Materialele Cercului Crimson
Seria [Următoare]

SHOUD 6:"Instrumente pentru 2011 şi dincolo de el"

ADAMUS prin channel de Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
8 ianuarie 2011
www.crimsoncircle.com

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Profesorul Adamus Saint-Germain, în serviciul vostru. Ce mod grozav de a începe noul an – în cele din urmă, o ceaşcă bună de ceai. (râsete) O cravată frumos colorată şi bine fabricată şi, în sfârşit, un cântec decent (“Makyo”, de Yoham). (râsete) Deşi sunt puţin surprins că ei au eliminat cuvântul „rahat”. (mai multe râsete) Cum aţi putea să aveţi makyo fără rahat? Cântecul e aşa de blând, de gentil.

Aşa că, dragi prieteni, haideţi să respirăm adânc împreună. Avem multe de parcurs astăzi. Este o încântare să fiu aici. Cauldre nu mă găsea mai devreme, deşi eram aici. Cei mai mulţi dintre voi puteau simţi asta, dar el nu. Pălăria, Patty. Ştiai că urmează. (râsete, căci Patti îi dă pălăria ei albă cu boruri mari)

Pentru cei care ascultă astăzi pentru prima dată, nu este… (cineva îi face o fotografie) Mulţumesc. Nu este adunarea voastră spirituală tipică, slavă domnului, pentru că în adunările spirituale tipice, ooo, e mult makyo, multă distorsiune şi distragere. Iar dacă asta vă deranjează, puteţi să vă deconectaţi acum, pentru că e doar vârful icebergului despre care vom vorbi astăzi.

Dacă sunteţi… (îşi vede imaginea pe ecran şi se opreşte să o admire; multe râsete şi aplauze) Audienţa – pentru cei care doar ascultă şi nu au şi avantajul de a vedea – ei aplaudă faptul că azi arată extraordinar. (Adamus râde) Aşa că, dragi Shaumbra … (râsete, căci aruncă pălăria înapoi la Patti)

SHAUMBRA (o femeie): Cât pe ce.

ADAMUS: O să o încerc pe asta. (ia pălăria altcuiva)

SUSAN: Ştiam că aşa o să fie.

ADAMUS: Dave? (râsete, căci pozează pentru Dave[1]) Îţi mulţumesc.

SHAUMBRA: Foarte franţuzească. (pălăria ei este un fel de beretă)

ADAMUS: Foarte franţuzească. Aşa că, dragilor, dacă vă aşteptaţi la o adunare spirituală tradiţională, nu aceasta este.

LINDA: Ai terminat cu pălăriile?

ADAMUS: Nu, nu, nu, nu. Va continua pe tot… Trebuie să vă spun şi că Linda m-a lăsat fără bani, cu excepţia acestei bancnote mototolite, de cinci dolari. Aşa că am să o dăruiesc chiar acum. Este binecuvântată. Este purificată. Am respirat asupra ei mai înainte. Pentru tine, domnule, este pentru tine. Este pentru tine. (audienţa aprobă şi aplaudă, căci Adamus dă bancnota unui băieţel)

Acum, întrucât bani nu mai am, voi o să mi-i daţi astăzi. Da, da. deschideţi genţile. Deschideţi portofelele. Doar…

LINDA: Am premii Adamus.

ADAMUS: Oh, ai stricat tot. (Adamus râde) Nu este adunarea voastră spirituală tipică. Shaumbra, acest grup, oricine ascultă, nu sunteţi fiinţele spirituale tipice. De ce? Pentru că aţi trecut prin foarte multă retorică, prin foarte multe dintre discipline, iar ele funcţionează până la o anume măsură, însă în cele din urmă nu este în afară. Nu veţi găsi aceasta în nici un sistem de credinţă, în nicio structură sau organizaţie. Nu o veţi găsi în nicio carte şi deja aşi descoperit asta. De asta sunteţi aici. Sunteţi aici pentru că ştiţi că este chiar aici, Elizabeth. Chiar în interior. În interior, Kathleen. Este chiar aici.

Sunteţi aici, adunaţi în comunitatea fiinţelor-dumnezeu, ca să-i daţi voie să iasă, să se deschidă. Haideţi să ne începem ziua de azi exact cu asta. Hai să ne începem ziua cu ahmyo. Cu ahmyo. Ahmyo este acceptarea totală şi încrederea în voi înşivă, ştiind că şi voi sunteţi dumnezeu, însă luaţi aceasta de la a fi un concept intelectual, o luaţi de la a fi doar câteva cuvinte, un clişeu, şi o simţiţi cu adevărat, absolut, fiecare dintre voi. Nu sunteţi un dumnezeu aspirant. Nu sunteţi dumnezei în pregătire. Poate că sunteţi dumnezeu care ascund faptul că sunteţi dumnezeu, însă într-adevăr sunteţi.

Este deja în interior

Tot ceea ce aveţi nevoie, tot ceea ce doriţi, tot ceea ce alegeţi să creaţi, fiecare potenţial al fiecărui moment este deja în voi. Nu vorbesc despre corpul vostru fizic, deşi este şi el acolo. Spun că este în conştiinţa voastră. Conştiinţa voastră este conştienţa voastră, dar mare parte din conştienţa voastră a fost închisă, cu un scop. De fapt a fost şi un motiv.

Nu a fost o greşeală, Ursule-Care-Râde. Nu a fost deloc o greşeală. A fost parte a învăţării, a creşterii şi a expansiunii şi a fost doar simţirea a cum este să fii om, chiar simţirea a cum a fost să fii un om ce trece printr-o situaţie dificilă.

Şi ştii, Ursule-Care-Râde, că se rezolvă, nu-i aşa? Descoperi asta. încă mai este provocare şi dificultate, dar realizezi ce binecuvântare a fost să eliberaţi o relaţie ce îţi era foarte dragă şi apropiată, dar care poate te ţinea pe loc şi poate că o ţinea şi pe partenera ta pe loc? Realizezi, Ursule-Care-Râde, cât de multă iubire încă este, o iubire care merge atât de adânc încât amândoi, la nivel spiritual, să vă deconectaţi la nivelul uman ca să-l puteţi descoperi pe Eu Sunt, pe dumnezeul interior care s-a ascuns de mult timp? Asta este uluitor. Asta este iubirea, atunci când doi oameni care au fost împreună de multe, multe vieţi şi care şi-au făcut jurăminte şi legăminte unul faţă de altul se pot iubi atât de mult încât să se elibereze. Oh, este dureros, ştiu.

Este dificil să eliberezi acele lucruri ce au făcut parte din tiparele tale, din viaţa ta şi din istoria ta, iar tu eliberezi cu iubire totală. Ai putea… ei bine, hai să facem asta. vă puteţi imagina iubirea pe care o are spiritul vostru pentru a permite aceste lucruri? Nu e nicio pedeapsă în asta. nu există greşeli în nimic din acestea şi aş vrea să transmit mesajul către toţi cei aflaţi aici, astăzi, şi către toţi cei care ascultă: nu există greşeli.

Ceea ce noi vom face – ceea ce voi deja faceţi – este să începeţi să înţelegeţi sinergia dintre aspectul uman şi suflet, dintre spiritul şi umanitatea voastră, şi să înţelegeţi dinamicile, cum se întreţes, cum dansează împreună, cum funcţionează totul. Oh, acesta va fi un an uluitor pentru asta. Un an uluitor.

Un moment ahmyo

Dar acum haideţi să avem un moment ahmyo. Ştiu că aţi fost cu toţii ocupaţi, provocaţi, în dilemă, îndoindu-vă sau pur şi simplu ocupaţi cu activităţile zilnice, dar haideţi să avem acum un moment ahmyo.

Momentul ahmyo este atunci când aveţi încredere în iubirea pentru voi. este întruchiparea graţiei. Este atunci când lăsaţi îndoiala să plece. Este atunci când vă iubiţi pe voi. în acel moment ahmyo realizaţi că totul este deja aici, doar că trebuie chemat să vină în faţă. Fiecare parte din ADN-ul vostru… oh, mare parte din ADN-ul vostru a fost ascuns sau evaziv, a aşteptat să apară la timpul potrivit. A aşteptat să se deschidă, iar prin asta treceţi atât de mulţi dintre voi acum: schimbarea în ADN-ul vostru, schimbarea în corpul vostru, schimbarea în magnetica voastră.

Ce-ar fi ca doar să permiteţi în loc de a vă lupta cu asta? Cum ar fi ca în loc să vă întrebaţi ce nu e în regulă să staţi un moment ca să înţelegeţi perfecţiunea momentului? Haideţi să respirăm adânc în momentul nostru ahmyo… (pauză) Vă puteţi imagina – oh, da, puteţi – vă puteţi imagina cum ar fi să ştiţi că nu a fost nicio cotitură greşită, nimic nu s-a făcut greşit, că nu sunt greşeli în corpul vostru, că nimic nu e greşit? Doar că nu a fost acolo conştienţa asupra adevăratei perfecţiuni a tot.

Pe măsură ce umanul şi spiritul fuzionează, aşa cum fac acum, o să ajungeţi la încrederea în sine, în acea parte pe care aţi numit-o Spirit, dumnezeul interior, dar care realmente v-a scăpat. Pe măsură ce umanul şi spiritul se contopesc, veţi realiza că nu aveţi nevoie să fiţi defensivi, protectori sau să opuneţi rezistenţă pentru nimic. Nu e nevoie să vă îngrijoraţi din cauza microbilor. Nu e nevoie să vă îngrijoraţi pentru ceea ce numiţi gânduri rele. Nu e nevoie să vă îngrijoraţi în legătură cu destructurarea de sine. nu e nevoie să vă îngrijoraţi pentru… cu siguranţă nu vă veţi duce în iad. Deja aţi fost acolo. (râsete) N-a fost mare lucru.

Nu e nevoie să vă faceţi griji pentru lumea din jur. Mulţi dintre voi vă repeziţi la griji, vă îngrijoraţi pentru lume. Va fi bine. Aţi aruncat lumea în aer la sfârşitul Atlantidei, într-un fel, şi ia uitaţi-vă, sunteţi tot aici! Magic. Incredibil. (râsete) Pentru că realmente partea din spirit care este în totul şi în voi mereu se regenerează, mereu se extinde, mereu se reechilibrează.

Dar, ştiţi, aspectul uman, undeva, de-a lungul căii, a ieşit din încrederea în echilibrarea naturală care are loc şi a încetat să se mai bazeze pe ea. A avut loc multă spălare a creierului, hipnoză şi multe altele, iar asta v-a scos din încredere.

A fost o experienţă interesantă: cum este să nu aveţi încredere în voi? Cum este să vă treziţi dimineaţa speriaţi? Cum este să vă duceţi la culcare în unele seri, iar în unele nopţi să vă fie frică să închideţi ochii, pentru că de multe ori e mai provocator decât a avea ochii deschişi? Mulţi dintre voi mergeţi la culcare sau aţi mers la culcare doar ca să fiţi cu totul amorţiţi, să ştergeţi totul, fără să-i daţi voie să pătrundă, atunci când, de fapt, visele voastre din timpul nopţii sunt puternice câmpuri de creativitate, de înţelegere şi înţelepciune. Dar această spălare a creierului v-a făcut să ieşiţi din încrederea în voi înşivă şi să vă temeţi să mergeţi acolo noaptea. Aţi fost programaţi să vă temeţi de părţile adevărate din voi. Asta s-a încheiat şi e terminată acum. S-a încheiat şi s-a sfârşit – cel puţin în acest grup.

Haideţi să avem un moment ahmyo. Respiraţi adânc. Aveţi încredere în voi. şi voi sunteţi dumnezeu şi sunteţi uluitori la asta. (pauză)

Viaţa în viaţă

Haideţi să stăm în acest moment ca să respiraţi viaţa în viaţa voastră. Nu vă mai retrageţi. Nu doar vă întrebaţi cum ar putea fi lucrurile, ci de fapt respiraţi viaţa în viaţă, dându-vă voie să vă bucuraţi de viaţă. Oh, are atât de multe de oferit. Atât de multe de oferit. (se uită la mâncarea din spatele sălii) Continuaţi cu respiraţia. Eu… mmmm, mmmm, mmmm. Voi ar trebui să vă ocupaţi de Sha-dhar acum, eu mănânc. Sha-dhar, Shad-har. (râsete, căci vorbeşte cu gura plină) Mi-e foame. Am lucrat din greu în ultima vreme şi sunt multe energii în jur, dacă nu aţi observat.

Aşa că haideţi să respirăm adânc. Respiraţi viaţa în viaţa voastră. Respiraţi viaţa în potenţialele voastre. Potenţialele sunt pretutindeni în jur. Sunt ca nişte bule. (se uită în jur) Ce s-a întâmplat cu maşina mea de bule?

LINDA: Suzy a pus-o deoparte.

ADAMUS: Oh, bine, atunci e în regulă, dar… Da, ar fi trebuit să avem aici o maşină de bule ca să demonstrăm potenţialele voastre. Sunt ca nişte bule, bulele de la Anul Nou. Aşa că respiraţi viaţa în acele potenţiale. Miliarde de potenţiale în viaţa voastră, toate aliniate pentru voi, create de voi pentru voi, aşteptându-vă pe voi. doar nu aţi fost conştienţi de ele. Aţi fost conştienţi de un set foarte limitat de potenţiale. Sunt foarte largi. Vom vorbi despre asta într-un moment. Doar respiraţi adânc. Respiraţi viaţa în viaţa voastră.

