantekokone …
 
ALAYA: Nimittäin se … ja yksi kupla …
 
ADAMUS: Voit luoda sellaisen harhakuvan, että kuplantekokone sylkee vain yhden kuplan silloin tällöin, mutta todellisuudessa se ei koskaan pysähdy.
 
ALAYA: Ja yksi kupla voi liidättää toisen luo.
 
ADAMUS: Ehdottomasti.
 
ALAYA: Ja laajentua toiseksi.
 
ADAMUS: Ehdottomasti.
 
ALAYA: Ja kuplien sisällä voisi olla kuplia.
 
ADAMUS: Ehdottomasti! Aa, nerokasta! (Paljon yleisön taputuksia) Ja se on elämän iloa!
 
ALAYA: Se voi itse asiassa olla hauskaa.
 
ADAMUS: Se on elämän iloa. Eikä mikään kupla voi satuttaa, usko tai älä, koska et välitä hittoakaan. (Naurua) Asiat voivat satuttaa vain, jos välitätte hittoakaan.
 
ALAYA: Kiva. Kyllä, kyllä, kyllä.
 
LINDA: (Adamus yritti laittaa palkintopussukan hihnan olkapäälleen, mutta sählää sen kanssa) Et pärjää kovin hyvin.
 
ADAMUS: Liian lämmintä huiville, kiitos, mutta täällä on lämmintä.
 
ALAYA: Kiitos.
 
ADAMUS: Kyllä, tällä on paljon lämpöä.
 
ALAYA: Joo.
 
ADAMUS: Kyllä, mutta haluaisin kokeilla hattua. Kyllä, kiitos. No, se ei oikein sovi. Joo, joo, joo. Hänellä (Cauldre) on suuri pää. Joo.
 
Siis erinomaista. Erinomainen vastaus. Kiitos.
 
ALAYA: No, kiitos tilaisuudesta juoksuttaa se läpi.
 
ADAMUS: Niin.
 
LINDA: Seuraava kysymys.
 
ADAMUS: Pussukka on rikki. (Hän ei saa suljettua sitä ja antaa takaisin Lindalle)
 
LINDA: Hyvin tehty.
 
ADAMUS: Siis okei, seuraava kysymys. Upeaa. Kiitos.
 
KYSYMYS SHAUMBRALTA 2 (mies): Olen täällä. Luon omaa todellisuuttani - omaa todellisuuttamme.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
SHAUMBRA 2: Kun pääsemme mahdollisuuksiimme, päättämme mitä haluamme. Sitten asiat eivät oikeastaan mene niin, kuin ajattelimme, että niiden piti mennä tai ne eivät ole sellaisia, mitä haluamme.
 
ADAMUS: Aivan.
 
SHAUMBRA 2: Ja mietimme aina: "No, jos se ei mennyt tuolla tavalla, niin kenties loin juuri sen."
 
ADAMUS: Joo. Mutta toinen osamme sanoo … Se on sitä, mitä kontrolloit.
 
SHAUMBRA 2: Joo, toinen puoli sanoo: "No, jos se ei mennyt tuohon suuntaan, ehkä niin tapahtui siksi, että loi sen." Toinen puoli sanoo: "Ei, mutta todella halusin mennä tuohon suuntaan."
 
ADAMUS: Aivan.
 
SHAUMBRA 2: On siis jatkuvaa kamppailua ja … riittää.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä, ja se on erinomainen, erinomainen havainto. Ja vastaus?
 
SHAUMBRA 2: Ja vastaus on luultavasti, ettei meidän tarvitse välittää hittoakaan mistään. (Paljon naurua ja taputuksia)
 
ADAMUS: Tavallaan kyllä. Upealla tavalla, onko sillä oikeastaan merkitystä - muuta kuin ihmisosallenne - että jos luotte jotain, mihin suuntaan se menee? Ei oikeastaan. Perimmiltään ei. Kyse on luomisen ja ilmaisemisen ilosta.
 
