Materialele Cercului Crimson
[Următoarea] Serie


SHOUD 5: "Sha-dhar" – Cu ADAMUS, transmis de Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson
11 decembrie 2010

www.crimsoncircle.com

Descărcaţi fişierul PDF (engleză)  - apăsaţi aici

Notă: ilustraţiile lui Adamus pot fi văzute în versiunea PDF sau în cea video.

Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Cine spune că nu există magie? Un frumos timp al anului; ah, este weekendul anului, celebrarea anului, timpul în care toată lumea se relaxează puţin – cu excepţia cazului în care vă duceţi acasă să vă întâlniţi familia! (râsete) Toţi se relaxează şi se bucură de magie. Este magic acum, cu Shaumbra şi Ralph (Ralph Nichols a cântat înainte de Shoud) şi cu voi toţi – muzica, Moş Crăciun şi elfii.

Este real Moş Crăciun? (audienţa spune “Da”) Absolut! Absolut. Vedeţi voi, atunci când oamenii, în conştiinţa lor, sunt în acord cu anumite energii arhetipale, de fapt le creează. Acum, Moş Crăciun nu locuieşte neapărat la Polul Nord, însă esenţa, magia şi frumuseţea Moşului trăiesc. Este în inimile voastre. Atunci când eraţi copii şi v-aţi dat voie să vă conectaţi cu această energie, a fost… a fost… (se opreşte să privească pălăria cuiva, împodobită cu o floare uriaşă) Oh, dumnezeule! (râsete) A fost real. Dacă îmi permiţi… dacă îmi permiţi… (râsete, căci îţi pune pălăria) Stai puţin, o secundă, trebuie să… (îşi scoate haina şi o dă Lindei) Da, da. Linda …

LINDA: Oh, oh, da, domule, da, domnule, da, domnule! (mai multe râsete)

ADAMUS: Da, da, da. Oh, Linda, cât ne mai gândim la asta… (râsete, căci îi dă Lindei banii din buzunar) Ea insistă.

LINDA: Oh, doamne fereşte să fi dat aceşti şapte dolari! (râsete)

ADAMUS: Aşa că atunci când… când… atunci când… mă simt ridicol. În mod normal nimic nu mă deranjează, dar mă simt ridicol. Sper că eşti mândră. (râsete, căci dă pălăria înapoi) Aşa că e magie în aer. Ah, hai să o respirăm. Hai să o respirăm. Este real. Nu inventaţi. Este foar- … (se opreşte să mângâie un câine) Da, este foarte, foarte real.

Oaspetele de astăzi

Aşa că, dragi Shaumbra, azi am un oaspetele special. În mod obişnuit nu aduc oaspeţi, dar pentru că este recapitularea de final de an şi celebrarea, am rugat un prieten drag al nostru, al tuturor, să ni se alăture.

LINDA: Pe Iisus? (râsete) Era doar un comentariu!

ADAMUS: El e foarte ocupat. Treaba cu ieslea, ştiţi voi. Oh, l-am rugat pe dragul nostru prieten Metatron să ni se alăture astăzi.

LINDA: Ooh!

ADAMUS: un lucru interesant, dacă vă daţi voie să-l respiraţi şi să-l simţiţi pe Metatron, să respiraţi şi să simţiţi. Metatron era ceea ce aţi considera un fel de energie mai rece, cumva metalică, nu aşa de personală şi de prietenoasă ca mine, căci Metatron era vocea voastră în spirit. Însă Metatron exista, aţi putea spune, în alte dimensiuni. Era separat, era într-un alt loc. Aşa că voi l-aţi adus pe Metratron aproape, iar aşa cum am vorbit acum câţiva ani, la Saltul Cuantic, numele lui s-a schimbat şi a evoluat - Yoham. Yoham. Nu grupul muzical – ei bine, da, şi ei sunt Yoham. Metatron a evoluat.

Ştiţi, mulţi dintre voi mă întreabă uneori care este numele vostru spiritual. (se adresează cuiva din bucătărie) Îmi poţi da o cafea, te rog? Cu frişcă.

KERRI: Da, mă ocup de ea.

ADAMUS: Sărbătorita.

KERRI: Dă-mi voie să…

ADAMUS: Ok, adu-o în faţă când eşti gata, dacă nu te deranjează. Îţi mulţumesc. mulţumesc.

LINDA: Mai vrei şi altceva?

ADAMUS: Eu aleg şi se petrece! (râsete) Chiar încerc şi ciocolata voastră azi. Interesant… Aşa că şi numele vostru se schimbă. Întrebaţi de multe ori: “Care e numele meu de spirit?” Nu vi-l putem spune. Nu pentru că ar fi secret, ci pentru că se schimbă constant şi evoluează, ca şi voi.

Trebuie să vă amintiţi că numele de spirit nu sunt precum numele umane – v-aţi născut şi aţi primit un nume – Mary Beth sau altcumva – şi nu este cel pe care l-aţi ales, dar l-aţi adaptat cumva. Vă identificaţi cu el, iar apoi pur şi simplu trăiţi cu el. Însă numele de spirit sunt diferite, evoluează constant. Sunt cântece, nu nume. Sunt un ton, nu un sunet uman aspru. Ca să vă înţelegeţi cu adevărat numele de spirit ar trebui să-l cântaţi, ar trebui să-l tonaţi. A încerca să-l puneţi în cuvintele umane aspre ar fi un deserviciu.

Aşa că haideţi să facem asta. Să facem asta. (ia pălăria de elf a cuiva) O să tonăm… (mai multe râsete, căci pozează cu pălăria de elf) Vom tona numele vostru de spirit. Nu avem nevoie de muzică pentru asta. Doar o să-l tonăm. Acum, e nevoie de ahmyo, de încredere în voi că acel ton ce se ridică… (râsete, căci pozează pentru o fotografie) În vesta mea habsburgică (austriacă). Da, Cardinalul mi-a dăruit-o – Wulfing (von Rohr). Aşa că… ah, te rog. Nu te sfii. Da, da. Mulţumesc. (Sandra îi aduce paharul cu cafea) Mulţumesc. Fără tavă? Fără farfurie? Fără şervet? Fără porţelan? Hmmm.

SANDRA: Nu.

LINDA: Nu e măritată cu tine. (râsete)

ADAMUS: Trebuie să spun că s-a mai îmbunătăţit puţin cafeaua în comparaţie cu ce era pe vremea mea. E mai bună decât ce bea Cauldre.

Vocea voastră în Spirit

Aşa că haideţi să tonăm numele sau să-l simţim. Doar daţi-i voie să iasă. Daţi-i voie să iasă fără să vă gândiţi la asta. Ocoliţi mintea, daţi-i voie să iasă fără a vă gândi la asta şi îngăduiţi-vă să fiţi curajoşi. Amintiţi-că că acest ton, acest cântec, se schimbă constant, aşa că dacă vă identificaţi cu el acum, amintiţi-vă că se va schimba.

Aşa că haideţi să respirăm adânc… vă invit să închideţi ochii, ca să nu fiţi prea mult în minte. Aşa că respiraţi adânc şi simţiţi esenţa voastră, pe Yoham al vostru, vocea voastră în spirit, unimea voastră. Respiraţi adânc… apoi daţi-i voie să iasă. Nu vă faceţi griji de cum se aude. Daţi-i voie să se simtă în afară. respiraţi adânc şi hai să facem asta.

(toată lumea tonează) Puţin structurat. Încă e puţin timid. (pauză cât priveşte la cineva, aşteptând ca aceasta să realizeze că este lângă ea) Oooh! (râde)

Sart, vino aici. (râsete)

LINDA: Ohhh!

ADAMUS: Sart, tu ştii cum se simte. Aşa că… doar închide ochii o clipă, nu te îngrijora că 20.000 de oameni te privesc. (râsete) Da. Uită de ei. Da, la microfon – cum se simte? Cum sună? Respiră adânc şi pur şi simplu dă-i voie să iasă. O să-mi pun mâna aici (pe spatele lui) ca să o scot cumva. (Sart tonează, audienţa aplaudă)

ADAMUS: Frumos, frumos. Îţi mulţumesc. îţi mulţumesc. Sart, am fost în întreaga lume. Ştiu multe limbi…

SART: Auuu!

ADAMUS: … dar nu sunt sigur… nu cred că am mai văzut vreodată acest limbaj. Este vreun cod secret? (se referă la înscrisul de pe tricoul lui Sart)

SART: Latină! Toată lumea a făcut latina la şcoală, nu?

ADAMUS: Oh, nu e latină! Ştiu că nu e latină. Ce este, prietene?

LINDA: Uitaţi-vă cu toţii în altă parte. În altă parte! (audienţa râde şi aplaudă, căci Sart le arată ce înseamnă – “Du-te dracului”)

ADAMUS: Oh, am priceput. Este noul limbaj al Shaumbra. (râsete) Vă mulţumesc, domnule. Vă mulţumesc. Hai să facem asta din nou, cu călăuzirea cu Sart – curajul lui, îndrăzneala lui. Hai să facem asta din nou. Simţiţi-vă propria voce în spirit. Eliberaţi orice noţiuni preconcepute despre cum ar trebui să sune. Simţiţi asta. Este important. Nu pierd timpul. Este, de fapt, important, pentru că vă va reconecta cu părţi din voi pe care le vom folosi mai târziu. Vreau să aduc aici fiecare parte din voi.

Spiritul vostru a aşteptat ca să vină, aşa cum am mai vorbit. A aşteptat să vină în viaţa voastră, să devină parte din viaţa voastră. Voi l-aţi ţinut la distanţă, aşteptând să faceţi lucruri precum să slăbiţi puţin, să deveniţi puţin mai deştepţi, ceva mai drăguţi, toate acelea, însă el vrea să vi se alăture chiar acum. Nu vă judecă, doar vrea să fie parte din măreaţa experienţă de aici, de pe Pământ.

Aşa că respiraţi adânc. Simţiţi în interiorul vostru. Pe voi! Nu pe o entitate îndepărtată. Nu pe o fiinţă distantă, teoretică, filosofică, ezoterică, ci pe voi. Pe voi. Aşa că respiraţi adânc şi daţi-vă voie să glăsuiţi. Haideţi, daţi-i voie să iasă. (toată lumea tonează din nou)

Bun. Bun, bun, bun. Nu o să câştigăm un concurs muzical, dar nu aceasta este ideea. Nu încercăm să facem să sune frumos. Nu încercăm să suprastructurăm. Doar îi dăm voie să curgă. Aşa că acum haideţi să facem asta din nou, dar de data aceasta grupul de aici şi toţi cei conectaţi prin Internet – hai să fie grupul Yoham, esenţa de grup. Voi aţi stat aici, astăzi, privind online, alăturându-vă energiile. Haideţi să aducem acel ton acum. Haideţi să-l împământăm aici şi să-l emitem.