Vedeţi voi, cei mai mulţi oameni nu vor şi nici nu pot face asta. cu adevărat. Încercaţi cu unii dintre…, cum spuneţi voi, prietenii voştri încuiaţi. (râsete) Spuneţi-le să respire viaţa în viaţa lor. Oh, mai întâi de toate vor deveni intelectuali, mentali, cu voi. Vor încerca să vă angajeze mental. Spuneţi: „Nu, nu, nu. Doar respiră viaţa în viaţa ta”. Iar apoi se vor întreba ce vindeţi. Aer.

Cei mai mulţi oameni nu pot face asta, pentru că nu au destulă încredere în vieţile lor. Ei nu ştiu dacă se pot descurca cu o viaţă mai mare, grandioasă. De ce? Abia se pot descurca cu ceea ce au acum. Ştiţi cum este. Aţi fost acolo, aţi făcut asta… aţi făcut asta. astfel că ei nu pot respira viaţa în viaţă, dar voi puteţi. Puteţi respira viaţa în viaţă şi toate potenţialele.

Realizaţi cât de perfect este totul? Mă bucur să te văd aici, decât să fii în spate. (vorbeşte cu Sandra, care de obicei e în bucătărie) Vroiam să te găsesc şi să te târăsc aici de data asta. Nu te mai poţi ascunde. Tu şi cu mine avem un acord. Ei bine, eu îl am, tu o să-l urmezi. (râsete) Anul acesta nu te poţi ascunde.

Cel puţin putem avea un foc în şemineu? Fără bule, dar poate un foc în şemineu. Aveţi buşteni naturali acolo. (cineva se duce să aprindă focul)

Aşa că cei mai mulţi oameni nu pot respira viaţa în viaţa lor. Nu vor asta, se tem să facă asta şi, sincer, dacă ar face-o, ar provoca un imens val mareic al schimbării, cu care ar avea mari dificultăţi să se descurce fără să sară de pe planetă. Dar voi, dragi Shaumbra, puteţi respira viaţa în viaţă. Se numeşte Sha-dhar. (Adamus inspiră şi expiră) Hmm, usturoi în adâncuri. E în regulă. (râsete, căci începe să respire către oameni) Ştiu cine e făcut pentru asta. (multe râsete, căci se duce să respire peste Garret, care se ridică, respiră şi el peste Adamus, şi pentru scurt timp par că se luptă) Pentru un moment am crezut că vrea să mă sărute! Asta ar fi fost ceva de trecut în experienţele vieţii mele.

Energii de la un alt grup

Aşa că, dragi Shaumbra, Cauldre nu m-a simţit înainte, probabil dintr-un motiv foarte bun. (este în spatele sălii, se uită la echipamentul tehnic şi este împins deoparte) Oh, vrei să respir peste tine, Jean? Oh, nu zău. Dacă vrei, aşa fac. Roagă-mă! (râsete, căci o necăjeşte pe Jean)

Cauldre nu m-a simţit. De ce? Pentru că mai sunt nişte energii astăzi aici. Cred că ar trebui să fiţi mândri de asta într-un fel, însă aceste alte energii nu sunt ceea ce aţi avea la întâlnirile noastre în mod obişnuit. Am fost destul de izolaţi un timp. Ne-am făcut lucrarea în tăcere, în pace, fără multă interferenţă exterioară. Însă este greu să rămâneţi ascunşi. Noi am atras – voi aţi atras – atenţie din afară.

Literalmente, în formă umană, există un grup ce se autodenumeşte spiritual, credeţi sau nu – foarte spiritual, arogant de spiritual, virtuos de spiritual. S-ar putea să vă amintiţi şi cum este asta. însă ei şi-au asumat responsabilitatea de a determina ce grupuri sunt bune şi ce grupuri sunt rele. Nu este grupul la care am fost invitat eu, este un altul.

Un indiciu – ei folosesc cuvântul „matrice” (matrix). Nu în denumirea lor, ci în mare parte din lucrarea lor. Ei bine, ei au decis că ei sunt şi judecătorul, şi juraţii şi au hotărât că voi sunteţi demonici. (audienţa ovaţionează şi aplaudă) Da. Respiraţi asta.

Aşa că ei şi-au făcut adunările lor, meditaţiile, cum le spun ei, pentru voi, căci ei simt că acest grup generează multă energie întunecată şi creează un dezechilibru. Ei bine, aşa este. (râsete) Energia întunecată pe care o creaţi este cu adevărat ceea ce eliberaţi şi care nu vă mai serveşte în viaţa voastră – lucrurile care nu vă plac la voi, cele pe care nu le acceptaţi la voi şi cele de care vă temeţi – şi eliberaţi asta. Pentru cineva din afară ar putea părea că voi scoateţi foarte mult fum, un fum întunecat. Dar voi şi cu mine ştiţi că atunci când o eliberaţi, se întoarce în starea naturală pură.

Ei mai cred şi că sunteţi o sectă, că vi se dă vreun mesaj pe care sunteţi obligaţi să-l urmaţi. Aş spune că este exact opusul a ceea ce facem noi aici. Dacă este vreun lucru pe care noi vă încurajăm să-l faceţi, acela este să vă încurajăm să descoperiţi, să cunoaşteţi şi să experimentaţi dumnezeul care sunteţi. Fără reguli. Fără reguli. Fără metode. De fapt, voi aţi devenit cei care distrug metodele, iar în asta constă şi problema.

Acel grup în mod special nu înţelege cum cineva poate fi spiritual fără a avea metode şi sisteme. Desigur, într-unele din energiile lor interioare, ei trebuie să continue să-şi vândă metodele şi sistemele, dar cred ei cu adevărat că un grup ar putea să nu le aibă? Cum s-ar putea să nu aveţi disciplină în viaţa voastră? Ar trebui să vă disciplinaţi. Ar trebui să meditaţi X minute pe zi, să aprindeţi lumânări, să credeţi sisteme noi şi toate celelalte. Astfel că ei execută un atac energetic asupra noastră astăzi, un atac energetic deliberat, conştient, cu totul deschis.

Peste toate astea, atunci când fac aşa ceva, ei atrag energii din alte tărâmuri, nu neapărat direct asociate cu grupul lor, însă energii ce sunt atrase de dramă, ce spun: “Bun, vom avea o bătălie psihică de modă veche”. Câţiva dintre voi aţi simţit asta mai devreme, draga mea.

LINDA: Ştiu.

ADAMUS: Câţiva dintre voi ar putea să fi experimentat nişte simţiri ieri sau pe când aţi venit aici, dar se petrece ceva amuzant când ne strângem astfel. Nu creăm un scut, pentru că, de fapt, asta ar vrea ei să faceţi voi. nu creăm un înveliş de lumină albă în jurul nostru, pentru că nu este nevoie. De fapt, voi, Shaumbra, cei care ascultaţi, voi cei care ne ascultaţi pentru prima dată, înţelegeţi că doar respiraţi cu compasiune. Atacul psihic nu mai este o bătălie sau nu mai este ceva care să vă facă să vă ascundeţi. O respiraţi, e doar energie.

Acum, ei aruncă cu energie în voi într-un mod agresiv, de atac, dar nu e nevoie să o acceptaţi în acest mod. E doar energie, o respiraţi. (Adamus respiră adânc) În momentul în care faceţi asta – fiind un alchimist în corp uman – transmutaţi acea energie. Nici nu e nevoie să vă ţineţi de ea. Doar o eliberaţi. Doar daţi-i voie să curgă către potenţialele voastre, către restul lumii sau indiferent. Este interesant că acestea se petrec astăzi.

Însă iată-vă aici, pur şi simplu respirând. Iată-vă aici, având, de fapt, acea energie care vă asistă. E un punct important, un punct foarte important în acest an. Ei bine, pentru tot restul vieţii voastre, pentru restul eternităţii. Voi atrageţi aceste energii. prin lucrarea pe care aţi făcut-o… mulţumesc pentru foc. Prin lucrarea pe care aţi făcut-o… de ce am vrut un foc? (Shaumbra spune: “pentru transmutare”) Ah, vă iubesc! Cine a spus asta primul?

PATTI: Eu.

ADAMUS: Avem nişte premii? (râsete) Oh, e în regulă. Tu trebuie să-mi dai mie bani.

LINDA: Poftim, poftim, poftim.

ADAMUS: Glumesc.

LINDA: Ai premii. Ai premii.

ADAMUS: Da, da. Poftim.

LINDA: Ai un premiu Adamus.

ADAMUS: Poftim, un premiu Adamus. Da, da.

PATTI: Şi Susan a spus în acelaşi timp.

SUSAN: E în regulă, eu am deja unul.

ADAMUS: Doar unul ai?

SUSAN: Am unul şi mai am nevoie de unul pentru acasă.

ADAMUS: Oh, poftim, draga mea. Da. da, transmutarea energiilor este foarte importantă. Aşa că, dragi Shaumbra, haideţi să respirăm adânc şi să avem asta în minte. De fapt voi o atrageţi către voi, iar acesta este lucrul uluitor, pentru că începeţi să ieşiţi în evidenţă. Acest fapt e foarte diferit faţă de alte grupuri spirituale.

EDITH: Fără glumă.

ADAMUS: Fără glumă, spune ea! Mi-ai zis cumva „Maestrul Lucrurilor Evidente”? (râsete) E celălalt nume al meu, mulţumesc. Este important pentru că voi v-aţi ascuns cumva, aţi stat ascunşi, modeşti, în ultimii zece ani. Nu mai e cazul. Şi va apărea tot mai mult în anul acesta, fiţi pregătiţi pentru asta. Alţii vor trage în voi. Nu e nevoie să apăraţi nimic. Nu e nevoie să vă bateţi cu nimic. Este doar energie. Doar respiraţi adânc.

Vor fi unii care vor spune că Cercul Crimson, Shaumbra, fac tot felul de lucruri greşite, diabolice. Vă vor acuza de tot felul de lucruri şi asta va apăsa pe nişte butoane, individual şi ca grup. Va presa unele din problemele voastre de bază.

Problemele de bază

Care sunt problemele de bază? Care sunt unele din problemele de bază? Ce ar putea cineva să vă spună, ca grup sau chiar ca indivizi, în legătură cu ceea ce faceţi? Da.

SHAUMBRA (o femeie): Bani.

ADAMUS: Bani, exact. Da, aţi putea dori să fiţi pregătiţi pentru asta. (către Linda) Bani. Vor acuza grupul, compania de aici, că umblă doar după bani. Iar răspunsul este? Daaa! (râsete şi aplauze) Şi ce e greşit în asta? Desigur, cu excepţia cazului în care se face prin înşelătorie sau într-un mod dezechilibrat, dar asta nu ar fi permisă niciodată şi nici măcar nu este un potenţial pe care vreunul din voi să vrea să-l aleagă. Dar e o mare problemă. Banii.

Dar, amintiţi-vă, apare cu un motiv întemeiat, pentru că la Shaumbra încă mai există problema cu banii. Cred că am auzit de la Linda că sunt programat să ofer un seminar despre abundenţă?

LINDA: Da! Aşteptăm cu respiraţia tăiată.

ADAMUS: Oh! (Adamus expiră din nou, mirosind a usturoi) Da, aşa e. (râsete) Aşa sunt eu, usturoi şi ceai! Nu staţi lângă Cauldre diseară la cină, pot să vă spun de acum. Deci banii sunt o problemă. Ce mai este o problemă?

MARY: Controlul.

ADAMUS: Bun. Unde? Cine a spus asta? Mary, te rog. Controlul, absolut.

LINDA: Te rog ce?

ADAMUS: Un premiu Adamus.

LINDA: Oh, ok.

ADAMUS: Dă-mi voie să-l binecuvântez mai întâi.

LINDA: Oh, poftim. Binecuvântează toată geanta. Poftim.

ADAMUS: Deja este binecuvântat de către Mary, pentru Mary. Da, putere şi control. Cu toţii aţi fost acuzaţi pentru ele în trecut. Cu toţii aţi condus grupuri în trecut. Şi într-o măsură sau în alta, voi… ei bine, puterea şi controlul sunt seducătoare. Oh, e ca un Kool-Aid[2] într-o zi fierbinte de vară, cu ceva votcă în el. Este foarte seducătoare. Este parte a dinamicii energiei sexuale, iar cei care au puterea mereu vor mai multă. Nu puteţi avea niciodată suficientă putere. Ce a spus Tobias despre putere cu ani în urmă?

KATHLEEN ŞI ALŢII: Este o iluzie.

ADAMUS: Este o iluzie. Mulţumesc.

LINDA: Avem, un câştigător al premiului?

ADAMUS: Aş putea începe să arunc… da, da. Kathleen primeşte unul.

KATHLEEN: Mulţumesc.

ADAMUS: Este o iluzie. Nu există ceva precum puterea. Este artificială, creată în tărâmurile angelice acum mult timp, adusă pe Pământ drept unul dintre pilonii felului în care este structurată viaţa, dar nu e nicio nevoie de putere. Puterea este o dinamică a forţei, iar voi învăţaţi în Noua Energie că nu e nevoie de forţă pentru nimic. Există un flux natural care poate fi accesat, dar nu e nevoie de forţă. Nu există negativ, nu există pozitiv. Acestea sunt iluzii vechi. Unde rămăsesem?

EDITH: Problemele de bază.

ADAMUS: Problemele de bază. Mulţumesc. Mulţumesc. Îmi place movul. Alte probleme de bază. Ce vă apasă butoanele?

LARRY: Judecata.

ADAMUS: Judecată, oamenii care te judecă. Absolut. Absolut. De ce este asta o problemă de bază? De ce doare? Uşor.

LARRY: Nu vreau să fiu diferit.

