SHA-DHAR
 
Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) ( www.crimsoncircle.com)
11.12.2010, Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Minä olen mitä minä olen, täysivaltaisen alueen Adamus. Kuka sanoo, ettei ole taikaa?
 
Kaunista aikaa vuodesta. Aah, tämä on vuoden viikonloppu, vuoden juhla, aika jolloin kaikki rentoutuvat vähän - elleivät mene kotiin tapaamaan perhettä (naurua) - rentoutuvat ja nauttivat taiasta. Nyt on taianomaista shaumbran, Ralphin (Ralph Nichols lauloi juuri ennen shoudia) ja teidän kaikkien kanssa - musiikki, joulupukki ja totut.
 
Onko joulupukki totta? (Yleisö sanoo "kyllä") Ehdottomasti! Ehdottomasti. Silloin kun ihmiset tietoisuudessaan sopivat tietyistä arkkityyppienergioista, se todella luo ne. Joulupukki ei välttämättä asu pohjoisnavalla, mutta joulupukin olemus, taika ja kauneus elävät. Se on sydämessänne. Kun olitte lapsia ja sallitte itsenne yhdistyä tähän energiaan, se oli … se oli - (Hän pysähtyy katsomaan jonkun hattua, jota koristaa valtava kukka) Voi hyvä luoja! Se oli todellista. Saanko … saanko. (Naurua, kun hän laittaa tuon hatun päähänsä) Odottakaa sekunti, meidän on … (Hän ottaa pois takkinsa ja ojentaa sen Lindalle) Kyllä, kyllä. Linda …
 
LINDA: Ai jaa. Kyllä herra, kyllä herra, kyllä herra. (Lisää naurua)
 
ADAMUS: Niin, niin, niin. Voi, ja Linda, kun ajattelemme sitä … (Naurua, kun hän ojentaa Lindalle rahat taskustaan) Hän vaatii niitä.
 
LINDA: Voi luoja, olisit antanut pois nämä seitsemän dollaria. (Naurua)
 
ADAMUS: Niinpä kun … kun … kun … Tunnen itseni naurettavaksi. Normaalisti mikään ei haittaa minua, mutta tunnen itseni naurettavaksi. Toivon, että sinä olet ylpeä. (Naurua, kun hän antaa hatun takaisin)
 
Ilmassa on siis taikaa, aah, hengitetään sitä sisään. Hengitetään sitä sisään. Se on todellista. Te ette keksi sitä. Se on hy … (Hän pysähtyy silittämään koiraa) Kyllä, se on hyvin, hyvin todellista.
 
Tämän päivän vieras
 
Niin, rakas shaumbra, minulla on erikoisvieras tänään. En yleensä tuo vieraita, mutta koska kyse on vuoden lopun tarkastelustamme ja juhlasta, olen pyytänyt rakasta ystäväämme liittymään seuraamme tänään.
 
LINDA: Jeesus? (Naurua) Se oli vain kommentti!
 
ADAMUS: Hän on kiinni. Seimihommia, tiedättehän. Voi, olen pyytänyt rakkaan ystävän, Metatronin, liittymään seuraamme tänään.
 
LINDA: Oi!
 
ADAMUS: Mielenkiintoinen juttu, jos sallitte itsenne hengittää sisään ja tuntea Metatronin, hengittää sisään ja tuntea. Metatron oli ennen energiaa, mitä voitaisiin pitää kylmempänä, tavallaan metallisena, ei niin persoonallisena ja ystävällisenä kuin minun, koska Metatron oli äänenne hengessä. Mutta voitaisiin sanoa, että Metatron oli toisissa ulottuvuuksissa. Hän oli erillään, eri paikassa.
 
Niinpä toitte Metatronin lähelle ja kuten puhuimme useita vuosia sitten Kvanttihypyssä, Metatronin nimi muuttui ja kehittyi Yohamiksi. Yoham. Ei musiikkiryhmä - no kyllä, he ovat myös Yoham. Metatron kehittyi.
 
Nimittäin monet teistä kysyvät minulta joskus, mikä henkinimenne on. (Puhuen jollekin keittiössä) Voisinko saada kupin kahvia?
 
KERRI: Kyllä, tuon sen kohta.
 
ADAMUS: Syntymäpäivätyttö.
 
KERRI: Minä vain …
 
ADAMUS: Okei, tuo se vain eteen, kun olet valmis, jos viitsit. Kiitos. Kiitos.
 
LINDA: Haluatko jotain muuta?
 
ADAMUS: Minä valitsen ja se tapahtuu! (Naurua) Kokeilen myös suklaatanne tänään. Mielenkiintoista …
 
Niin, myös teidän nimenne muuttuu. Kysytte monta kertaa: "Mikä on henkinimeni?" Emme voi kertoa. Ei koska se on salaisuus, vaan koska se muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, aivan kuin te.
 
Teidän on muistettava, että henkinimet eivät ole samanlaisia kuin ihmisnimet. Synnytte ja teille annetaan nimi - Mary Beth tai mikä tahansa - eikä se ole oikeastaan valitsemanne, mutta tavallaan omaksutte sen. Samaistutte siihen ja sitten vain elätte sen kanssa. Mutta henkinimi on erilainen, jatkuvasti kehittyvä. Ne ovat lauluja, eivät nimiä. Ne ovat sointu, eivät kova ihmisääni. Ymmärtääksenne todella henkinimenne, teidän täytyisi laulaa se, teidän täytyisi soinnuttaa se. Yritys ilmaista se kovina ihmissanoina olisi karhunpalvelus.
 
Tehdään se. Tehdään se. (Hän nappaa jonkun tonttulakin) Soinnutamme … (Lisää naurua, kun hän poseeraa lakin kanssa) Soinnutamme henkinimenne. Emme tarvitse siihen musiikkia. Soinnutamme vain sen.
 
No niin, vaatii vähän ahmyoa, luottamusta itseenne, että alkava sointu on … (Naurua, kun hän poseeraa kuvaajalle) Olen Habsburg-liivissä. Kyllä, kardinaali antoi tämän minulle - Wulfing.
 
Niin … aa. Älkää ujostelko. Kyllä, kyllä. Kiitos. (Sandra tuo hänelle kupin kahvia) Kiitos. Ei tarjotinta? Ei asettia? Ei serviettiä? Ei posliinia? Hmm.
 
SANDRA: Ei.
 
LINDA: Hän ei ole kanssasi naimisissa. (Naurua)
 
ADAMUS: On sanottava, että kahvi on parantunut minun päivieni jälkeen. Parempaa kuin se, mitä Cauldre juo.
 
Äänenne hengessä
 
Niin, soinnutetaan tuo nimi tai tunnetaan tuo nimi. Vain päästäkää se ulos. Päästäkää se ulos ajattelematta sitä. Ohittakaa mieli, päästäkää se ulos ajattelematta sitä ja antakaa itsenne olla siinä vähän pöyristyttävä. Ja muistakaa, että tämä sointu, tämä laulu muuttuu jatkuvasti. Jos siis samaistutte siihen nyt, muistakaa, että se muuttuu.
 
Vedetään syvään henkeä …
 
Kehotan teitä sulkemaan silmänne ja tuntemaan olemuksenne, Yohaminne, äänenne hengessä, ykseytenne.
 
Vetäkää syvään henkeä … ja sitten päästäkää se ulos. Älkää kantako huolta, miltä se kuulostaa. Antakaa sen tuntea itsensä ulos.
 
Siis syvään henkeä ja tehdään se.
 
(Kaikki alkavat soinnuttaa)
 
Siinä on vähän rakennetta, edelleen vähän arkaa.
 
(Tauko, kun hän katsoo jotakuta odottaen, että tämä tajuaa hänen olevan siinä)
 
Oi! (Naureskellen) Sart, tule eteen. (Naurua)
 
LINDA: Oi!
 
ADAMUS: Sart, tiedät, miltä tämä tuntuu. Siis … sulje vain silmäsi hetkeksi. Älä välitä, että 20000 ihmistä katselee tällä hetkellä. (Naurua) Joo. Unohda heidät.
 
Niin - kyllä, mikrofoniini - miltä se tuntuu? Miltä se kuulostaa? Vedä henkeä ja päästä se ulos. Laitan käteni tänne (hänen selkäänsä) tavallaan sen saamiseksi ulos.
 
(Sart soinnuttaa)
 
(Yleisö taputtaa)
 
ADAMUS: Kaunista. Kaunista. Kiitos. Kiitos. Ja Sart, olen ollut ympäri maailmaa. Tunnen monia eri kieliä …
 
SART: Auuu!
 
ADAMUS: … mutten ole varma … En usko koskaan nähneeni tätä kieltä. Onko tämä jokin salakoodi? (Viitaten kirjoitukseen Sartin paidassa)
 
SART: Latinaa! Kaikki ottivat latinan koulussa, eikö niin?
 
ADAMUS: Voi, ei se ole latinaa. Tiedän, ettei se ole latinaa. Mitä se on, hyvä ystäväni?
 
LINDA: Katsokaa kaikki poispäin. Katsokaa poispäin. (Yleisö naurattaa ja taputtaa, kun Sart näyttää heille, mitä se merkitsee - "painu vittuun")
 
ADAMUS: Ai, tajuan. Se on uutta shaumbra-kieltä. (Naurua) Kiitos, herra. Kiitos.
 
Tehdään se uudestaan, Sartin opastuksella - hänen rohkeutensa, hänen pöyristyttävyytensä opastuksella. Tehdään se uudestaan. Tuntekaa ääntänne hengessä Päästäkää irti kaikista ennakkonäkemyksistä, miltä sen pitäisi kuulostaa. Tuntekaa se. Tämä on tärkeää. En vain haaskaa aikaa tässä. Tämä on itse asiassa tärkeää, koska se yhdistää teidät niihin osiinne, joita käytämme myöhemmin. Haluan tuoda esiin jokaisen osanne.
 
Henkenne on odottanut tulemista sisään, kuten olemme puhuneet. Se on odottanut tulemista elämäänne, tulemista osaksi elämäänne. Olette pidätelleet sitä odottaen asioiden tekemistä, kuten painon pudottamista vähän, tulemista vähän fiksummaksi, vähän mukavammaksi - kaikkia näitä asioita. Mutta se haluaa liittyä seuraanne nyt. Se ei tuomitse teitä. Se vain haluaa olla osa tätä suurta kokemusta täällä maan päällä.
 
Vedä siis syvään henkeä. Tunne sinut. Sinut! Ei jotain kauas poistettua olentoa. Ei jotain kaukaista teoreettista, filosofista, esoteerista olentoa, vaan sinut. Sinut.
 
Vedä siis syvään henkeä ja anna sinun puhua. Anna palaa, päästä se ulos.
 
(Kaikki soinnuttavat taas)
 
Hyvä. Hyvä, hyvä, hyvä. Ei voita musiikkikilpailua, mutta se ei ole tarkoitus. Emme yritä saada kuulostamaan sitä sievältä. Emme yritä tehdä siitä ylirakenteellista. Yritämme antaa sen virrata.
 