Pettymys tulee, silloin kun ihmisosa kiinnittyy arvoon tai odotukseen ja sanoo: "Sen on näytettävä tältä." Miten olisi avoimen ja vapaan luomisen kokeileminen ilman odotuksia, koska "en vain välitä hittoakaan. Pidän vain hauskaa luoden ja antaen sen avautua ja laajentua, antaen sen mennä omia teitään."
 
Teillä on mielenkiintoinen tilaisuus sitten katsella, miten tämä luomus, johon olette hengittäneet elämää, vain alkaa lähteä omilleen - mikä on osa elämäänne - ottaa oman virtauksensa ja omat mallinsa. Sen ei tarvitse olla mallinnettu mieleen tai ihmisen odotuksiin. Se on tavallaan paljon suurempi, paljon laajempi, mitä mieli pystyisi kuvittelemaan. Sanoisin sen olevan yksi suurimmista haasteista tänä vuonna - jatkaa yli sen, mikä on ollut rajana mielessä, ja mennä tietysti mielen, koko tietoisuuskehon kanssa ja laajentua. Kiitos.
 
Kokeilkaa siis tätä, erityisesti energioiden ollessa niin korkeita ja voimakkaita nyt. Kokeilkaa tätä - luomista - ja sitten vain annatte sen avautua ja laajentua kontrolloimatta. Vain päästätte irti. Se olisi kuin pienen lelupurjeveneen laittamista järveen ja sen sijaan, että sanotte: "Sinun on mentävä toiselle puolelle" tai "Sinun on mentävä saarelle" ja yritätte pakottaa sitä telepatialla, niin sanotte vain: "Se on minun luomukseni. Minne menemme?" ja sitten katselette sitä ja ymmärrätte kaiken aikaa, että se tekee täydellisen matkan. Täydellisen matkan, matkan mikä voisi johtaa sen erilaisten kokemusten läpi, johtaa sen myrskyisten vesien läpi tai ajaa rantaan tai luoja varjelkoon, salama iskisi siihen tai lintuja putoaisi taivaalta. Mutta on osa sielunne kauneutta ja viisautta katsella, miten tämä kehittyy huolehtimatta pahasta tai siitä, että toiset vahingoittavat sitä. Teidän ei koskaan enää tarvitse huolehtia siitä, todellakaan. Ei todellakaan. Hyvä, seuraava kysymys.
 
LINDA: Kukaan ei pyytänyt heitä nostamaan kättä. (Naurua) Kuka tahansa?
 
JEAN: Hei Adamus. Miten paljon vaikutusta sinulla oli äskettäin, kun Mark Twainin lyhentämätön omaelämäkerta julkaistiin?
 
ADAMUS: Kyllä. Ja vastaus on?
 
JEAN: Kaikki? (Joku sanoo "hän kirjoitti sen!")
 
ADAMUS: (Nauraen) Sanotanpa vain, että oli sen aika. Itse asiassa minun ei tarvinnut vaikuttaa mitenkään, koska en todellakaan välitä. Mutta mahdollisuudet kohtasivat energian sopivaan aikaan ja sopivassa paikassa. Kun on siis aika, se tulee esiin.
 
Se on itse asiassa hyvä pointti, koska monia asioita tulee esiin tänä vuonna kirjaimellisesti maasta. Tämä … Puhutaan WikiLeaksista. Sillä ei ole merkitystä, mitä satutte ajattelemaan siitä - se on vain kulkuneuvo asioille, joiden on tultava julkisuuteen. Asioiden joita on pidetty piilossa - huijausten, valheiden - on tultava esiin. Niiden on tultava esiin. Näette paljon tätä tänä vuonna. Osa siitä on vähän järkyttävää teille ihmisinä, mutta myös järjestöille, jotka paljastetaan. Se aiheuttaa vielä lisää ristiriitaa ja väittelyä. Tämä lisää polttoainetta tuleen tätä uuteen tietoisuuteen siirtymistä varten - "minä olen" -tietoisuuteen. Siis erinomaista. Hyvä kysymys. Kiitos, Jean. Hyvä vastaus.
 