ADAMUS: Te judeci pe tine. Larry primeşte un premiu Adamus. Da, pentru că tu ştii. (Adamus râde) Da. Profesorul. Absolut! Dar nu este nicio greşeală în asta. Faci asta cu un scop bun… faci asta cu un scop. Da. Există un mod diferit de a face asta, apropo, dar faceţi asta cu un scop.

Judecata de sine, natura critică. Undeva, de-a lungul căii, aţi spus că vreţi să fiţi dumnezeu întrupat, iar undeva pe cale aţi confundat asta cu nevoia de a deveni mai întâi omul perfect. Nu există omul perfect. Este un scop pe care niciodată, niciodată, niciodată nu-l veţi atinge. De ce? Pentru că în momentul în care vă apropiaţi de el o să găsiţi criterii noi pentru a fi perfect. Niciodată nu veţi fi perfect de inteligenţi, slavă domnului. Nu vreţi să fiţi deştepţi, nu. Vreţi să fiţi înţelepţi. Intuitivi.

Dar nu puteţi avea corpul perfect pentru mai mult de trei-cinci ani. Apoi se duce. (râsete) Conform societăţii. Nu veţi avea niciodată serviciul perfect, partenerul perfect, clar nici familia perfectă – e nevoie să spun mai mult? – dar este o alergare în care oamenii intră. Este un joc pe care îl joacă. Nu se va petrece niciodată. Care este altă problemă de bază? Ce pot spune „ei”?

EDITH: Scopul. Pe acesta îl urăşti.

ADAMUS: Care sunt problemele de bază pe care alţii vi le pot spune anul acesta, pentru că le vor spune? Ce v-ar putea atinge cu adevărat?

KERRI: Să faci ceea ce spui.

ADAMUS: Să faceţi ceea ce spuneţi. Destul de aproape. Destul de aproape.

SHAUMBRA (un bărbat): Că eu sunt dumnezeu.

ADAMUS: Că…

JEAN: Că aţi înnebunit.

ADAMUS: Mulţumesc. Jean primeşte premiul. Aţi înnebunit! Da, toate se leagă, însă „aţi înnebunit” este, probabil, lucrul care vă va atinge cel mai mult, mai mult ca orice altceva. Aveţi halucinaţii. Înnebuniţi. Aţi pornit iar într-un alt program de-al vostru, e o încăpăţânare sau un drum lăturalnic ori altele. În special atunci când vă spun că aţi înnebunit. De ce vă deranjează asta?

SHAUMBRA (o femeie): Este adevărat.

ADAMUS: Pentru că este adevărat! (multe râsete) Ştiam că celălalt grup se va infiltra, dar nu mă gândeam că o va face aşa de repede!

Dincolo de minte

Da, cu adevărat vă deranjează în centrul vostru, pentru că uneori şi voi vă întrebaţi. Pentru că, de fapt, devine adevărat, însă am să folosesc alţi termeni: ieşiţi din minte, ceea ce este un lucru bun. Literalmente ieşiţi din minte, pentru că realizaţi că mintea este un lucru frumos, dar este ca un hard drive care a fost pre-programat. Este limitată, dar mai sunt multe altele, iar fiecare dintre voi poate simţi asta. O ştiţi în inima voastră.

Nu este vorba despre a fi inteligent sau deştept. Este vorba despre a fi Eu Sunt. Natura intuitivă se află cu salturi cuantice înaintea minţii. Cunoaşterea ce vine, capacitatea de a accesa energetic Înregistrările Akashice, care sunt doar o mică parte a tot, capacitatea de a accesa conştiinţa de masă şi potenţialele viitoare niciodată nu vor veni din minte. Vine de la corpul de conştiinţă, care este corpul fizic, mintea, spiritul, gnostul, fiecare parte din voi venind la un loc.

Astfel că atunci când cineva spune: “Ai înnebunit”, există îngrijorarea că… Vi se spune că deliraţi sau că deviaţi de la drum – ce mod grozav de a vă pune la pământ, pentru că imediat vă intră în minte şi imediat începeţi să vă întrebaţi: “Ar fi trebuit să rămân la medicamente?” (râsete)

Aveţi gânduri mai stranii decât oricând înainte. Adevărat? (Shaumbra spune: “Da”) Însă deveniţi critici cu acele gânduri. Da, s-a petrecut de mult timp. (către Garret) Dar uitaţi-vă la el acum! Priviţi-l acum, ce exemplu strălucitor. Aţi avut gânduri mai nebuneşti ca oricând înainte, dar încă vă luptaţi cu ele, încercaţi să le corectaţi, încercaţi să vă întrebaţi de unde vin ele sau ce este în neregulă cu voi. Nimic. Doar că vă deschideţi. Ieşiţi din minte.

Baza totală a întregii voastre gândiri se schimbă, iar dacă nu sunteţi dispuşi să permiteţi sau să mergeţi cu schimbarea ce se petrece natural acum, ceea ce se va petrece va fi că energiile ce sunt parte a acestui proces literalmente vor sfărâma procesele gândirii vechi. Nu e nevoie să faceţi astfel, deşi e o cale teribilă. Dar nu e nevoie să faceţi în acest mod. E nevoie ca doar să înţelegeţi că mintea veche se schimbă. Se extinde şi voi treceţi mult dincolo, astfel că gândurile voastre vor fi mai nebuneşti decât în mod obişnuit. Vor fi mai greu de definit decât înainte. Vor fi mai dificil de înţeles sau de priceput, acesta e un mod bun de a exprima asta.

Ceea ce curge acum prin voi este foarte dificil de înţeles. Iar apoi vă întrebaţi: “Ce sunt toate astea? Ştiu că ceva curge. Am gânduri nebune, dar trece ceva mult mai mare, însă nu înţeleg”. De ce nu înţelegi?

KATHLEEN: Pentru că eşti mental.

ADAMUS: Pentru că eşti mental. Încercaţi să vă folosiţi mintea ca să pricepeţi ceea ce este dincolo de minte. Apropo, v-aţi folosit mintea ca să-l pricepeţi pe dumnezeu de când vă ştiu eu pe voi, iar asta înseamnă mult timp. Aţi folosit mintea pentru a încerca să pricepeţi ceva ce… Mintea nu-l va pătrunde vreodată pe dumnezeu. Aşa că asta face mintea, îl plasează pe dumnezeu în afara sa pentru a încerca să-l înţeleagă. Îl pune în rai sau în alt loc. Îl plasează în afară, ca să-l poată analiza, diseca şi pentru ca să-l poată pricepe.

Aţi făcut asta vieţi întregi, dar tot nu funcţionează. Tot nu funcţionează. Au încercat să scoată nişte definiţii, dar cu adevărat nu funcţionează prea bine. Este una dintre problemele conştiinţei astăzi. Oamenii nu mai cred vechiul concept de dumnezeu. Sunt obişnuiţi să se conformeze cu credinţă, fără să pună întrebări, pentru că li s-a spus, ei bine, „O să arzi în foc dacă nu faci aşa”. Pur şi simplu merg cu ce este, însă acum nu o mai fac.

Aceasta provoacă o mare ruptură în conştiinţă. Un cutremur – tocmai am simţit un cutremur undeva în lume? Cred că da, dar atunci nu ar trebui să folosesc aceşti termeni – un cutremur de schimbare care se petrece în conştiinţă.

Astfel că mintea îl plasează pe dumnezeu în afara sa şi tot nu poate pricepe. Iar la un punct anume mintea începe realmente să se prăbuşească în sine sau să se atace pe sine, cu adevărat, pentru că este mânioasă. Este frustrată. Încă nu a priceput, aşa că se întoarce împotriva sa. Atunci credeţi voi că înnebuniţi, dar nu este aşa cu adevărat. Doar vă destructuraţi şi, de fapt, evoluaţi. Evoluaţi către noua minte.

Sunt foarte incitat de anul acesta şi de următorul îndeosebi. Aceştia sunt cei mai buni ani ai noştri împreună, pentru că niciodată nu a existat atâta oportunitate şi niciodată nu a fost aşa de mult haos. Merg mână în mână, nu-i aşa? Da, este doar energie. Pentru unii va părea a fi haos, că totul se destramă. Pentru voi este oportunitate.

Aşa că haideţi să respirăm adânc şi să simţim asta.

Scopuri versus a permite

Pete, tu ai luat o hotărâre de Anul Nou?

PETE: Nu.

ADAMUS: Tu ai luat o hotărâre de Anul Nou?

SUSAN: Da.

ADAMUS: Ce era? Hai să aducem microfonul aici.

SUSAN: Să nu am frică de nimic.

ADAMUS: Să nu ai frică. Bun, excelent. Tu ai luat o hotărâre de Anul Nou? Nu. Tu ai luat o hotărâre de Anul Nou?

SHAUMBRA (o femeie): Da.

ADAMUS: Şi ce era?

SHAUMBRA (o femeie): Să trăiesc prin intenţia mea.

ADAMUS: Să trăieşti prin intenţia ta. Bun. Alţii? Nimeni altcineva? Fără hotărâri. Fără hotărâri. Încearcă la Mary.

MARY: Să încetez să mă mai ascund.

ADAMUS: Să nu te mai ascunzi. Ok. Bun. Câţi dintre voi au luat o hotărâre de Anul Nou? (puţini ridică mâna) Câţi nu au făcut asta? (foarte mulţi) Uau! Bun. Iubesc acest grup. Îl iubesc! (râsete) Îl iubesc. Dacă ai luat o hotărâre de Anul Nou, arunc-o, Mary. Arunc-o. Nu. Este jocul vechi. Tu pui ceva acolo…

MARY: Azi am luat-o.

ADAMUS: Arunc-o totuşi. Oricum o să azvârli aproape tot. Pentru că nu contează, nu se aplică! Dacă ai luat o hotărâre de Anul Nou, vei pierde înainte de a începe. Aşa e? De câte ori le-ai luat şi nu a mers? Vezi un indiciu de la cei mai mulţi oameni de aici – fără scopuri. Fără scopuri, chiar sunt o porcărie. Nu merg prea bine. Îmi pare rău, dar aşa este.

Am să întorc acestea spre tine, întrucât mă priveşti cu atâta îndoială, Linda din Eesa. A existat vreun scop în noua voastră întreprindere, Zona Trezirii? Cum s-a petrecut?

LINDA: Doar am permis.

ADAMUS: Nu am auzit.

LINDA: (mai tare) Noi doar am permis.

ADAMUS: Cred că tot nu am auzit.

LINDA: Doar am permis!

ADAMUS: Aţi permis. Doar aţi permis. Ceea ce aţi făcut, de fapt, a fost să aduceţi un potenţial şi să deveniţi conştienţi de el. Voi aţi adus potenţialele prin.. pentru că a existat un… aş putea spune… stress care a creat nevoia de a privi la ceva diferit. Adevărat?

LINDA: Da.

ADAMUS: Absolut. Aşa că, din cauza acelui stress, aţi vrut schimbarea şi apoi aţi permis. Ce se petrece? Potenţiale pe care nu le-aţi văzut niciodată, care mereu se aflaseră acolo – mereu se aflaseră acolo, căci voi le-aţi creat – acele potenţiale ies brusc la lumină. Iar pentru că voi eraţi conştienţi, pentru că aveaţi o oarecare călăuzire, pentru că aveaţi dorinţa, dintr-o dată au venit. Niciodată nu a existat vreun scop. Nu a existat niciodată un plan de afaceri pentru acest proiect nou. A existat o conectare cu conştiinţa tuturor Shaumbra şi cu a tuturor Shaumbra ce vor fi, a tuturor micilor Shaumbra nenăscuţi. (râsete, audienţa spune: “Aaa”) Foarte drăguţ.

Astfel că v-aţi conectat cu toate acestea şi dintr-o dată potenţialul era acolo. S-ar putea să fi avut o mică frică în legătură cu asta, dar aţi respirat-o, aţi acceptat-o şi aţi permis, pentru că ştiaţi că potenţialul era al vostru, al vostru al tuturor. Aşa că dintr-o dată începe să se manifeste şi devine distractiv, pentru că… nu e aşa, Michelle? Aici a fost distractiv – orele lungi, lucrul cu energiile vechi ce sunt acolo, însă învăţând cum să lucraţi cu ele eficient. Aţi învăţat că ridicând pumnul şi înfuriindu-vă, acuzându-i pe alţii, nu merge prea bine.

Însă respiraţi adânc şi realizaţi să totul este doar energie. Respiraţi adânc şi înţelegeţi că este doar energie care o serveşte pe ea. Da, tu, eşti aici ca să o serveşti pe ea (către Alain Bolea. Unele râsete) Tu, de acolo, ca să o serveşti pe ea, de aici. Respiraţi adânc şi realizaţi asta, apoi porneşte un alt flux. Cu adevărat trece dincolo de ceea ce v-aţi fi gândit vreodată că puteţi face, pentru că vă gândeaţi la ceea ce puteţi face. Dintr-o dată realizaţi că funcţionează cu adevărat.

Are, da, o anume măsură din ceea ce aţi numi provocări, dar destul de curând aceste provocări nu mai sunt provocări – sunt găleţi, bidoane şi vagoane de energie, care vă aşteaptă pe voi. Apoi devine distractiv. Devine uluitor. Iar apoi, pentru că nu aveţi o agendă asupra rezultatului, cu alte cuvinte nu aţi predeterminat cum să arate la final, doar vă lăsaţi creaţia să prindă propria viaţă şi respiraţi în ea. Nu încercaţi să o controlaţi, să o direcţionaţi, să o gestionaţi. Doar vă respiraţi pe voi în ea şi apoi îi daţi voie să se extindă.