No niin, tehdään se taas, mutta tällä kertaa ryhmä täällä ja kaikki linjoilla - te myös, te liitytte tähän mukaan. Tehdään ryhmä-Yoham, ryhmäolemus. Olette istuneet täällä tänään, katsoneet linjoilla ja yhdistäneet energiat. Tuodaan siis tuo sointu ulos nyt. Maadoitetaan se tänne ja tuodaan se ulos.
 
Tuntekaa vain sitä hetken, ryhmäenergiaa. Ryhmäenergiaa, mukaan luettuna kaikki jotka ovat yhdistyneet ympäri maailmaa, kaikki jotka tulevat lukemaan tai kuuntelemaan tätä. Miltä se kuulostaa? Miltä se kuulostaa täällä, tässä kauniissa vuodenlopun, päivänseisauksen, pakana-kristitty-juutalaisenergiassa?
 
Vetäkää syvään henkeä. Tuntekaa se. Vuoden kaunis aika.
 
Ja aloitetaan. (Hän alkaa hyräillä)
 
Päästetään se ulos. Annetaan sen kasvaa.
 
(Kaikki soinnuttavat taas)
 
Upeaa. Kiitos. Kiitos.
 
Tämä yhteys itsenne, henkenne, jokaisen osanne kanssa esittää hyvin tärkeää roolia tulevina aikoina. Ei pidetä niitä enää erillään. Tuodaan ne kaikki tänne.
 
Vetäkää syvään henkeä tälle.
 
Ahmyo
 
Gabriella, mitä tapahtui? Näen, että sinulla mielenkiintoiset saappaat jalassasi. Mitä teit, rakkaani?
 
GABRIELLA: Katkaisin jalkani.
 
ADAMUS: Katkaisit jalkasi? Katkaisit jalkasi. Miten teit sen? Miten teit sen?
 
GABRIELLA: Minun täytyi olla paikallani, joten loin sen itselleni.
 
ADAMUS: Aha! Jos minulla vain olisi rahaa. Aha! Kyllä. Sinun täytyi olla paikallasi. Onko sinulla yhtään rahaa, minkä voisit antaa hänelle? (Puhuen henkilökunnan jäsenelle) Voisit laittaa sen kuluraporttiisi. Ehdottoman oikein ja kiitos, ettet sanonut sen olleen onnettomuus. Kiitos, ettet sanonut, että teit jotain typerää. Teit itse asiassa jotain nerokasta. Nerokasta.
 
Kehosi kävi läpi fyysisen kivun. Turhauduit itseesi. Ihmettelit vähän aikaa, mitä teitä väärin, kunnes keskustelimme. Et tehnyt mitään väärin. Se oli kaunista. Se oli ahmyoa. Se oli ahmyoa, koska kyllä, annoit itsellesi kovasti kaivattua lepoa. Näytät 10 vuotta nuoremmalta. Näytät kauniimmalta kuin koskaan. Tarvitsit sitä.
 
Kuljit liian nopeasti. Olit liikaa kaaoksessa ja myllerryksessä. Yritit ymmärtää … Voinko vetää tämän tuolin pois? (Naisen jalka lepää sillä)
 
GABRIELLA: Ai …
 
ADAMUS: Ei, ei. (Naurua) Yritit ymmärtää kaiken, olit ylianalyyttinen, olit paljon tarkoituksessa - yritit olla tarkoituksellinen, suunnittelit aivan liian paljon, monta, liian monta vuotta suunnittelua ja jäsentelyä - ja tämä antoi sinulle kauniin tilaisuuden päästää siitä kaikesta irti. Voi kyllä, ihmisosa joka oli hyvin tottunut kaikkeen tähän toimintaan, todella vihasi sitä. Vihasi sitä. Mutta tässä istut ja olet löytänyt luomuksesi kauneuden, ahmyon. Et tehnyt mitään väärin. Se oli täydellistä.
 
Seuraava kysymyksesi on: "Täytyykö minun aina katkaista jalkani tai käsivarteni tai jotain saadakseni tämän?" Ehdottomasti ei. Ehdottomasti ei, mutta tällä kertaa ottaen huomioon ihmisenergiasi tasapanon, se oli täydellistä. Ja se paranee, koska sallit sen. Teemme sen hetken kuluttua.
 
GABRIELLA: Kiitos.
 
ADAMUS: Kyllä, ehdottomasti.
 
Trish, mitä tapahtui?
 
TRISH: Minä … (hän kikattaa)
 
ADAMUS: Niin. Tuomme mikrofonin tänne. Olemme ystävien seurassa. Toivon, ettet välitä. Mitä tapahtui? Tulet tänne kainalosauvojen kanssa?
 
TRISH: Murskasin lantioni.
 
ADAMUS: Murskasit lantiosi.
 
TRISH: Joo.
 
ADAMUS: Tarkoituksella?
 
TRISH: Joo.
 
ADAMUS: Joo. Luultavasti, itse asiassa.
 
TRISH: Itse asiassa, kyllä.
 
ADAMUS: Luultavasti. Ajattelit ehkä ensin onnettomuutta - ei ollenkaan.
 
TRISH: Se on vain nimi sille, joo.
 
ADAMUS: Juuri niin - nimi sille. Mitä tässä siis oikeasti tapahtui?
 
TRISH: No, ilmeisesti liikutin ulos kaikenlaista energiaa.
 
ADAMUS: Kyllä. Kuulitteko tämän, shaumbra? Ilmeisesti hän liikutti ulos kaikenlaista energiaa. Ja silloin kun liikutit ulos kaikenlaista energiaa, mitä muuta tapahtui?
 
TRISH: Se sattui helvetisti.
 
ADAMUS: Se sattui helvetisti. (Naurua) Joo, näin dian aiemmin "Niinpä tietysti!" Okei. Niinpä tietysti. Mutta mitä sitten tapahtui?
 
TRISH: Mmm, minä …
 
ADAMUS: Mitä tapahtuu, kun hengität?
 
TRISH: En tiedä.
 
ADAMUS: Liikutit energiaa sisään. Järkytys, shokki - olemme puhuneet tästä aiemmin - ensinnäkin tapahtuman shokki saa ehdottomasti pois päästä, koska on niin hemmetinmoista kipua, ettei voi edes ajatella.
 
TRISH: Voi, kyllä.
 
ADAMUS: Kun tämä tapahtuu, on valtavaa jumaluutenne, itsenne valelua. Päästit valtavasti irti asioista, jotka eivät palvelleet sinua. Olisit voinut yrittää vuosia päästä eroon siitä älyllisesti tai muulla tavalla. Voi, olisit voinut mennä konsultointiin, olisit voinut tehdä kaikenlaisia asioita, mutta sanoit: "Ei, hoidan sen tästä paikasta ja kerta kaikkiaan." Murskasit lantiosi. Miksi ei? (Nainen nauraa)
 
Ja kaunis asia on, että se paranee! Se paranee. Itse asiassa kaunis asia on, hyvät naiset, että siitä tulee parempi kuin ennen. Älkää nyt menkö katkaisemaan käsiänne, jotta saatte paremmat kädet, mutta siitä tulee parempi. Siitä tulee parempi kuin koskaan ennen.
 
Se ei siis ollut virhe. Se ei ollut typeryyttä. Itse asiassa kaunis osanne sanoi: "Tuodaan sisään valtava määrä energiaa." Sen tuloksena kumpikin teistä saa täysin uuden ymmärryksen siitä, mitä parantuminen todellisuudessa on. Ja voitaisiin sanoa, että se on yksi lempiriesoistani - parantumisen vanha määritelmä. Se on niin vanha, niin työläs ja ikävystyttävä. Parantuminen tapahtuu itse asiassa hyvin, hyvin nopeasti ja hyvin kauniisti, erityisesti yhdistettynä uuteen energiaan. Se on hyvin kaunista. Kiittäkää siis itseänne, vaikka se sattuisikin helvetisti. Mutta kiittäkää itseänne.
 
Roy, mitä sinulle tapahtui?
 
ROY: Muutuin pakauwakseni.
 
ADAMUS: Kyllä, kyllä, kyllä. (Naurua, kun Royllä on hattu, joka näyttää korpilta) Se tapahtuu, rakas shaumbra, kun todella hengitätte sitä sisään. Katsokaa, mitä tapahtui. Tämän tekee koulutettu ammattilainen - älkää kokeilko tätä kotona.
 
ROY: Hengitin liikaa.
 
ADAMUS: Hengitit liikaa. Mitä sinulle ja Lindalle tapahtui elämässänne? Mitä tapahtui? (Tauko) Viimeiset kuusi kuukautta, mitä tapahtui?
 
ROY: Olemme … Olen päässyt kosketuksiin sieluni kanssa. Me kumpikin olemme.
 
ADAMUS: Linda, mitä tapahtui? (Puhuen Royn vaimolle)
 
LINDA H: Luulen, että kun katson itseni ulkopuolelle, kaikki mitä näen, on heijastusta minusta, on kyse sitten Sarah Palinista, Barack Obamasta, Kuningatar Elisabethista tai riisinviljelijästä Kiinassa. Mutta kun katson todella sisääni, niin minä olen vain mitä minä olen ja siinä on kaikki.
 
ADAMUS: Linda ja Roy kävivät Aandrah'n kanssa työskennellen läpi hyvin intensiivisen prosessin kuudessa kuukaudessa, prosessin jota en intensiivisyyden vuoksi suosittelisi monille muille, ellei heillä olisi teidän varmuuttanne, päättäväisyyttänne ja syvää rakkaustasoa sisällään ja myös Aahdrah'n opastusta.
 
Kävitte läpi sellaisen, mikä voisi viedä keskivertoihmiseltä 10 elämää, puhdistaen vanhoja asioita, puhdistaen uskomuksia, itsensä epäilemistä, kritiikkiä ja kumuloitunutta roskaa. Alkaen Henkisen tasapainottomuuden symposiumista Breckenridgessä nämä kaksi sanoivat "Kyllä". Nämä kaksi sanoivat: "Aiomme tehdä sen. Aiomme tehdä sen, koska on sen aika. Aiomme tehdä sen, koska voimme sitten olla standardeja toisille. Aiomme tehdä sen näyttääksemme, ettei ole mitään väärää." Ei ole mitään väärää. Ihmisten on niin helppoa joutua "Mitä teen väärin?" -ajattelutapaan. Ette yhtään mitään. Teillä oli upeita, hämmästyttäviä kokemuksia tässä elämässä ja muissa ja sitten sanoitte: "On aika. On aika siirtyä sen yli, lakata pelaamasta peliä tai ainakin …" Sanoitte: "Jos aion pelata peliä, halua ainakin olla tietoinen, että se on peliä. Jos aion näytellä, jos aion esittää roolia, ainakin haluan tietää, että se on esitystä."
 
Rakastan näyttelemistä. Näyttelen koko ajan tarkoituksella. Tämä täällä on esitys. Tämä olen minä ja tämä on esitys minusta, koska voin tehdä sen. Ei mistään muusta syystä, kuin että voin tehdä sen. Mutta kuten keskustelimme, on oltava tietoinen siitä, että näyttelee. Näyttelette ihmistä. Näyttelette sellaista, jolla on fyysisiä ongelmia. Näyttelette sellaista, jolla on taloudellisia ongelmia - mitä tahansa se sattuukin olemaan. Sitten voitte pitää todella hauskaa valitessanne nuo näytökset, olla ottamatta sitä niin vakavasti.
 