TRISH: Hei. Minun on vaikeaa selvittää, mikä on oma tunteeni tai mitä minussa tapahtuu versus että otan jonkun muun energian. Miten voin erottaa sen?
 
ADAMUS: Kyllä. Ja vastaus on?
 
TRISH: En tiedä. Siksi kysyn.
 
ADAMUS: Ei, sinun täytyy tietää.
 
TRISH: Täytyykö?
 
ADAMUS: Joo, ehdottomasti. Siksi otit mikrofonin, koska tiedät jo.
 
TRISH: En usko tietäväni.
 
ADAMUS: Kysyn siis sinulta. Leikin, että olen sinä. Minä olen Trish ja sinä olet Adamus ja tulen luoksesi ja sanon: "En vain tiedä. Mitä minun pitäisi tehdä?"
 
TRISH: No, en tiedä!
 
ADAMUS: Kyllä. Miten tietää, mikä on omaa? Minä esitän kysymyksen.
 
TRISH: Ymmärrän.
 
ADAMUS: En tiedä, mikä on minun ja mikä on massatietoisuutta. Hyvin monia ajatuksia kulkee ympäriinsä. On ajatuksia tässä huoneessa nyt. On ajatuksia, joita tulee kaupungeista, ja niitä on ilmassa ja niitä on kaikkialla. Minulla ei ole enää aavistustakaan, mitkä ovat minun.
 
TRISH: Siltä minusta tuntuu. (Naurua)
 
ADAMUS: Ei, sinun pitäisi olla Adamus - viisas ja tietäväinen. (Naurua) Ja sanot jotain nenäkästä. Joo. Sinun pitäisi sanoa: "En välitä hittoakaan."
 
TRISH: En välitä hittoakaan! (Naurua)
 
ADAMUS: Hyvä ja … En välitä hittoakaan ja käyttäisin myös tätä: sillä ei ole merkitystä. Itse asiassa ne ajatukset ovat ainoastaan sinun, jotka valitset. Kaikki muu ei ole sinun, myös jutut aspekteiltasi, menneestä elämästäsi, esi-isiltäsi, kaikilta muilta mitä virtaa läpi - kaupunki, lentokentät, hallitus, politiikka, avaruusolennot ja pahat enkelit. Ne eivät ole sinun. Ne pommittavat sinua tällä hetkellä ja minua myös. Sinua pommitetaan kaikilla näillä energioilla. Ne ovat ainoastaan sinun, jotka valitset.
 
Kaikkialla on psyykkisiä manipuloijia, tarkoituksellisia psyykkisiä hyökkäyksiä, jotka yrittävät saada teidät ajattelemaan, että teillä on pahoja ajatuksia. Sillä ei ole merkitystä, mutta joskus on vain hauskaa antaa sille merkitystä. On ryhmiä, mitkä hyökkäävät energioilla ihmistietoisuuden kimppuun.
 
Tämä ryhmä josta puhuin aiemmin, kutsuu itseään henkiseksi ryhmäksi ja he myös työskentelevät taivaan banderollin alla - se on joskus suuri banderolli - mutta he eivät filosofisesti ajattele, että ihmiset ovat riittävän viisaita tai fiksuja käsittelemään omaa täysivaltaisuuttaan. He eivät usko ihmisten voivan olla Jumala. He ajattelevat, että ihmisten on edelleen opittava. He ajattelevat, että ihmisissä on synnynnäisesti jotain vikaa. Siksi he tarvitsevat kontrollia, rakennetta, järjestöä, johtajuutta ja hypnoosia. He lähettävät tarkoituksellisesti ja jatkuvasti signaaleja ja te vastaanotatte niitä. Mutta, mmm, mmm, mmm. (Naurua kun hän pysähtyy halaamaan ja pussaamaan jotakuta) Mutta miksi? Mutta miksi?
 
Pääsitte siis nämä signaalit sisään, että te ette ole arvokkaita, te ette ole valmiita, että ihmisluonteessa on jotain vikaa, että olette tehneet väärin menneisyydessä ja kannatte sitä ympäriinsä. Tämä ryhmä pitää itseään erittäin henkisenä. He puhuvat matriisista koko ajan. Matriisi on viallinen ja te olette osa sitä ja he aikovat pelastaa teidät. (Adamus sylkäisee) Se on matolla, Suzy, ei lattialla.
 