Bucuria de creator este atunci când vă eliberaţi creaţia. Gândiţi-vă la asta ca la… nu, nu vă gândiţi la asta. Detest când vă gândiţi. Simţiţi pentru un moment. Bucuria creaţiei este atunci când creaţi ceva şi apoi îl eliberaţi. Încă este al vostru, dar nu e nevoie să îl controlaţi. Acesta e extazul, doar să priviţi şi să vedeţi cum creşte. Eliberaţi agenda sau aşteptarea, dar pur şi simplu eliberaţi.

Oh, asta este ceea ce numiţi dumnezeu, Cel Etern. Cea mai mare bucurie a Celui Etern a fost să vă dea drumul. Să vă elibereze, să vă lase să experimentaţi orice aţi vrea să experimentaţi, Edith, şi să vă bucuraţi total de asta. Nu încearcă să te controleze. Dumnezeu nu ar vrea să încerce să te controleze.

EDITH: Nu, dumnezeu nu ar vrea.

ADAMUS: Şi tu nu l-ai lăsa pe dumnezeu să te controleze. (râsete) Nu, nu, nu.

EDITH: Acestui dumnezeu i-ar plăcea.

ADAMUS: Da. Dar acolo nu este control. Nu există legi care să vină de la Spirit. Nu există destin. Dumnezeu nu are o agendă asupra rezultatului. De fapt Spiritului nu-i pasă. Nu dă doi bani. O să intrăm şi în asta în puţin timp. Vreau un cântec. L-am început atunci când a fost aici Hannibal, mai înainte, dar Spiritul nu dă doi bani.

Acum, eu spun asta şi, energetic, celălalt grup, cel care este aici, spune: “Vedeţi, v-am spus eu. Vedeţi?” Ei vor să folosească astfel de lucruri. Lui dumnezeu nu-i pasă. Oh, asta ar fi o ştire grozavă. Da. “Un grup crede că lui dumnezeu nu-i pasă. Nimic nu contează”. Ce grup straniu. Da. Sigur sunt nebuni şi sigur vor să vă ia banii.

LINDA: Chiar trebuie să le dai şi ce să spună? (râsete)

ADAMUS: Absolut! Absolut. De ce? Ei bine, eu am să scriu ştirile. O să le scriu eu blestemăţia aia de poveste, pentru că este doar energie şi vine în calea voastră. O puteţi desface din micul container urât în care v-a fost adusă, dar este doar energie. Vor spune ceva rău despre tine, David – o vor face! – soarbe-o. Da, înghite-o. (râsete, căci David mimează că ar bea ceva) Da. Da, aşa spui acum, dar… (mai multe râsete) Oh!

DAVID: Este adevărat.

ADAMUS: Aşa că, dragi Shaumbra, aşteptaţi-vă la asta în anul ce vine. Aşteptaţi-vă ca ei să spună: “Ai înnebunit. Eşti nebun. Nu ştii ce faci. Dovedeşte. Prezintă-mi credenţialele tale. Care sunt credenţialele tale?” Kathleen, care sunt ale tale?

KATHLEEN: Doar sunt eu.

ADAMUS: Mulţumesc. Absolut. “Eu Sunt Cel Ce Sunt”. Ar trebui să fie pe cartea ta de vizită.

KATHLEEN: Şi ca urmare mereu voi fi.

ADAMUS: Exact… nu face asta makyo. Eu Sunt Cel Ce Sunt. (râsete) De ce nu pui un rahat mare pe cartea de vizită? Nu, lasă-o liberă. “ Eu Sunt Cel Ce Sunt” Aşa că, dragi Shaumbra, haideţi să aruncăm o privire la anul ce vine. Înainte de a face asta, totuşi, vreau să fac un comentariu. Un nou simptom Shaumbra, un nou simptom al trezirii, cel mai mare… (cineva ridică mâna) Da?

CHRIS: De fapt am nişte întrebări despre unele din lucrurile pe care le-a spus Adamus. Tu eşti Adamus, da? (râsete) Unele din citatele pe care Adamus le-a spus… vreau să spun că eu sunt aici pentru prima dată, dar…

ADAMUS: Eu Sunt Cel Ce Sunt. Nu ştiu cine sunt, dar e foarte confuz.

CHRIS: Eu… ei bine, vreau să spun… sunt familiar cu…

ADAMUS: Da. Aş putea fi din forţele întunecate care vin…

CHRIS: … arhanghelul Rafael, dacă vrei să validezi asta. Te rog să validezi că eu sunt obişnuit cu arhanghelul Rafael.

ADAMUS: Da, da.

CHRIS: Ok.

ADAMUS: Sigur.

CHRIS: Adevărat? Ai validat asta.

ADAMUS: Nu contează.

CHRIS: Ba contează.

ADAMUS: Nu contează.

CHRIS: Pentru tine nu contează? Ok, oricum, ideea este că a sunat ca şi cum există Pământuri noi în afara acestuia.

ADAMUS: Da.

CHRIS: Şi sunt altundeva în spaţiu?

ADAMUS: Nu.

CHRIS: Nu?

ADAMUS: Nu.

CHRIS: Oh. Deci toate noile Pământuri îl grevează pe acesta?

ADAMUS: Nu.

CHRIS: Deci nu-mi oferi un răspuns clar.

ADAMUS: Ba da.

SHAUMBRA (o femeie): Ba da!

ADAMUS: Noile Pământuri nu sunt neapărat fizice, dar au atributele energetice ale acestei planete fizice. Au unele din atributele de conştiinţă. Nu sunt…

CHRIS: Deci noi tărâmuri pentru această creaţie, Pământul, există în formă fizică?

ADAMUS: Pământurile noi nu sunt în universul vostru fizic. El e doar o aşchie din toate dimensiunile.

CHRIS: Deci unii dintre cei care se referă la Pământ ca la casa lor sunt cei care pleacă?

ADAMUS: Da.

CHRIS: Dar dacă eu nu vreau să plec şi nu-mi sună… sună ca o idee nebunească…

ADAMUS: Da.

CHRIS: … că tu manipulezi oamenii…

ADAMUS: Oh, da.

CHRIS: … să creadă lucruri bune, în timp ce tu îi scoţi de fapt pe ei şi pe strămoşii lor din… (probabil: „creaţia de pe Pământ”. Cuvintele nu sunt clare)

ADAMUS: Oh, dumnezeule!

CHRIS: Aşa că atunci când tu… când…

ADAMUS: Da. Nu, stai puţin.

CHRIS: Atunci când vorbeşti despre credibilitate…

ADAMUS: Da, o să-i scoatem pe toţi strămoşii.

CHRIS: … iar oamenii le spun acestor oameni că sunt nebuni…

ADAMUS: Cât mă voi afla aici, am să îndepărtez toţi strămoşii. E cea mai mare…

CHRIS: Ei bine nu, nu e în regulă pentru mine. Nu ai nicio autoritate asupra mea şi a strămoşilor mei…

ADAMUS: Oh nu, nu. Nu am, dar am să-ţi spun că strămoşii tăi sunt cu totul…

CHRIS: Pentru că eu îi cunosc. Le vorbesc. Mă supun lor. Şi sunt de acord cu tine în ceea ce priveşte a simţi dincolo.

ADAMUS: În regulă, în regulă.

CHRIS: Iar unele din lucrurile despre care vorbeşti, Adamus …

ADAMUS: Da.

CHRIS: … sunt îngrijorătoare.

ADAMUS: Da!

CHRIS: … iar aceşti oameni sunt pierduţi într-o iluzie.

ADAMUS: Absolut. (multe aplauze din audienţă)

CHRIS: Aşa că eu validez…

ADAMUS: Da. Da. Da. Şi de fapt eu…

CHRIS: … din… ei bine, dintr-o judecată atentă… şi vorbesc cu tine direct despre asta…

ADAMUS: Da.

CHRIS: Nu înţeleg de ce ar aplauda cineva acea înţelegere sau acel comentariu înşelător al tău, care duce la lucruri nefericite pentru aceşti oameni şi pentru strămoşii lor…

ADAMUS: Da.

CHRIS: … pentru că aceasta este casa lor şi tu sugerezi sau indici că fiinţe angelice o preiau.

ADAMUS: Dar hai să… hai să…

CHRIS: Eu nu sunt de acord cu asta.

ADAMUS: Ceea ce este în regulă. Hai să facem un sondaj în audienţă. Toată lumea are… ei bine, nu aveţi liber-arbitru. Îl obţineţi iar. Îmi pare rău, dar nu îl au. Asta chiar o să te plictisească.

CHRIS: Ei bine, asta e fals.

ADAMUS: Da. (râsete)

CHRIS: S-ar putea ca tu să-i fi parazitat pe ei ca adevărate fiinţe umane…

ADAMUS: În regulă.

CHRIS: … dar atunci când nu eşti o adevărată fiinţă umană în sensul în care fiinţa umană ţi-a moştenit viaţa şi te afli dincolo şi eşti pierdut în mocirla fiinţelor care îţi spun ce e corect şi tot aşa…

ADAMUS: Corect.

CHRIS: Vreau să spun că tocmai asta am văzut.

ADAMUS: Da şi sper că.. Sper că asta te irită, că nu ai liber-arbitru.

CHRIS: Şi sunt cumva… cumva… Poate că şi eu halucinez, dar mă supun unei fiinţe care…

ADAMUS: Oh, nu, nu, nu.

CHRIS: … care s-a născut în acest corp.

ADAMUS: Corect.

CHRIS: În esenţă tu l-ai scos din viaţa lui şi trăieşti în locul lui. De ce nu poate să afle el şi să ne reveleze nouă înţelepciunea?

ADAMUS: Trebuie să-ţi spun asta, Chris. În momentul în care acest channel e încheiat, am şi ieşit din acest corp.

CHRIS: Vreau să spun că e ca şi cum…

ADAMUS: Nu am nicio dorinţă…

CHRIS: Eu nu am făcut channel, dar mă supun multor fiinţe, e un fel de intrare constantă.

ADAMUS: Da.

CHRIS: E ca şi cum eu am informaţie care o face pe a ta să sune diabolic.

ADAMUS: Este! Este!

CHRIS: Şi este ca şi cum…

ADAMUS: Absolut că este, depinde cum o vezi.

CHRIS: Aşa că într-un sens tu eşti proprietarul ei şi va fi etichetată cu acurateţe drept demonică, Adamus.

ADAMUS: Da.

CHRIS: Vreau să spun, dacă nu cumva eşti doar…

ADAMUS: Ce este diabolic? Ce este demonic? Înainte de asta, ortografiază cuvântul „evil” (demonic).

CHRIS: Poate fi orice… orice număr de lucruri bazat pe procesul circumstanţelor evoluţiei. Chiar dacă este o evoluţie evoluţionară, în care demonicul este doar echilibrul martiriului.

ADAMUS: Priveşte invers cuvântul „evil”. Priveşte invers cuvântul „evil”. Ce este? (audienţa spune: “Live” - a trăi) Ce este energia demonică sau întunecată?

CHRIS: Aşa că tu confunzi adevărul. Manipulezi realitatea prin…

ADAMUS: Nu, de fapt, Chris, eu…

CHRIS: Tu (probabil: „extinzi”) scopul (probabil: „inspiraţiei”)…

ADAMUS: Îmi place să zgândăresc, să stimulez, să inspir, să-i fac pe oameni să fie mânioşi. Toţi au fost furioşi pe mine înainte. Cei mai mulţi încă sunt.

CHRIS: Să nu răspunzi la întrebare este acceptabil, dar…

ADAMUS: Da.

CHRIS: … şi nu e nevoie să mai continui dialogul cu tine.

ADAMUS: Da.

CHRIS: Vreau doar să întreb…

ADAMUS: Da, pentru că putem deveni foarte intelectuali în legătură cu asta. dă-mi voie să le rezum pe toate.

CHRIS: Nu cu mine. Nu cu mine. Am terminat cu întrebarea mea. Nu ai răspuns.

ADAMUS: Oh, nu, nu, nu.

CHRIS: Se pare că eviţi.

ADAMUS: Este… oh-h-h-h, nu, nu, nu, nu, nu.

CHRIS: Am pus o întrebare, tu nu răspunzi.

ADAMUS: Am spus de la început că o energie apare aici. Este iubită şi acceptată. Nu există simţirea unei agresiuni. Există simţirea că vrea să intre într-o discuţie intelectuală. Acestea nu contează. Singurul lucru care – eh! (îl opreşte pe cel care îl întrerupe) – singurul lucru care contează este Eu Sunt Cel Ce Sunt. Şi voi sunteţi dumnezeu. Şi tu eşti dumnezeu.

CHRIS: Înşelătorie. Tu vorbeşti despre înşelătorie şi iluzie.

ADAMUS: Vedeţi cum în zilele acestea manifestăm instantaneu? (audienţa spune: “Da”) Aşa că…

CHRIS: Deci toţi sunt cu tine?

ADAMUS: Sper că nu!

CHRIS: Sau sunt trimişi în alt loc?

ADAMUS: Sper că nu!

CHRIS: Ei pot numi Pământul casa lor după ce vor muri? Asta este?

ADAMUS: Se pot întoarce de câte ori vor. Câţi vor să se întoarcă? (cineva spune: “eu nu”) Câţiva. Câţiva. E absolut alegerea lor. Absolut că e alegerea lor, da. Sau ei pot deveni – nu îmi place prea mult cuvântul, Chris – maeştri ascensionaţi, iar tot ce înseamnă asta este acceptarea suveranităţii voastre, a lui Eu Sunt Cel Ce Sunt. Supus nimănui altcuiva, fără sisteme de credinţă, fără dorinţe.

O să-ţi spun asta: scopul este makyo. Orice scop, orice pasiune, orice scop este Vechea Energie. Este un mod vechi de a gândi. Acum, în opinia mea…

CHRIS: Eşti extraterestru, eşti din spaţiu, nu-i aşa? (multe râsete) Asta nu e casa ta.