Siis havaitsitte tässä prosessissa, käydessänne läpi kuoppia, paikoista syvimpiä ja pimeämpiä, edes tietämättä, halusitteko olla olemassa - ei vain tässä todellisuudessa, vaan olla olemassa muissakaan ulottuvuuksissa. Se on kova paikka. Ihmiset jotka lähtevät täältä epätoivoisena, ajattelevat, että he voivat vain unohtaa kaiken - he ottavat sen mukaansa. Mutta lopulta havaitsette kauniit sanat: "Minä olen mitä minä olen. Vau! Se on kaikki, mitä minulla on." Joistakin ihmisistä tämä voi kuulostaa vähän surulliselta, mutta valaistuneille olennoille se on suurin lahja - minä olen mitä minä olen.
 
Rakas Linda ja Roy kävivät Aandrah'n kanssa työskennellen läpi oman helvettinsä löytääkseen: "Minä olen kaikki, mitä minulla on." Se on siunaus. Se on aitoa rakkautta. Se on hämmästyttävää ja kun löydätte, että te olette mitä te olette, ette koskaan hukkaa itseänne. Ette koskaan hukkaa itseänne. Ette koskaan hukkaa itseänne, Linda ja Roy. Se on aina maisemissa. Nyt voitte kokea mitä tahansa. Ja sanon, että siitä saatte tämän päivän palkinnon. (Hän vetää 100 dollarin setelin liivinsä taskusta ja antaa sen Roylle ja Lindalle) Vein tämän salaa … (Yleisö taputtaa) Se tulee takaisin. Se tulee takaisin.
 
LINDA H: Vau. (Yleisö taputtaa ja hurraa)
 
ADAMUS: Niin, ehdottomasti. Linda, onko kysyttävää?
 
LINDA: Luuletko, että he suosittelisivat "Henkinen tasapainottomuus" -kurssiasi?
 
ADAMUS: Kysy!
 
LINDA H: Jos uskallatte, niin suosittelisin sitä.
 
ADAMUS: Jos uskallatte, aa, kyllä. Mutta eikö siitä ole ollut kaikessa kyse tässä elämässä - jos uskallatte? (Yleisö vastaa "kyllä") Jos uskallatte. Tavallaan hauskaa kuitenkin, eikö vain? (Joku sanoo "kyllä, nyt") Joo, nyt. Hyvä.
 
Tasapainottuminen
 
Niin shaumbra, tehdäänpä tänään täällä jotain kaunista yhdessä. Annetaan kaiken tasapainottumisen tulla yhteen juuri nyt. Olemme puhuneet siitä aiemmin. Kehonne tietää, miten huolehtia itsestään. Mielenne tietää, miten tasapainottua. Teillä ei oikeasti ole mitään ongelmia, jos ette halua niitä. Teissä ei oikeasti ole mitään pielessä, ellette satu pitämään tuon pelin pelaamisesta.
 
Otetaanpa siis tämä hetki, tämä puhtaan ahmyon hetki, periaatteessa tämä tarkoituksettomuuden, paineettomuuden hetki, tasapainottumiseen. Luulen, että kutsuisitte sitä vanhan energian parantumiseksi, mutta kyse on vain palaamisesta luonnolliseen olotilaanne, riittävästä ahmyosta tai luottamuksesta itseenne tietääksenne, että voitte tasapainottua. Voitte orientoitua uudelleen koska tahansa eikä teidän tarvitse itse asiassa tehdä mitään. Se tekee sen itsestään. Se odottaa sen tekemistä. Se todella odottaa, ehdottomasti. Kehonne, tietoisuuskehonne, odottaa.
 
Te ihmisidentiteettinä olette ryntäilleet erityisesti muutaman viime vuoden, juosseet kuin "rikolliskopan hävittäjät" - työskennellen, ajatellen, toimien, käyden läpi monia kokemuksia, käyden läpi paljon elvyttämistä, uudelleenrakentamista.
 
Otetaanpa muutama seuraava minuutti, ahmyon, täydellisen luottamuksen tilassa, että kehonne on jo parantanut itsensä. Mielenne on tasapainossa, mutta uudessa paikassa. Te ette palaa vanhaan paikkaan. Se parantuu uudessa paikassa. Se tasapainottuu uudessa paikassa. Ja sitten vain sallikaa se. Muutaman minuutin ajan, musiikin soidessa - (Johnille) annan sinulle merkin siitä hetken kuluttua - vain sallikaa sen tapahtua. Vain sallikaa. Teidän ei tarvitse hokea mitään. Teidän ei tarvitse ajatella mitään. Saatte vain rentoutua.
 
Tämä on kuin sieluhierontaa, minkä annatte itsellenne. Antakaa sen tapahtua. Jos alatte ajatella sitä tai epäillä sitä, vain vetäkää syvään henkeä. Antakaa mennä.
 
Tohtori Kuderka, jos soittaisit merkistä toisen raidan. No niin, tämä ei ole helinämusiikkia. Tämä ei ole new agea. Tämä on vain hauskaa musiikkia ja miten upeaa musiikkia tämän tekemiseen. Tämä oli cd:n outro-musiikkia, John.
 
Siis vetäkää syvään henkeä ja antakaa itsellenne nämä seuraavat minuutit salliaksenne kaiken tasapainottua samalle tasolle teidän kanssanne.
 
(Musiikki soi - "Happy Holidays (Beef Wellington Remix)" (Kuuntele täältä www.youtube.com/watch?v=fgOC52mSzh8))
 
Vau! Oliko se liian helppoa? Sen ei tarvitse olla vaikeaa. Koska tahansa haluatte tasapainottua, sen ei tarvitse olla vaikeaa. Se voi olla näin helppoa. Se voi olla hauskaa. Teidän ei tarvitse soittaa ankeaa musiikkia, ellette halua. Teidän ei tarvitse käydä läpi suurta kärsimystä päästäkseen sinne, missä valitsette olla. Teidän ei tarvitse ajatella sitä. Voitte ottaa vain muutaman minuutin, missä tahansa ympäristössä mistä ehdottomasti nautitte ja antaa sen tapahtua.
 
Se on uuden energian tasapainottumista, mitä ennen kutsuttiin parantumiseksi. Teidän ei tarvitse käydä läpi monimutkaisia järjestelmiä. Yksinkertaisuus, rakas shaumbra. Teidän ei tarvitse opiskella gurujen kanssa. En ole vielä tavannut gurua, joka on valaistunut. Enkä ole koskaan tavannut gurua, joka on valaissut jonkun muun, en koskaan. Miten monta te tiedätte? Miten monta valaistunutta olentoa te tiedätte, jotka ovat täysin fyysisessä kehossa? Miten moni on koskaan mennyt kursseille tai kouluihin tai kaikkeen muuhun ja kävellyt ulos valaistuneena? Koska mikä tahansa järjestelmä, joka ei pidä asioita yksinkertaisena, itse asiassa työntää sen jonnekin muualle.
 
Te, rakkaat ystäväni, te - jos niin valitsette - tulette opettamaan hengen yksinkertaisuutta, itsen yksinkertaisuutta. On ollut tuhansia, kymmeniätuhansia, kenties miljoonia vuosia, jolloin ihminen on yrittänyt tehdä siitä erittäin vaikeaa. Miksi? Koska, suoraan sanottuna - Cauldre ei pidä, että teen näitä hävyttömiä toteamuksia, mutta no, tämä on minun show'ni, ei hänen - siitä tehdään vaikeaa, koska kukaan ei ole koskaan todella tajunnut. He eivät todellakaan ole. He eivät ole. Kukaan ei ole koskaan todella ymmärtänyt sitä. Niinpä he keksivät jonkin monimutkaisen järjestelmän, laittavat teidät sokkeloon, ottavat rahanne samalla ja sitten kävelette ulos ajatellen: "No, en ole vain riittävän hyvä. En tajunnut sitä", koska se oli monimutkaista. Se on yksinkertaista.
 
Haluatteko tasapainottaa tietoisuuskehonne - kehonne, mielenne, henkenne? Teette sen yksinkertaisesti. Itse asiassa, mitä vähemmän yritätte, sitä helpompaa ja tehokkaampaa se on. Mitä enemmän vain istutte ja kuuntelette mitä tahansa musiikkia tai mitä tahansa haluatte tehdä - ottaa kylvyn, käydä kävelyllä tai olla tekemättä mitään - silloin se tapahtuu.
 
Tämä on, taas kerran, ahmyon määritelmä - ymmärrys, että te Jumalan jumalaisina osina olette jo laittaneet jokaisen työkalun polullenne kauan ennen, kuin pääsitte tuohon paikkaan polullanne. Olette jo laittaneet kaikki mahdollisuudet paikoilleen ja nyt kyse on vain sen tiedostamisesta. On kyse selkeydestä. On kyse yksinkertaisuudesta.
 
Toinen ryhmä
 
Vain tilanteen päivityksenä, kerroin teille noin vuosi sitten, että kun tulin työskentelemään shaumbran kanssa, minulla oli vaihtoehto. Oli toinen ryhmä - itse asiassa monia ryhmiä (naurua) - mutta toinen ryhmä, joka halusi minun työskentelevän kanssaan, olevan heidän "mestarinsa" eikä kestänyt itse asiassa kauan tehdä tuota valintaa. Tobias oli pyytänyt minua tulemaan työskentelemään Crimson Councilin, Crimson Circlen ja shaumbran kanssa. Ei todellakaan vienyt kauan tehsä tuota valintaa, mutta on mielenkiintoista katsella tätä toista ryhmää, joka on nyt hajoamassa, loppumassa parista syystä.
 
He eivät halunneet hyväksyä, että jokainen yksilö pystyisi tasapainottumaan ja uudistumaan itse. He ovat todella jääneet kiinni toistensa parantamiseen, kaiken muun parantamiseen. Siitä tuli heidän työnsä perusta. He tekivät parannussessioita toisilleen. Se ei ole energeettisesti oikeastaan huono asia, mutta perimmiltään se on hyvin rajoittavaa. He tunsivat, että heidän täytyi tehdä x määrä parannuksia viikossa toisille ihmisille, jotka eivät välttämättä halunneet parannusta, mutta he tunsivat, että tämän kaiken tekemisessä oli hyvää karmaa. Tämä ryhmä oli upeita, upeita olentoja, mutta ei shaumbra. Heillä oli melko hierarkkinen järjestelmä järjestössään. Heillä oli paljon järjestelmällistä rakenteellisuutta.
 
On itse aisassa joitain ihmisiä, erityisesti tässä henkisessä etsinnässä, jotka rakastavat rakennetta, jotka rakastavat sääntöjä. "Tämä teidän pitäisi tehdä tänään. Tätä teidän pitäisi seurata. Näin teidän pitäisi tulkita jokin ihmekielelle, mitä ette edes ymmärrä. Näin teidän pitäisi julistaa." Ja se on järjestelmä, mitä ette voi koskaan voittaa tai mistä ette voi koskaan kehittyä ulos, ennen kuin pääsette sen ulkopuolelle. Tästä toisesta ryhmästä tuli siis hyvin hierarkkinen, hyvin rakenteellinen ja osa peliä, osa rakennetta oli: "Parannamme kaikki toisiamme." He unohtivat yhden tärkeän asian. Mikä se on? Itsestään huolehtiminen. Suurin parantaja, suurin opettaja, suurin standardi on se, joka huolehtii ensin itsestään.
 