Doar simţiţi pentru un moment energia de grup. Energia de grup, inclusiv pe toţi cei conectaţi din întreaga lume, inclusiv pe toţi cei care ascultă. Cum sună? Cum sună aici, în această energie de sfârşit de an, de solstiţiu, păgână, creştină şi evreiască? Respiraţi adânc. Simţiţi asta. E un frumos timp al anului. Şi haideţi să începem. (începe să murmure) Daţi-i voie să iasă. Daţi-i voie să se dezvolte. (toată lumea tonează din nou) Minunat. Vă mulţumesc. Vă mulţumesc.

Această conectare cu voi înşivă, cu spiritul vostru, cu fiecare parte din voi, va juca un rol foarte important în vremurile ce vin. Hai să nu le mai ţinem separate. Hai să aducem totul aici. Respiraţi adânc cu asta.

Ahmyo

Gabriella, ce s-a petrecut? Văd că ai nişte cizme interesante. Ce ai făcut, draga mea?

GABRIELLA: Mi-am rupt piciorul.

ADAMUS: Ţi-ai rupt piciorul? Ţi-ai rupt piciorul. Cum ai făcut? Cum ai făcut asta?

GABRIELLA: Era nevoie să stau liniştită, aşa că am creat asta pentru mine.

ADAMUS: Ah! Dacă aş avea nişte bani! Ah! Da. Aveai nevoie să fii liniştită. Ai nişte bani pe care să-i dau ei? (către cineva din staff) Poţi să-i treci pe decontul de cheltuieli. Absolut corect şi îţi mulţumesc că nu spui că a fost un accident. Îţi mulţumesc că nu spui că a fost o prostie. De fapt ai făcut ceva sclipitor. Sclipitor.

Corpul tău a trecut prin ceva durere fizică. Te-ai simţit frustrată. Te tot mirai ce ai greşit, dar asta pentru scurt timp, până când a trebuit să vorbim noi doi. Nu ai făcut nimic greşit. A fost frumos. A fost ahmyo. A fost ahmyo pentru că da, ţi-ai oferit ţie atât de necesara odihnă. Arăţi cu zece ani mai tânără. Arăţi mai frumoasă ca oricând. Aveai nevoie de asta.

Mergeai prea repede. Erai în prea mult haos şi în prea multă tulburare. Încercai să pricepi… pot să trag scaunul ăsta? (cel pe care ea îşi ţine piciorul)

GABRIELLA: Oh…

ADAMUS: Nu, nu. (râsete) Tu încercai să pricepi totul, erai supra-analitică, aveai multe obiective – încercai să ai scopuri, erai mult prea băgată în planificare, mult prea mulţi ani de planificare şi structurare, iar acest lucru ţi-a oferit oportunitatea de a elibera toate acestea. Oh, da, partea umană obişnuită cu toată această activitate o ura. O ura. Dar iată că stai aici şi ai descoperit frumuseţea, pe ahmyo al creaţiei tale. Nu ai făcut nimic greşit. A fost perfect.

Acum, următoarea ta întrebare este: “E nevoie ca mereu să-mi rup un picior, o mână sau altceva ca să descopăr asta?” Absolut că nu. Absolut că nu, dar în acel moment, luând în considerare echilibrul energiei tale umane, a fost perfect. Şi se va vindeca, pentru că tu permiţi. Vom face asta într-un moment.

GABRIELLA: Îţi mulţumesc.

ADAMUS: Da, absolut. Trish, ce s-a petrecut?

TRISH: Eu… (chicoteşte)

ADAMUS: Da. O să aducem microfonul aici. Suntem între prieteni. Sper că nu te deranjează. Ce s-a întâmplat? Ai venit în cârje?

TRISH: Mi-am zdrobit bazinul.

ADAMUS: Ţi-ai zdrobit bazinul.

TRISH: Da.

ADAMUS: Intenţionat?

TRISH: Da.

ADAMUS: Da. Probabil, de fapt.

TRISH: De fapt da.

ADAMUS: Probabil. La început ai gândit că ar putea fi un accident – deloc.

TRISH: E doar eticheta pentru aşa ceva, da.

ADAMUS: Exact – eticheta. Aşa că ce s-a petrecut cu adevărat acolo?

TRISH: Ei bine, se pare că am scos tot felul de energii de acolo.

ADAMUS: Da. Aţi auzit asta, Shaumbra? Aparent ea a mişcat tot felul de energii în afară. Iar când ai scos tot felul de energii, ce s-a mai petrecut?

TRISH: A durut ca naiba.

ADAMUS: A durut ca naiba. (râsete) Da, am văzut slide-ul mai devreme: “Daaaa!” Ok. Daaa. Dar apoi ce s-a petrecut?

TRISH: Ăăă, eu…

ADAMUS: Ce se petrece când respiri?

TRISH: Nu ştiu.

ADAMUS: Ai mişcat energia. Şocul, trauma – am mai vorbit despre asta înainte – şocul incidentului, mai întâi de toate, te scoate absolut din minte, pentru că te doar aşa de al naibii de tare că nici nu poţi gândi.

TRISH: Oh, da.

ADAMUS: Atunci când se petrece aşa ceva, are loc o imensă infuzie a divinităţii tale, a Sinelui tău. Ai eliberat imediat multe lucruri care nu te serveau. Ai fi putut să treci prin mulţi ani în care să încerci să scapi de asta, metal sau în alte feluri. Oh, ai fi putut merge la un consilier, ai fi putut face tot felul de lucruri, dar tu ai spus: “Nu, o să mă îngrijesc de asta chiar aici, dată pentru totdeauna”. Să-ţi zdrobeşti bazinul. De ce nu? (ea râde)

Iar lucrul frumos este că se vindecă! Se vindecă. De fapt, lucrul frumos este, doamnelor, că va fi mai bine decât era înainte. Acum, nu vă duceţi să vă rupeţi mâinile doar ca să aveţi unele mai bune, dar va fi mai bine. Va fi mai bine ca înainte.

Aşa că nu a fost o greşeală. Nu a fost o prostie. De fapt a fost o parte frumoasă din tine care a spus: “Hai să aducem o cantitate enormă de energie”. Ca rezultat, ambele veţi avea o înţelegere nouă şi diferită a ceea ce este cu adevărat vindecarea. Şi este, ai putea spune, una dintre plictiselile mele – vechea definiţie a vindecării. Este foarte veche, foarte laborioasă şi îndelungată. Vindecarea merge, de fapt, foarte, foarte repede şi foarte frumos, în special în combinaţie cu Noua Energie. Este foarte frumos. Aşa că mulţumeşte-ţi ţie, chiar dacă te-a durut ca naiba. Mulţumeşte-ţi ţie.

Roy, ce s-a petrecut cu tine?

ROY: Am devenit Pakauwa mea.

ADAMUS: Da, da, da. (râsete, căci Roy poartă o pălărie în formă de corb) Asta se petrece, dragi Shaumbra, atunci când realmente o respiraţi. Priviţi ce se petrece. Acest lucru e făcut de un profesionist cu pregătire; vă rog să nu încercaţi acasă!

ROY: Am respirat prea mult.

ADAMUS: Ai respirat prea mult. Ce s-a petrecut cu tine şi cu Linda, în vieţile voastre? Ce s-a petrecut? (pauză) În ultimele şase luni, ce s-a petrecut?

ROY: Am… am intrat în legătură cu sufletul meu. Amândoi am făcut asta.

ADAMUS: Linda, ce s-a petrecut? (vorbeşte cu soţia lui Roy)

LINDA H.: Cred că, atunci când privesc în afara mea, tot ceea ce văd este o reflectare a cine sunt eu, fie ei Sarah Palin, Barack Obama, regina Elisabeta, fie un ţăran ce cultivă orez în China. Însă atunci când privesc în interiorul meu, cu adevărat sunt doar Eu Sunt, iar asta e tot ce este.

ADAMUS: Linda şi Roy, lucrând cu Aandrah, au trecut printr-un proces foarte intens, de şase luni, un proces pe care, din cauza intensităţii sale, nu-l recomand multor altora, ci numai dacă au convingerea, determinarea şi iubirea interioară profundă, ca şi călăuzirea Aandrei.

Aşa că voi aţi trecut prin ceea ce unui om obișnuit i-ar fi luat cinci sau zece vieţi de curăţare a lucrurilor vechi, de curăţare a credinţelor, a îndoielilor de sine, a criticii şi gunoiului acumulat. Începând de la Simpozionul despre Dezechilibrul Mintal din Breckenridge, aceştia doi au spus: “Da”. Ei doi au spus: “Vom face asta. O vom face pentru că este timpul. O vom face, pentru că atunci putem fi Standarde pentru alţii. O vom face ca să arătăm că nimic nu e greşit”.

Nu există nimic greşit. E foarte uşor pentru oameni să intre în mentalitatea lui: „Ce greşesc?”. Nimic. Voi aţi avut imense, uluitoare experienţe în această viaţă şi în altele, iar apoi aţi spus: “Este timpul. Este timpul să trecem dincolo de asta, să încetăm să mai jucăm jocul sau cel puţin”, aţi spus voi, “Cel puţin, dacă voi juca jocul, vreau să fiu conştient că este un joc. Dacă am să joc un rol, dacă voi juca un rol dintr-o piesă, cel puţin vreau să ştiu că e doar un rol”.

Eu ador actoria. Joc teatru tot timpul, intenţionat. Ceea ce e aici este un rol. Acesta sunt eu şi este un rol al meu, pentru că pot, fără nici un alt motiv decât acela că pot. Dar, aşa cum am discutat, trebuie să fiţi conştienţi de faptul că jucaţi un rol. Jucaţi rolul de oameni. Jucaţi rolul cuiva care are probleme fizice. Jucaţi rolul cuiva care are probleme financiare, orice ar fi. Apoi vă puteţi distra cu adevărat alegându-vă rolurile, nu luându-le atât de în serios.