ADAMUS: Am trăit multe, multe vieţi pe Pământ. Şi nu, de fapt nu-mi pasă de extratereştrii din spaţiu.

CHRIS: Şi totuşi tu asta eşti.

ADAMUS: Am avut nişte întâlniri…

CHRIS: Eşti din spaţiu, nu-i aşa?

ADAMUS: Tot aşa cum eşti şi tu, dacă o spui în aceşti termeni.

CHRIS: Nu e viaţa ta cea pe care o reprezinţi.

ADAMUS: Ăăă, nu, este viaţa mea.

CHRIS: Nu. Fiinţa umană care a moştenit viaţa, cea care, ştii, este vie ca fiinţă umană, dar e împiedicată să-şi experimenteze viaţa sa, pe deplin pe cont propriu…

ADAMUS: Ar trebui să o întrebi pe partenera lui.

CHRIS: … ca o adevărată fiinţă umană.

ADAMUS: Ar trebui să o întrebi pe partenera lui despre asta. În Noua Energie, Chris, atunci când o entitate vine ca să vorbească…

CHRIS: Dar morala şi etica?

ADAMUS: … vine foarte repede şi apoi iese.

CHRIS: Dacă energia este energie, fără etica morală asociată cu comportamentul uman, energia este doar o problemă de genul „cine e cel mai bun criminal”. Cine o poate duce pe cea mai bună cale fără etică morală, dacă este liberă şi este doar energie?

ADAMUS: Bun. Ok, acum ţine-ţi gândul. Aşa cum am mai spus, s-ar putea să vrei să te retragi aici.

CHRIS: Nu. Nu mă retrag.

ADAMUS: Ok. Aşa cum am spus mai devreme, la asta vă puteţi aştepta în acest an. Unii vă vor numi demonici, unii spun că umblaţi după bani…

CHRIS: Nu sunt ei, ci oamenii care… (probabil: „îşi iau banii pentru ei”)

ADAMUS: Eh, e rândul meu, nu al tău. Nu e al tău. Cei care vor spune că sunteţi în asta pentru bani sau pentru control. Dar totul revine la ahmyo. Ahmyo este starea de acceptare a voastră înşivă, nu în altcineva. În nimeni altcineva. Încredere în voi.

CHRIS: Încredere în ce?

ADAMUS: Gata. Ajunge. Încredere în voi. Respirarea lui Eu Sunt. Ok, hai să continuăm.

Energii actuale şi care vin

În 2011 va fi mult haos. Multă destructurare va avea loc în lume. Deja citiţi în ziare – Cauldre m-a rugat să vorbesc despre asta – păsări cad din cer, peşti mor în apă şi va continua să se petreacă. Va continua să aibă loc.

Tobias a vorbit despre aceste lucruri acum mulţi, mulţi ani, când a spus că multe specii vor părăsi Pământul[3]. Vor exista unele îngrijorări că e vorba despre încălzirea globală, de un complot extraterestru sau altele de acelaşi gen, aşa că vor fi multe teorii ale conspiraţiei în jurul acestui fapt. Cauldre m-a rugat să abordez asta. Ce se petrece?

Ei bine, există specii care s-au aflat pe Pământ de eoni de timp, care au fost parte a energiei Gaiei şi care au servit unui scop, au păstrat un echilibru al energiei, dar timpul lor s-a dus, ele nu mai aleg să fie aici şi, mai important încă, fac loc unor specii noi.

Deci ce se petrece? Noi energii vin din alte tărâmuri, nu doar din spaţiu, ci din alte tărâmuri. Acestea sunt literalmente Noi Energii, niciuna precum energiile vibraţionale pe care le-aţi experimentat în trecut. Aşa că nu este doar un volum mai mare de Veche Energie, sunt energii cu totul noi. Ele literalmente vin pe frecvenţe ale luminii, însă într-un spectru pe care nu-l percepeţi neapărat cu ochii fizici, în cea mai mare parte. Însă eu vorbesc de ceva timp şi spun că o să vedeţi lumini pe cer, atât ziua, cât şi noaptea, lumini care apar. Nu vor fi precum luminile unor nave spaţiale extraterestre. Nu vor fi mici obiecte ce se mişcă pe cer, însă vor ilumina cerul. Deja există astfel de exemple şi nu e vorba despre aurora boreală. Acestea vor arăta diferit.

Atunci când vin aceste Noi Energii, în esenţă se re-formează ca să meargă împreună cu undele de lumină, iar asta are tendinţa de a crea un şoc pentru multe din aceste fiinţe, deoarece schimbă proprietăţile magnetice aflate în aer şi aflate în Pământ, proprietăţile magnetice care păstrează echilibrul lucrurilor ce se petrec pe Pământ, care ţin lucrurile la un loc. Astfel că atunci când una din aceste raze sau unde de energie vine, instantaneu dereglează forţele magnetice la care sunt sensibile în special păsările, ca şi peştii. Aşa se orientează ele, iar mare parte din memoria lor, aţi putea spune, se bazează pe aceste unde magnetice. Dereglarea le dezechilibrează, creează o traumă atât de copleşitoare încât le ucide. Şi veţi vedea tot mai mult asta.

Nu va fi vorba doar despre păsări şi peşti. Apropo, nu se va petrece în întreaga lume la un moment dat. Sunt unde ce vor veni la momente diferite, în locuri diferite. Veţi începe să vedeţi că se petrece şi cu alte specii, iar unii vor spune că este sfârşitul lumii, apocalipsa. Vor începe să dea vina pe tot felul de conspiraţii, însă voi înţelegeţi că este adecvat. Este o parte a Noii Energii care vine.

Cum vă va lovi pe voi? O să vă dezechilibreze? Probabil că nu, pentru că, de fapt, sistemul magnetic uman şi modul în care ADN-ul lucrează cu magnetica nu este atât de sensibil precum cel al animalelor. Oricum, acestea fiind spuse, ADN-ul vostru este mult mai complex decât poate cunoaşte orice savant, orice cercetător. ADN-ul vostru este foarte complex. Înfloreşte acum ca o floare, se deschide ca să reveleze părţi din sine, parte a codului vostru care mereu a fost acolo, dar care a fost închisă.

Aşa că, într-un fel, timpul este perfect, deoarece undele de Nouă Energie vin şi nu vor afecta cu adevărat părţi vechi din voi sau părţile din voi ce sunt încă în Vechea Energie. De fapt vor stimula, vor inspira părţile noi sau cele care se dezvăluie acum din ADN. Acolo le puteţi respira. În loc să vă faceţi griji pentru peşti, pentru găini, pinguini şi toate celelalte, respiraţi. În loc de a vă pune un fel de costum de protecţie sau cristalele, bijuteriile ori vreo tinichea pe care v-o vinde cineva ca să rezistaţi sau ca să respingeţi aceste unde, doar respiraţi-le. Este energia voastră. Voi aţi creat-o. Noua Energie, nu vibraţională, ci expansională, este aici pentru voi.

2011 va fi un an foarte intens – am vorbit despre asta în sesiunea de săptămâna trecută (channelul „2011 – Intens şi Personal”[4]) – foarte intens. Lucruri ieşite din comun vor apărea în vieţile voastre, vă vor apăsa butoanele. Va fi foarte intens, dar şi foarte familiar, pentru că sunt lucruri prin care aţi trecut.

2011 şi chiar şi 2012 vor fi cel mai bun timp pentru fiecare dintre voi, cel mai bun timp ce a fost vreodată ca să faceţi ceva nou. Am vorbit despre asta de multe ori. Vă este mai multă energie disponibilă ca să faceţi ce vreţi în viaţa voastră, mai multă energie vine. Va scoate afară sistemele vechi, dar deja aţi trecut prin asta. Deja aţi experimentat asta, astfel că acum puteţi respira acele potenţiale. Este cel mai bun timp pentru voi.

Tobias a început să vorbească despre asta acum câţiva ani. El a spus: “Nu vă ascundeţi acum”. Da, deşi pare că totul s-ar putea destructura în jurul vostru, de fapt este doar energie. Doar energie. Atunci când cineva se înfurie pe voi, când vă acuză de ceva, atunci când cineva vă părăseşte, este doar energie şi este în regulă. Totul este adecvat. Este cel mai bun timp ca să fiţi creativi. Este cel mai bun timp ca să râdeţi şi să vă bucuraţi de viaţă.

Cel mai mare simptom al trezirii

Haideţi să ne întoarcem la ceva despre care vorbeam mai înainte. Care este cel mai mare simptom Shaumbra acum, un simptom al trezirii prin care trec oamenii? Cel mai mare.

KERRI: Falimentul. (multe râsete)

ADAMUS: E chiar aici, sus. Dar acestea fiind spuse, draga mea, tu şi cu mine am discutat mult. Ai succes. Ai dovedit succesul. Nu e nevoie să te întrebi despre el, ai dovedit succesul. Ai mers pe diverse căi pentru motive foarte bune şi ai percepţia că eşti falită. De fapt nu este aşa. De fapt te descurci foarte bine. Dar, draga mea, tu ai un talent incredibil. Tu eşti… nu vreau să spun „puternică”. Eşti hotărâtă. Hotărâtă. Ce oportunitate ai în acest an să şi faci asta!

KERRI: Poţi să mă ţii sub apă…

ADAMUS: O să o fac.

KERRI: … pentru puţin timp?

ADAMUS: Da, pentru puţin timp, doar 12 minute sau mai mult. Aşa că este un timp incredibil, dar se leagă de cel mai obişnuit simptom Shaumbra, un simptom al trezirii, pe care noi îl auzim acum. Care este acesta? (multe răspunsuri, inclusiv “încredere,” “minciuni,” “oglinzi,” “confuzie,” “sunt aşa de multe”, “amânare”)

Ceea ce auzim tot mai mult – „amânare” am auzit eu cel mai aproape de mine – ceea ce auzim mai mult ca orice este că Shaumbra spun: “Ce ar trebui să fac acum?” Numărul unu în ceea ce auzim noi: “Ce ar trebui să fac?”, după care urmează: “Ei bine, sunt falit, aşa că oricum nu pot să fac nimic”. Însă aceasta este o problemă acum. “Ce ar trebui să fac?” Cei mai mulţi dintre voi vă întrebaţi asta. Nu toţi, însă mulţi. “Ce ar trebui să fac?”

2011 este un an foarte bun ca să descoperiţi asta. Nu e nevoie să vă gândiţi la ea, de fapt. NU e nevoie să încercaţi să o analizaţi sau să faceţi altceva similar. Va veni la voi dacă doriţi. Este un potenţial care se afla aici. Voi aţi pus întrebarea iar şi iar – “Ce ar trebui să fac? Care este pasiunea mea? Care este adevărul meu?” Toate aceste lucruri au fost într-o stare de flux şi evoluţie, pentru că aţi trecut de la o conştiinţă a Vechii Energii într-una nouă şi a trebuit să fie în această stare de flux. În acest an vine la voi. Vine la voi şi toată energia care să o susţină vine la voi. Acesta este anul în care, cum spuneţi voi... este anul în care voi…

SHAUMBRA (o femeie) Pedala la podea.

ADAMUS: Da, o să spun că acesta este anul… (începe să scrie) O să fur o expresie populară – pentru că îmi place să fur – acesta este anul apps-urilor. Este un termen care circulă, este folosit în prezent. Cel mai incitant lucru în domeniul informatic este aplicaţia (app). Aplicaţii. Apps-urile voastre sunt diferite. Mai întâi de toate, înseamnă „a aplica”. A aplica. Aplicaţi.

Dar, mai mult decât asta, există – ca să folosesc o metaforă – există aplicaţii ale Noii Energii, un depozit de aplicaţii ce vă sunt disponibile; aplicaţii care literalmente vă vor scoate din minte şi vor extinde modul în care percepeţi, preluaţi şi folosiţi informaţia, appsuri care literalmente vă trec dincolo de conştiinţa sărăciei. Sunt aplicaţiile voastre. Voi le-aţi proiectat, voi le-aţi construit, sunt ale voastre.

Apps-uri care vă permit să… o aplicaţie frumoasă care vă permite să fiţi în ahmyo şi să permiteţi corpului să se vindece singur. Vă puteţi imagina asta, trupul vostru vindecându-se singur? Fără ajutor din afară, fără intervenţie. Corpul vostru se poate vindeca. Şi aplicaţia care vă permite ca doar să respiraţi puţin, să beţi o ceaşcă bună de ceai – de obicei primesc Pepsi sau cafea, acum am ceai. (Adamus bea puţin) Un app vă permite ca doar să respiraţi adânc şi să spuneţi: “Dragă corpule, regenerează-te. Eu nu o să interferez de aici (arată spre cap), pentru că oricum e doar makyo. Regenerează-te. Adu energia care te serveşte”. Toată energia te serveşte. Energia vrea să servească maestrul. Energia vrea să-l servească pe fiecare dintre voi.

Există un app, o aplicaţie, în acest an, care vă permite să faceţi asta. Voi aţi proiectat asta, apropo. Voi aţi creat-o. Aplicaţia vă permite, în cele din urmă, să lăsaţi energia să vă servească în loc de a amâna, în loc de a spune că nu meritaţi. Aplicaţia spune: “Energia serveşte maestrul”. Da.

Astfel că este anul apps-urilor şi eu voi fi încântat să începeţi să vă împărtăşiţi aplicaţiile unii cu alţii – gratuit, în scop de test sau de predare. Însă acesta este anul în care începeţi să aplicaţi toate acestea, începeţi să aplicaţi Noua Energie la viaţa voastră. Aţi trecut prin transmutarea ieşirii din ceea ce este vechi, aţi adus ceea ce este nou.