Voi, tiedän, että joskus haluatte päästä siitä pois ja tehdä juttujanne. Haluatte mennä auttamaan toisia - se on vanhaa ehdollistumista. Mutta ennen kuin pääsette tuohon itsenne ehdottoman rakastamisen pisteeseen ja sanotte: "Tämä on niin helppoa. Tämä on niin hauskaa. Tämä on niin minun valintani", mikä oikeus kenelläkään muulla on mennä ulos heiluttamaan kättään, sanomaan hokemiaan. Se on tavallaan egoistista. Ennen kuin voitte seistä jonkun edessä ja katsoa häntä silmiin sanoen olemuksenne joka osasta: "Minä olen mitä minä olen", mitä se on? (Joku sanoo "makyoa") Makyoa! Ehdottomasti.
 
Olen siis hyvin iloinen, että tulin tähän ryhmään, koska te olette elossa. Näen joitain näitä uusia projekteja, joita on syntynyt. Näen, mitä teette ryhmänä, mitä teette yksilöinä - tämä ryhmä on elossa. Mikä siunaus siis, että tulin tänne.
 
Katsaus
 
Tehdäänpä nopea katsaus - vuodenlopun katsaus. Olemme käyneet paljon informaatiota läpi tänä vuonna ja haluan palata taaksepäin ja tarkastella nopeasti, mistä olemme tulleet, ja sitten saamme yhteisviestin Yohamilta - Metatronilta - ja minulta. Mistä olemme siis tulleet?
 
Olemme puhuneet aaltomuodoista, hyvin perusasioita siitä, miten henki ja ihminen ovat aionien ajan tehneet tätä tanssia yhdessä. Virraten yhteen, virraten erilleen kuin haitari. Soittaako kukaan haitaria?
 
LINDA: Teidän ei tarvitse kannella minusta.
 
ADAMUS: (Naureskellen) Kuin haitari. (Naurua) Voi, on niin romanttista, on niin seksikästä soittaa haitaria. (Lisää musiikkia) Todella on!
 
Kulkien sisään, kulkien ulos, siirtyen lähemmäs, siirtyen erilleen, täysin luonnollisesti, mutta sitten tapahtuu jotain. Kyllästytte tähän edestakaiseen haitariliikkeeseen. Haluatte jotain erilaista. Sanotte: "Milloin liitymme yhteen? Milloin yhdistymme?" Tätä olette käyneet läpi. Kutsumme sitä heräämiseksi. (Hän piirtää)
 
Pääsette tähän pisteeseen, X-alueelle, heräämisalueelle. Kuulostaako tutulta? (Viitaten uuteen The Awakening Zone (= heräämisalue) -verkostoon, joka on lanseerattu). Heräämisalue … (Michellelle) Kiitos, kun nostit sen. Pääsette tähän ja tätä olette käyneet läpi. Muistatteko, että täällä (ennen X-pistettä) oli purkaminen, mikä vaikutti kaaokselta, mikä vaikutti elämänne menemiseltä päin helvettiä, itsensä epäilemiseltä, kaikelta muulta ja se oli täynnä makyoa.
 
Yrititte puolustautua näitä haastavia, vaikeita tunteita vastaan tai tyynnytellä niitä antamalla itsellenne paljon makyoa, antamalla itsellenne "Olen henkiolento" ja antamalla itsellenne esoteerisia, älyllisiä asioita, jotka itse asiassa pahensivat haastetta. Mutta tavallaan se oli hyvä. Mitä enemmän makyoa heititte nuotioon, sitä suurempi nuotiosta tuli, sitä pahemmalta teistä tuntui ja se oli kuin lehmänlantanuotio, kuten Kuthumi sanoisi - haisi todella pahalta, mutta se jatkoi palamista. Se piti energian liikkeessä. Pääsitte kohtaan, missä sanoitte: "En usko enää edes omaan maykoonikaan. En tiedä, kuka olen."
 
Ja tietysti silloin yritetään ulkoistaa vielä kerran, yritetään löytää vastauksia sieltä, yritetään löytää vastuksia kaikista muista paitsi itsestänne ja sitten se ei toimi. Se ei toimi. Mitä teette? Yritätte lakata olemasta.
 
Yritätte lakata olemasta, yritätte tulla ehdottoman turraksi, tunteettomaksi ja välinpitämättömäksi. Suljette mielenne, jotta ette voi ajatella enää, ei edes rationaalisesti. Suljette kehonne, jottei se enää tasapainotu. Olette periaatteessa vihainen keholle, kun se on laittanut teidät tälle kammottavalle matkalle maan päällä. Suljette kehonne. Hämmästelen joskus joitain teitä - en katso ketään. Hämmästelen joitakin teitä, jotka … kehonne on ihmeellinen. Sen olisi pitänyt jo kuolla! Sen olisi jo pitänyt myrkyttyä teidän vuoksenne. Sen todella olisi pitänyt - se on ihmeellinen - kaiken sen vuoksi, mitä laitatte sen läpi, ettekä anna itsenne parantua. Ja se roska mitä kehoon laitetaan tänä päivänä. Minulla ei ole mitään modernia lääketiedettä vastaan, kunhan sitä käyttävä ihminen todella haluaa parantua.
 
Miten moni - kysyn rakkaalta lääkäriltä täällä (Peggy Ensign) - kaikista näkemistäsi ihmisistä, ei vain shaumbroista, vaan kaikista ihmisistä - voitko nousta seisomaan - lääketieteellisen teollisuuden ympäristössä, miten monen luulet todella haluavan parantua?
 
PEGGY: Luulen heidän haluavan enimmäkseen huomiota.
 
ADAMUS: Kiitos! Hän sanoi kaiken. Sanoisitko sen uudestaan?
 
PEGGY: Luulen heidän haluavan enimmäkseen huomioita.
 
ADAMUS: He haluavat huomiota. Miksi? Koska he eivät saa sitä itseltään. He haluavat oikeastaan rakkautta, mitä he eivät saa itseltään. Mitä he siis tekevät? He saavat jonkinlaisen romahduksen, he saavat huomioita, he menevät tapaamaan sinun kaltaisiasi ihmisiä …
 
PEGGY: Luottaen johonkin toiseen.
 
ADAMUS: Luottaen johonkin toiseen. Minkä prosenttiosuuden sanoisit todella haluavan parantua?
 
PEGGY: En usko, että he oikeastaan tietävät, mitä parantuminen on.
 
ADAMUS: Totta.
 
PEGGY: He haluavat olla …
 
ADAMUS: On sekaannusta todellisen parantumisen ja sen välillä, mikä on kärsimyksen vähentämistä vähän siedettävämmälle tasolle.
 
PEGGY: Vain riittävästi …
 
ADAMUS: Vain riittävästi.
 
PEGGY: … selvitäkseen seuraavasta päivästä.
 
ADAMUS: Kyllä. Niin, taas kerran - yritän pakottaa vastauksen ulos sinusta - miten moni todella haluaa tasapainottua? Miten moni haluaa olla täysin kehossaan, mielessään, hengessään terveellä tavalla? Minulla on luku. Vertaan niitä. Odota. Kirjoitan omani ylös. (Naurua, kun hän kirjoittaa luvun ja sitten peittää sen)
 
PEGGY: Sanoisin "nolla".
 
ADAMUS: Nolla!
 
PEGGY: Joo …
 
ADAMUS: Ai, olet vieläkin pessimistisempi kuin minä. (Naurua)
 
PEGGY: … se itse asiassa näkyy siinä odotuksessa, että joku muu huolehtii heistä.
 
ADAMUS: Kyllä. Ja olemme kuitenkin melko lähellä. Sanon 3%. Kolme prosenttia ihmisistä sinun ympäristössäsi - noin 3% todella haluaa merkittävän korjauksen, merkittävän muutoksen. Ja sanot "nolla", mmm. Joo, kiitos, rakas.
 
Siitä saat tänään yhden Adamus-palkinnon, jonka on erityisvalmistanut …
 
LINDA: Steven.
 
ADAMUS: Steven, ja yksi monista "Valitse". Kiitos. (Yleisö taputtaa, kun Adamus ojentaa hänelle metallikyltin, jossa lukee "Valitse")
 
Kerron teille, että jokainen lähtee täältä lahjan kanssa. Minusta tuntuu kuin Oprah'lta. (Naurua) Katsotte ulos. Onko siellä autoja? Uusia autoja?
 
Ja niin, itse asiassa noin 3% haluaa todella parantua. Kuvitelkaa, miltä näyttäisi, jos ihmiset alkaisivat mennä lääkärin vastaanotolle sanoen: "Hei tohtori, haluan parantua. Autatko siinä minua? Haluan muuttua." Sitä ei tapahdu kovin usein.
 
Tässä on siis purkamista. On makyoa, mitä heitetään nuotioon ja se itse asiassa pitää prosessin käynnissä. Se pitää sen kuumana, mutta sitten ihmisillä on taipumusta … Voi, voitte sammuttaa tuon helvetillisen kapistuksen (tuuletin). Sen pitäisi olla tasavirtaa eikä vaihtovirtaa. Tämän värähtelyt! (Lindalle) Olen yllättynyt, ettei se ole tehnyt sinusta hullua! (Naurua, kun Linda vääntelee naamaa)
 
LINDA: Se voisi olla kivaa ajanvietettä.
 
ADAMUS: Siis … katsotaanpa, mitä ensimmäisen oven takana on. (David yrittää sammuttaa tuuletinta) Niinpä tietysti!
 
Tätä olette siis käyneet läpi. Luojan kiitos, tuo prosessi on osaltanne valmis. Vähän jäänteitä jäljellä, mutta olette valmiita. Kiittäkää itseänne siitä.
 
Niinpä tulette tälle alueelle. Joo, taputtakaa itsellenne. (Paljon yleisön taputuksia ja hurraamista) Ja olette suunnitelleet tähän sen kauniin asian, että te ette voi palata takaisin. Te ette voi palata takaisin. Tämä on sen kauneus. Jotkut teistä pelkäävät sitä, mutta te ette voi palata takaisin siihen. Ja jos palaatte, olen paikalla. Olen paikalla pitämässä teidät poissa.
 
Menette siis tähän kauniille alueelle (X) ja monia eri asioita tapahtuu. Yksi, puhuimme ahmyosta. Ahmyo on tuo luottamusta. Alatte oppia tässä, miten luottaa itseenne ehdottomasti. Se vaatii vähän. Se ei tapahdu yhdessä yössä, mutta opitte, kuten Roy ja Linda, että te olette ainoa, mitä teillä. Ja siinä on kauneus. Siinä on salaisuus. Siinä on elämän salaisuus. Te olette ainoa. No niin, mitä aiotte tehdä tällä? Vihata itseänne? Torjua itsenne? Inhota itseänne? Vai rakastaa itseänne? Itse asiassa teillä ei ole paljon vaihtoehtoja, eihän? Perimmiltään on kyse itsenne rakastamisesta.
 
Olento voi vihata itseään tai kieltää itsensä vain tietyn aikaa - muutaman miljoona vuotta ja siinä se melkein on (naurua) - ja sitten on opittava rakastamaan itseään. (Lindalle) Voit laittaa sen päälle. Voin sanoa, että se vaikuttaa sinuun.
 