Siis takaisin kysymykseesi. Vain ne asiat ovat sinun, mitkä valitset. Mitä valitset. Ja voit valita mitä tahnansa haluat. Voit valita hulluja ajatuksia tai kummallisia ajatuksia tai mitä tahansa muuta, mutta vain ne ovat sinun.
 
Seuraava t-paita
 
Annan kolmannen t-paidan nyt ja yhden myöhemmin, koska se tosiaan johtaa tähän ongelmaan.
 
Kolmas t-paita. Valmiina Sart?
 
SART: Olen valmis.
 
ADAMUS: Et omista niitä, sinä vain …
 
SART: Minä vain …
 
ADAMUS: Autat tuomaan ne ulos.
 
SART: Vain autan kaikkia ulos.
 
ADAMUS: Vuotta 2011 varten nämä ovat hyvin henkisiä sanontoja t-paitaan. (Hän kirjoittaa) Ole viisas … (Naurua kun hän piilottaa kirjoituksensa) "Ole viisas, minimoi."
 
LINDA: Minulla helvetti jäätyy sitä ennen.
 
ADAMUS: Se jäätyy. (Paljon naurua) Voi kyllä, ja sitten palaat sanoen: "Adamus, helvetti on jäässä. Mitä teen?" Ja mitä sanon sinulle, rakkaani?
 
LINDA: (hassulla sarkastisella äänellä) Sinun olisi pitänyt kuunnella Geoffreyä.
 
ADAMUS: En sanoisi koskaan niin. Sinun olisi pitänyt kuunnella minua! Aion sanoa: "Sait helvetin jäätymään, osaat sulattaa sen." Sain itse itseni omaan kristalliini, vankilaani, sain itseni ulos. Sen siis aion sanoa.
 
Ole viisas, minimoi. Kanniskelette kaikkia näitä ylimääräisiä ajatuksia, jotka eivät ole teidän. Ne todellakaan eivät ole. Mielessä jatkuu tämä peli: "Sen on pakko olla minä." Se on aspektipeliä, eikö olekin Aandrah? Se on aspektipeliä. Se on massatietoisuutta. Se on hypnoosia. Se on kaikkea tätä roskaa eikä se ole teidän. Siksi olen haastanut teidät ja ärsyttänyt teitä, toivottavasti, jotta pääsisitte eroon joistain uskomusjärjestelmistä. Ne ovat makyoa, ne ovat liikakuormaa.
 
Tästä vuodesta tulee niin intensiivinen - ja fantastinen, mutta hyvin intensiivinen - että kaikki ylimääräinen kuorma … Joko päästätte siitä irti tai se revitään teiltä - te revitte sen, ei tietoinen sinä, vaan fiksu sinä.
 
Ole siis viisas, minimoi tänä ja ensivuonna erityisesti, koska kaikki nämä energiat haluavat tulla palvelemaan sinua ja ne ovat valmiita palvelemaan sinua, rakkaani. Ne eivät löydä tietään sisään, jos teillä on kaikki tämä sotku ja kaikki tämä roska, mitä kanniskelette - fyysinen roska, tunnejutut.
 
Joillakin teistä … no, ei sinulla, Elisabeth, ei ollenkaan, mutta joillakin teistä on vanhoja haavoja ja roikutte niissä kiinni, kuin ne olisivat kunniamerkkejä - nämä arvet, tunnearvet. Päästäkää niistä irti, ne eivät ole oikeasti enää teidän. Tai laittakaa ne tuleen, muuntakaa ne. Tarvitsemme tänne halkoja. Transformaatiotulestamme on tulossa vähän hiipuva. Meidän on rakennettava suuri tuli alkemiaa varten ja se pelottaa aaveet pois. Eiii, eiii! (Naurua)
 