Aşa că aţi descoperit în acest proces, prin trecerea prin ceea ce numiţi prăpăstiile, cele mai adânci, mai întunecate locuri, fără să mai ştiţi dacă vreţi să existaţi, nu doar aici, în această realitate, dar nici dacă mai vreţi să existaţi în alte tărâmuri. Asta este partea dură. Cei care pleacă de aici şi care sunt disperaţi, se gândesc că pot doar să uite de asta – dar o readuc cu ei. Însă în cele din urmă voi descoperiţi minunatele cuvinte – “Sunt tot ceea ce am.” Uau! Sunt tot ceea ce am. Acum, pentru unii oameni asta ar putea suna puţin trist, dar pentru fiinţe iluminate este cel mai mare dar. Este Eu Sunt Cel Ce Sunt.

Dragii Linda şi Roy, lucrând cu Aandrah, au trecut prin propriul iad ca să descopere “Sunt tot ceea ce am”. Asta este o binecuvântare. Asta este iubire adevărată. Este uluitor şi atunci când descoperiţi cine sunteţi cu adevărat, niciodată nu vă pierdeţi pe voi. Niciodată nu vă pierdeţi pe voi. Niciodată nu v-aţi pierdut pe voi, Linda şi Roy. Mereu aţi fost acolo. Acum puteţi experimenta orice. Iar pentru asta spun că primiţi premiul zilei. (scoate o bancnotă de 100 de dolari din buzunarul de la vestă şi îi dă lui Roy şi Linda) I-am strecurat aici… (audienţa aplaudă) Se întoarce, se întoarce.

LINDA H.: Uauu. (audienţa aplaudă şi ovaţionează)

ADAMUS: Absolut. Linda, întrebare?

LINDA: Crezi că ei ar recomanda workshopul tău despre dezechilibrul mintal?

ADAMUS: Întreabă!

LINDA H.: Dacă îndrăzniţi, eu vă recomand.

ADAMUS: Dacă îndrăzniţi, ah, da. Dar nu despre asta a fost vorba în această viaţă – dacă îndrăzniţi? (audienţa răspunde “Da”) Dacă îndrăzniţi. Totuşi e şi un pic amuzant, nu-i aşa? (cineva spune: “Da, acum”) Da, acum, bun.

Reechilibrarea

Shaumbra, haideţi să facem ceva frumos aici. haideţi să permitem ca acea reechilibrare să vină acum, chiar acum. Noi am mai vorbit despre asta înainte. Corpul vostru ştie cum să aibă grijă de el. mintea voastră ştie, de fapt, cum să se reechilibreze. Nu aveţi cu adevărat probleme, cu excepţia cazului în care le vreţi. Nu e nimic în neregulă cu voi, cu excepţia cazului în care se întâmplă să vă placă să jucaţi jocul.

Aşa că haideţi să stăm în acest moment, acest moment de ahmyo pur, acest moment în care nu există scop, nu există presiune, ca să vă reechilibraţi. Cred că aţi numi asta vindecarea în Vechea Energie, dar este vorba doar despre a reveni la starea naturală de a fi, de a avea destul ahmyo sau încredere în voi înşivă încât să ştiţi că vă puteţi reechilibra. Vă puteţi reorienta oricând şi de fapt nu e nevoie să faceţi nimic. Face asta pe cont propriu. Aşteaptă să facă asta. Cu adevărat, absolut. Corpul vostru, corpul vostru de conştiinţă, aşteaptă. Voi, ca identitate umană, aţi tot alergat, în special în ultimii câţiva ani, lucrând, gândind, jucând roluri, trecând prin atât de multă experienţă, trecând prin atât de multă – cum i se spune? – revitalizare, restructurare.

Haideţi să petrecem aceste câteva minute în starea de ahmyo, încrederea deplină că trupul vostru deja s-a vindecat pe sine. Mintea voastră este echilibrată, dar într-un loc nou. Nu vă veţi întoarce în locul vechi. Este vindecarea într-un loc nou. Este echilibrarea într-un loc nou. Iar apoi doar permiteţi. În următoarele câteva minute, cât timp va cânta muzica – (către John) O să dau semnalul imediat – doar permiteţi să se petreacă. Doar permiteţi. Nu e nevoie să incantaţi nimic. Nu e nevoie să vă gândiţi la nimic. Doar relaxaţi-vă.

Este ca un masaj pentru suflet, pe care vi-l oferiţi vouă înşivă. Daţi voie să se petreacă. Dacă începeţi să vă gândiţi la asta sau să vă îndoiţi, doar respiraţi adânc. Eliberaţi. Dr. Kuderka, dacă vrei, porneşte muzica, a doua melodie. Acum, nu e muzică cu zurgălăi. Nu e muzică New Age. Este doar muzică distractivă şi o muzică grozavă pe care să facem acest lucru. Era muzica de final, John, pe CD. Aşa că respiraţi adânc şi oferiţi-vă câteva minute ca să lăsaţi ca reechilibrarea să se ajusteze la voi.

[MUZICA – “Happy Holidays (Beef Wellington Remix)”

Pe YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=fgOC52mSzh8

Uau! A fost prea uşor? Nu e nevoie să fie dificil. Oricând vreţi să vă reechilibraţi, nu e nevoie să fie dificil. Poate fi foarte uşor. Poate fi distractiv. Nu e nevoie să ascultaţi muzică de jale, decât dacă aşa vreţi. Nu e nevoie să treceţi prin multă suferinţă ca să ajungeţi acolo unde alegeţi să fiţi. Nu e nevoie să vă gândiţi la asta. Doar puteţi sta câteva minute, în orice fel de mediu în care vă bucuraţi absolut, şi daţi voie să se petreacă.

Aceasta este reechilibrarea în Noua Energie, ceea ce se numea înainte vindecare. Nu aveţi nevoie de sisteme complexe. Simplitate, dragi Shaumbra. Nu e nevoie să studiaţi cu vreun. Încă nu am întâlnit nici un guru care să fie iluminat. Nu am întâlnit niciodată vreun guru care să fi iluminat pe cineva, niciodată. Câţi cunoaşteţi? Câte fiinţe iluminate, aflate total în corp fizic, cunoaşteţi? Câţi dintre voi aţi mers la cursuri, la şcoli şi aşi plecat de acolo iluminaţi? Pentru că nici un sistem care nu păstrează totul simplu îl împinge altundeva.

Voi, dragii mei prieteni, voi, dacă alegeţi, veţi preda simplitatea spiritului, simplitatea sinelui. Au fost mii, zeci de mii, poate chiar milioane de ani în care oamenii au încercat să facă să fie foarte dificil. De ce? Pentru că, destul de franc – lui Cauldre nu-i place când fac aceste afirmaţii puternice, dar, ei bine, este spectacolul meu, nu al lui – ei fac totul complex pentru că nimeni niciodată nu a reuşit. Cu adevărat. Aşa este. Nimeni nu a priceput vreodată.

Aşa că ceea ce fac ei este să creeze un sistem complex, vă pun în labirint, vă iau şi banii în acelaşi timp, iar apoi voi plecaţi gândind: “Ei bine, nu sunt suficient de bun. Nu am priceput,” pentru că era complex. Este simplu. Vreţi să vă reechilibraţi corpul de conştiinţă, corpul, mintea, spiritul? Faceţi asta simplu. De fapt, cu cât mai puţin încercaţi, cu atât mai uşor şi mai eficient este. Cu cât mai mult staţi şi ascultaţi muzică sau când faceţi orice vreţi să faceţi –o baie, o plimbare sau absolut nimic – atunci se petrece.

Aceasta este, din nou, definiţia lui ahmyo – înţelegerea că voi, ca părţi divine din dumnezeu, deja aţi pus fiecare instrument în calea voastră înainte să ajungeţi la acel punct de pe cale. Voi deja aţi aşezat toate potenţialele la locul lor, iar acum e vorba ca doar să fiţi conştienţi de asta. Este o problemă de claritate. E o problemă de simplitate.

Celălalt grup

Doar ca actualizare, v-am spus acum un an şi ceva că am venit să lucrez cu Shaumbra. Am avut de ales. Mai era un grup – mai erau multe lucruri, de fapt, dar … (râsete) un alt grup vroia să lucrez cu el, să fiu „maestrul” său şi, de fapt, nu a durat mult ca să fac alegerea. Tobias m-a rugat să vin să lucrez cu Consiliul Crimson, cu Cercul Crimson şi cu Shaumbra. Nu a durat mult să fac acea alegere, însă este interesant acum să privesc acel grup, aflat acum în proces de dezmembrare, de destrămare, din câteva motive.

Ei nu vroiau să accepte că fiecare individ se poate echilibra şi regenera pe sine. Ei sunt prinşi în vindecarea lor, în vindecarea a orice altceva. A devenit baza lucrării lor. Ei făceau sesiuni de vindecare între ei. Asta nu e rău din punct de vedere energetic, dar în cele din urmă este foarte limitativ. Ei simţeau că trebuie să iasă şi să facă un număr X de vindecări pe săptămână, asupra unor oameni care nu vroiau neapărat vindecarea, însă ei simţeau că obţineau o karmă mai bună dacă făceau asta. Acel grup era format din fiinţe minunate,- minunate, dar nu erau Shaumbra. Ei aveau un sistem destul de ierarhic în cadrul organizaţiei lor. Aveau multă structurare internă.

Ştiţi, de fapt sunt unii oameni, în special din căutarea spirituală, care iubesc structura, care iubesc regulile – “Iată ce ar trebui să faci azi. Iată ce ar trebui să urmezi. Iată cum ar trebui să traduci ceva într-o limbă a naibii, pe care nici nu o înţelegi. Iată cum ar trebui să evanghelizezi”. Este un sistem pe care nu-l puteţi învinge vreodată sau că nu puteţi evolua în afara lui până când nu ieşiţi din interiorul său. Aşa că acel grup era foarte ierarhizat, foarte structurat, iar parte din joc, parte din structură era: “Ne vindecăm unii pe alţii”. Ei uită un lucru important. Care este acela? Să aibă grijă de ei înşişi. Cel mai mare vindecător, cel mai m are învăţător, cel mai mare Standard este cel ce are grijă de sine mai întâi.

Oh, ştiu că uneori vreţi să ieşiţi acolo şi vă faceţi treaba. Vreţi să ieşiţi şi să îi ajutaţi pe alţii – este o condiţionare veche – dar până când nu ajungeţi la punctul de iubire absolută de sine, la care spuneţi: “Este aşa de uşor. Este aşa de distractiv. Aceasta este alegerea mea”, ce drept are altcineva să meargă şi să dea din mâini, să incanteze? Ştiţi, este cam egoist. Până când nu puteţi sta în faţa cuiva, să-l priviţi în ochi şi să spuneţi “Eu Sunt Cel Ce Sunt” din fiecare parte a fiinţei voastre, ce este? (cineva spune: “Makyo”) Mayko! Absolut.