LINDA: Voi, olet niin suloinen. Sinulla on hyvin suloisia hetkiä. (David käynnistää taas tuulettimen)
 
ADAMUS: Opimme siis ahmyosta, luottamisesta itseenne. Opettelette edelleen ahmyoa, kauneutta, armoa. Ahmyo on hyvin armollinen olotila, missä ei tarvitse huolehtia mistään. Voi kyllä, on edelleen ulkopuolinen maailma. On edelleen perhe ja työpaikka, mutta yhtäkkiä sekin muuttuu. Yhtäkkiä, se ei vain ole niin iso asia. Yhtäkkiä, energiat virtaavat. Aa, puhumme ensi kuussa enemmän energiavirrasta - viuu - miten energiat pyörivät jatkuvasti. Miten joinain päivinä ne osuvat teihin, ne tuhoavat teidät, mutta näin ei tarvitse tapahtua enää. Se on kaunista ja sujuvaa ahmyo-tanssia. (Hän heiluttaa käsiään) Tunnetko sen?
 
LINDA: Mm hmm.
 
ADAMUS: Aha! Tunnet sen?
 
LINDA: Mm hmm.
 
ADAMUS: En tehnyt mitään. (Naureskellen) Teinpä.
 
Puhuimme siis ahmyosta. Puhuimme kohtalosta. Kyllä, tarkastelen asioita uudestaan. Olen pahoillani. Jotkut teistä siellä sanovat: "Eikö hän aio antaa meille mitään uutta tänään?" Kyllä, aivan lopussa. Olen pyrkimässä siihen, mutta tämä jälkitarkastelu on tärkeä. Olette käyneet tänä vuonna hyvin paljon läpi, enemmän kuin me - Metatron, jotkut muut ja minä Crimson Councilista - ajattelimme olevan mahdollista. Olette todella käyneet läpi enemmän, joten tämä vuoden lopun paketointi on hyvä juttu. Siis, kohtalo ja tarkoitus - tai se tosiasia, ette ole mitään kohtaloa ja tarkoitusta.
 
Olin itse asiassa hyvin tyytyväinen siihen, että kun toimme esiin tämän käsityksen, ei ollut enempää kapinaa, ei ollut enempää vallankumusta, koska jonkun kohtalon vieminen on kuin hänen lempipeittonsa viemistä. Hänen tarkoituksensa vieminen on periaatteessa kaiken makyo-merkityksen viemistä elämästä.
 
Ihmiset ovat yleisesti ottaen riippuvaisia tarkoituksesta, tavoitteista. Miten moni teistä on ollut yritysmaailmassa ja teillä on ollut tavoitteita, tavoitesuunnitelmia ja aikatauluja? Se on keinotekoinen, hyvin rajoittava tapa tehdä asioita. Jotkut teistä ovat suuntautuneet tavoitteisiin. Olen pahoillani siitä, mutta todellisessa elämässä ei ole mitään tavoitteita. Ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin olla - olemisen ilo.
 
Minulla ei ole mitään tavoitetta tai tarkoitusta. Jos tämä ryhmä hajoaa huomenna, nauraisin koko matkan takaisin kolmanteen ympyrääni. Miksi? Koska nautin olemisesta täällä kanssanne. Minulla ei ole tavoitetta. Tässä ei ole mitään tavoitesuunnitelmaa. Emme pidä toisella puolella kirjaa lukumääristä. Miten monta käännytin? Miten moni ylösnousi? Miten moni teki itsemurhan? Miten monesta tuli hullu? (Naurua) Emme pidä tällaisia tilastoja. Hankkiutukaa jokainen eroon tavoitteista elämässänne tai liiketoiminnassanne. Tiedän, että Cauldre-raukka tukehtuu ihan kohta, mutta ei, oikeasti ei ole mitään tarvetta tavoitteisiin. Projektit, asiat joihin hyppäätte, ponnistelut - asioita joita teette vain "siksi", vain olemisen vuoksi, vain siksi että se antaa teille suurta iloa. Vain "siksi".
 
Niin, mennäksenne tämän viimeisen kuukauden läpi ja - teillä ei tarvitse olla tarkoitusta ollaksenne olemassa. Olette joka tapauksessa olemassa. Moderni tietoisuus sanoo, että teillä on oltava jonkinlainen tarkoitus ollaksenne olemassaolon arvoisia. Ei ollenkaan. Ei ollenkaan. Vain olemassolon vuoksi. Vain täällä olemisen vuoksi.
 
Puhumme nyt siis siitä, että kun olette tällä alueella, kun otatte vastaan ahmyon ja päästätte irti kohtalosta ja tarkoituksesta, niin tulee jotain muuta. Käytimme sanaa "valelu". Puhuimme johonkin esineeseen hengittämisestä. Puhuimme hengittämisestä sisään.
 
Sha-dhar
 
On itse asiassa oikeampi sana kuvaamaan sitä. (Hän kirjoittaa) Sha-dhar. Sha-dhar. Resonoiko se? Sha-dhar. Se on muinainen sana. Se tulee jopa Atlantista edeltävältä ajalta. Muinainen, muinainen. Yksi alkuperäisistä äänistä - sha-dhar - ja se merkitsee elämään tuomista, elämän tuomista elämään. Ja sen pitäisi kuulostaa tutulta tai ainakin tuntua tutulta, koska olette tehneet sitä aina siitä lähtien, kun olette olleet täällä. Itsenne hengittäminen, itsenne valeleminen elämäänne - olette tehneet sitä aina siitä lähtien, kun olette ottaneet fyysisen muodon.
 
Fyysinen olento on itsessään taianomainen juttu. (Hän pysähtyy, katsoo jotakuta ja tämä sanoo: "Kirjoitan "sha-dhar") (Naurua) Hyvä, hyvä. Haluan vain varmistaa, ettet yrittänyt käyttää kännykkää.
 
Siis elämää elämään, elämän hengittäminen elämään ja itsenne antaminen lopulta osallistua täysin omaan elämäänne. Tämä on sana, jonka haluaisimme herättää henkiin, tuoda takaisin.
 
Puhuimme teille aiemmin yhdistymisestä pakauwaanne. Tämä on sha-dharin muoto. Puhuimme muutama kuukausi sitten jonkin esineen valitsemisesta - minkä tahansa esineen, jotain lompakostanne, jotain kotoanne, autonavaimenne, mitä tahansa - ja itsenne valelemisesta siihen. Miksi? Koska olette tehneet hyvin paljon sisäistä työtä, olette olleet kotelossa viimeiset 5, 10, 20 vuotta tehden sisäistä työtä ja on aika tuoda se ulos. Olette tehneet hyvin syvän sukelluksen sisään. Ja tehdessänne sitä - tämä osanne josta Tobias puhui vuosia sitten, tuo osanne joka lähti Kotoa; muistatteko enkelien matkan, osanne lähti Kotoa ja sitä tuli ulkoinen ilmaisumuoto, osanne meni omaan koteloonsa toisiin ulottuvuuksiin - olette saaneet sen valmiiksi toisissa ulottuvuuksissa ja täällä maan päällä. Teidän ei tarvitse tehdä sitä enää. Teidän ei tarvitse tehdä sitä.
 
Seuraavaksi tapahtuu niin, että on luontaista taipumusta olla yhtä oman sha-dharinne kanssa, kyky hengittää elämää elämään, elämäänne. Miten upea käsite - hengittää elämää omaan elämäänne. Monet teistä yrittivät puristaa elämän pois elämästään ja turtua, kieltää elämä. Nyt olemme tulleet pisteeseen, missä hengitetään elämää elämään.
 
Tämän myötä haluaisin antaa jokaiselle teistä lahjan pienenä merkkinä joulunajasta. Ja Eesan Linda antaa lahjat avustajanaan …
 
LINDA: David McMaster.
 
ADAMUS: David.
 
LINDA: On riittävästi huoneen kummallekin puolelle.
 
ADAMUS: Se on tosiaan Adamus-palkinto tai pata (korttipelin maa). Jokainen saa yhden. (Yleisö taputtaa)
 
(Lahjoja jaetaan)
 
Muistakaa, mitä puhuimme jonkin aikaa sitten, pata. Pata on ylösalaisin oleva sydän. Tai sydän on paremminkin ylösalaisin oleva pata. Sydän joka osoittaa alaspäin, merkitsee laskeutumista aineeseen, tulemista maan päälle biologiseen muotoon. Pata - ylösnousemus, nouseminen takaisin. Ne itse asiassa yhdistyvät, koska teillä on kokemus tulemisesta maan päälle ja nyt kokemus menemisestä sen tuolle puolen. Teillä on siis kumpikin.
 
Ennen kuin laitatte sen rintaan, haluaisin teidän pitävän sitä kädessänne ja laitetaan elämää elämään. Tämä on luultavasti yksi luojan tyydyttävimmistä tai täyttymyksellisimmistä asioita - ottaa jonkin ja hengittää elämäänsä siihen, saattaa se elämään - eloton esine, metallipata, mitä tahansa. Tästä siitä tulee hauskaa, shaumbra. Saattaa se elämään.
 
Olette tottuneet luomaan asioita tavallaan prosessina, älyllisesti. Kasaatte bisnessuunnitelmanne, ajattelette asioita, tavallaan stressaatte saattaaksenne ne elämään. Teidän ei tarvitse tehdä sitä. Kyllä, teidän on edelleen käytävä läpi joitain ihmistoimintoja, mutta ydinenergiana kyse on elämän hengittämisestä elämään - sha-dhar.
 
Jos siis ottaisitte tämän lahjan - se on nyt teidän, se on nyt teidän - ja sallisitte itsenne hengittää elämää siihen.
 
Kun sanon "hengittää", sen ei tarvitse tapahtua suun tai nenän kautta. Kyse on valelusta. Kyse on itsenne säteilemisestä siihen. Et menetä mitään tehdessäsi tämän, Kathleen. Mitään Kahtleenista ei katoa. Tämä on sen kauneus. Muistakaa se. Mitään ei katoa. Kun valelette itseänne johonkin muuhun - pankaa merkille, etten sanonut johonkuhun muuhun, sanoin johonkin muuhun - se ei ota mitään teiltä pois. Tietoisuuskehonne pitää saman tasapainon, saman energiamäärän ja tietoisuuden yhdessä. Ette siis vuoda tehdessänne tätä.
 
Antakaa siis itsenne hengittää elämää elämään. Hengittäkää itseänne asioihin ympärillänne. Kyse on vain avautumisesta.
 
(Tauko)
 
Tuo virtaus tulee sydämestänne, tietoisuuskehostanne, iloisesti ja sujuvasti. Se vain tekee tanssinsa.
 
(Tauko)
 
Se on vain pieni pala metallia, joka on padan muotoinen, mutta jotain tapahtuu tässä.
 
(Tauko)
 
Näin maapallo luotiin - enkelit hengittivät elämää elämään, te tulitte tänne hengittämään elämää elämään. Jäitte siinä jumiin pitkäksi aikaa, teistä tuli todella älyllisiä - hyvin, hyvin älyllisiä. Siksi tämä henkinen epätasapaino on intohimoni. On hyvin monia jumiutuneita energioita. Menemme mielen tuolle puolen. Mieli on osa matkaa, mutta se ottaa oman uuden nimensä ja oman uuden paikkansa, oman uuden tapansa työskennellä asioiden kanssa. Antakaa säteilynne olla osa tuota pataa.
 