Patru tricouri noi

Acum, pentru că noi suntem un grup atât de spiritual şi de evoluat, aş vrea să trecem la următorul subiect. O să împrumut puţin de la Kuthumi – Kuthumi lal Singh, un altul dintre personajele noastre, foarte spiritual – aş vrea patru noi tricouri în anul acesta. Patru tricouri noi. Da, sau abţibilduri ori… să fie patru noi.

Primul… (scrie) tu te pricepi la asta, Sart. Ai putea să faci nişte… te văd cum străluceşti acolo. Voi doi puneţi de o afacere! (râsete) Deja o pregătiţi. Deja acceptaţi precomenzi înainte ca oricare dintre voi să plece azi de aici. (Adamus scrie “Eu Sunt”) Primesc şi eu un comision?

SART: Nu prea văd să fie aşa. (râsete)

ADAMUS: (continuă să scrie “Potenţialul”) Eu sunt potenţialul. Oo! O să-i iritaţi pe unii, ceea ce este bine. Iritarea este bună. Puneţi ceva energie în mişcare. “Ce vrea să spună: tu eşti potenţialul?” “Eu sunt potenţialul”. “Eu sunt potenţialul” propriei voastre vieţi… al propriei voastre vieţi.

Bule de potenţial

Foarte multe potenţiale plutesc în jur – aş vrea să-mi am aici mica mea maşină de bule. Imaginaţi-vă o maşină de bule aflată aici. Imaginaţi-vă că o pun în priză şi că umple totul de bule. Vă puteţi imagina asta? Arată destul de bine, nu? Bule pretutindeni. Oh, săpun pe podea. E în regulă, sunt bule virtuale de săpun. (râsete)

Potenţiale, deci, mai multe decât aţi văzut vreodată. Cum atrageţi potenţialele în viaţa voastră? (cineva spune: “Respirăm”) Respiraţi. E bine. E bine. Dar daţi-mi voie să fiu puţin mai pragmatic – de obicei de frică, din disperare şi suferinţă aţi vrut schimbarea.

Este adevărat. Asta a stimulat schimbările în viaţa voastră. V-aţi săturat de căile vechi, aşa că v-aţi adus potenţiale precum Crimson Circle Awakening Network. Nu a fost un lucru rău. Compania a spus: “Cum să ne extindem? Cum să ne deschidem? Cum să împărtăşim?” şi asta a condus la potenţiale ce erau deja acolo, însă nu erau suflate din maşina de aici, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Erau blocate în… blocate în – trebuie să vă imaginaţi asta în Noua Energie – erau blocate în această maşină. Nu erau suflate precum bulele ce acum umplu sala, da?

Aşa sunt multe dintre potenţialele voastre. Sunt blocate în maşină. E doar săpunul acolo şi ele nu au venit în calea voastră drept potenţiale. Vor fi mai multe potenţiale ca oricând – sau daţi-mi voie să spun altfel – voi veţi fi conştienţi de mai multe potenţiale.

Asta este vestea bună. Vestea proastă este că potenţialele vin în calea voastră, că o să începeţi să fiţi conştienţi de ele, iar ele vor arăta diferit decât alte potenţiale. Nu vor avea în ele caracteristicile dualităţii. Dualitatea – bătrâna luptă dintre lumină şi întuneric. Noile potenţiale nu conţin dualitate. Nu e nevoie. Ele nu conţin bine/rău, masculin/feminin. Sunt integrate. Aşa că s-ar putea să vi se pară puţin străine, uşor înfricoşătoare. Veţi vrea să vă ţineţi de căile voastre vechi. Va exista tendinţa de a vă retrage, de a vă ţine de ele.

Eu vă invit ca cel puţin să simţiţi noile potenţiale. Voi le-aţi creat. Sunt ale voastre. Au existat în câmpul vostru de potenţiale de când existaţi şi voi. Acum ele iau fiinţă, însă voi veţi fi poate puţin copleşiţi de ele. Vor fi mai multe ca oricând. Nu există corect sau greşit, apropo. De multe ori, Shaumbra, aveţi tendinţa de a îngheţa pe loc. Voi spuneţi: “Mă tem să nu iau cumva decizia greşită”. Şi voi sunteţi dumnezeu. Sunteţi fiinţă divină. Nu puteţi lua o decizie greşită.

Ok, mai multe potenţiale ca oricând. Înapoi la întrebare, cum atrageţi potenţialele? Cum atrageţi potenţialele? În mare parte prin dorinţa de schimbare, pentru că sunteţi obosiţi de căile vechi. Cum altfel? (se aud diverse răspunsuri din audienţă: „Alegere”, “Imaginaţie”) Am auzit cuvântul de aici.

SUSAN: Imaginaţia.

ADAMUS: Imaginaţia. Oh, o să ai pălăria plină de premii până să se termine ziua. Imaginaţia. Imaginaţia este capacitatea de a ieşi din minte, de a trece dincolo de minte. Imaginaţia nu este neapărat înţeleasă de către minte. Atunci când vă imaginaţi cu adevărat, mergeţi atât de mult dincolo de minte încât ea nu mai poate interpreta, înţelege sau analiza.

Asta e destul de înfricoşător, pentru că eliberaţi. Eliberaţi. Dar nu este aşa, pentru că puteţi simţi acele energii şi potenţiale. Nu aveţi nevoie să vă gândiţi la ele. Nu e nevoie să le analizaţi dacă sunt lumină şi întuneric, dacă sunt corecte sau greşite. Voi le simţiţi esenţa şi înţelegeţi că este doar o experienţă. Acum sunteţi pregătiţi să le prindeţi. Sunteţi pregătiţi să mergeţi alături de ele.

Astfel că voi atrageţi potenţiale prin dorinţa de schimbare sau prin imaginarea dincolo de tot ceea ce v-aţi imaginat, dincolo de spectrul culorii, dincolo de atributele fizice. Vă imaginaţi în ceea ce noi numim tărâmurile cristaline. Asta vă face să fiţi mai conştienţi de potenţiale şi le atrage.

Un punct foarte important, pe când eu stau aici, în faţa maşinii de bule – bule ce umplu tot acum, toate potenţialele ies – o mare întrebare răsare pentru Shaumbra. “Dar dacă ratez un potenţial? Dacă ar fi trebuit să câştig la loterie?” aţi putea spune. “Dar dacă ar fi trebuit să primesc un telefon de la o rudă pe care nici nu ştiam că o am şi care ar fi vrut să-mi trimită bani, iar eu am ratat apelul, nu am fost acolo ca să răspund şi robotul meu era stricat?” – pentru că cea mai mare parte din electronicele voastre se strică în zilele acestea. Ce se petrece? Aţi ratat potenţialul.

DAVID: Se întoarce.

ADAMUS: David primeşte un premiu Adamus şi…

LINDA: Te temi de geanta mea?

ADAMUS: … şi o îmbrăţişare. Şi o îmbrăţişare. (îl îmbrăţişează pe David)

DAVID: Mulţumesc. (aplauze)

ADAMUS: Astfel că se întoarce. Nu-l pierdeţi niciodată. Hai să spunem că bula ce iese din maşină se sparge, cade pe podea sub presupusa formă de săpun. Nu este pierdut, prieteni dragi. S-ar putea ca potenţialul să fi mers temporar într-o altă dimensiune, să fi ieşit din existenţă. Apropo, seamănă mult cu fizica. Particule intră şi ies din conştienţă sau din ceea ce ar putea părea a fi realitatea fizică, dar apoi se întorc. Toate se întorc.

Nu puteţi rata un potenţial. Este lucrul pentru care aveţi tendinţa de a vă teme – “Dar dacă îl ratez? Dacă trebuie să fiu la locul potrivit la momentul potrivit?” Sunteţi la locul potrivit în momentul potrivit, aşa că relaxaţi-vă. Luaţi-o uşor. Respiraţi adânc. Acel potenţial se va întoarce, absolut. Potenţialele nu pot fi distruse. Nu pot fi distruse. Asta poate duce la o interesantă discuţie makyo. Pot fi create noi potenţiale?

DAVID: Da.

ADAMUS: Da. Da.

DAVID: Încă una. (mai vrea o îmbrățișare)

ADAMUS: (râzând) Avem pe cineva lacom aici! (râsete) Până de curând aş fi spus că nu, nu puteţi crea potenţiale noi şi că oricum aveţi atât de multe din care să alegeţi încât de fapt nici nu contează. Ele sunt sub-utilizate. Însă de curând aţi început procesul de creare a noilor potenţiale. A trebuit să faceţi asta, pentru că fiecare potenţial pe care l-aţi avut înainte – cu excepţia unuia singur – fiecare potenţial se baza pe dualitatea Vechii Energii – lumină versus întuneric, masculin/feminin, astfel că fiecare potenţial pe care l-aţi avut a fost creat din asta.

A existat un potenţial, o mică bulă de săpun numită Noua Energie, care mereu a fost cu voi. În istoria sufletului vostru a fost acolo, dar nu a venit în preajmă decât de curând. Acel potenţial pentru Noua Energie v-a oferit în esenţă potenţialul pentru mai multe potenţiale. Este precum duhul (din lampă), care vă îndeplinea trei dorinţe, dar acesta vă oferă atâtea câte vreţi. Voi le-aţi creat. Sunt potenţialele voastre. Este viaţa voastră; faceţi cu ea ce doriţi. Acestea sunt potenţialele voastre. Aşa că haideţi să respirăm adânc cu asta. Voi sunteţi potenţialul. Voi sunteţi potenţialele Eu Sunt.

Următorul tricou

Următorul tricou. Pregătit, Sart? (Adamus scrie “Eu Sunt Cel Ce Sunt”) Eu Sunt Cel Ce Sunt. (scrie: “pentru că nu…” Cineva continuă: “Pentru că nu dau doi bani”) Hai să spunem, vă rog: (râsete, pe măsură ce el termină de scris) “ Eu Sunt Cel Ce Sunt, pentru că nu dau doi bani”. Acum, există mulţi oameni cărora, cu adevărat, li s-ar face părul măciucă dacă v-ar vedea purtând acest tricou, dar daţi-i înainte şi faceţi asta oricum. “Eu Sunt Cel Ce Sunt, pentru că nu dau doi bani”.

Dragi Shaumbra, atunci când daţi doi bani literalmente îl blocaţi pe Eu Sunt. Este greu pentru mulţi oameni să accepte atunci când faceţi afirmaţia: „Nu-mi pasă. Spiritului nu-i pasă”. “Ei bine, trebuie să ne pese…”

LINDA: Pentru cei care traduc, „Nu dau doi bani” înseamnă „Nu-mi pasă”?

ADAMUS: Similar.

LINDA: Pentru cei care traduc.

ADAMUS: Similar, dar pot fi puse în aceeaşi categorie. “Nu dau doi bani.” “Nu-mi pasă”. Hello, cuvintele preferate ale lui Tobias din Piramida Mare[5] – “Nu contează.” Nu contează. Nu contează. Oamenii s-au prins în datul celor doi bani. De fapt, asta devine parte a motivului lor pentru a trăi. Trebuie să le pese de ceva. Trebuie să aibă o pasiune. Au o misiune, o cauză şi un scop. Îi face să meargă mai departe. Îi face virtuoşi. În cele din urmă, în prezenţa adevărată a lui Eu Sunt, nu contează. Cu adevărat nu contează. Nu dau doi bani. Nu contează, pentru că totul este în perfecţiune. Totul se rezolvă. Şi voi sunteţi dumnezeu. Încetaţi să vă mai luptaţi cu asta. Încetaţi să vă mai pese de asta.

Acum, din nou, mulţi se vor supăra, dar “Nu dau doi bani dacă mor peştii, dacă păsările cad din cer.” Cu adevărat! Nu e nevoie să o luaţi pe umerii voştri. Nu e nevoie să salvaţi delfinii, balenele, furnicile care înţeapă sau – oh, da, sărmanele furnici care înţeapă – sau gândăceii din mobilier. (râsete) Acestea nu sunt cauzele voastre. Acestea nu sunt cauzele voastre şi, de fapt, atunci când funcţionaţi pe principiul cauză-efect, atunci când vă gândiţi că trebuie să preluaţi fiecare cauză, vă face să vă simţiţi bine. Vă face să vă simţiţi importanţi. Voi salvaţi lumea – da, voi şi Lancelot, voi salvaţi lumea – dar de fapt doar se adaugă realităţii. Se adaugă problemelor vechi.

LINDA: Geoffrey aude ce spui?

ADAMUS: Oh, da, da. Oh, da. Eu Sunt Cel Ce Sunt, pentru că nu dau doi bani. Eu Sunt Cel Ce Sunt, pentru că accept toate lucrurile aşa cum sunt, toate lucrurile aşa cum sunt, în stare lor perfectă de a fi. Ce tricou şocant de purtat în public! Oamenii vor spune: „Ştii, ar trebui să-ţi pese. Ar trebui să-ţi pese de politică. Ar trebui să-ţi pese de mediul înconjurător”. Nu, pentru că, de fapt, veţi fi mult mai eficienţi în potenţiala schimbare de conştiinţă dacă nu vă lăsaţi prinşi în dramă. Atunci când nu vă lăsaţi prinşi în dramă.

Aşa că acesta este un altul. Voi vorbi despre al treilea tricou înainte de a pleca, dar cu asta, dragi Shaumbra … sunt patru, da, dar mă voi ocupa doar de trei astăzi. Pe unul îl păstrez.