Aşa că mă bucur că am venit la acest grup, pentru că voi sunteţi vii. Văd unele din noile proiecte care au apărut. Văd ce faceţi ca grup, ceea ce faceţi ca indivizi – acest grup este viu. Ce binecuvântare este că am venit aici.

Recapitularea

Aşa că haideţi să facem o scurtă trecere în revistă – recapitularea de final de an. Am trecut prin multă informaţie în acest an şi aş vrea să revin şi să arunc o scurtă privire la cele prin care am trecut, iar apoi vom avea un mesaj comun din partea lui Yoham – Metatron – şi a mea. De unde venim? Am vorbit despre formele de undă – lucruri de bază – cum spiritul şi umanul, de eoni de timp, au făcut acest dans împreună. Au curs împreună, s-au despărţit, ca un acordeon. Cântă cineva la acordeon?

LINDA: Nu-mi spune mie.

ADAMUS: (râzând) Ca un acordeon. (râsete) Oh, e aşa de romantic. E aşa de sexy să cânţi la acordeon. (mai multe râsete) Cu adevărat! Se apropie, se depărtează, vine mai aproape, se desparte. Totul e perfect natural, dar apoi se petrece ceva. Obosiţi de această mişcare înainte şi înapoi, efectul de acordeon. Voi vreţi ceva diferit, spuneţi: “Când o să ne alăturăm? Când o să ne integrăm?” Prin asta aţi trecut. Noi o numim trezirea. (desenează)

Ajungeţi la punctul de aici, zona X, zona trezirii. Sună cunoscut? (se referă la reţeaua radio „Zona Trezirii”, lansată recent) Zona trezirii... (către Michelle) Mulţumesc că ai ales asta. Aţi ajuns la asta şi prin asta aţi trecut. Amintiţi-vă că aici (înainte de X) era destructurare, ceea ce părea a fi haos, ceea ce părea a fi viaţa voastră ducându-se de râpă, îndoiala de sine, toate celelalte, totul plin de mult makyo.

Aţi încercat să contrabalansaţi sau să alinaţi aceste simţiri provocatoare şi v-aţi oferit mult makyo. V-aţi spus: “Sunt o fiinţă spirituală” şi v-aţi oferit lucruri ezoterice, intelectuale, care de fapt erau parte a provocării. Dar, într-un fel, asta a fost bine. Cu cât mai mult makyo se arunca pe foc, cu atât mai mare se făcea focul, cu atât mai rău vă simţeaţi şi era ca un fel de foc, aşa cum ar spune Kuthumi, de baligă de vacă. Mirosea foarte urât, dar a continuat să ardă. A ţinut energia în mişcare. Aţi ajuns la punctul în care aţi spus: „Nici măcar propriul meu makyo nu-l mai cred. Nu ştiu cine sunt”.

Şi, desigur, apoi a fost încercarea de a transfera încă o dată totul în afară, încercarea de a descoperi răspunsuri în oricine altcineva decât în voi înşivă, iar atunci nu a funcţionat. Nu a funcţionat. Ce aţi făcut? Aţi încercat să ieşiţi din existenţă.

Încercaţi să ieşiţi din existenţă, încercaţi să fiţi absolut amorţiţi, lipsiţi de simțire şi indiferenţi. Vă închideţi mintea ca să nu mai puteţi gândi, nici măcar raţional. Vă închideţi corpul, ca urmare nu se mai echilibrează – în esenţă voi sunteţi mânioşi pe corp fiindcă v-a adus în călătoria îngrozitoare de pe Pământ. Aţi închis corpul.

Sunt uluit de unii dintre voi uneori – nu mă uit la nimeni –sunt uluit de unii dintre voi care… ştiţi, corpul vostru este uluitor. Ar fi trebuit să fi murit până acum! Ar fi trebuit să fie toxic pentru voi. Cu adevărat aşa ar trebui, este uimitor, din cauza celor prin care l-aţi făcut să treacă şi din cauza lipsei de permisiune de a vă vindeca. Şi gunoiul pe care îl pun în corpurile lor în aceste vremuri! Nu am nimic cu medicamentele moderne câtă vreme persoana care le ia vrea cu adevărat să se vindece.

Cât de mulţi – o să o întreb pe draga noastră doctoriţă (Dr. Peggy Ensign) – dintre toţi oamenii pe care îi vezi, nu doar Shaumbra, ci orice oameni – te poţi ridica, da – dintre toţi oamenii pe care îi vezi în mediul tău din industria medicală, cât de mulţi vor cu adevărat să se vindece?

PEGGY: Cred că în cea mai mare parte vor atenţie.

ADAMUS: Mulţumesc! A spus totul. Vrei să mai spui încă o dată?

PEGGY: Cred că în cea mai mare parte vor atenţie.

ADAMUS: Vor atenţie. De ce? Pentru că nu o obţin de la ei înşişi. Ei realmente vor iubirea pe care nu o primesc de la ei înşişi. Aşa că ce fac? Intră într-un fel de colaps sau de cădere, primesc atenţia, merg la oameni ca tine…

PEGGY: Au încredere în altcineva.

ADAMUS: Au încredere în altcineva. Ce procentaj ai spune că vrea cu adevărat să se vindece?

PEGGY: Nu cred că ei ştiu cu adevărat ce este vindecarea.

ADAMUS: Adevărat.

PEGGY: Ei vor să fie…

ADAMUS: Este o confuzie între adevărata vindecare versus simpla reducere a suferinţei la un nivel puţin mai tolerabil.

PEGGY: Doar cât să…

ADAMUS: Doar atât cât...

PEGGY: ...să ajungă la ziua următoare.

ADAMUS: Da. Aşa că, din nou – încerc să forţez un răspuns de la tine – cât de mulţi vor cu adevărat reechilibrarea? Cât de mulţi vor să fie pe deplin în corpul, mintea şi spiritul lor într-un mod sănătos? Am şi eu un număr. O să le comparăm. Stai puţin. Îl scriu pe al meu. (râsete, căci scrie un număr pe care îl ascunde)

PEGGY: Eu aş spune că zero.

ADAMUS: Zero!

PEGGY: Da …

ADAMUS: Oh, eşti mai pesimistă ca mine. (râsete)

PEGGY: ...,de fapt, ei apar așteptându-se ca altcineva să aibă grijă de ei.

ADAMUS: Da. Suntem totuşi destul de aproape. Eu aş spune trei la sută. Trei procente dintre oamenii din mediul tău, cam trei la sută vor cu adevărat o răsturnare majoră, o schimbare majoră. Tu spui zero, mmm. Da, îţi mulţumesc, draga mea. Pentru asta primeşti unul dintre premiile noastre Adamus, pregătite astăzi de…

LINDA: Steven.

ADAMUS: Steven. Unul dintre multele – “Alege.” Mulţumesc. (audienţa aplaudă, căci Adamus îi dă un obiect din metal pe care scrie „Alege”) Vă anunţ că toată lumea va pleca de aici cu un dar. Mă simt de parcă sunt Oprah. (râsete) Voi vă uitaţi afară. sunt maşini acolo? Maşini noi?

Da, cam trei la sută vor de fapt vindecare. Imaginaţi-vă cum ar fi dacă oamenii ar intra în cabinetul doctorului şi ar spune: “Bună, doctore, vreau vindecarea. O să mă ajuţi cu asta? Vreau o schimbare.” Nu se petrece prea des.

Aşa că aici are loc destructurarea. Aici makyo este pus pe foc şi ţine procesul în derulare, îl ţine încins, dar oamenii au tendinţa… oh, poţi închide acel lucru infernal. (un ventilator) Ce vibraţii are! (către Linda) Sunt surprins că nu te-a înnebunit! (râsete, căci ea se strâmbă)

LINDA: Ar putea fi o distragere frumoasă.

ADAMUS: Aşa că… hai să vedem ce este în spatele uşii numărul unu. (David încearcă să oprească ventilatorul) Prin acestea aţi trecut. Slavă domnului că aţi terminat cu acel proces. Au mai rămas nişte reziduuri, dar aţi terminat cu el. Mulţumiţi-vă pentru asta. Astfel că aţi ajuns la zona de aici. Da, aplauze pentru voi. (multe aplauze şi ovaţii din audienţă)

Ştiţi, lucrul frumos în legătură cu ceea ce aţi proiectat aici este că nu vă puteţi întoarce. Nu vă puteţi întoarce. Asta este frumuseţea sa. Unii dintre voi se tem de asta, dar nu vă puteţi întoarce. Iar dacă o să o faceţi, eu o să fiu acolo. O să fiu acolo ca să vă împiedic să vă întoarceţi.

Aşa că ajungeţi la această zonă frumoasă de aici (X) şi un număr de lucruri se petrec. Unu, am vorbit despre ahmyo. Ahmyo este acea încredere. Începeţi să învăţaţi cum să aveţi încredere absolută în voi aici. Durează puţin. Nu se petrece peste noapte, dar voi învăţaţi, aşa cum au învăţat şi Linda şi Roy, că sunteţi unicul pe care îl aveţi. Iar asta este frumuseţea. Acesta e secretul. Acesta e misterul vieţii. Sunteţi unicul. Acum, ce veţi face cu asta? Vă veţi urî pe voi? Vă veţi respinge pe voi? Vă veţi urî pe voi sau vă veţi iubi pe voi? De fapt nu prea aveţi de ales, nu-i aşa? În cele din urmă este vorba despre a vă iubi pe voi.

O fiinţă se poate urî pe sine sau se poate nega pe sine mult timp – câteva milioane de ani şi cam atât (râsete) – iar apoi trebuie să înveţe să se iubească pe sine. Poţi să porneşti acel lucru. Văd că te afectează.

LINDA: Oh, eşti aşa de drăguţ. Ai aşa nişte momente plăcute! (David porneşte ventilatorul)

ADAMUS: Am învăţat despre Ahmyo, încrederea în sine. Încă mai învăţaţi despre Ahmyo, despre frumuseţe, despre graţie. Ahmyo este o stare de a fi plină de graţie, în care nu e nevoie să vă faceţi griji pentru nimic. Oh, da, încă mai există lumea exterioară. Încă mai există familiile voastre, serviciile, dar dintr-o dată şi acestea se transformă. Dintr-o dată nu mai reprezintă mare lucru. Brusc energiile curg. Ah, vom vorbi luna viitoare despre fluxul energiei – cum energiile se rotesc constant, despre cum în unele zile sunteţi loviţi de ele, izbiţi de ele, dar nu mai e nevoie să fie aşa. Este un frumos şi graţios dans al Ahmyo. (flutură din mâini) Simţi asta?