Tässä tapahtuu jotain mielenkiintoista. Tapahtuu kaksi asiaa. Ensinnäkin, tuo pikkupata alkaa elää. Se ei välttämättä saa käsiä ja jalkoja ja ala tanssia rinnassanne, mutta se alkaa elää. Sillä on nyt oma säteilynsä, oma olemuksensa. Jotkut teistä ovat ehkä kutsuneet sitä energiaksi, mutta nyt se ottaa teidän ominaisuuksianne, teidän elämäänne ja säteilee sitä. Yhtä hyvin kuin sitä tulee teistä, sitä tulee tästä pikkupadasta.
 
Toiseksi, kun olette rohkea ja annatte itsenne leikkiä omilla energioillanne, se alkaa taas liikkua. Se lakkaa olemasta jumissa ja se saa teidät näkemään, tuntemaan ja muistamaan, millaista on todella olla luoja - elämää elämään. Silloin ette yritä ottaa sitä jostain tuolta. Ette yritä saada sitä toisilta ihmisiltä tai ruuasta tai rahasta tai vallasta tai mistään paikasta. Yhtäkkiä käsitätte: "Vau! Se oli tässä. Se oli aivan tässä. Minun täytyi vain päästää se irti. Minun täytyi vain antaa sen virrata" rakenteettomalla, voitaisiin sanoa lähes hallitsemattomalla tavalla - kyllä, se on hyvä sana, hallitsematon - päästääkseni sen ulos.
 
Joillakin teistä saattaisi juolahtaa ensimmäiseksi mieleen: "Käytänkö väärin tätä voimaa?" Ehdottomasti et. Lakatkaa esittämästä minulle tuota kysymystä. Te ette tee sitä. Te ette voi. Te ette käytä. Se on vanha pelko ja se on todella makyo-tekosyy olla olematta luoja. "Käytänkö väärin tuota voimaa?" Et.
 
Ensinnäkin, te ette todellisuudessa ole käyttäneet ja toiseksi, tietoisuutenne on nyt niin erilainen kuin silloin. Te ette käytä, joten päästäkää se ulos rohkeasti ja pelottomasti. Kun teette sen, aa, teistä tuntuu paljon paremmalta. Teistä tuntuu, että olette olleet henkisesti pitkään ummetuksella ja nyt annatte sen avautua. Kun teette sen, ymmärrätte todella, mistä puhumme taikuudessa.
 
Taikuus
 
Taikuus, kuten puhuimme viime kuussa, on luonnollinen osa elämää, mutta se on ollut suljettuna pois. Huomaatte, että voitte hengittää elämää taikuuteen - oman taikuutenne. Luotte omanne. Ette näe ainoastaan pilvikeijuja ja vesideevoja ja niitä, joita on jo olemassa, vaan luotte myös uusia olentoja. Siksi pyysimme teitä yhdistymään pakauwan kanssa, kun aloitimme kanssanne viime vuonna. Se on teidän luomuksenne. Lähetätte sen toisiin ulottuvuuksiin. Se on taianomainen. Se olet sinä.
 
Useimmat teistä leikkivät sen kanssa silloin tällöin, mutta olette tavallaan sivuuttaneet sen. On aika tuoda myös se takaisin. Se on tapa säteillä, säteillä itseänne. Siihen olemme menossa.
 
(Hän ottaa huikan) Kippis. Kiitos kahvista, rakas syntymäpäivätyttöni. Kiitos.
 
Mitä seuraavaksi?
 
Tulee kysymys, mitä seuraavaksi. Mitä seuraavaksi? Teillä on työkalut. Tiedätte, mitä tehdä. Pitäkää kaikki yksinkertaisena ja hengittäkää elämää elämään. Teillä on kaikki työkalut. Itse asiassa joskus yritätte palata taaksepäin ja muistella: "Mitä me sanoimme?" Älkää yrittäkö muistaa. Tiedätte jo. Mitä siis seuraavaksi?
 
Puhumme tästä jatkossa lisää, mutta vuosista 2011 ja 2012 tulee hyvin, hyvin kaoottista aikaa maan päällä. (Joku sanoo "Voi paska") Voi paska. (Naurua) Kyllä. Kuka sanoi sen? (Naurua ja taputuksia, kun hän antaa metallikyltin) "Olet myös Jumala". Kyllä. Hyvä.
 
Niistä tulee hyvin kaoottisia ja olemme puhuneet tästä vähän aikaa. Miksi? Koska - hyvin helppoa - vain katsokaa, mitä olette käyneet läpi tässä elämässä, parissa viime elämässä ehkä, niin sitä maa tulee käymään läpi. Se seuraa teitä. Olette tietoisuuden edelläkävijöitä. Kyllä. Te johdatte periaatteessa tietä, mitä toiset tulevat.
 
Haluatte tietää, mitä tapahtuu? Katsokaa omaa elämäänne. Talousmyllerrystä muutaman vuoden. Jos olisin Keskuspankin johtaja (joku sanoo "juokse") - juokse, kuka sanoi "juokse"? (Hän ojentaa kyltin) "Shaumbra" - olisin paniikissa. Kuunnelkaa hetki, mitä sanon.
 
Maailman rahoitusjärjestelmä on jyrkänteen reunalla! Emmekä puhu salaliitoista. Emme puhu draamasta tai pelosta. Itse asiassa, teidän pitäisi juhlia. Se roikkuu ohuesta langasta, ohuesta säikeestä. Katsokaa, mitä hallitukset tekevät joka päivä pitääkseen sen vain toiminnassa. Se roikkuu säikeestä. Se on hyvä uutinen. Koska se aiheuttaa niin paljon kaaosta ja stressiä joillekin ihmisille, jotka ovat hallinneet maaliman rahoja, he väsyvät tähän. He väsyvät roikkumaan säikeestä. Tiedättekö, millaista se on? Teidän pitäisi. He aikovat todella tehdä sille jotain. Ja se järkyttää monia ihmisiä, jotka väittävät, että se on salaliitto tai että muukalaiset ottavat hallinnan tai Hapsburgit tai Rockefellerit tai mitä tahansa. Ei se sitä ole! Ei ole.
 
Kerron teille tämän. Mikään yksi hallitus tai suku tai perheryhmä ei voi kontrolloida enää maailman rahoitussektoria. Se on aivan liian hämmentävä. Se on aivan liian monimutkainen. Se on valtava. Ei voi olla pientä ryhmää … Saattoi olla kaksi, kolme sataa vuotta sitten, mutta älkää viitsikö - ei enää.
 
Tämä järjestelmä ei perustu todellisuudessa mihinkään todelliseen arvoon. Mille se perustuu? (Joku sanoo "luottamukselle") Luottamukselle! Niin sitä pitää. Yksi … kyllä. Minkä haluaisit? (Hän tuo miehelle kyltin) Saat "Selkeyden". Saat "Selkeyden". Joo, kyllä.
 
VINCE: Olen etsinyt sitä!
 
ADAMUS: Aha, olet etsinyt sitä. (Naurua) Tunnen olevani tänään Taikuri Oz! (Lisää naurua) Saat siis "Selkeyden".
 
Luottamus. Se perustuu kokonaan luottamukseen. Ja mitä tiedätte henkilökohtaisesta luottamuskokemuksestanne muutamalta viime vuodelta? Kyseenalaista. Makyomaista. (Adamus nauraa) Viimeinen asia mitä voisitte tehdä, on todella luottaa itseenne, joten tätä maailma käy läpi. Se on hyvin helppoa. Teidän kannattaa tulla kuuluisaksi näkijäksi, joka antaa ennustuksia ja tulkintoja ja vuoden alussa ne tulevat otsikoina kaikkiin sanomalehtiin. Voisitte olla kuuluisa tämän tekemisestä. Teidän ei tarvitse itse asiassa tietää mitään muuta, kuin mitä olette käyneet itse läpi.
 
Maailman rahoitus roikkuu säikeen varassa. Se on hyvä uutinen, koska se pakottaa hallitukset, ihmiset ja - (hän istuu lyhyen hetken) Cauldre haluaa istua, tuskinpa! (naurua) - ja muut työstämään uutta järjestelmää. Voi kyllä, kaikki salaliittoteoreetikot tulevat esiin ja sanovat sellaisia asioita kuin: "Voi, menemme yhteen maailmanhallintoon." Kenties. Kenties on sen aika. Kenties on aika saada myös vähän yhdentymistä. Eikä minulla ole erityistä mielipidettä tästä, mutta vain katsokaa sitä.
 
Tulette siis täysin uuteen rahoitustapaan maailmassa ja täysin uuteen ymmärrykseen yltäkylläisyydestä. Se valkenee jollekin eräänä päivänä, hänestä tulee kuuluisa ja hän pääsee televisioon: "Tässä maailmassa on paljon resursseja kiertämään kaikille ja meillä on vielä kymmenkertainen määrä holvissa." Ehdottomasti! (Joku taputtaa) Vaimeita taputuksia, mutta ehdottomasti. Ja kyllä on. On paljon ruokaa. Ruokaa heitetään pois joka päivä. On paljon maata ruuan kasvattamiseen. Maanviljelysteollisuudessa on upeaa teknologiaa pöytälaatikossa. Miksi? Koska siinä ei ole taloudellista järkeä, koska on jo liikaa ruokaa. Kyse on huonosta jakelusta ja huonosta politiikasta.
 
Muuten, maailman rahoitusjärjestelmiä eivät korjaa hallitukset tai pankit. Se tekevät … (joku sanoo "me"). Kyllä, mutta tietoisuutenne, elämänvoimaenergianne menee yrityksiin. Yrityksiin. Niillä on suurin oma etu tämän pitämisessä kasassa. Ne itse asiassa tekevät jotain. Ne työskentelevät jollain tasolla niiden mahdollisuuksien kanssa, joita olette auttaneet järjestämään. Ne yhdistyvät niihin. Yritykset lyöttäytyvät yhteen.
 
Yritykset eivät sodi. Oletteko huomanneet sen?
 
LINDA: Ellei ole Halliburton. (Paljon naurua, sitten taputuksia, kun Adamus antaa hänelle metallikyltin)
 
ADAMUS: "Itsensä rakastaminen". Kaunista. Mutta ne eivät käy sotaa toisten yritysten kanssa, niiden liiketoiminta on sotaa. Yritykset eivät taistele. Niiden on siis tarvinnut oppia työskentelemään yhdessä tai kukistamaan toisensa eri tavoin. Mutta he eivät räjäyttele tosiaan.
 
Liiketoiminta muuttuu myös. Tämä koko kilpailukäsite oli mielenkiintoinen, mutta entä yhteistyö? Sitä tulee tapahtumaan maailmassa.
 
Niin, rakas shaumbra, kaikkea tätä tapahtuu. Maailma käy kaikkea sitä läpi, mitä te kävitte läpi. Köyhyys, itsensä epäileminen, painonnousu, sairastuminen - maailma käy läpi tätä, erityisesti parin seuraavan vuoden aikana. Älkää joutuko paniikkiin. Olkaa myötätuntoisia. Hengittäkää. Kaikki selviää aivan hyvin.
 