Pyydän teitä siis ensin tarkastelemaan fyysisyyttänne - elementtejä ympärillänne. Miten monia noista tarvikkeista todella käytätte keittiössä? Miten monta pähkinänsärkijää todella tarvitsette? Ei sinun keräilyesineitäsi (Lindalle), mutta … (Naurua)
 
Miten monta munansiivutinta todella tarvitsette? Vain katsokaa. Katsokaa, mitä olette keränneet. Katsokaa kaapeista vaatteita. Katsokaa autotallista. Tämä on - joo, olen pahoillani, meidän ei olisi pitänyt ottaa tätä esiin - mutta tämä on aikaa, jolloin teidän kannattaa päästää noista asioista irti. Antakaa noiden asioiden mennä, koska tänä vuonna on riittävästi energioita liikkeellä. Ja silloin kun teillä on kerättynä tunne-, fyysistä ja energiaroskaa, uusia juttuja ei oikeastaan voi tulla kovin hyvin. Ne odottavat. Ne odottavat kärsivällisesti, kunnes on tilaa. Ne siis pysyvät poissa. Minimoikaa tänä vuonna.
 
Minimokaa logiikkaanne, tapaanne ajatella. Teillä on ollut hyvin vanhoja malleja tavoissa, joilla analysoitte tilanteita ja ajattelette. Siitä tulee usein kuin sokkelo. Mieli tekee asioista mielellään monimutkaisia. Miksi? No, sitten sillä on syy olla paikalla. Se siis luo mutkikkuutta tarkoituksella. Yksinkertaistakaa sitä. On yksinkertaisempi ajattelutapa.
 
Aina kun elämäänne tulee jokin ongelma, erityisesti ensi kuussa, pysähtykää hetkeksi. Älkää vain palatko vanhaan tapaan ajatella se läpi. Tuntekaa tienne sen läpi. Vanha tapa on hyvin sotkuinen, hyvin energiatehoton, se kuluttaa valtavan määrän energiaa ja väsyttää teitä kovasti. Ja silloin kuin olette hyvin väsynyt, teillä on edelleen joskus taipumusta mennä varastamaan energiaa toisilta ihmisiltä. Ja teidän ei tarvitse, koska kaikki on sisällä. Kaikki on aivan tässä.
 
Kaksi kysymystä vielä ja sitten teemme neljännen paidan.
 
LINDA: Kuka tahansa?
 
SHAUMBRA (nainen): Luulen heidän pelkäävän.
 
LINDA: He pelkäävät kysyä. Katso, mitä teit!
 
ADAMUS: Ei, ei, ei. Takana.
 
JOE: Miten tiedän, puhunko sinulle vai jollekin hullulle, kadonneelle aspektille vai avaruusolennolle vai Marcille?
 
ADAMUS: Aivan. Ok. Aivan.
 
JOE: Vai Sartille.
 
ADAMUS: Jos sillä on sveitsiläinen aksentti, se on luultavasti Marc. (Naurua) Ja vastauksesi on?
 
JOE: Hmm, en välitä "piipitystäkään".
 
ADAMUS: (Nauraen) Tota, ei, seuraava. Vastauksesi on? Miten tiedät, onko maisemissa oleva olento …
 
JOE: Se vain on.
 
ADAMUS: … joku ylösnoussut mestari vai törppö - kuollut törppö? Miten tiedät, että se olen minä eikä Linda?
 
JOE: Tunnen, että kyse on siitä, mitä sanon itse tuolloin, ja luulen, että joskus annan sen olla, mitä se on, ja joskus tavallaan eksyn sokkeloon.
 
ADAMUS: Ja miksi kyse on tuosta yhdistelmästä?
 
JOE: Mistä se hulluus on - tiedät, mitä tarkoitan - kuten omat hullut ajatukset tai …
 
ADAMUS: Aivan. Palataanpa perusteisiin. Olet Jumala. Olet täysivaltainen.
 
JOE: Todellakin.
 
LINDA: Ei, hän on päättäjä.
 
ADAMUS: Hän on päättäjä. Ehdottomasti.
 
JOE: Hän on päättäjä.
 