LINDA: Mm hmm.

ADAMUS: Ah! Simţi?

LINDA: Mm hmm.

ADAMUS: Eu nu am făcut nimic. (râde) Ba da.

Aşa că noi am vorbit despre Ahmyo. Am vorbit despre destin. Da, fac o recapitulare. Îmi pare rău. Unii dintre voi spun: “Dar nu ne spune şi ceva nou azi?” Da, chiar la final. Merg într-acolo, dar această trecere în revistă este importantă. Voi aţi trecut prin foarte multe în acest an, prin mai multe decât noi – Metatron, unii dintre ceilalţi, eu însumi, cei din Consiliul Crimson – am fi crezut că sunteţi în stare să credeţi. Voi cu adevărat aţi trecut prin multe, aşa că e bine să oferim această trecere în revistă de la final de an.

Destinul şi scopul – sau faptul că nu există destin şi scop. Eu am fost foarte mulţumit, atunci când am adus conceptul, că nu a fost şi mai multă revoltă, că nu a fost o mare revoluţie, pentru că dacă le iei unora destinul e ca şi cum le iei pătura lor preferată. Să le iei scopul înseamnă, în esenţă, să le iei tot sensul makyo din viaţa lor.

Oamenii sunt, în general, dependenţi de scopuri, de obiective. Câţi dintre voi aţi fost în lumea marilor companii şi aţi avut obiective, aţi avut agende şi programe? Acesta este un mod de a face lucrurile artificial şi foarte limitat. Unii dintre voi au fost pregătiţi în domeniul obiectivelor. Îmi pare rău, însă în viaţa adevărată nu există scop. Nu există alt scop decât acela de a fi, bucuria de a fi.

Eu nu am scop sau ţintă. Dacă mâine acest grup s-ar destrăma, aş râde pe tot drumul până la al Treilea Cerc al meu. De ce? Pentru că m-am bucurat să fiu aici cu voi. Eu nu am un obiectiv. Nu există nicio agendă în acestea. Pe partea cealaltă noi nu ţinem evidenţa numerelor. Pe câţi am convertit? Câţi au ascensionat? Câţi s-au sinucis? Câţi au înnebunit? (râsete) noi nu păstrăm astfel de evidenţe. Pentru oricare dintre voi, în vieţile voastre sau în afacerile voastre, scăpaţi de scopuri. Ştiu, bietul Cauldre o să se sufoce într-o clipă, dar nu e aşa, nu cu adevărat. Nu e nevoie ca scopurile să existe. Proiecte, lucruri în care vă repeziţi, aventuri, lucruri pe care le faceţi pur şi simplu, doar de dragul de a fi, doar pentru că vă oferă o mare bucurie. Pur şi simplu.

Astfel că recapitulăm luna trecută şi spunem că nu e nevoie să aveţi scopuri pentru a exista. Voi existaţi oricum. Conştiinţa modernă spune că trebuie să aveţi un fel de scop pentru a merita să existaţi. Deloc. Deloc. Doar de dragul de a exista. Doar pentru a fi aici.

Astfel că acum spunem că pe măsură ce sunteţi în această zonă, pe măsură ce îl îmbrăţişaţi pe ahmyo, eliberaţi destinul şi scopul, după care mai este ceva. Am folosit cuvântul “infuzare.” Am vorbit despre a vă respira într-un obiect. Am vorbit despre a respira.


Shadhar

Există un cuvânt mai potrivit pentru a descrie asta. (scrie) Shadhar. Shadhar. Are vreo rezonanţă? Shadhar. Este un cuvânt străvechi. Merge cu mult înapoi, chiar înainte de Atlantida. Străvechi, străvechi. Unul dintre sunetele de la origini – shadhar – şi înseamnă a aduce la viaţă, a aduce viaţa în viaţă. Ar trebui să sune familiar sau să îl simţiţi ca fiind familiar, pentru că aţi făcut asta de când sunteţi aici. Vă respiraţi pe voi, vă infuzaţi pe voi în viaţa voastră – aţi făcut asta încă de când aţi intrat în forma umană. Fiinţa fizică este un lucru magic în sine. (face o pauză, priveşte la cineva care spune: “Scriu cuvântul shadhar”) (râsete) Bun, bun. Vroiam doar să mă asigur că nu încercai să foloseşti telefonul mobil.

Viaţa în viaţă, respirarea vieţii în viaţă şi a vă da voie vouă înşivă să participaţi pe deplin la viaţa voastră. Este un cuvânt pe care mi-ar plăcea să-l reînviem, să-l readucem. V-am mai vorbit înainte de conectarea cu pakawa voastră. Aceasta e o formă de shadhar. Am vorbit acum câteva luni despre a lua un obiect – orice obiect, ceva din portofel, ceva din casa voastră, cheile de la maşină, orice – şi a vă infuza în el.

De ce? Pentru că aţi făcut atât de multă lucrare interioară, aţi fost în cocon pentru ultimii cinci, 10, 20 de ani ocupându-vă de lucrarea interioară. Este timpul să o scoateţi la suprafaţă. Aţi făcut acel salt adânc în interior. În timp ce-l făceaţi, acea parte din voi despre care Tobias a vorbit acum câţiva ani, acea parte din voi care a plecat de Acasă – amintiţi-vă de „Călătoria Îngerilor”[1], o parte din voi a plecat de Acasă şi a devenit expresia exterioară; o parte din voi a intrat în propriul cocon în alte tărâmuri – aţi terminat cu asta în alte tărâmuri şi aici, pe Pământ. Nu mai e nevoie să faceţi asta. Nu e nevoie să faceţi asta.

Aşa că ceea ce urmează este că există tendinţa naturală de a fi una cu shadhar, capacitatea de a respira viaţa în viaţă. Ce concept uluitor – respirarea vieţii în viaţa voastră. Mulţi dintre voi aţi încercat să stoarceţi viaţa din viaţa voastră şi să amorţiţi. Să negaţi viaţa. Acum ajungeţi la punctul în care respiraţi viaţa în viaţa voastră. Cu asta, aş vrea să ofer fiecăruia dintre voi un mic dar pentru perioada sărbătorilor. Iar Linda din Eesa va împărţi darurile cu asistenţa lui…

LINDA: David McMaster.

ADAMUS: David.

LINDA: Sunt suficiente pentru ambele părţi ale sălii.

ADAMUS: Este un premiu Adamus sau o pică. Toată lumea primeşte. (aplauze) [darurile sunt împărţite]

Amintiţi-vă ce am spus acum ceva timp despre pică: o pică este o inimă cu vârful orientat în jos. Sau o inimă, mai degrabă, este o pică cu susul în jos. Inima orientată în jos înseamnă coborârea în materie, venirea pe Pământ în formă fizică. Pica – ascensiunea, înălţarea, ridicarea. Ele, de fapt, se combină, pentru că aveţi experienţa venirii pe Pământ şi acum experienţa de a trece dincolo, astfel că le aveţi pe amândouă.

Înainte de a prinde acele insigne, aş vrea să le ţineţi în mână şi hai să respirăm viaţa în viaţa voastră. Ştiţi, aceasta este probabil unul din cele mai împlinitoare sau satisfăcătoare lucruri pentru un creator – să ia ceva şi să-şi respire viaţa în el, să-l aducă la viaţă – un obiect neînsufleţit, o pică de metal, orice ar fi – şi aici devine distractiv, Shaumbra. Aducerea la viaţă.

Sunteţi obişnuiţi să creaţi lucruri într-un mod procesat, mental. Voi vă asamblaţi planurile de afaceri, vă gândiţi la lucruri, le forţaţi ca să le aduceţi la viaţă. Nu e nevoie să faceţi asta. Da, încă va mai trebui să treceţi prin unele funcţiuni umane, dar energia de bază este respirarea vieţii în viaţă – shadhar. Aşa că, dacă doriţi, luaţi acest dar. Acum este al vostru, este al vostru şi daţi-vă voie să respiraţi viaţa în el.

Ştiţi, atunci când vă spun “respiraţi” nu e obligatoriu să fie pe gură sau pe nas. Este infuzarea. Este radierea voastră în el. Nu pierzi nimic atunci când faci asta, Kathleen. Nimic al lui Kathleen nu este pierdut. Aceasta este frumuseţea. Amintiţi-vă asta. Nimic nu e pierdut. Atunci când vă infuzaţi în altceva – observaţi că nu am spus „în altcineva”, am spus „în altceva” – atunci când vă infuzaţi, nu vă ia nimic. Corpul vostru de conştiinţă păstrează acelaşi echilibru, acelaşi factor de energie şi conştiinţă la un loc. Aşa că nu pierdeţi nimic atunci când faceţi asta.

Aşa că daţi-vă voie să respiraţi viaţa în viaţă. Respiraţi-vă pe voi în lucrurile din jur. Este doar o problemă de deschidere. (pauză) Acel flux vine din inima voastră, din corpul vostru de conştiinţă, într-un mod plin de bucurie, graţios. Pur şi simplu dansează. (pauză) E doar o mică bucată de metal în forma unei pici, dar aici se petrece ceva. (pauză) Astfel a fost creat Pământul – îngerii au respirat viaţa în viaţă, voi aţi venit aici respirând viaţa în viaţă. V-aţi blocat mult timp aici, aţi ajuns foarte mentali, foarte, foarte blocaţi. Din acest motiv dezechilibrul mintal e o pasiune a mea. Sunt atât de multe energii blocate. Noi trecem dincolo de minte. Mintea va fi parte a călătoriei, dar îşi va prelua propriul nume şi propria formă, propriul fel de a lucra. Lăsaţi radianţa voastră să fie parte a acelei pici.

Ceva interesant se petrece aici. Două lucruri se petrec. Mai întâi, acea pică micuţă prinde viaţă. Nu or să-i crească neapărat braţe şi picioare, ca să danseze pe pieptul vostru, dar prinde viaţă. Acum îşi are propria radianţă, propria esenţă. Unii dintre voi s-ar putea să o fi numit energie, dar acum preia atribute ale voastre – viaţa voastră – şi le radiază. În aceeaşi măsură în care vin de la voi, vor veni şi de la pica aceea mică.