Ja arvatkaapa mitä? Sen ei tarvitse ottaa mitään pois teiltä. Te ette ole - Cauldre pysäyttää minut taas - osa sitä enää. Lähditte pois monta vuotta sitten. Teitte valinnan - emme vetäneet teitä huutavina ja potkivina. Sanoitte: "Irrotan itseni massatietoisuudesta." Ja piditte muutaman tuntosarven siellä, näimme sen. "Irrottaudun enimmäkseen massatietoisuudesta." Se ei siis ole teidän juttunne enää. Teidän ei tarvitse olla osa kaaosta.
 
Luulen, että Tobias sanoi juuri ennen lähtöään, että kaupungit tulevat palamaan. Hän ei sanonut "minun kaupunkini ja muut kaupungit", mutta sitä tapahtuu. Näette sitä. Järjestelmien, tieteen, matematiikan, lääketieteen, pankkijärjestelmän massatuhoutumista - sellaisten jotka ovat olleet maisemissa 500 vuotta tai kauemmin. Niidenkin on aika muuttua. Sitä tulee tapahtumaan.
 
Tärkeä asia jokaisen teidän muistaa on turvapaikkanne, muistaa, että olette jumalainen, muistaa, miten voitte tuoda elämää elämäänne. Todella muistaa, mitä varten olette täällä - luomassa mahdollisuuksia uutta maailmaa varten. Luomassa mahdollisuuksia uutta maailmaa varten.
 
Adamuksen pyyntö
 
No niin, pääsemme asiaan, siihen miksi Metatron halusi olla tällä tänään, miksi te halusitte olla täällä tänään.
 
Niin - Cauldre ei ollut valmistautunut tähän, mutta annamme hänen istua (hän istuutuu) - monet teistä ovat sanoneet, ajatelleet, tunteneet, että halusitte mennä opettamaan uudelle maapallolle kokoaikaisesti, ei vain satunnaisesti. Jotkut teistä sanoivat, että kenties oli aika mennä, lähteä, että olitte tehneet kaiken, mitä tulitte tänne tekemään ja että voisitte olla tehokkaampia toisten auttamisessa toisella puolella. Jotkut shaumbra-tutuistanne ovat lähteneet. Tiedätte, keitä he ovat. He ovat kuolleet, he ovat olleet maisemissa auttamassa teitä, työskentelemässä kanssanne, joskus nauramassa teille. Mutta jotkut teistä ovat tunteneet, ajatelleet, että kenties on sen aika. Ei dramaattisella, epätoivoisella itsemurhatavalla, mutta tavallaan "kenties on se aika".
 
Rakas shaumbra, pyydämme teitä jäämään ja pyydämme teitä juuri nyt. Tämä on ratkaiseva kohta, erityisesti muutamat seuraavat viikot energeettisesti - miten asiat muuttuvat. Muutaman viikon aikana - tästä noin 5.1. saakka - on ratkaisevaa aikaa. Luullakseni voitaisiin sanoa, että on valinta-aikaa, äänestysaikaa. En sano, että yhtäkkiä te kaikki alatte hävitä, mutta voisitte järjestellä prosessia sen tapahtumiseen. Ja jotkut teistä ovat jo miettineet tietään ulos.
 
Metatron, monet muut Crimson Councilista, minä - pyydämme teitä jäämään.
 
Miksi? Vain sen hauskuuden takia. (Naurua) Vain sen hauskuuden takia. (Yleisö taputtaa) Ja miksi ei? Ajatelkaa sitä uudelleenvärväytymisenä. (Naurua) Ja ajatelkaa sitä niin, että te ette saa bonusta uudelleenvärväytymisestä. (Adamus nauraa) Ajatelkaa sitä niin, että alkuperäinen palvelunne on tehty ja voitte lähteä, mutta haluatteko todella?
 
Jotkut teistä ovat miettineet sitä. Jotkut teistä ihmettelevät, miksi olette täällä. Se on koko syy, miksi menimme tähän tarkoitus- ja kohtalojuttuun. Haluaisimme teidän olevan täällä ennen kaikkea kokemassa, millaista on iloita maan päällä. Emme halua teidän lähtevän täältä mukananne vanhoja kovia energioita, katkeria energioita, jättäen vanhat jutut taakse. Haluamme teidän juhlivan, millaista on olla maan päällä, erityisesti kaiken ympärillänne olevan kaaoksen keskellä ja elää elämänne parasta aikaa.
 
Toiseksi, on tehokkaampaa, silloin kun valaistuneet olennot ovat täällä kuin siellä. Menette sinne ja energianne muuttuu. Yhteytenne maahan, ihmisiin ja kaikkeen muuhun muuttuu. Se ei ole yhtä tehokasta, kuin jos istutte täällä tuolissa.
 
Silloin kun harkitsette mahdollisuuksia sisällänne, kuten olette tehneet nyt vuosien ajan, kun harkitsette vaihtoehtoja, mitä haluaisitte tehdä elämässänne, kyse ei ole vain teistä. Se vaikuttaa planeettaan. Se laittaa energioita kerrostumiin. Se laittaa mahdollisuuksia maan dynamiikkaan todellista muutosta varten.
 
Pyydämme teiltä tätä, koska nyt on enemmän kuin koskaan ihmisiä, jotka todella haluavat muutosta - enemmän kuin 3% jotka haluavat muutosta. Se on noin 4%. (Naurua) Mutta on riittävästi ihmisiä, jotka sanovat: "Valitsemme muutoksen elämässämme." Se vaikuttaa kaikkeen, erityisesti niihin jotka ovat edelleen yhteydessä massatietoisuuteen. Se muuttaa massatietoisuuden tasapainoa kirjaimellisesti.
 
Muuten, kun massatietoisuus muuttuu, niin tapahtuu myös maan navoille. Maan magneettinavat muuttuvat myös. Maan akseli muuttuu. Näiden välillä on suora korrelaatio. Niinpä vain pieni muutos tietoisuudessa saa aikaan vain pienen muutoksen magnetismissa ja maan akselissa.
 
LINDA: Muutoksen?
 
ADAMUS: Muutoksen.
 
Niinpä pyydämme jokaista teitä ainakin harkitsemaan jäämistä. Jäämistä kuitenkin eri tavalla. Ei jäämistä samalla vanhalla tavalla. Jäämistä ilosta, jäämistä - ei edes tarkoituksesta, mutta ymmärtäkää, että on vaikutusta. Ei ole tarkoitusta, mutta on vaikutus. Se on vastakkaista mielen tavalle ajatella, mutta voitte tehdä jotain ilman tarkoitusta tai merkitystä ja teillä on valtava vaikutus. Itse asiassa sillä on eksponentiaalinen vaikutus asioihin.
 
Niin, rakas shaumbra, sanomme, miten upeaa aikaa olla täällä maan päällä. Miksi lähteä nyt? Miksi alkaa järjestellä prosessia poistumistanne varten? Miksi ei hengittäisi elämään elämää, siihen mitä teillä on täällä? Nauttia siitä, mikä voisi olla hienoimpia, hienoimpia kokemuksia tässä elämässä. Saada lopultakin yltäkylläisyyttä elämäänne. Saada lopultakin iloa. Olette siivonneet kaapit ja laatikot. Olette päässeet eroon vanhoista karmasuhteista, jotka eivät oikeastaan näyttäneet hyviltä teillä. Ja tulee parhaimmat vuodet. (Yleisö hurraa ja taputtaa)
 
Rakas shaumbra, jotkut teistä ajattelevat: "Onko tämä todellista?" No, niin todellista kuin haluatte sen olevan. Kyllä se on. Mittaamme ja tarkkailemme koko ajan energiatasapainoja ja tietoisuustasoja maan päällä. Ei ole mahtavampaa aikaa maan päällä kuin nyt. Ei ehdottomasti ole mahtavampaa aikaa.
 
Miten voin sanoa tämän ja kertoa myös, että vuosista 2011 ja 2012 tulee täydellistä kaaosta? Katsokaa omaa elämäänne. Katsokaa, mitä olette käyneet läpi. Katsokaa, mitä teidän oli purettava ja päästettävä irti. Siitä tulee elämäsi parasta aikaa, Ali. Ja aion … (hän tuo naiselle kyltin) Aa, tämä on varmasti sinua varten tänään, kyllä, "Neiti Hämmästyttävä". Kyllä, kyllä. (Yleisö taputtaa) Epäiltyänne paljon ja kannettuanne juttuja, jotka eivät alun alkaenkaan olleet teidän, tästä tulee elämänne upeinta aikaa.
 
Miten siis käsittelette kaiken tämän kaaoksen, mitä tapahtuu? Tämä kaaos maan päällä saa pari viime vuotta näyttämään höyhensarjalta ja se on täysin tarkoituksenmukaista. Miten käsittelette sitä? Hengitätte sen sisään. Aivan kuin hengitätte elämää elämään, hengitätte tuota kaaosta sisään - pelkäämättä, miettimättä, järkyttääkö se järjestelmiänne, henkeänne, tietoisuuskehoanne. Syötte sen. Juotte sen kuin pullon myrkkyä tietäen, että se on vain energiaa, että se vain muuntuu. Hengitätte sitä sisään ja se palvelee teitä. Se todella palvelee.
 
Mitä? Ostatte sen? Hyvä. Saat palkinnon. Odota hetki. Hyvä. Erinomaista.
 
Tehdäänpä se nyt. On paljon - "Hengitä" (hän ojentaa naiselle kyltin) - kaaosta tulossa ja se on täysin tarkoituksenmukaista. Älkää jääkö siihen kiinni. Älkää jääkö kiinni draamaan, mutta tiedätte sen jo.
 
2011 - draamavuosi. Hengitetään sitä sisään nyt. Hengitetään sitä sisään rohkeasti ja pelottomasti. Talousongelmia - kaupunkeja, osavaltioita ja kenties maita romahtaa, koska ne ovat menneet konkurssiin. Voi ei. Voi kyllä. Sotia ponnahtaa esiin joissain melko kummallisissa paikoissa tulevana vuonna. Hengitetään sitä sisään. Merkitseekö tämä, että kannatatte sitä? Ei, se merkitsee, että ymmärrätte sen. Se on vain energiaa. Se on luonnollinen osa prosessia. Kun hengitätte sisään, muistakaa, mitä kävitte läpi, ja muistakaa, että kaikki järjestyi. Muistakaa, että kaikki järjestyi. Olette täällä kertomassa tarinaa. Myös hyvää tarinaa.
 
Hengittäkää sitä sisään. Hengittäkää sisään seuraavien kahden vuoden kaaosta. Ei yritetä juosta sitä pakoon. Ei yritetä parantaa sitä. Ei yritetä konsultoida sitä. Ei, kuten Tobias sanoisi, ei konsultointia. Hengitetään sitä sisään. Muistakaa, mistä olemme puhuneet. Kaaos on vain energiaa. Itse asiassa kaaos on kaunista. Mieli näkee sen kaaoksena, koska se seuraa vanhoja malleja, joten se yrittää torjua sen tai korjata sen. Uuden energian ihminen, shaumbra, ymmärtää, että kaaos on kaunista. Se on energiaa liikkeessä. Se on energiaa etsimässä sopivaa uutta mahdollisuutta. Kaaos on usein jumissa olevaa energiaa, joka kapinoi eikä halua olla enää jumissa, ja se yrittää löytää sopivan uuden mahdollisuuden.
 