ADAMUS: Mutta sama asia. Olet siis valitsija, joten tässä on mielenkiintoinen juttu. Mieli temppuilee: "En tiedä, kenelle puhun. En tiedä, onko se Adamus. En tiedä, onko … kenties se on Kuthumi." Kenties tämä oli jujuna tänään. Tässä todellisuudessa Kuthumi teeskentelee, että on Adamus. Ei, olisin sanonut "namaste". Se olisi vain lipsahtanut. En voi itselleni mitään. (Naurua)
 
SHAUMBRA (mies): Teit sen juuri.
 
ADAMUS: Juuri niin. Miten siis tiedät? Koska ahmyo-tilassa sinulla on täydellinen luottamus. Silloin kuin valitset, juuri sitä saat. Sitä saat. Jos valitset olevasi hämmentynyt, kuten monet itse asiassa tekevät - "En van tiedä. En tiedä vastausta. Olen hämmentynyt. En tiedä, mitä tehdä." - no, sitä juuri saat. Ja sitten olet todella hämmentynyt etkä tiedä, kuka puhuu tai mitä tulee läpi. Et edes tiedä enää, mihin uskoa.
 
Silloin kun valitset, keneen päätät yhdistyä, kenen kanssa keskustella? Marcin? (Marc nyökkää) Sitten te kaksi voitte mennä takahuoneeseen joksikin aikaa.
 
JOE: No, puhutko englantia keskustellessasi kanssasi vai …
 
ADAMUS: Ehdottomasti en.
 
JOE: Niin arvelinkin.
 
ADAMUS: Ranskaa.
 
JOE: Siis kerron itselleni, mitä ajattelen sinun puhuvan … tulkkaanko, mitä sinä … (naurua)
 
ADAMUS: Silloin kun puhun sinulle - kun Cauldre ei ole maisemissa, kun on vain sinä ja minä - emme käytä sanoja, sinä ja minä. Enkelit eivät käytä englantia tai ranskaa tai mitään - jotkut heistä puhuvat ranskaa, mutteivät riittävästi - mutta puhumme tunteilla ja energialla. Ei ole tarvetta sanoille. Ja sanat itse asiassa todella vääristävät, todella rajoittavat viestiä.
 
Voin jakaa kanssasi sydämestä jotain hyvin kaunista, sanomatta sanoja. Mutta sitten minun on luullakseni kiteytettävä se sanoiksi, jotta mielesi voi ymmärtää. Mutta lähetän vain sinulle varsinaisen viestin. Ja jos annat itsesi vastaanottaa sen, tiedät, mitä se oli. Mutta mieli tulee sanomaan: "No, en ole varma, sanoiko hän todella ihailevansa minua", mutta sanoin minä. Mutta hyvin kauniilla ja kunnioittavalla "namaste-maisella" tavalla. (Adamus nauraa)
 
Niin rakas shaumbra, on aika. Otamme vielä yhden kysymyksen hyvin nopeasti. Sitten on neljännen paitamme aika.
 
LINDA: Tuolla on käsi.
 
ADAMUS: Olet ainoa, poikani.
 
CHRIS: Tarkoitan, minä …
 
ADAMUS: Odota, odota, odota. (Hän antaa mikrofonin)
 
ADAMUS: Kysymys ja saat vastata.
 
CHRIS: Saan tehdä toki, mitä haluan, itse asiassa. Mutta olen vähän huolissani siitä, mitä kuulen. Saatan tulkita asioita väärin, mutta toivotan sinut tänne hyvän aikomuksen kera. Ja jos olet hyvä, tervetulotoivotus pitää.
 
ADAMUS: En ole hyvä enkä paha. Minun on toki sanottava se.
 
CHRIS: Ja se liittyy siihen, mikä on totta.
 
ADAMUS: Kysymyksesi olisi?
 
CHRIS: Se liittyy siihen, mikä on totta. Jos olet hyvä, toivotan sinut tervetulleeksi tänne. Jos et ole, et ole tervetullut tänne.
 