Al doilea lucru care se petrece atunci când sunteţi curajoşi şi vă daţi voie să vă jucaţi cu propriile energii – ele încep să se mişte din nou. Ies din blocaj şi vă fac să începeţi să vedeţi şi să simţiţi, să vă amintiţi cum este cu adevărat să fiţi creator – viaţă în viaţă. Apoi nu încercaţi să luaţi nimic de undeva din afară. Nu încercaţi să obţineţi ceva de la alţi oameni sau din alt loc, nici mâncare, nici bani, putere sau orice altceva. Dintr-o dată realizaţi: “Uau! Era aici. era chiar aici. Tot ce era nevoie să fac a fost o dezlănţuiesc. Tot ce era nevoie era să-i dau voie să curgă”, într-un mod nestructurat, într-un… aţi putea spune într-un fel negestionat – da, e un cuvânt bun – în care să-i daţi voie să iasă.

Primul lucru care ar putea să vă treacă prin cap: “O să abuzez de această putere?” Absolut că nu. Încetaţi să-mi mai puneţi această întrebare. Nu o să faceţi asta. Nu puteţi. Nu vreţi. E o frică veche şi este o scuză de tot makyo ca să nu fiţi creator: “O să abuzez de putere?” Nu.

Mai întâi de toate, niciodată nu aţi făcut asta şi în al doilea rând conştiinţa voastră este foarte diferită acum faţă de cum era pe atunci. Nu va mai la fel, aşa că daţi-i voie să iasă cu curaj şi neînfricare. Atunci când o veţi face, ah, o să vă simţiţi mult mai bine. O să vă simţiţi de parcă aţi fi fost constipaţi spiritual de mult timp, iar acum daţi voie ca totul să se deschidă. Când faceţi asta, veţi înţelege cu adevărat ce vorbim despre magie.


Magia

Magia, aşa cum am spus luna trecută, este o parte naturală a vieţii, dar care a fost închisă. Veţi descoperi că puteţi respira viaţa în viaţa magiei – propria voastră magie. O creaţi pe a voastră. Nu doar că veţi vedea zâne ale norilor, devaşi ai apelor şi alte fiinţe care sunt deja aici, însă voi veţi crea şi unele noi. De asta v-am rugat, atunci când am început să lucrăm împreună, anul trecut, să vă conectaţi cu o pakauwa. Este creaţia voastră. O veţi trimite în alte tărâmuri. Este magică. Sunteţi voi.

Cei mai mulţi dintre voi vă jucaţi din când în când cu ea, dar cumva aţi ignorat-o. este timpul să o readuceţi. Este un mod de a radia, de a vă radia pe voi. Într-acolo ne îndreptăm. (bea puţină cafea) Noroc.

Îţi mulţumesc pentru cafea, draga mea sărbătorită. Îţi mulţumesc.

Ce urmează?

Întrebarea este: ce urmează? Ce urmează? Aveţi instrumentele. Ştiţi ce să faceţi – menţineţi totul simplu şi respiraţi viaţa în viaţă. Aveţi toate instrumentele. De fapt, uneori încercaţi să vă întoarceţi şi să vă amintiţi: “Ce a spus?” Nu încercaţi să vă amintiţi. Deja ştiţi. Ce urmează?

Vom vorbi mai mult despre ce vine, însă 2011 şi 2012 vor fi vremuri foarte, foarte haotice pe Pământ. (cineva spune: „Oh, rahat”!) Oh, rahat! (râsete) Da. Cine a spus asta? (râsete şi aplauze, căci Adamus îi dă un premiu din metal) “Şi tu eşti Dumnezeu.” Da. Bun.

Vor fi ani foarte haotici, iar eu vorbesc despre asta de ceva timp. De ce? Pentru că – este foarte uşor – doar priviţi la cele prin care aţi trecut în această viaţă, în ultimele două vieţi, poate. Prin asta trece şi Pământul. Vă urmează. Voi sunteţi cei care dau tonul modei în conştiinţă. Da, voi sunteţi cei care, în esenţă, deschid drumul pentru cei care vin.

Vreţi să ştiţi ce se petrece? Priviţi la viaţa voastră. Tulburări financiare în următorii câţiva ani. Dacă aş fi şeful Trezoreriei americane – (cineva spune: “Fugi!”) Fugi, cine a spus „fugi”? (îi dă un premiu) “Shaumbra” – aş fi în panică. Acum, vă rog să staţi o clipă ca să auziţi ce spun.

Sistemul financiar mondial este pe marginea prăpastiei! Şi nu vorbim despre conspiraţii. Nu vorbim în dramă sau cu frică. De fapt ar trebui să celebraţi. Atârnă de un fir subţire, subţire. Doar priviţi ce fac guvernele în fiecare zi doar ca să-l ţină în stare de funcţionare. Atârnă de un fir. Asta e vestea bună. Deoarece cauzează atâta haos şi stress pentru unii dintre oamenii care gestionează finanţele mondiale, ei se satură de asta. Se satură să mai atârne de un firicel. Ştiţi cum este? Ar trebui să ştiţi. Ei vor face ceva în legătură cu asta. O să supăr pe mulţi care pretind că este o conspiraţie sau că extratereştrii preiau conducerea ori că e vorba de Habsburgi sau de Rockefelleri. Nu e aşa! Nu este aşa.

Vă spun asta: nici un stat, familie sau grup de familii nu mai pot controla finanţele mondiale. Creează o confuzie prea mare. Sunt mult prea diverse. Sunt enorme. Aşa că nu se mai poate ca un grup mic… s-ar fi putut acum două sute, trei sute de ani, dar nu se mai poate.

Sistemul nu se bazează cu adevărat pe nicio valoare reală. Pe ce se bazează? (cineva spune: “Încredere”) Încredere! Poftim. Te rog, încă un… da. Pe care îl preferi? (aduce un premiu) Ei, primeşti “Claritatea.” Primeşti “Claritatea”. Da, da.

VINCE: Mă tot uitam la ea!

ADAMUS: Ah, te uitai după ea. (râsete) Azi mă simt ca Vrăjitorul din Oz! (mai multe râsete) Ai primit “Claritatea”. Încredere. Se bazează pe încredere. Şi ce ştiţi voi din experienţa voastră personală cu încrederea, în ultimii ani? E pusă sub semnul întrebării. Cam makyo. (Adamus râde) Ultimul lucru pe care îl puteţi face este să aveţi cu adevărat încredere în voi, aşa vă prin asta trece lumea. Este foarte uşor. S-ar putea să vreţi să fiţi un clarvăzător celebru, care oferă predicţii. Ştiţi, la început de an apar toate ziarele cu toate titlurile lor principale. Aţi putea deveni celebri făcând asta. De fapt nu e nevoie să ştiţi nimic altceva decât cele prin care aţi trecut voi.

Finanţele mondiale atârnă de un fir. Asta e vestea bună, pentru că obligă statele, oamenii şi… (se așază pentru un scurt moment) Cauldre vrea să se aşeze; nu prea cred! (râsete) – şi pe alţii să lucreze la un sistem nou. Oh, da, toate conspiraţiile vin la suprafaţă şi spun lucruri precum: “Oh, o să avem un guvern mondial”. Poate. Poate că este timpul. Poate că este timpul şi pentru puţină unificare. Nu am o opinie anume legată de asta, dar numai priviţi puţin.

Voi ajungeţi la o cale nouă a finanţelor în această lume şi la o înţelegere cu totul nouă asupra abundenţei. Cineva va avea sclipirea la un moment dat, va fi celebru şi va merge la televiziune ca să spună: „Există foarte multe resurse în această lume, pentru toată lumea, şi încă vom mai avea de zece ori mai mult în seifuri”. Absolut! (câteva aplauze) Aplauze în surdină, dar aşa este, absolut. Există. Există foarte multe alimente. Mâncarea se aruncă în fiecare zi. E destul teren pentru a cultiva mâncare. Industria agrară are tehnologii uluitoare, aflate acum la sertarul cu tot felul de hârtii. De ce? Fiindcă nu are sens din punct de vedere financiar, deoarece există deja prea multă mâncare. E vorba de distribuţie proastă şi de politică proastă.

Apropo, referitor la sistemele financiare din lume, nu statele sau băncile le vor rezolva. Va fi… (cineva spune: “Noi”) Da, conştiinţa voastră, energia voastră a forţei vieţii care vor merge către afaceri. Businessurile, ele sunt cele care au cel mai mare interes ca să menţină lucrurile la un loc. Ele sunt cele care de fapt mai fac ceva. La un anumit nivel, ele lucrează cu potenţialele la crearea cărora aţi contribuit, le vor accesa. Afacerile vor strânge rândurile. Companiile nu merg la război. Aţi observat asta?

LINDA: Dacă nu eşti Halliburton. (multe râsete, apoi aplauze, căci Adamus îi oferă un premiu din metal) “Iubirea de sine.” Frumos!

ADAMUS: Însă nu se duc la război cu o altă companie; afacerea lor este războiul. Businessurile nu se luptă. Ele au trebuit să înveţe să lucreze împreună sau să se anihileze unul pe altul în diverse moduri, dar nu se aruncă în aer reciproc. Şi afacerile se vor schimba. Conceptul de competiţie a fost interesant, dar cum ar fi cel de colaborare, de cooperare? Asta se va petrece în lume.

Aşa că, dragi Shaumbra, toate acestea se petrec. Cele prin care aţi trecut voi – lumea va trece prin ele. Sărăcia, îndoiala de sine, acumularea de greutate, boala – lumea trece prin asta, în special în următorii doi ani. Nu intraţi în panică. Aveţi compasiune. Respiraţi. O să se rezolve foarte bine.

Şi ghiciţi ceva? Nu e nevoie să vă ia nimic. Nu sunteţi – Cauldre mă opreşte din nou – nu mai sunteţi parte din asta. Aţi plecat acum mulţi ani. Aţi făcut o alegere – nu v-am împins noi, urlând şi ţipând, voi aţi spus: “O să mă eliberez din conştiinţa de masă”. Dar v-aţi mai păstrat câte ceva acolo, noi v-am văzut. “O să mă eliberez în cea mai mare parte din conştiinţa de masă.” Aşa că nu mai este problema voastră. Nu e nevoie să mai fiţi parte din haos.