Hengittäkää sitä sisään. Älkää pelätkö.
 
Älkää pelätkö. Hengittäkää sitä sisään.
 
Ulkopuolisesta tämä näyttäisi kummalliselta - "Häh, tämä ryhmä vuoren huipulla hengittää kaaosta." Ehdottomasti. Se on vain energiaa. (Sart huutaa "pestatkaa minut!") (Naurua ja taputuksia)
 
Niin shaumbra, vielä yksi kohta. Vielä yksi kohta ja tiedän, että on juhlanne aika.
 
Uuden energian yhteisö
 
Puhuimme hiljattain niille, joita kutsutaan CC-enkeleiksi, tuolle kauniille ryhmälle joka todella tukee sitä - energeettisesti, taloudellisesti - mitä täällä tapahtuu. Kiitämme jokaista heitä.
 
Puhuimme heille yhteisöstä. Yhteisöstä. Ja sanoin tuolloin ihmisten sanovan: "Mitä maailmassa on vikana tällä hetkellä?" ja teistä tulee hyvin analyyttisiä, teoreettisia. Mutta kun he kysyvät minulta, sanon, mikä maailmassa on vikana tai mitä maailma tarvitsee tällä hetkellä? Mitä maailma tarvitsee nyt … (Kaikki sanovat "rakkautta suloista rakkautta") Saatte kaikki palkinnon. Mutta teidän on laulettava täysillä!
 
Mitä maailma tarvitsee nyt … (Yleisö alkaa laulaa "rakkautta suloista rakkautta", Adamus nauraa). La laa la laa la laa laa. Kyllä. Kenties tänään on karaokea. Sinulle - voi, se on sinun (Lindalle), en halua ottaa sitä - "Itsensä rakastaminen", Elisabeth. (Hän ojentaa kyltin) "Itsensä rakastaminen".
 
ELISABETH: Joo.
 
ADAMUS: Kyllä. Hyvä. (Vähän taputusta)
 
Maailma tarvitsee nyt, nöyrän mielipiteeni mukaan, puhdistamaan kaiken pois - yhteisöä. Yhteisöä. Ja näette sitä tapahtuvan, tavallaan. Sitä yrittää tapahtua internetissä ja toisilla tavoilla. Kun puhun yhteisöistä, en tarkoita kommuuneja. Emme palaa kommunistisiin tapoihin tai Atalantiksen kommuuneihin tai kommuuneihin, jotka ottavat pois yksilöllisen identiteetin. Mutta uuden energian yhteisö laittaa yhteen paljon itsensä voimaannuttaneita, itsensä oivaltaneita ihmisiä ja mitä tapahtuu? Kokonaisuus on suurempi kuin osiensa summa. Ja kaikki - jokainen yksilöosa - voi sitten yhdistyä suurempaan summaan. Luodaan enemmän mahdollisuuksia - mahdollisesti - mitä voisitte luoda yksin. Joka tapauksessa erilaisia mahdollisuuksia, mahdollisuuksia joihin voitte yhdistyä.
 
Teillä on omat mahdollisuutenne, ns. omat huomisenne, mutta nyt alatte jakaa niitä toisten kanssa. Kaksi jakamassa mahdolliset huomisensa antaa erilaisen näkemyksen siitä, mitä teillä olisi ehkä ollut nyt. Tämä uuden energian yhteisö on jo matkalla. Se on jo täällä. Se olette te.
 
Haastoin CC-enkelien ryhmän tuntemaan, mikä todellinen uuden energian yhteisö on. Teillä on kaunis alku. Internet-sivustonne on yhteisö. Menette sinne. Se on paikka oppia, se on paikka kokoontua, se on paikka saada informaatiota. Kun kokoonnumme näin, se on yhteisömuoto. Eikä tarvitse seurata tiettyjä erityisoppaita, olette vain täällä. Jakamista tapahtuu tällä hetkellä. Kävelette ulos täältä kera useampien mahdollisuuksien ja voitaisiin sanoa kera suuremman energian, kuin teillä oli tullessanne.
 
Uuden energian yhteisö voisi olla, kuten monet teistä ovat uneksineet, keskus tai fyysinen paikka - rakennus, kuten sanottaisiin - tai se voisi olla monta. Se voisi olla kaikkea yllä olevaa. Se voisi olla uusin luomuksenne, The Awakening Zone. Se on yhteisö.
 
Kuten sanoin enkelikeskustelun aikana, ihmiset ovat melko "heimoutuvia". Ihmisillä on tarve kokoontua toisten ihmisten kanssa, ennemmin tai myöhemmin. He pitävät kokoontumisesta. Se on hyvä, mutta se ei ole myöskään palvellut ihmisiä kovin hyvin. Olette jättäneet heimon useita vuosia sitten, olette lähteneet omillenne. Kyllä, palaatte yhteen aina silloin tällöin, mutta menitte löytämään itsenne. Menitte etsimään itseänne. Kun siis palaatte yhteisöön, palaatte täysin erilaisena - ette riippuvaisina siitä, ette siihen nojaavana, ette siitä itseänne ruokkivana, vaan nyt antaen lisäarvonne tälle uudelle mallille, tälle uudelle ajatukselle yhteisöstä.
 
Mihin tämä menee? Se riippuu teistä. Meillä on joitain ideoita, mutta haluamme teidän tuntevan sen. Mikä on uuden energian yhteisö?
 
Kun tunnette sitä, kun jaatte, kun kehitätte tätä, se ei vaikuta vain Crimson Circleen ja shaumbraan, se alkaa vaikuttaa maailmaan. Se alkaa sitten vaikuttaa kaikkiin uusiin maapalloihin, joita tulee.
 
Ei ole enää yhtä uutta maapalloa. Alkuperäinen uusi maa, josta puhuimme, tämä fyysisen maan peili, oli alkukohta. Muistakaa, että on miljardeja enkeliolentoja, jotka eivät ole koskaan ruumiillistuneet aineeseen, joilla ei ole koskaan ollut fyysistä kokemusta, jotka ovat odottaneet sisääntuloa. Henkiperheenne joka astui syrjään ja on katsellut, kun olette käyneet läpi kokemuksianne, haluaa käydä läpi omia kokemuksiaan.
 
Tämä maa, tämä fyysinen maa jolla asutte, voi majoittaa tällä hetkellä maksimissaan 10 miljardia - monestakin syystä. Mihin siis muut menevät? Uusille maapalloille. Missä ovat noiden uusien maapallojen mallit? Täällä.
 
Siksi sanomme, rakas shaumbra, että rakastaisimme, jos jäisitte. Rakastaisimme, jos jatkaisitte fyysisessä kehossa, mutta nyt tekisitte siitä iloisen kokemuksen - selkeän, iloisen kokemuksen. Sillä on merkittävä vaikutus kaikkiin näihin muihin uusiin maapalloihin, jotka tulevat olemaan, kaikkiin niihin joita kutsutte henkiperheiksenne ja jotka ottavat itselleen fyysisen todellisuuden ominaisuuksia.
 
Jotkut on muutettu siitä, minkä olette tulleet tuntemaan täällä maan päällä. Joitain tämän fyysisen maapallon erittäin kovia asioita ei välttämättä tarvitse ottaa käyttöön noilla toisilla maapalloilla. Mutta nämä olennot, nämä enkeliolennot - heitä on miljoonia - haluavat käydä läpi oman ylösnousemuksensa, löytää "minä olen" -olemuksensa. He haluavat vastauksen kysymykseen: "Kuka minä olen?" Siksi uusia maapalloja rakennetaan. Siksi tämä maa, se mitä tämä maa käy läpi muutaman vuoden kuluessa, on erittäin tärkeää, erittäin merkittävää. Ja siksi olette valinneet olla täällä.
 
Vetäkää syvään henkeä.
 
Esitämme ison kysymyksen tänään ja se on teidän valintanne, ehdottomasti teidän valintanne, mutta jäisittekö? Värväytyisittekö uudelleen? (Shaumbrat sanovat "kyllä!") Mutta ennen kuin sanotte "kyllä" (naurua), tehkää se valiten, miten haluatte elää sen, miten haluatte olla siinä. Käsitättekö, syntymäpäivätytöt, kyllä - Kerry, Tanya - jokaisen päivän pitäisi olla syntymäpäivänne? Jokaisen päivän. Jokaisen päivän pitäisi olla, mitä valitsette. Jokaisen päivän pitäisi olla vapaa kohtalosta, massatietoisuudesta, tarkoituksesta, karmasta, vanhoista jutuista. Jokaisen pitäisi olla valintanne mukainen.
 
Tämän myötä, rakas shaumbra, Metatron ja minä kiitämme teitä kutsustanne. Kiitos, että sallitte meidän olla kanssanne, laskea leikkiä kanssanne ja viettää muutamia vakavia hetkiä. Tiedämme, että on juhlanne, hauskanpitonne aika. Juhlikaa, niin kuin ei olisi huomista. Juhlikaa, niin kuin kaikki olisi tässä.
 
Ja kuten muistatte - muistakaa tämä - kaikki on hyvin koko luomakunnassa.
 
Tämän myötä, Joyeux Noël!
 
Minä olen mitä minä olen, Adamus.
 
***********
 
Cirmson Circle -aineistoa Tobiaksen, Adamus Saint Germainin ja Kuthumi lal Singhin kera on tarjottu veloituksetta valotyöntekijöille ja shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 saakka.
 
Crimson Circle on maailmanlaajuinen verkosto ihmisenkeleitä, joita kutsutaan nimellä shaumbra ja jotka ovat ensimmäisten joukossa siirtymässä uuteen energiaan. Kun he kokevat ylösnousemuksen iloja ja haasteita, heistä tulee standardeja muille ihmisille näiden matkalla sisäisen Jumalan löytämiseen.
 
Crimson Circle kokoontuu kuukausittain Deneverissä, Coloradon alueella, missä Adamus esittää viimeisintä informaatiota Geoffrey Hoppen kautta. Crimson Circlen kokoontumiset ovat avoimia yleisölle ja kaikki ovat tervetulleita.
 
Jos luet tätä ja tunnet totuuden ja yhteyden tunteen, olet todellakin shaumbra. Olet opettaja ja opastaja yhtä lailla ihmisille ja enkeleille. Salli jumaluuden siementen kukoistaa sisälläsi tällä hetkellä ja kaikkina tulevina aikoina. Et ole koskaan yksin, sillä perhettä on ympäri maailmaa ja enkeleitä sinua ympäröivissä ulottuvuuksissa.
 
Voit vapaasti jakaa tätä tekstiä epäkaupalliselta pohjalta veloituksetta. Ole hyvä ja ota mukaan informaatio kokonaisuudessaan, tämä lopputeksti mukaan luettuna. Kaikki muu käyttö pitää olla Geoffrey Hoppen (Golden, Colorado) kirjallisesti hyväksymää. Katso yhteystiedot sivuilta www.crimsoncircle.com.
 
Tekijänoikeus 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403.