ADAMUS: Adamus … vai Tobias …
 
CHRIS: Adamus. Ja Gregory tarvitsee enemmän vapautta olla oma itsensä. Vai onko se hänen nimensä, Geoffrey, Gregory? Se on meidän mielipiteemme ja näin kunnioitamme aitoja ihmisolentoja.
 
ADAMUS: Kyllä.
 
CHRIS: Ja kysymykset eivät ole niinkään kysymys sinulle. Kyse on siitä, mitä aiot tehdä, jos on totta, että olet paha ja minä välitän hittoakaan? Tiedätkö, mitä sanon?
 
ADAMUS: Hmm, hmm.
 
CHRIS: Ja jos on totta, että olet hyvä ja täällä hyvin aikein ja ehdottaisit, että ihmiset välittävät tämän luomakunnan linnuista ja kaloista, niin se olisi osoitus hyvyydestäsi. Mutta sellaisten asioiden sivuuttaminen?
 
ADAMUS: Pahaa.
 
CHRIS: Minulle …
 
ADAMUS: Niin.
 
CHRIS: … sen kokonaisuuden perusteella, mitä kommunikoit.
 
ADAMUS: Kyllä. Ja anna minun … Vastaan kysymykseesi ja meillä on kaksi minuuttia.
 
CHRIS: Se ei ole kysymys, se on enemmänkin kutsu.
 
ADAMUS: Kun - ja Cauldre, Gregory, Geoffrey pyytää minua kertomaan tämän - Tobias tuli Cauldren luo vuosia sitten 1997 ensimmäistä kertaa ja tietysti hän ei ollut kanavoija eikä välttämättä henkinen silloin, mutta yhtäkkiä Tobias ilmestyy lentokoneessa Gregorylle - Geoffreylle, Cauldrelle, mitä tahansa haluat - tekee olemuksensa hyvin tunnetuksi. Välittömästi Geoffrey sanoi: "Oletko valosta vai pimeydestä?" Ja Tobiaksen vastaus oli, mikä mielestäni voisi olla yksi t-paita, "sinun on päätettävä".
 
Jos kerron sinulle olevani valosta, miten tiedät, etten valehtele? Jos kerron sinulle olevani pimeydestä, säikäytän sinut helvetisti. Joten sinä päätät. Sinä päätät. Olenko valoa vai pimeyttä?
 
EDITH: Hän antaa sinun valita.
 
ADAMUS: Olenko paha? Olenko hyvä? Onko sillä merkitystä? Onko se vanhaa kaksinaisuuspeliä, minkä pelaamista ihmiset jatkavat - erillisyys, jakautuneisuus, valo, pimeys. Kaikkien asioiden ytimessä, rakas ystäväni, rakas poikani - alleviivaan sanaa "poika", jos tajuat, mitä tarkoitan - ei ole pimeyttä eikä valoa. (Chris alkaa sanoa jotain) Loppu. Ei ole valoa eikä pimeyttä.
 
Neljäs paita yhdistää sen täydellisesti. Neljäs paita. Valmiina Sart?
 
SART: Jep!
 
ADAMUS: Kaikki on hyvin koko luomakunnassa. Pidetään siksi juhlat. (Yleisö taputtaa)
 
Ja minä olen mitä minä olen, täysivaltaisen alueen Adamus. Adios amigos.
 
***********
 
Cirmson Circle -aineistoa Tobiaksen, Adamus Saint Germainin ja Kuthumi lal Singhin kera on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka.
 
Crimson Circle on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, joita kutsutaan nimellä shaumbra ja jotka ovat ensimmäisten joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemuksen iloja ja haasteita, heistä tulee standardeja muille ihmisille näiden matkalla sisäisen Jumalan löytämiseen.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Adamus esittää viimeisintä informaatiota Geoffrey Hoppen kautta. Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia yleisölle ja kaikki ovat tervetulleita.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja opastaja yhtä lailla ihmisille ja enkeleille. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sisälläsi tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Voit vapaasti jakaa tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan informaatio kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta www.crimsoncircle.com.
 
Tekijänoikeus 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403.