Cred că Tobias a spus, chiar înainte de plecarea sa, că oraşe vor arde. El nu a spus că un oraş sau altul, dar asta se petrece acum. Voi vedeţi asta. Destructurarea masivă a sistemelor, a ştiinţelor, a matematicii, a medicinei, a sistemului bancar ce există de mai bine de 500 de ani. Este timpul ca aceasta să se schimbe. Asta se va petrece.

Lucrul important de amintit pentru fiecare dintre voi este că sunteţi în spaţiul sigur, să vă amintiţi că sunteţi divini, să vă amintiţi cum puteţi aduce viaţa în viaţa voastră. Amintiţi-vă pentru ce sunteţi aici – crearea de potenţiale pentru noua lume. Crearea potenţialelor pentru noua lume.

Cererea lui Adamus

Acum ajungem la punctul pentru care Metatron a vrut să fie astăzi aici, pentru care voi aţi vrut să fiţi astăzi aici. Cauldre nu era pregătit pentru asta, dar o să-l lăsăm să se aşeze (se aşază pe scaun) Mulţi dintre voi aţi spus, v-aţi gândit, aţi simţit că aţi vrea să mergeţi să fiţi tot timpul învăţători pe Noul Pământ, nu doar din când în când. Unii dintre voi aţi spus că poate este timpul să plecaţi, să mergeţi, că aţi făcut tot ceea ce aţi venit aici ca să faceţi şi că aţi putea fi mai eficienţi ajutându-i pe alţii de pe partea cealaltă. Unii dintre colegii voştri Shaumbra au mers mai departe. Ştiţi cine sunt. Au făcut trecerea, au fost acolo ajutându-vă, lucrând cu voi, uneori râzând de voi. Însă unii dintre voi au simţit, au gândit că poate este timpul. Nu într-un mod dramatic, sinucigaş, disperat, ci de genul: “Poate că este timpul.”

Noi vă rugăm, dragi Shaumbra, să rămâneţi şi vă rugăm chiar acum. Este un punct crucial, în special în următoarele două săptămâni, un punct de înţelepciune a energiei, al modului în care lucrurile se mişcă şi se schimbă. În următoarele două săptămâni, între acum şi 5 ianuarie, este un timp crucial. Cred că aţi putea spune că este timpul alegerii, al votului. Nu spun că dintr-o dată toţi o să începeţi să dispăreţi, însă aţi putea declanşa procesul de a face acest lucru. Unii dintre voi deja şi-au contemplat calea de ieşire.

Metatron, mulţi alţii din Consiliul Crimson, eu, vă rugăm să rămâneţi. De ce? Pentru că este distractiv. (râsete) Doar pentru că este distractiv. (aplauze) Şi de ce nu? Gândiţi-vă că e ca şi cum v-aţi înrola din nou. (râsete) Gândiţi-vă la asta în condiţiile în care nu primiţi un bonus pentru că v-aţi reînrolat. (Adamus râde) Gândiţi-vă la asta în condiţiile în care stagiul vostru iniţial s-a realizat şi puteţi pleca, dar vreţi asta cu adevărat?

Unii dintre voi au contemplat asta. Unii dintre voi vă întrebaţi de ce sunteţi aici. aceasta e motivul pentru care am intrat în discuţia cu scopul şi destinul. Noi am vrea ca voi să vă aflaţi aici, mai întâi de toate, mai întâi şi mai presus de toate, ca să experimentaţi cum este să aveţi bucurie pe Pământ. Nu vrem să plecaţi de aici cu energii vechi, dure, cu energii amare, cu lucruri vechi lăsate în urmă. Vrem ca voi să celebraţi cum este să fiţi pe Pământ, în special cum este să fiţi pe Pământ în toiul haosului din jurul vostru, şi să vă distraţi mai bine ca oricând.

În al doilea rând, este mai eficient atunci când fiinţe iluminate se află aici decât atunci când sunt dincolo. Mergeţi acolo şi, ştiţi, energia voastră se schimbă. Conectarea voastră cu Pământul, cu oamenii şi cu toate celelalte se schimbă. Nu este tot atât de eficient ca atunci când staţi aici, pe aceste scaune. Atunci când luaţi în considerare potenţiale în interiorul vostru, aşa cum faceţi de ani de zile, atunci când luaţi în considerare alegeri pe care aţi vrea să le faceţi în viaţa voastră, nu e vorba doar despre voi. Afectează planeta. Aşează energie în straturi. Aşează potenţiale în dinamica Pământulio pentru schimbarea adevărată.

Motivul pentru care vă rugăm aceste lucruri este că, de fapt, mai mulţi oameni ca oricând vor cu adevărat schimbarea. De fapt, mai mult de 3% vor schimbarea – cam 4%. (râsete) Însă sunt destui cei care spun: „Noi alegem schimbarea în vieţile noastre”. Asta afectează totul, în special pentru cei ce mai sunt conectaţi cu conştinţa de masă. Literalmente schimbă echilibrul conştiinţei de masă.

Apropo, pe măsură ce conştiinţa de masă se schimbă, tot aşa fac şi polii Pământului. Şi polii magnetici ai Pământului se schimbă. Axa Pământului se schimbă. Există o corelare directă între acestea, astfel că doar o mică schimbare în conştiinţă creează o mică schimbare în magnetica şi axa Pământului.

LINDA: Se schimbă?

ADAMUS: Se schimbă. Astfel că noi vă rugăm pe fiecare dintre voi să luaţi în considerare să rămâneţi. Să staţi aici, dar într-un mod diferit, nu în cel vechi. Să rămâneţi în bucurie, să rămâneţi nu pentru că ar fi vreun scop, ci înţelegând că există un efect. Nu există scop, însă există un efect. Est eopus modului în care gândeşte mintea, dar puteţi face ceva fără scop sau înţeles şi să aveţi un efect imens. De fapt are un efect exponenţial asupra lucrurilor.

Aşa că, dragi Shaumbra, noi spunem că este un timp minunat de a fi pe Pământ. De ce să plecaţi acum? De ce să declanşaţi procesul ieşirii voastre? De ce să nu respiraţi viaţa în viaţă, în ceea ce aveţi aici? Bucuraţi-vă de ceea ce ar putea fi cele mai bune, cele mai bune experienţe din această viaţă. În cele din urmă abundenţa în viaţa voastră. În cele din urmă bucuria. Aţi curăţat dulapurile şi sertarele. Aţi scăpat de vechile relaţii karmice care nu vă mai stăteau bine, iar acum vor fi cei mai buni ani. (audienţa ovaţionează şi aplaudă)

Dragi Shaumbra, unii dintre voi se gândesc: “Este real?” Ei bine, est epe cât de real vreţi voi să fie. Da, este. Noi măsurăm şi monitorizăm nivelul echilibrelor energiei şi ale conştiinţei pe Pământ tot timpul. Nu au existat pe Pământ vremuri mai măreţe decât acestea de acum. Absolut, nu există timpuri mai măreţe.

Acum, cum pot eu să spun asta şi să vă spun în acelaţi timp că 2011, 2012 vor în haos absolut? Priviţi la propria voastră viaţă. Priviţi cele prin care aţi trecut. Priviţi la cele pe care a trebuit să le destructuraţi şi să le eliberaţi. Vor fi cele mai bune vremuri ale vieţii tale, Ali, şi o să… (aduce un premiu) Ah, acesta trebuia să fie pentru tine azi, da, “Doamna Uluitoare.” Da, da. (audienţa aplaudă) După atât de multă îndoială şi de purtare a poverilor care nu mai erau ale voastre, va fi cel mai bun timp al vieţii voastre.

Deci cum vă descurcaţi cu tot haosul ce se va petrece? Haosul de pe Pământ va face ca ultimii doi doi ani să pară cei mai uşori cu putinţă, dar totul este potrivit. Cum vă descurcaţi cu el? Doar îl respiraţi. Tot aşa cum respiraţi viaţa în viaţă, respiraţi acel haos – fără frică, fără a vă întreba dacă o să vă dea peste cap sistemele, spiritul, corpul vostru de conştiinţă. Îl mâncaţi. Îl beţi tot aşa cum aţi bea dintr-o sticlă cu otravă şi ştiţi că este doar energie, că pur şi simplu se va transmuta. Voi o respiraţi, iar ea vă va servi. Cu adevărat! Credeţi asta? Bun. Primeşti un premiu. Stai o clipă. Bun. Excelent.

Aşa că haideţi să facem asta chiar acum. Este mult…. – “Respiraţie” (oferă cuiva un premiu) – este mult haos ce vine şi este în regulă. Nu vă lăsaţi prinşi în asta. Nu vă lăsaţi prinşi în dramă, dar asta ştiţi.

2011 – anul dramei. Hai să-l respirăm chiar aici. Hai să-l respirăm curajos şi neînfricat. Problemele financiare – literalmente oraşe, regiuni şi poate ţări care se prăbuşesc pentru că au dat faliment. Oh, nu. Oh, da. Literalmente războaie vor izbucni în locuri neaşteptate în anul ce vine. Hai să respirăm asta. Înseamnă că susţineţi acest lucru? Nu, înseamnă că înţelegeţi. Este doar energie. Este o parte naturală a procesului. Pe măsură ce respiraţi, amintiţi-vă prin ce aţi trecut voi şi amintiţi-vă că s-a rezolvat. Amintiţi-vă că s-a rezolvat. Sunteţi aici ca să spuneţi povestea şi e o poveste bună.

Respiraţi asta. Hai să respirăm haosul următorilor doi ani. Hai să nu încercăm să fugim de el. hai să nu încercăm să-l vindecăm. Hai să nu încercăm să-l consiliem. Nu, aşa cum ar spune Tobias, fără consiliere. Hai să-l respirăm. Amintiţi-vă despre ce am vorbit. Haosul este doar energie. De fapt haosul este frumos. Mintea îl vede ca haos pentru că nu urmează tiparele vechi, astfel că încearcă să îl respingă sau să îl repare. Omul din Noua Energie, Shaumbra, înţelege că haosul este doar frumuseţe. Este energie în mişcare. Este energie care caută noul potenţial adecvat. Deseori haosul este energie blocată care se revoltă, care nu mai vrea să fie blocată şi care încearcă să găsească noul potenţial adecvat. Respiraţi-l. Nu vă temeţi. Nu vă temeţi. Respiraţi asta.

Pentru cineva din afară ar putea părea straniu – “Ei, acest grup din vârf de munte respiră haosul.” Absolut. Este doar energie. (Sart şi încă cineva strigă: „Înscrie-mă pe mine!”) (râsete şi aplauze) Aşa că, Shaumbra, încă un punct aici. Încă un punct şi ştiu că este timpul pentru petrecerea voastră.