Întrebări şi răspunsuri

Aşa că, dragi Shaumbra, avem câteva minute pentru întrebări şi răspunsuri. (audienţa este surprinsă) Voi fi încântat să le accept, întrucât deja le-am abordat, dar e cam un an şi jumătate de când am făcut cu adevărat o sesiune de întrebări şi răspunsuri aici. Însă aveţi multe răspunsuri despre ceea ce urmează, aşa că voi fi încântat să accept câteva.

LINDA: Acum?

ADAMUS: Putem aştepta până la miezul nopţii!

ALAYA: Mulţumesc.

ADAMUS: Da.

ALAYA: Cu toate bulele din jur, cu toate potenţialele ce plutesc în jur, cum să ştii pe care să îl alegi? Cum să facem… Vreau să spun că sunt aşa de multe şi uneori devine confuz.

ADAMUS: Da, iar răspunsul este… ? Am spus că vom avea o sesiune de întrebări şi răspunsuri, nu că o să răspund eu. (multe râsete) Da, aş vrea să ştiu răspunsul la întrebarea asta.

ALAYA: De fapt îl am.

ADAMUS: Tu ai toate potenţialele…

ALAYA: De fapt răspunsul a venit pentru că…

ADAMUS: Da! Nu-i aşa că e uimitor?

ALAYA: Da, şi altele vor apărea şi unul o să apară şi el.

ADAMUS: Da.

ALAYA: Şi către asta ne duci tu.

ADAMUS: Exact, şi…

ALAYA: Mulţumesc!

ADAMUS: Îl poţi alege pe oricare îl vrei. De fapt vă încurajez să acoperiţi tot spectrul, pentru că în loc de a spune: “Am să aleg potenţialul cel mai oportunist, cel mai aurit”, încercaţi-le pe toate. E dincolo de cele 31 de arome şi nu sunteţi limitaţi la unul singur. De fapt puteţi experimenta potenţiale multiple simultan. Nu le realizaţi pe toate aici, în realitatea fizică, dar începeţi să le experimentaţi. Tu realizezi acum că şi visezi. În timp ce stai aici, foarte trează, părţi din tine din alte dimensiuni sunt foarte active. Prin tine ele pot începe să experimenteze potenţialele.

ALAYA: Şi maşina de bule nu se opreşte niciodată.

ADAMUS: Maşina de bule…

ALAYA: Ştii tu… o singură bulă…

ADAMUS: Poţi crea iluzia că maşina de bule scuipă câte o bulă din când în când, dar de fapt nu se opreşte niciodată.

ALAYA: Şi o bulă te poate duce către o alta.

ADAMUS: Absolut.

ALAYA: Şi se extind una în alta.

ADAMUS: Absolut.

ALAYA: Şi pot fi bule în bule.

ADAMUS: Absolut! Ah, sclipitor! (multe aplauze din audienţă) Asta este bucuria vieţii!

ALAYA: De fapt poate fi distractiv.

ADAMUS: Asta este bucuria vieţii. Şi nicio bulă nu vă poate face rău, credeţi sau nu, pentru că nu daţi doi bani. (râsete) Lucrurile vă pot răni doar atunci când daţi doi bani.

ALAYA: Drăguţ. Da, da, da.

(Adamus încearcă să-şi pună gentuţa plină cu premii pe umăr, dar nu reuşeşte)

LINDA: Nu te descurci prea bine.

ADAMUS: Prea cald pentru o eşarfă. Mulţumesc, dar e cald aici.

ALAYA: Mulţumesc.

ADAMUS: Da, e foarte cald.

ALAYA: Da.

ADAMUS: Da, dar mi-ar plăcea să încerc pălăria. Da, îţi mulţumesc. Ei bine, nu e prea bună. Da, da, da. El (Cauldre) are capul mare. Da. Excelent. Excelent răspuns. Îţi mulţumesc.

ALAYA: Îţi mulţumesc pentru oportunitatea de a trece prin asta.

ADAMUS: Da.

LINDA: Următoarea întrebare.

ADAMUS: Geanta e stricată. (nu poate să o închidă şi o dă Lindei)

LINDA: Bună treabă.

ADAMUS: Ok, următoarea întrebare. Grozav. Da.

SHAUMBRA 2 (un bărbat la microfon): Sunt aici. Crearea realităţii mele… a realităţii noastre.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 2: Ştii, odată ce ne avem potenţialele, decidem ceea ce vrem, apoi lucrurile nu se petrec aşa cum am crezut noi că ar trebui să fie sau nu aşa cum am fi vrut noi.

ADAMUS: Corect.

SHAUMBRA 2: Şi noi mereu ne întrebăm: “Ei bine, dacă nu a mers pe acel drum, înseamnă că poate asta am creat eu”.

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 2: Dar o altă parte din noi spune…

ADAMUS: Asta este ceea ce ai controlat tu.

SHAUMBRA 2: Da, ştii, o parte spune: “Dacă nu a mers în acea direcţie, poate e din cauză că tu ai creat aşa”. Cealaltă parte spune: “Nu, dar vreau cu adevărat să merg în acea direcţie”.

ADAMUS: Corect.

SHAUMBRA 2: Aşa că e mereu o luptă constantă şi..

ADAMUS: Da. Da, este o observaţie excelentă, excelentă. Şi răspunsul?

SHAUMBRA 2: Şi răspunsul este, probabil, că nu e nevoie să dăm doi bani pe nimic. (multe râsete şi aplauze)

ADAMUS: Într-un fel, da. Într-un mod minunat, contează cu adevărat – în afara aspectului vostru uman – contează cu adevărat, dacă voi creaţi ceva, în ce direcţie merge? Nu cu adevărat. În cele din urmă nu. Este bucuria exprimării şi a creaţiei.

Dezamăgirea vine atunci când aspectul uman ataşează o valoare sau o aşteptare şi spune: “Aşa ar trebui să arate”. Cum ar fi să încercaţi o creaţie deschisă, liberă, fără aşteptări, pentru că: “Nu dau doi bani. Doar m-am distrat creând şi dându-i voie să se deschidă şi să se extindă, i-am dat voie să meargă pe drumul său”.

Veţi avea oportunitatea interesantă de a privi apoi cum acea creaţie, cu respiraţia vieţii voastre în ea, începe să-şi aibă viaţa proprie, care este parte din viaţa voastră, cu propriul flux şi cu propriile tipare. Nu e nevoie să fie în tiparul minţii sau al aşteptărilor umane. Este, într-un fel, mult mai mare, mult mai largă decât ceea ce şi-ar putea imagina mintea. Aceasta, aş spune, va fi una dintre cele mai mari provocări în acest an: trecerea dincolo de ceea ce a fost limitat în minte, să mergeţi cu mintea, desigur, cu întregul corp de conştiinţă, însă să vă extindeţi. Mulţumesc.

Aşa că încercaţi asta, în special cu energiile atât de înalte şi de puternice de acum. Încercaţi asta – o creaţie – iar apoi doar daţi-i voie să se deschidă şi să se expansioneze fără a o controla. Doar eliberaţi. E ca şi cum aţi lua o bărcuţă de jucărie şi aţi pune-o pe un lac, iar în loc de a-i spune: “Trebuie să ajungi pe malul celălalt” ori “Trebuie să te duci pe insulă” şi a o forţa prin telepatie, prin percepţie extrasenzorială, doar spuneţi: “Este creaţia mea. Unde vom merge?” şi apoi priviţi-o şi înţelegeţi tot timpul că merge în călătoria sa perfectă . Călătoria perfectă, o călătorie ce o poate duce prin experienţe, care o poate duce prin ape furtunoase sau eşuată pe plajă ori, doamne fereşte, lovită de fulger sau de păsările care cad din cer.

Dar este parte a frumuseţii şi a înţelepciunii sufletului vostru ca să priviţi cum se desfăşoară, fără a vă face griji pentru rele sau pentru alţii sau că cineva i-ar face rău. Niciodată nu va mai fi nevoie să vă îngrijoraţi de asta, cu adevărat. Cu adevărat. Bun, următoarea întrebare.

LINDA: Nimeni nu a cerut să ridice mâna. (râsete) Nimeni?

JEAN: Bună, Adamus. Cât de multă influenţă ai avut asupra recentei publicări a autobiografiei complete a lui Mark Twain?

ADAMUS: Da. Şi răspunsul este?

JEAN: Totul? (cineva spune: “El a scris-o!”)

ADAMUS: (râzând) Dă-mi voie să spun că era timpul. De fapt nu a fost nevoie să influenţez nimic, fiindcă nu-mi pasă, cu adevărat. Însă potenţialele au întâlnit energia la timpul şi locul potrivit. Atunci când este timpul, apare.

De fapt este un punct foarte bun, pentru că multe lucruri vor apărea din pământ în acest an. Voi vorbiţi despre WikiLeaks – indiferent cum se întâmplă să vă gândiţi la ea, este doar un vehicul pentru lucruri ce trebuie să iasă la lumină. Lucruri ce au fost ascunse – înşelăciuni, minciuni – trebuie să iasă la lumină. Trebuie să iasă. Veţi vedea multe din acestea în anul ce vine. Unele dintre ele vor fi puţin şocante pentru voi, ca oameni, însă vor fi foarte şocante pentru organizaţiile ce vor fi expuse. Va provoca şi mai mult conflict şi controversă. Va pune combustibil în foc pentru tranziţia la noua conştiinţă, conştiinţa lui Eu Sunt. Excelent. Bună întrebare, mulţumesc, Jean. Bun răspuns.

TRISH: Hello. Am dificultăţi în a pricepe ce este simţirea mea sau ce se petrece în mine versus culegerea energiei altcuiva. Cum le diferenţiez?

ADAMUS: Da. Şi răspunsul este?

TRISH: Nu ştiu. De asta şi întreb.

ADAMUS: Nu, trebuie să ştii.

TRISH: Ştiu?

ADAMUS: Da, absolut. De asta ai şi luat microfonul, pentru că ştii deja.

TRISH: Nu cred că ştiu.

ADAMUS: O să te întreb eu. O să pretind că eu sunt tu. Eu sunt Trish şi tu eşti Adamus, iar eu vin la tine şi spun: “Pur şi simplu nu ştiu. Ce ar trebui să fac?”

TRISH: Ei bine, nu ştiu!

ADAMUS: Da. Cum ştii că îţi aparţine? Eu pun întrebarea.

TRISH: Înţeleg.

ADAMUS: Nu ştiu ce este al meu şi ce este conştiinţa de masă. Sunt aşa de multe gânduri. Sunt gânduri în sală acum, gânduri ce vin de la oraşe, sunt în aer şi sunt peste tot. Habar nu mai am ce este al meu.

TRISH: Aşa simt eu. (râsete)

ADAMUS: Nu, tu ar trebui să fii Adamus – înţelept şi cuprinzător. (râsete) Şi tu spui ceva inteligent. Da. Ar trebui să spui: “Nu dau doi bani”.

TRISH: Nu dau doi bani! (râsete)

ADAMUS: Bun şi… nu dau doi bani – o să folosesc şi asta, nu contează – şi, de fapt, singurele gânduri care sunt ale tale sunt cele pe care le alegi. Orice altceva nu este al tău, inclusiv încărcătura din partea aspectelor tale, a vieţilor trecute, a strămoşilor şi a tuturor celorlalţi care pluteşte şi ea – oraşe, aeroporturi, autorităţi, politică, extratereştri şi îngeri răi. Nu sunt ale tale. Eşti bombardată cu ele acum, ca şi cu ale mele. Eşti bombardată cu toate aceste energii. Singurele care sunt ale tale sunt cele pe care le alegeţi.

Există manipulatori psihici pretutindeni, atacuri psihice deliberate care vor încerca să vă facă să credeţi că aveţi gânduri rele. Nu contează, dar uneori este distractiv să conteze. Există grupuri care literalmente agresează conştiinţa umană cu energii.

Grupul despre care am vorbit mai înainte literalmente se consideră pe sine a fi un grup spiritual şi mai lucrează şi sub stindardul raiului – acesta e uneori un mare stindard – însă ei nu cred filosofic cum că oamenii sunt înţelepţi sau suficient de deştepţi ca să se descurce cu propria suveranitate. Ei nu cred că oamenii sunt dumnezeu. Ei cred că oamenii încă mai au de învăţat. Cred că ceva este inerent greşit în oameni, iar ca urmare aceştia au nevoie de control, de structură, de organizare, de lideri şi de hipnoză. Ei emit deliberat şi constant semnale, iar voi le primiţi, însă… mmmm mmmm mmmm. (râsete, căci se opreşte ca să îmbrăţişeze şi să sărute pe cineva) Dar de ce? De ce?

Astfel că voi permiteţi aceste semnale că nu meritaţi, că nu sunteţi pregătiţi, că ceva este greşit în natura umană, că aţi greşit în trecut şi le purtaţi cu voi. Acel grup se consideră extrem de spiritual. Ei vorbesc tot timpul de matrice (matrix). În matrice este o eroare, voi sunteţi parte din ea, iar ei or să vă salveze. (Adamus scuipă) E pe covor, Suzy, nu pe podea.

Înapoi la întrebarea ta. Singurele lucruri care sunt ale tale sunt cele pe care le alegi. Ceea ce alegi şi poţi alege orice vrei. Poţi alege să ai gânduri nebuneşti sau ciudate sau oricum altfel, însă singurele lucruri care sunt ale tale sunt ale tale.

Următorul tricou

Acum, acestea fiind spuse, voi trece acum la al treilea tricou şi va mai fi unul mai târziu, căci va conduce la acea problemă. Al treilea tricou. Pregătit, Sart?

SART: Sunt gata.

ADAMUS: Nu eşti proprietarul lor, doar..

SART: Eu doar…

ADAMUS: Doar ajuţi ca să iasă la lumină.

SART: Doar îi ajut pe toţi.