Comunitatea Noii Energii

Am vorbit recent cu cei pe care îi numiţi „Îngerii CC”, acel grup frumos care susţine cu adevărat, energetic, financiar, care susţine cu adevărat ce se petrece aici. Mulţumim cu adevărat fiecăruia dintre ei. Le-am vorbit despre comunitate. Comunitate. Ceea ce am spus atunci a fost că oamenii zic: “Ce e în neregulă cu lumea acum?” şi deveniţi foarte analitici, teoretici. Dar atunci când mă întreabă pe mine, eu spun: ce nu e în regulă cu lumea sau de ce anume are nevoie lumea acum? Lucrul de care are nevoie lumea acum… (toţi spun: “Iubirea, dulcea iubire”) (râsete) Primiţi cu toţii un premiu. Dar treuie să cântaţi acel cântec din răsputeri!

Lucrul de care lumea are nevoie acum… (audienţa începe să cânte cântecul “Love sweet love”, iar Adamus râde) La da da da da da. Da. Poate diseară, la karaoke. Pentru tine – oh, acesta e al tău (către Linda); nu vreau să-l iau – “Iubirea de sine”, Elizabeth. (îi dă un premiu) “Iubirea de sine.”

ELIZABETH: Da.

ADAMUS: Da. Bun. (câteva aplauze) Aşa că ceea ce ăi trebuie lumii acum, în umila mea opinie, dând totul la o parte – comunitate. Comunitate. Iar noi vedem că aceasta se petrece, cumva. Încearcă să se petreacă pe Internet şi în alte moduri.

Atunci când vorbesc despre comunităţi nu mă refer la viaţa comunală. Nu ne întoarcem la modalităţile comuniste din Atlantida sau la comunităţile care dizolvă identitatea individuală. Dar, de fapt, comunitatea Noii Energii ia mulţi oameni în puterea lor, realizaţi prin sine, îi pune la un loc şi ce se petrece? Suma este mai mare decât toate părţile şi fiecare, fiecare parte individuală, poate apoi accesa suma cea mare. Mai multe potenţiale sunt create decât, potenţial, cele pe care le-aţi putea crea pe cont propriu. Oricum, e un set diferit de potenţiale, potenţiale pe care le puteţi accesa.

Voi vă aveţi propriile potenţiale, propriile zile de mâine, ca să spun aşa, dar acum începeţi să le împărtăşiţi cu alţii. Doi ce împărtăşesc potenţialele de mâine vă oferă o perspectivă diferită de cea pe care aţi putea să o aveţi acum. Comunitatea Noii Energii este deja pe drum. Deja este aici. Sunteţi voi.

Am provocat un grup de Îngeri Crimson Circle să simtă ce este cu adevărat comunitatea Noii Energii. Aveţi un frumos început al său. Site-ul vostru pe Internet este o comunitate. Acolo mergeţi. Este un loc în care învăţaţi, est eun loc în care să adunaţi, este un loc în care obţineţi informaţie. Atunci când ne strângem astfel, este o formă de comunitate. Nu e nevoie să urmaţi anumite indicaţii, doar sunteţi aici. O împărtăşire are loc chiar acum. Veiţ pleca de aici cu mai multe potenţiale şi cu mai multă, aţi putea spune, energie decât cea cu care aţi venit.

Comunitatea Noii Energii ar putea fi, aşa cum mulţi dintre voi au visat, un centru sau o clădire fizică – cum aţi spune, din cărămizi şi mortar – sau ar putea fi mai multe. Ar putea fi toate acestea. Poate fi cea mai nouă creaţie a voastră, Zona Trezirii. Aceasta este o comunitate.

Aşa cum am spus în timpul discuţiei cu Îngerii, oamenii sunt destul de tribali. Oamenii simt nevoia de a se aduna cu alţi oameni, mai devreme sau mai târziu. Le place să se strângă la un loc. asta e bine, dar, în acelaşi timp, nu i-a servit pe oameni prea bine. Voi aţi părăsit tribul în ultimii ani, aţi plecat pe calea proprie. Da, vă mai întoarceţi din când în când, însă aţi plecat ca să vă descoperiţi pe voi. Aţi plecat ca să vă găsiţi pe voi, aşa că atunci când v-aţi întors la comunitate, v-aţi întors total diferiţi – nu dependenţi de ea, nu bazându-vă pe ea, nu hrănindu-vă din ea, ci contribuin d acum la acest model nou, la noua idee de comunitate.

Unde duce? De voi depinde. Noi avem nişte idei, dar vrem ca voi să simţiţi acest lucru. Ce este comunitatea Noii Energii? Pe măsură ce o veţi fi simţit, pe măsură ce împărtăşiţi, pe măsură ce o dezvoltaţi, va face diferenţa nu doar pentru Cercul Crimson şi Shaumbra, va începe să facă diferenţa pentru lume. Începe apoi să facă diferenţa pentru toate Noile Pământuri ce vin.

Nu mai există doar un singur Nou Pământ. Noul Pământ originar, despre care am vorbit, oglinda Pământului fizic, a fost locul de pornire. Amintiţi-vă, există miliarde de diinţe angelice care niciodată nu s-au întrupat în materie, care niciodată nu au avut o experienţă fizică, care au aşteptat ca să vină. Familiile voastre spirituale, care stau deoparte şi privesc pe măsură ce treceţi prin experienţele voastre, vor să treacă prin experienţele lor.

Acest Pământ, Pământul fizic pe care trăiţi, poate susţine cam 10 miliarde, maxim, în prezent, din multe motive. Aşa că unde merg ceilalţi? Pe Noile Pământuri. Care sunt şabloanele pentru acest noi Pământuri? Chiar acestea de aici. din acest motiv noi spunem, dragi Shaumbra, că ne-ar plăcea mult dacă aţi rămâne. Ne-ar plăcea mult dacă aţi continua să fiţi în corp fizic, dar faceţi asta într-o experienţă plină de bucurie, o experienţă clară, plină de bucurie. Are un efect profund asupra tuturor Noilor Pământuri care iau fiinţă, asupra celor pe care îi numiţi „familiile voastre spirituale” şi care vor prelua atributele realităţii fizice.

O parte din ea este alterată faţă de ceea ce ştiţi de aici, de pe Pământ. O parte din lucrurile foarte dure ale Pământului fizic nu vor fi neapărat implementate pe Noile Pământuri, însă aceste fiinţe, fiinţe angelice, miliarde de fiinţe, vor să treacă prin ascensiunea lor, prin descoperirea lui Eu Sunt. Ele vor răspunsul la întrebarea “Cine sunt eu?” Din acest motiv se construiesc Noile Pământuri. Din acest motiv Pământul acesta – Pământul care trece prin ce urmează în anii ce vin – este atât de important, este atât de profund. De asta aţi ales să fiţi aici.

Respiraţi adânc. Punem o mare întrebare astăzi şi este alegerea voastră, absolut este alegerea voastră, dar vreţi să staţi? Vreţi să vă înscrieţi iar, să vă înrolaţi iar? (Shaumbra spune: “Da!”) Dar înainte să spuneţi „Da” (râsete), faceţi asta prin alegere, cum vreţi să trăiţi, cum vreţi să existaţi. Realizaţi, sărbătoritelor, da – Kerri, Tanya, că fiecare zi ar trebui să fie ziua voastră de naştere? Fiecare zi. Fiecare zi ar trebui să fie ceea ce alegeţi. Fiecare zi ar trebui să fie liberă de destin, de conştiinţa de masă, de scop, de karma, d elucruri vechi. Fiecare zi ar trebui să fie la alegerea voastră.

Cu asta, dragi Shaumbra, Metatron şi cu mine vă mulţumim că ne-aţi invitat. Vă mulţumim că ne-aţi dat voie să fim cu voi, să glumim cu voi, să avem câteva momente serioase. Ştim că este timpul penmtru sărbătoarea voastră, pentru distracţie. Sărbătoriţi ca şi cum mâine nu ar exista. Celebraţi ca şi cum totul este aici, iar pe măsură ce faceţi asta amintiţi-vă: totul est ebine în întreaga creaţie. Cu asta, Joyeux Noël! Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus.

[1] Este ultima şcoală transmisă de Tobias înainte de revenirea sa din 2009 şi abordează călătoria noastră ca îngeri începând de Acasă şi până în prezent, trecând prin Războiul Stelelor, experienţele venirii pe Pământ, Lemuria şi Atlantida, viaţa actuală etc. Este disponibilă şi în limba română în Shaumbra Shoppe.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Materialele Cercului Crimson cu Tobias, Adamus Saint-Germain şi Kuthumi lal Singh sunt oferite liber, fără taxe, din August 1999.
Crimson Circle este o reţea globală de îngeri omeneşti, numiţi Shaumbra, care sunt printre primii care fac tranziţia în Noua Energie. Pe măsură ce experimentează bucuriile şi provocările ascensiunii, ei devin Standarde pentru alţi oameni aflaţi în propria lor călătorie a descoperirii lui Dumnezeu din interior.
Crimson Circle se întâlneşte lunar în zona Denver, Colorado, unde Adamus prezintă cele mai noi informaţii prin Geoffrey Hoppe. Aceste adunări ale Crimson Circle sunt deschise publicului şi toţi sunt bine-veniţi.
Dacă citiţi aceasta şi simţiţi senzaţia de adevăr şi conectare, atunci sunteţi, cu adevărat, Shaumbra. Sunteţi un învăţător şi un ghid pentru oameni şi îngeri similari. Permiteţi seminţei divine să înflorească în interiorul dumneavoastră în aceste timpuri şi în toate timpurile care vor veni. Nu sunteţi niciodată singuri, deoarece există o familie în toată lumea şi îngeri în tărâmurile din jurul dumneavoastră.
Puteţi distribui liber acest material, pe baze ne-comerciale, fără taxe. Vă rugăm să includeţi informaţia în întregimea sa, inclusiv aceste note de subsol. Orice alte utilizări trebuie aprobate în scris de Geoffrey Hoppe, Golden, Colorado. Vedeţi pagina de contacte de pe website: www.crimsoncircle.com
© Copyright 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Prezenta versiune în limba română este realizată de Georgiana, pentru www.ascensiunea.ro. În cazul preluării pe alte site-uri sau bloguri, vă rugăm să preluaţi şi aceste elemente. Namaste!