ADAMUS: Pentru 2011 … sunt cuvinte foarte spirituale pe tricouri. (scrie) Fiţi înţelepţi… (râsete, căci ascunde ceea ce scrie) “Fii înţelept, minimizează”.

LINDA: Ar trebui ca iadul să îngheţe deasupra mea.

ADAMUS: Aşa o să fie. (multe râsete) Oh, da, iar apoi o să te întorci şi o să spui: “Adamus, iadul a îngheţat. Ce să fac?” Şi ce o să-ţi răspund eu, draga mea.

LINDA: (cu o voce amuzantă şi sarcastică) “Ar fi trebuit să-l asculţi pe Geoffrey.”

ADAMUS: Eu n-aş spune asta niciodată. Ar fi trebuit să mă asculţi pe mine! Ceea ce o să spun va fi: “Tu ai făcut ca iadul să îngheţe, tu să-l dezgheţi”. Eu m-am dus în cristal, în închisoarea mea, eu m-am scos de acolo. Aşa că asta voi spune.

Fiţi înţelepţi, minimizaţi. Purtaţi cu voi un surplus de gânduri care nu sunt ale voastre cu adevărat. Cu adevărat nu sunt. E un joc ce se derulează în minte, acela că „Trebuie să fiu eu”. Este un joc al aspectelor, nu-i aşa, Aandrah? Este un joc de aspect. Este conştiinţa de masă. Este hipnoza. Este un rahat şi nu este al vostru. Nu este al vostru. De asta vă provoc şi vă irit, sper, ca să scăpaţi de unele sisteme de credinţă. Ele sunt makyo, bagaj în exces.

Acest an va fi atât de intens – şi fantastic, dar extrem de intens acest an – tot acel bagaj în exces o să… Fie îi daţi drumul, fie vă va fi smuls. De către voi, dar nu de către voi cel conştient, ci de voi cel deştept.

Aşa că fiţi înţelepţi, minimizaţi în anul acest şi în anul ce vine, în special, pentru că sunt atâtea energii care vor să vină şi să vă servească, energii pregătite să vă servească, draga mea. Ele nu-şi pot găsi calea dacă aveţi toată acea aglomeraţie şi tot gunoiul pe care îl purtaţi – gunoi fizic, probleme emoţionale.

Unii dintre voi… ei bine, nu tu, Elizabeth, nu tu, însă unii dintre voi au răni vechi şi vă ţineţi de ele ca şi cum ar fi vreun însemn de onoare acele cicatrici, acele cicatrici emoţionale. Eliberaţi-le, cu adevărat nu mai sunt ale voastre. Sau puneţi-le în foc, transmutaţi-le. Mai avem nevoie de un buştean. Focul nostru al transmutării devine cam subţirel. E nevoie de un foc mare pentru alchimie şi ca să sperie stafiile. Nuuuu, nuuuu! (râsete)

Astfel că am să vă rog ca mai întâi să priviţi la… la elementele din jurul vostru. Cât de multe dintre ustensilele voastre de bucătărie sunt realmente folosite? De câte spărgătoare de nuci aveţi nevoie cu adevărat? Nu mă refer la cele pe care le colecţionaţi (către Linda), însă… (râsete)

Cât de multe feliatoare de ouă vă sunt necesare cu adevărat? Aruncaţi doar o privire. Priviţi la cele pe care le-aţi acumulat. Priviţi în dulapurile voastre, la hainele voastre. Uitaţi-vă în garaj. Este… da, îmi pare rău, nu ar fi trebuit să ridicăm subiectul… dar este timpul în care să eliberaţi aceste lucruri. Eliberaţi-le, căci vor fi suficiente energii în anul acesta şi când aveţi această acumulare de gunoi emoţional, fizic, energetic, lucrurile noi nu pot veni prea bine. Aşteaptă. Aşteaptă cu răbdare până li se face loc, aşa că stau la distanţă. Minimizaţi anul acesta.

Minimizaţi ceea ce aţi numi logica, modul vostru de a gândi. Aţi avut tipare foarte vechi în modul în care analizaţi situaţiile şi în care gândiţi. Are tendinţa de a fi un labirint. Minţii îi place să facă lucrurile complexe. De ce? Ei bine, are un motiv pentru a fi acolo, astfel că îşi creează complexitatea cu un scop. Simplificaţi. Există o metodă mai simplă de a gândi.

Oricând aveţi o problemă ce vine în viaţa voastră, în special în luna ce vine, opriţi-vă o clipă. Nu vă întoarceţi la modul vechi de a gândi. Simţiţi-vă calea prin ea. Calea veche este aglomerată, foarte ineficientă energetic, consumă o cantitate uriaşă de energie şi vă oboseşte foarte mult. Atunci când sunteţi foarte obosiţi, uneori mai aveţi tendinţa de a ieşi şi a fura energie de la alţi oameni. Nu e nevoie, pentru că totul este în interior. Totul este chiar aici.

Încă două întrebări, iar apoi trecem la al patrulea tricou.

LINDA: Nimeni?

SHAUMBRA (o femeie): Cred că se tem.

LINDA: Se tem să întrebe. Uite ce ai făcut!

ADAMUS: Nu, nu, nu. În spate.

JOE: De unde să ştiu eu că vorbesc cu tine şi nu cu un aspect pierdut, cu un extraterestru sau cu Marc?

ADAMUS: În regulă. În regulă. În regulă.

JOE: Ori cu Sart.

ADAMUS: Dacă are un accent elveţian, probabil că e Marc. (râsete) Şi răspunsul tău este?

JOE: Ăăăă, că nu dau nici un… biiip.

ADAMUS: (râzând) Ăăăă, nu, următorul. Răspunsul tău este…? De unde să ştiu că este o fiinţă ce se plimbă în jur sau că…

JOE: Pur şi simplu este.

ADAMUS: … este un maestru ascensionat sau un prost – un prost mort? De unde ştii că sunt eu şi nu Linda?

JOE: Asta îmi spun eu însumi şi cred că uneori las ca totul să fie cum o fi şi uneori sunt cumva pierdut într-un labirint.

ADAMUS: Şi de ce apare combinaţia asta?

JOE: De unde vine nebunia asta, ştii ce vreau să spun, gândurile nebuneşti sau…

ADAMUS: În regulă. Hai să ne întoarcem la elemente de bază. Tu eşti dumnezeu. Tu eşti suveran.

JOE: Într-adevăr.

ADAMUS: Aşa că tu eşti cel care alege. Sau era George Bush?

LINDA: Nu, el decide.

ADAMUS: El este cel care decide. Absolut.

JOE: El este decidentul.

ADAMUS: Dar e acelaşi lucru. Tu eşti cel ce alege, iar aici este un lucru interesant. Mintea joacă renghiuri: “Nu ştiu cu cine vorbesc. Nu ştiu dacă este Adamus. Nu ştiu dacă… poate că este Kuthumi.” Poate că asta s-a petrecut azi: Kuthumi pretinde că eu sunt Adamus. Nu, aş fi spus “Namaste.” Mi-ar fi scăpat. Nu mă pot abţine. (râsete)

SHAUMBRA (un bărbat): Tocmai ai făcut asta.

ADAMUS: Exact. Deci de unde ştii? Pentru că în starea de ahmyo ai încredere deplină. Atunci când alegi, exact asta obţii. Asta vei primi. Dacă alegi să fii confuz, aşa cum fac mulţi oameni – “Pur şi simplu nu ştiu. Nu ştiu răspunsul. Sunt confuz. Nu ştiu ce să fac” – ei bine, exact asta primiţi. Iar când eşti cu adevărat confuz şi nu ştii cine vorbeşte şi nu ştii nici ce vine, nici măcar nu mai ştii ce să crezi.

Atunci când alegi, cu cine alegi să te conectezi, cu cine alegi să dialoghezi? Cu Marc? (Marc dă din cap) Atunci voi doi puteţi merge un timp în spatele sălii.

JOE: Eu mă întreb dacă vorbeşti cu mine în engleză sau…

ADAMUS: Absolut că nu.

JOE: Aşa m-am gândit şi eu.

ADAMUS: În franceză.

JOE: Aşa că e ca şi cum îmi spun singur că mă gândesc cum că… interpretez eu ceea ce spui tu sau… (râsete)

ADAMUS: Atunci când vorbesc cu tine – nu atunci când e Cauldre prin preajmă, ci atunci când suntem doar tu şi eu – nu folosim cuvinte, tu şi cu mine. Îngerii nu folosesc engleza, franceza sau… unii dintre ei vorbesc franceza, dar nu destui… însă noi vorbim în simţire şi în energii. Nu e nevoie de cuvinte. De fapt cuvintele distorsionează, cu adevărat limitează un mesaj.

Eu pot împărtăşi cu tine din inimă, fără să spun cuvintele, ceva foarte frumos, dar apoi trebuie să le rezum în cuvinte, pentru ca mintea ta să le poată înţelege. Tocmai ţi-am trimis un mesaj, iar dacă îţi dai voie să-l primeşti, o să ştii ce este. Însă mintea vine şi spune: “Ei bine, nu sunt sigur dacă a spus cu adevărat că mă admiră absolut”, dar am făcut-o, într-un mod foarte frumos, onorant, în genul Namaste. (Adamus râde)

Aşa că, dragi Shaumbra, este timpul. Încă o întrebare, foarte rapid, apoi e vremea pentru al patrulea tricou.

LINDA: E o mână ridicată acolo.

ADAMUS: Eşti singurul, fiule.

CHRIS: Vreau să spun că eu…

LINDA: Aşteaptă, aşteaptă, aşteaptă. (aduce microfonul)

ADAMUS: Întrebare şi primeşti răspunsul.

CHRIS: Eu… Eu obţin orice vreau, de fapt. Dar sunt puţin preocupat de ceea ce aud. Poate că interpretez lucrurile greşit, dar te întâmpin aici cu intenţii bune. Şi, dacă eşti bun, îmi menţin întâmpinarea.

ADAMUS: Nu sunt nici bun, nici rău, trebuie să afirm asta.

CHRIS: Se leagă de ce este adevărat.

ADAMUS: Şi întrebarea ta ar fi…?

CHRIS: Se leagă de ce este adevărat. Dacă eşti bun, te întâmpin aici. Dacă nu eşti bun, nu eşti binevenit aici.

ADAMUS: Adamus … ori Tobias …

CHRIS: Adamus. Şi Gregory are nevoie de mai multă libertate pentru a fi el însuşi. Aşa îl cheamă, Geoffrey, Gregory? Asta este opinia noastră şi tu ştii că noi respectăm adevăratele fiinţe umane.

ADAMUS: Da.

CHRIS: Iar întrebarea nu prea este o întrebare pentru tine. Este o întrebare legată de ce o să faci tu dacă este adevărat că eşti demonic şi eu dau doi bani? Ştii ce vreau să spun?

ADAMUS: Mm hmm.

CHRIS: Iar dacă ar fi adevărat că eşti bun şi eşti aici cu intenţii bune şi ai sugera ca oamenilor să le pese de păsările şi de peştii acestei creaţii, atunci asta ar fi o indicaţie că eşti bun. Dar să treci cu vederea asemenea lucruri?

ADAMUS: Diabolic.

CHRIS: Pentru mine…

ADAMUS: Da.

CHRIS: … pe baza tuturor celor pe care le comunici tu.

ADAMUS: Da. Şi dă-mi voie să… o să răspund la întrebarea ta şi mai avem două minute.

CHRIS: Nu este o întrebare, e mai mult o invitaţie.

ADAMUS: Atunci când – Cauldre, Gregory, Geoffrey mă roagă să împărtăşesc asta – atunci când Tobias a venit pentru prima dată la Cauldre, cu ani în urmă, în 1997, desigur că el nu era channeler, nu era nici măcar spiritual la acea vreme, însă dintr-o dată Tobias îi apare lui Gregory – Geoffrey, Cauldre, cum vrei tu, într-un avion. Îşi face prezenţa foarte cunoscută. Imediat Geoffrey a spus: “Eşti din lumină sau din întuneric?” Şi răspunsul lui Tobias, care cred că ar putea reprezenta un alt tricou, a fost: „Tu trebuie să hotărăşti”.

Dacă îţi spun că vin din lumină, de unde ştii că nu mint? Dacă îţi spun că vin din întuneric, o să te sperii de moarte. Aşa vă tu decizi. Tu decizi. Sunt din lumină sau din întuneric?

EDITH: Îţi dă de ales.

ADAMUS: Sunt demonic? Sunt bun? Contează? Este un joc vechi al dualităţii pe care oamenii continuă să-l joace – separare, divizare, lumină, întuneric. În centrul tuturor acestor lucruri, dragul meu prieten, dragul meu fiu – subliniez cuvântul fiu, dacă pricepi ce vreau să spun – nu există lumină şi întuneric. (Chris începe să spună ceva) Gata. Nu există lumină şi întuneric.

Al patrulea tricou se leagă perfect. Al patrulea tricou, eşti gata, Sart?

SART: Da!

ADAMUS: Totul este în regulă în întreaga creaţie, ca urmare, hai să avem o sărbătoare! (audienţa aplaudă)

Şi Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Adios, amigos.
[1] Dave Schemel, din stafful CC.
[2] Băutură răcoritoare.
[3] Channelul „Evoluţia Gaiei”, din seria „Să-l întrebăm pe Tobias”, disponibil în Shaumbra Shoppe în limba română. (n. tr.)
[4] Disponibil în Shaumbra Shoppe în limba engleză, va fi tradus şi în limba.
[5] Se poate regăsi în seria de channeluri realizate în Egipt, în februarie 2009, „Time Travels” („Călătorii în timp”), disponibile în Shaumbra Shoppe în limba română.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!